Fudbal 154

Subota, 20.07.2013.

18:40

B92: Lane do srede Kina ili Zvezda

Nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Lane Jovanović mogao bi da bude veliko pojačanje Crvene zvezde za ovu sezonu, saznaje B92.

B92: Lane do srede Kina ili Zvezda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

Nikola KV

pre 10 godina

Fantasticno,JA SAM PRESRECAN.Najzad da najveci klub na balkanu krene uzbrdo.Svaka cast ljudima u KK i FK Crvena Zvezda.Sve na posten nacin.SVAKA CAST.Najzad cemo se veseliti.A sad pesma Nek nam BOG da srece da se vrate dani,slavni dani nase proslosti,da i deca nasa na Marakani raduju se svetskoj tituli.Za sve DELIJE.

Zoran Simic

pre 10 godina

Lane ti si pametan momak, nemoj mnogo da razmisljas. Pri kraju si karijere, lovu si vec zaradio, sta ce ti bre Kina, dodji kuci, budi zvezda na Severu.
Razmisli, s jedne strane jos love koja ti objektivno i ne treba, zaradio si dovoljno za miran zivot, totalno strana zemlja, fakticki kraj sveta, prblematicna klima, bezveze klopa,drugi mentalitet ljudi, a sa druge strane si medju svojima, fina klima, domaca klopa, opusteno, svoj na svome i zavrsetak karijere u najvecem klubu na Balkanu.

milko djurovski

pre 10 godina

Jos Deki da dodje i eto nama titule a mozda i LE. Napred Zvezdo!!!@
Bravo Stefo, konacno si shvatio na kojoj ste lestvici...hahahaha

Kina, dakako

pre 10 godina

Crvena Zvezda ili Kina? Pa, Kina, jasno! Em su tamo pare, em te crvene zvezde petokrake tamo ima koliko hoces! A "Zvezdi" je bolje da pruzi sansu nekom mladom, kao sto je "Partizan" ucinio sa Mitrovicem, Ninkovicem, Markovicem, pre toga sa Joveticem, Ljajicem i vec pomalo zaboravljenim Simonom Vukcevicem. Jovanovic je odavno presao zenit, samo bi zauzimao mesto nekom mladom i perspektivnom. Nisam nikad nesto posebno drzao do njega - zna blesnuti na terenu, ali kad njemu nesto "blesne" u glavi, nema tu pomoci ni njemu ni timu za koji igra! Kad se setim kako je preskocio u onaj jarak kad je Nemcima dao gol na svetskom prvenstvu - ja da sam bio sudija, crveni bih mu odmah dao. A to sto se mogao polomiti, to je druga prica. Zato, dajte da "Zvezda" lansira nekog mocnog mladica, manite se Jovanovica (koji bi jos bio i skup za "Zvezdu"), neka on u Kini ponovo impresionira Radomira, svog selektora iz nesrecnih juznoafrickih dana! Gde nam je bio otvoren put do polufinala - ali, sta ces, fudbalska velesila Australija isprecila se fudbalskom magu, kako ono on sebe zove?!

Sale

pre 10 godina

Prvo , moram da pohvalim Dzaju. Dakle one Andjusove price da on nista ne radi nemaju osnov. Covek je i dalje autoritet u svetu fudbala. Sto se tice samog igraca, pravo agresivno krilo, klasican tip bezobraznog igraca koji zvezdi treba, pogotovo ako se uzme u obzir da nam tamo igraju Pecnik, Kasalica i Milunovic kojima to nije primarna pozicija. Upravo, za sad radis kako treba, podrska od mene! Ako ode Milivojevic, treba probati da se dovede Stankovic, i u spicu mi je svakako Abubakar bolje resenje od Mrdje.

danilo

pre 10 godina

GODINE PROLAZE MOJE JA CEKAM TITULE TVOJE-I SVAKIM DANOM SVE VISE VOLIM TE..
(Staridz, 20. jul 2013 18:53)
Definicija mazohizma iz udžbenika...

Delija1983Nis

pre 10 godina

Moze da bude dobar za domace
prvenstvo,,,ali mislim da nevredi Zvezdi da
dodje i Nejmar nebi pomoglo,,,tu negde
2017 ili 2018 godine bi trebalo da zvezda
moze da pokusa da se umesa u
konkurenciju za osvajanje
titule...predhodno je neophodno da
naprave sistem koji bi licio na putokaz ka
uspehu...
(Milutin Nebeski, 21. jul 2013 00:01)
Govorim tiho i nosim psa sa sobom,ljubomorni glodaru idi na Partizanove vesti ,i uzivajte sa Obradovicem,a nama stize reprezentativac Senegala ;)
Mi cutimo i radimo,a vasi kraduckaju..Ko vam kriv ,sto vas vode lopurde ..

Milutin Nebeski

pre 10 godina

Moze da bude dobar za domace prvenstvo,,,ali mislim da nevredi Zvezdi da dodje i Nejmar nebi pomoglo,,,tu negde 2017 ili 2018 godine bi trebalo da zvezda moze da pokusa da se umesa u konkurenciju za osvajanje titule...predhodno je neophodno da naprave sistem koji bi licio na putokaz ka uspehu...

DC

pre 10 godina

Zvezdi treba stoper ljudi! Odbrana nam je tuzna! Treba nam igrac poput Ibrahima Gaja. Agresivni, snazni, visoki stoper koji se ne cima da izgine u duelu. Sa takvim igracem ekipa deluje kompletno. Podrzavam stav da klinci iz omladinske skole treba da igraju, ali stoperski tandem mora da sadrzi jednog matorog lisca :)

Nikola

pre 10 godina

Zvezdi nije blokiran racun sa dugom od oko 40 miliona evra,a Partizanu jeste sa oko 150 miliona dinara?Posto ne mogu da nas dobiju na terenu,onda moraju da nas ugase,da ne bi postojali.U fudbalu ce mozda i uspeti posto uprava sprovodi los prelazni rok,iako ima para,ali u kosarci ce se tek pokazati talenat mladih igraca.

Xperia

pre 10 godina

A kako ce da ga plati zvezda? cime? Oni jos uvek duguju milione. Bolje mu je u Kini. kina je sad postala relativno razvijena zemlja, obezbedice mu sve.

@FK II Mesto

pre 10 godina

Vama ni Bog ne moze da pomogne. Jos vam nije jasno? Pustio bi ja vas da dovedete dzabe svakog srpskog fudbalera iz inostranstva, ali da moraju da igraju sa bar pola tima sadasnje Zvezde i opet biste plafon bili drugi, pod uslovom da Vojvodina kiksne negde jer bi sudije morale pod pritiskom da vam sve dosudjuju dok vam se ne skine skalp u derbiju.

Roby

pre 10 godina

Cekaj skoro citam da ne bi u zivotu igrao u Srbiji bla bla bla i sada hoce u Zvezdu. Mislim neka dodje super, ali sta glumi kao nikad u Srbiji, u svakom slucaju bio bi nam veliko pojacanje.

Lotus

pre 10 godina

Jel to onaj Jovanović koji je pre nekoliko nedelja izjavio da nikad neće igrati a kamo li živeti u Srbiji???
Dobar igrač ali sa "strašnim" izjavama!

veliki strumf

pre 10 godina

Dok ne potpise - ne verujem vise nista. Pisalo se ovde da Mrdja dolazi, pa i Abubakar (najvise bih voleo da on dodje-prodali bi ga za 2 godine za velike pare), pa su pominjani razni stoperi, u basketu onaj plej Amer... Pa nista ne bese. Nerviraju me ova nagadjanja. Interesuje me samo konacna vest. I potrebniji su nam stoperi. A i golman!

Za Delije :D

pre 10 godina

Da ste ga videli kako se trezni u NSu na djackom igralistu ja ga ne bih cek'o :D , eno ga sa Krasicem muku muci sa par krugova oko terena, ko da su ceo dan kopali izgledaju...e majko mila ko nam je sve bio u reprezentaciji..

Xperia

pre 10 godina

A kako ce da ga plati zvezda? cime? Oni jos uvek duguju milione. Bolje mu je u Kini. kina je sad postala relativno razvijena zemlja, obezbedice mu sve.

slobinator

pre 10 godina

kakav nam je to uopšte sponzor taj gasprom.ne daju nam nikakve ozbiljne pare,neće da nam srede da nam se bar vrati naš igrač.sa druge strane onom raspalom šalkeu koji iza sebe nema par trofeja u stogodišnjoj istoriji daju na desetine miliona.znam reći ćete ali to je bundes liga.jeste ali ima mnogo zvučnijih imena u koje vredi investirati.sa jovanovićem,lukovićem i mrđom,to bi bila već ekipa za respekt sposobna da prevashodno prekine dominaciju partizana,dok je o šansama za plasman u ligu evrope još rano govoriti.

Emko.76

pre 10 godina

Nemogu da verujem joj kad bi Lane jos dosao to bi bilo pravo pojacanje jos nek dovedu stopera ako niste zaboravili Ibrahim Gay covek igra ispred sesnaesterca za dvoicu i to bi bilo to za ovu sezonu titulu uzeti kup uzeti i prezimiti u Evropi i eto novca i iduce sezone praviti jos jaci tim koji ce harari Evropom a Grobari neka puknu od jada HA HA HAHAAA

Kum iz Vrbasa

pre 10 godina

Realno - Partizan je smesan tim koji volim, a zvezda je tim malo jaci od kisele vode i jos smesniji od Partizana. Vise respekta imam prema Vosi i Jagodincima.

Milos

pre 10 godina

iako sam zvezdas i podrzavam sadasnju upravu..mislim da je Lane zakasnio za Zvezdu i on za njega,i mislim da bi to bila greska...a sto se tice Lukovica to bi bilo zaista odlicno...

Zeleni Zub

pre 10 godina

bio bi smehotres da pored.njega dodje i oumaru, stankela, pantela, mrdja, lukovic, katai i ona gromada iz nigerije. Mislim, malo verovatno, al bi crkao od smeha. Nadam se samo da imaju plan kako da placaju, koga god da dovedu... bez ucesca u grupnoj fazi LS (koju ni ne igramo, makar ne ove sezone), ne znam kako ce plate da se pokriju. Jedino sto mi pada na pamet da imaju neki dil sa mamicem da prodaju daudu za neke retardirane novce

Delija Zvezdara

pre 10 godina

Ovo bi bilo super, ali ljudi, treba nam golman!
Ali nek' bude ovakva postava:
Bajkovic- Vesovic, onaj Peruanac, Lukovic, Mijailovic- Lazovic, Ninkovic, Pecnik- Kasalica, Mrdja, Lane Jovanovic.

Boban NS

pre 10 godina

Najezim se dok citam o sns Zvezdi i o Srbiji. Milioni se duguju i nikom nista. Svi ovi ce doci dzabe. Coki milione nadje i vrati a kk i dalje fmp a ne izvorni kk. U Srbiji ce biti bolje kad Partizan vise ne bude prvak. A svi mi ovce i tako ce i biti. Narode otvorite oci dok je vreme i ne dajte da vas lazu i mazu jer su ovi bivsi Sekijevi vadikali milion puta gori od proslih. Samo gledam kako moj Novi Sad pretvaraju u divlji zapad i sanjam o nekom novom petom oktobru ali ove cemo jako tesko oterati i iz Srbije i iz Zvezde i bar 1000 km daleko od nas.

petar czv

pre 10 godina

Dzabe i Ronaldo da dodje ako nama igraju Mladenovic koji nije ni za zonu i bukvalno ima 60kg nema centar sut niti pas ni sut i vesovic koji ima samo jedan dribling i nikad nista ne uradi.....

prolaznik

pre 10 godina

da Li je drzava platila 30000 navijaca koji Su dosli da gledaju utakmicu i tako pomogli zvezdi da bide najgledaniji klub u le ???znate zasto Su dosli?JER ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

roske NS

pre 10 godina

Ovaj komentar je upućen pre svega navijačima FK Vojvodina, koji ovde osudjuju pregovore Milana Jovanovića sa Zvezdom. Bez namere da bilo koga uvredim, moram da istaknem da je san svakog fudbalera u ovoj zemlji da igra za Zvezdu ili Partizan pa tako i Lanetu. Važno je istaći da ta FK Vojvodina u samom NS ima 3 puta manje navijača nego Zvezda što samo po sebi dovoljno govori o redu veličina.

only fools and horses

pre 10 godina

Lane sigurno neće igrati za manje od mlion evra po sezoni, a Zvezda to sigurno ne može da plati. Ako dođe, znači da je finansiranje obezbeđeno iz nekih "drugih" izvora. Kao i Sa Pintu, početkom godine. Uostalom Zvezda je uvek bila klub pod kontrolom DBa, i kad je osvajala KEŠ i kad je pljačkana i sad kad je "državni vrh" odlučio da mora po svaku cenu da uzme titulu.

bravo

pre 10 godina

Sjajan potez. Mislim da dovodjenjem Laneta resavamo pitanje titule. Jos kada bi se vratili Leo Lerinc i Branko Boskovic tim bi izgledao perfektno. Do nove titule, prve u nizu. IDEMOO

???

pre 10 godina

Odakle vam lova? Ubacio vas vucko u rebalans budzeta pa se sada rasipate, a liga evrope kad dodje, opet prd u cabar, grupna faza je naucna fantastika..

Ma daj bre

pre 10 godina

Uaaaaaa za Jovanovica , nikad ga nisam nesto preterano cenio kao igraca, bolje da dodje neko mlad iz nase lige sa 19-20 godina koga bar mozemo prodati kasnije, ovaj tesko da da 10-12 golova za celu sezonu. Lukovic bi odskocio od ekipe u pozitivnom smislu, to nam treba !!

kkontra

pre 10 godina

Dug 50 miliona, ekipa se konstantno "podmladjuje" i naravno od transfera sledecih godina opet saldo -0-, nemilice se trose drzavne pare a na drugoj strani Evropski gigant se tera u stecaj i to za neplaceni porez - KK Partizan.
Gde je granica ljudskoj gluposti?

sin Dragan

pre 10 godina

Lane Jovanovicu razocarao si me.Bas zbog tog tvog blefa nas navijaca,rekao si da se neces vracati u srpski fudbal,rekao si i ako se budes vratio jedini klub za koji bi igrao je Vojvodina.Zasto sad ovo?zasto pregovaras sa Zvezdom??

Sike

pre 10 godina

Ovo me sve vise podseca na kosrkaski klub kada su dovedeni Rakocevic,Katic .Nelson ,Braun i bombasticne izjavi kako smo vec vidjeni sampioni i favoriti za osvajanje Evro kupa,Ako bi dosli Jovanovic i Lukovic i ne osvoji se titula to bi bila katastrofa i definitivni raspad sistema,Koliko god jaku ekipu da napravimo ne pitamo se samo mi, jer da napravimo i duplo jaci tim od Partizana to nista ne garantuje jer oni zadnjih 7-8 godina sampionate zavrsavaju od 0 do 3 poraza ,sto znaci da bi i mi bukvalno sezonu morali odigrati sa najvise 8 do 10 bodova

Del Pjero

pre 10 godina

Sta bi Jovanovicu sa Vosom,ispalio si nas Vosine navijace,prosipas nam fore tipa treniram sa Vosom ali nemam u planu da potpisemo ugovor,ili da ces pre da potpises za inostrani klub nego da se vracas u srpski fudbal.Sta bi sa pricom da ti je Vosa u srcu?Otkud sad odjednom da pregovaras sa Zvezdom?Zasto sad svi u Zvezdu dolaze??

Shone grobar

pre 10 godina

Znaci nista od titule ove sezone,ode nam titula na Marakanu.Ako nista bar ce se opametiti ova nasa uprava.
Anticu reaguj,salji ponudu sto pre,ne daj da Lane potpise za malenu Zvezdu.

vlada

pre 10 godina

Lane nece doci u Zvezdu 99%, to je informacija od njega licno. Covek ima milionske ponude iz inostranstva. Dzaja ga je zvao pre deset dana. A Dejan Stankovic je bio na pregovorima sa Kokezom na Marakani pre dve nedelje i ostalo je da razmisli o tome da odigra sezonu ili samo do zime u Zvezdi.

Mane Z

pre 10 godina

Ninkovic,Lukovic,Jovanovic,Pantelic cela Reprezentacija Srbije jos vam fali Mihajlovic za Selektora i procicete u Prvenstvu isto sto i Srbija u Kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo

pirke

pre 10 godina

Znaci ako covek potpise ja cu skakati od srece jer to automatski znaci bolje dana za Zvezdu i njenu raspalu igru proslih godina!Upravo takvi su nam potrebni da donesu kvalitet koji moze da se prenese mladjim fudbalerima!Care DOBRODOSAO ako dodjes i ne brinem ni za titulu ni za dobro evropsko izdanje!Vreme je da razbijemo maler!Idemo ZVEZDO!!!

objektivno

pre 10 godina

E ovo bi vec stvarno bilo veliko pojacanje, samo je pitanje koliko je ovo realno s obzirom da je bio najplaceniji igrac u Belgiji u prosloj sezoni a da nije produzio ugovor sa Anderlehtom jer je smatrao da je nedovoljno placen. Tako da ako dodje u Zvezdu sigurno nece doci zbog para vec kao i Ninkovic zbog zelje da zaigra za Zvezdu pred punom Marakanom. Jos je neophodno nekoliko stvari ali pod broj 1 je novi golman umesto one rupe na golu, premda je zaista bio sjajan protiv IBV-a Jagodine, Bordoa ...

pirke

pre 10 godina

Znaci ako covek potpise ja cu skakati od srece jer to automatski znaci bolje dana za Zvezdu i njenu raspalu igru proslih godina!Upravo takvi su nam potrebni da donesu kvalitet koji moze da se prenese mladjim fudbalerima!Care DOBRODOSAO ako dodjes i ne brinem ni za titulu ni za dobro evropsko izdanje!Vreme je da razbijemo maler!Idemo ZVEZDO!!!

magic

pre 10 godina

Zamislite Laneta,Lukovica i Pantela u spicu, plus Stankela pa imali bi Anticevu reprezentaciju:))(qqruz, 20. jul 2013 19:03)
I opet na kraju drugo-la mesto-la

dr mr prof

pre 10 godina

Ако хоћеш прихвати одма,а не када те испале кинези и руси да дођеш у Звезду.Један је Нинковић!

boki

pre 10 godina

Neverovatno, koliko je tezi zadatak imao Dzaja od Nadja...i opet ga je oduvao u prelaznom roku. Sve sto je Nadj trebalo da uradi ovog leta je da dovede dva kvalitetna DC-a (menadzerska terminologija :) uz jednog kvalitetnog golmana (kojeg smo u Lukacu nadam se i dobili)?!

poznavalac

pre 10 godina

Sjajan potez ,bravo ovo je definitivno najbolji prelazni rok ikada,ako izuzmemo kada su dovedeni Mihajlovic i Prosinecki
Jedva cekam sledecu utakmicu
Idemoooo Zvezdaaaa ooooooooo

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Ok je Lane, ali je Lukovic on sto treba Zvezdi.

I jos jedna stvar, Covicu ne dovodi igrace ako nemas da im dajes platu. to je isto kao i da ih nisi doveo. Ko hoce da igra za Zvezdu iz ljubavi uvek je dobrodosao, a kome je bolje da sedi na klupi za vecu platu nek ostane tamo gde mu daju vecu platu - bice bolje i njemu i Zvezdi.

Zeleni Zub

pre 10 godina

Sumnjam, ali me nista ne hi iznenadilo od covica i dzaje. Ne znam kako uspevaju, nisam siguran i da zelim mada bi bio sjajno pojacanje. I sa ninkovicem sam ostao prijatno iznenadjen, al opet, vise su i ptice na grani znale koliki je zvezdas, pa ajde... a lane... ne znam dal voli i jedan klub... tako da bi ovo bila bas bomba. Ako dovedu lukovica... i nigerijca, opasna, opasna ekipa.

ivan kg

pre 10 godina

Jovanovic je prosle sezone bio najplaceniji igrac Anderlehta a za ovu nisu hteli da mu daju istu platu. Ako Zvezda ima vise para od Anderlehta a oni prodali M*bokanija za 10 miliona... pa se narod s pravom pita- odakle bre?

I sa deset puta manjim platama budzet za ovu godinu ce biti 20 miliona... Ipak je labelo sposoban politicar, ako je iko sumnjao.......

pre 10 godina

Daj bre Partizane, objavljuj bankrot, pa da i mi dovedemo ove sto igraju bez para, vec sam zbog neizmerne ljubavi....

Danubewalker

pre 10 godina

Jedva cekam da i Partizan proglasi bankrot pa da nam drzava tutne 20 milki za pojacanja u basketu i fudbalu kao ovima.Smesna si Srbijo,KiM si zaboravila!

Mrtvac

pre 10 godina

Umesto da dovedu nekog mladog brzog fudbalera dovode ove pred penziju... sve to super sto je svojevremeno dobro igrao fudbal kad sad ne moze da potrci verovatno ni 100 m a da ne crkne od umora. Kao i Ninkovic kao i Milijas...

Pujo

pre 10 godina

Dobro, sad je već jasno da će se Partizan boriti za treće mesto. Čestitam svim Delijama novu titulu!

(Peca Delija, 20. jul 2013 19:03)
# Link komentara

Da za trece mjesto u grupi LS :))
Svake godine ste sampioni jula i avgusta...U novembru vec krece Tole,a u aprilu placena titula.
Ako je istina da se i Kinezi bore za njega nemate sanse.
Sve i da dodje uz Bajkovica,Krnetu,Daudu i ostatak druzine niste bas drim tim.
Protiv IBV ste primili jedan gol a mogli ste i dva.
Od pojacanja koja ste doveli za Ninkovica se ne zna je li brzi,tehnicki potkovaniji ili jaci u duelu sa stamenim Islandjanima..
Sto se Pecnika i Mijailovica tice, ne poricem da su bili perfektni protiv Vestfmajena,ali su na pripremama bili prilicno blijedi.
Ja vam zelim sve najbolje u LE,i drugo mjesto u JSL,iza Partizana

Srki

pre 10 godina

Ljudi, samo jedan komentar. Ako Crvena Zvezda ne osvoji titulu, odnosno ako ne udje u Ligu Evrope, budite spremni na to da ce ovaj klub biti veoma blizu tome da vise nikada ne uzme titulu, da ne pricam nesto za evropska takmicenja. Oni su sve dali za ovu sezonu!

qapeiron

pre 10 godina

Svaki dan novo pojačanje za klub sa dugom od dve cifre u milionima (u evrima, naravno) i to prva cifra nije manja od 3. Ali zato KK Partizan pred gasenjem (zbog 20x manjeg duga). Srbijo među šljivama!!!

Realno za LE

pre 10 godina

Prva postava:

golman: Bajkovic

nazad: Vesovic (desno), Mijailovic (levo), 2 centralna (Nigerijac/Betao ili J.Vuković/S.Rajković + Araujo)

sredina: Pečnik (Lazovic kad se vrati) (desno), M.Jovanovic / Milunović (levo), Milijaš (zadnji vezni), Ninković (ispred napadača)

napad: Dauda i P. Tagoe (moj favorit medj potenc. pojačanjima) + Kasalica i Rakić (kad se vrati)

Dakle po meni treba dovesti 2 iskusna centralna defanzivca ili 1 iskusni i 1 mlad ali da pokaze potencijal brzo (aj valjda je to ovaj Peruanac), M.Jovanovića potpisati i dovesti jednog dobrog napadača (po meni Prince Tagoe se pokazao na domaćim terenima) i to će biti jedan dobar sastav srednje jakog kvaliteta u evropskim okvirima..moze se nadati grupama LE

Turista

pre 10 godina

Kakav je to igrac koji se vraca u Zvezdu koja je u nikad goroj situaciji??? Trenira sa igracima Vose??? Slobodan igrac??? Ma dajte bre...

The O.C

pre 10 godina

Daj bre Partizane, objavljuj bankrot, pa da i mi dovedemo ove sto igraju bez para, vec sam zbog neizmerne ljubavi.... (I sa deset puta manjim platama budzet za ovu godinu ce biti 20 miliona... Ipak je labelo sposoban politicar, ako je iko sumnjao......., 20. jul 2013 19:08)

Jel ti to meni places?

branix, toronto

pre 10 godina

Bane, kakva bre Zvezda?! Uskuliraj još koju godinu, osnivaj školu fudbala negde (napolju) i uživaj čoveče. Ovi će ti zagorčati i život i fudbal i sve.

Jim Beam

pre 10 godina

Ako mislite nešto da uradite u Evropi, dovodite što pre jer će biti kasno. Treba to i uigrati, barem malo. Proći će se Islanđani, možda i Černomerec, ali će onda naleteti neki Bordo ili Ren ponovo, a sa ovakvim timom ćemo biti kanta za napucavanje. Štoperi pod hitno, jedno krilo i golman. Bez toga je neozbiljno.

Koja

pre 10 godina

Ovo je jubilarni 10 put da se pise o povratku Lukovica ali eto plata je problem, A Jovanovic jubilarni 5, i na kraju nista nece biti od njih dvojce.Ovakve vesti samo sluze da kompleksasi pitaju odakle pare.

Marko

pre 10 godina

hahahahahah Pa svaki dan neki novi igraci dolaze na pregovore a potpisuju oni koje nece niko ni za DZ.Danas je Ibrahimovic vidjen kako jede u Stepinom Vajatu.Verovatno i on dolazi u paketu sa Jovanovicem.

Heroes

pre 10 godina

Njegovi pregovori sa Zvezdom predstavljaju veliko iznenađenje zbog njegove izjave od pre tri meseca da se ne bi vratio da igra fudbal u Srbiji

I onda ste vi resili da ipak pisete o tome!? A covek rekao da ne dolazi u Srbiju ni u Vojvodinu ni nu Zvezdu, znate sta ovakve vesti mi cesto mirise na to da pritisne poverioce da blokiraju racun, drugu svrhu nemaju...

Staridz

pre 10 godina

Milane majstore dodji u ZVEZDU,takav igrac na fali.
Uh on kad bi dosao bas bi bio veliko pojacanje.
GODINE PROLAZE MOJE JA CEKAM TITULE TVOJE-I SVAKIM DANOM SVE VISE VOLIM TE..

htc

pre 10 godina

nikad teza situacija u Zvezdi i nikad pametnije odradjen prelazni rok sa konkretnim pojacanjima.Bice to sjajna sredina terena samo da se uigraju.Jos ako dodju Mrdja i Lukovic,na svakoj poziciji po 1 "reprezentativac".

Staridz

pre 10 godina

Milane majstore dodji u ZVEZDU,takav igrac na fali.
Uh on kad bi dosao bas bi bio veliko pojacanje.
GODINE PROLAZE MOJE JA CEKAM TITULE TVOJE-I SVAKIM DANOM SVE VISE VOLIM TE..

Jim Beam

pre 10 godina

Ako mislite nešto da uradite u Evropi, dovodite što pre jer će biti kasno. Treba to i uigrati, barem malo. Proći će se Islanđani, možda i Černomerec, ali će onda naleteti neki Bordo ili Ren ponovo, a sa ovakvim timom ćemo biti kanta za napucavanje. Štoperi pod hitno, jedno krilo i golman. Bez toga je neozbiljno.

ivan kg

pre 10 godina

Jovanovic je prosle sezone bio najplaceniji igrac Anderlehta a za ovu nisu hteli da mu daju istu platu. Ako Zvezda ima vise para od Anderlehta a oni prodali M*bokanija za 10 miliona... pa se narod s pravom pita- odakle bre?

dr mr prof

pre 10 godina

Ако хоћеш прихвати одма,а не када те испале кинези и руси да дођеш у Звезду.Један је Нинковић!

Boban NS

pre 10 godina

Najezim se dok citam o sns Zvezdi i o Srbiji. Milioni se duguju i nikom nista. Svi ovi ce doci dzabe. Coki milione nadje i vrati a kk i dalje fmp a ne izvorni kk. U Srbiji ce biti bolje kad Partizan vise ne bude prvak. A svi mi ovce i tako ce i biti. Narode otvorite oci dok je vreme i ne dajte da vas lazu i mazu jer su ovi bivsi Sekijevi vadikali milion puta gori od proslih. Samo gledam kako moj Novi Sad pretvaraju u divlji zapad i sanjam o nekom novom petom oktobru ali ove cemo jako tesko oterati i iz Srbije i iz Zvezde i bar 1000 km daleko od nas.

htc

pre 10 godina

nikad teza situacija u Zvezdi i nikad pametnije odradjen prelazni rok sa konkretnim pojacanjima.Bice to sjajna sredina terena samo da se uigraju.Jos ako dodju Mrdja i Lukovic,na svakoj poziciji po 1 "reprezentativac".

DC

pre 10 godina

Zvezdi treba stoper ljudi! Odbrana nam je tuzna! Treba nam igrac poput Ibrahima Gaja. Agresivni, snazni, visoki stoper koji se ne cima da izgine u duelu. Sa takvim igracem ekipa deluje kompletno. Podrzavam stav da klinci iz omladinske skole treba da igraju, ali stoperski tandem mora da sadrzi jednog matorog lisca :)

poznavalac

pre 10 godina

Sjajan potez ,bravo ovo je definitivno najbolji prelazni rok ikada,ako izuzmemo kada su dovedeni Mihajlovic i Prosinecki
Jedva cekam sledecu utakmicu
Idemoooo Zvezdaaaa ooooooooo

magic

pre 10 godina

Zamislite Laneta,Lukovica i Pantela u spicu, plus Stankela pa imali bi Anticevu reprezentaciju:))(qqruz, 20. jul 2013 19:03)
I opet na kraju drugo-la mesto-la

I sa deset puta manjim platama budzet za ovu godinu ce biti 20 miliona... Ipak je labelo sposoban politicar, ako je iko sumnjao.......

pre 10 godina

Daj bre Partizane, objavljuj bankrot, pa da i mi dovedemo ove sto igraju bez para, vec sam zbog neizmerne ljubavi....

Delija1983Nis

pre 10 godina

Moze da bude dobar za domace
prvenstvo,,,ali mislim da nevredi Zvezdi da
dodje i Nejmar nebi pomoglo,,,tu negde
2017 ili 2018 godine bi trebalo da zvezda
moze da pokusa da se umesa u
konkurenciju za osvajanje
titule...predhodno je neophodno da
naprave sistem koji bi licio na putokaz ka
uspehu...
(Milutin Nebeski, 21. jul 2013 00:01)
Govorim tiho i nosim psa sa sobom,ljubomorni glodaru idi na Partizanove vesti ,i uzivajte sa Obradovicem,a nama stize reprezentativac Senegala ;)
Mi cutimo i radimo,a vasi kraduckaju..Ko vam kriv ,sto vas vode lopurde ..

vlada

pre 10 godina

Lane nece doci u Zvezdu 99%, to je informacija od njega licno. Covek ima milionske ponude iz inostranstva. Dzaja ga je zvao pre deset dana. A Dejan Stankovic je bio na pregovorima sa Kokezom na Marakani pre dve nedelje i ostalo je da razmisli o tome da odigra sezonu ili samo do zime u Zvezdi.

kkontra

pre 10 godina

Dug 50 miliona, ekipa se konstantno "podmladjuje" i naravno od transfera sledecih godina opet saldo -0-, nemilice se trose drzavne pare a na drugoj strani Evropski gigant se tera u stecaj i to za neplaceni porez - KK Partizan.
Gde je granica ljudskoj gluposti?

pirke

pre 10 godina

Znaci ako covek potpise ja cu skakati od srece jer to automatski znaci bolje dana za Zvezdu i njenu raspalu igru proslih godina!Upravo takvi su nam potrebni da donesu kvalitet koji moze da se prenese mladjim fudbalerima!Care DOBRODOSAO ako dodjes i ne brinem ni za titulu ni za dobro evropsko izdanje!Vreme je da razbijemo maler!Idemo ZVEZDO!!!

Koja

pre 10 godina

Ovo je jubilarni 10 put da se pise o povratku Lukovica ali eto plata je problem, A Jovanovic jubilarni 5, i na kraju nista nece biti od njih dvojce.Ovakve vesti samo sluze da kompleksasi pitaju odakle pare.

Mane Z

pre 10 godina

Ninkovic,Lukovic,Jovanovic,Pantelic cela Reprezentacija Srbije jos vam fali Mihajlovic za Selektora i procicete u Prvenstvu isto sto i Srbija u Kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo

Turista

pre 10 godina

Kakav je to igrac koji se vraca u Zvezdu koja je u nikad goroj situaciji??? Trenira sa igracima Vose??? Slobodan igrac??? Ma dajte bre...

Marko

pre 10 godina

hahahahahah Pa svaki dan neki novi igraci dolaze na pregovore a potpisuju oni koje nece niko ni za DZ.Danas je Ibrahimovic vidjen kako jede u Stepinom Vajatu.Verovatno i on dolazi u paketu sa Jovanovicem.

Zoran Simic

pre 10 godina

Lane ti si pametan momak, nemoj mnogo da razmisljas. Pri kraju si karijere, lovu si vec zaradio, sta ce ti bre Kina, dodji kuci, budi zvezda na Severu.
Razmisli, s jedne strane jos love koja ti objektivno i ne treba, zaradio si dovoljno za miran zivot, totalno strana zemlja, fakticki kraj sveta, prblematicna klima, bezveze klopa,drugi mentalitet ljudi, a sa druge strane si medju svojima, fina klima, domaca klopa, opusteno, svoj na svome i zavrsetak karijere u najvecem klubu na Balkanu.

boki

pre 10 godina

Neverovatno, koliko je tezi zadatak imao Dzaja od Nadja...i opet ga je oduvao u prelaznom roku. Sve sto je Nadj trebalo da uradi ovog leta je da dovede dva kvalitetna DC-a (menadzerska terminologija :) uz jednog kvalitetnog golmana (kojeg smo u Lukacu nadam se i dobili)?!

objektivno

pre 10 godina

E ovo bi vec stvarno bilo veliko pojacanje, samo je pitanje koliko je ovo realno s obzirom da je bio najplaceniji igrac u Belgiji u prosloj sezoni a da nije produzio ugovor sa Anderlehtom jer je smatrao da je nedovoljno placen. Tako da ako dodje u Zvezdu sigurno nece doci zbog para vec kao i Ninkovic zbog zelje da zaigra za Zvezdu pred punom Marakanom. Jos je neophodno nekoliko stvari ali pod broj 1 je novi golman umesto one rupe na golu, premda je zaista bio sjajan protiv IBV-a Jagodine, Bordoa ...

veliki strumf

pre 10 godina

Dok ne potpise - ne verujem vise nista. Pisalo se ovde da Mrdja dolazi, pa i Abubakar (najvise bih voleo da on dodje-prodali bi ga za 2 godine za velike pare), pa su pominjani razni stoperi, u basketu onaj plej Amer... Pa nista ne bese. Nerviraju me ova nagadjanja. Interesuje me samo konacna vest. I potrebniji su nam stoperi. A i golman!

prolaznik

pre 10 godina

da Li je drzava platila 30000 navijaca koji Su dosli da gledaju utakmicu i tako pomogli zvezdi da bide najgledaniji klub u le ???znate zasto Su dosli?JER ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

danilo

pre 10 godina

GODINE PROLAZE MOJE JA CEKAM TITULE TVOJE-I SVAKIM DANOM SVE VISE VOLIM TE..
(Staridz, 20. jul 2013 18:53)
Definicija mazohizma iz udžbenika...

Del Pjero

pre 10 godina

Sta bi Jovanovicu sa Vosom,ispalio si nas Vosine navijace,prosipas nam fore tipa treniram sa Vosom ali nemam u planu da potpisemo ugovor,ili da ces pre da potpises za inostrani klub nego da se vracas u srpski fudbal.Sta bi sa pricom da ti je Vosa u srcu?Otkud sad odjednom da pregovaras sa Zvezdom?Zasto sad svi u Zvezdu dolaze??

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Ok je Lane, ali je Lukovic on sto treba Zvezdi.

I jos jedna stvar, Covicu ne dovodi igrace ako nemas da im dajes platu. to je isto kao i da ih nisi doveo. Ko hoce da igra za Zvezdu iz ljubavi uvek je dobrodosao, a kome je bolje da sedi na klupi za vecu platu nek ostane tamo gde mu daju vecu platu - bice bolje i njemu i Zvezdi.

The O.C

pre 10 godina

Daj bre Partizane, objavljuj bankrot, pa da i mi dovedemo ove sto igraju bez para, vec sam zbog neizmerne ljubavi.... (I sa deset puta manjim platama budzet za ovu godinu ce biti 20 miliona... Ipak je labelo sposoban politicar, ako je iko sumnjao......., 20. jul 2013 19:08)

Jel ti to meni places?

Zeleni Zub

pre 10 godina

Sumnjam, ali me nista ne hi iznenadilo od covica i dzaje. Ne znam kako uspevaju, nisam siguran i da zelim mada bi bio sjajno pojacanje. I sa ninkovicem sam ostao prijatno iznenadjen, al opet, vise su i ptice na grani znale koliki je zvezdas, pa ajde... a lane... ne znam dal voli i jedan klub... tako da bi ovo bila bas bomba. Ako dovedu lukovica... i nigerijca, opasna, opasna ekipa.

sin Dragan

pre 10 godina

Lane Jovanovicu razocarao si me.Bas zbog tog tvog blefa nas navijaca,rekao si da se neces vracati u srpski fudbal,rekao si i ako se budes vratio jedini klub za koji bi igrao je Vojvodina.Zasto sad ovo?zasto pregovaras sa Zvezdom??

Roby

pre 10 godina

Cekaj skoro citam da ne bi u zivotu igrao u Srbiji bla bla bla i sada hoce u Zvezdu. Mislim neka dodje super, ali sta glumi kao nikad u Srbiji, u svakom slucaju bio bi nam veliko pojacanje.

Danubewalker

pre 10 godina

Jedva cekam da i Partizan proglasi bankrot pa da nam drzava tutne 20 milki za pojacanja u basketu i fudbalu kao ovima.Smesna si Srbijo,KiM si zaboravila!

Heroes

pre 10 godina

Njegovi pregovori sa Zvezdom predstavljaju veliko iznenađenje zbog njegove izjave od pre tri meseca da se ne bi vratio da igra fudbal u Srbiji

I onda ste vi resili da ipak pisete o tome!? A covek rekao da ne dolazi u Srbiju ni u Vojvodinu ni nu Zvezdu, znate sta ovakve vesti mi cesto mirise na to da pritisne poverioce da blokiraju racun, drugu svrhu nemaju...

qapeiron

pre 10 godina

Svaki dan novo pojačanje za klub sa dugom od dve cifre u milionima (u evrima, naravno) i to prva cifra nije manja od 3. Ali zato KK Partizan pred gasenjem (zbog 20x manjeg duga). Srbijo među šljivama!!!

pirke

pre 10 godina

Znaci ako covek potpise ja cu skakati od srece jer to automatski znaci bolje dana za Zvezdu i njenu raspalu igru proslih godina!Upravo takvi su nam potrebni da donesu kvalitet koji moze da se prenese mladjim fudbalerima!Care DOBRODOSAO ako dodjes i ne brinem ni za titulu ni za dobro evropsko izdanje!Vreme je da razbijemo maler!Idemo ZVEZDO!!!

Kina, dakako

pre 10 godina

Crvena Zvezda ili Kina? Pa, Kina, jasno! Em su tamo pare, em te crvene zvezde petokrake tamo ima koliko hoces! A "Zvezdi" je bolje da pruzi sansu nekom mladom, kao sto je "Partizan" ucinio sa Mitrovicem, Ninkovicem, Markovicem, pre toga sa Joveticem, Ljajicem i vec pomalo zaboravljenim Simonom Vukcevicem. Jovanovic je odavno presao zenit, samo bi zauzimao mesto nekom mladom i perspektivnom. Nisam nikad nesto posebno drzao do njega - zna blesnuti na terenu, ali kad njemu nesto "blesne" u glavi, nema tu pomoci ni njemu ni timu za koji igra! Kad se setim kako je preskocio u onaj jarak kad je Nemcima dao gol na svetskom prvenstvu - ja da sam bio sudija, crveni bih mu odmah dao. A to sto se mogao polomiti, to je druga prica. Zato, dajte da "Zvezda" lansira nekog mocnog mladica, manite se Jovanovica (koji bi jos bio i skup za "Zvezdu"), neka on u Kini ponovo impresionira Radomira, svog selektora iz nesrecnih juznoafrickih dana! Gde nam je bio otvoren put do polufinala - ali, sta ces, fudbalska velesila Australija isprecila se fudbalskom magu, kako ono on sebe zove?!

roske NS

pre 10 godina

Ovaj komentar je upućen pre svega navijačima FK Vojvodina, koji ovde osudjuju pregovore Milana Jovanovića sa Zvezdom. Bez namere da bilo koga uvredim, moram da istaknem da je san svakog fudbalera u ovoj zemlji da igra za Zvezdu ili Partizan pa tako i Lanetu. Važno je istaći da ta FK Vojvodina u samom NS ima 3 puta manje navijača nego Zvezda što samo po sebi dovoljno govori o redu veličina.

branix, toronto

pre 10 godina

Bane, kakva bre Zvezda?! Uskuliraj još koju godinu, osnivaj školu fudbala negde (napolju) i uživaj čoveče. Ovi će ti zagorčati i život i fudbal i sve.

Pujo

pre 10 godina

Dobro, sad je već jasno da će se Partizan boriti za treće mesto. Čestitam svim Delijama novu titulu!

(Peca Delija, 20. jul 2013 19:03)
# Link komentara

Da za trece mjesto u grupi LS :))
Svake godine ste sampioni jula i avgusta...U novembru vec krece Tole,a u aprilu placena titula.
Ako je istina da se i Kinezi bore za njega nemate sanse.
Sve i da dodje uz Bajkovica,Krnetu,Daudu i ostatak druzine niste bas drim tim.
Protiv IBV ste primili jedan gol a mogli ste i dva.
Od pojacanja koja ste doveli za Ninkovica se ne zna je li brzi,tehnicki potkovaniji ili jaci u duelu sa stamenim Islandjanima..
Sto se Pecnika i Mijailovica tice, ne poricem da su bili perfektni protiv Vestfmajena,ali su na pripremama bili prilicno blijedi.
Ja vam zelim sve najbolje u LE,i drugo mjesto u JSL,iza Partizana

Srki

pre 10 godina

Ljudi, samo jedan komentar. Ako Crvena Zvezda ne osvoji titulu, odnosno ako ne udje u Ligu Evrope, budite spremni na to da ce ovaj klub biti veoma blizu tome da vise nikada ne uzme titulu, da ne pricam nesto za evropska takmicenja. Oni su sve dali za ovu sezonu!

Ma daj bre

pre 10 godina

Uaaaaaa za Jovanovica , nikad ga nisam nesto preterano cenio kao igraca, bolje da dodje neko mlad iz nase lige sa 19-20 godina koga bar mozemo prodati kasnije, ovaj tesko da da 10-12 golova za celu sezonu. Lukovic bi odskocio od ekipe u pozitivnom smislu, to nam treba !!

Sike

pre 10 godina

Ovo me sve vise podseca na kosrkaski klub kada su dovedeni Rakocevic,Katic .Nelson ,Braun i bombasticne izjavi kako smo vec vidjeni sampioni i favoriti za osvajanje Evro kupa,Ako bi dosli Jovanovic i Lukovic i ne osvoji se titula to bi bila katastrofa i definitivni raspad sistema,Koliko god jaku ekipu da napravimo ne pitamo se samo mi, jer da napravimo i duplo jaci tim od Partizana to nista ne garantuje jer oni zadnjih 7-8 godina sampionate zavrsavaju od 0 do 3 poraza ,sto znaci da bi i mi bukvalno sezonu morali odigrati sa najvise 8 do 10 bodova

slobinator

pre 10 godina

kakav nam je to uopšte sponzor taj gasprom.ne daju nam nikakve ozbiljne pare,neće da nam srede da nam se bar vrati naš igrač.sa druge strane onom raspalom šalkeu koji iza sebe nema par trofeja u stogodišnjoj istoriji daju na desetine miliona.znam reći ćete ali to je bundes liga.jeste ali ima mnogo zvučnijih imena u koje vredi investirati.sa jovanovićem,lukovićem i mrđom,to bi bila već ekipa za respekt sposobna da prevashodno prekine dominaciju partizana,dok je o šansama za plasman u ligu evrope još rano govoriti.

Kum iz Vrbasa

pre 10 godina

Realno - Partizan je smesan tim koji volim, a zvezda je tim malo jaci od kisele vode i jos smesniji od Partizana. Vise respekta imam prema Vosi i Jagodincima.

Za Delije :D

pre 10 godina

Da ste ga videli kako se trezni u NSu na djackom igralistu ja ga ne bih cek'o :D , eno ga sa Krasicem muku muci sa par krugova oko terena, ko da su ceo dan kopali izgledaju...e majko mila ko nam je sve bio u reprezentaciji..

only fools and horses

pre 10 godina

Lane sigurno neće igrati za manje od mlion evra po sezoni, a Zvezda to sigurno ne može da plati. Ako dođe, znači da je finansiranje obezbeđeno iz nekih "drugih" izvora. Kao i Sa Pintu, početkom godine. Uostalom Zvezda je uvek bila klub pod kontrolom DBa, i kad je osvajala KEŠ i kad je pljačkana i sad kad je "državni vrh" odlučio da mora po svaku cenu da uzme titulu.

Mrtvac

pre 10 godina

Umesto da dovedu nekog mladog brzog fudbalera dovode ove pred penziju... sve to super sto je svojevremeno dobro igrao fudbal kad sad ne moze da potrci verovatno ni 100 m a da ne crkne od umora. Kao i Ninkovic kao i Milijas...

Sale

pre 10 godina

Prvo , moram da pohvalim Dzaju. Dakle one Andjusove price da on nista ne radi nemaju osnov. Covek je i dalje autoritet u svetu fudbala. Sto se tice samog igraca, pravo agresivno krilo, klasican tip bezobraznog igraca koji zvezdi treba, pogotovo ako se uzme u obzir da nam tamo igraju Pecnik, Kasalica i Milunovic kojima to nije primarna pozicija. Upravo, za sad radis kako treba, podrska od mene! Ako ode Milivojevic, treba probati da se dovede Stankovic, i u spicu mi je svakako Abubakar bolje resenje od Mrdje.

Nikola

pre 10 godina

Zvezdi nije blokiran racun sa dugom od oko 40 miliona evra,a Partizanu jeste sa oko 150 miliona dinara?Posto ne mogu da nas dobiju na terenu,onda moraju da nas ugase,da ne bi postojali.U fudbalu ce mozda i uspeti posto uprava sprovodi los prelazni rok,iako ima para,ali u kosarci ce se tek pokazati talenat mladih igraca.

Shone grobar

pre 10 godina

Znaci nista od titule ove sezone,ode nam titula na Marakanu.Ako nista bar ce se opametiti ova nasa uprava.
Anticu reaguj,salji ponudu sto pre,ne daj da Lane potpise za malenu Zvezdu.

Emko.76

pre 10 godina

Nemogu da verujem joj kad bi Lane jos dosao to bi bilo pravo pojacanje jos nek dovedu stopera ako niste zaboravili Ibrahim Gay covek igra ispred sesnaesterca za dvoicu i to bi bilo to za ovu sezonu titulu uzeti kup uzeti i prezimiti u Evropi i eto novca i iduce sezone praviti jos jaci tim koji ce harari Evropom a Grobari neka puknu od jada HA HA HAHAAA

Lotus

pre 10 godina

Jel to onaj Jovanović koji je pre nekoliko nedelja izjavio da nikad neće igrati a kamo li živeti u Srbiji???
Dobar igrač ali sa "strašnim" izjavama!

Milutin Nebeski

pre 10 godina

Moze da bude dobar za domace prvenstvo,,,ali mislim da nevredi Zvezdi da dodje i Nejmar nebi pomoglo,,,tu negde 2017 ili 2018 godine bi trebalo da zvezda moze da pokusa da se umesa u konkurenciju za osvajanje titule...predhodno je neophodno da naprave sistem koji bi licio na putokaz ka uspehu...

???

pre 10 godina

Odakle vam lova? Ubacio vas vucko u rebalans budzeta pa se sada rasipate, a liga evrope kad dodje, opet prd u cabar, grupna faza je naucna fantastika..

Zeleni Zub

pre 10 godina

bio bi smehotres da pored.njega dodje i oumaru, stankela, pantela, mrdja, lukovic, katai i ona gromada iz nigerije. Mislim, malo verovatno, al bi crkao od smeha. Nadam se samo da imaju plan kako da placaju, koga god da dovedu... bez ucesca u grupnoj fazi LS (koju ni ne igramo, makar ne ove sezone), ne znam kako ce plate da se pokriju. Jedino sto mi pada na pamet da imaju neki dil sa mamicem da prodaju daudu za neke retardirane novce

@FK II Mesto

pre 10 godina

Vama ni Bog ne moze da pomogne. Jos vam nije jasno? Pustio bi ja vas da dovedete dzabe svakog srpskog fudbalera iz inostranstva, ali da moraju da igraju sa bar pola tima sadasnje Zvezde i opet biste plafon bili drugi, pod uslovom da Vojvodina kiksne negde jer bi sudije morale pod pritiskom da vam sve dosudjuju dok vam se ne skine skalp u derbiju.

Nikola KV

pre 10 godina

Fantasticno,JA SAM PRESRECAN.Najzad da najveci klub na balkanu krene uzbrdo.Svaka cast ljudima u KK i FK Crvena Zvezda.Sve na posten nacin.SVAKA CAST.Najzad cemo se veseliti.A sad pesma Nek nam BOG da srece da se vrate dani,slavni dani nase proslosti,da i deca nasa na Marakani raduju se svetskoj tituli.Za sve DELIJE.

Realno za LE

pre 10 godina

Prva postava:

golman: Bajkovic

nazad: Vesovic (desno), Mijailovic (levo), 2 centralna (Nigerijac/Betao ili J.Vuković/S.Rajković + Araujo)

sredina: Pečnik (Lazovic kad se vrati) (desno), M.Jovanovic / Milunović (levo), Milijaš (zadnji vezni), Ninković (ispred napadača)

napad: Dauda i P. Tagoe (moj favorit medj potenc. pojačanjima) + Kasalica i Rakić (kad se vrati)

Dakle po meni treba dovesti 2 iskusna centralna defanzivca ili 1 iskusni i 1 mlad ali da pokaze potencijal brzo (aj valjda je to ovaj Peruanac), M.Jovanovića potpisati i dovesti jednog dobrog napadača (po meni Prince Tagoe se pokazao na domaćim terenima) i to će biti jedan dobar sastav srednje jakog kvaliteta u evropskim okvirima..moze se nadati grupama LE

petar czv

pre 10 godina

Dzabe i Ronaldo da dodje ako nama igraju Mladenovic koji nije ni za zonu i bukvalno ima 60kg nema centar sut niti pas ni sut i vesovic koji ima samo jedan dribling i nikad nista ne uradi.....

milko djurovski

pre 10 godina

Jos Deki da dodje i eto nama titule a mozda i LE. Napred Zvezdo!!!@
Bravo Stefo, konacno si shvatio na kojoj ste lestvici...hahahaha

Milos

pre 10 godina

iako sam zvezdas i podrzavam sadasnju upravu..mislim da je Lane zakasnio za Zvezdu i on za njega,i mislim da bi to bila greska...a sto se tice Lukovica to bi bilo zaista odlicno...

Xperia

pre 10 godina

A kako ce da ga plati zvezda? cime? Oni jos uvek duguju milione. Bolje mu je u Kini. kina je sad postala relativno razvijena zemlja, obezbedice mu sve.

Xperia

pre 10 godina

A kako ce da ga plati zvezda? cime? Oni jos uvek duguju milione. Bolje mu je u Kini. kina je sad postala relativno razvijena zemlja, obezbedice mu sve.

Delija Zvezdara

pre 10 godina

Ovo bi bilo super, ali ljudi, treba nam golman!
Ali nek' bude ovakva postava:
Bajkovic- Vesovic, onaj Peruanac, Lukovic, Mijailovic- Lazovic, Ninkovic, Pecnik- Kasalica, Mrdja, Lane Jovanovic.

bravo

pre 10 godina

Sjajan potez. Mislim da dovodjenjem Laneta resavamo pitanje titule. Jos kada bi se vratili Leo Lerinc i Branko Boskovic tim bi izgledao perfektno. Do nove titule, prve u nizu. IDEMOO

Boban NS

pre 10 godina

Najezim se dok citam o sns Zvezdi i o Srbiji. Milioni se duguju i nikom nista. Svi ovi ce doci dzabe. Coki milione nadje i vrati a kk i dalje fmp a ne izvorni kk. U Srbiji ce biti bolje kad Partizan vise ne bude prvak. A svi mi ovce i tako ce i biti. Narode otvorite oci dok je vreme i ne dajte da vas lazu i mazu jer su ovi bivsi Sekijevi vadikali milion puta gori od proslih. Samo gledam kako moj Novi Sad pretvaraju u divlji zapad i sanjam o nekom novom petom oktobru ali ove cemo jako tesko oterati i iz Srbije i iz Zvezde i bar 1000 km daleko od nas.

magic

pre 10 godina

Zamislite Laneta,Lukovica i Pantela u spicu, plus Stankela pa imali bi Anticevu reprezentaciju:))(qqruz, 20. jul 2013 19:03)
I opet na kraju drugo-la mesto-la

Mane Z

pre 10 godina

Ninkovic,Lukovic,Jovanovic,Pantelic cela Reprezentacija Srbije jos vam fali Mihajlovic za Selektora i procicete u Prvenstvu isto sto i Srbija u Kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo

Shone grobar

pre 10 godina

Znaci nista od titule ove sezone,ode nam titula na Marakanu.Ako nista bar ce se opametiti ova nasa uprava.
Anticu reaguj,salji ponudu sto pre,ne daj da Lane potpise za malenu Zvezdu.

kkontra

pre 10 godina

Dug 50 miliona, ekipa se konstantno "podmladjuje" i naravno od transfera sledecih godina opet saldo -0-, nemilice se trose drzavne pare a na drugoj strani Evropski gigant se tera u stecaj i to za neplaceni porez - KK Partizan.
Gde je granica ljudskoj gluposti?

Marko

pre 10 godina

hahahahahah Pa svaki dan neki novi igraci dolaze na pregovore a potpisuju oni koje nece niko ni za DZ.Danas je Ibrahimovic vidjen kako jede u Stepinom Vajatu.Verovatno i on dolazi u paketu sa Jovanovicem.

ivan kg

pre 10 godina

Jovanovic je prosle sezone bio najplaceniji igrac Anderlehta a za ovu nisu hteli da mu daju istu platu. Ako Zvezda ima vise para od Anderlehta a oni prodali M*bokanija za 10 miliona... pa se narod s pravom pita- odakle bre?

Kina, dakako

pre 10 godina

Crvena Zvezda ili Kina? Pa, Kina, jasno! Em su tamo pare, em te crvene zvezde petokrake tamo ima koliko hoces! A "Zvezdi" je bolje da pruzi sansu nekom mladom, kao sto je "Partizan" ucinio sa Mitrovicem, Ninkovicem, Markovicem, pre toga sa Joveticem, Ljajicem i vec pomalo zaboravljenim Simonom Vukcevicem. Jovanovic je odavno presao zenit, samo bi zauzimao mesto nekom mladom i perspektivnom. Nisam nikad nesto posebno drzao do njega - zna blesnuti na terenu, ali kad njemu nesto "blesne" u glavi, nema tu pomoci ni njemu ni timu za koji igra! Kad se setim kako je preskocio u onaj jarak kad je Nemcima dao gol na svetskom prvenstvu - ja da sam bio sudija, crveni bih mu odmah dao. A to sto se mogao polomiti, to je druga prica. Zato, dajte da "Zvezda" lansira nekog mocnog mladica, manite se Jovanovica (koji bi jos bio i skup za "Zvezdu"), neka on u Kini ponovo impresionira Radomira, svog selektora iz nesrecnih juznoafrickih dana! Gde nam je bio otvoren put do polufinala - ali, sta ces, fudbalska velesila Australija isprecila se fudbalskom magu, kako ono on sebe zove?!

sin Dragan

pre 10 godina

Lane Jovanovicu razocarao si me.Bas zbog tog tvog blefa nas navijaca,rekao si da se neces vracati u srpski fudbal,rekao si i ako se budes vratio jedini klub za koji bi igrao je Vojvodina.Zasto sad ovo?zasto pregovaras sa Zvezdom??

Milutin Nebeski

pre 10 godina

Moze da bude dobar za domace prvenstvo,,,ali mislim da nevredi Zvezdi da dodje i Nejmar nebi pomoglo,,,tu negde 2017 ili 2018 godine bi trebalo da zvezda moze da pokusa da se umesa u konkurenciju za osvajanje titule...predhodno je neophodno da naprave sistem koji bi licio na putokaz ka uspehu...

Pujo

pre 10 godina

Dobro, sad je već jasno da će se Partizan boriti za treće mesto. Čestitam svim Delijama novu titulu!

(Peca Delija, 20. jul 2013 19:03)
# Link komentara

Da za trece mjesto u grupi LS :))
Svake godine ste sampioni jula i avgusta...U novembru vec krece Tole,a u aprilu placena titula.
Ako je istina da se i Kinezi bore za njega nemate sanse.
Sve i da dodje uz Bajkovica,Krnetu,Daudu i ostatak druzine niste bas drim tim.
Protiv IBV ste primili jedan gol a mogli ste i dva.
Od pojacanja koja ste doveli za Ninkovica se ne zna je li brzi,tehnicki potkovaniji ili jaci u duelu sa stamenim Islandjanima..
Sto se Pecnika i Mijailovica tice, ne poricem da su bili perfektni protiv Vestfmajena,ali su na pripremama bili prilicno blijedi.
Ja vam zelim sve najbolje u LE,i drugo mjesto u JSL,iza Partizana

branix, toronto

pre 10 godina

Bane, kakva bre Zvezda?! Uskuliraj još koju godinu, osnivaj školu fudbala negde (napolju) i uživaj čoveče. Ovi će ti zagorčati i život i fudbal i sve.

Turista

pre 10 godina

Kakav je to igrac koji se vraca u Zvezdu koja je u nikad goroj situaciji??? Trenira sa igracima Vose??? Slobodan igrac??? Ma dajte bre...

Mrtvac

pre 10 godina

Umesto da dovedu nekog mladog brzog fudbalera dovode ove pred penziju... sve to super sto je svojevremeno dobro igrao fudbal kad sad ne moze da potrci verovatno ni 100 m a da ne crkne od umora. Kao i Ninkovic kao i Milijas...

Del Pjero

pre 10 godina

Sta bi Jovanovicu sa Vosom,ispalio si nas Vosine navijace,prosipas nam fore tipa treniram sa Vosom ali nemam u planu da potpisemo ugovor,ili da ces pre da potpises za inostrani klub nego da se vracas u srpski fudbal.Sta bi sa pricom da ti je Vosa u srcu?Otkud sad odjednom da pregovaras sa Zvezdom?Zasto sad svi u Zvezdu dolaze??

qapeiron

pre 10 godina

Svaki dan novo pojačanje za klub sa dugom od dve cifre u milionima (u evrima, naravno) i to prva cifra nije manja od 3. Ali zato KK Partizan pred gasenjem (zbog 20x manjeg duga). Srbijo među šljivama!!!

@FK II Mesto

pre 10 godina

Vama ni Bog ne moze da pomogne. Jos vam nije jasno? Pustio bi ja vas da dovedete dzabe svakog srpskog fudbalera iz inostranstva, ali da moraju da igraju sa bar pola tima sadasnje Zvezde i opet biste plafon bili drugi, pod uslovom da Vojvodina kiksne negde jer bi sudije morale pod pritiskom da vam sve dosudjuju dok vam se ne skine skalp u derbiju.

Danubewalker

pre 10 godina

Jedva cekam da i Partizan proglasi bankrot pa da nam drzava tutne 20 milki za pojacanja u basketu i fudbalu kao ovima.Smesna si Srbijo,KiM si zaboravila!

danilo

pre 10 godina

GODINE PROLAZE MOJE JA CEKAM TITULE TVOJE-I SVAKIM DANOM SVE VISE VOLIM TE..
(Staridz, 20. jul 2013 18:53)
Definicija mazohizma iz udžbenika...

Ma daj bre

pre 10 godina

Uaaaaaa za Jovanovica , nikad ga nisam nesto preterano cenio kao igraca, bolje da dodje neko mlad iz nase lige sa 19-20 godina koga bar mozemo prodati kasnije, ovaj tesko da da 10-12 golova za celu sezonu. Lukovic bi odskocio od ekipe u pozitivnom smislu, to nam treba !!

I sa deset puta manjim platama budzet za ovu godinu ce biti 20 miliona... Ipak je labelo sposoban politicar, ako je iko sumnjao.......

pre 10 godina

Daj bre Partizane, objavljuj bankrot, pa da i mi dovedemo ove sto igraju bez para, vec sam zbog neizmerne ljubavi....

Nikola

pre 10 godina

Zvezdi nije blokiran racun sa dugom od oko 40 miliona evra,a Partizanu jeste sa oko 150 miliona dinara?Posto ne mogu da nas dobiju na terenu,onda moraju da nas ugase,da ne bi postojali.U fudbalu ce mozda i uspeti posto uprava sprovodi los prelazni rok,iako ima para,ali u kosarci ce se tek pokazati talenat mladih igraca.

vlada

pre 10 godina

Lane nece doci u Zvezdu 99%, to je informacija od njega licno. Covek ima milionske ponude iz inostranstva. Dzaja ga je zvao pre deset dana. A Dejan Stankovic je bio na pregovorima sa Kokezom na Marakani pre dve nedelje i ostalo je da razmisli o tome da odigra sezonu ili samo do zime u Zvezdi.

Staridz

pre 10 godina

Milane majstore dodji u ZVEZDU,takav igrac na fali.
Uh on kad bi dosao bas bi bio veliko pojacanje.
GODINE PROLAZE MOJE JA CEKAM TITULE TVOJE-I SVAKIM DANOM SVE VISE VOLIM TE..

Heroes

pre 10 godina

Njegovi pregovori sa Zvezdom predstavljaju veliko iznenađenje zbog njegove izjave od pre tri meseca da se ne bi vratio da igra fudbal u Srbiji

I onda ste vi resili da ipak pisete o tome!? A covek rekao da ne dolazi u Srbiju ni u Vojvodinu ni nu Zvezdu, znate sta ovakve vesti mi cesto mirise na to da pritisne poverioce da blokiraju racun, drugu svrhu nemaju...

poznavalac

pre 10 godina

Sjajan potez ,bravo ovo je definitivno najbolji prelazni rok ikada,ako izuzmemo kada su dovedeni Mihajlovic i Prosinecki
Jedva cekam sledecu utakmicu
Idemoooo Zvezdaaaa ooooooooo

Realno za LE

pre 10 godina

Prva postava:

golman: Bajkovic

nazad: Vesovic (desno), Mijailovic (levo), 2 centralna (Nigerijac/Betao ili J.Vuković/S.Rajković + Araujo)

sredina: Pečnik (Lazovic kad se vrati) (desno), M.Jovanovic / Milunović (levo), Milijaš (zadnji vezni), Ninković (ispred napadača)

napad: Dauda i P. Tagoe (moj favorit medj potenc. pojačanjima) + Kasalica i Rakić (kad se vrati)

Dakle po meni treba dovesti 2 iskusna centralna defanzivca ili 1 iskusni i 1 mlad ali da pokaze potencijal brzo (aj valjda je to ovaj Peruanac), M.Jovanovića potpisati i dovesti jednog dobrog napadača (po meni Prince Tagoe se pokazao na domaćim terenima) i to će biti jedan dobar sastav srednje jakog kvaliteta u evropskim okvirima..moze se nadati grupama LE

Srki

pre 10 godina

Ljudi, samo jedan komentar. Ako Crvena Zvezda ne osvoji titulu, odnosno ako ne udje u Ligu Evrope, budite spremni na to da ce ovaj klub biti veoma blizu tome da vise nikada ne uzme titulu, da ne pricam nesto za evropska takmicenja. Oni su sve dali za ovu sezonu!

Koja

pre 10 godina

Ovo je jubilarni 10 put da se pise o povratku Lukovica ali eto plata je problem, A Jovanovic jubilarni 5, i na kraju nista nece biti od njih dvojce.Ovakve vesti samo sluze da kompleksasi pitaju odakle pare.

Xperia

pre 10 godina

A kako ce da ga plati zvezda? cime? Oni jos uvek duguju milione. Bolje mu je u Kini. kina je sad postala relativno razvijena zemlja, obezbedice mu sve.

Delija1983Nis

pre 10 godina

Moze da bude dobar za domace
prvenstvo,,,ali mislim da nevredi Zvezdi da
dodje i Nejmar nebi pomoglo,,,tu negde
2017 ili 2018 godine bi trebalo da zvezda
moze da pokusa da se umesa u
konkurenciju za osvajanje
titule...predhodno je neophodno da
naprave sistem koji bi licio na putokaz ka
uspehu...
(Milutin Nebeski, 21. jul 2013 00:01)
Govorim tiho i nosim psa sa sobom,ljubomorni glodaru idi na Partizanove vesti ,i uzivajte sa Obradovicem,a nama stize reprezentativac Senegala ;)
Mi cutimo i radimo,a vasi kraduckaju..Ko vam kriv ,sto vas vode lopurde ..

Xperia

pre 10 godina

A kako ce da ga plati zvezda? cime? Oni jos uvek duguju milione. Bolje mu je u Kini. kina je sad postala relativno razvijena zemlja, obezbedice mu sve.

only fools and horses

pre 10 godina

Lane sigurno neće igrati za manje od mlion evra po sezoni, a Zvezda to sigurno ne može da plati. Ako dođe, znači da je finansiranje obezbeđeno iz nekih "drugih" izvora. Kao i Sa Pintu, početkom godine. Uostalom Zvezda je uvek bila klub pod kontrolom DBa, i kad je osvajala KEŠ i kad je pljačkana i sad kad je "državni vrh" odlučio da mora po svaku cenu da uzme titulu.

Kum iz Vrbasa

pre 10 godina

Realno - Partizan je smesan tim koji volim, a zvezda je tim malo jaci od kisele vode i jos smesniji od Partizana. Vise respekta imam prema Vosi i Jagodincima.

htc

pre 10 godina

nikad teza situacija u Zvezdi i nikad pametnije odradjen prelazni rok sa konkretnim pojacanjima.Bice to sjajna sredina terena samo da se uigraju.Jos ako dodju Mrdja i Lukovic,na svakoj poziciji po 1 "reprezentativac".

bravo

pre 10 godina

Sjajan potez. Mislim da dovodjenjem Laneta resavamo pitanje titule. Jos kada bi se vratili Leo Lerinc i Branko Boskovic tim bi izgledao perfektno. Do nove titule, prve u nizu. IDEMOO

The O.C

pre 10 godina

Daj bre Partizane, objavljuj bankrot, pa da i mi dovedemo ove sto igraju bez para, vec sam zbog neizmerne ljubavi.... (I sa deset puta manjim platama budzet za ovu godinu ce biti 20 miliona... Ipak je labelo sposoban politicar, ako je iko sumnjao......., 20. jul 2013 19:08)

Jel ti to meni places?

dr mr prof

pre 10 godina

Ако хоћеш прихвати одма,а не када те испале кинези и руси да дођеш у Звезду.Један је Нинковић!

Sike

pre 10 godina

Ovo me sve vise podseca na kosrkaski klub kada su dovedeni Rakocevic,Katic .Nelson ,Braun i bombasticne izjavi kako smo vec vidjeni sampioni i favoriti za osvajanje Evro kupa,Ako bi dosli Jovanovic i Lukovic i ne osvoji se titula to bi bila katastrofa i definitivni raspad sistema,Koliko god jaku ekipu da napravimo ne pitamo se samo mi, jer da napravimo i duplo jaci tim od Partizana to nista ne garantuje jer oni zadnjih 7-8 godina sampionate zavrsavaju od 0 do 3 poraza ,sto znaci da bi i mi bukvalno sezonu morali odigrati sa najvise 8 do 10 bodova

Za Delije :D

pre 10 godina

Da ste ga videli kako se trezni u NSu na djackom igralistu ja ga ne bih cek'o :D , eno ga sa Krasicem muku muci sa par krugova oko terena, ko da su ceo dan kopali izgledaju...e majko mila ko nam je sve bio u reprezentaciji..

???

pre 10 godina

Odakle vam lova? Ubacio vas vucko u rebalans budzeta pa se sada rasipate, a liga evrope kad dodje, opet prd u cabar, grupna faza je naucna fantastika..

pirke

pre 10 godina

Znaci ako covek potpise ja cu skakati od srece jer to automatski znaci bolje dana za Zvezdu i njenu raspalu igru proslih godina!Upravo takvi su nam potrebni da donesu kvalitet koji moze da se prenese mladjim fudbalerima!Care DOBRODOSAO ako dodjes i ne brinem ni za titulu ni za dobro evropsko izdanje!Vreme je da razbijemo maler!Idemo ZVEZDO!!!

prolaznik

pre 10 godina

da Li je drzava platila 30000 navijaca koji Su dosli da gledaju utakmicu i tako pomogli zvezdi da bide najgledaniji klub u le ???znate zasto Su dosli?JER ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

slobinator

pre 10 godina

kakav nam je to uopšte sponzor taj gasprom.ne daju nam nikakve ozbiljne pare,neće da nam srede da nam se bar vrati naš igrač.sa druge strane onom raspalom šalkeu koji iza sebe nema par trofeja u stogodišnjoj istoriji daju na desetine miliona.znam reći ćete ali to je bundes liga.jeste ali ima mnogo zvučnijih imena u koje vredi investirati.sa jovanovićem,lukovićem i mrđom,to bi bila već ekipa za respekt sposobna da prevashodno prekine dominaciju partizana,dok je o šansama za plasman u ligu evrope još rano govoriti.

roske NS

pre 10 godina

Ovaj komentar je upućen pre svega navijačima FK Vojvodina, koji ovde osudjuju pregovore Milana Jovanovića sa Zvezdom. Bez namere da bilo koga uvredim, moram da istaknem da je san svakog fudbalera u ovoj zemlji da igra za Zvezdu ili Partizan pa tako i Lanetu. Važno je istaći da ta FK Vojvodina u samom NS ima 3 puta manje navijača nego Zvezda što samo po sebi dovoljno govori o redu veličina.

objektivno

pre 10 godina

E ovo bi vec stvarno bilo veliko pojacanje, samo je pitanje koliko je ovo realno s obzirom da je bio najplaceniji igrac u Belgiji u prosloj sezoni a da nije produzio ugovor sa Anderlehtom jer je smatrao da je nedovoljno placen. Tako da ako dodje u Zvezdu sigurno nece doci zbog para vec kao i Ninkovic zbog zelje da zaigra za Zvezdu pred punom Marakanom. Jos je neophodno nekoliko stvari ali pod broj 1 je novi golman umesto one rupe na golu, premda je zaista bio sjajan protiv IBV-a Jagodine, Bordoa ...

Delija Zvezdara

pre 10 godina

Ovo bi bilo super, ali ljudi, treba nam golman!
Ali nek' bude ovakva postava:
Bajkovic- Vesovic, onaj Peruanac, Lukovic, Mijailovic- Lazovic, Ninkovic, Pecnik- Kasalica, Mrdja, Lane Jovanovic.

Emko.76

pre 10 godina

Nemogu da verujem joj kad bi Lane jos dosao to bi bilo pravo pojacanje jos nek dovedu stopera ako niste zaboravili Ibrahim Gay covek igra ispred sesnaesterca za dvoicu i to bi bilo to za ovu sezonu titulu uzeti kup uzeti i prezimiti u Evropi i eto novca i iduce sezone praviti jos jaci tim koji ce harari Evropom a Grobari neka puknu od jada HA HA HAHAAA

boki

pre 10 godina

Neverovatno, koliko je tezi zadatak imao Dzaja od Nadja...i opet ga je oduvao u prelaznom roku. Sve sto je Nadj trebalo da uradi ovog leta je da dovede dva kvalitetna DC-a (menadzerska terminologija :) uz jednog kvalitetnog golmana (kojeg smo u Lukacu nadam se i dobili)?!

Zeleni Zub

pre 10 godina

bio bi smehotres da pored.njega dodje i oumaru, stankela, pantela, mrdja, lukovic, katai i ona gromada iz nigerije. Mislim, malo verovatno, al bi crkao od smeha. Nadam se samo da imaju plan kako da placaju, koga god da dovedu... bez ucesca u grupnoj fazi LS (koju ni ne igramo, makar ne ove sezone), ne znam kako ce plate da se pokriju. Jedino sto mi pada na pamet da imaju neki dil sa mamicem da prodaju daudu za neke retardirane novce

Nikola KV

pre 10 godina

Fantasticno,JA SAM PRESRECAN.Najzad da najveci klub na balkanu krene uzbrdo.Svaka cast ljudima u KK i FK Crvena Zvezda.Sve na posten nacin.SVAKA CAST.Najzad cemo se veseliti.A sad pesma Nek nam BOG da srece da se vrate dani,slavni dani nase proslosti,da i deca nasa na Marakani raduju se svetskoj tituli.Za sve DELIJE.

Jim Beam

pre 10 godina

Ako mislite nešto da uradite u Evropi, dovodite što pre jer će biti kasno. Treba to i uigrati, barem malo. Proći će se Islanđani, možda i Černomerec, ali će onda naleteti neki Bordo ili Ren ponovo, a sa ovakvim timom ćemo biti kanta za napucavanje. Štoperi pod hitno, jedno krilo i golman. Bez toga je neozbiljno.

pirke

pre 10 godina

Znaci ako covek potpise ja cu skakati od srece jer to automatski znaci bolje dana za Zvezdu i njenu raspalu igru proslih godina!Upravo takvi su nam potrebni da donesu kvalitet koji moze da se prenese mladjim fudbalerima!Care DOBRODOSAO ako dodjes i ne brinem ni za titulu ni za dobro evropsko izdanje!Vreme je da razbijemo maler!Idemo ZVEZDO!!!

Lotus

pre 10 godina

Jel to onaj Jovanović koji je pre nekoliko nedelja izjavio da nikad neće igrati a kamo li živeti u Srbiji???
Dobar igrač ali sa "strašnim" izjavama!

Zoran Simic

pre 10 godina

Lane ti si pametan momak, nemoj mnogo da razmisljas. Pri kraju si karijere, lovu si vec zaradio, sta ce ti bre Kina, dodji kuci, budi zvezda na Severu.
Razmisli, s jedne strane jos love koja ti objektivno i ne treba, zaradio si dovoljno za miran zivot, totalno strana zemlja, fakticki kraj sveta, prblematicna klima, bezveze klopa,drugi mentalitet ljudi, a sa druge strane si medju svojima, fina klima, domaca klopa, opusteno, svoj na svome i zavrsetak karijere u najvecem klubu na Balkanu.

petar czv

pre 10 godina

Dzabe i Ronaldo da dodje ako nama igraju Mladenovic koji nije ni za zonu i bukvalno ima 60kg nema centar sut niti pas ni sut i vesovic koji ima samo jedan dribling i nikad nista ne uradi.....

milko djurovski

pre 10 godina

Jos Deki da dodje i eto nama titule a mozda i LE. Napred Zvezdo!!!@
Bravo Stefo, konacno si shvatio na kojoj ste lestvici...hahahaha

Zeleni Zub

pre 10 godina

Sumnjam, ali me nista ne hi iznenadilo od covica i dzaje. Ne znam kako uspevaju, nisam siguran i da zelim mada bi bio sjajno pojacanje. I sa ninkovicem sam ostao prijatno iznenadjen, al opet, vise su i ptice na grani znale koliki je zvezdas, pa ajde... a lane... ne znam dal voli i jedan klub... tako da bi ovo bila bas bomba. Ako dovedu lukovica... i nigerijca, opasna, opasna ekipa.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Ok je Lane, ali je Lukovic on sto treba Zvezdi.

I jos jedna stvar, Covicu ne dovodi igrace ako nemas da im dajes platu. to je isto kao i da ih nisi doveo. Ko hoce da igra za Zvezdu iz ljubavi uvek je dobrodosao, a kome je bolje da sedi na klupi za vecu platu nek ostane tamo gde mu daju vecu platu - bice bolje i njemu i Zvezdi.

Milos

pre 10 godina

iako sam zvezdas i podrzavam sadasnju upravu..mislim da je Lane zakasnio za Zvezdu i on za njega,i mislim da bi to bila greska...a sto se tice Lukovica to bi bilo zaista odlicno...

Roby

pre 10 godina

Cekaj skoro citam da ne bi u zivotu igrao u Srbiji bla bla bla i sada hoce u Zvezdu. Mislim neka dodje super, ali sta glumi kao nikad u Srbiji, u svakom slucaju bio bi nam veliko pojacanje.

Sale

pre 10 godina

Prvo , moram da pohvalim Dzaju. Dakle one Andjusove price da on nista ne radi nemaju osnov. Covek je i dalje autoritet u svetu fudbala. Sto se tice samog igraca, pravo agresivno krilo, klasican tip bezobraznog igraca koji zvezdi treba, pogotovo ako se uzme u obzir da nam tamo igraju Pecnik, Kasalica i Milunovic kojima to nije primarna pozicija. Upravo, za sad radis kako treba, podrska od mene! Ako ode Milivojevic, treba probati da se dovede Stankovic, i u spicu mi je svakako Abubakar bolje resenje od Mrdje.

veliki strumf

pre 10 godina

Dok ne potpise - ne verujem vise nista. Pisalo se ovde da Mrdja dolazi, pa i Abubakar (najvise bih voleo da on dodje-prodali bi ga za 2 godine za velike pare), pa su pominjani razni stoperi, u basketu onaj plej Amer... Pa nista ne bese. Nerviraju me ova nagadjanja. Interesuje me samo konacna vest. I potrebniji su nam stoperi. A i golman!

DC

pre 10 godina

Zvezdi treba stoper ljudi! Odbrana nam je tuzna! Treba nam igrac poput Ibrahima Gaja. Agresivni, snazni, visoki stoper koji se ne cima da izgine u duelu. Sa takvim igracem ekipa deluje kompletno. Podrzavam stav da klinci iz omladinske skole treba da igraju, ali stoperski tandem mora da sadrzi jednog matorog lisca :)