Tenis 50

Nedelja, 26.05.2013.

11:02

Ana uz mnogo muke do drugog kola

Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa pobedom nad Petrom Martić u tri seta 6:1, 3:6, 6:3 posle jednog sata i 50 minuta igre.

Ana uz mnogo muke do drugog kola IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Lažni HrvaT

pre 10 godina

(ST, 26. maj 2013 16:30)
Ako si ti iz Splita onda sam ja iz Melburna! Tako kako si ti napisao danas ne govore Splićani, ni blizu. Ti si malo starija generacija, koji je gledao čuvenu TV seriju "Malo misto", pa si kao mali Perica napisao "dalmatinski", al kako sam i ja matorac, ti ovu bajku prodaj nekoj dečici koja tada još nije ni pomišljala da se rodi!

paranoJa, aJJde bre

pre 10 godina

(zelena trava, 26. maj 2013 19:33)
Ajde, da bi dokazao da si u pravu, citiraj neki od ovih do sada objavljenih 48 komentara, ko se to "nabacivao srpstvom i prebrojavao neprijatelje"! Molim te. Jer si pogledao? Vidiš,nema ni jednog! Ovde paranoju o srpstvu i Srbiji imaš samo ti!

Lažni Hrvat

pre 10 godina

(Da covek ne poveruje, 26. maj 2013 20:43)
Pa ja sam meč gledao zbog Marije Šarapove, ubedljivo najlepše teniserke, a i mentalno najstabilnije, ne zbog Ane! Ako gledam Anu i probam da za nju navijam, a ponedkad hoću jer sam Srbin, moram prvo da se "drogiram", jer je garantovan stres. Koliko "zadovoljstava" nam je Ana priredila zadnjih 5 godina? Toplo-hladno-toplo-hladno -hladno-toplo...A kako se pozdravila sa Šarapovom u zadnjem meču u Madridu video sam dobro, a i čitao sam u nekim novinama. A možeš i da pogledaš i neke komentare o tom meču. A ovaj tvoj link je fotografija, ako negde "skinem" film staviću ga, videće se da pričam istinu!

Da covek ne poveruje

pre 10 godina

A ova ijekavica je da se "Vlasi ne sete"! Komentar je naravno napisao naš realni ja realista, veliki obožavalac Ane Ivanović, da Anu malo "izvadi" zbog nesportskog pozdrava, bez gledanja u oči, na poslednjem meču sa Šarapovom!
(Lažni Hrvat, 26. maj 2013 14:16)

Au al' je neko opsednut Anom. Pazi molim te gledala je u oci ili nije gledala. Koliko neko treba da je opterecen da bi merkao da li je pogledala malo ulevo, podigla je malo obrvu i stisak ruke nije bio dovoljno jak? Zbog cega je gledas i komentarises kad je ne volis?
Sta ti je devojka uradila da bi je toliko mrzeo? Bolesno.

Evo kako se Ana pozdravila sa Sarapovom.

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Ana+Ivanovic+Mutua+Madrid+Open+Day+8+b2p214RjYBIx.jpg

this is the end

pre 10 godina

ČOVEK IZ DRUGE DIMENZIJE, 26. maj 2013 13:53)

Mslim da bi trebao da se zapitas kako to Federer na svim turnirima ima najlaksi zreb, A Novak kapo broj 1 najtezi, kao i ovog puta na RG? I slepac bi video kako se Federerov lobi uspesno nosi sa ATP turnirima i stalno mu se namestaju najlaksi zrebovi. Novak je imao na svim turnirima jako teske protivnike na pocetku, kako to obbjasnjavate? Ana je na svim turnirima u poslednje dve godine, govorim o prvoj kategoriji turnira, vec u drugom - trecem kolu imala sudare sa teniserkama iz top 5... Ovo je GS i prva kola su uglavnom laka, mada se desi da i najveci favoriti ispadnu kao Serena prosle godine u prvom kolu od razano, secate li se? I nemojte zamerati Ani, pod velikim je pritiskom, da je izgubila ode 300 poena i ispada iz prvih 2o...nije lako ni jednoj teniserki, to je sport i sve je moguce.

zelena trava

pre 10 godina

@Srbin iz Srbije
Iskreno, bas me briga koliko Slovenci, Englezi i ostali isticu svoju nacionalnost, svakome po njegovom ukusu. Mogu i ja da Vam nabrojim neke nacije za koje nikad ne biste rekli da su tako egocentricne, ali jesu i te kako. Za mene je glupo nabacivati se srpstvom u svojoj sopstvenoj zemlji, na sportskom forumu i stalno prebrojavati neprijatelje. Gledajuci kroz prozor zakljucujem da imamo preca posla i da postoji i bolji put. Nikada valjda nije jedan mali narod bio tako ubedjen da je svima najvazniji na svetu i da mu svi rade o glavi. Pitam se zbog cega bi to bilo tako? Mozda uporno hoce da nam ociste Juznu Moravu, a mi im ne damo? Mozda hoce da nam izgrade metro, a mi mislimo da je GSP bolji? Mislim, kad smo mi tako dobri prema svojoj zemlji logicno je da mislimo da nas svi mrze. Ili mozda nije?
Ne mora moj komentar da bude svakom po volji, ne bi bio prvi put da se ne objavi iako je ovo prvi vezan za nacionalnost. Sta je tu je.

Jovica

pre 10 godina

(treba biti realan i objektivan, kao Ja, 26. maj 2013 14:52)
Pa nisi ni ti baš realan i objektivan.Povrede i nemaju neke veze sa sadašnjom formom Martićeve.Nije joj ni prošla godina bila previše sjajna.Na 3 od 4 GS ispala je u 1.kolu (u Australiji čak od 149. igračice),došla je do finala u Maleziji i izgubila od 123. igračice(iako je kolo prije iznenadila JJ).Nakon Pariza prošle godine uglavnom ispada u prvim kolima(iako igra redovito i bez veće pauze)jedino je u Tokiju dobila Kvitovu i to je sve.Ja bi prije rekao da Petra stagnira,pa čak i nazaduje u svojoj karijeri, nešto slično kao i Bojana
Jovanovski.Nemaju povrede veze stime,uostalom i danas je bilo vidljivo da ona nije ni psihički najspremnija.Za Anu je ovo dobra pobjeda,uostalom u dva seta je imala po 5:0,i to govori nešto o njenoj igri.Bitno za 1.kolo je da nije dozvolila iznenađenje i da joj se nije dogodilo što i Petrovoj koja je ispala
od 90. igračice, što opet nije loše za Anu koja je sad na samo 200 bodova od povratka u prvih 10.

Srbin iz Srbije

pre 10 godina

"Nema nista dosadnije od Vaseg srbovanja. Zar Vam se zaista ceo zivot vrti oko toga ko i koliko ne voli Srbe? Za Vas drugih vesti u svetu izgleda nema. Zvucite kao neki nabedjeni penzioner iz cca 1993-1994."
(zelena trava, 26. maj 2013 15:02)
Ja mislim sa Srbi najmanje ističu svoje "srbovanje"! U bivšoj SFRJ, Slovenci su bili Slovenci, Hrvati Hrvati, Albanci Albanci, a mi Srbi smo se ubedljivo najčešće izjašnjavali kao Jugosloveni! A danas, recimo u odnosu na Hrvate, koji bi svoji šahovnicu urezali najrađe po sred nosa, mi Srbi smo mala deca! A da ne spominjem Francuze, Engleze, Nemce....mi smo male bebe, one do 6 meseci!

ST

pre 10 godina

Ej izvini prijatelju kakvi realista??!! komentar za sportski pozdrav ane i petre san napisa ja,čovik iz splita,iz dalmacije ne vidin razloga šta pišeš nekakve nebuloze.napisa san jer pored toga su se korektno ponile jedna prima drugoj i usotalom vidi se da je ana prva krenila poljubit petru mada to uopće ni toliko bitno.

zelena trava

pre 10 godina

@nikol
Nema nista dosadnije od Vaseg srbovanja. Zar Vam se zaista ceo zivot vrti oko toga ko i koliko ne voli Srbe? Za Vas drugih vesti u svetu izgleda nema. Zvucite kao neki nabedjeni penzioner iz cca 1993-1994.

Psiholog

pre 10 godina

(Miki, 26. maj 2013 14:39)
Opet ti Miki? U Diznilendu imate TV? Malicioznost ti je jača strana, pa koja se danas teniserka može porediti sa Serenom? Ne mogu ni Azarenka ili Šarapova, iako su broj 2 i 3!Ana spada u onu treću kategoriju, od 4. do 50. mesta na WTA listi, gde svaka može svaku dobiti. A Petra Martić realno spada u najboljih 30 ( bila povređena)!
Međutim, ja imam neki osećaj da će se ponoviti GS AO 2013! Predviđam ponovo pobede Đokovića i Azarenke! Znači u RG 2013. ne pobeđuje ni jedan od favorita,ni Nadal ni Serena Vilijams!

Lažni Hrvat

pre 10 godina

"Čestitke Ani i korektan pozdrav i poljubac djevojaka na mreži,takve prijateljske odnose želimo gledati.bravo cure vi ste pravi primjer
(ajmo ana:), 26. maj 2013 13:06)"
Ovde pre svega treba čestitati Peri na inicijativi za poljibac, iako je izgubila meč! Ana je normalno bila nasmejana jer je pobedila.
A ova ijekavica je da se "Vlasi ne sete"! Komentar je naravno napisao naš realni ja realista, veliki obožavalac Ane Ivanović, da Anu malo "izvadi" zbog nesportskog pozdrava, bez gledanja u oči, na poslednjem meču sa Šarapovom!

treba biti realan i objektivan, kao Ja

pre 10 godina

".... Petra Martić je toliko talentovana da mi nikako nije jasno da nije barem u prvih pedeset, a po talentu bi već trebala da je u prvih dvadeset...
(Predo, 26. maj 2013 13:26)"
Pa zašto se mladiću prvo ne obavestiš pre nego što napišeš komentar? Petra Martić se sredinom prošle godine povredila, a u 2013. kao posledica toga nikako da uđe u formu! U 2012. je došla do 4. kola Rolan Garosa, a od poznatijih teniserki već je pobedila Kvitovu, Kerber, Bartoli, Jelenu Janković...Najbolji plasman joj je 42. na WTA listi.
Zato za one koji prate tenis kretanje rezultata u današnjem meču sa Anom nije nikakvo iznenađenje!

istina boli

pre 10 godina

(ajmo ana:), 26. maj 2013 13:06)
Na poljupcu je insistirala Petra, koja je bila nasmejana iako je izgubila. Ana jedva pruži ruku kad izgubi, budimo iskreni!

Bandi

pre 10 godina

@Predo
Dobra i časna analiza. Ima i onih koji pišu da se Ana danas "iščupala". U trećem setu posle 5:0 za Anu nastalo je neviđeno "čupanje", jedva se iščupala (6:3). To su ovi dežurni badmintonci. Naravno da je Petra dobra teniserka. Kad je ovde već slavljena titula u Kuala Lumpuru Petra je dobila caricu u polufinalu, pre godinu dana.

Predo

pre 10 godina

Tehnički, Ana igra sjajno, izvodi odlično sve udarce, bekhend joj čak postao ofanzivno oružje. Dobro se kreće levo desno po osnovnoj liniji. Jedini pravi problem ima sa kretanjem unapred, pogotovo zato što kasno reaguje. Po meni je tehnički bolja nego one godine kada je osvojila RG. Petra Martić je toliko talentovana da mi nikako nije jasno da nije barem u prvih pedeset, a po talentu bi već trebala da je u prvih dvadeset. Rezultat je bio toliko predvidljiv, čak i gemovi. Sve se odvijalo u glavi. Sjajno su igrale teške lopte, raspadale se pod pritiskom na onim tzv. lakim. Zaključak: Ana može u finale, ali može i ispasti od slabije protivnice. Ipak, trebali bi je razumeti. Ovo je bio težak psihološki meč. Prvo kolo, apsolutni favorit protiv izuzetno talentovane i neprevidive protivnice, uz to još Hrvatice, meč koji se ne sme izgubiti. Valjda će biti (psihički) lakše u nastavku.

krastavčević, beograd

pre 10 godina

Jer napisah juče da Ana može da izgubi već u 1. kolu? Petra Matrić je sjajan potencijal i samo povrede su je sprečile da u 2013. ne ponovi uspehe iz 2012. kada je imala 5 - 6 pobeda nad igračicama iz top 20. Najveći uspeh joj je pobeda protiv Kvitove. Ipak, Ana se "isčupala", zaslužena pobeda, ali ako Perta uđe ponovo u formu iz 2012, a mislim ne samo da hoće, nego će i napredovati jer ima samo 22 godine, neće biti ni za koga lak zalogaj, naprotiv!

terza

pre 10 godina

bravo, ana, protivnica uopste nije naivna - zna da igra i to se videlo u dobrom delu meca. nadam se da cemo gledati anu i u drugoj nedelji turnira.
a sada ne mogu a da se ne osvrnem - @sale:
"... novak nece ni stici do polufinala jer za njega je dimitrov tezi od bilo kog protivnika u 1/4finalu,a troickog i tipsarevica ne komentarisem zato sto ... mislim da novak samo ako dodje u polufinale i tamo pusti ruku i kaze sebi igraj rastereceno moze dosta da uradi a naravno u finalu je apsolutni favorit ,naravno ako dobije nadala koji ce isto biti favorit apsolutni u finalu tako da treba rafu dobiti ..."
pa jel' na kraju novak ima sanse ili nema, po tvom misljenjeu? ili si zaboravio da uzmes terapiju jutros, pa ti reco ne idu najbolje od ruke/glave?

wececemuha

pre 10 godina

Petra je već odavno poznata u teniskim krugovima kao "DropShot Girl". Šteta što su je česte ozljede s koljenom unazadile, no polako se vraća. Bravo Petrice, ponosni smo na tebe. You go girl! ;D

ČOVEK IZ DRUGE DIMENZIJE

pre 10 godina

Iskreno, pitam se čime je Ana zaslužila ovako lak žreb. Ovo kao da je ona birala sa kim će da igra. Ovakav žreb po pravilu imaju igračice iz top 4. Nemam ništa protiv, al' da je pošteno, nije. Mada gledajući kako je nesigurna na terenu pitanje je da li će to iskoristiti.

Jo

pre 10 godina

najbitnija je POBEDA.Veoma los drugi set,ali nije dozvolila da to utice na nju,pocela dobro treci i izdrzala do kraja.Nakon ovog meca je tesko reci dokle moze,svakako da ima lep zreb.Moze ona to mnogo bolje.Bice sve bolja iz kola u kolo.IDEMOOO DALJE SAMO HRABRO.

ajmo ana:)

pre 10 godina

Čestitke Ani i korektan pozdrav i poljubac djevojaka na mreži,takve prijateljske odnose želimo gledati.bravo cure vi ste pravi primjer

nikol dz. femija

pre 10 godina

PUBLIKA NE NAVIJA ZA ANU, najlepšu šampionku Garosa, IZ SRBIJE.

Činjenica koju vidimo SVI KOJI GLEDAMO MEČ na tv prenosu.

Bole

pre 10 godina

Ok, dobija ovo Ana. Malo mlako je delovala na startu, ali dobro, prva runda je, uvek je tesko igrati prvi mec na Grand Slam-u.
Ono sto je interesantno je da smo videli dve potpuno razlicite Ane - prvi set je to bila ova neka ,,nova'' Ana sa strpljivom igrom, pametnom, duboke lopte u uglove terena, i tek kad se ukaze prava prilika jedan BUM udarac. Odlicna takticki osmisljena igra.
E onda dodje drugi set, gde Ana pokazuje zasto nije proteklih par godina u top 10 - brzopleto, sistem APP (ako prodje-prodje), uz nesto bolju igru Petre Martic, i rezultat je 3-6.
I za kraj, ono sto me je najvise obradovalo - treci set, i opet ona nova Ana, strpljiva, pametna, takticka igra, jedna Ana koja se posle izgubljenog seta nije ni malo unervozila, spasila par brejk lopti na startu treceg seta, i povela 5-0.
Jos jedna stvar koju sam primetio kod Ane je njena upornost, trcala je po svaku lopticu, sjajno se krece, ni u jednom trenutku nije stala, nego je po svaku lopticu isla iako je bila svesna da nece stici.
Sve u svemu bravo Ana, otvorio se zreb, hajde nemoj sad (rano) da ispadnes.
Pozdrav. :)

Idemo

pre 10 godina

Uvek za Anu, ali uvek i ona prokleta strepnja uz mene...
A tako bih voleo da ponovo osvoji ovaj turnir! Tacno bih napisao pesmu u njenu cast !

sale

pre 10 godina

niko od nasih nece nista uraditi, pogotovo u zenskoj konkurenciji,a novak nece ni stici do polufinala jer za njega je dimitrov tezi od bilo kog protivnika u 1/4finalu,a troickog i tipsarevica ne komentarisem zato sto bi dusan lajovic bolje od njih igrao u prvom kolu kakvog got protivnika da ima,mislim da novak samo ako dodje u polufinale i tamo pusti ruku i kaze sebi igraj rastereceno moze dosta da uradi a naravno u finalu je apsolutni favorit ,naravno ako dobije nadala koji ce isto biti favorit apsolutni u finalu tako da treba rafu dobiti ali otom potom,prepreku po prepreku..

ajmo ana:)

pre 10 godina

Čestitke Ani i korektan pozdrav i poljubac djevojaka na mreži,takve prijateljske odnose želimo gledati.bravo cure vi ste pravi primjer

Idemo

pre 10 godina

Uvek za Anu, ali uvek i ona prokleta strepnja uz mene...
A tako bih voleo da ponovo osvoji ovaj turnir! Tacno bih napisao pesmu u njenu cast !

krastavčević, beograd

pre 10 godina

Jer napisah juče da Ana može da izgubi već u 1. kolu? Petra Matrić je sjajan potencijal i samo povrede su je sprečile da u 2013. ne ponovi uspehe iz 2012. kada je imala 5 - 6 pobeda nad igračicama iz top 20. Najveći uspeh joj je pobeda protiv Kvitove. Ipak, Ana se "isčupala", zaslužena pobeda, ali ako Perta uđe ponovo u formu iz 2012, a mislim ne samo da hoće, nego će i napredovati jer ima samo 22 godine, neće biti ni za koga lak zalogaj, naprotiv!

Predo

pre 10 godina

Tehnički, Ana igra sjajno, izvodi odlično sve udarce, bekhend joj čak postao ofanzivno oružje. Dobro se kreće levo desno po osnovnoj liniji. Jedini pravi problem ima sa kretanjem unapred, pogotovo zato što kasno reaguje. Po meni je tehnički bolja nego one godine kada je osvojila RG. Petra Martić je toliko talentovana da mi nikako nije jasno da nije barem u prvih pedeset, a po talentu bi već trebala da je u prvih dvadeset. Rezultat je bio toliko predvidljiv, čak i gemovi. Sve se odvijalo u glavi. Sjajno su igrale teške lopte, raspadale se pod pritiskom na onim tzv. lakim. Zaključak: Ana može u finale, ali može i ispasti od slabije protivnice. Ipak, trebali bi je razumeti. Ovo je bio težak psihološki meč. Prvo kolo, apsolutni favorit protiv izuzetno talentovane i neprevidive protivnice, uz to još Hrvatice, meč koji se ne sme izgubiti. Valjda će biti (psihički) lakše u nastavku.

Bole

pre 10 godina

Ok, dobija ovo Ana. Malo mlako je delovala na startu, ali dobro, prva runda je, uvek je tesko igrati prvi mec na Grand Slam-u.
Ono sto je interesantno je da smo videli dve potpuno razlicite Ane - prvi set je to bila ova neka ,,nova'' Ana sa strpljivom igrom, pametnom, duboke lopte u uglove terena, i tek kad se ukaze prava prilika jedan BUM udarac. Odlicna takticki osmisljena igra.
E onda dodje drugi set, gde Ana pokazuje zasto nije proteklih par godina u top 10 - brzopleto, sistem APP (ako prodje-prodje), uz nesto bolju igru Petre Martic, i rezultat je 3-6.
I za kraj, ono sto me je najvise obradovalo - treci set, i opet ona nova Ana, strpljiva, pametna, takticka igra, jedna Ana koja se posle izgubljenog seta nije ni malo unervozila, spasila par brejk lopti na startu treceg seta, i povela 5-0.
Jos jedna stvar koju sam primetio kod Ane je njena upornost, trcala je po svaku lopticu, sjajno se krece, ni u jednom trenutku nije stala, nego je po svaku lopticu isla iako je bila svesna da nece stici.
Sve u svemu bravo Ana, otvorio se zreb, hajde nemoj sad (rano) da ispadnes.
Pozdrav. :)

Jo

pre 10 godina

najbitnija je POBEDA.Veoma los drugi set,ali nije dozvolila da to utice na nju,pocela dobro treci i izdrzala do kraja.Nakon ovog meca je tesko reci dokle moze,svakako da ima lep zreb.Moze ona to mnogo bolje.Bice sve bolja iz kola u kolo.IDEMOOO DALJE SAMO HRABRO.

wececemuha

pre 10 godina

Petra je već odavno poznata u teniskim krugovima kao "DropShot Girl". Šteta što su je česte ozljede s koljenom unazadile, no polako se vraća. Bravo Petrice, ponosni smo na tebe. You go girl! ;D

terza

pre 10 godina

bravo, ana, protivnica uopste nije naivna - zna da igra i to se videlo u dobrom delu meca. nadam se da cemo gledati anu i u drugoj nedelji turnira.
a sada ne mogu a da se ne osvrnem - @sale:
"... novak nece ni stici do polufinala jer za njega je dimitrov tezi od bilo kog protivnika u 1/4finalu,a troickog i tipsarevica ne komentarisem zato sto ... mislim da novak samo ako dodje u polufinale i tamo pusti ruku i kaze sebi igraj rastereceno moze dosta da uradi a naravno u finalu je apsolutni favorit ,naravno ako dobije nadala koji ce isto biti favorit apsolutni u finalu tako da treba rafu dobiti ..."
pa jel' na kraju novak ima sanse ili nema, po tvom misljenjeu? ili si zaboravio da uzmes terapiju jutros, pa ti reco ne idu najbolje od ruke/glave?

Bandi

pre 10 godina

@Predo
Dobra i časna analiza. Ima i onih koji pišu da se Ana danas "iščupala". U trećem setu posle 5:0 za Anu nastalo je neviđeno "čupanje", jedva se iščupala (6:3). To su ovi dežurni badmintonci. Naravno da je Petra dobra teniserka. Kad je ovde već slavljena titula u Kuala Lumpuru Petra je dobila caricu u polufinalu, pre godinu dana.

treba biti realan i objektivan, kao Ja

pre 10 godina

".... Petra Martić je toliko talentovana da mi nikako nije jasno da nije barem u prvih pedeset, a po talentu bi već trebala da je u prvih dvadeset...
(Predo, 26. maj 2013 13:26)"
Pa zašto se mladiću prvo ne obavestiš pre nego što napišeš komentar? Petra Martić se sredinom prošle godine povredila, a u 2013. kao posledica toga nikako da uđe u formu! U 2012. je došla do 4. kola Rolan Garosa, a od poznatijih teniserki već je pobedila Kvitovu, Kerber, Bartoli, Jelenu Janković...Najbolji plasman joj je 42. na WTA listi.
Zato za one koji prate tenis kretanje rezultata u današnjem meču sa Anom nije nikakvo iznenađenje!

nikol dz. femija

pre 10 godina

PUBLIKA NE NAVIJA ZA ANU, najlepšu šampionku Garosa, IZ SRBIJE.

Činjenica koju vidimo SVI KOJI GLEDAMO MEČ na tv prenosu.

Srbin iz Srbije

pre 10 godina

"Nema nista dosadnije od Vaseg srbovanja. Zar Vam se zaista ceo zivot vrti oko toga ko i koliko ne voli Srbe? Za Vas drugih vesti u svetu izgleda nema. Zvucite kao neki nabedjeni penzioner iz cca 1993-1994."
(zelena trava, 26. maj 2013 15:02)
Ja mislim sa Srbi najmanje ističu svoje "srbovanje"! U bivšoj SFRJ, Slovenci su bili Slovenci, Hrvati Hrvati, Albanci Albanci, a mi Srbi smo se ubedljivo najčešće izjašnjavali kao Jugosloveni! A danas, recimo u odnosu na Hrvate, koji bi svoji šahovnicu urezali najrađe po sred nosa, mi Srbi smo mala deca! A da ne spominjem Francuze, Engleze, Nemce....mi smo male bebe, one do 6 meseci!

ST

pre 10 godina

Ej izvini prijatelju kakvi realista??!! komentar za sportski pozdrav ane i petre san napisa ja,čovik iz splita,iz dalmacije ne vidin razloga šta pišeš nekakve nebuloze.napisa san jer pored toga su se korektno ponile jedna prima drugoj i usotalom vidi se da je ana prva krenila poljubit petru mada to uopće ni toliko bitno.

sale

pre 10 godina

niko od nasih nece nista uraditi, pogotovo u zenskoj konkurenciji,a novak nece ni stici do polufinala jer za njega je dimitrov tezi od bilo kog protivnika u 1/4finalu,a troickog i tipsarevica ne komentarisem zato sto bi dusan lajovic bolje od njih igrao u prvom kolu kakvog got protivnika da ima,mislim da novak samo ako dodje u polufinale i tamo pusti ruku i kaze sebi igraj rastereceno moze dosta da uradi a naravno u finalu je apsolutni favorit ,naravno ako dobije nadala koji ce isto biti favorit apsolutni u finalu tako da treba rafu dobiti ali otom potom,prepreku po prepreku..

ČOVEK IZ DRUGE DIMENZIJE

pre 10 godina

Iskreno, pitam se čime je Ana zaslužila ovako lak žreb. Ovo kao da je ona birala sa kim će da igra. Ovakav žreb po pravilu imaju igračice iz top 4. Nemam ništa protiv, al' da je pošteno, nije. Mada gledajući kako je nesigurna na terenu pitanje je da li će to iskoristiti.

Psiholog

pre 10 godina

(Miki, 26. maj 2013 14:39)
Opet ti Miki? U Diznilendu imate TV? Malicioznost ti je jača strana, pa koja se danas teniserka može porediti sa Serenom? Ne mogu ni Azarenka ili Šarapova, iako su broj 2 i 3!Ana spada u onu treću kategoriju, od 4. do 50. mesta na WTA listi, gde svaka može svaku dobiti. A Petra Martić realno spada u najboljih 30 ( bila povređena)!
Međutim, ja imam neki osećaj da će se ponoviti GS AO 2013! Predviđam ponovo pobede Đokovića i Azarenke! Znači u RG 2013. ne pobeđuje ni jedan od favorita,ni Nadal ni Serena Vilijams!

istina boli

pre 10 godina

(ajmo ana:), 26. maj 2013 13:06)
Na poljupcu je insistirala Petra, koja je bila nasmejana iako je izgubila. Ana jedva pruži ruku kad izgubi, budimo iskreni!

Jovica

pre 10 godina

(treba biti realan i objektivan, kao Ja, 26. maj 2013 14:52)
Pa nisi ni ti baš realan i objektivan.Povrede i nemaju neke veze sa sadašnjom formom Martićeve.Nije joj ni prošla godina bila previše sjajna.Na 3 od 4 GS ispala je u 1.kolu (u Australiji čak od 149. igračice),došla je do finala u Maleziji i izgubila od 123. igračice(iako je kolo prije iznenadila JJ).Nakon Pariza prošle godine uglavnom ispada u prvim kolima(iako igra redovito i bez veće pauze)jedino je u Tokiju dobila Kvitovu i to je sve.Ja bi prije rekao da Petra stagnira,pa čak i nazaduje u svojoj karijeri, nešto slično kao i Bojana
Jovanovski.Nemaju povrede veze stime,uostalom i danas je bilo vidljivo da ona nije ni psihički najspremnija.Za Anu je ovo dobra pobjeda,uostalom u dva seta je imala po 5:0,i to govori nešto o njenoj igri.Bitno za 1.kolo je da nije dozvolila iznenađenje i da joj se nije dogodilo što i Petrovoj koja je ispala
od 90. igračice, što opet nije loše za Anu koja je sad na samo 200 bodova od povratka u prvih 10.

Da covek ne poveruje

pre 10 godina

A ova ijekavica je da se "Vlasi ne sete"! Komentar je naravno napisao naš realni ja realista, veliki obožavalac Ane Ivanović, da Anu malo "izvadi" zbog nesportskog pozdrava, bez gledanja u oči, na poslednjem meču sa Šarapovom!
(Lažni Hrvat, 26. maj 2013 14:16)

Au al' je neko opsednut Anom. Pazi molim te gledala je u oci ili nije gledala. Koliko neko treba da je opterecen da bi merkao da li je pogledala malo ulevo, podigla je malo obrvu i stisak ruke nije bio dovoljno jak? Zbog cega je gledas i komentarises kad je ne volis?
Sta ti je devojka uradila da bi je toliko mrzeo? Bolesno.

Evo kako se Ana pozdravila sa Sarapovom.

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Ana+Ivanovic+Mutua+Madrid+Open+Day+8+b2p214RjYBIx.jpg

zelena trava

pre 10 godina

@nikol
Nema nista dosadnije od Vaseg srbovanja. Zar Vam se zaista ceo zivot vrti oko toga ko i koliko ne voli Srbe? Za Vas drugih vesti u svetu izgleda nema. Zvucite kao neki nabedjeni penzioner iz cca 1993-1994.

zelena trava

pre 10 godina

@Srbin iz Srbije
Iskreno, bas me briga koliko Slovenci, Englezi i ostali isticu svoju nacionalnost, svakome po njegovom ukusu. Mogu i ja da Vam nabrojim neke nacije za koje nikad ne biste rekli da su tako egocentricne, ali jesu i te kako. Za mene je glupo nabacivati se srpstvom u svojoj sopstvenoj zemlji, na sportskom forumu i stalno prebrojavati neprijatelje. Gledajuci kroz prozor zakljucujem da imamo preca posla i da postoji i bolji put. Nikada valjda nije jedan mali narod bio tako ubedjen da je svima najvazniji na svetu i da mu svi rade o glavi. Pitam se zbog cega bi to bilo tako? Mozda uporno hoce da nam ociste Juznu Moravu, a mi im ne damo? Mozda hoce da nam izgrade metro, a mi mislimo da je GSP bolji? Mislim, kad smo mi tako dobri prema svojoj zemlji logicno je da mislimo da nas svi mrze. Ili mozda nije?
Ne mora moj komentar da bude svakom po volji, ne bi bio prvi put da se ne objavi iako je ovo prvi vezan za nacionalnost. Sta je tu je.

this is the end

pre 10 godina

ČOVEK IZ DRUGE DIMENZIJE, 26. maj 2013 13:53)

Mslim da bi trebao da se zapitas kako to Federer na svim turnirima ima najlaksi zreb, A Novak kapo broj 1 najtezi, kao i ovog puta na RG? I slepac bi video kako se Federerov lobi uspesno nosi sa ATP turnirima i stalno mu se namestaju najlaksi zrebovi. Novak je imao na svim turnirima jako teske protivnike na pocetku, kako to obbjasnjavate? Ana je na svim turnirima u poslednje dve godine, govorim o prvoj kategoriji turnira, vec u drugom - trecem kolu imala sudare sa teniserkama iz top 5... Ovo je GS i prva kola su uglavnom laka, mada se desi da i najveci favoriti ispadnu kao Serena prosle godine u prvom kolu od razano, secate li se? I nemojte zamerati Ani, pod velikim je pritiskom, da je izgubila ode 300 poena i ispada iz prvih 2o...nije lako ni jednoj teniserki, to je sport i sve je moguce.

Lažni Hrvat

pre 10 godina

"Čestitke Ani i korektan pozdrav i poljubac djevojaka na mreži,takve prijateljske odnose želimo gledati.bravo cure vi ste pravi primjer
(ajmo ana:), 26. maj 2013 13:06)"
Ovde pre svega treba čestitati Peri na inicijativi za poljibac, iako je izgubila meč! Ana je normalno bila nasmejana jer je pobedila.
A ova ijekavica je da se "Vlasi ne sete"! Komentar je naravno napisao naš realni ja realista, veliki obožavalac Ane Ivanović, da Anu malo "izvadi" zbog nesportskog pozdrava, bez gledanja u oči, na poslednjem meču sa Šarapovom!

Lažni Hrvat

pre 10 godina

(Da covek ne poveruje, 26. maj 2013 20:43)
Pa ja sam meč gledao zbog Marije Šarapove, ubedljivo najlepše teniserke, a i mentalno najstabilnije, ne zbog Ane! Ako gledam Anu i probam da za nju navijam, a ponedkad hoću jer sam Srbin, moram prvo da se "drogiram", jer je garantovan stres. Koliko "zadovoljstava" nam je Ana priredila zadnjih 5 godina? Toplo-hladno-toplo-hladno -hladno-toplo...A kako se pozdravila sa Šarapovom u zadnjem meču u Madridu video sam dobro, a i čitao sam u nekim novinama. A možeš i da pogledaš i neke komentare o tom meču. A ovaj tvoj link je fotografija, ako negde "skinem" film staviću ga, videće se da pričam istinu!

paranoJa, aJJde bre

pre 10 godina

(zelena trava, 26. maj 2013 19:33)
Ajde, da bi dokazao da si u pravu, citiraj neki od ovih do sada objavljenih 48 komentara, ko se to "nabacivao srpstvom i prebrojavao neprijatelje"! Molim te. Jer si pogledao? Vidiš,nema ni jednog! Ovde paranoju o srpstvu i Srbiji imaš samo ti!

Lažni HrvaT

pre 10 godina

(ST, 26. maj 2013 16:30)
Ako si ti iz Splita onda sam ja iz Melburna! Tako kako si ti napisao danas ne govore Splićani, ni blizu. Ti si malo starija generacija, koji je gledao čuvenu TV seriju "Malo misto", pa si kao mali Perica napisao "dalmatinski", al kako sam i ja matorac, ti ovu bajku prodaj nekoj dečici koja tada još nije ni pomišljala da se rodi!

sale

pre 10 godina

niko od nasih nece nista uraditi, pogotovo u zenskoj konkurenciji,a novak nece ni stici do polufinala jer za njega je dimitrov tezi od bilo kog protivnika u 1/4finalu,a troickog i tipsarevica ne komentarisem zato sto bi dusan lajovic bolje od njih igrao u prvom kolu kakvog got protivnika da ima,mislim da novak samo ako dodje u polufinale i tamo pusti ruku i kaze sebi igraj rastereceno moze dosta da uradi a naravno u finalu je apsolutni favorit ,naravno ako dobije nadala koji ce isto biti favorit apsolutni u finalu tako da treba rafu dobiti ali otom potom,prepreku po prepreku..

ČOVEK IZ DRUGE DIMENZIJE

pre 10 godina

Iskreno, pitam se čime je Ana zaslužila ovako lak žreb. Ovo kao da je ona birala sa kim će da igra. Ovakav žreb po pravilu imaju igračice iz top 4. Nemam ništa protiv, al' da je pošteno, nije. Mada gledajući kako je nesigurna na terenu pitanje je da li će to iskoristiti.

nikol dz. femija

pre 10 godina

PUBLIKA NE NAVIJA ZA ANU, najlepšu šampionku Garosa, IZ SRBIJE.

Činjenica koju vidimo SVI KOJI GLEDAMO MEČ na tv prenosu.

istina boli

pre 10 godina

(ajmo ana:), 26. maj 2013 13:06)
Na poljupcu je insistirala Petra, koja je bila nasmejana iako je izgubila. Ana jedva pruži ruku kad izgubi, budimo iskreni!

Lažni Hrvat

pre 10 godina

"Čestitke Ani i korektan pozdrav i poljubac djevojaka na mreži,takve prijateljske odnose želimo gledati.bravo cure vi ste pravi primjer
(ajmo ana:), 26. maj 2013 13:06)"
Ovde pre svega treba čestitati Peri na inicijativi za poljibac, iako je izgubila meč! Ana je normalno bila nasmejana jer je pobedila.
A ova ijekavica je da se "Vlasi ne sete"! Komentar je naravno napisao naš realni ja realista, veliki obožavalac Ane Ivanović, da Anu malo "izvadi" zbog nesportskog pozdrava, bez gledanja u oči, na poslednjem meču sa Šarapovom!

wececemuha

pre 10 godina

Petra je već odavno poznata u teniskim krugovima kao "DropShot Girl". Šteta što su je česte ozljede s koljenom unazadile, no polako se vraća. Bravo Petrice, ponosni smo na tebe. You go girl! ;D

Idemo

pre 10 godina

Uvek za Anu, ali uvek i ona prokleta strepnja uz mene...
A tako bih voleo da ponovo osvoji ovaj turnir! Tacno bih napisao pesmu u njenu cast !

krastavčević, beograd

pre 10 godina

Jer napisah juče da Ana može da izgubi već u 1. kolu? Petra Matrić je sjajan potencijal i samo povrede su je sprečile da u 2013. ne ponovi uspehe iz 2012. kada je imala 5 - 6 pobeda nad igračicama iz top 20. Najveći uspeh joj je pobeda protiv Kvitove. Ipak, Ana se "isčupala", zaslužena pobeda, ali ako Perta uđe ponovo u formu iz 2012, a mislim ne samo da hoće, nego će i napredovati jer ima samo 22 godine, neće biti ni za koga lak zalogaj, naprotiv!

Lažni Hrvat

pre 10 godina

(Da covek ne poveruje, 26. maj 2013 20:43)
Pa ja sam meč gledao zbog Marije Šarapove, ubedljivo najlepše teniserke, a i mentalno najstabilnije, ne zbog Ane! Ako gledam Anu i probam da za nju navijam, a ponedkad hoću jer sam Srbin, moram prvo da se "drogiram", jer je garantovan stres. Koliko "zadovoljstava" nam je Ana priredila zadnjih 5 godina? Toplo-hladno-toplo-hladno -hladno-toplo...A kako se pozdravila sa Šarapovom u zadnjem meču u Madridu video sam dobro, a i čitao sam u nekim novinama. A možeš i da pogledaš i neke komentare o tom meču. A ovaj tvoj link je fotografija, ako negde "skinem" film staviću ga, videće se da pričam istinu!

zelena trava

pre 10 godina

@nikol
Nema nista dosadnije od Vaseg srbovanja. Zar Vam se zaista ceo zivot vrti oko toga ko i koliko ne voli Srbe? Za Vas drugih vesti u svetu izgleda nema. Zvucite kao neki nabedjeni penzioner iz cca 1993-1994.

treba biti realan i objektivan, kao Ja

pre 10 godina

".... Petra Martić je toliko talentovana da mi nikako nije jasno da nije barem u prvih pedeset, a po talentu bi već trebala da je u prvih dvadeset...
(Predo, 26. maj 2013 13:26)"
Pa zašto se mladiću prvo ne obavestiš pre nego što napišeš komentar? Petra Martić se sredinom prošle godine povredila, a u 2013. kao posledica toga nikako da uđe u formu! U 2012. je došla do 4. kola Rolan Garosa, a od poznatijih teniserki već je pobedila Kvitovu, Kerber, Bartoli, Jelenu Janković...Najbolji plasman joj je 42. na WTA listi.
Zato za one koji prate tenis kretanje rezultata u današnjem meču sa Anom nije nikakvo iznenađenje!

Bandi

pre 10 godina

@Predo
Dobra i časna analiza. Ima i onih koji pišu da se Ana danas "iščupala". U trećem setu posle 5:0 za Anu nastalo je neviđeno "čupanje", jedva se iščupala (6:3). To su ovi dežurni badmintonci. Naravno da je Petra dobra teniserka. Kad je ovde već slavljena titula u Kuala Lumpuru Petra je dobila caricu u polufinalu, pre godinu dana.

Psiholog

pre 10 godina

(Miki, 26. maj 2013 14:39)
Opet ti Miki? U Diznilendu imate TV? Malicioznost ti je jača strana, pa koja se danas teniserka može porediti sa Serenom? Ne mogu ni Azarenka ili Šarapova, iako su broj 2 i 3!Ana spada u onu treću kategoriju, od 4. do 50. mesta na WTA listi, gde svaka može svaku dobiti. A Petra Martić realno spada u najboljih 30 ( bila povređena)!
Međutim, ja imam neki osećaj da će se ponoviti GS AO 2013! Predviđam ponovo pobede Đokovića i Azarenke! Znači u RG 2013. ne pobeđuje ni jedan od favorita,ni Nadal ni Serena Vilijams!

Bole

pre 10 godina

Ok, dobija ovo Ana. Malo mlako je delovala na startu, ali dobro, prva runda je, uvek je tesko igrati prvi mec na Grand Slam-u.
Ono sto je interesantno je da smo videli dve potpuno razlicite Ane - prvi set je to bila ova neka ,,nova'' Ana sa strpljivom igrom, pametnom, duboke lopte u uglove terena, i tek kad se ukaze prava prilika jedan BUM udarac. Odlicna takticki osmisljena igra.
E onda dodje drugi set, gde Ana pokazuje zasto nije proteklih par godina u top 10 - brzopleto, sistem APP (ako prodje-prodje), uz nesto bolju igru Petre Martic, i rezultat je 3-6.
I za kraj, ono sto me je najvise obradovalo - treci set, i opet ona nova Ana, strpljiva, pametna, takticka igra, jedna Ana koja se posle izgubljenog seta nije ni malo unervozila, spasila par brejk lopti na startu treceg seta, i povela 5-0.
Jos jedna stvar koju sam primetio kod Ane je njena upornost, trcala je po svaku lopticu, sjajno se krece, ni u jednom trenutku nije stala, nego je po svaku lopticu isla iako je bila svesna da nece stici.
Sve u svemu bravo Ana, otvorio se zreb, hajde nemoj sad (rano) da ispadnes.
Pozdrav. :)

Lažni HrvaT

pre 10 godina

(ST, 26. maj 2013 16:30)
Ako si ti iz Splita onda sam ja iz Melburna! Tako kako si ti napisao danas ne govore Splićani, ni blizu. Ti si malo starija generacija, koji je gledao čuvenu TV seriju "Malo misto", pa si kao mali Perica napisao "dalmatinski", al kako sam i ja matorac, ti ovu bajku prodaj nekoj dečici koja tada još nije ni pomišljala da se rodi!

ajmo ana:)

pre 10 godina

Čestitke Ani i korektan pozdrav i poljubac djevojaka na mreži,takve prijateljske odnose želimo gledati.bravo cure vi ste pravi primjer

Predo

pre 10 godina

Tehnički, Ana igra sjajno, izvodi odlično sve udarce, bekhend joj čak postao ofanzivno oružje. Dobro se kreće levo desno po osnovnoj liniji. Jedini pravi problem ima sa kretanjem unapred, pogotovo zato što kasno reaguje. Po meni je tehnički bolja nego one godine kada je osvojila RG. Petra Martić je toliko talentovana da mi nikako nije jasno da nije barem u prvih pedeset, a po talentu bi već trebala da je u prvih dvadeset. Rezultat je bio toliko predvidljiv, čak i gemovi. Sve se odvijalo u glavi. Sjajno su igrale teške lopte, raspadale se pod pritiskom na onim tzv. lakim. Zaključak: Ana može u finale, ali može i ispasti od slabije protivnice. Ipak, trebali bi je razumeti. Ovo je bio težak psihološki meč. Prvo kolo, apsolutni favorit protiv izuzetno talentovane i neprevidive protivnice, uz to još Hrvatice, meč koji se ne sme izgubiti. Valjda će biti (psihički) lakše u nastavku.

this is the end

pre 10 godina

ČOVEK IZ DRUGE DIMENZIJE, 26. maj 2013 13:53)

Mslim da bi trebao da se zapitas kako to Federer na svim turnirima ima najlaksi zreb, A Novak kapo broj 1 najtezi, kao i ovog puta na RG? I slepac bi video kako se Federerov lobi uspesno nosi sa ATP turnirima i stalno mu se namestaju najlaksi zrebovi. Novak je imao na svim turnirima jako teske protivnike na pocetku, kako to obbjasnjavate? Ana je na svim turnirima u poslednje dve godine, govorim o prvoj kategoriji turnira, vec u drugom - trecem kolu imala sudare sa teniserkama iz top 5... Ovo je GS i prva kola su uglavnom laka, mada se desi da i najveci favoriti ispadnu kao Serena prosle godine u prvom kolu od razano, secate li se? I nemojte zamerati Ani, pod velikim je pritiskom, da je izgubila ode 300 poena i ispada iz prvih 2o...nije lako ni jednoj teniserki, to je sport i sve je moguce.

Da covek ne poveruje

pre 10 godina

A ova ijekavica je da se "Vlasi ne sete"! Komentar je naravno napisao naš realni ja realista, veliki obožavalac Ane Ivanović, da Anu malo "izvadi" zbog nesportskog pozdrava, bez gledanja u oči, na poslednjem meču sa Šarapovom!
(Lažni Hrvat, 26. maj 2013 14:16)

Au al' je neko opsednut Anom. Pazi molim te gledala je u oci ili nije gledala. Koliko neko treba da je opterecen da bi merkao da li je pogledala malo ulevo, podigla je malo obrvu i stisak ruke nije bio dovoljno jak? Zbog cega je gledas i komentarises kad je ne volis?
Sta ti je devojka uradila da bi je toliko mrzeo? Bolesno.

Evo kako se Ana pozdravila sa Sarapovom.

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Ana+Ivanovic+Mutua+Madrid+Open+Day+8+b2p214RjYBIx.jpg

terza

pre 10 godina

bravo, ana, protivnica uopste nije naivna - zna da igra i to se videlo u dobrom delu meca. nadam se da cemo gledati anu i u drugoj nedelji turnira.
a sada ne mogu a da se ne osvrnem - @sale:
"... novak nece ni stici do polufinala jer za njega je dimitrov tezi od bilo kog protivnika u 1/4finalu,a troickog i tipsarevica ne komentarisem zato sto ... mislim da novak samo ako dodje u polufinale i tamo pusti ruku i kaze sebi igraj rastereceno moze dosta da uradi a naravno u finalu je apsolutni favorit ,naravno ako dobije nadala koji ce isto biti favorit apsolutni u finalu tako da treba rafu dobiti ..."
pa jel' na kraju novak ima sanse ili nema, po tvom misljenjeu? ili si zaboravio da uzmes terapiju jutros, pa ti reco ne idu najbolje od ruke/glave?

Jo

pre 10 godina

najbitnija je POBEDA.Veoma los drugi set,ali nije dozvolila da to utice na nju,pocela dobro treci i izdrzala do kraja.Nakon ovog meca je tesko reci dokle moze,svakako da ima lep zreb.Moze ona to mnogo bolje.Bice sve bolja iz kola u kolo.IDEMOOO DALJE SAMO HRABRO.

Jovica

pre 10 godina

(treba biti realan i objektivan, kao Ja, 26. maj 2013 14:52)
Pa nisi ni ti baš realan i objektivan.Povrede i nemaju neke veze sa sadašnjom formom Martićeve.Nije joj ni prošla godina bila previše sjajna.Na 3 od 4 GS ispala je u 1.kolu (u Australiji čak od 149. igračice),došla je do finala u Maleziji i izgubila od 123. igračice(iako je kolo prije iznenadila JJ).Nakon Pariza prošle godine uglavnom ispada u prvim kolima(iako igra redovito i bez veće pauze)jedino je u Tokiju dobila Kvitovu i to je sve.Ja bi prije rekao da Petra stagnira,pa čak i nazaduje u svojoj karijeri, nešto slično kao i Bojana
Jovanovski.Nemaju povrede veze stime,uostalom i danas je bilo vidljivo da ona nije ni psihički najspremnija.Za Anu je ovo dobra pobjeda,uostalom u dva seta je imala po 5:0,i to govori nešto o njenoj igri.Bitno za 1.kolo je da nije dozvolila iznenađenje i da joj se nije dogodilo što i Petrovoj koja je ispala
od 90. igračice, što opet nije loše za Anu koja je sad na samo 200 bodova od povratka u prvih 10.

Srbin iz Srbije

pre 10 godina

"Nema nista dosadnije od Vaseg srbovanja. Zar Vam se zaista ceo zivot vrti oko toga ko i koliko ne voli Srbe? Za Vas drugih vesti u svetu izgleda nema. Zvucite kao neki nabedjeni penzioner iz cca 1993-1994."
(zelena trava, 26. maj 2013 15:02)
Ja mislim sa Srbi najmanje ističu svoje "srbovanje"! U bivšoj SFRJ, Slovenci su bili Slovenci, Hrvati Hrvati, Albanci Albanci, a mi Srbi smo se ubedljivo najčešće izjašnjavali kao Jugosloveni! A danas, recimo u odnosu na Hrvate, koji bi svoji šahovnicu urezali najrađe po sred nosa, mi Srbi smo mala deca! A da ne spominjem Francuze, Engleze, Nemce....mi smo male bebe, one do 6 meseci!

zelena trava

pre 10 godina

@Srbin iz Srbije
Iskreno, bas me briga koliko Slovenci, Englezi i ostali isticu svoju nacionalnost, svakome po njegovom ukusu. Mogu i ja da Vam nabrojim neke nacije za koje nikad ne biste rekli da su tako egocentricne, ali jesu i te kako. Za mene je glupo nabacivati se srpstvom u svojoj sopstvenoj zemlji, na sportskom forumu i stalno prebrojavati neprijatelje. Gledajuci kroz prozor zakljucujem da imamo preca posla i da postoji i bolji put. Nikada valjda nije jedan mali narod bio tako ubedjen da je svima najvazniji na svetu i da mu svi rade o glavi. Pitam se zbog cega bi to bilo tako? Mozda uporno hoce da nam ociste Juznu Moravu, a mi im ne damo? Mozda hoce da nam izgrade metro, a mi mislimo da je GSP bolji? Mislim, kad smo mi tako dobri prema svojoj zemlji logicno je da mislimo da nas svi mrze. Ili mozda nije?
Ne mora moj komentar da bude svakom po volji, ne bi bio prvi put da se ne objavi iako je ovo prvi vezan za nacionalnost. Sta je tu je.

ST

pre 10 godina

Ej izvini prijatelju kakvi realista??!! komentar za sportski pozdrav ane i petre san napisa ja,čovik iz splita,iz dalmacije ne vidin razloga šta pišeš nekakve nebuloze.napisa san jer pored toga su se korektno ponile jedna prima drugoj i usotalom vidi se da je ana prva krenila poljubit petru mada to uopće ni toliko bitno.

paranoJa, aJJde bre

pre 10 godina

(zelena trava, 26. maj 2013 19:33)
Ajde, da bi dokazao da si u pravu, citiraj neki od ovih do sada objavljenih 48 komentara, ko se to "nabacivao srpstvom i prebrojavao neprijatelje"! Molim te. Jer si pogledao? Vidiš,nema ni jednog! Ovde paranoju o srpstvu i Srbiji imaš samo ti!