Tenis 51

Utorak, 06.11.2012.

15:07

Federer rutinski sa Jankom

Srpski teniser Janko Tipsarević izgubio je od Švajcarca Rodžera Federera 6:3, 6:1, u prvom meču grupe B završnog Mastersa u Londonu.

Federer rutinski sa Jankom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

TIPSAREVIC JE NAJJACI....

pre 11 godina

Moram ostaviti komentar,janko uopste nije zalutao na ovom turniru,ljudi dragi pa covjek ima blizu 20 pobjeda protiv top ten igraca,sjetite se samo meceva na gs turnirima protiv igraca koji su u svoje vreme bili jedni od najboljih,rodik,gonzalez,haas,pa je dobijao jos i noleta,mareja,berdiha,ferrera koji je bio 4 igracv svijeta,rodika dobit na travi 2008 kad je endi bio 5 nositelj i jedan od glavnih favorita,pa onaj senzacionalan duel protiv gonzaleza na w 2007,tad je cileanac bio straj i trepet,pa dobit rodika pred 23000 amerikanaca,pa doci ni otkud na megdan rogeruu u australiji,i odigrat jedan od najboljih meceva na tom turniru,i jos bi mogao pisat za njega najmanje sat vremena,i sjetite se koliko je imao samo malera tokom karijere,sve se to danas vraca i tu je gdje je,janku jos samo nedostaju veliki gs rezultati,ali siguran sam da vec dogodne ili na ao openu ili na wimbledonu napravit podvig(ulazak u zavrsnicu turnira)i sigurno ce odigrat strasan duel protiv delpo i protiv ferrera,jankooo je jedan od nasih najboljih sportista svih vremena,recimo naprijer i kipru imsju jednog tenisera koji je bio 8 igrac svijeta(baghdatis)i on im je najbolji sportista,hocu reci moramo biti ponosni sto imamo ovakvog igraca kao sto je janko:klasa od igraca,svidjalo se to vama ili ne!!!

Janko

pre 11 godina

@ Bagzi
Prvi nivo je ovako Bagzi. Roger, Nadal, Djokovic...Jedino ako tebi osvojene titule ne govore nista...Kolicnik Djokovicevih osvojenih titula GS i Mastersa su daleko iza povenute dvojice...Pozdrav ! A slazem se Janko mogao da proba da osvoji Pariz...Ovako on je samo neuspela zamena ne tenisera nego broja 9 i 8...Ko crni da ga poredi sa Rafom ili svima onima ispred njega....!

SPIDER

pre 11 godina

Ovo za Mekenroa mislim da je neka sala. Gledao sam intervjue koje je Mekenro pravio sa Nadalom i Federerom nakon finala Wimbledona 2008 i Mekenro zamalo nije zaplakao zbog Federerovog poraza. Bio je tuzniji od Rogera...

VLADIMIR

pre 11 godina

Nepošteno je reći da je Janko ovde zalutao. Bodovi kao i za sve ostale govore JEDINU ISTINU. E kad je u pitanju koje su njegove šanse u ovoj konkurenciji? Po meni one su ravne nuli, čak šta više ubedjen sam da će Janko doživeti veliku bruku i izgubiti sve mečeve u grupi. Uprkos našim željama realnost nije na Jankovoj strani.A zašto mislim da je tako? Pa Janko ni kao čovek ni kao teniser nije ZA VELIKA DELA - za razliku od Noleta, iako i nisam baš siguran da će no ovom turniru on i pobediti. U ostalom i sam Nole je rezervisan. Ali uz malo sreće možda i pobedi - jer u SUŠTINI ON JE VEĆ DVE GODINE NAJBOLJI SVETSKI TENISER. Želim mu sve najbolje.

Dino

pre 11 godina

Stalno pominjete ta tri turnira koja je federer odigrao vise ... Al ste zaboravili da je federer odigrao samo 6 od 9 masters turnira i ima 3 titule ...a novak je odigrao svih 9 mastersa i ima isto 3 titule ...uz to po jedan grand slam ...kao i 2 turnira 500 za rogera i 1 za novaka .

chilash

pre 11 godina

Pored dobre ideje da konzumenti vesti mogu istu da prokomentarišu mislim da bi trebalo razmisliti o ukidanju takve opcije. Pored neverovatne ostrašćenosti u komentarima dominira ne mala grupa koja komentare završava sa 'a vi sad slobodno lupajte minuse' i slično. Takve stvari moraju da povrede inteligenciju prosečnog čitaoca a o granici ukusa ne treba ni pričati. To iz njih progovara sujeta i jedino im je važan plus ili minus a ne vest koju ne retko,tvrdim,i ne pročitaju.

munze

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan od dokaz koliko je konkurencija slaba.Osim prve cetvorice ostali su velika boranija.Janko deveti na ATP a ni jedan turnir osvojio nije. Cak ni u polufinale nekog znacajnijeg turnira ove godine. Sve masterse i GS turnire polufinale prva cetvorica.Ali to je tenis
(Matematika, 6. novembar 2012 16:52)

Dva masters polufinala Janko ima ove godine. Mozda to nije spektakularno za tvoj ukus, ali ih ima, a ti kazes da ih nema.

bolje pariz

pre 11 godina

jos nije sve izgubljeno,mada smatram da su svi malo jaci igraci od njega.ako je stvarno propistio onakvu priliku u parizu da bi sacuvao snagu za london,nikad je vise nece dobiti.

aaa

pre 11 godina

Tipsarevic moze da igra ravnopravno protiv Ferera, cak mozda i protiv Del Potra, e sad to sto je Roger Federer najbolji teniser svih vremena kog niko nikad nece dostici to je vec druga stvar.

TurboNator

pre 11 godina

"...ipak je najbolje igrao ove sezone od svih ostalih igrača."
(Black celebration in Serbia, 6. novembar 2012 15:49)

Da, zato sto je igrao najbolje Federer ima 1955 bodova MANJE a igrao je 3 (slovima TRI) turnira vise od Noleta ove godine... Bas si znalac, nema sta.

OK ajde da kazem da mogu da razumem ako neko navija za Federera pre Novaka ili Tipse (a bas ne mogu) ali ako taj neko ne moze da vidi ili da prihvati jednostavne i neosporne cinjenice - e to je po meni neshvatljivo.

Marlo

pre 11 godina

Kome se dopala ova Mekenroova glupost o drvenom reketu? Gledao sam prenos - Igoru Vujčinu. Igore, i da Mesi igra krpenjačom ne bi bio ovo što je danas. Časna reč.

Drveni reket

pre 11 godina

Nije Janko nigde zalutao, tamo ga je dovela vaša bajna lista, pa kad neko napiše da je bodovanje zastarelo i nesuvislo, vi mu lupate minise. U Parizu je samo Ferer igrao u uzeo 1000 bodobva, a ovde će drugi dobiti manje, iako je ovo najjači turnir godine, ako ne računamo četiri neprikosnovena.

Branislav 58

pre 11 godina

Najvise bodova u ovoj godini je osvojio Djokovic odigravsi manji broj turnira nego Federer,prema tome jasno je ko je najbolji ove godine.A ako je Tipsa zalutao,koji teniser je trebalo da bude osmi a da nije zalutao?Covek je medju prvih deset vec dve godine skoro a ne mogu biti svi vrh.Zluradi su komentari o Tipsi

real

pre 11 godina

Tipsarevic je igrac koji je u topten iskljucivo zahvaljujuci velikom broju odigranih turnira. Poen ivde, dva tamo i nakupi se za godinu dana. Realno, veze nema i svestan je toga

Страта

pre 11 godina

На 6:3,5:1 ја прогнозирам Јанкову победу... Ајмо Јанкела,доста си га пуштао...

Matematika

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan od dokaz koliko je konkurencija slaba.Osim prve cetvorice ostali su velika boranija.Janko deveti na ATP a ni jedan turnir osvojio nije. Cak ni u polufinale nekog znacajnijeg turnira ove godine. Sve masterse i GS turnire polufinale prva cetvorica.Ali to je tenis

Nikola

pre 11 godina

Jedan od najvecih problema za Janka jeste Rogerov servis, skoro da i ne uspeva da ga procita. Poslednji put je Janko ''brejknuo'' Federera 2008e u Australiji. Inace, Janko itekako ima sansi protiv iscedjenog Ferera, pa i protiv Delpa.

Момчило

pre 11 godina

Изгледа да је Јанко у потпуности промашио са избором наочала за О2 арену

Oj javore, javore, ti si drvo najbolje

pre 11 godina

Ovaj Feder ima specijalni reket, Jankela će možda da ga dobije ako Rođi Mekinro da uvali drveni. "Vido bi ja njeg da igra s drvenijem..." - reče Mek i ostade živ. Ima i onih kojima se ovo rusoovsko filozofiranje o povratku prirodi dopalo.

Tennis

pre 11 godina

* 6:3, 6:1 je bilo
za Vujicina: Nije Federer dobio da prvi servira, nego Janko, jasno se videlo kad je zena bacila novcic, okrenuli su se ka Janku i sudija i Federer, i culo se receive...
za Bekera: "tehnika je mnogo napredovala" Pa sta? Ranije nije samo Beker igrao drvenim reketima, nego svi protivnici, tako da i sada ne igra samo Roger Karbonom ili od cega vec reketom, nego svi rivali...

Krivo mi je za Janka, ali ovo nije bilo realno stanje njegovih mogucnosti, jer je od svih 8 na ovom turniru njihov mec uvek najizvesniji. Uopste mu ne odgovara Roger, a njemu Janko uvek bas legne, jer imaju takve stilove.
Verovatno bi cak i Viktor uzeo vise od 4 gema Federeru, ali to je samo zbog servisa, a ne zato sto je bolji igrac od Janka.
Pozdrav!

nemaveze

pre 11 godina

Iako sam veliki Jankov fan, moram da kažem da Federer nije rutinski pobedio, već je Janko više nego rutinski izgubio! Mislim da je za Janka ovaj London jedna velika nula, i da je u Parizu propustio fenomenalnu priliku za najbolji rezultat u karijeri!

nenad

pre 11 godina

Nije mi samo jasno kako mozete da navijate za jednog svajcarca kada igra nas covek. Da li je to zbog ljubomore ili neceg drugog pojma nemam... Veliki uspeh za srpski tenis,mala zemlja,a dva tenisera na zavrsnom turniru. Odlicno!! Pozdrav za sve normalne ljude.

Bagzi

pre 11 godina

Ne bih da potcenjujem Janka i veliki uspeh je njegovo deveto mesto ali se slazem da je zalutao na ovaj turnir. Misljenja sam da u svetskom vrhu imamo tri nivoa. Prvi su Djokovic, Federer, Nadal i donekle Mari.
Drugi su Delpo, Conga i Ferer ( mogu po nekad da iznenade gore pomenute) i treci Janko, Almagro, Gaske, Monako, Cilic. Volim Janka ali mislim da on od ovoga ne moze bolje.

nebojša

pre 11 godina

Uvek kad janko igra protiv feda on sam sebe pobedjuje ja ne ocekujem od njega da uvek pobedjuje ali bar da nepravi toliko nerazumnih grešaka i loših riterna ja nisam video da neko tako loše riternira na fedov servis koji je jedan od najboljih ali ipak nije nemoguć za vraćanje.

fedex1

pre 11 godina

Toliko o konkurenciji, jednom za sva vremena Roger Federer! Posle njega nista vise nece biti isto. Bit ce jedan od najtuznih dana u sportu dan kad se maestro RF bude oprastao.

emilli

pre 11 godina

Janko je mec izgubio jos u svlacionici.Prilikom podbacivanja novcica dobio je i izabrao da prima servis,stvarno neverovatan lik.Ovo je njegov limit i bio bi veliki uspeh da sledece godine ostane u top 10.

pjur intelekt

pre 11 godina

ma boli ga uvo, dosao je na zavrsni turnir, od fedexa ce glatko da.izgubi, al mozda bude mogao da se pegla sa fererom i delpom.. al i ako.sve izgubi..ma opet ga boli uvo!

ognjen

pre 11 godina

jedini zalutali ,a i realno se vidi da nije njihova klasa
(doctor, 6. novembar 2012 15:30)
Apsolutno nije tacno,nego mu njegova igra bas ne odgovara,videce se protiv ferera i del pa,ne kazem da ce pobediti, ali igrati potpuno ravnopravno

Black celebration in Serbia

pre 11 godina

Ma dobar momak je Janko, ali nije njemu mesto ovde a i nije on jadan ni kriv za to.

Kako je samo milina gledati Rogera kako igra savršenstvo nadam se da će odbraniti London zaslužio je to ipak je najbolje igrao ove sezone od svih ostalih igrača.

Black celebration in Serbia

pre 11 godina

Ma dobar momak je Janko, ali nije njemu mesto ovde a i nije on jadan ni kriv za to.

Kako je samo milina gledati Rogera kako igra savršenstvo nadam se da će odbraniti London zaslužio je to ipak je najbolje igrao ove sezone od svih ostalih igrača.

nemaveze

pre 11 godina

Iako sam veliki Jankov fan, moram da kažem da Federer nije rutinski pobedio, već je Janko više nego rutinski izgubio! Mislim da je za Janka ovaj London jedna velika nula, i da je u Parizu propustio fenomenalnu priliku za najbolji rezultat u karijeri!

Oj javore, javore, ti si drvo najbolje

pre 11 godina

Ovaj Feder ima specijalni reket, Jankela će možda da ga dobije ako Rođi Mekinro da uvali drveni. "Vido bi ja njeg da igra s drvenijem..." - reče Mek i ostade živ. Ima i onih kojima se ovo rusoovsko filozofiranje o povratku prirodi dopalo.

TurboNator

pre 11 godina

"...ipak je najbolje igrao ove sezone od svih ostalih igrača."
(Black celebration in Serbia, 6. novembar 2012 15:49)

Da, zato sto je igrao najbolje Federer ima 1955 bodova MANJE a igrao je 3 (slovima TRI) turnira vise od Noleta ove godine... Bas si znalac, nema sta.

OK ajde da kazem da mogu da razumem ako neko navija za Federera pre Novaka ili Tipse (a bas ne mogu) ali ako taj neko ne moze da vidi ili da prihvati jednostavne i neosporne cinjenice - e to je po meni neshvatljivo.

Branislav 58

pre 11 godina

Najvise bodova u ovoj godini je osvojio Djokovic odigravsi manji broj turnira nego Federer,prema tome jasno je ko je najbolji ove godine.A ako je Tipsa zalutao,koji teniser je trebalo da bude osmi a da nije zalutao?Covek je medju prvih deset vec dve godine skoro a ne mogu biti svi vrh.Zluradi su komentari o Tipsi

fedex1

pre 11 godina

Toliko o konkurenciji, jednom za sva vremena Roger Federer! Posle njega nista vise nece biti isto. Bit ce jedan od najtuznih dana u sportu dan kad se maestro RF bude oprastao.

Tennis

pre 11 godina

* 6:3, 6:1 je bilo
za Vujicina: Nije Federer dobio da prvi servira, nego Janko, jasno se videlo kad je zena bacila novcic, okrenuli su se ka Janku i sudija i Federer, i culo se receive...
za Bekera: "tehnika je mnogo napredovala" Pa sta? Ranije nije samo Beker igrao drvenim reketima, nego svi protivnici, tako da i sada ne igra samo Roger Karbonom ili od cega vec reketom, nego svi rivali...

Krivo mi je za Janka, ali ovo nije bilo realno stanje njegovih mogucnosti, jer je od svih 8 na ovom turniru njihov mec uvek najizvesniji. Uopste mu ne odgovara Roger, a njemu Janko uvek bas legne, jer imaju takve stilove.
Verovatno bi cak i Viktor uzeo vise od 4 gema Federeru, ali to je samo zbog servisa, a ne zato sto je bolji igrac od Janka.
Pozdrav!

nenad

pre 11 godina

Nije mi samo jasno kako mozete da navijate za jednog svajcarca kada igra nas covek. Da li je to zbog ljubomore ili neceg drugog pojma nemam... Veliki uspeh za srpski tenis,mala zemlja,a dva tenisera na zavrsnom turniru. Odlicno!! Pozdrav za sve normalne ljude.

Marlo

pre 11 godina

Kome se dopala ova Mekenroova glupost o drvenom reketu? Gledao sam prenos - Igoru Vujčinu. Igore, i da Mesi igra krpenjačom ne bi bio ovo što je danas. Časna reč.

Bagzi

pre 11 godina

Ne bih da potcenjujem Janka i veliki uspeh je njegovo deveto mesto ali se slazem da je zalutao na ovaj turnir. Misljenja sam da u svetskom vrhu imamo tri nivoa. Prvi su Djokovic, Federer, Nadal i donekle Mari.
Drugi su Delpo, Conga i Ferer ( mogu po nekad da iznenade gore pomenute) i treci Janko, Almagro, Gaske, Monako, Cilic. Volim Janka ali mislim da on od ovoga ne moze bolje.

Nikola

pre 11 godina

Jedan od najvecih problema za Janka jeste Rogerov servis, skoro da i ne uspeva da ga procita. Poslednji put je Janko ''brejknuo'' Federera 2008e u Australiji. Inace, Janko itekako ima sansi protiv iscedjenog Ferera, pa i protiv Delpa.

ognjen

pre 11 godina

jedini zalutali ,a i realno se vidi da nije njihova klasa
(doctor, 6. novembar 2012 15:30)
Apsolutno nije tacno,nego mu njegova igra bas ne odgovara,videce se protiv ferera i del pa,ne kazem da ce pobediti, ali igrati potpuno ravnopravno

pjur intelekt

pre 11 godina

ma boli ga uvo, dosao je na zavrsni turnir, od fedexa ce glatko da.izgubi, al mozda bude mogao da se pegla sa fererom i delpom.. al i ako.sve izgubi..ma opet ga boli uvo!

aaa

pre 11 godina

Tipsarevic moze da igra ravnopravno protiv Ferera, cak mozda i protiv Del Potra, e sad to sto je Roger Federer najbolji teniser svih vremena kog niko nikad nece dostici to je vec druga stvar.

bolje pariz

pre 11 godina

jos nije sve izgubljeno,mada smatram da su svi malo jaci igraci od njega.ako je stvarno propistio onakvu priliku u parizu da bi sacuvao snagu za london,nikad je vise nece dobiti.

Dino

pre 11 godina

Stalno pominjete ta tri turnira koja je federer odigrao vise ... Al ste zaboravili da je federer odigrao samo 6 od 9 masters turnira i ima 3 titule ...a novak je odigrao svih 9 mastersa i ima isto 3 titule ...uz to po jedan grand slam ...kao i 2 turnira 500 za rogera i 1 za novaka .

chilash

pre 11 godina

Pored dobre ideje da konzumenti vesti mogu istu da prokomentarišu mislim da bi trebalo razmisliti o ukidanju takve opcije. Pored neverovatne ostrašćenosti u komentarima dominira ne mala grupa koja komentare završava sa 'a vi sad slobodno lupajte minuse' i slično. Takve stvari moraju da povrede inteligenciju prosečnog čitaoca a o granici ukusa ne treba ni pričati. To iz njih progovara sujeta i jedino im je važan plus ili minus a ne vest koju ne retko,tvrdim,i ne pročitaju.

emilli

pre 11 godina

Janko je mec izgubio jos u svlacionici.Prilikom podbacivanja novcica dobio je i izabrao da prima servis,stvarno neverovatan lik.Ovo je njegov limit i bio bi veliki uspeh da sledece godine ostane u top 10.

Момчило

pre 11 godina

Изгледа да је Јанко у потпуности промашио са избором наочала за О2 арену

nebojša

pre 11 godina

Uvek kad janko igra protiv feda on sam sebe pobedjuje ja ne ocekujem od njega da uvek pobedjuje ali bar da nepravi toliko nerazumnih grešaka i loših riterna ja nisam video da neko tako loše riternira na fedov servis koji je jedan od najboljih ali ipak nije nemoguć za vraćanje.

real

pre 11 godina

Tipsarevic je igrac koji je u topten iskljucivo zahvaljujuci velikom broju odigranih turnira. Poen ivde, dva tamo i nakupi se za godinu dana. Realno, veze nema i svestan je toga

TIPSAREVIC JE NAJJACI....

pre 11 godina

Moram ostaviti komentar,janko uopste nije zalutao na ovom turniru,ljudi dragi pa covjek ima blizu 20 pobjeda protiv top ten igraca,sjetite se samo meceva na gs turnirima protiv igraca koji su u svoje vreme bili jedni od najboljih,rodik,gonzalez,haas,pa je dobijao jos i noleta,mareja,berdiha,ferrera koji je bio 4 igracv svijeta,rodika dobit na travi 2008 kad je endi bio 5 nositelj i jedan od glavnih favorita,pa onaj senzacionalan duel protiv gonzaleza na w 2007,tad je cileanac bio straj i trepet,pa dobit rodika pred 23000 amerikanaca,pa doci ni otkud na megdan rogeruu u australiji,i odigrat jedan od najboljih meceva na tom turniru,i jos bi mogao pisat za njega najmanje sat vremena,i sjetite se koliko je imao samo malera tokom karijere,sve se to danas vraca i tu je gdje je,janku jos samo nedostaju veliki gs rezultati,ali siguran sam da vec dogodne ili na ao openu ili na wimbledonu napravit podvig(ulazak u zavrsnicu turnira)i sigurno ce odigrat strasan duel protiv delpo i protiv ferrera,jankooo je jedan od nasih najboljih sportista svih vremena,recimo naprijer i kipru imsju jednog tenisera koji je bio 8 igrac svijeta(baghdatis)i on im je najbolji sportista,hocu reci moramo biti ponosni sto imamo ovakvog igraca kao sto je janko:klasa od igraca,svidjalo se to vama ili ne!!!

Matematika

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan od dokaz koliko je konkurencija slaba.Osim prve cetvorice ostali su velika boranija.Janko deveti na ATP a ni jedan turnir osvojio nije. Cak ni u polufinale nekog znacajnijeg turnira ove godine. Sve masterse i GS turnire polufinale prva cetvorica.Ali to je tenis

munze

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan od dokaz koliko je konkurencija slaba.Osim prve cetvorice ostali su velika boranija.Janko deveti na ATP a ni jedan turnir osvojio nije. Cak ni u polufinale nekog znacajnijeg turnira ove godine. Sve masterse i GS turnire polufinale prva cetvorica.Ali to je tenis
(Matematika, 6. novembar 2012 16:52)

Dva masters polufinala Janko ima ove godine. Mozda to nije spektakularno za tvoj ukus, ali ih ima, a ti kazes da ih nema.

Janko

pre 11 godina

@ Bagzi
Prvi nivo je ovako Bagzi. Roger, Nadal, Djokovic...Jedino ako tebi osvojene titule ne govore nista...Kolicnik Djokovicevih osvojenih titula GS i Mastersa su daleko iza povenute dvojice...Pozdrav ! A slazem se Janko mogao da proba da osvoji Pariz...Ovako on je samo neuspela zamena ne tenisera nego broja 9 i 8...Ko crni da ga poredi sa Rafom ili svima onima ispred njega....!

Страта

pre 11 godina

На 6:3,5:1 ја прогнозирам Јанкову победу... Ајмо Јанкела,доста си га пуштао...

SPIDER

pre 11 godina

Ovo za Mekenroa mislim da je neka sala. Gledao sam intervjue koje je Mekenro pravio sa Nadalom i Federerom nakon finala Wimbledona 2008 i Mekenro zamalo nije zaplakao zbog Federerovog poraza. Bio je tuzniji od Rogera...

Drveni reket

pre 11 godina

Nije Janko nigde zalutao, tamo ga je dovela vaša bajna lista, pa kad neko napiše da je bodovanje zastarelo i nesuvislo, vi mu lupate minise. U Parizu je samo Ferer igrao u uzeo 1000 bodobva, a ovde će drugi dobiti manje, iako je ovo najjači turnir godine, ako ne računamo četiri neprikosnovena.

VLADIMIR

pre 11 godina

Nepošteno je reći da je Janko ovde zalutao. Bodovi kao i za sve ostale govore JEDINU ISTINU. E kad je u pitanju koje su njegove šanse u ovoj konkurenciji? Po meni one su ravne nuli, čak šta više ubedjen sam da će Janko doživeti veliku bruku i izgubiti sve mečeve u grupi. Uprkos našim željama realnost nije na Jankovoj strani.A zašto mislim da je tako? Pa Janko ni kao čovek ni kao teniser nije ZA VELIKA DELA - za razliku od Noleta, iako i nisam baš siguran da će no ovom turniru on i pobediti. U ostalom i sam Nole je rezervisan. Ali uz malo sreće možda i pobedi - jer u SUŠTINI ON JE VEĆ DVE GODINE NAJBOLJI SVETSKI TENISER. Želim mu sve najbolje.

Black celebration in Serbia

pre 11 godina

Ma dobar momak je Janko, ali nije njemu mesto ovde a i nije on jadan ni kriv za to.

Kako je samo milina gledati Rogera kako igra savršenstvo nadam se da će odbraniti London zaslužio je to ipak je najbolje igrao ove sezone od svih ostalih igrača.

Oj javore, javore, ti si drvo najbolje

pre 11 godina

Ovaj Feder ima specijalni reket, Jankela će možda da ga dobije ako Rođi Mekinro da uvali drveni. "Vido bi ja njeg da igra s drvenijem..." - reče Mek i ostade živ. Ima i onih kojima se ovo rusoovsko filozofiranje o povratku prirodi dopalo.

fedex1

pre 11 godina

Toliko o konkurenciji, jednom za sva vremena Roger Federer! Posle njega nista vise nece biti isto. Bit ce jedan od najtuznih dana u sportu dan kad se maestro RF bude oprastao.

real

pre 11 godina

Tipsarevic je igrac koji je u topten iskljucivo zahvaljujuci velikom broju odigranih turnira. Poen ivde, dva tamo i nakupi se za godinu dana. Realno, veze nema i svestan je toga

TurboNator

pre 11 godina

"...ipak je najbolje igrao ove sezone od svih ostalih igrača."
(Black celebration in Serbia, 6. novembar 2012 15:49)

Da, zato sto je igrao najbolje Federer ima 1955 bodova MANJE a igrao je 3 (slovima TRI) turnira vise od Noleta ove godine... Bas si znalac, nema sta.

OK ajde da kazem da mogu da razumem ako neko navija za Federera pre Novaka ili Tipse (a bas ne mogu) ali ako taj neko ne moze da vidi ili da prihvati jednostavne i neosporne cinjenice - e to je po meni neshvatljivo.

Matematika

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan od dokaz koliko je konkurencija slaba.Osim prve cetvorice ostali su velika boranija.Janko deveti na ATP a ni jedan turnir osvojio nije. Cak ni u polufinale nekog znacajnijeg turnira ove godine. Sve masterse i GS turnire polufinale prva cetvorica.Ali to je tenis

nemaveze

pre 11 godina

Iako sam veliki Jankov fan, moram da kažem da Federer nije rutinski pobedio, već je Janko više nego rutinski izgubio! Mislim da je za Janka ovaj London jedna velika nula, i da je u Parizu propustio fenomenalnu priliku za najbolji rezultat u karijeri!

Dino

pre 11 godina

Stalno pominjete ta tri turnira koja je federer odigrao vise ... Al ste zaboravili da je federer odigrao samo 6 od 9 masters turnira i ima 3 titule ...a novak je odigrao svih 9 mastersa i ima isto 3 titule ...uz to po jedan grand slam ...kao i 2 turnira 500 za rogera i 1 za novaka .

Branislav 58

pre 11 godina

Najvise bodova u ovoj godini je osvojio Djokovic odigravsi manji broj turnira nego Federer,prema tome jasno je ko je najbolji ove godine.A ako je Tipsa zalutao,koji teniser je trebalo da bude osmi a da nije zalutao?Covek je medju prvih deset vec dve godine skoro a ne mogu biti svi vrh.Zluradi su komentari o Tipsi

aaa

pre 11 godina

Tipsarevic moze da igra ravnopravno protiv Ferera, cak mozda i protiv Del Potra, e sad to sto je Roger Federer najbolji teniser svih vremena kog niko nikad nece dostici to je vec druga stvar.

VLADIMIR

pre 11 godina

Nepošteno je reći da je Janko ovde zalutao. Bodovi kao i za sve ostale govore JEDINU ISTINU. E kad je u pitanju koje su njegove šanse u ovoj konkurenciji? Po meni one su ravne nuli, čak šta više ubedjen sam da će Janko doživeti veliku bruku i izgubiti sve mečeve u grupi. Uprkos našim željama realnost nije na Jankovoj strani.A zašto mislim da je tako? Pa Janko ni kao čovek ni kao teniser nije ZA VELIKA DELA - za razliku od Noleta, iako i nisam baš siguran da će no ovom turniru on i pobediti. U ostalom i sam Nole je rezervisan. Ali uz malo sreće možda i pobedi - jer u SUŠTINI ON JE VEĆ DVE GODINE NAJBOLJI SVETSKI TENISER. Želim mu sve najbolje.

ognjen

pre 11 godina

jedini zalutali ,a i realno se vidi da nije njihova klasa
(doctor, 6. novembar 2012 15:30)
Apsolutno nije tacno,nego mu njegova igra bas ne odgovara,videce se protiv ferera i del pa,ne kazem da ce pobediti, ali igrati potpuno ravnopravno

nenad

pre 11 godina

Nije mi samo jasno kako mozete da navijate za jednog svajcarca kada igra nas covek. Da li je to zbog ljubomore ili neceg drugog pojma nemam... Veliki uspeh za srpski tenis,mala zemlja,a dva tenisera na zavrsnom turniru. Odlicno!! Pozdrav za sve normalne ljude.

Nikola

pre 11 godina

Jedan od najvecih problema za Janka jeste Rogerov servis, skoro da i ne uspeva da ga procita. Poslednji put je Janko ''brejknuo'' Federera 2008e u Australiji. Inace, Janko itekako ima sansi protiv iscedjenog Ferera, pa i protiv Delpa.

Drveni reket

pre 11 godina

Nije Janko nigde zalutao, tamo ga je dovela vaša bajna lista, pa kad neko napiše da je bodovanje zastarelo i nesuvislo, vi mu lupate minise. U Parizu je samo Ferer igrao u uzeo 1000 bodobva, a ovde će drugi dobiti manje, iako je ovo najjači turnir godine, ako ne računamo četiri neprikosnovena.

TIPSAREVIC JE NAJJACI....

pre 11 godina

Moram ostaviti komentar,janko uopste nije zalutao na ovom turniru,ljudi dragi pa covjek ima blizu 20 pobjeda protiv top ten igraca,sjetite se samo meceva na gs turnirima protiv igraca koji su u svoje vreme bili jedni od najboljih,rodik,gonzalez,haas,pa je dobijao jos i noleta,mareja,berdiha,ferrera koji je bio 4 igracv svijeta,rodika dobit na travi 2008 kad je endi bio 5 nositelj i jedan od glavnih favorita,pa onaj senzacionalan duel protiv gonzaleza na w 2007,tad je cileanac bio straj i trepet,pa dobit rodika pred 23000 amerikanaca,pa doci ni otkud na megdan rogeruu u australiji,i odigrat jedan od najboljih meceva na tom turniru,i jos bi mogao pisat za njega najmanje sat vremena,i sjetite se koliko je imao samo malera tokom karijere,sve se to danas vraca i tu je gdje je,janku jos samo nedostaju veliki gs rezultati,ali siguran sam da vec dogodne ili na ao openu ili na wimbledonu napravit podvig(ulazak u zavrsnicu turnira)i sigurno ce odigrat strasan duel protiv delpo i protiv ferrera,jankooo je jedan od nasih najboljih sportista svih vremena,recimo naprijer i kipru imsju jednog tenisera koji je bio 8 igrac svijeta(baghdatis)i on im je najbolji sportista,hocu reci moramo biti ponosni sto imamo ovakvog igraca kao sto je janko:klasa od igraca,svidjalo se to vama ili ne!!!

Страта

pre 11 godina

На 6:3,5:1 ја прогнозирам Јанкову победу... Ајмо Јанкела,доста си га пуштао...

Tennis

pre 11 godina

* 6:3, 6:1 je bilo
za Vujicina: Nije Federer dobio da prvi servira, nego Janko, jasno se videlo kad je zena bacila novcic, okrenuli su se ka Janku i sudija i Federer, i culo se receive...
za Bekera: "tehnika je mnogo napredovala" Pa sta? Ranije nije samo Beker igrao drvenim reketima, nego svi protivnici, tako da i sada ne igra samo Roger Karbonom ili od cega vec reketom, nego svi rivali...

Krivo mi je za Janka, ali ovo nije bilo realno stanje njegovih mogucnosti, jer je od svih 8 na ovom turniru njihov mec uvek najizvesniji. Uopste mu ne odgovara Roger, a njemu Janko uvek bas legne, jer imaju takve stilove.
Verovatno bi cak i Viktor uzeo vise od 4 gema Federeru, ali to je samo zbog servisa, a ne zato sto je bolji igrac od Janka.
Pozdrav!

Bagzi

pre 11 godina

Ne bih da potcenjujem Janka i veliki uspeh je njegovo deveto mesto ali se slazem da je zalutao na ovaj turnir. Misljenja sam da u svetskom vrhu imamo tri nivoa. Prvi su Djokovic, Federer, Nadal i donekle Mari.
Drugi su Delpo, Conga i Ferer ( mogu po nekad da iznenade gore pomenute) i treci Janko, Almagro, Gaske, Monako, Cilic. Volim Janka ali mislim da on od ovoga ne moze bolje.

bolje pariz

pre 11 godina

jos nije sve izgubljeno,mada smatram da su svi malo jaci igraci od njega.ako je stvarno propistio onakvu priliku u parizu da bi sacuvao snagu za london,nikad je vise nece dobiti.

munze

pre 11 godina

Ovo je samo jos jedan od dokaz koliko je konkurencija slaba.Osim prve cetvorice ostali su velika boranija.Janko deveti na ATP a ni jedan turnir osvojio nije. Cak ni u polufinale nekog znacajnijeg turnira ove godine. Sve masterse i GS turnire polufinale prva cetvorica.Ali to je tenis
(Matematika, 6. novembar 2012 16:52)

Dva masters polufinala Janko ima ove godine. Mozda to nije spektakularno za tvoj ukus, ali ih ima, a ti kazes da ih nema.

emilli

pre 11 godina

Janko je mec izgubio jos u svlacionici.Prilikom podbacivanja novcica dobio je i izabrao da prima servis,stvarno neverovatan lik.Ovo je njegov limit i bio bi veliki uspeh da sledece godine ostane u top 10.

Janko

pre 11 godina

@ Bagzi
Prvi nivo je ovako Bagzi. Roger, Nadal, Djokovic...Jedino ako tebi osvojene titule ne govore nista...Kolicnik Djokovicevih osvojenih titula GS i Mastersa su daleko iza povenute dvojice...Pozdrav ! A slazem se Janko mogao da proba da osvoji Pariz...Ovako on je samo neuspela zamena ne tenisera nego broja 9 i 8...Ko crni da ga poredi sa Rafom ili svima onima ispred njega....!

Момчило

pre 11 godina

Изгледа да је Јанко у потпуности промашио са избором наочала за О2 арену

chilash

pre 11 godina

Pored dobre ideje da konzumenti vesti mogu istu da prokomentarišu mislim da bi trebalo razmisliti o ukidanju takve opcije. Pored neverovatne ostrašćenosti u komentarima dominira ne mala grupa koja komentare završava sa 'a vi sad slobodno lupajte minuse' i slično. Takve stvari moraju da povrede inteligenciju prosečnog čitaoca a o granici ukusa ne treba ni pričati. To iz njih progovara sujeta i jedino im je važan plus ili minus a ne vest koju ne retko,tvrdim,i ne pročitaju.

pjur intelekt

pre 11 godina

ma boli ga uvo, dosao je na zavrsni turnir, od fedexa ce glatko da.izgubi, al mozda bude mogao da se pegla sa fererom i delpom.. al i ako.sve izgubi..ma opet ga boli uvo!

Marlo

pre 11 godina

Kome se dopala ova Mekenroova glupost o drvenom reketu? Gledao sam prenos - Igoru Vujčinu. Igore, i da Mesi igra krpenjačom ne bi bio ovo što je danas. Časna reč.

nebojša

pre 11 godina

Uvek kad janko igra protiv feda on sam sebe pobedjuje ja ne ocekujem od njega da uvek pobedjuje ali bar da nepravi toliko nerazumnih grešaka i loših riterna ja nisam video da neko tako loše riternira na fedov servis koji je jedan od najboljih ali ipak nije nemoguć za vraćanje.

SPIDER

pre 11 godina

Ovo za Mekenroa mislim da je neka sala. Gledao sam intervjue koje je Mekenro pravio sa Nadalom i Federerom nakon finala Wimbledona 2008 i Mekenro zamalo nije zaplakao zbog Federerovog poraza. Bio je tuzniji od Rogera...