Tenis 156

Nedelja, 20.05.2012.

08:59

Đoković i Nadal u 12h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Španac Rafael Nadal finalni meč na Mastersu u Rimu igraće u ponedeljak u podne, saopštio je ATP.

Ðokoviæ i Nadal u 12h IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

KreatPras

pre 11 godina

Mec bi mogao da se igra u intervalu od 15 do 20 casova jer po vremenskoj prognozi tada bi trebalo biti suvo...trenutno pada kisa slabijim intezitetom...

Leo

pre 11 godina

Mare, a sto ti je onda krivo sto se mec igra radnim danom, kad ti je na poslu kao kod kuce? To samo u Srbiji ima da je nekom na poslu kao kod kuce! Znaci u oba slucaja nista se ne radi!

Crnogorac

pre 11 godina

Nole jos više te volim kad si se suprostavio ocu i rekao da nisi za Tadića, ni za bilo koga drugog. Igraj ti nama najjaci tenis, donosi titule i slavu i sebi i ovom napaćenom narodu, a ovi političari nek ti pljunu pod prozor. Ajmo do nove titule, Crna Gora je uz tebe!

lateralmov

pre 11 godina

VAZNO!!!

Najnovije informacije od strane insajdera.Posto oluja i kisa prete da upropaste i sutrasnji dan, a prognoze su da ce tako biti do srede, naime Nole i Rafa nisu spremni da odigraju mec posle ponedeljka, sto znaci ako sutra ne budu izasli na teren, prvi put u istoriji ce se desiti da igraci podele plen(poene), gde ce svakom ici po 800 bodova.

neko123

pre 11 godina

A gde su svi oni koji pljuju Nadala jer ima manje vinera od protivnika? Vidim sad je Novak imao dosta manje od Federera, pa vam ne smeta.
I uz sve to, Nadalovi protivnici imaju mnogo iznudjenih gresaka, jer je nemoguce toliko vracati lopticu kad je on sa druge strane mreze.

SS

pre 11 godina

Po prognozi tesko da ce se mec igrati sutra i prekosutra. Kisa u Rimu ce biti sve do utorka uvece. Po svemu sudeci ovo finale cemo gledati tek u sredu. :-(

Bianka

pre 11 godina

Ma manite se meca ne znam bas da li ce ga i sutra biti. U Italiji od jutros vise od 70 potresa i ne smiruje se tlo za nocas najavljeni jaci udari haos je na severu. Neka ova dvojica lepo spakuju kofere pa kuci ...

Budvala

pre 11 godina

HAHAHAH jeste kiša, no na svu sreću mi u Budvi i CG ne radimo do srijede jer je državni praznik, 6 godina od kada smo otišli od Srbije a đe e to već ne znamo a kda ćemo znati ne zna se. Tako da mirno čekamo da meč počne sjutra u 12 i da No1e razvuče tamosa-vamosa opet. Nadamo se svim srcem.

Mirko

pre 11 godina

Ne menja stvar, sutra, prekosutra, ili kad god, Nole će ga pobediti sigurno.
Neće pomoći ni kiša niti išta drugo, ovo je gotova stvar.
Prebacujemo se na Roland Garos! A i to već mogu da pretpostavim šta će biti - sa samopouzdanjem i igrom osvojenog Rima, Novak će i dalje biti nerešiva zagonetka za ostale.

Samo da kazem

pre 11 godina

Deco, ja sam na vase godine bezao sa casova, zar skola da vas omete da gledate ovaj EPSKI DUEL?! Ni u ludilu ne bih propustio sutrasnji mec!

halo Bing, kako brat

pre 11 godina

Imam na lageru nekih 50ak kineskih kalorifera i oko 100 fenova, cijena prava sitnica.
Pa sad Rimljani ako ste pametni...

Mirko

pre 11 godina

Biće ko i juče... Hejteri i oni koji više vole Fed-ala će se prorediti i biće saterani u mišju rupu. Ajde još samo malo s..te, ionako Vas posle neće biti ni za lek.

Zurkolomac

pre 11 godina

Muci me briga da li pobediti Rafael ili nece. Ja se nadam da hoce. On ima vise nerava od djokovica, posebno jada je obo odlaganje?

Era

pre 11 godina

Ovi što navijaju protiv Novaka mogu samo da mu "pljunu pod prozor". No1e broj jedan naredne dve godine garant. Vi što navijade za Rafu i Fedexa baš vas žalim.

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Napred, Rafael! Pokazi i dokazi da si ti ustvari broj jedan, najbolji u svetu! Novak je juce imao mnogo srece, posto je Federer odigrao ispod svog nivoa. Nadal se vratio u ritam, ovo je njegova podloga i ne sumnam u njegovu pobedu.

Mrki

pre 11 godina

Ceo dan čekam i sad su javili da jo odloženo za sutra u podne.E pa nadam se da će i sutra kiša da pada do 15 časova jer tad dolazim sa posla.Šteta,radovao sam se ovom finalu,ali danas,ako sutra neću moći da gledam onda to nije ono pravo.

Dule

pre 11 godina

najbolja stvar veceras umesto izbora i politicara gledati Noleta !!!
Bolji TV program nije mogao da se napravi. Vidi si da Bog voli nas Srbe pa nas stiti od dosadnih politicara!!!!

kahn

pre 11 godina

Nažalost to znači da robot pobeđuje, Đokoviću će biti teško održati koncetraciju do ponedeljka, on nije tip čoveka kojem se igra u 12 ponedeljkom. Ovaj s druge strane bi igro ko lud i da ga probudiš u 4 ujutro.

Fiki

pre 11 godina

(youma)Kako te nije sramota,Srbin si a navijas za onog debelog Nadala,a naseg Novaka nazivas "kilavim" bas suprotno Napred NOLE KRALJU ,dole Nadal "kilavi"

Lakana

pre 11 godina

Čoveče, ovde sve neke devojčice komentarišu... Koga bre briga, kakav sunčan dan a 2 lika se tamo znoje za milione a idioti se lože !

linfocita T helper

pre 11 godina

Uzivo iz Rima: pada neka kisica mada nista strasno. Ne shvatam u cemu je problem.
U svakom slucaju FORZA NOLE!! Signor Gioco(vic) !

lateralmov

pre 11 godina

Inace, prognoze uopste nisu ohrabrujuce.Ako bude kako je prognozirano, moguce je da se ne igra cak do srede!
Prognoza za Rim.
http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/Rome+ITXX0067:1:IT?pagenum=1&nextbeginIndex=0

Moj e-mail

pre 11 godina

Nole, pobedi ga i poštedi nas njegovog egzibicionističkog briskanja i uvijanja sa peškirom na kraju meča...kako je počeo bojim se da će na kraju početi i sa tuširanjem pred publikumom.. .

svi (ni)su isti

pre 11 godina

Prema sportistima sam neutralan po pitanju rada - posao kao svaki, ima lepih i ruznih momenata, svako radi sta moze i sta je izabrao, ali kad krene kisa onda mi ih je bas zao, jer je to izvan njihove moci i pravo je mucenje - kreni, stani, cekaj, cekaj, kao u cekaonici kod lekara od prilike.

Анонимус фон Х.

pre 11 godina

Па добро, Новаче, како да будем истовремено посматрач и на бирачком месту Икс у месту ИксИкс и финала у Риму, кад финале у Риму никако да стане (у месту/(не)времену?

sakso

pre 11 godina

lepo smo rucali i sad cemo uz ladno pivo da se zavalimo i uzivamo u igri dvojice najboljih na svetu, ali danas Novak pobedjuje i posle nesrecnih okolnosti u Monte Karlu vraca stvari na svoje mesto 2:1 u setovima Djokovic!

Lobsang Rampa

pre 11 godina

Evo linka za prenos:

http://livetv.ru/en/eventinfo/119696_atp_tour_rome/

ali slaba vajda, evo vidite vremensku prognozu za Rim:

http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/ITXX0067

http://www.weather.com/weather/5-day/Rome+ITXX0067:1:IT,

pljuskovi i grmljavine do srede!

Izgleda da ce odloziti finale za dogodine!:.

Inace, sto se tice danasnjeg meca, sve ce, kao i uvek, i kao i 2007. u Rimu, kada je Nole izgubio 2:0 u cetvrt finalu od Nadala:

http://www.youtube.com/watch?v=pC0-b4lEx8U

zavisiti od njega. Onda jos nije umeo da realizuje svoje sanse jer jos nije bio nije sazreo kao igrac, iako je i tada diktirao igru. Otkad je usavrsio i uspeo da je odrzava duze vremena na tom visokom nivou, postao je i No. 1.

Iako je i Rafa mnogo napredovao i igra mnogo vise napadacki, ima sjajne voleje, mnogo bolje nego Nole, i on je, kao i Marej, u osnovi defanzivac i zato i nema toliko uspeha na brzim podlogama kao na sljaci.

Istorija je pokazala da su mnogo uspesniji napadacki orijentisani igraci. Zato i Del Potro, iako je mladji, vec ima jedan gren slem a Marej jos nijedan, iako je kompletniji teniser.

Nole je rodjeni napadac, kao i Rodja i kad je usavrsio i odbranu postao je najkompletniji teniser u istoriji. Rekao bih i da je Rafa kompletniji teniser od Rodje, pa opet ne verujem da ce ga stici po broju osvojenih gren slemova, pogotovu ako bi mu se oduzele Rolan Garos pobede.

Zato svi igaraci i pricaju da treba igrati agresivno, samo sto je to nekom vec "urodjeno" i time i lakse a nekom treba dugo da promeni stil igre, sto nije lako (primer: Endi Marej, Jelena Jankovic, Karolina Voznijacki).

Sve u svemu, za nas gledaoce je bolje da pobedjuju napadaci, takav tenis je lepsi za gledanje, mada i dugi reliji imaju svoju draz, pogotovo ako ih dobija NOLE!

Eto, toliko od mene da se malo zanimate dok ne stane kisa!

rimidalV

pre 11 godina

Na zalost, u Rimu pada kisa i nema nade da stane. Nadam se da prognoza gresi, ali po meteorolozima, ovde ce padati i u narednih 5 dana.

perverzija

pre 11 godina

ajmo nole,nadal je bas zgotio posluzavnike koje si mu poklanjao prosle godine daj mu jos jedan.Tacan rezultat 7:5 6:4 za novaka,javio mi jutros nole!:)

Renato

pre 11 godina

Predlažem Novaku da, ako mu ne bude išlo kako treba, gadja Nadala reketom! A ako mu bude dobro išlo i pobedi Nadala, neka pređe preko i zgazzi onoga kao žabu! Ionako stalno tare zadnjicu, moglo bi...

Mika

pre 11 godina

Bilo bi jako vazno da dobije Nadala danas ( cisto psiholoski ), bas pred RG koji zeli da osvoji. Ako mu to uspe danas, Rafa moze lako da se vrati u svoju standardnu depresivnu fazu prikupljanja tanjira. Oni porazi u Monaku i Madridu bi se ponistili.

Zurkolomac

pre 11 godina

Ne ljutite se ljudi. Svako ima pravo nekog da voli. Meni je spatican Rafa jer je put energije i zivota. Ima neceg latinskog u sebi.

Zurkolomac

pre 11 godina

Nole je svoj zadatak vec ispunio, a to je slanje ch-chobana kuci. Ako bude igrao kako zna, Nadal dobija jos jedan posluzavnik danas...

C7-5

pre 11 godina

http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html

Kako imate comp a nemate barem 10 on line stranica za mečeve različitih sportova i samo tražite linkove.

Budi zdrav Sokole i vazda pobedjivao

pre 11 godina

Šampione, Rim je moj omiljeni masters, a tvoje prošlogodišnje finale za mene je remek delo i gledao sam ga do sada, verovao ili ne, bar 50 puta...
Zato, samo jedno: moraš balondžiju pobediti kako znaš i umeš i smiriš uskovitlanu vodu pred FO...jer, ko zna šta te tamo čeka.. Ovaj pehar mora biti tvoj.

Milanche

pre 11 godina

Što da se lažemo, volim Đokovića zato što je SRBIN. Da je tamo neki Arapin, bolelo bi me uvo.

I jedan je od retkih ljudi zbog kojih sam ponosan što sam odavde, inače se uglavnom samo stidim i crvenim.

Zoran

pre 11 godina

Federer treba da shvati da je vec nabio 30 godina, i da nikad vise nece biti isti kao do sada. Zato place kad izgubi.

Na redu su novi kllinci, kao sto je i normalno.

Naravno, na Noleta je red.

dr

pre 11 godina

Pisem pred svaki njegov mec isto,i isto se uvek ponavlja!
Kakvi smo mi Srbi,najbolje je videti iz ovih komentara - da komsiji crkne krava!Kao da nije nas igrac,nego neki nas neprijatelj!
Sramno,jadno i bedno...
A pehar iz Rima ce opet podici Nole,ma sta vi zlobnici pisali..
Napred Nole,Srbine!!!!!!!!!!

danijel

pre 11 godina

Bolje da nije prosao u finale, bolje je izgubiti jedan mec protiv federera nego 2 zaredom protiv nadal
, nema sance protiv njega..vratice mu nadal sve sa kamatom :)

cukce

pre 11 godina

Osim ispada na kvazi sljaci,Rafa ove godine na sljaci nije izgubio ni set.Izgleda da je opet pronasao motivaciju.Igra sve bolje.Morace da servira dobro i da bude agresivan da bi pobedio Novaka.Srecno Rafa.Pozdrav svim Rafinim navijacima.
(Wewewolf, 20. maj 2012 11:01)

odpozdrav od Noletovih, Tipsinih, Viktorovih i navijaca svih srpskih sportista za sacicu jada koji se potpisuju kao Rafini navijaci uz poruku palim zadnju cigaretu!

Djordje NS

pre 11 godina

Urednik portala tennis.com Ed Mekrogan i novinar Ričard Paljaro smatraju da će Rodžer Federer pobediti Novaka Đokovića u polufinalu turnira u Rimu.

Puno vas pozdravljaju Noletovi navijači i da nam i dalje ostanete takvi znalci...!

Bojan

pre 11 godina

Mislim da će Nadal da pobedi jer je imao lakši meč a i u boljoj je formi.
(Realan, 20. maj 2012 09:42)
Seti se Australijan opena koliko je Rafael Nadal imao vise vremena za odmor!
Ne znam kako mozes da kazes da je Nadal u boljoj Formi, Djokovic igra odlicno pogotovo zadnja dva meca!
Voleo bi iskreno da ga dobije 2-0 kao i svaki verni navijac, al mislim da ce mu Nadal uzeti jedan set, ali nema sumnje da Djokovic dobija. Prosto je nezamislivo da drugi put izgubi finale od Nadala...

Dragan

pre 11 godina

Biće tesno. Ipak malo veće šanse dajem Nadalu pogotovo ako igra kao u Barseloni i MK. I do sada u Rimu je pokazao odličnu igru koju je unapredio: voleje igra savršeno i ne znaš da li da se paziš forhenda ili bekhenda. Realno, njegova igra uliva strah. Mnogo je bolji nego prošle godine. S druge strane i Nole je u polufinalu podsetio na svoje najbolje dane. Ovako nije igrao još od finala AO. biće to veliki meč za uživanje

Milan

pre 11 godina

Bilo bi dobro da Novak danas pobedi obzirom da razlika u tih osvojenih 400 bodova može biti ključna u zadržavanju prvog mesta nakon Vimbldona.Nadal i Federer brane pehar i finale na RG tako da ne mogu da se nadaju novim bodovima do Londona, gde Novak brani titulu a nije baš realno (ne i nemoguće) da to ponovi, tako da bi eventualni kiks tamo (ipak je to trava) mogao biti bezbolan po prvo mesto.Ako naš teniser dodje na US Open kao prvi na svetu biće to i na kraju sezone obzirom da nakon Njujorka praktično ništa i ne brani, i samo može da ubira nove poene.

777

pre 11 godina

Ferer je imao 10 brejk lopti i iskoristio jednu? Da bi već u sledećem gemu izgubio svoj servis. Kako da očekuje pobedu? Ako se Novaku pruži duplo manje šansi a ne sumnjam u to, Novak to koristi i to je razlika. Za ovaj meč potrebno je da Novak mnogo bolje servira nego protiv Rodžera a ritern da bude na nivou predhodnog meča. I TO JE TO. Verujem u Novakovu pobedu. Statistika i ostale gluposti su nebitne. Sve opet zavisi od Novaka. Napred do pobede, da overiš mesto br.1.

Wewewolf

pre 11 godina

Osim ispada na kvazi sljaci,Rafa ove godine na sljaci nije izgubio ni set.Izgleda da je opet pronasao motivaciju.Igra sve bolje.Morace da servira dobro i da bude agresivan da bi pobedio Novaka.Srecno Rafa.Pozdrav svim Rafinim navijacima.

Aca Znalac

pre 11 godina

U boljoj je formi Rafa ali za loma. Nole je favorit, a to ce dokazati u dva seta. Juce je ispreskakao Federera ko svojevremeno Edvin Mozes prepreke na 400m.

milwood

pre 11 godina

Ponovi li Rafa igru protiv Berdiha ( 34 vinera i 10 grešaka ) , Đoković će izgubiti ( protiv Federera je imao 14 vinera i 20 grešaka , a Federer 22 vinera i 42 greške ). Dakle , Rafa je imao vinera gotovo koliko Nole i Rodžer zajedno . Pobedom se Rafa vraća na 2. mesto i osvaja rekordni 21. masters .

Sinisa

pre 11 godina

Dva vrhunska igraca,nemaju komplekse ko god da pobedi lepota za gledati,nadam se Noletovoj pobedi danas,ali BOGA samo molim da Nole i Federer igraju u finalu RG i da ga NOLE opere jojjjjj samo tooooo,He he jos to, i za mene dovoljno za ceo zivot...Izem ti coveka umalo nije zaplakao juce posle meca,nije se ni ljuski pozdravio.kakav si bre to covek,takva karijera velika ,a tako mali covek....Ajd u penziju po skracenom postupku.... :))))

joka

pre 11 godina

Novak je jucerasnjom pobedom mentalno razbio Federera kao sto je to bio slucaj sa Nadalom.U Monte Karlu Spanac se malo oporavio ,,zahvaljujuci'' Novakovom porodicnom gubitku.Posle danasnjeg meca VERUJEM da ce RAFA I RODER da se smeste jedan pored drugog sa strahom u kostima na pomisao VELIKOG NOVAKA DJOKOVICA.SRECNO NOLE!

Milan

pre 11 godina

Volim Rafu da gledam kako igra, i uveka navijam za njega... naravno, osim kada igra protiv nasih tenisera. I stvarno ne mogu da razumem one koji navijaju za druge tenisere protiv nasih. Nikada mi nece biti jasni.

Nole No. 1

pre 11 godina

Zamislite samo,za npr. 20 godina spominjace se da je Srbija imala jednog od najvecih igraca u belom sportu.. Pa onda jedan od najvecih rivalstava Nole-Rafa... Kako to zvuci nestvarno lepo...

Nole,samo napred sampione. Nole=Srbija

Milan

pre 11 godina

Volim Rafu da gledam kako igra, i uveka navijam za njega... naravno, osim kada igra protiv nasih tenisera. I stvarno ne mogu da razumem one koji navijaju za druge tenisere protiv nasih. Nikada mi nece biti jasni.

Nole No. 1

pre 11 godina

Zamislite samo,za npr. 20 godina spominjace se da je Srbija imala jednog od najvecih igraca u belom sportu.. Pa onda jedan od najvecih rivalstava Nole-Rafa... Kako to zvuci nestvarno lepo...

Nole,samo napred sampione. Nole=Srbija

Djordje NS

pre 11 godina

Urednik portala tennis.com Ed Mekrogan i novinar Ričard Paljaro smatraju da će Rodžer Federer pobediti Novaka Đokovića u polufinalu turnira u Rimu.

Puno vas pozdravljaju Noletovi navijači i da nam i dalje ostanete takvi znalci...!

Sinisa

pre 11 godina

Dva vrhunska igraca,nemaju komplekse ko god da pobedi lepota za gledati,nadam se Noletovoj pobedi danas,ali BOGA samo molim da Nole i Federer igraju u finalu RG i da ga NOLE opere jojjjjj samo tooooo,He he jos to, i za mene dovoljno za ceo zivot...Izem ti coveka umalo nije zaplakao juce posle meca,nije se ni ljuski pozdravio.kakav si bre to covek,takva karijera velika ,a tako mali covek....Ajd u penziju po skracenom postupku.... :))))

cukce

pre 11 godina

Osim ispada na kvazi sljaci,Rafa ove godine na sljaci nije izgubio ni set.Izgleda da je opet pronasao motivaciju.Igra sve bolje.Morace da servira dobro i da bude agresivan da bi pobedio Novaka.Srecno Rafa.Pozdrav svim Rafinim navijacima.
(Wewewolf, 20. maj 2012 11:01)

odpozdrav od Noletovih, Tipsinih, Viktorovih i navijaca svih srpskih sportista za sacicu jada koji se potpisuju kao Rafini navijaci uz poruku palim zadnju cigaretu!

Bojan

pre 11 godina

Mislim da će Nadal da pobedi jer je imao lakši meč a i u boljoj je formi.
(Realan, 20. maj 2012 09:42)
Seti se Australijan opena koliko je Rafael Nadal imao vise vremena za odmor!
Ne znam kako mozes da kazes da je Nadal u boljoj Formi, Djokovic igra odlicno pogotovo zadnja dva meca!
Voleo bi iskreno da ga dobije 2-0 kao i svaki verni navijac, al mislim da ce mu Nadal uzeti jedan set, ali nema sumnje da Djokovic dobija. Prosto je nezamislivo da drugi put izgubi finale od Nadala...

dr

pre 11 godina

Pisem pred svaki njegov mec isto,i isto se uvek ponavlja!
Kakvi smo mi Srbi,najbolje je videti iz ovih komentara - da komsiji crkne krava!Kao da nije nas igrac,nego neki nas neprijatelj!
Sramno,jadno i bedno...
A pehar iz Rima ce opet podici Nole,ma sta vi zlobnici pisali..
Napred Nole,Srbine!!!!!!!!!!

joka

pre 11 godina

Novak je jucerasnjom pobedom mentalno razbio Federera kao sto je to bio slucaj sa Nadalom.U Monte Karlu Spanac se malo oporavio ,,zahvaljujuci'' Novakovom porodicnom gubitku.Posle danasnjeg meca VERUJEM da ce RAFA I RODER da se smeste jedan pored drugog sa strahom u kostima na pomisao VELIKOG NOVAKA DJOKOVICA.SRECNO NOLE!

Milanche

pre 11 godina

Što da se lažemo, volim Đokovića zato što je SRBIN. Da je tamo neki Arapin, bolelo bi me uvo.

I jedan je od retkih ljudi zbog kojih sam ponosan što sam odavde, inače se uglavnom samo stidim i crvenim.

Aca Znalac

pre 11 godina

U boljoj je formi Rafa ali za loma. Nole je favorit, a to ce dokazati u dva seta. Juce je ispreskakao Federera ko svojevremeno Edvin Mozes prepreke na 400m.

Budvala

pre 11 godina

HAHAHAH jeste kiša, no na svu sreću mi u Budvi i CG ne radimo do srijede jer je državni praznik, 6 godina od kada smo otišli od Srbije a đe e to već ne znamo a kda ćemo znati ne zna se. Tako da mirno čekamo da meč počne sjutra u 12 i da No1e razvuče tamosa-vamosa opet. Nadamo se svim srcem.

Era

pre 11 godina

Ovi što navijaju protiv Novaka mogu samo da mu "pljunu pod prozor". No1e broj jedan naredne dve godine garant. Vi što navijade za Rafu i Fedexa baš vas žalim.

777

pre 11 godina

Ferer je imao 10 brejk lopti i iskoristio jednu? Da bi već u sledećem gemu izgubio svoj servis. Kako da očekuje pobedu? Ako se Novaku pruži duplo manje šansi a ne sumnjam u to, Novak to koristi i to je razlika. Za ovaj meč potrebno je da Novak mnogo bolje servira nego protiv Rodžera a ritern da bude na nivou predhodnog meča. I TO JE TO. Verujem u Novakovu pobedu. Statistika i ostale gluposti su nebitne. Sve opet zavisi od Novaka. Napred do pobede, da overiš mesto br.1.

Milan

pre 11 godina

Bilo bi dobro da Novak danas pobedi obzirom da razlika u tih osvojenih 400 bodova može biti ključna u zadržavanju prvog mesta nakon Vimbldona.Nadal i Federer brane pehar i finale na RG tako da ne mogu da se nadaju novim bodovima do Londona, gde Novak brani titulu a nije baš realno (ne i nemoguće) da to ponovi, tako da bi eventualni kiks tamo (ipak je to trava) mogao biti bezbolan po prvo mesto.Ako naš teniser dodje na US Open kao prvi na svetu biće to i na kraju sezone obzirom da nakon Njujorka praktično ništa i ne brani, i samo može da ubira nove poene.

Moj e-mail

pre 11 godina

Nole, pobedi ga i poštedi nas njegovog egzibicionističkog briskanja i uvijanja sa peškirom na kraju meča...kako je počeo bojim se da će na kraju početi i sa tuširanjem pred publikumom.. .

Zurkolomac

pre 11 godina

Nole je svoj zadatak vec ispunio, a to je slanje ch-chobana kuci. Ako bude igrao kako zna, Nadal dobija jos jedan posluzavnik danas...

Dragan

pre 11 godina

Biće tesno. Ipak malo veće šanse dajem Nadalu pogotovo ako igra kao u Barseloni i MK. I do sada u Rimu je pokazao odličnu igru koju je unapredio: voleje igra savršeno i ne znaš da li da se paziš forhenda ili bekhenda. Realno, njegova igra uliva strah. Mnogo je bolji nego prošle godine. S druge strane i Nole je u polufinalu podsetio na svoje najbolje dane. Ovako nije igrao još od finala AO. biće to veliki meč za uživanje

Zoran

pre 11 godina

Federer treba da shvati da je vec nabio 30 godina, i da nikad vise nece biti isti kao do sada. Zato place kad izgubi.

Na redu su novi kllinci, kao sto je i normalno.

Naravno, na Noleta je red.

Fiki

pre 11 godina

(youma)Kako te nije sramota,Srbin si a navijas za onog debelog Nadala,a naseg Novaka nazivas "kilavim" bas suprotno Napred NOLE KRALJU ,dole Nadal "kilavi"

Mirko

pre 11 godina

Ne menja stvar, sutra, prekosutra, ili kad god, Nole će ga pobediti sigurno.
Neće pomoći ni kiša niti išta drugo, ovo je gotova stvar.
Prebacujemo se na Roland Garos! A i to već mogu da pretpostavim šta će biti - sa samopouzdanjem i igrom osvojenog Rima, Novak će i dalje biti nerešiva zagonetka za ostale.

Budi zdrav Sokole i vazda pobedjivao

pre 11 godina

Šampione, Rim je moj omiljeni masters, a tvoje prošlogodišnje finale za mene je remek delo i gledao sam ga do sada, verovao ili ne, bar 50 puta...
Zato, samo jedno: moraš balondžiju pobediti kako znaš i umeš i smiriš uskovitlanu vodu pred FO...jer, ko zna šta te tamo čeka.. Ovaj pehar mora biti tvoj.

halo Bing, kako brat

pre 11 godina

Imam na lageru nekih 50ak kineskih kalorifera i oko 100 fenova, cijena prava sitnica.
Pa sad Rimljani ako ste pametni...

Mirko

pre 11 godina

Biće ko i juče... Hejteri i oni koji više vole Fed-ala će se prorediti i biće saterani u mišju rupu. Ajde još samo malo s..te, ionako Vas posle neće biti ni za lek.

Mrki

pre 11 godina

Ceo dan čekam i sad su javili da jo odloženo za sutra u podne.E pa nadam se da će i sutra kiša da pada do 15 časova jer tad dolazim sa posla.Šteta,radovao sam se ovom finalu,ali danas,ako sutra neću moći da gledam onda to nije ono pravo.

Mika

pre 11 godina

Bilo bi jako vazno da dobije Nadala danas ( cisto psiholoski ), bas pred RG koji zeli da osvoji. Ako mu to uspe danas, Rafa moze lako da se vrati u svoju standardnu depresivnu fazu prikupljanja tanjira. Oni porazi u Monaku i Madridu bi se ponistili.

Zurkolomac

pre 11 godina

Ne ljutite se ljudi. Svako ima pravo nekog da voli. Meni je spatican Rafa jer je put energije i zivota. Ima neceg latinskog u sebi.

Samo da kazem

pre 11 godina

Deco, ja sam na vase godine bezao sa casova, zar skola da vas omete da gledate ovaj EPSKI DUEL?! Ni u ludilu ne bih propustio sutrasnji mec!

Crnogorac

pre 11 godina

Nole jos više te volim kad si se suprostavio ocu i rekao da nisi za Tadića, ni za bilo koga drugog. Igraj ti nama najjaci tenis, donosi titule i slavu i sebi i ovom napaćenom narodu, a ovi političari nek ti pljunu pod prozor. Ajmo do nove titule, Crna Gora je uz tebe!

Bianka

pre 11 godina

Ma manite se meca ne znam bas da li ce ga i sutra biti. U Italiji od jutros vise od 70 potresa i ne smiruje se tlo za nocas najavljeni jaci udari haos je na severu. Neka ova dvojica lepo spakuju kofere pa kuci ...

lateralmov

pre 11 godina

Inace, prognoze uopste nisu ohrabrujuce.Ako bude kako je prognozirano, moguce je da se ne igra cak do srede!
Prognoza za Rim.
http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/Rome+ITXX0067:1:IT?pagenum=1&nextbeginIndex=0

perverzija

pre 11 godina

ajmo nole,nadal je bas zgotio posluzavnike koje si mu poklanjao prosle godine daj mu jos jedan.Tacan rezultat 7:5 6:4 za novaka,javio mi jutros nole!:)

C7-5

pre 11 godina

http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html

Kako imate comp a nemate barem 10 on line stranica za mečeve različitih sportova i samo tražite linkove.

Lobsang Rampa

pre 11 godina

Evo linka za prenos:

http://livetv.ru/en/eventinfo/119696_atp_tour_rome/

ali slaba vajda, evo vidite vremensku prognozu za Rim:

http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/ITXX0067

http://www.weather.com/weather/5-day/Rome+ITXX0067:1:IT,

pljuskovi i grmljavine do srede!

Izgleda da ce odloziti finale za dogodine!:.

Inace, sto se tice danasnjeg meca, sve ce, kao i uvek, i kao i 2007. u Rimu, kada je Nole izgubio 2:0 u cetvrt finalu od Nadala:

http://www.youtube.com/watch?v=pC0-b4lEx8U

zavisiti od njega. Onda jos nije umeo da realizuje svoje sanse jer jos nije bio nije sazreo kao igrac, iako je i tada diktirao igru. Otkad je usavrsio i uspeo da je odrzava duze vremena na tom visokom nivou, postao je i No. 1.

Iako je i Rafa mnogo napredovao i igra mnogo vise napadacki, ima sjajne voleje, mnogo bolje nego Nole, i on je, kao i Marej, u osnovi defanzivac i zato i nema toliko uspeha na brzim podlogama kao na sljaci.

Istorija je pokazala da su mnogo uspesniji napadacki orijentisani igraci. Zato i Del Potro, iako je mladji, vec ima jedan gren slem a Marej jos nijedan, iako je kompletniji teniser.

Nole je rodjeni napadac, kao i Rodja i kad je usavrsio i odbranu postao je najkompletniji teniser u istoriji. Rekao bih i da je Rafa kompletniji teniser od Rodje, pa opet ne verujem da ce ga stici po broju osvojenih gren slemova, pogotovu ako bi mu se oduzele Rolan Garos pobede.

Zato svi igaraci i pricaju da treba igrati agresivno, samo sto je to nekom vec "urodjeno" i time i lakse a nekom treba dugo da promeni stil igre, sto nije lako (primer: Endi Marej, Jelena Jankovic, Karolina Voznijacki).

Sve u svemu, za nas gledaoce je bolje da pobedjuju napadaci, takav tenis je lepsi za gledanje, mada i dugi reliji imaju svoju draz, pogotovo ako ih dobija NOLE!

Eto, toliko od mene da se malo zanimate dok ne stane kisa!

SS

pre 11 godina

Po prognozi tesko da ce se mec igrati sutra i prekosutra. Kisa u Rimu ce biti sve do utorka uvece. Po svemu sudeci ovo finale cemo gledati tek u sredu. :-(

linfocita T helper

pre 11 godina

Uzivo iz Rima: pada neka kisica mada nista strasno. Ne shvatam u cemu je problem.
U svakom slucaju FORZA NOLE!! Signor Gioco(vic) !

Wewewolf

pre 11 godina

Osim ispada na kvazi sljaci,Rafa ove godine na sljaci nije izgubio ni set.Izgleda da je opet pronasao motivaciju.Igra sve bolje.Morace da servira dobro i da bude agresivan da bi pobedio Novaka.Srecno Rafa.Pozdrav svim Rafinim navijacima.

kahn

pre 11 godina

Nažalost to znači da robot pobeđuje, Đokoviću će biti teško održati koncetraciju do ponedeljka, on nije tip čoveka kojem se igra u 12 ponedeljkom. Ovaj s druge strane bi igro ko lud i da ga probudiš u 4 ujutro.

danijel

pre 11 godina

Bolje da nije prosao u finale, bolje je izgubiti jedan mec protiv federera nego 2 zaredom protiv nadal
, nema sance protiv njega..vratice mu nadal sve sa kamatom :)

milwood

pre 11 godina

Ponovi li Rafa igru protiv Berdiha ( 34 vinera i 10 grešaka ) , Đoković će izgubiti ( protiv Federera je imao 14 vinera i 20 grešaka , a Federer 22 vinera i 42 greške ). Dakle , Rafa je imao vinera gotovo koliko Nole i Rodžer zajedno . Pobedom se Rafa vraća na 2. mesto i osvaja rekordni 21. masters .

sakso

pre 11 godina

lepo smo rucali i sad cemo uz ladno pivo da se zavalimo i uzivamo u igri dvojice najboljih na svetu, ali danas Novak pobedjuje i posle nesrecnih okolnosti u Monte Karlu vraca stvari na svoje mesto 2:1 u setovima Djokovic!

rimidalV

pre 11 godina

Na zalost, u Rimu pada kisa i nema nade da stane. Nadam se da prognoza gresi, ali po meteorolozima, ovde ce padati i u narednih 5 dana.

Lakana

pre 11 godina

Čoveče, ovde sve neke devojčice komentarišu... Koga bre briga, kakav sunčan dan a 2 lika se tamo znoje za milione a idioti se lože !

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Napred, Rafael! Pokazi i dokazi da si ti ustvari broj jedan, najbolji u svetu! Novak je juce imao mnogo srece, posto je Federer odigrao ispod svog nivoa. Nadal se vratio u ritam, ovo je njegova podloga i ne sumnam u njegovu pobedu.

Dule

pre 11 godina

najbolja stvar veceras umesto izbora i politicara gledati Noleta !!!
Bolji TV program nije mogao da se napravi. Vidi si da Bog voli nas Srbe pa nas stiti od dosadnih politicara!!!!

svi (ni)su isti

pre 11 godina

Prema sportistima sam neutralan po pitanju rada - posao kao svaki, ima lepih i ruznih momenata, svako radi sta moze i sta je izabrao, ali kad krene kisa onda mi ih je bas zao, jer je to izvan njihove moci i pravo je mucenje - kreni, stani, cekaj, cekaj, kao u cekaonici kod lekara od prilike.

Renato

pre 11 godina

Predlažem Novaku da, ako mu ne bude išlo kako treba, gadja Nadala reketom! A ako mu bude dobro išlo i pobedi Nadala, neka pređe preko i zgazzi onoga kao žabu! Ionako stalno tare zadnjicu, moglo bi...

Анонимус фон Х.

pre 11 godina

Па добро, Новаче, како да будем истовремено посматрач и на бирачком месту Икс у месту ИксИкс и финала у Риму, кад финале у Риму никако да стане (у месту/(не)времену?

Zurkolomac

pre 11 godina

Muci me briga da li pobediti Rafael ili nece. Ja se nadam da hoce. On ima vise nerava od djokovica, posebno jada je obo odlaganje?

neko123

pre 11 godina

A gde su svi oni koji pljuju Nadala jer ima manje vinera od protivnika? Vidim sad je Novak imao dosta manje od Federera, pa vam ne smeta.
I uz sve to, Nadalovi protivnici imaju mnogo iznudjenih gresaka, jer je nemoguce toliko vracati lopticu kad je on sa druge strane mreze.

lateralmov

pre 11 godina

VAZNO!!!

Najnovije informacije od strane insajdera.Posto oluja i kisa prete da upropaste i sutrasnji dan, a prognoze su da ce tako biti do srede, naime Nole i Rafa nisu spremni da odigraju mec posle ponedeljka, sto znaci ako sutra ne budu izasli na teren, prvi put u istoriji ce se desiti da igraci podele plen(poene), gde ce svakom ici po 800 bodova.

Leo

pre 11 godina

Mare, a sto ti je onda krivo sto se mec igra radnim danom, kad ti je na poslu kao kod kuce? To samo u Srbiji ima da je nekom na poslu kao kod kuce! Znaci u oba slucaja nista se ne radi!

KreatPras

pre 11 godina

Mec bi mogao da se igra u intervalu od 15 do 20 casova jer po vremenskoj prognozi tada bi trebalo biti suvo...trenutno pada kisa slabijim intezitetom...

danijel

pre 11 godina

Bolje da nije prosao u finale, bolje je izgubiti jedan mec protiv federera nego 2 zaredom protiv nadal
, nema sance protiv njega..vratice mu nadal sve sa kamatom :)

Josko Martinoski,Tetovo

pre 11 godina

Napred, Rafael! Pokazi i dokazi da si ti ustvari broj jedan, najbolji u svetu! Novak je juce imao mnogo srece, posto je Federer odigrao ispod svog nivoa. Nadal se vratio u ritam, ovo je njegova podloga i ne sumnam u njegovu pobedu.

Wewewolf

pre 11 godina

Osim ispada na kvazi sljaci,Rafa ove godine na sljaci nije izgubio ni set.Izgleda da je opet pronasao motivaciju.Igra sve bolje.Morace da servira dobro i da bude agresivan da bi pobedio Novaka.Srecno Rafa.Pozdrav svim Rafinim navijacima.

milwood

pre 11 godina

Ponovi li Rafa igru protiv Berdiha ( 34 vinera i 10 grešaka ) , Đoković će izgubiti ( protiv Federera je imao 14 vinera i 20 grešaka , a Federer 22 vinera i 42 greške ). Dakle , Rafa je imao vinera gotovo koliko Nole i Rodžer zajedno . Pobedom se Rafa vraća na 2. mesto i osvaja rekordni 21. masters .

Zurkolomac

pre 11 godina

Muci me briga da li pobediti Rafael ili nece. Ja se nadam da hoce. On ima vise nerava od djokovica, posebno jada je obo odlaganje?

Sinisa

pre 11 godina

Dva vrhunska igraca,nemaju komplekse ko god da pobedi lepota za gledati,nadam se Noletovoj pobedi danas,ali BOGA samo molim da Nole i Federer igraju u finalu RG i da ga NOLE opere jojjjjj samo tooooo,He he jos to, i za mene dovoljno za ceo zivot...Izem ti coveka umalo nije zaplakao juce posle meca,nije se ni ljuski pozdravio.kakav si bre to covek,takva karijera velika ,a tako mali covek....Ajd u penziju po skracenom postupku.... :))))

Renato

pre 11 godina

Predlažem Novaku da, ako mu ne bude išlo kako treba, gadja Nadala reketom! A ako mu bude dobro išlo i pobedi Nadala, neka pređe preko i zgazzi onoga kao žabu! Ionako stalno tare zadnjicu, moglo bi...

kahn

pre 11 godina

Nažalost to znači da robot pobeđuje, Đokoviću će biti teško održati koncetraciju do ponedeljka, on nije tip čoveka kojem se igra u 12 ponedeljkom. Ovaj s druge strane bi igro ko lud i da ga probudiš u 4 ujutro.

neko123

pre 11 godina

A gde su svi oni koji pljuju Nadala jer ima manje vinera od protivnika? Vidim sad je Novak imao dosta manje od Federera, pa vam ne smeta.
I uz sve to, Nadalovi protivnici imaju mnogo iznudjenih gresaka, jer je nemoguce toliko vracati lopticu kad je on sa druge strane mreze.

Zurkolomac

pre 11 godina

Ne ljutite se ljudi. Svako ima pravo nekog da voli. Meni je spatican Rafa jer je put energije i zivota. Ima neceg latinskog u sebi.

Milan

pre 11 godina

Volim Rafu da gledam kako igra, i uveka navijam za njega... naravno, osim kada igra protiv nasih tenisera. I stvarno ne mogu da razumem one koji navijaju za druge tenisere protiv nasih. Nikada mi nece biti jasni.

Lakana

pre 11 godina

Čoveče, ovde sve neke devojčice komentarišu... Koga bre briga, kakav sunčan dan a 2 lika se tamo znoje za milione a idioti se lože !

Zoran

pre 11 godina

Federer treba da shvati da je vec nabio 30 godina, i da nikad vise nece biti isti kao do sada. Zato place kad izgubi.

Na redu su novi kllinci, kao sto je i normalno.

Naravno, na Noleta je red.

lateralmov

pre 11 godina

VAZNO!!!

Najnovije informacije od strane insajdera.Posto oluja i kisa prete da upropaste i sutrasnji dan, a prognoze su da ce tako biti do srede, naime Nole i Rafa nisu spremni da odigraju mec posle ponedeljka, sto znaci ako sutra ne budu izasli na teren, prvi put u istoriji ce se desiti da igraci podele plen(poene), gde ce svakom ici po 800 bodova.

Milanche

pre 11 godina

Što da se lažemo, volim Đokovića zato što je SRBIN. Da je tamo neki Arapin, bolelo bi me uvo.

I jedan je od retkih ljudi zbog kojih sam ponosan što sam odavde, inače se uglavnom samo stidim i crvenim.

dr

pre 11 godina

Pisem pred svaki njegov mec isto,i isto se uvek ponavlja!
Kakvi smo mi Srbi,najbolje je videti iz ovih komentara - da komsiji crkne krava!Kao da nije nas igrac,nego neki nas neprijatelj!
Sramno,jadno i bedno...
A pehar iz Rima ce opet podici Nole,ma sta vi zlobnici pisali..
Napred Nole,Srbine!!!!!!!!!!

Samo da kazem

pre 11 godina

Deco, ja sam na vase godine bezao sa casova, zar skola da vas omete da gledate ovaj EPSKI DUEL?! Ni u ludilu ne bih propustio sutrasnji mec!

Fiki

pre 11 godina

(youma)Kako te nije sramota,Srbin si a navijas za onog debelog Nadala,a naseg Novaka nazivas "kilavim" bas suprotno Napred NOLE KRALJU ,dole Nadal "kilavi"

cukce

pre 11 godina

Osim ispada na kvazi sljaci,Rafa ove godine na sljaci nije izgubio ni set.Izgleda da je opet pronasao motivaciju.Igra sve bolje.Morace da servira dobro i da bude agresivan da bi pobedio Novaka.Srecno Rafa.Pozdrav svim Rafinim navijacima.
(Wewewolf, 20. maj 2012 11:01)

odpozdrav od Noletovih, Tipsinih, Viktorovih i navijaca svih srpskih sportista za sacicu jada koji se potpisuju kao Rafini navijaci uz poruku palim zadnju cigaretu!

Moj e-mail

pre 11 godina

Nole, pobedi ga i poštedi nas njegovog egzibicionističkog briskanja i uvijanja sa peškirom na kraju meča...kako je počeo bojim se da će na kraju početi i sa tuširanjem pred publikumom.. .

Bojan

pre 11 godina

Mislim da će Nadal da pobedi jer je imao lakši meč a i u boljoj je formi.
(Realan, 20. maj 2012 09:42)
Seti se Australijan opena koliko je Rafael Nadal imao vise vremena za odmor!
Ne znam kako mozes da kazes da je Nadal u boljoj Formi, Djokovic igra odlicno pogotovo zadnja dva meca!
Voleo bi iskreno da ga dobije 2-0 kao i svaki verni navijac, al mislim da ce mu Nadal uzeti jedan set, ali nema sumnje da Djokovic dobija. Prosto je nezamislivo da drugi put izgubi finale od Nadala...

Nole No. 1

pre 11 godina

Zamislite samo,za npr. 20 godina spominjace se da je Srbija imala jednog od najvecih igraca u belom sportu.. Pa onda jedan od najvecih rivalstava Nole-Rafa... Kako to zvuci nestvarno lepo...

Nole,samo napred sampione. Nole=Srbija

joka

pre 11 godina

Novak je jucerasnjom pobedom mentalno razbio Federera kao sto je to bio slucaj sa Nadalom.U Monte Karlu Spanac se malo oporavio ,,zahvaljujuci'' Novakovom porodicnom gubitku.Posle danasnjeg meca VERUJEM da ce RAFA I RODER da se smeste jedan pored drugog sa strahom u kostima na pomisao VELIKOG NOVAKA DJOKOVICA.SRECNO NOLE!

Zurkolomac

pre 11 godina

Nole je svoj zadatak vec ispunio, a to je slanje ch-chobana kuci. Ako bude igrao kako zna, Nadal dobija jos jedan posluzavnik danas...

Era

pre 11 godina

Ovi što navijaju protiv Novaka mogu samo da mu "pljunu pod prozor". No1e broj jedan naredne dve godine garant. Vi što navijade za Rafu i Fedexa baš vas žalim.

Анонимус фон Х.

pre 11 godina

Па добро, Новаче, како да будем истовремено посматрач и на бирачком месту Икс у месту ИксИкс и финала у Риму, кад финале у Риму никако да стане (у месту/(не)времену?

linfocita T helper

pre 11 godina

Uzivo iz Rima: pada neka kisica mada nista strasno. Ne shvatam u cemu je problem.
U svakom slucaju FORZA NOLE!! Signor Gioco(vic) !

Budvala

pre 11 godina

HAHAHAH jeste kiša, no na svu sreću mi u Budvi i CG ne radimo do srijede jer je državni praznik, 6 godina od kada smo otišli od Srbije a đe e to već ne znamo a kda ćemo znati ne zna se. Tako da mirno čekamo da meč počne sjutra u 12 i da No1e razvuče tamosa-vamosa opet. Nadamo se svim srcem.

perverzija

pre 11 godina

ajmo nole,nadal je bas zgotio posluzavnike koje si mu poklanjao prosle godine daj mu jos jedan.Tacan rezultat 7:5 6:4 za novaka,javio mi jutros nole!:)

Aca Znalac

pre 11 godina

U boljoj je formi Rafa ali za loma. Nole je favorit, a to ce dokazati u dva seta. Juce je ispreskakao Federera ko svojevremeno Edvin Mozes prepreke na 400m.

Budi zdrav Sokole i vazda pobedjivao

pre 11 godina

Šampione, Rim je moj omiljeni masters, a tvoje prošlogodišnje finale za mene je remek delo i gledao sam ga do sada, verovao ili ne, bar 50 puta...
Zato, samo jedno: moraš balondžiju pobediti kako znaš i umeš i smiriš uskovitlanu vodu pred FO...jer, ko zna šta te tamo čeka.. Ovaj pehar mora biti tvoj.

Mika

pre 11 godina

Bilo bi jako vazno da dobije Nadala danas ( cisto psiholoski ), bas pred RG koji zeli da osvoji. Ako mu to uspe danas, Rafa moze lako da se vrati u svoju standardnu depresivnu fazu prikupljanja tanjira. Oni porazi u Monaku i Madridu bi se ponistili.

777

pre 11 godina

Ferer je imao 10 brejk lopti i iskoristio jednu? Da bi već u sledećem gemu izgubio svoj servis. Kako da očekuje pobedu? Ako se Novaku pruži duplo manje šansi a ne sumnjam u to, Novak to koristi i to je razlika. Za ovaj meč potrebno je da Novak mnogo bolje servira nego protiv Rodžera a ritern da bude na nivou predhodnog meča. I TO JE TO. Verujem u Novakovu pobedu. Statistika i ostale gluposti su nebitne. Sve opet zavisi od Novaka. Napred do pobede, da overiš mesto br.1.

Mirko

pre 11 godina

Biće ko i juče... Hejteri i oni koji više vole Fed-ala će se prorediti i biće saterani u mišju rupu. Ajde još samo malo s..te, ionako Vas posle neće biti ni za lek.

Mirko

pre 11 godina

Ne menja stvar, sutra, prekosutra, ili kad god, Nole će ga pobediti sigurno.
Neće pomoći ni kiša niti išta drugo, ovo je gotova stvar.
Prebacujemo se na Roland Garos! A i to već mogu da pretpostavim šta će biti - sa samopouzdanjem i igrom osvojenog Rima, Novak će i dalje biti nerešiva zagonetka za ostale.

Dragan

pre 11 godina

Biće tesno. Ipak malo veće šanse dajem Nadalu pogotovo ako igra kao u Barseloni i MK. I do sada u Rimu je pokazao odličnu igru koju je unapredio: voleje igra savršeno i ne znaš da li da se paziš forhenda ili bekhenda. Realno, njegova igra uliva strah. Mnogo je bolji nego prošle godine. S druge strane i Nole je u polufinalu podsetio na svoje najbolje dane. Ovako nije igrao još od finala AO. biće to veliki meč za uživanje

Djordje NS

pre 11 godina

Urednik portala tennis.com Ed Mekrogan i novinar Ričard Paljaro smatraju da će Rodžer Federer pobediti Novaka Đokovića u polufinalu turnira u Rimu.

Puno vas pozdravljaju Noletovi navijači i da nam i dalje ostanete takvi znalci...!

Dule

pre 11 godina

najbolja stvar veceras umesto izbora i politicara gledati Noleta !!!
Bolji TV program nije mogao da se napravi. Vidi si da Bog voli nas Srbe pa nas stiti od dosadnih politicara!!!!

Milan

pre 11 godina

Bilo bi dobro da Novak danas pobedi obzirom da razlika u tih osvojenih 400 bodova može biti ključna u zadržavanju prvog mesta nakon Vimbldona.Nadal i Federer brane pehar i finale na RG tako da ne mogu da se nadaju novim bodovima do Londona, gde Novak brani titulu a nije baš realno (ne i nemoguće) da to ponovi, tako da bi eventualni kiks tamo (ipak je to trava) mogao biti bezbolan po prvo mesto.Ako naš teniser dodje na US Open kao prvi na svetu biće to i na kraju sezone obzirom da nakon Njujorka praktično ništa i ne brani, i samo može da ubira nove poene.

sakso

pre 11 godina

lepo smo rucali i sad cemo uz ladno pivo da se zavalimo i uzivamo u igri dvojice najboljih na svetu, ali danas Novak pobedjuje i posle nesrecnih okolnosti u Monte Karlu vraca stvari na svoje mesto 2:1 u setovima Djokovic!

Lobsang Rampa

pre 11 godina

Evo linka za prenos:

http://livetv.ru/en/eventinfo/119696_atp_tour_rome/

ali slaba vajda, evo vidite vremensku prognozu za Rim:

http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/ITXX0067

http://www.weather.com/weather/5-day/Rome+ITXX0067:1:IT,

pljuskovi i grmljavine do srede!

Izgleda da ce odloziti finale za dogodine!:.

Inace, sto se tice danasnjeg meca, sve ce, kao i uvek, i kao i 2007. u Rimu, kada je Nole izgubio 2:0 u cetvrt finalu od Nadala:

http://www.youtube.com/watch?v=pC0-b4lEx8U

zavisiti od njega. Onda jos nije umeo da realizuje svoje sanse jer jos nije bio nije sazreo kao igrac, iako je i tada diktirao igru. Otkad je usavrsio i uspeo da je odrzava duze vremena na tom visokom nivou, postao je i No. 1.

Iako je i Rafa mnogo napredovao i igra mnogo vise napadacki, ima sjajne voleje, mnogo bolje nego Nole, i on je, kao i Marej, u osnovi defanzivac i zato i nema toliko uspeha na brzim podlogama kao na sljaci.

Istorija je pokazala da su mnogo uspesniji napadacki orijentisani igraci. Zato i Del Potro, iako je mladji, vec ima jedan gren slem a Marej jos nijedan, iako je kompletniji teniser.

Nole je rodjeni napadac, kao i Rodja i kad je usavrsio i odbranu postao je najkompletniji teniser u istoriji. Rekao bih i da je Rafa kompletniji teniser od Rodje, pa opet ne verujem da ce ga stici po broju osvojenih gren slemova, pogotovu ako bi mu se oduzele Rolan Garos pobede.

Zato svi igaraci i pricaju da treba igrati agresivno, samo sto je to nekom vec "urodjeno" i time i lakse a nekom treba dugo da promeni stil igre, sto nije lako (primer: Endi Marej, Jelena Jankovic, Karolina Voznijacki).

Sve u svemu, za nas gledaoce je bolje da pobedjuju napadaci, takav tenis je lepsi za gledanje, mada i dugi reliji imaju svoju draz, pogotovo ako ih dobija NOLE!

Eto, toliko od mene da se malo zanimate dok ne stane kisa!

Bianka

pre 11 godina

Ma manite se meca ne znam bas da li ce ga i sutra biti. U Italiji od jutros vise od 70 potresa i ne smiruje se tlo za nocas najavljeni jaci udari haos je na severu. Neka ova dvojica lepo spakuju kofere pa kuci ...

Crnogorac

pre 11 godina

Nole jos više te volim kad si se suprostavio ocu i rekao da nisi za Tadića, ni za bilo koga drugog. Igraj ti nama najjaci tenis, donosi titule i slavu i sebi i ovom napaćenom narodu, a ovi političari nek ti pljunu pod prozor. Ajmo do nove titule, Crna Gora je uz tebe!

C7-5

pre 11 godina

http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html

Kako imate comp a nemate barem 10 on line stranica za mečeve različitih sportova i samo tražite linkove.

halo Bing, kako brat

pre 11 godina

Imam na lageru nekih 50ak kineskih kalorifera i oko 100 fenova, cijena prava sitnica.
Pa sad Rimljani ako ste pametni...

SS

pre 11 godina

Po prognozi tesko da ce se mec igrati sutra i prekosutra. Kisa u Rimu ce biti sve do utorka uvece. Po svemu sudeci ovo finale cemo gledati tek u sredu. :-(

lateralmov

pre 11 godina

Inace, prognoze uopste nisu ohrabrujuce.Ako bude kako je prognozirano, moguce je da se ne igra cak do srede!
Prognoza za Rim.
http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/Rome+ITXX0067:1:IT?pagenum=1&nextbeginIndex=0

svi (ni)su isti

pre 11 godina

Prema sportistima sam neutralan po pitanju rada - posao kao svaki, ima lepih i ruznih momenata, svako radi sta moze i sta je izabrao, ali kad krene kisa onda mi ih je bas zao, jer je to izvan njihove moci i pravo je mucenje - kreni, stani, cekaj, cekaj, kao u cekaonici kod lekara od prilike.

Mrki

pre 11 godina

Ceo dan čekam i sad su javili da jo odloženo za sutra u podne.E pa nadam se da će i sutra kiša da pada do 15 časova jer tad dolazim sa posla.Šteta,radovao sam se ovom finalu,ali danas,ako sutra neću moći da gledam onda to nije ono pravo.

rimidalV

pre 11 godina

Na zalost, u Rimu pada kisa i nema nade da stane. Nadam se da prognoza gresi, ali po meteorolozima, ovde ce padati i u narednih 5 dana.

KreatPras

pre 11 godina

Mec bi mogao da se igra u intervalu od 15 do 20 casova jer po vremenskoj prognozi tada bi trebalo biti suvo...trenutno pada kisa slabijim intezitetom...

Leo

pre 11 godina

Mare, a sto ti je onda krivo sto se mec igra radnim danom, kad ti je na poslu kao kod kuce? To samo u Srbiji ima da je nekom na poslu kao kod kuce! Znaci u oba slucaja nista se ne radi!