Fudbal 116

Subota, 05.10.2013.

23:40

Mladenović: Idem, neću da propadnem

Fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović kaže da ne postoji šansa da ostane u klubu iz Ljutice Bogdana.

Mladenoviæ: Idem, neæu da propadnem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

duledudule

pre 10 godina

vi pricate o plati i firmi..to je isto kao sto sam ja barmen sanker ili kako god i ne umem da napravim koktel kafu ili kapucino.a ovaj definitivni ne yme nista sem da nabije glavu u zemlju,trci kao magarac i centrira u gol aut.ne umes da se bavis poslom koji radis,nema plate,ili smanjenje koliko toliko.zbog takvih polu igraca i menadzera smo sad u "buli" evo ga poslednji primer alkosa bronovickog.600 hiljada za sta?dosao i povredio se,ne ume da trci

Čist račun ...

pre 10 godina

Ljubav dešava u porodici, a hleb se kupuje za pare, tako da je dečko 100% u pravu. Njegov novac, njegovo pravo. Ali ne! On duguje za (pazi!) ljubav koju su mu Zvezda i navijači pružili. Loodilo na kub. Ovo isto sam napisao i kada su moji grobari krpili onog Amerikanca koji je (pazi!) ucenjivao klub jer je tražio što je njegovo.

Ljuba

pre 10 godina

Decko propasces ti na splavovima zajedno sa tvojim drugarom Kasalicom,setas se po terenu ko maneken,ali bas volim kad ovakvi odu u inostranstvo pa kad moraju da igraju van svojih mogucnosti jer tamo jeste para,ali moras i da se potrudis burazeru ! ako se setas ko u zvezdi sot se setas odma ti zavrne platu cao nema rasprave samo sreca je vasa sto zvezda nema pare pa ne moze to da radi,nego mora da vas moli da igrate idi slobodno srecan put !

Danubewalker

pre 10 godina

Sta je decko,frka?!Konacno imamo 55 igraca pod ugovorom u prvom timu pa ne mogu svi u startnih 11.Jeste da se trenira u tri smene ali zato vidis da se sjajno izdrzi ovaj naporan ritam utakmica.Hoces pare a?Pa hteli i oni pre tebe...

Labud

pre 10 godina

Ustajte svi na Zemlji kleti, svi suznji koje mori glad!

Vidim decka svi pljuju, bas me interesuje da li bi vi klinci uzdizali firmu na spram svojih roditelja da oni ne prime platu po 6 meseci. Svaki radnik, pa bio on i fudbalski, koji se pobuni protiv tlacenja je za mene heroj.
Dzaja, Covic, Stojadinovic et al. da nose svilena odela i lakovane cipelice, a fudbaleri carape sa rupama. E pa teze malo.
Sine svaka cast! Drugi da imaju toliko hrabrosti da ne trpe ponizavanje - fudbal bi nam bio makar za promil bolji!

woah

pre 10 godina

Vidim da su mnogi komentatori ogorčeni što igrači imaju velike plate. Najpre, ko je rekao da je njegova plata šestocifrena? Dug je šestocifren, a visina plate se i ne spominje. Drugo, baš me zanima kako vi to doživljavate. Da li neko misli da u Srbiji igrači igraju za trocifrene plate, dok njihove kolege u inostranstvu igraju za šestocifrene? Verovatno je i to moguće... Ali mi onda nije jasno kako onda očekujete da u Srbiji igraju dobri, a ne krš igrači. Kako onda očekujete kvalitetna pojačanja?
Ja u ovom tekstu vidim 2 stvari. Jedna je da dečko neće da sedi na klupi i da moli za novac koji mu pripada, jer mu uprava Zvezde duguje. A druga je da je ta ista uprava Zvezde bacila milion evra, jer ga nije prodala pre 2 meseca, a sada će otići za dž.

Aca

pre 10 godina

Ljudi sto pljujete deca on igra za pare i nema tu emocije prema klubu nije Zvezda ni Real, ni Junajted pa da se ima emocije nego jedan raspali klub kao i Partizan koji sluze kao oskocne daske za dalje.

saki88

pre 10 godina

Pa najveci krivac u celoj ovoj prici i jeste upravo Zvezda zato sto je dovela ovog fudbalera u svoje redove...Zvezda losijeg beka nije imala u svojoj istoriji,fudbaler za neki prosecan tim u JSL ili cak mozda i za drugu ligu...Sa svojom visinom i kilazom mogao bi jedino da skuplja lopte u Zvezdi!!!

Boogy983

pre 10 godina

Svi napadaju Mladenovica, samo zato sto su navijaci Zvezde (i ja navijam za zvezdu da ne bude zabune) i nisu bas objektivni. Ustvari najveci krivac u ovoj prici je Zvezda zato sto ne postuje obaveze iz ugovora koji je ona potpisala sa igracem. Pitao bih vas da radite a da vam gazda ne isplacuje platu, a pritom dovodi nove igrace. Covek samo trazi svoje, jesu te plate prevelike za nase uslove, ali opet je zvezda kriva za to. Zasto su pristali na toliku platu ako ne mogu da isplate? Kad im se svidja neki igrac onda ne pitaju za cenu, a posle se prave kao najgori privatnici u Srbiji. Dok se ne uvede neka odgovornost nema boljih dana za nasu zvezdu. Koliko je miliona izgubila zvezda na ovakvim situacijama i kada raskine ugovor sa igracem a on posle lepo tuzi Zvezdu u dobije do poslednje pare iz ugovora. Jel postoji neka odgovornost u Zvezdi??? Napravis dugove i samo podneses ostavku. Dokle vise!!!!

Nenad

pre 10 godina

Idi, dosta smo mi propadali sa tobom. Konacno je neko uvideo da da nemas pojima, igras na momenta, lose centriras, gubis se, a potom dosta se pricalo da si grobaru sto sam se vremenom i ja uverio.

rasni

pre 10 godina

Uz to, klub mi je dužan novac koji sam zaradio, od kad si dosao u zvezdu odigrao si 3 utakmice kako treba i te 3 utakmice da ti plate ostatak ti treba da platis zvezdi kolko si imao uspesnih centarsuteva ,ti nisi igrac za zvezdu mozda jesi za borac al za zvezdu nisi

Nenad

pre 10 godina

Sta imate protiv ovog decka?Cim trazi raskid ugovora odmah kukate kako ne valja,kako je nije za Zvezdu...a kad ste ga kupovali bio vam je dobar.
Sta mislite da su vam ostali igraci u timu nesto bolji od Mladenovica?

Mad4Red

pre 10 godina

Sine Mijajlovic je za tebe Bejl... Kad je prosao nekad 1 na 1 nekom fintom, kad god smo gledali utakmicu moglo se videti na Tv kako psuje svadja se sa igracima oce da se bije ubedjen frajer kulture bez!!!! A fudbalsko u tebi nista!!! Putuj igumane ta manastir ne brini!!!

nas fudbal krscina

pre 10 godina

decko za beka ima splidne predispozicije..brz,dobar centarsut i sut..druga je stvar sto u nasem fudbalu bek mora uvek da igra jedan na jedan da bi uopste centrirao..pogledajte evropske lige,pa vidite gde se to radi osim kod nas...

Tottenham

pre 10 godina

Da se ne lazemo momce,ti ako ne nacus da centriras i ako se ne ugojis par kila od tb nema nista,pa daj bre neka neko zamisli njegov duel sa nekim jacim igracom

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Jak si mi ti fudbaler.Sta si u radio kod Robija, Jankovica.NISTA.Umisljena zvezda.Ne samo ti nego svi oni koji su sa tobom dosli u Zvezdu. Kondiciono limitirani.Idi igraj Futsal.I kako arbitrazna komisija moze da presudi. Znaci svako ko je nezadovoljan ode na arbitraznu komisijui jos trazi lovu

fkr1958

pre 10 godina

Ne bitno kakav je igrac,neko ga je doveo i zasluzio je pare!!!
Nije on kriv sto "najbolji" klub u univerzumu se raspada pa nece da mu da pare,mora i on da jede. Ali dobro vi objektini navijaci najmocnijeg kluba ne razumete to,jer vasa uprava ne misli tako!!!

Soko

pre 10 godina

NE ulazec kakav je igrac ali postupak i njegov isvih igraca i ne samo igraca veci obicnog radnika treba da bude nisam dobio platu napustam pa bi se ova drzava malo uredila. Ako neko sedi u klubu i firmi a ne dobija platu on i nije ni za sta.

sale

pre 10 godina

Kako te bre mali nije sramota, toliko mlad a vec si dogurao sestocifreni iznos u evrima... Pa da ima mozga u upravama vi "talentovani" fudbaleri ne bi smeli da dobijate veca primanja od prosecnog gradjanina Srbije. Pa se onda borite i pojazite da vredite, a ne imas 22 godine i 300 000 evra a nemas blage veze sa fudbalom.

grunf

pre 10 godina

ako su stvarno mogli da ga prodaju pre dva meseca, a sad je slobodan igrac, onda je to kriminal zesci, pa kako to moze nekom da promakne?

alex

pre 10 godina

E moj Mladenovicu, nekada su fudbaleri isli sa 27 godina u inostranstvo, kao peceni igraci, a vi klinci bi sada da se preko noci obogatite, da postanete slavni i ne znam sta vec....Pa, pogledaj te, sto su pre tebe raskinuli ugovor sa Zvezdom, gde su sada? Mijailović, Dimitrijević, Perović, Pantića, Janković, Simić, Maksimović....Svi igraju u Realu i Barseloni?! Sinko,potrebno je strpljenje,ti mislis da se igrac postaje preko noci? Nema sanse, pogotovo kad nisi ni Mesi ni Ronaldo, niti cak igrac srednje evropske klase. Imas ti jos mnogo da ucis i da grejes klupu na drugim mestima dok ne postanes pravi fudbaler. Na zalost to nisi shvatio u Zvezdi, pa ces na svojim greskama uciti negde drugde, ali tada ce biti kasno, jer nije isto prodati se negde iz Zvezde ili iz Kajzerija ili Genclera.....To vazi za sve mlade fudbalere Partizana ili Zvezde, treba biti strpljiv i uciti,sansa ce se ukazati. Treneri se menjaju, dolaze, odlaze, uvek neko ima svog miljenika,ali kvalitet uvek na ktaju ispliva. Sve u svemu, neka ti je sa srecom u Evijanu, Dizonu, Hueski ili tako nekom "slavnom" klubu.......

intruder974

pre 10 godina

Pa ja sa svojih skoro cetrdeset godina bi bolje odigrao tih 90min od pola prvoligasa,a sa 20 sam prestao da treniram upravo zbog takvih tatinih sinova.Tih osamdesetih i ranih devedesetih su nas treneri ucili da levi bek mora na prvom mestu da zacementira svoju stranu a onda da istrci kao na olimpijadi 100m,i da centrira a ne da se udari po lopti.Prosto i jednostavno,ko ne ume nikad nije ni bio za fudbal...

Stefan

pre 10 godina

Sta si ti majke ti uradio za Zvezdu i koje si ti pare POSTENO zaradio? Da se ne lazemo sine, lepo da oprostis ti Zvezdi pola tog duga, i pevas sto ces dobiti ostatak ako imas imalo obraza. Dokle ce vise ovakvi anonimusi uzimati silne pare nasim klubovima, jel stoji u tim ugovorima ista sem da moraju da se pojavljuju na treninzima na vreme??? Cuj on zaradio 600.000e. Kada ce neko da radi evaluaciju radnog ucinka i srazmerno tome im plati. Ako premase ocekivanja, platis ga vise, ako se vuce po terenu kao ovi sad invalidi, skresati platu na 50% i dovidjenja prijatno.

Kuki

pre 10 godina

Nemam nista protiv da igraci u klubovima imaju sestocifrene i sedmocifrene plate, ako to klubovi mogu da isvinansiraju sami iz svog poslovanja. Ali sam protiv toga da isti ti klubovi posle traze novcanu pomoc drzave u kojoj je prosecna plata 300 evra. To vazi za sve klubove ne vezano za boju dresa.

tanasko_rajic

pre 10 godina

Ovaj nazovi fuzbaler je primer lose selekcije klubova(borac,cz). Decko nema veze sa zivotom,ni snagu,ni brzinu,ni centarsut,ni pas... I pazite molim vas on bio A reprezentativac? Sad kada ode iz Cz igrace samo u menadzerskim timovima koji sklanjaju talentovanu decu a guraju ove amatere. Jedino sto je u pravu je sto trazi da mu se isplati dug. Ko je Zvezdi kriv sto je neznalici obecala ugovorom velike pare pa se sada prave ludi. A mislio sam da od SR16 nema goreg.

srboljub

pre 10 godina

Ne zida se kuća od krova. U Zvezdi već razmišljaju o privatizaciji. Po starom oprobanom receptu "upropasti , da bi kupio jeftinije". I ranije nije bilo novca ali je moglo da se živi od prodaje igrača.

neko iz mase

pre 10 godina

Realno, sve su ovo njegova prava ali da se nada necemu kao fudbaler...tesko. Trebao je biti uvaljen evijanu ako se vec imalo na umu dovodjenje Mijailovica. A drugo... Ne secam se nikoga ko je imao ovoliku priliku, a je bio istrpljen. Nekada se zamislim da bio i onaj Nenadic bio bolji!

nemanja

pre 10 godina

ej bre sestocifrenu cifru mu duguju...aj da kazemo minimalnu,mada cisto sumnjam, 100000 e njemu dugujemo...zato smo tu gde jesmo, a potonucemo jos dublje...dovodili smo "fudbalere" sa dve leve noge,ili dve desne svejedno,koji umeju da iz centarsuta pogode samo ogradu iza aut linije...i jos on kuka...idi bre brate gde hoces i kad hoces,najbolje odmah..ali greota za tolike pare sto ce morati da ti se daju..mada nije ni cudo,kad se seti covek koji su sve strucnjaci sedeli i sede u zvezdi,dobro jos i postojimo..a dani pred nama su sve crnji i crnji..

Mito

pre 10 godina

Tipičan naš fudbaler, koji o sebi ima visoko mišljenje, a u suštini jedan prosećan ili ispodprosećan igrač, koji nije uradio ništa za CZ, i za koji bi ostao anonimus da nije došao u CZ. Trener je shvatio ko je do sada igrao levog beka i ostavio ga na klupi, a naš Mladenovići misli da je bogom dan.

mikicar

pre 10 godina

U pravu je decko. Ne moze igrac da bude najbolji u timu tokom cele jedne sezone kod jednog trenera, a onda dodje drugi i on postane najgori. Znaci da klub/trener nema pravi pristup u radu sa njim.

ma

pre 10 godina

Koliko ovakvih NEigraca ima zvezda da je tuze i da se obogate to je strasno.... Sta smo sami sebi uradili... Za par meseci ovo isto ce Onjilo da radi...

goc21

pre 10 godina

dugo me neko ovako slatko nije nasmejao, sta je ovaj umislio da je neki igrac, za sve ove utakmice sto je odigrao u zvezdi nije pet centasuteva dobrih imao

kauboj92

pre 10 godina

I ja sam isto godiste i prolazim kroz slicnu krizu kao Mladenovic ali osim predhodno navedenog gola i gola protiv bordoa on stvarno ni na jedan nacin nije zalicio na vrhunskog levog beka kakvog zvezda treba da ima... tosic je bio bolji a bogami i ignjatijevic pre toga, sto jes jes ali rezultati su rezultati... Mladenovicu brate moj ti moras mnogo da poradis na svojoj defanzivnoj igri a na ofanzivnoj, pa nju moras izuciti iz pocetka jer CZ je veliki klub i zasluzuje vrhunskog levog beka ne kazem da ti to nisi niti da Mijailovic to jeste ali, on je pokazao za svojih 90 min mnogo vise nego ti tokom predhodnih godina...cepaj daj boze da negde dobijes sansu kao starter...

Heroes

pre 10 godina

Nije vazan Mladenovic ali sledeci put ce neki drugi da ovako ode, neki mnogo bolji igrac, ako je ovo tacno da je razgovarao sa svima i nisu nista uradili...Cemu se mi uopste nadamo sa ovakvom upravom?

dule

pre 10 godina

Da propadnes?! Da bi propao prvo treba da nesto i da postanes. Ko je tebe slagao da si fudbaler meni nije jasno. Samo ti sine teraj sto dalje, i ne vracaj se.

borivoje

pre 10 godina

Vi svi koji ga pljujete 2 dana za redom zapamtite moj komentar ! ZALICETE JEDNOGA DANA ZA NJIM JER JE DECKO JEDINI BEK U SRBIJI KOJI IMA DRIBLING. Pratili ste vi sa Kandilom i Abubakara Oumarou dok vam je Milanko Raskovic bio u prvih 11 , nista se kod vas ne menja.

nisi ti za sport

pre 10 godina

Igrac sa limitiranim mogucnostima,najvvise zbog fizickih karakteristika. Mada,covek nema ama bas nikakvih kvaliteta i njegova igra i mogucnosti su na nivou osrednjeg treceligaskog igraca. Nije mi jasno, da u ozbiljnom klubu koji bih trebao da bude klub za koji ja navijam,ovaj covek je dobijao mnogo sansi, a odmah se videlo da od njega nema vajde. U ovoj prici koja je na trzistu iz aviona se videlo,da ovakvog igraca je nemoguce prodati i uzeti novac za njega. Videti njegovu konstituciju,trcanje,duel igru i sve je jasno. Moderan fudbal trazi sve suprotno od ovoga sto ovaj umisljeni igrac ima. Srecno u svakom slucaju.

Emko

pre 10 godina

Kako te nije sram da trzis pare a cime si ih zaradio kolko si greski pravio i kolko amo primili golova iz tvojih greski i kolko smo izgubili sansi za postizanje gola tvojim greskama neznas jedan centarsut da uputis kako treba a tu mi nesto pricas a gde ces da nej u apartizan idi dako im pomognes da izgube tituli i kup sa tobom je tako zato cuti i idi jedi dibar za prvu ili drugu Srpsku ligu e tu bi uspeo kao recimo fudbaler ti i fudbal dva razlicita svijeta HA HA HaHAAA

Great Gatsby

pre 10 godina

Nema sta, u ovoj nasoj upravi sve sami matematicari, kupis za 350k, ne prodas ga za 850k, vec ode za 0 din. i jos mu dugujes. Pa kako da ne dugujemo tolike pare. Dobar je Filip ali fizicki tanak, dobro je i ovoliko sto je bio u Zvrzdi.

црвенобелидрессветиња

pre 10 godina

Ти си одавно пропао, тј. никад ниси ни био играч! Ти си само још једна у низу грешака наших управа...Играч у рангу Цветковића,Ненадића,Рељића...П.С. Сети се Крушевца и источне трибине кад ниси хтео да даш дрес и пљунупо према трибини...Ту си ми се згадио,мали човече!ОДЛАЗИ!

bluez

pre 10 godina

Decko je najtalentovaniji u ovoj Zvezdi, i treba da ide da igra fudbal. Verovatno ce jednoga dana biti zahvalan sto su ga ovako tretirali.

ЗБС

pre 10 godina

Да би неко пропао мора да поседује одређени квалтитет који ће да пропадне. Значи, што се тога тиче миран си, нећеш пропасти.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Stvarno los posao, odbili Evian, a sad ce za dzabe da ode. Inace me ovo ne cudi, drugarica mi je isla sa njim u srednju, kaze da je cesto dolazio u Partizanovom dresu na casove..

Dare maltretare

pre 10 godina

Polu igrač! Igrački stagniras jer ne znaš, a ne zato što ne dobijaš plate. A pate koje ti se duguju si prvo trebao da zaradiš. Ispali ste iz evro kupova, nema titule... pa normalno da nema para. Prvo treba da ih stvorite.

vs

pre 10 godina

Decko je zaista zesci krs. Secam se kada je Milijas prosle godine izjavio da ga zadirkuju kad je poslednji put asistirao. Produktivnost nula, 100 centarsuteva nikome. U rangu sa Milivojem koji je sesnaesterac pogadjao iz 10 pokusaja. Nismo imali koga pa je igrao, ali odavno je on propao. Imao srece nekako da dodje u Zvezdu i umesto da kaze hvsla, on pljuje. Nikad vise cuti necemo za njega, jer nikakav kvalitet nema. Onaj gol protiv Bordoa bio je cista slucajka, posle bloka mu legla na nogu. Sve ostalo, ukljucujuci defanzivu - nula prerezana.

dule

pre 10 godina

Ako pored Mijailovića, koji ima snage za 30 minuta, nije mogao da se izbori za mesto u timu, to bi mu trebao biti reper o sopstvenim fudbalskim kvalitetima. Sa druge strane, ako mu duguju novac, ima svako pravo da ode. Samo nemoj priču da stagnira sad, zato sto stagnira 2 godine, koliko je bio standardan u timu. Mogao je bar naučiti da centrira za to vreme, da ne pričam o drugim stvarima. I stvarno mi nije jasno ko je odbio 850 hiljada za njega?!

Grobar-España

pre 10 godina

Citam i ne verujem, dali ili treba da daju Borcu 350.000e, igracu duguju najmanje 100.000, odbili 850.000 + 20% od sledece prodaje i on sad ide za DZ a Zvezda mora da mu isplati minimum 100.000 za zaostala primanja. Ako je ovo sve tako, ko je ovde lud?
Imam neki osecaj da ce i Zvezda i Partizan ostati bez stadiona, igrace na njima dok se ne izgradi neki nacionalni stadion, pa ce onda da ga koriste zajedno (Kao Milan i Inter + da placaju debeo zakup) a do tada ce da budu srozani na nulu i prodati u bescenje. Lepi su i veliki "placevi" sa obe strane Topciderskog Brda, bice da se masti.
Nemoguce je da su u Zvezdi i Partizanu bas toliki diletanti. Pa klubovi ne mogu da budu u ovakvom stanju a da sve to bude slucajno i iz neznanja.

realNo

pre 10 godina

Matori, teško da ti možeš da propadneš, pa niko nije dobijao toliko šansu u zvezdi kao ti, i ništa, ali bukvalno ništa, osim onog evro gola protiv bska.

ego

pre 10 godina

Na stranu to kako igra, i kako bi igrao da dobije sansu ponovo. Druga stvar je u pitanju, mogli su da ga prodaju za 850.000 i procenat a otici ce za dz, plus da mu se plati. Koji je po redu da tako ide, jesu li u upravi toliko nesposobni? Ne, prosto kao da su na zadatku da srozaju klub, kao i njihovi predhodnici.

Ilija

pre 10 godina

Da je srece, da nikad nisi ni dolazio... Da propadnes kao fudbaler? Ti si odavno propao... Moram ti se zahvaliti sto ides, bolje od Zvezde neces videti...

Presmesno

pre 10 godina

Gledajuci ove danasnje klince koji nemaju veze s fudbalom, po nedostatku pameti prepoznatljivi, a umisljeni da su neke zvezde, dodje mi ja u mojim tridesetim uzmem kopacke i objasnim toj pobesneloj deci kako se igra fudbal...

Djura

pre 10 godina

Kao što sam već napisao ranije, idi više i ne okreći se sine. Da je bilo samo malo poštenijih (o stručnosti neću ni da govorim) u upravi Zvezde ovih godina, na predlog tvog dovodjenja u klub svi bi se smejali jedno minut-dva i onda bi se nastavilo sa ozbiljnim predlozima. Na stranu to što nemaš kvalitet, nemaju ga mnogi iz ove generacije, ali ti si najprljaviji igrač od kad ja pamtim Zvezdu, bilo me je sramota da gledam moj klub kad ti nastupaš za njega. Hvala Bogu pa te j neko ubedio da ima negde ekipa u kojoj ćeš igrati, inače te ovi iz uprave ne bi oterali do kraja ugovora. Inače od svi nabrojani koji su raskinuli ugovor, sem možda Pantića, imaju talenta za tursku drugu ligu, eventualno Kipar. Ti nažalost nemaš ni toliko.

mauricijo

pre 10 godina

Ako je neko dobio sansu, onda je to ovaj momak. Odigrao je solidno prvu polusezonu kada je dosao, a nakon toga nista. Igrao je i igrao, a vec vise od godinu dana nije nista pokazao. Nista u napadu, a katastrofalan je u odbrani. U napadu su mu centarsutevi mlaki i neprecizni, svi dobri centarsutevi u citavoj prosloj sezoni mogli bi da se izbroje na prste jedne ruke. U odbrani je mekan i cesto gresi. I sada umjesto da radi, da pokusa da se popravi, da se bori za svoje mjeste i zasluzi ga, on trazi raskid ugovora. OK, razumjem da mu je Zvezda duzna i da on hoce te pare. Bez obzira sto nije bas sjajno igrao, ostecen je za te pare jer da nije pod ugovorom u Zvezdi, bio bi u nekom drugom timu i te bi pare, ili mozda nesto malo manje, dobio negdje drugo. Ali da krivi Zvezdu sto ce da "propadne", to mu ide na pogresnu adresu i mene licno poprilicno iritira. On je dosao do A reprezentacije iz Zvezde, a vise ga tamo ne zovu samo zbog onoga sto je tamo pokazao. Imao je gomilu prilika u Zvezdi, igrao je citave prosle sezone iako je bio ocajan. Igrao je i ove sezone kada je Miailovic bio povredjen i bio je ponovo los. Ovaj Mladenovic kada sam za sebe misli kako ne moze da iz tima istisne Mijailovica, koji nije neki igrac ali je objektivno u ovom trenutku bolji od Mladenovica, najbolje je da proba da se bavi nekim drugim sportom. Jedino mi je zao sto ga nisu prodali ljetos kada su mogli.

strsljen

pre 10 godina

Nek ide ako nije zadovoljan,samo mi nije jasno zasto ga nisu prodali na vreme,da bar zarade neki dinar....
A za njega je trebalo da ima mesta u ovoj ekipi,makar za rotaciju,no to su vec neka druga posla.Izgleda da se zamerio svima,pa stoga i ne igra

Bari1991

pre 10 godina

Ti da si fudbaler i covek koji razmislja svojom glavom,prionuo bi na treniranje kao nikad u nadi da ces bar nekad da licis na igraca.Izgubio si kompas posle 2-3 solidne utakmice,umislio da si neka zvezda i od onda ne licis ni na sta,a kamoli na fudbalera!!!Propao si ti zbog svog nacina razmisljanja,a ne zato sto je u prvoj postavi trenutno milion posto bolji levi bek od tebe.Da ne pricam koliko si nisko pao u ocima navijaca,dok si se vukao po terenu jer si znao da nemas konkurenciju!

Vuk

pre 10 godina

Nece biti prvi koga peoglasavaju losim igracem u Zvezdi kada ode napolje odjednom proigra I postane igrac. Spisak takvih postaje sve duzi sto znaci da "strucnjaci" u Zvezdi ne znaju da prepoznaju sta je talenat a sta ne.

Pedja J7

pre 10 godina

Razumem ga, donekle...
Ali sa druge strane, decko igra LB, a ne zna da centrira. To bi bilo kao da play-maker u kosarci ne zna da vodi loptu...
Da si stoper ne bi bilo toliko vazno, ali LB mora da centrira na tacnu, a ti promasujes teren od 6000 kvadrata...
Zapitaj se bolje, da li si uopste i za klub gde trenutno igras.

antiblizanac

pre 10 godina

Je lis tvarno neko veruje u ovu pricu od 850 hiljada evra :D:D:D Pa Covic bi prodao bilo kog igraca za 850 evra, a ne za 850 hiljada.

zoran

pre 10 godina

Zamislite, kada na kraju rvenstva Ninkovic i kompanija potraze svoje pare. Koliko znam od ortaka iz Zvezde, nishta zivo se ne isplacuje...

mica

pre 10 godina

Једно је битно дечку треба дати дуговања и срамота је да се и даље играчима дугује. За многе ми је било криво што су одлазили од нас раскидом али за Младеновића ни мало. Играо је редовно јер није имао адекватну замену. Шта он помиње А репрезентацију, па многи су кроз њу продефиловали незаслужено, па и он. Сем донекле брзине, апсолутно лимитаран играч, чак и за овако јадну Звезду.

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

"Uz to, klub mi je dužan novac koji sam zaradio, a verujte, ne radi se o malom iznosu, pogotovo za naše uslove."

Bas je u ovome muka velika,moj sinovce, sto si ti takav nikakav,sa manjkom kila i vrlo prosecnih fizickih predispozicija i znanja zaradio velike pare,pa makar i za nase uslove. To je nasa nesreca,kao drustva uopste. Takvih prosecih u svim oblastima zivota i rada,kao sto si ti,a dobro situiranih za sve moguce uslove, je puna Srbija,nazalost.

MenaĐer

pre 10 godina

Putuj igumane i ne okreci se :)
Brate ne shvatam ove mamine i tatine sinove kukaju cim je neko bolji doveden na njihovoj poziciji,djecko vrijedno treniraj i izbori se za svoju minutazu,imas tezak zadatak definitivno jer na tvojoj poziciji igra definitivno najbolji lijevi bek u nasoj ligi al ti ako mislis da vrijedis dokazi se nemoj da si ko PI*ka.
Btw bolje da odes jer nisi nizasta ti i kad si igrao definitivno si bio najlosiji igrac na terenu.

Boban

pre 10 godina

Mali ti si jedino poznat po tome sto si kum Lazovicu.A zbog takvih i tebi slicnih koji su dolaskom u Zvezdu sebe proglasili nedodirljivim Zvezda je tu gde jeste.Zato putuj Igumane za manastir ne brini i ne samo ti nego svako ko razmislja kao ti.Bice Zvezdi bolje bez Vas veruj mi!!!!

Фармер

pre 10 godina

"uprava je odbila primamljivu ponudu francuskog Evijana -850.000 evra i 20 procenata od naredne prodaje. Sada će, dva meseca kasnije, otići kao slobodan igrač, a Zvezdi će ostati da mu isplati sve što duguje."

Са вама увек циркус!!! :) :)

realNo

pre 10 godina

Matori, teško da ti možeš da propadneš, pa niko nije dobijao toliko šansu u zvezdi kao ti, i ništa, ali bukvalno ništa, osim onog evro gola protiv bska.

Uzas

pre 10 godina

Ljudi, Vukana Savicevica nema ni u protokolu za Cukaricki !!! Za najboljeg mladog golmana Evrope nema mesta ni na klupi !!! Zasto, bre? Koja pamet stavlja u protokol Mirica pre Vukana? Zasto je rezervni golman Vesic, a ne Rajkovic? 'ALO BRE!!! Otici ce i oni, ako se nastavi sa bolesnom selekcijom! Letos su svi pljuvali Srnice! Zasto? Da su ostali, trenirali bi sa Ahcinom i Cikicem, odvojeno od ekipe, bez sanse za minut u igri... Nema plana, nema strategije, tonemo sve dublje i dublje...

realNo

pre 10 godina

Matori, teško da ti možeš da propadneš, pa niko nije dobijao toliko šansu u zvezdi kao ti, i ništa, ali bukvalno ništa, osim onog evro gola protiv bska.

Kuki

pre 10 godina

Nemam nista protiv da igraci u klubovima imaju sestocifrene i sedmocifrene plate, ako to klubovi mogu da isvinansiraju sami iz svog poslovanja. Ali sam protiv toga da isti ti klubovi posle traze novcanu pomoc drzave u kojoj je prosecna plata 300 evra. To vazi za sve klubove ne vezano za boju dresa.

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

"Uz to, klub mi je dužan novac koji sam zaradio, a verujte, ne radi se o malom iznosu, pogotovo za naše uslove."

Bas je u ovome muka velika,moj sinovce, sto si ti takav nikakav,sa manjkom kila i vrlo prosecnih fizickih predispozicija i znanja zaradio velike pare,pa makar i za nase uslove. To je nasa nesreca,kao drustva uopste. Takvih prosecih u svim oblastima zivota i rada,kao sto si ti,a dobro situiranih za sve moguce uslove, je puna Srbija,nazalost.

Uzas

pre 10 godina

Ljudi, Vukana Savicevica nema ni u protokolu za Cukaricki !!! Za najboljeg mladog golmana Evrope nema mesta ni na klupi !!! Zasto, bre? Koja pamet stavlja u protokol Mirica pre Vukana? Zasto je rezervni golman Vesic, a ne Rajkovic? 'ALO BRE!!! Otici ce i oni, ako se nastavi sa bolesnom selekcijom! Letos su svi pljuvali Srnice! Zasto? Da su ostali, trenirali bi sa Ahcinom i Cikicem, odvojeno od ekipe, bez sanse za minut u igri... Nema plana, nema strategije, tonemo sve dublje i dublje...

Фармер

pre 10 godina

"uprava je odbila primamljivu ponudu francuskog Evijana -850.000 evra i 20 procenata od naredne prodaje. Sada će, dva meseca kasnije, otići kao slobodan igrač, a Zvezdi će ostati da mu isplati sve što duguje."

Са вама увек циркус!!! :) :)

zoran

pre 10 godina

Zamislite, kada na kraju rvenstva Ninkovic i kompanija potraze svoje pare. Koliko znam od ortaka iz Zvezde, nishta zivo se ne isplacuje...

Nenad

pre 10 godina

Sta imate protiv ovog decka?Cim trazi raskid ugovora odmah kukate kako ne valja,kako je nije za Zvezdu...a kad ste ga kupovali bio vam je dobar.
Sta mislite da su vam ostali igraci u timu nesto bolji od Mladenovica?

ego

pre 10 godina

Na stranu to kako igra, i kako bi igrao da dobije sansu ponovo. Druga stvar je u pitanju, mogli su da ga prodaju za 850.000 i procenat a otici ce za dz, plus da mu se plati. Koji je po redu da tako ide, jesu li u upravi toliko nesposobni? Ne, prosto kao da su na zadatku da srozaju klub, kao i njihovi predhodnici.

borivoje

pre 10 godina

Vi svi koji ga pljujete 2 dana za redom zapamtite moj komentar ! ZALICETE JEDNOGA DANA ZA NJIM JER JE DECKO JEDINI BEK U SRBIJI KOJI IMA DRIBLING. Pratili ste vi sa Kandilom i Abubakara Oumarou dok vam je Milanko Raskovic bio u prvih 11 , nista se kod vas ne menja.

Boogy983

pre 10 godina

Svi napadaju Mladenovica, samo zato sto su navijaci Zvezde (i ja navijam za zvezdu da ne bude zabune) i nisu bas objektivni. Ustvari najveci krivac u ovoj prici je Zvezda zato sto ne postuje obaveze iz ugovora koji je ona potpisala sa igracem. Pitao bih vas da radite a da vam gazda ne isplacuje platu, a pritom dovodi nove igrace. Covek samo trazi svoje, jesu te plate prevelike za nase uslove, ali opet je zvezda kriva za to. Zasto su pristali na toliku platu ako ne mogu da isplate? Kad im se svidja neki igrac onda ne pitaju za cenu, a posle se prave kao najgori privatnici u Srbiji. Dok se ne uvede neka odgovornost nema boljih dana za nasu zvezdu. Koliko je miliona izgubila zvezda na ovakvim situacijama i kada raskine ugovor sa igracem a on posle lepo tuzi Zvezdu u dobije do poslednje pare iz ugovora. Jel postoji neka odgovornost u Zvezdi??? Napravis dugove i samo podneses ostavku. Dokle vise!!!!

antiblizanac

pre 10 godina

Je lis tvarno neko veruje u ovu pricu od 850 hiljada evra :D:D:D Pa Covic bi prodao bilo kog igraca za 850 evra, a ne za 850 hiljada.

Mito

pre 10 godina

Tipičan naš fudbaler, koji o sebi ima visoko mišljenje, a u suštini jedan prosećan ili ispodprosećan igrač, koji nije uradio ništa za CZ, i za koji bi ostao anonimus da nije došao u CZ. Trener je shvatio ko je do sada igrao levog beka i ostavio ga na klupi, a naš Mladenovići misli da je bogom dan.

mauricijo

pre 10 godina

Ako je neko dobio sansu, onda je to ovaj momak. Odigrao je solidno prvu polusezonu kada je dosao, a nakon toga nista. Igrao je i igrao, a vec vise od godinu dana nije nista pokazao. Nista u napadu, a katastrofalan je u odbrani. U napadu su mu centarsutevi mlaki i neprecizni, svi dobri centarsutevi u citavoj prosloj sezoni mogli bi da se izbroje na prste jedne ruke. U odbrani je mekan i cesto gresi. I sada umjesto da radi, da pokusa da se popravi, da se bori za svoje mjeste i zasluzi ga, on trazi raskid ugovora. OK, razumjem da mu je Zvezda duzna i da on hoce te pare. Bez obzira sto nije bas sjajno igrao, ostecen je za te pare jer da nije pod ugovorom u Zvezdi, bio bi u nekom drugom timu i te bi pare, ili mozda nesto malo manje, dobio negdje drugo. Ali da krivi Zvezdu sto ce da "propadne", to mu ide na pogresnu adresu i mene licno poprilicno iritira. On je dosao do A reprezentacije iz Zvezde, a vise ga tamo ne zovu samo zbog onoga sto je tamo pokazao. Imao je gomilu prilika u Zvezdi, igrao je citave prosle sezone iako je bio ocajan. Igrao je i ove sezone kada je Miailovic bio povredjen i bio je ponovo los. Ovaj Mladenovic kada sam za sebe misli kako ne moze da iz tima istisne Mijailovica, koji nije neki igrac ali je objektivno u ovom trenutku bolji od Mladenovica, najbolje je da proba da se bavi nekim drugim sportom. Jedino mi je zao sto ga nisu prodali ljetos kada su mogli.

tanasko_rajic

pre 10 godina

Ovaj nazovi fuzbaler je primer lose selekcije klubova(borac,cz). Decko nema veze sa zivotom,ni snagu,ni brzinu,ni centarsut,ni pas... I pazite molim vas on bio A reprezentativac? Sad kada ode iz Cz igrace samo u menadzerskim timovima koji sklanjaju talentovanu decu a guraju ove amatere. Jedino sto je u pravu je sto trazi da mu se isplati dug. Ko je Zvezdi kriv sto je neznalici obecala ugovorom velike pare pa se sada prave ludi. A mislio sam da od SR16 nema goreg.

sale

pre 10 godina

Kako te bre mali nije sramota, toliko mlad a vec si dogurao sestocifreni iznos u evrima... Pa da ima mozga u upravama vi "talentovani" fudbaleri ne bi smeli da dobijate veca primanja od prosecnog gradjanina Srbije. Pa se onda borite i pojazite da vredite, a ne imas 22 godine i 300 000 evra a nemas blage veze sa fudbalom.

intruder974

pre 10 godina

Pa ja sa svojih skoro cetrdeset godina bi bolje odigrao tih 90min od pola prvoligasa,a sa 20 sam prestao da treniram upravo zbog takvih tatinih sinova.Tih osamdesetih i ranih devedesetih su nas treneri ucili da levi bek mora na prvom mestu da zacementira svoju stranu a onda da istrci kao na olimpijadi 100m,i da centrira a ne da se udari po lopti.Prosto i jednostavno,ko ne ume nikad nije ni bio za fudbal...

grunf

pre 10 godina

ako su stvarno mogli da ga prodaju pre dva meseca, a sad je slobodan igrac, onda je to kriminal zesci, pa kako to moze nekom da promakne?

fkr1958

pre 10 godina

Ne bitno kakav je igrac,neko ga je doveo i zasluzio je pare!!!
Nije on kriv sto "najbolji" klub u univerzumu se raspada pa nece da mu da pare,mora i on da jede. Ali dobro vi objektini navijaci najmocnijeg kluba ne razumete to,jer vasa uprava ne misli tako!!!

Labud

pre 10 godina

Ustajte svi na Zemlji kleti, svi suznji koje mori glad!

Vidim decka svi pljuju, bas me interesuje da li bi vi klinci uzdizali firmu na spram svojih roditelja da oni ne prime platu po 6 meseci. Svaki radnik, pa bio on i fudbalski, koji se pobuni protiv tlacenja je za mene heroj.
Dzaja, Covic, Stojadinovic et al. da nose svilena odela i lakovane cipelice, a fudbaleri carape sa rupama. E pa teze malo.
Sine svaka cast! Drugi da imaju toliko hrabrosti da ne trpe ponizavanje - fudbal bi nam bio makar za promil bolji!

Grobar-España

pre 10 godina

Citam i ne verujem, dali ili treba da daju Borcu 350.000e, igracu duguju najmanje 100.000, odbili 850.000 + 20% od sledece prodaje i on sad ide za DZ a Zvezda mora da mu isplati minimum 100.000 za zaostala primanja. Ako je ovo sve tako, ko je ovde lud?
Imam neki osecaj da ce i Zvezda i Partizan ostati bez stadiona, igrace na njima dok se ne izgradi neki nacionalni stadion, pa ce onda da ga koriste zajedno (Kao Milan i Inter + da placaju debeo zakup) a do tada ce da budu srozani na nulu i prodati u bescenje. Lepi su i veliki "placevi" sa obe strane Topciderskog Brda, bice da se masti.
Nemoguce je da su u Zvezdi i Partizanu bas toliki diletanti. Pa klubovi ne mogu da budu u ovakvom stanju a da sve to bude slucajno i iz neznanja.

neko iz mase

pre 10 godina

Realno, sve su ovo njegova prava ali da se nada necemu kao fudbaler...tesko. Trebao je biti uvaljen evijanu ako se vec imalo na umu dovodjenje Mijailovica. A drugo... Ne secam se nikoga ko je imao ovoliku priliku, a je bio istrpljen. Nekada se zamislim da bio i onaj Nenadic bio bolji!

ma

pre 10 godina

Koliko ovakvih NEigraca ima zvezda da je tuze i da se obogate to je strasno.... Sta smo sami sebi uradili... Za par meseci ovo isto ce Onjilo da radi...

Pedja J7

pre 10 godina

Razumem ga, donekle...
Ali sa druge strane, decko igra LB, a ne zna da centrira. To bi bilo kao da play-maker u kosarci ne zna da vodi loptu...
Da si stoper ne bi bilo toliko vazno, ali LB mora da centrira na tacnu, a ti promasujes teren od 6000 kvadrata...
Zapitaj se bolje, da li si uopste i za klub gde trenutno igras.

srboljub

pre 10 godina

Ne zida se kuća od krova. U Zvezdi već razmišljaju o privatizaciji. Po starom oprobanom receptu "upropasti , da bi kupio jeftinije". I ranije nije bilo novca ali je moglo da se živi od prodaje igrača.

nemanja

pre 10 godina

ej bre sestocifrenu cifru mu duguju...aj da kazemo minimalnu,mada cisto sumnjam, 100000 e njemu dugujemo...zato smo tu gde jesmo, a potonucemo jos dublje...dovodili smo "fudbalere" sa dve leve noge,ili dve desne svejedno,koji umeju da iz centarsuta pogode samo ogradu iza aut linije...i jos on kuka...idi bre brate gde hoces i kad hoces,najbolje odmah..ali greota za tolike pare sto ce morati da ti se daju..mada nije ni cudo,kad se seti covek koji su sve strucnjaci sedeli i sede u zvezdi,dobro jos i postojimo..a dani pred nama su sve crnji i crnji..

woah

pre 10 godina

Vidim da su mnogi komentatori ogorčeni što igrači imaju velike plate. Najpre, ko je rekao da je njegova plata šestocifrena? Dug je šestocifren, a visina plate se i ne spominje. Drugo, baš me zanima kako vi to doživljavate. Da li neko misli da u Srbiji igrači igraju za trocifrene plate, dok njihove kolege u inostranstvu igraju za šestocifrene? Verovatno je i to moguće... Ali mi onda nije jasno kako onda očekujete da u Srbiji igraju dobri, a ne krš igrači. Kako onda očekujete kvalitetna pojačanja?
Ja u ovom tekstu vidim 2 stvari. Jedna je da dečko neće da sedi na klupi i da moli za novac koji mu pripada, jer mu uprava Zvezde duguje. A druga je da je ta ista uprava Zvezde bacila milion evra, jer ga nije prodala pre 2 meseca, a sada će otići za dž.

alex

pre 10 godina

E moj Mladenovicu, nekada su fudbaleri isli sa 27 godina u inostranstvo, kao peceni igraci, a vi klinci bi sada da se preko noci obogatite, da postanete slavni i ne znam sta vec....Pa, pogledaj te, sto su pre tebe raskinuli ugovor sa Zvezdom, gde su sada? Mijailović, Dimitrijević, Perović, Pantića, Janković, Simić, Maksimović....Svi igraju u Realu i Barseloni?! Sinko,potrebno je strpljenje,ti mislis da se igrac postaje preko noci? Nema sanse, pogotovo kad nisi ni Mesi ni Ronaldo, niti cak igrac srednje evropske klase. Imas ti jos mnogo da ucis i da grejes klupu na drugim mestima dok ne postanes pravi fudbaler. Na zalost to nisi shvatio u Zvezdi, pa ces na svojim greskama uciti negde drugde, ali tada ce biti kasno, jer nije isto prodati se negde iz Zvezde ili iz Kajzerija ili Genclera.....To vazi za sve mlade fudbalere Partizana ili Zvezde, treba biti strpljiv i uciti,sansa ce se ukazati. Treneri se menjaju, dolaze, odlaze, uvek neko ima svog miljenika,ali kvalitet uvek na ktaju ispliva. Sve u svemu, neka ti je sa srecom u Evijanu, Dizonu, Hueski ili tako nekom "slavnom" klubu.......

nas fudbal krscina

pre 10 godina

decko za beka ima splidne predispozicije..brz,dobar centarsut i sut..druga je stvar sto u nasem fudbalu bek mora uvek da igra jedan na jedan da bi uopste centrirao..pogledajte evropske lige,pa vidite gde se to radi osim kod nas...

mikicar

pre 10 godina

U pravu je decko. Ne moze igrac da bude najbolji u timu tokom cele jedne sezone kod jednog trenera, a onda dodje drugi i on postane najgori. Znaci da klub/trener nema pravi pristup u radu sa njim.

Soko

pre 10 godina

NE ulazec kakav je igrac ali postupak i njegov isvih igraca i ne samo igraca veci obicnog radnika treba da bude nisam dobio platu napustam pa bi se ova drzava malo uredila. Ako neko sedi u klubu i firmi a ne dobija platu on i nije ni za sta.

Čist račun ...

pre 10 godina

Ljubav dešava u porodici, a hleb se kupuje za pare, tako da je dečko 100% u pravu. Njegov novac, njegovo pravo. Ali ne! On duguje za (pazi!) ljubav koju su mu Zvezda i navijači pružili. Loodilo na kub. Ovo isto sam napisao i kada su moji grobari krpili onog Amerikanca koji je (pazi!) ucenjivao klub jer je tražio što je njegovo.

mica

pre 10 godina

Једно је битно дечку треба дати дуговања и срамота је да се и даље играчима дугује. За многе ми је било криво што су одлазили од нас раскидом али за Младеновића ни мало. Играо је редовно јер није имао адекватну замену. Шта он помиње А репрезентацију, па многи су кроз њу продефиловали незаслужено, па и он. Сем донекле брзине, апсолутно лимитаран играч, чак и за овако јадну Звезду.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Stvarno los posao, odbili Evian, a sad ce za dzabe da ode. Inace me ovo ne cudi, drugarica mi je isla sa njim u srednju, kaze da je cesto dolazio u Partizanovom dresu na casove..

Great Gatsby

pre 10 godina

Nema sta, u ovoj nasoj upravi sve sami matematicari, kupis za 350k, ne prodas ga za 850k, vec ode za 0 din. i jos mu dugujes. Pa kako da ne dugujemo tolike pare. Dobar je Filip ali fizicki tanak, dobro je i ovoliko sto je bio u Zvrzdi.

Heroes

pre 10 godina

Nije vazan Mladenovic ali sledeci put ce neki drugi da ovako ode, neki mnogo bolji igrac, ako je ovo tacno da je razgovarao sa svima i nisu nista uradili...Cemu se mi uopste nadamo sa ovakvom upravom?

Mad4Red

pre 10 godina

Sine Mijajlovic je za tebe Bejl... Kad je prosao nekad 1 na 1 nekom fintom, kad god smo gledali utakmicu moglo se videti na Tv kako psuje svadja se sa igracima oce da se bije ubedjen frajer kulture bez!!!! A fudbalsko u tebi nista!!! Putuj igumane ta manastir ne brini!!!

Presmesno

pre 10 godina

Gledajuci ove danasnje klince koji nemaju veze s fudbalom, po nedostatku pameti prepoznatljivi, a umisljeni da su neke zvezde, dodje mi ja u mojim tridesetim uzmem kopacke i objasnim toj pobesneloj deci kako se igra fudbal...

strsljen

pre 10 godina

Nek ide ako nije zadovoljan,samo mi nije jasno zasto ga nisu prodali na vreme,da bar zarade neki dinar....
A za njega je trebalo da ima mesta u ovoj ekipi,makar za rotaciju,no to su vec neka druga posla.Izgleda da se zamerio svima,pa stoga i ne igra

Ljuba

pre 10 godina

Decko propasces ti na splavovima zajedno sa tvojim drugarom Kasalicom,setas se po terenu ko maneken,ali bas volim kad ovakvi odu u inostranstvo pa kad moraju da igraju van svojih mogucnosti jer tamo jeste para,ali moras i da se potrudis burazeru ! ako se setas ko u zvezdi sot se setas odma ti zavrne platu cao nema rasprave samo sreca je vasa sto zvezda nema pare pa ne moze to da radi,nego mora da vas moli da igrate idi slobodno srecan put !

dule

pre 10 godina

Ako pored Mijailovića, koji ima snage za 30 minuta, nije mogao da se izbori za mesto u timu, to bi mu trebao biti reper o sopstvenim fudbalskim kvalitetima. Sa druge strane, ako mu duguju novac, ima svako pravo da ode. Samo nemoj priču da stagnira sad, zato sto stagnira 2 godine, koliko je bio standardan u timu. Mogao je bar naučiti da centrira za to vreme, da ne pričam o drugim stvarima. I stvarno mi nije jasno ko je odbio 850 hiljada za njega?!

Aca

pre 10 godina

Ljudi sto pljujete deca on igra za pare i nema tu emocije prema klubu nije Zvezda ni Real, ni Junajted pa da se ima emocije nego jedan raspali klub kao i Partizan koji sluze kao oskocne daske za dalje.

saki88

pre 10 godina

Pa najveci krivac u celoj ovoj prici i jeste upravo Zvezda zato sto je dovela ovog fudbalera u svoje redove...Zvezda losijeg beka nije imala u svojoj istoriji,fudbaler za neki prosecan tim u JSL ili cak mozda i za drugu ligu...Sa svojom visinom i kilazom mogao bi jedino da skuplja lopte u Zvezdi!!!

dule

pre 10 godina

Da propadnes?! Da bi propao prvo treba da nesto i da postanes. Ko je tebe slagao da si fudbaler meni nije jasno. Samo ti sine teraj sto dalje, i ne vracaj se.

goc21

pre 10 godina

dugo me neko ovako slatko nije nasmejao, sta je ovaj umislio da je neki igrac, za sve ove utakmice sto je odigrao u zvezdi nije pet centasuteva dobrih imao

Danubewalker

pre 10 godina

Sta je decko,frka?!Konacno imamo 55 igraca pod ugovorom u prvom timu pa ne mogu svi u startnih 11.Jeste da se trenira u tri smene ali zato vidis da se sjajno izdrzi ovaj naporan ritam utakmica.Hoces pare a?Pa hteli i oni pre tebe...

Vuk

pre 10 godina

Nece biti prvi koga peoglasavaju losim igracem u Zvezdi kada ode napolje odjednom proigra I postane igrac. Spisak takvih postaje sve duzi sto znaci da "strucnjaci" u Zvezdi ne znaju da prepoznaju sta je talenat a sta ne.

ЗБС

pre 10 godina

Да би неко пропао мора да поседује одређени квалтитет који ће да пропадне. Значи, што се тога тиче миран си, нећеш пропасти.

vs

pre 10 godina

Decko je zaista zesci krs. Secam se kada je Milijas prosle godine izjavio da ga zadirkuju kad je poslednji put asistirao. Produktivnost nula, 100 centarsuteva nikome. U rangu sa Milivojem koji je sesnaesterac pogadjao iz 10 pokusaja. Nismo imali koga pa je igrao, ali odavno je on propao. Imao srece nekako da dodje u Zvezdu i umesto da kaze hvsla, on pljuje. Nikad vise cuti necemo za njega, jer nikakav kvalitet nema. Onaj gol protiv Bordoa bio je cista slucajka, posle bloka mu legla na nogu. Sve ostalo, ukljucujuci defanzivu - nula prerezana.

bluez

pre 10 godina

Decko je najtalentovaniji u ovoj Zvezdi, i treba da ide da igra fudbal. Verovatno ce jednoga dana biti zahvalan sto su ga ovako tretirali.

Ilija

pre 10 godina

Da je srece, da nikad nisi ni dolazio... Da propadnes kao fudbaler? Ti si odavno propao... Moram ti se zahvaliti sto ides, bolje od Zvezde neces videti...

црвенобелидрессветиња

pre 10 godina

Ти си одавно пропао, тј. никад ниси ни био играч! Ти си само још једна у низу грешака наших управа...Играч у рангу Цветковића,Ненадића,Рељића...П.С. Сети се Крушевца и источне трибине кад ниси хтео да даш дрес и пљунупо према трибини...Ту си ми се згадио,мали човече!ОДЛАЗИ!

nisi ti za sport

pre 10 godina

Igrac sa limitiranim mogucnostima,najvvise zbog fizickih karakteristika. Mada,covek nema ama bas nikakvih kvaliteta i njegova igra i mogucnosti su na nivou osrednjeg treceligaskog igraca. Nije mi jasno, da u ozbiljnom klubu koji bih trebao da bude klub za koji ja navijam,ovaj covek je dobijao mnogo sansi, a odmah se videlo da od njega nema vajde. U ovoj prici koja je na trzistu iz aviona se videlo,da ovakvog igraca je nemoguce prodati i uzeti novac za njega. Videti njegovu konstituciju,trcanje,duel igru i sve je jasno. Moderan fudbal trazi sve suprotno od ovoga sto ovaj umisljeni igrac ima. Srecno u svakom slucaju.

Stefan

pre 10 godina

Sta si ti majke ti uradio za Zvezdu i koje si ti pare POSTENO zaradio? Da se ne lazemo sine, lepo da oprostis ti Zvezdi pola tog duga, i pevas sto ces dobiti ostatak ako imas imalo obraza. Dokle ce vise ovakvi anonimusi uzimati silne pare nasim klubovima, jel stoji u tim ugovorima ista sem da moraju da se pojavljuju na treninzima na vreme??? Cuj on zaradio 600.000e. Kada ce neko da radi evaluaciju radnog ucinka i srazmerno tome im plati. Ako premase ocekivanja, platis ga vise, ako se vuce po terenu kao ovi sad invalidi, skresati platu na 50% i dovidjenja prijatno.

realNo

pre 10 godina

Matori, teško da ti možeš da propadneš, pa niko nije dobijao toliko šansu u zvezdi kao ti, i ništa, ali bukvalno ništa, osim onog evro gola protiv bska.

kauboj92

pre 10 godina

I ja sam isto godiste i prolazim kroz slicnu krizu kao Mladenovic ali osim predhodno navedenog gola i gola protiv bordoa on stvarno ni na jedan nacin nije zalicio na vrhunskog levog beka kakvog zvezda treba da ima... tosic je bio bolji a bogami i ignjatijevic pre toga, sto jes jes ali rezultati su rezultati... Mladenovicu brate moj ti moras mnogo da poradis na svojoj defanzivnoj igri a na ofanzivnoj, pa nju moras izuciti iz pocetka jer CZ je veliki klub i zasluzuje vrhunskog levog beka ne kazem da ti to nisi niti da Mijailovic to jeste ali, on je pokazao za svojih 90 min mnogo vise nego ti tokom predhodnih godina...cepaj daj boze da negde dobijes sansu kao starter...

duledudule

pre 10 godina

vi pricate o plati i firmi..to je isto kao sto sam ja barmen sanker ili kako god i ne umem da napravim koktel kafu ili kapucino.a ovaj definitivni ne yme nista sem da nabije glavu u zemlju,trci kao magarac i centrira u gol aut.ne umes da se bavis poslom koji radis,nema plate,ili smanjenje koliko toliko.zbog takvih polu igraca i menadzera smo sad u "buli" evo ga poslednji primer alkosa bronovickog.600 hiljada za sta?dosao i povredio se,ne ume da trci

Djura

pre 10 godina

Kao što sam već napisao ranije, idi više i ne okreći se sine. Da je bilo samo malo poštenijih (o stručnosti neću ni da govorim) u upravi Zvezde ovih godina, na predlog tvog dovodjenja u klub svi bi se smejali jedno minut-dva i onda bi se nastavilo sa ozbiljnim predlozima. Na stranu to što nemaš kvalitet, nemaju ga mnogi iz ove generacije, ali ti si najprljaviji igrač od kad ja pamtim Zvezdu, bilo me je sramota da gledam moj klub kad ti nastupaš za njega. Hvala Bogu pa te j neko ubedio da ima negde ekipa u kojoj ćeš igrati, inače te ovi iz uprave ne bi oterali do kraja ugovora. Inače od svi nabrojani koji su raskinuli ugovor, sem možda Pantića, imaju talenta za tursku drugu ligu, eventualno Kipar. Ti nažalost nemaš ni toliko.

Nenad

pre 10 godina

Idi, dosta smo mi propadali sa tobom. Konacno je neko uvideo da da nemas pojima, igras na momenta, lose centriras, gubis se, a potom dosta se pricalo da si grobaru sto sam se vremenom i ja uverio.

Dare maltretare

pre 10 godina

Polu igrač! Igrački stagniras jer ne znaš, a ne zato što ne dobijaš plate. A pate koje ti se duguju si prvo trebao da zaradiš. Ispali ste iz evro kupova, nema titule... pa normalno da nema para. Prvo treba da ih stvorite.

Emko

pre 10 godina

Kako te nije sram da trzis pare a cime si ih zaradio kolko si greski pravio i kolko amo primili golova iz tvojih greski i kolko smo izgubili sansi za postizanje gola tvojim greskama neznas jedan centarsut da uputis kako treba a tu mi nesto pricas a gde ces da nej u apartizan idi dako im pomognes da izgube tituli i kup sa tobom je tako zato cuti i idi jedi dibar za prvu ili drugu Srpsku ligu e tu bi uspeo kao recimo fudbaler ti i fudbal dva razlicita svijeta HA HA HaHAAA

Boban

pre 10 godina

Mali ti si jedino poznat po tome sto si kum Lazovicu.A zbog takvih i tebi slicnih koji su dolaskom u Zvezdu sebe proglasili nedodirljivim Zvezda je tu gde jeste.Zato putuj Igumane za manastir ne brini i ne samo ti nego svako ko razmislja kao ti.Bice Zvezdi bolje bez Vas veruj mi!!!!

Bari1991

pre 10 godina

Ti da si fudbaler i covek koji razmislja svojom glavom,prionuo bi na treniranje kao nikad u nadi da ces bar nekad da licis na igraca.Izgubio si kompas posle 2-3 solidne utakmice,umislio da si neka zvezda i od onda ne licis ni na sta,a kamoli na fudbalera!!!Propao si ti zbog svog nacina razmisljanja,a ne zato sto je u prvoj postavi trenutno milion posto bolji levi bek od tebe.Da ne pricam koliko si nisko pao u ocima navijaca,dok si se vukao po terenu jer si znao da nemas konkurenciju!

Tottenham

pre 10 godina

Da se ne lazemo momce,ti ako ne nacus da centriras i ako se ne ugojis par kila od tb nema nista,pa daj bre neka neko zamisli njegov duel sa nekim jacim igracom

rasni

pre 10 godina

Uz to, klub mi je dužan novac koji sam zaradio, od kad si dosao u zvezdu odigrao si 3 utakmice kako treba i te 3 utakmice da ti plate ostatak ti treba da platis zvezdi kolko si imao uspesnih centarsuteva ,ti nisi igrac za zvezdu mozda jesi za borac al za zvezdu nisi

MenaĐer

pre 10 godina

Putuj igumane i ne okreci se :)
Brate ne shvatam ove mamine i tatine sinove kukaju cim je neko bolji doveden na njihovoj poziciji,djecko vrijedno treniraj i izbori se za svoju minutazu,imas tezak zadatak definitivno jer na tvojoj poziciji igra definitivno najbolji lijevi bek u nasoj ligi al ti ako mislis da vrijedis dokazi se nemoj da si ko PI*ka.
Btw bolje da odes jer nisi nizasta ti i kad si igrao definitivno si bio najlosiji igrac na terenu.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Jak si mi ti fudbaler.Sta si u radio kod Robija, Jankovica.NISTA.Umisljena zvezda.Ne samo ti nego svi oni koji su sa tobom dosli u Zvezdu. Kondiciono limitirani.Idi igraj Futsal.I kako arbitrazna komisija moze da presudi. Znaci svako ko je nezadovoljan ode na arbitraznu komisijui jos trazi lovu

realNo

pre 10 godina

Matori, teško da ti možeš da propadneš, pa niko nije dobijao toliko šansu u zvezdi kao ti, i ništa, ali bukvalno ništa, osim onog evro gola protiv bska.

Mito

pre 10 godina

Tipičan naš fudbaler, koji o sebi ima visoko mišljenje, a u suštini jedan prosećan ili ispodprosećan igrač, koji nije uradio ništa za CZ, i za koji bi ostao anonimus da nije došao u CZ. Trener je shvatio ko je do sada igrao levog beka i ostavio ga na klupi, a naš Mladenovići misli da je bogom dan.

sale

pre 10 godina

Kako te bre mali nije sramota, toliko mlad a vec si dogurao sestocifreni iznos u evrima... Pa da ima mozga u upravama vi "talentovani" fudbaleri ne bi smeli da dobijate veca primanja od prosecnog gradjanina Srbije. Pa se onda borite i pojazite da vredite, a ne imas 22 godine i 300 000 evra a nemas blage veze sa fudbalom.

rasni

pre 10 godina

Uz to, klub mi je dužan novac koji sam zaradio, od kad si dosao u zvezdu odigrao si 3 utakmice kako treba i te 3 utakmice da ti plate ostatak ti treba da platis zvezdi kolko si imao uspesnih centarsuteva ,ti nisi igrac za zvezdu mozda jesi za borac al za zvezdu nisi

Stefan

pre 10 godina

Sta si ti majke ti uradio za Zvezdu i koje si ti pare POSTENO zaradio? Da se ne lazemo sine, lepo da oprostis ti Zvezdi pola tog duga, i pevas sto ces dobiti ostatak ako imas imalo obraza. Dokle ce vise ovakvi anonimusi uzimati silne pare nasim klubovima, jel stoji u tim ugovorima ista sem da moraju da se pojavljuju na treninzima na vreme??? Cuj on zaradio 600.000e. Kada ce neko da radi evaluaciju radnog ucinka i srazmerno tome im plati. Ako premase ocekivanja, platis ga vise, ako se vuce po terenu kao ovi sad invalidi, skresati platu na 50% i dovidjenja prijatno.

alex

pre 10 godina

E moj Mladenovicu, nekada su fudbaleri isli sa 27 godina u inostranstvo, kao peceni igraci, a vi klinci bi sada da se preko noci obogatite, da postanete slavni i ne znam sta vec....Pa, pogledaj te, sto su pre tebe raskinuli ugovor sa Zvezdom, gde su sada? Mijailović, Dimitrijević, Perović, Pantića, Janković, Simić, Maksimović....Svi igraju u Realu i Barseloni?! Sinko,potrebno je strpljenje,ti mislis da se igrac postaje preko noci? Nema sanse, pogotovo kad nisi ni Mesi ni Ronaldo, niti cak igrac srednje evropske klase. Imas ti jos mnogo da ucis i da grejes klupu na drugim mestima dok ne postanes pravi fudbaler. Na zalost to nisi shvatio u Zvezdi, pa ces na svojim greskama uciti negde drugde, ali tada ce biti kasno, jer nije isto prodati se negde iz Zvezde ili iz Kajzerija ili Genclera.....To vazi za sve mlade fudbalere Partizana ili Zvezde, treba biti strpljiv i uciti,sansa ce se ukazati. Treneri se menjaju, dolaze, odlaze, uvek neko ima svog miljenika,ali kvalitet uvek na ktaju ispliva. Sve u svemu, neka ti je sa srecom u Evijanu, Dizonu, Hueski ili tako nekom "slavnom" klubu.......

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

"Uz to, klub mi je dužan novac koji sam zaradio, a verujte, ne radi se o malom iznosu, pogotovo za naše uslove."

Bas je u ovome muka velika,moj sinovce, sto si ti takav nikakav,sa manjkom kila i vrlo prosecnih fizickih predispozicija i znanja zaradio velike pare,pa makar i za nase uslove. To je nasa nesreca,kao drustva uopste. Takvih prosecih u svim oblastima zivota i rada,kao sto si ti,a dobro situiranih za sve moguce uslove, je puna Srbija,nazalost.

Nenad

pre 10 godina

Idi, dosta smo mi propadali sa tobom. Konacno je neko uvideo da da nemas pojima, igras na momenta, lose centriras, gubis se, a potom dosta se pricalo da si grobaru sto sam se vremenom i ja uverio.

Emko

pre 10 godina

Kako te nije sram da trzis pare a cime si ih zaradio kolko si greski pravio i kolko amo primili golova iz tvojih greski i kolko smo izgubili sansi za postizanje gola tvojim greskama neznas jedan centarsut da uputis kako treba a tu mi nesto pricas a gde ces da nej u apartizan idi dako im pomognes da izgube tituli i kup sa tobom je tako zato cuti i idi jedi dibar za prvu ili drugu Srpsku ligu e tu bi uspeo kao recimo fudbaler ti i fudbal dva razlicita svijeta HA HA HaHAAA

Mad4Red

pre 10 godina

Sine Mijajlovic je za tebe Bejl... Kad je prosao nekad 1 na 1 nekom fintom, kad god smo gledali utakmicu moglo se videti na Tv kako psuje svadja se sa igracima oce da se bije ubedjen frajer kulture bez!!!! A fudbalsko u tebi nista!!! Putuj igumane ta manastir ne brini!!!

realNo

pre 10 godina

Matori, teško da ti možeš da propadneš, pa niko nije dobijao toliko šansu u zvezdi kao ti, i ništa, ali bukvalno ništa, osim onog evro gola protiv bska.

Ilija

pre 10 godina

Da je srece, da nikad nisi ni dolazio... Da propadnes kao fudbaler? Ti si odavno propao... Moram ti se zahvaliti sto ides, bolje od Zvezde neces videti...

црвенобелидрессветиња

pre 10 godina

Ти си одавно пропао, тј. никад ниси ни био играч! Ти си само још једна у низу грешака наших управа...Играч у рангу Цветковића,Ненадића,Рељића...П.С. Сети се Крушевца и источне трибине кад ниси хтео да даш дрес и пљунупо према трибини...Ту си ми се згадио,мали човече!ОДЛАЗИ!

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Jak si mi ti fudbaler.Sta si u radio kod Robija, Jankovica.NISTA.Umisljena zvezda.Ne samo ti nego svi oni koji su sa tobom dosli u Zvezdu. Kondiciono limitirani.Idi igraj Futsal.I kako arbitrazna komisija moze da presudi. Znaci svako ko je nezadovoljan ode na arbitraznu komisijui jos trazi lovu

borivoje

pre 10 godina

Vi svi koji ga pljujete 2 dana za redom zapamtite moj komentar ! ZALICETE JEDNOGA DANA ZA NJIM JER JE DECKO JEDINI BEK U SRBIJI KOJI IMA DRIBLING. Pratili ste vi sa Kandilom i Abubakara Oumarou dok vam je Milanko Raskovic bio u prvih 11 , nista se kod vas ne menja.

tanasko_rajic

pre 10 godina

Ovaj nazovi fuzbaler je primer lose selekcije klubova(borac,cz). Decko nema veze sa zivotom,ni snagu,ni brzinu,ni centarsut,ni pas... I pazite molim vas on bio A reprezentativac? Sad kada ode iz Cz igrace samo u menadzerskim timovima koji sklanjaju talentovanu decu a guraju ove amatere. Jedino sto je u pravu je sto trazi da mu se isplati dug. Ko je Zvezdi kriv sto je neznalici obecala ugovorom velike pare pa se sada prave ludi. A mislio sam da od SR16 nema goreg.

Danubewalker

pre 10 godina

Sta je decko,frka?!Konacno imamo 55 igraca pod ugovorom u prvom timu pa ne mogu svi u startnih 11.Jeste da se trenira u tri smene ali zato vidis da se sjajno izdrzi ovaj naporan ritam utakmica.Hoces pare a?Pa hteli i oni pre tebe...

duledudule

pre 10 godina

vi pricate o plati i firmi..to je isto kao sto sam ja barmen sanker ili kako god i ne umem da napravim koktel kafu ili kapucino.a ovaj definitivni ne yme nista sem da nabije glavu u zemlju,trci kao magarac i centrira u gol aut.ne umes da se bavis poslom koji radis,nema plate,ili smanjenje koliko toliko.zbog takvih polu igraca i menadzera smo sad u "buli" evo ga poslednji primer alkosa bronovickog.600 hiljada za sta?dosao i povredio se,ne ume da trci

Tottenham

pre 10 godina

Da se ne lazemo momce,ti ako ne nacus da centriras i ako se ne ugojis par kila od tb nema nista,pa daj bre neka neko zamisli njegov duel sa nekim jacim igracom

Aca

pre 10 godina

Ljudi sto pljujete deca on igra za pare i nema tu emocije prema klubu nije Zvezda ni Real, ni Junajted pa da se ima emocije nego jedan raspali klub kao i Partizan koji sluze kao oskocne daske za dalje.

antiblizanac

pre 10 godina

Je lis tvarno neko veruje u ovu pricu od 850 hiljada evra :D:D:D Pa Covic bi prodao bilo kog igraca za 850 evra, a ne za 850 hiljada.

Фармер

pre 10 godina

"uprava je odbila primamljivu ponudu francuskog Evijana -850.000 evra i 20 procenata od naredne prodaje. Sada će, dva meseca kasnije, otići kao slobodan igrač, a Zvezdi će ostati da mu isplati sve što duguje."

Са вама увек циркус!!! :) :)

bluez

pre 10 godina

Decko je najtalentovaniji u ovoj Zvezdi, i treba da ide da igra fudbal. Verovatno ce jednoga dana biti zahvalan sto su ga ovako tretirali.

Čist račun ...

pre 10 godina

Ljubav dešava u porodici, a hleb se kupuje za pare, tako da je dečko 100% u pravu. Njegov novac, njegovo pravo. Ali ne! On duguje za (pazi!) ljubav koju su mu Zvezda i navijači pružili. Loodilo na kub. Ovo isto sam napisao i kada su moji grobari krpili onog Amerikanca koji je (pazi!) ucenjivao klub jer je tražio što je njegovo.

MenaĐer

pre 10 godina

Putuj igumane i ne okreci se :)
Brate ne shvatam ove mamine i tatine sinove kukaju cim je neko bolji doveden na njihovoj poziciji,djecko vrijedno treniraj i izbori se za svoju minutazu,imas tezak zadatak definitivno jer na tvojoj poziciji igra definitivno najbolji lijevi bek u nasoj ligi al ti ako mislis da vrijedis dokazi se nemoj da si ko PI*ka.
Btw bolje da odes jer nisi nizasta ti i kad si igrao definitivno si bio najlosiji igrac na terenu.

zoran

pre 10 godina

Zamislite, kada na kraju rvenstva Ninkovic i kompanija potraze svoje pare. Koliko znam od ortaka iz Zvezde, nishta zivo se ne isplacuje...

mauricijo

pre 10 godina

Ako je neko dobio sansu, onda je to ovaj momak. Odigrao je solidno prvu polusezonu kada je dosao, a nakon toga nista. Igrao je i igrao, a vec vise od godinu dana nije nista pokazao. Nista u napadu, a katastrofalan je u odbrani. U napadu su mu centarsutevi mlaki i neprecizni, svi dobri centarsutevi u citavoj prosloj sezoni mogli bi da se izbroje na prste jedne ruke. U odbrani je mekan i cesto gresi. I sada umjesto da radi, da pokusa da se popravi, da se bori za svoje mjeste i zasluzi ga, on trazi raskid ugovora. OK, razumjem da mu je Zvezda duzna i da on hoce te pare. Bez obzira sto nije bas sjajno igrao, ostecen je za te pare jer da nije pod ugovorom u Zvezdi, bio bi u nekom drugom timu i te bi pare, ili mozda nesto malo manje, dobio negdje drugo. Ali da krivi Zvezdu sto ce da "propadne", to mu ide na pogresnu adresu i mene licno poprilicno iritira. On je dosao do A reprezentacije iz Zvezde, a vise ga tamo ne zovu samo zbog onoga sto je tamo pokazao. Imao je gomilu prilika u Zvezdi, igrao je citave prosle sezone iako je bio ocajan. Igrao je i ove sezone kada je Miailovic bio povredjen i bio je ponovo los. Ovaj Mladenovic kada sam za sebe misli kako ne moze da iz tima istisne Mijailovica, koji nije neki igrac ali je objektivno u ovom trenutku bolji od Mladenovica, najbolje je da proba da se bavi nekim drugim sportom. Jedino mi je zao sto ga nisu prodali ljetos kada su mogli.

Boban

pre 10 godina

Mali ti si jedino poznat po tome sto si kum Lazovicu.A zbog takvih i tebi slicnih koji su dolaskom u Zvezdu sebe proglasili nedodirljivim Zvezda je tu gde jeste.Zato putuj Igumane za manastir ne brini i ne samo ti nego svako ko razmislja kao ti.Bice Zvezdi bolje bez Vas veruj mi!!!!

Dare maltretare

pre 10 godina

Polu igrač! Igrački stagniras jer ne znaš, a ne zato što ne dobijaš plate. A pate koje ti se duguju si prvo trebao da zaradiš. Ispali ste iz evro kupova, nema titule... pa normalno da nema para. Prvo treba da ih stvorite.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Stvarno los posao, odbili Evian, a sad ce za dzabe da ode. Inace me ovo ne cudi, drugarica mi je isla sa njim u srednju, kaze da je cesto dolazio u Partizanovom dresu na casove..

nisi ti za sport

pre 10 godina

Igrac sa limitiranim mogucnostima,najvvise zbog fizickih karakteristika. Mada,covek nema ama bas nikakvih kvaliteta i njegova igra i mogucnosti su na nivou osrednjeg treceligaskog igraca. Nije mi jasno, da u ozbiljnom klubu koji bih trebao da bude klub za koji ja navijam,ovaj covek je dobijao mnogo sansi, a odmah se videlo da od njega nema vajde. U ovoj prici koja je na trzistu iz aviona se videlo,da ovakvog igraca je nemoguce prodati i uzeti novac za njega. Videti njegovu konstituciju,trcanje,duel igru i sve je jasno. Moderan fudbal trazi sve suprotno od ovoga sto ovaj umisljeni igrac ima. Srecno u svakom slucaju.

goc21

pre 10 godina

dugo me neko ovako slatko nije nasmejao, sta je ovaj umislio da je neki igrac, za sve ove utakmice sto je odigrao u zvezdi nije pet centasuteva dobrih imao

Djura

pre 10 godina

Kao što sam već napisao ranije, idi više i ne okreći se sine. Da je bilo samo malo poštenijih (o stručnosti neću ni da govorim) u upravi Zvezde ovih godina, na predlog tvog dovodjenja u klub svi bi se smejali jedno minut-dva i onda bi se nastavilo sa ozbiljnim predlozima. Na stranu to što nemaš kvalitet, nemaju ga mnogi iz ove generacije, ali ti si najprljaviji igrač od kad ja pamtim Zvezdu, bilo me je sramota da gledam moj klub kad ti nastupaš za njega. Hvala Bogu pa te j neko ubedio da ima negde ekipa u kojoj ćeš igrati, inače te ovi iz uprave ne bi oterali do kraja ugovora. Inače od svi nabrojani koji su raskinuli ugovor, sem možda Pantića, imaju talenta za tursku drugu ligu, eventualno Kipar. Ti nažalost nemaš ni toliko.

kauboj92

pre 10 godina

I ja sam isto godiste i prolazim kroz slicnu krizu kao Mladenovic ali osim predhodno navedenog gola i gola protiv bordoa on stvarno ni na jedan nacin nije zalicio na vrhunskog levog beka kakvog zvezda treba da ima... tosic je bio bolji a bogami i ignjatijevic pre toga, sto jes jes ali rezultati su rezultati... Mladenovicu brate moj ti moras mnogo da poradis na svojoj defanzivnoj igri a na ofanzivnoj, pa nju moras izuciti iz pocetka jer CZ je veliki klub i zasluzuje vrhunskog levog beka ne kazem da ti to nisi niti da Mijailovic to jeste ali, on je pokazao za svojih 90 min mnogo vise nego ti tokom predhodnih godina...cepaj daj boze da negde dobijes sansu kao starter...

Ljuba

pre 10 godina

Decko propasces ti na splavovima zajedno sa tvojim drugarom Kasalicom,setas se po terenu ko maneken,ali bas volim kad ovakvi odu u inostranstvo pa kad moraju da igraju van svojih mogucnosti jer tamo jeste para,ali moras i da se potrudis burazeru ! ako se setas ko u zvezdi sot se setas odma ti zavrne platu cao nema rasprave samo sreca je vasa sto zvezda nema pare pa ne moze to da radi,nego mora da vas moli da igrate idi slobodno srecan put !

Labud

pre 10 godina

Ustajte svi na Zemlji kleti, svi suznji koje mori glad!

Vidim decka svi pljuju, bas me interesuje da li bi vi klinci uzdizali firmu na spram svojih roditelja da oni ne prime platu po 6 meseci. Svaki radnik, pa bio on i fudbalski, koji se pobuni protiv tlacenja je za mene heroj.
Dzaja, Covic, Stojadinovic et al. da nose svilena odela i lakovane cipelice, a fudbaleri carape sa rupama. E pa teze malo.
Sine svaka cast! Drugi da imaju toliko hrabrosti da ne trpe ponizavanje - fudbal bi nam bio makar za promil bolji!

Bari1991

pre 10 godina

Ti da si fudbaler i covek koji razmislja svojom glavom,prionuo bi na treniranje kao nikad u nadi da ces bar nekad da licis na igraca.Izgubio si kompas posle 2-3 solidne utakmice,umislio da si neka zvezda i od onda ne licis ni na sta,a kamoli na fudbalera!!!Propao si ti zbog svog nacina razmisljanja,a ne zato sto je u prvoj postavi trenutno milion posto bolji levi bek od tebe.Da ne pricam koliko si nisko pao u ocima navijaca,dok si se vukao po terenu jer si znao da nemas konkurenciju!

vs

pre 10 godina

Decko je zaista zesci krs. Secam se kada je Milijas prosle godine izjavio da ga zadirkuju kad je poslednji put asistirao. Produktivnost nula, 100 centarsuteva nikome. U rangu sa Milivojem koji je sesnaesterac pogadjao iz 10 pokusaja. Nismo imali koga pa je igrao, ali odavno je on propao. Imao srece nekako da dodje u Zvezdu i umesto da kaze hvsla, on pljuje. Nikad vise cuti necemo za njega, jer nikakav kvalitet nema. Onaj gol protiv Bordoa bio je cista slucajka, posle bloka mu legla na nogu. Sve ostalo, ukljucujuci defanzivu - nula prerezana.

mikicar

pre 10 godina

U pravu je decko. Ne moze igrac da bude najbolji u timu tokom cele jedne sezone kod jednog trenera, a onda dodje drugi i on postane najgori. Znaci da klub/trener nema pravi pristup u radu sa njim.

nemanja

pre 10 godina

ej bre sestocifrenu cifru mu duguju...aj da kazemo minimalnu,mada cisto sumnjam, 100000 e njemu dugujemo...zato smo tu gde jesmo, a potonucemo jos dublje...dovodili smo "fudbalere" sa dve leve noge,ili dve desne svejedno,koji umeju da iz centarsuta pogode samo ogradu iza aut linije...i jos on kuka...idi bre brate gde hoces i kad hoces,najbolje odmah..ali greota za tolike pare sto ce morati da ti se daju..mada nije ni cudo,kad se seti covek koji su sve strucnjaci sedeli i sede u zvezdi,dobro jos i postojimo..a dani pred nama su sve crnji i crnji..

neko iz mase

pre 10 godina

Realno, sve su ovo njegova prava ali da se nada necemu kao fudbaler...tesko. Trebao je biti uvaljen evijanu ako se vec imalo na umu dovodjenje Mijailovica. A drugo... Ne secam se nikoga ko je imao ovoliku priliku, a je bio istrpljen. Nekada se zamislim da bio i onaj Nenadic bio bolji!

srboljub

pre 10 godina

Ne zida se kuća od krova. U Zvezdi već razmišljaju o privatizaciji. Po starom oprobanom receptu "upropasti , da bi kupio jeftinije". I ranije nije bilo novca ali je moglo da se živi od prodaje igrača.

Pedja J7

pre 10 godina

Razumem ga, donekle...
Ali sa druge strane, decko igra LB, a ne zna da centrira. To bi bilo kao da play-maker u kosarci ne zna da vodi loptu...
Da si stoper ne bi bilo toliko vazno, ali LB mora da centrira na tacnu, a ti promasujes teren od 6000 kvadrata...
Zapitaj se bolje, da li si uopste i za klub gde trenutno igras.

Nenad

pre 10 godina

Sta imate protiv ovog decka?Cim trazi raskid ugovora odmah kukate kako ne valja,kako je nije za Zvezdu...a kad ste ga kupovali bio vam je dobar.
Sta mislite da su vam ostali igraci u timu nesto bolji od Mladenovica?

ego

pre 10 godina

Na stranu to kako igra, i kako bi igrao da dobije sansu ponovo. Druga stvar je u pitanju, mogli su da ga prodaju za 850.000 i procenat a otici ce za dz, plus da mu se plati. Koji je po redu da tako ide, jesu li u upravi toliko nesposobni? Ne, prosto kao da su na zadatku da srozaju klub, kao i njihovi predhodnici.

dule

pre 10 godina

Da propadnes?! Da bi propao prvo treba da nesto i da postanes. Ko je tebe slagao da si fudbaler meni nije jasno. Samo ti sine teraj sto dalje, i ne vracaj se.

Kuki

pre 10 godina

Nemam nista protiv da igraci u klubovima imaju sestocifrene i sedmocifrene plate, ako to klubovi mogu da isvinansiraju sami iz svog poslovanja. Ali sam protiv toga da isti ti klubovi posle traze novcanu pomoc drzave u kojoj je prosecna plata 300 evra. To vazi za sve klubove ne vezano za boju dresa.

Uzas

pre 10 godina

Ljudi, Vukana Savicevica nema ni u protokolu za Cukaricki !!! Za najboljeg mladog golmana Evrope nema mesta ni na klupi !!! Zasto, bre? Koja pamet stavlja u protokol Mirica pre Vukana? Zasto je rezervni golman Vesic, a ne Rajkovic? 'ALO BRE!!! Otici ce i oni, ako se nastavi sa bolesnom selekcijom! Letos su svi pljuvali Srnice! Zasto? Da su ostali, trenirali bi sa Ahcinom i Cikicem, odvojeno od ekipe, bez sanse za minut u igri... Nema plana, nema strategije, tonemo sve dublje i dublje...

Vuk

pre 10 godina

Nece biti prvi koga peoglasavaju losim igracem u Zvezdi kada ode napolje odjednom proigra I postane igrac. Spisak takvih postaje sve duzi sto znaci da "strucnjaci" u Zvezdi ne znaju da prepoznaju sta je talenat a sta ne.

ЗБС

pre 10 godina

Да би неко пропао мора да поседује одређени квалтитет који ће да пропадне. Значи, што се тога тиче миран си, нећеш пропасти.

ma

pre 10 godina

Koliko ovakvih NEigraca ima zvezda da je tuze i da se obogate to je strasno.... Sta smo sami sebi uradili... Za par meseci ovo isto ce Onjilo da radi...

nas fudbal krscina

pre 10 godina

decko za beka ima splidne predispozicije..brz,dobar centarsut i sut..druga je stvar sto u nasem fudbalu bek mora uvek da igra jedan na jedan da bi uopste centrirao..pogledajte evropske lige,pa vidite gde se to radi osim kod nas...

fkr1958

pre 10 godina

Ne bitno kakav je igrac,neko ga je doveo i zasluzio je pare!!!
Nije on kriv sto "najbolji" klub u univerzumu se raspada pa nece da mu da pare,mora i on da jede. Ali dobro vi objektini navijaci najmocnijeg kluba ne razumete to,jer vasa uprava ne misli tako!!!

saki88

pre 10 godina

Pa najveci krivac u celoj ovoj prici i jeste upravo Zvezda zato sto je dovela ovog fudbalera u svoje redove...Zvezda losijeg beka nije imala u svojoj istoriji,fudbaler za neki prosecan tim u JSL ili cak mozda i za drugu ligu...Sa svojom visinom i kilazom mogao bi jedino da skuplja lopte u Zvezdi!!!

mica

pre 10 godina

Једно је битно дечку треба дати дуговања и срамота је да се и даље играчима дугује. За многе ми је било криво што су одлазили од нас раскидом али за Младеновића ни мало. Играо је редовно јер није имао адекватну замену. Шта он помиње А репрезентацију, па многи су кроз њу продефиловали незаслужено, па и он. Сем донекле брзине, апсолутно лимитаран играч, чак и за овако јадну Звезду.

Presmesno

pre 10 godina

Gledajuci ove danasnje klince koji nemaju veze s fudbalom, po nedostatku pameti prepoznatljivi, a umisljeni da su neke zvezde, dodje mi ja u mojim tridesetim uzmem kopacke i objasnim toj pobesneloj deci kako se igra fudbal...

Heroes

pre 10 godina

Nije vazan Mladenovic ali sledeci put ce neki drugi da ovako ode, neki mnogo bolji igrac, ako je ovo tacno da je razgovarao sa svima i nisu nista uradili...Cemu se mi uopste nadamo sa ovakvom upravom?

grunf

pre 10 godina

ako su stvarno mogli da ga prodaju pre dva meseca, a sad je slobodan igrac, onda je to kriminal zesci, pa kako to moze nekom da promakne?

strsljen

pre 10 godina

Nek ide ako nije zadovoljan,samo mi nije jasno zasto ga nisu prodali na vreme,da bar zarade neki dinar....
A za njega je trebalo da ima mesta u ovoj ekipi,makar za rotaciju,no to su vec neka druga posla.Izgleda da se zamerio svima,pa stoga i ne igra

dule

pre 10 godina

Ako pored Mijailovića, koji ima snage za 30 minuta, nije mogao da se izbori za mesto u timu, to bi mu trebao biti reper o sopstvenim fudbalskim kvalitetima. Sa druge strane, ako mu duguju novac, ima svako pravo da ode. Samo nemoj priču da stagnira sad, zato sto stagnira 2 godine, koliko je bio standardan u timu. Mogao je bar naučiti da centrira za to vreme, da ne pričam o drugim stvarima. I stvarno mi nije jasno ko je odbio 850 hiljada za njega?!

intruder974

pre 10 godina

Pa ja sa svojih skoro cetrdeset godina bi bolje odigrao tih 90min od pola prvoligasa,a sa 20 sam prestao da treniram upravo zbog takvih tatinih sinova.Tih osamdesetih i ranih devedesetih su nas treneri ucili da levi bek mora na prvom mestu da zacementira svoju stranu a onda da istrci kao na olimpijadi 100m,i da centrira a ne da se udari po lopti.Prosto i jednostavno,ko ne ume nikad nije ni bio za fudbal...

Soko

pre 10 godina

NE ulazec kakav je igrac ali postupak i njegov isvih igraca i ne samo igraca veci obicnog radnika treba da bude nisam dobio platu napustam pa bi se ova drzava malo uredila. Ako neko sedi u klubu i firmi a ne dobija platu on i nije ni za sta.

Boogy983

pre 10 godina

Svi napadaju Mladenovica, samo zato sto su navijaci Zvezde (i ja navijam za zvezdu da ne bude zabune) i nisu bas objektivni. Ustvari najveci krivac u ovoj prici je Zvezda zato sto ne postuje obaveze iz ugovora koji je ona potpisala sa igracem. Pitao bih vas da radite a da vam gazda ne isplacuje platu, a pritom dovodi nove igrace. Covek samo trazi svoje, jesu te plate prevelike za nase uslove, ali opet je zvezda kriva za to. Zasto su pristali na toliku platu ako ne mogu da isplate? Kad im se svidja neki igrac onda ne pitaju za cenu, a posle se prave kao najgori privatnici u Srbiji. Dok se ne uvede neka odgovornost nema boljih dana za nasu zvezdu. Koliko je miliona izgubila zvezda na ovakvim situacijama i kada raskine ugovor sa igracem a on posle lepo tuzi Zvezdu u dobije do poslednje pare iz ugovora. Jel postoji neka odgovornost u Zvezdi??? Napravis dugove i samo podneses ostavku. Dokle vise!!!!

woah

pre 10 godina

Vidim da su mnogi komentatori ogorčeni što igrači imaju velike plate. Najpre, ko je rekao da je njegova plata šestocifrena? Dug je šestocifren, a visina plate se i ne spominje. Drugo, baš me zanima kako vi to doživljavate. Da li neko misli da u Srbiji igrači igraju za trocifrene plate, dok njihove kolege u inostranstvu igraju za šestocifrene? Verovatno je i to moguće... Ali mi onda nije jasno kako onda očekujete da u Srbiji igraju dobri, a ne krš igrači. Kako onda očekujete kvalitetna pojačanja?
Ja u ovom tekstu vidim 2 stvari. Jedna je da dečko neće da sedi na klupi i da moli za novac koji mu pripada, jer mu uprava Zvezde duguje. A druga je da je ta ista uprava Zvezde bacila milion evra, jer ga nije prodala pre 2 meseca, a sada će otići za dž.

Grobar-España

pre 10 godina

Citam i ne verujem, dali ili treba da daju Borcu 350.000e, igracu duguju najmanje 100.000, odbili 850.000 + 20% od sledece prodaje i on sad ide za DZ a Zvezda mora da mu isplati minimum 100.000 za zaostala primanja. Ako je ovo sve tako, ko je ovde lud?
Imam neki osecaj da ce i Zvezda i Partizan ostati bez stadiona, igrace na njima dok se ne izgradi neki nacionalni stadion, pa ce onda da ga koriste zajedno (Kao Milan i Inter + da placaju debeo zakup) a do tada ce da budu srozani na nulu i prodati u bescenje. Lepi su i veliki "placevi" sa obe strane Topciderskog Brda, bice da se masti.
Nemoguce je da su u Zvezdi i Partizanu bas toliki diletanti. Pa klubovi ne mogu da budu u ovakvom stanju a da sve to bude slucajno i iz neznanja.

Great Gatsby

pre 10 godina

Nema sta, u ovoj nasoj upravi sve sami matematicari, kupis za 350k, ne prodas ga za 850k, vec ode za 0 din. i jos mu dugujes. Pa kako da ne dugujemo tolike pare. Dobar je Filip ali fizicki tanak, dobro je i ovoliko sto je bio u Zvrzdi.