Fudbal 102

Subota, 28.09.2013.

23:53

Atletiko je gazda u Madridu!

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su gradskog rivala Real u gostima sa 1:0, u derbiju 7. kola španske Primere.

Atletiko je gazda u Madridu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Saša

pre 10 godina

Trenutno, ekipe koje "IGRAJU FUDBAL" su: DORTMUND, NAPOLI, ARSENAL, TOTENHEM, ROMA, sve ostale poznate ekipe igraju pa neznam ni ja kako da se izrazim do kukavički, kakav bre REAL, BARSA(bez Mesija), ČELSI, BAJERN, muka mi je bre od njih, ...

Gledajte fudbal

pre 10 godina

Kada sam rekao da Murinjo već fali, nisam mislio na prvi deo prošle sezone, već na celokupan njegov boravak u Madridu, kada je uspeo da uzme sva tri španska trofeja, kada je u dve od tri sezone Real bio najefikasnija ekipa Primere pored neprikosnovene Barse, kada je postavljen rekord u broju bodova (100), kada je za tri godine izgubio samo jedan meč od Atletika, kada je Real imao igru, kada Barsa u poslednjih pet mečeva nije pobedila Real, itd, itd...
(Dođite na stadion!, 29. septembar 2013 12:51)
Ali zato sudis o Ancelotiju na osnovu 6 kola? Murinjo je uzeo je 1(jedan) bitan trofej,onu Primeru 2011/12, na nacin koji ti necu objasnjavati jer si slepo zaljubljen u "Specijalnog". Uglavnom,ona sramota od prosle nedelje je malo dete za onu sezonu. A i taj rekord od 100 bodova je prosle godine izjednacen( bese Murinjo i tada na klupi Reala). Ukupan skor protiv Barse mu je negativan, broj titula daleko manji( Barsa je za vreme Murinja osvojila 8 trofeja)... Samo se nadam da ce se Real nekako oporaviti od te epizode sa Murinjom,ostavio je dubok trag u ekipi pa su igraci nastavili da igraju kao drvosece i da se ciganisu i posle njegovog odlaska.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Svi pricaju o Realu, niko da napise BRAVO Atletiko! Kakva harizmaticna ekipa, pravi tim, obozavam ih. Oduvek sjajan napad, Jimmy Floyd, Vieri, Forlan, Aguero, Falkao, sad Costa. Oni, Liverpul, Napoli, Borusija, omiljene ekipe, ubedljivo. Sjajna prica, navijaci, istorija...

Special_one!

pre 10 godina

@NN

Nemaš pojma o fudbalu.Ramireš i Mata ne igraju na istoj poziciji.Ramireš je zadnji vezni, a Mata igra ili desnog veznog spolja ili kao plejmejker.Osim toga, Oskar je najbolji strelac Čelsija ove sezone.Ti ne prisustvuješ treninzima Čelsija da bi znao ko je dobar ko nije.
I jedan savet za tebe : umesto se piše sastavljeno!
Pozdrav za B92.

eto

pre 10 godina

Real igra uzasno. Ronaldo na velikim mecevima kao i uvek nestane. Sinoc je dao bar deset lopti u noge igracima Atletika. Cim se malo jace odigra na njega, on se gubi. Bejl izgubljen kod Ancelotija. Kedira ne znam ni sta igra, koja mu je uloga. Ramos i Pepe koljaci. Atletiko je imao sjajnog Kostu, sjajne stopere, odlican vezni red, i zasluzeno su slavili.

fcb

pre 10 godina

@ pa morali su ih jednom dobit kad 35. utakmica za redom nisu dobili ni jednu protiv reala.tesko da su gazde haha (sale i posalice, 29. septembar 2013 13:18) Brate, nemoj da živiš u prošlosti, kao i Zvezda...

tim

pre 10 godina

Osnovna razlika izmedju Barselone i Reala je sto je Barsa tim sastavljan godinama i ima svoju filozofiju. Igraci su bliski i na terenu i van njega. Ko narusi harmoniju ide, prvo Eto, onda Ibrahimovic. Real nije tim, vec skup preplacenih igraca koji nosem paraju nebo. Neka sad smisljaju smicalice protiv Mesija, imace dovoljno vremena, sa prvenstvom su se vec oprostili.

NN

pre 10 godina

Murinjo tone sa Realom podjednako! Unistice Celzi. Igra mu taraba Ramires u mesto Mate koji je bolji 20 puta! Mali Oskar mu glavni organizator a nema 60 kila!

Dođite na stadion!

pre 10 godina

@Gledajte fudbal

Kada sam rekao da Murinjo već fali, nisam mislio na prvi deo prošle sezone, već na celokupan njegov boravak u Madridu, kada je uspeo da uzme sva tri španska trofeja, kada je u dve od tri sezone Real bio najefikasnija ekipa Primere pored neprikosnovene Barse, kada je postavljen rekord u broju bodova (100), kada je za tri godine izgubio samo jedan meč od Atletika, kada je Real imao igru, kada Barsa u poslednjih pet mečeva nije pobedila Real, itd, itd.A, za tvoju konstataciju da mu u Engleskoj ne cvetaju ruže je još uvek rano.Realno, uz Čelsi jedino još Siti može da konkuriše za titulu.Arsenal nema dužinu klupe.U naredna dva meseca će se stvari iskristalisati.
Pozdrav za B92.

simeone

pre 10 godina

(Barcaboy, 29. septembar 2013 00:55)
Sve sto si napisao mogu nekako da razumem,ali da atletiko guraju sudije je van svake pameti,previse si zaslepljen barselonom i totalno si nerealan.

makelele lele

pre 10 godina

najveca greska reala do ove godina bila je prodaja makelelea i dovodjenje bekama, ali prodaja ozila je nesto najgluplje sto su ikada uradili

goc21

pre 10 godina

odlicna igra Atletika trebali su bar jos 2 gola da daju..samo meni najaci utisak smor od komentatora samo prica statitsicke podatke nije mu bre ovo kosarka ili tenis i najaci je konstantno prica da atletiko faulovima kvari igru a real sinoc duplo vise faulova napravio

sasko

pre 10 godina

navijam za barcu godinama i opet su onakvi kakvi su bili kad su sve osvajali,atletiko svaka cast kakva ekipa kao i barca to je TIM!i zato sve pobeđuju i mislim da se bore sa barcom za titulu ove godine iako je jos rano.A real je družina puna iskopleksiranih zvezda koje igraju za sebe i koje se samo utrkuju ko ce vise da zaradjuje i kad nema sudije da pogura muce se sa skoro svakom ekipom..ovo sam rekao iskreno mišljenje a ne zato sto navijam za barcu..

spanac

pre 10 godina

Samo tako, samo tako to srce zeli.Ponizavanje slabih ekipa, bukvalno gazenje igraca I maltretiranje, zasto?!Pa mi smo Real Madrid, kraljevski klub, moze nam se, ocerupali spansku banku zarad plate Ronalda I transfer Bejla a u Spaniji sve gora ekonomska kriza.Ta dva ista igraca vrednija od polovine spanskih klubova a ovamo moraju da se izvlace preko sudija, setite se Elcea ,e zbog toga nema da vidite titulu.Real je najvece zlo Spanije dabogda propali!!!Bravo Atletiko, bravo "sirotinjo" nasa.

blah

pre 10 godina

Borusija, Atletiko i Napoli - klubovi koji vracaju veru u fudbal. Pored ova tri, iskreno se nadam da ce i Totenhem osvojiti titulu u Engleskoj, iako vec 16 godina navijam za Junajted.

sina

pre 10 godina

Kad vidim sta pise na dresu Atletika dodje mi da placem.Pre svega ne vidim logiku u reklamiranju druge zemlje.Dobar je Atletiko tim,ali ovo sto rade sa dresom je zalosno.Prodali se za pare.Zato je jedan Atletik Bilbao.Verovatno bi dobili mnogo para za reklamu,ali tradicija je tradicija.
(PAOK, 29. septembar 2013 00:03)

A šta su Emirati, Španska fabrika čipsa

deda

pre 10 godina

Uzalud trud, dzaba vam sve, nista od titule i ove godine, perez i bejl i ronaldo, i sudijska pomoc da date gol, dos'o je kraj moj kralju

Vers l'avant PSG.

pre 10 godina

Ronalo umesto da si prihvatio da prdjes u novog prvaka lige sampiona Psz ti odlucio da igras za taj Real ne ide to tako burazeru.

Jesús Gil

pre 10 godina

Nevjerojatno kako je Real pokraden. Ko je gledao, znao o čemu pričam.
(Rogerer, 29. septembar 2013 00:30)
Xaxaxa...Ti mora da si zaljubljen u Kristijana do usiju!!!

Champ

pre 10 godina

Moj utisak ovog meča jeste taj Bejl,čovjek je najveća prevara modernog fudbala,od njega u svijetu ima bar trideset boljih igrača a evo deset(Messi,Ronaldo,Iniesta,Mata,Jaja Ture,Runi,Aguero,Riberi,Muler,Suarez).
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Nenad rs, 29. septembar 2013 00:03)

Slazem se. Samo bih dodao da mu je i Benzema veoma blizu. Inace, Atletiko ih je rastavio od fudbala, trebalo je bar tri komada da daju. Diego Kosta zver od igraca.

raci

pre 10 godina

uprava reala gresi godinama, pocevsi od najvece pre desetak godina kada su otpustili del boskea, potpuno suludo. real je tada igrao izuzetno, ali ne po upravi. od tada samo padaju, kupuju sve napadace a prodaju odbranu, zadnje vezne, kreativce...besmisleno.

Deyan

pre 10 godina

(PAOK, 29. septembar 2013 00:03)

Kako pobogu Bilbao nema reklamu, a sta je ovo ?

http://www.athletic-club.net/web/main.asp?a=7&b=26&c=238&d=1&pr=10667&sec1=&idi=2

NEDJA

pre 10 godina

Real Madrid nema nikakvu koncepciju,misle da se sve kupuje parama,nemaju sistem,viziju,nisu u stanju vise od deset godina da stignu ni do finala Lige Sampiona i pored enormnih ulaganja.Sta drugo reci kad oni za Iljarmendija daju 40 miliona evra?Atletiko ih je potpuno nadigrao,odrzao im je lekciju u taktici i kolektivnoj igri ali nije imao srece da ih dokrajci ne iskoristivsi nekoliko velikih prilika i umalo ih na kraju nije stigla kazna.Izdominirali su u odbrani Godin,na sredini Koke i u napadu Dijego Kosta.Atletiko je do sad najbolja ekipa u Evropi,imaju svih sedam pobeda u prvenstvu,pobedili su Zenit u Ligi Sampiona a u Superkupu su dvaput igrali nereseno sa Barsom ali su bili za nijansu bolji.Njihov najveci problem je mali fond igraca i tesko mogu zadrzati ovakav nivo tokom cele sezone.

Elće, Mašćerano, Sanćez, De Mićelis, Aginareće ..........

pre 10 godina

Cini mi se kao da se komentator na tv 90 minuta trudio da objasni kako su igraci Atletika skloni kvarenju igre protivnika, igraju prljavo, valjaju se po travi, gomilu faulova prave a oni uz gol promasili 4 stopostotne sanse i potpuno nadigrali balerine iz komsiluka.

pavle

pre 10 godina

zasluzena pobeda atletika,arbeloa 7,8 faulova od kojih 4 za zuti,koentrao slicno,mesari,a balerina cr 7 kad god neko prodje pored njega padne,napravi kmezavu facu i onda pogled ka sudiji a ovamo snima film o tome kako je brz,snazan,skocan,fuj,barsini su simulatori,cast izuzecima a ovi imaju i mesare i padavicare,diego kosta paklen igrac,kako cuva loptu,na dobrom je putu da bude medju 2,3 spica na svetu,i naravno koke,kakav pregled igre,simeone tata,i na kraju,ilaramendi 30m,boze sacuvaj

DDD

pre 10 godina

E moji Madriđani,džabe vam milioni,džabe vam 2 "najskuplja fudbalera u istoriji",i dalje ste kilometrima iza Barse,a pogotovo 2 nemačka giganta,koji pametno ulažu novac!

madrid

pre 10 godina

Inace ako niste znali, atletiko je na mnogo drugih nacina gazda u gradu. Prije svega Atletiko je simbol grada dok je Real simbol kralja. Atletiko predstavlja grad Madrid i na grbu nose znak grada, to je onaj medo kakav se nalazi na centralnom trgu Madrida. Dok Real simbolizira drzavu pod kraljevom vladavinom i otpor pokrainama kao sto su Baskija, Katalonja.. i Real na znaku nosi kraljevu krunu. I ono sto je najvaznije, Atletiko ima 4 puta vise navijaca u Madridu, za njih navijaju obicni ljudi dok za Real pretezno politicki aktivne porodice.

Nenad rs

pre 10 godina

Moj utisak ovog meča jeste taj Bejl,čovjek je najveća prevara modernog fudbala,od njega u svijetu ima bar trideset boljih igrača a evo deset(Messi,Ronaldo,Iniesta,Mata,Jaja Ture,Runi,Aguero,Riberi,Muler,Suarez).

ostap bender

pre 10 godina

Igracci Reala nastavljaju da brukaju ime velikog kluba. Ovo što oni rade je najpljaviji fudbal koji gledamo poslednje decenije. Sramota je za Real jedan Pepe, Arbeola, Serhi Ramos,Koentrao...od deset startova osam su faulovi. Sa takvim odnosom normalno da nema igre . Sramota je da se takav skup tim sa toliko izuzetnih fudbalera bruka pred occima cele Evrope . Kao da su se recidivi Murinja preneli i na nesrećnog Anćelotija...Strašno je i gledati.

Jel dovoljno realno?

pre 10 godina

Real sada ima dva najskuplja igraca u istoriji, igra najbolji fudbal i vrlo lako moze do tripl krune. Barsa se muci i verujem da ce pokleknuti kad bude vazno. Molim bukace (Barsine fanove) da spuste loptu na zemlju i daju razumne komentare, hvala.
(Budimo realni, 28. septembar 2013 12:31)
"Barça set the best start in Club history" - to ti otprilike znaci da Barsa u poslednjih jedno 120 godina nikada bolje nije pocela sezonu.
"Atletiko je gazda u Madridu" - to odoka znaci da Real jednu pravu sansu nije imao, da je Atletiko promasio 2 zicera i opet pobedio na sred Bernabea.
"Disciplinska komisija Fudbalske federacije Španije suspendovala je na dve utakmice sudiju Sesara Munjisa Fernandesa." - E ovo znaci da je kradja bila bas bas ocigledna i da Real ne moze Elche da pobedi bez pomoci sudija.
Izvini ako je ovo sto si ti danas pisao bilo to "trolovanje", ja sam stvarno pomislio da verujes u to sto pises pa rekoh da ti prevedem neke stvari.

nada ZR

pre 10 godina

Navijam za Real,ali ovo veceras nisam ni sanjala.Atletiko ih je bukvalno rasformirao.nisu mogli da se sastave.Nemam pojma,koju to taktiku Anceloti primenjuje i kako misli dalje,jer ovo je prvo njegov poraz pa tek onda igraca.

Jovan

pre 10 godina

Ne razumem ovo navlacenje za real,doduse videlo se da sudija nece napraviti gresku kao na prosloj utakmici reala ali prigovori,startovi,simuliranja kakva su samo realu dozvoljena,ne znam jos ni jedan klub na planeti da moze u toj meri to da radi a da ne bude kaznjen.pa ramos treba da dobije svaku utakmicu crveni,pepe takodje,ronaldo za simuliranja svaki put makar zuti..arbeloa koentrao i di maria nisu nista bolji.pa dokle ce vise nemocni madridjani da kasape..mnogo mi je drago sto im se atletiko muski suprostavio i pobedio...

filip 12 g.

pre 10 godina

mrzim Real, evo moje licno misljenje, ne trazim niti preporuke niti bilo sta samo zelim da kazem kako mislim.
najomrazeniji klubovi za mene su:
1.REAL MADRID
2.SCHALKE 04
3.AC MILAN

Atletiko M. ima prelepe dresove.

ATLE

pre 10 godina

Olalala.. Ni Bejl od 100 miliona niti jos nekoliko njih od po 40-tak milioncica nisu pomogli, ma nije im pomogo ni "cuveni i strasni" Lukica. A ovi ljudi platili Vilju 2,5 milioncine a Costu mislim besplatno doveli. Ama crknut cu od dragosti. VIVA ATLETICO...

dzabe vam anceloti

pre 10 godina

Ozil je znao da kreira igru, al ste ga prodali, dok Bejl igra sam za sebe, a takvog jednog vec imate. Toliko novaca, a svake godine ista prica, FK SLEDECA SEZONA.

Mirko

pre 10 godina

Mozda niste primetili ali je Real "debelo"ostecen u 90 minutu.Naime ,Benzema je pao u kaznenom prostoru a sudija nije svirao penal za Real.Da je u proslom kolu sudjenje bilo ok vec sada bi mogli cestitati Barsi ili Atletiku na tituli(moja zelja je Atletiku ali tesko),Inace,veceras 80% Madrida slavi potpuno zasluzenu pobedu Atletika.

Pera pisar iz administrativnog odeljenja

pre 10 godina

Ja danas rekoh da ovo nije dan kad će Ronaldo ući u istoriju po nekoj uvrnutoj statistici, a vi mi dadoste 15 minusa.
Vi mi dajte još minusa, a ja ću da budem u pravu.
I srećni i vi i ja

Granota

pre 10 godina

Osnovna pogreška svih vas koji se čudite prodaji Özila i kupovini Balea je što posmatrate Madrid kao sportsku ekipu, a on to odavno više nije. Njega je Florentino pretvorio u preduzeće, mašinu za stvaranje para. Skoro, na godišnjoj skupštini akcionara, on uopšte nije govorio o (ne)uspesima na sportskom planu, već se hvalio o tome da mu u obrtu kapitala cela NBA gleda u leđa. To je ono što njega zanima, a ne fudbal.

Gledajte fudbal

pre 10 godina

Murinjo već fali!
Pozdrav za B92.
(Dođite na stadion!, 29. septembar 2013 00:20)
Na danasnji dan, te davne 2012-te Real na celu sa Murinjom je zaostajao 8 bodova za Barselonom koja je te davne 2012-te titulu prakticno osvojila u Decembru sa 18 bodova prednosti u odnosu na Real.
Nije proslo dovoljno vremena da ljudi zaborave Murinjove rezultate sa Realom tako da ti ta prica ne pije vodu,nikome on ne nedostaje. A vidim,i Celzi se mnogo usrecio...

PAOK

pre 10 godina

Kad vidim sta pise na dresu Atletika dodje mi da placem.Pre svega ne vidim logiku u reklamiranju druge zemlje.Dobar je Atletiko tim,ali ovo sto rade sa dresom je zalosno.Prodali se za pare.Zato je jedan Atletik Bilbao.Verovatno bi dobili mnogo para za reklamu,ali tradicija je tradicija.

Ivan

pre 10 godina

Tek će se pokazati koliko je pogubna odluka čelnika madridskog Reala da prodaju jednog od najboljih igrača kojeg su imali u poslednjoj deceniji, Mesuta Ezila, a i da otpuste Murinja, koji je imao viziju Realove igre! Kako su mogli da ispadnu tako lakomisleni, meni zaista nije jasno! Prodati MOZAK ekipe, Mesuta Ezila, a dovesti BULDOŽERA iz Premijer lige, Gereta Bejla, koji uopšte nije za sistem igre u Primeri i uopšte za sistem kakav gaji Real i španski fudbal, i to za čak 99 miliona evra, za kojih su, recimo, mogli među mladim neafirmisanim talentima širom sveta, naći bar još PET igrača poput Mesuta Ezila, sa kojima bi bili onaj pravi Real Madrid kakav žele da vide njegovi navijači a i svi pravi ljubitelji fudbala širom sveta!

Sa druge strane, već se vidi kako je mudra i pametna politika Atletika, koji nema novce kao Real, ali ima MUDROST, koju koristi pametno i ima mnooogo ukompovaniji i kompaktniji tim trenutno od svog najljućeg rivala, što je večeras i pokazao na terenu! SVAKA IM ČAST, pokazali su im kako se igra fudbal, još su im mogli i do vrha napuniti mrežu u drugom poluvremenu!

uRos

pre 10 godina

Stvarno,Real je odlicno prosao veceras.Celu utakmicu bez igre,bez sanse,katastrofa...Pepe najgori,za njim Benzema pa Koentrao,Kedira,Arbeloa,Iljaramendi??? Pa zar sa tim igracima da pobede Atletiko? Bejl ocajan,Ronaldo nista spec jedino Morata je nesto znacajno pokazao kad je usao...U Atletiku niko nista posebno osim odlicnog Koste,ostali momci su samo takticki odlicno stajali...Sve u svemu losa utakmica,na moju zalost Barsi opet ide titula.

veliki strumf

pre 10 godina

Atletiko ih je razbio, mogli su 5 da im daju. Diego Kosta je nevidjeni kralj, jeste prgav, ali biju ga samo tako a on muski trpi. C.Ronaldo, Isko i Bejl se nisu videli. Simeone fantastican takticar, a odusevio me je sa 3 izmene u 85, 87. i 88. minutu kojima je potpuno razbio ritam Reala u finisu i ocekivani pritisak, koga usled toga nije ni bilo (tako nesto Klop u finalu LS nije uradio, zato su i izgubili u 90. minutu). Anceloti jos jednom dokazao sa je prosecan trener, koji je imao nevidjenu srecu da mu odskocna daska bude jedan Milan. Sudija konacno fenomenalan, mozda 2 beznacajna previda, ali je odsudio mirno, dao kartone bas kad je trebalo da se smiri atmosfera.

Grobar89

pre 10 godina

Velika greska Reala je sto je prodao Ozila i sto nije doveo jos jednog napadaca.Bolje da su Modrica prodali nego Ozila.Fali i jedan dobar CB da zameni Pepea.

ne talasaj

pre 10 godina

javno se zahvaljujem ekipi atletiko madrida a posebno dijegu kosti na parama koje su mi doneli veceras i izvinjavam se gospodi sto nisam imao povernje da odigram cistu dvojku nego samo x2. hvala burazeri

Barcaboy

pre 10 godina

Atletiko Madrid zasluzeno dobio ali da ostavim komentar za Bejla.Ljudi nije on kriv sto je Totenhem odlicno odradio marketing i posao i sto je Real dao 100 miliona za njega,on je bio fantastican u totenhemu prosle sezone (sam dobio par ekipa,dao kljucne golove itd)..To sto je Real platio 100 miliona ne znaci da je najbolji igrac ili blizu..Dobar je igrac nema sta ali realno Ozil je bolji i to je real napravio OGROMNU gresku sto ga je prodao.Isko je isto odlican ali nema tu hemiju sa Ronaldom..napad reala je od proslogodisnjeg ubitacnog napada postao dosta dosta los ..Greska i pustanje Iguaina takodje..Sve se svodi na Ronalda sad jer benzema jednostavno izgubio zelju i motivaciju kako je murinjo otisao + iguain..Mnogo bolje je igrao kad je imao konkurenciju..Nema vise sistema kao sto je bilo kod murinja i sve ovo se znalo pre 5-6 meseci da kad murinjo ode sledi kolaps u realu..Real jednostavno nije vise taj klub od pre par godina! Pa ljudi moji PEPE je kapiten Reala kad raamos nije tu ,to govori o svemu..Plus su dobili par utakmica uz veliku pomoc sudija (ali dobro i atletiko madridu se pomaze kao i Barsi naravno).Sve u svemu mislim da ce se Barsa i Atletiko kidati ove sezone do kraja a real mora da nadje formu!

Tus

pre 10 godina

Jedna zanimljivost, Real nije dao gol prvi put posle 40 meceva! Inace, steta je sto Atletiko nema jos jednog ili dva vrhunska igraca, trenutno igraju najbolji fudbal u Spaniji, i prosle sezone su jedan dobar period bili odmah iza Barse na drugom mestu, ali ih je na kraju Real ipak pretekao. Doduse, Atletiko je pokazao da moze da igra sa najboljima (2 remija u Superkupu Spanije sa Barsom, na pocetku sezone, gde su igrali duplo bolje, smem da kazem, ali nazalost zbog gola u gostima nisu osvojili trofej) i sad ova pobeda nad Realom. Bice svakako zanimljiva sezona, moj favorit je Atletiko!

dzabe vam anceloti

pre 10 godina

Ozil je znao da kreira igru, al ste ga prodali, dok Bejl igra sam za sebe, a takvog jednog vec imate. Toliko novaca, a svake godine ista prica, FK SLEDECA SEZONA.

ATLE

pre 10 godina

Olalala.. Ni Bejl od 100 miliona niti jos nekoliko njih od po 40-tak milioncica nisu pomogli, ma nije im pomogo ni "cuveni i strasni" Lukica. A ovi ljudi platili Vilju 2,5 milioncine a Costu mislim besplatno doveli. Ama crknut cu od dragosti. VIVA ATLETICO...

Grobar89

pre 10 godina

Velika greska Reala je sto je prodao Ozila i sto nije doveo jos jednog napadaca.Bolje da su Modrica prodali nego Ozila.Fali i jedan dobar CB da zameni Pepea.

Jesús Gil

pre 10 godina

Nevjerojatno kako je Real pokraden. Ko je gledao, znao o čemu pričam.
(Rogerer, 29. septembar 2013 00:30)
Xaxaxa...Ti mora da si zaljubljen u Kristijana do usiju!!!

veliki strumf

pre 10 godina

Atletiko ih je razbio, mogli su 5 da im daju. Diego Kosta je nevidjeni kralj, jeste prgav, ali biju ga samo tako a on muski trpi. C.Ronaldo, Isko i Bejl se nisu videli. Simeone fantastican takticar, a odusevio me je sa 3 izmene u 85, 87. i 88. minutu kojima je potpuno razbio ritam Reala u finisu i ocekivani pritisak, koga usled toga nije ni bilo (tako nesto Klop u finalu LS nije uradio, zato su i izgubili u 90. minutu). Anceloti jos jednom dokazao sa je prosecan trener, koji je imao nevidjenu srecu da mu odskocna daska bude jedan Milan. Sudija konacno fenomenalan, mozda 2 beznacajna previda, ali je odsudio mirno, dao kartone bas kad je trebalo da se smiri atmosfera.

ne talasaj

pre 10 godina

javno se zahvaljujem ekipi atletiko madrida a posebno dijegu kosti na parama koje su mi doneli veceras i izvinjavam se gospodi sto nisam imao povernje da odigram cistu dvojku nego samo x2. hvala burazeri

Jel dovoljno realno?

pre 10 godina

Real sada ima dva najskuplja igraca u istoriji, igra najbolji fudbal i vrlo lako moze do tripl krune. Barsa se muci i verujem da ce pokleknuti kad bude vazno. Molim bukace (Barsine fanove) da spuste loptu na zemlju i daju razumne komentare, hvala.
(Budimo realni, 28. septembar 2013 12:31)
"Barça set the best start in Club history" - to ti otprilike znaci da Barsa u poslednjih jedno 120 godina nikada bolje nije pocela sezonu.
"Atletiko je gazda u Madridu" - to odoka znaci da Real jednu pravu sansu nije imao, da je Atletiko promasio 2 zicera i opet pobedio na sred Bernabea.
"Disciplinska komisija Fudbalske federacije Španije suspendovala je na dve utakmice sudiju Sesara Munjisa Fernandesa." - E ovo znaci da je kradja bila bas bas ocigledna i da Real ne moze Elche da pobedi bez pomoci sudija.
Izvini ako je ovo sto si ti danas pisao bilo to "trolovanje", ja sam stvarno pomislio da verujes u to sto pises pa rekoh da ti prevedem neke stvari.

Ivan

pre 10 godina

Tek će se pokazati koliko je pogubna odluka čelnika madridskog Reala da prodaju jednog od najboljih igrača kojeg su imali u poslednjoj deceniji, Mesuta Ezila, a i da otpuste Murinja, koji je imao viziju Realove igre! Kako su mogli da ispadnu tako lakomisleni, meni zaista nije jasno! Prodati MOZAK ekipe, Mesuta Ezila, a dovesti BULDOŽERA iz Premijer lige, Gereta Bejla, koji uopšte nije za sistem igre u Primeri i uopšte za sistem kakav gaji Real i španski fudbal, i to za čak 99 miliona evra, za kojih su, recimo, mogli među mladim neafirmisanim talentima širom sveta, naći bar još PET igrača poput Mesuta Ezila, sa kojima bi bili onaj pravi Real Madrid kakav žele da vide njegovi navijači a i svi pravi ljubitelji fudbala širom sveta!

Sa druge strane, već se vidi kako je mudra i pametna politika Atletika, koji nema novce kao Real, ali ima MUDROST, koju koristi pametno i ima mnooogo ukompovaniji i kompaktniji tim trenutno od svog najljućeg rivala, što je večeras i pokazao na terenu! SVAKA IM ČAST, pokazali su im kako se igra fudbal, još su im mogli i do vrha napuniti mrežu u drugom poluvremenu!

Nenad rs

pre 10 godina

Moj utisak ovog meča jeste taj Bejl,čovjek je najveća prevara modernog fudbala,od njega u svijetu ima bar trideset boljih igrača a evo deset(Messi,Ronaldo,Iniesta,Mata,Jaja Ture,Runi,Aguero,Riberi,Muler,Suarez).

NEDJA

pre 10 godina

Real Madrid nema nikakvu koncepciju,misle da se sve kupuje parama,nemaju sistem,viziju,nisu u stanju vise od deset godina da stignu ni do finala Lige Sampiona i pored enormnih ulaganja.Sta drugo reci kad oni za Iljarmendija daju 40 miliona evra?Atletiko ih je potpuno nadigrao,odrzao im je lekciju u taktici i kolektivnoj igri ali nije imao srece da ih dokrajci ne iskoristivsi nekoliko velikih prilika i umalo ih na kraju nije stigla kazna.Izdominirali su u odbrani Godin,na sredini Koke i u napadu Dijego Kosta.Atletiko je do sad najbolja ekipa u Evropi,imaju svih sedam pobeda u prvenstvu,pobedili su Zenit u Ligi Sampiona a u Superkupu su dvaput igrali nereseno sa Barsom ali su bili za nijansu bolji.Njihov najveci problem je mali fond igraca i tesko mogu zadrzati ovakav nivo tokom cele sezone.

madrid

pre 10 godina

Inace ako niste znali, atletiko je na mnogo drugih nacina gazda u gradu. Prije svega Atletiko je simbol grada dok je Real simbol kralja. Atletiko predstavlja grad Madrid i na grbu nose znak grada, to je onaj medo kakav se nalazi na centralnom trgu Madrida. Dok Real simbolizira drzavu pod kraljevom vladavinom i otpor pokrainama kao sto su Baskija, Katalonja.. i Real na znaku nosi kraljevu krunu. I ono sto je najvaznije, Atletiko ima 4 puta vise navijaca u Madridu, za njih navijaju obicni ljudi dok za Real pretezno politicki aktivne porodice.

Granota

pre 10 godina

Osnovna pogreška svih vas koji se čudite prodaji Özila i kupovini Balea je što posmatrate Madrid kao sportsku ekipu, a on to odavno više nije. Njega je Florentino pretvorio u preduzeće, mašinu za stvaranje para. Skoro, na godišnjoj skupštini akcionara, on uopšte nije govorio o (ne)uspesima na sportskom planu, već se hvalio o tome da mu u obrtu kapitala cela NBA gleda u leđa. To je ono što njega zanima, a ne fudbal.

DDD

pre 10 godina

E moji Madriđani,džabe vam milioni,džabe vam 2 "najskuplja fudbalera u istoriji",i dalje ste kilometrima iza Barse,a pogotovo 2 nemačka giganta,koji pametno ulažu novac!

Mirko

pre 10 godina

Mozda niste primetili ali je Real "debelo"ostecen u 90 minutu.Naime ,Benzema je pao u kaznenom prostoru a sudija nije svirao penal za Real.Da je u proslom kolu sudjenje bilo ok vec sada bi mogli cestitati Barsi ili Atletiku na tituli(moja zelja je Atletiku ali tesko),Inace,veceras 80% Madrida slavi potpuno zasluzenu pobedu Atletika.

Champ

pre 10 godina

Moj utisak ovog meča jeste taj Bejl,čovjek je najveća prevara modernog fudbala,od njega u svijetu ima bar trideset boljih igrača a evo deset(Messi,Ronaldo,Iniesta,Mata,Jaja Ture,Runi,Aguero,Riberi,Muler,Suarez).
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Nenad rs, 29. septembar 2013 00:03)

Slazem se. Samo bih dodao da mu je i Benzema veoma blizu. Inace, Atletiko ih je rastavio od fudbala, trebalo je bar tri komada da daju. Diego Kosta zver od igraca.

Gledajte fudbal

pre 10 godina

Murinjo već fali!
Pozdrav za B92.
(Dođite na stadion!, 29. septembar 2013 00:20)
Na danasnji dan, te davne 2012-te Real na celu sa Murinjom je zaostajao 8 bodova za Barselonom koja je te davne 2012-te titulu prakticno osvojila u Decembru sa 18 bodova prednosti u odnosu na Real.
Nije proslo dovoljno vremena da ljudi zaborave Murinjove rezultate sa Realom tako da ti ta prica ne pije vodu,nikome on ne nedostaje. A vidim,i Celzi se mnogo usrecio...

makelele lele

pre 10 godina

najveca greska reala do ove godina bila je prodaja makelelea i dovodjenje bekama, ali prodaja ozila je nesto najgluplje sto su ikada uradili

Elće, Mašćerano, Sanćez, De Mićelis, Aginareće ..........

pre 10 godina

Cini mi se kao da se komentator na tv 90 minuta trudio da objasni kako su igraci Atletika skloni kvarenju igre protivnika, igraju prljavo, valjaju se po travi, gomilu faulova prave a oni uz gol promasili 4 stopostotne sanse i potpuno nadigrali balerine iz komsiluka.

Jovan

pre 10 godina

Ne razumem ovo navlacenje za real,doduse videlo se da sudija nece napraviti gresku kao na prosloj utakmici reala ali prigovori,startovi,simuliranja kakva su samo realu dozvoljena,ne znam jos ni jedan klub na planeti da moze u toj meri to da radi a da ne bude kaznjen.pa ramos treba da dobije svaku utakmicu crveni,pepe takodje,ronaldo za simuliranja svaki put makar zuti..arbeloa koentrao i di maria nisu nista bolji.pa dokle ce vise nemocni madridjani da kasape..mnogo mi je drago sto im se atletiko muski suprostavio i pobedio...

Pera pisar iz administrativnog odeljenja

pre 10 godina

Ja danas rekoh da ovo nije dan kad će Ronaldo ući u istoriju po nekoj uvrnutoj statistici, a vi mi dadoste 15 minusa.
Vi mi dajte još minusa, a ja ću da budem u pravu.
I srećni i vi i ja

ostap bender

pre 10 godina

Igracci Reala nastavljaju da brukaju ime velikog kluba. Ovo što oni rade je najpljaviji fudbal koji gledamo poslednje decenije. Sramota je za Real jedan Pepe, Arbeola, Serhi Ramos,Koentrao...od deset startova osam su faulovi. Sa takvim odnosom normalno da nema igre . Sramota je da se takav skup tim sa toliko izuzetnih fudbalera bruka pred occima cele Evrope . Kao da su se recidivi Murinja preneli i na nesrećnog Anćelotija...Strašno je i gledati.

Tus

pre 10 godina

Jedna zanimljivost, Real nije dao gol prvi put posle 40 meceva! Inace, steta je sto Atletiko nema jos jednog ili dva vrhunska igraca, trenutno igraju najbolji fudbal u Spaniji, i prosle sezone su jedan dobar period bili odmah iza Barse na drugom mestu, ali ih je na kraju Real ipak pretekao. Doduse, Atletiko je pokazao da moze da igra sa najboljima (2 remija u Superkupu Spanije sa Barsom, na pocetku sezone, gde su igrali duplo bolje, smem da kazem, ali nazalost zbog gola u gostima nisu osvojili trofej) i sad ova pobeda nad Realom. Bice svakako zanimljiva sezona, moj favorit je Atletiko!

pavle

pre 10 godina

zasluzena pobeda atletika,arbeloa 7,8 faulova od kojih 4 za zuti,koentrao slicno,mesari,a balerina cr 7 kad god neko prodje pored njega padne,napravi kmezavu facu i onda pogled ka sudiji a ovamo snima film o tome kako je brz,snazan,skocan,fuj,barsini su simulatori,cast izuzecima a ovi imaju i mesare i padavicare,diego kosta paklen igrac,kako cuva loptu,na dobrom je putu da bude medju 2,3 spica na svetu,i naravno koke,kakav pregled igre,simeone tata,i na kraju,ilaramendi 30m,boze sacuvaj

raci

pre 10 godina

uprava reala gresi godinama, pocevsi od najvece pre desetak godina kada su otpustili del boskea, potpuno suludo. real je tada igrao izuzetno, ali ne po upravi. od tada samo padaju, kupuju sve napadace a prodaju odbranu, zadnje vezne, kreativce...besmisleno.

nada ZR

pre 10 godina

Navijam za Real,ali ovo veceras nisam ni sanjala.Atletiko ih je bukvalno rasformirao.nisu mogli da se sastave.Nemam pojma,koju to taktiku Anceloti primenjuje i kako misli dalje,jer ovo je prvo njegov poraz pa tek onda igraca.

sina

pre 10 godina

Kad vidim sta pise na dresu Atletika dodje mi da placem.Pre svega ne vidim logiku u reklamiranju druge zemlje.Dobar je Atletiko tim,ali ovo sto rade sa dresom je zalosno.Prodali se za pare.Zato je jedan Atletik Bilbao.Verovatno bi dobili mnogo para za reklamu,ali tradicija je tradicija.
(PAOK, 29. septembar 2013 00:03)

A šta su Emirati, Španska fabrika čipsa

Barcaboy

pre 10 godina

Atletiko Madrid zasluzeno dobio ali da ostavim komentar za Bejla.Ljudi nije on kriv sto je Totenhem odlicno odradio marketing i posao i sto je Real dao 100 miliona za njega,on je bio fantastican u totenhemu prosle sezone (sam dobio par ekipa,dao kljucne golove itd)..To sto je Real platio 100 miliona ne znaci da je najbolji igrac ili blizu..Dobar je igrac nema sta ali realno Ozil je bolji i to je real napravio OGROMNU gresku sto ga je prodao.Isko je isto odlican ali nema tu hemiju sa Ronaldom..napad reala je od proslogodisnjeg ubitacnog napada postao dosta dosta los ..Greska i pustanje Iguaina takodje..Sve se svodi na Ronalda sad jer benzema jednostavno izgubio zelju i motivaciju kako je murinjo otisao + iguain..Mnogo bolje je igrao kad je imao konkurenciju..Nema vise sistema kao sto je bilo kod murinja i sve ovo se znalo pre 5-6 meseci da kad murinjo ode sledi kolaps u realu..Real jednostavno nije vise taj klub od pre par godina! Pa ljudi moji PEPE je kapiten Reala kad raamos nije tu ,to govori o svemu..Plus su dobili par utakmica uz veliku pomoc sudija (ali dobro i atletiko madridu se pomaze kao i Barsi naravno).Sve u svemu mislim da ce se Barsa i Atletiko kidati ove sezone do kraja a real mora da nadje formu!

spanac

pre 10 godina

Samo tako, samo tako to srce zeli.Ponizavanje slabih ekipa, bukvalno gazenje igraca I maltretiranje, zasto?!Pa mi smo Real Madrid, kraljevski klub, moze nam se, ocerupali spansku banku zarad plate Ronalda I transfer Bejla a u Spaniji sve gora ekonomska kriza.Ta dva ista igraca vrednija od polovine spanskih klubova a ovamo moraju da se izvlace preko sudija, setite se Elcea ,e zbog toga nema da vidite titulu.Real je najvece zlo Spanije dabogda propali!!!Bravo Atletiko, bravo "sirotinjo" nasa.

blah

pre 10 godina

Borusija, Atletiko i Napoli - klubovi koji vracaju veru u fudbal. Pored ova tri, iskreno se nadam da ce i Totenhem osvojiti titulu u Engleskoj, iako vec 16 godina navijam za Junajted.

sasko

pre 10 godina

navijam za barcu godinama i opet su onakvi kakvi su bili kad su sve osvajali,atletiko svaka cast kakva ekipa kao i barca to je TIM!i zato sve pobeđuju i mislim da se bore sa barcom za titulu ove godine iako je jos rano.A real je družina puna iskopleksiranih zvezda koje igraju za sebe i koje se samo utrkuju ko ce vise da zaradjuje i kad nema sudije da pogura muce se sa skoro svakom ekipom..ovo sam rekao iskreno mišljenje a ne zato sto navijam za barcu..

Deyan

pre 10 godina

(PAOK, 29. septembar 2013 00:03)

Kako pobogu Bilbao nema reklamu, a sta je ovo ?

http://www.athletic-club.net/web/main.asp?a=7&b=26&c=238&d=1&pr=10667&sec1=&idi=2

goc21

pre 10 godina

odlicna igra Atletika trebali su bar jos 2 gola da daju..samo meni najaci utisak smor od komentatora samo prica statitsicke podatke nije mu bre ovo kosarka ili tenis i najaci je konstantno prica da atletiko faulovima kvari igru a real sinoc duplo vise faulova napravio

filip 12 g.

pre 10 godina

mrzim Real, evo moje licno misljenje, ne trazim niti preporuke niti bilo sta samo zelim da kazem kako mislim.
najomrazeniji klubovi za mene su:
1.REAL MADRID
2.SCHALKE 04
3.AC MILAN

Atletiko M. ima prelepe dresove.

deda

pre 10 godina

Uzalud trud, dzaba vam sve, nista od titule i ove godine, perez i bejl i ronaldo, i sudijska pomoc da date gol, dos'o je kraj moj kralju

Vers l'avant PSG.

pre 10 godina

Ronalo umesto da si prihvatio da prdjes u novog prvaka lige sampiona Psz ti odlucio da igras za taj Real ne ide to tako burazeru.

simeone

pre 10 godina

(Barcaboy, 29. septembar 2013 00:55)
Sve sto si napisao mogu nekako da razumem,ali da atletiko guraju sudije je van svake pameti,previse si zaslepljen barselonom i totalno si nerealan.

uRos

pre 10 godina

Stvarno,Real je odlicno prosao veceras.Celu utakmicu bez igre,bez sanse,katastrofa...Pepe najgori,za njim Benzema pa Koentrao,Kedira,Arbeloa,Iljaramendi??? Pa zar sa tim igracima da pobede Atletiko? Bejl ocajan,Ronaldo nista spec jedino Morata je nesto znacajno pokazao kad je usao...U Atletiku niko nista posebno osim odlicnog Koste,ostali momci su samo takticki odlicno stajali...Sve u svemu losa utakmica,na moju zalost Barsi opet ide titula.

NN

pre 10 godina

Murinjo tone sa Realom podjednako! Unistice Celzi. Igra mu taraba Ramires u mesto Mate koji je bolji 20 puta! Mali Oskar mu glavni organizator a nema 60 kila!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Svi pricaju o Realu, niko da napise BRAVO Atletiko! Kakva harizmaticna ekipa, pravi tim, obozavam ih. Oduvek sjajan napad, Jimmy Floyd, Vieri, Forlan, Aguero, Falkao, sad Costa. Oni, Liverpul, Napoli, Borusija, omiljene ekipe, ubedljivo. Sjajna prica, navijaci, istorija...

eto

pre 10 godina

Real igra uzasno. Ronaldo na velikim mecevima kao i uvek nestane. Sinoc je dao bar deset lopti u noge igracima Atletika. Cim se malo jace odigra na njega, on se gubi. Bejl izgubljen kod Ancelotija. Kedira ne znam ni sta igra, koja mu je uloga. Ramos i Pepe koljaci. Atletiko je imao sjajnog Kostu, sjajne stopere, odlican vezni red, i zasluzeno su slavili.

tim

pre 10 godina

Osnovna razlika izmedju Barselone i Reala je sto je Barsa tim sastavljan godinama i ima svoju filozofiju. Igraci su bliski i na terenu i van njega. Ko narusi harmoniju ide, prvo Eto, onda Ibrahimovic. Real nije tim, vec skup preplacenih igraca koji nosem paraju nebo. Neka sad smisljaju smicalice protiv Mesija, imace dovoljno vremena, sa prvenstvom su se vec oprostili.

PAOK

pre 10 godina

Kad vidim sta pise na dresu Atletika dodje mi da placem.Pre svega ne vidim logiku u reklamiranju druge zemlje.Dobar je Atletiko tim,ali ovo sto rade sa dresom je zalosno.Prodali se za pare.Zato je jedan Atletik Bilbao.Verovatno bi dobili mnogo para za reklamu,ali tradicija je tradicija.

fcb

pre 10 godina

@ pa morali su ih jednom dobit kad 35. utakmica za redom nisu dobili ni jednu protiv reala.tesko da su gazde haha (sale i posalice, 29. septembar 2013 13:18) Brate, nemoj da živiš u prošlosti, kao i Zvezda...

Dođite na stadion!

pre 10 godina

@Gledajte fudbal

Kada sam rekao da Murinjo već fali, nisam mislio na prvi deo prošle sezone, već na celokupan njegov boravak u Madridu, kada je uspeo da uzme sva tri španska trofeja, kada je u dve od tri sezone Real bio najefikasnija ekipa Primere pored neprikosnovene Barse, kada je postavljen rekord u broju bodova (100), kada je za tri godine izgubio samo jedan meč od Atletika, kada je Real imao igru, kada Barsa u poslednjih pet mečeva nije pobedila Real, itd, itd.A, za tvoju konstataciju da mu u Engleskoj ne cvetaju ruže je još uvek rano.Realno, uz Čelsi jedino još Siti može da konkuriše za titulu.Arsenal nema dužinu klupe.U naredna dva meseca će se stvari iskristalisati.
Pozdrav za B92.

Special_one!

pre 10 godina

@NN

Nemaš pojma o fudbalu.Ramireš i Mata ne igraju na istoj poziciji.Ramireš je zadnji vezni, a Mata igra ili desnog veznog spolja ili kao plejmejker.Osim toga, Oskar je najbolji strelac Čelsija ove sezone.Ti ne prisustvuješ treninzima Čelsija da bi znao ko je dobar ko nije.
I jedan savet za tebe : umesto se piše sastavljeno!
Pozdrav za B92.

Gledajte fudbal

pre 10 godina

Kada sam rekao da Murinjo već fali, nisam mislio na prvi deo prošle sezone, već na celokupan njegov boravak u Madridu, kada je uspeo da uzme sva tri španska trofeja, kada je u dve od tri sezone Real bio najefikasnija ekipa Primere pored neprikosnovene Barse, kada je postavljen rekord u broju bodova (100), kada je za tri godine izgubio samo jedan meč od Atletika, kada je Real imao igru, kada Barsa u poslednjih pet mečeva nije pobedila Real, itd, itd...
(Dođite na stadion!, 29. septembar 2013 12:51)
Ali zato sudis o Ancelotiju na osnovu 6 kola? Murinjo je uzeo je 1(jedan) bitan trofej,onu Primeru 2011/12, na nacin koji ti necu objasnjavati jer si slepo zaljubljen u "Specijalnog". Uglavnom,ona sramota od prosle nedelje je malo dete za onu sezonu. A i taj rekord od 100 bodova je prosle godine izjednacen( bese Murinjo i tada na klupi Reala). Ukupan skor protiv Barse mu je negativan, broj titula daleko manji( Barsa je za vreme Murinja osvojila 8 trofeja)... Samo se nadam da ce se Real nekako oporaviti od te epizode sa Murinjom,ostavio je dubok trag u ekipi pa su igraci nastavili da igraju kao drvosece i da se ciganisu i posle njegovog odlaska.

Saša

pre 10 godina

Trenutno, ekipe koje "IGRAJU FUDBAL" su: DORTMUND, NAPOLI, ARSENAL, TOTENHEM, ROMA, sve ostale poznate ekipe igraju pa neznam ni ja kako da se izrazim do kukavički, kakav bre REAL, BARSA(bez Mesija), ČELSI, BAJERN, muka mi je bre od njih, ...

PAOK

pre 10 godina

Kad vidim sta pise na dresu Atletika dodje mi da placem.Pre svega ne vidim logiku u reklamiranju druge zemlje.Dobar je Atletiko tim,ali ovo sto rade sa dresom je zalosno.Prodali se za pare.Zato je jedan Atletik Bilbao.Verovatno bi dobili mnogo para za reklamu,ali tradicija je tradicija.

Vers l'avant PSG.

pre 10 godina

Ronalo umesto da si prihvatio da prdjes u novog prvaka lige sampiona Psz ti odlucio da igras za taj Real ne ide to tako burazeru.

filip 12 g.

pre 10 godina

mrzim Real, evo moje licno misljenje, ne trazim niti preporuke niti bilo sta samo zelim da kazem kako mislim.
najomrazeniji klubovi za mene su:
1.REAL MADRID
2.SCHALKE 04
3.AC MILAN

Atletiko M. ima prelepe dresove.

uRos

pre 10 godina

Stvarno,Real je odlicno prosao veceras.Celu utakmicu bez igre,bez sanse,katastrofa...Pepe najgori,za njim Benzema pa Koentrao,Kedira,Arbeloa,Iljaramendi??? Pa zar sa tim igracima da pobede Atletiko? Bejl ocajan,Ronaldo nista spec jedino Morata je nesto znacajno pokazao kad je usao...U Atletiku niko nista posebno osim odlicnog Koste,ostali momci su samo takticki odlicno stajali...Sve u svemu losa utakmica,na moju zalost Barsi opet ide titula.

Nenad rs

pre 10 godina

Moj utisak ovog meča jeste taj Bejl,čovjek je najveća prevara modernog fudbala,od njega u svijetu ima bar trideset boljih igrača a evo deset(Messi,Ronaldo,Iniesta,Mata,Jaja Ture,Runi,Aguero,Riberi,Muler,Suarez).

Mirko

pre 10 godina

Mozda niste primetili ali je Real "debelo"ostecen u 90 minutu.Naime ,Benzema je pao u kaznenom prostoru a sudija nije svirao penal za Real.Da je u proslom kolu sudjenje bilo ok vec sada bi mogli cestitati Barsi ili Atletiku na tituli(moja zelja je Atletiku ali tesko),Inace,veceras 80% Madrida slavi potpuno zasluzenu pobedu Atletika.

Grobar89

pre 10 godina

Velika greska Reala je sto je prodao Ozila i sto nije doveo jos jednog napadaca.Bolje da su Modrica prodali nego Ozila.Fali i jedan dobar CB da zameni Pepea.

veliki strumf

pre 10 godina

Atletiko ih je razbio, mogli su 5 da im daju. Diego Kosta je nevidjeni kralj, jeste prgav, ali biju ga samo tako a on muski trpi. C.Ronaldo, Isko i Bejl se nisu videli. Simeone fantastican takticar, a odusevio me je sa 3 izmene u 85, 87. i 88. minutu kojima je potpuno razbio ritam Reala u finisu i ocekivani pritisak, koga usled toga nije ni bilo (tako nesto Klop u finalu LS nije uradio, zato su i izgubili u 90. minutu). Anceloti jos jednom dokazao sa je prosecan trener, koji je imao nevidjenu srecu da mu odskocna daska bude jedan Milan. Sudija konacno fenomenalan, mozda 2 beznacajna previda, ali je odsudio mirno, dao kartone bas kad je trebalo da se smiri atmosfera.

Gledajte fudbal

pre 10 godina

Murinjo već fali!
Pozdrav za B92.
(Dođite na stadion!, 29. septembar 2013 00:20)
Na danasnji dan, te davne 2012-te Real na celu sa Murinjom je zaostajao 8 bodova za Barselonom koja je te davne 2012-te titulu prakticno osvojila u Decembru sa 18 bodova prednosti u odnosu na Real.
Nije proslo dovoljno vremena da ljudi zaborave Murinjove rezultate sa Realom tako da ti ta prica ne pije vodu,nikome on ne nedostaje. A vidim,i Celzi se mnogo usrecio...

ATLE

pre 10 godina

Olalala.. Ni Bejl od 100 miliona niti jos nekoliko njih od po 40-tak milioncica nisu pomogli, ma nije im pomogo ni "cuveni i strasni" Lukica. A ovi ljudi platili Vilju 2,5 milioncine a Costu mislim besplatno doveli. Ama crknut cu od dragosti. VIVA ATLETICO...

Pera pisar iz administrativnog odeljenja

pre 10 godina

Ja danas rekoh da ovo nije dan kad će Ronaldo ući u istoriju po nekoj uvrnutoj statistici, a vi mi dadoste 15 minusa.
Vi mi dajte još minusa, a ja ću da budem u pravu.
I srećni i vi i ja

dzabe vam anceloti

pre 10 godina

Ozil je znao da kreira igru, al ste ga prodali, dok Bejl igra sam za sebe, a takvog jednog vec imate. Toliko novaca, a svake godine ista prica, FK SLEDECA SEZONA.

nada ZR

pre 10 godina

Navijam za Real,ali ovo veceras nisam ni sanjala.Atletiko ih je bukvalno rasformirao.nisu mogli da se sastave.Nemam pojma,koju to taktiku Anceloti primenjuje i kako misli dalje,jer ovo je prvo njegov poraz pa tek onda igraca.

Jovan

pre 10 godina

Ne razumem ovo navlacenje za real,doduse videlo se da sudija nece napraviti gresku kao na prosloj utakmici reala ali prigovori,startovi,simuliranja kakva su samo realu dozvoljena,ne znam jos ni jedan klub na planeti da moze u toj meri to da radi a da ne bude kaznjen.pa ramos treba da dobije svaku utakmicu crveni,pepe takodje,ronaldo za simuliranja svaki put makar zuti..arbeloa koentrao i di maria nisu nista bolji.pa dokle ce vise nemocni madridjani da kasape..mnogo mi je drago sto im se atletiko muski suprostavio i pobedio...

ostap bender

pre 10 godina

Igracci Reala nastavljaju da brukaju ime velikog kluba. Ovo što oni rade je najpljaviji fudbal koji gledamo poslednje decenije. Sramota je za Real jedan Pepe, Arbeola, Serhi Ramos,Koentrao...od deset startova osam su faulovi. Sa takvim odnosom normalno da nema igre . Sramota je da se takav skup tim sa toliko izuzetnih fudbalera bruka pred occima cele Evrope . Kao da su se recidivi Murinja preneli i na nesrećnog Anćelotija...Strašno je i gledati.

NEDJA

pre 10 godina

Real Madrid nema nikakvu koncepciju,misle da se sve kupuje parama,nemaju sistem,viziju,nisu u stanju vise od deset godina da stignu ni do finala Lige Sampiona i pored enormnih ulaganja.Sta drugo reci kad oni za Iljarmendija daju 40 miliona evra?Atletiko ih je potpuno nadigrao,odrzao im je lekciju u taktici i kolektivnoj igri ali nije imao srece da ih dokrajci ne iskoristivsi nekoliko velikih prilika i umalo ih na kraju nije stigla kazna.Izdominirali su u odbrani Godin,na sredini Koke i u napadu Dijego Kosta.Atletiko je do sad najbolja ekipa u Evropi,imaju svih sedam pobeda u prvenstvu,pobedili su Zenit u Ligi Sampiona a u Superkupu su dvaput igrali nereseno sa Barsom ali su bili za nijansu bolji.Njihov najveci problem je mali fond igraca i tesko mogu zadrzati ovakav nivo tokom cele sezone.

Dođite na stadion!

pre 10 godina

@Gledajte fudbal

Kada sam rekao da Murinjo već fali, nisam mislio na prvi deo prošle sezone, već na celokupan njegov boravak u Madridu, kada je uspeo da uzme sva tri španska trofeja, kada je u dve od tri sezone Real bio najefikasnija ekipa Primere pored neprikosnovene Barse, kada je postavljen rekord u broju bodova (100), kada je za tri godine izgubio samo jedan meč od Atletika, kada je Real imao igru, kada Barsa u poslednjih pet mečeva nije pobedila Real, itd, itd.A, za tvoju konstataciju da mu u Engleskoj ne cvetaju ruže je još uvek rano.Realno, uz Čelsi jedino još Siti može da konkuriše za titulu.Arsenal nema dužinu klupe.U naredna dva meseca će se stvari iskristalisati.
Pozdrav za B92.

Jel dovoljno realno?

pre 10 godina

Real sada ima dva najskuplja igraca u istoriji, igra najbolji fudbal i vrlo lako moze do tripl krune. Barsa se muci i verujem da ce pokleknuti kad bude vazno. Molim bukace (Barsine fanove) da spuste loptu na zemlju i daju razumne komentare, hvala.
(Budimo realni, 28. septembar 2013 12:31)
"Barça set the best start in Club history" - to ti otprilike znaci da Barsa u poslednjih jedno 120 godina nikada bolje nije pocela sezonu.
"Atletiko je gazda u Madridu" - to odoka znaci da Real jednu pravu sansu nije imao, da je Atletiko promasio 2 zicera i opet pobedio na sred Bernabea.
"Disciplinska komisija Fudbalske federacije Španije suspendovala je na dve utakmice sudiju Sesara Munjisa Fernandesa." - E ovo znaci da je kradja bila bas bas ocigledna i da Real ne moze Elche da pobedi bez pomoci sudija.
Izvini ako je ovo sto si ti danas pisao bilo to "trolovanje", ja sam stvarno pomislio da verujes u to sto pises pa rekoh da ti prevedem neke stvari.

madrid

pre 10 godina

Inace ako niste znali, atletiko je na mnogo drugih nacina gazda u gradu. Prije svega Atletiko je simbol grada dok je Real simbol kralja. Atletiko predstavlja grad Madrid i na grbu nose znak grada, to je onaj medo kakav se nalazi na centralnom trgu Madrida. Dok Real simbolizira drzavu pod kraljevom vladavinom i otpor pokrainama kao sto su Baskija, Katalonja.. i Real na znaku nosi kraljevu krunu. I ono sto je najvaznije, Atletiko ima 4 puta vise navijaca u Madridu, za njih navijaju obicni ljudi dok za Real pretezno politicki aktivne porodice.

pavle

pre 10 godina

zasluzena pobeda atletika,arbeloa 7,8 faulova od kojih 4 za zuti,koentrao slicno,mesari,a balerina cr 7 kad god neko prodje pored njega padne,napravi kmezavu facu i onda pogled ka sudiji a ovamo snima film o tome kako je brz,snazan,skocan,fuj,barsini su simulatori,cast izuzecima a ovi imaju i mesare i padavicare,diego kosta paklen igrac,kako cuva loptu,na dobrom je putu da bude medju 2,3 spica na svetu,i naravno koke,kakav pregled igre,simeone tata,i na kraju,ilaramendi 30m,boze sacuvaj

DDD

pre 10 godina

E moji Madriđani,džabe vam milioni,džabe vam 2 "najskuplja fudbalera u istoriji",i dalje ste kilometrima iza Barse,a pogotovo 2 nemačka giganta,koji pametno ulažu novac!

Jesús Gil

pre 10 godina

Nevjerojatno kako je Real pokraden. Ko je gledao, znao o čemu pričam.
(Rogerer, 29. septembar 2013 00:30)
Xaxaxa...Ti mora da si zaljubljen u Kristijana do usiju!!!

Barcaboy

pre 10 godina

Atletiko Madrid zasluzeno dobio ali da ostavim komentar za Bejla.Ljudi nije on kriv sto je Totenhem odlicno odradio marketing i posao i sto je Real dao 100 miliona za njega,on je bio fantastican u totenhemu prosle sezone (sam dobio par ekipa,dao kljucne golove itd)..To sto je Real platio 100 miliona ne znaci da je najbolji igrac ili blizu..Dobar je igrac nema sta ali realno Ozil je bolji i to je real napravio OGROMNU gresku sto ga je prodao.Isko je isto odlican ali nema tu hemiju sa Ronaldom..napad reala je od proslogodisnjeg ubitacnog napada postao dosta dosta los ..Greska i pustanje Iguaina takodje..Sve se svodi na Ronalda sad jer benzema jednostavno izgubio zelju i motivaciju kako je murinjo otisao + iguain..Mnogo bolje je igrao kad je imao konkurenciju..Nema vise sistema kao sto je bilo kod murinja i sve ovo se znalo pre 5-6 meseci da kad murinjo ode sledi kolaps u realu..Real jednostavno nije vise taj klub od pre par godina! Pa ljudi moji PEPE je kapiten Reala kad raamos nije tu ,to govori o svemu..Plus su dobili par utakmica uz veliku pomoc sudija (ali dobro i atletiko madridu se pomaze kao i Barsi naravno).Sve u svemu mislim da ce se Barsa i Atletiko kidati ove sezone do kraja a real mora da nadje formu!

Ivan

pre 10 godina

Tek će se pokazati koliko je pogubna odluka čelnika madridskog Reala da prodaju jednog od najboljih igrača kojeg su imali u poslednjoj deceniji, Mesuta Ezila, a i da otpuste Murinja, koji je imao viziju Realove igre! Kako su mogli da ispadnu tako lakomisleni, meni zaista nije jasno! Prodati MOZAK ekipe, Mesuta Ezila, a dovesti BULDOŽERA iz Premijer lige, Gereta Bejla, koji uopšte nije za sistem igre u Primeri i uopšte za sistem kakav gaji Real i španski fudbal, i to za čak 99 miliona evra, za kojih su, recimo, mogli među mladim neafirmisanim talentima širom sveta, naći bar još PET igrača poput Mesuta Ezila, sa kojima bi bili onaj pravi Real Madrid kakav žele da vide njegovi navijači a i svi pravi ljubitelji fudbala širom sveta!

Sa druge strane, već se vidi kako je mudra i pametna politika Atletika, koji nema novce kao Real, ali ima MUDROST, koju koristi pametno i ima mnooogo ukompovaniji i kompaktniji tim trenutno od svog najljućeg rivala, što je večeras i pokazao na terenu! SVAKA IM ČAST, pokazali su im kako se igra fudbal, još su im mogli i do vrha napuniti mrežu u drugom poluvremenu!

Tus

pre 10 godina

Jedna zanimljivost, Real nije dao gol prvi put posle 40 meceva! Inace, steta je sto Atletiko nema jos jednog ili dva vrhunska igraca, trenutno igraju najbolji fudbal u Spaniji, i prosle sezone su jedan dobar period bili odmah iza Barse na drugom mestu, ali ih je na kraju Real ipak pretekao. Doduse, Atletiko je pokazao da moze da igra sa najboljima (2 remija u Superkupu Spanije sa Barsom, na pocetku sezone, gde su igrali duplo bolje, smem da kazem, ali nazalost zbog gola u gostima nisu osvojili trofej) i sad ova pobeda nad Realom. Bice svakako zanimljiva sezona, moj favorit je Atletiko!

sasko

pre 10 godina

navijam za barcu godinama i opet su onakvi kakvi su bili kad su sve osvajali,atletiko svaka cast kakva ekipa kao i barca to je TIM!i zato sve pobeđuju i mislim da se bore sa barcom za titulu ove godine iako je jos rano.A real je družina puna iskopleksiranih zvezda koje igraju za sebe i koje se samo utrkuju ko ce vise da zaradjuje i kad nema sudije da pogura muce se sa skoro svakom ekipom..ovo sam rekao iskreno mišljenje a ne zato sto navijam za barcu..

ne talasaj

pre 10 godina

javno se zahvaljujem ekipi atletiko madrida a posebno dijegu kosti na parama koje su mi doneli veceras i izvinjavam se gospodi sto nisam imao povernje da odigram cistu dvojku nego samo x2. hvala burazeri

Deyan

pre 10 godina

(PAOK, 29. septembar 2013 00:03)

Kako pobogu Bilbao nema reklamu, a sta je ovo ?

http://www.athletic-club.net/web/main.asp?a=7&b=26&c=238&d=1&pr=10667&sec1=&idi=2

blah

pre 10 godina

Borusija, Atletiko i Napoli - klubovi koji vracaju veru u fudbal. Pored ova tri, iskreno se nadam da ce i Totenhem osvojiti titulu u Engleskoj, iako vec 16 godina navijam za Junajted.

Special_one!

pre 10 godina

@NN

Nemaš pojma o fudbalu.Ramireš i Mata ne igraju na istoj poziciji.Ramireš je zadnji vezni, a Mata igra ili desnog veznog spolja ili kao plejmejker.Osim toga, Oskar je najbolji strelac Čelsija ove sezone.Ti ne prisustvuješ treninzima Čelsija da bi znao ko je dobar ko nije.
I jedan savet za tebe : umesto se piše sastavljeno!
Pozdrav za B92.

Gledajte fudbal

pre 10 godina

Kada sam rekao da Murinjo već fali, nisam mislio na prvi deo prošle sezone, već na celokupan njegov boravak u Madridu, kada je uspeo da uzme sva tri španska trofeja, kada je u dve od tri sezone Real bio najefikasnija ekipa Primere pored neprikosnovene Barse, kada je postavljen rekord u broju bodova (100), kada je za tri godine izgubio samo jedan meč od Atletika, kada je Real imao igru, kada Barsa u poslednjih pet mečeva nije pobedila Real, itd, itd...
(Dođite na stadion!, 29. septembar 2013 12:51)
Ali zato sudis o Ancelotiju na osnovu 6 kola? Murinjo je uzeo je 1(jedan) bitan trofej,onu Primeru 2011/12, na nacin koji ti necu objasnjavati jer si slepo zaljubljen u "Specijalnog". Uglavnom,ona sramota od prosle nedelje je malo dete za onu sezonu. A i taj rekord od 100 bodova je prosle godine izjednacen( bese Murinjo i tada na klupi Reala). Ukupan skor protiv Barse mu je negativan, broj titula daleko manji( Barsa je za vreme Murinja osvojila 8 trofeja)... Samo se nadam da ce se Real nekako oporaviti od te epizode sa Murinjom,ostavio je dubok trag u ekipi pa su igraci nastavili da igraju kao drvosece i da se ciganisu i posle njegovog odlaska.

Elće, Mašćerano, Sanćez, De Mićelis, Aginareće ..........

pre 10 godina

Cini mi se kao da se komentator na tv 90 minuta trudio da objasni kako su igraci Atletika skloni kvarenju igre protivnika, igraju prljavo, valjaju se po travi, gomilu faulova prave a oni uz gol promasili 4 stopostotne sanse i potpuno nadigrali balerine iz komsiluka.

sina

pre 10 godina

Kad vidim sta pise na dresu Atletika dodje mi da placem.Pre svega ne vidim logiku u reklamiranju druge zemlje.Dobar je Atletiko tim,ali ovo sto rade sa dresom je zalosno.Prodali se za pare.Zato je jedan Atletik Bilbao.Verovatno bi dobili mnogo para za reklamu,ali tradicija je tradicija.
(PAOK, 29. septembar 2013 00:03)

A šta su Emirati, Španska fabrika čipsa

simeone

pre 10 godina

(Barcaboy, 29. septembar 2013 00:55)
Sve sto si napisao mogu nekako da razumem,ali da atletiko guraju sudije je van svake pameti,previse si zaslepljen barselonom i totalno si nerealan.

NN

pre 10 godina

Murinjo tone sa Realom podjednako! Unistice Celzi. Igra mu taraba Ramires u mesto Mate koji je bolji 20 puta! Mali Oskar mu glavni organizator a nema 60 kila!

raci

pre 10 godina

uprava reala gresi godinama, pocevsi od najvece pre desetak godina kada su otpustili del boskea, potpuno suludo. real je tada igrao izuzetno, ali ne po upravi. od tada samo padaju, kupuju sve napadace a prodaju odbranu, zadnje vezne, kreativce...besmisleno.

Champ

pre 10 godina

Moj utisak ovog meča jeste taj Bejl,čovjek je najveća prevara modernog fudbala,od njega u svijetu ima bar trideset boljih igrača a evo deset(Messi,Ronaldo,Iniesta,Mata,Jaja Ture,Runi,Aguero,Riberi,Muler,Suarez).
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Nenad rs, 29. septembar 2013 00:03)

Slazem se. Samo bih dodao da mu je i Benzema veoma blizu. Inace, Atletiko ih je rastavio od fudbala, trebalo je bar tri komada da daju. Diego Kosta zver od igraca.

spanac

pre 10 godina

Samo tako, samo tako to srce zeli.Ponizavanje slabih ekipa, bukvalno gazenje igraca I maltretiranje, zasto?!Pa mi smo Real Madrid, kraljevski klub, moze nam se, ocerupali spansku banku zarad plate Ronalda I transfer Bejla a u Spaniji sve gora ekonomska kriza.Ta dva ista igraca vrednija od polovine spanskih klubova a ovamo moraju da se izvlace preko sudija, setite se Elcea ,e zbog toga nema da vidite titulu.Real je najvece zlo Spanije dabogda propali!!!Bravo Atletiko, bravo "sirotinjo" nasa.

goc21

pre 10 godina

odlicna igra Atletika trebali su bar jos 2 gola da daju..samo meni najaci utisak smor od komentatora samo prica statitsicke podatke nije mu bre ovo kosarka ili tenis i najaci je konstantno prica da atletiko faulovima kvari igru a real sinoc duplo vise faulova napravio

Granota

pre 10 godina

Osnovna pogreška svih vas koji se čudite prodaji Özila i kupovini Balea je što posmatrate Madrid kao sportsku ekipu, a on to odavno više nije. Njega je Florentino pretvorio u preduzeće, mašinu za stvaranje para. Skoro, na godišnjoj skupštini akcionara, on uopšte nije govorio o (ne)uspesima na sportskom planu, već se hvalio o tome da mu u obrtu kapitala cela NBA gleda u leđa. To je ono što njega zanima, a ne fudbal.

deda

pre 10 godina

Uzalud trud, dzaba vam sve, nista od titule i ove godine, perez i bejl i ronaldo, i sudijska pomoc da date gol, dos'o je kraj moj kralju

makelele lele

pre 10 godina

najveca greska reala do ove godina bila je prodaja makelelea i dovodjenje bekama, ali prodaja ozila je nesto najgluplje sto su ikada uradili

eto

pre 10 godina

Real igra uzasno. Ronaldo na velikim mecevima kao i uvek nestane. Sinoc je dao bar deset lopti u noge igracima Atletika. Cim se malo jace odigra na njega, on se gubi. Bejl izgubljen kod Ancelotija. Kedira ne znam ni sta igra, koja mu je uloga. Ramos i Pepe koljaci. Atletiko je imao sjajnog Kostu, sjajne stopere, odlican vezni red, i zasluzeno su slavili.

tim

pre 10 godina

Osnovna razlika izmedju Barselone i Reala je sto je Barsa tim sastavljan godinama i ima svoju filozofiju. Igraci su bliski i na terenu i van njega. Ko narusi harmoniju ide, prvo Eto, onda Ibrahimovic. Real nije tim, vec skup preplacenih igraca koji nosem paraju nebo. Neka sad smisljaju smicalice protiv Mesija, imace dovoljno vremena, sa prvenstvom su se vec oprostili.

fcb

pre 10 godina

@ pa morali su ih jednom dobit kad 35. utakmica za redom nisu dobili ni jednu protiv reala.tesko da su gazde haha (sale i posalice, 29. septembar 2013 13:18) Brate, nemoj da živiš u prošlosti, kao i Zvezda...

Ljubisa livac

pre 10 godina

Svi pricaju o Realu, niko da napise BRAVO Atletiko! Kakva harizmaticna ekipa, pravi tim, obozavam ih. Oduvek sjajan napad, Jimmy Floyd, Vieri, Forlan, Aguero, Falkao, sad Costa. Oni, Liverpul, Napoli, Borusija, omiljene ekipe, ubedljivo. Sjajna prica, navijaci, istorija...

Saša

pre 10 godina

Trenutno, ekipe koje "IGRAJU FUDBAL" su: DORTMUND, NAPOLI, ARSENAL, TOTENHEM, ROMA, sve ostale poznate ekipe igraju pa neznam ni ja kako da se izrazim do kukavički, kakav bre REAL, BARSA(bez Mesija), ČELSI, BAJERN, muka mi je bre od njih, ...