Fudbal 66

Petak, 07.09.2012.

23:38

SP, kval: Škotska - Srbija (16.00)

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje novi kvalifikacioni ciklus, sa novim selektorom traži plasman na Svetsko prvenstvo 2014. godine.

SP, kval: Škotska - Srbija (16.00) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

igor

pre 11 godina

Moj sastav od igraca koji konkurisu za utakmicu bi bio:Brkic ,Ivanovic,Subotic,Bisevac(Nastasic,Lukovic),Kolarov ,Matic,Bambi Tosic,Ninkovic,Darko Lazovic i Markovic
Mada ja iskreno mislim,prema tipu igraca kakve mi imamo(nekoliko dobrih krila),Zigic mora da ima mesto u spicu....a treba probati i Kojica iz Rada

named extinction

pre 11 godina

Ne znam sto mnogi potcenjuju Skote, pola igraca im igra u Premijer ligi i u dobroj su formi. Voleo bih ja da dobijemo al tesko da smo favoriti danas.

BLBL

pre 11 godina

Ajmo Srbija! Zgazite arogantne Skote! 2:0!!! ;) Hrvati neka tuku nadobudne Belgijance za par dana, a Srbija da "odradi" Wales, pa da "bratski" lomimo za tu prvu poziciju

Stipe

pre 11 godina

Lipi moji, zelim vam od sveg srca da danas nabijete Skote i osvojite tri boda. Mislim da ste bolja ekipa i da mozete to provesti u djelo. Bez daljnjega da bi najbolje bilo da nase dvije reprezentacije odu dalje... Ipak ste nam blizi od ostalih. Pozdrav iz suncanog trogira...

ako nikako onda posteno

pre 11 godina

ajde srbi recite posteno,posto pola ovih vasih mladih igraca neznam,dali se isplati igrati na vasu pobjedu danas. moje neko misljenje je da izgubit necete ili da ce biti malo golova.

Maree

pre 11 godina

Mi nemamo sta da trazimo tamo. Bolje da su pohvatali neke klince iz beton lige cisto da ih nacine srecnim i posalju malo da putuju svetom...

dvds

pre 11 godina

stavicu na srbiju 100kn,nemoj te me razocarati,srbija u rio kao druga a hrvatska kao prva,pozdrav iz splita
(dado, 8. septembar 2012 09:19)

>Nemoj da bacaš pare, čoveče...nema šanse...posle još da nas mrziš jel si izgubio kintu...tipuj Škotska ili Belgija za drugo mesto.

dvds

pre 11 godina

"Cenim" srpski optimizam što se fudbala tiče. Radije mi se čini da je odraz gluposti i neanalitičnosti.
Pa nismo u stanju da pošteno pobedimo klubove sa Kipra i iz Norveške...sumnjam da vam je demencija tako intenzivna.
Ako budu 4ti u grupi to im je max...tragikomedija njihovih poraza počinje večeras...pa tu se ne zna ko je gori....fudbaleri, selektor ili predsednik fudbalskog saveza.

marko

pre 11 godina

ja neznam sta je sa vama ljudi,placemo tu kako nemamo napadace,spali smo na to da se plasimo nekih skota,a naseg najboljeg napadaca kog imamo ne zovemo a to je naravno kleo jer mi srbi smo najbolji naravno ovo je sarkazam,i to sve zbog necijih licnih sujeta e pa tako cemo i proci na ovim kvalifikacijama ko bosi po trnju ali tako nam i treba...

bbb

pre 11 godina

A kako bi bilo da im damo malo prodske ?? Pa kakvi god da su- nasi su !!!
(dd, 8. septembar 2012 09:59)
Tako je.Mi bolje nemamo.
Srecno momci

surfer

pre 11 godina

srecno momci! nadam se da cete stvarno "izginuti" na terenu i ako tako bude nece izostati ni rezultat.. a motivacija? ako ste procitali bar polovinu ovih negativnih komentara od takozvanih navijaca,patriota,srba itd. onda vam je to dovoljno da pokazete da nisu u pravu i odigrate hrabro pa makar odneli i bod! napred orlovi!

UrosBg

pre 11 godina

Srecno nasim momcima i selektoru. Verujem da mozemo da se plasiramo i verujem da cemo vec danas da zabelezimo i prvu pobedu. Reprezentacija jeste podmladjena ali opet verujem da imamo kvalitet za plasman. Srecno!!!

Dragan Jurić

pre 11 godina

Neka nam je Bog u pomoći! Ni igre,ni koncepcije,niti znamo,niti imamo ko da da gol... Ovde bez umešanosti Svevišnjeg nema `leba za nas. Pomozi,Bože!

emilli

pre 11 godina

Hrvati su jedva dobili,a Vels je izgubio jer je igrao 70 minita bez igraca.Ova grupa je vrlo izjednacena,svaki bod osvojen na strani bice vredan.Na danasnjoj utakmici jedan gol u mrezi verovatno odlucuje pobednika.Pitam se ponovo ima li nasa reprezentacija napadaca koji zna da postigne gol.

superbrko

pre 11 godina

(Kibo, 8. septembar 2012 01:00)

Bog nema veze sa ovim, nikada nije ni imao. Nisam čuo Engleze (niti bilo koga drugoga) da skandiraju "Help us god", a najjadnije je kad cijeli stadion skandira "Pomozi bože", a mi vodimo 1:0, dešavalo se...
Idemo tamo da ih dobijemo, zato što smo bolji, tačka.

danguba

pre 11 godina

Ako pročitam još i jednu duhovitost na temu pjevanja himne, skočiću kroz prozor. Bilo je smiješno jednom, možda... To su isti oni koji prepričavaju isti vic 1000 puta...

Hladnokrwni

pre 11 godina

Nece biti neuspeh ni ako ne odemo na svetsko prvenstvo. Tim je podmladjen,pravi se na duze staze i njihove prave uspehe mozemo ocekivati tek na iducem evropskom kad sazru kao igraci i uigraju se kao tim. Kvalitet je neosporan,mozda je napad slaba tacka,ali sa ovakvim veznim redom i skakacima u prekidima to i nije tako bitno jer uvek neko iz drugog reda moze postigne gol. Treba verovati u njih i pruziti im podrsku cak i kad budu gubili jer ce vremenom sve doci na svoje.

мук

pre 11 godina

Ако бод против Шкотске буде "као кућа" (како неки пишу) онда не знам шта је кућа против осталих репрезентација. Углавном са таквим кућама остајемо кући.

Nenad

pre 11 godina

Ta fraza Partizanovci je totalno aut,ljudi igraju za Srbiju i glupo je isticati klupsko porijeklo.Ne mogu samo vjerovatpi da je Srbija propustila pozvati Stevanovića da igra za njih on je već sad jedan od najboljih ex yu igrača.Još nešto Nastasić faktički nema ništa sa Partizanom.

SRBIJA!

pre 11 godina

Sinisa je super, momci su brzi i zeljni uspeha, a jedini pravi spic kojeg imamo (Danko Lazovic) se oprostio od reprezentacije.
Ako se plasiramo to ce zaista biti uspeh.
Hrvatska nikada jaca, mi nikada slabiji. Ako nas sada ne razmontiraju, nikad nece.

Monteri iz jajca

pre 11 godina

Trazimo plasman na svetsko prvenstvo? Molim? Mislim da nije fer prema selektoru sto neko od celnika FSS-a neizadje u javnost i kaze da se netrazi nikakav plasman na SP nego se formira mlada ekipa za Evropsko 2016-te! Mislim da svakom navijacu reprezentacije je jasno da mi nemamo ekipu trenutno i 3-4 mesto je nasa realnost nevidim osim Hrvatske kome jos mozemo odkinuti bod! A u slucaju neuspeha izgubicemo jos jednog mladog strucnjaka i sigurno nece big-bos podneti ostavku!

Fruskogorska 17a

pre 11 godina

@drogba87 robi kin u skotskoj?? vidic?? o cemu ti pises??
pise o sjajnom napadacu LA Galaxija, koji je udarna igla skotskog napada... a on kao pravi navijac veruje u najboljeg stopera sveta koji igra za nasu reprezentaciju!!! razmisli malo

Realan

pre 11 godina

Škotska će glatko dobiti Srbiju, ko se bar malo razume u fudbal to može da predvidi. Da li neko ovde zaista misli da Mihajlović može da vodi repku Srbije?

Xonique

pre 11 godina

Plasim se jedino sutra Robbie Keane-a ali nadam se da ce Vidic uspeti da ga sacuva. Najvaznije je da postignemo gol u gostima, 1:1 bi bio sasvim odlican rezultat pred revans u utorak u Novom Sadu. Uz malo srece procicemo ovaj baraz kao pobednici!
NAPRED SRBIJA!!!
(drogba87, 7. septembar 2012 23:46)


Koji bre Kin, on igra za Irsku a ne za Skotsku!! Sve fudbalski poznavaoci i strucnjaci ...

Goran1

pre 11 godina

Plasim se jedino sutra Robbie Keane-a ali nadam se da ce Vidic uspeti da ga sacuva. Najvaznije je da postignemo gol u gostima, 1:1 bi bio sasvim odlican rezultat pred revans u utorak u Novom Sadu. Uz malo srece procicemo ovaj baraz kao pobednici!
NAPRED SRBIJA!!!
(drogba87, 7. septembar 2012 23:46)

Izvini al ovo moram prokomentarisati kao prvo Vidic ne igra kao drugo sutra igramo protiv Skota a u utorak protiv Velsa i trece tek pocinju kvalifikacije a do baraznih utakmica ima jos minimum godinu dana!
Ajd Uzdravlje

Srbija!!!!!!!!

pre 11 godina

Podrška Mihi i ovim našim klincima pa šta bude! Malo mi žao što nije pozvan Pantelić jer dečko samom svojom energijom i zalaganjem iz srca može da pogura ovu novu generaciju. Takođe bih voleo da vidim Boška Jankovića.
Kad budemo igrali kod kuće - ko hoće da zviždi Stojkoviću bolje da ne dolazi. Kome se navija za Partizan ili Zvezdu neka čeka da se prvenstvo nastavi, a ne da truje srpsku reprezentaciju.

wroom1975

pre 11 godina

Srbija krece iz Glazgova...tu i zavrsava...na zalost jer je je to realnost ovakvog tima sa ovakvim trenerom. "Kec" ko vrata sutra, i "X" iz Novog Sada, uz 0 do 2 gola. Za one koji nisu kladionicari, u prevodu BOD iz obe utakmice.

milos

pre 11 godina

Stojković/Bajković-Krneta,Miljković,Mikić,Babović-Petrović,Dimitrijević,Milijaš,Lovre-braća šćepović
formacija 4-4-4
najjači sastav!ima sve da pobede.
da li sam nekog propustio?
hehehehhehe

Bojan Srbija

pre 11 godina

Mnogo tesko gostovanje,za nasu novu i mladu ekipu koja krece iz pocetka.Nismo favoriti u grupi ,to su svakako Hrvatska i Belgija ali i mi i Makedonija trazimo svoju sansu.Uz malo srece sutra bi i bod bio kao kuca za jedan novi pocetak.

nezainteresovan

pre 11 godina

Nadovezacu se na naslov. Srbija krece iz Glazgova i dao Bog srece stize do Brazila. Ne Lupajte minusa, vjerujte, dajte podrsku, bez vjere nema ni uspjeha. Mozda nismo kvalitetni kao nekada ali se nadam da ce im Sinisa usaditi jedno novo srce, kada igraju za nacionalni tim, za Srbiju, da ce uvijek izabrati dobru taktiku. Srecno momci, srecno selekotre, ja sam uvijek uz vas. SRBIJA!!!

veerghoen

pre 11 godina

Umereni optimizam, ne tolika zainteresovanost medija i tiha atmosfera je stvorila jedan ambijent koji je skinuo teret sa ledja mladih igraca. Konacno da mi Srbi smanjimo ocekivanja, pa sta bude. Srecni momci!

musa dembele

pre 11 godina

Ako ne pobedimo u ove 2 utakmice,cuo sam da Tole odlazi! On ne sme da smeni Mihu,jer i Antari duguje,pa mu je jedini izbor da ode.. Aca Vucic je uterao strah svima.. Sutra bod puna kapa!

drogba87

pre 11 godina

Plasim se jedino sutra Robbie Keane-a ali nadam se da ce Vidic uspeti da ga sacuva. Najvaznije je da postignemo gol u gostima, 1:1 bi bio sasvim odlican rezultat pred revans u utorak u Novom Sadu. Uz malo srece procicemo ovaj baraz kao pobednici!
NAPRED SRBIJA!!!

nezainteresovan

pre 11 godina

Nadovezacu se na naslov. Srbija krece iz Glazgova i dao Bog srece stize do Brazila. Ne Lupajte minusa, vjerujte, dajte podrsku, bez vjere nema ni uspjeha. Mozda nismo kvalitetni kao nekada ali se nadam da ce im Sinisa usaditi jedno novo srce, kada igraju za nacionalni tim, za Srbiju, da ce uvijek izabrati dobru taktiku. Srecno momci, srecno selekotre, ja sam uvijek uz vas. SRBIJA!!!

veerghoen

pre 11 godina

Umereni optimizam, ne tolika zainteresovanost medija i tiha atmosfera je stvorila jedan ambijent koji je skinuo teret sa ledja mladih igraca. Konacno da mi Srbi smanjimo ocekivanja, pa sta bude. Srecni momci!

Srbija!!!!!!!!

pre 11 godina

Podrška Mihi i ovim našim klincima pa šta bude! Malo mi žao što nije pozvan Pantelić jer dečko samom svojom energijom i zalaganjem iz srca može da pogura ovu novu generaciju. Takođe bih voleo da vidim Boška Jankovića.
Kad budemo igrali kod kuće - ko hoće da zviždi Stojkoviću bolje da ne dolazi. Kome se navija za Partizan ili Zvezdu neka čeka da se prvenstvo nastavi, a ne da truje srpsku reprezentaciju.

drogba87

pre 11 godina

Plasim se jedino sutra Robbie Keane-a ali nadam se da ce Vidic uspeti da ga sacuva. Najvaznije je da postignemo gol u gostima, 1:1 bi bio sasvim odlican rezultat pred revans u utorak u Novom Sadu. Uz malo srece procicemo ovaj baraz kao pobednici!
NAPRED SRBIJA!!!

Bojan Srbija

pre 11 godina

Mnogo tesko gostovanje,za nasu novu i mladu ekipu koja krece iz pocetka.Nismo favoriti u grupi ,to su svakako Hrvatska i Belgija ali i mi i Makedonija trazimo svoju sansu.Uz malo srece sutra bi i bod bio kao kuca za jedan novi pocetak.

danguba

pre 11 godina

Ako pročitam još i jednu duhovitost na temu pjevanja himne, skočiću kroz prozor. Bilo je smiješno jednom, možda... To su isti oni koji prepričavaju isti vic 1000 puta...

мук

pre 11 godina

Ако бод против Шкотске буде "као кућа" (како неки пишу) онда не знам шта је кућа против осталих репрезентација. Углавном са таквим кућама остајемо кући.

milos

pre 11 godina

Stojković/Bajković-Krneta,Miljković,Mikić,Babović-Petrović,Dimitrijević,Milijaš,Lovre-braća šćepović
formacija 4-4-4
najjači sastav!ima sve da pobede.
da li sam nekog propustio?
hehehehhehe

Stipe

pre 11 godina

Lipi moji, zelim vam od sveg srca da danas nabijete Skote i osvojite tri boda. Mislim da ste bolja ekipa i da mozete to provesti u djelo. Bez daljnjega da bi najbolje bilo da nase dvije reprezentacije odu dalje... Ipak ste nam blizi od ostalih. Pozdrav iz suncanog trogira...

superbrko

pre 11 godina

(Kibo, 8. septembar 2012 01:00)

Bog nema veze sa ovim, nikada nije ni imao. Nisam čuo Engleze (niti bilo koga drugoga) da skandiraju "Help us god", a najjadnije je kad cijeli stadion skandira "Pomozi bože", a mi vodimo 1:0, dešavalo se...
Idemo tamo da ih dobijemo, zato što smo bolji, tačka.

Hladnokrwni

pre 11 godina

Nece biti neuspeh ni ako ne odemo na svetsko prvenstvo. Tim je podmladjen,pravi se na duze staze i njihove prave uspehe mozemo ocekivati tek na iducem evropskom kad sazru kao igraci i uigraju se kao tim. Kvalitet je neosporan,mozda je napad slaba tacka,ali sa ovakvim veznim redom i skakacima u prekidima to i nije tako bitno jer uvek neko iz drugog reda moze postigne gol. Treba verovati u njih i pruziti im podrsku cak i kad budu gubili jer ce vremenom sve doci na svoje.

emilli

pre 11 godina

Hrvati su jedva dobili,a Vels je izgubio jer je igrao 70 minita bez igraca.Ova grupa je vrlo izjednacena,svaki bod osvojen na strani bice vredan.Na danasnjoj utakmici jedan gol u mrezi verovatno odlucuje pobednika.Pitam se ponovo ima li nasa reprezentacija napadaca koji zna da postigne gol.

BLBL

pre 11 godina

Ajmo Srbija! Zgazite arogantne Skote! 2:0!!! ;) Hrvati neka tuku nadobudne Belgijance za par dana, a Srbija da "odradi" Wales, pa da "bratski" lomimo za tu prvu poziciju

Xonique

pre 11 godina

Plasim se jedino sutra Robbie Keane-a ali nadam se da ce Vidic uspeti da ga sacuva. Najvaznije je da postignemo gol u gostima, 1:1 bi bio sasvim odlican rezultat pred revans u utorak u Novom Sadu. Uz malo srece procicemo ovaj baraz kao pobednici!
NAPRED SRBIJA!!!
(drogba87, 7. septembar 2012 23:46)


Koji bre Kin, on igra za Irsku a ne za Skotsku!! Sve fudbalski poznavaoci i strucnjaci ...

Fruskogorska 17a

pre 11 godina

@drogba87 robi kin u skotskoj?? vidic?? o cemu ti pises??
pise o sjajnom napadacu LA Galaxija, koji je udarna igla skotskog napada... a on kao pravi navijac veruje u najboljeg stopera sveta koji igra za nasu reprezentaciju!!! razmisli malo

musa dembele

pre 11 godina

Ako ne pobedimo u ove 2 utakmice,cuo sam da Tole odlazi! On ne sme da smeni Mihu,jer i Antari duguje,pa mu je jedini izbor da ode.. Aca Vucic je uterao strah svima.. Sutra bod puna kapa!

Dragan Jurić

pre 11 godina

Neka nam je Bog u pomoći! Ni igre,ni koncepcije,niti znamo,niti imamo ko da da gol... Ovde bez umešanosti Svevišnjeg nema `leba za nas. Pomozi,Bože!

bbb

pre 11 godina

A kako bi bilo da im damo malo prodske ?? Pa kakvi god da su- nasi su !!!
(dd, 8. septembar 2012 09:59)
Tako je.Mi bolje nemamo.
Srecno momci

SRBIJA!

pre 11 godina

Sinisa je super, momci su brzi i zeljni uspeha, a jedini pravi spic kojeg imamo (Danko Lazovic) se oprostio od reprezentacije.
Ako se plasiramo to ce zaista biti uspeh.
Hrvatska nikada jaca, mi nikada slabiji. Ako nas sada ne razmontiraju, nikad nece.

dvds

pre 11 godina

stavicu na srbiju 100kn,nemoj te me razocarati,srbija u rio kao druga a hrvatska kao prva,pozdrav iz splita
(dado, 8. septembar 2012 09:19)

>Nemoj da bacaš pare, čoveče...nema šanse...posle još da nas mrziš jel si izgubio kintu...tipuj Škotska ili Belgija za drugo mesto.

UrosBg

pre 11 godina

Srecno nasim momcima i selektoru. Verujem da mozemo da se plasiramo i verujem da cemo vec danas da zabelezimo i prvu pobedu. Reprezentacija jeste podmladjena ali opet verujem da imamo kvalitet za plasman. Srecno!!!

Maree

pre 11 godina

Mi nemamo sta da trazimo tamo. Bolje da su pohvatali neke klince iz beton lige cisto da ih nacine srecnim i posalju malo da putuju svetom...

Goran1

pre 11 godina

Plasim se jedino sutra Robbie Keane-a ali nadam se da ce Vidic uspeti da ga sacuva. Najvaznije je da postignemo gol u gostima, 1:1 bi bio sasvim odlican rezultat pred revans u utorak u Novom Sadu. Uz malo srece procicemo ovaj baraz kao pobednici!
NAPRED SRBIJA!!!
(drogba87, 7. septembar 2012 23:46)

Izvini al ovo moram prokomentarisati kao prvo Vidic ne igra kao drugo sutra igramo protiv Skota a u utorak protiv Velsa i trece tek pocinju kvalifikacije a do baraznih utakmica ima jos minimum godinu dana!
Ajd Uzdravlje

ako nikako onda posteno

pre 11 godina

ajde srbi recite posteno,posto pola ovih vasih mladih igraca neznam,dali se isplati igrati na vasu pobjedu danas. moje neko misljenje je da izgubit necete ili da ce biti malo golova.

Realan

pre 11 godina

Škotska će glatko dobiti Srbiju, ko se bar malo razume u fudbal to može da predvidi. Da li neko ovde zaista misli da Mihajlović može da vodi repku Srbije?

Monteri iz jajca

pre 11 godina

Trazimo plasman na svetsko prvenstvo? Molim? Mislim da nije fer prema selektoru sto neko od celnika FSS-a neizadje u javnost i kaze da se netrazi nikakav plasman na SP nego se formira mlada ekipa za Evropsko 2016-te! Mislim da svakom navijacu reprezentacije je jasno da mi nemamo ekipu trenutno i 3-4 mesto je nasa realnost nevidim osim Hrvatske kome jos mozemo odkinuti bod! A u slucaju neuspeha izgubicemo jos jednog mladog strucnjaka i sigurno nece big-bos podneti ostavku!

wroom1975

pre 11 godina

Srbija krece iz Glazgova...tu i zavrsava...na zalost jer je je to realnost ovakvog tima sa ovakvim trenerom. "Kec" ko vrata sutra, i "X" iz Novog Sada, uz 0 do 2 gola. Za one koji nisu kladionicari, u prevodu BOD iz obe utakmice.

Nenad

pre 11 godina

Ta fraza Partizanovci je totalno aut,ljudi igraju za Srbiju i glupo je isticati klupsko porijeklo.Ne mogu samo vjerovatpi da je Srbija propustila pozvati Stevanovića da igra za njih on je već sad jedan od najboljih ex yu igrača.Još nešto Nastasić faktički nema ništa sa Partizanom.

dvds

pre 11 godina

"Cenim" srpski optimizam što se fudbala tiče. Radije mi se čini da je odraz gluposti i neanalitičnosti.
Pa nismo u stanju da pošteno pobedimo klubove sa Kipra i iz Norveške...sumnjam da vam je demencija tako intenzivna.
Ako budu 4ti u grupi to im je max...tragikomedija njihovih poraza počinje večeras...pa tu se ne zna ko je gori....fudbaleri, selektor ili predsednik fudbalskog saveza.

surfer

pre 11 godina

srecno momci! nadam se da cete stvarno "izginuti" na terenu i ako tako bude nece izostati ni rezultat.. a motivacija? ako ste procitali bar polovinu ovih negativnih komentara od takozvanih navijaca,patriota,srba itd. onda vam je to dovoljno da pokazete da nisu u pravu i odigrate hrabro pa makar odneli i bod! napred orlovi!

marko

pre 11 godina

ja neznam sta je sa vama ljudi,placemo tu kako nemamo napadace,spali smo na to da se plasimo nekih skota,a naseg najboljeg napadaca kog imamo ne zovemo a to je naravno kleo jer mi srbi smo najbolji naravno ovo je sarkazam,i to sve zbog necijih licnih sujeta e pa tako cemo i proci na ovim kvalifikacijama ko bosi po trnju ali tako nam i treba...

igor

pre 11 godina

Moj sastav od igraca koji konkurisu za utakmicu bi bio:Brkic ,Ivanovic,Subotic,Bisevac(Nastasic,Lukovic),Kolarov ,Matic,Bambi Tosic,Ninkovic,Darko Lazovic i Markovic
Mada ja iskreno mislim,prema tipu igraca kakve mi imamo(nekoliko dobrih krila),Zigic mora da ima mesto u spicu....a treba probati i Kojica iz Rada

named extinction

pre 11 godina

Ne znam sto mnogi potcenjuju Skote, pola igraca im igra u Premijer ligi i u dobroj su formi. Voleo bih ja da dobijemo al tesko da smo favoriti danas.

drogba87

pre 11 godina

Plasim se jedino sutra Robbie Keane-a ali nadam se da ce Vidic uspeti da ga sacuva. Najvaznije je da postignemo gol u gostima, 1:1 bi bio sasvim odlican rezultat pred revans u utorak u Novom Sadu. Uz malo srece procicemo ovaj baraz kao pobednici!
NAPRED SRBIJA!!!

milos

pre 11 godina

Stojković/Bajković-Krneta,Miljković,Mikić,Babović-Petrović,Dimitrijević,Milijaš,Lovre-braća šćepović
formacija 4-4-4
najjači sastav!ima sve da pobede.
da li sam nekog propustio?
hehehehhehe

musa dembele

pre 11 godina

Ako ne pobedimo u ove 2 utakmice,cuo sam da Tole odlazi! On ne sme da smeni Mihu,jer i Antari duguje,pa mu je jedini izbor da ode.. Aca Vucic je uterao strah svima.. Sutra bod puna kapa!

nezainteresovan

pre 11 godina

Nadovezacu se na naslov. Srbija krece iz Glazgova i dao Bog srece stize do Brazila. Ne Lupajte minusa, vjerujte, dajte podrsku, bez vjere nema ni uspjeha. Mozda nismo kvalitetni kao nekada ali se nadam da ce im Sinisa usaditi jedno novo srce, kada igraju za nacionalni tim, za Srbiju, da ce uvijek izabrati dobru taktiku. Srecno momci, srecno selekotre, ja sam uvijek uz vas. SRBIJA!!!

Srbija!!!!!!!!

pre 11 godina

Podrška Mihi i ovim našim klincima pa šta bude! Malo mi žao što nije pozvan Pantelić jer dečko samom svojom energijom i zalaganjem iz srca može da pogura ovu novu generaciju. Takođe bih voleo da vidim Boška Jankovića.
Kad budemo igrali kod kuće - ko hoće da zviždi Stojkoviću bolje da ne dolazi. Kome se navija za Partizan ili Zvezdu neka čeka da se prvenstvo nastavi, a ne da truje srpsku reprezentaciju.

Realan

pre 11 godina

Škotska će glatko dobiti Srbiju, ko se bar malo razume u fudbal to može da predvidi. Da li neko ovde zaista misli da Mihajlović može da vodi repku Srbije?

Goran1

pre 11 godina

Plasim se jedino sutra Robbie Keane-a ali nadam se da ce Vidic uspeti da ga sacuva. Najvaznije je da postignemo gol u gostima, 1:1 bi bio sasvim odlican rezultat pred revans u utorak u Novom Sadu. Uz malo srece procicemo ovaj baraz kao pobednici!
NAPRED SRBIJA!!!
(drogba87, 7. septembar 2012 23:46)

Izvini al ovo moram prokomentarisati kao prvo Vidic ne igra kao drugo sutra igramo protiv Skota a u utorak protiv Velsa i trece tek pocinju kvalifikacije a do baraznih utakmica ima jos minimum godinu dana!
Ajd Uzdravlje

Xonique

pre 11 godina

Plasim se jedino sutra Robbie Keane-a ali nadam se da ce Vidic uspeti da ga sacuva. Najvaznije je da postignemo gol u gostima, 1:1 bi bio sasvim odlican rezultat pred revans u utorak u Novom Sadu. Uz malo srece procicemo ovaj baraz kao pobednici!
NAPRED SRBIJA!!!
(drogba87, 7. septembar 2012 23:46)


Koji bre Kin, on igra za Irsku a ne za Skotsku!! Sve fudbalski poznavaoci i strucnjaci ...

Bojan Srbija

pre 11 godina

Mnogo tesko gostovanje,za nasu novu i mladu ekipu koja krece iz pocetka.Nismo favoriti u grupi ,to su svakako Hrvatska i Belgija ali i mi i Makedonija trazimo svoju sansu.Uz malo srece sutra bi i bod bio kao kuca za jedan novi pocetak.

SRBIJA!

pre 11 godina

Sinisa je super, momci su brzi i zeljni uspeha, a jedini pravi spic kojeg imamo (Danko Lazovic) se oprostio od reprezentacije.
Ako se plasiramo to ce zaista biti uspeh.
Hrvatska nikada jaca, mi nikada slabiji. Ako nas sada ne razmontiraju, nikad nece.

Monteri iz jajca

pre 11 godina

Trazimo plasman na svetsko prvenstvo? Molim? Mislim da nije fer prema selektoru sto neko od celnika FSS-a neizadje u javnost i kaze da se netrazi nikakav plasman na SP nego se formira mlada ekipa za Evropsko 2016-te! Mislim da svakom navijacu reprezentacije je jasno da mi nemamo ekipu trenutno i 3-4 mesto je nasa realnost nevidim osim Hrvatske kome jos mozemo odkinuti bod! A u slucaju neuspeha izgubicemo jos jednog mladog strucnjaka i sigurno nece big-bos podneti ostavku!

Nenad

pre 11 godina

Ta fraza Partizanovci je totalno aut,ljudi igraju za Srbiju i glupo je isticati klupsko porijeklo.Ne mogu samo vjerovatpi da je Srbija propustila pozvati Stevanovića da igra za njih on je već sad jedan od najboljih ex yu igrača.Još nešto Nastasić faktički nema ništa sa Partizanom.

Fruskogorska 17a

pre 11 godina

@drogba87 robi kin u skotskoj?? vidic?? o cemu ti pises??
pise o sjajnom napadacu LA Galaxija, koji je udarna igla skotskog napada... a on kao pravi navijac veruje u najboljeg stopera sveta koji igra za nasu reprezentaciju!!! razmisli malo

Hladnokrwni

pre 11 godina

Nece biti neuspeh ni ako ne odemo na svetsko prvenstvo. Tim je podmladjen,pravi se na duze staze i njihove prave uspehe mozemo ocekivati tek na iducem evropskom kad sazru kao igraci i uigraju se kao tim. Kvalitet je neosporan,mozda je napad slaba tacka,ali sa ovakvim veznim redom i skakacima u prekidima to i nije tako bitno jer uvek neko iz drugog reda moze postigne gol. Treba verovati u njih i pruziti im podrsku cak i kad budu gubili jer ce vremenom sve doci na svoje.

dvds

pre 11 godina

"Cenim" srpski optimizam što se fudbala tiče. Radije mi se čini da je odraz gluposti i neanalitičnosti.
Pa nismo u stanju da pošteno pobedimo klubove sa Kipra i iz Norveške...sumnjam da vam je demencija tako intenzivna.
Ako budu 4ti u grupi to im je max...tragikomedija njihovih poraza počinje večeras...pa tu se ne zna ko je gori....fudbaleri, selektor ili predsednik fudbalskog saveza.

dvds

pre 11 godina

stavicu na srbiju 100kn,nemoj te me razocarati,srbija u rio kao druga a hrvatska kao prva,pozdrav iz splita
(dado, 8. septembar 2012 09:19)

>Nemoj da bacaš pare, čoveče...nema šanse...posle još da nas mrziš jel si izgubio kintu...tipuj Škotska ili Belgija za drugo mesto.

wroom1975

pre 11 godina

Srbija krece iz Glazgova...tu i zavrsava...na zalost jer je je to realnost ovakvog tima sa ovakvim trenerom. "Kec" ko vrata sutra, i "X" iz Novog Sada, uz 0 do 2 gola. Za one koji nisu kladionicari, u prevodu BOD iz obe utakmice.

marko

pre 11 godina

ja neznam sta je sa vama ljudi,placemo tu kako nemamo napadace,spali smo na to da se plasimo nekih skota,a naseg najboljeg napadaca kog imamo ne zovemo a to je naravno kleo jer mi srbi smo najbolji naravno ovo je sarkazam,i to sve zbog necijih licnih sujeta e pa tako cemo i proci na ovim kvalifikacijama ko bosi po trnju ali tako nam i treba...

Stipe

pre 11 godina

Lipi moji, zelim vam od sveg srca da danas nabijete Skote i osvojite tri boda. Mislim da ste bolja ekipa i da mozete to provesti u djelo. Bez daljnjega da bi najbolje bilo da nase dvije reprezentacije odu dalje... Ipak ste nam blizi od ostalih. Pozdrav iz suncanog trogira...

veerghoen

pre 11 godina

Umereni optimizam, ne tolika zainteresovanost medija i tiha atmosfera je stvorila jedan ambijent koji je skinuo teret sa ledja mladih igraca. Konacno da mi Srbi smanjimo ocekivanja, pa sta bude. Srecni momci!

superbrko

pre 11 godina

(Kibo, 8. septembar 2012 01:00)

Bog nema veze sa ovim, nikada nije ni imao. Nisam čuo Engleze (niti bilo koga drugoga) da skandiraju "Help us god", a najjadnije je kad cijeli stadion skandira "Pomozi bože", a mi vodimo 1:0, dešavalo se...
Idemo tamo da ih dobijemo, zato što smo bolji, tačka.

Dragan Jurić

pre 11 godina

Neka nam je Bog u pomoći! Ni igre,ni koncepcije,niti znamo,niti imamo ko da da gol... Ovde bez umešanosti Svevišnjeg nema `leba za nas. Pomozi,Bože!

BLBL

pre 11 godina

Ajmo Srbija! Zgazite arogantne Skote! 2:0!!! ;) Hrvati neka tuku nadobudne Belgijance za par dana, a Srbija da "odradi" Wales, pa da "bratski" lomimo za tu prvu poziciju

danguba

pre 11 godina

Ako pročitam još i jednu duhovitost na temu pjevanja himne, skočiću kroz prozor. Bilo je smiješno jednom, možda... To su isti oni koji prepričavaju isti vic 1000 puta...

emilli

pre 11 godina

Hrvati su jedva dobili,a Vels je izgubio jer je igrao 70 minita bez igraca.Ova grupa je vrlo izjednacena,svaki bod osvojen na strani bice vredan.Na danasnjoj utakmici jedan gol u mrezi verovatno odlucuje pobednika.Pitam se ponovo ima li nasa reprezentacija napadaca koji zna da postigne gol.

UrosBg

pre 11 godina

Srecno nasim momcima i selektoru. Verujem da mozemo da se plasiramo i verujem da cemo vec danas da zabelezimo i prvu pobedu. Reprezentacija jeste podmladjena ali opet verujem da imamo kvalitet za plasman. Srecno!!!

Maree

pre 11 godina

Mi nemamo sta da trazimo tamo. Bolje da su pohvatali neke klince iz beton lige cisto da ih nacine srecnim i posalju malo da putuju svetom...

bbb

pre 11 godina

A kako bi bilo da im damo malo prodske ?? Pa kakvi god da su- nasi su !!!
(dd, 8. septembar 2012 09:59)
Tako je.Mi bolje nemamo.
Srecno momci

мук

pre 11 godina

Ако бод против Шкотске буде "као кућа" (како неки пишу) онда не знам шта је кућа против осталих репрезентација. Углавном са таквим кућама остајемо кући.

surfer

pre 11 godina

srecno momci! nadam se da cete stvarno "izginuti" na terenu i ako tako bude nece izostati ni rezultat.. a motivacija? ako ste procitali bar polovinu ovih negativnih komentara od takozvanih navijaca,patriota,srba itd. onda vam je to dovoljno da pokazete da nisu u pravu i odigrate hrabro pa makar odneli i bod! napred orlovi!

ako nikako onda posteno

pre 11 godina

ajde srbi recite posteno,posto pola ovih vasih mladih igraca neznam,dali se isplati igrati na vasu pobjedu danas. moje neko misljenje je da izgubit necete ili da ce biti malo golova.

igor

pre 11 godina

Moj sastav od igraca koji konkurisu za utakmicu bi bio:Brkic ,Ivanovic,Subotic,Bisevac(Nastasic,Lukovic),Kolarov ,Matic,Bambi Tosic,Ninkovic,Darko Lazovic i Markovic
Mada ja iskreno mislim,prema tipu igraca kakve mi imamo(nekoliko dobrih krila),Zigic mora da ima mesto u spicu....a treba probati i Kojica iz Rada

named extinction

pre 11 godina

Ne znam sto mnogi potcenjuju Skote, pola igraca im igra u Premijer ligi i u dobroj su formi. Voleo bih ja da dobijemo al tesko da smo favoriti danas.