Fudbal 148

Nedelja, 28.07.2013.

10:18

Lane: Da se vratim? 99% želi da ode

Milan Lane Jovanović indirektno je odbacio mogućnost povratka u srpski fudbal i najavio moguć kraj karijere ukoliko ne pronađe dovoljno dobar klub.

Lane: Da se vratim? 99% želi da ode IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

148 Komentari

Sortiraj po:

zzbz

pre 10 godina

... Na kraju nista od onih prica da ce se forsirati omladinska skola i da ce u njoj stasavati buduci sampioni. Mi pokusavamo da dovedemo laneta od 32 godine ?!
(Ne moras, 28. jul 2013 13:29)
Patriotizam je uvek poslednja slamka za koju se hvataju svi kada ponestane argumenata. Omladinska skola je bila aktuelna dok nije naisao neki novac i klinci postaju manje vazni. Slicna je stvar i u kosarci, Covic je forsirao pricu o deci , i srpskoj kosarci a sada se KKCZ puni strancima. Naravno nisu problem stranci vec lako izrecene reci kojih se niko ne pridrzava.

Nevaspitana gomilo

pre 10 godina

Jadan si narodne zavidni, jadan!
Taj Lane Jovanovic je dao gol kojim smo pobedili Nemacku na Mundijalu, to se ne dogadja svaki dan bas. Samo zbog toga biste trebali da stavite prst na celo pre nego sto krenete da pisete ove tinejdzerske bljuvotine. Ovo sto pisete ne bi pisali pijani osnovci.
Alo, svakom igracu kojeg vam je dovela ta Cz ona i duguje pare, ali vi pamtite 3 sekunde, Lane izgleda bas i ne! Pametan covek, brine o porodici, ne treba sutra da mu ravlace porodicu i prete mu ovi domaci pajseri, da mu skandiraju sve i svasta ili covek ima pravo na miran normalan zivot?
Ne, stvarno, je l vi svi imate 15 godina koji pisete ove komentare?

johan b. stulic

pre 10 godina

o kom nivou ovaj prica? pa on nikad nije postao ni solidan fudbaler a kamoli neka igracina. bio navodno dobar u belgijskoj ligi gde celo kolo igra od nula do dva gola decenijama, zatim otisao u liverpool, i nakon spektakularnog pada na nos prilikom bezuspesnog pokusaja da ustopuje loptu rekli su mu hvala dovidjenja. i neko se setio njega da dovodi u vezu sa fudbalom. sta vam je.

vlada

pre 10 godina

da ali ti sto hoce da idu imaju po 19-21 godine a ne 32 godine kao fudbalercina. ovaj me podseca na mog ujaka koji ima 50 godina i nikada se nije zenio pa kad vidi neku devojku od 19-20 godina kaze " e ovo je za ujku" . e pa "ujko "pogledaj u licnu kartu i vidi koliko imas godina pa biraj ono sto ti pristaje . budi srecan sto te hoce zvezda i partizan ,real i barsa sigurno nece polu-veterane u svojim redovima.

aleksandar marinkovic

pre 10 godina

Moze nasa liga da bude slabija i od lige San Marina ali je nasa i nju cu da pratim. Volim i ja da pogledam utakmice Reala, Celzija, PSG-a ali bre sta da navijam za njih. A ko bog za neku godinu ima da se navuces ovde da budes menadzer nasih igraca, trener ili direktor nekog kluba i tada ce da ti bude dobra. Djubre jedno nadobudno - prosecan igracic koji je dao gol nemcima sa 1,5 metra i misli da jeKlose(t)

FR

pre 10 godina

Ovde se ne zna ko je luđi, dal' Lane sa ovakvim izjavama (mislim, bolje ćuti, čoveče, to je nekada pametnije) ili ovi koji Anderleht stavljaju u isti rang sa Zvezdom i Partizanom.

Johnny

pre 10 godina

Ko njega zeli da dovede u partizan je pukao ili je totalno odlijepio! Citajte izmedju redova i dijete od 5 godina vidi da covjeka nezanima srpski fudbal ni 1%! Samo lagano

djordjevic

pre 10 godina

Jel se seca neko kada je ovaj fudbalski as, valjda posle utakmice Srbija- Rumunija u BGu, izjavio jos u intervjuu na terenu kako misli da je on prerastao Belgijsku ligu, kako hoce vece izazove, ma svasta je pogrdno rekao o belgijancima velicajuci sebe. I onda je presao u Liverpul. I posle manje od godinu dana je grebao cime god je mogao da ga belgijanci prime nazad. Eto kakav je to covek.

Boban Pantović

pre 10 godina

Poštujem tvoje mišljenenje i mislim da si sve rekao u sledećem:"Ovako, da se u ovim godinama vraćam tamo odakle 99 odosto igrača želi da ode, to zaista ne bi imalo smisla", potvrdio je svoj stav Jovanović i u izjavi za "Žurnal"."

asd

pre 10 godina

Pa nemoj da se vracas, i sa tobom i bez tebe nas je fudbal nista. Tako da nemoj da se cimas da dolazis, kad bi pre prekinuo karijeru nego dosao u svoju zemlju.

Imp

pre 10 godina

... ali ako dodate jedno 200-300k evra, u meni ce proraditi nas poznati fudbalski patriotizam i zelja da zavrsim karijeru u klubu za koji sam oduvek navijao - ___________ ( upisati prema situaciji - Zvezda, Partizan, Vojvodina... ).

musa dembele

pre 10 godina

Ovako je trebalo:"Postujem to sto me zeli najveci srpski klubovi,ali moje ambicije nisu vezane za povratak u zemlju!"..Nije bilo potrebno davati laznu nadu rukovodstvima i navijacima klubova,a onda ih sve indirektno "popljuvati".. Ali,neko ko to zna je gospodin,a ovi drugi......

Mita

pre 10 godina

Čovek je bar bio iskren i javno rekao ono što svi znamo i mislimo...Odavde svi žele da odu,kojim god poslom da se bave,i to je činjenica...Na žalost,ali tako je...

Ne moras

pre 10 godina

Antic je od prosecnog igraca napravio zvezdu koja je sijala godinu dana i onda se ugasila. Nije ovo igrac oko koga bi se dizala prasina na marakani. Na kraju nista od onih prica da ce se forsirati omladinska skola i da ce u njoj stasavati buduci sampioni. Mi pokusavamo da dovedemo laneta od 32 godine ?!

MATIJA

pre 10 godina

Pametan covek..pa naravno da nece da se vrati da bi igrao za kriminalce i da namesta utakmice na oranicama pred 50 gledalaca..glupo je da ga bilo ko osudjuje kad je covek realan

Avanti prevaranti!

pre 10 godina

99% takvih kao ti, ne sumnjam, ali većina bi samo htela da ova zemlja bude bolja, a što su ih prilike naterale na izbore koje možda i ne bi doneli, druga je stvar. Doduše, bahatosti je i previše; bolje da ne dođe još jedan takav.
Sad, zašto smo mi zemlja u kojoj je ovo 'celebrity', to je ono što mene muči!?

Posebni

pre 10 godina

Moze da iritira ili boli ovakav Lanetov stav, ali covek je potpuno u pravu. Ima 32 godine, porodican je covek, ne treba mu avantura u ovoj ruiniranoj zemlji.Ko je danas zadovoljan zivotom u Srbiji - samo lovci u mutnom i stranacki poltroni. Onu pricu o pasosu u rukama nakon Nikoliceve pobede na izborima sam dozivljavao kao karikiranje situacije, ali sve vise postaje stvarnost. Niko ovde vise nece ni da igra fudbal, ni da zivi. Koliko je samo mojih prijatelja otislo u poslednjih godinu dana. Sve sto vredi ide odavde, pa zasto bi Lane bio izuzetak.

FleetingGlimpse

pre 10 godina

Ti si od jakih liga "igrao" samo u engleskoj i pokazao se kao pravi balvan. Sad umesto da pokusas da pomognes ekipi u svojoj zemlji, bilo kojem od najveca tri kluba, da naprave nesto u evropi i uzmu koji bod ti nalazis sportske motive da ides u Kinu.

my way

pre 10 godina

Razumem ja njegov nacin razmisljanja, ali ima tu i nekih kontradiktornosti. Igraci kojima se igra fudbal i koji osecaju da fizicki mogu jos 3-5 godina, sto bi u njegovom slucaju bilo 35-37 i sasvim je realno ne zavrsavaju karijeru zato sto ne mogu da nadju klub sa velikim ambicijama, vec naprotiv upravo idu u "manje" timove. Oni koji bi ako ne nadju neki veliki fudbalski izazov o cemu Lane prica okacili kopacke ne mogu da kazu da su zeljni fudbala. Sve mi se cini da ni on bas nije sebi rascistio sta tacno zeli. Najvise bi smisla imalo da dogovori sa nekim od nasa 3 najbolja kluba da ako nista drugo ne iskrsne za ovih mesec dana predje u njega. Po meni bi to bilo sasvim ok, iako bi ga mnogi prozivali da su mu srpski klubovi rezervna varijanta. A inace nasi JSL fudbaleri odbili Bajern, Real, Barsu...da bi igrali u domacim ekipama i nasoj ligi, gluposti?.

Nikola

pre 10 godina

Niko normalan se nije vratio u srpski fudbal,vrate se iskljucivo zbog bahanalija po splavovima drugi razlog ne postoji.Njemu izgleda to nije interesantno.

Marko

pre 10 godina

Lane, Mrdja, Pantelic, Stankovic...ne dolaze u Zvezdu i hajde da prestanemo da pricamo i pisemo o njima vise. Samo im dizemo cenu a oni ne zele da dodju i pomognu ozdravljenju fudbala u Srbiji svojim iskustvom i znanjem. Ne razumem kako ne shvataju da ne moze ni da se popravi stanje kad takve velicine pricaju negativno i ne zele da dodju da pomognu sad kad imaju objektivnu sansu. Sta tek klinci onda da kazu. Nije ni cudo sto beze. Kad bi videli da se takvi igraci vracaju vise bi verovali u nas fudbal i ostali bi malo duze u njemu... To mora da se promeni a jedino je Dzajic spreman i u mogucnosti da utice na to. Ocekujem da ce Zvezda dovesti napadace i krila o kojima se po novinama uopste nije pisalo. Sve su ostalo naduvavanja po novinama ili skretanja sa teme kako bi se prikrila zainteresovanost za nekog drugo. Iznenadicemo se verovatno. Nadam se pozitivno.

paki

pre 10 godina

Bruka je da u celom tom sistemo ovakvi zaradjuju 100 mozda i 500 puta vise od superinteligentnih i talentovanih mladih naucnika ili doktora od kojih nam zavisi buducnost planete.

banbo

pre 10 godina

e moj milane tek sada si pokazao svoju veličinu i ljudsku i fudbalsku.srećno ti bilo šta god da odlučiš ali posle toliko pečalbe i zarađene love ti opet misliš samo o lovi a treba biti skroman i zapitati se kad je dosta!!!Verovatno da vrediš evropa bi se otimala oko tebe a onako Kina propala možda Surinam? Jedan je Nine prvo kao čovek a tek onda kao fudbaler da je malo više skromnosti u glavama naših fudbalera sve bi bilo drugačije!!!

zoran

pre 10 godina

Ako ti Zvezda i Partizan nisu dovoljno veliki (ne znam po cemu je Andrleht veci.>!?? O.K imaju vise para, ali ne i ime toliko vece..), vec hoces kvalitet, zasto onda gledas ka Kini..? Kazi, "hocu pare", i bice postenije. Vec te vidim u Kataru ili S. Arabiji kako "napredujes" i "radish" na unapredjneju svojih kvaliteta.

Zasto moras da vredjas nase klubove i ligu...? Takvi smo, kakvi smo. Ja i dalje vise volim da gledam nase klubove od bilo koje lige sa strane. Ne smeta mi uopste. Sta si ti pomogao da se nas fudbal oporavi..? Jesi li donirao nekom manjem klubu u vidu opreme ili necheg slichnog..??

Bolje cuti i tragaj za parama, ostavi nas fudbal na miru.

Tuljan

pre 10 godina

Zašto onda nisi zamolio trenera Liverpula ili Standarda da treniraš sa njima dok ne nađeš klub? Nego si došao u Srbiju.

Da se razumemo, i treba da dođeš jer si odavde i Vojvodina je tvoj klub, ali filtriraj malo svoje izjave. Naša liga o kojoj pričaš je zaista na dnu, u najlošijem stanju od osnivanja, ali da li to znači da zbog toga treba da je se odreknemo? Tj. klubova koje volimo a koji igraju u njoj? Ne, Lane. Mi navijači nismo profesionalci. Zato, nemoj vređati ljude koji su priželjkivali da ti zaigraš u Zvezdi, Partizanu ili Vojvodini, jer su bili iskreni u tome. Tvoja izjava ih čini ništavnima i naivnima.

200 na sat sa bastovanom pozadi

pre 10 godina

Naravno da ne treba da dodjes da ti posle drugog pogresnog pasa strucnjaci sa tribina koji su navikli da gledaju uzivo samo Ronalda i Mesija zvizde, psjuju te, gadjaju, razvlace po novinama i portalima... Nisi sisao sa uma.

O cemu pricas bre

pre 10 godina

da je malo više skromnosti u glavama naših fudbalera sve bi bilo drugačije!!!
(banbo, 28. jul 2013 12:17)

Bilo bi, da su bili skromni, zavrsili bi srednju kozarsku i radili skromno kao polivaci ulica.

Delija

pre 10 godina

EE moj lane pa zar ti nije dosta para? Sad i da hoces mi te necemo. Zvezda je veliki klub, ne zavisi od prosecnog igraca kao sto si ti, ugledaj se na deliju Ninkovica!!! NA CELOM SVETU SAMO CRVENA ZVEZDA

Zeleni Zub

pre 10 godina

istripovao si lane mnogo... za nase uslove dobar jesi, ali da si vruca roba do sad bi imao tim. Mislim, postujem odluku, ali u nju gledam sa malim podozrenjem. Igra mi se fudbal, niko me ne trazi, sem u srbiji, a tamo necu da se cimam. Da su anticevi milioni, samo bih rekao srecno... a ovako... Da volis neki od "3 brenda" ... ili da zelis dobro srpskom fudbalu, zavrsio bi u nekom od ta 3. Po mogucstvu jednom od ova dva sto furaju crveno bele dresove.

ma

pre 10 godina

dok se nisu proslavili bila i mdobra srbija, a ci mse proslave malo ko nas j... a satro vicu da su patriote idu tamo gde je lova al dok god ima ljudi koji im veruju on ice da opstaju

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

velika je razlika izmedju hrvatskih fudbalera i nasih sto pokazuje slucaj mate bilic.pocetkom 30sete je ,bio je standardan napadac sporting gijon-a i eno ga vratio se u hrvatski fudbal u rjeku..josip simunic ,igor tudor,biscan i jos mnogo njih su se vratili u hrvatski fudbal.problem kod laneta je sto se on sam ukljucio u pricu crvena zvezda prvom izjavom" zvezda je institucija pregovaram sa upravom do srede cu odluciti" tako je pocelo na gadjanje.za 10 godina njega ce ljudi pamtiti po golu protiv nemacke i sramotnmom radovanju nakon gola,bice njemu krivo kad bude ostario a srbija tada stabilna sa dobrom ligom( nekih 25 godina jos) sto ne moze da prica deci da je igrao u zvezdi...dejan stankovic ,velika srbenda kad cuje pitanje dal bi se vratio on jadnik sav se potrese u stilu"brate sve pitaj samo to mi ne spominji"mladen krstajic je za njih sve doktor nauka i filozofije fudbala;)osvajac nemacke titule i dfb pokala a sta je lane osvojio ? belgijsko prvenstvo?;) to je smesno naspram krstajica..

Lane samo ozezi

pre 10 godina

Svaka mu cast, realna prica i na mestu. Zreo covek, prica onako kako jeste! To nekima smeta, i ako! To naravno ovim ostrascenim napaljenicima smeta, oni bi da Lane dodje i igra za 200 000, ali obecanja i tapsanja po ramenu. Tad bi im bio super, i legenda, a kad kaze da mogu nekog drugog da zavitlavaju, onda je pacer i nikogovic! Ha!

Emko_76

pre 10 godina

Aman vise digla se tolika prasina kao da je Milan jovanovoc neka velka zvezda pa da si toliko dobar nebi dosao u srbiju da o tebi pricaju samo si zato dosao zbo media da bi se klubovi drugih drzava interesovali preko Zvezde Vojvodine I Partizana si htio da odes u neki drugi klub ali izgleda da ces zalepiti u neki klub gde neces se naigrati i gde ce te odma oterati pa posle da molis da igras u srbiju i misis da je u kinu bilji fudbal pa ti nisi nigde nego za kinu idi tamo najedi se Macki Pasa i Zmija to je kinesko glavno jelo i znaj Ko visoko leti Nisko pada

partizan+zvezda to su srca dva

pre 10 godina

Kralj! E neka si im rekao! Neko konačno treba da kaže 'Car je go!'. Ovaj čovek je to upravo uradio. U Srbiji ne postoji fudbal od 1992. Je l' se opet nebo otvorilo?

ivan

pre 10 godina

Al zato je Kineska liga neverovatan fudbalski ambijent i prepuna izazova, kao i ljuta Belgijska liga u kojoj te na svakoj drugoj tekmi publika gađa upaljačima. Tvoja publika naravno

Rodoljub

pre 10 godina

Mislim covece, OK neces u Zvezdu ili Partizan, ali nemoj da prosipas te gluposti ,kako svi hoce da odu, pa jedan Dejan Genije Savicevic je dosao ponovo u Zvezdu sa 31.godinom, iz kluba koji se zove Milan i to pred bombardovanje i za vreme bombardovanja Srbije! Kome ovaj drzi lekcije , kao da je u karijeri igrao za Real , Mancester i Bayern, u najmanju ruku, a ne da ono sto je cinjenica , da se vodi kao jedno od najvecih promasaja Liverpula u poslednjih 10 godina!!!Koliko si minuta odigrao u Liverpulu, momak? Daj bre ,o cemu mi pricamo?
Pali bre decko u Kinu ili ne znam ni ja gde!

Matt Le Tissier

pre 10 godina

Ajde onda zavrsi karijeru i ne smaraj ! I ti i Dejan Stankovic lepo kopacke o klin i nemojte u Srbiju da dolazite,uzivajte negde drugde...Svi ste vi prave Srbende ali samo iz inostranstva...

Boki

pre 10 godina

PO ovim komentarima ljudi ne shvataju da se ne radi o parama koje bi Lane lako uzeo ovde igrajuci. Radi se o tome da je nas fudbal na gorem nivou nego 1996 kad su nam skinuli sankcije. Dovoljno je bilo videti zvezdu I partizan ovih Dana kako se cupaju u evro kupovima. Pa Lane je dao gool svabama na SP.. Ejjj bre svabamaaaaa!!!

Peca

pre 10 godina

Pa o tebi se pise kao da si ti izmislio srpski fudbal. Da se razumemo ti si osrednji igrac koji bi za nasu ligu bio ekstra jer nam je liga ocajna. Nemoj da precenjujes sebe a podcenjujes zemlju koja te je naucila fudbala. Imas 32 godine i ako do sada nisi zaradio onda je i to parametar fudbalskog kvaliteta.

Lalegator

pre 10 godina

Previse glup komentar, čoveka koji je skoro završio fudbalsku karijeru.
Ne vidim zašto bi za njega bilo loše da odigra jednu sezonu, za neki od najvecih klubova.
Uzeo bi novac za ugovor i igrao u slabijoj ligi od prethodne.
Fudbalere bije glas da nisu inteligentni, ko li je to izmislio....:)
(Zika, 28. jul 2013 10:30)

Ne razumem zasto je covek glup ako ne zeli da poslednju karijeru odigra u plicak bara ligi?

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Kao igrao bi u Kini, ali ovde ne moze jer je mala kinta.

I onda kao svaki prosecan srpski fudbaler skonta da je bolje da ne trenira i da ulozi u kafane i druge nekretnine, nego da trenira za "sicu" od 10 k eura mesecno.

Ne trebaju nam istripovani i nabedjeni prosecni fudbaleri (tipa Milijas koji ima platu ko ostatak prvog tima zajedno) da uzivaju medju seljanom na splavovima.

Lane, hvala sto ne dolazis.

Rade

pre 10 godina

Trebalo bi se malo ugledati na vaterpoliste, dve titule prvaka Evrope za poslednje tri godine i to, skoro, bez para. Dosli, videli, osvojili, pa, ako bude dobrog ugovora otici ce opet, ali uz njih stasaju u ovakvoj Srbiji nova deca...Ako nemas nikakvih obaveza prema Partizanu i Zvezdi, a nemas, odigraj jednu sezonu u Vojvodini (da ne bude zabune, ja sam crno-beli), ona te je bar zaduzila, pa da i po Srbiji deca vide uzivo Laneta...

borcha-city

pre 10 godina

lepo covek kaze - ko oce da cita.
Sto bi se neko vracao iz zabokrecine iz koje svi oce da pobegnu?
mafija, menadzeri, veze i vezice.. zna se sve, ko je ko i ko je kome. sto bi se neko prljao?

Mi tamo, kad ono medjutim

pre 10 godina

Pa ovde klubovi imaju ozbiljnih ambicija da igraju euro lige. To sto nemaju dovoljno para da ostvare tvoje ambicije je druga stvar. Da ne prodaju sakom i kapom igrace bila bi to druga pesma i nebi se toliko razmisljao nego bi birao, al tu smo gde smo.....

Vladimir

pre 10 godina

Iskreno, Lane mi nije jasan.
Na SP 2010. je glumio najveceg srbina, a sada prezire nasu ligu!

Pre bi zavrsio karijeru nego igrao ovde.
Ja ga vise ne bih zvao uopste i da hoce ne bih ga primio u klub.

Pozdrav svima.

Lesa

pre 10 godina

Sta sad plevete po njemu? Rekao je 100% istinu. Njegova izjava uopste nema veze sa samim klubovima, nego sa igrom. Ovde za fudbal u najboljem slucaju moze da se kaze da je ocajan. A kompleksi bivsih velicina biju li biju. Bilo nekom pravo ili ne, ni Zvezda, ni Partizan, kao ni Vosa nisu ni senke velicina koje su nekada bili, jedino sto neki izgleda i dalje ne zele to da priznaju i kazu. Nekada je i nas derbi licio na okrsaj titana, a sad kada utakmica nije dosadna, svi zadovoljni. Samo prvenstvo je smehotres, a uprave svakim danom stanje cine jos gorim (iako to deluje prakticno nemoguce).

Aca

pre 10 godina

Čovek je potpuno u pravu, on je pravi profesionalac. Zaista iz Srbije želi da ode 99% ne samo fudbalera već i mladih ljudi. Još kad pogledam ko su vođe navijača, i ko ide na utakmice, smuči mi se život. Šta da se radi kad su nam zatvori mali.

mnogo sam jak

pre 10 godina

Javite gospodinu da je Partizan nedavno izbacivao iz LS belgijski Anderleht u kojem je Jovanovic do juce igrao. Nasi klubovi nisu neka sila u evropskim okvirima ali su ipak dokazano bolji od Standarda i Anderlehta. Jovanovic ima blage probleme prilikom procene svojih fudbalskih sposobnosti i to nije od juce. Svojevremeno je odbio i Fenerbahce kao nedovoljno veliki klub za njega pa se u Liverpulu proveo kao bos po trnju. Dejan Savicevic je mogao da se vrati u domaci fudbal ali Jovanovic ne moze to mu je ispod casti. Tipicna srpska prepotencija bez ikakvog osnova. Silno bi se iznenadio kako bi ga u JSL klinci pretrcavali i stavljali u dzep.

luki

pre 10 godina

U Zvezdi bi prosao kao I u Liverpulu, kao svaki prosecan igrac, nisi ti decko za vrhunski klub, nemas izgled da budes deo stadiona sa trofejnim salama, malo si zalutao, bolje se vrati u Bajinu Bastu I pecaj, blinkerisi I brisi od Zvezde.

Zgubidan

pre 10 godina

MJ, a da razmislis malo o Norveskoj, ovde se opako loze na fudbal, dosta se ulaze, fudbaleri zive ko carevi, a garantujem da bi bio najbolji igrac lige za kratko vreme. Liga im nije jaka, ali je medijski propracena i utakmice su vrlo posecene. Znanje imas, posten si fudbaler, mogao bi da uzivas i zaradis neku kintu pride. Sa srecom gde god da odes !

Dzeronimo

pre 10 godina

Igracino kako to da te niko nece?Dok je nekima zelja da pomognu klubovima u svojo zemlji pri kraju karijere drugima koji nemaju klub je zelja kina zbig jacine lige naravno.Putuj covece i mani nas vise svojih hvalospeva.

Mirko

pre 10 godina

Ispada da su svi koji su se vraćali u domaći fudbal za njega glupi. Jeste naša liga loše organizovana, loše se igra, stadioni su loši, klubovi su loši, ali nije ni on više za veliku pozornicu. U pravu je kada kaže da igrači hoće da napuste takvu ligu, mada je isti slučaj sa fudbalerima prve lige Belgije ili Kine. Verujem da je ponuđen ugovor "malo" teži nego što jeste, ne bi pričao ovakve priče.

Ognjen

pre 10 godina

Pa da li je bre moguce? Vise nego ocigledno da ne interesuje fudbalsku evropu, cak su ga i kinezi iskulirali jer su nasli boljeg, u nasem fudbalu bi mogao da dominira, ali ne, on je u tripu da je zvezda koja i dalje moze u Liverpul. E Lane Lane zavrsices karijeru sa 32, i treba kad ti je Zvezda mali klub!

gudmorning

pre 10 godina

Svojevremeno je dobio ponudu od Evertona koju je odbio jer je hteo u "veci" klub. Otisao u "veliki" Liverpul, nije uradio nista, samo je nazadovao, i to je to. Da je otisao u Everton te godine, garantujem da bi danas bio legenda kluba, poput Cahill-a.

kursula

pre 10 godina

Mnogo se bre puvas. Kao da si ne znam kakav igrac, izgleda da je istina ono sto kazu da si tezak i umisljen covek. Ja razumem da ti prija paznja u medijima al ti postade gori od Vucica, svaki dan izlazis is frizidera.

Nenad39

pre 10 godina

Sacekaj malo,mozda te pozove neki klub sa Islanda ili iz Luksemburga!P.S.Dobar si igrac ali nisi vise u cvetu mladosti bar sto se igracke karijere tice.Sve najbolje Lane!

nesa

pre 10 godina

Lane cim te vidim ambicije mi opadnu, koji ces nam ....., vrati se u kluz I varegem gde si I igrao, samo si jednom probao da zaigras za klub sa velikom istoriom I brze bolje su te oterali, ne trebasnam u zvezdi, mnogi bolji su pominjani kao potencijalna pojacanja prethodnih godina pa nisu dosli, a mi I dalje postojimo.

ultrasrbin

pre 10 godina

Blaza, 28. jul 2013 10:11
Dosao i video da treba da igra dzabe ili da ode posle neisplacenih plata.
Posle bi bilo - kakva je on Srbin kada tuzi Zvezdu? Zato covek i nece - bolje mu da sedi dzabe i ne zamera se nikome nego da ga prave majmunom.

Juzni Front VR

pre 10 godina

Brate to sto su u nasim klubovima vecno politicari, ne znaci da nismo dobri i da svi zele da odu, kad bi se kod nas desila privatizacija , s obzirom na navijace kakve imamo "pola" evrope bi zelelo da igra ovde!

Blaza

pre 10 godina

Ma dosta mi je ovog klovna!!! Zvezda nikad nikoga nije molila, tako treba da bude i ubuduce!!! Ako hoces da igras dodji, ako ne- daleko ti lepa kuca!!! Igranje u Crvenoj Zvezdi treba da bude cast za svakog igraca!!!

coa

pre 10 godina

a vidi delije sto su se upalile? ako bi se vratio u Srbiju igrao bi samo za Vosu, jer je vise puta naglasio da navija za Vosu.

oladite malo ljudi, ne vrti se sve u Srbiji oko Zvezde i Partizana, a ove sezone ce te se i uveriti u to

Pro evolution

pre 10 godina

E moj Lane, koliko si sad preterao, ne znas ni sam. Koliko si godina imao kad ti je pruzena sansa u Liverpulu? Budimo realni, ni tamo nisi imao veliku konkurenciju, obzirom na to koliko sam sebi dizes kvalitet. Sada, sa 32 godine, ti ne zelis u dudbal, gde satro, nemas sansi da napredujes. Mani se demagogije i izmisljotina o napredovanju na poziciji na kojoj igras u ovim godinama. Ako zelis, zavrsi karijeru i bicemo ti zahvalni na onome sto si uradio za Srbiju, ali nemoj da pricas kako je ambicija Kina. Kina je kao ostali fudbalski svet - LOVA, a to su dve razlicite stvari.

Zika

pre 10 godina

Previse glup komentar, čoveka koji je skoro završio fudbalsku karijeru.
Ne vidim zašto bi za njega bilo loše da odigra jednu sezonu, za neki od najvecih klubova.
Uzeo bi novac za ugovor i igrao u slabijoj ligi od prethodne.
Fudbalere bije glas da nisu inteligentni, ko li je to izmislio....:)

PFC

pre 10 godina

@Igor ne razumem kakvo pljuvanje covek je rekao istinu,problem je u glavi nasih ljudi tu spadas i ti koji ne zele da cuju istinu (ma koliko bila bolna) ,tako je sa 90% naroda

Menadjer PRO

pre 10 godina

Razocarao me je totalno i kao covek i kao sportista. On da je neki Srbin kako sebe zove veliki Srbin, dosao bi u neka od tri srpska kluba: Zvezda, Partizan ili Vojvodina i pomogao bi za plasman u Evropu, da napravimo nesto, da imamo koeficijente, da se ne patimo vise sa tim kvalifikacijama! I da bude za primer i onom Dejanu Stankovicu, i mnogim drugim koji su neke zvezde a ne zele da igraju u domacoj ligi, gde su i ponikli.

Posle se cudite kad Hrvati imaju timove u Evropi, a tamo su Igor Tudor i Robert Kovac zavrsili karijeru u Dinamu i Hajduku

ivan

pre 10 godina

pa dodji u zvezdu i odigraj najbolje sto mozes i pomogni nasim klincima, sta se vise neckas imas 32 banke gde da ides sada,ovako lepo zavrsis karijeru u svoju zemlju, kad mogu ninkovic i milijas mozes i ti...!!!

patriota

pre 10 godina

toliko o patriotizmu vecine naših igrača koji odu igrati za veću kintu. sad će radije prestati da igra nego igrati u svojoj zemlji. pa ovde su dolazila i doći će veća imena koja su napravila veću karijeru od njega da igraju i treniraju. sta si ti to napravio u karijeri da ti je mizerno doći igrati za srpsku publiku. i ovakvi dobijaju poziv za reprezentaciju! žalosno!!!

bzvz

pre 10 godina

Ne vredi vise ni pricati koliko su se srozali Zvezda i Partizan kao klubovi.To mi stariji odlicno znamo i tesko nam pada.Sve sto je ovaj fudbaler rekao je tacno,na zalost!

grom

pre 10 godina

Nisi ti ni za ta tri srpska kluba. Ovaj covek jednostavno precenjuje svoje mogucnosti, sa 32 godine ne bi bio u stanju da igra ni u Zvezdi ni u Partizanu a kamoli u nekom jacem evropskom klubu...

malo ime fudbala

pre 10 godina

I to je fudbalski veteran, bivsi reprezentativac ? Samo na sebe misli, ego velik ko soliter, omladina koja bi mogla da nauci nesto od njegovih postupaka ili izjava - nije ni bitna. Ako vec tako misli, trebao je to da zadrzi za sebe.
Inace sam ga uvek smatrao za fudbalera sa izuzetno niskim IQ-om, nije se potrudio da iskustvo koje je stekao nesto poprave na tom planu.
Idi Milane u penziju, ionako nebi imao sta da ponudis.

Nemanja

pre 10 godina

Ti samo juris pare, a ja se pitam imas 32 godine i ako do tad u fudbalu nisi zaradio neke pare onda ne znam kad ces. A sa ovakvim misljenjem o nasim klubovima, Zvezdi, Partizanu, Vojvodini i ne treba da dolazis, ne treba nam takav covek sa takvim razmisljanjem. Lepo Katar, pa tamo je jaka liga sve puca ali od para!!! Ne treba da tako ponizavajuce pricas o nasim klubovima, kakvi su takvi su ali su NASI! Treba malo da se ceni ono sto se ima, a ne kao po starom dobrom obicaju uvek nam je tudje draze!

Navijam za nas ;)

pre 10 godina

Slušaj Lane,
Jeste istina da stanje u srpskom fudbalu nije sjajno, da je previše problema, kao i u društvu uopšte. Ali, .ebiga, do kada ćemo svi prati i sklanjati ruke od fudbala u sopstvenoj zemlji, i prepuštati ga u ruke kojekakvim nefudbalskim ljudima? Ti si veliki fudbaler pa ti je ispod časti igrati fudbal u Srbiji, pa ćeš radije završiti karijeru iako se fizički dobro osećaš???! Shvatam ja da su pare bitne u životu i da svi idemo tamo gde ćemo više da zaradimo, i da bi svaki naš igrač voleo da zaradi u životu neku značajniju sumu u inostranstvu, i da bi i ti sam sada pohitao i u Kinu i u Katar da neko ponudi pare, ali što brate tako i ne kažeš, a ne ovo...
Preterao si Lane, jesi majke mi. A veruj mi da ima nas koji bi rado platili ulaznicu da te gledamo. I veruj mi, ima mnogo mladih štopera koji sanjaju o izazovu da igraju protiv tebe. Bili bi mnogo naloženi i možda se ti ne bi nadavao golova tako lako, a fudbal u Srbiji, tvojoj otadžbini, bio bi bolji s tobom.

Momir

pre 10 godina

Ti si gori od ovog mog ortaka sto igra u beton ligi po oranicama i sad kao nece sa nama malog fudbala boji se povrede i da ga klub ne suspenduje! EJ BETON LIGA al igracina je to, 31god. nada se karijeri. To je tvoja prica kad kao igrac bez ugovora nipodastavas pozive Vojvodine i Zvezde.

Blaza

pre 10 godina

Ma dosta mi je ovog klovna!!! Zvezda nikad nikoga nije molila, tako treba da bude i ubuduce!!! Ako hoces da igras dodji, ako ne- daleko ti lepa kuca!!! Igranje u Crvenoj Zvezdi treba da bude cast za svakog igraca!!!

kursula

pre 10 godina

Mnogo se bre puvas. Kao da si ne znam kakav igrac, izgleda da je istina ono sto kazu da si tezak i umisljen covek. Ja razumem da ti prija paznja u medijima al ti postade gori od Vucica, svaki dan izlazis is frizidera.

Navijam za nas ;)

pre 10 godina

Slušaj Lane,
Jeste istina da stanje u srpskom fudbalu nije sjajno, da je previše problema, kao i u društvu uopšte. Ali, .ebiga, do kada ćemo svi prati i sklanjati ruke od fudbala u sopstvenoj zemlji, i prepuštati ga u ruke kojekakvim nefudbalskim ljudima? Ti si veliki fudbaler pa ti je ispod časti igrati fudbal u Srbiji, pa ćeš radije završiti karijeru iako se fizički dobro osećaš???! Shvatam ja da su pare bitne u životu i da svi idemo tamo gde ćemo više da zaradimo, i da bi svaki naš igrač voleo da zaradi u životu neku značajniju sumu u inostranstvu, i da bi i ti sam sada pohitao i u Kinu i u Katar da neko ponudi pare, ali što brate tako i ne kažeš, a ne ovo...
Preterao si Lane, jesi majke mi. A veruj mi da ima nas koji bi rado platili ulaznicu da te gledamo. I veruj mi, ima mnogo mladih štopera koji sanjaju o izazovu da igraju protiv tebe. Bili bi mnogo naloženi i možda se ti ne bi nadavao golova tako lako, a fudbal u Srbiji, tvojoj otadžbini, bio bi bolji s tobom.

Momir

pre 10 godina

Ti si gori od ovog mog ortaka sto igra u beton ligi po oranicama i sad kao nece sa nama malog fudbala boji se povrede i da ga klub ne suspenduje! EJ BETON LIGA al igracina je to, 31god. nada se karijeri. To je tvoja prica kad kao igrac bez ugovora nipodastavas pozive Vojvodine i Zvezde.

Nemanja

pre 10 godina

Ti samo juris pare, a ja se pitam imas 32 godine i ako do tad u fudbalu nisi zaradio neke pare onda ne znam kad ces. A sa ovakvim misljenjem o nasim klubovima, Zvezdi, Partizanu, Vojvodini i ne treba da dolazis, ne treba nam takav covek sa takvim razmisljanjem. Lepo Katar, pa tamo je jaka liga sve puca ali od para!!! Ne treba da tako ponizavajuce pricas o nasim klubovima, kakvi su takvi su ali su NASI! Treba malo da se ceni ono sto se ima, a ne kao po starom dobrom obicaju uvek nam je tudje draze!

Tuljan

pre 10 godina

Zašto onda nisi zamolio trenera Liverpula ili Standarda da treniraš sa njima dok ne nađeš klub? Nego si došao u Srbiju.

Da se razumemo, i treba da dođeš jer si odavde i Vojvodina je tvoj klub, ali filtriraj malo svoje izjave. Naša liga o kojoj pričaš je zaista na dnu, u najlošijem stanju od osnivanja, ali da li to znači da zbog toga treba da je se odreknemo? Tj. klubova koje volimo a koji igraju u njoj? Ne, Lane. Mi navijači nismo profesionalci. Zato, nemoj vređati ljude koji su priželjkivali da ti zaigraš u Zvezdi, Partizanu ili Vojvodini, jer su bili iskreni u tome. Tvoja izjava ih čini ništavnima i naivnima.

Imp

pre 10 godina

... ali ako dodate jedno 200-300k evra, u meni ce proraditi nas poznati fudbalski patriotizam i zelja da zavrsim karijeru u klubu za koji sam oduvek navijao - ___________ ( upisati prema situaciji - Zvezda, Partizan, Vojvodina... ).

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

velika je razlika izmedju hrvatskih fudbalera i nasih sto pokazuje slucaj mate bilic.pocetkom 30sete je ,bio je standardan napadac sporting gijon-a i eno ga vratio se u hrvatski fudbal u rjeku..josip simunic ,igor tudor,biscan i jos mnogo njih su se vratili u hrvatski fudbal.problem kod laneta je sto se on sam ukljucio u pricu crvena zvezda prvom izjavom" zvezda je institucija pregovaram sa upravom do srede cu odluciti" tako je pocelo na gadjanje.za 10 godina njega ce ljudi pamtiti po golu protiv nemacke i sramotnmom radovanju nakon gola,bice njemu krivo kad bude ostario a srbija tada stabilna sa dobrom ligom( nekih 25 godina jos) sto ne moze da prica deci da je igrao u zvezdi...dejan stankovic ,velika srbenda kad cuje pitanje dal bi se vratio on jadnik sav se potrese u stilu"brate sve pitaj samo to mi ne spominji"mladen krstajic je za njih sve doktor nauka i filozofije fudbala;)osvajac nemacke titule i dfb pokala a sta je lane osvojio ? belgijsko prvenstvo?;) to je smesno naspram krstajica..

Pro evolution

pre 10 godina

E moj Lane, koliko si sad preterao, ne znas ni sam. Koliko si godina imao kad ti je pruzena sansa u Liverpulu? Budimo realni, ni tamo nisi imao veliku konkurenciju, obzirom na to koliko sam sebi dizes kvalitet. Sada, sa 32 godine, ti ne zelis u dudbal, gde satro, nemas sansi da napredujes. Mani se demagogije i izmisljotina o napredovanju na poziciji na kojoj igras u ovim godinama. Ako zelis, zavrsi karijeru i bicemo ti zahvalni na onome sto si uradio za Srbiju, ali nemoj da pricas kako je ambicija Kina. Kina je kao ostali fudbalski svet - LOVA, a to su dve razlicite stvari.

paki

pre 10 godina

Bruka je da u celom tom sistemo ovakvi zaradjuju 100 mozda i 500 puta vise od superinteligentnih i talentovanih mladih naucnika ili doktora od kojih nam zavisi buducnost planete.

ivan

pre 10 godina

pa dodji u zvezdu i odigraj najbolje sto mozes i pomogni nasim klincima, sta se vise neckas imas 32 banke gde da ides sada,ovako lepo zavrsis karijeru u svoju zemlju, kad mogu ninkovic i milijas mozes i ti...!!!

malo ime fudbala

pre 10 godina

I to je fudbalski veteran, bivsi reprezentativac ? Samo na sebe misli, ego velik ko soliter, omladina koja bi mogla da nauci nesto od njegovih postupaka ili izjava - nije ni bitna. Ako vec tako misli, trebao je to da zadrzi za sebe.
Inace sam ga uvek smatrao za fudbalera sa izuzetno niskim IQ-om, nije se potrudio da iskustvo koje je stekao nesto poprave na tom planu.
Idi Milane u penziju, ionako nebi imao sta da ponudis.

Zika

pre 10 godina

Previse glup komentar, čoveka koji je skoro završio fudbalsku karijeru.
Ne vidim zašto bi za njega bilo loše da odigra jednu sezonu, za neki od najvecih klubova.
Uzeo bi novac za ugovor i igrao u slabijoj ligi od prethodne.
Fudbalere bije glas da nisu inteligentni, ko li je to izmislio....:)

zoran

pre 10 godina

Ako ti Zvezda i Partizan nisu dovoljno veliki (ne znam po cemu je Andrleht veci.>!?? O.K imaju vise para, ali ne i ime toliko vece..), vec hoces kvalitet, zasto onda gledas ka Kini..? Kazi, "hocu pare", i bice postenije. Vec te vidim u Kataru ili S. Arabiji kako "napredujes" i "radish" na unapredjneju svojih kvaliteta.

Zasto moras da vredjas nase klubove i ligu...? Takvi smo, kakvi smo. Ja i dalje vise volim da gledam nase klubove od bilo koje lige sa strane. Ne smeta mi uopste. Sta si ti pomogao da se nas fudbal oporavi..? Jesi li donirao nekom manjem klubu u vidu opreme ili necheg slichnog..??

Bolje cuti i tragaj za parama, ostavi nas fudbal na miru.

grom

pre 10 godina

Nisi ti ni za ta tri srpska kluba. Ovaj covek jednostavno precenjuje svoje mogucnosti, sa 32 godine ne bi bio u stanju da igra ni u Zvezdi ni u Partizanu a kamoli u nekom jacem evropskom klubu...

djordjevic

pre 10 godina

Jel se seca neko kada je ovaj fudbalski as, valjda posle utakmice Srbija- Rumunija u BGu, izjavio jos u intervjuu na terenu kako misli da je on prerastao Belgijsku ligu, kako hoce vece izazove, ma svasta je pogrdno rekao o belgijancima velicajuci sebe. I onda je presao u Liverpul. I posle manje od godinu dana je grebao cime god je mogao da ga belgijanci prime nazad. Eto kakav je to covek.

Avanti prevaranti!

pre 10 godina

99% takvih kao ti, ne sumnjam, ali većina bi samo htela da ova zemlja bude bolja, a što su ih prilike naterale na izbore koje možda i ne bi doneli, druga je stvar. Doduše, bahatosti je i previše; bolje da ne dođe još jedan takav.
Sad, zašto smo mi zemlja u kojoj je ovo 'celebrity', to je ono što mene muči!?

Rodoljub

pre 10 godina

Mislim covece, OK neces u Zvezdu ili Partizan, ali nemoj da prosipas te gluposti ,kako svi hoce da odu, pa jedan Dejan Genije Savicevic je dosao ponovo u Zvezdu sa 31.godinom, iz kluba koji se zove Milan i to pred bombardovanje i za vreme bombardovanja Srbije! Kome ovaj drzi lekcije , kao da je u karijeri igrao za Real , Mancester i Bayern, u najmanju ruku, a ne da ono sto je cinjenica , da se vodi kao jedno od najvecih promasaja Liverpula u poslednjih 10 godina!!!Koliko si minuta odigrao u Liverpulu, momak? Daj bre ,o cemu mi pricamo?
Pali bre decko u Kinu ili ne znam ni ja gde!

Zeleni Zub

pre 10 godina

istripovao si lane mnogo... za nase uslove dobar jesi, ali da si vruca roba do sad bi imao tim. Mislim, postujem odluku, ali u nju gledam sa malim podozrenjem. Igra mi se fudbal, niko me ne trazi, sem u srbiji, a tamo necu da se cimam. Da su anticevi milioni, samo bih rekao srecno... a ovako... Da volis neki od "3 brenda" ... ili da zelis dobro srpskom fudbalu, zavrsio bi u nekom od ta 3. Po mogucstvu jednom od ova dva sto furaju crveno bele dresove.

Nikola

pre 10 godina

Niko normalan se nije vratio u srpski fudbal,vrate se iskljucivo zbog bahanalija po splavovima drugi razlog ne postoji.Njemu izgleda to nije interesantno.

mnogo sam jak

pre 10 godina

Javite gospodinu da je Partizan nedavno izbacivao iz LS belgijski Anderleht u kojem je Jovanovic do juce igrao. Nasi klubovi nisu neka sila u evropskim okvirima ali su ipak dokazano bolji od Standarda i Anderlehta. Jovanovic ima blage probleme prilikom procene svojih fudbalskih sposobnosti i to nije od juce. Svojevremeno je odbio i Fenerbahce kao nedovoljno veliki klub za njega pa se u Liverpulu proveo kao bos po trnju. Dejan Savicevic je mogao da se vrati u domaci fudbal ali Jovanovic ne moze to mu je ispod casti. Tipicna srpska prepotencija bez ikakvog osnova. Silno bi se iznenadio kako bi ga u JSL klinci pretrcavali i stavljali u dzep.

asd

pre 10 godina

Pa nemoj da se vracas, i sa tobom i bez tebe nas je fudbal nista. Tako da nemoj da se cimas da dolazis, kad bi pre prekinuo karijeru nego dosao u svoju zemlju.

Matt Le Tissier

pre 10 godina

Ajde onda zavrsi karijeru i ne smaraj ! I ti i Dejan Stankovic lepo kopacke o klin i nemojte u Srbiju da dolazite,uzivajte negde drugde...Svi ste vi prave Srbende ali samo iz inostranstva...

Ne moras

pre 10 godina

Antic je od prosecnog igraca napravio zvezdu koja je sijala godinu dana i onda se ugasila. Nije ovo igrac oko koga bi se dizala prasina na marakani. Na kraju nista od onih prica da ce se forsirati omladinska skola i da ce u njoj stasavati buduci sampioni. Mi pokusavamo da dovedemo laneta od 32 godine ?!

vlada

pre 10 godina

da ali ti sto hoce da idu imaju po 19-21 godine a ne 32 godine kao fudbalercina. ovaj me podseca na mog ujaka koji ima 50 godina i nikada se nije zenio pa kad vidi neku devojku od 19-20 godina kaze " e ovo je za ujku" . e pa "ujko "pogledaj u licnu kartu i vidi koliko imas godina pa biraj ono sto ti pristaje . budi srecan sto te hoce zvezda i partizan ,real i barsa sigurno nece polu-veterane u svojim redovima.

Marko

pre 10 godina

Lane, Mrdja, Pantelic, Stankovic...ne dolaze u Zvezdu i hajde da prestanemo da pricamo i pisemo o njima vise. Samo im dizemo cenu a oni ne zele da dodju i pomognu ozdravljenju fudbala u Srbiji svojim iskustvom i znanjem. Ne razumem kako ne shvataju da ne moze ni da se popravi stanje kad takve velicine pricaju negativno i ne zele da dodju da pomognu sad kad imaju objektivnu sansu. Sta tek klinci onda da kazu. Nije ni cudo sto beze. Kad bi videli da se takvi igraci vracaju vise bi verovali u nas fudbal i ostali bi malo duze u njemu... To mora da se promeni a jedino je Dzajic spreman i u mogucnosti da utice na to. Ocekujem da ce Zvezda dovesti napadace i krila o kojima se po novinama uopste nije pisalo. Sve su ostalo naduvavanja po novinama ili skretanja sa teme kako bi se prikrila zainteresovanost za nekog drugo. Iznenadicemo se verovatno. Nadam se pozitivno.

FleetingGlimpse

pre 10 godina

Ti si od jakih liga "igrao" samo u engleskoj i pokazao se kao pravi balvan. Sad umesto da pokusas da pomognes ekipi u svojoj zemlji, bilo kojem od najveca tri kluba, da naprave nesto u evropi i uzmu koji bod ti nalazis sportske motive da ides u Kinu.

musa dembele

pre 10 godina

Ovako je trebalo:"Postujem to sto me zeli najveci srpski klubovi,ali moje ambicije nisu vezane za povratak u zemlju!"..Nije bilo potrebno davati laznu nadu rukovodstvima i navijacima klubova,a onda ih sve indirektno "popljuvati".. Ali,neko ko to zna je gospodin,a ovi drugi......

ivan

pre 10 godina

Al zato je Kineska liga neverovatan fudbalski ambijent i prepuna izazova, kao i ljuta Belgijska liga u kojoj te na svakoj drugoj tekmi publika gađa upaljačima. Tvoja publika naravno

Posebni

pre 10 godina

Moze da iritira ili boli ovakav Lanetov stav, ali covek je potpuno u pravu. Ima 32 godine, porodican je covek, ne treba mu avantura u ovoj ruiniranoj zemlji.Ko je danas zadovoljan zivotom u Srbiji - samo lovci u mutnom i stranacki poltroni. Onu pricu o pasosu u rukama nakon Nikoliceve pobede na izborima sam dozivljavao kao karikiranje situacije, ali sve vise postaje stvarnost. Niko ovde vise nece ni da igra fudbal, ni da zivi. Koliko je samo mojih prijatelja otislo u poslednjih godinu dana. Sve sto vredi ide odavde, pa zasto bi Lane bio izuzetak.

MATIJA

pre 10 godina

Pametan covek..pa naravno da nece da se vrati da bi igrao za kriminalce i da namesta utakmice na oranicama pred 50 gledalaca..glupo je da ga bilo ko osudjuje kad je covek realan

Delija

pre 10 godina

EE moj lane pa zar ti nije dosta para? Sad i da hoces mi te necemo. Zvezda je veliki klub, ne zavisi od prosecnog igraca kao sto si ti, ugledaj se na deliju Ninkovica!!! NA CELOM SVETU SAMO CRVENA ZVEZDA

Lane samo ozezi

pre 10 godina

Svaka mu cast, realna prica i na mestu. Zreo covek, prica onako kako jeste! To nekima smeta, i ako! To naravno ovim ostrascenim napaljenicima smeta, oni bi da Lane dodje i igra za 200 000, ali obecanja i tapsanja po ramenu. Tad bi im bio super, i legenda, a kad kaze da mogu nekog drugog da zavitlavaju, onda je pacer i nikogovic! Ha!

O cemu pricas bre

pre 10 godina

da je malo više skromnosti u glavama naših fudbalera sve bi bilo drugačije!!!
(banbo, 28. jul 2013 12:17)

Bilo bi, da su bili skromni, zavrsili bi srednju kozarsku i radili skromno kao polivaci ulica.

Mita

pre 10 godina

Čovek je bar bio iskren i javno rekao ono što svi znamo i mislimo...Odavde svi žele da odu,kojim god poslom da se bave,i to je činjenica...Na žalost,ali tako je...

Dzeronimo

pre 10 godina

Igracino kako to da te niko nece?Dok je nekima zelja da pomognu klubovima u svojo zemlji pri kraju karijere drugima koji nemaju klub je zelja kina zbig jacine lige naravno.Putuj covece i mani nas vise svojih hvalospeva.

Ognjen

pre 10 godina

Pa da li je bre moguce? Vise nego ocigledno da ne interesuje fudbalsku evropu, cak su ga i kinezi iskulirali jer su nasli boljeg, u nasem fudbalu bi mogao da dominira, ali ne, on je u tripu da je zvezda koja i dalje moze u Liverpul. E Lane Lane zavrsices karijeru sa 32, i treba kad ti je Zvezda mali klub!

ma

pre 10 godina

dok se nisu proslavili bila i mdobra srbija, a ci mse proslave malo ko nas j... a satro vicu da su patriote idu tamo gde je lova al dok god ima ljudi koji im veruju on ice da opstaju

aleksandar marinkovic

pre 10 godina

Moze nasa liga da bude slabija i od lige San Marina ali je nasa i nju cu da pratim. Volim i ja da pogledam utakmice Reala, Celzija, PSG-a ali bre sta da navijam za njih. A ko bog za neku godinu ima da se navuces ovde da budes menadzer nasih igraca, trener ili direktor nekog kluba i tada ce da ti bude dobra. Djubre jedno nadobudno - prosecan igracic koji je dao gol nemcima sa 1,5 metra i misli da jeKlose(t)

Vladimir

pre 10 godina

Iskreno, Lane mi nije jasan.
Na SP 2010. je glumio najveceg srbina, a sada prezire nasu ligu!

Pre bi zavrsio karijeru nego igrao ovde.
Ja ga vise ne bih zvao uopste i da hoce ne bih ga primio u klub.

Pozdrav svima.

luki

pre 10 godina

U Zvezdi bi prosao kao I u Liverpulu, kao svaki prosecan igrac, nisi ti decko za vrhunski klub, nemas izgled da budes deo stadiona sa trofejnim salama, malo si zalutao, bolje se vrati u Bajinu Bastu I pecaj, blinkerisi I brisi od Zvezde.

banbo

pre 10 godina

e moj milane tek sada si pokazao svoju veličinu i ljudsku i fudbalsku.srećno ti bilo šta god da odlučiš ali posle toliko pečalbe i zarađene love ti opet misliš samo o lovi a treba biti skroman i zapitati se kad je dosta!!!Verovatno da vrediš evropa bi se otimala oko tebe a onako Kina propala možda Surinam? Jedan je Nine prvo kao čovek a tek onda kao fudbaler da je malo više skromnosti u glavama naših fudbalera sve bi bilo drugačije!!!

Rade

pre 10 godina

Trebalo bi se malo ugledati na vaterpoliste, dve titule prvaka Evrope za poslednje tri godine i to, skoro, bez para. Dosli, videli, osvojili, pa, ako bude dobrog ugovora otici ce opet, ali uz njih stasaju u ovakvoj Srbiji nova deca...Ako nemas nikakvih obaveza prema Partizanu i Zvezdi, a nemas, odigraj jednu sezonu u Vojvodini (da ne bude zabune, ja sam crno-beli), ona te je bar zaduzila, pa da i po Srbiji deca vide uzivo Laneta...

Menadjer PRO

pre 10 godina

Razocarao me je totalno i kao covek i kao sportista. On da je neki Srbin kako sebe zove veliki Srbin, dosao bi u neka od tri srpska kluba: Zvezda, Partizan ili Vojvodina i pomogao bi za plasman u Evropu, da napravimo nesto, da imamo koeficijente, da se ne patimo vise sa tim kvalifikacijama! I da bude za primer i onom Dejanu Stankovicu, i mnogim drugim koji su neke zvezde a ne zele da igraju u domacoj ligi, gde su i ponikli.

Posle se cudite kad Hrvati imaju timove u Evropi, a tamo su Igor Tudor i Robert Kovac zavrsili karijeru u Dinamu i Hajduku

Aca

pre 10 godina

Čovek je potpuno u pravu, on je pravi profesionalac. Zaista iz Srbije želi da ode 99% ne samo fudbalera već i mladih ljudi. Još kad pogledam ko su vođe navijača, i ko ide na utakmice, smuči mi se život. Šta da se radi kad su nam zatvori mali.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Kao igrao bi u Kini, ali ovde ne moze jer je mala kinta.

I onda kao svaki prosecan srpski fudbaler skonta da je bolje da ne trenira i da ulozi u kafane i druge nekretnine, nego da trenira za "sicu" od 10 k eura mesecno.

Ne trebaju nam istripovani i nabedjeni prosecni fudbaleri (tipa Milijas koji ima platu ko ostatak prvog tima zajedno) da uzivaju medju seljanom na splavovima.

Lane, hvala sto ne dolazis.

borcha-city

pre 10 godina

lepo covek kaze - ko oce da cita.
Sto bi se neko vracao iz zabokrecine iz koje svi oce da pobegnu?
mafija, menadzeri, veze i vezice.. zna se sve, ko je ko i ko je kome. sto bi se neko prljao?

Peca

pre 10 godina

Pa o tebi se pise kao da si ti izmislio srpski fudbal. Da se razumemo ti si osrednji igrac koji bi za nasu ligu bio ekstra jer nam je liga ocajna. Nemoj da precenjujes sebe a podcenjujes zemlju koja te je naucila fudbala. Imas 32 godine i ako do sada nisi zaradio onda je i to parametar fudbalskog kvaliteta.

gudmorning

pre 10 godina

Svojevremeno je dobio ponudu od Evertona koju je odbio jer je hteo u "veci" klub. Otisao u "veliki" Liverpul, nije uradio nista, samo je nazadovao, i to je to. Da je otisao u Everton te godine, garantujem da bi danas bio legenda kluba, poput Cahill-a.

Emko_76

pre 10 godina

Aman vise digla se tolika prasina kao da je Milan jovanovoc neka velka zvezda pa da si toliko dobar nebi dosao u srbiju da o tebi pricaju samo si zato dosao zbo media da bi se klubovi drugih drzava interesovali preko Zvezde Vojvodine I Partizana si htio da odes u neki drugi klub ali izgleda da ces zalepiti u neki klub gde neces se naigrati i gde ce te odma oterati pa posle da molis da igras u srbiju i misis da je u kinu bilji fudbal pa ti nisi nigde nego za kinu idi tamo najedi se Macki Pasa i Zmija to je kinesko glavno jelo i znaj Ko visoko leti Nisko pada

Johnny

pre 10 godina

Ko njega zeli da dovede u partizan je pukao ili je totalno odlijepio! Citajte izmedju redova i dijete od 5 godina vidi da covjeka nezanima srpski fudbal ni 1%! Samo lagano

Lesa

pre 10 godina

Sta sad plevete po njemu? Rekao je 100% istinu. Njegova izjava uopste nema veze sa samim klubovima, nego sa igrom. Ovde za fudbal u najboljem slucaju moze da se kaze da je ocajan. A kompleksi bivsih velicina biju li biju. Bilo nekom pravo ili ne, ni Zvezda, ni Partizan, kao ni Vosa nisu ni senke velicina koje su nekada bili, jedino sto neki izgleda i dalje ne zele to da priznaju i kazu. Nekada je i nas derbi licio na okrsaj titana, a sad kada utakmica nije dosadna, svi zadovoljni. Samo prvenstvo je smehotres, a uprave svakim danom stanje cine jos gorim (iako to deluje prakticno nemoguce).

nesa

pre 10 godina

Lane cim te vidim ambicije mi opadnu, koji ces nam ....., vrati se u kluz I varegem gde si I igrao, samo si jednom probao da zaigras za klub sa velikom istoriom I brze bolje su te oterali, ne trebasnam u zvezdi, mnogi bolji su pominjani kao potencijalna pojacanja prethodnih godina pa nisu dosli, a mi I dalje postojimo.

200 na sat sa bastovanom pozadi

pre 10 godina

Naravno da ne treba da dodjes da ti posle drugog pogresnog pasa strucnjaci sa tribina koji su navikli da gledaju uzivo samo Ronalda i Mesija zvizde, psjuju te, gadjaju, razvlace po novinama i portalima... Nisi sisao sa uma.

Lalegator

pre 10 godina

Previse glup komentar, čoveka koji je skoro završio fudbalsku karijeru.
Ne vidim zašto bi za njega bilo loše da odigra jednu sezonu, za neki od najvecih klubova.
Uzeo bi novac za ugovor i igrao u slabijoj ligi od prethodne.
Fudbalere bije glas da nisu inteligentni, ko li je to izmislio....:)
(Zika, 28. jul 2013 10:30)

Ne razumem zasto je covek glup ako ne zeli da poslednju karijeru odigra u plicak bara ligi?

johan b. stulic

pre 10 godina

o kom nivou ovaj prica? pa on nikad nije postao ni solidan fudbaler a kamoli neka igracina. bio navodno dobar u belgijskoj ligi gde celo kolo igra od nula do dva gola decenijama, zatim otisao u liverpool, i nakon spektakularnog pada na nos prilikom bezuspesnog pokusaja da ustopuje loptu rekli su mu hvala dovidjenja. i neko se setio njega da dovodi u vezu sa fudbalom. sta vam je.

bzvz

pre 10 godina

Ne vredi vise ni pricati koliko su se srozali Zvezda i Partizan kao klubovi.To mi stariji odlicno znamo i tesko nam pada.Sve sto je ovaj fudbaler rekao je tacno,na zalost!

Mirko

pre 10 godina

Ispada da su svi koji su se vraćali u domaći fudbal za njega glupi. Jeste naša liga loše organizovana, loše se igra, stadioni su loši, klubovi su loši, ali nije ni on više za veliku pozornicu. U pravu je kada kaže da igrači hoće da napuste takvu ligu, mada je isti slučaj sa fudbalerima prve lige Belgije ili Kine. Verujem da je ponuđen ugovor "malo" teži nego što jeste, ne bi pričao ovakve priče.

FR

pre 10 godina

Ovde se ne zna ko je luđi, dal' Lane sa ovakvim izjavama (mislim, bolje ćuti, čoveče, to je nekada pametnije) ili ovi koji Anderleht stavljaju u isti rang sa Zvezdom i Partizanom.

Nevaspitana gomilo

pre 10 godina

Jadan si narodne zavidni, jadan!
Taj Lane Jovanovic je dao gol kojim smo pobedili Nemacku na Mundijalu, to se ne dogadja svaki dan bas. Samo zbog toga biste trebali da stavite prst na celo pre nego sto krenete da pisete ove tinejdzerske bljuvotine. Ovo sto pisete ne bi pisali pijani osnovci.
Alo, svakom igracu kojeg vam je dovela ta Cz ona i duguje pare, ali vi pamtite 3 sekunde, Lane izgleda bas i ne! Pametan covek, brine o porodici, ne treba sutra da mu ravlace porodicu i prete mu ovi domaci pajseri, da mu skandiraju sve i svasta ili covek ima pravo na miran normalan zivot?
Ne, stvarno, je l vi svi imate 15 godina koji pisete ove komentare?

my way

pre 10 godina

Razumem ja njegov nacin razmisljanja, ali ima tu i nekih kontradiktornosti. Igraci kojima se igra fudbal i koji osecaju da fizicki mogu jos 3-5 godina, sto bi u njegovom slucaju bilo 35-37 i sasvim je realno ne zavrsavaju karijeru zato sto ne mogu da nadju klub sa velikim ambicijama, vec naprotiv upravo idu u "manje" timove. Oni koji bi ako ne nadju neki veliki fudbalski izazov o cemu Lane prica okacili kopacke ne mogu da kazu da su zeljni fudbala. Sve mi se cini da ni on bas nije sebi rascistio sta tacno zeli. Najvise bi smisla imalo da dogovori sa nekim od nasa 3 najbolja kluba da ako nista drugo ne iskrsne za ovih mesec dana predje u njega. Po meni bi to bilo sasvim ok, iako bi ga mnogi prozivali da su mu srpski klubovi rezervna varijanta. A inace nasi JSL fudbaleri odbili Bajern, Real, Barsu...da bi igrali u domacim ekipama i nasoj ligi, gluposti?.

Boban Pantović

pre 10 godina

Poštujem tvoje mišljenenje i mislim da si sve rekao u sledećem:"Ovako, da se u ovim godinama vraćam tamo odakle 99 odosto igrača želi da ode, to zaista ne bi imalo smisla", potvrdio je svoj stav Jovanović i u izjavi za "Žurnal"."

partizan+zvezda to su srca dva

pre 10 godina

Kralj! E neka si im rekao! Neko konačno treba da kaže 'Car je go!'. Ovaj čovek je to upravo uradio. U Srbiji ne postoji fudbal od 1992. Je l' se opet nebo otvorilo?

PFC

pre 10 godina

@Igor ne razumem kakvo pljuvanje covek je rekao istinu,problem je u glavi nasih ljudi tu spadas i ti koji ne zele da cuju istinu (ma koliko bila bolna) ,tako je sa 90% naroda

Nenad39

pre 10 godina

Sacekaj malo,mozda te pozove neki klub sa Islanda ili iz Luksemburga!P.S.Dobar si igrac ali nisi vise u cvetu mladosti bar sto se igracke karijere tice.Sve najbolje Lane!

ultrasrbin

pre 10 godina

Blaza, 28. jul 2013 10:11
Dosao i video da treba da igra dzabe ili da ode posle neisplacenih plata.
Posle bi bilo - kakva je on Srbin kada tuzi Zvezdu? Zato covek i nece - bolje mu da sedi dzabe i ne zamera se nikome nego da ga prave majmunom.

Boki

pre 10 godina

PO ovim komentarima ljudi ne shvataju da se ne radi o parama koje bi Lane lako uzeo ovde igrajuci. Radi se o tome da je nas fudbal na gorem nivou nego 1996 kad su nam skinuli sankcije. Dovoljno je bilo videti zvezdu I partizan ovih Dana kako se cupaju u evro kupovima. Pa Lane je dao gool svabama na SP.. Ejjj bre svabamaaaaa!!!

patriota

pre 10 godina

toliko o patriotizmu vecine naših igrača koji odu igrati za veću kintu. sad će radije prestati da igra nego igrati u svojoj zemlji. pa ovde su dolazila i doći će veća imena koja su napravila veću karijeru od njega da igraju i treniraju. sta si ti to napravio u karijeri da ti je mizerno doći igrati za srpsku publiku. i ovakvi dobijaju poziv za reprezentaciju! žalosno!!!

coa

pre 10 godina

a vidi delije sto su se upalile? ako bi se vratio u Srbiju igrao bi samo za Vosu, jer je vise puta naglasio da navija za Vosu.

oladite malo ljudi, ne vrti se sve u Srbiji oko Zvezde i Partizana, a ove sezone ce te se i uveriti u to

zzbz

pre 10 godina

... Na kraju nista od onih prica da ce se forsirati omladinska skola i da ce u njoj stasavati buduci sampioni. Mi pokusavamo da dovedemo laneta od 32 godine ?!
(Ne moras, 28. jul 2013 13:29)
Patriotizam je uvek poslednja slamka za koju se hvataju svi kada ponestane argumenata. Omladinska skola je bila aktuelna dok nije naisao neki novac i klinci postaju manje vazni. Slicna je stvar i u kosarci, Covic je forsirao pricu o deci , i srpskoj kosarci a sada se KKCZ puni strancima. Naravno nisu problem stranci vec lako izrecene reci kojih se niko ne pridrzava.

Zgubidan

pre 10 godina

MJ, a da razmislis malo o Norveskoj, ovde se opako loze na fudbal, dosta se ulaze, fudbaleri zive ko carevi, a garantujem da bi bio najbolji igrac lige za kratko vreme. Liga im nije jaka, ali je medijski propracena i utakmice su vrlo posecene. Znanje imas, posten si fudbaler, mogao bi da uzivas i zaradis neku kintu pride. Sa srecom gde god da odes !

Juzni Front VR

pre 10 godina

Brate to sto su u nasim klubovima vecno politicari, ne znaci da nismo dobri i da svi zele da odu, kad bi se kod nas desila privatizacija , s obzirom na navijace kakve imamo "pola" evrope bi zelelo da igra ovde!

Mi tamo, kad ono medjutim

pre 10 godina

Pa ovde klubovi imaju ozbiljnih ambicija da igraju euro lige. To sto nemaju dovoljno para da ostvare tvoje ambicije je druga stvar. Da ne prodaju sakom i kapom igrace bila bi to druga pesma i nebi se toliko razmisljao nego bi birao, al tu smo gde smo.....

Blaza

pre 10 godina

Ma dosta mi je ovog klovna!!! Zvezda nikad nikoga nije molila, tako treba da bude i ubuduce!!! Ako hoces da igras dodji, ako ne- daleko ti lepa kuca!!! Igranje u Crvenoj Zvezdi treba da bude cast za svakog igraca!!!

ivan

pre 10 godina

pa dodji u zvezdu i odigraj najbolje sto mozes i pomogni nasim klincima, sta se vise neckas imas 32 banke gde da ides sada,ovako lepo zavrsis karijeru u svoju zemlju, kad mogu ninkovic i milijas mozes i ti...!!!

kursula

pre 10 godina

Mnogo se bre puvas. Kao da si ne znam kakav igrac, izgleda da je istina ono sto kazu da si tezak i umisljen covek. Ja razumem da ti prija paznja u medijima al ti postade gori od Vucica, svaki dan izlazis is frizidera.

MATIJA

pre 10 godina

Pametan covek..pa naravno da nece da se vrati da bi igrao za kriminalce i da namesta utakmice na oranicama pred 50 gledalaca..glupo je da ga bilo ko osudjuje kad je covek realan

Lane samo ozezi

pre 10 godina

Svaka mu cast, realna prica i na mestu. Zreo covek, prica onako kako jeste! To nekima smeta, i ako! To naravno ovim ostrascenim napaljenicima smeta, oni bi da Lane dodje i igra za 200 000, ali obecanja i tapsanja po ramenu. Tad bi im bio super, i legenda, a kad kaze da mogu nekog drugog da zavitlavaju, onda je pacer i nikogovic! Ha!

Posebni

pre 10 godina

Moze da iritira ili boli ovakav Lanetov stav, ali covek je potpuno u pravu. Ima 32 godine, porodican je covek, ne treba mu avantura u ovoj ruiniranoj zemlji.Ko je danas zadovoljan zivotom u Srbiji - samo lovci u mutnom i stranacki poltroni. Onu pricu o pasosu u rukama nakon Nikoliceve pobede na izborima sam dozivljavao kao karikiranje situacije, ali sve vise postaje stvarnost. Niko ovde vise nece ni da igra fudbal, ni da zivi. Koliko je samo mojih prijatelja otislo u poslednjih godinu dana. Sve sto vredi ide odavde, pa zasto bi Lane bio izuzetak.

malo ime fudbala

pre 10 godina

I to je fudbalski veteran, bivsi reprezentativac ? Samo na sebe misli, ego velik ko soliter, omladina koja bi mogla da nauci nesto od njegovih postupaka ili izjava - nije ni bitna. Ako vec tako misli, trebao je to da zadrzi za sebe.
Inace sam ga uvek smatrao za fudbalera sa izuzetno niskim IQ-om, nije se potrudio da iskustvo koje je stekao nesto poprave na tom planu.
Idi Milane u penziju, ionako nebi imao sta da ponudis.

Lalegator

pre 10 godina

Previse glup komentar, čoveka koji je skoro završio fudbalsku karijeru.
Ne vidim zašto bi za njega bilo loše da odigra jednu sezonu, za neki od najvecih klubova.
Uzeo bi novac za ugovor i igrao u slabijoj ligi od prethodne.
Fudbalere bije glas da nisu inteligentni, ko li je to izmislio....:)
(Zika, 28. jul 2013 10:30)

Ne razumem zasto je covek glup ako ne zeli da poslednju karijeru odigra u plicak bara ligi?

partizan+zvezda to su srca dva

pre 10 godina

Kralj! E neka si im rekao! Neko konačno treba da kaže 'Car je go!'. Ovaj čovek je to upravo uradio. U Srbiji ne postoji fudbal od 1992. Je l' se opet nebo otvorilo?

grom

pre 10 godina

Nisi ti ni za ta tri srpska kluba. Ovaj covek jednostavno precenjuje svoje mogucnosti, sa 32 godine ne bi bio u stanju da igra ni u Zvezdi ni u Partizanu a kamoli u nekom jacem evropskom klubu...

Boki

pre 10 godina

PO ovim komentarima ljudi ne shvataju da se ne radi o parama koje bi Lane lako uzeo ovde igrajuci. Radi se o tome da je nas fudbal na gorem nivou nego 1996 kad su nam skinuli sankcije. Dovoljno je bilo videti zvezdu I partizan ovih Dana kako se cupaju u evro kupovima. Pa Lane je dao gool svabama na SP.. Ejjj bre svabamaaaaa!!!

Avanti prevaranti!

pre 10 godina

99% takvih kao ti, ne sumnjam, ali većina bi samo htela da ova zemlja bude bolja, a što su ih prilike naterale na izbore koje možda i ne bi doneli, druga je stvar. Doduše, bahatosti je i previše; bolje da ne dođe još jedan takav.
Sad, zašto smo mi zemlja u kojoj je ovo 'celebrity', to je ono što mene muči!?

ma

pre 10 godina

dok se nisu proslavili bila i mdobra srbija, a ci mse proslave malo ko nas j... a satro vicu da su patriote idu tamo gde je lova al dok god ima ljudi koji im veruju on ice da opstaju

200 na sat sa bastovanom pozadi

pre 10 godina

Naravno da ne treba da dodjes da ti posle drugog pogresnog pasa strucnjaci sa tribina koji su navikli da gledaju uzivo samo Ronalda i Mesija zvizde, psjuju te, gadjaju, razvlace po novinama i portalima... Nisi sisao sa uma.

Nemanja

pre 10 godina

Ti samo juris pare, a ja se pitam imas 32 godine i ako do tad u fudbalu nisi zaradio neke pare onda ne znam kad ces. A sa ovakvim misljenjem o nasim klubovima, Zvezdi, Partizanu, Vojvodini i ne treba da dolazis, ne treba nam takav covek sa takvim razmisljanjem. Lepo Katar, pa tamo je jaka liga sve puca ali od para!!! Ne treba da tako ponizavajuce pricas o nasim klubovima, kakvi su takvi su ali su NASI! Treba malo da se ceni ono sto se ima, a ne kao po starom dobrom obicaju uvek nam je tudje draze!

Navijam za nas ;)

pre 10 godina

Slušaj Lane,
Jeste istina da stanje u srpskom fudbalu nije sjajno, da je previše problema, kao i u društvu uopšte. Ali, .ebiga, do kada ćemo svi prati i sklanjati ruke od fudbala u sopstvenoj zemlji, i prepuštati ga u ruke kojekakvim nefudbalskim ljudima? Ti si veliki fudbaler pa ti je ispod časti igrati fudbal u Srbiji, pa ćeš radije završiti karijeru iako se fizički dobro osećaš???! Shvatam ja da su pare bitne u životu i da svi idemo tamo gde ćemo više da zaradimo, i da bi svaki naš igrač voleo da zaradi u životu neku značajniju sumu u inostranstvu, i da bi i ti sam sada pohitao i u Kinu i u Katar da neko ponudi pare, ali što brate tako i ne kažeš, a ne ovo...
Preterao si Lane, jesi majke mi. A veruj mi da ima nas koji bi rado platili ulaznicu da te gledamo. I veruj mi, ima mnogo mladih štopera koji sanjaju o izazovu da igraju protiv tebe. Bili bi mnogo naloženi i možda se ti ne bi nadavao golova tako lako, a fudbal u Srbiji, tvojoj otadžbini, bio bi bolji s tobom.

Nikola

pre 10 godina

Niko normalan se nije vratio u srpski fudbal,vrate se iskljucivo zbog bahanalija po splavovima drugi razlog ne postoji.Njemu izgleda to nije interesantno.

Zeleni Zub

pre 10 godina

istripovao si lane mnogo... za nase uslove dobar jesi, ali da si vruca roba do sad bi imao tim. Mislim, postujem odluku, ali u nju gledam sa malim podozrenjem. Igra mi se fudbal, niko me ne trazi, sem u srbiji, a tamo necu da se cimam. Da su anticevi milioni, samo bih rekao srecno... a ovako... Da volis neki od "3 brenda" ... ili da zelis dobro srpskom fudbalu, zavrsio bi u nekom od ta 3. Po mogucstvu jednom od ova dva sto furaju crveno bele dresove.

Mita

pre 10 godina

Čovek je bar bio iskren i javno rekao ono što svi znamo i mislimo...Odavde svi žele da odu,kojim god poslom da se bave,i to je činjenica...Na žalost,ali tako je...

Delija

pre 10 godina

EE moj lane pa zar ti nije dosta para? Sad i da hoces mi te necemo. Zvezda je veliki klub, ne zavisi od prosecnog igraca kao sto si ti, ugledaj se na deliju Ninkovica!!! NA CELOM SVETU SAMO CRVENA ZVEZDA

Zika

pre 10 godina

Previse glup komentar, čoveka koji je skoro završio fudbalsku karijeru.
Ne vidim zašto bi za njega bilo loše da odigra jednu sezonu, za neki od najvecih klubova.
Uzeo bi novac za ugovor i igrao u slabijoj ligi od prethodne.
Fudbalere bije glas da nisu inteligentni, ko li je to izmislio....:)

O cemu pricas bre

pre 10 godina

da je malo više skromnosti u glavama naših fudbalera sve bi bilo drugačije!!!
(banbo, 28. jul 2013 12:17)

Bilo bi, da su bili skromni, zavrsili bi srednju kozarsku i radili skromno kao polivaci ulica.

Momir

pre 10 godina

Ti si gori od ovog mog ortaka sto igra u beton ligi po oranicama i sad kao nece sa nama malog fudbala boji se povrede i da ga klub ne suspenduje! EJ BETON LIGA al igracina je to, 31god. nada se karijeri. To je tvoja prica kad kao igrac bez ugovora nipodastavas pozive Vojvodine i Zvezde.

banbo

pre 10 godina

e moj milane tek sada si pokazao svoju veličinu i ljudsku i fudbalsku.srećno ti bilo šta god da odlučiš ali posle toliko pečalbe i zarađene love ti opet misliš samo o lovi a treba biti skroman i zapitati se kad je dosta!!!Verovatno da vrediš evropa bi se otimala oko tebe a onako Kina propala možda Surinam? Jedan je Nine prvo kao čovek a tek onda kao fudbaler da je malo više skromnosti u glavama naših fudbalera sve bi bilo drugačije!!!

zoran

pre 10 godina

Ako ti Zvezda i Partizan nisu dovoljno veliki (ne znam po cemu je Andrleht veci.>!?? O.K imaju vise para, ali ne i ime toliko vece..), vec hoces kvalitet, zasto onda gledas ka Kini..? Kazi, "hocu pare", i bice postenije. Vec te vidim u Kataru ili S. Arabiji kako "napredujes" i "radish" na unapredjneju svojih kvaliteta.

Zasto moras da vredjas nase klubove i ligu...? Takvi smo, kakvi smo. Ja i dalje vise volim da gledam nase klubove od bilo koje lige sa strane. Ne smeta mi uopste. Sta si ti pomogao da se nas fudbal oporavi..? Jesi li donirao nekom manjem klubu u vidu opreme ili necheg slichnog..??

Bolje cuti i tragaj za parama, ostavi nas fudbal na miru.

Nevaspitana gomilo

pre 10 godina

Jadan si narodne zavidni, jadan!
Taj Lane Jovanovic je dao gol kojim smo pobedili Nemacku na Mundijalu, to se ne dogadja svaki dan bas. Samo zbog toga biste trebali da stavite prst na celo pre nego sto krenete da pisete ove tinejdzerske bljuvotine. Ovo sto pisete ne bi pisali pijani osnovci.
Alo, svakom igracu kojeg vam je dovela ta Cz ona i duguje pare, ali vi pamtite 3 sekunde, Lane izgleda bas i ne! Pametan covek, brine o porodici, ne treba sutra da mu ravlace porodicu i prete mu ovi domaci pajseri, da mu skandiraju sve i svasta ili covek ima pravo na miran normalan zivot?
Ne, stvarno, je l vi svi imate 15 godina koji pisete ove komentare?

Aca

pre 10 godina

Čovek je potpuno u pravu, on je pravi profesionalac. Zaista iz Srbije želi da ode 99% ne samo fudbalera već i mladih ljudi. Još kad pogledam ko su vođe navijača, i ko ide na utakmice, smuči mi se život. Šta da se radi kad su nam zatvori mali.

Pro evolution

pre 10 godina

E moj Lane, koliko si sad preterao, ne znas ni sam. Koliko si godina imao kad ti je pruzena sansa u Liverpulu? Budimo realni, ni tamo nisi imao veliku konkurenciju, obzirom na to koliko sam sebi dizes kvalitet. Sada, sa 32 godine, ti ne zelis u dudbal, gde satro, nemas sansi da napredujes. Mani se demagogije i izmisljotina o napredovanju na poziciji na kojoj igras u ovim godinama. Ako zelis, zavrsi karijeru i bicemo ti zahvalni na onome sto si uradio za Srbiju, ali nemoj da pricas kako je ambicija Kina. Kina je kao ostali fudbalski svet - LOVA, a to su dve razlicite stvari.

coa

pre 10 godina

a vidi delije sto su se upalile? ako bi se vratio u Srbiju igrao bi samo za Vosu, jer je vise puta naglasio da navija za Vosu.

oladite malo ljudi, ne vrti se sve u Srbiji oko Zvezde i Partizana, a ove sezone ce te se i uveriti u to

Vladimir

pre 10 godina

Iskreno, Lane mi nije jasan.
Na SP 2010. je glumio najveceg srbina, a sada prezire nasu ligu!

Pre bi zavrsio karijeru nego igrao ovde.
Ja ga vise ne bih zvao uopste i da hoce ne bih ga primio u klub.

Pozdrav svima.

Rodoljub

pre 10 godina

Mislim covece, OK neces u Zvezdu ili Partizan, ali nemoj da prosipas te gluposti ,kako svi hoce da odu, pa jedan Dejan Genije Savicevic je dosao ponovo u Zvezdu sa 31.godinom, iz kluba koji se zove Milan i to pred bombardovanje i za vreme bombardovanja Srbije! Kome ovaj drzi lekcije , kao da je u karijeri igrao za Real , Mancester i Bayern, u najmanju ruku, a ne da ono sto je cinjenica , da se vodi kao jedno od najvecih promasaja Liverpula u poslednjih 10 godina!!!Koliko si minuta odigrao u Liverpulu, momak? Daj bre ,o cemu mi pricamo?
Pali bre decko u Kinu ili ne znam ni ja gde!

mnogo sam jak

pre 10 godina

Javite gospodinu da je Partizan nedavno izbacivao iz LS belgijski Anderleht u kojem je Jovanovic do juce igrao. Nasi klubovi nisu neka sila u evropskim okvirima ali su ipak dokazano bolji od Standarda i Anderlehta. Jovanovic ima blage probleme prilikom procene svojih fudbalskih sposobnosti i to nije od juce. Svojevremeno je odbio i Fenerbahce kao nedovoljno veliki klub za njega pa se u Liverpulu proveo kao bos po trnju. Dejan Savicevic je mogao da se vrati u domaci fudbal ali Jovanovic ne moze to mu je ispod casti. Tipicna srpska prepotencija bez ikakvog osnova. Silno bi se iznenadio kako bi ga u JSL klinci pretrcavali i stavljali u dzep.

Zgubidan

pre 10 godina

MJ, a da razmislis malo o Norveskoj, ovde se opako loze na fudbal, dosta se ulaze, fudbaleri zive ko carevi, a garantujem da bi bio najbolji igrac lige za kratko vreme. Liga im nije jaka, ali je medijski propracena i utakmice su vrlo posecene. Znanje imas, posten si fudbaler, mogao bi da uzivas i zaradis neku kintu pride. Sa srecom gde god da odes !

borcha-city

pre 10 godina

lepo covek kaze - ko oce da cita.
Sto bi se neko vracao iz zabokrecine iz koje svi oce da pobegnu?
mafija, menadzeri, veze i vezice.. zna se sve, ko je ko i ko je kome. sto bi se neko prljao?

Marko

pre 10 godina

Lane, Mrdja, Pantelic, Stankovic...ne dolaze u Zvezdu i hajde da prestanemo da pricamo i pisemo o njima vise. Samo im dizemo cenu a oni ne zele da dodju i pomognu ozdravljenju fudbala u Srbiji svojim iskustvom i znanjem. Ne razumem kako ne shvataju da ne moze ni da se popravi stanje kad takve velicine pricaju negativno i ne zele da dodju da pomognu sad kad imaju objektivnu sansu. Sta tek klinci onda da kazu. Nije ni cudo sto beze. Kad bi videli da se takvi igraci vracaju vise bi verovali u nas fudbal i ostali bi malo duze u njemu... To mora da se promeni a jedino je Dzajic spreman i u mogucnosti da utice na to. Ocekujem da ce Zvezda dovesti napadace i krila o kojima se po novinama uopste nije pisalo. Sve su ostalo naduvavanja po novinama ili skretanja sa teme kako bi se prikrila zainteresovanost za nekog drugo. Iznenadicemo se verovatno. Nadam se pozitivno.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

velika je razlika izmedju hrvatskih fudbalera i nasih sto pokazuje slucaj mate bilic.pocetkom 30sete je ,bio je standardan napadac sporting gijon-a i eno ga vratio se u hrvatski fudbal u rjeku..josip simunic ,igor tudor,biscan i jos mnogo njih su se vratili u hrvatski fudbal.problem kod laneta je sto se on sam ukljucio u pricu crvena zvezda prvom izjavom" zvezda je institucija pregovaram sa upravom do srede cu odluciti" tako je pocelo na gadjanje.za 10 godina njega ce ljudi pamtiti po golu protiv nemacke i sramotnmom radovanju nakon gola,bice njemu krivo kad bude ostario a srbija tada stabilna sa dobrom ligom( nekih 25 godina jos) sto ne moze da prica deci da je igrao u zvezdi...dejan stankovic ,velika srbenda kad cuje pitanje dal bi se vratio on jadnik sav se potrese u stilu"brate sve pitaj samo to mi ne spominji"mladen krstajic je za njih sve doktor nauka i filozofije fudbala;)osvajac nemacke titule i dfb pokala a sta je lane osvojio ? belgijsko prvenstvo?;) to je smesno naspram krstajica..

ultrasrbin

pre 10 godina

Blaza, 28. jul 2013 10:11
Dosao i video da treba da igra dzabe ili da ode posle neisplacenih plata.
Posle bi bilo - kakva je on Srbin kada tuzi Zvezdu? Zato covek i nece - bolje mu da sedi dzabe i ne zamera se nikome nego da ga prave majmunom.

Ognjen

pre 10 godina

Pa da li je bre moguce? Vise nego ocigledno da ne interesuje fudbalsku evropu, cak su ga i kinezi iskulirali jer su nasli boljeg, u nasem fudbalu bi mogao da dominira, ali ne, on je u tripu da je zvezda koja i dalje moze u Liverpul. E Lane Lane zavrsices karijeru sa 32, i treba kad ti je Zvezda mali klub!

luki

pre 10 godina

U Zvezdi bi prosao kao I u Liverpulu, kao svaki prosecan igrac, nisi ti decko za vrhunski klub, nemas izgled da budes deo stadiona sa trofejnim salama, malo si zalutao, bolje se vrati u Bajinu Bastu I pecaj, blinkerisi I brisi od Zvezde.

Emko_76

pre 10 godina

Aman vise digla se tolika prasina kao da je Milan jovanovoc neka velka zvezda pa da si toliko dobar nebi dosao u srbiju da o tebi pricaju samo si zato dosao zbo media da bi se klubovi drugih drzava interesovali preko Zvezde Vojvodine I Partizana si htio da odes u neki drugi klub ali izgleda da ces zalepiti u neki klub gde neces se naigrati i gde ce te odma oterati pa posle da molis da igras u srbiju i misis da je u kinu bilji fudbal pa ti nisi nigde nego za kinu idi tamo najedi se Macki Pasa i Zmija to je kinesko glavno jelo i znaj Ko visoko leti Nisko pada

PFC

pre 10 godina

@Igor ne razumem kakvo pljuvanje covek je rekao istinu,problem je u glavi nasih ljudi tu spadas i ti koji ne zele da cuju istinu (ma koliko bila bolna) ,tako je sa 90% naroda

Tuljan

pre 10 godina

Zašto onda nisi zamolio trenera Liverpula ili Standarda da treniraš sa njima dok ne nađeš klub? Nego si došao u Srbiju.

Da se razumemo, i treba da dođeš jer si odavde i Vojvodina je tvoj klub, ali filtriraj malo svoje izjave. Naša liga o kojoj pričaš je zaista na dnu, u najlošijem stanju od osnivanja, ali da li to znači da zbog toga treba da je se odreknemo? Tj. klubova koje volimo a koji igraju u njoj? Ne, Lane. Mi navijači nismo profesionalci. Zato, nemoj vređati ljude koji su priželjkivali da ti zaigraš u Zvezdi, Partizanu ili Vojvodini, jer su bili iskreni u tome. Tvoja izjava ih čini ništavnima i naivnima.

paki

pre 10 godina

Bruka je da u celom tom sistemo ovakvi zaradjuju 100 mozda i 500 puta vise od superinteligentnih i talentovanih mladih naucnika ili doktora od kojih nam zavisi buducnost planete.

Ne moras

pre 10 godina

Antic je od prosecnog igraca napravio zvezdu koja je sijala godinu dana i onda se ugasila. Nije ovo igrac oko koga bi se dizala prasina na marakani. Na kraju nista od onih prica da ce se forsirati omladinska skola i da ce u njoj stasavati buduci sampioni. Mi pokusavamo da dovedemo laneta od 32 godine ?!

Boban Pantović

pre 10 godina

Poštujem tvoje mišljenenje i mislim da si sve rekao u sledećem:"Ovako, da se u ovim godinama vraćam tamo odakle 99 odosto igrača želi da ode, to zaista ne bi imalo smisla", potvrdio je svoj stav Jovanović i u izjavi za "Žurnal"."

Menadjer PRO

pre 10 godina

Razocarao me je totalno i kao covek i kao sportista. On da je neki Srbin kako sebe zove veliki Srbin, dosao bi u neka od tri srpska kluba: Zvezda, Partizan ili Vojvodina i pomogao bi za plasman u Evropu, da napravimo nesto, da imamo koeficijente, da se ne patimo vise sa tim kvalifikacijama! I da bude za primer i onom Dejanu Stankovicu, i mnogim drugim koji su neke zvezde a ne zele da igraju u domacoj ligi, gde su i ponikli.

Posle se cudite kad Hrvati imaju timove u Evropi, a tamo su Igor Tudor i Robert Kovac zavrsili karijeru u Dinamu i Hajduku

Lesa

pre 10 godina

Sta sad plevete po njemu? Rekao je 100% istinu. Njegova izjava uopste nema veze sa samim klubovima, nego sa igrom. Ovde za fudbal u najboljem slucaju moze da se kaze da je ocajan. A kompleksi bivsih velicina biju li biju. Bilo nekom pravo ili ne, ni Zvezda, ni Partizan, kao ni Vosa nisu ni senke velicina koje su nekada bili, jedino sto neki izgleda i dalje ne zele to da priznaju i kazu. Nekada je i nas derbi licio na okrsaj titana, a sad kada utakmica nije dosadna, svi zadovoljni. Samo prvenstvo je smehotres, a uprave svakim danom stanje cine jos gorim (iako to deluje prakticno nemoguce).

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Kao igrao bi u Kini, ali ovde ne moze jer je mala kinta.

I onda kao svaki prosecan srpski fudbaler skonta da je bolje da ne trenira i da ulozi u kafane i druge nekretnine, nego da trenira za "sicu" od 10 k eura mesecno.

Ne trebaju nam istripovani i nabedjeni prosecni fudbaleri (tipa Milijas koji ima platu ko ostatak prvog tima zajedno) da uzivaju medju seljanom na splavovima.

Lane, hvala sto ne dolazis.

johan b. stulic

pre 10 godina

o kom nivou ovaj prica? pa on nikad nije postao ni solidan fudbaler a kamoli neka igracina. bio navodno dobar u belgijskoj ligi gde celo kolo igra od nula do dva gola decenijama, zatim otisao u liverpool, i nakon spektakularnog pada na nos prilikom bezuspesnog pokusaja da ustopuje loptu rekli su mu hvala dovidjenja. i neko se setio njega da dovodi u vezu sa fudbalom. sta vam je.

gudmorning

pre 10 godina

Svojevremeno je dobio ponudu od Evertona koju je odbio jer je hteo u "veci" klub. Otisao u "veliki" Liverpul, nije uradio nista, samo je nazadovao, i to je to. Da je otisao u Everton te godine, garantujem da bi danas bio legenda kluba, poput Cahill-a.

Mirko

pre 10 godina

Ispada da su svi koji su se vraćali u domaći fudbal za njega glupi. Jeste naša liga loše organizovana, loše se igra, stadioni su loši, klubovi su loši, ali nije ni on više za veliku pozornicu. U pravu je kada kaže da igrači hoće da napuste takvu ligu, mada je isti slučaj sa fudbalerima prve lige Belgije ili Kine. Verujem da je ponuđen ugovor "malo" teži nego što jeste, ne bi pričao ovakve priče.

Matt Le Tissier

pre 10 godina

Ajde onda zavrsi karijeru i ne smaraj ! I ti i Dejan Stankovic lepo kopacke o klin i nemojte u Srbiju da dolazite,uzivajte negde drugde...Svi ste vi prave Srbende ali samo iz inostranstva...

aleksandar marinkovic

pre 10 godina

Moze nasa liga da bude slabija i od lige San Marina ali je nasa i nju cu da pratim. Volim i ja da pogledam utakmice Reala, Celzija, PSG-a ali bre sta da navijam za njih. A ko bog za neku godinu ima da se navuces ovde da budes menadzer nasih igraca, trener ili direktor nekog kluba i tada ce da ti bude dobra. Djubre jedno nadobudno - prosecan igracic koji je dao gol nemcima sa 1,5 metra i misli da jeKlose(t)

Peca

pre 10 godina

Pa o tebi se pise kao da si ti izmislio srpski fudbal. Da se razumemo ti si osrednji igrac koji bi za nasu ligu bio ekstra jer nam je liga ocajna. Nemoj da precenjujes sebe a podcenjujes zemlju koja te je naucila fudbala. Imas 32 godine i ako do sada nisi zaradio onda je i to parametar fudbalskog kvaliteta.

FleetingGlimpse

pre 10 godina

Ti si od jakih liga "igrao" samo u engleskoj i pokazao se kao pravi balvan. Sad umesto da pokusas da pomognes ekipi u svojoj zemlji, bilo kojem od najveca tri kluba, da naprave nesto u evropi i uzmu koji bod ti nalazis sportske motive da ides u Kinu.

djordjevic

pre 10 godina

Jel se seca neko kada je ovaj fudbalski as, valjda posle utakmice Srbija- Rumunija u BGu, izjavio jos u intervjuu na terenu kako misli da je on prerastao Belgijsku ligu, kako hoce vece izazove, ma svasta je pogrdno rekao o belgijancima velicajuci sebe. I onda je presao u Liverpul. I posle manje od godinu dana je grebao cime god je mogao da ga belgijanci prime nazad. Eto kakav je to covek.

Johnny

pre 10 godina

Ko njega zeli da dovede u partizan je pukao ili je totalno odlijepio! Citajte izmedju redova i dijete od 5 godina vidi da covjeka nezanima srpski fudbal ni 1%! Samo lagano

asd

pre 10 godina

Pa nemoj da se vracas, i sa tobom i bez tebe nas je fudbal nista. Tako da nemoj da se cimas da dolazis, kad bi pre prekinuo karijeru nego dosao u svoju zemlju.

Juzni Front VR

pre 10 godina

Brate to sto su u nasim klubovima vecno politicari, ne znaci da nismo dobri i da svi zele da odu, kad bi se kod nas desila privatizacija , s obzirom na navijace kakve imamo "pola" evrope bi zelelo da igra ovde!

bzvz

pre 10 godina

Ne vredi vise ni pricati koliko su se srozali Zvezda i Partizan kao klubovi.To mi stariji odlicno znamo i tesko nam pada.Sve sto je ovaj fudbaler rekao je tacno,na zalost!

Dzeronimo

pre 10 godina

Igracino kako to da te niko nece?Dok je nekima zelja da pomognu klubovima u svojo zemlji pri kraju karijere drugima koji nemaju klub je zelja kina zbig jacine lige naravno.Putuj covece i mani nas vise svojih hvalospeva.

Imp

pre 10 godina

... ali ako dodate jedno 200-300k evra, u meni ce proraditi nas poznati fudbalski patriotizam i zelja da zavrsim karijeru u klubu za koji sam oduvek navijao - ___________ ( upisati prema situaciji - Zvezda, Partizan, Vojvodina... ).

patriota

pre 10 godina

toliko o patriotizmu vecine naših igrača koji odu igrati za veću kintu. sad će radije prestati da igra nego igrati u svojoj zemlji. pa ovde su dolazila i doći će veća imena koja su napravila veću karijeru od njega da igraju i treniraju. sta si ti to napravio u karijeri da ti je mizerno doći igrati za srpsku publiku. i ovakvi dobijaju poziv za reprezentaciju! žalosno!!!

my way

pre 10 godina

Razumem ja njegov nacin razmisljanja, ali ima tu i nekih kontradiktornosti. Igraci kojima se igra fudbal i koji osecaju da fizicki mogu jos 3-5 godina, sto bi u njegovom slucaju bilo 35-37 i sasvim je realno ne zavrsavaju karijeru zato sto ne mogu da nadju klub sa velikim ambicijama, vec naprotiv upravo idu u "manje" timove. Oni koji bi ako ne nadju neki veliki fudbalski izazov o cemu Lane prica okacili kopacke ne mogu da kazu da su zeljni fudbala. Sve mi se cini da ni on bas nije sebi rascistio sta tacno zeli. Najvise bi smisla imalo da dogovori sa nekim od nasa 3 najbolja kluba da ako nista drugo ne iskrsne za ovih mesec dana predje u njega. Po meni bi to bilo sasvim ok, iako bi ga mnogi prozivali da su mu srpski klubovi rezervna varijanta. A inace nasi JSL fudbaleri odbili Bajern, Real, Barsu...da bi igrali u domacim ekipama i nasoj ligi, gluposti?.

musa dembele

pre 10 godina

Ovako je trebalo:"Postujem to sto me zeli najveci srpski klubovi,ali moje ambicije nisu vezane za povratak u zemlju!"..Nije bilo potrebno davati laznu nadu rukovodstvima i navijacima klubova,a onda ih sve indirektno "popljuvati".. Ali,neko ko to zna je gospodin,a ovi drugi......

nesa

pre 10 godina

Lane cim te vidim ambicije mi opadnu, koji ces nam ....., vrati se u kluz I varegem gde si I igrao, samo si jednom probao da zaigras za klub sa velikom istoriom I brze bolje su te oterali, ne trebasnam u zvezdi, mnogi bolji su pominjani kao potencijalna pojacanja prethodnih godina pa nisu dosli, a mi I dalje postojimo.

Mi tamo, kad ono medjutim

pre 10 godina

Pa ovde klubovi imaju ozbiljnih ambicija da igraju euro lige. To sto nemaju dovoljno para da ostvare tvoje ambicije je druga stvar. Da ne prodaju sakom i kapom igrace bila bi to druga pesma i nebi se toliko razmisljao nego bi birao, al tu smo gde smo.....

Rade

pre 10 godina

Trebalo bi se malo ugledati na vaterpoliste, dve titule prvaka Evrope za poslednje tri godine i to, skoro, bez para. Dosli, videli, osvojili, pa, ako bude dobrog ugovora otici ce opet, ali uz njih stasaju u ovakvoj Srbiji nova deca...Ako nemas nikakvih obaveza prema Partizanu i Zvezdi, a nemas, odigraj jednu sezonu u Vojvodini (da ne bude zabune, ja sam crno-beli), ona te je bar zaduzila, pa da i po Srbiji deca vide uzivo Laneta...

ivan

pre 10 godina

Al zato je Kineska liga neverovatan fudbalski ambijent i prepuna izazova, kao i ljuta Belgijska liga u kojoj te na svakoj drugoj tekmi publika gađa upaljačima. Tvoja publika naravno

zzbz

pre 10 godina

... Na kraju nista od onih prica da ce se forsirati omladinska skola i da ce u njoj stasavati buduci sampioni. Mi pokusavamo da dovedemo laneta od 32 godine ?!
(Ne moras, 28. jul 2013 13:29)
Patriotizam je uvek poslednja slamka za koju se hvataju svi kada ponestane argumenata. Omladinska skola je bila aktuelna dok nije naisao neki novac i klinci postaju manje vazni. Slicna je stvar i u kosarci, Covic je forsirao pricu o deci , i srpskoj kosarci a sada se KKCZ puni strancima. Naravno nisu problem stranci vec lako izrecene reci kojih se niko ne pridrzava.

Nenad39

pre 10 godina

Sacekaj malo,mozda te pozove neki klub sa Islanda ili iz Luksemburga!P.S.Dobar si igrac ali nisi vise u cvetu mladosti bar sto se igracke karijere tice.Sve najbolje Lane!

vlada

pre 10 godina

da ali ti sto hoce da idu imaju po 19-21 godine a ne 32 godine kao fudbalercina. ovaj me podseca na mog ujaka koji ima 50 godina i nikada se nije zenio pa kad vidi neku devojku od 19-20 godina kaze " e ovo je za ujku" . e pa "ujko "pogledaj u licnu kartu i vidi koliko imas godina pa biraj ono sto ti pristaje . budi srecan sto te hoce zvezda i partizan ,real i barsa sigurno nece polu-veterane u svojim redovima.

FR

pre 10 godina

Ovde se ne zna ko je luđi, dal' Lane sa ovakvim izjavama (mislim, bolje ćuti, čoveče, to je nekada pametnije) ili ovi koji Anderleht stavljaju u isti rang sa Zvezdom i Partizanom.