Fudbal 190

Subota, 07.09.2013.

13:38

Subotić napustio reprezentaciju!

Odbrambeni fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić odlučio je da do kraja ovog kvalifikacionog ciklusa ne igra za reprezentaciju Srbije.

Subotiæ napustio reprezentaciju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

190 Komentari

Sortiraj po:

Chana

pre 10 godina

Potpuno razumljiva želja, dogovorio se sa selektorom i samim tim - ima zeleno svetlo i od nesretnog FSS-a, ali raja se ne slaže...
Naravno, biranim rečima, bez bezrazložnih optužbi, dobronamerno, bez želje da povredi ovog derana koji je mogao da igra i za neku drugu reprezentaciju ali je izabrao našu...
Navijači verovatno očekuju vest: "Ne može, Nevene, ima da igraš !!!"
Na svu sreću, u ovom slučaju, narod se ne pita...

Kult???

pre 10 godina

takvim pristupom igraca i nasom opustenom reakcijom ni na zasluzujemo da Srbija bude ni blizu top 30. tek kad promenimo pristup prema dresu i zemlji u kojoj zivimo mozda nešto konkretnije uradimo. cuj, napustio čovek brod koji tone, i to je većini ok. zamislite da vas neko napusti kad ne ide, pa da vam se vrati kad vam krene. da se Srbija cudom kvalifikovala u Brazil, verovatno bi se i Vidic pojavio 'da pomogne'.

Zeleni Zub

pre 10 godina

Realno. I momci koji igraju u engleskoj bi takodje mogli da odmore malo. Nikakav takmicarski znacaj... a uigravanje... sa drugim selektorom krece iz pocetka

fortissimo

pre 10 godina

Po pozitivnim komentarima koji su u vecini, zakljucujem kakve navijace ima ova zemlja. Takvi navijaci i ZASLUZUJU ovakav fudbal. Kada promenite, svest, nacin razmisljanja i ovakve poteze reprezentativaca shvatite na pravi nacin i fudbal ce biti mnogo bolji. Kada shvatite da tim (Dortmund) nije iznad Srbije, da kada Srbija igra sa drugim drzavama NEMA nevazne utakmice, kada shvatite da svaki igrac ima odgovornost u ponasanju prema svojim kolegama onda ce i ovaj sport i svi ostali da budu mnogo bolji nego sto jesu. Na zalost, takva svest posebno kod mladih preovladava u ovoj zemlji zato nam je i tako kako nam je. I to zasoluzujete.

Kovac

pre 10 godina

Taj isti Subotic koji vredi 20 miliona,vrlo slabo igra za reprezentaciju,kiksirao je toliko puta,i njegovim greskama smo primali golove kako na prijateljskim tako i u ovom ciklusu kvalifikacija na zvanicnim utakmicama,nedopustivo za igraca njegovog rejtinga.Isto kao i Vidic nekada.

Dan Australia

pre 10 godina

Bravo Nevene imas pravo sto neces da igras jer kad si trebao onaj nesposobnjakovic mihajlovic gurao je u prvi 11 neke bisevce(kiks bisevca kad mu je benteke dao prvi gol glavom ,nije igrao kostantno)a ostalim mihinim idejama bolje ne trositi reci!!! Zato idi imas puno demokratsko pravo I Cuvaj se a kad dodje novi trener ima da budes ponovo pozvan jer si ti to zasluzio!!

Vlada

pre 10 godina

On je pokazao koliko mu je stalo do Srbije jer je imao ponude drugih a odabrao nas. Harmonija u reprezentaciji koju je stvorio Antić, njegovo ime i autoritet su nam doveli Subotića (možda bi došao Krkić i još neko), a jedan čovek to nije prepoznao i otpustio ga. Kada naučimo da poštujemo ljude koji su stvorili imena u inostranstvu i žele da dođu da pomognu možda i ostvarimo nešto. Do tada ćemo biti skup ljudi koji za račun ličnih interesa obavljaju posao.

my way

pre 10 godina

Bolji naslov bi bio "Subotic i u buducnosti u reprezentaciji". Trazio covek posteno par meseci pauze na utakmicama koje nisu vazne, ne vidim problem. Ja bih licno i Baneta postedeo, on trpi velike napore, a bitan nam je.

Profesionalci

pre 10 godina

pa lepo, a sto bi se i ostali mucili kad nema vise potrebe? uopste nema potrebe da trose noge do nekih sledecih kvalifikacija. a i u tim sledecim sto ranije da izgube šansu za plasman, da sto ranije mogu da se posvete tim drugim stvarima.

Merlin

pre 10 godina

Normalno. On i Kuzmanovic koga Sinisa nije ni zvao,su mi najbolji, i uvek trebaju da igraju,ali mi imamo problem sto ne mozemo da nadjemo selektora i ptedsednika Fss da bude iole posten covek.

Misin

pre 10 godina

PODRSKA ZA NEVENA 100%.Ako smo zaboravili taj momak je birao izmedju Srbije,USA,Bosne i Nemacke.Srce je izabralo nas a da je rezultat hteo po svaku cenu pogodite koga bi izabrao od ovih zemalja.RESPEKT poseban za ovog coveka i pozdrav sa Oplenca.

old wooyadin

pre 10 godina

Momak je odlican igrac, pametan, lijep i pred njim je jos 10 godina karijere. Zasto da je ugrozava? Uvijek postoji neki Simunic, a Neven ce Srbiji jos dati, nemojte da se brinete.

Mislim da je to shvatio i Tomislav Mihajlovic Ramadani. :))

Princip

pre 10 godina

Ne znam kako podrzava vecina ovaj postupak. Sad se stvara timski duh za buducnost. Nemam reci...dokaz da ga zabole za reprezentaciju. Svima njima je sigurno mrsko putovati u vela itd, ali ipak to cine...

4-3-3 u gostima

pre 10 godina

U prevodu, ne želi više da sarađuje sa Siniša, stvarno najbolje!
Čeka novog selektora koji će, možda, uvek igrati sa najboljim timom...
Izuzetno lep način da to kaže, dosta je strpljenja i imao.

Pew

pre 10 godina

Pročitao sam sve komentare i uglavnom podržavate ovu odluku ali da vas pitam ja nešto jer je to fer prema ostalim igračima u reprezentaciji

Kult reprezentacije negdje pored puta...

pre 10 godina

¸Ja ne znam kako neko može ovo podržavati.
Pa čitam medju komentarima "nek se afirmisu neki drugi", ma koji to drugi, ionako smo ludi koliko se tim razlikuje od utakmice do utakmice i sad treba opet da se otkriva topla voda.
Igranje za reprezentaciju je cast a ne "sad hocu, sad necu", u kojoj se to ozbiljnoj reprezentaciji desava?
I onda se cudimo sto tonemo prema 50-om mjestu, bas smo dno i tako nam i treba.
Svi ovi igraci igraju u svojim, uglavnom jakim klubovima, i sta sad treba da dignu sidro jer smo izgubili sanse za plasman?!
Nema tu ni srca ni casti, samo otaljavanje, reda radi jer se kao mora....zato gubimo i gubicemo i dalje, i treba!

seljak

pre 10 godina

Jos jedan izdajnik. Mada je los igrac pa bez njega nece nista biti gore. Samo moze biti bolje. Vidicemo. (Selekta, 07. septembar 2013 16:32).....o cemu ti pises...covek je mandzukica pojeo,strpao u mali dzep...nije on kriv sto je zbog djuricicevog kiksa primljen gol...ali i u toj situaciji je jedini trcao do kraja..i bacio se kao lud u pokusaju bloka....

iv13

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem sta pisu ovde pojedini. Covek je rekao da zeli da se sto vise posveti sebi i svom radu, jer do kraja kvalifikacija nema takmicarskog znacaja.

Lepo pise do kraja 2013.

Sta nije jasno? Sto ga nikad ne zvati? Koliko kratkovidosti.

Samo glavu gore Nevene, kad bude trebalo, znamo da si tu.

jo jo

pre 10 godina

Pitanje je da li ga je uopste i trebalo svrstati u repreze taciju? Naravno to se upocetku nije moglo znati, sad se zna. Ako nije uspela reprezentacija onda, sta cu ja tu dalje.Zaboravlja Subotic da je dobrim delom i on kriv sto Srbija nije uspela-valjda je mislio da treba individualno da se sacuva. No koga nema bez njega se uvek moze. Za Mihajlovica, nek zaboravi Subotica do daljneg, kao da ne postoji. Ne zna himnu Srbije.

kulturakulta

pre 10 godina

Kaze Mihajlovic, obnovili smo KULT REPREZENTACIJE!!! DA DA KAKO DA NE!!! Ovo je ne cuveno, molio bi Subotica da dodatno objasni zasto nece da igra. Pa da pravi profesionalci razmisljaju na ovaj nacin, onda Sevsenko nije nikad ni trebao da igra za reprezentaciju, ili Gigs, pa zasto bi, kad su im sanse da se kvalifikuju minimalne!!

zoran fr

pre 10 godina

kako je bezobrazan ovaj mihajlovic
nevene puna podrska,jos kad bi i ostali okrenuli ledja repki do kraja kvalifikacija i tako dali do znanja mihajlovicu da ga ne zele za trenera jer imali smo igrace(koje dirigent nije zvao) da se prosetamo kroz kvalifikacije a sinoc se videlo da repki fali zajedno na sredini ljajic matic

vladan

pre 10 godina

nije Subotic napustio reprezentaciju, nego su mu rekli da ne igra jer je u vicesampionu Evrope... treba neki klinac da se proda do kraja kvalifikacija, ocekujem iznenadni poziv Vujadina Savica...

Andrej

pre 10 godina

Sinisu treba ostaviti, jer ako sada dodje novi trener opet ce sve da menja, da poziva stare igrace, i opet cemo da se pogubimo. Mihajlovic je stvorio mlad tim, koji ima buducnost. Neven ovim pokazuje samo da je sebican i misli na licni interes, svima njima reprezentacija koristi da bi dobili na ceni u svojim klubovima, sad kad mu reprezentacija ne treba on ide. Ne treba ga vise zvati. Sto nije ovo rekao pre meca sa Hrvatima? Nego mu se igralo u tom duelu...

Vetrpolo-fan

pre 10 godina

Cimao se dva ciklusa sa Pizonima i Mihajlovicima, polutrenerima i treba mu zameriti sto ce preskociti dve utakmice?! Vidic je odmah posle Ljubljane digao sidro. Ne mozete ih porediti sa mladim Nastasicem i Bisevcem, koji je uvek bio negde rezerva. Covek je odaslao signal, njemu je iz mnogo razloga "lakse" napraviti takav korak nego Ivanovicu ili Kolarovu koji su kao igraci napravljeni u Srbiji. Procerdati dva ciklusa, cetiri godine, i praviti se i dalje lud, to nema nigde u ozbiljnim zemljama. FSS treba kompletno novu garnituru ljudi, koja ce raskinuti sa foteljasko-naslednickom-klanskom prosloscu. Zar verujete da ti igraci ne zele plasman na veliko takmicenje? Oni vise zele, nego i mi navijaci, o funkcionerima je izlisno govoriti. Ali kako kada Subotic, jedan od kljucnih igraca u drugom najjacem svetskom klubu u zivotnoj formi sedi na klupi zbog Bisevca i Nastasica, kako kada za najboljeg igrac vrlo jake portugalske lige nema mesta, za Ljajica za koga se otimaju najveci klubovi takodje nema postovanja? Kako???

stevica

pre 10 godina

Sinocna igra me je ohrabrila. A i sastav za divno cudo.
(veciti optimista, 7. septembar 2013 16:49)

Prosli prelazni rokovi. Cek da vidis sastav pocetkom decembra.

cvexi

pre 10 godina

Subotic je meni jedan od omiljenih igraca u reprezentaciji. Interesantno da nikad ne pokazuje emocije, uvek deluje nekako opusteno. Nadam se da ce poboljsati formu u tom periodu i vratiti se jos spremniji za sledeci ciklus.

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Ova Suboticeva izjava mi mirisi na saopstenje, nezna Subotic tako dobro srpski! Kako Hrvati nikad nisu umorni i netreba im usavrsavanje?

veciti optimista

pre 10 godina

Sinocna igra me je ohrabrila. A i sastav za divno cudo. Da je Tadic igrao od pocetka i Markovica sacuvao za drugo bio bih prezadovoljan. Konacno nije bilo Italijana sto je ubrzalo igru i trebao je samo umesto Fejse koji uvek gura nazad da ubaci Petrovica. Sve u svemu zao mi je sto se Subotic nece uigravati sa Nastasicem za sledeci ciklus. Inace Subotic je po meni najveci covek u celoj repki i iznenadio me je ovom odlukom. Bicemo prvi u sledecem ciklusu sa ovim sastavom pa makar i Slinisa vodio ali bez opklada sa novinarima da ne mogu da pogode sastav

021-1914

pre 10 godina

Mihajolvic:"Što se tiče narednog ciklusa, to će biti posebna priča, pa ćemo videti...".Ma sta ces ti videti u narednom ciklusu,odlazi stetocino...

Aleksa

pre 10 godina

Pa kao tako slepo gledate na ovo!?!?! Pa ajde onda da ode i Mitrovic, Tadic, Slulejmani, Matic, Bane, Nastasic itd. svi bi oni da se posvete klubu i nije im bas moranje da lome noge u ovim (NE)bitnim utakmicama.

Suk

pre 10 godina

Svako ima pravo da radi sta mu odgovara... Medjutim objasnjenje, prostim jezikom receno da dok gibimo necu da igram, je neverovatno. Kao, imam problema na poslu, ne ide mi kako bi hteo, pa cu sada malo da odmorim... OK, reprezentacija nije posao za igrace, ali ipak jeste bar deo toga... Sta bi moj poslodavac rekao kad bi saznao da se meni ne svidja kako stvari idu i da cu malo da pauziram... Dok ogranizaciji ne krene na bolje uz doprinos mojih kolega... Cini mi se da bi svaki drugi razlog, osim ovog koji je Subotic naveo, bio mnogo opravdaniji...

Firmas

pre 10 godina

Golmanii:Brkic(Stojkovic)
Odbrana:Ivanovic(Rukavina),Vidic(Bisevac),Subotic(Nastasic),Kolarov(Tosic
Zadnji vezni:Kuzmanovic(Petrovic),Matic(Ignjovski)
Ofanzivni vezni:Tadic(Basta),Ljajic(Djuricic),Markovic(Sulejmani)
Napad:Mitrovic(Djurdjic)
Plus golman Rajkovic,Tomovic,Lomic,Milivojevic,Krsticic,Z.Tosic i obojica Ninkovica.Da smo igrali u ovakvom sastavu sa bilo kojim drugim selektorom bili bi vec danas na SP u Brazlu kao prvi u grupi.
Nikad kreativnije igrace nismo imali u poslednjih 6,7 godina.Pre svega mislim na Matica,Markovica,Ljajica,Tadica,Djuricica.Sve u svemu zakljucak je jasan JAKI SMO KO ZEMLJA, ali dzabe kad imamo Toleta i Mihu.

pozdrav

pre 10 godina

ovakve fotografije (iz bliza i kad nisu oznojeni i zajapureni) me potsete kako su to mladi ljudi a pri tom i lepi.
vidim tu ljudskost a ne neki broj, dres, poziciju...

Милан

pre 10 godina

Ко је пратио игре Борусије ове сезоне могао је да види да им је одбрана много слабија него раније и да нешто не штимује. Нажалост мора се приметити и да је Суботић слабији него ранијетако да мислим да је ово добра одлука ако је искрен у овоме што је рекао да ће се вратити идуће године.

vlado

pre 10 godina

Ne vidim sta je sporno? Kvalifikacije su za Srbiju zavrsene ostaju samo ti sitni detalji tj te sitne utakmice i to je to! Posle toga ce Srbija imati 1 eventualno 2 prijateljske utakmice do pocetka narednog ciklusa kvalifikacija i tad ce Neven biti na raspolaganju! Ovo je mudra odluka Subotica a i kao takvu trebali bi svi da je prihvate pogotovo Srpska javnost jer nema u ovome nista lose!

REALAN

pre 10 godina

ljudi bez brige,i ne treba nam ovaj nemac/amerikanac/kanadjanin/hrvat, imamo sjajnog mladog stopera Voju Stankovica koji ce mnogo bolje igrati od ove kiksare.
Toliko od mene

Sergije

pre 10 godina

Pretpostavljam da je ovo reakcija na neku kritiku jer, zaista, igra pomalo nonsalantno, dekoncentrisano i veoma cesto kasni da zatvori protivnicke napadace. Daleko od toga da imamo vrhunsku odbranu i da u tom segmentu igre sve funkcionise kako treba.

pera

pre 10 godina

Nije problem,ne mora da igra do kraja..ali kako to da ostaju da igraju Kolarovic,Ivanovic, pa ovi klinci koji su tek poceli da igraju za nove klubove, malo bezobrazno sa njegove strane ali dobro, decko nije timski igrac i fer sportista i to je ok priznati.

bobi

pre 10 godina

Razumem u potpunosti.Igra u top klubu standardan,rekao istinu,a ne da je povredjen...Ovo ne bi odobrio onima koji igraju za velike klubove,a retko dobijaju prilike.Sad treba profilisati reprezentaciju i u novi ciklus krenuti spremni! Donece nam ovi momci radosti-videcete!!!!!!!

pa ja sam

pre 10 godina

Pre samo tri dana Djanluidji Bufon je izjavio sledece :" Nikad ne bih odbio poziv u reprezentaciju, to je kao da pljunem u lice sreci koju sam imao,nesto sto bi mnogi zeleli, a samo retki dozive " A brani skoro 15 godina za Italiju i i dalje ima strast za nacionalnim timom ! Razumem Subotica ali poziv u reprezentaciju je nesto sto se nikad ne sme odbiti,mnogi bi dali zivot za to jedno mesto...

a

pre 10 godina

Pametno, dok su Tole i Mihajlović u FSS ne treba igrati za reprezentaciju! Ne treba biti neiskren, ne igra se "za zemlju", nego za konkretnog selektora, a Siniša nije zaslužio da mu igraju najbolji.

kobe bryant

pre 10 godina

Pa dobro, dečko je u pravu. Zašto bi rizikovao neku povredu kad smo izgubili sve šanse (i teoretske) za plasman na mundijal. Naravno, u sledećem ciklusu kvalifikacija, voleo bih da ga vidim u sastavu jer je veliki borac.

Mina

pre 10 godina

Samo napred,nisi lud da tracis sve zarad Tomislava Mihajlovica.Covek se igrao reprezentacijom i izgubio ciklus kvalifikacija,zasto bi ti rizikovao povredu kao Sulejmani ako on ne zna svoj posao.Da smo imali kvalitetnijeg selektora pojeli bi ih sve u grupi.

Alex GKV

pre 10 godina

Sasvim korektna odluka,sam Mihajlovic je trebao da pozove dosta mladih igraca i da im sada da sansu,a ne na pocetku kvalifikacija.

Nikad nikome izvini

pre 10 godina

Svaka cast Suboticu,igrao si za Srbiju i da povredjenim prstima celu utakmicu...nadam se da cete ljudi razumeti...Pohvala za hrabrost i ljudkost...vidimo se 2014 u reprezenraciji Srbije...sve najbolje

Igor

pre 10 godina

Ma nije napustio...posteno od njega..lepo kaze da je na raspolaganju za reprezentaciju uvek , samo posto nema sansi da se jos vie individualno poboljsa...taman lepa sansa za mladje da se nametnu, da se vidi na koga moze da se racuna za sledece kvalifikacije..pozdrav za tebe Nevene i samo napred...

Анонимус

pre 10 godina

Разумљиво. Све најбоље у Дортмунду, па се видимо поново за ЕП. Таман да ове последње утакмице квалификације упадне неко други и да осети чар играња за Србију, а и да му се да до знања да се озбиљно рачуна на њега. Неко на пример од актуелних освајача ЕП.

Misa Pavlovic

pre 10 godina

Sretno Suboticu ... neka napreduje I vrati se jaci I bolji u sledecem ciklusu ... a sada imamo jedno slobodno mesto zs nekog mladog I perspektivnog da stekne iskustvo ...

Farmaceut

pre 10 godina

Nadam se da ce uspeti u svom planu. I pre nego sto krenu komentari kako je izdao grb, Neven je izabrao da igra za Srbiju, pre Nemacke.

Banja Luka

pre 10 godina

Ovo je meni sasvim u redu s obzirom da smo izgubili sanse da se plasiramo, a i selektor, ko god da on bio, se usaglasio sa tim. Decko igra u jednom od najvecih klubova i zeli jos da napreduje i zacementira mjesto u timu i ne treba mu na tome zamjeriti. Naravno, moze se uvijek reci, kako moze Nastasic a on ne moze? Ili za bilo kojeg drugog igraca. Ali momak se uvijek rado odazivao pozivu, cak i kad nije igrao, i treba mu izaci u susret kada su naredne utakmice ionako nevazne.

Jesus

pre 10 godina

tako se ne gradi tim! igrati samo kada postoje šanse za rezultatima, koji te promovišu i potencijalno ti dižu cenu? To nijedna reprezentacija koja drži do timskog duha neće razumeti. Ipak, čovek je iskren i pošteno je rekao svoje, a mogao je i da folira povrede i slične fore... Šta reći, osim da Srbija više nema fudbal i nema timskog duha.

смешно

pre 10 godina

Теби свака част, не замерам ти ништа, са оваквим селектором и не може боље, одмори

normalno

pre 10 godina

Decko vredi 20 miliona i glavni igrac odbrane Borusije Dortmund, normalno da nece da igra nebitne utakmice kad smo vec ispali. Sto bi rizikovao povredu. 20 MILKI BATO

xxx

pre 10 godina

Podrska za Nevena! Igrace on jos kad bude trebalo, a nadam se kad Miha ode da ce i Vidic i Ljajic zaigrati i da cemo biti respektabilan tim a ne sramote i kante neefikasne kao u ovom ciklusu!

Vidimo se u sledećem ciklusu kvalifikacija

pre 10 godina

Molim dokone pljuvače da ućute. Podsetiću da je dečko između Srbije, Nemačke, BIH i SAD izbrao da igra za nas. Pretpostavljam da ga mu je Klop rekao da mora da radi više kako bi zadržao mesto u ekipi. S' obzirom da su dve preostale utakmice manje više revijalne ne vidim problem.
Srećno Nevene!

Beograđanin

pre 10 godina

Hvala Suboticu i totalno ga razumem. I ja bih uradio isto. Ustvari, vise se nikada ne bih ni odazvao.
Kad se nesto promeni u FSS, kad se promene navijaci i dodju oni koji ne maltretiraju igrace, zvizde himni tudje zemlje i zvizde svom golmanu itd..itd...kad se napravi tim zeljan pobeda itd, itd..mozda tada.
Samo napred Nevene!

mane vipra

pre 10 godina

a sto klop ne posavetuje nemacke reprezentativce iz dortmunda da malo iskuliraju repku i posvete individualnom radu!? mislim, posto su se vec kvalifikovali za sp. jadno suboticu!

aleks

pre 10 godina

Tako je kralju! Trebalo je ovo jos ranije da uradite, ti, Kolarov, Ivanovic... Pa neka se Mihajlovic i Karadzic, glupiraju sa igracima koje dovode da igraju za reprezentaciju. Smena generacija se ne radio na nacin na koji je to uradjeno u reprezentaciji Srbije. Okosnica tima se sacuva i iz meca u mec se uvode mladi igraci. Trebalo je vratiti Vidica, Stankovica i igrati sa Jovanovicem u spicu, makar protiv Makedonije na gostovanju i protiv Belgije kod kuce. Gostovanja u Belgiji i Hrvatskoj su i pre pocetka kvalifikacionog ciklusa bile izgubljene utakmice, ali tu je trebalo probati makar bod izvuci. I dalje verujem i ubedjen sam da mozda 10 igraca od svih ovih zasluzuje trenutno da igra za reprezentaciju. Mihajlovic se ponasa kao da igra managera, gura u vatru mlade igrace pa sta se desi. Fejsa, Tosic i Djuricic ne mogu da pocinju utakmice, jer nemaju utakmice u nogama kao ni trenutno dovoljan kvalitet. O Petrovicu ne zelim da govorim. Nadam se da posle povratka Matica, vise nece biti pozivan u nacionalni tim.

Vidimo se u sledećem ciklusu kvalifikacija

pre 10 godina

Molim dokone pljuvače da ućute. Podsetiću da je dečko između Srbije, Nemačke, BIH i SAD izbrao da igra za nas. Pretpostavljam da ga mu je Klop rekao da mora da radi više kako bi zadržao mesto u ekipi. S' obzirom da su dve preostale utakmice manje više revijalne ne vidim problem.
Srećno Nevene!

patriotizam ?

pre 10 godina

E ovo je razlika Srba i Hrvata. Pa kod njih Modric 5 dana nakon sto mu skandira ceo santiago bernabeo igra prijateljsku protiv lihtenstajna

drmr

pre 10 godina

Sve najbolje Nevene.Iskreno ne znam kako bih ovo protumacio.Nadam se da nije doslo do neke svadje.U svakom slucaju nadam se da ce biti pozvan za naredni ciklus.

zagor

pre 10 godina

ma bravo mihajlovicu karakteru!znaci ljajic s kojim smo za klasu-dve jaci nece da peva,ali svim srcem zeli da igra i on je nepozeljan,a subotic hoce pevati,ali bira utakmice.

3?

pre 10 godina

ajde da zamislimo da svi tako razmišljaju kao on i ko bi onda da igra ostatak utakmica? Zašto npr. Nastasić nije ovako tražio poštedu? Interesantno.

Kari

pre 10 godina

Znaci protiv Velsa bez Subotica, Matica, Sulejmanija i Petrovica.
Basta i Brkic su povredjeni, nema Ljajica..
Sastav Stojkovic, Ivanovic, Bisevac, Nastasic, Kolarov, Fejsa, Milivojevic, Tadic, Djuricic, Markovic, Mitrovic

crni_redstar

pre 10 godina

rajkovic,aleksic,brkic,nastasic,vidic,subotic,ivanovic,basta,kolarov,dusko tosic,matic,kuzmanovic,ninkovic,ljajic,jankovic,djuricic,tadic,sulejmani,mitrovic,markovic,milivojevic. spic uvek da bude mitrovic,u slucaju povrede ili kartona markovic i sulejmani,dosta sa scepovicicma i nekim anonimusima. sa nekim dobrim trenerom,uz uslov da se ramadani ne mesa,imali bi mnogo jak sastav.

Nikola

pre 10 godina

Iskreno, po meni je ovo nepostovanje reprezentacije. Kao necu da igram ove nebitne utakmice, necu da se mucim, ali me zovite kad dodju bitne. I to da je bar rekao posle utorka nego sad. Cist neprofesionalizam!

Djordje P

pre 10 godina

Ma da, posveti se Dortumndu i tome da napredujes jos vise kao igrac, pa se vidimo od sledece godine kad oformimo tim za kvalifikacije za EP2016 sa, nadam se, novim slektorom. Srecno! (a sto ovo pisem kao da ce on da procita? :-D )

Hoces Iskreno ?

pre 10 godina

Sasvim normalna odluka i apsolutno ga podrzavam.
Posto naredne utakmice u kvalifikacijama nisu bitne uopste, trebalo bi zvati neke druge igrace (mozda cak kao i one godine kada su sastavili reprezentaicju iz JSL protiv Japana...)

zvrk

pre 10 godina

Znao on jako dobro da od narednog ciklusa tj od sledece godine nece Mihajlovic biti selektor...A to opet znaci da izmedju njih nesto nije stimalo ili Subotic ne zeli da bude vise deo cirkusa i neuspeha...To individualno da napreduje,pa ima slobodnih dana koliko hoce...nije to glavni razlog..:)

Posten covek

pre 10 godina

Lepo je sve rekao sada kada smo ispali treba da napreduje u klubu i da se vrati jos jaci.Za sledece kvalifikacije.Samo Maksu kao stopera da ne gledam pustiti Vilotica.

Normalno

pre 10 godina

Čemu znak uzvika i senzacionalizam u naslovu? Izjava, pristup i rezon su više nego korektni. Da ima mogućnosti, selektor bi trebao da do kraja kvalifikacija testira neke neafirmisane igrače, a ovaj kalibar da poštedi.

covek

pre 10 godina

Sramota, do sad sam uvek bio uz Subotica iako ni on u reprezentaciji nije ni pola od onoga sto je u klubu, ali ovome se mora stati na kraj. Zamislite kad bi svi dobri igraci igrali samo one utakmice koje imaju rezultatski znacaj, u tom slucaju ne bi nikad ni dosli do tih utakmica...

wlado

pre 10 godina

sasvim ok stav, tako i treba momce, posveti se klubu, za reprezentaciju si imao i previse volje i strpljenja, a kada bude imalo takmicarskog smisla, dodji ponovo, trebas nam.

joca

pre 10 godina

NJemu su vrata uvek otvorena,retko posten i fer stoper,fenomenalan. Covek je mogao da bira reprezentaciju,Nemacku,Ameriku,Bosnu a izabrao je Srbiju.

arigo saki

pre 10 godina

jos jedan koji ne vidi smisao u mucenju sebe, rizikovanju karijere zbog neke povrede na utakmici koja nista ne donosi,kockanju sa svojim ugledom i zivcima jer igra sa slepcima kao sto su fejsa, raca, mihajlovic... ko moze da mu zameri

nmenme

pre 10 godina

Ja mislim da je ovo OK. Sad kad smo izgubili priliku da se plasiramo na svetsko Mihajlović može da forsira i one zlatne klince, malo da i oni napreduju.

ajme me

pre 10 godina

I sinoc si pokazao koliko vredis i kolika si igracina. Tebi je sve dopusteno jer si zaista igrac za primer. Puno srece u individualnom napretku i da nam vodis odbranu kako si to i do sada radio. Puno postovanje majstore!!!!!!

wlado

pre 10 godina

sasvim ok stav, tako i treba momce, posveti se klubu, za reprezentaciju si imao i previse volje i strpljenja, a kada bude imalo takmicarskog smisla, dodji ponovo, trebas nam.

joca

pre 10 godina

NJemu su vrata uvek otvorena,retko posten i fer stoper,fenomenalan. Covek je mogao da bira reprezentaciju,Nemacku,Ameriku,Bosnu a izabrao je Srbiju.

nmenme

pre 10 godina

Ja mislim da je ovo OK. Sad kad smo izgubili priliku da se plasiramo na svetsko Mihajlović može da forsira i one zlatne klince, malo da i oni napreduju.

021-1914

pre 10 godina

Mihajolvic:"Što se tiče narednog ciklusa, to će biti posebna priča, pa ćemo videti...".Ma sta ces ti videti u narednom ciklusu,odlazi stetocino...

ajme me

pre 10 godina

I sinoc si pokazao koliko vredis i kolika si igracina. Tebi je sve dopusteno jer si zaista igrac za primer. Puno srece u individualnom napretku i da nam vodis odbranu kako si to i do sada radio. Puno postovanje majstore!!!!!!

arigo saki

pre 10 godina

jos jedan koji ne vidi smisao u mucenju sebe, rizikovanju karijere zbog neke povrede na utakmici koja nista ne donosi,kockanju sa svojim ugledom i zivcima jer igra sa slepcima kao sto su fejsa, raca, mihajlovic... ko moze da mu zameri

patriotizam ?

pre 10 godina

E ovo je razlika Srba i Hrvata. Pa kod njih Modric 5 dana nakon sto mu skandira ceo santiago bernabeo igra prijateljsku protiv lihtenstajna

Vidimo se u sledećem ciklusu kvalifikacija

pre 10 godina

Molim dokone pljuvače da ućute. Podsetiću da je dečko između Srbije, Nemačke, BIH i SAD izbrao da igra za nas. Pretpostavljam da ga mu je Klop rekao da mora da radi više kako bi zadržao mesto u ekipi. S' obzirom da su dve preostale utakmice manje više revijalne ne vidim problem.
Srećno Nevene!

Милан

pre 10 godina

Ко је пратио игре Борусије ове сезоне могао је да види да им је одбрана много слабија него раније и да нешто не штимује. Нажалост мора се приметити и да је Суботић слабији него ранијетако да мислим да је ово добра одлука ако је искрен у овоме што је рекао да ће се вратити идуће године.

Normalno

pre 10 godina

Čemu znak uzvika i senzacionalizam u naslovu? Izjava, pristup i rezon su više nego korektni. Da ima mogućnosti, selektor bi trebao da do kraja kvalifikacija testira neke neafirmisane igrače, a ovaj kalibar da poštedi.

Nikad nikome izvini

pre 10 godina

Svaka cast Suboticu,igrao si za Srbiju i da povredjenim prstima celu utakmicu...nadam se da cete ljudi razumeti...Pohvala za hrabrost i ljudkost...vidimo se 2014 u reprezenraciji Srbije...sve najbolje

drmr

pre 10 godina

Sve najbolje Nevene.Iskreno ne znam kako bih ovo protumacio.Nadam se da nije doslo do neke svadje.U svakom slucaju nadam se da ce biti pozvan za naredni ciklus.

Vetrpolo-fan

pre 10 godina

Cimao se dva ciklusa sa Pizonima i Mihajlovicima, polutrenerima i treba mu zameriti sto ce preskociti dve utakmice?! Vidic je odmah posle Ljubljane digao sidro. Ne mozete ih porediti sa mladim Nastasicem i Bisevcem, koji je uvek bio negde rezerva. Covek je odaslao signal, njemu je iz mnogo razloga "lakse" napraviti takav korak nego Ivanovicu ili Kolarovu koji su kao igraci napravljeni u Srbiji. Procerdati dva ciklusa, cetiri godine, i praviti se i dalje lud, to nema nigde u ozbiljnim zemljama. FSS treba kompletno novu garnituru ljudi, koja ce raskinuti sa foteljasko-naslednickom-klanskom prosloscu. Zar verujete da ti igraci ne zele plasman na veliko takmicenje? Oni vise zele, nego i mi navijaci, o funkcionerima je izlisno govoriti. Ali kako kada Subotic, jedan od kljucnih igraca u drugom najjacem svetskom klubu u zivotnoj formi sedi na klupi zbog Bisevca i Nastasica, kako kada za najboljeg igrac vrlo jake portugalske lige nema mesta, za Ljajica za koga se otimaju najveci klubovi takodje nema postovanja? Kako???

normalno

pre 10 godina

Decko vredi 20 miliona i glavni igrac odbrane Borusije Dortmund, normalno da nece da igra nebitne utakmice kad smo vec ispali. Sto bi rizikovao povredu. 20 MILKI BATO

Mina

pre 10 godina

Samo napred,nisi lud da tracis sve zarad Tomislava Mihajlovica.Covek se igrao reprezentacijom i izgubio ciklus kvalifikacija,zasto bi ti rizikovao povredu kao Sulejmani ako on ne zna svoj posao.Da smo imali kvalitetnijeg selektora pojeli bi ih sve u grupi.

vlado

pre 10 godina

Ne vidim sta je sporno? Kvalifikacije su za Srbiju zavrsene ostaju samo ti sitni detalji tj te sitne utakmice i to je to! Posle toga ce Srbija imati 1 eventualno 2 prijateljske utakmice do pocetka narednog ciklusa kvalifikacija i tad ce Neven biti na raspolaganju! Ovo je mudra odluka Subotica a i kao takvu trebali bi svi da je prihvate pogotovo Srpska javnost jer nema u ovome nista lose!

vladan

pre 10 godina

nije Subotic napustio reprezentaciju, nego su mu rekli da ne igra jer je u vicesampionu Evrope... treba neki klinac da se proda do kraja kvalifikacija, ocekujem iznenadni poziv Vujadina Savica...

4-3-3 u gostima

pre 10 godina

U prevodu, ne želi više da sarađuje sa Siniša, stvarno najbolje!
Čeka novog selektora koji će, možda, uvek igrati sa najboljim timom...
Izuzetno lep način da to kaže, dosta je strpljenja i imao.

Misin

pre 10 godina

PODRSKA ZA NEVENA 100%.Ako smo zaboravili taj momak je birao izmedju Srbije,USA,Bosne i Nemacke.Srce je izabralo nas a da je rezultat hteo po svaku cenu pogodite koga bi izabrao od ovih zemalja.RESPEKT poseban za ovog coveka i pozdrav sa Oplenca.

iv13

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem sta pisu ovde pojedini. Covek je rekao da zeli da se sto vise posveti sebi i svom radu, jer do kraja kvalifikacija nema takmicarskog znacaja.

Lepo pise do kraja 2013.

Sta nije jasno? Sto ga nikad ne zvati? Koliko kratkovidosti.

Samo glavu gore Nevene, kad bude trebalo, znamo da si tu.

Aleksa

pre 10 godina

Pa kao tako slepo gledate na ovo!?!?! Pa ajde onda da ode i Mitrovic, Tadic, Slulejmani, Matic, Bane, Nastasic itd. svi bi oni da se posvete klubu i nije im bas moranje da lome noge u ovim (NE)bitnim utakmicama.

xxx

pre 10 godina

Podrska za Nevena! Igrace on jos kad bude trebalo, a nadam se kad Miha ode da ce i Vidic i Ljajic zaigrati i da cemo biti respektabilan tim a ne sramote i kante neefikasne kao u ovom ciklusu!

Djordje P

pre 10 godina

Ma da, posveti se Dortumndu i tome da napredujes jos vise kao igrac, pa se vidimo od sledece godine kad oformimo tim za kvalifikacije za EP2016 sa, nadam se, novim slektorom. Srecno! (a sto ovo pisem kao da ce on da procita? :-D )

stevica

pre 10 godina

Sinocna igra me je ohrabrila. A i sastav za divno cudo.
(veciti optimista, 7. septembar 2013 16:49)

Prosli prelazni rokovi. Cek da vidis sastav pocetkom decembra.

old wooyadin

pre 10 godina

Momak je odlican igrac, pametan, lijep i pred njim je jos 10 godina karijere. Zasto da je ugrozava? Uvijek postoji neki Simunic, a Neven ce Srbiji jos dati, nemojte da se brinete.

Mislim da je to shvatio i Tomislav Mihajlovic Ramadani. :))

my way

pre 10 godina

Bolji naslov bi bio "Subotic i u buducnosti u reprezentaciji". Trazio covek posteno par meseci pauze na utakmicama koje nisu vazne, ne vidim problem. Ja bih licno i Baneta postedeo, on trpi velike napore, a bitan nam je.

pa ja sam

pre 10 godina

Pre samo tri dana Djanluidji Bufon je izjavio sledece :" Nikad ne bih odbio poziv u reprezentaciju, to je kao da pljunem u lice sreci koju sam imao,nesto sto bi mnogi zeleli, a samo retki dozive " A brani skoro 15 godina za Italiju i i dalje ima strast za nacionalnim timom ! Razumem Subotica ali poziv u reprezentaciju je nesto sto se nikad ne sme odbiti,mnogi bi dali zivot za to jedno mesto...

Nikola

pre 10 godina

Iskreno, po meni je ovo nepostovanje reprezentacije. Kao necu da igram ove nebitne utakmice, necu da se mucim, ali me zovite kad dodju bitne. I to da je bar rekao posle utorka nego sad. Cist neprofesionalizam!

3?

pre 10 godina

ajde da zamislimo da svi tako razmišljaju kao on i ko bi onda da igra ostatak utakmica? Zašto npr. Nastasić nije ovako tražio poštedu? Interesantno.

Beograđanin

pre 10 godina

Hvala Suboticu i totalno ga razumem. I ja bih uradio isto. Ustvari, vise se nikada ne bih ni odazvao.
Kad se nesto promeni u FSS, kad se promene navijaci i dodju oni koji ne maltretiraju igrace, zvizde himni tudje zemlje i zvizde svom golmanu itd..itd...kad se napravi tim zeljan pobeda itd, itd..mozda tada.
Samo napred Nevene!

kobe bryant

pre 10 godina

Pa dobro, dečko je u pravu. Zašto bi rizikovao neku povredu kad smo izgubili sve šanse (i teoretske) za plasman na mundijal. Naravno, u sledećem ciklusu kvalifikacija, voleo bih da ga vidim u sastavu jer je veliki borac.

Suk

pre 10 godina

Svako ima pravo da radi sta mu odgovara... Medjutim objasnjenje, prostim jezikom receno da dok gibimo necu da igram, je neverovatno. Kao, imam problema na poslu, ne ide mi kako bi hteo, pa cu sada malo da odmorim... OK, reprezentacija nije posao za igrace, ali ipak jeste bar deo toga... Sta bi moj poslodavac rekao kad bi saznao da se meni ne svidja kako stvari idu i da cu malo da pauziram... Dok ogranizaciji ne krene na bolje uz doprinos mojih kolega... Cini mi se da bi svaki drugi razlog, osim ovog koji je Subotic naveo, bio mnogo opravdaniji...

Vlada

pre 10 godina

On je pokazao koliko mu je stalo do Srbije jer je imao ponude drugih a odabrao nas. Harmonija u reprezentaciji koju je stvorio Antić, njegovo ime i autoritet su nam doveli Subotića (možda bi došao Krkić i još neko), a jedan čovek to nije prepoznao i otpustio ga. Kada naučimo da poštujemo ljude koji su stvorili imena u inostranstvu i žele da dođu da pomognu možda i ostvarimo nešto. Do tada ćemo biti skup ljudi koji za račun ličnih interesa obavljaju posao.

Vidimo se u sledećem ciklusu kvalifikacija

pre 10 godina

Molim dokone pljuvače da ućute. Podsetiću da je dečko između Srbije, Nemačke, BIH i SAD izbrao da igra za nas. Pretpostavljam da ga mu je Klop rekao da mora da radi više kako bi zadržao mesto u ekipi. S' obzirom da su dve preostale utakmice manje više revijalne ne vidim problem.
Srećno Nevene!

seljak

pre 10 godina

Jos jedan izdajnik. Mada je los igrac pa bez njega nece nista biti gore. Samo moze biti bolje. Vidicemo. (Selekta, 07. septembar 2013 16:32).....o cemu ti pises...covek je mandzukica pojeo,strpao u mali dzep...nije on kriv sto je zbog djuricicevog kiksa primljen gol...ali i u toj situaciji je jedini trcao do kraja..i bacio se kao lud u pokusaju bloka....

Igor

pre 10 godina

Ma nije napustio...posteno od njega..lepo kaze da je na raspolaganju za reprezentaciju uvek , samo posto nema sansi da se jos vie individualno poboljsa...taman lepa sansa za mladje da se nametnu, da se vidi na koga moze da se racuna za sledece kvalifikacije..pozdrav za tebe Nevene i samo napred...

pozdrav

pre 10 godina

ovakve fotografije (iz bliza i kad nisu oznojeni i zajapureni) me potsete kako su to mladi ljudi a pri tom i lepi.
vidim tu ljudskost a ne neki broj, dres, poziciju...

zvrk

pre 10 godina

Znao on jako dobro da od narednog ciklusa tj od sledece godine nece Mihajlovic biti selektor...A to opet znaci da izmedju njih nesto nije stimalo ili Subotic ne zeli da bude vise deo cirkusa i neuspeha...To individualno da napreduje,pa ima slobodnih dana koliko hoce...nije to glavni razlog..:)

crni_redstar

pre 10 godina

rajkovic,aleksic,brkic,nastasic,vidic,subotic,ivanovic,basta,kolarov,dusko tosic,matic,kuzmanovic,ninkovic,ljajic,jankovic,djuricic,tadic,sulejmani,mitrovic,markovic,milivojevic. spic uvek da bude mitrovic,u slucaju povrede ili kartona markovic i sulejmani,dosta sa scepovicicma i nekim anonimusima. sa nekim dobrim trenerom,uz uslov da se ramadani ne mesa,imali bi mnogo jak sastav.

Hoces Iskreno ?

pre 10 godina

Sasvim normalna odluka i apsolutno ga podrzavam.
Posto naredne utakmice u kvalifikacijama nisu bitne uopste, trebalo bi zvati neke druge igrace (mozda cak kao i one godine kada su sastavili reprezentaicju iz JSL protiv Japana...)

Farmaceut

pre 10 godina

Nadam se da ce uspeti u svom planu. I pre nego sto krenu komentari kako je izdao grb, Neven je izabrao da igra za Srbiju, pre Nemacke.

cvexi

pre 10 godina

Subotic je meni jedan od omiljenih igraca u reprezentaciji. Interesantno da nikad ne pokazuje emocije, uvek deluje nekako opusteno. Nadam se da ce poboljsati formu u tom periodu i vratiti se jos spremniji za sledeci ciklus.

zagor

pre 10 godina

ma bravo mihajlovicu karakteru!znaci ljajic s kojim smo za klasu-dve jaci nece da peva,ali svim srcem zeli da igra i on je nepozeljan,a subotic hoce pevati,ali bira utakmice.

aleks

pre 10 godina

Tako je kralju! Trebalo je ovo jos ranije da uradite, ti, Kolarov, Ivanovic... Pa neka se Mihajlovic i Karadzic, glupiraju sa igracima koje dovode da igraju za reprezentaciju. Smena generacija se ne radio na nacin na koji je to uradjeno u reprezentaciji Srbije. Okosnica tima se sacuva i iz meca u mec se uvode mladi igraci. Trebalo je vratiti Vidica, Stankovica i igrati sa Jovanovicem u spicu, makar protiv Makedonije na gostovanju i protiv Belgije kod kuce. Gostovanja u Belgiji i Hrvatskoj su i pre pocetka kvalifikacionog ciklusa bile izgubljene utakmice, ali tu je trebalo probati makar bod izvuci. I dalje verujem i ubedjen sam da mozda 10 igraca od svih ovih zasluzuje trenutno da igra za reprezentaciju. Mihajlovic se ponasa kao da igra managera, gura u vatru mlade igrace pa sta se desi. Fejsa, Tosic i Djuricic ne mogu da pocinju utakmice, jer nemaju utakmice u nogama kao ni trenutno dovoljan kvalitet. O Petrovicu ne zelim da govorim. Nadam se da posle povratka Matica, vise nece biti pozivan u nacionalni tim.

Banja Luka

pre 10 godina

Ovo je meni sasvim u redu s obzirom da smo izgubili sanse da se plasiramo, a i selektor, ko god da on bio, se usaglasio sa tim. Decko igra u jednom od najvecih klubova i zeli jos da napreduje i zacementira mjesto u timu i ne treba mu na tome zamjeriti. Naravno, moze se uvijek reci, kako moze Nastasic a on ne moze? Ili za bilo kojeg drugog igraca. Ali momak se uvijek rado odazivao pozivu, cak i kad nije igrao, i treba mu izaci u susret kada su naredne utakmice ionako nevazne.

Firmas

pre 10 godina

Golmanii:Brkic(Stojkovic)
Odbrana:Ivanovic(Rukavina),Vidic(Bisevac),Subotic(Nastasic),Kolarov(Tosic
Zadnji vezni:Kuzmanovic(Petrovic),Matic(Ignjovski)
Ofanzivni vezni:Tadic(Basta),Ljajic(Djuricic),Markovic(Sulejmani)
Napad:Mitrovic(Djurdjic)
Plus golman Rajkovic,Tomovic,Lomic,Milivojevic,Krsticic,Z.Tosic i obojica Ninkovica.Da smo igrali u ovakvom sastavu sa bilo kojim drugim selektorom bili bi vec danas na SP u Brazlu kao prvi u grupi.
Nikad kreativnije igrace nismo imali u poslednjih 6,7 godina.Pre svega mislim na Matica,Markovica,Ljajica,Tadica,Djuricica.Sve u svemu zakljucak je jasan JAKI SMO KO ZEMLJA, ali dzabe kad imamo Toleta i Mihu.

mane vipra

pre 10 godina

a sto klop ne posavetuje nemacke reprezentativce iz dortmunda da malo iskuliraju repku i posvete individualnom radu!? mislim, posto su se vec kvalifikovali za sp. jadno suboticu!

смешно

pre 10 godina

Теби свака част, не замерам ти ништа, са оваквим селектором и не може боље, одмори

a

pre 10 godina

Pametno, dok su Tole i Mihajlović u FSS ne treba igrati za reprezentaciju! Ne treba biti neiskren, ne igra se "za zemlju", nego za konkretnog selektora, a Siniša nije zaslužio da mu igraju najbolji.

Анонимус

pre 10 godina

Разумљиво. Све најбоље у Дортмунду, па се видимо поново за ЕП. Таман да ове последње утакмице квалификације упадне неко други и да осети чар играња за Србију, а и да му се да до знања да се озбиљно рачуна на њега. Неко на пример од актуелних освајача ЕП.

Merlin

pre 10 godina

Normalno. On i Kuzmanovic koga Sinisa nije ni zvao,su mi najbolji, i uvek trebaju da igraju,ali mi imamo problem sto ne mozemo da nadjemo selektora i ptedsednika Fss da bude iole posten covek.

Kari

pre 10 godina

Znaci protiv Velsa bez Subotica, Matica, Sulejmanija i Petrovica.
Basta i Brkic su povredjeni, nema Ljajica..
Sastav Stojkovic, Ivanovic, Bisevac, Nastasic, Kolarov, Fejsa, Milivojevic, Tadic, Djuricic, Markovic, Mitrovic

Misa Pavlovic

pre 10 godina

Sretno Suboticu ... neka napreduje I vrati se jaci I bolji u sledecem ciklusu ... a sada imamo jedno slobodno mesto zs nekog mladog I perspektivnog da stekne iskustvo ...

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Ova Suboticeva izjava mi mirisi na saopstenje, nezna Subotic tako dobro srpski! Kako Hrvati nikad nisu umorni i netreba im usavrsavanje?

Sergije

pre 10 godina

Pretpostavljam da je ovo reakcija na neku kritiku jer, zaista, igra pomalo nonsalantno, dekoncentrisano i veoma cesto kasni da zatvori protivnicke napadace. Daleko od toga da imamo vrhunsku odbranu i da u tom segmentu igre sve funkcionise kako treba.

Pew

pre 10 godina

Pročitao sam sve komentare i uglavnom podržavate ovu odluku ali da vas pitam ja nešto jer je to fer prema ostalim igračima u reprezentaciji

kulturakulta

pre 10 godina

Kaze Mihajlovic, obnovili smo KULT REPREZENTACIJE!!! DA DA KAKO DA NE!!! Ovo je ne cuveno, molio bi Subotica da dodatno objasni zasto nece da igra. Pa da pravi profesionalci razmisljaju na ovaj nacin, onda Sevsenko nije nikad ni trebao da igra za reprezentaciju, ili Gigs, pa zasto bi, kad su im sanse da se kvalifikuju minimalne!!

covek

pre 10 godina

Sramota, do sad sam uvek bio uz Subotica iako ni on u reprezentaciji nije ni pola od onoga sto je u klubu, ali ovome se mora stati na kraj. Zamislite kad bi svi dobri igraci igrali samo one utakmice koje imaju rezultatski znacaj, u tom slucaju ne bi nikad ni dosli do tih utakmica...

zoran fr

pre 10 godina

kako je bezobrazan ovaj mihajlovic
nevene puna podrska,jos kad bi i ostali okrenuli ledja repki do kraja kvalifikacija i tako dali do znanja mihajlovicu da ga ne zele za trenera jer imali smo igrace(koje dirigent nije zvao) da se prosetamo kroz kvalifikacije a sinoc se videlo da repki fali zajedno na sredini ljajic matic

Alex GKV

pre 10 godina

Sasvim korektna odluka,sam Mihajlovic je trebao da pozove dosta mladih igraca i da im sada da sansu,a ne na pocetku kvalifikacija.

Zeleni Zub

pre 10 godina

Realno. I momci koji igraju u engleskoj bi takodje mogli da odmore malo. Nikakav takmicarski znacaj... a uigravanje... sa drugim selektorom krece iz pocetka

Kult???

pre 10 godina

takvim pristupom igraca i nasom opustenom reakcijom ni na zasluzujemo da Srbija bude ni blizu top 30. tek kad promenimo pristup prema dresu i zemlji u kojoj zivimo mozda nešto konkretnije uradimo. cuj, napustio čovek brod koji tone, i to je većini ok. zamislite da vas neko napusti kad ne ide, pa da vam se vrati kad vam krene. da se Srbija cudom kvalifikovala u Brazil, verovatno bi se i Vidic pojavio 'da pomogne'.

fortissimo

pre 10 godina

Po pozitivnim komentarima koji su u vecini, zakljucujem kakve navijace ima ova zemlja. Takvi navijaci i ZASLUZUJU ovakav fudbal. Kada promenite, svest, nacin razmisljanja i ovakve poteze reprezentativaca shvatite na pravi nacin i fudbal ce biti mnogo bolji. Kada shvatite da tim (Dortmund) nije iznad Srbije, da kada Srbija igra sa drugim drzavama NEMA nevazne utakmice, kada shvatite da svaki igrac ima odgovornost u ponasanju prema svojim kolegama onda ce i ovaj sport i svi ostali da budu mnogo bolji nego sto jesu. Na zalost, takva svest posebno kod mladih preovladava u ovoj zemlji zato nam je i tako kako nam je. I to zasoluzujete.

Kult reprezentacije negdje pored puta...

pre 10 godina

¸Ja ne znam kako neko može ovo podržavati.
Pa čitam medju komentarima "nek se afirmisu neki drugi", ma koji to drugi, ionako smo ludi koliko se tim razlikuje od utakmice do utakmice i sad treba opet da se otkriva topla voda.
Igranje za reprezentaciju je cast a ne "sad hocu, sad necu", u kojoj se to ozbiljnoj reprezentaciji desava?
I onda se cudimo sto tonemo prema 50-om mjestu, bas smo dno i tako nam i treba.
Svi ovi igraci igraju u svojim, uglavnom jakim klubovima, i sta sad treba da dignu sidro jer smo izgubili sanse za plasman?!
Nema tu ni srca ni casti, samo otaljavanje, reda radi jer se kao mora....zato gubimo i gubicemo i dalje, i treba!

Princip

pre 10 godina

Ne znam kako podrzava vecina ovaj postupak. Sad se stvara timski duh za buducnost. Nemam reci...dokaz da ga zabole za reprezentaciju. Svima njima je sigurno mrsko putovati u vela itd, ali ipak to cine...

Dan Australia

pre 10 godina

Bravo Nevene imas pravo sto neces da igras jer kad si trebao onaj nesposobnjakovic mihajlovic gurao je u prvi 11 neke bisevce(kiks bisevca kad mu je benteke dao prvi gol glavom ,nije igrao kostantno)a ostalim mihinim idejama bolje ne trositi reci!!! Zato idi imas puno demokratsko pravo I Cuvaj se a kad dodje novi trener ima da budes ponovo pozvan jer si ti to zasluzio!!

Jesus

pre 10 godina

tako se ne gradi tim! igrati samo kada postoje šanse za rezultatima, koji te promovišu i potencijalno ti dižu cenu? To nijedna reprezentacija koja drži do timskog duha neće razumeti. Ipak, čovek je iskren i pošteno je rekao svoje, a mogao je i da folira povrede i slične fore... Šta reći, osim da Srbija više nema fudbal i nema timskog duha.

bobi

pre 10 godina

Razumem u potpunosti.Igra u top klubu standardan,rekao istinu,a ne da je povredjen...Ovo ne bi odobrio onima koji igraju za velike klubove,a retko dobijaju prilike.Sad treba profilisati reprezentaciju i u novi ciklus krenuti spremni! Donece nam ovi momci radosti-videcete!!!!!!!

Andrej

pre 10 godina

Sinisu treba ostaviti, jer ako sada dodje novi trener opet ce sve da menja, da poziva stare igrace, i opet cemo da se pogubimo. Mihajlovic je stvorio mlad tim, koji ima buducnost. Neven ovim pokazuje samo da je sebican i misli na licni interes, svima njima reprezentacija koristi da bi dobili na ceni u svojim klubovima, sad kad mu reprezentacija ne treba on ide. Ne treba ga vise zvati. Sto nije ovo rekao pre meca sa Hrvatima? Nego mu se igralo u tom duelu...

REALAN

pre 10 godina

ljudi bez brige,i ne treba nam ovaj nemac/amerikanac/kanadjanin/hrvat, imamo sjajnog mladog stopera Voju Stankovica koji ce mnogo bolje igrati od ove kiksare.
Toliko od mene

Profesionalci

pre 10 godina

pa lepo, a sto bi se i ostali mucili kad nema vise potrebe? uopste nema potrebe da trose noge do nekih sledecih kvalifikacija. a i u tim sledecim sto ranije da izgube šansu za plasman, da sto ranije mogu da se posvete tim drugim stvarima.

Posten covek

pre 10 godina

Lepo je sve rekao sada kada smo ispali treba da napreduje u klubu i da se vrati jos jaci.Za sledece kvalifikacije.Samo Maksu kao stopera da ne gledam pustiti Vilotica.

pera

pre 10 godina

Nije problem,ne mora da igra do kraja..ali kako to da ostaju da igraju Kolarovic,Ivanovic, pa ovi klinci koji su tek poceli da igraju za nove klubove, malo bezobrazno sa njegove strane ali dobro, decko nije timski igrac i fer sportista i to je ok priznati.

Kovac

pre 10 godina

Taj isti Subotic koji vredi 20 miliona,vrlo slabo igra za reprezentaciju,kiksirao je toliko puta,i njegovim greskama smo primali golove kako na prijateljskim tako i u ovom ciklusu kvalifikacija na zvanicnim utakmicama,nedopustivo za igraca njegovog rejtinga.Isto kao i Vidic nekada.

veciti optimista

pre 10 godina

Sinocna igra me je ohrabrila. A i sastav za divno cudo. Da je Tadic igrao od pocetka i Markovica sacuvao za drugo bio bih prezadovoljan. Konacno nije bilo Italijana sto je ubrzalo igru i trebao je samo umesto Fejse koji uvek gura nazad da ubaci Petrovica. Sve u svemu zao mi je sto se Subotic nece uigravati sa Nastasicem za sledeci ciklus. Inace Subotic je po meni najveci covek u celoj repki i iznenadio me je ovom odlukom. Bicemo prvi u sledecem ciklusu sa ovim sastavom pa makar i Slinisa vodio ali bez opklada sa novinarima da ne mogu da pogode sastav

Chana

pre 10 godina

Potpuno razumljiva želja, dogovorio se sa selektorom i samim tim - ima zeleno svetlo i od nesretnog FSS-a, ali raja se ne slaže...
Naravno, biranim rečima, bez bezrazložnih optužbi, dobronamerno, bez želje da povredi ovog derana koji je mogao da igra i za neku drugu reprezentaciju ali je izabrao našu...
Navijači verovatno očekuju vest: "Ne može, Nevene, ima da igraš !!!"
Na svu sreću, u ovom slučaju, narod se ne pita...

jo jo

pre 10 godina

Pitanje je da li ga je uopste i trebalo svrstati u repreze taciju? Naravno to se upocetku nije moglo znati, sad se zna. Ako nije uspela reprezentacija onda, sta cu ja tu dalje.Zaboravlja Subotic da je dobrim delom i on kriv sto Srbija nije uspela-valjda je mislio da treba individualno da se sacuva. No koga nema bez njega se uvek moze. Za Mihajlovica, nek zaboravi Subotica do daljneg, kao da ne postoji. Ne zna himnu Srbije.

Nikola

pre 10 godina

Iskreno, po meni je ovo nepostovanje reprezentacije. Kao necu da igram ove nebitne utakmice, necu da se mucim, ali me zovite kad dodju bitne. I to da je bar rekao posle utorka nego sad. Cist neprofesionalizam!

REALAN

pre 10 godina

ljudi bez brige,i ne treba nam ovaj nemac/amerikanac/kanadjanin/hrvat, imamo sjajnog mladog stopera Voju Stankovica koji ce mnogo bolje igrati od ove kiksare.
Toliko od mene

patriotizam ?

pre 10 godina

E ovo je razlika Srba i Hrvata. Pa kod njih Modric 5 dana nakon sto mu skandira ceo santiago bernabeo igra prijateljsku protiv lihtenstajna

covek

pre 10 godina

Sramota, do sad sam uvek bio uz Subotica iako ni on u reprezentaciji nije ni pola od onoga sto je u klubu, ali ovome se mora stati na kraj. Zamislite kad bi svi dobri igraci igrali samo one utakmice koje imaju rezultatski znacaj, u tom slucaju ne bi nikad ni dosli do tih utakmica...

Andrej

pre 10 godina

Sinisu treba ostaviti, jer ako sada dodje novi trener opet ce sve da menja, da poziva stare igrace, i opet cemo da se pogubimo. Mihajlovic je stvorio mlad tim, koji ima buducnost. Neven ovim pokazuje samo da je sebican i misli na licni interes, svima njima reprezentacija koristi da bi dobili na ceni u svojim klubovima, sad kad mu reprezentacija ne treba on ide. Ne treba ga vise zvati. Sto nije ovo rekao pre meca sa Hrvatima? Nego mu se igralo u tom duelu...

Princip

pre 10 godina

Ne znam kako podrzava vecina ovaj postupak. Sad se stvara timski duh za buducnost. Nemam reci...dokaz da ga zabole za reprezentaciju. Svima njima je sigurno mrsko putovati u vela itd, ali ipak to cine...

Aleksa

pre 10 godina

Pa kao tako slepo gledate na ovo!?!?! Pa ajde onda da ode i Mitrovic, Tadic, Slulejmani, Matic, Bane, Nastasic itd. svi bi oni da se posvete klubu i nije im bas moranje da lome noge u ovim (NE)bitnim utakmicama.

Kovac

pre 10 godina

Taj isti Subotic koji vredi 20 miliona,vrlo slabo igra za reprezentaciju,kiksirao je toliko puta,i njegovim greskama smo primali golove kako na prijateljskim tako i u ovom ciklusu kvalifikacija na zvanicnim utakmicama,nedopustivo za igraca njegovog rejtinga.Isto kao i Vidic nekada.

mane vipra

pre 10 godina

a sto klop ne posavetuje nemacke reprezentativce iz dortmunda da malo iskuliraju repku i posvete individualnom radu!? mislim, posto su se vec kvalifikovali za sp. jadno suboticu!

Suk

pre 10 godina

Svako ima pravo da radi sta mu odgovara... Medjutim objasnjenje, prostim jezikom receno da dok gibimo necu da igram, je neverovatno. Kao, imam problema na poslu, ne ide mi kako bi hteo, pa cu sada malo da odmorim... OK, reprezentacija nije posao za igrace, ali ipak jeste bar deo toga... Sta bi moj poslodavac rekao kad bi saznao da se meni ne svidja kako stvari idu i da cu malo da pauziram... Dok ogranizaciji ne krene na bolje uz doprinos mojih kolega... Cini mi se da bi svaki drugi razlog, osim ovog koji je Subotic naveo, bio mnogo opravdaniji...

jo jo

pre 10 godina

Pitanje je da li ga je uopste i trebalo svrstati u repreze taciju? Naravno to se upocetku nije moglo znati, sad se zna. Ako nije uspela reprezentacija onda, sta cu ja tu dalje.Zaboravlja Subotic da je dobrim delom i on kriv sto Srbija nije uspela-valjda je mislio da treba individualno da se sacuva. No koga nema bez njega se uvek moze. Za Mihajlovica, nek zaboravi Subotica do daljneg, kao da ne postoji. Ne zna himnu Srbije.

wlado

pre 10 godina

sasvim ok stav, tako i treba momce, posveti se klubu, za reprezentaciju si imao i previse volje i strpljenja, a kada bude imalo takmicarskog smisla, dodji ponovo, trebas nam.

Kult reprezentacije negdje pored puta...

pre 10 godina

¸Ja ne znam kako neko može ovo podržavati.
Pa čitam medju komentarima "nek se afirmisu neki drugi", ma koji to drugi, ionako smo ludi koliko se tim razlikuje od utakmice do utakmice i sad treba opet da se otkriva topla voda.
Igranje za reprezentaciju je cast a ne "sad hocu, sad necu", u kojoj se to ozbiljnoj reprezentaciji desava?
I onda se cudimo sto tonemo prema 50-om mjestu, bas smo dno i tako nam i treba.
Svi ovi igraci igraju u svojim, uglavnom jakim klubovima, i sta sad treba da dignu sidro jer smo izgubili sanse za plasman?!
Nema tu ni srca ni casti, samo otaljavanje, reda radi jer se kao mora....zato gubimo i gubicemo i dalje, i treba!

Pew

pre 10 godina

Pročitao sam sve komentare i uglavnom podržavate ovu odluku ali da vas pitam ja nešto jer je to fer prema ostalim igračima u reprezentaciji

Firmas

pre 10 godina

Golmanii:Brkic(Stojkovic)
Odbrana:Ivanovic(Rukavina),Vidic(Bisevac),Subotic(Nastasic),Kolarov(Tosic
Zadnji vezni:Kuzmanovic(Petrovic),Matic(Ignjovski)
Ofanzivni vezni:Tadic(Basta),Ljajic(Djuricic),Markovic(Sulejmani)
Napad:Mitrovic(Djurdjic)
Plus golman Rajkovic,Tomovic,Lomic,Milivojevic,Krsticic,Z.Tosic i obojica Ninkovica.Da smo igrali u ovakvom sastavu sa bilo kojim drugim selektorom bili bi vec danas na SP u Brazlu kao prvi u grupi.
Nikad kreativnije igrace nismo imali u poslednjih 6,7 godina.Pre svega mislim na Matica,Markovica,Ljajica,Tadica,Djuricica.Sve u svemu zakljucak je jasan JAKI SMO KO ZEMLJA, ali dzabe kad imamo Toleta i Mihu.

Jesus

pre 10 godina

tako se ne gradi tim! igrati samo kada postoje šanse za rezultatima, koji te promovišu i potencijalno ti dižu cenu? To nijedna reprezentacija koja drži do timskog duha neće razumeti. Ipak, čovek je iskren i pošteno je rekao svoje, a mogao je i da folira povrede i slične fore... Šta reći, osim da Srbija više nema fudbal i nema timskog duha.

pera

pre 10 godina

Nije problem,ne mora da igra do kraja..ali kako to da ostaju da igraju Kolarovic,Ivanovic, pa ovi klinci koji su tek poceli da igraju za nove klubove, malo bezobrazno sa njegove strane ali dobro, decko nije timski igrac i fer sportista i to je ok priznati.

Sergije

pre 10 godina

Pretpostavljam da je ovo reakcija na neku kritiku jer, zaista, igra pomalo nonsalantno, dekoncentrisano i veoma cesto kasni da zatvori protivnicke napadace. Daleko od toga da imamo vrhunsku odbranu i da u tom segmentu igre sve funkcionise kako treba.

3?

pre 10 godina

ajde da zamislimo da svi tako razmišljaju kao on i ko bi onda da igra ostatak utakmica? Zašto npr. Nastasić nije ovako tražio poštedu? Interesantno.

crni_redstar

pre 10 godina

rajkovic,aleksic,brkic,nastasic,vidic,subotic,ivanovic,basta,kolarov,dusko tosic,matic,kuzmanovic,ninkovic,ljajic,jankovic,djuricic,tadic,sulejmani,mitrovic,markovic,milivojevic. spic uvek da bude mitrovic,u slucaju povrede ili kartona markovic i sulejmani,dosta sa scepovicicma i nekim anonimusima. sa nekim dobrim trenerom,uz uslov da se ramadani ne mesa,imali bi mnogo jak sastav.

joca

pre 10 godina

NJemu su vrata uvek otvorena,retko posten i fer stoper,fenomenalan. Covek je mogao da bira reprezentaciju,Nemacku,Ameriku,Bosnu a izabrao je Srbiju.

pa ja sam

pre 10 godina

Pre samo tri dana Djanluidji Bufon je izjavio sledece :" Nikad ne bih odbio poziv u reprezentaciju, to je kao da pljunem u lice sreci koju sam imao,nesto sto bi mnogi zeleli, a samo retki dozive " A brani skoro 15 godina za Italiju i i dalje ima strast za nacionalnim timom ! Razumem Subotica ali poziv u reprezentaciju je nesto sto se nikad ne sme odbiti,mnogi bi dali zivot za to jedno mesto...

normalno

pre 10 godina

Decko vredi 20 miliona i glavni igrac odbrane Borusije Dortmund, normalno da nece da igra nebitne utakmice kad smo vec ispali. Sto bi rizikovao povredu. 20 MILKI BATO

021-1914

pre 10 godina

Mihajolvic:"Što se tiče narednog ciklusa, to će biti posebna priča, pa ćemo videti...".Ma sta ces ti videti u narednom ciklusu,odlazi stetocino...

Kult???

pre 10 godina

takvim pristupom igraca i nasom opustenom reakcijom ni na zasluzujemo da Srbija bude ni blizu top 30. tek kad promenimo pristup prema dresu i zemlji u kojoj zivimo mozda nešto konkretnije uradimo. cuj, napustio čovek brod koji tone, i to je većini ok. zamislite da vas neko napusti kad ne ide, pa da vam se vrati kad vam krene. da se Srbija cudom kvalifikovala u Brazil, verovatno bi se i Vidic pojavio 'da pomogne'.

nmenme

pre 10 godina

Ja mislim da je ovo OK. Sad kad smo izgubili priliku da se plasiramo na svetsko Mihajlović može da forsira i one zlatne klince, malo da i oni napreduju.

arigo saki

pre 10 godina

jos jedan koji ne vidi smisao u mucenju sebe, rizikovanju karijere zbog neke povrede na utakmici koja nista ne donosi,kockanju sa svojim ugledom i zivcima jer igra sa slepcima kao sto su fejsa, raca, mihajlovic... ko moze da mu zameri

fortissimo

pre 10 godina

Po pozitivnim komentarima koji su u vecini, zakljucujem kakve navijace ima ova zemlja. Takvi navijaci i ZASLUZUJU ovakav fudbal. Kada promenite, svest, nacin razmisljanja i ovakve poteze reprezentativaca shvatite na pravi nacin i fudbal ce biti mnogo bolji. Kada shvatite da tim (Dortmund) nije iznad Srbije, da kada Srbija igra sa drugim drzavama NEMA nevazne utakmice, kada shvatite da svaki igrac ima odgovornost u ponasanju prema svojim kolegama onda ce i ovaj sport i svi ostali da budu mnogo bolji nego sto jesu. Na zalost, takva svest posebno kod mladih preovladava u ovoj zemlji zato nam je i tako kako nam je. I to zasoluzujete.

seljak

pre 10 godina

Jos jedan izdajnik. Mada je los igrac pa bez njega nece nista biti gore. Samo moze biti bolje. Vidicemo. (Selekta, 07. septembar 2013 16:32).....o cemu ti pises...covek je mandzukica pojeo,strpao u mali dzep...nije on kriv sto je zbog djuricicevog kiksa primljen gol...ali i u toj situaciji je jedini trcao do kraja..i bacio se kao lud u pokusaju bloka....

ajme me

pre 10 godina

I sinoc si pokazao koliko vredis i kolika si igracina. Tebi je sve dopusteno jer si zaista igrac za primer. Puno srece u individualnom napretku i da nam vodis odbranu kako si to i do sada radio. Puno postovanje majstore!!!!!!

zvrk

pre 10 godina

Znao on jako dobro da od narednog ciklusa tj od sledece godine nece Mihajlovic biti selektor...A to opet znaci da izmedju njih nesto nije stimalo ili Subotic ne zeli da bude vise deo cirkusa i neuspeha...To individualno da napreduje,pa ima slobodnih dana koliko hoce...nije to glavni razlog..:)

veciti optimista

pre 10 godina

Sinocna igra me je ohrabrila. A i sastav za divno cudo. Da je Tadic igrao od pocetka i Markovica sacuvao za drugo bio bih prezadovoljan. Konacno nije bilo Italijana sto je ubrzalo igru i trebao je samo umesto Fejse koji uvek gura nazad da ubaci Petrovica. Sve u svemu zao mi je sto se Subotic nece uigravati sa Nastasicem za sledeci ciklus. Inace Subotic je po meni najveci covek u celoj repki i iznenadio me je ovom odlukom. Bicemo prvi u sledecem ciklusu sa ovim sastavom pa makar i Slinisa vodio ali bez opklada sa novinarima da ne mogu da pogode sastav

Profesionalci

pre 10 godina

pa lepo, a sto bi se i ostali mucili kad nema vise potrebe? uopste nema potrebe da trose noge do nekih sledecih kvalifikacija. a i u tim sledecim sto ranije da izgube šansu za plasman, da sto ranije mogu da se posvete tim drugim stvarima.

Beograđanin

pre 10 godina

Hvala Suboticu i totalno ga razumem. I ja bih uradio isto. Ustvari, vise se nikada ne bih ni odazvao.
Kad se nesto promeni u FSS, kad se promene navijaci i dodju oni koji ne maltretiraju igrace, zvizde himni tudje zemlje i zvizde svom golmanu itd..itd...kad se napravi tim zeljan pobeda itd, itd..mozda tada.
Samo napred Nevene!

vlado

pre 10 godina

Ne vidim sta je sporno? Kvalifikacije su za Srbiju zavrsene ostaju samo ti sitni detalji tj te sitne utakmice i to je to! Posle toga ce Srbija imati 1 eventualno 2 prijateljske utakmice do pocetka narednog ciklusa kvalifikacija i tad ce Neven biti na raspolaganju! Ovo je mudra odluka Subotica a i kao takvu trebali bi svi da je prihvate pogotovo Srpska javnost jer nema u ovome nista lose!

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Ova Suboticeva izjava mi mirisi na saopstenje, nezna Subotic tako dobro srpski! Kako Hrvati nikad nisu umorni i netreba im usavrsavanje?

zoran fr

pre 10 godina

kako je bezobrazan ovaj mihajlovic
nevene puna podrska,jos kad bi i ostali okrenuli ledja repki do kraja kvalifikacija i tako dali do znanja mihajlovicu da ga ne zele za trenera jer imali smo igrace(koje dirigent nije zvao) da se prosetamo kroz kvalifikacije a sinoc se videlo da repki fali zajedno na sredini ljajic matic

kulturakulta

pre 10 godina

Kaze Mihajlovic, obnovili smo KULT REPREZENTACIJE!!! DA DA KAKO DA NE!!! Ovo je ne cuveno, molio bi Subotica da dodatno objasni zasto nece da igra. Pa da pravi profesionalci razmisljaju na ovaj nacin, onda Sevsenko nije nikad ni trebao da igra za reprezentaciju, ili Gigs, pa zasto bi, kad su im sanse da se kvalifikuju minimalne!!

Misin

pre 10 godina

PODRSKA ZA NEVENA 100%.Ako smo zaboravili taj momak je birao izmedju Srbije,USA,Bosne i Nemacke.Srce je izabralo nas a da je rezultat hteo po svaku cenu pogodite koga bi izabrao od ovih zemalja.RESPEKT poseban za ovog coveka i pozdrav sa Oplenca.

Dan Australia

pre 10 godina

Bravo Nevene imas pravo sto neces da igras jer kad si trebao onaj nesposobnjakovic mihajlovic gurao je u prvi 11 neke bisevce(kiks bisevca kad mu je benteke dao prvi gol glavom ,nije igrao kostantno)a ostalim mihinim idejama bolje ne trositi reci!!! Zato idi imas puno demokratsko pravo I Cuvaj se a kad dodje novi trener ima da budes ponovo pozvan jer si ti to zasluzio!!

zagor

pre 10 godina

ma bravo mihajlovicu karakteru!znaci ljajic s kojim smo za klasu-dve jaci nece da peva,ali svim srcem zeli da igra i on je nepozeljan,a subotic hoce pevati,ali bira utakmice.

Vidimo se u sledećem ciklusu kvalifikacija

pre 10 godina

Molim dokone pljuvače da ućute. Podsetiću da je dečko između Srbije, Nemačke, BIH i SAD izbrao da igra za nas. Pretpostavljam da ga mu je Klop rekao da mora da radi više kako bi zadržao mesto u ekipi. S' obzirom da su dve preostale utakmice manje više revijalne ne vidim problem.
Srećno Nevene!

Nikad nikome izvini

pre 10 godina

Svaka cast Suboticu,igrao si za Srbiju i da povredjenim prstima celu utakmicu...nadam se da cete ljudi razumeti...Pohvala za hrabrost i ljudkost...vidimo se 2014 u reprezenraciji Srbije...sve najbolje

Милан

pre 10 godina

Ко је пратио игре Борусије ове сезоне могао је да види да им је одбрана много слабија него раније и да нешто не штимује. Нажалост мора се приметити и да је Суботић слабији него ранијетако да мислим да је ово добра одлука ако је искрен у овоме што је рекао да ће се вратити идуће године.

vladan

pre 10 godina

nije Subotic napustio reprezentaciju, nego su mu rekli da ne igra jer je u vicesampionu Evrope... treba neki klinac da se proda do kraja kvalifikacija, ocekujem iznenadni poziv Vujadina Savica...

4-3-3 u gostima

pre 10 godina

U prevodu, ne želi više da sarađuje sa Siniša, stvarno najbolje!
Čeka novog selektora koji će, možda, uvek igrati sa najboljim timom...
Izuzetno lep način da to kaže, dosta je strpljenja i imao.

Djordje P

pre 10 godina

Ma da, posveti se Dortumndu i tome da napredujes jos vise kao igrac, pa se vidimo od sledece godine kad oformimo tim za kvalifikacije za EP2016 sa, nadam se, novim slektorom. Srecno! (a sto ovo pisem kao da ce on da procita? :-D )

aleks

pre 10 godina

Tako je kralju! Trebalo je ovo jos ranije da uradite, ti, Kolarov, Ivanovic... Pa neka se Mihajlovic i Karadzic, glupiraju sa igracima koje dovode da igraju za reprezentaciju. Smena generacija se ne radio na nacin na koji je to uradjeno u reprezentaciji Srbije. Okosnica tima se sacuva i iz meca u mec se uvode mladi igraci. Trebalo je vratiti Vidica, Stankovica i igrati sa Jovanovicem u spicu, makar protiv Makedonije na gostovanju i protiv Belgije kod kuce. Gostovanja u Belgiji i Hrvatskoj su i pre pocetka kvalifikacionog ciklusa bile izgubljene utakmice, ali tu je trebalo probati makar bod izvuci. I dalje verujem i ubedjen sam da mozda 10 igraca od svih ovih zasluzuje trenutno da igra za reprezentaciju. Mihajlovic se ponasa kao da igra managera, gura u vatru mlade igrace pa sta se desi. Fejsa, Tosic i Djuricic ne mogu da pocinju utakmice, jer nemaju utakmice u nogama kao ni trenutno dovoljan kvalitet. O Petrovicu ne zelim da govorim. Nadam se da posle povratka Matica, vise nece biti pozivan u nacionalni tim.

Vidimo se u sledećem ciklusu kvalifikacija

pre 10 godina

Molim dokone pljuvače da ućute. Podsetiću da je dečko između Srbije, Nemačke, BIH i SAD izbrao da igra za nas. Pretpostavljam da ga mu je Klop rekao da mora da radi više kako bi zadržao mesto u ekipi. S' obzirom da su dve preostale utakmice manje više revijalne ne vidim problem.
Srećno Nevene!

iv13

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem sta pisu ovde pojedini. Covek je rekao da zeli da se sto vise posveti sebi i svom radu, jer do kraja kvalifikacija nema takmicarskog znacaja.

Lepo pise do kraja 2013.

Sta nije jasno? Sto ga nikad ne zvati? Koliko kratkovidosti.

Samo glavu gore Nevene, kad bude trebalo, znamo da si tu.

Mina

pre 10 godina

Samo napred,nisi lud da tracis sve zarad Tomislava Mihajlovica.Covek se igrao reprezentacijom i izgubio ciklus kvalifikacija,zasto bi ti rizikovao povredu kao Sulejmani ako on ne zna svoj posao.Da smo imali kvalitetnijeg selektora pojeli bi ih sve u grupi.

Vetrpolo-fan

pre 10 godina

Cimao se dva ciklusa sa Pizonima i Mihajlovicima, polutrenerima i treba mu zameriti sto ce preskociti dve utakmice?! Vidic je odmah posle Ljubljane digao sidro. Ne mozete ih porediti sa mladim Nastasicem i Bisevcem, koji je uvek bio negde rezerva. Covek je odaslao signal, njemu je iz mnogo razloga "lakse" napraviti takav korak nego Ivanovicu ili Kolarovu koji su kao igraci napravljeni u Srbiji. Procerdati dva ciklusa, cetiri godine, i praviti se i dalje lud, to nema nigde u ozbiljnim zemljama. FSS treba kompletno novu garnituru ljudi, koja ce raskinuti sa foteljasko-naslednickom-klanskom prosloscu. Zar verujete da ti igraci ne zele plasman na veliko takmicenje? Oni vise zele, nego i mi navijaci, o funkcionerima je izlisno govoriti. Ali kako kada Subotic, jedan od kljucnih igraca u drugom najjacem svetskom klubu u zivotnoj formi sedi na klupi zbog Bisevca i Nastasica, kako kada za najboljeg igrac vrlo jake portugalske lige nema mesta, za Ljajica za koga se otimaju najveci klubovi takodje nema postovanja? Kako???

old wooyadin

pre 10 godina

Momak je odlican igrac, pametan, lijep i pred njim je jos 10 godina karijere. Zasto da je ugrozava? Uvijek postoji neki Simunic, a Neven ce Srbiji jos dati, nemojte da se brinete.

Mislim da je to shvatio i Tomislav Mihajlovic Ramadani. :))

xxx

pre 10 godina

Podrska za Nevena! Igrace on jos kad bude trebalo, a nadam se kad Miha ode da ce i Vidic i Ljajic zaigrati i da cemo biti respektabilan tim a ne sramote i kante neefikasne kao u ovom ciklusu!

a

pre 10 godina

Pametno, dok su Tole i Mihajlović u FSS ne treba igrati za reprezentaciju! Ne treba biti neiskren, ne igra se "za zemlju", nego za konkretnog selektora, a Siniša nije zaslužio da mu igraju najbolji.

Alex GKV

pre 10 godina

Sasvim korektna odluka,sam Mihajlovic je trebao da pozove dosta mladih igraca i da im sada da sansu,a ne na pocetku kvalifikacija.

pozdrav

pre 10 godina

ovakve fotografije (iz bliza i kad nisu oznojeni i zajapureni) me potsete kako su to mladi ljudi a pri tom i lepi.
vidim tu ljudskost a ne neki broj, dres, poziciju...

Zeleni Zub

pre 10 godina

Realno. I momci koji igraju u engleskoj bi takodje mogli da odmore malo. Nikakav takmicarski znacaj... a uigravanje... sa drugim selektorom krece iz pocetka

kobe bryant

pre 10 godina

Pa dobro, dečko je u pravu. Zašto bi rizikovao neku povredu kad smo izgubili sve šanse (i teoretske) za plasman na mundijal. Naravno, u sledećem ciklusu kvalifikacija, voleo bih da ga vidim u sastavu jer je veliki borac.

bobi

pre 10 godina

Razumem u potpunosti.Igra u top klubu standardan,rekao istinu,a ne da je povredjen...Ovo ne bi odobrio onima koji igraju za velike klubove,a retko dobijaju prilike.Sad treba profilisati reprezentaciju i u novi ciklus krenuti spremni! Donece nam ovi momci radosti-videcete!!!!!!!

my way

pre 10 godina

Bolji naslov bi bio "Subotic i u buducnosti u reprezentaciji". Trazio covek posteno par meseci pauze na utakmicama koje nisu vazne, ne vidim problem. Ja bih licno i Baneta postedeo, on trpi velike napore, a bitan nam je.

Vlada

pre 10 godina

On je pokazao koliko mu je stalo do Srbije jer je imao ponude drugih a odabrao nas. Harmonija u reprezentaciji koju je stvorio Antić, njegovo ime i autoritet su nam doveli Subotića (možda bi došao Krkić i još neko), a jedan čovek to nije prepoznao i otpustio ga. Kada naučimo da poštujemo ljude koji su stvorili imena u inostranstvu i žele da dođu da pomognu možda i ostvarimo nešto. Do tada ćemo biti skup ljudi koji za račun ličnih interesa obavljaju posao.

Hoces Iskreno ?

pre 10 godina

Sasvim normalna odluka i apsolutno ga podrzavam.
Posto naredne utakmice u kvalifikacijama nisu bitne uopste, trebalo bi zvati neke druge igrace (mozda cak kao i one godine kada su sastavili reprezentaicju iz JSL protiv Japana...)

Kari

pre 10 godina

Znaci protiv Velsa bez Subotica, Matica, Sulejmanija i Petrovica.
Basta i Brkic su povredjeni, nema Ljajica..
Sastav Stojkovic, Ivanovic, Bisevac, Nastasic, Kolarov, Fejsa, Milivojevic, Tadic, Djuricic, Markovic, Mitrovic

Misa Pavlovic

pre 10 godina

Sretno Suboticu ... neka napreduje I vrati se jaci I bolji u sledecem ciklusu ... a sada imamo jedno slobodno mesto zs nekog mladog I perspektivnog da stekne iskustvo ...

Igor

pre 10 godina

Ma nije napustio...posteno od njega..lepo kaze da je na raspolaganju za reprezentaciju uvek , samo posto nema sansi da se jos vie individualno poboljsa...taman lepa sansa za mladje da se nametnu, da se vidi na koga moze da se racuna za sledece kvalifikacije..pozdrav za tebe Nevene i samo napred...

cvexi

pre 10 godina

Subotic je meni jedan od omiljenih igraca u reprezentaciji. Interesantno da nikad ne pokazuje emocije, uvek deluje nekako opusteno. Nadam se da ce poboljsati formu u tom periodu i vratiti se jos spremniji za sledeci ciklus.

Normalno

pre 10 godina

Čemu znak uzvika i senzacionalizam u naslovu? Izjava, pristup i rezon su više nego korektni. Da ima mogućnosti, selektor bi trebao da do kraja kvalifikacija testira neke neafirmisane igrače, a ovaj kalibar da poštedi.

Анонимус

pre 10 godina

Разумљиво. Све најбоље у Дортмунду, па се видимо поново за ЕП. Таман да ове последње утакмице квалификације упадне неко други и да осети чар играња за Србију, а и да му се да до знања да се озбиљно рачуна на њега. Неко на пример од актуелних освајача ЕП.

Farmaceut

pre 10 godina

Nadam se da ce uspeti u svom planu. I pre nego sto krenu komentari kako je izdao grb, Neven je izabrao da igra za Srbiju, pre Nemacke.

Merlin

pre 10 godina

Normalno. On i Kuzmanovic koga Sinisa nije ni zvao,su mi najbolji, i uvek trebaju da igraju,ali mi imamo problem sto ne mozemo da nadjemo selektora i ptedsednika Fss da bude iole posten covek.

смешно

pre 10 godina

Теби свака част, не замерам ти ништа, са оваквим селектором и не може боље, одмори

Posten covek

pre 10 godina

Lepo je sve rekao sada kada smo ispali treba da napreduje u klubu i da se vrati jos jaci.Za sledece kvalifikacije.Samo Maksu kao stopera da ne gledam pustiti Vilotica.

drmr

pre 10 godina

Sve najbolje Nevene.Iskreno ne znam kako bih ovo protumacio.Nadam se da nije doslo do neke svadje.U svakom slucaju nadam se da ce biti pozvan za naredni ciklus.

Banja Luka

pre 10 godina

Ovo je meni sasvim u redu s obzirom da smo izgubili sanse da se plasiramo, a i selektor, ko god da on bio, se usaglasio sa tim. Decko igra u jednom od najvecih klubova i zeli jos da napreduje i zacementira mjesto u timu i ne treba mu na tome zamjeriti. Naravno, moze se uvijek reci, kako moze Nastasic a on ne moze? Ili za bilo kojeg drugog igraca. Ali momak se uvijek rado odazivao pozivu, cak i kad nije igrao, i treba mu izaci u susret kada su naredne utakmice ionako nevazne.

stevica

pre 10 godina

Sinocna igra me je ohrabrila. A i sastav za divno cudo.
(veciti optimista, 7. septembar 2013 16:49)

Prosli prelazni rokovi. Cek da vidis sastav pocetkom decembra.

Chana

pre 10 godina

Potpuno razumljiva želja, dogovorio se sa selektorom i samim tim - ima zeleno svetlo i od nesretnog FSS-a, ali raja se ne slaže...
Naravno, biranim rečima, bez bezrazložnih optužbi, dobronamerno, bez želje da povredi ovog derana koji je mogao da igra i za neku drugu reprezentaciju ali je izabrao našu...
Navijači verovatno očekuju vest: "Ne može, Nevene, ima da igraš !!!"
Na svu sreću, u ovom slučaju, narod se ne pita...