Fudbal 340

Subota, 05.05.2012.

18:47

Kaduova poslednja reč za pobedu CZ

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 1.0 (0:0) u 142. ’večitom derbiju’ u okviru 28. kola Jelen Superlige Srbije.

Kaduova poslednja reè za pobedu CZ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

340 Komentari

Sortiraj po:

acika

pre 12 godina

Prosinecki vas je ovog proleca i 3 puta i puta, pa ti vidi sta ti je vece.

Ali sigurno je jedno, za vas je nedostizno i 103 puta (pobeda Zvezde u derbijima) i samo jedan put (titula evropskog i svetskog sampion).
(Dendza, 6. maj 2012 03:24)

ja vec zabrinut niko da spomene te dve titule...ne boj se bolji ste Garant 0

Zbog njene lepote hvala ti zivote

pre 12 godina

KADU pokvario slavlje !!!!
Zvezda pocela dobro da igra derbije,posle njih jos vise mi je krivo sto smo na 2. mestu.

Kushta

pre 12 godina

Grobar,nece biti potrebe da molimo Real ili Barsu da dodju i prekinu dominaciju velikog Partizana.Bice dovoljno da se obratimo Apoelu,Samroku,Petah Tikvi,Fljamurtariju,Kroaciji ili Petrzalki...i zelja bi nam bila ispunjena.

cvbnm,

pre 12 godina

@
Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.
(Mirko, 5. maj 2012 22:18)

u pravu si, nama je sasvim prirodno sto smo sampioni 5 puta za redom, cak postaje i dosadno... dosadice nam fudbal kao i kosarka, zato idite molite barsu ili real da odigraju jednu sezonu u nasoj ligi da nam prekinu dominaciju. nama je sasvim prirodno i sto kukate non stop u svim sportovima, to je taj cig..... mentalitet, vi bi da vam sve padne sa neba... e pa nece moci ove noci.
(grobar, 6. maj 2012 08:26)

A ti se hvalis time kako ste dominantni da nemate sa kim da igrate, pa i nemate da igrate u kosarci sve sto vredi u ligi se dovede u Partizan (20 godina uzimate tudje talente), ali nemoj da zaboravis kakvi su klubovi u ligi (kako sam kazes boranija) takav je i sampion te lige - boranija

djuro

pre 12 godina

Derbi je bio bas dosadan i jedni i drugi previse oprezni samo da ne prime gol jednostavno uspavanka sa malo uzbudjenja i sansi. Zvezdina pas igra i velik posed ne moze da prodje protiv ovakvih ekipa a to je ceka i u evropi. Za takvu igru potrebni su mnogo brzi,okretljiviji i tehnicki potkovaniji veznjaci i napadaci a druga stvar je sto u nasoj ligi svi igraju bunker pa moze takva igra da prodje jedino protiv Partizana je sansa da se vezba igra na kontra napad sto ce biti potrebnije za evropu. Sa druge strane Partizan ulazi cesce u sanse tu nema dileme ali njihov osnovni nekvalitet je losa zavrsnica pre svega u vaznim utakmicama setite se Genka, Samroka pa sad i u ove tri utakmice sa Zvezdom u svakom mecu su imali vise sansi ali su ipak gubili i ispadali.

eee

pre 12 godina

Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)

Jel ovo trebalo da zvuči kao provokacija?
3x derbi -----> 5x titula
E moj Svetski šampione, na šta si spao......
(Max, 5. maj 2012 23:55)

Ja sam mislio na nesto drugo! xD
Ali dobro, ajde sad...
Pogane su misli moje! ;)

VREMEPLOV

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан

OD 1997 DO 2007 NISTE POBEDILI NA MARAKANI - ZNAČI POKRI SE UŠIMA!!!!

geko

pre 12 godina

Nesa CH,
Zvezada kažeš ima bolji tim. Svaka čast na pobedama. Samo ono što su igrači Partizana promašili u zadnje tri utakmice,a pogotovo u ovoj zadnjoj je za smehotres.Takođe treba da imaš u vidu da su forsirani neki igrači u tim utakmicama koje hoće da Partizan proda pošto poto.
Ovu utakmicu je izgubio trener koji je morao sastaviti menadžerski tim. Tako da je te morao da drži 90 min u igri.Kad pogledam možda je i bolje ako se oslobodimo par pojedinaca koji guše mlađe i bolje igrače.
A trener Grant je za žaljenje što je na to pristao.Kako su zeznuli Mateusa i sad Stanojevića sa pojačanjima, tako će i Granta.
Nikad mi neće biti jasno zašto su sabotirali Stanoja prošlog leta za LŠ. Čovek je tražio konkretna rešenja, a doveli su mu smotanke i levake.
Da kažem daje tom Stanoju milimetr hvalio da i ove godine igra LŠ. Posle je Partizan ispao od Šamroka(amatera). Trener nikad ne može biti kriv u takvim situacijama nego igrači koji se ne zalažu.

Marko Vozdovac

pre 12 godina

@ijavolimpartizan: S obzirom da kazes kako ste vi uvek razloge poraza trazili u sebi, verujem da si onda jedan od mladjih navijaca, posto se ne secas izjave vasek kapitena od onomad, posle poraza u derbiju na Marakani, a kada je covek bez blama izjavio kako mu je smetala visoko sisana trava na terenu.

Cigani pozdravljaju svog sampiona!

Babin_zub

pre 12 godina

Xexexe...Mogu vam reci da ovo prolece ne bih menjao za titulu.Tri pobede nad Partizanom,od toga dve na JNA...neprocenjivo! :)

Partizanu svaka cast i cestitke na osvojenoj tituli,zasluzili su je vise od nas jer definitivno se bolje snalaze na nasim livadama,a ja sam zadovoljan ovom sezonom,narocito prolecem jer verujem da se stvara tim koji ce u narednim godinama imati zapazeniju ulogu u evropi.Ovdasnja titula me iskreno ne interesuje,osim kao jedini nacin da se dopre do LS koja je ipak prejaka za bilo koji nas klub.Bolje igrati ligu evrope nego da vec u kvalifikacijama obrisu pod sa nama(i Zvezdom i Partizanom).

Ivan

pre 12 godina

Boli vas ovaj poraz,i to se u svakom komentaru vidi.Boli jer smo vam srušili snove,razbili iluzije koje ste imali da ste mega,giga ,ultra,extra tim koji igra fantastičan fudbal i koji kvalitetom zaslužuje da igra u ligi šampiona.Navijači cele sezone teraju igrače,ni jedan im ne valja,ili je mator,ali ste ipak i pored toga bez problema pobedili sve ostale ekipe iz naše lige.Voleo bi da mi neko objasni kako?Kako pobeđuju,a i vi sami vidite da su loši?Nije ova naša liga toliko loša,a vi toliko dobri,nego ima tu još nečega.Protiv Zvezde se igra kao da im život zavisi od toga,a tim ekipama vi lagano date par komada.Nadam se da će uefa da stisne državu da krene provera za nameštanje,mi to sami nećemo jer državi to i nije toliko bitno.Kao što je juče pisalo na transparentu DERBI NE MOŽE DA SE KUPI !!!

Boris

pre 12 godina

Partizan treba da gradi ekipu oko Stojkovica, Ivanova, mladih Ninkovica i Markovica, mogu proci jos Ostojic i Volkov, a svima ostalima se zahvaliti(narocito Rnicu, Miljkovicu, Smiljanicu, Babovicu, Ilicu i naravno tandemu Grant-Djuric)! Bilo bi super vratiti Djukica na klupu, ili dati povjerenje nekom mladom, skolovanom strucnjaku sa jasnom vizijom.
Ovaj sto prica da je samo sever bio pun vjerovatno nije bio na utakmici, grobara je bilo mnogo vise(jug krcat, za razliku od sjevera+dobro popunjeni centralni dio istoka i zapada), da je zdravija atmosfera u klubu vjerovatno bi bilo i vise, da nismo osvojili titulu citavu vjecnost kao neki tek bi onda bilo krcato...sve u svemu, svaka cast Zvezdi za pobedu, igrali su muski, srcem sva 3 derbija. Mi smo zasluzeno prvaci i nadam se uzbidljivoj narednoj sezoni uz renovirani Partizan!

Mirko

pre 12 godina

Rekao bih da postajete ozbiljan klub :XD

- pobedili ste sampiona tri puta u ovom delu sezone

- titulu niste osvojili 5. godina

-Kinezi vam grade(obnavljaju) stadion za 450 M evra :D

-dugujete 900 K evra (pitanje je da li ce vas pustiti da igrate Jevropu)

-sponzorise vas Gasprom

...prica da vas Shakespeare pozavidi...

Lukic za dozivotnog predsednika FK Sledeca Sezona

kobe bryant

pre 12 godina

Cigani (ne odnosi se na romsku manjinu), ne kontam vas uopšte. Digli ste dreku do neba jer ste tri put zaredom dobili Granta. Nisam pogrešio, pobedili ste granta i djurića, a ne Partizan.Nije vas bilo četiri godine ni da primirišete dok je Stanoje bio na klupi. Pomolite se Bogu i zahvalite mu što su djura i grant u Partizanu.

Ivan

pre 12 godina

(Mirko, 6. maj 2012 00:43)

Možda ste i bili bolji,ali pobede se računaju.Ne pričam o tome nego o tome da na kraju utakmice mi slavimo sa igračima,a vaši igrači beže u svlačionicu jer im vi zviždite i to na utakmici gde ste trebali da proslavite titulu.E zbog toga,i još nekih stvari vi ste mali klub i uvek će te biti mali klub!!!

Vlada

pre 12 godina

Lepo je sto smo pobedili ali je ovo daleko onoga gde Zvezda treba i mora da bude. Prodaja na leto morada bude selektivna, kostur tima moda da se ocuva. Umesto prodaje najboljih igraca, treba prodati igrace koji nisu dovoljno dobri. Mikic, Borha, Vesovic, Evandro, Petkovic i Dimitrijevic su igraci koje uz neke druge autsajdere tipa Cosica i Mihajlovica treba rodati na leto. Ostale ne dirati ni po koju cenu. Pauljevic je pravo resenje umesto Mikica. Pored njega nam treba jos jedan vrhunski stoper, dva ofanzivna vezna i spic. Treba nam srednji vezni sa dobrim pasom, igrom i driblingom unapred. Dosta mi je ovih igraca koji loptu znaju da dodaju samo unazad! Sa se nekoliko pravih pojacanja, Zvezdin tim ce biti mnogo bolji na leto.

E ljudi...

pre 12 godina

(buki, 5. maj 2012 23:03 Ajde sve i nekako, i da imate taj "perspektivni" tim koga svaka druga ekipa u ovoj ligi nadigra, ajde neka vam. Ajde i da nam sudije pomazu da uzmemo titule, mada pomazu i vama al ne znate ni uz njihovu pomoc, ajde i to nema veze, neka vam. Al da mi nalazimo vise opravdanja od vas zbog poraza, e tu si toliko lupio da ne znam dal si ostao ziv da procitas ovaj komentar. Pa ti i sad posle pobede pominjes neke alibije za vase neznanje u poslednjih 5 godina.

grobar

pre 12 godina

@
Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.
(Mirko, 5. maj 2012 22:18)

u pravu si, nama je sasvim prirodno sto smo sampioni 5 puta za redom, cak postaje i dosadno... dosadice nam fudbal kao i kosarka, zato idite molite barsu ili real da odigraju jednu sezonu u nasoj ligi da nam prekinu dominaciju. nama je sasvim prirodno i sto kukate non stop u svim sportovima, to je taj cig..... mentalitet, vi bi da vam sve padne sa neba... e pa nece moci ove noci.

vero

pre 12 godina

igrac partizana pri sutu kadua se sklanja da propusti loptu u gol mesto da blokira sut telom , kad zvezda napada niko ne ide u sut vec ovi neometano sutiraju i dodaju se.

Slavko

pre 12 godina

Prica o tome kako je ovo evropska Zvezda,kako je Prosinecki trenercina i ostale gluposti su smesne,a to ce dokazati u kfalifikacijama za LE,gde ce opet zavrsiti takicenje,zato shto nisu u stanju da dobiju iole disciplinovaniju ekipu ! Takodje to mislim i za Partizan ! Skroz su poremetili koncepciju koju je Stanojevic napravio ! Svaki igrac je znao svoje mesto na terenu,tacno se znalo ko gde trci,milion proigravanja napadaca ! Da ne pricam o Stanojevicu kao o Murinhu,ali je covek postavio strandarde ! Prosinecki je Stanojevicevom igrom dobio Granta tri puta,dok svojom igrom Stanojevica nije mogao da dobije pa da se igralo josh 15 derbija ! (ackoniskikartel, 06. maj 2012 00:13) Koje bre standarde postavio?,sta vi grobari lupate vise, koji je stanojevic trener,osvoili ste titule jer je zvezda bila u losem finansijskom stanju i maltene se raspala(a i to ste pokusali preko drzavnog aparata ali nemate srece) pa vam je i protiv takve zvezde trebalo namestanje da bi uzeli titule. Ukenjalo vas je dva puta da se utrpate u LŠ,a tamo vas je kantao ko je kako stigao,sramota bre ni bod niste uzeli.zaradili ste od istih 5x vise para nego zvezda zadnjih 7 god,i nista niste uradili i opet necete nista uraditi jer ste nesposobni mali klub sa armiskog pasnjaka...

Peca

pre 12 godina

Svakome ko je gledao meč (inače jadan do zla boga),jasno je da Partizanu rezultat nije bio ni u drugom planu.Obzirom na sastav tima očigledna namera je bila da se menadžerima prikažu:Miljković,Kamara,Tomić,Smiljanić i Babović. Igra je bila podredjena tome,da se eventualno istaknu njihovi kvaliteti,a koliko se uspelo,sam bog zna,pokazaće vreme.A što se tiče Zvezde,prolaze izbori! Osvojiće kup,a iza toga nek' i je bog u pomoći.P.S.-Neka ti ovo Djuriću bude velika pouka da NIKADA ne slušaš 'glas naroda' ('navijača').Hteo si Milinkovića-dovedi Milinkovića!!

Haj Baj

pre 12 godina

Tuzan i jadan fudbal. Ovi igraci jedino kondiciju mogu da poprave, tehnika im je uzasna. Sramota kako uopste ovi igraci dodju do Partizana i Zvezde...

ALL I SEE IS RED

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)

142 derbija, CRVENA ZVEZDA-partizan 58-43-41 208-175

Sercan

pre 12 godina

Kako se na Brazilskom kaze gol u zadnjoj sekundi?????? KADU!!!! hehehehe
(Zvezda u srcu, 5. maj 2012 22:05)

Na Brazilskom....legenda si majke mi.

FLJANMURTARI

pre 12 godina

Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)

Jel ovo trebalo da zvuči kao provokacija?
3x derbi -----> 5x titula
E moj Svetski šampione, na šta si spao......
(Max, 5. maj 2012 23:55)

na sta na SHAMROCK ROVERS

Dendza

pre 12 godina

drugar moj jedino Partizan moze natJera Zvezdu da se raduje i kada ima 9 bodova zaostatka i zgubljenu titulu 4 kola pre kraja... nego kazi mi sta je vise 5x ili 3x nadam se da ces shvatiti pouku price...svim pravim simpatizerima Zvezde cestitam na pobedi jako dobar mec(kada se uzme u obzir da mec nije nista odlucivao), Prosinecki jos jednom dokazao da je Grant 0 od trenera...
(acika, 5. maj 2012 23:54)

Prosinecki vas je ovog proleca i 3 puta i puta, pa ti vidi sta ti je vece.

Ali sigurno je jedno, za vas je nedostizno i 103 puta (pobeda Zvezde u derbijima) i samo jedan put (titula evropskog i svetskog sampion).

Duki

pre 12 godina

Prvenstvo reseno,nebitna utakmica,sem za navijacki prestiz,a mali ninkovic place kao da je izgubio u finalu lige sampiona.placeni grobari,upravo,avrame—pogledajte tedecije suze.one bole vise od ovog poraza.

Dendza

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)

Такм. ИГ ЦЗ Н ПАР ГолЦЗ ГолПАР
Првенство 142 58 43 41 208 174
Куп 35 20 4 11 47 46
Остало 54 25 9 20 103 88
Укупно 231 103 56 72 358 308

ennzo5

pre 12 godina

U kupu je Zvezda pored u dvije utakmice boljeg za klasu Partizana izasla kao pobjednik i prosla dalje,a u prvenstvu je Partizan prosao Zvezdu sa ukupnih 2-1 i sa jos + 9 bodova prednosti.Znaci titula je zasluzena sto je najvaznije.

Bitan je derbi, al je bitna i titula...

pre 12 godina

(Ilija, 5. maj 2012 23:28) Ma samo se vi zavaravajte time, pa ce biti i sesta u nizu. I Noric danas uzeo bodove Arsenalu, pa to ne znaci da je Arsenal namestio zadnjih pet utakmica, a sad nenamestenu nije mogao da dobije... Sve dok tako razmisljate i dok se palite samo na derbi, a protiv slabijih ne budete naucili da dobijate rutinski, nema titule. Treba nauciti da se dobije neko i kad se ne igra 150 posto, tako se osvajaju prvenstva. Uostalom vi ni derbi godinama niste dobijali. Titule ste gubili bas u tim derbijima. I danas bi izgubili da je bilo za titulu. Danas jeste bili bolji i zasluzeno pobedili, ali to ne moze izbrisati razliku iz prethodnih 30 kola. Titula je cista kao suza. I molio bih, bez glupih komentara o sudijama, jer i vi imate tu pomoc. Imali ste je i danas malo, ali nije bitno, takav je fudbal. Zato slavite ovu pobedu, nemojte da placete za necim sto realno u ovom prvenstvu nije bilo vase ni jednog trenutka, a niti ste zasluzili.

da

pre 12 godina

Pa kako vama zvezdasima nije jasno da je ovo odradio frizura samo da lukic i prosinecki ostanu i sledece sezone a djura uze petu titulu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 5. maj 2012 23:56)

Samo se ti teši...

Nesa CH

pre 12 godina

Kao vatreni navijac Zvezde radujem se pobedi, naravno, Zvezda ja generalno gledano bolji tim unazad par mesici! I da , naravno, prestanite sa tim glupim komentarima kako nam je los fudbal i tome slicno. Derbi uopste nije nizgledao lose, nije vrh ali nije ni toliko lose. Mislim ipak se kod nas igra solidan fudbal sa obzirom na to da su nam u tom segmentu finansije katastrofalne.

009

pre 12 godina

Nije mi uopste krivo, naprotiv i treba da izgubimo kad igramo ovako i nema sta da se prica o sreci kad 3 utakmice nismo sposobni da promenimo stil vec uporno bunarenje.

Nisam verovao da ce do ovoga da me dovede tim za koji navijam od rodjenja i za kojim sam kao klinac drhtao pred svaku utakmicu, a sad su mi se smucili, ne zbog poraza, vec zbog pristupa i pored toga cestitam komsijama na zasluzenoj pobedi.

zoki

pre 12 godina

Da se ne lazemo,vise od svega bi grobari menjali pobede nad nama za titulu ,kao sto bi i ja uvek menjao ovaj sampionat nad pobedom nad paetizanom,pa se sada busaju kao titula titula a u stvari se kidaju u sebi zbog ova tri vezana poraza,ipak su oni samo mali partizan

replika molim

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)

jako lepo prezentovano!!!
aj sad listu od 1 do 135

knopix

pre 12 godina

da li je bruka da gubimo od vas? BRUKA JE!
muk na jugu? JESTE!
DJURICU, AVRAME ODLAZITE!

da li bi menjao 5-tu titulu za 3 vezane pobede u derbiju? NIKAD!
da li ste fk sledeca sezona? VEC 5 GODINA!
LUKICU, ROBI OSTANITE!

jans

pre 12 godina

Ti i tvoji se pitate cemu se toliko radujemo!?
E, pa sad cu da vam objasnim! Radujemo se prvo pobedi, drugo sto za razliku od vas imamo perspektivan i mlad tim, sto od Muslina i Zenge posle dugo vremena imamo Trenera koji Zvezdu voli, i sto je sad svima konacno jasno kako ste dosli do tih "titula" kojima se hvalite toliko!!!
A vi se i dalje lozite kako ste opet bili bolji, kako vam je kriv pun mesec, sreca, sudije, navijaci na tri strane, zemljotres u Cileu.....
Toliko ste bez razloga puni sebe i bolje je da vas ovako opomenemo mi nego opet neka Petrzalka, Petah Tikva, Samrok....
(buki, 5. maj 2012 23:03)
decko nadji si devojkumnogo gluposti u malo reci

Max

pre 12 godina

A najsmešnije od svega je što delije samo rokaju minuse čim vide da je nešto realno, iskreno i tačno....
Ma radujte se bre ljudi, pobedili ste Partizan koji je obezbedio titulu, nemate veći razlog da se radujete pa je i ovo nešto. Stvarno mi nije krivo, niste zaslužili da pobedite ali ni mi prethodnih godina nismo zaslužili nekad da pobedimo tako da je ovo ok. Ali da li mislite da je SVETSKOM ŠAMPIONU dovoljna pobeda nad velikim rivalom i drugo mesto????? P.S. srećno u kvalifikacijama za Ligu Evrope.... :D :P

Izbeglica

pre 12 godina

Ma ovo je dokaz da pravde na ovoj planeti, nema. Ja cu glasati za onog Tomica, kao Karlos Tevez. A vi kako hocete. Dominacija se nastavlja.

Srbija

pre 12 godina

@Milan Sine,fudbal se ne igra od 2008.god. kod nas,nego od 1945.Zato,pošto si mlad i naivan,evo ti realno stanje stvari ZVEZDA-PARTIZAN 142 meča 58 POBEDE ZVEZDE,43 nerešenih i 41 pobeda partizana.Tek toliko da se zna.

Sale

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)


Такм. ИГ ЦЗ Н ПАР ГолЦЗ ГолПАР
Првенство 142 58 43 41 208 174
Куп 35 20 4 11 47 46
Остало 54 25 9 20 103 88
Укупно 232 104 56 72 359 308

strajinicu grobarcino pristrasna

pre 12 godina

Predrage, Predrage jel ti zao sad sto je zvezda dobila? Golcina za spice,a covek prica neverovatno, samo u ovoj budjavoj zemlji. Neka druze, idi prenosi snuker, tamo makar neces imati ovakvih stresova.

Mirko

pre 12 godina

U životu nisam video jadniju proslavu titule!!! Na kraju,vi ste ipak samo mali klub!!!
(Ivan, 5. maj 2012 23:49)
-------------------------------------------------------------------------

A vi ste bese veliki klub jel ? Druze nemoj puno da se zanosis sa ove tri pobede.
-promenjen trener na polusezoni
-Igramo bez 3-4 igraca koji su povredjeni (uglavnom spicevi)
-Avram katastrofa od trenera + stranac a to mnogo znaci u Derbijima
-vec smo osvojili titulu na polusezoni(mislite o tome)
-i protiv ovako osakacenog Partizana ste bili u podredjenom polozaju u sva tri derbija u ovoj polusezoni
-dobro je sto mislite da ste bolji, Lukicu ostani - Djuricu odlazi

======================================================================

Vidimo se sledece sezone >============> 25

Golman Livorna glavom u 90 min

pre 12 godina

@ WD i ostali
Sigurno je gospodski i pustiti Sekija Turkovica i pisati gluposti na oficijelnom semaforu. Kazete toliko sansi u sve tri utakmice a ne dadoste nam ni gol. Pa toliko vam je znanje rodjaci. A mi vama pet. Tri pobede, a vi se usudjujete da i dalje nekoga nazivate propalim a ne vidite dalje od svog nosa, dignutog u oblake. Svaka vama cast na petoj uzastopnoj tituli a zato nam je i fudbal gledano u celini tu gde jeste. Mi posle ovoga sa pravom gledamo u buducnost. Zvezda je uspela da odoli svim niskim udarcima, mesetarenjima i da ponovo pocne da staje na noge. A vi se samo nadajte da u vasem dvoristu "cvetaju ruze". Isto kao što ste za XY klasa bolji od Zvezde. Zabluda rodjaci. A 93 minut. Joj sto boli!

RedStarForever

pre 12 godina

Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.
(Mirko, 5. maj 2012 22:18)
RESPECT!!! :) :) :)

Mario Bros

pre 12 godina

Najslađi poraz ikada. Pravi primer pirove pobede. Ne dotiče me ni malo i zato čestitam pobedu svima koje je usrećila. Svi smo srećni onda.

Samo da se učačkamo nekako još u Ligu Šampiona, na sreću jer kvalitet više ne postoji u JSL.

DeX

pre 12 godina

Grobari su pesmom Sekija Turkovica ciji glavni refren glasi "A ja imam tugu,pet godina dugu" pokusali da isprovociraju Delije ali su im navijaci Zvezde nedugo zatim odgovorili transparentom "A ja imam tugu pet godina dugu,al me brzo prodje kad vidim vas na jugu".Zvezdo volim te bre!
(ja, 5. maj 2012 22:42)

Jel si srecan???
Jel si lepo video na tv-u? Trebao si da odes na sever gde su delije pa i ti da budes deo te sjajne stvari a ne da sedis u fotelji i da glumis huligana!
A to sto ste uradili sigurno nije zato sto ste vidoviti nego zato sto vam to neko javio i sad ste vi opasni.... VAMA DERBI NAMA TITULAAAAA .......!
(Max, 5. maj 2012 23:26)


A shto vama nisu javili j..iga ?

ackoniskikartel

pre 12 godina

Sukobi sportski sektor-uprava ! Smena trenera u medijima,vracanja trenera,otkaz treneru,dovodjenje Granta ! Zakasnele pripreme ! Uigravanje ekipe pre derbije u kupu ! Pa posle ovoga ni Bayer Munchen nebi bio to shto jeste ! Prica o tome kako je ovo evropska Zvezda,kako je Prosinecki trenercina i ostale gluposti su smesne,a to ce dokazati u kfalifikacijama za LE,gde ce opet zavrsiti takicenje,zato shto nisu u stanju da dobiju iole disciplinovaniju ekipu ! Takodje to mislim i za Partizan ! Skroz su poremetili koncepciju koju je Stanojevic napravio ! Svaki igrac je znao svoje mesto na terenu,tacno se znalo ko gde trci,milion proigravanja napadaca ! Da ne pricam o Stanojevicu kao o Murinhu,ali je covek postavio strandarde ! Prosinecki je Stanojevicevom igrom dobio Granta tri puta,dok svojom igrom Stanojevica nije mogao da dobije pa da se igralo josh 15 derbija !

Zhhika

pre 12 godina

@sto rece jedan odozdo ne moze od babe devojka, ocajna igra i jednih i drugih.Zvezdi svaka cast, imali su vise zelje ali opet ne znam cemu toliko slavlje kad je titula nasa. A ovde je grant jedini krivac zbog potpuno pogresne taktike, izvedenog sastava na teren, a izmene je onda trebo da izvrsi vec na poluvremenu, nezamislivo je da ninkovic,markovic sede na klupi a onaj mutavi dijara da igra, kao i mrtvi babovic koji je samo usporavao igru partizana. Jednom recju strasno.
(cox, 5. maj 2012 22:13)

Ti i tvoji se pitate cemu se toliko radujemo!?
E, pa sad cu da vam objasnim! Radujemo se prvo pobedi, drugo sto za razliku od vas imamo perspektivan i mlad tim, sto od Muslina i Zenge posle dugo vremena imamo Trenera koji Zvezdu voli, i sto je sad svima konacno jasno kako ste dosli do tih "titula" kojima se hvalite toliko!!!
A vi se i dalje lozite kako ste opet bili bolji, kako vam je kriv pun mesec, sreca, sudije, navijaci na tri strane, zemljotres u Cileu.....
Toliko ste bez razloga puni sebe i bolje je da vas ovako opomenemo mi nego opet neka Petrzalka, Petah Tikva, Samrok....
(buki, 5. maj 2012 23:03)


Znaci ako mi vas pobedjujemo 4 godine, pa onda i u jesenjem delu mi pobedimo 2:0 a vi 1:0 u 93. minutu, to je dokaz da smo namestali titule?Zanimljivo, nema sta.Pa ko se tu zali na sudije, na pun Mesec i ostalo, mi ili vi?Uostalom, neljudsko radovanje vasih igraca nam je potvrdilo koliko nas smatrate boljima, mislim da se Robi ni u Bariju nije radovao kao danas.

Ilija

pre 12 godina

Kad izgubiš triput od Zvezde treba da kažeš svaka svaka čast Zvezdo bolji ste od nas,vi ste zaslužili titulu a ne Partizan(Tole),što se zvlačite na trenera kad je Zvezda najbolja.

eee

pre 12 godina

Stvarno ste umislili da ste nesto. Zalosno. Samo ste imali srece, nista vise. Sto se tice mladosti, na klupi su sedeli bas oni mladi igraci koji su u proslom kolu pokazali kako se jednostavno igra. Zasto ih Grant nije uveo u igru, to samo on zna, jer da jeste, bar nikom nebi bilo zao zbog poraza. Morate shvatiti ne samo da niste bolji od partizana, vec da uopste niste puno bolji od Borca, Sevojna, i drugih nasih "seoskih" klubova. Sto sad ne pisete kako je ovo neka bezvezna liga. kad uz puno srece pobedite to je velicanstvena pobeda. Kad ste gubili, sudija je bio kriv uvek. Ali, zasluzili ste da se radujete. Mi cemo proslavljati 5. titulu, a vi se radujte srecnim okolnostima. Ali nece uvek biti srece. Mislite malo na to i bolje cete proci.
(pera, 5. maj 2012 22:33)
- Jel vas tol'ko boli? 3x... xD

novicas

pre 12 godina

Došlo je vreme da mi se zgadio fudbal posle 55 godina strastvenog navijanja.Prevršila je dara meru.Zašto Grantu niko iz uprave nije rekao koliko je važna pobeda protiv Zvezde,bez obzira kolika je bodovna razlika u našu korist?On,kao racionalan čovek bez balkanskih emocija,čuva Partizanove dragulje Ninkovića, Markovića i Aksentijevića za tim snova,koji će biti formiran ove godine za ligu šampiona.Njega ne zanimaju traumirani navijači posle poraza od večitog rivala.Siguran sam da će Partizan sa Grantom stvoriti ponovo moćan tim,jer ne smemo da se obrukamo u ligi šampiona,a to ponovo znači da će taj tim biti prejak za našu ligu.Sledeće godine Partizan će se ponovo prošetati kroz prvenstvo bez obzira na upinjanje Robija,Lukića i ostalih iz Zvezde.Dojadilo više i Partizanovim navijačima ovo relativno lako osvajanje šampionskih titula godinama.
Znam da Grant mrtav hladan ide korak po korak ka ligi šampiona i pravi plan i novi tim sa kojim bi mogao što dalje da dogura, jer mu to obezbeđuje vrlo ozbiljnu zaradu.
Njemu je utakmica sa Zvezdom otaljavanje posla posle osvajanja titule,što se direktno kosi sa očekivanjima navijača,kojima je pobeda u derbiju važna.
Sve je to mnogo sebično od strane Granta i zato sam potpuno puk'o!

Sale

pre 12 godina

Ne mogu reći zaslužena pobeda Zvezde. Ali pobedi se u zube ne gleda, naročito ne u derbiju. Radujem se pobedi naravno ali se plašim samo da nas ova pobeda ne zavara. Nije to bila neka igra Zvezde. Partizan je opet stvarao šanse a Zvezda dala gol iz jedine šanse u drugom poluvremenu. Prvo poluvreme je bilo ravnopravno mada je Partizan i tad imao izglednije prilike. Generalno gledajući bio je to loš fudbal. Po stoti put ću ponoviti da Zvezdin tim ima potencijal ali da on još uvek u punom svetlu nije došao do izražaja. Sad će krenuti one priče kao i posle prethodna dva derbija kako je Prosinečki odličan trener, kako će Zvezda sedeća sledeće godine sigurno uzeti titulu i tome slično Ali pitam se imamo li mi igru za to? Ova pobeda je odličan vetar u leđa Lukiću koji će ni kriv ni dužan predsednikovati Zvezdom još ko zna koliko godina. A Prosinečki je sa ove tri pobede zacmentirao svoj ostanak u Zvezdi ko zna dokle. A onih deset bodova razlike iz prvog dela prvenstva i te kako boli. Neko je bio kriv za to a nije snosio posledice. U poslednjih nekoliko godina Zvezdine uprave prokockale su sve ono što su neke prethodne decenijama sticale a to je dominacija nad Partizanom. Može nam se desiti da za koju godinu po titulama budu ispred nas. Velika je to bruka za Zvezdu. Jeste ova pobeda slatka ali problemi u Zvezdi nisu rešeni. Sramota je i to što je Zvezda sebe dovela u situaciju da ne igra Evropska takmičenja u narednoj sezoni zbog duga od 900.000 evra. Mnogo se jada i čemera nakupilo prethodnih godina.
Po malo mi je žao Avrama Granta. Razumem Grobare - nije lako gubiti tri uzastopna derbija za samo mesec dana. Ali može li Grant da uđe na teren i daje golove?

ackoniskikartel

pre 12 godina

Lepo sam ja rekao da cemo mi Stanojevica praviti od blata ! Koji Tole,koji FSS ! Trener i jedino trener ! Prosinecki je igrom Aleksandra Stanojevica u tri utakmice dobio Avrama Granta ! Ko to nece da prizna taj je zlonameran ! Prvi derbi Roberta Prosineckog i ova poslednja tri,to je nebo i zemlja ! Sve shto je Stanojevic igrao protiv Crvene zvezde,Prosinecki je preslikao i ubio u pojam Avrama Granta ! Pravilo Beogradskog derbija ko igra manje atraktivno dobija ! Stanojevic je to znao i zbog toga je bio toliko uspesan ! Mnogi ce reci da je ova ekipa Crvene zvezde mnogo jaca od one iz prvog dela sezone,a ja cu na to reci ''ne nije'' a to ce pokazati evropa u kojoj ce Crvena zvezda opet da zavrsi u kfalifikacijama za Ligu Evrope ! A Partizan sa Avramom,moze samo da dozivi opet neki Shamrock,jer igrati ovako suludo tri utakmice i ne izvuci pouke iz poraza je tragicno ! Cestitke Crvenoj zvezdi,iskrene i da ste svi zivi i zdravi i jedni i drugi !

Max

pre 12 godina

Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)

Jel ovo trebalo da zvuči kao provokacija?
3x derbi -----> 5x titula
E moj Svetski šampione, na šta si spao......

ivan

pre 12 godina

losi i jedni i drugi. moja Zvezda dobija tim staraca u 93. minutu golom stranca. Kad ovakav Partizan budemo kantali sa 7:0 bicu zadovoljan.

Mikeli

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)

Sto mi ranije nisi rekao da uzmem lovu covece? inace velemajstorski su se dogovorili u 93em minutu..Neko kaze da je Evropa daleko,a ja kazem da ako su kadri da nameste gol u 93,onda su carobnjaci a,ne boranija! I jedni i drugi da se razumemo..Eh da mi je tvoja pamet na pet min,da se odmorim...

Не водите Кадуа у Атину да нас не би обрукао

pre 12 godina

kad izgubis od ovakve zvezde tri puta za redom,onda si stvarno svetski trener.za tvoj ponos i obraz,da sam na tvom mestu gospodine grant,ja bih odmah dao ostavku.ja znam da ja ne mogu na to da uticem,jer sam mali u fudbalskom svetu,a da mogu,proterao bih te iz fudbala.
(bgbgbg, 5. maj 2012 22:20)

Од овакве Звезде... А за вас играју Меси, Руни и Дрогба, па је брука што сте изгубили! Схвати да вас вади једино уиграност и искуство појединих играча, а по квалитету појединаца смо у рангу и испод сваког нивоа... Једино што је могао да уради црни Аврам је да уведе малог уплаканог Нинковића, јер би дечко гризао за победу! Види се да му је стало до Партизана више од навелико у Јевропи чувеног голгетера Маркеца. Мали Мићко ме је одушевио, показао је више зрелости од остатка екипе, а при том је најмлађи!

Max

pre 12 godina

Grobari su pesmom Sekija Turkovica ciji glavni refren glasi "A ja imam tugu,pet godina dugu" pokusali da isprovociraju Delije ali su im navijaci Zvezde nedugo zatim odgovorili transparentom "A ja imam tugu pet godina dugu,al me brzo prodje kad vidim vas na jugu".Zvezdo volim te bre!
(ja, 5. maj 2012 22:42)

Jel si srecan???
Jel si lepo video na tv-u? Trebao si da odes na sever gde su delije pa i ti da budes deo te sjajne stvari a ne da sedis u fotelji i da glumis huligana!
A to sto ste uradili sigurno nije zato sto ste vidoviti nego zato sto vam to neko javio i sad ste vi opasni.... VAMA DERBI NAMA TITULAAAAA .......!

ЈСЛ- утопија

pre 12 godina

Grant je rekao da ne gubi tri puta. A ne zna da se Srbi krste sa tri prsta! BEOGRAD, SRBIJA, CRVENA ZVEZDA!
(SteJoe, 5. maj 2012 21:33)

Evo vidis brate, ja se krstim sa tri prsta ali me zabole za Beograd i Zvezdu, ja volim moj Nis i moj Radnicki, a isto sam Srbin kao i ti, i zato se okani tih gluposti....i da, ovo veceras je bila tuga i jad od derbija, sramota ste bre Srbije, vi blizanci....
(alek, 5. maj 2012 22:22)

А шта сте ви урадили против близанаца ове сезоне?

acika

pre 12 godina

Stvarno ste umislili da ste nesto. Zalosno. Samo ste imali srece, nista vise. Sto se tice mladosti, na klupi su sedeli bas oni mladi igraci koji su u proslom kolu pokazali kako se jednostavno igra. Zasto ih Grant nije uveo u igru, to samo on zna, jer da jeste, bar nikom nebi bilo zao zbog poraza. Morate shvatiti ne samo da niste bolji od partizana, vec da uopste niste puno bolji od Borca, Sevojna, i drugih nasih "seoskih" klubova. Sto sad ne pisete kako je ovo neka bezvezna liga. kad uz puno srece pobedite to je velicanstvena pobeda. Kad ste gubili, sudija je bio kriv uvek. Ali, zasluzili ste da se radujete. Mi cemo proslavljati 5. titulu, a vi se radujte srecnim okolnostima. Ali nece uvek biti srece. Mislite malo na to i bolje cete proci.
(pera, 5. maj 2012 22:33)
- Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)
drugar moj jedino Partizan moze natJera Zvezdu da se raduje i kada ima 9 bodova zaostatka i zgubljenu titulu 4 kola pre kraja... nego kazi mi sta je vise 5x ili 3x nadam se da ces shvatiti pouku price...svim pravim simpatizerima Zvezde cestitam na pobedi jako dobar mec(kada se uzme u obzir da mec nije nista odlucivao), Prosinecki jos jednom dokazao da je Grant 0 od trenera...

Prezivalac

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)

je l manje boli ako ubedjujes sebe da je namesteno?

buki

pre 12 godina

sto rece jedan odozdo ne moze od babe devojka, ocajna igra i jednih i drugih.Zvezdi svaka cast, imali su vise zelje ali opet ne znam cemu toliko slavlje kad je titula nasa. A ovde je grant jedini krivac zbog potpuno pogresne taktike, izvedenog sastava na teren, a izmene je onda trebo da izvrsi vec na poluvremenu, nezamislivo je da ninkovic,markovic sede na klupi a onaj mutavi dijara da igra, kao i mrtvi babovic koji je samo usporavao igru partizana. Jednom recju strasno.
(cox, 5. maj 2012 22:13)

Ti i tvoji se pitate cemu se toliko radujemo!?
E, pa sad cu da vam objasnim! Radujemo se prvo pobedi, drugo sto za razliku od vas imamo perspektivan i mlad tim, sto od Muslina i Zenge posle dugo vremena imamo Trenera koji Zvezdu voli, i sto je sad svima konacno jasno kako ste dosli do tih "titula" kojima se hvalite toliko!!!
A vi se i dalje lozite kako ste opet bili bolji, kako vam je kriv pun mesec, sreca, sudije, navijaci na tri strane, zemljotres u Cileu.....
Toliko ste bez razloga puni sebe i bolje je da vas ovako opomenemo mi nego opet neka Petrzalka, Petah Tikva, Samrok....

Ilija

pre 12 godina

Sad je više nego jasno da Partizan titule može osvajati isključivo nameštanjem.Tako je i ove sezone.Nemoguće je da Partizan pobedjuje skoro sve utakmice(a nisu sve lake)tokom cele sezone a Zvezda mogla(i jeste)da kiksne što je realno.

cox

pre 12 godina

ovo sto smo gledali se zove pokusaj fudbala ili antifudbal ili fudbal da ne poverujes ili fudbal na srpski nacin kako god sve je pogodno za opisivanje to je stvar izbora.Ali ja se samo pitam da li ovi pokusaji od fudbalera izuzev nekih kojim slucajem upale nekad tv pa odgledaju kako se igra ova igra na dva gola mozda bi im nekad kad oni pokusavaju da igraju sinula neka ideja. nesta. bilo sta....samo da to lici na ono sto se zove fudbal

srele

pre 12 godina

Velika nesreća za nas koji nisu zaslužili ovakav šok!!!. U jedinoj pravoj utakmici tri puta zaredom doživljen je poraz. Partizan definitivno ima mnogo slabosti. Nije moje da pominjem imena. Ali odista ovako izgubiti utakmicu moram nažalost da kažem može samo Partizan. Protiv Genka, zatim Šamroka i šta da kažem " putuj Evropo i ne čekaj na nas" Partizan ipak u organizacijskom smislu više nije Klub zašto punu odgovornost snosi uprava. Pojedinci su sebe već poodavno postavili iznad interesa Kluba i ne daju svoje pozicije. Ipak Grant nije trener u onom formatu koji sam očekivao ili jednostavno nema s kim da ostvari one ciljeve koje je obećao kod dolaska. To iskreno treba da prizna i da ide.
Za ozbiljniju prosudbu treba vremena jer sam odista šokiran!

dača

pre 12 godina

Kako komentarises Dijarin NE postojeci ofsajd,covek bi izasao 1 na 1 na Bajkovicem???
(Tole kriv za rat u Libiji!, 5. maj 2012 21:50)
A kako ti komentarišeš NEpostojeći ofsajd na drugoj strani(Zvezdin napadač bio u liniji sa odbranom,premotaj malo film u glavi pa se priseti)...tako da je 1:1 u grešci linijskog sudije...a 0:1 konačan rezultat :)

fcrs21

pre 12 godina

Presrećni smo ! Nove decenije ponižavanja su počele pre mesec dana. Hvala Robiju , hvala Kaduu, jvala Zvezdašima. Mislim da smo ih prvi put u istoriji pobedili tri puta za mesec dana. Grant legenda Zvezde !

Marinho

pre 12 godina

Ovo je poraz fudbala. I ne znam zasto ljudi sad prozivaju Granta, pa nece ni on ni Prosinecki uciti igrace sa profi ugovorom kako se dodaje lopta. Sva taktika pada u vodu sa ovakvim igracima. Bar sam se ismejao, al moram jos da se cuvam za Vojvodinu-bilo bi dobro da i klovna stave na tribine (ako nije zapravo ovaj put dao ostavku), pa cirkus pravi.

Dragan

pre 12 godina

Narod u RS jedva krpi kraj sa krajem, vlast nas zadužuje i dalje a Mile plaća narodnim parama grobarima pojavljivanje na jugu.
Iz Laktaša Milorad
grobarski je sm..d

pacavra

pre 12 godina

da se zna ko je najbolji ipak nemogu se sve utakmice namjetit dodje na neke poneko iz evrope i gleda za razliku od nekih seskih gdje se jos utakmice snimaju kamerama na kurblu.

pera

pre 12 godina

Stvarno ste umislili da ste nesto. Zalosno. Samo ste imali srece, nista vise. Sto se tice mladosti, na klupi su sedeli bas oni mladi igraci koji su u proslom kolu pokazali kako se jednostavno igra. Zasto ih Grant nije uveo u igru, to samo on zna, jer da jeste, bar nikom nebi bilo zao zbog poraza. Morate shvatiti ne samo da niste bolji od partizana, vec da uopste niste puno bolji od Borca, Sevojna, i drugih nasih "seoskih" klubova. Sto sad ne pisete kako je ovo neka bezvezna liga. kad uz puno srece pobedite to je velicanstvena pobeda. Kad ste gubili, sudija je bio kriv uvek. Ali, zasluzili ste da se radujete. Mi cemo proslavljati 5. titulu, a vi se radujte srecnim okolnostima. Ali nece uvek biti srece. Mislite malo na to i bolje cete proci.

kine

pre 12 godina

Svaka cast Prosineckom kada sa ovakvom boranijom dobije tri vezane utakmice, sto se tice Granta covek je idiot.U ovakvom trenutku igrati sa jedim spicom i to kukavicki govori da covek nema mozga i da ne vredi ni hiljadu evra mesecno. Isto vazi za Babovica ako je on talenat ja sam onda Nikola Tesla.

Tomo lopove!

pre 12 godina

Sta bi Grobari,da nije da ponovo niste imali sreca a...?
Nego dobro ste i prosli kako je moglo da vam bude,imali ste mnogo,mnogo srece da ne prodjete jos gore,opet su vas spasle sudije!

tiha patnja = tugovanje

pre 12 godina

Vrlo slatko za Zvezdase i vrlo bolno za Partizanovce !!! Igra .... hm ko veseli Škoti ..... Bilo je ovakvih utakmica u poslednjih 5 godina na pretek.Ali tada je rezultat bio *povoljniji* za Grobare i oni onda nisu marili za igru , kvalitet igre , Toletove sudije ili SREĆU ( bilo je mnogo sreće i sudija u pobedama Partizana )!!! Sada je sreća otišla kod komšija , na šampionsku stranu Topčiderskog brda , u Ljutice Bogdana 1. TU I TREBA DA OSTANE , BEOGRAD IMA SAMO JEDAN VELIKI KLUB = a on nije Partizan . Tiha patnja ?

ja

pre 12 godina

Grobari su pesmom Sekija Turkovica ciji glavni refren glasi "A ja imam tugu,pet godina dugu" pokusali da isprovociraju Delije ali su im navijaci Zvezde nedugo zatim odgovorili transparentom "A ja imam tugu pet godina dugu,al me brzo prodje kad vidim vas na jugu".Zvezdo volim te bre!

PFC 92

pre 12 godina

Jos jednom smo nadigrali komsije,ali dzaba kad smo ponovo izgubili, nece se pamtiti stative,propustene sanse nego rezultat babovic nevidljiv na terenu Ninkovic je morao da igra makar 30 minuta. Pojacanja pod hitno pre svega u napadu ako zelimo da uradimo nesto u evropi.

pedja

pre 12 godina

Od ovakve zvezde izgubiti tri puta... Ukidanje sportskog sektora je najzad dalo rezultate. Hvala Stanoejevicu i Radnickom iz Kragujevca na tituli a UPRAVA ODLAZI!

kine

pre 12 godina

Svaka cast Prosineckom kada sa ovakvom boranijom dobije tri vezane utakmice, sto se tice Granta covek je idiot.U ovakvom trenutku igrati sa jedim spicom i to kukavicki govori da covek nema mozga i da ne vredi ni hiljadu evra mesecno. Isto vazi za Babovica ako je on talenat ja sam onda Nikola Tesla.

kaur

pre 12 godina

Sreca pa nam nije trebalo ali sta sve mogu promasiti da covek ne poveruje.Kad je Tosic rekao da jd Partizan bio bolji sta vise dodati,e tugo moja

Bari1991

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)


Mnogo,mnooooogo pametnije bi bilo da si cutao!!!:)))

TNT

pre 12 godina

Eto ti sta vam je neregularno prvenstvo,kad losiji klubovi i pored evidentno ocajne igre na kraju ipak mogu da osvoje titulu.
Tomo lopove!

Nenad, Karaburma

pre 12 godina

Dragi moji, navijači Partizana. Za proteklih 45 dana, odigrana su tri derbija, a gol razlika tima za koji navijate je 0:5!!! Ja Vama čestitam titulu, koju ste zasluženo osvojili ( jer je Zvezda kiksirala na tzv. malim utakmicama) a Vi stisnite petlju i priznajte da je Zvezda trenutno bolji tim! Hvala lepo, doviđenja, prijatno!

duledudule

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)
i ko ce da pobedi na izborima :)

Milan

pre 12 godina

Ocajan derbi realno ni Partizan ni Zvezda nemaju sta da traze u evropi oba kluba ce proci prvo kolo jer ce dobiti slabe protivnike ali u drugom kolu oba kluba ispadaju Partizan ce opet dobiti neki Belgiski klub ili jos gore ako dobije Apoel a Zvezda ce dobiti neki klub iz najacih liga verovatno Francuski ili Italijanski.

andrej

pre 12 godina

(todor, 5. maj 2012 21:33)

Ako je Zvezda "boranija",sta je onda Partizan?Truli pasulj...
(Dule, 5. maj 2012 22:08)

i jedni i drugi ste trulo g***o od fudbala!al dobro mora za nekog da se navija.al bolje je gledati i badminton od ovog antifudbala.ceka vas evropa a mozda i necete dalje od istocnih suseda koji se racunaju kao da su u evropi.

cz

pre 12 godina

Lepo je videti kako vas boli sto smo na korak po broju osvojenih titula... Nekada ste ih imali skoro dvostruo vise.
Ali, nicija do zore nije gorela, zbogom Zvezdo, zbogom komsije!
(Napred Partizan, 5. maj 2012 20:33)

Kakve titule? Ma osvojite vi 100 ovih titula to je smejurija, ona jedna titula iz SFRJ je vredela kao 10 ovih, ali ti tada nisi bio rodjen pa razumem za bolje ne znas.

Branislav

pre 12 godina

a najjaci komentar babovica " nece lopta, pa nece" :)) Pa vidis majstore, hoce centrala jednom da pogresi a ne tri puta, razumes? Znas ono kada je neko bolji od tebe? Igras fudbal, nije tesko priznati posle treceg uzastopnog poraza gde je i vrapcima jasno da je Zvezda bolja od vas...e sad, postavlja se pitanje ako neko to uopste javno sme da uradi. Kako to da ste toliko "dominantni" u prvenstvu? Nije tesko zakljuciti....e da , a jeste li imali stativu?...i sta kaze volkov? jel' ljut opet?? Sretna vam titula grobari! placi mali placi....

TrotterBG

pre 12 godina

Stari film - "Kompleks se vraca kuci" od sada i u novoj 3-D(ERBIJA) tehnologiji. U glavnim ulogama Mendes Kadu i Nananananananana Robert Prosinecki!! :)))

svasta nesto

pre 12 godina

Samo zelim da porucim oni "strucnjacima" koji su rekli da je Stanoje 0 od trenera, da bolje predju da gledaju bagminton ili tako nesto :) Ja kao GROBAR TVRDIM da Grant nista dobro nece da nam donese... Mozda je Grant dobar, ali za neku drugu ligu, tako da je Stanoje za NASU ligu za Granta IZMISLIO FUDBAL ;)

Komsinice, svaka cast ;) Samo nemojte puno da se radujete, jer je vase najvece pojacanje nas trener :)

Do sledeceg derbija :)
(Todorovic!, 5. maj 2012 21:53)

Moje saucesce decko.

Grobari, da vas obavestim da je promenjen kod za proveravanje kredita. Vise ne glasi *2002#. Sada je *200201#.

Grant je dosao da vam zapise 10 zapovesti, stigao je do trece...

runner

pre 12 godina

Pa ljudi moji ja sam fudbalski laik al' b,i vere mi, bolje vodio ekipu Partizana u večerašnjoj utakmici od ovog nesretnog Granta. 'ej bre, držati celu utakmicu onog kilavog Babovića u timu a ne pružiti šansu Ninkoviću? Ja sam, takođe očekivao da će Grant a ne Prosinečki posegnuti za izmenama. Stekao se utisak da bi Partizan bio zadovoljan nerešenim ishodom a to se po nepisanom pravilu uvek osveti. Nije mi se sviđala igra Partizana dok je tim vodio Stanojević i bio sam jedan od retkih koji je zdušno podržavao Avrama Granta, misleći, u svojoj neukosti, da će čovek unaprediti igru crno-belih al' sam se prevario i duboko razočarao. Ovaj tim jednostavno nije za velika dela i ovo skoro sve, zajedno sa trenerom, treba najuriti iz Partizana a potom, i po cenu neosvajanja trofeja, u naredne dve-tri godine prionuti na stvaranje novog tima.
Što se pak tiče gospodina Avrama Granta on je ušavši indolentno u prvu kup utakmicu sa Zvezdom došao dotle da je to sada već ozbiljan kompleks. Nisam siguran da bi on sada i sa timom ranga jednog Reala uspeo da je pobedi. Doduše i Prosinečki je imao taj kompleks prošle godine protiv Partizana al' ga je prevazišao. Svaka čast Žuti! Samo ne zaboravi da ti ovo nije nikakav reper za Evropu. S ovom igrom u Evropi nećete daleko dogurati, sreća može da te donekle prati ali ne svo vreme.

Vladan

pre 12 godina

Veliki sam navijac Partizana, ali posle ovog poraza mogu slobodno da kazem da nezasluzuju titulu, tri vezana poraza pa to je stvarno bruka. Neka stave celnici istih prst na celo i neka se zapitaju kakve rezultate ima "menadzer" kada dobija milionce za sezonu. Oterali su najperspektivnijeg trenera, doveli starkelju koji nikada nece biti svestan sta znaci derbi.Sto se tice utakmice sramota, ni jedni ni drugi ne bi mogli da igraju ni trecu ligu neke jace evropske lige. Vrlo brzo nas ceka otreznjenje kada nas bude zgazio neki novi Samrok. Pozdrav za sve realne Grobare i Delije.

bgbgbg

pre 12 godina

kad izgubis od ovakve zvezde tri puta za redom,onda si stvarno svetski trener.za tvoj ponos i obraz,da sam na tvom mestu gospodine grant,ja bih odmah dao ostavku.ja znam da ja ne mogu na to da uticem,jer sam mali u fudbalskom svetu,a da mogu,proterao bih te iz fudbala.

Niks

pre 12 godina

Zalosno je sto ovakva zvezda nas dobija 3 puta. Napolje sa penzionerima iz ekipe, napolje sa Babovicem, napolje sa Grantom, napolje sa Djuricem. Pustiote klince da se bore za ovaj klub a ne da ih uciter kako se kalkulise. Mi nismo igrali na pobedu, a mozda je to i dogovoreno, ali je ovaj gol poremetio dogovore. Ne vredi vise gledati ovaj nas jadan fudbal i to pricam mojim sinovima....
(sasa, 5. maj 2012 21:52)

Evo pocele teorije zavere, sad je Kadu prekrsio dogovor axaxaxa cirkus, ma samo se tesite, tako ste i za kup niste prihvatili poraz samo da vam bude lakse, ma tesite se slobodno :))

Grobari zauvek

pre 12 godina

Juče sam napisao komentar povodom najave utakmice a sada iskačem iz sopstvene kože što su svaki zarez i svako slovo komentara bili tačni. protivnik je bio sasvim nebitan sa stanovišta naše igre, isto name da li je bila Borča ili Zvezda, koja nema pojma. Tim koji je izveo Avram Grant nikoga ne može da pobedi. Taj trener je običan cirkuzant i moralna fleka. Ovo drugo zato što jedino nekome ko je moralna fleka uprava kluba može da sastavi svih jedanaest igrača. Samo takvom čoveku neko može nametnuti Babovića kao vođu ekipe a najtalentovanijeg igrača u Srbiji, Ninkovića ostaviti na klupi.Samo takvom treneru mogu da igraju Miljković ili Lola Smiljanić. Čijenica da ih nije zamenio jer je obećao Đuri ili Miliji Baboviću ili menadžerima koji žare i pale u Partizanu porazna je. Pljunuli su, zajednički, na nas Grobare. Izručili su svoje fekalije po nama. Sada nikog od njih neće prodati i ostaviće ih da nam do kraja nerava skaču po živcima. Eto nama ponovo Babovića kapitena, Lole anti-kreativca i zbunjenog Miljkovića. KO će njih da kupi? Za to vreme će najbolji maladi talenti odlaziti u timove kakvi su Herenven ili ne znam koji. Da to ne bude postoji samo jedan lek: "špicorojka u stražnjicu" Grantu (da se mi pitamo to bi dobio večeras, posle trećeg poraza od potpuno bedne Zvezde), kompletnoj upravi i pomenutim fudbalskim veličinama (ili prodaja bilo kome, ma šta prodaja - poklon, ako neko hoće, ili da pojačaju Teleoptik). U tim odmah Ninković, Saša Marković, Lazar Marković (ali oporavljen a ne povređen kao večeras), Manga, ili "bilo ko". Što se ovih koji su večeras pobedili tiče, oni nas ne zanimaju a kako stvari stoje neće nas dugo ni zanimati.

Pazi, Babovic kapiten

pre 12 godina

Posle 0 datih golova u tri utakmice protiv ove busne Zvezde, koja se nije naprimala golova u ovoj polusezoni samo zahvaljujuci tome sto im dizu ofsajd svaki put kad je protivnicki igrac u sansi i sto u nasoj ligi nema iole kvalitetnog napadaca da moze da sutne u okvir gola, znaci srecno, ja svarno nemam komentar na ovaj skup baba sa dve leve noge u crno belom dresu. Babovic, Tomic, Dijara, Ilic ne smeju i sledece sezone biti u sastavu inace uzese titulu ovi krsevi. Jedino me tesi da ni oni nisu nista bolji, ali su ponovo poceli kao nekad, dva suta u derbiju, daju dva gola. A mi.... da ih pustis same na stadion ne bi pogodili gol ni puskom.

Slavko

pre 12 godina

Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse. (Mirko, 05. maj 2012 22:18)
i da ne sede na hladnom betonu :) , a na pašnjaku muk !!! NEPROCENJIVO ... :)

Zapažanje

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da grobari još uvek misle da imaju dobar tim i igrače,pa komentarišu,od ovakve Zvezde da izgubimo,hahahaha.Oni su prava boranija od tima a igrači nisu ni za Island.Ej,3(tri)puta ih pobediš za mesec i po dana,bez primljenog gola i njima opet nešto nije jasno.To je teško i na ulici nekog tako da dobiješ ali oni su ipak prepoznatljivi kao najnerealniji na svetu.

zoran

pre 12 godina

JA sam navijach Partizana, ali mi je drago da su izgubili. Pobeda bi zatrpala rupe i promashaje.
Tuzno je gledati da na klupi Partizana sede dva najveca talenta u nashem fudbalu (Markovic-Ninkovic), dok na travi gledamo davitelje poput Babovica,Tomica,Dijare (svaka chast za proshlost, ali sada nije vishe ni senka..)..da ne spominjemo Miljkovica, Smiljanica...shta onaj mali Aksentijevic treba da uradi da bi bio u prvom timu..??? Shta..???
Vecheras je Partizan napravio postavu za prodaju, za menadzere i ovi na terenu su tako igrali..svako za sebe...niko od lopte da se odvoji.
Igrachi su prodali klub.

P.S. Mali Ostojic odlichan...sjajan igrach...svaka chast dechko. Golamn na svoma mestu...nije kriv za gol,...na kraju, to je bio samo jedan sluchajan shut i eto desilo se da je ushla...nije se tu moglo vishe...bila je to veoma precizna lopta.

Pod hitno kupiti choveka koji ZNA GOL DA POGODI .... pa koliko je shansi potrebno da bi se dao gol..??

Coamorte

pre 12 godina

Ne budi gluv,ne budi slepNije laž,nije farsaRobi kao PepZvezda ko' Barsa (Miki, 05. maj 2012 21:51)

Vecu glupost odavno nisam procitao

Max

pre 12 godina

Radujte se delije, imate pravo, kad neko ovoliko ima srece i treba da se raduje...
Prosto ne mogu vise da poverujem kako ne mogu da vam daju gol.
Ovaj Avram ajd sto je pogubljen, nego i ono sto malo zna on nema srece da ga prati...
Niste zasluzili da pobedite, najrealnije je bilo nereseno pa cak i pobeda partizana jer opet stativa, opet Dijara promasuje loptu, opet Babovic sa 5m promasuje, aman!
Nego nema veze, titulu nekako odbranismo, uprava je bruka i sramota zajedno sa Avramom i ocajnim Babovicem, Miljkovicem....
Posteno da pricamo, sa ovakvim igracima i ovakvim kvalitetom ni partizan ni zvezda nemaju sta da traze u Evropu!
PROPAST!

Corleone

pre 12 godina

Prosinecki i Lukic su ljudine, imaju moju bezrezervnu podrsku! Sa ovim timom imamo titulu narednih 6-7 godina, sada krece dominacija sa marakane

tole

pre 12 godina

TUGA JE TO TUGA !!!! TUGA JE KADA POBEDIS A NISTA TI NE ZNACI !!! TUGA JE KADA SI DRUGI A POBEDIS PRVOG RADUJES SE A U STVARI SI TUZAN MA KO IH SISA NEK TUGUJU ...!!! PARTIZAN SAMPION !!!

Milan

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан

Zapadna Srbija

pre 12 godina

Stvarno ne mogu da se uzdrzim da ne ostavim jos jedan komentar. Vama koji sebe nazivate Grobari i Delije, zelim da kazem da vas sazaljevam. Zbog vas takvih ja nikada necu otici na stadion da gledam klub za koji navijam, a to je jedan od dva pomenuta. Vas ekstremizam i fanatizam me plasi. Neverovatno je sa koliko energije pisete komentare. Na osnovu izgovorenih reci, osecam da ste prepuni mrznje prema navijacima suparnickog tabora. Navijati za jedan klub ne znaci mrzeti ostale. A sto se tice podrske Prosineckom-Grantu, moram da priznam da ste se uziveli kao da ste vlasnici klubova. Sramota me sto pripadate istom narodu kao i mi normalni, a ne zaglupljeni navijaci.

ovo su shokovi,majke mi

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)

E zesci ti je komentar.I ne cudi me da ne objavljuju.

Razbijaj boraniju

pre 12 godina

Ništa neobično i novo,sve je očekivano.Cele zime sam tvrdio da Zvezda dobija sva tri derbija i tako je bilo.Ima kvalitetnije igrače i to je to.Danas me je oduševio mali Mijailović.Ubedljivo najbolji igrač na terenu i budući standarni reprezentativac.Živi bili pa videli.Narednih desetak godina biće Zvezdina vladavina ali stvarno kvalitetom a ne pomoću Toleta i sličnih.

Ivan

pre 12 godina

Ajde sad lepo slavite titulu. Ipak vi imate dovoljno para da vam se drugi sklanjaju a protiv nas ginu. I onako vam je bitnije koliko ce procenata sutra sps da uzme.

alek

pre 12 godina

Grant je rekao da ne gubi tri puta. A ne zna da se Srbi krste sa tri prsta! BEOGRAD, SRBIJA, CRVENA ZVEZDA!
(SteJoe, 5. maj 2012 21:33)

Evo vidis brate, ja se krstim sa tri prsta ali me zabole za Beograd i Zvezdu, ja volim moj Nis i moj Radnicki, a isto sam Srbin kao i ti, i zato se okani tih gluposti....i da, ovo veceras je bila tuga i jad od derbija, sramota ste bre Srbije, vi blizanci....

ijavolimpartizan

pre 12 godina

Ajde grobari, opravdanja za igru, odmah... Kadu!!!!!!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Delija, 5. maj 2012 21:50)

Alo,decace...MI nikada nismo trazili opravdanja kao VI...U SUDIJAMA i raznim drugim organizacijama,tajnim i javnim,ljudima koji samo sto nisu i rat u Libiji izazvali...MI RAZLOGE TRAZIMO U SEBI...
Cestitatm ja na pobedi,kao i uvek kada se tako zavrsi...a jos nisam doziveo da neko od vas cestita nama...ALI...NAJVECA CESTITKA MI JE TO STO VI VELICATE VASU IGRU...JADNA VAM (NAM) MAJKA KADA IZADJEMO U EVROPU...Setices se ovih reci...tada ce ti biti JASNO KOLIKO STE (SMO) JAKI...
No...
1.Kamara : covek ne ume loptu poslati napred pa to ti je...
2.Ilic :U svojoj 35. god.trudi se vise od mnogih koji su i skoro duplo mladji...ali,brate,ne ide vise...HVALA i da se vidjamo na tribinama,u studiju,na proslavama...
3.Dijara...mislim da je oborio sve rekorde u broju UZASTOPNO promasenih SANSI protivu ISTOG protivnika...
4.Miljkovic : sporiji od sporog a centriranje lopte u sesnaest metara je gledao samo na TV-u i PlayStation-u...
5.Ivanov : Bezidejan ,spor...
6.BABOVIC : NEMAM KOMENTAR (osim da coveku desna noga sluzi samo za odrzavanje ravnoteze )
Nasuprot njih :
1.Ninkovic : Decko ucini vise nego svi zajedno u 4 utakmice...ali,valjda,u necijim glavama decko treba da udje u 102.minutu...otkud znam...BISER
2.Markovic : Decko igra neverovatno u formaciji iza ili zajedno sa jos jednim spicom,ali...
3.Babic : Nesto slicno Ninkovicu...mora mnogo vise da se forsira...
4.Aksentijevic...zmija,brz,prgav(koliko je to potrebno),zna samo unapred sa loptom...(ali,valjda se to u ovoj ligi ne trazi,sta znam)...

I,na kraju...voleo bih da gresim ali CRNO NAM SE PISE,I NAMA I VAMA KOMSIJE,KADA ODEMO U TO (KRATKO) PUTOVANJE U JEVROPU)...A,bojim se da ,s obzirom na cinjenice da Vama ostaje Lukic a nama Djuric,moje sumnje imaju POTKREPLJENJE !!

SADA,VI OSTAJTE,PREPUCAVAJTE SE,SLAVITE..NE ZNAM STA ALI,SLAVITE...DO EVROPE IMA JOS NEKO VREME !!

Eric

pre 12 godina

Ne znam kakve je bajalice koristio ovaj Bajkovic ali u 3 utakmice 5-6 stativa, 30 sansi za gol. Igraci koji uglavnom realizuju takve sanse iz cista mira promase ceo gol ili ga onako malenog pogode u onolikom golu ko zna koliko puta ni krivog ni duznog. I na kraju nijedan gol, to je stvarno za Ginisa.

Dejan

pre 12 godina

Avram Grant- covek je rodjeni gubitnik, sta reci. On ne gubi 3 puta za redom?!? Nece 3 puta, izgubice 33 puta! Nije on kriv! Kriv je gosn predsednik Dragan Djuric. Dokle ce bre na celnim mestima biti ljudi koji nemaju veze sa sportom???? Djuricu je mesto za sivacom masinom, a Grantu mesto u nekoj kafani za sankom. Uzdigli su zvezdu u nebesa, ni krivu ni duznu....

Bari1991

pre 12 godina

@BAYERN recordmeister... Ne znam koji je VAS fudbal, ali ovo je NAS! Zato, ako ti ne odgovara, ti lepo pali za minhen (namerno malo slovo, jer ga je ZVEZDA pokorila)...
(Mozzart, 5. maj 2012 21:07)

Mozzarte care,svaka ti je zlatna!Kao da sam i ja sam ovo rekao!:)

Željko

pre 12 godina

Veliki sam navijač Partizana,i ne mogu reći da mi je drago što je Partizan izgubio,ali kažem da se ovo trebalo desiti pa da svi mi navijači vidimo koliko je uprava na čelu sa Đurićem pogriješila što je na pola sezone otjerala Stanojevića i Krstajića!Ne može trener,a pogotovo stranac ma ko to bio, da upoznaje ekipu,i ekipa njega na pola sezone.Stanojević je dobro radio,i ubjeđen sam da ni jedan derbi od poslednja tri on ne bi izgubio!!!

WD

pre 12 godina

Stanoje Grobare, hvala ti do neba za osvojenu titulu. Da nije bilo one pobede jesenas i generalno dobre zalihe nista ovo ne bi valjalo. A Avram ako ima iole obraza nek polako krene da se pakuje. Sta nam uradise kad sklonise trenercinu i dovedose diletanta, nemoj samo neko da kaze osvojio titulu kad svi znamo da bi i mali Perica osvojio titulu sa 10 bodova prednosti. Sto se tice protivnika, neznam sta da kazem. Dobro su odigrali derbi, ocigledno dosta bolje nego gomilu prethodnih utakmica ali ono radovanje Prosineckog i ekipe mi je kao kad se trener Slobode radovao osvojenom bodu na JNA. To je valjda odlika malih klubova, pravi sampioni se raduju kad nesto osvoje. No, nevezano za to, cestitke svim navijacima zvezde na pobedi (uvek je gospodski cestitati protivniku pa makar to bio i veciti rival).

Ako nekim slucajem uprava i Grant ne odu sa funkcija i to najkasnije za mesec dana to onda znaci da se igraju neke igre koje nemaju bas puno veze sa sportom vec sa drugim interesima. Jednostavno, 99,9% navijaca Partizana je i protiv uprave i protiv trenera. Takvo stanje bi bilo i da je nekim slucajem osvojena dupla kruna, i da su dobijeni svi derbiji, a takvo isto stanje bi bilo i da je nekim slucajem titula izgubljena. Da su gospoda iz uprave na kraju sezone mogli da pokazu rezultat u vidu duple krune pa i da kaze covek makar imaju rezultate ali ovako nema opravdanja. A za nenormalno ponasanje uprave prilikom organizacije derbija prosto ne treba trositi reci. Mi tamo kad odemo nema smicalice koju nam protivnicka uprava ne priredi a na drugoj strani ovi nasi njima omogucili da se baskare ljudi i na atletskoj stazi. Dobro im jos i lozu celu nisu poklonili, pa sto da se ljudi muce po tribinama kad je gore udobnije. Nama se tamo smanjuje cak i jug (a o raspodeli karata za istok i zapad da i ne govorimo) dok ovi nasi njima daju bez problema i zapad koliko im treba. Samo su znaci pare vazne, ostalo nista nije bitno.

Jos jednom, Stanoje Grobare, hvala. Uprava napolje!

Cir Milos

pre 12 godina

Imam 34 godine, navijac sam Partizana, a fudbal pratim, gotovo, od kad znam za sebe (najdalja secanja vezana su za Dragana Mancea i ekipu u kojoj je on igrao)... Mislim da za sve to vreme nije bilo niti jednog derbija kojeg nisam ispratio (najpre uz radio prenose, pa putem TVa, uzivo ili putem neta u poslednje vreme)... I nakon svih ovih godina slobodno mogu reci da je ovo veceras UBEDLJIVO najgora utakmica koju sam do sada imao prilike da pratim... Najveci krivac za ovakav, vecerasnji debakl, jeste Dragan Djuric koji je na mesto trenera Partizana postavio jednog infatilnog kvazitrenera, koji pored toga sto ne da ne razume sta za navijace Partizana predstavljaju mecevi sa Zvezdom (pa ma kakvo stanje na tabeli bilo), nego jos uvek nije skapirao da je osnovni cilj fudbalske igre dati gol protivniku... I briga me za sampionsku titulu, meni ona ne znaci nista. Pobediti Zvezdu je imperativ za svakog pravog i iskrenog Partizanovca. Medjutim Partizan danas vode trgovci koje za klub vezuje samo novac. Gospodo Djuricu i Grante, za manje od dva meseca tri puta ste izgubili od Zvezde. Sutra da znam da mozete da osvojite i Ligu Sampiona, opet bih Vam veceras porucio: MARS IZ PARTIZANA... Sve cestitke Robertu Prosineckom (vidite sta znaci kad klub vodi covek, koji je za klub vezan emocijama, a ne samo novcem)... P.S. Sreca nasa pa je Zvezda veceras uputila samo jedan sut u okvir gola. Imam utisak da bi nas napunili do vrha jer onaj mladi, preplaseni golmancic ne bi uhvatio ni jednu loptu koja bi isla u gol... Kakva crna Evropa, ovo je jad i cemer od mog Partizana... :-(((

Dendza74

pre 12 godina

Kakav atomski antifudbal. Pa da uzivamo u svojim zabludama i jedni i drugi negde do kraja jula,a onda neki amateri ili osrednji ceski prvoligas da nas vrati u surovu stvarnost.

cox

pre 12 godina

sto rece jedan odozdo ne moze od babe devojka, ocajna igra i jednih i drugih.Zvezdi svaka cast, imali su vise zelje ali opet ne znam cemu toliko slavlje kad je titula nasa. A ovde je grant jedini krivac zbog potpuno pogresne taktike, izvedenog sastava na teren, a izmene je onda trebo da izvrsi vec na poluvremenu, nezamislivo je da ninkovic,markovic sede na klupi a onaj mutavi dijara da igra, kao i mrtvi babovic koji je samo usporavao igru partizana. Jednom recju strasno.

Mirko

pre 12 godina

Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.

.

pre 12 godina

Uvek sam pricao da je Kadu najbolji igrac u nasoj ligi.Ne zbog ovog lepog gola vec zbog toga sto je nakon njegovog ulaska Zvezda uspostavila totalnu dominaciju na sredini terena a Partizan 15 minuta nije znao gde je lopta.Samo mi zvezdasi mozemo da budemo toliko ludi da nase najbolje teramo(Kadu) a najgore velicamo(Lazovic).Pozdrav

Buahahahaha

pre 12 godina

Vi pet, mi narednih deset, s obzirom na godine igraca... i da ne zaboravim, uzdigli ste se puno, tresnuli o zemlju ne tako bolno, zahvaljujuci Stanojevicu, inace bi vas pad cula i susedna Norveska...

adler

pre 12 godina

cestitke zvezdi.delije imaju pravo da nas zaj**avaju na mrtvo ime,drugo nismo ni zasluzili.hocu bogicevica za predsednika.grant aut,stanoje aut,milkovic,babovic,rnic,dijara aut zauvek.,djura aut i jos mnogi.u servis bre na remont.

nenad

pre 12 godina

Samo mi zvezdasi mozemo da budemo toliko ludi da nase najbolje teramo(Kadu) a najgore velicamo(Lazovic).Pozdrav
(., 5. maj 2012 22:19)
da znas

Đorđe

pre 12 godina

Apelujem na FSS da pokrene inicijativu da se promeni naziv ovoga što se u Srbiji zove fudbal, kako se pravi ljubitelji te igre ne bi dovodili u zabludu. Neka se ovaj sport zove npr ritanje lopte, ili fudbal na srpski način, ili bilo kako, ne znam nisam mnogo kreativan u smišljanju naziva, ali samo neka se ne zove FUDBAL, jer to nije isti sport koji se igra u Španiji, Engleskoj, Nemačkoj itd. Ovo večaras je bilo zlostavljanje fudbala.
I da se ne lažemo, trener tu nije važan. Može da dođe i Murinjo i kao pomoćnike da povede Fergudona i Kapela opet ćemo ispadati od Šamroka, jer su igrači mnogo loši. Niko ne zna bre da primi loptu i kad stoji, a u trku i da ne pričamo, potrebno im je 5-6 kontakta da ukrote i najprostiju loptu, ne znaju da igraju povratni pas, dupli pas, preciznost NULA, ma očaj.

Branko

pre 12 godina

I ovaj Partizan citave ove sezone ima samo 2 neresene i jedan poraz(pre ove utakmice)??Ocigledno namestanje protiv malih klubova da bi se uzela titula iako se ne zasluzuje.

Tole kriv za rat u Libiji!

pre 12 godina

Ninkovicu tek ces da ronis suze jaooo kadu care....Ne pomaze Tole i namestene titule.
(Vebber, 5. maj 2012 21:34)
Kako komentarises Dijarin NE postojeci ofsajd,covek bi izasao 1 na 1 na Bajkovicem???

Dragan Jurić

pre 12 godina

Ovo je baš bilo slatko! Zvezdi treći uzastopni trijumf bez primljenog gola,a Partizanu čestitke na osvojenoj tituli. Čini mi se da je Partizan večeras,posle fijaska u Kupu,zazirao od Crvene Zvezde i nije bilo ni traga od njegove višegodišnje sportske arogancije. Kao epilog stigao je i taj Zvezdin gol. Najave da će sledeće prvenstvo najzad biti interesantno,jer nema jakog Partizana bez jake Zvezde...

Todorovic!

pre 12 godina

Samo zelim da porucim oni "strucnjacima" koji su rekli da je Stanoje 0 od trenera, da bolje predju da gledaju bagminton ili tako nesto :) Ja kao GROBAR TVRDIM da Grant nista dobro nece da nam donese... Mozda je Grant dobar, ali za neku drugu ligu, tako da je Stanoje za NASU ligu za Granta IZMISLIO FUDBAL ;)

Komsinice, svaka cast ;) Samo nemojte puno da se radujete, jer je vase najvece pojacanje nas trener :)

Do sledeceg derbija :)

garagan

pre 12 godina

O devla devla romano. Mnogo je tri puta za mesec dana uz gol razliku 5:0. Groblje srećna vam ovakva proslava titule.
ROBI CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.............
Mada mislim da nije neko zadovoljstvo pobediti ovakav partizan. Slabi su spori i bezidejni. Od njih smo mnogo bolji ali za neke veće rezultate potrerbno je još nekoliko pojačanja, tj iskusnih igrača uz par talenata iz naše lige.
P.S. Mustafa jel i večeras slučajno?

sasha

pre 12 godina

Djuricu, znam da ovo ne citas (tebe ni derbi ne interesuje vec samo prodaja igraca). Da li si se posle Klea (i Tejga) pokajao i sto si smenio Stanojevica? Kakva je odgovornost UO, a posebno onog lika koji je rekao da ce Grant imati 16 bodova vise od Zvezde? I sta sad? Zvezdasima cestitke, a mi cemo valjda zbog ispadanja u drugom kolu kvalifikacija najuriti i Djurica i Granta.

nesa80

pre 12 godina

nema veze iako sam grobar ja volim sto smo izgubili,kamo srece da uvek izgubimo sa ovim likovima-babovic,diara-posebna prica,saplice sam sebe u svakoj stopostotnoj sansi,miljkovic,tomic,smiljanic koji se duvaju na nekim metalcima,borcu i daju golove a ovde ne mogu ni prazan gol da daju.bukvalno smesno je sta rade babovic i diara a grant sou ne vidi to a na klupi ninkovic,markovic i onaj crnac ne znam mu ni ime.grant teraj svoj balkanski kukavicki mentalitet iz nase zemlje i vodi ove cirkusante kad te molim najiskrenije a titulu lepo poklonite stanojevicu da brise zadnjicu njome jer nema vrednost kad vidim koji su to antifudbaleri kad nas ova cmonjava zvezda dobija bez sansi

Daleko je ovo od ozbiljnog fudbala.

pre 12 godina

U mesec dana tri derbija, tri puta izgubimo, gol ne damo, a na Evropu se palimo i maštamo o LŠ !!! Sa ovim timom, a sad mi je već i traner sumnjiv, ne treba ni da se prijavljujemo. Nema tu tri zglavna igrača za evropske utakmice.

otkacheni

pre 12 godina

"Sjajno proleće za obnovljeni tim Roberta Prosinečkog - plasman u finale Kupa i tri pobede u derbijima, bez primljenog gola. Partizan je odbranio titulu i čak povećao plus 10 iz prve polusezone, ali malo ko može osporiti da je jesenji deo prvenstva odlučio šampiona.". Super mi je sto su pevecali plus 10 na plus 9.

Mooo

pre 12 godina

Sad mi je i drago sto su mi crkle baterije na daljinskom pa nisam mogo da prebacim na derbi... Odgledo ja crtane filmove i bole me brige :)

Ercov

pre 12 godina

Derbi je ponovo opravdao ocekivanja,narocito ona tri menadzera iz Azerbejdzana,Kazahstana i Katara. Mnogi igraci su se nasli u njihovim beleznicama. Fenomenalni Ivanov se navodi kao pojacanje novog azerbejdzanskog drugoligasa,Karleusa-Tosic kao najvece pojacanje novog kazahstanskog treceligasa koji ima ambicije da u narednih 10 godina postane stabilan drugoligas,vihorni Dijara se nasao u beleznici 6. amaterske lige Katara,talentovani Lazovic je posvadjao 3 kazahtanska drugoligasa,a bomba prelaznog roka je interesovanje Real Madrida za Stefana Babovica. Rekli su ako se osisa i obrije da moze da radi na njihovom parkingu. Sve u svemu bice zanimljiv prelazni rok.

veliki strumf

pre 12 godina

Jeste bio solidan broj sansi, ali su one posledica gresaka i losih odbrana, nikako ne nekog kvaliteta igraca. Uzasna igra uzasnih timova. Zvezda prespora, sa puno sansi da se lopta brzo odigra u prostor, a gotovo nijedna takva mogucnost nije iskoriscena. Partizan vec ulazi u ozbiljnu seriju nemogucnosti davanja gola Zvezdi, a ni Grant nije srusio tradiciju da strani treneri Partizana ne dobijaju derbi. I taman napisah ovu zavrsnu rec i blagi lament nad nasim fudbalom, kad ga evo Kadu zabiberi.

aleksandar.veliki

pre 12 godina

I tako do novog derbija groBARI su najjaci , sve melju itd... I onda...
NIjedan gol u zadnja tri derbija , razlika 5:0 za ZVEZDU , prolecni deo sezone vec imamo +1 a da nismo imali losih dana , bilo bi i vise...

Jos se nadju dusebriznici da nas uce sta treba da radimo , kako treba Robija i Lukica da menjamo ...AHhahahahahaahaahah,

ALi provalio sam vas , vi se ustvari samo plasite njih dvojice, znajuci da cemo sa njima vratiti 50-godisnju dominaciju ... A to boli ...

Indija, Pakistan...

pre 12 godina

Tri strana trenera (Mateus, Reber, Grant). Sedam derbija (kup i prvenstvo zajedno). Sest Zvezdinih pobeda, jedan neresen, nijedna Partizanova pobeda, Partizan bez postignutog gola. A losi su vam bili Jesha i Cika Crni? :)

Trance

pre 12 godina

”Ја имам тугу пет година дугу, ал’ ме брзо прође кад видим вас на југу!”

ja sam!

pre 12 godina

AUF protiv raspale Zvezde ovako da odigramo. Tuzno.
1. Tomicu druze znas li ti nekad da centriras u 16 ili samo zuvanje a?!
2. Napolje Ilic, Smiljanic, Tomic, Babovic, Diara iz Partizana. Nemaju vise ni zelje ni volje da pobedjuju, onda DOVIDJENJA!
3. Diara koliko ti placaju da vise ne das Zvezdi gol?
4. Grant matori vidis li ti Ninkovica, Markovica i Aksentijevica? E pa ako vidis, onda ih ubaci jer se makar loze i trude za razliku od baba.

Ne verujem sta smo dopustili sebi.

ultrasrbin

pre 12 godina

Petrović - Miljković, Ostojić, Ivanov, Volkov - Kamara, Smiljanić - Tomić, S. Ilić (od 82' L. Marković), Babović - Dijara.

Zadovoljan sam sa mladim golmanom,ali ipak mislim da je mogao bolje da reaguje kod gola. Zasto Miljkovic umesto Aksentijevica(dokle vise kada je Aksentijevic izmislio fudbal za ovog manekena).Ostojic najprijatnije iznenadjenje i u paru sa Ivanovim solidna kombinacija. Volkov dobar,ali cekam onog starog sa pocetka sezone. Kamara je borac,ali je suvise rizican i mislim da mora neko da mu kaze da nema driblinga na poziciji zadnjeg veznog. Smiljanic nepravedno zauzima mesto S.Markovicu ili Ninkovicu. Tomic daje sve od sebe,ali je i on ispao iz forme. Saletu svaka cast i meni nije jasno zasto nije uparen sa Vukicem pa da naprave rusvaj.L.Markovic je dobio sansu prekratko,a Babovic nije ni za komentar.
Dijara se dosta trudio,ali je ogigledno ostala posledica neigranja. Zasto Grant nije izvrsio jos neku izmenu valjda samo on zna.

buki

pre 12 godina

Ocigledno se dogovorili za prijateljski remi...
(nhg, 5. maj 2012 21:28)

Samo su to i Kaduu trebali da kazu!!! Bas ocigledno!!! :))))))))

Partizan Forever

pre 12 godina

Nema veze, bili smo ponovo bolji ali potrebna su pojacanja u napadu.
Bitno je sta ce Partizan uraditi u kvalifikacijama za ls a ova utakmica je vazna samo za zvezdase, a i neka im neka se i oni malo raduju. Pamti se ko je osvojio titulu.

Sinke Grof

pre 12 godina

Stanojevic nas je uveo u ligu sampiona,izbacio Anderleht,osvojio titulu i kup prosle sezone a ove ostavio 10 bodova viska i pobedio Zvezdu na Marakani!Da i ispao od Samroka sto je jedini kiks! A novi trener koji je doveden od naseg pametnog direktora Djurica je u 3 derbija pukao 3 puta sa gol razlikom 0:5!!! Danas kad mu je titula u rukama on igra sa 2 zadnja vezna i Miljkovicem mesto Aksentijevica! Sa jednim spicom i jednom izmenom !Ovo prolece je ocajno a nisam optimista da cemo sa ovi trenerom postici nesto sledece sezone....veliki promasaj je bio oterati Stanoja!

Barcaboy

pre 12 godina

Navijam za Partizan..Ali ovaj Grant,ne da ne zna,nego nema veze sa fudbalom..Na koju foru je on dospeo u celsi ne znam..Kakva je bre ono taktika?? ako uopste postoji taktika..Da je dosao u avgustu zvezda bi osvojila titulu sada sigurno..Vise mi se svidja Zvezdina igra iz razloga jer imaju svoje mlade igrace i makar nesto pokusavaju da urade i imaju neki stil..Cela uprava zajedno sa grantom napolje,sa ovakvom igrom ne bi prosli ni nize timove od samrok roversa.

objavite mi konacno komentar

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...

1892

pre 12 godina

Svaka cast Partizanu na tituli i svaka cast Zvezdi na pobedi, ali ja ne znam kako neko moze ove nazovi fudbalere da gleda. Ovo je takva liga i takav kvalitet fudbala, da zalim sto sam gledao poslednjih pola sata. 41 faul! Alo! Pa ovo mogu samo mazohisti da prate i gledaju.

DRAŽA KG

pre 12 godina

Lepo je neko od novinara rekao da kada god igraju derbi Zvezda i Partizan, a poklapa se sa izborima ,rezultat bude nerešen.Ovo mi liči na to,solidno igraju,evo sad je Tomić imao zicer(na sreću je promašio jer navijam za CZ).Valjaloi bi da bude golova zbog ovih navijača na stadionu.

Mozzart

pre 12 godina

@BAYERN recordmeister... Ne znam koji je VAS fudbal, ali ovo je NAS! Zato, ako ti ne odgovara, ti lepo pali za minhen (namerno malo slovo, jer ga je ZVEZDA pokorila)...

marko bwa

pre 12 godina

jednaka utakmica i malo sreće na kraju. ostaje žal što ih nismo dobili ali ne mijenja se ništa.
mene više brine napad partizana koji je katastrofa.
mislim da su kasalica i milivojević trenutno dva najbolja srpska fudbalera u domaćoj ligi.

hm

pre 12 godina

@Ma koji crni prestiz oderite ih, igrajte za grobare.
(KODAR68, 4. maj 2012 21:49)
Khm, khm, ovaaaaj, šta ovo bi, nekako čudno ovo oderavanje, triput za redom?

Nikola

pre 12 godina

zar ima ista sladje od ovakve pobede :) aj sad grobari idite na splav da slavite titulu xexe a i bas me zanima sta ce sad smiljanic izjaviti ko je najbolji :)))) ah da ne zaboravim KADU MASTORE !!!!!

A?

pre 12 godina

Kadija te tuzi, KADU ti sudi! Tri pobede u mesec i po... ode vasa dominacija u Honduras, to sto ste prvaci, zahvalite prvom delu sezone, za KLASU smo bolji!

hehe

pre 12 godina

@u derbiju iz 1-1
kvota odlicna

ko nece gratis pare,
nemoj posle da se zali na svetsku krizu i globalno zagrevanje.

ps.zahvalite mi se posle derbija:)
(samo partizan, 4. maj 2012 10:59)
Srećne ti "pare" junače!

MIROSLAV

pre 12 godina

Kao grobar samo mogu da cestitam fudbalerima Zvezde. Grant je po meni dobar strucnjak, ali za zonsku ligu. P.S. Uprava Partizana da zamoli Bjekovica i Zecevica da se vrate i proteraju iz uprave sve zvezdase inace Partizan za deset godina biti ugasen. Volim Patrtizan

mirko

pre 12 godina

Ovo je najsramnije što su Grant, i njegovi ljubimci Babović, Smiljanić učinili klubu koji ih plaća. Čovek ima na klupi Ninkovića, Mangu, S.Markovića,L.Markovića i ne samo što ih nije stavio na početku, nego nije našao za shodno da ih uvede naknadno.
Želja mi je da ovaj čovek, koji je zalutao u srpski fudbal, što pre napusti Partizan.Biti toliko tvrdoglav, i držati tim koji ne može da dadne gol bukvalno do poslednjeg minuta, pa to ne bi učinio ni laik, a ne trener koji je najbolje plaćen.
Titulu čestitam A.Stanojeviću, jer je najzaslužniji što smo je osvojili.

todor

pre 12 godina

Djuricu,kupuj igrace,nemoj da nas foliras sa uspehom u domacem prvenstvu.mozes da osvojis ne 5 ,vec 15 prvenstva,nije bitno,bitna je EVROPA.kakav ti je ovaj tim kada ne mozes da dobijes ovu boraniju od tima,da im se ne da,ni jedan gol.znaci bez foliranja,pravi tim za evropu,da ti ne dolazimo ispred kancelarije

balboa

pre 12 godina

kakva postava partizana,spora,šuplja,igramo na nerešeno.sramota,babović najgori pojedinac,a grant kukavica.trebala su deca da pokažu kako se igra brzi fudbal,ali na to moramo još čekati.da bog da da se ovih nekoliko tkz fudbalera proda da nam ne dave više igru.

peka

pre 12 godina

Jel` ovo partizan igrao na nereseno ili uopste nije igrao?Pa ljudi ovo je tragedija od fudbala!!! Odlicna taktika Granta...uspeo je da izgubi od lose zvezde,koja je ipak vise htela pobedu.Markovica ubacuje 10 minuta pre kraja,Ninkovica nikako.Ali zato su tu strasni Miljkovic,Ilic.Neverovatno kakvi se igraci i treneri motaju po klubu...Evropa treba dobro da razmisli pre nego sto ove vasarske ekipe puste u neko takmicenje...

Djole prof.

pre 12 godina

Ovo sam napisao u 19:15
Tacno sam znao da ce Miljkovic i Babovic igrati posto moraju da se prodaju.Mali Aksentijevic,Ninkovic,Markovici,Manga su veceras mogli da dobiju priliku da pokazu sta znaju u ovakvom mecu kada nema opterecenja.Medjutim ovo je jos jedna potvrda da menadzeri kroje sastave skoro u svim klubovima,i zato ces g-dine Grant doziveti da prvi put izgubis od jedne ekipe tri puta za redom.

Misa Po

pre 12 godina

Zamolio bih sve moje prijatelje partizanovce, koji ce mi sutra doci na slavu Djurdjevdan, da ne izvrsavaju samoubistvo veceras, imam sutra opasno dobru i prasetinu i jagnjetinu!!! P.S. Necu mnogo da ih zezam, Granta mi!!! :))) Ziveli, i srecna slava svima koji slave Djurdjevdan!!!

pedjoni

pre 12 godina

Grant je najbolji Snajderov potez .Dzaba vam titula zadnja tri derbija tri poraza.Gol razlika 0-5.Avrame ostani.Ninkovic place na 'armiskom pasnjaku' NEPROCENJIVO

Don Quijote

pre 12 godina

Ima Boga!
Podrska igracima, Robertu Prosineckom i Vladanu Lukicu!
Posebno podrska Robiju Prosineckom!
Ovu pobedu sam ocekivao, i bila je zaista jedini prihvatljivi rezultat za mene. Treca pobeda u mesec dana. Sa njom je Prosinecki ispunio svoj deo posla. Cisto 10 za dosadasnji rad. Objektivno gledano,imajuci u vidu nasledjeno stanje, vise se i nije moglo.
Volim te Marakano!
Volim te Severe!
Volim te Robi!
Volim te Zvezdo!

A oni neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.

grobar8

pre 12 godina

A gde su sada svi oni ,,grobari'' sto hvale Avrama i kude Stanoja i pricaju da je bolje sto je otisao...?Zar to normalan grobar moze i da pomisli...sramota je izgubiti tri puta zaredom od ovakve zvezde i zalosno je vaditi se na losu srecu...Stidim se nekih navijaca partizana i njihovih komentara ali sta je tu je cekamo smenu djurica i u nadi u bolje idemo dalje...STANOJE FOREVER

Dragan, Nemacka

pre 12 godina

Genijalno zapazanje komentatora: Igraci sve cesce grese, jos dva tri minuta do odmora, pa su umorni.
Umorni?! Posle 40minuta? Ovo mora da je vic. :)

Mozzart

pre 12 godina

@BAYERN recordmeister... Ne znam koji je VAS fudbal, ali ovo je NAS! Zato, ako ti ne odgovara, ti lepo pali za minhen (namerno malo slovo, jer ga je ZVEZDA pokorila)...

svesezna

pre 12 godina

Alo bre, Đuriću, možda ti ne polažeđ račune nikome, ali, kao šef si ozbiljne firme, pa jel tamo neko tebi polaže račune? Verovatno da, i to tako da mu se tresu gaće. Pa što ne radiš to i sa Partizanom, što ne priupitaš Granta da ti objasni kako je uspeo, kao niko pre njega da izgubi tri utakmice zaredom od cigana? Ili da ti ja kažem odgovor: poslušao te čikica da uvali ove dunstere, da ih kao neko zapazi u derbiju i posle kupi, a procenat-dva idu i njemu. Ma daj Bože da i odu iz Partizana, ali posle ovg derbija, ko kupi Babovića, Miljkovića, Smiljanića, kamo sreće i Tomića, taj je ili lud ili oće u dosluhu sa vama da opere neke pare. Što vama nije strano, zar ne?

sasa

pre 12 godina

Zalosno je sto ovakva zvezda nas dobija 3 puta. Napolje sa penzionerima iz ekipe, napolje sa Babovicem, napolje sa Grantom, napolje sa Djuricem. Pustiote klince da se bore za ovaj klub a ne da ih uciter kako se kalkulise. Mi nismo igrali na pobedu, a mozda je to i dogovoreno, ali je ovaj gol poremetio dogovore. Ne vredi vise gledati ovaj nas jadan fudbal i to pricam mojim sinovima....

Ivan

pre 12 godina

Bolje bi bilo da smo ranije dali gol,ali ni u 93.min nije loše :-).
I jedni i drugi,bi trebalo da nadoknade svim navijačima pare za kartu,jer ovo je bilo poprilično jadno od obe ekipe.Idealni uslovi za dobar fudbal,nije im poraz ništa značio,a oni igraju kao da se odlučuje za titulu.Ne mogu ni das zamislim kako bi bilo da jeste ova utakmica odlučivala.Jedino što sam video je dobra igra,Tošića,Volkova i pokušaj Babovića da se proda.SVI ostali veoma slabo.

ANTIROM

pre 12 godina

do sad sam se nekako i tesio po pitanju granta i njegovih taktika ali je ovo vrhunac.da mi igramo toliko bezidejno sporo bezvoljno to ne mogu da razumem i da u 270 minuta nemozemo da damo gol zvezdi.ne mogu da shvatim da posle 2 poraza u kupu ne pocne ofanzivno utakmicu jer je sad bila sansa posto je bila bez takmicarskog znacaja.a mi igramo na nereseno jer je za njega uspeh bod.a na klupi klinci markovici,manga,ninkovic..oduvek je bilo da kad igras na nereseno da ces da primis gol i to kao po obicaju na kraju.ja stvarno coveka ne mogu da razumem i njegovu filozofiju igre.ovo.je kraj da mi od ovakve zvezde gubimo 3 puta za redom a kao neko takticko nadmudrivanje protivnika...covek treba podhitno da dobije otkaz.znaci da je bio zadovoljan igrom do 81 minuta jer se tada setio da bi trebao nesto da promeni.limenog za trenera

Slobodan

pre 12 godina

Dokle god fudbal igraju Smiljanici, Miljkovici, Babovici ovako cemo prolaziti. Dzigi je svaku utakmicu koju je odigrao, "odradio" maksimalno i zasluzio je da ovaj derbi provede na terenu! Dok se Babovic seta od 15-og minuta uz levu aut liniju, Ninkovic sedi i nervira se, zeli da pomogne ekipi, dok Grant pravi racunicu kako da ispadne dobar trener. Suze na kraju su sve rekle! Stop ovim nadmenim "IGRACINAMA"! Ovo se odnosi i na nasa sunarodnike, pre svega, koji postuju rad SD Crvena Zvezda! Srce na teren, pa jos nesto i da se ocekuje!

otkacheni

pre 12 godina

"Sjajno proleće za obnovljeni tim Roberta Prosinečkog - plasman u finale Kupa i tri pobede u derbijima, bez primljenog gola. Partizan je odbranio titulu i čak povećao plus 10 iz prve polusezone, ali malo ko može osporiti da je jesenji deo prvenstva odlučio šampiona.". Super mi je sto su pevecali plus 10 na plus 9.

ulicar

pre 12 godina

Slave titulu,a stadion poluprazan!!Najpuniji sever!!
(Stefan Bg, 5. maj 2012 19:37)

Ajde jos jednom da vas usrecimo posto se toliko primate na kvantitet. IMA VAS VISE, ali nas klub osvaja titule. Pa ako ti je za utehu ti se pravi da si srecan, posto drugacije ne mozes biti. Srdacan pozdrav.

Zapadna Srbija

pre 12 godina

Seoska liga. Smesni su. Sramota je na sta ovaj fudbal lici. Nadam se da nece biti prihvacena Tadiceva molba i da ce biti oba kluba izbacena iz medjunarodnog takmicenja. Voleo bih da oba kluba odu u stecaj jer su na teretu ovog istrosenog naroda. Za sve je kriva fudbalska mafija. Jedino resenje je privatizacija, pa ako su zaradili neka trose. Sada cete svi da mi date minuse, ali da znate da me briga za fudbalere isto kao i njih za mene.

bp

pre 12 godina

navijac sam partizana, ne gledajuci samo ovaj mec, mislim da ni jedan od nasih klubova nema sta da trazi u evropi, ovo je uzasan fudbal, ovo se igra samo kod nas jos ovako sporo i ruzno za oko... pozdrav svim srbima!

Danilo

pre 12 godina

Realno,podjenaki su,pobediće onaj sa više koncentracije koju neki nazivaju i srećom.
Kakvi su budžeti klubova i kolika je cena ulaznica,sasvim solidan fudbal.
Nedostaje nekoliko igrača od klase na obe strane,ali to košta.
Mi koristimo poslednjih godina sve gluposti Zvezde,pa dominiramo,ali nije to na nekim mnogo čvrstim,temeljima.
Ipak,bolje je da smo mi šampioni,bar možemo da zadirkujemo zvezdaše do mile volje.

giga

pre 12 godina

Ko mi je kriv sto gledam Celzi-Liverpul pre naseg derbija, pa mi sad sve deluje tako sporo, bezidejno, traljavo... sto je najgore, ovo je jedan od boljih derbija kod nas...

Tetrebion

pre 12 godina

Toliko dugo cekam proslavu titule, spektakl, borbu za prestiz. I onda mi Babovic unisti svu euforiju vec u prvom minutu utakmice...

GOTYE

pre 12 godina

Mogu da kažem samo jedno "Bio jednom jedan derbi" ovo večeras je jad i čemer.Nikad mi sporije nije prošlo prvih 45.minuta igre,totalna uspavanka.Derbi je spao na jako niske grane,više nema tog uzbudjenja kao što je nekad bilo,gledam utakmicu a kao da gledam Bulbuderac-Sremčica tu su negde po kvalitetu,ne mogu tri pasa da povežu ljudski a sebe nazivaju fudbalerima,neprofesionalni komentatori ih več vide u jakim evropskim timovima "Kao otimaju se timovi za njih" ma važi.Sve da ih skupiš na gomilu svih 22 igrača ne vrede više od 5 miliona Evra.Sećate se onih derbija iz 90tih kakava je to igra bila,pune tribine,uzbudenje,živelo se za derbi.

MISKO

pre 12 godina

Hvala za linkove, pozdrav iz Ukrajine! Nemaju Dinamo i Sahtjor ono sto imamo mi, ma koliko se ne voleli!
(Neko daleko, 5. maj 2012 19:38)

Stvarno nema niko uvo rulju od fudbala pa ni Ukrajinci... Zakonito zabranti fudbal u Srbistanu, odmah...

Ljubivije I

pre 12 godina

Aman bre vi iz nestručnog štaba Partizana. Pa zar opet Babović.Gospodine Grant prošli ste cele pripreme i 12 kola i pitam se koliko vam još vremena treba da ukapirate da Babović nema pojma sa fudbalom.

Napred Partizan

pre 12 godina

Lepo je videti kako vas boli sto smo na korak po broju osvojenih titula... Nekada ste ih imali skoro dvostruo vise.
Ali, nicija do zore nije gorela, zbogom Zvezdo, zbogom komsije!

Aleksandar

pre 12 godina

Mi cemo slaviti titulu protiv Metalca u zadnjem kolu!!!A za Djuru sramotu uspeo si da oteras navijace svojim skupim ulaznicama,svaka ti cast na tome..

tesko...

pre 12 godina

Tesko je dobiti u derbiju tri puta zaredom u mesec i po! Ako to uspe Prosineckom - svaka cast. To se do sada nije desilo. Za mene je test bio dvomec u kupu jer se to mora uzeti, a titula je iygubljena davno.

Vlada PFC

pre 12 godina

Kako god se zavrsi derbi danas,ja kao navijac Partizana zahvaljujem Saletu Ilicu za sve sto je ucinio za Partizan,ali trebao bi da razmisli o penziji.Tri katastrofalne greske ispred naseg gola za poluvreme su previse.Babovicu,koj je ubedljivo najgori na terenu,zelim uspesan odlazak iz Partizana.Bilo gde,samo da ga ne gledam vise.Covek ne moze da se sastavi sa loptom.Svaki pas pogresan,svaki pokusaj suta katastrofa a o driblinzima i potezima vise ne zelim ni da govorim.Ako stvarno voli Partizan,neka ode sto pre iz njega.Pozdrav za sve prave navijace i ljubitelje fudbala.

djokicaaa

pre 12 godina

Ne mogu da verujem! Imamo 12 bodova vise,proslavili titulu i igramo samo sa Diarom u napadu... Ovo je tako smesno i jadno! UPRAVA NAPOLJE!!!

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

Koliko je vas fudbal slab,dok mi osvajamo Evropu vama je vrhunac derbi izmedju amatera koji u Evropi ni konobare ne mogu da predju.

Mario Bros

pre 12 godina

Sećate se kako prenosa naših derbija ni od korova, a sada ne samo da je prenos na RTS1, nego čak i preko interneta sa RTS sajta može svako da prati utakmicu jednim klikom. Osećam se kao ovca, ali dobro, samo do sutra.

zoran

pre 12 godina

LINK TV

http://www.lshunter.tv/football-live-video-streaming.html

..sledeci je nas link ...

http://www.balkaniyum.tv/srpski/tvuzivo.shtml

Ercov

pre 12 godina

Derbi je ponovo opravdao ocekivanja,narocito ona tri menadzera iz Azerbejdzana,Kazahstana i Katara. Mnogi igraci su se nasli u njihovim beleznicama. Fenomenalni Ivanov se navodi kao pojacanje novog azerbejdzanskog drugoligasa,Karleusa-Tosic kao najvece pojacanje novog kazahstanskog treceligasa koji ima ambicije da u narednih 10 godina postane stabilan drugoligas,vihorni Dijara se nasao u beleznici 6. amaterske lige Katara,talentovani Lazovic je posvadjao 3 kazahtanska drugoligasa,a bomba prelaznog roka je interesovanje Real Madrida za Stefana Babovica. Rekli su ako se osisa i obrije da moze da radi na njihovom parkingu. Sve u svemu bice zanimljiv prelazni rok.

bp

pre 12 godina

navijac sam partizana, ne gledajuci samo ovaj mec, mislim da ni jedan od nasih klubova nema sta da trazi u evropi, ovo je uzasan fudbal, ovo se igra samo kod nas jos ovako sporo i ruzno za oko... pozdrav svim srbima!

hehe

pre 12 godina

@u derbiju iz 1-1
kvota odlicna

ko nece gratis pare,
nemoj posle da se zali na svetsku krizu i globalno zagrevanje.

ps.zahvalite mi se posle derbija:)
(samo partizan, 4. maj 2012 10:59)
Srećne ti "pare" junače!

Don Quijote

pre 12 godina

Ima Boga!
Podrska igracima, Robertu Prosineckom i Vladanu Lukicu!
Posebno podrska Robiju Prosineckom!
Ovu pobedu sam ocekivao, i bila je zaista jedini prihvatljivi rezultat za mene. Treca pobeda u mesec dana. Sa njom je Prosinecki ispunio svoj deo posla. Cisto 10 za dosadasnji rad. Objektivno gledano,imajuci u vidu nasledjeno stanje, vise se i nije moglo.
Volim te Marakano!
Volim te Severe!
Volim te Robi!
Volim te Zvezdo!

A oni neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.

Misa Po

pre 12 godina

Zamolio bih sve moje prijatelje partizanovce, koji ce mi sutra doci na slavu Djurdjevdan, da ne izvrsavaju samoubistvo veceras, imam sutra opasno dobru i prasetinu i jagnjetinu!!! P.S. Necu mnogo da ih zezam, Granta mi!!! :))) Ziveli, i srecna slava svima koji slave Djurdjevdan!!!

buki

pre 12 godina

Ocigledno se dogovorili za prijateljski remi...
(nhg, 5. maj 2012 21:28)

Samo su to i Kaduu trebali da kazu!!! Bas ocigledno!!! :))))))))

GOTYE

pre 12 godina

Mogu da kažem samo jedno "Bio jednom jedan derbi" ovo večeras je jad i čemer.Nikad mi sporije nije prošlo prvih 45.minuta igre,totalna uspavanka.Derbi je spao na jako niske grane,više nema tog uzbudjenja kao što je nekad bilo,gledam utakmicu a kao da gledam Bulbuderac-Sremčica tu su negde po kvalitetu,ne mogu tri pasa da povežu ljudski a sebe nazivaju fudbalerima,neprofesionalni komentatori ih več vide u jakim evropskim timovima "Kao otimaju se timovi za njih" ma važi.Sve da ih skupiš na gomilu svih 22 igrača ne vrede više od 5 miliona Evra.Sećate se onih derbija iz 90tih kakava je to igra bila,pune tribine,uzbudenje,živelo se za derbi.

cz

pre 12 godina

Lepo je videti kako vas boli sto smo na korak po broju osvojenih titula... Nekada ste ih imali skoro dvostruo vise.
Ali, nicija do zore nije gorela, zbogom Zvezdo, zbogom komsije!
(Napred Partizan, 5. maj 2012 20:33)

Kakve titule? Ma osvojite vi 100 ovih titula to je smejurija, ona jedna titula iz SFRJ je vredela kao 10 ovih, ali ti tada nisi bio rodjen pa razumem za bolje ne znas.

Prezivalac

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)

je l manje boli ako ubedjujes sebe da je namesteno?

ja

pre 12 godina

Grobari su pesmom Sekija Turkovica ciji glavni refren glasi "A ja imam tugu,pet godina dugu" pokusali da isprovociraju Delije ali su im navijaci Zvezde nedugo zatim odgovorili transparentom "A ja imam tugu pet godina dugu,al me brzo prodje kad vidim vas na jugu".Zvezdo volim te bre!

Zapadna Srbija

pre 12 godina

Seoska liga. Smesni su. Sramota je na sta ovaj fudbal lici. Nadam se da nece biti prihvacena Tadiceva molba i da ce biti oba kluba izbacena iz medjunarodnog takmicenja. Voleo bih da oba kluba odu u stecaj jer su na teretu ovog istrosenog naroda. Za sve je kriva fudbalska mafija. Jedino resenje je privatizacija, pa ako su zaradili neka trose. Sada cete svi da mi date minuse, ali da znate da me briga za fudbalere isto kao i njih za mene.

Vladan

pre 12 godina

Veliki sam navijac Partizana, ali posle ovog poraza mogu slobodno da kazem da nezasluzuju titulu, tri vezana poraza pa to je stvarno bruka. Neka stave celnici istih prst na celo i neka se zapitaju kakve rezultate ima "menadzer" kada dobija milionce za sezonu. Oterali su najperspektivnijeg trenera, doveli starkelju koji nikada nece biti svestan sta znaci derbi.Sto se tice utakmice sramota, ni jedni ni drugi ne bi mogli da igraju ni trecu ligu neke jace evropske lige. Vrlo brzo nas ceka otreznjenje kada nas bude zgazio neki novi Samrok. Pozdrav za sve realne Grobare i Delije.

A?

pre 12 godina

Kadija te tuzi, KADU ti sudi! Tri pobede u mesec i po... ode vasa dominacija u Honduras, to sto ste prvaci, zahvalite prvom delu sezone, za KLASU smo bolji!

giga

pre 12 godina

Ko mi je kriv sto gledam Celzi-Liverpul pre naseg derbija, pa mi sad sve deluje tako sporo, bezidejno, traljavo... sto je najgore, ovo je jedan od boljih derbija kod nas...

TrotterBG

pre 12 godina

Stari film - "Kompleks se vraca kuci" od sada i u novoj 3-D(ERBIJA) tehnologiji. U glavnim ulogama Mendes Kadu i Nananananananana Robert Prosinecki!! :)))

Ilija

pre 12 godina

Sad je više nego jasno da Partizan titule može osvajati isključivo nameštanjem.Tako je i ove sezone.Nemoguće je da Partizan pobedjuje skoro sve utakmice(a nisu sve lake)tokom cele sezone a Zvezda mogla(i jeste)da kiksne što je realno.

djokicaaa

pre 12 godina

Ne mogu da verujem! Imamo 12 bodova vise,proslavili titulu i igramo samo sa Diarom u napadu... Ovo je tako smesno i jadno! UPRAVA NAPOLJE!!!

Mirko

pre 12 godina

Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.

veliki strumf

pre 12 godina

Jeste bio solidan broj sansi, ali su one posledica gresaka i losih odbrana, nikako ne nekog kvaliteta igraca. Uzasna igra uzasnih timova. Zvezda prespora, sa puno sansi da se lopta brzo odigra u prostor, a gotovo nijedna takva mogucnost nije iskoriscena. Partizan vec ulazi u ozbiljnu seriju nemogucnosti davanja gola Zvezdi, a ni Grant nije srusio tradiciju da strani treneri Partizana ne dobijaju derbi. I taman napisah ovu zavrsnu rec i blagi lament nad nasim fudbalom, kad ga evo Kadu zabiberi.

Dragan Jurić

pre 12 godina

Ovo je baš bilo slatko! Zvezdi treći uzastopni trijumf bez primljenog gola,a Partizanu čestitke na osvojenoj tituli. Čini mi se da je Partizan večeras,posle fijaska u Kupu,zazirao od Crvene Zvezde i nije bilo ni traga od njegove višegodišnje sportske arogancije. Kao epilog stigao je i taj Zvezdin gol. Najave da će sledeće prvenstvo najzad biti interesantno,jer nema jakog Partizana bez jake Zvezde...

mirko

pre 12 godina

Ovo je najsramnije što su Grant, i njegovi ljubimci Babović, Smiljanić učinili klubu koji ih plaća. Čovek ima na klupi Ninkovića, Mangu, S.Markovića,L.Markovića i ne samo što ih nije stavio na početku, nego nije našao za shodno da ih uvede naknadno.
Želja mi je da ovaj čovek, koji je zalutao u srpski fudbal, što pre napusti Partizan.Biti toliko tvrdoglav, i držati tim koji ne može da dadne gol bukvalno do poslednjeg minuta, pa to ne bi učinio ni laik, a ne trener koji je najbolje plaćen.
Titulu čestitam A.Stanojeviću, jer je najzaslužniji što smo je osvojili.

Vlada PFC

pre 12 godina

Kako god se zavrsi derbi danas,ja kao navijac Partizana zahvaljujem Saletu Ilicu za sve sto je ucinio za Partizan,ali trebao bi da razmisli o penziji.Tri katastrofalne greske ispred naseg gola za poluvreme su previse.Babovicu,koj je ubedljivo najgori na terenu,zelim uspesan odlazak iz Partizana.Bilo gde,samo da ga ne gledam vise.Covek ne moze da se sastavi sa loptom.Svaki pas pogresan,svaki pokusaj suta katastrofa a o driblinzima i potezima vise ne zelim ni da govorim.Ako stvarno voli Partizan,neka ode sto pre iz njega.Pozdrav za sve prave navijace i ljubitelje fudbala.

Zapažanje

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da grobari još uvek misle da imaju dobar tim i igrače,pa komentarišu,od ovakve Zvezde da izgubimo,hahahaha.Oni su prava boranija od tima a igrači nisu ni za Island.Ej,3(tri)puta ih pobediš za mesec i po dana,bez primljenog gola i njima opet nešto nije jasno.To je teško i na ulici nekog tako da dobiješ ali oni su ipak prepoznatljivi kao najnerealniji na svetu.

balboa

pre 12 godina

kakva postava partizana,spora,šuplja,igramo na nerešeno.sramota,babović najgori pojedinac,a grant kukavica.trebala su deca da pokažu kako se igra brzi fudbal,ali na to moramo još čekati.da bog da da se ovih nekoliko tkz fudbalera proda da nam ne dave više igru.

Nikola

pre 12 godina

zar ima ista sladje od ovakve pobede :) aj sad grobari idite na splav da slavite titulu xexe a i bas me zanima sta ce sad smiljanic izjaviti ko je najbolji :)))) ah da ne zaboravim KADU MASTORE !!!!!

Slavko

pre 12 godina

Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse. (Mirko, 05. maj 2012 22:18)
i da ne sede na hladnom betonu :) , a na pašnjaku muk !!! NEPROCENJIVO ... :)

pedja

pre 12 godina

Od ovakve zvezde izgubiti tri puta... Ukidanje sportskog sektora je najzad dalo rezultate. Hvala Stanoejevicu i Radnickom iz Kragujevca na tituli a UPRAVA ODLAZI!

Не водите Кадуа у Атину да нас не би обрукао

pre 12 godina

kad izgubis od ovakve zvezde tri puta za redom,onda si stvarno svetski trener.za tvoj ponos i obraz,da sam na tvom mestu gospodine grant,ja bih odmah dao ostavku.ja znam da ja ne mogu na to da uticem,jer sam mali u fudbalskom svetu,a da mogu,proterao bih te iz fudbala.
(bgbgbg, 5. maj 2012 22:20)

Од овакве Звезде... А за вас играју Меси, Руни и Дрогба, па је брука што сте изгубили! Схвати да вас вади једино уиграност и искуство појединих играча, а по квалитету појединаца смо у рангу и испод сваког нивоа... Једино што је могао да уради црни Аврам је да уведе малог уплаканог Нинковића, јер би дечко гризао за победу! Види се да му је стало до Партизана више од навелико у Јевропи чувеног голгетера Маркеца. Мали Мићко ме је одушевио, показао је више зрелости од остатка екипе, а при том је најмлађи!

Mozzart

pre 12 godina

@BAYERN recordmeister... Ne znam koji je VAS fudbal, ali ovo je NAS! Zato, ako ti ne odgovara, ti lepo pali za minhen (namerno malo slovo, jer ga je ZVEZDA pokorila)...

tesko...

pre 12 godina

Tesko je dobiti u derbiju tri puta zaredom u mesec i po! Ako to uspe Prosineckom - svaka cast. To se do sada nije desilo. Za mene je test bio dvomec u kupu jer se to mora uzeti, a titula je iygubljena davno.

Buahahahaha

pre 12 godina

Vi pet, mi narednih deset, s obzirom na godine igraca... i da ne zaboravim, uzdigli ste se puno, tresnuli o zemlju ne tako bolno, zahvaljujuci Stanojevicu, inace bi vas pad cula i susedna Norveska...

Đorđe

pre 12 godina

Apelujem na FSS da pokrene inicijativu da se promeni naziv ovoga što se u Srbiji zove fudbal, kako se pravi ljubitelji te igre ne bi dovodili u zabludu. Neka se ovaj sport zove npr ritanje lopte, ili fudbal na srpski način, ili bilo kako, ne znam nisam mnogo kreativan u smišljanju naziva, ali samo neka se ne zove FUDBAL, jer to nije isti sport koji se igra u Španiji, Engleskoj, Nemačkoj itd. Ovo večaras je bilo zlostavljanje fudbala.
I da se ne lažemo, trener tu nije važan. Može da dođe i Murinjo i kao pomoćnike da povede Fergudona i Kapela opet ćemo ispadati od Šamroka, jer su igrači mnogo loši. Niko ne zna bre da primi loptu i kad stoji, a u trku i da ne pričamo, potrebno im je 5-6 kontakta da ukrote i najprostiju loptu, ne znaju da igraju povratni pas, dupli pas, preciznost NULA, ma očaj.

Mikeli

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)

Sto mi ranije nisi rekao da uzmem lovu covece? inace velemajstorski su se dogovorili u 93em minutu..Neko kaze da je Evropa daleko,a ja kazem da ako su kadri da nameste gol u 93,onda su carobnjaci a,ne boranija! I jedni i drugi da se razumemo..Eh da mi je tvoja pamet na pet min,da se odmorim...

ijavolimpartizan

pre 12 godina

Ajde grobari, opravdanja za igru, odmah... Kadu!!!!!!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Delija, 5. maj 2012 21:50)

Alo,decace...MI nikada nismo trazili opravdanja kao VI...U SUDIJAMA i raznim drugim organizacijama,tajnim i javnim,ljudima koji samo sto nisu i rat u Libiji izazvali...MI RAZLOGE TRAZIMO U SEBI...
Cestitatm ja na pobedi,kao i uvek kada se tako zavrsi...a jos nisam doziveo da neko od vas cestita nama...ALI...NAJVECA CESTITKA MI JE TO STO VI VELICATE VASU IGRU...JADNA VAM (NAM) MAJKA KADA IZADJEMO U EVROPU...Setices se ovih reci...tada ce ti biti JASNO KOLIKO STE (SMO) JAKI...
No...
1.Kamara : covek ne ume loptu poslati napred pa to ti je...
2.Ilic :U svojoj 35. god.trudi se vise od mnogih koji su i skoro duplo mladji...ali,brate,ne ide vise...HVALA i da se vidjamo na tribinama,u studiju,na proslavama...
3.Dijara...mislim da je oborio sve rekorde u broju UZASTOPNO promasenih SANSI protivu ISTOG protivnika...
4.Miljkovic : sporiji od sporog a centriranje lopte u sesnaest metara je gledao samo na TV-u i PlayStation-u...
5.Ivanov : Bezidejan ,spor...
6.BABOVIC : NEMAM KOMENTAR (osim da coveku desna noga sluzi samo za odrzavanje ravnoteze )
Nasuprot njih :
1.Ninkovic : Decko ucini vise nego svi zajedno u 4 utakmice...ali,valjda,u necijim glavama decko treba da udje u 102.minutu...otkud znam...BISER
2.Markovic : Decko igra neverovatno u formaciji iza ili zajedno sa jos jednim spicom,ali...
3.Babic : Nesto slicno Ninkovicu...mora mnogo vise da se forsira...
4.Aksentijevic...zmija,brz,prgav(koliko je to potrebno),zna samo unapred sa loptom...(ali,valjda se to u ovoj ligi ne trazi,sta znam)...

I,na kraju...voleo bih da gresim ali CRNO NAM SE PISE,I NAMA I VAMA KOMSIJE,KADA ODEMO U TO (KRATKO) PUTOVANJE U JEVROPU)...A,bojim se da ,s obzirom na cinjenice da Vama ostaje Lukic a nama Djuric,moje sumnje imaju POTKREPLJENJE !!

SADA,VI OSTAJTE,PREPUCAVAJTE SE,SLAVITE..NE ZNAM STA ALI,SLAVITE...DO EVROPE IMA JOS NEKO VREME !!

eee

pre 12 godina

Stvarno ste umislili da ste nesto. Zalosno. Samo ste imali srece, nista vise. Sto se tice mladosti, na klupi su sedeli bas oni mladi igraci koji su u proslom kolu pokazali kako se jednostavno igra. Zasto ih Grant nije uveo u igru, to samo on zna, jer da jeste, bar nikom nebi bilo zao zbog poraza. Morate shvatiti ne samo da niste bolji od partizana, vec da uopste niste puno bolji od Borca, Sevojna, i drugih nasih "seoskih" klubova. Sto sad ne pisete kako je ovo neka bezvezna liga. kad uz puno srece pobedite to je velicanstvena pobeda. Kad ste gubili, sudija je bio kriv uvek. Ali, zasluzili ste da se radujete. Mi cemo proslavljati 5. titulu, a vi se radujte srecnim okolnostima. Ali nece uvek biti srece. Mislite malo na to i bolje cete proci.
(pera, 5. maj 2012 22:33)
- Jel vas tol'ko boli? 3x... xD

otkacheni

pre 12 godina

"Sjajno proleće za obnovljeni tim Roberta Prosinečkog - plasman u finale Kupa i tri pobede u derbijima, bez primljenog gola. Partizan je odbranio titulu i čak povećao plus 10 iz prve polusezone, ali malo ko može osporiti da je jesenji deo prvenstva odlučio šampiona.". Super mi je sto su pevecali plus 10 na plus 9.

Indija, Pakistan...

pre 12 godina

Tri strana trenera (Mateus, Reber, Grant). Sedam derbija (kup i prvenstvo zajedno). Sest Zvezdinih pobeda, jedan neresen, nijedna Partizanova pobeda, Partizan bez postignutog gola. A losi su vam bili Jesha i Cika Crni? :)

ivan

pre 12 godina

losi i jedni i drugi. moja Zvezda dobija tim staraca u 93. minutu golom stranca. Kad ovakav Partizan budemo kantali sa 7:0 bicu zadovoljan.

sasha

pre 12 godina

Djuricu, znam da ovo ne citas (tebe ni derbi ne interesuje vec samo prodaja igraca). Da li si se posle Klea (i Tejga) pokajao i sto si smenio Stanojevica? Kakva je odgovornost UO, a posebno onog lika koji je rekao da ce Grant imati 16 bodova vise od Zvezde? I sta sad? Zvezdasima cestitke, a mi cemo valjda zbog ispadanja u drugom kolu kvalifikacija najuriti i Djurica i Granta.

Mozzart

pre 12 godina

@BAYERN recordmeister... Ne znam koji je VAS fudbal, ali ovo je NAS! Zato, ako ti ne odgovara, ti lepo pali za minhen (namerno malo slovo, jer ga je ZVEZDA pokorila)...

Nenad, Karaburma

pre 12 godina

Dragi moji, navijači Partizana. Za proteklih 45 dana, odigrana su tri derbija, a gol razlika tima za koji navijate je 0:5!!! Ja Vama čestitam titulu, koju ste zasluženo osvojili ( jer je Zvezda kiksirala na tzv. malim utakmicama) a Vi stisnite petlju i priznajte da je Zvezda trenutno bolji tim! Hvala lepo, doviđenja, prijatno!

ulicar

pre 12 godina

Slave titulu,a stadion poluprazan!!Najpuniji sever!!
(Stefan Bg, 5. maj 2012 19:37)

Ajde jos jednom da vas usrecimo posto se toliko primate na kvantitet. IMA VAS VISE, ali nas klub osvaja titule. Pa ako ti je za utehu ti se pravi da si srecan, posto drugacije ne mozes biti. Srdacan pozdrav.

ЈСЛ- утопија

pre 12 godina

Grant je rekao da ne gubi tri puta. A ne zna da se Srbi krste sa tri prsta! BEOGRAD, SRBIJA, CRVENA ZVEZDA!
(SteJoe, 5. maj 2012 21:33)

Evo vidis brate, ja se krstim sa tri prsta ali me zabole za Beograd i Zvezdu, ja volim moj Nis i moj Radnicki, a isto sam Srbin kao i ti, i zato se okani tih gluposti....i da, ovo veceras je bila tuga i jad od derbija, sramota ste bre Srbije, vi blizanci....
(alek, 5. maj 2012 22:22)

А шта сте ви урадили против близанаца ове сезоне?

pedjoni

pre 12 godina

Grant je najbolji Snajderov potez .Dzaba vam titula zadnja tri derbija tri poraza.Gol razlika 0-5.Avrame ostani.Ninkovic place na 'armiskom pasnjaku' NEPROCENJIVO

Ljubivije I

pre 12 godina

Aman bre vi iz nestručnog štaba Partizana. Pa zar opet Babović.Gospodine Grant prošli ste cele pripreme i 12 kola i pitam se koliko vam još vremena treba da ukapirate da Babović nema pojma sa fudbalom.

Ivan

pre 12 godina

Ajde sad lepo slavite titulu. Ipak vi imate dovoljno para da vam se drugi sklanjaju a protiv nas ginu. I onako vam je bitnije koliko ce procenata sutra sps da uzme.

buki

pre 12 godina

sto rece jedan odozdo ne moze od babe devojka, ocajna igra i jednih i drugih.Zvezdi svaka cast, imali su vise zelje ali opet ne znam cemu toliko slavlje kad je titula nasa. A ovde je grant jedini krivac zbog potpuno pogresne taktike, izvedenog sastava na teren, a izmene je onda trebo da izvrsi vec na poluvremenu, nezamislivo je da ninkovic,markovic sede na klupi a onaj mutavi dijara da igra, kao i mrtvi babovic koji je samo usporavao igru partizana. Jednom recju strasno.
(cox, 5. maj 2012 22:13)

Ti i tvoji se pitate cemu se toliko radujemo!?
E, pa sad cu da vam objasnim! Radujemo se prvo pobedi, drugo sto za razliku od vas imamo perspektivan i mlad tim, sto od Muslina i Zenge posle dugo vremena imamo Trenera koji Zvezdu voli, i sto je sad svima konacno jasno kako ste dosli do tih "titula" kojima se hvalite toliko!!!
A vi se i dalje lozite kako ste opet bili bolji, kako vam je kriv pun mesec, sreca, sudije, navijaci na tri strane, zemljotres u Cileu.....
Toliko ste bez razloga puni sebe i bolje je da vas ovako opomenemo mi nego opet neka Petrzalka, Petah Tikva, Samrok....

grobar8

pre 12 godina

A gde su sada svi oni ,,grobari'' sto hvale Avrama i kude Stanoja i pricaju da je bolje sto je otisao...?Zar to normalan grobar moze i da pomisli...sramota je izgubiti tri puta zaredom od ovakve zvezde i zalosno je vaditi se na losu srecu...Stidim se nekih navijaca partizana i njihovih komentara ali sta je tu je cekamo smenu djurica i u nadi u bolje idemo dalje...STANOJE FOREVER

Sale

pre 12 godina

Ne mogu reći zaslužena pobeda Zvezde. Ali pobedi se u zube ne gleda, naročito ne u derbiju. Radujem se pobedi naravno ali se plašim samo da nas ova pobeda ne zavara. Nije to bila neka igra Zvezde. Partizan je opet stvarao šanse a Zvezda dala gol iz jedine šanse u drugom poluvremenu. Prvo poluvreme je bilo ravnopravno mada je Partizan i tad imao izglednije prilike. Generalno gledajući bio je to loš fudbal. Po stoti put ću ponoviti da Zvezdin tim ima potencijal ali da on još uvek u punom svetlu nije došao do izražaja. Sad će krenuti one priče kao i posle prethodna dva derbija kako je Prosinečki odličan trener, kako će Zvezda sedeća sledeće godine sigurno uzeti titulu i tome slično Ali pitam se imamo li mi igru za to? Ova pobeda je odličan vetar u leđa Lukiću koji će ni kriv ni dužan predsednikovati Zvezdom još ko zna koliko godina. A Prosinečki je sa ove tri pobede zacmentirao svoj ostanak u Zvezdi ko zna dokle. A onih deset bodova razlike iz prvog dela prvenstva i te kako boli. Neko je bio kriv za to a nije snosio posledice. U poslednjih nekoliko godina Zvezdine uprave prokockale su sve ono što su neke prethodne decenijama sticale a to je dominacija nad Partizanom. Može nam se desiti da za koju godinu po titulama budu ispred nas. Velika je to bruka za Zvezdu. Jeste ova pobeda slatka ali problemi u Zvezdi nisu rešeni. Sramota je i to što je Zvezda sebe dovela u situaciju da ne igra Evropska takmičenja u narednoj sezoni zbog duga od 900.000 evra. Mnogo se jada i čemera nakupilo prethodnih godina.
Po malo mi je žao Avrama Granta. Razumem Grobare - nije lako gubiti tri uzastopna derbija za samo mesec dana. Ali može li Grant da uđe na teren i daje golove?

Trance

pre 12 godina

”Ја имам тугу пет година дугу, ал’ ме брзо прође кад видим вас на југу!”

hm

pre 12 godina

@Ma koji crni prestiz oderite ih, igrajte za grobare.
(KODAR68, 4. maj 2012 21:49)
Khm, khm, ovaaaaj, šta ovo bi, nekako čudno ovo oderavanje, triput za redom?

Branko

pre 12 godina

I ovaj Partizan citave ove sezone ima samo 2 neresene i jedan poraz(pre ove utakmice)??Ocigledno namestanje protiv malih klubova da bi se uzela titula iako se ne zasluzuje.

replika molim

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)

jako lepo prezentovano!!!
aj sad listu od 1 do 135

Tetrebion

pre 12 godina

Toliko dugo cekam proslavu titule, spektakl, borbu za prestiz. I onda mi Babovic unisti svu euforiju vec u prvom minutu utakmice...

tiha patnja = tugovanje

pre 12 godina

Vrlo slatko za Zvezdase i vrlo bolno za Partizanovce !!! Igra .... hm ko veseli Škoti ..... Bilo je ovakvih utakmica u poslednjih 5 godina na pretek.Ali tada je rezultat bio *povoljniji* za Grobare i oni onda nisu marili za igru , kvalitet igre , Toletove sudije ili SREĆU ( bilo je mnogo sreće i sudija u pobedama Partizana )!!! Sada je sreća otišla kod komšija , na šampionsku stranu Topčiderskog brda , u Ljutice Bogdana 1. TU I TREBA DA OSTANE , BEOGRAD IMA SAMO JEDAN VELIKI KLUB = a on nije Partizan . Tiha patnja ?

Corleone

pre 12 godina

Prosinecki i Lukic su ljudine, imaju moju bezrezervnu podrsku! Sa ovim timom imamo titulu narednih 6-7 godina, sada krece dominacija sa marakane

Bari1991

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)


Mnogo,mnooooogo pametnije bi bilo da si cutao!!!:)))

RedStarForever

pre 12 godina

Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.
(Mirko, 5. maj 2012 22:18)
RESPECT!!! :) :) :)

Slobodan

pre 12 godina

Dokle god fudbal igraju Smiljanici, Miljkovici, Babovici ovako cemo prolaziti. Dzigi je svaku utakmicu koju je odigrao, "odradio" maksimalno i zasluzio je da ovaj derbi provede na terenu! Dok se Babovic seta od 15-og minuta uz levu aut liniju, Ninkovic sedi i nervira se, zeli da pomogne ekipi, dok Grant pravi racunicu kako da ispadne dobar trener. Suze na kraju su sve rekle! Stop ovim nadmenim "IGRACINAMA"! Ovo se odnosi i na nasa sunarodnike, pre svega, koji postuju rad SD Crvena Zvezda! Srce na teren, pa jos nesto i da se ocekuje!

ovo su shokovi,majke mi

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)

E zesci ti je komentar.I ne cudi me da ne objavljuju.

Dragan, Nemacka

pre 12 godina

Genijalno zapazanje komentatora: Igraci sve cesce grese, jos dva tri minuta do odmora, pa su umorni.
Umorni?! Posle 40minuta? Ovo mora da je vic. :)

todor

pre 12 godina

Djuricu,kupuj igrace,nemoj da nas foliras sa uspehom u domacem prvenstvu.mozes da osvojis ne 5 ,vec 15 prvenstva,nije bitno,bitna je EVROPA.kakav ti je ovaj tim kada ne mozes da dobijes ovu boraniju od tima,da im se ne da,ni jedan gol.znaci bez foliranja,pravi tim za evropu,da ti ne dolazimo ispred kancelarije

Djole prof.

pre 12 godina

Ovo sam napisao u 19:15
Tacno sam znao da ce Miljkovic i Babovic igrati posto moraju da se prodaju.Mali Aksentijevic,Ninkovic,Markovici,Manga su veceras mogli da dobiju priliku da pokazu sta znaju u ovakvom mecu kada nema opterecenja.Medjutim ovo je jos jedna potvrda da menadzeri kroje sastave skoro u svim klubovima,i zato ces g-dine Grant doziveti da prvi put izgubis od jedne ekipe tri puta za redom.

Branislav

pre 12 godina

a najjaci komentar babovica " nece lopta, pa nece" :)) Pa vidis majstore, hoce centrala jednom da pogresi a ne tri puta, razumes? Znas ono kada je neko bolji od tebe? Igras fudbal, nije tesko priznati posle treceg uzastopnog poraza gde je i vrapcima jasno da je Zvezda bolja od vas...e sad, postavlja se pitanje ako neko to uopste javno sme da uradi. Kako to da ste toliko "dominantni" u prvenstvu? Nije tesko zakljuciti....e da , a jeste li imali stativu?...i sta kaze volkov? jel' ljut opet?? Sretna vam titula grobari! placi mali placi....

Bari1991

pre 12 godina

@BAYERN recordmeister... Ne znam koji je VAS fudbal, ali ovo je NAS! Zato, ako ti ne odgovara, ti lepo pali za minhen (namerno malo slovo, jer ga je ZVEZDA pokorila)...
(Mozzart, 5. maj 2012 21:07)

Mozzarte care,svaka ti je zlatna!Kao da sam i ja sam ovo rekao!:)

Sinke Grof

pre 12 godina

Stanojevic nas je uveo u ligu sampiona,izbacio Anderleht,osvojio titulu i kup prosle sezone a ove ostavio 10 bodova viska i pobedio Zvezdu na Marakani!Da i ispao od Samroka sto je jedini kiks! A novi trener koji je doveden od naseg pametnog direktora Djurica je u 3 derbija pukao 3 puta sa gol razlikom 0:5!!! Danas kad mu je titula u rukama on igra sa 2 zadnja vezna i Miljkovicem mesto Aksentijevica! Sa jednim spicom i jednom izmenom !Ovo prolece je ocajno a nisam optimista da cemo sa ovi trenerom postici nesto sledece sezone....veliki promasaj je bio oterati Stanoja!

kine

pre 12 godina

Svaka cast Prosineckom kada sa ovakvom boranijom dobije tri vezane utakmice, sto se tice Granta covek je idiot.U ovakvom trenutku igrati sa jedim spicom i to kukavicki govori da covek nema mozga i da ne vredi ni hiljadu evra mesecno. Isto vazi za Babovica ako je on talenat ja sam onda Nikola Tesla.

fcrs21

pre 12 godina

Presrećni smo ! Nove decenije ponižavanja su počele pre mesec dana. Hvala Robiju , hvala Kaduu, jvala Zvezdašima. Mislim da smo ih prvi put u istoriji pobedili tri puta za mesec dana. Grant legenda Zvezde !

Daleko je ovo od ozbiljnog fudbala.

pre 12 godina

U mesec dana tri derbija, tri puta izgubimo, gol ne damo, a na Evropu se palimo i maštamo o LŠ !!! Sa ovim timom, a sad mi je već i traner sumnjiv, ne treba ni da se prijavljujemo. Nema tu tri zglavna igrača za evropske utakmice.

TNT

pre 12 godina

Eto ti sta vam je neregularno prvenstvo,kad losiji klubovi i pored evidentno ocajne igre na kraju ipak mogu da osvoje titulu.
Tomo lopove!

Barcaboy

pre 12 godina

Navijam za Partizan..Ali ovaj Grant,ne da ne zna,nego nema veze sa fudbalom..Na koju foru je on dospeo u celsi ne znam..Kakva je bre ono taktika?? ako uopste postoji taktika..Da je dosao u avgustu zvezda bi osvojila titulu sada sigurno..Vise mi se svidja Zvezdina igra iz razloga jer imaju svoje mlade igrace i makar nesto pokusavaju da urade i imaju neki stil..Cela uprava zajedno sa grantom napolje,sa ovakvom igrom ne bi prosli ni nize timove od samrok roversa.

Cir Milos

pre 12 godina

Imam 34 godine, navijac sam Partizana, a fudbal pratim, gotovo, od kad znam za sebe (najdalja secanja vezana su za Dragana Mancea i ekipu u kojoj je on igrao)... Mislim da za sve to vreme nije bilo niti jednog derbija kojeg nisam ispratio (najpre uz radio prenose, pa putem TVa, uzivo ili putem neta u poslednje vreme)... I nakon svih ovih godina slobodno mogu reci da je ovo veceras UBEDLJIVO najgora utakmica koju sam do sada imao prilike da pratim... Najveci krivac za ovakav, vecerasnji debakl, jeste Dragan Djuric koji je na mesto trenera Partizana postavio jednog infatilnog kvazitrenera, koji pored toga sto ne da ne razume sta za navijace Partizana predstavljaju mecevi sa Zvezdom (pa ma kakvo stanje na tabeli bilo), nego jos uvek nije skapirao da je osnovni cilj fudbalske igre dati gol protivniku... I briga me za sampionsku titulu, meni ona ne znaci nista. Pobediti Zvezdu je imperativ za svakog pravog i iskrenog Partizanovca. Medjutim Partizan danas vode trgovci koje za klub vezuje samo novac. Gospodo Djuricu i Grante, za manje od dva meseca tri puta ste izgubili od Zvezde. Sutra da znam da mozete da osvojite i Ligu Sampiona, opet bih Vam veceras porucio: MARS IZ PARTIZANA... Sve cestitke Robertu Prosineckom (vidite sta znaci kad klub vodi covek, koji je za klub vezan emocijama, a ne samo novcem)... P.S. Sreca nasa pa je Zvezda veceras uputila samo jedan sut u okvir gola. Imam utisak da bi nas napunili do vrha jer onaj mladi, preplaseni golmancic ne bi uhvatio ni jednu loptu koja bi isla u gol... Kakva crna Evropa, ovo je jad i cemer od mog Partizana... :-(((

Dragan

pre 12 godina

Narod u RS jedva krpi kraj sa krajem, vlast nas zadužuje i dalje a Mile plaća narodnim parama grobarima pojavljivanje na jugu.
Iz Laktaša Milorad
grobarski je sm..d

MISKO

pre 12 godina

Hvala za linkove, pozdrav iz Ukrajine! Nemaju Dinamo i Sahtjor ono sto imamo mi, ma koliko se ne voleli!
(Neko daleko, 5. maj 2012 19:38)

Stvarno nema niko uvo rulju od fudbala pa ni Ukrajinci... Zakonito zabranti fudbal u Srbistanu, odmah...

aleksandar.veliki

pre 12 godina

I tako do novog derbija groBARI su najjaci , sve melju itd... I onda...
NIjedan gol u zadnja tri derbija , razlika 5:0 za ZVEZDU , prolecni deo sezone vec imamo +1 a da nismo imali losih dana , bilo bi i vise...

Jos se nadju dusebriznici da nas uce sta treba da radimo , kako treba Robija i Lukica da menjamo ...AHhahahahahaahaahah,

ALi provalio sam vas , vi se ustvari samo plasite njih dvojice, znajuci da cemo sa njima vratiti 50-godisnju dominaciju ... A to boli ...

nesa80

pre 12 godina

nema veze iako sam grobar ja volim sto smo izgubili,kamo srece da uvek izgubimo sa ovim likovima-babovic,diara-posebna prica,saplice sam sebe u svakoj stopostotnoj sansi,miljkovic,tomic,smiljanic koji se duvaju na nekim metalcima,borcu i daju golove a ovde ne mogu ni prazan gol da daju.bukvalno smesno je sta rade babovic i diara a grant sou ne vidi to a na klupi ninkovic,markovic i onaj crnac ne znam mu ni ime.grant teraj svoj balkanski kukavicki mentalitet iz nase zemlje i vodi ove cirkusante kad te molim najiskrenije a titulu lepo poklonite stanojevicu da brise zadnjicu njome jer nema vrednost kad vidim koji su to antifudbaleri kad nas ova cmonjava zvezda dobija bez sansi

ackoniskikartel

pre 12 godina

Lepo sam ja rekao da cemo mi Stanojevica praviti od blata ! Koji Tole,koji FSS ! Trener i jedino trener ! Prosinecki je igrom Aleksandra Stanojevica u tri utakmice dobio Avrama Granta ! Ko to nece da prizna taj je zlonameran ! Prvi derbi Roberta Prosineckog i ova poslednja tri,to je nebo i zemlja ! Sve shto je Stanojevic igrao protiv Crvene zvezde,Prosinecki je preslikao i ubio u pojam Avrama Granta ! Pravilo Beogradskog derbija ko igra manje atraktivno dobija ! Stanojevic je to znao i zbog toga je bio toliko uspesan ! Mnogi ce reci da je ova ekipa Crvene zvezde mnogo jaca od one iz prvog dela sezone,a ja cu na to reci ''ne nije'' a to ce pokazati evropa u kojoj ce Crvena zvezda opet da zavrsi u kfalifikacijama za Ligu Evrope ! A Partizan sa Avramom,moze samo da dozivi opet neki Shamrock,jer igrati ovako suludo tri utakmice i ne izvuci pouke iz poraza je tragicno ! Cestitke Crvenoj zvezdi,iskrene i da ste svi zivi i zdravi i jedni i drugi !

1892

pre 12 godina

Svaka cast Partizanu na tituli i svaka cast Zvezdi na pobedi, ali ja ne znam kako neko moze ove nazovi fudbalere da gleda. Ovo je takva liga i takav kvalitet fudbala, da zalim sto sam gledao poslednjih pola sata. 41 faul! Alo! Pa ovo mogu samo mazohisti da prate i gledaju.

Todorovic!

pre 12 godina

Samo zelim da porucim oni "strucnjacima" koji su rekli da je Stanoje 0 od trenera, da bolje predju da gledaju bagminton ili tako nesto :) Ja kao GROBAR TVRDIM da Grant nista dobro nece da nam donese... Mozda je Grant dobar, ali za neku drugu ligu, tako da je Stanoje za NASU ligu za Granta IZMISLIO FUDBAL ;)

Komsinice, svaka cast ;) Samo nemojte puno da se radujete, jer je vase najvece pojacanje nas trener :)

Do sledeceg derbija :)

.

pre 12 godina

Uvek sam pricao da je Kadu najbolji igrac u nasoj ligi.Ne zbog ovog lepog gola vec zbog toga sto je nakon njegovog ulaska Zvezda uspostavila totalnu dominaciju na sredini terena a Partizan 15 minuta nije znao gde je lopta.Samo mi zvezdasi mozemo da budemo toliko ludi da nase najbolje teramo(Kadu) a najgore velicamo(Lazovic).Pozdrav

Zapadna Srbija

pre 12 godina

Stvarno ne mogu da se uzdrzim da ne ostavim jos jedan komentar. Vama koji sebe nazivate Grobari i Delije, zelim da kazem da vas sazaljevam. Zbog vas takvih ja nikada necu otici na stadion da gledam klub za koji navijam, a to je jedan od dva pomenuta. Vas ekstremizam i fanatizam me plasi. Neverovatno je sa koliko energije pisete komentare. Na osnovu izgovorenih reci, osecam da ste prepuni mrznje prema navijacima suparnickog tabora. Navijati za jedan klub ne znaci mrzeti ostale. A sto se tice podrske Prosineckom-Grantu, moram da priznam da ste se uziveli kao da ste vlasnici klubova. Sramota me sto pripadate istom narodu kao i mi normalni, a ne zaglupljeni navijaci.

Sercan

pre 12 godina

Kako se na Brazilskom kaze gol u zadnjoj sekundi?????? KADU!!!! hehehehe
(Zvezda u srcu, 5. maj 2012 22:05)

Na Brazilskom....legenda si majke mi.

da

pre 12 godina

Pa kako vama zvezdasima nije jasno da je ovo odradio frizura samo da lukic i prosinecki ostanu i sledece sezone a djura uze petu titulu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 5. maj 2012 23:56)

Samo se ti teši...

duledudule

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)
i ko ce da pobedi na izborima :)

svasta nesto

pre 12 godina

Samo zelim da porucim oni "strucnjacima" koji su rekli da je Stanoje 0 od trenera, da bolje predju da gledaju bagminton ili tako nesto :) Ja kao GROBAR TVRDIM da Grant nista dobro nece da nam donese... Mozda je Grant dobar, ali za neku drugu ligu, tako da je Stanoje za NASU ligu za Granta IZMISLIO FUDBAL ;)

Komsinice, svaka cast ;) Samo nemojte puno da se radujete, jer je vase najvece pojacanje nas trener :)

Do sledeceg derbija :)
(Todorovic!, 5. maj 2012 21:53)

Moje saucesce decko.

Grobari, da vas obavestim da je promenjen kod za proveravanje kredita. Vise ne glasi *2002#. Sada je *200201#.

Grant je dosao da vam zapise 10 zapovesti, stigao je do trece...

Max

pre 12 godina

Radujte se delije, imate pravo, kad neko ovoliko ima srece i treba da se raduje...
Prosto ne mogu vise da poverujem kako ne mogu da vam daju gol.
Ovaj Avram ajd sto je pogubljen, nego i ono sto malo zna on nema srece da ga prati...
Niste zasluzili da pobedite, najrealnije je bilo nereseno pa cak i pobeda partizana jer opet stativa, opet Dijara promasuje loptu, opet Babovic sa 5m promasuje, aman!
Nego nema veze, titulu nekako odbranismo, uprava je bruka i sramota zajedno sa Avramom i ocajnim Babovicem, Miljkovicem....
Posteno da pricamo, sa ovakvim igracima i ovakvim kvalitetom ni partizan ni zvezda nemaju sta da traze u Evropu!
PROPAST!

Pazi, Babovic kapiten

pre 12 godina

Posle 0 datih golova u tri utakmice protiv ove busne Zvezde, koja se nije naprimala golova u ovoj polusezoni samo zahvaljujuci tome sto im dizu ofsajd svaki put kad je protivnicki igrac u sansi i sto u nasoj ligi nema iole kvalitetnog napadaca da moze da sutne u okvir gola, znaci srecno, ja svarno nemam komentar na ovaj skup baba sa dve leve noge u crno belom dresu. Babovic, Tomic, Dijara, Ilic ne smeju i sledece sezone biti u sastavu inace uzese titulu ovi krsevi. Jedino me tesi da ni oni nisu nista bolji, ali su ponovo poceli kao nekad, dva suta u derbiju, daju dva gola. A mi.... da ih pustis same na stadion ne bi pogodili gol ni puskom.

Napred Partizan

pre 12 godina

Lepo je videti kako vas boli sto smo na korak po broju osvojenih titula... Nekada ste ih imali skoro dvostruo vise.
Ali, nicija do zore nije gorela, zbogom Zvezdo, zbogom komsije!

ja sam!

pre 12 godina

AUF protiv raspale Zvezde ovako da odigramo. Tuzno.
1. Tomicu druze znas li ti nekad da centriras u 16 ili samo zuvanje a?!
2. Napolje Ilic, Smiljanic, Tomic, Babovic, Diara iz Partizana. Nemaju vise ni zelje ni volje da pobedjuju, onda DOVIDJENJA!
3. Diara koliko ti placaju da vise ne das Zvezdi gol?
4. Grant matori vidis li ti Ninkovica, Markovica i Aksentijevica? E pa ako vidis, onda ih ubaci jer se makar loze i trude za razliku od baba.

Ne verujem sta smo dopustili sebi.

strajinicu grobarcino pristrasna

pre 12 godina

Predrage, Predrage jel ti zao sad sto je zvezda dobila? Golcina za spice,a covek prica neverovatno, samo u ovoj budjavoj zemlji. Neka druze, idi prenosi snuker, tamo makar neces imati ovakvih stresova.

FLJANMURTARI

pre 12 godina

Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)

Jel ovo trebalo da zvuči kao provokacija?
3x derbi -----> 5x titula
E moj Svetski šampione, na šta si spao......
(Max, 5. maj 2012 23:55)

na sta na SHAMROCK ROVERS

ALL I SEE IS RED

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)

142 derbija, CRVENA ZVEZDA-partizan 58-43-41 208-175

svesezna

pre 12 godina

Alo bre, Đuriću, možda ti ne polažeđ račune nikome, ali, kao šef si ozbiljne firme, pa jel tamo neko tebi polaže račune? Verovatno da, i to tako da mu se tresu gaće. Pa što ne radiš to i sa Partizanom, što ne priupitaš Granta da ti objasni kako je uspeo, kao niko pre njega da izgubi tri utakmice zaredom od cigana? Ili da ti ja kažem odgovor: poslušao te čikica da uvali ove dunstere, da ih kao neko zapazi u derbiju i posle kupi, a procenat-dva idu i njemu. Ma daj Bože da i odu iz Partizana, ali posle ovg derbija, ko kupi Babovića, Miljkovića, Smiljanića, kamo sreće i Tomića, taj je ili lud ili oće u dosluhu sa vama da opere neke pare. Što vama nije strano, zar ne?

otkacheni

pre 12 godina

"Sjajno proleće za obnovljeni tim Roberta Prosinečkog - plasman u finale Kupa i tri pobede u derbijima, bez primljenog gola. Partizan je odbranio titulu i čak povećao plus 10 iz prve polusezone, ali malo ko može osporiti da je jesenji deo prvenstva odlučio šampiona.". Super mi je sto su pevecali plus 10 na plus 9.

peka

pre 12 godina

Jel` ovo partizan igrao na nereseno ili uopste nije igrao?Pa ljudi ovo je tragedija od fudbala!!! Odlicna taktika Granta...uspeo je da izgubi od lose zvezde,koja je ipak vise htela pobedu.Markovica ubacuje 10 minuta pre kraja,Ninkovica nikako.Ali zato su tu strasni Miljkovic,Ilic.Neverovatno kakvi se igraci i treneri motaju po klubu...Evropa treba dobro da razmisli pre nego sto ove vasarske ekipe puste u neko takmicenje...

Niks

pre 12 godina

Zalosno je sto ovakva zvezda nas dobija 3 puta. Napolje sa penzionerima iz ekipe, napolje sa Babovicem, napolje sa Grantom, napolje sa Djuricem. Pustiote klince da se bore za ovaj klub a ne da ih uciter kako se kalkulise. Mi nismo igrali na pobedu, a mozda je to i dogovoreno, ali je ovaj gol poremetio dogovore. Ne vredi vise gledati ovaj nas jadan fudbal i to pricam mojim sinovima....
(sasa, 5. maj 2012 21:52)

Evo pocele teorije zavere, sad je Kadu prekrsio dogovor axaxaxa cirkus, ma samo se tesite, tako ste i za kup niste prihvatili poraz samo da vam bude lakse, ma tesite se slobodno :))

Sale

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)


Такм. ИГ ЦЗ Н ПАР ГолЦЗ ГолПАР
Првенство 142 58 43 41 208 174
Куп 35 20 4 11 47 46
Остало 54 25 9 20 103 88
Укупно 232 104 56 72 359 308

Srbija

pre 12 godina

@Milan Sine,fudbal se ne igra od 2008.god. kod nas,nego od 1945.Zato,pošto si mlad i naivan,evo ti realno stanje stvari ZVEZDA-PARTIZAN 142 meča 58 POBEDE ZVEZDE,43 nerešenih i 41 pobeda partizana.Tek toliko da se zna.

Danilo

pre 12 godina

Realno,podjenaki su,pobediće onaj sa više koncentracije koju neki nazivaju i srećom.
Kakvi su budžeti klubova i kolika je cena ulaznica,sasvim solidan fudbal.
Nedostaje nekoliko igrača od klase na obe strane,ali to košta.
Mi koristimo poslednjih godina sve gluposti Zvezde,pa dominiramo,ali nije to na nekim mnogo čvrstim,temeljima.
Ipak,bolje je da smo mi šampioni,bar možemo da zadirkujemo zvezdaše do mile volje.

Razbijaj boraniju

pre 12 godina

Ništa neobično i novo,sve je očekivano.Cele zime sam tvrdio da Zvezda dobija sva tri derbija i tako je bilo.Ima kvalitetnije igrače i to je to.Danas me je oduševio mali Mijailović.Ubedljivo najbolji igrač na terenu i budući standarni reprezentativac.Živi bili pa videli.Narednih desetak godina biće Zvezdina vladavina ali stvarno kvalitetom a ne pomoću Toleta i sličnih.

Coamorte

pre 12 godina

Ne budi gluv,ne budi slepNije laž,nije farsaRobi kao PepZvezda ko' Barsa (Miki, 05. maj 2012 21:51)

Vecu glupost odavno nisam procitao

MIROSLAV

pre 12 godina

Kao grobar samo mogu da cestitam fudbalerima Zvezde. Grant je po meni dobar strucnjak, ali za zonsku ligu. P.S. Uprava Partizana da zamoli Bjekovica i Zecevica da se vrate i proteraju iz uprave sve zvezdase inace Partizan za deset godina biti ugasen. Volim Patrtizan

pacavra

pre 12 godina

da se zna ko je najbolji ipak nemogu se sve utakmice namjetit dodje na neke poneko iz evrope i gleda za razliku od nekih seskih gdje se jos utakmice snimaju kamerama na kurblu.

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

Koliko je vas fudbal slab,dok mi osvajamo Evropu vama je vrhunac derbi izmedju amatera koji u Evropi ni konobare ne mogu da predju.

Milan

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан

nenad

pre 12 godina

Samo mi zvezdasi mozemo da budemo toliko ludi da nase najbolje teramo(Kadu) a najgore velicamo(Lazovic).Pozdrav
(., 5. maj 2012 22:19)
da znas

dača

pre 12 godina

Kako komentarises Dijarin NE postojeci ofsajd,covek bi izasao 1 na 1 na Bajkovicem???
(Tole kriv za rat u Libiji!, 5. maj 2012 21:50)
A kako ti komentarišeš NEpostojeći ofsajd na drugoj strani(Zvezdin napadač bio u liniji sa odbranom,premotaj malo film u glavi pa se priseti)...tako da je 1:1 u grešci linijskog sudije...a 0:1 konačan rezultat :)

Dendza

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)

Такм. ИГ ЦЗ Н ПАР ГолЦЗ ГолПАР
Првенство 142 58 43 41 208 174
Куп 35 20 4 11 47 46
Остало 54 25 9 20 103 88
Укупно 231 103 56 72 358 308

zoran

pre 12 godina

JA sam navijach Partizana, ali mi je drago da su izgubili. Pobeda bi zatrpala rupe i promashaje.
Tuzno je gledati da na klupi Partizana sede dva najveca talenta u nashem fudbalu (Markovic-Ninkovic), dok na travi gledamo davitelje poput Babovica,Tomica,Dijare (svaka chast za proshlost, ali sada nije vishe ni senka..)..da ne spominjemo Miljkovica, Smiljanica...shta onaj mali Aksentijevic treba da uradi da bi bio u prvom timu..??? Shta..???
Vecheras je Partizan napravio postavu za prodaju, za menadzere i ovi na terenu su tako igrali..svako za sebe...niko od lopte da se odvoji.
Igrachi su prodali klub.

P.S. Mali Ostojic odlichan...sjajan igrach...svaka chast dechko. Golamn na svoma mestu...nije kriv za gol,...na kraju, to je bio samo jedan sluchajan shut i eto desilo se da je ushla...nije se tu moglo vishe...bila je to veoma precizna lopta.

Pod hitno kupiti choveka koji ZNA GOL DA POGODI .... pa koliko je shansi potrebno da bi se dao gol..??

Golman Livorna glavom u 90 min

pre 12 godina

@ WD i ostali
Sigurno je gospodski i pustiti Sekija Turkovica i pisati gluposti na oficijelnom semaforu. Kazete toliko sansi u sve tri utakmice a ne dadoste nam ni gol. Pa toliko vam je znanje rodjaci. A mi vama pet. Tri pobede, a vi se usudjujete da i dalje nekoga nazivate propalim a ne vidite dalje od svog nosa, dignutog u oblake. Svaka vama cast na petoj uzastopnoj tituli a zato nam je i fudbal gledano u celini tu gde jeste. Mi posle ovoga sa pravom gledamo u buducnost. Zvezda je uspela da odoli svim niskim udarcima, mesetarenjima i da ponovo pocne da staje na noge. A vi se samo nadajte da u vasem dvoristu "cvetaju ruze". Isto kao što ste za XY klasa bolji od Zvezde. Zabluda rodjaci. A 93 minut. Joj sto boli!

Aleksandar

pre 12 godina

Mi cemo slaviti titulu protiv Metalca u zadnjem kolu!!!A za Djuru sramotu uspeo si da oteras navijace svojim skupim ulaznicama,svaka ti cast na tome..

garagan

pre 12 godina

O devla devla romano. Mnogo je tri puta za mesec dana uz gol razliku 5:0. Groblje srećna vam ovakva proslava titule.
ROBI CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.............
Mada mislim da nije neko zadovoljstvo pobediti ovakav partizan. Slabi su spori i bezidejni. Od njih smo mnogo bolji ali za neke veće rezultate potrerbno je još nekoliko pojačanja, tj iskusnih igrača uz par talenata iz naše lige.
P.S. Mustafa jel i večeras slučajno?

adler

pre 12 godina

cestitke zvezdi.delije imaju pravo da nas zaj**avaju na mrtvo ime,drugo nismo ni zasluzili.hocu bogicevica za predsednika.grant aut,stanoje aut,milkovic,babovic,rnic,dijara aut zauvek.,djura aut i jos mnogi.u servis bre na remont.

pera

pre 12 godina

Stvarno ste umislili da ste nesto. Zalosno. Samo ste imali srece, nista vise. Sto se tice mladosti, na klupi su sedeli bas oni mladi igraci koji su u proslom kolu pokazali kako se jednostavno igra. Zasto ih Grant nije uveo u igru, to samo on zna, jer da jeste, bar nikom nebi bilo zao zbog poraza. Morate shvatiti ne samo da niste bolji od partizana, vec da uopste niste puno bolji od Borca, Sevojna, i drugih nasih "seoskih" klubova. Sto sad ne pisete kako je ovo neka bezvezna liga. kad uz puno srece pobedite to je velicanstvena pobeda. Kad ste gubili, sudija je bio kriv uvek. Ali, zasluzili ste da se radujete. Mi cemo proslavljati 5. titulu, a vi se radujte srecnim okolnostima. Ali nece uvek biti srece. Mislite malo na to i bolje cete proci.

zoki

pre 12 godina

Da se ne lazemo,vise od svega bi grobari menjali pobede nad nama za titulu ,kao sto bi i ja uvek menjao ovaj sampionat nad pobedom nad paetizanom,pa se sada busaju kao titula titula a u stvari se kidaju u sebi zbog ova tri vezana poraza,ipak su oni samo mali partizan

Nesa CH

pre 12 godina

Kao vatreni navijac Zvezde radujem se pobedi, naravno, Zvezda ja generalno gledano bolji tim unazad par mesici! I da , naravno, prestanite sa tim glupim komentarima kako nam je los fudbal i tome slicno. Derbi uopste nije nizgledao lose, nije vrh ali nije ni toliko lose. Mislim ipak se kod nas igra solidan fudbal sa obzirom na to da su nam u tom segmentu finansije katastrofalne.

Partizan Forever

pre 12 godina

Nema veze, bili smo ponovo bolji ali potrebna su pojacanja u napadu.
Bitno je sta ce Partizan uraditi u kvalifikacijama za ls a ova utakmica je vazna samo za zvezdase, a i neka im neka se i oni malo raduju. Pamti se ko je osvojio titulu.

Eric

pre 12 godina

Ne znam kakve je bajalice koristio ovaj Bajkovic ali u 3 utakmice 5-6 stativa, 30 sansi za gol. Igraci koji uglavnom realizuju takve sanse iz cista mira promase ceo gol ili ga onako malenog pogode u onolikom golu ko zna koliko puta ni krivog ni duznog. I na kraju nijedan gol, to je stvarno za Ginisa.

Ilija

pre 12 godina

Kad izgubiš triput od Zvezde treba da kažeš svaka svaka čast Zvezdo bolji ste od nas,vi ste zaslužili titulu a ne Partizan(Tole),što se zvlačite na trenera kad je Zvezda najbolja.

Tole kriv za rat u Libiji!

pre 12 godina

Ninkovicu tek ces da ronis suze jaooo kadu care....Ne pomaze Tole i namestene titule.
(Vebber, 5. maj 2012 21:34)
Kako komentarises Dijarin NE postojeci ofsajd,covek bi izasao 1 na 1 na Bajkovicem???

kine

pre 12 godina

Svaka cast Prosineckom kada sa ovakvom boranijom dobije tri vezane utakmice, sto se tice Granta covek je idiot.U ovakvom trenutku igrati sa jedim spicom i to kukavicki govori da covek nema mozga i da ne vredi ni hiljadu evra mesecno. Isto vazi za Babovica ako je on talenat ja sam onda Nikola Tesla.

runner

pre 12 godina

Pa ljudi moji ja sam fudbalski laik al' b,i vere mi, bolje vodio ekipu Partizana u večerašnjoj utakmici od ovog nesretnog Granta. 'ej bre, držati celu utakmicu onog kilavog Babovića u timu a ne pružiti šansu Ninkoviću? Ja sam, takođe očekivao da će Grant a ne Prosinečki posegnuti za izmenama. Stekao se utisak da bi Partizan bio zadovoljan nerešenim ishodom a to se po nepisanom pravilu uvek osveti. Nije mi se sviđala igra Partizana dok je tim vodio Stanojević i bio sam jedan od retkih koji je zdušno podržavao Avrama Granta, misleći, u svojoj neukosti, da će čovek unaprediti igru crno-belih al' sam se prevario i duboko razočarao. Ovaj tim jednostavno nije za velika dela i ovo skoro sve, zajedno sa trenerom, treba najuriti iz Partizana a potom, i po cenu neosvajanja trofeja, u naredne dve-tri godine prionuti na stvaranje novog tima.
Što se pak tiče gospodina Avrama Granta on je ušavši indolentno u prvu kup utakmicu sa Zvezdom došao dotle da je to sada već ozbiljan kompleks. Nisam siguran da bi on sada i sa timom ranga jednog Reala uspeo da je pobedi. Doduše i Prosinečki je imao taj kompleks prošle godine protiv Partizana al' ga je prevazišao. Svaka čast Žuti! Samo ne zaboravi da ti ovo nije nikakav reper za Evropu. S ovom igrom u Evropi nećete daleko dogurati, sreća može da te donekle prati ali ne svo vreme.

Max

pre 12 godina

Grobari su pesmom Sekija Turkovica ciji glavni refren glasi "A ja imam tugu,pet godina dugu" pokusali da isprovociraju Delije ali su im navijaci Zvezde nedugo zatim odgovorili transparentom "A ja imam tugu pet godina dugu,al me brzo prodje kad vidim vas na jugu".Zvezdo volim te bre!
(ja, 5. maj 2012 22:42)

Jel si srecan???
Jel si lepo video na tv-u? Trebao si da odes na sever gde su delije pa i ti da budes deo te sjajne stvari a ne da sedis u fotelji i da glumis huligana!
A to sto ste uradili sigurno nije zato sto ste vidoviti nego zato sto vam to neko javio i sad ste vi opasni.... VAMA DERBI NAMA TITULAAAAA .......!

Max

pre 12 godina

Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)

Jel ovo trebalo da zvuči kao provokacija?
3x derbi -----> 5x titula
E moj Svetski šampione, na šta si spao......

Dejan

pre 12 godina

Avram Grant- covek je rodjeni gubitnik, sta reci. On ne gubi 3 puta za redom?!? Nece 3 puta, izgubice 33 puta! Nije on kriv! Kriv je gosn predsednik Dragan Djuric. Dokle ce bre na celnim mestima biti ljudi koji nemaju veze sa sportom???? Djuricu je mesto za sivacom masinom, a Grantu mesto u nekoj kafani za sankom. Uzdigli su zvezdu u nebesa, ni krivu ni duznu....

novicas

pre 12 godina

Došlo je vreme da mi se zgadio fudbal posle 55 godina strastvenog navijanja.Prevršila je dara meru.Zašto Grantu niko iz uprave nije rekao koliko je važna pobeda protiv Zvezde,bez obzira kolika je bodovna razlika u našu korist?On,kao racionalan čovek bez balkanskih emocija,čuva Partizanove dragulje Ninkovića, Markovića i Aksentijevića za tim snova,koji će biti formiran ove godine za ligu šampiona.Njega ne zanimaju traumirani navijači posle poraza od večitog rivala.Siguran sam da će Partizan sa Grantom stvoriti ponovo moćan tim,jer ne smemo da se obrukamo u ligi šampiona,a to ponovo znači da će taj tim biti prejak za našu ligu.Sledeće godine Partizan će se ponovo prošetati kroz prvenstvo bez obzira na upinjanje Robija,Lukića i ostalih iz Zvezde.Dojadilo više i Partizanovim navijačima ovo relativno lako osvajanje šampionskih titula godinama.
Znam da Grant mrtav hladan ide korak po korak ka ligi šampiona i pravi plan i novi tim sa kojim bi mogao što dalje da dogura, jer mu to obezbeđuje vrlo ozbiljnu zaradu.
Njemu je utakmica sa Zvezdom otaljavanje posla posle osvajanja titule,što se direktno kosi sa očekivanjima navijača,kojima je pobeda u derbiju važna.
Sve je to mnogo sebično od strane Granta i zato sam potpuno puk'o!

DeX

pre 12 godina

Grobari su pesmom Sekija Turkovica ciji glavni refren glasi "A ja imam tugu,pet godina dugu" pokusali da isprovociraju Delije ali su im navijaci Zvezde nedugo zatim odgovorili transparentom "A ja imam tugu pet godina dugu,al me brzo prodje kad vidim vas na jugu".Zvezdo volim te bre!
(ja, 5. maj 2012 22:42)

Jel si srecan???
Jel si lepo video na tv-u? Trebao si da odes na sever gde su delije pa i ti da budes deo te sjajne stvari a ne da sedis u fotelji i da glumis huligana!
A to sto ste uradili sigurno nije zato sto ste vidoviti nego zato sto vam to neko javio i sad ste vi opasni.... VAMA DERBI NAMA TITULAAAAA .......!
(Max, 5. maj 2012 23:26)


A shto vama nisu javili j..iga ?

Dendza

pre 12 godina

drugar moj jedino Partizan moze natJera Zvezdu da se raduje i kada ima 9 bodova zaostatka i zgubljenu titulu 4 kola pre kraja... nego kazi mi sta je vise 5x ili 3x nadam se da ces shvatiti pouku price...svim pravim simpatizerima Zvezde cestitam na pobedi jako dobar mec(kada se uzme u obzir da mec nije nista odlucivao), Prosinecki jos jednom dokazao da je Grant 0 od trenera...
(acika, 5. maj 2012 23:54)

Prosinecki vas je ovog proleca i 3 puta i puta, pa ti vidi sta ti je vece.

Ali sigurno je jedno, za vas je nedostizno i 103 puta (pobeda Zvezde u derbijima) i samo jedan put (titula evropskog i svetskog sampion).

sasa

pre 12 godina

Zalosno je sto ovakva zvezda nas dobija 3 puta. Napolje sa penzionerima iz ekipe, napolje sa Babovicem, napolje sa Grantom, napolje sa Djuricem. Pustiote klince da se bore za ovaj klub a ne da ih uciter kako se kalkulise. Mi nismo igrali na pobedu, a mozda je to i dogovoreno, ali je ovaj gol poremetio dogovore. Ne vredi vise gledati ovaj nas jadan fudbal i to pricam mojim sinovima....

ANTIROM

pre 12 godina

do sad sam se nekako i tesio po pitanju granta i njegovih taktika ali je ovo vrhunac.da mi igramo toliko bezidejno sporo bezvoljno to ne mogu da razumem i da u 270 minuta nemozemo da damo gol zvezdi.ne mogu da shvatim da posle 2 poraza u kupu ne pocne ofanzivno utakmicu jer je sad bila sansa posto je bila bez takmicarskog znacaja.a mi igramo na nereseno jer je za njega uspeh bod.a na klupi klinci markovici,manga,ninkovic..oduvek je bilo da kad igras na nereseno da ces da primis gol i to kao po obicaju na kraju.ja stvarno coveka ne mogu da razumem i njegovu filozofiju igre.ovo.je kraj da mi od ovakve zvezde gubimo 3 puta za redom a kao neko takticko nadmudrivanje protivnika...covek treba podhitno da dobije otkaz.znaci da je bio zadovoljan igrom do 81 minuta jer se tada setio da bi trebao nesto da promeni.limenog za trenera

Grobari zauvek

pre 12 godina

Juče sam napisao komentar povodom najave utakmice a sada iskačem iz sopstvene kože što su svaki zarez i svako slovo komentara bili tačni. protivnik je bio sasvim nebitan sa stanovišta naše igre, isto name da li je bila Borča ili Zvezda, koja nema pojma. Tim koji je izveo Avram Grant nikoga ne može da pobedi. Taj trener je običan cirkuzant i moralna fleka. Ovo drugo zato što jedino nekome ko je moralna fleka uprava kluba može da sastavi svih jedanaest igrača. Samo takvom čoveku neko može nametnuti Babovića kao vođu ekipe a najtalentovanijeg igrača u Srbiji, Ninkovića ostaviti na klupi.Samo takvom treneru mogu da igraju Miljković ili Lola Smiljanić. Čijenica da ih nije zamenio jer je obećao Đuri ili Miliji Baboviću ili menadžerima koji žare i pale u Partizanu porazna je. Pljunuli su, zajednički, na nas Grobare. Izručili su svoje fekalije po nama. Sada nikog od njih neće prodati i ostaviće ih da nam do kraja nerava skaču po živcima. Eto nama ponovo Babovića kapitena, Lole anti-kreativca i zbunjenog Miljkovića. KO će njih da kupi? Za to vreme će najbolji maladi talenti odlaziti u timove kakvi su Herenven ili ne znam koji. Da to ne bude postoji samo jedan lek: "špicorojka u stražnjicu" Grantu (da se mi pitamo to bi dobio večeras, posle trećeg poraza od potpuno bedne Zvezde), kompletnoj upravi i pomenutim fudbalskim veličinama (ili prodaja bilo kome, ma šta prodaja - poklon, ako neko hoće, ili da pojačaju Teleoptik). U tim odmah Ninković, Saša Marković, Lazar Marković (ali oporavljen a ne povređen kao večeras), Manga, ili "bilo ko". Što se ovih koji su večeras pobedili tiče, oni nas ne zanimaju a kako stvari stoje neće nas dugo ni zanimati.

Mario Bros

pre 12 godina

Sećate se kako prenosa naših derbija ni od korova, a sada ne samo da je prenos na RTS1, nego čak i preko interneta sa RTS sajta može svako da prati utakmicu jednim klikom. Osećam se kao ovca, ali dobro, samo do sutra.

alek

pre 12 godina

Grant je rekao da ne gubi tri puta. A ne zna da se Srbi krste sa tri prsta! BEOGRAD, SRBIJA, CRVENA ZVEZDA!
(SteJoe, 5. maj 2012 21:33)

Evo vidis brate, ja se krstim sa tri prsta ali me zabole za Beograd i Zvezdu, ja volim moj Nis i moj Radnicki, a isto sam Srbin kao i ti, i zato se okani tih gluposti....i da, ovo veceras je bila tuga i jad od derbija, sramota ste bre Srbije, vi blizanci....

WD

pre 12 godina

Stanoje Grobare, hvala ti do neba za osvojenu titulu. Da nije bilo one pobede jesenas i generalno dobre zalihe nista ovo ne bi valjalo. A Avram ako ima iole obraza nek polako krene da se pakuje. Sta nam uradise kad sklonise trenercinu i dovedose diletanta, nemoj samo neko da kaze osvojio titulu kad svi znamo da bi i mali Perica osvojio titulu sa 10 bodova prednosti. Sto se tice protivnika, neznam sta da kazem. Dobro su odigrali derbi, ocigledno dosta bolje nego gomilu prethodnih utakmica ali ono radovanje Prosineckog i ekipe mi je kao kad se trener Slobode radovao osvojenom bodu na JNA. To je valjda odlika malih klubova, pravi sampioni se raduju kad nesto osvoje. No, nevezano za to, cestitke svim navijacima zvezde na pobedi (uvek je gospodski cestitati protivniku pa makar to bio i veciti rival).

Ako nekim slucajem uprava i Grant ne odu sa funkcija i to najkasnije za mesec dana to onda znaci da se igraju neke igre koje nemaju bas puno veze sa sportom vec sa drugim interesima. Jednostavno, 99,9% navijaca Partizana je i protiv uprave i protiv trenera. Takvo stanje bi bilo i da je nekim slucajem osvojena dupla kruna, i da su dobijeni svi derbiji, a takvo isto stanje bi bilo i da je nekim slucajem titula izgubljena. Da su gospoda iz uprave na kraju sezone mogli da pokazu rezultat u vidu duple krune pa i da kaze covek makar imaju rezultate ali ovako nema opravdanja. A za nenormalno ponasanje uprave prilikom organizacije derbija prosto ne treba trositi reci. Mi tamo kad odemo nema smicalice koju nam protivnicka uprava ne priredi a na drugoj strani ovi nasi njima omogucili da se baskare ljudi i na atletskoj stazi. Dobro im jos i lozu celu nisu poklonili, pa sto da se ljudi muce po tribinama kad je gore udobnije. Nama se tamo smanjuje cak i jug (a o raspodeli karata za istok i zapad da i ne govorimo) dok ovi nasi njima daju bez problema i zapad koliko im treba. Samo su znaci pare vazne, ostalo nista nije bitno.

Jos jednom, Stanoje Grobare, hvala. Uprava napolje!

Ivan

pre 12 godina

(Mirko, 6. maj 2012 00:43)

Možda ste i bili bolji,ali pobede se računaju.Ne pričam o tome nego o tome da na kraju utakmice mi slavimo sa igračima,a vaši igrači beže u svlačionicu jer im vi zviždite i to na utakmici gde ste trebali da proslavite titulu.E zbog toga,i još nekih stvari vi ste mali klub i uvek će te biti mali klub!!!

Ivan

pre 12 godina

Bolje bi bilo da smo ranije dali gol,ali ni u 93.min nije loše :-).
I jedni i drugi,bi trebalo da nadoknade svim navijačima pare za kartu,jer ovo je bilo poprilično jadno od obe ekipe.Idealni uslovi za dobar fudbal,nije im poraz ništa značio,a oni igraju kao da se odlučuje za titulu.Ne mogu ni das zamislim kako bi bilo da jeste ova utakmica odlučivala.Jedino što sam video je dobra igra,Tošića,Volkova i pokušaj Babovića da se proda.SVI ostali veoma slabo.

srele

pre 12 godina

Velika nesreća za nas koji nisu zaslužili ovakav šok!!!. U jedinoj pravoj utakmici tri puta zaredom doživljen je poraz. Partizan definitivno ima mnogo slabosti. Nije moje da pominjem imena. Ali odista ovako izgubiti utakmicu moram nažalost da kažem može samo Partizan. Protiv Genka, zatim Šamroka i šta da kažem " putuj Evropo i ne čekaj na nas" Partizan ipak u organizacijskom smislu više nije Klub zašto punu odgovornost snosi uprava. Pojedinci su sebe već poodavno postavili iznad interesa Kluba i ne daju svoje pozicije. Ipak Grant nije trener u onom formatu koji sam očekivao ili jednostavno nema s kim da ostvari one ciljeve koje je obećao kod dolaska. To iskreno treba da prizna i da ide.
Za ozbiljniju prosudbu treba vremena jer sam odista šokiran!

Duki

pre 12 godina

Prvenstvo reseno,nebitna utakmica,sem za navijacki prestiz,a mali ninkovic place kao da je izgubio u finalu lige sampiona.placeni grobari,upravo,avrame—pogledajte tedecije suze.one bole vise od ovog poraza.

zoran

pre 12 godina

LINK TV

http://www.lshunter.tv/football-live-video-streaming.html

..sledeci je nas link ...

http://www.balkaniyum.tv/srpski/tvuzivo.shtml

objavite mi konacno komentar

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...

Tomo lopove!

pre 12 godina

Sta bi Grobari,da nije da ponovo niste imali sreca a...?
Nego dobro ste i prosli kako je moglo da vam bude,imali ste mnogo,mnogo srece da ne prodjete jos gore,opet su vas spasle sudije!

Ivan

pre 12 godina

Boli vas ovaj poraz,i to se u svakom komentaru vidi.Boli jer smo vam srušili snove,razbili iluzije koje ste imali da ste mega,giga ,ultra,extra tim koji igra fantastičan fudbal i koji kvalitetom zaslužuje da igra u ligi šampiona.Navijači cele sezone teraju igrače,ni jedan im ne valja,ili je mator,ali ste ipak i pored toga bez problema pobedili sve ostale ekipe iz naše lige.Voleo bi da mi neko objasni kako?Kako pobeđuju,a i vi sami vidite da su loši?Nije ova naša liga toliko loša,a vi toliko dobri,nego ima tu još nečega.Protiv Zvezde se igra kao da im život zavisi od toga,a tim ekipama vi lagano date par komada.Nadam se da će uefa da stisne državu da krene provera za nameštanje,mi to sami nećemo jer državi to i nije toliko bitno.Kao što je juče pisalo na transparentu DERBI NE MOŽE DA SE KUPI !!!

ackoniskikartel

pre 12 godina

Sukobi sportski sektor-uprava ! Smena trenera u medijima,vracanja trenera,otkaz treneru,dovodjenje Granta ! Zakasnele pripreme ! Uigravanje ekipe pre derbije u kupu ! Pa posle ovoga ni Bayer Munchen nebi bio to shto jeste ! Prica o tome kako je ovo evropska Zvezda,kako je Prosinecki trenercina i ostale gluposti su smesne,a to ce dokazati u kfalifikacijama za LE,gde ce opet zavrsiti takicenje,zato shto nisu u stanju da dobiju iole disciplinovaniju ekipu ! Takodje to mislim i za Partizan ! Skroz su poremetili koncepciju koju je Stanojevic napravio ! Svaki igrac je znao svoje mesto na terenu,tacno se znalo ko gde trci,milion proigravanja napadaca ! Da ne pricam o Stanojevicu kao o Murinhu,ali je covek postavio strandarde ! Prosinecki je Stanojevicevom igrom dobio Granta tri puta,dok svojom igrom Stanojevica nije mogao da dobije pa da se igralo josh 15 derbija !

marko bwa

pre 12 godina

jednaka utakmica i malo sreće na kraju. ostaje žal što ih nismo dobili ali ne mijenja se ništa.
mene više brine napad partizana koji je katastrofa.
mislim da su kasalica i milivojević trenutno dva najbolja srpska fudbalera u domaćoj ligi.

tole

pre 12 godina

TUGA JE TO TUGA !!!! TUGA JE KADA POBEDIS A NISTA TI NE ZNACI !!! TUGA JE KADA SI DRUGI A POBEDIS PRVOG RADUJES SE A U STVARI SI TUZAN MA KO IH SISA NEK TUGUJU ...!!! PARTIZAN SAMPION !!!

andrej

pre 12 godina

(todor, 5. maj 2012 21:33)

Ako je Zvezda "boranija",sta je onda Partizan?Truli pasulj...
(Dule, 5. maj 2012 22:08)

i jedni i drugi ste trulo g***o od fudbala!al dobro mora za nekog da se navija.al bolje je gledati i badminton od ovog antifudbala.ceka vas evropa a mozda i necete dalje od istocnih suseda koji se racunaju kao da su u evropi.

Mooo

pre 12 godina

Sad mi je i drago sto su mi crkle baterije na daljinskom pa nisam mogo da prebacim na derbi... Odgledo ja crtane filmove i bole me brige :)

ultrasrbin

pre 12 godina

Petrović - Miljković, Ostojić, Ivanov, Volkov - Kamara, Smiljanić - Tomić, S. Ilić (od 82' L. Marković), Babović - Dijara.

Zadovoljan sam sa mladim golmanom,ali ipak mislim da je mogao bolje da reaguje kod gola. Zasto Miljkovic umesto Aksentijevica(dokle vise kada je Aksentijevic izmislio fudbal za ovog manekena).Ostojic najprijatnije iznenadjenje i u paru sa Ivanovim solidna kombinacija. Volkov dobar,ali cekam onog starog sa pocetka sezone. Kamara je borac,ali je suvise rizican i mislim da mora neko da mu kaze da nema driblinga na poziciji zadnjeg veznog. Smiljanic nepravedno zauzima mesto S.Markovicu ili Ninkovicu. Tomic daje sve od sebe,ali je i on ispao iz forme. Saletu svaka cast i meni nije jasno zasto nije uparen sa Vukicem pa da naprave rusvaj.L.Markovic je dobio sansu prekratko,a Babovic nije ni za komentar.
Dijara se dosta trudio,ali je ogigledno ostala posledica neigranja. Zasto Grant nije izvrsio jos neku izmenu valjda samo on zna.

VREMEPLOV

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан

OD 1997 DO 2007 NISTE POBEDILI NA MARAKANI - ZNAČI POKRI SE UŠIMA!!!!

Željko

pre 12 godina

Veliki sam navijač Partizana,i ne mogu reći da mi je drago što je Partizan izgubio,ali kažem da se ovo trebalo desiti pa da svi mi navijači vidimo koliko je uprava na čelu sa Đurićem pogriješila što je na pola sezone otjerala Stanojevića i Krstajića!Ne može trener,a pogotovo stranac ma ko to bio, da upoznaje ekipu,i ekipa njega na pola sezone.Stanojević je dobro radio,i ubjeđen sam da ni jedan derbi od poslednja tri on ne bi izgubio!!!

Babin_zub

pre 12 godina

Xexexe...Mogu vam reci da ovo prolece ne bih menjao za titulu.Tri pobede nad Partizanom,od toga dve na JNA...neprocenjivo! :)

Partizanu svaka cast i cestitke na osvojenoj tituli,zasluzili su je vise od nas jer definitivno se bolje snalaze na nasim livadama,a ja sam zadovoljan ovom sezonom,narocito prolecem jer verujem da se stvara tim koji ce u narednim godinama imati zapazeniju ulogu u evropi.Ovdasnja titula me iskreno ne interesuje,osim kao jedini nacin da se dopre do LS koja je ipak prejaka za bilo koji nas klub.Bolje igrati ligu evrope nego da vec u kvalifikacijama obrisu pod sa nama(i Zvezdom i Partizanom).

PFC 92

pre 12 godina

Jos jednom smo nadigrali komsije,ali dzaba kad smo ponovo izgubili, nece se pamtiti stative,propustene sanse nego rezultat babovic nevidljiv na terenu Ninkovic je morao da igra makar 30 minuta. Pojacanja pod hitno pre svega u napadu ako zelimo da uradimo nesto u evropi.

cox

pre 12 godina

ovo sto smo gledali se zove pokusaj fudbala ili antifudbal ili fudbal da ne poverujes ili fudbal na srpski nacin kako god sve je pogodno za opisivanje to je stvar izbora.Ali ja se samo pitam da li ovi pokusaji od fudbalera izuzev nekih kojim slucajem upale nekad tv pa odgledaju kako se igra ova igra na dva gola mozda bi im nekad kad oni pokusavaju da igraju sinula neka ideja. nesta. bilo sta....samo da to lici na ono sto se zove fudbal

009

pre 12 godina

Nije mi uopste krivo, naprotiv i treba da izgubimo kad igramo ovako i nema sta da se prica o sreci kad 3 utakmice nismo sposobni da promenimo stil vec uporno bunarenje.

Nisam verovao da ce do ovoga da me dovede tim za koji navijam od rodjenja i za kojim sam kao klinac drhtao pred svaku utakmicu, a sad su mi se smucili, ne zbog poraza, vec zbog pristupa i pored toga cestitam komsijama na zasluzenoj pobedi.

Slavko

pre 12 godina

Prica o tome kako je ovo evropska Zvezda,kako je Prosinecki trenercina i ostale gluposti su smesne,a to ce dokazati u kfalifikacijama za LE,gde ce opet zavrsiti takicenje,zato shto nisu u stanju da dobiju iole disciplinovaniju ekipu ! Takodje to mislim i za Partizan ! Skroz su poremetili koncepciju koju je Stanojevic napravio ! Svaki igrac je znao svoje mesto na terenu,tacno se znalo ko gde trci,milion proigravanja napadaca ! Da ne pricam o Stanojevicu kao o Murinhu,ali je covek postavio strandarde ! Prosinecki je Stanojevicevom igrom dobio Granta tri puta,dok svojom igrom Stanojevica nije mogao da dobije pa da se igralo josh 15 derbija ! (ackoniskikartel, 06. maj 2012 00:13) Koje bre standarde postavio?,sta vi grobari lupate vise, koji je stanojevic trener,osvoili ste titule jer je zvezda bila u losem finansijskom stanju i maltene se raspala(a i to ste pokusali preko drzavnog aparata ali nemate srece) pa vam je i protiv takve zvezde trebalo namestanje da bi uzeli titule. Ukenjalo vas je dva puta da se utrpate u LŠ,a tamo vas je kantao ko je kako stigao,sramota bre ni bod niste uzeli.zaradili ste od istih 5x vise para nego zvezda zadnjih 7 god,i nista niste uradili i opet necete nista uraditi jer ste nesposobni mali klub sa armiskog pasnjaka...

eee

pre 12 godina

Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)

Jel ovo trebalo da zvuči kao provokacija?
3x derbi -----> 5x titula
E moj Svetski šampione, na šta si spao......
(Max, 5. maj 2012 23:55)

Ja sam mislio na nesto drugo! xD
Ali dobro, ajde sad...
Pogane su misli moje! ;)

Dendza74

pre 12 godina

Kakav atomski antifudbal. Pa da uzivamo u svojim zabludama i jedni i drugi negde do kraja jula,a onda neki amateri ili osrednji ceski prvoligas da nas vrati u surovu stvarnost.

bgbgbg

pre 12 godina

kad izgubis od ovakve zvezde tri puta za redom,onda si stvarno svetski trener.za tvoj ponos i obraz,da sam na tvom mestu gospodine grant,ja bih odmah dao ostavku.ja znam da ja ne mogu na to da uticem,jer sam mali u fudbalskom svetu,a da mogu,proterao bih te iz fudbala.

acika

pre 12 godina

Stvarno ste umislili da ste nesto. Zalosno. Samo ste imali srece, nista vise. Sto se tice mladosti, na klupi su sedeli bas oni mladi igraci koji su u proslom kolu pokazali kako se jednostavno igra. Zasto ih Grant nije uveo u igru, to samo on zna, jer da jeste, bar nikom nebi bilo zao zbog poraza. Morate shvatiti ne samo da niste bolji od partizana, vec da uopste niste puno bolji od Borca, Sevojna, i drugih nasih "seoskih" klubova. Sto sad ne pisete kako je ovo neka bezvezna liga. kad uz puno srece pobedite to je velicanstvena pobeda. Kad ste gubili, sudija je bio kriv uvek. Ali, zasluzili ste da se radujete. Mi cemo proslavljati 5. titulu, a vi se radujte srecnim okolnostima. Ali nece uvek biti srece. Mislite malo na to i bolje cete proci.
(pera, 5. maj 2012 22:33)
- Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)
drugar moj jedino Partizan moze natJera Zvezdu da se raduje i kada ima 9 bodova zaostatka i zgubljenu titulu 4 kola pre kraja... nego kazi mi sta je vise 5x ili 3x nadam se da ces shvatiti pouku price...svim pravim simpatizerima Zvezde cestitam na pobedi jako dobar mec(kada se uzme u obzir da mec nije nista odlucivao), Prosinecki jos jednom dokazao da je Grant 0 od trenera...

knopix

pre 12 godina

da li je bruka da gubimo od vas? BRUKA JE!
muk na jugu? JESTE!
DJURICU, AVRAME ODLAZITE!

da li bi menjao 5-tu titulu za 3 vezane pobede u derbiju? NIKAD!
da li ste fk sledeca sezona? VEC 5 GODINA!
LUKICU, ROBI OSTANITE!

Marko Vozdovac

pre 12 godina

@ijavolimpartizan: S obzirom da kazes kako ste vi uvek razloge poraza trazili u sebi, verujem da si onda jedan od mladjih navijaca, posto se ne secas izjave vasek kapitena od onomad, posle poraza u derbiju na Marakani, a kada je covek bez blama izjavio kako mu je smetala visoko sisana trava na terenu.

Cigani pozdravljaju svog sampiona!

cvbnm,

pre 12 godina

@
Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.
(Mirko, 5. maj 2012 22:18)

u pravu si, nama je sasvim prirodno sto smo sampioni 5 puta za redom, cak postaje i dosadno... dosadice nam fudbal kao i kosarka, zato idite molite barsu ili real da odigraju jednu sezonu u nasoj ligi da nam prekinu dominaciju. nama je sasvim prirodno i sto kukate non stop u svim sportovima, to je taj cig..... mentalitet, vi bi da vam sve padne sa neba... e pa nece moci ove noci.
(grobar, 6. maj 2012 08:26)

A ti se hvalis time kako ste dominantni da nemate sa kim da igrate, pa i nemate da igrate u kosarci sve sto vredi u ligi se dovede u Partizan (20 godina uzimate tudje talente), ali nemoj da zaboravis kakvi su klubovi u ligi (kako sam kazes boranija) takav je i sampion te lige - boranija

cox

pre 12 godina

sto rece jedan odozdo ne moze od babe devojka, ocajna igra i jednih i drugih.Zvezdi svaka cast, imali su vise zelje ali opet ne znam cemu toliko slavlje kad je titula nasa. A ovde je grant jedini krivac zbog potpuno pogresne taktike, izvedenog sastava na teren, a izmene je onda trebo da izvrsi vec na poluvremenu, nezamislivo je da ninkovic,markovic sede na klupi a onaj mutavi dijara da igra, kao i mrtvi babovic koji je samo usporavao igru partizana. Jednom recju strasno.

Mario Bros

pre 12 godina

Najslađi poraz ikada. Pravi primer pirove pobede. Ne dotiče me ni malo i zato čestitam pobedu svima koje je usrećila. Svi smo srećni onda.

Samo da se učačkamo nekako još u Ligu Šampiona, na sreću jer kvalitet više ne postoji u JSL.

Kushta

pre 12 godina

Grobar,nece biti potrebe da molimo Real ili Barsu da dodju i prekinu dominaciju velikog Partizana.Bice dovoljno da se obratimo Apoelu,Samroku,Petah Tikvi,Fljamurtariju,Kroaciji ili Petrzalki...i zelja bi nam bila ispunjena.

kobe bryant

pre 12 godina

Cigani (ne odnosi se na romsku manjinu), ne kontam vas uopšte. Digli ste dreku do neba jer ste tri put zaredom dobili Granta. Nisam pogrešio, pobedili ste granta i djurića, a ne Partizan.Nije vas bilo četiri godine ni da primirišete dok je Stanoje bio na klupi. Pomolite se Bogu i zahvalite mu što su djura i grant u Partizanu.

Marinho

pre 12 godina

Ovo je poraz fudbala. I ne znam zasto ljudi sad prozivaju Granta, pa nece ni on ni Prosinecki uciti igrace sa profi ugovorom kako se dodaje lopta. Sva taktika pada u vodu sa ovakvim igracima. Bar sam se ismejao, al moram jos da se cuvam za Vojvodinu-bilo bi dobro da i klovna stave na tribine (ako nije zapravo ovaj put dao ostavku), pa cirkus pravi.

Max

pre 12 godina

A najsmešnije od svega je što delije samo rokaju minuse čim vide da je nešto realno, iskreno i tačno....
Ma radujte se bre ljudi, pobedili ste Partizan koji je obezbedio titulu, nemate veći razlog da se radujete pa je i ovo nešto. Stvarno mi nije krivo, niste zaslužili da pobedite ali ni mi prethodnih godina nismo zaslužili nekad da pobedimo tako da je ovo ok. Ali da li mislite da je SVETSKOM ŠAMPIONU dovoljna pobeda nad velikim rivalom i drugo mesto????? P.S. srećno u kvalifikacijama za Ligu Evrope.... :D :P

DRAŽA KG

pre 12 godina

Lepo je neko od novinara rekao da kada god igraju derbi Zvezda i Partizan, a poklapa se sa izborima ,rezultat bude nerešen.Ovo mi liči na to,solidno igraju,evo sad je Tomić imao zicer(na sreću je promašio jer navijam za CZ).Valjaloi bi da bude golova zbog ovih navijača na stadionu.

Milan

pre 12 godina

Ocajan derbi realno ni Partizan ni Zvezda nemaju sta da traze u evropi oba kluba ce proci prvo kolo jer ce dobiti slabe protivnike ali u drugom kolu oba kluba ispadaju Partizan ce opet dobiti neki Belgiski klub ili jos gore ako dobije Apoel a Zvezda ce dobiti neki klub iz najacih liga verovatno Francuski ili Italijanski.

Mirko

pre 12 godina

U životu nisam video jadniju proslavu titule!!! Na kraju,vi ste ipak samo mali klub!!!
(Ivan, 5. maj 2012 23:49)
-------------------------------------------------------------------------

A vi ste bese veliki klub jel ? Druze nemoj puno da se zanosis sa ove tri pobede.
-promenjen trener na polusezoni
-Igramo bez 3-4 igraca koji su povredjeni (uglavnom spicevi)
-Avram katastrofa od trenera + stranac a to mnogo znaci u Derbijima
-vec smo osvojili titulu na polusezoni(mislite o tome)
-i protiv ovako osakacenog Partizana ste bili u podredjenom polozaju u sva tri derbija u ovoj polusezoni
-dobro je sto mislite da ste bolji, Lukicu ostani - Djuricu odlazi

======================================================================

Vidimo se sledece sezone >============> 25

Haj Baj

pre 12 godina

Tuzan i jadan fudbal. Ovi igraci jedino kondiciju mogu da poprave, tehnika im je uzasna. Sramota kako uopste ovi igraci dodju do Partizana i Zvezde...

kaur

pre 12 godina

Sreca pa nam nije trebalo ali sta sve mogu promasiti da covek ne poveruje.Kad je Tosic rekao da jd Partizan bio bolji sta vise dodati,e tugo moja

Mirko

pre 12 godina

Rekao bih da postajete ozbiljan klub :XD

- pobedili ste sampiona tri puta u ovom delu sezone

- titulu niste osvojili 5. godina

-Kinezi vam grade(obnavljaju) stadion za 450 M evra :D

-dugujete 900 K evra (pitanje je da li ce vas pustiti da igrate Jevropu)

-sponzorise vas Gasprom

...prica da vas Shakespeare pozavidi...

Lukic za dozivotnog predsednika FK Sledeca Sezona

Boris

pre 12 godina

Partizan treba da gradi ekipu oko Stojkovica, Ivanova, mladih Ninkovica i Markovica, mogu proci jos Ostojic i Volkov, a svima ostalima se zahvaliti(narocito Rnicu, Miljkovicu, Smiljanicu, Babovicu, Ilicu i naravno tandemu Grant-Djuric)! Bilo bi super vratiti Djukica na klupu, ili dati povjerenje nekom mladom, skolovanom strucnjaku sa jasnom vizijom.
Ovaj sto prica da je samo sever bio pun vjerovatno nije bio na utakmici, grobara je bilo mnogo vise(jug krcat, za razliku od sjevera+dobro popunjeni centralni dio istoka i zapada), da je zdravija atmosfera u klubu vjerovatno bi bilo i vise, da nismo osvojili titulu citavu vjecnost kao neki tek bi onda bilo krcato...sve u svemu, svaka cast Zvezdi za pobedu, igrali su muski, srcem sva 3 derbija. Mi smo zasluzeno prvaci i nadam se uzbidljivoj narednoj sezoni uz renovirani Partizan!

jans

pre 12 godina

Ti i tvoji se pitate cemu se toliko radujemo!?
E, pa sad cu da vam objasnim! Radujemo se prvo pobedi, drugo sto za razliku od vas imamo perspektivan i mlad tim, sto od Muslina i Zenge posle dugo vremena imamo Trenera koji Zvezdu voli, i sto je sad svima konacno jasno kako ste dosli do tih "titula" kojima se hvalite toliko!!!
A vi se i dalje lozite kako ste opet bili bolji, kako vam je kriv pun mesec, sreca, sudije, navijaci na tri strane, zemljotres u Cileu.....
Toliko ste bez razloga puni sebe i bolje je da vas ovako opomenemo mi nego opet neka Petrzalka, Petah Tikva, Samrok....
(buki, 5. maj 2012 23:03)
decko nadji si devojkumnogo gluposti u malo reci

ennzo5

pre 12 godina

U kupu je Zvezda pored u dvije utakmice boljeg za klasu Partizana izasla kao pobjednik i prosla dalje,a u prvenstvu je Partizan prosao Zvezdu sa ukupnih 2-1 i sa jos + 9 bodova prednosti.Znaci titula je zasluzena sto je najvaznije.

Vlada

pre 12 godina

Lepo je sto smo pobedili ali je ovo daleko onoga gde Zvezda treba i mora da bude. Prodaja na leto morada bude selektivna, kostur tima moda da se ocuva. Umesto prodaje najboljih igraca, treba prodati igrace koji nisu dovoljno dobri. Mikic, Borha, Vesovic, Evandro, Petkovic i Dimitrijevic su igraci koje uz neke druge autsajdere tipa Cosica i Mihajlovica treba rodati na leto. Ostale ne dirati ni po koju cenu. Pauljevic je pravo resenje umesto Mikica. Pored njega nam treba jos jedan vrhunski stoper, dva ofanzivna vezna i spic. Treba nam srednji vezni sa dobrim pasom, igrom i driblingom unapred. Dosta mi je ovih igraca koji loptu znaju da dodaju samo unazad! Sa se nekoliko pravih pojacanja, Zvezdin tim ce biti mnogo bolji na leto.

Zbog njene lepote hvala ti zivote

pre 12 godina

KADU pokvario slavlje !!!!
Zvezda pocela dobro da igra derbije,posle njih jos vise mi je krivo sto smo na 2. mestu.

Peca

pre 12 godina

Svakome ko je gledao meč (inače jadan do zla boga),jasno je da Partizanu rezultat nije bio ni u drugom planu.Obzirom na sastav tima očigledna namera je bila da se menadžerima prikažu:Miljković,Kamara,Tomić,Smiljanić i Babović. Igra je bila podredjena tome,da se eventualno istaknu njihovi kvaliteti,a koliko se uspelo,sam bog zna,pokazaće vreme.A što se tiče Zvezde,prolaze izbori! Osvojiće kup,a iza toga nek' i je bog u pomoći.P.S.-Neka ti ovo Djuriću bude velika pouka da NIKADA ne slušaš 'glas naroda' ('navijača').Hteo si Milinkovića-dovedi Milinkovića!!

Izbeglica

pre 12 godina

Ma ovo je dokaz da pravde na ovoj planeti, nema. Ja cu glasati za onog Tomica, kao Karlos Tevez. A vi kako hocete. Dominacija se nastavlja.

E ljudi...

pre 12 godina

(buki, 5. maj 2012 23:03 Ajde sve i nekako, i da imate taj "perspektivni" tim koga svaka druga ekipa u ovoj ligi nadigra, ajde neka vam. Ajde i da nam sudije pomazu da uzmemo titule, mada pomazu i vama al ne znate ni uz njihovu pomoc, ajde i to nema veze, neka vam. Al da mi nalazimo vise opravdanja od vas zbog poraza, e tu si toliko lupio da ne znam dal si ostao ziv da procitas ovaj komentar. Pa ti i sad posle pobede pominjes neke alibije za vase neznanje u poslednjih 5 godina.

geko

pre 12 godina

Nesa CH,
Zvezada kažeš ima bolji tim. Svaka čast na pobedama. Samo ono što su igrači Partizana promašili u zadnje tri utakmice,a pogotovo u ovoj zadnjoj je za smehotres.Takođe treba da imaš u vidu da su forsirani neki igrači u tim utakmicama koje hoće da Partizan proda pošto poto.
Ovu utakmicu je izgubio trener koji je morao sastaviti menadžerski tim. Tako da je te morao da drži 90 min u igri.Kad pogledam možda je i bolje ako se oslobodimo par pojedinaca koji guše mlađe i bolje igrače.
A trener Grant je za žaljenje što je na to pristao.Kako su zeznuli Mateusa i sad Stanojevića sa pojačanjima, tako će i Granta.
Nikad mi neće biti jasno zašto su sabotirali Stanoja prošlog leta za LŠ. Čovek je tražio konkretna rešenja, a doveli su mu smotanke i levake.
Da kažem daje tom Stanoju milimetr hvalio da i ove godine igra LŠ. Posle je Partizan ispao od Šamroka(amatera). Trener nikad ne može biti kriv u takvim situacijama nego igrači koji se ne zalažu.

djuro

pre 12 godina

Derbi je bio bas dosadan i jedni i drugi previse oprezni samo da ne prime gol jednostavno uspavanka sa malo uzbudjenja i sansi. Zvezdina pas igra i velik posed ne moze da prodje protiv ovakvih ekipa a to je ceka i u evropi. Za takvu igru potrebni su mnogo brzi,okretljiviji i tehnicki potkovaniji veznjaci i napadaci a druga stvar je sto u nasoj ligi svi igraju bunker pa moze takva igra da prodje jedino protiv Partizana je sansa da se vezba igra na kontra napad sto ce biti potrebnije za evropu. Sa druge strane Partizan ulazi cesce u sanse tu nema dileme ali njihov osnovni nekvalitet je losa zavrsnica pre svega u vaznim utakmicama setite se Genka, Samroka pa sad i u ove tri utakmice sa Zvezdom u svakom mecu su imali vise sansi ali su ipak gubili i ispadali.

vero

pre 12 godina

igrac partizana pri sutu kadua se sklanja da propusti loptu u gol mesto da blokira sut telom , kad zvezda napada niko ne ide u sut vec ovi neometano sutiraju i dodaju se.

grobar

pre 12 godina

@
Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.
(Mirko, 5. maj 2012 22:18)

u pravu si, nama je sasvim prirodno sto smo sampioni 5 puta za redom, cak postaje i dosadno... dosadice nam fudbal kao i kosarka, zato idite molite barsu ili real da odigraju jednu sezonu u nasoj ligi da nam prekinu dominaciju. nama je sasvim prirodno i sto kukate non stop u svim sportovima, to je taj cig..... mentalitet, vi bi da vam sve padne sa neba... e pa nece moci ove noci.

Zhhika

pre 12 godina

@sto rece jedan odozdo ne moze od babe devojka, ocajna igra i jednih i drugih.Zvezdi svaka cast, imali su vise zelje ali opet ne znam cemu toliko slavlje kad je titula nasa. A ovde je grant jedini krivac zbog potpuno pogresne taktike, izvedenog sastava na teren, a izmene je onda trebo da izvrsi vec na poluvremenu, nezamislivo je da ninkovic,markovic sede na klupi a onaj mutavi dijara da igra, kao i mrtvi babovic koji je samo usporavao igru partizana. Jednom recju strasno.
(cox, 5. maj 2012 22:13)

Ti i tvoji se pitate cemu se toliko radujemo!?
E, pa sad cu da vam objasnim! Radujemo se prvo pobedi, drugo sto za razliku od vas imamo perspektivan i mlad tim, sto od Muslina i Zenge posle dugo vremena imamo Trenera koji Zvezdu voli, i sto je sad svima konacno jasno kako ste dosli do tih "titula" kojima se hvalite toliko!!!
A vi se i dalje lozite kako ste opet bili bolji, kako vam je kriv pun mesec, sreca, sudije, navijaci na tri strane, zemljotres u Cileu.....
Toliko ste bez razloga puni sebe i bolje je da vas ovako opomenemo mi nego opet neka Petrzalka, Petah Tikva, Samrok....
(buki, 5. maj 2012 23:03)


Znaci ako mi vas pobedjujemo 4 godine, pa onda i u jesenjem delu mi pobedimo 2:0 a vi 1:0 u 93. minutu, to je dokaz da smo namestali titule?Zanimljivo, nema sta.Pa ko se tu zali na sudije, na pun Mesec i ostalo, mi ili vi?Uostalom, neljudsko radovanje vasih igraca nam je potvrdilo koliko nas smatrate boljima, mislim da se Robi ni u Bariju nije radovao kao danas.

Bitan je derbi, al je bitna i titula...

pre 12 godina

(Ilija, 5. maj 2012 23:28) Ma samo se vi zavaravajte time, pa ce biti i sesta u nizu. I Noric danas uzeo bodove Arsenalu, pa to ne znaci da je Arsenal namestio zadnjih pet utakmica, a sad nenamestenu nije mogao da dobije... Sve dok tako razmisljate i dok se palite samo na derbi, a protiv slabijih ne budete naucili da dobijate rutinski, nema titule. Treba nauciti da se dobije neko i kad se ne igra 150 posto, tako se osvajaju prvenstva. Uostalom vi ni derbi godinama niste dobijali. Titule ste gubili bas u tim derbijima. I danas bi izgubili da je bilo za titulu. Danas jeste bili bolji i zasluzeno pobedili, ali to ne moze izbrisati razliku iz prethodnih 30 kola. Titula je cista kao suza. I molio bih, bez glupih komentara o sudijama, jer i vi imate tu pomoc. Imali ste je i danas malo, ali nije bitno, takav je fudbal. Zato slavite ovu pobedu, nemojte da placete za necim sto realno u ovom prvenstvu nije bilo vase ni jednog trenutka, a niti ste zasluzili.

acika

pre 12 godina

Prosinecki vas je ovog proleca i 3 puta i puta, pa ti vidi sta ti je vece.

Ali sigurno je jedno, za vas je nedostizno i 103 puta (pobeda Zvezde u derbijima) i samo jedan put (titula evropskog i svetskog sampion).
(Dendza, 6. maj 2012 03:24)

ja vec zabrinut niko da spomene te dve titule...ne boj se bolji ste Garant 0

ulicar

pre 12 godina

Slave titulu,a stadion poluprazan!!Najpuniji sever!!
(Stefan Bg, 5. maj 2012 19:37)

Ajde jos jednom da vas usrecimo posto se toliko primate na kvantitet. IMA VAS VISE, ali nas klub osvaja titule. Pa ako ti je za utehu ti se pravi da si srecan, posto drugacije ne mozes biti. Srdacan pozdrav.

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

Koliko je vas fudbal slab,dok mi osvajamo Evropu vama je vrhunac derbi izmedju amatera koji u Evropi ni konobare ne mogu da predju.

objavite mi konacno komentar

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...

Napred Partizan

pre 12 godina

Lepo je videti kako vas boli sto smo na korak po broju osvojenih titula... Nekada ste ih imali skoro dvostruo vise.
Ali, nicija do zore nije gorela, zbogom Zvezdo, zbogom komsije!

Milan

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан

Max

pre 12 godina

Grobari su pesmom Sekija Turkovica ciji glavni refren glasi "A ja imam tugu,pet godina dugu" pokusali da isprovociraju Delije ali su im navijaci Zvezde nedugo zatim odgovorili transparentom "A ja imam tugu pet godina dugu,al me brzo prodje kad vidim vas na jugu".Zvezdo volim te bre!
(ja, 5. maj 2012 22:42)

Jel si srecan???
Jel si lepo video na tv-u? Trebao si da odes na sever gde su delije pa i ti da budes deo te sjajne stvari a ne da sedis u fotelji i da glumis huligana!
A to sto ste uradili sigurno nije zato sto ste vidoviti nego zato sto vam to neko javio i sad ste vi opasni.... VAMA DERBI NAMA TITULAAAAA .......!

Partizan Forever

pre 12 godina

Nema veze, bili smo ponovo bolji ali potrebna su pojacanja u napadu.
Bitno je sta ce Partizan uraditi u kvalifikacijama za ls a ova utakmica je vazna samo za zvezdase, a i neka im neka se i oni malo raduju. Pamti se ko je osvojio titulu.

Don Quijote

pre 12 godina

Ima Boga!
Podrska igracima, Robertu Prosineckom i Vladanu Lukicu!
Posebno podrska Robiju Prosineckom!
Ovu pobedu sam ocekivao, i bila je zaista jedini prihvatljivi rezultat za mene. Treca pobeda u mesec dana. Sa njom je Prosinecki ispunio svoj deo posla. Cisto 10 za dosadasnji rad. Objektivno gledano,imajuci u vidu nasledjeno stanje, vise se i nije moglo.
Volim te Marakano!
Volim te Severe!
Volim te Robi!
Volim te Zvezdo!

A oni neka uzmu titulu, ako ih nije sramota.

novicas

pre 12 godina

Došlo je vreme da mi se zgadio fudbal posle 55 godina strastvenog navijanja.Prevršila je dara meru.Zašto Grantu niko iz uprave nije rekao koliko je važna pobeda protiv Zvezde,bez obzira kolika je bodovna razlika u našu korist?On,kao racionalan čovek bez balkanskih emocija,čuva Partizanove dragulje Ninkovića, Markovića i Aksentijevića za tim snova,koji će biti formiran ove godine za ligu šampiona.Njega ne zanimaju traumirani navijači posle poraza od večitog rivala.Siguran sam da će Partizan sa Grantom stvoriti ponovo moćan tim,jer ne smemo da se obrukamo u ligi šampiona,a to ponovo znači da će taj tim biti prejak za našu ligu.Sledeće godine Partizan će se ponovo prošetati kroz prvenstvo bez obzira na upinjanje Robija,Lukića i ostalih iz Zvezde.Dojadilo više i Partizanovim navijačima ovo relativno lako osvajanje šampionskih titula godinama.
Znam da Grant mrtav hladan ide korak po korak ka ligi šampiona i pravi plan i novi tim sa kojim bi mogao što dalje da dogura, jer mu to obezbeđuje vrlo ozbiljnu zaradu.
Njemu je utakmica sa Zvezdom otaljavanje posla posle osvajanja titule,što se direktno kosi sa očekivanjima navijača,kojima je pobeda u derbiju važna.
Sve je to mnogo sebično od strane Granta i zato sam potpuno puk'o!

Tole kriv za rat u Libiji!

pre 12 godina

Ninkovicu tek ces da ronis suze jaooo kadu care....Ne pomaze Tole i namestene titule.
(Vebber, 5. maj 2012 21:34)
Kako komentarises Dijarin NE postojeci ofsajd,covek bi izasao 1 na 1 na Bajkovicem???

Pazi, Babovic kapiten

pre 12 godina

Posle 0 datih golova u tri utakmice protiv ove busne Zvezde, koja se nije naprimala golova u ovoj polusezoni samo zahvaljujuci tome sto im dizu ofsajd svaki put kad je protivnicki igrac u sansi i sto u nasoj ligi nema iole kvalitetnog napadaca da moze da sutne u okvir gola, znaci srecno, ja svarno nemam komentar na ovaj skup baba sa dve leve noge u crno belom dresu. Babovic, Tomic, Dijara, Ilic ne smeju i sledece sezone biti u sastavu inace uzese titulu ovi krsevi. Jedino me tesi da ni oni nisu nista bolji, ali su ponovo poceli kao nekad, dva suta u derbiju, daju dva gola. A mi.... da ih pustis same na stadion ne bi pogodili gol ni puskom.

tole

pre 12 godina

TUGA JE TO TUGA !!!! TUGA JE KADA POBEDIS A NISTA TI NE ZNACI !!! TUGA JE KADA SI DRUGI A POBEDIS PRVOG RADUJES SE A U STVARI SI TUZAN MA KO IH SISA NEK TUGUJU ...!!! PARTIZAN SAMPION !!!

Eric

pre 12 godina

Ne znam kakve je bajalice koristio ovaj Bajkovic ali u 3 utakmice 5-6 stativa, 30 sansi za gol. Igraci koji uglavnom realizuju takve sanse iz cista mira promase ceo gol ili ga onako malenog pogode u onolikom golu ko zna koliko puta ni krivog ni duznog. I na kraju nijedan gol, to je stvarno za Ginisa.

Ilija

pre 12 godina

Sad je više nego jasno da Partizan titule može osvajati isključivo nameštanjem.Tako je i ove sezone.Nemoguće je da Partizan pobedjuje skoro sve utakmice(a nisu sve lake)tokom cele sezone a Zvezda mogla(i jeste)da kiksne što je realno.

cz

pre 12 godina

Lepo je videti kako vas boli sto smo na korak po broju osvojenih titula... Nekada ste ih imali skoro dvostruo vise.
Ali, nicija do zore nije gorela, zbogom Zvezdo, zbogom komsije!
(Napred Partizan, 5. maj 2012 20:33)

Kakve titule? Ma osvojite vi 100 ovih titula to je smejurija, ona jedna titula iz SFRJ je vredela kao 10 ovih, ali ti tada nisi bio rodjen pa razumem za bolje ne znas.

pera

pre 12 godina

Stvarno ste umislili da ste nesto. Zalosno. Samo ste imali srece, nista vise. Sto se tice mladosti, na klupi su sedeli bas oni mladi igraci koji su u proslom kolu pokazali kako se jednostavno igra. Zasto ih Grant nije uveo u igru, to samo on zna, jer da jeste, bar nikom nebi bilo zao zbog poraza. Morate shvatiti ne samo da niste bolji od partizana, vec da uopste niste puno bolji od Borca, Sevojna, i drugih nasih "seoskih" klubova. Sto sad ne pisete kako je ovo neka bezvezna liga. kad uz puno srece pobedite to je velicanstvena pobeda. Kad ste gubili, sudija je bio kriv uvek. Ali, zasluzili ste da se radujete. Mi cemo proslavljati 5. titulu, a vi se radujte srecnim okolnostima. Ali nece uvek biti srece. Mislite malo na to i bolje cete proci.

Max

pre 12 godina

Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)

Jel ovo trebalo da zvuči kao provokacija?
3x derbi -----> 5x titula
E moj Svetski šampione, na šta si spao......

eee

pre 12 godina

Stvarno ste umislili da ste nesto. Zalosno. Samo ste imali srece, nista vise. Sto se tice mladosti, na klupi su sedeli bas oni mladi igraci koji su u proslom kolu pokazali kako se jednostavno igra. Zasto ih Grant nije uveo u igru, to samo on zna, jer da jeste, bar nikom nebi bilo zao zbog poraza. Morate shvatiti ne samo da niste bolji od partizana, vec da uopste niste puno bolji od Borca, Sevojna, i drugih nasih "seoskih" klubova. Sto sad ne pisete kako je ovo neka bezvezna liga. kad uz puno srece pobedite to je velicanstvena pobeda. Kad ste gubili, sudija je bio kriv uvek. Ali, zasluzili ste da se radujete. Mi cemo proslavljati 5. titulu, a vi se radujte srecnim okolnostima. Ali nece uvek biti srece. Mislite malo na to i bolje cete proci.
(pera, 5. maj 2012 22:33)
- Jel vas tol'ko boli? 3x... xD

knopix

pre 12 godina

da li je bruka da gubimo od vas? BRUKA JE!
muk na jugu? JESTE!
DJURICU, AVRAME ODLAZITE!

da li bi menjao 5-tu titulu za 3 vezane pobede u derbiju? NIKAD!
da li ste fk sledeca sezona? VEC 5 GODINA!
LUKICU, ROBI OSTANITE!

Zapadna Srbija

pre 12 godina

Stvarno ne mogu da se uzdrzim da ne ostavim jos jedan komentar. Vama koji sebe nazivate Grobari i Delije, zelim da kazem da vas sazaljevam. Zbog vas takvih ja nikada necu otici na stadion da gledam klub za koji navijam, a to je jedan od dva pomenuta. Vas ekstremizam i fanatizam me plasi. Neverovatno je sa koliko energije pisete komentare. Na osnovu izgovorenih reci, osecam da ste prepuni mrznje prema navijacima suparnickog tabora. Navijati za jedan klub ne znaci mrzeti ostale. A sto se tice podrske Prosineckom-Grantu, moram da priznam da ste se uziveli kao da ste vlasnici klubova. Sramota me sto pripadate istom narodu kao i mi normalni, a ne zaglupljeni navijaci.

vero

pre 12 godina

igrac partizana pri sutu kadua se sklanja da propusti loptu u gol mesto da blokira sut telom , kad zvezda napada niko ne ide u sut vec ovi neometano sutiraju i dodaju se.

Mirko

pre 12 godina

Rekao bih da postajete ozbiljan klub :XD

- pobedili ste sampiona tri puta u ovom delu sezone

- titulu niste osvojili 5. godina

-Kinezi vam grade(obnavljaju) stadion za 450 M evra :D

-dugujete 900 K evra (pitanje je da li ce vas pustiti da igrate Jevropu)

-sponzorise vas Gasprom

...prica da vas Shakespeare pozavidi...

Lukic za dozivotnog predsednika FK Sledeca Sezona

ja sam!

pre 12 godina

AUF protiv raspale Zvezde ovako da odigramo. Tuzno.
1. Tomicu druze znas li ti nekad da centriras u 16 ili samo zuvanje a?!
2. Napolje Ilic, Smiljanic, Tomic, Babovic, Diara iz Partizana. Nemaju vise ni zelje ni volje da pobedjuju, onda DOVIDJENJA!
3. Diara koliko ti placaju da vise ne das Zvezdi gol?
4. Grant matori vidis li ti Ninkovica, Markovica i Aksentijevica? E pa ako vidis, onda ih ubaci jer se makar loze i trude za razliku od baba.

Ne verujem sta smo dopustili sebi.

WD

pre 12 godina

Stanoje Grobare, hvala ti do neba za osvojenu titulu. Da nije bilo one pobede jesenas i generalno dobre zalihe nista ovo ne bi valjalo. A Avram ako ima iole obraza nek polako krene da se pakuje. Sta nam uradise kad sklonise trenercinu i dovedose diletanta, nemoj samo neko da kaze osvojio titulu kad svi znamo da bi i mali Perica osvojio titulu sa 10 bodova prednosti. Sto se tice protivnika, neznam sta da kazem. Dobro su odigrali derbi, ocigledno dosta bolje nego gomilu prethodnih utakmica ali ono radovanje Prosineckog i ekipe mi je kao kad se trener Slobode radovao osvojenom bodu na JNA. To je valjda odlika malih klubova, pravi sampioni se raduju kad nesto osvoje. No, nevezano za to, cestitke svim navijacima zvezde na pobedi (uvek je gospodski cestitati protivniku pa makar to bio i veciti rival).

Ako nekim slucajem uprava i Grant ne odu sa funkcija i to najkasnije za mesec dana to onda znaci da se igraju neke igre koje nemaju bas puno veze sa sportom vec sa drugim interesima. Jednostavno, 99,9% navijaca Partizana je i protiv uprave i protiv trenera. Takvo stanje bi bilo i da je nekim slucajem osvojena dupla kruna, i da su dobijeni svi derbiji, a takvo isto stanje bi bilo i da je nekim slucajem titula izgubljena. Da su gospoda iz uprave na kraju sezone mogli da pokazu rezultat u vidu duple krune pa i da kaze covek makar imaju rezultate ali ovako nema opravdanja. A za nenormalno ponasanje uprave prilikom organizacije derbija prosto ne treba trositi reci. Mi tamo kad odemo nema smicalice koju nam protivnicka uprava ne priredi a na drugoj strani ovi nasi njima omogucili da se baskare ljudi i na atletskoj stazi. Dobro im jos i lozu celu nisu poklonili, pa sto da se ljudi muce po tribinama kad je gore udobnije. Nama se tamo smanjuje cak i jug (a o raspodeli karata za istok i zapad da i ne govorimo) dok ovi nasi njima daju bez problema i zapad koliko im treba. Samo su znaci pare vazne, ostalo nista nije bitno.

Jos jednom, Stanoje Grobare, hvala. Uprava napolje!

ennzo5

pre 12 godina

U kupu je Zvezda pored u dvije utakmice boljeg za klasu Partizana izasla kao pobjednik i prosla dalje,a u prvenstvu je Partizan prosao Zvezdu sa ukupnih 2-1 i sa jos + 9 bodova prednosti.Znaci titula je zasluzena sto je najvaznije.

grobar8

pre 12 godina

A gde su sada svi oni ,,grobari'' sto hvale Avrama i kude Stanoja i pricaju da je bolje sto je otisao...?Zar to normalan grobar moze i da pomisli...sramota je izgubiti tri puta zaredom od ovakve zvezde i zalosno je vaditi se na losu srecu...Stidim se nekih navijaca partizana i njihovih komentara ali sta je tu je cekamo smenu djurica i u nadi u bolje idemo dalje...STANOJE FOREVER

Corleone

pre 12 godina

Prosinecki i Lukic su ljudine, imaju moju bezrezervnu podrsku! Sa ovim timom imamo titulu narednih 6-7 godina, sada krece dominacija sa marakane

todor

pre 12 godina

Djuricu,kupuj igrace,nemoj da nas foliras sa uspehom u domacem prvenstvu.mozes da osvojis ne 5 ,vec 15 prvenstva,nije bitno,bitna je EVROPA.kakav ti je ovaj tim kada ne mozes da dobijes ovu boraniju od tima,da im se ne da,ni jedan gol.znaci bez foliranja,pravi tim za evropu,da ti ne dolazimo ispred kancelarije

bp

pre 12 godina

navijac sam partizana, ne gledajuci samo ovaj mec, mislim da ni jedan od nasih klubova nema sta da trazi u evropi, ovo je uzasan fudbal, ovo se igra samo kod nas jos ovako sporo i ruzno za oko... pozdrav svim srbima!

alek

pre 12 godina

Grant je rekao da ne gubi tri puta. A ne zna da se Srbi krste sa tri prsta! BEOGRAD, SRBIJA, CRVENA ZVEZDA!
(SteJoe, 5. maj 2012 21:33)

Evo vidis brate, ja se krstim sa tri prsta ali me zabole za Beograd i Zvezdu, ja volim moj Nis i moj Radnicki, a isto sam Srbin kao i ti, i zato se okani tih gluposti....i da, ovo veceras je bila tuga i jad od derbija, sramota ste bre Srbije, vi blizanci....

Todorovic!

pre 12 godina

Samo zelim da porucim oni "strucnjacima" koji su rekli da je Stanoje 0 od trenera, da bolje predju da gledaju bagminton ili tako nesto :) Ja kao GROBAR TVRDIM da Grant nista dobro nece da nam donese... Mozda je Grant dobar, ali za neku drugu ligu, tako da je Stanoje za NASU ligu za Granta IZMISLIO FUDBAL ;)

Komsinice, svaka cast ;) Samo nemojte puno da se radujete, jer je vase najvece pojacanje nas trener :)

Do sledeceg derbija :)

Grobari zauvek

pre 12 godina

Juče sam napisao komentar povodom najave utakmice a sada iskačem iz sopstvene kože što su svaki zarez i svako slovo komentara bili tačni. protivnik je bio sasvim nebitan sa stanovišta naše igre, isto name da li je bila Borča ili Zvezda, koja nema pojma. Tim koji je izveo Avram Grant nikoga ne može da pobedi. Taj trener je običan cirkuzant i moralna fleka. Ovo drugo zato što jedino nekome ko je moralna fleka uprava kluba može da sastavi svih jedanaest igrača. Samo takvom čoveku neko može nametnuti Babovića kao vođu ekipe a najtalentovanijeg igrača u Srbiji, Ninkovića ostaviti na klupi.Samo takvom treneru mogu da igraju Miljković ili Lola Smiljanić. Čijenica da ih nije zamenio jer je obećao Đuri ili Miliji Baboviću ili menadžerima koji žare i pale u Partizanu porazna je. Pljunuli su, zajednički, na nas Grobare. Izručili su svoje fekalije po nama. Sada nikog od njih neće prodati i ostaviće ih da nam do kraja nerava skaču po živcima. Eto nama ponovo Babovića kapitena, Lole anti-kreativca i zbunjenog Miljkovića. KO će njih da kupi? Za to vreme će najbolji maladi talenti odlaziti u timove kakvi su Herenven ili ne znam koji. Da to ne bude postoji samo jedan lek: "špicorojka u stražnjicu" Grantu (da se mi pitamo to bi dobio večeras, posle trećeg poraza od potpuno bedne Zvezde), kompletnoj upravi i pomenutim fudbalskim veličinama (ili prodaja bilo kome, ma šta prodaja - poklon, ako neko hoće, ili da pojačaju Teleoptik). U tim odmah Ninković, Saša Marković, Lazar Marković (ali oporavljen a ne povređen kao večeras), Manga, ili "bilo ko". Što se ovih koji su večeras pobedili tiče, oni nas ne zanimaju a kako stvari stoje neće nas dugo ni zanimati.

Max

pre 12 godina

Radujte se delije, imate pravo, kad neko ovoliko ima srece i treba da se raduje...
Prosto ne mogu vise da poverujem kako ne mogu da vam daju gol.
Ovaj Avram ajd sto je pogubljen, nego i ono sto malo zna on nema srece da ga prati...
Niste zasluzili da pobedite, najrealnije je bilo nereseno pa cak i pobeda partizana jer opet stativa, opet Dijara promasuje loptu, opet Babovic sa 5m promasuje, aman!
Nego nema veze, titulu nekako odbranismo, uprava je bruka i sramota zajedno sa Avramom i ocajnim Babovicem, Miljkovicem....
Posteno da pricamo, sa ovakvim igracima i ovakvim kvalitetom ni partizan ni zvezda nemaju sta da traze u Evropu!
PROPAST!

kobe bryant

pre 12 godina

Cigani (ne odnosi se na romsku manjinu), ne kontam vas uopšte. Digli ste dreku do neba jer ste tri put zaredom dobili Granta. Nisam pogrešio, pobedili ste granta i djurića, a ne Partizan.Nije vas bilo četiri godine ni da primirišete dok je Stanoje bio na klupi. Pomolite se Bogu i zahvalite mu što su djura i grant u Partizanu.

DRAŽA KG

pre 12 godina

Lepo je neko od novinara rekao da kada god igraju derbi Zvezda i Partizan, a poklapa se sa izborima ,rezultat bude nerešen.Ovo mi liči na to,solidno igraju,evo sad je Tomić imao zicer(na sreću je promašio jer navijam za CZ).Valjaloi bi da bude golova zbog ovih navijača na stadionu.

Ercov

pre 12 godina

Derbi je ponovo opravdao ocekivanja,narocito ona tri menadzera iz Azerbejdzana,Kazahstana i Katara. Mnogi igraci su se nasli u njihovim beleznicama. Fenomenalni Ivanov se navodi kao pojacanje novog azerbejdzanskog drugoligasa,Karleusa-Tosic kao najvece pojacanje novog kazahstanskog treceligasa koji ima ambicije da u narednih 10 godina postane stabilan drugoligas,vihorni Dijara se nasao u beleznici 6. amaterske lige Katara,talentovani Lazovic je posvadjao 3 kazahtanska drugoligasa,a bomba prelaznog roka je interesovanje Real Madrida za Stefana Babovica. Rekli su ako se osisa i obrije da moze da radi na njihovom parkingu. Sve u svemu bice zanimljiv prelazni rok.

tiha patnja = tugovanje

pre 12 godina

Vrlo slatko za Zvezdase i vrlo bolno za Partizanovce !!! Igra .... hm ko veseli Škoti ..... Bilo je ovakvih utakmica u poslednjih 5 godina na pretek.Ali tada je rezultat bio *povoljniji* za Grobare i oni onda nisu marili za igru , kvalitet igre , Toletove sudije ili SREĆU ( bilo je mnogo sreće i sudija u pobedama Partizana )!!! Sada je sreća otišla kod komšija , na šampionsku stranu Topčiderskog brda , u Ljutice Bogdana 1. TU I TREBA DA OSTANE , BEOGRAD IMA SAMO JEDAN VELIKI KLUB = a on nije Partizan . Tiha patnja ?

Max

pre 12 godina

A najsmešnije od svega je što delije samo rokaju minuse čim vide da je nešto realno, iskreno i tačno....
Ma radujte se bre ljudi, pobedili ste Partizan koji je obezbedio titulu, nemate veći razlog da se radujete pa je i ovo nešto. Stvarno mi nije krivo, niste zaslužili da pobedite ali ni mi prethodnih godina nismo zaslužili nekad da pobedimo tako da je ovo ok. Ali da li mislite da je SVETSKOM ŠAMPIONU dovoljna pobeda nad velikim rivalom i drugo mesto????? P.S. srećno u kvalifikacijama za Ligu Evrope.... :D :P

ЈСЛ- утопија

pre 12 godina

Grant je rekao da ne gubi tri puta. A ne zna da se Srbi krste sa tri prsta! BEOGRAD, SRBIJA, CRVENA ZVEZDA!
(SteJoe, 5. maj 2012 21:33)

Evo vidis brate, ja se krstim sa tri prsta ali me zabole za Beograd i Zvezdu, ja volim moj Nis i moj Radnicki, a isto sam Srbin kao i ti, i zato se okani tih gluposti....i da, ovo veceras je bila tuga i jad od derbija, sramota ste bre Srbije, vi blizanci....
(alek, 5. maj 2012 22:22)

А шта сте ви урадили против близанаца ове сезоне?

Izbeglica

pre 12 godina

Ma ovo je dokaz da pravde na ovoj planeti, nema. Ja cu glasati za onog Tomica, kao Karlos Tevez. A vi kako hocete. Dominacija se nastavlja.

acika

pre 12 godina

Stvarno ste umislili da ste nesto. Zalosno. Samo ste imali srece, nista vise. Sto se tice mladosti, na klupi su sedeli bas oni mladi igraci koji su u proslom kolu pokazali kako se jednostavno igra. Zasto ih Grant nije uveo u igru, to samo on zna, jer da jeste, bar nikom nebi bilo zao zbog poraza. Morate shvatiti ne samo da niste bolji od partizana, vec da uopste niste puno bolji od Borca, Sevojna, i drugih nasih "seoskih" klubova. Sto sad ne pisete kako je ovo neka bezvezna liga. kad uz puno srece pobedite to je velicanstvena pobeda. Kad ste gubili, sudija je bio kriv uvek. Ali, zasluzili ste da se radujete. Mi cemo proslavljati 5. titulu, a vi se radujte srecnim okolnostima. Ali nece uvek biti srece. Mislite malo na to i bolje cete proci.
(pera, 5. maj 2012 22:33)
- Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)
drugar moj jedino Partizan moze natJera Zvezdu da se raduje i kada ima 9 bodova zaostatka i zgubljenu titulu 4 kola pre kraja... nego kazi mi sta je vise 5x ili 3x nadam se da ces shvatiti pouku price...svim pravim simpatizerima Zvezde cestitam na pobedi jako dobar mec(kada se uzme u obzir da mec nije nista odlucivao), Prosinecki jos jednom dokazao da je Grant 0 od trenera...

Mooo

pre 12 godina

Sad mi je i drago sto su mi crkle baterije na daljinskom pa nisam mogo da prebacim na derbi... Odgledo ja crtane filmove i bole me brige :)

ja

pre 12 godina

Grobari su pesmom Sekija Turkovica ciji glavni refren glasi "A ja imam tugu,pet godina dugu" pokusali da isprovociraju Delije ali su im navijaci Zvezde nedugo zatim odgovorili transparentom "A ja imam tugu pet godina dugu,al me brzo prodje kad vidim vas na jugu".Zvezdo volim te bre!

Mario Bros

pre 12 godina

Najslađi poraz ikada. Pravi primer pirove pobede. Ne dotiče me ni malo i zato čestitam pobedu svima koje je usrećila. Svi smo srećni onda.

Samo da se učačkamo nekako još u Ligu Šampiona, na sreću jer kvalitet više ne postoji u JSL.

jans

pre 12 godina

Ti i tvoji se pitate cemu se toliko radujemo!?
E, pa sad cu da vam objasnim! Radujemo se prvo pobedi, drugo sto za razliku od vas imamo perspektivan i mlad tim, sto od Muslina i Zenge posle dugo vremena imamo Trenera koji Zvezdu voli, i sto je sad svima konacno jasno kako ste dosli do tih "titula" kojima se hvalite toliko!!!
A vi se i dalje lozite kako ste opet bili bolji, kako vam je kriv pun mesec, sreca, sudije, navijaci na tri strane, zemljotres u Cileu.....
Toliko ste bez razloga puni sebe i bolje je da vas ovako opomenemo mi nego opet neka Petrzalka, Petah Tikva, Samrok....
(buki, 5. maj 2012 23:03)
decko nadji si devojkumnogo gluposti u malo reci

GOTYE

pre 12 godina

Mogu da kažem samo jedno "Bio jednom jedan derbi" ovo večeras je jad i čemer.Nikad mi sporije nije prošlo prvih 45.minuta igre,totalna uspavanka.Derbi je spao na jako niske grane,više nema tog uzbudjenja kao što je nekad bilo,gledam utakmicu a kao da gledam Bulbuderac-Sremčica tu su negde po kvalitetu,ne mogu tri pasa da povežu ljudski a sebe nazivaju fudbalerima,neprofesionalni komentatori ih več vide u jakim evropskim timovima "Kao otimaju se timovi za njih" ma važi.Sve da ih skupiš na gomilu svih 22 igrača ne vrede više od 5 miliona Evra.Sećate se onih derbija iz 90tih kakava je to igra bila,pune tribine,uzbudenje,živelo se za derbi.

Не водите Кадуа у Атину да нас не би обрукао

pre 12 godina

kad izgubis od ovakve zvezde tri puta za redom,onda si stvarno svetski trener.za tvoj ponos i obraz,da sam na tvom mestu gospodine grant,ja bih odmah dao ostavku.ja znam da ja ne mogu na to da uticem,jer sam mali u fudbalskom svetu,a da mogu,proterao bih te iz fudbala.
(bgbgbg, 5. maj 2012 22:20)

Од овакве Звезде... А за вас играју Меси, Руни и Дрогба, па је брука што сте изгубили! Схвати да вас вади једино уиграност и искуство појединих играча, а по квалитету појединаца смо у рангу и испод сваког нивоа... Једино што је могао да уради црни Аврам је да уведе малог уплаканог Нинковића, јер би дечко гризао за победу! Види се да му је стало до Партизана више од навелико у Јевропи чувеног голгетера Маркеца. Мали Мићко ме је одушевио, показао је више зрелости од остатка екипе, а при том је најмлађи!

sasa

pre 12 godina

Zalosno je sto ovakva zvezda nas dobija 3 puta. Napolje sa penzionerima iz ekipe, napolje sa Babovicem, napolje sa Grantom, napolje sa Djuricem. Pustiote klince da se bore za ovaj klub a ne da ih uciter kako se kalkulise. Mi nismo igrali na pobedu, a mozda je to i dogovoreno, ali je ovaj gol poremetio dogovore. Ne vredi vise gledati ovaj nas jadan fudbal i to pricam mojim sinovima....

buki

pre 12 godina

sto rece jedan odozdo ne moze od babe devojka, ocajna igra i jednih i drugih.Zvezdi svaka cast, imali su vise zelje ali opet ne znam cemu toliko slavlje kad je titula nasa. A ovde je grant jedini krivac zbog potpuno pogresne taktike, izvedenog sastava na teren, a izmene je onda trebo da izvrsi vec na poluvremenu, nezamislivo je da ninkovic,markovic sede na klupi a onaj mutavi dijara da igra, kao i mrtvi babovic koji je samo usporavao igru partizana. Jednom recju strasno.
(cox, 5. maj 2012 22:13)

Ti i tvoji se pitate cemu se toliko radujemo!?
E, pa sad cu da vam objasnim! Radujemo se prvo pobedi, drugo sto za razliku od vas imamo perspektivan i mlad tim, sto od Muslina i Zenge posle dugo vremena imamo Trenera koji Zvezdu voli, i sto je sad svima konacno jasno kako ste dosli do tih "titula" kojima se hvalite toliko!!!
A vi se i dalje lozite kako ste opet bili bolji, kako vam je kriv pun mesec, sreca, sudije, navijaci na tri strane, zemljotres u Cileu.....
Toliko ste bez razloga puni sebe i bolje je da vas ovako opomenemo mi nego opet neka Petrzalka, Petah Tikva, Samrok....

Prezivalac

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)

je l manje boli ako ubedjujes sebe da je namesteno?

Danilo

pre 12 godina

Realno,podjenaki su,pobediće onaj sa više koncentracije koju neki nazivaju i srećom.
Kakvi su budžeti klubova i kolika je cena ulaznica,sasvim solidan fudbal.
Nedostaje nekoliko igrača od klase na obe strane,ali to košta.
Mi koristimo poslednjih godina sve gluposti Zvezde,pa dominiramo,ali nije to na nekim mnogo čvrstim,temeljima.
Ipak,bolje je da smo mi šampioni,bar možemo da zadirkujemo zvezdaše do mile volje.

Coamorte

pre 12 godina

Ne budi gluv,ne budi slepNije laž,nije farsaRobi kao PepZvezda ko' Barsa (Miki, 05. maj 2012 21:51)

Vecu glupost odavno nisam procitao

ijavolimpartizan

pre 12 godina

Ajde grobari, opravdanja za igru, odmah... Kadu!!!!!!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Delija, 5. maj 2012 21:50)

Alo,decace...MI nikada nismo trazili opravdanja kao VI...U SUDIJAMA i raznim drugim organizacijama,tajnim i javnim,ljudima koji samo sto nisu i rat u Libiji izazvali...MI RAZLOGE TRAZIMO U SEBI...
Cestitatm ja na pobedi,kao i uvek kada se tako zavrsi...a jos nisam doziveo da neko od vas cestita nama...ALI...NAJVECA CESTITKA MI JE TO STO VI VELICATE VASU IGRU...JADNA VAM (NAM) MAJKA KADA IZADJEMO U EVROPU...Setices se ovih reci...tada ce ti biti JASNO KOLIKO STE (SMO) JAKI...
No...
1.Kamara : covek ne ume loptu poslati napred pa to ti je...
2.Ilic :U svojoj 35. god.trudi se vise od mnogih koji su i skoro duplo mladji...ali,brate,ne ide vise...HVALA i da se vidjamo na tribinama,u studiju,na proslavama...
3.Dijara...mislim da je oborio sve rekorde u broju UZASTOPNO promasenih SANSI protivu ISTOG protivnika...
4.Miljkovic : sporiji od sporog a centriranje lopte u sesnaest metara je gledao samo na TV-u i PlayStation-u...
5.Ivanov : Bezidejan ,spor...
6.BABOVIC : NEMAM KOMENTAR (osim da coveku desna noga sluzi samo za odrzavanje ravnoteze )
Nasuprot njih :
1.Ninkovic : Decko ucini vise nego svi zajedno u 4 utakmice...ali,valjda,u necijim glavama decko treba da udje u 102.minutu...otkud znam...BISER
2.Markovic : Decko igra neverovatno u formaciji iza ili zajedno sa jos jednim spicom,ali...
3.Babic : Nesto slicno Ninkovicu...mora mnogo vise da se forsira...
4.Aksentijevic...zmija,brz,prgav(koliko je to potrebno),zna samo unapred sa loptom...(ali,valjda se to u ovoj ligi ne trazi,sta znam)...

I,na kraju...voleo bih da gresim ali CRNO NAM SE PISE,I NAMA I VAMA KOMSIJE,KADA ODEMO U TO (KRATKO) PUTOVANJE U JEVROPU)...A,bojim se da ,s obzirom na cinjenice da Vama ostaje Lukic a nama Djuric,moje sumnje imaju POTKREPLJENJE !!

SADA,VI OSTAJTE,PREPUCAVAJTE SE,SLAVITE..NE ZNAM STA ALI,SLAVITE...DO EVROPE IMA JOS NEKO VREME !!

andrej

pre 12 godina

(todor, 5. maj 2012 21:33)

Ako je Zvezda "boranija",sta je onda Partizan?Truli pasulj...
(Dule, 5. maj 2012 22:08)

i jedni i drugi ste trulo g***o od fudbala!al dobro mora za nekog da se navija.al bolje je gledati i badminton od ovog antifudbala.ceka vas evropa a mozda i necete dalje od istocnih suseda koji se racunaju kao da su u evropi.

Zapažanje

pre 12 godina

Ne mogu da verujem da grobari još uvek misle da imaju dobar tim i igrače,pa komentarišu,od ovakve Zvezde da izgubimo,hahahaha.Oni su prava boranija od tima a igrači nisu ni za Island.Ej,3(tri)puta ih pobediš za mesec i po dana,bez primljenog gola i njima opet nešto nije jasno.To je teško i na ulici nekog tako da dobiješ ali oni su ipak prepoznatljivi kao najnerealniji na svetu.

MISKO

pre 12 godina

Hvala za linkove, pozdrav iz Ukrajine! Nemaju Dinamo i Sahtjor ono sto imamo mi, ma koliko se ne voleli!
(Neko daleko, 5. maj 2012 19:38)

Stvarno nema niko uvo rulju od fudbala pa ni Ukrajinci... Zakonito zabranti fudbal u Srbistanu, odmah...

giga

pre 12 godina

Ko mi je kriv sto gledam Celzi-Liverpul pre naseg derbija, pa mi sad sve deluje tako sporo, bezidejno, traljavo... sto je najgore, ovo je jedan od boljih derbija kod nas...

Vladan

pre 12 godina

Veliki sam navijac Partizana, ali posle ovog poraza mogu slobodno da kazem da nezasluzuju titulu, tri vezana poraza pa to je stvarno bruka. Neka stave celnici istih prst na celo i neka se zapitaju kakve rezultate ima "menadzer" kada dobija milionce za sezonu. Oterali su najperspektivnijeg trenera, doveli starkelju koji nikada nece biti svestan sta znaci derbi.Sto se tice utakmice sramota, ni jedni ni drugi ne bi mogli da igraju ni trecu ligu neke jace evropske lige. Vrlo brzo nas ceka otreznjenje kada nas bude zgazio neki novi Samrok. Pozdrav za sve realne Grobare i Delije.

A?

pre 12 godina

Kadija te tuzi, KADU ti sudi! Tri pobede u mesec i po... ode vasa dominacija u Honduras, to sto ste prvaci, zahvalite prvom delu sezone, za KLASU smo bolji!

PFC 92

pre 12 godina

Jos jednom smo nadigrali komsije,ali dzaba kad smo ponovo izgubili, nece se pamtiti stative,propustene sanse nego rezultat babovic nevidljiv na terenu Ninkovic je morao da igra makar 30 minuta. Pojacanja pod hitno pre svega u napadu ako zelimo da uradimo nesto u evropi.

Mirko

pre 12 godina

U životu nisam video jadniju proslavu titule!!! Na kraju,vi ste ipak samo mali klub!!!
(Ivan, 5. maj 2012 23:49)
-------------------------------------------------------------------------

A vi ste bese veliki klub jel ? Druze nemoj puno da se zanosis sa ove tri pobede.
-promenjen trener na polusezoni
-Igramo bez 3-4 igraca koji su povredjeni (uglavnom spicevi)
-Avram katastrofa od trenera + stranac a to mnogo znaci u Derbijima
-vec smo osvojili titulu na polusezoni(mislite o tome)
-i protiv ovako osakacenog Partizana ste bili u podredjenom polozaju u sva tri derbija u ovoj polusezoni
-dobro je sto mislite da ste bolji, Lukicu ostani - Djuricu odlazi

======================================================================

Vidimo se sledece sezone >============> 25

Misa Po

pre 12 godina

Zamolio bih sve moje prijatelje partizanovce, koji ce mi sutra doci na slavu Djurdjevdan, da ne izvrsavaju samoubistvo veceras, imam sutra opasno dobru i prasetinu i jagnjetinu!!! P.S. Necu mnogo da ih zezam, Granta mi!!! :))) Ziveli, i srecna slava svima koji slave Djurdjevdan!!!

TNT

pre 12 godina

Eto ti sta vam je neregularno prvenstvo,kad losiji klubovi i pored evidentno ocajne igre na kraju ipak mogu da osvoje titulu.
Tomo lopove!

Ivan

pre 12 godina

Ajde sad lepo slavite titulu. Ipak vi imate dovoljno para da vam se drugi sklanjaju a protiv nas ginu. I onako vam je bitnije koliko ce procenata sutra sps da uzme.

Nenad, Karaburma

pre 12 godina

Dragi moji, navijači Partizana. Za proteklih 45 dana, odigrana su tri derbija, a gol razlika tima za koji navijate je 0:5!!! Ja Vama čestitam titulu, koju ste zasluženo osvojili ( jer je Zvezda kiksirala na tzv. malim utakmicama) a Vi stisnite petlju i priznajte da je Zvezda trenutno bolji tim! Hvala lepo, doviđenja, prijatno!

nenad

pre 12 godina

Samo mi zvezdasi mozemo da budemo toliko ludi da nase najbolje teramo(Kadu) a najgore velicamo(Lazovic).Pozdrav
(., 5. maj 2012 22:19)
da znas

mirko

pre 12 godina

Ovo je najsramnije što su Grant, i njegovi ljubimci Babović, Smiljanić učinili klubu koji ih plaća. Čovek ima na klupi Ninkovića, Mangu, S.Markovića,L.Markovića i ne samo što ih nije stavio na početku, nego nije našao za shodno da ih uvede naknadno.
Želja mi je da ovaj čovek, koji je zalutao u srpski fudbal, što pre napusti Partizan.Biti toliko tvrdoglav, i držati tim koji ne može da dadne gol bukvalno do poslednjeg minuta, pa to ne bi učinio ni laik, a ne trener koji je najbolje plaćen.
Titulu čestitam A.Stanojeviću, jer je najzaslužniji što smo je osvojili.

nesa80

pre 12 godina

nema veze iako sam grobar ja volim sto smo izgubili,kamo srece da uvek izgubimo sa ovim likovima-babovic,diara-posebna prica,saplice sam sebe u svakoj stopostotnoj sansi,miljkovic,tomic,smiljanic koji se duvaju na nekim metalcima,borcu i daju golove a ovde ne mogu ni prazan gol da daju.bukvalno smesno je sta rade babovic i diara a grant sou ne vidi to a na klupi ninkovic,markovic i onaj crnac ne znam mu ni ime.grant teraj svoj balkanski kukavicki mentalitet iz nase zemlje i vodi ove cirkusante kad te molim najiskrenije a titulu lepo poklonite stanojevicu da brise zadnjicu njome jer nema vrednost kad vidim koji su to antifudbaleri kad nas ova cmonjava zvezda dobija bez sansi

TrotterBG

pre 12 godina

Stari film - "Kompleks se vraca kuci" od sada i u novoj 3-D(ERBIJA) tehnologiji. U glavnim ulogama Mendes Kadu i Nananananananana Robert Prosinecki!! :)))

ackoniskikartel

pre 12 godina

Sukobi sportski sektor-uprava ! Smena trenera u medijima,vracanja trenera,otkaz treneru,dovodjenje Granta ! Zakasnele pripreme ! Uigravanje ekipe pre derbije u kupu ! Pa posle ovoga ni Bayer Munchen nebi bio to shto jeste ! Prica o tome kako je ovo evropska Zvezda,kako je Prosinecki trenercina i ostale gluposti su smesne,a to ce dokazati u kfalifikacijama za LE,gde ce opet zavrsiti takicenje,zato shto nisu u stanju da dobiju iole disciplinovaniju ekipu ! Takodje to mislim i za Partizan ! Skroz su poremetili koncepciju koju je Stanojevic napravio ! Svaki igrac je znao svoje mesto na terenu,tacno se znalo ko gde trci,milion proigravanja napadaca ! Da ne pricam o Stanojevicu kao o Murinhu,ali je covek postavio strandarde ! Prosinecki je Stanojevicevom igrom dobio Granta tri puta,dok svojom igrom Stanojevica nije mogao da dobije pa da se igralo josh 15 derbija !

Branko

pre 12 godina

I ovaj Partizan citave ove sezone ima samo 2 neresene i jedan poraz(pre ove utakmice)??Ocigledno namestanje protiv malih klubova da bi se uzela titula iako se ne zasluzuje.

Razbijaj boraniju

pre 12 godina

Ništa neobično i novo,sve je očekivano.Cele zime sam tvrdio da Zvezda dobija sva tri derbija i tako je bilo.Ima kvalitetnije igrače i to je to.Danas me je oduševio mali Mijailović.Ubedljivo najbolji igrač na terenu i budući standarni reprezentativac.Živi bili pa videli.Narednih desetak godina biće Zvezdina vladavina ali stvarno kvalitetom a ne pomoću Toleta i sličnih.

Zapadna Srbija

pre 12 godina

Seoska liga. Smesni su. Sramota je na sta ovaj fudbal lici. Nadam se da nece biti prihvacena Tadiceva molba i da ce biti oba kluba izbacena iz medjunarodnog takmicenja. Voleo bih da oba kluba odu u stecaj jer su na teretu ovog istrosenog naroda. Za sve je kriva fudbalska mafija. Jedino resenje je privatizacija, pa ako su zaradili neka trose. Sada cete svi da mi date minuse, ali da znate da me briga za fudbalere isto kao i njih za mene.

Dragan Jurić

pre 12 godina

Ovo je baš bilo slatko! Zvezdi treći uzastopni trijumf bez primljenog gola,a Partizanu čestitke na osvojenoj tituli. Čini mi se da je Partizan večeras,posle fijaska u Kupu,zazirao od Crvene Zvezde i nije bilo ni traga od njegove višegodišnje sportske arogancije. Kao epilog stigao je i taj Zvezdin gol. Najave da će sledeće prvenstvo najzad biti interesantno,jer nema jakog Partizana bez jake Zvezde...

ultrasrbin

pre 12 godina

Petrović - Miljković, Ostojić, Ivanov, Volkov - Kamara, Smiljanić - Tomić, S. Ilić (od 82' L. Marković), Babović - Dijara.

Zadovoljan sam sa mladim golmanom,ali ipak mislim da je mogao bolje da reaguje kod gola. Zasto Miljkovic umesto Aksentijevica(dokle vise kada je Aksentijevic izmislio fudbal za ovog manekena).Ostojic najprijatnije iznenadjenje i u paru sa Ivanovim solidna kombinacija. Volkov dobar,ali cekam onog starog sa pocetka sezone. Kamara je borac,ali je suvise rizican i mislim da mora neko da mu kaze da nema driblinga na poziciji zadnjeg veznog. Smiljanic nepravedno zauzima mesto S.Markovicu ili Ninkovicu. Tomic daje sve od sebe,ali je i on ispao iz forme. Saletu svaka cast i meni nije jasno zasto nije uparen sa Vukicem pa da naprave rusvaj.L.Markovic je dobio sansu prekratko,a Babovic nije ni za komentar.
Dijara se dosta trudio,ali je ogigledno ostala posledica neigranja. Zasto Grant nije izvrsio jos neku izmenu valjda samo on zna.

Branislav

pre 12 godina

a najjaci komentar babovica " nece lopta, pa nece" :)) Pa vidis majstore, hoce centrala jednom da pogresi a ne tri puta, razumes? Znas ono kada je neko bolji od tebe? Igras fudbal, nije tesko priznati posle treceg uzastopnog poraza gde je i vrapcima jasno da je Zvezda bolja od vas...e sad, postavlja se pitanje ako neko to uopste javno sme da uradi. Kako to da ste toliko "dominantni" u prvenstvu? Nije tesko zakljuciti....e da , a jeste li imali stativu?...i sta kaze volkov? jel' ljut opet?? Sretna vam titula grobari! placi mali placi....

Željko

pre 12 godina

Veliki sam navijač Partizana,i ne mogu reći da mi je drago što je Partizan izgubio,ali kažem da se ovo trebalo desiti pa da svi mi navijači vidimo koliko je uprava na čelu sa Đurićem pogriješila što je na pola sezone otjerala Stanojevića i Krstajića!Ne može trener,a pogotovo stranac ma ko to bio, da upoznaje ekipu,i ekipa njega na pola sezone.Stanojević je dobro radio,i ubjeđen sam da ni jedan derbi od poslednja tri on ne bi izgubio!!!

fcrs21

pre 12 godina

Presrećni smo ! Nove decenije ponižavanja su počele pre mesec dana. Hvala Robiju , hvala Kaduu, jvala Zvezdašima. Mislim da smo ih prvi put u istoriji pobedili tri puta za mesec dana. Grant legenda Zvezde !

Mirko

pre 12 godina

Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.

Dragan

pre 12 godina

Narod u RS jedva krpi kraj sa krajem, vlast nas zadužuje i dalje a Mile plaća narodnim parama grobarima pojavljivanje na jugu.
Iz Laktaša Milorad
grobarski je sm..d

Mozzart

pre 12 godina

@BAYERN recordmeister... Ne znam koji je VAS fudbal, ali ovo je NAS! Zato, ako ti ne odgovara, ti lepo pali za minhen (namerno malo slovo, jer ga je ZVEZDA pokorila)...

balboa

pre 12 godina

kakva postava partizana,spora,šuplja,igramo na nerešeno.sramota,babović najgori pojedinac,a grant kukavica.trebala su deca da pokažu kako se igra brzi fudbal,ali na to moramo još čekati.da bog da da se ovih nekoliko tkz fudbalera proda da nam ne dave više igru.

Buahahahaha

pre 12 godina

Vi pet, mi narednih deset, s obzirom na godine igraca... i da ne zaboravim, uzdigli ste se puno, tresnuli o zemlju ne tako bolno, zahvaljujuci Stanojevicu, inace bi vas pad cula i susedna Norveska...

dača

pre 12 godina

Kako komentarises Dijarin NE postojeci ofsajd,covek bi izasao 1 na 1 na Bajkovicem???
(Tole kriv za rat u Libiji!, 5. maj 2012 21:50)
A kako ti komentarišeš NEpostojeći ofsajd na drugoj strani(Zvezdin napadač bio u liniji sa odbranom,premotaj malo film u glavi pa se priseti)...tako da je 1:1 u grešci linijskog sudije...a 0:1 konačan rezultat :)

kaur

pre 12 godina

Sreca pa nam nije trebalo ali sta sve mogu promasiti da covek ne poveruje.Kad je Tosic rekao da jd Partizan bio bolji sta vise dodati,e tugo moja

ivan

pre 12 godina

losi i jedni i drugi. moja Zvezda dobija tim staraca u 93. minutu golom stranca. Kad ovakav Partizan budemo kantali sa 7:0 bicu zadovoljan.

djokicaaa

pre 12 godina

Ne mogu da verujem! Imamo 12 bodova vise,proslavili titulu i igramo samo sa Diarom u napadu... Ovo je tako smesno i jadno! UPRAVA NAPOLJE!!!

pedjoni

pre 12 godina

Grant je najbolji Snajderov potez .Dzaba vam titula zadnja tri derbija tri poraza.Gol razlika 0-5.Avrame ostani.Ninkovic place na 'armiskom pasnjaku' NEPROCENJIVO

marko bwa

pre 12 godina

jednaka utakmica i malo sreće na kraju. ostaje žal što ih nismo dobili ali ne mijenja se ništa.
mene više brine napad partizana koji je katastrofa.
mislim da su kasalica i milivojević trenutno dva najbolja srpska fudbalera u domaćoj ligi.

Sinke Grof

pre 12 godina

Stanojevic nas je uveo u ligu sampiona,izbacio Anderleht,osvojio titulu i kup prosle sezone a ove ostavio 10 bodova viska i pobedio Zvezdu na Marakani!Da i ispao od Samroka sto je jedini kiks! A novi trener koji je doveden od naseg pametnog direktora Djurica je u 3 derbija pukao 3 puta sa gol razlikom 0:5!!! Danas kad mu je titula u rukama on igra sa 2 zadnja vezna i Miljkovicem mesto Aksentijevica! Sa jednim spicom i jednom izmenom !Ovo prolece je ocajno a nisam optimista da cemo sa ovi trenerom postici nesto sledece sezone....veliki promasaj je bio oterati Stanoja!

Đorđe

pre 12 godina

Apelujem na FSS da pokrene inicijativu da se promeni naziv ovoga što se u Srbiji zove fudbal, kako se pravi ljubitelji te igre ne bi dovodili u zabludu. Neka se ovaj sport zove npr ritanje lopte, ili fudbal na srpski način, ili bilo kako, ne znam nisam mnogo kreativan u smišljanju naziva, ali samo neka se ne zove FUDBAL, jer to nije isti sport koji se igra u Španiji, Engleskoj, Nemačkoj itd. Ovo večaras je bilo zlostavljanje fudbala.
I da se ne lažemo, trener tu nije važan. Može da dođe i Murinjo i kao pomoćnike da povede Fergudona i Kapela opet ćemo ispadati od Šamroka, jer su igrači mnogo loši. Niko ne zna bre da primi loptu i kad stoji, a u trku i da ne pričamo, potrebno im je 5-6 kontakta da ukrote i najprostiju loptu, ne znaju da igraju povratni pas, dupli pas, preciznost NULA, ma očaj.

.

pre 12 godina

Uvek sam pricao da je Kadu najbolji igrac u nasoj ligi.Ne zbog ovog lepog gola vec zbog toga sto je nakon njegovog ulaska Zvezda uspostavila totalnu dominaciju na sredini terena a Partizan 15 minuta nije znao gde je lopta.Samo mi zvezdasi mozemo da budemo toliko ludi da nase najbolje teramo(Kadu) a najgore velicamo(Lazovic).Pozdrav

grobar

pre 12 godina

@
Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.
(Mirko, 5. maj 2012 22:18)

u pravu si, nama je sasvim prirodno sto smo sampioni 5 puta za redom, cak postaje i dosadno... dosadice nam fudbal kao i kosarka, zato idite molite barsu ili real da odigraju jednu sezonu u nasoj ligi da nam prekinu dominaciju. nama je sasvim prirodno i sto kukate non stop u svim sportovima, to je taj cig..... mentalitet, vi bi da vam sve padne sa neba... e pa nece moci ove noci.

Peca

pre 12 godina

Svakome ko je gledao meč (inače jadan do zla boga),jasno je da Partizanu rezultat nije bio ni u drugom planu.Obzirom na sastav tima očigledna namera je bila da se menadžerima prikažu:Miljković,Kamara,Tomić,Smiljanić i Babović. Igra je bila podredjena tome,da se eventualno istaknu njihovi kvaliteti,a koliko se uspelo,sam bog zna,pokazaće vreme.A što se tiče Zvezde,prolaze izbori! Osvojiće kup,a iza toga nek' i je bog u pomoći.P.S.-Neka ti ovo Djuriću bude velika pouka da NIKADA ne slušaš 'glas naroda' ('navijača').Hteo si Milinkovića-dovedi Milinkovića!!

tesko...

pre 12 godina

Tesko je dobiti u derbiju tri puta zaredom u mesec i po! Ako to uspe Prosineckom - svaka cast. To se do sada nije desilo. Za mene je test bio dvomec u kupu jer se to mora uzeti, a titula je iygubljena davno.

Vlada PFC

pre 12 godina

Kako god se zavrsi derbi danas,ja kao navijac Partizana zahvaljujem Saletu Ilicu za sve sto je ucinio za Partizan,ali trebao bi da razmisli o penziji.Tri katastrofalne greske ispred naseg gola za poluvreme su previse.Babovicu,koj je ubedljivo najgori na terenu,zelim uspesan odlazak iz Partizana.Bilo gde,samo da ga ne gledam vise.Covek ne moze da se sastavi sa loptom.Svaki pas pogresan,svaki pokusaj suta katastrofa a o driblinzima i potezima vise ne zelim ni da govorim.Ako stvarno voli Partizan,neka ode sto pre iz njega.Pozdrav za sve prave navijace i ljubitelje fudbala.

Mozzart

pre 12 godina

@BAYERN recordmeister... Ne znam koji je VAS fudbal, ali ovo je NAS! Zato, ako ti ne odgovara, ti lepo pali za minhen (namerno malo slovo, jer ga je ZVEZDA pokorila)...

veliki strumf

pre 12 godina

Jeste bio solidan broj sansi, ali su one posledica gresaka i losih odbrana, nikako ne nekog kvaliteta igraca. Uzasna igra uzasnih timova. Zvezda prespora, sa puno sansi da se lopta brzo odigra u prostor, a gotovo nijedna takva mogucnost nije iskoriscena. Partizan vec ulazi u ozbiljnu seriju nemogucnosti davanja gola Zvezdi, a ni Grant nije srusio tradiciju da strani treneri Partizana ne dobijaju derbi. I taman napisah ovu zavrsnu rec i blagi lament nad nasim fudbalom, kad ga evo Kadu zabiberi.

Ivan

pre 12 godina

Bolje bi bilo da smo ranije dali gol,ali ni u 93.min nije loše :-).
I jedni i drugi,bi trebalo da nadoknade svim navijačima pare za kartu,jer ovo je bilo poprilično jadno od obe ekipe.Idealni uslovi za dobar fudbal,nije im poraz ništa značio,a oni igraju kao da se odlučuje za titulu.Ne mogu ni das zamislim kako bi bilo da jeste ova utakmica odlučivala.Jedino što sam video je dobra igra,Tošića,Volkova i pokušaj Babovića da se proda.SVI ostali veoma slabo.

duledudule

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)
i ko ce da pobedi na izborima :)

pacavra

pre 12 godina

da se zna ko je najbolji ipak nemogu se sve utakmice namjetit dodje na neke poneko iz evrope i gleda za razliku od nekih seskih gdje se jos utakmice snimaju kamerama na kurblu.

Sale

pre 12 godina

Ne mogu reći zaslužena pobeda Zvezde. Ali pobedi se u zube ne gleda, naročito ne u derbiju. Radujem se pobedi naravno ali se plašim samo da nas ova pobeda ne zavara. Nije to bila neka igra Zvezde. Partizan je opet stvarao šanse a Zvezda dala gol iz jedine šanse u drugom poluvremenu. Prvo poluvreme je bilo ravnopravno mada je Partizan i tad imao izglednije prilike. Generalno gledajući bio je to loš fudbal. Po stoti put ću ponoviti da Zvezdin tim ima potencijal ali da on još uvek u punom svetlu nije došao do izražaja. Sad će krenuti one priče kao i posle prethodna dva derbija kako je Prosinečki odličan trener, kako će Zvezda sedeća sledeće godine sigurno uzeti titulu i tome slično Ali pitam se imamo li mi igru za to? Ova pobeda je odličan vetar u leđa Lukiću koji će ni kriv ni dužan predsednikovati Zvezdom još ko zna koliko godina. A Prosinečki je sa ove tri pobede zacmentirao svoj ostanak u Zvezdi ko zna dokle. A onih deset bodova razlike iz prvog dela prvenstva i te kako boli. Neko je bio kriv za to a nije snosio posledice. U poslednjih nekoliko godina Zvezdine uprave prokockale su sve ono što su neke prethodne decenijama sticale a to je dominacija nad Partizanom. Može nam se desiti da za koju godinu po titulama budu ispred nas. Velika je to bruka za Zvezdu. Jeste ova pobeda slatka ali problemi u Zvezdi nisu rešeni. Sramota je i to što je Zvezda sebe dovela u situaciju da ne igra Evropska takmičenja u narednoj sezoni zbog duga od 900.000 evra. Mnogo se jada i čemera nakupilo prethodnih godina.
Po malo mi je žao Avrama Granta. Razumem Grobare - nije lako gubiti tri uzastopna derbija za samo mesec dana. Ali može li Grant da uđe na teren i daje golove?

RedStarForever

pre 12 godina

Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.
(Mirko, 5. maj 2012 22:18)
RESPECT!!! :) :) :)

Boris

pre 12 godina

Partizan treba da gradi ekipu oko Stojkovica, Ivanova, mladih Ninkovica i Markovica, mogu proci jos Ostojic i Volkov, a svima ostalima se zahvaliti(narocito Rnicu, Miljkovicu, Smiljanicu, Babovicu, Ilicu i naravno tandemu Grant-Djuric)! Bilo bi super vratiti Djukica na klupu, ili dati povjerenje nekom mladom, skolovanom strucnjaku sa jasnom vizijom.
Ovaj sto prica da je samo sever bio pun vjerovatno nije bio na utakmici, grobara je bilo mnogo vise(jug krcat, za razliku od sjevera+dobro popunjeni centralni dio istoka i zapada), da je zdravija atmosfera u klubu vjerovatno bi bilo i vise, da nismo osvojili titulu citavu vjecnost kao neki tek bi onda bilo krcato...sve u svemu, svaka cast Zvezdi za pobedu, igrali su muski, srcem sva 3 derbija. Mi smo zasluzeno prvaci i nadam se uzbidljivoj narednoj sezoni uz renovirani Partizan!

ANTIROM

pre 12 godina

do sad sam se nekako i tesio po pitanju granta i njegovih taktika ali je ovo vrhunac.da mi igramo toliko bezidejno sporo bezvoljno to ne mogu da razumem i da u 270 minuta nemozemo da damo gol zvezdi.ne mogu da shvatim da posle 2 poraza u kupu ne pocne ofanzivno utakmicu jer je sad bila sansa posto je bila bez takmicarskog znacaja.a mi igramo na nereseno jer je za njega uspeh bod.a na klupi klinci markovici,manga,ninkovic..oduvek je bilo da kad igras na nereseno da ces da primis gol i to kao po obicaju na kraju.ja stvarno coveka ne mogu da razumem i njegovu filozofiju igre.ovo.je kraj da mi od ovakve zvezde gubimo 3 puta za redom a kao neko takticko nadmudrivanje protivnika...covek treba podhitno da dobije otkaz.znaci da je bio zadovoljan igrom do 81 minuta jer se tada setio da bi trebao nesto da promeni.limenog za trenera

Marinho

pre 12 godina

Ovo je poraz fudbala. I ne znam zasto ljudi sad prozivaju Granta, pa nece ni on ni Prosinecki uciti igrace sa profi ugovorom kako se dodaje lopta. Sva taktika pada u vodu sa ovakvim igracima. Bar sam se ismejao, al moram jos da se cuvam za Vojvodinu-bilo bi dobro da i klovna stave na tribine (ako nije zapravo ovaj put dao ostavku), pa cirkus pravi.

cox

pre 12 godina

ovo sto smo gledali se zove pokusaj fudbala ili antifudbal ili fudbal da ne poverujes ili fudbal na srpski nacin kako god sve je pogodno za opisivanje to je stvar izbora.Ali ja se samo pitam da li ovi pokusaji od fudbalera izuzev nekih kojim slucajem upale nekad tv pa odgledaju kako se igra ova igra na dva gola mozda bi im nekad kad oni pokusavaju da igraju sinula neka ideja. nesta. bilo sta....samo da to lici na ono sto se zove fudbal

ackoniskikartel

pre 12 godina

Lepo sam ja rekao da cemo mi Stanojevica praviti od blata ! Koji Tole,koji FSS ! Trener i jedino trener ! Prosinecki je igrom Aleksandra Stanojevica u tri utakmice dobio Avrama Granta ! Ko to nece da prizna taj je zlonameran ! Prvi derbi Roberta Prosineckog i ova poslednja tri,to je nebo i zemlja ! Sve shto je Stanojevic igrao protiv Crvene zvezde,Prosinecki je preslikao i ubio u pojam Avrama Granta ! Pravilo Beogradskog derbija ko igra manje atraktivno dobija ! Stanojevic je to znao i zbog toga je bio toliko uspesan ! Mnogi ce reci da je ova ekipa Crvene zvezde mnogo jaca od one iz prvog dela sezone,a ja cu na to reci ''ne nije'' a to ce pokazati evropa u kojoj ce Crvena zvezda opet da zavrsi u kfalifikacijama za Ligu Evrope ! A Partizan sa Avramom,moze samo da dozivi opet neki Shamrock,jer igrati ovako suludo tri utakmice i ne izvuci pouke iz poraza je tragicno ! Cestitke Crvenoj zvezdi,iskrene i da ste svi zivi i zdravi i jedni i drugi !

Duki

pre 12 godina

Prvenstvo reseno,nebitna utakmica,sem za navijacki prestiz,a mali ninkovic place kao da je izgubio u finalu lige sampiona.placeni grobari,upravo,avrame—pogledajte tedecije suze.one bole vise od ovog poraza.

E ljudi...

pre 12 godina

(buki, 5. maj 2012 23:03 Ajde sve i nekako, i da imate taj "perspektivni" tim koga svaka druga ekipa u ovoj ligi nadigra, ajde neka vam. Ajde i da nam sudije pomazu da uzmemo titule, mada pomazu i vama al ne znate ni uz njihovu pomoc, ajde i to nema veze, neka vam. Al da mi nalazimo vise opravdanja od vas zbog poraza, e tu si toliko lupio da ne znam dal si ostao ziv da procitas ovaj komentar. Pa ti i sad posle pobede pominjes neke alibije za vase neznanje u poslednjih 5 godina.

djuro

pre 12 godina

Derbi je bio bas dosadan i jedni i drugi previse oprezni samo da ne prime gol jednostavno uspavanka sa malo uzbudjenja i sansi. Zvezdina pas igra i velik posed ne moze da prodje protiv ovakvih ekipa a to je ceka i u evropi. Za takvu igru potrebni su mnogo brzi,okretljiviji i tehnicki potkovaniji veznjaci i napadaci a druga stvar je sto u nasoj ligi svi igraju bunker pa moze takva igra da prodje jedino protiv Partizana je sansa da se vezba igra na kontra napad sto ce biti potrebnije za evropu. Sa druge strane Partizan ulazi cesce u sanse tu nema dileme ali njihov osnovni nekvalitet je losa zavrsnica pre svega u vaznim utakmicama setite se Genka, Samroka pa sad i u ove tri utakmice sa Zvezdom u svakom mecu su imali vise sansi ali su ipak gubili i ispadali.

Tetrebion

pre 12 godina

Toliko dugo cekam proslavu titule, spektakl, borbu za prestiz. I onda mi Babovic unisti svu euforiju vec u prvom minutu utakmice...

hehe

pre 12 godina

@u derbiju iz 1-1
kvota odlicna

ko nece gratis pare,
nemoj posle da se zali na svetsku krizu i globalno zagrevanje.

ps.zahvalite mi se posle derbija:)
(samo partizan, 4. maj 2012 10:59)
Srećne ti "pare" junače!

pedja

pre 12 godina

Od ovakve zvezde izgubiti tri puta... Ukidanje sportskog sektora je najzad dalo rezultate. Hvala Stanoejevicu i Radnickom iz Kragujevca na tituli a UPRAVA ODLAZI!

Tomo lopove!

pre 12 godina

Sta bi Grobari,da nije da ponovo niste imali sreca a...?
Nego dobro ste i prosli kako je moglo da vam bude,imali ste mnogo,mnogo srece da ne prodjete jos gore,opet su vas spasle sudije!

zoran

pre 12 godina

JA sam navijach Partizana, ali mi je drago da su izgubili. Pobeda bi zatrpala rupe i promashaje.
Tuzno je gledati da na klupi Partizana sede dva najveca talenta u nashem fudbalu (Markovic-Ninkovic), dok na travi gledamo davitelje poput Babovica,Tomica,Dijare (svaka chast za proshlost, ali sada nije vishe ni senka..)..da ne spominjemo Miljkovica, Smiljanica...shta onaj mali Aksentijevic treba da uradi da bi bio u prvom timu..??? Shta..???
Vecheras je Partizan napravio postavu za prodaju, za menadzere i ovi na terenu su tako igrali..svako za sebe...niko od lopte da se odvoji.
Igrachi su prodali klub.

P.S. Mali Ostojic odlichan...sjajan igrach...svaka chast dechko. Golamn na svoma mestu...nije kriv za gol,...na kraju, to je bio samo jedan sluchajan shut i eto desilo se da je ushla...nije se tu moglo vishe...bila je to veoma precizna lopta.

Pod hitno kupiti choveka koji ZNA GOL DA POGODI .... pa koliko je shansi potrebno da bi se dao gol..??

bgbgbg

pre 12 godina

kad izgubis od ovakve zvezde tri puta za redom,onda si stvarno svetski trener.za tvoj ponos i obraz,da sam na tvom mestu gospodine grant,ja bih odmah dao ostavku.ja znam da ja ne mogu na to da uticem,jer sam mali u fudbalskom svetu,a da mogu,proterao bih te iz fudbala.

Slavko

pre 12 godina

Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse. (Mirko, 05. maj 2012 22:18)
i da ne sede na hladnom betonu :) , a na pašnjaku muk !!! NEPROCENJIVO ... :)

zoki

pre 12 godina

Da se ne lazemo,vise od svega bi grobari menjali pobede nad nama za titulu ,kao sto bi i ja uvek menjao ovaj sampionat nad pobedom nad paetizanom,pa se sada busaju kao titula titula a u stvari se kidaju u sebi zbog ova tri vezana poraza,ipak su oni samo mali partizan

Mario Bros

pre 12 godina

Sećate se kako prenosa naših derbija ni od korova, a sada ne samo da je prenos na RTS1, nego čak i preko interneta sa RTS sajta može svako da prati utakmicu jednim klikom. Osećam se kao ovca, ali dobro, samo do sutra.

Ljubivije I

pre 12 godina

Aman bre vi iz nestručnog štaba Partizana. Pa zar opet Babović.Gospodine Grant prošli ste cele pripreme i 12 kola i pitam se koliko vam još vremena treba da ukapirate da Babović nema pojma sa fudbalom.

Slobodan

pre 12 godina

Dokle god fudbal igraju Smiljanici, Miljkovici, Babovici ovako cemo prolaziti. Dzigi je svaku utakmicu koju je odigrao, "odradio" maksimalno i zasluzio je da ovaj derbi provede na terenu! Dok se Babovic seta od 15-og minuta uz levu aut liniju, Ninkovic sedi i nervira se, zeli da pomogne ekipi, dok Grant pravi racunicu kako da ispadne dobar trener. Suze na kraju su sve rekle! Stop ovim nadmenim "IGRACINAMA"! Ovo se odnosi i na nasa sunarodnike, pre svega, koji postuju rad SD Crvena Zvezda! Srce na teren, pa jos nesto i da se ocekuje!

buki

pre 12 godina

Ocigledno se dogovorili za prijateljski remi...
(nhg, 5. maj 2012 21:28)

Samo su to i Kaduu trebali da kazu!!! Bas ocigledno!!! :))))))))

aleksandar.veliki

pre 12 godina

I tako do novog derbija groBARI su najjaci , sve melju itd... I onda...
NIjedan gol u zadnja tri derbija , razlika 5:0 za ZVEZDU , prolecni deo sezone vec imamo +1 a da nismo imali losih dana , bilo bi i vise...

Jos se nadju dusebriznici da nas uce sta treba da radimo , kako treba Robija i Lukica da menjamo ...AHhahahahahaahaahah,

ALi provalio sam vas , vi se ustvari samo plasite njih dvojice, znajuci da cemo sa njima vratiti 50-godisnju dominaciju ... A to boli ...

Trance

pre 12 godina

”Ја имам тугу пет година дугу, ал’ ме брзо прође кад видим вас на југу!”

Dendza74

pre 12 godina

Kakav atomski antifudbal. Pa da uzivamo u svojim zabludama i jedni i drugi negde do kraja jula,a onda neki amateri ili osrednji ceski prvoligas da nas vrati u surovu stvarnost.

ovo su shokovi,majke mi

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)

E zesci ti je komentar.I ne cudi me da ne objavljuju.

strajinicu grobarcino pristrasna

pre 12 godina

Predrage, Predrage jel ti zao sad sto je zvezda dobila? Golcina za spice,a covek prica neverovatno, samo u ovoj budjavoj zemlji. Neka druze, idi prenosi snuker, tamo makar neces imati ovakvih stresova.

Ilija

pre 12 godina

Kad izgubiš triput od Zvezde treba da kažeš svaka svaka čast Zvezdo bolji ste od nas,vi ste zaslužili titulu a ne Partizan(Tole),što se zvlačite na trenera kad je Zvezda najbolja.

Dendza

pre 12 godina

drugar moj jedino Partizan moze natJera Zvezdu da se raduje i kada ima 9 bodova zaostatka i zgubljenu titulu 4 kola pre kraja... nego kazi mi sta je vise 5x ili 3x nadam se da ces shvatiti pouku price...svim pravim simpatizerima Zvezde cestitam na pobedi jako dobar mec(kada se uzme u obzir da mec nije nista odlucivao), Prosinecki jos jednom dokazao da je Grant 0 od trenera...
(acika, 5. maj 2012 23:54)

Prosinecki vas je ovog proleca i 3 puta i puta, pa ti vidi sta ti je vece.

Ali sigurno je jedno, za vas je nedostizno i 103 puta (pobeda Zvezde u derbijima) i samo jedan put (titula evropskog i svetskog sampion).

zoran

pre 12 godina

LINK TV

http://www.lshunter.tv/football-live-video-streaming.html

..sledeci je nas link ...

http://www.balkaniyum.tv/srpski/tvuzivo.shtml

Aleksandar

pre 12 godina

Mi cemo slaviti titulu protiv Metalca u zadnjem kolu!!!A za Djuru sramotu uspeo si da oteras navijace svojim skupim ulaznicama,svaka ti cast na tome..

MIROSLAV

pre 12 godina

Kao grobar samo mogu da cestitam fudbalerima Zvezde. Grant je po meni dobar strucnjak, ali za zonsku ligu. P.S. Uprava Partizana da zamoli Bjekovica i Zecevica da se vrate i proteraju iz uprave sve zvezdase inace Partizan za deset godina biti ugasen. Volim Patrtizan

Niks

pre 12 godina

Zalosno je sto ovakva zvezda nas dobija 3 puta. Napolje sa penzionerima iz ekipe, napolje sa Babovicem, napolje sa Grantom, napolje sa Djuricem. Pustiote klince da se bore za ovaj klub a ne da ih uciter kako se kalkulise. Mi nismo igrali na pobedu, a mozda je to i dogovoreno, ali je ovaj gol poremetio dogovore. Ne vredi vise gledati ovaj nas jadan fudbal i to pricam mojim sinovima....
(sasa, 5. maj 2012 21:52)

Evo pocele teorije zavere, sad je Kadu prekrsio dogovor axaxaxa cirkus, ma samo se tesite, tako ste i za kup niste prihvatili poraz samo da vam bude lakse, ma tesite se slobodno :))

Milan

pre 12 godina

Ocajan derbi realno ni Partizan ni Zvezda nemaju sta da traze u evropi oba kluba ce proci prvo kolo jer ce dobiti slabe protivnike ali u drugom kolu oba kluba ispadaju Partizan ce opet dobiti neki Belgiski klub ili jos gore ako dobije Apoel a Zvezda ce dobiti neki klub iz najacih liga verovatno Francuski ili Italijanski.

Bari1991

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)


Mnogo,mnooooogo pametnije bi bilo da si cutao!!!:)))

svasta nesto

pre 12 godina

Samo zelim da porucim oni "strucnjacima" koji su rekli da je Stanoje 0 od trenera, da bolje predju da gledaju bagminton ili tako nesto :) Ja kao GROBAR TVRDIM da Grant nista dobro nece da nam donese... Mozda je Grant dobar, ali za neku drugu ligu, tako da je Stanoje za NASU ligu za Granta IZMISLIO FUDBAL ;)

Komsinice, svaka cast ;) Samo nemojte puno da se radujete, jer je vase najvece pojacanje nas trener :)

Do sledeceg derbija :)
(Todorovic!, 5. maj 2012 21:53)

Moje saucesce decko.

Grobari, da vas obavestim da je promenjen kod za proveravanje kredita. Vise ne glasi *2002#. Sada je *200201#.

Grant je dosao da vam zapise 10 zapovesti, stigao je do trece...

Slavko

pre 12 godina

Prica o tome kako je ovo evropska Zvezda,kako je Prosinecki trenercina i ostale gluposti su smesne,a to ce dokazati u kfalifikacijama za LE,gde ce opet zavrsiti takicenje,zato shto nisu u stanju da dobiju iole disciplinovaniju ekipu ! Takodje to mislim i za Partizan ! Skroz su poremetili koncepciju koju je Stanojevic napravio ! Svaki igrac je znao svoje mesto na terenu,tacno se znalo ko gde trci,milion proigravanja napadaca ! Da ne pricam o Stanojevicu kao o Murinhu,ali je covek postavio strandarde ! Prosinecki je Stanojevicevom igrom dobio Granta tri puta,dok svojom igrom Stanojevica nije mogao da dobije pa da se igralo josh 15 derbija ! (ackoniskikartel, 06. maj 2012 00:13) Koje bre standarde postavio?,sta vi grobari lupate vise, koji je stanojevic trener,osvoili ste titule jer je zvezda bila u losem finansijskom stanju i maltene se raspala(a i to ste pokusali preko drzavnog aparata ali nemate srece) pa vam je i protiv takve zvezde trebalo namestanje da bi uzeli titule. Ukenjalo vas je dva puta da se utrpate u LŠ,a tamo vas je kantao ko je kako stigao,sramota bre ni bod niste uzeli.zaradili ste od istih 5x vise para nego zvezda zadnjih 7 god,i nista niste uradili i opet necete nista uraditi jer ste nesposobni mali klub sa armiskog pasnjaka...

Vlada

pre 12 godina

Lepo je sto smo pobedili ali je ovo daleko onoga gde Zvezda treba i mora da bude. Prodaja na leto morada bude selektivna, kostur tima moda da se ocuva. Umesto prodaje najboljih igraca, treba prodati igrace koji nisu dovoljno dobri. Mikic, Borha, Vesovic, Evandro, Petkovic i Dimitrijevic su igraci koje uz neke druge autsajdere tipa Cosica i Mihajlovica treba rodati na leto. Ostale ne dirati ni po koju cenu. Pauljevic je pravo resenje umesto Mikica. Pored njega nam treba jos jedan vrhunski stoper, dva ofanzivna vezna i spic. Treba nam srednji vezni sa dobrim pasom, igrom i driblingom unapred. Dosta mi je ovih igraca koji loptu znaju da dodaju samo unazad! Sa se nekoliko pravih pojacanja, Zvezdin tim ce biti mnogo bolji na leto.

otkacheni

pre 12 godina

"Sjajno proleće za obnovljeni tim Roberta Prosinečkog - plasman u finale Kupa i tri pobede u derbijima, bez primljenog gola. Partizan je odbranio titulu i čak povećao plus 10 iz prve polusezone, ali malo ko može osporiti da je jesenji deo prvenstva odlučio šampiona.". Super mi je sto su pevecali plus 10 na plus 9.

kine

pre 12 godina

Svaka cast Prosineckom kada sa ovakvom boranijom dobije tri vezane utakmice, sto se tice Granta covek je idiot.U ovakvom trenutku igrati sa jedim spicom i to kukavicki govori da covek nema mozga i da ne vredi ni hiljadu evra mesecno. Isto vazi za Babovica ako je on talenat ja sam onda Nikola Tesla.

Bari1991

pre 12 godina

@BAYERN recordmeister... Ne znam koji je VAS fudbal, ali ovo je NAS! Zato, ako ti ne odgovara, ti lepo pali za minhen (namerno malo slovo, jer ga je ZVEZDA pokorila)...
(Mozzart, 5. maj 2012 21:07)

Mozzarte care,svaka ti je zlatna!Kao da sam i ja sam ovo rekao!:)

Haj Baj

pre 12 godina

Tuzan i jadan fudbal. Ovi igraci jedino kondiciju mogu da poprave, tehnika im je uzasna. Sramota kako uopste ovi igraci dodju do Partizana i Zvezde...

Ivan

pre 12 godina

Boli vas ovaj poraz,i to se u svakom komentaru vidi.Boli jer smo vam srušili snove,razbili iluzije koje ste imali da ste mega,giga ,ultra,extra tim koji igra fantastičan fudbal i koji kvalitetom zaslužuje da igra u ligi šampiona.Navijači cele sezone teraju igrače,ni jedan im ne valja,ili je mator,ali ste ipak i pored toga bez problema pobedili sve ostale ekipe iz naše lige.Voleo bi da mi neko objasni kako?Kako pobeđuju,a i vi sami vidite da su loši?Nije ova naša liga toliko loša,a vi toliko dobri,nego ima tu još nečega.Protiv Zvezde se igra kao da im život zavisi od toga,a tim ekipama vi lagano date par komada.Nadam se da će uefa da stisne državu da krene provera za nameštanje,mi to sami nećemo jer državi to i nije toliko bitno.Kao što je juče pisalo na transparentu DERBI NE MOŽE DA SE KUPI !!!

geko

pre 12 godina

Nesa CH,
Zvezada kažeš ima bolji tim. Svaka čast na pobedama. Samo ono što su igrači Partizana promašili u zadnje tri utakmice,a pogotovo u ovoj zadnjoj je za smehotres.Takođe treba da imaš u vidu da su forsirani neki igrači u tim utakmicama koje hoće da Partizan proda pošto poto.
Ovu utakmicu je izgubio trener koji je morao sastaviti menadžerski tim. Tako da je te morao da drži 90 min u igri.Kad pogledam možda je i bolje ako se oslobodimo par pojedinaca koji guše mlađe i bolje igrače.
A trener Grant je za žaljenje što je na to pristao.Kako su zeznuli Mateusa i sad Stanojevića sa pojačanjima, tako će i Granta.
Nikad mi neće biti jasno zašto su sabotirali Stanoja prošlog leta za LŠ. Čovek je tražio konkretna rešenja, a doveli su mu smotanke i levake.
Da kažem daje tom Stanoju milimetr hvalio da i ove godine igra LŠ. Posle je Partizan ispao od Šamroka(amatera). Trener nikad ne može biti kriv u takvim situacijama nego igrači koji se ne zalažu.

hm

pre 12 godina

@Ma koji crni prestiz oderite ih, igrajte za grobare.
(KODAR68, 4. maj 2012 21:49)
Khm, khm, ovaaaaj, šta ovo bi, nekako čudno ovo oderavanje, triput za redom?

Djole prof.

pre 12 godina

Ovo sam napisao u 19:15
Tacno sam znao da ce Miljkovic i Babovic igrati posto moraju da se prodaju.Mali Aksentijevic,Ninkovic,Markovici,Manga su veceras mogli da dobiju priliku da pokazu sta znaju u ovakvom mecu kada nema opterecenja.Medjutim ovo je jos jedna potvrda da menadzeri kroje sastave skoro u svim klubovima,i zato ces g-dine Grant doziveti da prvi put izgubis od jedne ekipe tri puta za redom.

1892

pre 12 godina

Svaka cast Partizanu na tituli i svaka cast Zvezdi na pobedi, ali ja ne znam kako neko moze ove nazovi fudbalere da gleda. Ovo je takva liga i takav kvalitet fudbala, da zalim sto sam gledao poslednjih pola sata. 41 faul! Alo! Pa ovo mogu samo mazohisti da prate i gledaju.

otkacheni

pre 12 godina

"Sjajno proleće za obnovljeni tim Roberta Prosinečkog - plasman u finale Kupa i tri pobede u derbijima, bez primljenog gola. Partizan je odbranio titulu i čak povećao plus 10 iz prve polusezone, ali malo ko može osporiti da je jesenji deo prvenstva odlučio šampiona.". Super mi je sto su pevecali plus 10 na plus 9.

peka

pre 12 godina

Jel` ovo partizan igrao na nereseno ili uopste nije igrao?Pa ljudi ovo je tragedija od fudbala!!! Odlicna taktika Granta...uspeo je da izgubi od lose zvezde,koja je ipak vise htela pobedu.Markovica ubacuje 10 minuta pre kraja,Ninkovica nikako.Ali zato su tu strasni Miljkovic,Ilic.Neverovatno kakvi se igraci i treneri motaju po klubu...Evropa treba dobro da razmisli pre nego sto ove vasarske ekipe puste u neko takmicenje...

Sale

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)


Такм. ИГ ЦЗ Н ПАР ГолЦЗ ГолПАР
Првенство 142 58 43 41 208 174
Куп 35 20 4 11 47 46
Остало 54 25 9 20 103 88
Укупно 232 104 56 72 359 308

Zhhika

pre 12 godina

@sto rece jedan odozdo ne moze od babe devojka, ocajna igra i jednih i drugih.Zvezdi svaka cast, imali su vise zelje ali opet ne znam cemu toliko slavlje kad je titula nasa. A ovde je grant jedini krivac zbog potpuno pogresne taktike, izvedenog sastava na teren, a izmene je onda trebo da izvrsi vec na poluvremenu, nezamislivo je da ninkovic,markovic sede na klupi a onaj mutavi dijara da igra, kao i mrtvi babovic koji je samo usporavao igru partizana. Jednom recju strasno.
(cox, 5. maj 2012 22:13)

Ti i tvoji se pitate cemu se toliko radujemo!?
E, pa sad cu da vam objasnim! Radujemo se prvo pobedi, drugo sto za razliku od vas imamo perspektivan i mlad tim, sto od Muslina i Zenge posle dugo vremena imamo Trenera koji Zvezdu voli, i sto je sad svima konacno jasno kako ste dosli do tih "titula" kojima se hvalite toliko!!!
A vi se i dalje lozite kako ste opet bili bolji, kako vam je kriv pun mesec, sreca, sudije, navijaci na tri strane, zemljotres u Cileu.....
Toliko ste bez razloga puni sebe i bolje je da vas ovako opomenemo mi nego opet neka Petrzalka, Petah Tikva, Samrok....
(buki, 5. maj 2012 23:03)


Znaci ako mi vas pobedjujemo 4 godine, pa onda i u jesenjem delu mi pobedimo 2:0 a vi 1:0 u 93. minutu, to je dokaz da smo namestali titule?Zanimljivo, nema sta.Pa ko se tu zali na sudije, na pun Mesec i ostalo, mi ili vi?Uostalom, neljudsko radovanje vasih igraca nam je potvrdilo koliko nas smatrate boljima, mislim da se Robi ni u Bariju nije radovao kao danas.

replika molim

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)

jako lepo prezentovano!!!
aj sad listu od 1 do 135

Ivan

pre 12 godina

(Mirko, 6. maj 2012 00:43)

Možda ste i bili bolji,ali pobede se računaju.Ne pričam o tome nego o tome da na kraju utakmice mi slavimo sa igračima,a vaši igrači beže u svlačionicu jer im vi zviždite i to na utakmici gde ste trebali da proslavite titulu.E zbog toga,i još nekih stvari vi ste mali klub i uvek će te biti mali klub!!!

VREMEPLOV

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан

OD 1997 DO 2007 NISTE POBEDILI NA MARAKANI - ZNAČI POKRI SE UŠIMA!!!!

Nikola

pre 12 godina

zar ima ista sladje od ovakve pobede :) aj sad grobari idite na splav da slavite titulu xexe a i bas me zanima sta ce sad smiljanic izjaviti ko je najbolji :)))) ah da ne zaboravim KADU MASTORE !!!!!

svesezna

pre 12 godina

Alo bre, Đuriću, možda ti ne polažeđ račune nikome, ali, kao šef si ozbiljne firme, pa jel tamo neko tebi polaže račune? Verovatno da, i to tako da mu se tresu gaće. Pa što ne radiš to i sa Partizanom, što ne priupitaš Granta da ti objasni kako je uspeo, kao niko pre njega da izgubi tri utakmice zaredom od cigana? Ili da ti ja kažem odgovor: poslušao te čikica da uvali ove dunstere, da ih kao neko zapazi u derbiju i posle kupi, a procenat-dva idu i njemu. Ma daj Bože da i odu iz Partizana, ali posle ovg derbija, ko kupi Babovića, Miljkovića, Smiljanića, kamo sreće i Tomića, taj je ili lud ili oće u dosluhu sa vama da opere neke pare. Što vama nije strano, zar ne?

Barcaboy

pre 12 godina

Navijam za Partizan..Ali ovaj Grant,ne da ne zna,nego nema veze sa fudbalom..Na koju foru je on dospeo u celsi ne znam..Kakva je bre ono taktika?? ako uopste postoji taktika..Da je dosao u avgustu zvezda bi osvojila titulu sada sigurno..Vise mi se svidja Zvezdina igra iz razloga jer imaju svoje mlade igrace i makar nesto pokusavaju da urade i imaju neki stil..Cela uprava zajedno sa grantom napolje,sa ovakvom igrom ne bi prosli ni nize timove od samrok roversa.

Cir Milos

pre 12 godina

Imam 34 godine, navijac sam Partizana, a fudbal pratim, gotovo, od kad znam za sebe (najdalja secanja vezana su za Dragana Mancea i ekipu u kojoj je on igrao)... Mislim da za sve to vreme nije bilo niti jednog derbija kojeg nisam ispratio (najpre uz radio prenose, pa putem TVa, uzivo ili putem neta u poslednje vreme)... I nakon svih ovih godina slobodno mogu reci da je ovo veceras UBEDLJIVO najgora utakmica koju sam do sada imao prilike da pratim... Najveci krivac za ovakav, vecerasnji debakl, jeste Dragan Djuric koji je na mesto trenera Partizana postavio jednog infatilnog kvazitrenera, koji pored toga sto ne da ne razume sta za navijace Partizana predstavljaju mecevi sa Zvezdom (pa ma kakvo stanje na tabeli bilo), nego jos uvek nije skapirao da je osnovni cilj fudbalske igre dati gol protivniku... I briga me za sampionsku titulu, meni ona ne znaci nista. Pobediti Zvezdu je imperativ za svakog pravog i iskrenog Partizanovca. Medjutim Partizan danas vode trgovci koje za klub vezuje samo novac. Gospodo Djuricu i Grante, za manje od dva meseca tri puta ste izgubili od Zvezde. Sutra da znam da mozete da osvojite i Ligu Sampiona, opet bih Vam veceras porucio: MARS IZ PARTIZANA... Sve cestitke Robertu Prosineckom (vidite sta znaci kad klub vodi covek, koji je za klub vezan emocijama, a ne samo novcem)... P.S. Sreca nasa pa je Zvezda veceras uputila samo jedan sut u okvir gola. Imam utisak da bi nas napunili do vrha jer onaj mladi, preplaseni golmancic ne bi uhvatio ni jednu loptu koja bi isla u gol... Kakva crna Evropa, ovo je jad i cemer od mog Partizana... :-(((

Dejan

pre 12 godina

Avram Grant- covek je rodjeni gubitnik, sta reci. On ne gubi 3 puta za redom?!? Nece 3 puta, izgubice 33 puta! Nije on kriv! Kriv je gosn predsednik Dragan Djuric. Dokle ce bre na celnim mestima biti ljudi koji nemaju veze sa sportom???? Djuricu je mesto za sivacom masinom, a Grantu mesto u nekoj kafani za sankom. Uzdigli su zvezdu u nebesa, ni krivu ni duznu....

Mikeli

pre 12 godina

cista namestaljka pred izbore !! trener Partizana ne menja nista do 80-og minuta...pojedini igraci nemaju zelju da prdju pola...ma sve u svemu jadno...a najjadniji su navijaci zvezde koji ce da pomisle da su bolji od izuzetno loseg partizana...
(objavite mi konacno komentar, 5. maj 2012 21:45)

Sto mi ranije nisi rekao da uzmem lovu covece? inace velemajstorski su se dogovorili u 93em minutu..Neko kaze da je Evropa daleko,a ja kazem da ako su kadri da nameste gol u 93,onda su carobnjaci a,ne boranija! I jedni i drugi da se razumemo..Eh da mi je tvoja pamet na pet min,da se odmorim...

Golman Livorna glavom u 90 min

pre 12 godina

@ WD i ostali
Sigurno je gospodski i pustiti Sekija Turkovica i pisati gluposti na oficijelnom semaforu. Kazete toliko sansi u sve tri utakmice a ne dadoste nam ni gol. Pa toliko vam je znanje rodjaci. A mi vama pet. Tri pobede, a vi se usudjujete da i dalje nekoga nazivate propalim a ne vidite dalje od svog nosa, dignutog u oblake. Svaka vama cast na petoj uzastopnoj tituli a zato nam je i fudbal gledano u celini tu gde jeste. Mi posle ovoga sa pravom gledamo u buducnost. Zvezda je uspela da odoli svim niskim udarcima, mesetarenjima i da ponovo pocne da staje na noge. A vi se samo nadajte da u vasem dvoristu "cvetaju ruze". Isto kao što ste za XY klasa bolji od Zvezde. Zabluda rodjaci. A 93 minut. Joj sto boli!

Nesa CH

pre 12 godina

Kao vatreni navijac Zvezde radujem se pobedi, naravno, Zvezda ja generalno gledano bolji tim unazad par mesici! I da , naravno, prestanite sa tim glupim komentarima kako nam je los fudbal i tome slicno. Derbi uopste nije nizgledao lose, nije vrh ali nije ni toliko lose. Mislim ipak se kod nas igra solidan fudbal sa obzirom na to da su nam u tom segmentu finansije katastrofalne.

FLJANMURTARI

pre 12 godina

Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)

Jel ovo trebalo da zvuči kao provokacija?
3x derbi -----> 5x titula
E moj Svetski šampione, na šta si spao......
(Max, 5. maj 2012 23:55)

na sta na SHAMROCK ROVERS

eee

pre 12 godina

Jel vas tol'ko boli? 3x... xD
(eee, 5. maj 2012 23:26)

Jel ovo trebalo da zvuči kao provokacija?
3x derbi -----> 5x titula
E moj Svetski šampione, na šta si spao......
(Max, 5. maj 2012 23:55)

Ja sam mislio na nesto drugo! xD
Ali dobro, ajde sad...
Pogane su misli moje! ;)

Daleko je ovo od ozbiljnog fudbala.

pre 12 godina

U mesec dana tri derbija, tri puta izgubimo, gol ne damo, a na Evropu se palimo i maštamo o LŠ !!! Sa ovim timom, a sad mi je već i traner sumnjiv, ne treba ni da se prijavljujemo. Nema tu tri zglavna igrača za evropske utakmice.

garagan

pre 12 godina

O devla devla romano. Mnogo je tri puta za mesec dana uz gol razliku 5:0. Groblje srećna vam ovakva proslava titule.
ROBI CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.............
Mada mislim da nije neko zadovoljstvo pobediti ovakav partizan. Slabi su spori i bezidejni. Od njih smo mnogo bolji ali za neke veće rezultate potrerbno je još nekoliko pojačanja, tj iskusnih igrača uz par talenata iz naše lige.
P.S. Mustafa jel i večeras slučajno?

adler

pre 12 godina

cestitke zvezdi.delije imaju pravo da nas zaj**avaju na mrtvo ime,drugo nismo ni zasluzili.hocu bogicevica za predsednika.grant aut,stanoje aut,milkovic,babovic,rnic,dijara aut zauvek.,djura aut i jos mnogi.u servis bre na remont.

cox

pre 12 godina

sto rece jedan odozdo ne moze od babe devojka, ocajna igra i jednih i drugih.Zvezdi svaka cast, imali su vise zelje ali opet ne znam cemu toliko slavlje kad je titula nasa. A ovde je grant jedini krivac zbog potpuno pogresne taktike, izvedenog sastava na teren, a izmene je onda trebo da izvrsi vec na poluvremenu, nezamislivo je da ninkovic,markovic sede na klupi a onaj mutavi dijara da igra, kao i mrtvi babovic koji je samo usporavao igru partizana. Jednom recju strasno.

kine

pre 12 godina

Svaka cast Prosineckom kada sa ovakvom boranijom dobije tri vezane utakmice, sto se tice Granta covek je idiot.U ovakvom trenutku igrati sa jedim spicom i to kukavicki govori da covek nema mozga i da ne vredi ni hiljadu evra mesecno. Isto vazi za Babovica ako je on talenat ja sam onda Nikola Tesla.

runner

pre 12 godina

Pa ljudi moji ja sam fudbalski laik al' b,i vere mi, bolje vodio ekipu Partizana u večerašnjoj utakmici od ovog nesretnog Granta. 'ej bre, držati celu utakmicu onog kilavog Babovića u timu a ne pružiti šansu Ninkoviću? Ja sam, takođe očekivao da će Grant a ne Prosinečki posegnuti za izmenama. Stekao se utisak da bi Partizan bio zadovoljan nerešenim ishodom a to se po nepisanom pravilu uvek osveti. Nije mi se sviđala igra Partizana dok je tim vodio Stanojević i bio sam jedan od retkih koji je zdušno podržavao Avrama Granta, misleći, u svojoj neukosti, da će čovek unaprediti igru crno-belih al' sam se prevario i duboko razočarao. Ovaj tim jednostavno nije za velika dela i ovo skoro sve, zajedno sa trenerom, treba najuriti iz Partizana a potom, i po cenu neosvajanja trofeja, u naredne dve-tri godine prionuti na stvaranje novog tima.
Što se pak tiče gospodina Avrama Granta on je ušavši indolentno u prvu kup utakmicu sa Zvezdom došao dotle da je to sada već ozbiljan kompleks. Nisam siguran da bi on sada i sa timom ranga jednog Reala uspeo da je pobedi. Doduše i Prosinečki je imao taj kompleks prošle godine protiv Partizana al' ga je prevazišao. Svaka čast Žuti! Samo ne zaboravi da ti ovo nije nikakav reper za Evropu. S ovom igrom u Evropi nećete daleko dogurati, sreća može da te donekle prati ali ne svo vreme.

Srbija

pre 12 godina

@Milan Sine,fudbal se ne igra od 2008.god. kod nas,nego od 1945.Zato,pošto si mlad i naivan,evo ti realno stanje stvari ZVEZDA-PARTIZAN 142 meča 58 POBEDE ZVEZDE,43 nerešenih i 41 pobeda partizana.Tek toliko da se zna.

da

pre 12 godina

Pa kako vama zvezdasima nije jasno da je ovo odradio frizura samo da lukic i prosinecki ostanu i sledece sezone a djura uze petu titulu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 5. maj 2012 23:56)

Samo se ti teši...

Bitan je derbi, al je bitna i titula...

pre 12 godina

(Ilija, 5. maj 2012 23:28) Ma samo se vi zavaravajte time, pa ce biti i sesta u nizu. I Noric danas uzeo bodove Arsenalu, pa to ne znaci da je Arsenal namestio zadnjih pet utakmica, a sad nenamestenu nije mogao da dobije... Sve dok tako razmisljate i dok se palite samo na derbi, a protiv slabijih ne budete naucili da dobijate rutinski, nema titule. Treba nauciti da se dobije neko i kad se ne igra 150 posto, tako se osvajaju prvenstva. Uostalom vi ni derbi godinama niste dobijali. Titule ste gubili bas u tim derbijima. I danas bi izgubili da je bilo za titulu. Danas jeste bili bolji i zasluzeno pobedili, ali to ne moze izbrisati razliku iz prethodnih 30 kola. Titula je cista kao suza. I molio bih, bez glupih komentara o sudijama, jer i vi imate tu pomoc. Imali ste je i danas malo, ali nije bitno, takav je fudbal. Zato slavite ovu pobedu, nemojte da placete za necim sto realno u ovom prvenstvu nije bilo vase ni jednog trenutka, a niti ste zasluzili.

ALL I SEE IS RED

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)

142 derbija, CRVENA ZVEZDA-partizan 58-43-41 208-175

Babin_zub

pre 12 godina

Xexexe...Mogu vam reci da ovo prolece ne bih menjao za titulu.Tri pobede nad Partizanom,od toga dve na JNA...neprocenjivo! :)

Partizanu svaka cast i cestitke na osvojenoj tituli,zasluzili su je vise od nas jer definitivno se bolje snalaze na nasim livadama,a ja sam zadovoljan ovom sezonom,narocito prolecem jer verujem da se stvara tim koji ce u narednim godinama imati zapazeniju ulogu u evropi.Ovdasnja titula me iskreno ne interesuje,osim kao jedini nacin da se dopre do LS koja je ipak prejaka za bilo koji nas klub.Bolje igrati ligu evrope nego da vec u kvalifikacijama obrisu pod sa nama(i Zvezdom i Partizanom).

cvbnm,

pre 12 godina

@
Ponovicu ono sto sam napisao posle revansa u Kupu.
Molim starije navijace partizana da objasne mladjima da je ovo prirodno stanje stvari da se deca ne traumiraju previse.
(Mirko, 5. maj 2012 22:18)

u pravu si, nama je sasvim prirodno sto smo sampioni 5 puta za redom, cak postaje i dosadno... dosadice nam fudbal kao i kosarka, zato idite molite barsu ili real da odigraju jednu sezonu u nasoj ligi da nam prekinu dominaciju. nama je sasvim prirodno i sto kukate non stop u svim sportovima, to je taj cig..... mentalitet, vi bi da vam sve padne sa neba... e pa nece moci ove noci.
(grobar, 6. maj 2012 08:26)

A ti se hvalis time kako ste dominantni da nemate sa kim da igrate, pa i nemate da igrate u kosarci sve sto vredi u ligi se dovede u Partizan (20 godina uzimate tudje talente), ali nemoj da zaboravis kakvi su klubovi u ligi (kako sam kazes boranija) takav je i sampion te lige - boranija

sasha

pre 12 godina

Djuricu, znam da ovo ne citas (tebe ni derbi ne interesuje vec samo prodaja igraca). Da li si se posle Klea (i Tejga) pokajao i sto si smenio Stanojevica? Kakva je odgovornost UO, a posebno onog lika koji je rekao da ce Grant imati 16 bodova vise od Zvezde? I sta sad? Zvezdasima cestitke, a mi cemo valjda zbog ispadanja u drugom kolu kvalifikacija najuriti i Djurica i Granta.

Indija, Pakistan...

pre 12 godina

Tri strana trenera (Mateus, Reber, Grant). Sedam derbija (kup i prvenstvo zajedno). Sest Zvezdinih pobeda, jedan neresen, nijedna Partizanova pobeda, Partizan bez postignutog gola. A losi su vam bili Jesha i Cika Crni? :)

srele

pre 12 godina

Velika nesreća za nas koji nisu zaslužili ovakav šok!!!. U jedinoj pravoj utakmici tri puta zaredom doživljen je poraz. Partizan definitivno ima mnogo slabosti. Nije moje da pominjem imena. Ali odista ovako izgubiti utakmicu moram nažalost da kažem može samo Partizan. Protiv Genka, zatim Šamroka i šta da kažem " putuj Evropo i ne čekaj na nas" Partizan ipak u organizacijskom smislu više nije Klub zašto punu odgovornost snosi uprava. Pojedinci su sebe već poodavno postavili iznad interesa Kluba i ne daju svoje pozicije. Ipak Grant nije trener u onom formatu koji sam očekivao ili jednostavno nema s kim da ostvari one ciljeve koje je obećao kod dolaska. To iskreno treba da prizna i da ide.
Za ozbiljniju prosudbu treba vremena jer sam odista šokiran!

Sercan

pre 12 godina

Kako se na Brazilskom kaze gol u zadnjoj sekundi?????? KADU!!!! hehehehe
(Zvezda u srcu, 5. maj 2012 22:05)

Na Brazilskom....legenda si majke mi.

Marko Vozdovac

pre 12 godina

@ijavolimpartizan: S obzirom da kazes kako ste vi uvek razloge poraza trazili u sebi, verujem da si onda jedan od mladjih navijaca, posto se ne secas izjave vasek kapitena od onomad, posle poraza u derbiju na Marakani, a kada je covek bez blama izjavio kako mu je smetala visoko sisana trava na terenu.

Cigani pozdravljaju svog sampiona!

acika

pre 12 godina

Prosinecki vas je ovog proleca i 3 puta i puta, pa ti vidi sta ti je vece.

Ali sigurno je jedno, za vas je nedostizno i 103 puta (pobeda Zvezde u derbijima) i samo jedan put (titula evropskog i svetskog sampion).
(Dendza, 6. maj 2012 03:24)

ja vec zabrinut niko da spomene te dve titule...ne boj se bolji ste Garant 0

Dragan, Nemacka

pre 12 godina

Genijalno zapazanje komentatora: Igraci sve cesce grese, jos dva tri minuta do odmora, pa su umorni.
Umorni?! Posle 40minuta? Ovo mora da je vic. :)

DeX

pre 12 godina

Grobari su pesmom Sekija Turkovica ciji glavni refren glasi "A ja imam tugu,pet godina dugu" pokusali da isprovociraju Delije ali su im navijaci Zvezde nedugo zatim odgovorili transparentom "A ja imam tugu pet godina dugu,al me brzo prodje kad vidim vas na jugu".Zvezdo volim te bre!
(ja, 5. maj 2012 22:42)

Jel si srecan???
Jel si lepo video na tv-u? Trebao si da odes na sever gde su delije pa i ti da budes deo te sjajne stvari a ne da sedis u fotelji i da glumis huligana!
A to sto ste uradili sigurno nije zato sto ste vidoviti nego zato sto vam to neko javio i sad ste vi opasni.... VAMA DERBI NAMA TITULAAAAA .......!
(Max, 5. maj 2012 23:26)


A shto vama nisu javili j..iga ?

Kushta

pre 12 godina

Grobar,nece biti potrebe da molimo Real ili Barsu da dodju i prekinu dominaciju velikog Partizana.Bice dovoljno da se obratimo Apoelu,Samroku,Petah Tikvi,Fljamurtariju,Kroaciji ili Petrzalki...i zelja bi nam bila ispunjena.

Zbog njene lepote hvala ti zivote

pre 12 godina

KADU pokvario slavlje !!!!
Zvezda pocela dobro da igra derbije,posle njih jos vise mi je krivo sto smo na 2. mestu.

009

pre 12 godina

Nije mi uopste krivo, naprotiv i treba da izgubimo kad igramo ovako i nema sta da se prica o sreci kad 3 utakmice nismo sposobni da promenimo stil vec uporno bunarenje.

Nisam verovao da ce do ovoga da me dovede tim za koji navijam od rodjenja i za kojim sam kao klinac drhtao pred svaku utakmicu, a sad su mi se smucili, ne zbog poraza, vec zbog pristupa i pored toga cestitam komsijama na zasluzenoj pobedi.

Dendza

pre 12 godina

136 8. април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
137 28. новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
138 8. мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
139 23. октобар 2010. Црвена звезда 0:1 (0:1) Партизан
140 23. април 2011. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
141 26. новембар 2011. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
(Milan, 5. maj 2012 22:47)

Такм. ИГ ЦЗ Н ПАР ГолЦЗ ГолПАР
Првенство 142 58 43 41 208 174
Куп 35 20 4 11 47 46
Остало 54 25 9 20 103 88
Укупно 231 103 56 72 358 308