Vaterpolo 91

Nedelja, 02.06.2013.

12:53

Dačić: Država će vam se odužiti

Premijer Srbije Ivica Dačić primio je danas u Palati Srbija nove evropske šampione, vaterpoliste Crvene zvezde.

Daèiæ: Država æe vam se odužiti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

slatkorecivi

pre 10 godina

Dva dana je proslo, jos se nista ne desava. Toliko o marketingu, reklamiranju i promociji. Ako se nesto ne uradi do nedelje, mozemo da se oprostimo od sampionskih ambicija

Revolt

pre 10 godina

Evo ti sastav Pro Reka u sezoni 2010/11: Tempesti, Buric, Molina, Felugo,
Benedek, Di Kostanco, Mandjante, Madaras, Filipovic, Djordjeti, Kasas, Filjioli, Figari, Nikic, Zlokovic, Ivovic, Roka- u finalu protiv nas nisu igrali Di Konstanco, Mandjante, Djordjeti i Figari jer jednostavno nije bilo mesta za sve u timu. Cak i prosecan poznavalac vaterpola je cuo bar za polovinu ovih igraca od kojih ne znas ko je bolji od koga!
Stvarno sta reci osim da je tuzno sta si napisao za onakav "drim-tim"
u kojem je igrao i jedan od tri najbolja sutera na svetu Ivovic, btw

acoo

pre 10 godina

Zasto je tesko priznati da je danasnji Jug jedan od najjacih klubova ikad sastavljenih i da bi verovatno rasturio taj Pro Reko iz 2011.godine. Taj Pro Reko je imao samo jaceg igraca na centru Zlokovica u odnosu na Jugovog Dobuda i to je sve.Tri od sest najboljih sutera danas su u Jugu Janovic,Ivovic,Boskovic. Sta vise reci.

ller

pre 10 godina

waterpolo je takav sport da ko god ima 750.000-1.000.000 eura može da uzme euro ligu ako hoće. Setimo se Bečeja. Partizan i Jug su nešto drugo- institucije.

jojic 90'

pre 10 godina

videli ste i sami i sinoc i nocas je li pijetlovic zvezdas-nikad ne peva sa delijama,samo ih ispostuje aplauzom..a sefik je na zapadu jna svaki put kad igra partizan.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 10 godina

Vecina bivsih vaterpolista Partizana,a mozda i svi oni,navijaju za Zvezdu!!!!!Prema tome,nisu oni izdali crno-bele kad su presli u Zvezdu vec su dosli da igraju u klub koji vole!!!!!Sta je tu lose gospodo grobari????!!!!!!!

Copernicus

pre 10 godina

Da se oduzila Partizanu pre dve godine, ne bi se ekipa raspala. Ali niko nije mario... Inace ne mislim da to treba da se dogodi i Zvezdi, naprotiv, svako ko nas zaduzi trebalo bi da bude nagradjen...

Wllaxy

pre 10 godina

Ajmo sad redom.Šefik slavu stekao u Partizanu,Prlainović počeo u Hreceg Novom nastavio u Partizanu,D.Pijetlović iz N.Sada u Partizan,Avramović došao iz Partizana,Rađen bio u Vojvodini i Partizanu, Vapenski kao goptov igrač došao iz Vojvodine, Ranđelović naučio vaterpolo u Nišu, trener Savić slavu stekao u Partizanu.Imali uopšte neko ko je ponikao u Crvenoj zvezdi.
(Žile, 2. jun 2013 14:36)

E sad postavi to pitanje, po istoj analogiji za vas kosarkaski klub i doci ces do jednog zapanjujuceg otkrica - ima li u njemu uopste iko ko je ponikao u partizanu? Ali zato da otimate mlade igrace od drugih klubova koji su ulagali u njih - to znate i vise nego dobro!

Micko

pre 10 godina

Oduzite se Partizanu, najtrofejnijem evropskom vaterpolo klubu Dacicu !!! Zasto da Partizanovi igraci igraju poput Filipovica, Udovicica, Radjena, Pjetlovica, Prlainovica .... ne igraju za Partizan samo zbog para ? Odakle nekom interes da finansira novoosnovane klubove tipa Radnickog i Zvezde, a ne klub koji je 7-struki prvak Evrope ?

fk EPS

pre 10 godina

groBARI moraju da shvate da u toku sezone toliko para dobiju od drzave da na kraju i kad osvoje po neki trofej ista nema sredstava za nagradu

frenky simao

pre 10 godina

Partizan je titulu 2011 godine osvojio u Rimu u mnogo jačoj konkurenciji nego što je to bilo ove godine! Tada su igrali ProRecco, Mladost Zagreb, riječko Primorje, Jadran HN, Primorac Kotor, Budva, Vašaš, ove godine jedino Jug je bio ekipa vredna pažnje...! A država im se odužila tako što su svi najbolji igrači napustili klub...!

eh

pre 10 godina

Dace bog dragi da vam se oduze kao i Partizanu !
(J.D.Aleksandar, 2. jun 2013 13:33)

Dace Bog! Bazen nam je preko potreban!
Dace Bog, dace!

Nislija

pre 10 godina

Eh, grobari, grobari. Na bazenu vas nije bilo ni par stotina da podrzite svoj klub, ali vaz zato ima na netu da placete zbog Zvezdinog uspeha. Pa placite onda kad vam je to draze umesto da ponekad odete da podrzite svoj tim. A mi..Osvojili smo sve, osvojili smo sve..

Dzamburu 'n Koma

pre 10 godina

Ne treba nipodistavati uspeh u Evropi niciji...bez obzira na boje.
Ali ako se Drzava oduzuje, kao sto se i ranije oduzivala, brzo ce se taj san pretvoriti u kosmar...nazalost.

lynx

pre 10 godina

Čitam komentare na našim i hrvatskim portalima i izgleda da najviše tuguju navijači Partizana?! Grobari, svaka čast na 7 evro titula, ali 6 ste osvojili do 1976. Znači u zadjih, zamalo, 40 godina, vi i Zvezda po jednom šampioni Evrope! A to što ste još par puta igrali F4 i gubili, bolje da ćutite, imali ste uvek najbolji tim, ali i dokazanog majstora za gubljenje titula, Udovičića. On uvek može, da sa najboljim timom, osvoji drugo, treće ili četvrto mesto. Bolje da ste, umesto toliko zluradih komentara, podržali vaše klince na Banjici, oni su to zaslužili.

Neoptereceni gradjanin

pre 10 godina

“Kao premijer ne bi trebalo da navijam za bilo koji klub"

Ma idi bre. Pa ti si neformalni vlasnik Partizana jos od devedesetih.Prvo KK koji si ostao i danas a onda i FK gde si postavio svog coveka Branka ruzica

frenky simao

pre 10 godina

Neka im se država oduži kao Vaterpolo klubu Partizan za osvojenu titulu prvaka Evrope na gostujućem terenu u Rimu 2011 godine u mnogo jačoj konkurenciji i kao Košarkaškom klubu Partizan za učešće na f4 evrolige 2010 godine u Parizu gde ih je par sekundi delilo od ulaska u finale...! Tako će biti pošteno...!

night

pre 10 godina

Ne treba vlada da pomaže Zvezdi.Samo neka vrati one pare koje je vlada sps-a uzela iz fudbaskog kluba početkom devedesetih.A radi se o desetinama milona tadašnjih maraka.I Milošević je bio Zvezdaš,ali je uništio Zvezdu više nego bilo ko drugi.

Tru Blood

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'? Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali! (Srdjan NNNN, 02. jun 2013 13:03)

Dacic nam kupio igrace , ovo samo grobar moze da napise...

Istina i samo istina

pre 10 godina

Svaka cast vaterpolistima, ali kao da drzava vec nije dala silne pare da se i oformi ovaj tim. Instant uspeh,cim se da dovoljno drzavnih para i onda se prica o davanju jos vise para od drzave. A zato plate i penzije smanjuju. Hleba i igara, ali bez hleba. (z, 02. jun 2013 13:24)

Kompleksas drzava nije dala nista!

Okoreli GROBAR

pre 10 godina

25 puta prvaci drzave, 7 puta prvaci Evrope (zadnji put 2011 sa najjacim klubovima u Evropi, u sred Italije, protiv vaterpolo dream tima Pro Reco-a)

3 puta prvaci drzave, 1 prvaci Evrope (u sred Srbije, sa najslabijom konkurencijom u istoriji Evrolige, bez divova ovog sporta)

Pametnome dosta...

Pedja

pre 10 godina

Drzava je Partizanu poklonila mnogo vise nego sto je zasluzio. Dobio je na poklon bazen i fudbalski stadion dok je sa druge strane Zvezdi otimana imovina. Vujasinovic je i sam rekao sinoc da se u Partizan mnogo ulagalo ovih godina. A KK PARTIZAN I DALJE NECE DA OBJAVI KOLIKO DOBIJA OD DRZAVE. Kakvo ste sportsko drustvo ni milijardu evra vam nebi bilo dovoljno za veci uspeh od 0 bodova u fudbalskoj LS i TOP 16 Evrolige. A ulozeno je od strane drzave za ovih 10god sigurno bar 100 miliona evra u JSD Partizan. Bravo Zvezdo, sledeca je titula prvaka Evrope u kosarci.

Žile

pre 10 godina

Ajmo sad redom.Šefik slavu stekao u Partizanu,Prlainović počeo u Hreceg Novom nastavio u Partizanu,D.Pijetlović iz N.Sada u Partizan,Avramović došao iz Partizana,Rađen bio u Vojvodini i Partizanu, Vapenski kao goptov igrač došao iz Vojvodine, Ranđelović naučio vaterpolo u Nišu, trener Savić slavu stekao u Partizanu.Imali uopšte neko ko je ponikao u Crvenoj zvezdi.

Woodchuck

pre 10 godina

Neka se oduži isto onako kako se odužila Partizanu posle titule prvaka Evrope. Tako što im nije dala prebijene pare da zadrži igrače koje je Partizan sam stvorio... A ovde je prvo upumpavano para u klub koji postoji 3 godine, koji nije napravio svog igrača u istoriji postojanja (ali dobro, za 3 godine to je nemoguće)već državnim parama pokupovao tuđe gotove proizvode, a udarni igrači baš oni koji su sa Partizanom uzeli prethodnu titulu... Samo ovde može da k'o pečurka nikne klub i nešto preko noći uradi. Samo državni vrh klimne glavom i eto novih igara za ubogi narod

Milan__

pre 10 godina

@ (sale, 2. jun 2013 13:23)

A da li ti razumes sta pise u tekstu? Imam ja bazen iza kuce, pa opet ne mogu sastaviti sampionski vaterpolo klub. Sta ti vredi bazen kada nemas pare da sacuvas tim?!

PAOK

pre 10 godina

Izgleda da komsije nisu gledale Partizan Pro Reko pre 2,3 godine kad smo u sred Italije razbili drim tim i razbili na tribinama.Jedna titula i odma se busate u grudi.Izgleda jedna vasa vredi vise od sedam nasih.I 3 titule prvaka vreod vise nego 25.Igrali ste u drugoj ligi,gubili ste od na 74-0,i opet imate hrabrost da se javite.

Webber

pre 10 godina

Grobari zive u iluziji da nam je nesto drzava dala i kupila, pomogli su nam najvise Zvezdasi koji su sada u opoziciji,ako niste znali...I to je malo sto su nam pomogli nije ni za 30% plate...Mi nemamo bazen kao sto vi imate,malo li je?!

Lucas

pre 10 godina

Kakva vam je ovo molim vas demagogija da je drzava nama dala bazen? Pa i na Banjici postoje termini za gradjanstvo kao i na Tasu.. Ocete da kazete da vi uredno placate Tas? Ne ne placate tako da i vi i mi imamo prakticno istu poziciju.. Partizan je finansirao Saponjicev otac dok su mu sinovi trenirali kod nas.. Za one van Beograd koji ne znaju neka pogledaju sta je Nelt i ko je Saponjic. Sad se vraca ProReko Volpi ponovo ulaze videcemo sta ce od vas ostati..
P.S. Samo se manite demagogije da je Partizan bilo sta otimao svi ti igraci su mogli da igraju za Vojvodinu(Vapenski npr) ili neki Seged,Primorac pa cak i Mladost ili Jug vidite da Vanja nije imao ni jedan problem.. Dosli su jer znaju gde je najbolja vaterpolo skola kao i Gavril ili Mandic..

veseli

pre 10 godina

Sad bar nema potrebe da im drzava pomaze,prvaci su Evrope,mnoge uspesne privatne kompanije ce da . . . mislim tako bi trebalo . . . ali . . . kad bude sve privatno!

Danubewalker

pre 10 godina

Svaka cast Zvezdi ali Partizanu za osvojenu Evroligu drzava nije dala NISTA.Ipak,nadam se da cete jednom biti od reci,pa makar isplatiti te igrace sta su zaradili i tako pomoci da jos jednom ne dozivi sudbinu nekad sjajnog Beceja.

kankun

pre 10 godina

@utzo Ne mozes izjednacavati cetvrto mesto u Evropi sa sampionima Evrope!Hala za cetvrto mesto i nije trebala da se obecava.Vaterpolisti su pokorili Evropu.

rokelele

pre 10 godina

(zex86, 2. jun 2013 13:50)

Evo prijatelju da ti odgovorim posto si lepo zamolio da ti objave komentar.
Vaterpolo kub Partizan je u poslednjih 40 GODINA osvojio 3 titule sampiona Evrope, 1 bio drugi, 6 puta treci i 2 puta cetvrti. Ako posmatras cifre u celoj istoriji, statistika je jos bolja, a verujem da znas koliko medalja je osvojio tvoj klub. Niko od Grobara ne pokusava da omalovazava uspeh koji je postignut, samo se skrece paznja da postoje klubovi koji cekaju u redu malo duze od vaterpolista. Na zalost ni jedni ni drugi a ni neki buduci treci nemaju previse razloga da se nadaju da ce dobiti bilo kakvu pomoc. VK Partizan je dobio bazene za trening i raspad celog sampionskog tima. Slazem se da je bolje ista nego nista, ali nasi sportisti i klubovi koji ostvare medjunarodni uspeh zasluzuju mnogo vise.

Istina i samo istina

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'? Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali! (Srdjan NNNN, 02. jun 2013 13:03)

Pokupovali su igrace koji su inace bili slobodni pre dolaska u Zvezdu, vrlo zanimljivo od vas grobara...

Bossarc

pre 10 godina

Izgleda da je ovim grobarima malo sto su dobili Bazen oce oni jos...Koliko im je tesko sto je Zvezda dobila Jug, vidi se u svakom njihovom komentaru...

Srdjan NNNN

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'?

Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali!

Bojan

pre 10 godina

Jeste li pomogli Partizanu kada je osvojio titulu 2011.godine?Jeste li pomogli Partizanu kada se plasirao na F4 Evrolige?Jeste li pomogli Partizanu kada se plasirao u Ligu Sampiona? Licemeri...

zemlja

pre 10 godina

Još samo u narednih par godina da osvojimo i Evroligu u košarci pa da šijemo Partizan na svim poljima...Oni se muče decenijama za jednu titulu a mi za godinu dana sve osvojili...

ljudska glupost nema granice

pre 10 godina

najpo ha ha ha ha vi u kosarci za sada sigurno necete jer igraci koje ima zvezda sa milicicem i radmanom NE PRAVE RAZLIKU.u stvari bicete najslabiji u evroligi.

utzo

pre 10 godina

Kao sto je i KK Partizan dobio obecanu salu za treninge. Nasi sportisti zasluzuju mnogo vise nego sto Srbija moze da im pruzi, ali na zalost nece dobiti nista.

wds

pre 10 godina

Malo prikupljanje glasova...
A ovi vec znaju da ce se raspasti pa uporno mole drzavu za pomoc ne bi li "ostali na okupu da terorisu protivnike"!

z

pre 10 godina

Svaka cast vaterpolistima, ali kao da drzava vec nije dala silne pare da se i oformi ovaj tim. Instant uspeh, cim se da dovoljno drzavnih para i onda se prica o davanju jos vise para od drzave. A zato plate i penzije smanjuju. Hleba i igara, ali bez hleba.

lazar

pre 10 godina

Nekako mi je ova njihova titula mnogo veštačka,kao i sama radost igrača koji su igrali za instituciju pre dve godine... Sad svi prate vaterpolo,taj nebitan sport...sad su svi zvezdaši...a mi ono što smo uradili u poslednjih 20 godina oni neće moći ni za sto jer ukoliko sledeće godine će stvari biti vraćene na svoje mesto... I da,imamo više evropskih titula nego oni državnih.

dzozey

pre 10 godina

Ako vam se oduze kao nama (Partizanu), onda cete super da se provedete... Mi smo osvojili EL i kao nagradu smo dobili raspad tima. Ne isplati se ovde da se zivi...stalno te neko razocarava i stalno te boli nepravda.

petronije

pre 10 godina

Koliko zlobe i zavisti! Navijaci sa druge strane brda umesto da se raduju pobedi srpskog kluba, oni vec pocinju da kukaju. Prvi komentar kukanje sa druge strane. Da li si cuo sta kazu Filipovic, Gak i Vanja Udovicic? Poslusaj ih pre nego sto opet postavis nesuvisli komentar.

PeraQ

pre 10 godina

@ Srdjan NNNN

Sto lupas? Ko je kome pokupovao sve igrace koje imaju? Koji igrac je doveden direktno iz Partizana? Sefik, Prlainovic, Pijetlovic, Radjen su dovedeni iz evropskih klubova, braca Rasovic, Randjelovic, Vapenski iz domacih klubova i kako sto ih je dovela Zvezda tako je mogao da ih dovede i partizan tako da ne vidim logiku u tvom komentaru! Sto ne postavis pitanje kako je partizan pokrao u kosarci toliko mladih igraca FMP za sicu (Miljenovic, Bogdanovic, Djekic...) a ovi su ih godinama stvarali od najnizih kategorija a ovamo neki pricaju o partizanovoj skoli iz koje godinama nije izasao neki iole ozbiljniji igrac!? Sto ne pitas da li je nekog proteklih 10 godina bilo briga za Zvezdu kada se gasila dok ste vi imali para za kupovinu najboljih protivnickih igraca i osvajali titule dok niste imali dostojnog protivnika? Sto ne kazes nesto na Nadjovu izjavu da bi kupovao igrace iz Zvezde, ako te toliko boli sto je Zvezda, kako si lupio, dovela igrace iz Zvezde?

najpo

pre 10 godina

Prvaci Evrope u fudbalu,ženskom basketu,karateu,atletici,vaterpolu,a uskoro i u košarci!Oni fudbal nikad neće a mi košarku sigurno hoćemo,možda već naredne godine.

paki

pre 10 godina

citam komentare i nevera. partizan se ne spominje a ovi u komentarima samo se zale te dala im drzava ovo pa ono... lepo kaze coki gopodo u ovoj zemlji samo se govori o zvezdinom poslovanju daj da budemo parlamentalni pa da se dotaknemo i partizanovog poslovanja i niko nista... tuga da ovi navijaci partizana zive u neznanju.

navijac Partizana

pre 10 godina

Pa super, i treba, zasluzili su. Ali zasto nisu i Partizanu pomogli pre dve godine da zadrzi sampionski tim, nego su igraci morali da odu u losije klubove od Partizana samo zato sto ti imaju vise para.

no

pre 10 godina

@Srdjan

Daj Bože da nam pomognu kao što su Partizanu. Iz tvojih usta u Božije uši. Bazen za dž je već dobar početak.

A što se tiče igrača, ni jedan nije kupljen, prati malo.

OBAVEZNO

pre 10 godina

Pomozite isto kao sto su kosarkasima Partizana pomogli Tadic i Djilas da dobijemo trenaznu salu u cijoj maketi uzivamo vec godinama,smesno.

Fedex

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'? Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali! (Srdjan NNNN, 02. jun 2013 13:03)

Kao prvo niko nije pokupovao igrace jer su svi igraci dosli bez ugovora ,Znaci samo plata gde im jos nije uplaceno ni pola, a sta kazes nije vam se oduzila drzava?! A sto imate Banjicu na poklon to nista?

Dendza

pre 10 godina

Oduzice se kao sto se oduzio Marjanovic 1993 napravivsi projekat monopola u srpskom sportu usmeren ka klubu ciji je bio predsednik JSD Partizan. Dacic je bivsi predfsednik KK Partizan, tacno znamo kako cer se oduziti. Isto kao Perunicicu i RK Crvena Zvezda , najperspektivnijem klubu u Srbiji dvostrukom sampionu do pre 2 godine kome su oduzeti svi sponzori i prebaceni na RK Partizan i koji je sledeca meta za odstrel Partizanovih politicara iz sportskih saveza i struktura (anti)sporta.

Ne treba nama pomoc od tebe vodjo Alkatraza Dacicu ...

Zika

pre 10 godina

Još samo u narednih par godina da osvojimo i Evroligu u košarci pa da šijemo Partizan na svim poljima...Oni se muče decenijama za jednu titulu a mi za godinu dana sve osvojili...
(zemlja, 2. jun 2013 13:24)

Procitaj jos jednom ovo sto si napisao pa stavi prst na celo..

Grobarčina

pre 10 godina

Koliko zlobe i zavisti! Navijaci sa druge strane brda umesto da se raduju pobedi srpskog kluba, oni vec pocinju da kukaju. Prvi komentar kukanje sa druge strane. Da li si cuo sta kazu Filipovic, Gak i Vanja Udovicic? Poslusaj ih pre nego sto opet postavis nesuvisli komentar.
(petronije, 2. jun 2013 13:39)


Koliko si smesan. Taj Filipovic i Udovicic idu tamo gde dobiju najvise para, bili ih uvo i za tebe i za klubove. Isto sto kao i vas veliki kapiten Prlainovic, koji sad prosto obozava Zvezdu, ide sad iz nje. Sto ne ostane iz ljubavi? Sine, od ljubavi se ne zivi!

zex86

pre 10 godina

Sad ce da se javljaju grobaru,da omalozavaju ovaj uspeh,a ja cu samo da ih pitam kad je to tako lako,kad ste vi toliko dominantni sto ste onda osvojili JEDNU titulu u poslednjih 40godina??? Ok imate vi jos 6 al kad,kad je to ustvari bila nacionalna titula,tj.bila stara Jugoslavija. Al ok.titule su titule pa ih necu umanjivati,al JEDNA ZA 40GODINA,tako da je ovo izuzetan uspeh za nas vaterpolo. I ono po cemu ce ova titula takodje biti posebno upamcena je atmosfera u kojoj je uzeta,nesto sto nikada nije vidjeno na vaterpolo utakmicama,a i nece,jedino ako Zvezda ponovo bude akter. Pozdrav za one normalne Srbe koji su svesni ovog rezultata,kao sto sam i ja bio za titulu Partizana pre par godina. Objavite molim vas komentar

sale

pre 10 godina

@Srdjan

Citas li ti sta pise u textu, drzava je Partizanu dala bazen, godinama niste imali konkurenciju, sta vi hocete vise, da vam se dekretom daju sve titule? Koliko ste vi razmazeni navijaci to je pateticno a na polufinalu protiv Juga vas nema ni hiljadu. Ovo je Zvezdina drzava, Zvezdin narod, vecina navija za Zvezdu i vreme je da se nesto da i ovom klubu.

Andrija

pre 10 godina

Zelim da se zahvalim u ime KK Partizan gradu Beogradu na hali za treninge obecanoj jos 2010 godine.Hvala ni na cemu,evo spasite im i rukometni klub dovedite im Karabatica,Narcisa,Abaloa,Duvnjaka i ostale.Niste im se dovoljno oduzili,evo vec se u Srbiji zivi bolje

Srdjan NNNN

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'?

Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali!

Bojan

pre 10 godina

Jeste li pomogli Partizanu kada je osvojio titulu 2011.godine?Jeste li pomogli Partizanu kada se plasirao na F4 Evrolige?Jeste li pomogli Partizanu kada se plasirao u Ligu Sampiona? Licemeri...

OBAVEZNO

pre 10 godina

Pomozite isto kao sto su kosarkasima Partizana pomogli Tadic i Djilas da dobijemo trenaznu salu u cijoj maketi uzivamo vec godinama,smesno.

utzo

pre 10 godina

Kao sto je i KK Partizan dobio obecanu salu za treninge. Nasi sportisti zasluzuju mnogo vise nego sto Srbija moze da im pruzi, ali na zalost nece dobiti nista.

navijac Partizana

pre 10 godina

Pa super, i treba, zasluzili su. Ali zasto nisu i Partizanu pomogli pre dve godine da zadrzi sampionski tim, nego su igraci morali da odu u losije klubove od Partizana samo zato sto ti imaju vise para.

Fedex

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'? Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali! (Srdjan NNNN, 02. jun 2013 13:03)

Kao prvo niko nije pokupovao igrace jer su svi igraci dosli bez ugovora ,Znaci samo plata gde im jos nije uplaceno ni pola, a sta kazes nije vam se oduzila drzava?! A sto imate Banjicu na poklon to nista?

PAOK

pre 10 godina

Izgleda da komsije nisu gledale Partizan Pro Reko pre 2,3 godine kad smo u sred Italije razbili drim tim i razbili na tribinama.Jedna titula i odma se busate u grudi.Izgleda jedna vasa vredi vise od sedam nasih.I 3 titule prvaka vreod vise nego 25.Igrali ste u drugoj ligi,gubili ste od na 74-0,i opet imate hrabrost da se javite.

dzozey

pre 10 godina

Ako vam se oduze kao nama (Partizanu), onda cete super da se provedete... Mi smo osvojili EL i kao nagradu smo dobili raspad tima. Ne isplati se ovde da se zivi...stalno te neko razocarava i stalno te boli nepravda.

sale

pre 10 godina

@Srdjan

Citas li ti sta pise u textu, drzava je Partizanu dala bazen, godinama niste imali konkurenciju, sta vi hocete vise, da vam se dekretom daju sve titule? Koliko ste vi razmazeni navijaci to je pateticno a na polufinalu protiv Juga vas nema ni hiljadu. Ovo je Zvezdina drzava, Zvezdin narod, vecina navija za Zvezdu i vreme je da se nesto da i ovom klubu.

frenky simao

pre 10 godina

Partizan je titulu 2011 godine osvojio u Rimu u mnogo jačoj konkurenciji nego što je to bilo ove godine! Tada su igrali ProRecco, Mladost Zagreb, riječko Primorje, Jadran HN, Primorac Kotor, Budva, Vašaš, ove godine jedino Jug je bio ekipa vredna pažnje...! A država im se odužila tako što su svi najbolji igrači napustili klub...!

lazar

pre 10 godina

Nekako mi je ova njihova titula mnogo veštačka,kao i sama radost igrača koji su igrali za instituciju pre dve godine... Sad svi prate vaterpolo,taj nebitan sport...sad su svi zvezdaši...a mi ono što smo uradili u poslednjih 20 godina oni neće moći ni za sto jer ukoliko sledeće godine će stvari biti vraćene na svoje mesto... I da,imamo više evropskih titula nego oni državnih.

Andrija

pre 10 godina

Zelim da se zahvalim u ime KK Partizan gradu Beogradu na hali za treninge obecanoj jos 2010 godine.Hvala ni na cemu,evo spasite im i rukometni klub dovedite im Karabatica,Narcisa,Abaloa,Duvnjaka i ostale.Niste im se dovoljno oduzili,evo vec se u Srbiji zivi bolje

Zika

pre 10 godina

Još samo u narednih par godina da osvojimo i Evroligu u košarci pa da šijemo Partizan na svim poljima...Oni se muče decenijama za jednu titulu a mi za godinu dana sve osvojili...
(zemlja, 2. jun 2013 13:24)

Procitaj jos jednom ovo sto si napisao pa stavi prst na celo..

frenky simao

pre 10 godina

Neka im se država oduži kao Vaterpolo klubu Partizan za osvojenu titulu prvaka Evrope na gostujućem terenu u Rimu 2011 godine u mnogo jačoj konkurenciji i kao Košarkaškom klubu Partizan za učešće na f4 evrolige 2010 godine u Parizu gde ih je par sekundi delilo od ulaska u finale...! Tako će biti pošteno...!

z

pre 10 godina

Svaka cast vaterpolistima, ali kao da drzava vec nije dala silne pare da se i oformi ovaj tim. Instant uspeh, cim se da dovoljno drzavnih para i onda se prica o davanju jos vise para od drzave. A zato plate i penzije smanjuju. Hleba i igara, ali bez hleba.

petronije

pre 10 godina

Koliko zlobe i zavisti! Navijaci sa druge strane brda umesto da se raduju pobedi srpskog kluba, oni vec pocinju da kukaju. Prvi komentar kukanje sa druge strane. Da li si cuo sta kazu Filipovic, Gak i Vanja Udovicic? Poslusaj ih pre nego sto opet postavis nesuvisli komentar.

Grobarčina

pre 10 godina

Koliko zlobe i zavisti! Navijaci sa druge strane brda umesto da se raduju pobedi srpskog kluba, oni vec pocinju da kukaju. Prvi komentar kukanje sa druge strane. Da li si cuo sta kazu Filipovic, Gak i Vanja Udovicic? Poslusaj ih pre nego sto opet postavis nesuvisli komentar.
(petronije, 2. jun 2013 13:39)


Koliko si smesan. Taj Filipovic i Udovicic idu tamo gde dobiju najvise para, bili ih uvo i za tebe i za klubove. Isto sto kao i vas veliki kapiten Prlainovic, koji sad prosto obozava Zvezdu, ide sad iz nje. Sto ne ostane iz ljubavi? Sine, od ljubavi se ne zivi!

Dzamburu 'n Koma

pre 10 godina

Ne treba nipodistavati uspeh u Evropi niciji...bez obzira na boje.
Ali ako se Drzava oduzuje, kao sto se i ranije oduzivala, brzo ce se taj san pretvoriti u kosmar...nazalost.

Micko

pre 10 godina

Oduzite se Partizanu, najtrofejnijem evropskom vaterpolo klubu Dacicu !!! Zasto da Partizanovi igraci igraju poput Filipovica, Udovicica, Radjena, Pjetlovica, Prlainovica .... ne igraju za Partizan samo zbog para ? Odakle nekom interes da finansira novoosnovane klubove tipa Radnickog i Zvezde, a ne klub koji je 7-struki prvak Evrope ?

Wllaxy

pre 10 godina

Ajmo sad redom.Šefik slavu stekao u Partizanu,Prlainović počeo u Hreceg Novom nastavio u Partizanu,D.Pijetlović iz N.Sada u Partizan,Avramović došao iz Partizana,Rađen bio u Vojvodini i Partizanu, Vapenski kao goptov igrač došao iz Vojvodine, Ranđelović naučio vaterpolo u Nišu, trener Savić slavu stekao u Partizanu.Imali uopšte neko ko je ponikao u Crvenoj zvezdi.
(Žile, 2. jun 2013 14:36)

E sad postavi to pitanje, po istoj analogiji za vas kosarkaski klub i doci ces do jednog zapanjujuceg otkrica - ima li u njemu uopste iko ko je ponikao u partizanu? Ali zato da otimate mlade igrace od drugih klubova koji su ulagali u njih - to znate i vise nego dobro!

Webber

pre 10 godina

Grobari zive u iluziji da nam je nesto drzava dala i kupila, pomogli su nam najvise Zvezdasi koji su sada u opoziciji,ako niste znali...I to je malo sto su nam pomogli nije ni za 30% plate...Mi nemamo bazen kao sto vi imate,malo li je?!

eh

pre 10 godina

Dace bog dragi da vam se oduze kao i Partizanu !
(J.D.Aleksandar, 2. jun 2013 13:33)

Dace Bog! Bazen nam je preko potreban!
Dace Bog, dace!

wds

pre 10 godina

Malo prikupljanje glasova...
A ovi vec znaju da ce se raspasti pa uporno mole drzavu za pomoc ne bi li "ostali na okupu da terorisu protivnike"!

Pedja

pre 10 godina

Drzava je Partizanu poklonila mnogo vise nego sto je zasluzio. Dobio je na poklon bazen i fudbalski stadion dok je sa druge strane Zvezdi otimana imovina. Vujasinovic je i sam rekao sinoc da se u Partizan mnogo ulagalo ovih godina. A KK PARTIZAN I DALJE NECE DA OBJAVI KOLIKO DOBIJA OD DRZAVE. Kakvo ste sportsko drustvo ni milijardu evra vam nebi bilo dovoljno za veci uspeh od 0 bodova u fudbalskoj LS i TOP 16 Evrolige. A ulozeno je od strane drzave za ovih 10god sigurno bar 100 miliona evra u JSD Partizan. Bravo Zvezdo, sledeca je titula prvaka Evrope u kosarci.

Copernicus

pre 10 godina

Da se oduzila Partizanu pre dve godine, ne bi se ekipa raspala. Ali niko nije mario... Inace ne mislim da to treba da se dogodi i Zvezdi, naprotiv, svako ko nas zaduzi trebalo bi da bude nagradjen...

zemlja

pre 10 godina

Još samo u narednih par godina da osvojimo i Evroligu u košarci pa da šijemo Partizan na svim poljima...Oni se muče decenijama za jednu titulu a mi za godinu dana sve osvojili...

Nislija

pre 10 godina

Eh, grobari, grobari. Na bazenu vas nije bilo ni par stotina da podrzite svoj klub, ali vaz zato ima na netu da placete zbog Zvezdinog uspeha. Pa placite onda kad vam je to draze umesto da ponekad odete da podrzite svoj tim. A mi..Osvojili smo sve, osvojili smo sve..

zex86

pre 10 godina

Sad ce da se javljaju grobaru,da omalozavaju ovaj uspeh,a ja cu samo da ih pitam kad je to tako lako,kad ste vi toliko dominantni sto ste onda osvojili JEDNU titulu u poslednjih 40godina??? Ok imate vi jos 6 al kad,kad je to ustvari bila nacionalna titula,tj.bila stara Jugoslavija. Al ok.titule su titule pa ih necu umanjivati,al JEDNA ZA 40GODINA,tako da je ovo izuzetan uspeh za nas vaterpolo. I ono po cemu ce ova titula takodje biti posebno upamcena je atmosfera u kojoj je uzeta,nesto sto nikada nije vidjeno na vaterpolo utakmicama,a i nece,jedino ako Zvezda ponovo bude akter. Pozdrav za one normalne Srbe koji su svesni ovog rezultata,kao sto sam i ja bio za titulu Partizana pre par godina. Objavite molim vas komentar

lynx

pre 10 godina

Čitam komentare na našim i hrvatskim portalima i izgleda da najviše tuguju navijači Partizana?! Grobari, svaka čast na 7 evro titula, ali 6 ste osvojili do 1976. Znači u zadjih, zamalo, 40 godina, vi i Zvezda po jednom šampioni Evrope! A to što ste još par puta igrali F4 i gubili, bolje da ćutite, imali ste uvek najbolji tim, ali i dokazanog majstora za gubljenje titula, Udovičića. On uvek može, da sa najboljim timom, osvoji drugo, treće ili četvrto mesto. Bolje da ste, umesto toliko zluradih komentara, podržali vaše klince na Banjici, oni su to zaslužili.

PeraQ

pre 10 godina

@ Srdjan NNNN

Sto lupas? Ko je kome pokupovao sve igrace koje imaju? Koji igrac je doveden direktno iz Partizana? Sefik, Prlainovic, Pijetlovic, Radjen su dovedeni iz evropskih klubova, braca Rasovic, Randjelovic, Vapenski iz domacih klubova i kako sto ih je dovela Zvezda tako je mogao da ih dovede i partizan tako da ne vidim logiku u tvom komentaru! Sto ne postavis pitanje kako je partizan pokrao u kosarci toliko mladih igraca FMP za sicu (Miljenovic, Bogdanovic, Djekic...) a ovi su ih godinama stvarali od najnizih kategorija a ovamo neki pricaju o partizanovoj skoli iz koje godinama nije izasao neki iole ozbiljniji igrac!? Sto ne pitas da li je nekog proteklih 10 godina bilo briga za Zvezdu kada se gasila dok ste vi imali para za kupovinu najboljih protivnickih igraca i osvajali titule dok niste imali dostojnog protivnika? Sto ne kazes nesto na Nadjovu izjavu da bi kupovao igrace iz Zvezde, ako te toliko boli sto je Zvezda, kako si lupio, dovela igrace iz Zvezde?

Bossarc

pre 10 godina

Izgleda da je ovim grobarima malo sto su dobili Bazen oce oni jos...Koliko im je tesko sto je Zvezda dobila Jug, vidi se u svakom njihovom komentaru...

najpo

pre 10 godina

Prvaci Evrope u fudbalu,ženskom basketu,karateu,atletici,vaterpolu,a uskoro i u košarci!Oni fudbal nikad neće a mi košarku sigurno hoćemo,možda već naredne godine.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 10 godina

Vecina bivsih vaterpolista Partizana,a mozda i svi oni,navijaju za Zvezdu!!!!!Prema tome,nisu oni izdali crno-bele kad su presli u Zvezdu vec su dosli da igraju u klub koji vole!!!!!Sta je tu lose gospodo grobari????!!!!!!!

no

pre 10 godina

@Srdjan

Daj Bože da nam pomognu kao što su Partizanu. Iz tvojih usta u Božije uši. Bazen za dž je već dobar početak.

A što se tiče igrača, ni jedan nije kupljen, prati malo.

Neoptereceni gradjanin

pre 10 godina

“Kao premijer ne bi trebalo da navijam za bilo koji klub"

Ma idi bre. Pa ti si neformalni vlasnik Partizana jos od devedesetih.Prvo KK koji si ostao i danas a onda i FK gde si postavio svog coveka Branka ruzica

Dendza

pre 10 godina

Oduzice se kao sto se oduzio Marjanovic 1993 napravivsi projekat monopola u srpskom sportu usmeren ka klubu ciji je bio predsednik JSD Partizan. Dacic je bivsi predfsednik KK Partizan, tacno znamo kako cer se oduziti. Isto kao Perunicicu i RK Crvena Zvezda , najperspektivnijem klubu u Srbiji dvostrukom sampionu do pre 2 godine kome su oduzeti svi sponzori i prebaceni na RK Partizan i koji je sledeca meta za odstrel Partizanovih politicara iz sportskih saveza i struktura (anti)sporta.

Ne treba nama pomoc od tebe vodjo Alkatraza Dacicu ...

Okoreli GROBAR

pre 10 godina

25 puta prvaci drzave, 7 puta prvaci Evrope (zadnji put 2011 sa najjacim klubovima u Evropi, u sred Italije, protiv vaterpolo dream tima Pro Reco-a)

3 puta prvaci drzave, 1 prvaci Evrope (u sred Srbije, sa najslabijom konkurencijom u istoriji Evrolige, bez divova ovog sporta)

Pametnome dosta...

paki

pre 10 godina

citam komentare i nevera. partizan se ne spominje a ovi u komentarima samo se zale te dala im drzava ovo pa ono... lepo kaze coki gopodo u ovoj zemlji samo se govori o zvezdinom poslovanju daj da budemo parlamentalni pa da se dotaknemo i partizanovog poslovanja i niko nista... tuga da ovi navijaci partizana zive u neznanju.

ljudska glupost nema granice

pre 10 godina

najpo ha ha ha ha vi u kosarci za sada sigurno necete jer igraci koje ima zvezda sa milicicem i radmanom NE PRAVE RAZLIKU.u stvari bicete najslabiji u evroligi.

night

pre 10 godina

Ne treba vlada da pomaže Zvezdi.Samo neka vrati one pare koje je vlada sps-a uzela iz fudbaskog kluba početkom devedesetih.A radi se o desetinama milona tadašnjih maraka.I Milošević je bio Zvezdaš,ali je uništio Zvezdu više nego bilo ko drugi.

fk EPS

pre 10 godina

groBARI moraju da shvate da u toku sezone toliko para dobiju od drzave da na kraju i kad osvoje po neki trofej ista nema sredstava za nagradu

jojic 90'

pre 10 godina

videli ste i sami i sinoc i nocas je li pijetlovic zvezdas-nikad ne peva sa delijama,samo ih ispostuje aplauzom..a sefik je na zapadu jna svaki put kad igra partizan.

Žile

pre 10 godina

Ajmo sad redom.Šefik slavu stekao u Partizanu,Prlainović počeo u Hreceg Novom nastavio u Partizanu,D.Pijetlović iz N.Sada u Partizan,Avramović došao iz Partizana,Rađen bio u Vojvodini i Partizanu, Vapenski kao goptov igrač došao iz Vojvodine, Ranđelović naučio vaterpolo u Nišu, trener Savić slavu stekao u Partizanu.Imali uopšte neko ko je ponikao u Crvenoj zvezdi.

kankun

pre 10 godina

@utzo Ne mozes izjednacavati cetvrto mesto u Evropi sa sampionima Evrope!Hala za cetvrto mesto i nije trebala da se obecava.Vaterpolisti su pokorili Evropu.

Lucas

pre 10 godina

Kakva vam je ovo molim vas demagogija da je drzava nama dala bazen? Pa i na Banjici postoje termini za gradjanstvo kao i na Tasu.. Ocete da kazete da vi uredno placate Tas? Ne ne placate tako da i vi i mi imamo prakticno istu poziciju.. Partizan je finansirao Saponjicev otac dok su mu sinovi trenirali kod nas.. Za one van Beograd koji ne znaju neka pogledaju sta je Nelt i ko je Saponjic. Sad se vraca ProReko Volpi ponovo ulaze videcemo sta ce od vas ostati..
P.S. Samo se manite demagogije da je Partizan bilo sta otimao svi ti igraci su mogli da igraju za Vojvodinu(Vapenski npr) ili neki Seged,Primorac pa cak i Mladost ili Jug vidite da Vanja nije imao ni jedan problem.. Dosli su jer znaju gde je najbolja vaterpolo skola kao i Gavril ili Mandic..

Woodchuck

pre 10 godina

Neka se oduži isto onako kako se odužila Partizanu posle titule prvaka Evrope. Tako što im nije dala prebijene pare da zadrži igrače koje je Partizan sam stvorio... A ovde je prvo upumpavano para u klub koji postoji 3 godine, koji nije napravio svog igrača u istoriji postojanja (ali dobro, za 3 godine to je nemoguće)već državnim parama pokupovao tuđe gotove proizvode, a udarni igrači baš oni koji su sa Partizanom uzeli prethodnu titulu... Samo ovde može da k'o pečurka nikne klub i nešto preko noći uradi. Samo državni vrh klimne glavom i eto novih igara za ubogi narod

rokelele

pre 10 godina

(zex86, 2. jun 2013 13:50)

Evo prijatelju da ti odgovorim posto si lepo zamolio da ti objave komentar.
Vaterpolo kub Partizan je u poslednjih 40 GODINA osvojio 3 titule sampiona Evrope, 1 bio drugi, 6 puta treci i 2 puta cetvrti. Ako posmatras cifre u celoj istoriji, statistika je jos bolja, a verujem da znas koliko medalja je osvojio tvoj klub. Niko od Grobara ne pokusava da omalovazava uspeh koji je postignut, samo se skrece paznja da postoje klubovi koji cekaju u redu malo duze od vaterpolista. Na zalost ni jedni ni drugi a ni neki buduci treci nemaju previse razloga da se nadaju da ce dobiti bilo kakvu pomoc. VK Partizan je dobio bazene za trening i raspad celog sampionskog tima. Slazem se da je bolje ista nego nista, ali nasi sportisti i klubovi koji ostvare medjunarodni uspeh zasluzuju mnogo vise.

Tru Blood

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'? Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali! (Srdjan NNNN, 02. jun 2013 13:03)

Dacic nam kupio igrace , ovo samo grobar moze da napise...

Danubewalker

pre 10 godina

Svaka cast Zvezdi ali Partizanu za osvojenu Evroligu drzava nije dala NISTA.Ipak,nadam se da cete jednom biti od reci,pa makar isplatiti te igrace sta su zaradili i tako pomoci da jos jednom ne dozivi sudbinu nekad sjajnog Beceja.

Revolt

pre 10 godina

Evo ti sastav Pro Reka u sezoni 2010/11: Tempesti, Buric, Molina, Felugo,
Benedek, Di Kostanco, Mandjante, Madaras, Filipovic, Djordjeti, Kasas, Filjioli, Figari, Nikic, Zlokovic, Ivovic, Roka- u finalu protiv nas nisu igrali Di Konstanco, Mandjante, Djordjeti i Figari jer jednostavno nije bilo mesta za sve u timu. Cak i prosecan poznavalac vaterpola je cuo bar za polovinu ovih igraca od kojih ne znas ko je bolji od koga!
Stvarno sta reci osim da je tuzno sta si napisao za onakav "drim-tim"
u kojem je igrao i jedan od tri najbolja sutera na svetu Ivovic, btw

ller

pre 10 godina

waterpolo je takav sport da ko god ima 750.000-1.000.000 eura može da uzme euro ligu ako hoće. Setimo se Bečeja. Partizan i Jug su nešto drugo- institucije.

Milan__

pre 10 godina

@ (sale, 2. jun 2013 13:23)

A da li ti razumes sta pise u tekstu? Imam ja bazen iza kuce, pa opet ne mogu sastaviti sampionski vaterpolo klub. Sta ti vredi bazen kada nemas pare da sacuvas tim?!

veseli

pre 10 godina

Sad bar nema potrebe da im drzava pomaze,prvaci su Evrope,mnoge uspesne privatne kompanije ce da . . . mislim tako bi trebalo . . . ali . . . kad bude sve privatno!

acoo

pre 10 godina

Zasto je tesko priznati da je danasnji Jug jedan od najjacih klubova ikad sastavljenih i da bi verovatno rasturio taj Pro Reko iz 2011.godine. Taj Pro Reko je imao samo jaceg igraca na centru Zlokovica u odnosu na Jugovog Dobuda i to je sve.Tri od sest najboljih sutera danas su u Jugu Janovic,Ivovic,Boskovic. Sta vise reci.

Istina i samo istina

pre 10 godina

Svaka cast vaterpolistima, ali kao da drzava vec nije dala silne pare da se i oformi ovaj tim. Instant uspeh,cim se da dovoljno drzavnih para i onda se prica o davanju jos vise para od drzave. A zato plate i penzije smanjuju. Hleba i igara, ali bez hleba. (z, 02. jun 2013 13:24)

Kompleksas drzava nije dala nista!

Istina i samo istina

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'? Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali! (Srdjan NNNN, 02. jun 2013 13:03)

Pokupovali su igrace koji su inace bili slobodni pre dolaska u Zvezdu, vrlo zanimljivo od vas grobara...

slatkorecivi

pre 10 godina

Dva dana je proslo, jos se nista ne desava. Toliko o marketingu, reklamiranju i promociji. Ako se nesto ne uradi do nedelje, mozemo da se oprostimo od sampionskih ambicija

Srdjan NNNN

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'?

Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali!

Bojan

pre 10 godina

Jeste li pomogli Partizanu kada je osvojio titulu 2011.godine?Jeste li pomogli Partizanu kada se plasirao na F4 Evrolige?Jeste li pomogli Partizanu kada se plasirao u Ligu Sampiona? Licemeri...

Fedex

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'? Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali! (Srdjan NNNN, 02. jun 2013 13:03)

Kao prvo niko nije pokupovao igrace jer su svi igraci dosli bez ugovora ,Znaci samo plata gde im jos nije uplaceno ni pola, a sta kazes nije vam se oduzila drzava?! A sto imate Banjicu na poklon to nista?

sale

pre 10 godina

@Srdjan

Citas li ti sta pise u textu, drzava je Partizanu dala bazen, godinama niste imali konkurenciju, sta vi hocete vise, da vam se dekretom daju sve titule? Koliko ste vi razmazeni navijaci to je pateticno a na polufinalu protiv Juga vas nema ni hiljadu. Ovo je Zvezdina drzava, Zvezdin narod, vecina navija za Zvezdu i vreme je da se nesto da i ovom klubu.

najpo

pre 10 godina

Prvaci Evrope u fudbalu,ženskom basketu,karateu,atletici,vaterpolu,a uskoro i u košarci!Oni fudbal nikad neće a mi košarku sigurno hoćemo,možda već naredne godine.

PAOK

pre 10 godina

Izgleda da komsije nisu gledale Partizan Pro Reko pre 2,3 godine kad smo u sred Italije razbili drim tim i razbili na tribinama.Jedna titula i odma se busate u grudi.Izgleda jedna vasa vredi vise od sedam nasih.I 3 titule prvaka vreod vise nego 25.Igrali ste u drugoj ligi,gubili ste od na 74-0,i opet imate hrabrost da se javite.

zemlja

pre 10 godina

Još samo u narednih par godina da osvojimo i Evroligu u košarci pa da šijemo Partizan na svim poljima...Oni se muče decenijama za jednu titulu a mi za godinu dana sve osvojili...

Pedja

pre 10 godina

Drzava je Partizanu poklonila mnogo vise nego sto je zasluzio. Dobio je na poklon bazen i fudbalski stadion dok je sa druge strane Zvezdi otimana imovina. Vujasinovic je i sam rekao sinoc da se u Partizan mnogo ulagalo ovih godina. A KK PARTIZAN I DALJE NECE DA OBJAVI KOLIKO DOBIJA OD DRZAVE. Kakvo ste sportsko drustvo ni milijardu evra vam nebi bilo dovoljno za veci uspeh od 0 bodova u fudbalskoj LS i TOP 16 Evrolige. A ulozeno je od strane drzave za ovih 10god sigurno bar 100 miliona evra u JSD Partizan. Bravo Zvezdo, sledeca je titula prvaka Evrope u kosarci.

lynx

pre 10 godina

Čitam komentare na našim i hrvatskim portalima i izgleda da najviše tuguju navijači Partizana?! Grobari, svaka čast na 7 evro titula, ali 6 ste osvojili do 1976. Znači u zadjih, zamalo, 40 godina, vi i Zvezda po jednom šampioni Evrope! A to što ste još par puta igrali F4 i gubili, bolje da ćutite, imali ste uvek najbolji tim, ali i dokazanog majstora za gubljenje titula, Udovičića. On uvek može, da sa najboljim timom, osvoji drugo, treće ili četvrto mesto. Bolje da ste, umesto toliko zluradih komentara, podržali vaše klince na Banjici, oni su to zaslužili.

lazar

pre 10 godina

Nekako mi je ova njihova titula mnogo veštačka,kao i sama radost igrača koji su igrali za instituciju pre dve godine... Sad svi prate vaterpolo,taj nebitan sport...sad su svi zvezdaši...a mi ono što smo uradili u poslednjih 20 godina oni neće moći ni za sto jer ukoliko sledeće godine će stvari biti vraćene na svoje mesto... I da,imamo više evropskih titula nego oni državnih.

kankun

pre 10 godina

@utzo Ne mozes izjednacavati cetvrto mesto u Evropi sa sampionima Evrope!Hala za cetvrto mesto i nije trebala da se obecava.Vaterpolisti su pokorili Evropu.

paki

pre 10 godina

citam komentare i nevera. partizan se ne spominje a ovi u komentarima samo se zale te dala im drzava ovo pa ono... lepo kaze coki gopodo u ovoj zemlji samo se govori o zvezdinom poslovanju daj da budemo parlamentalni pa da se dotaknemo i partizanovog poslovanja i niko nista... tuga da ovi navijaci partizana zive u neznanju.

fk EPS

pre 10 godina

groBARI moraju da shvate da u toku sezone toliko para dobiju od drzave da na kraju i kad osvoje po neki trofej ista nema sredstava za nagradu

zex86

pre 10 godina

Sad ce da se javljaju grobaru,da omalozavaju ovaj uspeh,a ja cu samo da ih pitam kad je to tako lako,kad ste vi toliko dominantni sto ste onda osvojili JEDNU titulu u poslednjih 40godina??? Ok imate vi jos 6 al kad,kad je to ustvari bila nacionalna titula,tj.bila stara Jugoslavija. Al ok.titule su titule pa ih necu umanjivati,al JEDNA ZA 40GODINA,tako da je ovo izuzetan uspeh za nas vaterpolo. I ono po cemu ce ova titula takodje biti posebno upamcena je atmosfera u kojoj je uzeta,nesto sto nikada nije vidjeno na vaterpolo utakmicama,a i nece,jedino ako Zvezda ponovo bude akter. Pozdrav za one normalne Srbe koji su svesni ovog rezultata,kao sto sam i ja bio za titulu Partizana pre par godina. Objavite molim vas komentar

petronije

pre 10 godina

Koliko zlobe i zavisti! Navijaci sa druge strane brda umesto da se raduju pobedi srpskog kluba, oni vec pocinju da kukaju. Prvi komentar kukanje sa druge strane. Da li si cuo sta kazu Filipovic, Gak i Vanja Udovicic? Poslusaj ih pre nego sto opet postavis nesuvisli komentar.

Nislija

pre 10 godina

Eh, grobari, grobari. Na bazenu vas nije bilo ni par stotina da podrzite svoj klub, ali vaz zato ima na netu da placete zbog Zvezdinog uspeha. Pa placite onda kad vam je to draze umesto da ponekad odete da podrzite svoj tim. A mi..Osvojili smo sve, osvojili smo sve..

Bossarc

pre 10 godina

Izgleda da je ovim grobarima malo sto su dobili Bazen oce oni jos...Koliko im je tesko sto je Zvezda dobila Jug, vidi se u svakom njihovom komentaru...

Webber

pre 10 godina

Grobari zive u iluziji da nam je nesto drzava dala i kupila, pomogli su nam najvise Zvezdasi koji su sada u opoziciji,ako niste znali...I to je malo sto su nam pomogli nije ni za 30% plate...Mi nemamo bazen kao sto vi imate,malo li je?!

Dendza

pre 10 godina

Oduzice se kao sto se oduzio Marjanovic 1993 napravivsi projekat monopola u srpskom sportu usmeren ka klubu ciji je bio predsednik JSD Partizan. Dacic je bivsi predfsednik KK Partizan, tacno znamo kako cer se oduziti. Isto kao Perunicicu i RK Crvena Zvezda , najperspektivnijem klubu u Srbiji dvostrukom sampionu do pre 2 godine kome su oduzeti svi sponzori i prebaceni na RK Partizan i koji je sledeca meta za odstrel Partizanovih politicara iz sportskih saveza i struktura (anti)sporta.

Ne treba nama pomoc od tebe vodjo Alkatraza Dacicu ...

PeraQ

pre 10 godina

@ Srdjan NNNN

Sto lupas? Ko je kome pokupovao sve igrace koje imaju? Koji igrac je doveden direktno iz Partizana? Sefik, Prlainovic, Pijetlovic, Radjen su dovedeni iz evropskih klubova, braca Rasovic, Randjelovic, Vapenski iz domacih klubova i kako sto ih je dovela Zvezda tako je mogao da ih dovede i partizan tako da ne vidim logiku u tvom komentaru! Sto ne postavis pitanje kako je partizan pokrao u kosarci toliko mladih igraca FMP za sicu (Miljenovic, Bogdanovic, Djekic...) a ovi su ih godinama stvarali od najnizih kategorija a ovamo neki pricaju o partizanovoj skoli iz koje godinama nije izasao neki iole ozbiljniji igrac!? Sto ne pitas da li je nekog proteklih 10 godina bilo briga za Zvezdu kada se gasila dok ste vi imali para za kupovinu najboljih protivnickih igraca i osvajali titule dok niste imali dostojnog protivnika? Sto ne kazes nesto na Nadjovu izjavu da bi kupovao igrace iz Zvezde, ako te toliko boli sto je Zvezda, kako si lupio, dovela igrace iz Zvezde?

Wllaxy

pre 10 godina

Ajmo sad redom.Šefik slavu stekao u Partizanu,Prlainović počeo u Hreceg Novom nastavio u Partizanu,D.Pijetlović iz N.Sada u Partizan,Avramović došao iz Partizana,Rađen bio u Vojvodini i Partizanu, Vapenski kao goptov igrač došao iz Vojvodine, Ranđelović naučio vaterpolo u Nišu, trener Savić slavu stekao u Partizanu.Imali uopšte neko ko je ponikao u Crvenoj zvezdi.
(Žile, 2. jun 2013 14:36)

E sad postavi to pitanje, po istoj analogiji za vas kosarkaski klub i doci ces do jednog zapanjujuceg otkrica - ima li u njemu uopste iko ko je ponikao u partizanu? Ali zato da otimate mlade igrace od drugih klubova koji su ulagali u njih - to znate i vise nego dobro!

Micko

pre 10 godina

Oduzite se Partizanu, najtrofejnijem evropskom vaterpolo klubu Dacicu !!! Zasto da Partizanovi igraci igraju poput Filipovica, Udovicica, Radjena, Pjetlovica, Prlainovica .... ne igraju za Partizan samo zbog para ? Odakle nekom interes da finansira novoosnovane klubove tipa Radnickog i Zvezde, a ne klub koji je 7-struki prvak Evrope ?

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 10 godina

Vecina bivsih vaterpolista Partizana,a mozda i svi oni,navijaju za Zvezdu!!!!!Prema tome,nisu oni izdali crno-bele kad su presli u Zvezdu vec su dosli da igraju u klub koji vole!!!!!Sta je tu lose gospodo grobari????!!!!!!!

OBAVEZNO

pre 10 godina

Pomozite isto kao sto su kosarkasima Partizana pomogli Tadic i Djilas da dobijemo trenaznu salu u cijoj maketi uzivamo vec godinama,smesno.

no

pre 10 godina

@Srdjan

Daj Bože da nam pomognu kao što su Partizanu. Iz tvojih usta u Božije uši. Bazen za dž je već dobar početak.

A što se tiče igrača, ni jedan nije kupljen, prati malo.

frenky simao

pre 10 godina

Partizan je titulu 2011 godine osvojio u Rimu u mnogo jačoj konkurenciji nego što je to bilo ove godine! Tada su igrali ProRecco, Mladost Zagreb, riječko Primorje, Jadran HN, Primorac Kotor, Budva, Vašaš, ove godine jedino Jug je bio ekipa vredna pažnje...! A država im se odužila tako što su svi najbolji igrači napustili klub...!

z

pre 10 godina

Svaka cast vaterpolistima, ali kao da drzava vec nije dala silne pare da se i oformi ovaj tim. Instant uspeh, cim se da dovoljno drzavnih para i onda se prica o davanju jos vise para od drzave. A zato plate i penzije smanjuju. Hleba i igara, ali bez hleba.

Andrija

pre 10 godina

Zelim da se zahvalim u ime KK Partizan gradu Beogradu na hali za treninge obecanoj jos 2010 godine.Hvala ni na cemu,evo spasite im i rukometni klub dovedite im Karabatica,Narcisa,Abaloa,Duvnjaka i ostale.Niste im se dovoljno oduzili,evo vec se u Srbiji zivi bolje

navijac Partizana

pre 10 godina

Pa super, i treba, zasluzili su. Ali zasto nisu i Partizanu pomogli pre dve godine da zadrzi sampionski tim, nego su igraci morali da odu u losije klubove od Partizana samo zato sto ti imaju vise para.

eh

pre 10 godina

Dace bog dragi da vam se oduze kao i Partizanu !
(J.D.Aleksandar, 2. jun 2013 13:33)

Dace Bog! Bazen nam je preko potreban!
Dace Bog, dace!

night

pre 10 godina

Ne treba vlada da pomaže Zvezdi.Samo neka vrati one pare koje je vlada sps-a uzela iz fudbaskog kluba početkom devedesetih.A radi se o desetinama milona tadašnjih maraka.I Milošević je bio Zvezdaš,ali je uništio Zvezdu više nego bilo ko drugi.

Neoptereceni gradjanin

pre 10 godina

“Kao premijer ne bi trebalo da navijam za bilo koji klub"

Ma idi bre. Pa ti si neformalni vlasnik Partizana jos od devedesetih.Prvo KK koji si ostao i danas a onda i FK gde si postavio svog coveka Branka ruzica

frenky simao

pre 10 godina

Neka im se država oduži kao Vaterpolo klubu Partizan za osvojenu titulu prvaka Evrope na gostujućem terenu u Rimu 2011 godine u mnogo jačoj konkurenciji i kao Košarkaškom klubu Partizan za učešće na f4 evrolige 2010 godine u Parizu gde ih je par sekundi delilo od ulaska u finale...! Tako će biti pošteno...!

Zika

pre 10 godina

Još samo u narednih par godina da osvojimo i Evroligu u košarci pa da šijemo Partizan na svim poljima...Oni se muče decenijama za jednu titulu a mi za godinu dana sve osvojili...
(zemlja, 2. jun 2013 13:24)

Procitaj jos jednom ovo sto si napisao pa stavi prst na celo..

ljudska glupost nema granice

pre 10 godina

najpo ha ha ha ha vi u kosarci za sada sigurno necete jer igraci koje ima zvezda sa milicicem i radmanom NE PRAVE RAZLIKU.u stvari bicete najslabiji u evroligi.

wds

pre 10 godina

Malo prikupljanje glasova...
A ovi vec znaju da ce se raspasti pa uporno mole drzavu za pomoc ne bi li "ostali na okupu da terorisu protivnike"!

Grobarčina

pre 10 godina

Koliko zlobe i zavisti! Navijaci sa druge strane brda umesto da se raduju pobedi srpskog kluba, oni vec pocinju da kukaju. Prvi komentar kukanje sa druge strane. Da li si cuo sta kazu Filipovic, Gak i Vanja Udovicic? Poslusaj ih pre nego sto opet postavis nesuvisli komentar.
(petronije, 2. jun 2013 13:39)


Koliko si smesan. Taj Filipovic i Udovicic idu tamo gde dobiju najvise para, bili ih uvo i za tebe i za klubove. Isto sto kao i vas veliki kapiten Prlainovic, koji sad prosto obozava Zvezdu, ide sad iz nje. Sto ne ostane iz ljubavi? Sine, od ljubavi se ne zivi!

Okoreli GROBAR

pre 10 godina

25 puta prvaci drzave, 7 puta prvaci Evrope (zadnji put 2011 sa najjacim klubovima u Evropi, u sred Italije, protiv vaterpolo dream tima Pro Reco-a)

3 puta prvaci drzave, 1 prvaci Evrope (u sred Srbije, sa najslabijom konkurencijom u istoriji Evrolige, bez divova ovog sporta)

Pametnome dosta...

Tru Blood

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'? Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali! (Srdjan NNNN, 02. jun 2013 13:03)

Dacic nam kupio igrace , ovo samo grobar moze da napise...

jojic 90'

pre 10 godina

videli ste i sami i sinoc i nocas je li pijetlovic zvezdas-nikad ne peva sa delijama,samo ih ispostuje aplauzom..a sefik je na zapadu jna svaki put kad igra partizan.

acoo

pre 10 godina

Zasto je tesko priznati da je danasnji Jug jedan od najjacih klubova ikad sastavljenih i da bi verovatno rasturio taj Pro Reko iz 2011.godine. Taj Pro Reko je imao samo jaceg igraca na centru Zlokovica u odnosu na Jugovog Dobuda i to je sve.Tri od sest najboljih sutera danas su u Jugu Janovic,Ivovic,Boskovic. Sta vise reci.

dzozey

pre 10 godina

Ako vam se oduze kao nama (Partizanu), onda cete super da se provedete... Mi smo osvojili EL i kao nagradu smo dobili raspad tima. Ne isplati se ovde da se zivi...stalno te neko razocarava i stalno te boli nepravda.

utzo

pre 10 godina

Kao sto je i KK Partizan dobio obecanu salu za treninge. Nasi sportisti zasluzuju mnogo vise nego sto Srbija moze da im pruzi, ali na zalost nece dobiti nista.

Istina i samo istina

pre 10 godina

Kao sto ste se oduzili Partizanu, je l'? Mora sram Vas bilo!. Vi ste im se oduzili time sto ste im pokupovali sve ove igrace koje sad imaju, a Partizanu, koji je zasluzio mnogo vise, nista niste dali! (Srdjan NNNN, 02. jun 2013 13:03)

Pokupovali su igrace koji su inace bili slobodni pre dolaska u Zvezdu, vrlo zanimljivo od vas grobara...

Istina i samo istina

pre 10 godina

Svaka cast vaterpolistima, ali kao da drzava vec nije dala silne pare da se i oformi ovaj tim. Instant uspeh,cim se da dovoljno drzavnih para i onda se prica o davanju jos vise para od drzave. A zato plate i penzije smanjuju. Hleba i igara, ali bez hleba. (z, 02. jun 2013 13:24)

Kompleksas drzava nije dala nista!

ller

pre 10 godina

waterpolo je takav sport da ko god ima 750.000-1.000.000 eura može da uzme euro ligu ako hoće. Setimo se Bečeja. Partizan i Jug su nešto drugo- institucije.

Žile

pre 10 godina

Ajmo sad redom.Šefik slavu stekao u Partizanu,Prlainović počeo u Hreceg Novom nastavio u Partizanu,D.Pijetlović iz N.Sada u Partizan,Avramović došao iz Partizana,Rađen bio u Vojvodini i Partizanu, Vapenski kao goptov igrač došao iz Vojvodine, Ranđelović naučio vaterpolo u Nišu, trener Savić slavu stekao u Partizanu.Imali uopšte neko ko je ponikao u Crvenoj zvezdi.

rokelele

pre 10 godina

(zex86, 2. jun 2013 13:50)

Evo prijatelju da ti odgovorim posto si lepo zamolio da ti objave komentar.
Vaterpolo kub Partizan je u poslednjih 40 GODINA osvojio 3 titule sampiona Evrope, 1 bio drugi, 6 puta treci i 2 puta cetvrti. Ako posmatras cifre u celoj istoriji, statistika je jos bolja, a verujem da znas koliko medalja je osvojio tvoj klub. Niko od Grobara ne pokusava da omalovazava uspeh koji je postignut, samo se skrece paznja da postoje klubovi koji cekaju u redu malo duze od vaterpolista. Na zalost ni jedni ni drugi a ni neki buduci treci nemaju previse razloga da se nadaju da ce dobiti bilo kakvu pomoc. VK Partizan je dobio bazene za trening i raspad celog sampionskog tima. Slazem se da je bolje ista nego nista, ali nasi sportisti i klubovi koji ostvare medjunarodni uspeh zasluzuju mnogo vise.

Lucas

pre 10 godina

Kakva vam je ovo molim vas demagogija da je drzava nama dala bazen? Pa i na Banjici postoje termini za gradjanstvo kao i na Tasu.. Ocete da kazete da vi uredno placate Tas? Ne ne placate tako da i vi i mi imamo prakticno istu poziciju.. Partizan je finansirao Saponjicev otac dok su mu sinovi trenirali kod nas.. Za one van Beograd koji ne znaju neka pogledaju sta je Nelt i ko je Saponjic. Sad se vraca ProReko Volpi ponovo ulaze videcemo sta ce od vas ostati..
P.S. Samo se manite demagogije da je Partizan bilo sta otimao svi ti igraci su mogli da igraju za Vojvodinu(Vapenski npr) ili neki Seged,Primorac pa cak i Mladost ili Jug vidite da Vanja nije imao ni jedan problem.. Dosli su jer znaju gde je najbolja vaterpolo skola kao i Gavril ili Mandic..

Woodchuck

pre 10 godina

Neka se oduži isto onako kako se odužila Partizanu posle titule prvaka Evrope. Tako što im nije dala prebijene pare da zadrži igrače koje je Partizan sam stvorio... A ovde je prvo upumpavano para u klub koji postoji 3 godine, koji nije napravio svog igrača u istoriji postojanja (ali dobro, za 3 godine to je nemoguće)već državnim parama pokupovao tuđe gotove proizvode, a udarni igrači baš oni koji su sa Partizanom uzeli prethodnu titulu... Samo ovde može da k'o pečurka nikne klub i nešto preko noći uradi. Samo državni vrh klimne glavom i eto novih igara za ubogi narod

Dzamburu 'n Koma

pre 10 godina

Ne treba nipodistavati uspeh u Evropi niciji...bez obzira na boje.
Ali ako se Drzava oduzuje, kao sto se i ranije oduzivala, brzo ce se taj san pretvoriti u kosmar...nazalost.

Danubewalker

pre 10 godina

Svaka cast Zvezdi ali Partizanu za osvojenu Evroligu drzava nije dala NISTA.Ipak,nadam se da cete jednom biti od reci,pa makar isplatiti te igrace sta su zaradili i tako pomoci da jos jednom ne dozivi sudbinu nekad sjajnog Beceja.

Copernicus

pre 10 godina

Da se oduzila Partizanu pre dve godine, ne bi se ekipa raspala. Ali niko nije mario... Inace ne mislim da to treba da se dogodi i Zvezdi, naprotiv, svako ko nas zaduzi trebalo bi da bude nagradjen...

slatkorecivi

pre 10 godina

Dva dana je proslo, jos se nista ne desava. Toliko o marketingu, reklamiranju i promociji. Ako se nesto ne uradi do nedelje, mozemo da se oprostimo od sampionskih ambicija

veseli

pre 10 godina

Sad bar nema potrebe da im drzava pomaze,prvaci su Evrope,mnoge uspesne privatne kompanije ce da . . . mislim tako bi trebalo . . . ali . . . kad bude sve privatno!

Milan__

pre 10 godina

@ (sale, 2. jun 2013 13:23)

A da li ti razumes sta pise u tekstu? Imam ja bazen iza kuce, pa opet ne mogu sastaviti sampionski vaterpolo klub. Sta ti vredi bazen kada nemas pare da sacuvas tim?!

Revolt

pre 10 godina

Evo ti sastav Pro Reka u sezoni 2010/11: Tempesti, Buric, Molina, Felugo,
Benedek, Di Kostanco, Mandjante, Madaras, Filipovic, Djordjeti, Kasas, Filjioli, Figari, Nikic, Zlokovic, Ivovic, Roka- u finalu protiv nas nisu igrali Di Konstanco, Mandjante, Djordjeti i Figari jer jednostavno nije bilo mesta za sve u timu. Cak i prosecan poznavalac vaterpola je cuo bar za polovinu ovih igraca od kojih ne znas ko je bolji od koga!
Stvarno sta reci osim da je tuzno sta si napisao za onakav "drim-tim"
u kojem je igrao i jedan od tri najbolja sutera na svetu Ivovic, btw