Košarka 68

Utorak, 12.06.2012.

16:59

Željko Obradović napustio PAO!

Željko Obradović nije više trener Panatinaikosa, objavili su čelnici atinskog kluba.

Željko Obradoviæ napustio PAO! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Mare

pre 11 godina

Vi koji pljujete Zeljka ste samo dokaz da se uspeh u Srbiji ne prasta. A kad smo kod uspeha, evo linka da se podsetite kako to izgleda u Panatanikosu

http://www.youtube.com/watch?v=nqmEwZVqiPQ&feature=g-like

trsa

pre 11 godina

Zeljko preuzima zvezdu odusevio se koliko su borbeni i pozeleo da radi sa njima i nada se da za desetak godina moze sa zvezdom da uzme titulu

oni sanjaju da pobede nas,mi imamo snove u kojima njih nema

pre 11 godina

Zeljko brate,siguran sam da imas toliko para da o njima ne moras da razmisljas do kraja zivota,zato dodji u tvoj Partizan,da polako ponovo stvaramo ekipu za F4 evrolige

Maksa

pre 11 godina

e kakvi smo mi ljudi. Duda pre neki dan rece da bi Obradovicu trebalo dati NOBELOVU nagradu za sve sto je uradio u kosarci. Treba stvarno biti kreten pa nesto lose reci o Zeljku.
Maksa Novi Sad

rosa u podne

pre 11 godina

O boze, da li je moguce da ste zaboravili kakav je budzet imao Partizan kada je sa Djordjevicem i Danilovicem postao sampion Evrope. I ne samo da je imao neuporediovo manji budzet nego timovi iz Italije, Spanije i Grcke, nego je celo takmicenje igrao izvan Srbije, tj. domacin je bio u Spaniji. Pri tom je to bio Obradovicev prvi trenerski posao. Odbio je da igra za reprezentaciju, da bi pripremio Partizan za novu sezonu.

UrosBg

pre 11 godina

Ovo je jedna od najvaznijih vesti ove godine u kosarkaskom svetu. Jedan od najboljih trenera u evropi a i svetu je konacno nakon 13 godina i brojnih titula odlucio da napusti klub. Ima dosta nagadjanja gde ce da zavrsi, a gde god da ode ja znam da cu da volim taj tim zbog Zeljka, isto kao sto sam voleo Partizan zbog Duleta.

Ранко Србин Република Срб(п)ска

pre 11 godina

Легенда......не желим нешто посебно да пређе у неки клуб из Европе......само бих желио да дође у Партизан или оде у НБА нпр. ЛЕЈКЕРСЕ :)....али озбиљно.....кад видим оног Спол(е)стру тренера Мајамија дође ми мука....човече па Жељко је тренер калибра Фил Џексон, Поповић, Рајли.....стварно не разумијем какав отпад можемо да видимо на клупама у НБА а ми имамо Обрадовића, Ивковића и Пешића, такве громаде од тренера, страшно.....срећно Жеља!!!

Aleksandar

pre 11 godina

Boston Celtics! Da se zapocne neka nova dominacija. Salu na stranu, pitam se kako bi Zeljko prosao u NBA. Ja smem da se kladim da bi imao uspeha, gde god da bio trener.

Jerez

pre 11 godina

Kad bi neko neutralan seo i procitao komentare samo na nivou reprezentativnog sporta, mogao bi odmah da zakljuci zasto se Partizan voli, a za Zvezdu samo navija!!!

veliki trener i ne tako veliki covek

pre 11 godina

Koliko je dao on Panatinaikosu toliko je i PAO dao njemu. Imao je godinama gotovo neogranicen budzet i dali su mu mogucnost da bude najtrofejniji trener u Evropi. Mislim da je vrlo bezobrazno sa njegove strane da kaze kako nije dovoljno cenjen u klubu i nema dovoljnu podrsku, a vlasnici PAO-a mu bukvalno kazu samo reci sta treba, pa mu nude cak i akcije kluba?! Nijedan trener ni u jednom klubu nije dobio toliku podrsku kao on i zvuci kao nezahvalno deriste kad tako nesto kaze. Najvise od svega mi se gadi ono pateticno obecanje navijacima da ce uraditi sve sto moze da ostane, a vec tada je znao da ide. Gleda ih u oci i laze, i to toliko verne navijace... Neka lepo kaze zasitio sam se Grcke, klubu dugujem sve, navijacima vecno hvala za podrsku i neka ode kao gospodin. A od ovakve nezahvalnosti tipa klub me ne podrzava mi se povraca! Jel hoces Zeljko mozda uz budzet od 40 miliona i garanciju FIBE da ces osvojiti Evroligu?! Bolje gledaj kako da razvijes mlade i sam stvoris igrace, a ne da vecito dobijas 10 preskupih igraca i da sad places sto ti daju samo 5... Duda je pred pocetak sezone dobio mizeran budzet u odnosu na tvoj, kompletno novu ekipu koju je morao sam da skrpi i uzeo Evroligu i prvenstvo. Nisi umeo na lep nacin da odes iz reprezentacije ne umes ni iz kluba koji te je stvorio. Uci kako se postaje gospodin od Dude.

Ivan

pre 11 godina

I ako je"vaš",čovek mora samo da ima poštovanja prema njegovom trenerskom umeću i prema rezultatima koje je postigao.Nije on otišao zbog manja para za njega,nego zbog manje para za igrače u koje on veruje i za koje smatra kao svoje.Svaka mu čast i želim mu da ima barem u pola uspeha kao do sada u novom klubu.

VILA BOLA HOLA

pre 11 godina

Mr oks@ evo Ja kao neko ko ne navija za Partizan da ti kazem, isti taj partizan je sa mizernim budzetom Stigao na f4 u parizu. ogroman uspeh samo zato sto su momci igrali srcem, vodio ih dule vujosevic, covek koga ne volim ali postujem njegov rad, duda ivkovic sa skresanim budzetom uzeo sve ove sezone. kad ima zelje, ljubavi I sloge moze se sve, tad pobedjuje istinsko dobro ili ti sport a ne milionski budzeti

Mr Oks

pre 11 godina

Dokazao je da je trener za ogromne budzete , akd nije tako , odmah panika... a cast i obraz???
(Kajzer Soze, 12. jun 2012 17:04)

Stvarno ne znam ko očekuje da radi sa 12 miliona evra budžeta? Njemu je i ovako skresavam budžet u Panatenaikosu poslednih par sezona.

I Olimpijakos koji se spominje kao čudo ove sezone je imao budžet od nekih 18 miliona evra, Panatenaikos je imao 22 miliona.

Čovek je sa četiri tima osvajao EL, ukupno osam titula, od toga tri tima posle njegovog odlaska to nisu uspevala, a videćemo da li će uspeti i Panatenaikos.

A pored tih 8 EL titula, ima i dva kupa Saporta (pandan današnjeg EC-a). Što će reći da je za 20 sezona koliko se bavi trenerskim poslom osvojio 10 evropskih titula.

Slobodan

pre 11 godina

Stvarno treba da nas nema. Pljuvati ovog coveka. Covek je verovatno najbolji trener u istoriji sporta uopste, a mi mu trazimo mane. Jedan Greg Popovic kaze da je to najbolji trener u istoriji Evrope, ali se ovde nadje toliko budala (nije uvreda nikome licno, vec opisna imenica drustva) koji ce ga omalovazavati. Kada se govori o, npr., Murinju, niko ne pominje budzete Celsija, Intera, Reala, vec se o istom govori kao vrhunskom treneru (sto i jeste). Uporedite karijere Murinja i Zeljka, shvaticete o kakvoj se nestvarnoj karijeri radi - jedna od najfascinantijih karijera u istoriji sporta. Ali, sto bismo mi to cenili. Ironija. Stvarnost.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Cenim i Obradovića i Pešića,ali smem da potpišem da i jedan i drugi nebi uspeli da odvedu bilo koji tim sa Partizanovim budžetom na finalfour Eurolige kao što je to pošlo za rukom Vujoševiću.Ja sam ubedjen da je Partizan imao još jednog igrača kalibra Mekejleb uzeo bi Vujošević ladno titulu prvaka evrope u Parizu.Ali dobro,sto ljudi,sto ćudi.Realno,Obradović je naš najbolji trener ikada.

Stark

pre 11 godina

CSKA je izgleda vec kaparisao Mesinu, Obradovic ce najverovatnije u Fener, mozda Efes a ja bih najvise voleo da se vrati u Partizan sto bi bilo pravo cudo...ali mi smo navikli na cuda...

djordjevic

pre 11 godina

E moj Kajzer Soze...koliki je bio budzet Partizana kada ga je preuzeo? Imamo najveceg trenera u istoriji evropske kosarke, ali nije nam tesko da ga mi sami ponizavamo i nazivamo trenerom za velike budzete. Izmedju ostalog, i logicno je da najveci treneri raspolazu sa najveci budzetima. Pa nece valjda Muta Nikolic da vodi tim od 30 miliona?

Zeljko, ajde nazad kuci MOLIM TE!

veceras u 8

pre 11 godina

sramotno ponasanje obradovica, jednom u 15 godina mu smanje budzet za 20% i on odmah ide zato sto nece da mu daju budzet koliki on hoce i da svi igraci koje on hoce ostanu. a ovamo prica da ih voli kao porodicu. a pesic odbije real madrid i 20 puta vecu platu i da bira koje ce igrace da uzme, i da juri titulu prvaka evrope sa realom i slavu, i izabere srpsku propalu i raspadnutu zvevzdu sa 3 polu-igraca da je podize iz pepela. isto tako duda ivkovic uzme olimpijakos koji je 10 puta skresao budzet i ostao samo sa jednom zvezdom (spanulis)i gomilom mladih igraca pa uzme evro krunu. a ovaj za jedan evro prodaje one koje navodno voli kao porodicu. muka mi je bila oko ovih njegovih pregovora sa PAO, nikada do sada nisam video tako ucenjivacki stav trenera prema klubu

ssssssss

pre 11 godina

Dokazao je da je trener za ogromne budzete , akd nije tako , odmah panika... a cast i obraz???
(Kajzer Soze, 12. jun 2012 17:04)
Ali zato tvoj Pesic je osvajao trofeje sa ekipama koje jedva skrpe budzet

Mirko Je Bački Jarak

pre 11 godina

Vanzemaljci su mi rekli da su ga izabrali za vođu Zemljana, koji treba da ponovo uspostavi red i harmoniju među ljudima, biljkama i životinjama.
Zato je morao da napusti PAO.
Eto.

goran

pre 11 godina

stvarno sta je covek osvojio niko nikada nece uspeti da ponovi, makar bili to treneri ekipa koje su dominantne u svojoj zemlji kao CSKA ili Makabi, ali 23 trofeja nikad...
kapa dole, covek je fenomen.... 34 titule u 20 godina trenerske karijere... i tek 52 godine ima...

Joki

pre 11 godina

Muka je to ne znamo mi. Sad valja kupiti zimsku garderobu za Rusiju. Znate li vi posto je to. Pa tako i za zenu i cerku. Trosak , ne bio mu u kozi.

levo smetalo

pre 11 godina

Dokazao je da je trener za ogromne budzete , akd nije tako , odmah panika... a cast i obraz??? (Kajzer Soze, 12. jun 2012 17:04) Da je neki stranac, verovatno bi napisao da je Zeljko najbolji trener u istoriji kosarke (sto objektivno jeste), ali posto je nas ti ga pljujes. U Srbiji se uspeh ne prasta.

koma

pre 11 godina

Stvarno smo los narod,kad vidim kakve komentare salju ljudi na ovoj i prethodnoj vesti o gospodinu Obradovicu. Treba da se ponosimo na ovakve ljude a ne da ih pljujete. Nije ni cudo sto nas svi mrze !!!

baki

pre 11 godina

e ove fore, naputsio ih je na okuci revolucije i tako to, dajte bre.
pa koliko bi vas islo na posao, a da niste placeni, a pri tom vam druga firma nudi debele pare?

Blaf

pre 11 godina

Uff, jaka stvar , imao pet puta skupli tim od Olimpijakosa i Duda mu održao predavanje kako osvojiti evro ligu sa malim budžetom i nepoznatim igračima ,od Pere Antića do AC Loua ,pa još i tri puta ga dobio u play ofu.

Svaka cast majstore

pre 11 godina

To se zove obraz.Prosle godine je pristao da mu smanje ugovor, ove godine je trebalo i igracima da se znatno smanje plate.On jedbnostavno nije hteo da bude taj, koji ce u ime njihovog postovanja prema njemu da im zavlaci ruke u dzep.U ovom trenutku kad su nosioci tima iscedjeni i zamoreni, njima je trebala sveza krv ,a za to nemaju novaca.
Ova pobeda Olimpijakosa je posledica zasicenja, koji se dogadja u svim klubovima koji dominiraju,kao u Barsi ove godine npr.(Ovo nikako ne umanjuje sjajan uspeh Dude Ivkovica,samo objasnjava da se steklo vise povoljih faktora u raspletu ove situacije).Zeljko je u PAO-u moga sebi da izdejstvuje apsolutno besprekorne finansijske uslove za sebe,ali covek od integriteta nece da prosi tamo gde je gospodario.
Sta god bilo, cekaju ga novi izazovi, a vrata iza sebe nije zalupio.

marko

pre 11 godina

Zar posle one kradje iz auta da ides medju turke? Ni krivi ni duzni osvojise srebro, a sada jos treba nas covek i da im donese titulu najboljeg kluba Evrope. Nemoj, molim te.

goran

pre 11 godina

stvarno sta je covek osvojio niko nikada nece uspeti da ponovi, makar bili to treneri ekipa koje su dominantne u svojoj zemlji kao CSKA ili Makabi, ali 23 trofeja nikad...
kapa dole, covek je fenomen.... 34 titule u 20 godina trenerske karijere... i tek 52 godine ima...

levo smetalo

pre 11 godina

Dokazao je da je trener za ogromne budzete , akd nije tako , odmah panika... a cast i obraz??? (Kajzer Soze, 12. jun 2012 17:04) Da je neki stranac, verovatno bi napisao da je Zeljko najbolji trener u istoriji kosarke (sto objektivno jeste), ali posto je nas ti ga pljujes. U Srbiji se uspeh ne prasta.

djordjevic

pre 11 godina

E moj Kajzer Soze...koliki je bio budzet Partizana kada ga je preuzeo? Imamo najveceg trenera u istoriji evropske kosarke, ali nije nam tesko da ga mi sami ponizavamo i nazivamo trenerom za velike budzete. Izmedju ostalog, i logicno je da najveci treneri raspolazu sa najveci budzetima. Pa nece valjda Muta Nikolic da vodi tim od 30 miliona?

Zeljko, ajde nazad kuci MOLIM TE!

koma

pre 11 godina

Stvarno smo los narod,kad vidim kakve komentare salju ljudi na ovoj i prethodnoj vesti o gospodinu Obradovicu. Treba da se ponosimo na ovakve ljude a ne da ih pljujete. Nije ni cudo sto nas svi mrze !!!

Slobodan

pre 11 godina

Stvarno treba da nas nema. Pljuvati ovog coveka. Covek je verovatno najbolji trener u istoriji sporta uopste, a mi mu trazimo mane. Jedan Greg Popovic kaze da je to najbolji trener u istoriji Evrope, ali se ovde nadje toliko budala (nije uvreda nikome licno, vec opisna imenica drustva) koji ce ga omalovazavati. Kada se govori o, npr., Murinju, niko ne pominje budzete Celsija, Intera, Reala, vec se o istom govori kao vrhunskom treneru (sto i jeste). Uporedite karijere Murinja i Zeljka, shvaticete o kakvoj se nestvarnoj karijeri radi - jedna od najfascinantijih karijera u istoriji sporta. Ali, sto bismo mi to cenili. Ironija. Stvarnost.

Mr Oks

pre 11 godina

Dokazao je da je trener za ogromne budzete , akd nije tako , odmah panika... a cast i obraz???
(Kajzer Soze, 12. jun 2012 17:04)

Stvarno ne znam ko očekuje da radi sa 12 miliona evra budžeta? Njemu je i ovako skresavam budžet u Panatenaikosu poslednih par sezona.

I Olimpijakos koji se spominje kao čudo ove sezone je imao budžet od nekih 18 miliona evra, Panatenaikos je imao 22 miliona.

Čovek je sa četiri tima osvajao EL, ukupno osam titula, od toga tri tima posle njegovog odlaska to nisu uspevala, a videćemo da li će uspeti i Panatenaikos.

A pored tih 8 EL titula, ima i dva kupa Saporta (pandan današnjeg EC-a). Što će reći da je za 20 sezona koliko se bavi trenerskim poslom osvojio 10 evropskih titula.

Svaka cast majstore

pre 11 godina

To se zove obraz.Prosle godine je pristao da mu smanje ugovor, ove godine je trebalo i igracima da se znatno smanje plate.On jedbnostavno nije hteo da bude taj, koji ce u ime njihovog postovanja prema njemu da im zavlaci ruke u dzep.U ovom trenutku kad su nosioci tima iscedjeni i zamoreni, njima je trebala sveza krv ,a za to nemaju novaca.
Ova pobeda Olimpijakosa je posledica zasicenja, koji se dogadja u svim klubovima koji dominiraju,kao u Barsi ove godine npr.(Ovo nikako ne umanjuje sjajan uspeh Dude Ivkovica,samo objasnjava da se steklo vise povoljih faktora u raspletu ove situacije).Zeljko je u PAO-u moga sebi da izdejstvuje apsolutno besprekorne finansijske uslove za sebe,ali covek od integriteta nece da prosi tamo gde je gospodario.
Sta god bilo, cekaju ga novi izazovi, a vrata iza sebe nije zalupio.

ssssssss

pre 11 godina

Dokazao je da je trener za ogromne budzete , akd nije tako , odmah panika... a cast i obraz???
(Kajzer Soze, 12. jun 2012 17:04)
Ali zato tvoj Pesic je osvajao trofeje sa ekipama koje jedva skrpe budzet

Stark

pre 11 godina

CSKA je izgleda vec kaparisao Mesinu, Obradovic ce najverovatnije u Fener, mozda Efes a ja bih najvise voleo da se vrati u Partizan sto bi bilo pravo cudo...ali mi smo navikli na cuda...

veliki trener i ne tako veliki covek

pre 11 godina

Koliko je dao on Panatinaikosu toliko je i PAO dao njemu. Imao je godinama gotovo neogranicen budzet i dali su mu mogucnost da bude najtrofejniji trener u Evropi. Mislim da je vrlo bezobrazno sa njegove strane da kaze kako nije dovoljno cenjen u klubu i nema dovoljnu podrsku, a vlasnici PAO-a mu bukvalno kazu samo reci sta treba, pa mu nude cak i akcije kluba?! Nijedan trener ni u jednom klubu nije dobio toliku podrsku kao on i zvuci kao nezahvalno deriste kad tako nesto kaze. Najvise od svega mi se gadi ono pateticno obecanje navijacima da ce uraditi sve sto moze da ostane, a vec tada je znao da ide. Gleda ih u oci i laze, i to toliko verne navijace... Neka lepo kaze zasitio sam se Grcke, klubu dugujem sve, navijacima vecno hvala za podrsku i neka ode kao gospodin. A od ovakve nezahvalnosti tipa klub me ne podrzava mi se povraca! Jel hoces Zeljko mozda uz budzet od 40 miliona i garanciju FIBE da ces osvojiti Evroligu?! Bolje gledaj kako da razvijes mlade i sam stvoris igrace, a ne da vecito dobijas 10 preskupih igraca i da sad places sto ti daju samo 5... Duda je pred pocetak sezone dobio mizeran budzet u odnosu na tvoj, kompletno novu ekipu koju je morao sam da skrpi i uzeo Evroligu i prvenstvo. Nisi umeo na lep nacin da odes iz reprezentacije ne umes ni iz kluba koji te je stvorio. Uci kako se postaje gospodin od Dude.

rosa u podne

pre 11 godina

O boze, da li je moguce da ste zaboravili kakav je budzet imao Partizan kada je sa Djordjevicem i Danilovicem postao sampion Evrope. I ne samo da je imao neuporediovo manji budzet nego timovi iz Italije, Spanije i Grcke, nego je celo takmicenje igrao izvan Srbije, tj. domacin je bio u Spaniji. Pri tom je to bio Obradovicev prvi trenerski posao. Odbio je da igra za reprezentaciju, da bi pripremio Partizan za novu sezonu.

Ранко Србин Република Срб(п)ска

pre 11 godina

Легенда......не желим нешто посебно да пређе у неки клуб из Европе......само бих желио да дође у Партизан или оде у НБА нпр. ЛЕЈКЕРСЕ :)....али озбиљно.....кад видим оног Спол(е)стру тренера Мајамија дође ми мука....човече па Жељко је тренер калибра Фил Џексон, Поповић, Рајли.....стварно не разумијем какав отпад можемо да видимо на клупама у НБА а ми имамо Обрадовића, Ивковића и Пешића, такве громаде од тренера, страшно.....срећно Жеља!!!

Aleksandar

pre 11 godina

Boston Celtics! Da se zapocne neka nova dominacija. Salu na stranu, pitam se kako bi Zeljko prosao u NBA. Ja smem da se kladim da bi imao uspeha, gde god da bio trener.

Blaf

pre 11 godina

Uff, jaka stvar , imao pet puta skupli tim od Olimpijakosa i Duda mu održao predavanje kako osvojiti evro ligu sa malim budžetom i nepoznatim igračima ,od Pere Antića do AC Loua ,pa još i tri puta ga dobio u play ofu.

veceras u 8

pre 11 godina

sramotno ponasanje obradovica, jednom u 15 godina mu smanje budzet za 20% i on odmah ide zato sto nece da mu daju budzet koliki on hoce i da svi igraci koje on hoce ostanu. a ovamo prica da ih voli kao porodicu. a pesic odbije real madrid i 20 puta vecu platu i da bira koje ce igrace da uzme, i da juri titulu prvaka evrope sa realom i slavu, i izabere srpsku propalu i raspadnutu zvevzdu sa 3 polu-igraca da je podize iz pepela. isto tako duda ivkovic uzme olimpijakos koji je 10 puta skresao budzet i ostao samo sa jednom zvezdom (spanulis)i gomilom mladih igraca pa uzme evro krunu. a ovaj za jedan evro prodaje one koje navodno voli kao porodicu. muka mi je bila oko ovih njegovih pregovora sa PAO, nikada do sada nisam video tako ucenjivacki stav trenera prema klubu

marko

pre 11 godina

Zar posle one kradje iz auta da ides medju turke? Ni krivi ni duzni osvojise srebro, a sada jos treba nas covek i da im donese titulu najboljeg kluba Evrope. Nemoj, molim te.

Ivan

pre 11 godina

I ako je"vaš",čovek mora samo da ima poštovanja prema njegovom trenerskom umeću i prema rezultatima koje je postigao.Nije on otišao zbog manja para za njega,nego zbog manje para za igrače u koje on veruje i za koje smatra kao svoje.Svaka mu čast i želim mu da ima barem u pola uspeha kao do sada u novom klubu.

Jerez

pre 11 godina

Kad bi neko neutralan seo i procitao komentare samo na nivou reprezentativnog sporta, mogao bi odmah da zakljuci zasto se Partizan voli, a za Zvezdu samo navija!!!

Maksa

pre 11 godina

e kakvi smo mi ljudi. Duda pre neki dan rece da bi Obradovicu trebalo dati NOBELOVU nagradu za sve sto je uradio u kosarci. Treba stvarno biti kreten pa nesto lose reci o Zeljku.
Maksa Novi Sad

ackoniskikartel

pre 11 godina

Cenim i Obradovića i Pešića,ali smem da potpišem da i jedan i drugi nebi uspeli da odvedu bilo koji tim sa Partizanovim budžetom na finalfour Eurolige kao što je to pošlo za rukom Vujoševiću.Ja sam ubedjen da je Partizan imao još jednog igrača kalibra Mekejleb uzeo bi Vujošević ladno titulu prvaka evrope u Parizu.Ali dobro,sto ljudi,sto ćudi.Realno,Obradović je naš najbolji trener ikada.

UrosBg

pre 11 godina

Ovo je jedna od najvaznijih vesti ove godine u kosarkaskom svetu. Jedan od najboljih trenera u evropi a i svetu je konacno nakon 13 godina i brojnih titula odlucio da napusti klub. Ima dosta nagadjanja gde ce da zavrsi, a gde god da ode ja znam da cu da volim taj tim zbog Zeljka, isto kao sto sam voleo Partizan zbog Duleta.

Mirko Je Bački Jarak

pre 11 godina

Vanzemaljci su mi rekli da su ga izabrali za vođu Zemljana, koji treba da ponovo uspostavi red i harmoniju među ljudima, biljkama i životinjama.
Zato je morao da napusti PAO.
Eto.

baki

pre 11 godina

e ove fore, naputsio ih je na okuci revolucije i tako to, dajte bre.
pa koliko bi vas islo na posao, a da niste placeni, a pri tom vam druga firma nudi debele pare?

Joki

pre 11 godina

Muka je to ne znamo mi. Sad valja kupiti zimsku garderobu za Rusiju. Znate li vi posto je to. Pa tako i za zenu i cerku. Trosak , ne bio mu u kozi.

VILA BOLA HOLA

pre 11 godina

Mr oks@ evo Ja kao neko ko ne navija za Partizan da ti kazem, isti taj partizan je sa mizernim budzetom Stigao na f4 u parizu. ogroman uspeh samo zato sto su momci igrali srcem, vodio ih dule vujosevic, covek koga ne volim ali postujem njegov rad, duda ivkovic sa skresanim budzetom uzeo sve ove sezone. kad ima zelje, ljubavi I sloge moze se sve, tad pobedjuje istinsko dobro ili ti sport a ne milionski budzeti

oni sanjaju da pobede nas,mi imamo snove u kojima njih nema

pre 11 godina

Zeljko brate,siguran sam da imas toliko para da o njima ne moras da razmisljas do kraja zivota,zato dodji u tvoj Partizan,da polako ponovo stvaramo ekipu za F4 evrolige

trsa

pre 11 godina

Zeljko preuzima zvezdu odusevio se koliko su borbeni i pozeleo da radi sa njima i nada se da za desetak godina moze sa zvezdom da uzme titulu

Mare

pre 11 godina

Vi koji pljujete Zeljka ste samo dokaz da se uspeh u Srbiji ne prasta. A kad smo kod uspeha, evo linka da se podsetite kako to izgleda u Panatanikosu

http://www.youtube.com/watch?v=nqmEwZVqiPQ&feature=g-like

Blaf

pre 11 godina

Uff, jaka stvar , imao pet puta skupli tim od Olimpijakosa i Duda mu održao predavanje kako osvojiti evro ligu sa malim budžetom i nepoznatim igračima ,od Pere Antića do AC Loua ,pa još i tri puta ga dobio u play ofu.

veceras u 8

pre 11 godina

sramotno ponasanje obradovica, jednom u 15 godina mu smanje budzet za 20% i on odmah ide zato sto nece da mu daju budzet koliki on hoce i da svi igraci koje on hoce ostanu. a ovamo prica da ih voli kao porodicu. a pesic odbije real madrid i 20 puta vecu platu i da bira koje ce igrace da uzme, i da juri titulu prvaka evrope sa realom i slavu, i izabere srpsku propalu i raspadnutu zvevzdu sa 3 polu-igraca da je podize iz pepela. isto tako duda ivkovic uzme olimpijakos koji je 10 puta skresao budzet i ostao samo sa jednom zvezdom (spanulis)i gomilom mladih igraca pa uzme evro krunu. a ovaj za jedan evro prodaje one koje navodno voli kao porodicu. muka mi je bila oko ovih njegovih pregovora sa PAO, nikada do sada nisam video tako ucenjivacki stav trenera prema klubu

veliki trener i ne tako veliki covek

pre 11 godina

Koliko je dao on Panatinaikosu toliko je i PAO dao njemu. Imao je godinama gotovo neogranicen budzet i dali su mu mogucnost da bude najtrofejniji trener u Evropi. Mislim da je vrlo bezobrazno sa njegove strane da kaze kako nije dovoljno cenjen u klubu i nema dovoljnu podrsku, a vlasnici PAO-a mu bukvalno kazu samo reci sta treba, pa mu nude cak i akcije kluba?! Nijedan trener ni u jednom klubu nije dobio toliku podrsku kao on i zvuci kao nezahvalno deriste kad tako nesto kaze. Najvise od svega mi se gadi ono pateticno obecanje navijacima da ce uraditi sve sto moze da ostane, a vec tada je znao da ide. Gleda ih u oci i laze, i to toliko verne navijace... Neka lepo kaze zasitio sam se Grcke, klubu dugujem sve, navijacima vecno hvala za podrsku i neka ode kao gospodin. A od ovakve nezahvalnosti tipa klub me ne podrzava mi se povraca! Jel hoces Zeljko mozda uz budzet od 40 miliona i garanciju FIBE da ces osvojiti Evroligu?! Bolje gledaj kako da razvijes mlade i sam stvoris igrace, a ne da vecito dobijas 10 preskupih igraca i da sad places sto ti daju samo 5... Duda je pred pocetak sezone dobio mizeran budzet u odnosu na tvoj, kompletno novu ekipu koju je morao sam da skrpi i uzeo Evroligu i prvenstvo. Nisi umeo na lep nacin da odes iz reprezentacije ne umes ni iz kluba koji te je stvorio. Uci kako se postaje gospodin od Dude.

Joki

pre 11 godina

Muka je to ne znamo mi. Sad valja kupiti zimsku garderobu za Rusiju. Znate li vi posto je to. Pa tako i za zenu i cerku. Trosak , ne bio mu u kozi.

Jerez

pre 11 godina

Kad bi neko neutralan seo i procitao komentare samo na nivou reprezentativnog sporta, mogao bi odmah da zakljuci zasto se Partizan voli, a za Zvezdu samo navija!!!

Mirko Je Bački Jarak

pre 11 godina

Vanzemaljci su mi rekli da su ga izabrali za vođu Zemljana, koji treba da ponovo uspostavi red i harmoniju među ljudima, biljkama i životinjama.
Zato je morao da napusti PAO.
Eto.

ssssssss

pre 11 godina

Dokazao je da je trener za ogromne budzete , akd nije tako , odmah panika... a cast i obraz???
(Kajzer Soze, 12. jun 2012 17:04)
Ali zato tvoj Pesic je osvajao trofeje sa ekipama koje jedva skrpe budzet

levo smetalo

pre 11 godina

Dokazao je da je trener za ogromne budzete , akd nije tako , odmah panika... a cast i obraz??? (Kajzer Soze, 12. jun 2012 17:04) Da je neki stranac, verovatno bi napisao da je Zeljko najbolji trener u istoriji kosarke (sto objektivno jeste), ali posto je nas ti ga pljujes. U Srbiji se uspeh ne prasta.

djordjevic

pre 11 godina

E moj Kajzer Soze...koliki je bio budzet Partizana kada ga je preuzeo? Imamo najveceg trenera u istoriji evropske kosarke, ali nije nam tesko da ga mi sami ponizavamo i nazivamo trenerom za velike budzete. Izmedju ostalog, i logicno je da najveci treneri raspolazu sa najveci budzetima. Pa nece valjda Muta Nikolic da vodi tim od 30 miliona?

Zeljko, ajde nazad kuci MOLIM TE!

marko

pre 11 godina

Zar posle one kradje iz auta da ides medju turke? Ni krivi ni duzni osvojise srebro, a sada jos treba nas covek i da im donese titulu najboljeg kluba Evrope. Nemoj, molim te.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Cenim i Obradovića i Pešića,ali smem da potpišem da i jedan i drugi nebi uspeli da odvedu bilo koji tim sa Partizanovim budžetom na finalfour Eurolige kao što je to pošlo za rukom Vujoševiću.Ja sam ubedjen da je Partizan imao još jednog igrača kalibra Mekejleb uzeo bi Vujošević ladno titulu prvaka evrope u Parizu.Ali dobro,sto ljudi,sto ćudi.Realno,Obradović je naš najbolji trener ikada.

Slobodan

pre 11 godina

Stvarno treba da nas nema. Pljuvati ovog coveka. Covek je verovatno najbolji trener u istoriji sporta uopste, a mi mu trazimo mane. Jedan Greg Popovic kaze da je to najbolji trener u istoriji Evrope, ali se ovde nadje toliko budala (nije uvreda nikome licno, vec opisna imenica drustva) koji ce ga omalovazavati. Kada se govori o, npr., Murinju, niko ne pominje budzete Celsija, Intera, Reala, vec se o istom govori kao vrhunskom treneru (sto i jeste). Uporedite karijere Murinja i Zeljka, shvaticete o kakvoj se nestvarnoj karijeri radi - jedna od najfascinantijih karijera u istoriji sporta. Ali, sto bismo mi to cenili. Ironija. Stvarnost.

koma

pre 11 godina

Stvarno smo los narod,kad vidim kakve komentare salju ljudi na ovoj i prethodnoj vesti o gospodinu Obradovicu. Treba da se ponosimo na ovakve ljude a ne da ih pljujete. Nije ni cudo sto nas svi mrze !!!

oni sanjaju da pobede nas,mi imamo snove u kojima njih nema

pre 11 godina

Zeljko brate,siguran sam da imas toliko para da o njima ne moras da razmisljas do kraja zivota,zato dodji u tvoj Partizan,da polako ponovo stvaramo ekipu za F4 evrolige

Stark

pre 11 godina

CSKA je izgleda vec kaparisao Mesinu, Obradovic ce najverovatnije u Fener, mozda Efes a ja bih najvise voleo da se vrati u Partizan sto bi bilo pravo cudo...ali mi smo navikli na cuda...

Ранко Србин Република Срб(п)ска

pre 11 godina

Легенда......не желим нешто посебно да пређе у неки клуб из Европе......само бих желио да дође у Партизан или оде у НБА нпр. ЛЕЈКЕРСЕ :)....али озбиљно.....кад видим оног Спол(е)стру тренера Мајамија дође ми мука....човече па Жељко је тренер калибра Фил Џексон, Поповић, Рајли.....стварно не разумијем какав отпад можемо да видимо на клупама у НБА а ми имамо Обрадовића, Ивковића и Пешића, такве громаде од тренера, страшно.....срећно Жеља!!!

UrosBg

pre 11 godina

Ovo je jedna od najvaznijih vesti ove godine u kosarkaskom svetu. Jedan od najboljih trenera u evropi a i svetu je konacno nakon 13 godina i brojnih titula odlucio da napusti klub. Ima dosta nagadjanja gde ce da zavrsi, a gde god da ode ja znam da cu da volim taj tim zbog Zeljka, isto kao sto sam voleo Partizan zbog Duleta.

rosa u podne

pre 11 godina

O boze, da li je moguce da ste zaboravili kakav je budzet imao Partizan kada je sa Djordjevicem i Danilovicem postao sampion Evrope. I ne samo da je imao neuporediovo manji budzet nego timovi iz Italije, Spanije i Grcke, nego je celo takmicenje igrao izvan Srbije, tj. domacin je bio u Spaniji. Pri tom je to bio Obradovicev prvi trenerski posao. Odbio je da igra za reprezentaciju, da bi pripremio Partizan za novu sezonu.

trsa

pre 11 godina

Zeljko preuzima zvezdu odusevio se koliko su borbeni i pozeleo da radi sa njima i nada se da za desetak godina moze sa zvezdom da uzme titulu

goran

pre 11 godina

stvarno sta je covek osvojio niko nikada nece uspeti da ponovi, makar bili to treneri ekipa koje su dominantne u svojoj zemlji kao CSKA ili Makabi, ali 23 trofeja nikad...
kapa dole, covek je fenomen.... 34 titule u 20 godina trenerske karijere... i tek 52 godine ima...

Svaka cast majstore

pre 11 godina

To se zove obraz.Prosle godine je pristao da mu smanje ugovor, ove godine je trebalo i igracima da se znatno smanje plate.On jedbnostavno nije hteo da bude taj, koji ce u ime njihovog postovanja prema njemu da im zavlaci ruke u dzep.U ovom trenutku kad su nosioci tima iscedjeni i zamoreni, njima je trebala sveza krv ,a za to nemaju novaca.
Ova pobeda Olimpijakosa je posledica zasicenja, koji se dogadja u svim klubovima koji dominiraju,kao u Barsi ove godine npr.(Ovo nikako ne umanjuje sjajan uspeh Dude Ivkovica,samo objasnjava da se steklo vise povoljih faktora u raspletu ove situacije).Zeljko je u PAO-u moga sebi da izdejstvuje apsolutno besprekorne finansijske uslove za sebe,ali covek od integriteta nece da prosi tamo gde je gospodario.
Sta god bilo, cekaju ga novi izazovi, a vrata iza sebe nije zalupio.

baki

pre 11 godina

e ove fore, naputsio ih je na okuci revolucije i tako to, dajte bre.
pa koliko bi vas islo na posao, a da niste placeni, a pri tom vam druga firma nudi debele pare?

Mr Oks

pre 11 godina

Dokazao je da je trener za ogromne budzete , akd nije tako , odmah panika... a cast i obraz???
(Kajzer Soze, 12. jun 2012 17:04)

Stvarno ne znam ko očekuje da radi sa 12 miliona evra budžeta? Njemu je i ovako skresavam budžet u Panatenaikosu poslednih par sezona.

I Olimpijakos koji se spominje kao čudo ove sezone je imao budžet od nekih 18 miliona evra, Panatenaikos je imao 22 miliona.

Čovek je sa četiri tima osvajao EL, ukupno osam titula, od toga tri tima posle njegovog odlaska to nisu uspevala, a videćemo da li će uspeti i Panatenaikos.

A pored tih 8 EL titula, ima i dva kupa Saporta (pandan današnjeg EC-a). Što će reći da je za 20 sezona koliko se bavi trenerskim poslom osvojio 10 evropskih titula.

Ivan

pre 11 godina

I ako je"vaš",čovek mora samo da ima poštovanja prema njegovom trenerskom umeću i prema rezultatima koje je postigao.Nije on otišao zbog manja para za njega,nego zbog manje para za igrače u koje on veruje i za koje smatra kao svoje.Svaka mu čast i želim mu da ima barem u pola uspeha kao do sada u novom klubu.

VILA BOLA HOLA

pre 11 godina

Mr oks@ evo Ja kao neko ko ne navija za Partizan da ti kazem, isti taj partizan je sa mizernim budzetom Stigao na f4 u parizu. ogroman uspeh samo zato sto su momci igrali srcem, vodio ih dule vujosevic, covek koga ne volim ali postujem njegov rad, duda ivkovic sa skresanim budzetom uzeo sve ove sezone. kad ima zelje, ljubavi I sloge moze se sve, tad pobedjuje istinsko dobro ili ti sport a ne milionski budzeti

Aleksandar

pre 11 godina

Boston Celtics! Da se zapocne neka nova dominacija. Salu na stranu, pitam se kako bi Zeljko prosao u NBA. Ja smem da se kladim da bi imao uspeha, gde god da bio trener.

Maksa

pre 11 godina

e kakvi smo mi ljudi. Duda pre neki dan rece da bi Obradovicu trebalo dati NOBELOVU nagradu za sve sto je uradio u kosarci. Treba stvarno biti kreten pa nesto lose reci o Zeljku.
Maksa Novi Sad

Mare

pre 11 godina

Vi koji pljujete Zeljka ste samo dokaz da se uspeh u Srbiji ne prasta. A kad smo kod uspeha, evo linka da se podsetite kako to izgleda u Panatanikosu

http://www.youtube.com/watch?v=nqmEwZVqiPQ&feature=g-like