Fudbal 70

Sreda, 03.04.2013.

14:09

B92: Đukić od leta u Valensiji

Srpski fudbalski trener Miroslav Đukić preuzeće Valensiju od naredne sezone, saznaje B92.

B92: Ðukiæ od leta u Valensiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Utissak

pre 11 godina

Uvek sam mislio da je on nas najbolji mladi trener.Bio je dobar u Partizanu,stil fudbala koji je on forsirao mi se najvise svideo.Steta sto nije dobio sansu u reprezentaciji.

dejan

pre 11 godina

Kad je frka, gde je Djuka ? A kad j...te, Djuku ne zovete ! :) Bas bi bilo lepo da se Djuka vrati u Valensiju, i da donese titulu, da se iskupi za onaj promaseni penal protiv La Korunje za titulu ! Naravno Partizanu nije valjao, FSS nije valjao, A napravio bi Djuka rezultat, samo mladog i talentovanog trenera treba istrpeti sezonu, dve.. SRECNO DJUKA !

sportmanbg

pre 11 godina

Pa da ovakvog trenera je oterao Karadzic posle 3 pripremne utakmice, jer nije hteo da reklamira antitalente i menadzerske pulene u reprezentaciji.

Vala bas: izmislili smo i aorist

pre 11 godina

@ Istorija se ponavlja.Tako smo i Nikolu Teslu proterali da bih na kraju svoje znanje ispoljio u Americi.
Mi Srbi smo sve izmislili a nista ne funkcionise.
(Boris, 3. april 2013 17:31)

Kakve veze ti imas sa Teslom (da BIH na kraju svoje znanje ispoljio u Americi.)? Jesi li mu bio asistent? Imas li vremena da se vratis i to znanje ovde ispoljavas?

Tesla NIKAD NIJE ZIVEO u Srbiji. U Ameriku je otisao iz danasnje Austrije.

"Mi Srbi smo sve izmislili a nista ne funkcionise."

Jes', vala! Izmislili smo i gramatiku srp. jez., pa kod tebe ne funkcionise.

I jos nesto:
Iako je Tesla bio (i ostao) genije nad genijima, nikakve veze s fudbalom nije imao, jer je ta igra totalno bila nepoznata u Americi, a ni u Austro-Ugarskoj se nije igrala, jer u to vreme nije ni postojala (ni u Evropi).

NekoIzMase

pre 11 godina

Jedno je biti klupski trener i raditi sa igracima u kontinuitetu a drugo je biti selektor i vidjati igrace nekoliko puta godisnje. Malo je trenera koji mogu biti uspesni u ovim ulogoma a po mom misljenju Djukic je jedan od njih, to je pokazao kada je vodio mladu reprezentaciju do finala 2007. godine, na to mesto ga je koliko se secam postavio Terzic.

Svaka cast Djukicu, nadam se da ce imati puno uspeha. Voleo bi da se jednog dana vratis na mesto selektora Srbije iako je to veoma nezahvalan posao za koji ni treneri kao sto su Six Alex, Mourinho, 'arry Redknap i Wenger nemaju dovoljno kvalifikacija po misljenju srpskih navijaca.

SQI

pre 11 godina

Čovek koji nas je odveo najgore mesto FIFA rang liste u istoriji, daleko mu lepa kuća. Drago mi je što će potpisati za Valensiju, da slučajno nekome ne padne pamet da nam opet bude selektor.

Top Wash

pre 11 godina

(Samo Radomir moze biti selektor i predsednik FSS, 3. april 2013 18:00)

Lako je sad praviti analize i biti pametan, pet godina posle olimpijskih igara! Prvo oi su specificno takicenje i manje vise svi savezi imaju probleme sa selekcijom igraca koje izbore plasman jer se igra u avgustu kad pocinje prvenstvo ili su klubovi jos na pripremama. Tu igraju U21 reprezentativci + 3 igraca preko 21. Rakic, pavlovic, babovic bili su i na ep u holandiji gde smo bili vice prvaci. Fejsa, tomovic su i danas reprezentativci, bogdanovic je bio u mladoj kod krcmarevica itd. u svakom slucaju jedan realan sastav u tom trenutku, mozda je moglo i bolje ali djukic je vexctad usao u konflikt sa karadzicem jer nije hteo tosica i fejsu da pusti da igraju za pfc kvalifikacije za ls.

A voleo bi da mi objasnis kako je Radomir uspeo da bude poslednji u grupi na SP sa jednom od najacih reprezentacija u isoriji srpskog fudbala a sigurno od raspada sfrj?

boban,nis

pre 11 godina

Zar nije dovoljno sto smo bili vicesampioni Evrope sa mladima kad im je on bio trener.Kada je video sa kim ima poso u savezu zgadilo mu se i otisao je sto dalje od njih.Ali u Evropi ima ko da prepozna uspesne ljude i evo polako sve dolazi na svoje mesto.Svaka cast coveku!
Bice on trener Reala ili Barcelone,videcete!

Aca Znalac

pre 11 godina

Bojim se da je ovo za Valensiju put bez povratka i da će sa ovim čovek doživeti najgore rezultate u svojoj istoriji, atrener će morati da beži iz Španije glavom bez obzira.

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Super ako je ovo istina, ali cisto da se zna da Valensija igra protiv Valjadolida ovog vikenda i da im je jako potrebna pobeda ako zele da se takmice u evrokupovima.
Nadam se da razumete u kakvoj je poziciji Djukic onda...
(Neven, 3. april 2013 17:04)

U veoma teskoj poziciji. Mora da pobedi u toj utakmici.

Samo Radomir moze biti selektor i predsednik FSS

pre 11 godina

Ne bih da napadam na autoritet Djukica ali je i Klemente bio ime cak vece od njega i nista nije uradio.Evo tim koji je Djukic vodio u Pekingu Vladimir Stojković (Sporting, Lisabon), Saša Stamenković (Crvena zvezda), Željko Brkić (Vojvodina), odbrana - PAVLE NINKOV, NENAD TOMOVIC (Crvena zvezda), Gojko Kačar (Herta), Slobodan Rajković (Tvente), Duško Tošić (Verder), Aleksandar Kolarov (Lacio), Ivan Obradović (Partizan), vezni red - Milan Smiljanić (Espanjol), NIKOLA GULAN (Fiorentina), LJUBOMIR FEJSA, Zoran Tošić (Partizan), PREDRAG PAVLOVIC (Napredak), VLADIMIR BOGDANOVIC (Crvena zvezda), Dušanu Tadić (Vojvodina), STEFAN BABOVIC (Nant), napad - DJORDJE RAKIC (Salcburg) i Filipu Đorđević (Nant).Obratite paznju na imena igraca napisanih velikim slovima i recite da oni tu nisu bili zbog prodaje.Ponasate se tipicno za Srbina odmah padate u vatru i zelite Djukica ako je na spisku Valensije.Ja sam zadovoljan pobedom nad Francuskom,Nemackom i kanonadom nad Rumunijom.

novosadjanin...

pre 11 godina

Ovom coveku je svojevremeno Nemanja Rnic igrao prvu postavu u nacionalnom timu, a u to vreme je Srbija imala igrace kao sto su Vidic, Kolarov, Ivanovic, Lukovic, Dragutinovic (svi igrali u jakim klubovima) ... ne mogu ni da se setim svih. Posle njega je dosao Antic i napravio bedem ispred gola. Toliko o ovom coveku koji je za OI zvao neke igrace iz Kine samo zato sto su bili blizu Pekinga.

Boris

pre 11 godina

Istorija se ponavlja.Tako smo i Nikolu Teslu proterali da bih na kraju svoje znanje ispoljio u Americi.
Mi Srbi smo sve izmislili a nista ne funkcionise.

Neven

pre 11 godina

Super ako je ovo istina, ali cisto da se zna da Valensija igra protiv Valjadolida ovog vikenda i da im je jako potrebna pobeda ako zele da se takmice u evrokupovima.
Nadam se da razumete u kakvoj je poziciji Djukic onda...

Podrška

pre 11 godina

I da je dobio priznanje za najboljeg trenera, rekao je da ne bi došao na dodelu, zbog ljudi koji vode FS.

Inače, Đuka je iz okoline Šapca kao i ja, čovek koji je i sam priznao da nije bio neki talenat ali je najdisciplinovaniji igrač koji je ikada igrao na ovim prostorima. Svaki dan je trčao 25km pored pruge + treninzi, odricanje od provoda, alkohola i sve izazove što fudbal donosi... Svaka čast za uspehe koje postiže !

tevez

pre 11 godina

gledaj jadna srbijo i placi koga su oterali tole i ekipa a tek ko ce doci posle mixe e sa sa njim cemo se usreciti definitivno...mozda stepi,sestko ili neko treci,ipak treba nam iskusan selektor..JOOOOJ prolece je a ja zivim u srbiji

paki

pre 11 godina

bogami sledeće sezone u primeri mozemo da ocekujemo i valensiju u borbi za titulu s'obzirom da ce imati realno najboljeg trenera u ligi. puno srece majstore.

Zlatko

pre 11 godina

Mozda je i bolje sto mu nasi kriminalci nisu dali da vodi A reprezentaciju u zvanicnim utakmicama. Samo bi ga upropastili. Ovako, covek lepo ide stepenik po stepenik. Partizan, mlada, Valjadolid, Valensija. Ako se u Valensiji pokaze i ostvari zacrtane ciljeve kluba, ni najveci klubovi nece biti daleko.

Veerghoen

pre 11 godina

Kakvu je Parco leprsavu igru imao sa njim, alal mu vera. Onda je krenuo u proces podmladjivanja drzavne selekcije da bi ga lopovi iz Saveza oterali. Jos jednom Djuko, svaka cast!

Granota

pre 11 godina

O Miroslavu Đukiću obično imam vrlo lepo mišljenje, ali je definitivno ispao licemer. Pre neki dan, nakon poraza od Osasune, javno je iskritikovao svog igrača Nemca Eberta koji, po rečima Djuke "pregovara sa Atletikom dok klub još nije osigurao opstanak" (inače Nemca je Marka slikala dok je ručao i pregovarao sa Kaminerom, sportskim direktorom Atletika). A ovamo sam Đukić pregovara sa Valensijom...

P.S. Znam da će biti minusa kao pleve, ali činjenice su činjenice...

marchegiani

pre 11 godina

Ovo nije sigurno.Djukic je rezervna opcija, jer se ceka da trenutni trener Valensije Valverde pristane na produzenje ugovora.Ako ne prihvati, velike su sanse da Dujkic dodje.

Uuuuu

pre 11 godina

Ovo je tek pocetak jedne uspesne karijere trenera sa nasih prostora i ne bih se iznenadio kada bih video za par godina naslov ,,Djukic od leta nasledjuje legerdarnog Fergija,,

goxy

pre 11 godina

A nije valjao Toletu,
sreca njegova inace bi zavrsio karijeru,
sve najbolje u Valensiji i jednog dana da se vratis na kormilo reprezentacije, kada odu OVI i da dokazes misevima kakav si covek

sloba

pre 11 godina

Sve najbolje Djuki, bas mi drago.
Koja igracina je to bila i nas nekadasnji tim:
Ivica Kralj
Goran Djorovic
Branko Brnovic
Miroslav Djukic
Sinisa Mihajlovic
Albert Nadj
Predrag Mijatovic
...

nekada...

pre 11 godina

Sto pre u reprezentaciju! Ja Mihi mogu da istrpim mnogo toga, ali odabir igraca (11 na terenu od onih koje pozove) ne mogu, jer je i vise nego sumnjivo sta se tu dogadja. Podmladjivanje, pevanje himne, disciplina - To je sve super po meni, ali je odabir igraca vrlo cudan, previse cudan.

Od nasih samo Djukic, nikako Radomir, nikako Antic.

Djuro Pucar

pre 11 godina

Najbolji predsednik fudbalskog saveza svih vremena ipak zna znanje. Kakva crna Valensija. On je mogao da vodi Srbiju samo na prijateljskim utakmicama.

fejs on d plejs

pre 11 godina

Kada se samo sjetim kakvu je Partizan imao igru sa njim. Jedan od rijetkih trenera koji zna unaprijediti igru ekipe, kako god se ta ekipa zvala. Sve najbolje Djuka!!!

Sin nombre

pre 11 godina

Bravo trenerčino! Neću prežaliti što nije dobio šansu da vodi ozbiljnije reprezentaciju sa Vidićem, Kolarovom, Ivanovićem, Lanetom, Krasićem i ostalima...

Top Wash

pre 11 godina

Svaka cast, mada bi vise voleo da preuzme reperezentaciju.
I ovde se vidi primer ozbiljnosti klubova kakva kod nas ne postoji, iako je Djukic 6 god igrao u valensiji, dva finala LS nije mogao iz kopacki da prezume prvi tim nego je moarao da se uci i dokazuje najpre u kadetima valensije, zatim u mladoj i seniorskoj rep srbije, partizanu i sad valjadolidu...

Monarhista

pre 11 godina

Covek za reprezentaciju,prvi je digao uzbunu kad je dosao Tole,rekao je da ce ovaj unistiti srpski fudbal,izuzetan,covek,fudbaler,danas strucnjak!
Antica ili Piksija na celo saveza a Djuku na mesto selektora!!!

Дебиси

pre 11 godina

Браво Ђука, потпуно заслужено. Врло добар тренер: мисли о игри, нема процеп између замисли и саме игре на терену, ретко кад му екипа изгледа конфузно и да не зна шта да ради, има ауторитет и добру комуникацију. Период кад је тренирао младу репрез. и ФКП је показао какав је таленат за тренера. Видећемо да ли може до разине врхунских тренера, тј. да ли ће се одржати на тој позицији и успети у ЛШ.
П.С. Битно да га је мудри Толе, човек са стратегијом, отерао брже него што га је довео.

Pera

pre 11 godina

Juče Paertizan, danas Valjadolid, sutra Valensija pa Real. Tako se to radi. A repku vode gani, ne može najbolji Djuka da vodi,zato smo tu de smo.

Sin nombre

pre 11 godina

Bravo trenerčino! Neću prežaliti što nije dobio šansu da vodi ozbiljnije reprezentaciju sa Vidićem, Kolarovom, Ivanovićem, Lanetom, Krasićem i ostalima...

fejs on d plejs

pre 11 godina

Kada se samo sjetim kakvu je Partizan imao igru sa njim. Jedan od rijetkih trenera koji zna unaprijediti igru ekipe, kako god se ta ekipa zvala. Sve najbolje Djuka!!!

Monarhista

pre 11 godina

Covek za reprezentaciju,prvi je digao uzbunu kad je dosao Tole,rekao je da ce ovaj unistiti srpski fudbal,izuzetan,covek,fudbaler,danas strucnjak!
Antica ili Piksija na celo saveza a Djuku na mesto selektora!!!

Top Wash

pre 11 godina

Svaka cast, mada bi vise voleo da preuzme reperezentaciju.
I ovde se vidi primer ozbiljnosti klubova kakva kod nas ne postoji, iako je Djukic 6 god igrao u valensiji, dva finala LS nije mogao iz kopacki da prezume prvi tim nego je moarao da se uci i dokazuje najpre u kadetima valensije, zatim u mladoj i seniorskoj rep srbije, partizanu i sad valjadolidu...

Pera

pre 11 godina

Juče Paertizan, danas Valjadolid, sutra Valensija pa Real. Tako se to radi. A repku vode gani, ne može najbolji Djuka da vodi,zato smo tu de smo.

Дебиси

pre 11 godina

Браво Ђука, потпуно заслужено. Врло добар тренер: мисли о игри, нема процеп између замисли и саме игре на терену, ретко кад му екипа изгледа конфузно и да не зна шта да ради, има ауторитет и добру комуникацију. Период кад је тренирао младу репрез. и ФКП је показао какав је таленат за тренера. Видећемо да ли може до разине врхунских тренера, тј. да ли ће се одржати на тој позицији и успети у ЛШ.
П.С. Битно да га је мудри Толе, човек са стратегијом, отерао брже него што га је довео.

Podrška

pre 11 godina

I da je dobio priznanje za najboljeg trenera, rekao je da ne bi došao na dodelu, zbog ljudi koji vode FS.

Inače, Đuka je iz okoline Šapca kao i ja, čovek koji je i sam priznao da nije bio neki talenat ali je najdisciplinovaniji igrač koji je ikada igrao na ovim prostorima. Svaki dan je trčao 25km pored pruge + treninzi, odricanje od provoda, alkohola i sve izazove što fudbal donosi... Svaka čast za uspehe koje postiže !

nekada...

pre 11 godina

Sto pre u reprezentaciju! Ja Mihi mogu da istrpim mnogo toga, ali odabir igraca (11 na terenu od onih koje pozove) ne mogu, jer je i vise nego sumnjivo sta se tu dogadja. Podmladjivanje, pevanje himne, disciplina - To je sve super po meni, ali je odabir igraca vrlo cudan, previse cudan.

Od nasih samo Djukic, nikako Radomir, nikako Antic.

boban,nis

pre 11 godina

Zar nije dovoljno sto smo bili vicesampioni Evrope sa mladima kad im je on bio trener.Kada je video sa kim ima poso u savezu zgadilo mu se i otisao je sto dalje od njih.Ali u Evropi ima ko da prepozna uspesne ljude i evo polako sve dolazi na svoje mesto.Svaka cast coveku!
Bice on trener Reala ili Barcelone,videcete!

paki

pre 11 godina

bogami sledeće sezone u primeri mozemo da ocekujemo i valensiju u borbi za titulu s'obzirom da ce imati realno najboljeg trenera u ligi. puno srece majstore.

Zlatko

pre 11 godina

Mozda je i bolje sto mu nasi kriminalci nisu dali da vodi A reprezentaciju u zvanicnim utakmicama. Samo bi ga upropastili. Ovako, covek lepo ide stepenik po stepenik. Partizan, mlada, Valjadolid, Valensija. Ako se u Valensiji pokaze i ostvari zacrtane ciljeve kluba, ni najveci klubovi nece biti daleko.

Veerghoen

pre 11 godina

Kakvu je Parco leprsavu igru imao sa njim, alal mu vera. Onda je krenuo u proces podmladjivanja drzavne selekcije da bi ga lopovi iz Saveza oterali. Jos jednom Djuko, svaka cast!

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Super ako je ovo istina, ali cisto da se zna da Valensija igra protiv Valjadolida ovog vikenda i da im je jako potrebna pobeda ako zele da se takmice u evrokupovima.
Nadam se da razumete u kakvoj je poziciji Djukic onda...
(Neven, 3. april 2013 17:04)

U veoma teskoj poziciji. Mora da pobedi u toj utakmici.

Boris

pre 11 godina

Istorija se ponavlja.Tako smo i Nikolu Teslu proterali da bih na kraju svoje znanje ispoljio u Americi.
Mi Srbi smo sve izmislili a nista ne funkcionise.

sportmanbg

pre 11 godina

Pa da ovakvog trenera je oterao Karadzic posle 3 pripremne utakmice, jer nije hteo da reklamira antitalente i menadzerske pulene u reprezentaciji.

sloba

pre 11 godina

Sve najbolje Djuki, bas mi drago.
Koja igracina je to bila i nas nekadasnji tim:
Ivica Kralj
Goran Djorovic
Branko Brnovic
Miroslav Djukic
Sinisa Mihajlovic
Albert Nadj
Predrag Mijatovic
...

goxy

pre 11 godina

A nije valjao Toletu,
sreca njegova inace bi zavrsio karijeru,
sve najbolje u Valensiji i jednog dana da se vratis na kormilo reprezentacije, kada odu OVI i da dokazes misevima kakav si covek

Neven

pre 11 godina

Super ako je ovo istina, ali cisto da se zna da Valensija igra protiv Valjadolida ovog vikenda i da im je jako potrebna pobeda ako zele da se takmice u evrokupovima.
Nadam se da razumete u kakvoj je poziciji Djukic onda...

Djuro Pucar

pre 11 godina

Najbolji predsednik fudbalskog saveza svih vremena ipak zna znanje. Kakva crna Valensija. On je mogao da vodi Srbiju samo na prijateljskim utakmicama.

Uuuuu

pre 11 godina

Ovo je tek pocetak jedne uspesne karijere trenera sa nasih prostora i ne bih se iznenadio kada bih video za par godina naslov ,,Djukic od leta nasledjuje legerdarnog Fergija,,

tevez

pre 11 godina

gledaj jadna srbijo i placi koga su oterali tole i ekipa a tek ko ce doci posle mixe e sa sa njim cemo se usreciti definitivno...mozda stepi,sestko ili neko treci,ipak treba nam iskusan selektor..JOOOOJ prolece je a ja zivim u srbiji

NekoIzMase

pre 11 godina

Jedno je biti klupski trener i raditi sa igracima u kontinuitetu a drugo je biti selektor i vidjati igrace nekoliko puta godisnje. Malo je trenera koji mogu biti uspesni u ovim ulogoma a po mom misljenju Djukic je jedan od njih, to je pokazao kada je vodio mladu reprezentaciju do finala 2007. godine, na to mesto ga je koliko se secam postavio Terzic.

Svaka cast Djukicu, nadam se da ce imati puno uspeha. Voleo bi da se jednog dana vratis na mesto selektora Srbije iako je to veoma nezahvalan posao za koji ni treneri kao sto su Six Alex, Mourinho, 'arry Redknap i Wenger nemaju dovoljno kvalifikacija po misljenju srpskih navijaca.

dejan

pre 11 godina

Kad je frka, gde je Djuka ? A kad j...te, Djuku ne zovete ! :) Bas bi bilo lepo da se Djuka vrati u Valensiju, i da donese titulu, da se iskupi za onaj promaseni penal protiv La Korunje za titulu ! Naravno Partizanu nije valjao, FSS nije valjao, A napravio bi Djuka rezultat, samo mladog i talentovanog trenera treba istrpeti sezonu, dve.. SRECNO DJUKA !

Samo Radomir moze biti selektor i predsednik FSS

pre 11 godina

Ne bih da napadam na autoritet Djukica ali je i Klemente bio ime cak vece od njega i nista nije uradio.Evo tim koji je Djukic vodio u Pekingu Vladimir Stojković (Sporting, Lisabon), Saša Stamenković (Crvena zvezda), Željko Brkić (Vojvodina), odbrana - PAVLE NINKOV, NENAD TOMOVIC (Crvena zvezda), Gojko Kačar (Herta), Slobodan Rajković (Tvente), Duško Tošić (Verder), Aleksandar Kolarov (Lacio), Ivan Obradović (Partizan), vezni red - Milan Smiljanić (Espanjol), NIKOLA GULAN (Fiorentina), LJUBOMIR FEJSA, Zoran Tošić (Partizan), PREDRAG PAVLOVIC (Napredak), VLADIMIR BOGDANOVIC (Crvena zvezda), Dušanu Tadić (Vojvodina), STEFAN BABOVIC (Nant), napad - DJORDJE RAKIC (Salcburg) i Filipu Đorđević (Nant).Obratite paznju na imena igraca napisanih velikim slovima i recite da oni tu nisu bili zbog prodaje.Ponasate se tipicno za Srbina odmah padate u vatru i zelite Djukica ako je na spisku Valensije.Ja sam zadovoljan pobedom nad Francuskom,Nemackom i kanonadom nad Rumunijom.

Utissak

pre 11 godina

Uvek sam mislio da je on nas najbolji mladi trener.Bio je dobar u Partizanu,stil fudbala koji je on forsirao mi se najvise svideo.Steta sto nije dobio sansu u reprezentaciji.

Top Wash

pre 11 godina

(Samo Radomir moze biti selektor i predsednik FSS, 3. april 2013 18:00)

Lako je sad praviti analize i biti pametan, pet godina posle olimpijskih igara! Prvo oi su specificno takicenje i manje vise svi savezi imaju probleme sa selekcijom igraca koje izbore plasman jer se igra u avgustu kad pocinje prvenstvo ili su klubovi jos na pripremama. Tu igraju U21 reprezentativci + 3 igraca preko 21. Rakic, pavlovic, babovic bili su i na ep u holandiji gde smo bili vice prvaci. Fejsa, tomovic su i danas reprezentativci, bogdanovic je bio u mladoj kod krcmarevica itd. u svakom slucaju jedan realan sastav u tom trenutku, mozda je moglo i bolje ali djukic je vexctad usao u konflikt sa karadzicem jer nije hteo tosica i fejsu da pusti da igraju za pfc kvalifikacije za ls.

A voleo bi da mi objasnis kako je Radomir uspeo da bude poslednji u grupi na SP sa jednom od najacih reprezentacija u isoriji srpskog fudbala a sigurno od raspada sfrj?

Granota

pre 11 godina

O Miroslavu Đukiću obično imam vrlo lepo mišljenje, ali je definitivno ispao licemer. Pre neki dan, nakon poraza od Osasune, javno je iskritikovao svog igrača Nemca Eberta koji, po rečima Djuke "pregovara sa Atletikom dok klub još nije osigurao opstanak" (inače Nemca je Marka slikala dok je ručao i pregovarao sa Kaminerom, sportskim direktorom Atletika). A ovamo sam Đukić pregovara sa Valensijom...

P.S. Znam da će biti minusa kao pleve, ali činjenice su činjenice...

Vala bas: izmislili smo i aorist

pre 11 godina

@ Istorija se ponavlja.Tako smo i Nikolu Teslu proterali da bih na kraju svoje znanje ispoljio u Americi.
Mi Srbi smo sve izmislili a nista ne funkcionise.
(Boris, 3. april 2013 17:31)

Kakve veze ti imas sa Teslom (da BIH na kraju svoje znanje ispoljio u Americi.)? Jesi li mu bio asistent? Imas li vremena da se vratis i to znanje ovde ispoljavas?

Tesla NIKAD NIJE ZIVEO u Srbiji. U Ameriku je otisao iz danasnje Austrije.

"Mi Srbi smo sve izmislili a nista ne funkcionise."

Jes', vala! Izmislili smo i gramatiku srp. jez., pa kod tebe ne funkcionise.

I jos nesto:
Iako je Tesla bio (i ostao) genije nad genijima, nikakve veze s fudbalom nije imao, jer je ta igra totalno bila nepoznata u Americi, a ni u Austro-Ugarskoj se nije igrala, jer u to vreme nije ni postojala (ni u Evropi).

novosadjanin...

pre 11 godina

Ovom coveku je svojevremeno Nemanja Rnic igrao prvu postavu u nacionalnom timu, a u to vreme je Srbija imala igrace kao sto su Vidic, Kolarov, Ivanovic, Lukovic, Dragutinovic (svi igrali u jakim klubovima) ... ne mogu ni da se setim svih. Posle njega je dosao Antic i napravio bedem ispred gola. Toliko o ovom coveku koji je za OI zvao neke igrace iz Kine samo zato sto su bili blizu Pekinga.

marchegiani

pre 11 godina

Ovo nije sigurno.Djukic je rezervna opcija, jer se ceka da trenutni trener Valensije Valverde pristane na produzenje ugovora.Ako ne prihvati, velike su sanse da Dujkic dodje.

SQI

pre 11 godina

Čovek koji nas je odveo najgore mesto FIFA rang liste u istoriji, daleko mu lepa kuća. Drago mi je što će potpisati za Valensiju, da slučajno nekome ne padne pamet da nam opet bude selektor.

Aca Znalac

pre 11 godina

Bojim se da je ovo za Valensiju put bez povratka i da će sa ovim čovek doživeti najgore rezultate u svojoj istoriji, atrener će morati da beži iz Španije glavom bez obzira.

Aca Znalac

pre 11 godina

Bojim se da je ovo za Valensiju put bez povratka i da će sa ovim čovek doživeti najgore rezultate u svojoj istoriji, atrener će morati da beži iz Španije glavom bez obzira.

novosadjanin...

pre 11 godina

Ovom coveku je svojevremeno Nemanja Rnic igrao prvu postavu u nacionalnom timu, a u to vreme je Srbija imala igrace kao sto su Vidic, Kolarov, Ivanovic, Lukovic, Dragutinovic (svi igrali u jakim klubovima) ... ne mogu ni da se setim svih. Posle njega je dosao Antic i napravio bedem ispred gola. Toliko o ovom coveku koji je za OI zvao neke igrace iz Kine samo zato sto su bili blizu Pekinga.

SQI

pre 11 godina

Čovek koji nas je odveo najgore mesto FIFA rang liste u istoriji, daleko mu lepa kuća. Drago mi je što će potpisati za Valensiju, da slučajno nekome ne padne pamet da nam opet bude selektor.

Pera

pre 11 godina

Juče Paertizan, danas Valjadolid, sutra Valensija pa Real. Tako se to radi. A repku vode gani, ne može najbolji Djuka da vodi,zato smo tu de smo.

Granota

pre 11 godina

O Miroslavu Đukiću obično imam vrlo lepo mišljenje, ali je definitivno ispao licemer. Pre neki dan, nakon poraza od Osasune, javno je iskritikovao svog igrača Nemca Eberta koji, po rečima Djuke "pregovara sa Atletikom dok klub još nije osigurao opstanak" (inače Nemca je Marka slikala dok je ručao i pregovarao sa Kaminerom, sportskim direktorom Atletika). A ovamo sam Đukić pregovara sa Valensijom...

P.S. Znam da će biti minusa kao pleve, ali činjenice su činjenice...

Samo Radomir moze biti selektor i predsednik FSS

pre 11 godina

Ne bih da napadam na autoritet Djukica ali je i Klemente bio ime cak vece od njega i nista nije uradio.Evo tim koji je Djukic vodio u Pekingu Vladimir Stojković (Sporting, Lisabon), Saša Stamenković (Crvena zvezda), Željko Brkić (Vojvodina), odbrana - PAVLE NINKOV, NENAD TOMOVIC (Crvena zvezda), Gojko Kačar (Herta), Slobodan Rajković (Tvente), Duško Tošić (Verder), Aleksandar Kolarov (Lacio), Ivan Obradović (Partizan), vezni red - Milan Smiljanić (Espanjol), NIKOLA GULAN (Fiorentina), LJUBOMIR FEJSA, Zoran Tošić (Partizan), PREDRAG PAVLOVIC (Napredak), VLADIMIR BOGDANOVIC (Crvena zvezda), Dušanu Tadić (Vojvodina), STEFAN BABOVIC (Nant), napad - DJORDJE RAKIC (Salcburg) i Filipu Đorđević (Nant).Obratite paznju na imena igraca napisanih velikim slovima i recite da oni tu nisu bili zbog prodaje.Ponasate se tipicno za Srbina odmah padate u vatru i zelite Djukica ako je na spisku Valensije.Ja sam zadovoljan pobedom nad Francuskom,Nemackom i kanonadom nad Rumunijom.

marchegiani

pre 11 godina

Ovo nije sigurno.Djukic je rezervna opcija, jer se ceka da trenutni trener Valensije Valverde pristane na produzenje ugovora.Ako ne prihvati, velike su sanse da Dujkic dodje.

Boris

pre 11 godina

Istorija se ponavlja.Tako smo i Nikolu Teslu proterali da bih na kraju svoje znanje ispoljio u Americi.
Mi Srbi smo sve izmislili a nista ne funkcionise.

Vala bas: izmislili smo i aorist

pre 11 godina

@ Istorija se ponavlja.Tako smo i Nikolu Teslu proterali da bih na kraju svoje znanje ispoljio u Americi.
Mi Srbi smo sve izmislili a nista ne funkcionise.
(Boris, 3. april 2013 17:31)

Kakve veze ti imas sa Teslom (da BIH na kraju svoje znanje ispoljio u Americi.)? Jesi li mu bio asistent? Imas li vremena da se vratis i to znanje ovde ispoljavas?

Tesla NIKAD NIJE ZIVEO u Srbiji. U Ameriku je otisao iz danasnje Austrije.

"Mi Srbi smo sve izmislili a nista ne funkcionise."

Jes', vala! Izmislili smo i gramatiku srp. jez., pa kod tebe ne funkcionise.

I jos nesto:
Iako je Tesla bio (i ostao) genije nad genijima, nikakve veze s fudbalom nije imao, jer je ta igra totalno bila nepoznata u Americi, a ni u Austro-Ugarskoj se nije igrala, jer u to vreme nije ni postojala (ni u Evropi).

nekada...

pre 11 godina

Sto pre u reprezentaciju! Ja Mihi mogu da istrpim mnogo toga, ali odabir igraca (11 na terenu od onih koje pozove) ne mogu, jer je i vise nego sumnjivo sta se tu dogadja. Podmladjivanje, pevanje himne, disciplina - To je sve super po meni, ali je odabir igraca vrlo cudan, previse cudan.

Od nasih samo Djukic, nikako Radomir, nikako Antic.

Uuuuu

pre 11 godina

Ovo je tek pocetak jedne uspesne karijere trenera sa nasih prostora i ne bih se iznenadio kada bih video za par godina naslov ,,Djukic od leta nasledjuje legerdarnog Fergija,,

Top Wash

pre 11 godina

(Samo Radomir moze biti selektor i predsednik FSS, 3. april 2013 18:00)

Lako je sad praviti analize i biti pametan, pet godina posle olimpijskih igara! Prvo oi su specificno takicenje i manje vise svi savezi imaju probleme sa selekcijom igraca koje izbore plasman jer se igra u avgustu kad pocinje prvenstvo ili su klubovi jos na pripremama. Tu igraju U21 reprezentativci + 3 igraca preko 21. Rakic, pavlovic, babovic bili su i na ep u holandiji gde smo bili vice prvaci. Fejsa, tomovic su i danas reprezentativci, bogdanovic je bio u mladoj kod krcmarevica itd. u svakom slucaju jedan realan sastav u tom trenutku, mozda je moglo i bolje ali djukic je vexctad usao u konflikt sa karadzicem jer nije hteo tosica i fejsu da pusti da igraju za pfc kvalifikacije za ls.

A voleo bi da mi objasnis kako je Radomir uspeo da bude poslednji u grupi na SP sa jednom od najacih reprezentacija u isoriji srpskog fudbala a sigurno od raspada sfrj?

Monarhista

pre 11 godina

Covek za reprezentaciju,prvi je digao uzbunu kad je dosao Tole,rekao je da ce ovaj unistiti srpski fudbal,izuzetan,covek,fudbaler,danas strucnjak!
Antica ili Piksija na celo saveza a Djuku na mesto selektora!!!

Sin nombre

pre 11 godina

Bravo trenerčino! Neću prežaliti što nije dobio šansu da vodi ozbiljnije reprezentaciju sa Vidićem, Kolarovom, Ivanovićem, Lanetom, Krasićem i ostalima...

sloba

pre 11 godina

Sve najbolje Djuki, bas mi drago.
Koja igracina je to bila i nas nekadasnji tim:
Ivica Kralj
Goran Djorovic
Branko Brnovic
Miroslav Djukic
Sinisa Mihajlovic
Albert Nadj
Predrag Mijatovic
...

Djuro Pucar

pre 11 godina

Najbolji predsednik fudbalskog saveza svih vremena ipak zna znanje. Kakva crna Valensija. On je mogao da vodi Srbiju samo na prijateljskim utakmicama.

tevez

pre 11 godina

gledaj jadna srbijo i placi koga su oterali tole i ekipa a tek ko ce doci posle mixe e sa sa njim cemo se usreciti definitivno...mozda stepi,sestko ili neko treci,ipak treba nam iskusan selektor..JOOOOJ prolece je a ja zivim u srbiji

fejs on d plejs

pre 11 godina

Kada se samo sjetim kakvu je Partizan imao igru sa njim. Jedan od rijetkih trenera koji zna unaprijediti igru ekipe, kako god se ta ekipa zvala. Sve najbolje Djuka!!!

Zlatko

pre 11 godina

Mozda je i bolje sto mu nasi kriminalci nisu dali da vodi A reprezentaciju u zvanicnim utakmicama. Samo bi ga upropastili. Ovako, covek lepo ide stepenik po stepenik. Partizan, mlada, Valjadolid, Valensija. Ako se u Valensiji pokaze i ostvari zacrtane ciljeve kluba, ni najveci klubovi nece biti daleko.

paki

pre 11 godina

bogami sledeće sezone u primeri mozemo da ocekujemo i valensiju u borbi za titulu s'obzirom da ce imati realno najboljeg trenera u ligi. puno srece majstore.

Veerghoen

pre 11 godina

Kakvu je Parco leprsavu igru imao sa njim, alal mu vera. Onda je krenuo u proces podmladjivanja drzavne selekcije da bi ga lopovi iz Saveza oterali. Jos jednom Djuko, svaka cast!

Neven

pre 11 godina

Super ako je ovo istina, ali cisto da se zna da Valensija igra protiv Valjadolida ovog vikenda i da im je jako potrebna pobeda ako zele da se takmice u evrokupovima.
Nadam se da razumete u kakvoj je poziciji Djukic onda...

sportmanbg

pre 11 godina

Pa da ovakvog trenera je oterao Karadzic posle 3 pripremne utakmice, jer nije hteo da reklamira antitalente i menadzerske pulene u reprezentaciji.

Top Wash

pre 11 godina

Svaka cast, mada bi vise voleo da preuzme reperezentaciju.
I ovde se vidi primer ozbiljnosti klubova kakva kod nas ne postoji, iako je Djukic 6 god igrao u valensiji, dva finala LS nije mogao iz kopacki da prezume prvi tim nego je moarao da se uci i dokazuje najpre u kadetima valensije, zatim u mladoj i seniorskoj rep srbije, partizanu i sad valjadolidu...

boban,nis

pre 11 godina

Zar nije dovoljno sto smo bili vicesampioni Evrope sa mladima kad im je on bio trener.Kada je video sa kim ima poso u savezu zgadilo mu se i otisao je sto dalje od njih.Ali u Evropi ima ko da prepozna uspesne ljude i evo polako sve dolazi na svoje mesto.Svaka cast coveku!
Bice on trener Reala ili Barcelone,videcete!

NekoIzMase

pre 11 godina

Jedno je biti klupski trener i raditi sa igracima u kontinuitetu a drugo je biti selektor i vidjati igrace nekoliko puta godisnje. Malo je trenera koji mogu biti uspesni u ovim ulogoma a po mom misljenju Djukic je jedan od njih, to je pokazao kada je vodio mladu reprezentaciju do finala 2007. godine, na to mesto ga je koliko se secam postavio Terzic.

Svaka cast Djukicu, nadam se da ce imati puno uspeha. Voleo bi da se jednog dana vratis na mesto selektora Srbije iako je to veoma nezahvalan posao za koji ni treneri kao sto su Six Alex, Mourinho, 'arry Redknap i Wenger nemaju dovoljno kvalifikacija po misljenju srpskih navijaca.

dejan

pre 11 godina

Kad je frka, gde je Djuka ? A kad j...te, Djuku ne zovete ! :) Bas bi bilo lepo da se Djuka vrati u Valensiju, i da donese titulu, da se iskupi za onaj promaseni penal protiv La Korunje za titulu ! Naravno Partizanu nije valjao, FSS nije valjao, A napravio bi Djuka rezultat, samo mladog i talentovanog trenera treba istrpeti sezonu, dve.. SRECNO DJUKA !

Utissak

pre 11 godina

Uvek sam mislio da je on nas najbolji mladi trener.Bio je dobar u Partizanu,stil fudbala koji je on forsirao mi se najvise svideo.Steta sto nije dobio sansu u reprezentaciji.

Дебиси

pre 11 godina

Браво Ђука, потпуно заслужено. Врло добар тренер: мисли о игри, нема процеп између замисли и саме игре на терену, ретко кад му екипа изгледа конфузно и да не зна шта да ради, има ауторитет и добру комуникацију. Период кад је тренирао младу репрез. и ФКП је показао какав је таленат за тренера. Видећемо да ли може до разине врхунских тренера, тј. да ли ће се одржати на тој позицији и успети у ЛШ.
П.С. Битно да га је мудри Толе, човек са стратегијом, отерао брже него што га је довео.

goxy

pre 11 godina

A nije valjao Toletu,
sreca njegova inace bi zavrsio karijeru,
sve najbolje u Valensiji i jednog dana da se vratis na kormilo reprezentacije, kada odu OVI i da dokazes misevima kakav si covek

Podrška

pre 11 godina

I da je dobio priznanje za najboljeg trenera, rekao je da ne bi došao na dodelu, zbog ljudi koji vode FS.

Inače, Đuka je iz okoline Šapca kao i ja, čovek koji je i sam priznao da nije bio neki talenat ali je najdisciplinovaniji igrač koji je ikada igrao na ovim prostorima. Svaki dan je trčao 25km pored pruge + treninzi, odricanje od provoda, alkohola i sve izazove što fudbal donosi... Svaka čast za uspehe koje postiže !

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Super ako je ovo istina, ali cisto da se zna da Valensija igra protiv Valjadolida ovog vikenda i da im je jako potrebna pobeda ako zele da se takmice u evrokupovima.
Nadam se da razumete u kakvoj je poziciji Djukic onda...
(Neven, 3. april 2013 17:04)

U veoma teskoj poziciji. Mora da pobedi u toj utakmici.