Košarka 42

Četvrtak, 14.06.2012.

09:58

Vujošević: Ne vraćam se u Partizan

Poslednjih dana spekulisalo se o povratku Duška Vujoševića na klupu Partizana, ali je legendarni trener "crno-belih", a sada predsednik SD to demantovao.

Vujoševiæ: Ne vraæam se u Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

ackoniskikartel

pre 11 godina

Naravno da je JSD ! Za razliku od vas mi ne krijemo svoju istoriju kao zmija noge ! Kada vam već smeta to J ili Jugoslavija što pričate o Bariju i onom Jugoslovenskom timu !?

komshija

pre 11 godina

Nije lud da sada u toku finalne serije kaze vracam se, zamislite kakav bi to uticaj imalo na Vladu bas sada kada je napeto... Ne kazem ni da se Dule vraca, ali kakva god da je situacija, on je nece sada izneti u javnost.

Mirko

pre 11 godina

Vujošević je od početnika pravio izuzetne igrače, a to mogu samo veliki treneri. Vlada Jovanović to ne radi, čak su i igrači koji su na početku sezone igrali izuzetno, posle počeli da posrću, baš kao što je slučaj sa Raduljicom, pa i Mačvanom - obojica su kidali na prvim utakmicama, da bi se kasnije povukli i igrali vrlo prosečno, pa se tek u poslednjim utakmicama vraćaju.
Ipak Vlada Jovanović je shodno svom iskustvu postigao svoj maksimum u Partizanu, e sad je pitanje da li će i na dalje to biti dovoljno jer se Zvezda približava. Možda je do sada uspevao da pobeđuje, ali sada je počeo i da gubi, a vrlo lako to može da se pretvori u neizvesnost, pa čak i poraz.
Neću ni da pričam da bi sa Duletom Partizan bio neuporedivo teži protivnik i možda nepremostiva prepreka za Zvezdu.
Meni kao navijaču Zvezde sigurno manje odgovara da se vrati Dule, ali činjenice su činjenice.
Partizan je srpski klub i svima treba da bude drago i na ponos kad naši igraju u Evropi, a dosada je to uglavnom bio Partizan i treba da bude i na dalje tako, mada bih ja voleo da se pridruže i Zvezda i Radnički, pa i Hemofarm.
Možda je Jovanović budućnost Partizana, ali ima možda adekvatnijih klubova u kojima bi trebao da se kali, kako za Evropu tako i za ostala takmičenja.
A ovi komentari su samo alibi za eventualni poraz, samo tako mogu da shvatim ovo, jer sumnjam da jeste tako kako Dule kaže.

Pedja

pre 11 godina

Ti Dule idi gde hoces, mozda i uspes negde van Partizana, posto ti to dosad nije polazilo za rukom.A ovog decka na klupi pustite da radi, i dovedite mu nekog kvalitetnijeg igraca, i jos da je Srbin, molim.
Pozz

UrosBg

pre 11 godina

Iskreno, zao mi je ako se Dule nece vratiti u Partizan. Sto se mene tice, Partizan bez njega nije ono sto je bio, niti ce biti. Svaka cast Vladi Jovanovicu ali nije on taj kalibar. Nadam se da ce se ispostaviti da je sve demantovano dok ne prodje finalna serija.

http://hoopsuniverse.net

i nad popom ima pop

pre 11 godina

Puna podrška Vladu, šta je Dule osvojio u prve dve sezone, a imao je duplo bolji tim.
Cane, 14. jun 2012 14:26)
Maheru, ne znam na koje prve 2 sezone mislis ali kako vidim da ti kosarka nije bas u malom prstu, onda da ti kazem da je u prvom trenerskom angazmanu za Partizan (krajem '80tih), Dule osvojio u prve 2 godine, titulu prvaka Yu, domaci KUP, Korac-KUP i bio treci na F-4, Evrolige. U drugom nastupu (verovatno si na to mislio ali si bio jos mali, pa se ne secas) u prve 2 godine titule prvaka, a taj njegov niz se nastavlja i dan-danas, zakljucno sa sutrasnjim danom. 11 titula uzastopno.

nije 100% al je 80%

pre 11 godina

Dule ide u Cibonu za milion eura po sezoni! Navodno je sve dogovoreno vec zato sto Jasmin Repesa je predlozio klubu njega ili Bozidara Maljkovica a posto je sjor Bozo otisao u Cedevitu Dule je u ciboni.

iDule

pre 11 godina

Vrati se Dule, nedaj da PARTIZAN još više tone. Daj bre da se tim napravi, nemoj da se krpari samo od sezone do sezone. Nemojte "nema para", nije niko tako naivan.

KODAR78

pre 11 godina

Nadam se da vest nije istinita i da se ceka zavrsetak prvenstva i iz postovanja prema sadasnjem treneru. Dule ipak ne mozemo mi bez tebe i ti bez nas.

Jovanovicu, preuzmi Crnokosu iz Kosjerica

pre 11 godina

Kao i predhodnih godina i sada se pise kako Partizan nema dobru ekipu. To uopste nije tacno. Na pozajmici su 2 REPREZENTATIVCA, a tu su i najbolji igraci koje Srbija ima u ovom mometu, kao i nekoliko vanserijskih talenata!!! Sta onda ne valja? Je l' tesko pogoditi? Partizan nema igru, Partizanovi igraci ne igraju istim zarom kao predhodnih godina. Partizanovi klinci ne napreduju, jer i ne igraju. Pojacanja koja su dovedena, ne samo sto stagniraju, nego igraju mnogo losije nego u predhodnim klubovima. Promenjeno 10ak plejmejkera i ni 1 ne valja?!?!?!? Aj' zamislite da se Pesic i Jovanovic rotiraju, kako bi to izgledalo? Toso-Sasa, uocili ste vi ovo sigurno, te vas molim da vratite Duleta ili dovedete nekoga ko zasluzuje da bude trener INSTITUCIJE. Partizan je institucija, vas dvojica ste institucija, jedino je trener diletant!!!

alczsouth

pre 11 godina

najidealnija situacija bi bila da vujosevic bude savetnik i samo da sedi na klupi kao legendarni prof nikolic. a obradovic da bude predsednik SD partizan pa za dve godine smena posto se zeljko i ovako zasitio trenerskog posla pa malo da odmori :) a dule vec dugo kulira :)

dovesti marica na centru i zadrzati raduljicu, takodje i macvana. Pera Bozic u trenerske vode a Bogdanovicu dati sansu.

Miljenovic, stranac
Kecman, Milosavljevic, Andjusic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Raduljica, Maric

+ Besovic kao 13-i igrac

svoj stric

pre 11 godina

Kakve su ovo cvecke kad celi tim 'destabilizuje' vest u novinama i kad im igra u finalu zavisi od clanaka...Pa 1995. je selekcija bila najomrazenija u Evropi,svi su ih pljuvali,podmetali im senzacije u novinama,bezali sa postolja,napustali utakmice...Ali kad si dobar i kad cepas- nista ti ne smet...rdjavom ku..u svaka dlaka smeta.

shilja

pre 11 godina

Po prvi put u poslednjih nekoliko godina, ne svidja mi se ni tim Partizana a ni igra. Voleo bih da Vujosevic razmisli o mogucnosti da bude etrener, jer u sistemu VJ nesto ne stima, to je vidljivo i laicima. Po mom misljenju, treba krenuti u novi ciklus, nesto kao sto je Dule radio sa mladim igracima od 2006-07 (otprilike), pa kroz par godina ubirati plodove. Potencijala ima, znaci ubaciti u vatru Miljenovica, Bogdanovica, Besovica... nek igraju evroligu i nek se kale, a rezultati ce vec doci, samo treba biti strpljiv.
Napred Partizan!!!

Mikele

pre 11 godina

Već oproban sistem podmetanja. U tome su majstori!
Kako god, ne razumem obrušavanje na Vladu Jovanovića. Očigledna je razlika između njega i Duleta. Da je drugačije bilo bi nenormalno. On je njegov učenik i evidentno napreduje. Izdržao je teret naslednika (pogotovo prošle godine). Zaboravljamo kako se krpio tim do pola sezone i kako se sve završilo. Ove sezone smo ostali bez Jadranske lige, ali i to je bilo očekivano. Uzećemo dva trofeja i to je uspeh.
Ovo uspešno nadmudrivanje sa Pešićem predstavlja ogromno iskustvo za njega.
Slažem se da je za Evropu još 'zelen', ali čovek je zaslužio poverenje i podršku. Ubeđen sam da ćemo za koju godinu opet biti na samom vrhu.
Ostajemo 'UNTOUCHABLES' za okolinu!

sremac

pre 11 godina

ja sam zvezdas,ali ne mrzim Partizan,naprotiv obozavao sam da gledam Partizan u euroligi,zna se kako je Partizan igrao sa Vujosevicem na klupi,covek je pravio cuda sa malim budzetom i svake sezone novom ekipom,a realno gledano ovo vise nije isti Partizan kao ranijih godina jer Jovanovic zaista nema kvalitet za neke vece domete,pa to je valjda sada vec svima jasno

sasa

pre 11 godina

Nisam verovao da cu ovo ikad reci,ali cini mi se da je za KK Partizan bolje da ne osvoji titulu ove godine...Pricam ovo iz razloga sto bi se valjda tada uprava dozvala pameti,otpustila Jovanovica i konacno pocela da pravi pravi tim,oslonjen na nase mlade snage,na eventualno jednog stranog pleja-beka ili centra...Nadam se ipak da cemo osvojiti i 11. uzastopnu titulu,nastaviti dominaciju,ali i da ce VJ ipak otici iz Partizana na kraju sezone...

Samo tebi verni,samo tebi odani!

mile

pre 11 godina

Ne vraca se u Partizan,niti trenira bilo koji klub,jer je pod kaznom sto nije ispostovao ugovor sa CSKA.Nije se pojavio na pripremama,sto automatski dovodi do raskida ugovora,a razlog zasto se nije pojavio je 2. prica.Nakon tog iskustva,sigurno je pametniji.

cuci

pre 11 godina

realno gledano,igraci au sasvim solidni a rezultat nikakav. pa macvan i raduljica su jedan od boljih 4 i 5 pozicija u evropi. A Vlada forsira reker... Trebalo bi da kid ali ipak nije tako... zato sl godine dule vrati se...

Milun

pre 11 godina

Generale, znamo, lepo je to, i korektno. I Vlada je OK, i sve to, i tra la la la... Ali da se ne lažemo ... ne bi bilo loše da se od posle proslave titule u petak ipak obratite javnosti...

Darko

pre 11 godina

Rezultati su samo posledica, Partizan nema igru i to je problem! Jovanović nema hrabrosti, a ima sasvim solidne igrače. Hvala ti Dule što nećeš da uneseš pometnju pred završetak lige, ali molim te RAZMISLI o povratku!

duh sa sekirom

pre 11 godina

...bravoooo Dule sto nisi spomenuo SS transformersa od limenke, a uspeo si da ubodes u centar i objasnio.
...inace bi sad morali da objasnjavamo kako imamo kompleske i nocne more od njih.

Darko

pre 11 godina

Rezultati su samo posledica, Partizan nema igru i to je problem! Jovanović nema hrabrosti, a ima sasvim solidne igrače. Hvala ti Dule što nećeš da uneseš pometnju pred završetak lige, ali molim te RAZMISLI o povratku!

Milun

pre 11 godina

Generale, znamo, lepo je to, i korektno. I Vlada je OK, i sve to, i tra la la la... Ali da se ne lažemo ... ne bi bilo loše da se od posle proslave titule u petak ipak obratite javnosti...

sremac

pre 11 godina

ja sam zvezdas,ali ne mrzim Partizan,naprotiv obozavao sam da gledam Partizan u euroligi,zna se kako je Partizan igrao sa Vujosevicem na klupi,covek je pravio cuda sa malim budzetom i svake sezone novom ekipom,a realno gledano ovo vise nije isti Partizan kao ranijih godina jer Jovanovic zaista nema kvalitet za neke vece domete,pa to je valjda sada vec svima jasno

duh sa sekirom

pre 11 godina

...bravoooo Dule sto nisi spomenuo SS transformersa od limenke, a uspeo si da ubodes u centar i objasnio.
...inace bi sad morali da objasnjavamo kako imamo kompleske i nocne more od njih.

sasa

pre 11 godina

Nisam verovao da cu ovo ikad reci,ali cini mi se da je za KK Partizan bolje da ne osvoji titulu ove godine...Pricam ovo iz razloga sto bi se valjda tada uprava dozvala pameti,otpustila Jovanovica i konacno pocela da pravi pravi tim,oslonjen na nase mlade snage,na eventualno jednog stranog pleja-beka ili centra...Nadam se ipak da cemo osvojiti i 11. uzastopnu titulu,nastaviti dominaciju,ali i da ce VJ ipak otici iz Partizana na kraju sezone...

Samo tebi verni,samo tebi odani!

shilja

pre 11 godina

Po prvi put u poslednjih nekoliko godina, ne svidja mi se ni tim Partizana a ni igra. Voleo bih da Vujosevic razmisli o mogucnosti da bude etrener, jer u sistemu VJ nesto ne stima, to je vidljivo i laicima. Po mom misljenju, treba krenuti u novi ciklus, nesto kao sto je Dule radio sa mladim igracima od 2006-07 (otprilike), pa kroz par godina ubirati plodove. Potencijala ima, znaci ubaciti u vatru Miljenovica, Bogdanovica, Besovica... nek igraju evroligu i nek se kale, a rezultati ce vec doci, samo treba biti strpljiv.
Napred Partizan!!!

Mikele

pre 11 godina

Već oproban sistem podmetanja. U tome su majstori!
Kako god, ne razumem obrušavanje na Vladu Jovanovića. Očigledna je razlika između njega i Duleta. Da je drugačije bilo bi nenormalno. On je njegov učenik i evidentno napreduje. Izdržao je teret naslednika (pogotovo prošle godine). Zaboravljamo kako se krpio tim do pola sezone i kako se sve završilo. Ove sezone smo ostali bez Jadranske lige, ali i to je bilo očekivano. Uzećemo dva trofeja i to je uspeh.
Ovo uspešno nadmudrivanje sa Pešićem predstavlja ogromno iskustvo za njega.
Slažem se da je za Evropu još 'zelen', ali čovek je zaslužio poverenje i podršku. Ubeđen sam da ćemo za koju godinu opet biti na samom vrhu.
Ostajemo 'UNTOUCHABLES' za okolinu!

Jovanovicu, preuzmi Crnokosu iz Kosjerica

pre 11 godina

Kao i predhodnih godina i sada se pise kako Partizan nema dobru ekipu. To uopste nije tacno. Na pozajmici su 2 REPREZENTATIVCA, a tu su i najbolji igraci koje Srbija ima u ovom mometu, kao i nekoliko vanserijskih talenata!!! Sta onda ne valja? Je l' tesko pogoditi? Partizan nema igru, Partizanovi igraci ne igraju istim zarom kao predhodnih godina. Partizanovi klinci ne napreduju, jer i ne igraju. Pojacanja koja su dovedena, ne samo sto stagniraju, nego igraju mnogo losije nego u predhodnim klubovima. Promenjeno 10ak plejmejkera i ni 1 ne valja?!?!?!? Aj' zamislite da se Pesic i Jovanovic rotiraju, kako bi to izgledalo? Toso-Sasa, uocili ste vi ovo sigurno, te vas molim da vratite Duleta ili dovedete nekoga ko zasluzuje da bude trener INSTITUCIJE. Partizan je institucija, vas dvojica ste institucija, jedino je trener diletant!!!

alczsouth

pre 11 godina

najidealnija situacija bi bila da vujosevic bude savetnik i samo da sedi na klupi kao legendarni prof nikolic. a obradovic da bude predsednik SD partizan pa za dve godine smena posto se zeljko i ovako zasitio trenerskog posla pa malo da odmori :) a dule vec dugo kulira :)

dovesti marica na centru i zadrzati raduljicu, takodje i macvana. Pera Bozic u trenerske vode a Bogdanovicu dati sansu.

Miljenovic, stranac
Kecman, Milosavljevic, Andjusic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Raduljica, Maric

+ Besovic kao 13-i igrac

cuci

pre 11 godina

realno gledano,igraci au sasvim solidni a rezultat nikakav. pa macvan i raduljica su jedan od boljih 4 i 5 pozicija u evropi. A Vlada forsira reker... Trebalo bi da kid ali ipak nije tako... zato sl godine dule vrati se...

KODAR78

pre 11 godina

Nadam se da vest nije istinita i da se ceka zavrsetak prvenstva i iz postovanja prema sadasnjem treneru. Dule ipak ne mozemo mi bez tebe i ti bez nas.

svoj stric

pre 11 godina

Kakve su ovo cvecke kad celi tim 'destabilizuje' vest u novinama i kad im igra u finalu zavisi od clanaka...Pa 1995. je selekcija bila najomrazenija u Evropi,svi su ih pljuvali,podmetali im senzacije u novinama,bezali sa postolja,napustali utakmice...Ali kad si dobar i kad cepas- nista ti ne smet...rdjavom ku..u svaka dlaka smeta.

i nad popom ima pop

pre 11 godina

Puna podrška Vladu, šta je Dule osvojio u prve dve sezone, a imao je duplo bolji tim.
Cane, 14. jun 2012 14:26)
Maheru, ne znam na koje prve 2 sezone mislis ali kako vidim da ti kosarka nije bas u malom prstu, onda da ti kazem da je u prvom trenerskom angazmanu za Partizan (krajem '80tih), Dule osvojio u prve 2 godine, titulu prvaka Yu, domaci KUP, Korac-KUP i bio treci na F-4, Evrolige. U drugom nastupu (verovatno si na to mislio ali si bio jos mali, pa se ne secas) u prve 2 godine titule prvaka, a taj njegov niz se nastavlja i dan-danas, zakljucno sa sutrasnjim danom. 11 titula uzastopno.

Mirko

pre 11 godina

Vujošević je od početnika pravio izuzetne igrače, a to mogu samo veliki treneri. Vlada Jovanović to ne radi, čak su i igrači koji su na početku sezone igrali izuzetno, posle počeli da posrću, baš kao što je slučaj sa Raduljicom, pa i Mačvanom - obojica su kidali na prvim utakmicama, da bi se kasnije povukli i igrali vrlo prosečno, pa se tek u poslednjim utakmicama vraćaju.
Ipak Vlada Jovanović je shodno svom iskustvu postigao svoj maksimum u Partizanu, e sad je pitanje da li će i na dalje to biti dovoljno jer se Zvezda približava. Možda je do sada uspevao da pobeđuje, ali sada je počeo i da gubi, a vrlo lako to može da se pretvori u neizvesnost, pa čak i poraz.
Neću ni da pričam da bi sa Duletom Partizan bio neuporedivo teži protivnik i možda nepremostiva prepreka za Zvezdu.
Meni kao navijaču Zvezde sigurno manje odgovara da se vrati Dule, ali činjenice su činjenice.
Partizan je srpski klub i svima treba da bude drago i na ponos kad naši igraju u Evropi, a dosada je to uglavnom bio Partizan i treba da bude i na dalje tako, mada bih ja voleo da se pridruže i Zvezda i Radnički, pa i Hemofarm.
Možda je Jovanović budućnost Partizana, ali ima možda adekvatnijih klubova u kojima bi trebao da se kali, kako za Evropu tako i za ostala takmičenja.
A ovi komentari su samo alibi za eventualni poraz, samo tako mogu da shvatim ovo, jer sumnjam da jeste tako kako Dule kaže.

iDule

pre 11 godina

Vrati se Dule, nedaj da PARTIZAN još više tone. Daj bre da se tim napravi, nemoj da se krpari samo od sezone do sezone. Nemojte "nema para", nije niko tako naivan.

UrosBg

pre 11 godina

Iskreno, zao mi je ako se Dule nece vratiti u Partizan. Sto se mene tice, Partizan bez njega nije ono sto je bio, niti ce biti. Svaka cast Vladi Jovanovicu ali nije on taj kalibar. Nadam se da ce se ispostaviti da je sve demantovano dok ne prodje finalna serija.

http://hoopsuniverse.net

komshija

pre 11 godina

Nije lud da sada u toku finalne serije kaze vracam se, zamislite kakav bi to uticaj imalo na Vladu bas sada kada je napeto... Ne kazem ni da se Dule vraca, ali kakva god da je situacija, on je nece sada izneti u javnost.

mile

pre 11 godina

Ne vraca se u Partizan,niti trenira bilo koji klub,jer je pod kaznom sto nije ispostovao ugovor sa CSKA.Nije se pojavio na pripremama,sto automatski dovodi do raskida ugovora,a razlog zasto se nije pojavio je 2. prica.Nakon tog iskustva,sigurno je pametniji.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Naravno da je JSD ! Za razliku od vas mi ne krijemo svoju istoriju kao zmija noge ! Kada vam već smeta to J ili Jugoslavija što pričate o Bariju i onom Jugoslovenskom timu !?

Pedja

pre 11 godina

Ti Dule idi gde hoces, mozda i uspes negde van Partizana, posto ti to dosad nije polazilo za rukom.A ovog decka na klupi pustite da radi, i dovedite mu nekog kvalitetnijeg igraca, i jos da je Srbin, molim.
Pozz

nije 100% al je 80%

pre 11 godina

Dule ide u Cibonu za milion eura po sezoni! Navodno je sve dogovoreno vec zato sto Jasmin Repesa je predlozio klubu njega ili Bozidara Maljkovica a posto je sjor Bozo otisao u Cedevitu Dule je u ciboni.

mile

pre 11 godina

Ne vraca se u Partizan,niti trenira bilo koji klub,jer je pod kaznom sto nije ispostovao ugovor sa CSKA.Nije se pojavio na pripremama,sto automatski dovodi do raskida ugovora,a razlog zasto se nije pojavio je 2. prica.Nakon tog iskustva,sigurno je pametniji.

sasa

pre 11 godina

Nisam verovao da cu ovo ikad reci,ali cini mi se da je za KK Partizan bolje da ne osvoji titulu ove godine...Pricam ovo iz razloga sto bi se valjda tada uprava dozvala pameti,otpustila Jovanovica i konacno pocela da pravi pravi tim,oslonjen na nase mlade snage,na eventualno jednog stranog pleja-beka ili centra...Nadam se ipak da cemo osvojiti i 11. uzastopnu titulu,nastaviti dominaciju,ali i da ce VJ ipak otici iz Partizana na kraju sezone...

Samo tebi verni,samo tebi odani!

Mikele

pre 11 godina

Već oproban sistem podmetanja. U tome su majstori!
Kako god, ne razumem obrušavanje na Vladu Jovanovića. Očigledna je razlika između njega i Duleta. Da je drugačije bilo bi nenormalno. On je njegov učenik i evidentno napreduje. Izdržao je teret naslednika (pogotovo prošle godine). Zaboravljamo kako se krpio tim do pola sezone i kako se sve završilo. Ove sezone smo ostali bez Jadranske lige, ali i to je bilo očekivano. Uzećemo dva trofeja i to je uspeh.
Ovo uspešno nadmudrivanje sa Pešićem predstavlja ogromno iskustvo za njega.
Slažem se da je za Evropu još 'zelen', ali čovek je zaslužio poverenje i podršku. Ubeđen sam da ćemo za koju godinu opet biti na samom vrhu.
Ostajemo 'UNTOUCHABLES' za okolinu!

nije 100% al je 80%

pre 11 godina

Dule ide u Cibonu za milion eura po sezoni! Navodno je sve dogovoreno vec zato sto Jasmin Repesa je predlozio klubu njega ili Bozidara Maljkovica a posto je sjor Bozo otisao u Cedevitu Dule je u ciboni.

svoj stric

pre 11 godina

Kakve su ovo cvecke kad celi tim 'destabilizuje' vest u novinama i kad im igra u finalu zavisi od clanaka...Pa 1995. je selekcija bila najomrazenija u Evropi,svi su ih pljuvali,podmetali im senzacije u novinama,bezali sa postolja,napustali utakmice...Ali kad si dobar i kad cepas- nista ti ne smet...rdjavom ku..u svaka dlaka smeta.

Pedja

pre 11 godina

Ti Dule idi gde hoces, mozda i uspes negde van Partizana, posto ti to dosad nije polazilo za rukom.A ovog decka na klupi pustite da radi, i dovedite mu nekog kvalitetnijeg igraca, i jos da je Srbin, molim.
Pozz

sremac

pre 11 godina

ja sam zvezdas,ali ne mrzim Partizan,naprotiv obozavao sam da gledam Partizan u euroligi,zna se kako je Partizan igrao sa Vujosevicem na klupi,covek je pravio cuda sa malim budzetom i svake sezone novom ekipom,a realno gledano ovo vise nije isti Partizan kao ranijih godina jer Jovanovic zaista nema kvalitet za neke vece domete,pa to je valjda sada vec svima jasno

duh sa sekirom

pre 11 godina

...bravoooo Dule sto nisi spomenuo SS transformersa od limenke, a uspeo si da ubodes u centar i objasnio.
...inace bi sad morali da objasnjavamo kako imamo kompleske i nocne more od njih.

Darko

pre 11 godina

Rezultati su samo posledica, Partizan nema igru i to je problem! Jovanović nema hrabrosti, a ima sasvim solidne igrače. Hvala ti Dule što nećeš da uneseš pometnju pred završetak lige, ali molim te RAZMISLI o povratku!

Milun

pre 11 godina

Generale, znamo, lepo je to, i korektno. I Vlada je OK, i sve to, i tra la la la... Ali da se ne lažemo ... ne bi bilo loše da se od posle proslave titule u petak ipak obratite javnosti...

cuci

pre 11 godina

realno gledano,igraci au sasvim solidni a rezultat nikakav. pa macvan i raduljica su jedan od boljih 4 i 5 pozicija u evropi. A Vlada forsira reker... Trebalo bi da kid ali ipak nije tako... zato sl godine dule vrati se...

Jovanovicu, preuzmi Crnokosu iz Kosjerica

pre 11 godina

Kao i predhodnih godina i sada se pise kako Partizan nema dobru ekipu. To uopste nije tacno. Na pozajmici su 2 REPREZENTATIVCA, a tu su i najbolji igraci koje Srbija ima u ovom mometu, kao i nekoliko vanserijskih talenata!!! Sta onda ne valja? Je l' tesko pogoditi? Partizan nema igru, Partizanovi igraci ne igraju istim zarom kao predhodnih godina. Partizanovi klinci ne napreduju, jer i ne igraju. Pojacanja koja su dovedena, ne samo sto stagniraju, nego igraju mnogo losije nego u predhodnim klubovima. Promenjeno 10ak plejmejkera i ni 1 ne valja?!?!?!? Aj' zamislite da se Pesic i Jovanovic rotiraju, kako bi to izgledalo? Toso-Sasa, uocili ste vi ovo sigurno, te vas molim da vratite Duleta ili dovedete nekoga ko zasluzuje da bude trener INSTITUCIJE. Partizan je institucija, vas dvojica ste institucija, jedino je trener diletant!!!

i nad popom ima pop

pre 11 godina

Puna podrška Vladu, šta je Dule osvojio u prve dve sezone, a imao je duplo bolji tim.
Cane, 14. jun 2012 14:26)
Maheru, ne znam na koje prve 2 sezone mislis ali kako vidim da ti kosarka nije bas u malom prstu, onda da ti kazem da je u prvom trenerskom angazmanu za Partizan (krajem '80tih), Dule osvojio u prve 2 godine, titulu prvaka Yu, domaci KUP, Korac-KUP i bio treci na F-4, Evrolige. U drugom nastupu (verovatno si na to mislio ali si bio jos mali, pa se ne secas) u prve 2 godine titule prvaka, a taj njegov niz se nastavlja i dan-danas, zakljucno sa sutrasnjim danom. 11 titula uzastopno.

shilja

pre 11 godina

Po prvi put u poslednjih nekoliko godina, ne svidja mi se ni tim Partizana a ni igra. Voleo bih da Vujosevic razmisli o mogucnosti da bude etrener, jer u sistemu VJ nesto ne stima, to je vidljivo i laicima. Po mom misljenju, treba krenuti u novi ciklus, nesto kao sto je Dule radio sa mladim igracima od 2006-07 (otprilike), pa kroz par godina ubirati plodove. Potencijala ima, znaci ubaciti u vatru Miljenovica, Bogdanovica, Besovica... nek igraju evroligu i nek se kale, a rezultati ce vec doci, samo treba biti strpljiv.
Napred Partizan!!!

alczsouth

pre 11 godina

najidealnija situacija bi bila da vujosevic bude savetnik i samo da sedi na klupi kao legendarni prof nikolic. a obradovic da bude predsednik SD partizan pa za dve godine smena posto se zeljko i ovako zasitio trenerskog posla pa malo da odmori :) a dule vec dugo kulira :)

dovesti marica na centru i zadrzati raduljicu, takodje i macvana. Pera Bozic u trenerske vode a Bogdanovicu dati sansu.

Miljenovic, stranac
Kecman, Milosavljevic, Andjusic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Raduljica, Maric

+ Besovic kao 13-i igrac

KODAR78

pre 11 godina

Nadam se da vest nije istinita i da se ceka zavrsetak prvenstva i iz postovanja prema sadasnjem treneru. Dule ipak ne mozemo mi bez tebe i ti bez nas.

iDule

pre 11 godina

Vrati se Dule, nedaj da PARTIZAN još više tone. Daj bre da se tim napravi, nemoj da se krpari samo od sezone do sezone. Nemojte "nema para", nije niko tako naivan.

Mirko

pre 11 godina

Vujošević je od početnika pravio izuzetne igrače, a to mogu samo veliki treneri. Vlada Jovanović to ne radi, čak su i igrači koji su na početku sezone igrali izuzetno, posle počeli da posrću, baš kao što je slučaj sa Raduljicom, pa i Mačvanom - obojica su kidali na prvim utakmicama, da bi se kasnije povukli i igrali vrlo prosečno, pa se tek u poslednjim utakmicama vraćaju.
Ipak Vlada Jovanović je shodno svom iskustvu postigao svoj maksimum u Partizanu, e sad je pitanje da li će i na dalje to biti dovoljno jer se Zvezda približava. Možda je do sada uspevao da pobeđuje, ali sada je počeo i da gubi, a vrlo lako to može da se pretvori u neizvesnost, pa čak i poraz.
Neću ni da pričam da bi sa Duletom Partizan bio neuporedivo teži protivnik i možda nepremostiva prepreka za Zvezdu.
Meni kao navijaču Zvezde sigurno manje odgovara da se vrati Dule, ali činjenice su činjenice.
Partizan je srpski klub i svima treba da bude drago i na ponos kad naši igraju u Evropi, a dosada je to uglavnom bio Partizan i treba da bude i na dalje tako, mada bih ja voleo da se pridruže i Zvezda i Radnički, pa i Hemofarm.
Možda je Jovanović budućnost Partizana, ali ima možda adekvatnijih klubova u kojima bi trebao da se kali, kako za Evropu tako i za ostala takmičenja.
A ovi komentari su samo alibi za eventualni poraz, samo tako mogu da shvatim ovo, jer sumnjam da jeste tako kako Dule kaže.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Naravno da je JSD ! Za razliku od vas mi ne krijemo svoju istoriju kao zmija noge ! Kada vam već smeta to J ili Jugoslavija što pričate o Bariju i onom Jugoslovenskom timu !?

UrosBg

pre 11 godina

Iskreno, zao mi je ako se Dule nece vratiti u Partizan. Sto se mene tice, Partizan bez njega nije ono sto je bio, niti ce biti. Svaka cast Vladi Jovanovicu ali nije on taj kalibar. Nadam se da ce se ispostaviti da je sve demantovano dok ne prodje finalna serija.

http://hoopsuniverse.net

komshija

pre 11 godina

Nije lud da sada u toku finalne serije kaze vracam se, zamislite kakav bi to uticaj imalo na Vladu bas sada kada je napeto... Ne kazem ni da se Dule vraca, ali kakva god da je situacija, on je nece sada izneti u javnost.