Košarka 48

Utorak, 11.06.2013.

11:46

Direktor: O kaznama nakon finala

Direktor takmičenja košarkaške Superlige Darko Jovičić rekao je da će kazne za sve nepravilnosti u finalnoj seriji plej-ofa izreći kada se ona okonča.

Direktor: O kaznama nakon finala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

muamia

pre 10 godina

hm svako ko psuje itd kazna blah blah...podsetnik subotic pravi korake u 4/4 radonjic mu psuje sve zivo i mrtvo ....toliko od mene

Zemunac

pre 10 godina

Ljudi, ono sinoc nije imalo veze sa kosarkom, jedan sudija navlaci za Zvezdu a drugi za Partizan a u svemu tome ispasta kosarka I istinski ljubitelji kosarke!

homosapiens

pre 10 godina

Ko je dočekao Jovicu i Frenkija ?!?!?? Kome su oni naredjivali ?? A ti njihovi podredjeni su ubili koga ?? Našeg premijera. I zato se šalje vladin avion u Hag. Pametnom dosta

Real Deal

pre 10 godina

A kazna će biti suspenzija na 3 meseca maksimalno. Taman da se odmori preko leta i u septembru nastavi po starom. Već viđeno pre desetak godina, ali leka nema.

drobnjak iz auta ... gepekovanje

pre 10 godina

Za svakog iole realnog i moralnog coveka, bez obzira za koga navija, onakvo sudjenje i ponasanje treba da je za svaku osudu ... ako je za utehu retki su i partizanovi navijaci koji se nisu slozili da ono nije bila nevidjena kradja ... ne znam samo kako sudije koje su sinoc sudile mogu opet da se bave svojim poslom ... sramota, dokle vise, doticni gospodin jos sebe predstavlja kao borca za pravdu ... strasno

deporatcija

pre 10 godina

Molba za reditelja prenosa da vise ne zumira gospodina ulicara vec da prenosi iskljucivo desavanja na terenu.Njegova sramota neka bude samo njegova i neka se zapita kako bi reagovao da neko njegovo dete tako psuje i pominje mrtvu majku. Kucno vaspitanje je obraz svakog coveka.
(dragan, 11. jun 2013 12:25)

Nemoj ti da vredjas velikog maga, doktora, citaoca knjiga. To je uzoran gradjanin pardon stranac u tudjoj zemlji, koji moze da radi sta hoce. Pitam se da li Srbi smeju u nekoj tudjoj zemlji ovako da se ponasaju?

ssergioack

pre 10 godina

Trenutno ponasanje ljudi u vreme odigravanja utakmica direktno utice na ishod finala, tako da kazne nakon zavrsetka nece imati ni svrhu ni efekat.

seljak.

pre 10 godina

Svima je ocigledno da kazna mora biti velika i da mora biti odredjena i izvrsena odmah. U suprotnom je potpuno bezvredna. Pa da vas vidimo onda politikanti u savezu. Da li cete postupiti casno i odgovorno, ili cete opet podviti rep i dozvoliti ovom sljamu da radi sta hoce. (Vuk Samotnjak, 11. jun 2013 12:15)....potpuno si u pravu...ali to bi tek onda bilo proizaslo u skandal od doticnog...ne treba nikom unapred davati alibije u slucaju da zvezda dobije naredne dve utakmice...navikli smo mi na ovakva sudjenja..a oni nisu navikli na fer sudjenja..pa nek je to i jedan sudija..izaci i boriti se kao sinoc,onda im ni sudije ni savez nemoze pomoci.....a moje licno misljenje je da ovog coveka treba trajno ukloniti iz srpske kosarke..ali ni jednog trenutka ne sporim njegovu strucnost u radu sa mladim igracima...tu je bez premca..

Jasno i vulgarno

pre 10 godina

Srbi se ovde prikazaše kao strašno kulturan narod kome smetaju psovke. A da im daš književni srpski - NEMAJU POJMA. Neznaju šta je čovek hteo da kaže. OVO SVI RAZUMU!

NBA

pre 10 godina

ja ne znam sta nije jasno. svako, ali SVAKO, ko psuje svoje igrace/saigrace, protivnika ili sudiju, odma mora biti poslat u svlacionicu, a tek posle toga moze da se prica o nekim dugorocnim kaznama, koje naravno moraju da uslede. svi znaju kakav je vujosevic i svima je muka, pa i najzadrtijim grobarima (onima sto vise mrze zvezdu nego sto vole partizan), ali nije on jedini kojem se to dopusta. npr. lazic iz zvezde je protiv mege psovao sudiju i nista. dejan musli iz partizana na svakoj utakmici psuje protivnike i nista... jednostavno je vredjanje i psovanje na terenu nesto sto se kod nas tolerise, a ja ne razumem zasto...

Sunce Slobode

pre 10 godina

"Ako se na osnovu izveštaja službenih lica utvrdi da je bilo kršenja pravilnika, izreći ćemo odgovarajuće kazne. . . "
Jel' ovaj slusao prenos na radiju?

cartmanx

pre 10 godina

Jel to onaj sto glasao za sebe u cudnom izboru kada je i u ime jednog zamrznutog kluba(koji se ne takmici) i jednog mutanta,dobio dva glasa!?Treba kazniti Vujosevica, a Covica..!?

stanx

pre 10 godina

Zasto da se ceka zavrsetak serije??? Da gledamo primitivizam, prostakluk mentalno i moralno izivljavanje nad nama poklonicima sporta. Sramota za sve trenere, predsendike klubova kao i na deo navijaca za toliku kolicnu primitivzma kojima smo izlozeni gledajuci SPORT koji se zove KOSARKA.

Parni valjak

pre 10 godina

Opasniji su oni što prete i završavaju poslove iza očiju javnosti, nego oni koji psuju pred celim svetom. Njih treba kazniti i skloniti. A što se tiče ovog Jovičića, on se pokazao ko je i šta je prilikom glasanja.

$$$

pre 10 godina

"Ako se na osnovu izveštaja službenih lica utvrdi da je bilo kršenja pravilnika"

Posle svake odluke u korist Zvezde on se hvata za glavu,psuje, juri sudije po terenu,preti prstom, ponekad stipa, preti ubistvom.Sta jos hocete?

Burno leto

pre 10 godina

Ovaj lik je skroz smesan, nema nikakav autoritet, niti ce ga ikad imati. Bojic je bio sjajan, pre svega sto je sve istupe pravilno kaznjavao...

DJ Ape

pre 10 godina

Hahahahaha... Koja komedija... Zamislite šta bi se desilo u nekoj normalnoj zemlji/ligi, ne daj Bože u NBA, kada bi trener pretio sudiji da neće živ izaći iz hale! Bez preterivanja, mislim da bi bio suspendovan na nekoliko godina, ako ne i doživotno... Jedino je u ovoj kvazi-državi moguće raditi ovakve stvari bez problema... Ej, pa on i Danilović su SNIMLJENI kako ulaze da biju sudije i ništa... I onda mi pričaju o dominacijama i sl. Smeh... A zanimljivo je kako ih u SFRJ nije bilo ni u jednom sportu osim vaterpola, a sad kao vladaju... Ma 'ajde, priče za malu decu. Gomila lopova i secikesa.

ja

pre 10 godina

Kaznite Covica I Vujosevica I opet ce Partizan biti prvak jer ima bolje igrace.Moj predlog da za trenera Partizana dodje Pera Bozic.Ako cemo iskreno nije samo Vujosevic za kaznjavanje vec manipulator Covic

Floro Flores

pre 10 godina

Kazne nakon finala? Ovo je toliko glupo da nemam inspiracije ni za metafore.Ako Partizan pobedi u sledecoj,a ti ga kazni da ne vodi 5.,koje nece ni biti

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

Opasniji su oni što prete i završavaju poslove iza očiju javnosti, nego oni koji psuju pred celim svetom. Njih treba kazniti i skloniti. A što se tiče ovog Jovičića, on se pokazao ko je i šta je prilikom glasanja.
(Parni valjak, 11. jun 2013 12:13)
mislis ovako iza ociju javnosti: http://www.youtube.com/watch?v=1il1b52cSPw#

kari-cvetkoviic

pre 10 godina

nije ovo slucaj za kosarskaske institucije.ovde se radi o ozbiljnim pretnjama smrcu i izazivanju opste opasnosti na sportskim priredbama pa prema tome republicki javni tuzilac bi morao najhitnije da reaguje.naravno,to se nece desiti iz razloga koji su dobro poznati svima u ovoj zemlji a to su kumovse,rodjacke,klubske i sve ostale veze.znaci ako si komsija premijera ti slobodnmo mozes da radis sta ti je volja niko ti nece nista reci,ako si obican gradjanin onda te iz kukuruza napada policija ne bi li ti otela neki dinar da bi napunila dzepove ovih koji su u sistemu bogacenje.

David BL

pre 10 godina

[link] i sta je cudno ponasanje Vujosevica, evo sta radi najbolji NBA trener, sve je to deo igre, temperamenta
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos.k, 11. jun 2013 10:44)

Decko jesi li pogledao klip do kraja? Greg kao veliki gosp je shvatio sta je uradio i samo nastavio do svlacionice i mislim da mu nije palo na pamet da to ponovi a ti probaj da zamislis da je voljeni Dule poslije svog nekog izleta mislio da napusti teren ili cak ko moze i smije njega da smakne, hej Srbijo kako si nisko pala!

dragan

pre 10 godina

Molba za reditelja prenosa da vise ne zumira gospodina ulicara vec da prenosi iskljucivo desavanja na terenu.Njegova sramota neka bude samo njegova i neka se zapita kako bi reagovao da neko njegovo dete tako psuje i pominje mrtvu majku. Kucno vaspitanje je obraz svakog coveka.

zu

pre 10 godina

kazna bi trebala momentalno ALI..ALI onda stupi na scenu neki kao Branko Ruzic ili slican funkcioner sa slicnim manirima kao i vujesevic,i politika odradi svoje

Aca

pre 10 godina

(Floro Flores, 11. jun 2013 12:12)Po tebi bi bilo najpravednije da se istera Vujosevic i svi igraci Partizana pa onda da igrate sami finale.Niko od Zvezdasa ne komentarise napad i psovke Savovica i Lazica na sudiju,samo vidite Vijosevica,Ne branim ga.njegovo ponasanje nije u redu ali treba sve sankcionisati a ne samo njega.

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Svima je ocigledno da kazna mora biti velika i da mora biti odredjena i izvrsena odmah. U suprotnom je potpuno bezvredna. Pa da vas vidimo onda politikanti u savezu. Da li cete postupiti casno i odgovorno, ili cete opet podviti rep i dozvoliti ovom sljamu da radi sta hoce.

Zvezdas

pre 10 godina

Ljudi,pa kazite jel' nije sramota. Pa mene je kao Zvezdasa sramota od Duletovih psovki. A sramota me i Covicevih 'kontri' i svega sta se desava u nasoj kosarci. Navijaci se jos dobro i drze pored ovakvih trenera i funkcionera.Pa da li je ovo sve potrebno nasoj kosarci?
A najgore je sto to gledaju i deca.
Ajd' kazite posteno...

Delija Kl

pre 10 godina

Nadam se da ce i tebe neko da kazni i razresi duznosti..jel treba neko da nastrada pa da onda reagujete??Covek preti sudiji da nece ziv izaci,spominje majku i svasta nesto...!!!!

kru

pre 10 godina

ccc...sta covek naprica...ovaj Jovicic je bruka i sramota za kosarku. Ej, posle finala...i jesmo banana drzava, svi nam se smeju, bre...ccc

Cedo

pre 10 godina

Ma sta vredi kazniti Vujosevica posle finala??? Da odradi kaznu protiv Mege ili Slobode?!! Otvoreno pretiti smrcu i jos da te kamera snimi, MOLIM??? Sramotno je ovo sto se desava, i sta taj covek vise radi. Jedino jos mrtvi nedostaju, ali polako ima jos utakmica da se igra..Samo polako direktore, analizirajte temeljno sve, imam utisak da najgore tek predstvoji.

MM

pre 10 godina

Naravno da je cilj ovakve odluke da se dozvoli da Carobnjak preti sudijama i vrsi pritisak na njih. Nadam se da ce igraci Zvezde izdrzati sve ovo i dobrim sutem sa svih pozicija doci do zasluzene titule, uprkos svim pritiscima i pristrasnosti ljudi iz saveza koji su godinama upropastavali nasu kosarku navlaceci za jedan klub...

MM

pre 10 godina

Naravno da je cilj ovakve odluke da se dozvoli da Carobnjak preti sudijama i vrsi pritisak na njih. Nadam se da ce igraci Zvezde izdrzati sve ovo i dobrim sutem sa svih pozicija doci do zasluzene titule, uprkos svim pritiscima i pristrasnosti ljudi iz saveza koji su godinama upropastavali nasu kosarku navlaceci za jedan klub...

$$$

pre 10 godina

"Ako se na osnovu izveštaja službenih lica utvrdi da je bilo kršenja pravilnika"

Posle svake odluke u korist Zvezde on se hvata za glavu,psuje, juri sudije po terenu,preti prstom, ponekad stipa, preti ubistvom.Sta jos hocete?

dragan

pre 10 godina

Molba za reditelja prenosa da vise ne zumira gospodina ulicara vec da prenosi iskljucivo desavanja na terenu.Njegova sramota neka bude samo njegova i neka se zapita kako bi reagovao da neko njegovo dete tako psuje i pominje mrtvu majku. Kucno vaspitanje je obraz svakog coveka.

deporatcija

pre 10 godina

Molba za reditelja prenosa da vise ne zumira gospodina ulicara vec da prenosi iskljucivo desavanja na terenu.Njegova sramota neka bude samo njegova i neka se zapita kako bi reagovao da neko njegovo dete tako psuje i pominje mrtvu majku. Kucno vaspitanje je obraz svakog coveka.
(dragan, 11. jun 2013 12:25)

Nemoj ti da vredjas velikog maga, doktora, citaoca knjiga. To je uzoran gradjanin pardon stranac u tudjoj zemlji, koji moze da radi sta hoce. Pitam se da li Srbi smeju u nekoj tudjoj zemlji ovako da se ponasaju?

Delija Kl

pre 10 godina

Nadam se da ce i tebe neko da kazni i razresi duznosti..jel treba neko da nastrada pa da onda reagujete??Covek preti sudiji da nece ziv izaci,spominje majku i svasta nesto...!!!!

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Svima je ocigledno da kazna mora biti velika i da mora biti odredjena i izvrsena odmah. U suprotnom je potpuno bezvredna. Pa da vas vidimo onda politikanti u savezu. Da li cete postupiti casno i odgovorno, ili cete opet podviti rep i dozvoliti ovom sljamu da radi sta hoce.

Floro Flores

pre 10 godina

Kazne nakon finala? Ovo je toliko glupo da nemam inspiracije ni za metafore.Ako Partizan pobedi u sledecoj,a ti ga kazni da ne vodi 5.,koje nece ni biti

kari-cvetkoviic

pre 10 godina

nije ovo slucaj za kosarskaske institucije.ovde se radi o ozbiljnim pretnjama smrcu i izazivanju opste opasnosti na sportskim priredbama pa prema tome republicki javni tuzilac bi morao najhitnije da reaguje.naravno,to se nece desiti iz razloga koji su dobro poznati svima u ovoj zemlji a to su kumovse,rodjacke,klubske i sve ostale veze.znaci ako si komsija premijera ti slobodnmo mozes da radis sta ti je volja niko ti nece nista reci,ako si obican gradjanin onda te iz kukuruza napada policija ne bi li ti otela neki dinar da bi napunila dzepove ovih koji su u sistemu bogacenje.

David BL

pre 10 godina

[link] i sta je cudno ponasanje Vujosevica, evo sta radi najbolji NBA trener, sve je to deo igre, temperamenta
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos.k, 11. jun 2013 10:44)

Decko jesi li pogledao klip do kraja? Greg kao veliki gosp je shvatio sta je uradio i samo nastavio do svlacionice i mislim da mu nije palo na pamet da to ponovi a ti probaj da zamislis da je voljeni Dule poslije svog nekog izleta mislio da napusti teren ili cak ko moze i smije njega da smakne, hej Srbijo kako si nisko pala!

stanx

pre 10 godina

Zasto da se ceka zavrsetak serije??? Da gledamo primitivizam, prostakluk mentalno i moralno izivljavanje nad nama poklonicima sporta. Sramota za sve trenere, predsendike klubova kao i na deo navijaca za toliku kolicnu primitivzma kojima smo izlozeni gledajuci SPORT koji se zove KOSARKA.

Parni valjak

pre 10 godina

Opasniji su oni što prete i završavaju poslove iza očiju javnosti, nego oni koji psuju pred celim svetom. Njih treba kazniti i skloniti. A što se tiče ovog Jovičića, on se pokazao ko je i šta je prilikom glasanja.

Aca

pre 10 godina

(Floro Flores, 11. jun 2013 12:12)Po tebi bi bilo najpravednije da se istera Vujosevic i svi igraci Partizana pa onda da igrate sami finale.Niko od Zvezdasa ne komentarise napad i psovke Savovica i Lazica na sudiju,samo vidite Vijosevica,Ne branim ga.njegovo ponasanje nije u redu ali treba sve sankcionisati a ne samo njega.

Burno leto

pre 10 godina

Ovaj lik je skroz smesan, nema nikakav autoritet, niti ce ga ikad imati. Bojic je bio sjajan, pre svega sto je sve istupe pravilno kaznjavao...

kru

pre 10 godina

ccc...sta covek naprica...ovaj Jovicic je bruka i sramota za kosarku. Ej, posle finala...i jesmo banana drzava, svi nam se smeju, bre...ccc

NBA

pre 10 godina

ja ne znam sta nije jasno. svako, ali SVAKO, ko psuje svoje igrace/saigrace, protivnika ili sudiju, odma mora biti poslat u svlacionicu, a tek posle toga moze da se prica o nekim dugorocnim kaznama, koje naravno moraju da uslede. svi znaju kakav je vujosevic i svima je muka, pa i najzadrtijim grobarima (onima sto vise mrze zvezdu nego sto vole partizan), ali nije on jedini kojem se to dopusta. npr. lazic iz zvezde je protiv mege psovao sudiju i nista. dejan musli iz partizana na svakoj utakmici psuje protivnike i nista... jednostavno je vredjanje i psovanje na terenu nesto sto se kod nas tolerise, a ja ne razumem zasto...

drobnjak iz auta ... gepekovanje

pre 10 godina

Za svakog iole realnog i moralnog coveka, bez obzira za koga navija, onakvo sudjenje i ponasanje treba da je za svaku osudu ... ako je za utehu retki su i partizanovi navijaci koji se nisu slozili da ono nije bila nevidjena kradja ... ne znam samo kako sudije koje su sinoc sudile mogu opet da se bave svojim poslom ... sramota, dokle vise, doticni gospodin jos sebe predstavlja kao borca za pravdu ... strasno

seljak.

pre 10 godina

Svima je ocigledno da kazna mora biti velika i da mora biti odredjena i izvrsena odmah. U suprotnom je potpuno bezvredna. Pa da vas vidimo onda politikanti u savezu. Da li cete postupiti casno i odgovorno, ili cete opet podviti rep i dozvoliti ovom sljamu da radi sta hoce. (Vuk Samotnjak, 11. jun 2013 12:15)....potpuno si u pravu...ali to bi tek onda bilo proizaslo u skandal od doticnog...ne treba nikom unapred davati alibije u slucaju da zvezda dobije naredne dve utakmice...navikli smo mi na ovakva sudjenja..a oni nisu navikli na fer sudjenja..pa nek je to i jedan sudija..izaci i boriti se kao sinoc,onda im ni sudije ni savez nemoze pomoci.....a moje licno misljenje je da ovog coveka treba trajno ukloniti iz srpske kosarke..ali ni jednog trenutka ne sporim njegovu strucnost u radu sa mladim igracima...tu je bez premca..

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

Opasniji su oni što prete i završavaju poslove iza očiju javnosti, nego oni koji psuju pred celim svetom. Njih treba kazniti i skloniti. A što se tiče ovog Jovičića, on se pokazao ko je i šta je prilikom glasanja.
(Parni valjak, 11. jun 2013 12:13)
mislis ovako iza ociju javnosti: http://www.youtube.com/watch?v=1il1b52cSPw#

DJ Ape

pre 10 godina

Hahahahaha... Koja komedija... Zamislite šta bi se desilo u nekoj normalnoj zemlji/ligi, ne daj Bože u NBA, kada bi trener pretio sudiji da neće živ izaći iz hale! Bez preterivanja, mislim da bi bio suspendovan na nekoliko godina, ako ne i doživotno... Jedino je u ovoj kvazi-državi moguće raditi ovakve stvari bez problema... Ej, pa on i Danilović su SNIMLJENI kako ulaze da biju sudije i ništa... I onda mi pričaju o dominacijama i sl. Smeh... A zanimljivo je kako ih u SFRJ nije bilo ni u jednom sportu osim vaterpola, a sad kao vladaju... Ma 'ajde, priče za malu decu. Gomila lopova i secikesa.

Real Deal

pre 10 godina

A kazna će biti suspenzija na 3 meseca maksimalno. Taman da se odmori preko leta i u septembru nastavi po starom. Već viđeno pre desetak godina, ali leka nema.

Sunce Slobode

pre 10 godina

"Ako se na osnovu izveštaja službenih lica utvrdi da je bilo kršenja pravilnika, izreći ćemo odgovarajuće kazne. . . "
Jel' ovaj slusao prenos na radiju?

ssergioack

pre 10 godina

Trenutno ponasanje ljudi u vreme odigravanja utakmica direktno utice na ishod finala, tako da kazne nakon zavrsetka nece imati ni svrhu ni efekat.

ja

pre 10 godina

Kaznite Covica I Vujosevica I opet ce Partizan biti prvak jer ima bolje igrace.Moj predlog da za trenera Partizana dodje Pera Bozic.Ako cemo iskreno nije samo Vujosevic za kaznjavanje vec manipulator Covic

muamia

pre 10 godina

hm svako ko psuje itd kazna blah blah...podsetnik subotic pravi korake u 4/4 radonjic mu psuje sve zivo i mrtvo ....toliko od mene

Cedo

pre 10 godina

Ma sta vredi kazniti Vujosevica posle finala??? Da odradi kaznu protiv Mege ili Slobode?!! Otvoreno pretiti smrcu i jos da te kamera snimi, MOLIM??? Sramotno je ovo sto se desava, i sta taj covek vise radi. Jedino jos mrtvi nedostaju, ali polako ima jos utakmica da se igra..Samo polako direktore, analizirajte temeljno sve, imam utisak da najgore tek predstvoji.

zu

pre 10 godina

kazna bi trebala momentalno ALI..ALI onda stupi na scenu neki kao Branko Ruzic ili slican funkcioner sa slicnim manirima kao i vujesevic,i politika odradi svoje

cartmanx

pre 10 godina

Jel to onaj sto glasao za sebe u cudnom izboru kada je i u ime jednog zamrznutog kluba(koji se ne takmici) i jednog mutanta,dobio dva glasa!?Treba kazniti Vujosevica, a Covica..!?

Jasno i vulgarno

pre 10 godina

Srbi se ovde prikazaše kao strašno kulturan narod kome smetaju psovke. A da im daš književni srpski - NEMAJU POJMA. Neznaju šta je čovek hteo da kaže. OVO SVI RAZUMU!

Zemunac

pre 10 godina

Ljudi, ono sinoc nije imalo veze sa kosarkom, jedan sudija navlaci za Zvezdu a drugi za Partizan a u svemu tome ispasta kosarka I istinski ljubitelji kosarke!

homosapiens

pre 10 godina

Ko je dočekao Jovicu i Frenkija ?!?!?? Kome su oni naredjivali ?? A ti njihovi podredjeni su ubili koga ?? Našeg premijera. I zato se šalje vladin avion u Hag. Pametnom dosta

Zvezdas

pre 10 godina

Ljudi,pa kazite jel' nije sramota. Pa mene je kao Zvezdasa sramota od Duletovih psovki. A sramota me i Covicevih 'kontri' i svega sta se desava u nasoj kosarci. Navijaci se jos dobro i drze pored ovakvih trenera i funkcionera.Pa da li je ovo sve potrebno nasoj kosarci?
A najgore je sto to gledaju i deca.
Ajd' kazite posteno...

MM

pre 10 godina

Naravno da je cilj ovakve odluke da se dozvoli da Carobnjak preti sudijama i vrsi pritisak na njih. Nadam se da ce igraci Zvezde izdrzati sve ovo i dobrim sutem sa svih pozicija doci do zasluzene titule, uprkos svim pritiscima i pristrasnosti ljudi iz saveza koji su godinama upropastavali nasu kosarku navlaceci za jedan klub...

Parni valjak

pre 10 godina

Opasniji su oni što prete i završavaju poslove iza očiju javnosti, nego oni koji psuju pred celim svetom. Njih treba kazniti i skloniti. A što se tiče ovog Jovičića, on se pokazao ko je i šta je prilikom glasanja.

Aca

pre 10 godina

(Floro Flores, 11. jun 2013 12:12)Po tebi bi bilo najpravednije da se istera Vujosevic i svi igraci Partizana pa onda da igrate sami finale.Niko od Zvezdasa ne komentarise napad i psovke Savovica i Lazica na sudiju,samo vidite Vijosevica,Ne branim ga.njegovo ponasanje nije u redu ali treba sve sankcionisati a ne samo njega.

deporatcija

pre 10 godina

Molba za reditelja prenosa da vise ne zumira gospodina ulicara vec da prenosi iskljucivo desavanja na terenu.Njegova sramota neka bude samo njegova i neka se zapita kako bi reagovao da neko njegovo dete tako psuje i pominje mrtvu majku. Kucno vaspitanje je obraz svakog coveka.
(dragan, 11. jun 2013 12:25)

Nemoj ti da vredjas velikog maga, doktora, citaoca knjiga. To je uzoran gradjanin pardon stranac u tudjoj zemlji, koji moze da radi sta hoce. Pitam se da li Srbi smeju u nekoj tudjoj zemlji ovako da se ponasaju?

drobnjak iz auta ... gepekovanje

pre 10 godina

Za svakog iole realnog i moralnog coveka, bez obzira za koga navija, onakvo sudjenje i ponasanje treba da je za svaku osudu ... ako je za utehu retki su i partizanovi navijaci koji se nisu slozili da ono nije bila nevidjena kradja ... ne znam samo kako sudije koje su sinoc sudile mogu opet da se bave svojim poslom ... sramota, dokle vise, doticni gospodin jos sebe predstavlja kao borca za pravdu ... strasno

dragan

pre 10 godina

Molba za reditelja prenosa da vise ne zumira gospodina ulicara vec da prenosi iskljucivo desavanja na terenu.Njegova sramota neka bude samo njegova i neka se zapita kako bi reagovao da neko njegovo dete tako psuje i pominje mrtvu majku. Kucno vaspitanje je obraz svakog coveka.

Burno leto

pre 10 godina

Ovaj lik je skroz smesan, nema nikakav autoritet, niti ce ga ikad imati. Bojic je bio sjajan, pre svega sto je sve istupe pravilno kaznjavao...

$$$

pre 10 godina

"Ako se na osnovu izveštaja službenih lica utvrdi da je bilo kršenja pravilnika"

Posle svake odluke u korist Zvezde on se hvata za glavu,psuje, juri sudije po terenu,preti prstom, ponekad stipa, preti ubistvom.Sta jos hocete?

Delija Kl

pre 10 godina

Nadam se da ce i tebe neko da kazni i razresi duznosti..jel treba neko da nastrada pa da onda reagujete??Covek preti sudiji da nece ziv izaci,spominje majku i svasta nesto...!!!!

seljak.

pre 10 godina

Svima je ocigledno da kazna mora biti velika i da mora biti odredjena i izvrsena odmah. U suprotnom je potpuno bezvredna. Pa da vas vidimo onda politikanti u savezu. Da li cete postupiti casno i odgovorno, ili cete opet podviti rep i dozvoliti ovom sljamu da radi sta hoce. (Vuk Samotnjak, 11. jun 2013 12:15)....potpuno si u pravu...ali to bi tek onda bilo proizaslo u skandal od doticnog...ne treba nikom unapred davati alibije u slucaju da zvezda dobije naredne dve utakmice...navikli smo mi na ovakva sudjenja..a oni nisu navikli na fer sudjenja..pa nek je to i jedan sudija..izaci i boriti se kao sinoc,onda im ni sudije ni savez nemoze pomoci.....a moje licno misljenje je da ovog coveka treba trajno ukloniti iz srpske kosarke..ali ni jednog trenutka ne sporim njegovu strucnost u radu sa mladim igracima...tu je bez premca..

David BL

pre 10 godina

[link] i sta je cudno ponasanje Vujosevica, evo sta radi najbolji NBA trener, sve je to deo igre, temperamenta
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos.k, 11. jun 2013 10:44)

Decko jesi li pogledao klip do kraja? Greg kao veliki gosp je shvatio sta je uradio i samo nastavio do svlacionice i mislim da mu nije palo na pamet da to ponovi a ti probaj da zamislis da je voljeni Dule poslije svog nekog izleta mislio da napusti teren ili cak ko moze i smije njega da smakne, hej Srbijo kako si nisko pala!

kari-cvetkoviic

pre 10 godina

nije ovo slucaj za kosarskaske institucije.ovde se radi o ozbiljnim pretnjama smrcu i izazivanju opste opasnosti na sportskim priredbama pa prema tome republicki javni tuzilac bi morao najhitnije da reaguje.naravno,to se nece desiti iz razloga koji su dobro poznati svima u ovoj zemlji a to su kumovse,rodjacke,klubske i sve ostale veze.znaci ako si komsija premijera ti slobodnmo mozes da radis sta ti je volja niko ti nece nista reci,ako si obican gradjanin onda te iz kukuruza napada policija ne bi li ti otela neki dinar da bi napunila dzepove ovih koji su u sistemu bogacenje.

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Svima je ocigledno da kazna mora biti velika i da mora biti odredjena i izvrsena odmah. U suprotnom je potpuno bezvredna. Pa da vas vidimo onda politikanti u savezu. Da li cete postupiti casno i odgovorno, ili cete opet podviti rep i dozvoliti ovom sljamu da radi sta hoce.

stanx

pre 10 godina

Zasto da se ceka zavrsetak serije??? Da gledamo primitivizam, prostakluk mentalno i moralno izivljavanje nad nama poklonicima sporta. Sramota za sve trenere, predsendike klubova kao i na deo navijaca za toliku kolicnu primitivzma kojima smo izlozeni gledajuci SPORT koji se zove KOSARKA.

Floro Flores

pre 10 godina

Kazne nakon finala? Ovo je toliko glupo da nemam inspiracije ni za metafore.Ako Partizan pobedi u sledecoj,a ti ga kazni da ne vodi 5.,koje nece ni biti

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

Opasniji su oni što prete i završavaju poslove iza očiju javnosti, nego oni koji psuju pred celim svetom. Njih treba kazniti i skloniti. A što se tiče ovog Jovičića, on se pokazao ko je i šta je prilikom glasanja.
(Parni valjak, 11. jun 2013 12:13)
mislis ovako iza ociju javnosti: http://www.youtube.com/watch?v=1il1b52cSPw#

NBA

pre 10 godina

ja ne znam sta nije jasno. svako, ali SVAKO, ko psuje svoje igrace/saigrace, protivnika ili sudiju, odma mora biti poslat u svlacionicu, a tek posle toga moze da se prica o nekim dugorocnim kaznama, koje naravno moraju da uslede. svi znaju kakav je vujosevic i svima je muka, pa i najzadrtijim grobarima (onima sto vise mrze zvezdu nego sto vole partizan), ali nije on jedini kojem se to dopusta. npr. lazic iz zvezde je protiv mege psovao sudiju i nista. dejan musli iz partizana na svakoj utakmici psuje protivnike i nista... jednostavno je vredjanje i psovanje na terenu nesto sto se kod nas tolerise, a ja ne razumem zasto...

homosapiens

pre 10 godina

Ko je dočekao Jovicu i Frenkija ?!?!?? Kome su oni naredjivali ?? A ti njihovi podredjeni su ubili koga ?? Našeg premijera. I zato se šalje vladin avion u Hag. Pametnom dosta

DJ Ape

pre 10 godina

Hahahahaha... Koja komedija... Zamislite šta bi se desilo u nekoj normalnoj zemlji/ligi, ne daj Bože u NBA, kada bi trener pretio sudiji da neće živ izaći iz hale! Bez preterivanja, mislim da bi bio suspendovan na nekoliko godina, ako ne i doživotno... Jedino je u ovoj kvazi-državi moguće raditi ovakve stvari bez problema... Ej, pa on i Danilović su SNIMLJENI kako ulaze da biju sudije i ništa... I onda mi pričaju o dominacijama i sl. Smeh... A zanimljivo je kako ih u SFRJ nije bilo ni u jednom sportu osim vaterpola, a sad kao vladaju... Ma 'ajde, priče za malu decu. Gomila lopova i secikesa.

kru

pre 10 godina

ccc...sta covek naprica...ovaj Jovicic je bruka i sramota za kosarku. Ej, posle finala...i jesmo banana drzava, svi nam se smeju, bre...ccc

cartmanx

pre 10 godina

Jel to onaj sto glasao za sebe u cudnom izboru kada je i u ime jednog zamrznutog kluba(koji se ne takmici) i jednog mutanta,dobio dva glasa!?Treba kazniti Vujosevica, a Covica..!?

Zemunac

pre 10 godina

Ljudi, ono sinoc nije imalo veze sa kosarkom, jedan sudija navlaci za Zvezdu a drugi za Partizan a u svemu tome ispasta kosarka I istinski ljubitelji kosarke!

ja

pre 10 godina

Kaznite Covica I Vujosevica I opet ce Partizan biti prvak jer ima bolje igrace.Moj predlog da za trenera Partizana dodje Pera Bozic.Ako cemo iskreno nije samo Vujosevic za kaznjavanje vec manipulator Covic

Jasno i vulgarno

pre 10 godina

Srbi se ovde prikazaše kao strašno kulturan narod kome smetaju psovke. A da im daš književni srpski - NEMAJU POJMA. Neznaju šta je čovek hteo da kaže. OVO SVI RAZUMU!

Cedo

pre 10 godina

Ma sta vredi kazniti Vujosevica posle finala??? Da odradi kaznu protiv Mege ili Slobode?!! Otvoreno pretiti smrcu i jos da te kamera snimi, MOLIM??? Sramotno je ovo sto se desava, i sta taj covek vise radi. Jedino jos mrtvi nedostaju, ali polako ima jos utakmica da se igra..Samo polako direktore, analizirajte temeljno sve, imam utisak da najgore tek predstvoji.

zu

pre 10 godina

kazna bi trebala momentalno ALI..ALI onda stupi na scenu neki kao Branko Ruzic ili slican funkcioner sa slicnim manirima kao i vujesevic,i politika odradi svoje

muamia

pre 10 godina

hm svako ko psuje itd kazna blah blah...podsetnik subotic pravi korake u 4/4 radonjic mu psuje sve zivo i mrtvo ....toliko od mene

Zvezdas

pre 10 godina

Ljudi,pa kazite jel' nije sramota. Pa mene je kao Zvezdasa sramota od Duletovih psovki. A sramota me i Covicevih 'kontri' i svega sta se desava u nasoj kosarci. Navijaci se jos dobro i drze pored ovakvih trenera i funkcionera.Pa da li je ovo sve potrebno nasoj kosarci?
A najgore je sto to gledaju i deca.
Ajd' kazite posteno...

Real Deal

pre 10 godina

A kazna će biti suspenzija na 3 meseca maksimalno. Taman da se odmori preko leta i u septembru nastavi po starom. Već viđeno pre desetak godina, ali leka nema.

Sunce Slobode

pre 10 godina

"Ako se na osnovu izveštaja službenih lica utvrdi da je bilo kršenja pravilnika, izreći ćemo odgovarajuće kazne. . . "
Jel' ovaj slusao prenos na radiju?

ssergioack

pre 10 godina

Trenutno ponasanje ljudi u vreme odigravanja utakmica direktno utice na ishod finala, tako da kazne nakon zavrsetka nece imati ni svrhu ni efekat.