Fudbal 201

Ponedeljak, 26.08.2013.

19:09

Preokret – Petković ipak u Zvezdi?

Iako je njegov prelazak u Partizan bio „gotova stvar“, dosadašnji desni bek OFK Beograda Marko Petković karijeru će nastaviti u Crvenoj zvezdi, saznaje B92.

Preokret – Petkoviæ ipak u Zvezdi? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

201 Komentari

Sortiraj po:

Milan Krusevac

pre 10 godina

ZVEZDA JE UZELA RAJKOVIĆA,SADA I OVOG MALOG,PA SE JA PITAM GDE JE NJIHOVA FUDBALSKA ŠKOLA.MENE JE STRAH DA NE UPROPASTE OVU DECU KOJU JE NEKO DRUGI STVORIO

Dan Australia

pre 10 godina

Mislim da ga je Djajic nazvao I reko mu :"dete pa neces valjda da igras Za klub da te gleda 1500 navijaca"hahahaha to je bilo dovoljno a onda mu je rekao:"pa dete nemoj da ti kimi bude trener"hahahahaZvezda!!!!

muflon

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

majstore da nije bilo rata crvena zvezda bi nastavila niz koji je počeo 91. i 92. godine i bila bi standardni učesnik lige šampiona. a možda bi za sobom povukla i partizan na osnovu koeficijenta. tako da ako je do pravde, mora se poći od početka, od trenutka kada je veliki klub, kakav je zvezda bila do 92., počeo da propada. sad da li planski ili ne u to ne bih da ulazim.

Nenad

pre 10 godina

@Next season

Daj Boze da se to desi.Ali to je moguce isto koliko je moguce da se Ronaldo do kraja prelaznog roka vrati u Junajted.
Samo da podsetim da je i Volkov bio zvezdas pa se "predomislio".

Nenad

pre 10 godina

Nema nista od toga Djura povecava ponudu i procente. :D
Polako rodjaci daleko je septembar. :D
Jos ce tu biti kojekakvih dolazaka i odlazaka.

Shone

pre 10 godina

Pazi ti ove delije znaci ja ne verujem,otkad se pojavila vest da Petkovic navodno prelazi u Partizan pisali su kako je Petkovic kiksara,kako je drvo od igraca a sad kad se pojavila vest da prelazi u Zvezdu sad im odjednom valja,sad misle da je Majkon.

Soko

pre 10 godina

Kao navijac Partizana svaka cast Zvezdi na obimnoj kupovini ima samo mali problem sto u martu ceka je strajk igraca zbog zaostalih obaveza.

Katarina

pre 10 godina

Navijam za BAYERN da ne bude zabune ali zna se sta je sta a ZVEZDA je ZVEZDA - i to je neosporno! Zvezda je San svakog decaka koji prvi put vidi loptu. Ponavljam, navijam za Bayern, ali i vrapci na grani kao i ja znamo da je Zvezda najveci klub Balkana. I po istoriji a i po snovima mladih nada. Volela bih da CEO SRPSKI FUDBAL VRATI ONAJ SJAJ!

Blago Srbije iz predgradja

pre 10 godina

Pozdravio Vas Jokic, grobarcici. Bice jos pozdrava.

… TUN!
(zoran, 26. avgust 2013 23:04)
# Link komentara
Pa gde vam je taj Jokic,ima parne kartone,hahahah

Delije Dorcol

pre 10 godina

Nema vama pomoci...,,.,
Uzalud trud dzaba vam sve......
(Dorćol voli Partizan, 26. avgust 2013 19:49)

Dorćol voli partizan??? Hahaha vic dana...druže jesi ti prošao skoro dorćolom ili živiš za tastaturom? Dorćol je ceo crveno-beo!!!

Kramer

pre 10 godina

Kazu a navijaci najsrbskijeg kluba sto nose tursko ime Delije im veruju,da je vecina ovih igraca dosla za dzabe tj.kao slobodni igraci.Ok.Ali ti igraci igraju za platu?Ninkovic 30.oooeur,Milijas slicno,onaj Mijailovic za 7.000eur i svi ostali igraju za platu.Ne igraju za dzabe.A sta ce biti dogodine ili na kraju polusezone,kad vide da niko nije primio nista?Onda sledi rasulo i titula je opet CRNO-BELA!

u nedogled

pre 10 godina

vest- Petkovic potpisao za Partizan,komemtari grobara : Kakav je igrac,to nam je trebalo,napokon dobro pohacanje i t.d. Danasnja vest,komentari : ma i ovako je smesan igrac,ma ni ne treba nam i t.d.
smesni navijaci jos smesnijeg kluba. Zvezda je za vas institucija! Mada,moram priznati,u kompleksima ste neprevazidjeni

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

@ Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Realno, ovaj deo tvog posta je apsolutno tacan.
Prvi deo posta koji nisam kopirao a odnosi se na kupovinu igraca i Zvezdin dug cu da prokomentarisem.
Sto se tice duga sve sto cu ti reci je da saberes Partizanov dug (20 miliona) i Partizanovu zaradu pa da to uporedis sa cifrom koju dobijes kad saberes Zvezdin dig i Zvezdinu zaradu (oko 40 miliona).Kad manji broj oduzmes od veceg dobices koji klub vise duguje i koliko (i jedni drugi nisu imali ozbiljne kupovine nego su dovodili slobodne igrace). Podseticu te da Zvezda ima mnogo vece rashode od Partizana zbog stadiona i broja zaposlenih.
Sto se tice malog Petkovica, on ima svoju fiksnu cenu (to je neka sica plus procenat od sledece prodaje). E sad ti se nadji na njegovom mestu i zamisli da trebas da biras izmedju 500 do hiljadu evra manje plate i neigranja za klub za koji navijas od malih nogu. Ako bi ti za hiljadu evra vise igrao u Zvezdi kao navijac Partizana, ti i ja nemamo sta da pricamo.

Rodio se novi Delija !

pre 10 godina

БОМБА:Марко Петковић члан генерације која је освојила ЕП за младе,требао је вечерас у 21.00 потписати уговор са партизаном,међутим Марко је назвао управу Партизана поручивши им:ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ,ЖАО МИ ЈЕ!

ТАКО ЈЕ МАРКО ПОСТАО НОВИ ЧЛАН ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!!

Nebojsa - Delija

pre 10 godina

Samo zna Dzaja da uzme partizanovcima igraca secam se kad je Darko Kovacevic bio na proslavi jesenje titule sa igracima Partizana tada su grobari hteli da naprave tandem Milosevic-Kovacevic cak su i sa Kovacevicem potpisali predugovor ali u junu je zavrsio u C.Zvezdi.

Flynn

pre 10 godina

(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Nema ni Partizan para. Ako ce vec da mu se duguju pare bolje da igra za klub koji voli, za klub gde ce na svakoj utakmici imati neverovatnu podrsku pravih, a ne internet navijaca, podrsku od koje ce da ga prodju zmarci. Zasto mislis da su igraci kalibra Ninkovic i Pecnik u Zvezdi?

nick the dick

pre 10 godina

Covicu sta im to radis? Pa nece preziveti ove dane :) !!!
(Delija, 26. avgust 2013 19:54)

Ako vi uspevate da preživite 6 i 12 godina u dva sporta, valjda ćemo i mi nekako preživeti prelazak Petković u vaše redove!?
Stvarno si duhovno siromašan i napaćen čovek
(Grobar od malena..., 26. avgust 2013 21:01)

Boli,a? Pa ne može više na silu i otimačinu... Da li je on duhovno siromašan ili ne nije tvoja stvar. A ko je napaćen - vidi se iz tvog nick-a!
(Archibald, 26. avgust 2013 22:19)

Lepo ti je covek rekao Archibalde. Zasto se odmah ljutis? A jel' se iz tvog nicka vidi da si Englez?

Next season again

pre 10 godina

Kakve su ovo gluposti i sta nam svakodnevno gospoda novinari serviraju..... Sutra ce biti : preokret br.2 Petkovic ipak u Partizanu....

ja

pre 10 godina

sad nema navijaca da pricaju kako je Petkovic dobio 2 zuta za 7 minuta, jer ionako prelazi u Partizan a tako Tole zadaje udarac Terzicu, sta sad cigani ??? jel mozda to sad ipak Dzaja radi ?

Soko

pre 10 godina

Mislim da je Petkovic sasvim dobar igrac ali ako stvarno zeli u Zvezdu iz emotivnih razloga nista mu ne zameram a takodje ni upravi Partizana . Takodje smatram da ni sa kim ne mozemo pravit finansiski nepovoljne ugovore Zvezda moze iz dva razloga jedan je ako stoji drzava iza nje i drugi ako ne stoji bankrotirace pa nije ni vazno kolko ce propast poverioci. Mi na zalost ili srecu nemamo ni jednu od ovih privilegija.

Danilo

pre 10 godina

Jedini problem vam godinama predstavlja to sto jednom mora da pocne i da se igra....
(Tolle, 26. avgust 2013 22:11)

Braćo sa tamne strane Meseca, ovaj je ubo suštinu.
Sve do finiša, vi gorite kao u transu već 18 godina(12 košarka + 6 fudbal)a onda se ugasite u suzama.
Koliko smo vam samo igrača uzeli proteklih deset godina govore najbolje transferi jer tu nema Toleta, nema saopštenja, ima samo odnos 10:1 u našu korist.
P.S.Dečko je slušao svoje srce, ako je istina da je zvezdaš, i za to ima cena...

Miroslav

pre 10 godina

Marko, i kod tebe je odlučilo srce, tamo su navijači koji imaju dušu, koji će te nositi do neslućenih visina gde možeš iskazati sav svoj talenat. MARKO dobro došao na marakanu.

Musper Kasper

pre 10 godina

Ovo je realno* Realno je i to da vas stalno dobijamo u derbiju, i to u onima koji odlucuju sampiona, pa me zanima je l' i vi igrate rekreativno protiv nas ili smo mozda bolji? ;-)

Tolle

pre 10 godina

@Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)


Kao sto nedavno replicirah nekome na jednoj kosarkaskoj vesti - Ovaj deo godine, kad se jos nista prakticno ne igra vec se daju izjave za medije, najavljuju ciljevi i pisu saopstenja, zaista ne mozemo da vam prismrdimo i gutamo knedle vec godinama.Jedini problem vam godinama predstavlja to sto jednom mora da pocne i da se igra....

Napaljenik

pre 10 godina

A i nije mi delovao kao Grobar...Eto vam ga imamo mi naseg Aksentija Neodbrambenog samo neznam odakle vam pare za toliki shoping...Ako ne uzmete titulu prdnuli ste u cabar nacisto...

Marko

pre 10 godina

E pa došlo neko drugo vreme,neka grobari vide da to što su"dominirali"nije bilo do njih.Radili su šta su hteli,sad više nema žutih i jakog sps,Ružića,Tadića....Malo otrežnjenja neće škoditi!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 26. avgust 2013 21:48)
"We were born with eyes so we think we can see.
Not knowing we're blind, we beleive everythin'."

Samo jedno ime znam, Karadzic Tomislav

pre 10 godina

Uh sto volim ove "mobilizacije" i "evropske" zvezde, ahahhah. Pa bilo bi dosadno da je drugacije, berba usiju ne bi bila toliko zanimljiva.

ljutko

pre 10 godina

samo mi onda nije jasna jedna stvar :) kako na transfermarket.de pise da je on igrac partizana :P :)
http://www.transfermarkt.de/en/marko-petkovic/transfers/spieler_156722_938208.html

Ljubisa livac

pre 10 godina

Legendo, care, kralju! Vec si zavredio paznju i podrsku. Dzaba vam bre i 10 titula i sve pare, ko stvarno voli Zvezdu NECE preci kod vas. Odmah ga kupite, i u prvi tim. Odavno me neki nas igrac nije odusevio.

Hajduk Kula

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji . Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona! (balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51) Zvezda je duplo manje duzna od Partizana za porez (drzavi),za to je nadlezna drzava.A sto se tice ostalog duga,prema bankama i ostalim poveriocima za to je zaduzen PRIVREDNI sud.

Archibald

pre 10 godina

Covicu sta im to radis? Pa nece preziveti ove dane :) !!!
(Delija, 26. avgust 2013 19:54)

Ako vi uspevate da preživite 6 i 12 godina u dva sporta, valjda ćemo i mi nekako preživeti prelazak Petković u vaše redove!?
Stvarno si duhovno siromašan i napaćen čovek
(Grobar od malena..., 26. avgust 2013 21:01)

Boli,a? Pa ne može više na silu i otimačinu... Da li je on duhovno siromašan ili ne nije tvoja stvar. A ko je napaćen - vidi se iz tvog nick-a!

emirati

pre 10 godina

Neje mi namera da blatim igraca,ali bio sam malodusan kada sam procitao da dolazi u Partizan.
Nama treba iskusan igrac 25,26 godina ! Videli ste i sami sta znaci iskustvo posebno u odbrani !!

posmatrac

pre 10 godina

Ponavlja se sezona kada je Zvezda "nakupovala" gomilu igrača ali iz inostranstva. I jedva su ih se rešili. Sad su ove domaće "kupili" ali šta će biti kada dođe vreme za rate i plate ?

grobar

pre 10 godina

Jak mi igrac, evo sav sam u suzama ne mogu da prezalim Marka Petkovica.Aksentijevic je za njega Bane Ivanovic.
Pitacu ga posle derbija kad vas nakantamo 5:0 da li mu je Zvezda sve i kad ne bude imao leba da jede.

branko.grobar

pre 10 godina

a kad cuju jos za laneta i milicica ,karadzic i vujosevic ima da dobiju pritisak 300 sa 200.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crni_redstar, 26. avgust 2013 20:47)
Pretpostavljam da ce Milicic igrati CENTRAHALFA a Lane 4-ku?!!Axaxaxaa...znas sta mene kopka,samo da jos to dozivim: sta cete,kukala Vam majka,ako i ove godine,nakon svih pritisaka,punjenja budzeta nekih novoosnovanih klubova itd...ne uzmete ni fudbal ni kosarku...Pa,ja bih se samoubio... Majke mi,ali majke mi...da Vas nema ja se ne bih imao cemu nasmejati...COVICU LEGENDO ... P.S.Dva dana bez saopstenja...Pa.molim Vas ... nedostaje mi !!

Babin_zub

pre 10 godina

@Kako Zvezda 1992. rasproda šampionsku generaciju za ogromne pare, a Partizan nikoga godinama, a 1993. Zvezda u dugovima, a Partizan gradi Zemunelo, zahvaljujući, gle čuda, predsedniku Partizana koji je bio i premijer Srbije, drugi čovek Miloševićevog režima...
(NastyB, 26. avgust 2013 20:15)

Ko vam je kriv sto ste procerdali pare od Panceva, Prosineckog, Savicevica... Da nije mozda Tole? Vatikan, ko?
(radna grupa, 26. avgust 2013 20:58)


Prosto nisam mogao da ne odgovorim na ovaj komentar. 90% novca od prodaje Zvezdine zlatne generacije je uzela drzava kako bi punila budzet tada opterecen ratom i sankcijama. Budzet je punjen i crnim trzistem nafte i cigareta, drzava u drzavi koja je izdrzavala drzavu. Uzimalo se odakle god se moglo.
A sto se ovog momka tice, nije mi jasno ni ko je ni otkud mu vrednost milka evra. Po cemu on to,jos bek, vredi toliko? Previse je to za bilo koji klub. Mislim da je to bacanje para jer se na njemu nece nista zaraditi.

cartmanx

pre 10 godina

(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 21:48)

Evo ja sam jedan od onih koje toliko "boli" a koji je odgovorio na tvoj komentar zato sto je olicenje ostrascenosti mnogih kojih ima posteno na obe strane(ne vidis bre ni prst pred okom), pa cu umesto one tvoje "case vode" da popijem pivo-od "muke" naravno!

PWC

pre 10 godina

Grobari, čujem da Đurđević potpisuje za Partizan? Jeste li 100% sigurni? Ili 99%? Ahahahahahahaaaaaa. Ovo je nezabeleženo u istoriji fudbala.

Blabla

pre 10 godina

Na koju foru moze Zvezda koja nije osvojila titulu zadnjih 6 godina da kupuje sve igrace sad ? Izgleda da cim se promenila vlast odma mora da se menja i prvak drzave.

don Nebojša

pre 10 godina

grobarčići shvatite da mi dugujemo bankama i na ime poreza oko 30 miliona a vaš dug je odavno prešišao naš.đura i kompanija vas je uništila.u ovom trenutku zvezda je mnogo jača od vas na svim poljima.sa dolaskom rajkovića konačno ćemo se rešiti cirkuzanta bajka.vešović na klupu a petko da gađa onjila,daudu ili mrđu.mijailović uz levu aut liniju.štoperi su i dalje problem,omega i arauho a lazić na klupu.o krneti je smešno i pričati.aca tenk zadnji.nine plej.pečnik je bolji od milijaša samo još malo utakmica i više snage.ako ne kupimo nekog umesto mikija za naše oranice dobar je i on.onjilo je 5 godina u srbiji i treba mu dati pasoš.uz nega dauda a mrđa obavezno u igru da ulazi oko 60 minuta.kad se vrati lazović to će već biti bruka tim.igramo u napadu ok ali odbrani je trebao remont.a za kraj,šta je petko rekao ovima sa šarenog lavora,IIISSSSSAAAA

vlada

pre 10 godina

Meni, kao navijaču Crvene Zvezde, san se ispunio još 91. i 92. kada sam kao desetogodisnjak osetio toliku emociju,jednaku samo trenutku kada sam upoznao svoju suprugu i prvi put video svoje dete, da je sve posle toga jako smešno. Hvala ti Crvena Zvezdo što postojiš i za sve lepe i teške trenutke koje si mi podarila. Uz tebe sam postao bolja osoba. I dalje ću svakog vikenda isčekivati tvoje utakmice-jer kada ti igraš, sve staje. Dečko, ako je ovo istina-dobrodošao u klub kog navijači ne izdaju. Srećno

misa tumbas

pre 10 godina

sve su to krs igraci...odigraju jednu utakmicu I klub ih pumpa da ih uvali nekom...nema bre jednog u ligi da kazes da je stvarno igrac I da je razlicit od drugih ,svi su isti ko da ih pravi isti kalup...a mi se svadjamo zbog njih

zuga

pre 10 godina

Pametan potez uprave Partizana sto je pustio mladog Petkovica na kaljenje u Zvezdu. Ako bude nesto vredeo mozemo da ga dovedemo dogodine za ligu sampiona

zoran

pre 10 godina

Bas me interesuje kao je on Zvezdin, a ugovor sa Partizanom vec potpisan 10000000%. Hmmmm...bas interesantno.
Kako vas neko lozi....uzas...

Gojko (.)(.)

pre 10 godina

Петковић , који је данас требало да обави лекарске прегледе, а у току сутрашњег дана стави параф на двогодишњу вереност црно-белима, саопштио је у телефонском разговору челницима клуба из Хумске да не жели да пређе у Партизан, већ је поручио да му је Звезда све у животу и да због велике привржености црвено-белим бојама жели искључиво на Маракану.

Zvezda mi je sve Zvezda zivot je

pre 10 godina

Najnovija vest:Petkovic je zvao celnike partizana i rekao ZVEZDA MI JE SVE ZVEZDA ZIVOT JE SRCE MOJE JE UVEK UZ TEBE ZVEZDO VOLIM TEE ! I tako su pregovori istog casa prekinuti i Marko Petkovic prelazi u Crvenu Zvezdu klub za koji navija od malena.

Danubewalker

pre 10 godina

Svi mladi igraci koji dolaze u Zvezdu ce svoj supertalenat potvrditi kao Darko Lazovic.Pozdravljam sto prelazi u Zvezdu,bice clan najmnogobrojnije ekipe,ekipe koja treninge vrsi u dve-tri smene.Da vredi,bio bi vec u inostranstvu,opstepoznato je da strani klubovi kod nas imaju bolje skaute od Partizana i Zvezde.

ja

pre 10 godina

E pa došlo neko drugo vreme,neka grobari vide da to što su"dominirali"nije bilo do njih.Radili su šta su hteli,sad više nema žutih i jakog sps,Ružića,Tadića....Malo otrežnjenja neće škoditi!

Labud

pre 10 godina

NastyB - obozavam ovakve komentare. Partizan nikog nije prodao (osim Mijata, Save, Zahovica, Bate i jos mnogo drugih). To ti mozes da prepisujes komentare svojih kolega DELUDED maloletnika, ali ima nas koji prozivesmo to doba, i koji se dobro secamo.

Ivan Banovo brdo

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Ja bih voleo da nas vrate dva ranga nize da vidite da bi i na te utakmice dolazilo po 20 hiljada ljudi. Nama nisu bitni ni igraci, ni pojacanja, ni titule, ni Covici, ni Karadzici da bismo voleli svoj klub sto se za vas ne moze reci. Jedna stvar mora da ti bude jasna - ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!

кад си био дете мало...

pre 10 godina

"Нек` нам Бог да среће да се врате дани,
славни дани наше прошлости!
Да и деца наша на Маракани
радују се светској титули!"
СРБИЈА ИМА САМО ЈЕДАН ВЕЛИКИ ФУДБАЛСКИ КЛУБ!
70% Србије навија за Звезду! Зар сте стварно мислили да ћете крађама и отимачином успети да фалсификујете историју, да убедите били кога да сте озбиљан клуб?

Sabre

pre 10 godina

Buaaahahahahaha, sve sve, ali najjace mi je sto vec 10 godina unazad citam iste komentare na pocetku sezone: jedni se loze i nadaju se (iako nikako da prebrode sezonu kupanja), drugi cute i trpe.
A na kraju prvi razocarani i placu, a drugi pevaju.
E sad, nije mi jasno zasto placu? Mislim, posle toliko godina se naviknes da budes drugi. A oni se josuvek nadaju! Skidam kapu za upornost... :D
(Malteska pudlica, 26. avgust 2013 20:22)

Skroz si u pravu matori.. samo zaboravio si na jednu stvar, pa da te podsetim - Tolence vam ide u decembru.. mozda vam jos i namakne jednu oprostajnu titulu ali posle toga se vi ponovo navikavate kako je biti drugi.. ako i dotle dogurate ;)

PS ako je ovo istina, odlican potez zvezde.. mali je odlican, a i Vesovic ce onda moci opet na krilo, gde se realno bolje snalazi.

muamua

pre 10 godina

ahahahah ovo boli kaZu navijaci zvezde...hehehe ja kao grobar nisam ni razmisljao o ovom igracu ali bi me strasno bolelo to da mi tim ne osvaja nijednu tituli u nasim najgledanijim sportovima 6 i 12 godina...to bi mi tesko padalo pa bi mi verovatno i ovakva vest davala malo srece sve do kraja prvenstva gde bi mi jedina radost bila ta da kadu da go u poslednjoj sekundi u derbiju gde bi se radovao tome ,a smejao onome kojo osvaja titulu i tako 6godina ...smrc

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Znaci, stvarno je grobarima knedla u grlu cim na moj komentar im 20 odgovora :) Petkovic je dobar igrac, zmaj u odnosu na Vesovica i Aksentijevica... Bez nervoze, grobari, Tole je jos tu :)) Jos malo, jos malo. Redom danas brane tata Toleta Bjekovic, Ruzic i sad se cak javio i Vujosevic. A zasto? Organizujte velelepni ispracaj voljenog vodje na lavoru, doci ce i 10.000 grobara, ako vas toliko ima. Petko, dobrodosao !

Zeleni Zub

pre 10 godina

Drago mi je ako je ovo istina, jer nam treba krsteni desni bek. Mada na zalost moram da se slozim sa odredjenim grobarima... nema smisla svojatati i slaviti titulu pre kraja sezone. Nadanje je OK, ali sve ovo moze da prsne kao balon od sapunice i da nam se obije o glavu. TL DR, prvo skoci pa reci hop.

Boxy

pre 10 godina

Ovo ne moze da boli, jer nije ni potpisao za Partizan. A sto su se ovi u FK Partizan zaleteli, to je zato jer su ne ozbiljni. Elem, i da boli ne boli vise nego vas Stojkovic!

saša

pre 10 godina

Ma tako je bre, samo bahato i bezobrazno, da se zna ko je Real a ko real sosijedad, Lane dolazi za koji dan, jos kad se Laza oporavi, bice veselo, ko Stojadina ne poznaje nezna o cemu pricam, delije spremite se za jos dve bombe, jedna u fudbalu, jedna u basketu, provereno u Maderi pre neki dan, pssssst...

bojan

pre 10 godina

70%srbije navija za zvezdu hehehhe...to je oko 4000000ljudi hehhehehe...na stadion dodje koliko??? 12000do 200000 koliki je to procenat...???joj mucenici jedni...

Grobar od malena...

pre 10 godina

Covicu sta im to radis? Pa nece preziveti ove dane :) !!!
(Delija, 26. avgust 2013 19:54)

Ako vi uspevate da preživite 6 i 12 godina u dva sporta, valjda ćemo i mi nekako preživeti prelazak Petković u vaše redove!?
Stvarno si duhovno siromašan i napaćen čovek

Delija

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51) Samo mi reci da li ti treba bensedin da se smiris ili maramice da obrises suze?

Cofi

pre 10 godina

Au bog te mazo,pa jel ovo 30-ti igrac koga smo doveli ovo leto?Jel mi to pravimo dva tima od po 22 igraca,jer ostalo je dosta i starosedeoca.Za one koje do sada znam,stigli su Rakic,Mijailovic,Ninkovic,Pecnik,Kovacevic,Martinovic,Omega,Aruho,Onjilo,Mrdja,Rajkovic,Gogic,sad evo i Petkovic,ako nisam nekoga zaboravio,to je 13 do sada dovedenih novih igraca,plus par njih iz podmlatka koji su prikljuceni,plus vecina onih od ranije,pa koliko to mi igraca sada imamo?I od toliko igraca,daj boze njih petorica da imaju neki kvalitet i uz oporavljenog Lazovica i motivisanog Daudu,mi bi trebali biti jaci nego svih prethodnih sezona,bar mi se tako cini.I Savicevicu malom sto vise dati da igra.Bajkovicu i Vesovicu sto manje.

Tišu pakšu!

pre 10 godina

(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)
Ti si "zv(j)ezdaš" M92. Donedavno si navijao za Želju ili Sarajevo, a nedeljom ujutru za Pofalićki ili Radnik iz Hađića, a sad se praviš većim katolikom od Pape.

frizura kosta

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

eee, pa pitaj djurica :)

ime

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

Ha haha koliko volimo kad ovako letite ,i tako svako leto vec 6 godina u fudbalu,12 u kosarci...i onda krene za Vas tuzna realnost...par losih rezultata i op..evo je smena trenera...Pa u proseku menjate 6 trenera po sezoni u ova dva sporta..

HladanTush

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Kućo, 'esi ti meni dobro? Auuuu... spojio na masu :(

Dragan

pre 10 godina

Neka ti je srećan put dečko, ne znam šta ti je Zvezdan obećao, ali nećeš se ti leba najesti tamo, niko nije. Nama takav i ne trebaš.

Lav

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

Pa do juče je bilo "namerno je pravio kartone", a sad "kažnjavali ga kartonima". E stvarno, vi imate pripremljenu priču za bilo koji ishod. I tako godinama. U stvari od avusta do avgusta..

Milos

pre 10 godina

Dace Bog da ode u Zvezdu! Ionako je Vasilic iz Slobode doktor fudbala za njega. Kada sam cuo da Zvezda dovodi Vasilica ako on dodje u Partizan totalno sam se smorio jer je on bolji igrac od Petkovica. Slobodno neka ide u Zvezdu! Zvezdi Petkovic, nama Vasilic i svi srecni, svi zadovoljni.

My name is...

pre 10 godina

Ова управа ће нас без двојбе одвести у банкрот!
Па какве су то комбинације?
Дугова имамо у десетинама милиона, продали смо само Спајића, испали из Европе...
Мало је рећи да нешто није у реду... Опет се задужујемо и бојим се за нас васпитане у Звездаштву, да опет нећемо видети ништа од Звезде. Само нове промашаје, само нова вицешампионска места итд. итд.

Може ли некако да се акценат пребаци на омладинску школу, на инфраструктуру, на стезање каиша, на оздрављење клуба. Не знам како већина размишља, али више бих волео да скидамо дуг, градимо тим, доводимо најбоље младе и правимо нешто што ће доносити плодове за 2 године. Једнодушно да клуб има визију како даље, јер смо распали социјалистички клуб који се и даље тражи... Једино навијачи, њихова бројност и непоколебљивост су за изучавање на Институтима за социологију и психологију. Они су стварно на Звездиној разини.

AHA

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Jel nam ovo na osnovu iskustva kazes?
Mislim, vi titule osvajate svake godine, a pehar ipak nekako zavrsi u sali institucije !

vlajzi

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Izvini sto imas tugu 6 godina dugu. Ili 12... biraj! A bice jos 4, tek da vam pokazemo da vam Tole nista nije bio kriv kad smo vas napumpali u proslom derbiju... A bas ste se bili ponadali da mozete do titule. Mada, Covic kaze da postoje indicije da je u tom derbiju Tole mrdao partizanov gol, pa igraci Zvezdane nisu mogli da pogode! hahahahahahah

Miksi

pre 10 godina

Bravo mali IMA NEŠTO ŠTO NOVAC NE MOŽE DA KUPI / Đurđević je bio na severu protiv Černomoreca - Đurđeviću kreni stopama - tvog klupskog kolege Petkovića ~ džaba novci jer Zvezda je Zvezda
...... jer lepo reče ona pesma ''sad kad si najgora na svetu,nema veze volim te'' !!! Đurđeviću čekamo te !

Webber

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji . Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona! (balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Ma strucnjace sve mi ti znas...A sta smo mi vama krivi sto niste ucesnici LS, i gde su vam tih 98 miliona? Djura uzeo? Partizaj isto duguje velike pare ali ste se samo na Zvezdu okomili oko odlaska u drugu ligu, to su ciste frustracije...

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

Najveci klub u ovom delu Evrope je Steaua Bukurest koja je sve osvojila kao zvezda cak i vise,a jedino sto je veliko kod vas je vas ego i visemilionska dugovanja...

NastyB

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Kako Zvezda 1992. rasproda šampionsku generaciju za ogromne pare, a Partizan nikoga godinama, a 1993. Zvezda u dugovima, a Partizan gradi Zemunelo, zahvaljujući, gle čuda, predsedniku Partizana koji je bio i premijer Srbije, drugi čovek Miloševićevog režima...

Boban

pre 10 godina

Iskreno...kao posten i veliki Partizanovac,voleo bi da se ovo desi.Mislim fa Partizan ne treba da ima nikakvog posla sa Zvezdanom Terzicem.
Toliko.

Covic dominira i to je istina

pre 10 godina

Covicu unistavas ove grobare bre :) Inace Petko je odlican bek,ima dobar centarsut.Dobrodosao Petko,izabrao si pravi klub sa najboljim navijacima na svetu.Moze se reci da imamo najbolji tim u Srbiji u ovom trenutku

cartmanx

pre 10 godina

(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

uzeo bih "casu vode" zbog npr.Savicevica da mi je tada bila dostupna informacija da su ga bukvalno krili po hotelima i zamajavali da odustane od Partizana, sto je Dzajic potvrdio, kod I.Ivanovica. Ali za Coviceve maskarade kako u kosarci, tako i fudbalu, niti bih se radovao da je to (npr.nasa raspala uprava u FKP uradila).Jeste li Vi svesni koliko kujete u nebesa Covica vise nego soptvene legende koje su zaista mnogo dale Vasem klubu(Piksi,Savicevic,Prosinecki..) a ovaj prvo prividno napravi neke rezultate(cime god se bavio do sad, osim u svojoj fabrici-gde su trajni))a zatim za sobom ostavlja samo pustos!Covic "legenda"-e boze! Nama je ionako potreban stoper, napadac i rekao bih iskusniji vezni,poput Moreire ili Vukica!A ovo kupovanje Covica, kao i u kosarci-cisto u inat Partizanu je glupo i stetno po Vas klub ali jos vise po drzavu- jel pare mozda iz budzeta KC Srbije!

Webber

pre 10 godina

ako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji . Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona! (balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)


Ti ocigledno nemas veze sa fudbalom...

radna grupa

pre 10 godina

@Kako Zvezda 1992. rasproda šampionsku generaciju za ogromne pare, a Partizan nikoga godinama, a 1993. Zvezda u dugovima, a Partizan gradi Zemunelo, zahvaljujući, gle čuda, predsedniku Partizana koji je bio i premijer Srbije, drugi čovek Miloševićevog režima...
(NastyB, 26. avgust 2013 20:15)

Ko vam je kriv sto ste procerdali pare od Panceva, Prosineckog, Savicevica... Da nije mozda Tole? Vatikan, ko?

Lotar Mateus

pre 10 godina

Ne sećam se kad sam se bolje zabavljao za vreme prelaznog roka!!! Ludilooo!:-)))
(Goran, 26. avgust 2013 19:39)

To ti je jedina zabava koju ces imati ove godine.

Dejan SLO

pre 10 godina

tako se radi...svaka čast. a što se tiče grobara...grobari se vraćaju na mesto na koje im pripada...u debelu hladovinu CRVENE ZVEZDE. nema toleta nema partizana.

Srki

pre 10 godina

Nije mi jasno. Kao da dovode B.Ivanovica ili Dani Alvesa. Ima ovakvih na desetine. Sad ce Zvezda postati prvak zato sto ce dovesti Petkovica.

Vojkan

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Jedni dovode pojacanja, broje publiku, provociraju u sezoni kupanja... drugi igraju Evropu, osvajaju titule... klasika!
Tole, Tole, pa zasto im to radis???? :(

darkwood

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

uspeo si da povezes crveni igraca ofk beograda na utakmici sa cukarickim,sa partizanom?! svaka,ali svaka ti cast,od paranoje je jako tesko izleciti se,ali ima leka i zelim ti da ga pronadjes...

Nen-k

pre 10 godina

Zvezdasi ajde recite kada ce da vam dosadi da se samo rugate,pretite i obecavate 'titule' i 'bolje dane'!!
Ja da sam Delija pa vec bi se plasioi stamota bi me bilo da se pretim boljim danima,dominacijom i obecanima boljih dana!
Godinama bez titula,godinama bez Evrope,godinama bez talentovanih igraca,dugovi do guse,i jos hiljade raznih problema a vi se i dalje pretite...prosto ste smesni i treba da vas bude sramota!! VERUJEM DA PO FORUMIMA IMA PRAVIH RAZUMNIH NAVIJACA KOJI SE SRAMOTE KOMENTARIMA VAS VECINE!! Totalna sprdnja!!

Mister No

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)
Lele brate vi ko Mesija da ste kupili. Mislim da cete od srece da se upiskite u gace :D

Malteska pudlica

pre 10 godina

Buaaahahahahaha, sve sve, ali najjace mi je sto vec 10 godina unazad citam iste komentare na pocetku sezone: jedni se loze i nadaju se (iako nikako da prebrode sezonu kupanja), drugi cute i trpe.
A na kraju prvi razocarani i placu, a drugi pevaju.
E sad, nije mi jasno zasto placu? Mislim, posle toliko godina se naviknes da budes drugi. A oni se josuvek nadaju! Skidam kapu za upornost... :D

Prosvetitelj

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Prijatelju promasio si temu...ali ajde da ti neko pametan odgovori...Zvezda ima vise para jer kad proda igraca za 3 mil, 3 mil ide klubu...a Partizan kad proda igrace za 98 mil, 2 mil ide klubu...a ostatak cuva djura....ili vise ne cuva....uzgred ne verujem da partizan duguje manje od 35 mil...sto ti dodje isto s obzirom na velicine klubova koje poredim i njihove mogucnosti.....

runner

pre 10 godina

Pa šta!? Je l' to automatski znači da će Zvezda biti šampion? U januaru 2012, zbog poznatih nesuglasica na relaciji Krstajić-Uprava, Zvezda je neometana od FK Partizana kupila, malte ne, pola omladinske reprezentacije Srbije. Maksimovića, Krnetu, Milunovića, Milivojevića, Pantića i pored njih Kasalicu i Mirića i je l' bila šampion? Nije! Sem Milojevića i Pantića i donekle Kasalice, ostali se nisu bog zna kako proslavili. Ako je Petković deklarisani delija, za FK Partizan je i bolje da nije u njegovom timu jer je fudbal u Srbiji još uvek daleko od profesionalanog.

Ovo je realno

pre 10 godina

Odgovor na dole napisani komentar da Zvezda treba dva ranga niže@ Da je ovo normalna država Partizan bi zbog duga državi na ime poreza od 10 miliona evra bio u beton ligi kao Rendžers po istom principu. Zvezda državi duguje 2 i po miliona a ostali dugovi su dugovi prema bankama kao što imaju svi klubovi Evrope. Da je ovo normalna drzava momentalno bi bilo istrazeno kako je moguće da Partizan koji je u proteklih 10 godina zaradio 120 miliona evra od prodaje igrača plus jedno 40 miliona od 2 učešća u Ligi šampiona (novac od UEFE, tv prava, sponzori) ima dug od 25 miliona evra (10 miliona državi)? Verovatno je dug veći pošto je ovo podatak od 31.12.2012. U istom periodu (10 godina unazad) Crvena zvezda je od prodaje igrača zaradila 50 miliona evra i nije imala učešća u Ligi šampiona. A još da se ispitaju kako je moguće da pola lige igra rekreativne utakmice sa Partizanom a isti ti klubovi lome se po terenu protiv Zvezde... Sve bi to bilo interesantno ispitati pa bi valjda bilo jasno i kako je došlo 6 uzastopnih titula. Molim Vas objavite komentar, istine radi! Veliki pozdrav

M

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Tu casu smo napunili jos 2007 i nikako da je popijemo..

n

pre 10 godina

Ma kako god bude Partizanu trebaju stoper i napadac jer su otisli Ivanov i Mitrovic i moraju se popuniti te pozicije. Ostojic je pokazao da se na njega ne moze osloniti u odbrani a u napadu ostaju samo Fofana i Kojic, to je malo za citavu sezonu.

balans mora da se odrzi

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!

Labud

pre 10 godina

E a sta cemo sa salvom komenrara kako mu je naredjeno iz partizana da pravi crveni. samo pokazuje kako je u srbiji jezik uvek bio brzi od pameti a senzacija i interesi bitniji od istine. kad sam bio mali tako je cz uvek otimala igrace partizanu. za mene ovo nije nista novo.

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)

a

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)

a

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!

balans mora da se odrzi

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!

Ivan Banovo brdo

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Ja bih voleo da nas vrate dva ranga nize da vidite da bi i na te utakmice dolazilo po 20 hiljada ljudi. Nama nisu bitni ni igraci, ni pojacanja, ni titule, ni Covici, ni Karadzici da bismo voleli svoj klub sto se za vas ne moze reci. Jedna stvar mora da ti bude jasna - ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!

Labud

pre 10 godina

E a sta cemo sa salvom komenrara kako mu je naredjeno iz partizana da pravi crveni. samo pokazuje kako je u srbiji jezik uvek bio brzi od pameti a senzacija i interesi bitniji od istine. kad sam bio mali tako je cz uvek otimala igrace partizanu. za mene ovo nije nista novo.

кад си био дете мало...

pre 10 godina

"Нек` нам Бог да среће да се врате дани,
славни дани наше прошлости!
Да и деца наша на Маракани
радују се светској титули!"
СРБИЈА ИМА САМО ЈЕДАН ВЕЛИКИ ФУДБАЛСКИ КЛУБ!
70% Србије навија за Звезду! Зар сте стварно мислили да ћете крађама и отимачином успети да фалсификујете историју, да убедите били кога да сте озбиљан клуб?

Grobar od malena...

pre 10 godina

Covicu sta im to radis? Pa nece preziveti ove dane :) !!!
(Delija, 26. avgust 2013 19:54)

Ako vi uspevate da preživite 6 i 12 godina u dva sporta, valjda ćemo i mi nekako preživeti prelazak Petković u vaše redove!?
Stvarno si duhovno siromašan i napaćen čovek

Archibald

pre 10 godina

Covicu sta im to radis? Pa nece preziveti ove dane :) !!!
(Delija, 26. avgust 2013 19:54)

Ako vi uspevate da preživite 6 i 12 godina u dva sporta, valjda ćemo i mi nekako preživeti prelazak Petković u vaše redove!?
Stvarno si duhovno siromašan i napaćen čovek
(Grobar od malena..., 26. avgust 2013 21:01)

Boli,a? Pa ne može više na silu i otimačinu... Da li je on duhovno siromašan ili ne nije tvoja stvar. A ko je napaćen - vidi se iz tvog nick-a!

NastyB

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Kako Zvezda 1992. rasproda šampionsku generaciju za ogromne pare, a Partizan nikoga godinama, a 1993. Zvezda u dugovima, a Partizan gradi Zemunelo, zahvaljujući, gle čuda, predsedniku Partizana koji je bio i premijer Srbije, drugi čovek Miloševićevog režima...

Zvezda mi je sve Zvezda zivot je

pre 10 godina

Najnovija vest:Petkovic je zvao celnike partizana i rekao ZVEZDA MI JE SVE ZVEZDA ZIVOT JE SRCE MOJE JE UVEK UZ TEBE ZVEZDO VOLIM TEE ! I tako su pregovori istog casa prekinuti i Marko Petkovic prelazi u Crvenu Zvezdu klub za koji navija od malena.

Dan Australia

pre 10 godina

Mislim da ga je Djajic nazvao I reko mu :"dete pa neces valjda da igras Za klub da te gleda 1500 navijaca"hahahaha to je bilo dovoljno a onda mu je rekao:"pa dete nemoj da ti kimi bude trener"hahahahaZvezda!!!!

Miroslav

pre 10 godina

Marko, i kod tebe je odlučilo srce, tamo su navijači koji imaju dušu, koji će te nositi do neslućenih visina gde možeš iskazati sav svoj talenat. MARKO dobro došao na marakanu.

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Znaci, stvarno je grobarima knedla u grlu cim na moj komentar im 20 odgovora :) Petkovic je dobar igrac, zmaj u odnosu na Vesovica i Aksentijevica... Bez nervoze, grobari, Tole je jos tu :)) Jos malo, jos malo. Redom danas brane tata Toleta Bjekovic, Ruzic i sad se cak javio i Vujosevic. A zasto? Organizujte velelepni ispracaj voljenog vodje na lavoru, doci ce i 10.000 grobara, ako vas toliko ima. Petko, dobrodosao !

n

pre 10 godina

Ma kako god bude Partizanu trebaju stoper i napadac jer su otisli Ivanov i Mitrovic i moraju se popuniti te pozicije. Ostojic je pokazao da se na njega ne moze osloniti u odbrani a u napadu ostaju samo Fofana i Kojic, to je malo za citavu sezonu.

Rodio se novi Delija !

pre 10 godina

БОМБА:Марко Петковић члан генерације која је освојила ЕП за младе,требао је вечерас у 21.00 потписати уговор са партизаном,међутим Марко је назвао управу Партизана поручивши им:ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ,ЖАО МИ ЈЕ!

ТАКО ЈЕ МАРКО ПОСТАО НОВИ ЧЛАН ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!!

Gojko (.)(.)

pre 10 godina

Петковић , који је данас требало да обави лекарске прегледе, а у току сутрашњег дана стави параф на двогодишњу вереност црно-белима, саопштио је у телефонском разговору челницима клуба из Хумске да не жели да пређе у Партизан, већ је поручио да му је Звезда све у животу и да због велике привржености црвено-белим бојама жели искључиво на Маракану.

Delije Dorcol

pre 10 godina

Nema vama pomoci...,,.,
Uzalud trud dzaba vam sve......
(Dorćol voli Partizan, 26. avgust 2013 19:49)

Dorćol voli partizan??? Hahaha vic dana...druže jesi ti prošao skoro dorćolom ili živiš za tastaturom? Dorćol je ceo crveno-beo!!!

Ovo je realno

pre 10 godina

Odgovor na dole napisani komentar da Zvezda treba dva ranga niže@ Da je ovo normalna država Partizan bi zbog duga državi na ime poreza od 10 miliona evra bio u beton ligi kao Rendžers po istom principu. Zvezda državi duguje 2 i po miliona a ostali dugovi su dugovi prema bankama kao što imaju svi klubovi Evrope. Da je ovo normalna drzava momentalno bi bilo istrazeno kako je moguće da Partizan koji je u proteklih 10 godina zaradio 120 miliona evra od prodaje igrača plus jedno 40 miliona od 2 učešća u Ligi šampiona (novac od UEFE, tv prava, sponzori) ima dug od 25 miliona evra (10 miliona državi)? Verovatno je dug veći pošto je ovo podatak od 31.12.2012. U istom periodu (10 godina unazad) Crvena zvezda je od prodaje igrača zaradila 50 miliona evra i nije imala učešća u Ligi šampiona. A još da se ispitaju kako je moguće da pola lige igra rekreativne utakmice sa Partizanom a isti ti klubovi lome se po terenu protiv Zvezde... Sve bi to bilo interesantno ispitati pa bi valjda bilo jasno i kako je došlo 6 uzastopnih titula. Molim Vas objavite komentar, istine radi! Veliki pozdrav

zuga

pre 10 godina

Pametan potez uprave Partizana sto je pustio mladog Petkovica na kaljenje u Zvezdu. Ako bude nesto vredeo mozemo da ga dovedemo dogodine za ligu sampiona

vlada

pre 10 godina

Meni, kao navijaču Crvene Zvezde, san se ispunio još 91. i 92. kada sam kao desetogodisnjak osetio toliku emociju,jednaku samo trenutku kada sam upoznao svoju suprugu i prvi put video svoje dete, da je sve posle toga jako smešno. Hvala ti Crvena Zvezdo što postojiš i za sve lepe i teške trenutke koje si mi podarila. Uz tebe sam postao bolja osoba. I dalje ću svakog vikenda isčekivati tvoje utakmice-jer kada ti igraš, sve staje. Dečko, ako je ovo istina-dobrodošao u klub kog navijači ne izdaju. Srećno

muflon

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

majstore da nije bilo rata crvena zvezda bi nastavila niz koji je počeo 91. i 92. godine i bila bi standardni učesnik lige šampiona. a možda bi za sobom povukla i partizan na osnovu koeficijenta. tako da ako je do pravde, mora se poći od početka, od trenutka kada je veliki klub, kakav je zvezda bila do 92., počeo da propada. sad da li planski ili ne u to ne bih da ulazim.

Katarina

pre 10 godina

Navijam za BAYERN da ne bude zabune ali zna se sta je sta a ZVEZDA je ZVEZDA - i to je neosporno! Zvezda je San svakog decaka koji prvi put vidi loptu. Ponavljam, navijam za Bayern, ali i vrapci na grani kao i ja znamo da je Zvezda najveci klub Balkana. I po istoriji a i po snovima mladih nada. Volela bih da CEO SRPSKI FUDBAL VRATI ONAJ SJAJ!

saša

pre 10 godina

Ma tako je bre, samo bahato i bezobrazno, da se zna ko je Real a ko real sosijedad, Lane dolazi za koji dan, jos kad se Laza oporavi, bice veselo, ko Stojadina ne poznaje nezna o cemu pricam, delije spremite se za jos dve bombe, jedna u fudbalu, jedna u basketu, provereno u Maderi pre neki dan, pssssst...

Tolle

pre 10 godina

@Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)


Kao sto nedavno replicirah nekome na jednoj kosarkaskoj vesti - Ovaj deo godine, kad se jos nista prakticno ne igra vec se daju izjave za medije, najavljuju ciljevi i pisu saopstenja, zaista ne mozemo da vam prismrdimo i gutamo knedle vec godinama.Jedini problem vam godinama predstavlja to sto jednom mora da pocne i da se igra....

PWC

pre 10 godina

Grobari, čujem da Đurđević potpisuje za Partizan? Jeste li 100% sigurni? Ili 99%? Ahahahahahahaaaaaa. Ovo je nezabeleženo u istoriji fudbala.

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

Najveci klub u ovom delu Evrope je Steaua Bukurest koja je sve osvojila kao zvezda cak i vise,a jedino sto je veliko kod vas je vas ego i visemilionska dugovanja...

ja

pre 10 godina

E pa došlo neko drugo vreme,neka grobari vide da to što su"dominirali"nije bilo do njih.Radili su šta su hteli,sad više nema žutih i jakog sps,Ružića,Tadića....Malo otrežnjenja neće škoditi!

Napaljenik

pre 10 godina

A i nije mi delovao kao Grobar...Eto vam ga imamo mi naseg Aksentija Neodbrambenog samo neznam odakle vam pare za toliki shoping...Ako ne uzmete titulu prdnuli ste u cabar nacisto...

radna grupa

pre 10 godina

@Kako Zvezda 1992. rasproda šampionsku generaciju za ogromne pare, a Partizan nikoga godinama, a 1993. Zvezda u dugovima, a Partizan gradi Zemunelo, zahvaljujući, gle čuda, predsedniku Partizana koji je bio i premijer Srbije, drugi čovek Miloševićevog režima...
(NastyB, 26. avgust 2013 20:15)

Ko vam je kriv sto ste procerdali pare od Panceva, Prosineckog, Savicevica... Da nije mozda Tole? Vatikan, ko?

Shone

pre 10 godina

Pazi ti ove delije znaci ja ne verujem,otkad se pojavila vest da Petkovic navodno prelazi u Partizan pisali su kako je Petkovic kiksara,kako je drvo od igraca a sad kad se pojavila vest da prelazi u Zvezdu sad im odjednom valja,sad misle da je Majkon.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

@ Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Realno, ovaj deo tvog posta je apsolutno tacan.
Prvi deo posta koji nisam kopirao a odnosi se na kupovinu igraca i Zvezdin dug cu da prokomentarisem.
Sto se tice duga sve sto cu ti reci je da saberes Partizanov dug (20 miliona) i Partizanovu zaradu pa da to uporedis sa cifrom koju dobijes kad saberes Zvezdin dig i Zvezdinu zaradu (oko 40 miliona).Kad manji broj oduzmes od veceg dobices koji klub vise duguje i koliko (i jedni drugi nisu imali ozbiljne kupovine nego su dovodili slobodne igrace). Podseticu te da Zvezda ima mnogo vece rashode od Partizana zbog stadiona i broja zaposlenih.
Sto se tice malog Petkovica, on ima svoju fiksnu cenu (to je neka sica plus procenat od sledece prodaje). E sad ti se nadji na njegovom mestu i zamisli da trebas da biras izmedju 500 do hiljadu evra manje plate i neigranja za klub za koji navijas od malih nogu. Ako bi ti za hiljadu evra vise igrao u Zvezdi kao navijac Partizana, ti i ja nemamo sta da pricamo.

Boban

pre 10 godina

Iskreno...kao posten i veliki Partizanovac,voleo bi da se ovo desi.Mislim fa Partizan ne treba da ima nikakvog posla sa Zvezdanom Terzicem.
Toliko.

u nedogled

pre 10 godina

vest- Petkovic potpisao za Partizan,komemtari grobara : Kakav je igrac,to nam je trebalo,napokon dobro pohacanje i t.d. Danasnja vest,komentari : ma i ovako je smesan igrac,ma ni ne treba nam i t.d.
smesni navijaci jos smesnijeg kluba. Zvezda je za vas institucija! Mada,moram priznati,u kompleksima ste neprevazidjeni

Samo jedno ime znam, Karadzic Tomislav

pre 10 godina

Uh sto volim ove "mobilizacije" i "evropske" zvezde, ahahhah. Pa bilo bi dosadno da je drugacije, berba usiju ne bi bila toliko zanimljiva.

Malteska pudlica

pre 10 godina

Buaaahahahahaha, sve sve, ali najjace mi je sto vec 10 godina unazad citam iste komentare na pocetku sezone: jedni se loze i nadaju se (iako nikako da prebrode sezonu kupanja), drugi cute i trpe.
A na kraju prvi razocarani i placu, a drugi pevaju.
E sad, nije mi jasno zasto placu? Mislim, posle toliko godina se naviknes da budes drugi. A oni se josuvek nadaju! Skidam kapu za upornost... :D

misa tumbas

pre 10 godina

sve su to krs igraci...odigraju jednu utakmicu I klub ih pumpa da ih uvali nekom...nema bre jednog u ligi da kazes da je stvarno igrac I da je razlicit od drugih ,svi su isti ko da ih pravi isti kalup...a mi se svadjamo zbog njih

Lotar Mateus

pre 10 godina

Ne sećam se kad sam se bolje zabavljao za vreme prelaznog roka!!! Ludilooo!:-)))
(Goran, 26. avgust 2013 19:39)

To ti je jedina zabava koju ces imati ove godine.

bojan

pre 10 godina

70%srbije navija za zvezdu hehehhe...to je oko 4000000ljudi hehhehehe...na stadion dodje koliko??? 12000do 200000 koliki je to procenat...???joj mucenici jedni...

Nebojsa - Delija

pre 10 godina

Samo zna Dzaja da uzme partizanovcima igraca secam se kad je Darko Kovacevic bio na proslavi jesenje titule sa igracima Partizana tada su grobari hteli da naprave tandem Milosevic-Kovacevic cak su i sa Kovacevicem potpisali predugovor ali u junu je zavrsio u C.Zvezdi.

grobar

pre 10 godina

Jak mi igrac, evo sav sam u suzama ne mogu da prezalim Marka Petkovica.Aksentijevic je za njega Bane Ivanovic.
Pitacu ga posle derbija kad vas nakantamo 5:0 da li mu je Zvezda sve i kad ne bude imao leba da jede.

Dragan

pre 10 godina

Neka ti je srećan put dečko, ne znam šta ti je Zvezdan obećao, ali nećeš se ti leba najesti tamo, niko nije. Nama takav i ne trebaš.

Soko

pre 10 godina

Kao navijac Partizana svaka cast Zvezdi na obimnoj kupovini ima samo mali problem sto u martu ceka je strajk igraca zbog zaostalih obaveza.

Next season again

pre 10 godina

Kakve su ovo gluposti i sta nam svakodnevno gospoda novinari serviraju..... Sutra ce biti : preokret br.2 Petkovic ipak u Partizanu....

Boxy

pre 10 godina

Ovo ne moze da boli, jer nije ni potpisao za Partizan. A sto su se ovi u FK Partizan zaleteli, to je zato jer su ne ozbiljni. Elem, i da boli ne boli vise nego vas Stojkovic!

cartmanx

pre 10 godina

(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

uzeo bih "casu vode" zbog npr.Savicevica da mi je tada bila dostupna informacija da su ga bukvalno krili po hotelima i zamajavali da odustane od Partizana, sto je Dzajic potvrdio, kod I.Ivanovica. Ali za Coviceve maskarade kako u kosarci, tako i fudbalu, niti bih se radovao da je to (npr.nasa raspala uprava u FKP uradila).Jeste li Vi svesni koliko kujete u nebesa Covica vise nego soptvene legende koje su zaista mnogo dale Vasem klubu(Piksi,Savicevic,Prosinecki..) a ovaj prvo prividno napravi neke rezultate(cime god se bavio do sad, osim u svojoj fabrici-gde su trajni))a zatim za sobom ostavlja samo pustos!Covic "legenda"-e boze! Nama je ionako potreban stoper, napadac i rekao bih iskusniji vezni,poput Moreire ili Vukica!A ovo kupovanje Covica, kao i u kosarci-cisto u inat Partizanu je glupo i stetno po Vas klub ali jos vise po drzavu- jel pare mozda iz budzeta KC Srbije!

Marko

pre 10 godina

E pa došlo neko drugo vreme,neka grobari vide da to što su"dominirali"nije bilo do njih.Radili su šta su hteli,sad više nema žutih i jakog sps,Ružića,Tadića....Malo otrežnjenja neće škoditi!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 26. avgust 2013 21:48)
"We were born with eyes so we think we can see.
Not knowing we're blind, we beleive everythin'."

branko.grobar

pre 10 godina

a kad cuju jos za laneta i milicica ,karadzic i vujosevic ima da dobiju pritisak 300 sa 200.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crni_redstar, 26. avgust 2013 20:47)
Pretpostavljam da ce Milicic igrati CENTRAHALFA a Lane 4-ku?!!Axaxaxaa...znas sta mene kopka,samo da jos to dozivim: sta cete,kukala Vam majka,ako i ove godine,nakon svih pritisaka,punjenja budzeta nekih novoosnovanih klubova itd...ne uzmete ni fudbal ni kosarku...Pa,ja bih se samoubio... Majke mi,ali majke mi...da Vas nema ja se ne bih imao cemu nasmejati...COVICU LEGENDO ... P.S.Dva dana bez saopstenja...Pa.molim Vas ... nedostaje mi !!

muamua

pre 10 godina

ahahahah ovo boli kaZu navijaci zvezde...hehehe ja kao grobar nisam ni razmisljao o ovom igracu ali bi me strasno bolelo to da mi tim ne osvaja nijednu tituli u nasim najgledanijim sportovima 6 i 12 godina...to bi mi tesko padalo pa bi mi verovatno i ovakva vest davala malo srece sve do kraja prvenstva gde bi mi jedina radost bila ta da kadu da go u poslednjoj sekundi u derbiju gde bi se radovao tome ,a smejao onome kojo osvaja titulu i tako 6godina ...smrc

ja

pre 10 godina

sad nema navijaca da pricaju kako je Petkovic dobio 2 zuta za 7 minuta, jer ionako prelazi u Partizan a tako Tole zadaje udarac Terzicu, sta sad cigani ??? jel mozda to sad ipak Dzaja radi ?

Soko

pre 10 godina

Mislim da je Petkovic sasvim dobar igrac ali ako stvarno zeli u Zvezdu iz emotivnih razloga nista mu ne zameram a takodje ni upravi Partizana . Takodje smatram da ni sa kim ne mozemo pravit finansiski nepovoljne ugovore Zvezda moze iz dva razloga jedan je ako stoji drzava iza nje i drugi ako ne stoji bankrotirace pa nije ni vazno kolko ce propast poverioci. Mi na zalost ili srecu nemamo ni jednu od ovih privilegija.

Zeleni Zub

pre 10 godina

Drago mi je ako je ovo istina, jer nam treba krsteni desni bek. Mada na zalost moram da se slozim sa odredjenim grobarima... nema smisla svojatati i slaviti titulu pre kraja sezone. Nadanje je OK, ali sve ovo moze da prsne kao balon od sapunice i da nam se obije o glavu. TL DR, prvo skoci pa reci hop.

Danilo

pre 10 godina

Jedini problem vam godinama predstavlja to sto jednom mora da pocne i da se igra....
(Tolle, 26. avgust 2013 22:11)

Braćo sa tamne strane Meseca, ovaj je ubo suštinu.
Sve do finiša, vi gorite kao u transu već 18 godina(12 košarka + 6 fudbal)a onda se ugasite u suzama.
Koliko smo vam samo igrača uzeli proteklih deset godina govore najbolje transferi jer tu nema Toleta, nema saopštenja, ima samo odnos 10:1 u našu korist.
P.S.Dečko je slušao svoje srce, ako je istina da je zvezdaš, i za to ima cena...

Webber

pre 10 godina

ako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji . Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona! (balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)


Ti ocigledno nemas veze sa fudbalom...

My name is...

pre 10 godina

Ова управа ће нас без двојбе одвести у банкрот!
Па какве су то комбинације?
Дугова имамо у десетинама милиона, продали смо само Спајића, испали из Европе...
Мало је рећи да нешто није у реду... Опет се задужујемо и бојим се за нас васпитане у Звездаштву, да опет нећемо видети ништа од Звезде. Само нове промашаје, само нова вицешампионска места итд. итд.

Може ли некако да се акценат пребаци на омладинску школу, на инфраструктуру, на стезање каиша, на оздрављење клуба. Не знам како већина размишља, али више бих волео да скидамо дуг, градимо тим, доводимо најбоље младе и правимо нешто што ће доносити плодове за 2 године. Једнодушно да клуб има визију како даље, јер смо распали социјалистички клуб који се и даље тражи... Једино навијачи, њихова бројност и непоколебљивост су за изучавање на Институтима за социологију и психологију. Они су стварно на Звездиној разини.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Legendo, care, kralju! Vec si zavredio paznju i podrsku. Dzaba vam bre i 10 titula i sve pare, ko stvarno voli Zvezdu NECE preci kod vas. Odmah ga kupite, i u prvi tim. Odavno me neki nas igrac nije odusevio.

Srki

pre 10 godina

Nije mi jasno. Kao da dovode B.Ivanovica ili Dani Alvesa. Ima ovakvih na desetine. Sad ce Zvezda postati prvak zato sto ce dovesti Petkovica.

M

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Tu casu smo napunili jos 2007 i nikako da je popijemo..

Blago Srbije iz predgradja

pre 10 godina

Pozdravio Vas Jokic, grobarcici. Bice jos pozdrava.

… TUN!
(zoran, 26. avgust 2013 23:04)
# Link komentara
Pa gde vam je taj Jokic,ima parne kartone,hahahah

Vojkan

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Jedni dovode pojacanja, broje publiku, provociraju u sezoni kupanja... drugi igraju Evropu, osvajaju titule... klasika!
Tole, Tole, pa zasto im to radis???? :(

Musper Kasper

pre 10 godina

Ovo je realno* Realno je i to da vas stalno dobijamo u derbiju, i to u onima koji odlucuju sampiona, pa me zanima je l' i vi igrate rekreativno protiv nas ili smo mozda bolji? ;-)

Kramer

pre 10 godina

Kazu a navijaci najsrbskijeg kluba sto nose tursko ime Delije im veruju,da je vecina ovih igraca dosla za dzabe tj.kao slobodni igraci.Ok.Ali ti igraci igraju za platu?Ninkovic 30.oooeur,Milijas slicno,onaj Mijailovic za 7.000eur i svi ostali igraju za platu.Ne igraju za dzabe.A sta ce biti dogodine ili na kraju polusezone,kad vide da niko nije primio nista?Onda sledi rasulo i titula je opet CRNO-BELA!

Cofi

pre 10 godina

Au bog te mazo,pa jel ovo 30-ti igrac koga smo doveli ovo leto?Jel mi to pravimo dva tima od po 22 igraca,jer ostalo je dosta i starosedeoca.Za one koje do sada znam,stigli su Rakic,Mijailovic,Ninkovic,Pecnik,Kovacevic,Martinovic,Omega,Aruho,Onjilo,Mrdja,Rajkovic,Gogic,sad evo i Petkovic,ako nisam nekoga zaboravio,to je 13 do sada dovedenih novih igraca,plus par njih iz podmlatka koji su prikljuceni,plus vecina onih od ranije,pa koliko to mi igraca sada imamo?I od toliko igraca,daj boze njih petorica da imaju neki kvalitet i uz oporavljenog Lazovica i motivisanog Daudu,mi bi trebali biti jaci nego svih prethodnih sezona,bar mi se tako cini.I Savicevicu malom sto vise dati da igra.Bajkovicu i Vesovicu sto manje.

nick the dick

pre 10 godina

Covicu sta im to radis? Pa nece preziveti ove dane :) !!!
(Delija, 26. avgust 2013 19:54)

Ako vi uspevate da preživite 6 i 12 godina u dva sporta, valjda ćemo i mi nekako preživeti prelazak Petković u vaše redove!?
Stvarno si duhovno siromašan i napaćen čovek
(Grobar od malena..., 26. avgust 2013 21:01)

Boli,a? Pa ne može više na silu i otimačinu... Da li je on duhovno siromašan ili ne nije tvoja stvar. A ko je napaćen - vidi se iz tvog nick-a!
(Archibald, 26. avgust 2013 22:19)

Lepo ti je covek rekao Archibalde. Zasto se odmah ljutis? A jel' se iz tvog nicka vidi da si Englez?

Webber

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji . Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona! (balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Ma strucnjace sve mi ti znas...A sta smo mi vama krivi sto niste ucesnici LS, i gde su vam tih 98 miliona? Djura uzeo? Partizaj isto duguje velike pare ali ste se samo na Zvezdu okomili oko odlaska u drugu ligu, to su ciste frustracije...

HladanTush

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Kućo, 'esi ti meni dobro? Auuuu... spojio na masu :(

Prosvetitelj

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Prijatelju promasio si temu...ali ajde da ti neko pametan odgovori...Zvezda ima vise para jer kad proda igraca za 3 mil, 3 mil ide klubu...a Partizan kad proda igrace za 98 mil, 2 mil ide klubu...a ostatak cuva djura....ili vise ne cuva....uzgred ne verujem da partizan duguje manje od 35 mil...sto ti dodje isto s obzirom na velicine klubova koje poredim i njihove mogucnosti.....

frizura kosta

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

eee, pa pitaj djurica :)

Nen-k

pre 10 godina

Zvezdasi ajde recite kada ce da vam dosadi da se samo rugate,pretite i obecavate 'titule' i 'bolje dane'!!
Ja da sam Delija pa vec bi se plasioi stamota bi me bilo da se pretim boljim danima,dominacijom i obecanima boljih dana!
Godinama bez titula,godinama bez Evrope,godinama bez talentovanih igraca,dugovi do guse,i jos hiljade raznih problema a vi se i dalje pretite...prosto ste smesni i treba da vas bude sramota!! VERUJEM DA PO FORUMIMA IMA PRAVIH RAZUMNIH NAVIJACA KOJI SE SRAMOTE KOMENTARIMA VAS VECINE!! Totalna sprdnja!!

Flynn

pre 10 godina

(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Nema ni Partizan para. Ako ce vec da mu se duguju pare bolje da igra za klub koji voli, za klub gde ce na svakoj utakmici imati neverovatnu podrsku pravih, a ne internet navijaca, podrsku od koje ce da ga prodju zmarci. Zasto mislis da su igraci kalibra Ninkovic i Pecnik u Zvezdi?

Delija

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51) Samo mi reci da li ti treba bensedin da se smiris ili maramice da obrises suze?

runner

pre 10 godina

Pa šta!? Je l' to automatski znači da će Zvezda biti šampion? U januaru 2012, zbog poznatih nesuglasica na relaciji Krstajić-Uprava, Zvezda je neometana od FK Partizana kupila, malte ne, pola omladinske reprezentacije Srbije. Maksimovića, Krnetu, Milunovića, Milivojevića, Pantića i pored njih Kasalicu i Mirića i je l' bila šampion? Nije! Sem Milojevića i Pantića i donekle Kasalice, ostali se nisu bog zna kako proslavili. Ako je Petković deklarisani delija, za FK Partizan je i bolje da nije u njegovom timu jer je fudbal u Srbiji još uvek daleko od profesionalanog.

Blabla

pre 10 godina

Na koju foru moze Zvezda koja nije osvojila titulu zadnjih 6 godina da kupuje sve igrace sad ? Izgleda da cim se promenila vlast odma mora da se menja i prvak drzave.

Danubewalker

pre 10 godina

Svi mladi igraci koji dolaze u Zvezdu ce svoj supertalenat potvrditi kao Darko Lazovic.Pozdravljam sto prelazi u Zvezdu,bice clan najmnogobrojnije ekipe,ekipe koja treninge vrsi u dve-tri smene.Da vredi,bio bi vec u inostranstvu,opstepoznato je da strani klubovi kod nas imaju bolje skaute od Partizana i Zvezde.

vlajzi

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Izvini sto imas tugu 6 godina dugu. Ili 12... biraj! A bice jos 4, tek da vam pokazemo da vam Tole nista nije bio kriv kad smo vas napumpali u proslom derbiju... A bas ste se bili ponadali da mozete do titule. Mada, Covic kaze da postoje indicije da je u tom derbiju Tole mrdao partizanov gol, pa igraci Zvezdane nisu mogli da pogode! hahahahahahah

Dejan SLO

pre 10 godina

tako se radi...svaka čast. a što se tiče grobara...grobari se vraćaju na mesto na koje im pripada...u debelu hladovinu CRVENE ZVEZDE. nema toleta nema partizana.

don Nebojša

pre 10 godina

grobarčići shvatite da mi dugujemo bankama i na ime poreza oko 30 miliona a vaš dug je odavno prešišao naš.đura i kompanija vas je uništila.u ovom trenutku zvezda je mnogo jača od vas na svim poljima.sa dolaskom rajkovića konačno ćemo se rešiti cirkuzanta bajka.vešović na klupu a petko da gađa onjila,daudu ili mrđu.mijailović uz levu aut liniju.štoperi su i dalje problem,omega i arauho a lazić na klupu.o krneti je smešno i pričati.aca tenk zadnji.nine plej.pečnik je bolji od milijaša samo još malo utakmica i više snage.ako ne kupimo nekog umesto mikija za naše oranice dobar je i on.onjilo je 5 godina u srbiji i treba mu dati pasoš.uz nega dauda a mrđa obavezno u igru da ulazi oko 60 minuta.kad se vrati lazović to će već biti bruka tim.igramo u napadu ok ali odbrani je trebao remont.a za kraj,šta je petko rekao ovima sa šarenog lavora,IIISSSSSAAAA

Hajduk Kula

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji . Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona! (balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51) Zvezda je duplo manje duzna od Partizana za porez (drzavi),za to je nadlezna drzava.A sto se tice ostalog duga,prema bankama i ostalim poveriocima za to je zaduzen PRIVREDNI sud.

ime

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

Ha haha koliko volimo kad ovako letite ,i tako svako leto vec 6 godina u fudbalu,12 u kosarci...i onda krene za Vas tuzna realnost...par losih rezultata i op..evo je smena trenera...Pa u proseku menjate 6 trenera po sezoni u ova dva sporta..

Lav

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

Pa do juče je bilo "namerno je pravio kartone", a sad "kažnjavali ga kartonima". E stvarno, vi imate pripremljenu priču za bilo koji ishod. I tako godinama. U stvari od avusta do avgusta..

AHA

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Jel nam ovo na osnovu iskustva kazes?
Mislim, vi titule osvajate svake godine, a pehar ipak nekako zavrsi u sali institucije !

zoran

pre 10 godina

Bas me interesuje kao je on Zvezdin, a ugovor sa Partizanom vec potpisan 10000000%. Hmmmm...bas interesantno.
Kako vas neko lozi....uzas...

Tišu pakšu!

pre 10 godina

(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)
Ti si "zv(j)ezdaš" M92. Donedavno si navijao za Želju ili Sarajevo, a nedeljom ujutru za Pofalićki ili Radnik iz Hađića, a sad se praviš većim katolikom od Pape.

darkwood

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

uspeo si da povezes crveni igraca ofk beograda na utakmici sa cukarickim,sa partizanom?! svaka,ali svaka ti cast,od paranoje je jako tesko izleciti se,ali ima leka i zelim ti da ga pronadjes...

Covic dominira i to je istina

pre 10 godina

Covicu unistavas ove grobare bre :) Inace Petko je odlican bek,ima dobar centarsut.Dobrodosao Petko,izabrao si pravi klub sa najboljim navijacima na svetu.Moze se reci da imamo najbolji tim u Srbiji u ovom trenutku

Sabre

pre 10 godina

Buaaahahahahaha, sve sve, ali najjace mi je sto vec 10 godina unazad citam iste komentare na pocetku sezone: jedni se loze i nadaju se (iako nikako da prebrode sezonu kupanja), drugi cute i trpe.
A na kraju prvi razocarani i placu, a drugi pevaju.
E sad, nije mi jasno zasto placu? Mislim, posle toliko godina se naviknes da budes drugi. A oni se josuvek nadaju! Skidam kapu za upornost... :D
(Malteska pudlica, 26. avgust 2013 20:22)

Skroz si u pravu matori.. samo zaboravio si na jednu stvar, pa da te podsetim - Tolence vam ide u decembru.. mozda vam jos i namakne jednu oprostajnu titulu ali posle toga se vi ponovo navikavate kako je biti drugi.. ako i dotle dogurate ;)

PS ako je ovo istina, odlican potez zvezde.. mali je odlican, a i Vesovic ce onda moci opet na krilo, gde se realno bolje snalazi.

Labud

pre 10 godina

NastyB - obozavam ovakve komentare. Partizan nikog nije prodao (osim Mijata, Save, Zahovica, Bate i jos mnogo drugih). To ti mozes da prepisujes komentare svojih kolega DELUDED maloletnika, ali ima nas koji prozivesmo to doba, i koji se dobro secamo.

posmatrac

pre 10 godina

Ponavlja se sezona kada je Zvezda "nakupovala" gomilu igrača ali iz inostranstva. I jedva su ih se rešili. Sad su ove domaće "kupili" ali šta će biti kada dođe vreme za rate i plate ?

Mister No

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)
Lele brate vi ko Mesija da ste kupili. Mislim da cete od srece da se upiskite u gace :D

Miksi

pre 10 godina

Bravo mali IMA NEŠTO ŠTO NOVAC NE MOŽE DA KUPI / Đurđević je bio na severu protiv Černomoreca - Đurđeviću kreni stopama - tvog klupskog kolege Petkovića ~ džaba novci jer Zvezda je Zvezda
...... jer lepo reče ona pesma ''sad kad si najgora na svetu,nema veze volim te'' !!! Đurđeviću čekamo te !

Milos

pre 10 godina

Dace Bog da ode u Zvezdu! Ionako je Vasilic iz Slobode doktor fudbala za njega. Kada sam cuo da Zvezda dovodi Vasilica ako on dodje u Partizan totalno sam se smorio jer je on bolji igrac od Petkovica. Slobodno neka ide u Zvezdu! Zvezdi Petkovic, nama Vasilic i svi srecni, svi zadovoljni.

Nenad

pre 10 godina

@Next season

Daj Boze da se to desi.Ali to je moguce isto koliko je moguce da se Ronaldo do kraja prelaznog roka vrati u Junajted.
Samo da podsetim da je i Volkov bio zvezdas pa se "predomislio".

Nenad

pre 10 godina

Nema nista od toga Djura povecava ponudu i procente. :D
Polako rodjaci daleko je septembar. :D
Jos ce tu biti kojekakvih dolazaka i odlazaka.

ljutko

pre 10 godina

samo mi onda nije jasna jedna stvar :) kako na transfermarket.de pise da je on igrac partizana :P :)
http://www.transfermarkt.de/en/marko-petkovic/transfers/spieler_156722_938208.html

Babin_zub

pre 10 godina

@Kako Zvezda 1992. rasproda šampionsku generaciju za ogromne pare, a Partizan nikoga godinama, a 1993. Zvezda u dugovima, a Partizan gradi Zemunelo, zahvaljujući, gle čuda, predsedniku Partizana koji je bio i premijer Srbije, drugi čovek Miloševićevog režima...
(NastyB, 26. avgust 2013 20:15)

Ko vam je kriv sto ste procerdali pare od Panceva, Prosineckog, Savicevica... Da nije mozda Tole? Vatikan, ko?
(radna grupa, 26. avgust 2013 20:58)


Prosto nisam mogao da ne odgovorim na ovaj komentar. 90% novca od prodaje Zvezdine zlatne generacije je uzela drzava kako bi punila budzet tada opterecen ratom i sankcijama. Budzet je punjen i crnim trzistem nafte i cigareta, drzava u drzavi koja je izdrzavala drzavu. Uzimalo se odakle god se moglo.
A sto se ovog momka tice, nije mi jasno ni ko je ni otkud mu vrednost milka evra. Po cemu on to,jos bek, vredi toliko? Previse je to za bilo koji klub. Mislim da je to bacanje para jer se na njemu nece nista zaraditi.

cartmanx

pre 10 godina

(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 21:48)

Evo ja sam jedan od onih koje toliko "boli" a koji je odgovorio na tvoj komentar zato sto je olicenje ostrascenosti mnogih kojih ima posteno na obe strane(ne vidis bre ni prst pred okom), pa cu umesto one tvoje "case vode" da popijem pivo-od "muke" naravno!

emirati

pre 10 godina

Neje mi namera da blatim igraca,ali bio sam malodusan kada sam procitao da dolazi u Partizan.
Nama treba iskusan igrac 25,26 godina ! Videli ste i sami sta znaci iskustvo posebno u odbrani !!

Milan Krusevac

pre 10 godina

ZVEZDA JE UZELA RAJKOVIĆA,SADA I OVOG MALOG,PA SE JA PITAM GDE JE NJIHOVA FUDBALSKA ŠKOLA.MENE JE STRAH DA NE UPROPASTE OVU DECU KOJU JE NEKO DRUGI STVORIO

balans mora da se odrzi

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)

a

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!

кад си био дете мало...

pre 10 godina

"Нек` нам Бог да среће да се врате дани,
славни дани наше прошлости!
Да и деца наша на Маракани
радују се светској титули!"
СРБИЈА ИМА САМО ЈЕДАН ВЕЛИКИ ФУДБАЛСКИ КЛУБ!
70% Србије навија за Звезду! Зар сте стварно мислили да ћете крађама и отимачином успети да фалсификујете историју, да убедите били кога да сте озбиљан клуб?

bojan

pre 10 godina

70%srbije navija za zvezdu hehehhe...to je oko 4000000ljudi hehhehehe...na stadion dodje koliko??? 12000do 200000 koliki je to procenat...???joj mucenici jedni...

zuga

pre 10 godina

Pametan potez uprave Partizana sto je pustio mladog Petkovica na kaljenje u Zvezdu. Ako bude nesto vredeo mozemo da ga dovedemo dogodine za ligu sampiona

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

Najveci klub u ovom delu Evrope je Steaua Bukurest koja je sve osvojila kao zvezda cak i vise,a jedino sto je veliko kod vas je vas ego i visemilionska dugovanja...

Archibald

pre 10 godina

Covicu sta im to radis? Pa nece preziveti ove dane :) !!!
(Delija, 26. avgust 2013 19:54)

Ako vi uspevate da preživite 6 i 12 godina u dva sporta, valjda ćemo i mi nekako preživeti prelazak Petković u vaše redove!?
Stvarno si duhovno siromašan i napaćen čovek
(Grobar od malena..., 26. avgust 2013 21:01)

Boli,a? Pa ne može više na silu i otimačinu... Da li je on duhovno siromašan ili ne nije tvoja stvar. A ko je napaćen - vidi se iz tvog nick-a!

Ivan Banovo brdo

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Ja bih voleo da nas vrate dva ranga nize da vidite da bi i na te utakmice dolazilo po 20 hiljada ljudi. Nama nisu bitni ni igraci, ni pojacanja, ni titule, ni Covici, ni Karadzici da bismo voleli svoj klub sto se za vas ne moze reci. Jedna stvar mora da ti bude jasna - ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!

grobar

pre 10 godina

Jak mi igrac, evo sav sam u suzama ne mogu da prezalim Marka Petkovica.Aksentijevic je za njega Bane Ivanovic.
Pitacu ga posle derbija kad vas nakantamo 5:0 da li mu je Zvezda sve i kad ne bude imao leba da jede.

Grobar od malena...

pre 10 godina

Covicu sta im to radis? Pa nece preziveti ove dane :) !!!
(Delija, 26. avgust 2013 19:54)

Ako vi uspevate da preživite 6 i 12 godina u dva sporta, valjda ćemo i mi nekako preživeti prelazak Petković u vaše redove!?
Stvarno si duhovno siromašan i napaćen čovek

Kramer

pre 10 godina

Kazu a navijaci najsrbskijeg kluba sto nose tursko ime Delije im veruju,da je vecina ovih igraca dosla za dzabe tj.kao slobodni igraci.Ok.Ali ti igraci igraju za platu?Ninkovic 30.oooeur,Milijas slicno,onaj Mijailovic za 7.000eur i svi ostali igraju za platu.Ne igraju za dzabe.A sta ce biti dogodine ili na kraju polusezone,kad vide da niko nije primio nista?Onda sledi rasulo i titula je opet CRNO-BELA!

Katarina

pre 10 godina

Navijam za BAYERN da ne bude zabune ali zna se sta je sta a ZVEZDA je ZVEZDA - i to je neosporno! Zvezda je San svakog decaka koji prvi put vidi loptu. Ponavljam, navijam za Bayern, ali i vrapci na grani kao i ja znamo da je Zvezda najveci klub Balkana. I po istoriji a i po snovima mladih nada. Volela bih da CEO SRPSKI FUDBAL VRATI ONAJ SJAJ!

radna grupa

pre 10 godina

@Kako Zvezda 1992. rasproda šampionsku generaciju za ogromne pare, a Partizan nikoga godinama, a 1993. Zvezda u dugovima, a Partizan gradi Zemunelo, zahvaljujući, gle čuda, predsedniku Partizana koji je bio i premijer Srbije, drugi čovek Miloševićevog režima...
(NastyB, 26. avgust 2013 20:15)

Ko vam je kriv sto ste procerdali pare od Panceva, Prosineckog, Savicevica... Da nije mozda Tole? Vatikan, ko?

ja

pre 10 godina

E pa došlo neko drugo vreme,neka grobari vide da to što su"dominirali"nije bilo do njih.Radili su šta su hteli,sad više nema žutih i jakog sps,Ružića,Tadića....Malo otrežnjenja neće škoditi!

Delije Dorcol

pre 10 godina

Nema vama pomoci...,,.,
Uzalud trud dzaba vam sve......
(Dorćol voli Partizan, 26. avgust 2013 19:49)

Dorćol voli partizan??? Hahaha vic dana...druže jesi ti prošao skoro dorćolom ili živiš za tastaturom? Dorćol je ceo crveno-beo!!!

saša

pre 10 godina

Ma tako je bre, samo bahato i bezobrazno, da se zna ko je Real a ko real sosijedad, Lane dolazi za koji dan, jos kad se Laza oporavi, bice veselo, ko Stojadina ne poznaje nezna o cemu pricam, delije spremite se za jos dve bombe, jedna u fudbalu, jedna u basketu, provereno u Maderi pre neki dan, pssssst...

Zvezda mi je sve Zvezda zivot je

pre 10 godina

Najnovija vest:Petkovic je zvao celnike partizana i rekao ZVEZDA MI JE SVE ZVEZDA ZIVOT JE SRCE MOJE JE UVEK UZ TEBE ZVEZDO VOLIM TEE ! I tako su pregovori istog casa prekinuti i Marko Petkovic prelazi u Crvenu Zvezdu klub za koji navija od malena.

Samo jedno ime znam, Karadzic Tomislav

pre 10 godina

Uh sto volim ove "mobilizacije" i "evropske" zvezde, ahahhah. Pa bilo bi dosadno da je drugacije, berba usiju ne bi bila toliko zanimljiva.

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Znaci, stvarno je grobarima knedla u grlu cim na moj komentar im 20 odgovora :) Petkovic je dobar igrac, zmaj u odnosu na Vesovica i Aksentijevica... Bez nervoze, grobari, Tole je jos tu :)) Jos malo, jos malo. Redom danas brane tata Toleta Bjekovic, Ruzic i sad se cak javio i Vujosevic. A zasto? Organizujte velelepni ispracaj voljenog vodje na lavoru, doci ce i 10.000 grobara, ako vas toliko ima. Petko, dobrodosao !

Soko

pre 10 godina

Mislim da je Petkovic sasvim dobar igrac ali ako stvarno zeli u Zvezdu iz emotivnih razloga nista mu ne zameram a takodje ni upravi Partizana . Takodje smatram da ni sa kim ne mozemo pravit finansiski nepovoljne ugovore Zvezda moze iz dva razloga jedan je ako stoji drzava iza nje i drugi ako ne stoji bankrotirace pa nije ni vazno kolko ce propast poverioci. Mi na zalost ili srecu nemamo ni jednu od ovih privilegija.

Miroslav

pre 10 godina

Marko, i kod tebe je odlučilo srce, tamo su navijači koji imaju dušu, koji će te nositi do neslućenih visina gde možeš iskazati sav svoj talenat. MARKO dobro došao na marakanu.

u nedogled

pre 10 godina

vest- Petkovic potpisao za Partizan,komemtari grobara : Kakav je igrac,to nam je trebalo,napokon dobro pohacanje i t.d. Danasnja vest,komentari : ma i ovako je smesan igrac,ma ni ne treba nam i t.d.
smesni navijaci jos smesnijeg kluba. Zvezda je za vas institucija! Mada,moram priznati,u kompleksima ste neprevazidjeni

Musper Kasper

pre 10 godina

Ovo je realno* Realno je i to da vas stalno dobijamo u derbiju, i to u onima koji odlucuju sampiona, pa me zanima je l' i vi igrate rekreativno protiv nas ili smo mozda bolji? ;-)

Rodio se novi Delija !

pre 10 godina

БОМБА:Марко Петковић члан генерације која је освојила ЕП за младе,требао је вечерас у 21.00 потписати уговор са партизаном,међутим Марко је назвао управу Партизана поручивши им:ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ,ЖАО МИ ЈЕ!

ТАКО ЈЕ МАРКО ПОСТАО НОВИ ЧЛАН ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!!

Shone

pre 10 godina

Pazi ti ove delije znaci ja ne verujem,otkad se pojavila vest da Petkovic navodno prelazi u Partizan pisali su kako je Petkovic kiksara,kako je drvo od igraca a sad kad se pojavila vest da prelazi u Zvezdu sad im odjednom valja,sad misle da je Majkon.

Dejan SLO

pre 10 godina

tako se radi...svaka čast. a što se tiče grobara...grobari se vraćaju na mesto na koje im pripada...u debelu hladovinu CRVENE ZVEZDE. nema toleta nema partizana.

NastyB

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Kako Zvezda 1992. rasproda šampionsku generaciju za ogromne pare, a Partizan nikoga godinama, a 1993. Zvezda u dugovima, a Partizan gradi Zemunelo, zahvaljujući, gle čuda, predsedniku Partizana koji je bio i premijer Srbije, drugi čovek Miloševićevog režima...

PWC

pre 10 godina

Grobari, čujem da Đurđević potpisuje za Partizan? Jeste li 100% sigurni? Ili 99%? Ahahahahahahaaaaaa. Ovo je nezabeleženo u istoriji fudbala.

Labud

pre 10 godina

E a sta cemo sa salvom komenrara kako mu je naredjeno iz partizana da pravi crveni. samo pokazuje kako je u srbiji jezik uvek bio brzi od pameti a senzacija i interesi bitniji od istine. kad sam bio mali tako je cz uvek otimala igrace partizanu. za mene ovo nije nista novo.

Sabre

pre 10 godina

Buaaahahahahaha, sve sve, ali najjace mi je sto vec 10 godina unazad citam iste komentare na pocetku sezone: jedni se loze i nadaju se (iako nikako da prebrode sezonu kupanja), drugi cute i trpe.
A na kraju prvi razocarani i placu, a drugi pevaju.
E sad, nije mi jasno zasto placu? Mislim, posle toliko godina se naviknes da budes drugi. A oni se josuvek nadaju! Skidam kapu za upornost... :D
(Malteska pudlica, 26. avgust 2013 20:22)

Skroz si u pravu matori.. samo zaboravio si na jednu stvar, pa da te podsetim - Tolence vam ide u decembru.. mozda vam jos i namakne jednu oprostajnu titulu ali posle toga se vi ponovo navikavate kako je biti drugi.. ako i dotle dogurate ;)

PS ako je ovo istina, odlican potez zvezde.. mali je odlican, a i Vesovic ce onda moci opet na krilo, gde se realno bolje snalazi.

muamua

pre 10 godina

ahahahah ovo boli kaZu navijaci zvezde...hehehe ja kao grobar nisam ni razmisljao o ovom igracu ali bi me strasno bolelo to da mi tim ne osvaja nijednu tituli u nasim najgledanijim sportovima 6 i 12 godina...to bi mi tesko padalo pa bi mi verovatno i ovakva vest davala malo srece sve do kraja prvenstva gde bi mi jedina radost bila ta da kadu da go u poslednjoj sekundi u derbiju gde bi se radovao tome ,a smejao onome kojo osvaja titulu i tako 6godina ...smrc

muflon

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

majstore da nije bilo rata crvena zvezda bi nastavila niz koji je počeo 91. i 92. godine i bila bi standardni učesnik lige šampiona. a možda bi za sobom povukla i partizan na osnovu koeficijenta. tako da ako je do pravde, mora se poći od početka, od trenutka kada je veliki klub, kakav je zvezda bila do 92., počeo da propada. sad da li planski ili ne u to ne bih da ulazim.

Covic dominira i to je istina

pre 10 godina

Covicu unistavas ove grobare bre :) Inace Petko je odlican bek,ima dobar centarsut.Dobrodosao Petko,izabrao si pravi klub sa najboljim navijacima na svetu.Moze se reci da imamo najbolji tim u Srbiji u ovom trenutku

Soko

pre 10 godina

Kao navijac Partizana svaka cast Zvezdi na obimnoj kupovini ima samo mali problem sto u martu ceka je strajk igraca zbog zaostalih obaveza.

Milos

pre 10 godina

Dace Bog da ode u Zvezdu! Ionako je Vasilic iz Slobode doktor fudbala za njega. Kada sam cuo da Zvezda dovodi Vasilica ako on dodje u Partizan totalno sam se smorio jer je on bolji igrac od Petkovica. Slobodno neka ide u Zvezdu! Zvezdi Petkovic, nama Vasilic i svi srecni, svi zadovoljni.

branko.grobar

pre 10 godina

a kad cuju jos za laneta i milicica ,karadzic i vujosevic ima da dobiju pritisak 300 sa 200.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crni_redstar, 26. avgust 2013 20:47)
Pretpostavljam da ce Milicic igrati CENTRAHALFA a Lane 4-ku?!!Axaxaxaa...znas sta mene kopka,samo da jos to dozivim: sta cete,kukala Vam majka,ako i ove godine,nakon svih pritisaka,punjenja budzeta nekih novoosnovanih klubova itd...ne uzmete ni fudbal ni kosarku...Pa,ja bih se samoubio... Majke mi,ali majke mi...da Vas nema ja se ne bih imao cemu nasmejati...COVICU LEGENDO ... P.S.Dva dana bez saopstenja...Pa.molim Vas ... nedostaje mi !!

Ovo je realno

pre 10 godina

Odgovor na dole napisani komentar da Zvezda treba dva ranga niže@ Da je ovo normalna država Partizan bi zbog duga državi na ime poreza od 10 miliona evra bio u beton ligi kao Rendžers po istom principu. Zvezda državi duguje 2 i po miliona a ostali dugovi su dugovi prema bankama kao što imaju svi klubovi Evrope. Da je ovo normalna drzava momentalno bi bilo istrazeno kako je moguće da Partizan koji je u proteklih 10 godina zaradio 120 miliona evra od prodaje igrača plus jedno 40 miliona od 2 učešća u Ligi šampiona (novac od UEFE, tv prava, sponzori) ima dug od 25 miliona evra (10 miliona državi)? Verovatno je dug veći pošto je ovo podatak od 31.12.2012. U istom periodu (10 godina unazad) Crvena zvezda je od prodaje igrača zaradila 50 miliona evra i nije imala učešća u Ligi šampiona. A još da se ispitaju kako je moguće da pola lige igra rekreativne utakmice sa Partizanom a isti ti klubovi lome se po terenu protiv Zvezde... Sve bi to bilo interesantno ispitati pa bi valjda bilo jasno i kako je došlo 6 uzastopnih titula. Molim Vas objavite komentar, istine radi! Veliki pozdrav

Dan Australia

pre 10 godina

Mislim da ga je Djajic nazvao I reko mu :"dete pa neces valjda da igras Za klub da te gleda 1500 navijaca"hahahaha to je bilo dovoljno a onda mu je rekao:"pa dete nemoj da ti kimi bude trener"hahahahaZvezda!!!!

Malteska pudlica

pre 10 godina

Buaaahahahahaha, sve sve, ali najjace mi je sto vec 10 godina unazad citam iste komentare na pocetku sezone: jedni se loze i nadaju se (iako nikako da prebrode sezonu kupanja), drugi cute i trpe.
A na kraju prvi razocarani i placu, a drugi pevaju.
E sad, nije mi jasno zasto placu? Mislim, posle toliko godina se naviknes da budes drugi. A oni se josuvek nadaju! Skidam kapu za upornost... :D

Marko

pre 10 godina

E pa došlo neko drugo vreme,neka grobari vide da to što su"dominirali"nije bilo do njih.Radili su šta su hteli,sad više nema žutih i jakog sps,Ružića,Tadića....Malo otrežnjenja neće škoditi!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 26. avgust 2013 21:48)
"We were born with eyes so we think we can see.
Not knowing we're blind, we beleive everythin'."

ja

pre 10 godina

sad nema navijaca da pricaju kako je Petkovic dobio 2 zuta za 7 minuta, jer ionako prelazi u Partizan a tako Tole zadaje udarac Terzicu, sta sad cigani ??? jel mozda to sad ipak Dzaja radi ?

Lotar Mateus

pre 10 godina

Ne sećam se kad sam se bolje zabavljao za vreme prelaznog roka!!! Ludilooo!:-)))
(Goran, 26. avgust 2013 19:39)

To ti je jedina zabava koju ces imati ove godine.

Boxy

pre 10 godina

Ovo ne moze da boli, jer nije ni potpisao za Partizan. A sto su se ovi u FK Partizan zaleteli, to je zato jer su ne ozbiljni. Elem, i da boli ne boli vise nego vas Stojkovic!

Nenad

pre 10 godina

Nema nista od toga Djura povecava ponudu i procente. :D
Polako rodjaci daleko je septembar. :D
Jos ce tu biti kojekakvih dolazaka i odlazaka.

Miksi

pre 10 godina

Bravo mali IMA NEŠTO ŠTO NOVAC NE MOŽE DA KUPI / Đurđević je bio na severu protiv Černomoreca - Đurđeviću kreni stopama - tvog klupskog kolege Petkovića ~ džaba novci jer Zvezda je Zvezda
...... jer lepo reče ona pesma ''sad kad si najgora na svetu,nema veze volim te'' !!! Đurđeviću čekamo te !

Gojko (.)(.)

pre 10 godina

Петковић , који је данас требало да обави лекарске прегледе, а у току сутрашњег дана стави параф на двогодишњу вереност црно-белима, саопштио је у телефонском разговору челницима клуба из Хумске да не жели да пређе у Партизан, већ је поручио да му је Звезда све у животу и да због велике привржености црвено-белим бојама жели искључиво на Маракану.

Danubewalker

pre 10 godina

Svi mladi igraci koji dolaze u Zvezdu ce svoj supertalenat potvrditi kao Darko Lazovic.Pozdravljam sto prelazi u Zvezdu,bice clan najmnogobrojnije ekipe,ekipe koja treninge vrsi u dve-tri smene.Da vredi,bio bi vec u inostranstvu,opstepoznato je da strani klubovi kod nas imaju bolje skaute od Partizana i Zvezde.

Nen-k

pre 10 godina

Zvezdasi ajde recite kada ce da vam dosadi da se samo rugate,pretite i obecavate 'titule' i 'bolje dane'!!
Ja da sam Delija pa vec bi se plasioi stamota bi me bilo da se pretim boljim danima,dominacijom i obecanima boljih dana!
Godinama bez titula,godinama bez Evrope,godinama bez talentovanih igraca,dugovi do guse,i jos hiljade raznih problema a vi se i dalje pretite...prosto ste smesni i treba da vas bude sramota!! VERUJEM DA PO FORUMIMA IMA PRAVIH RAZUMNIH NAVIJACA KOJI SE SRAMOTE KOMENTARIMA VAS VECINE!! Totalna sprdnja!!

HladanTush

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Kućo, 'esi ti meni dobro? Auuuu... spojio na masu :(

Dragan

pre 10 godina

Neka ti je srećan put dečko, ne znam šta ti je Zvezdan obećao, ali nećeš se ti leba najesti tamo, niko nije. Nama takav i ne trebaš.

Vojkan

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Jedni dovode pojacanja, broje publiku, provociraju u sezoni kupanja... drugi igraju Evropu, osvajaju titule... klasika!
Tole, Tole, pa zasto im to radis???? :(

vlada

pre 10 godina

Meni, kao navijaču Crvene Zvezde, san se ispunio još 91. i 92. kada sam kao desetogodisnjak osetio toliku emociju,jednaku samo trenutku kada sam upoznao svoju suprugu i prvi put video svoje dete, da je sve posle toga jako smešno. Hvala ti Crvena Zvezdo što postojiš i za sve lepe i teške trenutke koje si mi podarila. Uz tebe sam postao bolja osoba. I dalje ću svakog vikenda isčekivati tvoje utakmice-jer kada ti igraš, sve staje. Dečko, ako je ovo istina-dobrodošao u klub kog navijači ne izdaju. Srećno

Delija

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51) Samo mi reci da li ti treba bensedin da se smiris ili maramice da obrises suze?

n

pre 10 godina

Ma kako god bude Partizanu trebaju stoper i napadac jer su otisli Ivanov i Mitrovic i moraju se popuniti te pozicije. Ostojic je pokazao da se na njega ne moze osloniti u odbrani a u napadu ostaju samo Fofana i Kojic, to je malo za citavu sezonu.

vlajzi

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Izvini sto imas tugu 6 godina dugu. Ili 12... biraj! A bice jos 4, tek da vam pokazemo da vam Tole nista nije bio kriv kad smo vas napumpali u proslom derbiju... A bas ste se bili ponadali da mozete do titule. Mada, Covic kaze da postoje indicije da je u tom derbiju Tole mrdao partizanov gol, pa igraci Zvezdane nisu mogli da pogode! hahahahahahah

Tišu pakšu!

pre 10 godina

(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)
Ti si "zv(j)ezdaš" M92. Donedavno si navijao za Želju ili Sarajevo, a nedeljom ujutru za Pofalićki ili Radnik iz Hađića, a sad se praviš većim katolikom od Pape.

zoran

pre 10 godina

Bas me interesuje kao je on Zvezdin, a ugovor sa Partizanom vec potpisan 10000000%. Hmmmm...bas interesantno.
Kako vas neko lozi....uzas...

Blabla

pre 10 godina

Na koju foru moze Zvezda koja nije osvojila titulu zadnjih 6 godina da kupuje sve igrace sad ? Izgleda da cim se promenila vlast odma mora da se menja i prvak drzave.

Tolle

pre 10 godina

@Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)


Kao sto nedavno replicirah nekome na jednoj kosarkaskoj vesti - Ovaj deo godine, kad se jos nista prakticno ne igra vec se daju izjave za medije, najavljuju ciljevi i pisu saopstenja, zaista ne mozemo da vam prismrdimo i gutamo knedle vec godinama.Jedini problem vam godinama predstavlja to sto jednom mora da pocne i da se igra....

ime

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

Ha haha koliko volimo kad ovako letite ,i tako svako leto vec 6 godina u fudbalu,12 u kosarci...i onda krene za Vas tuzna realnost...par losih rezultata i op..evo je smena trenera...Pa u proseku menjate 6 trenera po sezoni u ova dva sporta..

don Nebojša

pre 10 godina

grobarčići shvatite da mi dugujemo bankama i na ime poreza oko 30 miliona a vaš dug je odavno prešišao naš.đura i kompanija vas je uništila.u ovom trenutku zvezda je mnogo jača od vas na svim poljima.sa dolaskom rajkovića konačno ćemo se rešiti cirkuzanta bajka.vešović na klupu a petko da gađa onjila,daudu ili mrđu.mijailović uz levu aut liniju.štoperi su i dalje problem,omega i arauho a lazić na klupu.o krneti je smešno i pričati.aca tenk zadnji.nine plej.pečnik je bolji od milijaša samo još malo utakmica i više snage.ako ne kupimo nekog umesto mikija za naše oranice dobar je i on.onjilo je 5 godina u srbiji i treba mu dati pasoš.uz nega dauda a mrđa obavezno u igru da ulazi oko 60 minuta.kad se vrati lazović to će već biti bruka tim.igramo u napadu ok ali odbrani je trebao remont.a za kraj,šta je petko rekao ovima sa šarenog lavora,IIISSSSSAAAA

nick the dick

pre 10 godina

Covicu sta im to radis? Pa nece preziveti ove dane :) !!!
(Delija, 26. avgust 2013 19:54)

Ako vi uspevate da preživite 6 i 12 godina u dva sporta, valjda ćemo i mi nekako preživeti prelazak Petković u vaše redove!?
Stvarno si duhovno siromašan i napaćen čovek
(Grobar od malena..., 26. avgust 2013 21:01)

Boli,a? Pa ne može više na silu i otimačinu... Da li je on duhovno siromašan ili ne nije tvoja stvar. A ko je napaćen - vidi se iz tvog nick-a!
(Archibald, 26. avgust 2013 22:19)

Lepo ti je covek rekao Archibalde. Zasto se odmah ljutis? A jel' se iz tvog nicka vidi da si Englez?

My name is...

pre 10 godina

Ова управа ће нас без двојбе одвести у банкрот!
Па какве су то комбинације?
Дугова имамо у десетинама милиона, продали смо само Спајића, испали из Европе...
Мало је рећи да нешто није у реду... Опет се задужујемо и бојим се за нас васпитане у Звездаштву, да опет нећемо видети ништа од Звезде. Само нове промашаје, само нова вицешампионска места итд. итд.

Може ли некако да се акценат пребаци на омладинску школу, на инфраструктуру, на стезање каиша, на оздрављење клуба. Не знам како већина размишља, али више бих волео да скидамо дуг, градимо тим, доводимо најбоље младе и правимо нешто што ће доносити плодове за 2 године. Једнодушно да клуб има визију како даље, јер смо распали социјалистички клуб који се и даље тражи... Једино навијачи, њихова бројност и непоколебљивост су за изучавање на Институтима за социологију и психологију. Они су стварно на Звездиној разини.

Flynn

pre 10 godina

(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Nema ni Partizan para. Ako ce vec da mu se duguju pare bolje da igra za klub koji voli, za klub gde ce na svakoj utakmici imati neverovatnu podrsku pravih, a ne internet navijaca, podrsku od koje ce da ga prodju zmarci. Zasto mislis da su igraci kalibra Ninkovic i Pecnik u Zvezdi?

Ljubisa livac

pre 10 godina

Legendo, care, kralju! Vec si zavredio paznju i podrsku. Dzaba vam bre i 10 titula i sve pare, ko stvarno voli Zvezdu NECE preci kod vas. Odmah ga kupite, i u prvi tim. Odavno me neki nas igrac nije odusevio.

Srki

pre 10 godina

Nije mi jasno. Kao da dovode B.Ivanovica ili Dani Alvesa. Ima ovakvih na desetine. Sad ce Zvezda postati prvak zato sto ce dovesti Petkovica.

Prosvetitelj

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Prijatelju promasio si temu...ali ajde da ti neko pametan odgovori...Zvezda ima vise para jer kad proda igraca za 3 mil, 3 mil ide klubu...a Partizan kad proda igrace za 98 mil, 2 mil ide klubu...a ostatak cuva djura....ili vise ne cuva....uzgred ne verujem da partizan duguje manje od 35 mil...sto ti dodje isto s obzirom na velicine klubova koje poredim i njihove mogucnosti.....

Nenad

pre 10 godina

@Next season

Daj Boze da se to desi.Ali to je moguce isto koliko je moguce da se Ronaldo do kraja prelaznog roka vrati u Junajted.
Samo da podsetim da je i Volkov bio zvezdas pa se "predomislio".

Napaljenik

pre 10 godina

A i nije mi delovao kao Grobar...Eto vam ga imamo mi naseg Aksentija Neodbrambenog samo neznam odakle vam pare za toliki shoping...Ako ne uzmete titulu prdnuli ste u cabar nacisto...

Next season again

pre 10 godina

Kakve su ovo gluposti i sta nam svakodnevno gospoda novinari serviraju..... Sutra ce biti : preokret br.2 Petkovic ipak u Partizanu....

Webber

pre 10 godina

ako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji . Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona! (balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)


Ti ocigledno nemas veze sa fudbalom...

cartmanx

pre 10 godina

(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

uzeo bih "casu vode" zbog npr.Savicevica da mi je tada bila dostupna informacija da su ga bukvalno krili po hotelima i zamajavali da odustane od Partizana, sto je Dzajic potvrdio, kod I.Ivanovica. Ali za Coviceve maskarade kako u kosarci, tako i fudbalu, niti bih se radovao da je to (npr.nasa raspala uprava u FKP uradila).Jeste li Vi svesni koliko kujete u nebesa Covica vise nego soptvene legende koje su zaista mnogo dale Vasem klubu(Piksi,Savicevic,Prosinecki..) a ovaj prvo prividno napravi neke rezultate(cime god se bavio do sad, osim u svojoj fabrici-gde su trajni))a zatim za sobom ostavlja samo pustos!Covic "legenda"-e boze! Nama je ionako potreban stoper, napadac i rekao bih iskusniji vezni,poput Moreire ili Vukica!A ovo kupovanje Covica, kao i u kosarci-cisto u inat Partizanu je glupo i stetno po Vas klub ali jos vise po drzavu- jel pare mozda iz budzeta KC Srbije!

Mister No

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)
Lele brate vi ko Mesija da ste kupili. Mislim da cete od srece da se upiskite u gace :D

Webber

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji . Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona! (balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Ma strucnjace sve mi ti znas...A sta smo mi vama krivi sto niste ucesnici LS, i gde su vam tih 98 miliona? Djura uzeo? Partizaj isto duguje velike pare ali ste se samo na Zvezdu okomili oko odlaska u drugu ligu, to su ciste frustracije...

Boban

pre 10 godina

Iskreno...kao posten i veliki Partizanovac,voleo bi da se ovo desi.Mislim fa Partizan ne treba da ima nikakvog posla sa Zvezdanom Terzicem.
Toliko.

misa tumbas

pre 10 godina

sve su to krs igraci...odigraju jednu utakmicu I klub ih pumpa da ih uvali nekom...nema bre jednog u ligi da kazes da je stvarno igrac I da je razlicit od drugih ,svi su isti ko da ih pravi isti kalup...a mi se svadjamo zbog njih

darkwood

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

uspeo si da povezes crveni igraca ofk beograda na utakmici sa cukarickim,sa partizanom?! svaka,ali svaka ti cast,od paranoje je jako tesko izleciti se,ali ima leka i zelim ti da ga pronadjes...

M

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Tu casu smo napunili jos 2007 i nikako da je popijemo..

Babin_zub

pre 10 godina

@Kako Zvezda 1992. rasproda šampionsku generaciju za ogromne pare, a Partizan nikoga godinama, a 1993. Zvezda u dugovima, a Partizan gradi Zemunelo, zahvaljujući, gle čuda, predsedniku Partizana koji je bio i premijer Srbije, drugi čovek Miloševićevog režima...
(NastyB, 26. avgust 2013 20:15)

Ko vam je kriv sto ste procerdali pare od Panceva, Prosineckog, Savicevica... Da nije mozda Tole? Vatikan, ko?
(radna grupa, 26. avgust 2013 20:58)


Prosto nisam mogao da ne odgovorim na ovaj komentar. 90% novca od prodaje Zvezdine zlatne generacije je uzela drzava kako bi punila budzet tada opterecen ratom i sankcijama. Budzet je punjen i crnim trzistem nafte i cigareta, drzava u drzavi koja je izdrzavala drzavu. Uzimalo se odakle god se moglo.
A sto se ovog momka tice, nije mi jasno ni ko je ni otkud mu vrednost milka evra. Po cemu on to,jos bek, vredi toliko? Previse je to za bilo koji klub. Mislim da je to bacanje para jer se na njemu nece nista zaraditi.

posmatrac

pre 10 godina

Ponavlja se sezona kada je Zvezda "nakupovala" gomilu igrača ali iz inostranstva. I jedva su ih se rešili. Sad su ove domaće "kupili" ali šta će biti kada dođe vreme za rate i plate ?

Hajduk Kula

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji . Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona! (balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51) Zvezda je duplo manje duzna od Partizana za porez (drzavi),za to je nadlezna drzava.A sto se tice ostalog duga,prema bankama i ostalim poveriocima za to je zaduzen PRIVREDNI sud.

Blago Srbije iz predgradja

pre 10 godina

Pozdravio Vas Jokic, grobarcici. Bice jos pozdrava.

… TUN!
(zoran, 26. avgust 2013 23:04)
# Link komentara
Pa gde vam je taj Jokic,ima parne kartone,hahahah

Lav

pre 10 godina

tek sada je jasno zbog cega je dobio dva brza zuta kartona u proslom kolu... izgleda da nije bio poslusan... Bravo mali i dobrodosao u najveci klub u ovom delu Evrope!
(a, 26. avgust 2013 19:45)

Pa do juče je bilo "namerno je pravio kartone", a sad "kažnjavali ga kartonima". E stvarno, vi imate pripremljenu priču za bilo koji ishod. I tako godinama. U stvari od avusta do avgusta..

AHA

pre 10 godina

Gutanje knedli grobara se nastavlja :)) Posle najave odlaska voljenog vodje sad i ovo, a sutra trebala biti promocija :) I sve se to desava dok je Covic na odmoru, a zamislite kad se vrati :) Casu vode, grobari, uzmite po casu vode :)
(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 19:56)

Jel nam ovo na osnovu iskustva kazes?
Mislim, vi titule osvajate svake godine, a pehar ipak nekako zavrsi u sali institucije !

ljutko

pre 10 godina

samo mi onda nije jasna jedna stvar :) kako na transfermarket.de pise da je on igrac partizana :P :)
http://www.transfermarkt.de/en/marko-petkovic/transfers/spieler_156722_938208.html

emirati

pre 10 godina

Neje mi namera da blatim igraca,ali bio sam malodusan kada sam procitao da dolazi u Partizan.
Nama treba iskusan igrac 25,26 godina ! Videli ste i sami sta znaci iskustvo posebno u odbrani !!

Danilo

pre 10 godina

Jedini problem vam godinama predstavlja to sto jednom mora da pocne i da se igra....
(Tolle, 26. avgust 2013 22:11)

Braćo sa tamne strane Meseca, ovaj je ubo suštinu.
Sve do finiša, vi gorite kao u transu već 18 godina(12 košarka + 6 fudbal)a onda se ugasite u suzama.
Koliko smo vam samo igrača uzeli proteklih deset godina govore najbolje transferi jer tu nema Toleta, nema saopštenja, ima samo odnos 10:1 u našu korist.
P.S.Dečko je slušao svoje srce, ako je istina da je zvezdaš, i za to ima cena...

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

@ Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

Realno, ovaj deo tvog posta je apsolutno tacan.
Prvi deo posta koji nisam kopirao a odnosi se na kupovinu igraca i Zvezdin dug cu da prokomentarisem.
Sto se tice duga sve sto cu ti reci je da saberes Partizanov dug (20 miliona) i Partizanovu zaradu pa da to uporedis sa cifrom koju dobijes kad saberes Zvezdin dig i Zvezdinu zaradu (oko 40 miliona).Kad manji broj oduzmes od veceg dobices koji klub vise duguje i koliko (i jedni drugi nisu imali ozbiljne kupovine nego su dovodili slobodne igrace). Podseticu te da Zvezda ima mnogo vece rashode od Partizana zbog stadiona i broja zaposlenih.
Sto se tice malog Petkovica, on ima svoju fiksnu cenu (to je neka sica plus procenat od sledece prodaje). E sad ti se nadji na njegovom mestu i zamisli da trebas da biras izmedju 500 do hiljadu evra manje plate i neigranja za klub za koji navijas od malih nogu. Ako bi ti za hiljadu evra vise igrao u Zvezdi kao navijac Partizana, ti i ja nemamo sta da pricamo.

Nebojsa - Delija

pre 10 godina

Samo zna Dzaja da uzme partizanovcima igraca secam se kad je Darko Kovacevic bio na proslavi jesenje titule sa igracima Partizana tada su grobari hteli da naprave tandem Milosevic-Kovacevic cak su i sa Kovacevicem potpisali predugovor ali u junu je zavrsio u C.Zvezdi.

cartmanx

pre 10 godina

(zvezdas_rajvoSa, 26. avgust 2013 21:48)

Evo ja sam jedan od onih koje toliko "boli" a koji je odgovorio na tvoj komentar zato sto je olicenje ostrascenosti mnogih kojih ima posteno na obe strane(ne vidis bre ni prst pred okom), pa cu umesto one tvoje "case vode" da popijem pivo-od "muke" naravno!

frizura kosta

pre 10 godina

Kako klub koji je zaradion ovog leta 15 000 000 evra od prodaje igraca ne moze da ponudi vece pare od kluba koji nikoga nije prodao za vece pare unazad 7 godina i duguje 50 000 000 evra ? Ovo samo moze u Srbiji .
Da je uredjena drzava Zvezda bi zbog dugovanja bila vracena u 2 ranga nize ,a Partizan bi od prihoda koji u poslednjih 6 godina iznose 98 000 000 evra ! bio standardan ucesnik Lige sampiona!
(balans mora da se odrzi, 26. avgust 2013 19:51)

eee, pa pitaj djurica :)

runner

pre 10 godina

Pa šta!? Je l' to automatski znači da će Zvezda biti šampion? U januaru 2012, zbog poznatih nesuglasica na relaciji Krstajić-Uprava, Zvezda je neometana od FK Partizana kupila, malte ne, pola omladinske reprezentacije Srbije. Maksimovića, Krnetu, Milunovića, Milivojevića, Pantića i pored njih Kasalicu i Mirića i je l' bila šampion? Nije! Sem Milojevića i Pantića i donekle Kasalice, ostali se nisu bog zna kako proslavili. Ako je Petković deklarisani delija, za FK Partizan je i bolje da nije u njegovom timu jer je fudbal u Srbiji još uvek daleko od profesionalanog.

Labud

pre 10 godina

NastyB - obozavam ovakve komentare. Partizan nikog nije prodao (osim Mijata, Save, Zahovica, Bate i jos mnogo drugih). To ti mozes da prepisujes komentare svojih kolega DELUDED maloletnika, ali ima nas koji prozivesmo to doba, i koji se dobro secamo.

Zeleni Zub

pre 10 godina

Drago mi je ako je ovo istina, jer nam treba krsteni desni bek. Mada na zalost moram da se slozim sa odredjenim grobarima... nema smisla svojatati i slaviti titulu pre kraja sezone. Nadanje je OK, ali sve ovo moze da prsne kao balon od sapunice i da nam se obije o glavu. TL DR, prvo skoci pa reci hop.

Cofi

pre 10 godina

Au bog te mazo,pa jel ovo 30-ti igrac koga smo doveli ovo leto?Jel mi to pravimo dva tima od po 22 igraca,jer ostalo je dosta i starosedeoca.Za one koje do sada znam,stigli su Rakic,Mijailovic,Ninkovic,Pecnik,Kovacevic,Martinovic,Omega,Aruho,Onjilo,Mrdja,Rajkovic,Gogic,sad evo i Petkovic,ako nisam nekoga zaboravio,to je 13 do sada dovedenih novih igraca,plus par njih iz podmlatka koji su prikljuceni,plus vecina onih od ranije,pa koliko to mi igraca sada imamo?I od toliko igraca,daj boze njih petorica da imaju neki kvalitet i uz oporavljenog Lazovica i motivisanog Daudu,mi bi trebali biti jaci nego svih prethodnih sezona,bar mi se tako cini.I Savicevicu malom sto vise dati da igra.Bajkovicu i Vesovicu sto manje.

Milan Krusevac

pre 10 godina

ZVEZDA JE UZELA RAJKOVIĆA,SADA I OVOG MALOG,PA SE JA PITAM GDE JE NJIHOVA FUDBALSKA ŠKOLA.MENE JE STRAH DA NE UPROPASTE OVU DECU KOJU JE NEKO DRUGI STVORIO