Fudbal 107

Nedelja, 06.10.2013.

23:39

Zvezda bonus: Suze, cigle, nasrtaji

Pojam trećeg poluvremena u srpskom sportu počeo je da menja značenje na utakmicama Crvene zvezde.

Zvezda bonus: Suze, cigle, nasrtaji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

qwerty

pre 10 godina

"Marko Vešović zatrčao se da se obračuna sa navijačem koji ga je vređao, ali je Marko Mirić uspeo da spreči eskalaciju sukoba."

Samo da bude jasno- do "obracuna" nije doslo, jer je bio sprecen.

НТТ Ни

pre 10 godina

....Nema ni jedna ekipa u ligi kvalitetnije igrace ali ima kvalitetniju organizaciju i to je sve! Ipak menjati trenera sto pre!
(Nemanja, 7. oktobar 2013 02:00)

Живите у илузијама да у лиги нема ни једна квалитетнија екипа од ваше и то вам ствара велике проблеме. По квалитету фудбалери Ц. Звезде су негде осми-девети у лиги, али их име клуба и пристрасност судија одржава тако високо на табели. Зато сте и изгубили, ако сте га икада и имали, критеријум о вредновању квалитету фудбалера, па овакво мишљење још увек доминира у вама и свети вам се. Нереални сте и одвећ самољубиви.

ultrabgd1

pre 10 godina

Poruka Zvezdasima koji planiraju da odustanu. Vratite nam se kada opet neki Dzaja ili Dejo bude igrao za nas. Veci klubovi od nas su bili u vecim problemimaili su jos uvek. Moje mesto je na Marakani protiv Novog Pazara, svejedno ko bude trener, svejedno koji igraci budu bili tu. Svejedno ! Ja i dalje verujem da ce najbolji dani za moj Klub tek doci i tek ce se dogoditi.

Poso

pre 10 godina

navijači mogu pomoći Zvezdi na dva načina. Prvi je da ostanu na severu,prate igru i u zavisnosti od toga reaguju aplauzima i zviždicima. Onaj koncert i pesme sa bubnjevima nemaju svrhu.
Drugi način da se kolektivno presele na istok(više će malo da plate). Tu će biti bliže igri,pratiće je. Kad treba psovaće sve igračima (babama) i bukvalno terati da trče i prave poteze koje taj trenutak nalaže. Očigledno da ih trener ne zna ni čemu naučiti.

Nikad nikome izvini

pre 10 godina

Sta reci...parkiras 15 marica ispred tribine...popakujes navijace i odvezes u nepoznatom pravcu (rudnik,radni logor,kamenolom i sl) ostavis ih jedno godinu dana ko ponovi delo posaljes ga na dve godine pa da vidimo ko ce duze izdrzati...vidis kako su se naucili lepom ponasanju...do tad sve je uzalud...ove farse od sudjenja,advokati,ljudska prava (gde su moja ljudska prava kad treba sa detetom da odem na utakmicu)...sve to treba zajedno isti je to olos...

Mustafa

pre 10 godina

Glavu gore momci uz vas je vasa uprava na celu sa Kokezom,Covicem,Toncevom,Lukasom sve su to vrhunski poznavaoci fudbala samo da smene Toleta i sve ce da bude isto kao i pre sest godina!

Joao

pre 10 godina

Navijači treba da budu podrška klubu, timu i igračima, a ne smetnja. Niko ne traži da budu slepa podrška, ali ne vidim razloga za ta treća poluvremena. Klub nema para, prema tome formira i tim, igrači i treneri su s jedne strane profesionalci, a sa druge ne primaju plate. Ovaj i ovakav tim sa ovakvim stručnim štabom i ovoliko para možda i ne može bolje. Zvižduci i dodatni pritisak sa tribina ne pomažu mnogo, čak naprotiv!
Prosto čovek pomisli da neki navijači rade svesno protiv kluba. Njihova podrška treba da podigne tim, a ono frenetično bubnjanje i pevanje ne doprinosi podizanju adrenalina kod igrača, ono je samo sebi cilj. Čukarički je sasvim zasluženo pobedio, a Zvezdi treba jednostavnija i snažnija igra. Milijaš i Ninković uvek imaju potez više. na silu se ide napred, povratni pas kada te pritiska protivnička odbrana uvek ide prekasno. Lopta ne teče... Možemo da pričamo šta hoćemo, ali kod Prosinečkog nije bilo ovih gluposti u odbrani, a imao je neiskusnije i slabije igrače!

Beogradjanin

pre 10 godina

@(milos, 7. oktobar 2013 01:21)
Pa da svi ste vi jaki samo u grupi... Ajde ti dodji negde na ulicu da ti objasne ljudi koji se bune zbog cega? Pojedinacno ste misevi, krijete se iza par vodja i to je to. A tvom intelektu si sam sve rekao, podrzavanjem huligana sa severa.
Nego mene zanima, posto ti je zivot tako ispunjen, da mi kazes da li si makar srednju zavrsio? O faksu necu ni da pricam... E to je problem drzave Srbije, sto takvi uzmiaju pravo da nekog vredjaju, a dan radnog staza nemaju, skole takodje. Ako ti bolje igras fudbal od njih, pa sto nisi na terenu pa da im pokazes kako? Ova generacija uopste nije zasluzila da nosi dres Zvezde, igraju kriminalno, ali nisu oni krivi sto ne znaju i ne mogu vise. Krivi su oni koji su ih doveli.
Ali sto je najgore, takvi kao sto si ti i vode klub. A za to je podjednako kriva i uprava koja je dozvolila da navijaci u pravom smislu reci vode klub i pitaju se za sve.

nervni slalom

pre 10 godina

@nternet navijači dođite na stadion ili umuknite...smarate vašim komentarima, idejama i jednim te istim forama.
(Marko, 7. oktobar 2013 02:45)

Mare, sine, kakvi su to potresi na tvome kavezu? Konstantni ili malo, malo pa se zatrese?

Kako drugacije

pre 10 godina

Mi smo tuga,ali mi nisu jasni tudjmanovci. Da se javljaju posle tuna,samroka,makabi tikve,fljamurtarija... Kao da svake godine igraju grupnu fazu u ligi sampiona. Strasno!
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex99, 7. oktobar 2013 03:19)

Partizan je od 2003(za 10 sezona) igrao 7 puta grupnu fazu nekog Evropskog takmicenja...nemoj da ti stane "cuka" od ove informacije.
Toliko.

ko to tamo peva

pre 10 godina

Sta je bilo, nije valjda da odjednom Tole nije vise krivac, mozda su sudije obukle protivnicki dres i dali golove, mozda je Partizan opet potplatio sve timove da igraju bolje protiv galakticne zvezde i sprema novu kradju titule koja naravno pripada galakticnoj zvezdi. I opet ste se okrenuli na pogresnu stranu, sta ste se okomili na igrace, nisu oni sami dosli nego ih je neko doveo. Kao i kod nas, i vas preosmeruju placeni paraziti medju vama u pogresan pravac, dok se ne opametimo svi zajedno ima da tonemo sve dublje, neko brze, nako sporije.

Kokos

pre 10 godina

A sad svi u hor: Tole odlazi! i nemojte slučajno tražiti da ode neko iz uprave kluba jer je isključivi krivac za sve probleme Zvezde Tole Karadžić.

net

pre 10 godina

Nosim ciglu i blokove zar se ovo zivot zoveeee! Zvezdo istupi iz lige vise! Ne zelimo te bre!
(nn, 7. oktobar 2013 09:36)

Ko ne zeli? Vi internet grobari?

Simon

pre 10 godina

Naši "navijači", naročito Zvezde i Partizana su uglavnom operisani od fer pleja. Odvratno je onako divljački ispsovati dečka koga je sama Zvezda dala na pozajmicu pa ga se i odrekla umesto reći SVAKA TI ČAST MAJSTORE! "Navijači", zašto tako psujete vršnjake koji znaju ili ne znaju da igraju fudbal, bez obzira?! Zato što vam menadžeri plaćaju vođe, glavne čobane. Eto zato. Kakva je to samo beslovesna gomila na tibinama, ko ste vi da postrojavate i onako divlje vređate? U svemu ovome samo je jedno sasvim sigurno, nas ni Marakana ni JNA neće videti, pre bih sedeo 2 sata u kanalizaciji nego tamo! Fuj.

Dušan

pre 10 godina

Bravo devojke? Znači, vi mrzite i gey populaciju i naše prelepe žene? Lupajte minuse, ja ću vam lupati po glavi. Kako možete ove likove nazivati devojkama? Ako ste takvi navijači NAVIJAJTE ne vređajte. Ja sam oduvek navijao za NAŠE klubove ne bitno jel je Partizan, Voša, Čukarički, Javor, ama i Sloga iz Užica...ja sam uvek navijao za lep fudbal... a ovi "navijači" oni vole klub samo kada treba da se uzmu pare od njega. Ako govorim loše, tužite me, ali znate i sami da se velike pare vrte oko navijača i to svi ćute nekako.

zeljko

pre 10 godina

navijaci koji sebe nazivaju delijama i grobarima su u vecini slucajeca iakompleksirani i isfrustrirani huligani.ja sam navijac zvezde,isto tako se i razumem u fudbal,tesko mi padaju ovi rezultati ali to nije razlog da odem na stadion da divljam.juce se video klasican primer huligana koji nemaju pojma stj gledaju,zvezda gubi od prvog minuta a delije nedaju loptu kao da imaju rezultat?ko je ovde lud?Zvezda za pocetak mora da smeni trenera.

jelica

pre 10 godina

navijač,ali pravi navijač,sam od 1964.ovo naglašavam jer zvati se navijačem sa zvezdinog severa danas je vrlo diskutabilo.mene niko nije plaćao ja nisam pravila nerede,nisam nikoga vređela samo sam navijala za svoj klub i volela svoj klub.ša je ovo sada,ko su mladići koji sebi daju za pravo da rade to što rade.sramote svoj klub,vređaju igrače cepaju im dresove,postrojavaju ih,skidaju kapitesku traku.ko je to njima dao za pravo da rade.mislim da je to još jedno nedelo političarakoji zbog svojih sitnosopstveičkih interesa uništavaju sve ono čega se dotaknu.a žalost decitj.takozvanim navijačima dostupan je samo kriminal jer je u ovoj državi uglavnom sve na dnu.porodica,privreda moral naročito.mi klupski fudbal nemamokome to je cela istina

rasha

pre 10 godina

Internet navijači dođite na stadion ili umuknite...smarate vašim komentarima, idejama i jednim te istim forama. (Marko, 07. oktobar 2013 02:45)

Ja bi rado, ali, evo priznajem, ne smem od ovih sto gadjaju ciglama.

Tudjmanovci

pre 10 godina

Mi smo tuga,ali mi nisu jasni tudjmanovci. Da se javljaju posle tuna,samroka,makabi tikve,fljamurtarija... Kao da svake godine igraju grupnu fazu u ligi sampiona. Strasno!
 (zex99, 7. oktobar 2013 03:19)

Izvinjavamo se sto vam kvarimo idilu i romantiku :(

emirati

pre 10 godina

Stoti put kazem : Klub ima samo stete od ovakvih navijaca - ne daju klubu podrsku kada im lose krene,klub zbog navijaca obavezno svake godine placa velike kazne UEFI,sikaniraju igrace,ne placaju karte- sto je najnormalnije u Evropi-lome stolice sto je dodatni trosak za klub .....spisak bi bio dugacak kada bi sve nabrojao.Klub nikada nije izgubuo kada je igrao " bez publike!"

sasko

pre 10 godina

primetio sam da u evropskim ligama navijači podržavaju i bodre fudbalere i kad im ne ide, pevaju pesme i skandiraju i aplaudiraju a kod nas ako izgubiš meč i to možda i ne svojom krivicom gadjaju te i pljuju...a pogledajte npr Liverpool predhodnih godina oni gube a navijači u 90 minutu pevaju YNWA himnu kluba..velika razlika

Mister No

pre 10 godina

Ono sto treba uraditi jeste da se zatvore severna tribina u slucaju Zvezde i Juzna u slucaju Partizana i da se stavi na znanje da maltretiranje fudbalera nece biti tolerisano. Posle toga policija da uradi cistku tih kriminalnih grupa. Da se omoguci da roditelji sa decom mogu doci na stadion da uzivaju u utakmici i na normalan nacin bodre svoj klub. U ovoj atmosferi to je veliki rizik ali ako bi se to uradilo bilo bi moguce. Utakmice bi onda bile sasvim drugacije i na terenu i na tribinama. Vratila bi se pozitivnost i medju igracima a i medju ljudima na tribinama i verujem da bi nasa liga tada pocela da lici na nesto. Mozda nebismo bili premijer liga ali verujem da bi fudbal krenuo sa mrtve tacke kada bi se te stvari koje se desavaju na tribinama resile jer bi tada igraci igrali mnogo opustenije i bez pritisaka koje stvaraju polupismeni huligani koji se deklarisu da vole fudbal

DA LI JE TO MOGUCE ??!!

pre 10 godina

I sta sad , o cemu mi pricamo , kad fudbaleri npr " Dejan Stankovic , Nikola Zigic , Marko Pantelic ili Nemanja Vidic " zele da zavrse karijere u u nekom drugom klubu ili klubu za koji su igrali , I onda ih ljudi pljuju kao kakvi su to zvezdasi , sto ne mogu da dodju u zvezdu I da zavrse karijeru ?! Pa zar ovo fudbaleri takvog iskustva I slave treba da dozive kod nas , da ih neko skida na utakmici I gadja svi I svacim I psuje . zar treba jednog dana da bude naslov u novinama "Bivseg kapitena I jednog od legendi jednog od najboljih klubova na svetu Man Jun. navijaci u Srbiji skinuli posle utakmice I gadjali ciglom ???!!!

Sumadinac91

pre 10 godina

milos
Al si opasan,mojne da vadis utoku mozda se opalis u nogu.
Ajde kazi brat,bratu koliko si puta ponavljao prvi razred OS,dok nisi napunio 15-16 pa si pojurio uciteljicu sa pajtosima ili si zavrsio preko rodbinske veze?
PS vi krimosi u pokusaju i vasi robovlasnici na celu sa fijamama sa vrha ste doveli svoj voljeni klub gde jeste,uz to ste unistili i ono po cemu je cz bila poznata po fanaticnoj atmosferi sa svojim tuzbalicama,grand pesmama i ostalim njesrima.

zex99

pre 10 godina

Mi smo tuga,ali mi nisu jasni tudjmanovci. Da se javljaju posle tuna,samroka,makabi tikve,fljamurtarija... Kao da svake godine igraju grupnu fazu u ligi sampiona. Strasno!

brukanje

pre 10 godina

koji put incidenti od strane zvezdinih navijaca... transparenti (prekidi utakmica), uvredljivo skandiranje, skidanje dresova, tuca... a nije ni pola prvenstva (a ni prvi derbi) proslo...

Boki

pre 10 godina

Hocemo u Brazil!!! Ljudi jel vi znate da je zvezda nekad bila prvak sveta??? A ko je kriv??? Shvatite nema vise fudbala samo pareeeee. Sad se fudbal igra zbog para klince sa 14 god guraju parama pa da nesto I zarade a Pravi talenti ne prolaze.

Nemanja

pre 10 godina

Igraci su se trudili ali nisu organizovani,vidi se da trener ne radi svoj posao. Druga stvar,imaju preko 10 kornera na svakoj utakmici koje ne znaju da iskoriste! Zasto nisu uigrani? Jedini odgovor je = trener!
Nema ni jedna ekipa u ligi kvalitetnije igrace ali ima kvalitetniju organizaciju i to je sve! Ipak menjati trenera sto pre!

jovanSRB

pre 10 godina

Pehari Superlige vrede kao dzak krompira! Ili bolje receno krompir na komad...

Deca ce se pitati za 100god. kakva je to generacija osvojila sest pehara za redim, e u tome je problem.

Marko

pre 10 godina

ti si lazov... nista nisi tacno rekao. svaku stvar si prenaduvao, a neke i izmislio. ocigledno ni na utakmici nisi bio. ti si bruka za svoju profesiju...

bers0003

pre 10 godina

koja patetika. koji primitivizam. ovaj zaplakao sto je dao gol,kao da je finale svjetskog prvenstva...sa druge strane jedno pitanje. zasto se igraci postrojavaju pred navijacima?to je prije bilo spontano kao i pjevanje himne i slicne stvari.sad po komandi kao sto sam pjevao Druze Tito u osnovnoj..valjda svoj nekvalitet moraju kompenzirati na drugi nacin...

mislite o tome

pre 10 godina

sve se čuje, samo se 'uprava napolje' ne čuje poslednjih 4-5 godina vladavine Luleta, Vesica, i sada ponovo Vesica, kokeza, Blokeza, legende Ćokija...

kako drugacije

pre 10 godina

Meni ne ide u glavu da se tolika paznja pridaje bagri, umesto da se snime kamerom, pohapse i po hitnom postupku osude, pa ces da vidis kako ce dobri da budu, kad im jedno 20ka drugara zaglavi po 4-5 godina robije...

Mix

pre 10 godina

Pocece stadion da nam utanja od tezine koju proizvode pehari koje osvajamo,pa Covicu ako nije problem da prebacimo nekoliko do vas,samo dok ne ojacamo potporne zidove. Fala unapred. (Grobari Grocka, 06. oktobar 2013 23:52)

Jel treba neka pomoc oko pomeranje frofeja sa stadiona?Posto se selite...

Atropin

pre 10 godina

Ne podnosim nista sto ima veze sa FKCZ, ali ovo sto se desava fudbalerima je za svaku osudu! Alo bre, pa oni ne primaju ni dinara, moraju da ulazu u sebe, izdrzavaju porodice i na kraju krajeva kao mladi ljudi malo i potrose na SEBE! A svi ovi nazovi navijaci su verovatno intelektualci, a zvezdi daju poslednji dinar... Smesno!

cacanin

pre 10 godina

Vucicu reaguj vec jednom, necu da zivim u nesigurnoj Srbiji, necu da se plasim huligana, navijaca, cigli... Ako nisi sposoban kao lider najvece partije podnesi ostavku. Dve godine prodjose...

RS

pre 10 godina

VEsovic i Milijas dva najgora igraca,ubjedljivo...sram te bilo kapitenu kako si samo stao kod drugog gola.Onakav Petkovic sjedi na klupi,a nesposobni Vesovic igra,sramota.I postavlja se pitanje zasto Stojanovic ne smije da zamjeni ni Vesovica,a ni Milijasa.Dokle vise da Milijas samo "nabija" loptu sa svoje polovine u "bunar"???

Ivan NK

pre 10 godina

G-dine Džajiću, dokle ćete da izigravate englesku kraljicu, dok vam miševi po klubu kolo vode? G-dine Džajiću, znam da je lakše zabiti kao noj glavu u pijesak i posmatrati sa vrha stola rasulo, nesposobnost, neznavenost ... a gdje je tu u svemu tome sramota, stid, obraz, gdje je u svemu tome tačka na sve to - od Vas i jedino od Vas se ceka da konačno stavite tačku, bilo da Vi idete iz kluba ukoliko nista ne uradite sa ovom brukom, bilo da mnogima pokažete vrata i dobro iz zalupite za njima koji na vaše i naše oči uništavaju ono što ste upravo Vi zajedno sa armijom navijača i sposobnih ljudi stvarali decenijama do konacne kulminacije u Bariju i Tokiju! Ovo vodi nikuda, sa ovim ljudima oko vas, sa ovim tzv. trenerom i mnogim tzv. igračima, koji su doduše najmanje krivi, ovo vodi nikuda!!! G-dine Džajiću, uzmite konačno više metlu u ruke!

Milos

pre 10 godina

Nisam pristalica fizickog nasilja ali Vesovicu svaka cast. Jedini ima petlje da se suprostavi ovoj rulji od navijaca i huligana. Kad vec nema snage ova drzava i vlast bar ima pojedinaca koji to smeju.

Ћирко масон

pre 10 godina

Пуна подршка играчима!Увек Звездаш,никад Делија.Ко њима даје за право да ово раде?Да вређају оволико играче,уместо да им дају подршку!Зато прави Партизановци и Звездаши не долазе на утакмице.Уз клуб буди и када губи у када побеђује.Ово се претворило у нешто болесно,нешто што није спорт,момци се труде,али не знају,тренутно им не иде,можда их буде кренуло,можда не...Само ако буду освојили титулу или куп немојте их дизати у небеса,већ останите доследни става да су то манекени и алкохоличари.

Чича

pre 10 godina

ми нисмо гробари, ми нисмо делије, јер ми смо брђани с' нама је веселије, кад наш чукарац победе ређа цела табела гледа нас у леђа

mare

pre 10 godina

pa ovo je dno dna, dečko daje gol klubu za koji navija od malih nogu, plače od muke, a ove barabe ga psuju... pa to je čemer u trista lejera!

hhh

pre 10 godina

samo u srbiji,italiji,rumuniji,bugarskoj su političari u klubovima i koriste široke mase tkz navijače jer imaju direktne koristi.Ko čuva tog Karadžića,Terzića,Čovića,Djurica itd.Džajić je samo maskota u CZ . ja nikada nisam cuo da sem trenera,sportskog direktora i trenera neko ko ima sporednu ulogu daje komentare o sudjenju itd itd.Znate li nekog iz Engleske funkcionera,kada je neko sem Pereza ili Zubizarete ,Rosela davao svakake izjave.prosto propali političari preko klubova vraćaju se u politički život i svako iz vladajucih stranaka ima po člana u svakom klubu.o čemu je reč?

Bane

pre 10 godina

A kako to Cukaricki bio upadljivo bolji? Dva puta presli centar?Cinjenica je da zvezda nezna nista, ali vi od ove indijance sa Banovog brda pravite Barselonu. Pa umro je bre fudbal u Srbiji!

Kol

pre 10 godina

Najpostenije bi bilo da se ugasimo i da se pocnemo od pocetka 4 liga ili 3 ne znam koji je najnizi stadijum kod nas, ako je mogao Glazgov Rengers sta mi smo iznad toga?! Glupost, nego lepo jedan rez ovo odrzavanje na apartima je mucnije od same smrti i nema vise smisla!

?

pre 10 godina

svesno se unistava zvezda, vec godinama, da bi je neko kupio. kao sto su se svesno unistavale firme, posle raspada komunizma. nazalost, retko koja firma je zazivela nakon privatizacije...

dr.En

pre 10 godina

evo resenja! Posto nudite cirkus i posle utakmice-naplatite to od tv prava! Nemojte da vam utakmice prenose za sitne pare, siguran sam da se mnoge tv kuce interesuju sada za vase utakmice! Mislim...stvarno!!!! Hahahahahahahaaaaaaaa

grunf

pre 10 godina

Eeeee moja zvezdo... sta si docekala... Na stranu losu rezultati, to nije prijatno ali nije strasno, ali da bagra huliganska vedri i oblaci, da maltretiraju igrace, upravljaju klubom, to nisam verovao da moze da se dogodi...

Иван ПФК

pre 10 godina

Подржавам Марка Вешовића. Е ако је узвратио на увреде. Камо среће да је то урадио и онај туњави Шћеповић када су му скинули капитенску траку. Та бгра хулигана, утреивача дугова и нарко дилера, зарађује три пута више од фудбалера Партизана и Звезде којима плате касне месецима, уосталом када су тако паметни и све знају, нек направе екипу па нека се они такмиче у фудбалу.

Mc 991

pre 10 godina

Ne podrzavam huliganizam i nasilje, ali ovi manekeni zaista aplauze nisu zasluzili. Jedna od najgorih generacija u istoriji Zvezde. Ninkovicu majstore, idi i bjezi sto dalje od ovih fudbalercica!

Djani

pre 10 godina

Savet igracima !!! MOMCI ajte vi lepo kuci . Niste vi za ovaj sport !!! A ako i malo imate ponosa i obraza , predlažem vam da svi kolektivno RASKINETE ugovor sa Zvezdom jer nad vama se sada svi iživljavaju , ugrožena vam je bezbednost itd !!! BUDITE JEDNOM LJUDI I RECITE ZBOGOM !!!

Milentije

pre 10 godina

Igraci nisu krivi, trude se, al ne znaju vise. al zato igraci Zvezde treba da imaju ponosa, ne smeju da dozvoie da ih ponizava klinacka rulja sa tribina, nalozena gomila, skromne pameti, kojima je svaka druga rec "brate".. Ti klinci bi trebali da rade nesto pametnije u zivotu, nije valjda da znaju samo da urlicu po stadionima ?

Roki

pre 10 godina

Ovo nisu devojke,ovo su babe sa velikim penzionerskim stazom.Brukate taj dres i grb sto nosite.Pozivam delije na bojkot ovih baba igraca.Od veceras vas ja nepratim ni na tv-u niti u bilo kom drugom obliku!Za mene ova generacije nepostoji.Laku noc

Grobari Grocka

pre 10 godina

Pocece stadion da nam utanja od tezine koju proizvode pehari koje osvajamo,pa Covicu ako nije problem da prebacimo nekoliko do vas,samo dok ne ojacamo potporne zidove. Fala unapred.

mare

pre 10 godina

pa ovo je dno dna, dečko daje gol klubu za koji navija od malih nogu, plače od muke, a ove barabe ga psuju... pa to je čemer u trista lejera!

Иван ПФК

pre 10 godina

Подржавам Марка Вешовића. Е ако је узвратио на увреде. Камо среће да је то урадио и онај туњави Шћеповић када су му скинули капитенску траку. Та бгра хулигана, утреивача дугова и нарко дилера, зарађује три пута више од фудбалера Партизана и Звезде којима плате касне месецима, уосталом када су тако паметни и све знају, нек направе екипу па нека се они такмиче у фудбалу.

mislite o tome

pre 10 godina

sve se čuje, samo se 'uprava napolje' ne čuje poslednjih 4-5 godina vladavine Luleta, Vesica, i sada ponovo Vesica, kokeza, Blokeza, legende Ćokija...

Grobari Grocka

pre 10 godina

Pocece stadion da nam utanja od tezine koju proizvode pehari koje osvajamo,pa Covicu ako nije problem da prebacimo nekoliko do vas,samo dok ne ojacamo potporne zidove. Fala unapred.

Milentije

pre 10 godina

Igraci nisu krivi, trude se, al ne znaju vise. al zato igraci Zvezde treba da imaju ponosa, ne smeju da dozvoie da ih ponizava klinacka rulja sa tribina, nalozena gomila, skromne pameti, kojima je svaka druga rec "brate".. Ti klinci bi trebali da rade nesto pametnije u zivotu, nije valjda da znaju samo da urlicu po stadionima ?

DA LI JE TO MOGUCE ??!!

pre 10 godina

I sta sad , o cemu mi pricamo , kad fudbaleri npr " Dejan Stankovic , Nikola Zigic , Marko Pantelic ili Nemanja Vidic " zele da zavrse karijere u u nekom drugom klubu ili klubu za koji su igrali , I onda ih ljudi pljuju kao kakvi su to zvezdasi , sto ne mogu da dodju u zvezdu I da zavrse karijeru ?! Pa zar ovo fudbaleri takvog iskustva I slave treba da dozive kod nas , da ih neko skida na utakmici I gadja svi I svacim I psuje . zar treba jednog dana da bude naslov u novinama "Bivseg kapitena I jednog od legendi jednog od najboljih klubova na svetu Man Jun. navijaci u Srbiji skinuli posle utakmice I gadjali ciglom ???!!!

Sumadinac91

pre 10 godina

milos
Al si opasan,mojne da vadis utoku mozda se opalis u nogu.
Ajde kazi brat,bratu koliko si puta ponavljao prvi razred OS,dok nisi napunio 15-16 pa si pojurio uciteljicu sa pajtosima ili si zavrsio preko rodbinske veze?
PS vi krimosi u pokusaju i vasi robovlasnici na celu sa fijamama sa vrha ste doveli svoj voljeni klub gde jeste,uz to ste unistili i ono po cemu je cz bila poznata po fanaticnoj atmosferi sa svojim tuzbalicama,grand pesmama i ostalim njesrima.

Чича

pre 10 godina

ми нисмо гробари, ми нисмо делије, јер ми смо брђани с' нама је веселије, кад наш чукарац победе ређа цела табела гледа нас у леђа

brukanje

pre 10 godina

koji put incidenti od strane zvezdinih navijaca... transparenti (prekidi utakmica), uvredljivo skandiranje, skidanje dresova, tuca... a nije ni pola prvenstva (a ni prvi derbi) proslo...

dr.En

pre 10 godina

evo resenja! Posto nudite cirkus i posle utakmice-naplatite to od tv prava! Nemojte da vam utakmice prenose za sitne pare, siguran sam da se mnoge tv kuce interesuju sada za vase utakmice! Mislim...stvarno!!!! Hahahahahahahaaaaaaaa

rasha

pre 10 godina

Internet navijači dođite na stadion ili umuknite...smarate vašim komentarima, idejama i jednim te istim forama. (Marko, 07. oktobar 2013 02:45)

Ja bi rado, ali, evo priznajem, ne smem od ovih sto gadjaju ciglama.

Tudjmanovci

pre 10 godina

Mi smo tuga,ali mi nisu jasni tudjmanovci. Da se javljaju posle tuna,samroka,makabi tikve,fljamurtarija... Kao da svake godine igraju grupnu fazu u ligi sampiona. Strasno!
 (zex99, 7. oktobar 2013 03:19)

Izvinjavamo se sto vam kvarimo idilu i romantiku :(

RS

pre 10 godina

VEsovic i Milijas dva najgora igraca,ubjedljivo...sram te bilo kapitenu kako si samo stao kod drugog gola.Onakav Petkovic sjedi na klupi,a nesposobni Vesovic igra,sramota.I postavlja se pitanje zasto Stojanovic ne smije da zamjeni ni Vesovica,a ni Milijasa.Dokle vise da Milijas samo "nabija" loptu sa svoje polovine u "bunar"???

Simon

pre 10 godina

Naši "navijači", naročito Zvezde i Partizana su uglavnom operisani od fer pleja. Odvratno je onako divljački ispsovati dečka koga je sama Zvezda dala na pozajmicu pa ga se i odrekla umesto reći SVAKA TI ČAST MAJSTORE! "Navijači", zašto tako psujete vršnjake koji znaju ili ne znaju da igraju fudbal, bez obzira?! Zato što vam menadžeri plaćaju vođe, glavne čobane. Eto zato. Kakva je to samo beslovesna gomila na tibinama, ko ste vi da postrojavate i onako divlje vređate? U svemu ovome samo je jedno sasvim sigurno, nas ni Marakana ni JNA neće videti, pre bih sedeo 2 sata u kanalizaciji nego tamo! Fuj.

Boki

pre 10 godina

Hocemo u Brazil!!! Ljudi jel vi znate da je zvezda nekad bila prvak sveta??? A ko je kriv??? Shvatite nema vise fudbala samo pareeeee. Sad se fudbal igra zbog para klince sa 14 god guraju parama pa da nesto I zarade a Pravi talenti ne prolaze.

Mix

pre 10 godina

Pocece stadion da nam utanja od tezine koju proizvode pehari koje osvajamo,pa Covicu ako nije problem da prebacimo nekoliko do vas,samo dok ne ojacamo potporne zidove. Fala unapred. (Grobari Grocka, 06. oktobar 2013 23:52)

Jel treba neka pomoc oko pomeranje frofeja sa stadiona?Posto se selite...

jelica

pre 10 godina

navijač,ali pravi navijač,sam od 1964.ovo naglašavam jer zvati se navijačem sa zvezdinog severa danas je vrlo diskutabilo.mene niko nije plaćao ja nisam pravila nerede,nisam nikoga vređela samo sam navijala za svoj klub i volela svoj klub.ša je ovo sada,ko su mladići koji sebi daju za pravo da rade to što rade.sramote svoj klub,vređaju igrače cepaju im dresove,postrojavaju ih,skidaju kapitesku traku.ko je to njima dao za pravo da rade.mislim da je to još jedno nedelo političarakoji zbog svojih sitnosopstveičkih interesa uništavaju sve ono čega se dotaknu.a žalost decitj.takozvanim navijačima dostupan je samo kriminal jer je u ovoj državi uglavnom sve na dnu.porodica,privreda moral naročito.mi klupski fudbal nemamokome to je cela istina

Kako drugacije

pre 10 godina

Mi smo tuga,ali mi nisu jasni tudjmanovci. Da se javljaju posle tuna,samroka,makabi tikve,fljamurtarija... Kao da svake godine igraju grupnu fazu u ligi sampiona. Strasno!
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex99, 7. oktobar 2013 03:19)

Partizan je od 2003(za 10 sezona) igrao 7 puta grupnu fazu nekog Evropskog takmicenja...nemoj da ti stane "cuka" od ove informacije.
Toliko.

?

pre 10 godina

svesno se unistava zvezda, vec godinama, da bi je neko kupio. kao sto su se svesno unistavale firme, posle raspada komunizma. nazalost, retko koja firma je zazivela nakon privatizacije...

zeljko

pre 10 godina

navijaci koji sebe nazivaju delijama i grobarima su u vecini slucajeca iakompleksirani i isfrustrirani huligani.ja sam navijac zvezde,isto tako se i razumem u fudbal,tesko mi padaju ovi rezultati ali to nije razlog da odem na stadion da divljam.juce se video klasican primer huligana koji nemaju pojma stj gledaju,zvezda gubi od prvog minuta a delije nedaju loptu kao da imaju rezultat?ko je ovde lud?Zvezda za pocetak mora da smeni trenera.

Kokos

pre 10 godina

A sad svi u hor: Tole odlazi! i nemojte slučajno tražiti da ode neko iz uprave kluba jer je isključivi krivac za sve probleme Zvezde Tole Karadžić.

sasko

pre 10 godina

primetio sam da u evropskim ligama navijači podržavaju i bodre fudbalere i kad im ne ide, pevaju pesme i skandiraju i aplaudiraju a kod nas ako izgubiš meč i to možda i ne svojom krivicom gadjaju te i pljuju...a pogledajte npr Liverpool predhodnih godina oni gube a navijači u 90 minutu pevaju YNWA himnu kluba..velika razlika

Bane

pre 10 godina

A kako to Cukaricki bio upadljivo bolji? Dva puta presli centar?Cinjenica je da zvezda nezna nista, ali vi od ove indijance sa Banovog brda pravite Barselonu. Pa umro je bre fudbal u Srbiji!

emirati

pre 10 godina

Stoti put kazem : Klub ima samo stete od ovakvih navijaca - ne daju klubu podrsku kada im lose krene,klub zbog navijaca obavezno svake godine placa velike kazne UEFI,sikaniraju igrace,ne placaju karte- sto je najnormalnije u Evropi-lome stolice sto je dodatni trosak za klub .....spisak bi bio dugacak kada bi sve nabrojao.Klub nikada nije izgubuo kada je igrao " bez publike!"

Mister No

pre 10 godina

Ono sto treba uraditi jeste da se zatvore severna tribina u slucaju Zvezde i Juzna u slucaju Partizana i da se stavi na znanje da maltretiranje fudbalera nece biti tolerisano. Posle toga policija da uradi cistku tih kriminalnih grupa. Da se omoguci da roditelji sa decom mogu doci na stadion da uzivaju u utakmici i na normalan nacin bodre svoj klub. U ovoj atmosferi to je veliki rizik ali ako bi se to uradilo bilo bi moguce. Utakmice bi onda bile sasvim drugacije i na terenu i na tribinama. Vratila bi se pozitivnost i medju igracima a i medju ljudima na tribinama i verujem da bi nasa liga tada pocela da lici na nesto. Mozda nebismo bili premijer liga ali verujem da bi fudbal krenuo sa mrtve tacke kada bi se te stvari koje se desavaju na tribinama resile jer bi tada igraci igrali mnogo opustenije i bez pritisaka koje stvaraju polupismeni huligani koji se deklarisu da vole fudbal

Beogradjanin

pre 10 godina

@(milos, 7. oktobar 2013 01:21)
Pa da svi ste vi jaki samo u grupi... Ajde ti dodji negde na ulicu da ti objasne ljudi koji se bune zbog cega? Pojedinacno ste misevi, krijete se iza par vodja i to je to. A tvom intelektu si sam sve rekao, podrzavanjem huligana sa severa.
Nego mene zanima, posto ti je zivot tako ispunjen, da mi kazes da li si makar srednju zavrsio? O faksu necu ni da pricam... E to je problem drzave Srbije, sto takvi uzmiaju pravo da nekog vredjaju, a dan radnog staza nemaju, skole takodje. Ako ti bolje igras fudbal od njih, pa sto nisi na terenu pa da im pokazes kako? Ova generacija uopste nije zasluzila da nosi dres Zvezde, igraju kriminalno, ali nisu oni krivi sto ne znaju i ne mogu vise. Krivi su oni koji su ih doveli.
Ali sto je najgore, takvi kao sto si ti i vode klub. A za to je podjednako kriva i uprava koja je dozvolila da navijaci u pravom smislu reci vode klub i pitaju se za sve.

ko to tamo peva

pre 10 godina

Sta je bilo, nije valjda da odjednom Tole nije vise krivac, mozda su sudije obukle protivnicki dres i dali golove, mozda je Partizan opet potplatio sve timove da igraju bolje protiv galakticne zvezde i sprema novu kradju titule koja naravno pripada galakticnoj zvezdi. I opet ste se okrenuli na pogresnu stranu, sta ste se okomili na igrace, nisu oni sami dosli nego ih je neko doveo. Kao i kod nas, i vas preosmeruju placeni paraziti medju vama u pogresan pravac, dok se ne opametimo svi zajedno ima da tonemo sve dublje, neko brze, nako sporije.

Mc 991

pre 10 godina

Ne podrzavam huliganizam i nasilje, ali ovi manekeni zaista aplauze nisu zasluzili. Jedna od najgorih generacija u istoriji Zvezde. Ninkovicu majstore, idi i bjezi sto dalje od ovih fudbalercica!

kako drugacije

pre 10 godina

Meni ne ide u glavu da se tolika paznja pridaje bagri, umesto da se snime kamerom, pohapse i po hitnom postupku osude, pa ces da vidis kako ce dobri da budu, kad im jedno 20ka drugara zaglavi po 4-5 godina robije...

nervni slalom

pre 10 godina

@nternet navijači dođite na stadion ili umuknite...smarate vašim komentarima, idejama i jednim te istim forama.
(Marko, 7. oktobar 2013 02:45)

Mare, sine, kakvi su to potresi na tvome kavezu? Konstantni ili malo, malo pa se zatrese?

Nikad nikome izvini

pre 10 godina

Sta reci...parkiras 15 marica ispred tribine...popakujes navijace i odvezes u nepoznatom pravcu (rudnik,radni logor,kamenolom i sl) ostavis ih jedno godinu dana ko ponovi delo posaljes ga na dve godine pa da vidimo ko ce duze izdrzati...vidis kako su se naucili lepom ponasanju...do tad sve je uzalud...ove farse od sudjenja,advokati,ljudska prava (gde su moja ljudska prava kad treba sa detetom da odem na utakmicu)...sve to treba zajedno isti je to olos...

НТТ Ни

pre 10 godina

....Nema ni jedna ekipa u ligi kvalitetnije igrace ali ima kvalitetniju organizaciju i to je sve! Ipak menjati trenera sto pre!
(Nemanja, 7. oktobar 2013 02:00)

Живите у илузијама да у лиги нема ни једна квалитетнија екипа од ваше и то вам ствара велике проблеме. По квалитету фудбалери Ц. Звезде су негде осми-девети у лиги, али их име клуба и пристрасност судија одржава тако високо на табели. Зато сте и изгубили, ако сте га икада и имали, критеријум о вредновању квалитету фудбалера, па овакво мишљење још увек доминира у вама и свети вам се. Нереални сте и одвећ самољубиви.

Milos

pre 10 godina

Nisam pristalica fizickog nasilja ali Vesovicu svaka cast. Jedini ima petlje da se suprostavi ovoj rulji od navijaca i huligana. Kad vec nema snage ova drzava i vlast bar ima pojedinaca koji to smeju.

grunf

pre 10 godina

Eeeee moja zvezdo... sta si docekala... Na stranu losu rezultati, to nije prijatno ali nije strasno, ali da bagra huliganska vedri i oblaci, da maltretiraju igrace, upravljaju klubom, to nisam verovao da moze da se dogodi...

Ћирко масон

pre 10 godina

Пуна подршка играчима!Увек Звездаш,никад Делија.Ко њима даје за право да ово раде?Да вређају оволико играче,уместо да им дају подршку!Зато прави Партизановци и Звездаши не долазе на утакмице.Уз клуб буди и када губи у када побеђује.Ово се претворило у нешто болесно,нешто што није спорт,момци се труде,али не знају,тренутно им не иде,можда их буде кренуло,можда не...Само ако буду освојили титулу или куп немојте их дизати у небеса,већ останите доследни става да су то манекени и алкохоличари.

jovanSRB

pre 10 godina

Pehari Superlige vrede kao dzak krompira! Ili bolje receno krompir na komad...

Deca ce se pitati za 100god. kakva je to generacija osvojila sest pehara za redim, e u tome je problem.

cacanin

pre 10 godina

Vucicu reaguj vec jednom, necu da zivim u nesigurnoj Srbiji, necu da se plasim huligana, navijaca, cigli... Ako nisi sposoban kao lider najvece partije podnesi ostavku. Dve godine prodjose...

zex99

pre 10 godina

Mi smo tuga,ali mi nisu jasni tudjmanovci. Da se javljaju posle tuna,samroka,makabi tikve,fljamurtarija... Kao da svake godine igraju grupnu fazu u ligi sampiona. Strasno!

bers0003

pre 10 godina

koja patetika. koji primitivizam. ovaj zaplakao sto je dao gol,kao da je finale svjetskog prvenstva...sa druge strane jedno pitanje. zasto se igraci postrojavaju pred navijacima?to je prije bilo spontano kao i pjevanje himne i slicne stvari.sad po komandi kao sto sam pjevao Druze Tito u osnovnoj..valjda svoj nekvalitet moraju kompenzirati na drugi nacin...

Atropin

pre 10 godina

Ne podnosim nista sto ima veze sa FKCZ, ali ovo sto se desava fudbalerima je za svaku osudu! Alo bre, pa oni ne primaju ni dinara, moraju da ulazu u sebe, izdrzavaju porodice i na kraju krajeva kao mladi ljudi malo i potrose na SEBE! A svi ovi nazovi navijaci su verovatno intelektualci, a zvezdi daju poslednji dinar... Smesno!

Kol

pre 10 godina

Najpostenije bi bilo da se ugasimo i da se pocnemo od pocetka 4 liga ili 3 ne znam koji je najnizi stadijum kod nas, ako je mogao Glazgov Rengers sta mi smo iznad toga?! Glupost, nego lepo jedan rez ovo odrzavanje na apartima je mucnije od same smrti i nema vise smisla!

Dušan

pre 10 godina

Bravo devojke? Znači, vi mrzite i gey populaciju i naše prelepe žene? Lupajte minuse, ja ću vam lupati po glavi. Kako možete ove likove nazivati devojkama? Ako ste takvi navijači NAVIJAJTE ne vređajte. Ja sam oduvek navijao za NAŠE klubove ne bitno jel je Partizan, Voša, Čukarički, Javor, ama i Sloga iz Užica...ja sam uvek navijao za lep fudbal... a ovi "navijači" oni vole klub samo kada treba da se uzmu pare od njega. Ako govorim loše, tužite me, ali znate i sami da se velike pare vrte oko navijača i to svi ćute nekako.

hhh

pre 10 godina

samo u srbiji,italiji,rumuniji,bugarskoj su političari u klubovima i koriste široke mase tkz navijače jer imaju direktne koristi.Ko čuva tog Karadžića,Terzića,Čovića,Djurica itd.Džajić je samo maskota u CZ . ja nikada nisam cuo da sem trenera,sportskog direktora i trenera neko ko ima sporednu ulogu daje komentare o sudjenju itd itd.Znate li nekog iz Engleske funkcionera,kada je neko sem Pereza ili Zubizarete ,Rosela davao svakake izjave.prosto propali političari preko klubova vraćaju se u politički život i svako iz vladajucih stranaka ima po člana u svakom klubu.o čemu je reč?

Mustafa

pre 10 godina

Glavu gore momci uz vas je vasa uprava na celu sa Kokezom,Covicem,Toncevom,Lukasom sve su to vrhunski poznavaoci fudbala samo da smene Toleta i sve ce da bude isto kao i pre sest godina!

Djani

pre 10 godina

Savet igracima !!! MOMCI ajte vi lepo kuci . Niste vi za ovaj sport !!! A ako i malo imate ponosa i obraza , predlažem vam da svi kolektivno RASKINETE ugovor sa Zvezdom jer nad vama se sada svi iživljavaju , ugrožena vam je bezbednost itd !!! BUDITE JEDNOM LJUDI I RECITE ZBOGOM !!!

Ivan NK

pre 10 godina

G-dine Džajiću, dokle ćete da izigravate englesku kraljicu, dok vam miševi po klubu kolo vode? G-dine Džajiću, znam da je lakše zabiti kao noj glavu u pijesak i posmatrati sa vrha stola rasulo, nesposobnost, neznavenost ... a gdje je tu u svemu tome sramota, stid, obraz, gdje je u svemu tome tačka na sve to - od Vas i jedino od Vas se ceka da konačno stavite tačku, bilo da Vi idete iz kluba ukoliko nista ne uradite sa ovom brukom, bilo da mnogima pokažete vrata i dobro iz zalupite za njima koji na vaše i naše oči uništavaju ono što ste upravo Vi zajedno sa armijom navijača i sposobnih ljudi stvarali decenijama do konacne kulminacije u Bariju i Tokiju! Ovo vodi nikuda, sa ovim ljudima oko vas, sa ovim tzv. trenerom i mnogim tzv. igračima, koji su doduše najmanje krivi, ovo vodi nikuda!!! G-dine Džajiću, uzmite konačno više metlu u ruke!

net

pre 10 godina

Nosim ciglu i blokove zar se ovo zivot zoveeee! Zvezdo istupi iz lige vise! Ne zelimo te bre!
(nn, 7. oktobar 2013 09:36)

Ko ne zeli? Vi internet grobari?

Joao

pre 10 godina

Navijači treba da budu podrška klubu, timu i igračima, a ne smetnja. Niko ne traži da budu slepa podrška, ali ne vidim razloga za ta treća poluvremena. Klub nema para, prema tome formira i tim, igrači i treneri su s jedne strane profesionalci, a sa druge ne primaju plate. Ovaj i ovakav tim sa ovakvim stručnim štabom i ovoliko para možda i ne može bolje. Zvižduci i dodatni pritisak sa tribina ne pomažu mnogo, čak naprotiv!
Prosto čovek pomisli da neki navijači rade svesno protiv kluba. Njihova podrška treba da podigne tim, a ono frenetično bubnjanje i pevanje ne doprinosi podizanju adrenalina kod igrača, ono je samo sebi cilj. Čukarički je sasvim zasluženo pobedio, a Zvezdi treba jednostavnija i snažnija igra. Milijaš i Ninković uvek imaju potez više. na silu se ide napred, povratni pas kada te pritiska protivnička odbrana uvek ide prekasno. Lopta ne teče... Možemo da pričamo šta hoćemo, ali kod Prosinečkog nije bilo ovih gluposti u odbrani, a imao je neiskusnije i slabije igrače!

Poso

pre 10 godina

navijači mogu pomoći Zvezdi na dva načina. Prvi je da ostanu na severu,prate igru i u zavisnosti od toga reaguju aplauzima i zviždicima. Onaj koncert i pesme sa bubnjevima nemaju svrhu.
Drugi način da se kolektivno presele na istok(više će malo da plate). Tu će biti bliže igri,pratiće je. Kad treba psovaće sve igračima (babama) i bukvalno terati da trče i prave poteze koje taj trenutak nalaže. Očigledno da ih trener ne zna ni čemu naučiti.

Marko

pre 10 godina

ti si lazov... nista nisi tacno rekao. svaku stvar si prenaduvao, a neke i izmislio. ocigledno ni na utakmici nisi bio. ti si bruka za svoju profesiju...

Roki

pre 10 godina

Ovo nisu devojke,ovo su babe sa velikim penzionerskim stazom.Brukate taj dres i grb sto nosite.Pozivam delije na bojkot ovih baba igraca.Od veceras vas ja nepratim ni na tv-u niti u bilo kom drugom obliku!Za mene ova generacije nepostoji.Laku noc

Nemanja

pre 10 godina

Igraci su se trudili ali nisu organizovani,vidi se da trener ne radi svoj posao. Druga stvar,imaju preko 10 kornera na svakoj utakmici koje ne znaju da iskoriste! Zasto nisu uigrani? Jedini odgovor je = trener!
Nema ni jedna ekipa u ligi kvalitetnije igrace ali ima kvalitetniju organizaciju i to je sve! Ipak menjati trenera sto pre!

ultrabgd1

pre 10 godina

Poruka Zvezdasima koji planiraju da odustanu. Vratite nam se kada opet neki Dzaja ili Dejo bude igrao za nas. Veci klubovi od nas su bili u vecim problemimaili su jos uvek. Moje mesto je na Marakani protiv Novog Pazara, svejedno ko bude trener, svejedno koji igraci budu bili tu. Svejedno ! Ja i dalje verujem da ce najbolji dani za moj Klub tek doci i tek ce se dogoditi.

qwerty

pre 10 godina

"Marko Vešović zatrčao se da se obračuna sa navijačem koji ga je vređao, ali je Marko Mirić uspeo da spreči eskalaciju sukoba."

Samo da bude jasno- do "obracuna" nije doslo, jer je bio sprecen.

zex99

pre 10 godina

Mi smo tuga,ali mi nisu jasni tudjmanovci. Da se javljaju posle tuna,samroka,makabi tikve,fljamurtarija... Kao da svake godine igraju grupnu fazu u ligi sampiona. Strasno!

Bane

pre 10 godina

A kako to Cukaricki bio upadljivo bolji? Dva puta presli centar?Cinjenica je da zvezda nezna nista, ali vi od ove indijance sa Banovog brda pravite Barselonu. Pa umro je bre fudbal u Srbiji!

Marko

pre 10 godina

ti si lazov... nista nisi tacno rekao. svaku stvar si prenaduvao, a neke i izmislio. ocigledno ni na utakmici nisi bio. ti si bruka za svoju profesiju...

Grobari Grocka

pre 10 godina

Pocece stadion da nam utanja od tezine koju proizvode pehari koje osvajamo,pa Covicu ako nije problem da prebacimo nekoliko do vas,samo dok ne ojacamo potporne zidove. Fala unapred.

jovanSRB

pre 10 godina

Pehari Superlige vrede kao dzak krompira! Ili bolje receno krompir na komad...

Deca ce se pitati za 100god. kakva je to generacija osvojila sest pehara za redim, e u tome je problem.

Mix

pre 10 godina

Pocece stadion da nam utanja od tezine koju proizvode pehari koje osvajamo,pa Covicu ako nije problem da prebacimo nekoliko do vas,samo dok ne ojacamo potporne zidove. Fala unapred. (Grobari Grocka, 06. oktobar 2013 23:52)

Jel treba neka pomoc oko pomeranje frofeja sa stadiona?Posto se selite...

Mc 991

pre 10 godina

Ne podrzavam huliganizam i nasilje, ali ovi manekeni zaista aplauze nisu zasluzili. Jedna od najgorih generacija u istoriji Zvezde. Ninkovicu majstore, idi i bjezi sto dalje od ovih fudbalercica!

?

pre 10 godina

svesno se unistava zvezda, vec godinama, da bi je neko kupio. kao sto su se svesno unistavale firme, posle raspada komunizma. nazalost, retko koja firma je zazivela nakon privatizacije...

net

pre 10 godina

Nosim ciglu i blokove zar se ovo zivot zoveeee! Zvezdo istupi iz lige vise! Ne zelimo te bre!
(nn, 7. oktobar 2013 09:36)

Ko ne zeli? Vi internet grobari?

Boki

pre 10 godina

Hocemo u Brazil!!! Ljudi jel vi znate da je zvezda nekad bila prvak sveta??? A ko je kriv??? Shvatite nema vise fudbala samo pareeeee. Sad se fudbal igra zbog para klince sa 14 god guraju parama pa da nesto I zarade a Pravi talenti ne prolaze.

ultrabgd1

pre 10 godina

Poruka Zvezdasima koji planiraju da odustanu. Vratite nam se kada opet neki Dzaja ili Dejo bude igrao za nas. Veci klubovi od nas su bili u vecim problemimaili su jos uvek. Moje mesto je na Marakani protiv Novog Pazara, svejedno ko bude trener, svejedno koji igraci budu bili tu. Svejedno ! Ja i dalje verujem da ce najbolji dani za moj Klub tek doci i tek ce se dogoditi.

Nemanja

pre 10 godina

Igraci su se trudili ali nisu organizovani,vidi se da trener ne radi svoj posao. Druga stvar,imaju preko 10 kornera na svakoj utakmici koje ne znaju da iskoriste! Zasto nisu uigrani? Jedini odgovor je = trener!
Nema ni jedna ekipa u ligi kvalitetnije igrace ali ima kvalitetniju organizaciju i to je sve! Ipak menjati trenera sto pre!

Roki

pre 10 godina

Ovo nisu devojke,ovo su babe sa velikim penzionerskim stazom.Brukate taj dres i grb sto nosite.Pozivam delije na bojkot ovih baba igraca.Od veceras vas ja nepratim ni na tv-u niti u bilo kom drugom obliku!Za mene ova generacije nepostoji.Laku noc

RS

pre 10 godina

VEsovic i Milijas dva najgora igraca,ubjedljivo...sram te bilo kapitenu kako si samo stao kod drugog gola.Onakav Petkovic sjedi na klupi,a nesposobni Vesovic igra,sramota.I postavlja se pitanje zasto Stojanovic ne smije da zamjeni ni Vesovica,a ni Milijasa.Dokle vise da Milijas samo "nabija" loptu sa svoje polovine u "bunar"???

Иван ПФК

pre 10 godina

Подржавам Марка Вешовића. Е ако је узвратио на увреде. Камо среће да је то урадио и онај туњави Шћеповић када су му скинули капитенску траку. Та бгра хулигана, утреивача дугова и нарко дилера, зарађује три пута више од фудбалера Партизана и Звезде којима плате касне месецима, уосталом када су тако паметни и све знају, нек направе екипу па нека се они такмиче у фудбалу.

Чича

pre 10 godina

ми нисмо гробари, ми нисмо делије, јер ми смо брђани с' нама је веселије, кад наш чукарац победе ређа цела табела гледа нас у леђа

mare

pre 10 godina

pa ovo je dno dna, dečko daje gol klubu za koji navija od malih nogu, plače od muke, a ove barabe ga psuju... pa to je čemer u trista lejera!

Kako drugacije

pre 10 godina

Mi smo tuga,ali mi nisu jasni tudjmanovci. Da se javljaju posle tuna,samroka,makabi tikve,fljamurtarija... Kao da svake godine igraju grupnu fazu u ligi sampiona. Strasno!
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex99, 7. oktobar 2013 03:19)

Partizan je od 2003(za 10 sezona) igrao 7 puta grupnu fazu nekog Evropskog takmicenja...nemoj da ti stane "cuka" od ove informacije.
Toliko.

Joao

pre 10 godina

Navijači treba da budu podrška klubu, timu i igračima, a ne smetnja. Niko ne traži da budu slepa podrška, ali ne vidim razloga za ta treća poluvremena. Klub nema para, prema tome formira i tim, igrači i treneri su s jedne strane profesionalci, a sa druge ne primaju plate. Ovaj i ovakav tim sa ovakvim stručnim štabom i ovoliko para možda i ne može bolje. Zvižduci i dodatni pritisak sa tribina ne pomažu mnogo, čak naprotiv!
Prosto čovek pomisli da neki navijači rade svesno protiv kluba. Njihova podrška treba da podigne tim, a ono frenetično bubnjanje i pevanje ne doprinosi podizanju adrenalina kod igrača, ono je samo sebi cilj. Čukarički je sasvim zasluženo pobedio, a Zvezdi treba jednostavnija i snažnija igra. Milijaš i Ninković uvek imaju potez više. na silu se ide napred, povratni pas kada te pritiska protivnička odbrana uvek ide prekasno. Lopta ne teče... Možemo da pričamo šta hoćemo, ali kod Prosinečkog nije bilo ovih gluposti u odbrani, a imao je neiskusnije i slabije igrače!

dr.En

pre 10 godina

evo resenja! Posto nudite cirkus i posle utakmice-naplatite to od tv prava! Nemojte da vam utakmice prenose za sitne pare, siguran sam da se mnoge tv kuce interesuju sada za vase utakmice! Mislim...stvarno!!!! Hahahahahahahaaaaaaaa

Tudjmanovci

pre 10 godina

Mi smo tuga,ali mi nisu jasni tudjmanovci. Da se javljaju posle tuna,samroka,makabi tikve,fljamurtarija... Kao da svake godine igraju grupnu fazu u ligi sampiona. Strasno!
 (zex99, 7. oktobar 2013 03:19)

Izvinjavamo se sto vam kvarimo idilu i romantiku :(

rasha

pre 10 godina

Internet navijači dođite na stadion ili umuknite...smarate vašim komentarima, idejama i jednim te istim forama. (Marko, 07. oktobar 2013 02:45)

Ja bi rado, ali, evo priznajem, ne smem od ovih sto gadjaju ciglama.

cacanin

pre 10 godina

Vucicu reaguj vec jednom, necu da zivim u nesigurnoj Srbiji, necu da se plasim huligana, navijaca, cigli... Ako nisi sposoban kao lider najvece partije podnesi ostavku. Dve godine prodjose...

mislite o tome

pre 10 godina

sve se čuje, samo se 'uprava napolje' ne čuje poslednjih 4-5 godina vladavine Luleta, Vesica, i sada ponovo Vesica, kokeza, Blokeza, legende Ćokija...

Milentije

pre 10 godina

Igraci nisu krivi, trude se, al ne znaju vise. al zato igraci Zvezde treba da imaju ponosa, ne smeju da dozvoie da ih ponizava klinacka rulja sa tribina, nalozena gomila, skromne pameti, kojima je svaka druga rec "brate".. Ti klinci bi trebali da rade nesto pametnije u zivotu, nije valjda da znaju samo da urlicu po stadionima ?

НТТ Ни

pre 10 godina

....Nema ni jedna ekipa u ligi kvalitetnije igrace ali ima kvalitetniju organizaciju i to je sve! Ipak menjati trenera sto pre!
(Nemanja, 7. oktobar 2013 02:00)

Живите у илузијама да у лиги нема ни једна квалитетнија екипа од ваше и то вам ствара велике проблеме. По квалитету фудбалери Ц. Звезде су негде осми-девети у лиги, али их име клуба и пристрасност судија одржава тако високо на табели. Зато сте и изгубили, ако сте га икада и имали, критеријум о вредновању квалитету фудбалера, па овакво мишљење још увек доминира у вама и свети вам се. Нереални сте и одвећ самољубиви.

brukanje

pre 10 godina

koji put incidenti od strane zvezdinih navijaca... transparenti (prekidi utakmica), uvredljivo skandiranje, skidanje dresova, tuca... a nije ni pola prvenstva (a ni prvi derbi) proslo...

Sumadinac91

pre 10 godina

milos
Al si opasan,mojne da vadis utoku mozda se opalis u nogu.
Ajde kazi brat,bratu koliko si puta ponavljao prvi razred OS,dok nisi napunio 15-16 pa si pojurio uciteljicu sa pajtosima ili si zavrsio preko rodbinske veze?
PS vi krimosi u pokusaju i vasi robovlasnici na celu sa fijamama sa vrha ste doveli svoj voljeni klub gde jeste,uz to ste unistili i ono po cemu je cz bila poznata po fanaticnoj atmosferi sa svojim tuzbalicama,grand pesmama i ostalim njesrima.

Ivan NK

pre 10 godina

G-dine Džajiću, dokle ćete da izigravate englesku kraljicu, dok vam miševi po klubu kolo vode? G-dine Džajiću, znam da je lakše zabiti kao noj glavu u pijesak i posmatrati sa vrha stola rasulo, nesposobnost, neznavenost ... a gdje je tu u svemu tome sramota, stid, obraz, gdje je u svemu tome tačka na sve to - od Vas i jedino od Vas se ceka da konačno stavite tačku, bilo da Vi idete iz kluba ukoliko nista ne uradite sa ovom brukom, bilo da mnogima pokažete vrata i dobro iz zalupite za njima koji na vaše i naše oči uništavaju ono što ste upravo Vi zajedno sa armijom navijača i sposobnih ljudi stvarali decenijama do konacne kulminacije u Bariju i Tokiju! Ovo vodi nikuda, sa ovim ljudima oko vas, sa ovim tzv. trenerom i mnogim tzv. igračima, koji su doduše najmanje krivi, ovo vodi nikuda!!! G-dine Džajiću, uzmite konačno više metlu u ruke!

Milos

pre 10 godina

Nisam pristalica fizickog nasilja ali Vesovicu svaka cast. Jedini ima petlje da se suprostavi ovoj rulji od navijaca i huligana. Kad vec nema snage ova drzava i vlast bar ima pojedinaca koji to smeju.

Mister No

pre 10 godina

Ono sto treba uraditi jeste da se zatvore severna tribina u slucaju Zvezde i Juzna u slucaju Partizana i da se stavi na znanje da maltretiranje fudbalera nece biti tolerisano. Posle toga policija da uradi cistku tih kriminalnih grupa. Da se omoguci da roditelji sa decom mogu doci na stadion da uzivaju u utakmici i na normalan nacin bodre svoj klub. U ovoj atmosferi to je veliki rizik ali ako bi se to uradilo bilo bi moguce. Utakmice bi onda bile sasvim drugacije i na terenu i na tribinama. Vratila bi se pozitivnost i medju igracima a i medju ljudima na tribinama i verujem da bi nasa liga tada pocela da lici na nesto. Mozda nebismo bili premijer liga ali verujem da bi fudbal krenuo sa mrtve tacke kada bi se te stvari koje se desavaju na tribinama resile jer bi tada igraci igrali mnogo opustenije i bez pritisaka koje stvaraju polupismeni huligani koji se deklarisu da vole fudbal

Mustafa

pre 10 godina

Glavu gore momci uz vas je vasa uprava na celu sa Kokezom,Covicem,Toncevom,Lukasom sve su to vrhunski poznavaoci fudbala samo da smene Toleta i sve ce da bude isto kao i pre sest godina!

Poso

pre 10 godina

navijači mogu pomoći Zvezdi na dva načina. Prvi je da ostanu na severu,prate igru i u zavisnosti od toga reaguju aplauzima i zviždicima. Onaj koncert i pesme sa bubnjevima nemaju svrhu.
Drugi način da se kolektivno presele na istok(više će malo da plate). Tu će biti bliže igri,pratiće je. Kad treba psovaće sve igračima (babama) i bukvalno terati da trče i prave poteze koje taj trenutak nalaže. Očigledno da ih trener ne zna ni čemu naučiti.

hhh

pre 10 godina

samo u srbiji,italiji,rumuniji,bugarskoj su političari u klubovima i koriste široke mase tkz navijače jer imaju direktne koristi.Ko čuva tog Karadžića,Terzića,Čovića,Djurica itd.Džajić je samo maskota u CZ . ja nikada nisam cuo da sem trenera,sportskog direktora i trenera neko ko ima sporednu ulogu daje komentare o sudjenju itd itd.Znate li nekog iz Engleske funkcionera,kada je neko sem Pereza ili Zubizarete ,Rosela davao svakake izjave.prosto propali političari preko klubova vraćaju se u politički život i svako iz vladajucih stranaka ima po člana u svakom klubu.o čemu je reč?

Djani

pre 10 godina

Savet igracima !!! MOMCI ajte vi lepo kuci . Niste vi za ovaj sport !!! A ako i malo imate ponosa i obraza , predlažem vam da svi kolektivno RASKINETE ugovor sa Zvezdom jer nad vama se sada svi iživljavaju , ugrožena vam je bezbednost itd !!! BUDITE JEDNOM LJUDI I RECITE ZBOGOM !!!

DA LI JE TO MOGUCE ??!!

pre 10 godina

I sta sad , o cemu mi pricamo , kad fudbaleri npr " Dejan Stankovic , Nikola Zigic , Marko Pantelic ili Nemanja Vidic " zele da zavrse karijere u u nekom drugom klubu ili klubu za koji su igrali , I onda ih ljudi pljuju kao kakvi su to zvezdasi , sto ne mogu da dodju u zvezdu I da zavrse karijeru ?! Pa zar ovo fudbaleri takvog iskustva I slave treba da dozive kod nas , da ih neko skida na utakmici I gadja svi I svacim I psuje . zar treba jednog dana da bude naslov u novinama "Bivseg kapitena I jednog od legendi jednog od najboljih klubova na svetu Man Jun. navijaci u Srbiji skinuli posle utakmice I gadjali ciglom ???!!!

Simon

pre 10 godina

Naši "navijači", naročito Zvezde i Partizana su uglavnom operisani od fer pleja. Odvratno je onako divljački ispsovati dečka koga je sama Zvezda dala na pozajmicu pa ga se i odrekla umesto reći SVAKA TI ČAST MAJSTORE! "Navijači", zašto tako psujete vršnjake koji znaju ili ne znaju da igraju fudbal, bez obzira?! Zato što vam menadžeri plaćaju vođe, glavne čobane. Eto zato. Kakva je to samo beslovesna gomila na tibinama, ko ste vi da postrojavate i onako divlje vređate? U svemu ovome samo je jedno sasvim sigurno, nas ni Marakana ni JNA neće videti, pre bih sedeo 2 sata u kanalizaciji nego tamo! Fuj.

Dušan

pre 10 godina

Bravo devojke? Znači, vi mrzite i gey populaciju i naše prelepe žene? Lupajte minuse, ja ću vam lupati po glavi. Kako možete ove likove nazivati devojkama? Ako ste takvi navijači NAVIJAJTE ne vređajte. Ja sam oduvek navijao za NAŠE klubove ne bitno jel je Partizan, Voša, Čukarički, Javor, ama i Sloga iz Užica...ja sam uvek navijao za lep fudbal... a ovi "navijači" oni vole klub samo kada treba da se uzmu pare od njega. Ako govorim loše, tužite me, ali znate i sami da se velike pare vrte oko navijača i to svi ćute nekako.

Kokos

pre 10 godina

A sad svi u hor: Tole odlazi! i nemojte slučajno tražiti da ode neko iz uprave kluba jer je isključivi krivac za sve probleme Zvezde Tole Karadžić.

nervni slalom

pre 10 godina

@nternet navijači dođite na stadion ili umuknite...smarate vašim komentarima, idejama i jednim te istim forama.
(Marko, 7. oktobar 2013 02:45)

Mare, sine, kakvi su to potresi na tvome kavezu? Konstantni ili malo, malo pa se zatrese?

Atropin

pre 10 godina

Ne podnosim nista sto ima veze sa FKCZ, ali ovo sto se desava fudbalerima je za svaku osudu! Alo bre, pa oni ne primaju ni dinara, moraju da ulazu u sebe, izdrzavaju porodice i na kraju krajeva kao mladi ljudi malo i potrose na SEBE! A svi ovi nazovi navijaci su verovatno intelektualci, a zvezdi daju poslednji dinar... Smesno!

emirati

pre 10 godina

Stoti put kazem : Klub ima samo stete od ovakvih navijaca - ne daju klubu podrsku kada im lose krene,klub zbog navijaca obavezno svake godine placa velike kazne UEFI,sikaniraju igrace,ne placaju karte- sto je najnormalnije u Evropi-lome stolice sto je dodatni trosak za klub .....spisak bi bio dugacak kada bi sve nabrojao.Klub nikada nije izgubuo kada je igrao " bez publike!"

zeljko

pre 10 godina

navijaci koji sebe nazivaju delijama i grobarima su u vecini slucajeca iakompleksirani i isfrustrirani huligani.ja sam navijac zvezde,isto tako se i razumem u fudbal,tesko mi padaju ovi rezultati ali to nije razlog da odem na stadion da divljam.juce se video klasican primer huligana koji nemaju pojma stj gledaju,zvezda gubi od prvog minuta a delije nedaju loptu kao da imaju rezultat?ko je ovde lud?Zvezda za pocetak mora da smeni trenera.

Beogradjanin

pre 10 godina

@(milos, 7. oktobar 2013 01:21)
Pa da svi ste vi jaki samo u grupi... Ajde ti dodji negde na ulicu da ti objasne ljudi koji se bune zbog cega? Pojedinacno ste misevi, krijete se iza par vodja i to je to. A tvom intelektu si sam sve rekao, podrzavanjem huligana sa severa.
Nego mene zanima, posto ti je zivot tako ispunjen, da mi kazes da li si makar srednju zavrsio? O faksu necu ni da pricam... E to je problem drzave Srbije, sto takvi uzmiaju pravo da nekog vredjaju, a dan radnog staza nemaju, skole takodje. Ako ti bolje igras fudbal od njih, pa sto nisi na terenu pa da im pokazes kako? Ova generacija uopste nije zasluzila da nosi dres Zvezde, igraju kriminalno, ali nisu oni krivi sto ne znaju i ne mogu vise. Krivi su oni koji su ih doveli.
Ali sto je najgore, takvi kao sto si ti i vode klub. A za to je podjednako kriva i uprava koja je dozvolila da navijaci u pravom smislu reci vode klub i pitaju se za sve.

Nikad nikome izvini

pre 10 godina

Sta reci...parkiras 15 marica ispred tribine...popakujes navijace i odvezes u nepoznatom pravcu (rudnik,radni logor,kamenolom i sl) ostavis ih jedno godinu dana ko ponovi delo posaljes ga na dve godine pa da vidimo ko ce duze izdrzati...vidis kako su se naucili lepom ponasanju...do tad sve je uzalud...ove farse od sudjenja,advokati,ljudska prava (gde su moja ljudska prava kad treba sa detetom da odem na utakmicu)...sve to treba zajedno isti je to olos...

Kol

pre 10 godina

Najpostenije bi bilo da se ugasimo i da se pocnemo od pocetka 4 liga ili 3 ne znam koji je najnizi stadijum kod nas, ako je mogao Glazgov Rengers sta mi smo iznad toga?! Glupost, nego lepo jedan rez ovo odrzavanje na apartima je mucnije od same smrti i nema vise smisla!

sasko

pre 10 godina

primetio sam da u evropskim ligama navijači podržavaju i bodre fudbalere i kad im ne ide, pevaju pesme i skandiraju i aplaudiraju a kod nas ako izgubiš meč i to možda i ne svojom krivicom gadjaju te i pljuju...a pogledajte npr Liverpool predhodnih godina oni gube a navijači u 90 minutu pevaju YNWA himnu kluba..velika razlika

ko to tamo peva

pre 10 godina

Sta je bilo, nije valjda da odjednom Tole nije vise krivac, mozda su sudije obukle protivnicki dres i dali golove, mozda je Partizan opet potplatio sve timove da igraju bolje protiv galakticne zvezde i sprema novu kradju titule koja naravno pripada galakticnoj zvezdi. I opet ste se okrenuli na pogresnu stranu, sta ste se okomili na igrace, nisu oni sami dosli nego ih je neko doveo. Kao i kod nas, i vas preosmeruju placeni paraziti medju vama u pogresan pravac, dok se ne opametimo svi zajedno ima da tonemo sve dublje, neko brze, nako sporije.

qwerty

pre 10 godina

"Marko Vešović zatrčao se da se obračuna sa navijačem koji ga je vređao, ali je Marko Mirić uspeo da spreči eskalaciju sukoba."

Samo da bude jasno- do "obracuna" nije doslo, jer je bio sprecen.

Ћирко масон

pre 10 godina

Пуна подршка играчима!Увек Звездаш,никад Делија.Ко њима даје за право да ово раде?Да вређају оволико играче,уместо да им дају подршку!Зато прави Партизановци и Звездаши не долазе на утакмице.Уз клуб буди и када губи у када побеђује.Ово се претворило у нешто болесно,нешто што није спорт,момци се труде,али не знају,тренутно им не иде,можда их буде кренуло,можда не...Само ако буду освојили титулу или куп немојте их дизати у небеса,већ останите доследни става да су то манекени и алкохоличари.

kako drugacije

pre 10 godina

Meni ne ide u glavu da se tolika paznja pridaje bagri, umesto da se snime kamerom, pohapse i po hitnom postupku osude, pa ces da vidis kako ce dobri da budu, kad im jedno 20ka drugara zaglavi po 4-5 godina robije...

jelica

pre 10 godina

navijač,ali pravi navijač,sam od 1964.ovo naglašavam jer zvati se navijačem sa zvezdinog severa danas je vrlo diskutabilo.mene niko nije plaćao ja nisam pravila nerede,nisam nikoga vređela samo sam navijala za svoj klub i volela svoj klub.ša je ovo sada,ko su mladići koji sebi daju za pravo da rade to što rade.sramote svoj klub,vređaju igrače cepaju im dresove,postrojavaju ih,skidaju kapitesku traku.ko je to njima dao za pravo da rade.mislim da je to još jedno nedelo političarakoji zbog svojih sitnosopstveičkih interesa uništavaju sve ono čega se dotaknu.a žalost decitj.takozvanim navijačima dostupan je samo kriminal jer je u ovoj državi uglavnom sve na dnu.porodica,privreda moral naročito.mi klupski fudbal nemamokome to je cela istina

grunf

pre 10 godina

Eeeee moja zvezdo... sta si docekala... Na stranu losu rezultati, to nije prijatno ali nije strasno, ali da bagra huliganska vedri i oblaci, da maltretiraju igrace, upravljaju klubom, to nisam verovao da moze da se dogodi...

bers0003

pre 10 godina

koja patetika. koji primitivizam. ovaj zaplakao sto je dao gol,kao da je finale svjetskog prvenstva...sa druge strane jedno pitanje. zasto se igraci postrojavaju pred navijacima?to je prije bilo spontano kao i pjevanje himne i slicne stvari.sad po komandi kao sto sam pjevao Druze Tito u osnovnoj..valjda svoj nekvalitet moraju kompenzirati na drugi nacin...