Fudbal 134

Sreda, 22.05.2013.

20:52

Sa Pintu: Ovaj tim nema kvalitet

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu razočaran je novim porazom tima za koji je rekao da nema kvalitet.

Sa Pintu: Ovaj tim nema kvalitet IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 10 godina

@Lomunac Koliko ti nemaš pojma o fudbalu a nerealan si do bola.Ako bi bio Kalčopoli kod nas,milion posto bi partizan ostao bez svih titula od raspada Juge i gotovo svih iz stare države.Kad bi se klupko počelo odmotavati,svi rukovodioci kluba bi otišli na doživotnu robiju,a oni koji nisu u životu,poslali bi svoje pretke umesto njih,koliko su bili čisti.

Lomunac

pre 10 godina

"Naravno da nema kvalitet!! Nisu ništa kvalitetnije grobarske "mačke u džaku" od zvezdinih ali eto i takve kakve su po 6. put u kontinuitetu osvojiše prvenstvo države Srbije u fudbalu! Čini mi se da će Partizan biti još koju sezonu prvak, da bi postao apsolutni šampion u broju titula a godinama je gradio infrastrukturu za tako nešto: prvi čovek saveza je partizanovac, sudije, delegati a sve to je usmereno ka jednom cilju da jednom za svagda fudbalski klub "Crvena Zvezda" jednostavno prestane da postoji!!
(alejandro, 22. maj 2013 21:47)"

Sta moze Tole, sto ne moze Babarogic, sef SUDIJA i zadnjih godina ISTOVREMENO potpredsednik, zamisli molim te, ZVEZDE, a sad po dolasku Dzaje potpredsednik FSS-a, uz Mrakica i Stefanovica iz, zamisli to, ZVEZDE!!!!
Partizanove sudije? Mislis na Gogica koji svira ZVEZDANESTERAC na derbiju, Grobari dignu dreku jer 17 godina za nas ne moze ni cist penal, i volsebno sutradan se pojavi profil na Fejsu sudije koji prvo sta uradi lajkuje profil Grobari, ma neeee, nije providno!!!!

Sta cemo sa zvezdinim "zvezdama", 6 igraca i 10 sudije, recimo Sipka, dodje vozom na derbi iz BL, pokrade Partizan, ode Meckom kuci hvaleci velikodusnost Dzaje!!!
Onda Mrakic, odmah po karijeri sudije presao u zvezdu, sada i potpredsednik FSS-a!!!
Apsolutni sampion Babarogic, 5 derbija a 3 penala za ZVEZDU!!!!
Onda Majo Vujovic, trenutno najbolji pulen zvezde!!!
A Jovanetic, Gogic, Dimitrijevic, Mazic... Ostade li neko nama???

Partizanovi delegati???

Zvezdi treba trener

pre 10 godina

Od Ricarda Sa Pinta nisam ni očekivao inteligenciju, pamet i smirenost jednog Granta ali sam mislio da se bolje razume u fudbal. On bre POJMA NEMA!

Milos

pre 10 godina

Stojadinovic je izjavio da je Lazovic nas Mesi u kontekstu njegovog znacaja za Zvezdu, kao najboljeg i najvrednijeg igraca, a ne da je Lazovic srpski Mesi.

djile45

pre 10 godina

Zvezdini navijači definitivno imaju Helsinški (ili Štokholmski) sindrom...što ih žlezda više unesrećuje i razočarava oni je sve više vole. To je ozbiljan psihički poremećaj. Tu je razlika između nas i vas, ja hoću da umrem kad vidim Đurića, Ružića, Miljkona, Šćepakadabru, Lazevskog...i sto titula za redom da osvoje kad vidim mediokritete i neznalice ne mogu da ih podržavam...

Lomunac

pre 10 godina

"(NemanjaBG, 22. maj 2013 23:02)
Jel vama Vucic bio kriv sto ste "izgubili" ovu titulu?Jel vam Terzic bio kriv sto je Zvezda uzimala titule?Jel vam Pixi bio kriv dok je sedeo na mestu Toleta a Zvezda osvajala sampionat?Mogu i ja ovako do sutra,a koliki uticaj imaju politicari na sport mogao bi da se uveris veoma brzo jer da je situacija obrnuta Partizan bi odjednom nakupio 50 miliona duga i ne bi znao sta je to titula.Svi bi pricali o nesposobnoj upravi crno belih a niko se ne bi setio da pita kako je to moguce da neko godinama radi sebi o glavu.Seti se samo da vi grobari sami priznajete da ste namestili mec protiv Makabi Petah Tikve,i to takav da primite petardu od anonimusa na sred JNA...ako ste spremni na tako nesto,sta ste onda spremni da radite u domacem sampionatu da bi ispunili svoje interese?Tek kada pogledate sebe u ogledalo onda pricajte o nama,i Zvezda ima svoje grehe iz proslosti ali se niko od zvezdasa ne trudi da bude licemeran.Mi kad kazemo "hocemo calcopoli" vi se jedini bunite a posle pricate o "obrazu"...
(ja, 22. maj 2013 23:36)"

Anonimus ili ne ali je 2 klase iznad Naftana koji vas nakantao sa 8 komada za dvomec!!
Pod Piksijem u FSS zvezda osvajala titule? Znas li ko je bio predsednik FSS-a kad je Partizan osvojio drugu titulu, NIJE Tole, tad je PARTIZAN osvojio titulu sa 19 (devetnaest) bodova ispred zvezde!!!!

Hocemo i mi Kalcopoli, ostacemo mozda bez 1-2 titule, a vi cete bez 7-8-10, ako bude uzeto bar zadnjih 30 godina u obzir!!!

ikikvo

pre 10 godina

Ono sto bode oci svakog dana su izjave fudbalskih strucnjaka i znalaca.
Robi je svojevremeno Zvezdu prozivao malom Barselonom,pre neki dan Stojadinovic izjavi da je Lazovic nas Mesi...
Ni kod komsija nije bolje Miljkon,Scepoteli,Scepakadabra...
Srbistan....

zyx

pre 10 godina

Portugalac je pokusao da sa onim sto ima odradi korektno posao.Medjutim,to sto ima je nedovoljno za ozbiljniji posao,kao da mi to ne znamo!Nema ni Partizan,ali je ipak bolje organizovan.Necemo se mi nagledati dobrog fudbala u skorije vreme,sa tim se moramo pomiriti.

Realan

pre 10 godina

Mene zanima da li jos nekome deluje da bi Vesovic tesko mogao da igra i nasu 3 ligu da ga neko ne gura? Ja goreg desnog beka u svom zivotu nisam video. Toliko od mene.
(Darko, 23. maj 2013 02:33)
Opasna konkurencija mu je MIljkovic! Obojicu kod MIhe ,on takve obozava!

kvisko

pre 10 godina

sudije digle ruke od zvezde
(hendrix, 22. maj 2013 21:25)

Ovaj komentar je pravi. Jes da se Dzajic, Covic i ostali nece sloziti sa ovim ali nije vazno, njih svakako vise niko ziv ne uzima za ozbiljno.

Političar provincijski

pre 10 godina

(ja, 22. maj 2013 23:36)
Kako te već nije sramota da koristiš svaku priliku da umešaš Vučića? Pa nije politika počela sa Vučićem, bilo je nešto i pre njega?!
Partizan je zasluženo prvi, imao je najbolji tim, a ovaj Portugalac svaki dan sam sebi skače u usta sa kontradiktornim izjavama!

Bojan Nis

pre 10 godina

prošlo kolo je govorio da su bolji od Partizana a ovo da nemaju kvalitet.Dali mislite da je ovaj čovek normalan ja lično mislim da nije.Sa svakom novom utakmicom će biti različitih komentara.

Partizanovac

pre 10 godina

S obzirom ko vam selektirao tim dobro ste vi digurali da drugog mesta. A da, sudije. Dok su vam oni u klub mi cemo biti kao kosarkasi, vladacemo 100 godina.

A?

pre 10 godina

@S...Trener je rekao za nas, NAVIJACE, da poslednje pare odvajamo za bus i karte. Ne za igrace. Za ostalo si u pravu. Da ja imam JEDNU njihovu platu, mesecnu, uzivao bih cele godine! Sa 10 hiljada evra bih ziveo kao covek godinu dana!

Emko(Zvezdas)

pre 10 godina

Veliki sam navijac C.Zvezde" Ali mogu rece dzabe se ljutimo kad ovaj kvalitet igraca nemoze da ispuni sta trazi trener i zvezda!!! Zato je Sa Pinto upravu za sledecu sezonu nek on pravi tim koji se nece muciti sa drugimrazrednim ekipama. I ako bude izabrao podmladak protiv Vojvodine tu treba da ga podrzimo i da se ode u velikom broju, a ako ne nego bude ovaj isti tim igro onda netreba da se vise trudimo da ih gledamo jer oni su pikazali ove sezone sta mogu" i nek se sete sta su pricali pre pocetka prvenstva i nek ih je sramota i nek nalaze sebi klubove pre dok ih ne otera zvezda. Jednom recju dosta je bilo ovog mucenje ocemo pravi tim koji ce da igra a ne da se vuce po terenu da neznaju gde ce loptu kao ovi sto su pokazali; i na kraju im mogu reci hvala im sto su pokusali da igraju za zvezdu ali nisu uspeli da se pokazu da bi ostali u zvezdu zato im zelim" Sretan put i sve najbilje u drugim klubovima. Pozdrav upravi zvezde i ovaj put nek trener dovodi igrace i pazite sta dovodite da ne bude opet po starom toliko pozdrav svim navijacima voljene C.Zvezde...

Pedja

pre 10 godina

Pobogu ljudi šta je sa vama? Da li ste pročitali i da li razumete članak? To da nemaju za autobus se odnosilo na navijače a ne na igrače.

Anonymous

pre 10 godina

Uuuuuu Delije (da ne kažem ono drugo, neće mi pustiti komentar), šta vam je rekao za kevuuuuu...
Da ne bude zabune, ni komšije nisu ništa bolji, dobro možda bolji za jedan gol u derbiju, ali ista klasa

napolje!!!!

pre 10 godina

verovatno ce covic da da kaze da ih i ova vlast minira i hoce da ugasi.
svi su krivi,
samo su oni posteni i veliki zvezdasi?!

mars iz zvezde,svi!!!!

S

pre 10 godina

Ama dokle vise s tim pricama kako nemaju hleba da jedu? Tolike pare zaradjuju prethodnih x meseci/godina, a sad nemaju za bus. Ako je tacno, to znaci da su neverovatni imbecili koji su u stanju da protrace hiljade evra mesecno i u tom slucaju ni ne treba da imaju.

rambo

pre 10 godina

Dobri ste mi svi vi koji ocenjujete rad uprave koja je pre pola godine preuzela klub u posrtanju i trenera koji vodi ekipu 10 kola.
Molim da mi navedete jedan primer u Evropi gde su se u tom periodu u sred sezone napravili rezultati.
Ukratko: vecina koja komentarise su fudbalske neznalice!
Isti ti su oterali i Antica i Pizina dok je Zvezda bila prva i Robija na kraju krajeva... koga interesuje nek procita komentare iz tih perioda.
Nema nama napretka niti uspeha sa ovakvim "ljubiteljima fudbala - lecimo frustracije".

xMADx

pre 10 godina

dok vam je bio prosinecki zvezda je licila na tim a sad mi vise licite na nas otprilike kao mi sa vermezom hvala bogu pa je ta prica bar za nas gotova

Realko

pre 10 godina

Ma te recenice tim za buducnost su najgluplji izgovor za lose rezultate... to treneri govore deset godina pa gde su ti igraci... selektor Mihajlovic isti... ozbiljan tim igra sa najkavalitetnijim igracima a drugima pruza sansu samo kada je prvenstvo i takmicenje reseno ili nebitno... ili imas tim ili nemas... bravo Sa Pintu

Darko

pre 10 godina

Mene zanima da li jos nekome deluje da bi Vesovic tesko mogao da igra i nasu 3 ligu da ga neko ne gura? Ja goreg desnog beka u svom zivotu nisam video. Toliko od mene.

Ernesto

pre 10 godina

Eto konacno je neko i to rekao glasno. Svaka cast. Ja sam kao osrednje dobar poznavalac fubala to mogao da kazem jos ono kad su sa prosineckim poceli da sastavljaju "mladi tim za buducnost" . Pogledaj samo kakvi su tu plejeri bili do 2006. u zvezdi, i kako su igrali, ovde ne mogu da prime i dodaju loptu, a ne nekog da isfoliraju. Klinci ne igraju fudbal i seve na ulici , de ce oni nekog da presevaju.

Balotelli

pre 10 godina

"nemaju pare za autobus"...jes da kod nas nije sjajno al brate ovaj ko da zivimo u Avganistanu!
(box, 22. maj 2013 23:08)

Blago tebi ako imas para da kupis autobus!

ja

pre 10 godina

(NemanjaBG, 22. maj 2013 23:02)
Jel vama Vucic bio kriv sto ste "izgubili" ovu titulu?Jel vam Terzic bio kriv sto je Zvezda uzimala titule?Jel vam Pixi bio kriv dok je sedeo na mestu Toleta a Zvezda osvajala sampionat?Mogu i ja ovako do sutra,a koliki uticaj imaju politicari na sport mogao bi da se uveris veoma brzo jer da je situacija obrnuta Partizan bi odjednom nakupio 50 miliona duga i ne bi znao sta je to titula.Svi bi pricali o nesposobnoj upravi crno belih a niko se ne bi setio da pita kako je to moguce da neko godinama radi sebi o glavu.Seti se samo da vi grobari sami priznajete da ste namestili mec protiv Makabi Petah Tikve,i to takav da primite petardu od anonimusa na sred JNA...ako ste spremni na tako nesto,sta ste onda spremni da radite u domacem sampionatu da bi ispunili svoje interese?Tek kada pogledate sebe u ogledalo onda pricajte o nama,i Zvezda ima svoje grehe iz proslosti ali se niko od zvezdasa ne trudi da bude licemeran.Mi kad kazemo "hocemo calcopoli" vi se jedini bunite a posle pricate o "obrazu"...

NemanjaBG

pre 10 godina

(alejandro, 22. maj 2013 21:47)

Barem 30 puta sam odgovorao na ovakve komentare, pa cu evo i 31 put. Kazes kako je Partizan gradio infrastrukturu da bi ugasio Zvezdu?! Da li je Partizan kriv za kradju u Zvezdi? Da li je Partizan kriv sto ste promenili 5 uprava za 9 godina? Da li je Partizan kriv za zvezdine letnje avanture po Evropi? Da li je Partizan kriv sto imate dug od 50 miliona evra? Da li vam je Partizan kriv sto ste u upravi imali Lukice, Pixije, Vesice? Da li je Partizan kriv sto ste promenili desetak trenera u zadnjih 5,6 godina? Mogao bih sa pitanjima do sutra, al ne vredi vama govoriti ni pitanja postavljati, jer se ucutite cim ih porocitate. Shvatite da ste sami sebi iskopali rupu, ali vam je lakse da optuzite drugoga. Oduvek je nasim fudbalom vladala politika, nekada ste vi bili u boljoj poziciji, nekada mi, mozda i sada bolje stojimo od vas...al veruj da to nema veze sa titulama. Da bi neko bio sampion u ovoj zemlji, sto nije tesko pored ovakve Zvezde ili recimo Vojvodine, ne treba mu politika ni politicari!

albel

pre 10 godina

Ovaj trener u pokusaju se toliko nalupao u zadnjih par dana da mi je postao omiljeni lik u Zvezdi!Uopste vise ne moraju da se trude da izdaju saopstenja,samo puste ovog cirkuzanta na konferenciju za stampu.Jeste da nema veze sa trenerskim poslom,ali zato lupeta kao Lukic i Covic zajedno!Nadam se da nece bas mnogo brzo da ga najure,stvarno je mnogo zabavan lik...

Silver Surfer

pre 10 godina

Robi je oteran zato sto je pokrivao Jovanovica koji se napio i nije mogao da igra protiv Rada a umesto njega u tim je stavio Krnetu. Posle neresenog rezultata Lukic je poludeo, izvredjao Prosineckog i tu je saradnji bio kraj.
A onda je stigao "trenerski mag" Aleksandar Jankovic. Medjutim, mozda bi se o njemu drugacije pricalo da ga igraci nisu izminirali protiv Bordoa. Nekoliko igraca je pobeglo iz karantina i napilo se. On navodno nije imao pojma da se to desilo. Takodje, kada cujete da je Zvezda izgubila utakmicu u Nisu zato sto je naglo otoplilo pa zbog toga oni igraci skloni alkoholu nisu mogli da se pomere na terenu zbog iznenadne promene vremena. Pomislite u jednom trenutku da je Zvezda neki rehabilitacioni centar za odvikavanje od alkohola a ne fudbalski klub. Medjutim, Jankovic je svojim "znanjem" uspeo da igru Zvezde dodatno unazadi, pa su i oni koji su kudili Proineckog zbog tvrdoglavog forsiranja sistema 4-3-3 na kraju priznali da je to bila rapsodija u odnosu na igru koju je stvorio srpski Murinjo.
Sa Pintu je marketing i njegove krivice uopste i nema. Od njega se nista nije ni ocekivalo jer je prednost partizana bila skoro nedostizna. Splet okolnosti je doveo do toga da i Zvezda udje u trku za titulu, ali je zbog katastrofalne igre iz te trke brze, bolje i ispala. I zato je neoboriva cinjenica izjava da ovaj tim nema kvalitet. Oni pobedjuju samo zato sto su Zvezda. Da nose dres nekog drugog kluba borili bi se za opstanak. I pitanje je, da li bi u tome uspeli.

bob

pre 10 godina

navijam za zvezdu al evo cinjenice. cim je dosao, covek se razocarao igrackim kadrom. tripovo je da je dosao u klub ex sampiona evrope a smorio se odmah. uglavom, chemer

AP

pre 10 godina

To svi znaju da nema zvezda kvalitet,al nemas ni ti kao trener.a osam pobeda u nizu pobedili bi s B timom,a ne prvim timom. Jankovic je barem partizan pobedjivao i treba ga vratiti.

Oldtimer

pre 10 godina

A pazi autore teksta. Kakve slike stavljaju:) Kao, to ce jos vise pojacati efekat i baciti Zvezdase u jos vecu apatiju i beznadje:))
Multimedija ti je cudo, bate...
Sve je to luk i voda, za pravog Zvezdasa.
On jos vise voli Zvezdu, pa taman da se i ugasi:)

Djuric

pre 10 godina

Naravno da nema kvalitet!! Nisu ništa kvalitetnije grobarske "mačke u džaku" od zvezdinih ali eto i takve kakve su po 6. put u kontinuitetu osvojiše prvenstvo države Srbije u fudbalu! Čini mi se da će Partizan biti još koju sezonu prvak, da bi postao apsolutni šampion u broju titula a godinama je gradio infrastrukturu za tako nešto: prvi čovek saveza je partizanovac, sudije, delegati a sve to je usmereno ka jednom cilju da jednom za svagda fudbalski klub "Crvena Zvezda" jednostavno prestane da postoji!!
(alejandro, 22. maj 2013 21:47)

Lukicu, ti si?

petar

pre 10 godina

objasnite ovom 'treneru' da su tih osam uzastopnih pobuda u stvari osam 'pobeda'!!!!! vidite da je skroz zbunjen! nista mu nije jasno xexe

cekamo covicevo saopstenje ko je kriv

pre 10 godina

da se kladimo da ovaj odlazi ili dobija otkaz za dve nedelje, ili posle prvog pretkola kvalifikacija za kvalifikacije? :-)

Raša

pre 10 godina

Od ovog tima je izvučeno mnogo više nego što je njegov kvalitet. Tačno je to. Nadam se da će Džjić i rukovodstvo CZ znati šta treba da se dalje uradi,

patolog

pre 10 godina

Važno je da ti Pintu imaš proveren kvalitet, kao i da si se dobro "obezbedio" ugovorom! Ko te je terao da dolaziš? Što to nisi rekao pre potpisivanja ugovora sa puno nula?

zvrk

pre 10 godina

Tako je Sa Pinto,reci jasno i glasno..Ovaj tim Zvezde je smesan,fizicki ne spreman..ma nista totalna nularica..U tempu nase lige i sa ulice bi izvukli 90 minuta..Rumunski i nas fudbal su nebo i zemlja,nebo i zemlja...

wroom1975

pre 10 godina

Za sta bre nemaju novca? LOL izadji petkom i subotom po splavovima malo ili klubovima...ima reprezentaciju da sastavis za sat vremena. Manite vise tu pricu kako nemaju para, u to vise mislim da sami ne verujete. Kako da nemaju, pa ipak dosli da igraju. Jadni oni. Verovatno pozajmljuju od babe za grad jadna deca...ma daj bre.

alejandro

pre 10 godina

Naravno da nema kvalitet!! Nisu ništa kvalitetnije grobarske "mačke u džaku" od zvezdinih ali eto i takve kakve su po 6. put u kontinuitetu osvojiše prvenstvo države Srbije u fudbalu! Čini mi se da će Partizan biti još koju sezonu prvak, da bi postao apsolutni šampion u broju titula a godinama je gradio infrastrukturu za tako nešto: prvi čovek saveza je partizanovac, sudije, delegati a sve to je usmereno ka jednom cilju da jednom za svagda fudbalski klub "Crvena Zvezda" jednostavno prestane da postoji!!

Komsija

pre 10 godina

Umesto sto ste menjali trenere trebali ste na kolenima moliti Prosineckog da ostane, platiti iz svojih dzepova i pustiti coveka da radi. I tek dva trenera kasnije kontate da je igracki kadar uzas. Epa draga moja gospodo dok ne skontate da nisu treneri uvek za sve krivi ... Fudbal nece biti nas sport i samo cemo se blamirati.

Tottenham

pre 10 godina

pa to odavno znamo,ali ista je situacija i sa ovogodisnjim Partizanom(realno nemaju ni jedni ni drugi sta traze u Evropi bez pojacanja),Zvezda vise nema sta drugo da radi nego da proda sve sto moze i dovede svoju decu,znamo da tada ne bi mogli nista da trazimo u borbi za titulu ali bi se makar malo izvukli iz krize,to je jedino resenje,jer para nemamo da dovedemo nikog,cak i da dovedemo za dzabe kao sto smo Daudu ne mozemo da mu placamo platu i on ce da nas tuzi,tako da treba prodati sve,cak bi trebalo razmisliti o Sa Pintu jer je pitanje dokle cemo moci da ga placamo

Futbaler

pre 10 godina

"Crvena zvezda izgubila je od Slobode i time ostala bez šansi za titulu..." Ne, od CZ ništa nije zavisilo, Partizanu je bio dovoljan bod iz dve utakmece, jer je u gostima dao dva i CZ u gostima nijedan gol (bilo je 1:1 u pobedama).

Milton

pre 10 godina

Sa Pinto treba da se dogovori sam sa sobom.
Juče je izjavio da će sledeće sezone sigurno osvojiti titulu ako budu imali ravnopravne uslove sa Partizanom, a sada kaže da ovaj tim nema kvalitet za titulu.
Posle samo par nedelja u Zvezdi može se komotno kanstatovati da je Vladan Lukić malo dete za Portugalca u smislu davanja smehotresnih izjava.

xxx

pre 10 godina

meni samo nije jasno gde ce naci pojacanja za sledecu sezonu ako ovaj tim nema kvalitet, jer iako nema kvalitet ipak su najbolji igraci u Srbiji i tesko da iz nekog kluba u Srbiji moze da se dovede bolji a za strance nemamo para tako da ne znam sta nam preostaje, jedino gde vidim sansu je to da Partizan prodaje najbolje pa mozda i uzmemo titulu ali u Evropi mi jos xx godina necemo biti konkurentni.

emirati

pre 10 godina

Ne trebaju pare za bus / neka im klub uplati markice ? A kako imaju za splavove i klubove para ? Gde su pare od tih silnih poseta i prodatih karata ? Mnogo su bre razmazeni,a tome su najvise doprineli - ostrasceni nazovi novinari ! Pa pogledajte samo aroganciju podparola ! Pa trener " pocetnik" koji je dosao juce i vec mu smetaju sudije,i deli lekcije svima.On zna da nemaju para za autobus ?!

Max

pre 10 godina

Ej znas sta, ne s... ! Kako da nije, sto to nije rekao kada su se priblizili partizanu na 2 boda. Ako nemaju kvalitet da pobede Slobodu onda ne treba ni da igraju ! Sramota bre Zvezdo !

mijat

pre 10 godina

sa pinto je isteran iz sportinga zbog LOSIH rezultata. To je bitno,a ne koga je trenirao ,zveda je igrala lose I kad je dobila tih 8 utakmica.Sa ofkom pomocu penala,nisu mogli iz igre da postignu gol, protiv slobode sada,protiv partizana su igrali bez sansi ,samo slucajan sut sa 35 m I slobodnjak na kraju ,ali sto se igre tice,cista nula,I niko ne moze da kaze da gresim, evo,nije li ova utakmica dovoljan dokaz? jeste da sam navijac partizana,ali ne govorim ovo iz mrznje prema zezdi vec govorim samo kako jeste...

e2

pre 10 godina

Sloboda zaslužuje sve pohvale. Tim je pobeđivao najbolje klubove JSL više puta, ima pismenu publiku na tribinama, svaka utakmica u Užicu je fudbalski spektakl. Sa pravom se svako gostovanje tamo naziva "vruće". Dobro igraju i na strani.
Napred za novi fudbalski talas.

Ciganin a ne delija

pre 10 godina

Ako tim nema kvalitet, kako ste vezali sve pobede do tz. derbija? Zapitaj se pa obecaj titulu sledece sezone. Moje misljenje je da ti nemas kvalitet za zvezdu. Gori si i od najgoreg Jankovica.

Vopi

pre 10 godina

E fala bogu da neko kaže onako kako jeste. Od ovih što su sad u ekipi zadržo bi Milijaša, Kadua, Lazovića, Vešovića, Milunovića, Daudu, Milivojevića i Ožegovića a ostali ćao.

Jakuza

pre 10 godina

Dajte igračima plate pa nećete biti razočarani, Svi bi da Partizan i Zvezda se nadmeću za prvo mesto ali da igrači ne dobijaju platu.

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

''Sa Pintu: Ovaj tim nema kvalitet''

Prijatelju, pre derbija si pričao sasvim drugu priču... Govorio si o nizu od osam utakmica i pretio šampionu!!!
(vasa, 22. maj 2013 21:08)

A jel trebao da u derbi udje sa bijelom zastavom i pricom da mu je tim katastrofa?Niz od 8 utakmica i jeste postojao pa ne vidim cemu tvoje iscudjavanje?Naravno da nece u derbi ulaziti sa pricom da nista ne valjaju.Cini mi se da je on to znao vec posle prvog treninga u Zvezdi ali se muski prihvatio posla i ja kao zvezdas sam mu zahvalan na tome.Od ovih polu-igraca je izvukao vise od maksimuma!A to da je "pretio sampionu" je bas vickasto od tebe,govoris kao da je prijetio Barseloni,a ne nikad losijem Partizanu...

fergi

pre 10 godina

Otkrio toplu vodu da ovaj tim nema kvalitet? Bez sudije ni taj jedan gol ne bi dali ali sta se ja cudim, sta je sve Zvezdi sudjeno u ovom prvenstvu i na koj nacin su sve pobedjivali onda je potpuno jasno da sa ovim kvalitetom o kome Sa Pintu prica ne bi bili ni na drugom mestu.

iggy

pre 10 godina

I ovaj poceo sa pricom o sledecoj sezoni. Nije ni cudo sto nas grobari zezaju. Bude mi nekad zao ovih klinaca od 18,20 godina koji nikad nisu doziveli nijednu veliku zvezdinu utakmicu. Ja cu bar pamtiti pobede nad realom, cuvenu maglu protiv milana, pohod ka krovu Evrope '91, a ovu tugu cemer i jad vec nekoliko godina ne pratim. Cemu sve ovo, cemu i titula kad nas u avgustu isprase neki amateri iz Moldavije, Gruzije ili odakle vec. Sad ce da mi lupaju minuse oni koji misle da nisam pravi zvezdas, ali zao mi je, meni pobede nad Jagodinom, Novim Pazarom,Smederevom ne znace ama bas nista

stefan

pre 10 godina

po mom skromnom misljenju, ovo je mnogo iskrenije i uverljivije opravdanje od drugih. nekad je zvezda imala pare da kupi igrace a sada mora da unapredjuje iz svoje omladinske skole. one iste gde mesto u prvom timu kosta 10.000 e... i onda su talentovani momci odlazili jer nisu imali pare da kupe mesto a zvezda ostajala uskracena za dobre igrace. i ako tome dodamo da su se pare trosile na juznoamericke bogove fudbala, shvatamo zasto je zvezda tu gde jeste...
u partizanu je drugacije, tamo su se trenirali dobri igraci, ali su djura i ekipa mutni pa ce svu tu decu prodati, a mi i pored toga izbacimo svake godine po jednog reprezentativca...

neca

pre 10 godina

Pintu vrati se odakle si dosao napravi fintu ....Svakim danom si sve smesniji iako sam mislio da ovo nikad necu reci kao partizanovac ali zao mi je zvezde ;)....

vasa

pre 10 godina

''Sa Pintu: Ovaj tim nema kvalitet''

Prijatelju, pre derbija si pričao sasvim drugu priču... Govorio si o nizu od osam utakmica i pretio šampionu!!!

marko

pre 10 godina

Ovaj tim sigurno nema kvalitet, ali ovaj tim je sa Robijem igrao najbolje. Dovoljan je ovo kvalitet za ovu nesrećnu ligu, ne moraju da pobede Real, nego Slobodu i Donji Srem. Da su Robiju bili Mudrinski i Milijaš, 100% bi osvojio titulu. A bolje da su dali ove pare što će morati da daju Daudi i Garidu nekom pristojnom, solidnom štoperu iz domaćeg prvenstva.

vasa

pre 10 godina

''Sa Pintu: Ovaj tim nema kvalitet''

Prijatelju, pre derbija si pričao sasvim drugu priču... Govorio si o nizu od osam utakmica i pretio šampionu!!!

e2

pre 10 godina

Sloboda zaslužuje sve pohvale. Tim je pobeđivao najbolje klubove JSL više puta, ima pismenu publiku na tribinama, svaka utakmica u Užicu je fudbalski spektakl. Sa pravom se svako gostovanje tamo naziva "vruće". Dobro igraju i na strani.
Napred za novi fudbalski talas.

Silver Surfer

pre 10 godina

Robi je oteran zato sto je pokrivao Jovanovica koji se napio i nije mogao da igra protiv Rada a umesto njega u tim je stavio Krnetu. Posle neresenog rezultata Lukic je poludeo, izvredjao Prosineckog i tu je saradnji bio kraj.
A onda je stigao "trenerski mag" Aleksandar Jankovic. Medjutim, mozda bi se o njemu drugacije pricalo da ga igraci nisu izminirali protiv Bordoa. Nekoliko igraca je pobeglo iz karantina i napilo se. On navodno nije imao pojma da se to desilo. Takodje, kada cujete da je Zvezda izgubila utakmicu u Nisu zato sto je naglo otoplilo pa zbog toga oni igraci skloni alkoholu nisu mogli da se pomere na terenu zbog iznenadne promene vremena. Pomislite u jednom trenutku da je Zvezda neki rehabilitacioni centar za odvikavanje od alkohola a ne fudbalski klub. Medjutim, Jankovic je svojim "znanjem" uspeo da igru Zvezde dodatno unazadi, pa su i oni koji su kudili Proineckog zbog tvrdoglavog forsiranja sistema 4-3-3 na kraju priznali da je to bila rapsodija u odnosu na igru koju je stvorio srpski Murinjo.
Sa Pintu je marketing i njegove krivice uopste i nema. Od njega se nista nije ni ocekivalo jer je prednost partizana bila skoro nedostizna. Splet okolnosti je doveo do toga da i Zvezda udje u trku za titulu, ali je zbog katastrofalne igre iz te trke brze, bolje i ispala. I zato je neoboriva cinjenica izjava da ovaj tim nema kvalitet. Oni pobedjuju samo zato sto su Zvezda. Da nose dres nekog drugog kluba borili bi se za opstanak. I pitanje je, da li bi u tome uspeli.

wroom1975

pre 10 godina

Za sta bre nemaju novca? LOL izadji petkom i subotom po splavovima malo ili klubovima...ima reprezentaciju da sastavis za sat vremena. Manite vise tu pricu kako nemaju para, u to vise mislim da sami ne verujete. Kako da nemaju, pa ipak dosli da igraju. Jadni oni. Verovatno pozajmljuju od babe za grad jadna deca...ma daj bre.

mijat

pre 10 godina

sa pinto je isteran iz sportinga zbog LOSIH rezultata. To je bitno,a ne koga je trenirao ,zveda je igrala lose I kad je dobila tih 8 utakmica.Sa ofkom pomocu penala,nisu mogli iz igre da postignu gol, protiv slobode sada,protiv partizana su igrali bez sansi ,samo slucajan sut sa 35 m I slobodnjak na kraju ,ali sto se igre tice,cista nula,I niko ne moze da kaze da gresim, evo,nije li ova utakmica dovoljan dokaz? jeste da sam navijac partizana,ali ne govorim ovo iz mrznje prema zezdi vec govorim samo kako jeste...

zvrk

pre 10 godina

Tako je Sa Pinto,reci jasno i glasno..Ovaj tim Zvezde je smesan,fizicki ne spreman..ma nista totalna nularica..U tempu nase lige i sa ulice bi izvukli 90 minuta..Rumunski i nas fudbal su nebo i zemlja,nebo i zemlja...

Djuric

pre 10 godina

Naravno da nema kvalitet!! Nisu ništa kvalitetnije grobarske "mačke u džaku" od zvezdinih ali eto i takve kakve su po 6. put u kontinuitetu osvojiše prvenstvo države Srbije u fudbalu! Čini mi se da će Partizan biti još koju sezonu prvak, da bi postao apsolutni šampion u broju titula a godinama je gradio infrastrukturu za tako nešto: prvi čovek saveza je partizanovac, sudije, delegati a sve to je usmereno ka jednom cilju da jednom za svagda fudbalski klub "Crvena Zvezda" jednostavno prestane da postoji!!
(alejandro, 22. maj 2013 21:47)

Lukicu, ti si?

Max

pre 10 godina

Ej znas sta, ne s... ! Kako da nije, sto to nije rekao kada su se priblizili partizanu na 2 boda. Ako nemaju kvalitet da pobede Slobodu onda ne treba ni da igraju ! Sramota bre Zvezdo !

iggy

pre 10 godina

I ovaj poceo sa pricom o sledecoj sezoni. Nije ni cudo sto nas grobari zezaju. Bude mi nekad zao ovih klinaca od 18,20 godina koji nikad nisu doziveli nijednu veliku zvezdinu utakmicu. Ja cu bar pamtiti pobede nad realom, cuvenu maglu protiv milana, pohod ka krovu Evrope '91, a ovu tugu cemer i jad vec nekoliko godina ne pratim. Cemu sve ovo, cemu i titula kad nas u avgustu isprase neki amateri iz Moldavije, Gruzije ili odakle vec. Sad ce da mi lupaju minuse oni koji misle da nisam pravi zvezdas, ali zao mi je, meni pobede nad Jagodinom, Novim Pazarom,Smederevom ne znace ama bas nista

NemanjaBG

pre 10 godina

(alejandro, 22. maj 2013 21:47)

Barem 30 puta sam odgovorao na ovakve komentare, pa cu evo i 31 put. Kazes kako je Partizan gradio infrastrukturu da bi ugasio Zvezdu?! Da li je Partizan kriv za kradju u Zvezdi? Da li je Partizan kriv sto ste promenili 5 uprava za 9 godina? Da li je Partizan kriv za zvezdine letnje avanture po Evropi? Da li je Partizan kriv sto imate dug od 50 miliona evra? Da li vam je Partizan kriv sto ste u upravi imali Lukice, Pixije, Vesice? Da li je Partizan kriv sto ste promenili desetak trenera u zadnjih 5,6 godina? Mogao bih sa pitanjima do sutra, al ne vredi vama govoriti ni pitanja postavljati, jer se ucutite cim ih porocitate. Shvatite da ste sami sebi iskopali rupu, ali vam je lakse da optuzite drugoga. Oduvek je nasim fudbalom vladala politika, nekada ste vi bili u boljoj poziciji, nekada mi, mozda i sada bolje stojimo od vas...al veruj da to nema veze sa titulama. Da bi neko bio sampion u ovoj zemlji, sto nije tesko pored ovakve Zvezde ili recimo Vojvodine, ne treba mu politika ni politicari!

Futbaler

pre 10 godina

"Crvena zvezda izgubila je od Slobode i time ostala bez šansi za titulu..." Ne, od CZ ništa nije zavisilo, Partizanu je bio dovoljan bod iz dve utakmece, jer je u gostima dao dva i CZ u gostima nijedan gol (bilo je 1:1 u pobedama).

neca

pre 10 godina

Pintu vrati se odakle si dosao napravi fintu ....Svakim danom si sve smesniji iako sam mislio da ovo nikad necu reci kao partizanovac ali zao mi je zvezde ;)....

bob

pre 10 godina

navijam za zvezdu al evo cinjenice. cim je dosao, covek se razocarao igrackim kadrom. tripovo je da je dosao u klub ex sampiona evrope a smorio se odmah. uglavom, chemer

albel

pre 10 godina

Ovaj trener u pokusaju se toliko nalupao u zadnjih par dana da mi je postao omiljeni lik u Zvezdi!Uopste vise ne moraju da se trude da izdaju saopstenja,samo puste ovog cirkuzanta na konferenciju za stampu.Jeste da nema veze sa trenerskim poslom,ali zato lupeta kao Lukic i Covic zajedno!Nadam se da nece bas mnogo brzo da ga najure,stvarno je mnogo zabavan lik...

Ernesto

pre 10 godina

Eto konacno je neko i to rekao glasno. Svaka cast. Ja sam kao osrednje dobar poznavalac fubala to mogao da kazem jos ono kad su sa prosineckim poceli da sastavljaju "mladi tim za buducnost" . Pogledaj samo kakvi su tu plejeri bili do 2006. u zvezdi, i kako su igrali, ovde ne mogu da prime i dodaju loptu, a ne nekog da isfoliraju. Klinci ne igraju fudbal i seve na ulici , de ce oni nekog da presevaju.

Milton

pre 10 godina

Sa Pinto treba da se dogovori sam sa sobom.
Juče je izjavio da će sledeće sezone sigurno osvojiti titulu ako budu imali ravnopravne uslove sa Partizanom, a sada kaže da ovaj tim nema kvalitet za titulu.
Posle samo par nedelja u Zvezdi može se komotno kanstatovati da je Vladan Lukić malo dete za Portugalca u smislu davanja smehotresnih izjava.

Komsija

pre 10 godina

Umesto sto ste menjali trenere trebali ste na kolenima moliti Prosineckog da ostane, platiti iz svojih dzepova i pustiti coveka da radi. I tek dva trenera kasnije kontate da je igracki kadar uzas. Epa draga moja gospodo dok ne skontate da nisu treneri uvek za sve krivi ... Fudbal nece biti nas sport i samo cemo se blamirati.

Ciganin a ne delija

pre 10 godina

Ako tim nema kvalitet, kako ste vezali sve pobede do tz. derbija? Zapitaj se pa obecaj titulu sledece sezone. Moje misljenje je da ti nemas kvalitet za zvezdu. Gori si i od najgoreg Jankovica.

cekamo covicevo saopstenje ko je kriv

pre 10 godina

da se kladimo da ovaj odlazi ili dobija otkaz za dve nedelje, ili posle prvog pretkola kvalifikacija za kvalifikacije? :-)

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

''Sa Pintu: Ovaj tim nema kvalitet''

Prijatelju, pre derbija si pričao sasvim drugu priču... Govorio si o nizu od osam utakmica i pretio šampionu!!!
(vasa, 22. maj 2013 21:08)

A jel trebao da u derbi udje sa bijelom zastavom i pricom da mu je tim katastrofa?Niz od 8 utakmica i jeste postojao pa ne vidim cemu tvoje iscudjavanje?Naravno da nece u derbi ulaziti sa pricom da nista ne valjaju.Cini mi se da je on to znao vec posle prvog treninga u Zvezdi ali se muski prihvatio posla i ja kao zvezdas sam mu zahvalan na tome.Od ovih polu-igraca je izvukao vise od maksimuma!A to da je "pretio sampionu" je bas vickasto od tebe,govoris kao da je prijetio Barseloni,a ne nikad losijem Partizanu...

Balotelli

pre 10 godina

"nemaju pare za autobus"...jes da kod nas nije sjajno al brate ovaj ko da zivimo u Avganistanu!
(box, 22. maj 2013 23:08)

Blago tebi ako imas para da kupis autobus!

marko

pre 10 godina

Ovaj tim sigurno nema kvalitet, ali ovaj tim je sa Robijem igrao najbolje. Dovoljan je ovo kvalitet za ovu nesrećnu ligu, ne moraju da pobede Real, nego Slobodu i Donji Srem. Da su Robiju bili Mudrinski i Milijaš, 100% bi osvojio titulu. A bolje da su dali ove pare što će morati da daju Daudi i Garidu nekom pristojnom, solidnom štoperu iz domaćeg prvenstva.

fergi

pre 10 godina

Otkrio toplu vodu da ovaj tim nema kvalitet? Bez sudije ni taj jedan gol ne bi dali ali sta se ja cudim, sta je sve Zvezdi sudjeno u ovom prvenstvu i na koj nacin su sve pobedjivali onda je potpuno jasno da sa ovim kvalitetom o kome Sa Pintu prica ne bi bili ni na drugom mestu.

Tottenham

pre 10 godina

pa to odavno znamo,ali ista je situacija i sa ovogodisnjim Partizanom(realno nemaju ni jedni ni drugi sta traze u Evropi bez pojacanja),Zvezda vise nema sta drugo da radi nego da proda sve sto moze i dovede svoju decu,znamo da tada ne bi mogli nista da trazimo u borbi za titulu ali bi se makar malo izvukli iz krize,to je jedino resenje,jer para nemamo da dovedemo nikog,cak i da dovedemo za dzabe kao sto smo Daudu ne mozemo da mu placamo platu i on ce da nas tuzi,tako da treba prodati sve,cak bi trebalo razmisliti o Sa Pintu jer je pitanje dokle cemo moci da ga placamo

stefan

pre 10 godina

po mom skromnom misljenju, ovo je mnogo iskrenije i uverljivije opravdanje od drugih. nekad je zvezda imala pare da kupi igrace a sada mora da unapredjuje iz svoje omladinske skole. one iste gde mesto u prvom timu kosta 10.000 e... i onda su talentovani momci odlazili jer nisu imali pare da kupe mesto a zvezda ostajala uskracena za dobre igrace. i ako tome dodamo da su se pare trosile na juznoamericke bogove fudbala, shvatamo zasto je zvezda tu gde jeste...
u partizanu je drugacije, tamo su se trenirali dobri igraci, ali su djura i ekipa mutni pa ce svu tu decu prodati, a mi i pored toga izbacimo svake godine po jednog reprezentativca...

emirati

pre 10 godina

Ne trebaju pare za bus / neka im klub uplati markice ? A kako imaju za splavove i klubove para ? Gde su pare od tih silnih poseta i prodatih karata ? Mnogo su bre razmazeni,a tome su najvise doprineli - ostrasceni nazovi novinari ! Pa pogledajte samo aroganciju podparola ! Pa trener " pocetnik" koji je dosao juce i vec mu smetaju sudije,i deli lekcije svima.On zna da nemaju para za autobus ?!

xxx

pre 10 godina

meni samo nije jasno gde ce naci pojacanja za sledecu sezonu ako ovaj tim nema kvalitet, jer iako nema kvalitet ipak su najbolji igraci u Srbiji i tesko da iz nekog kluba u Srbiji moze da se dovede bolji a za strance nemamo para tako da ne znam sta nam preostaje, jedino gde vidim sansu je to da Partizan prodaje najbolje pa mozda i uzmemo titulu ali u Evropi mi jos xx godina necemo biti konkurentni.

patolog

pre 10 godina

Važno je da ti Pintu imaš proveren kvalitet, kao i da si se dobro "obezbedio" ugovorom! Ko te je terao da dolaziš? Što to nisi rekao pre potpisivanja ugovora sa puno nula?

Jakuza

pre 10 godina

Dajte igračima plate pa nećete biti razočarani, Svi bi da Partizan i Zvezda se nadmeću za prvo mesto ali da igrači ne dobijaju platu.

petar

pre 10 godina

objasnite ovom 'treneru' da su tih osam uzastopnih pobuda u stvari osam 'pobeda'!!!!! vidite da je skroz zbunjen! nista mu nije jasno xexe

ja

pre 10 godina

(NemanjaBG, 22. maj 2013 23:02)
Jel vama Vucic bio kriv sto ste "izgubili" ovu titulu?Jel vam Terzic bio kriv sto je Zvezda uzimala titule?Jel vam Pixi bio kriv dok je sedeo na mestu Toleta a Zvezda osvajala sampionat?Mogu i ja ovako do sutra,a koliki uticaj imaju politicari na sport mogao bi da se uveris veoma brzo jer da je situacija obrnuta Partizan bi odjednom nakupio 50 miliona duga i ne bi znao sta je to titula.Svi bi pricali o nesposobnoj upravi crno belih a niko se ne bi setio da pita kako je to moguce da neko godinama radi sebi o glavu.Seti se samo da vi grobari sami priznajete da ste namestili mec protiv Makabi Petah Tikve,i to takav da primite petardu od anonimusa na sred JNA...ako ste spremni na tako nesto,sta ste onda spremni da radite u domacem sampionatu da bi ispunili svoje interese?Tek kada pogledate sebe u ogledalo onda pricajte o nama,i Zvezda ima svoje grehe iz proslosti ali se niko od zvezdasa ne trudi da bude licemeran.Mi kad kazemo "hocemo calcopoli" vi se jedini bunite a posle pricate o "obrazu"...

napolje!!!!

pre 10 godina

verovatno ce covic da da kaze da ih i ova vlast minira i hoce da ugasi.
svi su krivi,
samo su oni posteni i veliki zvezdasi?!

mars iz zvezde,svi!!!!

Pedja

pre 10 godina

Pobogu ljudi šta je sa vama? Da li ste pročitali i da li razumete članak? To da nemaju za autobus se odnosilo na navijače a ne na igrače.

A?

pre 10 godina

@S...Trener je rekao za nas, NAVIJACE, da poslednje pare odvajamo za bus i karte. Ne za igrace. Za ostalo si u pravu. Da ja imam JEDNU njihovu platu, mesecnu, uzivao bih cele godine! Sa 10 hiljada evra bih ziveo kao covek godinu dana!

Oldtimer

pre 10 godina

A pazi autore teksta. Kakve slike stavljaju:) Kao, to ce jos vise pojacati efekat i baciti Zvezdase u jos vecu apatiju i beznadje:))
Multimedija ti je cudo, bate...
Sve je to luk i voda, za pravog Zvezdasa.
On jos vise voli Zvezdu, pa taman da se i ugasi:)

Realan

pre 10 godina

Mene zanima da li jos nekome deluje da bi Vesovic tesko mogao da igra i nasu 3 ligu da ga neko ne gura? Ja goreg desnog beka u svom zivotu nisam video. Toliko od mene.
(Darko, 23. maj 2013 02:33)
Opasna konkurencija mu je MIljkovic! Obojicu kod MIhe ,on takve obozava!

alejandro

pre 10 godina

Naravno da nema kvalitet!! Nisu ništa kvalitetnije grobarske "mačke u džaku" od zvezdinih ali eto i takve kakve su po 6. put u kontinuitetu osvojiše prvenstvo države Srbije u fudbalu! Čini mi se da će Partizan biti još koju sezonu prvak, da bi postao apsolutni šampion u broju titula a godinama je gradio infrastrukturu za tako nešto: prvi čovek saveza je partizanovac, sudije, delegati a sve to je usmereno ka jednom cilju da jednom za svagda fudbalski klub "Crvena Zvezda" jednostavno prestane da postoji!!

Raša

pre 10 godina

Od ovog tima je izvučeno mnogo više nego što je njegov kvalitet. Tačno je to. Nadam se da će Džjić i rukovodstvo CZ znati šta treba da se dalje uradi,

rambo

pre 10 godina

Dobri ste mi svi vi koji ocenjujete rad uprave koja je pre pola godine preuzela klub u posrtanju i trenera koji vodi ekipu 10 kola.
Molim da mi navedete jedan primer u Evropi gde su se u tom periodu u sred sezone napravili rezultati.
Ukratko: vecina koja komentarise su fudbalske neznalice!
Isti ti su oterali i Antica i Pizina dok je Zvezda bila prva i Robija na kraju krajeva... koga interesuje nek procita komentare iz tih perioda.
Nema nama napretka niti uspeha sa ovakvim "ljubiteljima fudbala - lecimo frustracije".

zyx

pre 10 godina

Portugalac je pokusao da sa onim sto ima odradi korektno posao.Medjutim,to sto ima je nedovoljno za ozbiljniji posao,kao da mi to ne znamo!Nema ni Partizan,ali je ipak bolje organizovan.Necemo se mi nagledati dobrog fudbala u skorije vreme,sa tim se moramo pomiriti.

kvisko

pre 10 godina

sudije digle ruke od zvezde
(hendrix, 22. maj 2013 21:25)

Ovaj komentar je pravi. Jes da se Dzajic, Covic i ostali nece sloziti sa ovim ali nije vazno, njih svakako vise niko ziv ne uzima za ozbiljno.

Emko(Zvezdas)

pre 10 godina

Veliki sam navijac C.Zvezde" Ali mogu rece dzabe se ljutimo kad ovaj kvalitet igraca nemoze da ispuni sta trazi trener i zvezda!!! Zato je Sa Pinto upravu za sledecu sezonu nek on pravi tim koji se nece muciti sa drugimrazrednim ekipama. I ako bude izabrao podmladak protiv Vojvodine tu treba da ga podrzimo i da se ode u velikom broju, a ako ne nego bude ovaj isti tim igro onda netreba da se vise trudimo da ih gledamo jer oni su pikazali ove sezone sta mogu" i nek se sete sta su pricali pre pocetka prvenstva i nek ih je sramota i nek nalaze sebi klubove pre dok ih ne otera zvezda. Jednom recju dosta je bilo ovog mucenje ocemo pravi tim koji ce da igra a ne da se vuce po terenu da neznaju gde ce loptu kao ovi sto su pokazali; i na kraju im mogu reci hvala im sto su pokusali da igraju za zvezdu ali nisu uspeli da se pokazu da bi ostali u zvezdu zato im zelim" Sretan put i sve najbilje u drugim klubovima. Pozdrav upravi zvezde i ovaj put nek trener dovodi igrace i pazite sta dovodite da ne bude opet po starom toliko pozdrav svim navijacima voljene C.Zvezde...

Vopi

pre 10 godina

E fala bogu da neko kaže onako kako jeste. Od ovih što su sad u ekipi zadržo bi Milijaša, Kadua, Lazovića, Vešovića, Milunovića, Daudu, Milivojevića i Ožegovića a ostali ćao.

xMADx

pre 10 godina

dok vam je bio prosinecki zvezda je licila na tim a sad mi vise licite na nas otprilike kao mi sa vermezom hvala bogu pa je ta prica bar za nas gotova

ikikvo

pre 10 godina

Ono sto bode oci svakog dana su izjave fudbalskih strucnjaka i znalaca.
Robi je svojevremeno Zvezdu prozivao malom Barselonom,pre neki dan Stojadinovic izjavi da je Lazovic nas Mesi...
Ni kod komsija nije bolje Miljkon,Scepoteli,Scepakadabra...
Srbistan....

AP

pre 10 godina

To svi znaju da nema zvezda kvalitet,al nemas ni ti kao trener.a osam pobeda u nizu pobedili bi s B timom,a ne prvim timom. Jankovic je barem partizan pobedjivao i treba ga vratiti.

Bojan Nis

pre 10 godina

prošlo kolo je govorio da su bolji od Partizana a ovo da nemaju kvalitet.Dali mislite da je ovaj čovek normalan ja lično mislim da nije.Sa svakom novom utakmicom će biti različitih komentara.

Darko

pre 10 godina

Mene zanima da li jos nekome deluje da bi Vesovic tesko mogao da igra i nasu 3 ligu da ga neko ne gura? Ja goreg desnog beka u svom zivotu nisam video. Toliko od mene.

Anonymous

pre 10 godina

Uuuuuu Delije (da ne kažem ono drugo, neće mi pustiti komentar), šta vam je rekao za kevuuuuu...
Da ne bude zabune, ni komšije nisu ništa bolji, dobro možda bolji za jedan gol u derbiju, ali ista klasa

S

pre 10 godina

Ama dokle vise s tim pricama kako nemaju hleba da jedu? Tolike pare zaradjuju prethodnih x meseci/godina, a sad nemaju za bus. Ako je tacno, to znaci da su neverovatni imbecili koji su u stanju da protrace hiljade evra mesecno i u tom slucaju ni ne treba da imaju.

Političar provincijski

pre 10 godina

(ja, 22. maj 2013 23:36)
Kako te već nije sramota da koristiš svaku priliku da umešaš Vučića? Pa nije politika počela sa Vučićem, bilo je nešto i pre njega?!
Partizan je zasluženo prvi, imao je najbolji tim, a ovaj Portugalac svaki dan sam sebi skače u usta sa kontradiktornim izjavama!

Partizanovac

pre 10 godina

S obzirom ko vam selektirao tim dobro ste vi digurali da drugog mesta. A da, sudije. Dok su vam oni u klub mi cemo biti kao kosarkasi, vladacemo 100 godina.

Realko

pre 10 godina

Ma te recenice tim za buducnost su najgluplji izgovor za lose rezultate... to treneri govore deset godina pa gde su ti igraci... selektor Mihajlovic isti... ozbiljan tim igra sa najkavalitetnijim igracima a drugima pruza sansu samo kada je prvenstvo i takmicenje reseno ili nebitno... ili imas tim ili nemas... bravo Sa Pintu

Lomunac

pre 10 godina

"(NemanjaBG, 22. maj 2013 23:02)
Jel vama Vucic bio kriv sto ste "izgubili" ovu titulu?Jel vam Terzic bio kriv sto je Zvezda uzimala titule?Jel vam Pixi bio kriv dok je sedeo na mestu Toleta a Zvezda osvajala sampionat?Mogu i ja ovako do sutra,a koliki uticaj imaju politicari na sport mogao bi da se uveris veoma brzo jer da je situacija obrnuta Partizan bi odjednom nakupio 50 miliona duga i ne bi znao sta je to titula.Svi bi pricali o nesposobnoj upravi crno belih a niko se ne bi setio da pita kako je to moguce da neko godinama radi sebi o glavu.Seti se samo da vi grobari sami priznajete da ste namestili mec protiv Makabi Petah Tikve,i to takav da primite petardu od anonimusa na sred JNA...ako ste spremni na tako nesto,sta ste onda spremni da radite u domacem sampionatu da bi ispunili svoje interese?Tek kada pogledate sebe u ogledalo onda pricajte o nama,i Zvezda ima svoje grehe iz proslosti ali se niko od zvezdasa ne trudi da bude licemeran.Mi kad kazemo "hocemo calcopoli" vi se jedini bunite a posle pricate o "obrazu"...
(ja, 22. maj 2013 23:36)"

Anonimus ili ne ali je 2 klase iznad Naftana koji vas nakantao sa 8 komada za dvomec!!
Pod Piksijem u FSS zvezda osvajala titule? Znas li ko je bio predsednik FSS-a kad je Partizan osvojio drugu titulu, NIJE Tole, tad je PARTIZAN osvojio titulu sa 19 (devetnaest) bodova ispred zvezde!!!!

Hocemo i mi Kalcopoli, ostacemo mozda bez 1-2 titule, a vi cete bez 7-8-10, ako bude uzeto bar zadnjih 30 godina u obzir!!!

djile45

pre 10 godina

Zvezdini navijači definitivno imaju Helsinški (ili Štokholmski) sindrom...što ih žlezda više unesrećuje i razočarava oni je sve više vole. To je ozbiljan psihički poremećaj. Tu je razlika između nas i vas, ja hoću da umrem kad vidim Đurića, Ružića, Miljkona, Šćepakadabru, Lazevskog...i sto titula za redom da osvoje kad vidim mediokritete i neznalice ne mogu da ih podržavam...

Zvezdi treba trener

pre 10 godina

Od Ricarda Sa Pinta nisam ni očekivao inteligenciju, pamet i smirenost jednog Granta ali sam mislio da se bolje razume u fudbal. On bre POJMA NEMA!

Milos

pre 10 godina

Stojadinovic je izjavio da je Lazovic nas Mesi u kontekstu njegovog znacaja za Zvezdu, kao najboljeg i najvrednijeg igraca, a ne da je Lazovic srpski Mesi.

Lomunac

pre 10 godina

"Naravno da nema kvalitet!! Nisu ništa kvalitetnije grobarske "mačke u džaku" od zvezdinih ali eto i takve kakve su po 6. put u kontinuitetu osvojiše prvenstvo države Srbije u fudbalu! Čini mi se da će Partizan biti još koju sezonu prvak, da bi postao apsolutni šampion u broju titula a godinama je gradio infrastrukturu za tako nešto: prvi čovek saveza je partizanovac, sudije, delegati a sve to je usmereno ka jednom cilju da jednom za svagda fudbalski klub "Crvena Zvezda" jednostavno prestane da postoji!!
(alejandro, 22. maj 2013 21:47)"

Sta moze Tole, sto ne moze Babarogic, sef SUDIJA i zadnjih godina ISTOVREMENO potpredsednik, zamisli molim te, ZVEZDE, a sad po dolasku Dzaje potpredsednik FSS-a, uz Mrakica i Stefanovica iz, zamisli to, ZVEZDE!!!!
Partizanove sudije? Mislis na Gogica koji svira ZVEZDANESTERAC na derbiju, Grobari dignu dreku jer 17 godina za nas ne moze ni cist penal, i volsebno sutradan se pojavi profil na Fejsu sudije koji prvo sta uradi lajkuje profil Grobari, ma neeee, nije providno!!!!

Sta cemo sa zvezdinim "zvezdama", 6 igraca i 10 sudije, recimo Sipka, dodje vozom na derbi iz BL, pokrade Partizan, ode Meckom kuci hvaleci velikodusnost Dzaje!!!
Onda Mrakic, odmah po karijeri sudije presao u zvezdu, sada i potpredsednik FSS-a!!!
Apsolutni sampion Babarogic, 5 derbija a 3 penala za ZVEZDU!!!!
Onda Majo Vujovic, trenutno najbolji pulen zvezde!!!
A Jovanetic, Gogic, Dimitrijevic, Mazic... Ostade li neko nama???

Partizanovi delegati???

Realno

pre 10 godina

@Lomunac Koliko ti nemaš pojma o fudbalu a nerealan si do bola.Ako bi bio Kalčopoli kod nas,milion posto bi partizan ostao bez svih titula od raspada Juge i gotovo svih iz stare države.Kad bi se klupko počelo odmotavati,svi rukovodioci kluba bi otišli na doživotnu robiju,a oni koji nisu u životu,poslali bi svoje pretke umesto njih,koliko su bili čisti.

alejandro

pre 10 godina

Naravno da nema kvalitet!! Nisu ništa kvalitetnije grobarske "mačke u džaku" od zvezdinih ali eto i takve kakve su po 6. put u kontinuitetu osvojiše prvenstvo države Srbije u fudbalu! Čini mi se da će Partizan biti još koju sezonu prvak, da bi postao apsolutni šampion u broju titula a godinama je gradio infrastrukturu za tako nešto: prvi čovek saveza je partizanovac, sudije, delegati a sve to je usmereno ka jednom cilju da jednom za svagda fudbalski klub "Crvena Zvezda" jednostavno prestane da postoji!!

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

''Sa Pintu: Ovaj tim nema kvalitet''

Prijatelju, pre derbija si pričao sasvim drugu priču... Govorio si o nizu od osam utakmica i pretio šampionu!!!
(vasa, 22. maj 2013 21:08)

A jel trebao da u derbi udje sa bijelom zastavom i pricom da mu je tim katastrofa?Niz od 8 utakmica i jeste postojao pa ne vidim cemu tvoje iscudjavanje?Naravno da nece u derbi ulaziti sa pricom da nista ne valjaju.Cini mi se da je on to znao vec posle prvog treninga u Zvezdi ali se muski prihvatio posla i ja kao zvezdas sam mu zahvalan na tome.Od ovih polu-igraca je izvukao vise od maksimuma!A to da je "pretio sampionu" je bas vickasto od tebe,govoris kao da je prijetio Barseloni,a ne nikad losijem Partizanu...

vasa

pre 10 godina

''Sa Pintu: Ovaj tim nema kvalitet''

Prijatelju, pre derbija si pričao sasvim drugu priču... Govorio si o nizu od osam utakmica i pretio šampionu!!!

AP

pre 10 godina

To svi znaju da nema zvezda kvalitet,al nemas ni ti kao trener.a osam pobeda u nizu pobedili bi s B timom,a ne prvim timom. Jankovic je barem partizan pobedjivao i treba ga vratiti.

ja

pre 10 godina

(NemanjaBG, 22. maj 2013 23:02)
Jel vama Vucic bio kriv sto ste "izgubili" ovu titulu?Jel vam Terzic bio kriv sto je Zvezda uzimala titule?Jel vam Pixi bio kriv dok je sedeo na mestu Toleta a Zvezda osvajala sampionat?Mogu i ja ovako do sutra,a koliki uticaj imaju politicari na sport mogao bi da se uveris veoma brzo jer da je situacija obrnuta Partizan bi odjednom nakupio 50 miliona duga i ne bi znao sta je to titula.Svi bi pricali o nesposobnoj upravi crno belih a niko se ne bi setio da pita kako je to moguce da neko godinama radi sebi o glavu.Seti se samo da vi grobari sami priznajete da ste namestili mec protiv Makabi Petah Tikve,i to takav da primite petardu od anonimusa na sred JNA...ako ste spremni na tako nesto,sta ste onda spremni da radite u domacem sampionatu da bi ispunili svoje interese?Tek kada pogledate sebe u ogledalo onda pricajte o nama,i Zvezda ima svoje grehe iz proslosti ali se niko od zvezdasa ne trudi da bude licemeran.Mi kad kazemo "hocemo calcopoli" vi se jedini bunite a posle pricate o "obrazu"...

Vopi

pre 10 godina

E fala bogu da neko kaže onako kako jeste. Od ovih što su sad u ekipi zadržo bi Milijaša, Kadua, Lazovića, Vešovića, Milunovića, Daudu, Milivojevića i Ožegovića a ostali ćao.

marko

pre 10 godina

Ovaj tim sigurno nema kvalitet, ali ovaj tim je sa Robijem igrao najbolje. Dovoljan je ovo kvalitet za ovu nesrećnu ligu, ne moraju da pobede Real, nego Slobodu i Donji Srem. Da su Robiju bili Mudrinski i Milijaš, 100% bi osvojio titulu. A bolje da su dali ove pare što će morati da daju Daudi i Garidu nekom pristojnom, solidnom štoperu iz domaćeg prvenstva.

Oldtimer

pre 10 godina

A pazi autore teksta. Kakve slike stavljaju:) Kao, to ce jos vise pojacati efekat i baciti Zvezdase u jos vecu apatiju i beznadje:))
Multimedija ti je cudo, bate...
Sve je to luk i voda, za pravog Zvezdasa.
On jos vise voli Zvezdu, pa taman da se i ugasi:)

Djuric

pre 10 godina

Naravno da nema kvalitet!! Nisu ništa kvalitetnije grobarske "mačke u džaku" od zvezdinih ali eto i takve kakve su po 6. put u kontinuitetu osvojiše prvenstvo države Srbije u fudbalu! Čini mi se da će Partizan biti još koju sezonu prvak, da bi postao apsolutni šampion u broju titula a godinama je gradio infrastrukturu za tako nešto: prvi čovek saveza je partizanovac, sudije, delegati a sve to je usmereno ka jednom cilju da jednom za svagda fudbalski klub "Crvena Zvezda" jednostavno prestane da postoji!!
(alejandro, 22. maj 2013 21:47)

Lukicu, ti si?

Ciganin a ne delija

pre 10 godina

Ako tim nema kvalitet, kako ste vezali sve pobede do tz. derbija? Zapitaj se pa obecaj titulu sledece sezone. Moje misljenje je da ti nemas kvalitet za zvezdu. Gori si i od najgoreg Jankovica.

albel

pre 10 godina

Ovaj trener u pokusaju se toliko nalupao u zadnjih par dana da mi je postao omiljeni lik u Zvezdi!Uopste vise ne moraju da se trude da izdaju saopstenja,samo puste ovog cirkuzanta na konferenciju za stampu.Jeste da nema veze sa trenerskim poslom,ali zato lupeta kao Lukic i Covic zajedno!Nadam se da nece bas mnogo brzo da ga najure,stvarno je mnogo zabavan lik...

neca

pre 10 godina

Pintu vrati se odakle si dosao napravi fintu ....Svakim danom si sve smesniji iako sam mislio da ovo nikad necu reci kao partizanovac ali zao mi je zvezde ;)....

mijat

pre 10 godina

sa pinto je isteran iz sportinga zbog LOSIH rezultata. To je bitno,a ne koga je trenirao ,zveda je igrala lose I kad je dobila tih 8 utakmica.Sa ofkom pomocu penala,nisu mogli iz igre da postignu gol, protiv slobode sada,protiv partizana su igrali bez sansi ,samo slucajan sut sa 35 m I slobodnjak na kraju ,ali sto se igre tice,cista nula,I niko ne moze da kaze da gresim, evo,nije li ova utakmica dovoljan dokaz? jeste da sam navijac partizana,ali ne govorim ovo iz mrznje prema zezdi vec govorim samo kako jeste...

wroom1975

pre 10 godina

Za sta bre nemaju novca? LOL izadji petkom i subotom po splavovima malo ili klubovima...ima reprezentaciju da sastavis za sat vremena. Manite vise tu pricu kako nemaju para, u to vise mislim da sami ne verujete. Kako da nemaju, pa ipak dosli da igraju. Jadni oni. Verovatno pozajmljuju od babe za grad jadna deca...ma daj bre.

NemanjaBG

pre 10 godina

(alejandro, 22. maj 2013 21:47)

Barem 30 puta sam odgovorao na ovakve komentare, pa cu evo i 31 put. Kazes kako je Partizan gradio infrastrukturu da bi ugasio Zvezdu?! Da li je Partizan kriv za kradju u Zvezdi? Da li je Partizan kriv sto ste promenili 5 uprava za 9 godina? Da li je Partizan kriv za zvezdine letnje avanture po Evropi? Da li je Partizan kriv sto imate dug od 50 miliona evra? Da li vam je Partizan kriv sto ste u upravi imali Lukice, Pixije, Vesice? Da li je Partizan kriv sto ste promenili desetak trenera u zadnjih 5,6 godina? Mogao bih sa pitanjima do sutra, al ne vredi vama govoriti ni pitanja postavljati, jer se ucutite cim ih porocitate. Shvatite da ste sami sebi iskopali rupu, ali vam je lakse da optuzite drugoga. Oduvek je nasim fudbalom vladala politika, nekada ste vi bili u boljoj poziciji, nekada mi, mozda i sada bolje stojimo od vas...al veruj da to nema veze sa titulama. Da bi neko bio sampion u ovoj zemlji, sto nije tesko pored ovakve Zvezde ili recimo Vojvodine, ne treba mu politika ni politicari!

Raša

pre 10 godina

Od ovog tima je izvučeno mnogo više nego što je njegov kvalitet. Tačno je to. Nadam se da će Džjić i rukovodstvo CZ znati šta treba da se dalje uradi,

Anonymous

pre 10 godina

Uuuuuu Delije (da ne kažem ono drugo, neće mi pustiti komentar), šta vam je rekao za kevuuuuu...
Da ne bude zabune, ni komšije nisu ništa bolji, dobro možda bolji za jedan gol u derbiju, ali ista klasa

Max

pre 10 godina

Ej znas sta, ne s... ! Kako da nije, sto to nije rekao kada su se priblizili partizanu na 2 boda. Ako nemaju kvalitet da pobede Slobodu onda ne treba ni da igraju ! Sramota bre Zvezdo !

Milton

pre 10 godina

Sa Pinto treba da se dogovori sam sa sobom.
Juče je izjavio da će sledeće sezone sigurno osvojiti titulu ako budu imali ravnopravne uslove sa Partizanom, a sada kaže da ovaj tim nema kvalitet za titulu.
Posle samo par nedelja u Zvezdi može se komotno kanstatovati da je Vladan Lukić malo dete za Portugalca u smislu davanja smehotresnih izjava.

e2

pre 10 godina

Sloboda zaslužuje sve pohvale. Tim je pobeđivao najbolje klubove JSL više puta, ima pismenu publiku na tribinama, svaka utakmica u Užicu je fudbalski spektakl. Sa pravom se svako gostovanje tamo naziva "vruće". Dobro igraju i na strani.
Napred za novi fudbalski talas.

Emko(Zvezdas)

pre 10 godina

Veliki sam navijac C.Zvezde" Ali mogu rece dzabe se ljutimo kad ovaj kvalitet igraca nemoze da ispuni sta trazi trener i zvezda!!! Zato je Sa Pinto upravu za sledecu sezonu nek on pravi tim koji se nece muciti sa drugimrazrednim ekipama. I ako bude izabrao podmladak protiv Vojvodine tu treba da ga podrzimo i da se ode u velikom broju, a ako ne nego bude ovaj isti tim igro onda netreba da se vise trudimo da ih gledamo jer oni su pikazali ove sezone sta mogu" i nek se sete sta su pricali pre pocetka prvenstva i nek ih je sramota i nek nalaze sebi klubove pre dok ih ne otera zvezda. Jednom recju dosta je bilo ovog mucenje ocemo pravi tim koji ce da igra a ne da se vuce po terenu da neznaju gde ce loptu kao ovi sto su pokazali; i na kraju im mogu reci hvala im sto su pokusali da igraju za zvezdu ali nisu uspeli da se pokazu da bi ostali u zvezdu zato im zelim" Sretan put i sve najbilje u drugim klubovima. Pozdrav upravi zvezde i ovaj put nek trener dovodi igrace i pazite sta dovodite da ne bude opet po starom toliko pozdrav svim navijacima voljene C.Zvezde...

Futbaler

pre 10 godina

"Crvena zvezda izgubila je od Slobode i time ostala bez šansi za titulu..." Ne, od CZ ništa nije zavisilo, Partizanu je bio dovoljan bod iz dve utakmece, jer je u gostima dao dva i CZ u gostima nijedan gol (bilo je 1:1 u pobedama).

Komsija

pre 10 godina

Umesto sto ste menjali trenere trebali ste na kolenima moliti Prosineckog da ostane, platiti iz svojih dzepova i pustiti coveka da radi. I tek dva trenera kasnije kontate da je igracki kadar uzas. Epa draga moja gospodo dok ne skontate da nisu treneri uvek za sve krivi ... Fudbal nece biti nas sport i samo cemo se blamirati.

petar

pre 10 godina

objasnite ovom 'treneru' da su tih osam uzastopnih pobuda u stvari osam 'pobeda'!!!!! vidite da je skroz zbunjen! nista mu nije jasno xexe

iggy

pre 10 godina

I ovaj poceo sa pricom o sledecoj sezoni. Nije ni cudo sto nas grobari zezaju. Bude mi nekad zao ovih klinaca od 18,20 godina koji nikad nisu doziveli nijednu veliku zvezdinu utakmicu. Ja cu bar pamtiti pobede nad realom, cuvenu maglu protiv milana, pohod ka krovu Evrope '91, a ovu tugu cemer i jad vec nekoliko godina ne pratim. Cemu sve ovo, cemu i titula kad nas u avgustu isprase neki amateri iz Moldavije, Gruzije ili odakle vec. Sad ce da mi lupaju minuse oni koji misle da nisam pravi zvezdas, ali zao mi je, meni pobede nad Jagodinom, Novim Pazarom,Smederevom ne znace ama bas nista

Tottenham

pre 10 godina

pa to odavno znamo,ali ista je situacija i sa ovogodisnjim Partizanom(realno nemaju ni jedni ni drugi sta traze u Evropi bez pojacanja),Zvezda vise nema sta drugo da radi nego da proda sve sto moze i dovede svoju decu,znamo da tada ne bi mogli nista da trazimo u borbi za titulu ali bi se makar malo izvukli iz krize,to je jedino resenje,jer para nemamo da dovedemo nikog,cak i da dovedemo za dzabe kao sto smo Daudu ne mozemo da mu placamo platu i on ce da nas tuzi,tako da treba prodati sve,cak bi trebalo razmisliti o Sa Pintu jer je pitanje dokle cemo moci da ga placamo

cekamo covicevo saopstenje ko je kriv

pre 10 godina

da se kladimo da ovaj odlazi ili dobija otkaz za dve nedelje, ili posle prvog pretkola kvalifikacija za kvalifikacije? :-)

S

pre 10 godina

Ama dokle vise s tim pricama kako nemaju hleba da jedu? Tolike pare zaradjuju prethodnih x meseci/godina, a sad nemaju za bus. Ako je tacno, to znaci da su neverovatni imbecili koji su u stanju da protrace hiljade evra mesecno i u tom slucaju ni ne treba da imaju.

napolje!!!!

pre 10 godina

verovatno ce covic da da kaze da ih i ova vlast minira i hoce da ugasi.
svi su krivi,
samo su oni posteni i veliki zvezdasi?!

mars iz zvezde,svi!!!!

Partizanovac

pre 10 godina

S obzirom ko vam selektirao tim dobro ste vi digurali da drugog mesta. A da, sudije. Dok su vam oni u klub mi cemo biti kao kosarkasi, vladacemo 100 godina.

Političar provincijski

pre 10 godina

(ja, 22. maj 2013 23:36)
Kako te već nije sramota da koristiš svaku priliku da umešaš Vučića? Pa nije politika počela sa Vučićem, bilo je nešto i pre njega?!
Partizan je zasluženo prvi, imao je najbolji tim, a ovaj Portugalac svaki dan sam sebi skače u usta sa kontradiktornim izjavama!

Jakuza

pre 10 godina

Dajte igračima plate pa nećete biti razočarani, Svi bi da Partizan i Zvezda se nadmeću za prvo mesto ali da igrači ne dobijaju platu.

ikikvo

pre 10 godina

Ono sto bode oci svakog dana su izjave fudbalskih strucnjaka i znalaca.
Robi je svojevremeno Zvezdu prozivao malom Barselonom,pre neki dan Stojadinovic izjavi da je Lazovic nas Mesi...
Ni kod komsija nije bolje Miljkon,Scepoteli,Scepakadabra...
Srbistan....

Balotelli

pre 10 godina

"nemaju pare za autobus"...jes da kod nas nije sjajno al brate ovaj ko da zivimo u Avganistanu!
(box, 22. maj 2013 23:08)

Blago tebi ako imas para da kupis autobus!

patolog

pre 10 godina

Važno je da ti Pintu imaš proveren kvalitet, kao i da si se dobro "obezbedio" ugovorom! Ko te je terao da dolaziš? Što to nisi rekao pre potpisivanja ugovora sa puno nula?

fergi

pre 10 godina

Otkrio toplu vodu da ovaj tim nema kvalitet? Bez sudije ni taj jedan gol ne bi dali ali sta se ja cudim, sta je sve Zvezdi sudjeno u ovom prvenstvu i na koj nacin su sve pobedjivali onda je potpuno jasno da sa ovim kvalitetom o kome Sa Pintu prica ne bi bili ni na drugom mestu.

zyx

pre 10 godina

Portugalac je pokusao da sa onim sto ima odradi korektno posao.Medjutim,to sto ima je nedovoljno za ozbiljniji posao,kao da mi to ne znamo!Nema ni Partizan,ali je ipak bolje organizovan.Necemo se mi nagledati dobrog fudbala u skorije vreme,sa tim se moramo pomiriti.

Zvezdi treba trener

pre 10 godina

Od Ricarda Sa Pinta nisam ni očekivao inteligenciju, pamet i smirenost jednog Granta ali sam mislio da se bolje razume u fudbal. On bre POJMA NEMA!

xxx

pre 10 godina

meni samo nije jasno gde ce naci pojacanja za sledecu sezonu ako ovaj tim nema kvalitet, jer iako nema kvalitet ipak su najbolji igraci u Srbiji i tesko da iz nekog kluba u Srbiji moze da se dovede bolji a za strance nemamo para tako da ne znam sta nam preostaje, jedino gde vidim sansu je to da Partizan prodaje najbolje pa mozda i uzmemo titulu ali u Evropi mi jos xx godina necemo biti konkurentni.

Silver Surfer

pre 10 godina

Robi je oteran zato sto je pokrivao Jovanovica koji se napio i nije mogao da igra protiv Rada a umesto njega u tim je stavio Krnetu. Posle neresenog rezultata Lukic je poludeo, izvredjao Prosineckog i tu je saradnji bio kraj.
A onda je stigao "trenerski mag" Aleksandar Jankovic. Medjutim, mozda bi se o njemu drugacije pricalo da ga igraci nisu izminirali protiv Bordoa. Nekoliko igraca je pobeglo iz karantina i napilo se. On navodno nije imao pojma da se to desilo. Takodje, kada cujete da je Zvezda izgubila utakmicu u Nisu zato sto je naglo otoplilo pa zbog toga oni igraci skloni alkoholu nisu mogli da se pomere na terenu zbog iznenadne promene vremena. Pomislite u jednom trenutku da je Zvezda neki rehabilitacioni centar za odvikavanje od alkohola a ne fudbalski klub. Medjutim, Jankovic je svojim "znanjem" uspeo da igru Zvezde dodatno unazadi, pa su i oni koji su kudili Proineckog zbog tvrdoglavog forsiranja sistema 4-3-3 na kraju priznali da je to bila rapsodija u odnosu na igru koju je stvorio srpski Murinjo.
Sa Pintu je marketing i njegove krivice uopste i nema. Od njega se nista nije ni ocekivalo jer je prednost partizana bila skoro nedostizna. Splet okolnosti je doveo do toga da i Zvezda udje u trku za titulu, ali je zbog katastrofalne igre iz te trke brze, bolje i ispala. I zato je neoboriva cinjenica izjava da ovaj tim nema kvalitet. Oni pobedjuju samo zato sto su Zvezda. Da nose dres nekog drugog kluba borili bi se za opstanak. I pitanje je, da li bi u tome uspeli.

Bojan Nis

pre 10 godina

prošlo kolo je govorio da su bolji od Partizana a ovo da nemaju kvalitet.Dali mislite da je ovaj čovek normalan ja lično mislim da nije.Sa svakom novom utakmicom će biti različitih komentara.

stefan

pre 10 godina

po mom skromnom misljenju, ovo je mnogo iskrenije i uverljivije opravdanje od drugih. nekad je zvezda imala pare da kupi igrace a sada mora da unapredjuje iz svoje omladinske skole. one iste gde mesto u prvom timu kosta 10.000 e... i onda su talentovani momci odlazili jer nisu imali pare da kupe mesto a zvezda ostajala uskracena za dobre igrace. i ako tome dodamo da su se pare trosile na juznoamericke bogove fudbala, shvatamo zasto je zvezda tu gde jeste...
u partizanu je drugacije, tamo su se trenirali dobri igraci, ali su djura i ekipa mutni pa ce svu tu decu prodati, a mi i pored toga izbacimo svake godine po jednog reprezentativca...

emirati

pre 10 godina

Ne trebaju pare za bus / neka im klub uplati markice ? A kako imaju za splavove i klubove para ? Gde su pare od tih silnih poseta i prodatih karata ? Mnogo su bre razmazeni,a tome su najvise doprineli - ostrasceni nazovi novinari ! Pa pogledajte samo aroganciju podparola ! Pa trener " pocetnik" koji je dosao juce i vec mu smetaju sudije,i deli lekcije svima.On zna da nemaju para za autobus ?!

Milos

pre 10 godina

Stojadinovic je izjavio da je Lazovic nas Mesi u kontekstu njegovog znacaja za Zvezdu, kao najboljeg i najvrednijeg igraca, a ne da je Lazovic srpski Mesi.

xMADx

pre 10 godina

dok vam je bio prosinecki zvezda je licila na tim a sad mi vise licite na nas otprilike kao mi sa vermezom hvala bogu pa je ta prica bar za nas gotova

rambo

pre 10 godina

Dobri ste mi svi vi koji ocenjujete rad uprave koja je pre pola godine preuzela klub u posrtanju i trenera koji vodi ekipu 10 kola.
Molim da mi navedete jedan primer u Evropi gde su se u tom periodu u sred sezone napravili rezultati.
Ukratko: vecina koja komentarise su fudbalske neznalice!
Isti ti su oterali i Antica i Pizina dok je Zvezda bila prva i Robija na kraju krajeva... koga interesuje nek procita komentare iz tih perioda.
Nema nama napretka niti uspeha sa ovakvim "ljubiteljima fudbala - lecimo frustracije".

kvisko

pre 10 godina

sudije digle ruke od zvezde
(hendrix, 22. maj 2013 21:25)

Ovaj komentar je pravi. Jes da se Dzajic, Covic i ostali nece sloziti sa ovim ali nije vazno, njih svakako vise niko ziv ne uzima za ozbiljno.

zvrk

pre 10 godina

Tako je Sa Pinto,reci jasno i glasno..Ovaj tim Zvezde je smesan,fizicki ne spreman..ma nista totalna nularica..U tempu nase lige i sa ulice bi izvukli 90 minuta..Rumunski i nas fudbal su nebo i zemlja,nebo i zemlja...

bob

pre 10 godina

navijam za zvezdu al evo cinjenice. cim je dosao, covek se razocarao igrackim kadrom. tripovo je da je dosao u klub ex sampiona evrope a smorio se odmah. uglavom, chemer

Realan

pre 10 godina

Mene zanima da li jos nekome deluje da bi Vesovic tesko mogao da igra i nasu 3 ligu da ga neko ne gura? Ja goreg desnog beka u svom zivotu nisam video. Toliko od mene.
(Darko, 23. maj 2013 02:33)
Opasna konkurencija mu je MIljkovic! Obojicu kod MIhe ,on takve obozava!

djile45

pre 10 godina

Zvezdini navijači definitivno imaju Helsinški (ili Štokholmski) sindrom...što ih žlezda više unesrećuje i razočarava oni je sve više vole. To je ozbiljan psihički poremećaj. Tu je razlika između nas i vas, ja hoću da umrem kad vidim Đurića, Ružića, Miljkona, Šćepakadabru, Lazevskog...i sto titula za redom da osvoje kad vidim mediokritete i neznalice ne mogu da ih podržavam...

Lomunac

pre 10 godina

"Naravno da nema kvalitet!! Nisu ništa kvalitetnije grobarske "mačke u džaku" od zvezdinih ali eto i takve kakve su po 6. put u kontinuitetu osvojiše prvenstvo države Srbije u fudbalu! Čini mi se da će Partizan biti još koju sezonu prvak, da bi postao apsolutni šampion u broju titula a godinama je gradio infrastrukturu za tako nešto: prvi čovek saveza je partizanovac, sudije, delegati a sve to je usmereno ka jednom cilju da jednom za svagda fudbalski klub "Crvena Zvezda" jednostavno prestane da postoji!!
(alejandro, 22. maj 2013 21:47)"

Sta moze Tole, sto ne moze Babarogic, sef SUDIJA i zadnjih godina ISTOVREMENO potpredsednik, zamisli molim te, ZVEZDE, a sad po dolasku Dzaje potpredsednik FSS-a, uz Mrakica i Stefanovica iz, zamisli to, ZVEZDE!!!!
Partizanove sudije? Mislis na Gogica koji svira ZVEZDANESTERAC na derbiju, Grobari dignu dreku jer 17 godina za nas ne moze ni cist penal, i volsebno sutradan se pojavi profil na Fejsu sudije koji prvo sta uradi lajkuje profil Grobari, ma neeee, nije providno!!!!

Sta cemo sa zvezdinim "zvezdama", 6 igraca i 10 sudije, recimo Sipka, dodje vozom na derbi iz BL, pokrade Partizan, ode Meckom kuci hvaleci velikodusnost Dzaje!!!
Onda Mrakic, odmah po karijeri sudije presao u zvezdu, sada i potpredsednik FSS-a!!!
Apsolutni sampion Babarogic, 5 derbija a 3 penala za ZVEZDU!!!!
Onda Majo Vujovic, trenutno najbolji pulen zvezde!!!
A Jovanetic, Gogic, Dimitrijevic, Mazic... Ostade li neko nama???

Partizanovi delegati???

Ernesto

pre 10 godina

Eto konacno je neko i to rekao glasno. Svaka cast. Ja sam kao osrednje dobar poznavalac fubala to mogao da kazem jos ono kad su sa prosineckim poceli da sastavljaju "mladi tim za buducnost" . Pogledaj samo kakvi su tu plejeri bili do 2006. u zvezdi, i kako su igrali, ovde ne mogu da prime i dodaju loptu, a ne nekog da isfoliraju. Klinci ne igraju fudbal i seve na ulici , de ce oni nekog da presevaju.

Pedja

pre 10 godina

Pobogu ljudi šta je sa vama? Da li ste pročitali i da li razumete članak? To da nemaju za autobus se odnosilo na navijače a ne na igrače.

Darko

pre 10 godina

Mene zanima da li jos nekome deluje da bi Vesovic tesko mogao da igra i nasu 3 ligu da ga neko ne gura? Ja goreg desnog beka u svom zivotu nisam video. Toliko od mene.

Realko

pre 10 godina

Ma te recenice tim za buducnost su najgluplji izgovor za lose rezultate... to treneri govore deset godina pa gde su ti igraci... selektor Mihajlovic isti... ozbiljan tim igra sa najkavalitetnijim igracima a drugima pruza sansu samo kada je prvenstvo i takmicenje reseno ili nebitno... ili imas tim ili nemas... bravo Sa Pintu

Lomunac

pre 10 godina

"(NemanjaBG, 22. maj 2013 23:02)
Jel vama Vucic bio kriv sto ste "izgubili" ovu titulu?Jel vam Terzic bio kriv sto je Zvezda uzimala titule?Jel vam Pixi bio kriv dok je sedeo na mestu Toleta a Zvezda osvajala sampionat?Mogu i ja ovako do sutra,a koliki uticaj imaju politicari na sport mogao bi da se uveris veoma brzo jer da je situacija obrnuta Partizan bi odjednom nakupio 50 miliona duga i ne bi znao sta je to titula.Svi bi pricali o nesposobnoj upravi crno belih a niko se ne bi setio da pita kako je to moguce da neko godinama radi sebi o glavu.Seti se samo da vi grobari sami priznajete da ste namestili mec protiv Makabi Petah Tikve,i to takav da primite petardu od anonimusa na sred JNA...ako ste spremni na tako nesto,sta ste onda spremni da radite u domacem sampionatu da bi ispunili svoje interese?Tek kada pogledate sebe u ogledalo onda pricajte o nama,i Zvezda ima svoje grehe iz proslosti ali se niko od zvezdasa ne trudi da bude licemeran.Mi kad kazemo "hocemo calcopoli" vi se jedini bunite a posle pricate o "obrazu"...
(ja, 22. maj 2013 23:36)"

Anonimus ili ne ali je 2 klase iznad Naftana koji vas nakantao sa 8 komada za dvomec!!
Pod Piksijem u FSS zvezda osvajala titule? Znas li ko je bio predsednik FSS-a kad je Partizan osvojio drugu titulu, NIJE Tole, tad je PARTIZAN osvojio titulu sa 19 (devetnaest) bodova ispred zvezde!!!!

Hocemo i mi Kalcopoli, ostacemo mozda bez 1-2 titule, a vi cete bez 7-8-10, ako bude uzeto bar zadnjih 30 godina u obzir!!!

A?

pre 10 godina

@S...Trener je rekao za nas, NAVIJACE, da poslednje pare odvajamo za bus i karte. Ne za igrace. Za ostalo si u pravu. Da ja imam JEDNU njihovu platu, mesecnu, uzivao bih cele godine! Sa 10 hiljada evra bih ziveo kao covek godinu dana!

Realno

pre 10 godina

@Lomunac Koliko ti nemaš pojma o fudbalu a nerealan si do bola.Ako bi bio Kalčopoli kod nas,milion posto bi partizan ostao bez svih titula od raspada Juge i gotovo svih iz stare države.Kad bi se klupko počelo odmotavati,svi rukovodioci kluba bi otišli na doživotnu robiju,a oni koji nisu u životu,poslali bi svoje pretke umesto njih,koliko su bili čisti.