Fudbal 150

Ponedeljak, 02.09.2013.

05:30

Kraj prelaznog roka - detaljno

Arsenalova kupovina Mesuta Ezila za klupski rekord (50m evra) obeležila je poslednji dan prelaznog roka u Evropi.

Kraj prelaznog roka - detaljno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Simpatizer Reala

pre 10 godina

I ove godine je Real ocajno odradio prelazan rok.Ne znam koji drugi ozbiljan klub u svetu moze da sebe ostavi sa samo tri kvalitetna centralna defanzivca od koji je jedan povredjen(Ramos,Pepe,Varan),i sa samo jednom pravom devetkom (Benzema),koji je vise u ofsajdu nego u igri ove sezone.Povrede,kartoni,preko 50 utakmica u sezoni,tesko da mogu izdrzati.A tek za Ozila kao naj,naj,naj tehnicara u ekipi,sta reci?Mozda Primera,Liga Sampiona i ove godine TESKO!Pozdrav za sve ljubitelje fudbala.

eh

pre 10 godina

Svaka cast ljudima sa B92 koji su nam priredili jedinstveno pracenje poslednjeg dana prelaznog roka...Odlicno sto je Cabaye ostao u NUFC-u,licno smatram da je trebalo dovesti jednog talentovanog desnog beka,da "poraste" uz Debuchya..najveci gubitnik kompletnog prelaznog roka-Manchester utd...

Deyan

pre 10 godina

(komsija, 3. septembar 2013 11:39)

Ne razumem zasto je bio katastrofalan prelazni rok za Junajted?
Zeleli su Felainija, njega su i dobili, nisu zeleli kao drugi klubovi da gomilaju igrace i da kupuje tek da se kaze da su nesto kupili.

danguba

pre 10 godina

A sad lepo da Venger i Mojes zamjene igrače, jer su fulali obojica sa pojačanjima. MIslim da je Vengeru u ovom momentu bilo bitnije da umiri navijače, javnost i svlačionicu i da pošalje neku poruku fudbalskom svijetu.
Sreća da je Žiru dobro ušao u sezonu, odbrana također, čak se i Ramzi solidno snašao na zadnjem veznom..., jedini problem je što ti igrači nemaju pravu alternativu za dugu sezonu.

albel

pre 10 godina

Jos ne mogu da shvatim,da je Mojs kupio Felainija,jedno drvo drveno,a da nije pritisnuo za Ozila,koji je igracina. I jos kaze - to je igrac koji ce da popuni prazninu nastalu odlaskom Skolsa (ej,poredi ginger-princa sa ovom banderom),i Flecerovim neizvesnim povratkom... Ne mogu da verujem sta prica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GuyFawkes, 3. septembar 2013 06:57)
Sa Felainijem i Welbekom do UEFA Lige!United sto je osvojio osvojio je,sada je red na druge!

evertonian

pre 10 godina

da li ste nekada uopste gledali fellainia?pa da ste ga gleladli znali bi ste da na svetu danas nema je dominantnijeg i korisnijeg igraca...box to box igrac,gde god da ga stavite donece korist.koji fudbal vi gledate stvarno mi nije jasno!

komsija

pre 10 godina

Mancester nije doveo Koentraoa!!! Papiri nisu stigli na vreme, tako da i zvanicno nema nista od tog transfera. Ovo je bio prilicno katastrofalan rok za Mancester.

Mile

pre 10 godina

23:54 SREĆA Arsenal je obavio najskuplji transfer leta, nadmašivši i Čelsi i Mančester Siti, ali nisu uspeli da nabave nijednog napadača. Srećom, sa pozajmica se vratio Bentner.

Sta je tu srecno? Indijanac klasicni...

Srdjan65

pre 10 godina

Pojma vi nemate momci o fudbalu ako mislite da je Felaini los igrac za svetinju od tima MANUTD. Proslu sezonu je davao golove, asistirao, imao najvise oduzetih lopti na sredini terena, plus dobar u igri glavom, i nije spor i trom za svoju gradju. Zadovoljan sam, 1 ali vrijedan, cestitam Unitedu! A ovo Bale 100, Ozil 50 i to ne treba vise komentarisati, fudbal je prije igrala sirotinja a gledali bogati, sada je obrnuto, igracima se trguje kao naftom za neke silne milione. Strast je nstala, samo radi para, kladionica, i privatnika se igra...

Savetnik

pre 10 godina

Neverovatan ovaj Venger.Dovodio opet nekog Ezila za kojeg niko nije cuo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lazarcks, 2. septembar 2013 23:45)
E da si gledao znao bi da je u Turskoj snimljna čitava serija o njemu koja se baš tako i zove Ezil.

neupuceni

pre 10 godina

Kako su svi provereni napadaci vec prodati wenger je kupio najbolje moguce u ovom trenutku...arsenal je krhka ekipa kojoj je najveca snaga vezni red dok se dobra forma odbrane nastavila jos sa zavrsnicom prvenstva, pa dok traje traje...cazorla ce na levu stranu (on je zapravo uvek i igrao po strani), ozil iza girouda,desno walcot a u sredini arteta i wilshire...nije lose :)

Jack Reacher

pre 10 godina

Ozil (Ezil) moze da preslisa bejla fudbal za 2-3 minuta a duplo jeftiniji od njega. Ovi iz reala samo dzokaju neke cifre, a titula nigde...

iii

pre 10 godina

sagna,koscielni,mertesacker,gibs
rosicky,wilshire,cazorla,ozil
walcot,giroud

ako ih samo zabidzu povrede moze i do titule,jer vec su pukli vermalen ,podolski,arteta,diaby i frimpong od prije,a wishirov zglob je ko od stakla.arsenal je opet tanak u odbrani,ali venger igra fudbal da da gol vise.a fabregas,nasri i song nek se bore za mjesto u timu.....

crnobeli delija

pre 10 godina

mogu da razumem da je Venger morao da ceka rasplet sa Baleom pa da "napadne" za Ozila, ali ne razumem sta je cekao za sve ostale pozicije gde je Arsenal tanak? I kao sto pise u clanku, sad ima vezista za tri jaka tima, a na svim ostalim pozicijama je ostao tanak.

GuyFawkes

pre 10 godina

Jos ne mogu da shvatim,da je Mojs kupio Felainija,jedno drvo drveno,a da nije pritisnuo za Ozila,koji je igracina. I jos kaze - to je igrac koji ce da popuni prazninu nastalu odlaskom Skolsa (ej,poredi ginger-princa sa ovom banderom),i Flecerovim neizvesnim povratkom... Ne mogu da verujem sta prica.

klasic

pre 10 godina

sokantan transfer u zadnjim sekundama, Ljajic presao na River sa Frija povecavajuci koloniju srpskih fudbalera. Lola ocekivano produzio ugovor ...

hhh

pre 10 godina

šta se primate,imaju Iska, dečko razbija i tek će.Realu treba odbrana ,sredinu i napad imaju.ne razumem kako neki igrač može da predje u Arsenal,osvojili jednom prvenstvo i to je cela istorija,uz kup neki.imaju najgoru odbranu koju je neko mogao da sastavi i imaju 2 napadača proseka.mogli su da dovedu Lopeza za golmana ,da reše muka i Ikera ,a i oni da nabave konačno golmana.mogu samo da primetim da je najbolje kupovao ove godine Juve,Chelsea ,i Liverpool .

Nezaljeceni hajdukovac

pre 10 godina

Kriste spase! Pobjednik prijelaznog roka nije ni bale,ni ozil ni kaka vec niko kranjcar: iako poluspica/playmaker prljavi harry ga je gurao ljevo i rekao 'jbg,bale je bolji!' sto znaci da nije imao mjesto u sastavu crottenhama. Niko je sve to stoicki otrpio mada mu to uopce nije prava pozicija a zamjenjivao je modrica u polusezoni prije kad je predivni plavokosi djecak sa retrovizorima bio ozljedjen i.. serijom odlicnih igara prakticki uveo klub u LP da bi nakon tog bio brutalno sikaniran igranjem na boku (poslje je uletio bale), zadnji vezni nije a zadnjeg dana prelaznog roka iz reala je stigao vdv koji je imao u ugovoru br tekmi koje mora odigrat,tako nesto. U medjuvremenu,spasio je hr reprezentaciju u par navrata dok u londonu nije igrao. Sad ni u repki nema mjesta. London? Htio je zbrisat glavom bez obzira al na primjerima luke i balea znate kakav je lik levy... i sad,na kraju,opet u istom kolu sa starim kronerom harryem., jedan drugom moraju spasavat karijere. Koja tragikomedija. Drz se niko legendo.  

Posebni

pre 10 godina

Najbolji posao ovog leta napravio je Liverpul. Bez rasipanja miliona i bespotrebnog gomilanja igraca. Potpuno sistemski. Resio se suvisnih igraca (Dauning, Kerol...), zadrzao Suareza, doveo alternative po boku i u napadu (Mozes i Aspas) i ojacao odbranu Sakoom i Tureom. Garantujem da ce biti medju prva cetiri tima, a verovatno i bolji jer nemaju evro-obaveze.

lazarcks

pre 10 godina

Real je ovim upropastio sezonu a Arsenal povecao mnogo sanse za top 4.Po meni ovog leta je najbolje transfere napravio liverpul,totenhem i jos neki klub.Mancester je preslab kao sto sam rekao.Objektivno pricam iako sam veliki navijac Liverpula.Kupe Felainija a nemaju kreatora igre..tuga.Umesto da kupe Ozila kao Arsenal ili Matu,Eriksena pre Spursa i jos neke opcije su tu oni kupe panja Felainija koji je samo za odbranu, koja im i nije neophodna bas pored drvoseca onih.Koentrao na pozajmici,ako je istina,solidan potez,evra ipak stari.

Shone

pre 10 godina

Upravo sam nabasao na nekom sajtu koji se bavi spekulacijama vezanim za Chelsea da je Chelsea poslao Zenitu ponudu od 40 mil. funti za Hulka. Živo me interesuje da li je istina ... ???

vv

pre 10 godina

A sta se desavalo u poslednjim minutima prelaznog roka u Jelen Superligi Srbije? Kako je Tole podneo sve te tenzije i spekulacije. Da li je zadovoljan kako su klubovi poslovali? Sa nestrpljenjem cekamo konacni izvestaj o prelaznom roku.

Jorge Mendes

pre 10 godina

Redakcijo draga, proverite cifru za Bejla, posto je i transfermarket.com spustio na 80 miliona funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/gareth-bale/transfers/spieler_39381_942395.html

Komsijina Krava

pre 10 godina

Citizen:
Ozil je fantastican igrac ali stvarno mi nije jasan arsenal koji pored Remzija, Vilsira, Volkota, Kazorle, Artete, Cemberlejna kupuje jos jednog ofanzivnog veznog, apsolutno im to ne treba. Njima treba golma, kompletna odbrana, stoperi i bekovi i jedan dobar napadac tipa Suarez
-----

Upravo tako !

Arsenal mora podebljati obranu, o golmanu da i ne govorimo, i klonirati Girouda ako vec ne mogu nac nekog boljeg napadaca. Real se rijesio odlicnog igraca ali Ozil nije igrac za klupu i za jedne i druge je bolje da ode.

venger

pre 10 godina

Citav dan refreshujem stranicu i pratim sta Arsen Venger radi. Lik je za svojih 18 sezona u Arsenalu mozda sad uradio najbolji posao. Ej moj Real, nikad pameti sebi nece doci, onakvog dragulja dati. Titula im vec izmice. Napred Arsenal, napred Ozil, sretan povratak Kake u Milan. :D :D

zbunjola

pre 10 godina

Duboko sam uvjeren da Gareth Bale ne vrijedi tolike pare.On je sjajan igrač,brzanac stvoren da igra na kontre,ali pitam se protiv koga će ovakav real da igra na kontre?Uostalom uštopali ga i Srbi i Hrvati.

stefan

pre 10 godina

pravice Real Ozila od blata, na zalost mislim da je ovaj Anceloti mlitavac, a da ponovo Perez vodi glavnu rec kada su u pitanju pojacanja, jer je Bejl navodno zvezda u najavi, dok Ozil cak i kad odigra sjajno to nekako nije medijski propraceno, a za Pereza se zna da voli zvezde, setimo se kako je vec jednom upropastio Real..sto neko rece to kod Murinja ne bi proslo

Djole

pre 10 godina

(Grobar-España, 2. septembar 2013 20:48)

Hocemo,cekamo samo da se Djura vrati kuci,odneo viski i kafu Toletu da mu se zahvali za prethodnih 6 godina...

Grobar-España

pre 10 godina

Cekaj bre malo, kako to gotov pralazni rok u Srbiji? Ne moze bre!!! Djura jos nije doveo Latreja, Bodurova, Tejga, Kivua ... Sad smo ostali tanki na tim pozicijama a Djura se taman spremao da ih dovede u paketu pa da napadnemo titulu i LS "SLEDECE SEZONE" ko komsinica. Cini mi se da je sa ovim timom Partizana, Zvezda ni kriva ni duzna docekala "Sledecu Sezonu" vec 2013/2014. Delije, odma da nosite Djuri Viski i kafu, i da mu se zahvalite.

vince carter

pre 10 godina

tvoj nadimak neznalica govori vise od reci: burak jilmaz,tevez,strotman,gomez,rosi,higuain,mertens,kaljehon,kaka,ljorente igraci koji su dosli itd..uz fantasticne:pirlo,vidal,pogba,chielini,markisio,hamsik,hernanes,de rosi,pjanic,ljajic,cuardado,klose,di natale,el sharawi,baloteli,guarin,naingolan itd plus igraci u usponu i talenti: muriel,boakye,de siljo,berardi,felipe anderson,insinje i mnogi drugi plus mnogo prekaljenih asova uz mnoge solidne igrace LOSA LIGA hahahah..pustite nas da pratimo kalco a vi bodrite ruse,arape,amerikance i da forza wotford udinezeova druga ekipa..posetaj se chempionshipom :)))

Nugget

pre 10 godina

"Ugašen je fudbalski klub Ketering Taun, zbog duga od 58 hiljada funti. Garet Bejl toliko zaradi za 32 sata." šta reći više...futbal je propao

Seraph

pre 10 godina

Auuuu nemogu vjerovat da je Wenger odriješio kesu.
Svaka čast za taj transfer.
Još kad bi barem uzeo jednog napadača ili štopera svjetske klase Arsenal bi dobio mnogo na kvaliteti.
Kad vidim ovo transfer ludilo poželim FM da ponovo instaliram, ali previše mi vremena ta glupost potroši...

nada ZR

pre 10 godina

Jesu velike pare u pitanju,fantasticne.Nikada necu poverovati da jedan fudbaler iz renomiranih klubova vredi sto,dvesta puta vise od Gareta ili bilo kog drugog.Razumem da se kvalitet placa,ali ovo su cifre od kojih mozak staje.Gazda moze sve,nema humanosti i emocija da se nesto da sirotinji sirom sveta.Kako rece Platini fudbaleri su roba.

Oki

pre 10 godina

Ljudi nije mi jasno sto toliko gotivite Ezila, nemoze on nikad da se meri sa Bejlom, Bejl nema skoro ni jednu manu, Ezil je psihicki slab, njegova sreca je bila sto ga Murinjo podrzavao, dobar je on igrac, ali Realu trebaju jos bojli igraci kao sto je Bejl, Bejl ima snagu,sut,tehniku,borben je, a pogotovo ima kondiciju za brzu utakmicu 90 minuta. Nije Murinjo dzabe hteo da ga dovede vec pre dve godine, ali Totenhem je blokirao taj transfer. Ezil je uvek posle 65 minuta bio umoran. Ezilu ce i trebati dosta vremena da ide taj tempo u engleskoj, a mora i da nabaci jos jedno 4-6 kg da ga ne slome tamo. Real ce biti mnogo jaci ove godine, Barca nece imati sanse ove godine.

Barcaboy

pre 10 godina

Realno najveci transfer u ovom roku nije Nejmar ,Falkao,Cavani ili Bejl.To je Ozil.Ubedljivo najbolji igraca reala uz rame sa Ronaldom.Covek koji je imao najvise asistencija,on je realu ono sto je inijesta barsi ,a real ga je prodao tako lako..Zazalice za ovim Anceloti i Perez.Zaista Ozil je fantastican igrac i MNOGO mi je drago sto je otisao u Arsenal klub koji najvise gotivim posle Barse.Ozil-Podolski ima da bude ubitacan tandem ! Svaka cast Vengeru na ovom igracu,a kad pogledate 45 miliona za ovakvog igraca u danasnjem vremenu mozda cak i nije puno kad vidimo da je Iljaramendi presao za 40ak miliona u Real a jos nije ni bio poznat zamislite koliko brzo ce se arsenalu vratiti pare od prodaje dresova itd..!

Nebojsa

pre 10 godina

Real ce biti mnogo jaci ove godine, Barca nece imati sanse ove godine.
(Oki, 2. septembar 2013 19:24)

Aj ovako, da negde kopiramo ovaj tvoj komentar, i da ga pustimo negde u aprilu na vest Barsa povećala prednost nad Realom na 10 bodova, pa da se slatko ismejemo....

prijatelju, ne možeš da pobediš sistem, naročito sada kad ima ozbiljnog trenera, opet ima da melju....

Neznalica

pre 10 godina

Vinče Carter@ Sam nadimak ti govori da se verovatno razumeš u košarku. Fudbal svakako ne pratiš dovoljno ako velicas trenutnu italijansku ligu.

wlado

pre 10 godina

ozil je world class, ali cesto nestane kada realu treba razlika, takodje fitness level mu nije sjajan i retko je izdrzao 90 minuta u istom ritmu, po pravliu drugo poluvreme uvek slabije, po meni je luka modric kompletniji igrac pogotovo sto zna da izvrsava i defanzivne zadatke a to italijanu mnogo znaci(setite se krasica). Real sada ima strasan tim, mislim da bi trebao da zadrzi di mariu, posto on ima taj klik da udje u 76' i sam zabije gol. Ono sto mene zanima je kako ce bale da igra u ovom timu, koji ne igra na kontre, nece imati prilike za onim nenormalnim jurisima posto se protiv reala svi brane prilicno blizu svog gola, on moze da se pokaze najvise protiv timova kao sto su bajern ili barsa.

u svakom slucaju puno srece i baleu i ozilu, da vode svoje nove timove visoko.

sezona moze da pocne.

Utah Jazz

pre 10 godina

Racunica Reala:

Geret Bejl = igrac No.1 za 30 miliona + igrac No.2 za 30 mil. + igrac No.3 za 30 miliona (vas izbor igraca kako zelite, ili moze i dva po 40) + Cavani (15-20 miliona i pride Iguain, Caljehon i Raul Albiol) + Ozil koji po svemu sudeci odlazi.

Ako su oni jaci ubijte me. Bolje da su iskesirali 120 miliona za Cavanija i Falkaa, nego za jednog ne toliko spektakularnog igraca. Imali bi dva napadaca samo takva + marketing da se najezis. Ovako niti su jaci, niti su Bog zna kako unapredili marketinski deo. Moglo se to i sa upola jeftinijim igracima, poput pomenutih napadaca.

realno

pre 10 godina

Ozil je veoma kvalitetan igrac,ali je dosta pao u formi prosle sezone.Ne znam da li je prevazisao svoj fudbalski zenit ili mu Real kao sredina ne odgovara,ali ako je Real stvarno uzeo 50 miliona za njega to je ravno onih 3,5 za Scepovica.Sto se Uniteda tice,stvarno ne razumem kako ne vide da im je potreban kreativni vezista,koji bi oplemenio njihovu igru.Ovo kako sada igraju je otprilike za 3-4 mesto u PL i prolazak grupe u LS.Na kraju ce dovesti ono drvo Felainija i igrace najdosadniji fudbal otkad postoji PL!
(albel, 2. septembar 2013 13:33)

Ozil ima samo 25 godina pa ti vidi da li je prosao svoj zenit. Jedan od najboljih asistenata na svetu. Real se znacajno, znacajno oslabio.

vince carter

pre 10 godina

italijanska liga je najbolja liga na svetu uvek bila i bice evo sad 7 jakih ekipa...a za dve godine ponovo najjaca liga na svetu...to ovaj sto se ne razume u fudbal i prica kako burak jilmaz zasluzuje jacu ligu,kalco je duplo jaci od bundes lige i primere i pre svega zanimljiviji a italija sila od zemlje a englezi su dominiralili u evropi samo u periodu kada se desio kalcopoli i kadu su real i bajern imali prosecne ekipe,juventus unisten pa nije imao ko da ih sretne osim barselone..a one price engleskih ljubitelja kako neki igraci ne mogu da igraju pl pre nego sto predju a tamo igraju majstori benajun,kerol,dauning itd..pa ne mogu tamo fudbaleri sitne gradje:mata,cicarito,cazorla,silva,aguero,cutinjo itd a samo bacite pogled na deset naj gola teveza u citiju da vidite sta im je radio covek pogotovo gol protiv stouka cuvene cvrste takozvane ekipe,pomeranje mozga..vi nista ne pratite izgleda..kolko bre tamo ima prostora vise za igru nego u italiji...forza forza forza kalcoooooo!!!!!

Mjau

pre 10 godina

Ako Liverpul ponudi 35 miliona za Matu verujem da bi Čelzi prihvatio. A onda bi već bila dobra ekipica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mahadeva, 2. septembar 2013 16:57)

Čuj, da prodaju već dve godine zaredom najboljeg igrača (koji prema tm-u vredi preko 40 miliona) za 35 može samo teška budala... Ako Bejl košta 100 miliona, Mata košta 70 barem.

Citizen

pre 10 godina

Ozil je fantastican igrac ali stvarno mi nije jasan arsenal koji pored Remzija, Vilsira, Volkota, Kazorle, Artete, Cemberlejna kupuje jos jednog ofanzivnog veznog, apsolutno im to ne treba. Njima treba golma, kompletna odbrana, stoperi i bekovi i jedan dobar napadac tipa Suarez, Levandovski, Iguain. Vezni red, ofanzivni i defanzivni vezni su im odlicni ukljucujuci Podolskog koji igra odmah iza glavnog napadaca. Kupovinom Ozila samim tim odpada iz prve postave neko od ovih odlicnih veznjaka. Ocigledno je da se Arsenal pojacava na pogresnim pozicijama.

parmalat

pre 10 godina

Burak Jilmaz u Laciju ?! Decko je za mnogo bolju ligu i klub a da ne pominjem da vredi vise od 15 mil ... i fudbal ce puci kao i svetska ekonomija,kad tad...

vladimir

pre 10 godina

Ovo je najveci transfer, prelazak Mesuta Ezila u Arsenal.Prasina tolika oko Bejla a odrekli su se mozda i najboljeg igraca posle Ronalda.Nikad Real nece nauciti neke stvari.Ovako nesto Murinjo ne bi nikad dozvolio.

boj@n

pre 10 godina

Meni samo jedno nije jasno,a to je da niko ne nudi za Tadica,mislim da se bolji igrac od njega ne moze dovesti za 7-8 miliona jer mu sledeće sezone istice ugovor,dao bi ga Twente za 5-6 sigurno da ugrabi bilo kakvu kintu jer sigurno da nece produžiti ugovor

akrobata

pre 10 godina

Mojes se stis'o ,
hoće neko da mu kaže da ne trenira više Everton,nego Mančester Junajted i da klubovi zarađuju tako što prodaju igrače u bogate timove poput Junajteda ili da se pakuje...nije on Ferguson da sa Jangom,Kleverlijem i Velbekom uzima titulu,a da mu najbolji igrač bude Majkl Kerik.

018

pre 10 godina

Ozil je zverka, toliko je puta povadio Real u prosloj sezoni golovima u zavrsnici, kada je ceo tim igrao slabo. Bolje da su im ustupili Di Mariju, koji je klasicno krilo, jer upravo Bejl dolazi na njegovo mesto..i ne razumem zasto taj propali Arsenal

MI6

pre 10 godina

Postujem svacije misljenje, pa tako i misljenje i odluke Reala u ovom prelaznom roku. Nadam se da ce igrati lepo i da ce Bejl da bude podjednako dobar kao i do sada. Medjutim, svaki covek ima svoje misljenje, zato se svi i razlikujemo, izmedju ostalog, zbog toga se razlikuju i treneri i njihovi sastavi, ideje, formacije... Sto se mene tice, nikada ne bih doveo igraca od 100 miliona evra, pogotovu Bejla, jer mislim da je njegova realna cena oko 50 miliona, kao sto je i Nejmarova cena od 57 miliona preterana. Za Nejmara bih dao najvise 40. Medjutim Real je kraljevski klub i ok, kod njih je sve fascinantno, ogromno i sjajno, razumem to. Na kraju, mislim da nikada ne bih doveo Bejla, a prodao Ozila, pa i Iguaina. Ozil je vrhunski igrac, i da sam kojim slucajem trener, nikada ne bih dozvolio da on ode. Ali dobro, nisam trener, samo imam neko svoje misljenje.

drago

pre 10 godina

Neslucene su dimenzije Modriceve dominacije. Neki bi to nazvali i modrinacija ili crominacija:

http://www.youtube.com/watch?v=68_sLyNSITE

Stefan

pre 10 godina

Zar je prelazni rok u bilo kom sportu zasluzio ovakvu paznju? Izvijestavanje iz minuta u minut, kao da je ne daj boze u pitanju neki treci svijetski rat. Napisete neke najvaznije trasnfere i cao.

genius

pre 10 godina

Ovo je najveća sramota Evropske civilizacije - klinci godinama čekaju posao, ljudi gladuju i prose po ulicama, a ekspoziture mešetara, bankara i ostalih parazita se razbacuju nekim virtuelnim astronomskim ciframa od kojih normalnog čoveka boli glava - pranje novca (i mozga) a sve u ime nekih malih krelaca koji ni da hodaju ne znaju, a sa sportom veze imaju koliko beli krompir.
Bruka i sramota!

Nemanja

pre 10 godina

i ladno modric istisnu kaku i ozila iz reala.
interesantno
(d, 2. septembar 2013 12:06)

Jel ovo neka pošalica ili šta? Kakav crni Modrić čovek je zakovan za klupu i nema nikakve veze sa Ozilom. Ozil je prodat jer Realu treba para zbog ogromnog transfera za Bejla a i izgleda da Anćeloti preferira Iska u startnoj postavi.

geronimo

pre 10 godina

Cekajte,jedino objasnjenje je da je partizan platio nekome da uzme Scepovica!!!
(levu, 2. septembar 2013 12:41)
Ne biva, pre ces da uhvatis lava za rep nego Djuru za dzep!

blah

pre 10 godina

Znaci ne verujem kakav je slepac Mojs. Celsi, Siti, Liverpul i Totenhem se opasno pojacali, Arsenal sad doveo Ozila... Bice dobro ako Junajted izbori Ligu Sampiona ove sezone...

Barsa

pre 10 godina

Ajde sto je ludi Perez dao 100 molki za Bejla al sto je prodo Ozila iako za dobre pare pa decko je za tri sezone u Realu imao oko 80 -90 asistencija. To bi bilo kao kad bi Barsa prodala Iniestu zato sto je dosao Nejmar.. pa on je znatno oslabio ekipu sa njegovom prodajom..

Aleksandar

pre 10 godina

Maksimalne pohvale redakciji,svaka cast na ovom pracenju iz minuta u minut,samo tako nastavite i da se i LS VRATI NA VASU TELEVIZIJU sto pre,pozdrav,
Aleksandar Mastilovic

grand old team

pre 10 godina

ovaj brazilac fernando iz porta prava macka,spretan sa loptom,dobar pas,brzi od fellainia...cini se kao dobra zamena,ako ode i baines dolazi bruno martns indi iz fejnorda COYB!

d

pre 10 godina

kad ovo citam, strasno mi se igra fm, da i ja nekoga dovedem :D
samo problem je sto su sa fm2013 potpuno unistili match engine koji je nikad gori QQ

Kol

pre 10 godina

Vidi Vengera ala je odresio kesu odlican potez je napravio dovodjenjem Ozila jos kad bi doveo i nekog napadaca, steta nadao sam se da ce Ozil zavrsiti u Junajtedu ali dobro dolazi Felaini barem tako javljaju!

albel

pre 10 godina

Ozil je veoma kvalitetan igrac,ali je dosta pao u formi prosle sezone.Ne znam da li je prevazisao svoj fudbalski zenit ili mu Real kao sredina ne odgovara,ali ako je Real stvarno uzeo 50 miliona za njega to je ravno onih 3,5 za Scepovica.Sto se Uniteda tice,stvarno ne razumem kako ne vide da im je potreban kreativni vezista,koji bi oplemenio njihovu igru.Ovo kako sada igraju je otprilike za 3-4 mesto u PL i prolazak grupe u LS.Na kraju ce dovesti ono drvo Felainija i igrace najdosadniji fudbal otkad postoji PL!

nick_cave

pre 10 godina

Zvanicnno stigli Sakho,Ilori i mozes na pozajmicu u Liverpool.Kad su dolazili carli adami,stjuart dauninzi,keroli itd,znao sam da se ne pise dobro.Sad znam da ce sleedece godine da grmi na enfildu u ligi sampiona.
Jos dogodine da se uzme zamena za dzerarda i opasni smo,preopasni.Ozil,dobar fudbaler,ali los karakter,ne znam koju bi mu se navijac nadao...

Miodrag Janicijevic

pre 10 godina

(Kume spasavaj, 2. septembar 2013 12:47)

Matori tacno se idi da si internet grobar uostalom kao i svi grobari zato vas toliko i ima na stadionu kod nas je zavrsen prelazni rok.

Starman

pre 10 godina

i ladno modric istisnu kaku i ozila iz reala. interesantno
(d, 02. septembar 2013 12:06)
Ocito murinho i anceloti znaju bolje fudbal od komentatora sa b92

milan

pre 10 godina

Арнаутовић 2 милона - Шћеповић 3,5????????? Јел ме неко овде за...ава?
(Шћеповић???????, 2. septembar 2013 10:47)
eto cemu sluzi igranje za reprezentaciju, ali barem vise nece biti pozivan da igra za reprezentaciju.

mario

pre 10 godina

Samo mi jedno nije jasno,nigde u novinama nisam procitao da je neko napisao da je Partizan ovog leta prodao i zaradio kao nikad do sad,a kupio ,pa skoro nista.Podseticu samo na transfere Markovica,Ivanova,Mitrovica,Scepovica,deo lepih para od Ljajica..a od pojacanja,koliko znam placen je samo Fofana i to 200 hiljada.I onda kao sto nisu usli u evropu,pa kako da udju??Gde su pare???

Gatsby

pre 10 godina

Ne znam sta ce Liverpulu toliki stoperi? Imaju Agera,Skrtela,Turea,i povredjenog Koatesa,a i Keli je igrao na tom mestu,i sad jos Sako i ovaj Portugalac,samo gomilaju igrace kao Zvezda

devil him self

pre 10 godina

mislim da je zvezda u lukovicu mogla da dobije i vece pojacanje od ninkovica jer on pokriva dve najdeficitarnije pozicije u ekipi-stoper i levi bek.ja ne mogu da zamislim savrsenijeg igraca za zvezdu i nije mi jasno oko koje cifre je zapelo u pregovorima.jos uvek se nadam da mozemo da ga potpisemo, jer je on kvalitet i za repku.i ovako sam prezadovoljan, svaka cast upravi koja je stvarno dovela letos 5-6 pravih pojacanja, ostaje zal za stoperom i levim bekom.

Kako drugacije

pre 10 godina

Nema tu vise pravila, prelazni rok traje cele godine..te datume slobodno zaboravite... koliko sam upucen, svuda, pa cak i kod nas, pre kraja prelaznog roka imate kao mogucnost, da odnesete u savez predugovore ili cak samo potvrde imena igraca sa kojima ste u pregovorima, tako da ste u mogucnosti nekoliko dana nakon zavrsetka roka da overite ugovor igraca u Savezu.
Da uprostim, posaljete potvrde u savez do 31.08 imena recimo 5 igraca sa kojima pregovarate i sa svih 5 mozete da potpisete ugovore 2,3 septembra bez problema...sve se vodi zvanicno pod navodima da nisu "dogovoreni detalji" ugovora...a zapravo sve je to samo rupa u pravilnicima, koju klubovi koriste.

Aleksandar

pre 10 godina

Kaka se vratio kuci,legenda Galijani,prodao ga pre par godina za 70mil a sada ga vraca free,u kakvoj god da je formi bice "zlatan" za sadsnji Milan plus njegova zelja da igra na SP i da se vrati u formu,odlican potez Milana...

Aleksandar

pre 10 godina

Kaka se vratio kuci,legenda Galijani,prodao ga pre par godina za 70mil a sada ga vraca free,u kakvoj god da je formi bice "zlatan" za sadsnji Milan plus njegova zelja da igra na SP i da se vrati u formu,odlican potez Milana...

mario

pre 10 godina

Samo mi jedno nije jasno,nigde u novinama nisam procitao da je neko napisao da je Partizan ovog leta prodao i zaradio kao nikad do sad,a kupio ,pa skoro nista.Podseticu samo na transfere Markovica,Ivanova,Mitrovica,Scepovica,deo lepih para od Ljajica..a od pojacanja,koliko znam placen je samo Fofana i to 200 hiljada.I onda kao sto nisu usli u evropu,pa kako da udju??Gde su pare???

vladimir

pre 10 godina

Ovo je najveci transfer, prelazak Mesuta Ezila u Arsenal.Prasina tolika oko Bejla a odrekli su se mozda i najboljeg igraca posle Ronalda.Nikad Real nece nauciti neke stvari.Ovako nesto Murinjo ne bi nikad dozvolio.

Nugget

pre 10 godina

"Ugašen je fudbalski klub Ketering Taun, zbog duga od 58 hiljada funti. Garet Bejl toliko zaradi za 32 sata." šta reći više...futbal je propao

Barsa

pre 10 godina

Ajde sto je ludi Perez dao 100 molki za Bejla al sto je prodo Ozila iako za dobre pare pa decko je za tri sezone u Realu imao oko 80 -90 asistencija. To bi bilo kao kad bi Barsa prodala Iniestu zato sto je dosao Nejmar.. pa on je znatno oslabio ekipu sa njegovom prodajom..

venger

pre 10 godina

Citav dan refreshujem stranicu i pratim sta Arsen Venger radi. Lik je za svojih 18 sezona u Arsenalu mozda sad uradio najbolji posao. Ej moj Real, nikad pameti sebi nece doci, onakvog dragulja dati. Titula im vec izmice. Napred Arsenal, napred Ozil, sretan povratak Kake u Milan. :D :D

milan

pre 10 godina

Арнаутовић 2 милона - Шћеповић 3,5????????? Јел ме неко овде за...ава?
(Шћеповић???????, 2. septembar 2013 10:47)
eto cemu sluzi igranje za reprezentaciju, ali barem vise nece biti pozivan da igra za reprezentaciju.

realno

pre 10 godina

Ozil je veoma kvalitetan igrac,ali je dosta pao u formi prosle sezone.Ne znam da li je prevazisao svoj fudbalski zenit ili mu Real kao sredina ne odgovara,ali ako je Real stvarno uzeo 50 miliona za njega to je ravno onih 3,5 za Scepovica.Sto se Uniteda tice,stvarno ne razumem kako ne vide da im je potreban kreativni vezista,koji bi oplemenio njihovu igru.Ovo kako sada igraju je otprilike za 3-4 mesto u PL i prolazak grupe u LS.Na kraju ce dovesti ono drvo Felainija i igrace najdosadniji fudbal otkad postoji PL!
(albel, 2. septembar 2013 13:33)

Ozil ima samo 25 godina pa ti vidi da li je prosao svoj zenit. Jedan od najboljih asistenata na svetu. Real se znacajno, znacajno oslabio.

Barcaboy

pre 10 godina

Realno najveci transfer u ovom roku nije Nejmar ,Falkao,Cavani ili Bejl.To je Ozil.Ubedljivo najbolji igraca reala uz rame sa Ronaldom.Covek koji je imao najvise asistencija,on je realu ono sto je inijesta barsi ,a real ga je prodao tako lako..Zazalice za ovim Anceloti i Perez.Zaista Ozil je fantastican igrac i MNOGO mi je drago sto je otisao u Arsenal klub koji najvise gotivim posle Barse.Ozil-Podolski ima da bude ubitacan tandem ! Svaka cast Vengeru na ovom igracu,a kad pogledate 45 miliona za ovakvog igraca u danasnjem vremenu mozda cak i nije puno kad vidimo da je Iljaramendi presao za 40ak miliona u Real a jos nije ni bio poznat zamislite koliko brzo ce se arsenalu vratiti pare od prodaje dresova itd..!

zbunjola

pre 10 godina

Duboko sam uvjeren da Gareth Bale ne vrijedi tolike pare.On je sjajan igrač,brzanac stvoren da igra na kontre,ali pitam se protiv koga će ovakav real da igra na kontre?Uostalom uštopali ga i Srbi i Hrvati.

Kako drugacije

pre 10 godina

Nema tu vise pravila, prelazni rok traje cele godine..te datume slobodno zaboravite... koliko sam upucen, svuda, pa cak i kod nas, pre kraja prelaznog roka imate kao mogucnost, da odnesete u savez predugovore ili cak samo potvrde imena igraca sa kojima ste u pregovorima, tako da ste u mogucnosti nekoliko dana nakon zavrsetka roka da overite ugovor igraca u Savezu.
Da uprostim, posaljete potvrde u savez do 31.08 imena recimo 5 igraca sa kojima pregovarate i sa svih 5 mozete da potpisete ugovore 2,3 septembra bez problema...sve se vodi zvanicno pod navodima da nisu "dogovoreni detalji" ugovora...a zapravo sve je to samo rupa u pravilnicima, koju klubovi koriste.

Starman

pre 10 godina

i ladno modric istisnu kaku i ozila iz reala. interesantno
(d, 02. septembar 2013 12:06)
Ocito murinho i anceloti znaju bolje fudbal od komentatora sa b92

stefan

pre 10 godina

pravice Real Ozila od blata, na zalost mislim da je ovaj Anceloti mlitavac, a da ponovo Perez vodi glavnu rec kada su u pitanju pojacanja, jer je Bejl navodno zvezda u najavi, dok Ozil cak i kad odigra sjajno to nekako nije medijski propraceno, a za Pereza se zna da voli zvezde, setimo se kako je vec jednom upropastio Real..sto neko rece to kod Murinja ne bi proslo

akrobata

pre 10 godina

Mojes se stis'o ,
hoće neko da mu kaže da ne trenira više Everton,nego Mančester Junajted i da klubovi zarađuju tako što prodaju igrače u bogate timove poput Junajteda ili da se pakuje...nije on Ferguson da sa Jangom,Kleverlijem i Velbekom uzima titulu,a da mu najbolji igrač bude Majkl Kerik.

devil him self

pre 10 godina

mislim da je zvezda u lukovicu mogla da dobije i vece pojacanje od ninkovica jer on pokriva dve najdeficitarnije pozicije u ekipi-stoper i levi bek.ja ne mogu da zamislim savrsenijeg igraca za zvezdu i nije mi jasno oko koje cifre je zapelo u pregovorima.jos uvek se nadam da mozemo da ga potpisemo, jer je on kvalitet i za repku.i ovako sam prezadovoljan, svaka cast upravi koja je stvarno dovela letos 5-6 pravih pojacanja, ostaje zal za stoperom i levim bekom.

blah

pre 10 godina

Znaci ne verujem kakav je slepac Mojs. Celsi, Siti, Liverpul i Totenhem se opasno pojacali, Arsenal sad doveo Ozila... Bice dobro ako Junajted izbori Ligu Sampiona ove sezone...

Aleksandar

pre 10 godina

Maksimalne pohvale redakciji,svaka cast na ovom pracenju iz minuta u minut,samo tako nastavite i da se i LS VRATI NA VASU TELEVIZIJU sto pre,pozdrav,
Aleksandar Mastilovic

MI6

pre 10 godina

Postujem svacije misljenje, pa tako i misljenje i odluke Reala u ovom prelaznom roku. Nadam se da ce igrati lepo i da ce Bejl da bude podjednako dobar kao i do sada. Medjutim, svaki covek ima svoje misljenje, zato se svi i razlikujemo, izmedju ostalog, zbog toga se razlikuju i treneri i njihovi sastavi, ideje, formacije... Sto se mene tice, nikada ne bih doveo igraca od 100 miliona evra, pogotovu Bejla, jer mislim da je njegova realna cena oko 50 miliona, kao sto je i Nejmarova cena od 57 miliona preterana. Za Nejmara bih dao najvise 40. Medjutim Real je kraljevski klub i ok, kod njih je sve fascinantno, ogromno i sjajno, razumem to. Na kraju, mislim da nikada ne bih doveo Bejla, a prodao Ozila, pa i Iguaina. Ozil je vrhunski igrac, i da sam kojim slucajem trener, nikada ne bih dozvolio da on ode. Ali dobro, nisam trener, samo imam neko svoje misljenje.

Kol

pre 10 godina

Vidi Vengera ala je odresio kesu odlican potez je napravio dovodjenjem Ozila jos kad bi doveo i nekog napadaca, steta nadao sam se da ce Ozil zavrsiti u Junajtedu ali dobro dolazi Felaini barem tako javljaju!

genius

pre 10 godina

Ovo je najveća sramota Evropske civilizacije - klinci godinama čekaju posao, ljudi gladuju i prose po ulicama, a ekspoziture mešetara, bankara i ostalih parazita se razbacuju nekim virtuelnim astronomskim ciframa od kojih normalnog čoveka boli glava - pranje novca (i mozga) a sve u ime nekih malih krelaca koji ni da hodaju ne znaju, a sa sportom veze imaju koliko beli krompir.
Bruka i sramota!

Nemanja

pre 10 godina

i ladno modric istisnu kaku i ozila iz reala.
interesantno
(d, 2. septembar 2013 12:06)

Jel ovo neka pošalica ili šta? Kakav crni Modrić čovek je zakovan za klupu i nema nikakve veze sa Ozilom. Ozil je prodat jer Realu treba para zbog ogromnog transfera za Bejla a i izgleda da Anćeloti preferira Iska u startnoj postavi.

geronimo

pre 10 godina

Cekajte,jedino objasnjenje je da je partizan platio nekome da uzme Scepovica!!!
(levu, 2. septembar 2013 12:41)
Ne biva, pre ces da uhvatis lava za rep nego Djuru za dzep!

Seraph

pre 10 godina

Auuuu nemogu vjerovat da je Wenger odriješio kesu.
Svaka čast za taj transfer.
Još kad bi barem uzeo jednog napadača ili štopera svjetske klase Arsenal bi dobio mnogo na kvaliteti.
Kad vidim ovo transfer ludilo poželim FM da ponovo instaliram, ali previše mi vremena ta glupost potroši...

Grobar-España

pre 10 godina

Cekaj bre malo, kako to gotov pralazni rok u Srbiji? Ne moze bre!!! Djura jos nije doveo Latreja, Bodurova, Tejga, Kivua ... Sad smo ostali tanki na tim pozicijama a Djura se taman spremao da ih dovede u paketu pa da napadnemo titulu i LS "SLEDECE SEZONE" ko komsinica. Cini mi se da je sa ovim timom Partizana, Zvezda ni kriva ni duzna docekala "Sledecu Sezonu" vec 2013/2014. Delije, odma da nosite Djuri Viski i kafu, i da mu se zahvalite.

boj@n

pre 10 godina

Meni samo jedno nije jasno,a to je da niko ne nudi za Tadica,mislim da se bolji igrac od njega ne moze dovesti za 7-8 miliona jer mu sledeće sezone istice ugovor,dao bi ga Twente za 5-6 sigurno da ugrabi bilo kakvu kintu jer sigurno da nece produžiti ugovor

Nebojsa

pre 10 godina

Real ce biti mnogo jaci ove godine, Barca nece imati sanse ove godine.
(Oki, 2. septembar 2013 19:24)

Aj ovako, da negde kopiramo ovaj tvoj komentar, i da ga pustimo negde u aprilu na vest Barsa povećala prednost nad Realom na 10 bodova, pa da se slatko ismejemo....

prijatelju, ne možeš da pobediš sistem, naročito sada kad ima ozbiljnog trenera, opet ima da melju....

vv

pre 10 godina

A sta se desavalo u poslednjim minutima prelaznog roka u Jelen Superligi Srbije? Kako je Tole podneo sve te tenzije i spekulacije. Da li je zadovoljan kako su klubovi poslovali? Sa nestrpljenjem cekamo konacni izvestaj o prelaznom roku.

albel

pre 10 godina

Ozil je veoma kvalitetan igrac,ali je dosta pao u formi prosle sezone.Ne znam da li je prevazisao svoj fudbalski zenit ili mu Real kao sredina ne odgovara,ali ako je Real stvarno uzeo 50 miliona za njega to je ravno onih 3,5 za Scepovica.Sto se Uniteda tice,stvarno ne razumem kako ne vide da im je potreban kreativni vezista,koji bi oplemenio njihovu igru.Ovo kako sada igraju je otprilike za 3-4 mesto u PL i prolazak grupe u LS.Na kraju ce dovesti ono drvo Felainija i igrace najdosadniji fudbal otkad postoji PL!

Gatsby

pre 10 godina

Ne znam sta ce Liverpulu toliki stoperi? Imaju Agera,Skrtela,Turea,i povredjenog Koatesa,a i Keli je igrao na tom mestu,i sad jos Sako i ovaj Portugalac,samo gomilaju igrace kao Zvezda

Komsijina Krava

pre 10 godina

Citizen:
Ozil je fantastican igrac ali stvarno mi nije jasan arsenal koji pored Remzija, Vilsira, Volkota, Kazorle, Artete, Cemberlejna kupuje jos jednog ofanzivnog veznog, apsolutno im to ne treba. Njima treba golma, kompletna odbrana, stoperi i bekovi i jedan dobar napadac tipa Suarez
-----

Upravo tako !

Arsenal mora podebljati obranu, o golmanu da i ne govorimo, i klonirati Girouda ako vec ne mogu nac nekog boljeg napadaca. Real se rijesio odlicnog igraca ali Ozil nije igrac za klupu i za jedne i druge je bolje da ode.

parmalat

pre 10 godina

Burak Jilmaz u Laciju ?! Decko je za mnogo bolju ligu i klub a da ne pominjem da vredi vise od 15 mil ... i fudbal ce puci kao i svetska ekonomija,kad tad...

Savetnik

pre 10 godina

Neverovatan ovaj Venger.Dovodio opet nekog Ezila za kojeg niko nije cuo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lazarcks, 2. septembar 2013 23:45)
E da si gledao znao bi da je u Turskoj snimljna čitava serija o njemu koja se baš tako i zove Ezil.

d

pre 10 godina

kad ovo citam, strasno mi se igra fm, da i ja nekoga dovedem :D
samo problem je sto su sa fm2013 potpuno unistili match engine koji je nikad gori QQ

Mile

pre 10 godina

23:54 SREĆA Arsenal je obavio najskuplji transfer leta, nadmašivši i Čelsi i Mančester Siti, ali nisu uspeli da nabave nijednog napadača. Srećom, sa pozajmica se vratio Bentner.

Sta je tu srecno? Indijanac klasicni...

Mjau

pre 10 godina

Ako Liverpul ponudi 35 miliona za Matu verujem da bi Čelzi prihvatio. A onda bi već bila dobra ekipica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mahadeva, 2. septembar 2013 16:57)

Čuj, da prodaju već dve godine zaredom najboljeg igrača (koji prema tm-u vredi preko 40 miliona) za 35 može samo teška budala... Ako Bejl košta 100 miliona, Mata košta 70 barem.

grand old team

pre 10 godina

ovaj brazilac fernando iz porta prava macka,spretan sa loptom,dobar pas,brzi od fellainia...cini se kao dobra zamena,ako ode i baines dolazi bruno martns indi iz fejnorda COYB!

wlado

pre 10 godina

ozil je world class, ali cesto nestane kada realu treba razlika, takodje fitness level mu nije sjajan i retko je izdrzao 90 minuta u istom ritmu, po pravliu drugo poluvreme uvek slabije, po meni je luka modric kompletniji igrac pogotovo sto zna da izvrsava i defanzivne zadatke a to italijanu mnogo znaci(setite se krasica). Real sada ima strasan tim, mislim da bi trebao da zadrzi di mariu, posto on ima taj klik da udje u 76' i sam zabije gol. Ono sto mene zanima je kako ce bale da igra u ovom timu, koji ne igra na kontre, nece imati prilike za onim nenormalnim jurisima posto se protiv reala svi brane prilicno blizu svog gola, on moze da se pokaze najvise protiv timova kao sto su bajern ili barsa.

u svakom slucaju puno srece i baleu i ozilu, da vode svoje nove timove visoko.

sezona moze da pocne.

Stefan

pre 10 godina

Zar je prelazni rok u bilo kom sportu zasluzio ovakvu paznju? Izvijestavanje iz minuta u minut, kao da je ne daj boze u pitanju neki treci svijetski rat. Napisete neke najvaznije trasnfere i cao.

Djole

pre 10 godina

(Grobar-España, 2. septembar 2013 20:48)

Hocemo,cekamo samo da se Djura vrati kuci,odneo viski i kafu Toletu da mu se zahvali za prethodnih 6 godina...

Neznalica

pre 10 godina

Vinče Carter@ Sam nadimak ti govori da se verovatno razumeš u košarku. Fudbal svakako ne pratiš dovoljno ako velicas trenutnu italijansku ligu.

evertonian

pre 10 godina

da li ste nekada uopste gledali fellainia?pa da ste ga gleladli znali bi ste da na svetu danas nema je dominantnijeg i korisnijeg igraca...box to box igrac,gde god da ga stavite donece korist.koji fudbal vi gledate stvarno mi nije jasno!

Miodrag Janicijevic

pre 10 godina

(Kume spasavaj, 2. septembar 2013 12:47)

Matori tacno se idi da si internet grobar uostalom kao i svi grobari zato vas toliko i ima na stadionu kod nas je zavrsen prelazni rok.

018

pre 10 godina

Ozil je zverka, toliko je puta povadio Real u prosloj sezoni golovima u zavrsnici, kada je ceo tim igrao slabo. Bolje da su im ustupili Di Mariju, koji je klasicno krilo, jer upravo Bejl dolazi na njegovo mesto..i ne razumem zasto taj propali Arsenal

Posebni

pre 10 godina

Najbolji posao ovog leta napravio je Liverpul. Bez rasipanja miliona i bespotrebnog gomilanja igraca. Potpuno sistemski. Resio se suvisnih igraca (Dauning, Kerol...), zadrzao Suareza, doveo alternative po boku i u napadu (Mozes i Aspas) i ojacao odbranu Sakoom i Tureom. Garantujem da ce biti medju prva cetiri tima, a verovatno i bolji jer nemaju evro-obaveze.

nick_cave

pre 10 godina

Zvanicnno stigli Sakho,Ilori i mozes na pozajmicu u Liverpool.Kad su dolazili carli adami,stjuart dauninzi,keroli itd,znao sam da se ne pise dobro.Sad znam da ce sleedece godine da grmi na enfildu u ligi sampiona.
Jos dogodine da se uzme zamena za dzerarda i opasni smo,preopasni.Ozil,dobar fudbaler,ali los karakter,ne znam koju bi mu se navijac nadao...

Oki

pre 10 godina

Ljudi nije mi jasno sto toliko gotivite Ezila, nemoze on nikad da se meri sa Bejlom, Bejl nema skoro ni jednu manu, Ezil je psihicki slab, njegova sreca je bila sto ga Murinjo podrzavao, dobar je on igrac, ali Realu trebaju jos bojli igraci kao sto je Bejl, Bejl ima snagu,sut,tehniku,borben je, a pogotovo ima kondiciju za brzu utakmicu 90 minuta. Nije Murinjo dzabe hteo da ga dovede vec pre dve godine, ali Totenhem je blokirao taj transfer. Ezil je uvek posle 65 minuta bio umoran. Ezilu ce i trebati dosta vremena da ide taj tempo u engleskoj, a mora i da nabaci jos jedno 4-6 kg da ga ne slome tamo. Real ce biti mnogo jaci ove godine, Barca nece imati sanse ove godine.

Jack Reacher

pre 10 godina

Ozil (Ezil) moze da preslisa bejla fudbal za 2-3 minuta a duplo jeftiniji od njega. Ovi iz reala samo dzokaju neke cifre, a titula nigde...

Utah Jazz

pre 10 godina

Racunica Reala:

Geret Bejl = igrac No.1 za 30 miliona + igrac No.2 za 30 mil. + igrac No.3 za 30 miliona (vas izbor igraca kako zelite, ili moze i dva po 40) + Cavani (15-20 miliona i pride Iguain, Caljehon i Raul Albiol) + Ozil koji po svemu sudeci odlazi.

Ako su oni jaci ubijte me. Bolje da su iskesirali 120 miliona za Cavanija i Falkaa, nego za jednog ne toliko spektakularnog igraca. Imali bi dva napadaca samo takva + marketing da se najezis. Ovako niti su jaci, niti su Bog zna kako unapredili marketinski deo. Moglo se to i sa upola jeftinijim igracima, poput pomenutih napadaca.

vince carter

pre 10 godina

tvoj nadimak neznalica govori vise od reci: burak jilmaz,tevez,strotman,gomez,rosi,higuain,mertens,kaljehon,kaka,ljorente igraci koji su dosli itd..uz fantasticne:pirlo,vidal,pogba,chielini,markisio,hamsik,hernanes,de rosi,pjanic,ljajic,cuardado,klose,di natale,el sharawi,baloteli,guarin,naingolan itd plus igraci u usponu i talenti: muriel,boakye,de siljo,berardi,felipe anderson,insinje i mnogi drugi plus mnogo prekaljenih asova uz mnoge solidne igrace LOSA LIGA hahahah..pustite nas da pratimo kalco a vi bodrite ruse,arape,amerikance i da forza wotford udinezeova druga ekipa..posetaj se chempionshipom :)))

neupuceni

pre 10 godina

Kako su svi provereni napadaci vec prodati wenger je kupio najbolje moguce u ovom trenutku...arsenal je krhka ekipa kojoj je najveca snaga vezni red dok se dobra forma odbrane nastavila jos sa zavrsnicom prvenstva, pa dok traje traje...cazorla ce na levu stranu (on je zapravo uvek i igrao po strani), ozil iza girouda,desno walcot a u sredini arteta i wilshire...nije lose :)

vince carter

pre 10 godina

italijanska liga je najbolja liga na svetu uvek bila i bice evo sad 7 jakih ekipa...a za dve godine ponovo najjaca liga na svetu...to ovaj sto se ne razume u fudbal i prica kako burak jilmaz zasluzuje jacu ligu,kalco je duplo jaci od bundes lige i primere i pre svega zanimljiviji a italija sila od zemlje a englezi su dominiralili u evropi samo u periodu kada se desio kalcopoli i kadu su real i bajern imali prosecne ekipe,juventus unisten pa nije imao ko da ih sretne osim barselone..a one price engleskih ljubitelja kako neki igraci ne mogu da igraju pl pre nego sto predju a tamo igraju majstori benajun,kerol,dauning itd..pa ne mogu tamo fudbaleri sitne gradje:mata,cicarito,cazorla,silva,aguero,cutinjo itd a samo bacite pogled na deset naj gola teveza u citiju da vidite sta im je radio covek pogotovo gol protiv stouka cuvene cvrste takozvane ekipe,pomeranje mozga..vi nista ne pratite izgleda..kolko bre tamo ima prostora vise za igru nego u italiji...forza forza forza kalcoooooo!!!!!

iii

pre 10 godina

sagna,koscielni,mertesacker,gibs
rosicky,wilshire,cazorla,ozil
walcot,giroud

ako ih samo zabidzu povrede moze i do titule,jer vec su pukli vermalen ,podolski,arteta,diaby i frimpong od prije,a wishirov zglob je ko od stakla.arsenal je opet tanak u odbrani,ali venger igra fudbal da da gol vise.a fabregas,nasri i song nek se bore za mjesto u timu.....

Citizen

pre 10 godina

Ozil je fantastican igrac ali stvarno mi nije jasan arsenal koji pored Remzija, Vilsira, Volkota, Kazorle, Artete, Cemberlejna kupuje jos jednog ofanzivnog veznog, apsolutno im to ne treba. Njima treba golma, kompletna odbrana, stoperi i bekovi i jedan dobar napadac tipa Suarez, Levandovski, Iguain. Vezni red, ofanzivni i defanzivni vezni su im odlicni ukljucujuci Podolskog koji igra odmah iza glavnog napadaca. Kupovinom Ozila samim tim odpada iz prve postave neko od ovih odlicnih veznjaka. Ocigledno je da se Arsenal pojacava na pogresnim pozicijama.

Jorge Mendes

pre 10 godina

Redakcijo draga, proverite cifru za Bejla, posto je i transfermarket.com spustio na 80 miliona funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/gareth-bale/transfers/spieler_39381_942395.html

crnobeli delija

pre 10 godina

mogu da razumem da je Venger morao da ceka rasplet sa Baleom pa da "napadne" za Ozila, ali ne razumem sta je cekao za sve ostale pozicije gde je Arsenal tanak? I kao sto pise u clanku, sad ima vezista za tri jaka tima, a na svim ostalim pozicijama je ostao tanak.

Srdjan65

pre 10 godina

Pojma vi nemate momci o fudbalu ako mislite da je Felaini los igrac za svetinju od tima MANUTD. Proslu sezonu je davao golove, asistirao, imao najvise oduzetih lopti na sredini terena, plus dobar u igri glavom, i nije spor i trom za svoju gradju. Zadovoljan sam, 1 ali vrijedan, cestitam Unitedu! A ovo Bale 100, Ozil 50 i to ne treba vise komentarisati, fudbal je prije igrala sirotinja a gledali bogati, sada je obrnuto, igracima se trguje kao naftom za neke silne milione. Strast je nstala, samo radi para, kladionica, i privatnika se igra...

nada ZR

pre 10 godina

Jesu velike pare u pitanju,fantasticne.Nikada necu poverovati da jedan fudbaler iz renomiranih klubova vredi sto,dvesta puta vise od Gareta ili bilo kog drugog.Razumem da se kvalitet placa,ali ovo su cifre od kojih mozak staje.Gazda moze sve,nema humanosti i emocija da se nesto da sirotinji sirom sveta.Kako rece Platini fudbaleri su roba.

komsija

pre 10 godina

Mancester nije doveo Koentraoa!!! Papiri nisu stigli na vreme, tako da i zvanicno nema nista od tog transfera. Ovo je bio prilicno katastrofalan rok za Mancester.

klasic

pre 10 godina

sokantan transfer u zadnjim sekundama, Ljajic presao na River sa Frija povecavajuci koloniju srpskih fudbalera. Lola ocekivano produzio ugovor ...

drago

pre 10 godina

Neslucene su dimenzije Modriceve dominacije. Neki bi to nazvali i modrinacija ili crominacija:

http://www.youtube.com/watch?v=68_sLyNSITE

Deyan

pre 10 godina

(komsija, 3. septembar 2013 11:39)

Ne razumem zasto je bio katastrofalan prelazni rok za Junajted?
Zeleli su Felainija, njega su i dobili, nisu zeleli kao drugi klubovi da gomilaju igrace i da kupuje tek da se kaze da su nesto kupili.

albel

pre 10 godina

Jos ne mogu da shvatim,da je Mojs kupio Felainija,jedno drvo drveno,a da nije pritisnuo za Ozila,koji je igracina. I jos kaze - to je igrac koji ce da popuni prazninu nastalu odlaskom Skolsa (ej,poredi ginger-princa sa ovom banderom),i Flecerovim neizvesnim povratkom... Ne mogu da verujem sta prica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GuyFawkes, 3. septembar 2013 06:57)
Sa Felainijem i Welbekom do UEFA Lige!United sto je osvojio osvojio je,sada je red na druge!

danguba

pre 10 godina

A sad lepo da Venger i Mojes zamjene igrače, jer su fulali obojica sa pojačanjima. MIslim da je Vengeru u ovom momentu bilo bitnije da umiri navijače, javnost i svlačionicu i da pošalje neku poruku fudbalskom svijetu.
Sreća da je Žiru dobro ušao u sezonu, odbrana također, čak se i Ramzi solidno snašao na zadnjem veznom..., jedini problem je što ti igrači nemaju pravu alternativu za dugu sezonu.

lazarcks

pre 10 godina

Real je ovim upropastio sezonu a Arsenal povecao mnogo sanse za top 4.Po meni ovog leta je najbolje transfere napravio liverpul,totenhem i jos neki klub.Mancester je preslab kao sto sam rekao.Objektivno pricam iako sam veliki navijac Liverpula.Kupe Felainija a nemaju kreatora igre..tuga.Umesto da kupe Ozila kao Arsenal ili Matu,Eriksena pre Spursa i jos neke opcije su tu oni kupe panja Felainija koji je samo za odbranu, koja im i nije neophodna bas pored drvoseca onih.Koentrao na pozajmici,ako je istina,solidan potez,evra ipak stari.

Nezaljeceni hajdukovac

pre 10 godina

Kriste spase! Pobjednik prijelaznog roka nije ni bale,ni ozil ni kaka vec niko kranjcar: iako poluspica/playmaker prljavi harry ga je gurao ljevo i rekao 'jbg,bale je bolji!' sto znaci da nije imao mjesto u sastavu crottenhama. Niko je sve to stoicki otrpio mada mu to uopce nije prava pozicija a zamjenjivao je modrica u polusezoni prije kad je predivni plavokosi djecak sa retrovizorima bio ozljedjen i.. serijom odlicnih igara prakticki uveo klub u LP da bi nakon tog bio brutalno sikaniran igranjem na boku (poslje je uletio bale), zadnji vezni nije a zadnjeg dana prelaznog roka iz reala je stigao vdv koji je imao u ugovoru br tekmi koje mora odigrat,tako nesto. U medjuvremenu,spasio je hr reprezentaciju u par navrata dok u londonu nije igrao. Sad ni u repki nema mjesta. London? Htio je zbrisat glavom bez obzira al na primjerima luke i balea znate kakav je lik levy... i sad,na kraju,opet u istom kolu sa starim kronerom harryem., jedan drugom moraju spasavat karijere. Koja tragikomedija. Drz se niko legendo.  

hhh

pre 10 godina

šta se primate,imaju Iska, dečko razbija i tek će.Realu treba odbrana ,sredinu i napad imaju.ne razumem kako neki igrač može da predje u Arsenal,osvojili jednom prvenstvo i to je cela istorija,uz kup neki.imaju najgoru odbranu koju je neko mogao da sastavi i imaju 2 napadača proseka.mogli su da dovedu Lopeza za golmana ,da reše muka i Ikera ,a i oni da nabave konačno golmana.mogu samo da primetim da je najbolje kupovao ove godine Juve,Chelsea ,i Liverpool .

GuyFawkes

pre 10 godina

Jos ne mogu da shvatim,da je Mojs kupio Felainija,jedno drvo drveno,a da nije pritisnuo za Ozila,koji je igracina. I jos kaze - to je igrac koji ce da popuni prazninu nastalu odlaskom Skolsa (ej,poredi ginger-princa sa ovom banderom),i Flecerovim neizvesnim povratkom... Ne mogu da verujem sta prica.

Simpatizer Reala

pre 10 godina

I ove godine je Real ocajno odradio prelazan rok.Ne znam koji drugi ozbiljan klub u svetu moze da sebe ostavi sa samo tri kvalitetna centralna defanzivca od koji je jedan povredjen(Ramos,Pepe,Varan),i sa samo jednom pravom devetkom (Benzema),koji je vise u ofsajdu nego u igri ove sezone.Povrede,kartoni,preko 50 utakmica u sezoni,tesko da mogu izdrzati.A tek za Ozila kao naj,naj,naj tehnicara u ekipi,sta reci?Mozda Primera,Liga Sampiona i ove godine TESKO!Pozdrav za sve ljubitelje fudbala.

Shone

pre 10 godina

Upravo sam nabasao na nekom sajtu koji se bavi spekulacijama vezanim za Chelsea da je Chelsea poslao Zenitu ponudu od 40 mil. funti za Hulka. Živo me interesuje da li je istina ... ???

eh

pre 10 godina

Svaka cast ljudima sa B92 koji su nam priredili jedinstveno pracenje poslednjeg dana prelaznog roka...Odlicno sto je Cabaye ostao u NUFC-u,licno smatram da je trebalo dovesti jednog talentovanog desnog beka,da "poraste" uz Debuchya..najveci gubitnik kompletnog prelaznog roka-Manchester utd...

vince carter

pre 10 godina

italijanska liga je najbolja liga na svetu uvek bila i bice evo sad 7 jakih ekipa...a za dve godine ponovo najjaca liga na svetu...to ovaj sto se ne razume u fudbal i prica kako burak jilmaz zasluzuje jacu ligu,kalco je duplo jaci od bundes lige i primere i pre svega zanimljiviji a italija sila od zemlje a englezi su dominiralili u evropi samo u periodu kada se desio kalcopoli i kadu su real i bajern imali prosecne ekipe,juventus unisten pa nije imao ko da ih sretne osim barselone..a one price engleskih ljubitelja kako neki igraci ne mogu da igraju pl pre nego sto predju a tamo igraju majstori benajun,kerol,dauning itd..pa ne mogu tamo fudbaleri sitne gradje:mata,cicarito,cazorla,silva,aguero,cutinjo itd a samo bacite pogled na deset naj gola teveza u citiju da vidite sta im je radio covek pogotovo gol protiv stouka cuvene cvrste takozvane ekipe,pomeranje mozga..vi nista ne pratite izgleda..kolko bre tamo ima prostora vise za igru nego u italiji...forza forza forza kalcoooooo!!!!!

Stefan

pre 10 godina

Zar je prelazni rok u bilo kom sportu zasluzio ovakvu paznju? Izvijestavanje iz minuta u minut, kao da je ne daj boze u pitanju neki treci svijetski rat. Napisete neke najvaznije trasnfere i cao.

018

pre 10 godina

Ozil je zverka, toliko je puta povadio Real u prosloj sezoni golovima u zavrsnici, kada je ceo tim igrao slabo. Bolje da su im ustupili Di Mariju, koji je klasicno krilo, jer upravo Bejl dolazi na njegovo mesto..i ne razumem zasto taj propali Arsenal

Oki

pre 10 godina

Ljudi nije mi jasno sto toliko gotivite Ezila, nemoze on nikad da se meri sa Bejlom, Bejl nema skoro ni jednu manu, Ezil je psihicki slab, njegova sreca je bila sto ga Murinjo podrzavao, dobar je on igrac, ali Realu trebaju jos bojli igraci kao sto je Bejl, Bejl ima snagu,sut,tehniku,borben je, a pogotovo ima kondiciju za brzu utakmicu 90 minuta. Nije Murinjo dzabe hteo da ga dovede vec pre dve godine, ali Totenhem je blokirao taj transfer. Ezil je uvek posle 65 minuta bio umoran. Ezilu ce i trebati dosta vremena da ide taj tempo u engleskoj, a mora i da nabaci jos jedno 4-6 kg da ga ne slome tamo. Real ce biti mnogo jaci ove godine, Barca nece imati sanse ove godine.

Citizen

pre 10 godina

Ozil je fantastican igrac ali stvarno mi nije jasan arsenal koji pored Remzija, Vilsira, Volkota, Kazorle, Artete, Cemberlejna kupuje jos jednog ofanzivnog veznog, apsolutno im to ne treba. Njima treba golma, kompletna odbrana, stoperi i bekovi i jedan dobar napadac tipa Suarez, Levandovski, Iguain. Vezni red, ofanzivni i defanzivni vezni su im odlicni ukljucujuci Podolskog koji igra odmah iza glavnog napadaca. Kupovinom Ozila samim tim odpada iz prve postave neko od ovih odlicnih veznjaka. Ocigledno je da se Arsenal pojacava na pogresnim pozicijama.

nick_cave

pre 10 godina

Zvanicnno stigli Sakho,Ilori i mozes na pozajmicu u Liverpool.Kad su dolazili carli adami,stjuart dauninzi,keroli itd,znao sam da se ne pise dobro.Sad znam da ce sleedece godine da grmi na enfildu u ligi sampiona.
Jos dogodine da se uzme zamena za dzerarda i opasni smo,preopasni.Ozil,dobar fudbaler,ali los karakter,ne znam koju bi mu se navijac nadao...

albel

pre 10 godina

Ozil je veoma kvalitetan igrac,ali je dosta pao u formi prosle sezone.Ne znam da li je prevazisao svoj fudbalski zenit ili mu Real kao sredina ne odgovara,ali ako je Real stvarno uzeo 50 miliona za njega to je ravno onih 3,5 za Scepovica.Sto se Uniteda tice,stvarno ne razumem kako ne vide da im je potreban kreativni vezista,koji bi oplemenio njihovu igru.Ovo kako sada igraju je otprilike za 3-4 mesto u PL i prolazak grupe u LS.Na kraju ce dovesti ono drvo Felainija i igrace najdosadniji fudbal otkad postoji PL!

drago

pre 10 godina

Neslucene su dimenzije Modriceve dominacije. Neki bi to nazvali i modrinacija ili crominacija:

http://www.youtube.com/watch?v=68_sLyNSITE

vince carter

pre 10 godina

tvoj nadimak neznalica govori vise od reci: burak jilmaz,tevez,strotman,gomez,rosi,higuain,mertens,kaljehon,kaka,ljorente igraci koji su dosli itd..uz fantasticne:pirlo,vidal,pogba,chielini,markisio,hamsik,hernanes,de rosi,pjanic,ljajic,cuardado,klose,di natale,el sharawi,baloteli,guarin,naingolan itd plus igraci u usponu i talenti: muriel,boakye,de siljo,berardi,felipe anderson,insinje i mnogi drugi plus mnogo prekaljenih asova uz mnoge solidne igrace LOSA LIGA hahahah..pustite nas da pratimo kalco a vi bodrite ruse,arape,amerikance i da forza wotford udinezeova druga ekipa..posetaj se chempionshipom :)))

wlado

pre 10 godina

ozil je world class, ali cesto nestane kada realu treba razlika, takodje fitness level mu nije sjajan i retko je izdrzao 90 minuta u istom ritmu, po pravliu drugo poluvreme uvek slabije, po meni je luka modric kompletniji igrac pogotovo sto zna da izvrsava i defanzivne zadatke a to italijanu mnogo znaci(setite se krasica). Real sada ima strasan tim, mislim da bi trebao da zadrzi di mariu, posto on ima taj klik da udje u 76' i sam zabije gol. Ono sto mene zanima je kako ce bale da igra u ovom timu, koji ne igra na kontre, nece imati prilike za onim nenormalnim jurisima posto se protiv reala svi brane prilicno blizu svog gola, on moze da se pokaze najvise protiv timova kao sto su bajern ili barsa.

u svakom slucaju puno srece i baleu i ozilu, da vode svoje nove timove visoko.

sezona moze da pocne.

Utah Jazz

pre 10 godina

Racunica Reala:

Geret Bejl = igrac No.1 za 30 miliona + igrac No.2 za 30 mil. + igrac No.3 za 30 miliona (vas izbor igraca kako zelite, ili moze i dva po 40) + Cavani (15-20 miliona i pride Iguain, Caljehon i Raul Albiol) + Ozil koji po svemu sudeci odlazi.

Ako su oni jaci ubijte me. Bolje da su iskesirali 120 miliona za Cavanija i Falkaa, nego za jednog ne toliko spektakularnog igraca. Imali bi dva napadaca samo takva + marketing da se najezis. Ovako niti su jaci, niti su Bog zna kako unapredili marketinski deo. Moglo se to i sa upola jeftinijim igracima, poput pomenutih napadaca.

Shone

pre 10 godina

Upravo sam nabasao na nekom sajtu koji se bavi spekulacijama vezanim za Chelsea da je Chelsea poslao Zenitu ponudu od 40 mil. funti za Hulka. Živo me interesuje da li je istina ... ???

Nemanja

pre 10 godina

i ladno modric istisnu kaku i ozila iz reala.
interesantno
(d, 2. septembar 2013 12:06)

Jel ovo neka pošalica ili šta? Kakav crni Modrić čovek je zakovan za klupu i nema nikakve veze sa Ozilom. Ozil je prodat jer Realu treba para zbog ogromnog transfera za Bejla a i izgleda da Anćeloti preferira Iska u startnoj postavi.

GuyFawkes

pre 10 godina

Jos ne mogu da shvatim,da je Mojs kupio Felainija,jedno drvo drveno,a da nije pritisnuo za Ozila,koji je igracina. I jos kaze - to je igrac koji ce da popuni prazninu nastalu odlaskom Skolsa (ej,poredi ginger-princa sa ovom banderom),i Flecerovim neizvesnim povratkom... Ne mogu da verujem sta prica.

Miodrag Janicijevic

pre 10 godina

(Kume spasavaj, 2. septembar 2013 12:47)

Matori tacno se idi da si internet grobar uostalom kao i svi grobari zato vas toliko i ima na stadionu kod nas je zavrsen prelazni rok.

Jorge Mendes

pre 10 godina

Redakcijo draga, proverite cifru za Bejla, posto je i transfermarket.com spustio na 80 miliona funti http://www.transfermarkt.co.uk/en/gareth-bale/transfers/spieler_39381_942395.html

Nezaljeceni hajdukovac

pre 10 godina

Kriste spase! Pobjednik prijelaznog roka nije ni bale,ni ozil ni kaka vec niko kranjcar: iako poluspica/playmaker prljavi harry ga je gurao ljevo i rekao 'jbg,bale je bolji!' sto znaci da nije imao mjesto u sastavu crottenhama. Niko je sve to stoicki otrpio mada mu to uopce nije prava pozicija a zamjenjivao je modrica u polusezoni prije kad je predivni plavokosi djecak sa retrovizorima bio ozljedjen i.. serijom odlicnih igara prakticki uveo klub u LP da bi nakon tog bio brutalno sikaniran igranjem na boku (poslje je uletio bale), zadnji vezni nije a zadnjeg dana prelaznog roka iz reala je stigao vdv koji je imao u ugovoru br tekmi koje mora odigrat,tako nesto. U medjuvremenu,spasio je hr reprezentaciju u par navrata dok u londonu nije igrao. Sad ni u repki nema mjesta. London? Htio je zbrisat glavom bez obzira al na primjerima luke i balea znate kakav je lik levy... i sad,na kraju,opet u istom kolu sa starim kronerom harryem., jedan drugom moraju spasavat karijere. Koja tragikomedija. Drz se niko legendo.  

Komsijina Krava

pre 10 godina

Citizen:
Ozil je fantastican igrac ali stvarno mi nije jasan arsenal koji pored Remzija, Vilsira, Volkota, Kazorle, Artete, Cemberlejna kupuje jos jednog ofanzivnog veznog, apsolutno im to ne treba. Njima treba golma, kompletna odbrana, stoperi i bekovi i jedan dobar napadac tipa Suarez
-----

Upravo tako !

Arsenal mora podebljati obranu, o golmanu da i ne govorimo, i klonirati Girouda ako vec ne mogu nac nekog boljeg napadaca. Real se rijesio odlicnog igraca ali Ozil nije igrac za klupu i za jedne i druge je bolje da ode.

Djole

pre 10 godina

(Grobar-España, 2. septembar 2013 20:48)

Hocemo,cekamo samo da se Djura vrati kuci,odneo viski i kafu Toletu da mu se zahvali za prethodnih 6 godina...

Gatsby

pre 10 godina

Ne znam sta ce Liverpulu toliki stoperi? Imaju Agera,Skrtela,Turea,i povredjenog Koatesa,a i Keli je igrao na tom mestu,i sad jos Sako i ovaj Portugalac,samo gomilaju igrace kao Zvezda

d

pre 10 godina

kad ovo citam, strasno mi se igra fm, da i ja nekoga dovedem :D
samo problem je sto su sa fm2013 potpuno unistili match engine koji je nikad gori QQ

Nebojsa

pre 10 godina

Real ce biti mnogo jaci ove godine, Barca nece imati sanse ove godine.
(Oki, 2. septembar 2013 19:24)

Aj ovako, da negde kopiramo ovaj tvoj komentar, i da ga pustimo negde u aprilu na vest Barsa povećala prednost nad Realom na 10 bodova, pa da se slatko ismejemo....

prijatelju, ne možeš da pobediš sistem, naročito sada kad ima ozbiljnog trenera, opet ima da melju....

albel

pre 10 godina

Jos ne mogu da shvatim,da je Mojs kupio Felainija,jedno drvo drveno,a da nije pritisnuo za Ozila,koji je igracina. I jos kaze - to je igrac koji ce da popuni prazninu nastalu odlaskom Skolsa (ej,poredi ginger-princa sa ovom banderom),i Flecerovim neizvesnim povratkom... Ne mogu da verujem sta prica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GuyFawkes, 3. septembar 2013 06:57)
Sa Felainijem i Welbekom do UEFA Lige!United sto je osvojio osvojio je,sada je red na druge!

vladimir

pre 10 godina

Ovo je najveci transfer, prelazak Mesuta Ezila u Arsenal.Prasina tolika oko Bejla a odrekli su se mozda i najboljeg igraca posle Ronalda.Nikad Real nece nauciti neke stvari.Ovako nesto Murinjo ne bi nikad dozvolio.

lazarcks

pre 10 godina

Real je ovim upropastio sezonu a Arsenal povecao mnogo sanse za top 4.Po meni ovog leta je najbolje transfere napravio liverpul,totenhem i jos neki klub.Mancester je preslab kao sto sam rekao.Objektivno pricam iako sam veliki navijac Liverpula.Kupe Felainija a nemaju kreatora igre..tuga.Umesto da kupe Ozila kao Arsenal ili Matu,Eriksena pre Spursa i jos neke opcije su tu oni kupe panja Felainija koji je samo za odbranu, koja im i nije neophodna bas pored drvoseca onih.Koentrao na pozajmici,ako je istina,solidan potez,evra ipak stari.

Mjau

pre 10 godina

Ako Liverpul ponudi 35 miliona za Matu verujem da bi Čelzi prihvatio. A onda bi već bila dobra ekipica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mahadeva, 2. septembar 2013 16:57)

Čuj, da prodaju već dve godine zaredom najboljeg igrača (koji prema tm-u vredi preko 40 miliona) za 35 može samo teška budala... Ako Bejl košta 100 miliona, Mata košta 70 barem.

Barcaboy

pre 10 godina

Realno najveci transfer u ovom roku nije Nejmar ,Falkao,Cavani ili Bejl.To je Ozil.Ubedljivo najbolji igraca reala uz rame sa Ronaldom.Covek koji je imao najvise asistencija,on je realu ono sto je inijesta barsi ,a real ga je prodao tako lako..Zazalice za ovim Anceloti i Perez.Zaista Ozil je fantastican igrac i MNOGO mi je drago sto je otisao u Arsenal klub koji najvise gotivim posle Barse.Ozil-Podolski ima da bude ubitacan tandem ! Svaka cast Vengeru na ovom igracu,a kad pogledate 45 miliona za ovakvog igraca u danasnjem vremenu mozda cak i nije puno kad vidimo da je Iljaramendi presao za 40ak miliona u Real a jos nije ni bio poznat zamislite koliko brzo ce se arsenalu vratiti pare od prodaje dresova itd..!

Neznalica

pre 10 godina

Vinče Carter@ Sam nadimak ti govori da se verovatno razumeš u košarku. Fudbal svakako ne pratiš dovoljno ako velicas trenutnu italijansku ligu.

hhh

pre 10 godina

šta se primate,imaju Iska, dečko razbija i tek će.Realu treba odbrana ,sredinu i napad imaju.ne razumem kako neki igrač može da predje u Arsenal,osvojili jednom prvenstvo i to je cela istorija,uz kup neki.imaju najgoru odbranu koju je neko mogao da sastavi i imaju 2 napadača proseka.mogli su da dovedu Lopeza za golmana ,da reše muka i Ikera ,a i oni da nabave konačno golmana.mogu samo da primetim da je najbolje kupovao ove godine Juve,Chelsea ,i Liverpool .

Barsa

pre 10 godina

Ajde sto je ludi Perez dao 100 molki za Bejla al sto je prodo Ozila iako za dobre pare pa decko je za tri sezone u Realu imao oko 80 -90 asistencija. To bi bilo kao kad bi Barsa prodala Iniestu zato sto je dosao Nejmar.. pa on je znatno oslabio ekipu sa njegovom prodajom..

blah

pre 10 godina

Znaci ne verujem kakav je slepac Mojs. Celsi, Siti, Liverpul i Totenhem se opasno pojacali, Arsenal sad doveo Ozila... Bice dobro ako Junajted izbori Ligu Sampiona ove sezone...

Aleksandar

pre 10 godina

Kaka se vratio kuci,legenda Galijani,prodao ga pre par godina za 70mil a sada ga vraca free,u kakvoj god da je formi bice "zlatan" za sadsnji Milan plus njegova zelja da igra na SP i da se vrati u formu,odlican potez Milana...

Kako drugacije

pre 10 godina

Nema tu vise pravila, prelazni rok traje cele godine..te datume slobodno zaboravite... koliko sam upucen, svuda, pa cak i kod nas, pre kraja prelaznog roka imate kao mogucnost, da odnesete u savez predugovore ili cak samo potvrde imena igraca sa kojima ste u pregovorima, tako da ste u mogucnosti nekoliko dana nakon zavrsetka roka da overite ugovor igraca u Savezu.
Da uprostim, posaljete potvrde u savez do 31.08 imena recimo 5 igraca sa kojima pregovarate i sa svih 5 mozete da potpisete ugovore 2,3 septembra bez problema...sve se vodi zvanicno pod navodima da nisu "dogovoreni detalji" ugovora...a zapravo sve je to samo rupa u pravilnicima, koju klubovi koriste.

genius

pre 10 godina

Ovo je najveća sramota Evropske civilizacije - klinci godinama čekaju posao, ljudi gladuju i prose po ulicama, a ekspoziture mešetara, bankara i ostalih parazita se razbacuju nekim virtuelnim astronomskim ciframa od kojih normalnog čoveka boli glava - pranje novca (i mozga) a sve u ime nekih malih krelaca koji ni da hodaju ne znaju, a sa sportom veze imaju koliko beli krompir.
Bruka i sramota!

zbunjola

pre 10 godina

Duboko sam uvjeren da Gareth Bale ne vrijedi tolike pare.On je sjajan igrač,brzanac stvoren da igra na kontre,ali pitam se protiv koga će ovakav real da igra na kontre?Uostalom uštopali ga i Srbi i Hrvati.

stefan

pre 10 godina

pravice Real Ozila od blata, na zalost mislim da je ovaj Anceloti mlitavac, a da ponovo Perez vodi glavnu rec kada su u pitanju pojacanja, jer je Bejl navodno zvezda u najavi, dok Ozil cak i kad odigra sjajno to nekako nije medijski propraceno, a za Pereza se zna da voli zvezde, setimo se kako je vec jednom upropastio Real..sto neko rece to kod Murinja ne bi proslo

nada ZR

pre 10 godina

Jesu velike pare u pitanju,fantasticne.Nikada necu poverovati da jedan fudbaler iz renomiranih klubova vredi sto,dvesta puta vise od Gareta ili bilo kog drugog.Razumem da se kvalitet placa,ali ovo su cifre od kojih mozak staje.Gazda moze sve,nema humanosti i emocija da se nesto da sirotinji sirom sveta.Kako rece Platini fudbaleri su roba.

Grobar-España

pre 10 godina

Cekaj bre malo, kako to gotov pralazni rok u Srbiji? Ne moze bre!!! Djura jos nije doveo Latreja, Bodurova, Tejga, Kivua ... Sad smo ostali tanki na tim pozicijama a Djura se taman spremao da ih dovede u paketu pa da napadnemo titulu i LS "SLEDECE SEZONE" ko komsinica. Cini mi se da je sa ovim timom Partizana, Zvezda ni kriva ni duzna docekala "Sledecu Sezonu" vec 2013/2014. Delije, odma da nosite Djuri Viski i kafu, i da mu se zahvalite.

Posebni

pre 10 godina

Najbolji posao ovog leta napravio je Liverpul. Bez rasipanja miliona i bespotrebnog gomilanja igraca. Potpuno sistemski. Resio se suvisnih igraca (Dauning, Kerol...), zadrzao Suareza, doveo alternative po boku i u napadu (Mozes i Aspas) i ojacao odbranu Sakoom i Tureom. Garantujem da ce biti medju prva cetiri tima, a verovatno i bolji jer nemaju evro-obaveze.

parmalat

pre 10 godina

Burak Jilmaz u Laciju ?! Decko je za mnogo bolju ligu i klub a da ne pominjem da vredi vise od 15 mil ... i fudbal ce puci kao i svetska ekonomija,kad tad...

evertonian

pre 10 godina

da li ste nekada uopste gledali fellainia?pa da ste ga gleladli znali bi ste da na svetu danas nema je dominantnijeg i korisnijeg igraca...box to box igrac,gde god da ga stavite donece korist.koji fudbal vi gledate stvarno mi nije jasno!

Starman

pre 10 godina

i ladno modric istisnu kaku i ozila iz reala. interesantno
(d, 02. septembar 2013 12:06)
Ocito murinho i anceloti znaju bolje fudbal od komentatora sa b92

venger

pre 10 godina

Citav dan refreshujem stranicu i pratim sta Arsen Venger radi. Lik je za svojih 18 sezona u Arsenalu mozda sad uradio najbolji posao. Ej moj Real, nikad pameti sebi nece doci, onakvog dragulja dati. Titula im vec izmice. Napred Arsenal, napred Ozil, sretan povratak Kake u Milan. :D :D

iii

pre 10 godina

sagna,koscielni,mertesacker,gibs
rosicky,wilshire,cazorla,ozil
walcot,giroud

ako ih samo zabidzu povrede moze i do titule,jer vec su pukli vermalen ,podolski,arteta,diaby i frimpong od prije,a wishirov zglob je ko od stakla.arsenal je opet tanak u odbrani,ali venger igra fudbal da da gol vise.a fabregas,nasri i song nek se bore za mjesto u timu.....

Srdjan65

pre 10 godina

Pojma vi nemate momci o fudbalu ako mislite da je Felaini los igrac za svetinju od tima MANUTD. Proslu sezonu je davao golove, asistirao, imao najvise oduzetih lopti na sredini terena, plus dobar u igri glavom, i nije spor i trom za svoju gradju. Zadovoljan sam, 1 ali vrijedan, cestitam Unitedu! A ovo Bale 100, Ozil 50 i to ne treba vise komentarisati, fudbal je prije igrala sirotinja a gledali bogati, sada je obrnuto, igracima se trguje kao naftom za neke silne milione. Strast je nstala, samo radi para, kladionica, i privatnika se igra...

devil him self

pre 10 godina

mislim da je zvezda u lukovicu mogla da dobije i vece pojacanje od ninkovica jer on pokriva dve najdeficitarnije pozicije u ekipi-stoper i levi bek.ja ne mogu da zamislim savrsenijeg igraca za zvezdu i nije mi jasno oko koje cifre je zapelo u pregovorima.jos uvek se nadam da mozemo da ga potpisemo, jer je on kvalitet i za repku.i ovako sam prezadovoljan, svaka cast upravi koja je stvarno dovela letos 5-6 pravih pojacanja, ostaje zal za stoperom i levim bekom.

milan

pre 10 godina

Арнаутовић 2 милона - Шћеповић 3,5????????? Јел ме неко овде за...ава?
(Шћеповић???????, 2. septembar 2013 10:47)
eto cemu sluzi igranje za reprezentaciju, ali barem vise nece biti pozivan da igra za reprezentaciju.

grand old team

pre 10 godina

ovaj brazilac fernando iz porta prava macka,spretan sa loptom,dobar pas,brzi od fellainia...cini se kao dobra zamena,ako ode i baines dolazi bruno martns indi iz fejnorda COYB!

Nugget

pre 10 godina

"Ugašen je fudbalski klub Ketering Taun, zbog duga od 58 hiljada funti. Garet Bejl toliko zaradi za 32 sata." šta reći više...futbal je propao

vv

pre 10 godina

A sta se desavalo u poslednjim minutima prelaznog roka u Jelen Superligi Srbije? Kako je Tole podneo sve te tenzije i spekulacije. Da li je zadovoljan kako su klubovi poslovali? Sa nestrpljenjem cekamo konacni izvestaj o prelaznom roku.

Jack Reacher

pre 10 godina

Ozil (Ezil) moze da preslisa bejla fudbal za 2-3 minuta a duplo jeftiniji od njega. Ovi iz reala samo dzokaju neke cifre, a titula nigde...

MI6

pre 10 godina

Postujem svacije misljenje, pa tako i misljenje i odluke Reala u ovom prelaznom roku. Nadam se da ce igrati lepo i da ce Bejl da bude podjednako dobar kao i do sada. Medjutim, svaki covek ima svoje misljenje, zato se svi i razlikujemo, izmedju ostalog, zbog toga se razlikuju i treneri i njihovi sastavi, ideje, formacije... Sto se mene tice, nikada ne bih doveo igraca od 100 miliona evra, pogotovu Bejla, jer mislim da je njegova realna cena oko 50 miliona, kao sto je i Nejmarova cena od 57 miliona preterana. Za Nejmara bih dao najvise 40. Medjutim Real je kraljevski klub i ok, kod njih je sve fascinantno, ogromno i sjajno, razumem to. Na kraju, mislim da nikada ne bih doveo Bejla, a prodao Ozila, pa i Iguaina. Ozil je vrhunski igrac, i da sam kojim slucajem trener, nikada ne bih dozvolio da on ode. Ali dobro, nisam trener, samo imam neko svoje misljenje.

realno

pre 10 godina

Ozil je veoma kvalitetan igrac,ali je dosta pao u formi prosle sezone.Ne znam da li je prevazisao svoj fudbalski zenit ili mu Real kao sredina ne odgovara,ali ako je Real stvarno uzeo 50 miliona za njega to je ravno onih 3,5 za Scepovica.Sto se Uniteda tice,stvarno ne razumem kako ne vide da im je potreban kreativni vezista,koji bi oplemenio njihovu igru.Ovo kako sada igraju je otprilike za 3-4 mesto u PL i prolazak grupe u LS.Na kraju ce dovesti ono drvo Felainija i igrace najdosadniji fudbal otkad postoji PL!
(albel, 2. septembar 2013 13:33)

Ozil ima samo 25 godina pa ti vidi da li je prosao svoj zenit. Jedan od najboljih asistenata na svetu. Real se znacajno, znacajno oslabio.

boj@n

pre 10 godina

Meni samo jedno nije jasno,a to je da niko ne nudi za Tadica,mislim da se bolji igrac od njega ne moze dovesti za 7-8 miliona jer mu sledeće sezone istice ugovor,dao bi ga Twente za 5-6 sigurno da ugrabi bilo kakvu kintu jer sigurno da nece produžiti ugovor

Kol

pre 10 godina

Vidi Vengera ala je odresio kesu odlican potez je napravio dovodjenjem Ozila jos kad bi doveo i nekog napadaca, steta nadao sam se da ce Ozil zavrsiti u Junajtedu ali dobro dolazi Felaini barem tako javljaju!

Aleksandar

pre 10 godina

Maksimalne pohvale redakciji,svaka cast na ovom pracenju iz minuta u minut,samo tako nastavite i da se i LS VRATI NA VASU TELEVIZIJU sto pre,pozdrav,
Aleksandar Mastilovic

akrobata

pre 10 godina

Mojes se stis'o ,
hoće neko da mu kaže da ne trenira više Everton,nego Mančester Junajted i da klubovi zarađuju tako što prodaju igrače u bogate timove poput Junajteda ili da se pakuje...nije on Ferguson da sa Jangom,Kleverlijem i Velbekom uzima titulu,a da mu najbolji igrač bude Majkl Kerik.

komsija

pre 10 godina

Mancester nije doveo Koentraoa!!! Papiri nisu stigli na vreme, tako da i zvanicno nema nista od tog transfera. Ovo je bio prilicno katastrofalan rok za Mancester.

crnobeli delija

pre 10 godina

mogu da razumem da je Venger morao da ceka rasplet sa Baleom pa da "napadne" za Ozila, ali ne razumem sta je cekao za sve ostale pozicije gde je Arsenal tanak? I kao sto pise u clanku, sad ima vezista za tri jaka tima, a na svim ostalim pozicijama je ostao tanak.

eh

pre 10 godina

Svaka cast ljudima sa B92 koji su nam priredili jedinstveno pracenje poslednjeg dana prelaznog roka...Odlicno sto je Cabaye ostao u NUFC-u,licno smatram da je trebalo dovesti jednog talentovanog desnog beka,da "poraste" uz Debuchya..najveci gubitnik kompletnog prelaznog roka-Manchester utd...

mario

pre 10 godina

Samo mi jedno nije jasno,nigde u novinama nisam procitao da je neko napisao da je Partizan ovog leta prodao i zaradio kao nikad do sad,a kupio ,pa skoro nista.Podseticu samo na transfere Markovica,Ivanova,Mitrovica,Scepovica,deo lepih para od Ljajica..a od pojacanja,koliko znam placen je samo Fofana i to 200 hiljada.I onda kao sto nisu usli u evropu,pa kako da udju??Gde su pare???

Seraph

pre 10 godina

Auuuu nemogu vjerovat da je Wenger odriješio kesu.
Svaka čast za taj transfer.
Još kad bi barem uzeo jednog napadača ili štopera svjetske klase Arsenal bi dobio mnogo na kvaliteti.
Kad vidim ovo transfer ludilo poželim FM da ponovo instaliram, ali previše mi vremena ta glupost potroši...

neupuceni

pre 10 godina

Kako su svi provereni napadaci vec prodati wenger je kupio najbolje moguce u ovom trenutku...arsenal je krhka ekipa kojoj je najveca snaga vezni red dok se dobra forma odbrane nastavila jos sa zavrsnicom prvenstva, pa dok traje traje...cazorla ce na levu stranu (on je zapravo uvek i igrao po strani), ozil iza girouda,desno walcot a u sredini arteta i wilshire...nije lose :)

danguba

pre 10 godina

A sad lepo da Venger i Mojes zamjene igrače, jer su fulali obojica sa pojačanjima. MIslim da je Vengeru u ovom momentu bilo bitnije da umiri navijače, javnost i svlačionicu i da pošalje neku poruku fudbalskom svijetu.
Sreća da je Žiru dobro ušao u sezonu, odbrana također, čak se i Ramzi solidno snašao na zadnjem veznom..., jedini problem je što ti igrači nemaju pravu alternativu za dugu sezonu.

Deyan

pre 10 godina

(komsija, 3. septembar 2013 11:39)

Ne razumem zasto je bio katastrofalan prelazni rok za Junajted?
Zeleli su Felainija, njega su i dobili, nisu zeleli kao drugi klubovi da gomilaju igrace i da kupuje tek da se kaze da su nesto kupili.

Simpatizer Reala

pre 10 godina

I ove godine je Real ocajno odradio prelazan rok.Ne znam koji drugi ozbiljan klub u svetu moze da sebe ostavi sa samo tri kvalitetna centralna defanzivca od koji je jedan povredjen(Ramos,Pepe,Varan),i sa samo jednom pravom devetkom (Benzema),koji je vise u ofsajdu nego u igri ove sezone.Povrede,kartoni,preko 50 utakmica u sezoni,tesko da mogu izdrzati.A tek za Ozila kao naj,naj,naj tehnicara u ekipi,sta reci?Mozda Primera,Liga Sampiona i ove godine TESKO!Pozdrav za sve ljubitelje fudbala.

geronimo

pre 10 godina

Cekajte,jedino objasnjenje je da je partizan platio nekome da uzme Scepovica!!!
(levu, 2. septembar 2013 12:41)
Ne biva, pre ces da uhvatis lava za rep nego Djuru za dzep!

klasic

pre 10 godina

sokantan transfer u zadnjim sekundama, Ljajic presao na River sa Frija povecavajuci koloniju srpskih fudbalera. Lola ocekivano produzio ugovor ...

Savetnik

pre 10 godina

Neverovatan ovaj Venger.Dovodio opet nekog Ezila za kojeg niko nije cuo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lazarcks, 2. septembar 2013 23:45)
E da si gledao znao bi da je u Turskoj snimljna čitava serija o njemu koja se baš tako i zove Ezil.

Mile

pre 10 godina

23:54 SREĆA Arsenal je obavio najskuplji transfer leta, nadmašivši i Čelsi i Mančester Siti, ali nisu uspeli da nabave nijednog napadača. Srećom, sa pozajmica se vratio Bentner.

Sta je tu srecno? Indijanac klasicni...