Košarka 175

Petak, 28.09.2012.

19:57

ABA: Pobeda nervoznog Partizana

Košarkaši Partizana mt:s namučili su se na otvaranju sezone u ABA ligi, ali su savladali Zadar 81:74 pred 6.000 navijača u "Pioniru".

ABA: Pobeda nervoznog Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

175 Komentari

Sortiraj po:

titlovani

pre 11 godina

Navijac sam Zadra i nemam nikakve primjedbe na ponasanje Vujosevica i navijaca Partizana.
U Zadru se ovakve stvari dogadjaju vec 50-ak godina kada nam dolaze Partizan,Zvezda ili Cibona pa nije red da mi sad nesto kmecimo kada nas ovako drugi docekuju.
Zadnji put kad je Partizan gostovao u Zadru,trener Vlado Jovanovic je dobio kamen u glavu kroz staklo autobusa a za posljednjeg Duletovog posjeta atmosfera je bila ovakva: filmovi

GM-GrobarNK

pre 11 godina

ha ha ha,potrebno je 'znanje' da se 'rastereti ekipa' ,gospodin-hobi mi je skupljanje slika Save Šumanovica al ne znam od kojih para jer u Partizanu volontiram,pokazao je opet svoje kosarkasko 'znanje'!A mali vujosevici za tastaturom poklonili se i pali na enter u glas klicuci-mi sa tvoga puta ne skrecemo,vodjo nas i svetlosti nasa!Ogledalo, da li covek ima ogledalo-obraz nema!Da li ovo sme da ide u etar opsteg odusevljenja...

Dule T.

pre 11 godina

Kakao rece jedan navijac SZFMPDIVA,na nase utakmice dolazi samo uza familija.Pitam se samo de bi igrali da slucajno oce da dodje da ih vidi i ostala(sira)familiaj.Kompleksi su neizlecivi za nase komsinice.

Partizan Dorcol

pre 11 godina

Navijac sam Zadra i nemam nikakve primjedbe na ponasanje Vujosevica i navijaca Partizana.
U Zadru se ovakve stvari dogadjaju vec 50-ak godina kada nam dolaze Partizan,Zvezda ili Cibona pa nije red da mi sad nesto kmecimo kada nas ovako drugi docekuju.
Zadnji put kad je Partizan gostovao u Zadru,trener Vlado Jovanovic je dobio kamen u glavu kroz staklo autobusa a za posljednjeg Duletovog posjeta atmosfera je bila ovakva:[link]
(Mile, 29. septembar 2012 04:22)

Posteno i realno, pozdrav iz Beograda.

Dragan

pre 11 godina

Bravo za Duleta. Majstor je majstor, a majstorstvu je naucio i ove mladice. Posle nevidjenig pritiska Partizan je izdrzao i radom ce kao i dosada sve nadoknaditi.

Libelula

pre 11 godina

Vjerujte mi na rijec ako Partizan uspije da prodje u F16 EL-a otici ce i na F4 jos ove godine, samo to je uslov! Potrebno im je samo da dobiju drskosti i sacuvaju borbenost i brzinu! Vjerujem u ove momke! Samo naprijed !
(Drug Gordon, 29. septembar 2012 00:23)
Ada pobedi u finalu, usov je da udje u F4. Ha Ha Ha

Mile

pre 11 godina

Navijac sam Zadra i nemam nikakve primjedbe na ponasanje Vujosevica i navijaca Partizana.
U Zadru se ovakve stvari dogadjaju vec 50-ak godina kada nam dolaze Partizan,Zvezda ili Cibona pa nije red da mi sad nesto kmecimo kada nas ovako drugi docekuju.
Zadnji put kad je Partizan gostovao u Zadru,trener Vlado Jovanovic je dobio kamen u glavu kroz staklo autobusa a za posljednjeg Duletovog posjeta atmosfera je bila ovakva:http://www.youtube.com/watch?v=H0EKCeFoXfU

Pavle

pre 11 godina

Ovde se pridaje znacaj Vujosevicu vise nego najmladjem timu koji sam ja gledao u zivotu!! Verovao sam da mogu mnogo da "grizu",ali ovoliko! Odbrana americkog pleja u prvoj zvanicnoj utakmici je jedna od najvaznijih stvari(jer se podrazumeva poboljsanje..)americki plejevi su prepoznatljivi po slabijoj odbrani(cast izuzecima).Ovakva odbrana,zelja sa ovakvim talentom :) Ja sam odusevljen..za godinu,dve a svi su pod ugovorom sem amera idemo daleko ljudi!! Sve ima svoje. Grobari moji ja sam zadovoljan. Sto se gosp. Gomeljskog tice.,on je prepoznavsi trenutak, PONOVO pokupio neg.energiju i probudio pre svega Pionir a onda gurnuo kao i mnogo puta do sada dodadnih extra 20%klincima.Pritom je to uradio pri kontaktu koji se po ustanovljenom kriterijumu NA DATOJ UTAKMICI NE SVIRA! Ovo moze da iznenadi samo onog navijaca koji nije toliko pratio ranije utakmice..Dobijao je tehnicke na svakoj drugoj utakmici u euroligi dok partizan nije postao priznat u celoj evropi..Covek ne da na nas tim..KRAJ!

branko djordjevic

pre 11 godina

Imao sam srece da gledam uzivo utakmicu na Arenasport-u 1,i da slusam, dok je, pred pocetak utakmice, isla himna Partizana, dvojicu sarmantnih komentatora, kako se nadmecu, pricajuci beskorisne i nametljive komentare, o dnevnim problemima u KK Zadar, da je mnogo bitno sto ne igraju Sime Ivanov i Delan i da, sto rece davno Sead Hadziahic "Bosna ima ima mlad i perspektivan tim..." misleci, pretpostavljam na KK Partizan. Sarmantniji komentator, sa izrazenim jekavskim naglaskom, nas, obicne ljubitelje kosarke, puni podacima o americkim univerzitetskim igracima i trenerima.Nije umeo da nam objasni, da je mladi, perspektivni trener Zadra, izgubio utakmicu.

demokrata parking servis

pre 11 godina

po komentarima bih rekao da su pravoslavci iz zeleznika,veceras svi redom navijali za hrvate ? nista novo,posto navijaju za turke,crnogorce,italijane,spance,izraelce,slovence,francuze,bosance ... p.s. sreca njihova sto nikako da se sastanemo sa paokom,bili bi u cudu sta da rade ? ili bi im coki izdao direktivu ?!!

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 11 godina

Sme li Divin trener,ovo da uradi?Zna se odgovor?
(dule, 28. septembar 2012 23:40)
--------------------------------------
Ako stigne SMS, ništa nije nemoguće.

Max

pre 11 godina

"Coveku' hvali samo jos znacka i revolver!!! Dokle vise???
(vlada leskovac, 28. septembar 2012 22:26)

A tebi FALI gramatika SRPSKOG jezika....

Jevta

pre 11 godina

Sve će to Dula da sredi, samo polako. Ovo su mladi dečaci i treba biti strpljiv i podržati ih. Vidi se da su dali sve od sebe i da su kidali i to je sve što treba tražiti od njih. Partizan je poznat po tome da igra sve bolje kako sezona napreduje. Treba da se namesti ruka, da se prilagode stranci, da se vrati Lučić, da dođe Veličković itd. Za prvi put dobro je odigrao Tomas, solidno Milosavljević, Musli, Anđušić. Dula je stari majstor i on najbolje zna kako se radi sa klincima, a od nas se traži podrška i strpljenje. Sviđa mi se što je već dao šansu Milutinovu.

Вања

pre 11 godina

Ма све би било у реду кад би Дуле овако улазио у терен и у Евро лиги,овако остаје горак укус у устима, поготово после неуспешне мисије у Русији и ЦСК.

Apache

pre 11 godina

inace kako mogu navijaci fmp da nas uce o finom ponasanju na utakmicama kad su oni rodjenog trenera zveknuli flasom i drmali kos na sred utakmice! a da je pesic imao obicaj da kampuje na parketu i da se dere sudijama imao je, a dule je ovo majstorski izveo jer je hala eksplodirala i momci izginuli, nije im isao sut ali i to ce se vec dovesti u red ... naravno sto se tice doticnih navijaca protiv njih su uvek vatikan fbi i ostali koji navijaju za partizan pa njih ugnjetavaju a nas guraju ...

Drug Gordon

pre 11 godina

Pitanje: Ako Musli za dorucak jede musli, sta jede Andjusic ?
Odgovor: Pa musli ! :)
Iskreno poslije ove tanke pobjede mogu samo reci da se pobjedi u zube ne gleda ! Partizan jos nije sklopio kockice a ne zaboravimo da ce biti drugacije i kada se tata Lucic vrati (ima da gazi ove godine). Dobro je to sto ove prve utakmice ABA lige igramo kuci protiv manje respektabilnih timova (da ne kazem slabijih). Momci su prvi put skupa igrali takmicarsku utakmicu pod svjetlima punog Pionira, mladi su i ljudi su, logicno je da ne mogu odmah dati maksimum. Nervoza postoji sigurno. Ono sto raduje jeste da i takvi mogu iz debljeg minusa da se vrate i dobiju utakmicu. Rasti ce oni veoma brzo, kroz 6-7 utakmica su tu. Vjerujte mi na rijec ako Partizan uspije da prodje u F16 EL-a otici ce i na F4 jos ove godine, samo to je uslov! Potrebno im je samo da dobiju drskosti i sacuvaju borbenost i brzinu! Vjerujem u ove momke! Samo naprijed !

dalex

pre 11 godina

ljudi,bio sam na 5 metara od klupe zadra...nista nije baceno na njih,neke semenke i paklica cigara... zacudio sam se kad su krenuli da ulaze u tunel

vlajzi

pre 11 godina

Posle svega sto se izdesavalo veceras, kad sumiram utiske, jedan utisak ostaje najupecatljiviji: GANI PRATE PARTIZAN VERNIJE NEGO MOJA KEVA MALU NEVESTU!!! A moja keva mnogo voli Malu nevestu, gleda i reprize... buaaaahahahahahahah Pozdrav za verne Gane!!! :-*

bilo je preko 6000

pre 11 godina

Pionir prima 7.500 gledalaca, a svi su u prenosu mogli da vide koliko je bilo slobodnih mesta (jedva nesto po krajevima)... toliko o vasem "objektivnom" izvestavanju i upornim pokusajima da devalvirate sve sto se tice Partizana (a narocito posete, to vam je najsladje) :p

Nemanja

pre 11 godina

Standardno Dule hoce na silu, nadam se da ce sudije nastaviti da gs tretiraju ovako, dosta je bilo njegovog bezobrazluka
(andriy, 28. septembar 2012 21:32)

A izvini kada to Dula nisu tretirali tako? On u svakoj utakmici dobije po tehnicku

ackoniskikartel

pre 11 godina

Shta se bre svi cudite za ponasanje Duleta ? Pa shta ako psuje sudije ? On je milion puta rekao da ce uraditi sve da Partizan dobije utakmicu i ne vidim shta je tu cudno ! Covek nije tukao sudiju,nego ga je psovao,covek ce platiti kaznu za to i to je u principu to ! A da su sudije na pocetku svirale bzvz faulove,jesu !

Opa !!!

pre 11 godina

Cigani , ne navijajte i za Zadar!!! Imate FMP pa navijajte. A u Zadru sreca "nema", ubacivanja na teren. Ovde baceno dva kikirikija i jedan upaljac, ne na igrace vec na sudije, a trener Zadra jedva docekao da povuce ekipu. Da su ostali verovatno bi i pobedili ali... Jedan je VELIKI Dusko Vujosevic, dok ne zagrmi sa tribine nema ni pobede a Dule zna sta valja ciniti !!!

visprenibwrr

pre 11 godina

Vlado, prijatelju, "hvaliti" znači nešto drugo. "Faliti", fali ti izgleda poznavanje gramatike kao i poznavanje košarke. Čovek kojem nešto fali nit' se žali, nit' se hvali.
P.S. I u Lebane i u Medveđu se "gospodski" kaže "hvali". Ne se opterećuj.

vera

pre 11 godina

ja ne znam sta vama smeta vujosevic,covek je temeramentan a to sto se svadja sa sudijama dobio je dve tehnicke,nije ni prvi ni poslednji koji to radi tako da mi niste jasni razumem da ste FMP-ovci ali se malo opustite... setite se i pesica i njegove svadje sa sudijama i na svakoj konferenciji za medije je komentarisao sudjenja pa nikom nista...

Apache

pre 11 godina

(milan, 28. septembar 2012 22:15)
cudo to da kao "sudija" nisi primetio kad su zadrani tukli nase pod kosem? selektivno culo vida imas ... a vidim ni one silne korake i duple si propustio da vidis ... neke faulove koje su svirali u prvom poluvremenu u korist zadra, zadranima ni rodjena mama ne bi svirala ...

tmac-attack

pre 11 godina

sad ce da krene, kao i sto je vec krenulo , da se napada Dule zbog svog ponasanja...
Ljudi nikako da shvate da se on ponekad i bez razloga "dere" iz razloga da malo rastereti ovu mladu ekipu, jer je u toj situaciji sva paznja usmerena na njega (nesto kao Murinjo u fudbalu)...tako da se igraci malo opuste, a kada vice sa razlogom onda to ima dvostruki efekat jer onda sudije ne mogu toliko da se razmahnu i sude kako hoce, nego kako treba.
Svako ima svoj sistem, ne kazem da je ovaj najbolji, ali ocigledno deluje jer od trenutka kad je on izbacen Partizan se vratio iz minus 10 poena...
Samo polako, sve ce doci na svoje mesto...
A Fmp-u predlazem da gleda u svoje dvoriste i njihovo ponasanje (pljuvanje u zelezniku...)

bg boy

pre 11 godina

Navijao sam za Partizan do pred kraj utakmice, duletove druge tehničke i onog ispada publike kada su goste naterali u beg. Jednom rečju sramota me mojih sugrađana, a o treneru partizana je izlišno trošiti reči. Zadranima svaka čast. Bili bolji 37minuta, i čak u situaciji bez centra igrali egal sa parizanom. Lavovski su se borili. Po mom mišljenju i više zaslužili pobedu. Od partizana i ove nove ekipe sam očekivao mnogo više, ali nadam se da će se malo uigrati kako vreme bude prolazilo...

Space Jam

pre 11 godina

Nije mi jasno šta je neko video u ovogodišnjoj četvorci Dru Gordonu kad ga je doveo u Partizan kao pojačanje. Uopšte nije moguće porediti ga sa ranijim četvorkama koje su igrale u Partizanu, kao što su na primer bili Mačvan, Gist, Roberts, Lazme i da ne idem dalje u prošlost. Ne verujem da je ova četvorka (Trevis) što igra u Zadru skuplja od njega a čovek je izmislio košarku za Gordona. Osim Lučića, Bogdanovića, Vestermana i donekle Anđušića i Bertansa ne vidim o kojem talentu priča Dule. Pa većina igrača Partizana, čak i nekih od navedenih, ne mogu ni obruč da pogode sa distance a neki tek treba da nauče da vode i dodaju loptu tako da je ne izgube. Danas nije dovoljno samo trčati i skakati više od protivnika da bi se pobedilo.

Bre

pre 11 godina

Pitanje za vas koji pljujete po DV,sta je gospodin Pesic u finalu radi da bi pobedio kako Vi kazete SRPSKI MAKABI??Gledaj te pre svega u vase dvoriste.

grobarivs

pre 11 godina

vidi,vidi sta su se popalili ovi nasi verni "fanovi" koji kompleksasi jaooo :))) idite tresite kos pa se vidimo na proslavi titule 12! ooooooo crno-beliii volimo vas volimo volimooooo!!!

sick

pre 11 godina

Što vi navijači fmpa imate tolike komplekse,90% je vaših komentara,morao je dule to da uradi da podigne igrače,ali vašim kompleksima nikad kraja

sasa

pre 11 godina

Samo grobari mogu da slave ovakve pobede. Grobari zapamtite jednu izreku, ''pobeda postaje poraz kad izgubi se obraz''. Vi obraz nemate, zato i mozete da slavite coveka koji vas je koliko juce nazvao pucistima. Lajacete dok vas drzava gura, kad prodje i ova farsa opet cete vi nazad u rupe, do nekih novih Dacica i Toleta.

Franjevci bili i ostali

pre 11 godina

Eh 'gani, opet ste dzabe navijali. Primite izraze najdublje sucuti...
(Libero, 28. septembar 2012 22:15)

Vidim da lepo govoris hrvatski. Krv nije voda

C7-5

pre 11 godina

Pešić je prošle sezone bio kultura. Kukao je i plakao na sudije u svakoj utakmici. SVAKOJ. Vršio pritisak u medijima a da utakmica nije ni počela. Da li ja grešim? Nešto me slabo služi memorija?

Rade

pre 11 godina

Ponadali se navijaci fmpczvbgddiva da ce Zadar dobiti utakmicu, ipak dominacija se nastavlja!! Za prvu utakmicu odlicno, moze biti samo bolje!! Dule legenda, ne trpi nepravdu, tako i treba, jaci smo i od sudija!! Posle neka opet gani kazu da sudije sude u korist sampiona!!

Joko ovo

pre 11 godina

Auu koliko samo Zadrani imaju navijaca u Srbiji,ni sami ne znaju
Nista me ne cudi
Kada ste navijali za skendiju sto ne bi i za klub iz grada gde ne sme da bude okacena Srpska zastava na velikom sportskom takmicenju.
Vujosevic .....vrlo nesportski

r.milla

pre 11 godina

Да подсетим неке на форуму...Господин Душко ~Гомељски~ Вујошевић...дубок наклон.

Shone

pre 11 godina

Kakav tezak nervni slom su doziveli navijaci kluba koji je stub srpstva! Stvarno mi je zao sto vas je toliko pogodio poraz Zadra ma kakav on bio!Sad ce te lepo u utorak kod njih u goste, a oni su poznati po fer i sportskom navijanju i vole srpske klubove, pogotovo tako velike kao sto je vas!

Marko

pre 11 godina

Vidi se da je mlada ekipa i da joj fali iskustvo, ali vidi se velika borbenost sto je za pohvalu. Mislim da moraju vise da rade na sutu, nekad je nase igrace krasio sut a u zadnje vreme toga nema. Gospodin Dule je u pravom trenutku napravio incident jer je to uradio takticki da bi probudio ekipu i navijace. Zelim uspeha partizanu jer sam njihov simpatizer ali zelim i uspeh sutra Radnickom i FMP Zvezdi. Bio bi zadovoljan da tri SRPSKA kluba odu u najkvalitetnije evropsko takmicenje.

vvvvb

pre 11 godina

napalili ste se gani jel da...pa sta cete vi ovde,stalno prozivate nas kompleksase a sve vasi kukavni komentari,kao oni dobri,mi siledzije ,nja,nja

Dimmu

pre 11 godina

Citam komentare FMP-ovaca i smejem se,doktor Vujošević pravi tehničku samo da bi prodrmao ekipu,i naravno sta se dešava-pobeda.Bice to sve dobro,malo momci da se oslobode.

goran

pre 11 godina

Gospodo, Vi koji pljujete po Duletu Vujoševiću ili ne pratite košarku 10 godina unazad ili se u nju ne razumete.
Kada imate talentovanu decu u ekipi koja zbog nervoze, straha i želje da se pokaže pred publikom zaigra loše i u vidljivom grču da bi se pokazala pred punim Pionirom ( nikada u prvom kolu Aba lige nije bilo 6.000 ljudi ), jedino što možete je ono što je Dule učinio. Napraviti incidentnu situaciju i pokrenuti tu decu. Rezultat je da će oni celu sezonu igrati sa 130% svojih mogućnosti.
To je kvalitet Duška Vujoševića, rast pouzdanja talentovane dece na zadovoljstvo pravih ljubitelja košarke i navijača Partizana.
Ako niste primetili oni su danas pozdravljeni od navijača na kraju utakmice kao da su pobedili Panatenaikos ili Barcelonu u Evro ligi, a koliko će im to značiti, shvatićete na kraju sezone.

Petak trinaesti

pre 11 godina

Bice torture nad malisanima obucenim u crno bele boje.Pobedili ste,jedva jednu od najgorih ekipa u aba ligi ali me raduje sto sam video koliko ste suplji tako da ce svaka imalo ozbiljnija ekipa od Zadra da vas nacrnjuje a o evro ligi da ne govorim.

Danilo

pre 11 godina

Kaže neki dan Boža Maljković,jedan od najvećih sa ovi prostora(za koga,kao mladog trenera,nije bilo mesta u Zvezdi,pa je posle zvezdašima kriv kosmos ceo i kvantna fizika):
"Najdraža pobeda u karijeri mi je nad Partizanom u finalu plej-ofa jer su oni tada bili OBJEKTIVNO jači tim od nas!"
Za one sa slabijim sećanjem Divcu je protiv najslabijeg igrača Jugoplastike Sobina,već u 10. minuti svirana 4.lična greška?!
Dule trpi takve stvari celu karijeru i Partizan pobedjuje samo kada je zaista bolji i to bitno;za razliku od drugih.
I Fil Džekson,zen-majstor,bi pukao od svega toga.
Dule će ove sezone imati problema jer mu je ekipa previše mlada,biće padova naravno,ali mi partizanovci znamo da je ovo ekipa za F4 u sledećih godinu ili dve.
Zato,naš karavan neka ide prema cilju,a ostali neka pljuckaju koliko im volja...

zzbz

pre 11 godina

Vujosevic je svojim ponasanjem vratio ekipu u igru i Partizan je na kraju pobedio. Nije lepo ali je korisno , cilj opravdava sredstva. Tomas ce po meni biti lider ekipe, mnogo je zrelo odigrao utakmicu, takodje vidise da Musli nije zaboravio da igra kosarku. Imamo blagih problema u napadu , to je posledica mladosti pa su momci malo nesigurni u svoje znanje. Mnogo lepo trcimo i pokrivamo prostor, ova ekipa ce biti mnogo mnogo dobra kroz mesec dana.
Sve u svemu ja sam zadovoljan pobedom, bice ovo dobro

Apache

pre 11 godina

prvu tehnicku je glupo dobio ali sudije su toliko lose sudile da nije ni cudo sto je puko ... navijaci svakoako nisu trebali da gadjaju zadrane koji su super igrali i neverovatno sutirali ... partizan ce da igra sve bolje jos samo sut da im krene ...

Kentaki

pre 11 godina

Ajmo kompleksaši, kme kme kme.... I opet, kme kme kme i to tako već dugih 11 godina, kme kme kme...
Dule Vujošević, ša la la la la....

Osijek

pre 11 godina

Suđenje sramotno,nepotrebno uopće komentirat. Brkić pravi blok,Partizanov igrač trči i zabije se u blok i sudac sudi prekršaj u napadu. Onda pri kraju utakmice onaj presing od Partizana prepun prekršaja,nedosuđen prekršaj na trici Vrbancu...A da ne pričam o tome da Zadrovi igrači se nisu ni trebali vraćat u dvoranu nakon onih provokacija, ova liga nema smisla nit smo ikad trebali pravit zajedničku ligu. Eto vam ga na jugonostalgičari. Srbi imaju zaštitu kao nekad u jugoslaviji.

Mikica

pre 11 godina

hahaha kakav je lik DV. sudije izbace sve Zadrove centre on i dalje vrsi pritisak a publika se nalozi i onda sudije do kraja samo sviraju Zadru faule,korake i sl. Da izvuku zivu glavu pusti tekmu hahahaha

srki

pre 11 godina

e moj vujosevicu, ako si imao lose sudjenje zasto si onda pobedio i ekipa pobedila bez tebe, neznas ni ti sam u kom filmu da glumis! pojma ti nemas

muamua

pre 11 godina

stefane objektivni...hahahaha...podseticu te na finale u hrvatskoj protiv cibone gde je isto utakmica bila prekinuta zbog ispada navijaca...a podseticu te i na prosineckog koji preti sudiji posle faula nad evandrom...ovo je dule radio i u evropi...i to je kaznjivo ali nije toliko strasno koliko si se ti jadnicak potresao...muko

KIZA

pre 11 godina

Musavci vaš kkssfmpczbgd igra sutra a Dule zna zašto je tako postupio da bi svu negativnu energiju prebacio sa mladog tima na sebe, jadni musavci pa više vas ima na forumu nego prošle godine u pioniru i to na našim vestima.

ja

pre 11 godina

ajde sad vi meni kao laiku koji prati košarku probajte da pojasnite, čime je duško vujoševič bio isprovociran, da se onako čovjeku unese u facu, ja sam slučajno gledao utakmicu preko nekog lošeg linka, pa sam možda nešto prpustio

guga

pre 11 godina

Zvezdasi jeste li to zbog Decembarskog poceli navijati za hrvatske ekipe...ili su to samo kompleksi?
sta osta od onakvih srbendi, ni za svoju reprezentaciju vise ne navijaju :)

Joca 40+

pre 11 godina

Ja sam rekao da nećemo daleko dogurati sa Duletom,izgubili smo poene na njegove tehničke po ko zna koji put...čim je iskljucen usledio je preokret...Ajmo ,jednu po jednu pobedu! VOLIM KO OKA DVA!!!

Marčulijonis

pre 11 godina

Uf kako smo zeleni reko bih pre zeleni, ali treba dati podršku ovim mladim košarkašima i baš je lepo videti ponovo sjajne najbolje navijače Grobare.Baš mi je krivo šta živim 1000km od BG.

бг

pre 11 godina

Ау колко коментара фмп-оваца на нашу утакмицу, то нисам очекивао.. изгледа да им је баш недостајао Дуле. И онда ми имамо комплексе.. смешни сте
Иначе свака част момцима на победи, нија била лака утакмица уопште, није нас хтео шут никако, али морало на крају ипак све да дође на своје место.
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!

from russia with love

pre 11 godina

au koliko je komsija pratilo tekmu partizana!!! vidim dobro ste pratili tekmu, kao i ponasanje naseg trenera, cak znate i da preporucite kako da se pogleda live stream preko neta... posle mi kompleksasi?!

sloww

pre 11 godina

Ajte cigancici i vi sutra , makar i ovako kilavo. Ne sekirajte se puno za Duleta :D

Btw... fali nam jos jedna ekstremno dobra cetvorka kao i ekstremno dobar lucic pa da se nadamo necemu....ovako... tesko....

Asterix007

pre 11 godina

Do sada 43 posta, samo se limenke oglašavaju! Šta, smeta vam reakcija dr Vujoševića? Pa da, on besni "bez razloga" i mi uživamo da ga gledamo! Aj m_rš u svoje dvoriše, eno vam ga Lazić tamo!

Kada je reč o utakmici, momci "izgoreli" u početku, ali veoma raduje karakter koji su pokazali. Nije lako vratiti se u meč na -10 i onoliko negativne energije kada je Dule isključen. Tori je delovao zbunjeno veći deo meča, ali kada je trebalo on je pogodio. Gordon sjajan borac, večeras je srljao, ali ponela ga je atmosfera, biće on ok. Musli prijatno iznenađenje, u 4. četvrtini je "prodao" sjajnu fintu pod košem, imao fantastičnu blokadu... Biće Partizan sve bolji, iz meča u meč...

Sve pohvale za Travisa iz Zadra, prvi put ga vidim, ali čovek večeras nije promašio. Da njega nije ovoliko htelo, bio bi mnogo lakši meč. Ne treba zanemariti ni rasterećenost igrača Zadra, oni su došli na unapred izgubljen meč.

smeker

pre 11 godina

Mlada ekipa ,momci sagoreli od zelje.E sad tu je onaj poznati sistem Partizana koji se nekima nesvidja ali godinama prolazi.Dici glas na igrace je pogubno ali izvrsiti pritisak na sudije i klupu protivnika donosi vetar u ledja mladoj ekipi.Nije Dule od juce pa da to nezna i zato svesno to radi.Grobari to osecaju i zato pomazu a drugi se kao zgrazavaju od toga.Na kraju epilog isti ko zna koji put. Neosporno bice muke ali ce ipak sve doci na svoje mesto...

Sima

pre 11 godina

Vidim ispratio je meč i voliko broj pristalica FMP-a...Više komentara ovde nego na njihovim vestima.Ali šta ćeš kompleks je to 11 godina!

Mrgud

pre 11 godina

Krajnje vreme je da Dule ostavi Partizan nekom treneru koga on nije školovao. Ne pamtim kad sam nešto novo video u igri Partizana. Sale Đorđević neće da se petlja u sve zamršenije klupko naše košarke, a on bi bio pokretač nove igre, kao što je to bio Željko Obradović. Partizan mora da nađe mladog i ambicioznog trenera ( samo ne Duletovog učenika ) i da sa ovom ekipom za dve-tri godine napravi značajan iskorak i na evropskoj sceni!

Realno

pre 11 godina

To je Dusko Vujesevic!!! Zrtvovao je sebe, svi ce ga osudjivati, ali je on trgao mladi Partizan i doslo se do pobede i ovi mladi igraci su stekli samopouzdanje... Bravo za Duletovo zabaviste!!!

milan

pre 11 godina

Sramota. Sudije su pustile tucu Partizana u poslednjoj deonici. Inace sudija sam i znao sam da moraju da promene kriterijum. Oteta pobeda Zadru.
Momci su posteno igrali, a sve su ih izbacili sa pet penala a u Partizanu nikoga a onako su tukli. SRAMOTA ZA KOSARKU

Nikki

pre 11 godina

Navijam za Partizan, sudjenje najnormalnije, ne znam sta hoce Vujosevic? Navijaci takodje? Zadrani skroz korektni... Nikad nece biti normalnih ljudi od nas balkanaca.

Flynn

pre 11 godina

To je taj "profesor-doktor-magistar" Dule Vujosevic koji nije uspeo nigde gde mu sive eminencije ne obezbede "fer" sudjenje i gde nema monopol na drzavni novac.

veliki strumf

pre 11 godina

Na silu, na strah... Haha, kakav skup talenata. Protiv drugog tima drugorazredne ekipe. Bez dva centra sa po 5 licnih. Opasni ovi Danilovici, Djordjevici...cik da neko pogodi obruc sa distance ili poludistance! A i kad se pogodi jedva ga okrzne. 95% koseva iz reketa

Stefan Objektivni

pre 11 godina

Kosarkaska evropo ovo vam je prava slika i prilika KK Partizan,gospodina Vujosevica i njihovih navijaca kada im ne ide na terenu.Zahvalite momcima iz Zadra sto su se vratili na teren jer su mogli lagano da ovo dobiju za zelenim stolom.Inace Vujosevic je ocigledno zadrzao isti repertoar uvreda za sudije kao i cijeloj prethodnoj deceniji.

pino che

pre 11 godina

Vujosevic je izgleda radio na sebi prethodne dve godine... Citao je sabrana dela Bila Klintona; ono, kako izazvati opsti haos pa onda glumiti mirotvorca... Mikrofonista...

sale60

pre 11 godina

Pa dobro bre grobari, hocete li ikad nauciti gde se prenosi sav sport. Evo da znate za u buduce samo uguglajte SPORTLEMON ili PROFREETV i tu imate sve moguce prenose svih sportova . Vas Delija

sale 60

pre 11 godina

Vujosevic je stvarno siledzija, ovo njegovo ponasanje je ne samo za osudu vec i za drasticnu kaznu. On namerno stvara konfliktne situacije pogotovo kada gubi. Samo gledajte njegovo pricanje za vreme utakmice, to su u stvari samo najgore psovke citavo vreme. Nije ni cudo sto je bio trener CSKA samo par dana.

Baki

pre 11 godina

Eto i incidenta, a do njega ne bi doslo da se Vujosevic po ko zna koji put nije poneo kabadahijski ! Ceo auditorijum gleda bujice najruznijih psovki iz usta Vujosevica.
Trebalo bi da u Partizanu razmisle da li im ovo treba, da im ekipu vodi ovakav prostak.

Conrad

pre 11 godina

Ovaj Vujošević je stvarno, ali stvarno neotesani smarač! Ja da sam sportski direktor, odmah bi ga kaznio zbog ovakvih izliva besa i unošenja u facu... Pa, šta si ti, neki krimos ili uterivač dugova? Idi trči malo kejom, oznoji se, izbaci stres, popi 2 rakije brzo da utrneš i opustiš se malo... Dosta bre više *?=:;%&()$#.

torca du

pre 11 godina

Ovo je sramota,nakon rukometa opet gađanje igrača,Zadrani se nisu trebali vratiti,dobili bi lagano za zelenim stolom,cedevita će vas napuniti bar 20 razlike,adioooo

Vladan KG

pre 11 godina

Da li će i kad Duško Vujošević biti ozbiljnije kažnjen za ovo nepristojno ponašanje.Vodi najmlađu ekipu u ligi, i trebao bi da im bude uzor.

ret

pre 11 godina

Bogdanovic, bas kao sto rece Edin, je NBA potencijal!!! Momak neka nastavi raditi i neka mu se omoguci vise slobode u napadu (prodor i sut) i dobicete novu bekovsku zvjer a la Danilovic.

derfur

pre 11 godina

bas smo mladi,premladi i to je razlog igre u velikom grcu...trebace puno strpljenja za ove momke i vere u njih,sto rekao dule,tek od nove godine se ocekuje ono pravo kada krene borba za trofeje...lucic,plus stranac koji moze da igra 4 i 5 i to je to,ostalo je ok...
samo polako,nemojte da vas zavara ova prva utakmica,sve ce doci na svoje...

кршниЦрногорац

pre 11 godina

Вујошевић опет по старом, техничка грешка, ушао до пола терена и псује судију... ово није хумано

BM

pre 11 godina

Previse je ovo mlad tim za neki bolji rezultat ove godine,tek mozda sledece...A tek u El verovatno ubedljivo zadnji u grupi,osim ako ne dovedemo bar jos 1 jako dobro pojacanje :/

Nikki

pre 11 godina

Navijam za Partizan, sudjenje najnormalnije, ne znam sta hoce Vujosevic? Navijaci takodje? Zadrani skroz korektni... Nikad nece biti normalnih ljudi od nas balkanaca.

Conrad

pre 11 godina

Ovaj Vujošević je stvarno, ali stvarno neotesani smarač! Ja da sam sportski direktor, odmah bi ga kaznio zbog ovakvih izliva besa i unošenja u facu... Pa, šta si ti, neki krimos ili uterivač dugova? Idi trči malo kejom, oznoji se, izbaci stres, popi 2 rakije brzo da utrneš i opustiš se malo... Dosta bre više *?=:;%&()$#.

Stefan Objektivni

pre 11 godina

Kosarkaska evropo ovo vam je prava slika i prilika KK Partizan,gospodina Vujosevica i njihovih navijaca kada im ne ide na terenu.Zahvalite momcima iz Zadra sto su se vratili na teren jer su mogli lagano da ovo dobiju za zelenim stolom.Inace Vujosevic je ocigledno zadrzao isti repertoar uvreda za sudije kao i cijeloj prethodnoj deceniji.

Vladan KG

pre 11 godina

Da li će i kad Duško Vujošević biti ozbiljnije kažnjen za ovo nepristojno ponašanje.Vodi najmlađu ekipu u ligi, i trebao bi da im bude uzor.

кршниЦрногорац

pre 11 godina

Вујошевић опет по старом, техничка грешка, ушао до пола терена и псује судију... ово није хумано

Baki

pre 11 godina

Eto i incidenta, a do njega ne bi doslo da se Vujosevic po ko zna koji put nije poneo kabadahijski ! Ceo auditorijum gleda bujice najruznijih psovki iz usta Vujosevica.
Trebalo bi da u Partizanu razmisle da li im ovo treba, da im ekipu vodi ovakav prostak.

sale 60

pre 11 godina

Vujosevic je stvarno siledzija, ovo njegovo ponasanje je ne samo za osudu vec i za drasticnu kaznu. On namerno stvara konfliktne situacije pogotovo kada gubi. Samo gledajte njegovo pricanje za vreme utakmice, to su u stvari samo najgore psovke citavo vreme. Nije ni cudo sto je bio trener CSKA samo par dana.

sale60

pre 11 godina

Pa dobro bre grobari, hocete li ikad nauciti gde se prenosi sav sport. Evo da znate za u buduce samo uguglajte SPORTLEMON ili PROFREETV i tu imate sve moguce prenose svih sportova . Vas Delija

ret

pre 11 godina

Bogdanovic, bas kao sto rece Edin, je NBA potencijal!!! Momak neka nastavi raditi i neka mu se omoguci vise slobode u napadu (prodor i sut) i dobicete novu bekovsku zvjer a la Danilovic.

vlajzi

pre 11 godina

Posle svega sto se izdesavalo veceras, kad sumiram utiske, jedan utisak ostaje najupecatljiviji: GANI PRATE PARTIZAN VERNIJE NEGO MOJA KEVA MALU NEVESTU!!! A moja keva mnogo voli Malu nevestu, gleda i reprize... buaaaahahahahahahah Pozdrav za verne Gane!!! :-*

demokrata parking servis

pre 11 godina

po komentarima bih rekao da su pravoslavci iz zeleznika,veceras svi redom navijali za hrvate ? nista novo,posto navijaju za turke,crnogorce,italijane,spance,izraelce,slovence,francuze,bosance ... p.s. sreca njihova sto nikako da se sastanemo sa paokom,bili bi u cudu sta da rade ? ili bi im coki izdao direktivu ?!!

Max

pre 11 godina

"Coveku' hvali samo jos znacka i revolver!!! Dokle vise???
(vlada leskovac, 28. septembar 2012 22:26)

A tebi FALI gramatika SRPSKOG jezika....

goran

pre 11 godina

Gospodo, Vi koji pljujete po Duletu Vujoševiću ili ne pratite košarku 10 godina unazad ili se u nju ne razumete.
Kada imate talentovanu decu u ekipi koja zbog nervoze, straha i želje da se pokaže pred publikom zaigra loše i u vidljivom grču da bi se pokazala pred punim Pionirom ( nikada u prvom kolu Aba lige nije bilo 6.000 ljudi ), jedino što možete je ono što je Dule učinio. Napraviti incidentnu situaciju i pokrenuti tu decu. Rezultat je da će oni celu sezonu igrati sa 130% svojih mogućnosti.
To je kvalitet Duška Vujoševića, rast pouzdanja talentovane dece na zadovoljstvo pravih ljubitelja košarke i navijača Partizana.
Ako niste primetili oni su danas pozdravljeni od navijača na kraju utakmice kao da su pobedili Panatenaikos ili Barcelonu u Evro ligi, a koliko će im to značiti, shvatićete na kraju sezone.

derfur

pre 11 godina

bas smo mladi,premladi i to je razlog igre u velikom grcu...trebace puno strpljenja za ove momke i vere u njih,sto rekao dule,tek od nove godine se ocekuje ono pravo kada krene borba za trofeje...lucic,plus stranac koji moze da igra 4 i 5 i to je to,ostalo je ok...
samo polako,nemojte da vas zavara ova prva utakmica,sve ce doci na svoje...

dalex

pre 11 godina

ljudi,bio sam na 5 metara od klupe zadra...nista nije baceno na njih,neke semenke i paklica cigara... zacudio sam se kad su krenuli da ulaze u tunel

Shone

pre 11 godina

Kakav tezak nervni slom su doziveli navijaci kluba koji je stub srpstva! Stvarno mi je zao sto vas je toliko pogodio poraz Zadra ma kakav on bio!Sad ce te lepo u utorak kod njih u goste, a oni su poznati po fer i sportskom navijanju i vole srpske klubove, pogotovo tako velike kao sto je vas!

Danilo

pre 11 godina

Kaže neki dan Boža Maljković,jedan od najvećih sa ovi prostora(za koga,kao mladog trenera,nije bilo mesta u Zvezdi,pa je posle zvezdašima kriv kosmos ceo i kvantna fizika):
"Najdraža pobeda u karijeri mi je nad Partizanom u finalu plej-ofa jer su oni tada bili OBJEKTIVNO jači tim od nas!"
Za one sa slabijim sećanjem Divcu je protiv najslabijeg igrača Jugoplastike Sobina,već u 10. minuti svirana 4.lična greška?!
Dule trpi takve stvari celu karijeru i Partizan pobedjuje samo kada je zaista bolji i to bitno;za razliku od drugih.
I Fil Džekson,zen-majstor,bi pukao od svega toga.
Dule će ove sezone imati problema jer mu je ekipa previše mlada,biće padova naravno,ali mi partizanovci znamo da je ovo ekipa za F4 u sledećih godinu ili dve.
Zato,naš karavan neka ide prema cilju,a ostali neka pljuckaju koliko im volja...

Realno

pre 11 godina

To je Dusko Vujesevic!!! Zrtvovao je sebe, svi ce ga osudjivati, ali je on trgao mladi Partizan i doslo se do pobede i ovi mladi igraci su stekli samopouzdanje... Bravo za Duletovo zabaviste!!!

grobarivs

pre 11 godina

vidi,vidi sta su se popalili ovi nasi verni "fanovi" koji kompleksasi jaooo :))) idite tresite kos pa se vidimo na proslavi titule 12! ooooooo crno-beliii volimo vas volimo volimooooo!!!

Apache

pre 11 godina

inace kako mogu navijaci fmp da nas uce o finom ponasanju na utakmicama kad su oni rodjenog trenera zveknuli flasom i drmali kos na sred utakmice! a da je pesic imao obicaj da kampuje na parketu i da se dere sudijama imao je, a dule je ovo majstorski izveo jer je hala eksplodirala i momci izginuli, nije im isao sut ali i to ce se vec dovesti u red ... naravno sto se tice doticnih navijaca protiv njih su uvek vatikan fbi i ostali koji navijaju za partizan pa njih ugnjetavaju a nas guraju ...

Nemanja

pre 11 godina

Standardno Dule hoce na silu, nadam se da ce sudije nastaviti da gs tretiraju ovako, dosta je bilo njegovog bezobrazluka
(andriy, 28. septembar 2012 21:32)

A izvini kada to Dula nisu tretirali tako? On u svakoj utakmici dobije po tehnicku

bilo je preko 6000

pre 11 godina

Pionir prima 7.500 gledalaca, a svi su u prenosu mogli da vide koliko je bilo slobodnih mesta (jedva nesto po krajevima)... toliko o vasem "objektivnom" izvestavanju i upornim pokusajima da devalvirate sve sto se tice Partizana (a narocito posete, to vam je najsladje) :p

Opa !!!

pre 11 godina

Cigani , ne navijajte i za Zadar!!! Imate FMP pa navijajte. A u Zadru sreca "nema", ubacivanja na teren. Ovde baceno dva kikirikija i jedan upaljac, ne na igrace vec na sudije, a trener Zadra jedva docekao da povuce ekipu. Da su ostali verovatno bi i pobedili ali... Jedan je VELIKI Dusko Vujosevic, dok ne zagrmi sa tribine nema ni pobede a Dule zna sta valja ciniti !!!

tmac-attack

pre 11 godina

sad ce da krene, kao i sto je vec krenulo , da se napada Dule zbog svog ponasanja...
Ljudi nikako da shvate da se on ponekad i bez razloga "dere" iz razloga da malo rastereti ovu mladu ekipu, jer je u toj situaciji sva paznja usmerena na njega (nesto kao Murinjo u fudbalu)...tako da se igraci malo opuste, a kada vice sa razlogom onda to ima dvostruki efekat jer onda sudije ne mogu toliko da se razmahnu i sude kako hoce, nego kako treba.
Svako ima svoj sistem, ne kazem da je ovaj najbolji, ali ocigledno deluje jer od trenutka kad je on izbacen Partizan se vratio iz minus 10 poena...
Samo polako, sve ce doci na svoje mesto...
A Fmp-u predlazem da gleda u svoje dvoriste i njihovo ponasanje (pljuvanje u zelezniku...)

r.milla

pre 11 godina

Да подсетим неке на форуму...Господин Душко ~Гомељски~ Вујошевић...дубок наклон.

Dimmu

pre 11 godina

Citam komentare FMP-ovaca i smejem se,doktor Vujošević pravi tehničku samo da bi prodrmao ekipu,i naravno sta se dešava-pobeda.Bice to sve dobro,malo momci da se oslobode.

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 11 godina

Sme li Divin trener,ovo da uradi?Zna se odgovor?
(dule, 28. septembar 2012 23:40)
--------------------------------------
Ako stigne SMS, ništa nije nemoguće.

zzbz

pre 11 godina

Vujosevic je svojim ponasanjem vratio ekipu u igru i Partizan je na kraju pobedio. Nije lepo ali je korisno , cilj opravdava sredstva. Tomas ce po meni biti lider ekipe, mnogo je zrelo odigrao utakmicu, takodje vidise da Musli nije zaboravio da igra kosarku. Imamo blagih problema u napadu , to je posledica mladosti pa su momci malo nesigurni u svoje znanje. Mnogo lepo trcimo i pokrivamo prostor, ova ekipa ce biti mnogo mnogo dobra kroz mesec dana.
Sve u svemu ja sam zadovoljan pobedom, bice ovo dobro

KIZA

pre 11 godina

Musavci vaš kkssfmpczbgd igra sutra a Dule zna zašto je tako postupio da bi svu negativnu energiju prebacio sa mladog tima na sebe, jadni musavci pa više vas ima na forumu nego prošle godine u pioniru i to na našim vestima.

бг

pre 11 godina

Ау колко коментара фмп-оваца на нашу утакмицу, то нисам очекивао.. изгледа да им је баш недостајао Дуле. И онда ми имамо комплексе.. смешни сте
Иначе свака част момцима на победи, нија била лака утакмица уопште, није нас хтео шут никако, али морало на крају ипак све да дође на своје место.
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!

C7-5

pre 11 godina

Pešić je prošle sezone bio kultura. Kukao je i plakao na sudije u svakoj utakmici. SVAKOJ. Vršio pritisak u medijima a da utakmica nije ni počela. Da li ja grešim? Nešto me slabo služi memorija?

Apache

pre 11 godina

(milan, 28. septembar 2012 22:15)
cudo to da kao "sudija" nisi primetio kad su zadrani tukli nase pod kosem? selektivno culo vida imas ... a vidim ni one silne korake i duple si propustio da vidis ... neke faulove koje su svirali u prvom poluvremenu u korist zadra, zadranima ni rodjena mama ne bi svirala ...

Drug Gordon

pre 11 godina

Pitanje: Ako Musli za dorucak jede musli, sta jede Andjusic ?
Odgovor: Pa musli ! :)
Iskreno poslije ove tanke pobjede mogu samo reci da se pobjedi u zube ne gleda ! Partizan jos nije sklopio kockice a ne zaboravimo da ce biti drugacije i kada se tata Lucic vrati (ima da gazi ove godine). Dobro je to sto ove prve utakmice ABA lige igramo kuci protiv manje respektabilnih timova (da ne kazem slabijih). Momci su prvi put skupa igrali takmicarsku utakmicu pod svjetlima punog Pionira, mladi su i ljudi su, logicno je da ne mogu odmah dati maksimum. Nervoza postoji sigurno. Ono sto raduje jeste da i takvi mogu iz debljeg minusa da se vrate i dobiju utakmicu. Rasti ce oni veoma brzo, kroz 6-7 utakmica su tu. Vjerujte mi na rijec ako Partizan uspije da prodje u F16 EL-a otici ce i na F4 jos ove godine, samo to je uslov! Potrebno im je samo da dobiju drskosti i sacuvaju borbenost i brzinu! Vjerujem u ove momke! Samo naprijed !

smeker

pre 11 godina

Mlada ekipa ,momci sagoreli od zelje.E sad tu je onaj poznati sistem Partizana koji se nekima nesvidja ali godinama prolazi.Dici glas na igrace je pogubno ali izvrsiti pritisak na sudije i klupu protivnika donosi vetar u ledja mladoj ekipi.Nije Dule od juce pa da to nezna i zato svesno to radi.Grobari to osecaju i zato pomazu a drugi se kao zgrazavaju od toga.Na kraju epilog isti ko zna koji put. Neosporno bice muke ali ce ipak sve doci na svoje mesto...

Jevta

pre 11 godina

Sve će to Dula da sredi, samo polako. Ovo su mladi dečaci i treba biti strpljiv i podržati ih. Vidi se da su dali sve od sebe i da su kidali i to je sve što treba tražiti od njih. Partizan je poznat po tome da igra sve bolje kako sezona napreduje. Treba da se namesti ruka, da se prilagode stranci, da se vrati Lučić, da dođe Veličković itd. Za prvi put dobro je odigrao Tomas, solidno Milosavljević, Musli, Anđušić. Dula je stari majstor i on najbolje zna kako se radi sa klincima, a od nas se traži podrška i strpljenje. Sviđa mi se što je već dao šansu Milutinovu.

Mile

pre 11 godina

Navijac sam Zadra i nemam nikakve primjedbe na ponasanje Vujosevica i navijaca Partizana.
U Zadru se ovakve stvari dogadjaju vec 50-ak godina kada nam dolaze Partizan,Zvezda ili Cibona pa nije red da mi sad nesto kmecimo kada nas ovako drugi docekuju.
Zadnji put kad je Partizan gostovao u Zadru,trener Vlado Jovanovic je dobio kamen u glavu kroz staklo autobusa a za posljednjeg Duletovog posjeta atmosfera je bila ovakva:http://www.youtube.com/watch?v=H0EKCeFoXfU

Bre

pre 11 godina

Pitanje za vas koji pljujete po DV,sta je gospodin Pesic u finalu radi da bi pobedio kako Vi kazete SRPSKI MAKABI??Gledaj te pre svega u vase dvoriste.

Asterix007

pre 11 godina

Do sada 43 posta, samo se limenke oglašavaju! Šta, smeta vam reakcija dr Vujoševića? Pa da, on besni "bez razloga" i mi uživamo da ga gledamo! Aj m_rš u svoje dvoriše, eno vam ga Lazić tamo!

Kada je reč o utakmici, momci "izgoreli" u početku, ali veoma raduje karakter koji su pokazali. Nije lako vratiti se u meč na -10 i onoliko negativne energije kada je Dule isključen. Tori je delovao zbunjeno veći deo meča, ali kada je trebalo on je pogodio. Gordon sjajan borac, večeras je srljao, ali ponela ga je atmosfera, biće on ok. Musli prijatno iznenađenje, u 4. četvrtini je "prodao" sjajnu fintu pod košem, imao fantastičnu blokadu... Biće Partizan sve bolji, iz meča u meč...

Sve pohvale za Travisa iz Zadra, prvi put ga vidim, ali čovek večeras nije promašio. Da njega nije ovoliko htelo, bio bi mnogo lakši meč. Ne treba zanemariti ni rasterećenost igrača Zadra, oni su došli na unapred izgubljen meč.

Rade

pre 11 godina

Ponadali se navijaci fmpczvbgddiva da ce Zadar dobiti utakmicu, ipak dominacija se nastavlja!! Za prvu utakmicu odlicno, moze biti samo bolje!! Dule legenda, ne trpi nepravdu, tako i treba, jaci smo i od sudija!! Posle neka opet gani kazu da sudije sude u korist sampiona!!

guga

pre 11 godina

Zvezdasi jeste li to zbog Decembarskog poceli navijati za hrvatske ekipe...ili su to samo kompleksi?
sta osta od onakvih srbendi, ni za svoju reprezentaciju vise ne navijaju :)

Joko ovo

pre 11 godina

Auu koliko samo Zadrani imaju navijaca u Srbiji,ni sami ne znaju
Nista me ne cudi
Kada ste navijali za skendiju sto ne bi i za klub iz grada gde ne sme da bude okacena Srpska zastava na velikom sportskom takmicenju.
Vujosevic .....vrlo nesportski

BM

pre 11 godina

Previse je ovo mlad tim za neki bolji rezultat ove godine,tek mozda sledece...A tek u El verovatno ubedljivo zadnji u grupi,osim ako ne dovedemo bar jos 1 jako dobro pojacanje :/

sick

pre 11 godina

Što vi navijači fmpa imate tolike komplekse,90% je vaših komentara,morao je dule to da uradi da podigne igrače,ali vašim kompleksima nikad kraja

visprenibwrr

pre 11 godina

Vlado, prijatelju, "hvaliti" znači nešto drugo. "Faliti", fali ti izgleda poznavanje gramatike kao i poznavanje košarke. Čovek kojem nešto fali nit' se žali, nit' se hvali.
P.S. I u Lebane i u Medveđu se "gospodski" kaže "hvali". Ne se opterećuj.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Shta se bre svi cudite za ponasanje Duleta ? Pa shta ako psuje sudije ? On je milion puta rekao da ce uraditi sve da Partizan dobije utakmicu i ne vidim shta je tu cudno ! Covek nije tukao sudiju,nego ga je psovao,covek ce platiti kaznu za to i to je u principu to ! A da su sudije na pocetku svirale bzvz faulove,jesu !

vera

pre 11 godina

ja ne znam sta vama smeta vujosevic,covek je temeramentan a to sto se svadja sa sudijama dobio je dve tehnicke,nije ni prvi ni poslednji koji to radi tako da mi niste jasni razumem da ste FMP-ovci ali se malo opustite... setite se i pesica i njegove svadje sa sudijama i na svakoj konferenciji za medije je komentarisao sudjenja pa nikom nista...

Partizan Dorcol

pre 11 godina

Navijac sam Zadra i nemam nikakve primjedbe na ponasanje Vujosevica i navijaca Partizana.
U Zadru se ovakve stvari dogadjaju vec 50-ak godina kada nam dolaze Partizan,Zvezda ili Cibona pa nije red da mi sad nesto kmecimo kada nas ovako drugi docekuju.
Zadnji put kad je Partizan gostovao u Zadru,trener Vlado Jovanovic je dobio kamen u glavu kroz staklo autobusa a za posljednjeg Duletovog posjeta atmosfera je bila ovakva:[link]
(Mile, 29. septembar 2012 04:22)

Posteno i realno, pozdrav iz Beograda.

sasa

pre 11 godina

Samo grobari mogu da slave ovakve pobede. Grobari zapamtite jednu izreku, ''pobeda postaje poraz kad izgubi se obraz''. Vi obraz nemate, zato i mozete da slavite coveka koji vas je koliko juce nazvao pucistima. Lajacete dok vas drzava gura, kad prodje i ova farsa opet cete vi nazad u rupe, do nekih novih Dacica i Toleta.

Sima

pre 11 godina

Vidim ispratio je meč i voliko broj pristalica FMP-a...Više komentara ovde nego na njihovim vestima.Ali šta ćeš kompleks je to 11 godina!

milan

pre 11 godina

Sramota. Sudije su pustile tucu Partizana u poslednjoj deonici. Inace sudija sam i znao sam da moraju da promene kriterijum. Oteta pobeda Zadru.
Momci su posteno igrali, a sve su ih izbacili sa pet penala a u Partizanu nikoga a onako su tukli. SRAMOTA ZA KOSARKU

muamua

pre 11 godina

stefane objektivni...hahahaha...podseticu te na finale u hrvatskoj protiv cibone gde je isto utakmica bila prekinuta zbog ispada navijaca...a podseticu te i na prosineckog koji preti sudiji posle faula nad evandrom...ovo je dule radio i u evropi...i to je kaznjivo ali nije toliko strasno koliko si se ti jadnicak potresao...muko

Вања

pre 11 godina

Ма све би било у реду кад би Дуле овако улазио у терен и у Евро лиги,овако остаје горак укус у устима, поготово после неуспешне мисије у Русији и ЦСК.

Kentaki

pre 11 godina

Ajmo kompleksaši, kme kme kme.... I opet, kme kme kme i to tako već dugih 11 godina, kme kme kme...
Dule Vujošević, ša la la la la....

Mikica

pre 11 godina

hahaha kakav je lik DV. sudije izbace sve Zadrove centre on i dalje vrsi pritisak a publika se nalozi i onda sudije do kraja samo sviraju Zadru faule,korake i sl. Da izvuku zivu glavu pusti tekmu hahahaha

Marko

pre 11 godina

Vidi se da je mlada ekipa i da joj fali iskustvo, ali vidi se velika borbenost sto je za pohvalu. Mislim da moraju vise da rade na sutu, nekad je nase igrace krasio sut a u zadnje vreme toga nema. Gospodin Dule je u pravom trenutku napravio incident jer je to uradio takticki da bi probudio ekipu i navijace. Zelim uspeha partizanu jer sam njihov simpatizer ali zelim i uspeh sutra Radnickom i FMP Zvezdi. Bio bi zadovoljan da tri SRPSKA kluba odu u najkvalitetnije evropsko takmicenje.

from russia with love

pre 11 godina

au koliko je komsija pratilo tekmu partizana!!! vidim dobro ste pratili tekmu, kao i ponasanje naseg trenera, cak znate i da preporucite kako da se pogleda live stream preko neta... posle mi kompleksasi?!

ja

pre 11 godina

ajde sad vi meni kao laiku koji prati košarku probajte da pojasnite, čime je duško vujoševič bio isprovociran, da se onako čovjeku unese u facu, ja sam slučajno gledao utakmicu preko nekog lošeg linka, pa sam možda nešto prpustio

Marčulijonis

pre 11 godina

Uf kako smo zeleni reko bih pre zeleni, ali treba dati podršku ovim mladim košarkašima i baš je lepo videti ponovo sjajne najbolje navijače Grobare.Baš mi je krivo šta živim 1000km od BG.

Pavle

pre 11 godina

Ovde se pridaje znacaj Vujosevicu vise nego najmladjem timu koji sam ja gledao u zivotu!! Verovao sam da mogu mnogo da "grizu",ali ovoliko! Odbrana americkog pleja u prvoj zvanicnoj utakmici je jedna od najvaznijih stvari(jer se podrazumeva poboljsanje..)americki plejevi su prepoznatljivi po slabijoj odbrani(cast izuzecima).Ovakva odbrana,zelja sa ovakvim talentom :) Ja sam odusevljen..za godinu,dve a svi su pod ugovorom sem amera idemo daleko ljudi!! Sve ima svoje. Grobari moji ja sam zadovoljan. Sto se gosp. Gomeljskog tice.,on je prepoznavsi trenutak, PONOVO pokupio neg.energiju i probudio pre svega Pionir a onda gurnuo kao i mnogo puta do sada dodadnih extra 20%klincima.Pritom je to uradio pri kontaktu koji se po ustanovljenom kriterijumu NA DATOJ UTAKMICI NE SVIRA! Ovo moze da iznenadi samo onog navijaca koji nije toliko pratio ranije utakmice..Dobijao je tehnicke na svakoj drugoj utakmici u euroligi dok partizan nije postao priznat u celoj evropi..Covek ne da na nas tim..KRAJ!

bg boy

pre 11 godina

Navijao sam za Partizan do pred kraj utakmice, duletove druge tehničke i onog ispada publike kada su goste naterali u beg. Jednom rečju sramota me mojih sugrađana, a o treneru partizana je izlišno trošiti reči. Zadranima svaka čast. Bili bolji 37minuta, i čak u situaciji bez centra igrali egal sa parizanom. Lavovski su se borili. Po mom mišljenju i više zaslužili pobedu. Od partizana i ove nove ekipe sam očekivao mnogo više, ali nadam se da će se malo uigrati kako vreme bude prolazilo...

vvvvb

pre 11 godina

napalili ste se gani jel da...pa sta cete vi ovde,stalno prozivate nas kompleksase a sve vasi kukavni komentari,kao oni dobri,mi siledzije ,nja,nja

Franjevci bili i ostali

pre 11 godina

Eh 'gani, opet ste dzabe navijali. Primite izraze najdublje sucuti...
(Libero, 28. septembar 2012 22:15)

Vidim da lepo govoris hrvatski. Krv nije voda

Dragan

pre 11 godina

Bravo za Duleta. Majstor je majstor, a majstorstvu je naucio i ove mladice. Posle nevidjenig pritiska Partizan je izdrzao i radom ce kao i dosada sve nadoknaditi.

Flynn

pre 11 godina

To je taj "profesor-doktor-magistar" Dule Vujosevic koji nije uspeo nigde gde mu sive eminencije ne obezbede "fer" sudjenje i gde nema monopol na drzavni novac.

Osijek

pre 11 godina

Suđenje sramotno,nepotrebno uopće komentirat. Brkić pravi blok,Partizanov igrač trči i zabije se u blok i sudac sudi prekršaj u napadu. Onda pri kraju utakmice onaj presing od Partizana prepun prekršaja,nedosuđen prekršaj na trici Vrbancu...A da ne pričam o tome da Zadrovi igrači se nisu ni trebali vraćat u dvoranu nakon onih provokacija, ova liga nema smisla nit smo ikad trebali pravit zajedničku ligu. Eto vam ga na jugonostalgičari. Srbi imaju zaštitu kao nekad u jugoslaviji.

pino che

pre 11 godina

Vujosevic je izgleda radio na sebi prethodne dve godine... Citao je sabrana dela Bila Klintona; ono, kako izazvati opsti haos pa onda glumiti mirotvorca... Mikrofonista...

Apache

pre 11 godina

prvu tehnicku je glupo dobio ali sudije su toliko lose sudile da nije ni cudo sto je puko ... navijaci svakoako nisu trebali da gadjaju zadrane koji su super igrali i neverovatno sutirali ... partizan ce da igra sve bolje jos samo sut da im krene ...

torca du

pre 11 godina

Ovo je sramota,nakon rukometa opet gađanje igrača,Zadrani se nisu trebali vratiti,dobili bi lagano za zelenim stolom,cedevita će vas napuniti bar 20 razlike,adioooo

sloww

pre 11 godina

Ajte cigancici i vi sutra , makar i ovako kilavo. Ne sekirajte se puno za Duleta :D

Btw... fali nam jos jedna ekstremno dobra cetvorka kao i ekstremno dobar lucic pa da se nadamo necemu....ovako... tesko....

veliki strumf

pre 11 godina

Na silu, na strah... Haha, kakav skup talenata. Protiv drugog tima drugorazredne ekipe. Bez dva centra sa po 5 licnih. Opasni ovi Danilovici, Djordjevici...cik da neko pogodi obruc sa distance ili poludistance! A i kad se pogodi jedva ga okrzne. 95% koseva iz reketa

branko djordjevic

pre 11 godina

Imao sam srece da gledam uzivo utakmicu na Arenasport-u 1,i da slusam, dok je, pred pocetak utakmice, isla himna Partizana, dvojicu sarmantnih komentatora, kako se nadmecu, pricajuci beskorisne i nametljive komentare, o dnevnim problemima u KK Zadar, da je mnogo bitno sto ne igraju Sime Ivanov i Delan i da, sto rece davno Sead Hadziahic "Bosna ima ima mlad i perspektivan tim..." misleci, pretpostavljam na KK Partizan. Sarmantniji komentator, sa izrazenim jekavskim naglaskom, nas, obicne ljubitelje kosarke, puni podacima o americkim univerzitetskim igracima i trenerima.Nije umeo da nam objasni, da je mladi, perspektivni trener Zadra, izgubio utakmicu.

Mrgud

pre 11 godina

Krajnje vreme je da Dule ostavi Partizan nekom treneru koga on nije školovao. Ne pamtim kad sam nešto novo video u igri Partizana. Sale Đorđević neće da se petlja u sve zamršenije klupko naše košarke, a on bi bio pokretač nove igre, kao što je to bio Željko Obradović. Partizan mora da nađe mladog i ambicioznog trenera ( samo ne Duletovog učenika ) i da sa ovom ekipom za dve-tri godine napravi značajan iskorak i na evropskoj sceni!

Petak trinaesti

pre 11 godina

Bice torture nad malisanima obucenim u crno bele boje.Pobedili ste,jedva jednu od najgorih ekipa u aba ligi ali me raduje sto sam video koliko ste suplji tako da ce svaka imalo ozbiljnija ekipa od Zadra da vas nacrnjuje a o evro ligi da ne govorim.

Joca 40+

pre 11 godina

Ja sam rekao da nećemo daleko dogurati sa Duletom,izgubili smo poene na njegove tehničke po ko zna koji put...čim je iskljucen usledio je preokret...Ajmo ,jednu po jednu pobedu! VOLIM KO OKA DVA!!!

Dule T.

pre 11 godina

Kakao rece jedan navijac SZFMPDIVA,na nase utakmice dolazi samo uza familija.Pitam se samo de bi igrali da slucajno oce da dodje da ih vidi i ostala(sira)familiaj.Kompleksi su neizlecivi za nase komsinice.

srki

pre 11 godina

e moj vujosevicu, ako si imao lose sudjenje zasto si onda pobedio i ekipa pobedila bez tebe, neznas ni ti sam u kom filmu da glumis! pojma ti nemas

Space Jam

pre 11 godina

Nije mi jasno šta je neko video u ovogodišnjoj četvorci Dru Gordonu kad ga je doveo u Partizan kao pojačanje. Uopšte nije moguće porediti ga sa ranijim četvorkama koje su igrale u Partizanu, kao što su na primer bili Mačvan, Gist, Roberts, Lazme i da ne idem dalje u prošlost. Ne verujem da je ova četvorka (Trevis) što igra u Zadru skuplja od njega a čovek je izmislio košarku za Gordona. Osim Lučića, Bogdanovića, Vestermana i donekle Anđušića i Bertansa ne vidim o kojem talentu priča Dule. Pa većina igrača Partizana, čak i nekih od navedenih, ne mogu ni obruč da pogode sa distance a neki tek treba da nauče da vode i dodaju loptu tako da je ne izgube. Danas nije dovoljno samo trčati i skakati više od protivnika da bi se pobedilo.

Libelula

pre 11 godina

Vjerujte mi na rijec ako Partizan uspije da prodje u F16 EL-a otici ce i na F4 jos ove godine, samo to je uslov! Potrebno im je samo da dobiju drskosti i sacuvaju borbenost i brzinu! Vjerujem u ove momke! Samo naprijed !
(Drug Gordon, 29. septembar 2012 00:23)
Ada pobedi u finalu, usov je da udje u F4. Ha Ha Ha

GM-GrobarNK

pre 11 godina

ha ha ha,potrebno je 'znanje' da se 'rastereti ekipa' ,gospodin-hobi mi je skupljanje slika Save Šumanovica al ne znam od kojih para jer u Partizanu volontiram,pokazao je opet svoje kosarkasko 'znanje'!A mali vujosevici za tastaturom poklonili se i pali na enter u glas klicuci-mi sa tvoga puta ne skrecemo,vodjo nas i svetlosti nasa!Ogledalo, da li covek ima ogledalo-obraz nema!Da li ovo sme da ide u etar opsteg odusevljenja...

titlovani

pre 11 godina

Navijac sam Zadra i nemam nikakve primjedbe na ponasanje Vujosevica i navijaca Partizana.
U Zadru se ovakve stvari dogadjaju vec 50-ak godina kada nam dolaze Partizan,Zvezda ili Cibona pa nije red da mi sad nesto kmecimo kada nas ovako drugi docekuju.
Zadnji put kad je Partizan gostovao u Zadru,trener Vlado Jovanovic je dobio kamen u glavu kroz staklo autobusa a za posljednjeg Duletovog posjeta atmosfera je bila ovakva: filmovi

Stefan Objektivni

pre 11 godina

Kosarkaska evropo ovo vam je prava slika i prilika KK Partizan,gospodina Vujosevica i njihovih navijaca kada im ne ide na terenu.Zahvalite momcima iz Zadra sto su se vratili na teren jer su mogli lagano da ovo dobiju za zelenim stolom.Inace Vujosevic je ocigledno zadrzao isti repertoar uvreda za sudije kao i cijeloj prethodnoj deceniji.

Conrad

pre 11 godina

Ovaj Vujošević je stvarno, ali stvarno neotesani smarač! Ja da sam sportski direktor, odmah bi ga kaznio zbog ovakvih izliva besa i unošenja u facu... Pa, šta si ti, neki krimos ili uterivač dugova? Idi trči malo kejom, oznoji se, izbaci stres, popi 2 rakije brzo da utrneš i opustiš se malo... Dosta bre više *?=:;%&()$#.

Vladan KG

pre 11 godina

Da li će i kad Duško Vujošević biti ozbiljnije kažnjen za ovo nepristojno ponašanje.Vodi najmlađu ekipu u ligi, i trebao bi da im bude uzor.

Nikki

pre 11 godina

Navijam za Partizan, sudjenje najnormalnije, ne znam sta hoce Vujosevic? Navijaci takodje? Zadrani skroz korektni... Nikad nece biti normalnih ljudi od nas balkanaca.

Baki

pre 11 godina

Eto i incidenta, a do njega ne bi doslo da se Vujosevic po ko zna koji put nije poneo kabadahijski ! Ceo auditorijum gleda bujice najruznijih psovki iz usta Vujosevica.
Trebalo bi da u Partizanu razmisle da li im ovo treba, da im ekipu vodi ovakav prostak.

sale 60

pre 11 godina

Vujosevic je stvarno siledzija, ovo njegovo ponasanje je ne samo za osudu vec i za drasticnu kaznu. On namerno stvara konfliktne situacije pogotovo kada gubi. Samo gledajte njegovo pricanje za vreme utakmice, to su u stvari samo najgore psovke citavo vreme. Nije ni cudo sto je bio trener CSKA samo par dana.

кршниЦрногорац

pre 11 godina

Вујошевић опет по старом, техничка грешка, ушао до пола терена и псује судију... ово није хумано

sasa

pre 11 godina

Samo grobari mogu da slave ovakve pobede. Grobari zapamtite jednu izreku, ''pobeda postaje poraz kad izgubi se obraz''. Vi obraz nemate, zato i mozete da slavite coveka koji vas je koliko juce nazvao pucistima. Lajacete dok vas drzava gura, kad prodje i ova farsa opet cete vi nazad u rupe, do nekih novih Dacica i Toleta.

Franjevci bili i ostali

pre 11 godina

Eh 'gani, opet ste dzabe navijali. Primite izraze najdublje sucuti...
(Libero, 28. septembar 2012 22:15)

Vidim da lepo govoris hrvatski. Krv nije voda

bg boy

pre 11 godina

Navijao sam za Partizan do pred kraj utakmice, duletove druge tehničke i onog ispada publike kada su goste naterali u beg. Jednom rečju sramota me mojih sugrađana, a o treneru partizana je izlišno trošiti reči. Zadranima svaka čast. Bili bolji 37minuta, i čak u situaciji bez centra igrali egal sa parizanom. Lavovski su se borili. Po mom mišljenju i više zaslužili pobedu. Od partizana i ove nove ekipe sam očekivao mnogo više, ali nadam se da će se malo uigrati kako vreme bude prolazilo...

milan

pre 11 godina

Sramota. Sudije su pustile tucu Partizana u poslednjoj deonici. Inace sudija sam i znao sam da moraju da promene kriterijum. Oteta pobeda Zadru.
Momci su posteno igrali, a sve su ih izbacili sa pet penala a u Partizanu nikoga a onako su tukli. SRAMOTA ZA KOSARKU

Osijek

pre 11 godina

Suđenje sramotno,nepotrebno uopće komentirat. Brkić pravi blok,Partizanov igrač trči i zabije se u blok i sudac sudi prekršaj u napadu. Onda pri kraju utakmice onaj presing od Partizana prepun prekršaja,nedosuđen prekršaj na trici Vrbancu...A da ne pričam o tome da Zadrovi igrači se nisu ni trebali vraćat u dvoranu nakon onih provokacija, ova liga nema smisla nit smo ikad trebali pravit zajedničku ligu. Eto vam ga na jugonostalgičari. Srbi imaju zaštitu kao nekad u jugoslaviji.

Вања

pre 11 godina

Ма све би било у реду кад би Дуле овако улазио у терен и у Евро лиги,овако остаје горак укус у устима, поготово после неуспешне мисије у Русији и ЦСК.

BM

pre 11 godina

Previse je ovo mlad tim za neki bolji rezultat ove godine,tek mozda sledece...A tek u El verovatno ubedljivo zadnji u grupi,osim ako ne dovedemo bar jos 1 jako dobro pojacanje :/

Space Jam

pre 11 godina

Nije mi jasno šta je neko video u ovogodišnjoj četvorci Dru Gordonu kad ga je doveo u Partizan kao pojačanje. Uopšte nije moguće porediti ga sa ranijim četvorkama koje su igrale u Partizanu, kao što su na primer bili Mačvan, Gist, Roberts, Lazme i da ne idem dalje u prošlost. Ne verujem da je ova četvorka (Trevis) što igra u Zadru skuplja od njega a čovek je izmislio košarku za Gordona. Osim Lučića, Bogdanovića, Vestermana i donekle Anđušića i Bertansa ne vidim o kojem talentu priča Dule. Pa većina igrača Partizana, čak i nekih od navedenih, ne mogu ni obruč da pogode sa distance a neki tek treba da nauče da vode i dodaju loptu tako da je ne izgube. Danas nije dovoljno samo trčati i skakati više od protivnika da bi se pobedilo.

Joca 40+

pre 11 godina

Ja sam rekao da nećemo daleko dogurati sa Duletom,izgubili smo poene na njegove tehničke po ko zna koji put...čim je iskljucen usledio je preokret...Ajmo ,jednu po jednu pobedu! VOLIM KO OKA DVA!!!

Petak trinaesti

pre 11 godina

Bice torture nad malisanima obucenim u crno bele boje.Pobedili ste,jedva jednu od najgorih ekipa u aba ligi ali me raduje sto sam video koliko ste suplji tako da ce svaka imalo ozbiljnija ekipa od Zadra da vas nacrnjuje a o evro ligi da ne govorim.

sale60

pre 11 godina

Pa dobro bre grobari, hocete li ikad nauciti gde se prenosi sav sport. Evo da znate za u buduce samo uguglajte SPORTLEMON ili PROFREETV i tu imate sve moguce prenose svih sportova . Vas Delija

Mrgud

pre 11 godina

Krajnje vreme je da Dule ostavi Partizan nekom treneru koga on nije školovao. Ne pamtim kad sam nešto novo video u igri Partizana. Sale Đorđević neće da se petlja u sve zamršenije klupko naše košarke, a on bi bio pokretač nove igre, kao što je to bio Željko Obradović. Partizan mora da nađe mladog i ambicioznog trenera ( samo ne Duletovog učenika ) i da sa ovom ekipom za dve-tri godine napravi značajan iskorak i na evropskoj sceni!

ja

pre 11 godina

ajde sad vi meni kao laiku koji prati košarku probajte da pojasnite, čime je duško vujoševič bio isprovociran, da se onako čovjeku unese u facu, ja sam slučajno gledao utakmicu preko nekog lošeg linka, pa sam možda nešto prpustio

torca du

pre 11 godina

Ovo je sramota,nakon rukometa opet gađanje igrača,Zadrani se nisu trebali vratiti,dobili bi lagano za zelenim stolom,cedevita će vas napuniti bar 20 razlike,adioooo

srki

pre 11 godina

e moj vujosevicu, ako si imao lose sudjenje zasto si onda pobedio i ekipa pobedila bez tebe, neznas ni ti sam u kom filmu da glumis! pojma ti nemas

demokrata parking servis

pre 11 godina

po komentarima bih rekao da su pravoslavci iz zeleznika,veceras svi redom navijali za hrvate ? nista novo,posto navijaju za turke,crnogorce,italijane,spance,izraelce,slovence,francuze,bosance ... p.s. sreca njihova sto nikako da se sastanemo sa paokom,bili bi u cudu sta da rade ? ili bi im coki izdao direktivu ?!!

veliki strumf

pre 11 godina

Na silu, na strah... Haha, kakav skup talenata. Protiv drugog tima drugorazredne ekipe. Bez dva centra sa po 5 licnih. Opasni ovi Danilovici, Djordjevici...cik da neko pogodi obruc sa distance ili poludistance! A i kad se pogodi jedva ga okrzne. 95% koseva iz reketa

vlajzi

pre 11 godina

Posle svega sto se izdesavalo veceras, kad sumiram utiske, jedan utisak ostaje najupecatljiviji: GANI PRATE PARTIZAN VERNIJE NEGO MOJA KEVA MALU NEVESTU!!! A moja keva mnogo voli Malu nevestu, gleda i reprize... buaaaahahahahahahah Pozdrav za verne Gane!!! :-*

Flynn

pre 11 godina

To je taj "profesor-doktor-magistar" Dule Vujosevic koji nije uspeo nigde gde mu sive eminencije ne obezbede "fer" sudjenje i gde nema monopol na drzavni novac.

goran

pre 11 godina

Gospodo, Vi koji pljujete po Duletu Vujoševiću ili ne pratite košarku 10 godina unazad ili se u nju ne razumete.
Kada imate talentovanu decu u ekipi koja zbog nervoze, straha i želje da se pokaže pred publikom zaigra loše i u vidljivom grču da bi se pokazala pred punim Pionirom ( nikada u prvom kolu Aba lige nije bilo 6.000 ljudi ), jedino što možete je ono što je Dule učinio. Napraviti incidentnu situaciju i pokrenuti tu decu. Rezultat je da će oni celu sezonu igrati sa 130% svojih mogućnosti.
To je kvalitet Duška Vujoševića, rast pouzdanja talentovane dece na zadovoljstvo pravih ljubitelja košarke i navijača Partizana.
Ako niste primetili oni su danas pozdravljeni od navijača na kraju utakmice kao da su pobedili Panatenaikos ili Barcelonu u Evro ligi, a koliko će im to značiti, shvatićete na kraju sezone.

dalex

pre 11 godina

ljudi,bio sam na 5 metara od klupe zadra...nista nije baceno na njih,neke semenke i paklica cigara... zacudio sam se kad su krenuli da ulaze u tunel

Libelula

pre 11 godina

Vjerujte mi na rijec ako Partizan uspije da prodje u F16 EL-a otici ce i na F4 jos ove godine, samo to je uslov! Potrebno im je samo da dobiju drskosti i sacuvaju borbenost i brzinu! Vjerujem u ove momke! Samo naprijed !
(Drug Gordon, 29. septembar 2012 00:23)
Ada pobedi u finalu, usov je da udje u F4. Ha Ha Ha

pino che

pre 11 godina

Vujosevic je izgleda radio na sebi prethodne dve godine... Citao je sabrana dela Bila Klintona; ono, kako izazvati opsti haos pa onda glumiti mirotvorca... Mikrofonista...

Mikica

pre 11 godina

hahaha kakav je lik DV. sudije izbace sve Zadrove centre on i dalje vrsi pritisak a publika se nalozi i onda sudije do kraja samo sviraju Zadru faule,korake i sl. Da izvuku zivu glavu pusti tekmu hahahaha

Opa !!!

pre 11 godina

Cigani , ne navijajte i za Zadar!!! Imate FMP pa navijajte. A u Zadru sreca "nema", ubacivanja na teren. Ovde baceno dva kikirikija i jedan upaljac, ne na igrace vec na sudije, a trener Zadra jedva docekao da povuce ekipu. Da su ostali verovatno bi i pobedili ali... Jedan je VELIKI Dusko Vujosevic, dok ne zagrmi sa tribine nema ni pobede a Dule zna sta valja ciniti !!!

Rade

pre 11 godina

Ponadali se navijaci fmpczvbgddiva da ce Zadar dobiti utakmicu, ipak dominacija se nastavlja!! Za prvu utakmicu odlicno, moze biti samo bolje!! Dule legenda, ne trpi nepravdu, tako i treba, jaci smo i od sudija!! Posle neka opet gani kazu da sudije sude u korist sampiona!!

Realno

pre 11 godina

To je Dusko Vujesevic!!! Zrtvovao je sebe, svi ce ga osudjivati, ali je on trgao mladi Partizan i doslo se do pobede i ovi mladi igraci su stekli samopouzdanje... Bravo za Duletovo zabaviste!!!

GM-GrobarNK

pre 11 godina

ha ha ha,potrebno je 'znanje' da se 'rastereti ekipa' ,gospodin-hobi mi je skupljanje slika Save Šumanovica al ne znam od kojih para jer u Partizanu volontiram,pokazao je opet svoje kosarkasko 'znanje'!A mali vujosevici za tastaturom poklonili se i pali na enter u glas klicuci-mi sa tvoga puta ne skrecemo,vodjo nas i svetlosti nasa!Ogledalo, da li covek ima ogledalo-obraz nema!Da li ovo sme da ide u etar opsteg odusevljenja...

Danilo

pre 11 godina

Kaže neki dan Boža Maljković,jedan od najvećih sa ovi prostora(za koga,kao mladog trenera,nije bilo mesta u Zvezdi,pa je posle zvezdašima kriv kosmos ceo i kvantna fizika):
"Najdraža pobeda u karijeri mi je nad Partizanom u finalu plej-ofa jer su oni tada bili OBJEKTIVNO jači tim od nas!"
Za one sa slabijim sećanjem Divcu je protiv najslabijeg igrača Jugoplastike Sobina,već u 10. minuti svirana 4.lična greška?!
Dule trpi takve stvari celu karijeru i Partizan pobedjuje samo kada je zaista bolji i to bitno;za razliku od drugih.
I Fil Džekson,zen-majstor,bi pukao od svega toga.
Dule će ove sezone imati problema jer mu je ekipa previše mlada,biće padova naravno,ali mi partizanovci znamo da je ovo ekipa za F4 u sledećih godinu ili dve.
Zato,naš karavan neka ide prema cilju,a ostali neka pljuckaju koliko im volja...

C7-5

pre 11 godina

Pešić je prošle sezone bio kultura. Kukao je i plakao na sudije u svakoj utakmici. SVAKOJ. Vršio pritisak u medijima a da utakmica nije ni počela. Da li ja grešim? Nešto me slabo služi memorija?

Dimmu

pre 11 godina

Citam komentare FMP-ovaca i smejem se,doktor Vujošević pravi tehničku samo da bi prodrmao ekipu,i naravno sta se dešava-pobeda.Bice to sve dobro,malo momci da se oslobode.

бг

pre 11 godina

Ау колко коментара фмп-оваца на нашу утакмицу, то нисам очекивао.. изгледа да им је баш недостајао Дуле. И онда ми имамо комплексе.. смешни сте
Иначе свака част момцима на победи, нија била лака утакмица уопште, није нас хтео шут никако, али морало на крају ипак све да дође на своје место.
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!

tmac-attack

pre 11 godina

sad ce da krene, kao i sto je vec krenulo , da se napada Dule zbog svog ponasanja...
Ljudi nikako da shvate da se on ponekad i bez razloga "dere" iz razloga da malo rastereti ovu mladu ekipu, jer je u toj situaciji sva paznja usmerena na njega (nesto kao Murinjo u fudbalu)...tako da se igraci malo opuste, a kada vice sa razlogom onda to ima dvostruki efekat jer onda sudije ne mogu toliko da se razmahnu i sude kako hoce, nego kako treba.
Svako ima svoj sistem, ne kazem da je ovaj najbolji, ali ocigledno deluje jer od trenutka kad je on izbacen Partizan se vratio iz minus 10 poena...
Samo polako, sve ce doci na svoje mesto...
A Fmp-u predlazem da gleda u svoje dvoriste i njihovo ponasanje (pljuvanje u zelezniku...)

r.milla

pre 11 godina

Да подсетим неке на форуму...Господин Душко ~Гомељски~ Вујошевић...дубок наклон.

Dragan

pre 11 godina

Bravo za Duleta. Majstor je majstor, a majstorstvu je naucio i ove mladice. Posle nevidjenig pritiska Partizan je izdrzao i radom ce kao i dosada sve nadoknaditi.

Max

pre 11 godina

"Coveku' hvali samo jos znacka i revolver!!! Dokle vise???
(vlada leskovac, 28. septembar 2012 22:26)

A tebi FALI gramatika SRPSKOG jezika....

ret

pre 11 godina

Bogdanovic, bas kao sto rece Edin, je NBA potencijal!!! Momak neka nastavi raditi i neka mu se omoguci vise slobode u napadu (prodor i sut) i dobicete novu bekovsku zvjer a la Danilovic.

KIZA

pre 11 godina

Musavci vaš kkssfmpczbgd igra sutra a Dule zna zašto je tako postupio da bi svu negativnu energiju prebacio sa mladog tima na sebe, jadni musavci pa više vas ima na forumu nego prošle godine u pioniru i to na našim vestima.

Apache

pre 11 godina

(milan, 28. septembar 2012 22:15)
cudo to da kao "sudija" nisi primetio kad su zadrani tukli nase pod kosem? selektivno culo vida imas ... a vidim ni one silne korake i duple si propustio da vidis ... neke faulove koje su svirali u prvom poluvremenu u korist zadra, zadranima ni rodjena mama ne bi svirala ...

derfur

pre 11 godina

bas smo mladi,premladi i to je razlog igre u velikom grcu...trebace puno strpljenja za ove momke i vere u njih,sto rekao dule,tek od nove godine se ocekuje ono pravo kada krene borba za trofeje...lucic,plus stranac koji moze da igra 4 i 5 i to je to,ostalo je ok...
samo polako,nemojte da vas zavara ova prva utakmica,sve ce doci na svoje...

Joko ovo

pre 11 godina

Auu koliko samo Zadrani imaju navijaca u Srbiji,ni sami ne znaju
Nista me ne cudi
Kada ste navijali za skendiju sto ne bi i za klub iz grada gde ne sme da bude okacena Srpska zastava na velikom sportskom takmicenju.
Vujosevic .....vrlo nesportski

Shone

pre 11 godina

Kakav tezak nervni slom su doziveli navijaci kluba koji je stub srpstva! Stvarno mi je zao sto vas je toliko pogodio poraz Zadra ma kakav on bio!Sad ce te lepo u utorak kod njih u goste, a oni su poznati po fer i sportskom navijanju i vole srpske klubove, pogotovo tako velike kao sto je vas!

grobarivs

pre 11 godina

vidi,vidi sta su se popalili ovi nasi verni "fanovi" koji kompleksasi jaooo :))) idite tresite kos pa se vidimo na proslavi titule 12! ooooooo crno-beliii volimo vas volimo volimooooo!!!

guga

pre 11 godina

Zvezdasi jeste li to zbog Decembarskog poceli navijati za hrvatske ekipe...ili su to samo kompleksi?
sta osta od onakvih srbendi, ni za svoju reprezentaciju vise ne navijaju :)

sloww

pre 11 godina

Ajte cigancici i vi sutra , makar i ovako kilavo. Ne sekirajte se puno za Duleta :D

Btw... fali nam jos jedna ekstremno dobra cetvorka kao i ekstremno dobar lucic pa da se nadamo necemu....ovako... tesko....

muamua

pre 11 godina

stefane objektivni...hahahaha...podseticu te na finale u hrvatskoj protiv cibone gde je isto utakmica bila prekinuta zbog ispada navijaca...a podseticu te i na prosineckog koji preti sudiji posle faula nad evandrom...ovo je dule radio i u evropi...i to je kaznjivo ali nije toliko strasno koliko si se ti jadnicak potresao...muko

sick

pre 11 godina

Što vi navijači fmpa imate tolike komplekse,90% je vaših komentara,morao je dule to da uradi da podigne igrače,ali vašim kompleksima nikad kraja

Jevta

pre 11 godina

Sve će to Dula da sredi, samo polako. Ovo su mladi dečaci i treba biti strpljiv i podržati ih. Vidi se da su dali sve od sebe i da su kidali i to je sve što treba tražiti od njih. Partizan je poznat po tome da igra sve bolje kako sezona napreduje. Treba da se namesti ruka, da se prilagode stranci, da se vrati Lučić, da dođe Veličković itd. Za prvi put dobro je odigrao Tomas, solidno Milosavljević, Musli, Anđušić. Dula je stari majstor i on najbolje zna kako se radi sa klincima, a od nas se traži podrška i strpljenje. Sviđa mi se što je već dao šansu Milutinovu.

vera

pre 11 godina

ja ne znam sta vama smeta vujosevic,covek je temeramentan a to sto se svadja sa sudijama dobio je dve tehnicke,nije ni prvi ni poslednji koji to radi tako da mi niste jasni razumem da ste FMP-ovci ali se malo opustite... setite se i pesica i njegove svadje sa sudijama i na svakoj konferenciji za medije je komentarisao sudjenja pa nikom nista...

vvvvb

pre 11 godina

napalili ste se gani jel da...pa sta cete vi ovde,stalno prozivate nas kompleksase a sve vasi kukavni komentari,kao oni dobri,mi siledzije ,nja,nja

Asterix007

pre 11 godina

Do sada 43 posta, samo se limenke oglašavaju! Šta, smeta vam reakcija dr Vujoševića? Pa da, on besni "bez razloga" i mi uživamo da ga gledamo! Aj m_rš u svoje dvoriše, eno vam ga Lazić tamo!

Kada je reč o utakmici, momci "izgoreli" u početku, ali veoma raduje karakter koji su pokazali. Nije lako vratiti se u meč na -10 i onoliko negativne energije kada je Dule isključen. Tori je delovao zbunjeno veći deo meča, ali kada je trebalo on je pogodio. Gordon sjajan borac, večeras je srljao, ali ponela ga je atmosfera, biće on ok. Musli prijatno iznenađenje, u 4. četvrtini je "prodao" sjajnu fintu pod košem, imao fantastičnu blokadu... Biće Partizan sve bolji, iz meča u meč...

Sve pohvale za Travisa iz Zadra, prvi put ga vidim, ali čovek večeras nije promašio. Da njega nije ovoliko htelo, bio bi mnogo lakši meč. Ne treba zanemariti ni rasterećenost igrača Zadra, oni su došli na unapred izgubljen meč.

Apache

pre 11 godina

inace kako mogu navijaci fmp da nas uce o finom ponasanju na utakmicama kad su oni rodjenog trenera zveknuli flasom i drmali kos na sred utakmice! a da je pesic imao obicaj da kampuje na parketu i da se dere sudijama imao je, a dule je ovo majstorski izveo jer je hala eksplodirala i momci izginuli, nije im isao sut ali i to ce se vec dovesti u red ... naravno sto se tice doticnih navijaca protiv njih su uvek vatikan fbi i ostali koji navijaju za partizan pa njih ugnjetavaju a nas guraju ...

branko djordjevic

pre 11 godina

Imao sam srece da gledam uzivo utakmicu na Arenasport-u 1,i da slusam, dok je, pred pocetak utakmice, isla himna Partizana, dvojicu sarmantnih komentatora, kako se nadmecu, pricajuci beskorisne i nametljive komentare, o dnevnim problemima u KK Zadar, da je mnogo bitno sto ne igraju Sime Ivanov i Delan i da, sto rece davno Sead Hadziahic "Bosna ima ima mlad i perspektivan tim..." misleci, pretpostavljam na KK Partizan. Sarmantniji komentator, sa izrazenim jekavskim naglaskom, nas, obicne ljubitelje kosarke, puni podacima o americkim univerzitetskim igracima i trenerima.Nije umeo da nam objasni, da je mladi, perspektivni trener Zadra, izgubio utakmicu.

bilo je preko 6000

pre 11 godina

Pionir prima 7.500 gledalaca, a svi su u prenosu mogli da vide koliko je bilo slobodnih mesta (jedva nesto po krajevima)... toliko o vasem "objektivnom" izvestavanju i upornim pokusajima da devalvirate sve sto se tice Partizana (a narocito posete, to vam je najsladje) :p

Kentaki

pre 11 godina

Ajmo kompleksaši, kme kme kme.... I opet, kme kme kme i to tako već dugih 11 godina, kme kme kme...
Dule Vujošević, ša la la la la....

Sima

pre 11 godina

Vidim ispratio je meč i voliko broj pristalica FMP-a...Više komentara ovde nego na njihovim vestima.Ali šta ćeš kompleks je to 11 godina!

zzbz

pre 11 godina

Vujosevic je svojim ponasanjem vratio ekipu u igru i Partizan je na kraju pobedio. Nije lepo ali je korisno , cilj opravdava sredstva. Tomas ce po meni biti lider ekipe, mnogo je zrelo odigrao utakmicu, takodje vidise da Musli nije zaboravio da igra kosarku. Imamo blagih problema u napadu , to je posledica mladosti pa su momci malo nesigurni u svoje znanje. Mnogo lepo trcimo i pokrivamo prostor, ova ekipa ce biti mnogo mnogo dobra kroz mesec dana.
Sve u svemu ja sam zadovoljan pobedom, bice ovo dobro

Bre

pre 11 godina

Pitanje za vas koji pljujete po DV,sta je gospodin Pesic u finalu radi da bi pobedio kako Vi kazete SRPSKI MAKABI??Gledaj te pre svega u vase dvoriste.

Marko

pre 11 godina

Vidi se da je mlada ekipa i da joj fali iskustvo, ali vidi se velika borbenost sto je za pohvalu. Mislim da moraju vise da rade na sutu, nekad je nase igrace krasio sut a u zadnje vreme toga nema. Gospodin Dule je u pravom trenutku napravio incident jer je to uradio takticki da bi probudio ekipu i navijace. Zelim uspeha partizanu jer sam njihov simpatizer ali zelim i uspeh sutra Radnickom i FMP Zvezdi. Bio bi zadovoljan da tri SRPSKA kluba odu u najkvalitetnije evropsko takmicenje.

Apache

pre 11 godina

prvu tehnicku je glupo dobio ali sudije su toliko lose sudile da nije ni cudo sto je puko ... navijaci svakoako nisu trebali da gadjaju zadrane koji su super igrali i neverovatno sutirali ... partizan ce da igra sve bolje jos samo sut da im krene ...

ackoniskikartel

pre 11 godina

Shta se bre svi cudite za ponasanje Duleta ? Pa shta ako psuje sudije ? On je milion puta rekao da ce uraditi sve da Partizan dobije utakmicu i ne vidim shta je tu cudno ! Covek nije tukao sudiju,nego ga je psovao,covek ce platiti kaznu za to i to je u principu to ! A da su sudije na pocetku svirale bzvz faulove,jesu !

Drug Gordon

pre 11 godina

Pitanje: Ako Musli za dorucak jede musli, sta jede Andjusic ?
Odgovor: Pa musli ! :)
Iskreno poslije ove tanke pobjede mogu samo reci da se pobjedi u zube ne gleda ! Partizan jos nije sklopio kockice a ne zaboravimo da ce biti drugacije i kada se tata Lucic vrati (ima da gazi ove godine). Dobro je to sto ove prve utakmice ABA lige igramo kuci protiv manje respektabilnih timova (da ne kazem slabijih). Momci su prvi put skupa igrali takmicarsku utakmicu pod svjetlima punog Pionira, mladi su i ljudi su, logicno je da ne mogu odmah dati maksimum. Nervoza postoji sigurno. Ono sto raduje jeste da i takvi mogu iz debljeg minusa da se vrate i dobiju utakmicu. Rasti ce oni veoma brzo, kroz 6-7 utakmica su tu. Vjerujte mi na rijec ako Partizan uspije da prodje u F16 EL-a otici ce i na F4 jos ove godine, samo to je uslov! Potrebno im je samo da dobiju drskosti i sacuvaju borbenost i brzinu! Vjerujem u ove momke! Samo naprijed !

from russia with love

pre 11 godina

au koliko je komsija pratilo tekmu partizana!!! vidim dobro ste pratili tekmu, kao i ponasanje naseg trenera, cak znate i da preporucite kako da se pogleda live stream preko neta... posle mi kompleksasi?!

Nemanja

pre 11 godina

Standardno Dule hoce na silu, nadam se da ce sudije nastaviti da gs tretiraju ovako, dosta je bilo njegovog bezobrazluka
(andriy, 28. septembar 2012 21:32)

A izvini kada to Dula nisu tretirali tako? On u svakoj utakmici dobije po tehnicku

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 11 godina

Sme li Divin trener,ovo da uradi?Zna se odgovor?
(dule, 28. septembar 2012 23:40)
--------------------------------------
Ako stigne SMS, ništa nije nemoguće.

Marčulijonis

pre 11 godina

Uf kako smo zeleni reko bih pre zeleni, ali treba dati podršku ovim mladim košarkašima i baš je lepo videti ponovo sjajne najbolje navijače Grobare.Baš mi je krivo šta živim 1000km od BG.

smeker

pre 11 godina

Mlada ekipa ,momci sagoreli od zelje.E sad tu je onaj poznati sistem Partizana koji se nekima nesvidja ali godinama prolazi.Dici glas na igrace je pogubno ali izvrsiti pritisak na sudije i klupu protivnika donosi vetar u ledja mladoj ekipi.Nije Dule od juce pa da to nezna i zato svesno to radi.Grobari to osecaju i zato pomazu a drugi se kao zgrazavaju od toga.Na kraju epilog isti ko zna koji put. Neosporno bice muke ali ce ipak sve doci na svoje mesto...

Pavle

pre 11 godina

Ovde se pridaje znacaj Vujosevicu vise nego najmladjem timu koji sam ja gledao u zivotu!! Verovao sam da mogu mnogo da "grizu",ali ovoliko! Odbrana americkog pleja u prvoj zvanicnoj utakmici je jedna od najvaznijih stvari(jer se podrazumeva poboljsanje..)americki plejevi su prepoznatljivi po slabijoj odbrani(cast izuzecima).Ovakva odbrana,zelja sa ovakvim talentom :) Ja sam odusevljen..za godinu,dve a svi su pod ugovorom sem amera idemo daleko ljudi!! Sve ima svoje. Grobari moji ja sam zadovoljan. Sto se gosp. Gomeljskog tice.,on je prepoznavsi trenutak, PONOVO pokupio neg.energiju i probudio pre svega Pionir a onda gurnuo kao i mnogo puta do sada dodadnih extra 20%klincima.Pritom je to uradio pri kontaktu koji se po ustanovljenom kriterijumu NA DATOJ UTAKMICI NE SVIRA! Ovo moze da iznenadi samo onog navijaca koji nije toliko pratio ranije utakmice..Dobijao je tehnicke na svakoj drugoj utakmici u euroligi dok partizan nije postao priznat u celoj evropi..Covek ne da na nas tim..KRAJ!

Mile

pre 11 godina

Navijac sam Zadra i nemam nikakve primjedbe na ponasanje Vujosevica i navijaca Partizana.
U Zadru se ovakve stvari dogadjaju vec 50-ak godina kada nam dolaze Partizan,Zvezda ili Cibona pa nije red da mi sad nesto kmecimo kada nas ovako drugi docekuju.
Zadnji put kad je Partizan gostovao u Zadru,trener Vlado Jovanovic je dobio kamen u glavu kroz staklo autobusa a za posljednjeg Duletovog posjeta atmosfera je bila ovakva:http://www.youtube.com/watch?v=H0EKCeFoXfU

visprenibwrr

pre 11 godina

Vlado, prijatelju, "hvaliti" znači nešto drugo. "Faliti", fali ti izgleda poznavanje gramatike kao i poznavanje košarke. Čovek kojem nešto fali nit' se žali, nit' se hvali.
P.S. I u Lebane i u Medveđu se "gospodski" kaže "hvali". Ne se opterećuj.

Dule T.

pre 11 godina

Kakao rece jedan navijac SZFMPDIVA,na nase utakmice dolazi samo uza familija.Pitam se samo de bi igrali da slucajno oce da dodje da ih vidi i ostala(sira)familiaj.Kompleksi su neizlecivi za nase komsinice.

Partizan Dorcol

pre 11 godina

Navijac sam Zadra i nemam nikakve primjedbe na ponasanje Vujosevica i navijaca Partizana.
U Zadru se ovakve stvari dogadjaju vec 50-ak godina kada nam dolaze Partizan,Zvezda ili Cibona pa nije red da mi sad nesto kmecimo kada nas ovako drugi docekuju.
Zadnji put kad je Partizan gostovao u Zadru,trener Vlado Jovanovic je dobio kamen u glavu kroz staklo autobusa a za posljednjeg Duletovog posjeta atmosfera je bila ovakva:[link]
(Mile, 29. septembar 2012 04:22)

Posteno i realno, pozdrav iz Beograda.

titlovani

pre 11 godina

Navijac sam Zadra i nemam nikakve primjedbe na ponasanje Vujosevica i navijaca Partizana.
U Zadru se ovakve stvari dogadjaju vec 50-ak godina kada nam dolaze Partizan,Zvezda ili Cibona pa nije red da mi sad nesto kmecimo kada nas ovako drugi docekuju.
Zadnji put kad je Partizan gostovao u Zadru,trener Vlado Jovanovic je dobio kamen u glavu kroz staklo autobusa a za posljednjeg Duletovog posjeta atmosfera je bila ovakva: filmovi