Fudbal 106

Subota, 21.09.2013.

19:01

Živković blistao, Partizan pobedio

Fudbaleri Partizana pobedili su OFK Beograd kod kuće sa 2:0 u derbiju 6. kola Jelen Superlige.

Živkoviæ blistao, Partizan pobedio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

Ma kako da ne

pre 10 godina

@novicas:
Kao prvo NE pravi Djura te igrace, prave ih treneri i predsednik omladinskog pogona Moca Vukotic, a kao drugo kad je Djura prodao igraca za 10 miliona, celog jednog Savica za bar 6 godina vlasti!

NE LAZI

pre 10 godina

@Bojan:
Vazi, e pa isto tako da ne bude zabune ne verujemo ti ni rec, ocigledno je bas naprotiv da navijas za zvezdanaesterac, e onda komentar da ne mozemo nikog posteno da dobijemo vazi, za Partizan NE!!!

Srbin

pre 10 godina

Ne znam kako je trener OFK smeo da očekuje pošteno suđenje. Ne valja mu što se nervira, kad se zna prvak, ne preko terena igrom, nego lopovlukom i nameštanjem.
Da je regularno, blizanci bi moožda bili na sredini tabele.

nbt

pre 10 godina

navijac sam partizana, ali moram da kazem da je sve to slabo, posle one bruke od prelaznog roka, pa bruke u evropi ni titula nece iskupiti ocajnu upravu.

Nick

pre 10 godina

За жестоке обожаваоце Толета и судијске организације - простудирајте добро слику!

[link]
(delija60, 21. septembar 2013 22:17)

Zivkovic je ispred Volkova, nije ofsajd. Tacno se vidi da je lopta iza/na liniji, a Volkov je jedno metar iza linije.

Sa vama uvek neka komedija

pre 10 godina

Ovi grobari su komedija. Dok su prvi u prvenstvu onda je sve regularno, cim ZVEZDA dodje do prvog mesta( prosle sezone posle pobede u Ivanjici) onda je namesteno Vucic namestio ,drzavni projekat itd.
Ali onda ZVEZDA kiksne par kola i partizan dodje do prvog mesta onda je opet sve regularno....

rax gravedigger

pre 10 godina

Koliko ja znam predsednik kluba "pozajmljuje" klubu 500.000€, a potpredsednici 250.000€. E sad kako dolaze u klub, to pojma nemam! A tek pojma nemam koliko provizije uzimaju! Ako moze neko neka mi objasni. P.S. Ali da nije alkatraz ili zabranjeni koji ne predstavljaju ni 10% svih navijaca Partizana!

Ja!

pre 10 godina

За жестоке обожаваоце Толета и судијске организације - простудирајте добро слику!

http://postimg.org/image/jq6s5t33r
(delija60, 21. septembar 2013 22:17)

Sasvim si u pravu za sliku ali prvo nauci fudbalska pravila.
OFSAJD ne postoji jer je igrac Partizana iza lopte tako da apsolutno nema govora o ofsajdu.

Nenad

pre 10 godina

ja sam najzadovoljniji posetom, 2000 nije za tastaturom
(slavni klub, 21. septembar 2013 20:48)
Dok ti brojis navijace,ja brojim titule.
(kosarkaske titult odavno ne brojim, 21. septembar 2013 23:04) A ja brojim titule u Kupu-Ligi Sampiona,a ti?

Mane Z

pre 10 godina

Ja nemogu da shvatim da neko moze reci da ova danasnja pobeda nije cista,Po navijacima Zvezde Partizan evo 6 uzastopnih godina nije nijednu utakmicu dobio posteno uvek mu je pomagao ili Tole ili Sudije isto kao I ovu danasnju.Citam tamo ko neki navijac Partizana tvrdi da je prvi gol dat iz ofsajda,on pod hitno treba da ide ocnom I da zaduzi sociva sa najvecom dioptrijom.Cak sta tvrdim da je gol postojao I iz prvog puta,a Ilic ga je samo potvrdio,pogledajte malo bolje pacete videti.

shone

pre 10 godina

sad gledam snimak utakmice i tacno vidim neke stvari koje mi je pominjao jedan direktor iz jednog kluba u prvoj ligi srbije. ovih par momaka iz OFK.a , ne treba uopste igrati fudbal vise... tacno se vidi da prave takve pocetnicke greske da to nije noramlno, a proslo kolo kidaju protiv Radnickog! dok je Stanojevic bio trener, znam provereno , da kada se igralo protiv ofk.e, cak nedelju dana pre se zvalo tamo i molilo da se ne zapinje, da se pusti partizan.. eto, cinimi se da se to i veceras desilo!

VASA

pre 10 godina

poziva se veliki strumf da dodje u toku nedelje do sluzbenih prostorija na stadionu jna i preuzme nagradu za najvernijeg pratioca 6-tostrukog sampiona srbije

znalac

pre 10 godina

Grobar sam i sramota me i ovakvih utakmica i ovakvih titula. Ovo je izgubilo svaki smisao, i ptice na grani su znale šta će danas da bude. Ne znam koga više zanima ovakav fudbal kad jedna ekipa čeka 90 minuta da izgubi. A kod gola su svi na tribini videli da je ofsajd i smejali se, samo mi nije jasno zašto se raduju što tako dajemo?? Šta me briga za ovakvu titulu ako nas posle preslišaju Tun i Šamrok. (Bruka i sramota, 21. septembar 2013 21:26)jos kad bi ti bio grobar?

vs

pre 10 godina

Znaci, prvi gol Partizan iz cistog ofsajda, drugi Zivkovic sebi daje for rukom na zemlji, a Zvezdi proslo kolo kod prvog gola Srema ne sude ofsajd, i Zvezda gubi 2 boda nakon toga.Koliko je to bodova Partizan ove sezone VEC osvojio sudijskim "greskama i previdima"? Skoro sve, ostalo je darivao Bajic prosle nedelje. I kako se sudi UVEK u korist Partizana, a nikad na stetu?

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Uprava i sportski sektor,katastrofa ! O marketingu necu da pricam ! Crvena zvezda bi od svojih 6 titula u nizu napravila kao da su u najmanju ruku osvojili Primeru ! Sto se igraca tice,Kojic,Luka i Stankovic su visak ! Drugo,na pocetku sezone oteran je Zarko Tomasevic koji razbija u Belgiji i koji je odlican stoper,a ostavlja se katastrofalan igrac Stankovic ! Zatim i najveca greska,na pozajmicu je oteran levi bek/krilo Askovski,a u prvi tim uvrsten Petrovic,umesto da Stefan Askovski ostane jer trenira dugo u prvom timu i pruzao je sasvim solidne partije uvek kada je dobio sansu ! Druga najveca greska je sto se za 20-ti deo para od Mitrovica nije doveo Tejgo i sto se nije pojacala plata Ivanovu koji bi sigurno ostao u Partizanu da su ovi povecali ponudu,bar jos dve godine ! Naravno o dovodjenju Eliomara,a ne Tijaga iz Slobode necu da pricam ! Uz Tejga,Djembu,Tijaga i Ivanova,ovi mladi momci poput oba Zivkovica,Ninkovica,Jojica bi igrali toliko opusteno i bez pritiska da bi bilo uzivanje gledati ovu decu ! A ne ovako da nemaju uzora i ucitelja kad im najvise treba ! Slediti primer Vujosevica je nesto najlakse ! Mladost i iskustvo je uvek bila dobitna kombinacija !

kosarkaske titult odavno ne brojim

pre 10 godina

ja sam najzadovoljniji posetom, 2000 nije za tastaturom
(slavni klub, 21. septembar 2013 20:48)
Dok ti brojis navijace,ja brojim titule.

delija60

pre 10 godina

За жестоке обожаваоце Толета и судијске организације - простудирајте добро слику!

http://postimg.org/image/jq6s5t33r/

Djoka

pre 10 godina

Godina se stvara tenzija u javnosti da zvezda mora posto poto da uzme titulu,,,kada to ne ostvare traze krivca u drugom a negledaju u svoje dvoriste,,,lepo im je rekao i od muke pobegao iz kluba Robert Prosinecki,,,jednostavno ja bi volio titulu ali nemam KVALITETU...nemoze se na silu nista,,,da se razumemo nije ni Partizan neki hit ali je jednostavno od raspada drzavne zajednice i pod imenom Srbija ubedljivo nas najuspesniji fudbalski klub...trebace decenija ako ne i dve da zvezda stigne taj zaostatak...

mirko

pre 10 godina

Nije normalno da Gulan šutira slobodne udarce sa leve strane,jer Živković bi to mnogo bolje radio.
Dobro je što nam ne dođe onaj Petković, imamo boljeg desnog beka od njega.
Da imamo pametniju Upravu, i hrabrijeg trenera igrali bi uglavnom mladi igrači, oni nemaju kompleks, a imaju i bolju školu od ovogodišnjih pojačanja.Mislim da je i sa Pantićem trebalo korektnije razgovarati, jer je obostrani interes da momak igra. On je talentovaniji i od Živkovića.

Lazio

pre 10 godina

Veliki navijac Lazia sve bi dao da Lazio u zimskom prelaznom roku dovede Zivkovica to je igrac za velika dela Djura vec trlja ruke i merka ponude a Zekstre nicu!

Tottenham

pre 10 godina

Na stranu pobeda Partizana,ovaj Zivkovic je neverovatan,svaka caat momku al samo da ne ode u inostranstvo i da propadne,sve pohvale Zivkovicu od Zvezdasa

zexy

pre 10 godina

Za sve mukice koje se upinju da dokazu kako je kod prvog gola bio ofsajd: igrac koji centrira je najblizi gol/korner liniji sto se jasno vidi na snimku, tako da je nebitno gde su ostali igraci...

Bruka i sramota

pre 10 godina

Grobar sam i sramota me i ovakvih utakmica i ovakvih titula. Ovo je izgubilo svaki smisao, i ptice na grani su znale šta će danas da bude. Ne znam koga više zanima ovakav fudbal kad jedna ekipa čeka 90 minuta da izgubi. A kod gola su svi na tribini videli da je ofsajd i smejali se, samo mi nije jasno zašto se raduju što tako dajemo?? Šta me briga za ovakvu titulu ako nas posle preslišaju Tun i Šamrok.

emirati

pre 10 godina

Neka vidi sta propusta mladjani Pantic i slicni njemu.Zivkovic se ustalio u prvoj postavi- prikazuje svoj tenat- pozvace ga u reprezentaciju- raste mu cena,i nije tajna da se vec interesuju za njega : Benfika,Fiorentina,Bazel....!

ervin

pre 10 godina

Iskrene cestitke partizanu na pobedi, posebni mi je drago zbog mladog andrije zivkovica, nadam se samo da ce se zadrzati u klubu, a ne da to bude samo odskocna daska.

Gledalac

pre 10 godina

Panticu, Radonjicu, njihovim tatama, mamama, savetnicima i menadzerima savetujem GLEDAJTE ZIVKOVICA i vec sada se pitam da li ce moci Partizan da ga zadrzi u januaru, a vi i dalje kalkulisite, samo kako ce to izgledati iduce godine u junu mesecu.

realni

pre 10 godina

Zašto partizanu uvek sude iste sudije, vrte se njih petorica !??? A da, da bi mogli i dalje da namestaju…. a posle u Evropi jedu TRODUPLU porciju TUN-e !!! Najomiljenija riba fudbalera i navijača nk partizan ! I na ovoj utakmici stvar u svoje ruke uzeo sudija !!! Bruka i sramota !!!

bora

pre 10 godina

vidim da se ovde poteze neka prica dal je ofsajd ili ne,idite na b92 forum(fudbal tj fk partizan 2013),neko je ostavio zamznutu sliku tj situaciju pa pogledaj te

Što duže. to bolje.

pre 10 godina

Kad vidim Kojića i Stankovića na terenu momentalno mi dosadi fudbal.
(DjukaDrugi, 21. septembar 2013 19:28)

A kad ne vidim Ninkovića, malo mi je lakše.

Dobar, bolji, najbolji

pre 10 godina

Gorane, nije važno koji je tim "kvalitetniji", bitno je koji je tim bolji. Bolji pobeđuje, a "kvalitetniji" služi za zamajavanje ljudi nemogućim rečima.

Soko

pre 10 godina

Citam komentare kako je Partizan dobar za ovu ligu a nije za Evropu a niko da se seti da mi nismo Evropski vec domaci navijaci sa dva evra u zepu .Kad budete placali ulaz 70 evra ja cu vam napravit evropsku ekipu a do tada malo oladite.

Boris

pre 10 godina

Ovaj Mali Živković svakim danom i svakom utakmicom pokazuje da dugo nismo imali nekog igrača koji sa 17 godina pokazuje toliko. Prodor, šut sa obe noge i taj pozitivni bezobrazluk.
Na moju veliku žalost prodaće ga Đura već na zimu sigurno

Vladimir

pre 10 godina

Partizan sa pola snage nastavio dominaciju! Ubedljivo smo najkvalitetniji tim u ligi i nema sumnje da uzimamo titulu ali moramo uraditi sve da se kvalifikujemo u ligu sampiona, titula sama po sebi nije nista, zar je uspeh biti bolji od zvezde? Pitam se dali je Miha gledao Jojica, decko ne zna gde udara!

Privatizacija!

pre 10 godina

I ovako slab tim, kao što je Partizan, sasvim opušteno će da osvoji naše prvenstvo, zato što su ostali, blago rečeno raspad. To je pokazatelj kalva je tuga ova naša liga.

Prle i Tihi

pre 10 godina

Mali Živković je pismen i školovan fudbaler , pritom i " namazan " , kod drugog gola je sebi ( na zemlji ) dao for rukom .... Nadam se da ga neće već sutra prodati !? Igra loša ali za razliku od napaljenih komšija iz LJ.B. br.1 , Partizan i kada igra loše pobeđuje ! E sada , što to ništa ne vredi za Evropu - to je naša realnost .
P.S. / JSL je realno 4. liga Evrope ... smorno,sporo - presporo .

vragolan tole

pre 10 godina

ma tole namestio golove i prodore markovica, mitrovica, zivkovica, jovetica, klea, moreire, dijare i drugova.. ocigledno je da se svim ovim igracima sklanjanju a da se lome kosti kada s druge strane igraju super starovi poput kasalice, milijasa, kadua, evandra maestra, ninkova i drugih vedeta.. :( TOLE DOSTA JE BILO!

Torent

pre 10 godina

Ако је први Звездин гол против Јагодине означен као судијски пропуст због офсајда Оњила, онда је и овај гол Партизана из 43. минута недозвољена позиција јер се Волков налазио иза леђа одбране "романтичара".
Како је могуће да сада гробоари то нису видели...

Budimo realni

pre 10 godina

Mucenje je blaga rec, ovo je strasno. Fudbal je mrtav ziveo fudbal, jos da Kimi Trokrilni udje u teren i okaci kapitensku traku (dosad je skidao kapitenske trake) i bog da nas vidi. Treba ukinuti jelen super ligu, izgubila je svaki smisao...

N

pre 10 godina

Kod prvog gola je bio ofsajd prilikom centaršuta, pogledajte pri usporenom snimku. Nisam ostrašćen navijač, pre utakmice sam rekao sam samo želeo da ne bude sudijskih grešaka, ali očigledno da ove godine Partizan ne može da pobedi bez pomoći. Žalosno koliko je očajna utakmica.

srbijasine

pre 10 godina

Nadam se da Danilov otac gleda ovu utakmicu i vidi kako Zivkovic napreduje iz utakmice u utakmicu. Na kraju sezone ovaj klinac ce biti novi Lazar ili Mitar. Prava bi bila steta da Danilo ne zaigra za prvi tim.

Bojan

pre 10 godina

Ako cemo posteno gol je neregularan zbog ofsajda Volkova.Da ne bude zabune navijam za Partizan,ali prosto se neke stvari moraju reci i neverovatno da komentator nista ne kaze o tome,a snimak se pusta 15 puta.Ne mozemo nikog normalno da dobijemo,fudbal je u ovoj zemlji sve besmisleniji...ako je to ikako moguce.

Mustafa Vokri

pre 10 godina

Fudbaleri OFK uglavnom kombinuju na sredini terena. Izgleda da im je zabranjeno da krenu na gol. Ili ih u tome sprecava granitna odbrana jsd...

slobinator

pre 10 godina

pljačka se nastavlja.srpsko prvenstvo je sve besmislenije i praktično je već sada odlučeno,a čelnici zvezde su prekinuli protest.kod gola partizana dva igrača sami kao duhovi na gol crti u debelom ofsajdu.lopta je bačena unapred.nema govora da nije ofsajd.linijski sudija će dobiti 2 meča kazne,a partizan će ovakvim načinom doći na laganih +10 do zime i do nove toletove titule

dare

pre 10 godina

Molim upravu Partizana da me angazuje za sledece kolo za trenera, nemam licencu ali mogu da srede oni to kao Robi sto je vodio Zvezdu neko vreme, ja znam da smo mi u Srbiji svi treneri i selektori, ali kunem se zivotom, evo dajem sve sto imam, sve mi uzmite ako ekipa ne ponovi ovu igru pod palicom trenera Rasovica, ne trazim nikakvu naknadu znaci radicu za dzabe, moj mail ce vam dati ovi sa b92 pa mi se javite, ovakvo mrtvilo i bezidejnost nisam u zivotu video, a te price da nije odradio pripreme sa ovim sastavom, pa to je nesto najgluplje sto sam cuo, pa sine pripreme radi 25 igraca a ne 11 ne moze njih 11 da radi drugacije od ovih 14, pa pod mojom komandom bi ih zvali galaktikosi iz Srbije.

OFK

pre 10 godina

Koja sramota, koja farsa...Igraci OFK-a kad imaju napad trkaju se ko ce da proda loptu...Nisu potrcali ko ljudi sve vreme, ko da igraju revijalnu utakmicu, nisu se oznojili, a "Toletovi manekeni" taman koliko treba, kad ih puste da daju gol, oni ga i daju...
TOLE JE SAMO VRH LEDENOG BREGA, MAFIJA JE TO!

solicitor

pre 10 godina

Đuro, pod hitno prodaj malog Živkovića, jer sad vredi oko 5 miliona. Ako budeš čekao polusezonu vredeće 15 miliona, a ti ne znaš da prodaš za 15 miliona.
Jojić će dati gol protiv Zvezde i u kvalifikacijama za ligu Evrope, kada nam to bude najvažnije. Jojić nije u fazonu da daje golove u ostalim utakmicama.

Kojić nije u fazonu da da gol na bilo kojoj utakmici.

Toasty

pre 10 godina

Ne bavim se teorijama zavere i slicnim glupostima, neka osvoji titulu ko hoce, nego mi je neverovatno da ni komentator ne pomene ocigledan ofsajd kod gola...

veliki strumf

pre 10 godina

Najsporija utakmica, sa najvise netacnih dodavanja koju sam u zivotu gledao. Ofkini igraci kao da se jedva vuku po terenu, ne da ne mogu dva pasa da povezu, vec saigraca promase za 10 metara. Partizan nista, ima Zivkovica i Jojica, i to je to sto vredi. Ocajna utakmica bez imalo tempa u prvom poluvremenu.

cartmanx

pre 10 godina

Taman sam hteo da napisem isto sto cu i napisati kad Andrija dao 2.gol! Znaci ovo DETE koje ce uprava verovatno da proda igra SVE i beka i napadaca,krilo, asistira, i jedini je zahvalan sto PFC pobedjuje pored ocaja od igre! Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da smo bar 1/3 igraca zadrzali u poslednjih 4-5 godina, a iz godine u godinu smo sve gori ali dovoljno da budemo manje gori u ovoj ligi da bi bili prvi! Meni to nije nikakva uteha ja gori Partizan nikad nisam gledao,nema sredine terena, nemamo napadaca,konkretne igre, neko bunarenje... i ako ova uprava ostane, cemu i titule u ligi sa jos slabijim protivnicima, kad u Evropi sluzimo jos malo pa svima ko topovsko meso!Uostalom kakva drzava takav i fudbal..

lud zbunjenog

pre 10 godina

Ko je gledao LS i LE ovo mu dodje kao mucenje! :)
(najed, 21. septembar 2013 19:25)

Vi to stalno pisete pa opet gledate.. znaci znate da cete doziveti mucenje, a opet se upustate u to..

zoran

pre 10 godina

Ljudi moji sta je ovo...?? Kako se zove ovaj sport ?? Odgledah danas utakmicu 3. lige u Engleskoj, zivim u toj zemlji. Igralo se na punom stadionu...nekih 20-25.000 ljudi...atmosfera kao da je evropski kup u pitanju. Ljudi ginu na terenu...gldam ovo i ne mogu da verujem sta gledam....Ovi ljudi pod hitno trebaju da promene profesiju.
Ko ovo da kupi, kada vec pricaju o privatizaciji..? Mozda neki amzohista, ili tako neki tip koji ne zna sta da radi sa parama.
Jednom rechju, ovo je HOROR film.

Gledalac

pre 10 godina

Panticu, Radonjicu, njihovim tatama, mamama, savetnicima i menadzerima savetujem GLEDAJTE ZIVKOVICA i vec sada se pitam da li ce moci Partizan da ga zadrzi u januaru, a vi i dalje kalkulisite, samo kako ce to izgledati iduce godine u junu mesecu.

solicitor

pre 10 godina

Đuro, pod hitno prodaj malog Živkovića, jer sad vredi oko 5 miliona. Ako budeš čekao polusezonu vredeće 15 miliona, a ti ne znaš da prodaš za 15 miliona.
Jojić će dati gol protiv Zvezde i u kvalifikacijama za ligu Evrope, kada nam to bude najvažnije. Jojić nije u fazonu da daje golove u ostalim utakmicama.

Kojić nije u fazonu da da gol na bilo kojoj utakmici.

Soko

pre 10 godina

Citam komentare kako je Partizan dobar za ovu ligu a nije za Evropu a niko da se seti da mi nismo Evropski vec domaci navijaci sa dva evra u zepu .Kad budete placali ulaz 70 evra ja cu vam napravit evropsku ekipu a do tada malo oladite.

kosarkaske titult odavno ne brojim

pre 10 godina

ja sam najzadovoljniji posetom, 2000 nije za tastaturom
(slavni klub, 21. septembar 2013 20:48)
Dok ti brojis navijace,ja brojim titule.

emirati

pre 10 godina

Neka vidi sta propusta mladjani Pantic i slicni njemu.Zivkovic se ustalio u prvoj postavi- prikazuje svoj tenat- pozvace ga u reprezentaciju- raste mu cena,i nije tajna da se vec interesuju za njega : Benfika,Fiorentina,Bazel....!

Boris

pre 10 godina

Ovaj Mali Živković svakim danom i svakom utakmicom pokazuje da dugo nismo imali nekog igrača koji sa 17 godina pokazuje toliko. Prodor, šut sa obe noge i taj pozitivni bezobrazluk.
Na moju veliku žalost prodaće ga Đura već na zimu sigurno

zoran

pre 10 godina

Ljudi moji sta je ovo...?? Kako se zove ovaj sport ?? Odgledah danas utakmicu 3. lige u Engleskoj, zivim u toj zemlji. Igralo se na punom stadionu...nekih 20-25.000 ljudi...atmosfera kao da je evropski kup u pitanju. Ljudi ginu na terenu...gldam ovo i ne mogu da verujem sta gledam....Ovi ljudi pod hitno trebaju da promene profesiju.
Ko ovo da kupi, kada vec pricaju o privatizaciji..? Mozda neki amzohista, ili tako neki tip koji ne zna sta da radi sa parama.
Jednom rechju, ovo je HOROR film.

srbijasine

pre 10 godina

Nadam se da Danilov otac gleda ovu utakmicu i vidi kako Zivkovic napreduje iz utakmice u utakmicu. Na kraju sezone ovaj klinac ce biti novi Lazar ili Mitar. Prava bi bila steta da Danilo ne zaigra za prvi tim.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Uprava i sportski sektor,katastrofa ! O marketingu necu da pricam ! Crvena zvezda bi od svojih 6 titula u nizu napravila kao da su u najmanju ruku osvojili Primeru ! Sto se igraca tice,Kojic,Luka i Stankovic su visak ! Drugo,na pocetku sezone oteran je Zarko Tomasevic koji razbija u Belgiji i koji je odlican stoper,a ostavlja se katastrofalan igrac Stankovic ! Zatim i najveca greska,na pozajmicu je oteran levi bek/krilo Askovski,a u prvi tim uvrsten Petrovic,umesto da Stefan Askovski ostane jer trenira dugo u prvom timu i pruzao je sasvim solidne partije uvek kada je dobio sansu ! Druga najveca greska je sto se za 20-ti deo para od Mitrovica nije doveo Tejgo i sto se nije pojacala plata Ivanovu koji bi sigurno ostao u Partizanu da su ovi povecali ponudu,bar jos dve godine ! Naravno o dovodjenju Eliomara,a ne Tijaga iz Slobode necu da pricam ! Uz Tejga,Djembu,Tijaga i Ivanova,ovi mladi momci poput oba Zivkovica,Ninkovica,Jojica bi igrali toliko opusteno i bez pritiska da bi bilo uzivanje gledati ovu decu ! A ne ovako da nemaju uzora i ucitelja kad im najvise treba ! Slediti primer Vujosevica je nesto najlakse ! Mladost i iskustvo je uvek bila dobitna kombinacija !

vragolan tole

pre 10 godina

ma tole namestio golove i prodore markovica, mitrovica, zivkovica, jovetica, klea, moreire, dijare i drugova.. ocigledno je da se svim ovim igracima sklanjanju a da se lome kosti kada s druge strane igraju super starovi poput kasalice, milijasa, kadua, evandra maestra, ninkova i drugih vedeta.. :( TOLE DOSTA JE BILO!

zexy

pre 10 godina

Za sve mukice koje se upinju da dokazu kako je kod prvog gola bio ofsajd: igrac koji centrira je najblizi gol/korner liniji sto se jasno vidi na snimku, tako da je nebitno gde su ostali igraci...

znalac

pre 10 godina

Grobar sam i sramota me i ovakvih utakmica i ovakvih titula. Ovo je izgubilo svaki smisao, i ptice na grani su znale šta će danas da bude. Ne znam koga više zanima ovakav fudbal kad jedna ekipa čeka 90 minuta da izgubi. A kod gola su svi na tribini videli da je ofsajd i smejali se, samo mi nije jasno zašto se raduju što tako dajemo?? Šta me briga za ovakvu titulu ako nas posle preslišaju Tun i Šamrok. (Bruka i sramota, 21. septembar 2013 21:26)jos kad bi ti bio grobar?

cartmanx

pre 10 godina

Taman sam hteo da napisem isto sto cu i napisati kad Andrija dao 2.gol! Znaci ovo DETE koje ce uprava verovatno da proda igra SVE i beka i napadaca,krilo, asistira, i jedini je zahvalan sto PFC pobedjuje pored ocaja od igre! Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da smo bar 1/3 igraca zadrzali u poslednjih 4-5 godina, a iz godine u godinu smo sve gori ali dovoljno da budemo manje gori u ovoj ligi da bi bili prvi! Meni to nije nikakva uteha ja gori Partizan nikad nisam gledao,nema sredine terena, nemamo napadaca,konkretne igre, neko bunarenje... i ako ova uprava ostane, cemu i titule u ligi sa jos slabijim protivnicima, kad u Evropi sluzimo jos malo pa svima ko topovsko meso!Uostalom kakva drzava takav i fudbal..

lud zbunjenog

pre 10 godina

Ko je gledao LS i LE ovo mu dodje kao mucenje! :)
(najed, 21. septembar 2013 19:25)

Vi to stalno pisete pa opet gledate.. znaci znate da cete doziveti mucenje, a opet se upustate u to..

Djoka

pre 10 godina

Godina se stvara tenzija u javnosti da zvezda mora posto poto da uzme titulu,,,kada to ne ostvare traze krivca u drugom a negledaju u svoje dvoriste,,,lepo im je rekao i od muke pobegao iz kluba Robert Prosinecki,,,jednostavno ja bi volio titulu ali nemam KVALITETU...nemoze se na silu nista,,,da se razumemo nije ni Partizan neki hit ali je jednostavno od raspada drzavne zajednice i pod imenom Srbija ubedljivo nas najuspesniji fudbalski klub...trebace decenija ako ne i dve da zvezda stigne taj zaostatak...

Dobar, bolji, najbolji

pre 10 godina

Gorane, nije važno koji je tim "kvalitetniji", bitno je koji je tim bolji. Bolji pobeđuje, a "kvalitetniji" služi za zamajavanje ljudi nemogućim rečima.

Lazio

pre 10 godina

Veliki navijac Lazia sve bi dao da Lazio u zimskom prelaznom roku dovede Zivkovica to je igrac za velika dela Djura vec trlja ruke i merka ponude a Zekstre nicu!

Tottenham

pre 10 godina

Na stranu pobeda Partizana,ovaj Zivkovic je neverovatan,svaka caat momku al samo da ne ode u inostranstvo i da propadne,sve pohvale Zivkovicu od Zvezdasa

VASA

pre 10 godina

poziva se veliki strumf da dodje u toku nedelje do sluzbenih prostorija na stadionu jna i preuzme nagradu za najvernijeg pratioca 6-tostrukog sampiona srbije

ervin

pre 10 godina

Iskrene cestitke partizanu na pobedi, posebni mi je drago zbog mladog andrije zivkovica, nadam se samo da ce se zadrzati u klubu, a ne da to bude samo odskocna daska.

bora

pre 10 godina

vidim da se ovde poteze neka prica dal je ofsajd ili ne,idite na b92 forum(fudbal tj fk partizan 2013),neko je ostavio zamznutu sliku tj situaciju pa pogledaj te

Privatizacija!

pre 10 godina

I ovako slab tim, kao što je Partizan, sasvim opušteno će da osvoji naše prvenstvo, zato što su ostali, blago rečeno raspad. To je pokazatelj kalva je tuga ova naša liga.

Što duže. to bolje.

pre 10 godina

Kad vidim Kojića i Stankovića na terenu momentalno mi dosadi fudbal.
(DjukaDrugi, 21. septembar 2013 19:28)

A kad ne vidim Ninkovića, malo mi je lakše.

mirko

pre 10 godina

Nije normalno da Gulan šutira slobodne udarce sa leve strane,jer Živković bi to mnogo bolje radio.
Dobro je što nam ne dođe onaj Petković, imamo boljeg desnog beka od njega.
Da imamo pametniju Upravu, i hrabrijeg trenera igrali bi uglavnom mladi igrači, oni nemaju kompleks, a imaju i bolju školu od ovogodišnjih pojačanja.Mislim da je i sa Pantićem trebalo korektnije razgovarati, jer je obostrani interes da momak igra. On je talentovaniji i od Živkovića.

Vladimir

pre 10 godina

Partizan sa pola snage nastavio dominaciju! Ubedljivo smo najkvalitetniji tim u ligi i nema sumnje da uzimamo titulu ali moramo uraditi sve da se kvalifikujemo u ligu sampiona, titula sama po sebi nije nista, zar je uspeh biti bolji od zvezde? Pitam se dali je Miha gledao Jojica, decko ne zna gde udara!

dare

pre 10 godina

Molim upravu Partizana da me angazuje za sledece kolo za trenera, nemam licencu ali mogu da srede oni to kao Robi sto je vodio Zvezdu neko vreme, ja znam da smo mi u Srbiji svi treneri i selektori, ali kunem se zivotom, evo dajem sve sto imam, sve mi uzmite ako ekipa ne ponovi ovu igru pod palicom trenera Rasovica, ne trazim nikakvu naknadu znaci radicu za dzabe, moj mail ce vam dati ovi sa b92 pa mi se javite, ovakvo mrtvilo i bezidejnost nisam u zivotu video, a te price da nije odradio pripreme sa ovim sastavom, pa to je nesto najgluplje sto sam cuo, pa sine pripreme radi 25 igraca a ne 11 ne moze njih 11 da radi drugacije od ovih 14, pa pod mojom komandom bi ih zvali galaktikosi iz Srbije.

Prle i Tihi

pre 10 godina

Mali Živković je pismen i školovan fudbaler , pritom i " namazan " , kod drugog gola je sebi ( na zemlji ) dao for rukom .... Nadam se da ga neće već sutra prodati !? Igra loša ali za razliku od napaljenih komšija iz LJ.B. br.1 , Partizan i kada igra loše pobeđuje ! E sada , što to ništa ne vredi za Evropu - to je naša realnost .
P.S. / JSL je realno 4. liga Evrope ... smorno,sporo - presporo .

Bruka i sramota

pre 10 godina

Grobar sam i sramota me i ovakvih utakmica i ovakvih titula. Ovo je izgubilo svaki smisao, i ptice na grani su znale šta će danas da bude. Ne znam koga više zanima ovakav fudbal kad jedna ekipa čeka 90 minuta da izgubi. A kod gola su svi na tribini videli da je ofsajd i smejali se, samo mi nije jasno zašto se raduju što tako dajemo?? Šta me briga za ovakvu titulu ako nas posle preslišaju Tun i Šamrok.

realni

pre 10 godina

Zašto partizanu uvek sude iste sudije, vrte se njih petorica !??? A da, da bi mogli i dalje da namestaju…. a posle u Evropi jedu TRODUPLU porciju TUN-e !!! Najomiljenija riba fudbalera i navijača nk partizan ! I na ovoj utakmici stvar u svoje ruke uzeo sudija !!! Bruka i sramota !!!

delija60

pre 10 godina

За жестоке обожаваоце Толета и судијске организације - простудирајте добро слику!

http://postimg.org/image/jq6s5t33r/

veliki strumf

pre 10 godina

Najsporija utakmica, sa najvise netacnih dodavanja koju sam u zivotu gledao. Ofkini igraci kao da se jedva vuku po terenu, ne da ne mogu dva pasa da povezu, vec saigraca promase za 10 metara. Partizan nista, ima Zivkovica i Jojica, i to je to sto vredi. Ocajna utakmica bez imalo tempa u prvom poluvremenu.

vs

pre 10 godina

Znaci, prvi gol Partizan iz cistog ofsajda, drugi Zivkovic sebi daje for rukom na zemlji, a Zvezdi proslo kolo kod prvog gola Srema ne sude ofsajd, i Zvezda gubi 2 boda nakon toga.Koliko je to bodova Partizan ove sezone VEC osvojio sudijskim "greskama i previdima"? Skoro sve, ostalo je darivao Bajic prosle nedelje. I kako se sudi UVEK u korist Partizana, a nikad na stetu?

shone

pre 10 godina

sad gledam snimak utakmice i tacno vidim neke stvari koje mi je pominjao jedan direktor iz jednog kluba u prvoj ligi srbije. ovih par momaka iz OFK.a , ne treba uopste igrati fudbal vise... tacno se vidi da prave takve pocetnicke greske da to nije noramlno, a proslo kolo kidaju protiv Radnickog! dok je Stanojevic bio trener, znam provereno , da kada se igralo protiv ofk.e, cak nedelju dana pre se zvalo tamo i molilo da se ne zapinje, da se pusti partizan.. eto, cinimi se da se to i veceras desilo!

OFK

pre 10 godina

Koja sramota, koja farsa...Igraci OFK-a kad imaju napad trkaju se ko ce da proda loptu...Nisu potrcali ko ljudi sve vreme, ko da igraju revijalnu utakmicu, nisu se oznojili, a "Toletovi manekeni" taman koliko treba, kad ih puste da daju gol, oni ga i daju...
TOLE JE SAMO VRH LEDENOG BREGA, MAFIJA JE TO!

Bojan

pre 10 godina

Ako cemo posteno gol je neregularan zbog ofsajda Volkova.Da ne bude zabune navijam za Partizan,ali prosto se neke stvari moraju reci i neverovatno da komentator nista ne kaze o tome,a snimak se pusta 15 puta.Ne mozemo nikog normalno da dobijemo,fudbal je u ovoj zemlji sve besmisleniji...ako je to ikako moguce.

Torent

pre 10 godina

Ако је први Звездин гол против Јагодине означен као судијски пропуст због офсајда Оњила, онда је и овај гол Партизана из 43. минута недозвољена позиција јер се Волков налазио иза леђа одбране "романтичара".
Како је могуће да сада гробоари то нису видели...

Mustafa Vokri

pre 10 godina

Fudbaleri OFK uglavnom kombinuju na sredini terena. Izgleda da im je zabranjeno da krenu na gol. Ili ih u tome sprecava granitna odbrana jsd...

Budimo realni

pre 10 godina

Mucenje je blaga rec, ovo je strasno. Fudbal je mrtav ziveo fudbal, jos da Kimi Trokrilni udje u teren i okaci kapitensku traku (dosad je skidao kapitenske trake) i bog da nas vidi. Treba ukinuti jelen super ligu, izgubila je svaki smisao...

slobinator

pre 10 godina

pljačka se nastavlja.srpsko prvenstvo je sve besmislenije i praktično je već sada odlučeno,a čelnici zvezde su prekinuli protest.kod gola partizana dva igrača sami kao duhovi na gol crti u debelom ofsajdu.lopta je bačena unapred.nema govora da nije ofsajd.linijski sudija će dobiti 2 meča kazne,a partizan će ovakvim načinom doći na laganih +10 do zime i do nove toletove titule

Ja!

pre 10 godina

За жестоке обожаваоце Толета и судијске организације - простудирајте добро слику!

http://postimg.org/image/jq6s5t33r
(delija60, 21. septembar 2013 22:17)

Sasvim si u pravu za sliku ali prvo nauci fudbalska pravila.
OFSAJD ne postoji jer je igrac Partizana iza lopte tako da apsolutno nema govora o ofsajdu.

N

pre 10 godina

Kod prvog gola je bio ofsajd prilikom centaršuta, pogledajte pri usporenom snimku. Nisam ostrašćen navijač, pre utakmice sam rekao sam samo želeo da ne bude sudijskih grešaka, ali očigledno da ove godine Partizan ne može da pobedi bez pomoći. Žalosno koliko je očajna utakmica.

Toasty

pre 10 godina

Ne bavim se teorijama zavere i slicnim glupostima, neka osvoji titulu ko hoce, nego mi je neverovatno da ni komentator ne pomene ocigledan ofsajd kod gola...

Nick

pre 10 godina

За жестоке обожаваоце Толета и судијске организације - простудирајте добро слику!

[link]
(delija60, 21. septembar 2013 22:17)

Zivkovic je ispred Volkova, nije ofsajd. Tacno se vidi da je lopta iza/na liniji, a Volkov je jedno metar iza linije.

Mane Z

pre 10 godina

Ja nemogu da shvatim da neko moze reci da ova danasnja pobeda nije cista,Po navijacima Zvezde Partizan evo 6 uzastopnih godina nije nijednu utakmicu dobio posteno uvek mu je pomagao ili Tole ili Sudije isto kao I ovu danasnju.Citam tamo ko neki navijac Partizana tvrdi da je prvi gol dat iz ofsajda,on pod hitno treba da ide ocnom I da zaduzi sociva sa najvecom dioptrijom.Cak sta tvrdim da je gol postojao I iz prvog puta,a Ilic ga je samo potvrdio,pogledajte malo bolje pacete videti.

nbt

pre 10 godina

navijac sam partizana, ali moram da kazem da je sve to slabo, posle one bruke od prelaznog roka, pa bruke u evropi ni titula nece iskupiti ocajnu upravu.

rax gravedigger

pre 10 godina

Koliko ja znam predsednik kluba "pozajmljuje" klubu 500.000€, a potpredsednici 250.000€. E sad kako dolaze u klub, to pojma nemam! A tek pojma nemam koliko provizije uzimaju! Ako moze neko neka mi objasni. P.S. Ali da nije alkatraz ili zabranjeni koji ne predstavljaju ni 10% svih navijaca Partizana!

Sa vama uvek neka komedija

pre 10 godina

Ovi grobari su komedija. Dok su prvi u prvenstvu onda je sve regularno, cim ZVEZDA dodje do prvog mesta( prosle sezone posle pobede u Ivanjici) onda je namesteno Vucic namestio ,drzavni projekat itd.
Ali onda ZVEZDA kiksne par kola i partizan dodje do prvog mesta onda je opet sve regularno....

Nenad

pre 10 godina

ja sam najzadovoljniji posetom, 2000 nije za tastaturom
(slavni klub, 21. septembar 2013 20:48)
Dok ti brojis navijace,ja brojim titule.
(kosarkaske titult odavno ne brojim, 21. septembar 2013 23:04) A ja brojim titule u Kupu-Ligi Sampiona,a ti?

Srbin

pre 10 godina

Ne znam kako je trener OFK smeo da očekuje pošteno suđenje. Ne valja mu što se nervira, kad se zna prvak, ne preko terena igrom, nego lopovlukom i nameštanjem.
Da je regularno, blizanci bi moožda bili na sredini tabele.

Ma kako da ne

pre 10 godina

@novicas:
Kao prvo NE pravi Djura te igrace, prave ih treneri i predsednik omladinskog pogona Moca Vukotic, a kao drugo kad je Djura prodao igraca za 10 miliona, celog jednog Savica za bar 6 godina vlasti!

NE LAZI

pre 10 godina

@Bojan:
Vazi, e pa isto tako da ne bude zabune ne verujemo ti ni rec, ocigledno je bas naprotiv da navijas za zvezdanaesterac, e onda komentar da ne mozemo nikog posteno da dobijemo vazi, za Partizan NE!!!

Bruka i sramota

pre 10 godina

Grobar sam i sramota me i ovakvih utakmica i ovakvih titula. Ovo je izgubilo svaki smisao, i ptice na grani su znale šta će danas da bude. Ne znam koga više zanima ovakav fudbal kad jedna ekipa čeka 90 minuta da izgubi. A kod gola su svi na tribini videli da je ofsajd i smejali se, samo mi nije jasno zašto se raduju što tako dajemo?? Šta me briga za ovakvu titulu ako nas posle preslišaju Tun i Šamrok.

vs

pre 10 godina

Znaci, prvi gol Partizan iz cistog ofsajda, drugi Zivkovic sebi daje for rukom na zemlji, a Zvezdi proslo kolo kod prvog gola Srema ne sude ofsajd, i Zvezda gubi 2 boda nakon toga.Koliko je to bodova Partizan ove sezone VEC osvojio sudijskim "greskama i previdima"? Skoro sve, ostalo je darivao Bajic prosle nedelje. I kako se sudi UVEK u korist Partizana, a nikad na stetu?

realni

pre 10 godina

Zašto partizanu uvek sude iste sudije, vrte se njih petorica !??? A da, da bi mogli i dalje da namestaju…. a posle u Evropi jedu TRODUPLU porciju TUN-e !!! Najomiljenija riba fudbalera i navijača nk partizan ! I na ovoj utakmici stvar u svoje ruke uzeo sudija !!! Bruka i sramota !!!

shone

pre 10 godina

sad gledam snimak utakmice i tacno vidim neke stvari koje mi je pominjao jedan direktor iz jednog kluba u prvoj ligi srbije. ovih par momaka iz OFK.a , ne treba uopste igrati fudbal vise... tacno se vidi da prave takve pocetnicke greske da to nije noramlno, a proslo kolo kidaju protiv Radnickog! dok je Stanojevic bio trener, znam provereno , da kada se igralo protiv ofk.e, cak nedelju dana pre se zvalo tamo i molilo da se ne zapinje, da se pusti partizan.. eto, cinimi se da se to i veceras desilo!

zoran

pre 10 godina

Ljudi moji sta je ovo...?? Kako se zove ovaj sport ?? Odgledah danas utakmicu 3. lige u Engleskoj, zivim u toj zemlji. Igralo se na punom stadionu...nekih 20-25.000 ljudi...atmosfera kao da je evropski kup u pitanju. Ljudi ginu na terenu...gldam ovo i ne mogu da verujem sta gledam....Ovi ljudi pod hitno trebaju da promene profesiju.
Ko ovo da kupi, kada vec pricaju o privatizaciji..? Mozda neki amzohista, ili tako neki tip koji ne zna sta da radi sa parama.
Jednom rechju, ovo je HOROR film.

znalac

pre 10 godina

Grobar sam i sramota me i ovakvih utakmica i ovakvih titula. Ovo je izgubilo svaki smisao, i ptice na grani su znale šta će danas da bude. Ne znam koga više zanima ovakav fudbal kad jedna ekipa čeka 90 minuta da izgubi. A kod gola su svi na tribini videli da je ofsajd i smejali se, samo mi nije jasno zašto se raduju što tako dajemo?? Šta me briga za ovakvu titulu ako nas posle preslišaju Tun i Šamrok. (Bruka i sramota, 21. septembar 2013 21:26)jos kad bi ti bio grobar?

OFK

pre 10 godina

Koja sramota, koja farsa...Igraci OFK-a kad imaju napad trkaju se ko ce da proda loptu...Nisu potrcali ko ljudi sve vreme, ko da igraju revijalnu utakmicu, nisu se oznojili, a "Toletovi manekeni" taman koliko treba, kad ih puste da daju gol, oni ga i daju...
TOLE JE SAMO VRH LEDENOG BREGA, MAFIJA JE TO!

slobinator

pre 10 godina

pljačka se nastavlja.srpsko prvenstvo je sve besmislenije i praktično je već sada odlučeno,a čelnici zvezde su prekinuli protest.kod gola partizana dva igrača sami kao duhovi na gol crti u debelom ofsajdu.lopta je bačena unapred.nema govora da nije ofsajd.linijski sudija će dobiti 2 meča kazne,a partizan će ovakvim načinom doći na laganih +10 do zime i do nove toletove titule

Bojan

pre 10 godina

Ako cemo posteno gol je neregularan zbog ofsajda Volkova.Da ne bude zabune navijam za Partizan,ali prosto se neke stvari moraju reci i neverovatno da komentator nista ne kaze o tome,a snimak se pusta 15 puta.Ne mozemo nikog normalno da dobijemo,fudbal je u ovoj zemlji sve besmisleniji...ako je to ikako moguce.

N

pre 10 godina

Kod prvog gola je bio ofsajd prilikom centaršuta, pogledajte pri usporenom snimku. Nisam ostrašćen navijač, pre utakmice sam rekao sam samo želeo da ne bude sudijskih grešaka, ali očigledno da ove godine Partizan ne može da pobedi bez pomoći. Žalosno koliko je očajna utakmica.

Toasty

pre 10 godina

Ne bavim se teorijama zavere i slicnim glupostima, neka osvoji titulu ko hoce, nego mi je neverovatno da ni komentator ne pomene ocigledan ofsajd kod gola...

Torent

pre 10 godina

Ако је први Звездин гол против Јагодине означен као судијски пропуст због офсајда Оњила, онда је и овај гол Партизана из 43. минута недозвољена позиција јер се Волков налазио иза леђа одбране "романтичара".
Како је могуће да сада гробоари то нису видели...

Mustafa Vokri

pre 10 godina

Fudbaleri OFK uglavnom kombinuju na sredini terena. Izgleda da im je zabranjeno da krenu na gol. Ili ih u tome sprecava granitna odbrana jsd...

delija60

pre 10 godina

За жестоке обожаваоце Толета и судијске организације - простудирајте добро слику!

http://postimg.org/image/jq6s5t33r/

Budimo realni

pre 10 godina

Mucenje je blaga rec, ovo je strasno. Fudbal je mrtav ziveo fudbal, jos da Kimi Trokrilni udje u teren i okaci kapitensku traku (dosad je skidao kapitenske trake) i bog da nas vidi. Treba ukinuti jelen super ligu, izgubila je svaki smisao...

veliki strumf

pre 10 godina

Najsporija utakmica, sa najvise netacnih dodavanja koju sam u zivotu gledao. Ofkini igraci kao da se jedva vuku po terenu, ne da ne mogu dva pasa da povezu, vec saigraca promase za 10 metara. Partizan nista, ima Zivkovica i Jojica, i to je to sto vredi. Ocajna utakmica bez imalo tempa u prvom poluvremenu.

Vladimir

pre 10 godina

Partizan sa pola snage nastavio dominaciju! Ubedljivo smo najkvalitetniji tim u ligi i nema sumnje da uzimamo titulu ali moramo uraditi sve da se kvalifikujemo u ligu sampiona, titula sama po sebi nije nista, zar je uspeh biti bolji od zvezde? Pitam se dali je Miha gledao Jojica, decko ne zna gde udara!

Što duže. to bolje.

pre 10 godina

Kad vidim Kojića i Stankovića na terenu momentalno mi dosadi fudbal.
(DjukaDrugi, 21. septembar 2013 19:28)

A kad ne vidim Ninkovića, malo mi je lakše.

Prle i Tihi

pre 10 godina

Mali Živković je pismen i školovan fudbaler , pritom i " namazan " , kod drugog gola je sebi ( na zemlji ) dao for rukom .... Nadam se da ga neće već sutra prodati !? Igra loša ali za razliku od napaljenih komšija iz LJ.B. br.1 , Partizan i kada igra loše pobeđuje ! E sada , što to ništa ne vredi za Evropu - to je naša realnost .
P.S. / JSL je realno 4. liga Evrope ... smorno,sporo - presporo .

Srbin

pre 10 godina

Ne znam kako je trener OFK smeo da očekuje pošteno suđenje. Ne valja mu što se nervira, kad se zna prvak, ne preko terena igrom, nego lopovlukom i nameštanjem.
Da je regularno, blizanci bi moožda bili na sredini tabele.

Sa vama uvek neka komedija

pre 10 godina

Ovi grobari su komedija. Dok su prvi u prvenstvu onda je sve regularno, cim ZVEZDA dodje do prvog mesta( prosle sezone posle pobede u Ivanjici) onda je namesteno Vucic namestio ,drzavni projekat itd.
Ali onda ZVEZDA kiksne par kola i partizan dodje do prvog mesta onda je opet sve regularno....

Soko

pre 10 godina

Citam komentare kako je Partizan dobar za ovu ligu a nije za Evropu a niko da se seti da mi nismo Evropski vec domaci navijaci sa dva evra u zepu .Kad budete placali ulaz 70 evra ja cu vam napravit evropsku ekipu a do tada malo oladite.

vragolan tole

pre 10 godina

ma tole namestio golove i prodore markovica, mitrovica, zivkovica, jovetica, klea, moreire, dijare i drugova.. ocigledno je da se svim ovim igracima sklanjanju a da se lome kosti kada s druge strane igraju super starovi poput kasalice, milijasa, kadua, evandra maestra, ninkova i drugih vedeta.. :( TOLE DOSTA JE BILO!

Lazio

pre 10 godina

Veliki navijac Lazia sve bi dao da Lazio u zimskom prelaznom roku dovede Zivkovica to je igrac za velika dela Djura vec trlja ruke i merka ponude a Zekstre nicu!

Djoka

pre 10 godina

Godina se stvara tenzija u javnosti da zvezda mora posto poto da uzme titulu,,,kada to ne ostvare traze krivca u drugom a negledaju u svoje dvoriste,,,lepo im je rekao i od muke pobegao iz kluba Robert Prosinecki,,,jednostavno ja bi volio titulu ali nemam KVALITETU...nemoze se na silu nista,,,da se razumemo nije ni Partizan neki hit ali je jednostavno od raspada drzavne zajednice i pod imenom Srbija ubedljivo nas najuspesniji fudbalski klub...trebace decenija ako ne i dve da zvezda stigne taj zaostatak...

kosarkaske titult odavno ne brojim

pre 10 godina

ja sam najzadovoljniji posetom, 2000 nije za tastaturom
(slavni klub, 21. septembar 2013 20:48)
Dok ti brojis navijace,ja brojim titule.

dare

pre 10 godina

Molim upravu Partizana da me angazuje za sledece kolo za trenera, nemam licencu ali mogu da srede oni to kao Robi sto je vodio Zvezdu neko vreme, ja znam da smo mi u Srbiji svi treneri i selektori, ali kunem se zivotom, evo dajem sve sto imam, sve mi uzmite ako ekipa ne ponovi ovu igru pod palicom trenera Rasovica, ne trazim nikakvu naknadu znaci radicu za dzabe, moj mail ce vam dati ovi sa b92 pa mi se javite, ovakvo mrtvilo i bezidejnost nisam u zivotu video, a te price da nije odradio pripreme sa ovim sastavom, pa to je nesto najgluplje sto sam cuo, pa sine pripreme radi 25 igraca a ne 11 ne moze njih 11 da radi drugacije od ovih 14, pa pod mojom komandom bi ih zvali galaktikosi iz Srbije.

Nenad

pre 10 godina

ja sam najzadovoljniji posetom, 2000 nije za tastaturom
(slavni klub, 21. septembar 2013 20:48)
Dok ti brojis navijace,ja brojim titule.
(kosarkaske titult odavno ne brojim, 21. septembar 2013 23:04) A ja brojim titule u Kupu-Ligi Sampiona,a ti?

Gledalac

pre 10 godina

Panticu, Radonjicu, njihovim tatama, mamama, savetnicima i menadzerima savetujem GLEDAJTE ZIVKOVICA i vec sada se pitam da li ce moci Partizan da ga zadrzi u januaru, a vi i dalje kalkulisite, samo kako ce to izgledati iduce godine u junu mesecu.

VASA

pre 10 godina

poziva se veliki strumf da dodje u toku nedelje do sluzbenih prostorija na stadionu jna i preuzme nagradu za najvernijeg pratioca 6-tostrukog sampiona srbije

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Uprava i sportski sektor,katastrofa ! O marketingu necu da pricam ! Crvena zvezda bi od svojih 6 titula u nizu napravila kao da su u najmanju ruku osvojili Primeru ! Sto se igraca tice,Kojic,Luka i Stankovic su visak ! Drugo,na pocetku sezone oteran je Zarko Tomasevic koji razbija u Belgiji i koji je odlican stoper,a ostavlja se katastrofalan igrac Stankovic ! Zatim i najveca greska,na pozajmicu je oteran levi bek/krilo Askovski,a u prvi tim uvrsten Petrovic,umesto da Stefan Askovski ostane jer trenira dugo u prvom timu i pruzao je sasvim solidne partije uvek kada je dobio sansu ! Druga najveca greska je sto se za 20-ti deo para od Mitrovica nije doveo Tejgo i sto se nije pojacala plata Ivanovu koji bi sigurno ostao u Partizanu da su ovi povecali ponudu,bar jos dve godine ! Naravno o dovodjenju Eliomara,a ne Tijaga iz Slobode necu da pricam ! Uz Tejga,Djembu,Tijaga i Ivanova,ovi mladi momci poput oba Zivkovica,Ninkovica,Jojica bi igrali toliko opusteno i bez pritiska da bi bilo uzivanje gledati ovu decu ! A ne ovako da nemaju uzora i ucitelja kad im najvise treba ! Slediti primer Vujosevica je nesto najlakse ! Mladost i iskustvo je uvek bila dobitna kombinacija !

cartmanx

pre 10 godina

Taman sam hteo da napisem isto sto cu i napisati kad Andrija dao 2.gol! Znaci ovo DETE koje ce uprava verovatno da proda igra SVE i beka i napadaca,krilo, asistira, i jedini je zahvalan sto PFC pobedjuje pored ocaja od igre! Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da smo bar 1/3 igraca zadrzali u poslednjih 4-5 godina, a iz godine u godinu smo sve gori ali dovoljno da budemo manje gori u ovoj ligi da bi bili prvi! Meni to nije nikakva uteha ja gori Partizan nikad nisam gledao,nema sredine terena, nemamo napadaca,konkretne igre, neko bunarenje... i ako ova uprava ostane, cemu i titule u ligi sa jos slabijim protivnicima, kad u Evropi sluzimo jos malo pa svima ko topovsko meso!Uostalom kakva drzava takav i fudbal..

Privatizacija!

pre 10 godina

I ovako slab tim, kao što je Partizan, sasvim opušteno će da osvoji naše prvenstvo, zato što su ostali, blago rečeno raspad. To je pokazatelj kalva je tuga ova naša liga.

srbijasine

pre 10 godina

Nadam se da Danilov otac gleda ovu utakmicu i vidi kako Zivkovic napreduje iz utakmice u utakmicu. Na kraju sezone ovaj klinac ce biti novi Lazar ili Mitar. Prava bi bila steta da Danilo ne zaigra za prvi tim.

lud zbunjenog

pre 10 godina

Ko je gledao LS i LE ovo mu dodje kao mucenje! :)
(najed, 21. septembar 2013 19:25)

Vi to stalno pisete pa opet gledate.. znaci znate da cete doziveti mucenje, a opet se upustate u to..

solicitor

pre 10 godina

Đuro, pod hitno prodaj malog Živkovića, jer sad vredi oko 5 miliona. Ako budeš čekao polusezonu vredeće 15 miliona, a ti ne znaš da prodaš za 15 miliona.
Jojić će dati gol protiv Zvezde i u kvalifikacijama za ligu Evrope, kada nam to bude najvažnije. Jojić nije u fazonu da daje golove u ostalim utakmicama.

Kojić nije u fazonu da da gol na bilo kojoj utakmici.

emirati

pre 10 godina

Neka vidi sta propusta mladjani Pantic i slicni njemu.Zivkovic se ustalio u prvoj postavi- prikazuje svoj tenat- pozvace ga u reprezentaciju- raste mu cena,i nije tajna da se vec interesuju za njega : Benfika,Fiorentina,Bazel....!

Dobar, bolji, najbolji

pre 10 godina

Gorane, nije važno koji je tim "kvalitetniji", bitno je koji je tim bolji. Bolji pobeđuje, a "kvalitetniji" služi za zamajavanje ljudi nemogućim rečima.

Boris

pre 10 godina

Ovaj Mali Živković svakim danom i svakom utakmicom pokazuje da dugo nismo imali nekog igrača koji sa 17 godina pokazuje toliko. Prodor, šut sa obe noge i taj pozitivni bezobrazluk.
Na moju veliku žalost prodaće ga Đura već na zimu sigurno

Tottenham

pre 10 godina

Na stranu pobeda Partizana,ovaj Zivkovic je neverovatan,svaka caat momku al samo da ne ode u inostranstvo i da propadne,sve pohvale Zivkovicu od Zvezdasa

zexy

pre 10 godina

Za sve mukice koje se upinju da dokazu kako je kod prvog gola bio ofsajd: igrac koji centrira je najblizi gol/korner liniji sto se jasno vidi na snimku, tako da je nebitno gde su ostali igraci...

ervin

pre 10 godina

Iskrene cestitke partizanu na pobedi, posebni mi je drago zbog mladog andrije zivkovica, nadam se samo da ce se zadrzati u klubu, a ne da to bude samo odskocna daska.

bora

pre 10 godina

vidim da se ovde poteze neka prica dal je ofsajd ili ne,idite na b92 forum(fudbal tj fk partizan 2013),neko je ostavio zamznutu sliku tj situaciju pa pogledaj te

mirko

pre 10 godina

Nije normalno da Gulan šutira slobodne udarce sa leve strane,jer Živković bi to mnogo bolje radio.
Dobro je što nam ne dođe onaj Petković, imamo boljeg desnog beka od njega.
Da imamo pametniju Upravu, i hrabrijeg trenera igrali bi uglavnom mladi igrači, oni nemaju kompleks, a imaju i bolju školu od ovogodišnjih pojačanja.Mislim da je i sa Pantićem trebalo korektnije razgovarati, jer je obostrani interes da momak igra. On je talentovaniji i od Živkovića.

nbt

pre 10 godina

navijac sam partizana, ali moram da kazem da je sve to slabo, posle one bruke od prelaznog roka, pa bruke u evropi ni titula nece iskupiti ocajnu upravu.

Ja!

pre 10 godina

За жестоке обожаваоце Толета и судијске организације - простудирајте добро слику!

http://postimg.org/image/jq6s5t33r
(delija60, 21. septembar 2013 22:17)

Sasvim si u pravu za sliku ali prvo nauci fudbalska pravila.
OFSAJD ne postoji jer je igrac Partizana iza lopte tako da apsolutno nema govora o ofsajdu.

rax gravedigger

pre 10 godina

Koliko ja znam predsednik kluba "pozajmljuje" klubu 500.000€, a potpredsednici 250.000€. E sad kako dolaze u klub, to pojma nemam! A tek pojma nemam koliko provizije uzimaju! Ako moze neko neka mi objasni. P.S. Ali da nije alkatraz ili zabranjeni koji ne predstavljaju ni 10% svih navijaca Partizana!

Nick

pre 10 godina

За жестоке обожаваоце Толета и судијске организације - простудирајте добро слику!

[link]
(delija60, 21. septembar 2013 22:17)

Zivkovic je ispred Volkova, nije ofsajd. Tacno se vidi da je lopta iza/na liniji, a Volkov je jedno metar iza linije.

NE LAZI

pre 10 godina

@Bojan:
Vazi, e pa isto tako da ne bude zabune ne verujemo ti ni rec, ocigledno je bas naprotiv da navijas za zvezdanaesterac, e onda komentar da ne mozemo nikog posteno da dobijemo vazi, za Partizan NE!!!

Mane Z

pre 10 godina

Ja nemogu da shvatim da neko moze reci da ova danasnja pobeda nije cista,Po navijacima Zvezde Partizan evo 6 uzastopnih godina nije nijednu utakmicu dobio posteno uvek mu je pomagao ili Tole ili Sudije isto kao I ovu danasnju.Citam tamo ko neki navijac Partizana tvrdi da je prvi gol dat iz ofsajda,on pod hitno treba da ide ocnom I da zaduzi sociva sa najvecom dioptrijom.Cak sta tvrdim da je gol postojao I iz prvog puta,a Ilic ga je samo potvrdio,pogledajte malo bolje pacete videti.

Ma kako da ne

pre 10 godina

@novicas:
Kao prvo NE pravi Djura te igrace, prave ih treneri i predsednik omladinskog pogona Moca Vukotic, a kao drugo kad je Djura prodao igraca za 10 miliona, celog jednog Savica za bar 6 godina vlasti!