Tenis 188

Nedelja, 15.09.2013.

13:55

Srbija u finalu Dejvis kupa!

Srpski teniseri plasirali su se u finale Dejvis kupa, pobedom nad selekcijom Kanade, ukupnim rezultatom 3:2!

Srbija u finalu Dejvis kupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

188 Komentari

Sortiraj po:

Branko

pre 10 godina

"Podgoricaninu" imam jednu malu porikicu za tebe ):
Ti navijas za Raonica kao Kanadjanina a ne za Crnogorca!!! Da toliko voli Crnu Goru on bi igrao ze vasu reprezentaciju a nebi otisao u Kanadu, primio njihovo drzavljanstvoi i odlucio da gra za njih. Ustvari, ko bi igrao za otrcani TSCG kada on fakticki I nepostoji!!! Da ti nije zao sto se Srbija odcepila od Crne Gore I ima jednu od najelitnijih teniskih reprezentacija na svetu. Ti slobodno mozes da se pridruzis I da navijas za Srbiju jer to nije sramota nego velika cast.
Branko (Teniser) iz Amerike

Tina

pre 10 godina

Baš su ovi tenisači dosadni, pa zar nije i njihov "veliki" tenisač Ivanišević učio tenis u Beogradu od Jelene Genčić? Trebalo bi to iskreno da priznaju, mnogo su nešto zaboravni!

Davitelj protiv davitelja

pre 10 godina

...A sada odluciti brzo u kojoj dvorani cemo igrati finale. Onda spravite teren i da Zimoljic i Bozoljac treniraju na njemu dan i noc...
(BobBGD, 15. septembar 2013 20:35)

Bojim se da za jednog od navedene dvojice ni to ne pomaze. Toliko je postao predvidljiv, a i spor, da se treba okrenuti nekoj drugoj dubl kombinaciji. Sto pre, to bolje.
Sve ima svoje vreme, koje dodje ...i polako prodje. Nije stvar u godinama, pogledajte Nestora, stvar je u tome da je ... proslo. Tako nekako. Izduvalo se. Ne moze se dubl samo dobijati na iskustvo. Nekada je to moglo, u 2014 vise nece. USO je to sasvim lepo pokazao, u sve tri konkurencije dubla.
Sa dobrim dublom imamo odlican tim, bez dubla, imamo uglavnom samo Noleta i ponekad Tipsu. Steta da se za (sada) tako veliku tenisku naciju tako ne misli na buducnost.
'Ajd, uzdravlje, i pamet u glavu selektore!

Muči jado!

pre 10 godina

Jedva se provukoste. Niđe vas neće bit u finale.
(CT, 15. septembar 2013 21:32)

Vas nema ni na listi. Pardon, eno vas na 88. mestu. Gori ste od Omana, Haitija ili Pakistana, a Barbados je sila za vas na 63 poziciji!

johan

pre 10 godina

Veliko hvala Nole, Janko, Nenade i Ilija ( pobeda naseg dubla protiv brace Brajan u sred SAD se nikada ne sme zaboraviti ). Jos samo jedan korak, mozete vi to kada znate da su milioni vasih sunarodnika uz vas!

PS. Besmisleno je da kazem bez pritiska u finalu, sami ste sebe doveli u "nezgodnu" situaciju :) Srecno!

c7-5

pre 10 godina

Mozda bih i navijala nekad za Crnu Goru,ali ne mogu nikako i pored najbolje volje kad cujem "e viva...."(dalje mi se povraca).Ni navijati na svom jeziku.(cg)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svetlana, 15. septembar 2013 20:34)

Svetlana, mozda ti nisi dobro upucena. To su mozda neke nove reci u novom crnogorskom jeziku??

cuc

pre 10 godina

Idemo Milose do pobjede! Ubijaj servisom! E viva Montenegro!!!
(podgoricanin, 15. septembar 2013 14:15)
E moji "aqua viva Montenegro"! Raonići pričaju tvojim jezikom (srpskim, crnogorskim, kakvim god) i nemaju te italijanizpvane pokliče... I BTW, na YouTube-u imaš kako je Miloš "ohladio" vašu zemlju po pitanju nastupanja - kratko, jasno i nedvosmisleno. Nama Nestorović i Dančević nisu potrebni.

petar

pre 10 godina

teniser je 2005 gledao tenisača kako igra finale, a te 2005 se u vasoj domovini nije ni znalo sto je tenis i kako se igra, nemoj lagat da je iko pratio tenis prije nego sto je djokovic doso.. najezim se od tuge i ocaja kad vidim takve komentare, posto sam dobro upucen u vasu tenisersku proslost, a u nasu tenisacku jos bolje

Dobro

pre 10 godina

Cestitam! Najaca ste teniska nacija.
(Tuzla, BiH, 15. septembar 2013 20:42)

Hvala, dragi(PRAVI)komsija. Lepo je cuti nesto ljudski, iskreno i od srca.
Kad si vec tu, voleo bih da ti kazem da smo sa TK CZ osamdesetih gostovali u Tuzli, imali ste super teniski klub. Odlicni igraci, najbolji klub u celoj Bosni. Eto.. nadam se da ste (bar u Tuzli) odrzali tradiciju.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

danilchez

pre 10 godina

Doktore DEJVIDSU ,nisi ti doktor ti si pacijent hahahaha čuj Dejvids a ti Ante nemoj da tuguješ što tvoji tenisači ispadoše u drugu ligu dođi u BG na finale da gledaš Svjetsku elitu na djelu a što se tiče celokupnog meča SRB-CAN realno je trebalo biti gotovo sve još sinoć jer i ova dva poena što osvojiše kanađani videli ste kako su osvojili guzovače posle meč lopte za Janka i u dublu na razliku u 5. setu,da smo imali malo samo sreće bilo bi 5-0 realno

Sto rekli Crnogorci : " 'Iljadili se takvi!"

pre 10 godina

@ Promenite bre Noletovu sliku. Ovde ce muskarici dobiti teske komplekse. :)
(Silver)

Fotka ne samo da nije promenjena, nego je ima 2 puta (u sredini i na kraju reportaze). He, he...

Civokvi

pre 10 godina

E bas bih voleo da sledece godine zreb ukrsti Srbiju i Spaniju. Prosli put smo mi isli kod njih, a sledeci put... Dobrodosao u Beograd, Rafa.

goran

pre 10 godina

Mnogo mi je drago.. ne toliko sto smo pobedili kanadu ,vec samo zbog jednog coveka rodjenog Beogradjanina koji je izjavama i ponasanjem na terenu i svojim stavom prosto vredjao nase igrace ,javnost i publiku ,svaka cast sa druge strane Raonicu koji je reagovao kao pravi sportsmen, sve u svemu viteski dobijen mec iako su nas mnogi otpisali nakon bolnog poraza u dublu ,mada mnogi su ocekivali da ce kanadski selektor platiti ceh kockanja sa Pospisilom koji se prilicno istrosio na prethodna dva meca pa je Hvala Bogu konacno to Jankela umeo da iskoristi !!!

Hvala

pre 10 godina

@Belmondo
Ajde nemoras toliko da se trosis i dokazujes. Stvari su toliko ocigledne da je Srbija 10 puta bolja u tenisu od Hrvatske da je smesno to i spominjati.

Belmondo

pre 10 godina

Necu da se rugam komsijama, ali treba da znaju sledece:

-Boba Zivojinovic bio NO1 u dublu
-Nenad Zimonjic bio NO1 u dublu
-Novak Djokovic NO1 u singlu
-Monika Seles bila NO1 u singlu
-Jelena Jankovic bila NO1 u singlu
-Ana Ivanovic bila NO1 u singlu

I onako u prolazu:
-Janko Tipsarevic bio Junior NO1 u singlu
-Nikola Milojevic NO1 u singlu kod juniora

Vise od 100 titula u seniorskoj konkurenciji
Vise od 20 Grand Slam titula kod seniora!!!!

O cemu mi pricamo komse??? Davis Cup (1+eventulano1) i Worl Team Cup (2)necu da spominjem jer to navodne ne pratite!! Malo, ne mnogo respekta prema VELESILi !!!Svako dobro..

Loptica

pre 10 godina

Promenite bre Noletovu sliku. Ovde ce muskarici dobiti teske komplekse. :)
(Silver)

Haha... stvarno lici... ko bolje ne pogleda nece ni videti lopticu u dzepu!
haha!

au

pre 10 godina

Jedva se provukoste. Niđe vas neće bit u finale.
(CT, 15. septembar 2013 21:32) E,bogomi, bice nas svudje, cak cemo se vidjet i sa tvog zabacenog cetinja...

Dzelina

pre 10 godina

Bravo majstori, svaka vam cast !!!! Bila sam danas u areni, nasi navijaci kao da su dosli da gledaju Icu i Anandi. Saka kanadjana je bila glasnija od nas SRAMOTA !!!!!

Trifke tapetar

pre 10 godina

Drago mi je da sam pogrešio u proceni današnjeg učinka naših i da je Janko dobio. Ali način ka koji on gubi dobijeno je već prešao u veliki problem. Pa on ne može da dobije meč bez da muči i sebe i navijače. Izgubiti prednosti u setu i taj brejku od 5-1 i dovesti čitav tim u problem je neverovatno dostignuće. Dobro je da je Janko ovo uspeo da vrati u ravnotežu i na kraju pobedi, ali ovakva igra protiv Čeha teško da će proći. Berdih i Štepanek nisu osrednji igrači, a i drskost im nije strana.

idemo... isidora

pre 10 godina

Hvala vam za sve ovo... Ovaj osecaj se ne zaboravlja... Jedva cekamo novembar. I znajte da ste fenomenalni da vas volimo, da nam dajete enegriju I da ce mo zajedno sve da pobedimo?

Nebojsa

pre 10 godina

Big deal... Kad se otkrije za koju godinu da su se svi teniseri sa Tura dopingovali, ko ce secati Dejvis kupa?!
(Bane, 15. septembar 2013 19:54)Pa ako su svi dopingovani ceo atp tour niko nije kriv jer niko nema prednost.

Sneža

pre 10 godina

Како се зове она мелодија са фрулом која је пуштана за време купа?
(Коле, 15. septembar 2013 19:56)

Bora Dugić - Običan balkanski dan je odgovor na Vaše pitanje.

aurelio

pre 10 godina

Ovo je najsmjesniji tenisac u ovoj galaksiji
(Ante, 15. septembar 2013 19:07) I sta kazes, Druga tenis liga-zapad,a? A ne, to gde vi igrate od sada zove se Evroafricka zona...sad cete da igrate sa Bocvanom ili Malijem...

Belmondo

pre 10 godina

Necu da se rugam komsijama, ali treba da znaju sledece:

-Boba Zivojinovic bio NO1 u dublu
-Nenad Zimonjic bio NO1 u dublu
-Novak Djokovic NO1 u singlu
-Monika Seles bila NO1 u singlu
-Jelena Jankovic bila NO1 u singlu
-Ana Ivanovic bila NO1 u singlu

I onako u prolazu:
-Janko Tipsarevic bio Junior NO1 u singlu
-Nikola Milojevic NO1 u singlu kod juniora

Vise od 100 titula u seniorskoj konkurenciji
Vise od 20 Grand Slam titula kod seniora!!!!

O cemu mi pricamo komse??? Davis Cup (1+eventulano1) i Worl Team Cup (2)necu da spominjem jer to navodne ne pratite!! Suma-sumarum VELESILA !!!Svako dobro..

Isidora

pre 10 godina

Hvala vam puno na tome sto nam je sad svima tako lepo.... I hvala vam sto nam uvek postavljate nove ciljeve o kojima prvo mozemo da mastamo a onda mozemo I da se radujemo jer I zajedno I ostvarujemo...

BobBGD

pre 10 godina

Jeste li se ponadale komsije, priznajte.
Srbija nije ni teoretski mogla da izgubi. Nas jedan teniser ima bukvalno vise atp poena nego citava Kanada zajedno.
A sada odluciti brzo u kojoj dvorani cemo igrati finale. Onda spravite teren i da Zimoljic i Bozoljac treniraju na njemu dan i noc. Podrsku i priliku dati manjim ali popunjenijim dvoranama ili u Nisu, Novom Sadu, Kragujevcu...

jedanjetipsi

pre 10 godina

Tipso.. kad god igras mislim da ce me strefiti infarkt. Najverovatnije si mi zbog toga najomiljeniji teniser, jer sta je sport bez uzbudjenja. :D Na stranu ono sto si najlepsi :D

Vera

pre 10 godina

Stvarno ne razumem potrebu da se popljuje sve ono sto je vredno u tenisu u Srbiji.
,,Uz ovakvu igru Tipsarevica i Zimonjica da smo igrali protiv neke malo jace ekipe izgubili bi garant!,,
(Marko, 15. septembar 2013 19:24)
i sta je to malo jaca ekipa....?\Raonic 11 na ATP listi , Pospisil 41/
Bravo majstori, jos jednom ste nam priredili veeliko sportsko slavlje!!

svetlana

pre 10 godina

Mozda bih i navijala nekad za Crnu Goru,ali ne mogu nikako i pored najbolje volje kad cujem "e viva...."(dalje mi se povraca).Ni navijati na svom jeziku.(cg)

slobinator

pre 10 godina

objektivno naši teniseri su danas veliki favoriti.raonić protiv đokovića nema šta da traži,a ako janko odigra bar sa 60-70% svojih mogućnosti pobeda ne bi smela da dođe u pitanje.ako to naši nisu kadri da dobiju i to pred svojom publikom,onda ni ne zaslužuju da igraju finale.naravno uvek postoji opasnost od neke povrede i stoga je šteta što tipsarević ili juče dubl nisu ostvarili bar jednu pobedu,a mogli su.
(slobinator, 15. septembar 2013 10:51)

eto potuno se ostvarila moja progrnoza.mislim da je u ovom meču rezultat od 3:2 čak nerealan pošto je kvalitet bio u potpunosti na našoj strani,a plus se igralo u beogradu.verujem da ni u finalu pobeda ne bi smela doći u pitanje.novak će "odrati"i berdiha i štepaneka,janko je bolji od štepaneka,a sa berdihom je tu negde egal,a naš dubl takođe može da trijumfuje.prognoziram da će biti 4:1 za nas

smb

pre 10 godina

Bravo momci ! Sve najbolje u finalu, i da vidimo reprizu iz 2010. ( i da posle sledi i repriza 2011. )

@(Miki, 15. septembar 2013 17:01)
Ti ili nemaš pojma o tenisu, ili si zloban. Najverovatnije oba.
A što su ameri i belgijanci izabrali šljaku ? ( btw, belgijanci su postavili šljaku preko parketa, pa je baš bilo " veselo" ). Ameri toliko vole šljaku da je zovu "dirt". Naši bar nisu izabrali nenormalnu nadmorsku visinu, kao ameri, ili neku drugu podlost. Nego su lepo dočekali kanadsku ekipu, da se (opet ) osećaju kao kod kuće

Idemo košarkaši !

vladimir

pre 10 godina

Opet smo na misice prosli.Kao i pre tri godine, gubimo 2:1 posle dva dana i onda preokrecemo.Moguce da ce tako biti i protiv Ceha u finalu.Zeleo bih da ne bude tako i da bar mi vodimo posle dva dana sa 2:1.Dosta je drame i vadjenja poslednjeg dana, mada su se nasi na to preplatili.Ovo je najbolja generacija tenisera i uzivajmo dok jos igraju ovako.Mozemo biti ponosni na njih.Mozda nikada necemo imati ovakvu generaciju.Samo se potrudite da ne gubimo opet sa 2:1 posle dva dana.Stvarno je tesko za gledati

Darko 88

pre 10 godina

Samo jedno usputno pitanje. Juće u igri dubla, gde je bio Nole, jer ga nije bilo videti u dvorani?
Rafa danas niti ne igra ali je ipak na klupi Armade.
(tennis ball, 15. septembar 2013 15:26)

A gde si ti bio? Svaka čast teniserima za još jedan neverovatan uspeh! Bravo momci!!!

Dragan

pre 10 godina

Zavist kod nas Srba je strasna stvar :) Sigurno je bilo budala koji su navijali za Kanadu. Kako je moguce da pored Djokovica neko navija za drugi teniser ? Moze to samo u Srbiji. Covek igrao u finalu US opena, odma nakon toga odrzao humanitarnu veceru da prikupi para za decu SRBIJE i dosao da igra za nasu Srbiju dan nakon toga. Tesko za te koje su u vasoj okolini. Molim vas objavite mi komentar kad ste vec objavili njihove. Hvala i puno pozdrava.

Nole4ever

pre 10 godina

@doktore, Stojane, Marko, djole i ostali pesimisti, ajde kupite svoje "prnje" i bežite sa ovog foruma. Samo neke kritike i negativnosti iznosite! Budite ponosni BRE na naše sportiste a što se tiče konentatora, nije toliko loš! Meni svaki uspeh naših sportista daje podstrek u životu da se radi trud na kraju isplate! Puno pozdrava svima!

djole

pre 10 godina

Ma Tipsa je kralj da od gotovog napravi veresiju.
Nasa sreca samo sto je Pospisil umoran, igrao dva dana zaredom, a i nije jedan od boljih tenisera, inace bi Tipsa ovo glatko izgubio!

ZORICA - CANADA

pre 10 godina

...nikada , ali nikada stih u zivotu nisam napisala .....
Ali danas evo mojih stihova ( istina stihoklepackih , ali....)

Zasluzeno izgubi Canada ....

Jankela pokazao KADA ....

Ceska je na redu SADA ....

Na kolena , ona ce da PADA .....


GO SERBIA ! GOOOOO !!!! Sorry Canada !!!!!

voajerizam

pre 10 godina

Ovo je najsmjesniji tenisac u ovoj galaksiji
(Ante,

I ako je najsmesniji tenisac koms'o,ti ga gledas,gledas majstore na delu!Nesto ne vidim vase tenisace?

Galin

pre 10 godina

@Ante
Vazno je da vi hrvati osvajate sve sto u tenisu postoji....da je vas teniser broj jedan vec 2 godine i da je vasa D.Rep. u svetskom vrhu godinama......hahaha

777

pre 10 godina

Cestitke ali kako ovaj Tipsa moze da pokida zivce..na kraju sreca i njega da pogleda posto je u odlucujucim poenima mreza bila na strani Kanadjana. Bravo i opet finale u BGD.

ogi

pre 10 godina

Kraljevi svaka cast. mislim da su zluradi komentari na igru nepotrebni u ostalom reket u sake pa na sljaku. smrtnici su kritikovali i noleta na us open . strasni smo

objektivno

pre 10 godina

Mozda je u redu da svako moze da pise sta hoce, ali ipak ne razumem ako je Srbija izborila finale Davis Cup-a u tenisu da ljudi pisu komentare tipa "imam sveze gliste na prodaju". Ovo je veliki uspeh a koga tenis i Davis Cup ne zanimaju, ili ako neko ima svoje licne psiholoske probleme koje ne moze da resava na drugom mestu nego to radi ovako preko komentara, molim vas ubuduce da nas postedite.

Napred nasi

pre 10 godina

Napred nasi, rasturite ih sa 3:2. Napred Tipsarevic, Tipsa, Tipsa, Tipsa. Ajde jos malo zapnite, pobedjujete. Napred Djokovic, Djoka, Djoka, Djoka,... Stisnite jos malo pa sledi finale.

idi begaj

pre 10 godina

Svaka cast nasim momcima, samo sto sa tribina nema podrske ministra sporta...Znam da je bio u petak sa Tomom i njegovom suprugom..ali dajte prosvetlite me, da li danas ima neki vazniji sportski dogadjaj od ovog???

tovy

pre 10 godina

Janko dobro gura,vidi se da je motivisan,vec je sansa za drugi dobijeni set! Ali interesantno je da je Česka u finalu-i u prvom kolu imala je pobedu od 3-2, u drugom kolu 3-1 i u ovom polufinalu opet 3-2.Nadamo se da ce i Srbija do kraja imati tih potrebnih 3-2,sto znaci da ce oba finalista imati isi niz pobeda,to jest sa istim rezultatima po kolima,tj isto od prvog kola 3-2,pa 3-1 i sada nadamo se 3-2!
Napomena isto bi bilo i da Canada pobedi ( ne daj boze da se sta pogorsa u Jankovoj igri do kraja ),jer i Canada ima isi red od 3-2,pa 3-1 i sada bi bilo 3-2,mislimo da nece biti.
Sada evo vec je 2-0 u setovima za Janka,i nadamo se u finalu vratiti Českoj za onaj proslogodisnji poraz u 1/4 finalu,a posebno vratiti zbog onog VULGARNOG ponasanja Stepaneka u mecu sa Jankom (srednji prst)!!!
SRBIJA PONOVO NA KROVU SVETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o cemu pricamo

pre 10 godina

Alo, Djokovicevci, pa sta je ovo? Sljaka? Pa zar vas pulen nije NEPOBEDIV na brzim podlogama?! Znate li kad ce Nadal i druzina da se prilagodjavaju protivniku? Nikad, pa ni onda. E, to je razlika, decaci. Zato ce Rafa vrlo brzo da preuzme poziciju koja mu po kvalitetu pripada, a vi se nadajte nekoj njegovoj novoj povredi, ili "povredi", vama je svejedno :) ljubac :*
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki, 15. septembar 2013 17:01)

Molim za informaciju kada u poslednjih 5 godina Spanci kao domacini nisu izabrali sljaku (koja im najvise odgovara) za podlogu...

Nebojša

pre 10 godina

Alo, Djokovicevci, pa sta je ovo? Sljaka? Pa zar vas pulen nije NEPOBEDIV na brzim podlogama?! Znate li kad ce Nadal i druzina da se prilagodjavaju protivniku? Nikad, pa ni onda. E, to je razlika, decaci. Zato ce Rafa vrlo brzo da preuzme poziciju koja mu po kvalitetu pripada, a vi se nadajte nekoj njegovoj novoj povredi, ili "povredi", vama je svejedno :) ljubac :* (Miki, 15. septembar 2013 17:01) Idi budi jadan negde drugde zašto Španci ako su tako jaki i samouvereni uvek dočekuju sve na šljaci ja ću ti reći zašto jer im tako više odgovara kao i nama u ovom slučaju a dijabolama poput tebe nebi ni trebalo dozvoliti da ostavljaju komentare.

c7/5

pre 10 godina

Tennis Ball.. da ti pojasnim. Rafa je uzeo svoju dnevnu dozu tako da moze satima da sedi i gleda meceve svojih kolega. Novak je dobio svoj mec i mora da se odmara da bi danas opet igrao i opet dobio Raonica. Da li ti je sada jasno??

Miki

pre 10 godina

Alo, Djokovicevci, pa sta je ovo? Sljaka? Pa zar vas pulen nije NEPOBEDIV na brzim podlogama?! Znate li kad ce Nadal i druzina da se prilagodjavaju protivniku? Nikad, pa ni onda. E, to je razlika, decaci. Zato ce Rafa vrlo brzo da preuzme poziciju koja mu po kvalitetu pripada, a vi se nadajte nekoj njegovoj novoj povredi, ili "povredi", vama je svejedno :) ljubac :*

Predo

pre 10 godina

Nadam se da nisam u pravu, ali Janko mora u 5 setova, igraop sa 11-tim ili 111-tim igračem. Neverovatno je kako teško pravi brejkove. Pospišil je dobar, ali sve je na Jankovoj strani, i iskustvo, i raznovrsnost, i mnogo toga još.

veliki strumf

pre 10 godina

Sramota je za RTS da Mijaljevic komentarise mec. Ali jos je veca sramota ovaj "novinar" koji je intervjuisao Noleta na terenu. Nebulozni komentari i jos nebuloznija pitanja. Da onoliko nije mogao da se pripremi da postavi dva pitanja svetskom br. 1. Nole mu prakticno nije ni odgovorio na postavljena pitanja, vec je ustvari.pricao ono sto je ovaj trebao da ga pita. Ma bre dva puta po 3-0.

BgHQ

pre 10 godina

Ovi "poznavaoci" tenisa su predvidjali ili poraz ili vrlo tesnu Novakovu pobedu.Nole se bas namucio.Zelim mu da se uvaek ovako "muci".Idemo Jankelja bolji si od Pospisila!

ČAST I POŠTENJE

pre 10 godina

Idemo Milose do pobjede! Ubijaj servisom! E viva Montenegro!!!
(podgoricanin, 15. septembar 2013 14:15)

Onaj osecaj kad do podne mrzis sebe a od podne ceo svet!Pozdrav casnim Crnogorcima kojima Milo nije pomutio um!

064...

pre 10 godina

Riternom je "ubio" Raonica. Covek gorostas kada servira 200 na sat to je los servis. Odavno nisam video ovakvu Novakovu igru a Kanadjani zajedno sa trenerom su mogli uzivo da gledaju Novaka, pa to je privilegija, zar ne? Skidam kapu Novaku koji "gine" za Srbiju i igra sa velikim zadovoljstvom a cesto i vadi nas drzavni tim. Na kraju kada ce neki komentar vezan za porez?? Jos nema..cudno, ostali bez texta hejteri??

City Girl

pre 10 godina

Mogu pojedinci da kritikuju Noleta do sutra (ja prva sam jako razocarana sto je ispustio priliku da uzme US Open, ali boze moj, bice jos prilika), ali na njega uvek mozemo da racunamo u ovakvim situacijama. Hvala Nole, idemo Janko, mozes ti to.

Ivan

pre 10 godina

Nemoj da neko bilo sta vise kaze protiv Novaka Djokovica !!!! Za razliku od mnogih on je pokazao kako se igra za svoju zemlju i pored toliko napora u poslednjih mesec dana !!!!

Branko

pre 10 godina

Alo bre "Tennis Ball"-
Imam par poruka za tebe.
1. Posto toliko volis Rafu preseli se u Sapniju pa postani Rafin/Spanski PRAVI patriota I navijaj za njih.
2. Prestani da pljujes po nasem DRAGULJU I NAJVOLJEM COVEKU, SPORTISTI I HUMANISTI SVIH VREMENA. Ako to ne mozes da ucinis, onda idi odakle si dosao.
3. Oh da, VELIKA LJUBOMORA I to je to.
Branko (Teniser) iz Amerike

Luka_Aleksandrov-Hamburg

pre 10 godina

Bravo Nole, nisam ni sumnjao, svaka cast!!!

Inace ova melodija/muzika izmedju setova sto pusta RTS, kako se zove?

tennis ball

pre 10 godina

Samo jedno usputno pitanje. Juće u igri dubla, gde je bio Nole, jer ga nije bilo videti u dvorani?
Rafa danas niti ne igra ali je ipak na klupi Armade.

ludi

pre 10 godina

@podgoricanin

Ahahahahaahaha....bar da igra za tu vasu Montenegro. Hahahah...Nole mozda zivi u Monte Karlu ali igra pod zastavom Srbije, a ne kao Raonic. Bolje cuti, sad ovako svi znaju da si glup!

NastyB

pre 10 godina

Samo zbog malih, mizernih, zavisnih, pakosnih, jadnih i iskompleksiranih ljudi koji mrze Đokovića (a takvih ima poprilično, ponajviše i u samoj Srbiji), voleo bih da i on i Tipsa pokažu šta znaju.
I tako pokažu šta znači patriotizam, bez lažnog busanja u grudi i patetične retorike na kojoj su se mnogi obogatili uništavajući ono zbog čega "patriotuju".
Napred Srbija!

svelickovic@orion.rs

pre 10 godina

Postovani,
Danas se odrzava Nacionalno prvenstvo u wakeboardingu na Adi.Finale je u 16h http://myzone.cablewakeboard.net/en/116/?sub=6&comp=695
Znam da je Novak danasw aktuelan, kosarkasi, fudbal danas i uvek, ali da li bi Vas zanimalo da napravim par fotki sa prvenstva i napisem par recenica pa ako imate mesta objavite danas/sutra.
Inace, dosta objavljenih clanaka imam na vasem sajtu u rubrici putovanja, vecinom sa destinacija gde sam vodio nas Nacionalni tim u Wakeboardu. Ovo je wakeboard http://www.youtube.com/watch?v=ugOFcadHJfo
Imamo dosta uspeha u tom sportu cak i nekoliko medalja na svetskom prvenstvu a pre dve godine je u Beogradu odrzano evropske prvenstvo

Ilija

pre 10 godina

Mislim da imamo predonst. Novak dobije Raonića, a onda Tipsarević igra protiv Pospisila, koji je igrao i u petak i juče onaj dubl meč, valjda se čovek umorio, a i znam da će Tipsarević dati sve od sebe da pobedi!

Mikili

pre 10 godina

Hajde Nole,

Nije to Rafa, nema cega da se plasis. Samo hrabro. Iskustvo je na tvojoj strani.
Medjusobni skor izmedju Noleta i Milosa pokazuje ne resen rezultat, ali je Nole objektivno favorit. Samo da ga ne zeza prvi servis, smec, izlazak na mrezu, bekhend paralela i forhend dijagonala, i da ga ne napusti momentum i psihicka stabilnost, Nole pobedjuje sigurica. :)

Gračanica

pre 10 godina

Raonić ima fantastičan servis. Ukoliko bi ga servis izdao lagano bi izgubio. U suprotnom namučiće Novaka. U pobedu svakako ne sumnjam. NAPRED SRBIJO!!!!

NastyB

pre 10 godina

Samo zbog malih, mizernih, zavisnih, pakosnih, jadnih i iskompleksiranih ljudi koji mrze Đokovića (a takvih ima poprilično, ponajviše i u samoj Srbiji), voleo bih da i on i Tipsa pokažu šta znaju.
I tako pokažu šta znači patriotizam, bez lažnog busanja u grudi i patetične retorike na kojoj su se mnogi obogatili uništavajući ono zbog čega "patriotuju".
Napred Srbija!

ČAST I POŠTENJE

pre 10 godina

Idemo Milose do pobjede! Ubijaj servisom! E viva Montenegro!!!
(podgoricanin, 15. septembar 2013 14:15)

Onaj osecaj kad do podne mrzis sebe a od podne ceo svet!Pozdrav casnim Crnogorcima kojima Milo nije pomutio um!

ludi

pre 10 godina

@podgoricanin

Ahahahahaahaha....bar da igra za tu vasu Montenegro. Hahahah...Nole mozda zivi u Monte Karlu ali igra pod zastavom Srbije, a ne kao Raonic. Bolje cuti, sad ovako svi znaju da si glup!

voajerizam

pre 10 godina

Ovo je najsmjesniji tenisac u ovoj galaksiji
(Ante,

I ako je najsmesniji tenisac koms'o,ti ga gledas,gledas majstore na delu!Nesto ne vidim vase tenisace?

Darko 88

pre 10 godina

Samo jedno usputno pitanje. Juće u igri dubla, gde je bio Nole, jer ga nije bilo videti u dvorani?
Rafa danas niti ne igra ali je ipak na klupi Armade.
(tennis ball, 15. septembar 2013 15:26)

A gde si ti bio? Svaka čast teniserima za još jedan neverovatan uspeh! Bravo momci!!!

Galin

pre 10 godina

@Ante
Vazno je da vi hrvati osvajate sve sto u tenisu postoji....da je vas teniser broj jedan vec 2 godine i da je vasa D.Rep. u svetskom vrhu godinama......hahaha

Belmondo

pre 10 godina

Necu da se rugam komsijama, ali treba da znaju sledece:

-Boba Zivojinovic bio NO1 u dublu
-Nenad Zimonjic bio NO1 u dublu
-Novak Djokovic NO1 u singlu
-Monika Seles bila NO1 u singlu
-Jelena Jankovic bila NO1 u singlu
-Ana Ivanovic bila NO1 u singlu

I onako u prolazu:
-Janko Tipsarevic bio Junior NO1 u singlu
-Nikola Milojevic NO1 u singlu kod juniora

Vise od 100 titula u seniorskoj konkurenciji
Vise od 20 Grand Slam titula kod seniora!!!!

O cemu mi pricamo komse??? Davis Cup (1+eventulano1) i Worl Team Cup (2)necu da spominjem jer to navodne ne pratite!! Malo, ne mnogo respekta prema VELESILi !!!Svako dobro..

Branko

pre 10 godina

Alo bre "Tennis Ball"-
Imam par poruka za tebe.
1. Posto toliko volis Rafu preseli se u Sapniju pa postani Rafin/Spanski PRAVI patriota I navijaj za njih.
2. Prestani da pljujes po nasem DRAGULJU I NAJVOLJEM COVEKU, SPORTISTI I HUMANISTI SVIH VREMENA. Ako to ne mozes da ucinis, onda idi odakle si dosao.
3. Oh da, VELIKA LJUBOMORA I to je to.
Branko (Teniser) iz Amerike

Nebojša

pre 10 godina

Alo, Djokovicevci, pa sta je ovo? Sljaka? Pa zar vas pulen nije NEPOBEDIV na brzim podlogama?! Znate li kad ce Nadal i druzina da se prilagodjavaju protivniku? Nikad, pa ni onda. E, to je razlika, decaci. Zato ce Rafa vrlo brzo da preuzme poziciju koja mu po kvalitetu pripada, a vi se nadajte nekoj njegovoj novoj povredi, ili "povredi", vama je svejedno :) ljubac :* (Miki, 15. septembar 2013 17:01) Idi budi jadan negde drugde zašto Španci ako su tako jaki i samouvereni uvek dočekuju sve na šljaci ja ću ti reći zašto jer im tako više odgovara kao i nama u ovom slučaju a dijabolama poput tebe nebi ni trebalo dozvoliti da ostavljaju komentare.

064...

pre 10 godina

Riternom je "ubio" Raonica. Covek gorostas kada servira 200 na sat to je los servis. Odavno nisam video ovakvu Novakovu igru a Kanadjani zajedno sa trenerom su mogli uzivo da gledaju Novaka, pa to je privilegija, zar ne? Skidam kapu Novaku koji "gine" za Srbiju i igra sa velikim zadovoljstvom a cesto i vadi nas drzavni tim. Na kraju kada ce neki komentar vezan za porez?? Jos nema..cudno, ostali bez texta hejteri??

777

pre 10 godina

Cestitke ali kako ovaj Tipsa moze da pokida zivce..na kraju sreca i njega da pogleda posto je u odlucujucim poenima mreza bila na strani Kanadjana. Bravo i opet finale u BGD.

aurelio

pre 10 godina

Ovo je najsmjesniji tenisac u ovoj galaksiji
(Ante, 15. septembar 2013 19:07) I sta kazes, Druga tenis liga-zapad,a? A ne, to gde vi igrate od sada zove se Evroafricka zona...sad cete da igrate sa Bocvanom ili Malijem...

Ilija

pre 10 godina

Mislim da imamo predonst. Novak dobije Raonića, a onda Tipsarević igra protiv Pospisila, koji je igrao i u petak i juče onaj dubl meč, valjda se čovek umorio, a i znam da će Tipsarević dati sve od sebe da pobedi!

Ivan

pre 10 godina

Nemoj da neko bilo sta vise kaze protiv Novaka Djokovica !!!! Za razliku od mnogih on je pokazao kako se igra za svoju zemlju i pored toliko napora u poslednjih mesec dana !!!!

Gračanica

pre 10 godina

Raonić ima fantastičan servis. Ukoliko bi ga servis izdao lagano bi izgubio. U suprotnom namučiće Novaka. U pobedu svakako ne sumnjam. NAPRED SRBIJO!!!!

o cemu pricamo

pre 10 godina

Alo, Djokovicevci, pa sta je ovo? Sljaka? Pa zar vas pulen nije NEPOBEDIV na brzim podlogama?! Znate li kad ce Nadal i druzina da se prilagodjavaju protivniku? Nikad, pa ni onda. E, to je razlika, decaci. Zato ce Rafa vrlo brzo da preuzme poziciju koja mu po kvalitetu pripada, a vi se nadajte nekoj njegovoj novoj povredi, ili "povredi", vama je svejedno :) ljubac :*
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki, 15. septembar 2013 17:01)

Molim za informaciju kada u poslednjih 5 godina Spanci kao domacini nisu izabrali sljaku (koja im najvise odgovara) za podlogu...

ogi

pre 10 godina

Kraljevi svaka cast. mislim da su zluradi komentari na igru nepotrebni u ostalom reket u sake pa na sljaku. smrtnici su kritikovali i noleta na us open . strasni smo

City Girl

pre 10 godina

Mogu pojedinci da kritikuju Noleta do sutra (ja prva sam jako razocarana sto je ispustio priliku da uzme US Open, ali boze moj, bice jos prilika), ali na njega uvek mozemo da racunamo u ovakvim situacijama. Hvala Nole, idemo Janko, mozes ti to.

au

pre 10 godina

Jedva se provukoste. Niđe vas neće bit u finale.
(CT, 15. septembar 2013 21:32) E,bogomi, bice nas svudje, cak cemo se vidjet i sa tvog zabacenog cetinja...

Belmondo

pre 10 godina

Necu da se rugam komsijama, ali treba da znaju sledece:

-Boba Zivojinovic bio NO1 u dublu
-Nenad Zimonjic bio NO1 u dublu
-Novak Djokovic NO1 u singlu
-Monika Seles bila NO1 u singlu
-Jelena Jankovic bila NO1 u singlu
-Ana Ivanovic bila NO1 u singlu

I onako u prolazu:
-Janko Tipsarevic bio Junior NO1 u singlu
-Nikola Milojevic NO1 u singlu kod juniora

Vise od 100 titula u seniorskoj konkurenciji
Vise od 20 Grand Slam titula kod seniora!!!!

O cemu mi pricamo komse??? Davis Cup (1+eventulano1) i Worl Team Cup (2)necu da spominjem jer to navodne ne pratite!! Suma-sumarum VELESILA !!!Svako dobro..

Muči jado!

pre 10 godina

Jedva se provukoste. Niđe vas neće bit u finale.
(CT, 15. septembar 2013 21:32)

Vas nema ni na listi. Pardon, eno vas na 88. mestu. Gori ste od Omana, Haitija ili Pakistana, a Barbados je sila za vas na 63 poziciji!

tovy

pre 10 godina

Janko dobro gura,vidi se da je motivisan,vec je sansa za drugi dobijeni set! Ali interesantno je da je Česka u finalu-i u prvom kolu imala je pobedu od 3-2, u drugom kolu 3-1 i u ovom polufinalu opet 3-2.Nadamo se da ce i Srbija do kraja imati tih potrebnih 3-2,sto znaci da ce oba finalista imati isi niz pobeda,to jest sa istim rezultatima po kolima,tj isto od prvog kola 3-2,pa 3-1 i sada nadamo se 3-2!
Napomena isto bi bilo i da Canada pobedi ( ne daj boze da se sta pogorsa u Jankovoj igri do kraja ),jer i Canada ima isi red od 3-2,pa 3-1 i sada bi bilo 3-2,mislimo da nece biti.
Sada evo vec je 2-0 u setovima za Janka,i nadamo se u finalu vratiti Českoj za onaj proslogodisnji poraz u 1/4 finalu,a posebno vratiti zbog onog VULGARNOG ponasanja Stepaneka u mecu sa Jankom (srednji prst)!!!
SRBIJA PONOVO NA KROVU SVETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

c7/5

pre 10 godina

Tennis Ball.. da ti pojasnim. Rafa je uzeo svoju dnevnu dozu tako da moze satima da sedi i gleda meceve svojih kolega. Novak je dobio svoj mec i mora da se odmara da bi danas opet igrao i opet dobio Raonica. Da li ti je sada jasno??

veliki strumf

pre 10 godina

Sramota je za RTS da Mijaljevic komentarise mec. Ali jos je veca sramota ovaj "novinar" koji je intervjuisao Noleta na terenu. Nebulozni komentari i jos nebuloznija pitanja. Da onoliko nije mogao da se pripremi da postavi dva pitanja svetskom br. 1. Nole mu prakticno nije ni odgovorio na postavljena pitanja, vec je ustvari.pricao ono sto je ovaj trebao da ga pita. Ma bre dva puta po 3-0.

svetlana

pre 10 godina

Mozda bih i navijala nekad za Crnu Goru,ali ne mogu nikako i pored najbolje volje kad cujem "e viva...."(dalje mi se povraca).Ni navijati na svom jeziku.(cg)

Nebojsa

pre 10 godina

Big deal... Kad se otkrije za koju godinu da su se svi teniseri sa Tura dopingovali, ko ce secati Dejvis kupa?!
(Bane, 15. septembar 2013 19:54)Pa ako su svi dopingovani ceo atp tour niko nije kriv jer niko nema prednost.

BgHQ

pre 10 godina

Ovi "poznavaoci" tenisa su predvidjali ili poraz ili vrlo tesnu Novakovu pobedu.Nole se bas namucio.Zelim mu da se uvaek ovako "muci".Idemo Jankelja bolji si od Pospisila!

Dragan

pre 10 godina

Zavist kod nas Srba je strasna stvar :) Sigurno je bilo budala koji su navijali za Kanadu. Kako je moguce da pored Djokovica neko navija za drugi teniser ? Moze to samo u Srbiji. Covek igrao u finalu US opena, odma nakon toga odrzao humanitarnu veceru da prikupi para za decu SRBIJE i dosao da igra za nasu Srbiju dan nakon toga. Tesko za te koje su u vasoj okolini. Molim vas objavite mi komentar kad ste vec objavili njihove. Hvala i puno pozdrava.

Hvala

pre 10 godina

@Belmondo
Ajde nemoras toliko da se trosis i dokazujes. Stvari su toliko ocigledne da je Srbija 10 puta bolja u tenisu od Hrvatske da je smesno to i spominjati.

Dobro

pre 10 godina

Cestitam! Najaca ste teniska nacija.
(Tuzla, BiH, 15. septembar 2013 20:42)

Hvala, dragi(PRAVI)komsija. Lepo je cuti nesto ljudski, iskreno i od srca.
Kad si vec tu, voleo bih da ti kazem da smo sa TK CZ osamdesetih gostovali u Tuzli, imali ste super teniski klub. Odlicni igraci, najbolji klub u celoj Bosni. Eto.. nadam se da ste (bar u Tuzli) odrzali tradiciju.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Sneža

pre 10 godina

Како се зове она мелодија са фрулом која је пуштана за време купа?
(Коле, 15. septembar 2013 19:56)

Bora Dugić - Običan balkanski dan je odgovor na Vaše pitanje.

idi begaj

pre 10 godina

Svaka cast nasim momcima, samo sto sa tribina nema podrske ministra sporta...Znam da je bio u petak sa Tomom i njegovom suprugom..ali dajte prosvetlite me, da li danas ima neki vazniji sportski dogadjaj od ovog???

Loptica

pre 10 godina

Promenite bre Noletovu sliku. Ovde ce muskarici dobiti teske komplekse. :)
(Silver)

Haha... stvarno lici... ko bolje ne pogleda nece ni videti lopticu u dzepu!
haha!

idemo... isidora

pre 10 godina

Hvala vam za sve ovo... Ovaj osecaj se ne zaboravlja... Jedva cekamo novembar. I znajte da ste fenomenalni da vas volimo, da nam dajete enegriju I da ce mo zajedno sve da pobedimo?

BobBGD

pre 10 godina

Jeste li se ponadale komsije, priznajte.
Srbija nije ni teoretski mogla da izgubi. Nas jedan teniser ima bukvalno vise atp poena nego citava Kanada zajedno.
A sada odluciti brzo u kojoj dvorani cemo igrati finale. Onda spravite teren i da Zimoljic i Bozoljac treniraju na njemu dan i noc. Podrsku i priliku dati manjim ali popunjenijim dvoranama ili u Nisu, Novom Sadu, Kragujevcu...

Isidora

pre 10 godina

Hvala vam puno na tome sto nam je sad svima tako lepo.... I hvala vam sto nam uvek postavljate nove ciljeve o kojima prvo mozemo da mastamo a onda mozemo I da se radujemo jer I zajedno I ostvarujemo...

cuc

pre 10 godina

Idemo Milose do pobjede! Ubijaj servisom! E viva Montenegro!!!
(podgoricanin, 15. septembar 2013 14:15)
E moji "aqua viva Montenegro"! Raonići pričaju tvojim jezikom (srpskim, crnogorskim, kakvim god) i nemaju te italijanizpvane pokliče... I BTW, na YouTube-u imaš kako je Miloš "ohladio" vašu zemlju po pitanju nastupanja - kratko, jasno i nedvosmisleno. Nama Nestorović i Dančević nisu potrebni.

Dzelina

pre 10 godina

Bravo majstori, svaka vam cast !!!! Bila sam danas u areni, nasi navijaci kao da su dosli da gledaju Icu i Anandi. Saka kanadjana je bila glasnija od nas SRAMOTA !!!!!

smb

pre 10 godina

Bravo momci ! Sve najbolje u finalu, i da vidimo reprizu iz 2010. ( i da posle sledi i repriza 2011. )

@(Miki, 15. septembar 2013 17:01)
Ti ili nemaš pojma o tenisu, ili si zloban. Najverovatnije oba.
A što su ameri i belgijanci izabrali šljaku ? ( btw, belgijanci su postavili šljaku preko parketa, pa je baš bilo " veselo" ). Ameri toliko vole šljaku da je zovu "dirt". Naši bar nisu izabrali nenormalnu nadmorsku visinu, kao ameri, ili neku drugu podlost. Nego su lepo dočekali kanadsku ekipu, da se (opet ) osećaju kao kod kuće

Idemo košarkaši !

svelickovic@orion.rs

pre 10 godina

Postovani,
Danas se odrzava Nacionalno prvenstvo u wakeboardingu na Adi.Finale je u 16h http://myzone.cablewakeboard.net/en/116/?sub=6&comp=695
Znam da je Novak danasw aktuelan, kosarkasi, fudbal danas i uvek, ali da li bi Vas zanimalo da napravim par fotki sa prvenstva i napisem par recenica pa ako imate mesta objavite danas/sutra.
Inace, dosta objavljenih clanaka imam na vasem sajtu u rubrici putovanja, vecinom sa destinacija gde sam vodio nas Nacionalni tim u Wakeboardu. Ovo je wakeboard http://www.youtube.com/watch?v=ugOFcadHJfo
Imamo dosta uspeha u tom sportu cak i nekoliko medalja na svetskom prvenstvu a pre dve godine je u Beogradu odrzano evropske prvenstvo

jedanjetipsi

pre 10 godina

Tipso.. kad god igras mislim da ce me strefiti infarkt. Najverovatnije si mi zbog toga najomiljeniji teniser, jer sta je sport bez uzbudjenja. :D Na stranu ono sto si najlepsi :D

Napred nasi

pre 10 godina

Napred nasi, rasturite ih sa 3:2. Napred Tipsarevic, Tipsa, Tipsa, Tipsa. Ajde jos malo zapnite, pobedjujete. Napred Djokovic, Djoka, Djoka, Djoka,... Stisnite jos malo pa sledi finale.

goran

pre 10 godina

Mnogo mi je drago.. ne toliko sto smo pobedili kanadu ,vec samo zbog jednog coveka rodjenog Beogradjanina koji je izjavama i ponasanjem na terenu i svojim stavom prosto vredjao nase igrace ,javnost i publiku ,svaka cast sa druge strane Raonicu koji je reagovao kao pravi sportsmen, sve u svemu viteski dobijen mec iako su nas mnogi otpisali nakon bolnog poraza u dublu ,mada mnogi su ocekivali da ce kanadski selektor platiti ceh kockanja sa Pospisilom koji se prilicno istrosio na prethodna dva meca pa je Hvala Bogu konacno to Jankela umeo da iskoristi !!!

ZORICA - CANADA

pre 10 godina

...nikada , ali nikada stih u zivotu nisam napisala .....
Ali danas evo mojih stihova ( istina stihoklepackih , ali....)

Zasluzeno izgubi Canada ....

Jankela pokazao KADA ....

Ceska je na redu SADA ....

Na kolena , ona ce da PADA .....


GO SERBIA ! GOOOOO !!!! Sorry Canada !!!!!

c7-5

pre 10 godina

Mozda bih i navijala nekad za Crnu Goru,ali ne mogu nikako i pored najbolje volje kad cujem "e viva...."(dalje mi se povraca).Ni navijati na svom jeziku.(cg)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svetlana, 15. septembar 2013 20:34)

Svetlana, mozda ti nisi dobro upucena. To su mozda neke nove reci u novom crnogorskom jeziku??

Vera

pre 10 godina

Stvarno ne razumem potrebu da se popljuje sve ono sto je vredno u tenisu u Srbiji.
,,Uz ovakvu igru Tipsarevica i Zimonjica da smo igrali protiv neke malo jace ekipe izgubili bi garant!,,
(Marko, 15. septembar 2013 19:24)
i sta je to malo jaca ekipa....?\Raonic 11 na ATP listi , Pospisil 41/
Bravo majstori, jos jednom ste nam priredili veeliko sportsko slavlje!!

vladimir

pre 10 godina

Opet smo na misice prosli.Kao i pre tri godine, gubimo 2:1 posle dva dana i onda preokrecemo.Moguce da ce tako biti i protiv Ceha u finalu.Zeleo bih da ne bude tako i da bar mi vodimo posle dva dana sa 2:1.Dosta je drame i vadjenja poslednjeg dana, mada su se nasi na to preplatili.Ovo je najbolja generacija tenisera i uzivajmo dok jos igraju ovako.Mozemo biti ponosni na njih.Mozda nikada necemo imati ovakvu generaciju.Samo se potrudite da ne gubimo opet sa 2:1 posle dva dana.Stvarno je tesko za gledati

djole

pre 10 godina

Ma Tipsa je kralj da od gotovog napravi veresiju.
Nasa sreca samo sto je Pospisil umoran, igrao dva dana zaredom, a i nije jedan od boljih tenisera, inace bi Tipsa ovo glatko izgubio!

Nole4ever

pre 10 godina

@doktore, Stojane, Marko, djole i ostali pesimisti, ajde kupite svoje "prnje" i bežite sa ovog foruma. Samo neke kritike i negativnosti iznosite! Budite ponosni BRE na naše sportiste a što se tiče konentatora, nije toliko loš! Meni svaki uspeh naših sportista daje podstrek u životu da se radi trud na kraju isplate! Puno pozdrava svima!

Mikili

pre 10 godina

Hajde Nole,

Nije to Rafa, nema cega da se plasis. Samo hrabro. Iskustvo je na tvojoj strani.
Medjusobni skor izmedju Noleta i Milosa pokazuje ne resen rezultat, ali je Nole objektivno favorit. Samo da ga ne zeza prvi servis, smec, izlazak na mrezu, bekhend paralela i forhend dijagonala, i da ga ne napusti momentum i psihicka stabilnost, Nole pobedjuje sigurica. :)

Luka_Aleksandrov-Hamburg

pre 10 godina

Bravo Nole, nisam ni sumnjao, svaka cast!!!

Inace ova melodija/muzika izmedju setova sto pusta RTS, kako se zove?

Civokvi

pre 10 godina

E bas bih voleo da sledece godine zreb ukrsti Srbiju i Spaniju. Prosli put smo mi isli kod njih, a sledeci put... Dobrodosao u Beograd, Rafa.

Predo

pre 10 godina

Nadam se da nisam u pravu, ali Janko mora u 5 setova, igraop sa 11-tim ili 111-tim igračem. Neverovatno je kako teško pravi brejkove. Pospišil je dobar, ali sve je na Jankovoj strani, i iskustvo, i raznovrsnost, i mnogo toga još.

danilchez

pre 10 godina

Doktore DEJVIDSU ,nisi ti doktor ti si pacijent hahahaha čuj Dejvids a ti Ante nemoj da tuguješ što tvoji tenisači ispadoše u drugu ligu dođi u BG na finale da gledaš Svjetsku elitu na djelu a što se tiče celokupnog meča SRB-CAN realno je trebalo biti gotovo sve još sinoć jer i ova dva poena što osvojiše kanađani videli ste kako su osvojili guzovače posle meč lopte za Janka i u dublu na razliku u 5. setu,da smo imali malo samo sreće bilo bi 5-0 realno

objektivno

pre 10 godina

Mozda je u redu da svako moze da pise sta hoce, ali ipak ne razumem ako je Srbija izborila finale Davis Cup-a u tenisu da ljudi pisu komentare tipa "imam sveze gliste na prodaju". Ovo je veliki uspeh a koga tenis i Davis Cup ne zanimaju, ili ako neko ima svoje licne psiholoske probleme koje ne moze da resava na drugom mestu nego to radi ovako preko komentara, molim vas ubuduce da nas postedite.

Trifke tapetar

pre 10 godina

Drago mi je da sam pogrešio u proceni današnjeg učinka naših i da je Janko dobio. Ali način ka koji on gubi dobijeno je već prešao u veliki problem. Pa on ne može da dobije meč bez da muči i sebe i navijače. Izgubiti prednosti u setu i taj brejku od 5-1 i dovesti čitav tim u problem je neverovatno dostignuće. Dobro je da je Janko ovo uspeo da vrati u ravnotežu i na kraju pobedi, ali ovakva igra protiv Čeha teško da će proći. Berdih i Štepanek nisu osrednji igrači, a i drskost im nije strana.

Tina

pre 10 godina

Baš su ovi tenisači dosadni, pa zar nije i njihov "veliki" tenisač Ivanišević učio tenis u Beogradu od Jelene Genčić? Trebalo bi to iskreno da priznaju, mnogo su nešto zaboravni!

slobinator

pre 10 godina

objektivno naši teniseri su danas veliki favoriti.raonić protiv đokovića nema šta da traži,a ako janko odigra bar sa 60-70% svojih mogućnosti pobeda ne bi smela da dođe u pitanje.ako to naši nisu kadri da dobiju i to pred svojom publikom,onda ni ne zaslužuju da igraju finale.naravno uvek postoji opasnost od neke povrede i stoga je šteta što tipsarević ili juče dubl nisu ostvarili bar jednu pobedu,a mogli su.
(slobinator, 15. septembar 2013 10:51)

eto potuno se ostvarila moja progrnoza.mislim da je u ovom meču rezultat od 3:2 čak nerealan pošto je kvalitet bio u potpunosti na našoj strani,a plus se igralo u beogradu.verujem da ni u finalu pobeda ne bi smela doći u pitanje.novak će "odrati"i berdiha i štepaneka,janko je bolji od štepaneka,a sa berdihom je tu negde egal,a naš dubl takođe može da trijumfuje.prognoziram da će biti 4:1 za nas

johan

pre 10 godina

Veliko hvala Nole, Janko, Nenade i Ilija ( pobeda naseg dubla protiv brace Brajan u sred SAD se nikada ne sme zaboraviti ). Jos samo jedan korak, mozete vi to kada znate da su milioni vasih sunarodnika uz vas!

PS. Besmisleno je da kazem bez pritiska u finalu, sami ste sebe doveli u "nezgodnu" situaciju :) Srecno!

tennis ball

pre 10 godina

Samo jedno usputno pitanje. Juće u igri dubla, gde je bio Nole, jer ga nije bilo videti u dvorani?
Rafa danas niti ne igra ali je ipak na klupi Armade.

Sto rekli Crnogorci : " 'Iljadili se takvi!"

pre 10 godina

@ Promenite bre Noletovu sliku. Ovde ce muskarici dobiti teske komplekse. :)
(Silver)

Fotka ne samo da nije promenjena, nego je ima 2 puta (u sredini i na kraju reportaze). He, he...

Miki

pre 10 godina

Alo, Djokovicevci, pa sta je ovo? Sljaka? Pa zar vas pulen nije NEPOBEDIV na brzim podlogama?! Znate li kad ce Nadal i druzina da se prilagodjavaju protivniku? Nikad, pa ni onda. E, to je razlika, decaci. Zato ce Rafa vrlo brzo da preuzme poziciju koja mu po kvalitetu pripada, a vi se nadajte nekoj njegovoj novoj povredi, ili "povredi", vama je svejedno :) ljubac :*

Branko

pre 10 godina

"Podgoricaninu" imam jednu malu porikicu za tebe ):
Ti navijas za Raonica kao Kanadjanina a ne za Crnogorca!!! Da toliko voli Crnu Goru on bi igrao ze vasu reprezentaciju a nebi otisao u Kanadu, primio njihovo drzavljanstvoi i odlucio da gra za njih. Ustvari, ko bi igrao za otrcani TSCG kada on fakticki I nepostoji!!! Da ti nije zao sto se Srbija odcepila od Crne Gore I ima jednu od najelitnijih teniskih reprezentacija na svetu. Ti slobodno mozes da se pridruzis I da navijas za Srbiju jer to nije sramota nego velika cast.
Branko (Teniser) iz Amerike

Davitelj protiv davitelja

pre 10 godina

...A sada odluciti brzo u kojoj dvorani cemo igrati finale. Onda spravite teren i da Zimoljic i Bozoljac treniraju na njemu dan i noc...
(BobBGD, 15. septembar 2013 20:35)

Bojim se da za jednog od navedene dvojice ni to ne pomaze. Toliko je postao predvidljiv, a i spor, da se treba okrenuti nekoj drugoj dubl kombinaciji. Sto pre, to bolje.
Sve ima svoje vreme, koje dodje ...i polako prodje. Nije stvar u godinama, pogledajte Nestora, stvar je u tome da je ... proslo. Tako nekako. Izduvalo se. Ne moze se dubl samo dobijati na iskustvo. Nekada je to moglo, u 2014 vise nece. USO je to sasvim lepo pokazao, u sve tri konkurencije dubla.
Sa dobrim dublom imamo odlican tim, bez dubla, imamo uglavnom samo Noleta i ponekad Tipsu. Steta da se za (sada) tako veliku tenisku naciju tako ne misli na buducnost.
'Ajd, uzdravlje, i pamet u glavu selektore!

petar

pre 10 godina

teniser je 2005 gledao tenisača kako igra finale, a te 2005 se u vasoj domovini nije ni znalo sto je tenis i kako se igra, nemoj lagat da je iko pratio tenis prije nego sto je djokovic doso.. najezim se od tuge i ocaja kad vidim takve komentare, posto sam dobro upucen u vasu tenisersku proslost, a u nasu tenisacku jos bolje

tennis ball

pre 10 godina

Samo jedno usputno pitanje. Juće u igri dubla, gde je bio Nole, jer ga nije bilo videti u dvorani?
Rafa danas niti ne igra ali je ipak na klupi Armade.

Miki

pre 10 godina

Alo, Djokovicevci, pa sta je ovo? Sljaka? Pa zar vas pulen nije NEPOBEDIV na brzim podlogama?! Znate li kad ce Nadal i druzina da se prilagodjavaju protivniku? Nikad, pa ni onda. E, to je razlika, decaci. Zato ce Rafa vrlo brzo da preuzme poziciju koja mu po kvalitetu pripada, a vi se nadajte nekoj njegovoj novoj povredi, ili "povredi", vama je svejedno :) ljubac :*

Mikili

pre 10 godina

Hajde Nole,

Nije to Rafa, nema cega da se plasis. Samo hrabro. Iskustvo je na tvojoj strani.
Medjusobni skor izmedju Noleta i Milosa pokazuje ne resen rezultat, ali je Nole objektivno favorit. Samo da ga ne zeza prvi servis, smec, izlazak na mrezu, bekhend paralela i forhend dijagonala, i da ga ne napusti momentum i psihicka stabilnost, Nole pobedjuje sigurica. :)

djole

pre 10 godina

Ma Tipsa je kralj da od gotovog napravi veresiju.
Nasa sreca samo sto je Pospisil umoran, igrao dva dana zaredom, a i nije jedan od boljih tenisera, inace bi Tipsa ovo glatko izgubio!

petar

pre 10 godina

teniser je 2005 gledao tenisača kako igra finale, a te 2005 se u vasoj domovini nije ni znalo sto je tenis i kako se igra, nemoj lagat da je iko pratio tenis prije nego sto je djokovic doso.. najezim se od tuge i ocaja kad vidim takve komentare, posto sam dobro upucen u vasu tenisersku proslost, a u nasu tenisacku jos bolje

svelickovic@orion.rs

pre 10 godina

Postovani,
Danas se odrzava Nacionalno prvenstvo u wakeboardingu na Adi.Finale je u 16h http://myzone.cablewakeboard.net/en/116/?sub=6&comp=695
Znam da je Novak danasw aktuelan, kosarkasi, fudbal danas i uvek, ali da li bi Vas zanimalo da napravim par fotki sa prvenstva i napisem par recenica pa ako imate mesta objavite danas/sutra.
Inace, dosta objavljenih clanaka imam na vasem sajtu u rubrici putovanja, vecinom sa destinacija gde sam vodio nas Nacionalni tim u Wakeboardu. Ovo je wakeboard http://www.youtube.com/watch?v=ugOFcadHJfo
Imamo dosta uspeha u tom sportu cak i nekoliko medalja na svetskom prvenstvu a pre dve godine je u Beogradu odrzano evropske prvenstvo

NastyB

pre 10 godina

Samo zbog malih, mizernih, zavisnih, pakosnih, jadnih i iskompleksiranih ljudi koji mrze Đokovića (a takvih ima poprilično, ponajviše i u samoj Srbiji), voleo bih da i on i Tipsa pokažu šta znaju.
I tako pokažu šta znači patriotizam, bez lažnog busanja u grudi i patetične retorike na kojoj su se mnogi obogatili uništavajući ono zbog čega "patriotuju".
Napred Srbija!

Nebojša

pre 10 godina

Alo, Djokovicevci, pa sta je ovo? Sljaka? Pa zar vas pulen nije NEPOBEDIV na brzim podlogama?! Znate li kad ce Nadal i druzina da se prilagodjavaju protivniku? Nikad, pa ni onda. E, to je razlika, decaci. Zato ce Rafa vrlo brzo da preuzme poziciju koja mu po kvalitetu pripada, a vi se nadajte nekoj njegovoj novoj povredi, ili "povredi", vama je svejedno :) ljubac :* (Miki, 15. septembar 2013 17:01) Idi budi jadan negde drugde zašto Španci ako su tako jaki i samouvereni uvek dočekuju sve na šljaci ja ću ti reći zašto jer im tako više odgovara kao i nama u ovom slučaju a dijabolama poput tebe nebi ni trebalo dozvoliti da ostavljaju komentare.

Trifke tapetar

pre 10 godina

Drago mi je da sam pogrešio u proceni današnjeg učinka naših i da je Janko dobio. Ali način ka koji on gubi dobijeno je već prešao u veliki problem. Pa on ne može da dobije meč bez da muči i sebe i navijače. Izgubiti prednosti u setu i taj brejku od 5-1 i dovesti čitav tim u problem je neverovatno dostignuće. Dobro je da je Janko ovo uspeo da vrati u ravnotežu i na kraju pobedi, ali ovakva igra protiv Čeha teško da će proći. Berdih i Štepanek nisu osrednji igrači, a i drskost im nije strana.

Darko 88

pre 10 godina

Samo jedno usputno pitanje. Juće u igri dubla, gde je bio Nole, jer ga nije bilo videti u dvorani?
Rafa danas niti ne igra ali je ipak na klupi Armade.
(tennis ball, 15. septembar 2013 15:26)

A gde si ti bio? Svaka čast teniserima za još jedan neverovatan uspeh! Bravo momci!!!

Branko

pre 10 godina

Alo bre "Tennis Ball"-
Imam par poruka za tebe.
1. Posto toliko volis Rafu preseli se u Sapniju pa postani Rafin/Spanski PRAVI patriota I navijaj za njih.
2. Prestani da pljujes po nasem DRAGULJU I NAJVOLJEM COVEKU, SPORTISTI I HUMANISTI SVIH VREMENA. Ako to ne mozes da ucinis, onda idi odakle si dosao.
3. Oh da, VELIKA LJUBOMORA I to je to.
Branko (Teniser) iz Amerike

ČAST I POŠTENJE

pre 10 godina

Idemo Milose do pobjede! Ubijaj servisom! E viva Montenegro!!!
(podgoricanin, 15. septembar 2013 14:15)

Onaj osecaj kad do podne mrzis sebe a od podne ceo svet!Pozdrav casnim Crnogorcima kojima Milo nije pomutio um!

Dzelina

pre 10 godina

Bravo majstori, svaka vam cast !!!! Bila sam danas u areni, nasi navijaci kao da su dosli da gledaju Icu i Anandi. Saka kanadjana je bila glasnija od nas SRAMOTA !!!!!

ludi

pre 10 godina

@podgoricanin

Ahahahahaahaha....bar da igra za tu vasu Montenegro. Hahahah...Nole mozda zivi u Monte Karlu ali igra pod zastavom Srbije, a ne kao Raonic. Bolje cuti, sad ovako svi znaju da si glup!

Galin

pre 10 godina

@Ante
Vazno je da vi hrvati osvajate sve sto u tenisu postoji....da je vas teniser broj jedan vec 2 godine i da je vasa D.Rep. u svetskom vrhu godinama......hahaha

Napred nasi

pre 10 godina

Napred nasi, rasturite ih sa 3:2. Napred Tipsarevic, Tipsa, Tipsa, Tipsa. Ajde jos malo zapnite, pobedjujete. Napred Djokovic, Djoka, Djoka, Djoka,... Stisnite jos malo pa sledi finale.

Davitelj protiv davitelja

pre 10 godina

...A sada odluciti brzo u kojoj dvorani cemo igrati finale. Onda spravite teren i da Zimoljic i Bozoljac treniraju na njemu dan i noc...
(BobBGD, 15. septembar 2013 20:35)

Bojim se da za jednog od navedene dvojice ni to ne pomaze. Toliko je postao predvidljiv, a i spor, da se treba okrenuti nekoj drugoj dubl kombinaciji. Sto pre, to bolje.
Sve ima svoje vreme, koje dodje ...i polako prodje. Nije stvar u godinama, pogledajte Nestora, stvar je u tome da je ... proslo. Tako nekako. Izduvalo se. Ne moze se dubl samo dobijati na iskustvo. Nekada je to moglo, u 2014 vise nece. USO je to sasvim lepo pokazao, u sve tri konkurencije dubla.
Sa dobrim dublom imamo odlican tim, bez dubla, imamo uglavnom samo Noleta i ponekad Tipsu. Steta da se za (sada) tako veliku tenisku naciju tako ne misli na buducnost.
'Ajd, uzdravlje, i pamet u glavu selektore!

idi begaj

pre 10 godina

Svaka cast nasim momcima, samo sto sa tribina nema podrske ministra sporta...Znam da je bio u petak sa Tomom i njegovom suprugom..ali dajte prosvetlite me, da li danas ima neki vazniji sportski dogadjaj od ovog???

o cemu pricamo

pre 10 godina

Alo, Djokovicevci, pa sta je ovo? Sljaka? Pa zar vas pulen nije NEPOBEDIV na brzim podlogama?! Znate li kad ce Nadal i druzina da se prilagodjavaju protivniku? Nikad, pa ni onda. E, to je razlika, decaci. Zato ce Rafa vrlo brzo da preuzme poziciju koja mu po kvalitetu pripada, a vi se nadajte nekoj njegovoj novoj povredi, ili "povredi", vama je svejedno :) ljubac :*
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki, 15. septembar 2013 17:01)

Molim za informaciju kada u poslednjih 5 godina Spanci kao domacini nisu izabrali sljaku (koja im najvise odgovara) za podlogu...

Predo

pre 10 godina

Nadam se da nisam u pravu, ali Janko mora u 5 setova, igraop sa 11-tim ili 111-tim igračem. Neverovatno je kako teško pravi brejkove. Pospišil je dobar, ali sve je na Jankovoj strani, i iskustvo, i raznovrsnost, i mnogo toga još.

ZORICA - CANADA

pre 10 godina

...nikada , ali nikada stih u zivotu nisam napisala .....
Ali danas evo mojih stihova ( istina stihoklepackih , ali....)

Zasluzeno izgubi Canada ....

Jankela pokazao KADA ....

Ceska je na redu SADA ....

Na kolena , ona ce da PADA .....


GO SERBIA ! GOOOOO !!!! Sorry Canada !!!!!

c7/5

pre 10 godina

Tennis Ball.. da ti pojasnim. Rafa je uzeo svoju dnevnu dozu tako da moze satima da sedi i gleda meceve svojih kolega. Novak je dobio svoj mec i mora da se odmara da bi danas opet igrao i opet dobio Raonica. Da li ti je sada jasno??

tovy

pre 10 godina

Janko dobro gura,vidi se da je motivisan,vec je sansa za drugi dobijeni set! Ali interesantno je da je Česka u finalu-i u prvom kolu imala je pobedu od 3-2, u drugom kolu 3-1 i u ovom polufinalu opet 3-2.Nadamo se da ce i Srbija do kraja imati tih potrebnih 3-2,sto znaci da ce oba finalista imati isi niz pobeda,to jest sa istim rezultatima po kolima,tj isto od prvog kola 3-2,pa 3-1 i sada nadamo se 3-2!
Napomena isto bi bilo i da Canada pobedi ( ne daj boze da se sta pogorsa u Jankovoj igri do kraja ),jer i Canada ima isi red od 3-2,pa 3-1 i sada bi bilo 3-2,mislimo da nece biti.
Sada evo vec je 2-0 u setovima za Janka,i nadamo se u finalu vratiti Českoj za onaj proslogodisnji poraz u 1/4 finalu,a posebno vratiti zbog onog VULGARNOG ponasanja Stepaneka u mecu sa Jankom (srednji prst)!!!
SRBIJA PONOVO NA KROVU SVETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

voajerizam

pre 10 godina

Ovo je najsmjesniji tenisac u ovoj galaksiji
(Ante,

I ako je najsmesniji tenisac koms'o,ti ga gledas,gledas majstore na delu!Nesto ne vidim vase tenisace?

064...

pre 10 godina

Riternom je "ubio" Raonica. Covek gorostas kada servira 200 na sat to je los servis. Odavno nisam video ovakvu Novakovu igru a Kanadjani zajedno sa trenerom su mogli uzivo da gledaju Novaka, pa to je privilegija, zar ne? Skidam kapu Novaku koji "gine" za Srbiju i igra sa velikim zadovoljstvom a cesto i vadi nas drzavni tim. Na kraju kada ce neki komentar vezan za porez?? Jos nema..cudno, ostali bez texta hejteri??

Gračanica

pre 10 godina

Raonić ima fantastičan servis. Ukoliko bi ga servis izdao lagano bi izgubio. U suprotnom namučiće Novaka. U pobedu svakako ne sumnjam. NAPRED SRBIJO!!!!

BobBGD

pre 10 godina

Jeste li se ponadale komsije, priznajte.
Srbija nije ni teoretski mogla da izgubi. Nas jedan teniser ima bukvalno vise atp poena nego citava Kanada zajedno.
A sada odluciti brzo u kojoj dvorani cemo igrati finale. Onda spravite teren i da Zimoljic i Bozoljac treniraju na njemu dan i noc. Podrsku i priliku dati manjim ali popunjenijim dvoranama ili u Nisu, Novom Sadu, Kragujevcu...

Ilija

pre 10 godina

Mislim da imamo predonst. Novak dobije Raonića, a onda Tipsarević igra protiv Pospisila, koji je igrao i u petak i juče onaj dubl meč, valjda se čovek umorio, a i znam da će Tipsarević dati sve od sebe da pobedi!

jedanjetipsi

pre 10 godina

Tipso.. kad god igras mislim da ce me strefiti infarkt. Najverovatnije si mi zbog toga najomiljeniji teniser, jer sta je sport bez uzbudjenja. :D Na stranu ono sto si najlepsi :D

Belmondo

pre 10 godina

Necu da se rugam komsijama, ali treba da znaju sledece:

-Boba Zivojinovic bio NO1 u dublu
-Nenad Zimonjic bio NO1 u dublu
-Novak Djokovic NO1 u singlu
-Monika Seles bila NO1 u singlu
-Jelena Jankovic bila NO1 u singlu
-Ana Ivanovic bila NO1 u singlu

I onako u prolazu:
-Janko Tipsarevic bio Junior NO1 u singlu
-Nikola Milojevic NO1 u singlu kod juniora

Vise od 100 titula u seniorskoj konkurenciji
Vise od 20 Grand Slam titula kod seniora!!!!

O cemu mi pricamo komse??? Davis Cup (1+eventulano1) i Worl Team Cup (2)necu da spominjem jer to navodne ne pratite!! Malo, ne mnogo respekta prema VELESILi !!!Svako dobro..

c7-5

pre 10 godina

Mozda bih i navijala nekad za Crnu Goru,ali ne mogu nikako i pored najbolje volje kad cujem "e viva...."(dalje mi se povraca).Ni navijati na svom jeziku.(cg)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svetlana, 15. septembar 2013 20:34)

Svetlana, mozda ti nisi dobro upucena. To su mozda neke nove reci u novom crnogorskom jeziku??

Muči jado!

pre 10 godina

Jedva se provukoste. Niđe vas neće bit u finale.
(CT, 15. septembar 2013 21:32)

Vas nema ni na listi. Pardon, eno vas na 88. mestu. Gori ste od Omana, Haitija ili Pakistana, a Barbados je sila za vas na 63 poziciji!

Ivan

pre 10 godina

Nemoj da neko bilo sta vise kaze protiv Novaka Djokovica !!!! Za razliku od mnogih on je pokazao kako se igra za svoju zemlju i pored toliko napora u poslednjih mesec dana !!!!

City Girl

pre 10 godina

Mogu pojedinci da kritikuju Noleta do sutra (ja prva sam jako razocarana sto je ispustio priliku da uzme US Open, ali boze moj, bice jos prilika), ali na njega uvek mozemo da racunamo u ovakvim situacijama. Hvala Nole, idemo Janko, mozes ti to.

777

pre 10 godina

Cestitke ali kako ovaj Tipsa moze da pokida zivce..na kraju sreca i njega da pogleda posto je u odlucujucim poenima mreza bila na strani Kanadjana. Bravo i opet finale u BGD.

vladimir

pre 10 godina

Opet smo na misice prosli.Kao i pre tri godine, gubimo 2:1 posle dva dana i onda preokrecemo.Moguce da ce tako biti i protiv Ceha u finalu.Zeleo bih da ne bude tako i da bar mi vodimo posle dva dana sa 2:1.Dosta je drame i vadjenja poslednjeg dana, mada su se nasi na to preplatili.Ovo je najbolja generacija tenisera i uzivajmo dok jos igraju ovako.Mozemo biti ponosni na njih.Mozda nikada necemo imati ovakvu generaciju.Samo se potrudite da ne gubimo opet sa 2:1 posle dva dana.Stvarno je tesko za gledati

Nebojsa

pre 10 godina

Big deal... Kad se otkrije za koju godinu da su se svi teniseri sa Tura dopingovali, ko ce secati Dejvis kupa?!
(Bane, 15. septembar 2013 19:54)Pa ako su svi dopingovani ceo atp tour niko nije kriv jer niko nema prednost.

aurelio

pre 10 godina

Ovo je najsmjesniji tenisac u ovoj galaksiji
(Ante, 15. septembar 2013 19:07) I sta kazes, Druga tenis liga-zapad,a? A ne, to gde vi igrate od sada zove se Evroafricka zona...sad cete da igrate sa Bocvanom ili Malijem...

Loptica

pre 10 godina

Promenite bre Noletovu sliku. Ovde ce muskarici dobiti teske komplekse. :)
(Silver)

Haha... stvarno lici... ko bolje ne pogleda nece ni videti lopticu u dzepu!
haha!

au

pre 10 godina

Jedva se provukoste. Niđe vas neće bit u finale.
(CT, 15. septembar 2013 21:32) E,bogomi, bice nas svudje, cak cemo se vidjet i sa tvog zabacenog cetinja...

Dobro

pre 10 godina

Cestitam! Najaca ste teniska nacija.
(Tuzla, BiH, 15. septembar 2013 20:42)

Hvala, dragi(PRAVI)komsija. Lepo je cuti nesto ljudski, iskreno i od srca.
Kad si vec tu, voleo bih da ti kazem da smo sa TK CZ osamdesetih gostovali u Tuzli, imali ste super teniski klub. Odlicni igraci, najbolji klub u celoj Bosni. Eto.. nadam se da ste (bar u Tuzli) odrzali tradiciju.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Luka_Aleksandrov-Hamburg

pre 10 godina

Bravo Nole, nisam ni sumnjao, svaka cast!!!

Inace ova melodija/muzika izmedju setova sto pusta RTS, kako se zove?

ogi

pre 10 godina

Kraljevi svaka cast. mislim da su zluradi komentari na igru nepotrebni u ostalom reket u sake pa na sljaku. smrtnici su kritikovali i noleta na us open . strasni smo

Dragan

pre 10 godina

Zavist kod nas Srba je strasna stvar :) Sigurno je bilo budala koji su navijali za Kanadu. Kako je moguce da pored Djokovica neko navija za drugi teniser ? Moze to samo u Srbiji. Covek igrao u finalu US opena, odma nakon toga odrzao humanitarnu veceru da prikupi para za decu SRBIJE i dosao da igra za nasu Srbiju dan nakon toga. Tesko za te koje su u vasoj okolini. Molim vas objavite mi komentar kad ste vec objavili njihove. Hvala i puno pozdrava.

slobinator

pre 10 godina

objektivno naši teniseri su danas veliki favoriti.raonić protiv đokovića nema šta da traži,a ako janko odigra bar sa 60-70% svojih mogućnosti pobeda ne bi smela da dođe u pitanje.ako to naši nisu kadri da dobiju i to pred svojom publikom,onda ni ne zaslužuju da igraju finale.naravno uvek postoji opasnost od neke povrede i stoga je šteta što tipsarević ili juče dubl nisu ostvarili bar jednu pobedu,a mogli su.
(slobinator, 15. septembar 2013 10:51)

eto potuno se ostvarila moja progrnoza.mislim da je u ovom meču rezultat od 3:2 čak nerealan pošto je kvalitet bio u potpunosti na našoj strani,a plus se igralo u beogradu.verujem da ni u finalu pobeda ne bi smela doći u pitanje.novak će "odrati"i berdiha i štepaneka,janko je bolji od štepaneka,a sa berdihom je tu negde egal,a naš dubl takođe može da trijumfuje.prognoziram da će biti 4:1 za nas

smb

pre 10 godina

Bravo momci ! Sve najbolje u finalu, i da vidimo reprizu iz 2010. ( i da posle sledi i repriza 2011. )

@(Miki, 15. septembar 2013 17:01)
Ti ili nemaš pojma o tenisu, ili si zloban. Najverovatnije oba.
A što su ameri i belgijanci izabrali šljaku ? ( btw, belgijanci su postavili šljaku preko parketa, pa je baš bilo " veselo" ). Ameri toliko vole šljaku da je zovu "dirt". Naši bar nisu izabrali nenormalnu nadmorsku visinu, kao ameri, ili neku drugu podlost. Nego su lepo dočekali kanadsku ekipu, da se (opet ) osećaju kao kod kuće

Idemo košarkaši !

Belmondo

pre 10 godina

Necu da se rugam komsijama, ali treba da znaju sledece:

-Boba Zivojinovic bio NO1 u dublu
-Nenad Zimonjic bio NO1 u dublu
-Novak Djokovic NO1 u singlu
-Monika Seles bila NO1 u singlu
-Jelena Jankovic bila NO1 u singlu
-Ana Ivanovic bila NO1 u singlu

I onako u prolazu:
-Janko Tipsarevic bio Junior NO1 u singlu
-Nikola Milojevic NO1 u singlu kod juniora

Vise od 100 titula u seniorskoj konkurenciji
Vise od 20 Grand Slam titula kod seniora!!!!

O cemu mi pricamo komse??? Davis Cup (1+eventulano1) i Worl Team Cup (2)necu da spominjem jer to navodne ne pratite!! Suma-sumarum VELESILA !!!Svako dobro..

Hvala

pre 10 godina

@Belmondo
Ajde nemoras toliko da se trosis i dokazujes. Stvari su toliko ocigledne da je Srbija 10 puta bolja u tenisu od Hrvatske da je smesno to i spominjati.

veliki strumf

pre 10 godina

Sramota je za RTS da Mijaljevic komentarise mec. Ali jos je veca sramota ovaj "novinar" koji je intervjuisao Noleta na terenu. Nebulozni komentari i jos nebuloznija pitanja. Da onoliko nije mogao da se pripremi da postavi dva pitanja svetskom br. 1. Nole mu prakticno nije ni odgovorio na postavljena pitanja, vec je ustvari.pricao ono sto je ovaj trebao da ga pita. Ma bre dva puta po 3-0.

Vera

pre 10 godina

Stvarno ne razumem potrebu da se popljuje sve ono sto je vredno u tenisu u Srbiji.
,,Uz ovakvu igru Tipsarevica i Zimonjica da smo igrali protiv neke malo jace ekipe izgubili bi garant!,,
(Marko, 15. septembar 2013 19:24)
i sta je to malo jaca ekipa....?\Raonic 11 na ATP listi , Pospisil 41/
Bravo majstori, jos jednom ste nam priredili veeliko sportsko slavlje!!

svetlana

pre 10 godina

Mozda bih i navijala nekad za Crnu Goru,ali ne mogu nikako i pored najbolje volje kad cujem "e viva...."(dalje mi se povraca).Ni navijati na svom jeziku.(cg)

Sneža

pre 10 godina

Како се зове она мелодија са фрулом која је пуштана за време купа?
(Коле, 15. septembar 2013 19:56)

Bora Dugić - Običan balkanski dan je odgovor na Vaše pitanje.

goran

pre 10 godina

Mnogo mi je drago.. ne toliko sto smo pobedili kanadu ,vec samo zbog jednog coveka rodjenog Beogradjanina koji je izjavama i ponasanjem na terenu i svojim stavom prosto vredjao nase igrace ,javnost i publiku ,svaka cast sa druge strane Raonicu koji je reagovao kao pravi sportsmen, sve u svemu viteski dobijen mec iako su nas mnogi otpisali nakon bolnog poraza u dublu ,mada mnogi su ocekivali da ce kanadski selektor platiti ceh kockanja sa Pospisilom koji se prilicno istrosio na prethodna dva meca pa je Hvala Bogu konacno to Jankela umeo da iskoristi !!!

cuc

pre 10 godina

Idemo Milose do pobjede! Ubijaj servisom! E viva Montenegro!!!
(podgoricanin, 15. septembar 2013 14:15)
E moji "aqua viva Montenegro"! Raonići pričaju tvojim jezikom (srpskim, crnogorskim, kakvim god) i nemaju te italijanizpvane pokliče... I BTW, na YouTube-u imaš kako je Miloš "ohladio" vašu zemlju po pitanju nastupanja - kratko, jasno i nedvosmisleno. Nama Nestorović i Dančević nisu potrebni.

Tina

pre 10 godina

Baš su ovi tenisači dosadni, pa zar nije i njihov "veliki" tenisač Ivanišević učio tenis u Beogradu od Jelene Genčić? Trebalo bi to iskreno da priznaju, mnogo su nešto zaboravni!

objektivno

pre 10 godina

Mozda je u redu da svako moze da pise sta hoce, ali ipak ne razumem ako je Srbija izborila finale Davis Cup-a u tenisu da ljudi pisu komentare tipa "imam sveze gliste na prodaju". Ovo je veliki uspeh a koga tenis i Davis Cup ne zanimaju, ili ako neko ima svoje licne psiholoske probleme koje ne moze da resava na drugom mestu nego to radi ovako preko komentara, molim vas ubuduce da nas postedite.

Nole4ever

pre 10 godina

@doktore, Stojane, Marko, djole i ostali pesimisti, ajde kupite svoje "prnje" i bežite sa ovog foruma. Samo neke kritike i negativnosti iznosite! Budite ponosni BRE na naše sportiste a što se tiče konentatora, nije toliko loš! Meni svaki uspeh naših sportista daje podstrek u životu da se radi trud na kraju isplate! Puno pozdrava svima!

idemo... isidora

pre 10 godina

Hvala vam za sve ovo... Ovaj osecaj se ne zaboravlja... Jedva cekamo novembar. I znajte da ste fenomenalni da vas volimo, da nam dajete enegriju I da ce mo zajedno sve da pobedimo?

Isidora

pre 10 godina

Hvala vam puno na tome sto nam je sad svima tako lepo.... I hvala vam sto nam uvek postavljate nove ciljeve o kojima prvo mozemo da mastamo a onda mozemo I da se radujemo jer I zajedno I ostvarujemo...

Civokvi

pre 10 godina

E bas bih voleo da sledece godine zreb ukrsti Srbiju i Spaniju. Prosli put smo mi isli kod njih, a sledeci put... Dobrodosao u Beograd, Rafa.

danilchez

pre 10 godina

Doktore DEJVIDSU ,nisi ti doktor ti si pacijent hahahaha čuj Dejvids a ti Ante nemoj da tuguješ što tvoji tenisači ispadoše u drugu ligu dođi u BG na finale da gledaš Svjetsku elitu na djelu a što se tiče celokupnog meča SRB-CAN realno je trebalo biti gotovo sve još sinoć jer i ova dva poena što osvojiše kanađani videli ste kako su osvojili guzovače posle meč lopte za Janka i u dublu na razliku u 5. setu,da smo imali malo samo sreće bilo bi 5-0 realno

Sto rekli Crnogorci : " 'Iljadili se takvi!"

pre 10 godina

@ Promenite bre Noletovu sliku. Ovde ce muskarici dobiti teske komplekse. :)
(Silver)

Fotka ne samo da nije promenjena, nego je ima 2 puta (u sredini i na kraju reportaze). He, he...

johan

pre 10 godina

Veliko hvala Nole, Janko, Nenade i Ilija ( pobeda naseg dubla protiv brace Brajan u sred SAD se nikada ne sme zaboraviti ). Jos samo jedan korak, mozete vi to kada znate da su milioni vasih sunarodnika uz vas!

PS. Besmisleno je da kazem bez pritiska u finalu, sami ste sebe doveli u "nezgodnu" situaciju :) Srecno!

Branko

pre 10 godina

"Podgoricaninu" imam jednu malu porikicu za tebe ):
Ti navijas za Raonica kao Kanadjanina a ne za Crnogorca!!! Da toliko voli Crnu Goru on bi igrao ze vasu reprezentaciju a nebi otisao u Kanadu, primio njihovo drzavljanstvoi i odlucio da gra za njih. Ustvari, ko bi igrao za otrcani TSCG kada on fakticki I nepostoji!!! Da ti nije zao sto se Srbija odcepila od Crne Gore I ima jednu od najelitnijih teniskih reprezentacija na svetu. Ti slobodno mozes da se pridruzis I da navijas za Srbiju jer to nije sramota nego velika cast.
Branko (Teniser) iz Amerike

BgHQ

pre 10 godina

Ovi "poznavaoci" tenisa su predvidjali ili poraz ili vrlo tesnu Novakovu pobedu.Nole se bas namucio.Zelim mu da se uvaek ovako "muci".Idemo Jankelja bolji si od Pospisila!