Rukomet 50

Petak, 21.06.2013.

19:32

EP: Srbi, Francuzi, Poljaci, Rusi

U danskom Herningu održan je žreb za predstojeće Evropsko prvenstvo u rukometu, a Srbija se nalazi u grupi C sa Francuskom, Poljskom i Rusijom.

EP: Srbi, Francuzi, Poljaci, Rusi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Ako želimo nešto onda nema jakih i slabih! Jednostavno moramo sve da dobijamo, a Vranješ je super trener. Izvući će on iz njih maksimum. Malo trebamo da promenimo naš mentalitet ukoliko je to moguće tj. igrati bez kompleksa protiv svakog! Napred Srbija

zgslavac

pre 10 godina

Odlično! Ulazimo u drugu fazu sa max bodovima i tako ostavljamo Francusku iza sebe to znaći da na Dansku idemo tek u finalu. Nakon tri bronce (EP, OI, SP) konačno zagarantirano srebro a vjerujem da imamo i zlato! Jednostavno smo prejaki, 8 naših igrača je igralo final four lige prvaka, tri su prvaci (Duvnjak MVP) a pet ih je osvojilo 3. mjesto. I onda im pridodamo ostale koji igraju po Njemačkoj, Francuskoj ( Kopljar PSG), Španjolskoj, Zagrebu. Nitko nema toliko vrhunskih igrača.

A što se tiće Srbije, samo vi prođite skupinu. U Danskoj će biti kao i u Londonu (dakle bez lasera, upaljača, bizantskih fora)

Bavarska Princeza

pre 10 godina

I naravno mi u najtezoj grupi! Sto me to ne cudi! Sa ovako sporom i tromom igrom tesko da mozemo i grupu da prodjemo ali ajde da se uzdam u taj srpski inat .. i u Boziji blagoslov protiv Francuza i nezaobilaznih Piljaka. Vec zadnjih 10 godina mi i Poljaci smo uvek ali UVEK u istoj grupi! Srecno pali ORLOVI!

ja

pre 10 godina

Nama su ovi Poljaci sudjeni, na svakom takmicenju smo s njima u grupi. Realno moze da se dodje do drugog mesta, verujem u Vranjesa, da ce lepo pripremiti ekipu i da konacno zaigramo moderan rukomet, igrace za tako nesto imamo ali nikad nismo imali selektora.

istok puc

pre 10 godina

Danski rukometni savez je ogorcen jer nema Svaba na EP. S pravom se boje da ce im tribine biti poluprazne. Svabe su poznati po tome sto u velikom broju prate svoje rukometase, a Danska im je blizu.
Nadam se da ce Srbija biti ta koja ce okoncati danski put ka medalji. :)
Uzdam se takodjer u Hrvatsku.

Doktor86

pre 10 godina

Poljsku i Rusiju gazimo lagano. Francuzi su jaki, ali su vec matori, oseca se odredjeno zasicenje u njihovoj igri. Ali ima nesto sto je mnogo vaznije od toga ko su nam protivnici. Nas novi selektor je bas onakva figura kakva nam treba. Odrastao na Zapadu, razume moderan rukomet, ali shvata nas mentalitet. Vec u prve dve utakmice se video napredak. Forsiraju se krila, brze kontre, odbrana je harmonizovanija...Samo igrace psihicki pripremiti, da konacno postanu svesni svog potencijala, i nema zime. Drugi vise veruju u nase mogucnosti, slusao sam Metlicica pre neki dan sa koliko respekta govori o nasem timu. Prognoziram da cemo biti medju prvih 5 reprezentacija.

darko

pre 10 godina

sta nas bre komsije nisu gledale u skorije vreme protiv austrije katastrofa u kristalnoj dvorani ocajni smo i nesto se hvalimo protiv hrvata koji imaju masinu od ekipe sa duvnjakom na celu mvp evrolige!

Dado

pre 10 godina

Neznam kakva grupa smrti??? OK, mogao je ko drugi a ne Francuzi, a Poljaci i Rusi su sasvim savladljivi. Neznam odakle utisak da nam Poljaci ne leze, pobedili smo jih na EP prilicno lako a na SP vodili smo vec sa +7 i svaki normalan tim sa normalnim SELEKTOROM bi ono priveo kraju bez problema, a Rusi isto nisu vise sta su bili...mozemo.komotno do drugog mesta a tamo bi se onda eventualno borili sa Hrvatima za polufinale...bili.bi favoriti ali opet zbog balkanske mentalitete jos najvise sansi imamo protiv njih u odnosu na Dansku, Francusku i ostale. Iako se ne dodje medju top 4 mozemo recimo do petog mesta, sto je vise nego lep uspeh ako se mene pita.

petar

pre 10 godina

hahaha ovog dole zanima da li ima srbina koji dolaze na hrv sajtove i ostavljaju negativne poruke pune kompleksa kao ovi hrvati sta tu dolaze.. xDD

kako me nasmijalo, jer i sam pratim sajtove i znam da je srba na nasim sajtovima duplo vise.. al dobro, to je vjerojatno i zbog cinjenice jer srbija ima vise stanovnika, vise ljudi.. pa normalno da ih je vise

ugl, idi na bilo koji nas sajt (index, sn, 24 itd) pa vidi koliko vas je, nemoj se onda cudit kad i neki hrvati dodju ovdje.. jbg

Silver

pre 10 godina

Kao sto sam juce pisao, nije bitno ko je protivnik. Ako vam je zelja da osvojite medalju, onda morate da izginete na terenu, kao sto to veliki irgaci/timovi rade.

SRB

pre 10 godina

Mislim da sa selektorom Vranjesom,i vise provedenog vremena sa njim,nasi rukometasi imaju sanse.Samo da im usadi taj pobednicki mentalitet.Jer po imenima mi nismo losi.Poljake mozemo da dobijemo,i Ruse kao sto smo videli.A Francuzi,mislim da nisu vise jaki kao pre.

ZOONLOGONECHON

pre 10 godina

Ako prodjemo u drugi Krug takmicenja tj.
ako budemo sa Francuzima i Poljacima. ( Rusi ispanu ).
( TESKO CE BITI ).
Onda se pravi Nova grupa ( C i D ),
tu su Hrvati, Svedjani i Belorusi.
Tako da je za nas Rukomet vec kraj
u grupnoj fazi!

BiH

pre 10 godina

Slusao samo danskog trenera prije izvlacenja, koji je rekao da bi najbolje bilo da izbjegnu ukrstanje sa Srbijom u drgugoj fazi takmicenja. Covjek uopste nije laik za rukomet. Tako da nema nikakve potrebe da sami sebe omalovazavate kad igrate za moj ukus fantasticno.
Sumnjam da je izvlacenje namjesteno.
Puno srece komsije, i nema povlacenja, nema predaje. ;) Takodjer zelim puno srece i susjedima iz EU. ;)

Нишлија

pre 10 godina

Сека-персе не кукумавчите! Није ни почело првенство, не знају се ни састави тимова, сам Врањеш је рекао да ако Србија буде комплетна може да бије сваку репрезентацију на свету! Што рече неко испод, или јесмо или нисмо. Реално минимум друго место у овој групи, мада мислим да можемо и Французе да добијемо. Време је. Напред Србија!

Josko Martinoski,Tetovo

pre 10 godina

Bice zanimljivo u Danskoj. Realno, Danska i Spanija favoriti za novo finale. Francuska, Hrvatska, Madjarska i moja Makedonija ce se boriti za bronzu.Kire Lazarov, verovatno najbolji svetski igrac je nasa najveca uzdanica. Igramo vec dugo u istom sastavu, uigrani smo, jaci nego ikada. Srbija ima takodje dobru ekipu, vidim da imate i novog selektora. Mozete biti iznenadjenje turnira, mada ne verujem da mozte do polufinala. Za vas ce biti uspeh plasman u prvih osam ekipa.

Sumadinac_91

pre 10 godina

Brinu me pod broj 1 Poljaci posto nam nikako ne leze,a od Francuske ne znam sta da ocekujem enigma od ekipe zadnje 2 godine,bracu smo vec dobili i sa njima mozemo.Kako god momci uz vas smo,napred Srbija!
PS komsije niste nas gledali u skorije vreme,videcemo se na EP pa ako pobedite svaka vam cast,ako ne,znate sta sledi :)

Miloš

pre 10 godina

Puno srece rukometasima! Nadam se da ce pruziti svoj maksimum pa koje god mesto da to bude. Rukomet se polako vraca u Srbiju, sa ovom ekipom treba jos raditi. Kad pogledam okruzenje, SFRJ bi bila velesila na EP, SP ili OI. Dominirali bi kao i u svim drugim sportovima.
puno srece i za sve ex yu timove!

Srbin Milos

pre 10 godina

Neverovatni Hrvati, dodju na nas sajt samo da ostave negativan komentar, komlpeks..bas me zanima da l' ima nasih ljudi koji to rade na njihovim sajtovima... NAPRED SRBIJA!

Samo SRBIJA

pre 10 godina

Sasvim pristojna grupa, i nikog se ne treba plasiti, naprotiv... Kod nase repke je veliki problem sto igraci olako shvataju obaveze igranja u repki, nemaju kontinuitet igara i pobeda, dobiju neku jaku selekciju i odmah se opuste pa im sleduje bolno prizemljenje. Ajmo momci da prekinemo tu losu tradiciju, da ginete za repku kao na EP u Beogradu, da shvatite da morate izgarati na terenu svih 60 minuta, videcete da mozete puno...
Los primer gore navedenog su porazi od Poljske i Slovenije, kada je Srbija protiv istih imala potpuno dobijene meceve a izgubila ih je. Dakle, izvucite pouke iz sopstvenih gresaka, nemojte da padate na isto pitanje vise puta... SRECNO!

seljo

pre 10 godina

ocekivao sam ovaku nastaljku, pogledajte kako su namestili dancima grupu, ipak mislim da mozemo da pobedimo i francuze i poljake, a ruse se podrazumeva

mateo

pre 10 godina

odlicno za nas,prvi smo sto posto!! i vi srbi imate dobro grupu,po imenima cini se da nemate sanse ali francuzi su se raspali,ruse se tukli vec a poljaci vam leze!! grupa b najjaca!!

Divos

pre 10 godina

Овај пута нам је срећа окренула леђа, апсолутно нисмо могли добити теже ривале, у свакој групи смо извукли најтежег противника. Али добро, ко зна зашто је то добро.
У сваком случају пуно среће нашим рукометашима, нека играју, нека изгарају (као наше кошаркашице на ЕП) и оставе срце на паркету, па нека ураде, шта ураде.

Andra

pre 10 godina

Jel moglo crnje? Nije...ali nema veze ne treba sad to shvatati tragicno, sta je tu je idemo dalje...Ako zelis medalju moras sve pobediti, u neku ruku jos bolje sto smo u ovakvoj grupi.
Znamo da Francuzi sporije malo ulaze u takmicenje (a i ranjivi su, nisu to oni Francuzi, ali u svakom slucaju su favoriti), Poljaci uvek nezgodni (nama ne leze, nisu otisli na OI zbog nas, medjutim vratili nam na SP istom merom...utakmica na jednu loptu kao i svaka sa njima), a sad Rusi (najmanje zeljeni rival iz cetvrtog sesira, ali Boze moj, zeljni osvete za 2 pretrpljena poraza...ali moj utisak je da smo mi bolji od njih, da im ne lezimo i da cemo ih dobiti)
Naravno dosta toga zavisi i u kom cemo sastavu otici na EP, voleo bih da jos na ovom takmicenju budemo u punom, sa pravim selektorom, pa da vidimo dokle mozemo. Sve u svemu moj utisak je da ce Danci osvojiti EP (em se igra kod njih, em ce biti zasticeni ko beli medvedi u svakom pogledu), ali to je samo moje misljenje...

BiH

pre 10 godina

Slusao samo danskog trenera prije izvlacenja, koji je rekao da bi najbolje bilo da izbjegnu ukrstanje sa Srbijom u drgugoj fazi takmicenja. Covjek uopste nije laik za rukomet. Tako da nema nikakve potrebe da sami sebe omalovazavate kad igrate za moj ukus fantasticno.
Sumnjam da je izvlacenje namjesteno.
Puno srece komsije, i nema povlacenja, nema predaje. ;) Takodjer zelim puno srece i susjedima iz EU. ;)

Silver

pre 10 godina

Kao sto sam juce pisao, nije bitno ko je protivnik. Ako vam je zelja da osvojite medalju, onda morate da izginete na terenu, kao sto to veliki irgaci/timovi rade.

mateo

pre 10 godina

odlicno za nas,prvi smo sto posto!! i vi srbi imate dobro grupu,po imenima cini se da nemate sanse ali francuzi su se raspali,ruse se tukli vec a poljaci vam leze!! grupa b najjaca!!

Srbin Milos

pre 10 godina

Neverovatni Hrvati, dodju na nas sajt samo da ostave negativan komentar, komlpeks..bas me zanima da l' ima nasih ljudi koji to rade na njihovim sajtovima... NAPRED SRBIJA!

SRB

pre 10 godina

Mislim da sa selektorom Vranjesom,i vise provedenog vremena sa njim,nasi rukometasi imaju sanse.Samo da im usadi taj pobednicki mentalitet.Jer po imenima mi nismo losi.Poljake mozemo da dobijemo,i Ruse kao sto smo videli.A Francuzi,mislim da nisu vise jaki kao pre.

Нишлија

pre 10 godina

Сека-персе не кукумавчите! Није ни почело првенство, не знају се ни састави тимова, сам Врањеш је рекао да ако Србија буде комплетна може да бије сваку репрезентацију на свету! Што рече неко испод, или јесмо или нисмо. Реално минимум друго место у овој групи, мада мислим да можемо и Французе да добијемо. Време је. Напред Србија!

Sumadinac_91

pre 10 godina

Brinu me pod broj 1 Poljaci posto nam nikako ne leze,a od Francuske ne znam sta da ocekujem enigma od ekipe zadnje 2 godine,bracu smo vec dobili i sa njima mozemo.Kako god momci uz vas smo,napred Srbija!
PS komsije niste nas gledali u skorije vreme,videcemo se na EP pa ako pobedite svaka vam cast,ako ne,znate sta sledi :)

Andra

pre 10 godina

Jel moglo crnje? Nije...ali nema veze ne treba sad to shvatati tragicno, sta je tu je idemo dalje...Ako zelis medalju moras sve pobediti, u neku ruku jos bolje sto smo u ovakvoj grupi.
Znamo da Francuzi sporije malo ulaze u takmicenje (a i ranjivi su, nisu to oni Francuzi, ali u svakom slucaju su favoriti), Poljaci uvek nezgodni (nama ne leze, nisu otisli na OI zbog nas, medjutim vratili nam na SP istom merom...utakmica na jednu loptu kao i svaka sa njima), a sad Rusi (najmanje zeljeni rival iz cetvrtog sesira, ali Boze moj, zeljni osvete za 2 pretrpljena poraza...ali moj utisak je da smo mi bolji od njih, da im ne lezimo i da cemo ih dobiti)
Naravno dosta toga zavisi i u kom cemo sastavu otici na EP, voleo bih da jos na ovom takmicenju budemo u punom, sa pravim selektorom, pa da vidimo dokle mozemo. Sve u svemu moj utisak je da ce Danci osvojiti EP (em se igra kod njih, em ce biti zasticeni ko beli medvedi u svakom pogledu), ali to je samo moje misljenje...

Miloš

pre 10 godina

Puno srece rukometasima! Nadam se da ce pruziti svoj maksimum pa koje god mesto da to bude. Rukomet se polako vraca u Srbiju, sa ovom ekipom treba jos raditi. Kad pogledam okruzenje, SFRJ bi bila velesila na EP, SP ili OI. Dominirali bi kao i u svim drugim sportovima.
puno srece i za sve ex yu timove!

ja

pre 10 godina

Nama su ovi Poljaci sudjeni, na svakom takmicenju smo s njima u grupi. Realno moze da se dodje do drugog mesta, verujem u Vranjesa, da ce lepo pripremiti ekipu i da konacno zaigramo moderan rukomet, igrace za tako nesto imamo ali nikad nismo imali selektora.

darko

pre 10 godina

sta nas bre komsije nisu gledale u skorije vreme protiv austrije katastrofa u kristalnoj dvorani ocajni smo i nesto se hvalimo protiv hrvata koji imaju masinu od ekipe sa duvnjakom na celu mvp evrolige!

Samo SRBIJA

pre 10 godina

Sasvim pristojna grupa, i nikog se ne treba plasiti, naprotiv... Kod nase repke je veliki problem sto igraci olako shvataju obaveze igranja u repki, nemaju kontinuitet igara i pobeda, dobiju neku jaku selekciju i odmah se opuste pa im sleduje bolno prizemljenje. Ajmo momci da prekinemo tu losu tradiciju, da ginete za repku kao na EP u Beogradu, da shvatite da morate izgarati na terenu svih 60 minuta, videcete da mozete puno...
Los primer gore navedenog su porazi od Poljske i Slovenije, kada je Srbija protiv istih imala potpuno dobijene meceve a izgubila ih je. Dakle, izvucite pouke iz sopstvenih gresaka, nemojte da padate na isto pitanje vise puta... SRECNO!

Divos

pre 10 godina

Овај пута нам је срећа окренула леђа, апсолутно нисмо могли добити теже ривале, у свакој групи смо извукли најтежег противника. Али добро, ко зна зашто је то добро.
У сваком случају пуно среће нашим рукометашима, нека играју, нека изгарају (као наше кошаркашице на ЕП) и оставе срце на паркету, па нека ураде, шта ураде.

seljo

pre 10 godina

ocekivao sam ovaku nastaljku, pogledajte kako su namestili dancima grupu, ipak mislim da mozemo da pobedimo i francuze i poljake, a ruse se podrazumeva

Doktor86

pre 10 godina

Poljsku i Rusiju gazimo lagano. Francuzi su jaki, ali su vec matori, oseca se odredjeno zasicenje u njihovoj igri. Ali ima nesto sto je mnogo vaznije od toga ko su nam protivnici. Nas novi selektor je bas onakva figura kakva nam treba. Odrastao na Zapadu, razume moderan rukomet, ali shvata nas mentalitet. Vec u prve dve utakmice se video napredak. Forsiraju se krila, brze kontre, odbrana je harmonizovanija...Samo igrace psihicki pripremiti, da konacno postanu svesni svog potencijala, i nema zime. Drugi vise veruju u nase mogucnosti, slusao sam Metlicica pre neki dan sa koliko respekta govori o nasem timu. Prognoziram da cemo biti medju prvih 5 reprezentacija.

petar

pre 10 godina

hahaha ovog dole zanima da li ima srbina koji dolaze na hrv sajtove i ostavljaju negativne poruke pune kompleksa kao ovi hrvati sta tu dolaze.. xDD

kako me nasmijalo, jer i sam pratim sajtove i znam da je srba na nasim sajtovima duplo vise.. al dobro, to je vjerojatno i zbog cinjenice jer srbija ima vise stanovnika, vise ljudi.. pa normalno da ih je vise

ugl, idi na bilo koji nas sajt (index, sn, 24 itd) pa vidi koliko vas je, nemoj se onda cudit kad i neki hrvati dodju ovdje.. jbg

zgslavac

pre 10 godina

Odlično! Ulazimo u drugu fazu sa max bodovima i tako ostavljamo Francusku iza sebe to znaći da na Dansku idemo tek u finalu. Nakon tri bronce (EP, OI, SP) konačno zagarantirano srebro a vjerujem da imamo i zlato! Jednostavno smo prejaki, 8 naših igrača je igralo final four lige prvaka, tri su prvaci (Duvnjak MVP) a pet ih je osvojilo 3. mjesto. I onda im pridodamo ostale koji igraju po Njemačkoj, Francuskoj ( Kopljar PSG), Španjolskoj, Zagrebu. Nitko nema toliko vrhunskih igrača.

A što se tiće Srbije, samo vi prođite skupinu. U Danskoj će biti kao i u Londonu (dakle bez lasera, upaljača, bizantskih fora)

istok puc

pre 10 godina

Danski rukometni savez je ogorcen jer nema Svaba na EP. S pravom se boje da ce im tribine biti poluprazne. Svabe su poznati po tome sto u velikom broju prate svoje rukometase, a Danska im je blizu.
Nadam se da ce Srbija biti ta koja ce okoncati danski put ka medalji. :)
Uzdam se takodjer u Hrvatsku.

ZOONLOGONECHON

pre 10 godina

Ako prodjemo u drugi Krug takmicenja tj.
ako budemo sa Francuzima i Poljacima. ( Rusi ispanu ).
( TESKO CE BITI ).
Onda se pravi Nova grupa ( C i D ),
tu su Hrvati, Svedjani i Belorusi.
Tako da je za nas Rukomet vec kraj
u grupnoj fazi!

Josko Martinoski,Tetovo

pre 10 godina

Bice zanimljivo u Danskoj. Realno, Danska i Spanija favoriti za novo finale. Francuska, Hrvatska, Madjarska i moja Makedonija ce se boriti za bronzu.Kire Lazarov, verovatno najbolji svetski igrac je nasa najveca uzdanica. Igramo vec dugo u istom sastavu, uigrani smo, jaci nego ikada. Srbija ima takodje dobru ekipu, vidim da imate i novog selektora. Mozete biti iznenadjenje turnira, mada ne verujem da mozte do polufinala. Za vas ce biti uspeh plasman u prvih osam ekipa.

Bavarska Princeza

pre 10 godina

I naravno mi u najtezoj grupi! Sto me to ne cudi! Sa ovako sporom i tromom igrom tesko da mozemo i grupu da prodjemo ali ajde da se uzdam u taj srpski inat .. i u Boziji blagoslov protiv Francuza i nezaobilaznih Piljaka. Vec zadnjih 10 godina mi i Poljaci smo uvek ali UVEK u istoj grupi! Srecno pali ORLOVI!

Dado

pre 10 godina

Neznam kakva grupa smrti??? OK, mogao je ko drugi a ne Francuzi, a Poljaci i Rusi su sasvim savladljivi. Neznam odakle utisak da nam Poljaci ne leze, pobedili smo jih na EP prilicno lako a na SP vodili smo vec sa +7 i svaki normalan tim sa normalnim SELEKTOROM bi ono priveo kraju bez problema, a Rusi isto nisu vise sta su bili...mozemo.komotno do drugog mesta a tamo bi se onda eventualno borili sa Hrvatima za polufinale...bili.bi favoriti ali opet zbog balkanske mentalitete jos najvise sansi imamo protiv njih u odnosu na Dansku, Francusku i ostale. Iako se ne dodje medju top 4 mozemo recimo do petog mesta, sto je vise nego lep uspeh ako se mene pita.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Ako želimo nešto onda nema jakih i slabih! Jednostavno moramo sve da dobijamo, a Vranješ je super trener. Izvući će on iz njih maksimum. Malo trebamo da promenimo naš mentalitet ukoliko je to moguće tj. igrati bez kompleksa protiv svakog! Napred Srbija

Josko Martinoski,Tetovo

pre 10 godina

Bice zanimljivo u Danskoj. Realno, Danska i Spanija favoriti za novo finale. Francuska, Hrvatska, Madjarska i moja Makedonija ce se boriti za bronzu.Kire Lazarov, verovatno najbolji svetski igrac je nasa najveca uzdanica. Igramo vec dugo u istom sastavu, uigrani smo, jaci nego ikada. Srbija ima takodje dobru ekipu, vidim da imate i novog selektora. Mozete biti iznenadjenje turnira, mada ne verujem da mozte do polufinala. Za vas ce biti uspeh plasman u prvih osam ekipa.

zgslavac

pre 10 godina

Odlično! Ulazimo u drugu fazu sa max bodovima i tako ostavljamo Francusku iza sebe to znaći da na Dansku idemo tek u finalu. Nakon tri bronce (EP, OI, SP) konačno zagarantirano srebro a vjerujem da imamo i zlato! Jednostavno smo prejaki, 8 naših igrača je igralo final four lige prvaka, tri su prvaci (Duvnjak MVP) a pet ih je osvojilo 3. mjesto. I onda im pridodamo ostale koji igraju po Njemačkoj, Francuskoj ( Kopljar PSG), Španjolskoj, Zagrebu. Nitko nema toliko vrhunskih igrača.

A što se tiće Srbije, samo vi prođite skupinu. U Danskoj će biti kao i u Londonu (dakle bez lasera, upaljača, bizantskih fora)

ZOONLOGONECHON

pre 10 godina

Ako prodjemo u drugi Krug takmicenja tj.
ako budemo sa Francuzima i Poljacima. ( Rusi ispanu ).
( TESKO CE BITI ).
Onda se pravi Nova grupa ( C i D ),
tu su Hrvati, Svedjani i Belorusi.
Tako da je za nas Rukomet vec kraj
u grupnoj fazi!

Srbin Milos

pre 10 godina

Neverovatni Hrvati, dodju na nas sajt samo da ostave negativan komentar, komlpeks..bas me zanima da l' ima nasih ljudi koji to rade na njihovim sajtovima... NAPRED SRBIJA!

darko

pre 10 godina

sta nas bre komsije nisu gledale u skorije vreme protiv austrije katastrofa u kristalnoj dvorani ocajni smo i nesto se hvalimo protiv hrvata koji imaju masinu od ekipe sa duvnjakom na celu mvp evrolige!

Bavarska Princeza

pre 10 godina

I naravno mi u najtezoj grupi! Sto me to ne cudi! Sa ovako sporom i tromom igrom tesko da mozemo i grupu da prodjemo ali ajde da se uzdam u taj srpski inat .. i u Boziji blagoslov protiv Francuza i nezaobilaznih Piljaka. Vec zadnjih 10 godina mi i Poljaci smo uvek ali UVEK u istoj grupi! Srecno pali ORLOVI!

seljo

pre 10 godina

ocekivao sam ovaku nastaljku, pogledajte kako su namestili dancima grupu, ipak mislim da mozemo da pobedimo i francuze i poljake, a ruse se podrazumeva

mateo

pre 10 godina

odlicno za nas,prvi smo sto posto!! i vi srbi imate dobro grupu,po imenima cini se da nemate sanse ali francuzi su se raspali,ruse se tukli vec a poljaci vam leze!! grupa b najjaca!!

Sumadinac_91

pre 10 godina

Brinu me pod broj 1 Poljaci posto nam nikako ne leze,a od Francuske ne znam sta da ocekujem enigma od ekipe zadnje 2 godine,bracu smo vec dobili i sa njima mozemo.Kako god momci uz vas smo,napred Srbija!
PS komsije niste nas gledali u skorije vreme,videcemo se na EP pa ako pobedite svaka vam cast,ako ne,znate sta sledi :)

petar

pre 10 godina

hahaha ovog dole zanima da li ima srbina koji dolaze na hrv sajtove i ostavljaju negativne poruke pune kompleksa kao ovi hrvati sta tu dolaze.. xDD

kako me nasmijalo, jer i sam pratim sajtove i znam da je srba na nasim sajtovima duplo vise.. al dobro, to je vjerojatno i zbog cinjenice jer srbija ima vise stanovnika, vise ljudi.. pa normalno da ih je vise

ugl, idi na bilo koji nas sajt (index, sn, 24 itd) pa vidi koliko vas je, nemoj se onda cudit kad i neki hrvati dodju ovdje.. jbg

BiH

pre 10 godina

Slusao samo danskog trenera prije izvlacenja, koji je rekao da bi najbolje bilo da izbjegnu ukrstanje sa Srbijom u drgugoj fazi takmicenja. Covjek uopste nije laik za rukomet. Tako da nema nikakve potrebe da sami sebe omalovazavate kad igrate za moj ukus fantasticno.
Sumnjam da je izvlacenje namjesteno.
Puno srece komsije, i nema povlacenja, nema predaje. ;) Takodjer zelim puno srece i susjedima iz EU. ;)

Нишлија

pre 10 godina

Сека-персе не кукумавчите! Није ни почело првенство, не знају се ни састави тимова, сам Врањеш је рекао да ако Србија буде комплетна може да бије сваку репрезентацију на свету! Што рече неко испод, или јесмо или нисмо. Реално минимум друго место у овој групи, мада мислим да можемо и Французе да добијемо. Време је. Напред Србија!

Divos

pre 10 godina

Овај пута нам је срећа окренула леђа, апсолутно нисмо могли добити теже ривале, у свакој групи смо извукли најтежег противника. Али добро, ко зна зашто је то добро.
У сваком случају пуно среће нашим рукометашима, нека играју, нека изгарају (као наше кошаркашице на ЕП) и оставе срце на паркету, па нека ураде, шта ураде.

Miloš

pre 10 godina

Puno srece rukometasima! Nadam se da ce pruziti svoj maksimum pa koje god mesto da to bude. Rukomet se polako vraca u Srbiju, sa ovom ekipom treba jos raditi. Kad pogledam okruzenje, SFRJ bi bila velesila na EP, SP ili OI. Dominirali bi kao i u svim drugim sportovima.
puno srece i za sve ex yu timove!

Dado

pre 10 godina

Neznam kakva grupa smrti??? OK, mogao je ko drugi a ne Francuzi, a Poljaci i Rusi su sasvim savladljivi. Neznam odakle utisak da nam Poljaci ne leze, pobedili smo jih na EP prilicno lako a na SP vodili smo vec sa +7 i svaki normalan tim sa normalnim SELEKTOROM bi ono priveo kraju bez problema, a Rusi isto nisu vise sta su bili...mozemo.komotno do drugog mesta a tamo bi se onda eventualno borili sa Hrvatima za polufinale...bili.bi favoriti ali opet zbog balkanske mentalitete jos najvise sansi imamo protiv njih u odnosu na Dansku, Francusku i ostale. Iako se ne dodje medju top 4 mozemo recimo do petog mesta, sto je vise nego lep uspeh ako se mene pita.

Doktor86

pre 10 godina

Poljsku i Rusiju gazimo lagano. Francuzi su jaki, ali su vec matori, oseca se odredjeno zasicenje u njihovoj igri. Ali ima nesto sto je mnogo vaznije od toga ko su nam protivnici. Nas novi selektor je bas onakva figura kakva nam treba. Odrastao na Zapadu, razume moderan rukomet, ali shvata nas mentalitet. Vec u prve dve utakmice se video napredak. Forsiraju se krila, brze kontre, odbrana je harmonizovanija...Samo igrace psihicki pripremiti, da konacno postanu svesni svog potencijala, i nema zime. Drugi vise veruju u nase mogucnosti, slusao sam Metlicica pre neki dan sa koliko respekta govori o nasem timu. Prognoziram da cemo biti medju prvih 5 reprezentacija.

istok puc

pre 10 godina

Danski rukometni savez je ogorcen jer nema Svaba na EP. S pravom se boje da ce im tribine biti poluprazne. Svabe su poznati po tome sto u velikom broju prate svoje rukometase, a Danska im je blizu.
Nadam se da ce Srbija biti ta koja ce okoncati danski put ka medalji. :)
Uzdam se takodjer u Hrvatsku.

Samo SRBIJA

pre 10 godina

Sasvim pristojna grupa, i nikog se ne treba plasiti, naprotiv... Kod nase repke je veliki problem sto igraci olako shvataju obaveze igranja u repki, nemaju kontinuitet igara i pobeda, dobiju neku jaku selekciju i odmah se opuste pa im sleduje bolno prizemljenje. Ajmo momci da prekinemo tu losu tradiciju, da ginete za repku kao na EP u Beogradu, da shvatite da morate izgarati na terenu svih 60 minuta, videcete da mozete puno...
Los primer gore navedenog su porazi od Poljske i Slovenije, kada je Srbija protiv istih imala potpuno dobijene meceve a izgubila ih je. Dakle, izvucite pouke iz sopstvenih gresaka, nemojte da padate na isto pitanje vise puta... SRECNO!

SRB

pre 10 godina

Mislim da sa selektorom Vranjesom,i vise provedenog vremena sa njim,nasi rukometasi imaju sanse.Samo da im usadi taj pobednicki mentalitet.Jer po imenima mi nismo losi.Poljake mozemo da dobijemo,i Ruse kao sto smo videli.A Francuzi,mislim da nisu vise jaki kao pre.

Andra

pre 10 godina

Jel moglo crnje? Nije...ali nema veze ne treba sad to shvatati tragicno, sta je tu je idemo dalje...Ako zelis medalju moras sve pobediti, u neku ruku jos bolje sto smo u ovakvoj grupi.
Znamo da Francuzi sporije malo ulaze u takmicenje (a i ranjivi su, nisu to oni Francuzi, ali u svakom slucaju su favoriti), Poljaci uvek nezgodni (nama ne leze, nisu otisli na OI zbog nas, medjutim vratili nam na SP istom merom...utakmica na jednu loptu kao i svaka sa njima), a sad Rusi (najmanje zeljeni rival iz cetvrtog sesira, ali Boze moj, zeljni osvete za 2 pretrpljena poraza...ali moj utisak je da smo mi bolji od njih, da im ne lezimo i da cemo ih dobiti)
Naravno dosta toga zavisi i u kom cemo sastavu otici na EP, voleo bih da jos na ovom takmicenju budemo u punom, sa pravim selektorom, pa da vidimo dokle mozemo. Sve u svemu moj utisak je da ce Danci osvojiti EP (em se igra kod njih, em ce biti zasticeni ko beli medvedi u svakom pogledu), ali to je samo moje misljenje...

ja

pre 10 godina

Nama su ovi Poljaci sudjeni, na svakom takmicenju smo s njima u grupi. Realno moze da se dodje do drugog mesta, verujem u Vranjesa, da ce lepo pripremiti ekipu i da konacno zaigramo moderan rukomet, igrace za tako nesto imamo ali nikad nismo imali selektora.

Silver

pre 10 godina

Kao sto sam juce pisao, nije bitno ko je protivnik. Ako vam je zelja da osvojite medalju, onda morate da izginete na terenu, kao sto to veliki irgaci/timovi rade.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Ako želimo nešto onda nema jakih i slabih! Jednostavno moramo sve da dobijamo, a Vranješ je super trener. Izvući će on iz njih maksimum. Malo trebamo da promenimo naš mentalitet ukoliko je to moguće tj. igrati bez kompleksa protiv svakog! Napred Srbija