Košarka 85

Četvrtak, 16.05.2013.

00:17

Tubasket: Teodosić napušta CSKA?

Kako piše španski košarkaški portal „Tubasket“, trener CSKA Etore Mesina želi umesto Miloša Teodosića da dovede plejmejkera Olimpijakosa Vasilisa Spanulisa.

Tubasket: Teodosiæ napušta CSKA? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Dr.Mabuzo

pre 11 godina

Teo je dobar igrac,za crtom genijalnosti,hoce da preuzme odgovornost ALI ....
Njegove negativne osobine ponistavaju sve gore navedeno.
Fizicki je preslab, uzima odgovornost na silu,mentalni sklop potpuno ne razumljiv,ume da bude potpuno destruktivan za ekipu,odgovornost u igri kao da i ne postoji,sebican i sto je najgore i dalje tera po svome i ne zeli ama bas nista da promeni u vezi s tim.
Duda me neprijatno iznenadio dozvolivsi mu sve to
Sve u svemu vise negativnih nego pozitvnih osobina
Ja ga ne bih voleo u ekipi

Gargamel

pre 11 godina

@KOSTA1703

Druze, pogledaj nas zadnji napad protiv Turske iz koga smo dali kos, pa procitaj sta si napisao. Otvori oci, ukljuci mozak, nema potrebe da mrzis Teodosica samo zato sto navija za Zvezdu.

KOSTA1703

pre 11 godina

@struki

Nije pitanje ko je bolji neog KO JE KORISNIJI za ekipu.
Dzabe svi spektakulanri potezi na jendom mecu, kada protiv Turske u cetvrtoj cetrtini na +8 za nas sutne troku u trecoj skeundi napada, lopta mu se vrati, a on OPEt sutne trojku bez zadrzavanja.

I to je po tebi igrac?

Sto pre nasa kosarka bude raskrstila sa zabludom zvanom Teodosic, to ce pre imati sanse da se vrati na staze uspeha.

dd

pre 11 godina

Zato bi trebali da zovemo bertanse, westermane i lovernje nase nacionalno blago
(maki, 16. maj 2013 14:09)
Skota,Neslsona i Savovica bi trebalo isto pozvati.

Milan

pre 11 godina

Verovatno je Vatutin glup pa mu daje 2 milke po sezoni... Pa nije on Bekam pa da isplati svoj ugovor od prodaje dresova i nije doveden tu radi marketinga! Decko igra i to kao zmaj,svidelo se to nekima ili ne... Pozdrav ovim "poznavaocima" kosarke... ;-)

dača

pre 11 godina

Nekako mi je najsvezije ovo zadnje prvenstvo, bas je bio vrhunski. Ali nije stvar u tome da li je odigrao dobro ili lose, vec o njegovom pristupu. Moze on da pogodi jos 10 trojki sa 10 metara, ali ostaje cinjenica da decko ne zna da stane kad treba (Spanulis, Dijamantidis). Zato on nikad nece biti vrhunski plej. I uopste se ne stidim kad napisem da, da se ja pitam, on nikad ne bi zaigrao za reprezentaciju, ma koliko dobar bio...
(dddddddddd, 16. maj 2013 12:34)

Zato bi trebali da zovemo bertanse, westermane i lovernje nase nacionalno blago
(maki, 16. maj 2013 14:09)

prvo nelson, braun, skot, samardžiski, simonović pa onda ostali

Igor

pre 11 godina

Koliko komentara podrske,ali uzalud ceo svet zna da nije igrac za velike utakmice. U polufinalu se nije video, oterase ga iz Olimpijakosa i uzese dve titule. Ovo je isto kao sto je Kris Veber svojevremno izjavio za Stojaklovica. Posto neki spominju trojku protiv Spanije pa to je slucajnost, da je promasio ode Garbahosa u kontru.

struki

pre 11 godina

Kosta ti nemas covece pojma o kosarci! Ako je tebi Markovic bolji igrac od Tea,pokri se usima i cuti! Zbog Markovica,Koste Perovica, Paunica,i Tepica dobijam redovno povisen secer i pritisak! Pa oni veze s vezom nemaju,a kako su u repki to je pitanje za Dudu!

lobotomija

pre 11 godina

Ma,teo je odličan igrač,svojeglav poprilično,ali genijalan.Nedostatak fizičke snage je zbog toga što momak puši paklu dnevno,ali to je već njegov problem.Greška je očekivati od njega da vuče ceo tim,problem ovog cska je nedostatak beka,soni vims je dobar igrač ali nema tu srčanost koju je posedovao šved prošle sezzone,da uzme loptu i probije odbranu kad je bitno,soni se uglavnom u tim situacijama oslanja na šut pa ako ide,ide.bekovi su ti koji prvi istčavaju konte i koji moraju da unesu dodatnu energiju u tim,ne može se od pleja očekivati da deli 10 asistencija,ubacuje po 20 poena kada je zatvoren kao što je teo bio u polufinalu.Pa to ni sale đorđević nije mogao(ako se sećate prve olimpijakosove titule) protiv dejvida riversa.Što se tiče šuta protiv Španije to je bilo apsolutno rezonski,par sekundi do kraja,ako pogodi heroj je ako ne ima još dovoljno vremena da neko uhvati loptu a nedovoljno da španci daju koš,to što je šutnuo sa 9 metara ne znači da mu je to prvi šut u životu,i takvi šutevi se treniraju

avi lester

pre 11 godina

Ja bih se zahvalio i Mesini na uloženom trudu i pogrešnom vođenju ekipe. Spanulis u finalu nije dao koš u prvom poluvremenu, ali su Pirejci opet bili u igri, bio je ko da ga odmeni. Da li su Đorđević i Danilović bili gubitnici do 1992. Do zvezda se dolazi preko trnja, ali i pravom kombinacijom timske igre i individualnog kvaliteta. Teodosić je poosvajao zlatne medalje u svom godištu i nije gubitnik. Gubitnici su treneri koji igru baziraju samo na njegovom individualnom kvalitetu, mada bi on trebao mnogo žešće da igra odbranu, nekako je mek igrač.

maki

pre 11 godina

Nekako mi je najsvezije ovo zadnje prvenstvo, bas je bio vrhunski. Ali nije stvar u tome da li je odigrao dobro ili lose, vec o njegovom pristupu. Moze on da pogodi jos 10 trojki sa 10 metara, ali ostaje cinjenica da decko ne zna da stane kad treba (Spanulis, Dijamantidis). Zato on nikad nece biti vrhunski plej. I uopste se ne stidim kad napisem da, da se ja pitam, on nikad ne bi zaigrao za reprezentaciju, ma koliko dobar bio...
(dddddddddd, 16. maj 2013 12:34)

Zato bi trebali da zovemo bertanse, westermane i lovernje nase nacionalno blago

Петар

pre 11 godina

Тео нема замену ни у репрезентацији ни у ЦСКА. Тако је веома тешко играти пуно утакмица, а да ти увек вучеш. Теодосић је одличан плеј, али од њега не треба очекивати превише. Од Олимпијакоса се није очекивало пуно и тако је лакше играти. Питање је како би се Спанулис снашао да је играо у Теодосићевој позицији, а да нема адекватну замену. Сви који га критикују за игре у репрезентацији треба да се упитају како бисмо играли без њега.

Shearer

pre 11 godina

Najmerodavniji pokazatelj je recimo odnos između Riki Rubia i Miloša Teodosića. Teo je bio mnogo bolji igrač i to se osetilo u Poljskoj na EP ali to je upravo veličina Rubia koji ga je prešišao i vozao bi ga sada sa ovim NBA iskustvom po terenu. Možda bi Teo napravio neki vanserijski potez i to bi se primetilo jer on ništa kvalitetno na utakmicama ne radi osim asistencija, sve ostalo je prosek, dok kod Rubia imate asistencije, sjajnu odbranu, poene i respektabilne procente šuta uz naravno fantastičan broj skokova za poziciju pleja. Eto Rubio je jedan vrhunski igrač a Teo je samo "prolazni talenat" koji se zaustavio na ovom nivou.Čak jedan Lester Bo Mekejleb za kojeg niko nije čuo u USA a recimo da je među 5 plejeva u Evropi je mnogo kvalitetniji od Tea. Jednostavno je, da bi predvodio ekipu moraš da budeš osica i da imaš energije kada je niko nema.

Srle

pre 11 godina

Teo je maler i to je to, momak je igrao 3 Final Four-a i sva 3 upropastio. Ercegu i Micovu se po meni nema sta zameriti, prvi put su na ovakvom takmicenju, dok mi je Krle izgledao preplaseno bez razloga. Mesina je cele sezone vrteo 8,9 igraca i uopste mi nisu jasna ona 3 Rusa Voronov, Sokolov i Ponkrasov, bukvalno nisu skinuli trenerku u EL.

KOSTA1703

pre 11 godina

Voleo bih "strucnjake" da mi detaljno objasne, ZBOG cega je trojka Teodosica sa 10 metara(kako kazu) protiv Spanije pokazatelj d aje on dobar igrac, ili bar d aje igrac za velike utakmice?

25 sekundi do kraja, Krstic postavio blok, oko koga Teodosic NE UME da prodje, na kraju ostao protiv sporog Garbahose, i sutnuo sa 10 metara?
I to je po vama dobro?
Pa bilo koji vrhunski igrac ne bi dozvolio da utakmica zavisi od suta sa 10 metara, nego bi obisao Garbahosu i sutnuo sa dva metra, ualaza, podelio na zicer asistenciju.
To sot je lopta usla je apsolutno nebitna stvar, jer je tu trojku ekipa Srbije "platila" debelo u narednim mecevima.
Kao jedan od takvih meceva je i polufinale sa Turskom, gde na vodjstvo od 5-7 razlike nasa reprezentacija u cetvrtoj cetvrtini sutne 7 puta za tri poena, i smao 3 puta za dva.
Kao da ona juri tudju prednost.
A predvodnik toga je naravno Teodosic.

Prosto receno, Teodosic je kako nas narod kaze "krava koja daje 20 litara mleka svaki dan, ali koja se svaki drugi dan ritne i sve to prospe".

Deset puta vise volim da vidim Markovica na pleju......znam sta moze, ali bar ispunjava ono sto mu se kaze.

sweap_em

pre 11 godina

kakve veze ima dal si grobar ili zvezdaš u ovoj raspravi? valjda imaš oči i razumeš se bar malo u košarku?

kao što su mnogi dobro primetili, teodosić je odličan igrač, lucidan, kreativan, milina ga je gledati kada igra napad, ALI isto tako nema pamet da osmisli rezonsku igru u trenucima kada je to najpotrebnije timu što je vrlina najboljih igrača. i da, tuga da je gledati u odbrani, bez koje se ne osvaja ništa, a kamoli evroliga!

sa druge strane ne postoji nijedan igrač na poziciji pleja u našoj reprezentaciji koji može više da doprinese ekipi od teodosića te ne vidim šta bi se dobilo time da se na njegovo mesto stavi neko drugi (ko?). imamo to što imamo, već desetak godina nemamo reprezentaciju od koje može da se očekuje zlato na bilo kom takmičenju, tako da i ovo što postižu je sjajno! polufinale svetskog prvenstva protiv turske - svakome ko je gledao utakmicu jasno je koji je tim trebalo da prođe dalje.

killer

pre 11 godina

Teo je podbacio,ali isto tako i celi tim je odigrao lose.Ja smatram da je trener CSKA lose pripremio ekipu za F4.Takodje,mislim da je napravio ogroman problem sa Krsticem jer ovaj igra skoro cele sezone na 4-ci,a izborio je petorku evrolige ...CSKA bi trebalo da dovede Z.Obradovica i rese sve probleme.

dddddddddd

pre 11 godina

Sta pricate da nije covek za velike utakmice.A zaboravili smo SP protiv Spanaca i onu trojku?Sto puta je vadio CSKA kad je bilo tesko.Sta znaci covek za velike utakmice?Jel moze primer igraca za te velike utakmice?Mozda covek jednostavno nije imao dan.Kakvi smo mi narod,sve nase je najgore.Stidite se vise!
(Dacha, 16. maj 2013 11:23)

Nekako mi je najsvezije ovo zadnje prvenstvo, bas je bio vrhunski. Ali nije stvar u tome da li je odigrao dobro ili lose, vec o njegovom pristupu. Moze on da pogodi jos 10 trojki sa 10 metara, ali ostaje cinjenica da decko ne zna da stane kad treba (Spanulis, Dijamantidis). Zato on nikad nece biti vrhunski plej. I uopste se ne stidim kad napisem da, da se ja pitam, on nikad ne bi zaigrao za reprezentaciju, ma koliko dobar bio...

Milan

pre 11 godina

Evo ja sam zakleti grobar,a Teodosica obozavam kao igraca... Ljudi koji ga kude moraju da znaju da je granica izmedju genijalnosti i ludila jako mala,a brat Teo samo povremeno prelazi sa jedne na drugu stranu... Imam i njegov dres,koji je stigao direkt iz Pireja ali je naravno u arhivi,zbog alergije na kombinaciju boja.. ;-) Bio sam i u Istanbulu,decko je objasnio Turcima u polufinalu....Sve u svemu top igrac,a Vatutin dobro neka razmisli da li ce da ga proda... A to sto hoce Spanulisa?! Pa da li ce pored ugovora od 2,7 miliona godisnje i to u svom gradu da prelazi u ledenu Moskvu?

Dacha

pre 11 godina

Sta pricate da nije covek za velike utakmice.A zaboravili smo SP protiv Spanaca i onu trojku?Sto puta je vadio CSKA kad je bilo tesko.Sta znaci covek za velike utakmice?Jel moze primer igraca za te velike utakmice?Mozda covek jednostavno nije imao dan.Kakvi smo mi narod,sve nase je najgore.Stidite se vise!

Ma da

pre 11 godina

mam utisak da ovaj Mesina uopste ne voli Srbe.. Gdje god ode i ako je jedan srbin barem u timu kod njega uvjek kritikuje ili ga unisti.. Sjecajte se sta je uradio Novici Velickovicu..
(Brigate, 16. maj 2013 11:10)

Slazem se.Zato ih ima 4 u timu.

Brigate

pre 11 godina

Imam utisak da ovaj Mesina uopste ne voli Srbe.. Gdje god ode i ako je jedan srbin barem u timu kod njega uvjek kritikuje ili ga unisti.. Sjecajte se sta je uradio Novici Velickovicu..

ma kako da ne...

pre 11 godina

Kako si majstore dobio 15 miliona? Dva stranca po 500k godisnje, Milicic bi igrao i on za 500k kao i Radman koji je u godinama a tamo vise ne igra. Teo u CSKA ima 2m, Pero Antic ima igra u Oly za manje od 500k. Ostali su pod ugovorom. Vidi se da ti pratis basket od prosle sezone pa nemas pojma koliki su ugovori i kakvo je stanje u evropskoj kosarci sto se visine ugovora tice... Naravno da je ovo gotovo nemoguce ali za 15 mil mozes da pokupis sve evropske zvezde u jedan tim a ne igrace pred penzijom.
(rty, 16. maj 2013

Prijatelju pa ti zaista nemaš veze o košarci... šta sve čovek ne pročita... Po tebi budžet znači samo kupovina i plata igrača???
Lično mene kao partizanovca bi obradovao dolazak Radmanovića i Miličića, igrača poznatih po promaji u glavi koji će uz svesrdnu podršku Rakočevića urušiti atmosferu u timu i prvenstveno trenera, a šta mislite na čijej će strani biti vaš ćoki? Opet ćete promeniti 2-3 trenera i biti standardna divljačka ekipa u evroligi... Da ste pametni pa da uzmete par dobrih iskusnih stranaca (centar i kombo 3-4) i nedovića, dodate ih ovom sadašnjem timu bez brauna, skota i samardžinskog i uz punu podršku veoma dobrom treneru radonjiću napravite sasvim ozbiljan tim koji bi se borio za top 16 i vrh regionalne lige...ovako ovo će to biti još jedan tipičan instant projekat sledeća sezona koji će još dublje uvući zvezdu u dugove

zex86

pre 11 godina

Svi ovi sto pljuju Teodosica i kazu da nije za velike utakmice,a to su 80% grobari,jer eto samo jedna njegova recenica da je veliki zvezdas je dovoljna da ga zamrzi pola Srbije bez obzira na kosarkaske kvalitete. Ja cu vas samo pitati KO vam je doneo medalju na evropskom u Poljskoj kada je sam,bukvalno,igrao protiv Slovenije,i KO vam je doneo polufinale na svetskom u Turskoj,trojkom sa 10metara protiv drim tima Spanije? To je dovoljno,pogotovu sto je za reprezentaciju,ili su i to male utakmice...molim vas objavite mi komentar

pedia

pre 11 godina

Ljubisa molim te, kako mozes da napises da je najbolji. Ajde da si napisao jedan od najboljih pa i da te razumem. Daleko je on od vodje tima i od toga da je najbolji

Ma da

pre 11 godina

Ala ljudi svašta pričaju. Prvo Teodosić je fantastičan igrač. Drugo, Mesina je gubitnik trener i obavezno taktički podbaci u poslednje vreme kada je reč o bitnim utakmicama. Treće, ljudi u CSK misle da je cela filozofija u lovi i u tome kako su oni zamislili stvari pred početak sezone. Peto, CSK komplet, je umislio da su oni nekakav NBA tim i uzgred zaboravio da u kontinmuitetu gledano u poslednjih 20 godina u odnosu na grčke timove i reprezentaciju ruska košarka je za klasu ispod. Ima CSK puno titula i 6 iz Evrolige. Ima uglavnom kontinuitet od 2001-2013 što se tiče F4, ali Panatinaikos je recimo samo u tim periodu osvoio 4 evrolige. Šta je u Evropi uzela ruska košarka sa sve CSK od 2001 do 2013 - 2 Evrolige. Gde im je reprezentacija? Dakle, da bi se duvao i uopšte opredelio da pomisliš da si NBA tim, NBA sistem i giga institucija u Evropi moraš se valjda prvo u Evropi dokazati, tj, moraš valda u evropi dominirati makar 5 godina u kontinuitetu. Kada kažem dominirasti mislim na osvajanje - prvo mesto. Da ne bude zabune CSK je veliki klub, jedan od najvećih u Evropi, ali ipak nije najveći. Ima vrhunske rezultate u poslednjih 12 godina, ali nema najbolje u Evropi.
(NemanjaVa, 16. maj 2013 02:52)

I sve ovo je sprecilo Tea da pokaze dobre igre na F4 u Londonu?Da pogodi slobodno,da trojku ,odigra odbranu?!

Иван

pre 11 godina

Логично би било да оде Теодосић. Али и сви наши играчи, осим можда Мицова. Теодосић је био вођа екипе који је показао да није баш прави вођа. Без обзира на његову статистику, на креативност и остале врлине, кад се губи онако како је изгубила ЦСКА, онда се нешто мења, нешто крупно - мења се вођа. Наравно да не може да буде све онако како су замислиле газде Московљана, али реално, та екипа је скоро као Макаби, "вечити" шампион Русије, практично је то полуфинале Евролиге био меч године за Московљане, а одиграли су га као пијани. Ни Крстића ја не бих задржао да сам на Ватутиновом месту, јер превише кошта за неког ко у суштини не прави разлику. Ерцег? Уместо њега је могло да игра и на десетине других играча. Од почетка је та екипа била танка, само су је у Србији људи мало преценили.

obican igrac..

pre 11 godina

sada ce svi da kritikuju Teodosica...kao nije sposoban za velika dela,kao nije covek za bitne utakmice...

a covek mora da igra i za sebe i da igra za ekipu...eto Spanulis ima celu ekipu koja radi za njega,kad mu ide svaki napad je njegov a Teo nema to u ekipi nite je imao negde...
Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika...
Neka bude zdrav i na EP ce da pokazeda je najbolji...
(ljubisa, 16. maj 2013 00:45)

O cemu ti pises?? Pa ne igra ekipa za pleja nego je plej taj koji razigrava, asistira, povezuje redove i postize koseve. Plej je taj koji radi za ekipu. Pa od njega pocinje svaka akcija, on prenosi loptu u polje protivnika i plej je zato sto najvise "radi" na terenu, najnizi medju igracima. I sada ti pises kako ekipa treba da igra za pleja??? A to da je najbolji u Evropi, jeste , ali kao navijaca u tvojoj glavi. To se pokazuje na terenu da je najbolji u Evropi i u velikim utakmicama, a Teo to nema, i nikada nece imati. On ima problem u svojoj glavi, nestabilna licnost. Teo je samo dobar igrac i NISTA vise, nikada nece biti legenda kao Spanulis, Bodiroga ili Sale Djordjevic a to je VELIKA razlika.

dddddddddd

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

verovatno Soni Vims i Brajant, dosadilo mu igranje u NBA. E, koje gluposti covek moze ovde da procita....

Nikola

pre 11 godina

Mesina je vec pokusao, pocetkom sezone, da igra bez Teodosica, i nije se bas proslavio. Ako se vec spekulise da bi Spanulis mogao da ga zameni, nije on bio kljuc pobede Olimpijakosa vec Hainc.
Najbolje oni neka dovedu James-a i Duranta mozda je to resenje, kad su krenuli tim putem.

rty

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

To sto si nabrojao je 15 miliona evra godisnje. Pa gde vi ljudi zivite, vidi se da pratite kosarku od pre par meseci.
(veliki strucnjaci, 16. maj 2013 01:19)

Kako si majstore dobio 15 miliona? Dva stranca po 500k godisnje, Milicic bi igrao i on za 500k kao i Radman koji je u godinama a tamo vise ne igra. Teo u CSKA ima 2m, Pero Antic ima igra u Oly za manje od 500k. Ostali su pod ugovorom. Vidi se da ti pratis basket od prosle sezone pa nemas pojma koliki su ugovori i kakvo je stanje u evropskoj kosarci sto se visine ugovora tice... Naravno da je ovo gotovo nemoguce ali za 15 mil mozes da pokupis sve evropske zvezde u jedan tim a ne igrace pred penzijom.

milos.k

pre 11 godina

sa svim svojim drugarima.sam se raspravljao oko Teodosica i na kraju sam ja bio u pravu, na zalost...on zaista ima sve sem glave, on je plej tipa Vilijamsa iz Sakramenta,najatraktivniji ali ga ovi zamenise sa Bibijem i igrali finale protiv tada neprikosnovenih Lejkersa

Miljan

pre 11 godina

@uxyzapenje: Kako to mislis prijavi se za draft? Mislim da ne moze sa 25 godina da se prijavi za draft. Pridjoni je ko zna kad draftovan, a to sto je otisao pod stare dane - to je njegov licni izbor. Negde je i sam rekao da jednostavno zeli pre koncanja karijere da okusi taj NBA zivot. Takav je slucaj i sa Kalderonom i sa Skolom.

da,da

pre 11 godina

Nedostatak fizicke snage, nedostatak kondicije za ozbiljnu igru u odbrani, tvrdoglavost i egocentrizam u napadu, potreba da je uvek u centru paznje, nesportsko ponasanje kad gubi, kukavicko udaranje protivnika i pomeranje u stranu kad dodje do sukoba...Veliki talenat koji nije fizicki radio na sebi,kao sto je radio recimo Kalderon...On ima kvalitet da proradi i ubije protivnika, ali prodju meseci izmedju dve takve partije...Budite realni, on u NBA ne sme da ide, mora da osvoji EL prvo da bi stvorio pobednicki mentalitet...Spanulis nije talenat kao on ali je pravi primer disciplinovanog igraca koji zna koji su mu kvaliteti a sta su mu limiti...Ovaj nas jos to ne zeli da vidi.To je razlika izmedju pobednika i gubitnika.

Realan

pre 11 godina

@Ljubisa, jesi ti svestan svojih reci?! Stvarno mislis da Teo ni u jednoj ekipi u kojoj je igrao nije imao dovoljno sansi da pokaze sta zna? Pa covek uvek igra u ekipama sa najvecim budzetom u Evropi. Dosta vise sa izgovorima svaki put kad uprska! Ono sto je najgore poceo je, valjda iz frustracije, i fizicki da se obracunava sa sudijama. Pa i ljudinu Peru Antica je laktom udario u polufinalu. Nisam zato da se nasi igraci pljuju, ma kakvi bili, ali dizanjem Milosa u nebesa i stalno forsiranje toga da je najbolji u Evropi od par ljudi, natera i nas koji inace ne bismo, da se oglasimo.

srdjan

pre 11 godina

Mislim da armejci razmisljaju o Bobby Brown-u....e to je plej dostojan sampionske ekipe ili ev Bo McCaleb...u Evropi nemaju drugi izbor ako zele evroligu...

twister

pre 11 godina

„Nažalost, nisu svi u ekipi sposobni da igraju velike utakmice. Nešto moramo da uradimo“, izjavio je predsednik CSKA Andrej Vatutin posle poraza od Olimpijakosa na fajnal-foru Evrolige

To se videlo posle F4 2012.godine

Buntovnik

pre 11 godina

maltene nijedan igrač Moskovljana nije zaslužio prelaznu ocenu za izdanje u duelu sa grčkim timom

Sasha Kaun za 29min 7p,7sk i 3bl(sut iz igre 2/3) indeks 16
Veoma zahvalan igrac.

eto

pre 11 godina

plej koji dodaje iz skoka a igra odbranu (ne kažem da ne zna nego kažem da je tako igra) na nivou zvezde iz 80-ih nema šta da traži u nba.

anbeast

pre 11 godina

Na zalost, decko uopste nije napredovao poslednjih nekoliko godina. Isti je igrac kao 2008. Sa istim vrlinama i manama. Voleo bih da gresim, ali mislim da mu je ovo vrhunac karijere. Dalje, bolje, vise, od njega necemo videti. Kada mu je dan i kada se''zvezde poklope'' u stanju je da razmontira svakog protivnika, kad se zvezde ne poklope, upropastice sopstveni tim. Igra isuvise toplo-hladno, nije neko na koga se da osloniti. Pri tom, cini mi se da ima problem sa stavom. Kad mu ne ide, ponasa se kao uvredjena diva i ima nesportske ispade. Rubio je, na primer, neuporedivo bolji igrac od Tea iako pre nekoliko godina nije izgledalo da ce tako biti. Rubio ima fenomenalan odnos prema treningu, igri, radu, i zato je napredovao...

Ma da

pre 11 godina

sada ce svi da kritikuju Teodosica...kao nije sposoban za velika dela,kao nije covek za bitne utakmice...

a covek mora da igra i za sebe i da igra za ekipu...eto Spanulis ima celu ekipu koja radi za njega,kad mu ide svaki napad je njegov a Teo nema to u ekipi nite je imao negde...
Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika...
Neka bude zdrav i na EP ce da pokazeda je najbolji...
(ljubisa, 16. maj 2013 00:45)

Znaci kad igra za Srbiju,pocne da brlja,govori se da sve mora sam jer nema dobre saigrace(uglavnom),kad igra za CSKA,opet ne valja,iako su tamo odlicni igraci ,gde je cak igrao i jedan Kirilenko(prosle godine).

Vlada

pre 11 godina

Problem u njegovom stavu? Pa jeste, samo ko će da ga plati zbog istog? Ja ne znam kako su ga trpeli i do sada u CSKA i reprezentaciji. Individualni kvalitet ima ogroman, ali njegova tvrdoglavost, sebičnost i "divljanje" upropaste svaku ekipu za koju igra.

Marko

pre 11 godina

@ljubisa
"Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika... ".

Kako mozes ovako nesto da napises, ja razumem sve i da si navijac i da je nas covek, ali kako mozes da ignorises sve cinjenice.

Saša

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

Osvojite vi prvo ABA ligu, a lično bih voleo da Teodosić, Radmanović i Miličić dodju u Zvezdu. Zajedno sa Rakočevićem bi im trebale tri lopte u napadu. Posle prvih vezanih poraza, tuča u svlačionici. Bolje pružite šansu onom Mitroviću, Cvetkoviću, nego da dovodite proverene luzere. Ta deca bar žele da grizu za vaš klub

Slavica

pre 11 godina

Ne mogu da verujem,pa prvi treba da leti Mesina koji citave sezone ne moze da napravi ekipu da vredi. Krstic nikada ne pocinje mec,igra na poziciji 4 sto je van mozga,Teodosic igra po 30 minuta jer nema zamenu,ne znam cemu su doveli Dzeksona iz Bilbaa! Zao mi je sto citam negativne komentare o nasem igracu,pa ako je lose odigrao ko ce ga podrzati ako ne mi iz Srbije. Kakav je takav je,u glavnom nas je i na toj poziciji najbolji i najkreativniji u Evropi...

NemanjaVa

pre 11 godina

Ala ljudi svašta pričaju. Prvo Teodosić je fantastičan igrač. Drugo, Mesina je gubitnik trener i obavezno taktički podbaci u poslednje vreme kada je reč o bitnim utakmicama. Treće, ljudi u CSK misle da je cela filozofija u lovi i u tome kako su oni zamislili stvari pred početak sezone. Peto, CSK komplet, je umislio da su oni nekakav NBA tim i uzgred zaboravio da u kontinmuitetu gledano u poslednjih 20 godina u odnosu na grčke timove i reprezentaciju ruska košarka je za klasu ispod. Ima CSK puno titula i 6 iz Evrolige. Ima uglavnom kontinuitet od 2001-2013 što se tiče F4, ali Panatinaikos je recimo samo u tim periodu osvoio 4 evrolige. Šta je u Evropi uzela ruska košarka sa sve CSK od 2001 do 2013 - 2 Evrolige. Gde im je reprezentacija? Dakle, da bi se duvao i uopšte opredelio da pomisliš da si NBA tim, NBA sistem i giga institucija u Evropi moraš se valjda prvo u Evropi dokazati, tj, moraš valda u evropi dominirati makar 5 godina u kontinuitetu. Kada kažem dominirasti mislim na osvajanje - prvo mesto. Da ne bude zabune CSK je veliki klub, jedan od najvećih u Evropi, ali ipak nije najveći. Ima vrhunske rezultate u poslednjih 12 godina, ali nema najbolje u Evropi.To što ima po pitanju finansija CSK u kontinuitetu 12 godina, da se podeli na sve učesnike ABA lige, garantovano bi svake godine neko iz ABA lige igrao finale Evro lige. I na kraju Olimpijakos je uzeo titulu prvaka Evrope ne zbog odlaska Teodosića nego zbog dolaska Dude Ivkovića.

veliki strucnjaci

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

To sto si nabrojao je 15 miliona evra godisnje. Pa gde vi ljudi zivite, vidi se da pratite kosarku od pre par meseci.

uxyzapenje

pre 11 godina

Dosta zamlacivanja Teo, prijavi se za draft. Sta mozes da izgubis? Ovde si dostigao zenit i neces napredovati sigurno. A i bolje su pare tamo, da se ne lazemo...

Paja

pre 11 godina

Jesi ti nekada gledao Calderona ili si ovo samo ovako napisao? Teo jeste ogromni talenat ali samo talenat covek sa potpuno pogresnim pristupom u glavi. On u NBA bi mogao da igra za neku trci pucaj ekipu bez odbrane.. Pridjoni igra u NBA ali toliko malo i ako ne znas za minimalac(njegova zelja da pre kraja karijere odigra NBA)sto je mnogo manje od 2miliona(plus u Evropi klub placa porez a u NBA igrac sto nije beznacajno).. Za Tea je najbolje u ovom trenutku da potpise za neki turski klub jer oni jure takve zvezde i "zvezde", platezno su i vise nego sposobni, odbrane ne postoje a ni rezultatski imperativ kao kod CSKA + na sve to sama Turska je lepa drzava sa slicnim mentalitetom kao mi.

ljubisa

pre 11 godina

sada ce svi da kritikuju Teodosica...kao nije sposoban za velika dela,kao nije covek za bitne utakmice...

a covek mora da igra i za sebe i da igra za ekipu...eto Spanulis ima celu ekipu koja radi za njega,kad mu ide svaki napad je njegov a Teo nema to u ekipi nite je imao negde...
Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika...
Neka bude zdrav i na EP ce da pokazeda je najbolji...

paja

pre 11 godina

Teo pravac NBA,ne obaziri se na ove komentare kako nisi dovoljno dobar,kada jedan Pridjoni i Kalderon od kojih si objektivno bolji igrac i koji nisu dobri fizikalci (sto ti ovde "strucnjaci" najvise zameraju) mozes i ti da se oprobas.Fali mi to da ustanem ujutro da gledam nekog naseg igraca sa znacajnijom ulogom u NBA...

veliki strucnjaci

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

To sto si nabrojao je 15 miliona evra godisnje. Pa gde vi ljudi zivite, vidi se da pratite kosarku od pre par meseci.

paja

pre 11 godina

Teo pravac NBA,ne obaziri se na ove komentare kako nisi dovoljno dobar,kada jedan Pridjoni i Kalderon od kojih si objektivno bolji igrac i koji nisu dobri fizikalci (sto ti ovde "strucnjaci" najvise zameraju) mozes i ti da se oprobas.Fali mi to da ustanem ujutro da gledam nekog naseg igraca sa znacajnijom ulogom u NBA...

ljubisa

pre 11 godina

sada ce svi da kritikuju Teodosica...kao nije sposoban za velika dela,kao nije covek za bitne utakmice...

a covek mora da igra i za sebe i da igra za ekipu...eto Spanulis ima celu ekipu koja radi za njega,kad mu ide svaki napad je njegov a Teo nema to u ekipi nite je imao negde...
Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika...
Neka bude zdrav i na EP ce da pokazeda je najbolji...

uxyzapenje

pre 11 godina

Dosta zamlacivanja Teo, prijavi se za draft. Sta mozes da izgubis? Ovde si dostigao zenit i neces napredovati sigurno. A i bolje su pare tamo, da se ne lazemo...

Ma da

pre 11 godina

mam utisak da ovaj Mesina uopste ne voli Srbe.. Gdje god ode i ako je jedan srbin barem u timu kod njega uvjek kritikuje ili ga unisti.. Sjecajte se sta je uradio Novici Velickovicu..
(Brigate, 16. maj 2013 11:10)

Slazem se.Zato ih ima 4 u timu.

Saša

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

Osvojite vi prvo ABA ligu, a lično bih voleo da Teodosić, Radmanović i Miličić dodju u Zvezdu. Zajedno sa Rakočevićem bi im trebale tri lopte u napadu. Posle prvih vezanih poraza, tuča u svlačionici. Bolje pružite šansu onom Mitroviću, Cvetkoviću, nego da dovodite proverene luzere. Ta deca bar žele da grizu za vaš klub

Slavica

pre 11 godina

Ne mogu da verujem,pa prvi treba da leti Mesina koji citave sezone ne moze da napravi ekipu da vredi. Krstic nikada ne pocinje mec,igra na poziciji 4 sto je van mozga,Teodosic igra po 30 minuta jer nema zamenu,ne znam cemu su doveli Dzeksona iz Bilbaa! Zao mi je sto citam negativne komentare o nasem igracu,pa ako je lose odigrao ko ce ga podrzati ako ne mi iz Srbije. Kakav je takav je,u glavnom nas je i na toj poziciji najbolji i najkreativniji u Evropi...

dddddddddd

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

verovatno Soni Vims i Brajant, dosadilo mu igranje u NBA. E, koje gluposti covek moze ovde da procita....

obican igrac..

pre 11 godina

sada ce svi da kritikuju Teodosica...kao nije sposoban za velika dela,kao nije covek za bitne utakmice...

a covek mora da igra i za sebe i da igra za ekipu...eto Spanulis ima celu ekipu koja radi za njega,kad mu ide svaki napad je njegov a Teo nema to u ekipi nite je imao negde...
Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika...
Neka bude zdrav i na EP ce da pokazeda je najbolji...
(ljubisa, 16. maj 2013 00:45)

O cemu ti pises?? Pa ne igra ekipa za pleja nego je plej taj koji razigrava, asistira, povezuje redove i postize koseve. Plej je taj koji radi za ekipu. Pa od njega pocinje svaka akcija, on prenosi loptu u polje protivnika i plej je zato sto najvise "radi" na terenu, najnizi medju igracima. I sada ti pises kako ekipa treba da igra za pleja??? A to da je najbolji u Evropi, jeste , ali kao navijaca u tvojoj glavi. To se pokazuje na terenu da je najbolji u Evropi i u velikim utakmicama, a Teo to nema, i nikada nece imati. On ima problem u svojoj glavi, nestabilna licnost. Teo je samo dobar igrac i NISTA vise, nikada nece biti legenda kao Spanulis, Bodiroga ili Sale Djordjevic a to je VELIKA razlika.

KOSTA1703

pre 11 godina

Voleo bih "strucnjake" da mi detaljno objasne, ZBOG cega je trojka Teodosica sa 10 metara(kako kazu) protiv Spanije pokazatelj d aje on dobar igrac, ili bar d aje igrac za velike utakmice?

25 sekundi do kraja, Krstic postavio blok, oko koga Teodosic NE UME da prodje, na kraju ostao protiv sporog Garbahose, i sutnuo sa 10 metara?
I to je po vama dobro?
Pa bilo koji vrhunski igrac ne bi dozvolio da utakmica zavisi od suta sa 10 metara, nego bi obisao Garbahosu i sutnuo sa dva metra, ualaza, podelio na zicer asistenciju.
To sot je lopta usla je apsolutno nebitna stvar, jer je tu trojku ekipa Srbije "platila" debelo u narednim mecevima.
Kao jedan od takvih meceva je i polufinale sa Turskom, gde na vodjstvo od 5-7 razlike nasa reprezentacija u cetvrtoj cetvrtini sutne 7 puta za tri poena, i smao 3 puta za dva.
Kao da ona juri tudju prednost.
A predvodnik toga je naravno Teodosic.

Prosto receno, Teodosic je kako nas narod kaze "krava koja daje 20 litara mleka svaki dan, ali koja se svaki drugi dan ritne i sve to prospe".

Deset puta vise volim da vidim Markovica na pleju......znam sta moze, ali bar ispunjava ono sto mu se kaze.

anbeast

pre 11 godina

Na zalost, decko uopste nije napredovao poslednjih nekoliko godina. Isti je igrac kao 2008. Sa istim vrlinama i manama. Voleo bih da gresim, ali mislim da mu je ovo vrhunac karijere. Dalje, bolje, vise, od njega necemo videti. Kada mu je dan i kada se''zvezde poklope'' u stanju je da razmontira svakog protivnika, kad se zvezde ne poklope, upropastice sopstveni tim. Igra isuvise toplo-hladno, nije neko na koga se da osloniti. Pri tom, cini mi se da ima problem sa stavom. Kad mu ne ide, ponasa se kao uvredjena diva i ima nesportske ispade. Rubio je, na primer, neuporedivo bolji igrac od Tea iako pre nekoliko godina nije izgledalo da ce tako biti. Rubio ima fenomenalan odnos prema treningu, igri, radu, i zato je napredovao...

zex86

pre 11 godina

Svi ovi sto pljuju Teodosica i kazu da nije za velike utakmice,a to su 80% grobari,jer eto samo jedna njegova recenica da je veliki zvezdas je dovoljna da ga zamrzi pola Srbije bez obzira na kosarkaske kvalitete. Ja cu vas samo pitati KO vam je doneo medalju na evropskom u Poljskoj kada je sam,bukvalno,igrao protiv Slovenije,i KO vam je doneo polufinale na svetskom u Turskoj,trojkom sa 10metara protiv drim tima Spanije? To je dovoljno,pogotovu sto je za reprezentaciju,ili su i to male utakmice...molim vas objavite mi komentar

Milan

pre 11 godina

Evo ja sam zakleti grobar,a Teodosica obozavam kao igraca... Ljudi koji ga kude moraju da znaju da je granica izmedju genijalnosti i ludila jako mala,a brat Teo samo povremeno prelazi sa jedne na drugu stranu... Imam i njegov dres,koji je stigao direkt iz Pireja ali je naravno u arhivi,zbog alergije na kombinaciju boja.. ;-) Bio sam i u Istanbulu,decko je objasnio Turcima u polufinalu....Sve u svemu top igrac,a Vatutin dobro neka razmisli da li ce da ga proda... A to sto hoce Spanulisa?! Pa da li ce pored ugovora od 2,7 miliona godisnje i to u svom gradu da prelazi u ledenu Moskvu?

ma kako da ne...

pre 11 godina

Kako si majstore dobio 15 miliona? Dva stranca po 500k godisnje, Milicic bi igrao i on za 500k kao i Radman koji je u godinama a tamo vise ne igra. Teo u CSKA ima 2m, Pero Antic ima igra u Oly za manje od 500k. Ostali su pod ugovorom. Vidi se da ti pratis basket od prosle sezone pa nemas pojma koliki su ugovori i kakvo je stanje u evropskoj kosarci sto se visine ugovora tice... Naravno da je ovo gotovo nemoguce ali za 15 mil mozes da pokupis sve evropske zvezde u jedan tim a ne igrace pred penzijom.
(rty, 16. maj 2013

Prijatelju pa ti zaista nemaš veze o košarci... šta sve čovek ne pročita... Po tebi budžet znači samo kupovina i plata igrača???
Lično mene kao partizanovca bi obradovao dolazak Radmanovića i Miličića, igrača poznatih po promaji u glavi koji će uz svesrdnu podršku Rakočevića urušiti atmosferu u timu i prvenstveno trenera, a šta mislite na čijej će strani biti vaš ćoki? Opet ćete promeniti 2-3 trenera i biti standardna divljačka ekipa u evroligi... Da ste pametni pa da uzmete par dobrih iskusnih stranaca (centar i kombo 3-4) i nedovića, dodate ih ovom sadašnjem timu bez brauna, skota i samardžinskog i uz punu podršku veoma dobrom treneru radonjiću napravite sasvim ozbiljan tim koji bi se borio za top 16 i vrh regionalne lige...ovako ovo će to biti još jedan tipičan instant projekat sledeća sezona koji će još dublje uvući zvezdu u dugove

Paja

pre 11 godina

Jesi ti nekada gledao Calderona ili si ovo samo ovako napisao? Teo jeste ogromni talenat ali samo talenat covek sa potpuno pogresnim pristupom u glavi. On u NBA bi mogao da igra za neku trci pucaj ekipu bez odbrane.. Pridjoni igra u NBA ali toliko malo i ako ne znas za minimalac(njegova zelja da pre kraja karijere odigra NBA)sto je mnogo manje od 2miliona(plus u Evropi klub placa porez a u NBA igrac sto nije beznacajno).. Za Tea je najbolje u ovom trenutku da potpise za neki turski klub jer oni jure takve zvezde i "zvezde", platezno su i vise nego sposobni, odbrane ne postoje a ni rezultatski imperativ kao kod CSKA + na sve to sama Turska je lepa drzava sa slicnim mentalitetom kao mi.

milos.k

pre 11 godina

sa svim svojim drugarima.sam se raspravljao oko Teodosica i na kraju sam ja bio u pravu, na zalost...on zaista ima sve sem glave, on je plej tipa Vilijamsa iz Sakramenta,najatraktivniji ali ga ovi zamenise sa Bibijem i igrali finale protiv tada neprikosnovenih Lejkersa

Nikola

pre 11 godina

Mesina je vec pokusao, pocetkom sezone, da igra bez Teodosica, i nije se bas proslavio. Ako se vec spekulise da bi Spanulis mogao da ga zameni, nije on bio kljuc pobede Olimpijakosa vec Hainc.
Najbolje oni neka dovedu James-a i Duranta mozda je to resenje, kad su krenuli tim putem.

Realan

pre 11 godina

@Ljubisa, jesi ti svestan svojih reci?! Stvarno mislis da Teo ni u jednoj ekipi u kojoj je igrao nije imao dovoljno sansi da pokaze sta zna? Pa covek uvek igra u ekipama sa najvecim budzetom u Evropi. Dosta vise sa izgovorima svaki put kad uprska! Ono sto je najgore poceo je, valjda iz frustracije, i fizicki da se obracunava sa sudijama. Pa i ljudinu Peru Antica je laktom udario u polufinalu. Nisam zato da se nasi igraci pljuju, ma kakvi bili, ali dizanjem Milosa u nebesa i stalno forsiranje toga da je najbolji u Evropi od par ljudi, natera i nas koji inace ne bismo, da se oglasimo.

avi lester

pre 11 godina

Ja bih se zahvalio i Mesini na uloženom trudu i pogrešnom vođenju ekipe. Spanulis u finalu nije dao koš u prvom poluvremenu, ali su Pirejci opet bili u igri, bio je ko da ga odmeni. Da li su Đorđević i Danilović bili gubitnici do 1992. Do zvezda se dolazi preko trnja, ali i pravom kombinacijom timske igre i individualnog kvaliteta. Teodosić je poosvajao zlatne medalje u svom godištu i nije gubitnik. Gubitnici su treneri koji igru baziraju samo na njegovom individualnom kvalitetu, mada bi on trebao mnogo žešće da igra odbranu, nekako je mek igrač.

KOSTA1703

pre 11 godina

@struki

Nije pitanje ko je bolji neog KO JE KORISNIJI za ekipu.
Dzabe svi spektakulanri potezi na jendom mecu, kada protiv Turske u cetvrtoj cetrtini na +8 za nas sutne troku u trecoj skeundi napada, lopta mu se vrati, a on OPEt sutne trojku bez zadrzavanja.

I to je po tebi igrac?

Sto pre nasa kosarka bude raskrstila sa zabludom zvanom Teodosic, to ce pre imati sanse da se vrati na staze uspeha.

Ma da

pre 11 godina

Ala ljudi svašta pričaju. Prvo Teodosić je fantastičan igrač. Drugo, Mesina je gubitnik trener i obavezno taktički podbaci u poslednje vreme kada je reč o bitnim utakmicama. Treće, ljudi u CSK misle da je cela filozofija u lovi i u tome kako su oni zamislili stvari pred početak sezone. Peto, CSK komplet, je umislio da su oni nekakav NBA tim i uzgred zaboravio da u kontinmuitetu gledano u poslednjih 20 godina u odnosu na grčke timove i reprezentaciju ruska košarka je za klasu ispod. Ima CSK puno titula i 6 iz Evrolige. Ima uglavnom kontinuitet od 2001-2013 što se tiče F4, ali Panatinaikos je recimo samo u tim periodu osvoio 4 evrolige. Šta je u Evropi uzela ruska košarka sa sve CSK od 2001 do 2013 - 2 Evrolige. Gde im je reprezentacija? Dakle, da bi se duvao i uopšte opredelio da pomisliš da si NBA tim, NBA sistem i giga institucija u Evropi moraš se valjda prvo u Evropi dokazati, tj, moraš valda u evropi dominirati makar 5 godina u kontinuitetu. Kada kažem dominirasti mislim na osvajanje - prvo mesto. Da ne bude zabune CSK je veliki klub, jedan od najvećih u Evropi, ali ipak nije najveći. Ima vrhunske rezultate u poslednjih 12 godina, ali nema najbolje u Evropi.
(NemanjaVa, 16. maj 2013 02:52)

I sve ovo je sprecilo Tea da pokaze dobre igre na F4 u Londonu?Da pogodi slobodno,da trojku ,odigra odbranu?!

da,da

pre 11 godina

Nedostatak fizicke snage, nedostatak kondicije za ozbiljnu igru u odbrani, tvrdoglavost i egocentrizam u napadu, potreba da je uvek u centru paznje, nesportsko ponasanje kad gubi, kukavicko udaranje protivnika i pomeranje u stranu kad dodje do sukoba...Veliki talenat koji nije fizicki radio na sebi,kao sto je radio recimo Kalderon...On ima kvalitet da proradi i ubije protivnika, ali prodju meseci izmedju dve takve partije...Budite realni, on u NBA ne sme da ide, mora da osvoji EL prvo da bi stvorio pobednicki mentalitet...Spanulis nije talenat kao on ali je pravi primer disciplinovanog igraca koji zna koji su mu kvaliteti a sta su mu limiti...Ovaj nas jos to ne zeli da vidi.To je razlika izmedju pobednika i gubitnika.

sweap_em

pre 11 godina

kakve veze ima dal si grobar ili zvezdaš u ovoj raspravi? valjda imaš oči i razumeš se bar malo u košarku?

kao što su mnogi dobro primetili, teodosić je odličan igrač, lucidan, kreativan, milina ga je gledati kada igra napad, ALI isto tako nema pamet da osmisli rezonsku igru u trenucima kada je to najpotrebnije timu što je vrlina najboljih igrača. i da, tuga da je gledati u odbrani, bez koje se ne osvaja ništa, a kamoli evroliga!

sa druge strane ne postoji nijedan igrač na poziciji pleja u našoj reprezentaciji koji može više da doprinese ekipi od teodosića te ne vidim šta bi se dobilo time da se na njegovo mesto stavi neko drugi (ko?). imamo to što imamo, već desetak godina nemamo reprezentaciju od koje može da se očekuje zlato na bilo kom takmičenju, tako da i ovo što postižu je sjajno! polufinale svetskog prvenstva protiv turske - svakome ko je gledao utakmicu jasno je koji je tim trebalo da prođe dalje.

Brigate

pre 11 godina

Imam utisak da ovaj Mesina uopste ne voli Srbe.. Gdje god ode i ako je jedan srbin barem u timu kod njega uvjek kritikuje ili ga unisti.. Sjecajte se sta je uradio Novici Velickovicu..

pedia

pre 11 godina

Ljubisa molim te, kako mozes da napises da je najbolji. Ajde da si napisao jedan od najboljih pa i da te razumem. Daleko je on od vodje tima i od toga da je najbolji

Buntovnik

pre 11 godina

maltene nijedan igrač Moskovljana nije zaslužio prelaznu ocenu za izdanje u duelu sa grčkim timom

Sasha Kaun za 29min 7p,7sk i 3bl(sut iz igre 2/3) indeks 16
Veoma zahvalan igrac.

killer

pre 11 godina

Teo je podbacio,ali isto tako i celi tim je odigrao lose.Ja smatram da je trener CSKA lose pripremio ekipu za F4.Takodje,mislim da je napravio ogroman problem sa Krsticem jer ovaj igra skoro cele sezone na 4-ci,a izborio je petorku evrolige ...CSKA bi trebalo da dovede Z.Obradovica i rese sve probleme.

NemanjaVa

pre 11 godina

Ala ljudi svašta pričaju. Prvo Teodosić je fantastičan igrač. Drugo, Mesina je gubitnik trener i obavezno taktički podbaci u poslednje vreme kada je reč o bitnim utakmicama. Treće, ljudi u CSK misle da je cela filozofija u lovi i u tome kako su oni zamislili stvari pred početak sezone. Peto, CSK komplet, je umislio da su oni nekakav NBA tim i uzgred zaboravio da u kontinmuitetu gledano u poslednjih 20 godina u odnosu na grčke timove i reprezentaciju ruska košarka je za klasu ispod. Ima CSK puno titula i 6 iz Evrolige. Ima uglavnom kontinuitet od 2001-2013 što se tiče F4, ali Panatinaikos je recimo samo u tim periodu osvoio 4 evrolige. Šta je u Evropi uzela ruska košarka sa sve CSK od 2001 do 2013 - 2 Evrolige. Gde im je reprezentacija? Dakle, da bi se duvao i uopšte opredelio da pomisliš da si NBA tim, NBA sistem i giga institucija u Evropi moraš se valjda prvo u Evropi dokazati, tj, moraš valda u evropi dominirati makar 5 godina u kontinuitetu. Kada kažem dominirasti mislim na osvajanje - prvo mesto. Da ne bude zabune CSK je veliki klub, jedan od najvećih u Evropi, ali ipak nije najveći. Ima vrhunske rezultate u poslednjih 12 godina, ali nema najbolje u Evropi.To što ima po pitanju finansija CSK u kontinuitetu 12 godina, da se podeli na sve učesnike ABA lige, garantovano bi svake godine neko iz ABA lige igrao finale Evro lige. I na kraju Olimpijakos je uzeo titulu prvaka Evrope ne zbog odlaska Teodosića nego zbog dolaska Dude Ivkovića.

srdjan

pre 11 godina

Mislim da armejci razmisljaju o Bobby Brown-u....e to je plej dostojan sampionske ekipe ili ev Bo McCaleb...u Evropi nemaju drugi izbor ako zele evroligu...

struki

pre 11 godina

Kosta ti nemas covece pojma o kosarci! Ako je tebi Markovic bolji igrac od Tea,pokri se usima i cuti! Zbog Markovica,Koste Perovica, Paunica,i Tepica dobijam redovno povisen secer i pritisak! Pa oni veze s vezom nemaju,a kako su u repki to je pitanje za Dudu!

Srle

pre 11 godina

Teo je maler i to je to, momak je igrao 3 Final Four-a i sva 3 upropastio. Ercegu i Micovu se po meni nema sta zameriti, prvi put su na ovakvom takmicenju, dok mi je Krle izgledao preplaseno bez razloga. Mesina je cele sezone vrteo 8,9 igraca i uopste mi nisu jasna ona 3 Rusa Voronov, Sokolov i Ponkrasov, bukvalno nisu skinuli trenerku u EL.

Shearer

pre 11 godina

Najmerodavniji pokazatelj je recimo odnos između Riki Rubia i Miloša Teodosića. Teo je bio mnogo bolji igrač i to se osetilo u Poljskoj na EP ali to je upravo veličina Rubia koji ga je prešišao i vozao bi ga sada sa ovim NBA iskustvom po terenu. Možda bi Teo napravio neki vanserijski potez i to bi se primetilo jer on ništa kvalitetno na utakmicama ne radi osim asistencija, sve ostalo je prosek, dok kod Rubia imate asistencije, sjajnu odbranu, poene i respektabilne procente šuta uz naravno fantastičan broj skokova za poziciju pleja. Eto Rubio je jedan vrhunski igrač a Teo je samo "prolazni talenat" koji se zaustavio na ovom nivou.Čak jedan Lester Bo Mekejleb za kojeg niko nije čuo u USA a recimo da je među 5 plejeva u Evropi je mnogo kvalitetniji od Tea. Jednostavno je, da bi predvodio ekipu moraš da budeš osica i da imaš energije kada je niko nema.

Marko

pre 11 godina

@ljubisa
"Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika... ".

Kako mozes ovako nesto da napises, ja razumem sve i da si navijac i da je nas covek, ali kako mozes da ignorises sve cinjenice.

eto

pre 11 godina

plej koji dodaje iz skoka a igra odbranu (ne kažem da ne zna nego kažem da je tako igra) na nivou zvezde iz 80-ih nema šta da traži u nba.

Miljan

pre 11 godina

@uxyzapenje: Kako to mislis prijavi se za draft? Mislim da ne moze sa 25 godina da se prijavi za draft. Pridjoni je ko zna kad draftovan, a to sto je otisao pod stare dane - to je njegov licni izbor. Negde je i sam rekao da jednostavno zeli pre koncanja karijere da okusi taj NBA zivot. Takav je slucaj i sa Kalderonom i sa Skolom.

maki

pre 11 godina

Nekako mi je najsvezije ovo zadnje prvenstvo, bas je bio vrhunski. Ali nije stvar u tome da li je odigrao dobro ili lose, vec o njegovom pristupu. Moze on da pogodi jos 10 trojki sa 10 metara, ali ostaje cinjenica da decko ne zna da stane kad treba (Spanulis, Dijamantidis). Zato on nikad nece biti vrhunski plej. I uopste se ne stidim kad napisem da, da se ja pitam, on nikad ne bi zaigrao za reprezentaciju, ma koliko dobar bio...
(dddddddddd, 16. maj 2013 12:34)

Zato bi trebali da zovemo bertanse, westermane i lovernje nase nacionalno blago

twister

pre 11 godina

„Nažalost, nisu svi u ekipi sposobni da igraju velike utakmice. Nešto moramo da uradimo“, izjavio je predsednik CSKA Andrej Vatutin posle poraza od Olimpijakosa na fajnal-foru Evrolige

To se videlo posle F4 2012.godine

Vlada

pre 11 godina

Problem u njegovom stavu? Pa jeste, samo ko će da ga plati zbog istog? Ja ne znam kako su ga trpeli i do sada u CSKA i reprezentaciji. Individualni kvalitet ima ogroman, ali njegova tvrdoglavost, sebičnost i "divljanje" upropaste svaku ekipu za koju igra.

Ma da

pre 11 godina

sada ce svi da kritikuju Teodosica...kao nije sposoban za velika dela,kao nije covek za bitne utakmice...

a covek mora da igra i za sebe i da igra za ekipu...eto Spanulis ima celu ekipu koja radi za njega,kad mu ide svaki napad je njegov a Teo nema to u ekipi nite je imao negde...
Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika...
Neka bude zdrav i na EP ce da pokazeda je najbolji...
(ljubisa, 16. maj 2013 00:45)

Znaci kad igra za Srbiju,pocne da brlja,govori se da sve mora sam jer nema dobre saigrace(uglavnom),kad igra za CSKA,opet ne valja,iako su tamo odlicni igraci ,gde je cak igrao i jedan Kirilenko(prosle godine).

dddddddddd

pre 11 godina

Sta pricate da nije covek za velike utakmice.A zaboravili smo SP protiv Spanaca i onu trojku?Sto puta je vadio CSKA kad je bilo tesko.Sta znaci covek za velike utakmice?Jel moze primer igraca za te velike utakmice?Mozda covek jednostavno nije imao dan.Kakvi smo mi narod,sve nase je najgore.Stidite se vise!
(Dacha, 16. maj 2013 11:23)

Nekako mi je najsvezije ovo zadnje prvenstvo, bas je bio vrhunski. Ali nije stvar u tome da li je odigrao dobro ili lose, vec o njegovom pristupu. Moze on da pogodi jos 10 trojki sa 10 metara, ali ostaje cinjenica da decko ne zna da stane kad treba (Spanulis, Dijamantidis). Zato on nikad nece biti vrhunski plej. I uopste se ne stidim kad napisem da, da se ja pitam, on nikad ne bi zaigrao za reprezentaciju, ma koliko dobar bio...

dd

pre 11 godina

Zato bi trebali da zovemo bertanse, westermane i lovernje nase nacionalno blago
(maki, 16. maj 2013 14:09)
Skota,Neslsona i Savovica bi trebalo isto pozvati.

Иван

pre 11 godina

Логично би било да оде Теодосић. Али и сви наши играчи, осим можда Мицова. Теодосић је био вођа екипе који је показао да није баш прави вођа. Без обзира на његову статистику, на креативност и остале врлине, кад се губи онако како је изгубила ЦСКА, онда се нешто мења, нешто крупно - мења се вођа. Наравно да не може да буде све онако како су замислиле газде Московљана, али реално, та екипа је скоро као Макаби, "вечити" шампион Русије, практично је то полуфинале Евролиге био меч године за Московљане, а одиграли су га као пијани. Ни Крстића ја не бих задржао да сам на Ватутиновом месту, јер превише кошта за неког ко у суштини не прави разлику. Ерцег? Уместо њега је могло да игра и на десетине других играча. Од почетка је та екипа била танка, само су је у Србији људи мало преценили.

Dacha

pre 11 godina

Sta pricate da nije covek za velike utakmice.A zaboravili smo SP protiv Spanaca i onu trojku?Sto puta je vadio CSKA kad je bilo tesko.Sta znaci covek za velike utakmice?Jel moze primer igraca za te velike utakmice?Mozda covek jednostavno nije imao dan.Kakvi smo mi narod,sve nase je najgore.Stidite se vise!

lobotomija

pre 11 godina

Ma,teo je odličan igrač,svojeglav poprilično,ali genijalan.Nedostatak fizičke snage je zbog toga što momak puši paklu dnevno,ali to je već njegov problem.Greška je očekivati od njega da vuče ceo tim,problem ovog cska je nedostatak beka,soni vims je dobar igrač ali nema tu srčanost koju je posedovao šved prošle sezzone,da uzme loptu i probije odbranu kad je bitno,soni se uglavnom u tim situacijama oslanja na šut pa ako ide,ide.bekovi su ti koji prvi istčavaju konte i koji moraju da unesu dodatnu energiju u tim,ne može se od pleja očekivati da deli 10 asistencija,ubacuje po 20 poena kada je zatvoren kao što je teo bio u polufinalu.Pa to ni sale đorđević nije mogao(ako se sećate prve olimpijakosove titule) protiv dejvida riversa.Što se tiče šuta protiv Španije to je bilo apsolutno rezonski,par sekundi do kraja,ako pogodi heroj je ako ne ima još dovoljno vremena da neko uhvati loptu a nedovoljno da španci daju koš,to što je šutnuo sa 9 metara ne znači da mu je to prvi šut u životu,i takvi šutevi se treniraju

Петар

pre 11 godina

Тео нема замену ни у репрезентацији ни у ЦСКА. Тако је веома тешко играти пуно утакмица, а да ти увек вучеш. Теодосић је одличан плеј, али од њега не треба очекивати превише. Од Олимпијакоса се није очекивало пуно и тако је лакше играти. Питање је како би се Спанулис снашао да је играо у Теодосићевој позицији, а да нема адекватну замену. Сви који га критикују за игре у репрезентацији треба да се упитају како бисмо играли без њега.

Milan

pre 11 godina

Verovatno je Vatutin glup pa mu daje 2 milke po sezoni... Pa nije on Bekam pa da isplati svoj ugovor od prodaje dresova i nije doveden tu radi marketinga! Decko igra i to kao zmaj,svidelo se to nekima ili ne... Pozdrav ovim "poznavaocima" kosarke... ;-)

dača

pre 11 godina

Nekako mi je najsvezije ovo zadnje prvenstvo, bas je bio vrhunski. Ali nije stvar u tome da li je odigrao dobro ili lose, vec o njegovom pristupu. Moze on da pogodi jos 10 trojki sa 10 metara, ali ostaje cinjenica da decko ne zna da stane kad treba (Spanulis, Dijamantidis). Zato on nikad nece biti vrhunski plej. I uopste se ne stidim kad napisem da, da se ja pitam, on nikad ne bi zaigrao za reprezentaciju, ma koliko dobar bio...
(dddddddddd, 16. maj 2013 12:34)

Zato bi trebali da zovemo bertanse, westermane i lovernje nase nacionalno blago
(maki, 16. maj 2013 14:09)

prvo nelson, braun, skot, samardžiski, simonović pa onda ostali

rty

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

To sto si nabrojao je 15 miliona evra godisnje. Pa gde vi ljudi zivite, vidi se da pratite kosarku od pre par meseci.
(veliki strucnjaci, 16. maj 2013 01:19)

Kako si majstore dobio 15 miliona? Dva stranca po 500k godisnje, Milicic bi igrao i on za 500k kao i Radman koji je u godinama a tamo vise ne igra. Teo u CSKA ima 2m, Pero Antic ima igra u Oly za manje od 500k. Ostali su pod ugovorom. Vidi se da ti pratis basket od prosle sezone pa nemas pojma koliki su ugovori i kakvo je stanje u evropskoj kosarci sto se visine ugovora tice... Naravno da je ovo gotovo nemoguce ali za 15 mil mozes da pokupis sve evropske zvezde u jedan tim a ne igrace pred penzijom.

Igor

pre 11 godina

Koliko komentara podrske,ali uzalud ceo svet zna da nije igrac za velike utakmice. U polufinalu se nije video, oterase ga iz Olimpijakosa i uzese dve titule. Ovo je isto kao sto je Kris Veber svojevremno izjavio za Stojaklovica. Posto neki spominju trojku protiv Spanije pa to je slucajnost, da je promasio ode Garbahosa u kontru.

Dr.Mabuzo

pre 11 godina

Teo je dobar igrac,za crtom genijalnosti,hoce da preuzme odgovornost ALI ....
Njegove negativne osobine ponistavaju sve gore navedeno.
Fizicki je preslab, uzima odgovornost na silu,mentalni sklop potpuno ne razumljiv,ume da bude potpuno destruktivan za ekipu,odgovornost u igri kao da i ne postoji,sebican i sto je najgore i dalje tera po svome i ne zeli ama bas nista da promeni u vezi s tim.
Duda me neprijatno iznenadio dozvolivsi mu sve to
Sve u svemu vise negativnih nego pozitvnih osobina
Ja ga ne bih voleo u ekipi

Gargamel

pre 11 godina

@KOSTA1703

Druze, pogledaj nas zadnji napad protiv Turske iz koga smo dali kos, pa procitaj sta si napisao. Otvori oci, ukljuci mozak, nema potrebe da mrzis Teodosica samo zato sto navija za Zvezdu.

ljubisa

pre 11 godina

sada ce svi da kritikuju Teodosica...kao nije sposoban za velika dela,kao nije covek za bitne utakmice...

a covek mora da igra i za sebe i da igra za ekipu...eto Spanulis ima celu ekipu koja radi za njega,kad mu ide svaki napad je njegov a Teo nema to u ekipi nite je imao negde...
Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika...
Neka bude zdrav i na EP ce da pokazeda je najbolji...

veliki strucnjaci

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

To sto si nabrojao je 15 miliona evra godisnje. Pa gde vi ljudi zivite, vidi se da pratite kosarku od pre par meseci.

paja

pre 11 godina

Teo pravac NBA,ne obaziri se na ove komentare kako nisi dovoljno dobar,kada jedan Pridjoni i Kalderon od kojih si objektivno bolji igrac i koji nisu dobri fizikalci (sto ti ovde "strucnjaci" najvise zameraju) mozes i ti da se oprobas.Fali mi to da ustanem ujutro da gledam nekog naseg igraca sa znacajnijom ulogom u NBA...

uxyzapenje

pre 11 godina

Dosta zamlacivanja Teo, prijavi se za draft. Sta mozes da izgubis? Ovde si dostigao zenit i neces napredovati sigurno. A i bolje su pare tamo, da se ne lazemo...

rty

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

To sto si nabrojao je 15 miliona evra godisnje. Pa gde vi ljudi zivite, vidi se da pratite kosarku od pre par meseci.
(veliki strucnjaci, 16. maj 2013 01:19)

Kako si majstore dobio 15 miliona? Dva stranca po 500k godisnje, Milicic bi igrao i on za 500k kao i Radman koji je u godinama a tamo vise ne igra. Teo u CSKA ima 2m, Pero Antic ima igra u Oly za manje od 500k. Ostali su pod ugovorom. Vidi se da ti pratis basket od prosle sezone pa nemas pojma koliki su ugovori i kakvo je stanje u evropskoj kosarci sto se visine ugovora tice... Naravno da je ovo gotovo nemoguce ali za 15 mil mozes da pokupis sve evropske zvezde u jedan tim a ne igrace pred penzijom.

maki

pre 11 godina

Nekako mi je najsvezije ovo zadnje prvenstvo, bas je bio vrhunski. Ali nije stvar u tome da li je odigrao dobro ili lose, vec o njegovom pristupu. Moze on da pogodi jos 10 trojki sa 10 metara, ali ostaje cinjenica da decko ne zna da stane kad treba (Spanulis, Dijamantidis). Zato on nikad nece biti vrhunski plej. I uopste se ne stidim kad napisem da, da se ja pitam, on nikad ne bi zaigrao za reprezentaciju, ma koliko dobar bio...
(dddddddddd, 16. maj 2013 12:34)

Zato bi trebali da zovemo bertanse, westermane i lovernje nase nacionalno blago

Brigate

pre 11 godina

Imam utisak da ovaj Mesina uopste ne voli Srbe.. Gdje god ode i ako je jedan srbin barem u timu kod njega uvjek kritikuje ili ga unisti.. Sjecajte se sta je uradio Novici Velickovicu..

zex86

pre 11 godina

Svi ovi sto pljuju Teodosica i kazu da nije za velike utakmice,a to su 80% grobari,jer eto samo jedna njegova recenica da je veliki zvezdas je dovoljna da ga zamrzi pola Srbije bez obzira na kosarkaske kvalitete. Ja cu vas samo pitati KO vam je doneo medalju na evropskom u Poljskoj kada je sam,bukvalno,igrao protiv Slovenije,i KO vam je doneo polufinale na svetskom u Turskoj,trojkom sa 10metara protiv drim tima Spanije? To je dovoljno,pogotovu sto je za reprezentaciju,ili su i to male utakmice...molim vas objavite mi komentar

Dacha

pre 11 godina

Sta pricate da nije covek za velike utakmice.A zaboravili smo SP protiv Spanaca i onu trojku?Sto puta je vadio CSKA kad je bilo tesko.Sta znaci covek za velike utakmice?Jel moze primer igraca za te velike utakmice?Mozda covek jednostavno nije imao dan.Kakvi smo mi narod,sve nase je najgore.Stidite se vise!

dddddddddd

pre 11 godina

Sta pricate da nije covek za velike utakmice.A zaboravili smo SP protiv Spanaca i onu trojku?Sto puta je vadio CSKA kad je bilo tesko.Sta znaci covek za velike utakmice?Jel moze primer igraca za te velike utakmice?Mozda covek jednostavno nije imao dan.Kakvi smo mi narod,sve nase je najgore.Stidite se vise!
(Dacha, 16. maj 2013 11:23)

Nekako mi je najsvezije ovo zadnje prvenstvo, bas je bio vrhunski. Ali nije stvar u tome da li je odigrao dobro ili lose, vec o njegovom pristupu. Moze on da pogodi jos 10 trojki sa 10 metara, ali ostaje cinjenica da decko ne zna da stane kad treba (Spanulis, Dijamantidis). Zato on nikad nece biti vrhunski plej. I uopste se ne stidim kad napisem da, da se ja pitam, on nikad ne bi zaigrao za reprezentaciju, ma koliko dobar bio...

KOSTA1703

pre 11 godina

Voleo bih "strucnjake" da mi detaljno objasne, ZBOG cega je trojka Teodosica sa 10 metara(kako kazu) protiv Spanije pokazatelj d aje on dobar igrac, ili bar d aje igrac za velike utakmice?

25 sekundi do kraja, Krstic postavio blok, oko koga Teodosic NE UME da prodje, na kraju ostao protiv sporog Garbahose, i sutnuo sa 10 metara?
I to je po vama dobro?
Pa bilo koji vrhunski igrac ne bi dozvolio da utakmica zavisi od suta sa 10 metara, nego bi obisao Garbahosu i sutnuo sa dva metra, ualaza, podelio na zicer asistenciju.
To sot je lopta usla je apsolutno nebitna stvar, jer je tu trojku ekipa Srbije "platila" debelo u narednim mecevima.
Kao jedan od takvih meceva je i polufinale sa Turskom, gde na vodjstvo od 5-7 razlike nasa reprezentacija u cetvrtoj cetvrtini sutne 7 puta za tri poena, i smao 3 puta za dva.
Kao da ona juri tudju prednost.
A predvodnik toga je naravno Teodosic.

Prosto receno, Teodosic je kako nas narod kaze "krava koja daje 20 litara mleka svaki dan, ali koja se svaki drugi dan ritne i sve to prospe".

Deset puta vise volim da vidim Markovica na pleju......znam sta moze, ali bar ispunjava ono sto mu se kaze.

NemanjaVa

pre 11 godina

Ala ljudi svašta pričaju. Prvo Teodosić je fantastičan igrač. Drugo, Mesina je gubitnik trener i obavezno taktički podbaci u poslednje vreme kada je reč o bitnim utakmicama. Treće, ljudi u CSK misle da je cela filozofija u lovi i u tome kako su oni zamislili stvari pred početak sezone. Peto, CSK komplet, je umislio da su oni nekakav NBA tim i uzgred zaboravio da u kontinmuitetu gledano u poslednjih 20 godina u odnosu na grčke timove i reprezentaciju ruska košarka je za klasu ispod. Ima CSK puno titula i 6 iz Evrolige. Ima uglavnom kontinuitet od 2001-2013 što se tiče F4, ali Panatinaikos je recimo samo u tim periodu osvoio 4 evrolige. Šta je u Evropi uzela ruska košarka sa sve CSK od 2001 do 2013 - 2 Evrolige. Gde im je reprezentacija? Dakle, da bi se duvao i uopšte opredelio da pomisliš da si NBA tim, NBA sistem i giga institucija u Evropi moraš se valjda prvo u Evropi dokazati, tj, moraš valda u evropi dominirati makar 5 godina u kontinuitetu. Kada kažem dominirasti mislim na osvajanje - prvo mesto. Da ne bude zabune CSK je veliki klub, jedan od najvećih u Evropi, ali ipak nije najveći. Ima vrhunske rezultate u poslednjih 12 godina, ali nema najbolje u Evropi.To što ima po pitanju finansija CSK u kontinuitetu 12 godina, da se podeli na sve učesnike ABA lige, garantovano bi svake godine neko iz ABA lige igrao finale Evro lige. I na kraju Olimpijakos je uzeo titulu prvaka Evrope ne zbog odlaska Teodosića nego zbog dolaska Dude Ivkovića.

obican igrac..

pre 11 godina

sada ce svi da kritikuju Teodosica...kao nije sposoban za velika dela,kao nije covek za bitne utakmice...

a covek mora da igra i za sebe i da igra za ekipu...eto Spanulis ima celu ekipu koja radi za njega,kad mu ide svaki napad je njegov a Teo nema to u ekipi nite je imao negde...
Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika...
Neka bude zdrav i na EP ce da pokazeda je najbolji...
(ljubisa, 16. maj 2013 00:45)

O cemu ti pises?? Pa ne igra ekipa za pleja nego je plej taj koji razigrava, asistira, povezuje redove i postize koseve. Plej je taj koji radi za ekipu. Pa od njega pocinje svaka akcija, on prenosi loptu u polje protivnika i plej je zato sto najvise "radi" na terenu, najnizi medju igracima. I sada ti pises kako ekipa treba da igra za pleja??? A to da je najbolji u Evropi, jeste , ali kao navijaca u tvojoj glavi. To se pokazuje na terenu da je najbolji u Evropi i u velikim utakmicama, a Teo to nema, i nikada nece imati. On ima problem u svojoj glavi, nestabilna licnost. Teo je samo dobar igrac i NISTA vise, nikada nece biti legenda kao Spanulis, Bodiroga ili Sale Djordjevic a to je VELIKA razlika.

ma kako da ne...

pre 11 godina

Kako si majstore dobio 15 miliona? Dva stranca po 500k godisnje, Milicic bi igrao i on za 500k kao i Radman koji je u godinama a tamo vise ne igra. Teo u CSKA ima 2m, Pero Antic ima igra u Oly za manje od 500k. Ostali su pod ugovorom. Vidi se da ti pratis basket od prosle sezone pa nemas pojma koliki su ugovori i kakvo je stanje u evropskoj kosarci sto se visine ugovora tice... Naravno da je ovo gotovo nemoguce ali za 15 mil mozes da pokupis sve evropske zvezde u jedan tim a ne igrace pred penzijom.
(rty, 16. maj 2013

Prijatelju pa ti zaista nemaš veze o košarci... šta sve čovek ne pročita... Po tebi budžet znači samo kupovina i plata igrača???
Lično mene kao partizanovca bi obradovao dolazak Radmanovića i Miličića, igrača poznatih po promaji u glavi koji će uz svesrdnu podršku Rakočevića urušiti atmosferu u timu i prvenstveno trenera, a šta mislite na čijej će strani biti vaš ćoki? Opet ćete promeniti 2-3 trenera i biti standardna divljačka ekipa u evroligi... Da ste pametni pa da uzmete par dobrih iskusnih stranaca (centar i kombo 3-4) i nedovića, dodate ih ovom sadašnjem timu bez brauna, skota i samardžinskog i uz punu podršku veoma dobrom treneru radonjiću napravite sasvim ozbiljan tim koji bi se borio za top 16 i vrh regionalne lige...ovako ovo će to biti još jedan tipičan instant projekat sledeća sezona koji će još dublje uvući zvezdu u dugove

Milan

pre 11 godina

Verovatno je Vatutin glup pa mu daje 2 milke po sezoni... Pa nije on Bekam pa da isplati svoj ugovor od prodaje dresova i nije doveden tu radi marketinga! Decko igra i to kao zmaj,svidelo se to nekima ili ne... Pozdrav ovim "poznavaocima" kosarke... ;-)

Saša

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

Osvojite vi prvo ABA ligu, a lično bih voleo da Teodosić, Radmanović i Miličić dodju u Zvezdu. Zajedno sa Rakočevićem bi im trebale tri lopte u napadu. Posle prvih vezanih poraza, tuča u svlačionici. Bolje pružite šansu onom Mitroviću, Cvetkoviću, nego da dovodite proverene luzere. Ta deca bar žele da grizu za vaš klub

Marko

pre 11 godina

@ljubisa
"Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika... ".

Kako mozes ovako nesto da napises, ja razumem sve i da si navijac i da je nas covek, ali kako mozes da ignorises sve cinjenice.

Igor

pre 11 godina

Koliko komentara podrske,ali uzalud ceo svet zna da nije igrac za velike utakmice. U polufinalu se nije video, oterase ga iz Olimpijakosa i uzese dve titule. Ovo je isto kao sto je Kris Veber svojevremno izjavio za Stojaklovica. Posto neki spominju trojku protiv Spanije pa to je slucajnost, da je promasio ode Garbahosa u kontru.

Slavica

pre 11 godina

Ne mogu da verujem,pa prvi treba da leti Mesina koji citave sezone ne moze da napravi ekipu da vredi. Krstic nikada ne pocinje mec,igra na poziciji 4 sto je van mozga,Teodosic igra po 30 minuta jer nema zamenu,ne znam cemu su doveli Dzeksona iz Bilbaa! Zao mi je sto citam negativne komentare o nasem igracu,pa ako je lose odigrao ko ce ga podrzati ako ne mi iz Srbije. Kakav je takav je,u glavnom nas je i na toj poziciji najbolji i najkreativniji u Evropi...

Realan

pre 11 godina

@Ljubisa, jesi ti svestan svojih reci?! Stvarno mislis da Teo ni u jednoj ekipi u kojoj je igrao nije imao dovoljno sansi da pokaze sta zna? Pa covek uvek igra u ekipama sa najvecim budzetom u Evropi. Dosta vise sa izgovorima svaki put kad uprska! Ono sto je najgore poceo je, valjda iz frustracije, i fizicki da se obracunava sa sudijama. Pa i ljudinu Peru Antica je laktom udario u polufinalu. Nisam zato da se nasi igraci pljuju, ma kakvi bili, ali dizanjem Milosa u nebesa i stalno forsiranje toga da je najbolji u Evropi od par ljudi, natera i nas koji inace ne bismo, da se oglasimo.

KOSTA1703

pre 11 godina

@struki

Nije pitanje ko je bolji neog KO JE KORISNIJI za ekipu.
Dzabe svi spektakulanri potezi na jendom mecu, kada protiv Turske u cetvrtoj cetrtini na +8 za nas sutne troku u trecoj skeundi napada, lopta mu se vrati, a on OPEt sutne trojku bez zadrzavanja.

I to je po tebi igrac?

Sto pre nasa kosarka bude raskrstila sa zabludom zvanom Teodosic, to ce pre imati sanse da se vrati na staze uspeha.

struki

pre 11 godina

Kosta ti nemas covece pojma o kosarci! Ako je tebi Markovic bolji igrac od Tea,pokri se usima i cuti! Zbog Markovica,Koste Perovica, Paunica,i Tepica dobijam redovno povisen secer i pritisak! Pa oni veze s vezom nemaju,a kako su u repki to je pitanje za Dudu!

Иван

pre 11 godina

Логично би било да оде Теодосић. Али и сви наши играчи, осим можда Мицова. Теодосић је био вођа екипе који је показао да није баш прави вођа. Без обзира на његову статистику, на креативност и остале врлине, кад се губи онако како је изгубила ЦСКА, онда се нешто мења, нешто крупно - мења се вођа. Наравно да не може да буде све онако како су замислиле газде Московљана, али реално, та екипа је скоро као Макаби, "вечити" шампион Русије, практично је то полуфинале Евролиге био меч године за Московљане, а одиграли су га као пијани. Ни Крстића ја не бих задржао да сам на Ватутиновом месту, јер превише кошта за неког ко у суштини не прави разлику. Ерцег? Уместо њега је могло да игра и на десетине других играча. Од почетка је та екипа била танка, само су је у Србији људи мало преценили.

Петар

pre 11 godina

Тео нема замену ни у репрезентацији ни у ЦСКА. Тако је веома тешко играти пуно утакмица, а да ти увек вучеш. Теодосић је одличан плеј, али од њега не треба очекивати превише. Од Олимпијакоса се није очекивало пуно и тако је лакше играти. Питање је како би се Спанулис снашао да је играо у Теодосићевој позицији, а да нема адекватну замену. Сви који га критикују за игре у репрезентацији треба да се упитају како бисмо играли без њега.

Vlada

pre 11 godina

Problem u njegovom stavu? Pa jeste, samo ko će da ga plati zbog istog? Ja ne znam kako su ga trpeli i do sada u CSKA i reprezentaciji. Individualni kvalitet ima ogroman, ali njegova tvrdoglavost, sebičnost i "divljanje" upropaste svaku ekipu za koju igra.

pedia

pre 11 godina

Ljubisa molim te, kako mozes da napises da je najbolji. Ajde da si napisao jedan od najboljih pa i da te razumem. Daleko je on od vodje tima i od toga da je najbolji

dddddddddd

pre 11 godina

Hm Teo/Nelson na poziciji 1, Rakoc/Stranac 2, Radman 3/Stranac, Savovic/Pero Antic 4 i Milicic/Katic 5. Pa da osvojimo i tu evroligu xD
(rty, 16. maj 2013 00:27)

verovatno Soni Vims i Brajant, dosadilo mu igranje u NBA. E, koje gluposti covek moze ovde da procita....

Ma da

pre 11 godina

Ala ljudi svašta pričaju. Prvo Teodosić je fantastičan igrač. Drugo, Mesina je gubitnik trener i obavezno taktički podbaci u poslednje vreme kada je reč o bitnim utakmicama. Treće, ljudi u CSK misle da je cela filozofija u lovi i u tome kako su oni zamislili stvari pred početak sezone. Peto, CSK komplet, je umislio da su oni nekakav NBA tim i uzgred zaboravio da u kontinmuitetu gledano u poslednjih 20 godina u odnosu na grčke timove i reprezentaciju ruska košarka je za klasu ispod. Ima CSK puno titula i 6 iz Evrolige. Ima uglavnom kontinuitet od 2001-2013 što se tiče F4, ali Panatinaikos je recimo samo u tim periodu osvoio 4 evrolige. Šta je u Evropi uzela ruska košarka sa sve CSK od 2001 do 2013 - 2 Evrolige. Gde im je reprezentacija? Dakle, da bi se duvao i uopšte opredelio da pomisliš da si NBA tim, NBA sistem i giga institucija u Evropi moraš se valjda prvo u Evropi dokazati, tj, moraš valda u evropi dominirati makar 5 godina u kontinuitetu. Kada kažem dominirasti mislim na osvajanje - prvo mesto. Da ne bude zabune CSK je veliki klub, jedan od najvećih u Evropi, ali ipak nije najveći. Ima vrhunske rezultate u poslednjih 12 godina, ali nema najbolje u Evropi.
(NemanjaVa, 16. maj 2013 02:52)

I sve ovo je sprecilo Tea da pokaze dobre igre na F4 u Londonu?Da pogodi slobodno,da trojku ,odigra odbranu?!

Milan

pre 11 godina

Evo ja sam zakleti grobar,a Teodosica obozavam kao igraca... Ljudi koji ga kude moraju da znaju da je granica izmedju genijalnosti i ludila jako mala,a brat Teo samo povremeno prelazi sa jedne na drugu stranu... Imam i njegov dres,koji je stigao direkt iz Pireja ali je naravno u arhivi,zbog alergije na kombinaciju boja.. ;-) Bio sam i u Istanbulu,decko je objasnio Turcima u polufinalu....Sve u svemu top igrac,a Vatutin dobro neka razmisli da li ce da ga proda... A to sto hoce Spanulisa?! Pa da li ce pored ugovora od 2,7 miliona godisnje i to u svom gradu da prelazi u ledenu Moskvu?

dd

pre 11 godina

Zato bi trebali da zovemo bertanse, westermane i lovernje nase nacionalno blago
(maki, 16. maj 2013 14:09)
Skota,Neslsona i Savovica bi trebalo isto pozvati.

Gargamel

pre 11 godina

@KOSTA1703

Druze, pogledaj nas zadnji napad protiv Turske iz koga smo dali kos, pa procitaj sta si napisao. Otvori oci, ukljuci mozak, nema potrebe da mrzis Teodosica samo zato sto navija za Zvezdu.

da,da

pre 11 godina

Nedostatak fizicke snage, nedostatak kondicije za ozbiljnu igru u odbrani, tvrdoglavost i egocentrizam u napadu, potreba da je uvek u centru paznje, nesportsko ponasanje kad gubi, kukavicko udaranje protivnika i pomeranje u stranu kad dodje do sukoba...Veliki talenat koji nije fizicki radio na sebi,kao sto je radio recimo Kalderon...On ima kvalitet da proradi i ubije protivnika, ali prodju meseci izmedju dve takve partije...Budite realni, on u NBA ne sme da ide, mora da osvoji EL prvo da bi stvorio pobednicki mentalitet...Spanulis nije talenat kao on ali je pravi primer disciplinovanog igraca koji zna koji su mu kvaliteti a sta su mu limiti...Ovaj nas jos to ne zeli da vidi.To je razlika izmedju pobednika i gubitnika.

avi lester

pre 11 godina

Ja bih se zahvalio i Mesini na uloženom trudu i pogrešnom vođenju ekipe. Spanulis u finalu nije dao koš u prvom poluvremenu, ali su Pirejci opet bili u igri, bio je ko da ga odmeni. Da li su Đorđević i Danilović bili gubitnici do 1992. Do zvezda se dolazi preko trnja, ali i pravom kombinacijom timske igre i individualnog kvaliteta. Teodosić je poosvajao zlatne medalje u svom godištu i nije gubitnik. Gubitnici su treneri koji igru baziraju samo na njegovom individualnom kvalitetu, mada bi on trebao mnogo žešće da igra odbranu, nekako je mek igrač.

dača

pre 11 godina

Nekako mi je najsvezije ovo zadnje prvenstvo, bas je bio vrhunski. Ali nije stvar u tome da li je odigrao dobro ili lose, vec o njegovom pristupu. Moze on da pogodi jos 10 trojki sa 10 metara, ali ostaje cinjenica da decko ne zna da stane kad treba (Spanulis, Dijamantidis). Zato on nikad nece biti vrhunski plej. I uopste se ne stidim kad napisem da, da se ja pitam, on nikad ne bi zaigrao za reprezentaciju, ma koliko dobar bio...
(dddddddddd, 16. maj 2013 12:34)

Zato bi trebali da zovemo bertanse, westermane i lovernje nase nacionalno blago
(maki, 16. maj 2013 14:09)

prvo nelson, braun, skot, samardžiski, simonović pa onda ostali

Shearer

pre 11 godina

Najmerodavniji pokazatelj je recimo odnos između Riki Rubia i Miloša Teodosića. Teo je bio mnogo bolji igrač i to se osetilo u Poljskoj na EP ali to je upravo veličina Rubia koji ga je prešišao i vozao bi ga sada sa ovim NBA iskustvom po terenu. Možda bi Teo napravio neki vanserijski potez i to bi se primetilo jer on ništa kvalitetno na utakmicama ne radi osim asistencija, sve ostalo je prosek, dok kod Rubia imate asistencije, sjajnu odbranu, poene i respektabilne procente šuta uz naravno fantastičan broj skokova za poziciju pleja. Eto Rubio je jedan vrhunski igrač a Teo je samo "prolazni talenat" koji se zaustavio na ovom nivou.Čak jedan Lester Bo Mekejleb za kojeg niko nije čuo u USA a recimo da je među 5 plejeva u Evropi je mnogo kvalitetniji od Tea. Jednostavno je, da bi predvodio ekipu moraš da budeš osica i da imaš energije kada je niko nema.

lobotomija

pre 11 godina

Ma,teo je odličan igrač,svojeglav poprilično,ali genijalan.Nedostatak fizičke snage je zbog toga što momak puši paklu dnevno,ali to je već njegov problem.Greška je očekivati od njega da vuče ceo tim,problem ovog cska je nedostatak beka,soni vims je dobar igrač ali nema tu srčanost koju je posedovao šved prošle sezzone,da uzme loptu i probije odbranu kad je bitno,soni se uglavnom u tim situacijama oslanja na šut pa ako ide,ide.bekovi su ti koji prvi istčavaju konte i koji moraju da unesu dodatnu energiju u tim,ne može se od pleja očekivati da deli 10 asistencija,ubacuje po 20 poena kada je zatvoren kao što je teo bio u polufinalu.Pa to ni sale đorđević nije mogao(ako se sećate prve olimpijakosove titule) protiv dejvida riversa.Što se tiče šuta protiv Španije to je bilo apsolutno rezonski,par sekundi do kraja,ako pogodi heroj je ako ne ima još dovoljno vremena da neko uhvati loptu a nedovoljno da španci daju koš,to što je šutnuo sa 9 metara ne znači da mu je to prvi šut u životu,i takvi šutevi se treniraju

eto

pre 11 godina

plej koji dodaje iz skoka a igra odbranu (ne kažem da ne zna nego kažem da je tako igra) na nivou zvezde iz 80-ih nema šta da traži u nba.

anbeast

pre 11 godina

Na zalost, decko uopste nije napredovao poslednjih nekoliko godina. Isti je igrac kao 2008. Sa istim vrlinama i manama. Voleo bih da gresim, ali mislim da mu je ovo vrhunac karijere. Dalje, bolje, vise, od njega necemo videti. Kada mu je dan i kada se''zvezde poklope'' u stanju je da razmontira svakog protivnika, kad se zvezde ne poklope, upropastice sopstveni tim. Igra isuvise toplo-hladno, nije neko na koga se da osloniti. Pri tom, cini mi se da ima problem sa stavom. Kad mu ne ide, ponasa se kao uvredjena diva i ima nesportske ispade. Rubio je, na primer, neuporedivo bolji igrac od Tea iako pre nekoliko godina nije izgledalo da ce tako biti. Rubio ima fenomenalan odnos prema treningu, igri, radu, i zato je napredovao...

Paja

pre 11 godina

Jesi ti nekada gledao Calderona ili si ovo samo ovako napisao? Teo jeste ogromni talenat ali samo talenat covek sa potpuno pogresnim pristupom u glavi. On u NBA bi mogao da igra za neku trci pucaj ekipu bez odbrane.. Pridjoni igra u NBA ali toliko malo i ako ne znas za minimalac(njegova zelja da pre kraja karijere odigra NBA)sto je mnogo manje od 2miliona(plus u Evropi klub placa porez a u NBA igrac sto nije beznacajno).. Za Tea je najbolje u ovom trenutku da potpise za neki turski klub jer oni jure takve zvezde i "zvezde", platezno su i vise nego sposobni, odbrane ne postoje a ni rezultatski imperativ kao kod CSKA + na sve to sama Turska je lepa drzava sa slicnim mentalitetom kao mi.

Ma da

pre 11 godina

sada ce svi da kritikuju Teodosica...kao nije sposoban za velika dela,kao nije covek za bitne utakmice...

a covek mora da igra i za sebe i da igra za ekipu...eto Spanulis ima celu ekipu koja radi za njega,kad mu ide svaki napad je njegov a Teo nema to u ekipi nite je imao negde...
Teodosic je najbolji plej u evropi,ima talenat ,kvalitet i lucidnost sto je najbitnije za jednog pobednika...
Neka bude zdrav i na EP ce da pokazeda je najbolji...
(ljubisa, 16. maj 2013 00:45)

Znaci kad igra za Srbiju,pocne da brlja,govori se da sve mora sam jer nema dobre saigrace(uglavnom),kad igra za CSKA,opet ne valja,iako su tamo odlicni igraci ,gde je cak igrao i jedan Kirilenko(prosle godine).

Srle

pre 11 godina

Teo je maler i to je to, momak je igrao 3 Final Four-a i sva 3 upropastio. Ercegu i Micovu se po meni nema sta zameriti, prvi put su na ovakvom takmicenju, dok mi je Krle izgledao preplaseno bez razloga. Mesina je cele sezone vrteo 8,9 igraca i uopste mi nisu jasna ona 3 Rusa Voronov, Sokolov i Ponkrasov, bukvalno nisu skinuli trenerku u EL.

Buntovnik

pre 11 godina

maltene nijedan igrač Moskovljana nije zaslužio prelaznu ocenu za izdanje u duelu sa grčkim timom

Sasha Kaun za 29min 7p,7sk i 3bl(sut iz igre 2/3) indeks 16
Veoma zahvalan igrac.

Miljan

pre 11 godina

@uxyzapenje: Kako to mislis prijavi se za draft? Mislim da ne moze sa 25 godina da se prijavi za draft. Pridjoni je ko zna kad draftovan, a to sto je otisao pod stare dane - to je njegov licni izbor. Negde je i sam rekao da jednostavno zeli pre koncanja karijere da okusi taj NBA zivot. Takav je slucaj i sa Kalderonom i sa Skolom.

twister

pre 11 godina

„Nažalost, nisu svi u ekipi sposobni da igraju velike utakmice. Nešto moramo da uradimo“, izjavio je predsednik CSKA Andrej Vatutin posle poraza od Olimpijakosa na fajnal-foru Evrolige

To se videlo posle F4 2012.godine

milos.k

pre 11 godina

sa svim svojim drugarima.sam se raspravljao oko Teodosica i na kraju sam ja bio u pravu, na zalost...on zaista ima sve sem glave, on je plej tipa Vilijamsa iz Sakramenta,najatraktivniji ali ga ovi zamenise sa Bibijem i igrali finale protiv tada neprikosnovenih Lejkersa

Nikola

pre 11 godina

Mesina je vec pokusao, pocetkom sezone, da igra bez Teodosica, i nije se bas proslavio. Ako se vec spekulise da bi Spanulis mogao da ga zameni, nije on bio kljuc pobede Olimpijakosa vec Hainc.
Najbolje oni neka dovedu James-a i Duranta mozda je to resenje, kad su krenuli tim putem.

srdjan

pre 11 godina

Mislim da armejci razmisljaju o Bobby Brown-u....e to je plej dostojan sampionske ekipe ili ev Bo McCaleb...u Evropi nemaju drugi izbor ako zele evroligu...

killer

pre 11 godina

Teo je podbacio,ali isto tako i celi tim je odigrao lose.Ja smatram da je trener CSKA lose pripremio ekipu za F4.Takodje,mislim da je napravio ogroman problem sa Krsticem jer ovaj igra skoro cele sezone na 4-ci,a izborio je petorku evrolige ...CSKA bi trebalo da dovede Z.Obradovica i rese sve probleme.

sweap_em

pre 11 godina

kakve veze ima dal si grobar ili zvezdaš u ovoj raspravi? valjda imaš oči i razumeš se bar malo u košarku?

kao što su mnogi dobro primetili, teodosić je odličan igrač, lucidan, kreativan, milina ga je gledati kada igra napad, ALI isto tako nema pamet da osmisli rezonsku igru u trenucima kada je to najpotrebnije timu što je vrlina najboljih igrača. i da, tuga da je gledati u odbrani, bez koje se ne osvaja ništa, a kamoli evroliga!

sa druge strane ne postoji nijedan igrač na poziciji pleja u našoj reprezentaciji koji može više da doprinese ekipi od teodosića te ne vidim šta bi se dobilo time da se na njegovo mesto stavi neko drugi (ko?). imamo to što imamo, već desetak godina nemamo reprezentaciju od koje može da se očekuje zlato na bilo kom takmičenju, tako da i ovo što postižu je sjajno! polufinale svetskog prvenstva protiv turske - svakome ko je gledao utakmicu jasno je koji je tim trebalo da prođe dalje.

Dr.Mabuzo

pre 11 godina

Teo je dobar igrac,za crtom genijalnosti,hoce da preuzme odgovornost ALI ....
Njegove negativne osobine ponistavaju sve gore navedeno.
Fizicki je preslab, uzima odgovornost na silu,mentalni sklop potpuno ne razumljiv,ume da bude potpuno destruktivan za ekipu,odgovornost u igri kao da i ne postoji,sebican i sto je najgore i dalje tera po svome i ne zeli ama bas nista da promeni u vezi s tim.
Duda me neprijatno iznenadio dozvolivsi mu sve to
Sve u svemu vise negativnih nego pozitvnih osobina
Ja ga ne bih voleo u ekipi

Ma da

pre 11 godina

mam utisak da ovaj Mesina uopste ne voli Srbe.. Gdje god ode i ako je jedan srbin barem u timu kod njega uvjek kritikuje ili ga unisti.. Sjecajte se sta je uradio Novici Velickovicu..
(Brigate, 16. maj 2013 11:10)

Slazem se.Zato ih ima 4 u timu.