Olimpizam 44

Ponedeljak, 23.07.2012.

11:19

Ivanovićeva: Kao odbojkaši 2000.

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović najavila je pohod na zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Ivanoviæeva: Kao odbojkaši 2000. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Zoran

pre 11 godina

....Ana ima potencijal ( tako nešto se govori za onog ili onu ko je tek na početku karijere , ali u ovom slučaju se mora ponoviti ). Moćna teniserka , moderan ženski tenis ,to su prepoznali i sponzori , bili su tu i vrhunski rezultati . Ana iskoristi svoj talenat . Samo toliko .

Budimo normalni

pre 11 godina

Uopšte ne vidim razloga za negativne komentare na ove izjave Ane Ivanović.
Sve što je devojka rekla, na mestu je.
Ostaje da se vidi šta će od plana uspeti da ostvari na OI.
Navijaću za nju svim srcem kao i za ostalih 114 naših olimpijaca.

I tako kažu rodio se tvist

pre 11 godina

Mnogo ste... Proglasim našu Jecu za favorita OI, na osnovu njenih poslednjih rezultata, jer je jedan napisao da Ana igra šelo u poslednja tri meseca (a to je vreme kad je sa 22. došla na 12. mesto). Potpisao sam se sa "Javljam se iz San Dijega" (161. ulica broj 20), a onda mi je jedan napisao - "Da pratiš tenis znao bi da Ana sada igra bolje od Jelene." Kad imate u zemlji ovakve, a svi su gotovo isti, potpuno nepismeni, onda imate razloga za brigu. Šta će biti kad pismenih ne bude bilo? Ovo je tragično na šta liči ova tužna naša mladost. Oni ništa ne znaju a najmanje umeju da razmišljaju. Vi pustite nešto bezveze, odgovorim mu da kako se ne mora govoriti samo jednodimenzionalno, da obrati pažnju na slojevitost, da rečenicu "Srbi su najobrazovaniji narod na svetu" shvati alegorijski, a vi ništa, cenzura. Vi se zezate kako me analfabeta uči "praćenju tenisa", boli vas za moje suze..

kine

pre 11 godina

Ana je optimista zasto ne bi i mi. A ovi koji bi se kladili protiv nje preporucujem da se klade na Jelenu i neka uloze kucu kada su tako sigurni i neka postanu preko noci bogati.

Paja Cutura

pre 11 godina

Pitanje za Djoksu.
Zasto vec godinama unazad baksuzira Jeleni ? Kad god je on vidi u borbi za visok plasman, a vidi je svaki put kad se javi, ona ispadne ko fisek vec u prvom ili drugom kolu. Otkuda mu toliki optimizam, nije mi jasno. Vise on sam veruje u nemoguce nego li sama Jelena. Obema zelim sto bolji uspeh, ali iskreno ne nadam se cemu.

Mlinar beloga brašna

pre 11 godina

@Goran
Slatko si se nasmejao - ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha... Iskoristi priliku dok brašno nije poskupelo a hoće, žito manje rodilo zbog suše.

Djoksa

pre 11 godina

Kratko i jasno- jedno su zelje, a drugo mogucnosti. Zna se ko je oduvek ginuo za drzavni dres, i ko je imao vise uspeha. Voleo bih da vidim da i Ana i Jelena dodju do medalja, ali to nije realno. Mislim da Jelena moze do finala, a tamo sta bude, dok je Anin maksimum najboljih 16.

Djoksa

pre 11 godina

Kratko i jasno- jedno su zelje, a drugo mogucnosti. Zna se ko je oduvek ginuo za drzavni dres, i ko je imao vise uspeha. Voleo bih da vidim da i Ana i Jelena dodju do medalja, ali to nije realno. Mislim da Jelena moze do finala, a tamo sta bude, dok je Anin maksimum najboljih 16.

JelAna

pre 11 godina

Zelim svim nasim sportistima sve najbolje i zato sedim ispred TV-a i pratim i navijam. Al' ne mogu a da ne primetim da svaki put kad ona ovako prica i daje ovakve izjave sve nesto naopako krene i razocara i sebe i nas koji navijamo. Mozda bi trebala manje da prica, skromne izjave da daje i da se skoncentrise na svoju a ne tudju igru. Stezem palceve...

Slavica

pre 11 godina

Alo, LJUDI, što ste toliko negativni. Napred ANA, Napred Srbija.

Šta je trebalo da kaže NAŠA LEPOTICA "jooooooooj što sam se uplašila", ili, "ma pusti olimpijadi i nije nešto"

Javljam se iz San Dijega

pre 11 godina

Ne želim Anu da povredim, ali rezultati iz poslednja tri meseca ne daju joj za pravo da bude optimista. Samo Novak i naša Jeca donose medalje. Noovak zlato a Jelena najmanje srebro. Ovo pišem na osnovu njenih rezultata u poslednja tri meseca. Lepo je jednom pitala Nikol Dž. - zašto Zimonjić igra sa Anon a ne sa našom Jecom, kad je Jeca bolje rangirana. Zaista, ko je Zimonjiću dozvolio da se ponaša?

Poruka našoj dečici

pre 11 godina

@Slavica
Šta kažeš - "Alo ljudi..." Kad su to deca bili ljudi? Psihologija je odavno utvrdila da deca mogu da budu surova, jer proces socijalizacije kod njih još traje. Neki nikada i ne postanu ljudi. Kad ne budeš mrzeo, tada ćeš biti čovek, sine moj.

Mika Vranjanac

pre 11 godina

Koliko ovde ima zlonamernih, pa to nije normalno.
Ana i Jelena su dobre teniserke (ne kao Monika Seles, ali solidne).
U jednom momentu (ma kako to kratko trajalo) bile su br 1 i br 2 na WTA listi.

U istoriji su samo tri nacije drzale prva dva nesta u zenskom tenisu - USA, Belgija i SRBIJA.

A sad sto ovi zlobnici, ili nemaju mozak, ili imaju pileci, to je druga stvar.

Dejo

pre 11 godina

Srećno Ana. U singlu može doći do 1/4 finala i tu je sve moguće. Sa Zimonjićem ima dobre šanse da dođe do medalje, jer im do 1/2 finala trebaju dvije pobjede. I samo molim ove što ništa nisu uradili u svom životu da smire doživljaj i puste djevojku da ostvari još jedan svoj san..

Igor

pre 11 godina

Ana, ne obracaj paznju na one koji ti se podsmevaju. Ako je tebi lakse da ovo pricas i tako se bodris, ma samo napred. Kada su te slali u penziju i na pistu, ti si se vracala na vrh, i blizu si. Samo napred, srecno, ajdeeeee!

fat

pre 11 godina

Iako se ne kladim, a ako se u kladionicama bude moglo kladiti ko ce prvi ispasti na olimpijadi. Oticicu i stavicu na Anu, da zaradim neke pare...

VLADIMIR

pre 11 godina

Snovi su joj zaista divni. Doduše žvot nas uči da se retko i ostvaruju. Daj bože da se našoj Anči ovog puta ostvare. Uostalom ko nema snove nema ni javu. Doduše bog se pobrinuo da u nečem sigurno bude broj 1 - u LEPOTI. Srećno Ana na Olimpijadi, kao i svim našim teniserima i sportistima u ostalim sportovima, od kojih ipak ako realno gledamo jedno desetak njih ima bolje šanse od tebe.

milos

pre 11 godina

nemojte biti banalni djevijka nije rekla da ce osvojititi medalju nego da je to cilj.Sasvim je normalno da joj je to cilj kao sto bi trebao biti svakome.Ona je djevojka koja je usla u istoriju tenisa i sta god napravila tamo treba da budemo ponosni jer nam je ona donjela.mnogo uspjeha i osmjeha na lice ako nista kao i svi sportisti uopste prezentuje nas u svijetu.kao casne jake postene uspjesne ljude iako mnogi svojim komentarima ne pokazuju da zavredjuju ovakve sportiste niti posjeduju navedene osobine

Coa

pre 11 godina

Voleo bih da je tako, ali na osnovu rezultata u zadnjih nekoliko meseci, pa i godina, hmmmm... Ali samo napred, nemoj da se predaješ!
U go girl!

Jova

pre 11 godina

Samo hrabro. Izjava je doduše malo preambiciozna ali zašto da ne. Želje i jesu zato da bi se ispunjavale ( ili bar sanjale, što je isto tako lijepo ). Medalje s Olimpijskih igara su stvarno nešto posebno. Sliku Vladimira Grbića na sudijskoj stolici s zastavom u ruci imam uokvirenu. Mnogo je lijepa. Kad god je vidim sjetim se onog njegovog divnog poena i momaka zagrljenih poslije toga. Košarka je bila i ostala jedna od mojih ljubavi. Trenutno ne izgleda najsjajnije ali nije ni tako loše. Gledala sam uživo mlade na ovogodišnjem EP u Slo. Dobri su a bit će još bolji. Sportska smo nacija, imamo mnogo dobrih sportista a Ana je jedna normalna dijevojka koja je kao mlađa i dok je imala malo više vremena pratila uspijehe naših. Kao i ostali uostalom. Mislite li da bi im dočeci ispred skupštine toliko značili, da niso kao dijeca bili u masi i doživljavali taj osijećaj?

Srećno svima.

Pozdrav

dupli_kantar

pre 11 godina

ahahahahahhahahhahahahaha SJAJNA VEST!

Volim kad se lepo nasmejem ponedeljkom, inace se to retko dogadja.

U svakom slucaju....SRECNO i USPESNO (o realnosti ovoga ipak necu...jos uvek se smejem).

dupli_kantar

pre 11 godina

Ana ce biti najlepsa(ustvari je najlepsa)sportistkinja 2012 godine na OI u Londonu i to nije tako lose. Ana ti si nasa devojka i budi ono sto jesi, najlepsa i ako osvojis neku medalju ucices u istoriju.
(Aca Znalac, 23. jul 2012 12:19)
-------------------------------------

A....sta, olimpijski komitet uveo i tu vrstu takmicenja na OI. Pa gde je vest na B92 o tome?

Sportisti Srbije, vase ambicije su nasa radost!

pre 11 godina

Evo i ja ću da obećam daću biti VLADAR SVETA I UNIVERZUMA DO SLEDEĆE GODINE!
(igorpl, 23. jul 2012 11:23)

Dovoljno je da obecas da ces se opismeniti (dacu = da cu) A da si cinik i to neuspesni, to se vidi. Ne treba da obecavas da ces biti jos veci. To se ne moze.

Da Ana nema vere u sebe, nikad ne bi stigla dovde gde je sada i gde je bila. Sa dvadesetak godina je u finansijskom smislu obezbedila i praunuke, a svoje ime zlatnim slovima upisala u istoriju (ne samo sportsku) drzave Srbije. Pamtice se njeno ime (I Jelenino, i Novakovo, i Zikijevo, i Jankovo, i Viktorovo) dokle god bude Srbije.Bas kao sto se pamte Grbici, Milanovic, Korica itd., itd...
A tvoje ce, igorpl, brzo zaboraviti i oni koji su te poznavali. U to budi siguran.

Aca Znalac

pre 11 godina

Ana ce biti najlepsa(ustvari je najlepsa)sportistkinja 2012 godine na OI u Londonu i to nije tako lose. Ana ti si nasa devojka i budi ono sto jesi, najlepsa i ako osvojis neku medalju ucices u istoriju.

Jova

pre 11 godina

Samo hrabro. Izjava je doduše malo preambiciozna ali zašto da ne. Želje i jesu zato da bi se ispunjavale ( ili bar sanjale, što je isto tako lijepo ). Medalje s Olimpijskih igara su stvarno nešto posebno. Sliku Vladimira Grbića na sudijskoj stolici s zastavom u ruci imam uokvirenu. Mnogo je lijepa. Kad god je vidim sjetim se onog njegovog divnog poena i momaka zagrljenih poslije toga. Košarka je bila i ostala jedna od mojih ljubavi. Trenutno ne izgleda najsjajnije ali nije ni tako loše. Gledala sam uživo mlade na ovogodišnjem EP u Slo. Dobri su a bit će još bolji. Sportska smo nacija, imamo mnogo dobrih sportista a Ana je jedna normalna dijevojka koja je kao mlađa i dok je imala malo više vremena pratila uspijehe naših. Kao i ostali uostalom. Mislite li da bi im dočeci ispred skupštine toliko značili, da niso kao dijeca bili u masi i doživljavali taj osijećaj?

Srećno svima.

Pozdrav

Coa

pre 11 godina

Voleo bih da je tako, ali na osnovu rezultata u zadnjih nekoliko meseci, pa i godina, hmmmm... Ali samo napred, nemoj da se predaješ!
U go girl!

Dejo

pre 11 godina

Srećno Ana. U singlu može doći do 1/4 finala i tu je sve moguće. Sa Zimonjićem ima dobre šanse da dođe do medalje, jer im do 1/2 finala trebaju dvije pobjede. I samo molim ove što ništa nisu uradili u svom životu da smire doživljaj i puste djevojku da ostvari još jedan svoj san..

Sportisti Srbije, vase ambicije su nasa radost!

pre 11 godina

Evo i ja ću da obećam daću biti VLADAR SVETA I UNIVERZUMA DO SLEDEĆE GODINE!
(igorpl, 23. jul 2012 11:23)

Dovoljno je da obecas da ces se opismeniti (dacu = da cu) A da si cinik i to neuspesni, to se vidi. Ne treba da obecavas da ces biti jos veci. To se ne moze.

Da Ana nema vere u sebe, nikad ne bi stigla dovde gde je sada i gde je bila. Sa dvadesetak godina je u finansijskom smislu obezbedila i praunuke, a svoje ime zlatnim slovima upisala u istoriju (ne samo sportsku) drzave Srbije. Pamtice se njeno ime (I Jelenino, i Novakovo, i Zikijevo, i Jankovo, i Viktorovo) dokle god bude Srbije.Bas kao sto se pamte Grbici, Milanovic, Korica itd., itd...
A tvoje ce, igorpl, brzo zaboraviti i oni koji su te poznavali. U to budi siguran.

dupli_kantar

pre 11 godina

ahahahahahhahahhahahahaha SJAJNA VEST!

Volim kad se lepo nasmejem ponedeljkom, inace se to retko dogadja.

U svakom slucaju....SRECNO i USPESNO (o realnosti ovoga ipak necu...jos uvek se smejem).

Aca Znalac

pre 11 godina

Ana ce biti najlepsa(ustvari je najlepsa)sportistkinja 2012 godine na OI u Londonu i to nije tako lose. Ana ti si nasa devojka i budi ono sto jesi, najlepsa i ako osvojis neku medalju ucices u istoriju.

milos

pre 11 godina

nemojte biti banalni djevijka nije rekla da ce osvojititi medalju nego da je to cilj.Sasvim je normalno da joj je to cilj kao sto bi trebao biti svakome.Ona je djevojka koja je usla u istoriju tenisa i sta god napravila tamo treba da budemo ponosni jer nam je ona donjela.mnogo uspjeha i osmjeha na lice ako nista kao i svi sportisti uopste prezentuje nas u svijetu.kao casne jake postene uspjesne ljude iako mnogi svojim komentarima ne pokazuju da zavredjuju ovakve sportiste niti posjeduju navedene osobine

Slavica

pre 11 godina

Alo, LJUDI, što ste toliko negativni. Napred ANA, Napred Srbija.

Šta je trebalo da kaže NAŠA LEPOTICA "jooooooooj što sam se uplašila", ili, "ma pusti olimpijadi i nije nešto"

Igor

pre 11 godina

Ana, ne obracaj paznju na one koji ti se podsmevaju. Ako je tebi lakse da ovo pricas i tako se bodris, ma samo napred. Kada su te slali u penziju i na pistu, ti si se vracala na vrh, i blizu si. Samo napred, srecno, ajdeeeee!

VLADIMIR

pre 11 godina

Snovi su joj zaista divni. Doduše žvot nas uči da se retko i ostvaruju. Daj bože da se našoj Anči ovog puta ostvare. Uostalom ko nema snove nema ni javu. Doduše bog se pobrinuo da u nečem sigurno bude broj 1 - u LEPOTI. Srećno Ana na Olimpijadi, kao i svim našim teniserima i sportistima u ostalim sportovima, od kojih ipak ako realno gledamo jedno desetak njih ima bolje šanse od tebe.

Mika Vranjanac

pre 11 godina

Koliko ovde ima zlonamernih, pa to nije normalno.
Ana i Jelena su dobre teniserke (ne kao Monika Seles, ali solidne).
U jednom momentu (ma kako to kratko trajalo) bile su br 1 i br 2 na WTA listi.

U istoriji su samo tri nacije drzale prva dva nesta u zenskom tenisu - USA, Belgija i SRBIJA.

A sad sto ovi zlobnici, ili nemaju mozak, ili imaju pileci, to je druga stvar.

JelAna

pre 11 godina

Zelim svim nasim sportistima sve najbolje i zato sedim ispred TV-a i pratim i navijam. Al' ne mogu a da ne primetim da svaki put kad ona ovako prica i daje ovakve izjave sve nesto naopako krene i razocara i sebe i nas koji navijamo. Mozda bi trebala manje da prica, skromne izjave da daje i da se skoncentrise na svoju a ne tudju igru. Stezem palceve...

dupli_kantar

pre 11 godina

Ana ce biti najlepsa(ustvari je najlepsa)sportistkinja 2012 godine na OI u Londonu i to nije tako lose. Ana ti si nasa devojka i budi ono sto jesi, najlepsa i ako osvojis neku medalju ucices u istoriju.
(Aca Znalac, 23. jul 2012 12:19)
-------------------------------------

A....sta, olimpijski komitet uveo i tu vrstu takmicenja na OI. Pa gde je vest na B92 o tome?

fat

pre 11 godina

Iako se ne kladim, a ako se u kladionicama bude moglo kladiti ko ce prvi ispasti na olimpijadi. Oticicu i stavicu na Anu, da zaradim neke pare...

kine

pre 11 godina

Ana je optimista zasto ne bi i mi. A ovi koji bi se kladili protiv nje preporucujem da se klade na Jelenu i neka uloze kucu kada su tako sigurni i neka postanu preko noci bogati.

Poruka našoj dečici

pre 11 godina

@Slavica
Šta kažeš - "Alo ljudi..." Kad su to deca bili ljudi? Psihologija je odavno utvrdila da deca mogu da budu surova, jer proces socijalizacije kod njih još traje. Neki nikada i ne postanu ljudi. Kad ne budeš mrzeo, tada ćeš biti čovek, sine moj.

Paja Cutura

pre 11 godina

Pitanje za Djoksu.
Zasto vec godinama unazad baksuzira Jeleni ? Kad god je on vidi u borbi za visok plasman, a vidi je svaki put kad se javi, ona ispadne ko fisek vec u prvom ili drugom kolu. Otkuda mu toliki optimizam, nije mi jasno. Vise on sam veruje u nemoguce nego li sama Jelena. Obema zelim sto bolji uspeh, ali iskreno ne nadam se cemu.

Budimo normalni

pre 11 godina

Uopšte ne vidim razloga za negativne komentare na ove izjave Ane Ivanović.
Sve što je devojka rekla, na mestu je.
Ostaje da se vidi šta će od plana uspeti da ostvari na OI.
Navijaću za nju svim srcem kao i za ostalih 114 naših olimpijaca.

Javljam se iz San Dijega

pre 11 godina

Ne želim Anu da povredim, ali rezultati iz poslednja tri meseca ne daju joj za pravo da bude optimista. Samo Novak i naša Jeca donose medalje. Noovak zlato a Jelena najmanje srebro. Ovo pišem na osnovu njenih rezultata u poslednja tri meseca. Lepo je jednom pitala Nikol Dž. - zašto Zimonjić igra sa Anon a ne sa našom Jecom, kad je Jeca bolje rangirana. Zaista, ko je Zimonjiću dozvolio da se ponaša?

Djoksa

pre 11 godina

Kratko i jasno- jedno su zelje, a drugo mogucnosti. Zna se ko je oduvek ginuo za drzavni dres, i ko je imao vise uspeha. Voleo bih da vidim da i Ana i Jelena dodju do medalja, ali to nije realno. Mislim da Jelena moze do finala, a tamo sta bude, dok je Anin maksimum najboljih 16.

Zoran

pre 11 godina

....Ana ima potencijal ( tako nešto se govori za onog ili onu ko je tek na početku karijere , ali u ovom slučaju se mora ponoviti ). Moćna teniserka , moderan ženski tenis ,to su prepoznali i sponzori , bili su tu i vrhunski rezultati . Ana iskoristi svoj talenat . Samo toliko .

Mlinar beloga brašna

pre 11 godina

@Goran
Slatko si se nasmejao - ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha... Iskoristi priliku dok brašno nije poskupelo a hoće, žito manje rodilo zbog suše.

I tako kažu rodio se tvist

pre 11 godina

Mnogo ste... Proglasim našu Jecu za favorita OI, na osnovu njenih poslednjih rezultata, jer je jedan napisao da Ana igra šelo u poslednja tri meseca (a to je vreme kad je sa 22. došla na 12. mesto). Potpisao sam se sa "Javljam se iz San Dijega" (161. ulica broj 20), a onda mi je jedan napisao - "Da pratiš tenis znao bi da Ana sada igra bolje od Jelene." Kad imate u zemlji ovakve, a svi su gotovo isti, potpuno nepismeni, onda imate razloga za brigu. Šta će biti kad pismenih ne bude bilo? Ovo je tragično na šta liči ova tužna naša mladost. Oni ništa ne znaju a najmanje umeju da razmišljaju. Vi pustite nešto bezveze, odgovorim mu da kako se ne mora govoriti samo jednodimenzionalno, da obrati pažnju na slojevitost, da rečenicu "Srbi su najobrazovaniji narod na svetu" shvati alegorijski, a vi ništa, cenzura. Vi se zezate kako me analfabeta uči "praćenju tenisa", boli vas za moje suze..

Djoksa

pre 11 godina

Kratko i jasno- jedno su zelje, a drugo mogucnosti. Zna se ko je oduvek ginuo za drzavni dres, i ko je imao vise uspeha. Voleo bih da vidim da i Ana i Jelena dodju do medalja, ali to nije realno. Mislim da Jelena moze do finala, a tamo sta bude, dok je Anin maksimum najboljih 16.

fat

pre 11 godina

Iako se ne kladim, a ako se u kladionicama bude moglo kladiti ko ce prvi ispasti na olimpijadi. Oticicu i stavicu na Anu, da zaradim neke pare...

dupli_kantar

pre 11 godina

ahahahahahhahahhahahahaha SJAJNA VEST!

Volim kad se lepo nasmejem ponedeljkom, inace se to retko dogadja.

U svakom slucaju....SRECNO i USPESNO (o realnosti ovoga ipak necu...jos uvek se smejem).

Javljam se iz San Dijega

pre 11 godina

Ne želim Anu da povredim, ali rezultati iz poslednja tri meseca ne daju joj za pravo da bude optimista. Samo Novak i naša Jeca donose medalje. Noovak zlato a Jelena najmanje srebro. Ovo pišem na osnovu njenih rezultata u poslednja tri meseca. Lepo je jednom pitala Nikol Dž. - zašto Zimonjić igra sa Anon a ne sa našom Jecom, kad je Jeca bolje rangirana. Zaista, ko je Zimonjiću dozvolio da se ponaša?

Djoksa

pre 11 godina

Kratko i jasno- jedno su zelje, a drugo mogucnosti. Zna se ko je oduvek ginuo za drzavni dres, i ko je imao vise uspeha. Voleo bih da vidim da i Ana i Jelena dodju do medalja, ali to nije realno. Mislim da Jelena moze do finala, a tamo sta bude, dok je Anin maksimum najboljih 16.

Aca Znalac

pre 11 godina

Ana ce biti najlepsa(ustvari je najlepsa)sportistkinja 2012 godine na OI u Londonu i to nije tako lose. Ana ti si nasa devojka i budi ono sto jesi, najlepsa i ako osvojis neku medalju ucices u istoriju.

dupli_kantar

pre 11 godina

Ana ce biti najlepsa(ustvari je najlepsa)sportistkinja 2012 godine na OI u Londonu i to nije tako lose. Ana ti si nasa devojka i budi ono sto jesi, najlepsa i ako osvojis neku medalju ucices u istoriju.
(Aca Znalac, 23. jul 2012 12:19)
-------------------------------------

A....sta, olimpijski komitet uveo i tu vrstu takmicenja na OI. Pa gde je vest na B92 o tome?

Djoksa

pre 11 godina

Kratko i jasno- jedno su zelje, a drugo mogucnosti. Zna se ko je oduvek ginuo za drzavni dres, i ko je imao vise uspeha. Voleo bih da vidim da i Ana i Jelena dodju do medalja, ali to nije realno. Mislim da Jelena moze do finala, a tamo sta bude, dok je Anin maksimum najboljih 16.

Coa

pre 11 godina

Voleo bih da je tako, ali na osnovu rezultata u zadnjih nekoliko meseci, pa i godina, hmmmm... Ali samo napred, nemoj da se predaješ!
U go girl!

kine

pre 11 godina

Ana je optimista zasto ne bi i mi. A ovi koji bi se kladili protiv nje preporucujem da se klade na Jelenu i neka uloze kucu kada su tako sigurni i neka postanu preko noci bogati.

Igor

pre 11 godina

Ana, ne obracaj paznju na one koji ti se podsmevaju. Ako je tebi lakse da ovo pricas i tako se bodris, ma samo napred. Kada su te slali u penziju i na pistu, ti si se vracala na vrh, i blizu si. Samo napred, srecno, ajdeeeee!

Slavica

pre 11 godina

Alo, LJUDI, što ste toliko negativni. Napred ANA, Napred Srbija.

Šta je trebalo da kaže NAŠA LEPOTICA "jooooooooj što sam se uplašila", ili, "ma pusti olimpijadi i nije nešto"

Mlinar beloga brašna

pre 11 godina

@Goran
Slatko si se nasmejao - ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha... Iskoristi priliku dok brašno nije poskupelo a hoće, žito manje rodilo zbog suše.

Jova

pre 11 godina

Samo hrabro. Izjava je doduše malo preambiciozna ali zašto da ne. Želje i jesu zato da bi se ispunjavale ( ili bar sanjale, što je isto tako lijepo ). Medalje s Olimpijskih igara su stvarno nešto posebno. Sliku Vladimira Grbića na sudijskoj stolici s zastavom u ruci imam uokvirenu. Mnogo je lijepa. Kad god je vidim sjetim se onog njegovog divnog poena i momaka zagrljenih poslije toga. Košarka je bila i ostala jedna od mojih ljubavi. Trenutno ne izgleda najsjajnije ali nije ni tako loše. Gledala sam uživo mlade na ovogodišnjem EP u Slo. Dobri su a bit će još bolji. Sportska smo nacija, imamo mnogo dobrih sportista a Ana je jedna normalna dijevojka koja je kao mlađa i dok je imala malo više vremena pratila uspijehe naših. Kao i ostali uostalom. Mislite li da bi im dočeci ispred skupštine toliko značili, da niso kao dijeca bili u masi i doživljavali taj osijećaj?

Srećno svima.

Pozdrav

Sportisti Srbije, vase ambicije su nasa radost!

pre 11 godina

Evo i ja ću da obećam daću biti VLADAR SVETA I UNIVERZUMA DO SLEDEĆE GODINE!
(igorpl, 23. jul 2012 11:23)

Dovoljno je da obecas da ces se opismeniti (dacu = da cu) A da si cinik i to neuspesni, to se vidi. Ne treba da obecavas da ces biti jos veci. To se ne moze.

Da Ana nema vere u sebe, nikad ne bi stigla dovde gde je sada i gde je bila. Sa dvadesetak godina je u finansijskom smislu obezbedila i praunuke, a svoje ime zlatnim slovima upisala u istoriju (ne samo sportsku) drzave Srbije. Pamtice se njeno ime (I Jelenino, i Novakovo, i Zikijevo, i Jankovo, i Viktorovo) dokle god bude Srbije.Bas kao sto se pamte Grbici, Milanovic, Korica itd., itd...
A tvoje ce, igorpl, brzo zaboraviti i oni koji su te poznavali. U to budi siguran.

Dejo

pre 11 godina

Srećno Ana. U singlu može doći do 1/4 finala i tu je sve moguće. Sa Zimonjićem ima dobre šanse da dođe do medalje, jer im do 1/2 finala trebaju dvije pobjede. I samo molim ove što ništa nisu uradili u svom životu da smire doživljaj i puste djevojku da ostvari još jedan svoj san..

I tako kažu rodio se tvist

pre 11 godina

Mnogo ste... Proglasim našu Jecu za favorita OI, na osnovu njenih poslednjih rezultata, jer je jedan napisao da Ana igra šelo u poslednja tri meseca (a to je vreme kad je sa 22. došla na 12. mesto). Potpisao sam se sa "Javljam se iz San Dijega" (161. ulica broj 20), a onda mi je jedan napisao - "Da pratiš tenis znao bi da Ana sada igra bolje od Jelene." Kad imate u zemlji ovakve, a svi su gotovo isti, potpuno nepismeni, onda imate razloga za brigu. Šta će biti kad pismenih ne bude bilo? Ovo je tragično na šta liči ova tužna naša mladost. Oni ništa ne znaju a najmanje umeju da razmišljaju. Vi pustite nešto bezveze, odgovorim mu da kako se ne mora govoriti samo jednodimenzionalno, da obrati pažnju na slojevitost, da rečenicu "Srbi su najobrazovaniji narod na svetu" shvati alegorijski, a vi ništa, cenzura. Vi se zezate kako me analfabeta uči "praćenju tenisa", boli vas za moje suze..

VLADIMIR

pre 11 godina

Snovi su joj zaista divni. Doduše žvot nas uči da se retko i ostvaruju. Daj bože da se našoj Anči ovog puta ostvare. Uostalom ko nema snove nema ni javu. Doduše bog se pobrinuo da u nečem sigurno bude broj 1 - u LEPOTI. Srećno Ana na Olimpijadi, kao i svim našim teniserima i sportistima u ostalim sportovima, od kojih ipak ako realno gledamo jedno desetak njih ima bolje šanse od tebe.

Mika Vranjanac

pre 11 godina

Koliko ovde ima zlonamernih, pa to nije normalno.
Ana i Jelena su dobre teniserke (ne kao Monika Seles, ali solidne).
U jednom momentu (ma kako to kratko trajalo) bile su br 1 i br 2 na WTA listi.

U istoriji su samo tri nacije drzale prva dva nesta u zenskom tenisu - USA, Belgija i SRBIJA.

A sad sto ovi zlobnici, ili nemaju mozak, ili imaju pileci, to je druga stvar.

JelAna

pre 11 godina

Zelim svim nasim sportistima sve najbolje i zato sedim ispred TV-a i pratim i navijam. Al' ne mogu a da ne primetim da svaki put kad ona ovako prica i daje ovakve izjave sve nesto naopako krene i razocara i sebe i nas koji navijamo. Mozda bi trebala manje da prica, skromne izjave da daje i da se skoncentrise na svoju a ne tudju igru. Stezem palceve...

Paja Cutura

pre 11 godina

Pitanje za Djoksu.
Zasto vec godinama unazad baksuzira Jeleni ? Kad god je on vidi u borbi za visok plasman, a vidi je svaki put kad se javi, ona ispadne ko fisek vec u prvom ili drugom kolu. Otkuda mu toliki optimizam, nije mi jasno. Vise on sam veruje u nemoguce nego li sama Jelena. Obema zelim sto bolji uspeh, ali iskreno ne nadam se cemu.

Zoran

pre 11 godina

....Ana ima potencijal ( tako nešto se govori za onog ili onu ko je tek na početku karijere , ali u ovom slučaju se mora ponoviti ). Moćna teniserka , moderan ženski tenis ,to su prepoznali i sponzori , bili su tu i vrhunski rezultati . Ana iskoristi svoj talenat . Samo toliko .

Poruka našoj dečici

pre 11 godina

@Slavica
Šta kažeš - "Alo ljudi..." Kad su to deca bili ljudi? Psihologija je odavno utvrdila da deca mogu da budu surova, jer proces socijalizacije kod njih još traje. Neki nikada i ne postanu ljudi. Kad ne budeš mrzeo, tada ćeš biti čovek, sine moj.

Budimo normalni

pre 11 godina

Uopšte ne vidim razloga za negativne komentare na ove izjave Ane Ivanović.
Sve što je devojka rekla, na mestu je.
Ostaje da se vidi šta će od plana uspeti da ostvari na OI.
Navijaću za nju svim srcem kao i za ostalih 114 naših olimpijaca.

milos

pre 11 godina

nemojte biti banalni djevijka nije rekla da ce osvojititi medalju nego da je to cilj.Sasvim je normalno da joj je to cilj kao sto bi trebao biti svakome.Ona je djevojka koja je usla u istoriju tenisa i sta god napravila tamo treba da budemo ponosni jer nam je ona donjela.mnogo uspjeha i osmjeha na lice ako nista kao i svi sportisti uopste prezentuje nas u svijetu.kao casne jake postene uspjesne ljude iako mnogi svojim komentarima ne pokazuju da zavredjuju ovakve sportiste niti posjeduju navedene osobine