Fudbal 56

Sreda, 26.09.2012.

11:03

Pomirili se Mihajlović i Štimac?

Prvi put posle 20 godina selektor Srbije Siniša Mihajlović razgovarao je sa Igorom Štimcem, selektorom Hrvatske.

Pomirili se Mihajloviæ i Štimac? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

komsijina krava

pre 11 godina

Sto se mene tice, umjesto na kavu, najbolje bi bilo da su oba otisla sa selektorskih mjesta reprezentacija. Za Hrvatsku sam potpuno siguran da je to najbolje, a cini mi se i za Srbiju.

Cirkuzanti !

ja

pre 11 godina

sve što si vidio u onoj američkoj sapunjari je dovoljno za formirat mišljenje i ono je jedino što se izdogađalo, zar nije divac pokrenuo priču o 100 medalja za srbiju(nebitno skroz meni) ali u filmu "on miče hrvatsku zastavu jer igra juga i isto tako bi makao i srpsku" pa kako su sve medalje pod jugom godinu dana poslije srpske, zašto je promjenio mišenje... a da ameri su ugasili kamere

Goran1

pre 11 godina

Formalan razgovor nista nece doneti i nikom krunu sa glave skinuti,vi komsije jedinog kosarkasa sto ste imali je Petrovic i tu nema price ali zato mi Srbi imali smo i imamo dobre kosarkase,zakopajte sekire i zaboravite 91' veselite se 95' i na tome ostanite cemu se toliko svi lozite kad ce biti krompiri na kraju utakmice!
P.S Krompiri=nereseno

zoran

pre 11 godina

... Nedeljom u 2 , HRT , pre možda već godinu . Gost Igor Štimac . Mihailovićevo telefonsko uključenje ili pre audio zapis tel. izjave . Bio je mala maca . Pa bili smo mlađi , pa nacionalistička euforija.... Štimac se ponašao kao da se radi o uključenju nekog gledaoca , navijača . Pala su i jednostrana izvinjenja . Sušta suprotnost današnjem Mihailoviću , a možda opet i budućem .

Maki

pre 11 godina

Rat je zavrsen 1995. godine, a sad je 2012. BRE.
Koji smo mi idiJoti na Balkanu, i zbog rata, i zbog ovih 17 godina posle rata.
Isti jezik, (skoro) ista vera, isti mentalitet (iako ovi zapadni to negiraju, ali dovoljno je procitati njihove portale).
Necemo o jugoslovenstvu, ali da li bi mogli da imamo neke koliko-toliko normalne odnose?

tony_st

pre 11 godina

Oni su došli da provociraju, a ni cveće nisu doneli...
Alo, režija, brišite zadnju rečenicu. Nisam znao da su doneli cveće....
MILOJKO LEGENDO!!
AJMO BILI!!!!!
HAJDUK ŽIVI VJEČNO

Kontra logika

pre 11 godina

Znaci Drazena Petrovica, koji nije hteo ni da cuje za svoje srpske drugove, ne smatrate za nacionalistu, a Divca koji se toliko trudio da ocuva prijateljstvo sa Drazenom, Radjom i Kukocem smatrate za velikog srpskog nacionalistu. Kakva je to logika?

sremac

pre 11 godina

jedan je Petrovic Drazen,istinska legenda,jedan i neponovljivi,a ovi papci mu nisu ni do kolena,i nije istina da je bio nacionalista,on je voleo svoju zemlju,voleo od srca!!!

Istina

pre 11 godina

Znate li šta je rekao Mate Parlov kad su ga smarali što se ne izjašnjava kao hrvatski nacionalista: Kako ja da budem nacionalista, pa ja sam prvak sveta.

v900

pre 11 godina

Felixe,ne diraj se u pokojnog Dražena,on je bio domoljub a ne nacionalista,ako si doživio bombardiranje NATO saveza eto tako je bilo u njegovom rodnom Šibeniku.
(THE DREAM, 26. septembar 2012 13:23)

Ne znas ti kako bombarduje NATO.

pre 11 godina

Lupio Bozz i ostao živ!

--

Štimci su Hrvati, većim dijelom iz Delnica, a prema nekim izvorima iz Njemačke ili Židovi iz Španjolske. Razmjerno najviše Štimaca u proteklih sto godina rođeno je u Malom Selu kraj Delnica, gdje se svaki drugi stanovnik prezivao Štimac. U Hrvatskoj danas živi oko tri tisuće Štimaca u oko tisućusto domaćinstava (91. prezime prema brojnosti). Podjednako ih je bilo i sredinom prošlog stoljeća.
Etimologija

Glavni migracijski pravci Štimaca u prošlom stoljeću zabilježeni su iz Gospića, iz Rijeke te iz Perušića u Zagreb.

bozz

pre 11 godina

Koliko znam, Stimac je cisto srpsko prezime i veoma cesto u Hrvatskoj, doduse u slucaju Igora Stimca radi se o porodici koja je primila katolicantvo u proslosti. Mislim da bi vise on imao razloga za dokazivanje i ispoljavanje kojekakvih kompleksa nego Mihajlovic.

Ratko

pre 11 godina

Kao treneri i jedan i drugi su tek na pocetku svojih karijera i treba da se dokazu. Kao igraci Sinisa je barem dva koplja iznad Stimca. Sinisa Mihajlovic predvodi danas srpsku reprezentaciju a to znaci da i on i reprezentacija dobijaju bezrezervnu 100% podrsku od mene. A za Stimca neka se brine neko drugi.

*** PRAVI PROFESIONALAC BEZ EMOCIJA

pre 11 godina

Mihajlovic je pravi trener i covek.
Lepo je kazao da ce "razgovarati" kao trener sa svim fudbalskim savezima i trenerima jer predstavlja Srbiju. Prema tome Mihajlovic je pravi profesionalac.
Da li on razgovara sto voli ili da li zeli da se "pomiri" to su druge price, on je prvenstveno profesionalac koji razgovara sa "trenerom" hrvatske. A ko je trener? Who cares!!!

Sale

pre 11 godina

Neka bude kako je rekao Stimac na snimku, ali ja bih ga zapitao zasto je onda Mihajlovic izabrao bas na njega da se "dokaze", od svih igraca Hajduka?

DEMN

pre 11 godina

Sećam se pre 4,5 godina u emisiji na HRT-u "Nedeljom u 2" gost je bio Štimac,i u jednom trenutka voditelj je uključio Sinišu Mihajlovića koji je hteo da se pomiri sa Štimcem,ali Štimac tad nije prihvatio ruku pomiranja.

THE DREAM

pre 11 godina

Felixe,ne diraj se u pokojnog Dražena,on je bio domoljub a ne nacionalista,ako si doživio bombardiranje NATO saveza eto tako je bilo u njegovom rodnom Šibeniku.

Djoka

pre 11 godina

Zasto jedino normalni ljudi - i obaska najokoreliji kriminalci - medju Srbima i Hrvatima nemaju nikakvih medjusobnih problema? Kada ce obican, izmanipulisan svet da se konacno opameti, za deset, dvadeset ili mozda tek za pedesetak godina?

Felix

pre 11 godina

Blago rečeno papak i jedan i drugi . Valda im je netko rekao da je rat završio prije 15 godina. Usput Dražen Petrović je bio veći Hrvatski nacionalista i od jednog i drugoga .

Matori

pre 11 godina

Prvi put u zivotu ova dva necoveka da urade nesto ljudski. Nazalost, sve to rade da bi spasili svoju zadnjicu na mestu trenera.

Nikad ih nista nece oprati sto su bili ratni huskasi!

zajedništvo u muci

pre 11 godina

Crni flor na dresu Hajdukovih igrača je bio zbog ubistva Josipa Jovića, prve žrtve domovinskog rata. Svaki grad u HR ima ulicu Josipa Jovića i ova tekma je stvarno imala posebni značaj. Taj prkos i silna želja jer mi smo znali kako nam je i što nam se sprema su presudili.

vexie

pre 11 godina

to su ciganska posla. pao je dogovor o diobi po 3 boda na naše dvi utakmice i to ti je to. dabogda ispušili i jedni i drugi u kvalifikacijama,drukčije se nećemo riješiti ovih seljačina u armani cipelama.

nelzon

pre 11 godina

meni nije jasno zasto smo snika incidenta morali da lgedamo kroz hrvatsku politicko-sportsku emisiju (pre svega politicku), gde su vise govorili o ratu i svojim zrtvama nego o utakmici i tom nemilom dogadjaju?

nbp

pre 11 godina

Ako je ovo tačno, pozdravljam ponajviše zbog dve predstojeće utakmice gde treba da pokažemo da možemo da budemo kulturni i civilizovani. Nikad nije kasno da se izađe iz puberteta i nesretnog odrastanja, šta god da je ovu dvojicu učinilo prgavim i neprijatnim za gledanje i slušanje. Mnogi im neće zaboraviti posete logoru Lora i druženje i podržavanje Arkana, ali ‘ajde.

021's

pre 11 godina

Pogledajte Delije,"najveci Srbi od svih nas",kako ste lepo docekali Hajduk,bez tenzija,poluprazne tribine kao da igrate sa Cukarickim.Au sad sam se setio:pa vi ste bili u to vreme Jugosloveni,vi ste tom vama bratskom Hajduku dali titulu sedamdeset i neke iz 1 u 2 u zadnjih 10 minuta u sred Marakane samo da ne bi Vojvodina bila prvak.Titovi blizanci i velika cetvorka.Pozdrav iz Srpske Atine

Milan

pre 11 godina

Dobro je da se smire strasti. Onomad Miha napade Zutog iz cista mira, ni ovaj Stimac nije mno go bolji. U svakom slucaju pozitivno sam iznenadjen.

Barjaktar

pre 11 godina

Koja je čka ispao samohvalisani nam selektor pa to je strašno! Čim mu neko pokaže zube on je prava devojčica. Jak na rečima a čka u duši! Baš kao i bajni nam golman sadašnje reprezentacije.

Nemanjaaaaaa

pre 11 godina

Misim da ovaj gest mihajlovica jasno govori da se on promenio i da nije vise prgav, kakav je bio kao igrac. Drago mi je jer ce od njega ovi nasi klinci moci mnogo da nauce.

Vladimir

pre 11 godina

Ne sumnjam da ce ova vest izazvati mnogo zluradih komentara ali sto se mene tice to je sasvim normalna stvar.Njih dvojica predstavljaju svoju naciju i to treba da rade na najprimerniji nacin,vodjenje reprezentacije nije privatna stvar.Prosla su vremena mrznje i treba gledati u buducnost.Mrznja je za ljude sa neizlecivim kompleksima.Fudbal je igra koja donosi lepotu i treba da uzivamo u njoj a ne da bude poligon za prepucavanje i malogradjanstvine.Pozdrav.

drago

pre 11 godina

Nije on, nego Ante Miše "Torcida s tobom diše" ga je čupao. Obojica su iz Borova (Mihajlović i Miše), odrasli su zajedno.
A što se ovog tiče, tu su Bokšić i Mihajlović išli na kavu jer su nekad bili suigrači u Laziju.

Klimt- Bec

pre 11 godina

Pa Stimcove reci sve govore o njemu samom, posto je Mihajlovic iz mesovitog braka hteo je Srbima dokazati da je veci Srbin od njih samih! Pa iz njega samog izbija taj "Nacionalizam" kada tako misli i govori kao jedan Sportista. Ali vremenom mislim da ce ne samo oba Naroda u Buducnosti shvatiti koliko su bili izigrani, vec i mnogi drugi sa Balkana!

drula9

pre 11 godina

Neverovatno je gledati Stimca kako se smeska i ponasa kao veliko nevinasce a Sinisi je u toj situaciji rekao " dao bog da ti sve pobiju u Borovu " !!! I jedan i drugi su veliki primitivci bili za vreme rata ali Stimac je bio jedan od najgorih a pratili sa ga: Ivanisevic,pokojni Drazen i mnogo drugih.... :(

drula9

pre 11 godina

Neverovatno je gledati Stimca kako se smeska i ponasa kao veliko nevinasce a Sinisi je u toj situaciji rekao " dao bog da ti sve pobiju u Borovu " !!! I jedan i drugi su veliki primitivci bili za vreme rata ali Stimac je bio jedan od najgorih a pratili sa ga: Ivanisevic,pokojni Drazen i mnogo drugih.... :(

drago

pre 11 godina

Nije on, nego Ante Miše "Torcida s tobom diše" ga je čupao. Obojica su iz Borova (Mihajlović i Miše), odrasli su zajedno.
A što se ovog tiče, tu su Bokšić i Mihajlović išli na kavu jer su nekad bili suigrači u Laziju.

vexie

pre 11 godina

to su ciganska posla. pao je dogovor o diobi po 3 boda na naše dvi utakmice i to ti je to. dabogda ispušili i jedni i drugi u kvalifikacijama,drukčije se nećemo riješiti ovih seljačina u armani cipelama.

Vladimir

pre 11 godina

Ne sumnjam da ce ova vest izazvati mnogo zluradih komentara ali sto se mene tice to je sasvim normalna stvar.Njih dvojica predstavljaju svoju naciju i to treba da rade na najprimerniji nacin,vodjenje reprezentacije nije privatna stvar.Prosla su vremena mrznje i treba gledati u buducnost.Mrznja je za ljude sa neizlecivim kompleksima.Fudbal je igra koja donosi lepotu i treba da uzivamo u njoj a ne da bude poligon za prepucavanje i malogradjanstvine.Pozdrav.

Nemanjaaaaaa

pre 11 godina

Misim da ovaj gest mihajlovica jasno govori da se on promenio i da nije vise prgav, kakav je bio kao igrac. Drago mi je jer ce od njega ovi nasi klinci moci mnogo da nauce.

Istina

pre 11 godina

Znate li šta je rekao Mate Parlov kad su ga smarali što se ne izjašnjava kao hrvatski nacionalista: Kako ja da budem nacionalista, pa ja sam prvak sveta.

Felix

pre 11 godina

Blago rečeno papak i jedan i drugi . Valda im je netko rekao da je rat završio prije 15 godina. Usput Dražen Petrović je bio veći Hrvatski nacionalista i od jednog i drugoga .

DEMN

pre 11 godina

Sećam se pre 4,5 godina u emisiji na HRT-u "Nedeljom u 2" gost je bio Štimac,i u jednom trenutka voditelj je uključio Sinišu Mihajlovića koji je hteo da se pomiri sa Štimcem,ali Štimac tad nije prihvatio ruku pomiranja.

Matori

pre 11 godina

Prvi put u zivotu ova dva necoveka da urade nesto ljudski. Nazalost, sve to rade da bi spasili svoju zadnjicu na mestu trenera.

Nikad ih nista nece oprati sto su bili ratni huskasi!

THE DREAM

pre 11 godina

Felixe,ne diraj se u pokojnog Dražena,on je bio domoljub a ne nacionalista,ako si doživio bombardiranje NATO saveza eto tako je bilo u njegovom rodnom Šibeniku.

Djoka

pre 11 godina

Zasto jedino normalni ljudi - i obaska najokoreliji kriminalci - medju Srbima i Hrvatima nemaju nikakvih medjusobnih problema? Kada ce obican, izmanipulisan svet da se konacno opameti, za deset, dvadeset ili mozda tek za pedesetak godina?

zajedništvo u muci

pre 11 godina

Crni flor na dresu Hajdukovih igrača je bio zbog ubistva Josipa Jovića, prve žrtve domovinskog rata. Svaki grad u HR ima ulicu Josipa Jovića i ova tekma je stvarno imala posebni značaj. Taj prkos i silna želja jer mi smo znali kako nam je i što nam se sprema su presudili.

nbp

pre 11 godina

Ako je ovo tačno, pozdravljam ponajviše zbog dve predstojeće utakmice gde treba da pokažemo da možemo da budemo kulturni i civilizovani. Nikad nije kasno da se izađe iz puberteta i nesretnog odrastanja, šta god da je ovu dvojicu učinilo prgavim i neprijatnim za gledanje i slušanje. Mnogi im neće zaboraviti posete logoru Lora i druženje i podržavanje Arkana, ali ‘ajde.

Klimt- Bec

pre 11 godina

Pa Stimcove reci sve govore o njemu samom, posto je Mihajlovic iz mesovitog braka hteo je Srbima dokazati da je veci Srbin od njih samih! Pa iz njega samog izbija taj "Nacionalizam" kada tako misli i govori kao jedan Sportista. Ali vremenom mislim da ce ne samo oba Naroda u Buducnosti shvatiti koliko su bili izigrani, vec i mnogi drugi sa Balkana!

021's

pre 11 godina

Pogledajte Delije,"najveci Srbi od svih nas",kako ste lepo docekali Hajduk,bez tenzija,poluprazne tribine kao da igrate sa Cukarickim.Au sad sam se setio:pa vi ste bili u to vreme Jugosloveni,vi ste tom vama bratskom Hajduku dali titulu sedamdeset i neke iz 1 u 2 u zadnjih 10 minuta u sred Marakane samo da ne bi Vojvodina bila prvak.Titovi blizanci i velika cetvorka.Pozdrav iz Srpske Atine

nelzon

pre 11 godina

meni nije jasno zasto smo snika incidenta morali da lgedamo kroz hrvatsku politicko-sportsku emisiju (pre svega politicku), gde su vise govorili o ratu i svojim zrtvama nego o utakmici i tom nemilom dogadjaju?

Ratko

pre 11 godina

Kao treneri i jedan i drugi su tek na pocetku svojih karijera i treba da se dokazu. Kao igraci Sinisa je barem dva koplja iznad Stimca. Sinisa Mihajlovic predvodi danas srpsku reprezentaciju a to znaci da i on i reprezentacija dobijaju bezrezervnu 100% podrsku od mene. A za Stimca neka se brine neko drugi.

Milan

pre 11 godina

Dobro je da se smire strasti. Onomad Miha napade Zutog iz cista mira, ni ovaj Stimac nije mno go bolji. U svakom slucaju pozitivno sam iznenadjen.

Barjaktar

pre 11 godina

Koja je čka ispao samohvalisani nam selektor pa to je strašno! Čim mu neko pokaže zube on je prava devojčica. Jak na rečima a čka u duši! Baš kao i bajni nam golman sadašnje reprezentacije.

v900

pre 11 godina

Felixe,ne diraj se u pokojnog Dražena,on je bio domoljub a ne nacionalista,ako si doživio bombardiranje NATO saveza eto tako je bilo u njegovom rodnom Šibeniku.
(THE DREAM, 26. septembar 2012 13:23)

Ne znas ti kako bombarduje NATO.

*** PRAVI PROFESIONALAC BEZ EMOCIJA

pre 11 godina

Mihajlovic je pravi trener i covek.
Lepo je kazao da ce "razgovarati" kao trener sa svim fudbalskim savezima i trenerima jer predstavlja Srbiju. Prema tome Mihajlovic je pravi profesionalac.
Da li on razgovara sto voli ili da li zeli da se "pomiri" to su druge price, on je prvenstveno profesionalac koji razgovara sa "trenerom" hrvatske. A ko je trener? Who cares!!!

Kontra logika

pre 11 godina

Znaci Drazena Petrovica, koji nije hteo ni da cuje za svoje srpske drugove, ne smatrate za nacionalistu, a Divca koji se toliko trudio da ocuva prijateljstvo sa Drazenom, Radjom i Kukocem smatrate za velikog srpskog nacionalistu. Kakva je to logika?

bozz

pre 11 godina

Koliko znam, Stimac je cisto srpsko prezime i veoma cesto u Hrvatskoj, doduse u slucaju Igora Stimca radi se o porodici koja je primila katolicantvo u proslosti. Mislim da bi vise on imao razloga za dokazivanje i ispoljavanje kojekakvih kompleksa nego Mihajlovic.

sremac

pre 11 godina

jedan je Petrovic Drazen,istinska legenda,jedan i neponovljivi,a ovi papci mu nisu ni do kolena,i nije istina da je bio nacionalista,on je voleo svoju zemlju,voleo od srca!!!

Maki

pre 11 godina

Rat je zavrsen 1995. godine, a sad je 2012. BRE.
Koji smo mi idiJoti na Balkanu, i zbog rata, i zbog ovih 17 godina posle rata.
Isti jezik, (skoro) ista vera, isti mentalitet (iako ovi zapadni to negiraju, ali dovoljno je procitati njihove portale).
Necemo o jugoslovenstvu, ali da li bi mogli da imamo neke koliko-toliko normalne odnose?

Sale

pre 11 godina

Neka bude kako je rekao Stimac na snimku, ali ja bih ga zapitao zasto je onda Mihajlovic izabrao bas na njega da se "dokaze", od svih igraca Hajduka?

tony_st

pre 11 godina

Oni su došli da provociraju, a ni cveće nisu doneli...
Alo, režija, brišite zadnju rečenicu. Nisam znao da su doneli cveće....
MILOJKO LEGENDO!!
AJMO BILI!!!!!
HAJDUK ŽIVI VJEČNO

pre 11 godina

Lupio Bozz i ostao živ!

--

Štimci su Hrvati, većim dijelom iz Delnica, a prema nekim izvorima iz Njemačke ili Židovi iz Španjolske. Razmjerno najviše Štimaca u proteklih sto godina rođeno je u Malom Selu kraj Delnica, gdje se svaki drugi stanovnik prezivao Štimac. U Hrvatskoj danas živi oko tri tisuće Štimaca u oko tisućusto domaćinstava (91. prezime prema brojnosti). Podjednako ih je bilo i sredinom prošlog stoljeća.
Etimologija

Glavni migracijski pravci Štimaca u prošlom stoljeću zabilježeni su iz Gospića, iz Rijeke te iz Perušića u Zagreb.

ja

pre 11 godina

sve što si vidio u onoj američkoj sapunjari je dovoljno za formirat mišljenje i ono je jedino što se izdogađalo, zar nije divac pokrenuo priču o 100 medalja za srbiju(nebitno skroz meni) ali u filmu "on miče hrvatsku zastavu jer igra juga i isto tako bi makao i srpsku" pa kako su sve medalje pod jugom godinu dana poslije srpske, zašto je promjenio mišenje... a da ameri su ugasili kamere

komsijina krava

pre 11 godina

Sto se mene tice, umjesto na kavu, najbolje bi bilo da su oba otisla sa selektorskih mjesta reprezentacija. Za Hrvatsku sam potpuno siguran da je to najbolje, a cini mi se i za Srbiju.

Cirkuzanti !

zoran

pre 11 godina

... Nedeljom u 2 , HRT , pre možda već godinu . Gost Igor Štimac . Mihailovićevo telefonsko uključenje ili pre audio zapis tel. izjave . Bio je mala maca . Pa bili smo mlađi , pa nacionalistička euforija.... Štimac se ponašao kao da se radi o uključenju nekog gledaoca , navijača . Pala su i jednostrana izvinjenja . Sušta suprotnost današnjem Mihailoviću , a možda opet i budućem .

Goran1

pre 11 godina

Formalan razgovor nista nece doneti i nikom krunu sa glave skinuti,vi komsije jedinog kosarkasa sto ste imali je Petrovic i tu nema price ali zato mi Srbi imali smo i imamo dobre kosarkase,zakopajte sekire i zaboravite 91' veselite se 95' i na tome ostanite cemu se toliko svi lozite kad ce biti krompiri na kraju utakmice!
P.S Krompiri=nereseno

Barjaktar

pre 11 godina

Koja je čka ispao samohvalisani nam selektor pa to je strašno! Čim mu neko pokaže zube on je prava devojčica. Jak na rečima a čka u duši! Baš kao i bajni nam golman sadašnje reprezentacije.

drula9

pre 11 godina

Neverovatno je gledati Stimca kako se smeska i ponasa kao veliko nevinasce a Sinisi je u toj situaciji rekao " dao bog da ti sve pobiju u Borovu " !!! I jedan i drugi su veliki primitivci bili za vreme rata ali Stimac je bio jedan od najgorih a pratili sa ga: Ivanisevic,pokojni Drazen i mnogo drugih.... :(

zajedništvo u muci

pre 11 godina

Crni flor na dresu Hajdukovih igrača je bio zbog ubistva Josipa Jovića, prve žrtve domovinskog rata. Svaki grad u HR ima ulicu Josipa Jovića i ova tekma je stvarno imala posebni značaj. Taj prkos i silna želja jer mi smo znali kako nam je i što nam se sprema su presudili.

021's

pre 11 godina

Pogledajte Delije,"najveci Srbi od svih nas",kako ste lepo docekali Hajduk,bez tenzija,poluprazne tribine kao da igrate sa Cukarickim.Au sad sam se setio:pa vi ste bili u to vreme Jugosloveni,vi ste tom vama bratskom Hajduku dali titulu sedamdeset i neke iz 1 u 2 u zadnjih 10 minuta u sred Marakane samo da ne bi Vojvodina bila prvak.Titovi blizanci i velika cetvorka.Pozdrav iz Srpske Atine

THE DREAM

pre 11 godina

Felixe,ne diraj se u pokojnog Dražena,on je bio domoljub a ne nacionalista,ako si doživio bombardiranje NATO saveza eto tako je bilo u njegovom rodnom Šibeniku.

bozz

pre 11 godina

Koliko znam, Stimac je cisto srpsko prezime i veoma cesto u Hrvatskoj, doduse u slucaju Igora Stimca radi se o porodici koja je primila katolicantvo u proslosti. Mislim da bi vise on imao razloga za dokazivanje i ispoljavanje kojekakvih kompleksa nego Mihajlovic.

sremac

pre 11 godina

jedan je Petrovic Drazen,istinska legenda,jedan i neponovljivi,a ovi papci mu nisu ni do kolena,i nije istina da je bio nacionalista,on je voleo svoju zemlju,voleo od srca!!!

Felix

pre 11 godina

Blago rečeno papak i jedan i drugi . Valda im je netko rekao da je rat završio prije 15 godina. Usput Dražen Petrović je bio veći Hrvatski nacionalista i od jednog i drugoga .

Nemanjaaaaaa

pre 11 godina

Misim da ovaj gest mihajlovica jasno govori da se on promenio i da nije vise prgav, kakav je bio kao igrac. Drago mi je jer ce od njega ovi nasi klinci moci mnogo da nauce.

vexie

pre 11 godina

to su ciganska posla. pao je dogovor o diobi po 3 boda na naše dvi utakmice i to ti je to. dabogda ispušili i jedni i drugi u kvalifikacijama,drukčije se nećemo riješiti ovih seljačina u armani cipelama.

Matori

pre 11 godina

Prvi put u zivotu ova dva necoveka da urade nesto ljudski. Nazalost, sve to rade da bi spasili svoju zadnjicu na mestu trenera.

Nikad ih nista nece oprati sto su bili ratni huskasi!

*** PRAVI PROFESIONALAC BEZ EMOCIJA

pre 11 godina

Mihajlovic je pravi trener i covek.
Lepo je kazao da ce "razgovarati" kao trener sa svim fudbalskim savezima i trenerima jer predstavlja Srbiju. Prema tome Mihajlovic je pravi profesionalac.
Da li on razgovara sto voli ili da li zeli da se "pomiri" to su druge price, on je prvenstveno profesionalac koji razgovara sa "trenerom" hrvatske. A ko je trener? Who cares!!!

v900

pre 11 godina

Felixe,ne diraj se u pokojnog Dražena,on je bio domoljub a ne nacionalista,ako si doživio bombardiranje NATO saveza eto tako je bilo u njegovom rodnom Šibeniku.
(THE DREAM, 26. septembar 2012 13:23)

Ne znas ti kako bombarduje NATO.

Klimt- Bec

pre 11 godina

Pa Stimcove reci sve govore o njemu samom, posto je Mihajlovic iz mesovitog braka hteo je Srbima dokazati da je veci Srbin od njih samih! Pa iz njega samog izbija taj "Nacionalizam" kada tako misli i govori kao jedan Sportista. Ali vremenom mislim da ce ne samo oba Naroda u Buducnosti shvatiti koliko su bili izigrani, vec i mnogi drugi sa Balkana!

Ratko

pre 11 godina

Kao treneri i jedan i drugi su tek na pocetku svojih karijera i treba da se dokazu. Kao igraci Sinisa je barem dva koplja iznad Stimca. Sinisa Mihajlovic predvodi danas srpsku reprezentaciju a to znaci da i on i reprezentacija dobijaju bezrezervnu 100% podrsku od mene. A za Stimca neka se brine neko drugi.

nelzon

pre 11 godina

meni nije jasno zasto smo snika incidenta morali da lgedamo kroz hrvatsku politicko-sportsku emisiju (pre svega politicku), gde su vise govorili o ratu i svojim zrtvama nego o utakmici i tom nemilom dogadjaju?

pre 11 godina

Lupio Bozz i ostao živ!

--

Štimci su Hrvati, većim dijelom iz Delnica, a prema nekim izvorima iz Njemačke ili Židovi iz Španjolske. Razmjerno najviše Štimaca u proteklih sto godina rođeno je u Malom Selu kraj Delnica, gdje se svaki drugi stanovnik prezivao Štimac. U Hrvatskoj danas živi oko tri tisuće Štimaca u oko tisućusto domaćinstava (91. prezime prema brojnosti). Podjednako ih je bilo i sredinom prošlog stoljeća.
Etimologija

Glavni migracijski pravci Štimaca u prošlom stoljeću zabilježeni su iz Gospića, iz Rijeke te iz Perušića u Zagreb.

Kontra logika

pre 11 godina

Znaci Drazena Petrovica, koji nije hteo ni da cuje za svoje srpske drugove, ne smatrate za nacionalistu, a Divca koji se toliko trudio da ocuva prijateljstvo sa Drazenom, Radjom i Kukocem smatrate za velikog srpskog nacionalistu. Kakva je to logika?

Sale

pre 11 godina

Neka bude kako je rekao Stimac na snimku, ali ja bih ga zapitao zasto je onda Mihajlovic izabrao bas na njega da se "dokaze", od svih igraca Hajduka?

DEMN

pre 11 godina

Sećam se pre 4,5 godina u emisiji na HRT-u "Nedeljom u 2" gost je bio Štimac,i u jednom trenutka voditelj je uključio Sinišu Mihajlovića koji je hteo da se pomiri sa Štimcem,ali Štimac tad nije prihvatio ruku pomiranja.

Vladimir

pre 11 godina

Ne sumnjam da ce ova vest izazvati mnogo zluradih komentara ali sto se mene tice to je sasvim normalna stvar.Njih dvojica predstavljaju svoju naciju i to treba da rade na najprimerniji nacin,vodjenje reprezentacije nije privatna stvar.Prosla su vremena mrznje i treba gledati u buducnost.Mrznja je za ljude sa neizlecivim kompleksima.Fudbal je igra koja donosi lepotu i treba da uzivamo u njoj a ne da bude poligon za prepucavanje i malogradjanstvine.Pozdrav.

Djoka

pre 11 godina

Zasto jedino normalni ljudi - i obaska najokoreliji kriminalci - medju Srbima i Hrvatima nemaju nikakvih medjusobnih problema? Kada ce obican, izmanipulisan svet da se konacno opameti, za deset, dvadeset ili mozda tek za pedesetak godina?

drago

pre 11 godina

Nije on, nego Ante Miše "Torcida s tobom diše" ga je čupao. Obojica su iz Borova (Mihajlović i Miše), odrasli su zajedno.
A što se ovog tiče, tu su Bokšić i Mihajlović išli na kavu jer su nekad bili suigrači u Laziju.

Milan

pre 11 godina

Dobro je da se smire strasti. Onomad Miha napade Zutog iz cista mira, ni ovaj Stimac nije mno go bolji. U svakom slucaju pozitivno sam iznenadjen.

Maki

pre 11 godina

Rat je zavrsen 1995. godine, a sad je 2012. BRE.
Koji smo mi idiJoti na Balkanu, i zbog rata, i zbog ovih 17 godina posle rata.
Isti jezik, (skoro) ista vera, isti mentalitet (iako ovi zapadni to negiraju, ali dovoljno je procitati njihove portale).
Necemo o jugoslovenstvu, ali da li bi mogli da imamo neke koliko-toliko normalne odnose?

tony_st

pre 11 godina

Oni su došli da provociraju, a ni cveće nisu doneli...
Alo, režija, brišite zadnju rečenicu. Nisam znao da su doneli cveće....
MILOJKO LEGENDO!!
AJMO BILI!!!!!
HAJDUK ŽIVI VJEČNO

Goran1

pre 11 godina

Formalan razgovor nista nece doneti i nikom krunu sa glave skinuti,vi komsije jedinog kosarkasa sto ste imali je Petrovic i tu nema price ali zato mi Srbi imali smo i imamo dobre kosarkase,zakopajte sekire i zaboravite 91' veselite se 95' i na tome ostanite cemu se toliko svi lozite kad ce biti krompiri na kraju utakmice!
P.S Krompiri=nereseno

nbp

pre 11 godina

Ako je ovo tačno, pozdravljam ponajviše zbog dve predstojeće utakmice gde treba da pokažemo da možemo da budemo kulturni i civilizovani. Nikad nije kasno da se izađe iz puberteta i nesretnog odrastanja, šta god da je ovu dvojicu učinilo prgavim i neprijatnim za gledanje i slušanje. Mnogi im neće zaboraviti posete logoru Lora i druženje i podržavanje Arkana, ali ‘ajde.

ja

pre 11 godina

sve što si vidio u onoj američkoj sapunjari je dovoljno za formirat mišljenje i ono je jedino što se izdogađalo, zar nije divac pokrenuo priču o 100 medalja za srbiju(nebitno skroz meni) ali u filmu "on miče hrvatsku zastavu jer igra juga i isto tako bi makao i srpsku" pa kako su sve medalje pod jugom godinu dana poslije srpske, zašto je promjenio mišenje... a da ameri su ugasili kamere

komsijina krava

pre 11 godina

Sto se mene tice, umjesto na kavu, najbolje bi bilo da su oba otisla sa selektorskih mjesta reprezentacija. Za Hrvatsku sam potpuno siguran da je to najbolje, a cini mi se i za Srbiju.

Cirkuzanti !

Istina

pre 11 godina

Znate li šta je rekao Mate Parlov kad su ga smarali što se ne izjašnjava kao hrvatski nacionalista: Kako ja da budem nacionalista, pa ja sam prvak sveta.

zoran

pre 11 godina

... Nedeljom u 2 , HRT , pre možda već godinu . Gost Igor Štimac . Mihailovićevo telefonsko uključenje ili pre audio zapis tel. izjave . Bio je mala maca . Pa bili smo mlađi , pa nacionalistička euforija.... Štimac se ponašao kao da se radi o uključenju nekog gledaoca , navijača . Pala su i jednostrana izvinjenja . Sušta suprotnost današnjem Mihailoviću , a možda opet i budućem .