Fudbal 167

Subota, 27.10.2012.

18:58

Milivojević odveo Zvezdu na vrh

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu ekipu Donjeg Srema iz Pećinaca sa 2:1 (1:1) u utakmici 10. kola Jelen Superlige.

Milivojeviæ odveo Zvezdu na vrh IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

167 Komentari

Sortiraj po:

Miki

pre 11 godina

A jel mozda SLUCAJNO neko primetio da je Kasalica udario tog istog igraca dok je ovaj pokusao da se ''odmrsi'' iz njegovih nogu, pa mu je ovaj uzvratio...To nije niko video?

Nenad

pre 11 godina

(Nenad, 27. oktobar 2012 23:50)

A sta je bilo 4 godine pre ta 3 poslednja susreta izmedju Part i Zvezde?
(Miki, 28. oktobar 2012 02:58)Nista,vasa prva dominacija u istoriji derbija.A sta je bilo citavih 8 godina pre toga?7 godina niste dali gol u derbiju,na Marakani smo vas sve dobili sem jedne koja je bila 0-0,a na vasem terenu smo mi dobili dve,a sve ostale su bile 0-0...Tako je bilo od 2001 do 2008g.

Miki

pre 11 godina

"vidim mnogi ovdje su ubedjeni da je ono bio crveni karton..narode zamislite utakmicu dortmunda i bayerna i indenticni duel..jer vi stvarno mislite da bi se za to u takvoj ligi dao crveni????? ;))obojica bi bili opomenuti i fertig igra se nastavlja.tuzno je ovo sto nam se dogadja,sudiju treba FSS da izbaci ili kazni ...zvezdas sam ali ovo je stvarno bez reci..
(vladimir_natal_petkovic, 27. oktobar 2012 23:26)"
Da u bilo kojoj ligi na svetu bi dobio crveni i u Nemackoj i u Engleskoj i u Spaniji i u Italiji i u Srpskoj ligi grpa istok i u Beogradskoj zoni i u najobicnijoj seoskoj ligi.

Miki

pre 11 godina

"Ma vas treba izbaciti iz lige pod hitno... Ovo postaje smesno... Vi ste bre sramota srpskog fudbala... Pazi, crveni coveku koji je dobio udarac od ovog sto je sve, samo fudbaler nije... Glumata covek, i glumata, i nikad kraja tome... DEVOJCICA prava. Sramota, a najzesce sto se vi na sve zivo zalite, a lopuze ste najvece koje je ovaj svet video.
(Koje mutivode, a prvi su da zakukaju protiv nekog..., 28. oktobar 2012 00:04)"
Kako te nije sramota tako nesto da napises? Ni u jednoj tvojoj reci nema istine iti bilo kako mozes da dokazes to sto si napisao. Kasalica je devojcica jer ga je ovaj udario nogom u stomak ili medju noge neznam tacno. Da tebe neko kopackama i kramponima udari tako vodili bi te u bolnicu odmah ostao bi invalid za ceo zivot.

kkontra

pre 11 godina

Jes li ti bio mozda dugo u nekoj dalekoj pustinji,odsecen od sveta i civilizacije,pa ne znas sta je bilo u prethodna tri susreta izmedju Zvezde i Partizana?
(Nenad, 27. oktobar 2012 23:50)
Znamo, bio je Avram Grant, najbolji zvezdin trener unazad 5-6 godina.

Miki

pre 11 godina

A jel mozda SLUCAJNO neko primetio da je Kasalica udario tog istog igraca dok je ovaj pokusao da se ''odmrsi'' iz njegovih nogu, pa mu je ovaj uzvratio...To nije niko video?

samo se malo strpite

pre 11 godina

Grobari bujicom komentara dokazujete da ste se bas ponadali. Nervirajte se i dalje. Posle derbija nece vas biti nigde.

kkontra

pre 11 godina

zvezda - Partizan i
zvezda - Vojvodina sudi Mazic, kome se i koliko pomaze, ko se i koliko gura videcemo a i komentarisacemo posle istih, uz napomenu:
Vojvodina-Partizan, sudio Mazic, rezultat 0:3 primedba niti jedna...

Koje mutivode, a prvi su da zakukaju protiv nekog...

pre 11 godina

Ma vas treba izbaciti iz lige pod hitno... Ovo postaje smesno... Vi ste bre sramota srpskog fudbala... Pazi, crveni coveku koji je dobio udarac od ovog sto je sve, samo fudbaler nije... Glumata covek, i glumata, i nikad kraja tome... DEVOJCICA prava. Sramota, a najzesce sto se vi na sve zivo zalite, a lopuze ste najvece koje je ovaj svet video.

Mediaman

pre 11 godina

Ljudi sta vam je?! Pa kako smete da komentarisete vise da li je bio crveni??!!!! Pa Miki je zabranioi svaku dalju raspravu!!!!! Nemojte da se salite!!! Tuzice nas vaspitacici!!!!!!!

solunac

pre 11 godina

Milivojević odveo Zvezdu na vrh....................pa jeste ipak subota je vece pa nek malo uzivaju a mogu i da se napiju jel treba da iskoriste ovih 24 sata sto bolje mogu , jer sutra se vec vracaju tamo gde su bili zadnjih 6 godina

iskreno

pre 11 godina

Mislim da je svima jasno da bi ovu utakmicu zvezda izgubila bar sa dva razlike da sudija nije dao crveni karton igracu D.Srema. 
A Kasalicu ne bih komentarisao, covek je vec iznudio dva crvena kartona ove sezone, prvi protiv Radnickog Kg i drugi daanas. A pritom se na svakoj utakmici baca,folira i simulira prekrsaje.
(n, 27. oktobar 2012 21:49)
ja sam zvezdas, i ja verujem da bi zvezda izgubila da nije bilo crvenog, ali crveni je bio cist ko suza.

kiza

pre 11 godina

Sjajna Zvezda! Mocna Zvezda! Vi nas mrzite jer nas se plasite i jer ste ljubomorni na nasu velicinu i moc. Na svetu nista lepse, ne moze da postoji, nego sto je nasa ljubav, prema crveno-beloj boji
(Tetreb, 27. oktobar 2012 20:42)

Na čemu si lebati kad ti je tako dobro?? a vaša veličina i moć je dano prošlo vreme batice!!!!!

zvezdaš do groba, delija nikad

pre 11 godina

dragi grobari, to što ste počeli da se predstavljate kao zvezdaši - može samo da vam trenutno ublaži simptome, ali ne i da vam promeni dijagnozu.

E moji grobari

pre 11 godina

Ko god ima oči mogao je da vidi da ga šutnuo između nogu i dva puta sapleo. Šta ako je ležao? Onaj što leži je uvek ispravan. Jel takoooooooo! Šta oće ovi grobari?

Nenad

pre 11 godina

Oko ovakvih crvenih kartona ne bi trebalo da ima uopste polemike.Covek je na travi,gazis ga,dobijas crveni karton i to je sasvim normalna stvar.Ako je bilo provokacija,opet nema opravdanja i u kojoj god ligi da igra,dobio bi crveni karton.A negde bi cak dobio i nekoliko utakmica suspenzije.

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

vidim mnogi ovdje su ubedjeni da je ono bio crveni karton..narode zamislite utakmicu dortmunda i bayerna i indenticni duel..jer vi stvarno mislite da bi se za to u takvoj ligi dao crveni????? ;))obojica bi bili opomenuti i fertig igra se nastavlja.tuzno je ovo sto nam se dogadja,sudiju treba FSS da izbaci ili kazni ...zvezdas sam ali ovo je stvarno bez reci..

Nenad

pre 11 godina

Ovi grobari pet sezona u nazad pricaju kako sudije pomazu zvezdi. Sto onda partizan osvaja titule?
(ko o cemu, 27. oktobar 2012 20:46)

Zato što ni sudije ne mogu vas spase od nas.
(Micara, 27. oktobar 2012 21:20) Jes li ti bio mozda dugo u nekoj dalekoj pustinji,odsecen od sveta i civilizacije,pa ne znas sta je bilo u prethodna tri susreta izmedju Zvezde i Partizana?

Mane

pre 11 godina

Nije Milivojevic odveo Zvezdu na vrh,vec Sudija i njegov nepostojeci crveni karton,nije vazno sve to,vazno je da ce se u Srbiji bar do sutra bolje ziveti.

grobar-españa

pre 11 godina

Zamolio bih Delije i Grobare da ne komentarisu crvene kartone koji se dodeljuju njihovim protivnicima kad "velikanima" zapne,i jedni i drugi ispadaju smesni i lepsi su kad cute.

zvezda šampion sveta

pre 11 godina

čovek se bre uopšte ne buni što je dobio crveni , a grobari se bune. vi verovatno bolje znate i od samog igrača dali je zaslužio crveni ili ne, jer vi ste veliki znalci fudbala.
znamo da vam je krivo, ne morate to da nam dokazujete

Raša

pre 11 godina

Srem je mislio seljački, udaranjem, snagom i tračanjem da pobedi. To ne prolazi nigde i sudija je OPRAVDANO kaznio igrača Srema. Bruka i sramota je da trener Srema to ne prihvata i da je neka normalna liga i on bi zbog izjava naknadno bio kažnjen. Zbog takvih, koji niti znaju niti shvataju, smo mi daleko od Evrope. Stvarno sramota!

metall

pre 11 godina

Veliki deo komentara potpuno objektivno govori o nefudbalskim osobinama Kasalice. 'Prljav' igrac, cesto na granici incidenta, solidan simulator...ALI, budimo do kraja realni. Igrac Donjeg Srema je potpuno neinteligentno naseo na celu situaciju, njemu i Kasalici su se noge nekako upetljale, a na snimku se jasno vidi taj nepotrebni i presudni za sudiju trzaj nogom i udarac u igraca koji je na zemlji. Sudija je bio na bukvalno dva metra od dogadjaja i postupio shodno pravilima - udaranje igraca bez lopte je direktan crveni karton. Da sam na mestu trenera Zvezde, Kasalicu bih poslao malo na klupu da oduva, a svakako bi bio neophodan i jedan ozbiljan razgovor o njegovom ponasanju. Ovako, danas je 'pogurao' svoj tim, ali vrlo verovatno ce biti uskoro obrnuto jer se njegovo ponasanje nece (i ne treba) tolerisati od strane sudija. Steta sto je cela ova situacija oko crvenog kartona, u drugi plan stavila igru Luke Milivojevica koji je bio fenomenalan.

realno

pre 11 godina

Neko je vec zaboravio poslednje dve pobede protiv Rada i Javora...Ili poslednjih 5 titula...Pa Zvezda, ako hoce da parira Partizanu mora da igra na njihov nacin koji donosi uspehe poslednjih pet godina

Pravda

pre 11 godina

Citam komentare navijca partizana i nemogu da se izcudim,samo kad se setim Partizanovih utakmica i ociglednog namestanja.iskljucenja,nepostojecih prekrsaja....u posljednjih pet godina !!!

ko se od vas brani ne primi gol

pre 11 godina

Lepo je videti da vas je opet više na našim komentarima nego na stadionu. A trebalo bi da se radujete nevolji ovih Sremaca, biće frka ako opet morate da igrate sa njima.

Micara

pre 11 godina

Ovi grobari pet sezona u nazad pricaju kako sudije pomazu zvezdi. Sto onda partizan osvaja titule?
(ko o cemu, 27. oktobar 2012 20:46)

Zato što ni sudije ne mogu vas spase od nas.

Floro Flores

pre 11 godina

NEZASLUZENO? slazem se! Ali,hajde onda da menjamo TOLETA! Ali,ne ,Vi Grobari necete da ga menjate ,nego kao eto pomaze i vama!!Pa,sad MALO VAMA,MALO NAMA.. I onda u kljucnom trenutku ce vama kao protiv VOSE proslih godina!

Aleksandar

pre 11 godina

Crvena zvezda sa igračem manje,odigrala slab meč.Umetnost u fudbalu je
dati gol,kada protivnik igra sa igračem manje.Ne znam zbog čega toliko sporo,pa soliranje nazad,to niko više neigra/staromodna igra/.Ponavlja se u 3-4.utakmici,da Zvezda treba prvo da primi gol,pa da onda igra fudbal,pad
koncentracije u drugom minutu,pa onda juriti rezultat/1:O/za protivnika,da bi se kockali sa rezultatom i potrebnim bodovima u trci sa Partizanom.Takvom igrom se ne postiže i dostiže protivnik,kao što je Partizan.Da sam trener,kažnjavao bi za takvu nonšalatnu igru po''džepu'',to je jedna neozbiljnost,a to se neki put i osveti,takva igra,a šta da je bioneki jači protivnik???

Miki

pre 11 godina

"Sudija je na vreme sasekao u korenu,a sve je mirisalo na Suboticu...
(laufer, 27. oktobar 2012 19:56)"
Ne znam sta je to sudija saseko, a i sta je mogao drugo da uradi osim da pokaze crveni karton igracu koji namerno i svesno udara suparnickog igrac koji lezi na travi, misleci da sudije to nece videti. I o tome zabranjujem dalju raspravu, jer to i ne zasluzuje nikakvu raspravu jer je sve cisto.
Mozemo pricati o tome kako bi se zavrsila utakmica da nije bilo iskljucenja, ali poenta je u tome da sudija nije uticao na ishod meca, mada je imao par gresaka.

UAAAA sudija!

pre 11 godina

Sramota od sudjenja! Ovo je smesno, ne treba vise ni da igraju ligu Partizan i Zvezda, da se ovoliko pomaze vecitima...nije ni cudo sto nas i Partizan posle gaze u Evropi...

vuchkomilli

pre 11 godina

Gle grobosi kako kmeche, a prosle nedelje je svako namerno guranje, POVLACHENJE, udaranje igracha direktan crveni, a sad je Kasalica retko prljav igrach,a licimuri?

Ali najbolji ste vi sto imate potrebu da javno izjavljujete da "necete vise da navijate" za Zvezdu! Ne brinem ja, bicete vi tu i sutra na nasim vestima i nema potrebe da se maskirate, slobodno pishite kme kmekme kmekmekme...

n

pre 11 godina

Mislim da je svima jasno da bi ovu utakmicu zvezda izgubila bar sa dva razlike da sudija nije dao crveni karton igracu D.Srema.
A Kasalicu ne bih komentarisao, covek je vec iznudio dva crvena kartona ove sezone, prvi protiv Radnickog Kg i drugi daanas. A pritom se na svakoj utakmici baca,folira i simulira prekrsaje.

ferguson

pre 11 godina

Izvaredna igra Zvezde. Ubedljivo rezultatski. Profesionalno iskorišćen igrač više. Odavno nisam gledao ovako kvalitetan fudbal. Mogla je Zvezda da napuni mrežu Srema samo da je imala još jednog igrača više ili barem jedan penal. Ona igra Partizana protiv Intera..to je smejurija i nema nikakve veze sa fudbalom. Bravo Zvezdo, želim da samo tako nastave da igraju, nikako bolje. Sasvim je dovoljno do derbija. A onda...

sajprs

pre 11 godina

E stvarno ste cergari. Ajde sad malo o postenju.
(Room, 27. oktobar 2012 20:51)

Vi ove vodili na Kipar, pa vas posle pobedili ahhahahha

Sercan

pre 11 godina

Ko je cuo Bogicevica, zna o cemu se radi.
Svaka mu cast, nadam se da posledice koje ce istrpeti zbog izjave koju je dao na kraju meca nece biti vece od nadam se efekta njegove izjave.
Gospodine Bogicevicu vasa izjava je za postovanje, uradili ste pravu stvar.

Trance

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman.
(Deki, 27. oktobar 2012 19:27) Gledao sam utakmicu, ona i dalje traje ali ja više niti ću gledati jelen ligu niti ću više navijati za zvezdu. Donji Srem bolje igra ili je strašno pokraden. Jednostavno posle crvenog kartona igraču Donjeg Srema utakmica je loša
(Aleksandar NI, 27. oktobar 2012 19:49)
Ljudi, ja sam batalio da gledam ovu lakrdiju od tekme ! Prosto me sramota...
Koliko se samo pomaže Zvezdi i Partizanu, pa to nije humano ! Zato u Evropi ne možemo ni jedni ni drugi ništa da uradimo. Najbolje da se prvenstvo sastoji u tome da se igraju 2 derbija i ko bude bolji nek osvoji titulu !
(Zvezdaš, 27. oktobar 2012 19:36)

Grobari spremili novu taktiku potpisuju se kao delije...dobro je grobari, nastavite slobodno da kukate ali je jadno da se potpisujete kao delije...

bravo balavac

pre 11 godina

Udario je Kasalicu nogom,nema tu sta.Mada se mora priznati da ga je Kasalica iskusno isprovocirao.Naravno navijaci Donjeg srema ce reci drugacije.

Kasalica ga je udario prvi i to zesce nego ovaj njega,odavno tako prljav igrac nije igrao u nasoj ligi,a tek kako se isprevrce posle svakog kontakta,kao da ga je top izbacio,ali dobro to je dokaz nemoci
(Mima, 27. oktobar 2012 19:59)

Zar si zaboravio Alberta Nadja i Gorana Vasilijevica Cepanku? A da zaboravio sam da si ti suvise mali da pamtis malo fudbal u nasoj Srbiji i SRJ

Vasil Kuschta

pre 11 godina

Ovo je cetvrti crveni koji je iznudio Kasalica od pocetka sezone(i protiv Bordoa mislim),zreo je za Milan ili Juve :). Prljav,pogan,bezobrazan ali ekipa ima koristi od njega,realno.

Miki

pre 11 godina

"Kako vas nije sramota da pobedjujete na ovakav nacin???
(ziks, 27. oktobar 2012 19:51)"
Nije jer smo pobedili na posten nacin. Nije nas problem sto neki tamo ne ume da se ponasa pa zbog svoih gluposti dobija crveni karton.

Tetreb

pre 11 godina

Sjajna Zvezda! Mocna Zvezda! Vi nas mrzite jer nas se plasite i jer ste ljubomorni na nasu velicinu i moc. Na svetu nista lepse, ne moze da postoji, nego sto je nasa ljubav, prema crveno-beloj boji

Labud

pre 11 godina

Niks, Nikola, Trance - za cije babe zdravlje ti branis nesto, sto ne moze da se odbrani. I to pod 3 razlicita imena. Jasno je sve kao dan da se ovde gura na Zvezdinu vodenicu, kao sto ce sutra na Partizanovu, svi ljudi o tome pisu, samo ti sine pravdas potez jednog dzibera i nasilnika koji ima iste ispade iz tekme u tekmu. I na kraju da te ozbiljno pitam - Da li si ti dete normalan?

Dr.Damir

pre 11 godina

Poslušajte Brkin (Bogićević) komentar utakmice...čovek se nikada nije vadio na sudije, niti ih komentarisao...do sad...sad je pukao...zapitajte se zašto...

xD

pre 11 godina

i povela je Zvezda, komentator se veseli, svi se vesele, sudija ce sada svirati odmah ofsajd, ako se slucajno desi neka sansa za Sremce, naravno nema ni ponovljenog snimka, u Srbiji se zivi bolje cim Zvezda pobedjuje...

Palasio

pre 11 godina

Super sto su dobili crveni karton i bas me briga da li je opravdano ili ne, lakse se igra. Tri boda su vazna sve ostalo nije bitno, jer mnogi su tamo izgubili. Bravo momci, napred Zvezda!!!

Tytanus

pre 11 godina

KASALICA jedan fini, mladi, lepo vaspitani momak... njegova dva druga imena su postenje i fer-plej... pravi predstavnik nasega divnoga naroda... eh da nam je vise takvih "moralnih gromada" ne bi nam fudbal bio ovde gde jeste... samo tako Filipe majstore nastavi, najjaci si, budi pravi primer mladim narastajima a ovi sto u negativnom kontekstu pricaju o tebi su u najmanju ruku ljubomorni na tvoje fudbalsko umece...

poslednja vest

pre 11 godina

Tole (poznat pod nadimkom i po stihu ,,Tole lopoveeee,,) novi predsednik Zvezde. Posle detaljne analize i pregledanih snimaka svih spornih detalja u zadnijh 5 godina skupstina FK CZ jednoglasno je odlucila da zbog velikih zasluga i doprinosa klubu proglasi Toleta Karadzica za svog dozivotnog predsednika.Tole dolazi! Tole dolazi!Tole dolazi!
P.S. Naravno, podrazumeva se da ce zbog opsteg interesa zadrzati i funkciju predsednika FSS.

Patrik Zvezda

pre 11 godina

Zasto se dao isprovocirati? Udaranje nogom ili gazenje svejedno, igraca na zemlji je direktan crveni. Ni ja ne volim to sto Kasalica na svakoj utakmici najprljavije proziva ali pravila su pravila i jedino se izvrcu kada je u pitanju Partizan

banana republika

pre 11 godina

Sudije 'pokazuju' autoritet protiv Zvezde tek kad ova povede sa 2 ili 3:0.
Videli smo to i u sredu od Maja Vujevica, zvezdinog vojnika...
Iskljucivo se tada sviraju penali za zvezdine protivnike i crveni kartoni za zvedine igrace.
Ako je rezultat los po zvezdu, onda se zna...
A sve ulazi u statistiku.

Drago

pre 11 godina

Scenario Zvezda ili Partizan, nije bitno.
Protivnik povede 1 o, zatim crveni karton nekom iz protivnicke ekipe, i onda igra viktorije na 1 gol. Krajnji rezultat 1 2 za Zvezdu ili Partizan. Suvise je providno penal u 94min i sl.

Danilos

pre 11 godina

Gledam Milivojevica i ne mogu da se obuzmem utisku da stilom igre podseca na Gerrarda! Ako nastavi ovim tempom i vredno trenira, bice od njega veliki igrac!

KuMaSiN

pre 11 godina

Sto vracas bajka na gol ako si vec stavio kirovskog ostavi ga na golu ja ne verujem sta ovaj radi i dal je moguce da jedan klub koji je stigao iz druge lige dobija partizan i zvezdu smejurija....

desharad

pre 11 godina

I posle, sudije navijaju za Partizan?
Sramota! Dečko je zaslužio crveni, ali šta reći za "povlašćenog" Kasalicu?
Prošle godine tukao dečka iz Radničkog KG pesnicama u glavu, i nikom ništa1
Objektivno, samo objektivno!

Zvezdaš

pre 11 godina

Ljudi, ja sam batalio da gledam ovu lakrdiju od tekme ! Prosto me sramota...
Koliko se samo pomaže Zvezdi i Partizanu, pa to nije humano ! Zato u Evropi ne možemo ni jedni ni drugi ništa da uradimo. Najbolje da se prvenstvo sastoji u tome da se igraju 2 derbija i ko bude bolji nek osvoji titulu !

Trance

pre 11 godina

Jaooo kakav crveni igracu Srema. Sramota kako Tole namesta za Zvezdu.Jos da bude totalni paradox i da delije zapevaju "Tole lopove"!Cim je gusto, odmah crveni za protivnika Zvezde (Srdjan Bozovic, 27. oktobar 2012 19:27)

Bravo grobaru,samo mi reci po cemu ono nije crveni?!

Boban

pre 11 godina

Ugasio sam TV posle crvenog i izjednacenja. Kako sam glup da sam uopste pokusavao da gledam. Nikad od Zvezde ni Partizana nece biti ozbiljan klub dok ne prestanu da obezbedjuju ovakvo sudjenje.

Inace, Kasalica na skoro svakoj utakmici napravi ovakvu stvar, i nikad nije kaznjen. Situaciju koju smo videli vecina sudija u svetu ne bi ni konstatovali, ili bi zapretili obojici da kod sledeceg najmanjeg incidenta lete napolje. Ako je vec resio da kaznjava, i ako je po pravdi, vecu kaznu treba da dobije Kasalica jer je zapoceo, s obzirom da ni njegovo saplitanje ni sutiranje nisu bili opasni vec samo simbolicni.

Ajde ovaj sto se potpisao kao Najdoski da ponovi svoj post pod ovim okolnostima.

Најдоски

pre 11 godina

da li je moguce da kad god pocnete da pevate Tole lopove vi primite gol :))) svaki,ali bas svaki put...to vam se Bog smeje za smesne prozivke i vecito trazenje krivice u drugima...
(janko85, 27. oktobar 2012 19:10)

Да ли је могуће да у целој Србији само гробари сматрају да ФСС ради посао и да је наша лига екстра коректна и без намештаљки ...

zoran

pre 11 godina

Kako mi je drago kada pune Zvezdu i Partizan po Evropi, posle ovakvog navijanja od strane sudija u nashem Jad Prvenstvu.
Ova dva kluba, bez podrsjke sudija, bili bi negde u sredini tabele.
Ono iskljuchenje momka iz Srema je iznad svakog srama..ono se ne moze opisati. Zashto ne poklonite vishe tu titulu Zvezdi, pa da se igra novo prvenstvo..?? Ochekujem penal za crveno-bele, ako vec ne daju gol na vreme.

Flynn

pre 11 godina

(KuMaSiN, 27. oktobar 2012 19:09)

Kirovski je dobio crveni u kupu koji se prenosi na sva domaca takmicenja. Informisi se pa komentarisi. Robi Prosinecki bi otresao ove vune sa 3:0

Nikola

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman. (Deki, 27. oktobar 2012 19:27)

Reci ti meni grobaru po cemu ono nije crveni? Ne zasluzujemo objasnjenje?

Mima

pre 11 godina

Udario je Kasalicu nogom,nema tu sta.Mada se mora priznati da ga je Kasalica iskusno isprovocirao.Naravno navijaci Donjeg srema ce reci drugacije.

Kasalica ga je udario prvi i to zesce nego ovaj njega,odavno tako prljav igrac nije igrao u nasoj ligi,a tek kako se isprevrce posle svakog kontakta,kao da ga je top izbacio,ali dobro to je dokaz nemoci

duledudule

pre 11 godina

pa jel smo lepo narucili jedan veliki crveni na tribini :D ne,realno,to je slobodno sudijsko uverenje.doduse kasalica ga je gurao nogom od nogu,provocirao ga je,a sad sto je ovaj naseo i sutnuo ga u stomak to je vec njegova stvar.a partizan je izgubio od donjeg srema,a i zvezda bi da nije bilo ovog crvenog,samo zbog visokog presinga sremaca,to ovaj brka iskusno radi.jos jednom se pokazuje da kad neko izadje visoko zvezdi i partizanu,ovi ne znaju gde je levo,ne umeju loptu da iznesu...

no comment

pre 11 godina

Prljavijeg igraca od Kasalice odavno nisam video. Udara prvi igraca Srema a onda glumata za oskara. Ako je i Srem zasluzio iskljucenje (mada je za diskusiju) mislim da je vreme da se i Kasalica kazni...da li od strane Zvezde da li od fss-a svejedno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (baki, 27. oktobar 2012 19:26)

Ne interesuju me rezultati u ovoj truloj ligi, ali za slicnu situaciju na mecu Rad-Partizan navijaci Partizana su ovde pisali potpuno suprotne komentare, tada nije bilo glume za Oskara itd.

Rade

pre 11 godina

Sta reci, protiv Rada su imali od 20-og minuta igraca vise na pravdi Boga, evo sada od 23-eg minuta, i naravno odmah 1-1!! Pobedjujte sve do kraja ali nemojte da pisete kako Partizan namesta, ovo je smesno!!!

janko85

pre 11 godina

da li je moguce da kad god pocnete da pevate Tole lopove vi primite gol :))) svaki,ali bas svaki put...to vam se Bog smeje za smesne prozivke i vecito trazenje krivice u drugima...

realno

pre 11 godina

Crveni karton su trebali da dobiju i Kasalica i igrac domace ekipe zbog obostranog udaranja, jasno se videlo da je Kasalica prvo nogom zakacio domaceg igraca u predelu medjunozja i da ga je nakon toga ovaj nagazio !!!
I Zvezda i Partizan u ovakvim situacijama imaju neverovatnu prednost i pomoc domacih sudija i zbog toga posle u Evropi ne mogu da se pokupe. Pozdrav!

link?

pre 11 godina

Ljudi dajte link da se nerviram em sto sam delija em sto sam stavio na tiket zvezdu njih cekam kvota 1.20 a oni gube u 4min ccc AJMO AJDE SVI U NAPAD!

Evropejac

pre 11 godina

Sto vracas bajka na gol ako si vec stavio kirovskog ostavi ga na golu ja ne verujem sta ovaj radi i dal je moguce da jedan klub koji je stigao iz druge lige dobija partizan i zvezdu smejurija....
(KuMaSiN, 27. oktobar 2012 19:09)

Кировски добио црвени на прошлој

Tole ole

pre 11 godina

Vidi se koliko reflektori uticu na dobru atmosferu i uopste na kvalitet.
Tek ce na prolece doci to do izrazaja kada budu zavrseni jos ponegde...

Bravo Tole, uradio si 100 puta vise za srpski fudbal i za infrastukturu od svojih prethodnika zajedno.
Ali, naravno, oni imaju uvek opravdanja, 'bila su teska vremena' - zato sada tece med i mleko bogatom Strbijom...

Mogu da ti pljunu pod prozor samo.

sramota

pre 11 godina

Kasalica nogama namerno sapliće protivnika. Ovaj pokušava da se izvuče, čak se na usporenom snimku i nevidi neki trzaj nogom ka Kasalici. Ne bi me čudiulo da se i folirao. Čak i da ga je ovaj zakačio Kasalica je morao da bude kažnjenžutim kartonom. Isključeni igrač nije imao nameru da povredi ovog foliranta. Sudija na pola metra i gleda Kaslicu kako nogama sapliće protivnika i dodeljije crveni karton.

baki

pre 11 godina

Prljavijeg igraca od Kasalice odavno nisam video. Udara prvi igraca Srema a onda glumata za oskara. Ako je i Srem zasluzio iskljucenje (mada je za diskusiju) mislim da je vreme da se i Kasalica kazni...da li od strane Zvezde da li od fss-a svejedno.

Srdjan Bozovic

pre 11 godina

Jaooo kakav crveni igracu Srema. Sramota kako Tole namesta za Zvezdu.
Jos da bude totalni paradox i da delije zapevaju "Tole lopove"!

Cim je gusto, odmah crveni za protivnika Zvezde

Micara

pre 11 godina

pomoćni trener crvene zvezde: ''nismo počeli utakmicu onako kako smo dogovorili'' - verovatno misli na to da je utakmica počela sa 22 igrača. ''ali smo uspeli da izbalansiramo.'' - pa da, vratila se ravnoteža sad kad je Donji Srem totalno nezasluženo, čak i smešno ostao sam igračem manje. Sad nam ne treba 'kalčopoli' u srpskom fudbalu.

mata

pre 11 godina

haha zasto li sam imao neki osecaj da ce pasti neki crveni karton ili penal za Zvezdu,kao protiv Rada,ccc...nego vi Zvezdasi treba da dignete spomenik tom Toletu a ne da ga pljujete...

lol

pre 11 godina

Udario je Kasalicu nogom,nema tu sta.Mada se mora priznati da ga je Kasalica iskusno isprovocirao.Naravno navijaci Donjeg srema ce reci drugacije.

Dale

pre 11 godina

Naravno, igrac manje za donji srem nije namestaljka. Po ko zna koji put zvezda okrece, nakon crvenog. A crveni obavezno u prvom poluvremenu. Da podsetim, prvenstvo ce biti regularno, samo ako zvezda bude bila sampion.

Niks

pre 11 godina

Sramota zasta igrac Srema dobuja crveni karton, obostrano guranje. I posle vi kukate na sudije, sramote jedne (dule sremac, 27. oktobar 2012 19:26)

Ono je tebi obostrano guranje ahhaaha,imas li ti oci?

History

pre 11 godina

Pogledajte malo statistiku dosadasnjeg toka prvenstva,cim protivnik povede protiv Zvezde,ostaje sa 10 igraca zbog crvenog kartona! Koincidencija ili ne,prosudite sami!!!

Распали српски фудбал

pre 11 godina

Шта је бре ово? Какав је ово црвени картон? Брука и срамота!

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

nakon dugo vremna rekoh sebi ajd pogledaj zvezdu veceras protiv srema ..u srpskoj ligi nista novo ,namestanje i kradja dva velika kluba se nastavlja.
zvezda gubi 0-1 u trenutku perspektiva da izjednaci je ravna 0 ,duel dva igraca koji mozemo da vidimo svaki dan na zapadu nema veze koje lige sudija svira kao prekrsaj i da ladno crveni karton igracu srema...neverovatno..

lol

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman. (Deki, 27. oktobar 2012 19:27)

Ti si Zvezdas a ja sam Mel Gibson.

Lav

pre 11 godina

Kasalica sa zemlje šutira Čordašića, ovaj naseda i dobija crveni. Kasalica ništa. U pozadini transparent Delija protiv fudbalskog saveza..

Beogradjanin

pre 11 godina

Crveni karton!!! Ljudi ja stvarno nisam navijac Partizana. Necu da kazem za koga navijam. Ali stvarno ovo ne vodi nikuda. Za ovo da se dobije crveni! Ne znam, nemam reci. Pa zvezda ni jednu utakmicu nije odigrala 11 na 11

Niks

pre 11 godina

Kasalica sa zemlje šutira Čordašića, ovaj naseda i dobija crveni. Kasalica ništa. U pozadini transparent Delija protiv fudbalskog saveza.. (Lav, 27. oktobar 2012 19:25)

Gde si ti video da je Kasalica nekog udario?Povukao mu je nogu.Ali nije ga udario.

Trance

pre 11 godina

Gle sad kukaju ovi sto kazu da je crveni karton Radu protiv Partizana bio cist. Ajde objasnite mi vi sto kukate po cemu ono nije bio crveni?

Deki

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman.

Cvijo

pre 11 godina

Kasalica udara protivnickog igraca nogom u genitalije, ovaj refleksno reaguje i dobija crveni karton. Sudija iz Uzica, je odlucio da zastiti igraca iz Uzica.
Ovo nije prvi put da Kasalica udara protivnickog igraca i da prodje nekaznjeno.. U Engleskoj bi prvi put bio suspendovan 3 utakmice, sledeci put 4 i tako redom samo na osnovu pregledanog snimka..

Aleksandar NI

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu, ona i dalje traje ali ja više niti ću gledati jelen ligu niti ću više navijati za zvezdu. Donji Srem bolje igra ili je strašno pokraden. Jednostavno posle crvenog kartona igraču Donjeg Srema utakmica je loša

baki

pre 11 godina

Prljavijeg igraca od Kasalice odavno nisam video. Udara prvi igraca Srema a onda glumata za oskara. Ako je i Srem zasluzio iskljucenje (mada je za diskusiju) mislim da je vreme da se i Kasalica kazni...da li od strane Zvezde da li od fss-a svejedno.

Srdjan Bozovic

pre 11 godina

Jaooo kakav crveni igracu Srema. Sramota kako Tole namesta za Zvezdu.
Jos da bude totalni paradox i da delije zapevaju "Tole lopove"!

Cim je gusto, odmah crveni za protivnika Zvezde

Lav

pre 11 godina

Kasalica sa zemlje šutira Čordašića, ovaj naseda i dobija crveni. Kasalica ništa. U pozadini transparent Delija protiv fudbalskog saveza..

janko85

pre 11 godina

da li je moguce da kad god pocnete da pevate Tole lopove vi primite gol :))) svaki,ali bas svaki put...to vam se Bog smeje za smesne prozivke i vecito trazenje krivice u drugima...

Deki

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman.

History

pre 11 godina

Pogledajte malo statistiku dosadasnjeg toka prvenstva,cim protivnik povede protiv Zvezde,ostaje sa 10 igraca zbog crvenog kartona! Koincidencija ili ne,prosudite sami!!!

Rade

pre 11 godina

Sta reci, protiv Rada su imali od 20-og minuta igraca vise na pravdi Boga, evo sada od 23-eg minuta, i naravno odmah 1-1!! Pobedjujte sve do kraja ali nemojte da pisete kako Partizan namesta, ovo je smesno!!!

Mima

pre 11 godina

Udario je Kasalicu nogom,nema tu sta.Mada se mora priznati da ga je Kasalica iskusno isprovocirao.Naravno navijaci Donjeg srema ce reci drugacije.

Kasalica ga je udario prvi i to zesce nego ovaj njega,odavno tako prljav igrac nije igrao u nasoj ligi,a tek kako se isprevrce posle svakog kontakta,kao da ga je top izbacio,ali dobro to je dokaz nemoci

banana republika

pre 11 godina

Sudije 'pokazuju' autoritet protiv Zvezde tek kad ova povede sa 2 ili 3:0.
Videli smo to i u sredu od Maja Vujevica, zvezdinog vojnika...
Iskljucivo se tada sviraju penali za zvezdine protivnike i crveni kartoni za zvedine igrace.
Ako je rezultat los po zvezdu, onda se zna...
A sve ulazi u statistiku.

Cvijo

pre 11 godina

Kasalica udara protivnickog igraca nogom u genitalije, ovaj refleksno reaguje i dobija crveni karton. Sudija iz Uzica, je odlucio da zastiti igraca iz Uzica.
Ovo nije prvi put da Kasalica udara protivnickog igraca i da prodje nekaznjeno.. U Engleskoj bi prvi put bio suspendovan 3 utakmice, sledeci put 4 i tako redom samo na osnovu pregledanog snimka..

sramota

pre 11 godina

Kasalica nogama namerno sapliće protivnika. Ovaj pokušava da se izvuče, čak se na usporenom snimku i nevidi neki trzaj nogom ka Kasalici. Ne bi me čudiulo da se i folirao. Čak i da ga je ovaj zakačio Kasalica je morao da bude kažnjenžutim kartonom. Isključeni igrač nije imao nameru da povredi ovog foliranta. Sudija na pola metra i gleda Kaslicu kako nogama sapliće protivnika i dodeljije crveni karton.

Boban

pre 11 godina

Ugasio sam TV posle crvenog i izjednacenja. Kako sam glup da sam uopste pokusavao da gledam. Nikad od Zvezde ni Partizana nece biti ozbiljan klub dok ne prestanu da obezbedjuju ovakvo sudjenje.

Inace, Kasalica na skoro svakoj utakmici napravi ovakvu stvar, i nikad nije kaznjen. Situaciju koju smo videli vecina sudija u svetu ne bi ni konstatovali, ili bi zapretili obojici da kod sledeceg najmanjeg incidenta lete napolje. Ako je vec resio da kaznjava, i ako je po pravdi, vecu kaznu treba da dobije Kasalica jer je zapoceo, s obzirom da ni njegovo saplitanje ni sutiranje nisu bili opasni vec samo simbolicni.

Ajde ovaj sto se potpisao kao Najdoski da ponovi svoj post pod ovim okolnostima.

Micara

pre 11 godina

pomoćni trener crvene zvezde: ''nismo počeli utakmicu onako kako smo dogovorili'' - verovatno misli na to da je utakmica počela sa 22 igrača. ''ali smo uspeli da izbalansiramo.'' - pa da, vratila se ravnoteža sad kad je Donji Srem totalno nezasluženo, čak i smešno ostao sam igračem manje. Sad nam ne treba 'kalčopoli' u srpskom fudbalu.

Aleksandar NI

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu, ona i dalje traje ali ja više niti ću gledati jelen ligu niti ću više navijati za zvezdu. Donji Srem bolje igra ili je strašno pokraden. Jednostavno posle crvenog kartona igraču Donjeg Srema utakmica je loša

zoran

pre 11 godina

Kako mi je drago kada pune Zvezdu i Partizan po Evropi, posle ovakvog navijanja od strane sudija u nashem Jad Prvenstvu.
Ova dva kluba, bez podrsjke sudija, bili bi negde u sredini tabele.
Ono iskljuchenje momka iz Srema je iznad svakog srama..ono se ne moze opisati. Zashto ne poklonite vishe tu titulu Zvezdi, pa da se igra novo prvenstvo..?? Ochekujem penal za crveno-bele, ako vec ne daju gol na vreme.

Beogradjanin

pre 11 godina

Crveni karton!!! Ljudi ja stvarno nisam navijac Partizana. Necu da kazem za koga navijam. Ali stvarno ovo ne vodi nikuda. Za ovo da se dobije crveni! Ne znam, nemam reci. Pa zvezda ni jednu utakmicu nije odigrala 11 na 11

Dale

pre 11 godina

Naravno, igrac manje za donji srem nije namestaljka. Po ko zna koji put zvezda okrece, nakon crvenog. A crveni obavezno u prvom poluvremenu. Da podsetim, prvenstvo ce biti regularno, samo ako zvezda bude bila sampion.

lol

pre 11 godina

Udario je Kasalicu nogom,nema tu sta.Mada se mora priznati da ga je Kasalica iskusno isprovocirao.Naravno navijaci Donjeg srema ce reci drugacije.

n

pre 11 godina

Mislim da je svima jasno da bi ovu utakmicu zvezda izgubila bar sa dva razlike da sudija nije dao crveni karton igracu D.Srema.
A Kasalicu ne bih komentarisao, covek je vec iznudio dva crvena kartona ove sezone, prvi protiv Radnickog Kg i drugi daanas. A pritom se na svakoj utakmici baca,folira i simulira prekrsaje.

desharad

pre 11 godina

I posle, sudije navijaju za Partizan?
Sramota! Dečko je zaslužio crveni, ali šta reći za "povlašćenog" Kasalicu?
Prošle godine tukao dečka iz Radničkog KG pesnicama u glavu, i nikom ništa1
Objektivno, samo objektivno!

mata

pre 11 godina

haha zasto li sam imao neki osecaj da ce pasti neki crveni karton ili penal za Zvezdu,kao protiv Rada,ccc...nego vi Zvezdasi treba da dignete spomenik tom Toletu a ne da ga pljujete...

Распали српски фудбал

pre 11 godina

Шта је бре ово? Какав је ово црвени картон? Брука и срамота!

metall

pre 11 godina

Veliki deo komentara potpuno objektivno govori o nefudbalskim osobinama Kasalice. 'Prljav' igrac, cesto na granici incidenta, solidan simulator...ALI, budimo do kraja realni. Igrac Donjeg Srema je potpuno neinteligentno naseo na celu situaciju, njemu i Kasalici su se noge nekako upetljale, a na snimku se jasno vidi taj nepotrebni i presudni za sudiju trzaj nogom i udarac u igraca koji je na zemlji. Sudija je bio na bukvalno dva metra od dogadjaja i postupio shodno pravilima - udaranje igraca bez lopte je direktan crveni karton. Da sam na mestu trenera Zvezde, Kasalicu bih poslao malo na klupu da oduva, a svakako bi bio neophodan i jedan ozbiljan razgovor o njegovom ponasanju. Ovako, danas je 'pogurao' svoj tim, ali vrlo verovatno ce biti uskoro obrnuto jer se njegovo ponasanje nece (i ne treba) tolerisati od strane sudija. Steta sto je cela ova situacija oko crvenog kartona, u drugi plan stavila igru Luke Milivojevica koji je bio fenomenalan.

poslednja vest

pre 11 godina

Tole (poznat pod nadimkom i po stihu ,,Tole lopoveeee,,) novi predsednik Zvezde. Posle detaljne analize i pregledanih snimaka svih spornih detalja u zadnijh 5 godina skupstina FK CZ jednoglasno je odlucila da zbog velikih zasluga i doprinosa klubu proglasi Toleta Karadzica za svog dozivotnog predsednika.Tole dolazi! Tole dolazi!Tole dolazi!
P.S. Naravno, podrazumeva se da ce zbog opsteg interesa zadrzati i funkciju predsednika FSS.

Patrik Zvezda

pre 11 godina

Zasto se dao isprovocirati? Udaranje nogom ili gazenje svejedno, igraca na zemlji je direktan crveni. Ni ja ne volim to sto Kasalica na svakoj utakmici najprljavije proziva ali pravila su pravila i jedino se izvrcu kada je u pitanju Partizan

Tytanus

pre 11 godina

KASALICA jedan fini, mladi, lepo vaspitani momak... njegova dva druga imena su postenje i fer-plej... pravi predstavnik nasega divnoga naroda... eh da nam je vise takvih "moralnih gromada" ne bi nam fudbal bio ovde gde jeste... samo tako Filipe majstore nastavi, najjaci si, budi pravi primer mladim narastajima a ovi sto u negativnom kontekstu pricaju o tebi su u najmanju ruku ljubomorni na tvoje fudbalsko umece...

Trance

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman.
(Deki, 27. oktobar 2012 19:27) Gledao sam utakmicu, ona i dalje traje ali ja više niti ću gledati jelen ligu niti ću više navijati za zvezdu. Donji Srem bolje igra ili je strašno pokraden. Jednostavno posle crvenog kartona igraču Donjeg Srema utakmica je loša
(Aleksandar NI, 27. oktobar 2012 19:49)
Ljudi, ja sam batalio da gledam ovu lakrdiju od tekme ! Prosto me sramota...
Koliko se samo pomaže Zvezdi i Partizanu, pa to nije humano ! Zato u Evropi ne možemo ni jedni ni drugi ništa da uradimo. Najbolje da se prvenstvo sastoji u tome da se igraju 2 derbija i ko bude bolji nek osvoji titulu !
(Zvezdaš, 27. oktobar 2012 19:36)

Grobari spremili novu taktiku potpisuju se kao delije...dobro je grobari, nastavite slobodno da kukate ali je jadno da se potpisujete kao delije...

xD

pre 11 godina

i povela je Zvezda, komentator se veseli, svi se vesele, sudija ce sada svirati odmah ofsajd, ako se slucajno desi neka sansa za Sremce, naravno nema ni ponovljenog snimka, u Srbiji se zivi bolje cim Zvezda pobedjuje...

Floro Flores

pre 11 godina

NEZASLUZENO? slazem se! Ali,hajde onda da menjamo TOLETA! Ali,ne ,Vi Grobari necete da ga menjate ,nego kao eto pomaze i vama!!Pa,sad MALO VAMA,MALO NAMA.. I onda u kljucnom trenutku ce vama kao protiv VOSE proslih godina!

duledudule

pre 11 godina

pa jel smo lepo narucili jedan veliki crveni na tribini :D ne,realno,to je slobodno sudijsko uverenje.doduse kasalica ga je gurao nogom od nogu,provocirao ga je,a sad sto je ovaj naseo i sutnuo ga u stomak to je vec njegova stvar.a partizan je izgubio od donjeg srema,a i zvezda bi da nije bilo ovog crvenog,samo zbog visokog presinga sremaca,to ovaj brka iskusno radi.jos jednom se pokazuje da kad neko izadje visoko zvezdi i partizanu,ovi ne znaju gde je levo,ne umeju loptu da iznesu...

Vasil Kuschta

pre 11 godina

Ovo je cetvrti crveni koji je iznudio Kasalica od pocetka sezone(i protiv Bordoa mislim),zreo je za Milan ili Juve :). Prljav,pogan,bezobrazan ali ekipa ima koristi od njega,realno.

Nikola

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman. (Deki, 27. oktobar 2012 19:27)

Reci ti meni grobaru po cemu ono nije crveni? Ne zasluzujemo objasnjenje?

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

nakon dugo vremna rekoh sebi ajd pogledaj zvezdu veceras protiv srema ..u srpskoj ligi nista novo ,namestanje i kradja dva velika kluba se nastavlja.
zvezda gubi 0-1 u trenutku perspektiva da izjednaci je ravna 0 ,duel dva igraca koji mozemo da vidimo svaki dan na zapadu nema veze koje lige sudija svira kao prekrsaj i da ladno crveni karton igracu srema...neverovatno..

realno

pre 11 godina

Crveni karton su trebali da dobiju i Kasalica i igrac domace ekipe zbog obostranog udaranja, jasno se videlo da je Kasalica prvo nogom zakacio domaceg igraca u predelu medjunozja i da ga je nakon toga ovaj nagazio !!!
I Zvezda i Partizan u ovakvim situacijama imaju neverovatnu prednost i pomoc domacih sudija i zbog toga posle u Evropi ne mogu da se pokupe. Pozdrav!

Најдоски

pre 11 godina

da li je moguce da kad god pocnete da pevate Tole lopove vi primite gol :))) svaki,ali bas svaki put...to vam se Bog smeje za smesne prozivke i vecito trazenje krivice u drugima...
(janko85, 27. oktobar 2012 19:10)

Да ли је могуће да у целој Србији само гробари сматрају да ФСС ради посао и да је наша лига екстра коректна и без намештаљки ...

Flynn

pre 11 godina

(KuMaSiN, 27. oktobar 2012 19:09)

Kirovski je dobio crveni u kupu koji se prenosi na sva domaca takmicenja. Informisi se pa komentarisi. Robi Prosinecki bi otresao ove vune sa 3:0

Trance

pre 11 godina

Jaooo kakav crveni igracu Srema. Sramota kako Tole namesta za Zvezdu.Jos da bude totalni paradox i da delije zapevaju "Tole lopove"!Cim je gusto, odmah crveni za protivnika Zvezde (Srdjan Bozovic, 27. oktobar 2012 19:27)

Bravo grobaru,samo mi reci po cemu ono nije crveni?!

Dr.Damir

pre 11 godina

Poslušajte Brkin (Bogićević) komentar utakmice...čovek se nikada nije vadio na sudije, niti ih komentarisao...do sad...sad je pukao...zapitajte se zašto...

Mane

pre 11 godina

Nije Milivojevic odveo Zvezdu na vrh,vec Sudija i njegov nepostojeci crveni karton,nije vazno sve to,vazno je da ce se u Srbiji bar do sutra bolje ziveti.

Micara

pre 11 godina

Ovi grobari pet sezona u nazad pricaju kako sudije pomazu zvezdi. Sto onda partizan osvaja titule?
(ko o cemu, 27. oktobar 2012 20:46)

Zato što ni sudije ne mogu vas spase od nas.

vuchkomilli

pre 11 godina

Gle grobosi kako kmeche, a prosle nedelje je svako namerno guranje, POVLACHENJE, udaranje igracha direktan crveni, a sad je Kasalica retko prljav igrach,a licimuri?

Ali najbolji ste vi sto imate potrebu da javno izjavljujete da "necete vise da navijate" za Zvezdu! Ne brinem ja, bicete vi tu i sutra na nasim vestima i nema potrebe da se maskirate, slobodno pishite kme kmekme kmekmekme...

Evropejac

pre 11 godina

Sto vracas bajka na gol ako si vec stavio kirovskog ostavi ga na golu ja ne verujem sta ovaj radi i dal je moguce da jedan klub koji je stigao iz druge lige dobija partizan i zvezdu smejurija....
(KuMaSiN, 27. oktobar 2012 19:09)

Кировски добио црвени на прошлој

Miki

pre 11 godina

"Kako vas nije sramota da pobedjujete na ovakav nacin???
(ziks, 27. oktobar 2012 19:51)"
Nije jer smo pobedili na posten nacin. Nije nas problem sto neki tamo ne ume da se ponasa pa zbog svoih gluposti dobija crveni karton.

Zvezdaš

pre 11 godina

Ljudi, ja sam batalio da gledam ovu lakrdiju od tekme ! Prosto me sramota...
Koliko se samo pomaže Zvezdi i Partizanu, pa to nije humano ! Zato u Evropi ne možemo ni jedni ni drugi ništa da uradimo. Najbolje da se prvenstvo sastoji u tome da se igraju 2 derbija i ko bude bolji nek osvoji titulu !

Sercan

pre 11 godina

Ko je cuo Bogicevica, zna o cemu se radi.
Svaka mu cast, nadam se da posledice koje ce istrpeti zbog izjave koju je dao na kraju meca nece biti vece od nadam se efekta njegove izjave.
Gospodine Bogicevicu vasa izjava je za postovanje, uradili ste pravu stvar.

Tole ole

pre 11 godina

Vidi se koliko reflektori uticu na dobru atmosferu i uopste na kvalitet.
Tek ce na prolece doci to do izrazaja kada budu zavrseni jos ponegde...

Bravo Tole, uradio si 100 puta vise za srpski fudbal i za infrastukturu od svojih prethodnika zajedno.
Ali, naravno, oni imaju uvek opravdanja, 'bila su teska vremena' - zato sada tece med i mleko bogatom Strbijom...

Mogu da ti pljunu pod prozor samo.

sajprs

pre 11 godina

E stvarno ste cergari. Ajde sad malo o postenju.
(Room, 27. oktobar 2012 20:51)

Vi ove vodili na Kipar, pa vas posle pobedili ahhahahha

zvezda šampion sveta

pre 11 godina

čovek se bre uopšte ne buni što je dobio crveni , a grobari se bune. vi verovatno bolje znate i od samog igrača dali je zaslužio crveni ili ne, jer vi ste veliki znalci fudbala.
znamo da vam je krivo, ne morate to da nam dokazujete

Nenad

pre 11 godina

Ovi grobari pet sezona u nazad pricaju kako sudije pomazu zvezdi. Sto onda partizan osvaja titule?
(ko o cemu, 27. oktobar 2012 20:46)

Zato što ni sudije ne mogu vas spase od nas.
(Micara, 27. oktobar 2012 21:20) Jes li ti bio mozda dugo u nekoj dalekoj pustinji,odsecen od sveta i civilizacije,pa ne znas sta je bilo u prethodna tri susreta izmedju Zvezde i Partizana?

lol

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman. (Deki, 27. oktobar 2012 19:27)

Ti si Zvezdas a ja sam Mel Gibson.

no comment

pre 11 godina

Prljavijeg igraca od Kasalice odavno nisam video. Udara prvi igraca Srema a onda glumata za oskara. Ako je i Srem zasluzio iskljucenje (mada je za diskusiju) mislim da je vreme da se i Kasalica kazni...da li od strane Zvezde da li od fss-a svejedno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (baki, 27. oktobar 2012 19:26)

Ne interesuju me rezultati u ovoj truloj ligi, ali za slicnu situaciju na mecu Rad-Partizan navijaci Partizana su ovde pisali potpuno suprotne komentare, tada nije bilo glume za Oskara itd.

Labud

pre 11 godina

Niks, Nikola, Trance - za cije babe zdravlje ti branis nesto, sto ne moze da se odbrani. I to pod 3 razlicita imena. Jasno je sve kao dan da se ovde gura na Zvezdinu vodenicu, kao sto ce sutra na Partizanovu, svi ljudi o tome pisu, samo ti sine pravdas potez jednog dzibera i nasilnika koji ima iste ispade iz tekme u tekmu. I na kraju da te ozbiljno pitam - Da li si ti dete normalan?

Trance

pre 11 godina

Gle sad kukaju ovi sto kazu da je crveni karton Radu protiv Partizana bio cist. Ajde objasnite mi vi sto kukate po cemu ono nije bio crveni?

KuMaSiN

pre 11 godina

Sto vracas bajka na gol ako si vec stavio kirovskog ostavi ga na golu ja ne verujem sta ovaj radi i dal je moguce da jedan klub koji je stigao iz druge lige dobija partizan i zvezdu smejurija....

grobar-españa

pre 11 godina

Zamolio bih Delije i Grobare da ne komentarisu crvene kartone koji se dodeljuju njihovim protivnicima kad "velikanima" zapne,i jedni i drugi ispadaju smesni i lepsi su kad cute.

Niks

pre 11 godina

Sramota zasta igrac Srema dobuja crveni karton, obostrano guranje. I posle vi kukate na sudije, sramote jedne (dule sremac, 27. oktobar 2012 19:26)

Ono je tebi obostrano guranje ahhaaha,imas li ti oci?

Niks

pre 11 godina

Kasalica sa zemlje šutira Čordašića, ovaj naseda i dobija crveni. Kasalica ništa. U pozadini transparent Delija protiv fudbalskog saveza.. (Lav, 27. oktobar 2012 19:25)

Gde si ti video da je Kasalica nekog udario?Povukao mu je nogu.Ali nije ga udario.

kiza

pre 11 godina

Sjajna Zvezda! Mocna Zvezda! Vi nas mrzite jer nas se plasite i jer ste ljubomorni na nasu velicinu i moc. Na svetu nista lepse, ne moze da postoji, nego sto je nasa ljubav, prema crveno-beloj boji
(Tetreb, 27. oktobar 2012 20:42)

Na čemu si lebati kad ti je tako dobro?? a vaša veličina i moć je dano prošlo vreme batice!!!!!

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

vidim mnogi ovdje su ubedjeni da je ono bio crveni karton..narode zamislite utakmicu dortmunda i bayerna i indenticni duel..jer vi stvarno mislite da bi se za to u takvoj ligi dao crveni????? ;))obojica bi bili opomenuti i fertig igra se nastavlja.tuzno je ovo sto nam se dogadja,sudiju treba FSS da izbaci ili kazni ...zvezdas sam ali ovo je stvarno bez reci..

Raša

pre 11 godina

Srem je mislio seljački, udaranjem, snagom i tračanjem da pobedi. To ne prolazi nigde i sudija je OPRAVDANO kaznio igrača Srema. Bruka i sramota je da trener Srema to ne prihvata i da je neka normalna liga i on bi zbog izjava naknadno bio kažnjen. Zbog takvih, koji niti znaju niti shvataju, smo mi daleko od Evrope. Stvarno sramota!

bravo balavac

pre 11 godina

Udario je Kasalicu nogom,nema tu sta.Mada se mora priznati da ga je Kasalica iskusno isprovocirao.Naravno navijaci Donjeg srema ce reci drugacije.

Kasalica ga je udario prvi i to zesce nego ovaj njega,odavno tako prljav igrac nije igrao u nasoj ligi,a tek kako se isprevrce posle svakog kontakta,kao da ga je top izbacio,ali dobro to je dokaz nemoci
(Mima, 27. oktobar 2012 19:59)

Zar si zaboravio Alberta Nadja i Gorana Vasilijevica Cepanku? A da zaboravio sam da si ti suvise mali da pamtis malo fudbal u nasoj Srbiji i SRJ

UAAAA sudija!

pre 11 godina

Sramota od sudjenja! Ovo je smesno, ne treba vise ni da igraju ligu Partizan i Zvezda, da se ovoliko pomaze vecitima...nije ni cudo sto nas i Partizan posle gaze u Evropi...

Palasio

pre 11 godina

Super sto su dobili crveni karton i bas me briga da li je opravdano ili ne, lakse se igra. Tri boda su vazna sve ostalo nije bitno, jer mnogi su tamo izgubili. Bravo momci, napred Zvezda!!!

Danilos

pre 11 godina

Gledam Milivojevica i ne mogu da se obuzmem utisku da stilom igre podseca na Gerrarda! Ako nastavi ovim tempom i vredno trenira, bice od njega veliki igrac!

ko se od vas brani ne primi gol

pre 11 godina

Lepo je videti da vas je opet više na našim komentarima nego na stadionu. A trebalo bi da se radujete nevolji ovih Sremaca, biće frka ako opet morate da igrate sa njima.

ferguson

pre 11 godina

Izvaredna igra Zvezde. Ubedljivo rezultatski. Profesionalno iskorišćen igrač više. Odavno nisam gledao ovako kvalitetan fudbal. Mogla je Zvezda da napuni mrežu Srema samo da je imala još jednog igrača više ili barem jedan penal. Ona igra Partizana protiv Intera..to je smejurija i nema nikakve veze sa fudbalom. Bravo Zvezdo, želim da samo tako nastave da igraju, nikako bolje. Sasvim je dovoljno do derbija. A onda...

Aleksandar

pre 11 godina

Crvena zvezda sa igračem manje,odigrala slab meč.Umetnost u fudbalu je
dati gol,kada protivnik igra sa igračem manje.Ne znam zbog čega toliko sporo,pa soliranje nazad,to niko više neigra/staromodna igra/.Ponavlja se u 3-4.utakmici,da Zvezda treba prvo da primi gol,pa da onda igra fudbal,pad
koncentracije u drugom minutu,pa onda juriti rezultat/1:O/za protivnika,da bi se kockali sa rezultatom i potrebnim bodovima u trci sa Partizanom.Takvom igrom se ne postiže i dostiže protivnik,kao što je Partizan.Da sam trener,kažnjavao bi za takvu nonšalatnu igru po''džepu'',to je jedna neozbiljnost,a to se neki put i osveti,takva igra,a šta da je bioneki jači protivnik???

Pravda

pre 11 godina

Citam komentare navijca partizana i nemogu da se izcudim,samo kad se setim Partizanovih utakmica i ociglednog namestanja.iskljucenja,nepostojecih prekrsaja....u posljednjih pet godina !!!

E moji grobari

pre 11 godina

Ko god ima oči mogao je da vidi da ga šutnuo između nogu i dva puta sapleo. Šta ako je ležao? Onaj što leži je uvek ispravan. Jel takoooooooo! Šta oće ovi grobari?

Miki

pre 11 godina

A jel mozda SLUCAJNO neko primetio da je Kasalica udario tog istog igraca dok je ovaj pokusao da se ''odmrsi'' iz njegovih nogu, pa mu je ovaj uzvratio...To nije niko video?

Drago

pre 11 godina

Scenario Zvezda ili Partizan, nije bitno.
Protivnik povede 1 o, zatim crveni karton nekom iz protivnicke ekipe, i onda igra viktorije na 1 gol. Krajnji rezultat 1 2 za Zvezdu ili Partizan. Suvise je providno penal u 94min i sl.

Tetreb

pre 11 godina

Sjajna Zvezda! Mocna Zvezda! Vi nas mrzite jer nas se plasite i jer ste ljubomorni na nasu velicinu i moc. Na svetu nista lepse, ne moze da postoji, nego sto je nasa ljubav, prema crveno-beloj boji

Miki

pre 11 godina

"Sudija je na vreme sasekao u korenu,a sve je mirisalo na Suboticu...
(laufer, 27. oktobar 2012 19:56)"
Ne znam sta je to sudija saseko, a i sta je mogao drugo da uradi osim da pokaze crveni karton igracu koji namerno i svesno udara suparnickog igrac koji lezi na travi, misleci da sudije to nece videti. I o tome zabranjujem dalju raspravu, jer to i ne zasluzuje nikakvu raspravu jer je sve cisto.
Mozemo pricati o tome kako bi se zavrsila utakmica da nije bilo iskljucenja, ali poenta je u tome da sudija nije uticao na ishod meca, mada je imao par gresaka.

zvezdaš do groba, delija nikad

pre 11 godina

dragi grobari, to što ste počeli da se predstavljate kao zvezdaši - može samo da vam trenutno ublaži simptome, ali ne i da vam promeni dijagnozu.

solunac

pre 11 godina

Milivojević odveo Zvezdu na vrh....................pa jeste ipak subota je vece pa nek malo uzivaju a mogu i da se napiju jel treba da iskoriste ovih 24 sata sto bolje mogu , jer sutra se vec vracaju tamo gde su bili zadnjih 6 godina

link?

pre 11 godina

Ljudi dajte link da se nerviram em sto sam delija em sto sam stavio na tiket zvezdu njih cekam kvota 1.20 a oni gube u 4min ccc AJMO AJDE SVI U NAPAD!

realno

pre 11 godina

Neko je vec zaboravio poslednje dve pobede protiv Rada i Javora...Ili poslednjih 5 titula...Pa Zvezda, ako hoce da parira Partizanu mora da igra na njihov nacin koji donosi uspehe poslednjih pet godina

Nenad

pre 11 godina

Oko ovakvih crvenih kartona ne bi trebalo da ima uopste polemike.Covek je na travi,gazis ga,dobijas crveni karton i to je sasvim normalna stvar.Ako je bilo provokacija,opet nema opravdanja i u kojoj god ligi da igra,dobio bi crveni karton.A negde bi cak dobio i nekoliko utakmica suspenzije.

kkontra

pre 11 godina

Jes li ti bio mozda dugo u nekoj dalekoj pustinji,odsecen od sveta i civilizacije,pa ne znas sta je bilo u prethodna tri susreta izmedju Zvezde i Partizana?
(Nenad, 27. oktobar 2012 23:50)
Znamo, bio je Avram Grant, najbolji zvezdin trener unazad 5-6 godina.

Koje mutivode, a prvi su da zakukaju protiv nekog...

pre 11 godina

Ma vas treba izbaciti iz lige pod hitno... Ovo postaje smesno... Vi ste bre sramota srpskog fudbala... Pazi, crveni coveku koji je dobio udarac od ovog sto je sve, samo fudbaler nije... Glumata covek, i glumata, i nikad kraja tome... DEVOJCICA prava. Sramota, a najzesce sto se vi na sve zivo zalite, a lopuze ste najvece koje je ovaj svet video.

iskreno

pre 11 godina

Mislim da je svima jasno da bi ovu utakmicu zvezda izgubila bar sa dva razlike da sudija nije dao crveni karton igracu D.Srema. 
A Kasalicu ne bih komentarisao, covek je vec iznudio dva crvena kartona ove sezone, prvi protiv Radnickog Kg i drugi daanas. A pritom se na svakoj utakmici baca,folira i simulira prekrsaje.
(n, 27. oktobar 2012 21:49)
ja sam zvezdas, i ja verujem da bi zvezda izgubila da nije bilo crvenog, ali crveni je bio cist ko suza.

Miki

pre 11 godina

"vidim mnogi ovdje su ubedjeni da je ono bio crveni karton..narode zamislite utakmicu dortmunda i bayerna i indenticni duel..jer vi stvarno mislite da bi se za to u takvoj ligi dao crveni????? ;))obojica bi bili opomenuti i fertig igra se nastavlja.tuzno je ovo sto nam se dogadja,sudiju treba FSS da izbaci ili kazni ...zvezdas sam ali ovo je stvarno bez reci..
(vladimir_natal_petkovic, 27. oktobar 2012 23:26)"
Da u bilo kojoj ligi na svetu bi dobio crveni i u Nemackoj i u Engleskoj i u Spaniji i u Italiji i u Srpskoj ligi grpa istok i u Beogradskoj zoni i u najobicnijoj seoskoj ligi.

Miki

pre 11 godina

A jel mozda SLUCAJNO neko primetio da je Kasalica udario tog istog igraca dok je ovaj pokusao da se ''odmrsi'' iz njegovih nogu, pa mu je ovaj uzvratio...To nije niko video?

kkontra

pre 11 godina

zvezda - Partizan i
zvezda - Vojvodina sudi Mazic, kome se i koliko pomaze, ko se i koliko gura videcemo a i komentarisacemo posle istih, uz napomenu:
Vojvodina-Partizan, sudio Mazic, rezultat 0:3 primedba niti jedna...

Miki

pre 11 godina

"Ma vas treba izbaciti iz lige pod hitno... Ovo postaje smesno... Vi ste bre sramota srpskog fudbala... Pazi, crveni coveku koji je dobio udarac od ovog sto je sve, samo fudbaler nije... Glumata covek, i glumata, i nikad kraja tome... DEVOJCICA prava. Sramota, a najzesce sto se vi na sve zivo zalite, a lopuze ste najvece koje je ovaj svet video.
(Koje mutivode, a prvi su da zakukaju protiv nekog..., 28. oktobar 2012 00:04)"
Kako te nije sramota tako nesto da napises? Ni u jednoj tvojoj reci nema istine iti bilo kako mozes da dokazes to sto si napisao. Kasalica je devojcica jer ga je ovaj udario nogom u stomak ili medju noge neznam tacno. Da tebe neko kopackama i kramponima udari tako vodili bi te u bolnicu odmah ostao bi invalid za ceo zivot.

Nenad

pre 11 godina

(Nenad, 27. oktobar 2012 23:50)

A sta je bilo 4 godine pre ta 3 poslednja susreta izmedju Part i Zvezde?
(Miki, 28. oktobar 2012 02:58)Nista,vasa prva dominacija u istoriji derbija.A sta je bilo citavih 8 godina pre toga?7 godina niste dali gol u derbiju,na Marakani smo vas sve dobili sem jedne koja je bila 0-0,a na vasem terenu smo mi dobili dve,a sve ostale su bile 0-0...Tako je bilo od 2001 do 2008g.

Mediaman

pre 11 godina

Ljudi sta vam je?! Pa kako smete da komentarisete vise da li je bio crveni??!!!! Pa Miki je zabranioi svaku dalju raspravu!!!!! Nemojte da se salite!!! Tuzice nas vaspitacici!!!!!!!

samo se malo strpite

pre 11 godina

Grobari bujicom komentara dokazujete da ste se bas ponadali. Nervirajte se i dalje. Posle derbija nece vas biti nigde.

Patrik Zvezda

pre 11 godina

Zasto se dao isprovocirati? Udaranje nogom ili gazenje svejedno, igraca na zemlji je direktan crveni. Ni ja ne volim to sto Kasalica na svakoj utakmici najprljavije proziva ali pravila su pravila i jedino se izvrcu kada je u pitanju Partizan

lol

pre 11 godina

Udario je Kasalicu nogom,nema tu sta.Mada se mora priznati da ga je Kasalica iskusno isprovocirao.Naravno navijaci Donjeg srema ce reci drugacije.

Srdjan Bozovic

pre 11 godina

Jaooo kakav crveni igracu Srema. Sramota kako Tole namesta za Zvezdu.
Jos da bude totalni paradox i da delije zapevaju "Tole lopove"!

Cim je gusto, odmah crveni za protivnika Zvezde

Nikola

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman. (Deki, 27. oktobar 2012 19:27)

Reci ti meni grobaru po cemu ono nije crveni? Ne zasluzujemo objasnjenje?

janko85

pre 11 godina

da li je moguce da kad god pocnete da pevate Tole lopove vi primite gol :))) svaki,ali bas svaki put...to vam se Bog smeje za smesne prozivke i vecito trazenje krivice u drugima...

Trance

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman.
(Deki, 27. oktobar 2012 19:27) Gledao sam utakmicu, ona i dalje traje ali ja više niti ću gledati jelen ligu niti ću više navijati za zvezdu. Donji Srem bolje igra ili je strašno pokraden. Jednostavno posle crvenog kartona igraču Donjeg Srema utakmica je loša
(Aleksandar NI, 27. oktobar 2012 19:49)
Ljudi, ja sam batalio da gledam ovu lakrdiju od tekme ! Prosto me sramota...
Koliko se samo pomaže Zvezdi i Partizanu, pa to nije humano ! Zato u Evropi ne možemo ni jedni ni drugi ništa da uradimo. Najbolje da se prvenstvo sastoji u tome da se igraju 2 derbija i ko bude bolji nek osvoji titulu !
(Zvezdaš, 27. oktobar 2012 19:36)

Grobari spremili novu taktiku potpisuju se kao delije...dobro je grobari, nastavite slobodno da kukate ali je jadno da se potpisujete kao delije...

Trance

pre 11 godina

Jaooo kakav crveni igracu Srema. Sramota kako Tole namesta za Zvezdu.Jos da bude totalni paradox i da delije zapevaju "Tole lopove"!Cim je gusto, odmah crveni za protivnika Zvezde (Srdjan Bozovic, 27. oktobar 2012 19:27)

Bravo grobaru,samo mi reci po cemu ono nije crveni?!

Niks

pre 11 godina

Kasalica sa zemlje šutira Čordašića, ovaj naseda i dobija crveni. Kasalica ništa. U pozadini transparent Delija protiv fudbalskog saveza.. (Lav, 27. oktobar 2012 19:25)

Gde si ti video da je Kasalica nekog udario?Povukao mu je nogu.Ali nije ga udario.

Deki

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman.

History

pre 11 godina

Pogledajte malo statistiku dosadasnjeg toka prvenstva,cim protivnik povede protiv Zvezde,ostaje sa 10 igraca zbog crvenog kartona! Koincidencija ili ne,prosudite sami!!!

Најдоски

pre 11 godina

da li je moguce da kad god pocnete da pevate Tole lopove vi primite gol :))) svaki,ali bas svaki put...to vam se Bog smeje za smesne prozivke i vecito trazenje krivice u drugima...
(janko85, 27. oktobar 2012 19:10)

Да ли је могуће да у целој Србији само гробари сматрају да ФСС ради посао и да је наша лига екстра коректна и без намештаљки ...

banana republika

pre 11 godina

Sudije 'pokazuju' autoritet protiv Zvezde tek kad ova povede sa 2 ili 3:0.
Videli smo to i u sredu od Maja Vujevica, zvezdinog vojnika...
Iskljucivo se tada sviraju penali za zvezdine protivnike i crveni kartoni za zvedine igrace.
Ako je rezultat los po zvezdu, onda se zna...
A sve ulazi u statistiku.

lol

pre 11 godina

Zvezdaš sam ali ako su ovakvi crveni kartoni neophodni da bismo pobeđivali onda je to sramota. Želim da Zvezda izgubi večeras i da konačno vidimo leđa Lukiću i leporečivom Jankoviću koji u Zvezdi i ne prima platu već radi na svom marketingu kako bi našao inostrani angažman. (Deki, 27. oktobar 2012 19:27)

Ti si Zvezdas a ja sam Mel Gibson.

Niks

pre 11 godina

Sramota zasta igrac Srema dobuja crveni karton, obostrano guranje. I posle vi kukate na sudije, sramote jedne (dule sremac, 27. oktobar 2012 19:26)

Ono je tebi obostrano guranje ahhaaha,imas li ti oci?

baki

pre 11 godina

Prljavijeg igraca od Kasalice odavno nisam video. Udara prvi igraca Srema a onda glumata za oskara. Ako je i Srem zasluzio iskljucenje (mada je za diskusiju) mislim da je vreme da se i Kasalica kazni...da li od strane Zvezde da li od fss-a svejedno.

no comment

pre 11 godina

Prljavijeg igraca od Kasalice odavno nisam video. Udara prvi igraca Srema a onda glumata za oskara. Ako je i Srem zasluzio iskljucenje (mada je za diskusiju) mislim da je vreme da se i Kasalica kazni...da li od strane Zvezde da li od fss-a svejedno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (baki, 27. oktobar 2012 19:26)

Ne interesuju me rezultati u ovoj truloj ligi, ali za slicnu situaciju na mecu Rad-Partizan navijaci Partizana su ovde pisali potpuno suprotne komentare, tada nije bilo glume za Oskara itd.

Tetreb

pre 11 godina

Sjajna Zvezda! Mocna Zvezda! Vi nas mrzite jer nas se plasite i jer ste ljubomorni na nasu velicinu i moc. Na svetu nista lepse, ne moze da postoji, nego sto je nasa ljubav, prema crveno-beloj boji

ferguson

pre 11 godina

Izvaredna igra Zvezde. Ubedljivo rezultatski. Profesionalno iskorišćen igrač više. Odavno nisam gledao ovako kvalitetan fudbal. Mogla je Zvezda da napuni mrežu Srema samo da je imala još jednog igrača više ili barem jedan penal. Ona igra Partizana protiv Intera..to je smejurija i nema nikakve veze sa fudbalom. Bravo Zvezdo, želim da samo tako nastave da igraju, nikako bolje. Sasvim je dovoljno do derbija. A onda...

Trance

pre 11 godina

Gle sad kukaju ovi sto kazu da je crveni karton Radu protiv Partizana bio cist. Ajde objasnite mi vi sto kukate po cemu ono nije bio crveni?

Palasio

pre 11 godina

Super sto su dobili crveni karton i bas me briga da li je opravdano ili ne, lakse se igra. Tri boda su vazna sve ostalo nije bitno, jer mnogi su tamo izgubili. Bravo momci, napred Zvezda!!!

zvezda šampion sveta

pre 11 godina

čovek se bre uopšte ne buni što je dobio crveni , a grobari se bune. vi verovatno bolje znate i od samog igrača dali je zaslužio crveni ili ne, jer vi ste veliki znalci fudbala.
znamo da vam je krivo, ne morate to da nam dokazujete

KuMaSiN

pre 11 godina

Sto vracas bajka na gol ako si vec stavio kirovskog ostavi ga na golu ja ne verujem sta ovaj radi i dal je moguce da jedan klub koji je stigao iz druge lige dobija partizan i zvezdu smejurija....

Rade

pre 11 godina

Sta reci, protiv Rada su imali od 20-og minuta igraca vise na pravdi Boga, evo sada od 23-eg minuta, i naravno odmah 1-1!! Pobedjujte sve do kraja ali nemojte da pisete kako Partizan namesta, ovo je smesno!!!

link?

pre 11 godina

Ljudi dajte link da se nerviram em sto sam delija em sto sam stavio na tiket zvezdu njih cekam kvota 1.20 a oni gube u 4min ccc AJMO AJDE SVI U NAPAD!

Lav

pre 11 godina

Kasalica sa zemlje šutira Čordašića, ovaj naseda i dobija crveni. Kasalica ništa. U pozadini transparent Delija protiv fudbalskog saveza..

Floro Flores

pre 11 godina

NEZASLUZENO? slazem se! Ali,hajde onda da menjamo TOLETA! Ali,ne ,Vi Grobari necete da ga menjate ,nego kao eto pomaze i vama!!Pa,sad MALO VAMA,MALO NAMA.. I onda u kljucnom trenutku ce vama kao protiv VOSE proslih godina!

bravo balavac

pre 11 godina

Udario je Kasalicu nogom,nema tu sta.Mada se mora priznati da ga je Kasalica iskusno isprovocirao.Naravno navijaci Donjeg srema ce reci drugacije.

Kasalica ga je udario prvi i to zesce nego ovaj njega,odavno tako prljav igrac nije igrao u nasoj ligi,a tek kako se isprevrce posle svakog kontakta,kao da ga je top izbacio,ali dobro to je dokaz nemoci
(Mima, 27. oktobar 2012 19:59)

Zar si zaboravio Alberta Nadja i Gorana Vasilijevica Cepanku? A da zaboravio sam da si ti suvise mali da pamtis malo fudbal u nasoj Srbiji i SRJ

Miki

pre 11 godina

"Sudija je na vreme sasekao u korenu,a sve je mirisalo na Suboticu...
(laufer, 27. oktobar 2012 19:56)"
Ne znam sta je to sudija saseko, a i sta je mogao drugo da uradi osim da pokaze crveni karton igracu koji namerno i svesno udara suparnickog igrac koji lezi na travi, misleci da sudije to nece videti. I o tome zabranjujem dalju raspravu, jer to i ne zasluzuje nikakvu raspravu jer je sve cisto.
Mozemo pricati o tome kako bi se zavrsila utakmica da nije bilo iskljucenja, ali poenta je u tome da sudija nije uticao na ishod meca, mada je imao par gresaka.

n

pre 11 godina

Mislim da je svima jasno da bi ovu utakmicu zvezda izgubila bar sa dva razlike da sudija nije dao crveni karton igracu D.Srema.
A Kasalicu ne bih komentarisao, covek je vec iznudio dva crvena kartona ove sezone, prvi protiv Radnickog Kg i drugi daanas. A pritom se na svakoj utakmici baca,folira i simulira prekrsaje.

Raša

pre 11 godina

Srem je mislio seljački, udaranjem, snagom i tračanjem da pobedi. To ne prolazi nigde i sudija je OPRAVDANO kaznio igrača Srema. Bruka i sramota je da trener Srema to ne prihvata i da je neka normalna liga i on bi zbog izjava naknadno bio kažnjen. Zbog takvih, koji niti znaju niti shvataju, smo mi daleko od Evrope. Stvarno sramota!

Danilos

pre 11 godina

Gledam Milivojevica i ne mogu da se obuzmem utisku da stilom igre podseca na Gerrarda! Ako nastavi ovim tempom i vredno trenira, bice od njega veliki igrac!

Miki

pre 11 godina

"Kako vas nije sramota da pobedjujete na ovakav nacin???
(ziks, 27. oktobar 2012 19:51)"
Nije jer smo pobedili na posten nacin. Nije nas problem sto neki tamo ne ume da se ponasa pa zbog svoih gluposti dobija crveni karton.

Aleksandar NI

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu, ona i dalje traje ali ja više niti ću gledati jelen ligu niti ću više navijati za zvezdu. Donji Srem bolje igra ili je strašno pokraden. Jednostavno posle crvenog kartona igraču Donjeg Srema utakmica je loša

vuchkomilli

pre 11 godina

Gle grobosi kako kmeche, a prosle nedelje je svako namerno guranje, POVLACHENJE, udaranje igracha direktan crveni, a sad je Kasalica retko prljav igrach,a licimuri?

Ali najbolji ste vi sto imate potrebu da javno izjavljujete da "necete vise da navijate" za Zvezdu! Ne brinem ja, bicete vi tu i sutra na nasim vestima i nema potrebe da se maskirate, slobodno pishite kme kmekme kmekmekme...

zoran

pre 11 godina

Kako mi je drago kada pune Zvezdu i Partizan po Evropi, posle ovakvog navijanja od strane sudija u nashem Jad Prvenstvu.
Ova dva kluba, bez podrsjke sudija, bili bi negde u sredini tabele.
Ono iskljuchenje momka iz Srema je iznad svakog srama..ono se ne moze opisati. Zashto ne poklonite vishe tu titulu Zvezdi, pa da se igra novo prvenstvo..?? Ochekujem penal za crveno-bele, ako vec ne daju gol na vreme.

Mima

pre 11 godina

Udario je Kasalicu nogom,nema tu sta.Mada se mora priznati da ga je Kasalica iskusno isprovocirao.Naravno navijaci Donjeg srema ce reci drugacije.

Kasalica ga je udario prvi i to zesce nego ovaj njega,odavno tako prljav igrac nije igrao u nasoj ligi,a tek kako se isprevrce posle svakog kontakta,kao da ga je top izbacio,ali dobro to je dokaz nemoci

Pravda

pre 11 godina

Citam komentare navijca partizana i nemogu da se izcudim,samo kad se setim Partizanovih utakmica i ociglednog namestanja.iskljucenja,nepostojecih prekrsaja....u posljednjih pet godina !!!

Mane

pre 11 godina

Nije Milivojevic odveo Zvezdu na vrh,vec Sudija i njegov nepostojeci crveni karton,nije vazno sve to,vazno je da ce se u Srbiji bar do sutra bolje ziveti.

Micara

pre 11 godina

pomoćni trener crvene zvezde: ''nismo počeli utakmicu onako kako smo dogovorili'' - verovatno misli na to da je utakmica počela sa 22 igrača. ''ali smo uspeli da izbalansiramo.'' - pa da, vratila se ravnoteža sad kad je Donji Srem totalno nezasluženo, čak i smešno ostao sam igračem manje. Sad nam ne treba 'kalčopoli' u srpskom fudbalu.

poslednja vest

pre 11 godina

Tole (poznat pod nadimkom i po stihu ,,Tole lopoveeee,,) novi predsednik Zvezde. Posle detaljne analize i pregledanih snimaka svih spornih detalja u zadnijh 5 godina skupstina FK CZ jednoglasno je odlucila da zbog velikih zasluga i doprinosa klubu proglasi Toleta Karadzica za svog dozivotnog predsednika.Tole dolazi! Tole dolazi!Tole dolazi!
P.S. Naravno, podrazumeva se da ce zbog opsteg interesa zadrzati i funkciju predsednika FSS.

realno

pre 11 godina

Neko je vec zaboravio poslednje dve pobede protiv Rada i Javora...Ili poslednjih 5 titula...Pa Zvezda, ako hoce da parira Partizanu mora da igra na njihov nacin koji donosi uspehe poslednjih pet godina

Sercan

pre 11 godina

Ko je cuo Bogicevica, zna o cemu se radi.
Svaka mu cast, nadam se da posledice koje ce istrpeti zbog izjave koju je dao na kraju meca nece biti vece od nadam se efekta njegove izjave.
Gospodine Bogicevicu vasa izjava je za postovanje, uradili ste pravu stvar.

Nenad

pre 11 godina

Ovi grobari pet sezona u nazad pricaju kako sudije pomazu zvezdi. Sto onda partizan osvaja titule?
(ko o cemu, 27. oktobar 2012 20:46)

Zato što ni sudije ne mogu vas spase od nas.
(Micara, 27. oktobar 2012 21:20) Jes li ti bio mozda dugo u nekoj dalekoj pustinji,odsecen od sveta i civilizacije,pa ne znas sta je bilo u prethodna tri susreta izmedju Zvezde i Partizana?

sajprs

pre 11 godina

E stvarno ste cergari. Ajde sad malo o postenju.
(Room, 27. oktobar 2012 20:51)

Vi ove vodili na Kipar, pa vas posle pobedili ahhahahha

Flynn

pre 11 godina

(KuMaSiN, 27. oktobar 2012 19:09)

Kirovski je dobio crveni u kupu koji se prenosi na sva domaca takmicenja. Informisi se pa komentarisi. Robi Prosinecki bi otresao ove vune sa 3:0

Beogradjanin

pre 11 godina

Crveni karton!!! Ljudi ja stvarno nisam navijac Partizana. Necu da kazem za koga navijam. Ali stvarno ovo ne vodi nikuda. Za ovo da se dobije crveni! Ne znam, nemam reci. Pa zvezda ni jednu utakmicu nije odigrala 11 na 11

mata

pre 11 godina

haha zasto li sam imao neki osecaj da ce pasti neki crveni karton ili penal za Zvezdu,kao protiv Rada,ccc...nego vi Zvezdasi treba da dignete spomenik tom Toletu a ne da ga pljujete...

Micara

pre 11 godina

Ovi grobari pet sezona u nazad pricaju kako sudije pomazu zvezdi. Sto onda partizan osvaja titule?
(ko o cemu, 27. oktobar 2012 20:46)

Zato što ni sudije ne mogu vas spase od nas.

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

vidim mnogi ovdje su ubedjeni da je ono bio crveni karton..narode zamislite utakmicu dortmunda i bayerna i indenticni duel..jer vi stvarno mislite da bi se za to u takvoj ligi dao crveni????? ;))obojica bi bili opomenuti i fertig igra se nastavlja.tuzno je ovo sto nam se dogadja,sudiju treba FSS da izbaci ili kazni ...zvezdas sam ali ovo je stvarno bez reci..

Cvijo

pre 11 godina

Kasalica udara protivnickog igraca nogom u genitalije, ovaj refleksno reaguje i dobija crveni karton. Sudija iz Uzica, je odlucio da zastiti igraca iz Uzica.
Ovo nije prvi put da Kasalica udara protivnickog igraca i da prodje nekaznjeno.. U Engleskoj bi prvi put bio suspendovan 3 utakmice, sledeci put 4 i tako redom samo na osnovu pregledanog snimka..

iskreno

pre 11 godina

Mislim da je svima jasno da bi ovu utakmicu zvezda izgubila bar sa dva razlike da sudija nije dao crveni karton igracu D.Srema. 
A Kasalicu ne bih komentarisao, covek je vec iznudio dva crvena kartona ove sezone, prvi protiv Radnickog Kg i drugi daanas. A pritom se na svakoj utakmici baca,folira i simulira prekrsaje.
(n, 27. oktobar 2012 21:49)
ja sam zvezdas, i ja verujem da bi zvezda izgubila da nije bilo crvenog, ali crveni je bio cist ko suza.

desharad

pre 11 godina

I posle, sudije navijaju za Partizan?
Sramota! Dečko je zaslužio crveni, ali šta reći za "povlašćenog" Kasalicu?
Prošle godine tukao dečka iz Radničkog KG pesnicama u glavu, i nikom ništa1
Objektivno, samo objektivno!

sramota

pre 11 godina

Kasalica nogama namerno sapliće protivnika. Ovaj pokušava da se izvuče, čak se na usporenom snimku i nevidi neki trzaj nogom ka Kasalici. Ne bi me čudiulo da se i folirao. Čak i da ga je ovaj zakačio Kasalica je morao da bude kažnjenžutim kartonom. Isključeni igrač nije imao nameru da povredi ovog foliranta. Sudija na pola metra i gleda Kaslicu kako nogama sapliće protivnika i dodeljije crveni karton.

Aleksandar

pre 11 godina

Crvena zvezda sa igračem manje,odigrala slab meč.Umetnost u fudbalu je
dati gol,kada protivnik igra sa igračem manje.Ne znam zbog čega toliko sporo,pa soliranje nazad,to niko više neigra/staromodna igra/.Ponavlja se u 3-4.utakmici,da Zvezda treba prvo da primi gol,pa da onda igra fudbal,pad
koncentracije u drugom minutu,pa onda juriti rezultat/1:O/za protivnika,da bi se kockali sa rezultatom i potrebnim bodovima u trci sa Partizanom.Takvom igrom se ne postiže i dostiže protivnik,kao što je Partizan.Da sam trener,kažnjavao bi za takvu nonšalatnu igru po''džepu'',to je jedna neozbiljnost,a to se neki put i osveti,takva igra,a šta da je bioneki jači protivnik???

solunac

pre 11 godina

Milivojević odveo Zvezdu na vrh....................pa jeste ipak subota je vece pa nek malo uzivaju a mogu i da se napiju jel treba da iskoriste ovih 24 sata sto bolje mogu , jer sutra se vec vracaju tamo gde su bili zadnjih 6 godina

Распали српски фудбал

pre 11 godina

Шта је бре ово? Какав је ово црвени картон? Брука и срамота!

Zvezdaš

pre 11 godina

Ljudi, ja sam batalio da gledam ovu lakrdiju od tekme ! Prosto me sramota...
Koliko se samo pomaže Zvezdi i Partizanu, pa to nije humano ! Zato u Evropi ne možemo ni jedni ni drugi ništa da uradimo. Najbolje da se prvenstvo sastoji u tome da se igraju 2 derbija i ko bude bolji nek osvoji titulu !

ko se od vas brani ne primi gol

pre 11 godina

Lepo je videti da vas je opet više na našim komentarima nego na stadionu. A trebalo bi da se radujete nevolji ovih Sremaca, biće frka ako opet morate da igrate sa njima.

E moji grobari

pre 11 godina

Ko god ima oči mogao je da vidi da ga šutnuo između nogu i dva puta sapleo. Šta ako je ležao? Onaj što leži je uvek ispravan. Jel takoooooooo! Šta oće ovi grobari?

Dale

pre 11 godina

Naravno, igrac manje za donji srem nije namestaljka. Po ko zna koji put zvezda okrece, nakon crvenog. A crveni obavezno u prvom poluvremenu. Da podsetim, prvenstvo ce biti regularno, samo ako zvezda bude bila sampion.

Boban

pre 11 godina

Ugasio sam TV posle crvenog i izjednacenja. Kako sam glup da sam uopste pokusavao da gledam. Nikad od Zvezde ni Partizana nece biti ozbiljan klub dok ne prestanu da obezbedjuju ovakvo sudjenje.

Inace, Kasalica na skoro svakoj utakmici napravi ovakvu stvar, i nikad nije kaznjen. Situaciju koju smo videli vecina sudija u svetu ne bi ni konstatovali, ili bi zapretili obojici da kod sledeceg najmanjeg incidenta lete napolje. Ako je vec resio da kaznjava, i ako je po pravdi, vecu kaznu treba da dobije Kasalica jer je zapoceo, s obzirom da ni njegovo saplitanje ni sutiranje nisu bili opasni vec samo simbolicni.

Ajde ovaj sto se potpisao kao Najdoski da ponovi svoj post pod ovim okolnostima.

metall

pre 11 godina

Veliki deo komentara potpuno objektivno govori o nefudbalskim osobinama Kasalice. 'Prljav' igrac, cesto na granici incidenta, solidan simulator...ALI, budimo do kraja realni. Igrac Donjeg Srema je potpuno neinteligentno naseo na celu situaciju, njemu i Kasalici su se noge nekako upetljale, a na snimku se jasno vidi taj nepotrebni i presudni za sudiju trzaj nogom i udarac u igraca koji je na zemlji. Sudija je bio na bukvalno dva metra od dogadjaja i postupio shodno pravilima - udaranje igraca bez lopte je direktan crveni karton. Da sam na mestu trenera Zvezde, Kasalicu bih poslao malo na klupu da oduva, a svakako bi bio neophodan i jedan ozbiljan razgovor o njegovom ponasanju. Ovako, danas je 'pogurao' svoj tim, ali vrlo verovatno ce biti uskoro obrnuto jer se njegovo ponasanje nece (i ne treba) tolerisati od strane sudija. Steta sto je cela ova situacija oko crvenog kartona, u drugi plan stavila igru Luke Milivojevica koji je bio fenomenalan.

Dr.Damir

pre 11 godina

Poslušajte Brkin (Bogićević) komentar utakmice...čovek se nikada nije vadio na sudije, niti ih komentarisao...do sad...sad je pukao...zapitajte se zašto...

zvezdaš do groba, delija nikad

pre 11 godina

dragi grobari, to što ste počeli da se predstavljate kao zvezdaši - može samo da vam trenutno ublaži simptome, ali ne i da vam promeni dijagnozu.

Tole ole

pre 11 godina

Vidi se koliko reflektori uticu na dobru atmosferu i uopste na kvalitet.
Tek ce na prolece doci to do izrazaja kada budu zavrseni jos ponegde...

Bravo Tole, uradio si 100 puta vise za srpski fudbal i za infrastukturu od svojih prethodnika zajedno.
Ali, naravno, oni imaju uvek opravdanja, 'bila su teska vremena' - zato sada tece med i mleko bogatom Strbijom...

Mogu da ti pljunu pod prozor samo.

xD

pre 11 godina

i povela je Zvezda, komentator se veseli, svi se vesele, sudija ce sada svirati odmah ofsajd, ako se slucajno desi neka sansa za Sremce, naravno nema ni ponovljenog snimka, u Srbiji se zivi bolje cim Zvezda pobedjuje...

Drago

pre 11 godina

Scenario Zvezda ili Partizan, nije bitno.
Protivnik povede 1 o, zatim crveni karton nekom iz protivnicke ekipe, i onda igra viktorije na 1 gol. Krajnji rezultat 1 2 za Zvezdu ili Partizan. Suvise je providno penal u 94min i sl.

Tytanus

pre 11 godina

KASALICA jedan fini, mladi, lepo vaspitani momak... njegova dva druga imena su postenje i fer-plej... pravi predstavnik nasega divnoga naroda... eh da nam je vise takvih "moralnih gromada" ne bi nam fudbal bio ovde gde jeste... samo tako Filipe majstore nastavi, najjaci si, budi pravi primer mladim narastajima a ovi sto u negativnom kontekstu pricaju o tebi su u najmanju ruku ljubomorni na tvoje fudbalsko umece...

kiza

pre 11 godina

Sjajna Zvezda! Mocna Zvezda! Vi nas mrzite jer nas se plasite i jer ste ljubomorni na nasu velicinu i moc. Na svetu nista lepse, ne moze da postoji, nego sto je nasa ljubav, prema crveno-beloj boji
(Tetreb, 27. oktobar 2012 20:42)

Na čemu si lebati kad ti je tako dobro?? a vaša veličina i moć je dano prošlo vreme batice!!!!!

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

nakon dugo vremna rekoh sebi ajd pogledaj zvezdu veceras protiv srema ..u srpskoj ligi nista novo ,namestanje i kradja dva velika kluba se nastavlja.
zvezda gubi 0-1 u trenutku perspektiva da izjednaci je ravna 0 ,duel dva igraca koji mozemo da vidimo svaki dan na zapadu nema veze koje lige sudija svira kao prekrsaj i da ladno crveni karton igracu srema...neverovatno..

Labud

pre 11 godina

Niks, Nikola, Trance - za cije babe zdravlje ti branis nesto, sto ne moze da se odbrani. I to pod 3 razlicita imena. Jasno je sve kao dan da se ovde gura na Zvezdinu vodenicu, kao sto ce sutra na Partizanovu, svi ljudi o tome pisu, samo ti sine pravdas potez jednog dzibera i nasilnika koji ima iste ispade iz tekme u tekmu. I na kraju da te ozbiljno pitam - Da li si ti dete normalan?

UAAAA sudija!

pre 11 godina

Sramota od sudjenja! Ovo je smesno, ne treba vise ni da igraju ligu Partizan i Zvezda, da se ovoliko pomaze vecitima...nije ni cudo sto nas i Partizan posle gaze u Evropi...

samo se malo strpite

pre 11 godina

Grobari bujicom komentara dokazujete da ste se bas ponadali. Nervirajte se i dalje. Posle derbija nece vas biti nigde.

Evropejac

pre 11 godina

Sto vracas bajka na gol ako si vec stavio kirovskog ostavi ga na golu ja ne verujem sta ovaj radi i dal je moguce da jedan klub koji je stigao iz druge lige dobija partizan i zvezdu smejurija....
(KuMaSiN, 27. oktobar 2012 19:09)

Кировски добио црвени на прошлој

realno

pre 11 godina

Crveni karton su trebali da dobiju i Kasalica i igrac domace ekipe zbog obostranog udaranja, jasno se videlo da je Kasalica prvo nogom zakacio domaceg igraca u predelu medjunozja i da ga je nakon toga ovaj nagazio !!!
I Zvezda i Partizan u ovakvim situacijama imaju neverovatnu prednost i pomoc domacih sudija i zbog toga posle u Evropi ne mogu da se pokupe. Pozdrav!

Vasil Kuschta

pre 11 godina

Ovo je cetvrti crveni koji je iznudio Kasalica od pocetka sezone(i protiv Bordoa mislim),zreo je za Milan ili Juve :). Prljav,pogan,bezobrazan ali ekipa ima koristi od njega,realno.

grobar-españa

pre 11 godina

Zamolio bih Delije i Grobare da ne komentarisu crvene kartone koji se dodeljuju njihovim protivnicima kad "velikanima" zapne,i jedni i drugi ispadaju smesni i lepsi su kad cute.

Nenad

pre 11 godina

Oko ovakvih crvenih kartona ne bi trebalo da ima uopste polemike.Covek je na travi,gazis ga,dobijas crveni karton i to je sasvim normalna stvar.Ako je bilo provokacija,opet nema opravdanja i u kojoj god ligi da igra,dobio bi crveni karton.A negde bi cak dobio i nekoliko utakmica suspenzije.

duledudule

pre 11 godina

pa jel smo lepo narucili jedan veliki crveni na tribini :D ne,realno,to je slobodno sudijsko uverenje.doduse kasalica ga je gurao nogom od nogu,provocirao ga je,a sad sto je ovaj naseo i sutnuo ga u stomak to je vec njegova stvar.a partizan je izgubio od donjeg srema,a i zvezda bi da nije bilo ovog crvenog,samo zbog visokog presinga sremaca,to ovaj brka iskusno radi.jos jednom se pokazuje da kad neko izadje visoko zvezdi i partizanu,ovi ne znaju gde je levo,ne umeju loptu da iznesu...

kkontra

pre 11 godina

zvezda - Partizan i
zvezda - Vojvodina sudi Mazic, kome se i koliko pomaze, ko se i koliko gura videcemo a i komentarisacemo posle istih, uz napomenu:
Vojvodina-Partizan, sudio Mazic, rezultat 0:3 primedba niti jedna...

Miki

pre 11 godina

A jel mozda SLUCAJNO neko primetio da je Kasalica udario tog istog igraca dok je ovaj pokusao da se ''odmrsi'' iz njegovih nogu, pa mu je ovaj uzvratio...To nije niko video?

Nenad

pre 11 godina

(Nenad, 27. oktobar 2012 23:50)

A sta je bilo 4 godine pre ta 3 poslednja susreta izmedju Part i Zvezde?
(Miki, 28. oktobar 2012 02:58)Nista,vasa prva dominacija u istoriji derbija.A sta je bilo citavih 8 godina pre toga?7 godina niste dali gol u derbiju,na Marakani smo vas sve dobili sem jedne koja je bila 0-0,a na vasem terenu smo mi dobili dve,a sve ostale su bile 0-0...Tako je bilo od 2001 do 2008g.

Koje mutivode, a prvi su da zakukaju protiv nekog...

pre 11 godina

Ma vas treba izbaciti iz lige pod hitno... Ovo postaje smesno... Vi ste bre sramota srpskog fudbala... Pazi, crveni coveku koji je dobio udarac od ovog sto je sve, samo fudbaler nije... Glumata covek, i glumata, i nikad kraja tome... DEVOJCICA prava. Sramota, a najzesce sto se vi na sve zivo zalite, a lopuze ste najvece koje je ovaj svet video.

Miki

pre 11 godina

"Ma vas treba izbaciti iz lige pod hitno... Ovo postaje smesno... Vi ste bre sramota srpskog fudbala... Pazi, crveni coveku koji je dobio udarac od ovog sto je sve, samo fudbaler nije... Glumata covek, i glumata, i nikad kraja tome... DEVOJCICA prava. Sramota, a najzesce sto se vi na sve zivo zalite, a lopuze ste najvece koje je ovaj svet video.
(Koje mutivode, a prvi su da zakukaju protiv nekog..., 28. oktobar 2012 00:04)"
Kako te nije sramota tako nesto da napises? Ni u jednoj tvojoj reci nema istine iti bilo kako mozes da dokazes to sto si napisao. Kasalica je devojcica jer ga je ovaj udario nogom u stomak ili medju noge neznam tacno. Da tebe neko kopackama i kramponima udari tako vodili bi te u bolnicu odmah ostao bi invalid za ceo zivot.

Miki

pre 11 godina

"vidim mnogi ovdje su ubedjeni da je ono bio crveni karton..narode zamislite utakmicu dortmunda i bayerna i indenticni duel..jer vi stvarno mislite da bi se za to u takvoj ligi dao crveni????? ;))obojica bi bili opomenuti i fertig igra se nastavlja.tuzno je ovo sto nam se dogadja,sudiju treba FSS da izbaci ili kazni ...zvezdas sam ali ovo je stvarno bez reci..
(vladimir_natal_petkovic, 27. oktobar 2012 23:26)"
Da u bilo kojoj ligi na svetu bi dobio crveni i u Nemackoj i u Engleskoj i u Spaniji i u Italiji i u Srpskoj ligi grpa istok i u Beogradskoj zoni i u najobicnijoj seoskoj ligi.

Mediaman

pre 11 godina

Ljudi sta vam je?! Pa kako smete da komentarisete vise da li je bio crveni??!!!! Pa Miki je zabranioi svaku dalju raspravu!!!!! Nemojte da se salite!!! Tuzice nas vaspitacici!!!!!!!

kkontra

pre 11 godina

Jes li ti bio mozda dugo u nekoj dalekoj pustinji,odsecen od sveta i civilizacije,pa ne znas sta je bilo u prethodna tri susreta izmedju Zvezde i Partizana?
(Nenad, 27. oktobar 2012 23:50)
Znamo, bio je Avram Grant, najbolji zvezdin trener unazad 5-6 godina.

Miki

pre 11 godina

A jel mozda SLUCAJNO neko primetio da je Kasalica udario tog istog igraca dok je ovaj pokusao da se ''odmrsi'' iz njegovih nogu, pa mu je ovaj uzvratio...To nije niko video?