Tenis 74

Subota, 12.05.2012.

19:06

Janko bez šanse, Rodžer u finalu

Janko Tipsarević poražen je u polufinalu Mastersa u Madridu od trećeg igrača sveta Rodžera Federera sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3 posle 65 minuta igre.

Janko bez šanse, Rodžer u finalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

mitar

pre 11 godina

Jankov prvi servis ispod 50 posto dalje ne treba komentarisati...
a svi pricaju o serverima tipa Izner,Raonic itd. pa ni Fed nije daleko od njih u tom segmentu igre ...

gracia

pre 11 godina

@MS
Novak nam nije dao novac u ruke, ali predstavlja nasu zemlju sirom sveta na najbolji moguci nacin, sto bi svaki mrzitelj kada sedne i razmisli mora da prizna sam sebi. Ucinio je vise od bilo kog politicara kojima je to jedini posao, a Novak pored toga sto je najbolji u svetu u svom poslu za sebe, predstavlja i svoju zemlju. Primer je za pokazivanje, bar meni kao majci sina od 18 godina kome mogu da kazem, da se rad i trud isplate. Da u ovoj zemlji osim politicara, kriminalaca, pevaljki koji imaju ogroman novac moze i neko ko je odabrao sport u koji se mnogo ulaze, a u njegovo vreme bio apsulutno neinteresantan na podrucju Srbije uspeti i zaraditi, i ne biti silan i nvaspitan i pored takvog uspeha i popularnosti. Nadam se da ce isto tako uspeti i matematicari i drugi, pa da imamo deci sta pokazivati. Izvinjavam se na duzini komentara i hvala ukoliko ga objavite, jer bi volela da ga procita pre svega onaj kome je upuce, iako je mozda vise za neku drugu rubriku , a ne sport. Hvala jos jednom i pozdrav svim pravim navijacima i ljubiteljima ove igre.

Mislim da ni Tipsi to nije sada uteha, nakon sto ga je Roger razvalio

pre 11 godina

Sta bi Roger dao da ima ženu kao janko.
(neću da ti kažem, 12. maj 2012 20:36)

Pa i ne trebas nista reci, jer zaista zvuci glupo. Prvo tenis nije sport gde se oni takmice ko ce da odvoji bolju cupi. Nemoj mi reci da Roger sa svim svojim zaradjenim bogatstvom, sa inter-planetarnom popularnoscu i desetinama miliona obozavaoca (puno medju njima su i hot babes) nebi mogao da ima koju god zenu hoce; dakle i miss medju misicama. On je odabrao drugaciji put i to je jedino sto ga interesuje. Zato je i sada u 32 god. zivota poravnjan sa Noletom i Rafom, a generalno i najbolji teniser svih vremena. Sta vredi Gubisu, Rodiku, Verdasku ili onom rusu sto su jurili sponzoruse, a talent osta neiskoriscen. Rodja moze samo prstom da pokaze na devojku i bila bi njegova, ali to nije njegov stil. Na kraju pitaj zene na zapadu (pa i u Srbiji) da li im se vise svidja Roger ili Tipsa, pa se opet javi da nam kazes rezultat svog istrazivanja.

ms

pre 11 godina

@pancevo
Sta to treba da mu vratimo? Sta nam je to dao? Svaka mu cast na uspehu, ali to je njegov licni uspeh i nema nikakve veze sa nama niti sa cinjenicom sto je iz Srbije. Njegov uspeh je rezultat upornosti i talenta.
Da li bi ste gledali njegove meceve da je 45 na listi?

bez sanse

pre 11 godina

@era........ sigurno. kao sto nije imao sanse prosle godine u rg ili uso protiv novaka u formi kakvu nikada vise nece ponoviti.....

federer

pre 11 godina

Pre svega odlican turnir za Tipsu, ali danas je Federer bio konkretniji od njega...
U svakom poenu je Federer prvi preuzimao inicijativu, a Tipsa kao da je ocekivao da ce ovaj da gresi i da ce tako da uzima poene.
Losa taktika, vetar, strah od protivnika ili sta vec...
Danas sa ovakvom igrom Federera nije mogao da dobije.

bitumen

pre 11 godina

bravo za janka, svaka cast. bravo za profesora. majstor ostaje majstor. zaludnim kvazi navijacima , sada vidite zasto je atp usporavao terene svih ovih godina. da ne bi maestro osvajao svaki turnir, sem tradicionalno sporih sljakastih, na kome se pojavi. tu ne pomaze 'hemija' i trcanje do sutra. ali nema veze , uskoro cete opet da 'uzivate' u rafinim balonima i trcanju maratona 5 sati u parizu za koju nedelju. inace, siguran sam da rafa -koliko god ga ne volim, suvereno uzima rolan garos.

Era

pre 11 godina

Šta se palite naivčine! Novak je pustio Janka nije hteo da se troši. Nadal je isto pustio Vedraska. Kada dođe Rolad Garos niko im neće biti ravan. Rožer koliki god da je majstor na tri dobijena seta nema šanse ni protiv Novaka ni protiv Rafala.

pancevo

pre 11 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo to narod?Janko je danas izgubio od teniske legende u polufinalu mastersa!?Novak je vec sada nas najbolji sportista ikada i siguran sam da ce i u ovoj godini ostvarivati rezultate na koje cemo svi biti ponosni.A kako mu vracamo?Sramota.

Dragan

pre 11 godina

@Kole,BL Kako mislis da ga odere,mozda kako je derao svoje protivnike u posljednjih OSAM finala GS,cini mi se da si ti jos jedan od mnogih Federorivih navijaca koji misle da su Rafa i Nole samo ruzan san,na tvoju zalost oni su TESKA realnost i jos ce zadati mnogo teskih udaraca Rogeru,pozz.

Šaca

pre 11 godina

Đoković ne želi da se susretne sa Federerom, izbegavaće kada god to bude mogao, ne zato što je lošiji, nego su to neki drugi razlozi. Jedino što ne može da izbegne je Rolan Garos, a to ćete videti na šta će da liči taj meč.

Mozda je prvi ali sampion nije..

pre 11 godina

Evo to je jedan jedini sampion, za njega nema izlika da sljaka ne valja, to je cisti talent za razliku od fizikalije Djokovica i Nadala.

Solon

pre 11 godina

Razočaran sam. Pa zašto je ovakav plašljivac? Stegla se ruka, 48% prvog servisa. I ono što je ubacio, uglavnom nije bilo onako kako ume.
Davno mu je,mislim na Vimldonu 2009. posle sjajne Jankove igre i Rodikovog poraza, Rodik na mreži zapretio da će ga istući ako izgubi sledećeći meč, od protivnika koji je u udnosu na tada moćnog Rodika bio pravi pacer. I, Janko je glatko izgubio sledeći meč! To je to.

KarabasBarabas

pre 11 godina

spanac izbacio spanca,srbin srbina ! ostao je gospodin old school "fedex expres"!
janko je juce zapeo- danas ispusteni balon...
ne volim fedexa,ne volim berdiha !
ziveo nam nole N'1 !!!

milan

pre 11 godina

Samo zbog ovoga volim da Djokovic pobijedi Tipsu ili Troickog,jer znam da moze da osvoji turnir a ova dvojica tesko.Ono ga je zena popalila da dobije Noleta,mora da joj se Jelenica sprduckala tokom vecere...

Konstantin

pre 11 godina

usao je na teren uplasen kao kakva strina, a kad je malo dosao sebi odigrao je kao kakva baba. samo je pokvario mec izmedju federera i novaka..

vvvkkk

pre 11 godina

Ocekivao sam rezultat poput 7-5,6-3 ali dobro...Cestitke Janku za odlican turnir,steta sto je ovaj mec odigrao sam nekih 70%...
Finale ce biti pakleno,Berydich nije odigrao turnir na ovom nivou jos od WB 2010. godine. Ocekujem tesan mec ali ipak pobedu Rogera u 2 seta (7-6,7-5).

DANE

pre 11 godina

samo sto federer mnogo cesto gleda kad mu sa druge strane idu top spinovi .narocito kad je sa druge strane nadal za doticnog neresiva enigma sto mozete proveriti.

jole

pre 11 godina

Ne treba porediti jankovo jucerasnje i danasnje izdanje .Rodzer je mnogo kvalitetnije odigrao nego Novak i to je to.Juce je Janko iskoristio priliku koja mu se pruzila dok je danas nije ni dobio.

Kole, BL

pre 11 godina

Volim sto je Janko izbacio onog Djokovica, ali mi je zao sto Djokovic nije stigao do Federera, pa da Federer onako propisno odere foliranta, a ne neduznog Tipsu.

dmdmdm

pre 11 godina

Ovaj turnir pokazuje ,šta znači talenat i ko je talenat .
Vrhunski talenti se brzo prilagođavaju svim uslovima ,
a veliki radnici bi se plavoj šljaci prilagodili nakon 500
do 100 sati treninga i 15 do 20 turnira .

DraganC

pre 11 godina

Tipsarevic je toliko jadan u ovome mecu, da je prosto nevjerovatan. Strah, malodusnost. Troicki bi igrao bolje danas. jadan mec, patetican Tipsa, Federer standardan. Noleta je pobijedio jer ga se nije plasio i bio je u stanju da pruzi najbolje. Ipak je on daleeeko od igraca iz top 5.

milancerbdfan@gmail.com

pre 11 godina

E zbog ovoga mi je najzalije sto je pobedio Djokovica! Jer nema konstantnost! Pobedi najboljeg i onda ga sledeci protivnik pocisti!

Jovica

pre 11 godina

Pustio ga je Djokovic sinoc. Videlo se iz aviona. Samo neznam zasto kad je izgubio oko 700 atp poena i kad je imao mnogo bolje sanse od Tipsarevica da pobedi ovaj mec danas

nemaveze

pre 11 godina

Janko, ja sam tvoj fan, ali ništa nisi pokazao! Nije me razočarao poraz, jer si izgubio od Federera, ali pristup igri je ispod svake kritike! Nije lako navijati za tebe!

vlado

pre 11 godina

Obozavam Noleta ali mu zamjeram sto dozvoli sebi da ikad izgubi mec od sirovih tenisera poput Tipsarevica.To je uvjek cista ne pravda da ne znam koliko lose Novak igra!

R.F

pre 11 godina

Ovo se zove ”Senluk cini aga becir aga, uhvatio malog radojicu.......”
Klasicno izuvanje iz patika i demonstracija suve tehnike. Njemu izgleda ova plava podloga ni malo nesmeta.

doktor

pre 11 godina

Janko kao impresionirani junior... Bolje bi odigrao Troicki... Kad treba da plasira ,on zapne i obrnuto... Najbolji poen je odigrao na mec loptu.Berdih me danas odusevio,ako se ne uplasi ocekujem sjajan i tesan mec..

jole

pre 11 godina

Ne treba porediti jankovo jucerasnje i danasnje izdanje .Rodzer je mnogo kvalitetnije odigrao nego Novak i to je to.Juce je Janko iskoristio priliku koja mu se pruzila dok je danas nije ni dobio.

Bagzi

pre 11 godina

Bas me iznervira Janko. Kao da je 800 a ne 8 na svetu. Juce mi bilo drago sto je dobio Novaka,a sad mislim da bi i Novak bez jedne ruke i noge bolje odigrao.

njofrenjacki

pre 11 godina

Imam utisak da se Janko juče "ubijao" na terenu! Ne znam zašto to ne radi danas? Govor tela je nikakav; pogledaš mu facu, kao da gledaš u gubitnika! Pa, kako da navijam za tebe kada mi kidaš živce, jer se nimalo ne boriš! Gledam na Sportklubu, i ovaj komentator mi ide na nerve, jer lupeta: ili Rodžer5a, ili Janka brani! Nije ni čudo što ga Noletov ćale ne gotivi. Dakle, Janko! Menjaj pristup igri! Ubi se na terenu kao što si juče radio, inače si stvarno folirant, i mnogi su u pravu kada kažu da te je Nole pustio! I još nešto: danas se kližeš po toj šljaci! Kako to da juče nisi! Ma, ne verujem ti ni prvo slovo! To što ću zaraditi gomilu minusa, ne igra nikakvu ulogu, jer činjenice koje sam izneo, neće se promeniti!

Stefan

pre 11 godina

Juce sam rekao a evo i potvrde. Ne bi mi bilo ni malo zao sto je Tipsa uzeo Djokovica cak sta vise bilo bi mi drago da hoce odigrat i protiv Federera na istom nivou. Vec znam da je ovaj mec "izgubio jos u svlacionici", sto se i vidi, Federer nista posebno, a Tipsa ni na tragu one igre iz poslednja dva meca. Steta.

vladimir

pre 11 godina

Bruka kako Tipsa igra, protiv Djokovica je igrao kao nikad a sada stoji protiv Federera. Tipsa je izbacio Noleta kome ova podloga ocigledno neodgovara, a sada kada treba da igra on se ponasa potpuno indiferentno. Jedino Nole moze da dobije Federera od nasih tenisera, jer drugi su slabi . Steta sto je igrao protiv Djokovica kao da mu se radi o zivotu.

dusan

pre 11 godina

Boze kakav strah u Jankovim ocima, nevidjeno! Jucer kad je igrao protiv Noleta imao je takvu koncentraciju i strast za pobedom a sad izgleda ko mali Bambi. Izlupace ga Federer, nazalost ispod jednog sata :(

dusan

pre 11 godina

Boze kakav strah u Jankovim ocima, nevidjeno! Jucer kad je igrao protiv Noleta imao je takvu koncentraciju i strast za pobedom a sad izgleda ko mali Bambi. Izlupace ga Federer, nazalost ispod jednog sata :(

Stefan

pre 11 godina

Juce sam rekao a evo i potvrde. Ne bi mi bilo ni malo zao sto je Tipsa uzeo Djokovica cak sta vise bilo bi mi drago da hoce odigrat i protiv Federera na istom nivou. Vec znam da je ovaj mec "izgubio jos u svlacionici", sto se i vidi, Federer nista posebno, a Tipsa ni na tragu one igre iz poslednja dva meca. Steta.

vladimir

pre 11 godina

Bruka kako Tipsa igra, protiv Djokovica je igrao kao nikad a sada stoji protiv Federera. Tipsa je izbacio Noleta kome ova podloga ocigledno neodgovara, a sada kada treba da igra on se ponasa potpuno indiferentno. Jedino Nole moze da dobije Federera od nasih tenisera, jer drugi su slabi . Steta sto je igrao protiv Djokovica kao da mu se radi o zivotu.

Kole, BL

pre 11 godina

Volim sto je Janko izbacio onog Djokovica, ali mi je zao sto Djokovic nije stigao do Federera, pa da Federer onako propisno odere foliranta, a ne neduznog Tipsu.

milancerbdfan@gmail.com

pre 11 godina

E zbog ovoga mi je najzalije sto je pobedio Djokovica! Jer nema konstantnost! Pobedi najboljeg i onda ga sledeci protivnik pocisti!

Konstantin

pre 11 godina

usao je na teren uplasen kao kakva strina, a kad je malo dosao sebi odigrao je kao kakva baba. samo je pokvario mec izmedju federera i novaka..

njofrenjacki

pre 11 godina

Imam utisak da se Janko juče "ubijao" na terenu! Ne znam zašto to ne radi danas? Govor tela je nikakav; pogledaš mu facu, kao da gledaš u gubitnika! Pa, kako da navijam za tebe kada mi kidaš živce, jer se nimalo ne boriš! Gledam na Sportklubu, i ovaj komentator mi ide na nerve, jer lupeta: ili Rodžer5a, ili Janka brani! Nije ni čudo što ga Noletov ćale ne gotivi. Dakle, Janko! Menjaj pristup igri! Ubi se na terenu kao što si juče radio, inače si stvarno folirant, i mnogi su u pravu kada kažu da te je Nole pustio! I još nešto: danas se kližeš po toj šljaci! Kako to da juče nisi! Ma, ne verujem ti ni prvo slovo! To što ću zaraditi gomilu minusa, ne igra nikakvu ulogu, jer činjenice koje sam izneo, neće se promeniti!

dmdmdm

pre 11 godina

Ovaj turnir pokazuje ,šta znači talenat i ko je talenat .
Vrhunski talenti se brzo prilagođavaju svim uslovima ,
a veliki radnici bi se plavoj šljaci prilagodili nakon 500
do 100 sati treninga i 15 do 20 turnira .

nemaveze

pre 11 godina

Janko, ja sam tvoj fan, ali ništa nisi pokazao! Nije me razočarao poraz, jer si izgubio od Federera, ali pristup igri je ispod svake kritike! Nije lako navijati za tebe!

R.F

pre 11 godina

Ovo se zove ”Senluk cini aga becir aga, uhvatio malog radojicu.......”
Klasicno izuvanje iz patika i demonstracija suve tehnike. Njemu izgleda ova plava podloga ni malo nesmeta.

Mozda je prvi ali sampion nije..

pre 11 godina

Evo to je jedan jedini sampion, za njega nema izlika da sljaka ne valja, to je cisti talent za razliku od fizikalije Djokovica i Nadala.

jole

pre 11 godina

Ne treba porediti jankovo jucerasnje i danasnje izdanje .Rodzer je mnogo kvalitetnije odigrao nego Novak i to je to.Juce je Janko iskoristio priliku koja mu se pruzila dok je danas nije ni dobio.

jole

pre 11 godina

Ne treba porediti jankovo jucerasnje i danasnje izdanje .Rodzer je mnogo kvalitetnije odigrao nego Novak i to je to.Juce je Janko iskoristio priliku koja mu se pruzila dok je danas nije ni dobio.

vvvkkk

pre 11 godina

Ocekivao sam rezultat poput 7-5,6-3 ali dobro...Cestitke Janku za odlican turnir,steta sto je ovaj mec odigrao sam nekih 70%...
Finale ce biti pakleno,Berydich nije odigrao turnir na ovom nivou jos od WB 2010. godine. Ocekujem tesan mec ali ipak pobedu Rogera u 2 seta (7-6,7-5).

Bagzi

pre 11 godina

Bas me iznervira Janko. Kao da je 800 a ne 8 na svetu. Juce mi bilo drago sto je dobio Novaka,a sad mislim da bi i Novak bez jedne ruke i noge bolje odigrao.

doktor

pre 11 godina

Janko kao impresionirani junior... Bolje bi odigrao Troicki... Kad treba da plasira ,on zapne i obrnuto... Najbolji poen je odigrao na mec loptu.Berdih me danas odusevio,ako se ne uplasi ocekujem sjajan i tesan mec..

KarabasBarabas

pre 11 godina

spanac izbacio spanca,srbin srbina ! ostao je gospodin old school "fedex expres"!
janko je juce zapeo- danas ispusteni balon...
ne volim fedexa,ne volim berdiha !
ziveo nam nole N'1 !!!

vlado

pre 11 godina

Obozavam Noleta ali mu zamjeram sto dozvoli sebi da ikad izgubi mec od sirovih tenisera poput Tipsarevica.To je uvjek cista ne pravda da ne znam koliko lose Novak igra!

DraganC

pre 11 godina

Tipsarevic je toliko jadan u ovome mecu, da je prosto nevjerovatan. Strah, malodusnost. Troicki bi igrao bolje danas. jadan mec, patetican Tipsa, Federer standardan. Noleta je pobijedio jer ga se nije plasio i bio je u stanju da pruzi najbolje. Ipak je on daleeeko od igraca iz top 5.

Jovica

pre 11 godina

Pustio ga je Djokovic sinoc. Videlo se iz aviona. Samo neznam zasto kad je izgubio oko 700 atp poena i kad je imao mnogo bolje sanse od Tipsarevica da pobedi ovaj mec danas

milan

pre 11 godina

Samo zbog ovoga volim da Djokovic pobijedi Tipsu ili Troickog,jer znam da moze da osvoji turnir a ova dvojica tesko.Ono ga je zena popalila da dobije Noleta,mora da joj se Jelenica sprduckala tokom vecere...

Mislim da ni Tipsi to nije sada uteha, nakon sto ga je Roger razvalio

pre 11 godina

Sta bi Roger dao da ima ženu kao janko.
(neću da ti kažem, 12. maj 2012 20:36)

Pa i ne trebas nista reci, jer zaista zvuci glupo. Prvo tenis nije sport gde se oni takmice ko ce da odvoji bolju cupi. Nemoj mi reci da Roger sa svim svojim zaradjenim bogatstvom, sa inter-planetarnom popularnoscu i desetinama miliona obozavaoca (puno medju njima su i hot babes) nebi mogao da ima koju god zenu hoce; dakle i miss medju misicama. On je odabrao drugaciji put i to je jedino sto ga interesuje. Zato je i sada u 32 god. zivota poravnjan sa Noletom i Rafom, a generalno i najbolji teniser svih vremena. Sta vredi Gubisu, Rodiku, Verdasku ili onom rusu sto su jurili sponzoruse, a talent osta neiskoriscen. Rodja moze samo prstom da pokaze na devojku i bila bi njegova, ali to nije njegov stil. Na kraju pitaj zene na zapadu (pa i u Srbiji) da li im se vise svidja Roger ili Tipsa, pa se opet javi da nam kazes rezultat svog istrazivanja.

pancevo

pre 11 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo to narod?Janko je danas izgubio od teniske legende u polufinalu mastersa!?Novak je vec sada nas najbolji sportista ikada i siguran sam da ce i u ovoj godini ostvarivati rezultate na koje cemo svi biti ponosni.A kako mu vracamo?Sramota.

Šaca

pre 11 godina

Đoković ne želi da se susretne sa Federerom, izbegavaće kada god to bude mogao, ne zato što je lošiji, nego su to neki drugi razlozi. Jedino što ne može da izbegne je Rolan Garos, a to ćete videti na šta će da liči taj meč.

Solon

pre 11 godina

Razočaran sam. Pa zašto je ovakav plašljivac? Stegla se ruka, 48% prvog servisa. I ono što je ubacio, uglavnom nije bilo onako kako ume.
Davno mu je,mislim na Vimldonu 2009. posle sjajne Jankove igre i Rodikovog poraza, Rodik na mreži zapretio da će ga istući ako izgubi sledećeći meč, od protivnika koji je u udnosu na tada moćnog Rodika bio pravi pacer. I, Janko je glatko izgubio sledeći meč! To je to.

DANE

pre 11 godina

samo sto federer mnogo cesto gleda kad mu sa druge strane idu top spinovi .narocito kad je sa druge strane nadal za doticnog neresiva enigma sto mozete proveriti.

bitumen

pre 11 godina

bravo za janka, svaka cast. bravo za profesora. majstor ostaje majstor. zaludnim kvazi navijacima , sada vidite zasto je atp usporavao terene svih ovih godina. da ne bi maestro osvajao svaki turnir, sem tradicionalno sporih sljakastih, na kome se pojavi. tu ne pomaze 'hemija' i trcanje do sutra. ali nema veze , uskoro cete opet da 'uzivate' u rafinim balonima i trcanju maratona 5 sati u parizu za koju nedelju. inace, siguran sam da rafa -koliko god ga ne volim, suvereno uzima rolan garos.

federer

pre 11 godina

Pre svega odlican turnir za Tipsu, ali danas je Federer bio konkretniji od njega...
U svakom poenu je Federer prvi preuzimao inicijativu, a Tipsa kao da je ocekivao da ce ovaj da gresi i da ce tako da uzima poene.
Losa taktika, vetar, strah od protivnika ili sta vec...
Danas sa ovakvom igrom Federera nije mogao da dobije.

ms

pre 11 godina

@pancevo
Sta to treba da mu vratimo? Sta nam je to dao? Svaka mu cast na uspehu, ali to je njegov licni uspeh i nema nikakve veze sa nama niti sa cinjenicom sto je iz Srbije. Njegov uspeh je rezultat upornosti i talenta.
Da li bi ste gledali njegove meceve da je 45 na listi?

Era

pre 11 godina

Šta se palite naivčine! Novak je pustio Janka nije hteo da se troši. Nadal je isto pustio Vedraska. Kada dođe Rolad Garos niko im neće biti ravan. Rožer koliki god da je majstor na tri dobijena seta nema šanse ni protiv Novaka ni protiv Rafala.

Dragan

pre 11 godina

@Kole,BL Kako mislis da ga odere,mozda kako je derao svoje protivnike u posljednjih OSAM finala GS,cini mi se da si ti jos jedan od mnogih Federorivih navijaca koji misle da su Rafa i Nole samo ruzan san,na tvoju zalost oni su TESKA realnost i jos ce zadati mnogo teskih udaraca Rogeru,pozz.

gracia

pre 11 godina

@MS
Novak nam nije dao novac u ruke, ali predstavlja nasu zemlju sirom sveta na najbolji moguci nacin, sto bi svaki mrzitelj kada sedne i razmisli mora da prizna sam sebi. Ucinio je vise od bilo kog politicara kojima je to jedini posao, a Novak pored toga sto je najbolji u svetu u svom poslu za sebe, predstavlja i svoju zemlju. Primer je za pokazivanje, bar meni kao majci sina od 18 godina kome mogu da kazem, da se rad i trud isplate. Da u ovoj zemlji osim politicara, kriminalaca, pevaljki koji imaju ogroman novac moze i neko ko je odabrao sport u koji se mnogo ulaze, a u njegovo vreme bio apsulutno neinteresantan na podrucju Srbije uspeti i zaraditi, i ne biti silan i nvaspitan i pored takvog uspeha i popularnosti. Nadam se da ce isto tako uspeti i matematicari i drugi, pa da imamo deci sta pokazivati. Izvinjavam se na duzini komentara i hvala ukoliko ga objavite, jer bi volela da ga procita pre svega onaj kome je upuce, iako je mozda vise za neku drugu rubriku , a ne sport. Hvala jos jednom i pozdrav svim pravim navijacima i ljubiteljima ove igre.

bez sanse

pre 11 godina

@era........ sigurno. kao sto nije imao sanse prosle godine u rg ili uso protiv novaka u formi kakvu nikada vise nece ponoviti.....

mitar

pre 11 godina

Jankov prvi servis ispod 50 posto dalje ne treba komentarisati...
a svi pricaju o serverima tipa Izner,Raonic itd. pa ni Fed nije daleko od njih u tom segmentu igre ...

Kole, BL

pre 11 godina

Volim sto je Janko izbacio onog Djokovica, ali mi je zao sto Djokovic nije stigao do Federera, pa da Federer onako propisno odere foliranta, a ne neduznog Tipsu.

njofrenjacki

pre 11 godina

Imam utisak da se Janko juče "ubijao" na terenu! Ne znam zašto to ne radi danas? Govor tela je nikakav; pogledaš mu facu, kao da gledaš u gubitnika! Pa, kako da navijam za tebe kada mi kidaš živce, jer se nimalo ne boriš! Gledam na Sportklubu, i ovaj komentator mi ide na nerve, jer lupeta: ili Rodžer5a, ili Janka brani! Nije ni čudo što ga Noletov ćale ne gotivi. Dakle, Janko! Menjaj pristup igri! Ubi se na terenu kao što si juče radio, inače si stvarno folirant, i mnogi su u pravu kada kažu da te je Nole pustio! I još nešto: danas se kližeš po toj šljaci! Kako to da juče nisi! Ma, ne verujem ti ni prvo slovo! To što ću zaraditi gomilu minusa, ne igra nikakvu ulogu, jer činjenice koje sam izneo, neće se promeniti!

Mozda je prvi ali sampion nije..

pre 11 godina

Evo to je jedan jedini sampion, za njega nema izlika da sljaka ne valja, to je cisti talent za razliku od fizikalije Djokovica i Nadala.

dmdmdm

pre 11 godina

Ovaj turnir pokazuje ,šta znači talenat i ko je talenat .
Vrhunski talenti se brzo prilagođavaju svim uslovima ,
a veliki radnici bi se plavoj šljaci prilagodili nakon 500
do 100 sati treninga i 15 do 20 turnira .

Jovica

pre 11 godina

Pustio ga je Djokovic sinoc. Videlo se iz aviona. Samo neznam zasto kad je izgubio oko 700 atp poena i kad je imao mnogo bolje sanse od Tipsarevica da pobedi ovaj mec danas

KarabasBarabas

pre 11 godina

spanac izbacio spanca,srbin srbina ! ostao je gospodin old school "fedex expres"!
janko je juce zapeo- danas ispusteni balon...
ne volim fedexa,ne volim berdiha !
ziveo nam nole N'1 !!!

Era

pre 11 godina

Šta se palite naivčine! Novak je pustio Janka nije hteo da se troši. Nadal je isto pustio Vedraska. Kada dođe Rolad Garos niko im neće biti ravan. Rožer koliki god da je majstor na tri dobijena seta nema šanse ni protiv Novaka ni protiv Rafala.

vladimir

pre 11 godina

Bruka kako Tipsa igra, protiv Djokovica je igrao kao nikad a sada stoji protiv Federera. Tipsa je izbacio Noleta kome ova podloga ocigledno neodgovara, a sada kada treba da igra on se ponasa potpuno indiferentno. Jedino Nole moze da dobije Federera od nasih tenisera, jer drugi su slabi . Steta sto je igrao protiv Djokovica kao da mu se radi o zivotu.

milancerbdfan@gmail.com

pre 11 godina

E zbog ovoga mi je najzalije sto je pobedio Djokovica! Jer nema konstantnost! Pobedi najboljeg i onda ga sledeci protivnik pocisti!

vlado

pre 11 godina

Obozavam Noleta ali mu zamjeram sto dozvoli sebi da ikad izgubi mec od sirovih tenisera poput Tipsarevica.To je uvjek cista ne pravda da ne znam koliko lose Novak igra!

R.F

pre 11 godina

Ovo se zove ”Senluk cini aga becir aga, uhvatio malog radojicu.......”
Klasicno izuvanje iz patika i demonstracija suve tehnike. Njemu izgleda ova plava podloga ni malo nesmeta.

Stefan

pre 11 godina

Juce sam rekao a evo i potvrde. Ne bi mi bilo ni malo zao sto je Tipsa uzeo Djokovica cak sta vise bilo bi mi drago da hoce odigrat i protiv Federera na istom nivou. Vec znam da je ovaj mec "izgubio jos u svlacionici", sto se i vidi, Federer nista posebno, a Tipsa ni na tragu one igre iz poslednja dva meca. Steta.

Konstantin

pre 11 godina

usao je na teren uplasen kao kakva strina, a kad je malo dosao sebi odigrao je kao kakva baba. samo je pokvario mec izmedju federera i novaka..

Šaca

pre 11 godina

Đoković ne želi da se susretne sa Federerom, izbegavaće kada god to bude mogao, ne zato što je lošiji, nego su to neki drugi razlozi. Jedino što ne može da izbegne je Rolan Garos, a to ćete videti na šta će da liči taj meč.

DANE

pre 11 godina

samo sto federer mnogo cesto gleda kad mu sa druge strane idu top spinovi .narocito kad je sa druge strane nadal za doticnog neresiva enigma sto mozete proveriti.

Dragan

pre 11 godina

@Kole,BL Kako mislis da ga odere,mozda kako je derao svoje protivnike u posljednjih OSAM finala GS,cini mi se da si ti jos jedan od mnogih Federorivih navijaca koji misle da su Rafa i Nole samo ruzan san,na tvoju zalost oni su TESKA realnost i jos ce zadati mnogo teskih udaraca Rogeru,pozz.

jole

pre 11 godina

Ne treba porediti jankovo jucerasnje i danasnje izdanje .Rodzer je mnogo kvalitetnije odigrao nego Novak i to je to.Juce je Janko iskoristio priliku koja mu se pruzila dok je danas nije ni dobio.

DraganC

pre 11 godina

Tipsarevic je toliko jadan u ovome mecu, da je prosto nevjerovatan. Strah, malodusnost. Troicki bi igrao bolje danas. jadan mec, patetican Tipsa, Federer standardan. Noleta je pobijedio jer ga se nije plasio i bio je u stanju da pruzi najbolje. Ipak je on daleeeko od igraca iz top 5.

Bagzi

pre 11 godina

Bas me iznervira Janko. Kao da je 800 a ne 8 na svetu. Juce mi bilo drago sto je dobio Novaka,a sad mislim da bi i Novak bez jedne ruke i noge bolje odigrao.

jole

pre 11 godina

Ne treba porediti jankovo jucerasnje i danasnje izdanje .Rodzer je mnogo kvalitetnije odigrao nego Novak i to je to.Juce je Janko iskoristio priliku koja mu se pruzila dok je danas nije ni dobio.

milan

pre 11 godina

Samo zbog ovoga volim da Djokovic pobijedi Tipsu ili Troickog,jer znam da moze da osvoji turnir a ova dvojica tesko.Ono ga je zena popalila da dobije Noleta,mora da joj se Jelenica sprduckala tokom vecere...

doktor

pre 11 godina

Janko kao impresionirani junior... Bolje bi odigrao Troicki... Kad treba da plasira ,on zapne i obrnuto... Najbolji poen je odigrao na mec loptu.Berdih me danas odusevio,ako se ne uplasi ocekujem sjajan i tesan mec..

vvvkkk

pre 11 godina

Ocekivao sam rezultat poput 7-5,6-3 ali dobro...Cestitke Janku za odlican turnir,steta sto je ovaj mec odigrao sam nekih 70%...
Finale ce biti pakleno,Berydich nije odigrao turnir na ovom nivou jos od WB 2010. godine. Ocekujem tesan mec ali ipak pobedu Rogera u 2 seta (7-6,7-5).

pancevo

pre 11 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo to narod?Janko je danas izgubio od teniske legende u polufinalu mastersa!?Novak je vec sada nas najbolji sportista ikada i siguran sam da ce i u ovoj godini ostvarivati rezultate na koje cemo svi biti ponosni.A kako mu vracamo?Sramota.

bitumen

pre 11 godina

bravo za janka, svaka cast. bravo za profesora. majstor ostaje majstor. zaludnim kvazi navijacima , sada vidite zasto je atp usporavao terene svih ovih godina. da ne bi maestro osvajao svaki turnir, sem tradicionalno sporih sljakastih, na kome se pojavi. tu ne pomaze 'hemija' i trcanje do sutra. ali nema veze , uskoro cete opet da 'uzivate' u rafinim balonima i trcanju maratona 5 sati u parizu za koju nedelju. inace, siguran sam da rafa -koliko god ga ne volim, suvereno uzima rolan garos.

nemaveze

pre 11 godina

Janko, ja sam tvoj fan, ali ništa nisi pokazao! Nije me razočarao poraz, jer si izgubio od Federera, ali pristup igri je ispod svake kritike! Nije lako navijati za tebe!

dusan

pre 11 godina

Boze kakav strah u Jankovim ocima, nevidjeno! Jucer kad je igrao protiv Noleta imao je takvu koncentraciju i strast za pobedom a sad izgleda ko mali Bambi. Izlupace ga Federer, nazalost ispod jednog sata :(

Mislim da ni Tipsi to nije sada uteha, nakon sto ga je Roger razvalio

pre 11 godina

Sta bi Roger dao da ima ženu kao janko.
(neću da ti kažem, 12. maj 2012 20:36)

Pa i ne trebas nista reci, jer zaista zvuci glupo. Prvo tenis nije sport gde se oni takmice ko ce da odvoji bolju cupi. Nemoj mi reci da Roger sa svim svojim zaradjenim bogatstvom, sa inter-planetarnom popularnoscu i desetinama miliona obozavaoca (puno medju njima su i hot babes) nebi mogao da ima koju god zenu hoce; dakle i miss medju misicama. On je odabrao drugaciji put i to je jedino sto ga interesuje. Zato je i sada u 32 god. zivota poravnjan sa Noletom i Rafom, a generalno i najbolji teniser svih vremena. Sta vredi Gubisu, Rodiku, Verdasku ili onom rusu sto su jurili sponzoruse, a talent osta neiskoriscen. Rodja moze samo prstom da pokaze na devojku i bila bi njegova, ali to nije njegov stil. Na kraju pitaj zene na zapadu (pa i u Srbiji) da li im se vise svidja Roger ili Tipsa, pa se opet javi da nam kazes rezultat svog istrazivanja.

ms

pre 11 godina

@pancevo
Sta to treba da mu vratimo? Sta nam je to dao? Svaka mu cast na uspehu, ali to je njegov licni uspeh i nema nikakve veze sa nama niti sa cinjenicom sto je iz Srbije. Njegov uspeh je rezultat upornosti i talenta.
Da li bi ste gledali njegove meceve da je 45 na listi?

gracia

pre 11 godina

@MS
Novak nam nije dao novac u ruke, ali predstavlja nasu zemlju sirom sveta na najbolji moguci nacin, sto bi svaki mrzitelj kada sedne i razmisli mora da prizna sam sebi. Ucinio je vise od bilo kog politicara kojima je to jedini posao, a Novak pored toga sto je najbolji u svetu u svom poslu za sebe, predstavlja i svoju zemlju. Primer je za pokazivanje, bar meni kao majci sina od 18 godina kome mogu da kazem, da se rad i trud isplate. Da u ovoj zemlji osim politicara, kriminalaca, pevaljki koji imaju ogroman novac moze i neko ko je odabrao sport u koji se mnogo ulaze, a u njegovo vreme bio apsulutno neinteresantan na podrucju Srbije uspeti i zaraditi, i ne biti silan i nvaspitan i pored takvog uspeha i popularnosti. Nadam se da ce isto tako uspeti i matematicari i drugi, pa da imamo deci sta pokazivati. Izvinjavam se na duzini komentara i hvala ukoliko ga objavite, jer bi volela da ga procita pre svega onaj kome je upuce, iako je mozda vise za neku drugu rubriku , a ne sport. Hvala jos jednom i pozdrav svim pravim navijacima i ljubiteljima ove igre.

bez sanse

pre 11 godina

@era........ sigurno. kao sto nije imao sanse prosle godine u rg ili uso protiv novaka u formi kakvu nikada vise nece ponoviti.....

Solon

pre 11 godina

Razočaran sam. Pa zašto je ovakav plašljivac? Stegla se ruka, 48% prvog servisa. I ono što je ubacio, uglavnom nije bilo onako kako ume.
Davno mu je,mislim na Vimldonu 2009. posle sjajne Jankove igre i Rodikovog poraza, Rodik na mreži zapretio da će ga istući ako izgubi sledećeći meč, od protivnika koji je u udnosu na tada moćnog Rodika bio pravi pacer. I, Janko je glatko izgubio sledeći meč! To je to.

federer

pre 11 godina

Pre svega odlican turnir za Tipsu, ali danas je Federer bio konkretniji od njega...
U svakom poenu je Federer prvi preuzimao inicijativu, a Tipsa kao da je ocekivao da ce ovaj da gresi i da ce tako da uzima poene.
Losa taktika, vetar, strah od protivnika ili sta vec...
Danas sa ovakvom igrom Federera nije mogao da dobije.

mitar

pre 11 godina

Jankov prvi servis ispod 50 posto dalje ne treba komentarisati...
a svi pricaju o serverima tipa Izner,Raonic itd. pa ni Fed nije daleko od njih u tom segmentu igre ...