Fudbal 63

Sreda, 10.07.2013.

15:10

Vojvodina: Umaru ne može u Zvezdu

Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić demantovao je spekulacija da bi napadač Novosađana Abubakar Umaru mogao da pređe u Crvenu zvezdu.

Vojvodina: Umaru ne može u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Dzeronimo

pre 10 godina

@pep.kome da ponudimo 400000 covece?Pa to da ponudimo samo maticu ako hoce.200000 i da peva...nije ti ovo premijer liga..gde zivis ti i koga gledas...MU?

Stexman

pre 10 godina

3 godine po dva puta godisnje se vrti ova prica o prelasku u mocnu zvezdu! Pa kako se niste vise umorili od laganja samih sebe? a inace covek se preziva Oumarou pa bi bilo lepo tako i da ga oslovljavate!

Milos Ninkovic

pre 10 godina

Ako on postane slobodan igrac, nece sigurno doci kod vas nego ce da ide u inostranstvo.
Nije lud da mu vi ponudite platu od 400,000 evra godisnje, a on od tih para da vidi mozda 10,000 evra, pa da mora da se vuce po sudovima sa Kokezom i Covicem.
(PEP, 10. jul 2013 16:18)

Ima nesto u vezi Crvene zvezde sto prevazilazi pare. Taj osecaj kada navija puna Marakana, kada grmi zvezdin sever! Ima nesto u tim zidovima sto joj daje dusu i zbog cega je ludacki i nekad nelogicno volimo.

Danubewalker

pre 10 godina

Dajte ga dzabe Zvezdi,to vam je sestrinski klub a valjda je nesto i zaradio u Novom Sadu pa nece da zakera Covicu za kintu za kiriju i benzin.

Marko

pre 10 godina

Covek ima ambiciju da ode iz nase lige. S obzirom da je relativno solidan igrac i da zaista moze i u Nemacku i u Italiju, Francusku....ali u klubove koji se bore za opstanak. Hteli vi to da priznate ili ne Zvezda je ipak ime za takve klubove.Medjutim, nije samo to u pitanju. Vojvodina ce ga prodati ali ni izbliza tako dobro kao sto bi se prodao iz Zvezde. Zato ce njegov pametni mentor dobro razmisliti i nagovoriti ga da ipak dodje u Zvezdu na jedno godinu dana kako bi mogao on sam vise da zaradi. To je prosta racunica.

seljo

pre 10 godina

vojvodina je od mogucih 12 bodova protiv partizana i zvezde uzela 9, zavrsila je samo sa 1 bodom iza zvezde. naravno da su im to najveci rivali, a sto gube od pazara i rada tu im niko nije kriv!

Sale

pre 10 godina

Koju bre finansijsku ponudu ??? O cemu bre vi Vojvodjani - Novosadjani tupite vise ? Covek sutra moze da potpise za Zvezdu i da dodje u Januaru jer mu ugovor istice za 6 meseci. Poslali ste Kezmana u Tursku da moli klubove da ga uzmu samo da ne ode u Zvezdu. E pa doci ce u Zvezdu u inat svima vama.

FK Leotar

pre 10 godina

Ma daje ljudi očigledno je da se namjerno zezate sa ovim imenima. Pa je li moguce da nakon tri godine vi počinjete čovjeka zvati UMARU, ko se to sprda???? :D

emirati

pre 10 godina

Onda budite dosledni do kraja - ni vi nemojte uzimati iz Partizana i Zvezde ni igrace ni funkcionere !
Ko god tako amaterski razmislja i reaguje,nikada ne moze biti Sampion pa ni u Srbiji !
Jednom treci - uvek treci ! A ponekad i na sredini tabele !!

novinar

pre 10 godina

Baš ste svi upućeni. Abu je igrač M., zato je i došao u OFK iz Zvezde (bar su ga naučili šta je ofsajd). Odlazi tamo gde gazda(vlasnik) kaže. Tako je i došao u Vojvodinu.

Rango

pre 10 godina

Al vas kompleksi drmaju. Ali hoće to kad četiri meča zaredom izgubiš od nas :)
Cigani shvatite da ste bivši veliki klub i da vas niko više ne ceni! Ovo kao da čitam da prezadužena Grčka planira nove OI kod njih...
(Novi Sad Firmin Grad, 10. jul 2013 16:10)

Najbolje je jagodinsko pivo, zar ne?

ср

pre 10 godina

Прошле или претпрошле године су продали партизану оног црнца.толко о вашој политици

lynx

pre 10 godina

Ne znam šta je gore, odluka rukovodstva provincijskog (ne geografski, nego po ponašanju i rezultatima) kluba, ili ostrašćeni komentari njegovih navijača? Biće da su "beogradski blizanci" krivi za sve, za fascinantne evropske neuspehe, kao i za već viđene, a neosvojene kupove. Jedino su dobri u domaćem šampionatu, konstantno treći, tj uvek bolji od drugih timova njihovog ranga. Ah taj Beograd.....

Mad4Red

pre 10 godina

Haha haha Oumaru u Partizanu bolji vic nisam čuo, čivek će lepo sačekati zimu i eto ga u Zvezdi koja bre vaša Liga Šampiona, a platiti igrača koji za 6 meseci postaje slobodan mora da si il lud il da ga prodaje Maminjo :D dajte ozbiljnosti Abu prelazi u Zvezdu kao free agent ako vam je lakše koji igraju Menager ;) :D

Konstatacija

pre 10 godina

Novi Sad Firmin Grad,

Drago mi je sto je tvoj klub jedan veliki klub koji se svake godine sprema da bude prvak. A onda dodje Jagodina i uzme kup.A onda sledece kolo Honved vas najuri iz kvalifikacija za Ligu Evrope.I tako svake godine. Ni drugi u prvenstvu nemozete da budete.A o navijacima da ne pricam. Ima vas toliko koliko za jedan kombi.Dzaba se trudite da novosadjani navijaju za Vojvodinu jer kada dodju Zvezda i Partizan 3/4 navijaju za goste

021's

pre 10 godina

Mozda smo mi vecito treci al smo to posteno zasluzili za razliku od vas blizanaca koji se 60 godina takmicite sa vasom bracom Dinamom i Hajdukom ko ce vise bodova da pokrade,da otme vise igraca dzabe manjim klubovima,da dovuce tzv navijace sirom SFRJ,kome ce drzava da sagradi bolji stadion i tome slicno.A naravno da vas mrzimo jer ste nas milion puta pokrali a dva puta direktno za titulu:1975.je CZ,"stub Srpstva", dala Hajduku pobedu iz 1-2 na sred Marakane u zadnjih 10-tak minuta samo da Vosa ne bude prva(po politickoj direktivi se forsirala "velika cetvorka" pri cemu su 2 igraca iz suprotnih timova bili rodjaci)a onda i 1995. kada je Kovacevic rukom primio loptu pa dao gol za izjednacenje.Partizan nam bahato oteo kup pre 2-3 sezone.Pa decenijama su po direktivi komunjara iz DB-a,vojske i ostalih struktura vlasti igraci iz "manjih" klubova morali da prelaze kod vas za mufte.Tri sezone najbolji strelac lige iz Vojvodine,Toza Veselinovic,je morao da igra za Partizan kad je otisao u vojsku.O cemu vi pricate,lako je tako uzimati prljave titule i kupove.Vojvodina je ponosan srpski klub cije igrace i funkcionere su ubijali vasi komunisticki osnivaci jer su bili istaknuti Srbi.Takvih tvorevina kao sto ste vi nema nigde.Pa kod vas Cetnici(Sever) navijaju za CRVENU Zvezdu?!?!Alooooo rodjaci,Draza se prevrce u grobu...

Shearer

pre 10 godina

Samo bih hteo da postavim jedno pametno pitanje. Zašto mislite da će Abubakar potpisati za Zvezdu u decembru? Čovek postaje slobodan igrač u decembru i ne mora uopšte sada da žuri sa odabirom novog kluba. Ovi iz Vojvodine ako uspeju da odigraju malo bolje kvalifikacije za LE moći će da ga utope Turcima sigurno. Što se tiče njega samog, na osnovu prethodne vernosti sigurno ga neće skloniti iz prvog tima i ucenjivati. Kada bude postao slobodan igrač javiće se mnogo bogatiji od CZ i Partizana tako da oni nemaju šanse. Ovo pričam kao realan čovek sad što neko gaji bolesne ambicije to je već druga stvar.

NS CITY

pre 10 godina

Naravno da ne moze da ide u bakrot klub.. Taj klub koji zeli Oumarua je poslednje 2 godine od Vojvodine primio 10 komada a postigao samo 2. Ove sezone Zvedza ima Gol razliku protiv Vojvodine 0:6... Zar u takav klub da ide??? DA mu se bivsi saigraci i grad smeju.. Taman posla.. Njegova mera je Bundesliga. PRVI PUT CUJEM TO DA NEKI KLUB KOJI GRCA U DUGOVIMA DOVODI POJACANJA. Ukoliko moze neko iz ekonomske struke da nam pojasni ovaj finansijski paradoks. Hvala

djordjevic

pre 10 godina

Zar ovaj vec nije igrao u zvezdi? Nije im valjao onda, pa bi sada uz pomoc drzave i svega zivog da ga uzmu nazad...ODAKLE PARE?! 50+ miliona duga, odakle pare za pojacanja?! Jadni gradjani Srbije...Pricaju o omladinskim skolama, o planu i programu, a opet sve po starom. 20 pojacanja, niko ne valja nista, pa im onda djavo kriv kad im Raca mune sa 30 metara, kad ih Moreira dovede do ludila u 150. minutu, kad im Kleo zavuce pod precku na "marakani", kad Jojic otrese precku, pa o Bajka, pa u gol, pa lopta Bajku u glavu od strane navijaca...Djavo bude kriv.

Milivoje

pre 10 godina

Zato cete i ostati veciti slepci ili ti veciti treci, mada vam to vecito trece mesto nije zagarantovano. To je taj kmpleks, dodju iz cg pa glume autonmase, a kad treba da se kupi igrac iz Beograda onda su dobri veciti? Od mrznje i kompleksa ne mozete ni da osvojite trofej. Ovaj ce tek da vas zavali u dugove, onih 230 miliona za porez je nista. :)

Zeleni Zub

pre 10 godina

Glupa politika vojvodjana, tako su i "upropastili" vise igraca preranom prodajom u inostranstvo. Al dobro, nisu jedini. Da veciti zabranjuju svojim igracima da idu u vojvodinu, razumeo bih reciprocne mere. Zabranom prodaje vecitima tj prodajom u inostranstvo nasa bulja liga ne dobija na kvalitetu kao sto bi trebalo. U ostalom, pogledajte svet oko sebe. Rivali jedni drugima prodaju. Italija, nemacka. Engleska. Aj da je vojvodina rival kao sto su to veciti (a nije, niti ce ikada biti, bez obzira na igracki kadar, pri tom ne omalovazavam vojvodinu, i postujem ih dosta, ali jednostavno je tako) pa i onda da razumem.

Ako sad ne prodate oumarua, ostacete bez kinte. Pustite ga u zvezdu, uzmete neku kintu i procenat od sledece prodaje i bog da vas vidi.

novicas

pre 10 godina

(Mad4Red)Da li će Oumaru preći u Zvezdu ili ostati u Vojvodini zavisi samo od Partizana,ako je Nađ zainteresovan za njega.To normalno odgovara i Oumaru,jer bi došao u veliki klub,koji će igrati u ligi šampiona u grupnoj fazi.Dobrom igrom u najelitnijoj ligi podigao bi sopstveni rejting i cenu,pa bi tu profitirali i Oumaru i Partizan,a naravno i Vojvodina.Ne znam što se tu Zvezda meša,kad će ispasti iz evropskih takmičenja već u kvalifikacijama.

B91

pre 10 godina

Al vas kompleksi drmaju. Ali hoće to kad četiri meča zaredom izgubiš od nas :)Cigani shvatite da ste bivši veliki klub i da vas niko više ne ceni! Ovo kao da čitam da prezadužena Grčka planira nove OI kod njih...
(Novi Sad Firmin Grad, 10. jul 2013 16:10) dobro, al' za vas smo još uvek veliki klub. tu ćemo se bar složiti, je l' tako?

misko

pre 10 godina

E neces niposto igrati za Zvezdu makar i zavrsio karijeru,pre cemo ti slomiti nogu nego da tamo igras ponovo...Boze me sacuvaj..sta oni izjavljuju.pa ako ga trenutno niko nece u inostranstvu,sta sad,iz Zvezde ce se lakse prodati,nego iz Vojvodine..kad bi Mihajlovic,jokanovic,Vujacic,Tanjga i ostali presli u velike klubove da nisu igrali u Zvezdi ili Partizanu....isto kao i sad Mudrinski,igrac koji je vredeo oko 70-80 hiljada prodat je za skoro 800.000,kad bi ga jagodina za tu sumu prodala,nikad

PEP

pre 10 godina

Ako on postane slobodan igrac, nece sigurno doci kod vas nego ce da ide u inostranstvo.
Nije lud da mu vi ponudite platu od 400,000 evra godisnje, a on od tih para da vidi mozda 10,000 evra, pa da mora da se vuce po sudovima sa Kokezom i Covicem.

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Svi pisu kako treba da postoje "jaki" Vojvodina, Rad, Jagodina, i.t.d. pored (?jakih) Zvezde i Partizana. Onda bi kao prvenstvo bilo ujednaceno, sto bi donelo kvalitetu lige, i.t.d.
Ljudi, vi ocigledno zaboravljate da je ovo liga u kojoj pobednici ne zavise od kvaliteta vec ko se kako slozio sa kime i kolika suma je u opticaju. Dok se to ne sredi liga NECE BITI kvalitetna. Tacka.

Romanija

pre 10 godina

Peruansko cudo, Pato iz Gvineje, jos samo libjski Messi i eto Zvezde u finalu lige evrope.
(Slon, 10. jul 2013 15:19)

Ma moze i tadzikistanski Ronaldo, nije problem... Gledaj Zvezdu 18. i uzivaj!

macoprda

pre 10 godina

moze jer mu za 6 meseci istice ugovor i vec sad moze da potpise predugovor sa bilo kojim klubom znaci i sa Zvezdom a vi se nista tu ne pitate jer i da ga odlucite prodati nekom drugom necete moci jer ako on ne pristane sve je dzaba! znaci sad samo on odlucuje gde ce i sta ce

glas razuma

pre 10 godina

Cudi me sta bi on uopste i ovakvoj Zvezdi, Vosa ga bar placa, tu bi ma crticu i obecanja, da je Zvezda u normalnoj drzavi vec bi igrala u 5 ligi i bila i stecaju, a ovi vas pokradose a vi samo sanjajte!

Novi Sad Firmin Grad

pre 10 godina

Al vas kompleksi drmaju. Ali hoće to kad četiri meča zaredom izgubiš od nas :)
Cigani shvatite da ste bivši veliki klub i da vas niko više ne ceni! Ovo kao da čitam da prezadužena Grčka planira nove OI kod njih...

KODAR78

pre 10 godina

Docice sigurno bez obestecenja u raspalu CZ. Covek je dovoljno dugo u nasem fudbalu da bi napravio takvu gresku, da i on igra bez obestecenja i da se povlaci po sudovima.

novosadjanin

pre 10 godina

Tako je. Neka pojaca neki tamo raspali turski ili kineski klub, to je bolja oppcija. E Voso ko te vodi...zato smo i docekali da isadamo od konobara sa malte.

021's

pre 10 godina

Dosta su Titovi blizanci otimali igrace za dzabe ili tepsiju ribe manjim klubovima...Opameti se Srbijo i navijaj za klub iz svog grada,dosta sa tim poltronskim stavom prema Beogradu.

Ime i prezime

pre 10 godina

Ako ima šest meseci do kraja ugovora, i Zvezda mu sada ponudi ugovor koji bi ga zadovoljio on u januaru prelazi u Crvenu zvezdu bez obeštećenja i vi se tu ništa ne pitate.
Jednostavno Bosmanovo pravilo je jače od bilo kog funkcionera koji misli da 'zna fudbala'.

Pedja

pre 10 godina

Iako sam zvezdas potpuno podrzavam stav Vojvodine da ne pojacavaju direktne konkurente. Sa druge strane Oumaru uopste nije neki poseban napadac da bi dolazio u Zvezdu. On je dobar za ekipe koje stalno igraju bunker pa istrcavaju brze kontre. S obzirom da se vecina klubova brani protiv Zvezde ne bi imao neke dobre lopte. Dauda nije nista losiji od njega, a smatram da je mladi Mihajlovic mnogo veci talenat kao napadac samo ga treba pustiti da igra.

Pokemon

pre 10 godina

Kako da ide u zvezdu, zar nisu tražili pomoć zbog teške situacije i duga! Ko je bre ovde lud, ko plaća turu od 40 miliona €, ovo je haos država, prosto poželim da sam ćoki pa da živim i zaradim od dugova državi...

branko kockica

pre 10 godina

"sledimo put naseg pokojnog bate"...a Kezman u upravnom odboru, hahaha
ZA VJEK VJEKOVA CETE BITI U SENCI...DVA NAJVECA BEOGRADSKA KLUBA!!!

Gax

pre 10 godina

Nismo ni mi ludi, da platimo Vojvodini obestecenje za igraca koji je jos 6 meseci pod ugovorom!!! Doci ce u januaru kao gospodin covek, BESPLATNO !

Papillon

pre 10 godina

Bravo!

Bez jake Vojvodine, Rada, OFK Beograda... nema ni jake lige, jake Zvezde i Partizana, ravnopravnih utakmica u Evropi. Svake nedelje se moraju igrati jake, neizvesne utakmice, bez sigurice.

Sve u korist srpskog fudbala.

Gax

pre 10 godina

Nismo ni mi ludi, da platimo Vojvodini obestecenje za igraca koji je jos 6 meseci pod ugovorom!!! Doci ce u januaru kao gospodin covek, BESPLATNO !

branko kockica

pre 10 godina

"sledimo put naseg pokojnog bate"...a Kezman u upravnom odboru, hahaha
ZA VJEK VJEKOVA CETE BITI U SENCI...DVA NAJVECA BEOGRADSKA KLUBA!!!

Ime i prezime

pre 10 godina

Ako ima šest meseci do kraja ugovora, i Zvezda mu sada ponudi ugovor koji bi ga zadovoljio on u januaru prelazi u Crvenu zvezdu bez obeštećenja i vi se tu ništa ne pitate.
Jednostavno Bosmanovo pravilo je jače od bilo kog funkcionera koji misli da 'zna fudbala'.

novosadjanin

pre 10 godina

Tako je. Neka pojaca neki tamo raspali turski ili kineski klub, to je bolja oppcija. E Voso ko te vodi...zato smo i docekali da isadamo od konobara sa malte.

B91

pre 10 godina

Al vas kompleksi drmaju. Ali hoće to kad četiri meča zaredom izgubiš od nas :)Cigani shvatite da ste bivši veliki klub i da vas niko više ne ceni! Ovo kao da čitam da prezadužena Grčka planira nove OI kod njih...
(Novi Sad Firmin Grad, 10. jul 2013 16:10) dobro, al' za vas smo još uvek veliki klub. tu ćemo se bar složiti, je l' tako?

Pokemon

pre 10 godina

Kako da ide u zvezdu, zar nisu tražili pomoć zbog teške situacije i duga! Ko je bre ovde lud, ko plaća turu od 40 miliona €, ovo je haos država, prosto poželim da sam ćoki pa da živim i zaradim od dugova državi...

Papillon

pre 10 godina

Bravo!

Bez jake Vojvodine, Rada, OFK Beograda... nema ni jake lige, jake Zvezde i Partizana, ravnopravnih utakmica u Evropi. Svake nedelje se moraju igrati jake, neizvesne utakmice, bez sigurice.

Sve u korist srpskog fudbala.

misko

pre 10 godina

E neces niposto igrati za Zvezdu makar i zavrsio karijeru,pre cemo ti slomiti nogu nego da tamo igras ponovo...Boze me sacuvaj..sta oni izjavljuju.pa ako ga trenutno niko nece u inostranstvu,sta sad,iz Zvezde ce se lakse prodati,nego iz Vojvodine..kad bi Mihajlovic,jokanovic,Vujacic,Tanjga i ostali presli u velike klubove da nisu igrali u Zvezdi ili Partizanu....isto kao i sad Mudrinski,igrac koji je vredeo oko 70-80 hiljada prodat je za skoro 800.000,kad bi ga jagodina za tu sumu prodala,nikad

021's

pre 10 godina

Dosta su Titovi blizanci otimali igrace za dzabe ili tepsiju ribe manjim klubovima...Opameti se Srbijo i navijaj za klub iz svog grada,dosta sa tim poltronskim stavom prema Beogradu.

Novi Sad Firmin Grad

pre 10 godina

Al vas kompleksi drmaju. Ali hoće to kad četiri meča zaredom izgubiš od nas :)
Cigani shvatite da ste bivši veliki klub i da vas niko više ne ceni! Ovo kao da čitam da prezadužena Grčka planira nove OI kod njih...

PEP

pre 10 godina

Ako on postane slobodan igrac, nece sigurno doci kod vas nego ce da ide u inostranstvo.
Nije lud da mu vi ponudite platu od 400,000 evra godisnje, a on od tih para da vidi mozda 10,000 evra, pa da mora da se vuce po sudovima sa Kokezom i Covicem.

Pedja

pre 10 godina

Iako sam zvezdas potpuno podrzavam stav Vojvodine da ne pojacavaju direktne konkurente. Sa druge strane Oumaru uopste nije neki poseban napadac da bi dolazio u Zvezdu. On je dobar za ekipe koje stalno igraju bunker pa istrcavaju brze kontre. S obzirom da se vecina klubova brani protiv Zvezde ne bi imao neke dobre lopte. Dauda nije nista losiji od njega, a smatram da je mladi Mihajlovic mnogo veci talenat kao napadac samo ga treba pustiti da igra.

glas razuma

pre 10 godina

Cudi me sta bi on uopste i ovakvoj Zvezdi, Vosa ga bar placa, tu bi ma crticu i obecanja, da je Zvezda u normalnoj drzavi vec bi igrala u 5 ligi i bila i stecaju, a ovi vas pokradose a vi samo sanjajte!

djordjevic

pre 10 godina

Zar ovaj vec nije igrao u zvezdi? Nije im valjao onda, pa bi sada uz pomoc drzave i svega zivog da ga uzmu nazad...ODAKLE PARE?! 50+ miliona duga, odakle pare za pojacanja?! Jadni gradjani Srbije...Pricaju o omladinskim skolama, o planu i programu, a opet sve po starom. 20 pojacanja, niko ne valja nista, pa im onda djavo kriv kad im Raca mune sa 30 metara, kad ih Moreira dovede do ludila u 150. minutu, kad im Kleo zavuce pod precku na "marakani", kad Jojic otrese precku, pa o Bajka, pa u gol, pa lopta Bajku u glavu od strane navijaca...Djavo bude kriv.

macoprda

pre 10 godina

moze jer mu za 6 meseci istice ugovor i vec sad moze da potpise predugovor sa bilo kojim klubom znaci i sa Zvezdom a vi se nista tu ne pitate jer i da ga odlucite prodati nekom drugom necete moci jer ako on ne pristane sve je dzaba! znaci sad samo on odlucuje gde ce i sta ce

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Svi pisu kako treba da postoje "jaki" Vojvodina, Rad, Jagodina, i.t.d. pored (?jakih) Zvezde i Partizana. Onda bi kao prvenstvo bilo ujednaceno, sto bi donelo kvalitetu lige, i.t.d.
Ljudi, vi ocigledno zaboravljate da je ovo liga u kojoj pobednici ne zavise od kvaliteta vec ko se kako slozio sa kime i kolika suma je u opticaju. Dok se to ne sredi liga NECE BITI kvalitetna. Tacka.

KODAR78

pre 10 godina

Docice sigurno bez obestecenja u raspalu CZ. Covek je dovoljno dugo u nasem fudbalu da bi napravio takvu gresku, da i on igra bez obestecenja i da se povlaci po sudovima.

Romanija

pre 10 godina

Peruansko cudo, Pato iz Gvineje, jos samo libjski Messi i eto Zvezde u finalu lige evrope.
(Slon, 10. jul 2013 15:19)

Ma moze i tadzikistanski Ronaldo, nije problem... Gledaj Zvezdu 18. i uzivaj!

Milivoje

pre 10 godina

Zato cete i ostati veciti slepci ili ti veciti treci, mada vam to vecito trece mesto nije zagarantovano. To je taj kmpleks, dodju iz cg pa glume autonmase, a kad treba da se kupi igrac iz Beograda onda su dobri veciti? Od mrznje i kompleksa ne mozete ni da osvojite trofej. Ovaj ce tek da vas zavali u dugove, onih 230 miliona za porez je nista. :)

novicas

pre 10 godina

(Mad4Red)Da li će Oumaru preći u Zvezdu ili ostati u Vojvodini zavisi samo od Partizana,ako je Nađ zainteresovan za njega.To normalno odgovara i Oumaru,jer bi došao u veliki klub,koji će igrati u ligi šampiona u grupnoj fazi.Dobrom igrom u najelitnijoj ligi podigao bi sopstveni rejting i cenu,pa bi tu profitirali i Oumaru i Partizan,a naravno i Vojvodina.Ne znam što se tu Zvezda meša,kad će ispasti iz evropskih takmičenja već u kvalifikacijama.

Zeleni Zub

pre 10 godina

Glupa politika vojvodjana, tako su i "upropastili" vise igraca preranom prodajom u inostranstvo. Al dobro, nisu jedini. Da veciti zabranjuju svojim igracima da idu u vojvodinu, razumeo bih reciprocne mere. Zabranom prodaje vecitima tj prodajom u inostranstvo nasa bulja liga ne dobija na kvalitetu kao sto bi trebalo. U ostalom, pogledajte svet oko sebe. Rivali jedni drugima prodaju. Italija, nemacka. Engleska. Aj da je vojvodina rival kao sto su to veciti (a nije, niti ce ikada biti, bez obzira na igracki kadar, pri tom ne omalovazavam vojvodinu, i postujem ih dosta, ali jednostavno je tako) pa i onda da razumem.

Ako sad ne prodate oumarua, ostacete bez kinte. Pustite ga u zvezdu, uzmete neku kintu i procenat od sledece prodaje i bog da vas vidi.

ср

pre 10 godina

Прошле или претпрошле године су продали партизану оног црнца.толко о вашој политици

Rango

pre 10 godina

Al vas kompleksi drmaju. Ali hoće to kad četiri meča zaredom izgubiš od nas :)
Cigani shvatite da ste bivši veliki klub i da vas niko više ne ceni! Ovo kao da čitam da prezadužena Grčka planira nove OI kod njih...
(Novi Sad Firmin Grad, 10. jul 2013 16:10)

Najbolje je jagodinsko pivo, zar ne?

emirati

pre 10 godina

Onda budite dosledni do kraja - ni vi nemojte uzimati iz Partizana i Zvezde ni igrace ni funkcionere !
Ko god tako amaterski razmislja i reaguje,nikada ne moze biti Sampion pa ni u Srbiji !
Jednom treci - uvek treci ! A ponekad i na sredini tabele !!

Sale

pre 10 godina

Koju bre finansijsku ponudu ??? O cemu bre vi Vojvodjani - Novosadjani tupite vise ? Covek sutra moze da potpise za Zvezdu i da dodje u Januaru jer mu ugovor istice za 6 meseci. Poslali ste Kezmana u Tursku da moli klubove da ga uzmu samo da ne ode u Zvezdu. E pa doci ce u Zvezdu u inat svima vama.

Konstatacija

pre 10 godina

Novi Sad Firmin Grad,

Drago mi je sto je tvoj klub jedan veliki klub koji se svake godine sprema da bude prvak. A onda dodje Jagodina i uzme kup.A onda sledece kolo Honved vas najuri iz kvalifikacija za Ligu Evrope.I tako svake godine. Ni drugi u prvenstvu nemozete da budete.A o navijacima da ne pricam. Ima vas toliko koliko za jedan kombi.Dzaba se trudite da novosadjani navijaju za Vojvodinu jer kada dodju Zvezda i Partizan 3/4 navijaju za goste

lynx

pre 10 godina

Ne znam šta je gore, odluka rukovodstva provincijskog (ne geografski, nego po ponašanju i rezultatima) kluba, ili ostrašćeni komentari njegovih navijača? Biće da su "beogradski blizanci" krivi za sve, za fascinantne evropske neuspehe, kao i za već viđene, a neosvojene kupove. Jedino su dobri u domaćem šampionatu, konstantno treći, tj uvek bolji od drugih timova njihovog ranga. Ah taj Beograd.....

seljo

pre 10 godina

vojvodina je od mogucih 12 bodova protiv partizana i zvezde uzela 9, zavrsila je samo sa 1 bodom iza zvezde. naravno da su im to najveci rivali, a sto gube od pazara i rada tu im niko nije kriv!

novinar

pre 10 godina

Baš ste svi upućeni. Abu je igrač M., zato je i došao u OFK iz Zvezde (bar su ga naučili šta je ofsajd). Odlazi tamo gde gazda(vlasnik) kaže. Tako je i došao u Vojvodinu.

021's

pre 10 godina

Mozda smo mi vecito treci al smo to posteno zasluzili za razliku od vas blizanaca koji se 60 godina takmicite sa vasom bracom Dinamom i Hajdukom ko ce vise bodova da pokrade,da otme vise igraca dzabe manjim klubovima,da dovuce tzv navijace sirom SFRJ,kome ce drzava da sagradi bolji stadion i tome slicno.A naravno da vas mrzimo jer ste nas milion puta pokrali a dva puta direktno za titulu:1975.je CZ,"stub Srpstva", dala Hajduku pobedu iz 1-2 na sred Marakane u zadnjih 10-tak minuta samo da Vosa ne bude prva(po politickoj direktivi se forsirala "velika cetvorka" pri cemu su 2 igraca iz suprotnih timova bili rodjaci)a onda i 1995. kada je Kovacevic rukom primio loptu pa dao gol za izjednacenje.Partizan nam bahato oteo kup pre 2-3 sezone.Pa decenijama su po direktivi komunjara iz DB-a,vojske i ostalih struktura vlasti igraci iz "manjih" klubova morali da prelaze kod vas za mufte.Tri sezone najbolji strelac lige iz Vojvodine,Toza Veselinovic,je morao da igra za Partizan kad je otisao u vojsku.O cemu vi pricate,lako je tako uzimati prljave titule i kupove.Vojvodina je ponosan srpski klub cije igrace i funkcionere su ubijali vasi komunisticki osnivaci jer su bili istaknuti Srbi.Takvih tvorevina kao sto ste vi nema nigde.Pa kod vas Cetnici(Sever) navijaju za CRVENU Zvezdu?!?!Alooooo rodjaci,Draza se prevrce u grobu...

FK Leotar

pre 10 godina

Ma daje ljudi očigledno je da se namjerno zezate sa ovim imenima. Pa je li moguce da nakon tri godine vi počinjete čovjeka zvati UMARU, ko se to sprda???? :D

NS CITY

pre 10 godina

Naravno da ne moze da ide u bakrot klub.. Taj klub koji zeli Oumarua je poslednje 2 godine od Vojvodine primio 10 komada a postigao samo 2. Ove sezone Zvedza ima Gol razliku protiv Vojvodine 0:6... Zar u takav klub da ide??? DA mu se bivsi saigraci i grad smeju.. Taman posla.. Njegova mera je Bundesliga. PRVI PUT CUJEM TO DA NEKI KLUB KOJI GRCA U DUGOVIMA DOVODI POJACANJA. Ukoliko moze neko iz ekonomske struke da nam pojasni ovaj finansijski paradoks. Hvala

Mad4Red

pre 10 godina

Haha haha Oumaru u Partizanu bolji vic nisam čuo, čivek će lepo sačekati zimu i eto ga u Zvezdi koja bre vaša Liga Šampiona, a platiti igrača koji za 6 meseci postaje slobodan mora da si il lud il da ga prodaje Maminjo :D dajte ozbiljnosti Abu prelazi u Zvezdu kao free agent ako vam je lakše koji igraju Menager ;) :D

Shearer

pre 10 godina

Samo bih hteo da postavim jedno pametno pitanje. Zašto mislite da će Abubakar potpisati za Zvezdu u decembru? Čovek postaje slobodan igrač u decembru i ne mora uopšte sada da žuri sa odabirom novog kluba. Ovi iz Vojvodine ako uspeju da odigraju malo bolje kvalifikacije za LE moći će da ga utope Turcima sigurno. Što se tiče njega samog, na osnovu prethodne vernosti sigurno ga neće skloniti iz prvog tima i ucenjivati. Kada bude postao slobodan igrač javiće se mnogo bogatiji od CZ i Partizana tako da oni nemaju šanse. Ovo pričam kao realan čovek sad što neko gaji bolesne ambicije to je već druga stvar.

Stexman

pre 10 godina

3 godine po dva puta godisnje se vrti ova prica o prelasku u mocnu zvezdu! Pa kako se niste vise umorili od laganja samih sebe? a inace covek se preziva Oumarou pa bi bilo lepo tako i da ga oslovljavate!

Marko

pre 10 godina

Covek ima ambiciju da ode iz nase lige. S obzirom da je relativno solidan igrac i da zaista moze i u Nemacku i u Italiju, Francusku....ali u klubove koji se bore za opstanak. Hteli vi to da priznate ili ne Zvezda je ipak ime za takve klubove.Medjutim, nije samo to u pitanju. Vojvodina ce ga prodati ali ni izbliza tako dobro kao sto bi se prodao iz Zvezde. Zato ce njegov pametni mentor dobro razmisliti i nagovoriti ga da ipak dodje u Zvezdu na jedno godinu dana kako bi mogao on sam vise da zaradi. To je prosta racunica.

Danubewalker

pre 10 godina

Dajte ga dzabe Zvezdi,to vam je sestrinski klub a valjda je nesto i zaradio u Novom Sadu pa nece da zakera Covicu za kintu za kiriju i benzin.

Milos Ninkovic

pre 10 godina

Ako on postane slobodan igrac, nece sigurno doci kod vas nego ce da ide u inostranstvo.
Nije lud da mu vi ponudite platu od 400,000 evra godisnje, a on od tih para da vidi mozda 10,000 evra, pa da mora da se vuce po sudovima sa Kokezom i Covicem.
(PEP, 10. jul 2013 16:18)

Ima nesto u vezi Crvene zvezde sto prevazilazi pare. Taj osecaj kada navija puna Marakana, kada grmi zvezdin sever! Ima nesto u tim zidovima sto joj daje dusu i zbog cega je ludacki i nekad nelogicno volimo.

Dzeronimo

pre 10 godina

@pep.kome da ponudimo 400000 covece?Pa to da ponudimo samo maticu ako hoce.200000 i da peva...nije ti ovo premijer liga..gde zivis ti i koga gledas...MU?

Gax

pre 10 godina

Nismo ni mi ludi, da platimo Vojvodini obestecenje za igraca koji je jos 6 meseci pod ugovorom!!! Doci ce u januaru kao gospodin covek, BESPLATNO !

novicas

pre 10 godina

(Mad4Red)Da li će Oumaru preći u Zvezdu ili ostati u Vojvodini zavisi samo od Partizana,ako je Nađ zainteresovan za njega.To normalno odgovara i Oumaru,jer bi došao u veliki klub,koji će igrati u ligi šampiona u grupnoj fazi.Dobrom igrom u najelitnijoj ligi podigao bi sopstveni rejting i cenu,pa bi tu profitirali i Oumaru i Partizan,a naravno i Vojvodina.Ne znam što se tu Zvezda meša,kad će ispasti iz evropskih takmičenja već u kvalifikacijama.

021's

pre 10 godina

Dosta su Titovi blizanci otimali igrace za dzabe ili tepsiju ribe manjim klubovima...Opameti se Srbijo i navijaj za klub iz svog grada,dosta sa tim poltronskim stavom prema Beogradu.

branko kockica

pre 10 godina

"sledimo put naseg pokojnog bate"...a Kezman u upravnom odboru, hahaha
ZA VJEK VJEKOVA CETE BITI U SENCI...DVA NAJVECA BEOGRADSKA KLUBA!!!

novosadjanin

pre 10 godina

Tako je. Neka pojaca neki tamo raspali turski ili kineski klub, to je bolja oppcija. E Voso ko te vodi...zato smo i docekali da isadamo od konobara sa malte.

djordjevic

pre 10 godina

Zar ovaj vec nije igrao u zvezdi? Nije im valjao onda, pa bi sada uz pomoc drzave i svega zivog da ga uzmu nazad...ODAKLE PARE?! 50+ miliona duga, odakle pare za pojacanja?! Jadni gradjani Srbije...Pricaju o omladinskim skolama, o planu i programu, a opet sve po starom. 20 pojacanja, niko ne valja nista, pa im onda djavo kriv kad im Raca mune sa 30 metara, kad ih Moreira dovede do ludila u 150. minutu, kad im Kleo zavuce pod precku na "marakani", kad Jojic otrese precku, pa o Bajka, pa u gol, pa lopta Bajku u glavu od strane navijaca...Djavo bude kriv.

Pokemon

pre 10 godina

Kako da ide u zvezdu, zar nisu tražili pomoć zbog teške situacije i duga! Ko je bre ovde lud, ko plaća turu od 40 miliona €, ovo je haos država, prosto poželim da sam ćoki pa da živim i zaradim od dugova državi...

B91

pre 10 godina

Al vas kompleksi drmaju. Ali hoće to kad četiri meča zaredom izgubiš od nas :)Cigani shvatite da ste bivši veliki klub i da vas niko više ne ceni! Ovo kao da čitam da prezadužena Grčka planira nove OI kod njih...
(Novi Sad Firmin Grad, 10. jul 2013 16:10) dobro, al' za vas smo još uvek veliki klub. tu ćemo se bar složiti, je l' tako?

KODAR78

pre 10 godina

Docice sigurno bez obestecenja u raspalu CZ. Covek je dovoljno dugo u nasem fudbalu da bi napravio takvu gresku, da i on igra bez obestecenja i da se povlaci po sudovima.

Zeleni Zub

pre 10 godina

Glupa politika vojvodjana, tako su i "upropastili" vise igraca preranom prodajom u inostranstvo. Al dobro, nisu jedini. Da veciti zabranjuju svojim igracima da idu u vojvodinu, razumeo bih reciprocne mere. Zabranom prodaje vecitima tj prodajom u inostranstvo nasa bulja liga ne dobija na kvalitetu kao sto bi trebalo. U ostalom, pogledajte svet oko sebe. Rivali jedni drugima prodaju. Italija, nemacka. Engleska. Aj da je vojvodina rival kao sto su to veciti (a nije, niti ce ikada biti, bez obzira na igracki kadar, pri tom ne omalovazavam vojvodinu, i postujem ih dosta, ali jednostavno je tako) pa i onda da razumem.

Ako sad ne prodate oumarua, ostacete bez kinte. Pustite ga u zvezdu, uzmete neku kintu i procenat od sledece prodaje i bog da vas vidi.

Novi Sad Firmin Grad

pre 10 godina

Al vas kompleksi drmaju. Ali hoće to kad četiri meča zaredom izgubiš od nas :)
Cigani shvatite da ste bivši veliki klub i da vas niko više ne ceni! Ovo kao da čitam da prezadužena Grčka planira nove OI kod njih...

glas razuma

pre 10 godina

Cudi me sta bi on uopste i ovakvoj Zvezdi, Vosa ga bar placa, tu bi ma crticu i obecanja, da je Zvezda u normalnoj drzavi vec bi igrala u 5 ligi i bila i stecaju, a ovi vas pokradose a vi samo sanjajte!

Ime i prezime

pre 10 godina

Ako ima šest meseci do kraja ugovora, i Zvezda mu sada ponudi ugovor koji bi ga zadovoljio on u januaru prelazi u Crvenu zvezdu bez obeštećenja i vi se tu ništa ne pitate.
Jednostavno Bosmanovo pravilo je jače od bilo kog funkcionera koji misli da 'zna fudbala'.

PEP

pre 10 godina

Ako on postane slobodan igrac, nece sigurno doci kod vas nego ce da ide u inostranstvo.
Nije lud da mu vi ponudite platu od 400,000 evra godisnje, a on od tih para da vidi mozda 10,000 evra, pa da mora da se vuce po sudovima sa Kokezom i Covicem.

misko

pre 10 godina

E neces niposto igrati za Zvezdu makar i zavrsio karijeru,pre cemo ti slomiti nogu nego da tamo igras ponovo...Boze me sacuvaj..sta oni izjavljuju.pa ako ga trenutno niko nece u inostranstvu,sta sad,iz Zvezde ce se lakse prodati,nego iz Vojvodine..kad bi Mihajlovic,jokanovic,Vujacic,Tanjga i ostali presli u velike klubove da nisu igrali u Zvezdi ili Partizanu....isto kao i sad Mudrinski,igrac koji je vredeo oko 70-80 hiljada prodat je za skoro 800.000,kad bi ga jagodina za tu sumu prodala,nikad

Milivoje

pre 10 godina

Zato cete i ostati veciti slepci ili ti veciti treci, mada vam to vecito trece mesto nije zagarantovano. To je taj kmpleks, dodju iz cg pa glume autonmase, a kad treba da se kupi igrac iz Beograda onda su dobri veciti? Od mrznje i kompleksa ne mozete ni da osvojite trofej. Ovaj ce tek da vas zavali u dugove, onih 230 miliona za porez je nista. :)

Pedja

pre 10 godina

Iako sam zvezdas potpuno podrzavam stav Vojvodine da ne pojacavaju direktne konkurente. Sa druge strane Oumaru uopste nije neki poseban napadac da bi dolazio u Zvezdu. On je dobar za ekipe koje stalno igraju bunker pa istrcavaju brze kontre. S obzirom da se vecina klubova brani protiv Zvezde ne bi imao neke dobre lopte. Dauda nije nista losiji od njega, a smatram da je mladi Mihajlovic mnogo veci talenat kao napadac samo ga treba pustiti da igra.

macoprda

pre 10 godina

moze jer mu za 6 meseci istice ugovor i vec sad moze da potpise predugovor sa bilo kojim klubom znaci i sa Zvezdom a vi se nista tu ne pitate jer i da ga odlucite prodati nekom drugom necete moci jer ako on ne pristane sve je dzaba! znaci sad samo on odlucuje gde ce i sta ce

Sale

pre 10 godina

Koju bre finansijsku ponudu ??? O cemu bre vi Vojvodjani - Novosadjani tupite vise ? Covek sutra moze da potpise za Zvezdu i da dodje u Januaru jer mu ugovor istice za 6 meseci. Poslali ste Kezmana u Tursku da moli klubove da ga uzmu samo da ne ode u Zvezdu. E pa doci ce u Zvezdu u inat svima vama.

Romanija

pre 10 godina

Peruansko cudo, Pato iz Gvineje, jos samo libjski Messi i eto Zvezde u finalu lige evrope.
(Slon, 10. jul 2013 15:19)

Ma moze i tadzikistanski Ronaldo, nije problem... Gledaj Zvezdu 18. i uzivaj!

Papillon

pre 10 godina

Bravo!

Bez jake Vojvodine, Rada, OFK Beograda... nema ni jake lige, jake Zvezde i Partizana, ravnopravnih utakmica u Evropi. Svake nedelje se moraju igrati jake, neizvesne utakmice, bez sigurice.

Sve u korist srpskog fudbala.

NS CITY

pre 10 godina

Naravno da ne moze da ide u bakrot klub.. Taj klub koji zeli Oumarua je poslednje 2 godine od Vojvodine primio 10 komada a postigao samo 2. Ove sezone Zvedza ima Gol razliku protiv Vojvodine 0:6... Zar u takav klub da ide??? DA mu se bivsi saigraci i grad smeju.. Taman posla.. Njegova mera je Bundesliga. PRVI PUT CUJEM TO DA NEKI KLUB KOJI GRCA U DUGOVIMA DOVODI POJACANJA. Ukoliko moze neko iz ekonomske struke da nam pojasni ovaj finansijski paradoks. Hvala

021's

pre 10 godina

Mozda smo mi vecito treci al smo to posteno zasluzili za razliku od vas blizanaca koji se 60 godina takmicite sa vasom bracom Dinamom i Hajdukom ko ce vise bodova da pokrade,da otme vise igraca dzabe manjim klubovima,da dovuce tzv navijace sirom SFRJ,kome ce drzava da sagradi bolji stadion i tome slicno.A naravno da vas mrzimo jer ste nas milion puta pokrali a dva puta direktno za titulu:1975.je CZ,"stub Srpstva", dala Hajduku pobedu iz 1-2 na sred Marakane u zadnjih 10-tak minuta samo da Vosa ne bude prva(po politickoj direktivi se forsirala "velika cetvorka" pri cemu su 2 igraca iz suprotnih timova bili rodjaci)a onda i 1995. kada je Kovacevic rukom primio loptu pa dao gol za izjednacenje.Partizan nam bahato oteo kup pre 2-3 sezone.Pa decenijama su po direktivi komunjara iz DB-a,vojske i ostalih struktura vlasti igraci iz "manjih" klubova morali da prelaze kod vas za mufte.Tri sezone najbolji strelac lige iz Vojvodine,Toza Veselinovic,je morao da igra za Partizan kad je otisao u vojsku.O cemu vi pricate,lako je tako uzimati prljave titule i kupove.Vojvodina je ponosan srpski klub cije igrace i funkcionere su ubijali vasi komunisticki osnivaci jer su bili istaknuti Srbi.Takvih tvorevina kao sto ste vi nema nigde.Pa kod vas Cetnici(Sever) navijaju za CRVENU Zvezdu?!?!Alooooo rodjaci,Draza se prevrce u grobu...

Rango

pre 10 godina

Al vas kompleksi drmaju. Ali hoće to kad četiri meča zaredom izgubiš od nas :)
Cigani shvatite da ste bivši veliki klub i da vas niko više ne ceni! Ovo kao da čitam da prezadužena Grčka planira nove OI kod njih...
(Novi Sad Firmin Grad, 10. jul 2013 16:10)

Najbolje je jagodinsko pivo, zar ne?

Konstatacija

pre 10 godina

Novi Sad Firmin Grad,

Drago mi je sto je tvoj klub jedan veliki klub koji se svake godine sprema da bude prvak. A onda dodje Jagodina i uzme kup.A onda sledece kolo Honved vas najuri iz kvalifikacija za Ligu Evrope.I tako svake godine. Ni drugi u prvenstvu nemozete da budete.A o navijacima da ne pricam. Ima vas toliko koliko za jedan kombi.Dzaba se trudite da novosadjani navijaju za Vojvodinu jer kada dodju Zvezda i Partizan 3/4 navijaju za goste

ср

pre 10 godina

Прошле или претпрошле године су продали партизану оног црнца.толко о вашој политици

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Svi pisu kako treba da postoje "jaki" Vojvodina, Rad, Jagodina, i.t.d. pored (?jakih) Zvezde i Partizana. Onda bi kao prvenstvo bilo ujednaceno, sto bi donelo kvalitetu lige, i.t.d.
Ljudi, vi ocigledno zaboravljate da je ovo liga u kojoj pobednici ne zavise od kvaliteta vec ko se kako slozio sa kime i kolika suma je u opticaju. Dok se to ne sredi liga NECE BITI kvalitetna. Tacka.

Mad4Red

pre 10 godina

Haha haha Oumaru u Partizanu bolji vic nisam čuo, čivek će lepo sačekati zimu i eto ga u Zvezdi koja bre vaša Liga Šampiona, a platiti igrača koji za 6 meseci postaje slobodan mora da si il lud il da ga prodaje Maminjo :D dajte ozbiljnosti Abu prelazi u Zvezdu kao free agent ako vam je lakše koji igraju Menager ;) :D

emirati

pre 10 godina

Onda budite dosledni do kraja - ni vi nemojte uzimati iz Partizana i Zvezde ni igrace ni funkcionere !
Ko god tako amaterski razmislja i reaguje,nikada ne moze biti Sampion pa ni u Srbiji !
Jednom treci - uvek treci ! A ponekad i na sredini tabele !!

lynx

pre 10 godina

Ne znam šta je gore, odluka rukovodstva provincijskog (ne geografski, nego po ponašanju i rezultatima) kluba, ili ostrašćeni komentari njegovih navijača? Biće da su "beogradski blizanci" krivi za sve, za fascinantne evropske neuspehe, kao i za već viđene, a neosvojene kupove. Jedino su dobri u domaćem šampionatu, konstantno treći, tj uvek bolji od drugih timova njihovog ranga. Ah taj Beograd.....

Milos Ninkovic

pre 10 godina

Ako on postane slobodan igrac, nece sigurno doci kod vas nego ce da ide u inostranstvo.
Nije lud da mu vi ponudite platu od 400,000 evra godisnje, a on od tih para da vidi mozda 10,000 evra, pa da mora da se vuce po sudovima sa Kokezom i Covicem.
(PEP, 10. jul 2013 16:18)

Ima nesto u vezi Crvene zvezde sto prevazilazi pare. Taj osecaj kada navija puna Marakana, kada grmi zvezdin sever! Ima nesto u tim zidovima sto joj daje dusu i zbog cega je ludacki i nekad nelogicno volimo.

Marko

pre 10 godina

Covek ima ambiciju da ode iz nase lige. S obzirom da je relativno solidan igrac i da zaista moze i u Nemacku i u Italiju, Francusku....ali u klubove koji se bore za opstanak. Hteli vi to da priznate ili ne Zvezda je ipak ime za takve klubove.Medjutim, nije samo to u pitanju. Vojvodina ce ga prodati ali ni izbliza tako dobro kao sto bi se prodao iz Zvezde. Zato ce njegov pametni mentor dobro razmisliti i nagovoriti ga da ipak dodje u Zvezdu na jedno godinu dana kako bi mogao on sam vise da zaradi. To je prosta racunica.

novinar

pre 10 godina

Baš ste svi upućeni. Abu je igrač M., zato je i došao u OFK iz Zvezde (bar su ga naučili šta je ofsajd). Odlazi tamo gde gazda(vlasnik) kaže. Tako je i došao u Vojvodinu.

Danubewalker

pre 10 godina

Dajte ga dzabe Zvezdi,to vam je sestrinski klub a valjda je nesto i zaradio u Novom Sadu pa nece da zakera Covicu za kintu za kiriju i benzin.

Shearer

pre 10 godina

Samo bih hteo da postavim jedno pametno pitanje. Zašto mislite da će Abubakar potpisati za Zvezdu u decembru? Čovek postaje slobodan igrač u decembru i ne mora uopšte sada da žuri sa odabirom novog kluba. Ovi iz Vojvodine ako uspeju da odigraju malo bolje kvalifikacije za LE moći će da ga utope Turcima sigurno. Što se tiče njega samog, na osnovu prethodne vernosti sigurno ga neće skloniti iz prvog tima i ucenjivati. Kada bude postao slobodan igrač javiće se mnogo bogatiji od CZ i Partizana tako da oni nemaju šanse. Ovo pričam kao realan čovek sad što neko gaji bolesne ambicije to je već druga stvar.

FK Leotar

pre 10 godina

Ma daje ljudi očigledno je da se namjerno zezate sa ovim imenima. Pa je li moguce da nakon tri godine vi počinjete čovjeka zvati UMARU, ko se to sprda???? :D

seljo

pre 10 godina

vojvodina je od mogucih 12 bodova protiv partizana i zvezde uzela 9, zavrsila je samo sa 1 bodom iza zvezde. naravno da su im to najveci rivali, a sto gube od pazara i rada tu im niko nije kriv!

Stexman

pre 10 godina

3 godine po dva puta godisnje se vrti ova prica o prelasku u mocnu zvezdu! Pa kako se niste vise umorili od laganja samih sebe? a inace covek se preziva Oumarou pa bi bilo lepo tako i da ga oslovljavate!

Dzeronimo

pre 10 godina

@pep.kome da ponudimo 400000 covece?Pa to da ponudimo samo maticu ako hoce.200000 i da peva...nije ti ovo premijer liga..gde zivis ti i koga gledas...MU?