Fudbal 73

Sreda, 15.08.2012.

21:10

Van Persi definitivno u Junajtedu

Fudbalski klub Mančester Junajted saopštio je da je dogovorio transfer fudbalera Arsenala Robina van Persija.

Van Persi definitivno u Junajtedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Padina

pre 11 godina

Niko ovde nije na dobitku,Arsenal jer mora da u roku od pet dana dovede vrhunskog igraca a ne petoricu prosecnih kao prosle sezone ili im preti bojkot navijaca a MUN sad ima 5 odlicnih napadaca od kojih svaki zasluzuje da igra(Welbek,Hernadez)bice velikog nezadovoljstva u ekipi ako se zna da je Runi nedodirljiv a sad verovatno i RVP.

red miky

pre 11 godina

drago mi je da je rvp presao u man utd,a sto se tice komentara da je star i da je placen previse novca mislim da ne razmisljate objektivno.ako manca uzme titulu ( ligu ili ligu sampiona) to ce onda biti dobro potrosen novac.i jos 1 stvar,city je nudio mnogo vise novca i njemu i arsenalu ali je on zelio u mancu tako da to govori mnogo o ovom igracu.jedva cekam da zaigra sa roony-em u spicu.

Batman

pre 11 godina

Daj nemojte samo o jeftinim transferima Mancestera.
DeGea - 23 miliona funti
Kerik - 20 miliona funti
Rio - 30 miliona funti
Valensija - 20 miliona funti
Hargrivs - 17 miliona funti
Runi - 27 miliona funti
Anderson - 22 miliona funti
Smoling - 21 milion funti
Nani - 24 miliona funti
Berbatov - 30+razni dodaci(izaslo na 40 miliona funti)
Kleberson - 18 miliona funti
Fil Dzons - 20 miliona funti
Jang - 18 miliona funti
Potpuno anonimni Bebe placen 10 miliona funti

Kao prvo, Kris Smoling je doveden iz Fulama za 8 miliona funti.
Kao drugo, posto si bio tako vredan ajde postavio koliko para su Celzi, Siti i od nedavno PSG potrosoili na pojacanjaod kako su im seici preuzeli klub. Ja ne mogu da verujem da neko pokusava da poredi Manchester, Arsenal i ostale klubove sa pomenutim rasipnicima. To da United ima velikih dugova zbog visokih plata igraca je cista besmislica. Niko normalan nema nista protiv trosenja para i transfera ali samo ako to klubovi rade parama koje su zaradili.
I za kraj, SAF je fudbalski genije zato sto ima sposobnost da prepozna talenat i razvije ga do maksimuma. Uspesi 90-tih su ostvareni sa igracima mahom iz omladinskog pogona ( Geri Nevil, Fil Nevil, Skols, Niki Bat, Rajan Gigs, Dejvid Bekam, ...). A govorili su neces nista sa decom osvojiti ...

OdzaciTS

pre 11 godina

Arsen(al) je sam kriv sto im godinama unazad odlaze najbolji igrači.Prodaju najbolje,a adekvatnih zamena nema.Ekipa gubi korak sa najboljima i to stvara nezadovoljstvo kod najboljih igrača!Jednostavno,karijera brzo prodje i oni traze klub koji ima neki kontinuitet osvajanja trofeja!Van Persi nema ni jedan značajan trofej u karijeri u Arsenalu,a još koju god moze da odigra na najvišem nivou i osvoji neki vazniji trofej...ja ga razumem...

Sir Giggsy

pre 11 godina

@ Duncan Ferguson
Jeste, bas zbog toga United ima najveci dug u PL... United ima najveci dug zbog Glazer-a!
A i malo si dodao po koje milionce na neke transfere ali u nebitno u svakom slucaju.

Sto se samog RvP tice, odlican igrac i bice dobro pojacanje. Jeste da ima 29 godina, ali vrlo je moguce da njegove najbolje godine tek dolaze... ukljucujuci i prethodnu. Vreme ce pokazati.

red devil 011

pre 11 godina

@ Duncan Ferguson, 16. avgust 2012 00:54

Svaka cast, bas si se svojski potrudio da naredjas sve transfere u zadnjih 10 godina (Ferdinand doveden 2002ge, itd). Lepo je i sto poredis Junajted sa Aston Vilom (?), kao i Arsenalom, koji je jedini drugi "veliki" klub u Engleskoj ciju upravu navijaci priblizno isto kritikuju za mala ulaganja u igracki kadar, kao sto je slucaj sa Junajtedom. Liverpul je pre 10 godina mozda manje trosio, ali zadnjih 5 provereno trosi vise na transfere od Junajteda (kada se oduzme zarada od prodaje). Naravno, nisi pomenuo klubove poput Celzija i Man. Sitija, jer zasto bi pa oni bili relevantni u celoj prici o suludom trosenju? To da je Manceterov dug koji je u stotinama miliona funti rezultat nekog prekomernog trosenja je prilicno lose maskirana laz. Mancester je pre dolaska Glejzera desetak godina bio ubedljivo najprofitabilniji klub na svetu, sa komparativno nepostojecim dugom. Kada je Glejzer postao vecinski vlasnik 2005te, on je LICNO zaduzio klub za oko 750 miliona evra (!), sto je potez koji je zbog ocigledne beskrupuloznosti vlasnika, u buducnosti zabranjen novim FIFAinim finanskijskim fer-plej pravilima. Mancester je iz godine u godinu postepeno smanjivao taj dug (sada je nesto preko 500 miliona cini mi se). Da nisu imali tih problema, sigurno ne bi prodali igraca kao sto je Ronaldo sa 24 godine, i sigurno ne bi vracali Skolsa iz penzije umesto da dovedu Snajdera koji im se "nudio", pa makar i imao platu pribliznu Runijevoj. Da ne preterujemo.

Red Veteran

pre 11 godina

@Duncan Ferguson
Brate, lepo si ime sebi nadeo, al' trebalo bi malo bolje da baratas brojkama. Preterujes kod pojedinih igraca za koje Man Utd nije ni blizu toliko platio (da ne ponavljam svote transfera, to je lako proveriti svakom ko zeli).
Man Utd je u poslednje tri sezone bio tek sedmi u ligi po iznosu transfera, (prvi i drugi naravno Man City i Chelsea).
Kao i svaki trener Fergi je imao i promasaja ali dovesti jednog Ronalda za 12.5 miliona funti, napraviti od njega najboljeg igraca na svetu i u procesu osvojiti sve sto se osvojiti moze te na kraju prodati ga Realu za 80 miliona funti je za svako postovanje. Da pomenem i dovodjenje Vidica za tricavih 7 milioan funti ili Evre za 5.5.
Vec nekoliko sezona Man Utd dovodi mlade i nedokazane igrace. Napokon je Fergi doveo dvojicu proverenih igraca koji ce biti velika pojacanja (Kagawa i Rv Persie). Jos kad bi Fergi doveo jednog dobrog defanzivnog srednjaka pa da gledamo uzbudljivu sezonu i ravnopravno nadmetanje dva kluba iz Manchestera.

Gooner

pre 11 godina

Divim se Persijevoj hrabrosti/ludosti da rizikuje status ikone i legende zarad veće plate i odlaska u MU. Pljunuo je u lice klubu koji je bio uz njega i pored svih pehova, svom fudbalskom ocu Vengeru koji ga je napravio ovakvim, saigračima koje je do juče vodio i bodrio da mogu više i navijačima koji su od njega već napravili novog Anrija/Rajta iako je imao samo jednu dobru sezonu. Neki mu je srećan put, nek se ne povređuje i neki ne misli više o Arsenalu niti mi o njemu. Kazorla + Podolski su vise nego adekvatna zamena.

Radomir F

pre 11 godina

(Duncan Ferguson, 16. avgust 2012 00:54)

Ajde ne lupaj molim te. Dodje Abramovic i u zimskom roku pukne 80 miliona na Toresa i Davida Luiza. U ovom roku vec je sad Celsi potrosio 80 miliona funti. A igraci koje si naveo...neki su dovedeni i pre vise od 10 godina(Rio).

Rafet

pre 11 godina

Zato Van Persie,nikad nece bit jedan Henry,jedan Berkamp,jedan Gerrard.Ode Persie u United,najveci rival Arsenala.Ode za parama ostavi sve ono sto je dosad uradio za Arsenal.Tako lako.
Tesko je covek biti,i odan klubu..zato respect onima poput ovih gore nabrojanih. I Juventus,kad ode u drugu ligu,Del Piero rece novinarima da pravi dzentlmen nikad ne ostavlja damu.
I stvarno tako bi.A ne poput ovog lazova koji je rekao da nece otici iz Arsenala,a pogotovo ne u United..Reci su izgubile znacenje,pare su u trendu. Neka ti svaka funta od njih bude prokleta,Van Persie!

Falcao

pre 11 godina

Sta vise taj Arsenal glumi nisu osvojili nista godinama!!! Normalno da decko hoce da osvaja trofeje, naravno i lova je bitna. Sad UTD ima da gazi a Venger ce da se pusi pazite sta sam vam rekao!!! Pozz svima !

lazarcks

pre 11 godina

Ovo je ta godina liverpool osvaja,osecam to kao vatreni navijac crvenih.YNWA!!Rooney i Van persie ??Ma to se nece uklopiti,sigurno

Sonsee

pre 11 godina

Daj nemojte samo o jeftinim transferima Mancestera.
DeGea - 23 miliona funti
Kerik - 20 miliona funti
Rio - 30 miliona funti
Valensija - 20 miliona funti
Hargrivs - 17 miliona funti
Runi - 27 miliona funti
Anderson - 22 miliona funti
Smoling - 21 milion funti
Nani - 24 miliona funti
Berbatov - 30+razni dodaci(izaslo na 40 miliona funti)
Kleberson - 18 miliona funti
Fil Dzons - 20 miliona funti
Jang - 18 miliona funti
Potpuno anonimni Bebe placen 10 miliona funti

Chris Smalling je doveden iz Fulhama za 8 miliona funti !!!!

gunner

pre 11 godina

kazu : arsenal bez titule 7 godina

junajted 24 godine bez trofeja
liverpul 21 godina bez trofeja
celzi 55 godina bez trofeja
siti 35 godina bez trofeja
totenhem 51 godina bez trofeja

to nikad ne kazu

david thompson

pre 11 godina

Opet kazem neka,hvala mu za zadnju sezonu i po,uzivao sam,sledece sezone ti zelim poraz na Emiratima i naravno na Old Trafordu.Isto mi je otisao u Juventus ili bilo gde...Pricace se price o svima ali Stivie G koji nije morao a ostao je lojalan velikom klubu koji ne moze da se sastavi 20 godina ce nekako biti najveca legenda,da je Southampton komercijalniji klub znali bi ko je Matthew Le Tissier,da ne nabrajam majstore koji su znali da cene neke stvari.Arsenal je cekao Robina,da ga nije cekao otisao bi u Rodu,RKC,Willem II ili tako neki klub posle dve sezone i sad ne bi pricali o njemu,neki ljudi bi promenili reprezentaciju samo sa dignu taj Jules Rimet pehar.Sramota

DSU

pre 11 godina

Niko ne kaze da Feruson ne trosi samo kazem da on potrosi za 25 godina kao neko za 2 ili 5 godina.E sada da li treba ici u Arsenovu krajnost pa kupovati igrace za "DZAK LOPTI" ne znam.Polako stvara od tima prolaznu stanicu za vece klubove.

mlad i perspektivan

pre 11 godina

Svim ljubiteljima Endija Kerola topao pozdrav od Verona i 28.1 mil funti placenih 2001. godine, znate to vam je tada bilo mnoooogo para, kao danas 40+ mil funti, ne moram nista da sabiram.

...

pre 11 godina

Aj sad da ne lomimo ove male mozgice dal je mnogo ili malo para,drugi strucnjaci ce se baviti time.Moje misljenje da on nema mesta za standardnog napadaca.

johan

pre 11 godina

Kao navijac Junajteda nisam preterano zadovoljan. Jednostavno nisam voleo Van Persija dok je bio u Arsenalu pa ne verujem da ce mi sad odjednom postati omiljeni igrac samo zato sto je promenio klub.

No bitno je da se para okrece i da uskoro krece Premijer Liga, preduga je ovo bila pauza. Pozdrav svima koji imaju svoje favorite u ovom takmicenju.

otas

pre 11 godina

Jasno je da se RVP nije igralo u Arsenalu vec neko vreme...jasno je da je u medjuvremenu AV imao promasaje, kako u prodaji, tako i u kupovini igraca.
Ali isto tako, ovo je najbolji moguci posao za Arsenal, kad vec nije kupio Jaju dok ga je Kolo jos nudio iz Olimpijakosa...uskoro ce na red doci i nova pravila UEFA, pa kad budu poceli da se placaju penali na PDV...Vilsir, jedini pravi kapiten, a sledeca prodaja je Volkot, pa da okupimo pravu ekipu

Miki25

pre 11 godina

Hahahaha sad drvljem i kamenjem na RVP a do juce se kleli u njega... Ovaj kaze Berbatov promasaj a on najbolji strijelac lige prije 2 sezone i imao odlican goal ratio u MU a ovaj drugi kaze aj da je presao u neki jaci tim! Ljudi smesni ste, postujem Arsenal ali on vec par sezona nije konkurent MU u borbi za titulu, budite realni... Fenomenalno pojacanje a ujedno i sjajan posao Arsenala, obje strane u dobitku!!!

Duncan Ferguson

pre 11 godina

Daj nemojte samo o jeftinim transferima Mancestera.
DeGea - 23 miliona funti
Kerik - 20 miliona funti
Rio - 30 miliona funti
Valensija - 20 miliona funti
Hargrivs - 17 miliona funti
Runi - 27 miliona funti
Anderson - 22 miliona funti
Smoling - 21 milion funti
Nani - 24 miliona funti
Berbatov - 30+razni dodaci(izaslo na 40 miliona funti)
Kleberson - 18 miliona funti
Fil Dzons - 20 miliona funti
Jang - 18 miliona funti
Potpuno anonimni Bebe placen 10 miliona funti

Gde su tu jos Djemba Djemba, Belion, Obertan i ostali neuspeli pokusaji!
Plus desetostruko vece plate u Man Junajtedu nego u npr toliko spominjanom Liverpulu, Arsenalu ili Aston Vili, u principu za sve igrace.
To su izmedju ostalog razlozi zasto Mancester ima najveci dug od svih klubova Premijer lige.

Sam Ferguson je izjavio kako mu je Vidic najbolji posao ikada, jer je za relativno male pare(bar kada je u pitanju Junajted), doveo mozda i najboljeg defanzivca na svetu.

Tako da nemojte vise o lukavstvu ser Aleksa i o tome kako stvara ekipu za malo para, a kako neki drugi kupuju uspeh. U principu danas uspeha bez novca nema, bar u fudbalu, naravno retki izuzeci samo potvrdjuju pravilo.

Duško

pre 11 godina

Slažem se ovde sa nekima da je Venger ispao pametan što se ratosiljao Van Persija, koji je osim prošle sezone sve sezone u Arsenalu igrao prosečno, dok je u reprezentaciji poslednju odličnu partiju odigrao protiv Obale Slonovače na SP 2006. Koliko je ispao pametan što je prodao njega i Anrija, toliko je pogrešio što je prodao Kolo Turea, a usuđujem se da kažem i Galasa.

Sonsee

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)

Naravno da Kerol ne vredi tolike pare, ali ako vec spominjes Liverpul iako nema veze sa ovim, moram da te podsetim na transfer Berbatova! On je bio skuplji od Kerola! Jbg, svi grese!
(fowler, 15. avgust 2012 22:49)

Jeste, ali Berba je odigrao makar jednu vrhunsku sezonu, bio najbolji strelac lige i doneo timu titulu. I taman kad se uklopio Fergi ga vrati na klupu.

Arsenal

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)

Naravno da Kerol ne vredi tolike pare, ali ako vec spominjes Liverpul iako nema veze sa ovim, moram da te podsetim na transfer Berbatova! On je bio skuplji od Kerola! Jbg, svi grese!
(fowler, 15. avgust 2012 22:49)

Kao prvo persi je kostao junajted 30 m evra a kagava 18 tako da je to 48, a kao drugo liverpul je kupovao pored kerola jos i dauninga(23 m) i hendersona(18 m ) koji nisu dali ni jedan jedini gol !

Alfa Jež

pre 11 godina

Da, Arsenal jeste izgubio van Persija, ali je konačno doveden igrač koji je ključan u igri Arsenala, a koga su izgubili pre oko godinu i po dana - ofanzivni vezni - Kazorla!
I ne zaboravimo da se (valjda konačno) vraća Vilšir.
Naravno da ni Žiru ni Podolski neće moći da zamene RvP-a, ali mislim da njih dvojica zajeno mogu do 25+ golova ove sezone.
I, ako Vermelen uspe da ostane zdrav cele sezone, sa Buldom na klupi, biće to ok ekipa.

Ne verujem da će moći da napadnu titulu, ali će biti ozbiljan protivnik svakoj ekipi.

Još im samo dobar levi bek fali i to je to :)

Inače, dobra prodaja za Arsenal :)

Manchester United

pre 11 godina

Napokon ove sezone konkretna pojacanja. Dosta je bilo mlade skole Mancestera. Kagava i Van Persi su igraci koji mogu doneti bitnu novinu u igri.

Kocha

pre 11 godina

Predvidjm krah ovom polu-hendikepiranom levonogom igracu, ako u ovoj sezoni da vise 15 golova u svim takmicenjima ja skacem sa Savskog mosta!!!

Dušan

pre 11 godina

I opet nisu potrošili više nego za Berbatova.
Dakle, Kagawa, Young, Nani, Valencia, Rooney, Van Persie. Odlučen je šampion Premijer Lige, ostaje da se vidi šta će biti u CL.

Rade Futog

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)
Kazorla + Žiru + Podolski = 33 miliona. Simbolicno.
Dobar potez Arsena(la), jer tolike pare u poslednjoj godini ugovora RVP ne vredi.
Samo, ne mogu da ga shvatim zasto odlazi. Jeste da mu MUTD daje 220.000 nedeljno, ali jel mu malo sto mu Arsenal nudi 150.000.? Kakvi su to kompleksi u glavi. Obezbedio je svoje praunuchicje finansijski svakako, ikona je kluba, kapiten, navijaci su ga obozavali, a doveo je do toga da ce ga mrzeti. Ajd da je presao u neki jaci tim, Real ili Barsu, nego u Mancester koji nije nista kvalitetniji.
Titulu uzima Siti, koji da nema onog destruktivca fudbala za trenera, bezao bi rivalima 20 bodova. Za drugo mesto ce se boriti MUTD, Celzi i Arsenal, zatim Njukastl i Totenhem i 7. naravno LFC.

milinko

pre 11 godina

Ovo nikako nije bio dobar posao. Ako procitate vest od ranije, mancester je nudio 15 000 000 dok je arsenal trazio 20 000 000. I onda su ga na kraju platili 22 000 000? Nesto ne stima...

TheObradovic

pre 11 godina

Navijac sam Uniteda i znam da SAF zna sta radi, ali nekako mi se cini da je ovim transferom najvise profitirao Arsenal. Ovo nisu male pare za igraca od 29 godina u poslednjoj godini ugovora, skolonog povredama koji igra na poziciji na kojoj United vec ima dobra resenja.
(Milos, 15. avgust 2012 21:36)

Bravo za komentar!
Ne moram sam da ga pisem. :)
Samo bi dodao da,kada se pogleda njegova karijera u EPL,ne moze da se ne primeti da je imao samo jednu izuzetnu sezonu-proslu.

vutra

pre 11 godina

22 mil Arsenalu za igraca kojem je ostala jedna godina ugovora, 29 godina, sklon povredama i plus jedno 10 mil godisnje za platu, ako potpise petogodisnji ugovor sve ukupno bi mogao da kosta skoro 80 mil funti, a odigrao jednu postenu sezonu...

druze Fergi mi ti se kunemo

pre 11 godina

Fergi stari lisac! Ne morate ga voleti, samo postovati.
(RVP UTD, 15. avgust 2012 21:37)

A sta je to uradio vas mili i dragi Fergi, doveo igraca iz Avganistana ili Arsenala?!!

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Arsenal osta mali klub iz koga bezi svako ko iole vredi.Nadam se da nece bar njega pljuvati da se prodao jer on je legenda Arsenala,a navijaci Arsenala za svakog ko ode kazu da se prodao a ne vide da je prevazisoa njihov mali klub.
Nego objavite vi vest da se nemacki rekorder pojacao sa Martinezom,znaci dominacija Evropom se nastavlja i vise u finalima LS ni sreca nece moci da pomogne nasim protivnicima

fowler

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)

Naravno da Kerol ne vredi tolike pare, ali ako vec spominjes Liverpul iako nema veze sa ovim, moram da te podsetim na transfer Berbatova! On je bio skuplji od Kerola! Jbg, svi grese!

kljuse

pre 11 godina

Ne kontam šta se lože ovi tzv. navijači Man Utd-a. Dobili ste izraubovanog centarfora, koji teško da može ponoviti igre iz prethodne sezone, došao je da vam uzme pare, a ne iz ljubavi... Ja ne bi voleo da vidim ni jednog igrača iz ManU u Arsenalu, izuzev Vidića, možda...

raci

pre 11 godina

drago mi je zbog mu, ali ne mogu da shvatim vengera, ponovo prodaje igraca u zenitu. da li je moguce da posle 5*6 god suse ne shvata da ne moze da igra samo sa klincima.

Marko

pre 11 godina

Kada izgubi tituli, Ferguson besni zato sto City dovodi vec dokazane igrace i daje dosta para. Pa sto se onda nisi zaleteo za nekog talenta u Holandiji npr, koji manje kosta?

red net

pre 11 godina

Au!! Bice zanimljivo od subote!! Citi,Junajted i Celzi za titulu. Topdzije i Petlovi za ligu sampiona. A liverpul..... 7. mesto?
(miki7878, 15. avgust 2012 21:27)

I takav Liverpul je redovno u mislima svim navijacima.

BVB redom sve

pre 11 godina

Nego objavite vi vest da se nemacki rekorder pojacao sa Martinezom,znaci dominacija Evropom se nastavlja i vise u finalima LS ni sreca nece moci da pomogne nasim protivnicima
(BAYERN recordmeister, 15. avgust 2012 22:07)

Kazes ,,dominacija Evropom''? Hteo si reci dominacija u drugim mestima (drugi u bundesligi, drugi u kupu, drugi u LS)?

Milos

pre 11 godina

Prosetace se United do svih trofeja ove i narednih sezona. Obicno kad ostanu bez titule oni se vrate i dominiraju 2,3 sezone. A sa Van Persijem u napadu, bice jos ubedljiviji.

djole

pre 11 godina

Moje misljenje je da su igraci Arsenala zeljni titula, nije mi jasna politika koju vode celni ljudi u klubu, oni vec 6 godina nisu osvojili ni jedan trofej.
Svake godine im ode po jedan odlican igrac, prosle sezone su im otisli na sredini terena i Fabregas i Nasri a oni dovode matorog Artetu. Postujem to sto ne zele da potrose vise od 20m za pojacanje ali onda i ne mogu da ocekuju osvajanje nekog trofeja.
Ove sezone su se dobro pojacali, videcemo da li ce biti dovoljno barem za liga kup :)

Ilija96

pre 11 godina

Ajme majko. Tandemi Rooney-Van Persie i Vidić-Ferdinand ubija stvarno biće odlični ove sezone 100%... Ste videli prošle sezone kakve su igrače imali i kako su dobro igrali a još su došli Van Persie i Kagawa Vidić(se oporavio)

Lex

pre 11 godina

@ Kol
Pa i nije ga bas dobio jeftino, poslednja godina ugovora jos ima skoro 30 godina, mozda je ovo i kockanje, jer se zna da je sklon povredama, ali videcemo, vreme ce pokazati... Jedno je sigurno da je pljunuo u lice svim navijacima...

Kol

pre 11 godina

A u koji transfer i za kakvu kintu legenda je Fergi stara skrtica :) pa Bajern je danas platio Martineza 40 miliona, ima ove godine sve da prsti u Premijer ligi!

Milos

pre 11 godina

Navijac sam Uniteda i znam da SAF zna sta radi, ali nekako mi se cini da je ovim transferom najvise profitirao Arsenal. Ovo nisu male pare za igraca od 29 godina u poslednjoj godini ugovora, skolonog povredama koji igra na poziciji na kojoj United vec ima dobra resenja.

superbrko

pre 11 godina

Ovdje je Arsenal definitvno profitirao, izvukli su maksimalnu cifru za igrača koji ima 29 god., godinu dana ugovora i koji želi da ide iz kluba...
Najbolje igračke godine je dao Arsenalu i vjerujem da nikada više neće ponoviti igre iz prošle sezone.

Kol

pre 11 godina

A u koji transfer i za kakvu kintu legenda je Fergi stara skrtica :) pa Bajern je danas platio Martineza 40 miliona, ima ove godine sve da prsti u Premijer ligi!

BVB redom sve

pre 11 godina

Nego objavite vi vest da se nemacki rekorder pojacao sa Martinezom,znaci dominacija Evropom se nastavlja i vise u finalima LS ni sreca nece moci da pomogne nasim protivnicima
(BAYERN recordmeister, 15. avgust 2012 22:07)

Kazes ,,dominacija Evropom''? Hteo si reci dominacija u drugim mestima (drugi u bundesligi, drugi u kupu, drugi u LS)?

Milos

pre 11 godina

Navijac sam Uniteda i znam da SAF zna sta radi, ali nekako mi se cini da je ovim transferom najvise profitirao Arsenal. Ovo nisu male pare za igraca od 29 godina u poslednjoj godini ugovora, skolonog povredama koji igra na poziciji na kojoj United vec ima dobra resenja.

Lex

pre 11 godina

@ Kol
Pa i nije ga bas dobio jeftino, poslednja godina ugovora jos ima skoro 30 godina, mozda je ovo i kockanje, jer se zna da je sklon povredama, ali videcemo, vreme ce pokazati... Jedno je sigurno da je pljunuo u lice svim navijacima...

Duncan Ferguson

pre 11 godina

Daj nemojte samo o jeftinim transferima Mancestera.
DeGea - 23 miliona funti
Kerik - 20 miliona funti
Rio - 30 miliona funti
Valensija - 20 miliona funti
Hargrivs - 17 miliona funti
Runi - 27 miliona funti
Anderson - 22 miliona funti
Smoling - 21 milion funti
Nani - 24 miliona funti
Berbatov - 30+razni dodaci(izaslo na 40 miliona funti)
Kleberson - 18 miliona funti
Fil Dzons - 20 miliona funti
Jang - 18 miliona funti
Potpuno anonimni Bebe placen 10 miliona funti

Gde su tu jos Djemba Djemba, Belion, Obertan i ostali neuspeli pokusaji!
Plus desetostruko vece plate u Man Junajtedu nego u npr toliko spominjanom Liverpulu, Arsenalu ili Aston Vili, u principu za sve igrace.
To su izmedju ostalog razlozi zasto Mancester ima najveci dug od svih klubova Premijer lige.

Sam Ferguson je izjavio kako mu je Vidic najbolji posao ikada, jer je za relativno male pare(bar kada je u pitanju Junajted), doveo mozda i najboljeg defanzivca na svetu.

Tako da nemojte vise o lukavstvu ser Aleksa i o tome kako stvara ekipu za malo para, a kako neki drugi kupuju uspeh. U principu danas uspeha bez novca nema, bar u fudbalu, naravno retki izuzeci samo potvrdjuju pravilo.

superbrko

pre 11 godina

Ovdje je Arsenal definitvno profitirao, izvukli su maksimalnu cifru za igrača koji ima 29 god., godinu dana ugovora i koji želi da ide iz kluba...
Najbolje igračke godine je dao Arsenalu i vjerujem da nikada više neće ponoviti igre iz prošle sezone.

TheObradovic

pre 11 godina

Navijac sam Uniteda i znam da SAF zna sta radi, ali nekako mi se cini da je ovim transferom najvise profitirao Arsenal. Ovo nisu male pare za igraca od 29 godina u poslednjoj godini ugovora, skolonog povredama koji igra na poziciji na kojoj United vec ima dobra resenja.
(Milos, 15. avgust 2012 21:36)

Bravo za komentar!
Ne moram sam da ga pisem. :)
Samo bi dodao da,kada se pogleda njegova karijera u EPL,ne moze da se ne primeti da je imao samo jednu izuzetnu sezonu-proslu.

red net

pre 11 godina

Au!! Bice zanimljivo od subote!! Citi,Junajted i Celzi za titulu. Topdzije i Petlovi za ligu sampiona. A liverpul..... 7. mesto?
(miki7878, 15. avgust 2012 21:27)

I takav Liverpul je redovno u mislima svim navijacima.

Ilija96

pre 11 godina

Ajme majko. Tandemi Rooney-Van Persie i Vidić-Ferdinand ubija stvarno biće odlični ove sezone 100%... Ste videli prošle sezone kakve su igrače imali i kako su dobro igrali a još su došli Van Persie i Kagawa Vidić(se oporavio)

Miki25

pre 11 godina

Hahahaha sad drvljem i kamenjem na RVP a do juce se kleli u njega... Ovaj kaze Berbatov promasaj a on najbolji strijelac lige prije 2 sezone i imao odlican goal ratio u MU a ovaj drugi kaze aj da je presao u neki jaci tim! Ljudi smesni ste, postujem Arsenal ali on vec par sezona nije konkurent MU u borbi za titulu, budite realni... Fenomenalno pojacanje a ujedno i sjajan posao Arsenala, obje strane u dobitku!!!

djole

pre 11 godina

Moje misljenje je da su igraci Arsenala zeljni titula, nije mi jasna politika koju vode celni ljudi u klubu, oni vec 6 godina nisu osvojili ni jedan trofej.
Svake godine im ode po jedan odlican igrac, prosle sezone su im otisli na sredini terena i Fabregas i Nasri a oni dovode matorog Artetu. Postujem to sto ne zele da potrose vise od 20m za pojacanje ali onda i ne mogu da ocekuju osvajanje nekog trofeja.
Ove sezone su se dobro pojacali, videcemo da li ce biti dovoljno barem za liga kup :)

vutra

pre 11 godina

22 mil Arsenalu za igraca kojem je ostala jedna godina ugovora, 29 godina, sklon povredama i plus jedno 10 mil godisnje za platu, ako potpise petogodisnji ugovor sve ukupno bi mogao da kosta skoro 80 mil funti, a odigrao jednu postenu sezonu...

Manchester United

pre 11 godina

Napokon ove sezone konkretna pojacanja. Dosta je bilo mlade skole Mancestera. Kagava i Van Persi su igraci koji mogu doneti bitnu novinu u igri.

Milos

pre 11 godina

Prosetace se United do svih trofeja ove i narednih sezona. Obicno kad ostanu bez titule oni se vrate i dominiraju 2,3 sezone. A sa Van Persijem u napadu, bice jos ubedljiviji.

Alfa Jež

pre 11 godina

Da, Arsenal jeste izgubio van Persija, ali je konačno doveden igrač koji je ključan u igri Arsenala, a koga su izgubili pre oko godinu i po dana - ofanzivni vezni - Kazorla!
I ne zaboravimo da se (valjda konačno) vraća Vilšir.
Naravno da ni Žiru ni Podolski neće moći da zamene RvP-a, ali mislim da njih dvojica zajeno mogu do 25+ golova ove sezone.
I, ako Vermelen uspe da ostane zdrav cele sezone, sa Buldom na klupi, biće to ok ekipa.

Ne verujem da će moći da napadnu titulu, ali će biti ozbiljan protivnik svakoj ekipi.

Još im samo dobar levi bek fali i to je to :)

Inače, dobra prodaja za Arsenal :)

fowler

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)

Naravno da Kerol ne vredi tolike pare, ali ako vec spominjes Liverpul iako nema veze sa ovim, moram da te podsetim na transfer Berbatova! On je bio skuplji od Kerola! Jbg, svi grese!

Marko

pre 11 godina

Kada izgubi tituli, Ferguson besni zato sto City dovodi vec dokazane igrace i daje dosta para. Pa sto se onda nisi zaleteo za nekog talenta u Holandiji npr, koji manje kosta?

druze Fergi mi ti se kunemo

pre 11 godina

Fergi stari lisac! Ne morate ga voleti, samo postovati.
(RVP UTD, 15. avgust 2012 21:37)

A sta je to uradio vas mili i dragi Fergi, doveo igraca iz Avganistana ili Arsenala?!!

raci

pre 11 godina

drago mi je zbog mu, ali ne mogu da shvatim vengera, ponovo prodaje igraca u zenitu. da li je moguce da posle 5*6 god suse ne shvata da ne moze da igra samo sa klincima.

Duško

pre 11 godina

Slažem se ovde sa nekima da je Venger ispao pametan što se ratosiljao Van Persija, koji je osim prošle sezone sve sezone u Arsenalu igrao prosečno, dok je u reprezentaciji poslednju odličnu partiju odigrao protiv Obale Slonovače na SP 2006. Koliko je ispao pametan što je prodao njega i Anrija, toliko je pogrešio što je prodao Kolo Turea, a usuđujem se da kažem i Galasa.

kljuse

pre 11 godina

Ne kontam šta se lože ovi tzv. navijači Man Utd-a. Dobili ste izraubovanog centarfora, koji teško da može ponoviti igre iz prethodne sezone, došao je da vam uzme pare, a ne iz ljubavi... Ja ne bi voleo da vidim ni jednog igrača iz ManU u Arsenalu, izuzev Vidića, možda...

Sonsee

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)

Naravno da Kerol ne vredi tolike pare, ali ako vec spominjes Liverpul iako nema veze sa ovim, moram da te podsetim na transfer Berbatova! On je bio skuplji od Kerola! Jbg, svi grese!
(fowler, 15. avgust 2012 22:49)

Jeste, ali Berba je odigrao makar jednu vrhunsku sezonu, bio najbolji strelac lige i doneo timu titulu. I taman kad se uklopio Fergi ga vrati na klupu.

Dušan

pre 11 godina

I opet nisu potrošili više nego za Berbatova.
Dakle, Kagawa, Young, Nani, Valencia, Rooney, Van Persie. Odlučen je šampion Premijer Lige, ostaje da se vidi šta će biti u CL.

Rade Futog

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)
Kazorla + Žiru + Podolski = 33 miliona. Simbolicno.
Dobar potez Arsena(la), jer tolike pare u poslednjoj godini ugovora RVP ne vredi.
Samo, ne mogu da ga shvatim zasto odlazi. Jeste da mu MUTD daje 220.000 nedeljno, ali jel mu malo sto mu Arsenal nudi 150.000.? Kakvi su to kompleksi u glavi. Obezbedio je svoje praunuchicje finansijski svakako, ikona je kluba, kapiten, navijaci su ga obozavali, a doveo je do toga da ce ga mrzeti. Ajd da je presao u neki jaci tim, Real ili Barsu, nego u Mancester koji nije nista kvalitetniji.
Titulu uzima Siti, koji da nema onog destruktivca fudbala za trenera, bezao bi rivalima 20 bodova. Za drugo mesto ce se boriti MUTD, Celzi i Arsenal, zatim Njukastl i Totenhem i 7. naravno LFC.

milinko

pre 11 godina

Ovo nikako nije bio dobar posao. Ako procitate vest od ranije, mancester je nudio 15 000 000 dok je arsenal trazio 20 000 000. I onda su ga na kraju platili 22 000 000? Nesto ne stima...

Arsenal

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)

Naravno da Kerol ne vredi tolike pare, ali ako vec spominjes Liverpul iako nema veze sa ovim, moram da te podsetim na transfer Berbatova! On je bio skuplji od Kerola! Jbg, svi grese!
(fowler, 15. avgust 2012 22:49)

Kao prvo persi je kostao junajted 30 m evra a kagava 18 tako da je to 48, a kao drugo liverpul je kupovao pored kerola jos i dauninga(23 m) i hendersona(18 m ) koji nisu dali ni jedan jedini gol !

Kocha

pre 11 godina

Predvidjm krah ovom polu-hendikepiranom levonogom igracu, ako u ovoj sezoni da vise 15 golova u svim takmicenjima ja skacem sa Savskog mosta!!!

Gooner

pre 11 godina

Divim se Persijevoj hrabrosti/ludosti da rizikuje status ikone i legende zarad veće plate i odlaska u MU. Pljunuo je u lice klubu koji je bio uz njega i pored svih pehova, svom fudbalskom ocu Vengeru koji ga je napravio ovakvim, saigračima koje je do juče vodio i bodrio da mogu više i navijačima koji su od njega već napravili novog Anrija/Rajta iako je imao samo jednu dobru sezonu. Neki mu je srećan put, nek se ne povređuje i neki ne misli više o Arsenalu niti mi o njemu. Kazorla + Podolski su vise nego adekvatna zamena.

Batman

pre 11 godina

Daj nemojte samo o jeftinim transferima Mancestera.
DeGea - 23 miliona funti
Kerik - 20 miliona funti
Rio - 30 miliona funti
Valensija - 20 miliona funti
Hargrivs - 17 miliona funti
Runi - 27 miliona funti
Anderson - 22 miliona funti
Smoling - 21 milion funti
Nani - 24 miliona funti
Berbatov - 30+razni dodaci(izaslo na 40 miliona funti)
Kleberson - 18 miliona funti
Fil Dzons - 20 miliona funti
Jang - 18 miliona funti
Potpuno anonimni Bebe placen 10 miliona funti

Kao prvo, Kris Smoling je doveden iz Fulama za 8 miliona funti.
Kao drugo, posto si bio tako vredan ajde postavio koliko para su Celzi, Siti i od nedavno PSG potrosoili na pojacanjaod kako su im seici preuzeli klub. Ja ne mogu da verujem da neko pokusava da poredi Manchester, Arsenal i ostale klubove sa pomenutim rasipnicima. To da United ima velikih dugova zbog visokih plata igraca je cista besmislica. Niko normalan nema nista protiv trosenja para i transfera ali samo ako to klubovi rade parama koje su zaradili.
I za kraj, SAF je fudbalski genije zato sto ima sposobnost da prepozna talenat i razvije ga do maksimuma. Uspesi 90-tih su ostvareni sa igracima mahom iz omladinskog pogona ( Geri Nevil, Fil Nevil, Skols, Niki Bat, Rajan Gigs, Dejvid Bekam, ...). A govorili su neces nista sa decom osvojiti ...

red devil 011

pre 11 godina

@ Duncan Ferguson, 16. avgust 2012 00:54

Svaka cast, bas si se svojski potrudio da naredjas sve transfere u zadnjih 10 godina (Ferdinand doveden 2002ge, itd). Lepo je i sto poredis Junajted sa Aston Vilom (?), kao i Arsenalom, koji je jedini drugi "veliki" klub u Engleskoj ciju upravu navijaci priblizno isto kritikuju za mala ulaganja u igracki kadar, kao sto je slucaj sa Junajtedom. Liverpul je pre 10 godina mozda manje trosio, ali zadnjih 5 provereno trosi vise na transfere od Junajteda (kada se oduzme zarada od prodaje). Naravno, nisi pomenuo klubove poput Celzija i Man. Sitija, jer zasto bi pa oni bili relevantni u celoj prici o suludom trosenju? To da je Manceterov dug koji je u stotinama miliona funti rezultat nekog prekomernog trosenja je prilicno lose maskirana laz. Mancester je pre dolaska Glejzera desetak godina bio ubedljivo najprofitabilniji klub na svetu, sa komparativno nepostojecim dugom. Kada je Glejzer postao vecinski vlasnik 2005te, on je LICNO zaduzio klub za oko 750 miliona evra (!), sto je potez koji je zbog ocigledne beskrupuloznosti vlasnika, u buducnosti zabranjen novim FIFAinim finanskijskim fer-plej pravilima. Mancester je iz godine u godinu postepeno smanjivao taj dug (sada je nesto preko 500 miliona cini mi se). Da nisu imali tih problema, sigurno ne bi prodali igraca kao sto je Ronaldo sa 24 godine, i sigurno ne bi vracali Skolsa iz penzije umesto da dovedu Snajdera koji im se "nudio", pa makar i imao platu pribliznu Runijevoj. Da ne preterujemo.

Rafet

pre 11 godina

Zato Van Persie,nikad nece bit jedan Henry,jedan Berkamp,jedan Gerrard.Ode Persie u United,najveci rival Arsenala.Ode za parama ostavi sve ono sto je dosad uradio za Arsenal.Tako lako.
Tesko je covek biti,i odan klubu..zato respect onima poput ovih gore nabrojanih. I Juventus,kad ode u drugu ligu,Del Piero rece novinarima da pravi dzentlmen nikad ne ostavlja damu.
I stvarno tako bi.A ne poput ovog lazova koji je rekao da nece otici iz Arsenala,a pogotovo ne u United..Reci su izgubile znacenje,pare su u trendu. Neka ti svaka funta od njih bude prokleta,Van Persie!

johan

pre 11 godina

Kao navijac Junajteda nisam preterano zadovoljan. Jednostavno nisam voleo Van Persija dok je bio u Arsenalu pa ne verujem da ce mi sad odjednom postati omiljeni igrac samo zato sto je promenio klub.

No bitno je da se para okrece i da uskoro krece Premijer Liga, preduga je ovo bila pauza. Pozdrav svima koji imaju svoje favorite u ovom takmicenju.

gunner

pre 11 godina

kazu : arsenal bez titule 7 godina

junajted 24 godine bez trofeja
liverpul 21 godina bez trofeja
celzi 55 godina bez trofeja
siti 35 godina bez trofeja
totenhem 51 godina bez trofeja

to nikad ne kazu

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Arsenal osta mali klub iz koga bezi svako ko iole vredi.Nadam se da nece bar njega pljuvati da se prodao jer on je legenda Arsenala,a navijaci Arsenala za svakog ko ode kazu da se prodao a ne vide da je prevazisoa njihov mali klub.
Nego objavite vi vest da se nemacki rekorder pojacao sa Martinezom,znaci dominacija Evropom se nastavlja i vise u finalima LS ni sreca nece moci da pomogne nasim protivnicima

Red Veteran

pre 11 godina

@Duncan Ferguson
Brate, lepo si ime sebi nadeo, al' trebalo bi malo bolje da baratas brojkama. Preterujes kod pojedinih igraca za koje Man Utd nije ni blizu toliko platio (da ne ponavljam svote transfera, to je lako proveriti svakom ko zeli).
Man Utd je u poslednje tri sezone bio tek sedmi u ligi po iznosu transfera, (prvi i drugi naravno Man City i Chelsea).
Kao i svaki trener Fergi je imao i promasaja ali dovesti jednog Ronalda za 12.5 miliona funti, napraviti od njega najboljeg igraca na svetu i u procesu osvojiti sve sto se osvojiti moze te na kraju prodati ga Realu za 80 miliona funti je za svako postovanje. Da pomenem i dovodjenje Vidica za tricavih 7 milioan funti ili Evre za 5.5.
Vec nekoliko sezona Man Utd dovodi mlade i nedokazane igrace. Napokon je Fergi doveo dvojicu proverenih igraca koji ce biti velika pojacanja (Kagawa i Rv Persie). Jos kad bi Fergi doveo jednog dobrog defanzivnog srednjaka pa da gledamo uzbudljivu sezonu i ravnopravno nadmetanje dva kluba iz Manchestera.

red miky

pre 11 godina

drago mi je da je rvp presao u man utd,a sto se tice komentara da je star i da je placen previse novca mislim da ne razmisljate objektivno.ako manca uzme titulu ( ligu ili ligu sampiona) to ce onda biti dobro potrosen novac.i jos 1 stvar,city je nudio mnogo vise novca i njemu i arsenalu ali je on zelio u mancu tako da to govori mnogo o ovom igracu.jedva cekam da zaigra sa roony-em u spicu.

david thompson

pre 11 godina

Opet kazem neka,hvala mu za zadnju sezonu i po,uzivao sam,sledece sezone ti zelim poraz na Emiratima i naravno na Old Trafordu.Isto mi je otisao u Juventus ili bilo gde...Pricace se price o svima ali Stivie G koji nije morao a ostao je lojalan velikom klubu koji ne moze da se sastavi 20 godina ce nekako biti najveca legenda,da je Southampton komercijalniji klub znali bi ko je Matthew Le Tissier,da ne nabrajam majstore koji su znali da cene neke stvari.Arsenal je cekao Robina,da ga nije cekao otisao bi u Rodu,RKC,Willem II ili tako neki klub posle dve sezone i sad ne bi pricali o njemu,neki ljudi bi promenili reprezentaciju samo sa dignu taj Jules Rimet pehar.Sramota

DSU

pre 11 godina

Niko ne kaze da Feruson ne trosi samo kazem da on potrosi za 25 godina kao neko za 2 ili 5 godina.E sada da li treba ici u Arsenovu krajnost pa kupovati igrace za "DZAK LOPTI" ne znam.Polako stvara od tima prolaznu stanicu za vece klubove.

Falcao

pre 11 godina

Sta vise taj Arsenal glumi nisu osvojili nista godinama!!! Normalno da decko hoce da osvaja trofeje, naravno i lova je bitna. Sad UTD ima da gazi a Venger ce da se pusi pazite sta sam vam rekao!!! Pozz svima !

OdzaciTS

pre 11 godina

Arsen(al) je sam kriv sto im godinama unazad odlaze najbolji igrači.Prodaju najbolje,a adekvatnih zamena nema.Ekipa gubi korak sa najboljima i to stvara nezadovoljstvo kod najboljih igrača!Jednostavno,karijera brzo prodje i oni traze klub koji ima neki kontinuitet osvajanja trofeja!Van Persi nema ni jedan značajan trofej u karijeri u Arsenalu,a još koju god moze da odigra na najvišem nivou i osvoji neki vazniji trofej...ja ga razumem...

Radomir F

pre 11 godina

(Duncan Ferguson, 16. avgust 2012 00:54)

Ajde ne lupaj molim te. Dodje Abramovic i u zimskom roku pukne 80 miliona na Toresa i Davida Luiza. U ovom roku vec je sad Celsi potrosio 80 miliona funti. A igraci koje si naveo...neki su dovedeni i pre vise od 10 godina(Rio).

mlad i perspektivan

pre 11 godina

Svim ljubiteljima Endija Kerola topao pozdrav od Verona i 28.1 mil funti placenih 2001. godine, znate to vam je tada bilo mnoooogo para, kao danas 40+ mil funti, ne moram nista da sabiram.

Sir Giggsy

pre 11 godina

@ Duncan Ferguson
Jeste, bas zbog toga United ima najveci dug u PL... United ima najveci dug zbog Glazer-a!
A i malo si dodao po koje milionce na neke transfere ali u nebitno u svakom slucaju.

Sto se samog RvP tice, odlican igrac i bice dobro pojacanje. Jeste da ima 29 godina, ali vrlo je moguce da njegove najbolje godine tek dolaze... ukljucujuci i prethodnu. Vreme ce pokazati.

Sonsee

pre 11 godina

Daj nemojte samo o jeftinim transferima Mancestera.
DeGea - 23 miliona funti
Kerik - 20 miliona funti
Rio - 30 miliona funti
Valensija - 20 miliona funti
Hargrivs - 17 miliona funti
Runi - 27 miliona funti
Anderson - 22 miliona funti
Smoling - 21 milion funti
Nani - 24 miliona funti
Berbatov - 30+razni dodaci(izaslo na 40 miliona funti)
Kleberson - 18 miliona funti
Fil Dzons - 20 miliona funti
Jang - 18 miliona funti
Potpuno anonimni Bebe placen 10 miliona funti

Chris Smalling je doveden iz Fulhama za 8 miliona funti !!!!

otas

pre 11 godina

Jasno je da se RVP nije igralo u Arsenalu vec neko vreme...jasno je da je u medjuvremenu AV imao promasaje, kako u prodaji, tako i u kupovini igraca.
Ali isto tako, ovo je najbolji moguci posao za Arsenal, kad vec nije kupio Jaju dok ga je Kolo jos nudio iz Olimpijakosa...uskoro ce na red doci i nova pravila UEFA, pa kad budu poceli da se placaju penali na PDV...Vilsir, jedini pravi kapiten, a sledeca prodaja je Volkot, pa da okupimo pravu ekipu

Padina

pre 11 godina

Niko ovde nije na dobitku,Arsenal jer mora da u roku od pet dana dovede vrhunskog igraca a ne petoricu prosecnih kao prosle sezone ili im preti bojkot navijaca a MUN sad ima 5 odlicnih napadaca od kojih svaki zasluzuje da igra(Welbek,Hernadez)bice velikog nezadovoljstva u ekipi ako se zna da je Runi nedodirljiv a sad verovatno i RVP.

lazarcks

pre 11 godina

Ovo je ta godina liverpool osvaja,osecam to kao vatreni navijac crvenih.YNWA!!Rooney i Van persie ??Ma to se nece uklopiti,sigurno

...

pre 11 godina

Aj sad da ne lomimo ove male mozgice dal je mnogo ili malo para,drugi strucnjaci ce se baviti time.Moje misljenje da on nema mesta za standardnog napadaca.

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Arsenal osta mali klub iz koga bezi svako ko iole vredi.Nadam se da nece bar njega pljuvati da se prodao jer on je legenda Arsenala,a navijaci Arsenala za svakog ko ode kazu da se prodao a ne vide da je prevazisoa njihov mali klub.
Nego objavite vi vest da se nemacki rekorder pojacao sa Martinezom,znaci dominacija Evropom se nastavlja i vise u finalima LS ni sreca nece moci da pomogne nasim protivnicima

Rade Futog

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)
Kazorla + Žiru + Podolski = 33 miliona. Simbolicno.
Dobar potez Arsena(la), jer tolike pare u poslednjoj godini ugovora RVP ne vredi.
Samo, ne mogu da ga shvatim zasto odlazi. Jeste da mu MUTD daje 220.000 nedeljno, ali jel mu malo sto mu Arsenal nudi 150.000.? Kakvi su to kompleksi u glavi. Obezbedio je svoje praunuchicje finansijski svakako, ikona je kluba, kapiten, navijaci su ga obozavali, a doveo je do toga da ce ga mrzeti. Ajd da je presao u neki jaci tim, Real ili Barsu, nego u Mancester koji nije nista kvalitetniji.
Titulu uzima Siti, koji da nema onog destruktivca fudbala za trenera, bezao bi rivalima 20 bodova. Za drugo mesto ce se boriti MUTD, Celzi i Arsenal, zatim Njukastl i Totenhem i 7. naravno LFC.

Milos

pre 11 godina

Prosetace se United do svih trofeja ove i narednih sezona. Obicno kad ostanu bez titule oni se vrate i dominiraju 2,3 sezone. A sa Van Persijem u napadu, bice jos ubedljiviji.

Milos

pre 11 godina

Navijac sam Uniteda i znam da SAF zna sta radi, ali nekako mi se cini da je ovim transferom najvise profitirao Arsenal. Ovo nisu male pare za igraca od 29 godina u poslednjoj godini ugovora, skolonog povredama koji igra na poziciji na kojoj United vec ima dobra resenja.

kljuse

pre 11 godina

Ne kontam šta se lože ovi tzv. navijači Man Utd-a. Dobili ste izraubovanog centarfora, koji teško da može ponoviti igre iz prethodne sezone, došao je da vam uzme pare, a ne iz ljubavi... Ja ne bi voleo da vidim ni jednog igrača iz ManU u Arsenalu, izuzev Vidića, možda...

Duncan Ferguson

pre 11 godina

Daj nemojte samo o jeftinim transferima Mancestera.
DeGea - 23 miliona funti
Kerik - 20 miliona funti
Rio - 30 miliona funti
Valensija - 20 miliona funti
Hargrivs - 17 miliona funti
Runi - 27 miliona funti
Anderson - 22 miliona funti
Smoling - 21 milion funti
Nani - 24 miliona funti
Berbatov - 30+razni dodaci(izaslo na 40 miliona funti)
Kleberson - 18 miliona funti
Fil Dzons - 20 miliona funti
Jang - 18 miliona funti
Potpuno anonimni Bebe placen 10 miliona funti

Gde su tu jos Djemba Djemba, Belion, Obertan i ostali neuspeli pokusaji!
Plus desetostruko vece plate u Man Junajtedu nego u npr toliko spominjanom Liverpulu, Arsenalu ili Aston Vili, u principu za sve igrace.
To su izmedju ostalog razlozi zasto Mancester ima najveci dug od svih klubova Premijer lige.

Sam Ferguson je izjavio kako mu je Vidic najbolji posao ikada, jer je za relativno male pare(bar kada je u pitanju Junajted), doveo mozda i najboljeg defanzivca na svetu.

Tako da nemojte vise o lukavstvu ser Aleksa i o tome kako stvara ekipu za malo para, a kako neki drugi kupuju uspeh. U principu danas uspeha bez novca nema, bar u fudbalu, naravno retki izuzeci samo potvrdjuju pravilo.

Marko

pre 11 godina

Kada izgubi tituli, Ferguson besni zato sto City dovodi vec dokazane igrace i daje dosta para. Pa sto se onda nisi zaleteo za nekog talenta u Holandiji npr, koji manje kosta?

druze Fergi mi ti se kunemo

pre 11 godina

Fergi stari lisac! Ne morate ga voleti, samo postovati.
(RVP UTD, 15. avgust 2012 21:37)

A sta je to uradio vas mili i dragi Fergi, doveo igraca iz Avganistana ili Arsenala?!!

red net

pre 11 godina

Au!! Bice zanimljivo od subote!! Citi,Junajted i Celzi za titulu. Topdzije i Petlovi za ligu sampiona. A liverpul..... 7. mesto?
(miki7878, 15. avgust 2012 21:27)

I takav Liverpul je redovno u mislima svim navijacima.

Kocha

pre 11 godina

Predvidjm krah ovom polu-hendikepiranom levonogom igracu, ako u ovoj sezoni da vise 15 golova u svim takmicenjima ja skacem sa Savskog mosta!!!

vutra

pre 11 godina

22 mil Arsenalu za igraca kojem je ostala jedna godina ugovora, 29 godina, sklon povredama i plus jedno 10 mil godisnje za platu, ako potpise petogodisnji ugovor sve ukupno bi mogao da kosta skoro 80 mil funti, a odigrao jednu postenu sezonu...

Dušan

pre 11 godina

I opet nisu potrošili više nego za Berbatova.
Dakle, Kagawa, Young, Nani, Valencia, Rooney, Van Persie. Odlučen je šampion Premijer Lige, ostaje da se vidi šta će biti u CL.

lazarcks

pre 11 godina

Ovo je ta godina liverpool osvaja,osecam to kao vatreni navijac crvenih.YNWA!!Rooney i Van persie ??Ma to se nece uklopiti,sigurno

superbrko

pre 11 godina

Ovdje je Arsenal definitvno profitirao, izvukli su maksimalnu cifru za igrača koji ima 29 god., godinu dana ugovora i koji želi da ide iz kluba...
Najbolje igračke godine je dao Arsenalu i vjerujem da nikada više neće ponoviti igre iz prošle sezone.

Batman

pre 11 godina

Daj nemojte samo o jeftinim transferima Mancestera.
DeGea - 23 miliona funti
Kerik - 20 miliona funti
Rio - 30 miliona funti
Valensija - 20 miliona funti
Hargrivs - 17 miliona funti
Runi - 27 miliona funti
Anderson - 22 miliona funti
Smoling - 21 milion funti
Nani - 24 miliona funti
Berbatov - 30+razni dodaci(izaslo na 40 miliona funti)
Kleberson - 18 miliona funti
Fil Dzons - 20 miliona funti
Jang - 18 miliona funti
Potpuno anonimni Bebe placen 10 miliona funti

Kao prvo, Kris Smoling je doveden iz Fulama za 8 miliona funti.
Kao drugo, posto si bio tako vredan ajde postavio koliko para su Celzi, Siti i od nedavno PSG potrosoili na pojacanjaod kako su im seici preuzeli klub. Ja ne mogu da verujem da neko pokusava da poredi Manchester, Arsenal i ostale klubove sa pomenutim rasipnicima. To da United ima velikih dugova zbog visokih plata igraca je cista besmislica. Niko normalan nema nista protiv trosenja para i transfera ali samo ako to klubovi rade parama koje su zaradili.
I za kraj, SAF je fudbalski genije zato sto ima sposobnost da prepozna talenat i razvije ga do maksimuma. Uspesi 90-tih su ostvareni sa igracima mahom iz omladinskog pogona ( Geri Nevil, Fil Nevil, Skols, Niki Bat, Rajan Gigs, Dejvid Bekam, ...). A govorili su neces nista sa decom osvojiti ...

fowler

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)

Naravno da Kerol ne vredi tolike pare, ali ako vec spominjes Liverpul iako nema veze sa ovim, moram da te podsetim na transfer Berbatova! On je bio skuplji od Kerola! Jbg, svi grese!

gunner

pre 11 godina

kazu : arsenal bez titule 7 godina

junajted 24 godine bez trofeja
liverpul 21 godina bez trofeja
celzi 55 godina bez trofeja
siti 35 godina bez trofeja
totenhem 51 godina bez trofeja

to nikad ne kazu

Kol

pre 11 godina

A u koji transfer i za kakvu kintu legenda je Fergi stara skrtica :) pa Bajern je danas platio Martineza 40 miliona, ima ove godine sve da prsti u Premijer ligi!

BVB redom sve

pre 11 godina

Nego objavite vi vest da se nemacki rekorder pojacao sa Martinezom,znaci dominacija Evropom se nastavlja i vise u finalima LS ni sreca nece moci da pomogne nasim protivnicima
(BAYERN recordmeister, 15. avgust 2012 22:07)

Kazes ,,dominacija Evropom''? Hteo si reci dominacija u drugim mestima (drugi u bundesligi, drugi u kupu, drugi u LS)?

Sonsee

pre 11 godina

Daj nemojte samo o jeftinim transferima Mancestera.
DeGea - 23 miliona funti
Kerik - 20 miliona funti
Rio - 30 miliona funti
Valensija - 20 miliona funti
Hargrivs - 17 miliona funti
Runi - 27 miliona funti
Anderson - 22 miliona funti
Smoling - 21 milion funti
Nani - 24 miliona funti
Berbatov - 30+razni dodaci(izaslo na 40 miliona funti)
Kleberson - 18 miliona funti
Fil Dzons - 20 miliona funti
Jang - 18 miliona funti
Potpuno anonimni Bebe placen 10 miliona funti

Chris Smalling je doveden iz Fulhama za 8 miliona funti !!!!

Ilija96

pre 11 godina

Ajme majko. Tandemi Rooney-Van Persie i Vidić-Ferdinand ubija stvarno biće odlični ove sezone 100%... Ste videli prošle sezone kakve su igrače imali i kako su dobro igrali a još su došli Van Persie i Kagawa Vidić(se oporavio)

TheObradovic

pre 11 godina

Navijac sam Uniteda i znam da SAF zna sta radi, ali nekako mi se cini da je ovim transferom najvise profitirao Arsenal. Ovo nisu male pare za igraca od 29 godina u poslednjoj godini ugovora, skolonog povredama koji igra na poziciji na kojoj United vec ima dobra resenja.
(Milos, 15. avgust 2012 21:36)

Bravo za komentar!
Ne moram sam da ga pisem. :)
Samo bi dodao da,kada se pogleda njegova karijera u EPL,ne moze da se ne primeti da je imao samo jednu izuzetnu sezonu-proslu.

Lex

pre 11 godina

@ Kol
Pa i nije ga bas dobio jeftino, poslednja godina ugovora jos ima skoro 30 godina, mozda je ovo i kockanje, jer se zna da je sklon povredama, ali videcemo, vreme ce pokazati... Jedno je sigurno da je pljunuo u lice svim navijacima...

Miki25

pre 11 godina

Hahahaha sad drvljem i kamenjem na RVP a do juce se kleli u njega... Ovaj kaze Berbatov promasaj a on najbolji strijelac lige prije 2 sezone i imao odlican goal ratio u MU a ovaj drugi kaze aj da je presao u neki jaci tim! Ljudi smesni ste, postujem Arsenal ali on vec par sezona nije konkurent MU u borbi za titulu, budite realni... Fenomenalno pojacanje a ujedno i sjajan posao Arsenala, obje strane u dobitku!!!

milinko

pre 11 godina

Ovo nikako nije bio dobar posao. Ako procitate vest od ranije, mancester je nudio 15 000 000 dok je arsenal trazio 20 000 000. I onda su ga na kraju platili 22 000 000? Nesto ne stima...

mlad i perspektivan

pre 11 godina

Svim ljubiteljima Endija Kerola topao pozdrav od Verona i 28.1 mil funti placenih 2001. godine, znate to vam je tada bilo mnoooogo para, kao danas 40+ mil funti, ne moram nista da sabiram.

Rafet

pre 11 godina

Zato Van Persie,nikad nece bit jedan Henry,jedan Berkamp,jedan Gerrard.Ode Persie u United,najveci rival Arsenala.Ode za parama ostavi sve ono sto je dosad uradio za Arsenal.Tako lako.
Tesko je covek biti,i odan klubu..zato respect onima poput ovih gore nabrojanih. I Juventus,kad ode u drugu ligu,Del Piero rece novinarima da pravi dzentlmen nikad ne ostavlja damu.
I stvarno tako bi.A ne poput ovog lazova koji je rekao da nece otici iz Arsenala,a pogotovo ne u United..Reci su izgubile znacenje,pare su u trendu. Neka ti svaka funta od njih bude prokleta,Van Persie!

red miky

pre 11 godina

drago mi je da je rvp presao u man utd,a sto se tice komentara da je star i da je placen previse novca mislim da ne razmisljate objektivno.ako manca uzme titulu ( ligu ili ligu sampiona) to ce onda biti dobro potrosen novac.i jos 1 stvar,city je nudio mnogo vise novca i njemu i arsenalu ali je on zelio u mancu tako da to govori mnogo o ovom igracu.jedva cekam da zaigra sa roony-em u spicu.

Arsenal

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)

Naravno da Kerol ne vredi tolike pare, ali ako vec spominjes Liverpul iako nema veze sa ovim, moram da te podsetim na transfer Berbatova! On je bio skuplji od Kerola! Jbg, svi grese!
(fowler, 15. avgust 2012 22:49)

Kao prvo persi je kostao junajted 30 m evra a kagava 18 tako da je to 48, a kao drugo liverpul je kupovao pored kerola jos i dauninga(23 m) i hendersona(18 m ) koji nisu dali ni jedan jedini gol !

raci

pre 11 godina

drago mi je zbog mu, ali ne mogu da shvatim vengera, ponovo prodaje igraca u zenitu. da li je moguce da posle 5*6 god suse ne shvata da ne moze da igra samo sa klincima.

djole

pre 11 godina

Moje misljenje je da su igraci Arsenala zeljni titula, nije mi jasna politika koju vode celni ljudi u klubu, oni vec 6 godina nisu osvojili ni jedan trofej.
Svake godine im ode po jedan odlican igrac, prosle sezone su im otisli na sredini terena i Fabregas i Nasri a oni dovode matorog Artetu. Postujem to sto ne zele da potrose vise od 20m za pojacanje ali onda i ne mogu da ocekuju osvajanje nekog trofeja.
Ove sezone su se dobro pojacali, videcemo da li ce biti dovoljno barem za liga kup :)

Manchester United

pre 11 godina

Napokon ove sezone konkretna pojacanja. Dosta je bilo mlade skole Mancestera. Kagava i Van Persi su igraci koji mogu doneti bitnu novinu u igri.

...

pre 11 godina

Aj sad da ne lomimo ove male mozgice dal je mnogo ili malo para,drugi strucnjaci ce se baviti time.Moje misljenje da on nema mesta za standardnog napadaca.

Gooner

pre 11 godina

Divim se Persijevoj hrabrosti/ludosti da rizikuje status ikone i legende zarad veće plate i odlaska u MU. Pljunuo je u lice klubu koji je bio uz njega i pored svih pehova, svom fudbalskom ocu Vengeru koji ga je napravio ovakvim, saigračima koje je do juče vodio i bodrio da mogu više i navijačima koji su od njega već napravili novog Anrija/Rajta iako je imao samo jednu dobru sezonu. Neki mu je srećan put, nek se ne povređuje i neki ne misli više o Arsenalu niti mi o njemu. Kazorla + Podolski su vise nego adekvatna zamena.

red devil 011

pre 11 godina

@ Duncan Ferguson, 16. avgust 2012 00:54

Svaka cast, bas si se svojski potrudio da naredjas sve transfere u zadnjih 10 godina (Ferdinand doveden 2002ge, itd). Lepo je i sto poredis Junajted sa Aston Vilom (?), kao i Arsenalom, koji je jedini drugi "veliki" klub u Engleskoj ciju upravu navijaci priblizno isto kritikuju za mala ulaganja u igracki kadar, kao sto je slucaj sa Junajtedom. Liverpul je pre 10 godina mozda manje trosio, ali zadnjih 5 provereno trosi vise na transfere od Junajteda (kada se oduzme zarada od prodaje). Naravno, nisi pomenuo klubove poput Celzija i Man. Sitija, jer zasto bi pa oni bili relevantni u celoj prici o suludom trosenju? To da je Manceterov dug koji je u stotinama miliona funti rezultat nekog prekomernog trosenja je prilicno lose maskirana laz. Mancester je pre dolaska Glejzera desetak godina bio ubedljivo najprofitabilniji klub na svetu, sa komparativno nepostojecim dugom. Kada je Glejzer postao vecinski vlasnik 2005te, on je LICNO zaduzio klub za oko 750 miliona evra (!), sto je potez koji je zbog ocigledne beskrupuloznosti vlasnika, u buducnosti zabranjen novim FIFAinim finanskijskim fer-plej pravilima. Mancester je iz godine u godinu postepeno smanjivao taj dug (sada je nesto preko 500 miliona cini mi se). Da nisu imali tih problema, sigurno ne bi prodali igraca kao sto je Ronaldo sa 24 godine, i sigurno ne bi vracali Skolsa iz penzije umesto da dovedu Snajdera koji im se "nudio", pa makar i imao platu pribliznu Runijevoj. Da ne preterujemo.

Alfa Jež

pre 11 godina

Da, Arsenal jeste izgubio van Persija, ali je konačno doveden igrač koji je ključan u igri Arsenala, a koga su izgubili pre oko godinu i po dana - ofanzivni vezni - Kazorla!
I ne zaboravimo da se (valjda konačno) vraća Vilšir.
Naravno da ni Žiru ni Podolski neće moći da zamene RvP-a, ali mislim da njih dvojica zajeno mogu do 25+ golova ove sezone.
I, ako Vermelen uspe da ostane zdrav cele sezone, sa Buldom na klupi, biće to ok ekipa.

Ne verujem da će moći da napadnu titulu, ali će biti ozbiljan protivnik svakoj ekipi.

Još im samo dobar levi bek fali i to je to :)

Inače, dobra prodaja za Arsenal :)

Duško

pre 11 godina

Slažem se ovde sa nekima da je Venger ispao pametan što se ratosiljao Van Persija, koji je osim prošle sezone sve sezone u Arsenalu igrao prosečno, dok je u reprezentaciji poslednju odličnu partiju odigrao protiv Obale Slonovače na SP 2006. Koliko je ispao pametan što je prodao njega i Anrija, toliko je pogrešio što je prodao Kolo Turea, a usuđujem se da kažem i Galasa.

Falcao

pre 11 godina

Sta vise taj Arsenal glumi nisu osvojili nista godinama!!! Normalno da decko hoce da osvaja trofeje, naravno i lova je bitna. Sad UTD ima da gazi a Venger ce da se pusi pazite sta sam vam rekao!!! Pozz svima !

Red Veteran

pre 11 godina

@Duncan Ferguson
Brate, lepo si ime sebi nadeo, al' trebalo bi malo bolje da baratas brojkama. Preterujes kod pojedinih igraca za koje Man Utd nije ni blizu toliko platio (da ne ponavljam svote transfera, to je lako proveriti svakom ko zeli).
Man Utd je u poslednje tri sezone bio tek sedmi u ligi po iznosu transfera, (prvi i drugi naravno Man City i Chelsea).
Kao i svaki trener Fergi je imao i promasaja ali dovesti jednog Ronalda za 12.5 miliona funti, napraviti od njega najboljeg igraca na svetu i u procesu osvojiti sve sto se osvojiti moze te na kraju prodati ga Realu za 80 miliona funti je za svako postovanje. Da pomenem i dovodjenje Vidica za tricavih 7 milioan funti ili Evre za 5.5.
Vec nekoliko sezona Man Utd dovodi mlade i nedokazane igrace. Napokon je Fergi doveo dvojicu proverenih igraca koji ce biti velika pojacanja (Kagawa i Rv Persie). Jos kad bi Fergi doveo jednog dobrog defanzivnog srednjaka pa da gledamo uzbudljivu sezonu i ravnopravno nadmetanje dva kluba iz Manchestera.

david thompson

pre 11 godina

Opet kazem neka,hvala mu za zadnju sezonu i po,uzivao sam,sledece sezone ti zelim poraz na Emiratima i naravno na Old Trafordu.Isto mi je otisao u Juventus ili bilo gde...Pricace se price o svima ali Stivie G koji nije morao a ostao je lojalan velikom klubu koji ne moze da se sastavi 20 godina ce nekako biti najveca legenda,da je Southampton komercijalniji klub znali bi ko je Matthew Le Tissier,da ne nabrajam majstore koji su znali da cene neke stvari.Arsenal je cekao Robina,da ga nije cekao otisao bi u Rodu,RKC,Willem II ili tako neki klub posle dve sezone i sad ne bi pricali o njemu,neki ljudi bi promenili reprezentaciju samo sa dignu taj Jules Rimet pehar.Sramota

DSU

pre 11 godina

Niko ne kaze da Feruson ne trosi samo kazem da on potrosi za 25 godina kao neko za 2 ili 5 godina.E sada da li treba ici u Arsenovu krajnost pa kupovati igrace za "DZAK LOPTI" ne znam.Polako stvara od tima prolaznu stanicu za vece klubove.

OdzaciTS

pre 11 godina

Arsen(al) je sam kriv sto im godinama unazad odlaze najbolji igrači.Prodaju najbolje,a adekvatnih zamena nema.Ekipa gubi korak sa najboljima i to stvara nezadovoljstvo kod najboljih igrača!Jednostavno,karijera brzo prodje i oni traze klub koji ima neki kontinuitet osvajanja trofeja!Van Persi nema ni jedan značajan trofej u karijeri u Arsenalu,a još koju god moze da odigra na najvišem nivou i osvoji neki vazniji trofej...ja ga razumem...

Sonsee

pre 11 godina

Van Persi + Kagava = 35 miliona
Andi Kerol = 35 miliona !!! :D
(United, 15. avgust 2012 22:08)

Naravno da Kerol ne vredi tolike pare, ali ako vec spominjes Liverpul iako nema veze sa ovim, moram da te podsetim na transfer Berbatova! On je bio skuplji od Kerola! Jbg, svi grese!
(fowler, 15. avgust 2012 22:49)

Jeste, ali Berba je odigrao makar jednu vrhunsku sezonu, bio najbolji strelac lige i doneo timu titulu. I taman kad se uklopio Fergi ga vrati na klupu.

otas

pre 11 godina

Jasno je da se RVP nije igralo u Arsenalu vec neko vreme...jasno je da je u medjuvremenu AV imao promasaje, kako u prodaji, tako i u kupovini igraca.
Ali isto tako, ovo je najbolji moguci posao za Arsenal, kad vec nije kupio Jaju dok ga je Kolo jos nudio iz Olimpijakosa...uskoro ce na red doci i nova pravila UEFA, pa kad budu poceli da se placaju penali na PDV...Vilsir, jedini pravi kapiten, a sledeca prodaja je Volkot, pa da okupimo pravu ekipu

Sir Giggsy

pre 11 godina

@ Duncan Ferguson
Jeste, bas zbog toga United ima najveci dug u PL... United ima najveci dug zbog Glazer-a!
A i malo si dodao po koje milionce na neke transfere ali u nebitno u svakom slucaju.

Sto se samog RvP tice, odlican igrac i bice dobro pojacanje. Jeste da ima 29 godina, ali vrlo je moguce da njegove najbolje godine tek dolaze... ukljucujuci i prethodnu. Vreme ce pokazati.

johan

pre 11 godina

Kao navijac Junajteda nisam preterano zadovoljan. Jednostavno nisam voleo Van Persija dok je bio u Arsenalu pa ne verujem da ce mi sad odjednom postati omiljeni igrac samo zato sto je promenio klub.

No bitno je da se para okrece i da uskoro krece Premijer Liga, preduga je ovo bila pauza. Pozdrav svima koji imaju svoje favorite u ovom takmicenju.

Radomir F

pre 11 godina

(Duncan Ferguson, 16. avgust 2012 00:54)

Ajde ne lupaj molim te. Dodje Abramovic i u zimskom roku pukne 80 miliona na Toresa i Davida Luiza. U ovom roku vec je sad Celsi potrosio 80 miliona funti. A igraci koje si naveo...neki su dovedeni i pre vise od 10 godina(Rio).

Padina

pre 11 godina

Niko ovde nije na dobitku,Arsenal jer mora da u roku od pet dana dovede vrhunskog igraca a ne petoricu prosecnih kao prosle sezone ili im preti bojkot navijaca a MUN sad ima 5 odlicnih napadaca od kojih svaki zasluzuje da igra(Welbek,Hernadez)bice velikog nezadovoljstva u ekipi ako se zna da je Runi nedodirljiv a sad verovatno i RVP.