Fudbal 125

Petak, 18.05.2012.

12:25

Partizan bez navijača i pehara!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) suspendovala je stadion Partizana, pa "crno-beli" neće dobiti pehar namenjen šampionu Srbije!

Partizan bez navijaèa i pehara! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

Krali, pa sad nece da priznaju...

pre 12 godina

Nenad, 18. maj 2012 19:41 Eh, pa vidis, i mi to radimo u kosarci, a vi ipak kazete da su nam sve titule dali neki drugi. I vama jesu i to nije nikakva tajna... Znaci krali ste dok ste mogli bez srama. To i nije tako bitno, ali vi potencirate te price.

mix

pre 12 godina

Kukavicki i bezobrazan potez fss! Koliko su puta npr. Zvezdi progledali kroz prste..... a nisu mogli malo da odloze donosenje te odluke ili da je finansijskom zamene. I sta sad, ocekuku da im Partizan da igrace za neku buducu neobavezujucu turneju reprezentacije? Bojkotovacemo vas sigurno! Sa sampionom se tako ne postupa! Ne ocekujte od Partizana vise nikakvu podrsku, mozete dobiti samo drsku!

SasaKG

pre 12 godina

Navijac sam Radnickog, ali moram da kazem da mi je zaista zao pravih navijaca Partizana. Prosto mislim da huligane treba isterati sa stadiona i vratiti ih u nihovo prirodno okruzenje (zatvor, uz teski prinudni rad). Na taj nacin svi bi profitirali. Pravi navijaci jer bi bez straha i bojazni mogli na utakmice i decu da dovode. Drzava, jer bi uvela red i mir. Cak i huligani, koji bi nakon nekoliko godina iza resetaka na kraju shvatili da je to bilo za njihovo dobro i da su izasli kao bolji ljudi.

LAZA

pre 12 godina

Predlazem da svi vlasnici godisnjih pretplatnih karata za utakmice na stadionu Partizana za ovu godinu,da tuze disciplinsku komisiju FSS,jer su ih neopravdano novcano ostetili,a da nisu dokazali da su oni koji imaju pretplatne karte na zapadnu i istocnu tribinu krivi.Ne mozete ni vi da prodjete nekaznjeno,ali vas boli ona stvar i u vama nema ni gram mozga.Problem pokusavate da resiti na vrlo neposten nacin,kaznjavajuci korektne navijace.Nema gosspodo kolektivne odgovornosti,nego pronadjite huligane pa kaznjavajte ih rigorozno.

A Lukic ce za tobom s Lamborginijem

pre 12 godina

(Zvezdas, 18.Maj 2012 21:46)

A sad lepo sedi u svoj raspali Mercedes, pusti onu vašu pesmicu "Nesrećnik sam od malena...",i pali !

Coamorte

pre 12 godina

Da bas sam samokritican.Jer Beograd ima oko dva mil.stanovnika i jedan veliki FC.Zato sto na -10 dodje 50.000 ljudi.Zato sto samo 25 klubova moze da se pohvali da su osvojili onaj usati trofej.Sto se ne tucemo medjusobno.Sto,kada izadjemo u evropu,nikada ne brukamo grad,zemlju,boje kluba.Sto nikada nismo ispali od konobara.Sto su pred nama padali mnogi velikani.Sto nam nikada nije skandirao ceo stadion"lopovi".Sto sam vodio ortaka grobara na Marakanu da oseti evropsku atmosferu.Sto imamo 5 zvezdica u liku pravih virtuoza i 6-tu,celu najzlatniju generaciju svih vremena na ovim prostorima.Sto titule slavimo svi zajedno na svom stadionu.Sto u stvari nisam samokritican vec strasno ponosan na tu crveno-belu boju.Sto... (Gox, 18. maj 2012 21:00)

Da i onda je mrmot zamotao cokoladu...

Ivan iz Cacka

pre 12 godina

(Zvezdas, 18. maj 2012 21:46)

Zvezdas, smiri malo dozivljaje... Ne znam ko vec par godina unazad pokusava da dokaze da je bolji i busa se Barijem i Tokiom svaki put kad izgubi derbi, pred koji obicno najavljujete petardu, a onda ne sutnete na gol... A sto se tice starih titula, tu skidam kapu, igra je bila bolja, ali titule su se i tada namestale i kupovale van terena. Razlika je bila jedino sto je Zvezda imala jaci lobi, a sreca je da ste imali i igru pa se to nije ni primecivalo... Danas nema razlike, sistem je isti, jedino su igraci losiji, pa do izrazaja dolazi sposobnost Partizanove uprave, odnosno nesposobnost Zvezdine, koja bi na isti nacin uzimala titule, da moze naravno... p.s. Ja imam 30 godina, tako da nisam bas klinac

Nenad

pre 12 godina

Kako vas bre nije sramota da pricate da su Zvezdi titule davali razni Sajberi i sl... Gde ste to culi? Gde? Mi smo se tih godina kidali sa slavnim Milanom,pobedjivali Real i mnoge Evropske velikane poput Benfike, Arsenala, Liverpula, Bajerna... Drali smo vas u derbijima. Mi smo te titule opravdali osvajanjem Kupa Sampiona,cime ste vi ove vase sada opravdali? nulom u grupi? Samrokom? cime? 1986 godine Partizan kao lider ulazi u zadnje kolo sa istim brojem bodova kao i Zvezda,ali ima za gol bolju gol razliku,celo kolo biva namesteno jer su bas svi rezultati bili pogodni po one kojima je trebalo. Zvezda namesta pobedu od 4-0, Partizanova utakmica kasni 15 minuta (u zadnjem kolu svi moraju da pocnu u isto vreme ako borba za titulu i ispadanje iz lige nije odlucena) i on gledaj cuda pobedjuje bas 4-0 i tako biva prvi. FSJ sasvim logicno kaznjava sve klubove za namestanje oduzimanjem bodova za sl sezonu i ponavljanjem kola sa stanjem koje je bilo tako da Partizan ima bolju gol razliku za 1 gol. Zvezda u ponovljenoj utakmici igra 1-1 a Partizan protivno fudbalskim pravilima bojkotuje ponovljeno kolo i zali se drugom Beogradskom sudu (dakle drzavnom ili opstinskom sudu a ne fudbalskom ili UEFI) i dobija titulu od toga suda a UEFA prizna Zvezdi ucesce u Kupu Sampiona. Partizan i svi ostali kažnjeni (i Zvezda, Hajduk...) startuju sledeću sa minus 6, igra se cela sezona, Vardar koji nije kažnjen uzme titulu, ide u Kup šampiona, i onda civilni sud da titulu Partizanu. Niko drugi se nije žalio. I tako Partizan na poklon od države dobio dve titule.
(Nenad, 18. maj 2012 19:41) B92 nije lepo prenela moje zadnje dve recenice.Rekao sam da je Partizan startovao jedini nekaznjen a svi ostali su bili kaznjeni sa -2 boda,da je imao na kraju samo 1 bod vise od Veleza i 2 od Zvezde i da je tu titulu osvojio samo zato sto je startovao nekaznjen a trebao je biti kaznjen kao i ostali za namestanje.Tako je dobio te dve titule od drzavnog(opstinskog suda u Beogradu).

Zvezdas

pre 12 godina

@Nenad

Konačno neko da napiše ukratko kako su se stvari dogadjale. Partizan je tada predvodio u mućkama; teške su frustracije bile jer se velika državna lova slivala u taj klub, a rezultati smešni u poredjenju sa sumama novca.
Inače, ovi maloletni "tastatura"-grobari stalno horski ponavljaju Miljanić, Babarogić, Zvezdi nameštane titule i sve ostale bajke koje smo u ono vreme slušali samo od navijača Dinama i Hajduka (kao, šatro, oni su uvek bili najbolji, ali sistem im nije dao da osvoje titulu!?). Medjutim, ima jedan mali problem sa tom teorijom - Zvezda je najmanje titula državnog prvaka osvojila za zemana ove dvojice. Dakle, ubi vas grobari statistika !

I, za kraj, vezano za rivalstvo Zvezde i Partizana - zašto se niko od mojih poznanika Zvezdaša ne trudi da dokaže da je Zvezda bolja od Partizana, a svi moji drugari Partizanovci ubiše se da mi dokažu kako je Partizan nešto najbolje što je sport mogao da stvori? Možda se odgovor krije u reklami za Leksus: naime, u svakoj reklami za Leksus spominje se kako je taj auto bolji od Mercedesa. U reklami za Mercedes nema ni reči o Leksusu. Zaključite sami zašto!

komsija

pre 12 godina

Stvarno se ponekada zapitam da li se fudbal u Srbiji igra zbog publike ili da bi se prodalo svako iole talentovano dete i da se napune dzepovi nekom Ramadaniju, Zahiriju,Stojicu..
Kad nas FSS toliko prica o engleskoj kao kolevci fudbala, njihovom zakonu, a mogli su i da iskopiraju i vide da nijedna utakmica ne moze poceti dok svi navijaci koji su krenuli na tu utakmicu ne udju na stadion a ovde i ono malo ljudi sto ode na neko gostovanje, bude srecno ako udje u 2 poluvreme i kako bi videlo sjajne poteze srpskih fudbalera. Pa ako pogledate zadnje kolo u engleskoj i italiji pa tamo je na vecini utakmica publika uletela na teren, palila baklje i da mozda nece sledecu utakmicu da igraju bez publike ???? Sanse nema. Zamislite da u bilo kojoj ozbiljnoj ligi prvak drzave ne moze da primi pehar i medalje jer nema publike i da ce to da se uradi u sledecoj sezoni, Cirkus Kolorado.

Gox

pre 12 godina

Da bas sam samokritican.Jer Beograd ima oko dva mil.stanovnika i jedan veliki FC.Zato sto na -10 dodje 50.000 ljudi.Zato sto samo 25 klubova moze da se pohvali da su osvojili onaj usati trofej.Sto se ne tucemo medjusobno.Sto,kada izadjemo u evropu,nikada ne brukamo grad,zemlju,boje kluba.Sto nikada nismo ispali od konobara.Sto su pred nama padali mnogi velikani.Sto nam nikada nije skandirao ceo stadion"lopovi".Sto sam vodio ortaka grobara na Marakanu da oseti evropsku atmosferu.Sto imamo 5 zvezdica u liku pravih virtuoza i 6-tu,celu najzlatniju generaciju svih vremena na ovim prostorima.Sto titule slavimo svi zajedno na svom stadionu.Sto u stvari nisam samokritican vec strasno ponosan na tu crveno-belu boju.Sto...

mile

pre 12 godina

ja bi predlozio upravi partizan da na pocetku sledece sezone kada budu dosli ovi iz fss da predaju pehar , da isti primi Gavran ekonom partizana a igraci i ostali da se samo zagrevaju i bojkotuju dodelu istog , pa pola igraca koji su osvojili medalji iduce godine nece biti tu i kome ce onda da daju te medalje , smesna odluka ako su vec hteli da ih kazne mogli su da ih kazne prvom sledecom utakmicom u sledecem prvenstvu

Nenad

pre 12 godina

Тој другопласираној екипи су већ даване титуле (случај Шајбер у времену СФРЈ државе коју ви не признајете, а у којој сте и постали најтрофејнији) на начин који заговараш. Видим да би се и сада дичили таквом титулом. Срамота. Буди искрен, јер поштен тешко да можеш бити после оваквог предлога, па реци ко је онда отмичар титула. Зар је то онај клуб који има велику бодовну предност над оним коме се по теби треба да да титула, или онај коме се она даје за зеленим столом? Све је јасно, јер ово је Србистан.
(Grobar Ni, 18. maj 2012 18:33)

Kako vas bre nije sramota da pricate da su Zvezdi titule davali razni Sajberi i sl... Gde ste to culi? Gde? Mi smo se tih godina kidali sa slavnim Milanom,pobedjivali Real i mnoge Evropske velikane poput Benfike, Arsenala, Liverpula, Bajerna... Drali smo vas u derbijima. Mi smo te titule opravdali osvajanjem Kupa Sampiona,cime ste vi ove vase sada opravdali? nulom u grupi? Samrokom? cime? 1986 godine Partizan kao lider ulazi u zadnje kolo sa istim brojem bodova kao i Zvezda,ali ima za gol bolju gol razliku,celo kolo biva namesteno jer su bas svi rezultati bili pogodni po one kojima je trebalo. Zvezda namesta pobedu od 4-0, Partizanova utakmica kasni 15 minuta (u zadnjem kolu svi moraju da pocnu u isto vreme ako borba za titulu i ispadanje iz lige nije odlucena) i on gledaj cuda pobedjuje bas 4-0 i tako biva prvi. FSJ sasvim logicno kaznjava sve klubove za namestanje oduzimanjem bodova za sl sezonu i ponavljanjem kola sa stanjem koje je bilo tako da Partizan ima bolju gol razliku za 1 gol. Zvezda u ponovljenoj utakmici igra 1-1 a Partizan protivno fudbalskim pravilima bojkotuje ponovljeno kolo i zali se drugom Beogradskom sudu (dakle drzavnom ili opstinskom sudu a ne fudbalskom ili UEFI) i dobija titulu od toga suda a UEFA prizna Zvezdi ucesce u Kupu Sampiona. Partizan i svi ostali kažnjeni (i Zvezda, Hajduk...) startuju sledeću sa minus 6, igra se cela sezona, Vardar koji nije kažnjen uzme titulu, ide u Kup šampiona, i onda civilni sud da titulu Partizanu. Niko drugi se nije žalio. I tako Partizan na poklon od države dobio dve titule.

vasa

pre 12 godina

Da je prvenstvo bilo fer i posteno,sampion bi bio Radnicki Kg!Blizanci tek 3. i 4.!Sto se tice navijaca,VOLIM TE MAMA AL NE VISE OD DINAMA!Pozz od Vranjanci
(taze boranija, 18. maj 2012 17:10)

Ha, ha, ha... Odavno se ovako nisam nasmejao... Pa imao si priliku da gledas pre neki dan na te-u utakmicu izmedju sampiona i te tvoje seoske ekipe... (A i jesenas u Bgd)... Razlika nebo i zemlja... Razlika u bodovima, okruglo 30... O cemu ti pricas?

Eto, naucili i oni...

pre 12 godina

Institucija je u komsiluku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gox, 18. maj 2012 19:00) Konacno jedan samokriticni Delija. Morao si da priznas?

Pablo Neruda

pre 12 godina

Ljudi, ne lozite se, kazna je, izmedju ostalog, i zato sto je prebijen novinar na konf. za stampu od strane navijaca. E sada, ako mislite da bi i pored toga trebalo dozvoliti utakmicu pred navijacima. . . e to je onda drugi par opanaka. . .

Ercov

pre 12 godina

Bitno je da su cigani odneli pola Krusevca posle finala kupa, a Partizan ne mora ni da slavi titulu,jer je njeno osvajanje vec postalo uobicajeno!!! Crmo ce uvek biti jace od zutog!!!!

Ivan

pre 12 godina

@ (Grobar Ni, 18. maj 2012 18:33)

Seti se samo prošlogodišnjeg finala Kupa u tom,kako ti kažeš "Srbistanu",i sve će ti biti jasno o toma KO otima titule!!!!!

Grobar Ni

pre 12 godina

trebaju oduzeti parizanu otmicaru titulu i dati je drugoplasiranoj ekipi.
(glingon, 18. maj 2012 16:17)

Тој другопласираној екипи су већ даване титуле (случај Шајбер у времену СФРЈ државе коју ви не признајете, а у којој сте и постали најтрофејнији) на начин који заговараш. Видим да би се и сада дичили таквом титулом. Срамота. Буди искрен, јер поштен тешко да можеш бити после оваквог предлога, па реци ко је онда отмичар титула. Зар је то онај клуб који има велику бодовну предност над оним коме се по теби треба да да титула, или онај коме се она даје за зеленим столом? Све је јасно, јер ово је Србистан.

marv

pre 12 godina

e grobari, ova vasa peta titula i najveci uspeh u istoriji velikog patli.. partizana, ostace nama Delijama za uspomenu i lepo secanje za sva vremena... hahahaha

Croatia super nation

pre 12 godina

Hahaha...trebate vidjeti ovaj Dinamo kod nas...slave naslov pred 20 ljudi..brate mili...jučer sam malo pogledao na indexu proslave Zvezde i kupa i kako bacaju Prosinečkog u zrak, a vjerujem da i Partizan igra pred minimalno 10 000 ljudi svako kolo...kod nas sve otišlo u 3 pi... materine...Dinamo nema ni 2000 ljudi po utakmici, Hajduk još i skupi 5000-6000 ljudi ali sve je to jadno....treba pod hitno početi pripreme za neku regionalnu ligu jer ovo je u potpunosti izgubilo smisao

Dragan Djordjevic

pre 12 godina

Zamislite kad bi zbog pljackasa banke svim ljudima zabranili da udju u banku... Neko se nepristojno ponasa na ulici, a sudija kazni sve ljude da ne smeju da izadju na ulicu 3 dana... Kako bi to motivisalo prestupnike da prestanu da grese? Zasto su kaznjeni i oni koji nisu krivi zajedno sa onima koji jesu krivi? Ja tu utakmicu ne bi gledao ni po kazni, ali ne mogu da ne primetim da ove sudije nemaju elementarnu logiku kaznjavanja.

taze boranija

pre 12 godina

Da je prvenstvo bilo fer i posteno,sampion bi bio Radnicki Kg!Blizanci tek 3. i 4.!Sto se tice navijaca,VOLIM TE MAMA AL NE VISE OD DINAMA!Pozz od Vranjanci

IBJ

pre 12 godina

U FSS sede šampioni u donošenju idiotskih odluka koje izvrgavaju ruglu srpski fudbal. Kažnjavati šampiona države utakmicom bez gledalaca u meču u kojem se ništa ne odlučuje, protiv tima koji je već ispao iz Lige i sprečiti navijače da proslave titulu... Seljakati finale Kupa Srbije od nemila do nedraga i onemogućiti najgledaniji klub domaćeg fudbala da okupi 30-ak hiljada gledalaca na utakmici koja treba da bude fudbalski praznik... istovremeno ostaviti milionski auditorijum bez TV prenosa... Zašto se čudimo što nam je fudbal u svetskom šup... kad ga naš sopstveni savez tako ponižava. Znam da moj vapaj pada na gluve uši, ali ipak moram da uzviknem "Karadžić i društvo, marš iz srpskog fudbala!"

rac

pre 12 godina

Klub verovatno zna imena vodja Zabranjenih i Alcatraza, shodno tome neka podnese krivicneprijave za nanetu stetu klubu a i da se resi vise problem takvih "navijaca"!

Djuka

pre 12 godina

Nema veze bre, mogli bismo da negde u julu ili avgustu pozovemo PAOK u goste, posto ko zna koliko vremena nisu bili kod nas (mi jesmo kod njih, odigramo prijateljsku utakmicu i tu nam dodele pehar...

smeker

pre 12 godina

Bruka,sramota,jad,beda.Ulizice iz FSS ukinite FCP oduzmite zadnjih 5 titula i podelite sirotinji.Pehar ove godine ne treba ni uzimati neka ga posalju postom.kome im drago.Sajber ponovo u akciji...

iiijao!

pre 12 godina

Partizan je proslost, Vojvodina je buducnost!
(FCV, 18. maj 2012 14:20)

To bi logično bilo da kažu Zvezdaši, pred poslednje kolo, a ne slaninari.

navijac zvezde

pre 12 godina

SRAMOTA!!!

Kao sto je sramota da predsednik FSS u zadnje 3 sezone, 2 puta ne predaju pehar pobedniku Kupa (vidi slucajnosti Zvezdi)...

Matori zvezdaš

pre 12 godina

Koliko sam primetio, u medijima se provlači ideja SOS kanala, koju FSS želi da sprovede u delo,

da se klubovi kažnjavaju oduzimanjem bodova za incidente na tribinama.

Sve će da izmisle i urade, samo da dilere sa tribina ne sklone sa stadiona.

Krstic

pre 12 godina

Posto sampratio prosli derbi preko TV video sam nevidjenu bakljadu na severnoj tribini,vidim da disciplinska komisija FSS nije registrovala.Problem koji se desava na nasim stadionima,je problem koji ne moze resiti ni jedna uprava klubova,to je problem koji moze da rese organi koji imaju zakonsko pravo da rese taj poblem.Sve prekrsioce moze drakonskim kaznama stabilizovati stanje na stadionima,ali ne vidim da oni to cine.Disciplinska komisija,koja je kako vidim klubaski obojena,ne resava problem na pravi nacin,i potvrda je da problem nije resiv njihovim merama.Oni su najobicniji dzabalebarosi i dobrinose urusavanju naseg fudbala.

dragan

pre 12 godina

Vatreni sam Zvezdaš, ali ovo stvarno nema smisla. Na toj utakmici je prisustvovalo na hiljade navijača oba kluba, a zbog nekolicine dripaca utakmice treba da se igraju pred praznim tribinama.Onima koji su osvedočeni huligani i dripci zabraniti trajno ili na duže vreme prisustvovanje utakmicama kao u Engleskoj da bismo mi normalni ljudi mogli da gledamo fudbal. PS Uvek drastično finansijski kažnjavati uprave oba kluba za slične incidente.

coi

pre 12 godina

strasno!!! Uz moto `vracamo publiku na stadione` zabranjujemo publici da prisustvuje mecu na kojem bi dosao rekordan broj navijaca!!! Bravo FSS!

Alcale

pre 12 godina

I posle neko kaže kako je Tole grobar!?
Jeste on grobar ali grobar PFC Partizana!
Oterao nam je najboljeg trenera u poslednjih 20 godina, Đukića.
Doveo nam đuru šnajdera i sa njima razbucao klub koji je bio finansiski potpuno bezbrižan čak i za vreme sankcija.
I to što su "navijači" oterali Bjekovića i Zečevića i to je verovatno njegova režija. Inače pomenuti tandem je majka Tereza za ove jahače apokalipse koji trenutno uništavaju klub, i po sportskim uspesima i po finansiskom stanju.

Dule

pre 12 godina

(goc, 18. maj 2012 13:10)

Nit' ste najbolji,nit' ste najveci!A ovo kaznjavanje je smesno,s obzirom da je Zvezda u predhodnim sezonama kaznjavana u situacijama kad se borila za titulu prvaka i imala realne sanse da ih osvoji.

Kako osvojeno, tako i proslavljeno

pre 12 godina

Dolazak Vermezovića i tri poraza od Zvezde u mesec i po dana. Prvo slavlje titule odložio Kadu 93, a sad slave pred praznim stadionom. Zvezda je trebala da pokloni kup Borcu, jer je ovo sasvim dovoljno za satisfakciju...

užas od korupcije

pre 12 godina

Grupa ljudi pravi incidente na utakmici => zatvoriti stadion.
Grupa ljudi pravi pljačka banke => zatvoriti banke.
Grupa ljudi džepari po autobusima => ukinuti javni prevoz.
Grupa ljudi krade po prodavnicama => ukinuti malopreodaju.
...
A policija i pravosuđe služe za... zaključavanje objekata?

Bobo ZH

pre 12 godina

Pa izgleda da bi svi u savezu i zeljeli da i taj pehar ode kod komsinice, podajte im sve samo neka budu sretni i zadavoljni pa nek i dalje pljuju po nama. Boze svasta, strasno... Ovo nema nigdje...

Nasi dani

pre 12 godina

Dok su navijaci na fudbalske stadione dolazili zbog fudbla a ne zbog sebe, nije bilo medjusobnih nereda, a cim je pocela profesionalizacija ekipa sa tribina eto ti problema oko odbrane tih tribinskih budzetskih sredstava u vidu borbe za dominacijom.

Marko

pre 12 godina

Koji put ovoga proleca? Ja ne znam ni zasto? Vise smo mi odigrali utakmica bez publike, nego czv kada je onaj manijak pucao u nekog lika na stadionu.

andrej

pre 12 godina

da da i onda dobijam minuse kad pricam o namestaljkama i koliko je jadna srpska liga bez briga!ovo nema nigde a verujem ni u 99% africkim drzavama da se ovako nesto dogodi.bruka i sramota a sto je naj gore to su ta dva beogradska blizanca sto brukaju sve sto je fudbalsko u srbiji!naravno prateci trend beogradjana i drugi rade isto tako da djaba vam svi ti trofeji kad ih na pijaci ne bi mogli prodati.

Zvezdaš

pre 12 godina

Interesantno da niko od odgovornih čelnika ne spominje,
niti mu pada na pamet da primeni zakonsku mogućnost,
zabranu prisustva sportskim događajima, na određeno vreme, ili čak trajno, pojedincima koje je snimila kamera?

Lakše je zaključati kapije.
Međutim, nije delotvorno, a ni pošteno prema normalnom svetu.

Nikola

pre 12 godina

Bolje da organizuju jace obezbedjenje i pojacaju mere bezbednosti nego sto ovo rade, ja sam bio na tom derbiju na jugu, umalo glavu izgubim kroz onu tucu...

zoran

pre 12 godina

navijam za Zvezdu, pripadam starijoj generaciji poshtovalaca ovog kluba.
Ne mogu da verujem da se ovakva odluka donese. Zaista se sve vishe pitam, jesu li svi normalni ljudi odavno napustili Srbiju.
Ovo je za rubriku - Verovali ili ne -

FSS treba zakonom raspustiti.
Posle se pitamo, a zashto gospodin Grant bezi iz Srbije..?? Stvarno, zashto to radi..? Chovek je sagledao sav horo nasheg drushtva i bezi glavom bez obzira.

dzozey

pre 12 godina

pa i onako tokom sezone nisu imali bog zna koliko navijaca na utakmicama,tako da im ovo nece tesko pasti...navikli su se na prazne tribine :)
(nebitan, 18. maj 2012 12:34)
Na titule smo se mi navikli prijatelju, na titule. Bolje prazne tribine, nego prazna obecanja!

Branislav Lujic

pre 12 godina

Ova odluka nema smisla, fudbal se igra zbog gledalaca! Kaznjavati gledaoce i oduzimati im sansu da proslave titulu sa svojim timom ne pomaze nikome...

Zkr

pre 12 godina

Ja sam navijač Crvene zvezde.

OVO JE SRAMOTA ŠTA RADI FSS!

Ako treba da se kazni, kaznite ih da ne igraju prvu u sledećem prvenstvu, a ne ovako. Potpuno bespotrebno! Fudbal se igra za navijače a titula se ne proslavlja sa službenim licima.

BRUKA!

Vladan

pre 12 godina

Sve dok se budu slusale tzv. vodje bilo koje grupe i sledili njihovi interesi imacemo ovakve i slicne situacije koje samo stete klubu i fudbalu uopste. Kakve mi koristi imamo od toga, da li cemo dobiti nesto dok nekolicina odabranih (vodja) uziva u blagodetima novonastalog radnog mesta - vodja navijaca!

goc

pre 12 godina

sramota da sampion i najbolji tim u drzavi i najvecu instituciju na ovim prostorima kaznjavaju ,pa ovi igraci zasluzili su proslavu uz publike imali su izvanrednu sezonu ostavile rivala 10 bodava iza stvarno ne znam ima boga Partizan sampion ,sramota od savez koji fosira zvezdu i udavara se pogresnjim ljudima komsinice

dexter laboratory

pre 12 godina

Sramota! Pa zašto da pravi navijači budu kažnjeni zbog nekolicine budala? I šta sad izvodite? Pa treba da se proslavi titula, poslednje kolo je... Sad ste našli da se pravite veliki...

Xperia arc

pre 12 godina

Bruka za Srbiju, bruka za FSS. Izjednaciti pokusaj linca, bacanje "bombi", ulazak neovlascenih lica i otvorenu pretnju igracima u proslom derbiju sa par upaljenih baklji ili isterivanjem jednog novinara je zastrasujuce. Dokle vise? Zbog cega? Zato sto vecina navija za jedan klub on mora da bude uvek vidno povlascen? Pa za ono sto su uradili u proslom derbiju Partizan bi do kraja sezone igrao bez publike, a sada nam ne daju ni da proslavimo titulu. Sramota!
(bruka, 18. maj 2012 12:39) Sramota od saveza ovi igraci zasluzili su proslavu uz svoje grobare bruka od saveza koji forsira zvezdu na svim polijama i selektorima i kaznuje partizan bez publike bruka ne znam sta da kazem zao mi je igraca pre svega ,inace sam iz makedonije i planirao doci na proslavu titule ali od toga nista sramota saveza unistavaju fudbal
(fas, 18. maj 2012 12:49)

Kme kme kme, pa kad bi malo ukljucili mozak shvatili bi da vam je Djura zatvorio stadion a ne neko drugi.

m

pre 12 godina

pa dobro oni slave titule od 2007 pre toga bila suša nisu zaslužili ovo jer im je poslednja godina slavlja plus minus tek 2057 će ponovo slaviti

T.P PARTIZAN

pre 12 godina

kao prvo mislim da je djura ovo namestio jer ko zna dal bi se slavila titula li bi bilo scandiranje uprv npolje,grant,vermez,boris itd.

kao drugo moze u takmica da se odigra bes publike,i po zavrsetku ili posle nekoliko sati, pustiti navijce da proslve.

pa zamislite svaki klub kad osvoji nki rofej van svog stadiona,organizuju docek na domacem stadionu i to je to,samo sto djuri i politicarima to ne odgovra

Xperia

pre 12 godina

kažnjen je zbog incidenata na "večitom derbiju" i na poslednjem meču u Krugajevcu, kada su navijači crno-belih upali na atletsku stazu.

bobo

pre 12 godina

i bolje da ne gledamo sličnu bruku kao u kragujevcu.
dalje ljudi više zaustavite bagru, da može lijepo da se ide na utakmice.
da se navija.

bruka

pre 12 godina

Bruka za Srbiju, bruka za FSS. Izjednaciti pokusaj linca, bacanje "bombi", ulazak neovlascenih lica i otvorenu pretnju igracima u proslom derbiju sa par upaljenih baklji ili isterivanjem jednog novinara je zastrasujuce. Dokle vise? Zbog cega? Zato sto vecina navija za jedan klub on mora da bude uvek vidno povlascen? Pa za ono sto su uradili u proslom derbiju Partizan bi do kraja sezone igrao bez publike, a sada nam ne daju ni da proslavimo titulu. Sramota!

dac

pre 12 godina

kako moze da titula progje bez navijaca ja sam grobar iz makedonije i planirao sam da dogjem na proslvi titule 5 za redom ovo je uzas teci put nas kaznjavaju sramota od saveza da titulu koju treba da proslavimo bude bez publike ,posle pitam se da je bila u pitanju zvezda sta bi tole uradio e gde ode fudbal sramota ,dolazak vermezovica mislim da je prava stvar napred partizan

Uprava napolje

pre 12 godina

Dragan Đurić bi bio sjajan predsednik, samo da može da promeni sve navijače. Ovo je za zatvor. Neka makar odlože uručenje pehara za prvo kolo sledeće sezone. Skandal. UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!

ajnstajn

pre 12 godina

A mi kao ne znamo da su Djura i ekipa sve smislili da im ne bi ceo stadion zvizdao pa sad kao kaznili ih ! Sad ce taksista da napise saopstenje gde ce kao da napadne FSS i da kaze kako je ovo sramota sta se radi sampionu pa ih stalno kaznjavaju a u stvari sve su oni smislili.

zvezdaš-rajvoSa

pre 12 godina

Nije tačno da je disciplinska komisija FSS zatvorila stadion u Humskoj. Stadion je zatvorio Kadu 05.05.2012. u 93 minutu utakmice :))

hm

pre 12 godina

Kada će grobari da shvate da se sve u životu vraća? Neću da idem u dalju prošlost, ne dalje od poslenjeg derbija, setite se samo kako je izgledao onaj pokušaj proslave, sačinjen od 3% slavlja i 97% provokacije?
I onda dođe 93. minut.
I onda dođe prazan stadion.
I onda vam se vrati Vermez.
Koga ćete u nedelju da provocirate kad vam ni odlazećeg trenera preterano ne interesuje proslava?

Spanac

pre 12 godina

I sada ce se pricati kako Tole,FSS i Zajednica superligasa kaznjavaju Partizan i kako je nas fudbal cist i bez namestaljki. Komedija bez kraja...

mi cigani se kupamo u kadu, a vi ?

pre 12 godina

ma ovo je stvarno glupost!
neka kazne navijache koji su pravili probleme, doklo sa ovim kolektivnim kaznjavanjem...
mada ono, mogli su lepo protiv zvezde da prime pehar, ne znam zashto su odustali? ;p

fas

pre 12 godina

Sramota od saveza ovi igraci zasluzili su proslavu uz svoje grobare bruka od saveza koji forsira zvezdu na svim polijama i selektorima i kaznuje partizan bez publike bruka ne znam sta da kazem zao mi je igraca pre svega ,inace sam iz makedonije i planirao doci na proslavu titule ali od toga nista sramota saveza unistavaju fudbal

pedja

pre 12 godina

Kad bi se neko setio pa kao u Turskoj da dozvoli ulaz samo zenama i deci, imalo bi efekta a i prizor bi bio odlican. Lepo bi bilo da vi kao novinari pokrenete inicijativu da se ovako nesto desi.

Heroes

pre 12 godina

Po ovoj slici, prilicno sam siguran da je Partizan slavio Titulu na derbiju...Jel zna neko kako je bilo na proslavi?Kazu da se pustao Seki,takodje cujem da je neki omaleni Brazilac upao pri kraju proslave i neki su zbog toga plakali.

užas od korupcije

pre 12 godina

Grupa ljudi pravi incidente na utakmici => zatvoriti stadion.
Grupa ljudi pravi pljačka banke => zatvoriti banke.
Grupa ljudi džepari po autobusima => ukinuti javni prevoz.
Grupa ljudi krade po prodavnicama => ukinuti malopreodaju.
...
A policija i pravosuđe služe za... zaključavanje objekata?

Zkr

pre 12 godina

Ja sam navijač Crvene zvezde.

OVO JE SRAMOTA ŠTA RADI FSS!

Ako treba da se kazni, kaznite ih da ne igraju prvu u sledećem prvenstvu, a ne ovako. Potpuno bespotrebno! Fudbal se igra za navijače a titula se ne proslavlja sa službenim licima.

BRUKA!

zoran

pre 12 godina

navijam za Zvezdu, pripadam starijoj generaciji poshtovalaca ovog kluba.
Ne mogu da verujem da se ovakva odluka donese. Zaista se sve vishe pitam, jesu li svi normalni ljudi odavno napustili Srbiju.
Ovo je za rubriku - Verovali ili ne -

FSS treba zakonom raspustiti.
Posle se pitamo, a zashto gospodin Grant bezi iz Srbije..?? Stvarno, zashto to radi..? Chovek je sagledao sav horo nasheg drushtva i bezi glavom bez obzira.

dzozey

pre 12 godina

pa i onako tokom sezone nisu imali bog zna koliko navijaca na utakmicama,tako da im ovo nece tesko pasti...navikli su se na prazne tribine :)
(nebitan, 18. maj 2012 12:34)
Na titule smo se mi navikli prijatelju, na titule. Bolje prazne tribine, nego prazna obecanja!

pedja

pre 12 godina

Kad bi se neko setio pa kao u Turskoj da dozvoli ulaz samo zenama i deci, imalo bi efekta a i prizor bi bio odlican. Lepo bi bilo da vi kao novinari pokrenete inicijativu da se ovako nesto desi.

ajnstajn

pre 12 godina

A mi kao ne znamo da su Djura i ekipa sve smislili da im ne bi ceo stadion zvizdao pa sad kao kaznili ih ! Sad ce taksista da napise saopstenje gde ce kao da napadne FSS i da kaze kako je ovo sramota sta se radi sampionu pa ih stalno kaznjavaju a u stvari sve su oni smislili.

Marko

pre 12 godina

Koji put ovoga proleca? Ja ne znam ni zasto? Vise smo mi odigrali utakmica bez publike, nego czv kada je onaj manijak pucao u nekog lika na stadionu.

Zvezdaš

pre 12 godina

Interesantno da niko od odgovornih čelnika ne spominje,
niti mu pada na pamet da primeni zakonsku mogućnost,
zabranu prisustva sportskim događajima, na određeno vreme, ili čak trajno, pojedincima koje je snimila kamera?

Lakše je zaključati kapije.
Međutim, nije delotvorno, a ni pošteno prema normalnom svetu.

coi

pre 12 godina

strasno!!! Uz moto `vracamo publiku na stadione` zabranjujemo publici da prisustvuje mecu na kojem bi dosao rekordan broj navijaca!!! Bravo FSS!

Spanac

pre 12 godina

I sada ce se pricati kako Tole,FSS i Zajednica superligasa kaznjavaju Partizan i kako je nas fudbal cist i bez namestaljki. Komedija bez kraja...

dragan

pre 12 godina

Vatreni sam Zvezdaš, ali ovo stvarno nema smisla. Na toj utakmici je prisustvovalo na hiljade navijača oba kluba, a zbog nekolicine dripaca utakmice treba da se igraju pred praznim tribinama.Onima koji su osvedočeni huligani i dripci zabraniti trajno ili na duže vreme prisustvovanje utakmicama kao u Engleskoj da bismo mi normalni ljudi mogli da gledamo fudbal. PS Uvek drastično finansijski kažnjavati uprave oba kluba za slične incidente.

T.P PARTIZAN

pre 12 godina

kao prvo mislim da je djura ovo namestio jer ko zna dal bi se slavila titula li bi bilo scandiranje uprv npolje,grant,vermez,boris itd.

kao drugo moze u takmica da se odigra bes publike,i po zavrsetku ili posle nekoliko sati, pustiti navijce da proslve.

pa zamislite svaki klub kad osvoji nki rofej van svog stadiona,organizuju docek na domacem stadionu i to je to,samo sto djuri i politicarima to ne odgovra

goc

pre 12 godina

sramota da sampion i najbolji tim u drzavi i najvecu instituciju na ovim prostorima kaznjavaju ,pa ovi igraci zasluzili su proslavu uz publike imali su izvanrednu sezonu ostavile rivala 10 bodava iza stvarno ne znam ima boga Partizan sampion ,sramota od savez koji fosira zvezdu i udavara se pogresnjim ljudima komsinice

dexter laboratory

pre 12 godina

Sramota! Pa zašto da pravi navijači budu kažnjeni zbog nekolicine budala? I šta sad izvodite? Pa treba da se proslavi titula, poslednje kolo je... Sad ste našli da se pravite veliki...

IBJ

pre 12 godina

U FSS sede šampioni u donošenju idiotskih odluka koje izvrgavaju ruglu srpski fudbal. Kažnjavati šampiona države utakmicom bez gledalaca u meču u kojem se ništa ne odlučuje, protiv tima koji je već ispao iz Lige i sprečiti navijače da proslave titulu... Seljakati finale Kupa Srbije od nemila do nedraga i onemogućiti najgledaniji klub domaćeg fudbala da okupi 30-ak hiljada gledalaca na utakmici koja treba da bude fudbalski praznik... istovremeno ostaviti milionski auditorijum bez TV prenosa... Zašto se čudimo što nam je fudbal u svetskom šup... kad ga naš sopstveni savez tako ponižava. Znam da moj vapaj pada na gluve uši, ali ipak moram da uzviknem "Karadžić i društvo, marš iz srpskog fudbala!"

Branislav Lujic

pre 12 godina

Ova odluka nema smisla, fudbal se igra zbog gledalaca! Kaznjavati gledaoce i oduzimati im sansu da proslave titulu sa svojim timom ne pomaze nikome...

Nasi dani

pre 12 godina

Dok su navijaci na fudbalske stadione dolazili zbog fudbla a ne zbog sebe, nije bilo medjusobnih nereda, a cim je pocela profesionalizacija ekipa sa tribina eto ti problema oko odbrane tih tribinskih budzetskih sredstava u vidu borbe za dominacijom.

Alcale

pre 12 godina

I posle neko kaže kako je Tole grobar!?
Jeste on grobar ali grobar PFC Partizana!
Oterao nam je najboljeg trenera u poslednjih 20 godina, Đukića.
Doveo nam đuru šnajdera i sa njima razbucao klub koji je bio finansiski potpuno bezbrižan čak i za vreme sankcija.
I to što su "navijači" oterali Bjekovića i Zečevića i to je verovatno njegova režija. Inače pomenuti tandem je majka Tereza za ove jahače apokalipse koji trenutno uništavaju klub, i po sportskim uspesima i po finansiskom stanju.

Uprava napolje

pre 12 godina

Dragan Đurić bi bio sjajan predsednik, samo da može da promeni sve navijače. Ovo je za zatvor. Neka makar odlože uručenje pehara za prvo kolo sledeće sezone. Skandal. UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!

Nikola

pre 12 godina

Bolje da organizuju jace obezbedjenje i pojacaju mere bezbednosti nego sto ovo rade, ja sam bio na tom derbiju na jugu, umalo glavu izgubim kroz onu tucu...

Bobo ZH

pre 12 godina

Pa izgleda da bi svi u savezu i zeljeli da i taj pehar ode kod komsinice, podajte im sve samo neka budu sretni i zadavoljni pa nek i dalje pljuju po nama. Boze svasta, strasno... Ovo nema nigdje...

mi cigani se kupamo u kadu, a vi ?

pre 12 godina

ma ovo je stvarno glupost!
neka kazne navijache koji su pravili probleme, doklo sa ovim kolektivnim kaznjavanjem...
mada ono, mogli su lepo protiv zvezde da prime pehar, ne znam zashto su odustali? ;p

Xperia arc

pre 12 godina

Bruka za Srbiju, bruka za FSS. Izjednaciti pokusaj linca, bacanje "bombi", ulazak neovlascenih lica i otvorenu pretnju igracima u proslom derbiju sa par upaljenih baklji ili isterivanjem jednog novinara je zastrasujuce. Dokle vise? Zbog cega? Zato sto vecina navija za jedan klub on mora da bude uvek vidno povlascen? Pa za ono sto su uradili u proslom derbiju Partizan bi do kraja sezone igrao bez publike, a sada nam ne daju ni da proslavimo titulu. Sramota!
(bruka, 18. maj 2012 12:39) Sramota od saveza ovi igraci zasluzili su proslavu uz svoje grobare bruka od saveza koji forsira zvezdu na svim polijama i selektorima i kaznuje partizan bez publike bruka ne znam sta da kazem zao mi je igraca pre svega ,inace sam iz makedonije i planirao doci na proslavu titule ali od toga nista sramota saveza unistavaju fudbal
(fas, 18. maj 2012 12:49)

Kme kme kme, pa kad bi malo ukljucili mozak shvatili bi da vam je Djura zatvorio stadion a ne neko drugi.

Croatia super nation

pre 12 godina

Hahaha...trebate vidjeti ovaj Dinamo kod nas...slave naslov pred 20 ljudi..brate mili...jučer sam malo pogledao na indexu proslave Zvezde i kupa i kako bacaju Prosinečkog u zrak, a vjerujem da i Partizan igra pred minimalno 10 000 ljudi svako kolo...kod nas sve otišlo u 3 pi... materine...Dinamo nema ni 2000 ljudi po utakmici, Hajduk još i skupi 5000-6000 ljudi ali sve je to jadno....treba pod hitno početi pripreme za neku regionalnu ligu jer ovo je u potpunosti izgubilo smisao

Xperia

pre 12 godina

kažnjen je zbog incidenata na "večitom derbiju" i na poslednjem meču u Krugajevcu, kada su navijači crno-belih upali na atletsku stazu.

Vladan

pre 12 godina

Sve dok se budu slusale tzv. vodje bilo koje grupe i sledili njihovi interesi imacemo ovakve i slicne situacije koje samo stete klubu i fudbalu uopste. Kakve mi koristi imamo od toga, da li cemo dobiti nesto dok nekolicina odabranih (vodja) uziva u blagodetima novonastalog radnog mesta - vodja navijaca!

Matori zvezdaš

pre 12 godina

Koliko sam primetio, u medijima se provlači ideja SOS kanala, koju FSS želi da sprovede u delo,

da se klubovi kažnjavaju oduzimanjem bodova za incidente na tribinama.

Sve će da izmisle i urade, samo da dilere sa tribina ne sklone sa stadiona.

bruka

pre 12 godina

Bruka za Srbiju, bruka za FSS. Izjednaciti pokusaj linca, bacanje "bombi", ulazak neovlascenih lica i otvorenu pretnju igracima u proslom derbiju sa par upaljenih baklji ili isterivanjem jednog novinara je zastrasujuce. Dokle vise? Zbog cega? Zato sto vecina navija za jedan klub on mora da bude uvek vidno povlascen? Pa za ono sto su uradili u proslom derbiju Partizan bi do kraja sezone igrao bez publike, a sada nam ne daju ni da proslavimo titulu. Sramota!

bobo

pre 12 godina

i bolje da ne gledamo sličnu bruku kao u kragujevcu.
dalje ljudi više zaustavite bagru, da može lijepo da se ide na utakmice.
da se navija.

rac

pre 12 godina

Klub verovatno zna imena vodja Zabranjenih i Alcatraza, shodno tome neka podnese krivicneprijave za nanetu stetu klubu a i da se resi vise problem takvih "navijaca"!

Grobar Ni

pre 12 godina

trebaju oduzeti parizanu otmicaru titulu i dati je drugoplasiranoj ekipi.
(glingon, 18. maj 2012 16:17)

Тој другопласираној екипи су већ даване титуле (случај Шајбер у времену СФРЈ државе коју ви не признајете, а у којој сте и постали најтрофејнији) на начин који заговараш. Видим да би се и сада дичили таквом титулом. Срамота. Буди искрен, јер поштен тешко да можеш бити после оваквог предлога, па реци ко је онда отмичар титула. Зар је то онај клуб који има велику бодовну предност над оним коме се по теби треба да да титула, или онај коме се она даје за зеленим столом? Све је јасно, јер ово је Србистан.

Dule

pre 12 godina

(goc, 18. maj 2012 13:10)

Nit' ste najbolji,nit' ste najveci!A ovo kaznjavanje je smesno,s obzirom da je Zvezda u predhodnim sezonama kaznjavana u situacijama kad se borila za titulu prvaka i imala realne sanse da ih osvoji.

dac

pre 12 godina

kako moze da titula progje bez navijaca ja sam grobar iz makedonije i planirao sam da dogjem na proslvi titule 5 za redom ovo je uzas teci put nas kaznjavaju sramota od saveza da titulu koju treba da proslavimo bude bez publike ,posle pitam se da je bila u pitanju zvezda sta bi tole uradio e gde ode fudbal sramota ,dolazak vermezovica mislim da je prava stvar napred partizan

iiijao!

pre 12 godina

Partizan je proslost, Vojvodina je buducnost!
(FCV, 18. maj 2012 14:20)

To bi logično bilo da kažu Zvezdaši, pred poslednje kolo, a ne slaninari.

smeker

pre 12 godina

Bruka,sramota,jad,beda.Ulizice iz FSS ukinite FCP oduzmite zadnjih 5 titula i podelite sirotinji.Pehar ove godine ne treba ni uzimati neka ga posalju postom.kome im drago.Sajber ponovo u akciji...

Krstic

pre 12 godina

Posto sampratio prosli derbi preko TV video sam nevidjenu bakljadu na severnoj tribini,vidim da disciplinska komisija FSS nije registrovala.Problem koji se desava na nasim stadionima,je problem koji ne moze resiti ni jedna uprava klubova,to je problem koji moze da rese organi koji imaju zakonsko pravo da rese taj poblem.Sve prekrsioce moze drakonskim kaznama stabilizovati stanje na stadionima,ali ne vidim da oni to cine.Disciplinska komisija,koja je kako vidim klubaski obojena,ne resava problem na pravi nacin,i potvrda je da problem nije resiv njihovim merama.Oni su najobicniji dzabalebarosi i dobrinose urusavanju naseg fudbala.

navijac zvezde

pre 12 godina

SRAMOTA!!!

Kao sto je sramota da predsednik FSS u zadnje 3 sezone, 2 puta ne predaju pehar pobedniku Kupa (vidi slucajnosti Zvezdi)...

fas

pre 12 godina

Sramota od saveza ovi igraci zasluzili su proslavu uz svoje grobare bruka od saveza koji forsira zvezdu na svim polijama i selektorima i kaznuje partizan bez publike bruka ne znam sta da kazem zao mi je igraca pre svega ,inace sam iz makedonije i planirao doci na proslavu titule ali od toga nista sramota saveza unistavaju fudbal

m

pre 12 godina

pa dobro oni slave titule od 2007 pre toga bila suša nisu zaslužili ovo jer im je poslednja godina slavlja plus minus tek 2057 će ponovo slaviti

Nenad

pre 12 godina

Тој другопласираној екипи су већ даване титуле (случај Шајбер у времену СФРЈ државе коју ви не признајете, а у којој сте и постали најтрофејнији) на начин који заговараш. Видим да би се и сада дичили таквом титулом. Срамота. Буди искрен, јер поштен тешко да можеш бити после оваквог предлога, па реци ко је онда отмичар титула. Зар је то онај клуб који има велику бодовну предност над оним коме се по теби треба да да титула, или онај коме се она даје за зеленим столом? Све је јасно, јер ово је Србистан.
(Grobar Ni, 18. maj 2012 18:33)

Kako vas bre nije sramota da pricate da su Zvezdi titule davali razni Sajberi i sl... Gde ste to culi? Gde? Mi smo se tih godina kidali sa slavnim Milanom,pobedjivali Real i mnoge Evropske velikane poput Benfike, Arsenala, Liverpula, Bajerna... Drali smo vas u derbijima. Mi smo te titule opravdali osvajanjem Kupa Sampiona,cime ste vi ove vase sada opravdali? nulom u grupi? Samrokom? cime? 1986 godine Partizan kao lider ulazi u zadnje kolo sa istim brojem bodova kao i Zvezda,ali ima za gol bolju gol razliku,celo kolo biva namesteno jer su bas svi rezultati bili pogodni po one kojima je trebalo. Zvezda namesta pobedu od 4-0, Partizanova utakmica kasni 15 minuta (u zadnjem kolu svi moraju da pocnu u isto vreme ako borba za titulu i ispadanje iz lige nije odlucena) i on gledaj cuda pobedjuje bas 4-0 i tako biva prvi. FSJ sasvim logicno kaznjava sve klubove za namestanje oduzimanjem bodova za sl sezonu i ponavljanjem kola sa stanjem koje je bilo tako da Partizan ima bolju gol razliku za 1 gol. Zvezda u ponovljenoj utakmici igra 1-1 a Partizan protivno fudbalskim pravilima bojkotuje ponovljeno kolo i zali se drugom Beogradskom sudu (dakle drzavnom ili opstinskom sudu a ne fudbalskom ili UEFI) i dobija titulu od toga suda a UEFA prizna Zvezdi ucesce u Kupu Sampiona. Partizan i svi ostali kažnjeni (i Zvezda, Hajduk...) startuju sledeću sa minus 6, igra se cela sezona, Vardar koji nije kažnjen uzme titulu, ide u Kup šampiona, i onda civilni sud da titulu Partizanu. Niko drugi se nije žalio. I tako Partizan na poklon od države dobio dve titule.

Ercov

pre 12 godina

Bitno je da su cigani odneli pola Krusevca posle finala kupa, a Partizan ne mora ni da slavi titulu,jer je njeno osvajanje vec postalo uobicajeno!!! Crmo ce uvek biti jace od zutog!!!!

Dragan Djordjevic

pre 12 godina

Zamislite kad bi zbog pljackasa banke svim ljudima zabranili da udju u banku... Neko se nepristojno ponasa na ulici, a sudija kazni sve ljude da ne smeju da izadju na ulicu 3 dana... Kako bi to motivisalo prestupnike da prestanu da grese? Zasto su kaznjeni i oni koji nisu krivi zajedno sa onima koji jesu krivi? Ja tu utakmicu ne bi gledao ni po kazni, ali ne mogu da ne primetim da ove sudije nemaju elementarnu logiku kaznjavanja.

marv

pre 12 godina

e grobari, ova vasa peta titula i najveci uspeh u istoriji velikog patli.. partizana, ostace nama Delijama za uspomenu i lepo secanje za sva vremena... hahahaha

Djuka

pre 12 godina

Nema veze bre, mogli bismo da negde u julu ili avgustu pozovemo PAOK u goste, posto ko zna koliko vremena nisu bili kod nas (mi jesmo kod njih, odigramo prijateljsku utakmicu i tu nam dodele pehar...

zvezdaš-rajvoSa

pre 12 godina

Nije tačno da je disciplinska komisija FSS zatvorila stadion u Humskoj. Stadion je zatvorio Kadu 05.05.2012. u 93 minutu utakmice :))

Kako osvojeno, tako i proslavljeno

pre 12 godina

Dolazak Vermezovića i tri poraza od Zvezde u mesec i po dana. Prvo slavlje titule odložio Kadu 93, a sad slave pred praznim stadionom. Zvezda je trebala da pokloni kup Borcu, jer je ovo sasvim dovoljno za satisfakciju...

andrej

pre 12 godina

da da i onda dobijam minuse kad pricam o namestaljkama i koliko je jadna srpska liga bez briga!ovo nema nigde a verujem ni u 99% africkim drzavama da se ovako nesto dogodi.bruka i sramota a sto je naj gore to su ta dva beogradska blizanca sto brukaju sve sto je fudbalsko u srbiji!naravno prateci trend beogradjana i drugi rade isto tako da djaba vam svi ti trofeji kad ih na pijaci ne bi mogli prodati.

Zvezdas

pre 12 godina

@Nenad

Konačno neko da napiše ukratko kako su se stvari dogadjale. Partizan je tada predvodio u mućkama; teške su frustracije bile jer se velika državna lova slivala u taj klub, a rezultati smešni u poredjenju sa sumama novca.
Inače, ovi maloletni "tastatura"-grobari stalno horski ponavljaju Miljanić, Babarogić, Zvezdi nameštane titule i sve ostale bajke koje smo u ono vreme slušali samo od navijača Dinama i Hajduka (kao, šatro, oni su uvek bili najbolji, ali sistem im nije dao da osvoje titulu!?). Medjutim, ima jedan mali problem sa tom teorijom - Zvezda je najmanje titula državnog prvaka osvojila za zemana ove dvojice. Dakle, ubi vas grobari statistika !

I, za kraj, vezano za rivalstvo Zvezde i Partizana - zašto se niko od mojih poznanika Zvezdaša ne trudi da dokaže da je Zvezda bolja od Partizana, a svi moji drugari Partizanovci ubiše se da mi dokažu kako je Partizan nešto najbolje što je sport mogao da stvori? Možda se odgovor krije u reklami za Leksus: naime, u svakoj reklami za Leksus spominje se kako je taj auto bolji od Mercedesa. U reklami za Mercedes nema ni reči o Leksusu. Zaključite sami zašto!

Eto, naucili i oni...

pre 12 godina

Institucija je u komsiluku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gox, 18. maj 2012 19:00) Konacno jedan samokriticni Delija. Morao si da priznas?

hm

pre 12 godina

Kada će grobari da shvate da se sve u životu vraća? Neću da idem u dalju prošlost, ne dalje od poslenjeg derbija, setite se samo kako je izgledao onaj pokušaj proslave, sačinjen od 3% slavlja i 97% provokacije?
I onda dođe 93. minut.
I onda dođe prazan stadion.
I onda vam se vrati Vermez.
Koga ćete u nedelju da provocirate kad vam ni odlazećeg trenera preterano ne interesuje proslava?

Heroes

pre 12 godina

Po ovoj slici, prilicno sam siguran da je Partizan slavio Titulu na derbiju...Jel zna neko kako je bilo na proslavi?Kazu da se pustao Seki,takodje cujem da je neki omaleni Brazilac upao pri kraju proslave i neki su zbog toga plakali.

mile

pre 12 godina

ja bi predlozio upravi partizan da na pocetku sledece sezone kada budu dosli ovi iz fss da predaju pehar , da isti primi Gavran ekonom partizana a igraci i ostali da se samo zagrevaju i bojkotuju dodelu istog , pa pola igraca koji su osvojili medalji iduce godine nece biti tu i kome ce onda da daju te medalje , smesna odluka ako su vec hteli da ih kazne mogli su da ih kazne prvom sledecom utakmicom u sledecem prvenstvu

Ivan

pre 12 godina

@ (Grobar Ni, 18. maj 2012 18:33)

Seti se samo prošlogodišnjeg finala Kupa u tom,kako ti kažeš "Srbistanu",i sve će ti biti jasno o toma KO otima titule!!!!!

vasa

pre 12 godina

Da je prvenstvo bilo fer i posteno,sampion bi bio Radnicki Kg!Blizanci tek 3. i 4.!Sto se tice navijaca,VOLIM TE MAMA AL NE VISE OD DINAMA!Pozz od Vranjanci
(taze boranija, 18. maj 2012 17:10)

Ha, ha, ha... Odavno se ovako nisam nasmejao... Pa imao si priliku da gledas pre neki dan na te-u utakmicu izmedju sampiona i te tvoje seoske ekipe... (A i jesenas u Bgd)... Razlika nebo i zemlja... Razlika u bodovima, okruglo 30... O cemu ti pricas?

Gox

pre 12 godina

Da bas sam samokritican.Jer Beograd ima oko dva mil.stanovnika i jedan veliki FC.Zato sto na -10 dodje 50.000 ljudi.Zato sto samo 25 klubova moze da se pohvali da su osvojili onaj usati trofej.Sto se ne tucemo medjusobno.Sto,kada izadjemo u evropu,nikada ne brukamo grad,zemlju,boje kluba.Sto nikada nismo ispali od konobara.Sto su pred nama padali mnogi velikani.Sto nam nikada nije skandirao ceo stadion"lopovi".Sto sam vodio ortaka grobara na Marakanu da oseti evropsku atmosferu.Sto imamo 5 zvezdica u liku pravih virtuoza i 6-tu,celu najzlatniju generaciju svih vremena na ovim prostorima.Sto titule slavimo svi zajedno na svom stadionu.Sto u stvari nisam samokritican vec strasno ponosan na tu crveno-belu boju.Sto...

komsija

pre 12 godina

Stvarno se ponekada zapitam da li se fudbal u Srbiji igra zbog publike ili da bi se prodalo svako iole talentovano dete i da se napune dzepovi nekom Ramadaniju, Zahiriju,Stojicu..
Kad nas FSS toliko prica o engleskoj kao kolevci fudbala, njihovom zakonu, a mogli su i da iskopiraju i vide da nijedna utakmica ne moze poceti dok svi navijaci koji su krenuli na tu utakmicu ne udju na stadion a ovde i ono malo ljudi sto ode na neko gostovanje, bude srecno ako udje u 2 poluvreme i kako bi videlo sjajne poteze srpskih fudbalera. Pa ako pogledate zadnje kolo u engleskoj i italiji pa tamo je na vecini utakmica publika uletela na teren, palila baklje i da mozda nece sledecu utakmicu da igraju bez publike ???? Sanse nema. Zamislite da u bilo kojoj ozbiljnoj ligi prvak drzave ne moze da primi pehar i medalje jer nema publike i da ce to da se uradi u sledecoj sezoni, Cirkus Kolorado.

A Lukic ce za tobom s Lamborginijem

pre 12 godina

(Zvezdas, 18.Maj 2012 21:46)

A sad lepo sedi u svoj raspali Mercedes, pusti onu vašu pesmicu "Nesrećnik sam od malena...",i pali !

Coamorte

pre 12 godina

Da bas sam samokritican.Jer Beograd ima oko dva mil.stanovnika i jedan veliki FC.Zato sto na -10 dodje 50.000 ljudi.Zato sto samo 25 klubova moze da se pohvali da su osvojili onaj usati trofej.Sto se ne tucemo medjusobno.Sto,kada izadjemo u evropu,nikada ne brukamo grad,zemlju,boje kluba.Sto nikada nismo ispali od konobara.Sto su pred nama padali mnogi velikani.Sto nam nikada nije skandirao ceo stadion"lopovi".Sto sam vodio ortaka grobara na Marakanu da oseti evropsku atmosferu.Sto imamo 5 zvezdica u liku pravih virtuoza i 6-tu,celu najzlatniju generaciju svih vremena na ovim prostorima.Sto titule slavimo svi zajedno na svom stadionu.Sto u stvari nisam samokritican vec strasno ponosan na tu crveno-belu boju.Sto... (Gox, 18. maj 2012 21:00)

Da i onda je mrmot zamotao cokoladu...

taze boranija

pre 12 godina

Da je prvenstvo bilo fer i posteno,sampion bi bio Radnicki Kg!Blizanci tek 3. i 4.!Sto se tice navijaca,VOLIM TE MAMA AL NE VISE OD DINAMA!Pozz od Vranjanci

LAZA

pre 12 godina

Predlazem da svi vlasnici godisnjih pretplatnih karata za utakmice na stadionu Partizana za ovu godinu,da tuze disciplinsku komisiju FSS,jer su ih neopravdano novcano ostetili,a da nisu dokazali da su oni koji imaju pretplatne karte na zapadnu i istocnu tribinu krivi.Ne mozete ni vi da prodjete nekaznjeno,ali vas boli ona stvar i u vama nema ni gram mozga.Problem pokusavate da resiti na vrlo neposten nacin,kaznjavajuci korektne navijace.Nema gosspodo kolektivne odgovornosti,nego pronadjite huligane pa kaznjavajte ih rigorozno.

SasaKG

pre 12 godina

Navijac sam Radnickog, ali moram da kazem da mi je zaista zao pravih navijaca Partizana. Prosto mislim da huligane treba isterati sa stadiona i vratiti ih u nihovo prirodno okruzenje (zatvor, uz teski prinudni rad). Na taj nacin svi bi profitirali. Pravi navijaci jer bi bez straha i bojazni mogli na utakmice i decu da dovode. Drzava, jer bi uvela red i mir. Cak i huligani, koji bi nakon nekoliko godina iza resetaka na kraju shvatili da je to bilo za njihovo dobro i da su izasli kao bolji ljudi.

Pablo Neruda

pre 12 godina

Ljudi, ne lozite se, kazna je, izmedju ostalog, i zato sto je prebijen novinar na konf. za stampu od strane navijaca. E sada, ako mislite da bi i pored toga trebalo dozvoliti utakmicu pred navijacima. . . e to je onda drugi par opanaka. . .

Ivan iz Cacka

pre 12 godina

(Zvezdas, 18. maj 2012 21:46)

Zvezdas, smiri malo dozivljaje... Ne znam ko vec par godina unazad pokusava da dokaze da je bolji i busa se Barijem i Tokiom svaki put kad izgubi derbi, pred koji obicno najavljujete petardu, a onda ne sutnete na gol... A sto se tice starih titula, tu skidam kapu, igra je bila bolja, ali titule su se i tada namestale i kupovale van terena. Razlika je bila jedino sto je Zvezda imala jaci lobi, a sreca je da ste imali i igru pa se to nije ni primecivalo... Danas nema razlike, sistem je isti, jedino su igraci losiji, pa do izrazaja dolazi sposobnost Partizanove uprave, odnosno nesposobnost Zvezdine, koja bi na isti nacin uzimala titule, da moze naravno... p.s. Ja imam 30 godina, tako da nisam bas klinac

Nenad

pre 12 godina

Kako vas bre nije sramota da pricate da su Zvezdi titule davali razni Sajberi i sl... Gde ste to culi? Gde? Mi smo se tih godina kidali sa slavnim Milanom,pobedjivali Real i mnoge Evropske velikane poput Benfike, Arsenala, Liverpula, Bajerna... Drali smo vas u derbijima. Mi smo te titule opravdali osvajanjem Kupa Sampiona,cime ste vi ove vase sada opravdali? nulom u grupi? Samrokom? cime? 1986 godine Partizan kao lider ulazi u zadnje kolo sa istim brojem bodova kao i Zvezda,ali ima za gol bolju gol razliku,celo kolo biva namesteno jer su bas svi rezultati bili pogodni po one kojima je trebalo. Zvezda namesta pobedu od 4-0, Partizanova utakmica kasni 15 minuta (u zadnjem kolu svi moraju da pocnu u isto vreme ako borba za titulu i ispadanje iz lige nije odlucena) i on gledaj cuda pobedjuje bas 4-0 i tako biva prvi. FSJ sasvim logicno kaznjava sve klubove za namestanje oduzimanjem bodova za sl sezonu i ponavljanjem kola sa stanjem koje je bilo tako da Partizan ima bolju gol razliku za 1 gol. Zvezda u ponovljenoj utakmici igra 1-1 a Partizan protivno fudbalskim pravilima bojkotuje ponovljeno kolo i zali se drugom Beogradskom sudu (dakle drzavnom ili opstinskom sudu a ne fudbalskom ili UEFI) i dobija titulu od toga suda a UEFA prizna Zvezdi ucesce u Kupu Sampiona. Partizan i svi ostali kažnjeni (i Zvezda, Hajduk...) startuju sledeću sa minus 6, igra se cela sezona, Vardar koji nije kažnjen uzme titulu, ide u Kup šampiona, i onda civilni sud da titulu Partizanu. Niko drugi se nije žalio. I tako Partizan na poklon od države dobio dve titule.
(Nenad, 18. maj 2012 19:41) B92 nije lepo prenela moje zadnje dve recenice.Rekao sam da je Partizan startovao jedini nekaznjen a svi ostali su bili kaznjeni sa -2 boda,da je imao na kraju samo 1 bod vise od Veleza i 2 od Zvezde i da je tu titulu osvojio samo zato sto je startovao nekaznjen a trebao je biti kaznjen kao i ostali za namestanje.Tako je dobio te dve titule od drzavnog(opstinskog suda u Beogradu).

mix

pre 12 godina

Kukavicki i bezobrazan potez fss! Koliko su puta npr. Zvezdi progledali kroz prste..... a nisu mogli malo da odloze donosenje te odluke ili da je finansijskom zamene. I sta sad, ocekuku da im Partizan da igrace za neku buducu neobavezujucu turneju reprezentacije? Bojkotovacemo vas sigurno! Sa sampionom se tako ne postupa! Ne ocekujte od Partizana vise nikakvu podrsku, mozete dobiti samo drsku!

Krali, pa sad nece da priznaju...

pre 12 godina

Nenad, 18. maj 2012 19:41 Eh, pa vidis, i mi to radimo u kosarci, a vi ipak kazete da su nam sve titule dali neki drugi. I vama jesu i to nije nikakva tajna... Znaci krali ste dok ste mogli bez srama. To i nije tako bitno, ali vi potencirate te price.

dzozey

pre 12 godina

pa i onako tokom sezone nisu imali bog zna koliko navijaca na utakmicama,tako da im ovo nece tesko pasti...navikli su se na prazne tribine :)
(nebitan, 18. maj 2012 12:34)
Na titule smo se mi navikli prijatelju, na titule. Bolje prazne tribine, nego prazna obecanja!

m

pre 12 godina

pa dobro oni slave titule od 2007 pre toga bila suša nisu zaslužili ovo jer im je poslednja godina slavlja plus minus tek 2057 će ponovo slaviti

goc

pre 12 godina

sramota da sampion i najbolji tim u drzavi i najvecu instituciju na ovim prostorima kaznjavaju ,pa ovi igraci zasluzili su proslavu uz publike imali su izvanrednu sezonu ostavile rivala 10 bodava iza stvarno ne znam ima boga Partizan sampion ,sramota od savez koji fosira zvezdu i udavara se pogresnjim ljudima komsinice

taze boranija

pre 12 godina

Da je prvenstvo bilo fer i posteno,sampion bi bio Radnicki Kg!Blizanci tek 3. i 4.!Sto se tice navijaca,VOLIM TE MAMA AL NE VISE OD DINAMA!Pozz od Vranjanci

bruka

pre 12 godina

Bruka za Srbiju, bruka za FSS. Izjednaciti pokusaj linca, bacanje "bombi", ulazak neovlascenih lica i otvorenu pretnju igracima u proslom derbiju sa par upaljenih baklji ili isterivanjem jednog novinara je zastrasujuce. Dokle vise? Zbog cega? Zato sto vecina navija za jedan klub on mora da bude uvek vidno povlascen? Pa za ono sto su uradili u proslom derbiju Partizan bi do kraja sezone igrao bez publike, a sada nam ne daju ni da proslavimo titulu. Sramota!

Zkr

pre 12 godina

Ja sam navijač Crvene zvezde.

OVO JE SRAMOTA ŠTA RADI FSS!

Ako treba da se kazni, kaznite ih da ne igraju prvu u sledećem prvenstvu, a ne ovako. Potpuno bespotrebno! Fudbal se igra za navijače a titula se ne proslavlja sa službenim licima.

BRUKA!

Bobo ZH

pre 12 godina

Pa izgleda da bi svi u savezu i zeljeli da i taj pehar ode kod komsinice, podajte im sve samo neka budu sretni i zadavoljni pa nek i dalje pljuju po nama. Boze svasta, strasno... Ovo nema nigdje...

dac

pre 12 godina

kako moze da titula progje bez navijaca ja sam grobar iz makedonije i planirao sam da dogjem na proslvi titule 5 za redom ovo je uzas teci put nas kaznjavaju sramota od saveza da titulu koju treba da proslavimo bude bez publike ,posle pitam se da je bila u pitanju zvezda sta bi tole uradio e gde ode fudbal sramota ,dolazak vermezovica mislim da je prava stvar napred partizan

Marko

pre 12 godina

Koji put ovoga proleca? Ja ne znam ni zasto? Vise smo mi odigrali utakmica bez publike, nego czv kada je onaj manijak pucao u nekog lika na stadionu.

Xperia arc

pre 12 godina

Bruka za Srbiju, bruka za FSS. Izjednaciti pokusaj linca, bacanje "bombi", ulazak neovlascenih lica i otvorenu pretnju igracima u proslom derbiju sa par upaljenih baklji ili isterivanjem jednog novinara je zastrasujuce. Dokle vise? Zbog cega? Zato sto vecina navija za jedan klub on mora da bude uvek vidno povlascen? Pa za ono sto su uradili u proslom derbiju Partizan bi do kraja sezone igrao bez publike, a sada nam ne daju ni da proslavimo titulu. Sramota!
(bruka, 18. maj 2012 12:39) Sramota od saveza ovi igraci zasluzili su proslavu uz svoje grobare bruka od saveza koji forsira zvezdu na svim polijama i selektorima i kaznuje partizan bez publike bruka ne znam sta da kazem zao mi je igraca pre svega ,inace sam iz makedonije i planirao doci na proslavu titule ali od toga nista sramota saveza unistavaju fudbal
(fas, 18. maj 2012 12:49)

Kme kme kme, pa kad bi malo ukljucili mozak shvatili bi da vam je Djura zatvorio stadion a ne neko drugi.

fas

pre 12 godina

Sramota od saveza ovi igraci zasluzili su proslavu uz svoje grobare bruka od saveza koji forsira zvezdu na svim polijama i selektorima i kaznuje partizan bez publike bruka ne znam sta da kazem zao mi je igraca pre svega ,inace sam iz makedonije i planirao doci na proslavu titule ali od toga nista sramota saveza unistavaju fudbal

Dule

pre 12 godina

(goc, 18. maj 2012 13:10)

Nit' ste najbolji,nit' ste najveci!A ovo kaznjavanje je smesno,s obzirom da je Zvezda u predhodnim sezonama kaznjavana u situacijama kad se borila za titulu prvaka i imala realne sanse da ih osvoji.

andrej

pre 12 godina

da da i onda dobijam minuse kad pricam o namestaljkama i koliko je jadna srpska liga bez briga!ovo nema nigde a verujem ni u 99% africkim drzavama da se ovako nesto dogodi.bruka i sramota a sto je naj gore to su ta dva beogradska blizanca sto brukaju sve sto je fudbalsko u srbiji!naravno prateci trend beogradjana i drugi rade isto tako da djaba vam svi ti trofeji kad ih na pijaci ne bi mogli prodati.

smeker

pre 12 godina

Bruka,sramota,jad,beda.Ulizice iz FSS ukinite FCP oduzmite zadnjih 5 titula i podelite sirotinji.Pehar ove godine ne treba ni uzimati neka ga posalju postom.kome im drago.Sajber ponovo u akciji...

navijac zvezde

pre 12 godina

SRAMOTA!!!

Kao sto je sramota da predsednik FSS u zadnje 3 sezone, 2 puta ne predaju pehar pobedniku Kupa (vidi slucajnosti Zvezdi)...

Spanac

pre 12 godina

I sada ce se pricati kako Tole,FSS i Zajednica superligasa kaznjavaju Partizan i kako je nas fudbal cist i bez namestaljki. Komedija bez kraja...

Krstic

pre 12 godina

Posto sampratio prosli derbi preko TV video sam nevidjenu bakljadu na severnoj tribini,vidim da disciplinska komisija FSS nije registrovala.Problem koji se desava na nasim stadionima,je problem koji ne moze resiti ni jedna uprava klubova,to je problem koji moze da rese organi koji imaju zakonsko pravo da rese taj poblem.Sve prekrsioce moze drakonskim kaznama stabilizovati stanje na stadionima,ali ne vidim da oni to cine.Disciplinska komisija,koja je kako vidim klubaski obojena,ne resava problem na pravi nacin,i potvrda je da problem nije resiv njihovim merama.Oni su najobicniji dzabalebarosi i dobrinose urusavanju naseg fudbala.

coi

pre 12 godina

strasno!!! Uz moto `vracamo publiku na stadione` zabranjujemo publici da prisustvuje mecu na kojem bi dosao rekordan broj navijaca!!! Bravo FSS!

marv

pre 12 godina

e grobari, ova vasa peta titula i najveci uspeh u istoriji velikog patli.. partizana, ostace nama Delijama za uspomenu i lepo secanje za sva vremena... hahahaha

Branislav Lujic

pre 12 godina

Ova odluka nema smisla, fudbal se igra zbog gledalaca! Kaznjavati gledaoce i oduzimati im sansu da proslave titulu sa svojim timom ne pomaze nikome...

Ercov

pre 12 godina

Bitno je da su cigani odneli pola Krusevca posle finala kupa, a Partizan ne mora ni da slavi titulu,jer je njeno osvajanje vec postalo uobicajeno!!! Crmo ce uvek biti jace od zutog!!!!

Gox

pre 12 godina

Da bas sam samokritican.Jer Beograd ima oko dva mil.stanovnika i jedan veliki FC.Zato sto na -10 dodje 50.000 ljudi.Zato sto samo 25 klubova moze da se pohvali da su osvojili onaj usati trofej.Sto se ne tucemo medjusobno.Sto,kada izadjemo u evropu,nikada ne brukamo grad,zemlju,boje kluba.Sto nikada nismo ispali od konobara.Sto su pred nama padali mnogi velikani.Sto nam nikada nije skandirao ceo stadion"lopovi".Sto sam vodio ortaka grobara na Marakanu da oseti evropsku atmosferu.Sto imamo 5 zvezdica u liku pravih virtuoza i 6-tu,celu najzlatniju generaciju svih vremena na ovim prostorima.Sto titule slavimo svi zajedno na svom stadionu.Sto u stvari nisam samokritican vec strasno ponosan na tu crveno-belu boju.Sto...

Zvezdas

pre 12 godina

@Nenad

Konačno neko da napiše ukratko kako su se stvari dogadjale. Partizan je tada predvodio u mućkama; teške su frustracije bile jer se velika državna lova slivala u taj klub, a rezultati smešni u poredjenju sa sumama novca.
Inače, ovi maloletni "tastatura"-grobari stalno horski ponavljaju Miljanić, Babarogić, Zvezdi nameštane titule i sve ostale bajke koje smo u ono vreme slušali samo od navijača Dinama i Hajduka (kao, šatro, oni su uvek bili najbolji, ali sistem im nije dao da osvoje titulu!?). Medjutim, ima jedan mali problem sa tom teorijom - Zvezda je najmanje titula državnog prvaka osvojila za zemana ove dvojice. Dakle, ubi vas grobari statistika !

I, za kraj, vezano za rivalstvo Zvezde i Partizana - zašto se niko od mojih poznanika Zvezdaša ne trudi da dokaže da je Zvezda bolja od Partizana, a svi moji drugari Partizanovci ubiše se da mi dokažu kako je Partizan nešto najbolje što je sport mogao da stvori? Možda se odgovor krije u reklami za Leksus: naime, u svakoj reklami za Leksus spominje se kako je taj auto bolji od Mercedesa. U reklami za Mercedes nema ni reči o Leksusu. Zaključite sami zašto!

Grobar Ni

pre 12 godina

trebaju oduzeti parizanu otmicaru titulu i dati je drugoplasiranoj ekipi.
(glingon, 18. maj 2012 16:17)

Тој другопласираној екипи су већ даване титуле (случај Шајбер у времену СФРЈ државе коју ви не признајете, а у којој сте и постали најтрофејнији) на начин који заговараш. Видим да би се и сада дичили таквом титулом. Срамота. Буди искрен, јер поштен тешко да можеш бити после оваквог предлога, па реци ко је онда отмичар титула. Зар је то онај клуб који има велику бодовну предност над оним коме се по теби треба да да титула, или онај коме се она даје за зеленим столом? Све је јасно, јер ово је Србистан.

Nenad

pre 12 godina

Тој другопласираној екипи су већ даване титуле (случај Шајбер у времену СФРЈ државе коју ви не признајете, а у којој сте и постали најтрофејнији) на начин који заговараш. Видим да би се и сада дичили таквом титулом. Срамота. Буди искрен, јер поштен тешко да можеш бити после оваквог предлога, па реци ко је онда отмичар титула. Зар је то онај клуб који има велику бодовну предност над оним коме се по теби треба да да титула, или онај коме се она даје за зеленим столом? Све је јасно, јер ово је Србистан.
(Grobar Ni, 18. maj 2012 18:33)

Kako vas bre nije sramota da pricate da su Zvezdi titule davali razni Sajberi i sl... Gde ste to culi? Gde? Mi smo se tih godina kidali sa slavnim Milanom,pobedjivali Real i mnoge Evropske velikane poput Benfike, Arsenala, Liverpula, Bajerna... Drali smo vas u derbijima. Mi smo te titule opravdali osvajanjem Kupa Sampiona,cime ste vi ove vase sada opravdali? nulom u grupi? Samrokom? cime? 1986 godine Partizan kao lider ulazi u zadnje kolo sa istim brojem bodova kao i Zvezda,ali ima za gol bolju gol razliku,celo kolo biva namesteno jer su bas svi rezultati bili pogodni po one kojima je trebalo. Zvezda namesta pobedu od 4-0, Partizanova utakmica kasni 15 minuta (u zadnjem kolu svi moraju da pocnu u isto vreme ako borba za titulu i ispadanje iz lige nije odlucena) i on gledaj cuda pobedjuje bas 4-0 i tako biva prvi. FSJ sasvim logicno kaznjava sve klubove za namestanje oduzimanjem bodova za sl sezonu i ponavljanjem kola sa stanjem koje je bilo tako da Partizan ima bolju gol razliku za 1 gol. Zvezda u ponovljenoj utakmici igra 1-1 a Partizan protivno fudbalskim pravilima bojkotuje ponovljeno kolo i zali se drugom Beogradskom sudu (dakle drzavnom ili opstinskom sudu a ne fudbalskom ili UEFI) i dobija titulu od toga suda a UEFA prizna Zvezdi ucesce u Kupu Sampiona. Partizan i svi ostali kažnjeni (i Zvezda, Hajduk...) startuju sledeću sa minus 6, igra se cela sezona, Vardar koji nije kažnjen uzme titulu, ide u Kup šampiona, i onda civilni sud da titulu Partizanu. Niko drugi se nije žalio. I tako Partizan na poklon od države dobio dve titule.

dexter laboratory

pre 12 godina

Sramota! Pa zašto da pravi navijači budu kažnjeni zbog nekolicine budala? I šta sad izvodite? Pa treba da se proslavi titula, poslednje kolo je... Sad ste našli da se pravite veliki...

Alcale

pre 12 godina

I posle neko kaže kako je Tole grobar!?
Jeste on grobar ali grobar PFC Partizana!
Oterao nam je najboljeg trenera u poslednjih 20 godina, Đukića.
Doveo nam đuru šnajdera i sa njima razbucao klub koji je bio finansiski potpuno bezbrižan čak i za vreme sankcija.
I to što su "navijači" oterali Bjekovića i Zečevića i to je verovatno njegova režija. Inače pomenuti tandem je majka Tereza za ove jahače apokalipse koji trenutno uništavaju klub, i po sportskim uspesima i po finansiskom stanju.

Ivan

pre 12 godina

@ (Grobar Ni, 18. maj 2012 18:33)

Seti se samo prošlogodišnjeg finala Kupa u tom,kako ti kažeš "Srbistanu",i sve će ti biti jasno o toma KO otima titule!!!!!

Uprava napolje

pre 12 godina

Dragan Đurić bi bio sjajan predsednik, samo da može da promeni sve navijače. Ovo je za zatvor. Neka makar odlože uručenje pehara za prvo kolo sledeće sezone. Skandal. UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!

Xperia

pre 12 godina

kažnjen je zbog incidenata na "večitom derbiju" i na poslednjem meču u Krugajevcu, kada su navijači crno-belih upali na atletsku stazu.

Eto, naucili i oni...

pre 12 godina

Institucija je u komsiluku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gox, 18. maj 2012 19:00) Konacno jedan samokriticni Delija. Morao si da priznas?

mi cigani se kupamo u kadu, a vi ?

pre 12 godina

ma ovo je stvarno glupost!
neka kazne navijache koji su pravili probleme, doklo sa ovim kolektivnim kaznjavanjem...
mada ono, mogli su lepo protiv zvezde da prime pehar, ne znam zashto su odustali? ;p

zvezdaš-rajvoSa

pre 12 godina

Nije tačno da je disciplinska komisija FSS zatvorila stadion u Humskoj. Stadion je zatvorio Kadu 05.05.2012. u 93 minutu utakmice :))

Kako osvojeno, tako i proslavljeno

pre 12 godina

Dolazak Vermezovića i tri poraza od Zvezde u mesec i po dana. Prvo slavlje titule odložio Kadu 93, a sad slave pred praznim stadionom. Zvezda je trebala da pokloni kup Borcu, jer je ovo sasvim dovoljno za satisfakciju...

hm

pre 12 godina

Kada će grobari da shvate da se sve u životu vraća? Neću da idem u dalju prošlost, ne dalje od poslenjeg derbija, setite se samo kako je izgledao onaj pokušaj proslave, sačinjen od 3% slavlja i 97% provokacije?
I onda dođe 93. minut.
I onda dođe prazan stadion.
I onda vam se vrati Vermez.
Koga ćete u nedelju da provocirate kad vam ni odlazećeg trenera preterano ne interesuje proslava?

ajnstajn

pre 12 godina

A mi kao ne znamo da su Djura i ekipa sve smislili da im ne bi ceo stadion zvizdao pa sad kao kaznili ih ! Sad ce taksista da napise saopstenje gde ce kao da napadne FSS i da kaze kako je ovo sramota sta se radi sampionu pa ih stalno kaznjavaju a u stvari sve su oni smislili.

T.P PARTIZAN

pre 12 godina

kao prvo mislim da je djura ovo namestio jer ko zna dal bi se slavila titula li bi bilo scandiranje uprv npolje,grant,vermez,boris itd.

kao drugo moze u takmica da se odigra bes publike,i po zavrsetku ili posle nekoliko sati, pustiti navijce da proslve.

pa zamislite svaki klub kad osvoji nki rofej van svog stadiona,organizuju docek na domacem stadionu i to je to,samo sto djuri i politicarima to ne odgovra

užas od korupcije

pre 12 godina

Grupa ljudi pravi incidente na utakmici => zatvoriti stadion.
Grupa ljudi pravi pljačka banke => zatvoriti banke.
Grupa ljudi džepari po autobusima => ukinuti javni prevoz.
Grupa ljudi krade po prodavnicama => ukinuti malopreodaju.
...
A policija i pravosuđe služe za... zaključavanje objekata?

dragan

pre 12 godina

Vatreni sam Zvezdaš, ali ovo stvarno nema smisla. Na toj utakmici je prisustvovalo na hiljade navijača oba kluba, a zbog nekolicine dripaca utakmice treba da se igraju pred praznim tribinama.Onima koji su osvedočeni huligani i dripci zabraniti trajno ili na duže vreme prisustvovanje utakmicama kao u Engleskoj da bismo mi normalni ljudi mogli da gledamo fudbal. PS Uvek drastično finansijski kažnjavati uprave oba kluba za slične incidente.

bobo

pre 12 godina

i bolje da ne gledamo sličnu bruku kao u kragujevcu.
dalje ljudi više zaustavite bagru, da može lijepo da se ide na utakmice.
da se navija.

Vladan

pre 12 godina

Sve dok se budu slusale tzv. vodje bilo koje grupe i sledili njihovi interesi imacemo ovakve i slicne situacije koje samo stete klubu i fudbalu uopste. Kakve mi koristi imamo od toga, da li cemo dobiti nesto dok nekolicina odabranih (vodja) uziva u blagodetima novonastalog radnog mesta - vodja navijaca!

zoran

pre 12 godina

navijam za Zvezdu, pripadam starijoj generaciji poshtovalaca ovog kluba.
Ne mogu da verujem da se ovakva odluka donese. Zaista se sve vishe pitam, jesu li svi normalni ljudi odavno napustili Srbiju.
Ovo je za rubriku - Verovali ili ne -

FSS treba zakonom raspustiti.
Posle se pitamo, a zashto gospodin Grant bezi iz Srbije..?? Stvarno, zashto to radi..? Chovek je sagledao sav horo nasheg drushtva i bezi glavom bez obzira.

iiijao!

pre 12 godina

Partizan je proslost, Vojvodina je buducnost!
(FCV, 18. maj 2012 14:20)

To bi logično bilo da kažu Zvezdaši, pred poslednje kolo, a ne slaninari.

Croatia super nation

pre 12 godina

Hahaha...trebate vidjeti ovaj Dinamo kod nas...slave naslov pred 20 ljudi..brate mili...jučer sam malo pogledao na indexu proslave Zvezde i kupa i kako bacaju Prosinečkog u zrak, a vjerujem da i Partizan igra pred minimalno 10 000 ljudi svako kolo...kod nas sve otišlo u 3 pi... materine...Dinamo nema ni 2000 ljudi po utakmici, Hajduk još i skupi 5000-6000 ljudi ali sve je to jadno....treba pod hitno početi pripreme za neku regionalnu ligu jer ovo je u potpunosti izgubilo smisao

Nenad

pre 12 godina

Kako vas bre nije sramota da pricate da su Zvezdi titule davali razni Sajberi i sl... Gde ste to culi? Gde? Mi smo se tih godina kidali sa slavnim Milanom,pobedjivali Real i mnoge Evropske velikane poput Benfike, Arsenala, Liverpula, Bajerna... Drali smo vas u derbijima. Mi smo te titule opravdali osvajanjem Kupa Sampiona,cime ste vi ove vase sada opravdali? nulom u grupi? Samrokom? cime? 1986 godine Partizan kao lider ulazi u zadnje kolo sa istim brojem bodova kao i Zvezda,ali ima za gol bolju gol razliku,celo kolo biva namesteno jer su bas svi rezultati bili pogodni po one kojima je trebalo. Zvezda namesta pobedu od 4-0, Partizanova utakmica kasni 15 minuta (u zadnjem kolu svi moraju da pocnu u isto vreme ako borba za titulu i ispadanje iz lige nije odlucena) i on gledaj cuda pobedjuje bas 4-0 i tako biva prvi. FSJ sasvim logicno kaznjava sve klubove za namestanje oduzimanjem bodova za sl sezonu i ponavljanjem kola sa stanjem koje je bilo tako da Partizan ima bolju gol razliku za 1 gol. Zvezda u ponovljenoj utakmici igra 1-1 a Partizan protivno fudbalskim pravilima bojkotuje ponovljeno kolo i zali se drugom Beogradskom sudu (dakle drzavnom ili opstinskom sudu a ne fudbalskom ili UEFI) i dobija titulu od toga suda a UEFA prizna Zvezdi ucesce u Kupu Sampiona. Partizan i svi ostali kažnjeni (i Zvezda, Hajduk...) startuju sledeću sa minus 6, igra se cela sezona, Vardar koji nije kažnjen uzme titulu, ide u Kup šampiona, i onda civilni sud da titulu Partizanu. Niko drugi se nije žalio. I tako Partizan na poklon od države dobio dve titule.
(Nenad, 18. maj 2012 19:41) B92 nije lepo prenela moje zadnje dve recenice.Rekao sam da je Partizan startovao jedini nekaznjen a svi ostali su bili kaznjeni sa -2 boda,da je imao na kraju samo 1 bod vise od Veleza i 2 od Zvezde i da je tu titulu osvojio samo zato sto je startovao nekaznjen a trebao je biti kaznjen kao i ostali za namestanje.Tako je dobio te dve titule od drzavnog(opstinskog suda u Beogradu).

Djuka

pre 12 godina

Nema veze bre, mogli bismo da negde u julu ili avgustu pozovemo PAOK u goste, posto ko zna koliko vremena nisu bili kod nas (mi jesmo kod njih, odigramo prijateljsku utakmicu i tu nam dodele pehar...

IBJ

pre 12 godina

U FSS sede šampioni u donošenju idiotskih odluka koje izvrgavaju ruglu srpski fudbal. Kažnjavati šampiona države utakmicom bez gledalaca u meču u kojem se ništa ne odlučuje, protiv tima koji je već ispao iz Lige i sprečiti navijače da proslave titulu... Seljakati finale Kupa Srbije od nemila do nedraga i onemogućiti najgledaniji klub domaćeg fudbala da okupi 30-ak hiljada gledalaca na utakmici koja treba da bude fudbalski praznik... istovremeno ostaviti milionski auditorijum bez TV prenosa... Zašto se čudimo što nam je fudbal u svetskom šup... kad ga naš sopstveni savez tako ponižava. Znam da moj vapaj pada na gluve uši, ali ipak moram da uzviknem "Karadžić i društvo, marš iz srpskog fudbala!"

Heroes

pre 12 godina

Po ovoj slici, prilicno sam siguran da je Partizan slavio Titulu na derbiju...Jel zna neko kako je bilo na proslavi?Kazu da se pustao Seki,takodje cujem da je neki omaleni Brazilac upao pri kraju proslave i neki su zbog toga plakali.

Nikola

pre 12 godina

Bolje da organizuju jace obezbedjenje i pojacaju mere bezbednosti nego sto ovo rade, ja sam bio na tom derbiju na jugu, umalo glavu izgubim kroz onu tucu...

Coamorte

pre 12 godina

Da bas sam samokritican.Jer Beograd ima oko dva mil.stanovnika i jedan veliki FC.Zato sto na -10 dodje 50.000 ljudi.Zato sto samo 25 klubova moze da se pohvali da su osvojili onaj usati trofej.Sto se ne tucemo medjusobno.Sto,kada izadjemo u evropu,nikada ne brukamo grad,zemlju,boje kluba.Sto nikada nismo ispali od konobara.Sto su pred nama padali mnogi velikani.Sto nam nikada nije skandirao ceo stadion"lopovi".Sto sam vodio ortaka grobara na Marakanu da oseti evropsku atmosferu.Sto imamo 5 zvezdica u liku pravih virtuoza i 6-tu,celu najzlatniju generaciju svih vremena na ovim prostorima.Sto titule slavimo svi zajedno na svom stadionu.Sto u stvari nisam samokritican vec strasno ponosan na tu crveno-belu boju.Sto... (Gox, 18. maj 2012 21:00)

Da i onda je mrmot zamotao cokoladu...

pedja

pre 12 godina

Kad bi se neko setio pa kao u Turskoj da dozvoli ulaz samo zenama i deci, imalo bi efekta a i prizor bi bio odlican. Lepo bi bilo da vi kao novinari pokrenete inicijativu da se ovako nesto desi.

Dragan Djordjevic

pre 12 godina

Zamislite kad bi zbog pljackasa banke svim ljudima zabranili da udju u banku... Neko se nepristojno ponasa na ulici, a sudija kazni sve ljude da ne smeju da izadju na ulicu 3 dana... Kako bi to motivisalo prestupnike da prestanu da grese? Zasto su kaznjeni i oni koji nisu krivi zajedno sa onima koji jesu krivi? Ja tu utakmicu ne bi gledao ni po kazni, ali ne mogu da ne primetim da ove sudije nemaju elementarnu logiku kaznjavanja.

Pablo Neruda

pre 12 godina

Ljudi, ne lozite se, kazna je, izmedju ostalog, i zato sto je prebijen novinar na konf. za stampu od strane navijaca. E sada, ako mislite da bi i pored toga trebalo dozvoliti utakmicu pred navijacima. . . e to je onda drugi par opanaka. . .

A Lukic ce za tobom s Lamborginijem

pre 12 godina

(Zvezdas, 18.Maj 2012 21:46)

A sad lepo sedi u svoj raspali Mercedes, pusti onu vašu pesmicu "Nesrećnik sam od malena...",i pali !

rac

pre 12 godina

Klub verovatno zna imena vodja Zabranjenih i Alcatraza, shodno tome neka podnese krivicneprijave za nanetu stetu klubu a i da se resi vise problem takvih "navijaca"!

Ivan iz Cacka

pre 12 godina

(Zvezdas, 18. maj 2012 21:46)

Zvezdas, smiri malo dozivljaje... Ne znam ko vec par godina unazad pokusava da dokaze da je bolji i busa se Barijem i Tokiom svaki put kad izgubi derbi, pred koji obicno najavljujete petardu, a onda ne sutnete na gol... A sto se tice starih titula, tu skidam kapu, igra je bila bolja, ali titule su se i tada namestale i kupovale van terena. Razlika je bila jedino sto je Zvezda imala jaci lobi, a sreca je da ste imali i igru pa se to nije ni primecivalo... Danas nema razlike, sistem je isti, jedino su igraci losiji, pa do izrazaja dolazi sposobnost Partizanove uprave, odnosno nesposobnost Zvezdine, koja bi na isti nacin uzimala titule, da moze naravno... p.s. Ja imam 30 godina, tako da nisam bas klinac

Zvezdaš

pre 12 godina

Interesantno da niko od odgovornih čelnika ne spominje,
niti mu pada na pamet da primeni zakonsku mogućnost,
zabranu prisustva sportskim događajima, na određeno vreme, ili čak trajno, pojedincima koje je snimila kamera?

Lakše je zaključati kapije.
Međutim, nije delotvorno, a ni pošteno prema normalnom svetu.

vasa

pre 12 godina

Da je prvenstvo bilo fer i posteno,sampion bi bio Radnicki Kg!Blizanci tek 3. i 4.!Sto se tice navijaca,VOLIM TE MAMA AL NE VISE OD DINAMA!Pozz od Vranjanci
(taze boranija, 18. maj 2012 17:10)

Ha, ha, ha... Odavno se ovako nisam nasmejao... Pa imao si priliku da gledas pre neki dan na te-u utakmicu izmedju sampiona i te tvoje seoske ekipe... (A i jesenas u Bgd)... Razlika nebo i zemlja... Razlika u bodovima, okruglo 30... O cemu ti pricas?

Nasi dani

pre 12 godina

Dok su navijaci na fudbalske stadione dolazili zbog fudbla a ne zbog sebe, nije bilo medjusobnih nereda, a cim je pocela profesionalizacija ekipa sa tribina eto ti problema oko odbrane tih tribinskih budzetskih sredstava u vidu borbe za dominacijom.

Matori zvezdaš

pre 12 godina

Koliko sam primetio, u medijima se provlači ideja SOS kanala, koju FSS želi da sprovede u delo,

da se klubovi kažnjavaju oduzimanjem bodova za incidente na tribinama.

Sve će da izmisle i urade, samo da dilere sa tribina ne sklone sa stadiona.

mile

pre 12 godina

ja bi predlozio upravi partizan da na pocetku sledece sezone kada budu dosli ovi iz fss da predaju pehar , da isti primi Gavran ekonom partizana a igraci i ostali da se samo zagrevaju i bojkotuju dodelu istog , pa pola igraca koji su osvojili medalji iduce godine nece biti tu i kome ce onda da daju te medalje , smesna odluka ako su vec hteli da ih kazne mogli su da ih kazne prvom sledecom utakmicom u sledecem prvenstvu

SasaKG

pre 12 godina

Navijac sam Radnickog, ali moram da kazem da mi je zaista zao pravih navijaca Partizana. Prosto mislim da huligane treba isterati sa stadiona i vratiti ih u nihovo prirodno okruzenje (zatvor, uz teski prinudni rad). Na taj nacin svi bi profitirali. Pravi navijaci jer bi bez straha i bojazni mogli na utakmice i decu da dovode. Drzava, jer bi uvela red i mir. Cak i huligani, koji bi nakon nekoliko godina iza resetaka na kraju shvatili da je to bilo za njihovo dobro i da su izasli kao bolji ljudi.

mix

pre 12 godina

Kukavicki i bezobrazan potez fss! Koliko su puta npr. Zvezdi progledali kroz prste..... a nisu mogli malo da odloze donosenje te odluke ili da je finansijskom zamene. I sta sad, ocekuku da im Partizan da igrace za neku buducu neobavezujucu turneju reprezentacije? Bojkotovacemo vas sigurno! Sa sampionom se tako ne postupa! Ne ocekujte od Partizana vise nikakvu podrsku, mozete dobiti samo drsku!

komsija

pre 12 godina

Stvarno se ponekada zapitam da li se fudbal u Srbiji igra zbog publike ili da bi se prodalo svako iole talentovano dete i da se napune dzepovi nekom Ramadaniju, Zahiriju,Stojicu..
Kad nas FSS toliko prica o engleskoj kao kolevci fudbala, njihovom zakonu, a mogli su i da iskopiraju i vide da nijedna utakmica ne moze poceti dok svi navijaci koji su krenuli na tu utakmicu ne udju na stadion a ovde i ono malo ljudi sto ode na neko gostovanje, bude srecno ako udje u 2 poluvreme i kako bi videlo sjajne poteze srpskih fudbalera. Pa ako pogledate zadnje kolo u engleskoj i italiji pa tamo je na vecini utakmica publika uletela na teren, palila baklje i da mozda nece sledecu utakmicu da igraju bez publike ???? Sanse nema. Zamislite da u bilo kojoj ozbiljnoj ligi prvak drzave ne moze da primi pehar i medalje jer nema publike i da ce to da se uradi u sledecoj sezoni, Cirkus Kolorado.

LAZA

pre 12 godina

Predlazem da svi vlasnici godisnjih pretplatnih karata za utakmice na stadionu Partizana za ovu godinu,da tuze disciplinsku komisiju FSS,jer su ih neopravdano novcano ostetili,a da nisu dokazali da su oni koji imaju pretplatne karte na zapadnu i istocnu tribinu krivi.Ne mozete ni vi da prodjete nekaznjeno,ali vas boli ona stvar i u vama nema ni gram mozga.Problem pokusavate da resiti na vrlo neposten nacin,kaznjavajuci korektne navijace.Nema gosspodo kolektivne odgovornosti,nego pronadjite huligane pa kaznjavajte ih rigorozno.

Krali, pa sad nece da priznaju...

pre 12 godina

Nenad, 18. maj 2012 19:41 Eh, pa vidis, i mi to radimo u kosarci, a vi ipak kazete da su nam sve titule dali neki drugi. I vama jesu i to nije nikakva tajna... Znaci krali ste dok ste mogli bez srama. To i nije tako bitno, ali vi potencirate te price.