Olimpizam 64

Subota, 28.07.2012.

12:50

Janko,Ana prošli – ispali Viktor,JJ

Janko Tipsarević i Ana Ivanović plasirali su se u 1/16 finala Olimpijskih igara u Londonu, dok su Viktor Troicki i Jelena Janković eliminisani.

Janko,Ana prošli – ispali Viktor,JJ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Iznenađenje

pre 11 godina

Pa valjda za sve naše navijamo i sve ih volimo, što se po nekim komentarima ne bi reklo. Svi oni su na OI zato što su to zaslužili, i trebalo bi da ih podržavamo, a ne da ih osporavamo i omalovažavamo.

Opravljam šerburske kišobrane

pre 11 godina

Šta ti napriča? Odbojkašice prioritet, dvojac prioritet, Janko i Troja dva proriteta, a Jelena iznad svih (da li je i Serena bila prioritet?). Baš zato što je Ana bila favorit a Trojicki i Jelena bez šansi, pogotovo carica, zato smo hteli da gledamo taj meč, ukoliko ne misliš da dvojac ima više navijača. Meč traje sat i po, a dvojac nekoliko minuta. Jedino ako ovaj naš nije krenuo preko Lamanša, u Šerbur.

igor

pre 11 godina

Ovi sto su se pitali zasto nema aninog meca treba da znaju da su ovo OI,a neki od GS.Tako da ne postoji nijedan razlog da se prenosi tenis makr do 12 finala. Druga stvar u isto vreme su mec igrale i odbojkasice, a one su prioritet, trece veslanje se prenosilo zbog naseg dvojca,a posle se RTS 2 ukljucio u jankov mec. Sasvim korektan prvi dan OI na RTS

Lala iz Banata

pre 11 godina

Kada smo saznali, pre neki dan, da je Venusova protivnica našoj JJ napisao sam da je Jelenin maksimum osvajanje četiri gema. Tako je i bilo.

Sad je sve jasno

pre 11 godina

Zašto nije bilo prenosa? Zato što je neko tako hteo. Onda je neko što je iznad tog "genija" intervenisao i dali su snimak, oko sedam. Videli smo teren 18. Ledina za sto gledalaca. Dakle, bilo je kamera, nego neko u londonskoj režiji nije uključio prenos. Oni koji su posumnjali nisu glupi ljudi, kako je neki naš kulturnjak odmah njima odgovorio, i ja pamtim taj teren 18 na kraju sveta, i sam sam pomislio da tu nema kamera. A što nisam gledao Troju, neka to ostane moja tajna. Gledaću Novaka. Kakav je bio Anin meč? Ništa novo. Ana udara iz sve snage, malo greši malo ne greši, forhend radi snažno, a Mekhejl uopšte nije naivna, tipična američka ofanzivka koja udara bez milosti. Na 26. je mestu. Nema zime za Anu. Drugi set 0:2, onda nemilosrdnih 5:2 za Anu, onda je stala, pa 5:5, a onda 7:5 bez muke. Nema više padanja kad kola krenu nizbrdo. Setite se ona dva meča sa Kim, ni danas mi ništa nije jasno.

ja

pre 11 godina

@BLBL
Pa nesto ne vidim da Almagro igra lose na Evropskoj sljaci.
Na tom RG koji pominjes ove godine je stigao do cetvrtfinala (izgubio od Nadala, pre toga izbacio Tipsarevica).
2010. takodje na RG cetvrtfinale (poraz od Nadala).
I na ostalim evropskim mastersima na sljaci gubio je uglavnom od bolje rangiranih tenisera: Nadala, Djokovica, Ferera, Berdiha, Conge, Soderlinga,
I na mastersima na betonu covek je odigrao mnogo cetvrtfinala.
Ako ne znas u cetvrtfinale nekog turnira ulazi samo 8 tenisera, dakle 8 najboljih na tom turniru.
Uz te titule na manjim turnirima ne razumem zasto Almagro ne bi bio bar u prvih 15.
Nije on karijeri izgradio samo na tim juznoamerickim turnirima. Oni mu mozda samo malo pomazu da popravi svoj ranking za koje mesto, ali da i na ostalim turnirima ne igra dobro i pored tih titula ne bi bio ni u prvih 50.

Kako je bila zelena moja dolina

pre 11 godina

@zelena trava
U redu, mi kažemo mešoviti dubl, ali "mix" je mešani. Mešovito društvo ili mešano društvo? I jedno i drugo pravilno je reći. Nije to nikakva greška, ko je pismen ne bi ti zamerio, čuvaj se nepismenih.

Бетелгез

pre 11 godina

Приметио сам да се на овом сајту јавља доста љубитеља тениса који исти ставља испред грба и то је као нормално.Јесте нормално за њих пошто немају своје тенисере, па својатају белосветске, као они су елегантни, упорни...
Ми хвала Богу имамо наше мајсторе.
Напред Типса, уништи "елегантног"!
Поздрав!

Dermendziev

pre 11 godina

@Lola, 28. jul 2012 17:22)

Dugo sam razmisljao dali u opste da Vam odgovaram i na koji najbezbolniji nacin da Vam odgovorim,da bi shvatili sustinu mog predhodnog komentara (cini mi se da ovo nije momenat za prepucavanja,jer su ovo ipak OI, pa se unapred izvinjavam ostalim ucestnicima foruma sto krsim “kodeks primerenog ponasanja”).

Ocito da Vasa mrznja koju otvoreno iskazujete ne samo prema Jeleni,meni pa i sire- prema neistomisljenicima,Vama ne dozvoljava da pazljivo citate tudje(posebno moje kako i sami kazete) komentare, pa onda pisete nesto sasvim sto nema veze,nesto sto ozbiljnom coveku ne moze pasti na pamet u pijanom ili treznom stanju,u snu ili na javi…

Molim Vas jos jednom procitajte moj prvi komentar i Vas sto ste napisali.Da li Vama treba i crtati???

Posle Vaseg ,onako “vaspitanog i kulturnog obracanja" meni,ponovo sam pazljivo procitao moj predhodni komentar .

Greh koji u njemu vidim je sledeci:

napisao sam “Onima cija su dusevna hrana porzi nasih ucestnika na medjunarodnim takmicenjima,Boze,oprosti im,jer su duboko nesrecni"

a trebalo je da napisem

“Boze prvo im oprosti,pa ako mozez pomozi im,jer jedini Ti to mozes, jer su duboko nesrecni”.

Duboko zalim sto sam morao da Vam se obratim i to na ovakav nacin(ukoliko ste osoba tipa "lepsa polovina" povlacim komentar uz duboko izvinjenje,ma sta napisali)!

Srdacan pozdrav!

MJa

pre 11 godina

Cestitke Ani i Janku na pobedi i puno srece u drugom kolu (za koje se takodje nadam da ce proci). Jeleni i Viktoru vise srece na sledecim turnirima, imali su za protivnike znatno bolje rangirane tenisere - pogotovu Jelena.
Sto se tice opreme - Anin i Viktorov sponzor je "Adidas" i oni nikada ne prave posebnu opremu za reprez. nastupe za igrace ukoliko nisu sponzor celog nacionalnog tima. Setite se Pekinga Novak je igrao u crno-beloj opremi a Monfis (tada takodje Adidasov igrac) u bojama francuske zastave
Sto se tice terena 18 - to je jedan od 4 ili 5 terena koji JESTE pokriven kamerama. NBC je direktno prenosio mec a Kristina je slabije rangirana od Ane (za to vreme je Kim igrala na centralnom - nju nisu prenosili vec svoju igracicu). SAD su zastupljene na OI u mnogo vise sportova od Srbije ali toliko o RTS-u.
Prijavljivanje za miks dublove je do 31.07. i tada izlazi zreb. 12 parova stice direktno pravo ucesca (gleda se rang u dublu i u singlu tj. rang koji je bolji kod tenisera ukoliko su uopste rangirani u dublu). Jos 4 para dobija WC od ITF-a. Jako dobri dubl igraci planiraju ucesce i bice jako tesko naci se u zrebu . Ono sto sam za sada procitala takmicice se: Azarenka/Mirni, Brajan/Huber, Brajan/Rejmond, Paes/Mirza, Juzni/Vesnina i jos jedan ruski par, Stepanek/Kvitova, Linsted/Arvidson i nasi. Verovatno ce i Italijani, Nemci,Poljaci (poveli su i teniserke koje se takmice samo u dublu), Australijanci i Kanadjani da prijave svoje miks dublove.

Masan

pre 11 godina

Ponekad je bolje cutati i ne pokazivati svoju glupost, 28. jul 2012 17:41)
Ti si dragi moj pokazao svoju glupost!!! Navedi mi jedan dobar rezultat Ane Ivanovic u poslednje vreme!! Ne mozes, jer ga nema! Inace tvoja Ana je izgubila od Azarenke 6:0 6:1, a Serena je tu Azarenku razbila 6:3 6:1!!! Prema tome idi spavaj brate moj i sanjaj tvoju Anu!

Jeca Tajfunov

pre 11 godina

@realista
Šteta je što nismo gledali Anu, to je odlučio neko iz RTS, verovatno tamo u Londunu, morao bi neko da kaže pretplatnicima šta je po sredi i da se debelo izvini, a ovoga da vrate "kod kuće", ali je dobro što smo gledali Jelenu, ne može da šteti a može biti od koristi, da bi svrake prestale da grakču. Dosta je bilo, hoćemo normalan sajt i časno novinarstvo.

Wllaxy

pre 11 godina

Ana kao da igra za sebe, a ne za Srbiju! Mozda je trenutno u boljoj formi od Jelene, ali moze da uci od nje kako se voli svoja zemlja! Zato i ne verujem da ce dalje od trceg kola, jer je tamo ceka Klajsters.

Vendi

pre 11 godina

@BLBL

Vidi se da otenisu ne znas nista, najslabiji top 10 teniser je upravo Tipsarevic, Almagro je sasvim ok teniser, ima 12 titula od toga 2 Akapulka i 2 Valensije (turniri 500) Janko ima 3 titule od 10 finala najnize kategorije i na kojima nije imao ni jednog iole ozboljnijeg protivnika osim kad je gubio finala (Youzny, Del Potro, Raonic)i uz Dolgopolova je jedini tenir u najbolji 20 koji je sva finala igrao samo na 250 turnirima ni jedno finale na 500.

Mirna

pre 11 godina

@Gem, set, meč...
Mnogo ti hvala što si nam dao ove tri slike. Ana u olimpijskom selu sa svim teniserima našim, sjajne slike, svi složni, nasmejani. Sve se to događa u olimpijskom selu. Bez ijedne slike svi su mediji javili kako je "Janković učinila zvaničnu poseti našim sportistima u olimpijskom selu." Pre Tomislava Nikolića. Tekst su svi objavili, ne zna se čiji je, ali je u svim medijima, od slova do slova, objavljena ista važna vest. Čak i sa ovom greškom "Janković posetila..." Gde je slika Jelenina sa našima? To me zanima. Gledajte, Ana nešto priča, koliko je to Novaku leglo najbolje govori njegov pogled, blago začuđen i još blaže namršten, kao da Ani kaže - svaka čast za besedu. Čudno se smeška i Janko, on čita Ničea, našla Ana kome da priča mudrosti. Divne slike. I šta se događa? Čak i ove slike dobijaju minuse. Ko formira javno mnjenje? Ja znam, ne smem da kažem, ko zna da li će i ovo biti objavljeno.

BLBL

pre 11 godina

@ja

Pratim dovoljno dugo da znam sta pricam. Almagro je Ok igrac i nista vise od toga.Ima daleko bolji ATP Ranking nego sto kvalitetom zasluzuje, ali to je rezultat samog fukcionisanja tenisa kao sporta, sto i dovodi do toga da npr. igracice poput Jelene Jankovic ili Wozniacki dolaze u situaciju da postanu broj 1. Dakle, Almagro je karijeru izgradio na drugorazrednim juznoamerickim turnirima, plus turnir u Acapulcu, gdje je uglavnom bio u situaciji da igra protiv durgorazrednih igraca, s obzirom da juznoamericka turneja "ulece" izmedju Australian Open-a i masters turnira u SAD-u, pa vecina vrhunskih igraca izbjegava da igra na njima. Sposoban je on odigrati dobro i napraviti solidne rezultate, ali pogledaj njegove rezultate na evropskoj sljaci. Na Roland Garros-u je godinama ispadao u prvom/drugom kolu i to od igraca koji su ekstremno limitirani na ovoj podlozi(Llodra, Blake,...). Pored toga, Almagro ima izrazito gubitnicki mentalitet i uvijek puca pod pritiskom.

Lola

pre 11 godina

Poznati IT komentator Demendziev zahvaljuje Jeleni i Viktoru, jer su dali sve od sebe (ostaviše srce na terenu). Anu i Janka ne pominje. Ovaj čovek mi diže adrenalin godinama, prvi put mu odgovaram (jednom ga je @ja uzeo pod svoje, na sjajan način), ali on ne odustaje od opsednutosti caricom. Šta si danas "vidio" u Jeleninoj igri, zaboga?

California Blues

pre 11 godina

Jedan čestita Jeleni i Janku, Anu ne pominje. Bilo bi lepo da sa njim napravite intervju, a da za savetnika pozovete psihologa. Ima mnogo kandidata za intervju, a i većina novinara ponaša se kao da Ana nije ni došla u London. Da li Ana, voleo bih da znam istinu, možda izbegava da sa većinom naših novinara razgovora, s obzirom na "uređivačku politiku" prema njoj? Verovatnije je da oni zaobilaze nju. Zašto? Nije vreme za to, nek' teku igre, nek' teku igre... javiću se kad nastupi vreme olimpijade (traje četiri godine). Sad se piše o crvenoj haljinici, pada divljenje zbog patrijotizma (pre meča bilo je i ono "Ti to možeš"), da bi se zaboravio rezultat. Svima koji pobeđuju velike čestitke i pozdrav svima koji za pobednike navijaju. I luzerima sve najbolje. Od danas će ovaj sajt biti snošljiviji.

nikad kraja ljudskoj gluposti

pre 11 godina

Neverovatno koliko ljudi pokusava da ispadne pametno, a na kraju postignu suprotno i ispadnu glupi.
Tacno je da na Vimbldonu obicno na tom terenu ne postavljaju kamere.
Medjutim ovo su OI, drugacija pravila i ocigledno je da kamera ima na svim terenima.

Kad ste vec toliko pametni objasnite nama "neznalicama" kako to da je Viktorov mec prenosen, a igrao je na istom terenu i odmah posle Ane?
Izgleda da je Viktor tolika "faca" pa su samo zbog njega doneli kamere???

Ima jedna izreka u naseem narodu i glasi:
"Ponekad je bolje cutati i ne pokazivati svoju glupost, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju."

Patrik

pre 11 godina

Nema Ane u našim medijima, ali idite na strane sajtove, idite na Yuotube, ima nekoliko njenih intervjua stranim medijima i snimaka sa treninga uoči početka igara. Sve intervjue daje ispod srpske zastave, a jakna i kapa nisu bez tri grba najmanje. Ko to sada širi priču da Ana nigde nema naš grb? Ima li kraja vašim bestidnim podmetanjima? Niste bre norm!

ljubitelj tenisa, a ne nacizma

pre 11 godina

@ a na prvom programu gledamo peglanje JJ od strane Serene.

pa prenosili su zbog Serene :D ipak je ona najbolje :)

Gem, set, mec...

pre 11 godina

AJDEEE NAJBOLJA

https://p.twimg.com/AywcyUICQAEAoRm.jpg:large

http://www.oks.org.rs/wp-content/uploads/wppa/195.jpg

http://www.oks.org.rs/wp-content/uploads/wppa/196.jpg

Ponekad je bolje cutati i ne pokazivati svoju glupost

pre 11 godina

(Masan, 28. jul 2012 16:44)

Ha, ha, ha, ha... Nezasluzeno ? Ha, ha, ha

Setite se vi kako ste pljuvali, vredjali, omalovažavali najbolju srpsku teniserku Anu Ivanovic. Gde ste sada? Što sada ne pišete???

Mirna

pre 11 godina

Bravo Ana, bravo Janko - glasi čestitka iz Vrnjačke Banje. I tu se nađoše neki, ne znam kako da ih nazovem, da udaraju minuse! A jednom Japancu, dok su ovi lupali minuse, koji na biciklu marke "panasonik" putuje oko sveta (dosad prešao 20 hiljada kilometara), jutros ukrali bicikl u Beogradu.

zelena trava

pre 11 godina

Jelena je odigrala katastrofalno. Nespremna na forhendu, nespremna na bekhendu, salje mlitave lopte u prazan teren.....vec vidjeno. Serena nije bila narocita, samo je iskoristila sve one bezbrojne sanse.
Viktoru nema sta da se zameri, mislim da su on i Almagro slicnog kvaliteta, dakle razocarenje, ali nije bas ni toliko iznenadjenje. Tipsa trenutno ima krila, nadam se da ce ga dovesti do polufinala. Ana ce valjda prevazici tremu jer ni u sledecem kolu ne bi trebalo da ima nekih problema. Mislim da je dobro za nju da igra sa nekim kao sto je Nenad jer je iskusan, smiren, pravi majstor. Lakse je podeliti tremu sa nekim takvim. Bilo bi bolje da mesani dubl pocinje pre drugog kola. Ima li neko informaciju kad ce to biti?

Miki

pre 11 godina

To je to!Bivsi teniseri Viktor Troicki i Jelena Jankovic ucestvovali su na Olimpijskim igrama!Sjajan uspeh i veliki trenutak u njihovim karijerama!Ostali se bar bore(Janko i Ana),pa i ako ispadnu u sledecem kolu treba im cestitati!

Aleksandar I

pre 11 godina

Mislim da je savez trebao da odradi to do kraja, i sami igraci, licno mi ne smeta ali ipak igraju za Srbiju, pa bi bar trebali natpis d aimaju...

Dermendziev

pre 11 godina

Olimpijske igre su nesto posebno.Ne samo po duhu,optimizmu,zrebanju,iznenadjenjima...Mozda ovde vazi ona deviza "nije vazno pobediti,vazno je ucestvovati",osetiti plamen olimpijske vatre.Naravo svaka pobeda,beskrajna je radost,jer olimpijade su jednom u cetiri godine.

Jeleni i Viktoru velika hvala,ucinili su onoliko koliko su mogli u ovom trenutku,ostalima koji dalje idu i tek treba da startuju puno uspeha,a bogami i srece,kao sastavnog dela uspeha.
Onima cija su dusevna hrana porzi nasih ucestnika na medjunarodnim takmicenjima:"Boze,oprosti im,jer su duboko nesrecni".

Pozdrav!

Alex

pre 11 godina

Ma cestitke Jeci,bilo bi pravo cudo da je pobedila Serenu a borila se lavovski i sto je jos bitnije nosila je crvenu boju i grb jer tamo se igra za drzavu a ne za sebe licno.I za Janka bravo i on je nosio dres.

Banja Luka

pre 11 godina

@prokletnici

Troicki je odlican igrac i potpuno zasluzeno je bio na putu da udje u Top 10! Tenis je individualan sport, nema saigraca da te "izvuce" iz teskih situacija, pa je normalno da u trenucima kada ne ide sve bas tako lako, da se neutralan posmatrac zapita da li je moguce da je taj igrac uradio to i to.Pa, nije to samo slucaj s Troickim. Pogledaj Davydenka, koji izgleda kao amater, pa zatim svojevremeno i Safina i mnoge druge igrace.

Aleksandar I

pre 11 godina

Meni se cini da ni Ana nije imala obelezje zemlje, ali to je vec njihov problem meni ne smeta...Vise bi voleo da je Viktor ppobedio nego da je nosio obelezje...

ja

pre 11 godina

@ Marko

Zavisi kako gledas, majica je vecim delom crvena imas crveno i na ramenu, a ako tako gledas boje su poredjane crveno, plavo, belo. Oprema mu je odlicna!

GO Masa

pre 11 godina

Brzo,lako,ubedljivo,za manje od jednog sata,kao da igra protiv pocetnice,Serena je pocistila nasu "caricu".Na svu srecu,nasa najbolja teniserka Ana Ivanovic,osvetlala nam je obraz i nastavlja da gaziiiiii.

Lili

pre 11 godina

@Dejan
Taj teren 18 jedna je mizerija, a Ana je najviše mečeva na Vimbldonu odigrala baš na njemu. Zašto? Ne znam. Neko zna. Naravno da tamo nema kamera. Ali, kako to naši teniski eksperti da zapamte? Dobro, gledali smo Jelenu. Nije više taj 18 bitan, ovih dana mi ni na jednoj našoj televizii, ili na sajtu bilo kog medija, nismo mogli da pročitamo jednu rečenicu o Ani, osim onog čuvenog - "Ana ispada u prvom kolu..." Ali, sve dođe na svoje.

ja

pre 11 godina

@BLBL
Od kada ti pratis tenis?
Almagro je fantastican teniser. Ima jedan od najopasnijih jednorucnih bekenda na svetu. Servira fantasticno s obzirom da je visok svega 183 cm.
Decko je vec 5 godina neprekidno medju 30 najboljih tenisera sveta. Duze od 2 godine se bez prestanka nalazi medju prvih 20.
Trenutno je 12., a najbolji renking karijere mu je 9. mesto.
Tacno je da kao i vecina spanskih tenisera najbolje rezultate postize na sljaci, ali nije mnogo slabiji ni na travi ni na betonu.
Ima u karijeri 13 pobeda nad teniserima iz top 10, a Viktor svega 3.
Viktora ne bih komentarisao.
Ne vidim razloge za toliko omalovazavanje Almagra i jedini razlog moze biti tvoje slabo poznavanje tenisa.

Masan

pre 11 godina

Alo vi koji nemate svoje zivote i koji ste zaludjeni Anom Ivanovic, ostavite Jelenu na miru!!!! Setite se samo da je Ana pala ispod 65. mesta posle prve pozicije koju je NEZASLUZENO IMALA!!! Jeca je jos u 20 tako daaa PSSSSSST

prokletnici

pre 11 godina

Čestitke za Anu i Janka.Upravo gledam Viktora,i iako uvek navijam za njega nikako mi nije jasno kako je on dospeo u 15,20 top igrača.Ja razumem loš dan,loš period,loš deo godine,neodgovarajuca podloga,ali on nikako da pokaze makar deo svog nekog talenta i skroz je nestabilan kao igrač.Voleo bih da grešim ,ali na žalost nije tako.Mozda mu krene jednog dana kad se oženi i stabilizuje ,primer Tipsa :)

Marko

pre 11 godina

Bravo Janko. Nego zanima me zasto Jankova majica spreda je u bojama Jugoslavije a pozadi pise Srbija ? A boje su poredjane odozgo na dole plavo,bela crvena.. Moze li mi neko to objasniti ?

siniša mihajlović

pre 11 godina

Zašto Troicki igra bez obeležja zemlje....velika sramota. Nisam siguran za Anu Ivanovic nisam gledao,ali vidim da svi ostali teniseri nose obeležja svojih zemalja. S R A M O T A ....razmaženi

Boki Peric

pre 11 godina

Zasto Troicki nema nikakva obelezja Srbije? Janko je imao grb napred a pozadi pise SRBIJA, Jankovic ima grb napred. Jel Troicki igra za samog sebe ili predstavlja Srbiju, bas bezveze..

BLBL

pre 11 godina

Realno, Troicki je otisao na OI tek da bi mogao reci da je bio na takvom takmicenju. Stvarno ne vidim smisao njegovog prisustva na ovom turniru, jer za medalju ne postoji nikakva sansa. Ispao iz Top 30, karijera mu na prekretnici tj. uskoro bi mogao igrati kvalifikacije ako nastavi s ovakvom formom, a on umesto da igra npr. ovaj turnir u Los Angelesu, gde je lagano mogao osvojiti tituli, s obzirom na znatno slabiju konkurenciju zbog OI, zatim osvojiti poene za napredak na ATP listi, napraviti odlicnu uvertiru za americku turneju na tvrdim podlogama i samim tim za US Open, on se "uhvatio" za Olimpijske Igre. I ajde da bar pokazuje "znake zivota" i zelju da ostvari dobar rezultat, ali on gubi od igraca koji je vezara za travu i koji je vjerovatno jedan od najgorih Top 10 igraca u novijoj istoriji tenisa, s obzirom da je citavu karijeru napravio na smesnim juznoamerickim turnirima na sljaci. A i Troicki je vec odavno sav melanoholican, konstanto u svadji sa sudijama, a i sa samim sobom.

Nije vama dobro, a ni nama sa vama

pre 11 godina

Maliciozni doctore, otkad si se ovde pojavio nikada ništa normalno nisi ostavio ("sta kazete,Ana pred pobedom"). Kazemo. A tebi kažem, posle zapete napravi razmak, nisi "oho" lepak. I mnogi drugi mogli bi konačno da shvate kako ovo nije WTA turnir, ne igra Ana samo za sebe, ovo su OI, Ana igra i za Srbiju, dosta je vaših gluposti. Ne verujem da u svetu postoje ljudi koji danas pišu protiv svojih sportista na OI (@bole bgd - Ana ispada u prvom kolu...). Trgnite se već jednom. Ovo važi i za one koji lupaju o Jeleni, ali i o onima koji sve ovo objavljuju. Šta traži mržnja ovde dok OI traju? Za vreme igara u staroj Grčkoj prestajala su sva neprijateljstva i ratovi. Da li znate šta je duh olimpizma? Ništa vi ne znate, osim da širite pakost i glupost. Sve vaše asocijalno ide, a meni samo ostaje pusta nada da će ovo biti objavljeno.

realista

pre 11 godina

Prvo sam mislio da taj teren na kojem igra Ana nije pokriven kamerama, ali sada vidim da Troicki igra na istom terenu i da ima prenos.
Zaista je zalosno da se ne prenosi mec najbolje srpske teniserke, a na prvom programu gledamo peglanje JJ od strane Serene.

Da je Jelena u nekoj formi i da igraju na sljaci, jos bi i imala nekih sansi. Ovako na travi sve preko 3 gema za JJ ce biti pravo cudo.

Igor

pre 11 godina

Bravo za oboje. Tipsa je imao mnogo tezi posao na startu,ali kod Ane ce biti problematicno trece kolo jer ide na Klajsters. Ako slucajno nju prodje,svasta moze da bude jer bi joj to podiglo i samopouzdanje dosta.
Od Viktora i Jelene,s druge strane, ne ocekujem ni da prvo kolo prodju. Realno,u uzasnoj su formi. A Nole uzima zlato il srebro bez problema. :)

Dusan

pre 11 godina

Bravo Janko! Ponovo je pobedio Nalbandijana prelepom igrom koja odise zreloscu. U sledecem kolu protiv Pecnera, protiv njega vodi 2-1 u pobedama, dobio je poslednja dva okrsaja i to prosle godine u Majamiju i na US OPEN-u. Tu ne bi trebalo da ima problema. U trecem kolu Izner, veoma nezgodan na travi, ali pitanje je da li ce Izner proci prva dva kola posto se nalazi u ocajnoj formi.
Cestitke i za Anu, naravno.

zzzz

pre 11 godina

auuuu..nzm da li delite moje misljenje..ali bi Tipsa mogao da napravi karambol na ovim OI...em sto je u sjajnoj formi..em sto je dobro poznato kako igra za reprezentaciju...NAPRED do MEDALJE !
i da...Bravo Ana !

realo

pre 11 godina

Berdih ispad glatko u dva seta od nekog no-name Belgijanca. Vazno je da su ovde mnogi zapomagali kako Nole ime uzasno tezak zreb...
Realno gledano, mislim da se Fedex plasi Benetoa vise nego svih ostalih protivnika

zzzz

pre 11 godina

auuuu..nzm da li delite moje misljenje..ali bi Tipsa mogao da napravi karambol na ovim OI...em sto je u sjajnoj formi..em sto je dobro poznato kako igra za reprezentaciju...NAPRED do MEDALJE !
i da...Bravo Ana !

Nije vama dobro, a ni nama sa vama

pre 11 godina

Maliciozni doctore, otkad si se ovde pojavio nikada ništa normalno nisi ostavio ("sta kazete,Ana pred pobedom"). Kazemo. A tebi kažem, posle zapete napravi razmak, nisi "oho" lepak. I mnogi drugi mogli bi konačno da shvate kako ovo nije WTA turnir, ne igra Ana samo za sebe, ovo su OI, Ana igra i za Srbiju, dosta je vaših gluposti. Ne verujem da u svetu postoje ljudi koji danas pišu protiv svojih sportista na OI (@bole bgd - Ana ispada u prvom kolu...). Trgnite se već jednom. Ovo važi i za one koji lupaju o Jeleni, ali i o onima koji sve ovo objavljuju. Šta traži mržnja ovde dok OI traju? Za vreme igara u staroj Grčkoj prestajala su sva neprijateljstva i ratovi. Da li znate šta je duh olimpizma? Ništa vi ne znate, osim da širite pakost i glupost. Sve vaše asocijalno ide, a meni samo ostaje pusta nada da će ovo biti objavljeno.

realista

pre 11 godina

Prvo sam mislio da taj teren na kojem igra Ana nije pokriven kamerama, ali sada vidim da Troicki igra na istom terenu i da ima prenos.
Zaista je zalosno da se ne prenosi mec najbolje srpske teniserke, a na prvom programu gledamo peglanje JJ od strane Serene.

Da je Jelena u nekoj formi i da igraju na sljaci, jos bi i imala nekih sansi. Ovako na travi sve preko 3 gema za JJ ce biti pravo cudo.

Patrik

pre 11 godina

Nema Ane u našim medijima, ali idite na strane sajtove, idite na Yuotube, ima nekoliko njenih intervjua stranim medijima i snimaka sa treninga uoči početka igara. Sve intervjue daje ispod srpske zastave, a jakna i kapa nisu bez tri grba najmanje. Ko to sada širi priču da Ana nigde nema naš grb? Ima li kraja vašim bestidnim podmetanjima? Niste bre norm!

Dusan

pre 11 godina

Bravo Janko! Ponovo je pobedio Nalbandijana prelepom igrom koja odise zreloscu. U sledecem kolu protiv Pecnera, protiv njega vodi 2-1 u pobedama, dobio je poslednja dva okrsaja i to prosle godine u Majamiju i na US OPEN-u. Tu ne bi trebalo da ima problema. U trecem kolu Izner, veoma nezgodan na travi, ali pitanje je da li ce Izner proci prva dva kola posto se nalazi u ocajnoj formi.
Cestitke i za Anu, naravno.

Igor

pre 11 godina

Bravo za oboje. Tipsa je imao mnogo tezi posao na startu,ali kod Ane ce biti problematicno trece kolo jer ide na Klajsters. Ako slucajno nju prodje,svasta moze da bude jer bi joj to podiglo i samopouzdanje dosta.
Od Viktora i Jelene,s druge strane, ne ocekujem ni da prvo kolo prodju. Realno,u uzasnoj su formi. A Nole uzima zlato il srebro bez problema. :)

prokletnici

pre 11 godina

Čestitke za Anu i Janka.Upravo gledam Viktora,i iako uvek navijam za njega nikako mi nije jasno kako je on dospeo u 15,20 top igrača.Ja razumem loš dan,loš period,loš deo godine,neodgovarajuca podloga,ali on nikako da pokaze makar deo svog nekog talenta i skroz je nestabilan kao igrač.Voleo bih da grešim ,ali na žalost nije tako.Mozda mu krene jednog dana kad se oženi i stabilizuje ,primer Tipsa :)

GO Masa

pre 11 godina

Brzo,lako,ubedljivo,za manje od jednog sata,kao da igra protiv pocetnice,Serena je pocistila nasu "caricu".Na svu srecu,nasa najbolja teniserka Ana Ivanovic,osvetlala nam je obraz i nastavlja da gaziiiiii.

BLBL

pre 11 godina

Realno, Troicki je otisao na OI tek da bi mogao reci da je bio na takvom takmicenju. Stvarno ne vidim smisao njegovog prisustva na ovom turniru, jer za medalju ne postoji nikakva sansa. Ispao iz Top 30, karijera mu na prekretnici tj. uskoro bi mogao igrati kvalifikacije ako nastavi s ovakvom formom, a on umesto da igra npr. ovaj turnir u Los Angelesu, gde je lagano mogao osvojiti tituli, s obzirom na znatno slabiju konkurenciju zbog OI, zatim osvojiti poene za napredak na ATP listi, napraviti odlicnu uvertiru za americku turneju na tvrdim podlogama i samim tim za US Open, on se "uhvatio" za Olimpijske Igre. I ajde da bar pokazuje "znake zivota" i zelju da ostvari dobar rezultat, ali on gubi od igraca koji je vezara za travu i koji je vjerovatno jedan od najgorih Top 10 igraca u novijoj istoriji tenisa, s obzirom da je citavu karijeru napravio na smesnim juznoamerickim turnirima na sljaci. A i Troicki je vec odavno sav melanoholican, konstanto u svadji sa sudijama, a i sa samim sobom.

ja

pre 11 godina

@BLBL
Od kada ti pratis tenis?
Almagro je fantastican teniser. Ima jedan od najopasnijih jednorucnih bekenda na svetu. Servira fantasticno s obzirom da je visok svega 183 cm.
Decko je vec 5 godina neprekidno medju 30 najboljih tenisera sveta. Duze od 2 godine se bez prestanka nalazi medju prvih 20.
Trenutno je 12., a najbolji renking karijere mu je 9. mesto.
Tacno je da kao i vecina spanskih tenisera najbolje rezultate postize na sljaci, ali nije mnogo slabiji ni na travi ni na betonu.
Ima u karijeri 13 pobeda nad teniserima iz top 10, a Viktor svega 3.
Viktora ne bih komentarisao.
Ne vidim razloge za toliko omalovazavanje Almagra i jedini razlog moze biti tvoje slabo poznavanje tenisa.

siniša mihajlović

pre 11 godina

Zašto Troicki igra bez obeležja zemlje....velika sramota. Nisam siguran za Anu Ivanovic nisam gledao,ali vidim da svi ostali teniseri nose obeležja svojih zemalja. S R A M O T A ....razmaženi

Dermendziev

pre 11 godina

Olimpijske igre su nesto posebno.Ne samo po duhu,optimizmu,zrebanju,iznenadjenjima...Mozda ovde vazi ona deviza "nije vazno pobediti,vazno je ucestvovati",osetiti plamen olimpijske vatre.Naravo svaka pobeda,beskrajna je radost,jer olimpijade su jednom u cetiri godine.

Jeleni i Viktoru velika hvala,ucinili su onoliko koliko su mogli u ovom trenutku,ostalima koji dalje idu i tek treba da startuju puno uspeha,a bogami i srece,kao sastavnog dela uspeha.
Onima cija su dusevna hrana porzi nasih ucestnika na medjunarodnim takmicenjima:"Boze,oprosti im,jer su duboko nesrecni".

Pozdrav!

nikad kraja ljudskoj gluposti

pre 11 godina

Neverovatno koliko ljudi pokusava da ispadne pametno, a na kraju postignu suprotno i ispadnu glupi.
Tacno je da na Vimbldonu obicno na tom terenu ne postavljaju kamere.
Medjutim ovo su OI, drugacija pravila i ocigledno je da kamera ima na svim terenima.

Kad ste vec toliko pametni objasnite nama "neznalicama" kako to da je Viktorov mec prenosen, a igrao je na istom terenu i odmah posle Ane?
Izgleda da je Viktor tolika "faca" pa su samo zbog njega doneli kamere???

Ima jedna izreka u naseem narodu i glasi:
"Ponekad je bolje cutati i ne pokazivati svoju glupost, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju."

Gem, set, mec...

pre 11 godina

AJDEEE NAJBOLJA

https://p.twimg.com/AywcyUICQAEAoRm.jpg:large

http://www.oks.org.rs/wp-content/uploads/wppa/195.jpg

http://www.oks.org.rs/wp-content/uploads/wppa/196.jpg

Lola

pre 11 godina

Poznati IT komentator Demendziev zahvaljuje Jeleni i Viktoru, jer su dali sve od sebe (ostaviše srce na terenu). Anu i Janka ne pominje. Ovaj čovek mi diže adrenalin godinama, prvi put mu odgovaram (jednom ga je @ja uzeo pod svoje, na sjajan način), ali on ne odustaje od opsednutosti caricom. Šta si danas "vidio" u Jeleninoj igri, zaboga?

Boki Peric

pre 11 godina

Zasto Troicki nema nikakva obelezja Srbije? Janko je imao grb napred a pozadi pise SRBIJA, Jankovic ima grb napred. Jel Troicki igra za samog sebe ili predstavlja Srbiju, bas bezveze..

Aleksandar I

pre 11 godina

Meni se cini da ni Ana nije imala obelezje zemlje, ali to je vec njihov problem meni ne smeta...Vise bi voleo da je Viktor ppobedio nego da je nosio obelezje...

Mirna

pre 11 godina

Bravo Ana, bravo Janko - glasi čestitka iz Vrnjačke Banje. I tu se nađoše neki, ne znam kako da ih nazovem, da udaraju minuse! A jednom Japancu, dok su ovi lupali minuse, koji na biciklu marke "panasonik" putuje oko sveta (dosad prešao 20 hiljada kilometara), jutros ukrali bicikl u Beogradu.

realo

pre 11 godina

Berdih ispad glatko u dva seta od nekog no-name Belgijanca. Vazno je da su ovde mnogi zapomagali kako Nole ime uzasno tezak zreb...
Realno gledano, mislim da se Fedex plasi Benetoa vise nego svih ostalih protivnika

Lili

pre 11 godina

@Dejan
Taj teren 18 jedna je mizerija, a Ana je najviše mečeva na Vimbldonu odigrala baš na njemu. Zašto? Ne znam. Neko zna. Naravno da tamo nema kamera. Ali, kako to naši teniski eksperti da zapamte? Dobro, gledali smo Jelenu. Nije više taj 18 bitan, ovih dana mi ni na jednoj našoj televizii, ili na sajtu bilo kog medija, nismo mogli da pročitamo jednu rečenicu o Ani, osim onog čuvenog - "Ana ispada u prvom kolu..." Ali, sve dođe na svoje.

Ponekad je bolje cutati i ne pokazivati svoju glupost

pre 11 godina

(Masan, 28. jul 2012 16:44)

Ha, ha, ha, ha... Nezasluzeno ? Ha, ha, ha

Setite se vi kako ste pljuvali, vredjali, omalovažavali najbolju srpsku teniserku Anu Ivanovic. Gde ste sada? Što sada ne pišete???

Alex

pre 11 godina

Ma cestitke Jeci,bilo bi pravo cudo da je pobedila Serenu a borila se lavovski i sto je jos bitnije nosila je crvenu boju i grb jer tamo se igra za drzavu a ne za sebe licno.I za Janka bravo i on je nosio dres.

Banja Luka

pre 11 godina

@prokletnici

Troicki je odlican igrac i potpuno zasluzeno je bio na putu da udje u Top 10! Tenis je individualan sport, nema saigraca da te "izvuce" iz teskih situacija, pa je normalno da u trenucima kada ne ide sve bas tako lako, da se neutralan posmatrac zapita da li je moguce da je taj igrac uradio to i to.Pa, nije to samo slucaj s Troickim. Pogledaj Davydenka, koji izgleda kao amater, pa zatim svojevremeno i Safina i mnoge druge igrace.

ja

pre 11 godina

@ Marko

Zavisi kako gledas, majica je vecim delom crvena imas crveno i na ramenu, a ako tako gledas boje su poredjane crveno, plavo, belo. Oprema mu je odlicna!

ljubitelj tenisa, a ne nacizma

pre 11 godina

@ a na prvom programu gledamo peglanje JJ od strane Serene.

pa prenosili su zbog Serene :D ipak je ona najbolje :)

Бетелгез

pre 11 godina

Приметио сам да се на овом сајту јавља доста љубитеља тениса који исти ставља испред грба и то је као нормално.Јесте нормално за њих пошто немају своје тенисере, па својатају белосветске, као они су елегантни, упорни...
Ми хвала Богу имамо наше мајсторе.
Напред Типса, уништи "елегантног"!
Поздрав!

zelena trava

pre 11 godina

Jelena je odigrala katastrofalno. Nespremna na forhendu, nespremna na bekhendu, salje mlitave lopte u prazan teren.....vec vidjeno. Serena nije bila narocita, samo je iskoristila sve one bezbrojne sanse.
Viktoru nema sta da se zameri, mislim da su on i Almagro slicnog kvaliteta, dakle razocarenje, ali nije bas ni toliko iznenadjenje. Tipsa trenutno ima krila, nadam se da ce ga dovesti do polufinala. Ana ce valjda prevazici tremu jer ni u sledecem kolu ne bi trebalo da ima nekih problema. Mislim da je dobro za nju da igra sa nekim kao sto je Nenad jer je iskusan, smiren, pravi majstor. Lakse je podeliti tremu sa nekim takvim. Bilo bi bolje da mesani dubl pocinje pre drugog kola. Ima li neko informaciju kad ce to biti?

MJa

pre 11 godina

Cestitke Ani i Janku na pobedi i puno srece u drugom kolu (za koje se takodje nadam da ce proci). Jeleni i Viktoru vise srece na sledecim turnirima, imali su za protivnike znatno bolje rangirane tenisere - pogotovu Jelena.
Sto se tice opreme - Anin i Viktorov sponzor je "Adidas" i oni nikada ne prave posebnu opremu za reprez. nastupe za igrace ukoliko nisu sponzor celog nacionalnog tima. Setite se Pekinga Novak je igrao u crno-beloj opremi a Monfis (tada takodje Adidasov igrac) u bojama francuske zastave
Sto se tice terena 18 - to je jedan od 4 ili 5 terena koji JESTE pokriven kamerama. NBC je direktno prenosio mec a Kristina je slabije rangirana od Ane (za to vreme je Kim igrala na centralnom - nju nisu prenosili vec svoju igracicu). SAD su zastupljene na OI u mnogo vise sportova od Srbije ali toliko o RTS-u.
Prijavljivanje za miks dublove je do 31.07. i tada izlazi zreb. 12 parova stice direktno pravo ucesca (gleda se rang u dublu i u singlu tj. rang koji je bolji kod tenisera ukoliko su uopste rangirani u dublu). Jos 4 para dobija WC od ITF-a. Jako dobri dubl igraci planiraju ucesce i bice jako tesko naci se u zrebu . Ono sto sam za sada procitala takmicice se: Azarenka/Mirni, Brajan/Huber, Brajan/Rejmond, Paes/Mirza, Juzni/Vesnina i jos jedan ruski par, Stepanek/Kvitova, Linsted/Arvidson i nasi. Verovatno ce i Italijani, Nemci,Poljaci (poveli su i teniserke koje se takmice samo u dublu), Australijanci i Kanadjani da prijave svoje miks dublove.

Mirna

pre 11 godina

@Gem, set, meč...
Mnogo ti hvala što si nam dao ove tri slike. Ana u olimpijskom selu sa svim teniserima našim, sjajne slike, svi složni, nasmejani. Sve se to događa u olimpijskom selu. Bez ijedne slike svi su mediji javili kako je "Janković učinila zvaničnu poseti našim sportistima u olimpijskom selu." Pre Tomislava Nikolića. Tekst su svi objavili, ne zna se čiji je, ali je u svim medijima, od slova do slova, objavljena ista važna vest. Čak i sa ovom greškom "Janković posetila..." Gde je slika Jelenina sa našima? To me zanima. Gledajte, Ana nešto priča, koliko je to Novaku leglo najbolje govori njegov pogled, blago začuđen i još blaže namršten, kao da Ani kaže - svaka čast za besedu. Čudno se smeška i Janko, on čita Ničea, našla Ana kome da priča mudrosti. Divne slike. I šta se događa? Čak i ove slike dobijaju minuse. Ko formira javno mnjenje? Ja znam, ne smem da kažem, ko zna da li će i ovo biti objavljeno.

Aleksandar I

pre 11 godina

Mislim da je savez trebao da odradi to do kraja, i sami igraci, licno mi ne smeta ali ipak igraju za Srbiju, pa bi bar trebali natpis d aimaju...

Masan

pre 11 godina

Alo vi koji nemate svoje zivote i koji ste zaludjeni Anom Ivanovic, ostavite Jelenu na miru!!!! Setite se samo da je Ana pala ispod 65. mesta posle prve pozicije koju je NEZASLUZENO IMALA!!! Jeca je jos u 20 tako daaa PSSSSSST

Jeca Tajfunov

pre 11 godina

@realista
Šteta je što nismo gledali Anu, to je odlučio neko iz RTS, verovatno tamo u Londunu, morao bi neko da kaže pretplatnicima šta je po sredi i da se debelo izvini, a ovoga da vrate "kod kuće", ali je dobro što smo gledali Jelenu, ne može da šteti a može biti od koristi, da bi svrake prestale da grakču. Dosta je bilo, hoćemo normalan sajt i časno novinarstvo.

Kako je bila zelena moja dolina

pre 11 godina

@zelena trava
U redu, mi kažemo mešoviti dubl, ali "mix" je mešani. Mešovito društvo ili mešano društvo? I jedno i drugo pravilno je reći. Nije to nikakva greška, ko je pismen ne bi ti zamerio, čuvaj se nepismenih.

Marko

pre 11 godina

Bravo Janko. Nego zanima me zasto Jankova majica spreda je u bojama Jugoslavije a pozadi pise Srbija ? A boje su poredjane odozgo na dole plavo,bela crvena.. Moze li mi neko to objasniti ?

BLBL

pre 11 godina

@ja

Pratim dovoljno dugo da znam sta pricam. Almagro je Ok igrac i nista vise od toga.Ima daleko bolji ATP Ranking nego sto kvalitetom zasluzuje, ali to je rezultat samog fukcionisanja tenisa kao sporta, sto i dovodi do toga da npr. igracice poput Jelene Jankovic ili Wozniacki dolaze u situaciju da postanu broj 1. Dakle, Almagro je karijeru izgradio na drugorazrednim juznoamerickim turnirima, plus turnir u Acapulcu, gdje je uglavnom bio u situaciji da igra protiv durgorazrednih igraca, s obzirom da juznoamericka turneja "ulece" izmedju Australian Open-a i masters turnira u SAD-u, pa vecina vrhunskih igraca izbjegava da igra na njima. Sposoban je on odigrati dobro i napraviti solidne rezultate, ali pogledaj njegove rezultate na evropskoj sljaci. Na Roland Garros-u je godinama ispadao u prvom/drugom kolu i to od igraca koji su ekstremno limitirani na ovoj podlozi(Llodra, Blake,...). Pored toga, Almagro ima izrazito gubitnicki mentalitet i uvijek puca pod pritiskom.

Sad je sve jasno

pre 11 godina

Zašto nije bilo prenosa? Zato što je neko tako hteo. Onda je neko što je iznad tog "genija" intervenisao i dali su snimak, oko sedam. Videli smo teren 18. Ledina za sto gledalaca. Dakle, bilo je kamera, nego neko u londonskoj režiji nije uključio prenos. Oni koji su posumnjali nisu glupi ljudi, kako je neki naš kulturnjak odmah njima odgovorio, i ja pamtim taj teren 18 na kraju sveta, i sam sam pomislio da tu nema kamera. A što nisam gledao Troju, neka to ostane moja tajna. Gledaću Novaka. Kakav je bio Anin meč? Ništa novo. Ana udara iz sve snage, malo greši malo ne greši, forhend radi snažno, a Mekhejl uopšte nije naivna, tipična američka ofanzivka koja udara bez milosti. Na 26. je mestu. Nema zime za Anu. Drugi set 0:2, onda nemilosrdnih 5:2 za Anu, onda je stala, pa 5:5, a onda 7:5 bez muke. Nema više padanja kad kola krenu nizbrdo. Setite se ona dva meča sa Kim, ni danas mi ništa nije jasno.

Miki

pre 11 godina

To je to!Bivsi teniseri Viktor Troicki i Jelena Jankovic ucestvovali su na Olimpijskim igrama!Sjajan uspeh i veliki trenutak u njihovim karijerama!Ostali se bar bore(Janko i Ana),pa i ako ispadnu u sledecem kolu treba im cestitati!

Dermendziev

pre 11 godina

@Lola, 28. jul 2012 17:22)

Dugo sam razmisljao dali u opste da Vam odgovaram i na koji najbezbolniji nacin da Vam odgovorim,da bi shvatili sustinu mog predhodnog komentara (cini mi se da ovo nije momenat za prepucavanja,jer su ovo ipak OI, pa se unapred izvinjavam ostalim ucestnicima foruma sto krsim “kodeks primerenog ponasanja”).

Ocito da Vasa mrznja koju otvoreno iskazujete ne samo prema Jeleni,meni pa i sire- prema neistomisljenicima,Vama ne dozvoljava da pazljivo citate tudje(posebno moje kako i sami kazete) komentare, pa onda pisete nesto sasvim sto nema veze,nesto sto ozbiljnom coveku ne moze pasti na pamet u pijanom ili treznom stanju,u snu ili na javi…

Molim Vas jos jednom procitajte moj prvi komentar i Vas sto ste napisali.Da li Vama treba i crtati???

Posle Vaseg ,onako “vaspitanog i kulturnog obracanja" meni,ponovo sam pazljivo procitao moj predhodni komentar .

Greh koji u njemu vidim je sledeci:

napisao sam “Onima cija su dusevna hrana porzi nasih ucestnika na medjunarodnim takmicenjima,Boze,oprosti im,jer su duboko nesrecni"

a trebalo je da napisem

“Boze prvo im oprosti,pa ako mozez pomozi im,jer jedini Ti to mozes, jer su duboko nesrecni”.

Duboko zalim sto sam morao da Vam se obratim i to na ovakav nacin(ukoliko ste osoba tipa "lepsa polovina" povlacim komentar uz duboko izvinjenje,ma sta napisali)!

Srdacan pozdrav!

Lala iz Banata

pre 11 godina

Kada smo saznali, pre neki dan, da je Venusova protivnica našoj JJ napisao sam da je Jelenin maksimum osvajanje četiri gema. Tako je i bilo.

Masan

pre 11 godina

Ponekad je bolje cutati i ne pokazivati svoju glupost, 28. jul 2012 17:41)
Ti si dragi moj pokazao svoju glupost!!! Navedi mi jedan dobar rezultat Ane Ivanovic u poslednje vreme!! Ne mozes, jer ga nema! Inace tvoja Ana je izgubila od Azarenke 6:0 6:1, a Serena je tu Azarenku razbila 6:3 6:1!!! Prema tome idi spavaj brate moj i sanjaj tvoju Anu!

California Blues

pre 11 godina

Jedan čestita Jeleni i Janku, Anu ne pominje. Bilo bi lepo da sa njim napravite intervju, a da za savetnika pozovete psihologa. Ima mnogo kandidata za intervju, a i većina novinara ponaša se kao da Ana nije ni došla u London. Da li Ana, voleo bih da znam istinu, možda izbegava da sa većinom naših novinara razgovora, s obzirom na "uređivačku politiku" prema njoj? Verovatnije je da oni zaobilaze nju. Zašto? Nije vreme za to, nek' teku igre, nek' teku igre... javiću se kad nastupi vreme olimpijade (traje četiri godine). Sad se piše o crvenoj haljinici, pada divljenje zbog patrijotizma (pre meča bilo je i ono "Ti to možeš"), da bi se zaboravio rezultat. Svima koji pobeđuju velike čestitke i pozdrav svima koji za pobednike navijaju. I luzerima sve najbolje. Od danas će ovaj sajt biti snošljiviji.

Wllaxy

pre 11 godina

Ana kao da igra za sebe, a ne za Srbiju! Mozda je trenutno u boljoj formi od Jelene, ali moze da uci od nje kako se voli svoja zemlja! Zato i ne verujem da ce dalje od trceg kola, jer je tamo ceka Klajsters.

Vendi

pre 11 godina

@BLBL

Vidi se da otenisu ne znas nista, najslabiji top 10 teniser je upravo Tipsarevic, Almagro je sasvim ok teniser, ima 12 titula od toga 2 Akapulka i 2 Valensije (turniri 500) Janko ima 3 titule od 10 finala najnize kategorije i na kojima nije imao ni jednog iole ozboljnijeg protivnika osim kad je gubio finala (Youzny, Del Potro, Raonic)i uz Dolgopolova je jedini tenir u najbolji 20 koji je sva finala igrao samo na 250 turnirima ni jedno finale na 500.

Opravljam šerburske kišobrane

pre 11 godina

Šta ti napriča? Odbojkašice prioritet, dvojac prioritet, Janko i Troja dva proriteta, a Jelena iznad svih (da li je i Serena bila prioritet?). Baš zato što je Ana bila favorit a Trojicki i Jelena bez šansi, pogotovo carica, zato smo hteli da gledamo taj meč, ukoliko ne misliš da dvojac ima više navijača. Meč traje sat i po, a dvojac nekoliko minuta. Jedino ako ovaj naš nije krenuo preko Lamanša, u Šerbur.

igor

pre 11 godina

Ovi sto su se pitali zasto nema aninog meca treba da znaju da su ovo OI,a neki od GS.Tako da ne postoji nijedan razlog da se prenosi tenis makr do 12 finala. Druga stvar u isto vreme su mec igrale i odbojkasice, a one su prioritet, trece veslanje se prenosilo zbog naseg dvojca,a posle se RTS 2 ukljucio u jankov mec. Sasvim korektan prvi dan OI na RTS

Iznenađenje

pre 11 godina

Pa valjda za sve naše navijamo i sve ih volimo, što se po nekim komentarima ne bi reklo. Svi oni su na OI zato što su to zaslužili, i trebalo bi da ih podržavamo, a ne da ih osporavamo i omalovažavamo.

ja

pre 11 godina

@BLBL
Pa nesto ne vidim da Almagro igra lose na Evropskoj sljaci.
Na tom RG koji pominjes ove godine je stigao do cetvrtfinala (izgubio od Nadala, pre toga izbacio Tipsarevica).
2010. takodje na RG cetvrtfinale (poraz od Nadala).
I na ostalim evropskim mastersima na sljaci gubio je uglavnom od bolje rangiranih tenisera: Nadala, Djokovica, Ferera, Berdiha, Conge, Soderlinga,
I na mastersima na betonu covek je odigrao mnogo cetvrtfinala.
Ako ne znas u cetvrtfinale nekog turnira ulazi samo 8 tenisera, dakle 8 najboljih na tom turniru.
Uz te titule na manjim turnirima ne razumem zasto Almagro ne bi bio bar u prvih 15.
Nije on karijeri izgradio samo na tim juznoamerickim turnirima. Oni mu mozda samo malo pomazu da popravi svoj ranking za koje mesto, ali da i na ostalim turnirima ne igra dobro i pored tih titula ne bi bio ni u prvih 50.

Masan

pre 11 godina

Alo vi koji nemate svoje zivote i koji ste zaludjeni Anom Ivanovic, ostavite Jelenu na miru!!!! Setite se samo da je Ana pala ispod 65. mesta posle prve pozicije koju je NEZASLUZENO IMALA!!! Jeca je jos u 20 tako daaa PSSSSSST

Wllaxy

pre 11 godina

Ana kao da igra za sebe, a ne za Srbiju! Mozda je trenutno u boljoj formi od Jelene, ali moze da uci od nje kako se voli svoja zemlja! Zato i ne verujem da ce dalje od trceg kola, jer je tamo ceka Klajsters.

Alex

pre 11 godina

Ma cestitke Jeci,bilo bi pravo cudo da je pobedila Serenu a borila se lavovski i sto je jos bitnije nosila je crvenu boju i grb jer tamo se igra za drzavu a ne za sebe licno.I za Janka bravo i on je nosio dres.

Masan

pre 11 godina

Ponekad je bolje cutati i ne pokazivati svoju glupost, 28. jul 2012 17:41)
Ti si dragi moj pokazao svoju glupost!!! Navedi mi jedan dobar rezultat Ane Ivanovic u poslednje vreme!! Ne mozes, jer ga nema! Inace tvoja Ana je izgubila od Azarenke 6:0 6:1, a Serena je tu Azarenku razbila 6:3 6:1!!! Prema tome idi spavaj brate moj i sanjaj tvoju Anu!

siniša mihajlović

pre 11 godina

Zašto Troicki igra bez obeležja zemlje....velika sramota. Nisam siguran za Anu Ivanovic nisam gledao,ali vidim da svi ostali teniseri nose obeležja svojih zemalja. S R A M O T A ....razmaženi

GO Masa

pre 11 godina

Brzo,lako,ubedljivo,za manje od jednog sata,kao da igra protiv pocetnice,Serena je pocistila nasu "caricu".Na svu srecu,nasa najbolja teniserka Ana Ivanovic,osvetlala nam je obraz i nastavlja da gaziiiiii.

Marko

pre 11 godina

Bravo Janko. Nego zanima me zasto Jankova majica spreda je u bojama Jugoslavije a pozadi pise Srbija ? A boje su poredjane odozgo na dole plavo,bela crvena.. Moze li mi neko to objasniti ?

Dermendziev

pre 11 godina

Olimpijske igre su nesto posebno.Ne samo po duhu,optimizmu,zrebanju,iznenadjenjima...Mozda ovde vazi ona deviza "nije vazno pobediti,vazno je ucestvovati",osetiti plamen olimpijske vatre.Naravo svaka pobeda,beskrajna je radost,jer olimpijade su jednom u cetiri godine.

Jeleni i Viktoru velika hvala,ucinili su onoliko koliko su mogli u ovom trenutku,ostalima koji dalje idu i tek treba da startuju puno uspeha,a bogami i srece,kao sastavnog dela uspeha.
Onima cija su dusevna hrana porzi nasih ucestnika na medjunarodnim takmicenjima:"Boze,oprosti im,jer su duboko nesrecni".

Pozdrav!

Lola

pre 11 godina

Poznati IT komentator Demendziev zahvaljuje Jeleni i Viktoru, jer su dali sve od sebe (ostaviše srce na terenu). Anu i Janka ne pominje. Ovaj čovek mi diže adrenalin godinama, prvi put mu odgovaram (jednom ga je @ja uzeo pod svoje, na sjajan način), ali on ne odustaje od opsednutosti caricom. Šta si danas "vidio" u Jeleninoj igri, zaboga?

realista

pre 11 godina

Prvo sam mislio da taj teren na kojem igra Ana nije pokriven kamerama, ali sada vidim da Troicki igra na istom terenu i da ima prenos.
Zaista je zalosno da se ne prenosi mec najbolje srpske teniserke, a na prvom programu gledamo peglanje JJ od strane Serene.

Da je Jelena u nekoj formi i da igraju na sljaci, jos bi i imala nekih sansi. Ovako na travi sve preko 3 gema za JJ ce biti pravo cudo.

Lili

pre 11 godina

@Dejan
Taj teren 18 jedna je mizerija, a Ana je najviše mečeva na Vimbldonu odigrala baš na njemu. Zašto? Ne znam. Neko zna. Naravno da tamo nema kamera. Ali, kako to naši teniski eksperti da zapamte? Dobro, gledali smo Jelenu. Nije više taj 18 bitan, ovih dana mi ni na jednoj našoj televizii, ili na sajtu bilo kog medija, nismo mogli da pročitamo jednu rečenicu o Ani, osim onog čuvenog - "Ana ispada u prvom kolu..." Ali, sve dođe na svoje.

BLBL

pre 11 godina

Realno, Troicki je otisao na OI tek da bi mogao reci da je bio na takvom takmicenju. Stvarno ne vidim smisao njegovog prisustva na ovom turniru, jer za medalju ne postoji nikakva sansa. Ispao iz Top 30, karijera mu na prekretnici tj. uskoro bi mogao igrati kvalifikacije ako nastavi s ovakvom formom, a on umesto da igra npr. ovaj turnir u Los Angelesu, gde je lagano mogao osvojiti tituli, s obzirom na znatno slabiju konkurenciju zbog OI, zatim osvojiti poene za napredak na ATP listi, napraviti odlicnu uvertiru za americku turneju na tvrdim podlogama i samim tim za US Open, on se "uhvatio" za Olimpijske Igre. I ajde da bar pokazuje "znake zivota" i zelju da ostvari dobar rezultat, ali on gubi od igraca koji je vezara za travu i koji je vjerovatno jedan od najgorih Top 10 igraca u novijoj istoriji tenisa, s obzirom da je citavu karijeru napravio na smesnim juznoamerickim turnirima na sljaci. A i Troicki je vec odavno sav melanoholican, konstanto u svadji sa sudijama, a i sa samim sobom.

realo

pre 11 godina

Berdih ispad glatko u dva seta od nekog no-name Belgijanca. Vazno je da su ovde mnogi zapomagali kako Nole ime uzasno tezak zreb...
Realno gledano, mislim da se Fedex plasi Benetoa vise nego svih ostalih protivnika

Boki Peric

pre 11 godina

Zasto Troicki nema nikakva obelezja Srbije? Janko je imao grb napred a pozadi pise SRBIJA, Jankovic ima grb napred. Jel Troicki igra za samog sebe ili predstavlja Srbiju, bas bezveze..

Ponekad je bolje cutati i ne pokazivati svoju glupost

pre 11 godina

(Masan, 28. jul 2012 16:44)

Ha, ha, ha, ha... Nezasluzeno ? Ha, ha, ha

Setite se vi kako ste pljuvali, vredjali, omalovažavali najbolju srpsku teniserku Anu Ivanovic. Gde ste sada? Što sada ne pišete???

Lala iz Banata

pre 11 godina

Kada smo saznali, pre neki dan, da je Venusova protivnica našoj JJ napisao sam da je Jelenin maksimum osvajanje četiri gema. Tako je i bilo.

Miki

pre 11 godina

To je to!Bivsi teniseri Viktor Troicki i Jelena Jankovic ucestvovali su na Olimpijskim igrama!Sjajan uspeh i veliki trenutak u njihovim karijerama!Ostali se bar bore(Janko i Ana),pa i ako ispadnu u sledecem kolu treba im cestitati!

Vendi

pre 11 godina

@BLBL

Vidi se da otenisu ne znas nista, najslabiji top 10 teniser je upravo Tipsarevic, Almagro je sasvim ok teniser, ima 12 titula od toga 2 Akapulka i 2 Valensije (turniri 500) Janko ima 3 titule od 10 finala najnize kategorije i na kojima nije imao ni jednog iole ozboljnijeg protivnika osim kad je gubio finala (Youzny, Del Potro, Raonic)i uz Dolgopolova je jedini tenir u najbolji 20 koji je sva finala igrao samo na 250 turnirima ni jedno finale na 500.

Aleksandar I

pre 11 godina

Meni se cini da ni Ana nije imala obelezje zemlje, ali to je vec njihov problem meni ne smeta...Vise bi voleo da je Viktor ppobedio nego da je nosio obelezje...

Aleksandar I

pre 11 godina

Mislim da je savez trebao da odradi to do kraja, i sami igraci, licno mi ne smeta ali ipak igraju za Srbiju, pa bi bar trebali natpis d aimaju...

Patrik

pre 11 godina

Nema Ane u našim medijima, ali idite na strane sajtove, idite na Yuotube, ima nekoliko njenih intervjua stranim medijima i snimaka sa treninga uoči početka igara. Sve intervjue daje ispod srpske zastave, a jakna i kapa nisu bez tri grba najmanje. Ko to sada širi priču da Ana nigde nema naš grb? Ima li kraja vašim bestidnim podmetanjima? Niste bre norm!

igor

pre 11 godina

Ovi sto su se pitali zasto nema aninog meca treba da znaju da su ovo OI,a neki od GS.Tako da ne postoji nijedan razlog da se prenosi tenis makr do 12 finala. Druga stvar u isto vreme su mec igrale i odbojkasice, a one su prioritet, trece veslanje se prenosilo zbog naseg dvojca,a posle se RTS 2 ukljucio u jankov mec. Sasvim korektan prvi dan OI na RTS

ljubitelj tenisa, a ne nacizma

pre 11 godina

@ a na prvom programu gledamo peglanje JJ od strane Serene.

pa prenosili su zbog Serene :D ipak je ona najbolje :)

Dermendziev

pre 11 godina

@Lola, 28. jul 2012 17:22)

Dugo sam razmisljao dali u opste da Vam odgovaram i na koji najbezbolniji nacin da Vam odgovorim,da bi shvatili sustinu mog predhodnog komentara (cini mi se da ovo nije momenat za prepucavanja,jer su ovo ipak OI, pa se unapred izvinjavam ostalim ucestnicima foruma sto krsim “kodeks primerenog ponasanja”).

Ocito da Vasa mrznja koju otvoreno iskazujete ne samo prema Jeleni,meni pa i sire- prema neistomisljenicima,Vama ne dozvoljava da pazljivo citate tudje(posebno moje kako i sami kazete) komentare, pa onda pisete nesto sasvim sto nema veze,nesto sto ozbiljnom coveku ne moze pasti na pamet u pijanom ili treznom stanju,u snu ili na javi…

Molim Vas jos jednom procitajte moj prvi komentar i Vas sto ste napisali.Da li Vama treba i crtati???

Posle Vaseg ,onako “vaspitanog i kulturnog obracanja" meni,ponovo sam pazljivo procitao moj predhodni komentar .

Greh koji u njemu vidim je sledeci:

napisao sam “Onima cija su dusevna hrana porzi nasih ucestnika na medjunarodnim takmicenjima,Boze,oprosti im,jer su duboko nesrecni"

a trebalo je da napisem

“Boze prvo im oprosti,pa ako mozez pomozi im,jer jedini Ti to mozes, jer su duboko nesrecni”.

Duboko zalim sto sam morao da Vam se obratim i to na ovakav nacin(ukoliko ste osoba tipa "lepsa polovina" povlacim komentar uz duboko izvinjenje,ma sta napisali)!

Srdacan pozdrav!

Igor

pre 11 godina

Bravo za oboje. Tipsa je imao mnogo tezi posao na startu,ali kod Ane ce biti problematicno trece kolo jer ide na Klajsters. Ako slucajno nju prodje,svasta moze da bude jer bi joj to podiglo i samopouzdanje dosta.
Od Viktora i Jelene,s druge strane, ne ocekujem ni da prvo kolo prodju. Realno,u uzasnoj su formi. A Nole uzima zlato il srebro bez problema. :)

zelena trava

pre 11 godina

Jelena je odigrala katastrofalno. Nespremna na forhendu, nespremna na bekhendu, salje mlitave lopte u prazan teren.....vec vidjeno. Serena nije bila narocita, samo je iskoristila sve one bezbrojne sanse.
Viktoru nema sta da se zameri, mislim da su on i Almagro slicnog kvaliteta, dakle razocarenje, ali nije bas ni toliko iznenadjenje. Tipsa trenutno ima krila, nadam se da ce ga dovesti do polufinala. Ana ce valjda prevazici tremu jer ni u sledecem kolu ne bi trebalo da ima nekih problema. Mislim da je dobro za nju da igra sa nekim kao sto je Nenad jer je iskusan, smiren, pravi majstor. Lakse je podeliti tremu sa nekim takvim. Bilo bi bolje da mesani dubl pocinje pre drugog kola. Ima li neko informaciju kad ce to biti?

Gem, set, mec...

pre 11 godina

AJDEEE NAJBOLJA

https://p.twimg.com/AywcyUICQAEAoRm.jpg:large

http://www.oks.org.rs/wp-content/uploads/wppa/195.jpg

http://www.oks.org.rs/wp-content/uploads/wppa/196.jpg

BLBL

pre 11 godina

@ja

Pratim dovoljno dugo da znam sta pricam. Almagro je Ok igrac i nista vise od toga.Ima daleko bolji ATP Ranking nego sto kvalitetom zasluzuje, ali to je rezultat samog fukcionisanja tenisa kao sporta, sto i dovodi do toga da npr. igracice poput Jelene Jankovic ili Wozniacki dolaze u situaciju da postanu broj 1. Dakle, Almagro je karijeru izgradio na drugorazrednim juznoamerickim turnirima, plus turnir u Acapulcu, gdje je uglavnom bio u situaciji da igra protiv durgorazrednih igraca, s obzirom da juznoamericka turneja "ulece" izmedju Australian Open-a i masters turnira u SAD-u, pa vecina vrhunskih igraca izbjegava da igra na njima. Sposoban je on odigrati dobro i napraviti solidne rezultate, ali pogledaj njegove rezultate na evropskoj sljaci. Na Roland Garros-u je godinama ispadao u prvom/drugom kolu i to od igraca koji su ekstremno limitirani na ovoj podlozi(Llodra, Blake,...). Pored toga, Almagro ima izrazito gubitnicki mentalitet i uvijek puca pod pritiskom.

Dusan

pre 11 godina

Bravo Janko! Ponovo je pobedio Nalbandijana prelepom igrom koja odise zreloscu. U sledecem kolu protiv Pecnera, protiv njega vodi 2-1 u pobedama, dobio je poslednja dva okrsaja i to prosle godine u Majamiju i na US OPEN-u. Tu ne bi trebalo da ima problema. U trecem kolu Izner, veoma nezgodan na travi, ali pitanje je da li ce Izner proci prva dva kola posto se nalazi u ocajnoj formi.
Cestitke i za Anu, naravno.

Nije vama dobro, a ni nama sa vama

pre 11 godina

Maliciozni doctore, otkad si se ovde pojavio nikada ništa normalno nisi ostavio ("sta kazete,Ana pred pobedom"). Kazemo. A tebi kažem, posle zapete napravi razmak, nisi "oho" lepak. I mnogi drugi mogli bi konačno da shvate kako ovo nije WTA turnir, ne igra Ana samo za sebe, ovo su OI, Ana igra i za Srbiju, dosta je vaših gluposti. Ne verujem da u svetu postoje ljudi koji danas pišu protiv svojih sportista na OI (@bole bgd - Ana ispada u prvom kolu...). Trgnite se već jednom. Ovo važi i za one koji lupaju o Jeleni, ali i o onima koji sve ovo objavljuju. Šta traži mržnja ovde dok OI traju? Za vreme igara u staroj Grčkoj prestajala su sva neprijateljstva i ratovi. Da li znate šta je duh olimpizma? Ništa vi ne znate, osim da širite pakost i glupost. Sve vaše asocijalno ide, a meni samo ostaje pusta nada da će ovo biti objavljeno.

Banja Luka

pre 11 godina

@prokletnici

Troicki je odlican igrac i potpuno zasluzeno je bio na putu da udje u Top 10! Tenis je individualan sport, nema saigraca da te "izvuce" iz teskih situacija, pa je normalno da u trenucima kada ne ide sve bas tako lako, da se neutralan posmatrac zapita da li je moguce da je taj igrac uradio to i to.Pa, nije to samo slucaj s Troickim. Pogledaj Davydenka, koji izgleda kao amater, pa zatim svojevremeno i Safina i mnoge druge igrace.

Mirna

pre 11 godina

@Gem, set, meč...
Mnogo ti hvala što si nam dao ove tri slike. Ana u olimpijskom selu sa svim teniserima našim, sjajne slike, svi složni, nasmejani. Sve se to događa u olimpijskom selu. Bez ijedne slike svi su mediji javili kako je "Janković učinila zvaničnu poseti našim sportistima u olimpijskom selu." Pre Tomislava Nikolića. Tekst su svi objavili, ne zna se čiji je, ali je u svim medijima, od slova do slova, objavljena ista važna vest. Čak i sa ovom greškom "Janković posetila..." Gde je slika Jelenina sa našima? To me zanima. Gledajte, Ana nešto priča, koliko je to Novaku leglo najbolje govori njegov pogled, blago začuđen i još blaže namršten, kao da Ani kaže - svaka čast za besedu. Čudno se smeška i Janko, on čita Ničea, našla Ana kome da priča mudrosti. Divne slike. I šta se događa? Čak i ove slike dobijaju minuse. Ko formira javno mnjenje? Ja znam, ne smem da kažem, ko zna da li će i ovo biti objavljeno.

ja

pre 11 godina

@BLBL
Od kada ti pratis tenis?
Almagro je fantastican teniser. Ima jedan od najopasnijih jednorucnih bekenda na svetu. Servira fantasticno s obzirom da je visok svega 183 cm.
Decko je vec 5 godina neprekidno medju 30 najboljih tenisera sveta. Duze od 2 godine se bez prestanka nalazi medju prvih 20.
Trenutno je 12., a najbolji renking karijere mu je 9. mesto.
Tacno je da kao i vecina spanskih tenisera najbolje rezultate postize na sljaci, ali nije mnogo slabiji ni na travi ni na betonu.
Ima u karijeri 13 pobeda nad teniserima iz top 10, a Viktor svega 3.
Viktora ne bih komentarisao.
Ne vidim razloge za toliko omalovazavanje Almagra i jedini razlog moze biti tvoje slabo poznavanje tenisa.

California Blues

pre 11 godina

Jedan čestita Jeleni i Janku, Anu ne pominje. Bilo bi lepo da sa njim napravite intervju, a da za savetnika pozovete psihologa. Ima mnogo kandidata za intervju, a i većina novinara ponaša se kao da Ana nije ni došla u London. Da li Ana, voleo bih da znam istinu, možda izbegava da sa većinom naših novinara razgovora, s obzirom na "uređivačku politiku" prema njoj? Verovatnije je da oni zaobilaze nju. Zašto? Nije vreme za to, nek' teku igre, nek' teku igre... javiću se kad nastupi vreme olimpijade (traje četiri godine). Sad se piše o crvenoj haljinici, pada divljenje zbog patrijotizma (pre meča bilo je i ono "Ti to možeš"), da bi se zaboravio rezultat. Svima koji pobeđuju velike čestitke i pozdrav svima koji za pobednike navijaju. I luzerima sve najbolje. Od danas će ovaj sajt biti snošljiviji.

Бетелгез

pre 11 godina

Приметио сам да се на овом сајту јавља доста љубитеља тениса који исти ставља испред грба и то је као нормално.Јесте нормално за њих пошто немају своје тенисере, па својатају белосветске, као они су елегантни, упорни...
Ми хвала Богу имамо наше мајсторе.
Напред Типса, уништи "елегантног"!
Поздрав!

zzzz

pre 11 godina

auuuu..nzm da li delite moje misljenje..ali bi Tipsa mogao da napravi karambol na ovim OI...em sto je u sjajnoj formi..em sto je dobro poznato kako igra za reprezentaciju...NAPRED do MEDALJE !
i da...Bravo Ana !

Jeca Tajfunov

pre 11 godina

@realista
Šteta je što nismo gledali Anu, to je odlučio neko iz RTS, verovatno tamo u Londunu, morao bi neko da kaže pretplatnicima šta je po sredi i da se debelo izvini, a ovoga da vrate "kod kuće", ali je dobro što smo gledali Jelenu, ne može da šteti a može biti od koristi, da bi svrake prestale da grakču. Dosta je bilo, hoćemo normalan sajt i časno novinarstvo.

Mirna

pre 11 godina

Bravo Ana, bravo Janko - glasi čestitka iz Vrnjačke Banje. I tu se nađoše neki, ne znam kako da ih nazovem, da udaraju minuse! A jednom Japancu, dok su ovi lupali minuse, koji na biciklu marke "panasonik" putuje oko sveta (dosad prešao 20 hiljada kilometara), jutros ukrali bicikl u Beogradu.

nikad kraja ljudskoj gluposti

pre 11 godina

Neverovatno koliko ljudi pokusava da ispadne pametno, a na kraju postignu suprotno i ispadnu glupi.
Tacno je da na Vimbldonu obicno na tom terenu ne postavljaju kamere.
Medjutim ovo su OI, drugacija pravila i ocigledno je da kamera ima na svim terenima.

Kad ste vec toliko pametni objasnite nama "neznalicama" kako to da je Viktorov mec prenosen, a igrao je na istom terenu i odmah posle Ane?
Izgleda da je Viktor tolika "faca" pa su samo zbog njega doneli kamere???

Ima jedna izreka u naseem narodu i glasi:
"Ponekad je bolje cutati i ne pokazivati svoju glupost, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju."

prokletnici

pre 11 godina

Čestitke za Anu i Janka.Upravo gledam Viktora,i iako uvek navijam za njega nikako mi nije jasno kako je on dospeo u 15,20 top igrača.Ja razumem loš dan,loš period,loš deo godine,neodgovarajuca podloga,ali on nikako da pokaze makar deo svog nekog talenta i skroz je nestabilan kao igrač.Voleo bih da grešim ,ali na žalost nije tako.Mozda mu krene jednog dana kad se oženi i stabilizuje ,primer Tipsa :)

ja

pre 11 godina

@ Marko

Zavisi kako gledas, majica je vecim delom crvena imas crveno i na ramenu, a ako tako gledas boje su poredjane crveno, plavo, belo. Oprema mu je odlicna!

Sad je sve jasno

pre 11 godina

Zašto nije bilo prenosa? Zato što je neko tako hteo. Onda je neko što je iznad tog "genija" intervenisao i dali su snimak, oko sedam. Videli smo teren 18. Ledina za sto gledalaca. Dakle, bilo je kamera, nego neko u londonskoj režiji nije uključio prenos. Oni koji su posumnjali nisu glupi ljudi, kako je neki naš kulturnjak odmah njima odgovorio, i ja pamtim taj teren 18 na kraju sveta, i sam sam pomislio da tu nema kamera. A što nisam gledao Troju, neka to ostane moja tajna. Gledaću Novaka. Kakav je bio Anin meč? Ništa novo. Ana udara iz sve snage, malo greši malo ne greši, forhend radi snažno, a Mekhejl uopšte nije naivna, tipična američka ofanzivka koja udara bez milosti. Na 26. je mestu. Nema zime za Anu. Drugi set 0:2, onda nemilosrdnih 5:2 za Anu, onda je stala, pa 5:5, a onda 7:5 bez muke. Nema više padanja kad kola krenu nizbrdo. Setite se ona dva meča sa Kim, ni danas mi ništa nije jasno.

Kako je bila zelena moja dolina

pre 11 godina

@zelena trava
U redu, mi kažemo mešoviti dubl, ali "mix" je mešani. Mešovito društvo ili mešano društvo? I jedno i drugo pravilno je reći. Nije to nikakva greška, ko je pismen ne bi ti zamerio, čuvaj se nepismenih.

ja

pre 11 godina

@BLBL
Pa nesto ne vidim da Almagro igra lose na Evropskoj sljaci.
Na tom RG koji pominjes ove godine je stigao do cetvrtfinala (izgubio od Nadala, pre toga izbacio Tipsarevica).
2010. takodje na RG cetvrtfinale (poraz od Nadala).
I na ostalim evropskim mastersima na sljaci gubio je uglavnom od bolje rangiranih tenisera: Nadala, Djokovica, Ferera, Berdiha, Conge, Soderlinga,
I na mastersima na betonu covek je odigrao mnogo cetvrtfinala.
Ako ne znas u cetvrtfinale nekog turnira ulazi samo 8 tenisera, dakle 8 najboljih na tom turniru.
Uz te titule na manjim turnirima ne razumem zasto Almagro ne bi bio bar u prvih 15.
Nije on karijeri izgradio samo na tim juznoamerickim turnirima. Oni mu mozda samo malo pomazu da popravi svoj ranking za koje mesto, ali da i na ostalim turnirima ne igra dobro i pored tih titula ne bi bio ni u prvih 50.

Opravljam šerburske kišobrane

pre 11 godina

Šta ti napriča? Odbojkašice prioritet, dvojac prioritet, Janko i Troja dva proriteta, a Jelena iznad svih (da li je i Serena bila prioritet?). Baš zato što je Ana bila favorit a Trojicki i Jelena bez šansi, pogotovo carica, zato smo hteli da gledamo taj meč, ukoliko ne misliš da dvojac ima više navijača. Meč traje sat i po, a dvojac nekoliko minuta. Jedino ako ovaj naš nije krenuo preko Lamanša, u Šerbur.

MJa

pre 11 godina

Cestitke Ani i Janku na pobedi i puno srece u drugom kolu (za koje se takodje nadam da ce proci). Jeleni i Viktoru vise srece na sledecim turnirima, imali su za protivnike znatno bolje rangirane tenisere - pogotovu Jelena.
Sto se tice opreme - Anin i Viktorov sponzor je "Adidas" i oni nikada ne prave posebnu opremu za reprez. nastupe za igrace ukoliko nisu sponzor celog nacionalnog tima. Setite se Pekinga Novak je igrao u crno-beloj opremi a Monfis (tada takodje Adidasov igrac) u bojama francuske zastave
Sto se tice terena 18 - to je jedan od 4 ili 5 terena koji JESTE pokriven kamerama. NBC je direktno prenosio mec a Kristina je slabije rangirana od Ane (za to vreme je Kim igrala na centralnom - nju nisu prenosili vec svoju igracicu). SAD su zastupljene na OI u mnogo vise sportova od Srbije ali toliko o RTS-u.
Prijavljivanje za miks dublove je do 31.07. i tada izlazi zreb. 12 parova stice direktno pravo ucesca (gleda se rang u dublu i u singlu tj. rang koji je bolji kod tenisera ukoliko su uopste rangirani u dublu). Jos 4 para dobija WC od ITF-a. Jako dobri dubl igraci planiraju ucesce i bice jako tesko naci se u zrebu . Ono sto sam za sada procitala takmicice se: Azarenka/Mirni, Brajan/Huber, Brajan/Rejmond, Paes/Mirza, Juzni/Vesnina i jos jedan ruski par, Stepanek/Kvitova, Linsted/Arvidson i nasi. Verovatno ce i Italijani, Nemci,Poljaci (poveli su i teniserke koje se takmice samo u dublu), Australijanci i Kanadjani da prijave svoje miks dublove.

Iznenađenje

pre 11 godina

Pa valjda za sve naše navijamo i sve ih volimo, što se po nekim komentarima ne bi reklo. Svi oni su na OI zato što su to zaslužili, i trebalo bi da ih podržavamo, a ne da ih osporavamo i omalovažavamo.