Košarka 39

Petak, 21.06.2013.

10:56

Dankan: Ovaj meč će me proganjati

Krilni centar San Antonio Sparsa Tim Dankan rekao je da će ga zauvek proganjati poraz od Majamija u sedmoj utakmici ovogodišnjeg NBA finala.

Dankan: Ovaj meè æe me proganjati IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

THE DREAM

pre 10 godina

Kako te nije sramota. Samo to treba reci. Kako te nije sramota??? Ako nista, pogledaj ponasanje Jamesa kada je zavrsena utakmica i kome je prisao i cestitao prvom. A onda poslusaj sta o Jamesu misle Greg Popovic i Tim Dankan. Ako si bas dokon imas na yt sta je James radio posle poraza od Dalasa celo leto.
(novosadjanin, 21. jun 2013 13:12) Sramota me što moram da se raspravljam sa tobom i tebi sličnim idolpoklonicima đejmsa,verovatno si još jedan u plejadi nabrijanih klinaca,seti se samo tvog Lebrona i Vejda i pokazivnja srednjeg prsta nakon što je Novicki slomio isti,ali na koji bahat i posprdan način,a lako je nakon pobede da ti bomboni iz usta ispadajau,nakon poraza sa klivlendom i kontra dalasa nije se ponašao kao gospodin,jel znaš šta je Dankan za njega,neznaš,nikada nećeš ni shvatiti.

NikNik

pre 10 godina

Ogroman sam navijac Cikaga tako da ne mogu nikad navijati za Majami ili biti ravnodusan kad osvoje prsten.... zbog mnogo razloga. Medjutim svaka im cast... ne na ovoj pobedi u 7. utakmici. Svaka im cast na onoj prethodnoj pobedi. Samo veliki mogu onako da se vrate. Mnogo mi je zao San Antonija. Tesko da ce u skorije vreme biti u boljoj poziciji da urade ovako nesto. Tuga.

prolaznik.

pre 10 godina

TIM DUNCAN ! Kakav majstor igre pod obrucem ! U celoj seriji konstantan, sa vise volje i borbenosti od bilo kod drugog igraca. Obeca u psolednje dve utakmice borbu do kraja i na najbolji nacin to ispuni. Titula je izgubljena u prosloj utakmici. Iako mnogo volim Allen-a kao igraca, nije smeo ono da pogodi. Tuga. Kakav je to bio sut, mislim da je samo on i mogao da ubaci to i direktno donese titulu Miami-ju. Spurs-i su igrali sjajnu seriju, uvek je neko drugi iskocio, ali falio je Manu, definitivno, a i Parker u nekim trenucima. Manu nikada nije toliko gresio kao ove godine u play-off-u, evidentno je da je istrosen i da njegova magija ne moze da traje konstantno 7 utakmica na nivou ovakvog finala. Sto ne umanjuje njegovu magiju i velicinu koju je stekao godinama. Retki su takvi igraci.Parker u nekim utakmicama nije bio Parker, verovatno zbog te povrede. Sut sa poludistance iz bloka, koi je uz setnju kroz reket njegov zastitni znak nije bio na nivou koji je drzao cele sezone , cime je terorisao sve ekipe i odbrane. Leonard sjajan. Odbrana briljantna, napad odlican. Nije superstar i ne verujem da ce biti, jednostavno nije takav tip, ali ako imate u ekipu takvog igraca, to je pravo blago. On je igrac, borac radi sve na terenu i licno najvise cenim takav tip igraca. Dany Green, rekorder, tek ga ceka ono najbolje u karijeri. Kakvih par utakmica, nestvarno! Zao mi T-mac-a sto nije dobijao vise sanse. Uglavnom, nije smeo da izmakne prsten ovakvoj ekipi. Oni su sinonim za kosarku.poz

iii

pre 10 godina

sto se tice suteva bilo je nevjerovatno puno promasaja sa obje strane.otvorenih suteva sa 5 metara ,treba ih izbrojati samo.mislim da bi drazen drzao rekord lige i bio velika legenda da je ostao ziv.tacno da je finalna serija i brz tempo igre ali, da se ginobili onako zabija u centre majamija 5 puta ,to ne kontam.suterski obje ekipe su se ispucavale ,mislim da je procenat suta bio ispod 50 posto, i onda pobijedi majami ,sve zbog greske popovica iz 6 utakmice da ne pravi faul za 2 poena iakoima 3 poena prednosti.taktixcki nezrelo.............

Uros

pre 10 godina

@neznalica
Sve si pogresno skapirao. LeBron je super mega zvezda i od para koje on donosi NBA-u svi lepo zive. Zato niko nema preteranu zelju da ga cuva, drugim recima, pustaju ga kako bi svima bilo bolje.

Wade

pre 10 godina

Duncan bi bez premca bio najveci PF ikada da ne postoje igraci poput Skole,nekog Orteza,Stanka Baraca i famoznog takmicenja Olimpijskih igara.Da kojim slucajem se nije sreo sa ovim superstarovima,i da nije igrao na ovakvom jednom kvalitetnom,prestiznom takmicenju poput svetskog prvenstva u Atini(jednom od najlosijih i slabijih u istoriji)Duncan bi prevari sve i bio najveci.Ovako moze najbolji da bude samo u Americi i njihovoj ligi gde je zasticen kao beli medved.Po meni dobar kosarkas a za ovoliku slavu,popularnost traba da zahvali Gregu Popovicu i doticnoj farmaceutskoj,hemijskoj industiji.

Zoki

pre 10 godina

@!!!
Djinobili? U 6toj? Briljantno?
Sa 7 poena i 8 izgubljenih lopti!?
Sta si ti gledao majke ti?
(!!!, 21. jun 2013 13:40)

Pardon, u 5-oj, ne smaraj.

kerber

pre 10 godina

Ma Dankan je legenda. Ne samo kao sportista, vec i kao covek. Skroman, tih, fer plej igrac. Nece te ga videti nikad da postavlja lakat ili da gura prljavo protivnicke igrace, vec ce im uvek pruziti ruku na kada su na zemlji, sto kao da ne sme da se radi u NBA ligi. Zbog toga mi je uvek bio omiljeni igrac. On je poslednj covek, kome je ono trebalo da se desi. Matori, izdrzi. Ako pozelis da se povuces, nema veze mnogo toga si dao kosarci...

Ser Alex

pre 10 godina

Navijao sam za SAS iz sve snage, na kraju krajeva cekao ih za isplatu, ali svaka cast Majamiju. Namerno kazem citavom timu. Lebron i Vejd za cistu desetku (pardon Dzejms za 11), vrhunska rola Batijea i Andersena, ostali (izuzev Bosa koji je jedini bio katastrofa) solidne role. Sa druge strane nisam video losije Sparse. Bili su u rezultatskom egalu, ali samo zahvaljujuci nevidjenom entuzijazmu, medjutim samo su Dankan i donekle Leonard vadili stvar, ostali ispod standardnog nivoa. Na kraju koja o Kralju. Voleo sam vise i Dzordana i Medzika i mnoge druge, covek mi se generalno ne svidja, ali igra vrhunski. Pokazao je da je nezaustavljiv i mislim da Leonard nije mogao da igra bolju odbranu. Moram priznati da nisam video dominantnijeg sportistu, iako smatram da je MJ bio graciozniji i vise oslikavao kosarku koju volim, ali ovo je ipak neko drugo vreme - Lebronovo vreme.

Waldorf

pre 10 godina

Korektna izjava Šejna Batijea (možda malo i preskromna).
Iako sam navijao za Majami zbog Dankana mi je žao što je San Antonio izgubio.
Kako lepo reče komentator u ovom klipu - najbolji krilni centar svih vremena.

novosadjanin

pre 10 godina

(THE DREAM, 21. jun 2013 11:34)

Kako te nije sramota. Samo to treba reci. Kako te nije sramota??? Ako nista, pogledaj ponasanje Jamesa kada je zavrsena utakmica i kome je prisao i cestitao prvom. A onda poslusaj sta o Jamesu misle Greg Popovic i Tim Dankan. Ako si bas dokon imas na yt sta je James radio posle poraza od Dalasa celo leto.

player

pre 10 godina

Najveći krivac za poraz u sedmoj utakmici je G.Popovic,a onda petorka koja je bila na terenu zadnjih 15 sekundi regularnog dela utakmice. Kada vodiš sa 3 koša na 10 sekundi do kraja, MORAŠ da napraviš faul i pošalješ ga na liniju za sl.bacanja. I ako pogodi obadva, imaš loptu i poen prednosti na 10 sekundi do kraja. Nikako nisu smeli da ih puste da u poslednjem napadu dva puta šutnu za 3. Drugi šut je ušao na 5 sekundi do kraja i to je dovelo do poraza u produžetku. Malo je evropskih klubova koji bi dozvolili sebi ovakav poraz.

Jeff

pre 10 godina

svaka cast Vejdu, porastao je u mojim ocima zbog prilazenja Dankanu. Dankan je mnogo cesce pobedjivao/osvajao nego sto je gubio i trebao bi da bude svestan toga i ponosan na to...

chubby checker

pre 10 godina

ovaj vrhunski igrač je odigrao seriju kao da ima 27 godina a ne 37! šteta što nisu sve završili u šestoj utakmici kada su realno bili mnogo bliže pobedi, vodili 40 minuta.. objektivno danas je Miami bio bolji, i zasluženo slavio. ja mislim da pre neću moći da zaboravim promašeni penal Leonarda (mada ni njemu nema šta da se zameri, dečko je odigrao fenomenalno celu seriju)! žao mi je jer sam navijao za San Antonio ali treba čestitati Heat-u, Lebron je definitivno pokazao da je trenutno najbolji u ligi

neznalica

pre 10 godina

Vidim da ovde postoje komentari da je SAS puštao Lebronu otvorene šuteve spolja. Pitam samo ko igrača takvih fizičkih karakteristika može da spreči da šutne spolja? Ako ga čuva neka trojka svako izlaženje znači da će da prodre i ili sam reši ili asistira za lake poene. Ako ga pak čuva niži igrač spustiće se dole i bez problema rešiti leđima takvu situaciju. Dakle da bi ga sprečio moraš da preuzimaš što je vrlo teško sa pravilima NBA gde klasična zona nije dozvoljena. Da zaključim, Lebrona je praktično nemoguće čuvati spolja i sve bukvalno zavisi od toga da li ga šut služi ili ne. To je odlika najvećih igrača. Jedini limit koji imaju su oni sami. Dakle, Popović nije ništa drugačije učinio u odnosu na 2007-mu godinu ali je ovog puta imao jednog mnogo boljeg Lebrona koji je za tih šest godina neverovatno popravio svoj procenat šuta. Dankan, sa druge strane, upravo i žali zbog svog promašaja, a ja bih rekao i da je morao da ima još jedan poen kada je pri kraju propustio da da zicer i ima dodatno slobodno bacanje, zato što i on spada u igrače kao što je Lebron. Naime i on ima tu mogućnost da niko ne može da ga spreči kada leđima ide na svoj čuveni poluhorok. To pogađa verovatno sa 80% preciznosti i baš ga je taj šut izdao u ovako važnom trenutku. Nikada ga nisam video na terenu da se toliko ljuti na sebe samog. Uz sve Đinobilijeve brljotine da je to ušlo pitanje je kako bi se meč završio.

SA

pre 10 godina

U ovoj seriji učinak nije imao Splitter.
Grin poslednje 2 utakmice totalno zakazao.
Djinobili gubio lopte kao pionir.
Šut za 3 SA loš.
Parker u drugom poluvremenu ništa nije uradio.
LeBron odigrao savršeno.
Vejd sa lakoćom završavao poene.
Shane Battier odigrao utakmicu karijere sa onim trojkama.

U ovakvim utkamica inspiracija pojedinca rešava...

niki

pre 10 godina

Ja sam navijao za San Antonio i ne bih da umanjim pobedu Majamija koja je zasluzena,ali SAS su sami krivi za poraz i bukvalno su je poklonili (brojni pusteni sutevi LeBrona i Vejda i gomila ofanzivnih skokova i koseva Andersena u odsustvu Dankana je cist poklon po meni za igrace takvog kalibra),pa je na kraju odlican rezultat u odnosu na prikazanu igru. (Manu i Parker 0,Geri Nil I Grin dupla0). Pohvalio bih igru Kavaja i Tima i realno,desava se i najboljima,ja mu iskreno ne zameram na promasaju za egal. I mislim da smo sinoc gledali poslednji mec Manua i T-Meka u kosarkaskom dresu.

Mirko

pre 10 godina

Svi veliki igrači su imali ovakve greške, osim možda MJ-a. Ali ipak on ima 4 prstena i ne treba preterivati - ima itekako čime da se pohvali kad završi sa karijerom, a to neće biti skoro, s obzirom kako igra i bez obzira što tako vrhunski igra već deset godina.

Dakle legendo, opusti se, biće dana za megdana! Želim ti svu sreću! Veliki si!

šteta ):

pre 10 godina

Taktika Grega Popoviča u ovoj seriji je bila da uvek pušta LeBronu otvorene šuteve. Išao je logikom da se on ispucava a da se ni pod razno ne spušta dole u reket i da ugurava na snagu. To mu se u odlučujućoj utakmici odbilu o glavu. Ne možeš ti dati toliko slobode najboljem igraču na svetu. Sinoć je LeBron imao sve otvorene šuteve,čini mi se da bi mu bolje bilo da je igrao jaku odbranu na LeBronu na ivici faula.

Zoki

pre 10 godina

Nema sta da te proganja, igrao si u finalu kao tata i objasnio Boshu neke stvari. Promasaj je posledica umora, igrao si u ovom finalu mnogo vise minuta nego sto obicno igras. Fenomenalno finale inace ja sam navijao za Hit da Dzejms zapusi usta hejterima (a nisam klinac, pamtim dobro i Dzordana i pre njega), ali SA se muski borio. I taj Manu koji je izgubio dve lopte je prethodno igrao, probijao, u sestoj odigrao kao superstar. I Grin, sta hocete od coveka, dao je 30 trojki, posle je ako nista drugo vezivao cuvare i ostavljao prostor Dankanu i Parkeru. Cestitke i jednima i drugima.

Mljih

pre 10 godina

Skoro identičan promašaj kao Juing protiv Indijane u sedmoj utakmici koji svi pamte, plašim se da će i Dankana doveka prozivati za ovaj promašaj
(goga, 21. jun 2013 11:43)

Naravno da neće, čovek je doneo 4 titule Sparsima, po meni jedan od najboljih igrača ikad... Nije mi jasno da neko misli da je taj promašaj ključan, razumem Dankana koji je veliki čovek pa prebacuje krivicu na sebe da ne bi ostali bili na tapetu... Kakav je čovek videlo se na kraju utakmice, koliko poštovanje ima od zvezdi Majamija, a i od svih ljubitelja košarke. Nadam se da ćemo ga gledati i sledeće sezone u ovoj formi.

bogi

pre 10 godina

Jeste da je Leonard dobro odigrao ovu utakmicu ali ovu seriju je po mom mišljenju odlučilo njegovo promaseno slobodno i Alenova trojka... Duncana niko ne sme da proziva jer je bio nabolji pojedinac i odigrao svaku utakmicu za respekt!

THE DREAM

pre 10 godina

Tridesetsedmogodišnji vlasnik 4 prstena izjavljuje da će ga to što nisu osvojili titulu progoniti ceo život! I ja mu verujem,zato i jeste jedan od najvećih u istoriji ove igre,ne zanima me što drugi govore o meni ne zanima me nitko i ništa,kaže naduvenko Đejms,prvo poljubi Alena znaš već gde potom odaj poštovanje ljudima zbog kojih si najbogatiji sportaš sveta i pogledaj za kraj izjavu od Velikog Tima,ti si se utešio kupovinom nove kuće nakon poraza od Dalasa i verujem poraz zaboravio drugi dan kao što bi i ovaj,RESPECT do neba za ljude i sportiste kao što je Tim Dankan !

Mljih

pre 10 godina

Dankane, ništa ti nisi kriv, učinak Grina, izgubljene Đinobilija su mnogo veće, a i Lebron je igrač koji kad krene, niko ga ne može zaustaviti... Čini mi se da u narednih par godina niko neće biti toliko blizu da uzme Majamiju titulu...

goga

pre 10 godina

Skoro identičan promašaj kao Juing protiv Indijane u sedmoj utakmici koji svi pamte, plašim se da će i Dankana doveka prozivati za ovaj promašaj

brus bowen

pre 10 godina

tesko mi je bilo kad si promasio to polaganje, i ne samo to, nego kad je Ginobili bacio onu u bunar iza ledja, joj bre, zao mi je sto je Miami pobedio, i shvatio da to nije ekipa nego da su to Wade, Bosh i James, koji igraju fantasticno, ovo ostalo, je stvarno stvarno lose...

Bane

pre 10 godina

Uh, koliko mi je tesko pao ovaj poraz, ne naravno zbog pobede Majamija nego poraza San Antonija, i to na ovakav nacin. To je moram da kazem mozda i jedini tim u ligi koji igra kosarku kakvu ja volim, timsku, nesebicnu, gde ni jedan pojedinac nije iznad kolektiva. Najzalije mi je bas zbog Tima. Sve je govorilo da ce izgubiti ovu utakmicu ali eto, opet sam ustao da odgledam, ponadao se, ali nije vredelo. Neverovatne greske i moram da priznam zasluzena pobeda Majamija. Drago mi je samo da u narednom periodu nema kosarke, zaista tezak poraz...

Fedor

pre 10 godina

Ne znam da li sam ikad video Dankana onako iznerviranog posle tog promasaja . Bio je u agoniji . nije mogao da veruje da je on to promasio.
Bas mi ga bilo zao nekako .

Reservoir dog

pre 10 godina

Onakvi promašaji se jednostavno ponekad dogode i najboljima, a Tim je nebrojeno puta dokazao da je najbolji u Sparsima...Objektivno, prsten su prokockali u prethodnoj utakmici u kojoj je Dankan bio ubedljivo najbolji pojedinac, i svakako nije on krivac za neosvajanje titule.

Reservoir dog

pre 10 godina

Onakvi promašaji se jednostavno ponekad dogode i najboljima, a Tim je nebrojeno puta dokazao da je najbolji u Sparsima...Objektivno, prsten su prokockali u prethodnoj utakmici u kojoj je Dankan bio ubedljivo najbolji pojedinac, i svakako nije on krivac za neosvajanje titule.

Fedor

pre 10 godina

Ne znam da li sam ikad video Dankana onako iznerviranog posle tog promasaja . Bio je u agoniji . nije mogao da veruje da je on to promasio.
Bas mi ga bilo zao nekako .

THE DREAM

pre 10 godina

Tridesetsedmogodišnji vlasnik 4 prstena izjavljuje da će ga to što nisu osvojili titulu progoniti ceo život! I ja mu verujem,zato i jeste jedan od najvećih u istoriji ove igre,ne zanima me što drugi govore o meni ne zanima me nitko i ništa,kaže naduvenko Đejms,prvo poljubi Alena znaš već gde potom odaj poštovanje ljudima zbog kojih si najbogatiji sportaš sveta i pogledaj za kraj izjavu od Velikog Tima,ti si se utešio kupovinom nove kuće nakon poraza od Dalasa i verujem poraz zaboravio drugi dan kao što bi i ovaj,RESPECT do neba za ljude i sportiste kao što je Tim Dankan !

Mljih

pre 10 godina

Dankane, ništa ti nisi kriv, učinak Grina, izgubljene Đinobilija su mnogo veće, a i Lebron je igrač koji kad krene, niko ga ne može zaustaviti... Čini mi se da u narednih par godina niko neće biti toliko blizu da uzme Majamiju titulu...

Zoki

pre 10 godina

Nema sta da te proganja, igrao si u finalu kao tata i objasnio Boshu neke stvari. Promasaj je posledica umora, igrao si u ovom finalu mnogo vise minuta nego sto obicno igras. Fenomenalno finale inace ja sam navijao za Hit da Dzejms zapusi usta hejterima (a nisam klinac, pamtim dobro i Dzordana i pre njega), ali SA se muski borio. I taj Manu koji je izgubio dve lopte je prethodno igrao, probijao, u sestoj odigrao kao superstar. I Grin, sta hocete od coveka, dao je 30 trojki, posle je ako nista drugo vezivao cuvare i ostavljao prostor Dankanu i Parkeru. Cestitke i jednima i drugima.

Mljih

pre 10 godina

Skoro identičan promašaj kao Juing protiv Indijane u sedmoj utakmici koji svi pamte, plašim se da će i Dankana doveka prozivati za ovaj promašaj
(goga, 21. jun 2013 11:43)

Naravno da neće, čovek je doneo 4 titule Sparsima, po meni jedan od najboljih igrača ikad... Nije mi jasno da neko misli da je taj promašaj ključan, razumem Dankana koji je veliki čovek pa prebacuje krivicu na sebe da ne bi ostali bili na tapetu... Kakav je čovek videlo se na kraju utakmice, koliko poštovanje ima od zvezdi Majamija, a i od svih ljubitelja košarke. Nadam se da ćemo ga gledati i sledeće sezone u ovoj formi.

bogi

pre 10 godina

Jeste da je Leonard dobro odigrao ovu utakmicu ali ovu seriju je po mom mišljenju odlučilo njegovo promaseno slobodno i Alenova trojka... Duncana niko ne sme da proziva jer je bio nabolji pojedinac i odigrao svaku utakmicu za respekt!

SA

pre 10 godina

U ovoj seriji učinak nije imao Splitter.
Grin poslednje 2 utakmice totalno zakazao.
Djinobili gubio lopte kao pionir.
Šut za 3 SA loš.
Parker u drugom poluvremenu ništa nije uradio.
LeBron odigrao savršeno.
Vejd sa lakoćom završavao poene.
Shane Battier odigrao utakmicu karijere sa onim trojkama.

U ovakvim utkamica inspiracija pojedinca rešava...

Bane

pre 10 godina

Uh, koliko mi je tesko pao ovaj poraz, ne naravno zbog pobede Majamija nego poraza San Antonija, i to na ovakav nacin. To je moram da kazem mozda i jedini tim u ligi koji igra kosarku kakvu ja volim, timsku, nesebicnu, gde ni jedan pojedinac nije iznad kolektiva. Najzalije mi je bas zbog Tima. Sve je govorilo da ce izgubiti ovu utakmicu ali eto, opet sam ustao da odgledam, ponadao se, ali nije vredelo. Neverovatne greske i moram da priznam zasluzena pobeda Majamija. Drago mi je samo da u narednom periodu nema kosarke, zaista tezak poraz...

Mirko

pre 10 godina

Svi veliki igrači su imali ovakve greške, osim možda MJ-a. Ali ipak on ima 4 prstena i ne treba preterivati - ima itekako čime da se pohvali kad završi sa karijerom, a to neće biti skoro, s obzirom kako igra i bez obzira što tako vrhunski igra već deset godina.

Dakle legendo, opusti se, biće dana za megdana! Želim ti svu sreću! Veliki si!

niki

pre 10 godina

Ja sam navijao za San Antonio i ne bih da umanjim pobedu Majamija koja je zasluzena,ali SAS su sami krivi za poraz i bukvalno su je poklonili (brojni pusteni sutevi LeBrona i Vejda i gomila ofanzivnih skokova i koseva Andersena u odsustvu Dankana je cist poklon po meni za igrace takvog kalibra),pa je na kraju odlican rezultat u odnosu na prikazanu igru. (Manu i Parker 0,Geri Nil I Grin dupla0). Pohvalio bih igru Kavaja i Tima i realno,desava se i najboljima,ja mu iskreno ne zameram na promasaju za egal. I mislim da smo sinoc gledali poslednji mec Manua i T-Meka u kosarkaskom dresu.

šteta ):

pre 10 godina

Taktika Grega Popoviča u ovoj seriji je bila da uvek pušta LeBronu otvorene šuteve. Išao je logikom da se on ispucava a da se ni pod razno ne spušta dole u reket i da ugurava na snagu. To mu se u odlučujućoj utakmici odbilu o glavu. Ne možeš ti dati toliko slobode najboljem igraču na svetu. Sinoć je LeBron imao sve otvorene šuteve,čini mi se da bi mu bolje bilo da je igrao jaku odbranu na LeBronu na ivici faula.

goga

pre 10 godina

Skoro identičan promašaj kao Juing protiv Indijane u sedmoj utakmici koji svi pamte, plašim se da će i Dankana doveka prozivati za ovaj promašaj

Zoki

pre 10 godina

@!!!
Djinobili? U 6toj? Briljantno?
Sa 7 poena i 8 izgubljenih lopti!?
Sta si ti gledao majke ti?
(!!!, 21. jun 2013 13:40)

Pardon, u 5-oj, ne smaraj.

kerber

pre 10 godina

Ma Dankan je legenda. Ne samo kao sportista, vec i kao covek. Skroman, tih, fer plej igrac. Nece te ga videti nikad da postavlja lakat ili da gura prljavo protivnicke igrace, vec ce im uvek pruziti ruku na kada su na zemlji, sto kao da ne sme da se radi u NBA ligi. Zbog toga mi je uvek bio omiljeni igrac. On je poslednj covek, kome je ono trebalo da se desi. Matori, izdrzi. Ako pozelis da se povuces, nema veze mnogo toga si dao kosarci...

chubby checker

pre 10 godina

ovaj vrhunski igrač je odigrao seriju kao da ima 27 godina a ne 37! šteta što nisu sve završili u šestoj utakmici kada su realno bili mnogo bliže pobedi, vodili 40 minuta.. objektivno danas je Miami bio bolji, i zasluženo slavio. ja mislim da pre neću moći da zaboravim promašeni penal Leonarda (mada ni njemu nema šta da se zameri, dečko je odigrao fenomenalno celu seriju)! žao mi je jer sam navijao za San Antonio ali treba čestitati Heat-u, Lebron je definitivno pokazao da je trenutno najbolji u ligi

Jeff

pre 10 godina

svaka cast Vejdu, porastao je u mojim ocima zbog prilazenja Dankanu. Dankan je mnogo cesce pobedjivao/osvajao nego sto je gubio i trebao bi da bude svestan toga i ponosan na to...

prolaznik.

pre 10 godina

TIM DUNCAN ! Kakav majstor igre pod obrucem ! U celoj seriji konstantan, sa vise volje i borbenosti od bilo kod drugog igraca. Obeca u psolednje dve utakmice borbu do kraja i na najbolji nacin to ispuni. Titula je izgubljena u prosloj utakmici. Iako mnogo volim Allen-a kao igraca, nije smeo ono da pogodi. Tuga. Kakav je to bio sut, mislim da je samo on i mogao da ubaci to i direktno donese titulu Miami-ju. Spurs-i su igrali sjajnu seriju, uvek je neko drugi iskocio, ali falio je Manu, definitivno, a i Parker u nekim trenucima. Manu nikada nije toliko gresio kao ove godine u play-off-u, evidentno je da je istrosen i da njegova magija ne moze da traje konstantno 7 utakmica na nivou ovakvog finala. Sto ne umanjuje njegovu magiju i velicinu koju je stekao godinama. Retki su takvi igraci.Parker u nekim utakmicama nije bio Parker, verovatno zbog te povrede. Sut sa poludistance iz bloka, koi je uz setnju kroz reket njegov zastitni znak nije bio na nivou koji je drzao cele sezone , cime je terorisao sve ekipe i odbrane. Leonard sjajan. Odbrana briljantna, napad odlican. Nije superstar i ne verujem da ce biti, jednostavno nije takav tip, ali ako imate u ekipu takvog igraca, to je pravo blago. On je igrac, borac radi sve na terenu i licno najvise cenim takav tip igraca. Dany Green, rekorder, tek ga ceka ono najbolje u karijeri. Kakvih par utakmica, nestvarno! Zao mi T-mac-a sto nije dobijao vise sanse. Uglavnom, nije smeo da izmakne prsten ovakvoj ekipi. Oni su sinonim za kosarku.poz

novosadjanin

pre 10 godina

(THE DREAM, 21. jun 2013 11:34)

Kako te nije sramota. Samo to treba reci. Kako te nije sramota??? Ako nista, pogledaj ponasanje Jamesa kada je zavrsena utakmica i kome je prisao i cestitao prvom. A onda poslusaj sta o Jamesu misle Greg Popovic i Tim Dankan. Ako si bas dokon imas na yt sta je James radio posle poraza od Dalasa celo leto.

brus bowen

pre 10 godina

tesko mi je bilo kad si promasio to polaganje, i ne samo to, nego kad je Ginobili bacio onu u bunar iza ledja, joj bre, zao mi je sto je Miami pobedio, i shvatio da to nije ekipa nego da su to Wade, Bosh i James, koji igraju fantasticno, ovo ostalo, je stvarno stvarno lose...

player

pre 10 godina

Najveći krivac za poraz u sedmoj utakmici je G.Popovic,a onda petorka koja je bila na terenu zadnjih 15 sekundi regularnog dela utakmice. Kada vodiš sa 3 koša na 10 sekundi do kraja, MORAŠ da napraviš faul i pošalješ ga na liniju za sl.bacanja. I ako pogodi obadva, imaš loptu i poen prednosti na 10 sekundi do kraja. Nikako nisu smeli da ih puste da u poslednjem napadu dva puta šutnu za 3. Drugi šut je ušao na 5 sekundi do kraja i to je dovelo do poraza u produžetku. Malo je evropskih klubova koji bi dozvolili sebi ovakav poraz.

neznalica

pre 10 godina

Vidim da ovde postoje komentari da je SAS puštao Lebronu otvorene šuteve spolja. Pitam samo ko igrača takvih fizičkih karakteristika može da spreči da šutne spolja? Ako ga čuva neka trojka svako izlaženje znači da će da prodre i ili sam reši ili asistira za lake poene. Ako ga pak čuva niži igrač spustiće se dole i bez problema rešiti leđima takvu situaciju. Dakle da bi ga sprečio moraš da preuzimaš što je vrlo teško sa pravilima NBA gde klasična zona nije dozvoljena. Da zaključim, Lebrona je praktično nemoguće čuvati spolja i sve bukvalno zavisi od toga da li ga šut služi ili ne. To je odlika najvećih igrača. Jedini limit koji imaju su oni sami. Dakle, Popović nije ništa drugačije učinio u odnosu na 2007-mu godinu ali je ovog puta imao jednog mnogo boljeg Lebrona koji je za tih šest godina neverovatno popravio svoj procenat šuta. Dankan, sa druge strane, upravo i žali zbog svog promašaja, a ja bih rekao i da je morao da ima još jedan poen kada je pri kraju propustio da da zicer i ima dodatno slobodno bacanje, zato što i on spada u igrače kao što je Lebron. Naime i on ima tu mogućnost da niko ne može da ga spreči kada leđima ide na svoj čuveni poluhorok. To pogađa verovatno sa 80% preciznosti i baš ga je taj šut izdao u ovako važnom trenutku. Nikada ga nisam video na terenu da se toliko ljuti na sebe samog. Uz sve Đinobilijeve brljotine da je to ušlo pitanje je kako bi se meč završio.

Waldorf

pre 10 godina

Korektna izjava Šejna Batijea (možda malo i preskromna).
Iako sam navijao za Majami zbog Dankana mi je žao što je San Antonio izgubio.
Kako lepo reče komentator u ovom klipu - najbolji krilni centar svih vremena.

Ser Alex

pre 10 godina

Navijao sam za SAS iz sve snage, na kraju krajeva cekao ih za isplatu, ali svaka cast Majamiju. Namerno kazem citavom timu. Lebron i Vejd za cistu desetku (pardon Dzejms za 11), vrhunska rola Batijea i Andersena, ostali (izuzev Bosa koji je jedini bio katastrofa) solidne role. Sa druge strane nisam video losije Sparse. Bili su u rezultatskom egalu, ali samo zahvaljujuci nevidjenom entuzijazmu, medjutim samo su Dankan i donekle Leonard vadili stvar, ostali ispod standardnog nivoa. Na kraju koja o Kralju. Voleo sam vise i Dzordana i Medzika i mnoge druge, covek mi se generalno ne svidja, ali igra vrhunski. Pokazao je da je nezaustavljiv i mislim da Leonard nije mogao da igra bolju odbranu. Moram priznati da nisam video dominantnijeg sportistu, iako smatram da je MJ bio graciozniji i vise oslikavao kosarku koju volim, ali ovo je ipak neko drugo vreme - Lebronovo vreme.

NikNik

pre 10 godina

Ogroman sam navijac Cikaga tako da ne mogu nikad navijati za Majami ili biti ravnodusan kad osvoje prsten.... zbog mnogo razloga. Medjutim svaka im cast... ne na ovoj pobedi u 7. utakmici. Svaka im cast na onoj prethodnoj pobedi. Samo veliki mogu onako da se vrate. Mnogo mi je zao San Antonija. Tesko da ce u skorije vreme biti u boljoj poziciji da urade ovako nesto. Tuga.

THE DREAM

pre 10 godina

Kako te nije sramota. Samo to treba reci. Kako te nije sramota??? Ako nista, pogledaj ponasanje Jamesa kada je zavrsena utakmica i kome je prisao i cestitao prvom. A onda poslusaj sta o Jamesu misle Greg Popovic i Tim Dankan. Ako si bas dokon imas na yt sta je James radio posle poraza od Dalasa celo leto.
(novosadjanin, 21. jun 2013 13:12) Sramota me što moram da se raspravljam sa tobom i tebi sličnim idolpoklonicima đejmsa,verovatno si još jedan u plejadi nabrijanih klinaca,seti se samo tvog Lebrona i Vejda i pokazivnja srednjeg prsta nakon što je Novicki slomio isti,ali na koji bahat i posprdan način,a lako je nakon pobede da ti bomboni iz usta ispadajau,nakon poraza sa klivlendom i kontra dalasa nije se ponašao kao gospodin,jel znaš šta je Dankan za njega,neznaš,nikada nećeš ni shvatiti.

Uros

pre 10 godina

@neznalica
Sve si pogresno skapirao. LeBron je super mega zvezda i od para koje on donosi NBA-u svi lepo zive. Zato niko nema preteranu zelju da ga cuva, drugim recima, pustaju ga kako bi svima bilo bolje.

Wade

pre 10 godina

Duncan bi bez premca bio najveci PF ikada da ne postoje igraci poput Skole,nekog Orteza,Stanka Baraca i famoznog takmicenja Olimpijskih igara.Da kojim slucajem se nije sreo sa ovim superstarovima,i da nije igrao na ovakvom jednom kvalitetnom,prestiznom takmicenju poput svetskog prvenstva u Atini(jednom od najlosijih i slabijih u istoriji)Duncan bi prevari sve i bio najveci.Ovako moze najbolji da bude samo u Americi i njihovoj ligi gde je zasticen kao beli medved.Po meni dobar kosarkas a za ovoliku slavu,popularnost traba da zahvali Gregu Popovicu i doticnoj farmaceutskoj,hemijskoj industiji.

iii

pre 10 godina

sto se tice suteva bilo je nevjerovatno puno promasaja sa obje strane.otvorenih suteva sa 5 metara ,treba ih izbrojati samo.mislim da bi drazen drzao rekord lige i bio velika legenda da je ostao ziv.tacno da je finalna serija i brz tempo igre ali, da se ginobili onako zabija u centre majamija 5 puta ,to ne kontam.suterski obje ekipe su se ispucavale ,mislim da je procenat suta bio ispod 50 posto, i onda pobijedi majami ,sve zbog greske popovica iz 6 utakmice da ne pravi faul za 2 poena iakoima 3 poena prednosti.taktixcki nezrelo.............

Wade

pre 10 godina

Duncan bi bez premca bio najveci PF ikada da ne postoje igraci poput Skole,nekog Orteza,Stanka Baraca i famoznog takmicenja Olimpijskih igara.Da kojim slucajem se nije sreo sa ovim superstarovima,i da nije igrao na ovakvom jednom kvalitetnom,prestiznom takmicenju poput svetskog prvenstva u Atini(jednom od najlosijih i slabijih u istoriji)Duncan bi prevari sve i bio najveci.Ovako moze najbolji da bude samo u Americi i njihovoj ligi gde je zasticen kao beli medved.Po meni dobar kosarkas a za ovoliku slavu,popularnost traba da zahvali Gregu Popovicu i doticnoj farmaceutskoj,hemijskoj industiji.

THE DREAM

pre 10 godina

Tridesetsedmogodišnji vlasnik 4 prstena izjavljuje da će ga to što nisu osvojili titulu progoniti ceo život! I ja mu verujem,zato i jeste jedan od najvećih u istoriji ove igre,ne zanima me što drugi govore o meni ne zanima me nitko i ništa,kaže naduvenko Đejms,prvo poljubi Alena znaš već gde potom odaj poštovanje ljudima zbog kojih si najbogatiji sportaš sveta i pogledaj za kraj izjavu od Velikog Tima,ti si se utešio kupovinom nove kuće nakon poraza od Dalasa i verujem poraz zaboravio drugi dan kao što bi i ovaj,RESPECT do neba za ljude i sportiste kao što je Tim Dankan !

brus bowen

pre 10 godina

tesko mi je bilo kad si promasio to polaganje, i ne samo to, nego kad je Ginobili bacio onu u bunar iza ledja, joj bre, zao mi je sto je Miami pobedio, i shvatio da to nije ekipa nego da su to Wade, Bosh i James, koji igraju fantasticno, ovo ostalo, je stvarno stvarno lose...

Uros

pre 10 godina

@neznalica
Sve si pogresno skapirao. LeBron je super mega zvezda i od para koje on donosi NBA-u svi lepo zive. Zato niko nema preteranu zelju da ga cuva, drugim recima, pustaju ga kako bi svima bilo bolje.

THE DREAM

pre 10 godina

Kako te nije sramota. Samo to treba reci. Kako te nije sramota??? Ako nista, pogledaj ponasanje Jamesa kada je zavrsena utakmica i kome je prisao i cestitao prvom. A onda poslusaj sta o Jamesu misle Greg Popovic i Tim Dankan. Ako si bas dokon imas na yt sta je James radio posle poraza od Dalasa celo leto.
(novosadjanin, 21. jun 2013 13:12) Sramota me što moram da se raspravljam sa tobom i tebi sličnim idolpoklonicima đejmsa,verovatno si još jedan u plejadi nabrijanih klinaca,seti se samo tvog Lebrona i Vejda i pokazivnja srednjeg prsta nakon što je Novicki slomio isti,ali na koji bahat i posprdan način,a lako je nakon pobede da ti bomboni iz usta ispadajau,nakon poraza sa klivlendom i kontra dalasa nije se ponašao kao gospodin,jel znaš šta je Dankan za njega,neznaš,nikada nećeš ni shvatiti.

goga

pre 10 godina

Skoro identičan promašaj kao Juing protiv Indijane u sedmoj utakmici koji svi pamte, plašim se da će i Dankana doveka prozivati za ovaj promašaj

Mljih

pre 10 godina

Dankane, ništa ti nisi kriv, učinak Grina, izgubljene Đinobilija su mnogo veće, a i Lebron je igrač koji kad krene, niko ga ne može zaustaviti... Čini mi se da u narednih par godina niko neće biti toliko blizu da uzme Majamiju titulu...

iii

pre 10 godina

sto se tice suteva bilo je nevjerovatno puno promasaja sa obje strane.otvorenih suteva sa 5 metara ,treba ih izbrojati samo.mislim da bi drazen drzao rekord lige i bio velika legenda da je ostao ziv.tacno da je finalna serija i brz tempo igre ali, da se ginobili onako zabija u centre majamija 5 puta ,to ne kontam.suterski obje ekipe su se ispucavale ,mislim da je procenat suta bio ispod 50 posto, i onda pobijedi majami ,sve zbog greske popovica iz 6 utakmice da ne pravi faul za 2 poena iakoima 3 poena prednosti.taktixcki nezrelo.............

player

pre 10 godina

Najveći krivac za poraz u sedmoj utakmici je G.Popovic,a onda petorka koja je bila na terenu zadnjih 15 sekundi regularnog dela utakmice. Kada vodiš sa 3 koša na 10 sekundi do kraja, MORAŠ da napraviš faul i pošalješ ga na liniju za sl.bacanja. I ako pogodi obadva, imaš loptu i poen prednosti na 10 sekundi do kraja. Nikako nisu smeli da ih puste da u poslednjem napadu dva puta šutnu za 3. Drugi šut je ušao na 5 sekundi do kraja i to je dovelo do poraza u produžetku. Malo je evropskih klubova koji bi dozvolili sebi ovakav poraz.

bogi

pre 10 godina

Jeste da je Leonard dobro odigrao ovu utakmicu ali ovu seriju je po mom mišljenju odlučilo njegovo promaseno slobodno i Alenova trojka... Duncana niko ne sme da proziva jer je bio nabolji pojedinac i odigrao svaku utakmicu za respekt!

niki

pre 10 godina

Ja sam navijao za San Antonio i ne bih da umanjim pobedu Majamija koja je zasluzena,ali SAS su sami krivi za poraz i bukvalno su je poklonili (brojni pusteni sutevi LeBrona i Vejda i gomila ofanzivnih skokova i koseva Andersena u odsustvu Dankana je cist poklon po meni za igrace takvog kalibra),pa je na kraju odlican rezultat u odnosu na prikazanu igru. (Manu i Parker 0,Geri Nil I Grin dupla0). Pohvalio bih igru Kavaja i Tima i realno,desava se i najboljima,ja mu iskreno ne zameram na promasaju za egal. I mislim da smo sinoc gledali poslednji mec Manua i T-Meka u kosarkaskom dresu.

novosadjanin

pre 10 godina

(THE DREAM, 21. jun 2013 11:34)

Kako te nije sramota. Samo to treba reci. Kako te nije sramota??? Ako nista, pogledaj ponasanje Jamesa kada je zavrsena utakmica i kome je prisao i cestitao prvom. A onda poslusaj sta o Jamesu misle Greg Popovic i Tim Dankan. Ako si bas dokon imas na yt sta je James radio posle poraza od Dalasa celo leto.

šteta ):

pre 10 godina

Taktika Grega Popoviča u ovoj seriji je bila da uvek pušta LeBronu otvorene šuteve. Išao je logikom da se on ispucava a da se ni pod razno ne spušta dole u reket i da ugurava na snagu. To mu se u odlučujućoj utakmici odbilu o glavu. Ne možeš ti dati toliko slobode najboljem igraču na svetu. Sinoć je LeBron imao sve otvorene šuteve,čini mi se da bi mu bolje bilo da je igrao jaku odbranu na LeBronu na ivici faula.

Zoki

pre 10 godina

@!!!
Djinobili? U 6toj? Briljantno?
Sa 7 poena i 8 izgubljenih lopti!?
Sta si ti gledao majke ti?
(!!!, 21. jun 2013 13:40)

Pardon, u 5-oj, ne smaraj.

Zoki

pre 10 godina

Nema sta da te proganja, igrao si u finalu kao tata i objasnio Boshu neke stvari. Promasaj je posledica umora, igrao si u ovom finalu mnogo vise minuta nego sto obicno igras. Fenomenalno finale inace ja sam navijao za Hit da Dzejms zapusi usta hejterima (a nisam klinac, pamtim dobro i Dzordana i pre njega), ali SA se muski borio. I taj Manu koji je izgubio dve lopte je prethodno igrao, probijao, u sestoj odigrao kao superstar. I Grin, sta hocete od coveka, dao je 30 trojki, posle je ako nista drugo vezivao cuvare i ostavljao prostor Dankanu i Parkeru. Cestitke i jednima i drugima.

prolaznik.

pre 10 godina

TIM DUNCAN ! Kakav majstor igre pod obrucem ! U celoj seriji konstantan, sa vise volje i borbenosti od bilo kod drugog igraca. Obeca u psolednje dve utakmice borbu do kraja i na najbolji nacin to ispuni. Titula je izgubljena u prosloj utakmici. Iako mnogo volim Allen-a kao igraca, nije smeo ono da pogodi. Tuga. Kakav je to bio sut, mislim da je samo on i mogao da ubaci to i direktno donese titulu Miami-ju. Spurs-i su igrali sjajnu seriju, uvek je neko drugi iskocio, ali falio je Manu, definitivno, a i Parker u nekim trenucima. Manu nikada nije toliko gresio kao ove godine u play-off-u, evidentno je da je istrosen i da njegova magija ne moze da traje konstantno 7 utakmica na nivou ovakvog finala. Sto ne umanjuje njegovu magiju i velicinu koju je stekao godinama. Retki su takvi igraci.Parker u nekim utakmicama nije bio Parker, verovatno zbog te povrede. Sut sa poludistance iz bloka, koi je uz setnju kroz reket njegov zastitni znak nije bio na nivou koji je drzao cele sezone , cime je terorisao sve ekipe i odbrane. Leonard sjajan. Odbrana briljantna, napad odlican. Nije superstar i ne verujem da ce biti, jednostavno nije takav tip, ali ako imate u ekipu takvog igraca, to je pravo blago. On je igrac, borac radi sve na terenu i licno najvise cenim takav tip igraca. Dany Green, rekorder, tek ga ceka ono najbolje u karijeri. Kakvih par utakmica, nestvarno! Zao mi T-mac-a sto nije dobijao vise sanse. Uglavnom, nije smeo da izmakne prsten ovakvoj ekipi. Oni su sinonim za kosarku.poz

Bane

pre 10 godina

Uh, koliko mi je tesko pao ovaj poraz, ne naravno zbog pobede Majamija nego poraza San Antonija, i to na ovakav nacin. To je moram da kazem mozda i jedini tim u ligi koji igra kosarku kakvu ja volim, timsku, nesebicnu, gde ni jedan pojedinac nije iznad kolektiva. Najzalije mi je bas zbog Tima. Sve je govorilo da ce izgubiti ovu utakmicu ali eto, opet sam ustao da odgledam, ponadao se, ali nije vredelo. Neverovatne greske i moram da priznam zasluzena pobeda Majamija. Drago mi je samo da u narednom periodu nema kosarke, zaista tezak poraz...

neznalica

pre 10 godina

Vidim da ovde postoje komentari da je SAS puštao Lebronu otvorene šuteve spolja. Pitam samo ko igrača takvih fizičkih karakteristika može da spreči da šutne spolja? Ako ga čuva neka trojka svako izlaženje znači da će da prodre i ili sam reši ili asistira za lake poene. Ako ga pak čuva niži igrač spustiće se dole i bez problema rešiti leđima takvu situaciju. Dakle da bi ga sprečio moraš da preuzimaš što je vrlo teško sa pravilima NBA gde klasična zona nije dozvoljena. Da zaključim, Lebrona je praktično nemoguće čuvati spolja i sve bukvalno zavisi od toga da li ga šut služi ili ne. To je odlika najvećih igrača. Jedini limit koji imaju su oni sami. Dakle, Popović nije ništa drugačije učinio u odnosu na 2007-mu godinu ali je ovog puta imao jednog mnogo boljeg Lebrona koji je za tih šest godina neverovatno popravio svoj procenat šuta. Dankan, sa druge strane, upravo i žali zbog svog promašaja, a ja bih rekao i da je morao da ima još jedan poen kada je pri kraju propustio da da zicer i ima dodatno slobodno bacanje, zato što i on spada u igrače kao što je Lebron. Naime i on ima tu mogućnost da niko ne može da ga spreči kada leđima ide na svoj čuveni poluhorok. To pogađa verovatno sa 80% preciznosti i baš ga je taj šut izdao u ovako važnom trenutku. Nikada ga nisam video na terenu da se toliko ljuti na sebe samog. Uz sve Đinobilijeve brljotine da je to ušlo pitanje je kako bi se meč završio.

kerber

pre 10 godina

Ma Dankan je legenda. Ne samo kao sportista, vec i kao covek. Skroman, tih, fer plej igrac. Nece te ga videti nikad da postavlja lakat ili da gura prljavo protivnicke igrace, vec ce im uvek pruziti ruku na kada su na zemlji, sto kao da ne sme da se radi u NBA ligi. Zbog toga mi je uvek bio omiljeni igrac. On je poslednj covek, kome je ono trebalo da se desi. Matori, izdrzi. Ako pozelis da se povuces, nema veze mnogo toga si dao kosarci...

Ser Alex

pre 10 godina

Navijao sam za SAS iz sve snage, na kraju krajeva cekao ih za isplatu, ali svaka cast Majamiju. Namerno kazem citavom timu. Lebron i Vejd za cistu desetku (pardon Dzejms za 11), vrhunska rola Batijea i Andersena, ostali (izuzev Bosa koji je jedini bio katastrofa) solidne role. Sa druge strane nisam video losije Sparse. Bili su u rezultatskom egalu, ali samo zahvaljujuci nevidjenom entuzijazmu, medjutim samo su Dankan i donekle Leonard vadili stvar, ostali ispod standardnog nivoa. Na kraju koja o Kralju. Voleo sam vise i Dzordana i Medzika i mnoge druge, covek mi se generalno ne svidja, ali igra vrhunski. Pokazao je da je nezaustavljiv i mislim da Leonard nije mogao da igra bolju odbranu. Moram priznati da nisam video dominantnijeg sportistu, iako smatram da je MJ bio graciozniji i vise oslikavao kosarku koju volim, ali ovo je ipak neko drugo vreme - Lebronovo vreme.

Reservoir dog

pre 10 godina

Onakvi promašaji se jednostavno ponekad dogode i najboljima, a Tim je nebrojeno puta dokazao da je najbolji u Sparsima...Objektivno, prsten su prokockali u prethodnoj utakmici u kojoj je Dankan bio ubedljivo najbolji pojedinac, i svakako nije on krivac za neosvajanje titule.

Fedor

pre 10 godina

Ne znam da li sam ikad video Dankana onako iznerviranog posle tog promasaja . Bio je u agoniji . nije mogao da veruje da je on to promasio.
Bas mi ga bilo zao nekako .

Mirko

pre 10 godina

Svi veliki igrači su imali ovakve greške, osim možda MJ-a. Ali ipak on ima 4 prstena i ne treba preterivati - ima itekako čime da se pohvali kad završi sa karijerom, a to neće biti skoro, s obzirom kako igra i bez obzira što tako vrhunski igra već deset godina.

Dakle legendo, opusti se, biće dana za megdana! Želim ti svu sreću! Veliki si!

SA

pre 10 godina

U ovoj seriji učinak nije imao Splitter.
Grin poslednje 2 utakmice totalno zakazao.
Djinobili gubio lopte kao pionir.
Šut za 3 SA loš.
Parker u drugom poluvremenu ništa nije uradio.
LeBron odigrao savršeno.
Vejd sa lakoćom završavao poene.
Shane Battier odigrao utakmicu karijere sa onim trojkama.

U ovakvim utkamica inspiracija pojedinca rešava...

Jeff

pre 10 godina

svaka cast Vejdu, porastao je u mojim ocima zbog prilazenja Dankanu. Dankan je mnogo cesce pobedjivao/osvajao nego sto je gubio i trebao bi da bude svestan toga i ponosan na to...

NikNik

pre 10 godina

Ogroman sam navijac Cikaga tako da ne mogu nikad navijati za Majami ili biti ravnodusan kad osvoje prsten.... zbog mnogo razloga. Medjutim svaka im cast... ne na ovoj pobedi u 7. utakmici. Svaka im cast na onoj prethodnoj pobedi. Samo veliki mogu onako da se vrate. Mnogo mi je zao San Antonija. Tesko da ce u skorije vreme biti u boljoj poziciji da urade ovako nesto. Tuga.

Mljih

pre 10 godina

Skoro identičan promašaj kao Juing protiv Indijane u sedmoj utakmici koji svi pamte, plašim se da će i Dankana doveka prozivati za ovaj promašaj
(goga, 21. jun 2013 11:43)

Naravno da neće, čovek je doneo 4 titule Sparsima, po meni jedan od najboljih igrača ikad... Nije mi jasno da neko misli da je taj promašaj ključan, razumem Dankana koji je veliki čovek pa prebacuje krivicu na sebe da ne bi ostali bili na tapetu... Kakav je čovek videlo se na kraju utakmice, koliko poštovanje ima od zvezdi Majamija, a i od svih ljubitelja košarke. Nadam se da ćemo ga gledati i sledeće sezone u ovoj formi.

chubby checker

pre 10 godina

ovaj vrhunski igrač je odigrao seriju kao da ima 27 godina a ne 37! šteta što nisu sve završili u šestoj utakmici kada su realno bili mnogo bliže pobedi, vodili 40 minuta.. objektivno danas je Miami bio bolji, i zasluženo slavio. ja mislim da pre neću moći da zaboravim promašeni penal Leonarda (mada ni njemu nema šta da se zameri, dečko je odigrao fenomenalno celu seriju)! žao mi je jer sam navijao za San Antonio ali treba čestitati Heat-u, Lebron je definitivno pokazao da je trenutno najbolji u ligi

Waldorf

pre 10 godina

Korektna izjava Šejna Batijea (možda malo i preskromna).
Iako sam navijao za Majami zbog Dankana mi je žao što je San Antonio izgubio.
Kako lepo reče komentator u ovom klipu - najbolji krilni centar svih vremena.