Rukomet 190

Nedelja, 08.04.2012.

20:52

Rukometaši na OI posle 12 godina!

Rukometna reprezentacija Srbije plasirala se na Olimpijske igre prvi put posle 12 godina.

Rukometaši na OI posle 12 godina! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

190 Komentari

Sortiraj po:

Mare

pre 12 godina

Imenjace moj vrlo lako moze da se vidi ko ima vise kompleksa. Samo uporedi broj komentara Srba na hrvatskim sajtovima povodom sportskog uspeha Hrvatske i broj hrvatskih komentara na ovom sajtu povodom sportskog uspeha Srbije.
Cestitke nasim momcima na istorijskom plasmanu. Samo treba smanjiti broj glupih gresaka i imacemo dobre sanse na olimpijadi

Marko

pre 12 godina

Ti mora da si cist Hrvat-MARKO!Promeni ime za pocetak...

Zar ste toliko iskompleksirani da mislite da je Marko srpkso ime????
AHAHAHAHA
nema vam pomoći srbi.... :)

Marko

pre 12 godina

Vi imate komplekse, mi imamo komplekse...kako vam vise ne dop...i ta prica...al bas na svaku temu...ne moze covjek da procita ni jednu vijest a da se ne nadju dva kretena da mjere ko ima veci

Pitomac

pre 12 godina

Meni se čini da neki ovde neznaju kako su uopšte formirane ove grupe u kvalifikacijama. Dakle nije bilo žreba već se sastav određivao na osnovu plasmana na zadjem SP (6 ekipa) a njima je dodato još 6 ekipa sa kont. šampionata, a u grupama je domaćin bila najbolje plasirana rep. sa SP. zato su Hrvati bili i nosioci i domaćini, a mi upali u ovu najjaču grupu.
Inače, srećan sam što smo prošli, iako realno nismo zaslužili, bar po igri protiv Poljaka, neverovatnio je kako smo se provukli. Špancima svaka čast i želim im zlato na OI, jer ga mi ionako ne možemo uzeti.

SRB

pre 12 godina

Mi smo imali sreće, što smo igrali u Španiji protiv domaćina, Poljske i Alžira, a vi komšije ste zasluženo obezbedili prolaz pobedom nad Japanom i Čileom i to na domaćem terenu... Au ala ste se najedili što smo prošli, znate šta vas čeka kad se ukrstimo na OI.

urmas

pre 12 godina

Iskren da budem, strepeo sam pre turnira u Španiji, i zbog sastava grupe i rasporeda utakmica. Momci su ipak zaslužili da idu na OI. Plasman na OI je bitan i zbog toga da se dokaže da medalja u BG nije samo zbog domaćeg terena.
Imamo još dosta prostora za napredak u igri , naročito u napadu i to mi uliva optimizam.
I batalite više prepucavanje sa komšijama oko vaterpola.

kocka

pre 12 godina

Provukli smo se kroz iglene usi, mi smo igrali protiv spanaca, poljaka i Alzir je tu a svi znamo da su nezgodne arapske ekipe ( Alzir, Tunis, Egipat), nismo domacini, a neko je igrao protiv rukometnih velesila kakve su Cile ( kog smo mi pre neki dan dobili 15 razlike ) i Japan + bili domacini.
(ja, 9. april 2012 00:11)

Mi smo na kvalifikacijskom turniru igrali bez Balica, Strleka, Kopljara, protiv Islanda bez Horvata i Buntica. U takvom sastavu smo dobili Cile +20 s tim da su zadnjih 20 minuta igrali igraci koji prvi put nastupaju za reprezentaciju i nece ici sigurno na OI. Deset minuta prije kraja bilo je i 23. Ovo je bilo samo da razjasnimo taj Cile kojeg ste vi dobili 30:15. Ne znam zasto svi podcjenjuju Island. Da ih mi nismo pobijedili u skupini na EP, bili bi kandidati za medalju. Srebro iz pekinga i nekoliko polufinala u zadnje 4 godine nikome ne daju za pravo podcjenjivati ih. Protiv nas su igrali bez stefanssona i peterssona, a mi bez svih igraca gore nabrojanih. Rezultat je 10 min prije kraja bio 28:20. A onda se pocelo pjevat u punoj dvorani, valovi i takve stvari pa je doslo do opustanja. Poceli se pucat frkovi, cepelini...A to sto smo imali laksu grupu i sto smo bili domacini mozemo zahvaliti svojim prijasnjim uspjesima. 2 olimpijska zlata, svjetsko zlato, svjetsko srebro, a na EP nam fali samo zlato, a bronci i srebra imamo za prodavanje, ionako je recesija.

Goran

pre 12 godina

Драги господине Хрвату,(на ћирилици!)ја док нисам увео кабловску пре пет година ја нисам знао ништа о Вама Хтрватима.Успех и неуспех како наше државетако тако и наших спортиста нема ама баш никакве везе са Вама.А то је битно јер Ви очигледно имате неки комплекс од нас Срба.Кад потрошите све реалне аргументе онда смо вам по обичају увек ми криви.А у Србији се више нико не бави Хрватском, нити нас занимате..

Ssss

pre 12 godina

Sreca prati hrabre!!!Nadam se da cemo biti bolji na OI ali ovo je veliki uspeh.Svi koji su sumnjali u poverenje Spanaca(nasih politickih prijatelja)su se prevarili debelo

Nislija

pre 12 godina

Cestitam ORLOVIMA i nasem selektoru na plasman na OI i zelim im sve najbolje u Londonu. A cestitam i Spancima na fer plej. Jedva cekam da pocne Olimpijada. NAPRED ORLOVIIIIIII.

ElCid

pre 12 godina

@Zahvalite korektnim Španjolcima i Poljacima koji su vam poklonili remi, inače niste zaslužili
Не причај бесмислице! У сваком успеху постоји и одређена доза среће, срећних околности, то нико не негира али ти још увек не можеш да преболиш пораз Хрватске против Србије па сада причаш бесмислице типа "захвалите шпањолцима" или "пољаци вам(нам) поклонили нерешено". Нити су нам пољаци било шта поклонили већ су играчи Србије изборили реми својом упорношћу, а шпанцима свакако захваљујемо што су били професионални и часни и до краја испоштовали дух олимпизма. Идући том логиком све победе хрватске репрезентације се такође могу оспоравати разноразним изговорима али ја то нећу чинити јер знам да је Хрватска када је освајала титуле била најбоља. Шпанија је уз Француску, Данску и Хрватску најквалитетнија екипа а Србија је пре неки дан против те исте Шпаније одиграла фантастично и пала као последица константне игре с играчем мање у последњих пет минута, чиме не умањујем заслужену победу шпанаца.

Miko

pre 12 godina

Svaka cast momcima i puno srece u Londonu.
Bila je izuzetno teska grupa,pa je i malo srece zasluzeno.Malo pojasnjenje za sve koji se bave glupostima da li su Spanci igrali za nas i da li su to trebali:Spanci su igrali za svoju zemlju i svoj narod.To je svakom normalnom dovoljno da gine na ternu u svakoj prilici.A mi (da ne pominjem ove kompleksase zapadno od nas)uvjek nadjemo priliku da glupostima umanjimo velike uspjehe.
Pozdrav iz Podgorice

vanja-sombor

pre 12 godina

Svaka cast nasim momcima ovo je ogroman uspeh za srpski rukomet i za nasu reprezentaciju!!!Posle srebrne medalje u Beogradu ovo je jos jedno veliko priznanje a u Londonu igrajte najbolje sto mozete i medalja nece izostati!!!CELA SRBIJA BICE UZ VAS!!!

stevan

pre 12 godina

Imali smo ubedljivo najacu grupu od svih ucesnika u kvalifikacijama. Niko ne prica ovde da smo trenutno na nivou jedne Francuske ili Danske, ali se vidi veliki pomak u poslednje 2 godine.
Smesno mi je da se javljaju mnogi iz "lijepe njhove" koji su imali veliku sansu u Beogradu da pokazu da su bolji od nas u ovoj sportu. Ispalo je sasvim nesto drugacije (slicno kao tenis ili vaterpolo) Srbija ima ogromnu tradiciju u ovom sportu kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu, mada smo malo bili stali zadnjih 10 godina, ali se vracamo.
Ne trebaju nam misljenja iz Hrvatske o nasem staromodnom rukometu i njihovoj milostinji (uhvatila kriza kauboje) pa su opet kompleksi proradili) Nece vise samo biti deranje u kosraci, vaterpolu, tenisu i fudbalu...dosao je na red i rukomet.
p.s. kad smo mi osvajali odlicja na rukometnim takmicenjima, oni nisu postojali na mapi. Medjutim ljudi se brzo uzdignu pa zaborave na svoju proslost i ono sto je najvaznije u ovom sportu, a to je postovanje protivnika sto hrvatska javnost jos nije naucila.

SasaKV

pre 12 godina

Vi ste totalni nepoznavatelji rukometa. Ne mozete se dogovoriti zbog cega Spanjolci vracaju nekakve dugove Poljacima. Zbog SP ili EP, 2008, 2009, 2010. Do prvenstva u Srbiji nije vas bilo na rukometnoj karti. Nerjeseno(zasluzeno ili ne) odigrate s Poljacima koji su u posljednje dvije godine prosjecna reprezentacija, izgubite od Spanjolaca dosta uvjerljivo(ne govorim o gol razlici nego igri) i dobijete velesilu Alzir. Jedna pobjeda u 3 utakmice. Rukomet vam je staromodan, nemate obiljnog igraca u reprezentaciji ispod 26/7 godina, Ilicu kapa do poda-olicenje sportasa. 30 golova u jednoj utakmici niste zabili otkad Srbija samostalno nastupa. Francuzi, Spanjolci, Danci, Njemci(mogli bi iznenaditi-razmontirali Dance), Islandjani, Hrvatska(slobodno lupajte minuse) su sigurno bolje reprezentacije od Srbije. U rangu ste s Madjarima, Svedjanima i takvim reprezentacijama(opet lupajte minuse). Ako i dalje mislite da mozete do medalje, onda ste stvarno optimisti. Jedino mozete biti sretni sto imate 14 sportasa vise na OI.
(Rubik, 8. april 2012 23:07)

Ne mogu da verujem koliko su neki ljudu jadni. Srbija se kvalifikuju u rukometu i Hrvati nam dolaze da nam objasne ko je sta u rukometu i da smo mi u stvari niko i nista. Pa zar ne vidis decko koliko je to bolesno i pitaj se da li sam stvarno toliko opterecan sa Srbijom da gubim vreme da je pljujem a ne da napredujem kao covek. Doso si na Srpski forum da nas posetis da smo mi 'Prosecna' reprezentacija. Nemoj da zaboravis da je ta ista prosecna SRBIJA razbila 'velesilu' Hrvatsku. Mogu samo da ti preporucim da prestanes da gledas na kreteni kao sto su Dobud i takvi slicni i da pogledas vise na Ljubicica i Karlovica kako se oni lepo slazu sa Srpskim teniserima.

Pazi na izrazavanje:)

pre 12 godina

Bice to jedna Velika Srbija na OI, predvodjena nasim najboljim sportistom. Napred MOMCI !
(Jakovljevic, 8. april 2012 21:51)

Jakovljevicu, Jakovljevicu, najboljim SVETSKIM sportistom!

Kiclu

pre 12 godina

Koje komplekse imaju Hrvati od nas.. ludilo.. znas kad bih ja isao na njihove sajtove da komentarisem njihov plasman na OI... au, nije im lako, dobili su penicilin u areni..

makishev

pre 12 godina

Ljudi, pustite sad prepucavanje sa Hrvatima nego ima li negde da se nadje snimak poslednjih 5 minuta sa Poljskom ili samo onaj gol Nikcevica ya izjednacenje? Ako ima, neka neko postavi link, hvala unapred! Srbija na OI!!! Svaka cast momci!

Rokaj snimaj TO MOGU SAMO SRBI

pre 12 godina

Ovi Kroati ljubomorni sto ih stalno razbijamo u svim sportovima kao i u rukometu, pa došli da leče komplekse...xaxa :)

QAZ

pre 12 godina

E ovi hrvati su isto ovako pretili i pred polufinale EP-a, pa znamo svi sta je bilo...Prosto je neopisivo koliko je velika njihova frustracija.Iskreno, ja sam presrecan zbog toga.

marco van basten

pre 12 godina

pročita čovjek svakakve gluposti ali da srbi imaju monopol na ime marko je vrh....naravno čestitke vašima i želim im srebro u londonu

MeMyselfAndI

pre 12 godina

@Rubik shvatili smo da se razumijes u rukomet. Aj' sad budi malo arogantan na nekom od cro-stranica ili jednostavno idi i raduj se, valjda imas cemu, pa i vi ste izborili plasman, ili to nije dovoljno da te usreci, toliko te boli nas plasman??

ja

pre 12 godina

Provukli smo se kroz iglene usi, mi smo igrali protiv spanaca, poljaka i Alzir je tu a svi znamo da su nezgodne arapske ekipe( Alzir, Tunis, Egipat), nismo domacini, a neko je igrao protiv rukometnih velesila kakve su Cile ( kog smo mi pre neki dan dobili 15 razlike ) i Japan + bili domacini.

dzindzer

pre 12 godina

@Marko - ovaj sto moli Boga da nas dobiju u skupini:A boli, jos boli, a? Hoce to od previse frustracije, mrznje i "da (istocnom) komsiji crkne krava"-fiozofije.

Indijanac

pre 12 godina

U danasnje vreme, surovog kapitalizma, gde se sve ogleda kroz novac, ova vetrovatna pobeda Spanije ( trenutno vode 20-10) treba da posluzi kao svetao primer da je fair play jedino vazan,kako u sportu tako i zivotu!
(aimar, 8. april 2012 21:12)

Da, a nije bio važan kada se puštalo u vaterpolu. Sad odjednom važan...braćo, dajte se odlučite više.
(XPBAT, 8. april 2012 21:55)

Niko nije nikog puštao u vaterpolu, nego je naš najbolji igrač Filipović bio povređen jer ga je hrvatski vaterpolista udario, tako da nismo bili u punom sastavu u meču sa C.G. da pružimo maksimum, inače bi ih sigurno dobili. O tome se treba voditi računa. Reprezentacija Hrvatske je tada u stvari pomogla Crnoj Gori.

nikol dz. femija

pre 12 godina

(bubi, 8. april 2012 21:21)

NISU ISTI NAROD Španci i Poljaci. Da su Španci igrali protiv recimo Katalonaca VERUJEM DA BI POBEDILI KATALONCI, u ovoj situaciji. Poljaci nisu Katalonci.

NARAVNO da su Srbi iz Srbije i Srbi iz Crne Gore jedan narod. E sada što je Katalonija deo Španije a Crna Gora više nije deo Srbije, to je stvar moćnika a ne jednog te istog naroda.

SPORT JE SAMO PROSTOR ZA DELOVANJE POLITIKE.

Rubik

pre 12 godina

Vi ste totalni nepoznavatelji rukometa. Ne mozete se dogovoriti zbog cega Spanjolci vracaju nekakve dugove Poljacima. Zbog SP ili EP, 2008, 2009, 2010. Do prvenstva u Srbiji nije vas bilo na rukometnoj karti. Nerjeseno(zasluzeno ili ne) odigrate s Poljacima koji su u posljednje dvije godine prosjecna reprezentacija, izgubite od Spanjolaca dosta uvjerljivo(ne govorim o gol razlici nego igri) i dobijete velesilu Alzir. Jedna pobjeda u 3 utakmice. Rukomet vam je staromodan, nemate obiljnog igraca u reprezentaciji ispod 26/7 godina, Ilicu kapa do poda-olicenje sportasa. 30 golova u jednoj utakmici niste zabili otkad Srbija samostalno nastupa. Francuzi, Spanjolci, Danci, Njemci(mogli bi iznenaditi-razmontirali Dance), Islandjani, Hrvatska(slobodno lupajte minuse) su sigurno bolje reprezentacije od Srbije. U rangu ste s Madjarima, Svedjanima i takvim reprezentacijama(opet lupajte minuse). Ako i dalje mislite da mozete do medalje, onda ste stvarno optimisti. Jedino mozete biti sretni sto imate 14 sportasa vise na OI.

Vladan

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)

Vas i cekamo!

dovla

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)

bolje se moli vasem djedu bozicnaku.. bolje da nas ne dobijete jer vas deremo u svim sportovima

Dalibor

pre 12 godina

Muchos Grazias Espana!
A za kety:

Скупина (ж): већи или мањи број људи, предмета и сл. који се налазе заједно. (Речник српскога језика, Матица Српска, 2007)

s

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)
Ti mora da si cist Hrvat-MARKO!Promeni ime za pocetak...

branko

pre 12 godina

Браво момци и Viva Esapagna!!!
Јесу прошли кроз иглене уши, али то ће се заборавити. Уосталом, ако говоримо о срећи ( мислим на меч против Пољске) она овог пута јесте била на нашој страни али ми не би требало више од 3 минута па да се присетим најмање 5 утакмица последњих година кад је срећа била на страни наших противника, па и истих тих Пољака. Ове године наша рукометна репрезентација је коначно постала озбиљна екипа која може равноправно да игра па и победи било ког противника. Верујем да ће и у Лондону то показати. Олимпијски турнир је лакши од ЕП, па и од квалификација у оваквој групи у којој смо ми били где је одлучивао сваки гол! У исто то време комшије Хрвати су за пласман на ОИ требало да победе Чиле и Јапан! Каква разлика!
Дозволите ми и две сасвим личне исповести. Прва је да ми је изузетно драго што је нека наша екипа постигла успех и уз помоћ професионалног психолога, за шта се одавно залажем. Друго , тек пласманом рукометаша некако сам преболео неуспех кошаркаша за које сам био сигуран да ће играти у Лондону, док од рукометаша, да будем искрен, то нисам очекивао. Зато још једном браво момци и хвала вам.

Maki

pre 12 godina

Iskreno se nadam da cete na HR naletit, al tamo vam nece bit flasa ni pikado strelica da gadjate HR igrace na ulazu u svlacionicu kao u BG niti pustanja pasivnih napada po 5 min

Crna Gora

pre 12 godina

Hvala Bogu,da i njih jednom sreca posluzi u zadnjim sekundama.mnogo su puta ispustali pobjede.Spanci nisu nista poklonili vec im je trebalo za prvo mjesto i bolji zrijeb,ali svaka im cast kako su rasturili poljake.Neznam sta se javljaju neki hrvati na forumima moraju oni uvijek nesto da dobace.glavno je izboreno sad sve preko ovoga je vrh

mario

pre 12 godina

(dovla, 8. april 2012 23:01)
A jedva ste se plasirali na OI.
Je vidimo baš nas derete u svim sportovima,a to se inače može na kruh namazati.

Србин

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)


Боже помози му!!!!

srecan sto vise nisam tu

pre 12 godina

Dobro je to sto momci imaju dobru komunikaciju medju sobom i stvarno bi bilo steta da nisu otisli...Sta god uradili tamo uspeh je jer ne ide dosta bitnih i realno uspesnijih ekipaod nase...Nadam se da je ovo pocetak jedne lepe olimpijske price

Voja

pre 12 godina

To su ti isti Španci koje naša javnost obično pljuje i naziva prevarantima, folirantima, mućkarošima i čime sve ne. Isti Španci koji su uvek politički poštovali Srbiju, a o sportskom poštovanju prema našim igračima i trenerima i da ne pričam. Kol'ko smo mi nepromišljeni narod u svojim izjavama, koga smatramo prijateljem i bratom, a koga pljujemo...

Шиђани навијају за ЗВЕЗДУ

pre 12 godina

Отварање ОИ, излази стотињак српских спортиста на челу са барјактар-генералом Новаком, непроцењиво !!! Напред СРБИЈА !!!!!!!!!!!!!!!!!!

charles

pre 12 godina

jel zna neko gdje da pogledam zadnjih par minuta nasih protiv poljaka, ne mogu nigdje da nadjem a nisam vidio gol nikcevica,gol za olimpijadu??

Webad

pre 12 godina

Nije u pitanju nikakav fair play nego spanci pobedom ulaze u prvi sesir i izbegavaju francuze,dance,hrvate..tako da je pobeda spanaca ocekivana. Svaka cast Srbiji na ovom uspehu!

Tenis_Fan

pre 12 godina

Mnogo smo pozitivne energije dobili od nasih sportista,lepe su to vesti i
na takve trebaju mladi da se ugledaju...kada bi sve funkcionisalo lepo kao
u sportu bili bi velesila..
Bravo momci,bravo nasim pravim ambasadorima jer od politicara nema nista da ne kazem nesto ruznije heh..

Svakako da cemo uzivati na OI...
Sportski pozdrav.

m4rk0

pre 12 godina

Ne mogu nigde da nadjem poslednji minut nase utakmice sapoljacima. Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, pa bih voleo barem taj poslednji minut da vidim. BTW: cestitke nasim na palsmanu.

Pukovnik Bukovski

pre 12 godina

Čestitam na kvalifikaciji!!! Neka nam je srećno!
Ali, mora se utrenirati odbrana kao na Evropskom u Beogradu i to da se tako đuska do poslednjeg minuta, a napad početi sa treninzima još od posle Vaskrsa!!! Kriminalni smo na momente, nema tečnosti, elegancije u zabadanju, idemo dosta na foru i pojedinačnu silu. Vujin da se probudi načisto i biće nešto. Daj Bože da nam malo grupa na OI "legne", jer ova za kvalifikacije , kao i ona na EP je bila "zemlja". Dečki se zezaju sa Čile-tom i Japanom...
Pa interesantnije je pratiti OI kad imamo ekipu tamo!

prema svecu i tropar

pre 12 godina

pa što ste očekivali,nisu Španjolci kao vi da puštaju,(vaterpolo),ajd bok
(bubi, 8. april 2012 21:21)

Nasi rukometasi ne udaraju namerno protivnicke igrace u trenucima kad je sve reseno, kao neciji vaterpolisti.
Treba zasluziti da ti se pomogne.

cicaDRAZA

pre 12 godina

Nisu se predavali borili su se kad su ih svi otpisali i mislili da je kraj. Setite se 25:23 na 50 sekundi do kraja a onda u zadnjim sekundama zlatan gol za bod neprocenjive vrednosti! Zato mi ova nasa viza za OI izborena na taj nacin dodje najsladja! :))) Idemo na olimpijadu pa sta bude.Potajno se nadam ali opet msm da mozemo do polufinala a mozda i vise! ;) SRBIJAAAA!

nemanja87

pre 12 godina

Ne mogu nigde da nadjem poslednji minut nase utakmice sapoljacima. Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, pa bih voleo barem taj poslednji minut da vidim. BTW: cestitke nasim na palsmanu.
(m4rk0, 8. april 2012 22:26)
Brate i ja ga trazim vec pola sata ali ne mogu nigde da nadjem :/
BRAVO ORLOVI !!!

jestra

pre 12 godina

Iskreno,nisam verovao u pobedu Spanije,ali su me razuverili postenom igrom.Samo se pitam,sta bi se desilo da su bile zamenjene uloge?Nesto nisam siguran da bi mi tako odigrali.A,to ste se javljaju neki Hrvati i placu za onim sto se desilo u vaterpolu,ne kaze se za dzabe,kako se zaduzis tako ti se i vraca.Zato,pamtimo kako su odigrali Spanci pa im vratimo za ovo sto su oni bez obzira za neke komentare uradili za nas.

vlada

pre 12 godina

nisu spanci igrali za nas, nego im je pobeda trebala zbog bolje pozicije u žrebu, sada su u prvom šeširu. nego, pustimo njih, naši su prošli! tek sada nikčevićev gol protiv poljaka dobija na značaju. nikčeviću, care!

poznavaoc

pre 12 godina

Idemooooo u London. Brao momci, nadamo se dobrim vjestima iz Francuske. Mismo naj bolji, samo da prodjemo u prvom kolu, mozda se i popnemo na pobjednicko podstolje.

vladimir

pre 12 godina

Svaka cast Spancima na fer pleju i sjajnoj igri protiv Poljaka.Nije im trebalo i mec im nista nije znacio ali izgleda da je prijateljstvo izmedju Veselina Vukovica i Valera Rivere urodilo plodom pa su Spanci igrali ka da njima znaci pobeda a ne nama.Idemo u London posle srebra na EP jos jedan uspeh jel je ovo bio najjaci kvalifikacioni turnir posto su druga dva bila dosta laksa onaj u Hrvatskoj jako slab.Izbacili smo rukometnu velesilu u poslednje vreme Poljsku sto je uspeh sasvim dobar.Poljaci kao da su bili emotivno ispraznjeni i razocarani posle jucerasnjeg meca sa nama i tako razocarani nisu uspeli ni da izbore bar castan poraz protiv Spanije koja sigurno da ce biti jedan od favorita za zlato u Londonu na OI.Svaka cast nasim momcima i ovo je najbolja godina u istoriji naseg rukometa od osamostaljena.Bice OI slabije nego EP,i ako se sloze kockice mozemo i tamo da napravimo zapazen rezultat

Nebojsa

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)

Pa naravno da si se bacio u molitvu da nas dobijete u "skupini", jer biste nas tako sigurno izbegli u cetvrtfinalu. A nije lako kada vas od medalje odvoje "istocni susjedi":))
Inace, nisam ostrascen, puno srece svima, i vama i nama, samo mi nije jasan taj poriv za stalnim provokacijama (nisu nista bolji ni ovdasnji internet "junaci").

Momcilo

pre 12 godina

Pogledom na ucesnike na OI jasno se vidi da cemo gledati dosta dobrih i neizvesnih utakmica. Jedino mislim da su Englezi zalutali, voleo bih da budu sa nama u grupi pa da ih oduvamo.

budimo realni

pre 12 godina

tipicno srpski. reprezentacija se kroz iglene usi provuce u kvalifikacijama za neko veliko takmicenje, digne se velika euforija i posle objektivno realnog debakla na tom takmicenju drvlje i kamenje na igrace. budimo realni

Нишлија

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)
Ево и ја молим Бога да вас добијемо у групи! А кад вас развалимо шта ћеш онда?

profesorBaltazar

pre 12 godina

Spanci nisu igrali za nas vec su zeleli da se revansiraju poljacima za proslo svetsko prvenstvo. Ali posle jucaresnjeg meca sa poljacima i nadoknade od dva gola manjka smo i zasluzili da se plasiramo na OI. A sad medalja!!!!!

bravo orlovi!

pre 12 godina

Svaka cast rukometasima, zasluzili su jer su verovali u sebe kad su na manje od minut gubili 2 gola razlike a na kraju stigli. Sve cestitke!

cicaDRAZA

pre 12 godina

43.min 25:15 idemooo! bravo za Spance! U INAT DUSMANIMA KOJIMA SMETA IDEMO U LONDON!Sada se vidi koliko je zlatan jucerasnji bod! DRAGOCEN!

YO

pre 12 godina

Ne radi se o tome da li su Spanci posteni ili ne, vec o tome da imaju nerasciscene racune sa Poljacima, i ne bi ih pustili ni u ludilu. Ko je gledao mec, jasno mu je da nisu "u ljubavi".

Deki

pre 12 godina

Ovde se pravi paralela sa utakmicom Srbija-Crna gora u vaterpolu,kako smo mi pustili Crnogorce,pa kao mi smo nepošteni?Razlika u kvalitetu u rukometu izmedju Španije i Poljske je velika a još se igra u Španiji.Razlika u vaterpolu izmedju Srbije i Crne gore je neznatna,ako je uopšte i ima.Znamo kako je vaterpolo težak sport i nije bilo razloga da ginemo u toj utakmici,jer smo već prošli dalje.Svaka čast na plasmanu,ali mislim da nemamo tim za medalju.Ali,treba verovati i boriti se.Ipak imamo konačno tim koji može da igra sa najjačima!

jablan

pre 12 godina

Mnogo dobar rezultat za Srbiju.Vukovicu licno mislim da ce mo da gledamo Srbiju na olimpijskim igrama u Londonu.bravo za Spance igraju nema sta kapa dole.jablan

Divos

pre 12 godina

Još 3 minuta. 33:20. Naši idu na OI. Ponovo hvala Sarajliji na link. Španci sasvim korektno u odbrani. U napadu ih je strašno išlo. Poljaci su imali definitivno loš, zapravo očajan dan, ništa ih nije išlo. To je to.
Već sam rekao jučer. Plasman na OI je supervažan (eto ostvario se). Ali mnogo je važnije da posle 10-ak godina imamo i igru i atmosferu u reprezentaciji. Takođe sam uverenja da ova ekipa ima prostora za napredak u igri. Očekujem dobre vesti iz Londona i ono što je još važnije ova ekipa će sigurno narednih 4-5 godina raditi dobre stvari. Biće i loših dana (kao što su danas imali Poljaci), jednostavno mora da bude. Ali biće i sjajnih vesti. uveren sam u to.

CapoKalle

pre 12 godina

Србијаaaaaa ! London here we are ! :D

Ako zelite da saznate sve o kvalifikacija za Olimpijske Igre u rukometu, odbojci i ostalim sportovima potrazite na guglu forum "Totallympics".

Mozete da saznate sve o OI, i diskutujete sa ljudima sirom sveta.

Србија!

doktor

pre 12 godina

VELIKO hvala najvecoj sportskoj naciji,Spaniji !!!!! Uvek sam intimno navijao za njih iz vise razloga,od politickih do sportskih! Stvarno su nam prijatelji!!!! NAklon do poda!

rukometash

pre 12 godina

E vala kad su juce izvukli nereseno protiv poljaka, znao sam da ce biti nesto. Srbija najzad igra rukomet posle dugo godina, i sto je jos vaznije ima pobednike u svom sastavu. PS. Nikcevicu svaka ti se dala za onaj gol!!! SRBIJAAAAAAAAAAA

Rk

pre 12 godina

Bravo legende,tako se igra za Srbiju,srcem!!!Sekunda su nas delile od ne odlaska na OI a onda Nikcevic i Spanija za spas!Kakav uspeh,gde su pljuvaci?Dokazali ste da srebro nije slucajno!London je sledeca stanica!

Hektor

pre 12 godina

Setih se nakon jučerašnjeg gola Nikčevića one munjevite kontre Danaca protiv MKD – kojom su, nakon već spakovanih kofera za put kući, na kraju došli do zlatne medalje u Areni. I mislim se... ovako se stiže do olimpijske medalje! Bio bi to, zaista, ogroman podvig - malo možda i previše uzeti dve medalje na dva velika takmičenja u toku jedne godine... ali, verujmo! :-)

Idemo

pre 12 godina

Ljudi zar vi stalno mislite da je ovde u pitanju fair play, ajde nemojte biti naivni,Spanci igraju za sebe da bi bili definitivno prvi u grupi i bili u prvom sesiru i dobili lakse protivnike u grupi,plus hoce da vrate Poljacima za evro 2009. Da im to nista ne treba, pustili bi opusteno Poljake, bas njih briga za Srbiju,a i njima je bolje da ide Srbija nego Poljska koja je jaca od Srbije realno.

znanje-imanje

pre 12 godina

Španci su odigrali sa specijalnom strašću i rekao bih mržnjom protiv Poljske. A kamera prikazuje Vukovića kako iza gola podozrivo gleda, ne trepće i ne veruje. Na 2 minuta do kraja još uvek je bio vrlo napet!!!
Eto koliko je bio vredan onaj gol Nikčevića, pamtiće(mo) ga zauvek.

Bravo nasi

pre 12 godina

Evo 51 prvi minut, Spanci odvaljuju, nisam ovo ocekivao, ali izgleda da nisu zaborivili 2009 godinu i Evropsko prventsvo. Odlicno idemo na olimpijadu.

aimar

pre 12 godina

U danasnje vreme, surovog kapitalizma, gde se sve ogleda kroz novac, ova vetrovatna pobeda Spanije ( trenutno vode 20-10) treba da posluzi kao svetao primer da je fair play jedino vazan,kako u sportu tako i zivotu!

goranl

pre 12 godina

Svaka cast spancima na postenoj igri a sto se tice vaterpola kad vasi igraci budu ljudi mozda vas i pustimo slucaj Dobud i jos nekih !!!!!Zdravo

Dalmos

pre 12 godina

@ Bubi
Sve po zaslugama! Ono što su vaši vaterpolisti pokusali je i te kako bilo zasluženo. A i ovo današnje zalaganje Španaca je samo žetva naših internacionalaca, koji su svojim ljudskim kvalitetima godinama sejali ne raskidiva sportska prijateljstva u toj istoj Španiji.

XPBAT

pre 12 godina

U danasnje vreme, surovog kapitalizma, gde se sve ogleda kroz novac, ova vetrovatna pobeda Spanije ( trenutno vode 20-10) treba da posluzi kao svetao primer da je fair play jedino vazan,kako u sportu tako i zivotu!
(aimar, 8. april 2012 21:12)

Da, a nije bio važan kada se puštalo u vaterpolu. Sad odjednom važan...braćo, dajte se odlučite više.

kauffmann

pre 12 godina

Čestitke momcima na plasmanu na OI.........ale,ale........španci vode 9 razlike na 14 min. do kraja, to je to.......svaka im čast........

Oj debeli lade,zasto ljudi rade....€€€

pre 12 godina

pa što ste očekivali,nisu Španjolci kao vi da puštaju,(vaterpolo),ajd bok
(bubi, 8. april 2012 21:21)

AJ BOK BRE

aimar

pre 12 godina

U danasnje vreme, surovog kapitalizma, gde se sve ogleda kroz novac, ova vetrovatna pobeda Spanije ( trenutno vode 20-10) treba da posluzi kao svetao primer da je fair play jedino vazan,kako u sportu tako i zivotu!

cicaDRAZA

pre 12 godina

43.min 25:15 idemooo! bravo za Spance! U INAT DUSMANIMA KOJIMA SMETA IDEMO U LONDON!Sada se vidi koliko je zlatan jucerasnji bod! DRAGOCEN!

dovla

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)

bolje se moli vasem djedu bozicnaku.. bolje da nas ne dobijete jer vas deremo u svim sportovima

jablan

pre 12 godina

Mnogo dobar rezultat za Srbiju.Vukovicu licno mislim da ce mo da gledamo Srbiju na olimpijskim igrama u Londonu.bravo za Spance igraju nema sta kapa dole.jablan

znanje-imanje

pre 12 godina

Španci su odigrali sa specijalnom strašću i rekao bih mržnjom protiv Poljske. A kamera prikazuje Vukovića kako iza gola podozrivo gleda, ne trepće i ne veruje. Na 2 minuta do kraja još uvek je bio vrlo napet!!!
Eto koliko je bio vredan onaj gol Nikčevića, pamtiće(mo) ga zauvek.

rukometash

pre 12 godina

E vala kad su juce izvukli nereseno protiv poljaka, znao sam da ce biti nesto. Srbija najzad igra rukomet posle dugo godina, i sto je jos vaznije ima pobednike u svom sastavu. PS. Nikcevicu svaka ti se dala za onaj gol!!! SRBIJAAAAAAAAAAA

prema svecu i tropar

pre 12 godina

pa što ste očekivali,nisu Španjolci kao vi da puštaju,(vaterpolo),ajd bok
(bubi, 8. april 2012 21:21)

Nasi rukometasi ne udaraju namerno protivnicke igrace u trenucima kad je sve reseno, kao neciji vaterpolisti.
Treba zasluziti da ti se pomogne.

Nebojsa

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)

Pa naravno da si se bacio u molitvu da nas dobijete u "skupini", jer biste nas tako sigurno izbegli u cetvrtfinalu. A nije lako kada vas od medalje odvoje "istocni susjedi":))
Inace, nisam ostrascen, puno srece svima, i vama i nama, samo mi nije jasan taj poriv za stalnim provokacijama (nisu nista bolji ni ovdasnji internet "junaci").

goranl

pre 12 godina

Svaka cast spancima na postenoj igri a sto se tice vaterpola kad vasi igraci budu ljudi mozda vas i pustimo slucaj Dobud i jos nekih !!!!!Zdravo

Нишлија

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)
Ево и ја молим Бога да вас добијемо у групи! А кад вас развалимо шта ћеш онда?

Шиђани навијају за ЗВЕЗДУ

pre 12 godina

Отварање ОИ, излази стотињак српских спортиста на челу са барјактар-генералом Новаком, непроцењиво !!! Напред СРБИЈА !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voja

pre 12 godina

To su ti isti Španci koje naša javnost obično pljuje i naziva prevarantima, folirantima, mućkarošima i čime sve ne. Isti Španci koji su uvek politički poštovali Srbiju, a o sportskom poštovanju prema našim igračima i trenerima i da ne pričam. Kol'ko smo mi nepromišljeni narod u svojim izjavama, koga smatramo prijateljem i bratom, a koga pljujemo...

Oj debeli lade,zasto ljudi rade....€€€

pre 12 godina

pa što ste očekivali,nisu Španjolci kao vi da puštaju,(vaterpolo),ajd bok
(bubi, 8. april 2012 21:21)

AJ BOK BRE

Webad

pre 12 godina

Nije u pitanju nikakav fair play nego spanci pobedom ulaze u prvi sesir i izbegavaju francuze,dance,hrvate..tako da je pobeda spanaca ocekivana. Svaka cast Srbiji na ovom uspehu!

jestra

pre 12 godina

Iskreno,nisam verovao u pobedu Spanije,ali su me razuverili postenom igrom.Samo se pitam,sta bi se desilo da su bile zamenjene uloge?Nesto nisam siguran da bi mi tako odigrali.A,to ste se javljaju neki Hrvati i placu za onim sto se desilo u vaterpolu,ne kaze se za dzabe,kako se zaduzis tako ti se i vraca.Zato,pamtimo kako su odigrali Spanci pa im vratimo za ovo sto su oni bez obzira za neke komentare uradili za nas.

Hektor

pre 12 godina

Setih se nakon jučerašnjeg gola Nikčevića one munjevite kontre Danaca protiv MKD – kojom su, nakon već spakovanih kofera za put kući, na kraju došli do zlatne medalje u Areni. I mislim se... ovako se stiže do olimpijske medalje! Bio bi to, zaista, ogroman podvig - malo možda i previše uzeti dve medalje na dva velika takmičenja u toku jedne godine... ali, verujmo! :-)

YO

pre 12 godina

Ne radi se o tome da li su Spanci posteni ili ne, vec o tome da imaju nerasciscene racune sa Poljacima, i ne bi ih pustili ni u ludilu. Ko je gledao mec, jasno mu je da nisu "u ljubavi".

Србин

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)


Боже помози му!!!!

profesorBaltazar

pre 12 godina

Spanci nisu igrali za nas vec su zeleli da se revansiraju poljacima za proslo svetsko prvenstvo. Ali posle jucaresnjeg meca sa poljacima i nadoknade od dva gola manjka smo i zasluzili da se plasiramo na OI. A sad medalja!!!!!

cicaDRAZA

pre 12 godina

Nisu se predavali borili su se kad su ih svi otpisali i mislili da je kraj. Setite se 25:23 na 50 sekundi do kraja a onda u zadnjim sekundama zlatan gol za bod neprocenjive vrednosti! Zato mi ova nasa viza za OI izborena na taj nacin dodje najsladja! :))) Idemo na olimpijadu pa sta bude.Potajno se nadam ali opet msm da mozemo do polufinala a mozda i vise! ;) SRBIJAAAA!

vlada

pre 12 godina

nisu spanci igrali za nas, nego im je pobeda trebala zbog bolje pozicije u žrebu, sada su u prvom šeširu. nego, pustimo njih, naši su prošli! tek sada nikčevićev gol protiv poljaka dobija na značaju. nikčeviću, care!

Divos

pre 12 godina

Još 3 minuta. 33:20. Naši idu na OI. Ponovo hvala Sarajliji na link. Španci sasvim korektno u odbrani. U napadu ih je strašno išlo. Poljaci su imali definitivno loš, zapravo očajan dan, ništa ih nije išlo. To je to.
Već sam rekao jučer. Plasman na OI je supervažan (eto ostvario se). Ali mnogo je važnije da posle 10-ak godina imamo i igru i atmosferu u reprezentaciji. Takođe sam uverenja da ova ekipa ima prostora za napredak u igri. Očekujem dobre vesti iz Londona i ono što je još važnije ova ekipa će sigurno narednih 4-5 godina raditi dobre stvari. Biće i loših dana (kao što su danas imali Poljaci), jednostavno mora da bude. Ali biće i sjajnih vesti. uveren sam u to.

Vladan

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)

Vas i cekamo!

Idemo

pre 12 godina

Ljudi zar vi stalno mislite da je ovde u pitanju fair play, ajde nemojte biti naivni,Spanci igraju za sebe da bi bili definitivno prvi u grupi i bili u prvom sesiru i dobili lakse protivnike u grupi,plus hoce da vrate Poljacima za evro 2009. Da im to nista ne treba, pustili bi opusteno Poljake, bas njih briga za Srbiju,a i njima je bolje da ide Srbija nego Poljska koja je jaca od Srbije realno.

doktor

pre 12 godina

VELIKO hvala najvecoj sportskoj naciji,Spaniji !!!!! Uvek sam intimno navijao za njih iz vise razloga,od politickih do sportskih! Stvarno su nam prijatelji!!!! NAklon do poda!

Indijanac

pre 12 godina

U danasnje vreme, surovog kapitalizma, gde se sve ogleda kroz novac, ova vetrovatna pobeda Spanije ( trenutno vode 20-10) treba da posluzi kao svetao primer da je fair play jedino vazan,kako u sportu tako i zivotu!
(aimar, 8. april 2012 21:12)

Da, a nije bio važan kada se puštalo u vaterpolu. Sad odjednom važan...braćo, dajte se odlučite više.
(XPBAT, 8. april 2012 21:55)

Niko nije nikog puštao u vaterpolu, nego je naš najbolji igrač Filipović bio povređen jer ga je hrvatski vaterpolista udario, tako da nismo bili u punom sastavu u meču sa C.G. da pružimo maksimum, inače bi ih sigurno dobili. O tome se treba voditi računa. Reprezentacija Hrvatske je tada u stvari pomogla Crnoj Gori.

bravo orlovi!

pre 12 godina

Svaka cast rukometasima, zasluzili su jer su verovali u sebe kad su na manje od minut gubili 2 gola razlike a na kraju stigli. Sve cestitke!

Momcilo

pre 12 godina

Pogledom na ucesnike na OI jasno se vidi da cemo gledati dosta dobrih i neizvesnih utakmica. Jedino mislim da su Englezi zalutali, voleo bih da budu sa nama u grupi pa da ih oduvamo.

Tenis_Fan

pre 12 godina

Mnogo smo pozitivne energije dobili od nasih sportista,lepe su to vesti i
na takve trebaju mladi da se ugledaju...kada bi sve funkcionisalo lepo kao
u sportu bili bi velesila..
Bravo momci,bravo nasim pravim ambasadorima jer od politicara nema nista da ne kazem nesto ruznije heh..

Svakako da cemo uzivati na OI...
Sportski pozdrav.

Pukovnik Bukovski

pre 12 godina

Čestitam na kvalifikaciji!!! Neka nam je srećno!
Ali, mora se utrenirati odbrana kao na Evropskom u Beogradu i to da se tako đuska do poslednjeg minuta, a napad početi sa treninzima još od posle Vaskrsa!!! Kriminalni smo na momente, nema tečnosti, elegancije u zabadanju, idemo dosta na foru i pojedinačnu silu. Vujin da se probudi načisto i biće nešto. Daj Bože da nam malo grupa na OI "legne", jer ova za kvalifikacije , kao i ona na EP je bila "zemlja". Dečki se zezaju sa Čile-tom i Japanom...
Pa interesantnije je pratiti OI kad imamo ekipu tamo!

s

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)
Ti mora da si cist Hrvat-MARKO!Promeni ime za pocetak...

Crna Gora

pre 12 godina

Hvala Bogu,da i njih jednom sreca posluzi u zadnjim sekundama.mnogo su puta ispustali pobjede.Spanci nisu nista poklonili vec im je trebalo za prvo mjesto i bolji zrijeb,ali svaka im cast kako su rasturili poljake.Neznam sta se javljaju neki hrvati na forumima moraju oni uvijek nesto da dobace.glavno je izboreno sad sve preko ovoga je vrh

Bravo nasi

pre 12 godina

Evo 51 prvi minut, Spanci odvaljuju, nisam ovo ocekivao, ali izgleda da nisu zaborivili 2009 godinu i Evropsko prventsvo. Odlicno idemo na olimpijadu.

Dalmos

pre 12 godina

@ Bubi
Sve po zaslugama! Ono što su vaši vaterpolisti pokusali je i te kako bilo zasluženo. A i ovo današnje zalaganje Španaca je samo žetva naših internacionalaca, koji su svojim ljudskim kvalitetima godinama sejali ne raskidiva sportska prijateljstva u toj istoj Španiji.

m4rk0

pre 12 godina

Ne mogu nigde da nadjem poslednji minut nase utakmice sapoljacima. Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, pa bih voleo barem taj poslednji minut da vidim. BTW: cestitke nasim na palsmanu.

kauffmann

pre 12 godina

Čestitke momcima na plasmanu na OI.........ale,ale........španci vode 9 razlike na 14 min. do kraja, to je to.......svaka im čast........

ja

pre 12 godina

Provukli smo se kroz iglene usi, mi smo igrali protiv spanaca, poljaka i Alzir je tu a svi znamo da su nezgodne arapske ekipe( Alzir, Tunis, Egipat), nismo domacini, a neko je igrao protiv rukometnih velesila kakve su Cile ( kog smo mi pre neki dan dobili 15 razlike ) i Japan + bili domacini.

CapoKalle

pre 12 godina

Србијаaaaaa ! London here we are ! :D

Ako zelite da saznate sve o kvalifikacija za Olimpijske Igre u rukometu, odbojci i ostalim sportovima potrazite na guglu forum "Totallympics".

Mozete da saznate sve o OI, i diskutujete sa ljudima sirom sveta.

Србија!

Deki

pre 12 godina

Ovde se pravi paralela sa utakmicom Srbija-Crna gora u vaterpolu,kako smo mi pustili Crnogorce,pa kao mi smo nepošteni?Razlika u kvalitetu u rukometu izmedju Španije i Poljske je velika a još se igra u Španiji.Razlika u vaterpolu izmedju Srbije i Crne gore je neznatna,ako je uopšte i ima.Znamo kako je vaterpolo težak sport i nije bilo razloga da ginemo u toj utakmici,jer smo već prošli dalje.Svaka čast na plasmanu,ali mislim da nemamo tim za medalju.Ali,treba verovati i boriti se.Ipak imamo konačno tim koji može da igra sa najjačima!

nemanja87

pre 12 godina

Ne mogu nigde da nadjem poslednji minut nase utakmice sapoljacima. Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, pa bih voleo barem taj poslednji minut da vidim. BTW: cestitke nasim na palsmanu.
(m4rk0, 8. april 2012 22:26)
Brate i ja ga trazim vec pola sata ali ne mogu nigde da nadjem :/
BRAVO ORLOVI !!!

poznavaoc

pre 12 godina

Idemooooo u London. Brao momci, nadamo se dobrim vjestima iz Francuske. Mismo naj bolji, samo da prodjemo u prvom kolu, mozda se i popnemo na pobjednicko podstolje.

branko

pre 12 godina

Браво момци и Viva Esapagna!!!
Јесу прошли кроз иглене уши, али то ће се заборавити. Уосталом, ако говоримо о срећи ( мислим на меч против Пољске) она овог пута јесте била на нашој страни али ми не би требало више од 3 минута па да се присетим најмање 5 утакмица последњих година кад је срећа била на страни наших противника, па и истих тих Пољака. Ове године наша рукометна репрезентација је коначно постала озбиљна екипа која може равноправно да игра па и победи било ког противника. Верујем да ће и у Лондону то показати. Олимпијски турнир је лакши од ЕП, па и од квалификација у оваквој групи у којој смо ми били где је одлучивао сваки гол! У исто то време комшије Хрвати су за пласман на ОИ требало да победе Чиле и Јапан! Каква разлика!
Дозволите ми и две сасвим личне исповести. Прва је да ми је изузетно драго што је нека наша екипа постигла успех и уз помоћ професионалног психолога, за шта се одавно залажем. Друго , тек пласманом рукометаша некако сам преболео неуспех кошаркаша за које сам био сигуран да ће играти у Лондону, док од рукометаша, да будем искрен, то нисам очекивао. Зато још једном браво момци и хвала вам.

Dalibor

pre 12 godina

Muchos Grazias Espana!
A za kety:

Скупина (ж): већи или мањи број људи, предмета и сл. који се налазе заједно. (Речник српскога језика, Матица Српска, 2007)

Rk

pre 12 godina

Bravo legende,tako se igra za Srbiju,srcem!!!Sekunda su nas delile od ne odlaska na OI a onda Nikcevic i Spanija za spas!Kakav uspeh,gde su pljuvaci?Dokazali ste da srebro nije slucajno!London je sledeca stanica!

vladimir

pre 12 godina

Svaka cast Spancima na fer pleju i sjajnoj igri protiv Poljaka.Nije im trebalo i mec im nista nije znacio ali izgleda da je prijateljstvo izmedju Veselina Vukovica i Valera Rivere urodilo plodom pa su Spanci igrali ka da njima znaci pobeda a ne nama.Idemo u London posle srebra na EP jos jedan uspeh jel je ovo bio najjaci kvalifikacioni turnir posto su druga dva bila dosta laksa onaj u Hrvatskoj jako slab.Izbacili smo rukometnu velesilu u poslednje vreme Poljsku sto je uspeh sasvim dobar.Poljaci kao da su bili emotivno ispraznjeni i razocarani posle jucerasnjeg meca sa nama i tako razocarani nisu uspeli ni da izbore bar castan poraz protiv Spanije koja sigurno da ce biti jedan od favorita za zlato u Londonu na OI.Svaka cast nasim momcima i ovo je najbolja godina u istoriji naseg rukometa od osamostaljena.Bice OI slabije nego EP,i ako se sloze kockice mozemo i tamo da napravimo zapazen rezultat

budimo realni

pre 12 godina

tipicno srpski. reprezentacija se kroz iglene usi provuce u kvalifikacijama za neko veliko takmicenje, digne se velika euforija i posle objektivno realnog debakla na tom takmicenju drvlje i kamenje na igrace. budimo realni

charles

pre 12 godina

jel zna neko gdje da pogledam zadnjih par minuta nasih protiv poljaka, ne mogu nigdje da nadjem a nisam vidio gol nikcevica,gol za olimpijadu??

srecan sto vise nisam tu

pre 12 godina

Dobro je to sto momci imaju dobru komunikaciju medju sobom i stvarno bi bilo steta da nisu otisli...Sta god uradili tamo uspeh je jer ne ide dosta bitnih i realno uspesnijih ekipaod nase...Nadam se da je ovo pocetak jedne lepe olimpijske price

urmas

pre 12 godina

Iskren da budem, strepeo sam pre turnira u Španiji, i zbog sastava grupe i rasporeda utakmica. Momci su ipak zaslužili da idu na OI. Plasman na OI je bitan i zbog toga da se dokaže da medalja u BG nije samo zbog domaćeg terena.
Imamo još dosta prostora za napredak u igri , naročito u napadu i to mi uliva optimizam.
I batalite više prepucavanje sa komšijama oko vaterpola.

Goran

pre 12 godina

Драги господине Хрвату,(на ћирилици!)ја док нисам увео кабловску пре пет година ја нисам знао ништа о Вама Хтрватима.Успех и неуспех како наше државетако тако и наших спортиста нема ама баш никакве везе са Вама.А то је битно јер Ви очигледно имате неки комплекс од нас Срба.Кад потрошите све реалне аргументе онда смо вам по обичају увек ми криви.А у Србији се више нико не бави Хрватском, нити нас занимате..

vanja-sombor

pre 12 godina

Svaka cast nasim momcima ovo je ogroman uspeh za srpski rukomet i za nasu reprezentaciju!!!Posle srebrne medalje u Beogradu ovo je jos jedno veliko priznanje a u Londonu igrajte najbolje sto mozete i medalja nece izostati!!!CELA SRBIJA BICE UZ VAS!!!

Nislija

pre 12 godina

Cestitam ORLOVIMA i nasem selektoru na plasman na OI i zelim im sve najbolje u Londonu. A cestitam i Spancima na fer plej. Jedva cekam da pocne Olimpijada. NAPRED ORLOVIIIIIII.

SasaKV

pre 12 godina

Vi ste totalni nepoznavatelji rukometa. Ne mozete se dogovoriti zbog cega Spanjolci vracaju nekakve dugove Poljacima. Zbog SP ili EP, 2008, 2009, 2010. Do prvenstva u Srbiji nije vas bilo na rukometnoj karti. Nerjeseno(zasluzeno ili ne) odigrate s Poljacima koji su u posljednje dvije godine prosjecna reprezentacija, izgubite od Spanjolaca dosta uvjerljivo(ne govorim o gol razlici nego igri) i dobijete velesilu Alzir. Jedna pobjeda u 3 utakmice. Rukomet vam je staromodan, nemate obiljnog igraca u reprezentaciji ispod 26/7 godina, Ilicu kapa do poda-olicenje sportasa. 30 golova u jednoj utakmici niste zabili otkad Srbija samostalno nastupa. Francuzi, Spanjolci, Danci, Njemci(mogli bi iznenaditi-razmontirali Dance), Islandjani, Hrvatska(slobodno lupajte minuse) su sigurno bolje reprezentacije od Srbije. U rangu ste s Madjarima, Svedjanima i takvim reprezentacijama(opet lupajte minuse). Ako i dalje mislite da mozete do medalje, onda ste stvarno optimisti. Jedino mozete biti sretni sto imate 14 sportasa vise na OI.
(Rubik, 8. april 2012 23:07)

Ne mogu da verujem koliko su neki ljudu jadni. Srbija se kvalifikuju u rukometu i Hrvati nam dolaze da nam objasne ko je sta u rukometu i da smo mi u stvari niko i nista. Pa zar ne vidis decko koliko je to bolesno i pitaj se da li sam stvarno toliko opterecan sa Srbijom da gubim vreme da je pljujem a ne da napredujem kao covek. Doso si na Srpski forum da nas posetis da smo mi 'Prosecna' reprezentacija. Nemoj da zaboravis da je ta ista prosecna SRBIJA razbila 'velesilu' Hrvatsku. Mogu samo da ti preporucim da prestanes da gledas na kreteni kao sto su Dobud i takvi slicni i da pogledas vise na Ljubicica i Karlovica kako se oni lepo slazu sa Srpskim teniserima.

SRB

pre 12 godina

Mi smo imali sreće, što smo igrali u Španiji protiv domaćina, Poljske i Alžira, a vi komšije ste zasluženo obezbedili prolaz pobedom nad Japanom i Čileom i to na domaćem terenu... Au ala ste se najedili što smo prošli, znate šta vas čeka kad se ukrstimo na OI.

Rubik

pre 12 godina

Vi ste totalni nepoznavatelji rukometa. Ne mozete se dogovoriti zbog cega Spanjolci vracaju nekakve dugove Poljacima. Zbog SP ili EP, 2008, 2009, 2010. Do prvenstva u Srbiji nije vas bilo na rukometnoj karti. Nerjeseno(zasluzeno ili ne) odigrate s Poljacima koji su u posljednje dvije godine prosjecna reprezentacija, izgubite od Spanjolaca dosta uvjerljivo(ne govorim o gol razlici nego igri) i dobijete velesilu Alzir. Jedna pobjeda u 3 utakmice. Rukomet vam je staromodan, nemate obiljnog igraca u reprezentaciji ispod 26/7 godina, Ilicu kapa do poda-olicenje sportasa. 30 golova u jednoj utakmici niste zabili otkad Srbija samostalno nastupa. Francuzi, Spanjolci, Danci, Njemci(mogli bi iznenaditi-razmontirali Dance), Islandjani, Hrvatska(slobodno lupajte minuse) su sigurno bolje reprezentacije od Srbije. U rangu ste s Madjarima, Svedjanima i takvim reprezentacijama(opet lupajte minuse). Ako i dalje mislite da mozete do medalje, onda ste stvarno optimisti. Jedino mozete biti sretni sto imate 14 sportasa vise na OI.

Mare

pre 12 godina

Imenjace moj vrlo lako moze da se vidi ko ima vise kompleksa. Samo uporedi broj komentara Srba na hrvatskim sajtovima povodom sportskog uspeha Hrvatske i broj hrvatskih komentara na ovom sajtu povodom sportskog uspeha Srbije.
Cestitke nasim momcima na istorijskom plasmanu. Samo treba smanjiti broj glupih gresaka i imacemo dobre sanse na olimpijadi

Rokaj snimaj TO MOGU SAMO SRBI

pre 12 godina

Ovi Kroati ljubomorni sto ih stalno razbijamo u svim sportovima kao i u rukometu, pa došli da leče komplekse...xaxa :)

Kiclu

pre 12 godina

Koje komplekse imaju Hrvati od nas.. ludilo.. znas kad bih ja isao na njihove sajtove da komentarisem njihov plasman na OI... au, nije im lako, dobili su penicilin u areni..

Pazi na izrazavanje:)

pre 12 godina

Bice to jedna Velika Srbija na OI, predvodjena nasim najboljim sportistom. Napred MOMCI !
(Jakovljevic, 8. april 2012 21:51)

Jakovljevicu, Jakovljevicu, najboljim SVETSKIM sportistom!

stevan

pre 12 godina

Imali smo ubedljivo najacu grupu od svih ucesnika u kvalifikacijama. Niko ne prica ovde da smo trenutno na nivou jedne Francuske ili Danske, ali se vidi veliki pomak u poslednje 2 godine.
Smesno mi je da se javljaju mnogi iz "lijepe njhove" koji su imali veliku sansu u Beogradu da pokazu da su bolji od nas u ovoj sportu. Ispalo je sasvim nesto drugacije (slicno kao tenis ili vaterpolo) Srbija ima ogromnu tradiciju u ovom sportu kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu, mada smo malo bili stali zadnjih 10 godina, ali se vracamo.
Ne trebaju nam misljenja iz Hrvatske o nasem staromodnom rukometu i njihovoj milostinji (uhvatila kriza kauboje) pa su opet kompleksi proradili) Nece vise samo biti deranje u kosraci, vaterpolu, tenisu i fudbalu...dosao je na red i rukomet.
p.s. kad smo mi osvajali odlicja na rukometnim takmicenjima, oni nisu postojali na mapi. Medjutim ljudi se brzo uzdignu pa zaborave na svoju proslost i ono sto je najvaznije u ovom sportu, a to je postovanje protivnika sto hrvatska javnost jos nije naucila.

Ssss

pre 12 godina

Sreca prati hrabre!!!Nadam se da cemo biti bolji na OI ali ovo je veliki uspeh.Svi koji su sumnjali u poverenje Spanaca(nasih politickih prijatelja)su se prevarili debelo

kocka

pre 12 godina

Provukli smo se kroz iglene usi, mi smo igrali protiv spanaca, poljaka i Alzir je tu a svi znamo da su nezgodne arapske ekipe ( Alzir, Tunis, Egipat), nismo domacini, a neko je igrao protiv rukometnih velesila kakve su Cile ( kog smo mi pre neki dan dobili 15 razlike ) i Japan + bili domacini.
(ja, 9. april 2012 00:11)

Mi smo na kvalifikacijskom turniru igrali bez Balica, Strleka, Kopljara, protiv Islanda bez Horvata i Buntica. U takvom sastavu smo dobili Cile +20 s tim da su zadnjih 20 minuta igrali igraci koji prvi put nastupaju za reprezentaciju i nece ici sigurno na OI. Deset minuta prije kraja bilo je i 23. Ovo je bilo samo da razjasnimo taj Cile kojeg ste vi dobili 30:15. Ne znam zasto svi podcjenjuju Island. Da ih mi nismo pobijedili u skupini na EP, bili bi kandidati za medalju. Srebro iz pekinga i nekoliko polufinala u zadnje 4 godine nikome ne daju za pravo podcjenjivati ih. Protiv nas su igrali bez stefanssona i peterssona, a mi bez svih igraca gore nabrojanih. Rezultat je 10 min prije kraja bio 28:20. A onda se pocelo pjevat u punoj dvorani, valovi i takve stvari pa je doslo do opustanja. Poceli se pucat frkovi, cepelini...A to sto smo imali laksu grupu i sto smo bili domacini mozemo zahvaliti svojim prijasnjim uspjesima. 2 olimpijska zlata, svjetsko zlato, svjetsko srebro, a na EP nam fali samo zlato, a bronci i srebra imamo za prodavanje, ionako je recesija.

makishev

pre 12 godina

Ljudi, pustite sad prepucavanje sa Hrvatima nego ima li negde da se nadje snimak poslednjih 5 minuta sa Poljskom ili samo onaj gol Nikcevica ya izjednacenje? Ako ima, neka neko postavi link, hvala unapred! Srbija na OI!!! Svaka cast momci!

ElCid

pre 12 godina

@Zahvalite korektnim Španjolcima i Poljacima koji su vam poklonili remi, inače niste zaslužili
Не причај бесмислице! У сваком успеху постоји и одређена доза среће, срећних околности, то нико не негира али ти још увек не можеш да преболиш пораз Хрватске против Србије па сада причаш бесмислице типа "захвалите шпањолцима" или "пољаци вам(нам) поклонили нерешено". Нити су нам пољаци било шта поклонили већ су играчи Србије изборили реми својом упорношћу, а шпанцима свакако захваљујемо што су били професионални и часни и до краја испоштовали дух олимпизма. Идући том логиком све победе хрватске репрезентације се такође могу оспоравати разноразним изговорима али ја то нећу чинити јер знам да је Хрватска када је освајала титуле била најбоља. Шпанија је уз Француску, Данску и Хрватску најквалитетнија екипа а Србија је пре неки дан против те исте Шпаније одиграла фантастично и пала као последица константне игре с играчем мање у последњих пет минута, чиме не умањујем заслужену победу шпанаца.

XPBAT

pre 12 godina

U danasnje vreme, surovog kapitalizma, gde se sve ogleda kroz novac, ova vetrovatna pobeda Spanije ( trenutno vode 20-10) treba da posluzi kao svetao primer da je fair play jedino vazan,kako u sportu tako i zivotu!
(aimar, 8. april 2012 21:12)

Da, a nije bio važan kada se puštalo u vaterpolu. Sad odjednom važan...braćo, dajte se odlučite više.

Maki

pre 12 godina

Iskreno se nadam da cete na HR naletit, al tamo vam nece bit flasa ni pikado strelica da gadjate HR igrace na ulazu u svlacionicu kao u BG niti pustanja pasivnih napada po 5 min

QAZ

pre 12 godina

E ovi hrvati su isto ovako pretili i pred polufinale EP-a, pa znamo svi sta je bilo...Prosto je neopisivo koliko je velika njihova frustracija.Iskreno, ja sam presrecan zbog toga.

marco van basten

pre 12 godina

pročita čovjek svakakve gluposti ali da srbi imaju monopol na ime marko je vrh....naravno čestitke vašima i želim im srebro u londonu

Miko

pre 12 godina

Svaka cast momcima i puno srece u Londonu.
Bila je izuzetno teska grupa,pa je i malo srece zasluzeno.Malo pojasnjenje za sve koji se bave glupostima da li su Spanci igrali za nas i da li su to trebali:Spanci su igrali za svoju zemlju i svoj narod.To je svakom normalnom dovoljno da gine na ternu u svakoj prilici.A mi (da ne pominjem ove kompleksase zapadno od nas)uvjek nadjemo priliku da glupostima umanjimo velike uspjehe.
Pozdrav iz Podgorice

Marko

pre 12 godina

Vi imate komplekse, mi imamo komplekse...kako vam vise ne dop...i ta prica...al bas na svaku temu...ne moze covjek da procita ni jednu vijest a da se ne nadju dva kretena da mjere ko ima veci

dzindzer

pre 12 godina

@Marko - ovaj sto moli Boga da nas dobiju u skupini:A boli, jos boli, a? Hoce to od previse frustracije, mrznje i "da (istocnom) komsiji crkne krava"-fiozofije.

MeMyselfAndI

pre 12 godina

@Rubik shvatili smo da se razumijes u rukomet. Aj' sad budi malo arogantan na nekom od cro-stranica ili jednostavno idi i raduj se, valjda imas cemu, pa i vi ste izborili plasman, ili to nije dovoljno da te usreci, toliko te boli nas plasman??

Pitomac

pre 12 godina

Meni se čini da neki ovde neznaju kako su uopšte formirane ove grupe u kvalifikacijama. Dakle nije bilo žreba već se sastav određivao na osnovu plasmana na zadjem SP (6 ekipa) a njima je dodato još 6 ekipa sa kont. šampionata, a u grupama je domaćin bila najbolje plasirana rep. sa SP. zato su Hrvati bili i nosioci i domaćini, a mi upali u ovu najjaču grupu.
Inače, srećan sam što smo prošli, iako realno nismo zaslužili, bar po igri protiv Poljaka, neverovatnio je kako smo se provukli. Špancima svaka čast i želim im zlato na OI, jer ga mi ionako ne možemo uzeti.

mario

pre 12 godina

(dovla, 8. april 2012 23:01)
A jedva ste se plasirali na OI.
Je vidimo baš nas derete u svim sportovima,a to se inače može na kruh namazati.

nikol dz. femija

pre 12 godina

(bubi, 8. april 2012 21:21)

NISU ISTI NAROD Španci i Poljaci. Da su Španci igrali protiv recimo Katalonaca VERUJEM DA BI POBEDILI KATALONCI, u ovoj situaciji. Poljaci nisu Katalonci.

NARAVNO da su Srbi iz Srbije i Srbi iz Crne Gore jedan narod. E sada što je Katalonija deo Španije a Crna Gora više nije deo Srbije, to je stvar moćnika a ne jednog te istog naroda.

SPORT JE SAMO PROSTOR ZA DELOVANJE POLITIKE.

Marko

pre 12 godina

Ti mora da si cist Hrvat-MARKO!Promeni ime za pocetak...

Zar ste toliko iskompleksirani da mislite da je Marko srpkso ime????
AHAHAHAHA
nema vam pomoći srbi.... :)

budimo realni

pre 12 godina

tipicno srpski. reprezentacija se kroz iglene usi provuce u kvalifikacijama za neko veliko takmicenje, digne se velika euforija i posle objektivno realnog debakla na tom takmicenju drvlje i kamenje na igrace. budimo realni

Idemo

pre 12 godina

Ljudi zar vi stalno mislite da je ovde u pitanju fair play, ajde nemojte biti naivni,Spanci igraju za sebe da bi bili definitivno prvi u grupi i bili u prvom sesiru i dobili lakse protivnike u grupi,plus hoce da vrate Poljacima za evro 2009. Da im to nista ne treba, pustili bi opusteno Poljake, bas njih briga za Srbiju,a i njima je bolje da ide Srbija nego Poljska koja je jaca od Srbije realno.

XPBAT

pre 12 godina

U danasnje vreme, surovog kapitalizma, gde se sve ogleda kroz novac, ova vetrovatna pobeda Spanije ( trenutno vode 20-10) treba da posluzi kao svetao primer da je fair play jedino vazan,kako u sportu tako i zivotu!
(aimar, 8. april 2012 21:12)

Da, a nije bio važan kada se puštalo u vaterpolu. Sad odjednom važan...braćo, dajte se odlučite više.

Rubik

pre 12 godina

Vi ste totalni nepoznavatelji rukometa. Ne mozete se dogovoriti zbog cega Spanjolci vracaju nekakve dugove Poljacima. Zbog SP ili EP, 2008, 2009, 2010. Do prvenstva u Srbiji nije vas bilo na rukometnoj karti. Nerjeseno(zasluzeno ili ne) odigrate s Poljacima koji su u posljednje dvije godine prosjecna reprezentacija, izgubite od Spanjolaca dosta uvjerljivo(ne govorim o gol razlici nego igri) i dobijete velesilu Alzir. Jedna pobjeda u 3 utakmice. Rukomet vam je staromodan, nemate obiljnog igraca u reprezentaciji ispod 26/7 godina, Ilicu kapa do poda-olicenje sportasa. 30 golova u jednoj utakmici niste zabili otkad Srbija samostalno nastupa. Francuzi, Spanjolci, Danci, Njemci(mogli bi iznenaditi-razmontirali Dance), Islandjani, Hrvatska(slobodno lupajte minuse) su sigurno bolje reprezentacije od Srbije. U rangu ste s Madjarima, Svedjanima i takvim reprezentacijama(opet lupajte minuse). Ako i dalje mislite da mozete do medalje, onda ste stvarno optimisti. Jedino mozete biti sretni sto imate 14 sportasa vise na OI.

mario

pre 12 godina

(dovla, 8. april 2012 23:01)
A jedva ste se plasirali na OI.
Je vidimo baš nas derete u svim sportovima,a to se inače može na kruh namazati.

Maki

pre 12 godina

Iskreno se nadam da cete na HR naletit, al tamo vam nece bit flasa ni pikado strelica da gadjate HR igrace na ulazu u svlacionicu kao u BG niti pustanja pasivnih napada po 5 min

doktor

pre 12 godina

VELIKO hvala najvecoj sportskoj naciji,Spaniji !!!!! Uvek sam intimno navijao za njih iz vise razloga,od politickih do sportskih! Stvarno su nam prijatelji!!!! NAklon do poda!

cicaDRAZA

pre 12 godina

43.min 25:15 idemooo! bravo za Spance! U INAT DUSMANIMA KOJIMA SMETA IDEMO U LONDON!Sada se vidi koliko je zlatan jucerasnji bod! DRAGOCEN!

Marko

pre 12 godina

Ti mora da si cist Hrvat-MARKO!Promeni ime za pocetak...

Zar ste toliko iskompleksirani da mislite da je Marko srpkso ime????
AHAHAHAHA
nema vam pomoći srbi.... :)

kocka

pre 12 godina

Provukli smo se kroz iglene usi, mi smo igrali protiv spanaca, poljaka i Alzir je tu a svi znamo da su nezgodne arapske ekipe ( Alzir, Tunis, Egipat), nismo domacini, a neko je igrao protiv rukometnih velesila kakve su Cile ( kog smo mi pre neki dan dobili 15 razlike ) i Japan + bili domacini.
(ja, 9. april 2012 00:11)

Mi smo na kvalifikacijskom turniru igrali bez Balica, Strleka, Kopljara, protiv Islanda bez Horvata i Buntica. U takvom sastavu smo dobili Cile +20 s tim da su zadnjih 20 minuta igrali igraci koji prvi put nastupaju za reprezentaciju i nece ici sigurno na OI. Deset minuta prije kraja bilo je i 23. Ovo je bilo samo da razjasnimo taj Cile kojeg ste vi dobili 30:15. Ne znam zasto svi podcjenjuju Island. Da ih mi nismo pobijedili u skupini na EP, bili bi kandidati za medalju. Srebro iz pekinga i nekoliko polufinala u zadnje 4 godine nikome ne daju za pravo podcjenjivati ih. Protiv nas su igrali bez stefanssona i peterssona, a mi bez svih igraca gore nabrojanih. Rezultat je 10 min prije kraja bio 28:20. A onda se pocelo pjevat u punoj dvorani, valovi i takve stvari pa je doslo do opustanja. Poceli se pucat frkovi, cepelini...A to sto smo imali laksu grupu i sto smo bili domacini mozemo zahvaliti svojim prijasnjim uspjesima. 2 olimpijska zlata, svjetsko zlato, svjetsko srebro, a na EP nam fali samo zlato, a bronci i srebra imamo za prodavanje, ionako je recesija.

dovla

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)

bolje se moli vasem djedu bozicnaku.. bolje da nas ne dobijete jer vas deremo u svim sportovima

Oj debeli lade,zasto ljudi rade....€€€

pre 12 godina

pa što ste očekivali,nisu Španjolci kao vi da puštaju,(vaterpolo),ajd bok
(bubi, 8. april 2012 21:21)

AJ BOK BRE

goranl

pre 12 godina

Svaka cast spancima na postenoj igri a sto se tice vaterpola kad vasi igraci budu ljudi mozda vas i pustimo slucaj Dobud i jos nekih !!!!!Zdravo

poznavaoc

pre 12 godina

Idemooooo u London. Brao momci, nadamo se dobrim vjestima iz Francuske. Mismo naj bolji, samo da prodjemo u prvom kolu, mozda se i popnemo na pobjednicko podstolje.

Voja

pre 12 godina

To su ti isti Španci koje naša javnost obično pljuje i naziva prevarantima, folirantima, mućkarošima i čime sve ne. Isti Španci koji su uvek politički poštovali Srbiju, a o sportskom poštovanju prema našim igračima i trenerima i da ne pričam. Kol'ko smo mi nepromišljeni narod u svojim izjavama, koga smatramo prijateljem i bratom, a koga pljujemo...

Нишлија

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)
Ево и ја молим Бога да вас добијемо у групи! А кад вас развалимо шта ћеш онда?

prema svecu i tropar

pre 12 godina

pa što ste očekivali,nisu Španjolci kao vi da puštaju,(vaterpolo),ajd bok
(bubi, 8. april 2012 21:21)

Nasi rukometasi ne udaraju namerno protivnicke igrace u trenucima kad je sve reseno, kao neciji vaterpolisti.
Treba zasluziti da ti se pomogne.

Шиђани навијају за ЗВЕЗДУ

pre 12 godina

Отварање ОИ, излази стотињак српских спортиста на челу са барјактар-генералом Новаком, непроцењиво !!! Напред СРБИЈА !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nebojsa

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)

Pa naravno da si se bacio u molitvu da nas dobijete u "skupini", jer biste nas tako sigurno izbegli u cetvrtfinalu. A nije lako kada vas od medalje odvoje "istocni susjedi":))
Inace, nisam ostrascen, puno srece svima, i vama i nama, samo mi nije jasan taj poriv za stalnim provokacijama (nisu nista bolji ni ovdasnji internet "junaci").

stevan

pre 12 godina

Imali smo ubedljivo najacu grupu od svih ucesnika u kvalifikacijama. Niko ne prica ovde da smo trenutno na nivou jedne Francuske ili Danske, ali se vidi veliki pomak u poslednje 2 godine.
Smesno mi je da se javljaju mnogi iz "lijepe njhove" koji su imali veliku sansu u Beogradu da pokazu da su bolji od nas u ovoj sportu. Ispalo je sasvim nesto drugacije (slicno kao tenis ili vaterpolo) Srbija ima ogromnu tradiciju u ovom sportu kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu, mada smo malo bili stali zadnjih 10 godina, ali se vracamo.
Ne trebaju nam misljenja iz Hrvatske o nasem staromodnom rukometu i njihovoj milostinji (uhvatila kriza kauboje) pa su opet kompleksi proradili) Nece vise samo biti deranje u kosraci, vaterpolu, tenisu i fudbalu...dosao je na red i rukomet.
p.s. kad smo mi osvajali odlicja na rukometnim takmicenjima, oni nisu postojali na mapi. Medjutim ljudi se brzo uzdignu pa zaborave na svoju proslost i ono sto je najvaznije u ovom sportu, a to je postovanje protivnika sto hrvatska javnost jos nije naucila.

jablan

pre 12 godina

Mnogo dobar rezultat za Srbiju.Vukovicu licno mislim da ce mo da gledamo Srbiju na olimpijskim igrama u Londonu.bravo za Spance igraju nema sta kapa dole.jablan

SRB

pre 12 godina

Mi smo imali sreće, što smo igrali u Španiji protiv domaćina, Poljske i Alžira, a vi komšije ste zasluženo obezbedili prolaz pobedom nad Japanom i Čileom i to na domaćem terenu... Au ala ste se najedili što smo prošli, znate šta vas čeka kad se ukrstimo na OI.

s

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)
Ti mora da si cist Hrvat-MARKO!Promeni ime za pocetak...

aimar

pre 12 godina

U danasnje vreme, surovog kapitalizma, gde se sve ogleda kroz novac, ova vetrovatna pobeda Spanije ( trenutno vode 20-10) treba da posluzi kao svetao primer da je fair play jedino vazan,kako u sportu tako i zivotu!

Deki

pre 12 godina

Ovde se pravi paralela sa utakmicom Srbija-Crna gora u vaterpolu,kako smo mi pustili Crnogorce,pa kao mi smo nepošteni?Razlika u kvalitetu u rukometu izmedju Španije i Poljske je velika a još se igra u Španiji.Razlika u vaterpolu izmedju Srbije i Crne gore je neznatna,ako je uopšte i ima.Znamo kako je vaterpolo težak sport i nije bilo razloga da ginemo u toj utakmici,jer smo već prošli dalje.Svaka čast na plasmanu,ali mislim da nemamo tim za medalju.Ali,treba verovati i boriti se.Ipak imamo konačno tim koji može da igra sa najjačima!

cicaDRAZA

pre 12 godina

Nisu se predavali borili su se kad su ih svi otpisali i mislili da je kraj. Setite se 25:23 na 50 sekundi do kraja a onda u zadnjim sekundama zlatan gol za bod neprocenjive vrednosti! Zato mi ova nasa viza za OI izborena na taj nacin dodje najsladja! :))) Idemo na olimpijadu pa sta bude.Potajno se nadam ali opet msm da mozemo do polufinala a mozda i vise! ;) SRBIJAAAA!

Vladan

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)

Vas i cekamo!

ja

pre 12 godina

Provukli smo se kroz iglene usi, mi smo igrali protiv spanaca, poljaka i Alzir je tu a svi znamo da su nezgodne arapske ekipe( Alzir, Tunis, Egipat), nismo domacini, a neko je igrao protiv rukometnih velesila kakve su Cile ( kog smo mi pre neki dan dobili 15 razlike ) i Japan + bili domacini.

nikol dz. femija

pre 12 godina

(bubi, 8. april 2012 21:21)

NISU ISTI NAROD Španci i Poljaci. Da su Španci igrali protiv recimo Katalonaca VERUJEM DA BI POBEDILI KATALONCI, u ovoj situaciji. Poljaci nisu Katalonci.

NARAVNO da su Srbi iz Srbije i Srbi iz Crne Gore jedan narod. E sada što je Katalonija deo Španije a Crna Gora više nije deo Srbije, to je stvar moćnika a ne jednog te istog naroda.

SPORT JE SAMO PROSTOR ZA DELOVANJE POLITIKE.

Kiclu

pre 12 godina

Koje komplekse imaju Hrvati od nas.. ludilo.. znas kad bih ja isao na njihove sajtove da komentarisem njihov plasman na OI... au, nije im lako, dobili su penicilin u areni..

SasaKV

pre 12 godina

Vi ste totalni nepoznavatelji rukometa. Ne mozete se dogovoriti zbog cega Spanjolci vracaju nekakve dugove Poljacima. Zbog SP ili EP, 2008, 2009, 2010. Do prvenstva u Srbiji nije vas bilo na rukometnoj karti. Nerjeseno(zasluzeno ili ne) odigrate s Poljacima koji su u posljednje dvije godine prosjecna reprezentacija, izgubite od Spanjolaca dosta uvjerljivo(ne govorim o gol razlici nego igri) i dobijete velesilu Alzir. Jedna pobjeda u 3 utakmice. Rukomet vam je staromodan, nemate obiljnog igraca u reprezentaciji ispod 26/7 godina, Ilicu kapa do poda-olicenje sportasa. 30 golova u jednoj utakmici niste zabili otkad Srbija samostalno nastupa. Francuzi, Spanjolci, Danci, Njemci(mogli bi iznenaditi-razmontirali Dance), Islandjani, Hrvatska(slobodno lupajte minuse) su sigurno bolje reprezentacije od Srbije. U rangu ste s Madjarima, Svedjanima i takvim reprezentacijama(opet lupajte minuse). Ako i dalje mislite da mozete do medalje, onda ste stvarno optimisti. Jedino mozete biti sretni sto imate 14 sportasa vise na OI.
(Rubik, 8. april 2012 23:07)

Ne mogu da verujem koliko su neki ljudu jadni. Srbija se kvalifikuju u rukometu i Hrvati nam dolaze da nam objasne ko je sta u rukometu i da smo mi u stvari niko i nista. Pa zar ne vidis decko koliko je to bolesno i pitaj se da li sam stvarno toliko opterecan sa Srbijom da gubim vreme da je pljujem a ne da napredujem kao covek. Doso si na Srpski forum da nas posetis da smo mi 'Prosecna' reprezentacija. Nemoj da zaboravis da je ta ista prosecna SRBIJA razbila 'velesilu' Hrvatsku. Mogu samo da ti preporucim da prestanes da gledas na kreteni kao sto su Dobud i takvi slicni i da pogledas vise na Ljubicica i Karlovica kako se oni lepo slazu sa Srpskim teniserima.

Divos

pre 12 godina

Još 3 minuta. 33:20. Naši idu na OI. Ponovo hvala Sarajliji na link. Španci sasvim korektno u odbrani. U napadu ih je strašno išlo. Poljaci su imali definitivno loš, zapravo očajan dan, ništa ih nije išlo. To je to.
Već sam rekao jučer. Plasman na OI je supervažan (eto ostvario se). Ali mnogo je važnije da posle 10-ak godina imamo i igru i atmosferu u reprezentaciji. Takođe sam uverenja da ova ekipa ima prostora za napredak u igri. Očekujem dobre vesti iz Londona i ono što je još važnije ova ekipa će sigurno narednih 4-5 godina raditi dobre stvari. Biće i loših dana (kao što su danas imali Poljaci), jednostavno mora da bude. Ali biće i sjajnih vesti. uveren sam u to.

rukometash

pre 12 godina

E vala kad su juce izvukli nereseno protiv poljaka, znao sam da ce biti nesto. Srbija najzad igra rukomet posle dugo godina, i sto je jos vaznije ima pobednike u svom sastavu. PS. Nikcevicu svaka ti se dala za onaj gol!!! SRBIJAAAAAAAAAAA

Dalmos

pre 12 godina

@ Bubi
Sve po zaslugama! Ono što su vaši vaterpolisti pokusali je i te kako bilo zasluženo. A i ovo današnje zalaganje Španaca je samo žetva naših internacionalaca, koji su svojim ljudskim kvalitetima godinama sejali ne raskidiva sportska prijateljstva u toj istoj Španiji.

vladimir

pre 12 godina

Svaka cast Spancima na fer pleju i sjajnoj igri protiv Poljaka.Nije im trebalo i mec im nista nije znacio ali izgleda da je prijateljstvo izmedju Veselina Vukovica i Valera Rivere urodilo plodom pa su Spanci igrali ka da njima znaci pobeda a ne nama.Idemo u London posle srebra na EP jos jedan uspeh jel je ovo bio najjaci kvalifikacioni turnir posto su druga dva bila dosta laksa onaj u Hrvatskoj jako slab.Izbacili smo rukometnu velesilu u poslednje vreme Poljsku sto je uspeh sasvim dobar.Poljaci kao da su bili emotivno ispraznjeni i razocarani posle jucerasnjeg meca sa nama i tako razocarani nisu uspeli ni da izbore bar castan poraz protiv Spanije koja sigurno da ce biti jedan od favorita za zlato u Londonu na OI.Svaka cast nasim momcima i ovo je najbolja godina u istoriji naseg rukometa od osamostaljena.Bice OI slabije nego EP,i ako se sloze kockice mozemo i tamo da napravimo zapazen rezultat

Webad

pre 12 godina

Nije u pitanju nikakav fair play nego spanci pobedom ulaze u prvi sesir i izbegavaju francuze,dance,hrvate..tako da je pobeda spanaca ocekivana. Svaka cast Srbiji na ovom uspehu!

jestra

pre 12 godina

Iskreno,nisam verovao u pobedu Spanije,ali su me razuverili postenom igrom.Samo se pitam,sta bi se desilo da su bile zamenjene uloge?Nesto nisam siguran da bi mi tako odigrali.A,to ste se javljaju neki Hrvati i placu za onim sto se desilo u vaterpolu,ne kaze se za dzabe,kako se zaduzis tako ti se i vraca.Zato,pamtimo kako su odigrali Spanci pa im vratimo za ovo sto su oni bez obzira za neke komentare uradili za nas.

QAZ

pre 12 godina

E ovi hrvati su isto ovako pretili i pred polufinale EP-a, pa znamo svi sta je bilo...Prosto je neopisivo koliko je velika njihova frustracija.Iskreno, ja sam presrecan zbog toga.

Pukovnik Bukovski

pre 12 godina

Čestitam na kvalifikaciji!!! Neka nam je srećno!
Ali, mora se utrenirati odbrana kao na Evropskom u Beogradu i to da se tako đuska do poslednjeg minuta, a napad početi sa treninzima još od posle Vaskrsa!!! Kriminalni smo na momente, nema tečnosti, elegancije u zabadanju, idemo dosta na foru i pojedinačnu silu. Vujin da se probudi načisto i biće nešto. Daj Bože da nam malo grupa na OI "legne", jer ova za kvalifikacije , kao i ona na EP je bila "zemlja". Dečki se zezaju sa Čile-tom i Japanom...
Pa interesantnije je pratiti OI kad imamo ekipu tamo!

vlada

pre 12 godina

nisu spanci igrali za nas, nego im je pobeda trebala zbog bolje pozicije u žrebu, sada su u prvom šeširu. nego, pustimo njih, naši su prošli! tek sada nikčevićev gol protiv poljaka dobija na značaju. nikčeviću, care!

Србин

pre 12 godina

Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
Molim Boga da vas dobijemo u skupini
(Marko, 8. april 2012 22:28)


Боже помози му!!!!

Indijanac

pre 12 godina

U danasnje vreme, surovog kapitalizma, gde se sve ogleda kroz novac, ova vetrovatna pobeda Spanije ( trenutno vode 20-10) treba da posluzi kao svetao primer da je fair play jedino vazan,kako u sportu tako i zivotu!
(aimar, 8. april 2012 21:12)

Da, a nije bio važan kada se puštalo u vaterpolu. Sad odjednom važan...braćo, dajte se odlučite više.
(XPBAT, 8. april 2012 21:55)

Niko nije nikog puštao u vaterpolu, nego je naš najbolji igrač Filipović bio povređen jer ga je hrvatski vaterpolista udario, tako da nismo bili u punom sastavu u meču sa C.G. da pružimo maksimum, inače bi ih sigurno dobili. O tome se treba voditi računa. Reprezentacija Hrvatske je tada u stvari pomogla Crnoj Gori.

Rokaj snimaj TO MOGU SAMO SRBI

pre 12 godina

Ovi Kroati ljubomorni sto ih stalno razbijamo u svim sportovima kao i u rukometu, pa došli da leče komplekse...xaxa :)

marco van basten

pre 12 godina

pročita čovjek svakakve gluposti ali da srbi imaju monopol na ime marko je vrh....naravno čestitke vašima i želim im srebro u londonu

ElCid

pre 12 godina

@Zahvalite korektnim Španjolcima i Poljacima koji su vam poklonili remi, inače niste zaslužili
Не причај бесмислице! У сваком успеху постоји и одређена доза среће, срећних околности, то нико не негира али ти још увек не можеш да преболиш пораз Хрватске против Србије па сада причаш бесмислице типа "захвалите шпањолцима" или "пољаци вам(нам) поклонили нерешено". Нити су нам пољаци било шта поклонили већ су играчи Србије изборили реми својом упорношћу, а шпанцима свакако захваљујемо што су били професионални и часни и до краја испоштовали дух олимпизма. Идући том логиком све победе хрватске репрезентације се такође могу оспоравати разноразним изговорима али ја то нећу чинити јер знам да је Хрватска када је освајала титуле била најбоља. Шпанија је уз Француску, Данску и Хрватску најквалитетнија екипа а Србија је пре неки дан против те исте Шпаније одиграла фантастично и пала као последица константне игре с играчем мање у последњих пет минута, чиме не умањујем заслужену победу шпанаца.

Goran

pre 12 godina

Драги господине Хрвату,(на ћирилици!)ја док нисам увео кабловску пре пет година ја нисам знао ништа о Вама Хтрватима.Успех и неуспех како наше државетако тако и наших спортиста нема ама баш никакве везе са Вама.А то је битно јер Ви очигледно имате неки комплекс од нас Срба.Кад потрошите све реалне аргументе онда смо вам по обичају увек ми криви.А у Србији се више нико не бави Хрватском, нити нас занимате..

Hektor

pre 12 godina

Setih se nakon jučerašnjeg gola Nikčevića one munjevite kontre Danaca protiv MKD – kojom su, nakon već spakovanih kofera za put kući, na kraju došli do zlatne medalje u Areni. I mislim se... ovako se stiže do olimpijske medalje! Bio bi to, zaista, ogroman podvig - malo možda i previše uzeti dve medalje na dva velika takmičenja u toku jedne godine... ali, verujmo! :-)

CapoKalle

pre 12 godina

Србијаaaaaa ! London here we are ! :D

Ako zelite da saznate sve o kvalifikacija za Olimpijske Igre u rukometu, odbojci i ostalim sportovima potrazite na guglu forum "Totallympics".

Mozete da saznate sve o OI, i diskutujete sa ljudima sirom sveta.

Србија!

profesorBaltazar

pre 12 godina

Spanci nisu igrali za nas vec su zeleli da se revansiraju poljacima za proslo svetsko prvenstvo. Ali posle jucaresnjeg meca sa poljacima i nadoknade od dva gola manjka smo i zasluzili da se plasiramo na OI. A sad medalja!!!!!

Momcilo

pre 12 godina

Pogledom na ucesnike na OI jasno se vidi da cemo gledati dosta dobrih i neizvesnih utakmica. Jedino mislim da su Englezi zalutali, voleo bih da budu sa nama u grupi pa da ih oduvamo.

Tenis_Fan

pre 12 godina

Mnogo smo pozitivne energije dobili od nasih sportista,lepe su to vesti i
na takve trebaju mladi da se ugledaju...kada bi sve funkcionisalo lepo kao
u sportu bili bi velesila..
Bravo momci,bravo nasim pravim ambasadorima jer od politicara nema nista da ne kazem nesto ruznije heh..

Svakako da cemo uzivati na OI...
Sportski pozdrav.

branko

pre 12 godina

Браво момци и Viva Esapagna!!!
Јесу прошли кроз иглене уши, али то ће се заборавити. Уосталом, ако говоримо о срећи ( мислим на меч против Пољске) она овог пута јесте била на нашој страни али ми не би требало више од 3 минута па да се присетим најмање 5 утакмица последњих година кад је срећа била на страни наших противника, па и истих тих Пољака. Ове године наша рукометна репрезентација је коначно постала озбиљна екипа која може равноправно да игра па и победи било ког противника. Верујем да ће и у Лондону то показати. Олимпијски турнир је лакши од ЕП, па и од квалификација у оваквој групи у којој смо ми били где је одлучивао сваки гол! У исто то време комшије Хрвати су за пласман на ОИ требало да победе Чиле и Јапан! Каква разлика!
Дозволите ми и две сасвим личне исповести. Прва је да ми је изузетно драго што је нека наша екипа постигла успех и уз помоћ професионалног психолога, за шта се одавно залажем. Друго , тек пласманом рукометаша некако сам преболео неуспех кошаркаша за које сам био сигуран да ће играти у Лондону, док од рукометаша, да будем искрен, то нисам очекивао. Зато још једном браво момци и хвала вам.

srecan sto vise nisam tu

pre 12 godina

Dobro je to sto momci imaju dobru komunikaciju medju sobom i stvarno bi bilo steta da nisu otisli...Sta god uradili tamo uspeh je jer ne ide dosta bitnih i realno uspesnijih ekipaod nase...Nadam se da je ovo pocetak jedne lepe olimpijske price

dzindzer

pre 12 godina

@Marko - ovaj sto moli Boga da nas dobiju u skupini:A boli, jos boli, a? Hoce to od previse frustracije, mrznje i "da (istocnom) komsiji crkne krava"-fiozofije.

MeMyselfAndI

pre 12 godina

@Rubik shvatili smo da se razumijes u rukomet. Aj' sad budi malo arogantan na nekom od cro-stranica ili jednostavno idi i raduj se, valjda imas cemu, pa i vi ste izborili plasman, ili to nije dovoljno da te usreci, toliko te boli nas plasman??

Pazi na izrazavanje:)

pre 12 godina

Bice to jedna Velika Srbija na OI, predvodjena nasim najboljim sportistom. Napred MOMCI !
(Jakovljevic, 8. april 2012 21:51)

Jakovljevicu, Jakovljevicu, najboljim SVETSKIM sportistom!

Ssss

pre 12 godina

Sreca prati hrabre!!!Nadam se da cemo biti bolji na OI ali ovo je veliki uspeh.Svi koji su sumnjali u poverenje Spanaca(nasih politickih prijatelja)su se prevarili debelo

Pitomac

pre 12 godina

Meni se čini da neki ovde neznaju kako su uopšte formirane ove grupe u kvalifikacijama. Dakle nije bilo žreba već se sastav određivao na osnovu plasmana na zadjem SP (6 ekipa) a njima je dodato još 6 ekipa sa kont. šampionata, a u grupama je domaćin bila najbolje plasirana rep. sa SP. zato su Hrvati bili i nosioci i domaćini, a mi upali u ovu najjaču grupu.
Inače, srećan sam što smo prošli, iako realno nismo zaslužili, bar po igri protiv Poljaka, neverovatnio je kako smo se provukli. Špancima svaka čast i želim im zlato na OI, jer ga mi ionako ne možemo uzeti.

Marko

pre 12 godina

Vi imate komplekse, mi imamo komplekse...kako vam vise ne dop...i ta prica...al bas na svaku temu...ne moze covjek da procita ni jednu vijest a da se ne nadju dva kretena da mjere ko ima veci

kauffmann

pre 12 godina

Čestitke momcima na plasmanu na OI.........ale,ale........španci vode 9 razlike na 14 min. do kraja, to je to.......svaka im čast........

Bravo nasi

pre 12 godina

Evo 51 prvi minut, Spanci odvaljuju, nisam ovo ocekivao, ali izgleda da nisu zaborivili 2009 godinu i Evropsko prventsvo. Odlicno idemo na olimpijadu.

znanje-imanje

pre 12 godina

Španci su odigrali sa specijalnom strašću i rekao bih mržnjom protiv Poljske. A kamera prikazuje Vukovića kako iza gola podozrivo gleda, ne trepće i ne veruje. Na 2 minuta do kraja još uvek je bio vrlo napet!!!
Eto koliko je bio vredan onaj gol Nikčevića, pamtiće(mo) ga zauvek.

YO

pre 12 godina

Ne radi se o tome da li su Spanci posteni ili ne, vec o tome da imaju nerasciscene racune sa Poljacima, i ne bi ih pustili ni u ludilu. Ko je gledao mec, jasno mu je da nisu "u ljubavi".

Rk

pre 12 godina

Bravo legende,tako se igra za Srbiju,srcem!!!Sekunda su nas delile od ne odlaska na OI a onda Nikcevic i Spanija za spas!Kakav uspeh,gde su pljuvaci?Dokazali ste da srebro nije slucajno!London je sledeca stanica!

makishev

pre 12 godina

Ljudi, pustite sad prepucavanje sa Hrvatima nego ima li negde da se nadje snimak poslednjih 5 minuta sa Poljskom ili samo onaj gol Nikcevica ya izjednacenje? Ako ima, neka neko postavi link, hvala unapred! Srbija na OI!!! Svaka cast momci!

Miko

pre 12 godina

Svaka cast momcima i puno srece u Londonu.
Bila je izuzetno teska grupa,pa je i malo srece zasluzeno.Malo pojasnjenje za sve koji se bave glupostima da li su Spanci igrali za nas i da li su to trebali:Spanci su igrali za svoju zemlju i svoj narod.To je svakom normalnom dovoljno da gine na ternu u svakoj prilici.A mi (da ne pominjem ove kompleksase zapadno od nas)uvjek nadjemo priliku da glupostima umanjimo velike uspjehe.
Pozdrav iz Podgorice

vanja-sombor

pre 12 godina

Svaka cast nasim momcima ovo je ogroman uspeh za srpski rukomet i za nasu reprezentaciju!!!Posle srebrne medalje u Beogradu ovo je jos jedno veliko priznanje a u Londonu igrajte najbolje sto mozete i medalja nece izostati!!!CELA SRBIJA BICE UZ VAS!!!

urmas

pre 12 godina

Iskren da budem, strepeo sam pre turnira u Španiji, i zbog sastava grupe i rasporeda utakmica. Momci su ipak zaslužili da idu na OI. Plasman na OI je bitan i zbog toga da se dokaže da medalja u BG nije samo zbog domaćeg terena.
Imamo još dosta prostora za napredak u igri , naročito u napadu i to mi uliva optimizam.
I batalite više prepucavanje sa komšijama oko vaterpola.

Mare

pre 12 godina

Imenjace moj vrlo lako moze da se vidi ko ima vise kompleksa. Samo uporedi broj komentara Srba na hrvatskim sajtovima povodom sportskog uspeha Hrvatske i broj hrvatskih komentara na ovom sajtu povodom sportskog uspeha Srbije.
Cestitke nasim momcima na istorijskom plasmanu. Samo treba smanjiti broj glupih gresaka i imacemo dobre sanse na olimpijadi

bravo orlovi!

pre 12 godina

Svaka cast rukometasima, zasluzili su jer su verovali u sebe kad su na manje od minut gubili 2 gola razlike a na kraju stigli. Sve cestitke!

charles

pre 12 godina

jel zna neko gdje da pogledam zadnjih par minuta nasih protiv poljaka, ne mogu nigdje da nadjem a nisam vidio gol nikcevica,gol za olimpijadu??

m4rk0

pre 12 godina

Ne mogu nigde da nadjem poslednji minut nase utakmice sapoljacima. Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, pa bih voleo barem taj poslednji minut da vidim. BTW: cestitke nasim na palsmanu.

nemanja87

pre 12 godina

Ne mogu nigde da nadjem poslednji minut nase utakmice sapoljacima. Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, pa bih voleo barem taj poslednji minut da vidim. BTW: cestitke nasim na palsmanu.
(m4rk0, 8. april 2012 22:26)
Brate i ja ga trazim vec pola sata ali ne mogu nigde da nadjem :/
BRAVO ORLOVI !!!

Dalibor

pre 12 godina

Muchos Grazias Espana!
A za kety:

Скупина (ж): већи или мањи број људи, предмета и сл. који се налазе заједно. (Речник српскога језика, Матица Српска, 2007)

Crna Gora

pre 12 godina

Hvala Bogu,da i njih jednom sreca posluzi u zadnjim sekundama.mnogo su puta ispustali pobjede.Spanci nisu nista poklonili vec im je trebalo za prvo mjesto i bolji zrijeb,ali svaka im cast kako su rasturili poljake.Neznam sta se javljaju neki hrvati na forumima moraju oni uvijek nesto da dobace.glavno je izboreno sad sve preko ovoga je vrh

Nislija

pre 12 godina

Cestitam ORLOVIMA i nasem selektoru na plasman na OI i zelim im sve najbolje u Londonu. A cestitam i Spancima na fer plej. Jedva cekam da pocne Olimpijada. NAPRED ORLOVIIIIIII.