Tenis 88

Ponedeljak, 25.03.2013.

23:05

Majami: Jelena u 8, Ana eliminisana

Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Majamiju, dok je svoj nastup u osmini finala završila Ana Ivanović.

Majami: Jelena u 8, Ana eliminisana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

knez011

pre 11 godina

@vladimirR
"Treba da te je sramota sto te izmisljotine iznosis na ovu stranicu, sve teniserke su se slikale tada sa Klintonom."

Ako nju nije sramota da se slika i da posle to postira na svojoj stranici (link:http://www.anaivanovic.com/news/ana-meets-president-clinton), onda nije ni mene sramota da iznesem istinu.

Jeste, slikala se i JJ, ali za razliku od Ane, nije dala video izjavu, niti je to postirala na svom sajtu. A pre nego sto lupis da treba da me bude sramota, sta sam ja to netacno rekao? Zaslepljen si sa Anom, jesi jos poslao bracnu ponudu vec?

vladislav iz kruga dvojke, fine

pre 11 godina

(babino unuce, 26. mart 2013 23:54)
Haaaaahhhhaaaaaa, ajd sada lepo pilulicu, pa na spavanje, vreme je. Ana ne igra, a ja bih Janka da odgledam do kraja!

JJ fan

pre 11 godina

Auuuu koliko ste ljubomorni sto je Jelena prosla u 1/4 finale, blago vama. Trosite uludo vreme cesljjuci kojekakve statistike...Opustite se i cekajte sledeci turnir... mozda vam krene na bolje. Potpuno je nebitno da li ce Jelena nakon ovog turnira prestici Anu, realno je da ako nastavi da pobedjuje da ce napredovati...mic po mic mozda ponovo bude najbolja srpska teniserka.

deda bole i komšija lole

pre 11 godina

(babino unuce, 26. mart 2013 23:54)
To je kad skoči adreanalin, pa navijački izgubim smisao za realnost. Retkost za mene, ali Srbin sam, navijah za Anu. Baš fino što me citira, jel ti ono napisa da ja ne volim Anu?

Miloje

pre 11 godina

@realno
I da , da se dopunim : mada vise volim JJ prezirem kada se posle jedne njene pobede pisu oni komentari poput bravooooo ili evo je stara forma iz 2008. ili pak Ana je nula ti si Jeco naj itd ali takodje ne volim kada se to pise posle Anine pobede....

marko

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 23:44)
Jek vidiš kako igra Žil Simon? E to je tenis, profesor ove igre. A ne Bojana i Ana, bum tras, mreža ili aut. Ne može ništa na silu!

miša bg

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 23:44)
Čoveče, ili promeni nik, ili uzmi malo profesora za tenis. Mogu i ja da te učim, neće da te košta ništa. Toliko si zaslepljen sa Anom, da pišeš bre nebuloze! Ti i realno, svašta!

Mja mica

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 19:30)
Aprrrrriiillliillliii! Ipak se javi realni? Pa naravno da Ana i na dan 01.april ostaje bolje plasirana od Jelene! To je račun za osnovce, ne za tebe. Bravo!

realno

pre 11 godina

@Miloje
Pa evo ti neki statisticki podaci za Anu i Jelenu.
Na WTA turnirima Ana je u karijeri imala 357 pobedu i 151 poraz sto je procenat dobijenih meceva od 67%.
Jelena je imala 455 pobeda i 252 poraza sto je procenat uspesnosti od 64%.
U susretima sa top 10 teniserkama Ana ima 34 pobede i 51 poraz (uspesnost 40%).
Jelena sa top 10 ima 39 pobeda i 70 poraza (uspesnost 36%)
Prosecan ranking svih teniserki koje je Ana pobedjivala je 60., a Jeleninih 78. mesto na listi.
Prosecan ranking teniserki od kojih je Ana gubila je 30., a Jeleninih 44. mesto na listi.
Vidis li ti ovde i jedan jedini parametar po kojem je Jelena bolja i uspesnija od Ane?

Jeste Jelena napravila dosta pobeda protiv sestara Vilijams ali je protiv njih odigrala sve zajedno 21 mec od cega 7-8 meceva na sljaci na kojima sestre nikada nisu dominirale.

Ana je ukupno odigrala protiv obe sestre 13 meceva i ni jedan jedini na sljaci.
Sem toga neke teniserke jednostavno nekom leze ili ne leze.
Koliko je samo Jelena meceva izgubila od Cevketaze, Vajdisove, Kuznjecove, Pavlicenke i slicnih koje Ana uglavnom sa lakocom pobedjuje.
Ni ovaj medjusobni skor izmedju Ane i Jelene koji je 9:3 ne bi bio neko merilo koja je bolja da Ana ne pokazuje da je bolja od Jelene po svim mogucim ostalim parametrima.
Da ne pominjem nacin igre jedne i druge. Jelenin tenis koji se samo svodi na cekanje greski protivnica i Anin tenis u kojem iskljucivo od nje zavisi sta ce se desavati u mecevima.

babino unuce

pre 11 godina

Ma dobija Ana! Mora da se vrati jednom onaj poraz u ovom istom Majamiju 2011. kad je protiv ledene Kim Klajsters imala u trećem setu 5:1 4:0 i propustila 5 meč lopti!
Plaća dug Sara Erani, koja neće izdržati Anino bombardovanje!

(vladislav iz kruga dvojke, 26. mart 2013 00:53)

Vidite li vreme kad napisah ovaj komentar? Bilo je 6:0 3:3! Bez lažne skromnosti, na ovom forumu sam najbolji prognozer!
(vladislav iz kruga dvojke,bez lažne skromnosti, 26. mart 2013 21:20)

Druze ti napises 50 prognoza i 48 promasis i jos sebe nazivas nekim prognozerom.

Nemas ti covece pojma o tenisu - moja baba se bolje razume od tebe.

realno

pre 11 godina

Moj prvi komentar je bio upucen osobama koje su odmah posle ove jedne Jelenine pobede poceli da pisu kako ce Jelena od ponedeljka biti najbolja srpska teniserka.
Dok je Jelena bila na toj listi ispred Ane morali smo redovno na ovom sajtu da u svakoj vesti vezanoj za Jelenu citamo "Najbolja srpska teniserka Jelena Jankovic...".
Zanimljivo za ovih godinu dana od kada je Ana ispred Jelene na toj listi nisam primetio da neka vest pocinje sa "Najbolja srpska teniserka Ana Ivanovic..."
Hajde sto moramo da trpimo tu novinarsku torturu, ali ne moramo i torturu ovih zaslepljenih neznalica koji misle da ce JJ posle ove jedne pobede odmah postati ponovo ta "najbolja srpska".

Inace slazem se da ta lista nije pod obavezno i merilo kvaliteta.
Ana Ivanovic je oduvek bila najbolja nasa teniserka.
Bila je najbolja i igrala bolji tenis od Jelene i kada je bila 60. na listi.
To ce vam potvrditi svaki iole ozbiljniji poznavalac tenisa.
Uskoro ce Jelena u penziju, pa ce onda verovatno krenuti u razne rialiti serije poput farme i velikog brata.
Moci cete tada do mile volje da glasate za nju, ali ta vasa glasanja ne mogu sada od nje napraviti dobru teniserku niti je nauciti da igra tenis.

vladislav iz kruga dvojke, začuđen

pre 11 godina

(vladimirR, 26. mart 2013 22:46)
Ajd sada lepo pročitaj još jednom moj komentar! Ja napisah da se nadam da će Jelena uspeti da se "osveti" Vinći za dva poraza sa njom, kao i za našu Anu, koja je takođe u Monrealu izgubila od ove Italijanke! Gde tu ja vređam Anu?

vladimirR

pre 11 godina

(knez011, 26. mart 2013 19:38)

Treba da te je sramota sto te izmisljotine iznosis na ovu stranicu, sve teniserke su se slikale tada sa Klintonom.

Miloje

pre 11 godina

@realno , kad si vec zapeo sa tim rangom : ako bolje pogledas videces da je Jelena pobedila 11. i 28. nositeljku (i onu Duval koja je nisko rangirana), dok Ana nije nijednu...
Kad ovo kazem i dalje se drzim mog stava da rang ne znaci NISTA , i ovo pisem samo zato sto ti spominjes rang a cak ni to sto si rekao nije tacno.
Ovim NE SMATRAM Jelenu za bolju od Ane niti uopste podcenjujem Anu, samo mi je zasmetalo to sto nesto pricas o rangu a nema veze s vezom...
Da priznam , vise volim Jelenu,njen stil igra i sve , ali nikada necu reci da je ona ne znam koliko bolja od Ane mada je za mene ipak za nijansu bolja - Ana na GS ima : 1 titulu,2 finala,1 polufinale i 2 cetvrtfinala a JJ ima : 1 finale,5 polufinala i 1 cetvrtfinale kao i jednu titulu u miksu(koju svi stavljaju sa strane pa ajde da je ni ja ne racunam).
Dalje : Ana ima 11 a Jelena 13 WTA titula , zatim Ana je mnogo puta pobedjivala visoko rangirane igracice (Dokic,Penetu,Skjavone,Bartoli,Kvitovu,JELENU(stavio sam velika slova da bih dokazao da je u tom pogledu Ana mnogo bolja) i ponekad Sarapovu,Dementievu,Azarenku) dok je Jelena sve te igracice nekoliko puta pobedjivala plus je mnogo puta pobedila sestre Vilijams (koje je Ana samo jednom pobedila(Venus)) TAKO DA : Ana ima osvojen GS ali Jelena ima vise pobeda nad dobro rangiranim igracicama a i vise titula... Tako da se nikako ne sme reci da je Ana mnogo bolja u odnosu na Jelenu a ni obrnuto!!!

vladislav iz kruga dvojke,bez lažne skromnosti

pre 11 godina

Bravo Jelena!Ajmo sad protiv nezgodne Roberte Vinći. Zadnja dva meča si od nje izgubila ( Dalas, Sidnej). A i zbog Ane koju je Vinći prošle godine tukla u Montrealu sa "biciklom" 6:0 6:0. A i zbog Erani večeras! Sa kamatom, molim Jelena!
(vladislav iz kruga dvojke xy, 26. mart 2013 01:57)
Vidite li vreme kad napisah ovaj komentar? Bilo je 6:0 3:3! Bez lažne skromnosti, na ovom forumu sam najbolji prognozer!

Dokle više?

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 19:30)

Realni, misliš da nije moguć i obrnut scenario, u kome tvoja Ana gubi i ispada u prvom ili drugom kolu od neke anonimne sto i neke? U kojima pada na rang listi? I toga smo se nagledali,bilo je svega: i bicikala, i velikog pada na listi i ostalih stvari! Bezbrojna besomučna upinjanja pesnicom, grimasa, pa opet izgubi meč! Pominješ Jelenin badminton, a šta je sa Aninim zakucavanjima u mrežu, autima, nerazumljivim padovima u igri, bezveznim podbačajima lopte - to ne vidiš?
Očito, tvoja jedina realnost je blaćenje Jelene i svih njenih postignuća! Misliš da ćeš, ako ukaljaš Jelenino ime, uzdignuti Anu na nedodirljivu poziciju! Za tebe možda Ana može da bude i milion klasa ispred Jelene, ali ne dele ovde svi tvoje mišljenje, niti su toliko zaljuđeni likom i delom Ane Ivanović! Ima od nje mnogo kvalitenijih teniserki, a tvoj je problem što je smatraš najboljom!

knez011

pre 11 godina

Trebala je Ana da izgubi u nedelju, 24. marta, da se podseti godišnjice bombardovanja i kako je onomad cvetala kad se slikala sa Klintonom i rekla kakva joj je čast.....

realno

pre 11 godina

@Mja mica
Pa naravno da je Ana najbolja srpska teniserka I bice to I od sledeceg ponedeljka.
Doci ce doduse Jelena na par mesta iza Ane Ali sa nekih 500-600 bodova zaostatka za njom.
Ovo je inace prvi ozbiljniji turnir u poslednjih par godina na kojem je JJ prosla dalje od nje. Ako mislis da moze samo na osnovu tog jednog meca da prestigne Anu I bude ispred nje onda o tenisu I bodovanju nemas pojma.
Jelena je uvek bila za par klasa slabija od Ane cak I kad je bila ispred nje na listi.
Ovde je imala mnogo srece sa protivnicama. I pored toga sto je igrala sa duplo slabije rangiranom teniserkom mucila se par sati I igrala brejk za brejkom.

Ana jeste izgubila dobijen mec I mi njeni navijaci,smo zbog toga razocarani I iznervirani.
Ipak to vam ne daje za pravo da badmintonku Jelenu stavljate ispred Ane.
Pa ta Jelena ce opet na nekom sledecem turniru ispasti u prvom kolu od neke teniserke koja nije ni u prvih sto.
Toliko o Jeleninom tenisu.

miša bg

pre 11 godina

(Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera, 26. mart 2013 10:39)
Ako je to što pseudonim "miša bg" jedini problem, onda ok! Znači sve ostalo što napisah je objektivno?
ps: pa skoro svi nikovi počinju sa malim slovom. Evo ih: miloš, marko, anna,vladimir, vladislav,bozidar,djole, djordje,milica, kris evert, miki,drago, mare, bosko.......samo ti moj smeta?

miša bg

pre 11 godina

(Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera, 26. mart 2013 10:39)
I to mi jedina greška što "miša" pišem sa malim slovom?Ovo je forum, to je dozvoljeno,pa skoro su svi potpisi komentatora su takvi!Na forumu je bitno šta pišeš, kakve su ti analize i prognoze.Pa svaki osnovac to zna, uostalom i ti se potpisuješ sa "vladimir", "anna","milos"...!Ne upotrebljavaš đ,š,ž,č,ć!Rekao si da si informatičar, tako si navikao, za pametnog dosta!
Što se tiče Ane novi trener je već puno uradio, igra nešto bolje nego ranije. Naravno, Ana je nervčik i nikad neće igrati ključne poene kao ledeni Federer ili Kim Klajsters. To mogu samo retki. Ali samo psiholog,ne trener,možda može da joj objasni da teniski meč nije borba na život i smrt, kao u Koloseumu Starog Rima, već sport! Ana nije daleko od Bojane Jovanovski, samo "gruva" po lopti!
Što se tiče tvoje konstatacije da vređam ostalih komentatore i da sam arogantan i netolerantan, nije tačna uopšte! Hajde, nađi mi makar jednu, citiraj ako možeš!

Mja mica

pre 11 godina

Pitanje za ljubitelje tenisa u Srbiji: ko je najbolja srpska teniserka od ponedeljka 01.aprila 2013? Ali stvarno, ne što je apriiilllilliiii, nego prema WTA listi, čista matematika, nema subjektivno!

djole

pre 11 godina

(Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera, 26. mart 2013 10:39)
Ti si se čoveče toliko iznervirao zbog Aninog poraza( tako si nazvao i nik)da uopšte nisi u stanju da realno vidiš stvari. Nije trener kriv ako Ana pravi duple geške, kriva je sama, slaba joj psiha ( treba psiholog) u bitnim poenima! Pa i Šarapova, a ranije Klajsters i Enan, su pravile puno duplih grešaka! Ali one se na to ne obaziru, takav im stil, neće da igraju mlak drugi servis! To što Ana nema dobru kondiciju nije kriv trener. Ana je uvek mrzela duge i teške treninge! Više voli da se fotografiše, manekenka da bude, spotove da pravi! Ok, zašto da ne, lepa je, to joj donosi veliki novac, njen izbor. Promenila je dosta trenera. Ni jedan nije uspeo da je natera da više trenira, da radi na tehnici i taktici. Tvrdoglava je Ana, radi po svom, njeno pravo. Ali ne može se samo odličnim forhendom među top 10!
I odlično znaš da "miša bg" nije mlad ( već je pisao više puta da spada u "matorce"), niti je arogantan ni netolerantan! Samo misli drugačije od tebe, to ti smeta, koji toliko obožavaš Anu da ne vidiš stvari objektivno. I meni je veoma žao što Ana izgubi, opet na isti način, ali šta da se radi, to je realnost!

milica

pre 11 godina

(miki, 26. mart 2013 09:51)
Kladim se da si i ti noćaš bio budan, samo ti si Anin fan, a ne Jelenin! Šteta za Anu, ali ovo je sportski forum, ko hoće da piše o krizi, bedi, gladi, nezaposlenosti....neka ide da piše komentare na druge teme sajta B92!

bozidar

pre 11 godina

(drago, 26. mart 2013 03:57)
Ana je legenda, dobro si rekao. Sa 25 godina već 4,5 godine igra loše i skoro je izgubljena za tenis. A taktiku ima i posle toliko godina, kao Bojana Jovanovski! Tzv tenis "bum tras", udri što jače, pa kud puklo!Bez iole strpljenje, promene ritma, malo slajsa, malo lukavosti, što bi se oćekivalo od nekog ko je još 2008. osvojio R.Garos! I panika, panika...panika! Nije bez veze što je pre 2 godine, baš ovde u Majamiju, izgubila od Klajsrers posle vođstva od 5:1 4:0 u trećem odlučujućem setu. I pet set meč lopti! Jedan od najvećih preokreta u istoriji tenisa! Strah, strah, kao da je na frontu u ratu! Pa to je bre samo tenis!

Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera

pre 11 godina

@miša bgd
Ne možeš da razumeš (Miša, veliko slovo?) zato sam ti dosadan, da je trener upravo taj koji mora da bude i psiholog i pedagog i iznad svega učitelj tenisa. Ako teniserka ne može u važnom trenutku da dobije svoj servis to jeste i "zbog glave" ali je više neuvežbanost. Onda je tu trener. Ako već pišeš tako, možeš li da objasniš kako je ta njena glava nekada besprekorno radila? Igra malo turnira, dugo se muči sa tim servisom, ona jednostavno nema dobar kalendar i ne trenira kao većina vrhunskih tiniserrki. kad je trenerala, nekada, bila je među najboljima. U trećem setu nije imala ni kondicije. Ima 800 bodova manje nego na kraju prošle godine. Trener s tim padom nema veze? Tvoj način obraćanja ispod svakog je nivoa i otkriva jednu aroganciju, nadobudnost i mladalaćku površnost. Šta psiholog može da pomogne ako ona pravi šest duplih grešaka a Sara nijednu? Valjda je za to zadužen trener? Način na koji se obraćaš ljudima ispod svakog je nivoa i govori da si mlad i arogantan i netolerantan prema tuđem mišljenju. Tome služi psiholozi, da uklone nervozu mladih ljudi.

Bas dobre vesti...

pre 11 godina

S. Vilijams, M. Šarapova, A. Radvanska, Li Na... i JELENA JANKOVIĆ u 8 najboljih na jakom turniru!

Zvuči takoooo dobro! Kao nekada! Zaista dobra vest koja je sigurno obradovala sve prave ljubitelje sporta!

I poseban pozdrav za sve oni koji su osporavali Jeleninu titulu u Bogoti, zatim pobedu protiv Duvalove u Majamiju, jer je ista 300 i neka na wta listi, prognozirali poraz od Petrove i najavljivali čišćenje od strane Kirste, Anine najbolje drugarice - "kojoj ce Ana da da par dobrih saveta". Izgleda da vam se prognoze nisu baš obistinile!

Bravo za Jelenu!

miki

pre 11 godina

Dokle god se mi budemo lozili toliko na sport a zapostavljali mnogo vaznije stvari u zivotu ,zivecemo ovako kako zivimo sada . Srbijo ostavi se nebitnih stvari. Da ste sinoc spavali u vreme meca mozda bi danas na poslu mogli da budete odmorniji i bolje odradite posao za drzavu od koje zivite . Toliko o Aninom porazu i Jeleninoj pobedi.

drago

pre 11 godina

Ana je legenda, obozavam je. Ne zato sto je neka top igraca (jer vise tom nije), nego zato sto je lijepa i ima lijep stil igre. Ali evo, budi se.

TomaS

pre 11 godina

Juče sam se obradovao kada sam gledao kako Ana super dobro igra. Danas sam bio oduševljen što je prvi set dobila tako nadmoćno protiv teniserke iz prvih 10, što joj je do tada čini mi se, bio kompleks. Kad, ali drugi set - katastrofa!!! Pa nije katastrofa: za samo koji udarac loptice i pobeda je visila u vazduhu. Ali, taj udarac Ana nije realizovala. I ode pobeda kao "sanak pusti"!
Pošto se tako nešto ne dešava prvi put, a nema sumnje da Ana ima ogroman potencijal i da može opet da osvaja grenslemove, samo treba da nađe stručnjaka za psihu koji će joj pomoći da realizuje svoje velike mogućnosti.
Dakle, draga Ana, ako ne zbog sebe, onda radi svojih fanova - nađi nekog psihijatra koji će ti stručno pomoći da naučiš kako da veruješ u sebe i kada je stresna situacija i kada ti treba "samo jedan korak do pobede"!

mare

pre 11 godina

Sjajna Jeca ide najmanje do polufinala, osvetice se Roberti, MORA! Zao mi zbog Ane ali presrecan zbog JJ! Idemoooooooooooooooooooooooooooooooo!

aJJde

pre 11 godina

Bravo JJ! Idemo sada po to polufinale, dugo ga nije bilo. Zelim ti da sve setove sutra odigras ko prvi danas protiv Sorane, a i da rezultat bude isti!
Idemooo do polufinala!

JJ fan

pre 11 godina

Gotovo JJ je pobedila! Svaka joj čast posle izvanrednog prvog seta za JJ, Sorana se nije predavala, ali je JJ dokazala koliko je želja i mentalna snaga bitna u tenisu. Daće Bog da pobedi Robertu, dosta je gubila od nje. Ane mi je najiskrenije žao,borila se, ali Italijanke su dosadne i uporne, Sara posebno.

miša bg

pre 11 godina

(Mnogo si nas iznervirala, 26. mart 2013 01:36)
Al si dosadan, problem je u Aninoj glavi,može ona da promeni sto trenera, isto će biti. Tvrda glava, bez plana i taktike, a i mentalne snage.

Marko

pre 11 godina

Ove dvije,Cirstea i Jelena nisu normalne,u prvom setu su odigrale gem sa 23(!?)
poena,a u drugom od za sada 9 gemova,7 brejkova....evo gotovo je,fala bogu dobila Jela.

Bosko

pre 11 godina

Ana igra jako malo turnira! Mislim da je to jako los izbor. Ona vise nije u samom vrhu, pa da, kao Serena ili Sarapova bira turnire. Ana ima problem sa samopouzdanjem, mozda bi, igranjem nekoliko slabijih turnira (Jelena - Bogota) sebi podigla samopouzdanje, i jednostavno usla malo u ritam konstantnog igranja meceva. Ana je za 3 meseca odigrala oko 15 meceva ukupno. Za ovu godinu je prijavila 18 turnira, manje od toga su prijavile samo Masa i Serena. Nazalost, ona vise nije ONA Ana iz 2007/8, jednostavno mora da ubaci koji turnir vise, da IGRA tenis. Sledeci Anin turnir pocinje 4.maja (ne racunajuci Fed cup - 2 meca)!!! Krivo mi je sto je izgubila, steta. Tu je, ima igru, igra dobro, bori se, al sta se desava sa njom u nekim momentima, to ja mislim da ni ona ne zna... Vise srece drugi put...

Bole

pre 11 godina

Koliko sansi treba dati ovoj Ani da bi dobila mec??? Preslikan mec treceg kola RG prosle godine. Ana je pravi rolerkoster, od sjaja do ocaja i tako jedno 15 puta tokom meca, na zalost, na kraju je uvek ocaj. Stvarno me iznervirala, navijao sam za nju. A impresivan mi je podatak da je errani odigrala oko 30 meceva ove godine, a Ana jedva presla 10. Mislim da Ani trebaju mecevi, a ona ne igra ceo april...

BGD

pre 11 godina

Ana,devojko dokle vise ovako?Sta se sa tobom desava?Prvi set je razbijes,a onda ona tebe naredna 2 i to postaje pravilo na svakom turniru.Da li je u pitanju neki strah,ili nedostatak kondicije,ali ja mislim da ovolike oscilacije ni kod koga ne postoje kao kod tebe.Daj devojko dovedi se u red vise,jer imas potencijal za mnogo vece domete,a ne da gubis od ovakvih,nebitno sto je bolje plasirana od tebe,jer ti mozes mnogo vise.

vladislav iz kruga dvojke xy

pre 11 godina

Bravo Jelena!Ajmo sad protiv nezgodne Roberte Vinći. Zadnja dva meča si od nje izgubila ( Dalas, Sidnej). A i zbog Ane koju je Vinći prošle godine tukla u Montrealu sa "biciklom" 6:0 6:0. A i zbog Erani večeras! Sa kamatom, molim Jelena!

smb

pre 11 godina

Ja ne smem da se radujem Jeleninom sjanom početku ! Ćutim sad, a ako da bog i Sorana, radovaćemo se na kraju

Evo, Ana izgubila ! Pffffffffffffffffffffffffff.....

vladislav iz kruga dvojke 2

pre 11 godina

Kao i obično presudili su Anini slabi nervi,loša koncentracija kad se meč lomi. Vodila je sa 6:1, gubila sa 0:5 u drugom setu, smogla snage zahvaljujući svom talentu da dođe do 4:5 i servira za 5:5! Svi smo znali da ako je Erani sada brejkne, Ana gubi brzo i meč! Nažalost, istorija se ponovila ko zna koji put?! Da pukneš od muke!

cacanin

pre 11 godina

Steta, steta, steta. Pa kako i zasto NECE !!!
Od 5:0 se vratila i imala servis za 5:5 i nista.
U trecem povela uz brejk 1:0 i imala 3 gem lopte za 2:0 i izgubi 6:2 !

Mnogo si nas iznervirala

pre 11 godina

Promeni trenera! Ovaj čovek ti nije ni od kakve koristi. Pitaj ga zašto si posle prvog seta koji je bio furiozan (6:1 za 22 minuta) u drugom krenula u katastrofu. Od 1:5 sama si napravila 4:5 i servira za izjednačenje. Pitaj ga kako to da u odlučnom trenutku tvoj servis uvek zataji? Ti imaš strah da prihvatiš kako se od 1:5 došla u situaciju da dobiješ set i meč.Nije te za dve godine naučio da na svoj servis dobiješ važan gem. Da si izjednačila na 5:5, verovatno bi dobila set i meč. I protiv Kuznjecove vodila si sa 5:2 i servirala za set i meč ali si taj gem izgubila. Šesti gem dobila si na njen servis, umesto na svoj. U trećem setu serviraš za 2:0 i to je već velika prednost, ali ti gubiš servis i bude 1:1. Ostalo nije vredno poemana. Zašto si treći set odigrala kao da si se predala? Zato što imaš trenera koji nije ni od kakve koristi.

vladislav iz kruga dvojke

pre 11 godina

Ma dobija Ana! Mora da se vrati jednom onaj poraz u ovom istom Majamiju 2011. kad je protiv ledene Kim Klajsters imala u trećem setu 5:1 4:0 i propustila 5 meč lopti!
Plaća dug Sara Erani, koja neće izdržati Anino bombardovanje!
Jelena dobija Kirstea na iskustvo, dugi porni i pobeda. Rumunka je uvek imala slabe živce. Uživajte!

smb

pre 11 godina

Tooooo lutko !
Pa dobro, na oba kanala Sport kluba isti glupi meč, a ovo razbijanje u 20 min. nema nigde.
Ajde Ana, nemoj sad da staneš. Pobedi, makar u TB , makar u tri seta, samo pobedi.
Ajde !

realista

pre 11 godina

Steta sto se ovaj mec ne moze gledati.
Ovo je neka druga Ana. OD 0:5 do zamalo potpunog izjednacenja.
Na kraju je jedna lopta odlucila ovaj drugi set.
Videcemo sta ce na kraju biti u trecem setu.

Inace po statistikama se jedino vidi da Erani odlicno servira.
U prvom setu je promasila samo dva prva servis, ali Ana je ipak uspela da ubedljivo dobije taj set.
U drugom takodje svega 4 promasena prva servisa.
Od 61 servisa ubacila je 45 puta prvi servis.
Tesko je igrati protiv nekog ko toliko dobro i konstantno servira.
Nadam se da ce Ana ovo ipak dobiti, jer mi deluje da je mnogo bolja od italijanke.

vladislav iz kruga dvojke xy

pre 11 godina

Bravo Jelena!Ajmo sad protiv nezgodne Roberte Vinći. Zadnja dva meča si od nje izgubila ( Dalas, Sidnej). A i zbog Ane koju je Vinći prošle godine tukla u Montrealu sa "biciklom" 6:0 6:0. A i zbog Erani večeras! Sa kamatom, molim Jelena!

BGD

pre 11 godina

Ana,devojko dokle vise ovako?Sta se sa tobom desava?Prvi set je razbijes,a onda ona tebe naredna 2 i to postaje pravilo na svakom turniru.Da li je u pitanju neki strah,ili nedostatak kondicije,ali ja mislim da ovolike oscilacije ni kod koga ne postoje kao kod tebe.Daj devojko dovedi se u red vise,jer imas potencijal za mnogo vece domete,a ne da gubis od ovakvih,nebitno sto je bolje plasirana od tebe,jer ti mozes mnogo vise.

JJ fan

pre 11 godina

Gotovo JJ je pobedila! Svaka joj čast posle izvanrednog prvog seta za JJ, Sorana se nije predavala, ali je JJ dokazala koliko je želja i mentalna snaga bitna u tenisu. Daće Bog da pobedi Robertu, dosta je gubila od nje. Ane mi je najiskrenije žao,borila se, ali Italijanke su dosadne i uporne, Sara posebno.

mare

pre 11 godina

Sjajna Jeca ide najmanje do polufinala, osvetice se Roberti, MORA! Zao mi zbog Ane ali presrecan zbog JJ! Idemoooooooooooooooooooooooooooooooo!

Bosko

pre 11 godina

Ana igra jako malo turnira! Mislim da je to jako los izbor. Ona vise nije u samom vrhu, pa da, kao Serena ili Sarapova bira turnire. Ana ima problem sa samopouzdanjem, mozda bi, igranjem nekoliko slabijih turnira (Jelena - Bogota) sebi podigla samopouzdanje, i jednostavno usla malo u ritam konstantnog igranja meceva. Ana je za 3 meseca odigrala oko 15 meceva ukupno. Za ovu godinu je prijavila 18 turnira, manje od toga su prijavile samo Masa i Serena. Nazalost, ona vise nije ONA Ana iz 2007/8, jednostavno mora da ubaci koji turnir vise, da IGRA tenis. Sledeci Anin turnir pocinje 4.maja (ne racunajuci Fed cup - 2 meca)!!! Krivo mi je sto je izgubila, steta. Tu je, ima igru, igra dobro, bori se, al sta se desava sa njom u nekim momentima, to ja mislim da ni ona ne zna... Vise srece drugi put...

aJJde

pre 11 godina

Bravo JJ! Idemo sada po to polufinale, dugo ga nije bilo. Zelim ti da sve setove sutra odigras ko prvi danas protiv Sorane, a i da rezultat bude isti!
Idemooo do polufinala!

Mnogo si nas iznervirala

pre 11 godina

Promeni trenera! Ovaj čovek ti nije ni od kakve koristi. Pitaj ga zašto si posle prvog seta koji je bio furiozan (6:1 za 22 minuta) u drugom krenula u katastrofu. Od 1:5 sama si napravila 4:5 i servira za izjednačenje. Pitaj ga kako to da u odlučnom trenutku tvoj servis uvek zataji? Ti imaš strah da prihvatiš kako se od 1:5 došla u situaciju da dobiješ set i meč.Nije te za dve godine naučio da na svoj servis dobiješ važan gem. Da si izjednačila na 5:5, verovatno bi dobila set i meč. I protiv Kuznjecove vodila si sa 5:2 i servirala za set i meč ali si taj gem izgubila. Šesti gem dobila si na njen servis, umesto na svoj. U trećem setu serviraš za 2:0 i to je već velika prednost, ali ti gubiš servis i bude 1:1. Ostalo nije vredno poemana. Zašto si treći set odigrala kao da si se predala? Zato što imaš trenera koji nije ni od kakve koristi.

miša bg

pre 11 godina

(Mnogo si nas iznervirala, 26. mart 2013 01:36)
Al si dosadan, problem je u Aninoj glavi,može ona da promeni sto trenera, isto će biti. Tvrda glava, bez plana i taktike, a i mentalne snage.

vladislav iz kruga dvojke 2

pre 11 godina

Kao i obično presudili su Anini slabi nervi,loša koncentracija kad se meč lomi. Vodila je sa 6:1, gubila sa 0:5 u drugom setu, smogla snage zahvaljujući svom talentu da dođe do 4:5 i servira za 5:5! Svi smo znali da ako je Erani sada brejkne, Ana gubi brzo i meč! Nažalost, istorija se ponovila ko zna koji put?! Da pukneš od muke!

Bas dobre vesti...

pre 11 godina

S. Vilijams, M. Šarapova, A. Radvanska, Li Na... i JELENA JANKOVIĆ u 8 najboljih na jakom turniru!

Zvuči takoooo dobro! Kao nekada! Zaista dobra vest koja je sigurno obradovala sve prave ljubitelje sporta!

I poseban pozdrav za sve oni koji su osporavali Jeleninu titulu u Bogoti, zatim pobedu protiv Duvalove u Majamiju, jer je ista 300 i neka na wta listi, prognozirali poraz od Petrove i najavljivali čišćenje od strane Kirste, Anine najbolje drugarice - "kojoj ce Ana da da par dobrih saveta". Izgleda da vam se prognoze nisu baš obistinile!

Bravo za Jelenu!

smb

pre 11 godina

Tooooo lutko !
Pa dobro, na oba kanala Sport kluba isti glupi meč, a ovo razbijanje u 20 min. nema nigde.
Ajde Ana, nemoj sad da staneš. Pobedi, makar u TB , makar u tri seta, samo pobedi.
Ajde !

Bole

pre 11 godina

Koliko sansi treba dati ovoj Ani da bi dobila mec??? Preslikan mec treceg kola RG prosle godine. Ana je pravi rolerkoster, od sjaja do ocaja i tako jedno 15 puta tokom meca, na zalost, na kraju je uvek ocaj. Stvarno me iznervirala, navijao sam za nju. A impresivan mi je podatak da je errani odigrala oko 30 meceva ove godine, a Ana jedva presla 10. Mislim da Ani trebaju mecevi, a ona ne igra ceo april...

Marko

pre 11 godina

Ove dvije,Cirstea i Jelena nisu normalne,u prvom setu su odigrale gem sa 23(!?)
poena,a u drugom od za sada 9 gemova,7 brejkova....evo gotovo je,fala bogu dobila Jela.

smb

pre 11 godina

Ja ne smem da se radujem Jeleninom sjanom početku ! Ćutim sad, a ako da bog i Sorana, radovaćemo se na kraju

Evo, Ana izgubila ! Pffffffffffffffffffffffffff.....

cacanin

pre 11 godina

Steta, steta, steta. Pa kako i zasto NECE !!!
Od 5:0 se vratila i imala servis za 5:5 i nista.
U trecem povela uz brejk 1:0 i imala 3 gem lopte za 2:0 i izgubi 6:2 !

bozidar

pre 11 godina

(drago, 26. mart 2013 03:57)
Ana je legenda, dobro si rekao. Sa 25 godina već 4,5 godine igra loše i skoro je izgubljena za tenis. A taktiku ima i posle toliko godina, kao Bojana Jovanovski! Tzv tenis "bum tras", udri što jače, pa kud puklo!Bez iole strpljenje, promene ritma, malo slajsa, malo lukavosti, što bi se oćekivalo od nekog ko je još 2008. osvojio R.Garos! I panika, panika...panika! Nije bez veze što je pre 2 godine, baš ovde u Majamiju, izgubila od Klajsrers posle vođstva od 5:1 4:0 u trećem odlučujućem setu. I pet set meč lopti! Jedan od najvećih preokreta u istoriji tenisa! Strah, strah, kao da je na frontu u ratu! Pa to je bre samo tenis!

TomaS

pre 11 godina

Juče sam se obradovao kada sam gledao kako Ana super dobro igra. Danas sam bio oduševljen što je prvi set dobila tako nadmoćno protiv teniserke iz prvih 10, što joj je do tada čini mi se, bio kompleks. Kad, ali drugi set - katastrofa!!! Pa nije katastrofa: za samo koji udarac loptice i pobeda je visila u vazduhu. Ali, taj udarac Ana nije realizovala. I ode pobeda kao "sanak pusti"!
Pošto se tako nešto ne dešava prvi put, a nema sumnje da Ana ima ogroman potencijal i da može opet da osvaja grenslemove, samo treba da nađe stručnjaka za psihu koji će joj pomoći da realizuje svoje velike mogućnosti.
Dakle, draga Ana, ako ne zbog sebe, onda radi svojih fanova - nađi nekog psihijatra koji će ti stručno pomoći da naučiš kako da veruješ u sebe i kada je stresna situacija i kada ti treba "samo jedan korak do pobede"!

milica

pre 11 godina

(miki, 26. mart 2013 09:51)
Kladim se da si i ti noćaš bio budan, samo ti si Anin fan, a ne Jelenin! Šteta za Anu, ali ovo je sportski forum, ko hoće da piše o krizi, bedi, gladi, nezaposlenosti....neka ide da piše komentare na druge teme sajta B92!

djole

pre 11 godina

(Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera, 26. mart 2013 10:39)
Ti si se čoveče toliko iznervirao zbog Aninog poraza( tako si nazvao i nik)da uopšte nisi u stanju da realno vidiš stvari. Nije trener kriv ako Ana pravi duple geške, kriva je sama, slaba joj psiha ( treba psiholog) u bitnim poenima! Pa i Šarapova, a ranije Klajsters i Enan, su pravile puno duplih grešaka! Ali one se na to ne obaziru, takav im stil, neće da igraju mlak drugi servis! To što Ana nema dobru kondiciju nije kriv trener. Ana je uvek mrzela duge i teške treninge! Više voli da se fotografiše, manekenka da bude, spotove da pravi! Ok, zašto da ne, lepa je, to joj donosi veliki novac, njen izbor. Promenila je dosta trenera. Ni jedan nije uspeo da je natera da više trenira, da radi na tehnici i taktici. Tvrdoglava je Ana, radi po svom, njeno pravo. Ali ne može se samo odličnim forhendom među top 10!
I odlično znaš da "miša bg" nije mlad ( već je pisao više puta da spada u "matorce"), niti je arogantan ni netolerantan! Samo misli drugačije od tebe, to ti smeta, koji toliko obožavaš Anu da ne vidiš stvari objektivno. I meni je veoma žao što Ana izgubi, opet na isti način, ali šta da se radi, to je realnost!

realista

pre 11 godina

Steta sto se ovaj mec ne moze gledati.
Ovo je neka druga Ana. OD 0:5 do zamalo potpunog izjednacenja.
Na kraju je jedna lopta odlucila ovaj drugi set.
Videcemo sta ce na kraju biti u trecem setu.

Inace po statistikama se jedino vidi da Erani odlicno servira.
U prvom setu je promasila samo dva prva servis, ali Ana je ipak uspela da ubedljivo dobije taj set.
U drugom takodje svega 4 promasena prva servisa.
Od 61 servisa ubacila je 45 puta prvi servis.
Tesko je igrati protiv nekog ko toliko dobro i konstantno servira.
Nadam se da ce Ana ovo ipak dobiti, jer mi deluje da je mnogo bolja od italijanke.

drago

pre 11 godina

Ana je legenda, obozavam je. Ne zato sto je neka top igraca (jer vise tom nije), nego zato sto je lijepa i ima lijep stil igre. Ali evo, budi se.

miki

pre 11 godina

Dokle god se mi budemo lozili toliko na sport a zapostavljali mnogo vaznije stvari u zivotu ,zivecemo ovako kako zivimo sada . Srbijo ostavi se nebitnih stvari. Da ste sinoc spavali u vreme meca mozda bi danas na poslu mogli da budete odmorniji i bolje odradite posao za drzavu od koje zivite . Toliko o Aninom porazu i Jeleninoj pobedi.

Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera

pre 11 godina

@miša bgd
Ne možeš da razumeš (Miša, veliko slovo?) zato sam ti dosadan, da je trener upravo taj koji mora da bude i psiholog i pedagog i iznad svega učitelj tenisa. Ako teniserka ne može u važnom trenutku da dobije svoj servis to jeste i "zbog glave" ali je više neuvežbanost. Onda je tu trener. Ako već pišeš tako, možeš li da objasniš kako je ta njena glava nekada besprekorno radila? Igra malo turnira, dugo se muči sa tim servisom, ona jednostavno nema dobar kalendar i ne trenira kao većina vrhunskih tiniserrki. kad je trenerala, nekada, bila je među najboljima. U trećem setu nije imala ni kondicije. Ima 800 bodova manje nego na kraju prošle godine. Trener s tim padom nema veze? Tvoj način obraćanja ispod svakog je nivoa i otkriva jednu aroganciju, nadobudnost i mladalaćku površnost. Šta psiholog može da pomogne ako ona pravi šest duplih grešaka a Sara nijednu? Valjda je za to zadužen trener? Način na koji se obraćaš ljudima ispod svakog je nivoa i govori da si mlad i arogantan i netolerantan prema tuđem mišljenju. Tome služi psiholozi, da uklone nervozu mladih ljudi.

Mja mica

pre 11 godina

Pitanje za ljubitelje tenisa u Srbiji: ko je najbolja srpska teniserka od ponedeljka 01.aprila 2013? Ali stvarno, ne što je apriiilllilliiii, nego prema WTA listi, čista matematika, nema subjektivno!

vladislav iz kruga dvojke

pre 11 godina

Ma dobija Ana! Mora da se vrati jednom onaj poraz u ovom istom Majamiju 2011. kad je protiv ledene Kim Klajsters imala u trećem setu 5:1 4:0 i propustila 5 meč lopti!
Plaća dug Sara Erani, koja neće izdržati Anino bombardovanje!
Jelena dobija Kirstea na iskustvo, dugi porni i pobeda. Rumunka je uvek imala slabe živce. Uživajte!

knez011

pre 11 godina

Trebala je Ana da izgubi u nedelju, 24. marta, da se podseti godišnjice bombardovanja i kako je onomad cvetala kad se slikala sa Klintonom i rekla kakva joj je čast.....

vladislav iz kruga dvojke, začuđen

pre 11 godina

(vladimirR, 26. mart 2013 22:46)
Ajd sada lepo pročitaj još jednom moj komentar! Ja napisah da se nadam da će Jelena uspeti da se "osveti" Vinći za dva poraza sa njom, kao i za našu Anu, koja je takođe u Monrealu izgubila od ove Italijanke! Gde tu ja vređam Anu?

Mja mica

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 19:30)
Aprrrrriiillliillliii! Ipak se javi realni? Pa naravno da Ana i na dan 01.april ostaje bolje plasirana od Jelene! To je račun za osnovce, ne za tebe. Bravo!

Miloje

pre 11 godina

@realno
I da , da se dopunim : mada vise volim JJ prezirem kada se posle jedne njene pobede pisu oni komentari poput bravooooo ili evo je stara forma iz 2008. ili pak Ana je nula ti si Jeco naj itd ali takodje ne volim kada se to pise posle Anine pobede....

Dokle više?

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 19:30)

Realni, misliš da nije moguć i obrnut scenario, u kome tvoja Ana gubi i ispada u prvom ili drugom kolu od neke anonimne sto i neke? U kojima pada na rang listi? I toga smo se nagledali,bilo je svega: i bicikala, i velikog pada na listi i ostalih stvari! Bezbrojna besomučna upinjanja pesnicom, grimasa, pa opet izgubi meč! Pominješ Jelenin badminton, a šta je sa Aninim zakucavanjima u mrežu, autima, nerazumljivim padovima u igri, bezveznim podbačajima lopte - to ne vidiš?
Očito, tvoja jedina realnost je blaćenje Jelene i svih njenih postignuća! Misliš da ćeš, ako ukaljaš Jelenino ime, uzdignuti Anu na nedodirljivu poziciju! Za tebe možda Ana može da bude i milion klasa ispred Jelene, ali ne dele ovde svi tvoje mišljenje, niti su toliko zaljuđeni likom i delom Ane Ivanović! Ima od nje mnogo kvalitenijih teniserki, a tvoj je problem što je smatraš najboljom!

vladislav iz kruga dvojke,bez lažne skromnosti

pre 11 godina

Bravo Jelena!Ajmo sad protiv nezgodne Roberte Vinći. Zadnja dva meča si od nje izgubila ( Dalas, Sidnej). A i zbog Ane koju je Vinći prošle godine tukla u Montrealu sa "biciklom" 6:0 6:0. A i zbog Erani večeras! Sa kamatom, molim Jelena!
(vladislav iz kruga dvojke xy, 26. mart 2013 01:57)
Vidite li vreme kad napisah ovaj komentar? Bilo je 6:0 3:3! Bez lažne skromnosti, na ovom forumu sam najbolji prognozer!

Miloje

pre 11 godina

@realno , kad si vec zapeo sa tim rangom : ako bolje pogledas videces da je Jelena pobedila 11. i 28. nositeljku (i onu Duval koja je nisko rangirana), dok Ana nije nijednu...
Kad ovo kazem i dalje se drzim mog stava da rang ne znaci NISTA , i ovo pisem samo zato sto ti spominjes rang a cak ni to sto si rekao nije tacno.
Ovim NE SMATRAM Jelenu za bolju od Ane niti uopste podcenjujem Anu, samo mi je zasmetalo to sto nesto pricas o rangu a nema veze s vezom...
Da priznam , vise volim Jelenu,njen stil igra i sve , ali nikada necu reci da je ona ne znam koliko bolja od Ane mada je za mene ipak za nijansu bolja - Ana na GS ima : 1 titulu,2 finala,1 polufinale i 2 cetvrtfinala a JJ ima : 1 finale,5 polufinala i 1 cetvrtfinale kao i jednu titulu u miksu(koju svi stavljaju sa strane pa ajde da je ni ja ne racunam).
Dalje : Ana ima 11 a Jelena 13 WTA titula , zatim Ana je mnogo puta pobedjivala visoko rangirane igracice (Dokic,Penetu,Skjavone,Bartoli,Kvitovu,JELENU(stavio sam velika slova da bih dokazao da je u tom pogledu Ana mnogo bolja) i ponekad Sarapovu,Dementievu,Azarenku) dok je Jelena sve te igracice nekoliko puta pobedjivala plus je mnogo puta pobedila sestre Vilijams (koje je Ana samo jednom pobedila(Venus)) TAKO DA : Ana ima osvojen GS ali Jelena ima vise pobeda nad dobro rangiranim igracicama a i vise titula... Tako da se nikako ne sme reci da je Ana mnogo bolja u odnosu na Jelenu a ni obrnuto!!!

JJ fan

pre 11 godina

Auuuu koliko ste ljubomorni sto je Jelena prosla u 1/4 finale, blago vama. Trosite uludo vreme cesljjuci kojekakve statistike...Opustite se i cekajte sledeci turnir... mozda vam krene na bolje. Potpuno je nebitno da li ce Jelena nakon ovog turnira prestici Anu, realno je da ako nastavi da pobedjuje da ce napredovati...mic po mic mozda ponovo bude najbolja srpska teniserka.

miša bg

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 23:44)
Čoveče, ili promeni nik, ili uzmi malo profesora za tenis. Mogu i ja da te učim, neće da te košta ništa. Toliko si zaslepljen sa Anom, da pišeš bre nebuloze! Ti i realno, svašta!

miša bg

pre 11 godina

(Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera, 26. mart 2013 10:39)
Ako je to što pseudonim "miša bg" jedini problem, onda ok! Znači sve ostalo što napisah je objektivno?
ps: pa skoro svi nikovi počinju sa malim slovom. Evo ih: miloš, marko, anna,vladimir, vladislav,bozidar,djole, djordje,milica, kris evert, miki,drago, mare, bosko.......samo ti moj smeta?

deda bole i komšija lole

pre 11 godina

(babino unuce, 26. mart 2013 23:54)
To je kad skoči adreanalin, pa navijački izgubim smisao za realnost. Retkost za mene, ali Srbin sam, navijah za Anu. Baš fino što me citira, jel ti ono napisa da ja ne volim Anu?

marko

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 23:44)
Jek vidiš kako igra Žil Simon? E to je tenis, profesor ove igre. A ne Bojana i Ana, bum tras, mreža ili aut. Ne može ništa na silu!

miša bg

pre 11 godina

(Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera, 26. mart 2013 10:39)
I to mi jedina greška što "miša" pišem sa malim slovom?Ovo je forum, to je dozvoljeno,pa skoro su svi potpisi komentatora su takvi!Na forumu je bitno šta pišeš, kakve su ti analize i prognoze.Pa svaki osnovac to zna, uostalom i ti se potpisuješ sa "vladimir", "anna","milos"...!Ne upotrebljavaš đ,š,ž,č,ć!Rekao si da si informatičar, tako si navikao, za pametnog dosta!
Što se tiče Ane novi trener je već puno uradio, igra nešto bolje nego ranije. Naravno, Ana je nervčik i nikad neće igrati ključne poene kao ledeni Federer ili Kim Klajsters. To mogu samo retki. Ali samo psiholog,ne trener,možda može da joj objasni da teniski meč nije borba na život i smrt, kao u Koloseumu Starog Rima, već sport! Ana nije daleko od Bojane Jovanovski, samo "gruva" po lopti!
Što se tiče tvoje konstatacije da vređam ostalih komentatore i da sam arogantan i netolerantan, nije tačna uopšte! Hajde, nađi mi makar jednu, citiraj ako možeš!

realno

pre 11 godina

@Miloje
Pa evo ti neki statisticki podaci za Anu i Jelenu.
Na WTA turnirima Ana je u karijeri imala 357 pobedu i 151 poraz sto je procenat dobijenih meceva od 67%.
Jelena je imala 455 pobeda i 252 poraza sto je procenat uspesnosti od 64%.
U susretima sa top 10 teniserkama Ana ima 34 pobede i 51 poraz (uspesnost 40%).
Jelena sa top 10 ima 39 pobeda i 70 poraza (uspesnost 36%)
Prosecan ranking svih teniserki koje je Ana pobedjivala je 60., a Jeleninih 78. mesto na listi.
Prosecan ranking teniserki od kojih je Ana gubila je 30., a Jeleninih 44. mesto na listi.
Vidis li ti ovde i jedan jedini parametar po kojem je Jelena bolja i uspesnija od Ane?

Jeste Jelena napravila dosta pobeda protiv sestara Vilijams ali je protiv njih odigrala sve zajedno 21 mec od cega 7-8 meceva na sljaci na kojima sestre nikada nisu dominirale.

Ana je ukupno odigrala protiv obe sestre 13 meceva i ni jedan jedini na sljaci.
Sem toga neke teniserke jednostavno nekom leze ili ne leze.
Koliko je samo Jelena meceva izgubila od Cevketaze, Vajdisove, Kuznjecove, Pavlicenke i slicnih koje Ana uglavnom sa lakocom pobedjuje.
Ni ovaj medjusobni skor izmedju Ane i Jelene koji je 9:3 ne bi bio neko merilo koja je bolja da Ana ne pokazuje da je bolja od Jelene po svim mogucim ostalim parametrima.
Da ne pominjem nacin igre jedne i druge. Jelenin tenis koji se samo svodi na cekanje greski protivnica i Anin tenis u kojem iskljucivo od nje zavisi sta ce se desavati u mecevima.

realno

pre 11 godina

Moj prvi komentar je bio upucen osobama koje su odmah posle ove jedne Jelenine pobede poceli da pisu kako ce Jelena od ponedeljka biti najbolja srpska teniserka.
Dok je Jelena bila na toj listi ispred Ane morali smo redovno na ovom sajtu da u svakoj vesti vezanoj za Jelenu citamo "Najbolja srpska teniserka Jelena Jankovic...".
Zanimljivo za ovih godinu dana od kada je Ana ispred Jelene na toj listi nisam primetio da neka vest pocinje sa "Najbolja srpska teniserka Ana Ivanovic..."
Hajde sto moramo da trpimo tu novinarsku torturu, ali ne moramo i torturu ovih zaslepljenih neznalica koji misle da ce JJ posle ove jedne pobede odmah postati ponovo ta "najbolja srpska".

Inace slazem se da ta lista nije pod obavezno i merilo kvaliteta.
Ana Ivanovic je oduvek bila najbolja nasa teniserka.
Bila je najbolja i igrala bolji tenis od Jelene i kada je bila 60. na listi.
To ce vam potvrditi svaki iole ozbiljniji poznavalac tenisa.
Uskoro ce Jelena u penziju, pa ce onda verovatno krenuti u razne rialiti serije poput farme i velikog brata.
Moci cete tada do mile volje da glasate za nju, ali ta vasa glasanja ne mogu sada od nje napraviti dobru teniserku niti je nauciti da igra tenis.

vladislav iz kruga dvojke, fine

pre 11 godina

(babino unuce, 26. mart 2013 23:54)
Haaaaahhhhaaaaaa, ajd sada lepo pilulicu, pa na spavanje, vreme je. Ana ne igra, a ja bih Janka da odgledam do kraja!

babino unuce

pre 11 godina

Ma dobija Ana! Mora da se vrati jednom onaj poraz u ovom istom Majamiju 2011. kad je protiv ledene Kim Klajsters imala u trećem setu 5:1 4:0 i propustila 5 meč lopti!
Plaća dug Sara Erani, koja neće izdržati Anino bombardovanje!

(vladislav iz kruga dvojke, 26. mart 2013 00:53)

Vidite li vreme kad napisah ovaj komentar? Bilo je 6:0 3:3! Bez lažne skromnosti, na ovom forumu sam najbolji prognozer!
(vladislav iz kruga dvojke,bez lažne skromnosti, 26. mart 2013 21:20)

Druze ti napises 50 prognoza i 48 promasis i jos sebe nazivas nekim prognozerom.

Nemas ti covece pojma o tenisu - moja baba se bolje razume od tebe.

knez011

pre 11 godina

@vladimirR
"Treba da te je sramota sto te izmisljotine iznosis na ovu stranicu, sve teniserke su se slikale tada sa Klintonom."

Ako nju nije sramota da se slika i da posle to postira na svojoj stranici (link:http://www.anaivanovic.com/news/ana-meets-president-clinton), onda nije ni mene sramota da iznesem istinu.

Jeste, slikala se i JJ, ali za razliku od Ane, nije dala video izjavu, niti je to postirala na svom sajtu. A pre nego sto lupis da treba da me bude sramota, sta sam ja to netacno rekao? Zaslepljen si sa Anom, jesi jos poslao bracnu ponudu vec?

realno

pre 11 godina

@Mja mica
Pa naravno da je Ana najbolja srpska teniserka I bice to I od sledeceg ponedeljka.
Doci ce doduse Jelena na par mesta iza Ane Ali sa nekih 500-600 bodova zaostatka za njom.
Ovo je inace prvi ozbiljniji turnir u poslednjih par godina na kojem je JJ prosla dalje od nje. Ako mislis da moze samo na osnovu tog jednog meca da prestigne Anu I bude ispred nje onda o tenisu I bodovanju nemas pojma.
Jelena je uvek bila za par klasa slabija od Ane cak I kad je bila ispred nje na listi.
Ovde je imala mnogo srece sa protivnicama. I pored toga sto je igrala sa duplo slabije rangiranom teniserkom mucila se par sati I igrala brejk za brejkom.

Ana jeste izgubila dobijen mec I mi njeni navijaci,smo zbog toga razocarani I iznervirani.
Ipak to vam ne daje za pravo da badmintonku Jelenu stavljate ispred Ane.
Pa ta Jelena ce opet na nekom sledecem turniru ispasti u prvom kolu od neke teniserke koja nije ni u prvih sto.
Toliko o Jeleninom tenisu.

vladimirR

pre 11 godina

(knez011, 26. mart 2013 19:38)

Treba da te je sramota sto te izmisljotine iznosis na ovu stranicu, sve teniserke su se slikale tada sa Klintonom.

drago

pre 11 godina

Ana je legenda, obozavam je. Ne zato sto je neka top igraca (jer vise tom nije), nego zato sto je lijepa i ima lijep stil igre. Ali evo, budi se.

vladislav iz kruga dvojke

pre 11 godina

Ma dobija Ana! Mora da se vrati jednom onaj poraz u ovom istom Majamiju 2011. kad je protiv ledene Kim Klajsters imala u trećem setu 5:1 4:0 i propustila 5 meč lopti!
Plaća dug Sara Erani, koja neće izdržati Anino bombardovanje!
Jelena dobija Kirstea na iskustvo, dugi porni i pobeda. Rumunka je uvek imala slabe živce. Uživajte!

miki

pre 11 godina

Dokle god se mi budemo lozili toliko na sport a zapostavljali mnogo vaznije stvari u zivotu ,zivecemo ovako kako zivimo sada . Srbijo ostavi se nebitnih stvari. Da ste sinoc spavali u vreme meca mozda bi danas na poslu mogli da budete odmorniji i bolje odradite posao za drzavu od koje zivite . Toliko o Aninom porazu i Jeleninoj pobedi.

Mnogo si nas iznervirala

pre 11 godina

Promeni trenera! Ovaj čovek ti nije ni od kakve koristi. Pitaj ga zašto si posle prvog seta koji je bio furiozan (6:1 za 22 minuta) u drugom krenula u katastrofu. Od 1:5 sama si napravila 4:5 i servira za izjednačenje. Pitaj ga kako to da u odlučnom trenutku tvoj servis uvek zataji? Ti imaš strah da prihvatiš kako se od 1:5 došla u situaciju da dobiješ set i meč.Nije te za dve godine naučio da na svoj servis dobiješ važan gem. Da si izjednačila na 5:5, verovatno bi dobila set i meč. I protiv Kuznjecove vodila si sa 5:2 i servirala za set i meč ali si taj gem izgubila. Šesti gem dobila si na njen servis, umesto na svoj. U trećem setu serviraš za 2:0 i to je već velika prednost, ali ti gubiš servis i bude 1:1. Ostalo nije vredno poemana. Zašto si treći set odigrala kao da si se predala? Zato što imaš trenera koji nije ni od kakve koristi.

smb

pre 11 godina

Tooooo lutko !
Pa dobro, na oba kanala Sport kluba isti glupi meč, a ovo razbijanje u 20 min. nema nigde.
Ajde Ana, nemoj sad da staneš. Pobedi, makar u TB , makar u tri seta, samo pobedi.
Ajde !

realno

pre 11 godina

@Mja mica
Pa naravno da je Ana najbolja srpska teniserka I bice to I od sledeceg ponedeljka.
Doci ce doduse Jelena na par mesta iza Ane Ali sa nekih 500-600 bodova zaostatka za njom.
Ovo je inace prvi ozbiljniji turnir u poslednjih par godina na kojem je JJ prosla dalje od nje. Ako mislis da moze samo na osnovu tog jednog meca da prestigne Anu I bude ispred nje onda o tenisu I bodovanju nemas pojma.
Jelena je uvek bila za par klasa slabija od Ane cak I kad je bila ispred nje na listi.
Ovde je imala mnogo srece sa protivnicama. I pored toga sto je igrala sa duplo slabije rangiranom teniserkom mucila se par sati I igrala brejk za brejkom.

Ana jeste izgubila dobijen mec I mi njeni navijaci,smo zbog toga razocarani I iznervirani.
Ipak to vam ne daje za pravo da badmintonku Jelenu stavljate ispred Ane.
Pa ta Jelena ce opet na nekom sledecem turniru ispasti u prvom kolu od neke teniserke koja nije ni u prvih sto.
Toliko o Jeleninom tenisu.

BGD

pre 11 godina

Ana,devojko dokle vise ovako?Sta se sa tobom desava?Prvi set je razbijes,a onda ona tebe naredna 2 i to postaje pravilo na svakom turniru.Da li je u pitanju neki strah,ili nedostatak kondicije,ali ja mislim da ovolike oscilacije ni kod koga ne postoje kao kod tebe.Daj devojko dovedi se u red vise,jer imas potencijal za mnogo vece domete,a ne da gubis od ovakvih,nebitno sto je bolje plasirana od tebe,jer ti mozes mnogo vise.

realista

pre 11 godina

Steta sto se ovaj mec ne moze gledati.
Ovo je neka druga Ana. OD 0:5 do zamalo potpunog izjednacenja.
Na kraju je jedna lopta odlucila ovaj drugi set.
Videcemo sta ce na kraju biti u trecem setu.

Inace po statistikama se jedino vidi da Erani odlicno servira.
U prvom setu je promasila samo dva prva servis, ali Ana je ipak uspela da ubedljivo dobije taj set.
U drugom takodje svega 4 promasena prva servisa.
Od 61 servisa ubacila je 45 puta prvi servis.
Tesko je igrati protiv nekog ko toliko dobro i konstantno servira.
Nadam se da ce Ana ovo ipak dobiti, jer mi deluje da je mnogo bolja od italijanke.

Bas dobre vesti...

pre 11 godina

S. Vilijams, M. Šarapova, A. Radvanska, Li Na... i JELENA JANKOVIĆ u 8 najboljih na jakom turniru!

Zvuči takoooo dobro! Kao nekada! Zaista dobra vest koja je sigurno obradovala sve prave ljubitelje sporta!

I poseban pozdrav za sve oni koji su osporavali Jeleninu titulu u Bogoti, zatim pobedu protiv Duvalove u Majamiju, jer je ista 300 i neka na wta listi, prognozirali poraz od Petrove i najavljivali čišćenje od strane Kirste, Anine najbolje drugarice - "kojoj ce Ana da da par dobrih saveta". Izgleda da vam se prognoze nisu baš obistinile!

Bravo za Jelenu!

knez011

pre 11 godina

Trebala je Ana da izgubi u nedelju, 24. marta, da se podseti godišnjice bombardovanja i kako je onomad cvetala kad se slikala sa Klintonom i rekla kakva joj je čast.....

TomaS

pre 11 godina

Juče sam se obradovao kada sam gledao kako Ana super dobro igra. Danas sam bio oduševljen što je prvi set dobila tako nadmoćno protiv teniserke iz prvih 10, što joj je do tada čini mi se, bio kompleks. Kad, ali drugi set - katastrofa!!! Pa nije katastrofa: za samo koji udarac loptice i pobeda je visila u vazduhu. Ali, taj udarac Ana nije realizovala. I ode pobeda kao "sanak pusti"!
Pošto se tako nešto ne dešava prvi put, a nema sumnje da Ana ima ogroman potencijal i da može opet da osvaja grenslemove, samo treba da nađe stručnjaka za psihu koji će joj pomoći da realizuje svoje velike mogućnosti.
Dakle, draga Ana, ako ne zbog sebe, onda radi svojih fanova - nađi nekog psihijatra koji će ti stručno pomoći da naučiš kako da veruješ u sebe i kada je stresna situacija i kada ti treba "samo jedan korak do pobede"!

Bosko

pre 11 godina

Ana igra jako malo turnira! Mislim da je to jako los izbor. Ona vise nije u samom vrhu, pa da, kao Serena ili Sarapova bira turnire. Ana ima problem sa samopouzdanjem, mozda bi, igranjem nekoliko slabijih turnira (Jelena - Bogota) sebi podigla samopouzdanje, i jednostavno usla malo u ritam konstantnog igranja meceva. Ana je za 3 meseca odigrala oko 15 meceva ukupno. Za ovu godinu je prijavila 18 turnira, manje od toga su prijavile samo Masa i Serena. Nazalost, ona vise nije ONA Ana iz 2007/8, jednostavno mora da ubaci koji turnir vise, da IGRA tenis. Sledeci Anin turnir pocinje 4.maja (ne racunajuci Fed cup - 2 meca)!!! Krivo mi je sto je izgubila, steta. Tu je, ima igru, igra dobro, bori se, al sta se desava sa njom u nekim momentima, to ja mislim da ni ona ne zna... Vise srece drugi put...

realno

pre 11 godina

@Miloje
Pa evo ti neki statisticki podaci za Anu i Jelenu.
Na WTA turnirima Ana je u karijeri imala 357 pobedu i 151 poraz sto je procenat dobijenih meceva od 67%.
Jelena je imala 455 pobeda i 252 poraza sto je procenat uspesnosti od 64%.
U susretima sa top 10 teniserkama Ana ima 34 pobede i 51 poraz (uspesnost 40%).
Jelena sa top 10 ima 39 pobeda i 70 poraza (uspesnost 36%)
Prosecan ranking svih teniserki koje je Ana pobedjivala je 60., a Jeleninih 78. mesto na listi.
Prosecan ranking teniserki od kojih je Ana gubila je 30., a Jeleninih 44. mesto na listi.
Vidis li ti ovde i jedan jedini parametar po kojem je Jelena bolja i uspesnija od Ane?

Jeste Jelena napravila dosta pobeda protiv sestara Vilijams ali je protiv njih odigrala sve zajedno 21 mec od cega 7-8 meceva na sljaci na kojima sestre nikada nisu dominirale.

Ana je ukupno odigrala protiv obe sestre 13 meceva i ni jedan jedini na sljaci.
Sem toga neke teniserke jednostavno nekom leze ili ne leze.
Koliko je samo Jelena meceva izgubila od Cevketaze, Vajdisove, Kuznjecove, Pavlicenke i slicnih koje Ana uglavnom sa lakocom pobedjuje.
Ni ovaj medjusobni skor izmedju Ane i Jelene koji je 9:3 ne bi bio neko merilo koja je bolja da Ana ne pokazuje da je bolja od Jelene po svim mogucim ostalim parametrima.
Da ne pominjem nacin igre jedne i druge. Jelenin tenis koji se samo svodi na cekanje greski protivnica i Anin tenis u kojem iskljucivo od nje zavisi sta ce se desavati u mecevima.

realno

pre 11 godina

Moj prvi komentar je bio upucen osobama koje su odmah posle ove jedne Jelenine pobede poceli da pisu kako ce Jelena od ponedeljka biti najbolja srpska teniserka.
Dok je Jelena bila na toj listi ispred Ane morali smo redovno na ovom sajtu da u svakoj vesti vezanoj za Jelenu citamo "Najbolja srpska teniserka Jelena Jankovic...".
Zanimljivo za ovih godinu dana od kada je Ana ispred Jelene na toj listi nisam primetio da neka vest pocinje sa "Najbolja srpska teniserka Ana Ivanovic..."
Hajde sto moramo da trpimo tu novinarsku torturu, ali ne moramo i torturu ovih zaslepljenih neznalica koji misle da ce JJ posle ove jedne pobede odmah postati ponovo ta "najbolja srpska".

Inace slazem se da ta lista nije pod obavezno i merilo kvaliteta.
Ana Ivanovic je oduvek bila najbolja nasa teniserka.
Bila je najbolja i igrala bolji tenis od Jelene i kada je bila 60. na listi.
To ce vam potvrditi svaki iole ozbiljniji poznavalac tenisa.
Uskoro ce Jelena u penziju, pa ce onda verovatno krenuti u razne rialiti serije poput farme i velikog brata.
Moci cete tada do mile volje da glasate za nju, ali ta vasa glasanja ne mogu sada od nje napraviti dobru teniserku niti je nauciti da igra tenis.

vladislav iz kruga dvojke xy

pre 11 godina

Bravo Jelena!Ajmo sad protiv nezgodne Roberte Vinći. Zadnja dva meča si od nje izgubila ( Dalas, Sidnej). A i zbog Ane koju je Vinći prošle godine tukla u Montrealu sa "biciklom" 6:0 6:0. A i zbog Erani večeras! Sa kamatom, molim Jelena!

Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera

pre 11 godina

@miša bgd
Ne možeš da razumeš (Miša, veliko slovo?) zato sam ti dosadan, da je trener upravo taj koji mora da bude i psiholog i pedagog i iznad svega učitelj tenisa. Ako teniserka ne može u važnom trenutku da dobije svoj servis to jeste i "zbog glave" ali je više neuvežbanost. Onda je tu trener. Ako već pišeš tako, možeš li da objasniš kako je ta njena glava nekada besprekorno radila? Igra malo turnira, dugo se muči sa tim servisom, ona jednostavno nema dobar kalendar i ne trenira kao većina vrhunskih tiniserrki. kad je trenerala, nekada, bila je među najboljima. U trećem setu nije imala ni kondicije. Ima 800 bodova manje nego na kraju prošle godine. Trener s tim padom nema veze? Tvoj način obraćanja ispod svakog je nivoa i otkriva jednu aroganciju, nadobudnost i mladalaćku površnost. Šta psiholog može da pomogne ako ona pravi šest duplih grešaka a Sara nijednu? Valjda je za to zadužen trener? Način na koji se obraćaš ljudima ispod svakog je nivoa i govori da si mlad i arogantan i netolerantan prema tuđem mišljenju. Tome služi psiholozi, da uklone nervozu mladih ljudi.

djole

pre 11 godina

(Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera, 26. mart 2013 10:39)
Ti si se čoveče toliko iznervirao zbog Aninog poraza( tako si nazvao i nik)da uopšte nisi u stanju da realno vidiš stvari. Nije trener kriv ako Ana pravi duple geške, kriva je sama, slaba joj psiha ( treba psiholog) u bitnim poenima! Pa i Šarapova, a ranije Klajsters i Enan, su pravile puno duplih grešaka! Ali one se na to ne obaziru, takav im stil, neće da igraju mlak drugi servis! To što Ana nema dobru kondiciju nije kriv trener. Ana je uvek mrzela duge i teške treninge! Više voli da se fotografiše, manekenka da bude, spotove da pravi! Ok, zašto da ne, lepa je, to joj donosi veliki novac, njen izbor. Promenila je dosta trenera. Ni jedan nije uspeo da je natera da više trenira, da radi na tehnici i taktici. Tvrdoglava je Ana, radi po svom, njeno pravo. Ali ne može se samo odličnim forhendom među top 10!
I odlično znaš da "miša bg" nije mlad ( već je pisao više puta da spada u "matorce"), niti je arogantan ni netolerantan! Samo misli drugačije od tebe, to ti smeta, koji toliko obožavaš Anu da ne vidiš stvari objektivno. I meni je veoma žao što Ana izgubi, opet na isti način, ali šta da se radi, to je realnost!

vladimirR

pre 11 godina

(knez011, 26. mart 2013 19:38)

Treba da te je sramota sto te izmisljotine iznosis na ovu stranicu, sve teniserke su se slikale tada sa Klintonom.

cacanin

pre 11 godina

Steta, steta, steta. Pa kako i zasto NECE !!!
Od 5:0 se vratila i imala servis za 5:5 i nista.
U trecem povela uz brejk 1:0 i imala 3 gem lopte za 2:0 i izgubi 6:2 !

aJJde

pre 11 godina

Bravo JJ! Idemo sada po to polufinale, dugo ga nije bilo. Zelim ti da sve setove sutra odigras ko prvi danas protiv Sorane, a i da rezultat bude isti!
Idemooo do polufinala!

miša bg

pre 11 godina

(Mnogo si nas iznervirala, 26. mart 2013 01:36)
Al si dosadan, problem je u Aninoj glavi,može ona da promeni sto trenera, isto će biti. Tvrda glava, bez plana i taktike, a i mentalne snage.

mare

pre 11 godina

Sjajna Jeca ide najmanje do polufinala, osvetice se Roberti, MORA! Zao mi zbog Ane ali presrecan zbog JJ! Idemoooooooooooooooooooooooooooooooo!

babino unuce

pre 11 godina

Ma dobija Ana! Mora da se vrati jednom onaj poraz u ovom istom Majamiju 2011. kad je protiv ledene Kim Klajsters imala u trećem setu 5:1 4:0 i propustila 5 meč lopti!
Plaća dug Sara Erani, koja neće izdržati Anino bombardovanje!

(vladislav iz kruga dvojke, 26. mart 2013 00:53)

Vidite li vreme kad napisah ovaj komentar? Bilo je 6:0 3:3! Bez lažne skromnosti, na ovom forumu sam najbolji prognozer!
(vladislav iz kruga dvojke,bez lažne skromnosti, 26. mart 2013 21:20)

Druze ti napises 50 prognoza i 48 promasis i jos sebe nazivas nekim prognozerom.

Nemas ti covece pojma o tenisu - moja baba se bolje razume od tebe.

smb

pre 11 godina

Ja ne smem da se radujem Jeleninom sjanom početku ! Ćutim sad, a ako da bog i Sorana, radovaćemo se na kraju

Evo, Ana izgubila ! Pffffffffffffffffffffffffff.....

Bole

pre 11 godina

Koliko sansi treba dati ovoj Ani da bi dobila mec??? Preslikan mec treceg kola RG prosle godine. Ana je pravi rolerkoster, od sjaja do ocaja i tako jedno 15 puta tokom meca, na zalost, na kraju je uvek ocaj. Stvarno me iznervirala, navijao sam za nju. A impresivan mi je podatak da je errani odigrala oko 30 meceva ove godine, a Ana jedva presla 10. Mislim da Ani trebaju mecevi, a ona ne igra ceo april...

vladislav iz kruga dvojke 2

pre 11 godina

Kao i obično presudili su Anini slabi nervi,loša koncentracija kad se meč lomi. Vodila je sa 6:1, gubila sa 0:5 u drugom setu, smogla snage zahvaljujući svom talentu da dođe do 4:5 i servira za 5:5! Svi smo znali da ako je Erani sada brejkne, Ana gubi brzo i meč! Nažalost, istorija se ponovila ko zna koji put?! Da pukneš od muke!

JJ fan

pre 11 godina

Gotovo JJ je pobedila! Svaka joj čast posle izvanrednog prvog seta za JJ, Sorana se nije predavala, ali je JJ dokazala koliko je želja i mentalna snaga bitna u tenisu. Daće Bog da pobedi Robertu, dosta je gubila od nje. Ane mi je najiskrenije žao,borila se, ali Italijanke su dosadne i uporne, Sara posebno.

milica

pre 11 godina

(miki, 26. mart 2013 09:51)
Kladim se da si i ti noćaš bio budan, samo ti si Anin fan, a ne Jelenin! Šteta za Anu, ali ovo je sportski forum, ko hoće da piše o krizi, bedi, gladi, nezaposlenosti....neka ide da piše komentare na druge teme sajta B92!

Mja mica

pre 11 godina

Pitanje za ljubitelje tenisa u Srbiji: ko je najbolja srpska teniserka od ponedeljka 01.aprila 2013? Ali stvarno, ne što je apriiilllilliiii, nego prema WTA listi, čista matematika, nema subjektivno!

Dokle više?

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 19:30)

Realni, misliš da nije moguć i obrnut scenario, u kome tvoja Ana gubi i ispada u prvom ili drugom kolu od neke anonimne sto i neke? U kojima pada na rang listi? I toga smo se nagledali,bilo je svega: i bicikala, i velikog pada na listi i ostalih stvari! Bezbrojna besomučna upinjanja pesnicom, grimasa, pa opet izgubi meč! Pominješ Jelenin badminton, a šta je sa Aninim zakucavanjima u mrežu, autima, nerazumljivim padovima u igri, bezveznim podbačajima lopte - to ne vidiš?
Očito, tvoja jedina realnost je blaćenje Jelene i svih njenih postignuća! Misliš da ćeš, ako ukaljaš Jelenino ime, uzdignuti Anu na nedodirljivu poziciju! Za tebe možda Ana može da bude i milion klasa ispred Jelene, ali ne dele ovde svi tvoje mišljenje, niti su toliko zaljuđeni likom i delom Ane Ivanović! Ima od nje mnogo kvalitenijih teniserki, a tvoj je problem što je smatraš najboljom!

vladislav iz kruga dvojke,bez lažne skromnosti

pre 11 godina

Bravo Jelena!Ajmo sad protiv nezgodne Roberte Vinći. Zadnja dva meča si od nje izgubila ( Dalas, Sidnej). A i zbog Ane koju je Vinći prošle godine tukla u Montrealu sa "biciklom" 6:0 6:0. A i zbog Erani večeras! Sa kamatom, molim Jelena!
(vladislav iz kruga dvojke xy, 26. mart 2013 01:57)
Vidite li vreme kad napisah ovaj komentar? Bilo je 6:0 3:3! Bez lažne skromnosti, na ovom forumu sam najbolji prognozer!

Miloje

pre 11 godina

@realno , kad si vec zapeo sa tim rangom : ako bolje pogledas videces da je Jelena pobedila 11. i 28. nositeljku (i onu Duval koja je nisko rangirana), dok Ana nije nijednu...
Kad ovo kazem i dalje se drzim mog stava da rang ne znaci NISTA , i ovo pisem samo zato sto ti spominjes rang a cak ni to sto si rekao nije tacno.
Ovim NE SMATRAM Jelenu za bolju od Ane niti uopste podcenjujem Anu, samo mi je zasmetalo to sto nesto pricas o rangu a nema veze s vezom...
Da priznam , vise volim Jelenu,njen stil igra i sve , ali nikada necu reci da je ona ne znam koliko bolja od Ane mada je za mene ipak za nijansu bolja - Ana na GS ima : 1 titulu,2 finala,1 polufinale i 2 cetvrtfinala a JJ ima : 1 finale,5 polufinala i 1 cetvrtfinale kao i jednu titulu u miksu(koju svi stavljaju sa strane pa ajde da je ni ja ne racunam).
Dalje : Ana ima 11 a Jelena 13 WTA titula , zatim Ana je mnogo puta pobedjivala visoko rangirane igracice (Dokic,Penetu,Skjavone,Bartoli,Kvitovu,JELENU(stavio sam velika slova da bih dokazao da je u tom pogledu Ana mnogo bolja) i ponekad Sarapovu,Dementievu,Azarenku) dok je Jelena sve te igracice nekoliko puta pobedjivala plus je mnogo puta pobedila sestre Vilijams (koje je Ana samo jednom pobedila(Venus)) TAKO DA : Ana ima osvojen GS ali Jelena ima vise pobeda nad dobro rangiranim igracicama a i vise titula... Tako da se nikako ne sme reci da je Ana mnogo bolja u odnosu na Jelenu a ni obrnuto!!!

knez011

pre 11 godina

@vladimirR
"Treba da te je sramota sto te izmisljotine iznosis na ovu stranicu, sve teniserke su se slikale tada sa Klintonom."

Ako nju nije sramota da se slika i da posle to postira na svojoj stranici (link:http://www.anaivanovic.com/news/ana-meets-president-clinton), onda nije ni mene sramota da iznesem istinu.

Jeste, slikala se i JJ, ali za razliku od Ane, nije dala video izjavu, niti je to postirala na svom sajtu. A pre nego sto lupis da treba da me bude sramota, sta sam ja to netacno rekao? Zaslepljen si sa Anom, jesi jos poslao bracnu ponudu vec?

Marko

pre 11 godina

Ove dvije,Cirstea i Jelena nisu normalne,u prvom setu su odigrale gem sa 23(!?)
poena,a u drugom od za sada 9 gemova,7 brejkova....evo gotovo je,fala bogu dobila Jela.

bozidar

pre 11 godina

(drago, 26. mart 2013 03:57)
Ana je legenda, dobro si rekao. Sa 25 godina već 4,5 godine igra loše i skoro je izgubljena za tenis. A taktiku ima i posle toliko godina, kao Bojana Jovanovski! Tzv tenis "bum tras", udri što jače, pa kud puklo!Bez iole strpljenje, promene ritma, malo slajsa, malo lukavosti, što bi se oćekivalo od nekog ko je još 2008. osvojio R.Garos! I panika, panika...panika! Nije bez veze što je pre 2 godine, baš ovde u Majamiju, izgubila od Klajsrers posle vođstva od 5:1 4:0 u trećem odlučujućem setu. I pet set meč lopti! Jedan od najvećih preokreta u istoriji tenisa! Strah, strah, kao da je na frontu u ratu! Pa to je bre samo tenis!

miša bg

pre 11 godina

(Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera, 26. mart 2013 10:39)
I to mi jedina greška što "miša" pišem sa malim slovom?Ovo je forum, to je dozvoljeno,pa skoro su svi potpisi komentatora su takvi!Na forumu je bitno šta pišeš, kakve su ti analize i prognoze.Pa svaki osnovac to zna, uostalom i ti se potpisuješ sa "vladimir", "anna","milos"...!Ne upotrebljavaš đ,š,ž,č,ć!Rekao si da si informatičar, tako si navikao, za pametnog dosta!
Što se tiče Ane novi trener je već puno uradio, igra nešto bolje nego ranije. Naravno, Ana je nervčik i nikad neće igrati ključne poene kao ledeni Federer ili Kim Klajsters. To mogu samo retki. Ali samo psiholog,ne trener,možda može da joj objasni da teniski meč nije borba na život i smrt, kao u Koloseumu Starog Rima, već sport! Ana nije daleko od Bojane Jovanovski, samo "gruva" po lopti!
Što se tiče tvoje konstatacije da vređam ostalih komentatore i da sam arogantan i netolerantan, nije tačna uopšte! Hajde, nađi mi makar jednu, citiraj ako možeš!

miša bg

pre 11 godina

(Iznerviran zbog Ane jer nema pravog trenera, 26. mart 2013 10:39)
Ako je to što pseudonim "miša bg" jedini problem, onda ok! Znači sve ostalo što napisah je objektivno?
ps: pa skoro svi nikovi počinju sa malim slovom. Evo ih: miloš, marko, anna,vladimir, vladislav,bozidar,djole, djordje,milica, kris evert, miki,drago, mare, bosko.......samo ti moj smeta?

miša bg

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 23:44)
Čoveče, ili promeni nik, ili uzmi malo profesora za tenis. Mogu i ja da te učim, neće da te košta ništa. Toliko si zaslepljen sa Anom, da pišeš bre nebuloze! Ti i realno, svašta!

vladislav iz kruga dvojke, začuđen

pre 11 godina

(vladimirR, 26. mart 2013 22:46)
Ajd sada lepo pročitaj još jednom moj komentar! Ja napisah da se nadam da će Jelena uspeti da se "osveti" Vinći za dva poraza sa njom, kao i za našu Anu, koja je takođe u Monrealu izgubila od ove Italijanke! Gde tu ja vređam Anu?

Mja mica

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 19:30)
Aprrrrriiillliillliii! Ipak se javi realni? Pa naravno da Ana i na dan 01.april ostaje bolje plasirana od Jelene! To je račun za osnovce, ne za tebe. Bravo!

deda bole i komšija lole

pre 11 godina

(babino unuce, 26. mart 2013 23:54)
To je kad skoči adreanalin, pa navijački izgubim smisao za realnost. Retkost za mene, ali Srbin sam, navijah za Anu. Baš fino što me citira, jel ti ono napisa da ja ne volim Anu?

vladislav iz kruga dvojke, fine

pre 11 godina

(babino unuce, 26. mart 2013 23:54)
Haaaaahhhhaaaaaa, ajd sada lepo pilulicu, pa na spavanje, vreme je. Ana ne igra, a ja bih Janka da odgledam do kraja!

JJ fan

pre 11 godina

Auuuu koliko ste ljubomorni sto je Jelena prosla u 1/4 finale, blago vama. Trosite uludo vreme cesljjuci kojekakve statistike...Opustite se i cekajte sledeci turnir... mozda vam krene na bolje. Potpuno je nebitno da li ce Jelena nakon ovog turnira prestici Anu, realno je da ako nastavi da pobedjuje da ce napredovati...mic po mic mozda ponovo bude najbolja srpska teniserka.

marko

pre 11 godina

(realno, 26. mart 2013 23:44)
Jek vidiš kako igra Žil Simon? E to je tenis, profesor ove igre. A ne Bojana i Ana, bum tras, mreža ili aut. Ne može ništa na silu!

Miloje

pre 11 godina

@realno
I da , da se dopunim : mada vise volim JJ prezirem kada se posle jedne njene pobede pisu oni komentari poput bravooooo ili evo je stara forma iz 2008. ili pak Ana je nula ti si Jeco naj itd ali takodje ne volim kada se to pise posle Anine pobede....