Košarka 88

Utorak, 17.07.2012.

09:36

Žurnal: I Kecman napušta Partizan

Posle Petra Božića, još jedan iskusni košarkaš koji je ostavio dubok trag u Partizanu napustiće tim u trendu podmlađivanja sastava.

Žurnal: I Kecman napušta Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Konan-BG

pre 11 godina

Tesko je opisati recima sve sto je Dule uradio za voljeni nam tim...Malo je reci "trojka" u Zagrebu za titulu,poslednji kos za pobedu protiv Efesa u Pioniru,razbijanje Ritasa za prolaz,zatrpavanje Pao-a i Makabija u gostima za F4 Evrolige i jos mnogo,mnogo bitnih trojki i poena u derbijima...Pogodilo se jos da to bude u najuspesnijem periodu u istoriji kluba i bicu subjektivan i reci da je to sve pratilo najlepsi period mog zivota...Nazalost,nikad vise...Ali cu to i ja,a verujem i svi pravi Grobari,pamtiti celoga zivota.Ziv bio!

TIGER

pre 11 godina

Iskreno sam se nadao da ce ostati kao predvodnik ove mlade ekipe, ali izgleda da pravimo veliko podmladjivanje...
Duletu hvala na svemu, nijedan grobar nece zaboraviti njegove zasluge... A jednog dana se nadam da ce biti u upravi kluba, jer takva velicina to i zasluzuje :))

smeker

pre 11 godina

Za svoje 54 ispracao sam iz naseg voljenog kluba sigurno i vece igrace ali ti brate si stvarno u srcu.More prelepih emocija vezane su za tebe kao igraca i coveka.Ti i Pera mnogo mnogo za grobarsku dusu odjednom.Budi ponosan na sebe mi GROBARI jesmo itekako...

MDN

pre 11 godina

Kecmane,hvala ti za sve trenutke srece koji su uneo u Pionir,i svaki dom navijaca Partizana.Hvala ti za epske trenutke,za trojke i minijature protiv evropskih velikana,za primerno i beskprekorno ponasanje,kako na terenu tako i van njega.Hvala ti sto si svakim svojim gestom cinio nas ponosnim sto smo navijaci Partizana.Nadam se da ces jednog dana slavu doziveti i kao funkcioner,a nakon svega najmanje sto se moze reci.Hvala Dusane Kecmane,legendo Partizana,srpske,a boga mi i evropske kosarke.U mom srcu ces uvek biti meni najdrazi igrac u istoriji Partizana,postojuci pri tome sve velikane nase bogate istorije.Srecno!

mg

pre 11 godina

Ako ode legenda DUSAN SILNI onda treba odmah otjerati Vujosevica .Taj DUSAN SILNI je zaduzio Partizan da treba sam da kaze kad ce da ode!!!!!

V. Tegeltija

pre 11 godina

nekad se zvala Ljutice Bogdana,a sad se zove Dusana Kecmana....
(ulof palme, 17. jul 2012 10:33)
# Link komentara

Preporučujem (+143)Ne preporučujem (-15)Šta je ovo

Moram da te ispravim... Nekad se zvala S. Supanca, a sad se zove Dusana Kecmana :)

IvanPFC

pre 11 godina

Nazalost i ovaj dan je jednom morao doci. Dule legendo hvala ti za sve!
Nadam se da ces se vratiti u Partizan na neku funkciju. Puno srece u sledecoj sezoni!

kiza

pre 11 godina

zbog katica je stvarno uredu da napusti tako jedan veliki klub. imam 51 godinu doziveo sam i farciceva bacanja sa linije bacanja majistorije kice i praje pa onda danilovica i divca niko me nije toliko znao iznervirati kao taj katic. on sto je paci doprineo pa to sam i ja mogao.ne znam kakav je covek privatno ali kao kosarkas ,ajd u zdravlje

Vizionar

pre 11 godina

Normalno je da napuste Partizan, a trebalo je i ranije ali Jovanovic nije imao hrabrosti.Da je Dule dosao ranije , oni bi vec bili van ekipe , uz svo duzno posovanje prema njihovim zaslugama , ali priroda nikoga nemoli.

knjazevac

pre 11 godina

HVALA TI DULE ZA SVE! CEKA TE NEKA FUNKCIJA U KLUBU, TO JE SIGURNO! Elton Brown je novi igrac Partizana, evo linka ko ne veruje. http://en.wikipedia.org/wiki/Elton_Brown_%28basketball%29

crnobeli delija

pre 11 godina

bez Kecmana, partizan poslednmjih godina ne bi bo to sto je bio. dolazili su i odlazili i strani i domaci igraci, ali je Kecman do kraja ostao neko ko je isguran, neko ko ce da udje i za 3-4 minuta unese sigurnost,, odradi odbranu, donese poene,...

nadam se da ce odraditi jos par dobro placenih godina i na kraju karijere naci neki pristojan hleb u Partizanu.

srecno ti bilo.

Sta reci

pre 11 godina

Da li je moguce da neko jos vjeruje u ono sto vidi na wikipediji?
Pa tamo ja mogu da napisem da je Lebron James potpisao za Partizan.Elton Brown je daleko od Partizana nazalost,treba tek da prihvati ponudu ali tesko da neki Rusi ili Turci nece ponuditi mnogo vise..Inace je vrh igrac,dosta bolji od onog Browna koji nije ni igrao u Makabiju.

juve

pre 11 godina

Njegovih 5 minuta vrijede vise nego Milosavljevicevih ili Paunicevih 40.Mislim da je trebao ostati bar jos jednu sezonu.U svakom slucaju izuzetno pristojan momak i korektan sportista.Jednom rjecju LEGENDA.

coa

pre 11 godina

meni je zao ako Kecman ode,mislim da je mogao da odigra jos jednu sezonu na visokom nivou, ali treba verovati Vujosevicu. On najbolje zna kakvi nam igraci trebaju.

sale

pre 11 godina

Dule...pravio si istoriju,žao mi je što više nećemo gledati tvoju magiju. Istina je što neko reče da si ti poslednji veliki BASKETAŠ sa ovih terena. I tvoj odlazak je istorijski događaj,jer Partizan kreće od nule. Jedino što želim je da tebi i Božiću mi partizanovci priredimo oproštaj kakav zaslužuju legende kluba!

Grobar od malena...

pre 11 godina

Znam da je bilo vreme da odu i Pera i Kecman, ali je nekako ostala praznina u srcu zbog načina na koji su otišli. Jedna oproštajna utakmica je svakako morala da bude, oni su ipak legende Partizana!!!

rodjen kao grobar

pre 11 godina

Ja cu Kecmana dok sam ziv pominjati, njega nikada niko nesme zaboraviti. Njegova ljubav prema Partizanu je ogromna i on ce zauvek ostati deo porodice!!! Dule hvala ti za sve sto si dao nasem Partizanu!!!!!!

dominik

pre 11 godina

Svakom navijacu Partizana je zao kada klub napusta takva igracka velicina.. Meni jedan od najdrazih kosarkasa koji su igrali u Partizanu. Srecno majstore i hvala ti za sve, a nadam se da ces se po zavrsetku karijere ponovo vratiti u Partizan i dobiti neko mjesto u klubu jer si to svakako zasluzio. Mladjm igracima Partizana ostaje obaveza da preuzmu teret odgovornosti, da budu odlucni, smireni kada to treba i hrabri u najtezi trenucima bas kao i Dusan Kecman svih ovih godina..Napred Partizan!!

soni

pre 11 godina

Mislim da Partizan nije mogao da izabere gori trenutak za pravljenje tima za naredne godine, jer sad samo preko jadransek moze do EL, a sa ovim kako sada izgleda partizanov tim, i bez navijanja u pioniru ( kog u jadranskoj i nema) tesko da partizan moze u te 2 ekipe koje idu direktno, odnosno predstoji mu borba, realno je da ce cedevita uzeti jedno mesto a ko ce drugo i ko ce u kvalifikacije tesko je reci, bar dok ne vidimo na sta ce liciti timovi sledece godine. Samo kako sada stvari stoje vrlo je moguce da ostanemo bez predstavnika za sledecu godinu u el, jer partizan podmladjuje drasticno tim a od ostalih sam i digao ruke...

Saša NBG

pre 11 godina

Kecman je morao ostati još godinu dana i to da bude kapiten. Na taj način bi mu se Partizan zahvalio za sve što je uradio za klub svih ovih godina. Legenda.

dcz

pre 11 godina

Jeste da je igrac Partizana, ali obozavam ga! Secam se da sam kao klinac bio mnogo tuzan sto nije dosao u Zvezdu, a postojala je mogucnost. Izvanredan covek i veoma inteligentan igrac. Uvek skroman i odmeren u izjavama. Jedino sto nije postigao ono sto je, ubedjen sam, mogao. A to je da bude prvi bek reprezentacije i mozda i nas najbolji igrac. A mislim da je za to kriv Vujosevic koji je uprno insistirao da je on odbrambeni igrac tipa Pera Bozic. Nije imao slobodu u napadu, osim kada se lomi utakmica. A verujem da je i tada preuzimao na sopstvenu odgovornost i ne secam se da je nekad pogresio. Koliko je samo bio brz, skocan i prodoran u mladosti, toliko je posle 2-3 godine provedene u Partizanu izgubio na toj eksplozivnosti. Ipak, karijera za svaki respekt. Pozdrav i srecno u daljoj karijeri!

STEFAN*P.F.C*

pre 11 godina

HVALA TI za poene kao da su BOGOM dani HVALA TI za sekunde koje si pretvarao u trujumfe,HVALA TI za sve dvojke i trojke koje si sijo za PARTIZAN,HVALA TI za mirnu ruku na liniji za slobodnjake u gostima,HVALA TI sto si bio deo nas ostavio si i vise od dubokog traga,istorija je tvoja u buducnosti a iskreno se nadam da ce pasti i neki auto-biografski FILM o DUSANU SILNOM,VOLIMO TE.!

El Ninjo

pre 11 godina

Dule Kecman šala la la ! Mislim da bi trebao da ostane(makar još godinu dana), da bude mentor ovim klincima. Kao sto neko reče nikad nije bio u prvom planu, uvek je bio 6-ti igrač. Podseća me na Ginobilija iz NBA. Legenda! :)

Greska

pre 11 godina

NE ! Kecman nikada ne napusta Partizan. On je legenda Partizanova. To sto ne igra za Partizan nema veze, ali on je UVEK u Partizanu. Svaka cast legendo.

alž

pre 11 godina

Zao mi je, ali izgleda Dule pravi ekipu za 2012/13. Ove godine ako prodjemo u Top16, bice cudo. Ali nma veze, neka razigrava mlade, neko ce eksplodirati.
(Nikola, 17. jul 2012 09:47)

pionir ce svakako eksplodirati

Uki

pre 11 godina

Dule ima 35 godina. Mnogi u to vreme završavaju karijeru ali meni on izgleda i igra kao da je 10 godina mlađi. Ubeđen sam da će moći da gilja do 40-e a onda back to Partizan na neku funkciju. Ono u Zagrebu nije bio potez samo njegovog nego i naših života. Na onakav način, u onakvoj utakmici, protiv onakvog protivnika...Nema tog Holivuda koji bi napravio bolju priču od one koja se stvarno dogodila.

Stefan

pre 11 godina

Ma vratice se i on sa Bozicem brzo,zasluzili su neku funkciju u Partizanu.Samo sto je sad potreban i jedan dobar suter,pored cetvorke i centra.Za pleja cemo vidjeti,Vesterman sad protiv Rusa 17 p 4 sk i 6 as..Mada opet je pitanje da li ima dovoljno iskustva da ponese breme prvog pleja u EL..

Dimcxa

pre 11 godina

Ovaj covek ZNA kosarku, drzi je u malom prstu. Bio je fizicki duplo losiji od svih a pruzao bolje partije. Igrao je glavom. Imao je solidnu igracku karijeru, on mi je uzor i obozavam ga. A tek ce se proslaviti kao trener, glavu dajem!

GOA trance

pre 11 godina

Baš se osećam tužno kad pročitah ovu vest ali posle Pere očekivo sanm da će i Dule otići, mislim da je mogao ostati još jednu sezonu bar zbog iskustva i da unese tu neku neophodnu sigurnost svim tim mladim igračima.Kakav god tim bude da bude, mi Grobari smo spremni za početak nove Evrolige.

kiza

pre 11 godina

Ako je vest tačna mislim da je Kecman morao da ostane još godinu dana;plašim se da će to negativno da utiče na sve jer kad je gusto uvek smo se oslanjali na njega nešto ne vidim da je Gagi spreman da zauzme tu njegovu ulogu i ako je doveden sa tom namerom;ŽAO MI JE ŠTO NEĆU VIŠE GLEDATI NAJBOLJEG BASKETAŠA SRBIJE U VOLJENOM DRESU ZA SVE ŠTO SI DAO PARTIZANU HVALA TI SVOJOM IGROM I PONAŠANJEM ZASLUŽENO SI STAO U RED SA NAJVEĆIM LEGENDAMA PARTIZANA!!!!!

realno

pre 11 godina

@nikola

Druze ovo je sezona 2012/13.
Ali i ja sad vec sumnjam da Dule pravi ekipu za ovu sezonu,pojacanja za sada sve neki klinci..

zillebull

pre 11 godina

Glupost bre, teška ... pa baš u cilju podmlađivanja Kecman je morao da ostane još sezonu-dve. Dule Kecman je potreban mladima ništa manje od Duleta Vujoševića ...

Divos

pre 11 godina

Кецман има 35 година, и растанак мора доћи кад-тад. После сјајних партија, велике борбености и посвећености свом тиму и навијачима, наравно да је Душан прирастао за срца свих навијача Партизана и растанак ће бити тежи. Биолошки закони чине своје, и тело са годинама све више бива у сукобу са жељама и играча и навијача, а навијачи, као навијачи, увек ће од Кецмана очекивати тренутак магије, а то ће све теже ићи.
Кецман је у каријери као што рекох пружио много сјајних партија, оставио иза себе много незаборавних тренутака, урадио је страшно много за свој клуб, тешко да је могао више.
Вест није повтрђена, али ако је тачна, Кецману желим сваки успех на професионалном и приватном плану, а у срцима навијача Дуле Кецман је вечно добио своје место.

danilo

pre 11 godina

Zbog podmladjivanja nije bilo mesta za njega ni u reprezentaciji... Mogao je jos sezonu, nikad on nije bio prvi bek suter u ekipi. Kao 6ti igrac postao legenda!

Nikola

pre 11 godina

Zao mi je, ali izgleda Dule pravi ekipu za 2012/13. Ove godine ako prodjemo u Top16, bice cudo. Ali nma veze, neka razigrava mlade, neko ce eksplodirati.

danilo

pre 11 godina

Zbog podmladjivanja nije bilo mesta za njega ni u reprezentaciji... Mogao je jos sezonu, nikad on nije bio prvi bek suter u ekipi. Kao 6ti igrac postao legenda!

Nikola

pre 11 godina

Zao mi je, ali izgleda Dule pravi ekipu za 2012/13. Ove godine ako prodjemo u Top16, bice cudo. Ali nma veze, neka razigrava mlade, neko ce eksplodirati.

Divos

pre 11 godina

Кецман има 35 година, и растанак мора доћи кад-тад. После сјајних партија, велике борбености и посвећености свом тиму и навијачима, наравно да је Душан прирастао за срца свих навијача Партизана и растанак ће бити тежи. Биолошки закони чине своје, и тело са годинама све више бива у сукобу са жељама и играча и навијача, а навијачи, као навијачи, увек ће од Кецмана очекивати тренутак магије, а то ће све теже ићи.
Кецман је у каријери као што рекох пружио много сјајних партија, оставио иза себе много незаборавних тренутака, урадио је страшно много за свој клуб, тешко да је могао више.
Вест није повтрђена, али ако је тачна, Кецману желим сваки успех на професионалном и приватном плану, а у срцима навијача Дуле Кецман је вечно добио своје место.

Uki

pre 11 godina

Dule ima 35 godina. Mnogi u to vreme završavaju karijeru ali meni on izgleda i igra kao da je 10 godina mlađi. Ubeđen sam da će moći da gilja do 40-e a onda back to Partizan na neku funkciju. Ono u Zagrebu nije bio potez samo njegovog nego i naših života. Na onakav način, u onakvoj utakmici, protiv onakvog protivnika...Nema tog Holivuda koji bi napravio bolju priču od one koja se stvarno dogodila.

Saša NBG

pre 11 godina

Kecman je morao ostati još godinu dana i to da bude kapiten. Na taj način bi mu se Partizan zahvalio za sve što je uradio za klub svih ovih godina. Legenda.

Dimcxa

pre 11 godina

Ovaj covek ZNA kosarku, drzi je u malom prstu. Bio je fizicki duplo losiji od svih a pruzao bolje partije. Igrao je glavom. Imao je solidnu igracku karijeru, on mi je uzor i obozavam ga. A tek ce se proslaviti kao trener, glavu dajem!

kiza

pre 11 godina

Ako je vest tačna mislim da je Kecman morao da ostane još godinu dana;plašim se da će to negativno da utiče na sve jer kad je gusto uvek smo se oslanjali na njega nešto ne vidim da je Gagi spreman da zauzme tu njegovu ulogu i ako je doveden sa tom namerom;ŽAO MI JE ŠTO NEĆU VIŠE GLEDATI NAJBOLJEG BASKETAŠA SRBIJE U VOLJENOM DRESU ZA SVE ŠTO SI DAO PARTIZANU HVALA TI SVOJOM IGROM I PONAŠANJEM ZASLUŽENO SI STAO U RED SA NAJVEĆIM LEGENDAMA PARTIZANA!!!!!

alž

pre 11 godina

Zao mi je, ali izgleda Dule pravi ekipu za 2012/13. Ove godine ako prodjemo u Top16, bice cudo. Ali nma veze, neka razigrava mlade, neko ce eksplodirati.
(Nikola, 17. jul 2012 09:47)

pionir ce svakako eksplodirati

zillebull

pre 11 godina

Glupost bre, teška ... pa baš u cilju podmlađivanja Kecman je morao da ostane još sezonu-dve. Dule Kecman je potreban mladima ništa manje od Duleta Vujoševića ...

GOA trance

pre 11 godina

Baš se osećam tužno kad pročitah ovu vest ali posle Pere očekivo sanm da će i Dule otići, mislim da je mogao ostati još jednu sezonu bar zbog iskustva i da unese tu neku neophodnu sigurnost svim tim mladim igračima.Kakav god tim bude da bude, mi Grobari smo spremni za početak nove Evrolige.

El Ninjo

pre 11 godina

Dule Kecman šala la la ! Mislim da bi trebao da ostane(makar još godinu dana), da bude mentor ovim klincima. Kao sto neko reče nikad nije bio u prvom planu, uvek je bio 6-ti igrač. Podseća me na Ginobilija iz NBA. Legenda! :)

Greska

pre 11 godina

NE ! Kecman nikada ne napusta Partizan. On je legenda Partizanova. To sto ne igra za Partizan nema veze, ali on je UVEK u Partizanu. Svaka cast legendo.

Grobar od malena...

pre 11 godina

Znam da je bilo vreme da odu i Pera i Kecman, ali je nekako ostala praznina u srcu zbog načina na koji su otišli. Jedna oproštajna utakmica je svakako morala da bude, oni su ipak legende Partizana!!!

juve

pre 11 godina

Njegovih 5 minuta vrijede vise nego Milosavljevicevih ili Paunicevih 40.Mislim da je trebao ostati bar jos jednu sezonu.U svakom slucaju izuzetno pristojan momak i korektan sportista.Jednom rjecju LEGENDA.

STEFAN*P.F.C*

pre 11 godina

HVALA TI za poene kao da su BOGOM dani HVALA TI za sekunde koje si pretvarao u trujumfe,HVALA TI za sve dvojke i trojke koje si sijo za PARTIZAN,HVALA TI za mirnu ruku na liniji za slobodnjake u gostima,HVALA TI sto si bio deo nas ostavio si i vise od dubokog traga,istorija je tvoja u buducnosti a iskreno se nadam da ce pasti i neki auto-biografski FILM o DUSANU SILNOM,VOLIMO TE.!

sale

pre 11 godina

Dule...pravio si istoriju,žao mi je što više nećemo gledati tvoju magiju. Istina je što neko reče da si ti poslednji veliki BASKETAŠ sa ovih terena. I tvoj odlazak je istorijski događaj,jer Partizan kreće od nule. Jedino što želim je da tebi i Božiću mi partizanovci priredimo oproštaj kakav zaslužuju legende kluba!

Stefan

pre 11 godina

Ma vratice se i on sa Bozicem brzo,zasluzili su neku funkciju u Partizanu.Samo sto je sad potreban i jedan dobar suter,pored cetvorke i centra.Za pleja cemo vidjeti,Vesterman sad protiv Rusa 17 p 4 sk i 6 as..Mada opet je pitanje da li ima dovoljno iskustva da ponese breme prvog pleja u EL..

rodjen kao grobar

pre 11 godina

Ja cu Kecmana dok sam ziv pominjati, njega nikada niko nesme zaboraviti. Njegova ljubav prema Partizanu je ogromna i on ce zauvek ostati deo porodice!!! Dule hvala ti za sve sto si dao nasem Partizanu!!!!!!

dcz

pre 11 godina

Jeste da je igrac Partizana, ali obozavam ga! Secam se da sam kao klinac bio mnogo tuzan sto nije dosao u Zvezdu, a postojala je mogucnost. Izvanredan covek i veoma inteligentan igrac. Uvek skroman i odmeren u izjavama. Jedino sto nije postigao ono sto je, ubedjen sam, mogao. A to je da bude prvi bek reprezentacije i mozda i nas najbolji igrac. A mislim da je za to kriv Vujosevic koji je uprno insistirao da je on odbrambeni igrac tipa Pera Bozic. Nije imao slobodu u napadu, osim kada se lomi utakmica. A verujem da je i tada preuzimao na sopstvenu odgovornost i ne secam se da je nekad pogresio. Koliko je samo bio brz, skocan i prodoran u mladosti, toliko je posle 2-3 godine provedene u Partizanu izgubio na toj eksplozivnosti. Ipak, karijera za svaki respekt. Pozdrav i srecno u daljoj karijeri!

crnobeli delija

pre 11 godina

bez Kecmana, partizan poslednmjih godina ne bi bo to sto je bio. dolazili su i odlazili i strani i domaci igraci, ali je Kecman do kraja ostao neko ko je isguran, neko ko ce da udje i za 3-4 minuta unese sigurnost,, odradi odbranu, donese poene,...

nadam se da ce odraditi jos par dobro placenih godina i na kraju karijere naci neki pristojan hleb u Partizanu.

srecno ti bilo.

dominik

pre 11 godina

Svakom navijacu Partizana je zao kada klub napusta takva igracka velicina.. Meni jedan od najdrazih kosarkasa koji su igrali u Partizanu. Srecno majstore i hvala ti za sve, a nadam se da ces se po zavrsetku karijere ponovo vratiti u Partizan i dobiti neko mjesto u klubu jer si to svakako zasluzio. Mladjm igracima Partizana ostaje obaveza da preuzmu teret odgovornosti, da budu odlucni, smireni kada to treba i hrabri u najtezi trenucima bas kao i Dusan Kecman svih ovih godina..Napred Partizan!!

IvanPFC

pre 11 godina

Nazalost i ovaj dan je jednom morao doci. Dule legendo hvala ti za sve!
Nadam se da ces se vratiti u Partizan na neku funkciju. Puno srece u sledecoj sezoni!

realno

pre 11 godina

@nikola

Druze ovo je sezona 2012/13.
Ali i ja sad vec sumnjam da Dule pravi ekipu za ovu sezonu,pojacanja za sada sve neki klinci..

coa

pre 11 godina

meni je zao ako Kecman ode,mislim da je mogao da odigra jos jednu sezonu na visokom nivou, ali treba verovati Vujosevicu. On najbolje zna kakvi nam igraci trebaju.

smeker

pre 11 godina

Za svoje 54 ispracao sam iz naseg voljenog kluba sigurno i vece igrace ali ti brate si stvarno u srcu.More prelepih emocija vezane su za tebe kao igraca i coveka.Ti i Pera mnogo mnogo za grobarsku dusu odjednom.Budi ponosan na sebe mi GROBARI jesmo itekako...

knjazevac

pre 11 godina

HVALA TI DULE ZA SVE! CEKA TE NEKA FUNKCIJA U KLUBU, TO JE SIGURNO! Elton Brown je novi igrac Partizana, evo linka ko ne veruje. http://en.wikipedia.org/wiki/Elton_Brown_%28basketball%29

MDN

pre 11 godina

Kecmane,hvala ti za sve trenutke srece koji su uneo u Pionir,i svaki dom navijaca Partizana.Hvala ti za epske trenutke,za trojke i minijature protiv evropskih velikana,za primerno i beskprekorno ponasanje,kako na terenu tako i van njega.Hvala ti sto si svakim svojim gestom cinio nas ponosnim sto smo navijaci Partizana.Nadam se da ces jednog dana slavu doziveti i kao funkcioner,a nakon svega najmanje sto se moze reci.Hvala Dusane Kecmane,legendo Partizana,srpske,a boga mi i evropske kosarke.U mom srcu ces uvek biti meni najdrazi igrac u istoriji Partizana,postojuci pri tome sve velikane nase bogate istorije.Srecno!

Sta reci

pre 11 godina

Da li je moguce da neko jos vjeruje u ono sto vidi na wikipediji?
Pa tamo ja mogu da napisem da je Lebron James potpisao za Partizan.Elton Brown je daleko od Partizana nazalost,treba tek da prihvati ponudu ali tesko da neki Rusi ili Turci nece ponuditi mnogo vise..Inace je vrh igrac,dosta bolji od onog Browna koji nije ni igrao u Makabiju.

V. Tegeltija

pre 11 godina

nekad se zvala Ljutice Bogdana,a sad se zove Dusana Kecmana....
(ulof palme, 17. jul 2012 10:33)
# Link komentara

Preporučujem (+143)Ne preporučujem (-15)Šta je ovo

Moram da te ispravim... Nekad se zvala S. Supanca, a sad se zove Dusana Kecmana :)

soni

pre 11 godina

Mislim da Partizan nije mogao da izabere gori trenutak za pravljenje tima za naredne godine, jer sad samo preko jadransek moze do EL, a sa ovim kako sada izgleda partizanov tim, i bez navijanja u pioniru ( kog u jadranskoj i nema) tesko da partizan moze u te 2 ekipe koje idu direktno, odnosno predstoji mu borba, realno je da ce cedevita uzeti jedno mesto a ko ce drugo i ko ce u kvalifikacije tesko je reci, bar dok ne vidimo na sta ce liciti timovi sledece godine. Samo kako sada stvari stoje vrlo je moguce da ostanemo bez predstavnika za sledecu godinu u el, jer partizan podmladjuje drasticno tim a od ostalih sam i digao ruke...

Konan-BG

pre 11 godina

Tesko je opisati recima sve sto je Dule uradio za voljeni nam tim...Malo je reci "trojka" u Zagrebu za titulu,poslednji kos za pobedu protiv Efesa u Pioniru,razbijanje Ritasa za prolaz,zatrpavanje Pao-a i Makabija u gostima za F4 Evrolige i jos mnogo,mnogo bitnih trojki i poena u derbijima...Pogodilo se jos da to bude u najuspesnijem periodu u istoriji kluba i bicu subjektivan i reci da je to sve pratilo najlepsi period mog zivota...Nazalost,nikad vise...Ali cu to i ja,a verujem i svi pravi Grobari,pamtiti celoga zivota.Ziv bio!

TIGER

pre 11 godina

Iskreno sam se nadao da ce ostati kao predvodnik ove mlade ekipe, ali izgleda da pravimo veliko podmladjivanje...
Duletu hvala na svemu, nijedan grobar nece zaboraviti njegove zasluge... A jednog dana se nadam da ce biti u upravi kluba, jer takva velicina to i zasluzuje :))

kiza

pre 11 godina

zbog katica je stvarno uredu da napusti tako jedan veliki klub. imam 51 godinu doziveo sam i farciceva bacanja sa linije bacanja majistorije kice i praje pa onda danilovica i divca niko me nije toliko znao iznervirati kao taj katic. on sto je paci doprineo pa to sam i ja mogao.ne znam kakav je covek privatno ali kao kosarkas ,ajd u zdravlje

mg

pre 11 godina

Ako ode legenda DUSAN SILNI onda treba odmah otjerati Vujosevica .Taj DUSAN SILNI je zaduzio Partizan da treba sam da kaze kad ce da ode!!!!!

Vizionar

pre 11 godina

Normalno je da napuste Partizan, a trebalo je i ranije ali Jovanovic nije imao hrabrosti.Da je Dule dosao ranije , oni bi vec bili van ekipe , uz svo duzno posovanje prema njihovim zaslugama , ali priroda nikoga nemoli.

Vizionar

pre 11 godina

Normalno je da napuste Partizan, a trebalo je i ranije ali Jovanovic nije imao hrabrosti.Da je Dule dosao ranije , oni bi vec bili van ekipe , uz svo duzno posovanje prema njihovim zaslugama , ali priroda nikoga nemoli.

soni

pre 11 godina

Mislim da Partizan nije mogao da izabere gori trenutak za pravljenje tima za naredne godine, jer sad samo preko jadransek moze do EL, a sa ovim kako sada izgleda partizanov tim, i bez navijanja u pioniru ( kog u jadranskoj i nema) tesko da partizan moze u te 2 ekipe koje idu direktno, odnosno predstoji mu borba, realno je da ce cedevita uzeti jedno mesto a ko ce drugo i ko ce u kvalifikacije tesko je reci, bar dok ne vidimo na sta ce liciti timovi sledece godine. Samo kako sada stvari stoje vrlo je moguce da ostanemo bez predstavnika za sledecu godinu u el, jer partizan podmladjuje drasticno tim a od ostalih sam i digao ruke...

kiza

pre 11 godina

zbog katica je stvarno uredu da napusti tako jedan veliki klub. imam 51 godinu doziveo sam i farciceva bacanja sa linije bacanja majistorije kice i praje pa onda danilovica i divca niko me nije toliko znao iznervirati kao taj katic. on sto je paci doprineo pa to sam i ja mogao.ne znam kakav je covek privatno ali kao kosarkas ,ajd u zdravlje

mg

pre 11 godina

Ako ode legenda DUSAN SILNI onda treba odmah otjerati Vujosevica .Taj DUSAN SILNI je zaduzio Partizan da treba sam da kaze kad ce da ode!!!!!

Nikola

pre 11 godina

Zao mi je, ali izgleda Dule pravi ekipu za 2012/13. Ove godine ako prodjemo u Top16, bice cudo. Ali nma veze, neka razigrava mlade, neko ce eksplodirati.

dcz

pre 11 godina

Jeste da je igrac Partizana, ali obozavam ga! Secam se da sam kao klinac bio mnogo tuzan sto nije dosao u Zvezdu, a postojala je mogucnost. Izvanredan covek i veoma inteligentan igrac. Uvek skroman i odmeren u izjavama. Jedino sto nije postigao ono sto je, ubedjen sam, mogao. A to je da bude prvi bek reprezentacije i mozda i nas najbolji igrac. A mislim da je za to kriv Vujosevic koji je uprno insistirao da je on odbrambeni igrac tipa Pera Bozic. Nije imao slobodu u napadu, osim kada se lomi utakmica. A verujem da je i tada preuzimao na sopstvenu odgovornost i ne secam se da je nekad pogresio. Koliko je samo bio brz, skocan i prodoran u mladosti, toliko je posle 2-3 godine provedene u Partizanu izgubio na toj eksplozivnosti. Ipak, karijera za svaki respekt. Pozdrav i srecno u daljoj karijeri!

danilo

pre 11 godina

Zbog podmladjivanja nije bilo mesta za njega ni u reprezentaciji... Mogao je jos sezonu, nikad on nije bio prvi bek suter u ekipi. Kao 6ti igrac postao legenda!

zillebull

pre 11 godina

Glupost bre, teška ... pa baš u cilju podmlađivanja Kecman je morao da ostane još sezonu-dve. Dule Kecman je potreban mladima ništa manje od Duleta Vujoševića ...

alž

pre 11 godina

Zao mi je, ali izgleda Dule pravi ekipu za 2012/13. Ove godine ako prodjemo u Top16, bice cudo. Ali nma veze, neka razigrava mlade, neko ce eksplodirati.
(Nikola, 17. jul 2012 09:47)

pionir ce svakako eksplodirati

Sta reci

pre 11 godina

Da li je moguce da neko jos vjeruje u ono sto vidi na wikipediji?
Pa tamo ja mogu da napisem da je Lebron James potpisao za Partizan.Elton Brown je daleko od Partizana nazalost,treba tek da prihvati ponudu ali tesko da neki Rusi ili Turci nece ponuditi mnogo vise..Inace je vrh igrac,dosta bolji od onog Browna koji nije ni igrao u Makabiju.

Uki

pre 11 godina

Dule ima 35 godina. Mnogi u to vreme završavaju karijeru ali meni on izgleda i igra kao da je 10 godina mlađi. Ubeđen sam da će moći da gilja do 40-e a onda back to Partizan na neku funkciju. Ono u Zagrebu nije bio potez samo njegovog nego i naših života. Na onakav način, u onakvoj utakmici, protiv onakvog protivnika...Nema tog Holivuda koji bi napravio bolju priču od one koja se stvarno dogodila.

Saša NBG

pre 11 godina

Kecman je morao ostati još godinu dana i to da bude kapiten. Na taj način bi mu se Partizan zahvalio za sve što je uradio za klub svih ovih godina. Legenda.

El Ninjo

pre 11 godina

Dule Kecman šala la la ! Mislim da bi trebao da ostane(makar još godinu dana), da bude mentor ovim klincima. Kao sto neko reče nikad nije bio u prvom planu, uvek je bio 6-ti igrač. Podseća me na Ginobilija iz NBA. Legenda! :)

Greska

pre 11 godina

NE ! Kecman nikada ne napusta Partizan. On je legenda Partizanova. To sto ne igra za Partizan nema veze, ali on je UVEK u Partizanu. Svaka cast legendo.

coa

pre 11 godina

meni je zao ako Kecman ode,mislim da je mogao da odigra jos jednu sezonu na visokom nivou, ali treba verovati Vujosevicu. On najbolje zna kakvi nam igraci trebaju.

kiza

pre 11 godina

Ako je vest tačna mislim da je Kecman morao da ostane još godinu dana;plašim se da će to negativno da utiče na sve jer kad je gusto uvek smo se oslanjali na njega nešto ne vidim da je Gagi spreman da zauzme tu njegovu ulogu i ako je doveden sa tom namerom;ŽAO MI JE ŠTO NEĆU VIŠE GLEDATI NAJBOLJEG BASKETAŠA SRBIJE U VOLJENOM DRESU ZA SVE ŠTO SI DAO PARTIZANU HVALA TI SVOJOM IGROM I PONAŠANJEM ZASLUŽENO SI STAO U RED SA NAJVEĆIM LEGENDAMA PARTIZANA!!!!!

Dimcxa

pre 11 godina

Ovaj covek ZNA kosarku, drzi je u malom prstu. Bio je fizicki duplo losiji od svih a pruzao bolje partije. Igrao je glavom. Imao je solidnu igracku karijeru, on mi je uzor i obozavam ga. A tek ce se proslaviti kao trener, glavu dajem!

STEFAN*P.F.C*

pre 11 godina

HVALA TI za poene kao da su BOGOM dani HVALA TI za sekunde koje si pretvarao u trujumfe,HVALA TI za sve dvojke i trojke koje si sijo za PARTIZAN,HVALA TI za mirnu ruku na liniji za slobodnjake u gostima,HVALA TI sto si bio deo nas ostavio si i vise od dubokog traga,istorija je tvoja u buducnosti a iskreno se nadam da ce pasti i neki auto-biografski FILM o DUSANU SILNOM,VOLIMO TE.!

V. Tegeltija

pre 11 godina

nekad se zvala Ljutice Bogdana,a sad se zove Dusana Kecmana....
(ulof palme, 17. jul 2012 10:33)
# Link komentara

Preporučujem (+143)Ne preporučujem (-15)Šta je ovo

Moram da te ispravim... Nekad se zvala S. Supanca, a sad se zove Dusana Kecmana :)

Divos

pre 11 godina

Кецман има 35 година, и растанак мора доћи кад-тад. После сјајних партија, велике борбености и посвећености свом тиму и навијачима, наравно да је Душан прирастао за срца свих навијача Партизана и растанак ће бити тежи. Биолошки закони чине своје, и тело са годинама све више бива у сукобу са жељама и играча и навијача, а навијачи, као навијачи, увек ће од Кецмана очекивати тренутак магије, а то ће све теже ићи.
Кецман је у каријери као што рекох пружио много сјајних партија, оставио иза себе много незаборавних тренутака, урадио је страшно много за свој клуб, тешко да је могао више.
Вест није повтрђена, али ако је тачна, Кецману желим сваки успех на професионалном и приватном плану, а у срцима навијача Дуле Кецман је вечно добио своје место.

Grobar od malena...

pre 11 godina

Znam da je bilo vreme da odu i Pera i Kecman, ali je nekako ostala praznina u srcu zbog načina na koji su otišli. Jedna oproštajna utakmica je svakako morala da bude, oni su ipak legende Partizana!!!

knjazevac

pre 11 godina

HVALA TI DULE ZA SVE! CEKA TE NEKA FUNKCIJA U KLUBU, TO JE SIGURNO! Elton Brown je novi igrac Partizana, evo linka ko ne veruje. http://en.wikipedia.org/wiki/Elton_Brown_%28basketball%29

Stefan

pre 11 godina

Ma vratice se i on sa Bozicem brzo,zasluzili su neku funkciju u Partizanu.Samo sto je sad potreban i jedan dobar suter,pored cetvorke i centra.Za pleja cemo vidjeti,Vesterman sad protiv Rusa 17 p 4 sk i 6 as..Mada opet je pitanje da li ima dovoljno iskustva da ponese breme prvog pleja u EL..

realno

pre 11 godina

@nikola

Druze ovo je sezona 2012/13.
Ali i ja sad vec sumnjam da Dule pravi ekipu za ovu sezonu,pojacanja za sada sve neki klinci..

GOA trance

pre 11 godina

Baš se osećam tužno kad pročitah ovu vest ali posle Pere očekivo sanm da će i Dule otići, mislim da je mogao ostati još jednu sezonu bar zbog iskustva i da unese tu neku neophodnu sigurnost svim tim mladim igračima.Kakav god tim bude da bude, mi Grobari smo spremni za početak nove Evrolige.

juve

pre 11 godina

Njegovih 5 minuta vrijede vise nego Milosavljevicevih ili Paunicevih 40.Mislim da je trebao ostati bar jos jednu sezonu.U svakom slucaju izuzetno pristojan momak i korektan sportista.Jednom rjecju LEGENDA.

smeker

pre 11 godina

Za svoje 54 ispracao sam iz naseg voljenog kluba sigurno i vece igrace ali ti brate si stvarno u srcu.More prelepih emocija vezane su za tebe kao igraca i coveka.Ti i Pera mnogo mnogo za grobarsku dusu odjednom.Budi ponosan na sebe mi GROBARI jesmo itekako...

dominik

pre 11 godina

Svakom navijacu Partizana je zao kada klub napusta takva igracka velicina.. Meni jedan od najdrazih kosarkasa koji su igrali u Partizanu. Srecno majstore i hvala ti za sve, a nadam se da ces se po zavrsetku karijere ponovo vratiti u Partizan i dobiti neko mjesto u klubu jer si to svakako zasluzio. Mladjm igracima Partizana ostaje obaveza da preuzmu teret odgovornosti, da budu odlucni, smireni kada to treba i hrabri u najtezi trenucima bas kao i Dusan Kecman svih ovih godina..Napred Partizan!!

rodjen kao grobar

pre 11 godina

Ja cu Kecmana dok sam ziv pominjati, njega nikada niko nesme zaboraviti. Njegova ljubav prema Partizanu je ogromna i on ce zauvek ostati deo porodice!!! Dule hvala ti za sve sto si dao nasem Partizanu!!!!!!

crnobeli delija

pre 11 godina

bez Kecmana, partizan poslednmjih godina ne bi bo to sto je bio. dolazili su i odlazili i strani i domaci igraci, ali je Kecman do kraja ostao neko ko je isguran, neko ko ce da udje i za 3-4 minuta unese sigurnost,, odradi odbranu, donese poene,...

nadam se da ce odraditi jos par dobro placenih godina i na kraju karijere naci neki pristojan hleb u Partizanu.

srecno ti bilo.

sale

pre 11 godina

Dule...pravio si istoriju,žao mi je što više nećemo gledati tvoju magiju. Istina je što neko reče da si ti poslednji veliki BASKETAŠ sa ovih terena. I tvoj odlazak je istorijski događaj,jer Partizan kreće od nule. Jedino što želim je da tebi i Božiću mi partizanovci priredimo oproštaj kakav zaslužuju legende kluba!

IvanPFC

pre 11 godina

Nazalost i ovaj dan je jednom morao doci. Dule legendo hvala ti za sve!
Nadam se da ces se vratiti u Partizan na neku funkciju. Puno srece u sledecoj sezoni!

MDN

pre 11 godina

Kecmane,hvala ti za sve trenutke srece koji su uneo u Pionir,i svaki dom navijaca Partizana.Hvala ti za epske trenutke,za trojke i minijature protiv evropskih velikana,za primerno i beskprekorno ponasanje,kako na terenu tako i van njega.Hvala ti sto si svakim svojim gestom cinio nas ponosnim sto smo navijaci Partizana.Nadam se da ces jednog dana slavu doziveti i kao funkcioner,a nakon svega najmanje sto se moze reci.Hvala Dusane Kecmane,legendo Partizana,srpske,a boga mi i evropske kosarke.U mom srcu ces uvek biti meni najdrazi igrac u istoriji Partizana,postojuci pri tome sve velikane nase bogate istorije.Srecno!

Konan-BG

pre 11 godina

Tesko je opisati recima sve sto je Dule uradio za voljeni nam tim...Malo je reci "trojka" u Zagrebu za titulu,poslednji kos za pobedu protiv Efesa u Pioniru,razbijanje Ritasa za prolaz,zatrpavanje Pao-a i Makabija u gostima za F4 Evrolige i jos mnogo,mnogo bitnih trojki i poena u derbijima...Pogodilo se jos da to bude u najuspesnijem periodu u istoriji kluba i bicu subjektivan i reci da je to sve pratilo najlepsi period mog zivota...Nazalost,nikad vise...Ali cu to i ja,a verujem i svi pravi Grobari,pamtiti celoga zivota.Ziv bio!

TIGER

pre 11 godina

Iskreno sam se nadao da ce ostati kao predvodnik ove mlade ekipe, ali izgleda da pravimo veliko podmladjivanje...
Duletu hvala na svemu, nijedan grobar nece zaboraviti njegove zasluge... A jednog dana se nadam da ce biti u upravi kluba, jer takva velicina to i zasluzuje :))