Fudbal 125

Sreda, 02.10.2013.

01:15

FKCZ: Klub oštećen za milione?

Rukovodstva FK Crvena zvezda od 2007. do 2012. terete se za milionske mahinacije u nalazima policijske istrage koja je prosleđena tužilaštvu, tvrdi "Informer".

FKCZ: Klub ošteæen za milione? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

Soko

pre 10 godina

Moram da primetim da su po tom nalazu da nisu rukovodioci ostetili Zvezdu vec samo drzavu . Da su platili sav porez Zvezda bi izgubila dva miliona ovako je zaradila . E sad ako to drzava ne otpise to je druga prica a otpisace.

koska

pre 10 godina

Ni jedno ime politicara? Nesto mi nije logicno da recimo Piksi uzme pare a za vreme svoje karijere uzeo je bar 10 puta vise novca nego sto se ovde spominje...Sta je sa kucom fudbala?I tamo je usla neka inspekcija pa se pisalo o tome 2 dana i nikom nista.Secam se samo da su pisali o mahinaciji za nabavku namestaja u vrednosti od 2 miliona a bile su ponude i 10 puta manje?Sta sa time? Ajde zavrsite jednom posao do kraja pa krenite na druge ALI JEDAN! I u zvezdi su mahinacije isto kao i u partizanu da se razumemo to je jasno svakom!

qqzqq

pre 10 godina

ovo je nova vest? aj kazite nam nesto sto do sada nismo znali...umesto da se prepirem sa grobarima ko je kad ispao u ligi sampiona mi oci vadimo za bukvalno nista...

Jataganac

pre 10 godina

Sto rece neko ispred mene,mora da je greska.
A sta mislite za koliko miliona je Partizan ostecen,racunajuci samo period od kada je Djuric postao predsednik zakljucno sa danasnjim danom?
Za toliko para koliko je Djura uzeo mogli smo da napravimo lepu ekipu koja bi svake godine ucestvovala u Ligi Sampiona.

Lidija

pre 10 godina

Najvece zrtva ce na kraju da ispadne onaj Dan Tana. Na njega ce da svale, a nesrtenik je jos dao ne zna se koliko para Zvezdi, koje mu nikada niko nece vratiti

bane

pre 10 godina

zbog ovakvih stvari mnogi klubovi su placali visoke cene,zadnji primer je ispadanje rendzera u 5 skotsku ligu!izbacite vise ovog drzavnog mezimca koji nas kosta vise od svih propalih firmi zajedno.neka se organizuju,krenu iz pocetka i skinu ovom narodu malo sa kicme!

STRUCNJAK

pre 10 godina

Kako sad to? Meni nije nista sad jasno. Ja sam mislio da bivsa Grobarska vlast i Miskovic radili na unistavanju najvece Srpske svetinje.

bzvz

pre 10 godina

Stvar je prosta.Ko god je prodavao fudbalere u poslednjih cetvrt veka,taj je krsio zakon,na ovaj ili onaj nacin.Niko to nije kontrolisao i svi su to koristili,trpali pare u svoje dzepove.To svi znamo,a glupo je da stradaju samo ovi iz Zvezde.Indenticna je stvar u svim klubovima!

kad tvoj klub vrati titule u svim sportovima, i plati konacno porez drzavi

pre 10 godina

Ma nema veze...narod vec otplacuje zvezdine dugove!
(ymf, 2. oktobar 2013 08:02)

Ne zanosi se lazima.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Za Zvezdu se zna.Ajde da vidimo i finansijski izvestaj Partizana.Bojim se da to neko koci. I svi ovi toaletoidi se bave samo Zvezdom

slazem se ako

pre 10 godina

Ili katanac ili privatizacija (ako se nadje neko dovoljno lud da kupi macku u dzaku)
(Dosta je bilo!!, 2. oktobar 2013 09:28)

Ako mislis isto za oba kluba, podrzavam. Ja sam cak za to da se fudbal vise neigra na ovim prostorima, i da se sve pare prebace na Kosarku, Odbojku, Rukomet, Vaterpolo

I ti si lopov i tata ti je lopov!

pre 10 godina

Kolubara, Azotara, Luka Beograd...A kad ce doci na red nasa Zvezda koja se krade i unistava vec 13 godina, ako ne i vise!?

viski,vodka,rum,kokakola

pre 10 godina

A iz Partizana nestalo 80 milona evra. Đura javno priznaje da plaća navijače. klub duguje firmi koja prodaje pirotehniku, i svi živi i imaju FRIZURU(dlaka im ne fali sa glave).

Sunce Slobode

pre 10 godina

Kada se ovde pisalo da treba razdvojiti igraca Piksija od Predsednika Stojkovica svi su penili i branili ga. Evo vam ga Pikseta, alavac i lopov. . .

Srbin

pre 10 godina

Dokle će ova kaubojština da bode oči, kladim se da uprava zvezde stavlja sebi milione u džep ispod žita, lično znam jednog od članova uprave za koga znam da mu ne bi palo napamet da bilo šta u životu radi za platu. Ceo život ima kriminalne privatne biznise, vrlo verovatno je da je elementarno nepismen, i sad kao radi u upravi velike zvezde...ako je on čovek koji "ume da se snađe", a hiljade obrazovanih ljudi van kriminalnog umreženja je nesposobno, onda nek ide Srbija u pm.

064..

pre 10 godina

Nisam Zvezdas ali pitam kako je moguce da za 5 godina Zvezda ima 5 predsednika? Ili ja nisam upoznat i stvarno to nisam znao. Drugo, svi smo citali da je za vreme Lukica dupliran dug Zvezde od 25 na 50 miliona. A ovde se radi o 16 miliona ne samo za vreme njegovog mandata. Ja pojma nemam sta je objavio Informer ali mislim da ce ovde da nadrlja neko ko nije imao nikakve veze sa proneverama u Zvezdi. Tako ce lopine da ga nameste da nece znati gde se nalazi.

istina

pre 10 godina

Ovo kao ranije je pokradena a sada se na krade ha ha ha. Čović, Kokeza, Tončev, Stojadinović čoveče o čemu vi pričate. Pranje novca kroz igrače, izvlačenje novca iz državnih institucija od partijskih poslušnika, uvlačenje novca u legalne tokove iz kriminalnih aktivnosti e to je pravo lice cz i njihove prošle a i sadašnje uprave. Sve loše u ovoj zemlji upravo kreće od rukovodstva fkcz i fk partizan.

Dumi Kladovo

pre 10 godina

Uz svo postovanje ovih mislim da treba prvo objaviti imena onih koji su bili u ranijim kontrolama Zvezde i Partizana.Pa njih kazniti zasto su tamo bili.Zasto primaju plate.Naravno treba kazniti sve prkrsioce bez pardona.
Dumi Kladovo

Slavnic

pre 10 godina

Ovome mora da se stane na put, mota da se odgovara. Mislim da nije resenje da odgovaraju Tole i Piksi.... vec menadzeri koji jli jesu pravi uzrok problema

krle

pre 10 godina

Znači, locirali smo problem-minus je nastao od 2007.-2012. godine. A šta ćemo sa periodom kada je Džaja bio predsednik? Jel tada sve bilo sjajno? Pa tada su ostvareni najveći transferi u poslednje vreme! Gde su pare? A, da, sad sam se setio-master Toma je rekao da Dzaja nije kriv i tu je stavljena tačka.

Zvezdaš u srcu, ne u novčaniku

pre 10 godina

Transfer 90 fudbalera u periodu od pet godina? Pa to kao protočni bojler? Kao fabrika koja na traci štanca igrače za izvoz.

Las

pre 10 godina

Ovakvim razvojemo situacije bi sve dobilo smisao. Zvezda je u desetmilionskoj provaliji, pa su mi bila besmislena sva pozivanja na jedinstvo svih Zvezdaša i floskule tipa "nije važno šta je bilo"... Procesuirati odgovorne i dati do znanja gde je mesto lopovima i secikesama. I u Partizanu takodje.
Ili sam ja samo romantičar koji veruje u poštenje i pali se na "prvu loptu" kada pročita ovakvu vest?

DŽOI

pre 10 godina

ma važno je da Džaje nema nigde..on je nevin znate ..i pixi isto jer su legende , ne?
nadrljaće neki jadnici anonimci, ekonom , marketing menadžer i ta sitna boranija koja je tu bila u prolazu da ispotpisuje te ugovore za sitne koske koje su im bacili.
e moja državo ...bolje se okanite toga nego da opet bacate prašinu u oči navijačima i javnosti i štitite glavne odgovorne za pljačku.

тв навијач

pre 10 godina

значи сви...ајмо полако, руку под руку, на друштвено корисни рад једно 10-ак година; одузети имовину у истој вредности па да видиш оће ли неко да понови.

ZUM

pre 10 godina

Jos da saznamo koliko smo mi gradjni legalno pokradeni od ove drzave.Dovoljno je ispitati zadnjih dvadeset godina.Milijarde su u pitanju,garant.

zoran fr

pre 10 godina

a inace do 2007 bilo je sve ok?
i dok celu naciju obmanjuju kako drzava pomaze vecitim,
raspad i kradja (naglo)pocela je 90' tj.posle osvajanja titulu ev-sv-prvaka
a znamo ko je tad vladao srbijom,a ko vlada sad.
u partizanu kradja jos traje

Trance

pre 10 godina

Da da Informer, jel znate samo koliko je taj list do sada imao ovakvih tekstova gde se napise nasto a onda u sledecem tekstu nesto sasvim drugo,a inace koliko je samo miliona nestalo iz Partizana to samo bog izgleda zna jer novinari ne znaju...

Posmatrač

pre 10 godina

Kod pokušaja da se starijim osobama objasni zašto je privatizacija dobra, najbolje je da se koristi CZ kao primer:
a) ušteda zbog ukidanje svake pomoći i dotacija od strane države,
b) sprečavanje finansijskih malverzacija (jer privatni vlasnik više voli svoju imovinu nego država) i
c) prihod od prodaje firme (država nema para za servisiranje budžeta).

Dan Australia

pre 10 godina

Pronaci krivce osuditi ih ,smestiti u zatvor I oduzeti njihovu imovinu u srbiji I inostranstvu!Koliko su ukrali I jos nabiti Im porez na porez od 2007 god. I resiti se duga crvene zvezde!!!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Nas je pljackao ko je stigao ali realno najvise za vreme Dan Tane i sportskog direktora Ivica, svi astronomske plate, igraci ispod svakog kvaliteta, procenti menadzerima. Plan da zemljiste dobije Miskovic.. I za vreme Lukica takodje, iako mu ne poricem da je Zvezdas, bio je okruzen ajkulama i jako losim ljudima koji su debelo profitirali. A uz to nije bilo rezultata nigde!

ZeljaBg93

pre 10 godina

Bilo je i vreme da neko odgovara za te mahinacije i sto je doveo klub u ovu situaciju. Samo se nadam da i u ovom slucaju ne pojede vuk magarca, kao sto to obicno bude kod nas!

Zabrinuti gradjanin

pre 10 godina

Kad bi uzeli sve u obzir,i pogledali siroku sliku,svaki oblik ovakvih objava,je samo uvod u novi proces privatizacije klubova...Dok jednom ne smrkne ,drugom ne svane...

mi nemamo drzavu

pre 10 godina

I ko ce to da vrati klubu? Iz aviona se vidi da je neko namerno unistavao Zvezdu zadnjih 10 godina, a jos niko nije zbog toga odgovarao.

Nemanja-BS

pre 10 godina

Sve im zapleniti,prodati na licitaciji i klub i drzava da dele pola-pola! Ali klubu naravno samo otplacivati dugove, nikako im novac u ruke dati!

Zvezdas

pre 10 godina

Partizanove mahinacije su mnogo vece, sto znaci katanac. Grobari jel znate da ni stadion nemate. Od sad ce te igrati u Zemunelu ili na obilicevom stadionu. Vojska uzima svoje.

Realnost

pre 10 godina

Nije klub ostecen vec gradjani!!! Zato sto je to drzavno vlasnistvo a od rada gradjana novac ulazi u budzet kojim se taj vasar finansira!

znamo

pre 10 godina

I onda se svi cude reakcijama navijaca kad se Piksi pojavi na Marakani. Ovi ostali se bar ne pojavljuju.
Piski je rasprodao ceo tim koji je bio vrhunski, a klub ostavio bez prebijene pare, s tim sto je prvi krenuo da podize nepovoljne bankarske kredite i da od njih finansira izdatke.

mikser

pre 10 godina

Voleo bih da se svi koji su oštetili klub nađu iza rešetaka! Drugačije ne može! Međutim, nikako ne bih voleo da ponovo Zvezda bude "žrtveno jagnje", a da mafija u Partizanu opet ostane nekažnjena. Ionako je šokantno kako još uvek nisu odgovarali za Veterinarski Zavod i ostalo.

Ezio Auditore

pre 10 godina

Uopšte ne sumnjam da se kralo ali Informer, lol...pa kako oni nekog da pozivaju i prozivaju?
List bez portfelja u rangu žute štampe i trača. Ludilo iz "dobro obaveštenih izvora".

Realnost

pre 10 godina

Nije klub ostecen vec gradjani!!! Zato sto je to drzavno vlasnistvo a od rada gradjana novac ulazi u budzet kojim se taj vasar finansira!

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Za Zvezdu se zna.Ajde da vidimo i finansijski izvestaj Partizana.Bojim se da to neko koci. I svi ovi toaletoidi se bave samo Zvezdom

Ezio Auditore

pre 10 godina

Uopšte ne sumnjam da se kralo ali Informer, lol...pa kako oni nekog da pozivaju i prozivaju?
List bez portfelja u rangu žute štampe i trača. Ludilo iz "dobro obaveštenih izvora".

064..

pre 10 godina

Nisam Zvezdas ali pitam kako je moguce da za 5 godina Zvezda ima 5 predsednika? Ili ja nisam upoznat i stvarno to nisam znao. Drugo, svi smo citali da je za vreme Lukica dupliran dug Zvezde od 25 na 50 miliona. A ovde se radi o 16 miliona ne samo za vreme njegovog mandata. Ja pojma nemam sta je objavio Informer ali mislim da ce ovde da nadrlja neko ko nije imao nikakve veze sa proneverama u Zvezdi. Tako ce lopine da ga nameste da nece znati gde se nalazi.

krle

pre 10 godina

Znači, locirali smo problem-minus je nastao od 2007.-2012. godine. A šta ćemo sa periodom kada je Džaja bio predsednik? Jel tada sve bilo sjajno? Pa tada su ostvareni najveći transferi u poslednje vreme! Gde su pare? A, da, sad sam se setio-master Toma je rekao da Dzaja nije kriv i tu je stavljena tačka.

istina

pre 10 godina

Ovo kao ranije je pokradena a sada se na krade ha ha ha. Čović, Kokeza, Tončev, Stojadinović čoveče o čemu vi pričate. Pranje novca kroz igrače, izvlačenje novca iz državnih institucija od partijskih poslušnika, uvlačenje novca u legalne tokove iz kriminalnih aktivnosti e to je pravo lice cz i njihove prošle a i sadašnje uprave. Sve loše u ovoj zemlji upravo kreće od rukovodstva fkcz i fk partizan.

Lidija

pre 10 godina

Najvece zrtva ce na kraju da ispadne onaj Dan Tana. Na njega ce da svale, a nesrtenik je jos dao ne zna se koliko para Zvezdi, koje mu nikada niko nece vratiti

Srbin

pre 10 godina

Dokle će ova kaubojština da bode oči, kladim se da uprava zvezde stavlja sebi milione u džep ispod žita, lično znam jednog od članova uprave za koga znam da mu ne bi palo napamet da bilo šta u životu radi za platu. Ceo život ima kriminalne privatne biznise, vrlo verovatno je da je elementarno nepismen, i sad kao radi u upravi velike zvezde...ako je on čovek koji "ume da se snađe", a hiljade obrazovanih ljudi van kriminalnog umreženja je nesposobno, onda nek ide Srbija u pm.

Zvezdaš u srcu, ne u novčaniku

pre 10 godina

Transfer 90 fudbalera u periodu od pet godina? Pa to kao protočni bojler? Kao fabrika koja na traci štanca igrače za izvoz.

Jataganac

pre 10 godina

Sto rece neko ispred mene,mora da je greska.
A sta mislite za koliko miliona je Partizan ostecen,racunajuci samo period od kada je Djuric postao predsednik zakljucno sa danasnjim danom?
Za toliko para koliko je Djura uzeo mogli smo da napravimo lepu ekipu koja bi svake godine ucestvovala u Ligi Sampiona.

Dumi Kladovo

pre 10 godina

Uz svo postovanje ovih mislim da treba prvo objaviti imena onih koji su bili u ranijim kontrolama Zvezde i Partizana.Pa njih kazniti zasto su tamo bili.Zasto primaju plate.Naravno treba kazniti sve prkrsioce bez pardona.
Dumi Kladovo

slazem se ako

pre 10 godina

Ili katanac ili privatizacija (ako se nadje neko dovoljno lud da kupi macku u dzaku)
(Dosta je bilo!!, 2. oktobar 2013 09:28)

Ako mislis isto za oba kluba, podrzavam. Ja sam cak za to da se fudbal vise neigra na ovim prostorima, i da se sve pare prebace na Kosarku, Odbojku, Rukomet, Vaterpolo

bzvz

pre 10 godina

Stvar je prosta.Ko god je prodavao fudbalere u poslednjih cetvrt veka,taj je krsio zakon,na ovaj ili onaj nacin.Niko to nije kontrolisao i svi su to koristili,trpali pare u svoje dzepove.To svi znamo,a glupo je da stradaju samo ovi iz Zvezde.Indenticna je stvar u svim klubovima!

zoran fr

pre 10 godina

a inace do 2007 bilo je sve ok?
i dok celu naciju obmanjuju kako drzava pomaze vecitim,
raspad i kradja (naglo)pocela je 90' tj.posle osvajanja titulu ev-sv-prvaka
a znamo ko je tad vladao srbijom,a ko vlada sad.
u partizanu kradja jos traje

Sunce Slobode

pre 10 godina

Kada se ovde pisalo da treba razdvojiti igraca Piksija od Predsednika Stojkovica svi su penili i branili ga. Evo vam ga Pikseta, alavac i lopov. . .

STRUCNJAK

pre 10 godina

Kako sad to? Meni nije nista sad jasno. Ja sam mislio da bivsa Grobarska vlast i Miskovic radili na unistavanju najvece Srpske svetinje.

kad tvoj klub vrati titule u svim sportovima, i plati konacno porez drzavi

pre 10 godina

Ma nema veze...narod vec otplacuje zvezdine dugove!
(ymf, 2. oktobar 2013 08:02)

Ne zanosi se lazima.

DŽOI

pre 10 godina

ma važno je da Džaje nema nigde..on je nevin znate ..i pixi isto jer su legende , ne?
nadrljaće neki jadnici anonimci, ekonom , marketing menadžer i ta sitna boranija koja je tu bila u prolazu da ispotpisuje te ugovore za sitne koske koje su im bacili.
e moja državo ...bolje se okanite toga nego da opet bacate prašinu u oči navijačima i javnosti i štitite glavne odgovorne za pljačku.

Las

pre 10 godina

Ovakvim razvojemo situacije bi sve dobilo smisao. Zvezda je u desetmilionskoj provaliji, pa su mi bila besmislena sva pozivanja na jedinstvo svih Zvezdaša i floskule tipa "nije važno šta je bilo"... Procesuirati odgovorne i dati do znanja gde je mesto lopovima i secikesama. I u Partizanu takodje.
Ili sam ja samo romantičar koji veruje u poštenje i pali se na "prvu loptu" kada pročita ovakvu vest?

viski,vodka,rum,kokakola

pre 10 godina

A iz Partizana nestalo 80 milona evra. Đura javno priznaje da plaća navijače. klub duguje firmi koja prodaje pirotehniku, i svi živi i imaju FRIZURU(dlaka im ne fali sa glave).

I ti si lopov i tata ti je lopov!

pre 10 godina

Kolubara, Azotara, Luka Beograd...A kad ce doci na red nasa Zvezda koja se krade i unistava vec 13 godina, ako ne i vise!?

znamo

pre 10 godina

I onda se svi cude reakcijama navijaca kad se Piksi pojavi na Marakani. Ovi ostali se bar ne pojavljuju.
Piski je rasprodao ceo tim koji je bio vrhunski, a klub ostavio bez prebijene pare, s tim sto je prvi krenuo da podize nepovoljne bankarske kredite i da od njih finansira izdatke.

mikser

pre 10 godina

Voleo bih da se svi koji su oštetili klub nađu iza rešetaka! Drugačije ne može! Međutim, nikako ne bih voleo da ponovo Zvezda bude "žrtveno jagnje", a da mafija u Partizanu opet ostane nekažnjena. Ionako je šokantno kako još uvek nisu odgovarali za Veterinarski Zavod i ostalo.

ZUM

pre 10 godina

Jos da saznamo koliko smo mi gradjni legalno pokradeni od ove drzave.Dovoljno je ispitati zadnjih dvadeset godina.Milijarde su u pitanju,garant.

тв навијач

pre 10 godina

значи сви...ајмо полако, руку под руку, на друштвено корисни рад једно 10-ак година; одузети имовину у истој вредности па да видиш оће ли неко да понови.

Zvezdas

pre 10 godina

Partizanove mahinacije su mnogo vece, sto znaci katanac. Grobari jel znate da ni stadion nemate. Od sad ce te igrati u Zemunelu ili na obilicevom stadionu. Vojska uzima svoje.

mi nemamo drzavu

pre 10 godina

I ko ce to da vrati klubu? Iz aviona se vidi da je neko namerno unistavao Zvezdu zadnjih 10 godina, a jos niko nije zbog toga odgovarao.

bane

pre 10 godina

zbog ovakvih stvari mnogi klubovi su placali visoke cene,zadnji primer je ispadanje rendzera u 5 skotsku ligu!izbacite vise ovog drzavnog mezimca koji nas kosta vise od svih propalih firmi zajedno.neka se organizuju,krenu iz pocetka i skinu ovom narodu malo sa kicme!

Dan Australia

pre 10 godina

Pronaci krivce osuditi ih ,smestiti u zatvor I oduzeti njihovu imovinu u srbiji I inostranstvu!Koliko su ukrali I jos nabiti Im porez na porez od 2007 god. I resiti se duga crvene zvezde!!!

qqzqq

pre 10 godina

ovo je nova vest? aj kazite nam nesto sto do sada nismo znali...umesto da se prepirem sa grobarima ko je kad ispao u ligi sampiona mi oci vadimo za bukvalno nista...

Trance

pre 10 godina

Da da Informer, jel znate samo koliko je taj list do sada imao ovakvih tekstova gde se napise nasto a onda u sledecem tekstu nesto sasvim drugo,a inace koliko je samo miliona nestalo iz Partizana to samo bog izgleda zna jer novinari ne znaju...

Nemanja-BS

pre 10 godina

Sve im zapleniti,prodati na licitaciji i klub i drzava da dele pola-pola! Ali klubu naravno samo otplacivati dugove, nikako im novac u ruke dati!

Posmatrač

pre 10 godina

Kod pokušaja da se starijim osobama objasni zašto je privatizacija dobra, najbolje je da se koristi CZ kao primer:
a) ušteda zbog ukidanje svake pomoći i dotacija od strane države,
b) sprečavanje finansijskih malverzacija (jer privatni vlasnik više voli svoju imovinu nego država) i
c) prihod od prodaje firme (država nema para za servisiranje budžeta).

Zabrinuti gradjanin

pre 10 godina

Kad bi uzeli sve u obzir,i pogledali siroku sliku,svaki oblik ovakvih objava,je samo uvod u novi proces privatizacije klubova...Dok jednom ne smrkne ,drugom ne svane...

Slavnic

pre 10 godina

Ovome mora da se stane na put, mota da se odgovara. Mislim da nije resenje da odgovaraju Tole i Piksi.... vec menadzeri koji jli jesu pravi uzrok problema

Ljubisa livac

pre 10 godina

Nas je pljackao ko je stigao ali realno najvise za vreme Dan Tane i sportskog direktora Ivica, svi astronomske plate, igraci ispod svakog kvaliteta, procenti menadzerima. Plan da zemljiste dobije Miskovic.. I za vreme Lukica takodje, iako mu ne poricem da je Zvezdas, bio je okruzen ajkulama i jako losim ljudima koji su debelo profitirali. A uz to nije bilo rezultata nigde!

koska

pre 10 godina

Ni jedno ime politicara? Nesto mi nije logicno da recimo Piksi uzme pare a za vreme svoje karijere uzeo je bar 10 puta vise novca nego sto se ovde spominje...Sta je sa kucom fudbala?I tamo je usla neka inspekcija pa se pisalo o tome 2 dana i nikom nista.Secam se samo da su pisali o mahinaciji za nabavku namestaja u vrednosti od 2 miliona a bile su ponude i 10 puta manje?Sta sa time? Ajde zavrsite jednom posao do kraja pa krenite na druge ALI JEDAN! I u zvezdi su mahinacije isto kao i u partizanu da se razumemo to je jasno svakom!

ZeljaBg93

pre 10 godina

Bilo je i vreme da neko odgovara za te mahinacije i sto je doveo klub u ovu situaciju. Samo se nadam da i u ovom slucaju ne pojede vuk magarca, kao sto to obicno bude kod nas!

Soko

pre 10 godina

Moram da primetim da su po tom nalazu da nisu rukovodioci ostetili Zvezdu vec samo drzavu . Da su platili sav porez Zvezda bi izgubila dva miliona ovako je zaradila . E sad ako to drzava ne otpise to je druga prica a otpisace.

kad tvoj klub vrati titule u svim sportovima, i plati konacno porez drzavi

pre 10 godina

Ma nema veze...narod vec otplacuje zvezdine dugove!
(ymf, 2. oktobar 2013 08:02)

Ne zanosi se lazima.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Za Zvezdu se zna.Ajde da vidimo i finansijski izvestaj Partizana.Bojim se da to neko koci. I svi ovi toaletoidi se bave samo Zvezdom

Sunce Slobode

pre 10 godina

Kada se ovde pisalo da treba razdvojiti igraca Piksija od Predsednika Stojkovica svi su penili i branili ga. Evo vam ga Pikseta, alavac i lopov. . .

Zvezdas

pre 10 godina

Partizanove mahinacije su mnogo vece, sto znaci katanac. Grobari jel znate da ni stadion nemate. Od sad ce te igrati u Zemunelu ili na obilicevom stadionu. Vojska uzima svoje.

znamo

pre 10 godina

I onda se svi cude reakcijama navijaca kad se Piksi pojavi na Marakani. Ovi ostali se bar ne pojavljuju.
Piski je rasprodao ceo tim koji je bio vrhunski, a klub ostavio bez prebijene pare, s tim sto je prvi krenuo da podize nepovoljne bankarske kredite i da od njih finansira izdatke.

Realnost

pre 10 godina

Nije klub ostecen vec gradjani!!! Zato sto je to drzavno vlasnistvo a od rada gradjana novac ulazi u budzet kojim se taj vasar finansira!

bane

pre 10 godina

zbog ovakvih stvari mnogi klubovi su placali visoke cene,zadnji primer je ispadanje rendzera u 5 skotsku ligu!izbacite vise ovog drzavnog mezimca koji nas kosta vise od svih propalih firmi zajedno.neka se organizuju,krenu iz pocetka i skinu ovom narodu malo sa kicme!

slazem se ako

pre 10 godina

Ili katanac ili privatizacija (ako se nadje neko dovoljno lud da kupi macku u dzaku)
(Dosta je bilo!!, 2. oktobar 2013 09:28)

Ako mislis isto za oba kluba, podrzavam. Ja sam cak za to da se fudbal vise neigra na ovim prostorima, i da se sve pare prebace na Kosarku, Odbojku, Rukomet, Vaterpolo

krle

pre 10 godina

Znači, locirali smo problem-minus je nastao od 2007.-2012. godine. A šta ćemo sa periodom kada je Džaja bio predsednik? Jel tada sve bilo sjajno? Pa tada su ostvareni najveći transferi u poslednje vreme! Gde su pare? A, da, sad sam se setio-master Toma je rekao da Dzaja nije kriv i tu je stavljena tačka.

istina

pre 10 godina

Ovo kao ranije je pokradena a sada se na krade ha ha ha. Čović, Kokeza, Tončev, Stojadinović čoveče o čemu vi pričate. Pranje novca kroz igrače, izvlačenje novca iz državnih institucija od partijskih poslušnika, uvlačenje novca u legalne tokove iz kriminalnih aktivnosti e to je pravo lice cz i njihove prošle a i sadašnje uprave. Sve loše u ovoj zemlji upravo kreće od rukovodstva fkcz i fk partizan.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Nas je pljackao ko je stigao ali realno najvise za vreme Dan Tane i sportskog direktora Ivica, svi astronomske plate, igraci ispod svakog kvaliteta, procenti menadzerima. Plan da zemljiste dobije Miskovic.. I za vreme Lukica takodje, iako mu ne poricem da je Zvezdas, bio je okruzen ajkulama i jako losim ljudima koji su debelo profitirali. A uz to nije bilo rezultata nigde!

Ezio Auditore

pre 10 godina

Uopšte ne sumnjam da se kralo ali Informer, lol...pa kako oni nekog da pozivaju i prozivaju?
List bez portfelja u rangu žute štampe i trača. Ludilo iz "dobro obaveštenih izvora".

mikser

pre 10 godina

Voleo bih da se svi koji su oštetili klub nađu iza rešetaka! Drugačije ne može! Međutim, nikako ne bih voleo da ponovo Zvezda bude "žrtveno jagnje", a da mafija u Partizanu opet ostane nekažnjena. Ionako je šokantno kako još uvek nisu odgovarali za Veterinarski Zavod i ostalo.

Soko

pre 10 godina

Moram da primetim da su po tom nalazu da nisu rukovodioci ostetili Zvezdu vec samo drzavu . Da su platili sav porez Zvezda bi izgubila dva miliona ovako je zaradila . E sad ako to drzava ne otpise to je druga prica a otpisace.

STRUCNJAK

pre 10 godina

Kako sad to? Meni nije nista sad jasno. Ja sam mislio da bivsa Grobarska vlast i Miskovic radili na unistavanju najvece Srpske svetinje.

koska

pre 10 godina

Ni jedno ime politicara? Nesto mi nije logicno da recimo Piksi uzme pare a za vreme svoje karijere uzeo je bar 10 puta vise novca nego sto se ovde spominje...Sta je sa kucom fudbala?I tamo je usla neka inspekcija pa se pisalo o tome 2 dana i nikom nista.Secam se samo da su pisali o mahinaciji za nabavku namestaja u vrednosti od 2 miliona a bile su ponude i 10 puta manje?Sta sa time? Ajde zavrsite jednom posao do kraja pa krenite na druge ALI JEDAN! I u zvezdi su mahinacije isto kao i u partizanu da se razumemo to je jasno svakom!

bzvz

pre 10 godina

Stvar je prosta.Ko god je prodavao fudbalere u poslednjih cetvrt veka,taj je krsio zakon,na ovaj ili onaj nacin.Niko to nije kontrolisao i svi su to koristili,trpali pare u svoje dzepove.To svi znamo,a glupo je da stradaju samo ovi iz Zvezde.Indenticna je stvar u svim klubovima!

mi nemamo drzavu

pre 10 godina

I ko ce to da vrati klubu? Iz aviona se vidi da je neko namerno unistavao Zvezdu zadnjih 10 godina, a jos niko nije zbog toga odgovarao.

Trance

pre 10 godina

Da da Informer, jel znate samo koliko je taj list do sada imao ovakvih tekstova gde se napise nasto a onda u sledecem tekstu nesto sasvim drugo,a inace koliko je samo miliona nestalo iz Partizana to samo bog izgleda zna jer novinari ne znaju...

Slavnic

pre 10 godina

Ovome mora da se stane na put, mota da se odgovara. Mislim da nije resenje da odgovaraju Tole i Piksi.... vec menadzeri koji jli jesu pravi uzrok problema

viski,vodka,rum,kokakola

pre 10 godina

A iz Partizana nestalo 80 milona evra. Đura javno priznaje da plaća navijače. klub duguje firmi koja prodaje pirotehniku, i svi živi i imaju FRIZURU(dlaka im ne fali sa glave).

DŽOI

pre 10 godina

ma važno je da Džaje nema nigde..on je nevin znate ..i pixi isto jer su legende , ne?
nadrljaće neki jadnici anonimci, ekonom , marketing menadžer i ta sitna boranija koja je tu bila u prolazu da ispotpisuje te ugovore za sitne koske koje su im bacili.
e moja državo ...bolje se okanite toga nego da opet bacate prašinu u oči navijačima i javnosti i štitite glavne odgovorne za pljačku.

Jataganac

pre 10 godina

Sto rece neko ispred mene,mora da je greska.
A sta mislite za koliko miliona je Partizan ostecen,racunajuci samo period od kada je Djuric postao predsednik zakljucno sa danasnjim danom?
Za toliko para koliko je Djura uzeo mogli smo da napravimo lepu ekipu koja bi svake godine ucestvovala u Ligi Sampiona.

zoran fr

pre 10 godina

a inace do 2007 bilo je sve ok?
i dok celu naciju obmanjuju kako drzava pomaze vecitim,
raspad i kradja (naglo)pocela je 90' tj.posle osvajanja titulu ev-sv-prvaka
a znamo ko je tad vladao srbijom,a ko vlada sad.
u partizanu kradja jos traje

Lidija

pre 10 godina

Najvece zrtva ce na kraju da ispadne onaj Dan Tana. Na njega ce da svale, a nesrtenik je jos dao ne zna se koliko para Zvezdi, koje mu nikada niko nece vratiti

Nemanja-BS

pre 10 godina

Sve im zapleniti,prodati na licitaciji i klub i drzava da dele pola-pola! Ali klubu naravno samo otplacivati dugove, nikako im novac u ruke dati!

Posmatrač

pre 10 godina

Kod pokušaja da se starijim osobama objasni zašto je privatizacija dobra, najbolje je da se koristi CZ kao primer:
a) ušteda zbog ukidanje svake pomoći i dotacija od strane države,
b) sprečavanje finansijskih malverzacija (jer privatni vlasnik više voli svoju imovinu nego država) i
c) prihod od prodaje firme (država nema para za servisiranje budžeta).

Srbin

pre 10 godina

Dokle će ova kaubojština da bode oči, kladim se da uprava zvezde stavlja sebi milione u džep ispod žita, lično znam jednog od članova uprave za koga znam da mu ne bi palo napamet da bilo šta u životu radi za platu. Ceo život ima kriminalne privatne biznise, vrlo verovatno je da je elementarno nepismen, i sad kao radi u upravi velike zvezde...ako je on čovek koji "ume da se snađe", a hiljade obrazovanih ljudi van kriminalnog umreženja je nesposobno, onda nek ide Srbija u pm.

I ti si lopov i tata ti je lopov!

pre 10 godina

Kolubara, Azotara, Luka Beograd...A kad ce doci na red nasa Zvezda koja se krade i unistava vec 13 godina, ako ne i vise!?

ZUM

pre 10 godina

Jos da saznamo koliko smo mi gradjni legalno pokradeni od ove drzave.Dovoljno je ispitati zadnjih dvadeset godina.Milijarde su u pitanju,garant.

qqzqq

pre 10 godina

ovo je nova vest? aj kazite nam nesto sto do sada nismo znali...umesto da se prepirem sa grobarima ko je kad ispao u ligi sampiona mi oci vadimo za bukvalno nista...

Dan Australia

pre 10 godina

Pronaci krivce osuditi ih ,smestiti u zatvor I oduzeti njihovu imovinu u srbiji I inostranstvu!Koliko su ukrali I jos nabiti Im porez na porez od 2007 god. I resiti se duga crvene zvezde!!!

тв навијач

pre 10 godina

значи сви...ајмо полако, руку под руку, на друштвено корисни рад једно 10-ак година; одузети имовину у истој вредности па да видиш оће ли неко да понови.

ZeljaBg93

pre 10 godina

Bilo je i vreme da neko odgovara za te mahinacije i sto je doveo klub u ovu situaciju. Samo se nadam da i u ovom slucaju ne pojede vuk magarca, kao sto to obicno bude kod nas!

064..

pre 10 godina

Nisam Zvezdas ali pitam kako je moguce da za 5 godina Zvezda ima 5 predsednika? Ili ja nisam upoznat i stvarno to nisam znao. Drugo, svi smo citali da je za vreme Lukica dupliran dug Zvezde od 25 na 50 miliona. A ovde se radi o 16 miliona ne samo za vreme njegovog mandata. Ja pojma nemam sta je objavio Informer ali mislim da ce ovde da nadrlja neko ko nije imao nikakve veze sa proneverama u Zvezdi. Tako ce lopine da ga nameste da nece znati gde se nalazi.

Zabrinuti gradjanin

pre 10 godina

Kad bi uzeli sve u obzir,i pogledali siroku sliku,svaki oblik ovakvih objava,je samo uvod u novi proces privatizacije klubova...Dok jednom ne smrkne ,drugom ne svane...

Zvezdaš u srcu, ne u novčaniku

pre 10 godina

Transfer 90 fudbalera u periodu od pet godina? Pa to kao protočni bojler? Kao fabrika koja na traci štanca igrače za izvoz.

Las

pre 10 godina

Ovakvim razvojemo situacije bi sve dobilo smisao. Zvezda je u desetmilionskoj provaliji, pa su mi bila besmislena sva pozivanja na jedinstvo svih Zvezdaša i floskule tipa "nije važno šta je bilo"... Procesuirati odgovorne i dati do znanja gde je mesto lopovima i secikesama. I u Partizanu takodje.
Ili sam ja samo romantičar koji veruje u poštenje i pali se na "prvu loptu" kada pročita ovakvu vest?

Dumi Kladovo

pre 10 godina

Uz svo postovanje ovih mislim da treba prvo objaviti imena onih koji su bili u ranijim kontrolama Zvezde i Partizana.Pa njih kazniti zasto su tamo bili.Zasto primaju plate.Naravno treba kazniti sve prkrsioce bez pardona.
Dumi Kladovo