Košarka 160

Utorak, 05.06.2012.

19:57

ASL: Partizan slomio borbenu Zvezdu

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 92:83 u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa Agroživ Superlige Srbije.

ASL: Partizan slomio borbenu Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

160 Komentari

Sortiraj po:

BaneNS

pre 11 godina

@ smesko

Ako nisi znao, i vi svi koji ste kliknuli na "preporucujem" Sarenac je osvedoceni GROBAR tako da ne znam o cemu pricas...Samo sto ipak malo objektivnije komentarise od Dende koji je sramota za pojam "objektivnog informisanja".

metaforična slika stvari

pre 11 godina

(BARI 91', 6. jun 2012 11:54)

U prevodu, ovo je kao da si u srednjoj školi bio sa dobrom ribom, i sada ti si kao car, samo što ne kontaš da od tada nisi video žensko nego dane provodiš samozadovoljavajući se gledajući u ženske koje samo viđaš u novinama.
Sa druge strane, Partizan je bio i sa kul košarkašicom, i sa nekoliko lepih vaterpolistkinja, čak i sa rvačicama (žensko je žensko :), a danas ponekad čakućari neku solidnu fudbalerku ili rukometašicu, stalno se mota oko seksi košarkašica, nedavno je opet zbario jednu vaterpolistkinju...

Za to vreme Zvezda se i dalje samozadovoljava u WC-u sećajući se neke ribe pre 30 godina.

Mile grobar

pre 11 godina

Dosadilo mi više da gazimo Zvezdu, 11 godina za redom, a peti put u ovoj sezoni,mnogo je bre kume, mnogo je.Ali šta ceš DOMINACIJA.

traveling

pre 11 godina

Vidim pominjete korake Popovića, kao nisu bili. Pa nije on Lebron pa da mu ne sviraju trokorak.
A niste se bunili kada je Lazić u Kragujevcu napravio još očigledniji trokorak prilikom zakucavanja iz kontre? Stigao čovek u tri baletska skoka sa 8m do koša a sudije ništa. Tada su sudije sudile dobro...

Boki

pre 11 godina

Macvan laktom gura Tomasa,sudije sviraju korake B. Popovicu,a niko i dalje ne vidi da je Drobnjak u autu!!! :))) glupostima nikad kraja. Predlazem da sudije u drugoj utakmici napune Raduljicu penalima vec u prvoj cetvrtini i iskljuce Dzejmsa, Lucica, Macvana, Milosavljevica i Bertansa. Da vidimo mogu li da pobede i da sve bude OK.

z

pre 11 godina

Ne bih dao kosarkasku titulu prvaka evrope za 10 barija. A neko pamti bari a neko osvaja titule. Neka, to je kao klub penzionera, ne secaju se sta je juce bilo ali dobra stara vremena...

vlada

pre 11 godina

U poslednjih 40 godina igrali si preko 150 utakmica ,od cega Prtizan ima 135 pobeda.To nema veze sa derbijem, derbi utakmice su utakmice izmedju dva slicna po kvalitetu tima.Ovo je cist mazohizam.Kada Partizan pri kraju poluvremena ima 15 razlike, normalno je da se tada iz petnih zila lomi protivnik i tezi da razlika bude najmanje-30 razlike.Sto to nije bilo Zvezda moze da zahvali Jovanovicu sto je dozvolio da ritam padne i da se igraci opuste smatrajuci da je gotovo.Juce da je bio DULE bilo bi najmanje 25 razlike.

Komša

pre 11 godina

(bobcha, 6. jun 2012 10:06)
Zanimljivo da ti nisu zasmetale situacije kada Sava baca Džejmsa u reklame ili kada gura rukom igrača u skoku i tako dolazi do lopte i još dobija bacanja,pa nisi primetio kako Tomas pod svojim košem pravi dva nekažnjena faula gurajući jednog igrača van terena a drugog udarajući po ruci u pokušaju da izbije loptu.Nisi primetio ni kada B.Popović udara Džejmsa preko lica i izbija loptu u aut i sudija svira samo aut za Partizan.
Ne mislim da je Partizan pokraden.Samo pokušavam da ti objasnim da je grešaka bilo ali da one nisu uticale na rezultat.Na ovako nisku razliku je uticala prvenstveno očajna igra Mačvana u napadu (nekoliko izgubljenih lopti) i malo opuštenija igra Andjušića u odbrani(dve trojke Nedovića).
Pešićeva ekipa ne može da uspostavi unutrašnju igru ukoliko se Petru Popoviću ne dozvoli laktanje prilikom igre leđima-on drugačije ne ume.Mile ,iz samo njemu poznatih razloga beži od koša tako da vi centra zapravo nemate(Sava je korisniji od obojce).
Nije realno da vam svaku utakmicu sudi Jasmina Juras.

BARI 91'

pre 11 godina

Neko pamti BARI,a neko Šamrok,Sliemu,Fljamuntari... Neosporiva činjenica! U onom bitnijem sportu koji se još uvek,a i u vreme BARIJA igra najbolje u Evropi,mi smo bili prvaci Evrope i Sveta! Tako da nikakva košarka to ne može da mi oduzme. To je u Evropi još uvek amaterski sport. Tako da samo "osvajajte tiutle na pošteno" i narednih 50 godina,to opet neće ništa preomeniti. Jer i za 2000 godina ZVEZDA će biti jedini srpski klub sa trofejom KEŠ-a u svojim vitrinama. Partizan bi dao sve titule u vaterpolu,basketu,rvanju za ovu u fudbalu,ALI NE MOŽE BREEEEEEEE... TO JE NAŠE I SAMO NAŠE!!!

Željko

pre 11 godina

Odlično smo odigrali,i samo sa više koncentracije u završnici,i titula je naša.Sa batinanjem naših igrača ionako živimo sve ove godine,a groblje nas proziva da se žalimo na sudije,a tu su ispred nas. Čak i sada,u samoj završnici,pored naših grešaka,odlučilo je nekoliko izuzetno spornih lopti,koje su Zvezdini košarkaši,po meni,čisto oduzeli,a sankcionisani su faulovima.SMEŠNO! Ali,dobro,idemo dalje.N A P R E D , Z V E Z D A ! ! !

grobar

pre 11 godina

Ok zvezdasi ili FMPovci kako vam vise odgovara, kukate na sudjenje nasa liga je namestena. Alo bre a gde ste u Jadranskoj ligi? 5 god se borite za opstanak( izuzev ove) Evropu mozete da sanjate a onda sa takvim timom zelite titulu protiv Partizana koji je redovno osvajao tu istu Jadransku ligu i igrao Fajnl for Evro lige. Pogledajte medjusobni skor ove godine pa saberite sa poslednjih 5 god pa ako smo vas pokrali na svih 30 utakmica neznam sta da vam kazem osim da nas tuzite sudu za ljudska prava u Strazburu :)

Bonaca

pre 11 godina

Ljudi, bicu realan! Razumem stotine navijaca iz crveno belog kluba FMP, Zvezda... kako god, koji decenijama kukaju, zaleci se na nekakvo sudjenje, na to kako ih niko u KSS ne voli itd. Kako u kosarci, tako i u fudbalu. Kada god dodje mracan period, svi su protiv njih i svima je cilj da Partizan bude sampion. Obicnom coveku se to smucilo. Toliko su dosadni, nerealni, nemoralni da to vec prelazi sve granice. Smucili su se svakom! Kompleks kod pojedinaca, kao i strah od novog poraza, rezultira primenama nesportskog ponasanja, kao i igre crveno belog tima od juce. Ako nije realno da savladamo Partizan na sportski nacin, aj da probamo silom. Cela je utakmica protekla u gruboj odbrani Zvezde sa velikim brojem faulova, koje sudije nisu svirale. Jednostavno su dozvolile takvu igru. Svesno. Apelujem na sve ljubitelje sporta da obrate paznju na ovakve stvari, jer se na ovaj nacin radi protiv interesa nase kosarke, navlaci se gnev publike i provociraju se neredi na tribinama. Ovome se mora stati na put. Ne mogu igraci zvezde da samaraju rukama u agresivnoj odbrani, a sudije da posmatraju i nista ne sviraju. Da li je to teorija: "Aj ovi su mnogo jaci, pusticemo ove druge da igraju ragbi" Cudi me da jedan Pesic, koji je svetsko trenersko ime koristi ovakve prljave metode. Pesicu, nije sramota izgubiti. 11 godina je Partizan sampion, prema tome, nije stvar u sili, sudijama itd. Partizan je institucija srpske kosarke, a ti vodis tim koji nema ni ime ni prezime. Vodis nesto... Nemoj na silu!

bobcha

pre 11 godina

@pixel xNe moze da se ne prica o sudjenju kad je bilo debelih gresaka. Macvan na odlucujucem pasu za tri poena (Milosavljevic pogadja trojku) na rezultatu 70:66, Macvan laktom obara Tomasa (koji stoji sa obe noge na zemlji ispred polukruga u reketu) i dodaje Milosavljevicu. Lesic par trenutaka pre toga, prilikom pokusaja zakucavanja sa 2 ruke drzao loptu i da mu je neko izbije bez faula prosto neverovatno da tu sudije nisu videle faul, a videle su faul u 2 cetvrtini kad Subotic blokira cisto po lopti Raduljicu (na snimku se vidi) i Suboticu se svira faul iako Raduljica pri padu (posle ciste rampe) laktom udara po licu Subotica. Kad gos je bio egal tu su bile sudije da saseku zvezdu

ackoniskikartel

pre 11 godina

Ne znam statistiku ali verovatno da je Partizan u poslednjih recimo 100 derbija dobio 85 ! Pa dal je moguće da te u toliko poraza u kojima je prosek bio sigurno +15 u korist Partizana uvek kradu sudije ? A pogotovo je to smešno kada vidiš da taj tim za koga šatro sudije navlače dobija najače ekipe evrope bez problema,ponekad i toliko dominantno da mu se cela evropa čudi,a u isto vreme i divi ! Iskreno nije me briga ko šta od vas piše,ali imajte malo respekta prema timu koji vas tlači i ubija u pojam godinama,pa bez obzira što je to vaš najveći rival.Uostalom ne znam šta ste očekivali vi od ove serije sa Lešićem i Popovićrm koji su oterani iz Partizana ? Da nas dobijete na tri pobede ? To niko nije u stanju da uradi ni u NLB ligi,a kamo li u ovoj domaćoj.

coska1970

pre 11 godina

i sta reci...prodje jos jedan derbi bas onako kako smo i navikli...jos u svalcionici je +10 za partizan...ne zbog sudija,nebeskih sila ili sta ti ja znam cega vec jednostavno...psihologija....zvezda ce pobedjivati kada promeni igrace....dovede one koji nisu igrali protiv partizana i ne zanima ih....jer,ovo je grupa ...sklepana ovako i onako...koja je jednostavno navikla da gubi,pa i kada dobije sansu za pobedu ( koju je i sinoc imala ) ispusti je jer...navika je to...generalno,derbi izgleda jadno....sa aspekta publike...ne vidim zasto mup ne moze da obezbedi jednu takvu utakmicu....ne znam ko bi trebalo to da uradi ako ne oni...derbi bez publike nije derbi...ovo sa navijacima jednog kluba je totalno van pameti...e sad...ja navijam za zvezdu...ali to nema nikakve veze...strucnjaci koji se vecno pozivaju na kradje i nebeske nepravde...nemam komentar....ali takodje,i ovi sto govore o ragbiju....pa ako se ne varam...koncept takve vrste odbrane je made in dusan vujosevic...i njegov pecat je jos uvek prisutan u skoli partizana...tako igrate i danas...ja i ne mislim da je to lose...ako malo pogledate neke utakmice iz bliske proslosti bice vam jasno...pogledajte kako odbranu igrase ili igraju bozic,pekovic,maric i da ne nabrajam dalje...tako da prozivke i vredjanje karija pesica se blago receno ruzne i neumesne...tako da...pustite glupe komentare...uzivajte u basketu i bodrite svako svoj tim....bolji ce na kraju pobediti,a porazeni neka pruzi ruku i cestita

ackoniskikartel

pre 11 godina

Kao što rekoh,izmedju 8 i 15 razlike i lagano.Kad se opustimo oni priđu,čim dodamo gas to je njihov kraj.Žalim srpske klubove,a pogotovo ovog rivala što nije u stanju da odigra i dobije ovaj najgori tim Partizana u poslednjih 15 godina.

Ja se na kraju smejem

pre 11 godina

Najviše volim ove komentatore tipa ja sam dugogodišnji navijač Partizana, ali priznajem da je zvezda bila bolja i pokradena debelo i stidim se Partizana:)))) Mandovčići, ne pretvarajte se :) Patite još malo, biće bolje sledeće sezone :)
(Milan, 5. jun 2012 22:33)

Hehe Nikolići, dok god ste vi u vrhu srpske košarke, mi ćemo tonuti( kao što će i država sa vašim kolegom). Pogledajte samo rezultate od ove i prošle godine ostalih srpskih klubova.
Druga stvar, žalite se na grubu igru, a to je vaš izum-čvrsti blokovi, jaki faulovi ,nema lakih koševa a sudije su vas štitile kao bele medvede, Juras pretučen-posle se nagodio sa akterima da ih ne tuži , da bi ga ovi dalje gurali u sudijskoj organizaciji i delegirali za strane utakmice, i kad neko tako počne da igra protiv vas odmah se žalite.
Sramota je za vas koji dominirate u srpskoj košarci sa najskupljim timom i najvećim budžetom da vodite 17 razlike i da vas ovakva Zvezda stigne i da imate 19 izgubljenih lopti, to je ono o čemu vi treba da razmišljate.Trener vam troši time-out da bi se setio jedne reči na engleskom koju je zaboravio,užas......
Zvezda očajna u šutu za tri ( naročito u važnim ternucima), kao i u postavci odbrane ( u odsudnim trenucima)-to su 3-4 situacije koje su odlučile utakmicu.
Da se razumemo,mislim da Partizan ima kvalitetniji tim od Zvezde, ali da je i posle vaše pobede i pored očajne igre toliko ogorčenosti na suđenje, Pešića i ostalo što ima veze sa Zvezdom stvarno ne razumem......

idemo dalje

pre 11 godina

Čestitke Partizanu na pobedi.
Mi smo imali svoju šansu, nismo je iskoristili. Nekoliko ključnih lopti je jeftino prodato. Da je bilo malo hladnije glave u tim trenucima, vrlo lako je moglo da se sve okrene, na šta je i slutilo pred kraj teće četvrtine. Tri vezane trojke na 4 minuta pred kraj su prelomile meč.

Raduje činjenica da je Partizan relativno teško dobio s`obzirom na vrlo dobar šut za tri poena.

pixel x

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da ljudi (zvezdasi) i posle deset godina i ovog niza pobeda i dalje pricaju da su pokradeni. Pa jel moguce da je uvek pokradeno, a neki ljudi i dalje ulazu mnogo novca u to, pre samo par sezona je zvezda imala i jace budzete od partuzana, jel moguce da dobri treneri za dobre pare, kao npr Pesic i dalje dolaze u zvezdu znajuci da se namesta i da nece pobediti sampiona bas ni jednom u sezoni i nece osvojiti trofej, jer je to vec odluceno u ligi u kojoj on treba da trenira svoj tim? Jel to realno? I u jadnarskoj ligi (u koju su naterali i partizan) a i u evro kupu (pre par godina) su im razni cak neozbiljni timovi "uzimali meru" sto bi onda trebalo da znaci da je protiv zvezde(zapravo fmp, uskoro covicev privatni klub) u pitanju zavera planetarnog nivoa! Jel moguce? I posle 14 godina bez titule u raznim ligama i sistemima, cak i drzavama(Beograd je bio glavni grad cak tri drzave od kad je zvezda osvojila poslednju titulu)! Jel moguce da oni i dalje pricaju o sudjenju?

Stručnjak

pre 11 godina

Svi ste vi meni stručnjaci, reci cu vam samo da se svi vi jadnici spustite na zemlju i jednom u zivotu pogledate normalno neku utakmicu bez komentarisanja da je namjesteno, da su sudije krive i ostalo! Vaši komentari nece to promjeniti, prihvatite i okrenite se sledecoj tekmi, nemojte biti smjesni!!!!

Odavno poznato

pre 11 godina

Pisao sam o tome prošle nedelje da ovakvu košarku ne igra niko na svetu, jer bi posle dve četvrtine ceo tim imao pet ličnih. Nazvao sam Karijevu taktiku - "prst u oko". Ta jurnjava, to udaranje igrača, zakucavanje telom u odbranu, a sudije ništa ne sude, jeste sramota. Ovaj FMP ne bi se video da Kari nije, uz pomoć sudijske organizacije, od košarke napravio nešto gore od ragbija. Ne pominjem ove sudije, sve sudije i svi ljudi iz košarke vide šta se radi (tako je i Radnički izbačen), ali niko ni da pisne. Ovi iz Partizana dužni su da upozore sudijsku organizaciju i KSS da ovo nije košarka i da se toj Karijevoj "prst u oko" taktici stane na put.

TIGER

pre 11 godina

Raduljica popi covek bananu, al su tu sudije da dosude "pravedno"
(strasno, 5. jun 2012 20:35)

To verovatnomislis na onu "blokadu" od strane Subotica?
Pa zar ti zaista verujes da je taj raspali Subotic sa svojih 204 visine mogao da lupi blokadu igracu od 213, koji je krenuo na kucanje a da pritom ne napravi faul? :))

mikele

pre 11 godina

Evo ovdje veceras svima da kazem, STIDIM SE STO SAM NAVIJAC PARTIZANA U KOSARCI!!! Od veceras vise ne postujem taj klub u kosarci. Da na ovakav nacin moramo da pobjedjujemo pa to je sramota. Da ovakvom klubu sa ovakvim igracima sudije MORAJU da pomogaju da pobjede je JADNO! Cestitam Zvezdi na odlicnoj utakmici i evo PRVI SE IZVINJAVAM ZA OVU KRADJU! Svaki posten grobar ce isto ovo da kaze...SRAMOTA!
(qui-qui, 5. jun 2012 22:09)

Evo ja potvrđujem tvoju navijačku pripadnost.
Ko god kaže suprotno, taj nema pojma i ja prosto nemam reči hvale za tvoju stručnu analizu.
Verovatno ću te ponovo videti na utakmicama eurolige!

riječanin

pre 11 godina

grobari nikad lošiji i mogli bi da puknu u ovom finalu a nama je najbitnije da se počelo kvalitetno radit sa velikim trenerom i povratkom delija pa će i ta dugo čekana SLJEDEĆA SEZONA napokon donijeti titulu a možda i euro ligu kroz ABA ligu

apokalipsa

pre 11 godina

moze da prica ko sta hoce ali Velikom Duletu nije uspjevalo to sto Vladi polazi za rukom,a to je da buca Pesica kad god stigne :) 6-0 sve govori

a-ha

pre 11 godina

Najjaca Vladina akcija "Lis'n ...(pauza)... Andjusic"
(Sale, 5. jun 2012 22:37)

ne brate, vrhunski je bilo kad je potrosio ceo tajm objasnjavajuci akciju i kretnju u napadu Milosavljevicu ili Cakarevicu (naravno na srpskom) i onda na kraju zine u njega i pita "understand?!" :)

zzbz

pre 11 godina

Drago mi je sto smo pobjedili zvezdu 15-ti put zaredom.ali ovo je najgori tim Partizana otkada ja pratim kosarku,a pratim je od malih nogu,a 91' sam godiste.
(mladen cg, 5. jun 2012 23:13)

Druze ne bih se slozio sa tobom da je ovo najgori tim od KKP, cak sta vise mislim da je jedna od najboljih generacija (posle 91) Raduljica, Macvan , Milosavljavic, Cakarevic su reprezentativci, Kecman, Bozic, Katic su posebna kategorija, Andjusic, Besovic, Bogdanovic, Lucic, Bertans su takodje reprezentativci mladjih kategorija. Licno mislim da Jovanovic ne zna da izvuce maksimum. Pogledaj recimo KKCZ to je skup zesce ogranicenih kosarkasa a Pesic izvlaci 120%, a mi mozda ne igramo ni na 70% nasih mogucnosti. Znam da ce me navijaci Zvezde popljuvati ali ja sam ubedjen da igramo u narednih mesec dana 10 utakmica zaredom svih 10 bi dobili ali na suvi kvalitet igraca.

Vlada Jovanovic je mnogo dobar takticar, i verujem da ce biti dobar trener, ali on trenutno nije dorastao tima kog vodi.

sdfa

pre 11 godina

Divim se onoj grupi navijača Zvezde što su došli na basket!
Pa ovaj sport kod nas je napravljen za malu grupu ljudi okupljenih oko Partizana. Nema tu prave sportske borbe. Čim bi se neko pojavio (Tomašević, Vujanić....) MORA ga se prebaciti tamo. Ako nema para tu je država ili Igokea da zakrpi.
Do daljeg se nadam da će navijači ostalih klubova biti pametni i skloniti se. Neka ga igraju sami sa sobom i satelitima.
(Bolje Lukić nego Ramadani, 5. jun 2012 22:49)

Pravi razliku izmedju prelaska i bezanja, koliko se ja secam Radmanovic je pobegao u FMP.

Bogdan

pre 11 godina

Nažalost nekada okosnice Partizana Kecman i Božić, sada su najslabiji, da ne beše Anđušića i Milosavljevića izgubismo dobijenu utakmicu. Nije mi jasno mada nema pravih plej igrača, zašto ne igra Miljenović, momak bi menjao Đejmsa i pomalo se kalio. Ipak naš trener nije na nivou, on je opsednut starijim igračima, koji su svoje odigrali, i vreme je da ustupe mesto mlađim i boljim.
(mirko, 5. jun 2012 22:06)
informacija za tebe posto si ocigledno izuzetno neinformisan: Miljenovic uopste nije u Partizanu!!!! na pozajmici je do kraja sezone...

zumba

pre 11 godina

nisu sudije odlučile ovu tekmu, već nedostatak kvalitetnih igrača i dobar šut grobara spolja. Pešić je došao do napetih završnica, samo se bojim da je razlika u igračkom kadru ipak nepremostiva, šteta jer grobari igru nemaju. Zvezda !!

srbi

pre 11 godina

Kradja...Faul...CIA...BIA...Vatikan...Drobnjak iz auta...Kako vam vise ne dosadi?!Poslednjih petnaest,evo i brojevima 15,utakmica za redom gubite i vecito su krive sudije.Zato nikad nista necete ni uraditi.Umesto sto konstantno pricate,uzmite i uradide nesto,najlakse je reci sudije krvie,sudije ovo,sudije ono.Kad Zvezda(FMP) sta li ste vise,ne moze da dobije ovakav Partizan,sta li ce tek biti kad Partizan bude jaci.
Svi ste vi DIVE ;))))

Opet ste promasili dvoranu

pre 11 godina

Ono nisu bili koraci za 2+1 B.Popovica.Lopovi..
(Koja, 5. jun 2012 21:39) Jeste, ali u rukometu. Trebali i sedmerac da sude i dva minuta iskljucenje...

raskorak

pre 11 godina

jesu jaki kompleksi zvezdinih navijača koji vole i fmp... jak je i pešić... unapred je poznat scenario - opet će dobiti neku lepu ponudu iz inostranstva i tamo sebi dizati rejting izjavama tipa "oteše mi titulu, ni krivom ni dužnom! šmrc... jadan ja..."

@TIGER

koliko si siguran u tu informaciju da se dule vraća? pominju se neke ultra-unosne ponude iz turske i za sada je to mnogo realnija opcija. jedino mi nije jasno na koji način bi on kao predsednik sd partizan mogao da vodi drugu ekipu (baš protiv partizana, recimo)? mislim da je u ovom trenutku realnije od toga da dr želimir o. sedne na klupu, obzirom da je raskinuo sa panatinaikosom (ili su obnovili pregovore, ne mogu da tvrdim)

Četnik

pre 11 godina

Zvezda je skup ograničenih igrača... Smešno... pa šta ste vi onda,skup NBA zvezda... ne verujem da ste toliko slepi. Pa imate 2 pozajmljena igrača koja ste doveli samo da bi opet igrali evroligu,a sve na uštrb srpske košarke. Koga ste to napravili za ovih 10 godina dominacije. Igrači vam u evropi jedu kokice na tribinama. FMP-ovi igrači su sada okosnica reprezentacije+ kešelj i bjelica,a radman,stojaković i rakoč neće ni da igraju jer su ogorčeni stanjem u savezu. Kari će od Nedovića i Milutinovića da napravi igrače,a ovi vaši "potencijali" Čakarević,Lučić,Milosavljević će poput Tripkovića i Tepića da nose peškire. A i tu dvojicu "dokazanih igračina" ćete,verujem da pozajmite sledeće godine nebi li opet uzeli titulu i konačno izgubili mesto u evroligi. Tužno,stvarno nam je tužna košarka!

1Tim

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da ljudi (zvezdasi) i posle deset godina i ovog niza pobeda i dalje pricaju da su pokradeni. Pa jel moguce da je uvek pokradeno, a neki ljudi i dalje ulazu mnogo novca u to, pre samo par sezona je zvezda imala i jace budzete od partuzana, jel moguce da dobri treneri za dobre pare, kao npr Pesic i dalje dolaze u zvezdu znajuci da se namesta i da nece pobediti sampiona bas ni jednom u sezoni i nece osvojiti trofej, jer je to vec odluceno u ligi u kojoj on treba da trenira svoj tim? Jel to realno? I u jadnarskoj ligi (u koju su naterali i partizan) a i u evro kupu (pre par godina) su im razni cak neozbiljni timovi "uzimali meru" sto bi onda trebalo da znaci da je protiv zvezde(zapravo fmp, uskoro covicev privatni klub) u pitanju zavera planetarnog nivoa! Jel moguce? I posle 14 godina bez titule u raznim ligama i sistemima, cak i drzavama(Beograd je bio glavni grad cak tri drzave od kad je zvezda osvojila poslednju titulu)! Jel moguce da oni i dalje pricaju o sudjenju?

vlajzi

pre 11 godina

Evo ovdje veceras svima da kazem, STIDIM SE STO SAM NAVIJAC PARTIZANA U KOSARCI!!! Od veceras vise ne postujem taj klub u kosarci. Da na ovakav nacin moramo da pobjedjujemo pa to je sramota. Da ovakvom klubu sa ovakvim igracima sudije MORAJU da pomogaju da pobjede je JADNO! Cestitam Zvezdi na odlicnoj utakmici i evo PRVI SE IZVINJAVAM ZA OVU KRADJU! Svaki posten grobar ce isto ovo da kaze...SRAMOTA! (qui-qui, 05. jun 2012 22:09)

evo i mene sramota i izvinjavam se Crvenoj Dzvezdi. izvinite sto vas trpamo. necemo vise.
a mozda i ocemo...
buahahahaaaa

cox

pre 11 godina

stvarno kako zvezdasi imaju obraza da svaki put kukaju da ih sudije podkradaju. Oni bre nisu osvojili titulu 15 godina bre, nema ih ni na mapi i svaki put se hvatuju za te neke sporne situacije koje su kao odlucile pobednika, pa mislim stvarno.......to moze da prodje par puta da sudijska greska odluci pobednika ali ovoliko godina da prolazi.....ne moze. jednostavno ste slabiji, kad budte jaci moci cete da pobedite bez pomoci sudija, za sad ne.

vlada77

pre 11 godina

Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi. Zao mi je sto su dozvolili ovima da se vrate, ali dobro na kraju je bilo rutinski. Bas se pitam da li ce pirocanac koji stoji 2 metra u terenu opet okriviti sudije. Sada su oni navlaciji za zvezdu.Samo cu navesti guranje Lesica ispod kosa Cakarevica, sudija svira licnu Lucicu, a zvezda postize 4 poena posle bacanja Lesica, ili kad covic vraca loptu iz auta i svira se faul nad milutinovicu,i jos slicnih slucajeva... Kao i uvek protiv zvezde Milosavljevic sjajan, decko ma koliko nas nervirao tokom prvenstva, donece titulu protiv zvezde i treba ga zadrzati i sledece godine.

MK

pre 11 godina

Zvezdaši nemojte vi molim vas o suđenju. Sudije su navlačile za vas čitav meč, ali opet ni to nije dovoljno. Setite se onog faula Čakarevića kad je bio gurnut pod sopstvenim košem a delioci pravde mu sviraju ličnu, a dečko nije nikog pipnuo... Trokorak B. Popovića nisu koraci???? Morate malo da se edukujete i naučite pravila košarkaške igre!

mladen cg

pre 11 godina

Drago mi je sto smo pobjedili zvezdu 15-ti put zaredom.ali ovo je najgori tim Partizana otkada ja pratim kosarku,a pratim je od malih nogu,a 91' sam godiste.Znaci ne vjerujem kakva je to losa igra,toliko izgubljenih lopti.Takve neorganizovanosti u zivotu vidio nisam.Da neko vodi 17 razlike i da mu Zvezda preotme vodjstvo nikako mi ne ide u glavu.Nervirao sam se gledajuci na kakve je grane spao Partizan.Od ovog tima jedino vrijedi spomenuti Macvana i Andjusica,oni su pravi igraci i jedini vrijedni spomena.A takozvane talente Milosavljevica,Lucica,Cakarevica otjerati tamo odakle su dosli bez obzira na vecerasnju partiju milosavljevica.Znaci mi cekamo dvije godine da oni pokazu svoj talenat i da sazriju kao igraci.Ni u cemu se nisu pokazali a sut im je katastrofa.Plejmejker James ne umije da pogodi kos a sam je ostajao vise puta.Pa ja koji nikad nisam trenirao kosarku bih ubacio poneku,a ne on "klasni plej".Bozica necu da pominjem,on je odavno trebao u penziju,ne znam koja mu je svrha u Partizanu.JOvanovica smijeniti sa mjesta trenera,da sprijecimo bruku i sramotu.sramotna igra i nikad gori Partizan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zuki

pre 11 godina

Jesu Vladini tajm-aut-i cudni. Ali posle jednog na 4-5 min do kraja buc 3 trojke (i to prvu Andjusic kako je i trazio) i utakmica resena.
Zvezda je bila bolja. Ali samo u trcanju, u drugom poluvremenu. To je izgleda jedina takticka zamisao Pesica koju ovi igraci umeju da sprovedu. Nedovoljno. Zna to i Pesic.
Sudije nije umesno pominjati. Narocito ne posle 15-0.

TIGER

pre 11 godina

Po kozna koji put Zvezda gubi na isti nacin.Stignes razliku, prevedes,a onda konta cetiri na jedan,faul u napadu,bacene dve lopte u aut,ulaz igraca u trojicu u reketu,prima se tri trojke za redom,i gubi utakmica.Kada treba da se organizuje duzi napad, najvise se gresi isrlja.
(Nenad, 5. jun 2012 22:18)

To sam Neso prijatelju ja hteo da odgovorim ovim "strucnjacima" i "ovom bivsem ogorcenom navijacu qui-qui" koji je grobar koliko i sam Lukic. tako da jednostavno ne treba da se ponavljam... Kada igraci jednog tima, NE ZNAJU da iskoriste napad 4 na 1, onda ne treba ni da pobede... To sam pisao posle nasih utakmica u Evroligi i uvek cu pisati...
Ovaj FMP je samo skup ogranicenih igraca, kojima se noge oduzmu cim je malo bitnija utakmica, a 80% su igraci sa "velikim igrackim iskustvom".
Partizan je znano oslabljen neigranjem Katica, i kao grobar nadam se da cemo uspesno okoncati i ovu seriju, ali bice jako tesko, bez obzira sto vec imamo pobedu prednosti. Danas nas je hteo sut za tri, zahvaljujuci tome smo i dobili...
Od sledece sezone se vraca veliki Dule,pa se nadam da ovakvih eksperimenata vise nece biti. Dulet nece trebati 8 playa za dve sezone i da mu NIJEDAN ne odgovara...

cccccc

pre 11 godina

2 kljucne stvari: 1. Na 63:62 za Zvezdu Milutinovic promasuje sut za 3 poena (otvoren sam kao duh), i umesto da bude +4 za zvezdu, bese +1 za Partizan. 2. Na 70:66 za Partizan Macvan iz reketa (uz debeo faul nad Tomasom) proigrava Milosavljevica otvorenog na sutu za 3 poena i 73:66.

U prvom poluvremenu Raduljica dobija cistu bananu od Subotica, sudije sviraju faul, a u drugom poluvremenu Lesic ide na ulaz i sve 2 ruke pokusava da zakuca uz ocigledan faul (mnogo jaci od ove situacije iz 1 polvremena sa Raduljicom) covek promasuje i sudije cute. Ja prosto ne mogu da verujem koji je ovo kriterijum sudjenja, ali svaki put kad je zvezda bila blizu tu su i par sumnjivih odluka

Imit

pre 11 godina

Mile Ilic ne moze da pogodi bacanje kada treba,u kontinuitetu pravi tri greske na egalu do izmene!Definitivno je nedovoljno sigurnog suta prisutno u Zvezdi,premalo igracke inteligencije,sve zakamuflirano agresivnom igrom!Pesic definitivno mora promeniti igru kontralisanog haosa u osmisljenu igru!Ovako igrati protiv Partizana,bez suta ,samo na jurnjavu ne ide!Jer kosarka je ,ipak,igra u kojoj moras I razmisljati!Ima li u Zvezdi mogucnosti da se promeni nacin igre protiv Partizana ostaje da se vidi!Neverovatno mi je da Pesic igra onako kako to Partizanu najvise odgovara iz Ital ice u utakmicu!Trenersku ideju kod njega ne vidim,Muta je lepo rekao-samo jurnjava,nazalost!

ccc

pre 11 godina

@cccccc
Ne znam da li si primetio, vodili ste samo jednom tokom meča i to 1 (rečima: jedan) poen razlike. O čemu ti pričaš, kakvi ključni trenuci kakvi bakrači...

laki

pre 11 godina

2 kljucne stvari: 1. Na 63:62 za Zvezdu Milutinovic promasuje sut za 3 poena (otvoren sam kao duh), i umesto da bude +4 za zvezdu, bese +1 za Partizan. 2. Na 70:66 za Partizan Macvan iz reketa (uz debeo faul nad Tomasom) proigrava Milosavljevica otvorenog na sutu za 3 poena i 73:66.

U prvom poluvremenu Raduljica dobija cistu bananu od Subotica, sudije sviraju faul, a u drugom poluvremenu Lesic ide na ulaz i sve 2 ruke pokusava da zakuca uz ocigledan faul (mnogo jaci od ove situacije iz 1 polvremena sa Raduljicom) covek promasuje i sudije cute. Ja prosto ne mogu da verujem koji je ovo kriterijum sudjenja, ali svaki put kad je zvezda bila blizu tu su i par sumnjivih odluka
(cccccc, 5. jun 2012 22:12)

to je iz ugla zvezdasa, ajd sad ugao partizanovca:

ovako, taj faul u napadu nad tomasom ne da je gluma tomasa nego ne znam sta je. covek se otrembesio, cim je malo gurnut poleteo je pola metra. a vidis ja sam video sviranu nogu partizanu, a posle 5 min 2 puta se igrao fudbal od strane zvezde pa niko nije nista video. isti taj tomas je dao sebi for nogom kad je usledila trojka zvezde i tajm aut partizana.

mozemo ovako u nedogled ali sustina je da ocajno sudjenje uvek i na to ne treba trositi reci

realan

pre 11 godina

Prvo ih pustis da se ponadaju,a onda im INSTITUCIJA pokaze njihovo mesto...Sad ce opet kuknjava na sudije...A za trenera FMP-a.koji je vise vremena proveo u terenu nego na klupi i oznojio se vise od svojih igraca,bolje bi bilo da manje prica sudijama a vise svojim igracima...

Bolje Lukić nego Ramadani

pre 11 godina

Divim se onoj grupi navijača Zvezde što su došli na basket!
Pa ovaj sport kod nas je napravljen za malu grupu ljudi okupljenih oko Partizana. Nema tu prave sportske borbe. Čim bi se neko pojavio (Tomašević, Vujanić....) MORA ga se prebaciti tamo. Ako nema para tu je država ili Igokea da zakrpi.
Do daljeg se nadam da će navijači ostalih klubova biti pametni i skloniti se. Neka ga igraju sami sa sobom i satelitima.

da, bas smesno...

pre 11 godina

grobari pljuju mutu i radnicki i kazu da samo protiv njih kidaju,a to isto partizan radi kad igraju sa zvezdom.jaci je taj fudbalski kompleks
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smesno, 5. jun 2012 20:30) Pa ne, evo sad cemo da vas pustimo... Sve samo da vi budete srecni... U kompleksima si do guse...

The milos

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da svaki put kad operemo Zvezdu oni se žale na sudije. Pa izađite više iz lige ako vas stalno potkradaju i ako je ovo 'naša' liga...

Milan

pre 11 godina

Najviše volim ove komentatore tipa ja sam dugogodišnji navijač Partizana, ali priznajem da je zvezda bila bolja i pokradena debelo i stidim se Partizana:)))) Mandovčići, ne pretvarajte se :) Patite još malo, biće bolje sledeće sezone :)

mirko

pre 11 godina

Nažalost nekada okosnice Partizana Kecman i Božić, sada su najslabiji, da ne beše Anđušića i Milosavljevića izgubismo dobijenu utakmicu. Nije mi jasno mada nema pravih plej igrača, zašto ne igra Miljenović, momak bi menjao Đejmsa i pomalo se kalio. Ipak naš trener nije na nivou, on je opsednut starijim igračima, koji su svoje odigrali, i vreme je da ustupe mesto mlađim i boljim.

dovla

pre 11 godina

ukratko po meni dobra kosarkaska tekma,navijac sam zvezde tako da cu komentarisati nasu igru.kako to da nam utakmicu uvek gube b popovic i mile ilic?dali pesic to ne vidi ili se pravi lud?centrima ZABRANITI da pucaju sa distance i da glume neke mec vinere kad to ne znaju!toliko siledzija u ekipi nisam video,s=lesic,b popovic,p popovic i ilic samo siluju i glume neke igracine.nedovic im odrzao lekciju iz borbenosti!CESTITKE partizanu na zasluzenoj pobedi

Sreten

pre 11 godina

Zvezda ako želi da ostane u igri mora krene kao da se sad igra prvi meč jer će ih pritisak moranja da ne bude 0:2 u seriji uništiti.

d

pre 11 godina

Ajde sad malo napadajte Vladu. Realno covek je ubio Pesica taktikom. Kad je stavio Macvana da bude centar i poceo da igra sa 4 spoljna igraca odmah je Partizan krenuo da se ponovo odlepljuje rezultatski.

IvanPFC

pre 11 godina

Svaka cast za Vladu i momke, drago mi je da vidim kada nasi mladi igraci preuzimaju odgovornost, odlicna utakmica, samo napred...
A tebi qui-qui, kao pravom deliji, izvini sto smo vas ovako rasturili...
Ajmo Pesicu, opleti po sudjenju, obrukaj se jos malo....

LFC

pre 11 godina

Prosto da covek ne poveruje. Mi opet gubimo utakmicu na sopstvenim greskama. Ne znam sta treba da se dogodi pa da konacno izvucemo pouke iz tih gresaka. Titula sa ovom igrom nije realna ni u snovima, 1 pobeda bi bila uspeh. Na zalost, ovo je realno stanje!

radovan

pre 11 godina

Moram da kayem da su nas nikad tanji grobari dobili potpuno zasluzeno. I opet na isti nacin TROJKAMA. U startu se odvoje trojkama i onda pred kraj dignu rezultat i zavrse. A Zvezda ima verovatno najaslabiju sutersku liniju u svojoj istoriji. Ni odbranu nismo odigrali dobro. Pa primili smo vise od 90 koseva! Kada vidim malog Andusica kako reseta kos sa osam metara i naseg Milutinovica koji ni bazen ne moze da pogodi, a vec je dobio novi ugovor... E onda je stvarno tuzno. Pet puta smo imali kontru TRI NA JEDAN. Ni jedana jedini put nismo zabili! A samo to je dest koseva! Mislim da je Petar Popovic uz svu njegovu borbenost prava poslastica za Partizan...U zadnjoj cetvrtini cetiri puta je ili izgubio loptu u reketu ili ga je Raduljica zalepio. Da skratim, zalud zelja i borbenost, nema kosarke bez SUTA! Ovo ise u tri utakmice i svaka ce biti ista. Moram reci i da je Jovanovic koga svi oljuju dobio takticki utakmicu, kada je pripretila Zvezda izveo je peticu i uveo cetiri niska igraca. Razvukli su nas i dotukli trojkama.Yao mi je, ali jos set puta da igramo svih sest bismo izgubili.

Predrag

pre 11 godina

Zvezdu ove sezone niko nije pobedio, a da mu sudije nisu pomogle! Samo pogleadjte press konferencije posle svake utakmice koju je Zvezda izgubila i videcete da su uvek, ali uvek, bas uvek sudije krive. Pa dal je moguce? Svi ih mrze! Sro se tice same utakmice, nista novo! Sesti put ove sezone i to bez Raska Katica!

Apache

pre 11 godina

ja ne verujem da se neki zvezdini ovde opet zale na sudije, ALO pa nisu sudije samo pravile greske u korist partizana, kada onaj petar popovic razvali andjusica preko face ili onaj lik kada dzejmsu pola face skine onda je to ok zar ne? pocnite malo da gledate svoje greske a ne stalno da vam neko drugi bude kriv pa cete mozda nekad nesto i da napravite

strasnije

pre 11 godina

Raduljica popi covek bananu, al su tu sudije da dosude "pravedno"
(strasno, 5. jun 2012 20:35)

Lesic gurne Lucica ispod kosa, onako mucki, a sudije nista...

qui-qui

pre 11 godina

Evo ovdje veceras svima da kazem, STIDIM SE STO SAM NAVIJAC PARTIZANA U KOSARCI!!! Od veceras vise ne postujem taj klub u kosarci. Da na ovakav nacin moramo da pobjedjujemo pa to je sramota. Da ovakvom klubu sa ovakvim igracima sudije MORAJU da pomogaju da pobjede je JADNO! Cestitam Zvezdi na odlicnoj utakmici i evo PRVI SE IZVINJAVAM ZA OVU KRADJU! Svaki posten grobar ce isto ovo da kaze...SRAMOTA!

vvllada

pre 11 godina

Jel sme igrac da siri noge prilikom suta iz naskoka i da tako dobija dodatno slobodno bacanje ili ako promasi tri slobodna. To strucnjaci niste primetili? Ali nema veze vazno da primecujete ostale stvari. Jos mnogo godina necete pobediti zato sto ne umete da sportski podnesete poraz. CIA, Vatikan, Dule Vujosevic, trojka iz auta i naravno Tole. Ajmo slozno kme-kme-kme.

Kada ćete shvatiti da ne možete NIKADA biti bolji od nas????

pre 11 godina

Толико о томе по 15. пут за редом.
Ево чујем ове стручњаке по улицама - имали су среће ово оно, па врло је могуће, победиш неког 15 пута за редом наравно да није заслужено...
СМЕШНИ СТЕ! Боље да смо играли са Радничким они људи бар занју да играју кошарку....

unuk

pre 11 godina

gospodin pesic je zasticen kao beli medved. pa on je proveo vise vremena na terenu od bilo kog igraca oba tima. klasicno nepostovanje svih aktera lige.
svaka mu cast za indijanapolis, ali duda bi po tom osnovu smeo i faul da namesti. a sto se tice sudjenja stvarno je potreban obraz kao djon da se kaze da su sudije bile pristrasne prema bilo kom klubu. partizan imao vise raspolozenih igraca uz evidentan kvalitet na svojoj strani.
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!

Nenad

pre 11 godina

Po kozna koji put Zvezda gubi na isti nacin.Stignes razliku, prevedes,a onda konta cetiri na jedan,faul u napadu,bacene dve lopte u aut,ulaz igraca u trojicu u reketu,prima se tri trojke za redom,i gubi utakmica.Kada treba da se organizuje duzi napad, najvise se gresi isrlja.

Di Canio

pre 11 godina

Partizan je sasvim dobro odigrao ovu utakmicu. Odlicna priprema utakmice i jos bolje odradjena poslednja cetvrtina od strane Vlade Jovanovica sa onim trikom da Macvan igra laznu peticu (u tom periodu zvezdini centri dali svega 2 poena). A cak i pre tog perioda protivnicki centri nisu uradili nista posebno iako se danima pricalo da tu imaju prednost tako da pohvale idu i Raduljici i Besovicu. Sut za 3 poena maestralan, svaka cast svima koji su pogadjali a narocito Bertransu i Andjusicu. Cakarevic odigrao vrhunski (ovaj put ne samo odbranu vec je imao i napadacki ucinak). Da ne duzim, svi su bili dobri. Da je bilo iole posteno sudjenje razlika ni u jednom trenutku ne bi bila ispod 15.

A sudjenje je tek posebna prica. Blago receno skandalozno. Onako nesto dugo nisam video, igraci zvezde rade sta hoce, tek svaki peti faul im se svira (na drugoj strani se izmisljaju kao oni faulovi Besovica u prvom poluvremenu). Obicno se kad neko igra tako kaze biju po rukama, ovi biju i po nogama i po glavi, ma gde stignu. Nije slucajno Pesic cele godine vrsio pritisak na sudije, oni se za ovo spremaju jos od septembra (drugo ih nije ni zanimalo, eventualno onaj kup). Sta li tek spremaju za drugu utakmicu kad su oni domacini. No, nismo ni mi naivni (u kosarci nikad nismo ni bili). Maksimalno da se udje u drugu utakmicu, da se pazi na provokacije i sve ostalo ce biti kako treba. Kvalitet je ipak kvalitet. Nemogu oni da fauliraju koliko nasi mogu da pogode. :)

laki

pre 11 godina

Ono nisu bili koraci za 2+1 B.Popovica.Lopovi..
(Koja, 5. jun 2012 21:39)

pa lepo se vidi da je uhvatio loptu i napravio korak pa tek onda dvokorak, ne znam sta nije jasno. a da, sudije...

Aleksandar

pre 11 godina

Sledeći besplatni trening koji organizuje uprava i klub KK Partizan, na čelu sa trenerom Vladom Jovanovićem, zakazan je za Petak 8 Jun 2012. Molimo igrače Zvezde da se pojave u što većem broju.

Cigan

pre 11 godina

Vidi se rutina Partizana, ali generalno nisu neki bauk cak ni pred svojim ocajnim navijacima. Moje misljenje je da je Zvezda opet izgubila zbog Bojana Popovica. Sem nekoliko odbrana na Dzejmsu, sve ostalo je blago receno kriminalno, od onog promasenog zicera (glupo je ocekivati da se svira faul kao npr Dzejmsu nekoliko momenata kasnije u maltene identicnoj situaciji ali ovaj crnac ima osecaj za razliku od ovog naseg nesretnika) do neverovatno lose organizacije napada. Ja uhvatio sebe kako pomisljam da je bolje da uvede Covica :)Meni licno se svidja trud koji su ispoljili crveno-beli momci, jer objektivno malo stofa tu ima. Sto se tice navijaca Grobari kiselo grozdje, navijaju kao oni iz KG i usput znaju sve nase pesme. Cigani vrhunski, bar pola tekme su bili glasniji. Mislim da je nas realan domet jedna pobeda u seriji ali svim srcem uz nase cigansture !!!

srb

pre 11 godina

ahahahahahaha pa ko je ovom Dzejmsu rekao da zna da igra kosarku da mi je znati,neka mi neko kaze da je bolji od Miljenovica!!! aaaa Pera ne moze vise bas se vidi,Kecman blizu...

licemeri svi do jednog

pre 11 godina

Kako je Vlada Jovanovic licemeran covek, bacio sako i poludeo kad je Ilic sutirao za 3 poena a igrac Partizana napravio ocigledan faul. Trenera Partizana izgleda mnogo boli kad se sudi posteno. Danilovicu reaguj

Erolko

pre 11 godina

Ovo je sramota nista se ne sudi na 66:66, 3 ocigledna faula nisu svirana za Zvezdu, i time sudije prave Partizanu 2 kontra napada i seriju 7:0. Sto gledati ovo, evo sad sviraju konacno faul kad se Partizan opet odlepio na 9 razlike....

ennzo5

pre 11 godina

Pa jeli moguce da Partizan nije mogao da nadje boljeg crnca od ovog JAmesa,dali je moguce da se Macvan ponasa ovako nonsalantno,dali je moguce da Bozic ne zna da vodi loptu,nevjerovatno!

zozon

pre 11 godina

Ja bih se stvarno radovao da je ovo prava zvezda ali ne mogu nikako da zaboravim da je ovo ipak FMP koga sam uvek poštovao kao protivnika. Prema tome zaista čestitam FMP-eu na dobroj igri a Partizanu samo na momente dobroj igri ali izgleda dovoljnoj za pobedu.

Sotir Milivojevic

pre 11 godina

Da mi je jednom da vidim kako bi se obradovao Petar Popovic kada bi uspela Zvezda da pobedi...Na njegovu zalost to se dogoditi nikada nece

grobar

pre 11 godina

Ovaj Macvan igra katastrofalno, da samo malo koristi glavu a ne da igra samo srcem bila bi laganica ...ovako samo odrzava fmp u zivotu. Veliku "pomoc" ima od Kecmana i Bozica!!!

FCRS

pre 11 godina

Kari bez Bojančeta Popovića, ne može : ) Pa, taman prestignemo Partizan sa brzim igračima Vukom, Nedovićem, Čovićem on vraća u poslednjoj četvrtinisve spore igrače, koji inače ništa ne mogu da pogode ? ! Užasno, frustrirajuće...

Titule se mnoze, hvala ti Boze

pre 11 godina

pobedicemo i bez macvana, jadni vi kad on poradi u drugoj i trecoj utakmici... titulaaaa titulaaaa, alavice se titulaaaaaaaaaaaaaa!

KODAR78

pre 11 godina

Uopste se nisam brinuo za konacni ishod utakmice, jer znam ko je bolji i ciji igraci imaju pobednicki mentalitet i na cijoj je strani iskustvo i rutina u osvajanju trofeja. Hajde sada navalite na sudije i tako dalje a mi da proslavimo iduce nedelje jos jednu titulu.

Sale@

pre 11 godina

Kradite, samo kradite grobari. Neće vam ništa u Evropi pomoći, jer tamo sudije ne kradu za vas... Stidite se bre ovakve igre i ovakvog suđenja!!!

smesno

pre 11 godina

grobari pljuju mutu i radnicki i kazu da samo protiv njih kidaju,a to isto partizan radi kad igraju sa zvezdom.jaci je taj fudbalski kompleks

Danilo

pre 11 godina

Eto,rekoše mi da Zvezda ima fenomenalnog trenera,da je u naletu,a da Partizan nikada slabiji,pa reših da se malo radujem nakon dugo godina pauze.
I bili su u pravu;Zvezda brza,jaka,precizna,moćna.Partizan sav kilav.
Samo mi je nejasno od kada je obaveza zamene dresova gosta i domaćina na snazi?

Vojislav

pre 11 godina

Jasno se vidi da je istina ono sto su svi pricali, Partizan izgleda mnogo bolje baz Katica, sa smanjenom minutazom Milosavljavicu, sa Bertransom i Besovicem i opustenijim Cakarevicem. Jasno je da je Macvan u padu forme, ali to je valjda normalno. Kecman , kao i uvek u sluzbi tima i to izgleda sasvim dobro. Jos kada bi ovaj Naucnik od trenera dao sansu velikom talentu Bogdanovicu umesto Bozica i uigrao ove mlade , koji ocigledno imaju sta da pokazu, to bi vec bilo mnogo bolje... Vratiti Jaramaza i miljenovica i idemo...

Kada ćete shvatiti da ne možete NIKADA biti bolji od nas????

pre 11 godina

Толико о томе по 15. пут за редом.
Ево чујем ове стручњаке по улицама - имали су среће ово оно, па врло је могуће, победиш неког 15 пута за редом наравно да није заслужено...
СМЕШНИ СТЕ! Боље да смо играли са Радничким они људи бар занју да играју кошарку....

Sotir Milivojevic

pre 11 godina

Da mi je jednom da vidim kako bi se obradovao Petar Popovic kada bi uspela Zvezda da pobedi...Na njegovu zalost to se dogoditi nikada nece

realan

pre 11 godina

Prvo ih pustis da se ponadaju,a onda im INSTITUCIJA pokaze njihovo mesto...Sad ce opet kuknjava na sudije...A za trenera FMP-a.koji je vise vremena proveo u terenu nego na klupi i oznojio se vise od svojih igraca,bolje bi bilo da manje prica sudijama a vise svojim igracima...

Milan

pre 11 godina

Najviše volim ove komentatore tipa ja sam dugogodišnji navijač Partizana, ali priznajem da je zvezda bila bolja i pokradena debelo i stidim se Partizana:)))) Mandovčići, ne pretvarajte se :) Patite još malo, biće bolje sledeće sezone :)

vlajzi

pre 11 godina

Evo ovdje veceras svima da kazem, STIDIM SE STO SAM NAVIJAC PARTIZANA U KOSARCI!!! Od veceras vise ne postujem taj klub u kosarci. Da na ovakav nacin moramo da pobjedjujemo pa to je sramota. Da ovakvom klubu sa ovakvim igracima sudije MORAJU da pomogaju da pobjede je JADNO! Cestitam Zvezdi na odlicnoj utakmici i evo PRVI SE IZVINJAVAM ZA OVU KRADJU! Svaki posten grobar ce isto ovo da kaze...SRAMOTA! (qui-qui, 05. jun 2012 22:09)

evo i mene sramota i izvinjavam se Crvenoj Dzvezdi. izvinite sto vas trpamo. necemo vise.
a mozda i ocemo...
buahahahaaaa

laki

pre 11 godina

Ono nisu bili koraci za 2+1 B.Popovica.Lopovi..
(Koja, 5. jun 2012 21:39)

pa lepo se vidi da je uhvatio loptu i napravio korak pa tek onda dvokorak, ne znam sta nije jasno. a da, sudije...

zozon

pre 11 godina

Ja bih se stvarno radovao da je ovo prava zvezda ali ne mogu nikako da zaboravim da je ovo ipak FMP koga sam uvek poštovao kao protivnika. Prema tome zaista čestitam FMP-eu na dobroj igri a Partizanu samo na momente dobroj igri ali izgleda dovoljnoj za pobedu.

The milos

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da svaki put kad operemo Zvezdu oni se žale na sudije. Pa izađite više iz lige ako vas stalno potkradaju i ako je ovo 'naša' liga...

Vojislav

pre 11 godina

Jasno se vidi da je istina ono sto su svi pricali, Partizan izgleda mnogo bolje baz Katica, sa smanjenom minutazom Milosavljavicu, sa Bertransom i Besovicem i opustenijim Cakarevicem. Jasno je da je Macvan u padu forme, ali to je valjda normalno. Kecman , kao i uvek u sluzbi tima i to izgleda sasvim dobro. Jos kada bi ovaj Naucnik od trenera dao sansu velikom talentu Bogdanovicu umesto Bozica i uigrao ove mlade , koji ocigledno imaju sta da pokazu, to bi vec bilo mnogo bolje... Vratiti Jaramaza i miljenovica i idemo...

Di Canio

pre 11 godina

Partizan je sasvim dobro odigrao ovu utakmicu. Odlicna priprema utakmice i jos bolje odradjena poslednja cetvrtina od strane Vlade Jovanovica sa onim trikom da Macvan igra laznu peticu (u tom periodu zvezdini centri dali svega 2 poena). A cak i pre tog perioda protivnicki centri nisu uradili nista posebno iako se danima pricalo da tu imaju prednost tako da pohvale idu i Raduljici i Besovicu. Sut za 3 poena maestralan, svaka cast svima koji su pogadjali a narocito Bertransu i Andjusicu. Cakarevic odigrao vrhunski (ovaj put ne samo odbranu vec je imao i napadacki ucinak). Da ne duzim, svi su bili dobri. Da je bilo iole posteno sudjenje razlika ni u jednom trenutku ne bi bila ispod 15.

A sudjenje je tek posebna prica. Blago receno skandalozno. Onako nesto dugo nisam video, igraci zvezde rade sta hoce, tek svaki peti faul im se svira (na drugoj strani se izmisljaju kao oni faulovi Besovica u prvom poluvremenu). Obicno se kad neko igra tako kaze biju po rukama, ovi biju i po nogama i po glavi, ma gde stignu. Nije slucajno Pesic cele godine vrsio pritisak na sudije, oni se za ovo spremaju jos od septembra (drugo ih nije ni zanimalo, eventualno onaj kup). Sta li tek spremaju za drugu utakmicu kad su oni domacini. No, nismo ni mi naivni (u kosarci nikad nismo ni bili). Maksimalno da se udje u drugu utakmicu, da se pazi na provokacije i sve ostalo ce biti kako treba. Kvalitet je ipak kvalitet. Nemogu oni da fauliraju koliko nasi mogu da pogode. :)

Aleksandar

pre 11 godina

Sledeći besplatni trening koji organizuje uprava i klub KK Partizan, na čelu sa trenerom Vladom Jovanovićem, zakazan je za Petak 8 Jun 2012. Molimo igrače Zvezde da se pojave u što većem broju.

vvllada

pre 11 godina

Jel sme igrac da siri noge prilikom suta iz naskoka i da tako dobija dodatno slobodno bacanje ili ako promasi tri slobodna. To strucnjaci niste primetili? Ali nema veze vazno da primecujete ostale stvari. Jos mnogo godina necete pobediti zato sto ne umete da sportski podnesete poraz. CIA, Vatikan, Dule Vujosevic, trojka iz auta i naravno Tole. Ajmo slozno kme-kme-kme.

da, bas smesno...

pre 11 godina

grobari pljuju mutu i radnicki i kazu da samo protiv njih kidaju,a to isto partizan radi kad igraju sa zvezdom.jaci je taj fudbalski kompleks
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smesno, 5. jun 2012 20:30) Pa ne, evo sad cemo da vas pustimo... Sve samo da vi budete srecni... U kompleksima si do guse...

unuk

pre 11 godina

gospodin pesic je zasticen kao beli medved. pa on je proveo vise vremena na terenu od bilo kog igraca oba tima. klasicno nepostovanje svih aktera lige.
svaka mu cast za indijanapolis, ali duda bi po tom osnovu smeo i faul da namesti. a sto se tice sudjenja stvarno je potreban obraz kao djon da se kaze da su sudije bile pristrasne prema bilo kom klubu. partizan imao vise raspolozenih igraca uz evidentan kvalitet na svojoj strani.
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!

Danilo

pre 11 godina

Eto,rekoše mi da Zvezda ima fenomenalnog trenera,da je u naletu,a da Partizan nikada slabiji,pa reših da se malo radujem nakon dugo godina pauze.
I bili su u pravu;Zvezda brza,jaka,precizna,moćna.Partizan sav kilav.
Samo mi je nejasno od kada je obaveza zamene dresova gosta i domaćina na snazi?

KODAR78

pre 11 godina

Uopste se nisam brinuo za konacni ishod utakmice, jer znam ko je bolji i ciji igraci imaju pobednicki mentalitet i na cijoj je strani iskustvo i rutina u osvajanju trofeja. Hajde sada navalite na sudije i tako dalje a mi da proslavimo iduce nedelje jos jednu titulu.

radovan

pre 11 godina

Moram da kayem da su nas nikad tanji grobari dobili potpuno zasluzeno. I opet na isti nacin TROJKAMA. U startu se odvoje trojkama i onda pred kraj dignu rezultat i zavrse. A Zvezda ima verovatno najaslabiju sutersku liniju u svojoj istoriji. Ni odbranu nismo odigrali dobro. Pa primili smo vise od 90 koseva! Kada vidim malog Andusica kako reseta kos sa osam metara i naseg Milutinovica koji ni bazen ne moze da pogodi, a vec je dobio novi ugovor... E onda je stvarno tuzno. Pet puta smo imali kontru TRI NA JEDAN. Ni jedana jedini put nismo zabili! A samo to je dest koseva! Mislim da je Petar Popovic uz svu njegovu borbenost prava poslastica za Partizan...U zadnjoj cetvrtini cetiri puta je ili izgubio loptu u reketu ili ga je Raduljica zalepio. Da skratim, zalud zelja i borbenost, nema kosarke bez SUTA! Ovo ise u tri utakmice i svaka ce biti ista. Moram reci i da je Jovanovic koga svi oljuju dobio takticki utakmicu, kada je pripretila Zvezda izveo je peticu i uveo cetiri niska igraca. Razvukli su nas i dotukli trojkama.Yao mi je, ali jos set puta da igramo svih sest bismo izgubili.

Predrag

pre 11 godina

Zvezdu ove sezone niko nije pobedio, a da mu sudije nisu pomogle! Samo pogleadjte press konferencije posle svake utakmice koju je Zvezda izgubila i videcete da su uvek, ali uvek, bas uvek sudije krive. Pa dal je moguce? Svi ih mrze! Sro se tice same utakmice, nista novo! Sesti put ove sezone i to bez Raska Katica!

Titule se mnoze, hvala ti Boze

pre 11 godina

pobedicemo i bez macvana, jadni vi kad on poradi u drugoj i trecoj utakmici... titulaaaa titulaaaa, alavice se titulaaaaaaaaaaaaaa!

MK

pre 11 godina

Zvezdaši nemojte vi molim vas o suđenju. Sudije su navlačile za vas čitav meč, ali opet ni to nije dovoljno. Setite se onog faula Čakarevića kad je bio gurnut pod sopstvenim košem a delioci pravde mu sviraju ličnu, a dečko nije nikog pipnuo... Trokorak B. Popovića nisu koraci???? Morate malo da se edukujete i naučite pravila košarkaške igre!

strasnije

pre 11 godina

Raduljica popi covek bananu, al su tu sudije da dosude "pravedno"
(strasno, 5. jun 2012 20:35)

Lesic gurne Lucica ispod kosa, onako mucki, a sudije nista...

ccc

pre 11 godina

@cccccc
Ne znam da li si primetio, vodili ste samo jednom tokom meča i to 1 (rečima: jedan) poen razlike. O čemu ti pričaš, kakvi ključni trenuci kakvi bakrači...

Zuki

pre 11 godina

Jesu Vladini tajm-aut-i cudni. Ali posle jednog na 4-5 min do kraja buc 3 trojke (i to prvu Andjusic kako je i trazio) i utakmica resena.
Zvezda je bila bolja. Ali samo u trcanju, u drugom poluvremenu. To je izgleda jedina takticka zamisao Pesica koju ovi igraci umeju da sprovedu. Nedovoljno. Zna to i Pesic.
Sudije nije umesno pominjati. Narocito ne posle 15-0.

cccccc

pre 11 godina

2 kljucne stvari: 1. Na 63:62 za Zvezdu Milutinovic promasuje sut za 3 poena (otvoren sam kao duh), i umesto da bude +4 za zvezdu, bese +1 za Partizan. 2. Na 70:66 za Partizan Macvan iz reketa (uz debeo faul nad Tomasom) proigrava Milosavljevica otvorenog na sutu za 3 poena i 73:66.

U prvom poluvremenu Raduljica dobija cistu bananu od Subotica, sudije sviraju faul, a u drugom poluvremenu Lesic ide na ulaz i sve 2 ruke pokusava da zakuca uz ocigledan faul (mnogo jaci od ove situacije iz 1 polvremena sa Raduljicom) covek promasuje i sudije cute. Ja prosto ne mogu da verujem koji je ovo kriterijum sudjenja, ali svaki put kad je zvezda bila blizu tu su i par sumnjivih odluka

Apache

pre 11 godina

ja ne verujem da se neki zvezdini ovde opet zale na sudije, ALO pa nisu sudije samo pravile greske u korist partizana, kada onaj petar popovic razvali andjusica preko face ili onaj lik kada dzejmsu pola face skine onda je to ok zar ne? pocnite malo da gledate svoje greske a ne stalno da vam neko drugi bude kriv pa cete mozda nekad nesto i da napravite

IvanPFC

pre 11 godina

Svaka cast za Vladu i momke, drago mi je da vidim kada nasi mladi igraci preuzimaju odgovornost, odlicna utakmica, samo napred...
A tebi qui-qui, kao pravom deliji, izvini sto smo vas ovako rasturili...
Ajmo Pesicu, opleti po sudjenju, obrukaj se jos malo....

cox

pre 11 godina

stvarno kako zvezdasi imaju obraza da svaki put kukaju da ih sudije podkradaju. Oni bre nisu osvojili titulu 15 godina bre, nema ih ni na mapi i svaki put se hvatuju za te neke sporne situacije koje su kao odlucile pobednika, pa mislim stvarno.......to moze da prodje par puta da sudijska greska odluci pobednika ali ovoliko godina da prolazi.....ne moze. jednostavno ste slabiji, kad budte jaci moci cete da pobedite bez pomoci sudija, za sad ne.

dovla

pre 11 godina

ukratko po meni dobra kosarkaska tekma,navijac sam zvezde tako da cu komentarisati nasu igru.kako to da nam utakmicu uvek gube b popovic i mile ilic?dali pesic to ne vidi ili se pravi lud?centrima ZABRANITI da pucaju sa distance i da glume neke mec vinere kad to ne znaju!toliko siledzija u ekipi nisam video,s=lesic,b popovic,p popovic i ilic samo siluju i glume neke igracine.nedovic im odrzao lekciju iz borbenosti!CESTITKE partizanu na zasluzenoj pobedi

LFC

pre 11 godina

Prosto da covek ne poveruje. Mi opet gubimo utakmicu na sopstvenim greskama. Ne znam sta treba da se dogodi pa da konacno izvucemo pouke iz tih gresaka. Titula sa ovom igrom nije realna ni u snovima, 1 pobeda bi bila uspeh. Na zalost, ovo je realno stanje!

TIGER

pre 11 godina

Po kozna koji put Zvezda gubi na isti nacin.Stignes razliku, prevedes,a onda konta cetiri na jedan,faul u napadu,bacene dve lopte u aut,ulaz igraca u trojicu u reketu,prima se tri trojke za redom,i gubi utakmica.Kada treba da se organizuje duzi napad, najvise se gresi isrlja.
(Nenad, 5. jun 2012 22:18)

To sam Neso prijatelju ja hteo da odgovorim ovim "strucnjacima" i "ovom bivsem ogorcenom navijacu qui-qui" koji je grobar koliko i sam Lukic. tako da jednostavno ne treba da se ponavljam... Kada igraci jednog tima, NE ZNAJU da iskoriste napad 4 na 1, onda ne treba ni da pobede... To sam pisao posle nasih utakmica u Evroligi i uvek cu pisati...
Ovaj FMP je samo skup ogranicenih igraca, kojima se noge oduzmu cim je malo bitnija utakmica, a 80% su igraci sa "velikim igrackim iskustvom".
Partizan je znano oslabljen neigranjem Katica, i kao grobar nadam se da cemo uspesno okoncati i ovu seriju, ali bice jako tesko, bez obzira sto vec imamo pobedu prednosti. Danas nas je hteo sut za tri, zahvaljujuci tome smo i dobili...
Od sledece sezone se vraca veliki Dule,pa se nadam da ovakvih eksperimenata vise nece biti. Dulet nece trebati 8 playa za dve sezone i da mu NIJEDAN ne odgovara...

vlada77

pre 11 godina

Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi. Zao mi je sto su dozvolili ovima da se vrate, ali dobro na kraju je bilo rutinski. Bas se pitam da li ce pirocanac koji stoji 2 metra u terenu opet okriviti sudije. Sada su oni navlaciji za zvezdu.Samo cu navesti guranje Lesica ispod kosa Cakarevica, sudija svira licnu Lucicu, a zvezda postize 4 poena posle bacanja Lesica, ili kad covic vraca loptu iz auta i svira se faul nad milutinovicu,i jos slicnih slucajeva... Kao i uvek protiv zvezde Milosavljevic sjajan, decko ma koliko nas nervirao tokom prvenstva, donece titulu protiv zvezde i treba ga zadrzati i sledece godine.

qui-qui

pre 11 godina

Evo ovdje veceras svima da kazem, STIDIM SE STO SAM NAVIJAC PARTIZANA U KOSARCI!!! Od veceras vise ne postujem taj klub u kosarci. Da na ovakav nacin moramo da pobjedjujemo pa to je sramota. Da ovakvom klubu sa ovakvim igracima sudije MORAJU da pomogaju da pobjede je JADNO! Cestitam Zvezdi na odlicnoj utakmici i evo PRVI SE IZVINJAVAM ZA OVU KRADJU! Svaki posten grobar ce isto ovo da kaze...SRAMOTA!

d

pre 11 godina

Ajde sad malo napadajte Vladu. Realno covek je ubio Pesica taktikom. Kad je stavio Macvana da bude centar i poceo da igra sa 4 spoljna igraca odmah je Partizan krenuo da se ponovo odlepljuje rezultatski.

mirko

pre 11 godina

Nažalost nekada okosnice Partizana Kecman i Božić, sada su najslabiji, da ne beše Anđušića i Milosavljevića izgubismo dobijenu utakmicu. Nije mi jasno mada nema pravih plej igrača, zašto ne igra Miljenović, momak bi menjao Đejmsa i pomalo se kalio. Ipak naš trener nije na nivou, on je opsednut starijim igračima, koji su svoje odigrali, i vreme je da ustupe mesto mlađim i boljim.

Nenad

pre 11 godina

Po kozna koji put Zvezda gubi na isti nacin.Stignes razliku, prevedes,a onda konta cetiri na jedan,faul u napadu,bacene dve lopte u aut,ulaz igraca u trojicu u reketu,prima se tri trojke za redom,i gubi utakmica.Kada treba da se organizuje duzi napad, najvise se gresi isrlja.

laki

pre 11 godina

2 kljucne stvari: 1. Na 63:62 za Zvezdu Milutinovic promasuje sut za 3 poena (otvoren sam kao duh), i umesto da bude +4 za zvezdu, bese +1 za Partizan. 2. Na 70:66 za Partizan Macvan iz reketa (uz debeo faul nad Tomasom) proigrava Milosavljevica otvorenog na sutu za 3 poena i 73:66.

U prvom poluvremenu Raduljica dobija cistu bananu od Subotica, sudije sviraju faul, a u drugom poluvremenu Lesic ide na ulaz i sve 2 ruke pokusava da zakuca uz ocigledan faul (mnogo jaci od ove situacije iz 1 polvremena sa Raduljicom) covek promasuje i sudije cute. Ja prosto ne mogu da verujem koji je ovo kriterijum sudjenja, ali svaki put kad je zvezda bila blizu tu su i par sumnjivih odluka
(cccccc, 5. jun 2012 22:12)

to je iz ugla zvezdasa, ajd sad ugao partizanovca:

ovako, taj faul u napadu nad tomasom ne da je gluma tomasa nego ne znam sta je. covek se otrembesio, cim je malo gurnut poleteo je pola metra. a vidis ja sam video sviranu nogu partizanu, a posle 5 min 2 puta se igrao fudbal od strane zvezde pa niko nije nista video. isti taj tomas je dao sebi for nogom kad je usledila trojka zvezde i tajm aut partizana.

mozemo ovako u nedogled ali sustina je da ocajno sudjenje uvek i na to ne treba trositi reci

FCRS

pre 11 godina

Kari bez Bojančeta Popovića, ne može : ) Pa, taman prestignemo Partizan sa brzim igračima Vukom, Nedovićem, Čovićem on vraća u poslednjoj četvrtinisve spore igrače, koji inače ništa ne mogu da pogode ? ! Užasno, frustrirajuće...

Imit

pre 11 godina

Mile Ilic ne moze da pogodi bacanje kada treba,u kontinuitetu pravi tri greske na egalu do izmene!Definitivno je nedovoljno sigurnog suta prisutno u Zvezdi,premalo igracke inteligencije,sve zakamuflirano agresivnom igrom!Pesic definitivno mora promeniti igru kontralisanog haosa u osmisljenu igru!Ovako igrati protiv Partizana,bez suta ,samo na jurnjavu ne ide!Jer kosarka je ,ipak,igra u kojoj moras I razmisljati!Ima li u Zvezdi mogucnosti da se promeni nacin igre protiv Partizana ostaje da se vidi!Neverovatno mi je da Pesic igra onako kako to Partizanu najvise odgovara iz Ital ice u utakmicu!Trenersku ideju kod njega ne vidim,Muta je lepo rekao-samo jurnjava,nazalost!

Sale@

pre 11 godina

Kradite, samo kradite grobari. Neće vam ništa u Evropi pomoći, jer tamo sudije ne kradu za vas... Stidite se bre ovakve igre i ovakvog suđenja!!!

Erolko

pre 11 godina

Ovo je sramota nista se ne sudi na 66:66, 3 ocigledna faula nisu svirana za Zvezdu, i time sudije prave Partizanu 2 kontra napada i seriju 7:0. Sto gledati ovo, evo sad sviraju konacno faul kad se Partizan opet odlepio na 9 razlike....

ennzo5

pre 11 godina

Pa jeli moguce da Partizan nije mogao da nadje boljeg crnca od ovog JAmesa,dali je moguce da se Macvan ponasa ovako nonsalantno,dali je moguce da Bozic ne zna da vodi loptu,nevjerovatno!

Bonaca

pre 11 godina

Ljudi, bicu realan! Razumem stotine navijaca iz crveno belog kluba FMP, Zvezda... kako god, koji decenijama kukaju, zaleci se na nekakvo sudjenje, na to kako ih niko u KSS ne voli itd. Kako u kosarci, tako i u fudbalu. Kada god dodje mracan period, svi su protiv njih i svima je cilj da Partizan bude sampion. Obicnom coveku se to smucilo. Toliko su dosadni, nerealni, nemoralni da to vec prelazi sve granice. Smucili su se svakom! Kompleks kod pojedinaca, kao i strah od novog poraza, rezultira primenama nesportskog ponasanja, kao i igre crveno belog tima od juce. Ako nije realno da savladamo Partizan na sportski nacin, aj da probamo silom. Cela je utakmica protekla u gruboj odbrani Zvezde sa velikim brojem faulova, koje sudije nisu svirale. Jednostavno su dozvolile takvu igru. Svesno. Apelujem na sve ljubitelje sporta da obrate paznju na ovakve stvari, jer se na ovaj nacin radi protiv interesa nase kosarke, navlaci se gnev publike i provociraju se neredi na tribinama. Ovome se mora stati na put. Ne mogu igraci zvezde da samaraju rukama u agresivnoj odbrani, a sudije da posmatraju i nista ne sviraju. Da li je to teorija: "Aj ovi su mnogo jaci, pusticemo ove druge da igraju ragbi" Cudi me da jedan Pesic, koji je svetsko trenersko ime koristi ovakve prljave metode. Pesicu, nije sramota izgubiti. 11 godina je Partizan sampion, prema tome, nije stvar u sili, sudijama itd. Partizan je institucija srpske kosarke, a ti vodis tim koji nema ni ime ni prezime. Vodis nesto... Nemoj na silu!

grobar

pre 11 godina

Ovaj Macvan igra katastrofalno, da samo malo koristi glavu a ne da igra samo srcem bila bi laganica ...ovako samo odrzava fmp u zivotu. Veliku "pomoc" ima od Kecmana i Bozica!!!

smesno

pre 11 godina

grobari pljuju mutu i radnicki i kazu da samo protiv njih kidaju,a to isto partizan radi kad igraju sa zvezdom.jaci je taj fudbalski kompleks

ackoniskikartel

pre 11 godina

Ne znam statistiku ali verovatno da je Partizan u poslednjih recimo 100 derbija dobio 85 ! Pa dal je moguće da te u toliko poraza u kojima je prosek bio sigurno +15 u korist Partizana uvek kradu sudije ? A pogotovo je to smešno kada vidiš da taj tim za koga šatro sudije navlače dobija najače ekipe evrope bez problema,ponekad i toliko dominantno da mu se cela evropa čudi,a u isto vreme i divi ! Iskreno nije me briga ko šta od vas piše,ali imajte malo respekta prema timu koji vas tlači i ubija u pojam godinama,pa bez obzira što je to vaš najveći rival.Uostalom ne znam šta ste očekivali vi od ove serije sa Lešićem i Popovićrm koji su oterani iz Partizana ? Da nas dobijete na tri pobede ? To niko nije u stanju da uradi ni u NLB ligi,a kamo li u ovoj domaćoj.

Cigan

pre 11 godina

Vidi se rutina Partizana, ali generalno nisu neki bauk cak ni pred svojim ocajnim navijacima. Moje misljenje je da je Zvezda opet izgubila zbog Bojana Popovica. Sem nekoliko odbrana na Dzejmsu, sve ostalo je blago receno kriminalno, od onog promasenog zicera (glupo je ocekivati da se svira faul kao npr Dzejmsu nekoliko momenata kasnije u maltene identicnoj situaciji ali ovaj crnac ima osecaj za razliku od ovog naseg nesretnika) do neverovatno lose organizacije napada. Ja uhvatio sebe kako pomisljam da je bolje da uvede Covica :)Meni licno se svidja trud koji su ispoljili crveno-beli momci, jer objektivno malo stofa tu ima. Sto se tice navijaca Grobari kiselo grozdje, navijaju kao oni iz KG i usput znaju sve nase pesme. Cigani vrhunski, bar pola tekme su bili glasniji. Mislim da je nas realan domet jedna pobeda u seriji ali svim srcem uz nase cigansture !!!

Bolje Lukić nego Ramadani

pre 11 godina

Divim se onoj grupi navijača Zvezde što su došli na basket!
Pa ovaj sport kod nas je napravljen za malu grupu ljudi okupljenih oko Partizana. Nema tu prave sportske borbe. Čim bi se neko pojavio (Tomašević, Vujanić....) MORA ga se prebaciti tamo. Ako nema para tu je država ili Igokea da zakrpi.
Do daljeg se nadam da će navijači ostalih klubova biti pametni i skloniti se. Neka ga igraju sami sa sobom i satelitima.

Odavno poznato

pre 11 godina

Pisao sam o tome prošle nedelje da ovakvu košarku ne igra niko na svetu, jer bi posle dve četvrtine ceo tim imao pet ličnih. Nazvao sam Karijevu taktiku - "prst u oko". Ta jurnjava, to udaranje igrača, zakucavanje telom u odbranu, a sudije ništa ne sude, jeste sramota. Ovaj FMP ne bi se video da Kari nije, uz pomoć sudijske organizacije, od košarke napravio nešto gore od ragbija. Ne pominjem ove sudije, sve sudije i svi ljudi iz košarke vide šta se radi (tako je i Radnički izbačen), ali niko ni da pisne. Ovi iz Partizana dužni su da upozore sudijsku organizaciju i KSS da ovo nije košarka i da se toj Karijevoj "prst u oko" taktici stane na put.

pixel x

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da ljudi (zvezdasi) i posle deset godina i ovog niza pobeda i dalje pricaju da su pokradeni. Pa jel moguce da je uvek pokradeno, a neki ljudi i dalje ulazu mnogo novca u to, pre samo par sezona je zvezda imala i jace budzete od partuzana, jel moguce da dobri treneri za dobre pare, kao npr Pesic i dalje dolaze u zvezdu znajuci da se namesta i da nece pobediti sampiona bas ni jednom u sezoni i nece osvojiti trofej, jer je to vec odluceno u ligi u kojoj on treba da trenira svoj tim? Jel to realno? I u jadnarskoj ligi (u koju su naterali i partizan) a i u evro kupu (pre par godina) su im razni cak neozbiljni timovi "uzimali meru" sto bi onda trebalo da znaci da je protiv zvezde(zapravo fmp, uskoro covicev privatni klub) u pitanju zavera planetarnog nivoa! Jel moguce? I posle 14 godina bez titule u raznim ligama i sistemima, cak i drzavama(Beograd je bio glavni grad cak tri drzave od kad je zvezda osvojila poslednju titulu)! Jel moguce da oni i dalje pricaju o sudjenju?

grobar

pre 11 godina

Ok zvezdasi ili FMPovci kako vam vise odgovara, kukate na sudjenje nasa liga je namestena. Alo bre a gde ste u Jadranskoj ligi? 5 god se borite za opstanak( izuzev ove) Evropu mozete da sanjate a onda sa takvim timom zelite titulu protiv Partizana koji je redovno osvajao tu istu Jadransku ligu i igrao Fajnl for Evro lige. Pogledajte medjusobni skor ove godine pa saberite sa poslednjih 5 god pa ako smo vas pokrali na svih 30 utakmica neznam sta da vam kazem osim da nas tuzite sudu za ljudska prava u Strazburu :)

mikele

pre 11 godina

Evo ovdje veceras svima da kazem, STIDIM SE STO SAM NAVIJAC PARTIZANA U KOSARCI!!! Od veceras vise ne postujem taj klub u kosarci. Da na ovakav nacin moramo da pobjedjujemo pa to je sramota. Da ovakvom klubu sa ovakvim igracima sudije MORAJU da pomogaju da pobjede je JADNO! Cestitam Zvezdi na odlicnoj utakmici i evo PRVI SE IZVINJAVAM ZA OVU KRADJU! Svaki posten grobar ce isto ovo da kaze...SRAMOTA!
(qui-qui, 5. jun 2012 22:09)

Evo ja potvrđujem tvoju navijačku pripadnost.
Ko god kaže suprotno, taj nema pojma i ja prosto nemam reči hvale za tvoju stručnu analizu.
Verovatno ću te ponovo videti na utakmicama eurolige!

metaforična slika stvari

pre 11 godina

(BARI 91', 6. jun 2012 11:54)

U prevodu, ovo je kao da si u srednjoj školi bio sa dobrom ribom, i sada ti si kao car, samo što ne kontaš da od tada nisi video žensko nego dane provodiš samozadovoljavajući se gledajući u ženske koje samo viđaš u novinama.
Sa druge strane, Partizan je bio i sa kul košarkašicom, i sa nekoliko lepih vaterpolistkinja, čak i sa rvačicama (žensko je žensko :), a danas ponekad čakućari neku solidnu fudbalerku ili rukometašicu, stalno se mota oko seksi košarkašica, nedavno je opet zbario jednu vaterpolistkinju...

Za to vreme Zvezda se i dalje samozadovoljava u WC-u sećajući se neke ribe pre 30 godina.

licemeri svi do jednog

pre 11 godina

Kako je Vlada Jovanovic licemeran covek, bacio sako i poludeo kad je Ilic sutirao za 3 poena a igrac Partizana napravio ocigledan faul. Trenera Partizana izgleda mnogo boli kad se sudi posteno. Danilovicu reaguj

Sreten

pre 11 godina

Zvezda ako želi da ostane u igri mora krene kao da se sad igra prvi meč jer će ih pritisak moranja da ne bude 0:2 u seriji uništiti.

Opet ste promasili dvoranu

pre 11 godina

Ono nisu bili koraci za 2+1 B.Popovica.Lopovi..
(Koja, 5. jun 2012 21:39) Jeste, ali u rukometu. Trebali i sedmerac da sude i dva minuta iskljucenje...

TIGER

pre 11 godina

Raduljica popi covek bananu, al su tu sudije da dosude "pravedno"
(strasno, 5. jun 2012 20:35)

To verovatnomislis na onu "blokadu" od strane Subotica?
Pa zar ti zaista verujes da je taj raspali Subotic sa svojih 204 visine mogao da lupi blokadu igracu od 213, koji je krenuo na kucanje a da pritom ne napravi faul? :))

mladen cg

pre 11 godina

Drago mi je sto smo pobjedili zvezdu 15-ti put zaredom.ali ovo je najgori tim Partizana otkada ja pratim kosarku,a pratim je od malih nogu,a 91' sam godiste.Znaci ne vjerujem kakva je to losa igra,toliko izgubljenih lopti.Takve neorganizovanosti u zivotu vidio nisam.Da neko vodi 17 razlike i da mu Zvezda preotme vodjstvo nikako mi ne ide u glavu.Nervirao sam se gledajuci na kakve je grane spao Partizan.Od ovog tima jedino vrijedi spomenuti Macvana i Andjusica,oni su pravi igraci i jedini vrijedni spomena.A takozvane talente Milosavljevica,Lucica,Cakarevica otjerati tamo odakle su dosli bez obzira na vecerasnju partiju milosavljevica.Znaci mi cekamo dvije godine da oni pokazu svoj talenat i da sazriju kao igraci.Ni u cemu se nisu pokazali a sut im je katastrofa.Plejmejker James ne umije da pogodi kos a sam je ostajao vise puta.Pa ja koji nikad nisam trenirao kosarku bih ubacio poneku,a ne on "klasni plej".Bozica necu da pominjem,on je odavno trebao u penziju,ne znam koja mu je svrha u Partizanu.JOvanovica smijeniti sa mjesta trenera,da sprijecimo bruku i sramotu.sramotna igra i nikad gori Partizan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

srbi

pre 11 godina

Kradja...Faul...CIA...BIA...Vatikan...Drobnjak iz auta...Kako vam vise ne dosadi?!Poslednjih petnaest,evo i brojevima 15,utakmica za redom gubite i vecito su krive sudije.Zato nikad nista necete ni uraditi.Umesto sto konstantno pricate,uzmite i uradide nesto,najlakse je reci sudije krvie,sudije ovo,sudije ono.Kad Zvezda(FMP) sta li ste vise,ne moze da dobije ovakav Partizan,sta li ce tek biti kad Partizan bude jaci.
Svi ste vi DIVE ;))))

1Tim

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da ljudi (zvezdasi) i posle deset godina i ovog niza pobeda i dalje pricaju da su pokradeni. Pa jel moguce da je uvek pokradeno, a neki ljudi i dalje ulazu mnogo novca u to, pre samo par sezona je zvezda imala i jace budzete od partuzana, jel moguce da dobri treneri za dobre pare, kao npr Pesic i dalje dolaze u zvezdu znajuci da se namesta i da nece pobediti sampiona bas ni jednom u sezoni i nece osvojiti trofej, jer je to vec odluceno u ligi u kojoj on treba da trenira svoj tim? Jel to realno? I u jadnarskoj ligi (u koju su naterali i partizan) a i u evro kupu (pre par godina) su im razni cak neozbiljni timovi "uzimali meru" sto bi onda trebalo da znaci da je protiv zvezde(zapravo fmp, uskoro covicev privatni klub) u pitanju zavera planetarnog nivoa! Jel moguce? I posle 14 godina bez titule u raznim ligama i sistemima, cak i drzavama(Beograd je bio glavni grad cak tri drzave od kad je zvezda osvojila poslednju titulu)! Jel moguce da oni i dalje pricaju o sudjenju?

Komša

pre 11 godina

(bobcha, 6. jun 2012 10:06)
Zanimljivo da ti nisu zasmetale situacije kada Sava baca Džejmsa u reklame ili kada gura rukom igrača u skoku i tako dolazi do lopte i još dobija bacanja,pa nisi primetio kako Tomas pod svojim košem pravi dva nekažnjena faula gurajući jednog igrača van terena a drugog udarajući po ruci u pokušaju da izbije loptu.Nisi primetio ni kada B.Popović udara Džejmsa preko lica i izbija loptu u aut i sudija svira samo aut za Partizan.
Ne mislim da je Partizan pokraden.Samo pokušavam da ti objasnim da je grešaka bilo ali da one nisu uticale na rezultat.Na ovako nisku razliku je uticala prvenstveno očajna igra Mačvana u napadu (nekoliko izgubljenih lopti) i malo opuštenija igra Andjušića u odbrani(dve trojke Nedovića).
Pešićeva ekipa ne može da uspostavi unutrašnju igru ukoliko se Petru Popoviću ne dozvoli laktanje prilikom igre leđima-on drugačije ne ume.Mile ,iz samo njemu poznatih razloga beži od koša tako da vi centra zapravo nemate(Sava je korisniji od obojce).
Nije realno da vam svaku utakmicu sudi Jasmina Juras.

apokalipsa

pre 11 godina

moze da prica ko sta hoce ali Velikom Duletu nije uspjevalo to sto Vladi polazi za rukom,a to je da buca Pesica kad god stigne :) 6-0 sve govori

a-ha

pre 11 godina

Najjaca Vladina akcija "Lis'n ...(pauza)... Andjusic"
(Sale, 5. jun 2012 22:37)

ne brate, vrhunski je bilo kad je potrosio ceo tajm objasnjavajuci akciju i kretnju u napadu Milosavljevicu ili Cakarevicu (naravno na srpskom) i onda na kraju zine u njega i pita "understand?!" :)

z

pre 11 godina

Ne bih dao kosarkasku titulu prvaka evrope za 10 barija. A neko pamti bari a neko osvaja titule. Neka, to je kao klub penzionera, ne secaju se sta je juce bilo ali dobra stara vremena...

srb

pre 11 godina

ahahahahahaha pa ko je ovom Dzejmsu rekao da zna da igra kosarku da mi je znati,neka mi neko kaze da je bolji od Miljenovica!!! aaaa Pera ne moze vise bas se vidi,Kecman blizu...

sdfa

pre 11 godina

Divim se onoj grupi navijača Zvezde što su došli na basket!
Pa ovaj sport kod nas je napravljen za malu grupu ljudi okupljenih oko Partizana. Nema tu prave sportske borbe. Čim bi se neko pojavio (Tomašević, Vujanić....) MORA ga se prebaciti tamo. Ako nema para tu je država ili Igokea da zakrpi.
Do daljeg se nadam da će navijači ostalih klubova biti pametni i skloniti se. Neka ga igraju sami sa sobom i satelitima.
(Bolje Lukić nego Ramadani, 5. jun 2012 22:49)

Pravi razliku izmedju prelaska i bezanja, koliko se ja secam Radmanovic je pobegao u FMP.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Kao što rekoh,izmedju 8 i 15 razlike i lagano.Kad se opustimo oni priđu,čim dodamo gas to je njihov kraj.Žalim srpske klubove,a pogotovo ovog rivala što nije u stanju da odigra i dobije ovaj najgori tim Partizana u poslednjih 15 godina.

vlada

pre 11 godina

U poslednjih 40 godina igrali si preko 150 utakmica ,od cega Prtizan ima 135 pobeda.To nema veze sa derbijem, derbi utakmice su utakmice izmedju dva slicna po kvalitetu tima.Ovo je cist mazohizam.Kada Partizan pri kraju poluvremena ima 15 razlike, normalno je da se tada iz petnih zila lomi protivnik i tezi da razlika bude najmanje-30 razlike.Sto to nije bilo Zvezda moze da zahvali Jovanovicu sto je dozvolio da ritam padne i da se igraci opuste smatrajuci da je gotovo.Juce da je bio DULE bilo bi najmanje 25 razlike.

Boki

pre 11 godina

Macvan laktom gura Tomasa,sudije sviraju korake B. Popovicu,a niko i dalje ne vidi da je Drobnjak u autu!!! :))) glupostima nikad kraja. Predlazem da sudije u drugoj utakmici napune Raduljicu penalima vec u prvoj cetvrtini i iskljuce Dzejmsa, Lucica, Macvana, Milosavljevica i Bertansa. Da vidimo mogu li da pobede i da sve bude OK.

Stručnjak

pre 11 godina

Svi ste vi meni stručnjaci, reci cu vam samo da se svi vi jadnici spustite na zemlju i jednom u zivotu pogledate normalno neku utakmicu bez komentarisanja da je namjesteno, da su sudije krive i ostalo! Vaši komentari nece to promjeniti, prihvatite i okrenite se sledecoj tekmi, nemojte biti smjesni!!!!

traveling

pre 11 godina

Vidim pominjete korake Popovića, kao nisu bili. Pa nije on Lebron pa da mu ne sviraju trokorak.
A niste se bunili kada je Lazić u Kragujevcu napravio još očigledniji trokorak prilikom zakucavanja iz kontre? Stigao čovek u tri baletska skoka sa 8m do koša a sudije ništa. Tada su sudije sudile dobro...

coska1970

pre 11 godina

i sta reci...prodje jos jedan derbi bas onako kako smo i navikli...jos u svalcionici je +10 za partizan...ne zbog sudija,nebeskih sila ili sta ti ja znam cega vec jednostavno...psihologija....zvezda ce pobedjivati kada promeni igrace....dovede one koji nisu igrali protiv partizana i ne zanima ih....jer,ovo je grupa ...sklepana ovako i onako...koja je jednostavno navikla da gubi,pa i kada dobije sansu za pobedu ( koju je i sinoc imala ) ispusti je jer...navika je to...generalno,derbi izgleda jadno....sa aspekta publike...ne vidim zasto mup ne moze da obezbedi jednu takvu utakmicu....ne znam ko bi trebalo to da uradi ako ne oni...derbi bez publike nije derbi...ovo sa navijacima jednog kluba je totalno van pameti...e sad...ja navijam za zvezdu...ali to nema nikakve veze...strucnjaci koji se vecno pozivaju na kradje i nebeske nepravde...nemam komentar....ali takodje,i ovi sto govore o ragbiju....pa ako se ne varam...koncept takve vrste odbrane je made in dusan vujosevic...i njegov pecat je jos uvek prisutan u skoli partizana...tako igrate i danas...ja i ne mislim da je to lose...ako malo pogledate neke utakmice iz bliske proslosti bice vam jasno...pogledajte kako odbranu igrase ili igraju bozic,pekovic,maric i da ne nabrajam dalje...tako da prozivke i vredjanje karija pesica se blago receno ruzne i neumesne...tako da...pustite glupe komentare...uzivajte u basketu i bodrite svako svoj tim....bolji ce na kraju pobediti,a porazeni neka pruzi ruku i cestita

zzbz

pre 11 godina

Drago mi je sto smo pobjedili zvezdu 15-ti put zaredom.ali ovo je najgori tim Partizana otkada ja pratim kosarku,a pratim je od malih nogu,a 91' sam godiste.
(mladen cg, 5. jun 2012 23:13)

Druze ne bih se slozio sa tobom da je ovo najgori tim od KKP, cak sta vise mislim da je jedna od najboljih generacija (posle 91) Raduljica, Macvan , Milosavljavic, Cakarevic su reprezentativci, Kecman, Bozic, Katic su posebna kategorija, Andjusic, Besovic, Bogdanovic, Lucic, Bertans su takodje reprezentativci mladjih kategorija. Licno mislim da Jovanovic ne zna da izvuce maksimum. Pogledaj recimo KKCZ to je skup zesce ogranicenih kosarkasa a Pesic izvlaci 120%, a mi mozda ne igramo ni na 70% nasih mogucnosti. Znam da ce me navijaci Zvezde popljuvati ali ja sam ubedjen da igramo u narednih mesec dana 10 utakmica zaredom svih 10 bi dobili ali na suvi kvalitet igraca.

Vlada Jovanovic je mnogo dobar takticar, i verujem da ce biti dobar trener, ali on trenutno nije dorastao tima kog vodi.

Mile grobar

pre 11 godina

Dosadilo mi više da gazimo Zvezdu, 11 godina za redom, a peti put u ovoj sezoni,mnogo je bre kume, mnogo je.Ali šta ceš DOMINACIJA.

Bogdan

pre 11 godina

Nažalost nekada okosnice Partizana Kecman i Božić, sada su najslabiji, da ne beše Anđušića i Milosavljevića izgubismo dobijenu utakmicu. Nije mi jasno mada nema pravih plej igrača, zašto ne igra Miljenović, momak bi menjao Đejmsa i pomalo se kalio. Ipak naš trener nije na nivou, on je opsednut starijim igračima, koji su svoje odigrali, i vreme je da ustupe mesto mlađim i boljim.
(mirko, 5. jun 2012 22:06)
informacija za tebe posto si ocigledno izuzetno neinformisan: Miljenovic uopste nije u Partizanu!!!! na pozajmici je do kraja sezone...

Ja se na kraju smejem

pre 11 godina

Najviše volim ove komentatore tipa ja sam dugogodišnji navijač Partizana, ali priznajem da je zvezda bila bolja i pokradena debelo i stidim se Partizana:)))) Mandovčići, ne pretvarajte se :) Patite još malo, biće bolje sledeće sezone :)
(Milan, 5. jun 2012 22:33)

Hehe Nikolići, dok god ste vi u vrhu srpske košarke, mi ćemo tonuti( kao što će i država sa vašim kolegom). Pogledajte samo rezultate od ove i prošle godine ostalih srpskih klubova.
Druga stvar, žalite se na grubu igru, a to je vaš izum-čvrsti blokovi, jaki faulovi ,nema lakih koševa a sudije su vas štitile kao bele medvede, Juras pretučen-posle se nagodio sa akterima da ih ne tuži , da bi ga ovi dalje gurali u sudijskoj organizaciji i delegirali za strane utakmice, i kad neko tako počne da igra protiv vas odmah se žalite.
Sramota je za vas koji dominirate u srpskoj košarci sa najskupljim timom i najvećim budžetom da vodite 17 razlike i da vas ovakva Zvezda stigne i da imate 19 izgubljenih lopti, to je ono o čemu vi treba da razmišljate.Trener vam troši time-out da bi se setio jedne reči na engleskom koju je zaboravio,užas......
Zvezda očajna u šutu za tri ( naročito u važnim ternucima), kao i u postavci odbrane ( u odsudnim trenucima)-to su 3-4 situacije koje su odlučile utakmicu.
Da se razumemo,mislim da Partizan ima kvalitetniji tim od Zvezde, ali da je i posle vaše pobede i pored očajne igre toliko ogorčenosti na suđenje, Pešića i ostalo što ima veze sa Zvezdom stvarno ne razumem......

zumba

pre 11 godina

nisu sudije odlučile ovu tekmu, već nedostatak kvalitetnih igrača i dobar šut grobara spolja. Pešić je došao do napetih završnica, samo se bojim da je razlika u igračkom kadru ipak nepremostiva, šteta jer grobari igru nemaju. Zvezda !!

idemo dalje

pre 11 godina

Čestitke Partizanu na pobedi.
Mi smo imali svoju šansu, nismo je iskoristili. Nekoliko ključnih lopti je jeftino prodato. Da je bilo malo hladnije glave u tim trenucima, vrlo lako je moglo da se sve okrene, na šta je i slutilo pred kraj teće četvrtine. Tri vezane trojke na 4 minuta pred kraj su prelomile meč.

Raduje činjenica da je Partizan relativno teško dobio s`obzirom na vrlo dobar šut za tri poena.

Četnik

pre 11 godina

Zvezda je skup ograničenih igrača... Smešno... pa šta ste vi onda,skup NBA zvezda... ne verujem da ste toliko slepi. Pa imate 2 pozajmljena igrača koja ste doveli samo da bi opet igrali evroligu,a sve na uštrb srpske košarke. Koga ste to napravili za ovih 10 godina dominacije. Igrači vam u evropi jedu kokice na tribinama. FMP-ovi igrači su sada okosnica reprezentacije+ kešelj i bjelica,a radman,stojaković i rakoč neće ni da igraju jer su ogorčeni stanjem u savezu. Kari će od Nedovića i Milutinovića da napravi igrače,a ovi vaši "potencijali" Čakarević,Lučić,Milosavljević će poput Tripkovića i Tepića da nose peškire. A i tu dvojicu "dokazanih igračina" ćete,verujem da pozajmite sledeće godine nebi li opet uzeli titulu i konačno izgubili mesto u evroligi. Tužno,stvarno nam je tužna košarka!

raskorak

pre 11 godina

jesu jaki kompleksi zvezdinih navijača koji vole i fmp... jak je i pešić... unapred je poznat scenario - opet će dobiti neku lepu ponudu iz inostranstva i tamo sebi dizati rejting izjavama tipa "oteše mi titulu, ni krivom ni dužnom! šmrc... jadan ja..."

@TIGER

koliko si siguran u tu informaciju da se dule vraća? pominju se neke ultra-unosne ponude iz turske i za sada je to mnogo realnija opcija. jedino mi nije jasno na koji način bi on kao predsednik sd partizan mogao da vodi drugu ekipu (baš protiv partizana, recimo)? mislim da je u ovom trenutku realnije od toga da dr želimir o. sedne na klupu, obzirom da je raskinuo sa panatinaikosom (ili su obnovili pregovore, ne mogu da tvrdim)

riječanin

pre 11 godina

grobari nikad lošiji i mogli bi da puknu u ovom finalu a nama je najbitnije da se počelo kvalitetno radit sa velikim trenerom i povratkom delija pa će i ta dugo čekana SLJEDEĆA SEZONA napokon donijeti titulu a možda i euro ligu kroz ABA ligu

BARI 91'

pre 11 godina

Neko pamti BARI,a neko Šamrok,Sliemu,Fljamuntari... Neosporiva činjenica! U onom bitnijem sportu koji se još uvek,a i u vreme BARIJA igra najbolje u Evropi,mi smo bili prvaci Evrope i Sveta! Tako da nikakva košarka to ne može da mi oduzme. To je u Evropi još uvek amaterski sport. Tako da samo "osvajajte tiutle na pošteno" i narednih 50 godina,to opet neće ništa preomeniti. Jer i za 2000 godina ZVEZDA će biti jedini srpski klub sa trofejom KEŠ-a u svojim vitrinama. Partizan bi dao sve titule u vaterpolu,basketu,rvanju za ovu u fudbalu,ALI NE MOŽE BREEEEEEEE... TO JE NAŠE I SAMO NAŠE!!!

Željko

pre 11 godina

Odlično smo odigrali,i samo sa više koncentracije u završnici,i titula je naša.Sa batinanjem naših igrača ionako živimo sve ove godine,a groblje nas proziva da se žalimo na sudije,a tu su ispred nas. Čak i sada,u samoj završnici,pored naših grešaka,odlučilo je nekoliko izuzetno spornih lopti,koje su Zvezdini košarkaši,po meni,čisto oduzeli,a sankcionisani su faulovima.SMEŠNO! Ali,dobro,idemo dalje.N A P R E D , Z V E Z D A ! ! !

bobcha

pre 11 godina

@pixel xNe moze da se ne prica o sudjenju kad je bilo debelih gresaka. Macvan na odlucujucem pasu za tri poena (Milosavljevic pogadja trojku) na rezultatu 70:66, Macvan laktom obara Tomasa (koji stoji sa obe noge na zemlji ispred polukruga u reketu) i dodaje Milosavljevicu. Lesic par trenutaka pre toga, prilikom pokusaja zakucavanja sa 2 ruke drzao loptu i da mu je neko izbije bez faula prosto neverovatno da tu sudije nisu videle faul, a videle su faul u 2 cetvrtini kad Subotic blokira cisto po lopti Raduljicu (na snimku se vidi) i Suboticu se svira faul iako Raduljica pri padu (posle ciste rampe) laktom udara po licu Subotica. Kad gos je bio egal tu su bile sudije da saseku zvezdu

BaneNS

pre 11 godina

@ smesko

Ako nisi znao, i vi svi koji ste kliknuli na "preporucujem" Sarenac je osvedoceni GROBAR tako da ne znam o cemu pricas...Samo sto ipak malo objektivnije komentarise od Dende koji je sramota za pojam "objektivnog informisanja".

qui-qui

pre 11 godina

Evo ovdje veceras svima da kazem, STIDIM SE STO SAM NAVIJAC PARTIZANA U KOSARCI!!! Od veceras vise ne postujem taj klub u kosarci. Da na ovakav nacin moramo da pobjedjujemo pa to je sramota. Da ovakvom klubu sa ovakvim igracima sudije MORAJU da pomogaju da pobjede je JADNO! Cestitam Zvezdi na odlicnoj utakmici i evo PRVI SE IZVINJAVAM ZA OVU KRADJU! Svaki posten grobar ce isto ovo da kaze...SRAMOTA!

cccccc

pre 11 godina

2 kljucne stvari: 1. Na 63:62 za Zvezdu Milutinovic promasuje sut za 3 poena (otvoren sam kao duh), i umesto da bude +4 za zvezdu, bese +1 za Partizan. 2. Na 70:66 za Partizan Macvan iz reketa (uz debeo faul nad Tomasom) proigrava Milosavljevica otvorenog na sutu za 3 poena i 73:66.

U prvom poluvremenu Raduljica dobija cistu bananu od Subotica, sudije sviraju faul, a u drugom poluvremenu Lesic ide na ulaz i sve 2 ruke pokusava da zakuca uz ocigledan faul (mnogo jaci od ove situacije iz 1 polvremena sa Raduljicom) covek promasuje i sudije cute. Ja prosto ne mogu da verujem koji je ovo kriterijum sudjenja, ali svaki put kad je zvezda bila blizu tu su i par sumnjivih odluka

Sale@

pre 11 godina

Kradite, samo kradite grobari. Neće vam ništa u Evropi pomoći, jer tamo sudije ne kradu za vas... Stidite se bre ovakve igre i ovakvog suđenja!!!

smesno

pre 11 godina

grobari pljuju mutu i radnicki i kazu da samo protiv njih kidaju,a to isto partizan radi kad igraju sa zvezdom.jaci je taj fudbalski kompleks

Erolko

pre 11 godina

Ovo je sramota nista se ne sudi na 66:66, 3 ocigledna faula nisu svirana za Zvezdu, i time sudije prave Partizanu 2 kontra napada i seriju 7:0. Sto gledati ovo, evo sad sviraju konacno faul kad se Partizan opet odlepio na 9 razlike....

Bolje Lukić nego Ramadani

pre 11 godina

Divim se onoj grupi navijača Zvezde što su došli na basket!
Pa ovaj sport kod nas je napravljen za malu grupu ljudi okupljenih oko Partizana. Nema tu prave sportske borbe. Čim bi se neko pojavio (Tomašević, Vujanić....) MORA ga se prebaciti tamo. Ako nema para tu je država ili Igokea da zakrpi.
Do daljeg se nadam da će navijači ostalih klubova biti pametni i skloniti se. Neka ga igraju sami sa sobom i satelitima.

licemeri svi do jednog

pre 11 godina

Kako je Vlada Jovanovic licemeran covek, bacio sako i poludeo kad je Ilic sutirao za 3 poena a igrac Partizana napravio ocigledan faul. Trenera Partizana izgleda mnogo boli kad se sudi posteno. Danilovicu reaguj

Cigan

pre 11 godina

Vidi se rutina Partizana, ali generalno nisu neki bauk cak ni pred svojim ocajnim navijacima. Moje misljenje je da je Zvezda opet izgubila zbog Bojana Popovica. Sem nekoliko odbrana na Dzejmsu, sve ostalo je blago receno kriminalno, od onog promasenog zicera (glupo je ocekivati da se svira faul kao npr Dzejmsu nekoliko momenata kasnije u maltene identicnoj situaciji ali ovaj crnac ima osecaj za razliku od ovog naseg nesretnika) do neverovatno lose organizacije napada. Ja uhvatio sebe kako pomisljam da je bolje da uvede Covica :)Meni licno se svidja trud koji su ispoljili crveno-beli momci, jer objektivno malo stofa tu ima. Sto se tice navijaca Grobari kiselo grozdje, navijaju kao oni iz KG i usput znaju sve nase pesme. Cigani vrhunski, bar pola tekme su bili glasniji. Mislim da je nas realan domet jedna pobeda u seriji ali svim srcem uz nase cigansture !!!

mladen cg

pre 11 godina

Drago mi je sto smo pobjedili zvezdu 15-ti put zaredom.ali ovo je najgori tim Partizana otkada ja pratim kosarku,a pratim je od malih nogu,a 91' sam godiste.Znaci ne vjerujem kakva je to losa igra,toliko izgubljenih lopti.Takve neorganizovanosti u zivotu vidio nisam.Da neko vodi 17 razlike i da mu Zvezda preotme vodjstvo nikako mi ne ide u glavu.Nervirao sam se gledajuci na kakve je grane spao Partizan.Od ovog tima jedino vrijedi spomenuti Macvana i Andjusica,oni su pravi igraci i jedini vrijedni spomena.A takozvane talente Milosavljevica,Lucica,Cakarevica otjerati tamo odakle su dosli bez obzira na vecerasnju partiju milosavljevica.Znaci mi cekamo dvije godine da oni pokazu svoj talenat i da sazriju kao igraci.Ni u cemu se nisu pokazali a sut im je katastrofa.Plejmejker James ne umije da pogodi kos a sam je ostajao vise puta.Pa ja koji nikad nisam trenirao kosarku bih ubacio poneku,a ne on "klasni plej".Bozica necu da pominjem,on je odavno trebao u penziju,ne znam koja mu je svrha u Partizanu.JOvanovica smijeniti sa mjesta trenera,da sprijecimo bruku i sramotu.sramotna igra i nikad gori Partizan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grobar

pre 11 godina

Ovaj Macvan igra katastrofalno, da samo malo koristi glavu a ne da igra samo srcem bila bi laganica ...ovako samo odrzava fmp u zivotu. Veliku "pomoc" ima od Kecmana i Bozica!!!

Kada ćete shvatiti da ne možete NIKADA biti bolji od nas????

pre 11 godina

Толико о томе по 15. пут за редом.
Ево чујем ове стручњаке по улицама - имали су среће ово оно, па врло је могуће, победиш неког 15 пута за редом наравно да није заслужено...
СМЕШНИ СТЕ! Боље да смо играли са Радничким они људи бар занју да играју кошарку....

BARI 91'

pre 11 godina

Neko pamti BARI,a neko Šamrok,Sliemu,Fljamuntari... Neosporiva činjenica! U onom bitnijem sportu koji se još uvek,a i u vreme BARIJA igra najbolje u Evropi,mi smo bili prvaci Evrope i Sveta! Tako da nikakva košarka to ne može da mi oduzme. To je u Evropi još uvek amaterski sport. Tako da samo "osvajajte tiutle na pošteno" i narednih 50 godina,to opet neće ništa preomeniti. Jer i za 2000 godina ZVEZDA će biti jedini srpski klub sa trofejom KEŠ-a u svojim vitrinama. Partizan bi dao sve titule u vaterpolu,basketu,rvanju za ovu u fudbalu,ALI NE MOŽE BREEEEEEEE... TO JE NAŠE I SAMO NAŠE!!!

realan

pre 11 godina

Prvo ih pustis da se ponadaju,a onda im INSTITUCIJA pokaze njihovo mesto...Sad ce opet kuknjava na sudije...A za trenera FMP-a.koji je vise vremena proveo u terenu nego na klupi i oznojio se vise od svojih igraca,bolje bi bilo da manje prica sudijama a vise svojim igracima...

Danilo

pre 11 godina

Eto,rekoše mi da Zvezda ima fenomenalnog trenera,da je u naletu,a da Partizan nikada slabiji,pa reših da se malo radujem nakon dugo godina pauze.
I bili su u pravu;Zvezda brza,jaka,precizna,moćna.Partizan sav kilav.
Samo mi je nejasno od kada je obaveza zamene dresova gosta i domaćina na snazi?

vlajzi

pre 11 godina

Evo ovdje veceras svima da kazem, STIDIM SE STO SAM NAVIJAC PARTIZANA U KOSARCI!!! Od veceras vise ne postujem taj klub u kosarci. Da na ovakav nacin moramo da pobjedjujemo pa to je sramota. Da ovakvom klubu sa ovakvim igracima sudije MORAJU da pomogaju da pobjede je JADNO! Cestitam Zvezdi na odlicnoj utakmici i evo PRVI SE IZVINJAVAM ZA OVU KRADJU! Svaki posten grobar ce isto ovo da kaze...SRAMOTA! (qui-qui, 05. jun 2012 22:09)

evo i mene sramota i izvinjavam se Crvenoj Dzvezdi. izvinite sto vas trpamo. necemo vise.
a mozda i ocemo...
buahahahaaaa

srb

pre 11 godina

ahahahahahaha pa ko je ovom Dzejmsu rekao da zna da igra kosarku da mi je znati,neka mi neko kaze da je bolji od Miljenovica!!! aaaa Pera ne moze vise bas se vidi,Kecman blizu...

Ja se na kraju smejem

pre 11 godina

Najviše volim ove komentatore tipa ja sam dugogodišnji navijač Partizana, ali priznajem da je zvezda bila bolja i pokradena debelo i stidim se Partizana:)))) Mandovčići, ne pretvarajte se :) Patite još malo, biće bolje sledeće sezone :)
(Milan, 5. jun 2012 22:33)

Hehe Nikolići, dok god ste vi u vrhu srpske košarke, mi ćemo tonuti( kao što će i država sa vašim kolegom). Pogledajte samo rezultate od ove i prošle godine ostalih srpskih klubova.
Druga stvar, žalite se na grubu igru, a to je vaš izum-čvrsti blokovi, jaki faulovi ,nema lakih koševa a sudije su vas štitile kao bele medvede, Juras pretučen-posle se nagodio sa akterima da ih ne tuži , da bi ga ovi dalje gurali u sudijskoj organizaciji i delegirali za strane utakmice, i kad neko tako počne da igra protiv vas odmah se žalite.
Sramota je za vas koji dominirate u srpskoj košarci sa najskupljim timom i najvećim budžetom da vodite 17 razlike i da vas ovakva Zvezda stigne i da imate 19 izgubljenih lopti, to je ono o čemu vi treba da razmišljate.Trener vam troši time-out da bi se setio jedne reči na engleskom koju je zaboravio,užas......
Zvezda očajna u šutu za tri ( naročito u važnim ternucima), kao i u postavci odbrane ( u odsudnim trenucima)-to su 3-4 situacije koje su odlučile utakmicu.
Da se razumemo,mislim da Partizan ima kvalitetniji tim od Zvezde, ali da je i posle vaše pobede i pored očajne igre toliko ogorčenosti na suđenje, Pešića i ostalo što ima veze sa Zvezdom stvarno ne razumem......

Željko

pre 11 godina

Odlično smo odigrali,i samo sa više koncentracije u završnici,i titula je naša.Sa batinanjem naših igrača ionako živimo sve ove godine,a groblje nas proziva da se žalimo na sudije,a tu su ispred nas. Čak i sada,u samoj završnici,pored naših grešaka,odlučilo je nekoliko izuzetno spornih lopti,koje su Zvezdini košarkaši,po meni,čisto oduzeli,a sankcionisani su faulovima.SMEŠNO! Ali,dobro,idemo dalje.N A P R E D , Z V E Z D A ! ! !

Četnik

pre 11 godina

Zvezda je skup ograničenih igrača... Smešno... pa šta ste vi onda,skup NBA zvezda... ne verujem da ste toliko slepi. Pa imate 2 pozajmljena igrača koja ste doveli samo da bi opet igrali evroligu,a sve na uštrb srpske košarke. Koga ste to napravili za ovih 10 godina dominacije. Igrači vam u evropi jedu kokice na tribinama. FMP-ovi igrači su sada okosnica reprezentacije+ kešelj i bjelica,a radman,stojaković i rakoč neće ni da igraju jer su ogorčeni stanjem u savezu. Kari će od Nedovića i Milutinovića da napravi igrače,a ovi vaši "potencijali" Čakarević,Lučić,Milosavljević će poput Tripkovića i Tepića da nose peškire. A i tu dvojicu "dokazanih igračina" ćete,verujem da pozajmite sledeće godine nebi li opet uzeli titulu i konačno izgubili mesto u evroligi. Tužno,stvarno nam je tužna košarka!

bobcha

pre 11 godina

@pixel xNe moze da se ne prica o sudjenju kad je bilo debelih gresaka. Macvan na odlucujucem pasu za tri poena (Milosavljevic pogadja trojku) na rezultatu 70:66, Macvan laktom obara Tomasa (koji stoji sa obe noge na zemlji ispred polukruga u reketu) i dodaje Milosavljevicu. Lesic par trenutaka pre toga, prilikom pokusaja zakucavanja sa 2 ruke drzao loptu i da mu je neko izbije bez faula prosto neverovatno da tu sudije nisu videle faul, a videle su faul u 2 cetvrtini kad Subotic blokira cisto po lopti Raduljicu (na snimku se vidi) i Suboticu se svira faul iako Raduljica pri padu (posle ciste rampe) laktom udara po licu Subotica. Kad gos je bio egal tu su bile sudije da saseku zvezdu

zozon

pre 11 godina

Ja bih se stvarno radovao da je ovo prava zvezda ali ne mogu nikako da zaboravim da je ovo ipak FMP koga sam uvek poštovao kao protivnika. Prema tome zaista čestitam FMP-eu na dobroj igri a Partizanu samo na momente dobroj igri ali izgleda dovoljnoj za pobedu.

ennzo5

pre 11 godina

Pa jeli moguce da Partizan nije mogao da nadje boljeg crnca od ovog JAmesa,dali je moguce da se Macvan ponasa ovako nonsalantno,dali je moguce da Bozic ne zna da vodi loptu,nevjerovatno!

Di Canio

pre 11 godina

Partizan je sasvim dobro odigrao ovu utakmicu. Odlicna priprema utakmice i jos bolje odradjena poslednja cetvrtina od strane Vlade Jovanovica sa onim trikom da Macvan igra laznu peticu (u tom periodu zvezdini centri dali svega 2 poena). A cak i pre tog perioda protivnicki centri nisu uradili nista posebno iako se danima pricalo da tu imaju prednost tako da pohvale idu i Raduljici i Besovicu. Sut za 3 poena maestralan, svaka cast svima koji su pogadjali a narocito Bertransu i Andjusicu. Cakarevic odigrao vrhunski (ovaj put ne samo odbranu vec je imao i napadacki ucinak). Da ne duzim, svi su bili dobri. Da je bilo iole posteno sudjenje razlika ni u jednom trenutku ne bi bila ispod 15.

A sudjenje je tek posebna prica. Blago receno skandalozno. Onako nesto dugo nisam video, igraci zvezde rade sta hoce, tek svaki peti faul im se svira (na drugoj strani se izmisljaju kao oni faulovi Besovica u prvom poluvremenu). Obicno se kad neko igra tako kaze biju po rukama, ovi biju i po nogama i po glavi, ma gde stignu. Nije slucajno Pesic cele godine vrsio pritisak na sudije, oni se za ovo spremaju jos od septembra (drugo ih nije ni zanimalo, eventualno onaj kup). Sta li tek spremaju za drugu utakmicu kad su oni domacini. No, nismo ni mi naivni (u kosarci nikad nismo ni bili). Maksimalno da se udje u drugu utakmicu, da se pazi na provokacije i sve ostalo ce biti kako treba. Kvalitet je ipak kvalitet. Nemogu oni da fauliraju koliko nasi mogu da pogode. :)

Sotir Milivojevic

pre 11 godina

Da mi je jednom da vidim kako bi se obradovao Petar Popovic kada bi uspela Zvezda da pobedi...Na njegovu zalost to se dogoditi nikada nece

Aleksandar

pre 11 godina

Sledeći besplatni trening koji organizuje uprava i klub KK Partizan, na čelu sa trenerom Vladom Jovanovićem, zakazan je za Petak 8 Jun 2012. Molimo igrače Zvezde da se pojave u što većem broju.

mirko

pre 11 godina

Nažalost nekada okosnice Partizana Kecman i Božić, sada su najslabiji, da ne beše Anđušića i Milosavljevića izgubismo dobijenu utakmicu. Nije mi jasno mada nema pravih plej igrača, zašto ne igra Miljenović, momak bi menjao Đejmsa i pomalo se kalio. Ipak naš trener nije na nivou, on je opsednut starijim igračima, koji su svoje odigrali, i vreme je da ustupe mesto mlađim i boljim.

The milos

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da svaki put kad operemo Zvezdu oni se žale na sudije. Pa izađite više iz lige ako vas stalno potkradaju i ako je ovo 'naša' liga...

Vojislav

pre 11 godina

Jasno se vidi da je istina ono sto su svi pricali, Partizan izgleda mnogo bolje baz Katica, sa smanjenom minutazom Milosavljavicu, sa Bertransom i Besovicem i opustenijim Cakarevicem. Jasno je da je Macvan u padu forme, ali to je valjda normalno. Kecman , kao i uvek u sluzbi tima i to izgleda sasvim dobro. Jos kada bi ovaj Naucnik od trenera dao sansu velikom talentu Bogdanovicu umesto Bozica i uigrao ove mlade , koji ocigledno imaju sta da pokazu, to bi vec bilo mnogo bolje... Vratiti Jaramaza i miljenovica i idemo...

riječanin

pre 11 godina

grobari nikad lošiji i mogli bi da puknu u ovom finalu a nama je najbitnije da se počelo kvalitetno radit sa velikim trenerom i povratkom delija pa će i ta dugo čekana SLJEDEĆA SEZONA napokon donijeti titulu a možda i euro ligu kroz ABA ligu

laki

pre 11 godina

2 kljucne stvari: 1. Na 63:62 za Zvezdu Milutinovic promasuje sut za 3 poena (otvoren sam kao duh), i umesto da bude +4 za zvezdu, bese +1 za Partizan. 2. Na 70:66 za Partizan Macvan iz reketa (uz debeo faul nad Tomasom) proigrava Milosavljevica otvorenog na sutu za 3 poena i 73:66.

U prvom poluvremenu Raduljica dobija cistu bananu od Subotica, sudije sviraju faul, a u drugom poluvremenu Lesic ide na ulaz i sve 2 ruke pokusava da zakuca uz ocigledan faul (mnogo jaci od ove situacije iz 1 polvremena sa Raduljicom) covek promasuje i sudije cute. Ja prosto ne mogu da verujem koji je ovo kriterijum sudjenja, ali svaki put kad je zvezda bila blizu tu su i par sumnjivih odluka
(cccccc, 5. jun 2012 22:12)

to je iz ugla zvezdasa, ajd sad ugao partizanovca:

ovako, taj faul u napadu nad tomasom ne da je gluma tomasa nego ne znam sta je. covek se otrembesio, cim je malo gurnut poleteo je pola metra. a vidis ja sam video sviranu nogu partizanu, a posle 5 min 2 puta se igrao fudbal od strane zvezde pa niko nije nista video. isti taj tomas je dao sebi for nogom kad je usledila trojka zvezde i tajm aut partizana.

mozemo ovako u nedogled ali sustina je da ocajno sudjenje uvek i na to ne treba trositi reci

Titule se mnoze, hvala ti Boze

pre 11 godina

pobedicemo i bez macvana, jadni vi kad on poradi u drugoj i trecoj utakmici... titulaaaa titulaaaa, alavice se titulaaaaaaaaaaaaaa!

vvllada

pre 11 godina

Jel sme igrac da siri noge prilikom suta iz naskoka i da tako dobija dodatno slobodno bacanje ili ako promasi tri slobodna. To strucnjaci niste primetili? Ali nema veze vazno da primecujete ostale stvari. Jos mnogo godina necete pobediti zato sto ne umete da sportski podnesete poraz. CIA, Vatikan, Dule Vujosevic, trojka iz auta i naravno Tole. Ajmo slozno kme-kme-kme.

laki

pre 11 godina

Ono nisu bili koraci za 2+1 B.Popovica.Lopovi..
(Koja, 5. jun 2012 21:39)

pa lepo se vidi da je uhvatio loptu i napravio korak pa tek onda dvokorak, ne znam sta nije jasno. a da, sudije...

Milan

pre 11 godina

Najviše volim ove komentatore tipa ja sam dugogodišnji navijač Partizana, ali priznajem da je zvezda bila bolja i pokradena debelo i stidim se Partizana:)))) Mandovčići, ne pretvarajte se :) Patite još malo, biće bolje sledeće sezone :)

unuk

pre 11 godina

gospodin pesic je zasticen kao beli medved. pa on je proveo vise vremena na terenu od bilo kog igraca oba tima. klasicno nepostovanje svih aktera lige.
svaka mu cast za indijanapolis, ali duda bi po tom osnovu smeo i faul da namesti. a sto se tice sudjenja stvarno je potreban obraz kao djon da se kaze da su sudije bile pristrasne prema bilo kom klubu. partizan imao vise raspolozenih igraca uz evidentan kvalitet na svojoj strani.
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!

da, bas smesno...

pre 11 godina

grobari pljuju mutu i radnicki i kazu da samo protiv njih kidaju,a to isto partizan radi kad igraju sa zvezdom.jaci je taj fudbalski kompleks
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smesno, 5. jun 2012 20:30) Pa ne, evo sad cemo da vas pustimo... Sve samo da vi budete srecni... U kompleksima si do guse...

cox

pre 11 godina

stvarno kako zvezdasi imaju obraza da svaki put kukaju da ih sudije podkradaju. Oni bre nisu osvojili titulu 15 godina bre, nema ih ni na mapi i svaki put se hvatuju za te neke sporne situacije koje su kao odlucile pobednika, pa mislim stvarno.......to moze da prodje par puta da sudijska greska odluci pobednika ali ovoliko godina da prolazi.....ne moze. jednostavno ste slabiji, kad budte jaci moci cete da pobedite bez pomoci sudija, za sad ne.

KODAR78

pre 11 godina

Uopste se nisam brinuo za konacni ishod utakmice, jer znam ko je bolji i ciji igraci imaju pobednicki mentalitet i na cijoj je strani iskustvo i rutina u osvajanju trofeja. Hajde sada navalite na sudije i tako dalje a mi da proslavimo iduce nedelje jos jednu titulu.

FCRS

pre 11 godina

Kari bez Bojančeta Popovića, ne može : ) Pa, taman prestignemo Partizan sa brzim igračima Vukom, Nedovićem, Čovićem on vraća u poslednjoj četvrtinisve spore igrače, koji inače ništa ne mogu da pogode ? ! Užasno, frustrirajuće...

d

pre 11 godina

Ajde sad malo napadajte Vladu. Realno covek je ubio Pesica taktikom. Kad je stavio Macvana da bude centar i poceo da igra sa 4 spoljna igraca odmah je Partizan krenuo da se ponovo odlepljuje rezultatski.

Sreten

pre 11 godina

Zvezda ako želi da ostane u igri mora krene kao da se sad igra prvi meč jer će ih pritisak moranja da ne bude 0:2 u seriji uništiti.

strasnije

pre 11 godina

Raduljica popi covek bananu, al su tu sudije da dosude "pravedno"
(strasno, 5. jun 2012 20:35)

Lesic gurne Lucica ispod kosa, onako mucki, a sudije nista...

Apache

pre 11 godina

ja ne verujem da se neki zvezdini ovde opet zale na sudije, ALO pa nisu sudije samo pravile greske u korist partizana, kada onaj petar popovic razvali andjusica preko face ili onaj lik kada dzejmsu pola face skine onda je to ok zar ne? pocnite malo da gledate svoje greske a ne stalno da vam neko drugi bude kriv pa cete mozda nekad nesto i da napravite

MK

pre 11 godina

Zvezdaši nemojte vi molim vas o suđenju. Sudije su navlačile za vas čitav meč, ali opet ni to nije dovoljno. Setite se onog faula Čakarevića kad je bio gurnut pod sopstvenim košem a delioci pravde mu sviraju ličnu, a dečko nije nikog pipnuo... Trokorak B. Popovića nisu koraci???? Morate malo da se edukujete i naučite pravila košarkaške igre!

vlada77

pre 11 godina

Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi. Zao mi je sto su dozvolili ovima da se vrate, ali dobro na kraju je bilo rutinski. Bas se pitam da li ce pirocanac koji stoji 2 metra u terenu opet okriviti sudije. Sada su oni navlaciji za zvezdu.Samo cu navesti guranje Lesica ispod kosa Cakarevica, sudija svira licnu Lucicu, a zvezda postize 4 poena posle bacanja Lesica, ili kad covic vraca loptu iz auta i svira se faul nad milutinovicu,i jos slicnih slucajeva... Kao i uvek protiv zvezde Milosavljevic sjajan, decko ma koliko nas nervirao tokom prvenstva, donece titulu protiv zvezde i treba ga zadrzati i sledece godine.

Zuki

pre 11 godina

Jesu Vladini tajm-aut-i cudni. Ali posle jednog na 4-5 min do kraja buc 3 trojke (i to prvu Andjusic kako je i trazio) i utakmica resena.
Zvezda je bila bolja. Ali samo u trcanju, u drugom poluvremenu. To je izgleda jedina takticka zamisao Pesica koju ovi igraci umeju da sprovedu. Nedovoljno. Zna to i Pesic.
Sudije nije umesno pominjati. Narocito ne posle 15-0.

Predrag

pre 11 godina

Zvezdu ove sezone niko nije pobedio, a da mu sudije nisu pomogle! Samo pogleadjte press konferencije posle svake utakmice koju je Zvezda izgubila i videcete da su uvek, ali uvek, bas uvek sudije krive. Pa dal je moguce? Svi ih mrze! Sro se tice same utakmice, nista novo! Sesti put ove sezone i to bez Raska Katica!

IvanPFC

pre 11 godina

Svaka cast za Vladu i momke, drago mi je da vidim kada nasi mladi igraci preuzimaju odgovornost, odlicna utakmica, samo napred...
A tebi qui-qui, kao pravom deliji, izvini sto smo vas ovako rasturili...
Ajmo Pesicu, opleti po sudjenju, obrukaj se jos malo....

TIGER

pre 11 godina

Po kozna koji put Zvezda gubi na isti nacin.Stignes razliku, prevedes,a onda konta cetiri na jedan,faul u napadu,bacene dve lopte u aut,ulaz igraca u trojicu u reketu,prima se tri trojke za redom,i gubi utakmica.Kada treba da se organizuje duzi napad, najvise se gresi isrlja.
(Nenad, 5. jun 2012 22:18)

To sam Neso prijatelju ja hteo da odgovorim ovim "strucnjacima" i "ovom bivsem ogorcenom navijacu qui-qui" koji je grobar koliko i sam Lukic. tako da jednostavno ne treba da se ponavljam... Kada igraci jednog tima, NE ZNAJU da iskoriste napad 4 na 1, onda ne treba ni da pobede... To sam pisao posle nasih utakmica u Evroligi i uvek cu pisati...
Ovaj FMP je samo skup ogranicenih igraca, kojima se noge oduzmu cim je malo bitnija utakmica, a 80% su igraci sa "velikim igrackim iskustvom".
Partizan je znano oslabljen neigranjem Katica, i kao grobar nadam se da cemo uspesno okoncati i ovu seriju, ali bice jako tesko, bez obzira sto vec imamo pobedu prednosti. Danas nas je hteo sut za tri, zahvaljujuci tome smo i dobili...
Od sledece sezone se vraca veliki Dule,pa se nadam da ovakvih eksperimenata vise nece biti. Dulet nece trebati 8 playa za dve sezone i da mu NIJEDAN ne odgovara...

BaneNS

pre 11 godina

@ smesko

Ako nisi znao, i vi svi koji ste kliknuli na "preporucujem" Sarenac je osvedoceni GROBAR tako da ne znam o cemu pricas...Samo sto ipak malo objektivnije komentarise od Dende koji je sramota za pojam "objektivnog informisanja".

ccc

pre 11 godina

@cccccc
Ne znam da li si primetio, vodili ste samo jednom tokom meča i to 1 (rečima: jedan) poen razlike. O čemu ti pričaš, kakvi ključni trenuci kakvi bakrači...

zumba

pre 11 godina

nisu sudije odlučile ovu tekmu, već nedostatak kvalitetnih igrača i dobar šut grobara spolja. Pešić je došao do napetih završnica, samo se bojim da je razlika u igračkom kadru ipak nepremostiva, šteta jer grobari igru nemaju. Zvezda !!

TIGER

pre 11 godina

Raduljica popi covek bananu, al su tu sudije da dosude "pravedno"
(strasno, 5. jun 2012 20:35)

To verovatnomislis na onu "blokadu" od strane Subotica?
Pa zar ti zaista verujes da je taj raspali Subotic sa svojih 204 visine mogao da lupi blokadu igracu od 213, koji je krenuo na kucanje a da pritom ne napravi faul? :))

Odavno poznato

pre 11 godina

Pisao sam o tome prošle nedelje da ovakvu košarku ne igra niko na svetu, jer bi posle dve četvrtine ceo tim imao pet ličnih. Nazvao sam Karijevu taktiku - "prst u oko". Ta jurnjava, to udaranje igrača, zakucavanje telom u odbranu, a sudije ništa ne sude, jeste sramota. Ovaj FMP ne bi se video da Kari nije, uz pomoć sudijske organizacije, od košarke napravio nešto gore od ragbija. Ne pominjem ove sudije, sve sudije i svi ljudi iz košarke vide šta se radi (tako je i Radnički izbačen), ali niko ni da pisne. Ovi iz Partizana dužni su da upozore sudijsku organizaciju i KSS da ovo nije košarka i da se toj Karijevoj "prst u oko" taktici stane na put.

LFC

pre 11 godina

Prosto da covek ne poveruje. Mi opet gubimo utakmicu na sopstvenim greskama. Ne znam sta treba da se dogodi pa da konacno izvucemo pouke iz tih gresaka. Titula sa ovom igrom nije realna ni u snovima, 1 pobeda bi bila uspeh. Na zalost, ovo je realno stanje!

Bonaca

pre 11 godina

Ljudi, bicu realan! Razumem stotine navijaca iz crveno belog kluba FMP, Zvezda... kako god, koji decenijama kukaju, zaleci se na nekakvo sudjenje, na to kako ih niko u KSS ne voli itd. Kako u kosarci, tako i u fudbalu. Kada god dodje mracan period, svi su protiv njih i svima je cilj da Partizan bude sampion. Obicnom coveku se to smucilo. Toliko su dosadni, nerealni, nemoralni da to vec prelazi sve granice. Smucili su se svakom! Kompleks kod pojedinaca, kao i strah od novog poraza, rezultira primenama nesportskog ponasanja, kao i igre crveno belog tima od juce. Ako nije realno da savladamo Partizan na sportski nacin, aj da probamo silom. Cela je utakmica protekla u gruboj odbrani Zvezde sa velikim brojem faulova, koje sudije nisu svirale. Jednostavno su dozvolile takvu igru. Svesno. Apelujem na sve ljubitelje sporta da obrate paznju na ovakve stvari, jer se na ovaj nacin radi protiv interesa nase kosarke, navlaci se gnev publike i provociraju se neredi na tribinama. Ovome se mora stati na put. Ne mogu igraci zvezde da samaraju rukama u agresivnoj odbrani, a sudije da posmatraju i nista ne sviraju. Da li je to teorija: "Aj ovi su mnogo jaci, pusticemo ove druge da igraju ragbi" Cudi me da jedan Pesic, koji je svetsko trenersko ime koristi ovakve prljave metode. Pesicu, nije sramota izgubiti. 11 godina je Partizan sampion, prema tome, nije stvar u sili, sudijama itd. Partizan je institucija srpske kosarke, a ti vodis tim koji nema ni ime ni prezime. Vodis nesto... Nemoj na silu!

z

pre 11 godina

Ne bih dao kosarkasku titulu prvaka evrope za 10 barija. A neko pamti bari a neko osvaja titule. Neka, to je kao klub penzionera, ne secaju se sta je juce bilo ali dobra stara vremena...

pixel x

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da ljudi (zvezdasi) i posle deset godina i ovog niza pobeda i dalje pricaju da su pokradeni. Pa jel moguce da je uvek pokradeno, a neki ljudi i dalje ulazu mnogo novca u to, pre samo par sezona je zvezda imala i jace budzete od partuzana, jel moguce da dobri treneri za dobre pare, kao npr Pesic i dalje dolaze u zvezdu znajuci da se namesta i da nece pobediti sampiona bas ni jednom u sezoni i nece osvojiti trofej, jer je to vec odluceno u ligi u kojoj on treba da trenira svoj tim? Jel to realno? I u jadnarskoj ligi (u koju su naterali i partizan) a i u evro kupu (pre par godina) su im razni cak neozbiljni timovi "uzimali meru" sto bi onda trebalo da znaci da je protiv zvezde(zapravo fmp, uskoro covicev privatni klub) u pitanju zavera planetarnog nivoa! Jel moguce? I posle 14 godina bez titule u raznim ligama i sistemima, cak i drzavama(Beograd je bio glavni grad cak tri drzave od kad je zvezda osvojila poslednju titulu)! Jel moguce da oni i dalje pricaju o sudjenju?

dovla

pre 11 godina

ukratko po meni dobra kosarkaska tekma,navijac sam zvezde tako da cu komentarisati nasu igru.kako to da nam utakmicu uvek gube b popovic i mile ilic?dali pesic to ne vidi ili se pravi lud?centrima ZABRANITI da pucaju sa distance i da glume neke mec vinere kad to ne znaju!toliko siledzija u ekipi nisam video,s=lesic,b popovic,p popovic i ilic samo siluju i glume neke igracine.nedovic im odrzao lekciju iz borbenosti!CESTITKE partizanu na zasluzenoj pobedi

srbi

pre 11 godina

Kradja...Faul...CIA...BIA...Vatikan...Drobnjak iz auta...Kako vam vise ne dosadi?!Poslednjih petnaest,evo i brojevima 15,utakmica za redom gubite i vecito su krive sudije.Zato nikad nista necete ni uraditi.Umesto sto konstantno pricate,uzmite i uradide nesto,najlakse je reci sudije krvie,sudije ovo,sudije ono.Kad Zvezda(FMP) sta li ste vise,ne moze da dobije ovakav Partizan,sta li ce tek biti kad Partizan bude jaci.
Svi ste vi DIVE ;))))

apokalipsa

pre 11 godina

moze da prica ko sta hoce ali Velikom Duletu nije uspjevalo to sto Vladi polazi za rukom,a to je da buca Pesica kad god stigne :) 6-0 sve govori

idemo dalje

pre 11 godina

Čestitke Partizanu na pobedi.
Mi smo imali svoju šansu, nismo je iskoristili. Nekoliko ključnih lopti je jeftino prodato. Da je bilo malo hladnije glave u tim trenucima, vrlo lako je moglo da se sve okrene, na šta je i slutilo pred kraj teće četvrtine. Tri vezane trojke na 4 minuta pred kraj su prelomile meč.

Raduje činjenica da je Partizan relativno teško dobio s`obzirom na vrlo dobar šut za tri poena.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Kao što rekoh,izmedju 8 i 15 razlike i lagano.Kad se opustimo oni priđu,čim dodamo gas to je njihov kraj.Žalim srpske klubove,a pogotovo ovog rivala što nije u stanju da odigra i dobije ovaj najgori tim Partizana u poslednjih 15 godina.

vlada

pre 11 godina

U poslednjih 40 godina igrali si preko 150 utakmica ,od cega Prtizan ima 135 pobeda.To nema veze sa derbijem, derbi utakmice su utakmice izmedju dva slicna po kvalitetu tima.Ovo je cist mazohizam.Kada Partizan pri kraju poluvremena ima 15 razlike, normalno je da se tada iz petnih zila lomi protivnik i tezi da razlika bude najmanje-30 razlike.Sto to nije bilo Zvezda moze da zahvali Jovanovicu sto je dozvolio da ritam padne i da se igraci opuste smatrajuci da je gotovo.Juce da je bio DULE bilo bi najmanje 25 razlike.

Boki

pre 11 godina

Macvan laktom gura Tomasa,sudije sviraju korake B. Popovicu,a niko i dalje ne vidi da je Drobnjak u autu!!! :))) glupostima nikad kraja. Predlazem da sudije u drugoj utakmici napune Raduljicu penalima vec u prvoj cetvrtini i iskljuce Dzejmsa, Lucica, Macvana, Milosavljevica i Bertansa. Da vidimo mogu li da pobede i da sve bude OK.

Imit

pre 11 godina

Mile Ilic ne moze da pogodi bacanje kada treba,u kontinuitetu pravi tri greske na egalu do izmene!Definitivno je nedovoljno sigurnog suta prisutno u Zvezdi,premalo igracke inteligencije,sve zakamuflirano agresivnom igrom!Pesic definitivno mora promeniti igru kontralisanog haosa u osmisljenu igru!Ovako igrati protiv Partizana,bez suta ,samo na jurnjavu ne ide!Jer kosarka je ,ipak,igra u kojoj moras I razmisljati!Ima li u Zvezdi mogucnosti da se promeni nacin igre protiv Partizana ostaje da se vidi!Neverovatno mi je da Pesic igra onako kako to Partizanu najvise odgovara iz Ital ice u utakmicu!Trenersku ideju kod njega ne vidim,Muta je lepo rekao-samo jurnjava,nazalost!

radovan

pre 11 godina

Moram da kayem da su nas nikad tanji grobari dobili potpuno zasluzeno. I opet na isti nacin TROJKAMA. U startu se odvoje trojkama i onda pred kraj dignu rezultat i zavrse. A Zvezda ima verovatno najaslabiju sutersku liniju u svojoj istoriji. Ni odbranu nismo odigrali dobro. Pa primili smo vise od 90 koseva! Kada vidim malog Andusica kako reseta kos sa osam metara i naseg Milutinovica koji ni bazen ne moze da pogodi, a vec je dobio novi ugovor... E onda je stvarno tuzno. Pet puta smo imali kontru TRI NA JEDAN. Ni jedana jedini put nismo zabili! A samo to je dest koseva! Mislim da je Petar Popovic uz svu njegovu borbenost prava poslastica za Partizan...U zadnjoj cetvrtini cetiri puta je ili izgubio loptu u reketu ili ga je Raduljica zalepio. Da skratim, zalud zelja i borbenost, nema kosarke bez SUTA! Ovo ise u tri utakmice i svaka ce biti ista. Moram reci i da je Jovanovic koga svi oljuju dobio takticki utakmicu, kada je pripretila Zvezda izveo je peticu i uveo cetiri niska igraca. Razvukli su nas i dotukli trojkama.Yao mi je, ali jos set puta da igramo svih sest bismo izgubili.

Opet ste promasili dvoranu

pre 11 godina

Ono nisu bili koraci za 2+1 B.Popovica.Lopovi..
(Koja, 5. jun 2012 21:39) Jeste, ali u rukometu. Trebali i sedmerac da sude i dva minuta iskljucenje...

coska1970

pre 11 godina

i sta reci...prodje jos jedan derbi bas onako kako smo i navikli...jos u svalcionici je +10 za partizan...ne zbog sudija,nebeskih sila ili sta ti ja znam cega vec jednostavno...psihologija....zvezda ce pobedjivati kada promeni igrace....dovede one koji nisu igrali protiv partizana i ne zanima ih....jer,ovo je grupa ...sklepana ovako i onako...koja je jednostavno navikla da gubi,pa i kada dobije sansu za pobedu ( koju je i sinoc imala ) ispusti je jer...navika je to...generalno,derbi izgleda jadno....sa aspekta publike...ne vidim zasto mup ne moze da obezbedi jednu takvu utakmicu....ne znam ko bi trebalo to da uradi ako ne oni...derbi bez publike nije derbi...ovo sa navijacima jednog kluba je totalno van pameti...e sad...ja navijam za zvezdu...ali to nema nikakve veze...strucnjaci koji se vecno pozivaju na kradje i nebeske nepravde...nemam komentar....ali takodje,i ovi sto govore o ragbiju....pa ako se ne varam...koncept takve vrste odbrane je made in dusan vujosevic...i njegov pecat je jos uvek prisutan u skoli partizana...tako igrate i danas...ja i ne mislim da je to lose...ako malo pogledate neke utakmice iz bliske proslosti bice vam jasno...pogledajte kako odbranu igrase ili igraju bozic,pekovic,maric i da ne nabrajam dalje...tako da prozivke i vredjanje karija pesica se blago receno ruzne i neumesne...tako da...pustite glupe komentare...uzivajte u basketu i bodrite svako svoj tim....bolji ce na kraju pobediti,a porazeni neka pruzi ruku i cestita

grobar

pre 11 godina

Ok zvezdasi ili FMPovci kako vam vise odgovara, kukate na sudjenje nasa liga je namestena. Alo bre a gde ste u Jadranskoj ligi? 5 god se borite za opstanak( izuzev ove) Evropu mozete da sanjate a onda sa takvim timom zelite titulu protiv Partizana koji je redovno osvajao tu istu Jadransku ligu i igrao Fajnl for Evro lige. Pogledajte medjusobni skor ove godine pa saberite sa poslednjih 5 god pa ako smo vas pokrali na svih 30 utakmica neznam sta da vam kazem osim da nas tuzite sudu za ljudska prava u Strazburu :)

ackoniskikartel

pre 11 godina

Ne znam statistiku ali verovatno da je Partizan u poslednjih recimo 100 derbija dobio 85 ! Pa dal je moguće da te u toliko poraza u kojima je prosek bio sigurno +15 u korist Partizana uvek kradu sudije ? A pogotovo je to smešno kada vidiš da taj tim za koga šatro sudije navlače dobija najače ekipe evrope bez problema,ponekad i toliko dominantno da mu se cela evropa čudi,a u isto vreme i divi ! Iskreno nije me briga ko šta od vas piše,ali imajte malo respekta prema timu koji vas tlači i ubija u pojam godinama,pa bez obzira što je to vaš najveći rival.Uostalom ne znam šta ste očekivali vi od ove serije sa Lešićem i Popovićrm koji su oterani iz Partizana ? Da nas dobijete na tri pobede ? To niko nije u stanju da uradi ni u NLB ligi,a kamo li u ovoj domaćoj.

Komša

pre 11 godina

(bobcha, 6. jun 2012 10:06)
Zanimljivo da ti nisu zasmetale situacije kada Sava baca Džejmsa u reklame ili kada gura rukom igrača u skoku i tako dolazi do lopte i još dobija bacanja,pa nisi primetio kako Tomas pod svojim košem pravi dva nekažnjena faula gurajući jednog igrača van terena a drugog udarajući po ruci u pokušaju da izbije loptu.Nisi primetio ni kada B.Popović udara Džejmsa preko lica i izbija loptu u aut i sudija svira samo aut za Partizan.
Ne mislim da je Partizan pokraden.Samo pokušavam da ti objasnim da je grešaka bilo ali da one nisu uticale na rezultat.Na ovako nisku razliku je uticala prvenstveno očajna igra Mačvana u napadu (nekoliko izgubljenih lopti) i malo opuštenija igra Andjušića u odbrani(dve trojke Nedovića).
Pešićeva ekipa ne može da uspostavi unutrašnju igru ukoliko se Petru Popoviću ne dozvoli laktanje prilikom igre leđima-on drugačije ne ume.Mile ,iz samo njemu poznatih razloga beži od koša tako da vi centra zapravo nemate(Sava je korisniji od obojce).
Nije realno da vam svaku utakmicu sudi Jasmina Juras.

metaforična slika stvari

pre 11 godina

(BARI 91', 6. jun 2012 11:54)

U prevodu, ovo je kao da si u srednjoj školi bio sa dobrom ribom, i sada ti si kao car, samo što ne kontaš da od tada nisi video žensko nego dane provodiš samozadovoljavajući se gledajući u ženske koje samo viđaš u novinama.
Sa druge strane, Partizan je bio i sa kul košarkašicom, i sa nekoliko lepih vaterpolistkinja, čak i sa rvačicama (žensko je žensko :), a danas ponekad čakućari neku solidnu fudbalerku ili rukometašicu, stalno se mota oko seksi košarkašica, nedavno je opet zbario jednu vaterpolistkinju...

Za to vreme Zvezda se i dalje samozadovoljava u WC-u sećajući se neke ribe pre 30 godina.

Bogdan

pre 11 godina

Nažalost nekada okosnice Partizana Kecman i Božić, sada su najslabiji, da ne beše Anđušića i Milosavljevića izgubismo dobijenu utakmicu. Nije mi jasno mada nema pravih plej igrača, zašto ne igra Miljenović, momak bi menjao Đejmsa i pomalo se kalio. Ipak naš trener nije na nivou, on je opsednut starijim igračima, koji su svoje odigrali, i vreme je da ustupe mesto mlađim i boljim.
(mirko, 5. jun 2012 22:06)
informacija za tebe posto si ocigledno izuzetno neinformisan: Miljenovic uopste nije u Partizanu!!!! na pozajmici je do kraja sezone...

1Tim

pre 11 godina

Ja ne mogu da verujem da ljudi (zvezdasi) i posle deset godina i ovog niza pobeda i dalje pricaju da su pokradeni. Pa jel moguce da je uvek pokradeno, a neki ljudi i dalje ulazu mnogo novca u to, pre samo par sezona je zvezda imala i jace budzete od partuzana, jel moguce da dobri treneri za dobre pare, kao npr Pesic i dalje dolaze u zvezdu znajuci da se namesta i da nece pobediti sampiona bas ni jednom u sezoni i nece osvojiti trofej, jer je to vec odluceno u ligi u kojoj on treba da trenira svoj tim? Jel to realno? I u jadnarskoj ligi (u koju su naterali i partizan) a i u evro kupu (pre par godina) su im razni cak neozbiljni timovi "uzimali meru" sto bi onda trebalo da znaci da je protiv zvezde(zapravo fmp, uskoro covicev privatni klub) u pitanju zavera planetarnog nivoa! Jel moguce? I posle 14 godina bez titule u raznim ligama i sistemima, cak i drzavama(Beograd je bio glavni grad cak tri drzave od kad je zvezda osvojila poslednju titulu)! Jel moguce da oni i dalje pricaju o sudjenju?

zzbz

pre 11 godina

Drago mi je sto smo pobjedili zvezdu 15-ti put zaredom.ali ovo je najgori tim Partizana otkada ja pratim kosarku,a pratim je od malih nogu,a 91' sam godiste.
(mladen cg, 5. jun 2012 23:13)

Druze ne bih se slozio sa tobom da je ovo najgori tim od KKP, cak sta vise mislim da je jedna od najboljih generacija (posle 91) Raduljica, Macvan , Milosavljavic, Cakarevic su reprezentativci, Kecman, Bozic, Katic su posebna kategorija, Andjusic, Besovic, Bogdanovic, Lucic, Bertans su takodje reprezentativci mladjih kategorija. Licno mislim da Jovanovic ne zna da izvuce maksimum. Pogledaj recimo KKCZ to je skup zesce ogranicenih kosarkasa a Pesic izvlaci 120%, a mi mozda ne igramo ni na 70% nasih mogucnosti. Znam da ce me navijaci Zvezde popljuvati ali ja sam ubedjen da igramo u narednih mesec dana 10 utakmica zaredom svih 10 bi dobili ali na suvi kvalitet igraca.

Vlada Jovanovic je mnogo dobar takticar, i verujem da ce biti dobar trener, ali on trenutno nije dorastao tima kog vodi.

sdfa

pre 11 godina

Divim se onoj grupi navijača Zvezde što su došli na basket!
Pa ovaj sport kod nas je napravljen za malu grupu ljudi okupljenih oko Partizana. Nema tu prave sportske borbe. Čim bi se neko pojavio (Tomašević, Vujanić....) MORA ga se prebaciti tamo. Ako nema para tu je država ili Igokea da zakrpi.
Do daljeg se nadam da će navijači ostalih klubova biti pametni i skloniti se. Neka ga igraju sami sa sobom i satelitima.
(Bolje Lukić nego Ramadani, 5. jun 2012 22:49)

Pravi razliku izmedju prelaska i bezanja, koliko se ja secam Radmanovic je pobegao u FMP.

raskorak

pre 11 godina

jesu jaki kompleksi zvezdinih navijača koji vole i fmp... jak je i pešić... unapred je poznat scenario - opet će dobiti neku lepu ponudu iz inostranstva i tamo sebi dizati rejting izjavama tipa "oteše mi titulu, ni krivom ni dužnom! šmrc... jadan ja..."

@TIGER

koliko si siguran u tu informaciju da se dule vraća? pominju se neke ultra-unosne ponude iz turske i za sada je to mnogo realnija opcija. jedino mi nije jasno na koji način bi on kao predsednik sd partizan mogao da vodi drugu ekipu (baš protiv partizana, recimo)? mislim da je u ovom trenutku realnije od toga da dr želimir o. sedne na klupu, obzirom da je raskinuo sa panatinaikosom (ili su obnovili pregovore, ne mogu da tvrdim)

a-ha

pre 11 godina

Najjaca Vladina akcija "Lis'n ...(pauza)... Andjusic"
(Sale, 5. jun 2012 22:37)

ne brate, vrhunski je bilo kad je potrosio ceo tajm objasnjavajuci akciju i kretnju u napadu Milosavljevicu ili Cakarevicu (naravno na srpskom) i onda na kraju zine u njega i pita "understand?!" :)

Stručnjak

pre 11 godina

Svi ste vi meni stručnjaci, reci cu vam samo da se svi vi jadnici spustite na zemlju i jednom u zivotu pogledate normalno neku utakmicu bez komentarisanja da je namjesteno, da su sudije krive i ostalo! Vaši komentari nece to promjeniti, prihvatite i okrenite se sledecoj tekmi, nemojte biti smjesni!!!!

mikele

pre 11 godina

Evo ovdje veceras svima da kazem, STIDIM SE STO SAM NAVIJAC PARTIZANA U KOSARCI!!! Od veceras vise ne postujem taj klub u kosarci. Da na ovakav nacin moramo da pobjedjujemo pa to je sramota. Da ovakvom klubu sa ovakvim igracima sudije MORAJU da pomogaju da pobjede je JADNO! Cestitam Zvezdi na odlicnoj utakmici i evo PRVI SE IZVINJAVAM ZA OVU KRADJU! Svaki posten grobar ce isto ovo da kaze...SRAMOTA!
(qui-qui, 5. jun 2012 22:09)

Evo ja potvrđujem tvoju navijačku pripadnost.
Ko god kaže suprotno, taj nema pojma i ja prosto nemam reči hvale za tvoju stručnu analizu.
Verovatno ću te ponovo videti na utakmicama eurolige!

traveling

pre 11 godina

Vidim pominjete korake Popovića, kao nisu bili. Pa nije on Lebron pa da mu ne sviraju trokorak.
A niste se bunili kada je Lazić u Kragujevcu napravio još očigledniji trokorak prilikom zakucavanja iz kontre? Stigao čovek u tri baletska skoka sa 8m do koša a sudije ništa. Tada su sudije sudile dobro...

Mile grobar

pre 11 godina

Dosadilo mi više da gazimo Zvezdu, 11 godina za redom, a peti put u ovoj sezoni,mnogo je bre kume, mnogo je.Ali šta ceš DOMINACIJA.

Nenad

pre 11 godina

Po kozna koji put Zvezda gubi na isti nacin.Stignes razliku, prevedes,a onda konta cetiri na jedan,faul u napadu,bacene dve lopte u aut,ulaz igraca u trojicu u reketu,prima se tri trojke za redom,i gubi utakmica.Kada treba da se organizuje duzi napad, najvise se gresi isrlja.