Košarka 50

Četvrtak, 11.07.2013.

11:13

Radnički će igrati u Evrokupu

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca naredne sezone igraće u Evrokupu, potvrdio je predsednik kluba Ivan Grujin.

Radnièki æe igrati u Evrokupu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

glodalica

pre 10 godina

Dobra ova lidersica, inace Vladislava Milenkovic iz Vrsca :)
(Drogba, 11. jul 2013 11:53)

Hvala, provericu je na fejsu...lol
(oklagija, 11. jul 2013 15:51)

i videces profilnu sa deckom...rofl

Extream

pre 10 godina

@djolekg
Sve bi to bilo u redu da je sve stvarno tako. Pa Radnickom je jedan od najvecih sponzora Aerodrom Beograd (koji za divno cudo drzi URS, A verko je njihov), pa jedino ako nije preseljen u Kragujevac, a zadrzao staro ime? Ista prica je i za GIGATRON, cije je sediste u Bgd...
Ne kazem da treba te pare da idu u Blizance. Naprotiv, ali ima toliko beogradskih KK kojima bi pare koje vi dobijete od te 2 firme znacile finansije za narednih 10 godina... Pa razmisli sledeci put pre nego sto krenes da pricas o postenju i tome kako samo KG firme daju pare za klub. I kao sto rece Vrscanin, voleo bih da se jednog dana taj klub vrati u Vrsac, jer tamo je jedna od najmodernijih hala u Srbiji i treba ponovo da budu jaki, a ne da mesetarenjem i politikanstvom se gasi sve ono sto je ikada vredelo na ovim prostorima (kao sto vidimo ista je prica sa Partizanom i Crvenom Zvezdom)...

Top

pre 10 godina

Kad procitam komentare,tek mi onda milo.Kad bi mogli i evrokup da kupimo bilo bi ekstra.A jos sladje bi mi bilo kad bi tu titulu kupili od para poreskih obaveznika iz Beograda.Pa sreci ne bi bili kraja.Zamisli Kragujevac nasao pare za Radnicki.A blizanci nema veze jel?U svakom slucaju bar jedno ekstra evropsko gostovanje je zagarantovano.Posle Firence u kojoj je bilo prelepo sad bi dobro pala neka Francuska ili Spanija. RADNICKI I NISTA VISE...SUMADIJA DO ZEMUNA

vrscanin

pre 10 godina

Radujem se sto ce ipak jedan vrsacki klub (LAJONSI ranije VIK)igrati u Evropi. Nadam se da ce se nas omiljeni klub uskoro vratiti u svoj grad Vrsac, odakle je privremeno pozajmljen kragujevackom bosu V.S. - kojem polagano istice vreme, kao sto je u bliskoj proslosti isteklo i vreme vrsackog mafijasa, koji je ISTERAN iz Hemofarma - a velikodusno je krcmio tudje pare dok to Nemci nisu ukapirali i dali mu sut kartu (on za to rece da je navodno podneo ostavku), a time je dosao i kraj njegovog projekta zvano KK Hemofarm. U svemu najvise mi je zao stO je sport devalvirao od kad ga VODE MAFIJASI.

djolekg

pre 10 godina

@(danilo, 11. jul 2013 11:35)

To mozda za klub iz tvog sela navija 1000 ljudi! Ja u Kg-u nisam video dres blizanaca godinama, osim sto vise u prodavnicama sportske opreme gde ocigledno ne kapiraju da se ti dresovi ovde ne prodaju. Da je srece da je tako i u ostalim velikim gradovima u Srbiji, da Nislije navijaju za svoj Radnicki, Novosadjani za svoju Vosu (da je tako, ne bi moj Radnicki igrao ABA ligu, i ne bi mi bilo krivo), Suboticani za svoj SpartakUS...I ne bi se svi gurali da sponzorisu blizance, kao sto je to danas slucaj i sto je izgleda takvima kao sto si ti i jedino normalno. Eeej, cudno ti je sto firma iz Kragujevca sponzorise kragujevacki klub!?
KRAGUJEVAC NAVIJA ZA RADNICKI, NAVIJACE I CELA SUMADIJA!!!

kobaz1987

pre 10 godina

@ divos Kroz dosta jaku ligu sa 6 timova koji idu na 3+1?! A sta bi ti? Koliko imas timova iz premijer lige (fudbal) koji su jaci od polovine ucesnika lige sampiona a nisu je igrali 100 godina, kamoli redovno. Da, bas to je sport i novac je merilo rada, vrednosti i trzista sa kog dolazis. Sve se danas gleda kroz novac i tu dalje price nema. Ako ti se u Srbiji ne isplati da se bavis time pa ti brate moj nemoj, niko te ne tera. Idi u inostranstvo. Sport nije moguce dovesti u red pre drzave. Svi ti timovi koji stoje bolje od svih nasih u svim sportovima poticu iz razvijenijih zemalja. Amin! S'obzirom na sve to mi sa sportom stojimo fantasticno.

sumadinac

pre 10 godina

nije cetiri ranga nego cetiri razlicita takmicenja. e moj predsednice. vidi se koliko znas o sportu. nego, odakle pare? i kako se "razmatrane alternativnih nacina takmicenja u jadranskoj ligi" poklopilo sa smrcu ratka boturovica koji je izjavio da ce platiti kotizaciju kk vojvodina????

neko

pre 10 godina

@Saša, @Roger

A ko kaze da mi ne smeta to?

Potpuno je isto. Samo sam iskoristio ovu vest, jer vecina ljudi navija za Partizan i Zvezdu i ne mogu da bez ostrascenosti gledaju na stvari.

Evo sada imaju primer Radnickog i Vojvodine, gde jasnije mogu da razluce o cemu se radi. Potpuno isto treba da vazi i za Zvezdu i Partizan.

Ako grad Beograd ili neki drugi grad (Novi Sad, Kragujevac, Jagodina) odluci da finansira svoje klubove na osnovu rezultata i to je u redu. Ali ne moze drzava da im da pare, pa da oni proslede klubovima, opet se svodi na isto.

Znaci, uloziti u rezultat i sve ce biti u redu.
I nije bitno da li je to Rad, OFK, Vojvodina, Jagodina, Radnicki, Partizan ili Zvezda.

Nagradite uspeh i kad su mali klubovi u pitanju i oni vise nece biti mali.

Jednostavno je. Onda ce se klubovi utrkivati da dovedu kvalitetno rukovodstvo, a ne politicke poltrone. Isto je u svim oblastima drustva.

To je moja poruka i zao mi je sto je ni vi, a ni oni koji su lupali vama pluseve i meni minuse nisu razumeli.

kokoko

pre 10 godina

Evo ja ovo pisem kao navijac Zvezde. Drzava ne treba iz budjeta da finansira klubove. To vazi i za Zvezdu, i Partizan i Radnicki. Ako se vec daje novac za sport, onda prvo onim Sportovima koji se nemogu sami finansirat (Kajak, Streljastvo,...). U popularnim ekipnim Sportovima pare se trebaju dati samo za omladinske skole i infrastrukturu (Stadione, Dvorane, itd). Ako Zvezda hoce onda igrace poput Nelsona, Partizan Gordona i Radnicki White, onda nek nadju privatne Sponzore, i onda sa tim privatnim parama mogu dovodit i Le Brown James ako mogu. Ali naravno prvo da isplate Porez i sve ostale obaveze prema drzavi.

strand

pre 10 godina

Kosarka je duze vremena najpopularniji sport u Srbiji, fudbal je kod nas znamo kakav, tako da svaka cast upravi i sponzorima Radnickog sto ce ih gledati Evropa i Jadran... Novi Sad je oduvek voleo Kosarku, Vojvodina je uspela sa skromnim budzetom da bude prva u Srbiji (KLS) i kao cetvrta u nastavku da se plasira u ABA, ali nije bilo novca, ni podrske mnogih koji su trebali da isprate ovaj uspeh i omoguce da se u POKRAJINI gleda jaka kosarka.... Navijaci dolaze da gledaju jake igrace i jake utakmice... Ovako, uzivacemo u nasim BASKETASIMA , koji su jos uvek PRVACI SVETA !

dule

pre 10 godina

Vojvodina nije zaslužila da igra Evrokup - to je zaslužio Radnički.
Radnički nije zaslužio da igra ABA ligu - to je zaslužila Vojvodina.
Ni jedan profesionalni sportski klub u Srbiji ne zaslužuje da bude finansiran od strane države (grada, pokrajine, javnih preduzeća i sl.) - siroti smo a ovo je luksuz.
Poštenje je vrhunski interes.

kakaka

pre 10 godina

(neko, 11. jul 2013 12:03)
A tvom mozgu ne smeta kada se iz budžeta pomažu Zvezda i Partizan. Onda je to normalno?
(Saša, 11. jul 2013 12:30)

a odakle se pomazu projekti iz kragujevca onda...majke ti ga...

vlada

pre 10 godina

RADNICKI I NISTA VISE!!! Dobar povod za blizance da jos malo pljuju po Kragujevcu i SD Radnicki! Ako, ako, pljujte, sujeta i kompleksi su gadna stvar . . . ili se mozda plasite konkurencije! KRAGUJEVAC OLE ! ! !

Sramota

pre 10 godina

Sramota .Nisam novosadjanin. I treba Vojvodina da tuzi ABA ligu.Ono sto ovi iz Kragujevca nisu uspeli kroz takmicenje uspeli su za zelenim stolom. Sramota i za KSS sto nisu stali iza Vojvodine. Partizan za Tepica jos duguje 200 hiljada evra zajedno sa kamatama.Zasto se kotizacija uplacuje tri meseca ranije. Treba Liscu i ostalima za letovanje. Jedna privatna liga kao sto je i ULEB.. Nasla se mafija kako da otima lovu.Imaju diskreciono pravo da rade sta hoce

NiksickoPivo

pre 10 godina

to znaci da u evrokupu sledece sezone igraju:


Igokea
Buducnost
Cedevida
Radnicki
Olimpija i Skoplje (specijalna pozivnica)

prosle godine samo je zvezda bila a sad 6 ???

kru

pre 10 godina

Taj Radnicki se ne finansira tako sto su navijaci kupili mnogo dresova ili tako sto su platili mnogo skupe karte. Da je tako, ja bih rekao: "Bravo Radnicki!".
(neko, 11. jul 2013 12:03)

Hahahahaha...pa, koji klub se tako finansira, leba ti?! Naprica gomilu gluposti, a upravo se sve to svih ovih godina odnosilo na blizance iz Beograda. Ne razumem zasto ste vi koji se ovde oglasavate zavidni tom Radnickom. Da se razumemo, ni ja ne volim ni Verka ni Mladju, a ponajvise me nervira Muta svojim (ne)znanjem, ali stalno optuzivati Radnicki za mahinacije, a ne pogledati sta se radi u svom dvoristu zaista nema smisla. I dolazi se do onog zakljucka koje si spomenuo u svom uvodnom izlaganju: e, bas zbog takvih kao sto si TI doterali smo cara do duvara.

neko

pre 10 godina

@jader

Zbog ovakvih mozgova je Srbija poslednja u Evropi po standardu.

Zasto? Zato sto ovde ne postoje nikakvi principi.

Taj Radnicki se ne finansira tako sto su navijaci kupili mnogo dresova ili tako sto su platili mnogo skupe karte. Da je tako, ja bih rekao: "Bravo Radnicki!".

Ne, taj Radnicki se finansira zato sto je tamo na celu Mladjan Dinkic i njegove ekspoziture u KG-u.

Onda on lepo zahvati iz budzeta svih nas (poreskih obveznika) i dodeli Radnickom koliko treba. Mozda drzava i treba da pomogne sport kakav je kosarka(ovo je u svakom slucaju veoma upitno ako znamo da deca umiru zbog zaraza po bolnicama sirom Srbije), ali i ako to radi, onda mora da postoji neki princip. A princip je: plasman u ABA ligu - toliko i toliko para. Plasman u Evrokup - toliko i toliko. Plasman u Evroligu - toliko. Plasman u TOP16 - toliko. Trofej u ABA ligi - toliko. Prvenstvo - toliko. Kup - toliko.

E onda bismo mogli da govorimo o tome da li neko ima para ili ne. A ne da budzeti klubova zavise od toga da li je ova ili ona stranka usla u klub.

Kad ovo u glavu utuvi 99% gradjana ove zemlje, onda ce i politicari to morati da primene. Kada se ovako stvari postave u celom drustvu, a ne samo u sportu, onda mozemo da ocekujemo da polako od 50 zemalja u Evropi, budemo 45.-ti, pa onda 40.-ti, pa onda 38.-i, pa mozda nekad cak i u gornjoj polovini. Ali za to je potrebno uredjeno drustvo i vreme.

Jovan Kursula

pre 10 godina

@Neko

Prijatelju, a ko finansira Vojvodinu Srbijagas??? Gubitas Srbijagas finansira jer je to njegov klub, znaci Dusan Bahati - Bajatovic, znaci gradjani Srbije finansiraju i nju i plate gospodi u firmi. Jer Vojvodina Srbijagas, ponavljam to stoti put ovde, nije KK Vojvodina koja je deo sportskog drustva Vojvodina, ovo je klub koji nema nikakve veze sa sportskim drustvom.
Hvala.

Nebojsa

pre 10 godina

Bravo! Radnicki je ovo zasluzio osvojivsi trece mesto u ABA ligi, moze da prica ko sta hoce. Vojvodina bi u ABA ligi sluzila za popravljanje kos razlike, i sigurno bismo izgubili mesto naredne godine. U Novom Sadu je za kosarku zanimanje ionako jako malo, pa bi na utakmicama bilo par stotina gledalaca, tako da je ovo sve OK.

goc21

pre 10 godina

kakvi smo mi ljudi? vise bi smo voleli da je Cedevita dobila da igra evrocup od Radnickog? na vest o Bogdanovicu se mrzite sa hrvatima ovde se mrzi Radnicki...ja cu Radnickom da pozelim puno uspeha u debiju u evrocupu i da doguraju vise od moje Zvezde u prosloj sezoni

kabasti

pre 10 godina

Tako je!! Mogu sada ovde da placu i kukaju svi redom, kako je ovo nepravda, ali ovo je ono sto je Radnicki na terenu zasluzio prosle sezone! RADNICKI I NISTA VISE!

Roger

pre 10 godina

@Neko
A recite nam vaše mišljenje o ovome?
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=02&dd=06&nav_id=684383
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2008&mm=08&dd=01&nav_id=311199

Divos

pre 10 godina

Раднички се поштено на паркету изборио за своје право да учествује у ЕК. И постојала је реална опасност да му се то право отме. Јер мора играти и домаће такмичење(?).
А то домаће такмичење је АБА лига, и да би клубови из Србије учестовали морају се изборити у заиста јакој лиги Србији, у конкуренцији барем 6 одличних екипа за само 3+1 (за које се мора уплатити не мала сума пара) места. Са друге стране у тој истој АБА које је ето "домаћа" лига играју неки Солнок, МЗТ или Будућност (и могу се за*****т у лигама својих земаља) јер ето имају гарантовани уговор са АБА.
Шумадинци ће играти "домаћу" лигу, самим тим и ЕК, али само захваљујући чињеници да су челници ове АБА (и не баш морални ликови) одлучили да на Воши "тренирају мало строгоће" (а знали су бити попустљиви према неким другим очигледно пожељнијим клубовима, рецимо Задру). У супротном ништа од наступа Радничког у ЕК.
Да ли ово све има везе са спортом и неким спортским принципима који би морали бити примарни? Врло мало.

Vojvodina

pre 10 godina

Kakvi komentari, ja ne mogu da verujem. Ljudi, jel moguce da tako nasedate na novinarske price. Pa, Partizan da treba da plati odmah sada 150 000 evra ne bi mogao, jer je pod blokadom, a ne Vojvodina. Uplacen je deo, a Vlada Vojvodine je na sednici odredila 150 000 evra za klub I dala garancije. to je direktno usmereno protiv Vojvodine. Pa uefa priznaje zvezdi dug ako je pod garancijama, a ne novac unapred, jedino Aba zeli ne prihvata bankarske garancije.

bertans

pre 10 godina

Zamislite ovaj rasplet Radnickog u fudbalu. Platini se ubi da omoguci siromasnim zemljama da doguraju sto dalje u evrotakmicenjima dok u kosarci ako nemas pare nemas ni postovanje

danilo

pre 10 godina

Da je korisnije za našu košarku i koeficijente- zaista jeste.
Da je protivno duhu sporta i ostvarenog na terenu- itekako.
Gde su Mladja i Muta- za svakog ponešto.
P.S. Kada Mladja izleti iz vlade, izeleteće i ovaj fabrički tim jer za Fiat je mnogo korisnije da ulaže u Evroligaše i timove za koje navija 95% navijača Srbije nego u tim koji ima 1000 navijača...

realno

pre 10 godina

Dokle vise namestate taj Radnicki pa kad nije zasluzio da igra aba ligu sto ga gurate na silu? malo vam je vaterpolo,fudbal namestili da ne ispadnu pa ajde sve...sramota gde ide sport

neko

pre 10 godina

@jader

Zbog ovakvih mozgova je Srbija poslednja u Evropi po standardu.

Zasto? Zato sto ovde ne postoje nikakvi principi.

Taj Radnicki se ne finansira tako sto su navijaci kupili mnogo dresova ili tako sto su platili mnogo skupe karte. Da je tako, ja bih rekao: "Bravo Radnicki!".

Ne, taj Radnicki se finansira zato sto je tamo na celu Mladjan Dinkic i njegove ekspoziture u KG-u.

Onda on lepo zahvati iz budzeta svih nas (poreskih obveznika) i dodeli Radnickom koliko treba. Mozda drzava i treba da pomogne sport kakav je kosarka(ovo je u svakom slucaju veoma upitno ako znamo da deca umiru zbog zaraza po bolnicama sirom Srbije), ali i ako to radi, onda mora da postoji neki princip. A princip je: plasman u ABA ligu - toliko i toliko para. Plasman u Evrokup - toliko i toliko. Plasman u Evroligu - toliko. Plasman u TOP16 - toliko. Trofej u ABA ligi - toliko. Prvenstvo - toliko. Kup - toliko.

E onda bismo mogli da govorimo o tome da li neko ima para ili ne. A ne da budzeti klubova zavise od toga da li je ova ili ona stranka usla u klub.

Kad ovo u glavu utuvi 99% gradjana ove zemlje, onda ce i politicari to morati da primene. Kada se ovako stvari postave u celom drustvu, a ne samo u sportu, onda mozemo da ocekujemo da polako od 50 zemalja u Evropi, budemo 45.-ti, pa onda 40.-ti, pa onda 38.-i, pa mozda nekad cak i u gornjoj polovini. Ali za to je potrebno uredjeno drustvo i vreme.

bertans

pre 10 godina

Zamislite ovaj rasplet Radnickog u fudbalu. Platini se ubi da omoguci siromasnim zemljama da doguraju sto dalje u evrotakmicenjima dok u kosarci ako nemas pare nemas ni postovanje

Nebojsa

pre 10 godina

Bravo! Radnicki je ovo zasluzio osvojivsi trece mesto u ABA ligi, moze da prica ko sta hoce. Vojvodina bi u ABA ligi sluzila za popravljanje kos razlike, i sigurno bismo izgubili mesto naredne godine. U Novom Sadu je za kosarku zanimanje ionako jako malo, pa bi na utakmicama bilo par stotina gledalaca, tako da je ovo sve OK.

dule

pre 10 godina

Vojvodina nije zaslužila da igra Evrokup - to je zaslužio Radnički.
Radnički nije zaslužio da igra ABA ligu - to je zaslužila Vojvodina.
Ni jedan profesionalni sportski klub u Srbiji ne zaslužuje da bude finansiran od strane države (grada, pokrajine, javnih preduzeća i sl.) - siroti smo a ovo je luksuz.
Poštenje je vrhunski interes.

realno

pre 10 godina

Dokle vise namestate taj Radnicki pa kad nije zasluzio da igra aba ligu sto ga gurate na silu? malo vam je vaterpolo,fudbal namestili da ne ispadnu pa ajde sve...sramota gde ide sport

goc21

pre 10 godina

kakvi smo mi ljudi? vise bi smo voleli da je Cedevita dobila da igra evrocup od Radnickog? na vest o Bogdanovicu se mrzite sa hrvatima ovde se mrzi Radnicki...ja cu Radnickom da pozelim puno uspeha u debiju u evrocupu i da doguraju vise od moje Zvezde u prosloj sezoni

strand

pre 10 godina

Kosarka je duze vremena najpopularniji sport u Srbiji, fudbal je kod nas znamo kakav, tako da svaka cast upravi i sponzorima Radnickog sto ce ih gledati Evropa i Jadran... Novi Sad je oduvek voleo Kosarku, Vojvodina je uspela sa skromnim budzetom da bude prva u Srbiji (KLS) i kao cetvrta u nastavku da se plasira u ABA, ali nije bilo novca, ni podrske mnogih koji su trebali da isprate ovaj uspeh i omoguce da se u POKRAJINI gleda jaka kosarka.... Navijaci dolaze da gledaju jake igrace i jake utakmice... Ovako, uzivacemo u nasim BASKETASIMA , koji su jos uvek PRVACI SVETA !

Roger

pre 10 godina

@Neko
A recite nam vaše mišljenje o ovome?
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=02&dd=06&nav_id=684383
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2008&mm=08&dd=01&nav_id=311199

kabasti

pre 10 godina

Tako je!! Mogu sada ovde da placu i kukaju svi redom, kako je ovo nepravda, ali ovo je ono sto je Radnicki na terenu zasluzio prosle sezone! RADNICKI I NISTA VISE!

Jovan Kursula

pre 10 godina

@Neko

Prijatelju, a ko finansira Vojvodinu Srbijagas??? Gubitas Srbijagas finansira jer je to njegov klub, znaci Dusan Bahati - Bajatovic, znaci gradjani Srbije finansiraju i nju i plate gospodi u firmi. Jer Vojvodina Srbijagas, ponavljam to stoti put ovde, nije KK Vojvodina koja je deo sportskog drustva Vojvodina, ovo je klub koji nema nikakve veze sa sportskim drustvom.
Hvala.

kokoko

pre 10 godina

Evo ja ovo pisem kao navijac Zvezde. Drzava ne treba iz budjeta da finansira klubove. To vazi i za Zvezdu, i Partizan i Radnicki. Ako se vec daje novac za sport, onda prvo onim Sportovima koji se nemogu sami finansirat (Kajak, Streljastvo,...). U popularnim ekipnim Sportovima pare se trebaju dati samo za omladinske skole i infrastrukturu (Stadione, Dvorane, itd). Ako Zvezda hoce onda igrace poput Nelsona, Partizan Gordona i Radnicki White, onda nek nadju privatne Sponzore, i onda sa tim privatnim parama mogu dovodit i Le Brown James ako mogu. Ali naravno prvo da isplate Porez i sve ostale obaveze prema drzavi.

Divos

pre 10 godina

Раднички се поштено на паркету изборио за своје право да учествује у ЕК. И постојала је реална опасност да му се то право отме. Јер мора играти и домаће такмичење(?).
А то домаће такмичење је АБА лига, и да би клубови из Србије учестовали морају се изборити у заиста јакој лиги Србији, у конкуренцији барем 6 одличних екипа за само 3+1 (за које се мора уплатити не мала сума пара) места. Са друге стране у тој истој АБА које је ето "домаћа" лига играју неки Солнок, МЗТ или Будућност (и могу се за*****т у лигама својих земаља) јер ето имају гарантовани уговор са АБА.
Шумадинци ће играти "домаћу" лигу, самим тим и ЕК, али само захваљујући чињеници да су челници ове АБА (и не баш морални ликови) одлучили да на Воши "тренирају мало строгоће" (а знали су бити попустљиви према неким другим очигледно пожељнијим клубовима, рецимо Задру). У супротном ништа од наступа Радничког у ЕК.
Да ли ово све има везе са спортом и неким спортским принципима који би морали бити примарни? Врло мало.

vlada

pre 10 godina

RADNICKI I NISTA VISE!!! Dobar povod za blizance da jos malo pljuju po Kragujevcu i SD Radnicki! Ako, ako, pljujte, sujeta i kompleksi su gadna stvar . . . ili se mozda plasite konkurencije! KRAGUJEVAC OLE ! ! !

neko

pre 10 godina

@Saša, @Roger

A ko kaze da mi ne smeta to?

Potpuno je isto. Samo sam iskoristio ovu vest, jer vecina ljudi navija za Partizan i Zvezdu i ne mogu da bez ostrascenosti gledaju na stvari.

Evo sada imaju primer Radnickog i Vojvodine, gde jasnije mogu da razluce o cemu se radi. Potpuno isto treba da vazi i za Zvezdu i Partizan.

Ako grad Beograd ili neki drugi grad (Novi Sad, Kragujevac, Jagodina) odluci da finansira svoje klubove na osnovu rezultata i to je u redu. Ali ne moze drzava da im da pare, pa da oni proslede klubovima, opet se svodi na isto.

Znaci, uloziti u rezultat i sve ce biti u redu.
I nije bitno da li je to Rad, OFK, Vojvodina, Jagodina, Radnicki, Partizan ili Zvezda.

Nagradite uspeh i kad su mali klubovi u pitanju i oni vise nece biti mali.

Jednostavno je. Onda ce se klubovi utrkivati da dovedu kvalitetno rukovodstvo, a ne politicke poltrone. Isto je u svim oblastima drustva.

To je moja poruka i zao mi je sto je ni vi, a ni oni koji su lupali vama pluseve i meni minuse nisu razumeli.

NiksickoPivo

pre 10 godina

to znaci da u evrokupu sledece sezone igraju:


Igokea
Buducnost
Cedevida
Radnicki
Olimpija i Skoplje (specijalna pozivnica)

prosle godine samo je zvezda bila a sad 6 ???

djolekg

pre 10 godina

@(danilo, 11. jul 2013 11:35)

To mozda za klub iz tvog sela navija 1000 ljudi! Ja u Kg-u nisam video dres blizanaca godinama, osim sto vise u prodavnicama sportske opreme gde ocigledno ne kapiraju da se ti dresovi ovde ne prodaju. Da je srece da je tako i u ostalim velikim gradovima u Srbiji, da Nislije navijaju za svoj Radnicki, Novosadjani za svoju Vosu (da je tako, ne bi moj Radnicki igrao ABA ligu, i ne bi mi bilo krivo), Suboticani za svoj SpartakUS...I ne bi se svi gurali da sponzorisu blizance, kao sto je to danas slucaj i sto je izgleda takvima kao sto si ti i jedino normalno. Eeej, cudno ti je sto firma iz Kragujevca sponzorise kragujevacki klub!?
KRAGUJEVAC NAVIJA ZA RADNICKI, NAVIJACE I CELA SUMADIJA!!!

kru

pre 10 godina

Taj Radnicki se ne finansira tako sto su navijaci kupili mnogo dresova ili tako sto su platili mnogo skupe karte. Da je tako, ja bih rekao: "Bravo Radnicki!".
(neko, 11. jul 2013 12:03)

Hahahahaha...pa, koji klub se tako finansira, leba ti?! Naprica gomilu gluposti, a upravo se sve to svih ovih godina odnosilo na blizance iz Beograda. Ne razumem zasto ste vi koji se ovde oglasavate zavidni tom Radnickom. Da se razumemo, ni ja ne volim ni Verka ni Mladju, a ponajvise me nervira Muta svojim (ne)znanjem, ali stalno optuzivati Radnicki za mahinacije, a ne pogledati sta se radi u svom dvoristu zaista nema smisla. I dolazi se do onog zakljucka koje si spomenuo u svom uvodnom izlaganju: e, bas zbog takvih kao sto si TI doterali smo cara do duvara.

kobaz1987

pre 10 godina

@ divos Kroz dosta jaku ligu sa 6 timova koji idu na 3+1?! A sta bi ti? Koliko imas timova iz premijer lige (fudbal) koji su jaci od polovine ucesnika lige sampiona a nisu je igrali 100 godina, kamoli redovno. Da, bas to je sport i novac je merilo rada, vrednosti i trzista sa kog dolazis. Sve se danas gleda kroz novac i tu dalje price nema. Ako ti se u Srbiji ne isplati da se bavis time pa ti brate moj nemoj, niko te ne tera. Idi u inostranstvo. Sport nije moguce dovesti u red pre drzave. Svi ti timovi koji stoje bolje od svih nasih u svim sportovima poticu iz razvijenijih zemalja. Amin! S'obzirom na sve to mi sa sportom stojimo fantasticno.

danilo

pre 10 godina

Da je korisnije za našu košarku i koeficijente- zaista jeste.
Da je protivno duhu sporta i ostvarenog na terenu- itekako.
Gde su Mladja i Muta- za svakog ponešto.
P.S. Kada Mladja izleti iz vlade, izeleteće i ovaj fabrički tim jer za Fiat je mnogo korisnije da ulaže u Evroligaše i timove za koje navija 95% navijača Srbije nego u tim koji ima 1000 navijača...

kakaka

pre 10 godina

(neko, 11. jul 2013 12:03)
A tvom mozgu ne smeta kada se iz budžeta pomažu Zvezda i Partizan. Onda je to normalno?
(Saša, 11. jul 2013 12:30)

a odakle se pomazu projekti iz kragujevca onda...majke ti ga...

Top

pre 10 godina

Kad procitam komentare,tek mi onda milo.Kad bi mogli i evrokup da kupimo bilo bi ekstra.A jos sladje bi mi bilo kad bi tu titulu kupili od para poreskih obaveznika iz Beograda.Pa sreci ne bi bili kraja.Zamisli Kragujevac nasao pare za Radnicki.A blizanci nema veze jel?U svakom slucaju bar jedno ekstra evropsko gostovanje je zagarantovano.Posle Firence u kojoj je bilo prelepo sad bi dobro pala neka Francuska ili Spanija. RADNICKI I NISTA VISE...SUMADIJA DO ZEMUNA

sumadinac

pre 10 godina

nije cetiri ranga nego cetiri razlicita takmicenja. e moj predsednice. vidi se koliko znas o sportu. nego, odakle pare? i kako se "razmatrane alternativnih nacina takmicenja u jadranskoj ligi" poklopilo sa smrcu ratka boturovica koji je izjavio da ce platiti kotizaciju kk vojvodina????

Sramota

pre 10 godina

Sramota .Nisam novosadjanin. I treba Vojvodina da tuzi ABA ligu.Ono sto ovi iz Kragujevca nisu uspeli kroz takmicenje uspeli su za zelenim stolom. Sramota i za KSS sto nisu stali iza Vojvodine. Partizan za Tepica jos duguje 200 hiljada evra zajedno sa kamatama.Zasto se kotizacija uplacuje tri meseca ranije. Treba Liscu i ostalima za letovanje. Jedna privatna liga kao sto je i ULEB.. Nasla se mafija kako da otima lovu.Imaju diskreciono pravo da rade sta hoce

vrscanin

pre 10 godina

Radujem se sto ce ipak jedan vrsacki klub (LAJONSI ranije VIK)igrati u Evropi. Nadam se da ce se nas omiljeni klub uskoro vratiti u svoj grad Vrsac, odakle je privremeno pozajmljen kragujevackom bosu V.S. - kojem polagano istice vreme, kao sto je u bliskoj proslosti isteklo i vreme vrsackog mafijasa, koji je ISTERAN iz Hemofarma - a velikodusno je krcmio tudje pare dok to Nemci nisu ukapirali i dali mu sut kartu (on za to rece da je navodno podneo ostavku), a time je dosao i kraj njegovog projekta zvano KK Hemofarm. U svemu najvise mi je zao stO je sport devalvirao od kad ga VODE MAFIJASI.

glodalica

pre 10 godina

Dobra ova lidersica, inace Vladislava Milenkovic iz Vrsca :)
(Drogba, 11. jul 2013 11:53)

Hvala, provericu je na fejsu...lol
(oklagija, 11. jul 2013 15:51)

i videces profilnu sa deckom...rofl

Vojvodina

pre 10 godina

Kakvi komentari, ja ne mogu da verujem. Ljudi, jel moguce da tako nasedate na novinarske price. Pa, Partizan da treba da plati odmah sada 150 000 evra ne bi mogao, jer je pod blokadom, a ne Vojvodina. Uplacen je deo, a Vlada Vojvodine je na sednici odredila 150 000 evra za klub I dala garancije. to je direktno usmereno protiv Vojvodine. Pa uefa priznaje zvezdi dug ako je pod garancijama, a ne novac unapred, jedino Aba zeli ne prihvata bankarske garancije.

Extream

pre 10 godina

@djolekg
Sve bi to bilo u redu da je sve stvarno tako. Pa Radnickom je jedan od najvecih sponzora Aerodrom Beograd (koji za divno cudo drzi URS, A verko je njihov), pa jedino ako nije preseljen u Kragujevac, a zadrzao staro ime? Ista prica je i za GIGATRON, cije je sediste u Bgd...
Ne kazem da treba te pare da idu u Blizance. Naprotiv, ali ima toliko beogradskih KK kojima bi pare koje vi dobijete od te 2 firme znacile finansije za narednih 10 godina... Pa razmisli sledeci put pre nego sto krenes da pricas o postenju i tome kako samo KG firme daju pare za klub. I kao sto rece Vrscanin, voleo bih da se jednog dana taj klub vrati u Vrsac, jer tamo je jedna od najmodernijih hala u Srbiji i treba ponovo da budu jaki, a ne da mesetarenjem i politikanstvom se gasi sve ono sto je ikada vredelo na ovim prostorima (kao sto vidimo ista je prica sa Partizanom i Crvenom Zvezdom)...

realno

pre 10 godina

Dokle vise namestate taj Radnicki pa kad nije zasluzio da igra aba ligu sto ga gurate na silu? malo vam je vaterpolo,fudbal namestili da ne ispadnu pa ajde sve...sramota gde ide sport

neko

pre 10 godina

@jader

Zbog ovakvih mozgova je Srbija poslednja u Evropi po standardu.

Zasto? Zato sto ovde ne postoje nikakvi principi.

Taj Radnicki se ne finansira tako sto su navijaci kupili mnogo dresova ili tako sto su platili mnogo skupe karte. Da je tako, ja bih rekao: "Bravo Radnicki!".

Ne, taj Radnicki se finansira zato sto je tamo na celu Mladjan Dinkic i njegove ekspoziture u KG-u.

Onda on lepo zahvati iz budzeta svih nas (poreskih obveznika) i dodeli Radnickom koliko treba. Mozda drzava i treba da pomogne sport kakav je kosarka(ovo je u svakom slucaju veoma upitno ako znamo da deca umiru zbog zaraza po bolnicama sirom Srbije), ali i ako to radi, onda mora da postoji neki princip. A princip je: plasman u ABA ligu - toliko i toliko para. Plasman u Evrokup - toliko i toliko. Plasman u Evroligu - toliko. Plasman u TOP16 - toliko. Trofej u ABA ligi - toliko. Prvenstvo - toliko. Kup - toliko.

E onda bismo mogli da govorimo o tome da li neko ima para ili ne. A ne da budzeti klubova zavise od toga da li je ova ili ona stranka usla u klub.

Kad ovo u glavu utuvi 99% gradjana ove zemlje, onda ce i politicari to morati da primene. Kada se ovako stvari postave u celom drustvu, a ne samo u sportu, onda mozemo da ocekujemo da polako od 50 zemalja u Evropi, budemo 45.-ti, pa onda 40.-ti, pa onda 38.-i, pa mozda nekad cak i u gornjoj polovini. Ali za to je potrebno uredjeno drustvo i vreme.

vlada

pre 10 godina

RADNICKI I NISTA VISE!!! Dobar povod za blizance da jos malo pljuju po Kragujevcu i SD Radnicki! Ako, ako, pljujte, sujeta i kompleksi su gadna stvar . . . ili se mozda plasite konkurencije! KRAGUJEVAC OLE ! ! !

Nebojsa

pre 10 godina

Bravo! Radnicki je ovo zasluzio osvojivsi trece mesto u ABA ligi, moze da prica ko sta hoce. Vojvodina bi u ABA ligi sluzila za popravljanje kos razlike, i sigurno bismo izgubili mesto naredne godine. U Novom Sadu je za kosarku zanimanje ionako jako malo, pa bi na utakmicama bilo par stotina gledalaca, tako da je ovo sve OK.

sumadinac

pre 10 godina

nije cetiri ranga nego cetiri razlicita takmicenja. e moj predsednice. vidi se koliko znas o sportu. nego, odakle pare? i kako se "razmatrane alternativnih nacina takmicenja u jadranskoj ligi" poklopilo sa smrcu ratka boturovica koji je izjavio da ce platiti kotizaciju kk vojvodina????

bertans

pre 10 godina

Zamislite ovaj rasplet Radnickog u fudbalu. Platini se ubi da omoguci siromasnim zemljama da doguraju sto dalje u evrotakmicenjima dok u kosarci ako nemas pare nemas ni postovanje

kakaka

pre 10 godina

(neko, 11. jul 2013 12:03)
A tvom mozgu ne smeta kada se iz budžeta pomažu Zvezda i Partizan. Onda je to normalno?
(Saša, 11. jul 2013 12:30)

a odakle se pomazu projekti iz kragujevca onda...majke ti ga...

kabasti

pre 10 godina

Tako je!! Mogu sada ovde da placu i kukaju svi redom, kako je ovo nepravda, ali ovo je ono sto je Radnicki na terenu zasluzio prosle sezone! RADNICKI I NISTA VISE!

vrscanin

pre 10 godina

Radujem se sto ce ipak jedan vrsacki klub (LAJONSI ranije VIK)igrati u Evropi. Nadam se da ce se nas omiljeni klub uskoro vratiti u svoj grad Vrsac, odakle je privremeno pozajmljen kragujevackom bosu V.S. - kojem polagano istice vreme, kao sto je u bliskoj proslosti isteklo i vreme vrsackog mafijasa, koji je ISTERAN iz Hemofarma - a velikodusno je krcmio tudje pare dok to Nemci nisu ukapirali i dali mu sut kartu (on za to rece da je navodno podneo ostavku), a time je dosao i kraj njegovog projekta zvano KK Hemofarm. U svemu najvise mi je zao stO je sport devalvirao od kad ga VODE MAFIJASI.

danilo

pre 10 godina

Da je korisnije za našu košarku i koeficijente- zaista jeste.
Da je protivno duhu sporta i ostvarenog na terenu- itekako.
Gde su Mladja i Muta- za svakog ponešto.
P.S. Kada Mladja izleti iz vlade, izeleteće i ovaj fabrički tim jer za Fiat je mnogo korisnije da ulaže u Evroligaše i timove za koje navija 95% navijača Srbije nego u tim koji ima 1000 navijača...

Sramota

pre 10 godina

Sramota .Nisam novosadjanin. I treba Vojvodina da tuzi ABA ligu.Ono sto ovi iz Kragujevca nisu uspeli kroz takmicenje uspeli su za zelenim stolom. Sramota i za KSS sto nisu stali iza Vojvodine. Partizan za Tepica jos duguje 200 hiljada evra zajedno sa kamatama.Zasto se kotizacija uplacuje tri meseca ranije. Treba Liscu i ostalima za letovanje. Jedna privatna liga kao sto je i ULEB.. Nasla se mafija kako da otima lovu.Imaju diskreciono pravo da rade sta hoce

NiksickoPivo

pre 10 godina

to znaci da u evrokupu sledece sezone igraju:


Igokea
Buducnost
Cedevida
Radnicki
Olimpija i Skoplje (specijalna pozivnica)

prosle godine samo je zvezda bila a sad 6 ???

djolekg

pre 10 godina

@(danilo, 11. jul 2013 11:35)

To mozda za klub iz tvog sela navija 1000 ljudi! Ja u Kg-u nisam video dres blizanaca godinama, osim sto vise u prodavnicama sportske opreme gde ocigledno ne kapiraju da se ti dresovi ovde ne prodaju. Da je srece da je tako i u ostalim velikim gradovima u Srbiji, da Nislije navijaju za svoj Radnicki, Novosadjani za svoju Vosu (da je tako, ne bi moj Radnicki igrao ABA ligu, i ne bi mi bilo krivo), Suboticani za svoj SpartakUS...I ne bi se svi gurali da sponzorisu blizance, kao sto je to danas slucaj i sto je izgleda takvima kao sto si ti i jedino normalno. Eeej, cudno ti je sto firma iz Kragujevca sponzorise kragujevacki klub!?
KRAGUJEVAC NAVIJA ZA RADNICKI, NAVIJACE I CELA SUMADIJA!!!

Extream

pre 10 godina

@djolekg
Sve bi to bilo u redu da je sve stvarno tako. Pa Radnickom je jedan od najvecih sponzora Aerodrom Beograd (koji za divno cudo drzi URS, A verko je njihov), pa jedino ako nije preseljen u Kragujevac, a zadrzao staro ime? Ista prica je i za GIGATRON, cije je sediste u Bgd...
Ne kazem da treba te pare da idu u Blizance. Naprotiv, ali ima toliko beogradskih KK kojima bi pare koje vi dobijete od te 2 firme znacile finansije za narednih 10 godina... Pa razmisli sledeci put pre nego sto krenes da pricas o postenju i tome kako samo KG firme daju pare za klub. I kao sto rece Vrscanin, voleo bih da se jednog dana taj klub vrati u Vrsac, jer tamo je jedna od najmodernijih hala u Srbiji i treba ponovo da budu jaki, a ne da mesetarenjem i politikanstvom se gasi sve ono sto je ikada vredelo na ovim prostorima (kao sto vidimo ista je prica sa Partizanom i Crvenom Zvezdom)...

Vojvodina

pre 10 godina

Kakvi komentari, ja ne mogu da verujem. Ljudi, jel moguce da tako nasedate na novinarske price. Pa, Partizan da treba da plati odmah sada 150 000 evra ne bi mogao, jer je pod blokadom, a ne Vojvodina. Uplacen je deo, a Vlada Vojvodine je na sednici odredila 150 000 evra za klub I dala garancije. to je direktno usmereno protiv Vojvodine. Pa uefa priznaje zvezdi dug ako je pod garancijama, a ne novac unapred, jedino Aba zeli ne prihvata bankarske garancije.

kru

pre 10 godina

Taj Radnicki se ne finansira tako sto su navijaci kupili mnogo dresova ili tako sto su platili mnogo skupe karte. Da je tako, ja bih rekao: "Bravo Radnicki!".
(neko, 11. jul 2013 12:03)

Hahahahaha...pa, koji klub se tako finansira, leba ti?! Naprica gomilu gluposti, a upravo se sve to svih ovih godina odnosilo na blizance iz Beograda. Ne razumem zasto ste vi koji se ovde oglasavate zavidni tom Radnickom. Da se razumemo, ni ja ne volim ni Verka ni Mladju, a ponajvise me nervira Muta svojim (ne)znanjem, ali stalno optuzivati Radnicki za mahinacije, a ne pogledati sta se radi u svom dvoristu zaista nema smisla. I dolazi se do onog zakljucka koje si spomenuo u svom uvodnom izlaganju: e, bas zbog takvih kao sto si TI doterali smo cara do duvara.

goc21

pre 10 godina

kakvi smo mi ljudi? vise bi smo voleli da je Cedevita dobila da igra evrocup od Radnickog? na vest o Bogdanovicu se mrzite sa hrvatima ovde se mrzi Radnicki...ja cu Radnickom da pozelim puno uspeha u debiju u evrocupu i da doguraju vise od moje Zvezde u prosloj sezoni

Jovan Kursula

pre 10 godina

@Neko

Prijatelju, a ko finansira Vojvodinu Srbijagas??? Gubitas Srbijagas finansira jer je to njegov klub, znaci Dusan Bahati - Bajatovic, znaci gradjani Srbije finansiraju i nju i plate gospodi u firmi. Jer Vojvodina Srbijagas, ponavljam to stoti put ovde, nije KK Vojvodina koja je deo sportskog drustva Vojvodina, ovo je klub koji nema nikakve veze sa sportskim drustvom.
Hvala.

dule

pre 10 godina

Vojvodina nije zaslužila da igra Evrokup - to je zaslužio Radnički.
Radnički nije zaslužio da igra ABA ligu - to je zaslužila Vojvodina.
Ni jedan profesionalni sportski klub u Srbiji ne zaslužuje da bude finansiran od strane države (grada, pokrajine, javnih preduzeća i sl.) - siroti smo a ovo je luksuz.
Poštenje je vrhunski interes.

neko

pre 10 godina

@Saša, @Roger

A ko kaze da mi ne smeta to?

Potpuno je isto. Samo sam iskoristio ovu vest, jer vecina ljudi navija za Partizan i Zvezdu i ne mogu da bez ostrascenosti gledaju na stvari.

Evo sada imaju primer Radnickog i Vojvodine, gde jasnije mogu da razluce o cemu se radi. Potpuno isto treba da vazi i za Zvezdu i Partizan.

Ako grad Beograd ili neki drugi grad (Novi Sad, Kragujevac, Jagodina) odluci da finansira svoje klubove na osnovu rezultata i to je u redu. Ali ne moze drzava da im da pare, pa da oni proslede klubovima, opet se svodi na isto.

Znaci, uloziti u rezultat i sve ce biti u redu.
I nije bitno da li je to Rad, OFK, Vojvodina, Jagodina, Radnicki, Partizan ili Zvezda.

Nagradite uspeh i kad su mali klubovi u pitanju i oni vise nece biti mali.

Jednostavno je. Onda ce se klubovi utrkivati da dovedu kvalitetno rukovodstvo, a ne politicke poltrone. Isto je u svim oblastima drustva.

To je moja poruka i zao mi je sto je ni vi, a ni oni koji su lupali vama pluseve i meni minuse nisu razumeli.

Divos

pre 10 godina

Раднички се поштено на паркету изборио за своје право да учествује у ЕК. И постојала је реална опасност да му се то право отме. Јер мора играти и домаће такмичење(?).
А то домаће такмичење је АБА лига, и да би клубови из Србије учестовали морају се изборити у заиста јакој лиги Србији, у конкуренцији барем 6 одличних екипа за само 3+1 (за које се мора уплатити не мала сума пара) места. Са друге стране у тој истој АБА које је ето "домаћа" лига играју неки Солнок, МЗТ или Будућност (и могу се за*****т у лигама својих земаља) јер ето имају гарантовани уговор са АБА.
Шумадинци ће играти "домаћу" лигу, самим тим и ЕК, али само захваљујући чињеници да су челници ове АБА (и не баш морални ликови) одлучили да на Воши "тренирају мало строгоће" (а знали су бити попустљиви према неким другим очигледно пожељнијим клубовима, рецимо Задру). У супротном ништа од наступа Радничког у ЕК.
Да ли ово све има везе са спортом и неким спортским принципима који би морали бити примарни? Врло мало.

Top

pre 10 godina

Kad procitam komentare,tek mi onda milo.Kad bi mogli i evrokup da kupimo bilo bi ekstra.A jos sladje bi mi bilo kad bi tu titulu kupili od para poreskih obaveznika iz Beograda.Pa sreci ne bi bili kraja.Zamisli Kragujevac nasao pare za Radnicki.A blizanci nema veze jel?U svakom slucaju bar jedno ekstra evropsko gostovanje je zagarantovano.Posle Firence u kojoj je bilo prelepo sad bi dobro pala neka Francuska ili Spanija. RADNICKI I NISTA VISE...SUMADIJA DO ZEMUNA

Roger

pre 10 godina

@Neko
A recite nam vaše mišljenje o ovome?
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=02&dd=06&nav_id=684383
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2008&mm=08&dd=01&nav_id=311199

strand

pre 10 godina

Kosarka je duze vremena najpopularniji sport u Srbiji, fudbal je kod nas znamo kakav, tako da svaka cast upravi i sponzorima Radnickog sto ce ih gledati Evropa i Jadran... Novi Sad je oduvek voleo Kosarku, Vojvodina je uspela sa skromnim budzetom da bude prva u Srbiji (KLS) i kao cetvrta u nastavku da se plasira u ABA, ali nije bilo novca, ni podrske mnogih koji su trebali da isprate ovaj uspeh i omoguce da se u POKRAJINI gleda jaka kosarka.... Navijaci dolaze da gledaju jake igrace i jake utakmice... Ovako, uzivacemo u nasim BASKETASIMA , koji su jos uvek PRVACI SVETA !

kokoko

pre 10 godina

Evo ja ovo pisem kao navijac Zvezde. Drzava ne treba iz budjeta da finansira klubove. To vazi i za Zvezdu, i Partizan i Radnicki. Ako se vec daje novac za sport, onda prvo onim Sportovima koji se nemogu sami finansirat (Kajak, Streljastvo,...). U popularnim ekipnim Sportovima pare se trebaju dati samo za omladinske skole i infrastrukturu (Stadione, Dvorane, itd). Ako Zvezda hoce onda igrace poput Nelsona, Partizan Gordona i Radnicki White, onda nek nadju privatne Sponzore, i onda sa tim privatnim parama mogu dovodit i Le Brown James ako mogu. Ali naravno prvo da isplate Porez i sve ostale obaveze prema drzavi.

kobaz1987

pre 10 godina

@ divos Kroz dosta jaku ligu sa 6 timova koji idu na 3+1?! A sta bi ti? Koliko imas timova iz premijer lige (fudbal) koji su jaci od polovine ucesnika lige sampiona a nisu je igrali 100 godina, kamoli redovno. Da, bas to je sport i novac je merilo rada, vrednosti i trzista sa kog dolazis. Sve se danas gleda kroz novac i tu dalje price nema. Ako ti se u Srbiji ne isplati da se bavis time pa ti brate moj nemoj, niko te ne tera. Idi u inostranstvo. Sport nije moguce dovesti u red pre drzave. Svi ti timovi koji stoje bolje od svih nasih u svim sportovima poticu iz razvijenijih zemalja. Amin! S'obzirom na sve to mi sa sportom stojimo fantasticno.

glodalica

pre 10 godina

Dobra ova lidersica, inace Vladislava Milenkovic iz Vrsca :)
(Drogba, 11. jul 2013 11:53)

Hvala, provericu je na fejsu...lol
(oklagija, 11. jul 2013 15:51)

i videces profilnu sa deckom...rofl