Fudbal 93

Ponedeljak, 08.04.2013.

19:59

B92: Vermezović ima podršku kluba

Kako B92 nezvanično saznaje, trener Partizana Vladimir Vermezović neće biti smenjen, iako se o tome spekulisalo nakon poraza od Vojvodine.

B92: Vermezoviæ ima podršku kluba IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

pedja

pre 11 godina

Kao klinac pamtim Partizan koji je trenirao Ivan Golac. I ta njegova filozofija fudbala dati gol više od protivnika,pa pobede 6:4,5:3,proleće u Evropi.
Da li neko pamti taj Partizan.
Pričalo se tada da Partizan ima igru i da može i osvojiti Kup kupova.
Koliko se taj čovek poznaje u fudbal sećam se njegovog komentara pred prvu utakmicu baraža za odlazak na svetsko prventsvo 98 godine protiv Mađara u Budimpešti.Razlika je u klasi,očekujem pobedu sa najmanje 5 golova razlike.Tako je i bilo.Ali za takvog stručnjaka nema mesta u Partizanu.Za nekog Vermezovića,Ješića,Stevanovića uvek će biti...

Almighty

pre 11 godina

Jedino lepo,sto sija na ovoj slici i na stadionu je ovaj prelepi semafor,pravi Evropski...
Ovog jadnog Rasovica pominju svaki 7 dana,rastezu ga k'o gace jos od odlaska Stanojevica....

pERA

pre 11 godina

... Nevidim razlog za uzbunu !? Da je u pitanju kvalitet fudbalera, to bilo zabrinjavajuce, ali sobzirom da je u pitanju samo psiholoskai kriza ... to je samo pitanje vremena !?
Ps.Realno gledano, .... kad smo vec kod "problema"(krize), bilje da to iskusimo na pocetaku nego na kraju prvenstva !?

guido

pre 11 godina

fudbal se mijenja, postaje sve brzi i takticki zahtjevniji. nije isti kakav je bio ni prije 3 godine. nas trenira vermez koji nista ne konta i ne bi trebo trenirat sa ovim znanjem ni da je 1984.

Bum tras

pre 11 godina

@Grobar sa zapadne tribine
znas zasto, zato sto bojvodina vec nekoliko godina igra sa ofk 3za3 zato sto sebi stalno dozvoljavaju da ih mali timovi pobedjuju,a to nije odlika sampionskog tima.

diskretni heroj

pre 11 godina

masa se pali,a svi ovi rezultati su u "interesu" JSL,a ponajvise toleta i njegovog partizana,ko malo poznaje istoriju nase i italijanske lige sve mu je jasno...

Zmaj

pre 11 godina

kad je njega pobedio smotani Jankosan mozete misliti kakav je trener....mada ako ode namece se jos gore resenje u liku i delu Miodraga Jesica ...

Partizan Forever

pre 11 godina

Los period za nas. Ekipi je potreban mir i stabilnost i sada je na ovim mladim igracima da pokazu da li su igraci za Partizan ili ne. Nadam se da su svesni znacaja trenutka i da ce smoci snage da se vrate na pravi put. Ocekujem od ovih iskusnijih Ivanova,Stojkovica,Smiljanica i pre svega Ilica da preuzmu odgovornost i da smire ove mladje igrace jer je ocigledno da se uvukla panika kod njih. To je bilo posebno vidljivo u drugom pol protiv Vojvodine, neki igraci nisu znali sta da rade, samo su nerezonski ispucavali loptu.
Sto se Vermezovica tice, na njemu je da povrati ekipu na pobednicki ritam i necu ni da razmisljam o neuspehu. Dalje, treba da vrati Pajovica i Volkova u tim i da Kojica drzi od pocetka a mozda bi dobro bilo i da se vratimo na formaciju sa jednim napadacem i sa cetiri ofanzivna vezna iza njega. Treba nesto promeniti, da se malo trgne ekipa. Ovaj sastav bi bio dobar za mec protiv Javora koji ce inace biti tezak jer smo ih jedva dobili u prvom delu sezone.
Stojkovic-Pauljevic-Pajovic-Ivanov-Volkov-Smiljanic-Brasanac-Ninkovic-Eliomar-Jojic-Kojic. Mitra treba malo odmoriti jer u drugom pol sa Vojvodinom nije mogao da mrdne.
Sve u svemu, ocekujem bolju igru i borbu za svaku loptu i pobeda onda ne moze da izostane.

runner

pre 11 godina

"Tumbaković i Vermezović su razmotrili greške koje su dovele do neuspeha tima u poslednjih sedam dana (dva remija i poraz),..."
Pa ovo je čist dokaz koliko se i sam sportski deo tima uspavao i opustio na +11. Pa zar već po završetku utakmice sa Hajdukom nije bilo vreme da se zvoni na uzbunu ali ne, opet je preovladalo ono naše tipično srpko: "lako ćemo" a onda kada voda dođe do guše: 'ajde sad u Ivanjicu da se vadimo!" Možda je to u neku ruku i dobro. Pokazat će se da li je ovaj tim Partizana vredan titule šampiona ili ne.

Bilal

pre 11 godina

Moj Vermeze, shvatam ja tebe. Nije lako voditi Partizan, ali moraš i ti da shvatiš nas navijače. Lako je biti navijač nekog malog "kluba" poput Vojvodine. Oni su navikli da redovno gube od Partizana i onda kada ga jednom u tri godine dobiju njihovoj sreći nema kraja. Oni onda umisle da su evropska velesila i to ih drži do drugog kola kvalifikacija za LE gde ih redovno presliša neki Vaduz iz Lihtenštajna i spusti na zemlju. Za razliku od "firmaša" mi "grobari" smo navikli da vi svake subote dobijate i onda smo tužni i frustrirani ako vi ne ispunite naša očekivanja. A morš priznati da si nas, u ovih nedelju dana čak tri puta razočarao . Što je mnogo, mnogo je.

miljan

pre 11 godina

Iskreno smucilo mi se da slusam komentare "navijaca" Partizana koji Vermezovica i upravu gde god stignu pljuju i potcenjuju. Pa kakvi su to navijaci pitam se? Zar klub ne treba da se bodri i kad mu ne ide najbolje? Ne kod nas odmah da smenimo trenera, upravu itd itd. Treba da menjamo trenera na svakih 6 meseci i opet svaki novi posle nekoliko poraza nista ne valja? Ajde ljudi uozbiljite se. Sa Vermezovicem smo i stvorili prednost od 11 bodova pa ako je to palo na 4 i dalje smo prvi. Covek radi svoj posao odlicno. Uveo nas je u ligu evrope i osvojili smo 3 boda tj. tri utakmice nismo bili porazeni. Obzirom kakva nam je liga to je velik uspeh. Da ne spominjem njegov predhodni uspeh u ligi evrope koji je istorijski. I dalje smo prvi u ligi. Covek je dobar trener i pustite ga da radi svoj posao. Naisao je krizni period i on ce proci. Podrska i Vermezu i igracima. Samo napred i osvojite titulu

goran NTT

pre 11 godina

Ma ovi da oce, a nece, lako bi se sredilo stanje u fudbalu. Sudije bi sudile kako treba bez pardona. Ja da se pitam uveo bih takva pravila za sudije da im na pamet ne bi palo da pomisle da nekoga ostete. Sudis kao Mazic, primas lovu i sudis dalje. Sudis kao onaj u Smederevu, letis momentalno i dozivotno iz fudbala. Otvorili bi ne dva nego cetiri oka + komisija od najeminentnijih bivsih sudija kojima bi dao pravo i da poniste nakaradno odsudjene utakmice. Pa da vidim bato ko ce da se kocka. A ne lova svako kolo sreda suboda plus siguran posao kuci, a narod se zamajava i navijaci se svadjaju. Pa i igrace pokaznjavas ko se raspravlja ili oce da se bije. Kad sve to iskorene onda i navijaci nece imati razloga za nervozu i huliganstvo. I to brzo za par meseci normalan fudbal. Toliko

veliki strumf

pre 11 godina

Losi rezultati Partizana nisu posledica loseg rada trenera, nekog njegovog neznanja itd. Jednostavno, a ja to ovde pisem vec godinama, ni Partizan ni Zvezda gotovo da uopste nemaju kvalitetnije timove od vecine drugih klubova u ligi. Kad bi igraci izmenjali dresove i izmesali se, nikakva razlika u kvalitetu se ne bi videla, verujte mi. Liga je gotovo potpuno ujednacena, ali bez ikakvog kvaliteta. Zato nasi timovi tako i prolaze u Evropi. Partizan je godinama osvajao titule jer je imao bar po 7-8 prijateljskih meceva u sezoni. Ove godine je tih meceva manje, manje se namesta, i odmah je tesko pobediti. Da se ne zovu Partizan i da klubovi jos uvek nemaju respekta, vec da ih napadnu, mnogo bi vise izgubljenih utakmica imao Partizan. Zvezda je je taj respekt izgubila, zato i gubi ubedljivo od Spartaka, Vojvodine, Radnickog...

Branko S.

pre 11 godina

Moju nemas,i muka mi je od tzv."odbrambenih" trenera!Ocu bre Antica!Vreme je a ne da se stalno nekima daje po dva puta sansa,a najboljem uvek zatvorena vrata!?

Gandra

pre 11 godina

Ja sam zvezdas ali opet nije fer. Stanojevica, koji je bio jedan od najboljih trenera odavde, su otpustili zbog manjih gresaka. Ovog Vermezovica drze samo izgleda zato sto dobro prati uputstva I ne postavlja pitanja. Ali je kao trener ogromna nula.

Mika

pre 11 godina

bojkot do kraja dok ne ode uprava
(idiot koji prati našu ligu, 08. april 2013 20:25)
Vi bojkotujete vas klub stalno kod vas su tribine stalno prazne

ms

pre 11 godina

Zvezda ce do kraja da izgubi bar dve utakmice, od Vojvodine i Partizana. Zato bez brige, a upravu na kraju prvenstva oterati zajedno sa trenerom!!

Grobar sa zapadne tribine

pre 11 godina

Vojvodina zasluzuje titulu!Ne mogu a da ne primetim nepravdu gledajuci njih na 3 mestu iza smesnog Partizana i jos presmesnije Zvezde.Dokle bre da se lazemo?Zasto oni ne pobedjuju onako odvratno kao Zvezda u Smederevu?zasto njima Hajduk ne izadje sa drugom postavom?Zasto se njima ne sklanjaju kao Partizanu?Svi znamo zasto,ali sad treba da se pravimo Englezi...volim Partizan,ali ima jedna stvar koju prezirem.Dajte bre ljudima posteno titulu,kad su nas onako razmontirali kao decu iz obdanista

Milka7

pre 11 godina

Pa,za razliku od komšija ovaj klub je ipak institucija.U,našoj zemlji se više bave tudjim problemima nego samim sobom.Svi su povremeni:treneri,selektori,doktori,profesori...itd.Čovek radi svoj posao i na prvom je mestu ail ne to nije dovoljno jer smo mi prvaci sveta u fudbalu a i u drugim sportovima.Ovde je sve iluzija i čista hipotetika,te navesti primer Arsenala i Vengera izaziva"revolt".Pravi klub mora da da podršku čoveku koga je izabrao,koji je u više navrata afirmisao puno mladih igrača (kad će koga da stavi njegov je izbor) ,osvojio titulu ,"prezimljavao"u Evropi.Naravno imao je i negativnih stvari ali zar neko od nas nije(u svom poslu) ili smo svi ili bar veći deo nas oličenje savršenstva!!!???Podržavam stav kluba što mu daje podršku a o kandidatu Rašoviću koji se stalno spominje imam visoko mišljenje kao mladom i perspektivnom ali prvo mora da uzme "petliće" i da peče samostalno zanat a ne da se bori sa Teleoptokom da ne ispadne iz lige.Ima u partizanu mnogo iskusnijih i boljih trenera a Vuk se stalno nameće(kao neprirodno)rešenje.

cela

pre 11 godina

Nije Vermez kriv sto mora da forsira neke igrace da bi mogli da ih prodaju.scepovic,miljkovic...Za titulu me vise brine Vojvodina negoli Zvezda

najaci

pre 11 godina

Alo bre ljudi zar ste slepi ne vidite da pola uprave hoce da srusi partizan tj da ne osvoji 6 titulu ovo vise nemoze da se trpi (Grobar, 08. april 2013 20:48)

A na koji nacin si ti dosao na takav zakljucak!? Svakave paranoje se danas moze procitati ali ovo je najbolja danas...

Pitagora

pre 11 godina

Lose jeste,ali ste se svi malo zaleteli ? Po vama manje sanse za titulu ima tim koji ima vise cetiri boda nego,timovi koji zaostaju toliko.Ne zaboravite da je Zvezda igrale sa timovima kojima preti ispadanje. Gostuje Partizanu,Vojvodini ......Ko se " zadnji smeje,najsladje se smeje" kazu nasi stari,mudri ljudi !!

Bili Piton

pre 11 godina

Svaka čast, Vermezoviću, ako Partizan zauzme treće mesto treba da dobiješ nagradu, jer prvo mesto nisi sposoban da sačuvaš. Da su ti dali 20 bodova prednosto ti bi ih proćerdao.

Mija M.

pre 11 godina

Kakav trener,takva uprava.. I ako budemo sampioni,bice to zato sto je cz preslaba,ne zato sto smo mi ,ne znam koliko,jaki..a ta neka priča,koja se priča je da je Đurić prodao titulu fkcz,u zamenu za slobodu..

Srbin

pre 11 godina

Zvezdas sam ali ovo je smesno, kako je Zvezda usla u kriz rezultata tako je i sad Partizan...neki izgleda ocekuje da neko nema ni jedan poraz.

Aleksandar

pre 11 godina

Ljudi, pa Partizan ne igra ništa.Doći će nam neki Šamrok i opet nas skuvati.Trener mora da ode , ne zbog titule, već zbog tužne i dekadentne igre i pristupa.

lule

pre 11 godina

Do kraja prvenstva ima i moju podrsku jer mu je potrebna. A ako ne osvoji titulu vise je nece imati i nece mi biti zao ako ode. Mada, i ako je osvojimo ne bi bilo lose da dovedemo nekog boljeg stratega.

aki

pre 11 godina

Pomalo je neozbiljno.Svi znamo da ,u najmanju ruku-zajedno sastavljaju tim Tumba i Vermezovic.Ako bi tu bio Rasovic - to je kao da Tumba sam sastavlja tim,a ne snosi odgovornost i samo menja trenere.

Srbin

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!! (1966 stara garda, 08. april 2013 20:23)

Čuj ovog predate...Pa da Partizan moze samo da preda on ne moze da izgubi mesto.., toliko ste puni sebe i miylite da ste toliko jaci od drugih da je to smesno...

grobar

pre 11 godina

Vermezovic moze da ostane samo pod uslovom da mu sastavi i vodi tim, LJubisa Tumbakovic. I dalje mislim da Vermezovic ne razume dovoljno fudbal a uz to je nedovoljno enrergican kao trener.

molim

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!! (1966 stara garda, 08. april 2013 20:23)

Kojim grobarima da odgovara? Alcatrazu ili zabranjenima?!

1966 stara garda

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!!

vuk

pre 11 godina

A zasto bi ga menjali ? Kad ce partizan svakako osvojiti prvenstvo i imao je pod njegovom palicom 11 bodova prednosti nad Zvezdom. Svakako on zna najbolje kako i sta treba u zavrsnici. Dajem mu punu podrsku !!!!

1966 stara garda

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!!

Koja

pre 11 godina

Boze koliko smo mi Srbi paranoici, citam neko kaze kako je neko nekog pustio pa cak i savrseno nabacio loptu na nogu Alivodicu, a Abubakar ko da vec nije davao golove Zvezdi i Partizanu...svasta.

Ajmo crno-beli

pre 11 godina

To je bas sjajno!Ali ni uprava a ni Vermez nemaju nasu podrsku i to smo im sinoc jasno stavili do znanja!Titulu uzimamo,nije sporno,tvrdim da Vermez nije trener za Partizan!

Srbin

pre 11 godina

Zvezdas sam ali ovo je smesno, kako je Zvezda usla u kriz rezultata tako je i sad Partizan...neki izgleda ocekuje da neko nema ni jedan poraz.

Koja

pre 11 godina

Boze koliko smo mi Srbi paranoici, citam neko kaze kako je neko nekog pustio pa cak i savrseno nabacio loptu na nogu Alivodicu, a Abubakar ko da vec nije davao golove Zvezdi i Partizanu...svasta.

molim

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!! (1966 stara garda, 08. april 2013 20:23)

Kojim grobarima da odgovara? Alcatrazu ili zabranjenima?!

Aleksandar

pre 11 godina

Ljudi, pa Partizan ne igra ništa.Doći će nam neki Šamrok i opet nas skuvati.Trener mora da ode , ne zbog titule, već zbog tužne i dekadentne igre i pristupa.

Gandra

pre 11 godina

Ja sam zvezdas ali opet nije fer. Stanojevica, koji je bio jedan od najboljih trenera odavde, su otpustili zbog manjih gresaka. Ovog Vermezovica drze samo izgleda zato sto dobro prati uputstva I ne postavlja pitanja. Ali je kao trener ogromna nula.

najaci

pre 11 godina

Alo bre ljudi zar ste slepi ne vidite da pola uprave hoce da srusi partizan tj da ne osvoji 6 titulu ovo vise nemoze da se trpi (Grobar, 08. april 2013 20:48)

A na koji nacin si ti dosao na takav zakljucak!? Svakave paranoje se danas moze procitati ali ovo je najbolja danas...

Mika

pre 11 godina

bojkot do kraja dok ne ode uprava
(idiot koji prati našu ligu, 08. april 2013 20:25)
Vi bojkotujete vas klub stalno kod vas su tribine stalno prazne

veliki strumf

pre 11 godina

Losi rezultati Partizana nisu posledica loseg rada trenera, nekog njegovog neznanja itd. Jednostavno, a ja to ovde pisem vec godinama, ni Partizan ni Zvezda gotovo da uopste nemaju kvalitetnije timove od vecine drugih klubova u ligi. Kad bi igraci izmenjali dresove i izmesali se, nikakva razlika u kvalitetu se ne bi videla, verujte mi. Liga je gotovo potpuno ujednacena, ali bez ikakvog kvaliteta. Zato nasi timovi tako i prolaze u Evropi. Partizan je godinama osvajao titule jer je imao bar po 7-8 prijateljskih meceva u sezoni. Ove godine je tih meceva manje, manje se namesta, i odmah je tesko pobediti. Da se ne zovu Partizan i da klubovi jos uvek nemaju respekta, vec da ih napadnu, mnogo bi vise izgubljenih utakmica imao Partizan. Zvezda je je taj respekt izgubila, zato i gubi ubedljivo od Spartaka, Vojvodine, Radnickog...

Grobar sa zapadne tribine

pre 11 godina

Vojvodina zasluzuje titulu!Ne mogu a da ne primetim nepravdu gledajuci njih na 3 mestu iza smesnog Partizana i jos presmesnije Zvezde.Dokle bre da se lazemo?Zasto oni ne pobedjuju onako odvratno kao Zvezda u Smederevu?zasto njima Hajduk ne izadje sa drugom postavom?Zasto se njima ne sklanjaju kao Partizanu?Svi znamo zasto,ali sad treba da se pravimo Englezi...volim Partizan,ali ima jedna stvar koju prezirem.Dajte bre ljudima posteno titulu,kad su nas onako razmontirali kao decu iz obdanista

Pitagora

pre 11 godina

Lose jeste,ali ste se svi malo zaleteli ? Po vama manje sanse za titulu ima tim koji ima vise cetiri boda nego,timovi koji zaostaju toliko.Ne zaboravite da je Zvezda igrale sa timovima kojima preti ispadanje. Gostuje Partizanu,Vojvodini ......Ko se " zadnji smeje,najsladje se smeje" kazu nasi stari,mudri ljudi !!

cela

pre 11 godina

Nije Vermez kriv sto mora da forsira neke igrace da bi mogli da ih prodaju.scepovic,miljkovic...Za titulu me vise brine Vojvodina negoli Zvezda

Srbin

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!! (1966 stara garda, 08. april 2013 20:23)

Čuj ovog predate...Pa da Partizan moze samo da preda on ne moze da izgubi mesto.., toliko ste puni sebe i miylite da ste toliko jaci od drugih da je to smesno...

Mija M.

pre 11 godina

Kakav trener,takva uprava.. I ako budemo sampioni,bice to zato sto je cz preslaba,ne zato sto smo mi ,ne znam koliko,jaki..a ta neka priča,koja se priča je da je Đurić prodao titulu fkcz,u zamenu za slobodu..

ms

pre 11 godina

Zvezda ce do kraja da izgubi bar dve utakmice, od Vojvodine i Partizana. Zato bez brige, a upravu na kraju prvenstva oterati zajedno sa trenerom!!

Bilal

pre 11 godina

Moj Vermeze, shvatam ja tebe. Nije lako voditi Partizan, ali moraš i ti da shvatiš nas navijače. Lako je biti navijač nekog malog "kluba" poput Vojvodine. Oni su navikli da redovno gube od Partizana i onda kada ga jednom u tri godine dobiju njihovoj sreći nema kraja. Oni onda umisle da su evropska velesila i to ih drži do drugog kola kvalifikacija za LE gde ih redovno presliša neki Vaduz iz Lihtenštajna i spusti na zemlju. Za razliku od "firmaša" mi "grobari" smo navikli da vi svake subote dobijate i onda smo tužni i frustrirani ako vi ne ispunite naša očekivanja. A morš priznati da si nas, u ovih nedelju dana čak tri puta razočarao . Što je mnogo, mnogo je.

Bili Piton

pre 11 godina

Svaka čast, Vermezoviću, ako Partizan zauzme treće mesto treba da dobiješ nagradu, jer prvo mesto nisi sposoban da sačuvaš. Da su ti dali 20 bodova prednosto ti bi ih proćerdao.

runner

pre 11 godina

"Tumbaković i Vermezović su razmotrili greške koje su dovele do neuspeha tima u poslednjih sedam dana (dva remija i poraz),..."
Pa ovo je čist dokaz koliko se i sam sportski deo tima uspavao i opustio na +11. Pa zar već po završetku utakmice sa Hajdukom nije bilo vreme da se zvoni na uzbunu ali ne, opet je preovladalo ono naše tipično srpko: "lako ćemo" a onda kada voda dođe do guše: 'ajde sad u Ivanjicu da se vadimo!" Možda je to u neku ruku i dobro. Pokazat će se da li je ovaj tim Partizana vredan titule šampiona ili ne.

vuk

pre 11 godina

A zasto bi ga menjali ? Kad ce partizan svakako osvojiti prvenstvo i imao je pod njegovom palicom 11 bodova prednosti nad Zvezdom. Svakako on zna najbolje kako i sta treba u zavrsnici. Dajem mu punu podrsku !!!!

lule

pre 11 godina

Do kraja prvenstva ima i moju podrsku jer mu je potrebna. A ako ne osvoji titulu vise je nece imati i nece mi biti zao ako ode. Mada, i ako je osvojimo ne bi bilo lose da dovedemo nekog boljeg stratega.

goran NTT

pre 11 godina

Ma ovi da oce, a nece, lako bi se sredilo stanje u fudbalu. Sudije bi sudile kako treba bez pardona. Ja da se pitam uveo bih takva pravila za sudije da im na pamet ne bi palo da pomisle da nekoga ostete. Sudis kao Mazic, primas lovu i sudis dalje. Sudis kao onaj u Smederevu, letis momentalno i dozivotno iz fudbala. Otvorili bi ne dva nego cetiri oka + komisija od najeminentnijih bivsih sudija kojima bi dao pravo i da poniste nakaradno odsudjene utakmice. Pa da vidim bato ko ce da se kocka. A ne lova svako kolo sreda suboda plus siguran posao kuci, a narod se zamajava i navijaci se svadjaju. Pa i igrace pokaznjavas ko se raspravlja ili oce da se bije. Kad sve to iskorene onda i navijaci nece imati razloga za nervozu i huliganstvo. I to brzo za par meseci normalan fudbal. Toliko

aki

pre 11 godina

Pomalo je neozbiljno.Svi znamo da ,u najmanju ruku-zajedno sastavljaju tim Tumba i Vermezovic.Ako bi tu bio Rasovic - to je kao da Tumba sam sastavlja tim,a ne snosi odgovornost i samo menja trenere.

Ajmo crno-beli

pre 11 godina

To je bas sjajno!Ali ni uprava a ni Vermez nemaju nasu podrsku i to smo im sinoc jasno stavili do znanja!Titulu uzimamo,nije sporno,tvrdim da Vermez nije trener za Partizan!

pedja

pre 11 godina

Kao klinac pamtim Partizan koji je trenirao Ivan Golac. I ta njegova filozofija fudbala dati gol više od protivnika,pa pobede 6:4,5:3,proleće u Evropi.
Da li neko pamti taj Partizan.
Pričalo se tada da Partizan ima igru i da može i osvojiti Kup kupova.
Koliko se taj čovek poznaje u fudbal sećam se njegovog komentara pred prvu utakmicu baraža za odlazak na svetsko prventsvo 98 godine protiv Mađara u Budimpešti.Razlika je u klasi,očekujem pobedu sa najmanje 5 golova razlike.Tako je i bilo.Ali za takvog stručnjaka nema mesta u Partizanu.Za nekog Vermezovića,Ješića,Stevanovića uvek će biti...

1966 stara garda

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!!

1966 stara garda

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!!

grobar

pre 11 godina

Vermezovic moze da ostane samo pod uslovom da mu sastavi i vodi tim, LJubisa Tumbakovic. I dalje mislim da Vermezovic ne razume dovoljno fudbal a uz to je nedovoljno enrergican kao trener.

Branko S.

pre 11 godina

Moju nemas,i muka mi je od tzv."odbrambenih" trenera!Ocu bre Antica!Vreme je a ne da se stalno nekima daje po dva puta sansa,a najboljem uvek zatvorena vrata!?

Almighty

pre 11 godina

Jedino lepo,sto sija na ovoj slici i na stadionu je ovaj prelepi semafor,pravi Evropski...
Ovog jadnog Rasovica pominju svaki 7 dana,rastezu ga k'o gace jos od odlaska Stanojevica....

miljan

pre 11 godina

Iskreno smucilo mi se da slusam komentare "navijaca" Partizana koji Vermezovica i upravu gde god stignu pljuju i potcenjuju. Pa kakvi su to navijaci pitam se? Zar klub ne treba da se bodri i kad mu ne ide najbolje? Ne kod nas odmah da smenimo trenera, upravu itd itd. Treba da menjamo trenera na svakih 6 meseci i opet svaki novi posle nekoliko poraza nista ne valja? Ajde ljudi uozbiljite se. Sa Vermezovicem smo i stvorili prednost od 11 bodova pa ako je to palo na 4 i dalje smo prvi. Covek radi svoj posao odlicno. Uveo nas je u ligu evrope i osvojili smo 3 boda tj. tri utakmice nismo bili porazeni. Obzirom kakva nam je liga to je velik uspeh. Da ne spominjem njegov predhodni uspeh u ligi evrope koji je istorijski. I dalje smo prvi u ligi. Covek je dobar trener i pustite ga da radi svoj posao. Naisao je krizni period i on ce proci. Podrska i Vermezu i igracima. Samo napred i osvojite titulu

Milka7

pre 11 godina

Pa,za razliku od komšija ovaj klub je ipak institucija.U,našoj zemlji se više bave tudjim problemima nego samim sobom.Svi su povremeni:treneri,selektori,doktori,profesori...itd.Čovek radi svoj posao i na prvom je mestu ail ne to nije dovoljno jer smo mi prvaci sveta u fudbalu a i u drugim sportovima.Ovde je sve iluzija i čista hipotetika,te navesti primer Arsenala i Vengera izaziva"revolt".Pravi klub mora da da podršku čoveku koga je izabrao,koji je u više navrata afirmisao puno mladih igrača (kad će koga da stavi njegov je izbor) ,osvojio titulu ,"prezimljavao"u Evropi.Naravno imao je i negativnih stvari ali zar neko od nas nije(u svom poslu) ili smo svi ili bar veći deo nas oličenje savršenstva!!!???Podržavam stav kluba što mu daje podršku a o kandidatu Rašoviću koji se stalno spominje imam visoko mišljenje kao mladom i perspektivnom ali prvo mora da uzme "petliće" i da peče samostalno zanat a ne da se bori sa Teleoptokom da ne ispadne iz lige.Ima u partizanu mnogo iskusnijih i boljih trenera a Vuk se stalno nameće(kao neprirodno)rešenje.

guido

pre 11 godina

fudbal se mijenja, postaje sve brzi i takticki zahtjevniji. nije isti kakav je bio ni prije 3 godine. nas trenira vermez koji nista ne konta i ne bi trebo trenirat sa ovim znanjem ni da je 1984.

Zmaj

pre 11 godina

kad je njega pobedio smotani Jankosan mozete misliti kakav je trener....mada ako ode namece se jos gore resenje u liku i delu Miodraga Jesica ...

diskretni heroj

pre 11 godina

masa se pali,a svi ovi rezultati su u "interesu" JSL,a ponajvise toleta i njegovog partizana,ko malo poznaje istoriju nase i italijanske lige sve mu je jasno...

Partizan Forever

pre 11 godina

Los period za nas. Ekipi je potreban mir i stabilnost i sada je na ovim mladim igracima da pokazu da li su igraci za Partizan ili ne. Nadam se da su svesni znacaja trenutka i da ce smoci snage da se vrate na pravi put. Ocekujem od ovih iskusnijih Ivanova,Stojkovica,Smiljanica i pre svega Ilica da preuzmu odgovornost i da smire ove mladje igrace jer je ocigledno da se uvukla panika kod njih. To je bilo posebno vidljivo u drugom pol protiv Vojvodine, neki igraci nisu znali sta da rade, samo su nerezonski ispucavali loptu.
Sto se Vermezovica tice, na njemu je da povrati ekipu na pobednicki ritam i necu ni da razmisljam o neuspehu. Dalje, treba da vrati Pajovica i Volkova u tim i da Kojica drzi od pocetka a mozda bi dobro bilo i da se vratimo na formaciju sa jednim napadacem i sa cetiri ofanzivna vezna iza njega. Treba nesto promeniti, da se malo trgne ekipa. Ovaj sastav bi bio dobar za mec protiv Javora koji ce inace biti tezak jer smo ih jedva dobili u prvom delu sezone.
Stojkovic-Pauljevic-Pajovic-Ivanov-Volkov-Smiljanic-Brasanac-Ninkovic-Eliomar-Jojic-Kojic. Mitra treba malo odmoriti jer u drugom pol sa Vojvodinom nije mogao da mrdne.
Sve u svemu, ocekujem bolju igru i borbu za svaku loptu i pobeda onda ne moze da izostane.

Bum tras

pre 11 godina

@Grobar sa zapadne tribine
znas zasto, zato sto bojvodina vec nekoliko godina igra sa ofk 3za3 zato sto sebi stalno dozvoljavaju da ih mali timovi pobedjuju,a to nije odlika sampionskog tima.

pERA

pre 11 godina

... Nevidim razlog za uzbunu !? Da je u pitanju kvalitet fudbalera, to bilo zabrinjavajuce, ali sobzirom da je u pitanju samo psiholoskai kriza ... to je samo pitanje vremena !?
Ps.Realno gledano, .... kad smo vec kod "problema"(krize), bilje da to iskusimo na pocetaku nego na kraju prvenstva !?

Grobar sa zapadne tribine

pre 11 godina

Vojvodina zasluzuje titulu!Ne mogu a da ne primetim nepravdu gledajuci njih na 3 mestu iza smesnog Partizana i jos presmesnije Zvezde.Dokle bre da se lazemo?Zasto oni ne pobedjuju onako odvratno kao Zvezda u Smederevu?zasto njima Hajduk ne izadje sa drugom postavom?Zasto se njima ne sklanjaju kao Partizanu?Svi znamo zasto,ali sad treba da se pravimo Englezi...volim Partizan,ali ima jedna stvar koju prezirem.Dajte bre ljudima posteno titulu,kad su nas onako razmontirali kao decu iz obdanista

1966 stara garda

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!!

Bilal

pre 11 godina

Moj Vermeze, shvatam ja tebe. Nije lako voditi Partizan, ali moraš i ti da shvatiš nas navijače. Lako je biti navijač nekog malog "kluba" poput Vojvodine. Oni su navikli da redovno gube od Partizana i onda kada ga jednom u tri godine dobiju njihovoj sreći nema kraja. Oni onda umisle da su evropska velesila i to ih drži do drugog kola kvalifikacija za LE gde ih redovno presliša neki Vaduz iz Lihtenštajna i spusti na zemlju. Za razliku od "firmaša" mi "grobari" smo navikli da vi svake subote dobijate i onda smo tužni i frustrirani ako vi ne ispunite naša očekivanja. A morš priznati da si nas, u ovih nedelju dana čak tri puta razočarao . Što je mnogo, mnogo je.

1966 stara garda

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!!

ms

pre 11 godina

Zvezda ce do kraja da izgubi bar dve utakmice, od Vojvodine i Partizana. Zato bez brige, a upravu na kraju prvenstva oterati zajedno sa trenerom!!

miljan

pre 11 godina

Iskreno smucilo mi se da slusam komentare "navijaca" Partizana koji Vermezovica i upravu gde god stignu pljuju i potcenjuju. Pa kakvi su to navijaci pitam se? Zar klub ne treba da se bodri i kad mu ne ide najbolje? Ne kod nas odmah da smenimo trenera, upravu itd itd. Treba da menjamo trenera na svakih 6 meseci i opet svaki novi posle nekoliko poraza nista ne valja? Ajde ljudi uozbiljite se. Sa Vermezovicem smo i stvorili prednost od 11 bodova pa ako je to palo na 4 i dalje smo prvi. Covek radi svoj posao odlicno. Uveo nas je u ligu evrope i osvojili smo 3 boda tj. tri utakmice nismo bili porazeni. Obzirom kakva nam je liga to je velik uspeh. Da ne spominjem njegov predhodni uspeh u ligi evrope koji je istorijski. I dalje smo prvi u ligi. Covek je dobar trener i pustite ga da radi svoj posao. Naisao je krizni period i on ce proci. Podrska i Vermezu i igracima. Samo napred i osvojite titulu

molim

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!! (1966 stara garda, 08. april 2013 20:23)

Kojim grobarima da odgovara? Alcatrazu ili zabranjenima?!

Srbin

pre 11 godina

Tumbakovic pod hitno na klupu! Odmah!!! Titula da se OSVOJI!!! Ako nedao Bog predate prvo mesto Zvezdi, odgovaracete grobarima i NIKO, ali NIKO od Vas u klubu nece vise tu da ostane... Uci cete u najcrnju istoriju kluba od njegovog osnivanja!!! Pamet u glavu! Srce na TEREN!!! Bez kompromisa! NAPRED PARTIZAN!!! (1966 stara garda, 08. april 2013 20:23)

Čuj ovog predate...Pa da Partizan moze samo da preda on ne moze da izgubi mesto.., toliko ste puni sebe i miylite da ste toliko jaci od drugih da je to smesno...

cela

pre 11 godina

Nije Vermez kriv sto mora da forsira neke igrace da bi mogli da ih prodaju.scepovic,miljkovic...Za titulu me vise brine Vojvodina negoli Zvezda

Pitagora

pre 11 godina

Lose jeste,ali ste se svi malo zaleteli ? Po vama manje sanse za titulu ima tim koji ima vise cetiri boda nego,timovi koji zaostaju toliko.Ne zaboravite da je Zvezda igrale sa timovima kojima preti ispadanje. Gostuje Partizanu,Vojvodini ......Ko se " zadnji smeje,najsladje se smeje" kazu nasi stari,mudri ljudi !!

Milka7

pre 11 godina

Pa,za razliku od komšija ovaj klub je ipak institucija.U,našoj zemlji se više bave tudjim problemima nego samim sobom.Svi su povremeni:treneri,selektori,doktori,profesori...itd.Čovek radi svoj posao i na prvom je mestu ail ne to nije dovoljno jer smo mi prvaci sveta u fudbalu a i u drugim sportovima.Ovde je sve iluzija i čista hipotetika,te navesti primer Arsenala i Vengera izaziva"revolt".Pravi klub mora da da podršku čoveku koga je izabrao,koji je u više navrata afirmisao puno mladih igrača (kad će koga da stavi njegov je izbor) ,osvojio titulu ,"prezimljavao"u Evropi.Naravno imao je i negativnih stvari ali zar neko od nas nije(u svom poslu) ili smo svi ili bar veći deo nas oličenje savršenstva!!!???Podržavam stav kluba što mu daje podršku a o kandidatu Rašoviću koji se stalno spominje imam visoko mišljenje kao mladom i perspektivnom ali prvo mora da uzme "petliće" i da peče samostalno zanat a ne da se bori sa Teleoptokom da ne ispadne iz lige.Ima u partizanu mnogo iskusnijih i boljih trenera a Vuk se stalno nameće(kao neprirodno)rešenje.

vuk

pre 11 godina

A zasto bi ga menjali ? Kad ce partizan svakako osvojiti prvenstvo i imao je pod njegovom palicom 11 bodova prednosti nad Zvezdom. Svakako on zna najbolje kako i sta treba u zavrsnici. Dajem mu punu podrsku !!!!

Mika

pre 11 godina

bojkot do kraja dok ne ode uprava
(idiot koji prati našu ligu, 08. april 2013 20:25)
Vi bojkotujete vas klub stalno kod vas su tribine stalno prazne

Ajmo crno-beli

pre 11 godina

To je bas sjajno!Ali ni uprava a ni Vermez nemaju nasu podrsku i to smo im sinoc jasno stavili do znanja!Titulu uzimamo,nije sporno,tvrdim da Vermez nije trener za Partizan!

najaci

pre 11 godina

Alo bre ljudi zar ste slepi ne vidite da pola uprave hoce da srusi partizan tj da ne osvoji 6 titulu ovo vise nemoze da se trpi (Grobar, 08. april 2013 20:48)

A na koji nacin si ti dosao na takav zakljucak!? Svakave paranoje se danas moze procitati ali ovo je najbolja danas...

lule

pre 11 godina

Do kraja prvenstva ima i moju podrsku jer mu je potrebna. A ako ne osvoji titulu vise je nece imati i nece mi biti zao ako ode. Mada, i ako je osvojimo ne bi bilo lose da dovedemo nekog boljeg stratega.

goran NTT

pre 11 godina

Ma ovi da oce, a nece, lako bi se sredilo stanje u fudbalu. Sudije bi sudile kako treba bez pardona. Ja da se pitam uveo bih takva pravila za sudije da im na pamet ne bi palo da pomisle da nekoga ostete. Sudis kao Mazic, primas lovu i sudis dalje. Sudis kao onaj u Smederevu, letis momentalno i dozivotno iz fudbala. Otvorili bi ne dva nego cetiri oka + komisija od najeminentnijih bivsih sudija kojima bi dao pravo i da poniste nakaradno odsudjene utakmice. Pa da vidim bato ko ce da se kocka. A ne lova svako kolo sreda suboda plus siguran posao kuci, a narod se zamajava i navijaci se svadjaju. Pa i igrace pokaznjavas ko se raspravlja ili oce da se bije. Kad sve to iskorene onda i navijaci nece imati razloga za nervozu i huliganstvo. I to brzo za par meseci normalan fudbal. Toliko

Bili Piton

pre 11 godina

Svaka čast, Vermezoviću, ako Partizan zauzme treće mesto treba da dobiješ nagradu, jer prvo mesto nisi sposoban da sačuvaš. Da su ti dali 20 bodova prednosto ti bi ih proćerdao.

veliki strumf

pre 11 godina

Losi rezultati Partizana nisu posledica loseg rada trenera, nekog njegovog neznanja itd. Jednostavno, a ja to ovde pisem vec godinama, ni Partizan ni Zvezda gotovo da uopste nemaju kvalitetnije timove od vecine drugih klubova u ligi. Kad bi igraci izmenjali dresove i izmesali se, nikakva razlika u kvalitetu se ne bi videla, verujte mi. Liga je gotovo potpuno ujednacena, ali bez ikakvog kvaliteta. Zato nasi timovi tako i prolaze u Evropi. Partizan je godinama osvajao titule jer je imao bar po 7-8 prijateljskih meceva u sezoni. Ove godine je tih meceva manje, manje se namesta, i odmah je tesko pobediti. Da se ne zovu Partizan i da klubovi jos uvek nemaju respekta, vec da ih napadnu, mnogo bi vise izgubljenih utakmica imao Partizan. Zvezda je je taj respekt izgubila, zato i gubi ubedljivo od Spartaka, Vojvodine, Radnickog...

grobar

pre 11 godina

Vermezovic moze da ostane samo pod uslovom da mu sastavi i vodi tim, LJubisa Tumbakovic. I dalje mislim da Vermezovic ne razume dovoljno fudbal a uz to je nedovoljno enrergican kao trener.

Gandra

pre 11 godina

Ja sam zvezdas ali opet nije fer. Stanojevica, koji je bio jedan od najboljih trenera odavde, su otpustili zbog manjih gresaka. Ovog Vermezovica drze samo izgleda zato sto dobro prati uputstva I ne postavlja pitanja. Ali je kao trener ogromna nula.

Branko S.

pre 11 godina

Moju nemas,i muka mi je od tzv."odbrambenih" trenera!Ocu bre Antica!Vreme je a ne da se stalno nekima daje po dva puta sansa,a najboljem uvek zatvorena vrata!?

Mija M.

pre 11 godina

Kakav trener,takva uprava.. I ako budemo sampioni,bice to zato sto je cz preslaba,ne zato sto smo mi ,ne znam koliko,jaki..a ta neka priča,koja se priča je da je Đurić prodao titulu fkcz,u zamenu za slobodu..

runner

pre 11 godina

"Tumbaković i Vermezović su razmotrili greške koje su dovele do neuspeha tima u poslednjih sedam dana (dva remija i poraz),..."
Pa ovo je čist dokaz koliko se i sam sportski deo tima uspavao i opustio na +11. Pa zar već po završetku utakmice sa Hajdukom nije bilo vreme da se zvoni na uzbunu ali ne, opet je preovladalo ono naše tipično srpko: "lako ćemo" a onda kada voda dođe do guše: 'ajde sad u Ivanjicu da se vadimo!" Možda je to u neku ruku i dobro. Pokazat će se da li je ovaj tim Partizana vredan titule šampiona ili ne.

pERA

pre 11 godina

... Nevidim razlog za uzbunu !? Da je u pitanju kvalitet fudbalera, to bilo zabrinjavajuce, ali sobzirom da je u pitanju samo psiholoskai kriza ... to je samo pitanje vremena !?
Ps.Realno gledano, .... kad smo vec kod "problema"(krize), bilje da to iskusimo na pocetaku nego na kraju prvenstva !?

Srbin

pre 11 godina

Zvezdas sam ali ovo je smesno, kako je Zvezda usla u kriz rezultata tako je i sad Partizan...neki izgleda ocekuje da neko nema ni jedan poraz.

Aleksandar

pre 11 godina

Ljudi, pa Partizan ne igra ništa.Doći će nam neki Šamrok i opet nas skuvati.Trener mora da ode , ne zbog titule, već zbog tužne i dekadentne igre i pristupa.

Partizan Forever

pre 11 godina

Los period za nas. Ekipi je potreban mir i stabilnost i sada je na ovim mladim igracima da pokazu da li su igraci za Partizan ili ne. Nadam se da su svesni znacaja trenutka i da ce smoci snage da se vrate na pravi put. Ocekujem od ovih iskusnijih Ivanova,Stojkovica,Smiljanica i pre svega Ilica da preuzmu odgovornost i da smire ove mladje igrace jer je ocigledno da se uvukla panika kod njih. To je bilo posebno vidljivo u drugom pol protiv Vojvodine, neki igraci nisu znali sta da rade, samo su nerezonski ispucavali loptu.
Sto se Vermezovica tice, na njemu je da povrati ekipu na pobednicki ritam i necu ni da razmisljam o neuspehu. Dalje, treba da vrati Pajovica i Volkova u tim i da Kojica drzi od pocetka a mozda bi dobro bilo i da se vratimo na formaciju sa jednim napadacem i sa cetiri ofanzivna vezna iza njega. Treba nesto promeniti, da se malo trgne ekipa. Ovaj sastav bi bio dobar za mec protiv Javora koji ce inace biti tezak jer smo ih jedva dobili u prvom delu sezone.
Stojkovic-Pauljevic-Pajovic-Ivanov-Volkov-Smiljanic-Brasanac-Ninkovic-Eliomar-Jojic-Kojic. Mitra treba malo odmoriti jer u drugom pol sa Vojvodinom nije mogao da mrdne.
Sve u svemu, ocekujem bolju igru i borbu za svaku loptu i pobeda onda ne moze da izostane.

diskretni heroj

pre 11 godina

masa se pali,a svi ovi rezultati su u "interesu" JSL,a ponajvise toleta i njegovog partizana,ko malo poznaje istoriju nase i italijanske lige sve mu je jasno...

Koja

pre 11 godina

Boze koliko smo mi Srbi paranoici, citam neko kaze kako je neko nekog pustio pa cak i savrseno nabacio loptu na nogu Alivodicu, a Abubakar ko da vec nije davao golove Zvezdi i Partizanu...svasta.

guido

pre 11 godina

fudbal se mijenja, postaje sve brzi i takticki zahtjevniji. nije isti kakav je bio ni prije 3 godine. nas trenira vermez koji nista ne konta i ne bi trebo trenirat sa ovim znanjem ni da je 1984.

aki

pre 11 godina

Pomalo je neozbiljno.Svi znamo da ,u najmanju ruku-zajedno sastavljaju tim Tumba i Vermezovic.Ako bi tu bio Rasovic - to je kao da Tumba sam sastavlja tim,a ne snosi odgovornost i samo menja trenere.

Zmaj

pre 11 godina

kad je njega pobedio smotani Jankosan mozete misliti kakav je trener....mada ako ode namece se jos gore resenje u liku i delu Miodraga Jesica ...

Bum tras

pre 11 godina

@Grobar sa zapadne tribine
znas zasto, zato sto bojvodina vec nekoliko godina igra sa ofk 3za3 zato sto sebi stalno dozvoljavaju da ih mali timovi pobedjuju,a to nije odlika sampionskog tima.

Almighty

pre 11 godina

Jedino lepo,sto sija na ovoj slici i na stadionu je ovaj prelepi semafor,pravi Evropski...
Ovog jadnog Rasovica pominju svaki 7 dana,rastezu ga k'o gace jos od odlaska Stanojevica....

pedja

pre 11 godina

Kao klinac pamtim Partizan koji je trenirao Ivan Golac. I ta njegova filozofija fudbala dati gol više od protivnika,pa pobede 6:4,5:3,proleće u Evropi.
Da li neko pamti taj Partizan.
Pričalo se tada da Partizan ima igru i da može i osvojiti Kup kupova.
Koliko se taj čovek poznaje u fudbal sećam se njegovog komentara pred prvu utakmicu baraža za odlazak na svetsko prventsvo 98 godine protiv Mađara u Budimpešti.Razlika je u klasi,očekujem pobedu sa najmanje 5 golova razlike.Tako je i bilo.Ali za takvog stručnjaka nema mesta u Partizanu.Za nekog Vermezovića,Ješića,Stevanovića uvek će biti...