Košarka 301

Subota, 05.10.2013.

16:56

ABA: Barać srušio Zvezdu u "Pecari"

Košarkaši Širokog napravili su iznenađenje na startu regionalne ABA lige, pošto su u "Pecari" savladali favorizovanu Crvenu zvezdu - 80:79.

ABA: Baraæ srušio Zvezdu u "Pecari" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

301 Komentari

Sortiraj po:

.....

pre 10 godina

Звезда никад неће бити велики клуб кошарци од Партазана....једноставно традиција и резултати трофеји говоре све 43-6.Паметно довољно!!!!

matador ns

pre 10 godina

Navijac sam Partizana, cisto da ne bude zabune, ali i kao navijac Partizana ne volim kad neka nasa ekipa izgubi od stranaca a pogotovo od "komsija i bivsih bratskih naroda".
Isto tako, da ne bude zabune, raduem se svakom porazu bilo kog Zvezdinog tima od bilo kog drugog naseg tima ali da se vratim na temu.
Ono malo sto sam gledao cini mi se da ce ove sezone CZ da igra malo vise na snagu i indivdualne kvalitete pojedinaca, bez jake timske igre ali da za to nemate prave igarce. Mislim da bi Vlada Vukoicic bi sa ovakavim izborom igraca napravio bolji rezultat jer bi ih terao da igraju kao tim. Prosle godine ste imali los start ali posle se sve namestilo pa i niste imali losu sezonu.
U svakom slucaju zao mi je sto ste izgubili, iako je bilo zasluzeno, i vise srece i pobedu zelim vam protiv svih timova osim Partizana, Radnickog i Mege.

Rade

pre 10 godina

E moje Delije,kao pravi Grobar želim samo da vam dam nekoliko prijateljskih saveta:1.prestanite se duvati pre početka sezone i nakon pripremnih utakmica!
2.rešite se Čovića,jer ovaj čovek nema veze sa sportom,to mu se vidi
na licu!
3.Vratite Vukoičića!

Sasa

pre 10 godina

Tastataturci, bolje da ste otisli da proslavite 68. rodjendan nego sto pratite Zvezdu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (boskic, 5. oktobar 2013 21:12)

Pomisli covek i uze "tastaturu" u ruke da svoju misao prebese u javnost.Znam da ti je krivo sto ste izgubili, i meni bi bilo {kao sto mi je krivo sto nismo pobedili Javor}, ali ukljuci mozak i nemoj da pises gluposti, smeju ti se ljudi.

albel

pre 10 godina

Covic mora da nadje sposobne ljude u sportskom sektoru koji ce napraviti tim ne samo da skloni Partizan sa trona, vec i da hara Evropom.
(Ljubitelj sporta, 5. oktobar 2013 19:58)
Ni manje ni vise nego da hara Evropom?!Verovatno najgluplja recenica ikada napisana na ovom sajtu!!!

Sasa

pre 10 godina

Vas su dobili Domagoj Bošnjak i Boris Barać. Vidim nisi ni malo informiran jer su obadvojica djeca iz Sirokog Brijega i nisu nikakvi otpatci, zaboravljas također da Zvezda nije dobila u Sirokom 6 godina. To sto tvoja metropola i klub nisu izbacili igraca neznam otkad je vas problem.
(AnteWH, 5. oktobar 2013 20:04)

Razumem sta hoces da kazes, i slazem se u sustini sa tobom, ali nemoj da brkas pojam metropola i Zeleznik. Ovo je Zvezda iz Zeleznika, ne Zvezda iz Beograda. Beogradska Zvezda je stvarala velike kosarkase, ova iz Zeleznika ne.

Ненад

pre 10 godina

Dzaba im pare,novi igraci i velike ambicije.Oni jednostavno nemaju pobednicki mentalitet.Njih se niko ziv ne boji.Siroki usao u mec bez respekta i pobedio.Pobedio tim koji je desetkovan odlascima najboljih.Sta ce biti tek u EL sa ovim mucenicima.Zvezda ili kako se vec zovu nemaju sistem kao Partizan.Partizan sa manje kvalitetnim igracima postize bolje rezultate jer su jednostavno veci i organizaciono daleko bolji klub.Kod zvezde igraci dolaze da bi napunili dzepove a kod Partizana da bi napredovali i postali igraci.To je ta razlika plus velika vernost i ljubav sviju koji dodju u Humsku.Partizan je jedna velika harmonicna porodica a rezultati govore sve.

Bocardo

pre 10 godina

Ovo je ta strashna Zvezda..??? Ovo ce Partizan d agazi sa +20 bez nekih vecih problema.Kaze reporter, na pocetku, kako Bobi Marjanovic (cnetar Zvezde) nikada bolji....on jadnik jedva da je nauchio d atrchi, a o kosharci ne trebamo ni pochinjati prichu. Shiroki je ispod prosechna ekipa, lai eto it akvi su za "strashnu", nikad bolju Zvezdu, ogromna prepreka. (zoran, 05. oktobar 2013 17:46)
Lakše bi pročitao i razumeo makedonski nego ovaj jezik.

v

pre 10 godina

Au bre ova Zvezda je toliko operisana od kosarke, doveli najbolje igrace i onda ih upropastili, i pojedinacno i kao tim.... Jednostavno, da dodje Dzordan u Zvezdu, tu je takav sistem da covek ne bi imao pojma... Dzaba pare, svake godine zadnjih 12 godina Zvezda baca velike pare na dobre igrace, ali se sa njima slabo radi. Partizan dovede neku decu i od njih napravi kosarkase do kraja sezone, a Zvezda dovodi gotove postave vrhunskih igraca, ali od njih napravi amatere. Tu je glavna razlika izmedju Skole Kosarke i Amatera, jer pare ne cine ekipu....

drogba87

pre 10 godina

Zvezdas sam i toliko mi se povraca zbog ovog poraza da smo mi izgleda stvarno kk sledeca sezona. Sramota me je, srce me boli.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mitar, 5. oktobar 2013 18:52)

Tek posle 13 godina si se setio to da kazes???

nz

pre 10 godina

Ništa to još ne znači, i prošle sezone zvezda je krenula sa 0-4 pa je igrala finale lige. A i Radonjić neće još dugo, ćoki već sada sprema promenu trenera. No, to sve ništa ne znači, Partizan i ove sezone uzima titule : )

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Loša igra i to je to, ali ajd po onoj narodnoj "prvi mačići se u vodu bacaju"! Mora to puno bolje, kvalitet je tu, neznam jel to leži na treneru, a ubrzo ćemo i to videti! Ne treba ih pljuvati posle prve utakmice nego dati podršku! Vratiće oni to! Nego grobari umesto što visite na našim vestima bolje čitajte kako vas je Javor izljuljao, a Rašović izjavio dobro da nismo izgubili! Nisam čitao vaše vesti već stoji u naslovu! Inače od sutra samo 1 bod razlike! Gazi Zvezdo

Bret Hart

pre 10 godina

Stvar je u tome sto nije Radonjic taj koji je uveo Zvezdu u Evroligu, vec Vukoicic. Ova Zvezda sa ovim trenerom bila bi kandidat za ispadanje iz ABA lige.

Nikolaaaa

pre 10 godina

Samo bih pitao, da li je moguce igrati na ozbiljnom nivou i imati pleja koga svi cuvaju tako da se odmicu po 1.5m i otvaraju mu sut a on ne moze bazen da pogodi? Ako smo mi kosarkaski amateri i laici sta je sa skautingom Zvezde? Plej ne treba forsirati da bude prvi strijelac ali da ne moze nista rijesiti, da je iz pika bezopasan jer ga brane ispod i onda nema prodora a naravno protiv zone nema prodora i eto sta dobijes...Nelson ocajan...

Соко

pre 10 godina

Џабе паре и маркетинг када немате жицу за кошарку.Све то пада у воду кад се покаже на терену!!!

AnteWH

pre 10 godina

(Vuki, 5. oktobar 2013 18:35)

Vas su dobili Domagoj Bošnjak i Boris Barać. Vidim nisi ni malo informiran jer su obadvojica djeca iz Sirokog Brijega i nisu nikakvi otpatci, zaboravljas također da Zvezda nije dobila u Sirokom 6 godina. To sto tvoja metropola i klub nisu izbacili igraca neznam otkad je vas problem.

Djoda

pre 10 godina

kad se budu davale titule i kad se bude islo u evropu tako sto ce nam stadion biti pun,e tad cemo ici,a do tada normalni navijaci idu na kosarku jer ima sta da vide,a paljevine poput vas idu da grme protiv Donjeg Srema i slicnih...ja idem kad ima sta da se vidi,a ne da lecim svoje frustracije dranjem i urlanjem! Sampioni ste pripremnog perioda u kosarci a u fudbalu sampioni po broju delikvenata na tribina.Steta sto se to ne vrednuje jbg.

Ћирко масон

pre 10 godina

Đenka-sjajan,Blažić-biće nešto,Mitrović-treba mu dati vremena,Bobi zver-pretvorio se u miša od 221 cm da ne kažem centimetara,Šilb-solidan,Nelson-biće bolje,Simonović-solidan,Katić-može bolje,Lazić-biće bolje itd.Dokažite da vredite protiv Igokee!

Бане

pre 10 godina

Таленат побеђује на утакмицама, али тимски рад и интелигенција освајају шампионате.”Па ви сами закључите зашто је то тако односно зашто је Партизан бољи од вас у кошарци.

albel

pre 10 godina

Pa kako bre,pa zar to nije nepobediva Zvezda?!Pa oni su pobedjivali sve redom na pripremama,njihovi Amerikanci su svi bolji od Lebrona,njihovi rivali u grupi Evrolige se tresu od straha jer treba da igraju protiv tako strasne ekipe! Pa oni su prosle sezone obecali da ce ova sezona biti njihova,da ce osvojiti sve!Kako je moguce sad da su izgubili odmah prvu zvanicnu utakmicu?Nista mi nije jasno,ajde neko saopstenje da nam objasne kako je to moguce!

Vlado

pre 10 godina

Ova vjestacka tvorevina Crvena Zvezda Telekom-Frikom Beograd-Zeleznik nastavlja putem kojim je isla i njena ugasena sestra KK Crvena Zvezda, a to je put poraza i blamiranja. Jos gore blamiranje predstoji u EL u kojem hibridni klub iz Zeleznika nikada u istoriji nije ni igrao.

marko maestro

pre 10 godina

Trinaest pobeda uzastopne, svi priateljski turniri u nasim policama, a prva tekma i bosanci nas bubnu, i oni drugi bosanci zveknu partizana i eto ti toga beobasketa sto zajedno sa jadranskom ligom ugusava nasu kosarku.
Treba iztupiti iz te lige jer ce nas uskoro i kosovski i albanski klubovi poceti bucati a vec makedonci nas buckaju. E to ti je to, niko nikog unistiti nemoze kao sto covek unistava samog sebe, u ovom smislu mi unistavamo srpsku kosarku igrajuci tu jadransku. OK, igrati jadransku u dve grupe sa po osam klubova u 14 kola+ 1/4 na dve dobiene i zavrsni turnir "F4". Uz to bi mogli igrati domacu ligu sa 12 klubova u 22 kruga+ play off od 1/2 na cetiri dobiene i finale na pet dobienih. Prestavnika u evropu treba da daje domaca liga a ne tudje-jadranska ljiga. Jadranska liga je neozbiljna i sam stakleni trofej "vaza" govori sve. Kad ta liga nemoze napraviti pehar od mesinga i pletirati ga sa 2 mm zlatom i ta liga i netreba da postoi.

dibidus

pre 10 godina

Е тако нам и треба кад су отерани Ракочевић и Влада Вукоичић који су најзаслужнији за прошлогодишњe победе

odvjetnik

pre 10 godina

Upravo dosao s utakmice. Ova Zvezda vise nije zvezda o kojoj je moj otac pricao, to je skup igraca od kojih bi svaki pojedinac u mom Sirokom bio glavni igrac, a kad ih skupis zajedno gube od ekipe kojoj je godisnji proracun 270.000,00 €. Skinute Radonjica, dovedite pravog trenera ( bar vi srbi imate veliki izbor dobrih trenera ) i titula je Vasa, partizan ima puno losiju ekipu od vas, a od ZG klubova ni ove godine nece biti nista.

Iskreni pozdrav svim pravim ljubiteljima kosarke iz dalekog Sirokog Brijega...

p.s. Ne mojte potcjenivati Siroki, zvezda ovdje nije pobijedila od 2007, a i partizan se zadnjih godina nije bas iskazao u hercegovini...

13/13

pre 10 godina

Treba vam dobar plej, kreativan, snazan u prodoru, sa 10 sigurnih poena po utakmici... a cujem da je Filip ponovo slobodan igrac, pa reko' da vam javim samo :D

Crkvinac

pre 10 godina

Imamo jako loseg trenera to je sustina, samo mi nije jasno sta je Covic vidijo u njemu vidjelo se prosle sezone kad je dosao da je los trener, Bog nam bio na pomoci posto mu Covic vjeruje kao ni jednom treneru do sada mislim da mu vjeruje vise nego sto je vjerovao Pesicu.

Jonathan Livingston

pre 10 godina

Au bre, šta kukate posle jedne utakmice! I prošle sezone ste imali katastrofa start i opet ste stigli do finala.
Nadam se da ćete i ove godine dotle ali ne i dalje, titula je već rezervisana za jedan drugi klub...

dulau

pre 10 godina

Dace bog da Silb izvadi sezonu. Ostali mogu periodicno da daju 10 poena ali za igranje Evrolige, ABA lige i na kraju Super lige potrebni su standardni poenteri. To smo videli po Partizanu, kad god nije bilo superstara i ekipi nije bilo ni rezultata. Nemoj Zvezdo da poletis, nece uspeh preko noci da dodje, ne treba puno da ocekujemo.

borko

pre 10 godina

Sve pobede u pripremnom periodu. Najuspesnija ekipa u regionu a verovatno i u Evropi u navedenom periodu. Ubedljive pobede protiv dobrih protivnika. A onda prva zvanicna utakmica i to protiv najslabije ekipe u ligi i odmah poraz. Plasilo me i kad je reprezentacija pobedjivala u pripremnom peridu, nisam se radovao ni ubedljivoj pobedi protiv Hrvatske, jer na prvenstvu zna se ko je kako prosao. Ova sezona moze da bude izgubljena kao i sve prethodne vec u ovom mesecu.

Nikola, Zemun

pre 10 godina

Navijač sam Partizana. Ovaj tim Zvezde, po meni, može svakoga (govorim i o EL) da pobedi, ali isto tako, i od svakoga (govorim i o ABA) da izgubi. Realno, to je skup igrača koji imaju veliki potencijal, ali da li će on doći do izražaja veliko je pitanje. Na primer, mislim da Bobi, uz pravi rad može biti dominantan i na EL nivou, ali nisam siguran koliko je Radonjić sposoban da od njega izvuče maksimum (što bi Vujošević bio). Katić, koji je blistao prošle sezone, teško da može ponoviti onakve igre, pogotovo sada, kada više neće imati toliko prostora. Isto što i za Bobija, važi i za Nelsona, Dženkinsa, Šilba, Blažića. Sve u svemu, ovaj tim Zvezde je "mačka u džaku" i realno od njih očekujem (ukoliko se ne dovede ozbiljan trener) igre po sistemu toplo- hladno tokom cele sezone. Veliki pozdrav svim ljubiteljima košarke, a posebno navijačima Partizana!

Nikola Bjelos

pre 10 godina

MA Tole lopove...ko je sada kriv...ovi su dobri sto nas zovu internet navijaci...xaaxaxaxaxax...a oniiiii..nekad je lepo prepustiti ulogu mfavorita a uvek je smmesno kad taj neko to prihvati na ovakav nacin...:)

tuga

pre 10 godina

pa nemogu da verujem! sta je pa da u tom Širokom ne mozemo da pobedimo? zasto da taj Hercegovački grad bude strah i trepet za Beograd?

ivke

pre 10 godina

Tužno, bedno, jadno, sve je gotovo pre nego sto je pocelo. Sada ovaj jedan poraz treba da jure narednih deset kola da bi ispravili, posto ce sigurno biti ekipa sa po pet ili sest nula na startu. Nije problem rezultat koliko psiholoski momenat. Svake sezone se gubi utakmica na otvaranju sezone. To ne vodi nikuda. Sa onom karikaturom od trenera ne pise nam se dobro.

SASA

pre 10 godina

Bravo za Zvezdu....
Ocajno trcanje u odbranu, nikakvo gradjenje pod kosem, i jedan play-maker koji ima dozvolu da radi sta hoce i ma koliko igrao ocajno, nema sanse da ga zameni...Zvezda je uspela sebe da ponizi odma na startu, a ja iskreno mogu samo Radonjica da krivim za to,jer je ocajno vodio utakmicu...
Nakon 13 utakmica priprema(a to je polu seona u ABA Ligi!!!) i svih 13 pobeda, bilo je jasno da ce do pada doci, ali ovo je bilo i vise nego kiselo, lose, bledo... pored stvarnog ocajnog Sirokog, koji je uzasno sutirao slobodno, i prakticno imao jednog igraca u napadu... ALi pored onakve Zvezve, ja i drustvo sa Limana smo mogli da dobijemo to..

Ivan_Delije_Ub

pre 10 godina

E moj Radonjicu... Dve akcije imas u napadu. Hocemo li ikad imati pleja koji je sposoban da pogodi trojku!? Dokle sa Nelsonom, covek nije u stanju da da kos sa 2 metra. Svi stoje u napadu niko ne zna kud' udara...

spurs19

pre 10 godina

Marjanović lošiji nego očekivano, Nelson takođe ostatak prosek.
Šilb je dobro odigrao, pravi plej u telu krila...da se još uigra pa će biti zver...
Boban mora shvatiti da je dosta viši od drugih centara i da to koristi.

theGreat

pre 10 godina

Dobro je da nije dosao poraz u pripremnom periodu jer ni tu titulu ne biste videli. Sto znaci da bi coveki koji kmeci mogao uskoro krivca negde drugde da potrazi da skrene paznju.

napred Partizan

pre 10 godina

komšije,

Nije mi drago da ste izgubili. Igrali ste u drugoj državi i red je da kao pravi navijač navijam za klub iz svoje zemlje.Imate vi jedan problem ove godine na koji niste navikli.15 godina vi ste bili naloženi samo protiv nas. E sada su svi načoženi protiv vas kada igraju. To je nešto sa čim morate da računate, sa tim moj Partizan igra godinama. Mislim da će biti bolje samo malo strpljenja pokažite, nemojte odmah sve da menjate. Puno sreće u daljem takmičenje i neka partizan bude šampion Evrope.

Samo pitam

pre 10 godina

Široki ima budžet 200000€.To je manje od plate Raška Katića.Izgleda da su grobari bili u pravu kad su pričali da ćemo gledati Povratak u Budućnost početkom sezone.Dokle ćemo trpeti stručnjaka?Prošle sezone ispusti ABA trofej,domaće prvenstvo.Dokle?

Realno

pre 10 godina

A sto grobari nisu na stadionu? Znate da je besplatan ulaz? A da vama je vaznije da navijate za Siroki, to je vama vaznije, sad se vi podsmevate kao da vi nikad tamo niste izgubili, sta reci>

aca

pre 10 godina

Izgubili, pa sta. I Partizan je prošle sezone izgubio od Širokog . Teško je to gostovanje. Zvezda mora da shvati da ne može nista preko noci. Trener mora da razmišlja kao navijač, kao zvezdaš, suvi profesionalizam, pa makar bio na najvisem nivou, nije dovoljan. Vujošević je najbolji dokaz za to. Grobarima nije bitno koji igrači igraju za Partizan, oni pucaju od samopouzdanja i znaju da imaju jak tim zato što je Vujošević tu. Isto tako, protivnici Partizana su ubedjeni da ne mogu do titule dok god Partizan ima Vujoševića. Dok Zvezda ne dobije čoveka koji je spreman da svoj život posveti Zvezdi, a da se pritom razume u trenerski posao igra i rezultati će biti nalik onima do sada.

džaba ste kre-ketali

pre 10 godina

Ma koga je briga za Široki, zar vi niste Šampioni pripremnog perioda. Posle 13 pobeda i toliko osvojenih turnira, jedan "Brijeg" kao lanjski sneg! A posle Lokomotive Kubanj ponovo u bubanj!

qqzqq

pre 10 godina

ma grobari sto se vi brinete? nego prpa baki...i mi smo prosle sezone bili ispred vas pa ste vi osvojili...poraz je morao da dodje,bolje sad na pocetku nego na kraju...mada mislim da je vukoicic doktor za radonjica...ima jos mnogo da se igra,bas bas mnogo...

Ljubitelj sporta

pre 10 godina

Vidim puno dobronamernih komentara od navijaca Partizana. Blizanci su u neku ruku i braca te moraju da guraju jedni druge kada ne ide, a ne da rade suprotno(bez obzira na rivalitet). Mislim da Partizan ima najbolji tim u regionu i da je CZV potrosila pare na pogresna pojacanja. Covic mora da nadje sposobne ljude u sportskom sektoru koji ce napraviti tim ne samo da skloni Partizan sa trona, vec i da hara Evropom.

nucky thompson

pre 10 godina

ustanem mamuran, pa rekoh sebi da zrtvujem jutro da na netu pogledam "nikad jacu ABA ligu" i pojacanu Zvezdu sa Sirokim...sad mi je zao utrosenog vremena, jer nivo kosarke je jako los!!!
nema Zvezda pobjednicki mentalitet, i nadam se da ce moj Partizan da pokaze da je apsolutno dominantan na prostorima ex-yu!!

ZEZINHO_PFC

pre 10 godina

A, što je to iznenadjenje, pa kad je Limena zvezda zadnji put dobila Široki u gostima....????
Ovde piše i ko zna i ko ne zna....

gile

pre 10 godina

Tole lopove!A da to nema veze s ovim,pa ipak Tole lopove!Prvaci pred sezone.Ha,ha,kako su smesni!Neko je ovde napisao,ovako smo poceli i prosle godine,pa smo posle sve drali.Tako je bilo do finala,kad tamo MOSA.

Milos kv

pre 10 godina

Poraz ko poraz nije strasan,tek je pocetak,ali brine igra Silba u defanzivi pre svega,katastrofalan u tom segmentu! Bobi isto los,iznenadili su nas sa udvajanjem na njemu! Nelson bez prave organizacije,ajde sto je omasio dosta,ali nije napravio balans spoljne i unutrasnje linije,to je uloga pleja,da probije prvu liniju i onda pas,a toga veceras nije bilo! Utakmica je izgubljena inteligentnim faulom Simonovica na sutu za tri,kad je Silb nemo posmatrao Bilinovca kako skace u napadu,i ono kad je Marijanovicu ispala lopta posle defanzivnog skoka! Radenovic solidan,najveci kiks nazalost po njega u kljucnim trenucima,kad je ispao iz defanzivne rotacije i Barac nam metnuo trojku! katic sebican i to bas pocinje da nervira,Mitrovic bas los,u odbrani nepostojeci,slabe fizikalije,nece od njega igrac za vrhunski nivo kosarke biti nikada,nazalost! Dzenkinsu ce trebati vremena da shvati da nema stajanja u coskovima i prepustanja odgovornosti drugima,stranac u Evropi mora da bude agresivan u napadu,inace vidi se da ima veliki potencijal u tom segmentu igre,ali cini mi se da je malo sporiji i da se kesa u odbrani,nadam se da gresim! Po meni Blazic mora da ima najvecu minutazu u nasem timu i da se igra gradi oko njega,sjajan igrac u najavi! i bez smene trenera molim,valjda smo naucili nesto iz protekle sezone,podrska Radonjicu i krvav rad!

011

pre 10 godina

Spemio sam stotku da kupim pretplatne i naravno da cu da kupim ovo me nece pokolebati ali imam potrebu da kazem par stvari!!!!!1.Najlepša sezona u poslednjih nekoliko godina bila je ona kad smo se borili za opstanak a trener je bio Uvalin.2 Pozvati neku vračaru da skine crnu magiju.3Radonji DNO trener.4 Lazic Cvetkovic Mitrovic .... nisu kvalitet za evro ligu!Silb prespor zato i nije uradio nista u karijeri.Nelson i ovaj DJenka sto ga zovu suvi prosek nista vise.5 BOG NAM BIO U POMOCI!!!!!

dendza74

pre 10 godina

E pa sad se vidi da je Vukoicic doktor kosarke za ovog Radonjica. Posle priprema od 2 meseca sa kosturom tima nikad kompletnijim na prvoj utakmici mi nemamo nijednu uigranu akciju na zonu (protiv klinaca od 19-20 godina). Ovaj Radonjic je 3. liga trener bez maste koji forsira losu i staromodnu kosarku. Mislim da ni on sam ne zna sta hoce sa izmenama koje vrsi. Sve u svemu solidan tim za ABA ligu, a za evroligu prilicno tanak. Nema pravog vodje na terenu (nemece se Nelson koji uprkos ocajnoj igri tokom cele utakmice sve vuce na kraju), a na klupi trener koji ne zna da trgne ekipu i preokrene mec ni protiv vise nego skromne ekipe Sirokog. Sa Vukoicicem na klupi ovaj tim bi izgledao bar 50% bolje moj Covicu, a ti ga sutnu ko krpu prosle sezone.
Kako stvari stoje u Evroligi necemo proci grupu, a fajnal four ABA lige je pod znakom pitanja sa Radonjicem na klupi...

matori

pre 10 godina

Sampioni priprema sada polako preuzimaju svoju prirodnu poziciju luzera. Tako to ide vec decenijama pa nek nastavi i ove a moze i sledece sezone

Werp690

pre 10 godina

Trener koji ne moze 3/4 da nadje lek za zonu Sirokog?!? Sa Evroligaskom ekipom ne moze da pobedi Siroki. Covicu reaguj dok ne bude kasno!

gusa

pre 10 godina

Ovaj Široki je najzdraviji klub u regiji! Svake godine sve manje para, sve tanji roster, al uredno gaze ove tzv. velikane i izbacuju nove, mlade snage. Kapa do poda!A Zvezda, Cibona i Olimpija su sramota ove lige i žali bože para koje se tamo ulažu i nenormalno troše, dok oni rasprodaju ugled koji su generacije krvavo stvarale...

Zaboravio si vec?

pre 10 godina

Ja prosto nemam srca da ih zezam... tako su se ponadali da je ovo TA sezona! :(
(vlajzi, 5. oktobar 2013 18:37)

Koga ti zezas uopste? Protiv kojih ekipa je Partizan izgubio prosle sezone? Ajde podseti se ako uopste mozes....

pedja

pre 10 godina

Hahahahahahahha. Secam se kako me je kolega smarao. "Ima da vas gazimo ove godine, sve pobede i to kakve u pripremnom periodu. 13 meceva 13 pobeda.". Samo sam mu rekao "Ne smaraj me, poleteo si.".

Good Catholic

pre 10 godina

U predsezoni smo imali 13-0.
Dođemo u seosku fiskulturnu salu pred soma ipo povremeno grlatih navijača i odmah tropa.
EuroCup nam je više nego mera.
Da se ne lažemo.

Pokojni Toza

pre 10 godina

Jeste bato, al zato Zvezdana sampion pripremnog perioda bez poraza, pa sad ti vidi. Sad ce covke da dovede jos 7-8 pojacanja pa cete vi da vidite, samo se vi smejte. Mozda ce i Sakila Onjila da prebace na basket. Univerzalac. Zato su ga i platili petsto iljada.

Sumika

pre 10 godina

Ljudi ne sudite po jednoj odigranoj utakmici, kao sto ne treba ni suditi po pripremnim utakmicama koje su susta suprotnost takmicarskim.Sacekajte desetak utakmica pa da vidimo gde smo.

Jednoruki Krstivoje

pre 10 godina

KK Sledeća sezona nastavlja po starom! Mrka kapa u Hercegovini! Šta će tek biti u Evroligi kad se Široki ne može pobediti!?

Zlija

pre 10 godina

Bio jednom jedan lav…
Kakav lav?
Strašan lav,
narogušen i ljut sav!

Strašno, strašno!

Išao je na tri noge,
gledao je na tri oka,
slušao je na tri uva…

Strašno, strašno!

Ne pitajte šta je jeo.
Taj je jeo šta je hteo
- tramvaj ceo
i oblaka jedan deo!

Strašno, strašno!

Zubi oštri, pogled zao,
on za milost nije znao!

Strašno, strašno!

Dok ga Brana
jednog dana
nije gumom izbrisao.

Strašno, strašno!

Webber

pre 10 godina

A sta vi grobari radite ovde, sto niste na "svom" stadionu? A tastatura bojsi?, ako je nesto bitno i sto smo valjda naucili prosle godine to je da samo bitno ono se desi na F4...A ne pre toga pogotovo na pocetku.

Harlekin

pre 10 godina

Zvezdu su u Pecari dobili igrači rođeni 1992. i 1995. godine.
Ovaj Široki i ova Igokea (koja nas čeka u sredu) su slabiji od dalmatinskih klubova prošle sezone, a ovaj naš tim je skuplji nego prošlogodišnji.
U ABA je bitno biti u TOP4, prvi ili četvrti skoro pa nevažno, tako da početni poraz/i neće mnogo skupo da koštaju, ali koliko ja vidim ovaj tim nema evroligaškog trenera, nema kapitena, i nema lidera na terenu.

Marko

pre 10 godina

Radonjić mora da ode to je definitivno,od kako je on došao Zvezda se ne može sastavi,ovaj tim nije loš,ali je najslabija karika Radonjić.

toptop

pre 10 godina

A sta vi grobari radite ovde, sto niste na "svom" stadionu? A tastatura bojsi?, ako je nesto bitno i sto smo valjda naucili prosle godine to je da samo bitno ono se desi na F4...A ne pre toga pogotovo na pocetku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Webber, 5. oktobar 2013 19:28)

PA NESREĆO ZNAŠ TI DOBRO ŠTA SE DEŠAVA NA F4...Oderemo vas uvek...ali izgleda da ove godine ni do F4 nećete stići...Ništa tebi nije jasno

Zufer Avdija

pre 10 godina

Radonjić nažalost ne pokazuje kvalitet i mudrost koju svaki dobar trener ima. Ishitrene izmene, sporo reagovanje na taktičke promene i smušenost koja zbunjuje igrače umesto da ih motiviše.

Jerry Drake

pre 10 godina

Srcem do trofeja, PP aparatom do trofeja, titula sampiona pripremnog perioda. KK Crvena zvezda Beograd FMP poslednje dve decenije.

Дарко КГ

pre 10 godina

После овога вечерас Борис Бараћ прелази у Звезду, а у среду и још неко из Игокее.

Ranko

pre 10 godina

Pa dobro su igrali ljudi imajte u vidu da je ovo tim pravljen za sledecu sezonu sezonu...bice bolje uvek ce te voletu grobari sa juga:)

Sergio

pre 10 godina

Jao pa nemoguce...Pa oni su na pripremama tukli sve zive.Kidali su Evroligaske timove ccc.
Bili su sampioni pripremnog perioda,kako je to moguce?

ljubitelj

pre 10 godina

Radonjic je smesan. Blazič i Šilb su igrači na koje se može osloniti. Dzenkins nije jos pokazao nista spektakularno ali bar nije sutirao sto puta kao Nelson, koji je by the way - prosečna odbrambena dvojka, od startnog pleja ništa! Simonovic je drvo klasično. Raško je dobar. Bobi mora da zapne kao zmaj pri svakom kontaktu ili se njegove fizicke prednosti ne vide! Radenovic se smeje celu utakmicu a trci 3 na sat... Sve u svemu za aba ligu imamo solidnu ekipu ali ne i trenera koji moze od ovakvih igraca da izvuče maksimum. Za evroligu smo taaaaanki!

igorbg

pre 10 godina

Grobari,kompleksasi,dokle gledamje u tudje dvoriste.sprrmajte se da predate sstadion slovencims hrvatima ostalima da bi bili ono sto jeste JSD.A ovo vam.je bila cestitka za rodjendan.Nisam znao da ce bas toliko da vas obraduje

zvezdas

pre 10 godina

I prosle godine je bila ista situacija.Izgubili smo prvi mec protiv Splita a onda krenuli da deremo sve redom.Zato opusteno samo...U Evroligi bi mogli da uzmemo 3,4 pobede,dok na F4 ABA idemo sigurno pa makar nam Radonjic ostao u klubu.I da ne zaboravim-sve cestitke momcima iz Sirokog na zasluzenoj pobedi,vidi se da Zvezdin grb i dalje strasno motivise sve njene rivale,nije mala stvar pobediti Zvezdu.Vidimo se na F4.Pozdrav

cigan

pre 10 godina

Svaka cast momcima iz Sirokog !
Ne bi bilo fer da je nekim slucajem Zvezda dobila ovo.
Molio bih samo ove tinejdzere da se ne loze na kao neka imena koja mi imamo. Kakva bre crna imena. Mrtvo slovo na papiru.
I bez izgovora da je prva utakmica.
Po prikazanoj energiji kao da nam je devedeseta u godini.
Mrtvosani, nikakvi, bezkrvni, bledi, spori, spori, prespori.
Ovi su ko nase kolege iz FK, jedan se malo muva sa loptom a ostali uporno stoje I tako u krug.
Da li je moguce da momci nemaju elementarnu intelegenciju a kamoli kosarkasku. Iz sezone u sezonu.
Ovo je izgledalo kao da vodimo 20 razlike I kao da gubimo 20 razlike I kao da igramo egal I kao jedno veliko nista. Momci se ponasaju sve vreme isto dal povedemo, mahom gubimo. Bez ritma bilo kakvog a kamoli promene istog.
Trener je vrlo slab. Deluje kao covek koji nema ideju. Po meni to je nesto najgore. Kao satro odbrana, koja bre odbrana imali smo samo 2 polukontre za celu tekmu oni desetak.
Da li je moguce da jedna profesionalna ekipa nema resenje za jednu obicnu zonu.
Spremas se 2 meseca, kao nesto cekas I onda jedno veliko bedno nista.
Liga nije ni pocela posteno a oni te ucine malodusnim.
Kako je moguce da protiv nas uvek proradi neki tinejdzer ili veteran I tako godinama unazad.
Nemamo pobednicki mentalitet.
Meni je ovo izgledalo kao da sam gledao tamo neki ceski Nimburg, par crnaca I jos nekih igraca I tako malo kao nesto igramo kosarke, ono, mozda pobedimo mozda izgubimo ali ok.

Mix

pre 10 godina

Ovo je ta strashna Zvezda..??? Ovo ce Partizan d agazi sa +20 bez nekih vecih problema.
Kaze reporter, na pocetku, kako Bobi Marjanovic (cnetar Zvezde) nikada bolji....on jadnik jedva da je nauchio d atrchi, a o kosharci ne trebamo ni pochinjati prichu.
Shiroki je ispod prosechna ekipa, lai eto it akvi su za "strashnu", nikad bolju Zvezdu, ogromna prepreka.
(zoran, 5. oktobar 2013 17:46)
Ovo jeste katastrofa ali ti da malo pratis Partizan znao bi da su i oni katastrofa, a Zvezda je prosle godine izgubila od jednog Splita.

Vlada Bg

pre 10 godina

Gledam utakmicu do rezultata 43:49 za Zadar i prosto ne mogu da verujem koliko Zvezda sporo i bezidejno igra.Ne mogu da krivim toliko igrace koliko trenera.Nijedna akcija ne postoji, Radonjic menja igrace na svaka 2 minuta, vise se ne zna ni ko ulazi ni ko izlazi.Vidim Gurovic vise nije pomocni trener.I sad ja pitam, sta cemo mi da trazimo sa ovakvom igrom u Evroligi?Vukoicic je bio doktor.Radonjicu odlazi!!!

Milan

pre 10 godina

Nesposobnost trenera je velike star u kosarci.Sto pre oterati Radonjica,za njega je Vlada Vukoicic bio genije.Blazicu treba veca minutaza, Radenovic totalniI promasaj u Evropi nemamo sta da trazimo.
Grobari ce ponovo ladno biti Sampioni i ABA i domace lige.

BL

pre 10 godina

Stvarno smo tanki. U pripremama sve gazimo, a kada pocne sezona nema nas nigdje. Nismo u stanju da pobjedimo onaj jadni Siroki. I neka uprava napokon nadje nekog krstenog trenera, sa ovim Radonjicem nemamo nikave sanse za bilo kakav ozbiljniji uspjeh.

mika

pre 10 godina

Pa kako bre pa imali su 12/12 na pripremama ?!!! Ma ovo je nemoguce ? Pa dosao je onaj sto je bolji od Dzordana i dosao je onaj Bobi, sto nije hteo kod nas, taj je valjda najbolji centar u Evropi ! Pa Covic je rekao da je Zvezda najbolja!! Covke pisi bre saopstenje, ne moze ovo ovako !

Arhimed

pre 10 godina

Nisam zlurad iako sam navijac Partizana jako cenim Zvezdu i smatram da je veliki uspeh srpske kosarke sto i Zvezda i Partizan igraju u EL. Ovo je tek pocetak i normalni su ovakvi kiksevi, a i nije neki kiks tesno izgubiti. Problem je pravljenje euforije umesto ostavljanja tima da se uigra i dodje do svog maximuma koji ce biti neophodan za EL. Pravi treneri znaju kada je neophodno uvesti tim u vrhunsku formu, a pravljenje euforije (nijedan poraz u pripremnom periodu) pred samo takmicenje je samo dodatni teret na igrace a i na trenera koji mora imati u glavi sta se desilo Vladi Vukoicicu iako je on covek stvarno strucan i dobar trener jednostavno u nekom trenutku vise nije odgovara upravi i dobio pedalu. Ja iskreno zelim srecu Zvezdi u daljem toku prvenstva i narocito u EL i nemam sumnje da je to jako dobar tim.

Navijac

pre 10 godina

Liga je potpuno obesmisljena.Vazno je uci u Final four.Redosled na kraju ligaskog takmicenja nista ne znaci.Sve je jedno da li si prvi ili cetvrti

Jeremy Clarkson

pre 10 godina

Najslabija karika u ovoj ekipi je trener. Sto cemo videti na EL utakmicama. Voleo bih ga gresim, videcemo. Pre svega opustena utakmica bez ikakvih kretnji u napadu, svi staticni...uzas. Kao da su poleteli posle onih 13/0 u predsezoni. Fali jos jedna jaka 4 ili 5 ako mislimo nesto u EL da uradimo. Ovaj poraz nista ne znaci i nije uopste los malo da se trgnu i dovedu stvari na svoje mesto. Duga je sezona.

danilo

pre 10 godina

Nisam nešto vidovit ali kada je Zvezda u pitanju uvek se javlja isto:
1)Smena prvog trenera nakon 3 kola
2)Smena drugog trenera nakon 20.kola
3)Otpuštanje Nelsona koji će tek u EL pokazati da nije dovoljan za jedinog pleja u timu
4)Kukanje na sudije i kosmičku pravdu u aprilu i maju...
To se inače zove i "deja vu"...

srdjan

pre 10 godina

Au! Pa veze vi nemate. Nije problem izgubiti ovde,pobedjivao je Siroki i bolje ekipe od Zvezde,ali izgleda da ovi nista nisu radili tri meseca. Nema nijedne uigrane akcije,odbrana pogubljena,ne deluju kao ekipa koja ima igru. Jedno je kad imas los dan,pa ne ulaze otvoreni sutevi,a sasvim drugo kad protiv ispodprosecne ekipe ne mozes da dodjes u poziciju da imas otvoren sut. Bilo koja evroligaska ekipa ce ovakvu Zvezdu odrati,pogotovo sto ovi igraci nemaju evroligasko iskustvo.

Labud

pre 10 godina

Kad se samopouzdanje bazira na pripremnim utakmicama protiv turova i vizure umesto na treningu. Mogao bi Dule da drzi privatne casove. Ali bice jos poraza kao i za kkp.

Миле

pre 10 godina

Траљаво. Репрезентација синдром, погазе све у припремном периоду, онда...
Добро тек су пристигли Блажич (може он пуно боље него што је показао данас),
Раденовић (биће засигурно кориснији у нападу него Савовић). треба се уиграти, то су и показале ситуације када се позове акција а нико не реагује.
Митровића треба форсирати када је год то могуће, таленат је.Мислим да су Звездин проблем плејмејкери, и Нелсон и Цветковић су фајтери, нема финоће у њихобвој игри. Рашко као и обично најпоузданији, мада ни он ништа нарочито данас.
Да ли је јасно зашто Дуда није позвао Маријановића?

x

pre 10 godina

krece kaznena ekspedicija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgd, 5. oktobar 2013 17:05) Sutra,rodjace,sutra od pet,prebacio si se...

BgHQ

pre 10 godina

Tanak nam je trener kao i prosle god u ovo vreme.Takodje imamo bar 3-4 polovnjaka u timu koji nisu u skladu sa ambicijama kluba tako da me ovo sa Sirokim ne cudi.Bice ovoga jos dosta ove sezone ako ne dovedemo boljeg trenera i jos nekog ozbiljnog igraca.

Zoran

pre 10 godina

Cestitke Sirokom, zasluzena pobeda.
Nova Zvezda??
U najkracem: mnogo price ni oko cega....
Radonjic? Ne mora da se vraca za Beograd, blizu je svoje kuce, nek ustedi neku paru i produzi kuci.

Djoda

pre 10 godina

hahahahahahahahahahahaha,13 pobeda uzastopno,a i umislili da mogu da se sire,kad ono Prc,Siroki sa budzetom kao Simonoviceva godisnja primanja! Za 12 god se zavrsi skola,ali vi 12 godina ponavljate...samo nastavite

Sića

pre 10 godina

Odmah smena trenera, gospodine Čoviću. Pa koga ste ovo doveli? Valjda srpskih trenera imamo toliko kvalitetnijih od ovog. U fudbalu Vešović, u košarci Radonjić. E moja Srbijo. Danas se nije videlo ama baš ništa od toliko 2-3 meseca pripremnog rada. Užas i sramota od koga smo mi danas izgubili, sa ovolikim budzetom!!!
Zaista sam, kao i mnogo drugih, vidno razočaran.

nikola1992

pre 10 godina

Sta vrede 13 pobeda iz isto toliko utakmica u pripremnom periodu, ako izgubis prvu takmicarsku utakmicu. Glavu gore, bice bolje!

Neverovatno

pre 10 godina

Igraci su odigrali slabo to je jasno ali neobjasnjivih 13 min za Blazica i 17 min za Dzenkinsa za to vreme prvi dao 9 drugi 8 poena usput Dzenkins i bez promasaja sve sto je sutnuo covek pogodio nije nijednu loptu izgubio cemu toliko mala minutaza to mi nikako nije jasno pa nisu dovedeni da sede na klupi a usput igraju dobro uz to bezpotrebno forsiranje Nelsona kod koga se vidi da ne moze nista da pogodi a najvise je igrao danas strasno

sova7749

pre 10 godina

vatreni sam navijac partizana,moram samo da kazem da ce se zvezda provuci kroz aba ligu,u evro ligi odma da kazem da nista nece uraditi jer su to jos 'zeleni' igraci i nisu evrloligaskog kalibra.

dule

pre 10 godina

Poraz na kraju ide na dusu Radonjica, zbog genijalne taktike da se promasi drugo slobodno bacanje (pri tome ne uvodi Marjanovica da uhvati odbitak) a ostalo je 6 sekundi da se uputi sut posle, sto se na kraju i desilo...

Oche Makarije

pre 10 godina

Nisam kosarkaski expert ali Radonjic je propast. Prema mome nestrucnom misljenju Vukoicic je tata za njega i kao trener i kao psiholog. Otkaz Vladi nikako nisam razumio a jos manje dolazak Radonjica, sumnje su,nazalost,bile opravdane...

ZVEZDA PADALICA

pre 10 godina

Cak i pobeda od +20 poena razlike nad ovako slabom ekipom Sirokog bila bi ravna porazu za sampionske ambicije bilo kog tima, a kamo li jedan ovakav poraz koji je vise od katastrofe!

cz

pre 10 godina

nova ekipa, al isto mucenje ... dzaba sve one pobede, kad treba opet ih nema nigde ... ne mogu da verujem da toliko srca nemaju, opet ce zivci biti kao struna!

kevin

pre 10 godina

vrlo "tanak" je jos uvek mali Mitrovic. jeste nase dete, mozda postane solidan igrac ali neozbiljno bi bilo sa njim napadati evroligaske 4-ke, koje su obicno "zveri" od igraca.

veliki strumf

pre 10 godina

Vec u prvom poluvremenu pokazuju se Zvezdine slabosti. Odbrana dosta mekana, narocito je problem skok u odbrani, koji nikako da iskontrolisemo. 25 poena primljenih u drugoj cetvrtini, protiv drasticno oslabljenog Sirokog, pa to je sramota. Plus pustise coveka da sutne sa centra i pogodi, srecno doduse, ali da ga je neko branio ne bi pogodio. U napadu ocajna igra protiv zone. Nikako da se nadje petorka koja ce izbalansirano igrati i odbranu i napad. Lose prvo poluvreme, tako to obicno biva za favorite u prvoj takmicarskoj utakmici.

ivke

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu i ovo sto sam video u prvom poluvremenu je smesno. Ekipa deluje potpuno isto kao na startu prosle sezone kada nije bilo zalaganja i skoka u odbrani. Znao sam da onih 13 pobeda na pripremama nemaju veze sa realnoscu. Ako ne krenu da trce i da se bore u drugom poluvremenu lagano ce izgubiti utakmicu.

Ћирко масон

pre 10 godina

Praviću se da sam bio u autu i da nisam gledao prvo poluvreme.Momci uozbiljite se malo,toliko šutera,a niko nema m da šutne.Bobi,shvati,za druge igrače si Jao Ming!

zoran

pre 10 godina

Ovo je ta strashna Zvezda..??? Ovo ce Partizan d agazi sa +20 bez nekih vecih problema.
Kaze reporter, na pocetku, kako Bobi Marjanovic (cnetar Zvezde) nikada bolji....on jadnik jedva da je nauchio d atrchi, a o kosharci ne trebamo ni pochinjati prichu.
Shiroki je ispod prosechna ekipa, lai eto it akvi su za "strashnu", nikad bolju Zvezdu, ogromna prepreka.

danilo

pre 10 godina

Nisam nešto vidovit ali kada je Zvezda u pitanju uvek se javlja isto:
1)Smena prvog trenera nakon 3 kola
2)Smena drugog trenera nakon 20.kola
3)Otpuštanje Nelsona koji će tek u EL pokazati da nije dovoljan za jedinog pleja u timu
4)Kukanje na sudije i kosmičku pravdu u aprilu i maju...
To se inače zove i "deja vu"...

zoran

pre 10 godina

Ovo je ta strashna Zvezda..??? Ovo ce Partizan d agazi sa +20 bez nekih vecih problema.
Kaze reporter, na pocetku, kako Bobi Marjanovic (cnetar Zvezde) nikada bolji....on jadnik jedva da je nauchio d atrchi, a o kosharci ne trebamo ni pochinjati prichu.
Shiroki je ispod prosechna ekipa, lai eto it akvi su za "strashnu", nikad bolju Zvezdu, ogromna prepreka.

kevin

pre 10 godina

vrlo "tanak" je jos uvek mali Mitrovic. jeste nase dete, mozda postane solidan igrac ali neozbiljno bi bilo sa njim napadati evroligaske 4-ke, koje su obicno "zveri" od igraca.

Ћирко масон

pre 10 godina

Praviću se da sam bio u autu i da nisam gledao prvo poluvreme.Momci uozbiljite se malo,toliko šutera,a niko nema m da šutne.Bobi,shvati,za druge igrače si Jao Ming!

gusa

pre 10 godina

Ovaj Široki je najzdraviji klub u regiji! Svake godine sve manje para, sve tanji roster, al uredno gaze ove tzv. velikane i izbacuju nove, mlade snage. Kapa do poda!A Zvezda, Cibona i Olimpija su sramota ove lige i žali bože para koje se tamo ulažu i nenormalno troše, dok oni rasprodaju ugled koji su generacije krvavo stvarale...

Good Catholic

pre 10 godina

U predsezoni smo imali 13-0.
Dođemo u seosku fiskulturnu salu pred soma ipo povremeno grlatih navijača i odmah tropa.
EuroCup nam je više nego mera.
Da se ne lažemo.

aca

pre 10 godina

Izgubili, pa sta. I Partizan je prošle sezone izgubio od Širokog . Teško je to gostovanje. Zvezda mora da shvati da ne može nista preko noci. Trener mora da razmišlja kao navijač, kao zvezdaš, suvi profesionalizam, pa makar bio na najvisem nivou, nije dovoljan. Vujošević je najbolji dokaz za to. Grobarima nije bitno koji igrači igraju za Partizan, oni pucaju od samopouzdanja i znaju da imaju jak tim zato što je Vujošević tu. Isto tako, protivnici Partizana su ubedjeni da ne mogu do titule dok god Partizan ima Vujoševića. Dok Zvezda ne dobije čoveka koji je spreman da svoj život posveti Zvezdi, a da se pritom razume u trenerski posao igra i rezultati će biti nalik onima do sada.

Nikola, Zemun

pre 10 godina

Navijač sam Partizana. Ovaj tim Zvezde, po meni, može svakoga (govorim i o EL) da pobedi, ali isto tako, i od svakoga (govorim i o ABA) da izgubi. Realno, to je skup igrača koji imaju veliki potencijal, ali da li će on doći do izražaja veliko je pitanje. Na primer, mislim da Bobi, uz pravi rad može biti dominantan i na EL nivou, ali nisam siguran koliko je Radonjić sposoban da od njega izvuče maksimum (što bi Vujošević bio). Katić, koji je blistao prošle sezone, teško da može ponoviti onakve igre, pogotovo sada, kada više neće imati toliko prostora. Isto što i za Bobija, važi i za Nelsona, Dženkinsa, Šilba, Blažića. Sve u svemu, ovaj tim Zvezde je "mačka u džaku" i realno od njih očekujem (ukoliko se ne dovede ozbiljan trener) igre po sistemu toplo- hladno tokom cele sezone. Veliki pozdrav svim ljubiteljima košarke, a posebno navijačima Partizana!

Milan

pre 10 godina

Nesposobnost trenera je velike star u kosarci.Sto pre oterati Radonjica,za njega je Vlada Vukoicic bio genije.Blazicu treba veca minutaza, Radenovic totalniI promasaj u Evropi nemamo sta da trazimo.
Grobari ce ponovo ladno biti Sampioni i ABA i domace lige.

Jonathan Livingston

pre 10 godina

Au bre, šta kukate posle jedne utakmice! I prošle sezone ste imali katastrofa start i opet ste stigli do finala.
Nadam se da ćete i ove godine dotle ali ne i dalje, titula je već rezervisana za jedan drugi klub...

cigan

pre 10 godina

Svaka cast momcima iz Sirokog !
Ne bi bilo fer da je nekim slucajem Zvezda dobila ovo.
Molio bih samo ove tinejdzere da se ne loze na kao neka imena koja mi imamo. Kakva bre crna imena. Mrtvo slovo na papiru.
I bez izgovora da je prva utakmica.
Po prikazanoj energiji kao da nam je devedeseta u godini.
Mrtvosani, nikakvi, bezkrvni, bledi, spori, spori, prespori.
Ovi su ko nase kolege iz FK, jedan se malo muva sa loptom a ostali uporno stoje I tako u krug.
Da li je moguce da momci nemaju elementarnu intelegenciju a kamoli kosarkasku. Iz sezone u sezonu.
Ovo je izgledalo kao da vodimo 20 razlike I kao da gubimo 20 razlike I kao da igramo egal I kao jedno veliko nista. Momci se ponasaju sve vreme isto dal povedemo, mahom gubimo. Bez ritma bilo kakvog a kamoli promene istog.
Trener je vrlo slab. Deluje kao covek koji nema ideju. Po meni to je nesto najgore. Kao satro odbrana, koja bre odbrana imali smo samo 2 polukontre za celu tekmu oni desetak.
Da li je moguce da jedna profesionalna ekipa nema resenje za jednu obicnu zonu.
Spremas se 2 meseca, kao nesto cekas I onda jedno veliko bedno nista.
Liga nije ni pocela posteno a oni te ucine malodusnim.
Kako je moguce da protiv nas uvek proradi neki tinejdzer ili veteran I tako godinama unazad.
Nemamo pobednicki mentalitet.
Meni je ovo izgledalo kao da sam gledao tamo neki ceski Nimburg, par crnaca I jos nekih igraca I tako malo kao nesto igramo kosarke, ono, mozda pobedimo mozda izgubimo ali ok.

AnteWH

pre 10 godina

(Vuki, 5. oktobar 2013 18:35)

Vas su dobili Domagoj Bošnjak i Boris Barać. Vidim nisi ni malo informiran jer su obadvojica djeca iz Sirokog Brijega i nisu nikakvi otpatci, zaboravljas također da Zvezda nije dobila u Sirokom 6 godina. To sto tvoja metropola i klub nisu izbacili igraca neznam otkad je vas problem.

Djoda

pre 10 godina

kad se budu davale titule i kad se bude islo u evropu tako sto ce nam stadion biti pun,e tad cemo ici,a do tada normalni navijaci idu na kosarku jer ima sta da vide,a paljevine poput vas idu da grme protiv Donjeg Srema i slicnih...ja idem kad ima sta da se vidi,a ne da lecim svoje frustracije dranjem i urlanjem! Sampioni ste pripremnog perioda u kosarci a u fudbalu sampioni po broju delikvenata na tribina.Steta sto se to ne vrednuje jbg.

Zlija

pre 10 godina

Bio jednom jedan lav…
Kakav lav?
Strašan lav,
narogušen i ljut sav!

Strašno, strašno!

Išao je na tri noge,
gledao je na tri oka,
slušao je na tri uva…

Strašno, strašno!

Ne pitajte šta je jeo.
Taj je jeo šta je hteo
- tramvaj ceo
i oblaka jedan deo!

Strašno, strašno!

Zubi oštri, pogled zao,
on za milost nije znao!

Strašno, strašno!

Dok ga Brana
jednog dana
nije gumom izbrisao.

Strašno, strašno!

Vlado

pre 10 godina

Ova vjestacka tvorevina Crvena Zvezda Telekom-Frikom Beograd-Zeleznik nastavlja putem kojim je isla i njena ugasena sestra KK Crvena Zvezda, a to je put poraza i blamiranja. Jos gore blamiranje predstoji u EL u kojem hibridni klub iz Zeleznika nikada u istoriji nije ni igrao.

albel

pre 10 godina

Pa kako bre,pa zar to nije nepobediva Zvezda?!Pa oni su pobedjivali sve redom na pripremama,njihovi Amerikanci su svi bolji od Lebrona,njihovi rivali u grupi Evrolige se tresu od straha jer treba da igraju protiv tako strasne ekipe! Pa oni su prosle sezone obecali da ce ova sezona biti njihova,da ce osvojiti sve!Kako je moguce sad da su izgubili odmah prvu zvanicnu utakmicu?Nista mi nije jasno,ajde neko saopstenje da nam objasne kako je to moguce!

napred Partizan

pre 10 godina

komšije,

Nije mi drago da ste izgubili. Igrali ste u drugoj državi i red je da kao pravi navijač navijam za klub iz svoje zemlje.Imate vi jedan problem ove godine na koji niste navikli.15 godina vi ste bili naloženi samo protiv nas. E sada su svi načoženi protiv vas kada igraju. To je nešto sa čim morate da računate, sa tim moj Partizan igra godinama. Mislim da će biti bolje samo malo strpljenja pokažite, nemojte odmah sve da menjate. Puno sreće u daljem takmičenje i neka partizan bude šampion Evrope.

x

pre 10 godina

krece kaznena ekspedicija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgd, 5. oktobar 2013 17:05) Sutra,rodjace,sutra od pet,prebacio si se...

Дарко КГ

pre 10 godina

После овога вечерас Борис Бараћ прелази у Звезду, а у среду и још неко из Игокее.

odvjetnik

pre 10 godina

Upravo dosao s utakmice. Ova Zvezda vise nije zvezda o kojoj je moj otac pricao, to je skup igraca od kojih bi svaki pojedinac u mom Sirokom bio glavni igrac, a kad ih skupis zajedno gube od ekipe kojoj je godisnji proracun 270.000,00 €. Skinute Radonjica, dovedite pravog trenera ( bar vi srbi imate veliki izbor dobrih trenera ) i titula je Vasa, partizan ima puno losiju ekipu od vas, a od ZG klubova ni ove godine nece biti nista.

Iskreni pozdrav svim pravim ljubiteljima kosarke iz dalekog Sirokog Brijega...

p.s. Ne mojte potcjenivati Siroki, zvezda ovdje nije pobijedila od 2007, a i partizan se zadnjih godina nije bas iskazao u hercegovini...

toptop

pre 10 godina

A sta vi grobari radite ovde, sto niste na "svom" stadionu? A tastatura bojsi?, ako je nesto bitno i sto smo valjda naucili prosle godine to je da samo bitno ono se desi na F4...A ne pre toga pogotovo na pocetku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Webber, 5. oktobar 2013 19:28)

PA NESREĆO ZNAŠ TI DOBRO ŠTA SE DEŠAVA NA F4...Oderemo vas uvek...ali izgleda da ove godine ni do F4 nećete stići...Ništa tebi nije jasno

13/13

pre 10 godina

Treba vam dobar plej, kreativan, snazan u prodoru, sa 10 sigurnih poena po utakmici... a cujem da je Filip ponovo slobodan igrac, pa reko' da vam javim samo :D

pedja

pre 10 godina

Hahahahahahahha. Secam se kako me je kolega smarao. "Ima da vas gazimo ove godine, sve pobede i to kakve u pripremnom periodu. 13 meceva 13 pobeda.". Samo sam mu rekao "Ne smaraj me, poleteo si.".

sova7749

pre 10 godina

vatreni sam navijac partizana,moram samo da kazem da ce se zvezda provuci kroz aba ligu,u evro ligi odma da kazem da nista nece uraditi jer su to jos 'zeleni' igraci i nisu evrloligaskog kalibra.

011

pre 10 godina

Spemio sam stotku da kupim pretplatne i naravno da cu da kupim ovo me nece pokolebati ali imam potrebu da kazem par stvari!!!!!1.Najlepša sezona u poslednjih nekoliko godina bila je ona kad smo se borili za opstanak a trener je bio Uvalin.2 Pozvati neku vračaru da skine crnu magiju.3Radonji DNO trener.4 Lazic Cvetkovic Mitrovic .... nisu kvalitet za evro ligu!Silb prespor zato i nije uradio nista u karijeri.Nelson i ovaj DJenka sto ga zovu suvi prosek nista vise.5 BOG NAM BIO U POMOCI!!!!!

džaba ste kre-ketali

pre 10 godina

Ma koga je briga za Široki, zar vi niste Šampioni pripremnog perioda. Posle 13 pobeda i toliko osvojenih turnira, jedan "Brijeg" kao lanjski sneg! A posle Lokomotive Kubanj ponovo u bubanj!

drogba87

pre 10 godina

Zvezdas sam i toliko mi se povraca zbog ovog poraza da smo mi izgleda stvarno kk sledeca sezona. Sramota me je, srce me boli.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mitar, 5. oktobar 2013 18:52)

Tek posle 13 godina si se setio to da kazes???

matori

pre 10 godina

Sampioni priprema sada polako preuzimaju svoju prirodnu poziciju luzera. Tako to ide vec decenijama pa nek nastavi i ove a moze i sledece sezone

albel

pre 10 godina

Covic mora da nadje sposobne ljude u sportskom sektoru koji ce napraviti tim ne samo da skloni Partizan sa trona, vec i da hara Evropom.
(Ljubitelj sporta, 5. oktobar 2013 19:58)
Ni manje ni vise nego da hara Evropom?!Verovatno najgluplja recenica ikada napisana na ovom sajtu!!!

Vlada Bg

pre 10 godina

Gledam utakmicu do rezultata 43:49 za Zadar i prosto ne mogu da verujem koliko Zvezda sporo i bezidejno igra.Ne mogu da krivim toliko igrace koliko trenera.Nijedna akcija ne postoji, Radonjic menja igrace na svaka 2 minuta, vise se ne zna ni ko ulazi ni ko izlazi.Vidim Gurovic vise nije pomocni trener.I sad ja pitam, sta cemo mi da trazimo sa ovakvom igrom u Evroligi?Vukoicic je bio doktor.Radonjicu odlazi!!!

Соко

pre 10 godina

Џабе паре и маркетинг када немате жицу за кошарку.Све то пада у воду кад се покаже на терену!!!

dendza74

pre 10 godina

E pa sad se vidi da je Vukoicic doktor kosarke za ovog Radonjica. Posle priprema od 2 meseca sa kosturom tima nikad kompletnijim na prvoj utakmici mi nemamo nijednu uigranu akciju na zonu (protiv klinaca od 19-20 godina). Ovaj Radonjic je 3. liga trener bez maste koji forsira losu i staromodnu kosarku. Mislim da ni on sam ne zna sta hoce sa izmenama koje vrsi. Sve u svemu solidan tim za ABA ligu, a za evroligu prilicno tanak. Nema pravog vodje na terenu (nemece se Nelson koji uprkos ocajnoj igri tokom cele utakmice sve vuce na kraju), a na klupi trener koji ne zna da trgne ekipu i preokrene mec ni protiv vise nego skromne ekipe Sirokog. Sa Vukoicicem na klupi ovaj tim bi izgledao bar 50% bolje moj Covicu, a ti ga sutnu ko krpu prosle sezone.
Kako stvari stoje u Evroligi necemo proci grupu, a fajnal four ABA lige je pod znakom pitanja sa Radonjicem na klupi...

ivke

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu i ovo sto sam video u prvom poluvremenu je smesno. Ekipa deluje potpuno isto kao na startu prosle sezone kada nije bilo zalaganja i skoka u odbrani. Znao sam da onih 13 pobeda na pripremama nemaju veze sa realnoscu. Ako ne krenu da trce i da se bore u drugom poluvremenu lagano ce izgubiti utakmicu.

Sasa

pre 10 godina

Vas su dobili Domagoj Bošnjak i Boris Barać. Vidim nisi ni malo informiran jer su obadvojica djeca iz Sirokog Brijega i nisu nikakvi otpatci, zaboravljas također da Zvezda nije dobila u Sirokom 6 godina. To sto tvoja metropola i klub nisu izbacili igraca neznam otkad je vas problem.
(AnteWH, 5. oktobar 2013 20:04)

Razumem sta hoces da kazes, i slazem se u sustini sa tobom, ali nemoj da brkas pojam metropola i Zeleznik. Ovo je Zvezda iz Zeleznika, ne Zvezda iz Beograda. Beogradska Zvezda je stvarala velike kosarkase, ova iz Zeleznika ne.

nucky thompson

pre 10 godina

ustanem mamuran, pa rekoh sebi da zrtvujem jutro da na netu pogledam "nikad jacu ABA ligu" i pojacanu Zvezdu sa Sirokim...sad mi je zao utrosenog vremena, jer nivo kosarke je jako los!!!
nema Zvezda pobjednicki mentalitet, i nadam se da ce moj Partizan da pokaze da je apsolutno dominantan na prostorima ex-yu!!

Jerry Drake

pre 10 godina

Srcem do trofeja, PP aparatom do trofeja, titula sampiona pripremnog perioda. KK Crvena zvezda Beograd FMP poslednje dve decenije.

Zoran

pre 10 godina

Cestitke Sirokom, zasluzena pobeda.
Nova Zvezda??
U najkracem: mnogo price ni oko cega....
Radonjic? Ne mora da se vraca za Beograd, blizu je svoje kuce, nek ustedi neku paru i produzi kuci.

mika

pre 10 godina

Pa kako bre pa imali su 12/12 na pripremama ?!!! Ma ovo je nemoguce ? Pa dosao je onaj sto je bolji od Dzordana i dosao je onaj Bobi, sto nije hteo kod nas, taj je valjda najbolji centar u Evropi ! Pa Covic je rekao da je Zvezda najbolja!! Covke pisi bre saopstenje, ne moze ovo ovako !

Бане

pre 10 godina

Таленат побеђује на утакмицама, али тимски рад и интелигенција освајају шампионате.”Па ви сами закључите зашто је то тако односно зашто је Партизан бољи од вас у кошарци.

Bret Hart

pre 10 godina

Stvar je u tome sto nije Radonjic taj koji je uveo Zvezdu u Evroligu, vec Vukoicic. Ova Zvezda sa ovim trenerom bila bi kandidat za ispadanje iz ABA lige.

BgHQ

pre 10 godina

Tanak nam je trener kao i prosle god u ovo vreme.Takodje imamo bar 3-4 polovnjaka u timu koji nisu u skladu sa ambicijama kluba tako da me ovo sa Sirokim ne cudi.Bice ovoga jos dosta ove sezone ako ne dovedemo boljeg trenera i jos nekog ozbiljnog igraca.

nz

pre 10 godina

Ništa to još ne znači, i prošle sezone zvezda je krenula sa 0-4 pa je igrala finale lige. A i Radonjić neće još dugo, ćoki već sada sprema promenu trenera. No, to sve ništa ne znači, Partizan i ove sezone uzima titule : )

Pokojni Toza

pre 10 godina

Jeste bato, al zato Zvezdana sampion pripremnog perioda bez poraza, pa sad ti vidi. Sad ce covke da dovede jos 7-8 pojacanja pa cete vi da vidite, samo se vi smejte. Mozda ce i Sakila Onjila da prebace na basket. Univerzalac. Zato su ga i platili petsto iljada.

dibidus

pre 10 godina

Е тако нам и треба кад су отерани Ракочевић и Влада Вукоичић који су најзаслужнији за прошлогодишњe победе

ZEZINHO_PFC

pre 10 godina

A, što je to iznenadjenje, pa kad je Limena zvezda zadnji put dobila Široki u gostima....????
Ovde piše i ko zna i ko ne zna....

Nikola Bjelos

pre 10 godina

MA Tole lopove...ko je sada kriv...ovi su dobri sto nas zovu internet navijaci...xaaxaxaxaxax...a oniiiii..nekad je lepo prepustiti ulogu mfavorita a uvek je smmesno kad taj neko to prihvati na ovakav nacin...:)

Arhimed

pre 10 godina

Nisam zlurad iako sam navijac Partizana jako cenim Zvezdu i smatram da je veliki uspeh srpske kosarke sto i Zvezda i Partizan igraju u EL. Ovo je tek pocetak i normalni su ovakvi kiksevi, a i nije neki kiks tesno izgubiti. Problem je pravljenje euforije umesto ostavljanja tima da se uigra i dodje do svog maximuma koji ce biti neophodan za EL. Pravi treneri znaju kada je neophodno uvesti tim u vrhunsku formu, a pravljenje euforije (nijedan poraz u pripremnom periodu) pred samo takmicenje je samo dodatni teret na igrace a i na trenera koji mora imati u glavi sta se desilo Vladi Vukoicicu iako je on covek stvarno strucan i dobar trener jednostavno u nekom trenutku vise nije odgovara upravi i dobio pedalu. Ja iskreno zelim srecu Zvezdi u daljem toku prvenstva i narocito u EL i nemam sumnje da je to jako dobar tim.

Labud

pre 10 godina

Kad se samopouzdanje bazira na pripremnim utakmicama protiv turova i vizure umesto na treningu. Mogao bi Dule da drzi privatne casove. Ali bice jos poraza kao i za kkp.

Samo pitam

pre 10 godina

Široki ima budžet 200000€.To je manje od plate Raška Katića.Izgleda da su grobari bili u pravu kad su pričali da ćemo gledati Povratak u Budućnost početkom sezone.Dokle ćemo trpeti stručnjaka?Prošle sezone ispusti ABA trofej,domaće prvenstvo.Dokle?

Harlekin

pre 10 godina

Zvezdu su u Pecari dobili igrači rođeni 1992. i 1995. godine.
Ovaj Široki i ova Igokea (koja nas čeka u sredu) su slabiji od dalmatinskih klubova prošle sezone, a ovaj naš tim je skuplji nego prošlogodišnji.
U ABA je bitno biti u TOP4, prvi ili četvrti skoro pa nevažno, tako da početni poraz/i neće mnogo skupo da koštaju, ali koliko ja vidim ovaj tim nema evroligaškog trenera, nema kapitena, i nema lidera na terenu.

Rade

pre 10 godina

E moje Delije,kao pravi Grobar želim samo da vam dam nekoliko prijateljskih saveta:1.prestanite se duvati pre početka sezone i nakon pripremnih utakmica!
2.rešite se Čovića,jer ovaj čovek nema veze sa sportom,to mu se vidi
na licu!
3.Vratite Vukoičića!

gile

pre 10 godina

Tole lopove!A da to nema veze s ovim,pa ipak Tole lopove!Prvaci pred sezone.Ha,ha,kako su smesni!Neko je ovde napisao,ovako smo poceli i prosle godine,pa smo posle sve drali.Tako je bilo do finala,kad tamo MOSA.

Ranko

pre 10 godina

Pa dobro su igrali ljudi imajte u vidu da je ovo tim pravljen za sledecu sezonu sezonu...bice bolje uvek ce te voletu grobari sa juga:)

Djoda

pre 10 godina

hahahahahahahahahahahaha,13 pobeda uzastopno,a i umislili da mogu da se sire,kad ono Prc,Siroki sa budzetom kao Simonoviceva godisnja primanja! Za 12 god se zavrsi skola,ali vi 12 godina ponavljate...samo nastavite

Sića

pre 10 godina

Odmah smena trenera, gospodine Čoviću. Pa koga ste ovo doveli? Valjda srpskih trenera imamo toliko kvalitetnijih od ovog. U fudbalu Vešović, u košarci Radonjić. E moja Srbijo. Danas se nije videlo ama baš ništa od toliko 2-3 meseca pripremnog rada. Užas i sramota od koga smo mi danas izgubili, sa ovolikim budzetom!!!
Zaista sam, kao i mnogo drugih, vidno razočaran.

Jednoruki Krstivoje

pre 10 godina

KK Sledeća sezona nastavlja po starom! Mrka kapa u Hercegovini! Šta će tek biti u Evroligi kad se Široki ne može pobediti!?

Oche Makarije

pre 10 godina

Nisam kosarkaski expert ali Radonjic je propast. Prema mome nestrucnom misljenju Vukoicic je tata za njega i kao trener i kao psiholog. Otkaz Vladi nikako nisam razumio a jos manje dolazak Radonjica, sumnje su,nazalost,bile opravdane...

srdjan

pre 10 godina

Au! Pa veze vi nemate. Nije problem izgubiti ovde,pobedjivao je Siroki i bolje ekipe od Zvezde,ali izgleda da ovi nista nisu radili tri meseca. Nema nijedne uigrane akcije,odbrana pogubljena,ne deluju kao ekipa koja ima igru. Jedno je kad imas los dan,pa ne ulaze otvoreni sutevi,a sasvim drugo kad protiv ispodprosecne ekipe ne mozes da dodjes u poziciju da imas otvoren sut. Bilo koja evroligaska ekipa ce ovakvu Zvezdu odrati,pogotovo sto ovi igraci nemaju evroligasko iskustvo.

v

pre 10 godina

Au bre ova Zvezda je toliko operisana od kosarke, doveli najbolje igrace i onda ih upropastili, i pojedinacno i kao tim.... Jednostavno, da dodje Dzordan u Zvezdu, tu je takav sistem da covek ne bi imao pojma... Dzaba pare, svake godine zadnjih 12 godina Zvezda baca velike pare na dobre igrace, ali se sa njima slabo radi. Partizan dovede neku decu i od njih napravi kosarkase do kraja sezone, a Zvezda dovodi gotove postave vrhunskih igraca, ali od njih napravi amatere. Tu je glavna razlika izmedju Skole Kosarke i Amatera, jer pare ne cine ekipu....

Ivan_Delije_Ub

pre 10 godina

E moj Radonjicu... Dve akcije imas u napadu. Hocemo li ikad imati pleja koji je sposoban da pogodi trojku!? Dokle sa Nelsonom, covek nije u stanju da da kos sa 2 metra. Svi stoje u napadu niko ne zna kud' udara...

Sergio

pre 10 godina

Jao pa nemoguce...Pa oni su na pripremama tukli sve zive.Kidali su Evroligaske timove ccc.
Bili su sampioni pripremnog perioda,kako je to moguce?

Nikolaaaa

pre 10 godina

Samo bih pitao, da li je moguce igrati na ozbiljnom nivou i imati pleja koga svi cuvaju tako da se odmicu po 1.5m i otvaraju mu sut a on ne moze bazen da pogodi? Ako smo mi kosarkaski amateri i laici sta je sa skautingom Zvezde? Plej ne treba forsirati da bude prvi strijelac ali da ne moze nista rijesiti, da je iz pika bezopasan jer ga brane ispod i onda nema prodora a naravno protiv zone nema prodora i eto sta dobijes...Nelson ocajan...

Sasa

pre 10 godina

Tastataturci, bolje da ste otisli da proslavite 68. rodjendan nego sto pratite Zvezdu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (boskic, 5. oktobar 2013 21:12)

Pomisli covek i uze "tastaturu" u ruke da svoju misao prebese u javnost.Znam da ti je krivo sto ste izgubili, i meni bi bilo {kao sto mi je krivo sto nismo pobedili Javor}, ali ukljuci mozak i nemoj da pises gluposti, smeju ti se ljudi.

cz

pre 10 godina

nova ekipa, al isto mucenje ... dzaba sve one pobede, kad treba opet ih nema nigde ... ne mogu da verujem da toliko srca nemaju, opet ce zivci biti kao struna!

borko

pre 10 godina

Sve pobede u pripremnom periodu. Najuspesnija ekipa u regionu a verovatno i u Evropi u navedenom periodu. Ubedljive pobede protiv dobrih protivnika. A onda prva zvanicna utakmica i to protiv najslabije ekipe u ligi i odmah poraz. Plasilo me i kad je reprezentacija pobedjivala u pripremnom peridu, nisam se radovao ni ubedljivoj pobedi protiv Hrvatske, jer na prvenstvu zna se ko je kako prosao. Ova sezona moze da bude izgubljena kao i sve prethodne vec u ovom mesecu.

theGreat

pre 10 godina

Dobro je da nije dosao poraz u pripremnom periodu jer ni tu titulu ne biste videli. Sto znaci da bi coveki koji kmeci mogao uskoro krivca negde drugde da potrazi da skrene paznju.

BL

pre 10 godina

Stvarno smo tanki. U pripremama sve gazimo, a kada pocne sezona nema nas nigdje. Nismo u stanju da pobjedimo onaj jadni Siroki. I neka uprava napokon nadje nekog krstenog trenera, sa ovim Radonjicem nemamo nikave sanse za bilo kakav ozbiljniji uspjeh.

Werp690

pre 10 godina

Trener koji ne moze 3/4 da nadje lek za zonu Sirokog?!? Sa Evroligaskom ekipom ne moze da pobedi Siroki. Covicu reaguj dok ne bude kasno!

Миле

pre 10 godina

Траљаво. Репрезентација синдром, погазе све у припремном периоду, онда...
Добро тек су пристигли Блажич (може он пуно боље него што је показао данас),
Раденовић (биће засигурно кориснији у нападу него Савовић). треба се уиграти, то су и показале ситуације када се позове акција а нико не реагује.
Митровића треба форсирати када је год то могуће, таленат је.Мислим да су Звездин проблем плејмејкери, и Нелсон и Цветковић су фајтери, нема финоће у њихобвој игри. Рашко као и обично најпоузданији, мада ни он ништа нарочито данас.
Да ли је јасно зашто Дуда није позвао Маријановића?

Neverovatno

pre 10 godina

Igraci su odigrali slabo to je jasno ali neobjasnjivih 13 min za Blazica i 17 min za Dzenkinsa za to vreme prvi dao 9 drugi 8 poena usput Dzenkins i bez promasaja sve sto je sutnuo covek pogodio nije nijednu loptu izgubio cemu toliko mala minutaza to mi nikako nije jasno pa nisu dovedeni da sede na klupi a usput igraju dobro uz to bezpotrebno forsiranje Nelsona kod koga se vidi da ne moze nista da pogodi a najvise je igrao danas strasno

Realno

pre 10 godina

A sto grobari nisu na stadionu? Znate da je besplatan ulaz? A da vama je vaznije da navijate za Siroki, to je vama vaznije, sad se vi podsmevate kao da vi nikad tamo niste izgubili, sta reci>

Ненад

pre 10 godina

Dzaba im pare,novi igraci i velike ambicije.Oni jednostavno nemaju pobednicki mentalitet.Njih se niko ziv ne boji.Siroki usao u mec bez respekta i pobedio.Pobedio tim koji je desetkovan odlascima najboljih.Sta ce biti tek u EL sa ovim mucenicima.Zvezda ili kako se vec zovu nemaju sistem kao Partizan.Partizan sa manje kvalitetnim igracima postize bolje rezultate jer su jednostavno veci i organizaciono daleko bolji klub.Kod zvezde igraci dolaze da bi napunili dzepove a kod Partizana da bi napredovali i postali igraci.To je ta razlika plus velika vernost i ljubav sviju koji dodju u Humsku.Partizan je jedna velika harmonicna porodica a rezultati govore sve.

Ljubitelj sporta

pre 10 godina

Vidim puno dobronamernih komentara od navijaca Partizana. Blizanci su u neku ruku i braca te moraju da guraju jedni druge kada ne ide, a ne da rade suprotno(bez obzira na rivalitet). Mislim da Partizan ima najbolji tim u regionu i da je CZV potrosila pare na pogresna pojacanja. Covic mora da nadje sposobne ljude u sportskom sektoru koji ce napraviti tim ne samo da skloni Partizan sa trona, vec i da hara Evropom.

Crkvinac

pre 10 godina

Imamo jako loseg trenera to je sustina, samo mi nije jasno sta je Covic vidijo u njemu vidjelo se prosle sezone kad je dosao da je los trener, Bog nam bio na pomoci posto mu Covic vjeruje kao ni jednom treneru do sada mislim da mu vjeruje vise nego sto je vjerovao Pesicu.

veliki strumf

pre 10 godina

Vec u prvom poluvremenu pokazuju se Zvezdine slabosti. Odbrana dosta mekana, narocito je problem skok u odbrani, koji nikako da iskontrolisemo. 25 poena primljenih u drugoj cetvrtini, protiv drasticno oslabljenog Sirokog, pa to je sramota. Plus pustise coveka da sutne sa centra i pogodi, srecno doduse, ali da ga je neko branio ne bi pogodio. U napadu ocajna igra protiv zone. Nikako da se nadje petorka koja ce izbalansirano igrati i odbranu i napad. Lose prvo poluvreme, tako to obicno biva za favorite u prvoj takmicarskoj utakmici.

Milos kv

pre 10 godina

Poraz ko poraz nije strasan,tek je pocetak,ali brine igra Silba u defanzivi pre svega,katastrofalan u tom segmentu! Bobi isto los,iznenadili su nas sa udvajanjem na njemu! Nelson bez prave organizacije,ajde sto je omasio dosta,ali nije napravio balans spoljne i unutrasnje linije,to je uloga pleja,da probije prvu liniju i onda pas,a toga veceras nije bilo! Utakmica je izgubljena inteligentnim faulom Simonovica na sutu za tri,kad je Silb nemo posmatrao Bilinovca kako skace u napadu,i ono kad je Marijanovicu ispala lopta posle defanzivnog skoka! Radenovic solidan,najveci kiks nazalost po njega u kljucnim trenucima,kad je ispao iz defanzivne rotacije i Barac nam metnuo trojku! katic sebican i to bas pocinje da nervira,Mitrovic bas los,u odbrani nepostojeci,slabe fizikalije,nece od njega igrac za vrhunski nivo kosarke biti nikada,nazalost! Dzenkinsu ce trebati vremena da shvati da nema stajanja u coskovima i prepustanja odgovornosti drugima,stranac u Evropi mora da bude agresivan u napadu,inace vidi se da ima veliki potencijal u tom segmentu igre,ali cini mi se da je malo sporiji i da se kesa u odbrani,nadam se da gresim! Po meni Blazic mora da ima najvecu minutazu u nasem timu i da se igra gradi oko njega,sjajan igrac u najavi! i bez smene trenera molim,valjda smo naucili nesto iz protekle sezone,podrska Radonjicu i krvav rad!

ljubitelj

pre 10 godina

Radonjic je smesan. Blazič i Šilb su igrači na koje se može osloniti. Dzenkins nije jos pokazao nista spektakularno ali bar nije sutirao sto puta kao Nelson, koji je by the way - prosečna odbrambena dvojka, od startnog pleja ništa! Simonovic je drvo klasično. Raško je dobar. Bobi mora da zapne kao zmaj pri svakom kontaktu ili se njegove fizicke prednosti ne vide! Radenovic se smeje celu utakmicu a trci 3 na sat... Sve u svemu za aba ligu imamo solidnu ekipu ali ne i trenera koji moze od ovakvih igraca da izvuče maksimum. Za evroligu smo taaaaanki!

tuga

pre 10 godina

pa nemogu da verujem! sta je pa da u tom Širokom ne mozemo da pobedimo? zasto da taj Hercegovački grad bude strah i trepet za Beograd?

Marko

pre 10 godina

Radonjić mora da ode to je definitivno,od kako je on došao Zvezda se ne može sastavi,ovaj tim nije loš,ali je najslabija karika Radonjić.

Sumika

pre 10 godina

Ljudi ne sudite po jednoj odigranoj utakmici, kao sto ne treba ni suditi po pripremnim utakmicama koje su susta suprotnost takmicarskim.Sacekajte desetak utakmica pa da vidimo gde smo.

Zaboravio si vec?

pre 10 godina

Ja prosto nemam srca da ih zezam... tako su se ponadali da je ovo TA sezona! :(
(vlajzi, 5. oktobar 2013 18:37)

Koga ti zezas uopste? Protiv kojih ekipa je Partizan izgubio prosle sezone? Ajde podseti se ako uopste mozes....

zvezdas

pre 10 godina

I prosle godine je bila ista situacija.Izgubili smo prvi mec protiv Splita a onda krenuli da deremo sve redom.Zato opusteno samo...U Evroligi bi mogli da uzmemo 3,4 pobede,dok na F4 ABA idemo sigurno pa makar nam Radonjic ostao u klubu.I da ne zaboravim-sve cestitke momcima iz Sirokog na zasluzenoj pobedi,vidi se da Zvezdin grb i dalje strasno motivise sve njene rivale,nije mala stvar pobediti Zvezdu.Vidimo se na F4.Pozdrav

ZVEZDA PADALICA

pre 10 godina

Cak i pobeda od +20 poena razlike nad ovako slabom ekipom Sirokog bila bi ravna porazu za sampionske ambicije bilo kog tima, a kamo li jedan ovakav poraz koji je vise od katastrofe!

ivke

pre 10 godina

Tužno, bedno, jadno, sve je gotovo pre nego sto je pocelo. Sada ovaj jedan poraz treba da jure narednih deset kola da bi ispravili, posto ce sigurno biti ekipa sa po pet ili sest nula na startu. Nije problem rezultat koliko psiholoski momenat. Svake sezone se gubi utakmica na otvaranju sezone. To ne vodi nikuda. Sa onom karikaturom od trenera ne pise nam se dobro.

Zufer Avdija

pre 10 godina

Radonjić nažalost ne pokazuje kvalitet i mudrost koju svaki dobar trener ima. Ishitrene izmene, sporo reagovanje na taktičke promene i smušenost koja zbunjuje igrače umesto da ih motiviše.

Bocardo

pre 10 godina

Ovo je ta strashna Zvezda..??? Ovo ce Partizan d agazi sa +20 bez nekih vecih problema.Kaze reporter, na pocetku, kako Bobi Marjanovic (cnetar Zvezde) nikada bolji....on jadnik jedva da je nauchio d atrchi, a o kosharci ne trebamo ni pochinjati prichu. Shiroki je ispod prosechna ekipa, lai eto it akvi su za "strashnu", nikad bolju Zvezdu, ogromna prepreka. (zoran, 05. oktobar 2013 17:46)
Lakše bi pročitao i razumeo makedonski nego ovaj jezik.

SASA

pre 10 godina

Bravo za Zvezdu....
Ocajno trcanje u odbranu, nikakvo gradjenje pod kosem, i jedan play-maker koji ima dozvolu da radi sta hoce i ma koliko igrao ocajno, nema sanse da ga zameni...Zvezda je uspela sebe da ponizi odma na startu, a ja iskreno mogu samo Radonjica da krivim za to,jer je ocajno vodio utakmicu...
Nakon 13 utakmica priprema(a to je polu seona u ABA Ligi!!!) i svih 13 pobeda, bilo je jasno da ce do pada doci, ali ovo je bilo i vise nego kiselo, lose, bledo... pored stvarnog ocajnog Sirokog, koji je uzasno sutirao slobodno, i prakticno imao jednog igraca u napadu... ALi pored onakve Zvezve, ja i drustvo sa Limana smo mogli da dobijemo to..

nikola1992

pre 10 godina

Sta vrede 13 pobeda iz isto toliko utakmica u pripremnom periodu, ako izgubis prvu takmicarsku utakmicu. Glavu gore, bice bolje!

Mix

pre 10 godina

Ovo je ta strashna Zvezda..??? Ovo ce Partizan d agazi sa +20 bez nekih vecih problema.
Kaze reporter, na pocetku, kako Bobi Marjanovic (cnetar Zvezde) nikada bolji....on jadnik jedva da je nauchio d atrchi, a o kosharci ne trebamo ni pochinjati prichu.
Shiroki je ispod prosechna ekipa, lai eto it akvi su za "strashnu", nikad bolju Zvezdu, ogromna prepreka.
(zoran, 5. oktobar 2013 17:46)
Ovo jeste katastrofa ali ti da malo pratis Partizan znao bi da su i oni katastrofa, a Zvezda je prosle godine izgubila od jednog Splita.

dule

pre 10 godina

Poraz na kraju ide na dusu Radonjica, zbog genijalne taktike da se promasi drugo slobodno bacanje (pri tome ne uvodi Marjanovica da uhvati odbitak) a ostalo je 6 sekundi da se uputi sut posle, sto se na kraju i desilo...

Navijac

pre 10 godina

Liga je potpuno obesmisljena.Vazno je uci u Final four.Redosled na kraju ligaskog takmicenja nista ne znaci.Sve je jedno da li si prvi ili cetvrti

qqzqq

pre 10 godina

ma grobari sto se vi brinete? nego prpa baki...i mi smo prosle sezone bili ispred vas pa ste vi osvojili...poraz je morao da dodje,bolje sad na pocetku nego na kraju...mada mislim da je vukoicic doktor za radonjica...ima jos mnogo da se igra,bas bas mnogo...

marko maestro

pre 10 godina

Trinaest pobeda uzastopne, svi priateljski turniri u nasim policama, a prva tekma i bosanci nas bubnu, i oni drugi bosanci zveknu partizana i eto ti toga beobasketa sto zajedno sa jadranskom ligom ugusava nasu kosarku.
Treba iztupiti iz te lige jer ce nas uskoro i kosovski i albanski klubovi poceti bucati a vec makedonci nas buckaju. E to ti je to, niko nikog unistiti nemoze kao sto covek unistava samog sebe, u ovom smislu mi unistavamo srpsku kosarku igrajuci tu jadransku. OK, igrati jadransku u dve grupe sa po osam klubova u 14 kola+ 1/4 na dve dobiene i zavrsni turnir "F4". Uz to bi mogli igrati domacu ligu sa 12 klubova u 22 kruga+ play off od 1/2 na cetiri dobiene i finale na pet dobienih. Prestavnika u evropu treba da daje domaca liga a ne tudje-jadranska ljiga. Jadranska liga je neozbiljna i sam stakleni trofej "vaza" govori sve. Kad ta liga nemoze napraviti pehar od mesinga i pletirati ga sa 2 mm zlatom i ta liga i netreba da postoi.

Jeremy Clarkson

pre 10 godina

Najslabija karika u ovoj ekipi je trener. Sto cemo videti na EL utakmicama. Voleo bih ga gresim, videcemo. Pre svega opustena utakmica bez ikakvih kretnji u napadu, svi staticni...uzas. Kao da su poleteli posle onih 13/0 u predsezoni. Fali jos jedna jaka 4 ili 5 ako mislimo nesto u EL da uradimo. Ovaj poraz nista ne znaci i nije uopste los malo da se trgnu i dovedu stvari na svoje mesto. Duga je sezona.

Ћирко масон

pre 10 godina

Đenka-sjajan,Blažić-biće nešto,Mitrović-treba mu dati vremena,Bobi zver-pretvorio se u miša od 221 cm da ne kažem centimetara,Šilb-solidan,Nelson-biće bolje,Simonović-solidan,Katić-može bolje,Lazić-biće bolje itd.Dokažite da vredite protiv Igokee!

spurs19

pre 10 godina

Marjanović lošiji nego očekivano, Nelson takođe ostatak prosek.
Šilb je dobro odigrao, pravi plej u telu krila...da se još uigra pa će biti zver...
Boban mora shvatiti da je dosta viši od drugih centara i da to koristi.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Loša igra i to je to, ali ajd po onoj narodnoj "prvi mačići se u vodu bacaju"! Mora to puno bolje, kvalitet je tu, neznam jel to leži na treneru, a ubrzo ćemo i to videti! Ne treba ih pljuvati posle prve utakmice nego dati podršku! Vratiće oni to! Nego grobari umesto što visite na našim vestima bolje čitajte kako vas je Javor izljuljao, a Rašović izjavio dobro da nismo izgubili! Nisam čitao vaše vesti već stoji u naslovu! Inače od sutra samo 1 bod razlike! Gazi Zvezdo

matador ns

pre 10 godina

Navijac sam Partizana, cisto da ne bude zabune, ali i kao navijac Partizana ne volim kad neka nasa ekipa izgubi od stranaca a pogotovo od "komsija i bivsih bratskih naroda".
Isto tako, da ne bude zabune, raduem se svakom porazu bilo kog Zvezdinog tima od bilo kog drugog naseg tima ali da se vratim na temu.
Ono malo sto sam gledao cini mi se da ce ove sezone CZ da igra malo vise na snagu i indivdualne kvalitete pojedinaca, bez jake timske igre ali da za to nemate prave igarce. Mislim da bi Vlada Vukoicic bi sa ovakavim izborom igraca napravio bolji rezultat jer bi ih terao da igraju kao tim. Prosle godine ste imali los start ali posle se sve namestilo pa i niste imali losu sezonu.
U svakom slucaju zao mi je sto ste izgubili, iako je bilo zasluzeno, i vise srece i pobedu zelim vam protiv svih timova osim Partizana, Radnickog i Mege.

.....

pre 10 godina

Звезда никад неће бити велики клуб кошарци од Партазана....једноставно традиција и резултати трофеји говоре све 43-6.Паметно довољно!!!!

Webber

pre 10 godina

A sta vi grobari radite ovde, sto niste na "svom" stadionu? A tastatura bojsi?, ako je nesto bitno i sto smo valjda naucili prosle godine to je da samo bitno ono se desi na F4...A ne pre toga pogotovo na pocetku.

dulau

pre 10 godina

Dace bog da Silb izvadi sezonu. Ostali mogu periodicno da daju 10 poena ali za igranje Evrolige, ABA lige i na kraju Super lige potrebni su standardni poenteri. To smo videli po Partizanu, kad god nije bilo superstara i ekipi nije bilo ni rezultata. Nemoj Zvezdo da poletis, nece uspeh preko noci da dodje, ne treba puno da ocekujemo.

igorbg

pre 10 godina

Grobari,kompleksasi,dokle gledamje u tudje dvoriste.sprrmajte se da predate sstadion slovencims hrvatima ostalima da bi bili ono sto jeste JSD.A ovo vam.je bila cestitka za rodjendan.Nisam znao da ce bas toliko da vas obraduje

Zaboravio si vec?

pre 10 godina

Ja prosto nemam srca da ih zezam... tako su se ponadali da je ovo TA sezona! :(
(vlajzi, 5. oktobar 2013 18:37)

Koga ti zezas uopste? Protiv kojih ekipa je Partizan izgubio prosle sezone? Ajde podseti se ako uopste mozes....

Realno

pre 10 godina

A sto grobari nisu na stadionu? Znate da je besplatan ulaz? A da vama je vaznije da navijate za Siroki, to je vama vaznije, sad se vi podsmevate kao da vi nikad tamo niste izgubili, sta reci>

zoran

pre 10 godina

Ovo je ta strashna Zvezda..??? Ovo ce Partizan d agazi sa +20 bez nekih vecih problema.
Kaze reporter, na pocetku, kako Bobi Marjanovic (cnetar Zvezde) nikada bolji....on jadnik jedva da je nauchio d atrchi, a o kosharci ne trebamo ni pochinjati prichu.
Shiroki je ispod prosechna ekipa, lai eto it akvi su za "strashnu", nikad bolju Zvezdu, ogromna prepreka.

zvezdas

pre 10 godina

I prosle godine je bila ista situacija.Izgubili smo prvi mec protiv Splita a onda krenuli da deremo sve redom.Zato opusteno samo...U Evroligi bi mogli da uzmemo 3,4 pobede,dok na F4 ABA idemo sigurno pa makar nam Radonjic ostao u klubu.I da ne zaboravim-sve cestitke momcima iz Sirokog na zasluzenoj pobedi,vidi se da Zvezdin grb i dalje strasno motivise sve njene rivale,nije mala stvar pobediti Zvezdu.Vidimo se na F4.Pozdrav

marko maestro

pre 10 godina

Trinaest pobeda uzastopne, svi priateljski turniri u nasim policama, a prva tekma i bosanci nas bubnu, i oni drugi bosanci zveknu partizana i eto ti toga beobasketa sto zajedno sa jadranskom ligom ugusava nasu kosarku.
Treba iztupiti iz te lige jer ce nas uskoro i kosovski i albanski klubovi poceti bucati a vec makedonci nas buckaju. E to ti je to, niko nikog unistiti nemoze kao sto covek unistava samog sebe, u ovom smislu mi unistavamo srpsku kosarku igrajuci tu jadransku. OK, igrati jadransku u dve grupe sa po osam klubova u 14 kola+ 1/4 na dve dobiene i zavrsni turnir "F4". Uz to bi mogli igrati domacu ligu sa 12 klubova u 22 kruga+ play off od 1/2 na cetiri dobiene i finale na pet dobienih. Prestavnika u evropu treba da daje domaca liga a ne tudje-jadranska ljiga. Jadranska liga je neozbiljna i sam stakleni trofej "vaza" govori sve. Kad ta liga nemoze napraviti pehar od mesinga i pletirati ga sa 2 mm zlatom i ta liga i netreba da postoi.

Mix

pre 10 godina

Ovo je ta strashna Zvezda..??? Ovo ce Partizan d agazi sa +20 bez nekih vecih problema.
Kaze reporter, na pocetku, kako Bobi Marjanovic (cnetar Zvezde) nikada bolji....on jadnik jedva da je nauchio d atrchi, a o kosharci ne trebamo ni pochinjati prichu.
Shiroki je ispod prosechna ekipa, lai eto it akvi su za "strashnu", nikad bolju Zvezdu, ogromna prepreka.
(zoran, 5. oktobar 2013 17:46)
Ovo jeste katastrofa ali ti da malo pratis Partizan znao bi da su i oni katastrofa, a Zvezda je prosle godine izgubila od jednog Splita.

igorbg

pre 10 godina

Grobari,kompleksasi,dokle gledamje u tudje dvoriste.sprrmajte se da predate sstadion slovencims hrvatima ostalima da bi bili ono sto jeste JSD.A ovo vam.je bila cestitka za rodjendan.Nisam znao da ce bas toliko da vas obraduje

Webber

pre 10 godina

A sta vi grobari radite ovde, sto niste na "svom" stadionu? A tastatura bojsi?, ako je nesto bitno i sto smo valjda naucili prosle godine to je da samo bitno ono se desi na F4...A ne pre toga pogotovo na pocetku.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Loša igra i to je to, ali ajd po onoj narodnoj "prvi mačići se u vodu bacaju"! Mora to puno bolje, kvalitet je tu, neznam jel to leži na treneru, a ubrzo ćemo i to videti! Ne treba ih pljuvati posle prve utakmice nego dati podršku! Vratiće oni to! Nego grobari umesto što visite na našim vestima bolje čitajte kako vas je Javor izljuljao, a Rašović izjavio dobro da nismo izgubili! Nisam čitao vaše vesti već stoji u naslovu! Inače od sutra samo 1 bod razlike! Gazi Zvezdo

Navijac

pre 10 godina

Liga je potpuno obesmisljena.Vazno je uci u Final four.Redosled na kraju ligaskog takmicenja nista ne znaci.Sve je jedno da li si prvi ili cetvrti

qqzqq

pre 10 godina

ma grobari sto se vi brinete? nego prpa baki...i mi smo prosle sezone bili ispred vas pa ste vi osvojili...poraz je morao da dodje,bolje sad na pocetku nego na kraju...mada mislim da je vukoicic doktor za radonjica...ima jos mnogo da se igra,bas bas mnogo...

Ljubitelj sporta

pre 10 godina

Vidim puno dobronamernih komentara od navijaca Partizana. Blizanci su u neku ruku i braca te moraju da guraju jedni druge kada ne ide, a ne da rade suprotno(bez obzira na rivalitet). Mislim da Partizan ima najbolji tim u regionu i da je CZV potrosila pare na pogresna pojacanja. Covic mora da nadje sposobne ljude u sportskom sektoru koji ce napraviti tim ne samo da skloni Partizan sa trona, vec i da hara Evropom.

Ћирко масон

pre 10 godina

Praviću se da sam bio u autu i da nisam gledao prvo poluvreme.Momci uozbiljite se malo,toliko šutera,a niko nema m da šutne.Bobi,shvati,za druge igrače si Jao Ming!

Ћирко масон

pre 10 godina

Đenka-sjajan,Blažić-biće nešto,Mitrović-treba mu dati vremena,Bobi zver-pretvorio se u miša od 221 cm da ne kažem centimetara,Šilb-solidan,Nelson-biće bolje,Simonović-solidan,Katić-može bolje,Lazić-biće bolje itd.Dokažite da vredite protiv Igokee!

Vlada Bg

pre 10 godina

Gledam utakmicu do rezultata 43:49 za Zadar i prosto ne mogu da verujem koliko Zvezda sporo i bezidejno igra.Ne mogu da krivim toliko igrace koliko trenera.Nijedna akcija ne postoji, Radonjic menja igrace na svaka 2 minuta, vise se ne zna ni ko ulazi ni ko izlazi.Vidim Gurovic vise nije pomocni trener.I sad ja pitam, sta cemo mi da trazimo sa ovakvom igrom u Evroligi?Vukoicic je bio doktor.Radonjicu odlazi!!!

odvjetnik

pre 10 godina

Upravo dosao s utakmice. Ova Zvezda vise nije zvezda o kojoj je moj otac pricao, to je skup igraca od kojih bi svaki pojedinac u mom Sirokom bio glavni igrac, a kad ih skupis zajedno gube od ekipe kojoj je godisnji proracun 270.000,00 €. Skinute Radonjica, dovedite pravog trenera ( bar vi srbi imate veliki izbor dobrih trenera ) i titula je Vasa, partizan ima puno losiju ekipu od vas, a od ZG klubova ni ove godine nece biti nista.

Iskreni pozdrav svim pravim ljubiteljima kosarke iz dalekog Sirokog Brijega...

p.s. Ne mojte potcjenivati Siroki, zvezda ovdje nije pobijedila od 2007, a i partizan se zadnjih godina nije bas iskazao u hercegovini...

kevin

pre 10 godina

vrlo "tanak" je jos uvek mali Mitrovic. jeste nase dete, mozda postane solidan igrac ali neozbiljno bi bilo sa njim napadati evroligaske 4-ke, koje su obicno "zveri" od igraca.

spurs19

pre 10 godina

Marjanović lošiji nego očekivano, Nelson takođe ostatak prosek.
Šilb je dobro odigrao, pravi plej u telu krila...da se još uigra pa će biti zver...
Boban mora shvatiti da je dosta viši od drugih centara i da to koristi.

aca

pre 10 godina

Izgubili, pa sta. I Partizan je prošle sezone izgubio od Širokog . Teško je to gostovanje. Zvezda mora da shvati da ne može nista preko noci. Trener mora da razmišlja kao navijač, kao zvezdaš, suvi profesionalizam, pa makar bio na najvisem nivou, nije dovoljan. Vujošević je najbolji dokaz za to. Grobarima nije bitno koji igrači igraju za Partizan, oni pucaju od samopouzdanja i znaju da imaju jak tim zato što je Vujošević tu. Isto tako, protivnici Partizana su ubedjeni da ne mogu do titule dok god Partizan ima Vujoševića. Dok Zvezda ne dobije čoveka koji je spreman da svoj život posveti Zvezdi, a da se pritom razume u trenerski posao igra i rezultati će biti nalik onima do sada.

Миле

pre 10 godina

Траљаво. Репрезентација синдром, погазе све у припремном периоду, онда...
Добро тек су пристигли Блажич (може он пуно боље него што је показао данас),
Раденовић (биће засигурно кориснији у нападу него Савовић). треба се уиграти, то су и показале ситуације када се позове акција а нико не реагује.
Митровића треба форсирати када је год то могуће, таленат је.Мислим да су Звездин проблем плејмејкери, и Нелсон и Цветковић су фајтери, нема финоће у њихобвој игри. Рашко као и обично најпоузданији, мада ни он ништа нарочито данас.
Да ли је јасно зашто Дуда није позвао Маријановића?

Marko

pre 10 godina

Radonjić mora da ode to je definitivno,od kako je on došao Zvezda se ne može sastavi,ovaj tim nije loš,ali je najslabija karika Radonjić.

danilo

pre 10 godina

Nisam nešto vidovit ali kada je Zvezda u pitanju uvek se javlja isto:
1)Smena prvog trenera nakon 3 kola
2)Smena drugog trenera nakon 20.kola
3)Otpuštanje Nelsona koji će tek u EL pokazati da nije dovoljan za jedinog pleja u timu
4)Kukanje na sudije i kosmičku pravdu u aprilu i maju...
To se inače zove i "deja vu"...

dulau

pre 10 godina

Dace bog da Silb izvadi sezonu. Ostali mogu periodicno da daju 10 poena ali za igranje Evrolige, ABA lige i na kraju Super lige potrebni su standardni poenteri. To smo videli po Partizanu, kad god nije bilo superstara i ekipi nije bilo ni rezultata. Nemoj Zvezdo da poletis, nece uspeh preko noci da dodje, ne treba puno da ocekujemo.

matador ns

pre 10 godina

Navijac sam Partizana, cisto da ne bude zabune, ali i kao navijac Partizana ne volim kad neka nasa ekipa izgubi od stranaca a pogotovo od "komsija i bivsih bratskih naroda".
Isto tako, da ne bude zabune, raduem se svakom porazu bilo kog Zvezdinog tima od bilo kog drugog naseg tima ali da se vratim na temu.
Ono malo sto sam gledao cini mi se da ce ove sezone CZ da igra malo vise na snagu i indivdualne kvalitete pojedinaca, bez jake timske igre ali da za to nemate prave igarce. Mislim da bi Vlada Vukoicic bi sa ovakavim izborom igraca napravio bolji rezultat jer bi ih terao da igraju kao tim. Prosle godine ste imali los start ali posle se sve namestilo pa i niste imali losu sezonu.
U svakom slucaju zao mi je sto ste izgubili, iako je bilo zasluzeno, i vise srece i pobedu zelim vam protiv svih timova osim Partizana, Radnickog i Mege.

Jonathan Livingston

pre 10 godina

Au bre, šta kukate posle jedne utakmice! I prošle sezone ste imali katastrofa start i opet ste stigli do finala.
Nadam se da ćete i ove godine dotle ali ne i dalje, titula je već rezervisana za jedan drugi klub...

drogba87

pre 10 godina

Zvezdas sam i toliko mi se povraca zbog ovog poraza da smo mi izgleda stvarno kk sledeca sezona. Sramota me je, srce me boli.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mitar, 5. oktobar 2013 18:52)

Tek posle 13 godina si se setio to da kazes???

Vlado

pre 10 godina

Ova vjestacka tvorevina Crvena Zvezda Telekom-Frikom Beograd-Zeleznik nastavlja putem kojim je isla i njena ugasena sestra KK Crvena Zvezda, a to je put poraza i blamiranja. Jos gore blamiranje predstoji u EL u kojem hibridni klub iz Zeleznika nikada u istoriji nije ni igrao.

BgHQ

pre 10 godina

Tanak nam je trener kao i prosle god u ovo vreme.Takodje imamo bar 3-4 polovnjaka u timu koji nisu u skladu sa ambicijama kluba tako da me ovo sa Sirokim ne cudi.Bice ovoga jos dosta ove sezone ako ne dovedemo boljeg trenera i jos nekog ozbiljnog igraca.

Arhimed

pre 10 godina

Nisam zlurad iako sam navijac Partizana jako cenim Zvezdu i smatram da je veliki uspeh srpske kosarke sto i Zvezda i Partizan igraju u EL. Ovo je tek pocetak i normalni su ovakvi kiksevi, a i nije neki kiks tesno izgubiti. Problem je pravljenje euforije umesto ostavljanja tima da se uigra i dodje do svog maximuma koji ce biti neophodan za EL. Pravi treneri znaju kada je neophodno uvesti tim u vrhunsku formu, a pravljenje euforije (nijedan poraz u pripremnom periodu) pred samo takmicenje je samo dodatni teret na igrace a i na trenera koji mora imati u glavi sta se desilo Vladi Vukoicicu iako je on covek stvarno strucan i dobar trener jednostavno u nekom trenutku vise nije odgovara upravi i dobio pedalu. Ja iskreno zelim srecu Zvezdi u daljem toku prvenstva i narocito u EL i nemam sumnje da je to jako dobar tim.

albel

pre 10 godina

Pa kako bre,pa zar to nije nepobediva Zvezda?!Pa oni su pobedjivali sve redom na pripremama,njihovi Amerikanci su svi bolji od Lebrona,njihovi rivali u grupi Evrolige se tresu od straha jer treba da igraju protiv tako strasne ekipe! Pa oni su prosle sezone obecali da ce ova sezona biti njihova,da ce osvojiti sve!Kako je moguce sad da su izgubili odmah prvu zvanicnu utakmicu?Nista mi nije jasno,ajde neko saopstenje da nam objasne kako je to moguce!

Milos kv

pre 10 godina

Poraz ko poraz nije strasan,tek je pocetak,ali brine igra Silba u defanzivi pre svega,katastrofalan u tom segmentu! Bobi isto los,iznenadili su nas sa udvajanjem na njemu! Nelson bez prave organizacije,ajde sto je omasio dosta,ali nije napravio balans spoljne i unutrasnje linije,to je uloga pleja,da probije prvu liniju i onda pas,a toga veceras nije bilo! Utakmica je izgubljena inteligentnim faulom Simonovica na sutu za tri,kad je Silb nemo posmatrao Bilinovca kako skace u napadu,i ono kad je Marijanovicu ispala lopta posle defanzivnog skoka! Radenovic solidan,najveci kiks nazalost po njega u kljucnim trenucima,kad je ispao iz defanzivne rotacije i Barac nam metnuo trojku! katic sebican i to bas pocinje da nervira,Mitrovic bas los,u odbrani nepostojeci,slabe fizikalije,nece od njega igrac za vrhunski nivo kosarke biti nikada,nazalost! Dzenkinsu ce trebati vremena da shvati da nema stajanja u coskovima i prepustanja odgovornosti drugima,stranac u Evropi mora da bude agresivan u napadu,inace vidi se da ima veliki potencijal u tom segmentu igre,ali cini mi se da je malo sporiji i da se kesa u odbrani,nadam se da gresim! Po meni Blazic mora da ima najvecu minutazu u nasem timu i da se igra gradi oko njega,sjajan igrac u najavi! i bez smene trenera molim,valjda smo naucili nesto iz protekle sezone,podrska Radonjicu i krvav rad!

Nikola, Zemun

pre 10 godina

Navijač sam Partizana. Ovaj tim Zvezde, po meni, može svakoga (govorim i o EL) da pobedi, ali isto tako, i od svakoga (govorim i o ABA) da izgubi. Realno, to je skup igrača koji imaju veliki potencijal, ali da li će on doći do izražaja veliko je pitanje. Na primer, mislim da Bobi, uz pravi rad može biti dominantan i na EL nivou, ali nisam siguran koliko je Radonjić sposoban da od njega izvuče maksimum (što bi Vujošević bio). Katić, koji je blistao prošle sezone, teško da može ponoviti onakve igre, pogotovo sada, kada više neće imati toliko prostora. Isto što i za Bobija, važi i za Nelsona, Dženkinsa, Šilba, Blažića. Sve u svemu, ovaj tim Zvezde je "mačka u džaku" i realno od njih očekujem (ukoliko se ne dovede ozbiljan trener) igre po sistemu toplo- hladno tokom cele sezone. Veliki pozdrav svim ljubiteljima košarke, a posebno navijačima Partizana!

Djoda

pre 10 godina

kad se budu davale titule i kad se bude islo u evropu tako sto ce nam stadion biti pun,e tad cemo ici,a do tada normalni navijaci idu na kosarku jer ima sta da vide,a paljevine poput vas idu da grme protiv Donjeg Srema i slicnih...ja idem kad ima sta da se vidi,a ne da lecim svoje frustracije dranjem i urlanjem! Sampioni ste pripremnog perioda u kosarci a u fudbalu sampioni po broju delikvenata na tribina.Steta sto se to ne vrednuje jbg.

Milan

pre 10 godina

Nesposobnost trenera je velike star u kosarci.Sto pre oterati Radonjica,za njega je Vlada Vukoicic bio genije.Blazicu treba veca minutaza, Radenovic totalniI promasaj u Evropi nemamo sta da trazimo.
Grobari ce ponovo ladno biti Sampioni i ABA i domace lige.

Zlija

pre 10 godina

Bio jednom jedan lav…
Kakav lav?
Strašan lav,
narogušen i ljut sav!

Strašno, strašno!

Išao je na tri noge,
gledao je na tri oka,
slušao je na tri uva…

Strašno, strašno!

Ne pitajte šta je jeo.
Taj je jeo šta je hteo
- tramvaj ceo
i oblaka jedan deo!

Strašno, strašno!

Zubi oštri, pogled zao,
on za milost nije znao!

Strašno, strašno!

Dok ga Brana
jednog dana
nije gumom izbrisao.

Strašno, strašno!

Bret Hart

pre 10 godina

Stvar je u tome sto nije Radonjic taj koji je uveo Zvezdu u Evroligu, vec Vukoicic. Ova Zvezda sa ovim trenerom bila bi kandidat za ispadanje iz ABA lige.

Werp690

pre 10 godina

Trener koji ne moze 3/4 da nadje lek za zonu Sirokog?!? Sa Evroligaskom ekipom ne moze da pobedi Siroki. Covicu reaguj dok ne bude kasno!

ZEZINHO_PFC

pre 10 godina

A, što je to iznenadjenje, pa kad je Limena zvezda zadnji put dobila Široki u gostima....????
Ovde piše i ko zna i ko ne zna....

Oche Makarije

pre 10 godina

Nisam kosarkaski expert ali Radonjic je propast. Prema mome nestrucnom misljenju Vukoicic je tata za njega i kao trener i kao psiholog. Otkaz Vladi nikako nisam razumio a jos manje dolazak Radonjica, sumnje su,nazalost,bile opravdane...

dule

pre 10 godina

Poraz na kraju ide na dusu Radonjica, zbog genijalne taktike da se promasi drugo slobodno bacanje (pri tome ne uvodi Marjanovica da uhvati odbitak) a ostalo je 6 sekundi da se uputi sut posle, sto se na kraju i desilo...

toptop

pre 10 godina

A sta vi grobari radite ovde, sto niste na "svom" stadionu? A tastatura bojsi?, ako je nesto bitno i sto smo valjda naucili prosle godine to je da samo bitno ono se desi na F4...A ne pre toga pogotovo na pocetku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Webber, 5. oktobar 2013 19:28)

PA NESREĆO ZNAŠ TI DOBRO ŠTA SE DEŠAVA NA F4...Oderemo vas uvek...ali izgleda da ove godine ni do F4 nećete stići...Ništa tebi nije jasno

Nikola Bjelos

pre 10 godina

MA Tole lopove...ko je sada kriv...ovi su dobri sto nas zovu internet navijaci...xaaxaxaxaxax...a oniiiii..nekad je lepo prepustiti ulogu mfavorita a uvek je smmesno kad taj neko to prihvati na ovakav nacin...:)

Бане

pre 10 godina

Таленат побеђује на утакмицама, али тимски рад и интелигенција освајају шампионате.”Па ви сами закључите зашто је то тако односно зашто је Партизан бољи од вас у кошарци.

BL

pre 10 godina

Stvarno smo tanki. U pripremama sve gazimo, a kada pocne sezona nema nas nigdje. Nismo u stanju da pobjedimo onaj jadni Siroki. I neka uprava napokon nadje nekog krstenog trenera, sa ovim Radonjicem nemamo nikave sanse za bilo kakav ozbiljniji uspjeh.

Jeremy Clarkson

pre 10 godina

Najslabija karika u ovoj ekipi je trener. Sto cemo videti na EL utakmicama. Voleo bih ga gresim, videcemo. Pre svega opustena utakmica bez ikakvih kretnji u napadu, svi staticni...uzas. Kao da su poleteli posle onih 13/0 u predsezoni. Fali jos jedna jaka 4 ili 5 ako mislimo nesto u EL da uradimo. Ovaj poraz nista ne znaci i nije uopste los malo da se trgnu i dovedu stvari na svoje mesto. Duga je sezona.

tuga

pre 10 godina

pa nemogu da verujem! sta je pa da u tom Širokom ne mozemo da pobedimo? zasto da taj Hercegovački grad bude strah i trepet za Beograd?

gusa

pre 10 godina

Ovaj Široki je najzdraviji klub u regiji! Svake godine sve manje para, sve tanji roster, al uredno gaze ove tzv. velikane i izbacuju nove, mlade snage. Kapa do poda!A Zvezda, Cibona i Olimpija su sramota ove lige i žali bože para koje se tamo ulažu i nenormalno troše, dok oni rasprodaju ugled koji su generacije krvavo stvarale...

AnteWH

pre 10 godina

(Vuki, 5. oktobar 2013 18:35)

Vas su dobili Domagoj Bošnjak i Boris Barać. Vidim nisi ni malo informiran jer su obadvojica djeca iz Sirokog Brijega i nisu nikakvi otpatci, zaboravljas također da Zvezda nije dobila u Sirokom 6 godina. To sto tvoja metropola i klub nisu izbacili igraca neznam otkad je vas problem.

Crkvinac

pre 10 godina

Imamo jako loseg trenera to je sustina, samo mi nije jasno sta je Covic vidijo u njemu vidjelo se prosle sezone kad je dosao da je los trener, Bog nam bio na pomoci posto mu Covic vjeruje kao ni jednom treneru do sada mislim da mu vjeruje vise nego sto je vjerovao Pesicu.

Соко

pre 10 godina

Џабе паре и маркетинг када немате жицу за кошарку.Све то пада у воду кад се покаже на терену!!!

nz

pre 10 godina

Ništa to još ne znači, i prošle sezone zvezda je krenula sa 0-4 pa je igrala finale lige. A i Radonjić neće još dugo, ćoki već sada sprema promenu trenera. No, to sve ništa ne znači, Partizan i ove sezone uzima titule : )

veliki strumf

pre 10 godina

Vec u prvom poluvremenu pokazuju se Zvezdine slabosti. Odbrana dosta mekana, narocito je problem skok u odbrani, koji nikako da iskontrolisemo. 25 poena primljenih u drugoj cetvrtini, protiv drasticno oslabljenog Sirokog, pa to je sramota. Plus pustise coveka da sutne sa centra i pogodi, srecno doduse, ali da ga je neko branio ne bi pogodio. U napadu ocajna igra protiv zone. Nikako da se nadje petorka koja ce izbalansirano igrati i odbranu i napad. Lose prvo poluvreme, tako to obicno biva za favorite u prvoj takmicarskoj utakmici.

nikola1992

pre 10 godina

Sta vrede 13 pobeda iz isto toliko utakmica u pripremnom periodu, ako izgubis prvu takmicarsku utakmicu. Glavu gore, bice bolje!

Zufer Avdija

pre 10 godina

Radonjić nažalost ne pokazuje kvalitet i mudrost koju svaki dobar trener ima. Ishitrene izmene, sporo reagovanje na taktičke promene i smušenost koja zbunjuje igrače umesto da ih motiviše.

Harlekin

pre 10 godina

Zvezdu su u Pecari dobili igrači rođeni 1992. i 1995. godine.
Ovaj Široki i ova Igokea (koja nas čeka u sredu) su slabiji od dalmatinskih klubova prošle sezone, a ovaj naš tim je skuplji nego prošlogodišnji.
U ABA je bitno biti u TOP4, prvi ili četvrti skoro pa nevažno, tako da početni poraz/i neće mnogo skupo da koštaju, ali koliko ja vidim ovaj tim nema evroligaškog trenera, nema kapitena, i nema lidera na terenu.

Sumika

pre 10 godina

Ljudi ne sudite po jednoj odigranoj utakmici, kao sto ne treba ni suditi po pripremnim utakmicama koje su susta suprotnost takmicarskim.Sacekajte desetak utakmica pa da vidimo gde smo.

Ivan_Delije_Ub

pre 10 godina

E moj Radonjicu... Dve akcije imas u napadu. Hocemo li ikad imati pleja koji je sposoban da pogodi trojku!? Dokle sa Nelsonom, covek nije u stanju da da kos sa 2 metra. Svi stoje u napadu niko ne zna kud' udara...

matori

pre 10 godina

Sampioni priprema sada polako preuzimaju svoju prirodnu poziciju luzera. Tako to ide vec decenijama pa nek nastavi i ove a moze i sledece sezone

011

pre 10 godina

Spemio sam stotku da kupim pretplatne i naravno da cu da kupim ovo me nece pokolebati ali imam potrebu da kazem par stvari!!!!!1.Najlepša sezona u poslednjih nekoliko godina bila je ona kad smo se borili za opstanak a trener je bio Uvalin.2 Pozvati neku vračaru da skine crnu magiju.3Radonji DNO trener.4 Lazic Cvetkovic Mitrovic .... nisu kvalitet za evro ligu!Silb prespor zato i nije uradio nista u karijeri.Nelson i ovaj DJenka sto ga zovu suvi prosek nista vise.5 BOG NAM BIO U POMOCI!!!!!

Sića

pre 10 godina

Odmah smena trenera, gospodine Čoviću. Pa koga ste ovo doveli? Valjda srpskih trenera imamo toliko kvalitetnijih od ovog. U fudbalu Vešović, u košarci Radonjić. E moja Srbijo. Danas se nije videlo ama baš ništa od toliko 2-3 meseca pripremnog rada. Užas i sramota od koga smo mi danas izgubili, sa ovolikim budzetom!!!
Zaista sam, kao i mnogo drugih, vidno razočaran.

theGreat

pre 10 godina

Dobro je da nije dosao poraz u pripremnom periodu jer ni tu titulu ne biste videli. Sto znaci da bi coveki koji kmeci mogao uskoro krivca negde drugde da potrazi da skrene paznju.

dendza74

pre 10 godina

E pa sad se vidi da je Vukoicic doktor kosarke za ovog Radonjica. Posle priprema od 2 meseca sa kosturom tima nikad kompletnijim na prvoj utakmici mi nemamo nijednu uigranu akciju na zonu (protiv klinaca od 19-20 godina). Ovaj Radonjic je 3. liga trener bez maste koji forsira losu i staromodnu kosarku. Mislim da ni on sam ne zna sta hoce sa izmenama koje vrsi. Sve u svemu solidan tim za ABA ligu, a za evroligu prilicno tanak. Nema pravog vodje na terenu (nemece se Nelson koji uprkos ocajnoj igri tokom cele utakmice sve vuce na kraju), a na klupi trener koji ne zna da trgne ekipu i preokrene mec ni protiv vise nego skromne ekipe Sirokog. Sa Vukoicicem na klupi ovaj tim bi izgledao bar 50% bolje moj Covicu, a ti ga sutnu ko krpu prosle sezone.
Kako stvari stoje u Evroligi necemo proci grupu, a fajnal four ABA lige je pod znakom pitanja sa Radonjicem na klupi...

13/13

pre 10 godina

Treba vam dobar plej, kreativan, snazan u prodoru, sa 10 sigurnih poena po utakmici... a cujem da je Filip ponovo slobodan igrac, pa reko' da vam javim samo :D

Bocardo

pre 10 godina

Ovo je ta strashna Zvezda..??? Ovo ce Partizan d agazi sa +20 bez nekih vecih problema.Kaze reporter, na pocetku, kako Bobi Marjanovic (cnetar Zvezde) nikada bolji....on jadnik jedva da je nauchio d atrchi, a o kosharci ne trebamo ni pochinjati prichu. Shiroki je ispod prosechna ekipa, lai eto it akvi su za "strashnu", nikad bolju Zvezdu, ogromna prepreka. (zoran, 05. oktobar 2013 17:46)
Lakše bi pročitao i razumeo makedonski nego ovaj jezik.

cz

pre 10 godina

nova ekipa, al isto mucenje ... dzaba sve one pobede, kad treba opet ih nema nigde ... ne mogu da verujem da toliko srca nemaju, opet ce zivci biti kao struna!

Zoran

pre 10 godina

Cestitke Sirokom, zasluzena pobeda.
Nova Zvezda??
U najkracem: mnogo price ni oko cega....
Radonjic? Ne mora da se vraca za Beograd, blizu je svoje kuce, nek ustedi neku paru i produzi kuci.

Neverovatno

pre 10 godina

Igraci su odigrali slabo to je jasno ali neobjasnjivih 13 min za Blazica i 17 min za Dzenkinsa za to vreme prvi dao 9 drugi 8 poena usput Dzenkins i bez promasaja sve sto je sutnuo covek pogodio nije nijednu loptu izgubio cemu toliko mala minutaza to mi nikako nije jasno pa nisu dovedeni da sede na klupi a usput igraju dobro uz to bezpotrebno forsiranje Nelsona kod koga se vidi da ne moze nista da pogodi a najvise je igrao danas strasno

Samo pitam

pre 10 godina

Široki ima budžet 200000€.To je manje od plate Raška Katića.Izgleda da su grobari bili u pravu kad su pričali da ćemo gledati Povratak u Budućnost početkom sezone.Dokle ćemo trpeti stručnjaka?Prošle sezone ispusti ABA trofej,domaće prvenstvo.Dokle?

pedja

pre 10 godina

Hahahahahahahha. Secam se kako me je kolega smarao. "Ima da vas gazimo ove godine, sve pobede i to kakve u pripremnom periodu. 13 meceva 13 pobeda.". Samo sam mu rekao "Ne smaraj me, poleteo si.".

džaba ste kre-ketali

pre 10 godina

Ma koga je briga za Široki, zar vi niste Šampioni pripremnog perioda. Posle 13 pobeda i toliko osvojenih turnira, jedan "Brijeg" kao lanjski sneg! A posle Lokomotive Kubanj ponovo u bubanj!

v

pre 10 godina

Au bre ova Zvezda je toliko operisana od kosarke, doveli najbolje igrace i onda ih upropastili, i pojedinacno i kao tim.... Jednostavno, da dodje Dzordan u Zvezdu, tu je takav sistem da covek ne bi imao pojma... Dzaba pare, svake godine zadnjih 12 godina Zvezda baca velike pare na dobre igrace, ali se sa njima slabo radi. Partizan dovede neku decu i od njih napravi kosarkase do kraja sezone, a Zvezda dovodi gotove postave vrhunskih igraca, ali od njih napravi amatere. Tu je glavna razlika izmedju Skole Kosarke i Amatera, jer pare ne cine ekipu....

albel

pre 10 godina

Covic mora da nadje sposobne ljude u sportskom sektoru koji ce napraviti tim ne samo da skloni Partizan sa trona, vec i da hara Evropom.
(Ljubitelj sporta, 5. oktobar 2013 19:58)
Ni manje ni vise nego da hara Evropom?!Verovatno najgluplja recenica ikada napisana na ovom sajtu!!!

Rade

pre 10 godina

E moje Delije,kao pravi Grobar želim samo da vam dam nekoliko prijateljskih saveta:1.prestanite se duvati pre početka sezone i nakon pripremnih utakmica!
2.rešite se Čovića,jer ovaj čovek nema veze sa sportom,to mu se vidi
na licu!
3.Vratite Vukoičića!

Labud

pre 10 godina

Kad se samopouzdanje bazira na pripremnim utakmicama protiv turova i vizure umesto na treningu. Mogao bi Dule da drzi privatne casove. Ali bice jos poraza kao i za kkp.

nucky thompson

pre 10 godina

ustanem mamuran, pa rekoh sebi da zrtvujem jutro da na netu pogledam "nikad jacu ABA ligu" i pojacanu Zvezdu sa Sirokim...sad mi je zao utrosenog vremena, jer nivo kosarke je jako los!!!
nema Zvezda pobjednicki mentalitet, i nadam se da ce moj Partizan da pokaze da je apsolutno dominantan na prostorima ex-yu!!

SASA

pre 10 godina

Bravo za Zvezdu....
Ocajno trcanje u odbranu, nikakvo gradjenje pod kosem, i jedan play-maker koji ima dozvolu da radi sta hoce i ma koliko igrao ocajno, nema sanse da ga zameni...Zvezda je uspela sebe da ponizi odma na startu, a ja iskreno mogu samo Radonjica da krivim za to,jer je ocajno vodio utakmicu...
Nakon 13 utakmica priprema(a to je polu seona u ABA Ligi!!!) i svih 13 pobeda, bilo je jasno da ce do pada doci, ali ovo je bilo i vise nego kiselo, lose, bledo... pored stvarnog ocajnog Sirokog, koji je uzasno sutirao slobodno, i prakticno imao jednog igraca u napadu... ALi pored onakve Zvezve, ja i drustvo sa Limana smo mogli da dobijemo to..

ljubitelj

pre 10 godina

Radonjic je smesan. Blazič i Šilb su igrači na koje se može osloniti. Dzenkins nije jos pokazao nista spektakularno ali bar nije sutirao sto puta kao Nelson, koji je by the way - prosečna odbrambena dvojka, od startnog pleja ništa! Simonovic je drvo klasično. Raško je dobar. Bobi mora da zapne kao zmaj pri svakom kontaktu ili se njegove fizicke prednosti ne vide! Radenovic se smeje celu utakmicu a trci 3 na sat... Sve u svemu za aba ligu imamo solidnu ekipu ali ne i trenera koji moze od ovakvih igraca da izvuče maksimum. Za evroligu smo taaaaanki!

napred Partizan

pre 10 godina

komšije,

Nije mi drago da ste izgubili. Igrali ste u drugoj državi i red je da kao pravi navijač navijam za klub iz svoje zemlje.Imate vi jedan problem ove godine na koji niste navikli.15 godina vi ste bili naloženi samo protiv nas. E sada su svi načoženi protiv vas kada igraju. To je nešto sa čim morate da računate, sa tim moj Partizan igra godinama. Mislim da će biti bolje samo malo strpljenja pokažite, nemojte odmah sve da menjate. Puno sreće u daljem takmičenje i neka partizan bude šampion Evrope.

dibidus

pre 10 godina

Е тако нам и треба кад су отерани Ракочевић и Влада Вукоичић који су најзаслужнији за прошлогодишњe победе

Ненад

pre 10 godina

Dzaba im pare,novi igraci i velike ambicije.Oni jednostavno nemaju pobednicki mentalitet.Njih se niko ziv ne boji.Siroki usao u mec bez respekta i pobedio.Pobedio tim koji je desetkovan odlascima najboljih.Sta ce biti tek u EL sa ovim mucenicima.Zvezda ili kako se vec zovu nemaju sistem kao Partizan.Partizan sa manje kvalitetnim igracima postize bolje rezultate jer su jednostavno veci i organizaciono daleko bolji klub.Kod zvezde igraci dolaze da bi napunili dzepove a kod Partizana da bi napredovali i postali igraci.To je ta razlika plus velika vernost i ljubav sviju koji dodju u Humsku.Partizan je jedna velika harmonicna porodica a rezultati govore sve.

Sasa

pre 10 godina

Vas su dobili Domagoj Bošnjak i Boris Barać. Vidim nisi ni malo informiran jer su obadvojica djeca iz Sirokog Brijega i nisu nikakvi otpatci, zaboravljas također da Zvezda nije dobila u Sirokom 6 godina. To sto tvoja metropola i klub nisu izbacili igraca neznam otkad je vas problem.
(AnteWH, 5. oktobar 2013 20:04)

Razumem sta hoces da kazes, i slazem se u sustini sa tobom, ali nemoj da brkas pojam metropola i Zeleznik. Ovo je Zvezda iz Zeleznika, ne Zvezda iz Beograda. Beogradska Zvezda je stvarala velike kosarkase, ova iz Zeleznika ne.

.....

pre 10 godina

Звезда никад неће бити велики клуб кошарци од Партазана....једноставно традиција и резултати трофеји говоре све 43-6.Паметно довољно!!!!

ZVEZDA PADALICA

pre 10 godina

Cak i pobeda od +20 poena razlike nad ovako slabom ekipom Sirokog bila bi ravna porazu za sampionske ambicije bilo kog tima, a kamo li jedan ovakav poraz koji je vise od katastrofe!

mika

pre 10 godina

Pa kako bre pa imali su 12/12 na pripremama ?!!! Ma ovo je nemoguce ? Pa dosao je onaj sto je bolji od Dzordana i dosao je onaj Bobi, sto nije hteo kod nas, taj je valjda najbolji centar u Evropi ! Pa Covic je rekao da je Zvezda najbolja!! Covke pisi bre saopstenje, ne moze ovo ovako !

ivke

pre 10 godina

Tužno, bedno, jadno, sve je gotovo pre nego sto je pocelo. Sada ovaj jedan poraz treba da jure narednih deset kola da bi ispravili, posto ce sigurno biti ekipa sa po pet ili sest nula na startu. Nije problem rezultat koliko psiholoski momenat. Svake sezone se gubi utakmica na otvaranju sezone. To ne vodi nikuda. Sa onom karikaturom od trenera ne pise nam se dobro.

Дарко КГ

pre 10 godina

После овога вечерас Борис Бараћ прелази у Звезду, а у среду и још неко из Игокее.

Good Catholic

pre 10 godina

U predsezoni smo imali 13-0.
Dođemo u seosku fiskulturnu salu pred soma ipo povremeno grlatih navijača i odmah tropa.
EuroCup nam je više nego mera.
Da se ne lažemo.

Jerry Drake

pre 10 godina

Srcem do trofeja, PP aparatom do trofeja, titula sampiona pripremnog perioda. KK Crvena zvezda Beograd FMP poslednje dve decenije.

gile

pre 10 godina

Tole lopove!A da to nema veze s ovim,pa ipak Tole lopove!Prvaci pred sezone.Ha,ha,kako su smesni!Neko je ovde napisao,ovako smo poceli i prosle godine,pa smo posle sve drali.Tako je bilo do finala,kad tamo MOSA.

Nikolaaaa

pre 10 godina

Samo bih pitao, da li je moguce igrati na ozbiljnom nivou i imati pleja koga svi cuvaju tako da se odmicu po 1.5m i otvaraju mu sut a on ne moze bazen da pogodi? Ako smo mi kosarkaski amateri i laici sta je sa skautingom Zvezde? Plej ne treba forsirati da bude prvi strijelac ali da ne moze nista rijesiti, da je iz pika bezopasan jer ga brane ispod i onda nema prodora a naravno protiv zone nema prodora i eto sta dobijes...Nelson ocajan...

ivke

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu i ovo sto sam video u prvom poluvremenu je smesno. Ekipa deluje potpuno isto kao na startu prosle sezone kada nije bilo zalaganja i skoka u odbrani. Znao sam da onih 13 pobeda na pripremama nemaju veze sa realnoscu. Ako ne krenu da trce i da se bore u drugom poluvremenu lagano ce izgubiti utakmicu.

Ranko

pre 10 godina

Pa dobro su igrali ljudi imajte u vidu da je ovo tim pravljen za sledecu sezonu sezonu...bice bolje uvek ce te voletu grobari sa juga:)

cigan

pre 10 godina

Svaka cast momcima iz Sirokog !
Ne bi bilo fer da je nekim slucajem Zvezda dobila ovo.
Molio bih samo ove tinejdzere da se ne loze na kao neka imena koja mi imamo. Kakva bre crna imena. Mrtvo slovo na papiru.
I bez izgovora da je prva utakmica.
Po prikazanoj energiji kao da nam je devedeseta u godini.
Mrtvosani, nikakvi, bezkrvni, bledi, spori, spori, prespori.
Ovi su ko nase kolege iz FK, jedan se malo muva sa loptom a ostali uporno stoje I tako u krug.
Da li je moguce da momci nemaju elementarnu intelegenciju a kamoli kosarkasku. Iz sezone u sezonu.
Ovo je izgledalo kao da vodimo 20 razlike I kao da gubimo 20 razlike I kao da igramo egal I kao jedno veliko nista. Momci se ponasaju sve vreme isto dal povedemo, mahom gubimo. Bez ritma bilo kakvog a kamoli promene istog.
Trener je vrlo slab. Deluje kao covek koji nema ideju. Po meni to je nesto najgore. Kao satro odbrana, koja bre odbrana imali smo samo 2 polukontre za celu tekmu oni desetak.
Da li je moguce da jedna profesionalna ekipa nema resenje za jednu obicnu zonu.
Spremas se 2 meseca, kao nesto cekas I onda jedno veliko bedno nista.
Liga nije ni pocela posteno a oni te ucine malodusnim.
Kako je moguce da protiv nas uvek proradi neki tinejdzer ili veteran I tako godinama unazad.
Nemamo pobednicki mentalitet.
Meni je ovo izgledalo kao da sam gledao tamo neki ceski Nimburg, par crnaca I jos nekih igraca I tako malo kao nesto igramo kosarke, ono, mozda pobedimo mozda izgubimo ali ok.

Sasa

pre 10 godina

Tastataturci, bolje da ste otisli da proslavite 68. rodjendan nego sto pratite Zvezdu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (boskic, 5. oktobar 2013 21:12)

Pomisli covek i uze "tastaturu" u ruke da svoju misao prebese u javnost.Znam da ti je krivo sto ste izgubili, i meni bi bilo {kao sto mi je krivo sto nismo pobedili Javor}, ali ukljuci mozak i nemoj da pises gluposti, smeju ti se ljudi.

sova7749

pre 10 godina

vatreni sam navijac partizana,moram samo da kazem da ce se zvezda provuci kroz aba ligu,u evro ligi odma da kazem da nista nece uraditi jer su to jos 'zeleni' igraci i nisu evrloligaskog kalibra.

x

pre 10 godina

krece kaznena ekspedicija!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bgd, 5. oktobar 2013 17:05) Sutra,rodjace,sutra od pet,prebacio si se...

Jednoruki Krstivoje

pre 10 godina

KK Sledeća sezona nastavlja po starom! Mrka kapa u Hercegovini! Šta će tek biti u Evroligi kad se Široki ne može pobediti!?

Sergio

pre 10 godina

Jao pa nemoguce...Pa oni su na pripremama tukli sve zive.Kidali su Evroligaske timove ccc.
Bili su sampioni pripremnog perioda,kako je to moguce?

Djoda

pre 10 godina

hahahahahahahahahahahaha,13 pobeda uzastopno,a i umislili da mogu da se sire,kad ono Prc,Siroki sa budzetom kao Simonoviceva godisnja primanja! Za 12 god se zavrsi skola,ali vi 12 godina ponavljate...samo nastavite

borko

pre 10 godina

Sve pobede u pripremnom periodu. Najuspesnija ekipa u regionu a verovatno i u Evropi u navedenom periodu. Ubedljive pobede protiv dobrih protivnika. A onda prva zvanicna utakmica i to protiv najslabije ekipe u ligi i odmah poraz. Plasilo me i kad je reprezentacija pobedjivala u pripremnom peridu, nisam se radovao ni ubedljivoj pobedi protiv Hrvatske, jer na prvenstvu zna se ko je kako prosao. Ova sezona moze da bude izgubljena kao i sve prethodne vec u ovom mesecu.

srdjan

pre 10 godina

Au! Pa veze vi nemate. Nije problem izgubiti ovde,pobedjivao je Siroki i bolje ekipe od Zvezde,ali izgleda da ovi nista nisu radili tri meseca. Nema nijedne uigrane akcije,odbrana pogubljena,ne deluju kao ekipa koja ima igru. Jedno je kad imas los dan,pa ne ulaze otvoreni sutevi,a sasvim drugo kad protiv ispodprosecne ekipe ne mozes da dodjes u poziciju da imas otvoren sut. Bilo koja evroligaska ekipa ce ovakvu Zvezdu odrati,pogotovo sto ovi igraci nemaju evroligasko iskustvo.

Pokojni Toza

pre 10 godina

Jeste bato, al zato Zvezdana sampion pripremnog perioda bez poraza, pa sad ti vidi. Sad ce covke da dovede jos 7-8 pojacanja pa cete vi da vidite, samo se vi smejte. Mozda ce i Sakila Onjila da prebace na basket. Univerzalac. Zato su ga i platili petsto iljada.