Fudbal 105

Nedelja, 04.08.2013.

15:48

Gruba šala 'Grobara' sa Šćepovićem

Navijači Partizana grubo su se našalili sa napadačem svog tima Markom Šćepovićem, stavivši ga na 'prodaju' preko sajta 'Limundo'.

Gruba šala 'Grobara' sa Šæepoviæem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Srdjan

pre 10 godina

Slatko sam se smejao ovome i jos mi je smesno... ja sam zvezdas ali mi je stvarno drago sto nije u zvezdi, mislim da treba navijaci da se okupe i oteraju to iz kluba a pogotovo iz repke...

henry 013

pre 10 godina

Jes da je sala do bola,u prvi mah sam se smejo ko sumanut,ali posle mi je bilo zao coveka...
niko od nas se nebi lepo osecao da ga proziva i da mu se smeje cela drzava...ali sad kreator urnebesnog oglasa moze tako da nazulja da nije ni svestan,svi njegovi podaci su na sajtu limunda,nebi me cuduilo da mu stigne dopis iz nekog tuzilastva zbog zloupotrebe koriscenja lika u kakve god svrhe,nisam pravnik ali tako nesto odprilike moze da se navede u tuzbi...jednostavno,scepa je ugovorom vezan za partizan i svako koriscenje njegovog lika u bilo kakve svrhe zakonski je kaznjivo,tako da mili moji bice interesantno u narednim danima...

VM

pre 10 godina

@runner,bolje se bavi pomorandzama, nego fudbalom, a isto bih preporucio i Scepinju... Ne treba biti Murinjo pa videti da decko nema pojma... dovoljno je pogledati neki njegov "performans" na utakmici... ali istina... da nije prodao loptu Marselinju,verovatno ne bi ni dali gol u Bugarskoj...

Tekelija

pre 10 godina

Њега ће неко узети само ако уз њега иде и неки мираз.
Друге нема, правите фонд и да скупљамо паре...

Prljavo zanimanje, šta drugo

pre 10 godina

Nisu ovo nikakvi navijači Partizana, to je jedna sekta kojom netko, ko zna tko, komanduje i izdržava da rade protiv Partizana. Posle 1:1 u Bugarskoj, od 300 "komentara" 250 bavilo se Šćepovićem. Pametnima dosta.

Djoda

pre 10 godina

runner...Sladjanje ti li si,ili mozda Stefane? Decko,4 godine mi cekamo da nam pokaze to sto moze sa loptom,a sa pomorandzom ne sumnjam da zna,posto vise ima sanse da uspe na pijaci nego kao fudbaler!

razum

pre 10 godina

Gruba sala je videti Scepanicu, kako sa igracem manje seta po terenu. Gruba sala je kad Scepanica prima loptu u 16 izmedju tri protivnicka igraca, a treba da puca iz prve. Gruba sala je kad Scepanica uzima loptu I sam sutira slobodne udarce pored toliko tehnicara. Ovo nije sala vec zadnji pokusaj da ga se otarasimo.

marko

pre 10 godina

Molim vas neka se oglasi neko iz redakcije i neka prenese kakva je bila atmosvera i reakcije kad je stigla vest!
mislim da ce biti hit sledecih nekoliko dana,svi pricaju o tome..mogli bi ste i.serijal.da napravite od toga
Nisam se ovoliko smejao od rodjenja.Sat i jace nisam mogao da objasnim drugima sto se smejem

Boban

pre 10 godina

Ovo uopste nije smesno.Ovo je tuzno.Nema potrebe da se ovo radi jednom mladom coveku!Na kraju krajeva...on...niti sam sebe postavlja u tim...niti zove u reprezentaciju!Ali...mislim da je i uprava ovde kriva sto je dovela njegovog brata i sto nekako siluje! A ti Marko...spusti malo glavu dole,mnogo vise trci...i ako si dobar fudbaler...sve ce doci na svoje!
Svakako ne mozes sa arogancijom da promenis ljudima misljenje!

partizan4ever

pre 10 godina

Kada je taj isti Marko Scepovic svojevremeno promesao pola zvezdine odbrane i dao gol koji je odlucio ne samo derbi vec i prvenstvo,slavili ste ga u nebesa.Sada se sprdate sa njim,vi veliki navijaci i grobari.Bas me interesuje koliko ce vas biti u utorak,protiv Bugara,kada treba pomoci ne samo fudbalerima vec i kosarkasima.Pljujete klub,njegovo rukovodstvo i igrace koji su 6. titula uzastopno uzeli.Zamislite sta bi cigani dali da su u nasoj situaciji,koliko bi njihova ,,rupa,, bila puna,a i sada ih ima vise od nas,cak i na nebitnim utakmicama.Zapitajte se malo,da vam nisu ove silne titule u fudbalu i posebno kosarci, udarile u glavu,pa ste se razmazili i ostrvili,moji grobari? P.S. Da ne bude zabune,navijam za Partizan u svim sportovima,od kada znam za sebe,znaci preko 50 godina.

Che

pre 10 godina

U Zvezdi se nikada nije desilo da se tako pljuje neki igrac. Uzas (Branko Markovic, 04. avgust 2013 18:02)

Stvarno?Zasadjena mladica breze brani bolje od baletana Bajkovica

PEP

pre 10 godina

Kakve je on derbije resavao ?! Bacio obicnu povratnu loptu Vukicu, koji je izmesao celu odbranu i dao majstorski gol! Drugi gol je dao Scepovic i ko tu pominje mesanje odbrane?! Covek je izleteo sam ispred Bajkovica, Vilotic je kasnio, Bajkovic nije na vreme krenuo i ovaj uacio maltene u prazan gol! Na 45 utakmica dao je velicanstvenih 8 golova! Vise je dao Ivanov!
Ako vec mora da igra, odakle mu obraz da dva puta onako otima loptu kos slobodnih udaraca, koji su sansa za gol?! Dao jedan slucajan gol iz slobodnjaka na pripremama zimus i sad misli da je Bekam!
Posle toga svaki slobodnjak je izveo i svaki je zavrsio iznad gola!
Sreca nasa da nije igrao u derbiju jer bi oteo Jojicu i onaj slobodan udarac i naravno prebacio gol, a mi ne bi pobedili!

skywalker_2603

pre 10 godina

SVAKA CAST ONOME KO SE SETIO DA GA STAVI NA LIMUNDO SLATKO SAM SE NASMEJAO. ALI NJEGA MOZEMOI SAMO TAKO DA PRODAMI ILI DA GA PONUDIMO I NA E-BAY-U...

runner

pre 10 godina

Naravno da je ovo neslana šala vrsnih "poznavalaca" fudbalske veštine. Sve Murinjo do Murinja. Zbog njihove buke i galame Partizan se morao, hteo, ne hteo rešiti mnogih solidnih igrača poput Rače Petrovića, Milana Jovanovića, Aleksandra Miljkovića, Milana Lole Smiljanića, Stefana Babovića, Ostojića al' su im zato igračine ova muva bez glave Aksentijević, Luka, Volkov ili onaj Pauljević. Kovali su onog Muhameda Medu Kamaru u zvezde a čovek odigrao skoro sto utakmica za Partizan i nije dao ni jedan jedini gol, al' je zato na skoro svakoj utakmici vratio loptu protivničkom igraču u ili pred šesnaesterac. Ode u Drugu englesku ligu i niko više ne ču za njega. I da parafraziram Zlatana Ibrahimovića, ono što gore pomenuti igrači urade s loptom, Marko Šćepović će uraditi sa pomorandžom. A sad 'ajmo šopati minuse!

bucko

pre 10 godina

Stavite ga na ebay aukciji mozda vam upali.Pocetna cena 1€ .Kategorija:Sport/Fudbal/Oprema/Drugo/Precka...Evo ja cu prvi da ponudim 1, 19 € .

Branko Markovic

pre 10 godina

Iskreno... Ne mogu da verujem kakvi su takozvani navijaci. Decko je ceo zivot u klubu! Resavao je derbije, dao gol na Marakani, asistirao za gol. Bio igrac utakmice... U Zvezdi se nikada nije desilo da se tako pljuje neki igrac. Uzas

vasa

pre 10 godina

Scepovic - ogranicenih mogucnosti, ali jedini asistent u Razgradu.
(gunar, 4. avgust 2013 17:55)

Nije on bio asistent nego je dodao loptu Marselinju, koji je asistirao za gol!!!

Monarhista

pre 10 godina

STOP!
Ovaj momak je uradio jednu veliku stvar za srpski fudbal,pokazao je koliko je strucan nas selektor koji je za njega rekao da je novi Ibrahimovic,pametnom dosta.

Neutralac

pre 10 godina

Au menadzeru, medjunarodni, diplomirani, nisi primetio sarkasticni prizvuk tog komentara. Lepo si rekao. Kako da se ne smejemo gorim od nas kada nas prosto teraju na to. :D Salim, se, smejem se ironiji zivota i "kosmickoj" pravdi koja nastupa na licu mesta ;)

gunar

pre 10 godina

Menadzer diplmedj - sedi jedan, ne pratis na casu.

Grobari - majstori copy-paste akcija.

Scepovic - ogranicenih mogucnosti, ali jedini asistent u Razgradu.

Šćekići kroz vijekove

pre 10 godina

Kapa do poda momcima koji su osmislili salu,realno fazon je dobar!Nadam se da ce i do njega doci pa neka vidi sta mislimo o njemu...

Zlatan

pre 10 godina

Što ne objavište kako je glasio oglas, to je poenta! Valjda je neko uradio print screen na vreme, ja nisam, ali fora je bila odlična.

my way

pre 10 godina

meni je najjače što su ga stavili u kategoriju "dvorište i bašta" podkategorija "sadnice" hahha :D

mada je bih ga stavio u kolekcionarstvo...vredan primerak :D
(čović licitirao, 4. avgust 2013 16:29)

sadnice>prodajem drvo:)

ja

pre 10 godina

Pa prije dvije sedmice su navijaci Sarajeva istu stvar uradili njihovom napadacu Melunovicu,sa kojim je uprava odmah sljedeci dan raskinula ugovor.Tako da je ovo samo prepisano od strane grobara.
(Neutralan, 4. avgust 2013 16:53)

Rekose navijaci koji su prakticno kopija Delija

Groblje

pre 10 godina

Vi niste navijaci vi ste sramota za FKPARTIZAN!Scepovic je ponikao u Partizanu i da je najgori idrac nije zasluzio ovakve komentare,brzo ste zaboravili na njegova golove i asistencije koje komsinicu jos uvek bole!

Nas trojca

pre 10 godina

Brate evo da se javim za to pivo,ortak burazer i ja smo stavili oglas,pa ono javi se na komentare ostavi fb da ti pisemo i odemo na pivo :) hahahaahahah

promaja

pre 10 godina

Sta je tu grubo?
Grubo je i bolno gledati ovog kvazi... (i slicne) sta rade, bolje reci ne rade na terenu.

A sala jeste. Svaka cast grobari!!!!

igor

pre 10 godina

Ma dajte, kad sam video naslov pomislio sam da su mu napravili umrlicu ili neku slicnu morbidnost. Pa sta ako su se zezali sa njim, zeza se on sa zivcima navijaca partizana a nazalost i reprezentacije pa nikom nista

realno

pre 10 godina

Najgrublja sala je forsirati u reprezentaciji i Partizanu momka koji ne zna da sutne loptu i koji nema kvalitet ni za nasu ligu nego ga tata Sladjan progurao. A jos grublja sala Sinise Mihajlovica da ga nazove srpskim Ibrahimovicem. ;)

skeptik

pre 10 godina

Misko taksista trazio 10% transfera od dovodjenja trenera u Zvezdu.
Onaj ko odvede Scepovica iz Partizana treba da trazi 110% jer je taj veci mag od Hudinija i Dejvid Koperfilda zajedno.

Sinke Grof

pre 10 godina

Jel moze u ratama!? Stavite jos nekog u prodaju za 1200 dinara! Moze i dogovor! Npr.. Dvanaest mesecnih rata po 100 dinara da stavite i Fali Ramadanija da se prodaje van granica Srbije a kao povlasticu ko ga kupi dobije i Djurica dzabe!

Menadzer - DIPLOMIRANI MEDJUNARODNI

pre 10 godina

@Ovo je pravi primer neslane šale. U vreme kada se svi zajedno borimo protiv trgovine ljudima i imamo na stotine nestalih, da se ovako nešto dogodi, na očigled svih? I povrh svega, u pitanju je naš proslavljeni reprezentativac koji daje krv, suze i znoj za ovu zemlju i gine na terenu! Sram nas bilo, kakvi smo to ljudi postali...
(menađer, 4. avgust 2013 15:51)

Sram tebe bilo tako nepismenog. Ni naziv ne znas da napises zanimanja / radnog mesta koje si naveo.

Scepovicu idi i povedi i ovog "menadjera". Ahahahahaha.

Kazu ne treba se smejati gorima od sebe. Ja ih pitam, pa kako da se ne smejemo kad nas prosto teraju da im se smejemo?

Heroes

pre 10 godina

o je grobarski humor!!! mi smo avangarda! (delcha, 04. avgust 2013 15:59)

Tolika ste avangarda da fora sa prodajom igraca na Limundo ima bar 2 godine,

PEP

pre 10 godina

Onakvim bahatim otimanjem lopte kod slobodnih udaraca,koje NE ZNA da izvede je i zasluzio ovako nesto i neka ide vec jednom, zbog njegovog neznanja trpi ceo klub!

n

pre 10 godina

Scepovic mora vise napustiti Partizan, njegovo prisustvo na terenu iritira navijace. Secam se prosle godine ista je prica bila sa Babovicem, kao on je strasan igrac on ce svima nama pokazati to u Saragosi. I sta je bilo? Ovi iz Saragose ga isterali posle godinu dana.
Ni slucajno Scepovic ne sme igrati u utorak, neka kazu Veroni da je bio povredjen pa nije mogao igrati, mozda poveruju.

stranac

pre 10 godina

Nadam se da ce i njemu da padne na pamet da je fudbal timska igra i da treba dati golove ako nisi sposoban onda da pomognes drugome u timu da ga da, ako ni to, onda se treba skloniti, ko sto se ta aukcija sklonila. Navijaci ga opravdano prodavaju ako ne shvata gore pomenuto.

Simo-Mrak

pre 10 godina

Pravo da vam kažem, često uguglam vijest ovog portala: "Šćepović spreman za Škotsku", kako bih vidio onu njegovu facu (da ne kažem nešto grublje, jer mi ne bi objavili komentar), čitam genijalne komentare i smijem se. Ja u životu svom nisam vidio da se neki igrač više gura, a da istovremeno nema pojma. ALI NEMA POJMA! I što neko reče: najveća tragedija je što će on startovati protiv Hrvatske. Heeeeej, REPREZENTATIVAC!!! Guranje u Partizanu bih nekako i shvatio, ali reprezentacija...DRVO!

čović licitirao

pre 10 godina

meni je najjače što su ga stavili u kategoriju "dvorište i bašta" podkategorija "sadnice" hahha :D

mada je bih ga stavio u kolekcionarstvo...vredan primerak :D

Neutralan

pre 10 godina

Pa prije dvije sedmice su navijaci Sarajeva istu stvar uradili njihovom napadacu Melunovicu,sa kojim je uprava odmah sljedeci dan raskinula ugovor.Tako da je ovo samo prepisano od strane grobara.

menađer

pre 10 godina

Ovo je pravi primer neslane šale. U vreme kada se svi zajedno borimo protiv trgovine ljudima i imamo na stotine nestalih, da se ovako nešto dogodi, na očigled svih? I povrh svega, u pitanju je naš proslavljeni reprezentativac koji daje krv, suze i znoj za ovu zemlju i gine na terenu! Sram nas bilo, kakvi smo to ljudi postali...

Jabilondo

pre 10 godina

Podrška onima koji su se ovako šalili. I nije gruba šala. Gruba šala je kad isti Šćepović startuje protiv Hrvatske, zbog svog menadžera.

Jabilondo

pre 10 godina

Podrška onima koji su se ovako šalili. I nije gruba šala. Gruba šala je kad isti Šćepović startuje protiv Hrvatske, zbog svog menadžera.

realno

pre 10 godina

Najgrublja sala je forsirati u reprezentaciji i Partizanu momka koji ne zna da sutne loptu i koji nema kvalitet ni za nasu ligu nego ga tata Sladjan progurao. A jos grublja sala Sinise Mihajlovica da ga nazove srpskim Ibrahimovicem. ;)

menađer

pre 10 godina

Ovo je pravi primer neslane šale. U vreme kada se svi zajedno borimo protiv trgovine ljudima i imamo na stotine nestalih, da se ovako nešto dogodi, na očigled svih? I povrh svega, u pitanju je naš proslavljeni reprezentativac koji daje krv, suze i znoj za ovu zemlju i gine na terenu! Sram nas bilo, kakvi smo to ljudi postali...

čović licitirao

pre 10 godina

meni je najjače što su ga stavili u kategoriju "dvorište i bašta" podkategorija "sadnice" hahha :D

mada je bih ga stavio u kolekcionarstvo...vredan primerak :D

promaja

pre 10 godina

Sta je tu grubo?
Grubo je i bolno gledati ovog kvazi... (i slicne) sta rade, bolje reci ne rade na terenu.

A sala jeste. Svaka cast grobari!!!!

skeptik

pre 10 godina

Misko taksista trazio 10% transfera od dovodjenja trenera u Zvezdu.
Onaj ko odvede Scepovica iz Partizana treba da trazi 110% jer je taj veci mag od Hudinija i Dejvid Koperfilda zajedno.

PEP

pre 10 godina

Onakvim bahatim otimanjem lopte kod slobodnih udaraca,koje NE ZNA da izvede je i zasluzio ovako nesto i neka ide vec jednom, zbog njegovog neznanja trpi ceo klub!

razum

pre 10 godina

Gruba sala je videti Scepanicu, kako sa igracem manje seta po terenu. Gruba sala je kad Scepanica prima loptu u 16 izmedju tri protivnicka igraca, a treba da puca iz prve. Gruba sala je kad Scepanica uzima loptu I sam sutira slobodne udarce pored toliko tehnicara. Ovo nije sala vec zadnji pokusaj da ga se otarasimo.

n

pre 10 godina

Scepovic mora vise napustiti Partizan, njegovo prisustvo na terenu iritira navijace. Secam se prosle godine ista je prica bila sa Babovicem, kao on je strasan igrac on ce svima nama pokazati to u Saragosi. I sta je bilo? Ovi iz Saragose ga isterali posle godinu dana.
Ni slucajno Scepovic ne sme igrati u utorak, neka kazu Veroni da je bio povredjen pa nije mogao igrati, mozda poveruju.

Monarhista

pre 10 godina

STOP!
Ovaj momak je uradio jednu veliku stvar za srpski fudbal,pokazao je koliko je strucan nas selektor koji je za njega rekao da je novi Ibrahimovic,pametnom dosta.

igor

pre 10 godina

Ma dajte, kad sam video naslov pomislio sam da su mu napravili umrlicu ili neku slicnu morbidnost. Pa sta ako su se zezali sa njim, zeza se on sa zivcima navijaca partizana a nazalost i reprezentacije pa nikom nista

PEP

pre 10 godina

Kakve je on derbije resavao ?! Bacio obicnu povratnu loptu Vukicu, koji je izmesao celu odbranu i dao majstorski gol! Drugi gol je dao Scepovic i ko tu pominje mesanje odbrane?! Covek je izleteo sam ispred Bajkovica, Vilotic je kasnio, Bajkovic nije na vreme krenuo i ovaj uacio maltene u prazan gol! Na 45 utakmica dao je velicanstvenih 8 golova! Vise je dao Ivanov!
Ako vec mora da igra, odakle mu obraz da dva puta onako otima loptu kos slobodnih udaraca, koji su sansa za gol?! Dao jedan slucajan gol iz slobodnjaka na pripremama zimus i sad misli da je Bekam!
Posle toga svaki slobodnjak je izveo i svaki je zavrsio iznad gola!
Sreca nasa da nije igrao u derbiju jer bi oteo Jojicu i onaj slobodan udarac i naravno prebacio gol, a mi ne bi pobedili!

vasa

pre 10 godina

Scepovic - ogranicenih mogucnosti, ali jedini asistent u Razgradu.
(gunar, 4. avgust 2013 17:55)

Nije on bio asistent nego je dodao loptu Marselinju, koji je asistirao za gol!!!

Simo-Mrak

pre 10 godina

Pravo da vam kažem, često uguglam vijest ovog portala: "Šćepović spreman za Škotsku", kako bih vidio onu njegovu facu (da ne kažem nešto grublje, jer mi ne bi objavili komentar), čitam genijalne komentare i smijem se. Ja u životu svom nisam vidio da se neki igrač više gura, a da istovremeno nema pojma. ALI NEMA POJMA! I što neko reče: najveća tragedija je što će on startovati protiv Hrvatske. Heeeeej, REPREZENTATIVAC!!! Guranje u Partizanu bih nekako i shvatio, ali reprezentacija...DRVO!

skywalker_2603

pre 10 godina

SVAKA CAST ONOME KO SE SETIO DA GA STAVI NA LIMUNDO SLATKO SAM SE NASMEJAO. ALI NJEGA MOZEMOI SAMO TAKO DA PRODAMI ILI DA GA PONUDIMO I NA E-BAY-U...

Nas trojca

pre 10 godina

Brate evo da se javim za to pivo,ortak burazer i ja smo stavili oglas,pa ono javi se na komentare ostavi fb da ti pisemo i odemo na pivo :) hahahaahahah

Djoda

pre 10 godina

runner...Sladjanje ti li si,ili mozda Stefane? Decko,4 godine mi cekamo da nam pokaze to sto moze sa loptom,a sa pomorandzom ne sumnjam da zna,posto vise ima sanse da uspe na pijaci nego kao fudbaler!

Che

pre 10 godina

U Zvezdi se nikada nije desilo da se tako pljuje neki igrac. Uzas (Branko Markovic, 04. avgust 2013 18:02)

Stvarno?Zasadjena mladica breze brani bolje od baletana Bajkovica

my way

pre 10 godina

meni je najjače što su ga stavili u kategoriju "dvorište i bašta" podkategorija "sadnice" hahha :D

mada je bih ga stavio u kolekcionarstvo...vredan primerak :D
(čović licitirao, 4. avgust 2013 16:29)

sadnice>prodajem drvo:)

bucko

pre 10 godina

Stavite ga na ebay aukciji mozda vam upali.Pocetna cena 1€ .Kategorija:Sport/Fudbal/Oprema/Drugo/Precka...Evo ja cu prvi da ponudim 1, 19 € .

Šćekići kroz vijekove

pre 10 godina

Kapa do poda momcima koji su osmislili salu,realno fazon je dobar!Nadam se da ce i do njega doci pa neka vidi sta mislimo o njemu...

stranac

pre 10 godina

Nadam se da ce i njemu da padne na pamet da je fudbal timska igra i da treba dati golove ako nisi sposoban onda da pomognes drugome u timu da ga da, ako ni to, onda se treba skloniti, ko sto se ta aukcija sklonila. Navijaci ga opravdano prodavaju ako ne shvata gore pomenuto.

ja

pre 10 godina

Pa prije dvije sedmice su navijaci Sarajeva istu stvar uradili njihovom napadacu Melunovicu,sa kojim je uprava odmah sljedeci dan raskinula ugovor.Tako da je ovo samo prepisano od strane grobara.
(Neutralan, 4. avgust 2013 16:53)

Rekose navijaci koji su prakticno kopija Delija

Sinke Grof

pre 10 godina

Jel moze u ratama!? Stavite jos nekog u prodaju za 1200 dinara! Moze i dogovor! Npr.. Dvanaest mesecnih rata po 100 dinara da stavite i Fali Ramadanija da se prodaje van granica Srbije a kao povlasticu ko ga kupi dobije i Djurica dzabe!

marko

pre 10 godina

Molim vas neka se oglasi neko iz redakcije i neka prenese kakva je bila atmosvera i reakcije kad je stigla vest!
mislim da ce biti hit sledecih nekoliko dana,svi pricaju o tome..mogli bi ste i.serijal.da napravite od toga
Nisam se ovoliko smejao od rodjenja.Sat i jace nisam mogao da objasnim drugima sto se smejem

Zlatan

pre 10 godina

Što ne objavište kako je glasio oglas, to je poenta! Valjda je neko uradio print screen na vreme, ja nisam, ali fora je bila odlična.

Neutralan

pre 10 godina

Pa prije dvije sedmice su navijaci Sarajeva istu stvar uradili njihovom napadacu Melunovicu,sa kojim je uprava odmah sljedeci dan raskinula ugovor.Tako da je ovo samo prepisano od strane grobara.

Neutralac

pre 10 godina

Au menadzeru, medjunarodni, diplomirani, nisi primetio sarkasticni prizvuk tog komentara. Lepo si rekao. Kako da se ne smejemo gorim od nas kada nas prosto teraju na to. :D Salim, se, smejem se ironiji zivota i "kosmickoj" pravdi koja nastupa na licu mesta ;)

partizan4ever

pre 10 godina

Kada je taj isti Marko Scepovic svojevremeno promesao pola zvezdine odbrane i dao gol koji je odlucio ne samo derbi vec i prvenstvo,slavili ste ga u nebesa.Sada se sprdate sa njim,vi veliki navijaci i grobari.Bas me interesuje koliko ce vas biti u utorak,protiv Bugara,kada treba pomoci ne samo fudbalerima vec i kosarkasima.Pljujete klub,njegovo rukovodstvo i igrace koji su 6. titula uzastopno uzeli.Zamislite sta bi cigani dali da su u nasoj situaciji,koliko bi njihova ,,rupa,, bila puna,a i sada ih ima vise od nas,cak i na nebitnim utakmicama.Zapitajte se malo,da vam nisu ove silne titule u fudbalu i posebno kosarci, udarile u glavu,pa ste se razmazili i ostrvili,moji grobari? P.S. Da ne bude zabune,navijam za Partizan u svim sportovima,od kada znam za sebe,znaci preko 50 godina.

Boban

pre 10 godina

Ovo uopste nije smesno.Ovo je tuzno.Nema potrebe da se ovo radi jednom mladom coveku!Na kraju krajeva...on...niti sam sebe postavlja u tim...niti zove u reprezentaciju!Ali...mislim da je i uprava ovde kriva sto je dovela njegovog brata i sto nekako siluje! A ti Marko...spusti malo glavu dole,mnogo vise trci...i ako si dobar fudbaler...sve ce doci na svoje!
Svakako ne mozes sa arogancijom da promenis ljudima misljenje!

Heroes

pre 10 godina

o je grobarski humor!!! mi smo avangarda! (delcha, 04. avgust 2013 15:59)

Tolika ste avangarda da fora sa prodajom igraca na Limundo ima bar 2 godine,

Menadzer - DIPLOMIRANI MEDJUNARODNI

pre 10 godina

@Ovo je pravi primer neslane šale. U vreme kada se svi zajedno borimo protiv trgovine ljudima i imamo na stotine nestalih, da se ovako nešto dogodi, na očigled svih? I povrh svega, u pitanju je naš proslavljeni reprezentativac koji daje krv, suze i znoj za ovu zemlju i gine na terenu! Sram nas bilo, kakvi smo to ljudi postali...
(menađer, 4. avgust 2013 15:51)

Sram tebe bilo tako nepismenog. Ni naziv ne znas da napises zanimanja / radnog mesta koje si naveo.

Scepovicu idi i povedi i ovog "menadjera". Ahahahahaha.

Kazu ne treba se smejati gorima od sebe. Ja ih pitam, pa kako da se ne smejemo kad nas prosto teraju da im se smejemo?

Tekelija

pre 10 godina

Њега ће неко узети само ако уз њега иде и неки мираз.
Друге нема, правите фонд и да скупљамо паре...

Groblje

pre 10 godina

Vi niste navijaci vi ste sramota za FKPARTIZAN!Scepovic je ponikao u Partizanu i da je najgori idrac nije zasluzio ovakve komentare,brzo ste zaboravili na njegova golove i asistencije koje komsinicu jos uvek bole!

Branko Markovic

pre 10 godina

Iskreno... Ne mogu da verujem kakvi su takozvani navijaci. Decko je ceo zivot u klubu! Resavao je derbije, dao gol na Marakani, asistirao za gol. Bio igrac utakmice... U Zvezdi se nikada nije desilo da se tako pljuje neki igrac. Uzas

VM

pre 10 godina

@runner,bolje se bavi pomorandzama, nego fudbalom, a isto bih preporucio i Scepinju... Ne treba biti Murinjo pa videti da decko nema pojma... dovoljno je pogledati neki njegov "performans" na utakmici... ali istina... da nije prodao loptu Marselinju,verovatno ne bi ni dali gol u Bugarskoj...

runner

pre 10 godina

Naravno da je ovo neslana šala vrsnih "poznavalaca" fudbalske veštine. Sve Murinjo do Murinja. Zbog njihove buke i galame Partizan se morao, hteo, ne hteo rešiti mnogih solidnih igrača poput Rače Petrovića, Milana Jovanovića, Aleksandra Miljkovića, Milana Lole Smiljanića, Stefana Babovića, Ostojića al' su im zato igračine ova muva bez glave Aksentijević, Luka, Volkov ili onaj Pauljević. Kovali su onog Muhameda Medu Kamaru u zvezde a čovek odigrao skoro sto utakmica za Partizan i nije dao ni jedan jedini gol, al' je zato na skoro svakoj utakmici vratio loptu protivničkom igraču u ili pred šesnaesterac. Ode u Drugu englesku ligu i niko više ne ču za njega. I da parafraziram Zlatana Ibrahimovića, ono što gore pomenuti igrači urade s loptom, Marko Šćepović će uraditi sa pomorandžom. A sad 'ajmo šopati minuse!

Prljavo zanimanje, šta drugo

pre 10 godina

Nisu ovo nikakvi navijači Partizana, to je jedna sekta kojom netko, ko zna tko, komanduje i izdržava da rade protiv Partizana. Posle 1:1 u Bugarskoj, od 300 "komentara" 250 bavilo se Šćepovićem. Pametnima dosta.

gunar

pre 10 godina

Menadzer diplmedj - sedi jedan, ne pratis na casu.

Grobari - majstori copy-paste akcija.

Scepovic - ogranicenih mogucnosti, ali jedini asistent u Razgradu.

Srdjan

pre 10 godina

Slatko sam se smejao ovome i jos mi je smesno... ja sam zvezdas ali mi je stvarno drago sto nije u zvezdi, mislim da treba navijaci da se okupe i oteraju to iz kluba a pogotovo iz repke...

henry 013

pre 10 godina

Jes da je sala do bola,u prvi mah sam se smejo ko sumanut,ali posle mi je bilo zao coveka...
niko od nas se nebi lepo osecao da ga proziva i da mu se smeje cela drzava...ali sad kreator urnebesnog oglasa moze tako da nazulja da nije ni svestan,svi njegovi podaci su na sajtu limunda,nebi me cuduilo da mu stigne dopis iz nekog tuzilastva zbog zloupotrebe koriscenja lika u kakve god svrhe,nisam pravnik ali tako nesto odprilike moze da se navede u tuzbi...jednostavno,scepa je ugovorom vezan za partizan i svako koriscenje njegovog lika u bilo kakve svrhe zakonski je kaznjivo,tako da mili moji bice interesantno u narednim danima...

menađer

pre 10 godina

Ovo je pravi primer neslane šale. U vreme kada se svi zajedno borimo protiv trgovine ljudima i imamo na stotine nestalih, da se ovako nešto dogodi, na očigled svih? I povrh svega, u pitanju je naš proslavljeni reprezentativac koji daje krv, suze i znoj za ovu zemlju i gine na terenu! Sram nas bilo, kakvi smo to ljudi postali...

Groblje

pre 10 godina

Vi niste navijaci vi ste sramota za FKPARTIZAN!Scepovic je ponikao u Partizanu i da je najgori idrac nije zasluzio ovakve komentare,brzo ste zaboravili na njegova golove i asistencije koje komsinicu jos uvek bole!

Prljavo zanimanje, šta drugo

pre 10 godina

Nisu ovo nikakvi navijači Partizana, to je jedna sekta kojom netko, ko zna tko, komanduje i izdržava da rade protiv Partizana. Posle 1:1 u Bugarskoj, od 300 "komentara" 250 bavilo se Šćepovićem. Pametnima dosta.

runner

pre 10 godina

Naravno da je ovo neslana šala vrsnih "poznavalaca" fudbalske veštine. Sve Murinjo do Murinja. Zbog njihove buke i galame Partizan se morao, hteo, ne hteo rešiti mnogih solidnih igrača poput Rače Petrovića, Milana Jovanovića, Aleksandra Miljkovića, Milana Lole Smiljanića, Stefana Babovića, Ostojića al' su im zato igračine ova muva bez glave Aksentijević, Luka, Volkov ili onaj Pauljević. Kovali su onog Muhameda Medu Kamaru u zvezde a čovek odigrao skoro sto utakmica za Partizan i nije dao ni jedan jedini gol, al' je zato na skoro svakoj utakmici vratio loptu protivničkom igraču u ili pred šesnaesterac. Ode u Drugu englesku ligu i niko više ne ču za njega. I da parafraziram Zlatana Ibrahimovića, ono što gore pomenuti igrači urade s loptom, Marko Šćepović će uraditi sa pomorandžom. A sad 'ajmo šopati minuse!

partizan4ever

pre 10 godina

Kada je taj isti Marko Scepovic svojevremeno promesao pola zvezdine odbrane i dao gol koji je odlucio ne samo derbi vec i prvenstvo,slavili ste ga u nebesa.Sada se sprdate sa njim,vi veliki navijaci i grobari.Bas me interesuje koliko ce vas biti u utorak,protiv Bugara,kada treba pomoci ne samo fudbalerima vec i kosarkasima.Pljujete klub,njegovo rukovodstvo i igrace koji su 6. titula uzastopno uzeli.Zamislite sta bi cigani dali da su u nasoj situaciji,koliko bi njihova ,,rupa,, bila puna,a i sada ih ima vise od nas,cak i na nebitnim utakmicama.Zapitajte se malo,da vam nisu ove silne titule u fudbalu i posebno kosarci, udarile u glavu,pa ste se razmazili i ostrvili,moji grobari? P.S. Da ne bude zabune,navijam za Partizan u svim sportovima,od kada znam za sebe,znaci preko 50 godina.

Branko Markovic

pre 10 godina

Iskreno... Ne mogu da verujem kakvi su takozvani navijaci. Decko je ceo zivot u klubu! Resavao je derbije, dao gol na Marakani, asistirao za gol. Bio igrac utakmice... U Zvezdi se nikada nije desilo da se tako pljuje neki igrac. Uzas

Menadzer - DIPLOMIRANI MEDJUNARODNI

pre 10 godina

@Ovo je pravi primer neslane šale. U vreme kada se svi zajedno borimo protiv trgovine ljudima i imamo na stotine nestalih, da se ovako nešto dogodi, na očigled svih? I povrh svega, u pitanju je naš proslavljeni reprezentativac koji daje krv, suze i znoj za ovu zemlju i gine na terenu! Sram nas bilo, kakvi smo to ljudi postali...
(menađer, 4. avgust 2013 15:51)

Sram tebe bilo tako nepismenog. Ni naziv ne znas da napises zanimanja / radnog mesta koje si naveo.

Scepovicu idi i povedi i ovog "menadjera". Ahahahahaha.

Kazu ne treba se smejati gorima od sebe. Ja ih pitam, pa kako da se ne smejemo kad nas prosto teraju da im se smejemo?

Boban

pre 10 godina

Ovo uopste nije smesno.Ovo je tuzno.Nema potrebe da se ovo radi jednom mladom coveku!Na kraju krajeva...on...niti sam sebe postavlja u tim...niti zove u reprezentaciju!Ali...mislim da je i uprava ovde kriva sto je dovela njegovog brata i sto nekako siluje! A ti Marko...spusti malo glavu dole,mnogo vise trci...i ako si dobar fudbaler...sve ce doci na svoje!
Svakako ne mozes sa arogancijom da promenis ljudima misljenje!

gunar

pre 10 godina

Menadzer diplmedj - sedi jedan, ne pratis na casu.

Grobari - majstori copy-paste akcija.

Scepovic - ogranicenih mogucnosti, ali jedini asistent u Razgradu.

Heroes

pre 10 godina

o je grobarski humor!!! mi smo avangarda! (delcha, 04. avgust 2013 15:59)

Tolika ste avangarda da fora sa prodajom igraca na Limundo ima bar 2 godine,

Neutralan

pre 10 godina

Pa prije dvije sedmice su navijaci Sarajeva istu stvar uradili njihovom napadacu Melunovicu,sa kojim je uprava odmah sljedeci dan raskinula ugovor.Tako da je ovo samo prepisano od strane grobara.

ja

pre 10 godina

Pa prije dvije sedmice su navijaci Sarajeva istu stvar uradili njihovom napadacu Melunovicu,sa kojim je uprava odmah sljedeci dan raskinula ugovor.Tako da je ovo samo prepisano od strane grobara.
(Neutralan, 4. avgust 2013 16:53)

Rekose navijaci koji su prakticno kopija Delija

Jabilondo

pre 10 godina

Podrška onima koji su se ovako šalili. I nije gruba šala. Gruba šala je kad isti Šćepović startuje protiv Hrvatske, zbog svog menadžera.

henry 013

pre 10 godina

Jes da je sala do bola,u prvi mah sam se smejo ko sumanut,ali posle mi je bilo zao coveka...
niko od nas se nebi lepo osecao da ga proziva i da mu se smeje cela drzava...ali sad kreator urnebesnog oglasa moze tako da nazulja da nije ni svestan,svi njegovi podaci su na sajtu limunda,nebi me cuduilo da mu stigne dopis iz nekog tuzilastva zbog zloupotrebe koriscenja lika u kakve god svrhe,nisam pravnik ali tako nesto odprilike moze da se navede u tuzbi...jednostavno,scepa je ugovorom vezan za partizan i svako koriscenje njegovog lika u bilo kakve svrhe zakonski je kaznjivo,tako da mili moji bice interesantno u narednim danima...

Šćekići kroz vijekove

pre 10 godina

Kapa do poda momcima koji su osmislili salu,realno fazon je dobar!Nadam se da ce i do njega doci pa neka vidi sta mislimo o njemu...

Che

pre 10 godina

U Zvezdi se nikada nije desilo da se tako pljuje neki igrac. Uzas (Branko Markovic, 04. avgust 2013 18:02)

Stvarno?Zasadjena mladica breze brani bolje od baletana Bajkovica

Djoda

pre 10 godina

runner...Sladjanje ti li si,ili mozda Stefane? Decko,4 godine mi cekamo da nam pokaze to sto moze sa loptom,a sa pomorandzom ne sumnjam da zna,posto vise ima sanse da uspe na pijaci nego kao fudbaler!

skywalker_2603

pre 10 godina

SVAKA CAST ONOME KO SE SETIO DA GA STAVI NA LIMUNDO SLATKO SAM SE NASMEJAO. ALI NJEGA MOZEMOI SAMO TAKO DA PRODAMI ILI DA GA PONUDIMO I NA E-BAY-U...

razum

pre 10 godina

Gruba sala je videti Scepanicu, kako sa igracem manje seta po terenu. Gruba sala je kad Scepanica prima loptu u 16 izmedju tri protivnicka igraca, a treba da puca iz prve. Gruba sala je kad Scepanica uzima loptu I sam sutira slobodne udarce pored toliko tehnicara. Ovo nije sala vec zadnji pokusaj da ga se otarasimo.

realno

pre 10 godina

Najgrublja sala je forsirati u reprezentaciji i Partizanu momka koji ne zna da sutne loptu i koji nema kvalitet ni za nasu ligu nego ga tata Sladjan progurao. A jos grublja sala Sinise Mihajlovica da ga nazove srpskim Ibrahimovicem. ;)

n

pre 10 godina

Scepovic mora vise napustiti Partizan, njegovo prisustvo na terenu iritira navijace. Secam se prosle godine ista je prica bila sa Babovicem, kao on je strasan igrac on ce svima nama pokazati to u Saragosi. I sta je bilo? Ovi iz Saragose ga isterali posle godinu dana.
Ni slucajno Scepovic ne sme igrati u utorak, neka kazu Veroni da je bio povredjen pa nije mogao igrati, mozda poveruju.

PEP

pre 10 godina

Onakvim bahatim otimanjem lopte kod slobodnih udaraca,koje NE ZNA da izvede je i zasluzio ovako nesto i neka ide vec jednom, zbog njegovog neznanja trpi ceo klub!

Nas trojca

pre 10 godina

Brate evo da se javim za to pivo,ortak burazer i ja smo stavili oglas,pa ono javi se na komentare ostavi fb da ti pisemo i odemo na pivo :) hahahaahahah

čović licitirao

pre 10 godina

meni je najjače što su ga stavili u kategoriju "dvorište i bašta" podkategorija "sadnice" hahha :D

mada je bih ga stavio u kolekcionarstvo...vredan primerak :D

Neutralac

pre 10 godina

Au menadzeru, medjunarodni, diplomirani, nisi primetio sarkasticni prizvuk tog komentara. Lepo si rekao. Kako da se ne smejemo gorim od nas kada nas prosto teraju na to. :D Salim, se, smejem se ironiji zivota i "kosmickoj" pravdi koja nastupa na licu mesta ;)

vasa

pre 10 godina

Scepovic - ogranicenih mogucnosti, ali jedini asistent u Razgradu.
(gunar, 4. avgust 2013 17:55)

Nije on bio asistent nego je dodao loptu Marselinju, koji je asistirao za gol!!!

PEP

pre 10 godina

Kakve je on derbije resavao ?! Bacio obicnu povratnu loptu Vukicu, koji je izmesao celu odbranu i dao majstorski gol! Drugi gol je dao Scepovic i ko tu pominje mesanje odbrane?! Covek je izleteo sam ispred Bajkovica, Vilotic je kasnio, Bajkovic nije na vreme krenuo i ovaj uacio maltene u prazan gol! Na 45 utakmica dao je velicanstvenih 8 golova! Vise je dao Ivanov!
Ako vec mora da igra, odakle mu obraz da dva puta onako otima loptu kos slobodnih udaraca, koji su sansa za gol?! Dao jedan slucajan gol iz slobodnjaka na pripremama zimus i sad misli da je Bekam!
Posle toga svaki slobodnjak je izveo i svaki je zavrsio iznad gola!
Sreca nasa da nije igrao u derbiju jer bi oteo Jojicu i onaj slobodan udarac i naravno prebacio gol, a mi ne bi pobedili!

stranac

pre 10 godina

Nadam se da ce i njemu da padne na pamet da je fudbal timska igra i da treba dati golove ako nisi sposoban onda da pomognes drugome u timu da ga da, ako ni to, onda se treba skloniti, ko sto se ta aukcija sklonila. Navijaci ga opravdano prodavaju ako ne shvata gore pomenuto.

promaja

pre 10 godina

Sta je tu grubo?
Grubo je i bolno gledati ovog kvazi... (i slicne) sta rade, bolje reci ne rade na terenu.

A sala jeste. Svaka cast grobari!!!!

Sinke Grof

pre 10 godina

Jel moze u ratama!? Stavite jos nekog u prodaju za 1200 dinara! Moze i dogovor! Npr.. Dvanaest mesecnih rata po 100 dinara da stavite i Fali Ramadanija da se prodaje van granica Srbije a kao povlasticu ko ga kupi dobije i Djurica dzabe!

Simo-Mrak

pre 10 godina

Pravo da vam kažem, često uguglam vijest ovog portala: "Šćepović spreman za Škotsku", kako bih vidio onu njegovu facu (da ne kažem nešto grublje, jer mi ne bi objavili komentar), čitam genijalne komentare i smijem se. Ja u životu svom nisam vidio da se neki igrač više gura, a da istovremeno nema pojma. ALI NEMA POJMA! I što neko reče: najveća tragedija je što će on startovati protiv Hrvatske. Heeeeej, REPREZENTATIVAC!!! Guranje u Partizanu bih nekako i shvatio, ali reprezentacija...DRVO!

Zlatan

pre 10 godina

Što ne objavište kako je glasio oglas, to je poenta! Valjda je neko uradio print screen na vreme, ja nisam, ali fora je bila odlična.

my way

pre 10 godina

meni je najjače što su ga stavili u kategoriju "dvorište i bašta" podkategorija "sadnice" hahha :D

mada je bih ga stavio u kolekcionarstvo...vredan primerak :D
(čović licitirao, 4. avgust 2013 16:29)

sadnice>prodajem drvo:)

Monarhista

pre 10 godina

STOP!
Ovaj momak je uradio jednu veliku stvar za srpski fudbal,pokazao je koliko je strucan nas selektor koji je za njega rekao da je novi Ibrahimovic,pametnom dosta.

marko

pre 10 godina

Molim vas neka se oglasi neko iz redakcije i neka prenese kakva je bila atmosvera i reakcije kad je stigla vest!
mislim da ce biti hit sledecih nekoliko dana,svi pricaju o tome..mogli bi ste i.serijal.da napravite od toga
Nisam se ovoliko smejao od rodjenja.Sat i jace nisam mogao da objasnim drugima sto se smejem

igor

pre 10 godina

Ma dajte, kad sam video naslov pomislio sam da su mu napravili umrlicu ili neku slicnu morbidnost. Pa sta ako su se zezali sa njim, zeza se on sa zivcima navijaca partizana a nazalost i reprezentacije pa nikom nista

bucko

pre 10 godina

Stavite ga na ebay aukciji mozda vam upali.Pocetna cena 1€ .Kategorija:Sport/Fudbal/Oprema/Drugo/Precka...Evo ja cu prvi da ponudim 1, 19 € .

VM

pre 10 godina

@runner,bolje se bavi pomorandzama, nego fudbalom, a isto bih preporucio i Scepinju... Ne treba biti Murinjo pa videti da decko nema pojma... dovoljno je pogledati neki njegov "performans" na utakmici... ali istina... da nije prodao loptu Marselinju,verovatno ne bi ni dali gol u Bugarskoj...

skeptik

pre 10 godina

Misko taksista trazio 10% transfera od dovodjenja trenera u Zvezdu.
Onaj ko odvede Scepovica iz Partizana treba da trazi 110% jer je taj veci mag od Hudinija i Dejvid Koperfilda zajedno.

Tekelija

pre 10 godina

Њега ће неко узети само ако уз њега иде и неки мираз.
Друге нема, правите фонд и да скупљамо паре...

Srdjan

pre 10 godina

Slatko sam se smejao ovome i jos mi je smesno... ja sam zvezdas ali mi je stvarno drago sto nije u zvezdi, mislim da treba navijaci da se okupe i oteraju to iz kluba a pogotovo iz repke...