Fudbal 179

Sreda, 30.05.2012.

16:49

Srbija – Francuska (21.00h)

Reprezentacija Srbije u četvrtak nastavlja turneju po zapadnoj Evropi duelom protiv selekcije Francuske u Remsu (21.00).

Srbija – Francuska (21.00h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

179 Komentari

Sortiraj po:

Cane

pre 11 godina

Ne mogu da shvatim da neko kaze '' za ovu reprezentaciju necu sigurno navijati'', ja ne gledam igrace,volim i bodrim moju drzavu,kakvi god da su igraci,treneri ...

YuGo

pre 11 godina

Vozdra narode, evo linka za vecerasnju utakmicu ima i komentar na Srpskom pa zajedno da navijamo i podrzavamo Srbiju!!!! Pozdrav!!!! http://ro.lshunter.tv/

you don`t wanna know who my lawyer is.

pre 11 godina

srbija je dobila grobara za predsenika i deliju za trenera.
ako ovaj sinisa 35000 evra mesecno mihajlovic odvede srbiju u brazil na sp 2014 polepicu slicice u album i obesiti se na terazijama.
isterao je adema iz tima sto ne peva himnu a igra besplatno, a on ima 35000 eur mesecno, na sta, i to od nasih para. veceras navijam za francusku i zelim da dobiju 5 komada. da su ovi sportisti muslimanske veroispovesti iz raske pametni da bojkotoju srbiju u svim sportovima kao podrsku ademu, kad moze nemanja da iskulira reprezentaciju mogu i oni.

Coa

pre 11 godina

Vecini selektora ne mogu mnogo da zamerim s obzirom na to kolko ocajne napadace imamo, sigurno smo medju najgorima u Evropi po tom pitanju. Naravno, ne racunam rasnog Pantelu :)

u svoje kljuse

pre 11 godina

Ubi nas sujeta i to sto svako misli da zna ono sto ustvari ne zna...kada bi svako radio samo ono za sta je strucan,mnogo bi bolje sve funkcionisalo u ovoj zemlji,pa cak i fudbal iako smo u njemu u velikom skricu!!!

Srbija

pre 11 godina

Komentar 5-o za francuze sa potpisom 'cro' dobije podjednako pozitivnih i negativnih ocena, zamerate sto je selektor naredio da se peva himna sopstvene zemlje uz koju svi trebamo da budemo ponosni, ja se samo nadam da je samo na ovom sajtu takva struktura ljudi. NAPRED BRE SRBIJA, NAPRED MIHO LEGENDO!!!

Kale

pre 11 godina

Zalosno je ko nam vodi nacionalni tim.Mihajlovic ne zna sta radi siguran sam da ce u kvalifikacijama doziveti fijasko.Onaj Karadzic ce upropastiti FSS.Dovodi ljude skromnog strucnog znanja koji su jos optereceni klupskim bojama i moralnim vrednostima.Za ovu "Mihinu"reprezentaciju sigurno necu navijati.

pappmisi

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu protiv spanije, generalno receno mnogo smo spori, narocito na sredini terena zato smo i nefikasni, ne mozemo stvoriti sanse pa protivnik se tri puta postavi i zatvori orostor dok lopta stigne do napadaca, koji je okrenut ledjima ka golu, spor protok lopte, malo trcanja, dolaze teski dani za fudbal u srbiji, mislim da smo bez sanse da se plasiramo na sp.

dusan

pre 11 godina

Zbog vecine `strucnjaka` ovde koji ostavljaju komentare tipa `da je iz partizana tra la la, a da je iz Zvezde ne bi tra la la `, pa raznorazni komentari vezano za pevanje.....E zbog toga nam je i u drzavi losa situacija a o fudbalu da ne pricamo. Svi su pametni, svi su selektori, svi znaju najbolje, ali pored svog racunara i ni metar dalje. Pustite Mihu da radi, pa cemo videti kako ce to ici. On sada zeli svim igracima da pruzi sansu, i to je o.k, kada ce ako nece sada, a mislim da i on zna 5,6 igraca koji ce sigurno biti u prvih 11, ali se dvoumi oko jos nekih stvari ali ima vremena da sve sagleda i donese pravo resenje. Pustili smo Klmentea da radi, Pizona takodje, dajte sansu Mihi...i videcete, ici cemo u Brazil na SP.2014, na veliku zalost `komsija iz hrvatske` i `komsija iz humske`, tj. njihovih navijaca....

Nenad

pre 11 godina

Ako bog da, da i mi jednom slozimo ekipu...ali zna li neko koliko dugo treba da cekamo da se nasa Reprezentacija neboji protivnika!!!??? Svaki put slusam, pa ova ekipa evropski prvaci itd. Ostavite vec jednom te price i daj te SRCE na TEREN!!!! Imali i jedna reprezentacija da se mi nje neplasimo????!!!! Doklen moramo jos slusati te gluposti, i protivnik ima dve noge i srce kao i nasi igraci...igrajte vec jednom fudbal!!!!!! Cccc

Nenad

pre 11 godina

Ako bog da, da i mi jednom slozimo ekipu...ali zna li neko koliko dugo treba da cekamo da se nasa Reprezentacija neboji protivnika!!!??? Svaki put slusam, pa ova ekipa evropski prvaci itd. Ostavite vec jednom te price i daj te SRCE na TEREN!!!! Imali i jedna reprezentacija da se mi nje neplasimo????!!!! Doklen moramo jos slusati te gluposti, i protivnik ima dve noge i srce kao i nasi igraci...igrajte vec jednom fudbal!!!!!! Cccc

Shonke

pre 11 godina

Nema mnogo veze sa utakmicom SRB-FRA ali je mnogo jako:
http://eurosport.yahoo.com/31052012/58/euro-2012-team-profile-croatia.html

Požurite dok nisu promenili sliku. :)

cro

pre 11 godina

mislim da nit u ovoj utakmici kao i u ovima zadnjih godina nemate šta tražit 5-0 za francuze hehehehehe loši ste,probajte neki drugi sport :)

pablito

pre 11 godina

@(Dacha, 31. maj 2012 13:02)
a da ne pominjemo nesretnog Radoslava koga smo morali da gledamo u reprezentaciji sve dok se nije prodao... Hoćeš još da nabrajam talente iz Partizana koji su morali da u svoje biografije upišu nastup za Srbiju? I vaši menadžeri imaju podjednak uticaj na FSS i formiranje reprezentacije kao i Zvezdini.

Dacha

pre 11 godina

Zbog čega ubjedljivo najboljeg igrača (Zorana Tošića) drži na klupi, nije valjda da janković ima prednost.. Pa Tošić je bio najbolji strjelac i asistent u zadnjih nekoliko godina i u klubu i u reprezentaciji...
(milan, 31. maj 2012 07:42)
Zato sto je Zoran Tošić došao iz Partizana. Žalosna ali istinita činjenica, nacionalni tim odavno služi za vidanje rana kluba iz Ljutice Bogdana koji eto nikako ne može da ubode tu titulu ali ima trenutno 5 reprezentativaca. Stojković je bio standardan dok nije prešao u Partizan, mali Ljajić je zaslužio kaznu ali nešto mi se javlja da je ovakvo bombastično teranje iz reprezentacije vezano i za klub iz kojeg dolazi (da je iz Zvezde već bi se to nekako zataškalo, uostalom Vidić nikada nije pevao himnu). Tvrdim da će i mlađeg Šćepovića skloniti sa spiska momentalno ako potpiše za Partizan (kao što se priča). Sulejmani će isto biti sklionjen kao i Ljajić, dok će malog Markovića premestiti u selekciju do 21 godine (jer je premlad) i dovesti Kasalicu ili Mrdju. A nemojte mi reći da je Filip Mladenović kompletniji bek, pogotovo u ovoj formaciji, od Volkova na primer koga su brže bolje oterali da igra za Crnu Goru. Žalosno i jadno na šta liči nacionalni tim, sa sve predsednikom saveza koji iz petih žila se trudi da dokaže delijiama da on radi za njihovu stvar, a oni ga istom merom vređaju. Kakva država takav i fudbal.

Guido

pre 11 godina

ovo ce biti apsolutni krah od kvalifikacija ali mihajlovic je to zasluzio, zasluzio da bude ponizen od hrvatske.

pokazao je da nema moralni kredibilitet a vidi se i da je tanak kad je taktika i odabir tima u pitanju.

Srkisrle

pre 11 godina

1. Svi poznatiji i uspjesniji treneri svijeta kazu da se sistem mora adaptirati na tip igraca, a ne igraci na sistem. Samo Miha tvrdi suprotno. Nisam trener, poznajem fudbal koliko svi mi koji komentarisemo, ali ovo je cinjenica, a ne moje misljenje.
2. Miha ima pravo u jednoj stvari. Osim onih najboljih, nijedna reprezentacija nema neke ekstra centarfore u odnosu na nase. Zasto onda oni daju golove a nasi ne daju? Zato sto svi napadaju sa jednim ili dva spica, i jos plus 3-4 igraca sredine terena koji se ubacuju iz drugog plana, i jos najcesce jedan bek koji probija po strani. To je znaci 5-6 igraca koji su u blizini protivnickog gola. To SVE reprezentacije svijeta igraju osim nas. Naravno da onda i centarfor ima vece sanse da zabije gol. Samo mi igramo nesto sto lici na 7-2-1 taktiku, gdje oni nazad "zatvaraju", a ovima naprijed je receno da se "trude", trce i da vidimo mozemo li kako "ubosti" nesto. Ako vec gubimo, mozemo li gdine. selektore gubiti sa 5-2 ili tako nesto? Mislim da bi onda cijela nacija smatrala da ce mozda i biti nesto od nas, pa bi samim time i podrska bila mnogo veca.

Paun

pre 11 godina

Koliko ovde ima strucnjaka.Barsa,Celzi,Srbija ne moraju da brinusamo odu na komentare b92 i nadju trenera.Uspeh zagarantovan.SVi znaju sve.

Napred Miha

pre 11 godina

Srbija mala zemlja na brdovitom Balkanu a sa najvecim brojem strucnjaka i selektora zasvaki sport.Svi se u sve razumeju. Umislili ljuudi da je za nas sve neuspeh osim titule svetskog prvaka. Miha uvodi red jer je igrao za tu istu reprezentaciju i video kakve kabadahije po vaspitanju su igraleza istu. Drugo mi bolje igrace odovih nemamo. Trece Miha nije zakazivao ove susrete.Zakazivao ih Tole i FSS davno. Mozda Miha ne bi izabrao ovake jake reprezentacij za pocetak amozda je i dobro.. Nista ne moze da se izgubi samo moze da se dobije

Darko

pre 11 godina

Mislim da Miha gresi kad je u pitanu podmladjivanje reprezentacije. To se radi postepeno ne menja se ceo tim odjednom. Gde su Krasic, Kuzmanovic, Kacar, itd..

žungul

pre 11 godina

Vjerovatno je Mihajlović organizirao internu audiciju,pa tko bolje pjeva himnu upada u prvi sastav.Iako bi Srbiju bolje predstavljali dragačevski trubači,s obzirom da vam reprezentacija igra u skladu s instrumentom koji dragačevci sviraju.

Nenad

pre 11 godina

Sto se tice Reprezentacije Srbije, moram da kazem da sam jedan od najvatrenijih navijaca. Ali nazalost ovo sve nece ici na dobro, treba se pomladiti tim, ali netreba menjati od utakmice do utakmice 10 igraca! Nas tim treba da ima glavne igrace koji grade tim poput Ivanovica/subotica/Kolarova/Tosica..pa oko njih da sastavlja ekipu. Mi smo proslu utakmicu izgubili od spanije sa 2:0 i to od druge ekipe njihove. Ja sam prvi za to da se pomladi ekipa, ali ovako nece ici na dobro! Daj boze da gresim, ali ko je gledao utakmicu protiv spanaca, da mi nemozemo sastaviti 10 pasova, i jedan ozbilnji sut na njihov go za 90 minuta! Nazalost nepise nam se dobro, a cisto nevjerujem da mi mozemo da prodjemo na Svetsko Prvenstvo !!!

pablito

pre 11 godina

Treba dati čoveku vremena, slažem se. hejterima je sve potaman u životu pa se ovde iživljavaju. Dobro je što su ovako jake prijateljske, izvućiče se neka pouka sigurno, daj bože i da se formira tim. Zamerke Mihajloviću za sad su da je počeo od pogrešne stvari da dokazuje autoritet neće se preko pevanja himne neko naterati da gine za reprezentaciju, forma ne može biti suština... I drugo uzeo je previše široku bazu igrača, makar bio i početak. da zaključim nadam se da je Miha obezbedio bolje advokate nego Mister....

dzoni

pre 11 godina

na treningu se ne moze sve videti zato sto je pritisak na utakmicama sasvim drugaciji,a pod pritiskom se najbolje vidi ko je kakav. podrzavam trenera. srbija...

JaRule

pre 11 godina

Mihajlovic nije poceo ubedljivo ali mu treba dati podrsku. Licno, meni se ne svidja taktika koju forsira selektor, jer se ta taktika igra samo u Italiji koja je u velikom padu kvaliteta sto se tice klupskog fudbala.Uvek su mi nekako bili simpaticniji treneri koji su igracku karijeru gradili i Spaniji i koji su trenerski zanat ucili od spanskih trenera. Primer Djukica,Prosineckog, delimicno Vermezovica... Igrati sa tri stopera, dva beka i dva zadnja vezna deluje suvise dekadentno i destrukciono da i pre pocetka utakmice ne ocekujes leprsavost i kvalitnu igu. Takodje manjak navalnih igraca i kvaliteta u tom delu teta selektora da tim i taktiku kroji prema raspolozivim snagama. Leprsaviju i kvalitetniju igru ocekujem tek stasavanjem Filipa Djuricica, hladjenjem usijane glace Adema Ljajica i odrastanjem Mijailovica, Lazara Markovica, Aksentijevica i Nikole Ninkovica(decko ima toliko energije, upravo ono sto nedostaje nasem timu). To su klinci koji bi pravilnim razvojem trebalo da prave razliku jer odskacu u svojim generacijama . Napred Srbija

do re mi fa sol la si do

pre 11 godina

groznica trese celu srbiju pred vecerasnji mec ! hoce li svi pevati ? p.s. cuo sam da je sinisa angazovao i profesora pevanja,nije vazno samo da nauce reci,treba da ostave i umetnicki dojam,kad vec sa fudbalom veze nemaju ...

maximus

pre 11 godina

Interesantno je kako kriticari optuzuju Mihajlovica za nacionalizam a ne Ljajica koji nece da peva himnu svoje zemlje,gospodin mozda smatra da ovo nije njegova zemlja ali zasto igra za nju onda

ne traži razlog, uvek ćeš ga naći...

pre 11 godina

rogi23, 31. maj
Loran Blan je samo dodao malo patriotskog začina reprezentaciji koja se mnogo puta dokazala, osvajač Svetskog i Evropskog prvenstva... Ja naše pratim od 1974. i one čuvene majstorice sa špancima u Frankfurtu... To znači da 38 godina gledam isti film, mnogo priče, davanja važnosti nebitnim stvarima, sa debaklom na kraju. Svi ostali su se naigrali, natrčali, našutirali na gol, dobili ili izgubili, odlazili su sa takmičenja kao gospoda... samo smo mi uvek ko popišani, sa kukavičkim, defanzivnim, alibi taktikama, tražili opravdanja i razloge. Fudbal jednostavno, nije naša igra.

Kolarac

pre 11 godina

A Željko? Joksimović, Šašić, Samardžić? Ne mogu da verujem da takvih asova nema na spisku. Lukas je pretpostavljam izostavljen zbog nediscipline ali treba mu dati još jednu šansu, ipak nas je mnogo zadužio.

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

Srpski tim uopste nema potrebe da pocne skroz od 0.Neznam dali MIhajlovic zeli da ponovo izmisli Fudbal u Srbiji drugacije nemogu sebi da objasnim igru sa 3 stopera.Gubimo vreme sa ovim sta Sinisa radi,umesto da se gaji formacija i taktika koju smo imali zadnjih godina jer nemojmo se sami lagati nama je malo falilo da udjemo u taj prokleti Baraz za EP.Tu i tamo promena igraca i cao djaci ,a ne ovako,3 Stopera ,pozivanje Maksimovica (!?!) i Bogdanovica umesto davanje sanse onima koji su duze tu i koji nisu mnogo igrali jer ipak mi smo i prosle Kvalifikacije imali dobar tim samo kao sto sam reko sa par izmena (naprimer Tadic umesto Jovanovica ,Brkic umesto Stojkovica i naravno promena napada skroz bez Pantelije i Zigica) i to je to..

Veceras cemo definitivno opet dobiti Batine jer Sinisa neugirava Ekipu nego je menja iz korova ...
mojih 11 za Kvalifikacije: Brkic-Kolarov -Bisevac -Subotic-Ivanovic-Matic-Kuzmanovic -Tadic-Ninkovic-Tosic-Lekic(ili bilo ko od jadnih napadaca) formacija 4-2-3-1....


POzz!!!

dalmatinac

pre 11 godina

Koliko znam, u ozbiljnim timovima (bez obzira na sport) igrači udarne postave se biraju po onome što pokazuju na treningu. Tako se puno ozbiljnije trenira a izbjegavaju se eksperimenti. Ako vaš selektor ne može na treningu procjeniti tko mu je najbolja opcija možda je bolje da se ostavi ovog posla.

milan

pre 11 godina

Zbog čega ubjedljivo najboljeg igrača (Zorana Tošića) drži na klupi, nije valjda da janković ima prednost.. Pa Tošić je bio najbolji strjelac i asistent u zadnjih nekoliko godina i u klubu i u reprezentaciji...

Ma idi

pre 11 godina

Do juce su dve najvece zamerke bile sto nam igraju stariji igraci i sto ne pevaju himnu, sada i drvlje i kamenje na Mihu sto je pozvao mlade momke i sto je naredio da se peva himna o.O Jel se zapitate nekad u cemu je problem? Ja majke mi ne bih znao kakav smo mi narod da nije ovih foruma, nama je jos i super

gembo ekoko

pre 11 godina

bravo selektori, bravo, vi ste cudo jedno kako se u sve razumete! molim vas vi ga naucite fudbalu! ostavite bre coveka da radi ono sto je radio ceo zivot! a vi nastavite da jedete pljeskavice za tastaturom i da komentarisete tudje poslove i zivote NISKOUMNICI!

milos

pre 11 godina

totalna je glupost pevati himnu pre pocetka meca. pogledajte neke od najboljih igraca sveta u fudbalu, pa i drugim sportovima. neki pevaju himnu, drugi cute jer su skoncentrisani na mec. gomila timova jos ima strane trenere (i igrace) koji ne znaju reci himne reprezentacije za koju nastupaju, ali opet odaju pocast tako sto mirno i ponosno stoje. Da li to znaci da u nasem timu nikad nece biti mesta za Klea, ili Kadua? Licno, ja bih vise bio zadovoljan kad bi Sinisa (ili ko vec nadlezni) naredio nasim navijacima da ne zvizde kada se pusta protivnicka himna, to bi bio mnogo veci pomak nego ucenje fudbalera da uce himnu. Inace, nisam na strani Ljajica, jer je decko potpisao ugovor sa Sinisom, koji se mora postovati. Sa druge strane, Sinisa je inace jedva cekao da izbaci Ljajica iz reprezentacije, zbog incidenta u Fiorentini. U svakom slucaju, ko se nada da ce biti velikih promena u srpskom fudbalu, taj je veoma pogresio.

rogi23

pre 11 godina

Ok,kritičari..a, zašto neko ne pomene da je i Loran Blan, nakon stupanja na mesto selektora, prvo od igrača tražio da nauče da pevaju “marseljezu “??? Pa, ne vidim da njega ovoliko pljuju, kao vi Sinišu!

Стварно ми је доста оваквих коментара!

pre 11 godina

Zbog nacionalistickog ispada s Ljajicem, do daljnjeg bojkotujem reprezentaciju.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Milos, 30. maj 2012 17:50)

Немој Милоше молим те! ако играчи виде шта си рекао биће скроз деморалисани! Ова информација коју си изнео нам је толико свима битна да не знам шта ћемо сви колективно да радимо! Готово, ја ноћас сигурно нећу моћи да спавам на стомаку, евентуално на леђима, мада и то тешко с обзиром на то колико си ме пореметио...

Milo

pre 11 godina

Molim te Sinisa ne komplikuj.Imas fond od tridesetak igraca i to veoma kvalitetnih mladih igraca.Samo ne mogu svi ti mladi igraci da igraju odmah.Previse ga eksperimentises.Kad ga kazes najteze je odbranu sastaviti,pa mi imamao vec odbranu ako ne mozda i najbolju na svetu(Ivanovic,Subotic,Rajkovic(Bisevac)ili Vidic ako se predomisli,Kolarov.Molim te samo nemoj sa tri u odbrani to je strasno rizicno da igramo.Pa na cega je to licilo protiv Spanije po levoj strani Kolarov i Basta su igrali prekticno jedno mesto.To sve sam moze Kolarov da odradi isto tako po desnoj strani Ivanovic.Sa tim sistemom prakticno nemamo vezni red ali imamo cetiri igraca koja igraju po liniji.Pa reprezentacije sa dva spica ce nam napraviti haos.Imas odlican kostur ekipe koji ti je ostavljen.Uz jos Matica,Kacara,Sulejmanija,Djuricica(strasnog igraca)nikako bez Krasica...samo trazi golgetera ako ga nema jos uvek su dobri i Zigic i Jovanovic i moze da bude strasna reprezentacija.

Dusan

pre 11 godina

Ako ste gledali utakmicu sa Spanijom, morate priznati da se ni Mihajlovic nije ubio od pevanja himne. Nadam se da je zna. Vrhunac trenerske karijere je biti selektor. Sta vise reci. Sinisa i Tole, crveno i crno. Mislim da covek koji je na jednom velikom takmicenju koje mi navijaci cekamo godinama i decenijama, ostavi svoju reprezentaciju na cedilu i to na najsramotniji nacin, ne moze mladim igracima deliti lekcije o ponasanju i moralu. Nadam se da gresim, jer iskreno bi voleo da gledam Srbiju u Brazilu. Ali ne na karnevalu!!!

Milos

pre 11 godina

Neka menja, svaku utakmicu drugi sastav :(
Posle kad nas svi pune ima da bude nisu imali vremena da se uigraju.
Sve vec vidjeno.
Kao da ne zna ko kako igra?
Tuga !!!

iznogud

pre 11 godina

Da nam je fudbal koji igra reprezentacija ocajan jeste, da ima dobrih igraca sa nasim pasosem ima...
Do sada niko nije uspeo da objasni ovaj fenomen...
Nadam se da ce ovaj covek uciniti nesto...

dado

pre 11 godina

Sutra ce najgledanije na tv-u biti utakmica Francuska-Srbija,ali 5 min pre pocetka,dok bude himna,pomno ce sve nacije,generacije,Srbija i ostatak sveta gledati igrace Srbije dal otvaraju usta,falsiraju il pevaju iz duse Boze pravde,a razlog svi znamo,hehe :):):)

dragan

pre 11 godina

Mihajloviću nemaš ti pojma i što pre popiješ petardu ili nešto jače pre će te najuriti, bar se nadam. O pevanju himne neću ni da pričam, ovo je fudbal a ne Evrovizija.

sasaxx

pre 11 godina

Nova taktika Mihajlovica za utakmicu sa Francuskom (molim vas, pazite samo da ne dodje u ruke selektora Francuske)

http://www.youtube.com/watch?v=IGi_3QelVFs

duledudule

pre 11 godina

u jeee,ubice nas 7 0,ali neka se bore makar,u odbrani ima da se dopunjuju u ispadanju iz igra maksimovic i rajkovic,a napad ce biti efikasan da sutne dva puta u okvir gola :) al dobro,napred srbija,nemamo bolje pa ono,bog nam dao srecu rados' i sveCko prvenstvo :)

duledudule

pre 11 godina

i neka proba sve,nebi da se mesam,ja sam zvezdas ali gde je bambi tosic,ljajic je poceo prvu tekmu i ispala je cela frka a ovaj je igrao 10 min i sad ga opet nema...a za himnu ko ce ga znati,npr Dado Prso je igrao za hrvatsku i nikada nije pevao himnu,oven nikada nije pevao njihovu,ni sinisa nije pevao hej sloveni :)

agi svis

pre 11 godina

to samo pocetnici prave takve kombinacije pa nestvara se vlada srbije vec naconalni tim i probudise francuska ti je protivnik, nova postava obavezno himna mozda uvedu sajkacu i opanke za ne pevanje himne sledeci je Fejsa,NAPRED GRAND ZVEZDO REPREZENTACIJO

dovla

pre 11 godina

bravo sinisa,zato i sluze prijateljske.da se provere svi igraci pred pocetak kvalifikacija i da se mladji naviknu na drzavni tim,pun pogodak si napravio sa ovim pa i ako ne bude povoljan rezultat ovo je odlicno.

PatriJota seleCtor

pre 11 godina

A зашто се селектор пристао фотографисати са шалом на којем је Србија исписана латиничним писмом?

Nenad

pre 11 godina

Pričaj ti Mihajloviću šta god hoćeš ali si svojim postupcima, učinkom do sada, pričom i ponašanjem doprineo da izgubim užitak i u fudbalu, pošto nam je svaki drugi odavno oduzet.
Hvala ti.
Dok drugi prave ekipu ti isprobavaš Maksimoviće i ostale igrače za prodaju.
Neka te je sramota čoveče!

ZaphodBeeblebrox

pre 11 godina

Do pre dva meseca 95% komentara na utakmice reprezentacije bilo je u stilu:
- ...dokle više ti matorci Pantelić, Žigić, Stanković, Jovanović, što ne igraju mlađi željni dokazivanja...
- ...igraju samo da se prodaju, nigde nacionalnog ponosa...
- ...imamo takve igrače kao što je Đuričić (Krojf iz Herenvena, kako neko napisa), Tadić, Ljajić, Marković, Sulejmani koji bi kidali na terenu...

Dođe Mihajlović i ispuni sve to što su "komentatori" poželeli i posle samo JEDNE utakmice, kada je reprezentacija PRVI put zaigrala u ovakvom sastavu ISTI ONI koji su pisali one "pritužbe" sad osuli drvlje i kamenje na ono što su hteli.

Izgubili od Španije, nisu igrali Čavi, Inijesta...bla, bla... Pa, naši igrači nisu nijednom igrali zajedno, imali su svega par treninga, a "drugi tim" Španije su uglavnom činili igrači koji su prošle godine postali prvaci evrope za igrače ispod 21 godine.

Vala, kakvi smo, dobro je što još postojimo...

Mr. Good

pre 11 godina

Mislim da je u redu da se isprobaju mladji igraci jer Pizon je bio zacementirao jedne te iste igrace u timu i videli smo kako je prosao. Mihajlovic ce mozda popraviti atmosferu u ekipi ali nije on dovoljno iskusan da vodi nacionalni tim narocito u grupi sa veoma jakom Belgijom i Hrvatskom koja ima desetak dobrih napadaca a mi nazalost nemamo nijednog...steta za Krkica puno bi nam znacio

zvezdas

pre 11 godina

gledam sad igrace koje je pozvao mihajlovic i ove koje nije zbog povrede, i mislim da nema potrebe za pljuvanjem, tacno ej spanija je igrala sa drugim timom, mada bilo je i igraca iz prvog, ali ni mi nismo igrali u najjacem sastavu, a verovatno necemo ni igrati ni jednom u preostale dve utakmice, e sad gledajuci sve te igrace, nas najjace sastav u ovoj formaciji bi verovatno bio Brkic - Ivanovic - Subotic - Nastasic - Basta - Matic - Kuzmanovic - Kolarov - Krasic - Z. Tosic - Sulejmani, stavio sam krasica jer verujem da ce on naci nov klub da ce pocetid a igra id a ce verovatno opet biti starter, e sad imamo mi i alternativa, imamo Bisevca, Rajkovica, Ignjovskog, Djuricica, Ninkovica takodje, za kojeg se ne bi iznenadio da bude i u starntoj, jer koliko god on ne igrao za dinamo, za reprezentaciju je uvek igrao dobro, pamtim njegove meceve sa nemackom i australijom, i kad smo bili bledi bio je jedan od boljih, tu su jos i Tadic, Kacar kad se oporavi, Bosko Jankovic bi mozda mogao i u startnu, pa i Lekic, spicevi su nam problem, dodajte jos nekog ako sam zaboravio, ali mislim da bi to mogaod a bude tim koji ce da igra kvalifikacije, i da je to tim koji moze da ode na SP i postigne neki uspeh....

sremac

pre 11 godina

ajd otkacite se vise od coveka i pustite ga da radi svoj posao,ovo je zemlja sa najvise selektora na svetu!!!Zato smo tu gde jesmo,da svi gledaju samo svoja posla gde bi nam bio kraj,ljudi nemaju sta da rade pa kuckaju po tastaturi,to je najjeftinija zabava!

marko

pre 11 godina

za one sto kritikuju kriticare(sloboda govora): mi smo uvek igrali ko babe i nikad napadacki, cesto bez volje,uvek se ispituju snage i nikad nismo nista postigli; ako je neko gledao francusku protiv bih, bosna je saterala francuze u sesnesterac dok nisu dali gol i to u parizu, a mi kljucnu utakmicu protiv slovenije ispitujemo snage sa jednim napadacem i opet izgubimo;i ako nasi ne mogu da sutnu na gol protiv drugog tima spanije ljudi imaju pravo da budu nezadovoljni

bojic danilo

pre 11 godina

pa misim da nije ispravno gospodin mihajlovic sto je tako postupijo, pa u nemackoj reprezentaciji ima 10 stranaca koji isto neznaju himnu nemacke, pa i dalje igraju i nisu udaljeni,moj savet je a i za sinisu da manje politike u fudbalu,i da kao profesionalni fudbal bude u prvom redu, sto se himne tice mislim da jos neki u timu neznaju isto kao i ljajic.hvala i budite slozni jer samo slozni tim pobedjuje a ne trener ni pojedinci u timu i van njega,

sloba

pre 11 godina

isprobavati toliki broj igrača je smejurija.to je svojevremeno radio samo toza veselinović.zna se kako smo prošli na prvenstvu evrope u francuskoj.stvarno ne znam otkuda toliki broj kandidata.okosnica tima mora da se zna.dolazi u obzir da se menjaju samo po dva tri igrača.da me ne razumete pogrešno veliki sam zvezdaš ,ali ono što siniša radi na početku ni malo mi se ne dopada

Darko

pre 11 godina

Predlažem da igrači pre početka utakmice stave ruku na ustav Srbije i da javno kažu da se nikada neće odreći Kosova,a da "ljudina" Siniša lično proveri da neki od igrača slučajno nije sunaćen.Na kraju da ih osvešti patrijarh i da ih sve celiva.

B

pre 11 godina

Molim ostavite g.Mihajloviću bar 100 dana pa posle govorite, pljujte, psujte, radite šta vam je volja. Kada sam pre par dana rekao da je najnekulturniji i najnevaspitaniji igrač svoje generacije i da je njegov patriotizam ravan "našim patriotama" od Požarevca do Haga mnogi mi savetovaše da što pre napustim Srbiju. Obaveštavam ih da sam to učinio već 1992.god. I nije mi loše tamo gde sam sada. DAJTE MU 100 DANA.

iggy sweden

pre 11 godina

Pocinje utakmica svedska : island. svi svedi pjevaju himnu, cijela klupa sa trenerima na celu. zlatan kapiten ne otvara usta. sreca za svede da su oni glupi pa ne obracaju paznju na tako vazan takticki detalj.

Strasno

pre 11 godina

Jao jao sve sami strucnjaci, pa zbog takvih ljudi i ne mozemo nista napraviti, svrha zivota vam je da sirite negativnu atmosferu. Sta ocekujete od selektora da uradi kad znate da su imali samo dva treninga pre ovoga, stvarno ne kapiram? I sta, smeta vam sto je naredio da svi moraju da pevaju himnu a do juce ste pljuvali igrace sto je nisu pevali, jel znate vi sta zapravo hocete, sta li se nalazi u vasim glavama? Nole vam je bog dok sve pobedjuje pa kad jednom izgubi odmah je folirant, dozvolili ste sebi i jednog Dudu da pljujete nakon EP, Teo je bio sveti otac posle spanaca a onda ste mu delili najgore moguce epitete, pljujete Dekija koji je odigrao preko sto utakmica za reprezentaciju iako mu ona za razliku od mnogih nije sluzila za bolju prodaju. Krivo mi je samo sto ako se kojim slucajem plasiramo na SP ne mozete snositi nikakvu odgovornost za ovo sabotiranje sopstvene zemlje, doduse snosicete moralnu odgovornost ali sumnjam da vama to nesto znaci. Pitam se samo sta li biste vi ispali kad biste po tim kriterijumima gledali na sopstvene zivote?!

Aca

pre 11 godina

"@Aca,
..Koliko se sećam muzičkog iz osnovne škole (od pre 65.godina), sopran i alt nisu muški glasovi (sopran je ženski glas a alt dečiji i duboki ženski) a ovde se komentariše o našoj muškoj reprezentaciji. Dakle .?!"

Dakle, zaboravio si lekciju o Beckim decacima.

marko

pre 11 godina

zadnjih 20 i kusur godina igramo uglavnom bunker i mislim da ce biti i dalje tako; to pokazuje da su nasi najbolji i najvredniji odbrambeni igraci; napadaca nemamo,kreatora igre takodje; nasa najbolja partija koju smo odigrali je protiv portugala u beogradu i to samo od kad smo primili gol pa do izjednacenja; nijednu bolju reprezentaciju nismo pobedili osim nemacke na sp tako da ne ocekujem cudo ni sad ni u buduce bez obzira ko je trener

Mali brod

pre 11 godina

Sto se tiče te himne mogu samo rec da kao Hrvatu mi nije bas često u životu pomoglo sto sam te nacionalnosti, a vjerujem tako i Srbima.. Nit sam dobio posao, nit upisao faks radi toga, nit oženio australku nit sto drugo.. I onda kad igram za Hrvatsku da me netko hebe sto ne pjevam himnu?! Jel imam drugog interesa osim ljubavi da igram za svoju zemlju?! A pjevam jer mi se eto tad mozda ne da... Vjerujem da je tako i vama u Srbiji

pedja

pre 11 godina

Potpuno promenjen tim?Pa ko će igrati protiv Svedjana?Ako pukne "petarda" protiv Francuza,plašim se da će igrati trener golmana,pomoćni trener,Mihajlović,fizioterapeut,pomoćni kuvar,glavni kuvar,magacioner.
Da li je ovaj čovek trener ili madjioničar,trener ili pop ili možda muzičar?

wroom1975

pre 11 godina

Bre ljudi...sve se moze kad se hoce! Svajcarska onomad pregazi Nemacku, zasto vi nebi mogli Francusku ili Spaniju? Kakve to veze ima sto su oni nekad bili ili su i dalje prvaci.
Da vidite gde ste u odnosu na njih? Pa zasto predajete unapred utakmice, to je bre vas problem...niko nije nepobediv!
Pa vre ugledajte se na komsije Hrvate, i na njihovu ondasnju reprezentaciju sa svetskog prvenstva...? Ljudi su bre znali da mogu, jurnuli i uspeli. A vi svaku utakmicu "bice tesko", "respektujemo protivnika", "da vidimo gde smo"...aman bre vise taj respekt prema nekome, ili igrajte ili nemoj da igrate uopste! Dokle bre vise da unapred predajete utakmice! Pa izgubite i 6:0 ali bre bar se potrudite da napadnete, pokusate...ali vi bre cim je malo jaci protivnik, ajmo svi u sesnaest i samo da ne primimo mnogo golova.

Sone VS

pre 11 godina

Zasto vecina ima potrebu da nipodastava neciji rad? Ajde da pustimo coveka da sprovede u delo ono sto je zamislio. Istakao je da je cilj plasman na SP, pa ako to ne ostvari, ako repka bude pruzala lose igra, bicu prvi kriticar. Covek zeli da oformi tim, da vidi ko, po njegovom misljenju moze ili ne i to je cilj ove turneje. Manite se zlorudnih komentara i podrzimo ove momke

re re

pre 11 godina

Covek je u pravu, nemamo mi fudbal, tim ili timski duh, ovo sada je realnost naseg fudbala koji je korumpiran i unisten. Ja ocekujem Nista.

Sramota me unapred

pre 11 godina

Utakmica sama po sebi nece imati previse velike vaznosti ni za FR ni za SRB. Ali Srbija moze da izgubi mnogo vise nego sportski rezultat. Zamislite grupu polu-pijanih idiota na tribinama koji mahajuci zastavom Srbije zvizde francusku himnu. Dugorocni efekat garantovan!
Bice u tom trenutku barem 4-5 miliona francuskih TV gledalaca (to je najmanji broj kada igra njihova reprezentacija). Firme placaju ovde u Francuskoj izmedju 50000 i 150000 evra jedan reklamni spot od 30 sekundi za takve audijencije (prime time, TF1). Srpski navijaci u Remsu imace to vise od 90 minuta i gotovo besplatno.

matia

pre 11 godina

siniša će da pobeđuje samo tako.kad kod intoniranja himne primeti da neki igrači iz suparničke reprezentacije ne peva himnu,odma će da ih istera!

straja

pre 11 godina

Kakav trener:TRI IGRACA U ODBRANI PROTIV SVETSKOG I EROPSKOG PRVAKA NEMA STA!!!
Koji su pritom igrali sa drugim timom,tesko nama stobom Sinisa.
A sto se tice Adema i himne to je cisto politicki i nacionalisticki ispad.
Sad je Sinisa veci patriota od mene zato sto on peva himnu a ja ne!!
Ovaj sastav nam sve govori o kakvom se treneru rad.Mislio sam da vise zna,ali ona TRI IGRACA U ODBRANI PROTIV SPANIJE sve govore o njemu kao treneru!
"LOSE SI POCEO LOSE CES I ZAVRSITI".

grobar do groba

pre 11 godina

Samo Srbiji nije vazno da pobedi u prijateljskoj utakmici a posle se pitamo kako su.npr. Sad i Meksiko ispred nas na Fifa rang listi. Kod Antica smo pobedjivali i prijateljske i zvanicne utakmice, Svedsku 2-0, Bugarsku 5-1, Alzir 3-0, na 3 prijateljske utakmice 10 gola samo jedan perimljen, u kvalifikacija smo postigli 23 gola ilu 2,3 po utkmici!!!!! A sada smo dali 2 gola na poslednje 7 utakmice!!!! Ni sa Mihom nece biti bolje!!! Tek kad uporedite ove podatke mozete da vidite koliko smo dobro igrali sa Misterom!!!!!

smako sam se

pre 11 godina

Ne verujem koliko negativnih komentara ima... Alo idite igrajte menadzer ako ste svi toliko pametni. Neko rece da nam treba selektor koji pravi tim na osnovu igraca koje ima. Pa zbog Kolarova i Baste, jakih bekova upravo se igra ovaj sistem. Krasic u svakoj kombinaciji???? Pa da li si ti normalan? Ocete Antica? Zigaru i Pantelu? Australiju i Ganu? Covek ima viziju, pustite ga da radi svoj posao. Do sada vidjeno je po meni potpuno prihvatljivo. Budimo skromni za promenu. Budimo slozni za promenu. Onda nesto mozda i bude od nas.

Stavarno najbolje!

pre 11 godina

Veliki "patrijota" sa "j" se slika ispred zastave na kojoj je karikatura od papagaja, a ne srpski dvoglavi orao.
Uvalili nam germansku ptičurinu, predstavili ga kao izvorno srpskog orla, uzeli pare i vozi miško.
Šta zna dete šta je patrioutizam. Da li su patriote oni što su krvarili u I Svetskom ratu ili ovi debelog...slikari koji jedino mogu da se poseku na grafitnu olovku.
Siniša, da li je stvarno najbolje?

Apache

pre 11 godina

(Milos, 30. maj 2012 17:50)
ne tebra samo nemoj da bojkotujes, pa kako ce reprezentacija da funkcionise bez tebe. nemoj ovakve vesti da nam saopstavas ovako iznenada, ne znam kako cemo svi da nastavimo sa zivotom kad znamo da ces ti da bojkotujes

Marko

pre 11 godina

U nasoj drzavi svi kritikuju voljom gradjana izabranog predsednika Srbije, selektora reprezentacije... svako prica kojesta i to bas oni koji nemaju nikakve rezultate iza sebe! Nemojte davati toliki publicitet iskljucenju jednog "neposlusnog" igraca koji Srbiju ne dozivljava kao svoju otzadzbinu! G-din Mihailovic mu je cak ponudio da se pokaje zbog izgovorenih reci, odbio je! E, pa budimo dostojni i pristojni gradjani zemlje Srbije! Sinisi i reprezentaciji ( koja je inace na dosta niskom nivou), zelim puno uspeha! Samo napred!!!

nikola1992

pre 11 godina

Pa do pre neki dan ste hteli da se menjaju igraci, a sad vam ne valjaju promene. Mi definitivno ne znamo sta zelimo. Niko ni ne treba da se odazove pozivu. I da osvojimo sp i ep nasli bi se neki koji bi bili nezadovoljni.

moje

pre 11 godina

Podrska, nego sta! Sto vise citam komentare ovih dana sve se vise pitam sta je sa ovim narodom. A sve se nadam da to Hrvati ostavljaju komentare, samo to bih razumeo.

aj, pa srecno...

pre 11 godina

Stvarno nemam nista protiv momaka, ali u odbrani u istom trenutku Ninkov, Maksimovic, Rajkovic i Mladenovic, pa ne mirise mi na dobro. Daj Boze da gresim. Ostalo, manje vise isto je ko god da igra,ali ovaj skup pozadi mi ni malo ne uliva poverenje. Ali, sta je tu je, nadam se samo da cemo zavrsiti sa jedanaestoricom i sa ne mnogo golova u mrezi... Maksimovic i Rjkovic su kikseri samo tako, a u odbrambene sposobnosti(za napad nisu losi, samo sto mi ne prelazimo centar) Ninkova i Filipa nesto nisam bas uveren... Jedino sto i Francuska ne igra nista specijalno, ali imaju opasne fudbalere.

LENOMIH

pre 11 godina

x-ray svaka Ti čast za koment odavno se nisam tako slatko nasmejao, mislim da ti je ta trojka barem pevački jaka, jer čini mi se ova selektorova jedanaestorica igrački nije bap neka, ali nas možda iznenade svojim pevačkim vrlinama.

ilic1971

pre 11 godina

Isti oni koji su podrzavali linc Stojkovica u Djenovi,preko noci postdose veliki navijaci reprezentacije,i gde nestade Tole lopove,znaci Djenova u potpunosti uspela

Slobodan Timotin

pre 11 godina

imam 46 god , al se idanas secam kostura ekipa Italije koju sam voleo da gledam..zof, dzentile,sirea, tardeli,kolovati ,bruno konti, paolo rosi,antonjoni.....Zvezde 91-stojanovic, radinovic ,marovic,belodedic , najdoski ,jugovic,binic ,prosinecki, savicevic, ,mihajlovic, pancev...Nepostoje prijateljske utakmice, sve su NE-prijateljske, kad to ukapira Selektor i bude uporan sa prvih 11 igraca,koje ce i mala deca da zapamte, bicemo ekipa za respekt...

Odličan trener, protiv Gane na SP, ne igra na 0:0

pre 11 godina

Dobar trener uklapa igrače u sistem. Odličan trener pravi sistem prema igračima kojima raspolaže. Bojim se da nam u ovom trenutku treba odličan trener...
(OnlyYouPFC, 30. maj 2012 17:35)

Odličan trener, sa neiskusnim igračima, bez obzira na sistem igre, protiv svetskih prvaka ima mizerne izglede. Isto važi i protiv odličnih Francuza.
Bojim se da nam u ovom trenutku treba petnaestak jakih pripremnih utakmica.

Sid

pre 11 godina

Meni je ovaj covek totalni aut, jednostavno nije kompetentan d abude selektor jer gde god da je bio trener doziveo je neuspeh. Pokazao je samo d aje tvrdoglav i d anije radio na sebi .....

Cvetko

pre 11 godina

KrS!!! Ninkov, Scepovic....a menadzeri trljaju ruke i upisuju recke!!!! Kakvo manipulisanje, menadzerisanje...Samo bez Baneta ne moze....hahahhahaha.....lepo da se ozakoni amtarizam pa sva lova na karate, odbojku, vaterpolo a navijaci da kopaju kanal do Soluna. Sirok i lep. Cvetko

Dragan

pre 11 godina

Dirigent je definitivno odlucio da i dalje bruka naš fudbal! Odakle mu pravo da se poziva na patriotizam ,a sastavi ekipu koja nema pojma sa reprezentovanjem našeg fudbala.Šta kad popijemo tri-cetiri komada,ko ce biti kriv? Neko ce kuci zbog lošeg pevanja ili zbog neceg drugog.Dirigent nikad nije krv!Ovaj umišljeni trener ce uzdrmati naš i onako jadan fudbal da se nece godinama oporaviti.

To su komplikovane stvari, nisu za laike

pre 11 godina

Ako su igrali dobro protiv Španije, zašto ih menjamo? Da probamo sa malo takšima? Oni koji igraju dobro nisu uvek i najbolje rešenje.

Dexterijus

pre 11 godina

Ja bih pokushao sa 3-5-2, ipak moramo da napadamo sa vishe igraca koji znaju da daju gol. A ova dva napadacki orijentisana beka, su samo podrska vishe napadu.

Dux

pre 11 godina

Mikajlovic samo koristi ove 3 prijateljske koje igramo protiv boljih reprezentacija iz Evrope da vidi na koga moze da racuna u kvalifikacija za prvenstvo u Brazilu. Ne treba ocekivati da ce ovo biti tim, vec igraci koji se budu najbolje pokazali i oni koji su u najboljoj formi

Aca

pre 11 godina

@Aca,
..Koliko se sećam muzičkog iz osnovne škole (od pre 65.godina), sopran i alt nisu muški glasovi (sopran je ženski glas a alt dečiji i duboki ženski) a ovde se komentariše o našoj muškoj reprezentaciji. Dakle .?!

St George

pre 11 godina

Mogu samo da kazem da verujem u Mihajlovica. Smatram da nam je potreban neko da probudi nasu reprezentaciju i da bude autoritet iznad svega. Rezultat ce doci vremenom. Ne smemo da ocekujemo previse! Ako se kvalifikujemo na prvenstvo bice uspeh! Ljudi shvatite nismo mi ni Spanija, ni Nemacka niti jedna druga velesila u fudbalu. Budimo skromni! Napred Srbija!!!

Dado

pre 11 godina

U momentu dok pišem ovo ispod vesti ima 5 komentara. Od tih 5 samo je jedan pozitivan a ostala 4 su ili šprdancija u vezi himne ili obično pljuvanje momaka i selektora. Još gore od ta 4 komentara su razni "preporučujem" ispod ta 4 komentara. E u inat svim tim ljudima želim da momcima uspe i da konačno začepe usta svima onima koji u životu nisu loptu šutnili ali zato znaju da pametuju kao da su osvojili toliko trofeja kao Mourinho.

U istom momentu dok ovo pišem naši omladinci igraju utakmicu za evropsko prvenstvo protiv Romuna i vode 2:0 na poluvremenu. Igraju sjajno i moglo je da bude več 5:0 ali to nama Srbima nije dosta. Momak koji je promašio prvi penal, želeo je da puca i drugi ali mu jedan drugi suigrač nije dao loptu pa je ušao sa njim u raspravu. Na kraju je pucao ovaj "drugi" a onaj "prvi" popračen je ŽVIŽDUCIMA i to od dela VLASTITE PUBLIKE u SRED NOVOG SADA i u SRED SRBIJE. Na kraju je taj isti igrač koji je izviždan kao da igra za Romune a ne za Srbe zabio gol za 2:0 i to golčinu samo takvu. Posle toga je isfrustriran žvizducima vlastite publike u suzama napustio teren. Pitam se kakvi to ljudi prate fudbal u Srbiji kada su u stanju da ovako štete "svojim" igračima i "svojoj" ekipi. Ponekad se stvarno pitam kakav smo mi to narod.

Mirko

pre 11 godina

Sa ovom količinom džangrizavih baba i hejtera svih boja, teško da bi bilo koja reprezentacija napravila nešto, taman i da je najbolja na svetu (a mi smo još i daleko od toga).

Ljudi Vama nikad ništa ne valja, pa ste svoju sudbinu zapečatili.
A i šta Vas briga, navikli ste da budete luzeri u životu, pa još jedan neuspeh manje-više, ništa Vam neće značiti.

Roki

pre 11 godina

Doslo je novo doba kad se od igraca trazi da ulozi i emocije, a ne samo biti prisutan na terenu.
Treba postovati viziju selektora, a ne da neki trabanci iza kompjutera sastavljaju tim.

Sydney Sam

pre 11 godina

Danasnju futbal je brz i napadacki (attacking).tako kako igra Mancester United,Totenham,pa i uspesan Vigan.Sve linije mora da idu napred i sve linije mora da trce nazad.Brza krila i ubacivanje lote u box na nogu napadacima.Igra se punih 90 minuta.Eh,kada bi nasi momci igrali tako.

x-ray

pre 11 godina

mislim da bi u napadu najbolje resenje bilo: na levoj strani saban saulic, centarfor bora corba a na desnom krilu bi mogao igrati miroslav ilic (jest da je u godinama ali nam trebaju i iskusniji igraci)

OnlyYouPFC

pre 11 godina

Dobar trener uklapa igrače u sistem. Odličan trener pravi sistem prema igračima kojima raspolaže. Bojim se da nam u ovom trenutku treba odličan trener...

Siniša T.

pre 11 godina

Neko reče da u današnjem fudbalu više nema slabih ekipa. Da to nije tačno najbolje pokazuje ekipa Srbije! Ovi likovi bi jedva pobedili moju ulicu, koja nije baš mala.

KUD "reprezentacija Srbije"

pre 11 godina

Sinisa prestani vise da se zavitlavas sa sastavom tima u kojem vise od pola igraca nece videti kvalifikacije i pocni da uigravas prvih 11 za pocetak istih. Nema se puno vremena. Da li zaista smatras da je neki dobitak za tim ako ti proveris svakog od igraca pojedinacno a da nas istovremeno nakantaju svi protivnici u ovom nizu prijateljskih utakmica. Pa zar zaista mislis da igraci iz domace lige mogu da izadju na kraj sa francuskim galoperima.

Milorad

pre 11 godina

Ovo je vec nesto...Danas-sutra je 2 godine od SP u Africi, osim Ivanovica, niko od navedenih nije bio u timu. Nadam se dobrom rezultatu a ako on izostane, niko vam nece zameriti ama bas nista pod uslovom da hrabro igrate i da ne vracate loptu defanzivni vezni-golman 50 puta.

Objektivnost

pre 11 godina

Imam poverenja u naseg selektora. Najzad neko ko je shvatio da na pripremnim utakmicama nije cilj da se pobedi, vec da se oprobaju razlicite taktike, igraci i postave. Ohrabruje me i cinjenica sto je pozvao, po mnogima "nepoznate" igrace u tim. Pa to je mnogo bolje nego da je pozvao penzionere, sa kakvima smo isli u Nemacku 2006. Nama trebaju mladi momci koji ce da trce i daju sve od sebe. Vec se sada po njihovim izjavama vidi koliko uzbudjenje i vera u pobedu vlada u ekipi, a to je ono sto je najvaznije. Da ne pominjem kako su svi pljuvali Ivkovica kada je u repku pozvao mlade igrace, isto ono sto je sada uradio ovaj covek. Pa za Teodosica, Keselja, Savanovica i ekipu niko nije ni cuo pre toga. Kao sto i znate, eksperiment se pokazao uspesnim! Nadajmo se istom rezultatu i u fudbalu! Srecno, i sa verom u pobedu!

Siniša T.

pre 11 godina

Neko reče da u današnjem fudbalu više nema slabih ekipa. Da to nije tačno najbolje pokazuje ekipa Srbije! Ovi likovi bi jedva pobedili moju ulicu, koja nije baš mala.

Milorad

pre 11 godina

Ovo je vec nesto...Danas-sutra je 2 godine od SP u Africi, osim Ivanovica, niko od navedenih nije bio u timu. Nadam se dobrom rezultatu a ako on izostane, niko vam nece zameriti ama bas nista pod uslovom da hrabro igrate i da ne vracate loptu defanzivni vezni-golman 50 puta.

Dado

pre 11 godina

U momentu dok pišem ovo ispod vesti ima 5 komentara. Od tih 5 samo je jedan pozitivan a ostala 4 su ili šprdancija u vezi himne ili obično pljuvanje momaka i selektora. Još gore od ta 4 komentara su razni "preporučujem" ispod ta 4 komentara. E u inat svim tim ljudima želim da momcima uspe i da konačno začepe usta svima onima koji u životu nisu loptu šutnili ali zato znaju da pametuju kao da su osvojili toliko trofeja kao Mourinho.

U istom momentu dok ovo pišem naši omladinci igraju utakmicu za evropsko prvenstvo protiv Romuna i vode 2:0 na poluvremenu. Igraju sjajno i moglo je da bude več 5:0 ali to nama Srbima nije dosta. Momak koji je promašio prvi penal, želeo je da puca i drugi ali mu jedan drugi suigrač nije dao loptu pa je ušao sa njim u raspravu. Na kraju je pucao ovaj "drugi" a onaj "prvi" popračen je ŽVIŽDUCIMA i to od dela VLASTITE PUBLIKE u SRED NOVOG SADA i u SRED SRBIJE. Na kraju je taj isti igrač koji je izviždan kao da igra za Romune a ne za Srbe zabio gol za 2:0 i to golčinu samo takvu. Posle toga je isfrustriran žvizducima vlastite publike u suzama napustio teren. Pitam se kakvi to ljudi prate fudbal u Srbiji kada su u stanju da ovako štete "svojim" igračima i "svojoj" ekipi. Ponekad se stvarno pitam kakav smo mi to narod.

x-ray

pre 11 godina

mislim da bi u napadu najbolje resenje bilo: na levoj strani saban saulic, centarfor bora corba a na desnom krilu bi mogao igrati miroslav ilic (jest da je u godinama ali nam trebaju i iskusniji igraci)

Objektivnost

pre 11 godina

Imam poverenja u naseg selektora. Najzad neko ko je shvatio da na pripremnim utakmicama nije cilj da se pobedi, vec da se oprobaju razlicite taktike, igraci i postave. Ohrabruje me i cinjenica sto je pozvao, po mnogima "nepoznate" igrace u tim. Pa to je mnogo bolje nego da je pozvao penzionere, sa kakvima smo isli u Nemacku 2006. Nama trebaju mladi momci koji ce da trce i daju sve od sebe. Vec se sada po njihovim izjavama vidi koliko uzbudjenje i vera u pobedu vlada u ekipi, a to je ono sto je najvaznije. Da ne pominjem kako su svi pljuvali Ivkovica kada je u repku pozvao mlade igrace, isto ono sto je sada uradio ovaj covek. Pa za Teodosica, Keselja, Savanovica i ekipu niko nije ni cuo pre toga. Kao sto i znate, eksperiment se pokazao uspesnim! Nadajmo se istom rezultatu i u fudbalu! Srecno, i sa verom u pobedu!

St George

pre 11 godina

Mogu samo da kazem da verujem u Mihajlovica. Smatram da nam je potreban neko da probudi nasu reprezentaciju i da bude autoritet iznad svega. Rezultat ce doci vremenom. Ne smemo da ocekujemo previse! Ako se kvalifikujemo na prvenstvo bice uspeh! Ljudi shvatite nismo mi ni Spanija, ni Nemacka niti jedna druga velesila u fudbalu. Budimo skromni! Napred Srbija!!!

Mirko

pre 11 godina

Sa ovom količinom džangrizavih baba i hejtera svih boja, teško da bi bilo koja reprezentacija napravila nešto, taman i da je najbolja na svetu (a mi smo još i daleko od toga).

Ljudi Vama nikad ništa ne valja, pa ste svoju sudbinu zapečatili.
A i šta Vas briga, navikli ste da budete luzeri u životu, pa još jedan neuspeh manje-više, ništa Vam neće značiti.

ZaphodBeeblebrox

pre 11 godina

Do pre dva meseca 95% komentara na utakmice reprezentacije bilo je u stilu:
- ...dokle više ti matorci Pantelić, Žigić, Stanković, Jovanović, što ne igraju mlađi željni dokazivanja...
- ...igraju samo da se prodaju, nigde nacionalnog ponosa...
- ...imamo takve igrače kao što je Đuričić (Krojf iz Herenvena, kako neko napisa), Tadić, Ljajić, Marković, Sulejmani koji bi kidali na terenu...

Dođe Mihajlović i ispuni sve to što su "komentatori" poželeli i posle samo JEDNE utakmice, kada je reprezentacija PRVI put zaigrala u ovakvom sastavu ISTI ONI koji su pisali one "pritužbe" sad osuli drvlje i kamenje na ono što su hteli.

Izgubili od Španije, nisu igrali Čavi, Inijesta...bla, bla... Pa, naši igrači nisu nijednom igrali zajedno, imali su svega par treninga, a "drugi tim" Španije su uglavnom činili igrači koji su prošle godine postali prvaci evrope za igrače ispod 21 godine.

Vala, kakvi smo, dobro je što još postojimo...

Darko

pre 11 godina

Predlažem da igrači pre početka utakmice stave ruku na ustav Srbije i da javno kažu da se nikada neće odreći Kosova,a da "ljudina" Siniša lično proveri da neki od igrača slučajno nije sunaćen.Na kraju da ih osvešti patrijarh i da ih sve celiva.

Strasno

pre 11 godina

Jao jao sve sami strucnjaci, pa zbog takvih ljudi i ne mozemo nista napraviti, svrha zivota vam je da sirite negativnu atmosferu. Sta ocekujete od selektora da uradi kad znate da su imali samo dva treninga pre ovoga, stvarno ne kapiram? I sta, smeta vam sto je naredio da svi moraju da pevaju himnu a do juce ste pljuvali igrace sto je nisu pevali, jel znate vi sta zapravo hocete, sta li se nalazi u vasim glavama? Nole vam je bog dok sve pobedjuje pa kad jednom izgubi odmah je folirant, dozvolili ste sebi i jednog Dudu da pljujete nakon EP, Teo je bio sveti otac posle spanaca a onda ste mu delili najgore moguce epitete, pljujete Dekija koji je odigrao preko sto utakmica za reprezentaciju iako mu ona za razliku od mnogih nije sluzila za bolju prodaju. Krivo mi je samo sto ako se kojim slucajem plasiramo na SP ne mozete snositi nikakvu odgovornost za ovo sabotiranje sopstvene zemlje, doduse snosicete moralnu odgovornost ali sumnjam da vama to nesto znaci. Pitam se samo sta li biste vi ispali kad biste po tim kriterijumima gledali na sopstvene zivote?!

iggy sweden

pre 11 godina

Pocinje utakmica svedska : island. svi svedi pjevaju himnu, cijela klupa sa trenerima na celu. zlatan kapiten ne otvara usta. sreca za svede da su oni glupi pa ne obracaju paznju na tako vazan takticki detalj.

OnlyYouPFC

pre 11 godina

Dobar trener uklapa igrače u sistem. Odličan trener pravi sistem prema igračima kojima raspolaže. Bojim se da nam u ovom trenutku treba odličan trener...

Odličan trener, protiv Gane na SP, ne igra na 0:0

pre 11 godina

Dobar trener uklapa igrače u sistem. Odličan trener pravi sistem prema igračima kojima raspolaže. Bojim se da nam u ovom trenutku treba odličan trener...
(OnlyYouPFC, 30. maj 2012 17:35)

Odličan trener, sa neiskusnim igračima, bez obzira na sistem igre, protiv svetskih prvaka ima mizerne izglede. Isto važi i protiv odličnih Francuza.
Bojim se da nam u ovom trenutku treba petnaestak jakih pripremnih utakmica.

Roki

pre 11 godina

Doslo je novo doba kad se od igraca trazi da ulozi i emocije, a ne samo biti prisutan na terenu.
Treba postovati viziju selektora, a ne da neki trabanci iza kompjutera sastavljaju tim.

KUD "reprezentacija Srbije"

pre 11 godina

Sinisa prestani vise da se zavitlavas sa sastavom tima u kojem vise od pola igraca nece videti kvalifikacije i pocni da uigravas prvih 11 za pocetak istih. Nema se puno vremena. Da li zaista smatras da je neki dobitak za tim ako ti proveris svakog od igraca pojedinacno a da nas istovremeno nakantaju svi protivnici u ovom nizu prijateljskih utakmica. Pa zar zaista mislis da igraci iz domace lige mogu da izadju na kraj sa francuskim galoperima.

marko

pre 11 godina

za one sto kritikuju kriticare(sloboda govora): mi smo uvek igrali ko babe i nikad napadacki, cesto bez volje,uvek se ispituju snage i nikad nismo nista postigli; ako je neko gledao francusku protiv bih, bosna je saterala francuze u sesnesterac dok nisu dali gol i to u parizu, a mi kljucnu utakmicu protiv slovenije ispitujemo snage sa jednim napadacem i opet izgubimo;i ako nasi ne mogu da sutnu na gol protiv drugog tima spanije ljudi imaju pravo da budu nezadovoljni

Стварно ми је доста оваквих коментара!

pre 11 godina

Zbog nacionalistickog ispada s Ljajicem, do daljnjeg bojkotujem reprezentaciju.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Milos, 30. maj 2012 17:50)

Немој Милоше молим те! ако играчи виде шта си рекао биће скроз деморалисани! Ова информација коју си изнео нам је толико свима битна да не знам шта ћемо сви колективно да радимо! Готово, ја ноћас сигурно нећу моћи да спавам на стомаку, евентуално на леђима, мада и то тешко с обзиром на то колико си ме пореметио...

grobar do groba

pre 11 godina

Samo Srbiji nije vazno da pobedi u prijateljskoj utakmici a posle se pitamo kako su.npr. Sad i Meksiko ispred nas na Fifa rang listi. Kod Antica smo pobedjivali i prijateljske i zvanicne utakmice, Svedsku 2-0, Bugarsku 5-1, Alzir 3-0, na 3 prijateljske utakmice 10 gola samo jedan perimljen, u kvalifikacija smo postigli 23 gola ilu 2,3 po utkmici!!!!! A sada smo dali 2 gola na poslednje 7 utakmice!!!! Ni sa Mihom nece biti bolje!!! Tek kad uporedite ove podatke mozete da vidite koliko smo dobro igrali sa Misterom!!!!!

Slobodan Timotin

pre 11 godina

imam 46 god , al se idanas secam kostura ekipa Italije koju sam voleo da gledam..zof, dzentile,sirea, tardeli,kolovati ,bruno konti, paolo rosi,antonjoni.....Zvezde 91-stojanovic, radinovic ,marovic,belodedic , najdoski ,jugovic,binic ,prosinecki, savicevic, ,mihajlovic, pancev...Nepostoje prijateljske utakmice, sve su NE-prijateljske, kad to ukapira Selektor i bude uporan sa prvih 11 igraca,koje ce i mala deca da zapamte, bicemo ekipa za respekt...

dovla

pre 11 godina

bravo sinisa,zato i sluze prijateljske.da se provere svi igraci pred pocetak kvalifikacija i da se mladji naviknu na drzavni tim,pun pogodak si napravio sa ovim pa i ako ne bude povoljan rezultat ovo je odlicno.

B

pre 11 godina

Molim ostavite g.Mihajloviću bar 100 dana pa posle govorite, pljujte, psujte, radite šta vam je volja. Kada sam pre par dana rekao da je najnekulturniji i najnevaspitaniji igrač svoje generacije i da je njegov patriotizam ravan "našim patriotama" od Požarevca do Haga mnogi mi savetovaše da što pre napustim Srbiju. Obaveštavam ih da sam to učinio već 1992.god. I nije mi loše tamo gde sam sada. DAJTE MU 100 DANA.

smako sam se

pre 11 godina

Ne verujem koliko negativnih komentara ima... Alo idite igrajte menadzer ako ste svi toliko pametni. Neko rece da nam treba selektor koji pravi tim na osnovu igraca koje ima. Pa zbog Kolarova i Baste, jakih bekova upravo se igra ovaj sistem. Krasic u svakoj kombinaciji???? Pa da li si ti normalan? Ocete Antica? Zigaru i Pantelu? Australiju i Ganu? Covek ima viziju, pustite ga da radi svoj posao. Do sada vidjeno je po meni potpuno prihvatljivo. Budimo skromni za promenu. Budimo slozni za promenu. Onda nesto mozda i bude od nas.

ne traži razlog, uvek ćeš ga naći...

pre 11 godina

rogi23, 31. maj
Loran Blan je samo dodao malo patriotskog začina reprezentaciji koja se mnogo puta dokazala, osvajač Svetskog i Evropskog prvenstva... Ja naše pratim od 1974. i one čuvene majstorice sa špancima u Frankfurtu... To znači da 38 godina gledam isti film, mnogo priče, davanja važnosti nebitnim stvarima, sa debaklom na kraju. Svi ostali su se naigrali, natrčali, našutirali na gol, dobili ili izgubili, odlazili su sa takmičenja kao gospoda... samo smo mi uvek ko popišani, sa kukavičkim, defanzivnim, alibi taktikama, tražili opravdanja i razloge. Fudbal jednostavno, nije naša igra.

moje

pre 11 godina

Podrska, nego sta! Sto vise citam komentare ovih dana sve se vise pitam sta je sa ovim narodom. A sve se nadam da to Hrvati ostavljaju komentare, samo to bih razumeo.

dado

pre 11 godina

Sutra ce najgledanije na tv-u biti utakmica Francuska-Srbija,ali 5 min pre pocetka,dok bude himna,pomno ce sve nacije,generacije,Srbija i ostatak sveta gledati igrace Srbije dal otvaraju usta,falsiraju il pevaju iz duse Boze pravde,a razlog svi znamo,hehe :):):)

Dacha

pre 11 godina

Zbog čega ubjedljivo najboljeg igrača (Zorana Tošića) drži na klupi, nije valjda da janković ima prednost.. Pa Tošić je bio najbolji strjelac i asistent u zadnjih nekoliko godina i u klubu i u reprezentaciji...
(milan, 31. maj 2012 07:42)
Zato sto je Zoran Tošić došao iz Partizana. Žalosna ali istinita činjenica, nacionalni tim odavno služi za vidanje rana kluba iz Ljutice Bogdana koji eto nikako ne može da ubode tu titulu ali ima trenutno 5 reprezentativaca. Stojković je bio standardan dok nije prešao u Partizan, mali Ljajić je zaslužio kaznu ali nešto mi se javlja da je ovakvo bombastično teranje iz reprezentacije vezano i za klub iz kojeg dolazi (da je iz Zvezde već bi se to nekako zataškalo, uostalom Vidić nikada nije pevao himnu). Tvrdim da će i mlađeg Šćepovića skloniti sa spiska momentalno ako potpiše za Partizan (kao što se priča). Sulejmani će isto biti sklionjen kao i Ljajić, dok će malog Markovića premestiti u selekciju do 21 godine (jer je premlad) i dovesti Kasalicu ili Mrdju. A nemojte mi reći da je Filip Mladenović kompletniji bek, pogotovo u ovoj formaciji, od Volkova na primer koga su brže bolje oterali da igra za Crnu Goru. Žalosno i jadno na šta liči nacionalni tim, sa sve predsednikom saveza koji iz petih žila se trudi da dokaže delijiama da on radi za njihovu stvar, a oni ga istom merom vređaju. Kakva država takav i fudbal.

wroom1975

pre 11 godina

Bre ljudi...sve se moze kad se hoce! Svajcarska onomad pregazi Nemacku, zasto vi nebi mogli Francusku ili Spaniju? Kakve to veze ima sto su oni nekad bili ili su i dalje prvaci.
Da vidite gde ste u odnosu na njih? Pa zasto predajete unapred utakmice, to je bre vas problem...niko nije nepobediv!
Pa vre ugledajte se na komsije Hrvate, i na njihovu ondasnju reprezentaciju sa svetskog prvenstva...? Ljudi su bre znali da mogu, jurnuli i uspeli. A vi svaku utakmicu "bice tesko", "respektujemo protivnika", "da vidimo gde smo"...aman bre vise taj respekt prema nekome, ili igrajte ili nemoj da igrate uopste! Dokle bre vise da unapred predajete utakmice! Pa izgubite i 6:0 ali bre bar se potrudite da napadnete, pokusate...ali vi bre cim je malo jaci protivnik, ajmo svi u sesnaest i samo da ne primimo mnogo golova.

Mali brod

pre 11 godina

Sto se tiče te himne mogu samo rec da kao Hrvatu mi nije bas često u životu pomoglo sto sam te nacionalnosti, a vjerujem tako i Srbima.. Nit sam dobio posao, nit upisao faks radi toga, nit oženio australku nit sto drugo.. I onda kad igram za Hrvatsku da me netko hebe sto ne pjevam himnu?! Jel imam drugog interesa osim ljubavi da igram za svoju zemlju?! A pjevam jer mi se eto tad mozda ne da... Vjerujem da je tako i vama u Srbiji

Aca

pre 11 godina

@Aca,
..Koliko se sećam muzičkog iz osnovne škole (od pre 65.godina), sopran i alt nisu muški glasovi (sopran je ženski glas a alt dečiji i duboki ženski) a ovde se komentariše o našoj muškoj reprezentaciji. Dakle .?!

rogi23

pre 11 godina

Ok,kritičari..a, zašto neko ne pomene da je i Loran Blan, nakon stupanja na mesto selektora, prvo od igrača tražio da nauče da pevaju “marseljezu “??? Pa, ne vidim da njega ovoliko pljuju, kao vi Sinišu!

Sid

pre 11 godina

Meni je ovaj covek totalni aut, jednostavno nije kompetentan d abude selektor jer gde god da je bio trener doziveo je neuspeh. Pokazao je samo d aje tvrdoglav i d anije radio na sebi .....

Sramota me unapred

pre 11 godina

Utakmica sama po sebi nece imati previse velike vaznosti ni za FR ni za SRB. Ali Srbija moze da izgubi mnogo vise nego sportski rezultat. Zamislite grupu polu-pijanih idiota na tribinama koji mahajuci zastavom Srbije zvizde francusku himnu. Dugorocni efekat garantovan!
Bice u tom trenutku barem 4-5 miliona francuskih TV gledalaca (to je najmanji broj kada igra njihova reprezentacija). Firme placaju ovde u Francuskoj izmedju 50000 i 150000 evra jedan reklamni spot od 30 sekundi za takve audijencije (prime time, TF1). Srpski navijaci u Remsu imace to vise od 90 minuta i gotovo besplatno.

sremac

pre 11 godina

ajd otkacite se vise od coveka i pustite ga da radi svoj posao,ovo je zemlja sa najvise selektora na svetu!!!Zato smo tu gde jesmo,da svi gledaju samo svoja posla gde bi nam bio kraj,ljudi nemaju sta da rade pa kuckaju po tastaturi,to je najjeftinija zabava!

maximus

pre 11 godina

Interesantno je kako kriticari optuzuju Mihajlovica za nacionalizam a ne Ljajica koji nece da peva himnu svoje zemlje,gospodin mozda smatra da ovo nije njegova zemlja ali zasto igra za nju onda

duledudule

pre 11 godina

i neka proba sve,nebi da se mesam,ja sam zvezdas ali gde je bambi tosic,ljajic je poceo prvu tekmu i ispala je cela frka a ovaj je igrao 10 min i sad ga opet nema...a za himnu ko ce ga znati,npr Dado Prso je igrao za hrvatsku i nikada nije pevao himnu,oven nikada nije pevao njihovu,ni sinisa nije pevao hej sloveni :)

re re

pre 11 godina

Covek je u pravu, nemamo mi fudbal, tim ili timski duh, ovo sada je realnost naseg fudbala koji je korumpiran i unisten. Ja ocekujem Nista.

Cvetko

pre 11 godina

KrS!!! Ninkov, Scepovic....a menadzeri trljaju ruke i upisuju recke!!!! Kakvo manipulisanje, menadzerisanje...Samo bez Baneta ne moze....hahahhahaha.....lepo da se ozakoni amtarizam pa sva lova na karate, odbojku, vaterpolo a navijaci da kopaju kanal do Soluna. Sirok i lep. Cvetko

ilic1971

pre 11 godina

Isti oni koji su podrzavali linc Stojkovica u Djenovi,preko noci postdose veliki navijaci reprezentacije,i gde nestade Tole lopove,znaci Djenova u potpunosti uspela

Sone VS

pre 11 godina

Zasto vecina ima potrebu da nipodastava neciji rad? Ajde da pustimo coveka da sprovede u delo ono sto je zamislio. Istakao je da je cilj plasman na SP, pa ako to ne ostvari, ako repka bude pruzala lose igra, bicu prvi kriticar. Covek zeli da oformi tim, da vidi ko, po njegovom misljenju moze ili ne i to je cilj ove turneje. Manite se zlorudnih komentara i podrzimo ove momke

Kolarac

pre 11 godina

A Željko? Joksimović, Šašić, Samardžić? Ne mogu da verujem da takvih asova nema na spisku. Lukas je pretpostavljam izostavljen zbog nediscipline ali treba mu dati još jednu šansu, ipak nas je mnogo zadužio.

Sydney Sam

pre 11 godina

Danasnju futbal je brz i napadacki (attacking).tako kako igra Mancester United,Totenham,pa i uspesan Vigan.Sve linije mora da idu napred i sve linije mora da trce nazad.Brza krila i ubacivanje lote u box na nogu napadacima.Igra se punih 90 minuta.Eh,kada bi nasi momci igrali tako.

nikola1992

pre 11 godina

Pa do pre neki dan ste hteli da se menjaju igraci, a sad vam ne valjaju promene. Mi definitivno ne znamo sta zelimo. Niko ni ne treba da se odazove pozivu. I da osvojimo sp i ep nasli bi se neki koji bi bili nezadovoljni.

PatriJota seleCtor

pre 11 godina

A зашто се селектор пристао фотографисати са шалом на којем је Србија исписана латиничним писмом?

Dux

pre 11 godina

Mikajlovic samo koristi ove 3 prijateljske koje igramo protiv boljih reprezentacija iz Evrope da vidi na koga moze da racuna u kvalifikacija za prvenstvo u Brazilu. Ne treba ocekivati da ce ovo biti tim, vec igraci koji se budu najbolje pokazali i oni koji su u najboljoj formi

bojic danilo

pre 11 godina

pa misim da nije ispravno gospodin mihajlovic sto je tako postupijo, pa u nemackoj reprezentaciji ima 10 stranaca koji isto neznaju himnu nemacke, pa i dalje igraju i nisu udaljeni,moj savet je a i za sinisu da manje politike u fudbalu,i da kao profesionalni fudbal bude u prvom redu, sto se himne tice mislim da jos neki u timu neznaju isto kao i ljajic.hvala i budite slozni jer samo slozni tim pobedjuje a ne trener ni pojedinci u timu i van njega,

Apache

pre 11 godina

(Milos, 30. maj 2012 17:50)
ne tebra samo nemoj da bojkotujes, pa kako ce reprezentacija da funkcionise bez tebe. nemoj ovakve vesti da nam saopstavas ovako iznenada, ne znam kako cemo svi da nastavimo sa zivotom kad znamo da ces ti da bojkotujes

Nenad

pre 11 godina

Pričaj ti Mihajloviću šta god hoćeš ali si svojim postupcima, učinkom do sada, pričom i ponašanjem doprineo da izgubim užitak i u fudbalu, pošto nam je svaki drugi odavno oduzet.
Hvala ti.
Dok drugi prave ekipu ti isprobavaš Maksimoviće i ostale igrače za prodaju.
Neka te je sramota čoveče!

Dragan

pre 11 godina

Dirigent je definitivno odlucio da i dalje bruka naš fudbal! Odakle mu pravo da se poziva na patriotizam ,a sastavi ekipu koja nema pojma sa reprezentovanjem našeg fudbala.Šta kad popijemo tri-cetiri komada,ko ce biti kriv? Neko ce kuci zbog lošeg pevanja ili zbog neceg drugog.Dirigent nikad nije krv!Ovaj umišljeni trener ce uzdrmati naš i onako jadan fudbal da se nece godinama oporaviti.

milos

pre 11 godina

totalna je glupost pevati himnu pre pocetka meca. pogledajte neke od najboljih igraca sveta u fudbalu, pa i drugim sportovima. neki pevaju himnu, drugi cute jer su skoncentrisani na mec. gomila timova jos ima strane trenere (i igrace) koji ne znaju reci himne reprezentacije za koju nastupaju, ali opet odaju pocast tako sto mirno i ponosno stoje. Da li to znaci da u nasem timu nikad nece biti mesta za Klea, ili Kadua? Licno, ja bih vise bio zadovoljan kad bi Sinisa (ili ko vec nadlezni) naredio nasim navijacima da ne zvizde kada se pusta protivnicka himna, to bi bio mnogo veci pomak nego ucenje fudbalera da uce himnu. Inace, nisam na strani Ljajica, jer je decko potpisao ugovor sa Sinisom, koji se mora postovati. Sa druge strane, Sinisa je inace jedva cekao da izbaci Ljajica iz reprezentacije, zbog incidenta u Fiorentini. U svakom slucaju, ko se nada da ce biti velikih promena u srpskom fudbalu, taj je veoma pogresio.

gembo ekoko

pre 11 godina

bravo selektori, bravo, vi ste cudo jedno kako se u sve razumete! molim vas vi ga naucite fudbalu! ostavite bre coveka da radi ono sto je radio ceo zivot! a vi nastavite da jedete pljeskavice za tastaturom i da komentarisete tudje poslove i zivote NISKOUMNICI!

Marko

pre 11 godina

U nasoj drzavi svi kritikuju voljom gradjana izabranog predsednika Srbije, selektora reprezentacije... svako prica kojesta i to bas oni koji nemaju nikakve rezultate iza sebe! Nemojte davati toliki publicitet iskljucenju jednog "neposlusnog" igraca koji Srbiju ne dozivljava kao svoju otzadzbinu! G-din Mihailovic mu je cak ponudio da se pokaje zbog izgovorenih reci, odbio je! E, pa budimo dostojni i pristojni gradjani zemlje Srbije! Sinisi i reprezentaciji ( koja je inace na dosta niskom nivou), zelim puno uspeha! Samo napred!!!

straja

pre 11 godina

Kakav trener:TRI IGRACA U ODBRANI PROTIV SVETSKOG I EROPSKOG PRVAKA NEMA STA!!!
Koji su pritom igrali sa drugim timom,tesko nama stobom Sinisa.
A sto se tice Adema i himne to je cisto politicki i nacionalisticki ispad.
Sad je Sinisa veci patriota od mene zato sto on peva himnu a ja ne!!
Ovaj sastav nam sve govori o kakvom se treneru rad.Mislio sam da vise zna,ali ona TRI IGRACA U ODBRANI PROTIV SPANIJE sve govore o njemu kao treneru!
"LOSE SI POCEO LOSE CES I ZAVRSITI".

dragan

pre 11 godina

Mihajloviću nemaš ti pojma i što pre popiješ petardu ili nešto jače pre će te najuriti, bar se nadam. O pevanju himne neću ni da pričam, ovo je fudbal a ne Evrovizija.

marko

pre 11 godina

zadnjih 20 i kusur godina igramo uglavnom bunker i mislim da ce biti i dalje tako; to pokazuje da su nasi najbolji i najvredniji odbrambeni igraci; napadaca nemamo,kreatora igre takodje; nasa najbolja partija koju smo odigrali je protiv portugala u beogradu i to samo od kad smo primili gol pa do izjednacenja; nijednu bolju reprezentaciju nismo pobedili osim nemacke na sp tako da ne ocekujem cudo ni sad ni u buduce bez obzira ko je trener

pedja

pre 11 godina

Potpuno promenjen tim?Pa ko će igrati protiv Svedjana?Ako pukne "petarda" protiv Francuza,plašim se da će igrati trener golmana,pomoćni trener,Mihajlović,fizioterapeut,pomoćni kuvar,glavni kuvar,magacioner.
Da li je ovaj čovek trener ili madjioničar,trener ili pop ili možda muzičar?

Ma idi

pre 11 godina

Do juce su dve najvece zamerke bile sto nam igraju stariji igraci i sto ne pevaju himnu, sada i drvlje i kamenje na Mihu sto je pozvao mlade momke i sto je naredio da se peva himna o.O Jel se zapitate nekad u cemu je problem? Ja majke mi ne bih znao kakav smo mi narod da nije ovih foruma, nama je jos i super

Paun

pre 11 godina

Koliko ovde ima strucnjaka.Barsa,Celzi,Srbija ne moraju da brinusamo odu na komentare b92 i nadju trenera.Uspeh zagarantovan.SVi znaju sve.

agi svis

pre 11 godina

to samo pocetnici prave takve kombinacije pa nestvara se vlada srbije vec naconalni tim i probudise francuska ti je protivnik, nova postava obavezno himna mozda uvedu sajkacu i opanke za ne pevanje himne sledeci je Fejsa,NAPRED GRAND ZVEZDO REPREZENTACIJO

Dexterijus

pre 11 godina

Ja bih pokushao sa 3-5-2, ipak moramo da napadamo sa vishe igraca koji znaju da daju gol. A ova dva napadacki orijentisana beka, su samo podrska vishe napadu.

zvezdas

pre 11 godina

gledam sad igrace koje je pozvao mihajlovic i ove koje nije zbog povrede, i mislim da nema potrebe za pljuvanjem, tacno ej spanija je igrala sa drugim timom, mada bilo je i igraca iz prvog, ali ni mi nismo igrali u najjacem sastavu, a verovatno necemo ni igrati ni jednom u preostale dve utakmice, e sad gledajuci sve te igrace, nas najjace sastav u ovoj formaciji bi verovatno bio Brkic - Ivanovic - Subotic - Nastasic - Basta - Matic - Kuzmanovic - Kolarov - Krasic - Z. Tosic - Sulejmani, stavio sam krasica jer verujem da ce on naci nov klub da ce pocetid a igra id a ce verovatno opet biti starter, e sad imamo mi i alternativa, imamo Bisevca, Rajkovica, Ignjovskog, Djuricica, Ninkovica takodje, za kojeg se ne bi iznenadio da bude i u starntoj, jer koliko god on ne igrao za dinamo, za reprezentaciju je uvek igrao dobro, pamtim njegove meceve sa nemackom i australijom, i kad smo bili bledi bio je jedan od boljih, tu su jos i Tadic, Kacar kad se oporavi, Bosko Jankovic bi mozda mogao i u startnu, pa i Lekic, spicevi su nam problem, dodajte jos nekog ako sam zaboravio, ali mislim da bi to mogaod a bude tim koji ce da igra kvalifikacije, i da je to tim koji moze da ode na SP i postigne neki uspeh....

do re mi fa sol la si do

pre 11 godina

groznica trese celu srbiju pred vecerasnji mec ! hoce li svi pevati ? p.s. cuo sam da je sinisa angazovao i profesora pevanja,nije vazno samo da nauce reci,treba da ostave i umetnicki dojam,kad vec sa fudbalom veze nemaju ...

Srkisrle

pre 11 godina

1. Svi poznatiji i uspjesniji treneri svijeta kazu da se sistem mora adaptirati na tip igraca, a ne igraci na sistem. Samo Miha tvrdi suprotno. Nisam trener, poznajem fudbal koliko svi mi koji komentarisemo, ali ovo je cinjenica, a ne moje misljenje.
2. Miha ima pravo u jednoj stvari. Osim onih najboljih, nijedna reprezentacija nema neke ekstra centarfore u odnosu na nase. Zasto onda oni daju golove a nasi ne daju? Zato sto svi napadaju sa jednim ili dva spica, i jos plus 3-4 igraca sredine terena koji se ubacuju iz drugog plana, i jos najcesce jedan bek koji probija po strani. To je znaci 5-6 igraca koji su u blizini protivnickog gola. To SVE reprezentacije svijeta igraju osim nas. Naravno da onda i centarfor ima vece sanse da zabije gol. Samo mi igramo nesto sto lici na 7-2-1 taktiku, gdje oni nazad "zatvaraju", a ovima naprijed je receno da se "trude", trce i da vidimo mozemo li kako "ubosti" nesto. Ako vec gubimo, mozemo li gdine. selektore gubiti sa 5-2 ili tako nesto? Mislim da bi onda cijela nacija smatrala da ce mozda i biti nesto od nas, pa bi samim time i podrska bila mnogo veca.

iznogud

pre 11 godina

Da nam je fudbal koji igra reprezentacija ocajan jeste, da ima dobrih igraca sa nasim pasosem ima...
Do sada niko nije uspeo da objasni ovaj fenomen...
Nadam se da ce ovaj covek uciniti nesto...

Dusan

pre 11 godina

Ako ste gledali utakmicu sa Spanijom, morate priznati da se ni Mihajlovic nije ubio od pevanja himne. Nadam se da je zna. Vrhunac trenerske karijere je biti selektor. Sta vise reci. Sinisa i Tole, crveno i crno. Mislim da covek koji je na jednom velikom takmicenju koje mi navijaci cekamo godinama i decenijama, ostavi svoju reprezentaciju na cedilu i to na najsramotniji nacin, ne moze mladim igracima deliti lekcije o ponasanju i moralu. Nadam se da gresim, jer iskreno bi voleo da gledam Srbiju u Brazilu. Ali ne na karnevalu!!!

aj, pa srecno...

pre 11 godina

Stvarno nemam nista protiv momaka, ali u odbrani u istom trenutku Ninkov, Maksimovic, Rajkovic i Mladenovic, pa ne mirise mi na dobro. Daj Boze da gresim. Ostalo, manje vise isto je ko god da igra,ali ovaj skup pozadi mi ni malo ne uliva poverenje. Ali, sta je tu je, nadam se samo da cemo zavrsiti sa jedanaestoricom i sa ne mnogo golova u mrezi... Maksimovic i Rjkovic su kikseri samo tako, a u odbrambene sposobnosti(za napad nisu losi, samo sto mi ne prelazimo centar) Ninkova i Filipa nesto nisam bas uveren... Jedino sto i Francuska ne igra nista specijalno, ali imaju opasne fudbalere.

matia

pre 11 godina

siniša će da pobeđuje samo tako.kad kod intoniranja himne primeti da neki igrači iz suparničke reprezentacije ne peva himnu,odma će da ih istera!

duledudule

pre 11 godina

u jeee,ubice nas 7 0,ali neka se bore makar,u odbrani ima da se dopunjuju u ispadanju iz igra maksimovic i rajkovic,a napad ce biti efikasan da sutne dva puta u okvir gola :) al dobro,napred srbija,nemamo bolje pa ono,bog nam dao srecu rados' i sveCko prvenstvo :)

Aca

pre 11 godina

"@Aca,
..Koliko se sećam muzičkog iz osnovne škole (od pre 65.godina), sopran i alt nisu muški glasovi (sopran je ženski glas a alt dečiji i duboki ženski) a ovde se komentariše o našoj muškoj reprezentaciji. Dakle .?!"

Dakle, zaboravio si lekciju o Beckim decacima.

sloba

pre 11 godina

isprobavati toliki broj igrača je smejurija.to je svojevremeno radio samo toza veselinović.zna se kako smo prošli na prvenstvu evrope u francuskoj.stvarno ne znam otkuda toliki broj kandidata.okosnica tima mora da se zna.dolazi u obzir da se menjaju samo po dva tri igrača.da me ne razumete pogrešno veliki sam zvezdaš ,ali ono što siniša radi na početku ni malo mi se ne dopada

Stavarno najbolje!

pre 11 godina

Veliki "patrijota" sa "j" se slika ispred zastave na kojoj je karikatura od papagaja, a ne srpski dvoglavi orao.
Uvalili nam germansku ptičurinu, predstavili ga kao izvorno srpskog orla, uzeli pare i vozi miško.
Šta zna dete šta je patrioutizam. Da li su patriote oni što su krvarili u I Svetskom ratu ili ovi debelog...slikari koji jedino mogu da se poseku na grafitnu olovku.
Siniša, da li je stvarno najbolje?

Milos

pre 11 godina

Neka menja, svaku utakmicu drugi sastav :(
Posle kad nas svi pune ima da bude nisu imali vremena da se uigraju.
Sve vec vidjeno.
Kao da ne zna ko kako igra?
Tuga !!!

žungul

pre 11 godina

Vjerovatno je Mihajlović organizirao internu audiciju,pa tko bolje pjeva himnu upada u prvi sastav.Iako bi Srbiju bolje predstavljali dragačevski trubači,s obzirom da vam reprezentacija igra u skladu s instrumentom koji dragačevci sviraju.

Srbija

pre 11 godina

Komentar 5-o za francuze sa potpisom 'cro' dobije podjednako pozitivnih i negativnih ocena, zamerate sto je selektor naredio da se peva himna sopstvene zemlje uz koju svi trebamo da budemo ponosni, ja se samo nadam da je samo na ovom sajtu takva struktura ljudi. NAPRED BRE SRBIJA, NAPRED MIHO LEGENDO!!!

milan

pre 11 godina

Zbog čega ubjedljivo najboljeg igrača (Zorana Tošića) drži na klupi, nije valjda da janković ima prednost.. Pa Tošić je bio najbolji strjelac i asistent u zadnjih nekoliko godina i u klubu i u reprezentaciji...

Coa

pre 11 godina

Vecini selektora ne mogu mnogo da zamerim s obzirom na to kolko ocajne napadace imamo, sigurno smo medju najgorima u Evropi po tom pitanju. Naravno, ne racunam rasnog Pantelu :)

Nenad

pre 11 godina

Ako bog da, da i mi jednom slozimo ekipu...ali zna li neko koliko dugo treba da cekamo da se nasa Reprezentacija neboji protivnika!!!??? Svaki put slusam, pa ova ekipa evropski prvaci itd. Ostavite vec jednom te price i daj te SRCE na TEREN!!!! Imali i jedna reprezentacija da se mi nje neplasimo????!!!! Doklen moramo jos slusati te gluposti, i protivnik ima dve noge i srce kao i nasi igraci...igrajte vec jednom fudbal!!!!!! Cccc

To su komplikovane stvari, nisu za laike

pre 11 godina

Ako su igrali dobro protiv Španije, zašto ih menjamo? Da probamo sa malo takšima? Oni koji igraju dobro nisu uvek i najbolje rešenje.

dalmatinac

pre 11 godina

Koliko znam, u ozbiljnim timovima (bez obzira na sport) igrači udarne postave se biraju po onome što pokazuju na treningu. Tako se puno ozbiljnije trenira a izbjegavaju se eksperimenti. Ako vaš selektor ne može na treningu procjeniti tko mu je najbolja opcija možda je bolje da se ostavi ovog posla.

Napred Miha

pre 11 godina

Srbija mala zemlja na brdovitom Balkanu a sa najvecim brojem strucnjaka i selektora zasvaki sport.Svi se u sve razumeju. Umislili ljuudi da je za nas sve neuspeh osim titule svetskog prvaka. Miha uvodi red jer je igrao za tu istu reprezentaciju i video kakve kabadahije po vaspitanju su igraleza istu. Drugo mi bolje igrace odovih nemamo. Trece Miha nije zakazivao ove susrete.Zakazivao ih Tole i FSS davno. Mozda Miha ne bi izabrao ovake jake reprezentacij za pocetak amozda je i dobro.. Nista ne moze da se izgubi samo moze da se dobije

Cane

pre 11 godina

Ne mogu da shvatim da neko kaze '' za ovu reprezentaciju necu sigurno navijati'', ja ne gledam igrace,volim i bodrim moju drzavu,kakvi god da su igraci,treneri ...

sasaxx

pre 11 godina

Nova taktika Mihajlovica za utakmicu sa Francuskom (molim vas, pazite samo da ne dodje u ruke selektora Francuske)

http://www.youtube.com/watch?v=IGi_3QelVFs

Guido

pre 11 godina

ovo ce biti apsolutni krah od kvalifikacija ali mihajlovic je to zasluzio, zasluzio da bude ponizen od hrvatske.

pokazao je da nema moralni kredibilitet a vidi se i da je tanak kad je taktika i odabir tima u pitanju.

Shonke

pre 11 godina

Nema mnogo veze sa utakmicom SRB-FRA ali je mnogo jako:
http://eurosport.yahoo.com/31052012/58/euro-2012-team-profile-croatia.html

Požurite dok nisu promenili sliku. :)

Mr. Good

pre 11 godina

Mislim da je u redu da se isprobaju mladji igraci jer Pizon je bio zacementirao jedne te iste igrace u timu i videli smo kako je prosao. Mihajlovic ce mozda popraviti atmosferu u ekipi ali nije on dovoljno iskusan da vodi nacionalni tim narocito u grupi sa veoma jakom Belgijom i Hrvatskom koja ima desetak dobrih napadaca a mi nazalost nemamo nijednog...steta za Krkica puno bi nam znacio

Darko

pre 11 godina

Mislim da Miha gresi kad je u pitanu podmladjivanje reprezentacije. To se radi postepeno ne menja se ceo tim odjednom. Gde su Krasic, Kuzmanovic, Kacar, itd..

pappmisi

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu protiv spanije, generalno receno mnogo smo spori, narocito na sredini terena zato smo i nefikasni, ne mozemo stvoriti sanse pa protivnik se tri puta postavi i zatvori orostor dok lopta stigne do napadaca, koji je okrenut ledjima ka golu, spor protok lopte, malo trcanja, dolaze teski dani za fudbal u srbiji, mislim da smo bez sanse da se plasiramo na sp.

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

Srpski tim uopste nema potrebe da pocne skroz od 0.Neznam dali MIhajlovic zeli da ponovo izmisli Fudbal u Srbiji drugacije nemogu sebi da objasnim igru sa 3 stopera.Gubimo vreme sa ovim sta Sinisa radi,umesto da se gaji formacija i taktika koju smo imali zadnjih godina jer nemojmo se sami lagati nama je malo falilo da udjemo u taj prokleti Baraz za EP.Tu i tamo promena igraca i cao djaci ,a ne ovako,3 Stopera ,pozivanje Maksimovica (!?!) i Bogdanovica umesto davanje sanse onima koji su duze tu i koji nisu mnogo igrali jer ipak mi smo i prosle Kvalifikacije imali dobar tim samo kao sto sam reko sa par izmena (naprimer Tadic umesto Jovanovica ,Brkic umesto Stojkovica i naravno promena napada skroz bez Pantelije i Zigica) i to je to..

Veceras cemo definitivno opet dobiti Batine jer Sinisa neugirava Ekipu nego je menja iz korova ...
mojih 11 za Kvalifikacije: Brkic-Kolarov -Bisevac -Subotic-Ivanovic-Matic-Kuzmanovic -Tadic-Ninkovic-Tosic-Lekic(ili bilo ko od jadnih napadaca) formacija 4-2-3-1....


POzz!!!

dzoni

pre 11 godina

na treningu se ne moze sve videti zato sto je pritisak na utakmicama sasvim drugaciji,a pod pritiskom se najbolje vidi ko je kakav. podrzavam trenera. srbija...

LENOMIH

pre 11 godina

x-ray svaka Ti čast za koment odavno se nisam tako slatko nasmejao, mislim da ti je ta trojka barem pevački jaka, jer čini mi se ova selektorova jedanaestorica igrački nije bap neka, ali nas možda iznenade svojim pevačkim vrlinama.

Nenad

pre 11 godina

Sto se tice Reprezentacije Srbije, moram da kazem da sam jedan od najvatrenijih navijaca. Ali nazalost ovo sve nece ici na dobro, treba se pomladiti tim, ali netreba menjati od utakmice do utakmice 10 igraca! Nas tim treba da ima glavne igrace koji grade tim poput Ivanovica/subotica/Kolarova/Tosica..pa oko njih da sastavlja ekipu. Mi smo proslu utakmicu izgubili od spanije sa 2:0 i to od druge ekipe njihove. Ja sam prvi za to da se pomladi ekipa, ali ovako nece ici na dobro! Daj boze da gresim, ali ko je gledao utakmicu protiv spanaca, da mi nemozemo sastaviti 10 pasova, i jedan ozbilnji sut na njihov go za 90 minuta! Nazalost nepise nam se dobro, a cisto nevjerujem da mi mozemo da prodjemo na Svetsko Prvenstvo !!!

dusan

pre 11 godina

Zbog vecine `strucnjaka` ovde koji ostavljaju komentare tipa `da je iz partizana tra la la, a da je iz Zvezde ne bi tra la la `, pa raznorazni komentari vezano za pevanje.....E zbog toga nam je i u drzavi losa situacija a o fudbalu da ne pricamo. Svi su pametni, svi su selektori, svi znaju najbolje, ali pored svog racunara i ni metar dalje. Pustite Mihu da radi, pa cemo videti kako ce to ici. On sada zeli svim igracima da pruzi sansu, i to je o.k, kada ce ako nece sada, a mislim da i on zna 5,6 igraca koji ce sigurno biti u prvih 11, ali se dvoumi oko jos nekih stvari ali ima vremena da sve sagleda i donese pravo resenje. Pustili smo Klmentea da radi, Pizona takodje, dajte sansu Mihi...i videcete, ici cemo u Brazil na SP.2014, na veliku zalost `komsija iz hrvatske` i `komsija iz humske`, tj. njihovih navijaca....

Kale

pre 11 godina

Zalosno je ko nam vodi nacionalni tim.Mihajlovic ne zna sta radi siguran sam da ce u kvalifikacijama doziveti fijasko.Onaj Karadzic ce upropastiti FSS.Dovodi ljude skromnog strucnog znanja koji su jos optereceni klupskim bojama i moralnim vrednostima.Za ovu "Mihinu"reprezentaciju sigurno necu navijati.

pablito

pre 11 godina

Treba dati čoveku vremena, slažem se. hejterima je sve potaman u životu pa se ovde iživljavaju. Dobro je što su ovako jake prijateljske, izvućiče se neka pouka sigurno, daj bože i da se formira tim. Zamerke Mihajloviću za sad su da je počeo od pogrešne stvari da dokazuje autoritet neće se preko pevanja himne neko naterati da gine za reprezentaciju, forma ne može biti suština... I drugo uzeo je previše široku bazu igrača, makar bio i početak. da zaključim nadam se da je Miha obezbedio bolje advokate nego Mister....

Milo

pre 11 godina

Molim te Sinisa ne komplikuj.Imas fond od tridesetak igraca i to veoma kvalitetnih mladih igraca.Samo ne mogu svi ti mladi igraci da igraju odmah.Previse ga eksperimentises.Kad ga kazes najteze je odbranu sastaviti,pa mi imamao vec odbranu ako ne mozda i najbolju na svetu(Ivanovic,Subotic,Rajkovic(Bisevac)ili Vidic ako se predomisli,Kolarov.Molim te samo nemoj sa tri u odbrani to je strasno rizicno da igramo.Pa na cega je to licilo protiv Spanije po levoj strani Kolarov i Basta su igrali prekticno jedno mesto.To sve sam moze Kolarov da odradi isto tako po desnoj strani Ivanovic.Sa tim sistemom prakticno nemamo vezni red ali imamo cetiri igraca koja igraju po liniji.Pa reprezentacije sa dva spica ce nam napraviti haos.Imas odlican kostur ekipe koji ti je ostavljen.Uz jos Matica,Kacara,Sulejmanija,Djuricica(strasnog igraca)nikako bez Krasica...samo trazi golgetera ako ga nema jos uvek su dobri i Zigic i Jovanovic i moze da bude strasna reprezentacija.

JaRule

pre 11 godina

Mihajlovic nije poceo ubedljivo ali mu treba dati podrsku. Licno, meni se ne svidja taktika koju forsira selektor, jer se ta taktika igra samo u Italiji koja je u velikom padu kvaliteta sto se tice klupskog fudbala.Uvek su mi nekako bili simpaticniji treneri koji su igracku karijeru gradili i Spaniji i koji su trenerski zanat ucili od spanskih trenera. Primer Djukica,Prosineckog, delimicno Vermezovica... Igrati sa tri stopera, dva beka i dva zadnja vezna deluje suvise dekadentno i destrukciono da i pre pocetka utakmice ne ocekujes leprsavost i kvalitnu igu. Takodje manjak navalnih igraca i kvaliteta u tom delu teta selektora da tim i taktiku kroji prema raspolozivim snagama. Leprsaviju i kvalitetniju igru ocekujem tek stasavanjem Filipa Djuricica, hladjenjem usijane glace Adema Ljajica i odrastanjem Mijailovica, Lazara Markovica, Aksentijevica i Nikole Ninkovica(decko ima toliko energije, upravo ono sto nedostaje nasem timu). To su klinci koji bi pravilnim razvojem trebalo da prave razliku jer odskacu u svojim generacijama . Napred Srbija

you don`t wanna know who my lawyer is.

pre 11 godina

srbija je dobila grobara za predsenika i deliju za trenera.
ako ovaj sinisa 35000 evra mesecno mihajlovic odvede srbiju u brazil na sp 2014 polepicu slicice u album i obesiti se na terazijama.
isterao je adema iz tima sto ne peva himnu a igra besplatno, a on ima 35000 eur mesecno, na sta, i to od nasih para. veceras navijam za francusku i zelim da dobiju 5 komada. da su ovi sportisti muslimanske veroispovesti iz raske pametni da bojkotoju srbiju u svim sportovima kao podrsku ademu, kad moze nemanja da iskulira reprezentaciju mogu i oni.

Nenad

pre 11 godina

Ako bog da, da i mi jednom slozimo ekipu...ali zna li neko koliko dugo treba da cekamo da se nasa Reprezentacija neboji protivnika!!!??? Svaki put slusam, pa ova ekipa evropski prvaci itd. Ostavite vec jednom te price i daj te SRCE na TEREN!!!! Imali i jedna reprezentacija da se mi nje neplasimo????!!!! Doklen moramo jos slusati te gluposti, i protivnik ima dve noge i srce kao i nasi igraci...igrajte vec jednom fudbal!!!!!! Cccc

cro

pre 11 godina

mislim da nit u ovoj utakmici kao i u ovima zadnjih godina nemate šta tražit 5-0 za francuze hehehehehe loši ste,probajte neki drugi sport :)

u svoje kljuse

pre 11 godina

Ubi nas sujeta i to sto svako misli da zna ono sto ustvari ne zna...kada bi svako radio samo ono za sta je strucan,mnogo bi bolje sve funkcionisalo u ovoj zemlji,pa cak i fudbal iako smo u njemu u velikom skricu!!!

YuGo

pre 11 godina

Vozdra narode, evo linka za vecerasnju utakmicu ima i komentar na Srpskom pa zajedno da navijamo i podrzavamo Srbiju!!!! Pozdrav!!!! http://ro.lshunter.tv/

pablito

pre 11 godina

@(Dacha, 31. maj 2012 13:02)
a da ne pominjemo nesretnog Radoslava koga smo morali da gledamo u reprezentaciji sve dok se nije prodao... Hoćeš još da nabrajam talente iz Partizana koji su morali da u svoje biografije upišu nastup za Srbiju? I vaši menadžeri imaju podjednak uticaj na FSS i formiranje reprezentacije kao i Zvezdini.

x-ray

pre 11 godina

mislim da bi u napadu najbolje resenje bilo: na levoj strani saban saulic, centarfor bora corba a na desnom krilu bi mogao igrati miroslav ilic (jest da je u godinama ali nam trebaju i iskusniji igraci)

Siniša T.

pre 11 godina

Neko reče da u današnjem fudbalu više nema slabih ekipa. Da to nije tačno najbolje pokazuje ekipa Srbije! Ovi likovi bi jedva pobedili moju ulicu, koja nije baš mala.

Darko

pre 11 godina

Predlažem da igrači pre početka utakmice stave ruku na ustav Srbije i da javno kažu da se nikada neće odreći Kosova,a da "ljudina" Siniša lično proveri da neki od igrača slučajno nije sunaćen.Na kraju da ih osvešti patrijarh i da ih sve celiva.

Cvetko

pre 11 godina

KrS!!! Ninkov, Scepovic....a menadzeri trljaju ruke i upisuju recke!!!! Kakvo manipulisanje, menadzerisanje...Samo bez Baneta ne moze....hahahhahaha.....lepo da se ozakoni amtarizam pa sva lova na karate, odbojku, vaterpolo a navijaci da kopaju kanal do Soluna. Sirok i lep. Cvetko

Sid

pre 11 godina

Meni je ovaj covek totalni aut, jednostavno nije kompetentan d abude selektor jer gde god da je bio trener doziveo je neuspeh. Pokazao je samo d aje tvrdoglav i d anije radio na sebi .....

straja

pre 11 godina

Kakav trener:TRI IGRACA U ODBRANI PROTIV SVETSKOG I EROPSKOG PRVAKA NEMA STA!!!
Koji su pritom igrali sa drugim timom,tesko nama stobom Sinisa.
A sto se tice Adema i himne to je cisto politicki i nacionalisticki ispad.
Sad je Sinisa veci patriota od mene zato sto on peva himnu a ja ne!!
Ovaj sastav nam sve govori o kakvom se treneru rad.Mislio sam da vise zna,ali ona TRI IGRACA U ODBRANI PROTIV SPANIJE sve govore o njemu kao treneru!
"LOSE SI POCEO LOSE CES I ZAVRSITI".

OnlyYouPFC

pre 11 godina

Dobar trener uklapa igrače u sistem. Odličan trener pravi sistem prema igračima kojima raspolaže. Bojim se da nam u ovom trenutku treba odličan trener...

Dragan

pre 11 godina

Dirigent je definitivno odlucio da i dalje bruka naš fudbal! Odakle mu pravo da se poziva na patriotizam ,a sastavi ekipu koja nema pojma sa reprezentovanjem našeg fudbala.Šta kad popijemo tri-cetiri komada,ko ce biti kriv? Neko ce kuci zbog lošeg pevanja ili zbog neceg drugog.Dirigent nikad nije krv!Ovaj umišljeni trener ce uzdrmati naš i onako jadan fudbal da se nece godinama oporaviti.

bojic danilo

pre 11 godina

pa misim da nije ispravno gospodin mihajlovic sto je tako postupijo, pa u nemackoj reprezentaciji ima 10 stranaca koji isto neznaju himnu nemacke, pa i dalje igraju i nisu udaljeni,moj savet je a i za sinisu da manje politike u fudbalu,i da kao profesionalni fudbal bude u prvom redu, sto se himne tice mislim da jos neki u timu neznaju isto kao i ljajic.hvala i budite slozni jer samo slozni tim pobedjuje a ne trener ni pojedinci u timu i van njega,

Dacha

pre 11 godina

Zbog čega ubjedljivo najboljeg igrača (Zorana Tošića) drži na klupi, nije valjda da janković ima prednost.. Pa Tošić je bio najbolji strjelac i asistent u zadnjih nekoliko godina i u klubu i u reprezentaciji...
(milan, 31. maj 2012 07:42)
Zato sto je Zoran Tošić došao iz Partizana. Žalosna ali istinita činjenica, nacionalni tim odavno služi za vidanje rana kluba iz Ljutice Bogdana koji eto nikako ne može da ubode tu titulu ali ima trenutno 5 reprezentativaca. Stojković je bio standardan dok nije prešao u Partizan, mali Ljajić je zaslužio kaznu ali nešto mi se javlja da je ovakvo bombastično teranje iz reprezentacije vezano i za klub iz kojeg dolazi (da je iz Zvezde već bi se to nekako zataškalo, uostalom Vidić nikada nije pevao himnu). Tvrdim da će i mlađeg Šćepovića skloniti sa spiska momentalno ako potpiše za Partizan (kao što se priča). Sulejmani će isto biti sklionjen kao i Ljajić, dok će malog Markovića premestiti u selekciju do 21 godine (jer je premlad) i dovesti Kasalicu ili Mrdju. A nemojte mi reći da je Filip Mladenović kompletniji bek, pogotovo u ovoj formaciji, od Volkova na primer koga su brže bolje oterali da igra za Crnu Goru. Žalosno i jadno na šta liči nacionalni tim, sa sve predsednikom saveza koji iz petih žila se trudi da dokaže delijiama da on radi za njihovu stvar, a oni ga istom merom vređaju. Kakva država takav i fudbal.

Dado

pre 11 godina

U momentu dok pišem ovo ispod vesti ima 5 komentara. Od tih 5 samo je jedan pozitivan a ostala 4 su ili šprdancija u vezi himne ili obično pljuvanje momaka i selektora. Još gore od ta 4 komentara su razni "preporučujem" ispod ta 4 komentara. E u inat svim tim ljudima želim da momcima uspe i da konačno začepe usta svima onima koji u životu nisu loptu šutnili ali zato znaju da pametuju kao da su osvojili toliko trofeja kao Mourinho.

U istom momentu dok ovo pišem naši omladinci igraju utakmicu za evropsko prvenstvo protiv Romuna i vode 2:0 na poluvremenu. Igraju sjajno i moglo je da bude več 5:0 ali to nama Srbima nije dosta. Momak koji je promašio prvi penal, želeo je da puca i drugi ali mu jedan drugi suigrač nije dao loptu pa je ušao sa njim u raspravu. Na kraju je pucao ovaj "drugi" a onaj "prvi" popračen je ŽVIŽDUCIMA i to od dela VLASTITE PUBLIKE u SRED NOVOG SADA i u SRED SRBIJE. Na kraju je taj isti igrač koji je izviždan kao da igra za Romune a ne za Srbe zabio gol za 2:0 i to golčinu samo takvu. Posle toga je isfrustriran žvizducima vlastite publike u suzama napustio teren. Pitam se kakvi to ljudi prate fudbal u Srbiji kada su u stanju da ovako štete "svojim" igračima i "svojoj" ekipi. Ponekad se stvarno pitam kakav smo mi to narod.

KUD "reprezentacija Srbije"

pre 11 godina

Sinisa prestani vise da se zavitlavas sa sastavom tima u kojem vise od pola igraca nece videti kvalifikacije i pocni da uigravas prvih 11 za pocetak istih. Nema se puno vremena. Da li zaista smatras da je neki dobitak za tim ako ti proveris svakog od igraca pojedinacno a da nas istovremeno nakantaju svi protivnici u ovom nizu prijateljskih utakmica. Pa zar zaista mislis da igraci iz domace lige mogu da izadju na kraj sa francuskim galoperima.

iggy sweden

pre 11 godina

Pocinje utakmica svedska : island. svi svedi pjevaju himnu, cijela klupa sa trenerima na celu. zlatan kapiten ne otvara usta. sreca za svede da su oni glupi pa ne obracaju paznju na tako vazan takticki detalj.

cro

pre 11 godina

mislim da nit u ovoj utakmici kao i u ovima zadnjih godina nemate šta tražit 5-0 za francuze hehehehehe loši ste,probajte neki drugi sport :)

Guido

pre 11 godina

ovo ce biti apsolutni krah od kvalifikacija ali mihajlovic je to zasluzio, zasluzio da bude ponizen od hrvatske.

pokazao je da nema moralni kredibilitet a vidi se i da je tanak kad je taktika i odabir tima u pitanju.

Стварно ми је доста оваквих коментара!

pre 11 godina

Zbog nacionalistickog ispada s Ljajicem, do daljnjeg bojkotujem reprezentaciju.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Milos, 30. maj 2012 17:50)

Немој Милоше молим те! ако играчи виде шта си рекао биће скроз деморалисани! Ова информација коју си изнео нам је толико свима битна да не знам шта ћемо сви колективно да радимо! Готово, ја ноћас сигурно нећу моћи да спавам на стомаку, евентуално на леђима, мада и то тешко с обзиром на то колико си ме пореметио...

Nenad

pre 11 godina

Pričaj ti Mihajloviću šta god hoćeš ali si svojim postupcima, učinkom do sada, pričom i ponašanjem doprineo da izgubim užitak i u fudbalu, pošto nam je svaki drugi odavno oduzet.
Hvala ti.
Dok drugi prave ekipu ti isprobavaš Maksimoviće i ostale igrače za prodaju.
Neka te je sramota čoveče!

milos

pre 11 godina

totalna je glupost pevati himnu pre pocetka meca. pogledajte neke od najboljih igraca sveta u fudbalu, pa i drugim sportovima. neki pevaju himnu, drugi cute jer su skoncentrisani na mec. gomila timova jos ima strane trenere (i igrace) koji ne znaju reci himne reprezentacije za koju nastupaju, ali opet odaju pocast tako sto mirno i ponosno stoje. Da li to znaci da u nasem timu nikad nece biti mesta za Klea, ili Kadua? Licno, ja bih vise bio zadovoljan kad bi Sinisa (ili ko vec nadlezni) naredio nasim navijacima da ne zvizde kada se pusta protivnicka himna, to bi bio mnogo veci pomak nego ucenje fudbalera da uce himnu. Inace, nisam na strani Ljajica, jer je decko potpisao ugovor sa Sinisom, koji se mora postovati. Sa druge strane, Sinisa je inace jedva cekao da izbaci Ljajica iz reprezentacije, zbog incidenta u Fiorentini. U svakom slucaju, ko se nada da ce biti velikih promena u srpskom fudbalu, taj je veoma pogresio.

Milorad

pre 11 godina

Ovo je vec nesto...Danas-sutra je 2 godine od SP u Africi, osim Ivanovica, niko od navedenih nije bio u timu. Nadam se dobrom rezultatu a ako on izostane, niko vam nece zameriti ama bas nista pod uslovom da hrabro igrate i da ne vracate loptu defanzivni vezni-golman 50 puta.

To su komplikovane stvari, nisu za laike

pre 11 godina

Ako su igrali dobro protiv Španije, zašto ih menjamo? Da probamo sa malo takšima? Oni koji igraju dobro nisu uvek i najbolje rešenje.

St George

pre 11 godina

Mogu samo da kazem da verujem u Mihajlovica. Smatram da nam je potreban neko da probudi nasu reprezentaciju i da bude autoritet iznad svega. Rezultat ce doci vremenom. Ne smemo da ocekujemo previse! Ako se kvalifikujemo na prvenstvo bice uspeh! Ljudi shvatite nismo mi ni Spanija, ni Nemacka niti jedna druga velesila u fudbalu. Budimo skromni! Napred Srbija!!!

Mirko

pre 11 godina

Sa ovom količinom džangrizavih baba i hejtera svih boja, teško da bi bilo koja reprezentacija napravila nešto, taman i da je najbolja na svetu (a mi smo još i daleko od toga).

Ljudi Vama nikad ništa ne valja, pa ste svoju sudbinu zapečatili.
A i šta Vas briga, navikli ste da budete luzeri u životu, pa još jedan neuspeh manje-više, ništa Vam neće značiti.

moje

pre 11 godina

Podrska, nego sta! Sto vise citam komentare ovih dana sve se vise pitam sta je sa ovim narodom. A sve se nadam da to Hrvati ostavljaju komentare, samo to bih razumeo.

dragan

pre 11 godina

Mihajloviću nemaš ti pojma i što pre popiješ petardu ili nešto jače pre će te najuriti, bar se nadam. O pevanju himne neću ni da pričam, ovo je fudbal a ne Evrovizija.

Objektivnost

pre 11 godina

Imam poverenja u naseg selektora. Najzad neko ko je shvatio da na pripremnim utakmicama nije cilj da se pobedi, vec da se oprobaju razlicite taktike, igraci i postave. Ohrabruje me i cinjenica sto je pozvao, po mnogima "nepoznate" igrace u tim. Pa to je mnogo bolje nego da je pozvao penzionere, sa kakvima smo isli u Nemacku 2006. Nama trebaju mladi momci koji ce da trce i daju sve od sebe. Vec se sada po njihovim izjavama vidi koliko uzbudjenje i vera u pobedu vlada u ekipi, a to je ono sto je najvaznije. Da ne pominjem kako su svi pljuvali Ivkovica kada je u repku pozvao mlade igrace, isto ono sto je sada uradio ovaj covek. Pa za Teodosica, Keselja, Savanovica i ekipu niko nije ni cuo pre toga. Kao sto i znate, eksperiment se pokazao uspesnim! Nadajmo se istom rezultatu i u fudbalu! Srecno, i sa verom u pobedu!

agi svis

pre 11 godina

to samo pocetnici prave takve kombinacije pa nestvara se vlada srbije vec naconalni tim i probudise francuska ti je protivnik, nova postava obavezno himna mozda uvedu sajkacu i opanke za ne pevanje himne sledeci je Fejsa,NAPRED GRAND ZVEZDO REPREZENTACIJO

pedja

pre 11 godina

Potpuno promenjen tim?Pa ko će igrati protiv Svedjana?Ako pukne "petarda" protiv Francuza,plašim se da će igrati trener golmana,pomoćni trener,Mihajlović,fizioterapeut,pomoćni kuvar,glavni kuvar,magacioner.
Da li je ovaj čovek trener ili madjioničar,trener ili pop ili možda muzičar?

Roki

pre 11 godina

Doslo je novo doba kad se od igraca trazi da ulozi i emocije, a ne samo biti prisutan na terenu.
Treba postovati viziju selektora, a ne da neki trabanci iza kompjutera sastavljaju tim.

do re mi fa sol la si do

pre 11 godina

groznica trese celu srbiju pred vecerasnji mec ! hoce li svi pevati ? p.s. cuo sam da je sinisa angazovao i profesora pevanja,nije vazno samo da nauce reci,treba da ostave i umetnicki dojam,kad vec sa fudbalom veze nemaju ...

PatriJota seleCtor

pre 11 godina

A зашто се селектор пристао фотографисати са шалом на којем је Србија исписана латиничним писмом?

sremac

pre 11 godina

ajd otkacite se vise od coveka i pustite ga da radi svoj posao,ovo je zemlja sa najvise selektora na svetu!!!Zato smo tu gde jesmo,da svi gledaju samo svoja posla gde bi nam bio kraj,ljudi nemaju sta da rade pa kuckaju po tastaturi,to je najjeftinija zabava!

maximus

pre 11 godina

Interesantno je kako kriticari optuzuju Mihajlovica za nacionalizam a ne Ljajica koji nece da peva himnu svoje zemlje,gospodin mozda smatra da ovo nije njegova zemlja ali zasto igra za nju onda

Kale

pre 11 godina

Zalosno je ko nam vodi nacionalni tim.Mihajlovic ne zna sta radi siguran sam da ce u kvalifikacijama doziveti fijasko.Onaj Karadzic ce upropastiti FSS.Dovodi ljude skromnog strucnog znanja koji su jos optereceni klupskim bojama i moralnim vrednostima.Za ovu "Mihinu"reprezentaciju sigurno necu navijati.

grobar do groba

pre 11 godina

Samo Srbiji nije vazno da pobedi u prijateljskoj utakmici a posle se pitamo kako su.npr. Sad i Meksiko ispred nas na Fifa rang listi. Kod Antica smo pobedjivali i prijateljske i zvanicne utakmice, Svedsku 2-0, Bugarsku 5-1, Alzir 3-0, na 3 prijateljske utakmice 10 gola samo jedan perimljen, u kvalifikacija smo postigli 23 gola ilu 2,3 po utkmici!!!!! A sada smo dali 2 gola na poslednje 7 utakmice!!!! Ni sa Mihom nece biti bolje!!! Tek kad uporedite ove podatke mozete da vidite koliko smo dobro igrali sa Misterom!!!!!

Stavarno najbolje!

pre 11 godina

Veliki "patrijota" sa "j" se slika ispred zastave na kojoj je karikatura od papagaja, a ne srpski dvoglavi orao.
Uvalili nam germansku ptičurinu, predstavili ga kao izvorno srpskog orla, uzeli pare i vozi miško.
Šta zna dete šta je patrioutizam. Da li su patriote oni što su krvarili u I Svetskom ratu ili ovi debelog...slikari koji jedino mogu da se poseku na grafitnu olovku.
Siniša, da li je stvarno najbolje?

B

pre 11 godina

Molim ostavite g.Mihajloviću bar 100 dana pa posle govorite, pljujte, psujte, radite šta vam je volja. Kada sam pre par dana rekao da je najnekulturniji i najnevaspitaniji igrač svoje generacije i da je njegov patriotizam ravan "našim patriotama" od Požarevca do Haga mnogi mi savetovaše da što pre napustim Srbiju. Obaveštavam ih da sam to učinio već 1992.god. I nije mi loše tamo gde sam sada. DAJTE MU 100 DANA.

smako sam se

pre 11 godina

Ne verujem koliko negativnih komentara ima... Alo idite igrajte menadzer ako ste svi toliko pametni. Neko rece da nam treba selektor koji pravi tim na osnovu igraca koje ima. Pa zbog Kolarova i Baste, jakih bekova upravo se igra ovaj sistem. Krasic u svakoj kombinaciji???? Pa da li si ti normalan? Ocete Antica? Zigaru i Pantelu? Australiju i Ganu? Covek ima viziju, pustite ga da radi svoj posao. Do sada vidjeno je po meni potpuno prihvatljivo. Budimo skromni za promenu. Budimo slozni za promenu. Onda nesto mozda i bude od nas.

dovla

pre 11 godina

bravo sinisa,zato i sluze prijateljske.da se provere svi igraci pred pocetak kvalifikacija i da se mladji naviknu na drzavni tim,pun pogodak si napravio sa ovim pa i ako ne bude povoljan rezultat ovo je odlicno.

žungul

pre 11 godina

Vjerovatno je Mihajlović organizirao internu audiciju,pa tko bolje pjeva himnu upada u prvi sastav.Iako bi Srbiju bolje predstavljali dragačevski trubači,s obzirom da vam reprezentacija igra u skladu s instrumentom koji dragačevci sviraju.

Strasno

pre 11 godina

Jao jao sve sami strucnjaci, pa zbog takvih ljudi i ne mozemo nista napraviti, svrha zivota vam je da sirite negativnu atmosferu. Sta ocekujete od selektora da uradi kad znate da su imali samo dva treninga pre ovoga, stvarno ne kapiram? I sta, smeta vam sto je naredio da svi moraju da pevaju himnu a do juce ste pljuvali igrace sto je nisu pevali, jel znate vi sta zapravo hocete, sta li se nalazi u vasim glavama? Nole vam je bog dok sve pobedjuje pa kad jednom izgubi odmah je folirant, dozvolili ste sebi i jednog Dudu da pljujete nakon EP, Teo je bio sveti otac posle spanaca a onda ste mu delili najgore moguce epitete, pljujete Dekija koji je odigrao preko sto utakmica za reprezentaciju iako mu ona za razliku od mnogih nije sluzila za bolju prodaju. Krivo mi je samo sto ako se kojim slucajem plasiramo na SP ne mozete snositi nikakvu odgovornost za ovo sabotiranje sopstvene zemlje, doduse snosicete moralnu odgovornost ali sumnjam da vama to nesto znaci. Pitam se samo sta li biste vi ispali kad biste po tim kriterijumima gledali na sopstvene zivote?!

duledudule

pre 11 godina

u jeee,ubice nas 7 0,ali neka se bore makar,u odbrani ima da se dopunjuju u ispadanju iz igra maksimovic i rajkovic,a napad ce biti efikasan da sutne dva puta u okvir gola :) al dobro,napred srbija,nemamo bolje pa ono,bog nam dao srecu rados' i sveCko prvenstvo :)

Milo

pre 11 godina

Molim te Sinisa ne komplikuj.Imas fond od tridesetak igraca i to veoma kvalitetnih mladih igraca.Samo ne mogu svi ti mladi igraci da igraju odmah.Previse ga eksperimentises.Kad ga kazes najteze je odbranu sastaviti,pa mi imamao vec odbranu ako ne mozda i najbolju na svetu(Ivanovic,Subotic,Rajkovic(Bisevac)ili Vidic ako se predomisli,Kolarov.Molim te samo nemoj sa tri u odbrani to je strasno rizicno da igramo.Pa na cega je to licilo protiv Spanije po levoj strani Kolarov i Basta su igrali prekticno jedno mesto.To sve sam moze Kolarov da odradi isto tako po desnoj strani Ivanovic.Sa tim sistemom prakticno nemamo vezni red ali imamo cetiri igraca koja igraju po liniji.Pa reprezentacije sa dva spica ce nam napraviti haos.Imas odlican kostur ekipe koji ti je ostavljen.Uz jos Matica,Kacara,Sulejmanija,Djuricica(strasnog igraca)nikako bez Krasica...samo trazi golgetera ako ga nema jos uvek su dobri i Zigic i Jovanovic i moze da bude strasna reprezentacija.

Aca

pre 11 godina

@Aca,
..Koliko se sećam muzičkog iz osnovne škole (od pre 65.godina), sopran i alt nisu muški glasovi (sopran je ženski glas a alt dečiji i duboki ženski) a ovde se komentariše o našoj muškoj reprezentaciji. Dakle .?!

Mali brod

pre 11 godina

Sto se tiče te himne mogu samo rec da kao Hrvatu mi nije bas često u životu pomoglo sto sam te nacionalnosti, a vjerujem tako i Srbima.. Nit sam dobio posao, nit upisao faks radi toga, nit oženio australku nit sto drugo.. I onda kad igram za Hrvatsku da me netko hebe sto ne pjevam himnu?! Jel imam drugog interesa osim ljubavi da igram za svoju zemlju?! A pjevam jer mi se eto tad mozda ne da... Vjerujem da je tako i vama u Srbiji

matia

pre 11 godina

siniša će da pobeđuje samo tako.kad kod intoniranja himne primeti da neki igrači iz suparničke reprezentacije ne peva himnu,odma će da ih istera!

duledudule

pre 11 godina

i neka proba sve,nebi da se mesam,ja sam zvezdas ali gde je bambi tosic,ljajic je poceo prvu tekmu i ispala je cela frka a ovaj je igrao 10 min i sad ga opet nema...a za himnu ko ce ga znati,npr Dado Prso je igrao za hrvatsku i nikada nije pevao himnu,oven nikada nije pevao njihovu,ni sinisa nije pevao hej sloveni :)

sloba

pre 11 godina

isprobavati toliki broj igrača je smejurija.to je svojevremeno radio samo toza veselinović.zna se kako smo prošli na prvenstvu evrope u francuskoj.stvarno ne znam otkuda toliki broj kandidata.okosnica tima mora da se zna.dolazi u obzir da se menjaju samo po dva tri igrača.da me ne razumete pogrešno veliki sam zvezdaš ,ali ono što siniša radi na početku ni malo mi se ne dopada

Sydney Sam

pre 11 godina

Danasnju futbal je brz i napadacki (attacking).tako kako igra Mancester United,Totenham,pa i uspesan Vigan.Sve linije mora da idu napred i sve linije mora da trce nazad.Brza krila i ubacivanje lote u box na nogu napadacima.Igra se punih 90 minuta.Eh,kada bi nasi momci igrali tako.

Slobodan Timotin

pre 11 godina

imam 46 god , al se idanas secam kostura ekipa Italije koju sam voleo da gledam..zof, dzentile,sirea, tardeli,kolovati ,bruno konti, paolo rosi,antonjoni.....Zvezde 91-stojanovic, radinovic ,marovic,belodedic , najdoski ,jugovic,binic ,prosinecki, savicevic, ,mihajlovic, pancev...Nepostoje prijateljske utakmice, sve su NE-prijateljske, kad to ukapira Selektor i bude uporan sa prvih 11 igraca,koje ce i mala deca da zapamte, bicemo ekipa za respekt...

Kolarac

pre 11 godina

A Željko? Joksimović, Šašić, Samardžić? Ne mogu da verujem da takvih asova nema na spisku. Lukas je pretpostavljam izostavljen zbog nediscipline ali treba mu dati još jednu šansu, ipak nas je mnogo zadužio.

Marko

pre 11 godina

U nasoj drzavi svi kritikuju voljom gradjana izabranog predsednika Srbije, selektora reprezentacije... svako prica kojesta i to bas oni koji nemaju nikakve rezultate iza sebe! Nemojte davati toliki publicitet iskljucenju jednog "neposlusnog" igraca koji Srbiju ne dozivljava kao svoju otzadzbinu! G-din Mihailovic mu je cak ponudio da se pokaje zbog izgovorenih reci, odbio je! E, pa budimo dostojni i pristojni gradjani zemlje Srbije! Sinisi i reprezentaciji ( koja je inace na dosta niskom nivou), zelim puno uspeha! Samo napred!!!

dalmatinac

pre 11 godina

Koliko znam, u ozbiljnim timovima (bez obzira na sport) igrači udarne postave se biraju po onome što pokazuju na treningu. Tako se puno ozbiljnije trenira a izbjegavaju se eksperimenti. Ako vaš selektor ne može na treningu procjeniti tko mu je najbolja opcija možda je bolje da se ostavi ovog posla.

Darko

pre 11 godina

Mislim da Miha gresi kad je u pitanu podmladjivanje reprezentacije. To se radi postepeno ne menja se ceo tim odjednom. Gde su Krasic, Kuzmanovic, Kacar, itd..

ilic1971

pre 11 godina

Isti oni koji su podrzavali linc Stojkovica u Djenovi,preko noci postdose veliki navijaci reprezentacije,i gde nestade Tole lopove,znaci Djenova u potpunosti uspela

Dusan

pre 11 godina

Ako ste gledali utakmicu sa Spanijom, morate priznati da se ni Mihajlovic nije ubio od pevanja himne. Nadam se da je zna. Vrhunac trenerske karijere je biti selektor. Sta vise reci. Sinisa i Tole, crveno i crno. Mislim da covek koji je na jednom velikom takmicenju koje mi navijaci cekamo godinama i decenijama, ostavi svoju reprezentaciju na cedilu i to na najsramotniji nacin, ne moze mladim igracima deliti lekcije o ponasanju i moralu. Nadam se da gresim, jer iskreno bi voleo da gledam Srbiju u Brazilu. Ali ne na karnevalu!!!

rogi23

pre 11 godina

Ok,kritičari..a, zašto neko ne pomene da je i Loran Blan, nakon stupanja na mesto selektora, prvo od igrača tražio da nauče da pevaju “marseljezu “??? Pa, ne vidim da njega ovoliko pljuju, kao vi Sinišu!

LENOMIH

pre 11 godina

x-ray svaka Ti čast za koment odavno se nisam tako slatko nasmejao, mislim da ti je ta trojka barem pevački jaka, jer čini mi se ova selektorova jedanaestorica igrački nije bap neka, ali nas možda iznenade svojim pevačkim vrlinama.

Nenad

pre 11 godina

Ako bog da, da i mi jednom slozimo ekipu...ali zna li neko koliko dugo treba da cekamo da se nasa Reprezentacija neboji protivnika!!!??? Svaki put slusam, pa ova ekipa evropski prvaci itd. Ostavite vec jednom te price i daj te SRCE na TEREN!!!! Imali i jedna reprezentacija da se mi nje neplasimo????!!!! Doklen moramo jos slusati te gluposti, i protivnik ima dve noge i srce kao i nasi igraci...igrajte vec jednom fudbal!!!!!! Cccc

Dux

pre 11 godina

Mikajlovic samo koristi ove 3 prijateljske koje igramo protiv boljih reprezentacija iz Evrope da vidi na koga moze da racuna u kvalifikacija za prvenstvo u Brazilu. Ne treba ocekivati da ce ovo biti tim, vec igraci koji se budu najbolje pokazali i oni koji su u najboljoj formi

dzoni

pre 11 godina

na treningu se ne moze sve videti zato sto je pritisak na utakmicama sasvim drugaciji,a pod pritiskom se najbolje vidi ko je kakav. podrzavam trenera. srbija...

Milos

pre 11 godina

Neka menja, svaku utakmicu drugi sastav :(
Posle kad nas svi pune ima da bude nisu imali vremena da se uigraju.
Sve vec vidjeno.
Kao da ne zna ko kako igra?
Tuga !!!

Cane

pre 11 godina

Ne mogu da shvatim da neko kaze '' za ovu reprezentaciju necu sigurno navijati'', ja ne gledam igrace,volim i bodrim moju drzavu,kakvi god da su igraci,treneri ...

Sramota me unapred

pre 11 godina

Utakmica sama po sebi nece imati previse velike vaznosti ni za FR ni za SRB. Ali Srbija moze da izgubi mnogo vise nego sportski rezultat. Zamislite grupu polu-pijanih idiota na tribinama koji mahajuci zastavom Srbije zvizde francusku himnu. Dugorocni efekat garantovan!
Bice u tom trenutku barem 4-5 miliona francuskih TV gledalaca (to je najmanji broj kada igra njihova reprezentacija). Firme placaju ovde u Francuskoj izmedju 50000 i 150000 evra jedan reklamni spot od 30 sekundi za takve audijencije (prime time, TF1). Srpski navijaci u Remsu imace to vise od 90 minuta i gotovo besplatno.

gembo ekoko

pre 11 godina

bravo selektori, bravo, vi ste cudo jedno kako se u sve razumete! molim vas vi ga naucite fudbalu! ostavite bre coveka da radi ono sto je radio ceo zivot! a vi nastavite da jedete pljeskavice za tastaturom i da komentarisete tudje poslove i zivote NISKOUMNICI!

JaRule

pre 11 godina

Mihajlovic nije poceo ubedljivo ali mu treba dati podrsku. Licno, meni se ne svidja taktika koju forsira selektor, jer se ta taktika igra samo u Italiji koja je u velikom padu kvaliteta sto se tice klupskog fudbala.Uvek su mi nekako bili simpaticniji treneri koji su igracku karijeru gradili i Spaniji i koji su trenerski zanat ucili od spanskih trenera. Primer Djukica,Prosineckog, delimicno Vermezovica... Igrati sa tri stopera, dva beka i dva zadnja vezna deluje suvise dekadentno i destrukciono da i pre pocetka utakmice ne ocekujes leprsavost i kvalitnu igu. Takodje manjak navalnih igraca i kvaliteta u tom delu teta selektora da tim i taktiku kroji prema raspolozivim snagama. Leprsaviju i kvalitetniju igru ocekujem tek stasavanjem Filipa Djuricica, hladjenjem usijane glace Adema Ljajica i odrastanjem Mijailovica, Lazara Markovica, Aksentijevica i Nikole Ninkovica(decko ima toliko energije, upravo ono sto nedostaje nasem timu). To su klinci koji bi pravilnim razvojem trebalo da prave razliku jer odskacu u svojim generacijama . Napred Srbija

dusan

pre 11 godina

Zbog vecine `strucnjaka` ovde koji ostavljaju komentare tipa `da je iz partizana tra la la, a da je iz Zvezde ne bi tra la la `, pa raznorazni komentari vezano za pevanje.....E zbog toga nam je i u drzavi losa situacija a o fudbalu da ne pricamo. Svi su pametni, svi su selektori, svi znaju najbolje, ali pored svog racunara i ni metar dalje. Pustite Mihu da radi, pa cemo videti kako ce to ici. On sada zeli svim igracima da pruzi sansu, i to je o.k, kada ce ako nece sada, a mislim da i on zna 5,6 igraca koji ce sigurno biti u prvih 11, ali se dvoumi oko jos nekih stvari ali ima vremena da sve sagleda i donese pravo resenje. Pustili smo Klmentea da radi, Pizona takodje, dajte sansu Mihi...i videcete, ici cemo u Brazil na SP.2014, na veliku zalost `komsija iz hrvatske` i `komsija iz humske`, tj. njihovih navijaca....

Srbija

pre 11 godina

Komentar 5-o za francuze sa potpisom 'cro' dobije podjednako pozitivnih i negativnih ocena, zamerate sto je selektor naredio da se peva himna sopstvene zemlje uz koju svi trebamo da budemo ponosni, ja se samo nadam da je samo na ovom sajtu takva struktura ljudi. NAPRED BRE SRBIJA, NAPRED MIHO LEGENDO!!!

Apache

pre 11 godina

(Milos, 30. maj 2012 17:50)
ne tebra samo nemoj da bojkotujes, pa kako ce reprezentacija da funkcionise bez tebe. nemoj ovakve vesti da nam saopstavas ovako iznenada, ne znam kako cemo svi da nastavimo sa zivotom kad znamo da ces ti da bojkotujes

Sone VS

pre 11 godina

Zasto vecina ima potrebu da nipodastava neciji rad? Ajde da pustimo coveka da sprovede u delo ono sto je zamislio. Istakao je da je cilj plasman na SP, pa ako to ne ostvari, ako repka bude pruzala lose igra, bicu prvi kriticar. Covek zeli da oformi tim, da vidi ko, po njegovom misljenju moze ili ne i to je cilj ove turneje. Manite se zlorudnih komentara i podrzimo ove momke

re re

pre 11 godina

Covek je u pravu, nemamo mi fudbal, tim ili timski duh, ovo sada je realnost naseg fudbala koji je korumpiran i unisten. Ja ocekujem Nista.

Nenad

pre 11 godina

Sto se tice Reprezentacije Srbije, moram da kazem da sam jedan od najvatrenijih navijaca. Ali nazalost ovo sve nece ici na dobro, treba se pomladiti tim, ali netreba menjati od utakmice do utakmice 10 igraca! Nas tim treba da ima glavne igrace koji grade tim poput Ivanovica/subotica/Kolarova/Tosica..pa oko njih da sastavlja ekipu. Mi smo proslu utakmicu izgubili od spanije sa 2:0 i to od druge ekipe njihove. Ja sam prvi za to da se pomladi ekipa, ali ovako nece ici na dobro! Daj boze da gresim, ali ko je gledao utakmicu protiv spanaca, da mi nemozemo sastaviti 10 pasova, i jedan ozbilnji sut na njihov go za 90 minuta! Nazalost nepise nam se dobro, a cisto nevjerujem da mi mozemo da prodjemo na Svetsko Prvenstvo !!!

pablito

pre 11 godina

Treba dati čoveku vremena, slažem se. hejterima je sve potaman u životu pa se ovde iživljavaju. Dobro je što su ovako jake prijateljske, izvućiče se neka pouka sigurno, daj bože i da se formira tim. Zamerke Mihajloviću za sad su da je počeo od pogrešne stvari da dokazuje autoritet neće se preko pevanja himne neko naterati da gine za reprezentaciju, forma ne može biti suština... I drugo uzeo je previše široku bazu igrača, makar bio i početak. da zaključim nadam se da je Miha obezbedio bolje advokate nego Mister....

Napred Miha

pre 11 godina

Srbija mala zemlja na brdovitom Balkanu a sa najvecim brojem strucnjaka i selektora zasvaki sport.Svi se u sve razumeju. Umislili ljuudi da je za nas sve neuspeh osim titule svetskog prvaka. Miha uvodi red jer je igrao za tu istu reprezentaciju i video kakve kabadahije po vaspitanju su igraleza istu. Drugo mi bolje igrace odovih nemamo. Trece Miha nije zakazivao ove susrete.Zakazivao ih Tole i FSS davno. Mozda Miha ne bi izabrao ovake jake reprezentacij za pocetak amozda je i dobro.. Nista ne moze da se izgubi samo moze da se dobije

Nenad

pre 11 godina

Ako bog da, da i mi jednom slozimo ekipu...ali zna li neko koliko dugo treba da cekamo da se nasa Reprezentacija neboji protivnika!!!??? Svaki put slusam, pa ova ekipa evropski prvaci itd. Ostavite vec jednom te price i daj te SRCE na TEREN!!!! Imali i jedna reprezentacija da se mi nje neplasimo????!!!! Doklen moramo jos slusati te gluposti, i protivnik ima dve noge i srce kao i nasi igraci...igrajte vec jednom fudbal!!!!!! Cccc

marko

pre 11 godina

za one sto kritikuju kriticare(sloboda govora): mi smo uvek igrali ko babe i nikad napadacki, cesto bez volje,uvek se ispituju snage i nikad nismo nista postigli; ako je neko gledao francusku protiv bih, bosna je saterala francuze u sesnesterac dok nisu dali gol i to u parizu, a mi kljucnu utakmicu protiv slovenije ispitujemo snage sa jednim napadacem i opet izgubimo;i ako nasi ne mogu da sutnu na gol protiv drugog tima spanije ljudi imaju pravo da budu nezadovoljni

Mr. Good

pre 11 godina

Mislim da je u redu da se isprobaju mladji igraci jer Pizon je bio zacementirao jedne te iste igrace u timu i videli smo kako je prosao. Mihajlovic ce mozda popraviti atmosferu u ekipi ali nije on dovoljno iskusan da vodi nacionalni tim narocito u grupi sa veoma jakom Belgijom i Hrvatskom koja ima desetak dobrih napadaca a mi nazalost nemamo nijednog...steta za Krkica puno bi nam znacio

milan

pre 11 godina

Zbog čega ubjedljivo najboljeg igrača (Zorana Tošića) drži na klupi, nije valjda da janković ima prednost.. Pa Tošić je bio najbolji strjelac i asistent u zadnjih nekoliko godina i u klubu i u reprezentaciji...

vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

Srpski tim uopste nema potrebe da pocne skroz od 0.Neznam dali MIhajlovic zeli da ponovo izmisli Fudbal u Srbiji drugacije nemogu sebi da objasnim igru sa 3 stopera.Gubimo vreme sa ovim sta Sinisa radi,umesto da se gaji formacija i taktika koju smo imali zadnjih godina jer nemojmo se sami lagati nama je malo falilo da udjemo u taj prokleti Baraz za EP.Tu i tamo promena igraca i cao djaci ,a ne ovako,3 Stopera ,pozivanje Maksimovica (!?!) i Bogdanovica umesto davanje sanse onima koji su duze tu i koji nisu mnogo igrali jer ipak mi smo i prosle Kvalifikacije imali dobar tim samo kao sto sam reko sa par izmena (naprimer Tadic umesto Jovanovica ,Brkic umesto Stojkovica i naravno promena napada skroz bez Pantelije i Zigica) i to je to..

Veceras cemo definitivno opet dobiti Batine jer Sinisa neugirava Ekipu nego je menja iz korova ...
mojih 11 za Kvalifikacije: Brkic-Kolarov -Bisevac -Subotic-Ivanovic-Matic-Kuzmanovic -Tadic-Ninkovic-Tosic-Lekic(ili bilo ko od jadnih napadaca) formacija 4-2-3-1....


POzz!!!

Odličan trener, protiv Gane na SP, ne igra na 0:0

pre 11 godina

Dobar trener uklapa igrače u sistem. Odličan trener pravi sistem prema igračima kojima raspolaže. Bojim se da nam u ovom trenutku treba odličan trener...
(OnlyYouPFC, 30. maj 2012 17:35)

Odličan trener, sa neiskusnim igračima, bez obzira na sistem igre, protiv svetskih prvaka ima mizerne izglede. Isto važi i protiv odličnih Francuza.
Bojim se da nam u ovom trenutku treba petnaestak jakih pripremnih utakmica.

aj, pa srecno...

pre 11 godina

Stvarno nemam nista protiv momaka, ali u odbrani u istom trenutku Ninkov, Maksimovic, Rajkovic i Mladenovic, pa ne mirise mi na dobro. Daj Boze da gresim. Ostalo, manje vise isto je ko god da igra,ali ovaj skup pozadi mi ni malo ne uliva poverenje. Ali, sta je tu je, nadam se samo da cemo zavrsiti sa jedanaestoricom i sa ne mnogo golova u mrezi... Maksimovic i Rjkovic su kikseri samo tako, a u odbrambene sposobnosti(za napad nisu losi, samo sto mi ne prelazimo centar) Ninkova i Filipa nesto nisam bas uveren... Jedino sto i Francuska ne igra nista specijalno, ali imaju opasne fudbalere.

wroom1975

pre 11 godina

Bre ljudi...sve se moze kad se hoce! Svajcarska onomad pregazi Nemacku, zasto vi nebi mogli Francusku ili Spaniju? Kakve to veze ima sto su oni nekad bili ili su i dalje prvaci.
Da vidite gde ste u odnosu na njih? Pa zasto predajete unapred utakmice, to je bre vas problem...niko nije nepobediv!
Pa vre ugledajte se na komsije Hrvate, i na njihovu ondasnju reprezentaciju sa svetskog prvenstva...? Ljudi su bre znali da mogu, jurnuli i uspeli. A vi svaku utakmicu "bice tesko", "respektujemo protivnika", "da vidimo gde smo"...aman bre vise taj respekt prema nekome, ili igrajte ili nemoj da igrate uopste! Dokle bre vise da unapred predajete utakmice! Pa izgubite i 6:0 ali bre bar se potrudite da napadnete, pokusate...ali vi bre cim je malo jaci protivnik, ajmo svi u sesnaest i samo da ne primimo mnogo golova.

ZaphodBeeblebrox

pre 11 godina

Do pre dva meseca 95% komentara na utakmice reprezentacije bilo je u stilu:
- ...dokle više ti matorci Pantelić, Žigić, Stanković, Jovanović, što ne igraju mlađi željni dokazivanja...
- ...igraju samo da se prodaju, nigde nacionalnog ponosa...
- ...imamo takve igrače kao što je Đuričić (Krojf iz Herenvena, kako neko napisa), Tadić, Ljajić, Marković, Sulejmani koji bi kidali na terenu...

Dođe Mihajlović i ispuni sve to što su "komentatori" poželeli i posle samo JEDNE utakmice, kada je reprezentacija PRVI put zaigrala u ovakvom sastavu ISTI ONI koji su pisali one "pritužbe" sad osuli drvlje i kamenje na ono što su hteli.

Izgubili od Španije, nisu igrali Čavi, Inijesta...bla, bla... Pa, naši igrači nisu nijednom igrali zajedno, imali su svega par treninga, a "drugi tim" Španije su uglavnom činili igrači koji su prošle godine postali prvaci evrope za igrače ispod 21 godine.

Vala, kakvi smo, dobro je što još postojimo...

zvezdas

pre 11 godina

gledam sad igrace koje je pozvao mihajlovic i ove koje nije zbog povrede, i mislim da nema potrebe za pljuvanjem, tacno ej spanija je igrala sa drugim timom, mada bilo je i igraca iz prvog, ali ni mi nismo igrali u najjacem sastavu, a verovatno necemo ni igrati ni jednom u preostale dve utakmice, e sad gledajuci sve te igrace, nas najjace sastav u ovoj formaciji bi verovatno bio Brkic - Ivanovic - Subotic - Nastasic - Basta - Matic - Kuzmanovic - Kolarov - Krasic - Z. Tosic - Sulejmani, stavio sam krasica jer verujem da ce on naci nov klub da ce pocetid a igra id a ce verovatno opet biti starter, e sad imamo mi i alternativa, imamo Bisevca, Rajkovica, Ignjovskog, Djuricica, Ninkovica takodje, za kojeg se ne bi iznenadio da bude i u starntoj, jer koliko god on ne igrao za dinamo, za reprezentaciju je uvek igrao dobro, pamtim njegove meceve sa nemackom i australijom, i kad smo bili bledi bio je jedan od boljih, tu su jos i Tadic, Kacar kad se oporavi, Bosko Jankovic bi mozda mogao i u startnu, pa i Lekic, spicevi su nam problem, dodajte jos nekog ako sam zaboravio, ali mislim da bi to mogaod a bude tim koji ce da igra kvalifikacije, i da je to tim koji moze da ode na SP i postigne neki uspeh....

Ma idi

pre 11 godina

Do juce su dve najvece zamerke bile sto nam igraju stariji igraci i sto ne pevaju himnu, sada i drvlje i kamenje na Mihu sto je pozvao mlade momke i sto je naredio da se peva himna o.O Jel se zapitate nekad u cemu je problem? Ja majke mi ne bih znao kakav smo mi narod da nije ovih foruma, nama je jos i super

Srkisrle

pre 11 godina

1. Svi poznatiji i uspjesniji treneri svijeta kazu da se sistem mora adaptirati na tip igraca, a ne igraci na sistem. Samo Miha tvrdi suprotno. Nisam trener, poznajem fudbal koliko svi mi koji komentarisemo, ali ovo je cinjenica, a ne moje misljenje.
2. Miha ima pravo u jednoj stvari. Osim onih najboljih, nijedna reprezentacija nema neke ekstra centarfore u odnosu na nase. Zasto onda oni daju golove a nasi ne daju? Zato sto svi napadaju sa jednim ili dva spica, i jos plus 3-4 igraca sredine terena koji se ubacuju iz drugog plana, i jos najcesce jedan bek koji probija po strani. To je znaci 5-6 igraca koji su u blizini protivnickog gola. To SVE reprezentacije svijeta igraju osim nas. Naravno da onda i centarfor ima vece sanse da zabije gol. Samo mi igramo nesto sto lici na 7-2-1 taktiku, gdje oni nazad "zatvaraju", a ovima naprijed je receno da se "trude", trce i da vidimo mozemo li kako "ubosti" nesto. Ako vec gubimo, mozemo li gdine. selektore gubiti sa 5-2 ili tako nesto? Mislim da bi onda cijela nacija smatrala da ce mozda i biti nesto od nas, pa bi samim time i podrska bila mnogo veca.

Aca

pre 11 godina

"@Aca,
..Koliko se sećam muzičkog iz osnovne škole (od pre 65.godina), sopran i alt nisu muški glasovi (sopran je ženski glas a alt dečiji i duboki ženski) a ovde se komentariše o našoj muškoj reprezentaciji. Dakle .?!"

Dakle, zaboravio si lekciju o Beckim decacima.

dado

pre 11 godina

Sutra ce najgledanije na tv-u biti utakmica Francuska-Srbija,ali 5 min pre pocetka,dok bude himna,pomno ce sve nacije,generacije,Srbija i ostatak sveta gledati igrace Srbije dal otvaraju usta,falsiraju il pevaju iz duse Boze pravde,a razlog svi znamo,hehe :):):)

ne traži razlog, uvek ćeš ga naći...

pre 11 godina

rogi23, 31. maj
Loran Blan je samo dodao malo patriotskog začina reprezentaciji koja se mnogo puta dokazala, osvajač Svetskog i Evropskog prvenstva... Ja naše pratim od 1974. i one čuvene majstorice sa špancima u Frankfurtu... To znači da 38 godina gledam isti film, mnogo priče, davanja važnosti nebitnim stvarima, sa debaklom na kraju. Svi ostali su se naigrali, natrčali, našutirali na gol, dobili ili izgubili, odlazili su sa takmičenja kao gospoda... samo smo mi uvek ko popišani, sa kukavičkim, defanzivnim, alibi taktikama, tražili opravdanja i razloge. Fudbal jednostavno, nije naša igra.

Dexterijus

pre 11 godina

Ja bih pokushao sa 3-5-2, ipak moramo da napadamo sa vishe igraca koji znaju da daju gol. A ova dva napadacki orijentisana beka, su samo podrska vishe napadu.

pappmisi

pre 11 godina

Gledao sam utakmicu protiv spanije, generalno receno mnogo smo spori, narocito na sredini terena zato smo i nefikasni, ne mozemo stvoriti sanse pa protivnik se tri puta postavi i zatvori orostor dok lopta stigne do napadaca, koji je okrenut ledjima ka golu, spor protok lopte, malo trcanja, dolaze teski dani za fudbal u srbiji, mislim da smo bez sanse da se plasiramo na sp.

you don`t wanna know who my lawyer is.

pre 11 godina

srbija je dobila grobara za predsenika i deliju za trenera.
ako ovaj sinisa 35000 evra mesecno mihajlovic odvede srbiju u brazil na sp 2014 polepicu slicice u album i obesiti se na terazijama.
isterao je adema iz tima sto ne peva himnu a igra besplatno, a on ima 35000 eur mesecno, na sta, i to od nasih para. veceras navijam za francusku i zelim da dobiju 5 komada. da su ovi sportisti muslimanske veroispovesti iz raske pametni da bojkotoju srbiju u svim sportovima kao podrsku ademu, kad moze nemanja da iskulira reprezentaciju mogu i oni.

nikola1992

pre 11 godina

Pa do pre neki dan ste hteli da se menjaju igraci, a sad vam ne valjaju promene. Mi definitivno ne znamo sta zelimo. Niko ni ne treba da se odazove pozivu. I da osvojimo sp i ep nasli bi se neki koji bi bili nezadovoljni.

iznogud

pre 11 godina

Da nam je fudbal koji igra reprezentacija ocajan jeste, da ima dobrih igraca sa nasim pasosem ima...
Do sada niko nije uspeo da objasni ovaj fenomen...
Nadam se da ce ovaj covek uciniti nesto...

Paun

pre 11 godina

Koliko ovde ima strucnjaka.Barsa,Celzi,Srbija ne moraju da brinusamo odu na komentare b92 i nadju trenera.Uspeh zagarantovan.SVi znaju sve.

sasaxx

pre 11 godina

Nova taktika Mihajlovica za utakmicu sa Francuskom (molim vas, pazite samo da ne dodje u ruke selektora Francuske)

http://www.youtube.com/watch?v=IGi_3QelVFs

Shonke

pre 11 godina

Nema mnogo veze sa utakmicom SRB-FRA ali je mnogo jako:
http://eurosport.yahoo.com/31052012/58/euro-2012-team-profile-croatia.html

Požurite dok nisu promenili sliku. :)

u svoje kljuse

pre 11 godina

Ubi nas sujeta i to sto svako misli da zna ono sto ustvari ne zna...kada bi svako radio samo ono za sta je strucan,mnogo bi bolje sve funkcionisalo u ovoj zemlji,pa cak i fudbal iako smo u njemu u velikom skricu!!!

marko

pre 11 godina

zadnjih 20 i kusur godina igramo uglavnom bunker i mislim da ce biti i dalje tako; to pokazuje da su nasi najbolji i najvredniji odbrambeni igraci; napadaca nemamo,kreatora igre takodje; nasa najbolja partija koju smo odigrali je protiv portugala u beogradu i to samo od kad smo primili gol pa do izjednacenja; nijednu bolju reprezentaciju nismo pobedili osim nemacke na sp tako da ne ocekujem cudo ni sad ni u buduce bez obzira ko je trener

YuGo

pre 11 godina

Vozdra narode, evo linka za vecerasnju utakmicu ima i komentar na Srpskom pa zajedno da navijamo i podrzavamo Srbiju!!!! Pozdrav!!!! http://ro.lshunter.tv/

pablito

pre 11 godina

@(Dacha, 31. maj 2012 13:02)
a da ne pominjemo nesretnog Radoslava koga smo morali da gledamo u reprezentaciji sve dok se nije prodao... Hoćeš još da nabrajam talente iz Partizana koji su morali da u svoje biografije upišu nastup za Srbiju? I vaši menadžeri imaju podjednak uticaj na FSS i formiranje reprezentacije kao i Zvezdini.

Coa

pre 11 godina

Vecini selektora ne mogu mnogo da zamerim s obzirom na to kolko ocajne napadace imamo, sigurno smo medju najgorima u Evropi po tom pitanju. Naravno, ne racunam rasnog Pantelu :)