Fudbal 53

Ponedeljak, 19.03.2012.

12:55

"Odluka o pobedniku u revanšu"

Treneri fudbalera Partizana i Crvene zvezde, Avram Grant i Roberet Prosinečki, izjavili su da bi bili zadovoljni bilo kakvom pobedom u polufinalu Kupa Srbije.

"Odluka o pobedniku u revanšu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Rs

pre 12 godina

Možda griješim, ali imam utisak da ovog Granta zaboli kako ce zavrsiti derbi, kao i bilo koja druga utakmica i ko će biti šampion. On tu samo odrađuje posao. Avrame odlazi i vodi Đuru sa sobom.

Kubrik

pre 12 godina

Jesmo jsd i stadion nam je jna i tako ce biti zauvek, kad se dobija i kad se gubi, to je nas klub i takvog ga volimo. Vi menjaste grb, napraviste fuziju, vratiste grb, pa ga i prodavaste, stabion zovete po postojecem stadionu a i neznate znacenje te reci, neznam jeste li romi ili delije. Ko ste, sta ste, gde ste, to resite. Za nas se zna JSD PARTIZAN.
[Pedja, 19. mart 2012 19:31)

Vi Grobari menjate grb kod svakog sporta, od odbojke kosarke, fudbala, sami recite.Napiraviste fuziju sa OK Jugoslavijom, i dobiste njihove titule.Grb je i dalje tu Zvezdin nista ti ne brini.Stadion zovemo Marakana kao sto vi zovete JNA, sta ti smeta. A mi smo Cigani jer nas tako nazvase neki koji su hteli da uvrede Srpski narod, a vi ukraste uvredu. Lepo od vas.

vex

pre 12 godina

Nek pobedi bolji.al je ruzno kako treneri ulaze u utakmicu,unapred se pravdaju za izgubljenu utakmicu,koji bre revans,pobeda ce obezbediti sve a po najvise psiholosku prednost.

pex11

pre 12 godina

Partizan prvak a sve novine pune o raspadu zvezde!
Partizan igra ligu sampiona,uzima bod Realu, buducem sampionu Portu, finalisti lige Evrope takodje ali novine opet pune o zvezdi!
Cetiri uzastopne titule a novinari o zvezdi, treneru bez licence, srpstvu, Kosovu ....
Realno mnogo vise navijaca navija za zvezdu i vole je do ivice razuma jer kako objasniti podrsku posle svih ovih gluposti i nebuloza koje joj se desavaju!
Ako pobedimo a nadam se da hocemo makar zbog iskustva Ilica, Vukica i Dije opet ce se sa druge strane traziti izgovori i sve ce se zaboraviti pa opet nanovo iduce sezone!
Za sve to vreme, mi smo razjedinjeni i malodusni pa posle dva remija kao da smo prestali da zivimo i postojimo!

aca

pre 12 godina

Koliko isfrustriranih likova ovde ima, to je da ne poverujes. To su oni koji se kao prave da su realni i normalni navijaci u stvarnosti, koji postuju rivala i koje nas fudbal i ne zanima puno, onda dodju kuci sednu za kompjuter, i sve svoje frustracije izbace preko tastature. Igra se derbi, dobro, neka pobedi bolji, i da sve prodje u sportskom duhu na terenu i tribinama, to je najvaznije, nije ovo ni prvi ni poslednji derbi, igrace se jos puno puno, bice tu pobeda i poraza i za jedne i za druge, ali daj ostavite se te malogradjanstine, pa svako od vas poznaje nekog ko je ok, a navija za suparnicki klub. Svojim komentarima ovde dizete tenziju, ne daj Boze, ako se bilo sta ruzno desi na derbiju, a imali smo prilike da vidjamo, prvi cete da pisete kako osudjujete i kako je to strasno, a ovde svojim komentarima podrivate da se tako nesto desi, ljudi, to je samo sport i fudbal.

posteno govoreci

pre 12 godina

@vracar
pa o cemu cemo, o siromastvu, stanju u kom se nalazi cjelokupno drustvo,
o okupaciji Kosova...blatimo se, jer nam nista drugo nije ni ostalo!!!
dok je bio Milosevic, bar smo njega mogli napadati...

Lopovi

pre 12 godina

Tacno od pocetka Srbije i Hrvatske forsiraju se dva kluba kojih nisu bili ni do kolena velikanima Zvezdi i Hajduku u staroj Jugoslaviji... sad u ovakvom stanju drzavni projekti mora da su prvi, a u Evropi ih pune kelneri i ko stigne...

Vracar

pre 12 godina

Braco, neko navija za Zvezdu, neko navija za Partizan, to je sve normalno, ali zasto da se ovako blatimo i raspravljamo bez potrebe? Pa nasi smo majku mu, Srbi smo, rasipamo dzabe energiju i zivce a trebalo bi da budemo nikad slozniji u ovim teskim vremenima. Igra se derbi, pa neka pobedi bolji, neka pobedi spretniji, spremniji, to je valjda svrha fudbala i sporta. Evo ja sam npr. Zvezdas, volim svoj klub, navijam, ali postujem naseg najveceg protivnika. Zvezda ne moze bez Partizana i obrnuto, to svi znamo. Dokle ce vise kod nas biti era primitivizma i huliganstva? Zar nije dosta vise toga? Samo nam jos sad to treba. Pozdrav za sve prave navijace!

totem

pre 12 godina

Ali ti si verovatno jedan od mnogih navijaca-skorojevica koji prati fudbal od kako je Partizan prvi put pobedio u derbiju posle više od 10 godina
(rambo, 19. mart 2012 19:03)

Hmm.. nisam znao da od nov. 2001 do feb. 2007 ima 10 i vise godina.. no dobro, navikli smo mi na vasa preuvelicavanja.. i svaka vam cast na tih 7 pobeda u '10' godina.. Momak, mi za 4 godine imamo 10 pobeda u derbijima pa mi nije jasno cime se ti tu hvalis.. neresenim rezultatima protiv nas? Svaka cast.

demagog

pre 12 godina

Jesmo jsd i stadion nam je jna i tako ce biti zauvek, kad se dobija i kad se gubi, to je nas klub i takvog ga volimo. Vi menjaste grb, napraviste fuziju, vratiste grb, pa ga i prodavaste, stabion zovete po postojecem stadionu a i neznate znacenje te reci, neznam jeste li romi ili delije. Ko ste, sta ste, gde ste, to resite. Za nas se zna JSD PARTIZAN.
(Pedja, 19. mart 2012 19:31)

Hoces da kazes da se ponosis time sto ti omiljeni stadion i sportsko drustvo za koje navijas nosi tj sadrzi ime republike koja ne postoji vec iha-haj godina? Ok.

Ne kazem da si ti zbog toga kriv ili bilo koji drugi navijac Partizana ali je stvarno istovremeno smesno i zalosno da se posle toliko godina od kad je Srbija nezavisna drzava spominje ta Jugoslavija. Bilo, proslo, neponovilo se.

Naravno da se ti ne ponosis time i da bi prvi voleo da to mozes odmah sad da sve promenis nego eto, tako ti je lakse. Svakoj normalnoj osobi tako nesto smeta.

Stvarno, mogli bi Grobari da se malo pozabave oko tog pitanja, stvarno je sramota. Pre svega smo Srbi pa onda Grobari, Delije i nesto trece, u pitanju je obraz cele drzave, dokle da nam se smeju u svetu. Jugoslavija je mrtva, shvatite to. Pitajte Hrvate, Slovence, Makedonce itd evo za njih je Juga mrtva vec 20 godina.

Dobro Delije jos davno zapevase ono, "Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija.."

jednoruki krstivoje

pre 12 godina

Valjalo bi da Zvezda napravi fuziju sa nekim klubom i u fudbalu jer sami kao klub tesko da nesto mogu da naprave!Valjda ce im neka filijala odobriti svoje igrace mada preporucuju se i dva kluba pa da svim silama izbore neresen rezultat!Valjak se priprema da rutinski odradi u sredu...

Pedja

pre 12 godina

Jesmo jsd i stadion nam je jna i tako ce biti zauvek, kad se dobija i kad se gubi, to je nas klub i takvog ga volimo. Vi menjaste grb, napraviste fuziju, vratiste grb, pa ga i prodavaste, stabion zovete po postojecem stadionu a i neznate znacenje te reci, neznam jeste li romi ili delije. Ko ste, sta ste, gde ste, to resite. Za nas se zna JSD PARTIZAN.

rambo

pre 12 godina

@Mirko.SZvezda je prvi šampion Srbije kao nezavisne države,a i prvi klub u ex-Yu koji je odbranio duplu krunu naredne sezone. Ali ti si verovatno jedan od mnogih navijaca-skorojevica koji prati fudbal od kako je Partizan prvi put pobedio u derbiju posle više od 10 godina, a koji će isto tako i prestati da ga prati kad opet počne da gubi (mogu da zamislim koliko ce vas tada biti na stadionu), tako da je ograničeno poznavanje fudbala u tvom komentaru u principu očekivano. Tipična grobarska selektivna kratkovidost.

Komentator

pre 12 godina

Za neupućenog gospodina koji tvrdi da Zvezda nije bila prvak Srbije:
Pogledaj ko je bio prvi osvajač prvenstva Srbije od otcepljenja Crne Gore, iznenadićeš se.

totem

pre 12 godina

Mi smo tad bili dobri zato sto smo bili dobri a ne zbog jugoslavije.A kakve veze to ima sto ste vi jos JSD?
(Totem@, 19. mart 2012 16:19)

Vi ste tada bili dobri u zemlji, Evropi, zato sto ste imali Jugoslovene.. Ja ne kapiram sta ti mene upste pitas kada i sam znas da vas od raspada Jugoslavije nema na 'karti Evrope'. E sad se ti sam preispitaj zasto. To sto smo mi JSD koga je briga, bolji smo od vas i to je meni najvaznije. Plus, svi smo mi rodjeni u istoj zemlji, Jugoslaviji! Tebe ako je sramota svog detinjstva ja stvarno ne mogu da ti pomognem.

roze-poze nejberhudmen

pre 12 godina

Krajnje je vreme da se Yugosloveni dobiju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srb, 19. mart 2012 13:44)

Prosinecki, Nikolovski, Kleut...

Delija

pre 12 godina

Jedva cekam derbi. Navijac sam partizana i naravno da zelim da on pobedi, ali prvenstveno zelim da pobedi fudbal, da pobedi pravda i da sve bude lepo i kulturno.
Naravno da idem na marakanu. Nadam se da ce biti prepuna, da navijamo ljudski i NEKA BOLJI POBEDI!
(Marko, 19. mart 2012 14:58)
# Link komentara
Preporučujem (+6)
Ne preporučujem (-1)

Ajde neka mi ovaj pametnjakovic koji je lupio minus kaže, zašto minus?
Dečko je bio kulturan, lepo je napisao, nije vređao i provocirao, lepo je napisao za koga navija i šta bi voleo. Šta je tebe tu isprovociralo?
Strašno me nerviraju ovakvi mamlazi!

Koya

pre 12 godina

@ IstoricarAlo bre pa Krcun je poginuo sezdeset i neke, kakve on ima veze sa Zvezdom kad je tek posle njega Zvezda pocela da sija punim sjajem.

Danilo

pre 12 godina

Ajd što su oni to rekli - poznato je da posle političara treneri daju najtupavije izjave - ali da vi to stavite u naslov!?
Bolje da ste stavili: Rezultat će biti poznat kada sudija otsvira kraj.

igor

pre 12 godina

KO hoce singl slobodno neka igra 4+, garant dolazi. Kao prvo oba tima izlaze na teren sa namerom da daju sto vise golova, kao drugo oba trenera kao sto su i rekli da ne odlucuje prva utakmica, ocekuju vise golova na svom kontu u prvom mecu, pa onda u drugom nesto zategnutija igra. Navijam za Partizan,ali samo znam da ce pasti puno golova be obzira ko bude pobedio. Realno 2-2, 3-2 ili 2-3

Good luck

pre 12 godina

Bilo bi dobro: Da sudi Santrač (ili Majo), da svira dva penala za Zvezdu (videli smo da jedan ne vredi), da isključi dva igrača Partizana i da prizna Zvezdi dva gola iz ofsajda (jedan je malo) i opet će da izgube. Ali puno korisnih stvari bi shvatili a i nama bi veselje bilo lepše.

totem

pre 12 godina

Krajnje je vreme da se Yugosloveni dobiju.
(Srb, 19. mart 2012 13:44)

Izvini momak, ali bolje bi ti bilo da ljubis Jugoslaviju jer ste tada bili neko i nesto.. dakle, to Yugosloveni bolje pripisi svom klubu jer od kako zivi Srbija vas nema nigde.

Srb

pre 12 godina

@Svi na stadionDa je Dzajic razmisljao kao ti, nikad ne bi dosli do vrha Evrope. Ali izgleda da je nekima dovoljna "energija" da budu srecni.Jedan je vladan lukic amater.

Marko

pre 12 godina

Jedva cekam derbi. Navijac sam partizana i naravno da zelim da on pobedi, ali prvenstveno zelim da pobedi fudbal, da pobedi pravda i da sve bude lepo i kulturno.
Naravno da idem na marakanu. Nadam se da ce biti prepuna, da navijamo ljudski i NEKA BOLJI POBEDI!

Arshawin

pre 12 godina

Kada bismo gledali finale Borac - Crvena zvezda, onda bi mogli da kažemo da kvalitet našeg fudbal napreduje jer i favoriti mogu da puknu. Ali, bojim se da će biti stara pesma: Partizan - Vojvodina i u finalu laganih 2:0 za Valjak.

from Serbistan

pre 12 godina

Partizan pobedjuje i tu nema sta vise da pricamo...i to prvi mec za nas 3-1 drugi 1-1.

Ono cemu se ja radujem je saopstenje od Lukica.


A pesma se severa se ori...Tole lopove, Tole lopove......

Svi na stadion

pre 12 godina

@niks

Molim moje Zvezdase da ne nasedaju na medijske hajke i ako ne osvojimo kup, i veruju u ovu energiju koja se pokrenula na marakani u igracima, upravi i posebno na tribinama.
Jedan je Vladan Lukic!!!

milan p f c

pre 12 godina

Idemooo Grobari,svi na Istok,Jug ko gde hoce ali da slozno grmimo...Skup je u 15h kod teraziske cesme u sredu,odatle se u korteu krece ka stadionu,da se podsetimo starih dana!!!

Niks

pre 12 godina

Molim moje Zvezdase da i ako osvojimo kup, da ne padnu na Lukicevu demagogiju i da dobro razmislimo dal sa njim imamo buducnost.Ovakvi rezulatati nisu dostojni CZ.
I ne obazirete se na komentare navijaca Partizana, oni su nevazni.

Peca Delija

pre 12 godina

Drugi meč će biti puka formalnost jer Zvezda ovaj prvi dobija sa 4:0. Strelci: Evandro (dva komada), Lazović i Kasalica.
Partizan će se raspasti posle ovog meča, ne postoje ni teoretske šanse da osvoje titulu.

totem

pre 12 godina

Krajnje je vreme da se Yugosloveni dobiju.
(Srb, 19. mart 2012 13:44)

Izvini momak, ali bolje bi ti bilo da ljubis Jugoslaviju jer ste tada bili neko i nesto.. dakle, to Yugosloveni bolje pripisi svom klubu jer od kako zivi Srbija vas nema nigde.

Delija

pre 12 godina

Jedva cekam derbi. Navijac sam partizana i naravno da zelim da on pobedi, ali prvenstveno zelim da pobedi fudbal, da pobedi pravda i da sve bude lepo i kulturno.
Naravno da idem na marakanu. Nadam se da ce biti prepuna, da navijamo ljudski i NEKA BOLJI POBEDI!
(Marko, 19. mart 2012 14:58)
# Link komentara
Preporučujem (+6)
Ne preporučujem (-1)

Ajde neka mi ovaj pametnjakovic koji je lupio minus kaže, zašto minus?
Dečko je bio kulturan, lepo je napisao, nije vređao i provocirao, lepo je napisao za koga navija i šta bi voleo. Šta je tebe tu isprovociralo?
Strašno me nerviraju ovakvi mamlazi!

Niks

pre 12 godina

Molim moje Zvezdase da i ako osvojimo kup, da ne padnu na Lukicevu demagogiju i da dobro razmislimo dal sa njim imamo buducnost.Ovakvi rezulatati nisu dostojni CZ.
I ne obazirete se na komentare navijaca Partizana, oni su nevazni.

milan p f c

pre 12 godina

Idemooo Grobari,svi na Istok,Jug ko gde hoce ali da slozno grmimo...Skup je u 15h kod teraziske cesme u sredu,odatle se u korteu krece ka stadionu,da se podsetimo starih dana!!!

Marko

pre 12 godina

Jedva cekam derbi. Navijac sam partizana i naravno da zelim da on pobedi, ali prvenstveno zelim da pobedi fudbal, da pobedi pravda i da sve bude lepo i kulturno.
Naravno da idem na marakanu. Nadam se da ce biti prepuna, da navijamo ljudski i NEKA BOLJI POBEDI!

Arshawin

pre 12 godina

Kada bismo gledali finale Borac - Crvena zvezda, onda bi mogli da kažemo da kvalitet našeg fudbal napreduje jer i favoriti mogu da puknu. Ali, bojim se da će biti stara pesma: Partizan - Vojvodina i u finalu laganih 2:0 za Valjak.

from Serbistan

pre 12 godina

Partizan pobedjuje i tu nema sta vise da pricamo...i to prvi mec za nas 3-1 drugi 1-1.

Ono cemu se ja radujem je saopstenje od Lukica.


A pesma se severa se ori...Tole lopove, Tole lopove......

Peca Delija

pre 12 godina

Drugi meč će biti puka formalnost jer Zvezda ovaj prvi dobija sa 4:0. Strelci: Evandro (dva komada), Lazović i Kasalica.
Partizan će se raspasti posle ovog meča, ne postoje ni teoretske šanse da osvoje titulu.

Good luck

pre 12 godina

Bilo bi dobro: Da sudi Santrač (ili Majo), da svira dva penala za Zvezdu (videli smo da jedan ne vredi), da isključi dva igrača Partizana i da prizna Zvezdi dva gola iz ofsajda (jedan je malo) i opet će da izgube. Ali puno korisnih stvari bi shvatili a i nama bi veselje bilo lepše.

Vracar

pre 12 godina

Braco, neko navija za Zvezdu, neko navija za Partizan, to je sve normalno, ali zasto da se ovako blatimo i raspravljamo bez potrebe? Pa nasi smo majku mu, Srbi smo, rasipamo dzabe energiju i zivce a trebalo bi da budemo nikad slozniji u ovim teskim vremenima. Igra se derbi, pa neka pobedi bolji, neka pobedi spretniji, spremniji, to je valjda svrha fudbala i sporta. Evo ja sam npr. Zvezdas, volim svoj klub, navijam, ali postujem naseg najveceg protivnika. Zvezda ne moze bez Partizana i obrnuto, to svi znamo. Dokle ce vise kod nas biti era primitivizma i huliganstva? Zar nije dosta vise toga? Samo nam jos sad to treba. Pozdrav za sve prave navijace!

Srb

pre 12 godina

@Svi na stadionDa je Dzajic razmisljao kao ti, nikad ne bi dosli do vrha Evrope. Ali izgleda da je nekima dovoljna "energija" da budu srecni.Jedan je vladan lukic amater.

roze-poze nejberhudmen

pre 12 godina

Krajnje je vreme da se Yugosloveni dobiju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srb, 19. mart 2012 13:44)

Prosinecki, Nikolovski, Kleut...

Pedja

pre 12 godina

Jesmo jsd i stadion nam je jna i tako ce biti zauvek, kad se dobija i kad se gubi, to je nas klub i takvog ga volimo. Vi menjaste grb, napraviste fuziju, vratiste grb, pa ga i prodavaste, stabion zovete po postojecem stadionu a i neznate znacenje te reci, neznam jeste li romi ili delije. Ko ste, sta ste, gde ste, to resite. Za nas se zna JSD PARTIZAN.

Svi na stadion

pre 12 godina

@niks

Molim moje Zvezdase da ne nasedaju na medijske hajke i ako ne osvojimo kup, i veruju u ovu energiju koja se pokrenula na marakani u igracima, upravi i posebno na tribinama.
Jedan je Vladan Lukic!!!

totem

pre 12 godina

Mi smo tad bili dobri zato sto smo bili dobri a ne zbog jugoslavije.A kakve veze to ima sto ste vi jos JSD?
(Totem@, 19. mart 2012 16:19)

Vi ste tada bili dobri u zemlji, Evropi, zato sto ste imali Jugoslovene.. Ja ne kapiram sta ti mene upste pitas kada i sam znas da vas od raspada Jugoslavije nema na 'karti Evrope'. E sad se ti sam preispitaj zasto. To sto smo mi JSD koga je briga, bolji smo od vas i to je meni najvaznije. Plus, svi smo mi rodjeni u istoj zemlji, Jugoslaviji! Tebe ako je sramota svog detinjstva ja stvarno ne mogu da ti pomognem.

igor

pre 12 godina

KO hoce singl slobodno neka igra 4+, garant dolazi. Kao prvo oba tima izlaze na teren sa namerom da daju sto vise golova, kao drugo oba trenera kao sto su i rekli da ne odlucuje prva utakmica, ocekuju vise golova na svom kontu u prvom mecu, pa onda u drugom nesto zategnutija igra. Navijam za Partizan,ali samo znam da ce pasti puno golova be obzira ko bude pobedio. Realno 2-2, 3-2 ili 2-3

Danilo

pre 12 godina

Ajd što su oni to rekli - poznato je da posle političara treneri daju najtupavije izjave - ali da vi to stavite u naslov!?
Bolje da ste stavili: Rezultat će biti poznat kada sudija otsvira kraj.

totem

pre 12 godina

Ali ti si verovatno jedan od mnogih navijaca-skorojevica koji prati fudbal od kako je Partizan prvi put pobedio u derbiju posle više od 10 godina
(rambo, 19. mart 2012 19:03)

Hmm.. nisam znao da od nov. 2001 do feb. 2007 ima 10 i vise godina.. no dobro, navikli smo mi na vasa preuvelicavanja.. i svaka vam cast na tih 7 pobeda u '10' godina.. Momak, mi za 4 godine imamo 10 pobeda u derbijima pa mi nije jasno cime se ti tu hvalis.. neresenim rezultatima protiv nas? Svaka cast.

Komentator

pre 12 godina

Za neupućenog gospodina koji tvrdi da Zvezda nije bila prvak Srbije:
Pogledaj ko je bio prvi osvajač prvenstva Srbije od otcepljenja Crne Gore, iznenadićeš se.

rambo

pre 12 godina

@Mirko.SZvezda je prvi šampion Srbije kao nezavisne države,a i prvi klub u ex-Yu koji je odbranio duplu krunu naredne sezone. Ali ti si verovatno jedan od mnogih navijaca-skorojevica koji prati fudbal od kako je Partizan prvi put pobedio u derbiju posle više od 10 godina, a koji će isto tako i prestati da ga prati kad opet počne da gubi (mogu da zamislim koliko ce vas tada biti na stadionu), tako da je ograničeno poznavanje fudbala u tvom komentaru u principu očekivano. Tipična grobarska selektivna kratkovidost.

pex11

pre 12 godina

Partizan prvak a sve novine pune o raspadu zvezde!
Partizan igra ligu sampiona,uzima bod Realu, buducem sampionu Portu, finalisti lige Evrope takodje ali novine opet pune o zvezdi!
Cetiri uzastopne titule a novinari o zvezdi, treneru bez licence, srpstvu, Kosovu ....
Realno mnogo vise navijaca navija za zvezdu i vole je do ivice razuma jer kako objasniti podrsku posle svih ovih gluposti i nebuloza koje joj se desavaju!
Ako pobedimo a nadam se da hocemo makar zbog iskustva Ilica, Vukica i Dije opet ce se sa druge strane traziti izgovori i sve ce se zaboraviti pa opet nanovo iduce sezone!
Za sve to vreme, mi smo razjedinjeni i malodusni pa posle dva remija kao da smo prestali da zivimo i postojimo!

Koya

pre 12 godina

@ IstoricarAlo bre pa Krcun je poginuo sezdeset i neke, kakve on ima veze sa Zvezdom kad je tek posle njega Zvezda pocela da sija punim sjajem.

Lopovi

pre 12 godina

Tacno od pocetka Srbije i Hrvatske forsiraju se dva kluba kojih nisu bili ni do kolena velikanima Zvezdi i Hajduku u staroj Jugoslaviji... sad u ovakvom stanju drzavni projekti mora da su prvi, a u Evropi ih pune kelneri i ko stigne...

jednoruki krstivoje

pre 12 godina

Valjalo bi da Zvezda napravi fuziju sa nekim klubom i u fudbalu jer sami kao klub tesko da nesto mogu da naprave!Valjda ce im neka filijala odobriti svoje igrace mada preporucuju se i dva kluba pa da svim silama izbore neresen rezultat!Valjak se priprema da rutinski odradi u sredu...

aca

pre 12 godina

Koliko isfrustriranih likova ovde ima, to je da ne poverujes. To su oni koji se kao prave da su realni i normalni navijaci u stvarnosti, koji postuju rivala i koje nas fudbal i ne zanima puno, onda dodju kuci sednu za kompjuter, i sve svoje frustracije izbace preko tastature. Igra se derbi, dobro, neka pobedi bolji, i da sve prodje u sportskom duhu na terenu i tribinama, to je najvaznije, nije ovo ni prvi ni poslednji derbi, igrace se jos puno puno, bice tu pobeda i poraza i za jedne i za druge, ali daj ostavite se te malogradjanstine, pa svako od vas poznaje nekog ko je ok, a navija za suparnicki klub. Svojim komentarima ovde dizete tenziju, ne daj Boze, ako se bilo sta ruzno desi na derbiju, a imali smo prilike da vidjamo, prvi cete da pisete kako osudjujete i kako je to strasno, a ovde svojim komentarima podrivate da se tako nesto desi, ljudi, to je samo sport i fudbal.

vex

pre 12 godina

Nek pobedi bolji.al je ruzno kako treneri ulaze u utakmicu,unapred se pravdaju za izgubljenu utakmicu,koji bre revans,pobeda ce obezbediti sve a po najvise psiholosku prednost.

Kubrik

pre 12 godina

Jesmo jsd i stadion nam je jna i tako ce biti zauvek, kad se dobija i kad se gubi, to je nas klub i takvog ga volimo. Vi menjaste grb, napraviste fuziju, vratiste grb, pa ga i prodavaste, stabion zovete po postojecem stadionu a i neznate znacenje te reci, neznam jeste li romi ili delije. Ko ste, sta ste, gde ste, to resite. Za nas se zna JSD PARTIZAN.
[Pedja, 19. mart 2012 19:31)

Vi Grobari menjate grb kod svakog sporta, od odbojke kosarke, fudbala, sami recite.Napiraviste fuziju sa OK Jugoslavijom, i dobiste njihove titule.Grb je i dalje tu Zvezdin nista ti ne brini.Stadion zovemo Marakana kao sto vi zovete JNA, sta ti smeta. A mi smo Cigani jer nas tako nazvase neki koji su hteli da uvrede Srpski narod, a vi ukraste uvredu. Lepo od vas.

Rs

pre 12 godina

Možda griješim, ali imam utisak da ovog Granta zaboli kako ce zavrsiti derbi, kao i bilo koja druga utakmica i ko će biti šampion. On tu samo odrađuje posao. Avrame odlazi i vodi Đuru sa sobom.

posteno govoreci

pre 12 godina

@vracar
pa o cemu cemo, o siromastvu, stanju u kom se nalazi cjelokupno drustvo,
o okupaciji Kosova...blatimo se, jer nam nista drugo nije ni ostalo!!!
dok je bio Milosevic, bar smo njega mogli napadati...

demagog

pre 12 godina

Jesmo jsd i stadion nam je jna i tako ce biti zauvek, kad se dobija i kad se gubi, to je nas klub i takvog ga volimo. Vi menjaste grb, napraviste fuziju, vratiste grb, pa ga i prodavaste, stabion zovete po postojecem stadionu a i neznate znacenje te reci, neznam jeste li romi ili delije. Ko ste, sta ste, gde ste, to resite. Za nas se zna JSD PARTIZAN.
(Pedja, 19. mart 2012 19:31)

Hoces da kazes da se ponosis time sto ti omiljeni stadion i sportsko drustvo za koje navijas nosi tj sadrzi ime republike koja ne postoji vec iha-haj godina? Ok.

Ne kazem da si ti zbog toga kriv ili bilo koji drugi navijac Partizana ali je stvarno istovremeno smesno i zalosno da se posle toliko godina od kad je Srbija nezavisna drzava spominje ta Jugoslavija. Bilo, proslo, neponovilo se.

Naravno da se ti ne ponosis time i da bi prvi voleo da to mozes odmah sad da sve promenis nego eto, tako ti je lakse. Svakoj normalnoj osobi tako nesto smeta.

Stvarno, mogli bi Grobari da se malo pozabave oko tog pitanja, stvarno je sramota. Pre svega smo Srbi pa onda Grobari, Delije i nesto trece, u pitanju je obraz cele drzave, dokle da nam se smeju u svetu. Jugoslavija je mrtva, shvatite to. Pitajte Hrvate, Slovence, Makedonce itd evo za njih je Juga mrtva vec 20 godina.

Dobro Delije jos davno zapevase ono, "Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija.."

Peca Delija

pre 12 godina

Drugi meč će biti puka formalnost jer Zvezda ovaj prvi dobija sa 4:0. Strelci: Evandro (dva komada), Lazović i Kasalica.
Partizan će se raspasti posle ovog meča, ne postoje ni teoretske šanse da osvoje titulu.

Svi na stadion

pre 12 godina

@niks

Molim moje Zvezdase da ne nasedaju na medijske hajke i ako ne osvojimo kup, i veruju u ovu energiju koja se pokrenula na marakani u igracima, upravi i posebno na tribinama.
Jedan je Vladan Lukic!!!

Niks

pre 12 godina

Molim moje Zvezdase da i ako osvojimo kup, da ne padnu na Lukicevu demagogiju i da dobro razmislimo dal sa njim imamo buducnost.Ovakvi rezulatati nisu dostojni CZ.
I ne obazirete se na komentare navijaca Partizana, oni su nevazni.

milan p f c

pre 12 godina

Idemooo Grobari,svi na Istok,Jug ko gde hoce ali da slozno grmimo...Skup je u 15h kod teraziske cesme u sredu,odatle se u korteu krece ka stadionu,da se podsetimo starih dana!!!

totem

pre 12 godina

Krajnje je vreme da se Yugosloveni dobiju.
(Srb, 19. mart 2012 13:44)

Izvini momak, ali bolje bi ti bilo da ljubis Jugoslaviju jer ste tada bili neko i nesto.. dakle, to Yugosloveni bolje pripisi svom klubu jer od kako zivi Srbija vas nema nigde.

Good luck

pre 12 godina

Bilo bi dobro: Da sudi Santrač (ili Majo), da svira dva penala za Zvezdu (videli smo da jedan ne vredi), da isključi dva igrača Partizana i da prizna Zvezdi dva gola iz ofsajda (jedan je malo) i opet će da izgube. Ali puno korisnih stvari bi shvatili a i nama bi veselje bilo lepše.

from Serbistan

pre 12 godina

Partizan pobedjuje i tu nema sta vise da pricamo...i to prvi mec za nas 3-1 drugi 1-1.

Ono cemu se ja radujem je saopstenje od Lukica.


A pesma se severa se ori...Tole lopove, Tole lopove......

Arshawin

pre 12 godina

Kada bismo gledali finale Borac - Crvena zvezda, onda bi mogli da kažemo da kvalitet našeg fudbal napreduje jer i favoriti mogu da puknu. Ali, bojim se da će biti stara pesma: Partizan - Vojvodina i u finalu laganih 2:0 za Valjak.

Koya

pre 12 godina

@ IstoricarAlo bre pa Krcun je poginuo sezdeset i neke, kakve on ima veze sa Zvezdom kad je tek posle njega Zvezda pocela da sija punim sjajem.

Lopovi

pre 12 godina

Tacno od pocetka Srbije i Hrvatske forsiraju se dva kluba kojih nisu bili ni do kolena velikanima Zvezdi i Hajduku u staroj Jugoslaviji... sad u ovakvom stanju drzavni projekti mora da su prvi, a u Evropi ih pune kelneri i ko stigne...

rambo

pre 12 godina

@Mirko.SZvezda je prvi šampion Srbije kao nezavisne države,a i prvi klub u ex-Yu koji je odbranio duplu krunu naredne sezone. Ali ti si verovatno jedan od mnogih navijaca-skorojevica koji prati fudbal od kako je Partizan prvi put pobedio u derbiju posle više od 10 godina, a koji će isto tako i prestati da ga prati kad opet počne da gubi (mogu da zamislim koliko ce vas tada biti na stadionu), tako da je ograničeno poznavanje fudbala u tvom komentaru u principu očekivano. Tipična grobarska selektivna kratkovidost.

Kubrik

pre 12 godina

Jesmo jsd i stadion nam je jna i tako ce biti zauvek, kad se dobija i kad se gubi, to je nas klub i takvog ga volimo. Vi menjaste grb, napraviste fuziju, vratiste grb, pa ga i prodavaste, stabion zovete po postojecem stadionu a i neznate znacenje te reci, neznam jeste li romi ili delije. Ko ste, sta ste, gde ste, to resite. Za nas se zna JSD PARTIZAN.
[Pedja, 19. mart 2012 19:31)

Vi Grobari menjate grb kod svakog sporta, od odbojke kosarke, fudbala, sami recite.Napiraviste fuziju sa OK Jugoslavijom, i dobiste njihove titule.Grb je i dalje tu Zvezdin nista ti ne brini.Stadion zovemo Marakana kao sto vi zovete JNA, sta ti smeta. A mi smo Cigani jer nas tako nazvase neki koji su hteli da uvrede Srpski narod, a vi ukraste uvredu. Lepo od vas.

roze-poze nejberhudmen

pre 12 godina

Krajnje je vreme da se Yugosloveni dobiju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srb, 19. mart 2012 13:44)

Prosinecki, Nikolovski, Kleut...

Pedja

pre 12 godina

Jesmo jsd i stadion nam je jna i tako ce biti zauvek, kad se dobija i kad se gubi, to je nas klub i takvog ga volimo. Vi menjaste grb, napraviste fuziju, vratiste grb, pa ga i prodavaste, stabion zovete po postojecem stadionu a i neznate znacenje te reci, neznam jeste li romi ili delije. Ko ste, sta ste, gde ste, to resite. Za nas se zna JSD PARTIZAN.

Delija

pre 12 godina

Jedva cekam derbi. Navijac sam partizana i naravno da zelim da on pobedi, ali prvenstveno zelim da pobedi fudbal, da pobedi pravda i da sve bude lepo i kulturno.
Naravno da idem na marakanu. Nadam se da ce biti prepuna, da navijamo ljudski i NEKA BOLJI POBEDI!
(Marko, 19. mart 2012 14:58)
# Link komentara
Preporučujem (+6)
Ne preporučujem (-1)

Ajde neka mi ovaj pametnjakovic koji je lupio minus kaže, zašto minus?
Dečko je bio kulturan, lepo je napisao, nije vređao i provocirao, lepo je napisao za koga navija i šta bi voleo. Šta je tebe tu isprovociralo?
Strašno me nerviraju ovakvi mamlazi!

demagog

pre 12 godina

Jesmo jsd i stadion nam je jna i tako ce biti zauvek, kad se dobija i kad se gubi, to je nas klub i takvog ga volimo. Vi menjaste grb, napraviste fuziju, vratiste grb, pa ga i prodavaste, stabion zovete po postojecem stadionu a i neznate znacenje te reci, neznam jeste li romi ili delije. Ko ste, sta ste, gde ste, to resite. Za nas se zna JSD PARTIZAN.
(Pedja, 19. mart 2012 19:31)

Hoces da kazes da se ponosis time sto ti omiljeni stadion i sportsko drustvo za koje navijas nosi tj sadrzi ime republike koja ne postoji vec iha-haj godina? Ok.

Ne kazem da si ti zbog toga kriv ili bilo koji drugi navijac Partizana ali je stvarno istovremeno smesno i zalosno da se posle toliko godina od kad je Srbija nezavisna drzava spominje ta Jugoslavija. Bilo, proslo, neponovilo se.

Naravno da se ti ne ponosis time i da bi prvi voleo da to mozes odmah sad da sve promenis nego eto, tako ti je lakse. Svakoj normalnoj osobi tako nesto smeta.

Stvarno, mogli bi Grobari da se malo pozabave oko tog pitanja, stvarno je sramota. Pre svega smo Srbi pa onda Grobari, Delije i nesto trece, u pitanju je obraz cele drzave, dokle da nam se smeju u svetu. Jugoslavija je mrtva, shvatite to. Pitajte Hrvate, Slovence, Makedonce itd evo za njih je Juga mrtva vec 20 godina.

Dobro Delije jos davno zapevase ono, "Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija.."

totem

pre 12 godina

Ali ti si verovatno jedan od mnogih navijaca-skorojevica koji prati fudbal od kako je Partizan prvi put pobedio u derbiju posle više od 10 godina
(rambo, 19. mart 2012 19:03)

Hmm.. nisam znao da od nov. 2001 do feb. 2007 ima 10 i vise godina.. no dobro, navikli smo mi na vasa preuvelicavanja.. i svaka vam cast na tih 7 pobeda u '10' godina.. Momak, mi za 4 godine imamo 10 pobeda u derbijima pa mi nije jasno cime se ti tu hvalis.. neresenim rezultatima protiv nas? Svaka cast.

jednoruki krstivoje

pre 12 godina

Valjalo bi da Zvezda napravi fuziju sa nekim klubom i u fudbalu jer sami kao klub tesko da nesto mogu da naprave!Valjda ce im neka filijala odobriti svoje igrace mada preporucuju se i dva kluba pa da svim silama izbore neresen rezultat!Valjak se priprema da rutinski odradi u sredu...

Srb

pre 12 godina

@Svi na stadionDa je Dzajic razmisljao kao ti, nikad ne bi dosli do vrha Evrope. Ali izgleda da je nekima dovoljna "energija" da budu srecni.Jedan je vladan lukic amater.

igor

pre 12 godina

KO hoce singl slobodno neka igra 4+, garant dolazi. Kao prvo oba tima izlaze na teren sa namerom da daju sto vise golova, kao drugo oba trenera kao sto su i rekli da ne odlucuje prva utakmica, ocekuju vise golova na svom kontu u prvom mecu, pa onda u drugom nesto zategnutija igra. Navijam za Partizan,ali samo znam da ce pasti puno golova be obzira ko bude pobedio. Realno 2-2, 3-2 ili 2-3

totem

pre 12 godina

Mi smo tad bili dobri zato sto smo bili dobri a ne zbog jugoslavije.A kakve veze to ima sto ste vi jos JSD?
(Totem@, 19. mart 2012 16:19)

Vi ste tada bili dobri u zemlji, Evropi, zato sto ste imali Jugoslovene.. Ja ne kapiram sta ti mene upste pitas kada i sam znas da vas od raspada Jugoslavije nema na 'karti Evrope'. E sad se ti sam preispitaj zasto. To sto smo mi JSD koga je briga, bolji smo od vas i to je meni najvaznije. Plus, svi smo mi rodjeni u istoj zemlji, Jugoslaviji! Tebe ako je sramota svog detinjstva ja stvarno ne mogu da ti pomognem.

Marko

pre 12 godina

Jedva cekam derbi. Navijac sam partizana i naravno da zelim da on pobedi, ali prvenstveno zelim da pobedi fudbal, da pobedi pravda i da sve bude lepo i kulturno.
Naravno da idem na marakanu. Nadam se da ce biti prepuna, da navijamo ljudski i NEKA BOLJI POBEDI!

Komentator

pre 12 godina

Za neupućenog gospodina koji tvrdi da Zvezda nije bila prvak Srbije:
Pogledaj ko je bio prvi osvajač prvenstva Srbije od otcepljenja Crne Gore, iznenadićeš se.

Vracar

pre 12 godina

Braco, neko navija za Zvezdu, neko navija za Partizan, to je sve normalno, ali zasto da se ovako blatimo i raspravljamo bez potrebe? Pa nasi smo majku mu, Srbi smo, rasipamo dzabe energiju i zivce a trebalo bi da budemo nikad slozniji u ovim teskim vremenima. Igra se derbi, pa neka pobedi bolji, neka pobedi spretniji, spremniji, to je valjda svrha fudbala i sporta. Evo ja sam npr. Zvezdas, volim svoj klub, navijam, ali postujem naseg najveceg protivnika. Zvezda ne moze bez Partizana i obrnuto, to svi znamo. Dokle ce vise kod nas biti era primitivizma i huliganstva? Zar nije dosta vise toga? Samo nam jos sad to treba. Pozdrav za sve prave navijace!

Rs

pre 12 godina

Možda griješim, ali imam utisak da ovog Granta zaboli kako ce zavrsiti derbi, kao i bilo koja druga utakmica i ko će biti šampion. On tu samo odrađuje posao. Avrame odlazi i vodi Đuru sa sobom.

pex11

pre 12 godina

Partizan prvak a sve novine pune o raspadu zvezde!
Partizan igra ligu sampiona,uzima bod Realu, buducem sampionu Portu, finalisti lige Evrope takodje ali novine opet pune o zvezdi!
Cetiri uzastopne titule a novinari o zvezdi, treneru bez licence, srpstvu, Kosovu ....
Realno mnogo vise navijaca navija za zvezdu i vole je do ivice razuma jer kako objasniti podrsku posle svih ovih gluposti i nebuloza koje joj se desavaju!
Ako pobedimo a nadam se da hocemo makar zbog iskustva Ilica, Vukica i Dije opet ce se sa druge strane traziti izgovori i sve ce se zaboraviti pa opet nanovo iduce sezone!
Za sve to vreme, mi smo razjedinjeni i malodusni pa posle dva remija kao da smo prestali da zivimo i postojimo!

Danilo

pre 12 godina

Ajd što su oni to rekli - poznato je da posle političara treneri daju najtupavije izjave - ali da vi to stavite u naslov!?
Bolje da ste stavili: Rezultat će biti poznat kada sudija otsvira kraj.

posteno govoreci

pre 12 godina

@vracar
pa o cemu cemo, o siromastvu, stanju u kom se nalazi cjelokupno drustvo,
o okupaciji Kosova...blatimo se, jer nam nista drugo nije ni ostalo!!!
dok je bio Milosevic, bar smo njega mogli napadati...

vex

pre 12 godina

Nek pobedi bolji.al je ruzno kako treneri ulaze u utakmicu,unapred se pravdaju za izgubljenu utakmicu,koji bre revans,pobeda ce obezbediti sve a po najvise psiholosku prednost.

aca

pre 12 godina

Koliko isfrustriranih likova ovde ima, to je da ne poverujes. To su oni koji se kao prave da su realni i normalni navijaci u stvarnosti, koji postuju rivala i koje nas fudbal i ne zanima puno, onda dodju kuci sednu za kompjuter, i sve svoje frustracije izbace preko tastature. Igra se derbi, dobro, neka pobedi bolji, i da sve prodje u sportskom duhu na terenu i tribinama, to je najvaznije, nije ovo ni prvi ni poslednji derbi, igrace se jos puno puno, bice tu pobeda i poraza i za jedne i za druge, ali daj ostavite se te malogradjanstine, pa svako od vas poznaje nekog ko je ok, a navija za suparnicki klub. Svojim komentarima ovde dizete tenziju, ne daj Boze, ako se bilo sta ruzno desi na derbiju, a imali smo prilike da vidjamo, prvi cete da pisete kako osudjujete i kako je to strasno, a ovde svojim komentarima podrivate da se tako nesto desi, ljudi, to je samo sport i fudbal.