Fudbal 81

Sreda, 14.08.2002.

19:20

Partizan - Bajern 0:3 (izvestaj, izjave i fotografije)

Partizan - Bajern 0:3 (izvestaj, izjave i fotografije) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Mladen-Niksic

pre 21 godinu

Uvaženi skupe,drugovi i drugarice grobari,

okupismo se danas u ovom tužnom trenutku da odamo poslednju poštu našem voljenom pokojniku.
Voljeni nas,prebrodio si brojne teške trenutke u tvom životu.Nailazili su redom,Tirana,Bukurešt,zagreb,Beč...a ti si sve to hrabro i stojički podnosio.Ali ti glave dodje ipak ovaj naš trenutak Beogradski.Avaj...
Opet švaba na nas komuniste udari a mi ovog puta ostasmo bez odgovora.Pucalo ti je sa svih strana pa ne moga se ni presabrati.Našem očaju kraja nema i ne znamo šta ćemo sad bez tebe,jer ti nikad ne možemo zaboraviti to što nas u tuđini nikad nijesi obrukao iako su ti uvijek oko glave pucale petarde.Uvijek si se dostojanstveno vraćao pognute glave,pa tako ponosan i sad ode na poslednji put.
Hvala svima što oplakaše voljenog,i što priložiste vijence iako smo govorili da se ne prilažu jer još ne znamo šta da radimo sa onima iz Beča.

Ivan

pre 21 godinu

Neko je pitao zasto Zvezda dobija lakse protivnike a grobari teze. Pa mozda zato sto smo bolji? Svi koji osporavaju zvezdinu dominaciju nad partizanom u evropi neka pogledaju na www.uefa.com rang listu kllubova i videcete da je FC Red Star 133 u Evropi a grobari 179. Jeste zvezda mnogo nisko ali vi ste jos dublje :) pozdrav Grobar.

SUMADINAC

pre 21 godinu

5 standardnih prvotimaca Bajerna nije igralo. Bruka i sramota, ma katastrofa. Nula.Kromanjonac Jeremis, Sanjol, Elber nije Ronaldo...

Pedja

pre 21 godinu

Ljudi, pa ovde postoji samo jedno pitanje - Koliko se najvise Partizan moze obrukati u Evro-nastupima? Da li je granica nebo? Meni se nesto cini da tu granice ne postoji... Sta Vi mislite?

Aleksandar

pre 21 godinu

Za Vladana:
Ako se neko prepucava,onda su to ove jadne cigansture.Valjda lece neke frustracije,...A pratimo mi i te sportove tipa basket,odbojka,ali opet se tu sa komentarima i prepucavanjima oglasavaju ovi isfrustrirani.

zarko kondic

pre 21 godinu

Partizan dobro igra doduse sa greskama u napadu,i to nije taj fudbal koi trebaju da igraju protiv Bayern,kod njih svaki fudbaler ekstra je zaduzen za neke stvari npr.Bayern kada gubi u igru ulazi npr.JANKA, STRUCNO PRLJAVO Bayern pobjedjuje.Nemaju tehnike ali trce 95.min. i svim se sluze unoseci paniku kod protivnika namecu protivniku igru kako njima odgovara SRAMOTA ZAR TO NASI SVIJETSKI FUDBALERI I TRENERI TO NEZNAJU.
Mi smo za njih i ovakvi i onakvi,a nasi navijaci pokazuju da smo i jos gori to ide njima u prilog,pokazite se SVI onako kako treba sami sebi u korist,C.Zvijezda bi isto to dozivjela takav je stecen mentalitet MIJENJAJ TE TAJ MENTALITET.POBIJEDITE NJIH BOLJISTE SA TEHNIKOM FUDBALSKOM SVOIM TRUDOM OD 96.min.ZABORAVITE TU POUKU ;BAYERN JE SVIJETSKI TIM; TO JE GRESKA U OPISU:

ivan

pre 21 godinu

smesno je to, kazu bili smo bolji ali izgubili smo ... dokle vise tako? Ili znas ili ne znas.
Mislim da samo treba reci da Zvezda nije izgubila euro utakmicu na marakani vec ... 7-8 god a igrali su Barselona, Kajzer, Celta, Dinamo K., Bayer L. i ostali.

Vladan

pre 21 godinu

Prepucavanja na relaciji Delije-Grobari su stvarno tuzna. Porede se porazi, pa je bolji onaj ko se manje obrukao, onaj ko je manji luzer, a kao argumenti se koriste svi istoriski porazi oba tima u Evropi u posledjnih par godina. Analogija: Ko je bolji djak, onaj sto padne 7 ili 8 predmeta na kraju godine. Ko da je bitno, oba su pala godinu. Ljudi, batalite fudbal, gledajte kosarku i odbojku; tu smo velesila po svakom svetskom kriterijumu.

GHOT

pre 21 godinu

poruka za aleksandra
u cijem postu ima ovakva recenica
bajer 0:3, selta5:3 fenerbahce6:2
FCRS je na svom terenu odigrala 0:0 sa timom koji ce kasnije postati drugi tim u evropi i koji ce izbaciti liverpol mancester barsu i zavrsiti u prvenstvu ispred tima od koga partizan izgubi sa 3:0 na svom terenu. Protiv selte nam je falio samo jedan gol da procemo, a i onaj penal za seltu nije postojao, pa se tako nismo izbrukali. utakmica protiv fenerbahcea je bila prijateljska, nije nista odlucivala, pa je moglo biti i 10:0 a meni bi bilo svejedno. Uostalom zvezda ima cast da je u goste zovu fener i barsa. A sto se partizna tice izgubio je 5:1 od tima koji se bori za opstanak u izuzetno jakoj Austrijskoj ligi, dakle grobari nema javljanja

Milos

pre 21 godinu

E tako i treba. Mnogo su se osilili kad su dobili one nejake likove iz Skandinavije. Sta oni misle da je tek teko lako dati gol Bajernu. E, ljudi njima brani OLIVER KAN, da li ste zaboravili to?
Pa, nista. Sada fino u Kup UEFA, da se tamo zajedno pate sa Zvezdom i da se svi nadamo da ce nekako u drugo kolo.

Djole-Göppingen

pre 21 godinu

Hahahhahahahahh
Svaka cast Partizanu, hehehehhe
Najjace su mi bili komentari grobara pre tekme, "ima da tucemo bajern najmanje sa 2:0"
Hehehehehheh
Da bog da UEFA kazni Partizan da neigra 2 Godine!!!
I napokon ce Zvezda dobiti svoje mesto koje joj pripada u evropi.
Grobari nemate pojma.

DELIJE su Zakon

i ko vam je kriv kada dobijete Bajern!!! Sada je Zvezda kriva sto dobija lakse protivnike.

Dajte bre, vi ste sramota za Srbiju
Nazad u Kinu

Kiko

pre 21 godinu

Znate li u cemu je tragedija?
Sto ce sad Partizanu dve godine biti zabranjen izlazak u evropu pa ce Zvezda igrati (pred)kvalifikacije za ligu sampiona.
KATASTROFA

Džoni

pre 21 godinu

Čitam redom prethodne komentare i ne mogu da se načudim koliko su navijači Zvezde ljubomorni na nas.Pa pogledajte samo sa kim mi igramo a sa kim Zvezda.Umesto da malo gledaju sebe i da pravdaju svoju igru u Turskoj i Nišu,oni kritikuju igru Partizana,koji je za tri klase bolja ekipa od Zvezde!!!
Svaka čast momcima koji su se juče borili na terenu i izgoreli u želji da se dokažu.Pobeda ekipe Bajerna je,realno gledano,previsoka.

Tambura & Djura

pre 21 godinu

Hvala Partizanu za jos jedno prijatno evropsko vece puno lepih golova i solidne igre! Razocarao me malo Bajern, mi ipak vise volimo da je Partizan ostao dosledan u svojim evropskim nastupima i da je i ovu godinu overio petardom! Neka, ima i revans>
Za kraj, voleli bi da nas neko od ovih nesrentih grobara podseti kada smo se to mi obrukali u BGD u Evropi!!!
Pozdrav stoci sa juga, pokazali su kako se voli fudbal i kako se "voli" svoj klub!!!
Vidimo se u Kupu UEFA, ako Bog da!!!
P.S.
Mislim da se Rapid zainteresovao za usluge Sase Ilica a culi su da i Nuhi i Kutlacic idu u Fljamurtari pa ih zato nisu preporucili Dinamu iz Zagreba!!!
ZVEZDA JE ZIVOT, OSATALO SU SITNICE!!!
ZIVEO EVROPSKI PARTIZAN I 5 GOLOVA PO TEKMI!!!
uBISMO SE OD KINTE NA KLADIONICI ZBOG partizana!!!

rolja sm

pre 21 godinu

bravo grobari vas tim je odigrao sjajno,imate najboljeg trenera na svetu ali niste imali srece!posto toliko napadate zvezdu voleo bih da se sastanemo u kupu uefa pa da vas ponizavamo pred celom evropom.primite puno lepih pozdrava od delije iz sm .

Vlada

pre 21 godinu

Smeh me je naterao da posaljem svoj komentar.
Jadni i smesni Sibine, ljubitelju crvene petokrake, cak i kada mi je naj, najteze u zivotu mnogo mi je lakse i lepse nego tebi i ostalimostalimcergarima.

Sibin

pre 21 godinu

Slusam savet i secam se razlike u bodovima, ali mi nekako logicno da uporedim rezultate Partizana na JNA protiv ozbiljnih evropskih ekipa. O:3, 0:3!? Definitivno crno-beli (na zalost celokupnog srpskog stanovnistva koje bruka, pa i fudbala) poedjuju i sigurno gaze samo one koje mogu kupiti, uceniti i zaplasiti. Svaka vam cast na razlici u bodovima, ali za vas je bolje da vise ne budete ni sampioni, a ni pobednici kupa. Za Grobare je mnogo i prijateljski mec protiv Hanze. I jos nesto. Kada ste neraspolozeni i kada vam je tesko u zivotu samo pomislite kako je onima koji navijaju za Partizan!

Aleksandar

pre 21 godinu

Cestitam mom,nasem,cika Duskovom Partizanu na odlicnoj igri ali samo u prvih 45 min.U drugom je bilo malo losije.Promasiti protiv najjaceg,ako ne najaceg,onda medju prva tri su u Svetu,onakve sanse normalno je da na dobro ne moze da izadje.Fudbal smo uvek znali da igramo i znacemo.Na ove navijace drugog kluba ne obracajte paznju.Pustite ih neka lece svoje frustracije.A zaboravili su Bayer 3:0,Celta 5:3,Fenerbahce 6:2.Toliko o brukanju naseg fudbala.Partizanu sve najbolje u daljem takmicenju.

Milan,Svedska

pre 21 godinu

Ej bre Tumbakovicu, kome ti prodajes m... za bubrege? Pa ti si numero 1, sto odlucuje kako da se igra. Dosta bespomocnog muvanja sa tom kozom. To smo nekada radili iz zabave na beogradskom asfalti i na Adi. Sada se trazi mnogo prodorniji fudbal sa jakim spicevima i sutiranju sa 20 metara. U ligi sampiona nema nekog mundjarenja / jedino kod nas/ nego se igra F U D B A L, sa disciplinom i srcem.

Boskovic Dejan

pre 21 godinu

Dobra igra Partizana uz neshvatljivo ponasanje nekih Grobara. Steta je sto takvi navijaci remete sliku o celoj nasoj zemlji u inostranstvu.
Trabalo bi postaviti kamere, snimiti te idijote, registrovati ih i na licnoj karti izdati dozivotnu zabranu ulazku na bilo koje takmicenje.

Joca

pre 21 godinu

Dosta bre ove ostrascenosti. I kakva je to dobra igra, naprave jedan dobar potez pa onda centarsut preleti ceo kazneni prostor i sve u njemu. Ne pamtim koliko sam losih centarsuteva i prijema lopte i ostalih osnovnih fudbalskih vestina video koliko su to prikazali fudbaleri Partizana juce ( a i protiv onih Svedjana ). Bajern napravi tri-cetiri prava centarsuta i eto golova ( zar takvo nije bilo i celo svetsko prvenstvo ). Fudbaleri prvo u skole pa da vezbaju kako se dodaje, centrira i prima lopta pa tek kad to nauce onda svi ostali komentari o tome ko koga bruka i sramoti mogu da se smatraju ozbiljnim. Lako je natrpati neku lesinu u domacem prvenstvu koju kad nacnes sve si zavrsio to ionako vise nista ne znaci. Pa ne ostaje covek u obdanistu celog zivota i trudi se da tamo bude najbolji od sve ostale dece, nego krene u osnovnu pa u srednju skolu pa tako dalje.

Shaka

pre 21 godinu

E imam jednu lepu morsku pricu...Sedim ja u hotelskoj sobi u Turskoj posle plaze.Gledam na satelitu Fenerbahce puni neke levake crveno-belih boja,nama najdrazih.Ja pomislio neki Turski treceligasi...ali ne lezi vraze ono bruka iz BG-a...samo 6 komada
Ali ne brinite bice crveno-beli opet najbojli-mozda u bocanju!!!

markovic rade

pre 21 godinu

dragi romi
molim da napisete neke putopis iz kazahstana, te divne daleke zemlje, koju malo poznajemo, a vi eto imate prilike da bolje upoznate...
ovi za koje ja navijam nemaju pojma, i neverovatno su nedoreceni, ali je cinjenica da su igrali kvalifikacije za ligu sampiona...jeste, vis te uzeli ono vase pre 10 godina...ali ljudi, pa partizan dominira ovde kod nas vec dugo.tacno, to nije dovoljno za veropu, ali gde ste onda vi?
sto se tice ovog sinoc, sve je to normalno...koji od partizanovih igraca moze u evropu? naravno, i od zvezdinih...
otislo je sve to u k..... samo se mi kolektivno tripujemo da nije, valjda nam je tako lakse
niko da uzme izjave ovih iz FSJ, da vidimo kako oni analiziraju...pa da se prevrnem od smeha
a nae fudbalere ne razumem, mogu barem fizicki da budu spremljeni...a onda mi je jedan prijatelj objasnio-cemu dodatni rad, kad su i ovako prvi? i zaista, cemu sve to? kako god okrenes, za evropu nisi, a ovd i sa minimumom napravis nesto
uostalom, ko sve igra prvu ligu? smesno zar ne? i ako se nekom omakne da zeli da bude bolji, gde on kukavac da napreduje? u kojim utakmicama?
ma idi bre...
nego da se mi sto pre skinemo sa ovih tripova, i usmerimo pare tamo gde nesto mozemo da uradimo, i sad i ubuduce...
nego da pitam ja nesto...mozda zna neko odgovor...jel zapamceno na ovim prostorima da neki fudbalski trener zapali u recimo Mancester, Bajern ili tako negde i kaze...jel mogu ja malo da gledam, da ucim malo...pa kad naucim, odoh nazad, pa cu da napravim za vas nesto, svratite za neku godinu da vidite...
CISTO SUMNJAM...VEROVATNO I ONI TRIPUJU DA NESTO ZNACE

Bojan

pre 21 godinu

Zaboravio sakm malopre da pomenem "navijace". Sjajno su navijali! Pogode Kana, jednu od najvecih fudbalskih zvezda u svetu, necim u glavu, onda i sudiju (koji 10 sekundi pre toga ne mase na cist faul za Bayern) i na kraju napadnu gostujuce navijace. Stvarno sjajno, samo sto ce sledecu utakmicu Partizana u evro kupovima da gledaju u Sofiji! Ja sam ranije u jednom komentaru predlozio da za sledeci derbi "navijacima" Zvezde i Partizana podelimo oruzje, da se lepo poubijaju i da pocnu neki normalni ljudi da dolaze na utakmice, a ne neki isfrustirani degenerici!!

Bojan

pre 21 godinu

Svaka cast Partizanu. Stvarno su me prijatno iznenadili. Igrali su hrabro, na sredini terena savrseno, ali nasa realnost je takva. Ne mozemo, niti cemo moci jos dugo da budemo ravnopravni protiv ovakvih, jakih ekipa. Mozda za koju godinu neki nas tim ima srece u zrebu, pa da se nadamo, ali za sada nista od toga. Iz tri sanse tri gola, tako igraju veliki timovi, a Partizan nije imao igraca sposobnog da da go iako su dobro igrali. Nisu zasluzili da izgube 3:0!

Ivan

pre 21 godinu

Fljamurtari, pa Kroacija pa sad 3:0 od Nemaca u sred Beograda. Pa dokle ce vise taj Partizan da nas bruka. Dobro rece matija Beckovic "Ne znam kako neko pored Zvezde moze da navija za Partizan"

Shalja

pre 21 godinu

Kroacija,Rapid,Bajern,Nacional,FLJAMURTARI , ja navijam za Partizan i balkansku ligu. Jedva cekam da se otvori Balkanska liga da moji igraju sa ovi seljani sa Topciderskog brda.

zeljko_bgd

pre 21 godinu

Gospodo cigani (mihajlo,mladen-niksic,djuro pucar, tom byron,shomi,miki...) molim vas da se ne brukate svojim glupim komentarima jer samo pokazujete koliko ste jadni i bedni.Naravno da smo izgubili sa 0:3 jer ne igramo taktikom 9(u sesnestercu)+ 1(negde na centru).Normalno da tako uvek izvucete 0:0 (kao protiv Radnickog iz Nisa)!A kada budete bar jednaki sa nama na tabeli javite se da pricamo o fudbalu.Pozdrav za sve Grobare i poruka:jeste da nismo za Evropu ali se bar redovno smejemo ciganima!

ognjen

pre 21 godinu

I jos samo nesto. Dokle ce, bre uprave Zvezde i Partizana da tetosu ovu stoku koju iz samo njima znanih razloga oni nazivaju navijacima .
U brda, bre, to je za vas, a ne Beograd i utakmice lige sampiona ( tamo mozete i da bodrite Karadzica ako hocete).

rossi-bgd/nl

pre 21 godinu

pfc je ipak igrao kvalifikacije za ligu sampiona,a cigani igraju kvalifikacije za azijski (uefa)kup u kazahstanu jer im u evropi i nije mesto.pfc ce ionako biti opet prvak srbije

Milan Petovic

pre 21 godinu

Mora da se pok.Velibor Vasovic ni jadan ni duzan i u grobu prevrce.A da su ga samo malo poslusali.Nego nisu hteli a mogli su.Pa sad ne bi bili to sto smo a izgleda mi da smo O tj nula.

Pedja Hearts

pre 21 godinu

Posle ovog rutinskog poraza Partizana trebalo bi realno razmisljati o zamrzavanju yugoslovenske fudbalske lige na jedno 5 godina. Zasto da se klinci navlace da treniraju fudbal kada mi jednostavno nismo za taj sport. Eto vidite meni je zao tog Lazovica jer se vidi da su decka pogresno savetovali da trenira fudbal. Ima toliko drugih sportova za Srbe i bolje bi bilo da na vreme prezalimo yu fudbal!

Goran (RS)

pre 21 godinu

Samo vas gledam sta pisete.
Pa to je sramota.
Sta ste vi ocekivali, da Partizan dobije Bajern? Gdje ste vi dosad pratili fudbal?
A pricate i nesto protiv naseg fudbala.... ma kakvi ste vi navijaci ako vam od jedne utakmice sve zavisi, hocete li gledati domacu ligu, to govori dovoljno o vama. Vi gledate fudbal 3 puta godisnje. Kao niste znali da je njemacki fudbal bolji od srpskog pa ste se svi jako iznenadili..... razocarali. Jadno.
Vi niste ni N od navijaca.
Sto se incidenata tice, navijaci, ono jezgro, su uvijek bili stoka, sta vas tu cudi.

Pedja Hearts

pre 21 godinu

Nije problem u ovoj utakmici,nego je ona samo posledica kontinuiranog raspadanja naseg fudbala u zadnjih 10-15 godina. I sto su onih 35000 dosli na stadion ako nisu ocekivali pobedu. Mozda da gledaju Bayern? Pa oni nista nisu pokazali, i to dodatno pojacava moju tezu.

Marko

pre 21 godinu

Poruka navijacima Zvezde:
Pre nego sto napisete bilo sta o Partizanu setite se razlike od 15 bodova na kraju proslog prvenstva.
Mi mozda jesmo losi ali ste vi komedija. Fener, Radnicki (N),... nesto se ne hvalite uspesima u tim utakmicama.

Bojan

pre 21 godinu

Nisam se nadao pobedi golobradih partizanovaca protiv iskusnih bavaraca.Ali sam pre utakmice bio ubedjen da ce nasi fudbaleri borbenoscu i pozrtvovanjen uspeti da izbore pristojan rezultat.Na zalost 3-0 je i pristojan rezultat imajuci u vidu kako su nasi fudbaleri izgarali na terenu.Nedopustiva je igra partizanovih vedeta Ilica i Ivica i njihov odnos prema igri i 30 hiljada navijaca.Zato i ne treba da se pitamo zasto smo u evropskom i svetskom fudbalu tamo gde jesmo.Ipak su ove nase fudbalske velicine vedete za region ligu u kojoj se takmice .Evropa je za nas ipak i politicki i spotski na zalost DALEKO

totti

pre 21 godinu

los trip,skroz!nikad se mi necemo vratiti u evropski fudbal kad kuci ne mozemo da postignemo jedan j....i gol,sta onda ocekivati u revansu(5-icu ko protiv rapida)!?!

markic

pre 21 godinu

ma sta vam je ljudi ovo je sve bio deo tumbakoviceve taktike,DA SE ZAVARAJU PROTIVNICI,dobice njih partizan u gostima 4:0....
ee mnogo mi je drago(ne to sto je partizan puko)nego sto je puko MANCESTER!!!! i to od koga ???ne bih se usudjivao da napisem ime tima jer cu pogresiti sigurno!
ali ako je toliko mali tim iz madjarske pobedio man utd bar sa 1:0 mogli ste bre i vi grobari da dobijete bajern kao domacin ,posle da se bar nadate u gostima

Miki

pre 21 godinu

Pa el ima jos neki grobar da se hvali njihovim ``sampionskim`` igrama i igracima
? Pa u kojoj ste vi zabludi?! A sada svi grobari PSSSSSST. Stvarno nas brukate i treba da vam zabrane da igrade sledece 2 godine kad nas brukate. Pa onaj Obilic je bolje prosao.

Bogdan

pre 21 godinu

Evo u cemu je problem naseg fudbala:Problem smo mi navijaci a i novinari.Pa kad nas klub izgubi kao sto je to partizan veceras ,nase fudbaske "zvezde" treba lepo isamarati i dobro ispljuvati(a ne podrzavati ih ,kao Duljaja posle iskljucenja).Slusajte samo nase komentatore"Ilijev je prava nocna mora za Sagnola i odbranu gostiju...".Sramota.Uprave klubova velicaju svoje igrace,iznose cene svojih igraca u desetinama miliona maraka(Ilic,Ivic...)Isto treba nagrditi i "Zvezdine zvezdice",pa ce nasem fudbalu mozda nekad biti malo bolje.

Djuro Pucar

pre 21 godinu

Nikada Partizan u Evropi nece nista napraviti. Oni su ipak samo lokalna ekipa, sa malim trenerom, sirovom upravom i rudimentalnim navijacima.

Neusatz

pre 21 godinu

Eto, grobarima nije pomogao "Ra-do-van Ka-ra-dzic". Sto mi je bas i drago. Gadjanje igraca i sudija novcicima je primitivizam. Toga ima jos samo u Zadru, Grckoj i... nigde vise. A popalama iz dijaspore (na Zapadu), "koja" ne mogu da potrefe rod, broj i padez, savetujem da malo manje srbuju i "antizapaduju" na nas racun. Ma sve je ovo "Beogradska trilogija"...

Tom Byron

pre 21 godinu

Mnogo zalim za promasenim zicerom Balaka za 4-0.
3-0 i nije neki rezultat.Pa i zvezda je dobila taj isti tim,cije se ime ne pominje,u gostima istim rezultat.
Grobari,makte se bre vise .Pa vi ste smesna strana istorije.Zaista je tuzno biti navijac plavo-ljubisastog kluba iz Humske.

realno

pre 21 godinu

Ovo je maximum yu fudbala, ako ne i vishe. Nisam navijac ni partizana ni zvezde, ali, ni zvezda ne bi bolje prosla, inace zasto je partizan u kvalifikacijama a ne zvezda ? Zvezda je "lokalniji" tim koji gubi i od lucana..
strasno

Grobari

pre 21 godinu

Bravo majstori! Moglo je i bolje! Bar cemo osvojiti UEFA cup! Samo napred, nedozvolite da vas ovaj poraz pokoleba! Grobari su uz vas!

boban

pre 21 godinu

jos se jednom pokazalo gde se nalazi nas fudbal.A,navijaci su prava slika i odraz stanja u f.k.partizan.U evropi se ne postize nista na silu.Zao mi je samo sto takvi nazovi-navijaci svojim ponasanjem daju za pravo onima koji nas jos uvek nazivaju divljacima sa Balkana.

goran (francuska)

pre 21 godinu

(Partizan-Bajern 0:3)

Hm..! Radio B92 nije pravilno preneo moju prognozu... Glasilo je : Parizan nema sanse! Ne samo sto se razumem, nego me i niceg nije stid!

Rasko

pre 21 godinu

Zao mi je ali moram konstatovati da smo do sada bili zemlja seljaka, a od skoro smo zemlja SELJACINA.Ko to pre shvati bice mu i lakse.
Zelim partizanu sve najlepse u kupu UEFA.
A golmana partizana treba skloniti kao i Batu Bulatovica, ako nista ono iz estetskih razloga

Fan

pre 21 godinu

Samo ime govori : LIGA SAMPIONA! Ko god bio nas prvak, nije mu mesto u LS, jer mi ne- mamo nephodan kvalitet. Zato savetujem "navija- cima" da prestanu da bulazne i da se prihva- te neceg zdravog i kori snog, po njih same.

uros

pre 21 godinu

ovo je nasa trenutna realnost, ne samo partizana vec jugo fudbala, tuzno. Mozda kroz desetak godina ugostimo ponovo bajern, pa da bude malo neizvesnije!

Mladen-Niksic

pre 21 godinu

Sram ih bilo,brukaju nas svake godine u Evropi.Treba zabraniti partizanu da se takmici van Jugoslavije.tumbakovic,bjekovic,zecevic i ostala svita iz njihovog lobija uporno nam pune glave istim pricama,nema srece dok se oni ne poceraju iz naseg fudbala.
SJUTRA SVI ZA ZVEZDU,AKO NISTA,BAR NAS ONI NE BRUKAJU!

denis

pre 21 godinu

navijac sam crvene zvezde ali zaista zalim sto ni ove godine nemamo sansu da jedan nas klub gledamo u L.S. ali da budemo realni nije nam ni mesto tamo.
Mislim da ni sledecih 5-6 godina ni jedan nas klub nece zaigrati u tom takmicenju.

SUMADINAC

pre 21 godinu

5 standardnih prvotimaca Bajerna nije igralo. Bruka i sramota, ma katastrofa. Nula.Kromanjonac Jeremis, Sanjol, Elber nije Ronaldo...

realno

pre 21 godinu

Ovo je maximum yu fudbala, ako ne i vishe. Nisam navijac ni partizana ni zvezde, ali, ni zvezda ne bi bolje prosla, inace zasto je partizan u kvalifikacijama a ne zvezda ? Zvezda je "lokalniji" tim koji gubi i od lucana..
strasno

Djole-Göppingen

pre 21 godinu

Hahahhahahahahh
Svaka cast Partizanu, hehehehhe
Najjace su mi bili komentari grobara pre tekme, "ima da tucemo bajern najmanje sa 2:0"
Hehehehehheh
Da bog da UEFA kazni Partizan da neigra 2 Godine!!!
I napokon ce Zvezda dobiti svoje mesto koje joj pripada u evropi.
Grobari nemate pojma.

DELIJE su Zakon

i ko vam je kriv kada dobijete Bajern!!! Sada je Zvezda kriva sto dobija lakse protivnike.

Dajte bre, vi ste sramota za Srbiju
Nazad u Kinu

Vladan

pre 21 godinu

Prepucavanja na relaciji Delije-Grobari su stvarno tuzna. Porede se porazi, pa je bolji onaj ko se manje obrukao, onaj ko je manji luzer, a kao argumenti se koriste svi istoriski porazi oba tima u Evropi u posledjnih par godina. Analogija: Ko je bolji djak, onaj sto padne 7 ili 8 predmeta na kraju godine. Ko da je bitno, oba su pala godinu. Ljudi, batalite fudbal, gledajte kosarku i odbojku; tu smo velesila po svakom svetskom kriterijumu.

Aleksandar

pre 21 godinu

Za Vladana:
Ako se neko prepucava,onda su to ove jadne cigansture.Valjda lece neke frustracije,...A pratimo mi i te sportove tipa basket,odbojka,ali opet se tu sa komentarima i prepucavanjima oglasavaju ovi isfrustrirani.

denis

pre 21 godinu

navijac sam crvene zvezde ali zaista zalim sto ni ove godine nemamo sansu da jedan nas klub gledamo u L.S. ali da budemo realni nije nam ni mesto tamo.
Mislim da ni sledecih 5-6 godina ni jedan nas klub nece zaigrati u tom takmicenju.

uros

pre 21 godinu

ovo je nasa trenutna realnost, ne samo partizana vec jugo fudbala, tuzno. Mozda kroz desetak godina ugostimo ponovo bajern, pa da bude malo neizvesnije!

Rasko

pre 21 godinu

Zao mi je ali moram konstatovati da smo do sada bili zemlja seljaka, a od skoro smo zemlja SELJACINA.Ko to pre shvati bice mu i lakse.
Zelim partizanu sve najlepse u kupu UEFA.
A golmana partizana treba skloniti kao i Batu Bulatovica, ako nista ono iz estetskih razloga

goran (francuska)

pre 21 godinu

(Partizan-Bajern 0:3)

Hm..! Radio B92 nije pravilno preneo moju prognozu... Glasilo je : Parizan nema sanse! Ne samo sto se razumem, nego me i niceg nije stid!

boban

pre 21 godinu

jos se jednom pokazalo gde se nalazi nas fudbal.A,navijaci su prava slika i odraz stanja u f.k.partizan.U evropi se ne postize nista na silu.Zao mi je samo sto takvi nazovi-navijaci svojim ponasanjem daju za pravo onima koji nas jos uvek nazivaju divljacima sa Balkana.

Mladen-Niksic

pre 21 godinu

Sram ih bilo,brukaju nas svake godine u Evropi.Treba zabraniti partizanu da se takmici van Jugoslavije.tumbakovic,bjekovic,zecevic i ostala svita iz njihovog lobija uporno nam pune glave istim pricama,nema srece dok se oni ne poceraju iz naseg fudbala.
SJUTRA SVI ZA ZVEZDU,AKO NISTA,BAR NAS ONI NE BRUKAJU!

Fan

pre 21 godinu

Samo ime govori : LIGA SAMPIONA! Ko god bio nas prvak, nije mu mesto u LS, jer mi ne- mamo nephodan kvalitet. Zato savetujem "navija- cima" da prestanu da bulazne i da se prihva- te neceg zdravog i kori snog, po njih same.

Grobari

pre 21 godinu

Bravo majstori! Moglo je i bolje! Bar cemo osvojiti UEFA cup! Samo napred, nedozvolite da vas ovaj poraz pokoleba! Grobari su uz vas!

Djuro Pucar

pre 21 godinu

Nikada Partizan u Evropi nece nista napraviti. Oni su ipak samo lokalna ekipa, sa malim trenerom, sirovom upravom i rudimentalnim navijacima.

Neusatz

pre 21 godinu

Eto, grobarima nije pomogao "Ra-do-van Ka-ra-dzic". Sto mi je bas i drago. Gadjanje igraca i sudija novcicima je primitivizam. Toga ima jos samo u Zadru, Grckoj i... nigde vise. A popalama iz dijaspore (na Zapadu), "koja" ne mogu da potrefe rod, broj i padez, savetujem da malo manje srbuju i "antizapaduju" na nas racun. Ma sve je ovo "Beogradska trilogija"...

Tom Byron

pre 21 godinu

Mnogo zalim za promasenim zicerom Balaka za 4-0.
3-0 i nije neki rezultat.Pa i zvezda je dobila taj isti tim,cije se ime ne pominje,u gostima istim rezultat.
Grobari,makte se bre vise .Pa vi ste smesna strana istorije.Zaista je tuzno biti navijac plavo-ljubisastog kluba iz Humske.

Miki

pre 21 godinu

Pa el ima jos neki grobar da se hvali njihovim ``sampionskim`` igrama i igracima
? Pa u kojoj ste vi zabludi?! A sada svi grobari PSSSSSST. Stvarno nas brukate i treba da vam zabrane da igrade sledece 2 godine kad nas brukate. Pa onaj Obilic je bolje prosao.

markic

pre 21 godinu

ma sta vam je ljudi ovo je sve bio deo tumbakoviceve taktike,DA SE ZAVARAJU PROTIVNICI,dobice njih partizan u gostima 4:0....
ee mnogo mi je drago(ne to sto je partizan puko)nego sto je puko MANCESTER!!!! i to od koga ???ne bih se usudjivao da napisem ime tima jer cu pogresiti sigurno!
ali ako je toliko mali tim iz madjarske pobedio man utd bar sa 1:0 mogli ste bre i vi grobari da dobijete bajern kao domacin ,posle da se bar nadate u gostima

Bogdan

pre 21 godinu

Evo u cemu je problem naseg fudbala:Problem smo mi navijaci a i novinari.Pa kad nas klub izgubi kao sto je to partizan veceras ,nase fudbaske "zvezde" treba lepo isamarati i dobro ispljuvati(a ne podrzavati ih ,kao Duljaja posle iskljucenja).Slusajte samo nase komentatore"Ilijev je prava nocna mora za Sagnola i odbranu gostiju...".Sramota.Uprave klubova velicaju svoje igrace,iznose cene svojih igraca u desetinama miliona maraka(Ilic,Ivic...)Isto treba nagrditi i "Zvezdine zvezdice",pa ce nasem fudbalu mozda nekad biti malo bolje.

Pedja Hearts

pre 21 godinu

Posle ovog rutinskog poraza Partizana trebalo bi realno razmisljati o zamrzavanju yugoslovenske fudbalske lige na jedno 5 godina. Zasto da se klinci navlace da treniraju fudbal kada mi jednostavno nismo za taj sport. Eto vidite meni je zao tog Lazovica jer se vidi da su decka pogresno savetovali da trenira fudbal. Ima toliko drugih sportova za Srbe i bolje bi bilo da na vreme prezalimo yu fudbal!

Marko

pre 21 godinu

Poruka navijacima Zvezde:
Pre nego sto napisete bilo sta o Partizanu setite se razlike od 15 bodova na kraju proslog prvenstva.
Mi mozda jesmo losi ali ste vi komedija. Fener, Radnicki (N),... nesto se ne hvalite uspesima u tim utakmicama.

totti

pre 21 godinu

los trip,skroz!nikad se mi necemo vratiti u evropski fudbal kad kuci ne mozemo da postignemo jedan j....i gol,sta onda ocekivati u revansu(5-icu ko protiv rapida)!?!

Goran (RS)

pre 21 godinu

Samo vas gledam sta pisete.
Pa to je sramota.
Sta ste vi ocekivali, da Partizan dobije Bajern? Gdje ste vi dosad pratili fudbal?
A pricate i nesto protiv naseg fudbala.... ma kakvi ste vi navijaci ako vam od jedne utakmice sve zavisi, hocete li gledati domacu ligu, to govori dovoljno o vama. Vi gledate fudbal 3 puta godisnje. Kao niste znali da je njemacki fudbal bolji od srpskog pa ste se svi jako iznenadili..... razocarali. Jadno.
Vi niste ni N od navijaca.
Sto se incidenata tice, navijaci, ono jezgro, su uvijek bili stoka, sta vas tu cudi.

Bojan

pre 21 godinu

Nisam se nadao pobedi golobradih partizanovaca protiv iskusnih bavaraca.Ali sam pre utakmice bio ubedjen da ce nasi fudbaleri borbenoscu i pozrtvovanjen uspeti da izbore pristojan rezultat.Na zalost 3-0 je i pristojan rezultat imajuci u vidu kako su nasi fudbaleri izgarali na terenu.Nedopustiva je igra partizanovih vedeta Ilica i Ivica i njihov odnos prema igri i 30 hiljada navijaca.Zato i ne treba da se pitamo zasto smo u evropskom i svetskom fudbalu tamo gde jesmo.Ipak su ove nase fudbalske velicine vedete za region ligu u kojoj se takmice .Evropa je za nas ipak i politicki i spotski na zalost DALEKO

Pedja Hearts

pre 21 godinu

Nije problem u ovoj utakmici,nego je ona samo posledica kontinuiranog raspadanja naseg fudbala u zadnjih 10-15 godina. I sto su onih 35000 dosli na stadion ako nisu ocekivali pobedu. Mozda da gledaju Bayern? Pa oni nista nisu pokazali, i to dodatno pojacava moju tezu.

ognjen

pre 21 godinu

I jos samo nesto. Dokle ce, bre uprave Zvezde i Partizana da tetosu ovu stoku koju iz samo njima znanih razloga oni nazivaju navijacima .
U brda, bre, to je za vas, a ne Beograd i utakmice lige sampiona ( tamo mozete i da bodrite Karadzica ako hocete).

rossi-bgd/nl

pre 21 godinu

pfc je ipak igrao kvalifikacije za ligu sampiona,a cigani igraju kvalifikacije za azijski (uefa)kup u kazahstanu jer im u evropi i nije mesto.pfc ce ionako biti opet prvak srbije

Milan Petovic

pre 21 godinu

Mora da se pok.Velibor Vasovic ni jadan ni duzan i u grobu prevrce.A da su ga samo malo poslusali.Nego nisu hteli a mogli su.Pa sad ne bi bili to sto smo a izgleda mi da smo O tj nula.

zeljko_bgd

pre 21 godinu

Gospodo cigani (mihajlo,mladen-niksic,djuro pucar, tom byron,shomi,miki...) molim vas da se ne brukate svojim glupim komentarima jer samo pokazujete koliko ste jadni i bedni.Naravno da smo izgubili sa 0:3 jer ne igramo taktikom 9(u sesnestercu)+ 1(negde na centru).Normalno da tako uvek izvucete 0:0 (kao protiv Radnickog iz Nisa)!A kada budete bar jednaki sa nama na tabeli javite se da pricamo o fudbalu.Pozdrav za sve Grobare i poruka:jeste da nismo za Evropu ali se bar redovno smejemo ciganima!

Shalja

pre 21 godinu

Kroacija,Rapid,Bajern,Nacional,FLJAMURTARI , ja navijam za Partizan i balkansku ligu. Jedva cekam da se otvori Balkanska liga da moji igraju sa ovi seljani sa Topciderskog brda.

Bojan

pre 21 godinu

Svaka cast Partizanu. Stvarno su me prijatno iznenadili. Igrali su hrabro, na sredini terena savrseno, ali nasa realnost je takva. Ne mozemo, niti cemo moci jos dugo da budemo ravnopravni protiv ovakvih, jakih ekipa. Mozda za koju godinu neki nas tim ima srece u zrebu, pa da se nadamo, ali za sada nista od toga. Iz tri sanse tri gola, tako igraju veliki timovi, a Partizan nije imao igraca sposobnog da da go iako su dobro igrali. Nisu zasluzili da izgube 3:0!

Bojan

pre 21 godinu

Zaboravio sakm malopre da pomenem "navijace". Sjajno su navijali! Pogode Kana, jednu od najvecih fudbalskih zvezda u svetu, necim u glavu, onda i sudiju (koji 10 sekundi pre toga ne mase na cist faul za Bayern) i na kraju napadnu gostujuce navijace. Stvarno sjajno, samo sto ce sledecu utakmicu Partizana u evro kupovima da gledaju u Sofiji! Ja sam ranije u jednom komentaru predlozio da za sledeci derbi "navijacima" Zvezde i Partizana podelimo oruzje, da se lepo poubijaju i da pocnu neki normalni ljudi da dolaze na utakmice, a ne neki isfrustirani degenerici!!

Ivan

pre 21 godinu

Fljamurtari, pa Kroacija pa sad 3:0 od Nemaca u sred Beograda. Pa dokle ce vise taj Partizan da nas bruka. Dobro rece matija Beckovic "Ne znam kako neko pored Zvezde moze da navija za Partizan"

markovic rade

pre 21 godinu

dragi romi
molim da napisete neke putopis iz kazahstana, te divne daleke zemlje, koju malo poznajemo, a vi eto imate prilike da bolje upoznate...
ovi za koje ja navijam nemaju pojma, i neverovatno su nedoreceni, ali je cinjenica da su igrali kvalifikacije za ligu sampiona...jeste, vis te uzeli ono vase pre 10 godina...ali ljudi, pa partizan dominira ovde kod nas vec dugo.tacno, to nije dovoljno za veropu, ali gde ste onda vi?
sto se tice ovog sinoc, sve je to normalno...koji od partizanovih igraca moze u evropu? naravno, i od zvezdinih...
otislo je sve to u k..... samo se mi kolektivno tripujemo da nije, valjda nam je tako lakse
niko da uzme izjave ovih iz FSJ, da vidimo kako oni analiziraju...pa da se prevrnem od smeha
a nae fudbalere ne razumem, mogu barem fizicki da budu spremljeni...a onda mi je jedan prijatelj objasnio-cemu dodatni rad, kad su i ovako prvi? i zaista, cemu sve to? kako god okrenes, za evropu nisi, a ovd i sa minimumom napravis nesto
uostalom, ko sve igra prvu ligu? smesno zar ne? i ako se nekom omakne da zeli da bude bolji, gde on kukavac da napreduje? u kojim utakmicama?
ma idi bre...
nego da se mi sto pre skinemo sa ovih tripova, i usmerimo pare tamo gde nesto mozemo da uradimo, i sad i ubuduce...
nego da pitam ja nesto...mozda zna neko odgovor...jel zapamceno na ovim prostorima da neki fudbalski trener zapali u recimo Mancester, Bajern ili tako negde i kaze...jel mogu ja malo da gledam, da ucim malo...pa kad naucim, odoh nazad, pa cu da napravim za vas nesto, svratite za neku godinu da vidite...
CISTO SUMNJAM...VEROVATNO I ONI TRIPUJU DA NESTO ZNACE

Shaka

pre 21 godinu

E imam jednu lepu morsku pricu...Sedim ja u hotelskoj sobi u Turskoj posle plaze.Gledam na satelitu Fenerbahce puni neke levake crveno-belih boja,nama najdrazih.Ja pomislio neki Turski treceligasi...ali ne lezi vraze ono bruka iz BG-a...samo 6 komada
Ali ne brinite bice crveno-beli opet najbojli-mozda u bocanju!!!

Joca

pre 21 godinu

Dosta bre ove ostrascenosti. I kakva je to dobra igra, naprave jedan dobar potez pa onda centarsut preleti ceo kazneni prostor i sve u njemu. Ne pamtim koliko sam losih centarsuteva i prijema lopte i ostalih osnovnih fudbalskih vestina video koliko su to prikazali fudbaleri Partizana juce ( a i protiv onih Svedjana ). Bajern napravi tri-cetiri prava centarsuta i eto golova ( zar takvo nije bilo i celo svetsko prvenstvo ). Fudbaleri prvo u skole pa da vezbaju kako se dodaje, centrira i prima lopta pa tek kad to nauce onda svi ostali komentari o tome ko koga bruka i sramoti mogu da se smatraju ozbiljnim. Lako je natrpati neku lesinu u domacem prvenstvu koju kad nacnes sve si zavrsio to ionako vise nista ne znaci. Pa ne ostaje covek u obdanistu celog zivota i trudi se da tamo bude najbolji od sve ostale dece, nego krene u osnovnu pa u srednju skolu pa tako dalje.

Boskovic Dejan

pre 21 godinu

Dobra igra Partizana uz neshvatljivo ponasanje nekih Grobara. Steta je sto takvi navijaci remete sliku o celoj nasoj zemlji u inostranstvu.
Trabalo bi postaviti kamere, snimiti te idijote, registrovati ih i na licnoj karti izdati dozivotnu zabranu ulazku na bilo koje takmicenje.

Aleksandar

pre 21 godinu

Cestitam mom,nasem,cika Duskovom Partizanu na odlicnoj igri ali samo u prvih 45 min.U drugom je bilo malo losije.Promasiti protiv najjaceg,ako ne najaceg,onda medju prva tri su u Svetu,onakve sanse normalno je da na dobro ne moze da izadje.Fudbal smo uvek znali da igramo i znacemo.Na ove navijace drugog kluba ne obracajte paznju.Pustite ih neka lece svoje frustracije.A zaboravili su Bayer 3:0,Celta 5:3,Fenerbahce 6:2.Toliko o brukanju naseg fudbala.Partizanu sve najbolje u daljem takmicenju.

Sibin

pre 21 godinu

Slusam savet i secam se razlike u bodovima, ali mi nekako logicno da uporedim rezultate Partizana na JNA protiv ozbiljnih evropskih ekipa. O:3, 0:3!? Definitivno crno-beli (na zalost celokupnog srpskog stanovnistva koje bruka, pa i fudbala) poedjuju i sigurno gaze samo one koje mogu kupiti, uceniti i zaplasiti. Svaka vam cast na razlici u bodovima, ali za vas je bolje da vise ne budete ni sampioni, a ni pobednici kupa. Za Grobare je mnogo i prijateljski mec protiv Hanze. I jos nesto. Kada ste neraspolozeni i kada vam je tesko u zivotu samo pomislite kako je onima koji navijaju za Partizan!

Milan,Svedska

pre 21 godinu

Ej bre Tumbakovicu, kome ti prodajes m... za bubrege? Pa ti si numero 1, sto odlucuje kako da se igra. Dosta bespomocnog muvanja sa tom kozom. To smo nekada radili iz zabave na beogradskom asfalti i na Adi. Sada se trazi mnogo prodorniji fudbal sa jakim spicevima i sutiranju sa 20 metara. U ligi sampiona nema nekog mundjarenja / jedino kod nas/ nego se igra F U D B A L, sa disciplinom i srcem.

Vlada

pre 21 godinu

Smeh me je naterao da posaljem svoj komentar.
Jadni i smesni Sibine, ljubitelju crvene petokrake, cak i kada mi je naj, najteze u zivotu mnogo mi je lakse i lepse nego tebi i ostalimostalimcergarima.

rolja sm

pre 21 godinu

bravo grobari vas tim je odigrao sjajno,imate najboljeg trenera na svetu ali niste imali srece!posto toliko napadate zvezdu voleo bih da se sastanemo u kupu uefa pa da vas ponizavamo pred celom evropom.primite puno lepih pozdrava od delije iz sm .

Džoni

pre 21 godinu

Čitam redom prethodne komentare i ne mogu da se načudim koliko su navijači Zvezde ljubomorni na nas.Pa pogledajte samo sa kim mi igramo a sa kim Zvezda.Umesto da malo gledaju sebe i da pravdaju svoju igru u Turskoj i Nišu,oni kritikuju igru Partizana,koji je za tri klase bolja ekipa od Zvezde!!!
Svaka čast momcima koji su se juče borili na terenu i izgoreli u želji da se dokažu.Pobeda ekipe Bajerna je,realno gledano,previsoka.

Tambura & Djura

pre 21 godinu

Hvala Partizanu za jos jedno prijatno evropsko vece puno lepih golova i solidne igre! Razocarao me malo Bajern, mi ipak vise volimo da je Partizan ostao dosledan u svojim evropskim nastupima i da je i ovu godinu overio petardom! Neka, ima i revans>
Za kraj, voleli bi da nas neko od ovih nesrentih grobara podseti kada smo se to mi obrukali u BGD u Evropi!!!
Pozdrav stoci sa juga, pokazali su kako se voli fudbal i kako se "voli" svoj klub!!!
Vidimo se u Kupu UEFA, ako Bog da!!!
P.S.
Mislim da se Rapid zainteresovao za usluge Sase Ilica a culi su da i Nuhi i Kutlacic idu u Fljamurtari pa ih zato nisu preporucili Dinamu iz Zagreba!!!
ZVEZDA JE ZIVOT, OSATALO SU SITNICE!!!
ZIVEO EVROPSKI PARTIZAN I 5 GOLOVA PO TEKMI!!!
uBISMO SE OD KINTE NA KLADIONICI ZBOG partizana!!!

Kiko

pre 21 godinu

Znate li u cemu je tragedija?
Sto ce sad Partizanu dve godine biti zabranjen izlazak u evropu pa ce Zvezda igrati (pred)kvalifikacije za ligu sampiona.
KATASTROFA

Milos

pre 21 godinu

E tako i treba. Mnogo su se osilili kad su dobili one nejake likove iz Skandinavije. Sta oni misle da je tek teko lako dati gol Bajernu. E, ljudi njima brani OLIVER KAN, da li ste zaboravili to?
Pa, nista. Sada fino u Kup UEFA, da se tamo zajedno pate sa Zvezdom i da se svi nadamo da ce nekako u drugo kolo.

GHOT

pre 21 godinu

poruka za aleksandra
u cijem postu ima ovakva recenica
bajer 0:3, selta5:3 fenerbahce6:2
FCRS je na svom terenu odigrala 0:0 sa timom koji ce kasnije postati drugi tim u evropi i koji ce izbaciti liverpol mancester barsu i zavrsiti u prvenstvu ispred tima od koga partizan izgubi sa 3:0 na svom terenu. Protiv selte nam je falio samo jedan gol da procemo, a i onaj penal za seltu nije postojao, pa se tako nismo izbrukali. utakmica protiv fenerbahcea je bila prijateljska, nije nista odlucivala, pa je moglo biti i 10:0 a meni bi bilo svejedno. Uostalom zvezda ima cast da je u goste zovu fener i barsa. A sto se partizna tice izgubio je 5:1 od tima koji se bori za opstanak u izuzetno jakoj Austrijskoj ligi, dakle grobari nema javljanja

ivan

pre 21 godinu

smesno je to, kazu bili smo bolji ali izgubili smo ... dokle vise tako? Ili znas ili ne znas.
Mislim da samo treba reci da Zvezda nije izgubila euro utakmicu na marakani vec ... 7-8 god a igrali su Barselona, Kajzer, Celta, Dinamo K., Bayer L. i ostali.

zarko kondic

pre 21 godinu

Partizan dobro igra doduse sa greskama u napadu,i to nije taj fudbal koi trebaju da igraju protiv Bayern,kod njih svaki fudbaler ekstra je zaduzen za neke stvari npr.Bayern kada gubi u igru ulazi npr.JANKA, STRUCNO PRLJAVO Bayern pobjedjuje.Nemaju tehnike ali trce 95.min. i svim se sluze unoseci paniku kod protivnika namecu protivniku igru kako njima odgovara SRAMOTA ZAR TO NASI SVIJETSKI FUDBALERI I TRENERI TO NEZNAJU.
Mi smo za njih i ovakvi i onakvi,a nasi navijaci pokazuju da smo i jos gori to ide njima u prilog,pokazite se SVI onako kako treba sami sebi u korist,C.Zvijezda bi isto to dozivjela takav je stecen mentalitet MIJENJAJ TE TAJ MENTALITET.POBIJEDITE NJIH BOLJISTE SA TEHNIKOM FUDBALSKOM SVOIM TRUDOM OD 96.min.ZABORAVITE TU POUKU ;BAYERN JE SVIJETSKI TIM; TO JE GRESKA U OPISU:

Pedja

pre 21 godinu

Ljudi, pa ovde postoji samo jedno pitanje - Koliko se najvise Partizan moze obrukati u Evro-nastupima? Da li je granica nebo? Meni se nesto cini da tu granice ne postoji... Sta Vi mislite?

Ivan

pre 21 godinu

Neko je pitao zasto Zvezda dobija lakse protivnike a grobari teze. Pa mozda zato sto smo bolji? Svi koji osporavaju zvezdinu dominaciju nad partizanom u evropi neka pogledaju na www.uefa.com rang listu kllubova i videcete da je FC Red Star 133 u Evropi a grobari 179. Jeste zvezda mnogo nisko ali vi ste jos dublje :) pozdrav Grobar.

Mladen-Niksic

pre 21 godinu

Uvaženi skupe,drugovi i drugarice grobari,

okupismo se danas u ovom tužnom trenutku da odamo poslednju poštu našem voljenom pokojniku.
Voljeni nas,prebrodio si brojne teške trenutke u tvom životu.Nailazili su redom,Tirana,Bukurešt,zagreb,Beč...a ti si sve to hrabro i stojički podnosio.Ali ti glave dodje ipak ovaj naš trenutak Beogradski.Avaj...
Opet švaba na nas komuniste udari a mi ovog puta ostasmo bez odgovora.Pucalo ti je sa svih strana pa ne moga se ni presabrati.Našem očaju kraja nema i ne znamo šta ćemo sad bez tebe,jer ti nikad ne možemo zaboraviti to što nas u tuđini nikad nijesi obrukao iako su ti uvijek oko glave pucale petarde.Uvijek si se dostojanstveno vraćao pognute glave,pa tako ponosan i sad ode na poslednji put.
Hvala svima što oplakaše voljenog,i što priložiste vijence iako smo govorili da se ne prilažu jer još ne znamo šta da radimo sa onima iz Beča.

Pedja

pre 21 godinu

Ljudi, pa ovde postoji samo jedno pitanje - Koliko se najvise Partizan moze obrukati u Evro-nastupima? Da li je granica nebo? Meni se nesto cini da tu granice ne postoji... Sta Vi mislite?

Mladen-Niksic

pre 21 godinu

Uvaženi skupe,drugovi i drugarice grobari,

okupismo se danas u ovom tužnom trenutku da odamo poslednju poštu našem voljenom pokojniku.
Voljeni nas,prebrodio si brojne teške trenutke u tvom životu.Nailazili su redom,Tirana,Bukurešt,zagreb,Beč...a ti si sve to hrabro i stojički podnosio.Ali ti glave dodje ipak ovaj naš trenutak Beogradski.Avaj...
Opet švaba na nas komuniste udari a mi ovog puta ostasmo bez odgovora.Pucalo ti je sa svih strana pa ne moga se ni presabrati.Našem očaju kraja nema i ne znamo šta ćemo sad bez tebe,jer ti nikad ne možemo zaboraviti to što nas u tuđini nikad nijesi obrukao iako su ti uvijek oko glave pucale petarde.Uvijek si se dostojanstveno vraćao pognute glave,pa tako ponosan i sad ode na poslednji put.
Hvala svima što oplakaše voljenog,i što priložiste vijence iako smo govorili da se ne prilažu jer još ne znamo šta da radimo sa onima iz Beča.

Miki

pre 21 godinu

Pa el ima jos neki grobar da se hvali njihovim ``sampionskim`` igrama i igracima
? Pa u kojoj ste vi zabludi?! A sada svi grobari PSSSSSST. Stvarno nas brukate i treba da vam zabrane da igrade sledece 2 godine kad nas brukate. Pa onaj Obilic je bolje prosao.

Ivan

pre 21 godinu

Neko je pitao zasto Zvezda dobija lakse protivnike a grobari teze. Pa mozda zato sto smo bolji? Svi koji osporavaju zvezdinu dominaciju nad partizanom u evropi neka pogledaju na www.uefa.com rang listu kllubova i videcete da je FC Red Star 133 u Evropi a grobari 179. Jeste zvezda mnogo nisko ali vi ste jos dublje :) pozdrav Grobar.

denis

pre 21 godinu

navijac sam crvene zvezde ali zaista zalim sto ni ove godine nemamo sansu da jedan nas klub gledamo u L.S. ali da budemo realni nije nam ni mesto tamo.
Mislim da ni sledecih 5-6 godina ni jedan nas klub nece zaigrati u tom takmicenju.

uros

pre 21 godinu

ovo je nasa trenutna realnost, ne samo partizana vec jugo fudbala, tuzno. Mozda kroz desetak godina ugostimo ponovo bajern, pa da bude malo neizvesnije!

Rasko

pre 21 godinu

Zao mi je ali moram konstatovati da smo do sada bili zemlja seljaka, a od skoro smo zemlja SELJACINA.Ko to pre shvati bice mu i lakse.
Zelim partizanu sve najlepse u kupu UEFA.
A golmana partizana treba skloniti kao i Batu Bulatovica, ako nista ono iz estetskih razloga

goran (francuska)

pre 21 godinu

(Partizan-Bajern 0:3)

Hm..! Radio B92 nije pravilno preneo moju prognozu... Glasilo je : Parizan nema sanse! Ne samo sto se razumem, nego me i niceg nije stid!

boban

pre 21 godinu

jos se jednom pokazalo gde se nalazi nas fudbal.A,navijaci su prava slika i odraz stanja u f.k.partizan.U evropi se ne postize nista na silu.Zao mi je samo sto takvi nazovi-navijaci svojim ponasanjem daju za pravo onima koji nas jos uvek nazivaju divljacima sa Balkana.

Mladen-Niksic

pre 21 godinu

Sram ih bilo,brukaju nas svake godine u Evropi.Treba zabraniti partizanu da se takmici van Jugoslavije.tumbakovic,bjekovic,zecevic i ostala svita iz njihovog lobija uporno nam pune glave istim pricama,nema srece dok se oni ne poceraju iz naseg fudbala.
SJUTRA SVI ZA ZVEZDU,AKO NISTA,BAR NAS ONI NE BRUKAJU!

Fan

pre 21 godinu

Samo ime govori : LIGA SAMPIONA! Ko god bio nas prvak, nije mu mesto u LS, jer mi ne- mamo nephodan kvalitet. Zato savetujem "navija- cima" da prestanu da bulazne i da se prihva- te neceg zdravog i kori snog, po njih same.

Grobari

pre 21 godinu

Bravo majstori! Moglo je i bolje! Bar cemo osvojiti UEFA cup! Samo napred, nedozvolite da vas ovaj poraz pokoleba! Grobari su uz vas!

Djuro Pucar

pre 21 godinu

Nikada Partizan u Evropi nece nista napraviti. Oni su ipak samo lokalna ekipa, sa malim trenerom, sirovom upravom i rudimentalnim navijacima.

Neusatz

pre 21 godinu

Eto, grobarima nije pomogao "Ra-do-van Ka-ra-dzic". Sto mi je bas i drago. Gadjanje igraca i sudija novcicima je primitivizam. Toga ima jos samo u Zadru, Grckoj i... nigde vise. A popalama iz dijaspore (na Zapadu), "koja" ne mogu da potrefe rod, broj i padez, savetujem da malo manje srbuju i "antizapaduju" na nas racun. Ma sve je ovo "Beogradska trilogija"...

Tom Byron

pre 21 godinu

Mnogo zalim za promasenim zicerom Balaka za 4-0.
3-0 i nije neki rezultat.Pa i zvezda je dobila taj isti tim,cije se ime ne pominje,u gostima istim rezultat.
Grobari,makte se bre vise .Pa vi ste smesna strana istorije.Zaista je tuzno biti navijac plavo-ljubisastog kluba iz Humske.

realno

pre 21 godinu

Ovo je maximum yu fudbala, ako ne i vishe. Nisam navijac ni partizana ni zvezde, ali, ni zvezda ne bi bolje prosla, inace zasto je partizan u kvalifikacijama a ne zvezda ? Zvezda je "lokalniji" tim koji gubi i od lucana..
strasno

markic

pre 21 godinu

ma sta vam je ljudi ovo je sve bio deo tumbakoviceve taktike,DA SE ZAVARAJU PROTIVNICI,dobice njih partizan u gostima 4:0....
ee mnogo mi je drago(ne to sto je partizan puko)nego sto je puko MANCESTER!!!! i to od koga ???ne bih se usudjivao da napisem ime tima jer cu pogresiti sigurno!
ali ako je toliko mali tim iz madjarske pobedio man utd bar sa 1:0 mogli ste bre i vi grobari da dobijete bajern kao domacin ,posle da se bar nadate u gostima

Bogdan

pre 21 godinu

Evo u cemu je problem naseg fudbala:Problem smo mi navijaci a i novinari.Pa kad nas klub izgubi kao sto je to partizan veceras ,nase fudbaske "zvezde" treba lepo isamarati i dobro ispljuvati(a ne podrzavati ih ,kao Duljaja posle iskljucenja).Slusajte samo nase komentatore"Ilijev je prava nocna mora za Sagnola i odbranu gostiju...".Sramota.Uprave klubova velicaju svoje igrace,iznose cene svojih igraca u desetinama miliona maraka(Ilic,Ivic...)Isto treba nagrditi i "Zvezdine zvezdice",pa ce nasem fudbalu mozda nekad biti malo bolje.

Pedja Hearts

pre 21 godinu

Posle ovog rutinskog poraza Partizana trebalo bi realno razmisljati o zamrzavanju yugoslovenske fudbalske lige na jedno 5 godina. Zasto da se klinci navlace da treniraju fudbal kada mi jednostavno nismo za taj sport. Eto vidite meni je zao tog Lazovica jer se vidi da su decka pogresno savetovali da trenira fudbal. Ima toliko drugih sportova za Srbe i bolje bi bilo da na vreme prezalimo yu fudbal!

Marko

pre 21 godinu

Poruka navijacima Zvezde:
Pre nego sto napisete bilo sta o Partizanu setite se razlike od 15 bodova na kraju proslog prvenstva.
Mi mozda jesmo losi ali ste vi komedija. Fener, Radnicki (N),... nesto se ne hvalite uspesima u tim utakmicama.

totti

pre 21 godinu

los trip,skroz!nikad se mi necemo vratiti u evropski fudbal kad kuci ne mozemo da postignemo jedan j....i gol,sta onda ocekivati u revansu(5-icu ko protiv rapida)!?!

Goran (RS)

pre 21 godinu

Samo vas gledam sta pisete.
Pa to je sramota.
Sta ste vi ocekivali, da Partizan dobije Bajern? Gdje ste vi dosad pratili fudbal?
A pricate i nesto protiv naseg fudbala.... ma kakvi ste vi navijaci ako vam od jedne utakmice sve zavisi, hocete li gledati domacu ligu, to govori dovoljno o vama. Vi gledate fudbal 3 puta godisnje. Kao niste znali da je njemacki fudbal bolji od srpskog pa ste se svi jako iznenadili..... razocarali. Jadno.
Vi niste ni N od navijaca.
Sto se incidenata tice, navijaci, ono jezgro, su uvijek bili stoka, sta vas tu cudi.

Bojan

pre 21 godinu

Nisam se nadao pobedi golobradih partizanovaca protiv iskusnih bavaraca.Ali sam pre utakmice bio ubedjen da ce nasi fudbaleri borbenoscu i pozrtvovanjen uspeti da izbore pristojan rezultat.Na zalost 3-0 je i pristojan rezultat imajuci u vidu kako su nasi fudbaleri izgarali na terenu.Nedopustiva je igra partizanovih vedeta Ilica i Ivica i njihov odnos prema igri i 30 hiljada navijaca.Zato i ne treba da se pitamo zasto smo u evropskom i svetskom fudbalu tamo gde jesmo.Ipak su ove nase fudbalske velicine vedete za region ligu u kojoj se takmice .Evropa je za nas ipak i politicki i spotski na zalost DALEKO

Pedja Hearts

pre 21 godinu

Nije problem u ovoj utakmici,nego je ona samo posledica kontinuiranog raspadanja naseg fudbala u zadnjih 10-15 godina. I sto su onih 35000 dosli na stadion ako nisu ocekivali pobedu. Mozda da gledaju Bayern? Pa oni nista nisu pokazali, i to dodatno pojacava moju tezu.

ognjen

pre 21 godinu

I jos samo nesto. Dokle ce, bre uprave Zvezde i Partizana da tetosu ovu stoku koju iz samo njima znanih razloga oni nazivaju navijacima .
U brda, bre, to je za vas, a ne Beograd i utakmice lige sampiona ( tamo mozete i da bodrite Karadzica ako hocete).

rossi-bgd/nl

pre 21 godinu

pfc je ipak igrao kvalifikacije za ligu sampiona,a cigani igraju kvalifikacije za azijski (uefa)kup u kazahstanu jer im u evropi i nije mesto.pfc ce ionako biti opet prvak srbije

Milan Petovic

pre 21 godinu

Mora da se pok.Velibor Vasovic ni jadan ni duzan i u grobu prevrce.A da su ga samo malo poslusali.Nego nisu hteli a mogli su.Pa sad ne bi bili to sto smo a izgleda mi da smo O tj nula.

zeljko_bgd

pre 21 godinu

Gospodo cigani (mihajlo,mladen-niksic,djuro pucar, tom byron,shomi,miki...) molim vas da se ne brukate svojim glupim komentarima jer samo pokazujete koliko ste jadni i bedni.Naravno da smo izgubili sa 0:3 jer ne igramo taktikom 9(u sesnestercu)+ 1(negde na centru).Normalno da tako uvek izvucete 0:0 (kao protiv Radnickog iz Nisa)!A kada budete bar jednaki sa nama na tabeli javite se da pricamo o fudbalu.Pozdrav za sve Grobare i poruka:jeste da nismo za Evropu ali se bar redovno smejemo ciganima!

Shalja

pre 21 godinu

Kroacija,Rapid,Bajern,Nacional,FLJAMURTARI , ja navijam za Partizan i balkansku ligu. Jedva cekam da se otvori Balkanska liga da moji igraju sa ovi seljani sa Topciderskog brda.

Bojan

pre 21 godinu

Svaka cast Partizanu. Stvarno su me prijatno iznenadili. Igrali su hrabro, na sredini terena savrseno, ali nasa realnost je takva. Ne mozemo, niti cemo moci jos dugo da budemo ravnopravni protiv ovakvih, jakih ekipa. Mozda za koju godinu neki nas tim ima srece u zrebu, pa da se nadamo, ali za sada nista od toga. Iz tri sanse tri gola, tako igraju veliki timovi, a Partizan nije imao igraca sposobnog da da go iako su dobro igrali. Nisu zasluzili da izgube 3:0!

Bojan

pre 21 godinu

Zaboravio sakm malopre da pomenem "navijace". Sjajno su navijali! Pogode Kana, jednu od najvecih fudbalskih zvezda u svetu, necim u glavu, onda i sudiju (koji 10 sekundi pre toga ne mase na cist faul za Bayern) i na kraju napadnu gostujuce navijace. Stvarno sjajno, samo sto ce sledecu utakmicu Partizana u evro kupovima da gledaju u Sofiji! Ja sam ranije u jednom komentaru predlozio da za sledeci derbi "navijacima" Zvezde i Partizana podelimo oruzje, da se lepo poubijaju i da pocnu neki normalni ljudi da dolaze na utakmice, a ne neki isfrustirani degenerici!!

Ivan

pre 21 godinu

Fljamurtari, pa Kroacija pa sad 3:0 od Nemaca u sred Beograda. Pa dokle ce vise taj Partizan da nas bruka. Dobro rece matija Beckovic "Ne znam kako neko pored Zvezde moze da navija za Partizan"

markovic rade

pre 21 godinu

dragi romi
molim da napisete neke putopis iz kazahstana, te divne daleke zemlje, koju malo poznajemo, a vi eto imate prilike da bolje upoznate...
ovi za koje ja navijam nemaju pojma, i neverovatno su nedoreceni, ali je cinjenica da su igrali kvalifikacije za ligu sampiona...jeste, vis te uzeli ono vase pre 10 godina...ali ljudi, pa partizan dominira ovde kod nas vec dugo.tacno, to nije dovoljno za veropu, ali gde ste onda vi?
sto se tice ovog sinoc, sve je to normalno...koji od partizanovih igraca moze u evropu? naravno, i od zvezdinih...
otislo je sve to u k..... samo se mi kolektivno tripujemo da nije, valjda nam je tako lakse
niko da uzme izjave ovih iz FSJ, da vidimo kako oni analiziraju...pa da se prevrnem od smeha
a nae fudbalere ne razumem, mogu barem fizicki da budu spremljeni...a onda mi je jedan prijatelj objasnio-cemu dodatni rad, kad su i ovako prvi? i zaista, cemu sve to? kako god okrenes, za evropu nisi, a ovd i sa minimumom napravis nesto
uostalom, ko sve igra prvu ligu? smesno zar ne? i ako se nekom omakne da zeli da bude bolji, gde on kukavac da napreduje? u kojim utakmicama?
ma idi bre...
nego da se mi sto pre skinemo sa ovih tripova, i usmerimo pare tamo gde nesto mozemo da uradimo, i sad i ubuduce...
nego da pitam ja nesto...mozda zna neko odgovor...jel zapamceno na ovim prostorima da neki fudbalski trener zapali u recimo Mancester, Bajern ili tako negde i kaze...jel mogu ja malo da gledam, da ucim malo...pa kad naucim, odoh nazad, pa cu da napravim za vas nesto, svratite za neku godinu da vidite...
CISTO SUMNJAM...VEROVATNO I ONI TRIPUJU DA NESTO ZNACE

Shaka

pre 21 godinu

E imam jednu lepu morsku pricu...Sedim ja u hotelskoj sobi u Turskoj posle plaze.Gledam na satelitu Fenerbahce puni neke levake crveno-belih boja,nama najdrazih.Ja pomislio neki Turski treceligasi...ali ne lezi vraze ono bruka iz BG-a...samo 6 komada
Ali ne brinite bice crveno-beli opet najbojli-mozda u bocanju!!!

Joca

pre 21 godinu

Dosta bre ove ostrascenosti. I kakva je to dobra igra, naprave jedan dobar potez pa onda centarsut preleti ceo kazneni prostor i sve u njemu. Ne pamtim koliko sam losih centarsuteva i prijema lopte i ostalih osnovnih fudbalskih vestina video koliko su to prikazali fudbaleri Partizana juce ( a i protiv onih Svedjana ). Bajern napravi tri-cetiri prava centarsuta i eto golova ( zar takvo nije bilo i celo svetsko prvenstvo ). Fudbaleri prvo u skole pa da vezbaju kako se dodaje, centrira i prima lopta pa tek kad to nauce onda svi ostali komentari o tome ko koga bruka i sramoti mogu da se smatraju ozbiljnim. Lako je natrpati neku lesinu u domacem prvenstvu koju kad nacnes sve si zavrsio to ionako vise nista ne znaci. Pa ne ostaje covek u obdanistu celog zivota i trudi se da tamo bude najbolji od sve ostale dece, nego krene u osnovnu pa u srednju skolu pa tako dalje.

Boskovic Dejan

pre 21 godinu

Dobra igra Partizana uz neshvatljivo ponasanje nekih Grobara. Steta je sto takvi navijaci remete sliku o celoj nasoj zemlji u inostranstvu.
Trabalo bi postaviti kamere, snimiti te idijote, registrovati ih i na licnoj karti izdati dozivotnu zabranu ulazku na bilo koje takmicenje.

Aleksandar

pre 21 godinu

Cestitam mom,nasem,cika Duskovom Partizanu na odlicnoj igri ali samo u prvih 45 min.U drugom je bilo malo losije.Promasiti protiv najjaceg,ako ne najaceg,onda medju prva tri su u Svetu,onakve sanse normalno je da na dobro ne moze da izadje.Fudbal smo uvek znali da igramo i znacemo.Na ove navijace drugog kluba ne obracajte paznju.Pustite ih neka lece svoje frustracije.A zaboravili su Bayer 3:0,Celta 5:3,Fenerbahce 6:2.Toliko o brukanju naseg fudbala.Partizanu sve najbolje u daljem takmicenju.

Sibin

pre 21 godinu

Slusam savet i secam se razlike u bodovima, ali mi nekako logicno da uporedim rezultate Partizana na JNA protiv ozbiljnih evropskih ekipa. O:3, 0:3!? Definitivno crno-beli (na zalost celokupnog srpskog stanovnistva koje bruka, pa i fudbala) poedjuju i sigurno gaze samo one koje mogu kupiti, uceniti i zaplasiti. Svaka vam cast na razlici u bodovima, ali za vas je bolje da vise ne budete ni sampioni, a ni pobednici kupa. Za Grobare je mnogo i prijateljski mec protiv Hanze. I jos nesto. Kada ste neraspolozeni i kada vam je tesko u zivotu samo pomislite kako je onima koji navijaju za Partizan!

Milan,Svedska

pre 21 godinu

Ej bre Tumbakovicu, kome ti prodajes m... za bubrege? Pa ti si numero 1, sto odlucuje kako da se igra. Dosta bespomocnog muvanja sa tom kozom. To smo nekada radili iz zabave na beogradskom asfalti i na Adi. Sada se trazi mnogo prodorniji fudbal sa jakim spicevima i sutiranju sa 20 metara. U ligi sampiona nema nekog mundjarenja / jedino kod nas/ nego se igra F U D B A L, sa disciplinom i srcem.

Vlada

pre 21 godinu

Smeh me je naterao da posaljem svoj komentar.
Jadni i smesni Sibine, ljubitelju crvene petokrake, cak i kada mi je naj, najteze u zivotu mnogo mi je lakse i lepse nego tebi i ostalimostalimcergarima.

rolja sm

pre 21 godinu

bravo grobari vas tim je odigrao sjajno,imate najboljeg trenera na svetu ali niste imali srece!posto toliko napadate zvezdu voleo bih da se sastanemo u kupu uefa pa da vas ponizavamo pred celom evropom.primite puno lepih pozdrava od delije iz sm .

Džoni

pre 21 godinu

Čitam redom prethodne komentare i ne mogu da se načudim koliko su navijači Zvezde ljubomorni na nas.Pa pogledajte samo sa kim mi igramo a sa kim Zvezda.Umesto da malo gledaju sebe i da pravdaju svoju igru u Turskoj i Nišu,oni kritikuju igru Partizana,koji je za tri klase bolja ekipa od Zvezde!!!
Svaka čast momcima koji su se juče borili na terenu i izgoreli u želji da se dokažu.Pobeda ekipe Bajerna je,realno gledano,previsoka.

Tambura & Djura

pre 21 godinu

Hvala Partizanu za jos jedno prijatno evropsko vece puno lepih golova i solidne igre! Razocarao me malo Bajern, mi ipak vise volimo da je Partizan ostao dosledan u svojim evropskim nastupima i da je i ovu godinu overio petardom! Neka, ima i revans>
Za kraj, voleli bi da nas neko od ovih nesrentih grobara podseti kada smo se to mi obrukali u BGD u Evropi!!!
Pozdrav stoci sa juga, pokazali su kako se voli fudbal i kako se "voli" svoj klub!!!
Vidimo se u Kupu UEFA, ako Bog da!!!
P.S.
Mislim da se Rapid zainteresovao za usluge Sase Ilica a culi su da i Nuhi i Kutlacic idu u Fljamurtari pa ih zato nisu preporucili Dinamu iz Zagreba!!!
ZVEZDA JE ZIVOT, OSATALO SU SITNICE!!!
ZIVEO EVROPSKI PARTIZAN I 5 GOLOVA PO TEKMI!!!
uBISMO SE OD KINTE NA KLADIONICI ZBOG partizana!!!

Kiko

pre 21 godinu

Znate li u cemu je tragedija?
Sto ce sad Partizanu dve godine biti zabranjen izlazak u evropu pa ce Zvezda igrati (pred)kvalifikacije za ligu sampiona.
KATASTROFA

Djole-Göppingen

pre 21 godinu

Hahahhahahahahh
Svaka cast Partizanu, hehehehhe
Najjace su mi bili komentari grobara pre tekme, "ima da tucemo bajern najmanje sa 2:0"
Hehehehehheh
Da bog da UEFA kazni Partizan da neigra 2 Godine!!!
I napokon ce Zvezda dobiti svoje mesto koje joj pripada u evropi.
Grobari nemate pojma.

DELIJE su Zakon

i ko vam je kriv kada dobijete Bajern!!! Sada je Zvezda kriva sto dobija lakse protivnike.

Dajte bre, vi ste sramota za Srbiju
Nazad u Kinu

Milos

pre 21 godinu

E tako i treba. Mnogo su se osilili kad su dobili one nejake likove iz Skandinavije. Sta oni misle da je tek teko lako dati gol Bajernu. E, ljudi njima brani OLIVER KAN, da li ste zaboravili to?
Pa, nista. Sada fino u Kup UEFA, da se tamo zajedno pate sa Zvezdom i da se svi nadamo da ce nekako u drugo kolo.

GHOT

pre 21 godinu

poruka za aleksandra
u cijem postu ima ovakva recenica
bajer 0:3, selta5:3 fenerbahce6:2
FCRS je na svom terenu odigrala 0:0 sa timom koji ce kasnije postati drugi tim u evropi i koji ce izbaciti liverpol mancester barsu i zavrsiti u prvenstvu ispred tima od koga partizan izgubi sa 3:0 na svom terenu. Protiv selte nam je falio samo jedan gol da procemo, a i onaj penal za seltu nije postojao, pa se tako nismo izbrukali. utakmica protiv fenerbahcea je bila prijateljska, nije nista odlucivala, pa je moglo biti i 10:0 a meni bi bilo svejedno. Uostalom zvezda ima cast da je u goste zovu fener i barsa. A sto se partizna tice izgubio je 5:1 od tima koji se bori za opstanak u izuzetno jakoj Austrijskoj ligi, dakle grobari nema javljanja

Vladan

pre 21 godinu

Prepucavanja na relaciji Delije-Grobari su stvarno tuzna. Porede se porazi, pa je bolji onaj ko se manje obrukao, onaj ko je manji luzer, a kao argumenti se koriste svi istoriski porazi oba tima u Evropi u posledjnih par godina. Analogija: Ko je bolji djak, onaj sto padne 7 ili 8 predmeta na kraju godine. Ko da je bitno, oba su pala godinu. Ljudi, batalite fudbal, gledajte kosarku i odbojku; tu smo velesila po svakom svetskom kriterijumu.

ivan

pre 21 godinu

smesno je to, kazu bili smo bolji ali izgubili smo ... dokle vise tako? Ili znas ili ne znas.
Mislim da samo treba reci da Zvezda nije izgubila euro utakmicu na marakani vec ... 7-8 god a igrali su Barselona, Kajzer, Celta, Dinamo K., Bayer L. i ostali.

zarko kondic

pre 21 godinu

Partizan dobro igra doduse sa greskama u napadu,i to nije taj fudbal koi trebaju da igraju protiv Bayern,kod njih svaki fudbaler ekstra je zaduzen za neke stvari npr.Bayern kada gubi u igru ulazi npr.JANKA, STRUCNO PRLJAVO Bayern pobjedjuje.Nemaju tehnike ali trce 95.min. i svim se sluze unoseci paniku kod protivnika namecu protivniku igru kako njima odgovara SRAMOTA ZAR TO NASI SVIJETSKI FUDBALERI I TRENERI TO NEZNAJU.
Mi smo za njih i ovakvi i onakvi,a nasi navijaci pokazuju da smo i jos gori to ide njima u prilog,pokazite se SVI onako kako treba sami sebi u korist,C.Zvijezda bi isto to dozivjela takav je stecen mentalitet MIJENJAJ TE TAJ MENTALITET.POBIJEDITE NJIH BOLJISTE SA TEHNIKOM FUDBALSKOM SVOIM TRUDOM OD 96.min.ZABORAVITE TU POUKU ;BAYERN JE SVIJETSKI TIM; TO JE GRESKA U OPISU:

Aleksandar

pre 21 godinu

Za Vladana:
Ako se neko prepucava,onda su to ove jadne cigansture.Valjda lece neke frustracije,...A pratimo mi i te sportove tipa basket,odbojka,ali opet se tu sa komentarima i prepucavanjima oglasavaju ovi isfrustrirani.

SUMADINAC

pre 21 godinu

5 standardnih prvotimaca Bajerna nije igralo. Bruka i sramota, ma katastrofa. Nula.Kromanjonac Jeremis, Sanjol, Elber nije Ronaldo...