Fudbal 58

Sreda, 21.11.2012.

10:05

Abramovič prelomio - otkaz Di Mateu

Čelsi je otpustio trenera Roberta di Matea nakon ubedljivog poraza od Juventusa (3:0) u Ligi šampiona, posle kog je šampion takmičenja na ivici eliminacije.

Abramoviè prelomio - otkaz Di Mateu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

DRUGHI

pre 11 godina

David Luiz - 25mil€ vs Bonucci - 15mil€
Azpilicueta - 7mil£ vs Licht - 10mil€
Hazard - 32mil£ vs Vucinic - 14mil€
Lampard - 11mil£ vs Pirlo - Free
Torres - 50mil£ vs Quag - 15€mil
Mata - 23,5mil£ vs Marchisio - Free
Oscar - 25mil£ vs Asamoah - 18mil€
Ramires - 22mil€ vs Vidal - 10mil€
Ivanovic - 10mil£ vs Barzaglie - Free


+ 235mil€(od oka) vs 82mil€

Svaka cast direktore!!

Smiljko G1970

pre 11 godina

Kako "Gradjanin" nezvanicno saznaje,novi menadzer Londonskog Celsija je iskusni bivsi trener crno-belih Vladimir Vermezovic. On ce svoje iskustvo proslediti na igrace kao sto su Lampard,Ivanovic,Tores i drugi...

Aleksandar

pre 11 godina

Zanimljivo,po meni je Celzi jaci nego protekle sezone(jaci u svim smerovima ali i znatno oslabljen napred odlaskom Drogbe) a igraju lose...Logican potez je smena trenera,mislim da je morao mnogo vise sa postojecim timom,slicne su se stvari desavale pre par godina sa ekipama Milana i Liverpula gde su uspesi u Evropi( koji su po meni bili vise plod individualnog kvaliteta igraca u slucaju Milana i puke srece u slucaju Liverpula) odrzali trenere tih ekipa u zivotu...Celzi ne treba da brine za buducnost,u ovom trenutku im je potreban napadac a to ce po svoj prilici biti Falkao i sve ce doci na svoje mesto sa postavom Ceh,Asplikueta(Ivanovic),Luiz,Kejhil,Kol,Mikel,Lampard,Azar,Oskar,Mata(Marin),Falkao sa alternativama u Teriju,Bertranu,Romeuu,Mozesu,Staridzu...Naravno za sve je ipak potreban ofanzivniji trener nego sto je to Benitez ma da je ruku na srce Celzi oduvek defanzivno orijentisana ekipa...

Dušan Kovačević

pre 11 godina

Eto šta se desi kad se šampion namerači na Juve. Neka vidi jadni švabarekordmajsterbajern..taj isti Čelsi koji je savladao 'moćnog' Bajerna u finalu, je pregažen od strane najboljeg italijanskog tima. Tako mi to radimo u Torinu.

milos

pre 11 godina

najveci promasaj je bio dovodjenje Toresa... decko ne moze da se sastavi sa loptom, 50 miliona ej!!! daje svaku 10u utakmicu po jedan gol, a za onog debila Staridza (bukvalno mislim da je decko malouman) nemam komentar... to su krivci za neefikasnost a ne di mateo.

pajas

pre 11 godina

Mislim do je ovo los potez...Lice ne nase klubove koji menjaju trenera cim njihov klub izgubi 2 utakmice...Nisam navijac Celzija,ali mislim da je DiMateo bio odlican trener,uostalom predvodio je Cezli da jedine titule Lige Sampiona.

Bojša

pre 11 godina

S moje tačke gledišta, stvar je ovakva - svaka čast Di Mateu za prošlu sezonu: uradio je nemoguće i osvojio LŠ. Ipak, ja kao stari i veliki Čelzijevac (od dolaska Gulita na mesto igrača menadžera) moram da budem iskren - realno, pitanje je koliko je Čelzi zasluženo osvojio LŠ. Činjenica je da smo imali mnooooogo sreće. Druga bitna činjenica - Abramovič se, ma šta ko mislio, i te kako razume u fudbal. Uložio je veliku lovu, podigao standarde po pitanju ostvarenih rezultata, i obzirom na lovu na koju je uložio očekuje uvek i samo vrhunske rezultate. Dalje - ko prati ostrvske medije i posebno dešavanja u Čelziju, morao bi znati da Roman već duže vremena, još od Murinjove ere, vapi za ofanzivnim, dopadljivim, izrazito napadačkim fudbalom. Zbog toga i juri Gvardiolu, a i setimo se kakav je bunker Di Mateo igrao i protiv Farselone i protiv Bajerna u finalu. Prema tome - nakon serije loših rezultata, otkaz Di Mateu potpuno je logičan epilog događaja.

Kapiram da bar za sada nema ništa od Pepa, a smatram da bi on bio idealno rešenje. Hidink je uvek dobrodošao ali čovek ima ozbiljan projekat sa Anžijem. Nikako ne bih voleo Beniteza, jer u principu gaji defanzivan stil igre. Mislim da je pravi trenutak za jednog engleskog trenera na klupi Čelzija, a Hari Rednap se nameće kao potpuno logično rešenje - slobodan je i gaji napadački stil igre po krilima!

One night in May

pre 11 godina

Dakle, za ove neznalice koje pominju Benitesa:

- dva puta sampion Spanije sa Valensijom (da vidim jos nekoga da bude sampion u Spaniji, a da ne vodi Real ili Barsu)
- pobednik Kupa UEFA
- pobednik Lige sampiona
- pobednik UEFA Superkupa
- svetski klupski sampion
- ostale manje trofeje ne racunam

Prilikom osvajanja pomenutih trofeja nije na raspolaganju imao celsijevsko-sitijevske-madridske milione!

Karijera o kojoj ogromna vecina evropskih menadzera ne sme ni da sanja!!

d

pre 11 godina

Ovaj put ne znam da li bi stao na stranu Abramovića ili trenera.DiMateo jeste prošle godine uzeo lš ,što je i njegova zasluga,jer je raštimovanu ekipu preuzeo od Boaša vratio najbolje na svoje mjesto,odigrao dobar bunker,ali je realno imao i sreće,te sjajnog Čeha i Drogbu.Sa druge strane u ovu sezonu jesu ušli dobro,ali je igra bila očajna i bilo je samo pitanje kada će Čelsi početi da posrće,jednostavno nemaju igre i to je to,a Di Mateo je taj koji bi trebao izvrsiti malu revoluciju,jer sada je smjena generacija i tranzitno vrijeme za Čelsi,pogotovo da se iskoristi puni ofanzivni potencijal Hazarda,Mate,Oscara,Marina,pa i Toresa,tako da taj zadatak nije nimalo lak i treba iskusan trener koji će to polako sprovesti u djelo,a bojim se da Di Mateo nije kalibar za to.Sa 2 strane i Abramovic ima bubice,i dosta loših poteza,kao što je otpuštanje Murinja,pa dovođenje Scolaria,ali je zato i pogađao npr sa Hidinkom,i Di Mateom prošle godine,tako da ne možemo suditi prije nego vidimo šta će da se događa u budućnosti.Međutim po meni trenutno nije trebao otpustiti Di Matea(pa i Boaš i Scolari ,koji su imali lošije rezultate su se duže održali),vec mu pružiti priliku makar do polusezone,iako igra nije bila obećavajuća.Na kraju,pitanje je koga dovesti,Benitez nije los trener ima iskustva u Engleskoj,ali i bubica oko dovođenja igrača,tako da on ne bi bio baš najbolje dugoročno rješenje.Gvardiola-to bi bilo super,samo je pitanje da li on želi,ali pod uslovom da mu daju odriješene ruke.

Igor 1

pre 11 godina

Benitez će da ostane u Čelziju i poslije završetka ove sezone, zato što će zadovoljiti igrom i rezultatima. Baš kad se neko tako osporava ono bude suprotno. Živi bili pa videli. 21.11.2012.godine.

vlada

pre 11 godina

Istina je da Di mateo nije preterano zaslužan za osvajanje LŠ, da je tu ekipa odradila glavninu posla (uostalom kao i Grant pre neku godinu), ali je Di mateo morao malo veću šansu da dobije da opravda svoj potencijal, a to nije dobio, što po meni nije fer, na kraju krajeva čelsi je vodeći u premijer ligi i nije imao ni malo lako grupu za LŠ, a i dalje imaju šanse da prodju dalje ako napune ove dance sa jedno 5-0, 6-0 što nije nerealno!

arsenal

pre 11 godina

abramovic je jedva cekao da se nesto ovako dogodi da bi mogao da mu da otkaz mozda i nezasluzeno jer je osvojio LS i FA kup mada ni kriv ni duzan

Realan

pre 11 godina

Po ovoj filozofiji Arsena Vengera bi dosad trebalo 100 put otpustiti.. covek im doneo titulu lige sampiona i zbog par losih rezultata dobija otkaz.. budalaluk

veerghoen

pre 11 godina

Stvarno steta. Igrali su dobar fudbal kao nikad pre. Mada, ni Benitez nije losa opcija. Rafa ima odigrano 4 liga sampiona finala. Sa Valenciom 2 i sa Liverpulom 2. Dobar je strucnjak.

Fernando Morientes

pre 11 godina

Ovako ne bitan lik kao sto je ovaj Di Mateo nije svojim kvalitetom zasluzio da vodi ni malu mostanicu,a kamoli Celsi,sad ce svi da kazu kao osvojio ligu sampiona,pa i onaj nesrecni Grant za malo da je osvoji,to je sve bilo zbog ekipe zato sto su najstariji igraci bojkotovali Boasa i dok ga nisu oterali kontam da su namerno gubili,ovaj lik je samo bio na pravom mestu u pravo vreme.

Kensington

pre 11 godina

Roberto Di Mateo jeste napravio veliki uspeh sa Čelsijem kada ih je doveo do titule u Ligi šampiona, ali je i tada bilo jasno da nije kalibar trenera koji treba ovom klubu. Jednostavno, Čelsiju treba trener kova Gusa Hidinka, Pepa Gvardiole ili Žozea Murinja. Čelsi je grupa odličnih igrača, ali samo vrhunski treneri od njih mogu da naprave tim. Osvajanje LŠ je bilo rezultat pozitivnog šoka koji je nastupio odlaskom Viljasa Boaša, ali za kontinuitet uspeha potrebno je mnogo iskustva i talenta. Ne kažem da Di Mateo nema talenta, ali iskustvo mu sigurno fali.

gile bl

pre 11 godina

Samo se cekalo par losih rezultata da bi mu dali otkaz jer nije dovoljno atraktivan trener za njih.A sledece godine kad budu igrali Ligu Evrope setice se njega.

greška

pre 11 godina

Osvojio ligu Šampiona, kup i među vodećim u prvenstvu trebali su mu dati priliku na dužu stazu a ne ovako, biće još lošiji posle ovoga

treba neko da ih trgne

pre 11 godina

Ovako ne bitan lik kao sto je ovaj Di Mateo nije svojim kvalitetom zasluzio da vodi ni malu mostanicu,a kamoli Celsi,sad ce svi da kazu kao osvojio ligu sampiona,pa i onaj nesrecni Grant za malo da je osvoji,to je sve bilo zbog ekipe zato sto su najstariji igraci bojkotovali Boasa i dok ga nisu oterali kontam da su namerno gubili,ovaj lik je samo bio na pravom mestu u pravo vreme.
(Fernando Morientes, 21. novembar 2012 11:09)

Trener je namanji problem u Cleziju, problem je stara ekipa koja je na okupu poslednjih 5 godina minimum. Ekipa igra bez zara, sto je znak da moraju da se dovedu novi igraci, jer ovima je prosao rok upotrebe, nije isto igrati sa 25 ili sa 30 godina. Treba neko da ih trgne, mada tesko je u tome uspeti

pejapeja

pre 11 godina

Bez mesa nema dobre corbe.Mnogo se znacaja pridaje trenerima - neopravdano sto se i dokazalo kroz istoriju, ako na terenu nema igraca (Barselona primer)ma kakva taktika, kakva ideje,gluposti.Sam igrac je sve i sva i jedino on u delicu sekunde odlucuje a svi ostali samo gledaju.Kad je u pitanju timska igra ili organizacija igre, e tu sve zavisi od igraca.

Cinober

pre 11 godina

Koja sprdnja od čoveka je Roman Abramovič, teraj se bre i ti i tvoje milijarde kad si nula od čoveka. Jednu od najvećih legendi kluba koja je pritom donela najveći uspeh u istoriji, osvajanje Lige Šampiona, on šutne kao poslednji dronjak. I onda se čudi kad Chelsea zovu smešnim instant klubom bez tradicije. Teraj se bre Romane u svoju sibirsku guberniju, a Chelsea treba da vode legende poput Zole, Di Matea, Gulita... Nek bude Chelsea opet prosečan klub, ali će bar biti klub sa dušom, koji se iskreno voli..

Insajder

pre 11 godina

Samo se cekalo kad ce dobiti otkaz, mislim da je u pitanju cisto neznanje i amaterizam,u Di Mateu su mogli naci trenera za duze vreme..ne verujem da ce dovesti Beniteza,ali sam siguran da ce probati dovesti Gvardiolu..ali ne verujem da im ni on sad moze pomoci..mozda da uzmu opet pomocnika i osvoje Ligu sampiona.Mourinho?

CFC FOREVER

pre 11 godina

Moram da priznam da je po prvi put Roman(od kad smenjuje trenere :) ) uradio pravi potez, Di Mateo jeste napravio istorijski uspeh,ali i najvatrenijem navijacu je bilo jasno da je sreca odigrala vise od ekipe. Nije uspeo da ostavi utisak da uopste ima kontrolu nad ekipom,kao i nad igrom i taktikom. S' druge strane Benitez nije dugorocno resenje, sto je sad sa novim timom neophodno. Definitivno jedini rezonski potez jeste Gvardiola. BLUES FOREVER

Gianni17

pre 11 godina

Jedini manager koji nikada nece dobiti otkaz je ...

Sir Alex Ferguson!!!

Secam se kada su jedne sezone imali katastrofalnu seriju u prvenstvu,press United-a i sve sto je direktor kluba rekao bilo je:

"The only thing that I can say is that Sir Alex Ferguson will remain United's manager for many many years"

Zato je Man Utd najveci svetski klub.

Pozdrav svima!

Roger

pre 11 godina

Jedini pravi strucnjak za izvlacenje kluba ovog ranga iz serije losih rezultata je Vladimir Vermezovic, covek je fudbalski carobnjak Merlin...

DROGBA11

pre 11 godina

Zasto je Di Mateo igrao u formaciji,5-2-3, BEZ spica. Tu formaciju ne da nisam video u Celsiju,nego je nisam video NIKADA! Cemu tolika defanziva,pa Juve je najtanji u spicu-on stavlja 3 stopera,a na sredinu gde je Juve najjaci,i gde je danas imao 5 igraca-on stavlja Mikela i Ramiresa. i jos na sve to Matina neodlucnost u kljucnim trenucima i bespotrebno davljenje lopte. Di Mateo je danas sam sebi dao otkaz. (DROGBA11, 21. novembar 2012 00:20)

Utakmicu koju je morao da pobedi je odigrao sa 3 stopera,pametnom dovoljno.Iako ga gotivim,napravio je veliku gresku i zasluzio otkaz, Celsi vec duze igra lose. Beniteza nema svrhe komentarisati,ludi Roman ce ga dovesti da bi Tores proigrao,ali sta da se radi,njegove pare,njegov klub...

Vladimir Pula

pre 11 godina

Jedva su ga pustili da ostane nakon osvajanja LP prvi put u povijesti kluba. Covjek bi pomislio da to zaslužuje respekt i naklonost.
A Benitez meni nikad nije legao. Bas nikako..

Didier

pre 11 godina

cuj jedva docekali.. Pa i ja sam jedva docekao, kao obican simpatizer tog kluba, a mogu misliti kako je njima bilo da gledaju kako aktuelni evropski klupski sampion izlazi na teren sa 5 defanzivaca i sa 0 napadaca, ono je bila sramotna taktika i formacija.. U najmanju ruku su igracki ravnopravne ekipe, da ne kazem da je Chelsea mnogo jaci, nema smisla onako postavljati igru. Sigurno su oni zahvalni Di Mateu za pehar lige sampiona, ali covek je imao vise srece nego pameti i realno nije kalibar trenera za Chelsea. Jedino ga je taj uspeh odrzao i ovoliko.. Sad koliko je to Benitez veliko je pitanje..

Mik

pre 11 godina

Šta drugo očekivati od skorojevića... Nijedan trener bez brzog rezultata neće odgovarati Čelziju (Abramoviču). Ni ja ne mislim da je Di Mateo neki naročiti stručnjak, ali opet, ko je? Benitez osim Valensije nije imao realnih uspeha, troši mnogo novca, kupuje sumnjive igrače. Ako zaboravimo veče čudesnog preokreta u finalu LŠ protiv Milana, njegove godine u Liverpulu su osrednje, što se igre tiče. Epizoda u Interu nije vredna pomena.

juzznjak

pre 11 godina

pa nije ovo prvoboračko društvo pa do kraja života da bude funkcioner?! RDM je imao "sklopljene kockice", dosta sreće, neosporno ima kvaliteta ali ne može najveći od njih biti stvaranje dobre atmosfere. Koliko puta je Chelsea izgledao kao raštimovan orkestar? To je povod, a ovo je samo uzrok. RDM je mlad trener, očekujem da dosta toga nauči i stasa jednog dana u zaista vrhunskog trenea. A Bane i drugari da navijaju za rudare u zadnjem kolu, nema druge...

Roger

pre 11 godina

Jedini pravi strucnjak za izvlacenje kluba ovog ranga iz serije losih rezultata je Vladimir Vermezovic, covek je fudbalski carobnjak Merlin...

Realan

pre 11 godina

Po ovoj filozofiji Arsena Vengera bi dosad trebalo 100 put otpustiti.. covek im doneo titulu lige sampiona i zbog par losih rezultata dobija otkaz.. budalaluk

Gianni17

pre 11 godina

Jedini manager koji nikada nece dobiti otkaz je ...

Sir Alex Ferguson!!!

Secam se kada su jedne sezone imali katastrofalnu seriju u prvenstvu,press United-a i sve sto je direktor kluba rekao bilo je:

"The only thing that I can say is that Sir Alex Ferguson will remain United's manager for many many years"

Zato je Man Utd najveci svetski klub.

Pozdrav svima!

greška

pre 11 godina

Osvojio ligu Šampiona, kup i među vodećim u prvenstvu trebali su mu dati priliku na dužu stazu a ne ovako, biće još lošiji posle ovoga

Vladimir Pula

pre 11 godina

Jedva su ga pustili da ostane nakon osvajanja LP prvi put u povijesti kluba. Covjek bi pomislio da to zaslužuje respekt i naklonost.
A Benitez meni nikad nije legao. Bas nikako..

DROGBA11

pre 11 godina

Zasto je Di Mateo igrao u formaciji,5-2-3, BEZ spica. Tu formaciju ne da nisam video u Celsiju,nego je nisam video NIKADA! Cemu tolika defanziva,pa Juve je najtanji u spicu-on stavlja 3 stopera,a na sredinu gde je Juve najjaci,i gde je danas imao 5 igraca-on stavlja Mikela i Ramiresa. i jos na sve to Matina neodlucnost u kljucnim trenucima i bespotrebno davljenje lopte. Di Mateo je danas sam sebi dao otkaz. (DROGBA11, 21. novembar 2012 00:20)

Utakmicu koju je morao da pobedi je odigrao sa 3 stopera,pametnom dovoljno.Iako ga gotivim,napravio je veliku gresku i zasluzio otkaz, Celsi vec duze igra lose. Beniteza nema svrhe komentarisati,ludi Roman ce ga dovesti da bi Tores proigrao,ali sta da se radi,njegove pare,njegov klub...

One night in May

pre 11 godina

Dakle, za ove neznalice koje pominju Benitesa:

- dva puta sampion Spanije sa Valensijom (da vidim jos nekoga da bude sampion u Spaniji, a da ne vodi Real ili Barsu)
- pobednik Kupa UEFA
- pobednik Lige sampiona
- pobednik UEFA Superkupa
- svetski klupski sampion
- ostale manje trofeje ne racunam

Prilikom osvajanja pomenutih trofeja nije na raspolaganju imao celsijevsko-sitijevske-madridske milione!

Karijera o kojoj ogromna vecina evropskih menadzera ne sme ni da sanja!!

Didier

pre 11 godina

cuj jedva docekali.. Pa i ja sam jedva docekao, kao obican simpatizer tog kluba, a mogu misliti kako je njima bilo da gledaju kako aktuelni evropski klupski sampion izlazi na teren sa 5 defanzivaca i sa 0 napadaca, ono je bila sramotna taktika i formacija.. U najmanju ruku su igracki ravnopravne ekipe, da ne kazem da je Chelsea mnogo jaci, nema smisla onako postavljati igru. Sigurno su oni zahvalni Di Mateu za pehar lige sampiona, ali covek je imao vise srece nego pameti i realno nije kalibar trenera za Chelsea. Jedino ga je taj uspeh odrzao i ovoliko.. Sad koliko je to Benitez veliko je pitanje..

Fernando Morientes

pre 11 godina

Ovako ne bitan lik kao sto je ovaj Di Mateo nije svojim kvalitetom zasluzio da vodi ni malu mostanicu,a kamoli Celsi,sad ce svi da kazu kao osvojio ligu sampiona,pa i onaj nesrecni Grant za malo da je osvoji,to je sve bilo zbog ekipe zato sto su najstariji igraci bojkotovali Boasa i dok ga nisu oterali kontam da su namerno gubili,ovaj lik je samo bio na pravom mestu u pravo vreme.

Mik

pre 11 godina

Šta drugo očekivati od skorojevića... Nijedan trener bez brzog rezultata neće odgovarati Čelziju (Abramoviču). Ni ja ne mislim da je Di Mateo neki naročiti stručnjak, ali opet, ko je? Benitez osim Valensije nije imao realnih uspeha, troši mnogo novca, kupuje sumnjive igrače. Ako zaboravimo veče čudesnog preokreta u finalu LŠ protiv Milana, njegove godine u Liverpulu su osrednje, što se igre tiče. Epizoda u Interu nije vredna pomena.

Cinober

pre 11 godina

Koja sprdnja od čoveka je Roman Abramovič, teraj se bre i ti i tvoje milijarde kad si nula od čoveka. Jednu od najvećih legendi kluba koja je pritom donela najveći uspeh u istoriji, osvajanje Lige Šampiona, on šutne kao poslednji dronjak. I onda se čudi kad Chelsea zovu smešnim instant klubom bez tradicije. Teraj se bre Romane u svoju sibirsku guberniju, a Chelsea treba da vode legende poput Zole, Di Matea, Gulita... Nek bude Chelsea opet prosečan klub, ali će bar biti klub sa dušom, koji se iskreno voli..

Insajder

pre 11 godina

Samo se cekalo kad ce dobiti otkaz, mislim da je u pitanju cisto neznanje i amaterizam,u Di Mateu su mogli naci trenera za duze vreme..ne verujem da ce dovesti Beniteza,ali sam siguran da ce probati dovesti Gvardiolu..ali ne verujem da im ni on sad moze pomoci..mozda da uzmu opet pomocnika i osvoje Ligu sampiona.Mourinho?

juzznjak

pre 11 godina

pa nije ovo prvoboračko društvo pa do kraja života da bude funkcioner?! RDM je imao "sklopljene kockice", dosta sreće, neosporno ima kvaliteta ali ne može najveći od njih biti stvaranje dobre atmosfere. Koliko puta je Chelsea izgledao kao raštimovan orkestar? To je povod, a ovo je samo uzrok. RDM je mlad trener, očekujem da dosta toga nauči i stasa jednog dana u zaista vrhunskog trenea. A Bane i drugari da navijaju za rudare u zadnjem kolu, nema druge...

CFC FOREVER

pre 11 godina

Moram da priznam da je po prvi put Roman(od kad smenjuje trenere :) ) uradio pravi potez, Di Mateo jeste napravio istorijski uspeh,ali i najvatrenijem navijacu je bilo jasno da je sreca odigrala vise od ekipe. Nije uspeo da ostavi utisak da uopste ima kontrolu nad ekipom,kao i nad igrom i taktikom. S' druge strane Benitez nije dugorocno resenje, sto je sad sa novim timom neophodno. Definitivno jedini rezonski potez jeste Gvardiola. BLUES FOREVER

gile bl

pre 11 godina

Samo se cekalo par losih rezultata da bi mu dali otkaz jer nije dovoljno atraktivan trener za njih.A sledece godine kad budu igrali Ligu Evrope setice se njega.

Smiljko G1970

pre 11 godina

Kako "Gradjanin" nezvanicno saznaje,novi menadzer Londonskog Celsija je iskusni bivsi trener crno-belih Vladimir Vermezovic. On ce svoje iskustvo proslediti na igrace kao sto su Lampard,Ivanovic,Tores i drugi...

veerghoen

pre 11 godina

Stvarno steta. Igrali su dobar fudbal kao nikad pre. Mada, ni Benitez nije losa opcija. Rafa ima odigrano 4 liga sampiona finala. Sa Valenciom 2 i sa Liverpulom 2. Dobar je strucnjak.

Igor 1

pre 11 godina

Benitez će da ostane u Čelziju i poslije završetka ove sezone, zato što će zadovoljiti igrom i rezultatima. Baš kad se neko tako osporava ono bude suprotno. Živi bili pa videli. 21.11.2012.godine.

d

pre 11 godina

Ovaj put ne znam da li bi stao na stranu Abramovića ili trenera.DiMateo jeste prošle godine uzeo lš ,što je i njegova zasluga,jer je raštimovanu ekipu preuzeo od Boaša vratio najbolje na svoje mjesto,odigrao dobar bunker,ali je realno imao i sreće,te sjajnog Čeha i Drogbu.Sa druge strane u ovu sezonu jesu ušli dobro,ali je igra bila očajna i bilo je samo pitanje kada će Čelsi početi da posrće,jednostavno nemaju igre i to je to,a Di Mateo je taj koji bi trebao izvrsiti malu revoluciju,jer sada je smjena generacija i tranzitno vrijeme za Čelsi,pogotovo da se iskoristi puni ofanzivni potencijal Hazarda,Mate,Oscara,Marina,pa i Toresa,tako da taj zadatak nije nimalo lak i treba iskusan trener koji će to polako sprovesti u djelo,a bojim se da Di Mateo nije kalibar za to.Sa 2 strane i Abramovic ima bubice,i dosta loših poteza,kao što je otpuštanje Murinja,pa dovođenje Scolaria,ali je zato i pogađao npr sa Hidinkom,i Di Mateom prošle godine,tako da ne možemo suditi prije nego vidimo šta će da se događa u budućnosti.Međutim po meni trenutno nije trebao otpustiti Di Matea(pa i Boaš i Scolari ,koji su imali lošije rezultate su se duže održali),vec mu pružiti priliku makar do polusezone,iako igra nije bila obećavajuća.Na kraju,pitanje je koga dovesti,Benitez nije los trener ima iskustva u Engleskoj,ali i bubica oko dovođenja igrača,tako da on ne bi bio baš najbolje dugoročno rješenje.Gvardiola-to bi bilo super,samo je pitanje da li on želi,ali pod uslovom da mu daju odriješene ruke.

milos

pre 11 godina

najveci promasaj je bio dovodjenje Toresa... decko ne moze da se sastavi sa loptom, 50 miliona ej!!! daje svaku 10u utakmicu po jedan gol, a za onog debila Staridza (bukvalno mislim da je decko malouman) nemam komentar... to su krivci za neefikasnost a ne di mateo.

pajas

pre 11 godina

Mislim do je ovo los potez...Lice ne nase klubove koji menjaju trenera cim njihov klub izgubi 2 utakmice...Nisam navijac Celzija,ali mislim da je DiMateo bio odlican trener,uostalom predvodio je Cezli da jedine titule Lige Sampiona.

Bojša

pre 11 godina

S moje tačke gledišta, stvar je ovakva - svaka čast Di Mateu za prošlu sezonu: uradio je nemoguće i osvojio LŠ. Ipak, ja kao stari i veliki Čelzijevac (od dolaska Gulita na mesto igrača menadžera) moram da budem iskren - realno, pitanje je koliko je Čelzi zasluženo osvojio LŠ. Činjenica je da smo imali mnooooogo sreće. Druga bitna činjenica - Abramovič se, ma šta ko mislio, i te kako razume u fudbal. Uložio je veliku lovu, podigao standarde po pitanju ostvarenih rezultata, i obzirom na lovu na koju je uložio očekuje uvek i samo vrhunske rezultate. Dalje - ko prati ostrvske medije i posebno dešavanja u Čelziju, morao bi znati da Roman već duže vremena, još od Murinjove ere, vapi za ofanzivnim, dopadljivim, izrazito napadačkim fudbalom. Zbog toga i juri Gvardiolu, a i setimo se kakav je bunker Di Mateo igrao i protiv Farselone i protiv Bajerna u finalu. Prema tome - nakon serije loših rezultata, otkaz Di Mateu potpuno je logičan epilog događaja.

Kapiram da bar za sada nema ništa od Pepa, a smatram da bi on bio idealno rešenje. Hidink je uvek dobrodošao ali čovek ima ozbiljan projekat sa Anžijem. Nikako ne bih voleo Beniteza, jer u principu gaji defanzivan stil igre. Mislim da je pravi trenutak za jednog engleskog trenera na klupi Čelzija, a Hari Rednap se nameće kao potpuno logično rešenje - slobodan je i gaji napadački stil igre po krilima!

treba neko da ih trgne

pre 11 godina

Ovako ne bitan lik kao sto je ovaj Di Mateo nije svojim kvalitetom zasluzio da vodi ni malu mostanicu,a kamoli Celsi,sad ce svi da kazu kao osvojio ligu sampiona,pa i onaj nesrecni Grant za malo da je osvoji,to je sve bilo zbog ekipe zato sto su najstariji igraci bojkotovali Boasa i dok ga nisu oterali kontam da su namerno gubili,ovaj lik je samo bio na pravom mestu u pravo vreme.
(Fernando Morientes, 21. novembar 2012 11:09)

Trener je namanji problem u Cleziju, problem je stara ekipa koja je na okupu poslednjih 5 godina minimum. Ekipa igra bez zara, sto je znak da moraju da se dovedu novi igraci, jer ovima je prosao rok upotrebe, nije isto igrati sa 25 ili sa 30 godina. Treba neko da ih trgne, mada tesko je u tome uspeti

Kensington

pre 11 godina

Roberto Di Mateo jeste napravio veliki uspeh sa Čelsijem kada ih je doveo do titule u Ligi šampiona, ali je i tada bilo jasno da nije kalibar trenera koji treba ovom klubu. Jednostavno, Čelsiju treba trener kova Gusa Hidinka, Pepa Gvardiole ili Žozea Murinja. Čelsi je grupa odličnih igrača, ali samo vrhunski treneri od njih mogu da naprave tim. Osvajanje LŠ je bilo rezultat pozitivnog šoka koji je nastupio odlaskom Viljasa Boaša, ali za kontinuitet uspeha potrebno je mnogo iskustva i talenta. Ne kažem da Di Mateo nema talenta, ali iskustvo mu sigurno fali.

arsenal

pre 11 godina

abramovic je jedva cekao da se nesto ovako dogodi da bi mogao da mu da otkaz mozda i nezasluzeno jer je osvojio LS i FA kup mada ni kriv ni duzan

Dušan Kovačević

pre 11 godina

Eto šta se desi kad se šampion namerači na Juve. Neka vidi jadni švabarekordmajsterbajern..taj isti Čelsi koji je savladao 'moćnog' Bajerna u finalu, je pregažen od strane najboljeg italijanskog tima. Tako mi to radimo u Torinu.

pejapeja

pre 11 godina

Bez mesa nema dobre corbe.Mnogo se znacaja pridaje trenerima - neopravdano sto se i dokazalo kroz istoriju, ako na terenu nema igraca (Barselona primer)ma kakva taktika, kakva ideje,gluposti.Sam igrac je sve i sva i jedino on u delicu sekunde odlucuje a svi ostali samo gledaju.Kad je u pitanju timska igra ili organizacija igre, e tu sve zavisi od igraca.

Aleksandar

pre 11 godina

Zanimljivo,po meni je Celzi jaci nego protekle sezone(jaci u svim smerovima ali i znatno oslabljen napred odlaskom Drogbe) a igraju lose...Logican potez je smena trenera,mislim da je morao mnogo vise sa postojecim timom,slicne su se stvari desavale pre par godina sa ekipama Milana i Liverpula gde su uspesi u Evropi( koji su po meni bili vise plod individualnog kvaliteta igraca u slucaju Milana i puke srece u slucaju Liverpula) odrzali trenere tih ekipa u zivotu...Celzi ne treba da brine za buducnost,u ovom trenutku im je potreban napadac a to ce po svoj prilici biti Falkao i sve ce doci na svoje mesto sa postavom Ceh,Asplikueta(Ivanovic),Luiz,Kejhil,Kol,Mikel,Lampard,Azar,Oskar,Mata(Marin),Falkao sa alternativama u Teriju,Bertranu,Romeuu,Mozesu,Staridzu...Naravno za sve je ipak potreban ofanzivniji trener nego sto je to Benitez ma da je ruku na srce Celzi oduvek defanzivno orijentisana ekipa...

DRUGHI

pre 11 godina

David Luiz - 25mil€ vs Bonucci - 15mil€
Azpilicueta - 7mil£ vs Licht - 10mil€
Hazard - 32mil£ vs Vucinic - 14mil€
Lampard - 11mil£ vs Pirlo - Free
Torres - 50mil£ vs Quag - 15€mil
Mata - 23,5mil£ vs Marchisio - Free
Oscar - 25mil£ vs Asamoah - 18mil€
Ramires - 22mil€ vs Vidal - 10mil€
Ivanovic - 10mil£ vs Barzaglie - Free


+ 235mil€(od oka) vs 82mil€

Svaka cast direktore!!

vlada

pre 11 godina

Istina je da Di mateo nije preterano zaslužan za osvajanje LŠ, da je tu ekipa odradila glavninu posla (uostalom kao i Grant pre neku godinu), ali je Di mateo morao malo veću šansu da dobije da opravda svoj potencijal, a to nije dobio, što po meni nije fer, na kraju krajeva čelsi je vodeći u premijer ligi i nije imao ni malo lako grupu za LŠ, a i dalje imaju šanse da prodju dalje ako napune ove dance sa jedno 5-0, 6-0 što nije nerealno!

Fernando Morientes

pre 11 godina

Ovako ne bitan lik kao sto je ovaj Di Mateo nije svojim kvalitetom zasluzio da vodi ni malu mostanicu,a kamoli Celsi,sad ce svi da kazu kao osvojio ligu sampiona,pa i onaj nesrecni Grant za malo da je osvoji,to je sve bilo zbog ekipe zato sto su najstariji igraci bojkotovali Boasa i dok ga nisu oterali kontam da su namerno gubili,ovaj lik je samo bio na pravom mestu u pravo vreme.

Gianni17

pre 11 godina

Jedini manager koji nikada nece dobiti otkaz je ...

Sir Alex Ferguson!!!

Secam se kada su jedne sezone imali katastrofalnu seriju u prvenstvu,press United-a i sve sto je direktor kluba rekao bilo je:

"The only thing that I can say is that Sir Alex Ferguson will remain United's manager for many many years"

Zato je Man Utd najveci svetski klub.

Pozdrav svima!

veerghoen

pre 11 godina

Stvarno steta. Igrali su dobar fudbal kao nikad pre. Mada, ni Benitez nije losa opcija. Rafa ima odigrano 4 liga sampiona finala. Sa Valenciom 2 i sa Liverpulom 2. Dobar je strucnjak.

CFC FOREVER

pre 11 godina

Moram da priznam da je po prvi put Roman(od kad smenjuje trenere :) ) uradio pravi potez, Di Mateo jeste napravio istorijski uspeh,ali i najvatrenijem navijacu je bilo jasno da je sreca odigrala vise od ekipe. Nije uspeo da ostavi utisak da uopste ima kontrolu nad ekipom,kao i nad igrom i taktikom. S' druge strane Benitez nije dugorocno resenje, sto je sad sa novim timom neophodno. Definitivno jedini rezonski potez jeste Gvardiola. BLUES FOREVER

vlada

pre 11 godina

Istina je da Di mateo nije preterano zaslužan za osvajanje LŠ, da je tu ekipa odradila glavninu posla (uostalom kao i Grant pre neku godinu), ali je Di mateo morao malo veću šansu da dobije da opravda svoj potencijal, a to nije dobio, što po meni nije fer, na kraju krajeva čelsi je vodeći u premijer ligi i nije imao ni malo lako grupu za LŠ, a i dalje imaju šanse da prodju dalje ako napune ove dance sa jedno 5-0, 6-0 što nije nerealno!

Dušan Kovačević

pre 11 godina

Eto šta se desi kad se šampion namerači na Juve. Neka vidi jadni švabarekordmajsterbajern..taj isti Čelsi koji je savladao 'moćnog' Bajerna u finalu, je pregažen od strane najboljeg italijanskog tima. Tako mi to radimo u Torinu.

Mik

pre 11 godina

Šta drugo očekivati od skorojevića... Nijedan trener bez brzog rezultata neće odgovarati Čelziju (Abramoviču). Ni ja ne mislim da je Di Mateo neki naročiti stručnjak, ali opet, ko je? Benitez osim Valensije nije imao realnih uspeha, troši mnogo novca, kupuje sumnjive igrače. Ako zaboravimo veče čudesnog preokreta u finalu LŠ protiv Milana, njegove godine u Liverpulu su osrednje, što se igre tiče. Epizoda u Interu nije vredna pomena.

Realan

pre 11 godina

Po ovoj filozofiji Arsena Vengera bi dosad trebalo 100 put otpustiti.. covek im doneo titulu lige sampiona i zbog par losih rezultata dobija otkaz.. budalaluk

greška

pre 11 godina

Osvojio ligu Šampiona, kup i među vodećim u prvenstvu trebali su mu dati priliku na dužu stazu a ne ovako, biće još lošiji posle ovoga

treba neko da ih trgne

pre 11 godina

Ovako ne bitan lik kao sto je ovaj Di Mateo nije svojim kvalitetom zasluzio da vodi ni malu mostanicu,a kamoli Celsi,sad ce svi da kazu kao osvojio ligu sampiona,pa i onaj nesrecni Grant za malo da je osvoji,to je sve bilo zbog ekipe zato sto su najstariji igraci bojkotovali Boasa i dok ga nisu oterali kontam da su namerno gubili,ovaj lik je samo bio na pravom mestu u pravo vreme.
(Fernando Morientes, 21. novembar 2012 11:09)

Trener je namanji problem u Cleziju, problem je stara ekipa koja je na okupu poslednjih 5 godina minimum. Ekipa igra bez zara, sto je znak da moraju da se dovedu novi igraci, jer ovima je prosao rok upotrebe, nije isto igrati sa 25 ili sa 30 godina. Treba neko da ih trgne, mada tesko je u tome uspeti

Vladimir Pula

pre 11 godina

Jedva su ga pustili da ostane nakon osvajanja LP prvi put u povijesti kluba. Covjek bi pomislio da to zaslužuje respekt i naklonost.
A Benitez meni nikad nije legao. Bas nikako..

Cinober

pre 11 godina

Koja sprdnja od čoveka je Roman Abramovič, teraj se bre i ti i tvoje milijarde kad si nula od čoveka. Jednu od najvećih legendi kluba koja je pritom donela najveći uspeh u istoriji, osvajanje Lige Šampiona, on šutne kao poslednji dronjak. I onda se čudi kad Chelsea zovu smešnim instant klubom bez tradicije. Teraj se bre Romane u svoju sibirsku guberniju, a Chelsea treba da vode legende poput Zole, Di Matea, Gulita... Nek bude Chelsea opet prosečan klub, ali će bar biti klub sa dušom, koji se iskreno voli..

One night in May

pre 11 godina

Dakle, za ove neznalice koje pominju Benitesa:

- dva puta sampion Spanije sa Valensijom (da vidim jos nekoga da bude sampion u Spaniji, a da ne vodi Real ili Barsu)
- pobednik Kupa UEFA
- pobednik Lige sampiona
- pobednik UEFA Superkupa
- svetski klupski sampion
- ostale manje trofeje ne racunam

Prilikom osvajanja pomenutih trofeja nije na raspolaganju imao celsijevsko-sitijevske-madridske milione!

Karijera o kojoj ogromna vecina evropskih menadzera ne sme ni da sanja!!

Roger

pre 11 godina

Jedini pravi strucnjak za izvlacenje kluba ovog ranga iz serije losih rezultata je Vladimir Vermezovic, covek je fudbalski carobnjak Merlin...

Didier

pre 11 godina

cuj jedva docekali.. Pa i ja sam jedva docekao, kao obican simpatizer tog kluba, a mogu misliti kako je njima bilo da gledaju kako aktuelni evropski klupski sampion izlazi na teren sa 5 defanzivaca i sa 0 napadaca, ono je bila sramotna taktika i formacija.. U najmanju ruku su igracki ravnopravne ekipe, da ne kazem da je Chelsea mnogo jaci, nema smisla onako postavljati igru. Sigurno su oni zahvalni Di Mateu za pehar lige sampiona, ali covek je imao vise srece nego pameti i realno nije kalibar trenera za Chelsea. Jedino ga je taj uspeh odrzao i ovoliko.. Sad koliko je to Benitez veliko je pitanje..

DROGBA11

pre 11 godina

Zasto je Di Mateo igrao u formaciji,5-2-3, BEZ spica. Tu formaciju ne da nisam video u Celsiju,nego je nisam video NIKADA! Cemu tolika defanziva,pa Juve je najtanji u spicu-on stavlja 3 stopera,a na sredinu gde je Juve najjaci,i gde je danas imao 5 igraca-on stavlja Mikela i Ramiresa. i jos na sve to Matina neodlucnost u kljucnim trenucima i bespotrebno davljenje lopte. Di Mateo je danas sam sebi dao otkaz. (DROGBA11, 21. novembar 2012 00:20)

Utakmicu koju je morao da pobedi je odigrao sa 3 stopera,pametnom dovoljno.Iako ga gotivim,napravio je veliku gresku i zasluzio otkaz, Celsi vec duze igra lose. Beniteza nema svrhe komentarisati,ludi Roman ce ga dovesti da bi Tores proigrao,ali sta da se radi,njegove pare,njegov klub...

juzznjak

pre 11 godina

pa nije ovo prvoboračko društvo pa do kraja života da bude funkcioner?! RDM je imao "sklopljene kockice", dosta sreće, neosporno ima kvaliteta ali ne može najveći od njih biti stvaranje dobre atmosfere. Koliko puta je Chelsea izgledao kao raštimovan orkestar? To je povod, a ovo je samo uzrok. RDM je mlad trener, očekujem da dosta toga nauči i stasa jednog dana u zaista vrhunskog trenea. A Bane i drugari da navijaju za rudare u zadnjem kolu, nema druge...

arsenal

pre 11 godina

abramovic je jedva cekao da se nesto ovako dogodi da bi mogao da mu da otkaz mozda i nezasluzeno jer je osvojio LS i FA kup mada ni kriv ni duzan

Insajder

pre 11 godina

Samo se cekalo kad ce dobiti otkaz, mislim da je u pitanju cisto neznanje i amaterizam,u Di Mateu su mogli naci trenera za duze vreme..ne verujem da ce dovesti Beniteza,ali sam siguran da ce probati dovesti Gvardiolu..ali ne verujem da im ni on sad moze pomoci..mozda da uzmu opet pomocnika i osvoje Ligu sampiona.Mourinho?

Kensington

pre 11 godina

Roberto Di Mateo jeste napravio veliki uspeh sa Čelsijem kada ih je doveo do titule u Ligi šampiona, ali je i tada bilo jasno da nije kalibar trenera koji treba ovom klubu. Jednostavno, Čelsiju treba trener kova Gusa Hidinka, Pepa Gvardiole ili Žozea Murinja. Čelsi je grupa odličnih igrača, ali samo vrhunski treneri od njih mogu da naprave tim. Osvajanje LŠ je bilo rezultat pozitivnog šoka koji je nastupio odlaskom Viljasa Boaša, ali za kontinuitet uspeha potrebno je mnogo iskustva i talenta. Ne kažem da Di Mateo nema talenta, ali iskustvo mu sigurno fali.

milos

pre 11 godina

najveci promasaj je bio dovodjenje Toresa... decko ne moze da se sastavi sa loptom, 50 miliona ej!!! daje svaku 10u utakmicu po jedan gol, a za onog debila Staridza (bukvalno mislim da je decko malouman) nemam komentar... to su krivci za neefikasnost a ne di mateo.

d

pre 11 godina

Ovaj put ne znam da li bi stao na stranu Abramovića ili trenera.DiMateo jeste prošle godine uzeo lš ,što je i njegova zasluga,jer je raštimovanu ekipu preuzeo od Boaša vratio najbolje na svoje mjesto,odigrao dobar bunker,ali je realno imao i sreće,te sjajnog Čeha i Drogbu.Sa druge strane u ovu sezonu jesu ušli dobro,ali je igra bila očajna i bilo je samo pitanje kada će Čelsi početi da posrće,jednostavno nemaju igre i to je to,a Di Mateo je taj koji bi trebao izvrsiti malu revoluciju,jer sada je smjena generacija i tranzitno vrijeme za Čelsi,pogotovo da se iskoristi puni ofanzivni potencijal Hazarda,Mate,Oscara,Marina,pa i Toresa,tako da taj zadatak nije nimalo lak i treba iskusan trener koji će to polako sprovesti u djelo,a bojim se da Di Mateo nije kalibar za to.Sa 2 strane i Abramovic ima bubice,i dosta loših poteza,kao što je otpuštanje Murinja,pa dovođenje Scolaria,ali je zato i pogađao npr sa Hidinkom,i Di Mateom prošle godine,tako da ne možemo suditi prije nego vidimo šta će da se događa u budućnosti.Međutim po meni trenutno nije trebao otpustiti Di Matea(pa i Boaš i Scolari ,koji su imali lošije rezultate su se duže održali),vec mu pružiti priliku makar do polusezone,iako igra nije bila obećavajuća.Na kraju,pitanje je koga dovesti,Benitez nije los trener ima iskustva u Engleskoj,ali i bubica oko dovođenja igrača,tako da on ne bi bio baš najbolje dugoročno rješenje.Gvardiola-to bi bilo super,samo je pitanje da li on želi,ali pod uslovom da mu daju odriješene ruke.

Bojša

pre 11 godina

S moje tačke gledišta, stvar je ovakva - svaka čast Di Mateu za prošlu sezonu: uradio je nemoguće i osvojio LŠ. Ipak, ja kao stari i veliki Čelzijevac (od dolaska Gulita na mesto igrača menadžera) moram da budem iskren - realno, pitanje je koliko je Čelzi zasluženo osvojio LŠ. Činjenica je da smo imali mnooooogo sreće. Druga bitna činjenica - Abramovič se, ma šta ko mislio, i te kako razume u fudbal. Uložio je veliku lovu, podigao standarde po pitanju ostvarenih rezultata, i obzirom na lovu na koju je uložio očekuje uvek i samo vrhunske rezultate. Dalje - ko prati ostrvske medije i posebno dešavanja u Čelziju, morao bi znati da Roman već duže vremena, još od Murinjove ere, vapi za ofanzivnim, dopadljivim, izrazito napadačkim fudbalom. Zbog toga i juri Gvardiolu, a i setimo se kakav je bunker Di Mateo igrao i protiv Farselone i protiv Bajerna u finalu. Prema tome - nakon serije loših rezultata, otkaz Di Mateu potpuno je logičan epilog događaja.

Kapiram da bar za sada nema ništa od Pepa, a smatram da bi on bio idealno rešenje. Hidink je uvek dobrodošao ali čovek ima ozbiljan projekat sa Anžijem. Nikako ne bih voleo Beniteza, jer u principu gaji defanzivan stil igre. Mislim da je pravi trenutak za jednog engleskog trenera na klupi Čelzija, a Hari Rednap se nameće kao potpuno logično rešenje - slobodan je i gaji napadački stil igre po krilima!

pajas

pre 11 godina

Mislim do je ovo los potez...Lice ne nase klubove koji menjaju trenera cim njihov klub izgubi 2 utakmice...Nisam navijac Celzija,ali mislim da je DiMateo bio odlican trener,uostalom predvodio je Cezli da jedine titule Lige Sampiona.

gile bl

pre 11 godina

Samo se cekalo par losih rezultata da bi mu dali otkaz jer nije dovoljno atraktivan trener za njih.A sledece godine kad budu igrali Ligu Evrope setice se njega.

pejapeja

pre 11 godina

Bez mesa nema dobre corbe.Mnogo se znacaja pridaje trenerima - neopravdano sto se i dokazalo kroz istoriju, ako na terenu nema igraca (Barselona primer)ma kakva taktika, kakva ideje,gluposti.Sam igrac je sve i sva i jedino on u delicu sekunde odlucuje a svi ostali samo gledaju.Kad je u pitanju timska igra ili organizacija igre, e tu sve zavisi od igraca.

Igor 1

pre 11 godina

Benitez će da ostane u Čelziju i poslije završetka ove sezone, zato što će zadovoljiti igrom i rezultatima. Baš kad se neko tako osporava ono bude suprotno. Živi bili pa videli. 21.11.2012.godine.

Aleksandar

pre 11 godina

Zanimljivo,po meni je Celzi jaci nego protekle sezone(jaci u svim smerovima ali i znatno oslabljen napred odlaskom Drogbe) a igraju lose...Logican potez je smena trenera,mislim da je morao mnogo vise sa postojecim timom,slicne su se stvari desavale pre par godina sa ekipama Milana i Liverpula gde su uspesi u Evropi( koji su po meni bili vise plod individualnog kvaliteta igraca u slucaju Milana i puke srece u slucaju Liverpula) odrzali trenere tih ekipa u zivotu...Celzi ne treba da brine za buducnost,u ovom trenutku im je potreban napadac a to ce po svoj prilici biti Falkao i sve ce doci na svoje mesto sa postavom Ceh,Asplikueta(Ivanovic),Luiz,Kejhil,Kol,Mikel,Lampard,Azar,Oskar,Mata(Marin),Falkao sa alternativama u Teriju,Bertranu,Romeuu,Mozesu,Staridzu...Naravno za sve je ipak potreban ofanzivniji trener nego sto je to Benitez ma da je ruku na srce Celzi oduvek defanzivno orijentisana ekipa...

DRUGHI

pre 11 godina

David Luiz - 25mil€ vs Bonucci - 15mil€
Azpilicueta - 7mil£ vs Licht - 10mil€
Hazard - 32mil£ vs Vucinic - 14mil€
Lampard - 11mil£ vs Pirlo - Free
Torres - 50mil£ vs Quag - 15€mil
Mata - 23,5mil£ vs Marchisio - Free
Oscar - 25mil£ vs Asamoah - 18mil€
Ramires - 22mil€ vs Vidal - 10mil€
Ivanovic - 10mil£ vs Barzaglie - Free


+ 235mil€(od oka) vs 82mil€

Svaka cast direktore!!

Smiljko G1970

pre 11 godina

Kako "Gradjanin" nezvanicno saznaje,novi menadzer Londonskog Celsija je iskusni bivsi trener crno-belih Vladimir Vermezovic. On ce svoje iskustvo proslediti na igrace kao sto su Lampard,Ivanovic,Tores i drugi...