Košarka 118

Ponedeljak, 17.12.2012.

17:31

Bilić za B92: Dule štipao sudiju

Direktor regionalne ABA lige Josip Bilić izjavio je za B92 da je trener Partizana Duško Vujošević fizički napao sudiju Alfreda Jovovića.

Biliæ za B92: Dule štipao sudiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

ultrabgd1

pre 11 godina

iz wikipedije - Дервиш (персијски: ﺵﻴﻭﺭﺩ, турски: derviº - сиромах) је израз који означава муслиманског аскету - To je to !!! Derviš znači siromah, ili Onaj ko ima Mali Budžet !!!

mikeli

pre 11 godina

klub je decko dao mnogo vise reprezentativaca. to sto ti ne znas za ducija simonovica i dragana kapicica dovoljno govori o tvom kosarkaskom znanju. drugo,kojeg velikog igraca ste vi dali nakon one generacije 92?tepica? tripkovica? perovica? nemojmo o takvima,jer takvi su bili i u zvezdi! smesno mi kada cujem kako ste vi neki rasadnik reprezentativaca...kakvi reprezentativci takva i drzava!

Matorac koji pamti i Tita

pre 11 godina

Pa nema godine da ga ne kazne po pet puta. Znaci dobar mu je prosek za ovu.

E Dule, Dule, dzaba toliko procitanih knjiga kad i dalje viri praziluk iz du.....

dzozey

pre 11 godina

Onaj vuce onu rukometasicu, ovaj sudiju...takav smo narod...ja ne kazem da ne treba da se stidimo, ali nemoj ni da smo licemeri...ovo nije nista cudno za nas.

slobodan

pre 11 godina

Blic vec duze vreme objavljuje neobjektivne i neprijateljske komentare o Pafrtizanu i Dusku Vujosevicu. Pozivam sve navijace Partizana da ne kupuju ovaj list!

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Ova zemlja definitivno treba da prestane da postoji ! Prosto mi je neverovatno da su predavanja o kosarci i poslovanju poceli da nam drze navijaci kluba koji je bio duzan i ruzan da se na kraju i zamrzo i navijaci tima koji je za 67 godina dao dva kasvetna igraca za reprezentaciju Moku Slavnica i Sasu Obradovica ! Smarate i nemate veze sa zivotom !

Grobar

pre 11 godina

Ja sam Partizanovac i srcem i dusom. Protiv nas se vodi medijski rat. Predlazem Duletu da se ze vreme ove suspendije posveti funkciji predsednika sportskog drustva. Skoro svi mediji su u funkciji Zvezde a mi grobari smo izlozeni uvredama i ponizenjima . Dule da poradi na tome da se dobije bar jedan objektivan medij i tome obavesti nas verne navijace Partizana. Za pocetak bar aktivirajte MIP radio i otpoceti sa sportskim emisijama uzivo kao sto to radi radio Fokus. Molim vas da objavite ovaj komentar.

BgHQ

pre 11 godina

Dule napao sudiju?Pa to uopste ne lici na njega.Pa sta ako ga je dirao po telu,vidi se po ponasanju u poslednje vreme da je Dule in love.Kakvo je ovo takmicenje kad takva trenerska velicina ne sme da se udvara sudijama?

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Mozete samo da ga mrzite i nista vise ! Covek vas je unistavao i unistavace vas i dalje ! A te price o gepekovanjima i raznim glupostima ni posle 100 godina ne piju vodu.Taj koji je to rekao da je imao opipljivih dokaza za to,neko bi zavrsio na sudu ! A to koliko se tek vi opterecujete sa njim vidi se iz vasih komentara i frustracija koje izrazavate u njima ! Dule ovo,Dule ono,Dule lokal...Pa kad je toliko lako osvojiti lokal zivo me zanima sto ga vi ne osvojite ! Od 1998 ste prvi put izvirili iz misijih rupa i drzite nama predavanje o kosarci,moralu i slicnim glupostima ! Dok vi igrate kako rekoste ultra,mega,giga basket,a mi najgoru i najruzniju kosarku u poslednjih 20 godina,vi ste opet iza nas,opet nam gledate u ledja i opet lecite svoje frustracije po komentarima ! Kako ste pare vratili,tako cete i titulu osvojiti,na kukovo leto !

Mirko

pre 11 godina

"...odnosno dirao po telu"... Pa da ga nije uhvatio za ...?
Može li nešto gore od ovoga ovaj čovek da uradi? Kad pomislim da je sve odvratne stvari već učinio, on me iznenadi.
Nažalost, očigledno čovek ne vidi da je njegovo vreme prošlo, a prošlo je i vreme kad je mogao da radi to što radi i što je radio godinama. E pa ne ide više.

Иван

pre 11 godina

Вујошевић је осредњи тренер. Осамдесетих му се много праштало због младости, док је његов други мандат у Партизану зицер. Србија је у СФРЈ имала два јака клуба. Звезда је доживљавана као српски и имала је много више навијача од Партизана, који је био сматран за југословенски клуб из Србије, па за њега нису навијали ни већински Срби, а камоли остали. Но, због тога није био толико примамљив политичким грабежљивцима, те је Партизанова управа могла лакше да успостави икакав систем. Тај систем је раније форсирао стварање асова од талената, но дошле су фамозне 90'. Звезду су као "бренд" експресно рашчерупали, а Партизан, који је због постојања система спремније дочекао кризу, изгубио је конкуренцију (остали клубови нису имали амбиције за ишта сем прања новца). Но, с распадом СФРЈ поставило се питање има ли Србија довољно јаку базу за сталну производњу асова. Када су у једном тренутку сви наши врхунски играчи почели да се стварају у иностранству (Бодирога, Стојаковић, Гуровић...), управа Партизана се определила за најсигурнији систем одржања власти, опструкцију конкуренције. Ту долази Вујошевић други пут међу црно-беле и остварује тај приступ савршено. Уз притиске на судије, противнике, медије... Партизан уништава и оно мало наших талената, јер они том систему само сметају, али зато осваја титуле, па тиме и учешћа у Евролиги, спонзоре, навијаче. Постаје Звезда уместо некадашње Звезде. И сад завршава као и она некад, чинећи потпуно исте грешке. Вујошевић је џабе читао онолике књиге.

zack

pre 11 godina

Nasi treneri i ostali "sportski radnici" vecma nevaspitani i pride ne bas preterano bistri.

Tuga je sto su njima "prepusteni" mladi sportisti, a jos veca je tuga kako se oni ponasaju...

Najtragicnije je sto se potencira taj tzv. vrhunski sport, umesto da se radi na omasovljavanju bavljenja sportom, ali u smislu razvoja fizicke kutlure i zdravlja nacije: sta ima iz budzeta da se odvajaju finansijska sredstva za profi klubove?

Don Quijote

pre 11 godina

Nista ovde nije slucajno. Kako je pao Bota kola su krenula nizbrdo. Ostalo je samo da Marica poveze Ivicu i da se razdragano, bodro, cilo zapeva, druga ligo siri svoje grane da prihvatis mlade partizane.

sebastijan

pre 11 godina

namjerno je on to napravio da ne ide u zadar kad zna sta je radio 1.kolo u beogradu protiv zadra a ovi cekaju samo njega.mudar je taj dule

Parada

pre 11 godina

"Uhvatio ga je za ruku i štipao, odnosno dirao po telu."

Auuu..Dule. Zar tako ? Zar treba neko da te trenira gde treba da se stipa, ne za ruku Dule.
Ne ne ne.

Laki.

pre 11 godina

Jaooooj kako ce DULE da im se smeje na kraju sezone... Nisu ni svesni...
Vest o treneru kk poslovno tehnicka saradnja... 8-11 komentara.... vest o treneru Partizana 75-160 komentara...
Sta im radis D ule...???
Imas li i malo srca...???
:)))))

џирло Р.Српска

pre 11 godina

Први дио: Од Југословена до Дервиша
Други дио: Од гепека до штипкања
Шта ли че даље бити

ТВЦЗ

pre 11 godina

Мислим да је ово праведан епилог:

http://www.njuz.net/jadranska-liga-najavila-da-ce-suspendovati-sudije-ukoliko-nastave-da-provociraju-vujosevica/

negra

pre 11 godina

dule stipao sudiju- ovo je klasika kk mali budzet poslednjih deset godina,sudije se stipaju,dave,unosi im se u face,gepekuju se,a to sve podrzavaju navijaci kluba (dervisi) koji se biju medjusobno i koji ne idu na utakmice nego sede u svojoj sobici glumcei huligane! Taj isti klub ne samo sto je pretio sudijama,nego je uzimao titula trojkama iz auta,batinjanjem protivnickih igraca,kradjom talenata i opasnom demagogijom o nekoj skoli kosarke koja nije izrodila NITI JEDNOG JEDINOG kosarkasa! Jedini koji je supeo je Nenad Krstic,a on nije partizanovo dete,nego je dosao iz kosarkaskog centra Kraljeva,gde je igrao u Slogi koja je dala vise igraca nego kk na drini cuprija!
sada kaad drzava pomaze i kragujuvecu i evropsku instituciju crvenu zvezdu,javljaju se dervisi kojima eto to sada smeta.Kako to bre da sme da postoji bilo ko sem njih? kako to da oni nece igrati evroligu sledece sezone,eto nakon 6 godina usli su u top 16 i sada trebamo jos 50 godina da gledamo kako igraju najruzniju kosarku koju je svet video!
I za kraj,dobrodosli konacno u Srbiju 2012,gde ce kosarka pobediti primitivizam i prostakluk kojim nas truju ljudi iz kk mali budzet mts!
(azerbejdzanski fen, 17. decembar 2012 18:53)

Evropsku instituciju Crvenu zvezdu - hahahahahahahahahahahahahaha!!!
Klub koji je ugasen a 11 godina nije osvojio ni jedno od prvih 5 mesta u prvenstvu :D Tragedija navijaca Fmp-a kulminira vestima o Duletu Vujosevic :)

Max

pre 11 godina

Ja volim partizan i Duleta Vujosevica ali stvarno smatram da je sada preterao.
Mora da se smiri sto pre. On kuka na nas sto bacamo upaljace na teren a on svojim ponasanjem vise steti klubu nego 7.000 navijaca kojiub ace desetak upaljaca. Smatram da ako je partizan vec hteo da podmladi ekipu, trebao je bar Kecmana da ostavi jer momci po stoti put gube a imaju zadnji napad. Vratiti Velickovica, jeste on van forme ali ima psihu, stabilan je kao licnost i pomocice igracima, imace autoritet. Ne moze se ovako, previse je ovo mlad tim da bi parirali Cedeviti, Radnickom pa i Zvezdi koja je ove godine stvarno dobra. Dva iskusna igraca na zimu da se dovedu pa da pricamo o tituli....

Labud

pre 11 godina

Zinula i ala i vrana. Vecina ovih piskarala je do juce drmala koseve i bojkotovala ligu, sada navijaju za fatamorganu i jos je nazivaju velikanom. Jos je Lenjin davno rekao 'ako ce nam neko doci glave, to su mangupi iz sopstvenih redova'. Mogu da porucim nasim navijacima da pokazu malo lojalnosti, ako su prekjuce poceli da navijaju za Partizan, zato sto im je primarni klub bio i ostao kanta, onda razumem

Piksi iz kornera

pre 11 godina

Ja sam spremio kokice i tri piva... Veceras, 23:10, SOS kanal, Vladan Tegeltija i crno-bela kolektivna terapija, najjaci sou-program u drzavi!

Timofey Dubrovskiy

pre 11 godina

@(русвај, 17. decembar 2012 20:29)

gresis. pogledaj istoriju. vi ste poceli pre 20 god da igrate kosarku, a mi pre 60.

žare

pre 11 godina

istina je da je suđenje u aba ligi na momente veoma čudno, ali isto tako je istina da je dule slika i prilika sportskog društva u kome je zaposlen.

Bobby

pre 11 godina

Neko rece od ovih ssto prate Partizan, a ne navijaju za njega, da Dule ima 150kg. Ne cudi me ssto znass brate, 10 godina terora natera coveka na svakakvu muku, pa i da vredja takvim ne inteligentnim forama, ali opet ce se taj od 150kg radovati na kraju sezone, kao i najbolji navijaci u evropi. Pozz Delijama znam da oni ovo pomno prate ;)

русвај

pre 11 godina

Партизановац сам, не кажем да је Дуле оличење особе са културним понашањем, барем то што видим на утакмицама. Не оправдавам то понашање. Али ме спопада крвава дијареја када ови почну са тим причама. Погледајте било ког вашег тренера претходних година. Ето га Пешић, Караџић... Кад они псују, онда је у реду, јел? Или они мање псују, па се то толерише по вашим критеријумима? А онда уз то још додају читава пророчанска провиђења о томе шта ће бити. Полако, почели сте да играте кошарку ове године, још ништа нисте освојили, рано сте почели да се бусате. За сада погледајте табелу...

Steve Nash

pre 11 godina

Skoro svaku utakmicu Partizanovi protivnici imaju sigurnih od 5 do 10 poena zbog duletovih gluposti,kontam ja da je to njegov stil da konstantno vrsi pritisak na sudije,ali je poceo u zadnje vreme bas da preteruje,trebao bi da se koncentrise i da trosi energiju na druge stvari da se ne ponavljaju onakvi porazi od amatera iz madjarske,jadno je da bilo koji nas klub izgubi od takvih anonimusa,a kamoli sampion drzave.

kecman

pre 11 godina

Ovom novinaru zabraniti konferencije za stampu Partizana. Neka ide kod komsinice i tamo trazi informacije ko je koga stipkao i namestao masnice. Siguran sam da Bilic to nije ovim recima rekao. Smeskajte se sada, a na kraju se zna ko ce se smejati. Napred Partizan.

Aleksandar

pre 11 godina

Oooo majko mila, da je bio derbi pa da se i zali. Majdarski klub poslednji na tabeli sa kos razlikom -162 !!!! Ej pa ja ne znam sta je trebalo da urade, da igraju samo levom rukom da se ovaj nebi zalio, pa dokle vise???

Gordz

pre 11 godina

Hteli mi da priznamo ili ne, tek, Dule je u svojoj drugoj epizodi na klupi sasvim drugi covek i trener.

Gledao sam Partizan svih ovih sezona, ali ovoliko "carsijskih prica" jos nisam video/cuo.
A sto je najgore - Dule je u proslosti sa lakocom formirao igrace, pronalazio ekstra talente, ali sada toga nema (cast izuzecima) iako ni danas, a ni tada nije imao Bog zna kakva sredstva.

Ne igra Andjusic, momci odigraju tri egala sa Barsom i CSKA, a izgube od Solnoka. Definitivno nesto smrdi u svemu ovome, sve je cudno i kontradiktorno.

A to sto spominje Zvezdu. Jeste njih drzava upumpala, oprostila dugove, stabilizovala ih, ali to nema veze sa nama. Jedino se slazem da nije u redu na isti nacin pomoci dva dijametralno suprotna tima po istoriji i trofejima u skorasnje vreme, ali sta sad? To nije razlog da izgubis od Solnoka.

Da ne bude zabune, Zvezdi svaka cast, igra zmajski i neka gaze! Mi moramo da se zapitamo - zasto kidamo sa jakim timovima i igramo egal, a pobedi nas madjarski tim. Ovaj tim moze i MORA bolje, zasto to nije tako, nije pitanje za mene. Dosta prica i zamajavanja - rad i rad i idemo, za godinu ili dve tim ce ojacati, polako brate. Sta si tako divlji sav?

MilosPFC

pre 11 godina

Mikeli,

Pa ako vam treba evo dosad 15 godina za titulu,a 13 isto dosad-znaci its still counting za uopste ucestvovanje u EL,koliko ce vam trebati ako je ikada zaigrate ponovo za prolaz u TOP 16 to samo sveti Bog zna....

Dule - nova LBGT ikona!

pre 11 godina

Aaaaaaa, sad kapiram! Znači TO su ti "časovi ljubavi"!
Sad još samo da vidimo zastavu duginih boja na kojoj piše, "ALCATRAZ".

JA

pre 11 godina

hahaha kakva komedija! Gde fizicki napao?! Samo ga je povlacio za ruku i za MAJICU, sto su okarakterisali kao 'Stipanje' (:D?!), zato sto mu je sudija okretao ledja i hteo da ode, dok je Dule hteo da mu objasni neke stvari koje je dosudio...Smejurija! Hrvati i Slovenci hoce da uniste Partizan! NAJGORE je to sto se i BRACA SRBI navijaci Zvezde slazu sa njima!

Sasho

pre 11 godina

Sve sami komentari zvezdasa i zabranjenih!Dusane dovedi u red svoju psihu pod hitno,ako to neuradis pocepace nas!Aba liga je po svemu dala prednost zvezdi i Covicu nad Partizanom u borbi za jednim od srpskih predstavnika u Evro ligi!Dobro je da se zavrsava ova prestupna godina,sve nam je krenulo nizbrdo vreme je da se povuce rucna!Ja nesumnjam da Danilovic,Todoric i Vujosevic vec prave plan za drugi deo sezone sto za terenom sto i van terena gde su drugi jako mocniji od nas!

No limit

pre 11 godina

Sa covekom se ocigledno nesto desava. I pre je znao da pretera, ali je ipak postovao neke granice. Bolje smo izgledali kada je bio suspendovan jer je Gasic davao vecu slobodu igracima-pustao je neke da pogrese koji kod Dula nemaju pravo na gresku. Mislim da mu je potrebno resetovanje ili pomoc strucnjaka.

marko__bgd

pre 11 godina

e pa proslo je to vreme kada su danilovic u vujosevic uvlacile sudije u svlacionicu,kada ne sude po njihovom,i maltretirali ih...10 godina se stiti interes partizana,...navikao je da bude prvi,i da nema konkurenciju,i da je po njegovom...a kad nije,evo kako se ponasa!

Ljubav

pre 11 godina

Ne znam sto su ove sudije ovoliko umislile da ih Dulence ne voli... pa svima nam je dobro poznata ona nasa iz osnovne skole jos-KO SE BIJE TAJ SE VOLI!

Kjuban

pre 11 godina

Nije mi jasno zašto Todorić upada u ovu zamku prepucavanja i štiti Vujoševićeve incidente . Daj šansu Peri Božiću da bude novi trener Partizana , jer sve Partizanove titule u zadnjih deset godina su minimum 60% vaša i Daniliovićeva zasluga , a sigurno da su veće zasluge Pere Božića od Vujoševića , jer je Pera dobra pričalica što bi rekli Ameri , a to je najdeficitarnija roba , to je bio i Vlade Divac , pravi lider koji diže adrenalin kod igrača, i sa takvim mentalnim sklopom sigurno da može da bude bolji trener od Vujoševića iako nema trenerskog iskustva.Nije ga imao ni Željko Obradović , pa znamo kakvu je karijeru imao. I ono što mislim da je najbitnije zašto Pera a ne Vujošević, zato što Pera od ovakvih igrača može da napravi evropske zvezde , pre svih tu mislim na Vestermana ,a i na Lučića ,Anđušu ako već nije puko da ode. Na svim pozicijama sem centarske smo pokriveni igračima kojima uopšte nije potrebna zona, oni svakog mogu da čuvaju 1-1 i da svakog probiju 1-1, i ponižavajuće je sa ovakvim timom igrati ovako dekadentnu košarku. Ovo je ubijanje u pojam .

Bez umotvorina

pre 11 godina

Nije Bilić rekao da ga je fizički napao, to je vaša umotvorina, nego da ga je uhvatio za ruku - "štipao i dirao.". Zar je to zabranjeno, zar se u svetu humani ljudi ne zalažu da se ovakvi dodiri ljudi istoga pola ne osuđuju?

nećete u brazil

pre 11 godina

šta se to događa sa trenerima
u srbiji, ovaj štipa suca,
onaj rukometni drpa protivničku
igračicu, siniša počeo predavati
glazbeni......
uglavnom ne biraju se sredstva
da bi se došlo do uspjeha.....

antidjura

pre 11 godina

dervisi,obecavam da nama nece trebati 6 godina da udjemo u top 16. mi iz prve ulazimo,nismo mi mali klub da se zadovoljavamo malim stvarima! inace secam se kada ste terali jesenjina tih godina,a on vama pokazivao medjunozje... kakav klub sunce ti :D
(mikeli, 17. decembar 2012 17:59)

Rece covek cija dva kluba do sad NIKAD u istoriji nisu usla u top16.

Realno

pre 11 godina

Ma gde on to da uradi,samo vam se učinilo,sigurno su to uradili Čović i ljudi iz Zvezde,jer su oni krivi za sve.Znate ono kad neko ima paranoju...

MILE

pre 11 godina

Samo ga provocirajte . Znaju i sami da ako ga naljute da će sigurno biti prvi i opet ga provociraju . MALO IM JE ŠTO UZEO 11 UZASTPNIH TITULA . NATERAĆE GA DA UZME I 12 UZASTOPNU .

grobar

pre 11 godina

dule stipao sudiju - ovo je najveci uspeh fmp-a u zadnjih 10 godina, a raduju mu se navijaci kluba koji je u stecaju, a gazda im je tajkun koji se obogatio tako sto je krao pomoc namenjenu kosovskim srbima - dobrodosli u srbiju, godina je 2012!

Весели

pre 11 godina

Штипкање, дирање по телу...Па добро Дуле, прекини више, срамота да нам се клуб овако срозава из дана у дан.

Kontraš

pre 11 godina

Štipao, odnosno dirao po telu! Pritom ga držao za ruku! Evo, i ja se štipam, sve mislim da sanjam, da nije istina da sam pročitao ovako nešto! Dule dirao Alfreda(!) po telu. Kao izrazito škakljiv, Alfred tu torturu nije mogao da izdrži!

igor ns

pre 11 godina

Da se prekrstimo i levom i desnom!
Više od decenije se zastupaju interesi jednog kluba (bar u Srbiji) i sada kada su ta vrata zatvorena (izlaz u EL) i svi upućeni na ista vrata (ABA liga), postala je gužva za takve tipove!?
Ova liga polako miriši na bivšu Yu ligu gde je bilo teško bilo koga pobediti. Daleko o toga da se nije i tada znalo namestiti nešto pojedinačno, ali ovakav cirkus kakav smo imali mi u Srbiji, toga nema nigde. Jedino što kvalitet te lige nikad neće biti ni očešan, a razlog su pre svega stranci koji su danas okosnica klubova, no, tako nam je kako nam je.

azerbejdzanski fen

pre 11 godina

dule stipao sudiju - ovo je najveci uspeh fmp-a u zadnjih 10 godina, a raduju mu se navijaci kluba koji je u stecaju, a gazda im je tajkun koji se obogatio tako sto je krao pomoc namenjenu kosovskim srbima - dobrodosli u srbiju, godina je 2012!
(grobar, 17. decembar 2012 18:27)

dule stipao sudiju- ovo je klasika kk mali budzet poslednjih deset godina,sudije se stipaju,dave,unosi im se u face,gepekuju se,a to sve podrzavaju navijaci kluba (dervisi) koji se biju medjusobno i koji ne idu na utakmice nego sede u svojoj sobici glumcei huligane! Taj isti klub ne samo sto je pretio sudijama,nego je uzimao titula trojkama iz auta,batinjanjem protivnickih igraca,kradjom talenata i opasnom demagogijom o nekoj skoli kosarke koja nije izrodila NITI JEDNOG JEDINOG kosarkasa! Jedini koji je supeo je Nenad Krstic,a on nije partizanovo dete,nego je dosao iz kosarkaskog centra Kraljeva,gde je igrao u Slogi koja je dala vise igraca nego kk na drini cuprija!
sada kaad drzava pomaze i kragujuvecu i evropsku instituciju crvenu zvezdu,javljaju se dervisi kojima eto to sada smeta.Kako to bre da sme da postoji bilo ko sem njih? kako to da oni nece igrati evroligu sledece sezone,eto nakon 6 godina usli su u top 16 i sada trebamo jos 50 godina da gledamo kako igraju najruzniju kosarku koju je svet video!
I za kraj,dobrodosli konacno u Srbiju 2012,gde ce kosarka pobediti primitivizam i prostakluk kojim nas truju ljudi iz kk mali budzet mts!

marinjo

pre 11 godina

Dule stipao sudiju! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah nema vise gepek,samari,mrki pogledi,preslo se na nove metode. hahahahahahahahahahaha

Webber

pre 11 godina

Grobari su stvarno smesni, malo su protiv Djurica a onda im je legenda Dule i opravdavaju fizicko nasilje...Na sve su spremni da bi osvojili titulu tako vec 10 godina nemaju problema sa prebijanjem sudija,pretnjama, gepekovanjem...

Miođrag

pre 11 godina

Štipao sudiju!? Uvek sam znao za njegove sklonosti ali ako mu se svideo trebao je da to uradi van terena. Ovako, nije u redu jer su ljudi videli.

Mikeli

pre 11 godina

Rece covek cija dva kluba do sad NIKAD u istoriji nisu usla u top16.
(antidjura, 17. decembar 2012 18:35)

Niko nije SMEO da igra evroligu jer bi se u uprotnom upadalo u sudijsku svlacionicu sa pistoljima! sada bogu hvala vam ni stipanje ne pomaze! Necete igrati ni final four aba lige,zapamti moje reci!

Ili opravdavaš njegovo ponašanje, ili ne, nema trećeg.

pre 11 godina

Tošo, kanda si se i ti malo pogubio pored njega. Gledam te, nerviraš se i na svakoj utakmici ga smiruješ i gasiš PP aparatom, a sad ga braniš i razumeš !?

ahmed nurudin...

pre 11 godina

Ustinuo ga 'trener'...On njemu hteo da citira dve recenice od Mese Selimovica a ovaj ne veruje...misli da sanja...E sad,ako pomocni trener na sledece dve utakmice ne bude posvecen i psovkama ne edukuje igrace onda ima izgleda da dobijemo konacno!

Neko iz mase

pre 11 godina

Evo da se i ja pridruzim ovoj skupini koja ocigledno nema drugog posla nego komentarise sve vesti o Zvezdi i Partizanu....I svi komentari imaju jednu zajednicku crtu: Na vesti o Zvezdi vise komentara Partizanovih pristalica i obrnuto....Idite bre cistite ulice od snega....Samo "lajete"....iz toplih soba....a u sport se razumete.....ako kazem nece mi objaviti komentar!

Igor vr

pre 11 godina

Ako bi kojim slucajem Partizan i Zvezda uspeli da izbore plasman u Evroligu preko Aba lige to bi znacilo propast hrvatske i slovenacke kosarke, a to zna i ekipa iz "Sidra" i sudije i zato ce pokusati sve da to sprece. Videcete kakvo ce sudjenje biti u narednim kolima, jer nisu Bilic i Lorbek pravili ligu da bi unistili slovenacku i hrvatsku kosarku.

McClane

pre 11 godina

Dusan je inteligentan covek i veliki manipulator,pre pocetka sezone je poceo sa pravdanjem o mladom timu! Naime rekao je kako je ovaj tim talentovaniji od onog u kojem je Divac igrao...svi znamo da to nije ni blizu istine,ali Dule zna da se dervisima moze manipulisati i oni sada pricaju kako su eto na jedan razlike gubili od cska i barselone...Slucajnost...Nn je za njih bog,a oni su njegova sekta...tako dobijamo Duleta koji je svestan da tim nista nece uraditi jer nije dovoljno kvalitetan i koji jednostavno unapred pere ruke od svega! Partizan ove godine nece igrati final four jer ce izgubiti od zvezde ,od cedevite,zadra,sirokog i vrlo moguce splita i radnickog...nakon toga ono malo kvaliteta sto ima u timu ce otici,a zaista ima vrlo malo kvaliteta,tako da se tim nece rasprodati,to je sigurno...finasije ce stati jer nema evrolige i onda cemo doci u zanimljivu situaciju..nadam se samo da ce potrajati isto koliko i nama..makar 11 godina..zivi bili pa videli!

kewic

pre 11 godina

Navijac sam partizana ali mi je stvarno muka vise da posle svakog poraza uvek neko drugi bude kriv, a ne trener i pojedini igraci svojim losim partijama.

Realista

pre 11 godina

Evo, to je ono sto je zastitni znak Vujosevica. Taj ne bira sredstva godinama da pobedi i da osvoja trofeje, sluzi se svim i svacim. S obzirom koliko je do sada imao prestupa u ponasanju, i to debelih, zacudo mi je da je ovoliko malo kaznjen! Cekam vesti, koliko ce celnici ABA lige kazniti partizan zbog bakljada na mecu sa MZT-om.

mikeli

pre 11 godina

dervisi,obecavam da nama nece trebati 6 godina da udjemo u top 16. mi iz prve ulazimo,nismo mi mali klub da se zadovoljavamo malim stvarima! inace secam se kada ste terali jesenjina tih godina,a on vama pokazivao medjunozje... kakav klub sunce ti :D

stipni me stipni

pre 11 godina

Bas se lepo nasmejah na ovu vest a ne navijam ni za Partizan ni za Zvezdu. Pa sta je Duletu trebalo ovo? Sad se da ga zovu Dervis Ustipak :D

IGOOOOOOOOR !!!

pre 11 godina

Todoricu ostao si mi u sjecanju kao dobar bek pa neka tako i ostane. Samo slijepac moze reci da ne vidi na svakoj utakmici konstantan pritisak Vujosevica na sudije. Sta je lose u tome ? Nista, dok je to u granicama normalnog ponasanja. Jedina stvar koja mi smeta u KK Partizan je jako vulgaran nastup trenera Vujosevica. Zar nema nitko da mu skrene paznju na to pa da zajedno pogledaju snimak bilo koje utakmice i da izbroje broj psovki i vulgarnosti koje trener izgovori. Posle mi njegova prica kako je nacitan i kako trazi od igraca da citaju klasike cudno zvuci. I da jos dodam da ne bi neko slucajno rekao da sam zvezdas da sam rodjen 1967 i od tada sam crno beli i tako ce ostati. Pozdrav.

pfc

pre 11 godina

Kao Partizanovac kazem da je Dule Vujosevic zasluzeno suspendovan, ali mi je muka kad citam kako navijaci Zvezde pricaju za Vujosevica da je "nekulturan, necivilizovan" itd

To su oni navijaci Zvezde koji na najgore moguce nacine vredjaju Vladimira Stojkovica i njegovu porodicu

Mirko

pre 11 godina

„Uhvatio ga je za ruzku i štipao, odnosno dirao po telu“

Da nije Dule jedan od onih sto im se ne dozvoljava da organizuju paradu u Beogradu?

Весели

pre 11 godina

Штипкање, дирање по телу...Па добро Дуле, прекини више, срамота да нам се клуб овако срозава из дана у дан.

marinjo

pre 11 godina

Dule stipao sudiju! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah nema vise gepek,samari,mrki pogledi,preslo se na nove metode. hahahahahahahahahahaha

stipni me stipni

pre 11 godina

Bas se lepo nasmejah na ovu vest a ne navijam ni za Partizan ni za Zvezdu. Pa sta je Duletu trebalo ovo? Sad se da ga zovu Dervis Ustipak :D

Mirko

pre 11 godina

„Uhvatio ga je za ruzku i štipao, odnosno dirao po telu“

Da nije Dule jedan od onih sto im se ne dozvoljava da organizuju paradu u Beogradu?

Kontraš

pre 11 godina

Štipao, odnosno dirao po telu! Pritom ga držao za ruku! Evo, i ja se štipam, sve mislim da sanjam, da nije istina da sam pročitao ovako nešto! Dule dirao Alfreda(!) po telu. Kao izrazito škakljiv, Alfred tu torturu nije mogao da izdrži!

azerbejdzanski fen

pre 11 godina

dule stipao sudiju - ovo je najveci uspeh fmp-a u zadnjih 10 godina, a raduju mu se navijaci kluba koji je u stecaju, a gazda im je tajkun koji se obogatio tako sto je krao pomoc namenjenu kosovskim srbima - dobrodosli u srbiju, godina je 2012!
(grobar, 17. decembar 2012 18:27)

dule stipao sudiju- ovo je klasika kk mali budzet poslednjih deset godina,sudije se stipaju,dave,unosi im se u face,gepekuju se,a to sve podrzavaju navijaci kluba (dervisi) koji se biju medjusobno i koji ne idu na utakmice nego sede u svojoj sobici glumcei huligane! Taj isti klub ne samo sto je pretio sudijama,nego je uzimao titula trojkama iz auta,batinjanjem protivnickih igraca,kradjom talenata i opasnom demagogijom o nekoj skoli kosarke koja nije izrodila NITI JEDNOG JEDINOG kosarkasa! Jedini koji je supeo je Nenad Krstic,a on nije partizanovo dete,nego je dosao iz kosarkaskog centra Kraljeva,gde je igrao u Slogi koja je dala vise igraca nego kk na drini cuprija!
sada kaad drzava pomaze i kragujuvecu i evropsku instituciju crvenu zvezdu,javljaju se dervisi kojima eto to sada smeta.Kako to bre da sme da postoji bilo ko sem njih? kako to da oni nece igrati evroligu sledece sezone,eto nakon 6 godina usli su u top 16 i sada trebamo jos 50 godina da gledamo kako igraju najruzniju kosarku koju je svet video!
I za kraj,dobrodosli konacno u Srbiju 2012,gde ce kosarka pobediti primitivizam i prostakluk kojim nas truju ljudi iz kk mali budzet mts!

mikeli

pre 11 godina

dervisi,obecavam da nama nece trebati 6 godina da udjemo u top 16. mi iz prve ulazimo,nismo mi mali klub da se zadovoljavamo malim stvarima! inace secam se kada ste terali jesenjina tih godina,a on vama pokazivao medjunozje... kakav klub sunce ti :D

Piksi iz kornera

pre 11 godina

Ja sam spremio kokice i tri piva... Veceras, 23:10, SOS kanal, Vladan Tegeltija i crno-bela kolektivna terapija, najjaci sou-program u drzavi!

Bez umotvorina

pre 11 godina

Nije Bilić rekao da ga je fizički napao, to je vaša umotvorina, nego da ga je uhvatio za ruku - "štipao i dirao.". Zar je to zabranjeno, zar se u svetu humani ljudi ne zalažu da se ovakvi dodiri ljudi istoga pola ne osuđuju?

Ili opravdavaš njegovo ponašanje, ili ne, nema trećeg.

pre 11 godina

Tošo, kanda si se i ti malo pogubio pored njega. Gledam te, nerviraš se i na svakoj utakmici ga smiruješ i gasiš PP aparatom, a sad ga braniš i razumeš !?

Miođrag

pre 11 godina

Štipao sudiju!? Uvek sam znao za njegove sklonosti ali ako mu se svideo trebao je da to uradi van terena. Ovako, nije u redu jer su ljudi videli.

IGOOOOOOOOR !!!

pre 11 godina

Todoricu ostao si mi u sjecanju kao dobar bek pa neka tako i ostane. Samo slijepac moze reci da ne vidi na svakoj utakmici konstantan pritisak Vujosevica na sudije. Sta je lose u tome ? Nista, dok je to u granicama normalnog ponasanja. Jedina stvar koja mi smeta u KK Partizan je jako vulgaran nastup trenera Vujosevica. Zar nema nitko da mu skrene paznju na to pa da zajedno pogledaju snimak bilo koje utakmice i da izbroje broj psovki i vulgarnosti koje trener izgovori. Posle mi njegova prica kako je nacitan i kako trazi od igraca da citaju klasike cudno zvuci. I da jos dodam da ne bi neko slucajno rekao da sam zvezdas da sam rodjen 1967 i od tada sam crno beli i tako ce ostati. Pozdrav.

Webber

pre 11 godina

Grobari su stvarno smesni, malo su protiv Djurica a onda im je legenda Dule i opravdavaju fizicko nasilje...Na sve su spremni da bi osvojili titulu tako vec 10 godina nemaju problema sa prebijanjem sudija,pretnjama, gepekovanjem...

Igor vr

pre 11 godina

Ako bi kojim slucajem Partizan i Zvezda uspeli da izbore plasman u Evroligu preko Aba lige to bi znacilo propast hrvatske i slovenacke kosarke, a to zna i ekipa iz "Sidra" i sudije i zato ce pokusati sve da to sprece. Videcete kakvo ce sudjenje biti u narednim kolima, jer nisu Bilic i Lorbek pravili ligu da bi unistili slovenacku i hrvatsku kosarku.

žare

pre 11 godina

istina je da je suđenje u aba ligi na momente veoma čudno, ali isto tako je istina da je dule slika i prilika sportskog društva u kome je zaposlen.

Dule - nova LBGT ikona!

pre 11 godina

Aaaaaaa, sad kapiram! Znači TO su ti "časovi ljubavi"!
Sad još samo da vidimo zastavu duginih boja na kojoj piše, "ALCATRAZ".

McClane

pre 11 godina

Dusan je inteligentan covek i veliki manipulator,pre pocetka sezone je poceo sa pravdanjem o mladom timu! Naime rekao je kako je ovaj tim talentovaniji od onog u kojem je Divac igrao...svi znamo da to nije ni blizu istine,ali Dule zna da se dervisima moze manipulisati i oni sada pricaju kako su eto na jedan razlike gubili od cska i barselone...Slucajnost...Nn je za njih bog,a oni su njegova sekta...tako dobijamo Duleta koji je svestan da tim nista nece uraditi jer nije dovoljno kvalitetan i koji jednostavno unapred pere ruke od svega! Partizan ove godine nece igrati final four jer ce izgubiti od zvezde ,od cedevite,zadra,sirokog i vrlo moguce splita i radnickog...nakon toga ono malo kvaliteta sto ima u timu ce otici,a zaista ima vrlo malo kvaliteta,tako da se tim nece rasprodati,to je sigurno...finasije ce stati jer nema evrolige i onda cemo doci u zanimljivu situaciju..nadam se samo da ce potrajati isto koliko i nama..makar 11 godina..zivi bili pa videli!

kewic

pre 11 godina

Navijac sam partizana ali mi je stvarno muka vise da posle svakog poraza uvek neko drugi bude kriv, a ne trener i pojedini igraci svojim losim partijama.

marko__bgd

pre 11 godina

e pa proslo je to vreme kada su danilovic u vujosevic uvlacile sudije u svlacionicu,kada ne sude po njihovom,i maltretirali ih...10 godina se stiti interes partizana,...navikao je da bude prvi,i da nema konkurenciju,i da je po njegovom...a kad nije,evo kako se ponasa!

Aleksandar

pre 11 godina

Oooo majko mila, da je bio derbi pa da se i zali. Majdarski klub poslednji na tabeli sa kos razlikom -162 !!!! Ej pa ja ne znam sta je trebalo da urade, da igraju samo levom rukom da se ovaj nebi zalio, pa dokle vise???

Mikeli

pre 11 godina

Rece covek cija dva kluba do sad NIKAD u istoriji nisu usla u top16.
(antidjura, 17. decembar 2012 18:35)

Niko nije SMEO da igra evroligu jer bi se u uprotnom upadalo u sudijsku svlacionicu sa pistoljima! sada bogu hvala vam ni stipanje ne pomaze! Necete igrati ni final four aba lige,zapamti moje reci!

Gordz

pre 11 godina

Hteli mi da priznamo ili ne, tek, Dule je u svojoj drugoj epizodi na klupi sasvim drugi covek i trener.

Gledao sam Partizan svih ovih sezona, ali ovoliko "carsijskih prica" jos nisam video/cuo.
A sto je najgore - Dule je u proslosti sa lakocom formirao igrace, pronalazio ekstra talente, ali sada toga nema (cast izuzecima) iako ni danas, a ni tada nije imao Bog zna kakva sredstva.

Ne igra Andjusic, momci odigraju tri egala sa Barsom i CSKA, a izgube od Solnoka. Definitivno nesto smrdi u svemu ovome, sve je cudno i kontradiktorno.

A to sto spominje Zvezdu. Jeste njih drzava upumpala, oprostila dugove, stabilizovala ih, ali to nema veze sa nama. Jedino se slazem da nije u redu na isti nacin pomoci dva dijametralno suprotna tima po istoriji i trofejima u skorasnje vreme, ali sta sad? To nije razlog da izgubis od Solnoka.

Da ne bude zabune, Zvezdi svaka cast, igra zmajski i neka gaze! Mi moramo da se zapitamo - zasto kidamo sa jakim timovima i igramo egal, a pobedi nas madjarski tim. Ovaj tim moze i MORA bolje, zasto to nije tako, nije pitanje za mene. Dosta prica i zamajavanja - rad i rad i idemo, za godinu ili dve tim ce ojacati, polako brate. Sta si tako divlji sav?

џирло Р.Српска

pre 11 godina

Први дио: Од Југословена до Дервиша
Други дио: Од гепека до штипкања
Шта ли че даље бити

Realno

pre 11 godina

Ma gde on to da uradi,samo vam se učinilo,sigurno su to uradili Čović i ljudi iz Zvezde,jer su oni krivi za sve.Znate ono kad neko ima paranoju...

grobar

pre 11 godina

dule stipao sudiju - ovo je najveci uspeh fmp-a u zadnjih 10 godina, a raduju mu se navijaci kluba koji je u stecaju, a gazda im je tajkun koji se obogatio tako sto je krao pomoc namenjenu kosovskim srbima - dobrodosli u srbiju, godina je 2012!

ahmed nurudin...

pre 11 godina

Ustinuo ga 'trener'...On njemu hteo da citira dve recenice od Mese Selimovica a ovaj ne veruje...misli da sanja...E sad,ako pomocni trener na sledece dve utakmice ne bude posvecen i psovkama ne edukuje igrace onda ima izgleda da dobijemo konacno!

Kjuban

pre 11 godina

Nije mi jasno zašto Todorić upada u ovu zamku prepucavanja i štiti Vujoševićeve incidente . Daj šansu Peri Božiću da bude novi trener Partizana , jer sve Partizanove titule u zadnjih deset godina su minimum 60% vaša i Daniliovićeva zasluga , a sigurno da su veće zasluge Pere Božića od Vujoševića , jer je Pera dobra pričalica što bi rekli Ameri , a to je najdeficitarnija roba , to je bio i Vlade Divac , pravi lider koji diže adrenalin kod igrača, i sa takvim mentalnim sklopom sigurno da može da bude bolji trener od Vujoševića iako nema trenerskog iskustva.Nije ga imao ni Željko Obradović , pa znamo kakvu je karijeru imao. I ono što mislim da je najbitnije zašto Pera a ne Vujošević, zato što Pera od ovakvih igrača može da napravi evropske zvezde , pre svih tu mislim na Vestermana ,a i na Lučića ,Anđušu ako već nije puko da ode. Na svim pozicijama sem centarske smo pokriveni igračima kojima uopšte nije potrebna zona, oni svakog mogu da čuvaju 1-1 i da svakog probiju 1-1, i ponižavajuće je sa ovakvim timom igrati ovako dekadentnu košarku. Ovo je ubijanje u pojam .

No limit

pre 11 godina

Sa covekom se ocigledno nesto desava. I pre je znao da pretera, ali je ipak postovao neke granice. Bolje smo izgledali kada je bio suspendovan jer je Gasic davao vecu slobodu igracima-pustao je neke da pogrese koji kod Dula nemaju pravo na gresku. Mislim da mu je potrebno resetovanje ili pomoc strucnjaka.

Parada

pre 11 godina

"Uhvatio ga je za ruku i štipao, odnosno dirao po telu."

Auuu..Dule. Zar tako ? Zar treba neko da te trenira gde treba da se stipa, ne za ruku Dule.
Ne ne ne.

Don Quijote

pre 11 godina

Nista ovde nije slucajno. Kako je pao Bota kola su krenula nizbrdo. Ostalo je samo da Marica poveze Ivicu i da se razdragano, bodro, cilo zapeva, druga ligo siri svoje grane da prihvatis mlade partizane.

pfc

pre 11 godina

Kao Partizanovac kazem da je Dule Vujosevic zasluzeno suspendovan, ali mi je muka kad citam kako navijaci Zvezde pricaju za Vujosevica da je "nekulturan, necivilizovan" itd

To su oni navijaci Zvezde koji na najgore moguce nacine vredjaju Vladimira Stojkovica i njegovu porodicu

Realista

pre 11 godina

Evo, to je ono sto je zastitni znak Vujosevica. Taj ne bira sredstva godinama da pobedi i da osvoja trofeje, sluzi se svim i svacim. S obzirom koliko je do sada imao prestupa u ponasanju, i to debelih, zacudo mi je da je ovoliko malo kaznjen! Cekam vesti, koliko ce celnici ABA lige kazniti partizan zbog bakljada na mecu sa MZT-om.

Timofey Dubrovskiy

pre 11 godina

@(русвај, 17. decembar 2012 20:29)

gresis. pogledaj istoriju. vi ste poceli pre 20 god da igrate kosarku, a mi pre 60.

Ljubav

pre 11 godina

Ne znam sto su ove sudije ovoliko umislile da ih Dulence ne voli... pa svima nam je dobro poznata ona nasa iz osnovne skole jos-KO SE BIJE TAJ SE VOLI!

JA

pre 11 godina

hahaha kakva komedija! Gde fizicki napao?! Samo ga je povlacio za ruku i za MAJICU, sto su okarakterisali kao 'Stipanje' (:D?!), zato sto mu je sudija okretao ledja i hteo da ode, dok je Dule hteo da mu objasni neke stvari koje je dosudio...Smejurija! Hrvati i Slovenci hoce da uniste Partizan! NAJGORE je to sto se i BRACA SRBI navijaci Zvezde slazu sa njima!

ТВЦЗ

pre 11 godina

Мислим да је ово праведан епилог:

http://www.njuz.net/jadranska-liga-najavila-da-ce-suspendovati-sudije-ukoliko-nastave-da-provociraju-vujosevica/

Laki.

pre 11 godina

Jaooooj kako ce DULE da im se smeje na kraju sezone... Nisu ni svesni...
Vest o treneru kk poslovno tehnicka saradnja... 8-11 komentara.... vest o treneru Partizana 75-160 komentara...
Sta im radis D ule...???
Imas li i malo srca...???
:)))))

Neko iz mase

pre 11 godina

Evo da se i ja pridruzim ovoj skupini koja ocigledno nema drugog posla nego komentarise sve vesti o Zvezdi i Partizanu....I svi komentari imaju jednu zajednicku crtu: Na vesti o Zvezdi vise komentara Partizanovih pristalica i obrnuto....Idite bre cistite ulice od snega....Samo "lajete"....iz toplih soba....a u sport se razumete.....ako kazem nece mi objaviti komentar!

negra

pre 11 godina

dule stipao sudiju- ovo je klasika kk mali budzet poslednjih deset godina,sudije se stipaju,dave,unosi im se u face,gepekuju se,a to sve podrzavaju navijaci kluba (dervisi) koji se biju medjusobno i koji ne idu na utakmice nego sede u svojoj sobici glumcei huligane! Taj isti klub ne samo sto je pretio sudijama,nego je uzimao titula trojkama iz auta,batinjanjem protivnickih igraca,kradjom talenata i opasnom demagogijom o nekoj skoli kosarke koja nije izrodila NITI JEDNOG JEDINOG kosarkasa! Jedini koji je supeo je Nenad Krstic,a on nije partizanovo dete,nego je dosao iz kosarkaskog centra Kraljeva,gde je igrao u Slogi koja je dala vise igraca nego kk na drini cuprija!
sada kaad drzava pomaze i kragujuvecu i evropsku instituciju crvenu zvezdu,javljaju se dervisi kojima eto to sada smeta.Kako to bre da sme da postoji bilo ko sem njih? kako to da oni nece igrati evroligu sledece sezone,eto nakon 6 godina usli su u top 16 i sada trebamo jos 50 godina da gledamo kako igraju najruzniju kosarku koju je svet video!
I za kraj,dobrodosli konacno u Srbiju 2012,gde ce kosarka pobediti primitivizam i prostakluk kojim nas truju ljudi iz kk mali budzet mts!
(azerbejdzanski fen, 17. decembar 2012 18:53)

Evropsku instituciju Crvenu zvezdu - hahahahahahahahahahahahahaha!!!
Klub koji je ugasen a 11 godina nije osvojio ni jedno od prvih 5 mesta u prvenstvu :D Tragedija navijaca Fmp-a kulminira vestima o Duletu Vujosevic :)

igor ns

pre 11 godina

Da se prekrstimo i levom i desnom!
Više od decenije se zastupaju interesi jednog kluba (bar u Srbiji) i sada kada su ta vrata zatvorena (izlaz u EL) i svi upućeni na ista vrata (ABA liga), postala je gužva za takve tipove!?
Ova liga polako miriši na bivšu Yu ligu gde je bilo teško bilo koga pobediti. Daleko o toga da se nije i tada znalo namestiti nešto pojedinačno, ali ovakav cirkus kakav smo imali mi u Srbiji, toga nema nigde. Jedino što kvalitet te lige nikad neće biti ni očešan, a razlog su pre svega stranci koji su danas okosnica klubova, no, tako nam je kako nam je.

antidjura

pre 11 godina

dervisi,obecavam da nama nece trebati 6 godina da udjemo u top 16. mi iz prve ulazimo,nismo mi mali klub da se zadovoljavamo malim stvarima! inace secam se kada ste terali jesenjina tih godina,a on vama pokazivao medjunozje... kakav klub sunce ti :D
(mikeli, 17. decembar 2012 17:59)

Rece covek cija dva kluba do sad NIKAD u istoriji nisu usla u top16.

Labud

pre 11 godina

Zinula i ala i vrana. Vecina ovih piskarala je do juce drmala koseve i bojkotovala ligu, sada navijaju za fatamorganu i jos je nazivaju velikanom. Jos je Lenjin davno rekao 'ako ce nam neko doci glave, to su mangupi iz sopstvenih redova'. Mogu da porucim nasim navijacima da pokazu malo lojalnosti, ako su prekjuce poceli da navijaju za Partizan, zato sto im je primarni klub bio i ostao kanta, onda razumem

Steve Nash

pre 11 godina

Skoro svaku utakmicu Partizanovi protivnici imaju sigurnih od 5 do 10 poena zbog duletovih gluposti,kontam ja da je to njegov stil da konstantno vrsi pritisak na sudije,ali je poceo u zadnje vreme bas da preteruje,trebao bi da se koncentrise i da trosi energiju na druge stvari da se ne ponavljaju onakvi porazi od amatera iz madjarske,jadno je da bilo koji nas klub izgubi od takvih anonimusa,a kamoli sampion drzave.

nećete u brazil

pre 11 godina

šta se to događa sa trenerima
u srbiji, ovaj štipa suca,
onaj rukometni drpa protivničku
igračicu, siniša počeo predavati
glazbeni......
uglavnom ne biraju se sredstva
da bi se došlo do uspjeha.....

Bobby

pre 11 godina

Neko rece od ovih ssto prate Partizan, a ne navijaju za njega, da Dule ima 150kg. Ne cudi me ssto znass brate, 10 godina terora natera coveka na svakakvu muku, pa i da vredja takvim ne inteligentnim forama, ali opet ce se taj od 150kg radovati na kraju sezone, kao i najbolji navijaci u evropi. Pozz Delijama znam da oni ovo pomno prate ;)

Иван

pre 11 godina

Вујошевић је осредњи тренер. Осамдесетих му се много праштало због младости, док је његов други мандат у Партизану зицер. Србија је у СФРЈ имала два јака клуба. Звезда је доживљавана као српски и имала је много више навијача од Партизана, који је био сматран за југословенски клуб из Србије, па за њега нису навијали ни већински Срби, а камоли остали. Но, због тога није био толико примамљив политичким грабежљивцима, те је Партизанова управа могла лакше да успостави икакав систем. Тај систем је раније форсирао стварање асова од талената, но дошле су фамозне 90'. Звезду су као "бренд" експресно рашчерупали, а Партизан, који је због постојања система спремније дочекао кризу, изгубио је конкуренцију (остали клубови нису имали амбиције за ишта сем прања новца). Но, с распадом СФРЈ поставило се питање има ли Србија довољно јаку базу за сталну производњу асова. Када су у једном тренутку сви наши врхунски играчи почели да се стварају у иностранству (Бодирога, Стојаковић, Гуровић...), управа Партизана се определила за најсигурнији систем одржања власти, опструкцију конкуренције. Ту долази Вујошевић други пут међу црно-беле и остварује тај приступ савршено. Уз притиске на судије, противнике, медије... Партизан уништава и оно мало наших талената, јер они том систему само сметају, али зато осваја титуле, па тиме и учешћа у Евролиги, спонзоре, навијаче. Постаје Звезда уместо некадашње Звезде. И сад завршава као и она некад, чинећи потпуно исте грешке. Вујошевић је џабе читао онолике књиге.

Sasho

pre 11 godina

Sve sami komentari zvezdasa i zabranjenih!Dusane dovedi u red svoju psihu pod hitno,ako to neuradis pocepace nas!Aba liga je po svemu dala prednost zvezdi i Covicu nad Partizanom u borbi za jednim od srpskih predstavnika u Evro ligi!Dobro je da se zavrsava ova prestupna godina,sve nam je krenulo nizbrdo vreme je da se povuce rucna!Ja nesumnjam da Danilovic,Todoric i Vujosevic vec prave plan za drugi deo sezone sto za terenom sto i van terena gde su drugi jako mocniji od nas!

Max

pre 11 godina

Ja volim partizan i Duleta Vujosevica ali stvarno smatram da je sada preterao.
Mora da se smiri sto pre. On kuka na nas sto bacamo upaljace na teren a on svojim ponasanjem vise steti klubu nego 7.000 navijaca kojiub ace desetak upaljaca. Smatram da ako je partizan vec hteo da podmladi ekipu, trebao je bar Kecmana da ostavi jer momci po stoti put gube a imaju zadnji napad. Vratiti Velickovica, jeste on van forme ali ima psihu, stabilan je kao licnost i pomocice igracima, imace autoritet. Ne moze se ovako, previse je ovo mlad tim da bi parirali Cedeviti, Radnickom pa i Zvezdi koja je ove godine stvarno dobra. Dva iskusna igraca na zimu da se dovedu pa da pricamo o tituli....

русвај

pre 11 godina

Партизановац сам, не кажем да је Дуле оличење особе са културним понашањем, барем то што видим на утакмицама. Не оправдавам то понашање. Али ме спопада крвава дијареја када ови почну са тим причама. Погледајте било ког вашег тренера претходних година. Ето га Пешић, Караџић... Кад они псују, онда је у реду, јел? Или они мање псују, па се то толерише по вашим критеријумима? А онда уз то још додају читава пророчанска провиђења о томе шта ће бити. Полако, почели сте да играте кошарку ове године, још ништа нисте освојили, рано сте почели да се бусате. За сада погледајте табелу...

MILE

pre 11 godina

Samo ga provocirajte . Znaju i sami da ako ga naljute da će sigurno biti prvi i opet ga provociraju . MALO IM JE ŠTO UZEO 11 UZASTPNIH TITULA . NATERAĆE GA DA UZME I 12 UZASTOPNU .

kecman

pre 11 godina

Ovom novinaru zabraniti konferencije za stampu Partizana. Neka ide kod komsinice i tamo trazi informacije ko je koga stipkao i namestao masnice. Siguran sam da Bilic to nije ovim recima rekao. Smeskajte se sada, a na kraju se zna ko ce se smejati. Napred Partizan.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Mozete samo da ga mrzite i nista vise ! Covek vas je unistavao i unistavace vas i dalje ! A te price o gepekovanjima i raznim glupostima ni posle 100 godina ne piju vodu.Taj koji je to rekao da je imao opipljivih dokaza za to,neko bi zavrsio na sudu ! A to koliko se tek vi opterecujete sa njim vidi se iz vasih komentara i frustracija koje izrazavate u njima ! Dule ovo,Dule ono,Dule lokal...Pa kad je toliko lako osvojiti lokal zivo me zanima sto ga vi ne osvojite ! Od 1998 ste prvi put izvirili iz misijih rupa i drzite nama predavanje o kosarci,moralu i slicnim glupostima ! Dok vi igrate kako rekoste ultra,mega,giga basket,a mi najgoru i najruzniju kosarku u poslednjih 20 godina,vi ste opet iza nas,opet nam gledate u ledja i opet lecite svoje frustracije po komentarima ! Kako ste pare vratili,tako cete i titulu osvojiti,na kukovo leto !

BgHQ

pre 11 godina

Dule napao sudiju?Pa to uopste ne lici na njega.Pa sta ako ga je dirao po telu,vidi se po ponasanju u poslednje vreme da je Dule in love.Kakvo je ovo takmicenje kad takva trenerska velicina ne sme da se udvara sudijama?

MilosPFC

pre 11 godina

Mikeli,

Pa ako vam treba evo dosad 15 godina za titulu,a 13 isto dosad-znaci its still counting za uopste ucestvovanje u EL,koliko ce vam trebati ako je ikada zaigrate ponovo za prolaz u TOP 16 to samo sveti Bog zna....

slobodan

pre 11 godina

Blic vec duze vreme objavljuje neobjektivne i neprijateljske komentare o Pafrtizanu i Dusku Vujosevicu. Pozivam sve navijace Partizana da ne kupuju ovaj list!

Mirko

pre 11 godina

"...odnosno dirao po telu"... Pa da ga nije uhvatio za ...?
Može li nešto gore od ovoga ovaj čovek da uradi? Kad pomislim da je sve odvratne stvari već učinio, on me iznenadi.
Nažalost, očigledno čovek ne vidi da je njegovo vreme prošlo, a prošlo je i vreme kad je mogao da radi to što radi i što je radio godinama. E pa ne ide više.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Ova zemlja definitivno treba da prestane da postoji ! Prosto mi je neverovatno da su predavanja o kosarci i poslovanju poceli da nam drze navijaci kluba koji je bio duzan i ruzan da se na kraju i zamrzo i navijaci tima koji je za 67 godina dao dva kasvetna igraca za reprezentaciju Moku Slavnica i Sasu Obradovica ! Smarate i nemate veze sa zivotom !

sebastijan

pre 11 godina

namjerno je on to napravio da ne ide u zadar kad zna sta je radio 1.kolo u beogradu protiv zadra a ovi cekaju samo njega.mudar je taj dule

ultrabgd1

pre 11 godina

iz wikipedije - Дервиш (персијски: ﺵﻴﻭﺭﺩ, турски: derviº - сиромах) је израз који означава муслиманског аскету - To je to !!! Derviš znači siromah, ili Onaj ko ima Mali Budžet !!!

Grobar

pre 11 godina

Ja sam Partizanovac i srcem i dusom. Protiv nas se vodi medijski rat. Predlazem Duletu da se ze vreme ove suspendije posveti funkciji predsednika sportskog drustva. Skoro svi mediji su u funkciji Zvezde a mi grobari smo izlozeni uvredama i ponizenjima . Dule da poradi na tome da se dobije bar jedan objektivan medij i tome obavesti nas verne navijace Partizana. Za pocetak bar aktivirajte MIP radio i otpoceti sa sportskim emisijama uzivo kao sto to radi radio Fokus. Molim vas da objavite ovaj komentar.

Matorac koji pamti i Tita

pre 11 godina

Pa nema godine da ga ne kazne po pet puta. Znaci dobar mu je prosek za ovu.

E Dule, Dule, dzaba toliko procitanih knjiga kad i dalje viri praziluk iz du.....

zack

pre 11 godina

Nasi treneri i ostali "sportski radnici" vecma nevaspitani i pride ne bas preterano bistri.

Tuga je sto su njima "prepusteni" mladi sportisti, a jos veca je tuga kako se oni ponasaju...

Najtragicnije je sto se potencira taj tzv. vrhunski sport, umesto da se radi na omasovljavanju bavljenja sportom, ali u smislu razvoja fizicke kutlure i zdravlja nacije: sta ima iz budzeta da se odvajaju finansijska sredstva za profi klubove?

dzozey

pre 11 godina

Onaj vuce onu rukometasicu, ovaj sudiju...takav smo narod...ja ne kazem da ne treba da se stidimo, ali nemoj ni da smo licemeri...ovo nije nista cudno za nas.

mikeli

pre 11 godina

klub je decko dao mnogo vise reprezentativaca. to sto ti ne znas za ducija simonovica i dragana kapicica dovoljno govori o tvom kosarkaskom znanju. drugo,kojeg velikog igraca ste vi dali nakon one generacije 92?tepica? tripkovica? perovica? nemojmo o takvima,jer takvi su bili i u zvezdi! smesno mi kada cujem kako ste vi neki rasadnik reprezentativaca...kakvi reprezentativci takva i drzava!

grobar

pre 11 godina

dule stipao sudiju - ovo je najveci uspeh fmp-a u zadnjih 10 godina, a raduju mu se navijaci kluba koji je u stecaju, a gazda im je tajkun koji se obogatio tako sto je krao pomoc namenjenu kosovskim srbima - dobrodosli u srbiju, godina je 2012!

pfc

pre 11 godina

Kao Partizanovac kazem da je Dule Vujosevic zasluzeno suspendovan, ali mi je muka kad citam kako navijaci Zvezde pricaju za Vujosevica da je "nekulturan, necivilizovan" itd

To su oni navijaci Zvezde koji na najgore moguce nacine vredjaju Vladimira Stojkovica i njegovu porodicu

JA

pre 11 godina

hahaha kakva komedija! Gde fizicki napao?! Samo ga je povlacio za ruku i za MAJICU, sto su okarakterisali kao 'Stipanje' (:D?!), zato sto mu je sudija okretao ledja i hteo da ode, dok je Dule hteo da mu objasni neke stvari koje je dosudio...Smejurija! Hrvati i Slovenci hoce da uniste Partizan! NAJGORE je to sto se i BRACA SRBI navijaci Zvezde slazu sa njima!

mikeli

pre 11 godina

dervisi,obecavam da nama nece trebati 6 godina da udjemo u top 16. mi iz prve ulazimo,nismo mi mali klub da se zadovoljavamo malim stvarima! inace secam se kada ste terali jesenjina tih godina,a on vama pokazivao medjunozje... kakav klub sunce ti :D

MILE

pre 11 godina

Samo ga provocirajte . Znaju i sami da ako ga naljute da će sigurno biti prvi i opet ga provociraju . MALO IM JE ŠTO UZEO 11 UZASTPNIH TITULA . NATERAĆE GA DA UZME I 12 UZASTOPNU .

nećete u brazil

pre 11 godina

šta se to događa sa trenerima
u srbiji, ovaj štipa suca,
onaj rukometni drpa protivničku
igračicu, siniša počeo predavati
glazbeni......
uglavnom ne biraju se sredstva
da bi se došlo do uspjeha.....

Laki.

pre 11 godina

Jaooooj kako ce DULE da im se smeje na kraju sezone... Nisu ni svesni...
Vest o treneru kk poslovno tehnicka saradnja... 8-11 komentara.... vest o treneru Partizana 75-160 komentara...
Sta im radis D ule...???
Imas li i malo srca...???
:)))))

negra

pre 11 godina

dule stipao sudiju- ovo je klasika kk mali budzet poslednjih deset godina,sudije se stipaju,dave,unosi im se u face,gepekuju se,a to sve podrzavaju navijaci kluba (dervisi) koji se biju medjusobno i koji ne idu na utakmice nego sede u svojoj sobici glumcei huligane! Taj isti klub ne samo sto je pretio sudijama,nego je uzimao titula trojkama iz auta,batinjanjem protivnickih igraca,kradjom talenata i opasnom demagogijom o nekoj skoli kosarke koja nije izrodila NITI JEDNOG JEDINOG kosarkasa! Jedini koji je supeo je Nenad Krstic,a on nije partizanovo dete,nego je dosao iz kosarkaskog centra Kraljeva,gde je igrao u Slogi koja je dala vise igraca nego kk na drini cuprija!
sada kaad drzava pomaze i kragujuvecu i evropsku instituciju crvenu zvezdu,javljaju se dervisi kojima eto to sada smeta.Kako to bre da sme da postoji bilo ko sem njih? kako to da oni nece igrati evroligu sledece sezone,eto nakon 6 godina usli su u top 16 i sada trebamo jos 50 godina da gledamo kako igraju najruzniju kosarku koju je svet video!
I za kraj,dobrodosli konacno u Srbiju 2012,gde ce kosarka pobediti primitivizam i prostakluk kojim nas truju ljudi iz kk mali budzet mts!
(azerbejdzanski fen, 17. decembar 2012 18:53)

Evropsku instituciju Crvenu zvezdu - hahahahahahahahahahahahahaha!!!
Klub koji je ugasen a 11 godina nije osvojio ni jedno od prvih 5 mesta u prvenstvu :D Tragedija navijaca Fmp-a kulminira vestima o Duletu Vujosevic :)

antidjura

pre 11 godina

dervisi,obecavam da nama nece trebati 6 godina da udjemo u top 16. mi iz prve ulazimo,nismo mi mali klub da se zadovoljavamo malim stvarima! inace secam se kada ste terali jesenjina tih godina,a on vama pokazivao medjunozje... kakav klub sunce ti :D
(mikeli, 17. decembar 2012 17:59)

Rece covek cija dva kluba do sad NIKAD u istoriji nisu usla u top16.

Sasho

pre 11 godina

Sve sami komentari zvezdasa i zabranjenih!Dusane dovedi u red svoju psihu pod hitno,ako to neuradis pocepace nas!Aba liga je po svemu dala prednost zvezdi i Covicu nad Partizanom u borbi za jednim od srpskih predstavnika u Evro ligi!Dobro je da se zavrsava ova prestupna godina,sve nam je krenulo nizbrdo vreme je da se povuce rucna!Ja nesumnjam da Danilovic,Todoric i Vujosevic vec prave plan za drugi deo sezone sto za terenom sto i van terena gde su drugi jako mocniji od nas!

русвај

pre 11 godina

Партизановац сам, не кажем да је Дуле оличење особе са културним понашањем, барем то што видим на утакмицама. Не оправдавам то понашање. Али ме спопада крвава дијареја када ови почну са тим причама. Погледајте било ког вашег тренера претходних година. Ето га Пешић, Караџић... Кад они псују, онда је у реду, јел? Или они мање псују, па се то толерише по вашим критеријумима? А онда уз то још додају читава пророчанска провиђења о томе шта ће бити. Полако, почели сте да играте кошарку ове године, још ништа нисте освојили, рано сте почели да се бусате. За сада погледајте табелу...

kecman

pre 11 godina

Ovom novinaru zabraniti konferencije za stampu Partizana. Neka ide kod komsinice i tamo trazi informacije ko je koga stipkao i namestao masnice. Siguran sam da Bilic to nije ovim recima rekao. Smeskajte se sada, a na kraju se zna ko ce se smejati. Napred Partizan.

Bobby

pre 11 godina

Neko rece od ovih ssto prate Partizan, a ne navijaju za njega, da Dule ima 150kg. Ne cudi me ssto znass brate, 10 godina terora natera coveka na svakakvu muku, pa i da vredja takvim ne inteligentnim forama, ali opet ce se taj od 150kg radovati na kraju sezone, kao i najbolji navijaci u evropi. Pozz Delijama znam da oni ovo pomno prate ;)

Весели

pre 11 godina

Штипкање, дирање по телу...Па добро Дуле, прекини више, срамота да нам се клуб овако срозава из дана у дан.

azerbejdzanski fen

pre 11 godina

dule stipao sudiju - ovo je najveci uspeh fmp-a u zadnjih 10 godina, a raduju mu se navijaci kluba koji je u stecaju, a gazda im je tajkun koji se obogatio tako sto je krao pomoc namenjenu kosovskim srbima - dobrodosli u srbiju, godina je 2012!
(grobar, 17. decembar 2012 18:27)

dule stipao sudiju- ovo je klasika kk mali budzet poslednjih deset godina,sudije se stipaju,dave,unosi im se u face,gepekuju se,a to sve podrzavaju navijaci kluba (dervisi) koji se biju medjusobno i koji ne idu na utakmice nego sede u svojoj sobici glumcei huligane! Taj isti klub ne samo sto je pretio sudijama,nego je uzimao titula trojkama iz auta,batinjanjem protivnickih igraca,kradjom talenata i opasnom demagogijom o nekoj skoli kosarke koja nije izrodila NITI JEDNOG JEDINOG kosarkasa! Jedini koji je supeo je Nenad Krstic,a on nije partizanovo dete,nego je dosao iz kosarkaskog centra Kraljeva,gde je igrao u Slogi koja je dala vise igraca nego kk na drini cuprija!
sada kaad drzava pomaze i kragujuvecu i evropsku instituciju crvenu zvezdu,javljaju se dervisi kojima eto to sada smeta.Kako to bre da sme da postoji bilo ko sem njih? kako to da oni nece igrati evroligu sledece sezone,eto nakon 6 godina usli su u top 16 i sada trebamo jos 50 godina da gledamo kako igraju najruzniju kosarku koju je svet video!
I za kraj,dobrodosli konacno u Srbiju 2012,gde ce kosarka pobediti primitivizam i prostakluk kojim nas truju ljudi iz kk mali budzet mts!

Labud

pre 11 godina

Zinula i ala i vrana. Vecina ovih piskarala je do juce drmala koseve i bojkotovala ligu, sada navijaju za fatamorganu i jos je nazivaju velikanom. Jos je Lenjin davno rekao 'ako ce nam neko doci glave, to su mangupi iz sopstvenih redova'. Mogu da porucim nasim navijacima da pokazu malo lojalnosti, ako su prekjuce poceli da navijaju za Partizan, zato sto im je primarni klub bio i ostao kanta, onda razumem

marinjo

pre 11 godina

Dule stipao sudiju! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah nema vise gepek,samari,mrki pogledi,preslo se na nove metode. hahahahahahahahahahaha

Webber

pre 11 godina

Grobari su stvarno smesni, malo su protiv Djurica a onda im je legenda Dule i opravdavaju fizicko nasilje...Na sve su spremni da bi osvojili titulu tako vec 10 godina nemaju problema sa prebijanjem sudija,pretnjama, gepekovanjem...

McClane

pre 11 godina

Dusan je inteligentan covek i veliki manipulator,pre pocetka sezone je poceo sa pravdanjem o mladom timu! Naime rekao je kako je ovaj tim talentovaniji od onog u kojem je Divac igrao...svi znamo da to nije ni blizu istine,ali Dule zna da se dervisima moze manipulisati i oni sada pricaju kako su eto na jedan razlike gubili od cska i barselone...Slucajnost...Nn je za njih bog,a oni su njegova sekta...tako dobijamo Duleta koji je svestan da tim nista nece uraditi jer nije dovoljno kvalitetan i koji jednostavno unapred pere ruke od svega! Partizan ove godine nece igrati final four jer ce izgubiti od zvezde ,od cedevite,zadra,sirokog i vrlo moguce splita i radnickog...nakon toga ono malo kvaliteta sto ima u timu ce otici,a zaista ima vrlo malo kvaliteta,tako da se tim nece rasprodati,to je sigurno...finasije ce stati jer nema evrolige i onda cemo doci u zanimljivu situaciju..nadam se samo da ce potrajati isto koliko i nama..makar 11 godina..zivi bili pa videli!

Mikeli

pre 11 godina

Rece covek cija dva kluba do sad NIKAD u istoriji nisu usla u top16.
(antidjura, 17. decembar 2012 18:35)

Niko nije SMEO da igra evroligu jer bi se u uprotnom upadalo u sudijsku svlacionicu sa pistoljima! sada bogu hvala vam ni stipanje ne pomaze! Necete igrati ni final four aba lige,zapamti moje reci!

MilosPFC

pre 11 godina

Mikeli,

Pa ako vam treba evo dosad 15 godina za titulu,a 13 isto dosad-znaci its still counting za uopste ucestvovanje u EL,koliko ce vam trebati ako je ikada zaigrate ponovo za prolaz u TOP 16 to samo sveti Bog zna....

slobodan

pre 11 godina

Blic vec duze vreme objavljuje neobjektivne i neprijateljske komentare o Pafrtizanu i Dusku Vujosevicu. Pozivam sve navijace Partizana da ne kupuju ovaj list!

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Mozete samo da ga mrzite i nista vise ! Covek vas je unistavao i unistavace vas i dalje ! A te price o gepekovanjima i raznim glupostima ni posle 100 godina ne piju vodu.Taj koji je to rekao da je imao opipljivih dokaza za to,neko bi zavrsio na sudu ! A to koliko se tek vi opterecujete sa njim vidi se iz vasih komentara i frustracija koje izrazavate u njima ! Dule ovo,Dule ono,Dule lokal...Pa kad je toliko lako osvojiti lokal zivo me zanima sto ga vi ne osvojite ! Od 1998 ste prvi put izvirili iz misijih rupa i drzite nama predavanje o kosarci,moralu i slicnim glupostima ! Dok vi igrate kako rekoste ultra,mega,giga basket,a mi najgoru i najruzniju kosarku u poslednjih 20 godina,vi ste opet iza nas,opet nam gledate u ledja i opet lecite svoje frustracije po komentarima ! Kako ste pare vratili,tako cete i titulu osvojiti,na kukovo leto !

Don Quijote

pre 11 godina

Nista ovde nije slucajno. Kako je pao Bota kola su krenula nizbrdo. Ostalo je samo da Marica poveze Ivicu i da se razdragano, bodro, cilo zapeva, druga ligo siri svoje grane da prihvatis mlade partizane.

Grobar

pre 11 godina

Ja sam Partizanovac i srcem i dusom. Protiv nas se vodi medijski rat. Predlazem Duletu da se ze vreme ove suspendije posveti funkciji predsednika sportskog drustva. Skoro svi mediji su u funkciji Zvezde a mi grobari smo izlozeni uvredama i ponizenjima . Dule da poradi na tome da se dobije bar jedan objektivan medij i tome obavesti nas verne navijace Partizana. Za pocetak bar aktivirajte MIP radio i otpoceti sa sportskim emisijama uzivo kao sto to radi radio Fokus. Molim vas da objavite ovaj komentar.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Ova zemlja definitivno treba da prestane da postoji ! Prosto mi je neverovatno da su predavanja o kosarci i poslovanju poceli da nam drze navijaci kluba koji je bio duzan i ruzan da se na kraju i zamrzo i navijaci tima koji je za 67 godina dao dva kasvetna igraca za reprezentaciju Moku Slavnica i Sasu Obradovica ! Smarate i nemate veze sa zivotom !

џирло Р.Српска

pre 11 godina

Први дио: Од Југословена до Дервиша
Други дио: Од гепека до штипкања
Шта ли че даље бити

Иван

pre 11 godina

Вујошевић је осредњи тренер. Осамдесетих му се много праштало због младости, док је његов други мандат у Партизану зицер. Србија је у СФРЈ имала два јака клуба. Звезда је доживљавана као српски и имала је много више навијача од Партизана, који је био сматран за југословенски клуб из Србије, па за њега нису навијали ни већински Срби, а камоли остали. Но, због тога није био толико примамљив политичким грабежљивцима, те је Партизанова управа могла лакше да успостави икакав систем. Тај систем је раније форсирао стварање асова од талената, но дошле су фамозне 90'. Звезду су као "бренд" експресно рашчерупали, а Партизан, који је због постојања система спремније дочекао кризу, изгубио је конкуренцију (остали клубови нису имали амбиције за ишта сем прања новца). Но, с распадом СФРЈ поставило се питање има ли Србија довољно јаку базу за сталну производњу асова. Када су у једном тренутку сви наши врхунски играчи почели да се стварају у иностранству (Бодирога, Стојаковић, Гуровић...), управа Партизана се определила за најсигурнији систем одржања власти, опструкцију конкуренције. Ту долази Вујошевић други пут међу црно-беле и остварује тај приступ савршено. Уз притиске на судије, противнике, медије... Партизан уништава и оно мало наших талената, јер они том систему само сметају, али зато осваја титуле, па тиме и учешћа у Евролиги, спонзоре, навијаче. Постаје Звезда уместо некадашње Звезде. И сад завршава као и она некад, чинећи потпуно исте грешке. Вујошевић је џабе читао онолике књиге.

Ili opravdavaš njegovo ponašanje, ili ne, nema trećeg.

pre 11 godina

Tošo, kanda si se i ti malo pogubio pored njega. Gledam te, nerviraš se i na svakoj utakmici ga smiruješ i gasiš PP aparatom, a sad ga braniš i razumeš !?

žare

pre 11 godina

istina je da je suđenje u aba ligi na momente veoma čudno, ali isto tako je istina da je dule slika i prilika sportskog društva u kome je zaposlen.

stipni me stipni

pre 11 godina

Bas se lepo nasmejah na ovu vest a ne navijam ni za Partizan ni za Zvezdu. Pa sta je Duletu trebalo ovo? Sad se da ga zovu Dervis Ustipak :D

marko__bgd

pre 11 godina

e pa proslo je to vreme kada su danilovic u vujosevic uvlacile sudije u svlacionicu,kada ne sude po njihovom,i maltretirali ih...10 godina se stiti interes partizana,...navikao je da bude prvi,i da nema konkurenciju,i da je po njegovom...a kad nije,evo kako se ponasa!

Neko iz mase

pre 11 godina

Evo da se i ja pridruzim ovoj skupini koja ocigledno nema drugog posla nego komentarise sve vesti o Zvezdi i Partizanu....I svi komentari imaju jednu zajednicku crtu: Na vesti o Zvezdi vise komentara Partizanovih pristalica i obrnuto....Idite bre cistite ulice od snega....Samo "lajete"....iz toplih soba....a u sport se razumete.....ako kazem nece mi objaviti komentar!

Realno

pre 11 godina

Ma gde on to da uradi,samo vam se učinilo,sigurno su to uradili Čović i ljudi iz Zvezde,jer su oni krivi za sve.Znate ono kad neko ima paranoju...

Kontraš

pre 11 godina

Štipao, odnosno dirao po telu! Pritom ga držao za ruku! Evo, i ja se štipam, sve mislim da sanjam, da nije istina da sam pročitao ovako nešto! Dule dirao Alfreda(!) po telu. Kao izrazito škakljiv, Alfred tu torturu nije mogao da izdrži!

Kjuban

pre 11 godina

Nije mi jasno zašto Todorić upada u ovu zamku prepucavanja i štiti Vujoševićeve incidente . Daj šansu Peri Božiću da bude novi trener Partizana , jer sve Partizanove titule u zadnjih deset godina su minimum 60% vaša i Daniliovićeva zasluga , a sigurno da su veće zasluge Pere Božića od Vujoševića , jer je Pera dobra pričalica što bi rekli Ameri , a to je najdeficitarnija roba , to je bio i Vlade Divac , pravi lider koji diže adrenalin kod igrača, i sa takvim mentalnim sklopom sigurno da može da bude bolji trener od Vujoševića iako nema trenerskog iskustva.Nije ga imao ni Željko Obradović , pa znamo kakvu je karijeru imao. I ono što mislim da je najbitnije zašto Pera a ne Vujošević, zato što Pera od ovakvih igrača može da napravi evropske zvezde , pre svih tu mislim na Vestermana ,a i na Lučića ,Anđušu ako već nije puko da ode. Na svim pozicijama sem centarske smo pokriveni igračima kojima uopšte nije potrebna zona, oni svakog mogu da čuvaju 1-1 i da svakog probiju 1-1, i ponižavajuće je sa ovakvim timom igrati ovako dekadentnu košarku. Ovo je ubijanje u pojam .

Piksi iz kornera

pre 11 godina

Ja sam spremio kokice i tri piva... Veceras, 23:10, SOS kanal, Vladan Tegeltija i crno-bela kolektivna terapija, najjaci sou-program u drzavi!

Mirko

pre 11 godina

„Uhvatio ga je za ruzku i štipao, odnosno dirao po telu“

Da nije Dule jedan od onih sto im se ne dozvoljava da organizuju paradu u Beogradu?

Igor vr

pre 11 godina

Ako bi kojim slucajem Partizan i Zvezda uspeli da izbore plasman u Evroligu preko Aba lige to bi znacilo propast hrvatske i slovenacke kosarke, a to zna i ekipa iz "Sidra" i sudije i zato ce pokusati sve da to sprece. Videcete kakvo ce sudjenje biti u narednim kolima, jer nisu Bilic i Lorbek pravili ligu da bi unistili slovenacku i hrvatsku kosarku.

Miođrag

pre 11 godina

Štipao sudiju!? Uvek sam znao za njegove sklonosti ali ako mu se svideo trebao je da to uradi van terena. Ovako, nije u redu jer su ljudi videli.

IGOOOOOOOOR !!!

pre 11 godina

Todoricu ostao si mi u sjecanju kao dobar bek pa neka tako i ostane. Samo slijepac moze reci da ne vidi na svakoj utakmici konstantan pritisak Vujosevica na sudije. Sta je lose u tome ? Nista, dok je to u granicama normalnog ponasanja. Jedina stvar koja mi smeta u KK Partizan je jako vulgaran nastup trenera Vujosevica. Zar nema nitko da mu skrene paznju na to pa da zajedno pogledaju snimak bilo koje utakmice i da izbroje broj psovki i vulgarnosti koje trener izgovori. Posle mi njegova prica kako je nacitan i kako trazi od igraca da citaju klasike cudno zvuci. I da jos dodam da ne bi neko slucajno rekao da sam zvezdas da sam rodjen 1967 i od tada sam crno beli i tako ce ostati. Pozdrav.

igor ns

pre 11 godina

Da se prekrstimo i levom i desnom!
Više od decenije se zastupaju interesi jednog kluba (bar u Srbiji) i sada kada su ta vrata zatvorena (izlaz u EL) i svi upućeni na ista vrata (ABA liga), postala je gužva za takve tipove!?
Ova liga polako miriši na bivšu Yu ligu gde je bilo teško bilo koga pobediti. Daleko o toga da se nije i tada znalo namestiti nešto pojedinačno, ali ovakav cirkus kakav smo imali mi u Srbiji, toga nema nigde. Jedino što kvalitet te lige nikad neće biti ni očešan, a razlog su pre svega stranci koji su danas okosnica klubova, no, tako nam je kako nam je.

Timofey Dubrovskiy

pre 11 godina

@(русвај, 17. decembar 2012 20:29)

gresis. pogledaj istoriju. vi ste poceli pre 20 god da igrate kosarku, a mi pre 60.

ahmed nurudin...

pre 11 godina

Ustinuo ga 'trener'...On njemu hteo da citira dve recenice od Mese Selimovica a ovaj ne veruje...misli da sanja...E sad,ako pomocni trener na sledece dve utakmice ne bude posvecen i psovkama ne edukuje igrace onda ima izgleda da dobijemo konacno!

No limit

pre 11 godina

Sa covekom se ocigledno nesto desava. I pre je znao da pretera, ali je ipak postovao neke granice. Bolje smo izgledali kada je bio suspendovan jer je Gasic davao vecu slobodu igracima-pustao je neke da pogrese koji kod Dula nemaju pravo na gresku. Mislim da mu je potrebno resetovanje ili pomoc strucnjaka.

Aleksandar

pre 11 godina

Oooo majko mila, da je bio derbi pa da se i zali. Majdarski klub poslednji na tabeli sa kos razlikom -162 !!!! Ej pa ja ne znam sta je trebalo da urade, da igraju samo levom rukom da se ovaj nebi zalio, pa dokle vise???

Realista

pre 11 godina

Evo, to je ono sto je zastitni znak Vujosevica. Taj ne bira sredstva godinama da pobedi i da osvoja trofeje, sluzi se svim i svacim. S obzirom koliko je do sada imao prestupa u ponasanju, i to debelih, zacudo mi je da je ovoliko malo kaznjen! Cekam vesti, koliko ce celnici ABA lige kazniti partizan zbog bakljada na mecu sa MZT-om.

Bez umotvorina

pre 11 godina

Nije Bilić rekao da ga je fizički napao, to je vaša umotvorina, nego da ga je uhvatio za ruku - "štipao i dirao.". Zar je to zabranjeno, zar se u svetu humani ljudi ne zalažu da se ovakvi dodiri ljudi istoga pola ne osuđuju?

Parada

pre 11 godina

"Uhvatio ga je za ruku i štipao, odnosno dirao po telu."

Auuu..Dule. Zar tako ? Zar treba neko da te trenira gde treba da se stipa, ne za ruku Dule.
Ne ne ne.

Mirko

pre 11 godina

"...odnosno dirao po telu"... Pa da ga nije uhvatio za ...?
Može li nešto gore od ovoga ovaj čovek da uradi? Kad pomislim da je sve odvratne stvari već učinio, on me iznenadi.
Nažalost, očigledno čovek ne vidi da je njegovo vreme prošlo, a prošlo je i vreme kad je mogao da radi to što radi i što je radio godinama. E pa ne ide više.

Dule - nova LBGT ikona!

pre 11 godina

Aaaaaaa, sad kapiram! Znači TO su ti "časovi ljubavi"!
Sad još samo da vidimo zastavu duginih boja na kojoj piše, "ALCATRAZ".

Max

pre 11 godina

Ja volim partizan i Duleta Vujosevica ali stvarno smatram da je sada preterao.
Mora da se smiri sto pre. On kuka na nas sto bacamo upaljace na teren a on svojim ponasanjem vise steti klubu nego 7.000 navijaca kojiub ace desetak upaljaca. Smatram da ako je partizan vec hteo da podmladi ekipu, trebao je bar Kecmana da ostavi jer momci po stoti put gube a imaju zadnji napad. Vratiti Velickovica, jeste on van forme ali ima psihu, stabilan je kao licnost i pomocice igracima, imace autoritet. Ne moze se ovako, previse je ovo mlad tim da bi parirali Cedeviti, Radnickom pa i Zvezdi koja je ove godine stvarno dobra. Dva iskusna igraca na zimu da se dovedu pa da pricamo o tituli....

kewic

pre 11 godina

Navijac sam partizana ali mi je stvarno muka vise da posle svakog poraza uvek neko drugi bude kriv, a ne trener i pojedini igraci svojim losim partijama.

ТВЦЗ

pre 11 godina

Мислим да је ово праведан епилог:

http://www.njuz.net/jadranska-liga-najavila-da-ce-suspendovati-sudije-ukoliko-nastave-da-provociraju-vujosevica/

Gordz

pre 11 godina

Hteli mi da priznamo ili ne, tek, Dule je u svojoj drugoj epizodi na klupi sasvim drugi covek i trener.

Gledao sam Partizan svih ovih sezona, ali ovoliko "carsijskih prica" jos nisam video/cuo.
A sto je najgore - Dule je u proslosti sa lakocom formirao igrace, pronalazio ekstra talente, ali sada toga nema (cast izuzecima) iako ni danas, a ni tada nije imao Bog zna kakva sredstva.

Ne igra Andjusic, momci odigraju tri egala sa Barsom i CSKA, a izgube od Solnoka. Definitivno nesto smrdi u svemu ovome, sve je cudno i kontradiktorno.

A to sto spominje Zvezdu. Jeste njih drzava upumpala, oprostila dugove, stabilizovala ih, ali to nema veze sa nama. Jedino se slazem da nije u redu na isti nacin pomoci dva dijametralno suprotna tima po istoriji i trofejima u skorasnje vreme, ali sta sad? To nije razlog da izgubis od Solnoka.

Da ne bude zabune, Zvezdi svaka cast, igra zmajski i neka gaze! Mi moramo da se zapitamo - zasto kidamo sa jakim timovima i igramo egal, a pobedi nas madjarski tim. Ovaj tim moze i MORA bolje, zasto to nije tako, nije pitanje za mene. Dosta prica i zamajavanja - rad i rad i idemo, za godinu ili dve tim ce ojacati, polako brate. Sta si tako divlji sav?

Ljubav

pre 11 godina

Ne znam sto su ove sudije ovoliko umislile da ih Dulence ne voli... pa svima nam je dobro poznata ona nasa iz osnovne skole jos-KO SE BIJE TAJ SE VOLI!

BgHQ

pre 11 godina

Dule napao sudiju?Pa to uopste ne lici na njega.Pa sta ako ga je dirao po telu,vidi se po ponasanju u poslednje vreme da je Dule in love.Kakvo je ovo takmicenje kad takva trenerska velicina ne sme da se udvara sudijama?

mikeli

pre 11 godina

klub je decko dao mnogo vise reprezentativaca. to sto ti ne znas za ducija simonovica i dragana kapicica dovoljno govori o tvom kosarkaskom znanju. drugo,kojeg velikog igraca ste vi dali nakon one generacije 92?tepica? tripkovica? perovica? nemojmo o takvima,jer takvi su bili i u zvezdi! smesno mi kada cujem kako ste vi neki rasadnik reprezentativaca...kakvi reprezentativci takva i drzava!

Steve Nash

pre 11 godina

Skoro svaku utakmicu Partizanovi protivnici imaju sigurnih od 5 do 10 poena zbog duletovih gluposti,kontam ja da je to njegov stil da konstantno vrsi pritisak na sudije,ali je poceo u zadnje vreme bas da preteruje,trebao bi da se koncentrise i da trosi energiju na druge stvari da se ne ponavljaju onakvi porazi od amatera iz madjarske,jadno je da bilo koji nas klub izgubi od takvih anonimusa,a kamoli sampion drzave.

sebastijan

pre 11 godina

namjerno je on to napravio da ne ide u zadar kad zna sta je radio 1.kolo u beogradu protiv zadra a ovi cekaju samo njega.mudar je taj dule

zack

pre 11 godina

Nasi treneri i ostali "sportski radnici" vecma nevaspitani i pride ne bas preterano bistri.

Tuga je sto su njima "prepusteni" mladi sportisti, a jos veca je tuga kako se oni ponasaju...

Najtragicnije je sto se potencira taj tzv. vrhunski sport, umesto da se radi na omasovljavanju bavljenja sportom, ali u smislu razvoja fizicke kutlure i zdravlja nacije: sta ima iz budzeta da se odvajaju finansijska sredstva za profi klubove?

dzozey

pre 11 godina

Onaj vuce onu rukometasicu, ovaj sudiju...takav smo narod...ja ne kazem da ne treba da se stidimo, ali nemoj ni da smo licemeri...ovo nije nista cudno za nas.

ultrabgd1

pre 11 godina

iz wikipedije - Дервиш (персијски: ﺵﻴﻭﺭﺩ, турски: derviº - сиромах) је израз који означава муслиманског аскету - To je to !!! Derviš znači siromah, ili Onaj ko ima Mali Budžet !!!

Matorac koji pamti i Tita

pre 11 godina

Pa nema godine da ga ne kazne po pet puta. Znaci dobar mu je prosek za ovu.

E Dule, Dule, dzaba toliko procitanih knjiga kad i dalje viri praziluk iz du.....