Košarka 58

Nedelja, 11.03.2012.

20:08

ABA: Poraz Partizana u Ljubljani

Košarkaši Partizana mt:s izgubili su od Union Olimpije u Ljubljani sa 70:57 u utakmici 24. kola regionalne ABA lige.

ABA: Poraz Partizana u Ljubljani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Dušan Veličanstveni

pre 12 godina

E moj grobaru:)iz Prjepolja, jak si ti meni i stručnjak i navijač Partizana, pre bi reko da navijaš za Zvezdu iz Železnika.Kad si toliko pametan a i drugi "stručnjaci" skinite se i izađite na teren,pokažite svoju pamet.Lakoje biti general posle bitke.Mislim da nisu namestu Vaša mišljenja o toj deci pa ni treneru.Rodi sebi dete izneguj da bude sportista i onda mu složi i mamu i tatu na gomilu.

Mr Roster

pre 12 godina

A ja kad sam posle utakmioce sa Cibonom rekao da je Macvanova trenutna igra posledica 3 meseca rada sa Jovanovicem, popio sam minuse od strucnjaka...Decka koji je pokidao Makabi sam posle odlaska POekovica, Jovanovic je uspeo da oduci, ne od kosarke, nego od zivota, isisao mu je svu energiju, unazadio odbranu, sveo ga na nivo Katica i Milosavljevica!!!
Isto sam prosao i kad sam pitao da mi neko pokaze 1 akciju koju je osoba koja okupira radno mesto trenera Partizana osmislila za 2 godine, a to je bilo posle Hemofarma!!!
Nisam zeleo da verujem, ali svi koji prizivate DV da se vrati na klupu, mislim da previdjate da nas je on i doveo u ovu situaciju...znao je da ide iz Partizana, i jedina osoba koje je mogao da se seti da ga zameni, je ovo...da li je sebi pravio odstupnicu ako prodje kao sto je prosao u Rusiji, ili je Dzikic bio prevelika opasnost za lik i delo DV, mi smo svejedno spali na to da gledamo ove kecere u crno-belom, dizace tegova i sutere bez suta, dok decu saljemo Vukojicicu da od njih napravi igrace...
Po cenu da mi ne objavite komentar zbog ovoga, ali JOVANOVIC JE SRAMOTA, NE SAMO PARTIZANA, NEGO SRPSKE KOSARKE U CELINI!!! Ako je ovo najperspektivniji trener u Srbiji, onda bi najbolje bilo da ugasimo kosarku kao sport i okrenemo se nekim borilackim vestinama, posto smo za to, sudeci po trenutno ROSTERU naseg sampiona, itekako talentovani!!!

Sasa KG

pre 12 godina

Šteta. Nadao sam se pobedi Partizana, zbog kakve, takve šanse za evropu. Šta reći, a nas ste ispljuvali samo tako, kad smo izgubili od heliosa.

Planski

pre 12 godina

Ovom pobedom Olimpije je Crvena Zvezda Beograd Diva izgubila šanse za igranje u Evropi naredne sezone.

Samim ti je izgubila i potencijalno dobra pojačanja, a i trenera najverovatnije.

Nije sve do Vlade ima nešto i u planu ;o)

Djole Ljubljana

pre 12 godina

Sada sam dosao sa utakmice, verujte mi svi su se uspavali u dvorsni. ovako mrtvu i bezvoljnu kosarku u zivotu nisam gledao. I ne pricajte mi da su se cuvali za cedevitu i ostale gluposti, ako niste znali drugo mesto na tabeli donosi dodatnih 5 bodova. Ovi igraci Partizana em neznaju em nema ko da im pokaze. Kakvi su nam centri, mislim da Besovicu treba pruziti sansu. Sto se tice napada, tu smo skroz staticni, neznaju sta ce s loptom, igrac sam stoji na 2-3 metra od njih oni ga nevide. Uzas, uzas, uzas...

777

pre 12 godina

Ovakva igra je nedopustiva za Partizan. Ja nemam problem sa porazom ali ne sa ovakvim. Da Olimpija ima po tri napada zahvaljujuci skoku u napadu, ja to ne mogu da shvatim. Razumem da dodje do loseg suta..nece, ok, da se pogresi, ali da kosarkas ne skace..pa sta onda treba da radi, da pliva? Odbrana, ne interesovanje. Mrtvilo. Macvan barem 2 meseca ko da je pao sa Marsa. Da svi u klubu stave prst na celo jer ovo je maltretiranje i kidanje zivaca navijaca, koji to ne zasluzuju.

stevan

pre 12 godina

Nije jos kraj sezone mozda ponove uspehe iz ranijih godina ali ovakav Partizan mi se uopste nesvidja,generalno losa cela godina,tim bled bez karaktera na terenu i pogotovo klupi.

iskreni grobar

pre 12 godina

Stvarno me je sramota sto KK Partizan vodi ovakav trener. Svi igraci su nazadovali, a on na tajm autima pokazuje da nije dostojan da vodi ovakav tim. Pored toga sto unistava igrace, on ce definitivno unistiti i navijace. Hitno mu treba postaviti Duleta Vujosevica za savetnika koji bi sedeo na klupi. Prisustvo Duleta na klupi delovalo bi motivaciono na igrace.

Šone

pre 12 godina

Navijaci FMP su kriminalni,pa jel vam bre nije dosta dranja ove i prethodnih sezona pa pricate o nekoj tituli,cutite tu i slavite sto jos postojite. A Jovanovic je posebna prica,Cakarevic i Katic mu stizu prednost(sto u odbrani sto u napadu) on njih izvlaci iz igre a ima jos 4 min do kraja.Strasno!

aleksandar

pre 12 godina

Sta sam je Bogu skrivio da gledam Milosavljevica,Vukica,Layevskog,Raduljicu,Miljkovica,Sasu Ilica,Babovica,Rnica na celu sa velikim strucnjacima

Dokle vise ovaj trener

pre 12 godina

Vlade, odlicno dizes formu za F4 i sampionat Srbije , nema sta , svaka tebi cast najbolji treneru u istoriji Partizana!!! Igramo ubedljivo ,ali ubedljivo , najruzniju kosarku od svih timova!

neko

pre 12 godina

evo pa gledajte, ali bolje da ne gledate ako ste navijač Partizana

http://tashsporttv-live.blogspot.com/2012/01/tashsport-live-channel-2.html

Wllaxy

pre 12 godina

Zasto me to vise ne cudi? Partizan tone sve dublje i dublje i nece biti iznenadjenje ako mu Zveda preome titulu. U kupu se Partizan izvukao, ali tesko ce da zadrzi titulu u prvenstvu. Sto se ABA lige tice, tu je sve jasno, Makabi je duplo jaci od svih i lagano osvaja.

srb

pre 12 godina

ocajna igra Partizana,uz 12 trojki i 17 ofanzivnih skokova Olimpije ovo je odlican rezultat. Ali nisam mogao a da ne primetim na 3 min do kraja(8 razlike za njih) sudije sviraju izgubljenu loptu Dzejmsu(i komentatori videli da je zadnji igrao igrac olimpije) i faul u napadu jeretina nad Dzejmsom(rame u glavu,za sta su Dzejmsu u finalu kupa svirana 4 takva faula u napadu) i odmah posle kosa jeretina tehnicka Lucicu i tu je bio kraj ali nema veze,u sredu dolazi sokic i sa pobedom nad njima i komsinicom imamo drugo mesto mada nebitno bili drugi ili treci ukrstamo sa sokicem tako da opusteno...pozz braco grobari!

opušteno samo

pre 12 godina

Da li da podsećamo grobare šta su komentarisali kad je recimo gubio Radnički. Mislim da nema potrebe to bi bilo spuštanje na njihov nivo a od toga do šamaranja igrača koji su tek zakoračili u punoletstvo je samo jedan mali korak.

Zaigrala mečka pa ne ume da stane,...

Mr Roster

pre 12 godina

Rekao bih toliko toga, ali to bi bilo vise nego sto je Jovanovic rekoa za 2 godine na svim tajm-autima zajedno...sve bi se svelo na to, MARS iz Partizana!

neko

pre 12 godina

Gore suđenje u rezultatski nevažnoj utakmici - nisam video!
jeretin i jagodnik vuku višegodišnje frustracije iz raznih timova za koje su igrali i gubili od Partizana. Partizan je stigao na -4, ali je onda prestalo sviranje protiv olimpije. Ako ste primetili, malim slovima sam pisao vlastita imena, ne zato što sam nepismen, nego iz "poštovanja".

Zeca

pre 12 godina

Steta sad mislim da je definitivno Radnicki ispao iz evrope jer olimpija ima dve pobede vise i bolju kos razliku, sto se tice utakmice vidi se da su je odigrali bez motiva jer nam nije nista znacila, znaci nam sledece dve utakmice protiv Cedevite i Zvezde ali sa Zvezdom jer upitanju veceti derbi a ne zbog rezultata Cedevitu vazno da pobedimo duznici su nam.

zoran

pre 12 godina

e pa ova ekipa je blagi uzas..a trener bez komentara.jesam navijac partizana ali ovakve stvari nebi smele da se dogadjaju sampionima..ali ovakve stvari se dogadjaju samo iz jednog razloga nekvalitetne ekipe tj.pojedinaca zna se veooma dobro koje tu..ma uzas

Ivan

pre 12 godina

Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0

Više sam se ja iznervirao za ovu utakmicu nego Jovanović za poslednjih deset.

crno beli

pre 12 godina

Zasluzena pobeda Olimpije, bili su bolji u svim segmetima igre, da su bolje izvodili slobodna bacanja pretrpeli bismo pravu katastofu. A Partizan ocajan, odavno nije pruzio losiju igru, ne zna se ko je bio gori na terenu.(Milosavljevic se ne racuna, on je van svake konkurencije u poslednja dva meseca. Milosavljevic ne zna gde se nalazi, Macvan i ne igra, vise je na klupi, Cakarevic, Raduljica i Lucic neprimetni, Andjusic zaboravljen na klupi.... Jovanovic bez kompasa, ne kontrolise utakmicu, izmene ne donose neku prevagu, a trebao bi neko da mu kaze da moze slobodno da koristi tajm aut u toku utakmice. Ako se nesto ne promeni, imacemo velikih problema u super ligi. Mada je ovakvih situacija bilo i ranijih godina, pa se sve dobro zavrsilo. Napred Partizan

grobar.prijepolje

pre 12 godina

E,gledah ovo mucenje...STRASNI SUD...Ne gledam vise kosarku dok Raduljica "igra"...55 KOSEVA za celu tekmu...Ej,bre...a niti gledam vise "fudbal" dok je Djura u Upravi i sve "vodje" na tribinama ,bilo Alkatraza bilo Zabranjenih i kakvih vec sve ima...Kada vidim da su na tribinama onakvi koji samo vole Partizan kao sto ga volim ja...bez ikakve KORISTI...e,onda cu se vratiti...

Sto bih ja svoje zivce trenirao bez veze...??!!Neka ,hvala...

Arenzano

pre 12 godina

Ne secam se utakmice da je Partizan igrao sa manje energije nego veceras! Pa ovo su sem malog Andjusica sve sami rvaci i rovokopaci, a kad oni manekenisu,pricaju sa sudijama i sire ruke, evo kako zavrse. Za ovo neko mora debelo da odgovara jer je ovo velika blamaza i bezobrazluk. Ja sam platio 180 e svoju kartu i hocu da gledam moj Partizan, a ne ovu bruku. Macvana nema nigde vec 2 meseca. Aj nije u formi, ali on se afirmisao nevidjenim karakterom i borbenoscu i ja necu da gledam njegovu namrstenu i nezadovoljnu facu u crno belom dresu. Podhitno UZBUNA!!!

Milan Stojicevic

pre 12 godina

Stvarno losa igra Partizana,ali netreba samo kriviti trenera Partizana.To je najlakse uraditi,ali nije on kriv kada igrac baci loptu u prazno ili omasi otvoren sut.

Dokle vise ovaj trener

pre 12 godina

Vlade, odlicno dizes formu za F4 i sampionat Srbije , nema sta , svaka tebi cast najbolji treneru u istoriji Partizana!!! Igramo ubedljivo ,ali ubedljivo , najruzniju kosarku od svih timova!

aleksandar

pre 12 godina

Sta sam je Bogu skrivio da gledam Milosavljevica,Vukica,Layevskog,Raduljicu,Miljkovica,Sasu Ilica,Babovica,Rnica na celu sa velikim strucnjacima

Mr Roster

pre 12 godina

Rekao bih toliko toga, ali to bi bilo vise nego sto je Jovanovic rekoa za 2 godine na svim tajm-autima zajedno...sve bi se svelo na to, MARS iz Partizana!

grobar.prijepolje

pre 12 godina

E,gledah ovo mucenje...STRASNI SUD...Ne gledam vise kosarku dok Raduljica "igra"...55 KOSEVA za celu tekmu...Ej,bre...a niti gledam vise "fudbal" dok je Djura u Upravi i sve "vodje" na tribinama ,bilo Alkatraza bilo Zabranjenih i kakvih vec sve ima...Kada vidim da su na tribinama onakvi koji samo vole Partizan kao sto ga volim ja...bez ikakve KORISTI...e,onda cu se vratiti...

Sto bih ja svoje zivce trenirao bez veze...??!!Neka ,hvala...

Mr Roster

pre 12 godina

A ja kad sam posle utakmioce sa Cibonom rekao da je Macvanova trenutna igra posledica 3 meseca rada sa Jovanovicem, popio sam minuse od strucnjaka...Decka koji je pokidao Makabi sam posle odlaska POekovica, Jovanovic je uspeo da oduci, ne od kosarke, nego od zivota, isisao mu je svu energiju, unazadio odbranu, sveo ga na nivo Katica i Milosavljevica!!!
Isto sam prosao i kad sam pitao da mi neko pokaze 1 akciju koju je osoba koja okupira radno mesto trenera Partizana osmislila za 2 godine, a to je bilo posle Hemofarma!!!
Nisam zeleo da verujem, ali svi koji prizivate DV da se vrati na klupu, mislim da previdjate da nas je on i doveo u ovu situaciju...znao je da ide iz Partizana, i jedina osoba koje je mogao da se seti da ga zameni, je ovo...da li je sebi pravio odstupnicu ako prodje kao sto je prosao u Rusiji, ili je Dzikic bio prevelika opasnost za lik i delo DV, mi smo svejedno spali na to da gledamo ove kecere u crno-belom, dizace tegova i sutere bez suta, dok decu saljemo Vukojicicu da od njih napravi igrace...
Po cenu da mi ne objavite komentar zbog ovoga, ali JOVANOVIC JE SRAMOTA, NE SAMO PARTIZANA, NEGO SRPSKE KOSARKE U CELINI!!! Ako je ovo najperspektivniji trener u Srbiji, onda bi najbolje bilo da ugasimo kosarku kao sport i okrenemo se nekim borilackim vestinama, posto smo za to, sudeci po trenutno ROSTERU naseg sampiona, itekako talentovani!!!

Ivan

pre 12 godina

Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0

Više sam se ja iznervirao za ovu utakmicu nego Jovanović za poslednjih deset.

Arenzano

pre 12 godina

Ne secam se utakmice da je Partizan igrao sa manje energije nego veceras! Pa ovo su sem malog Andjusica sve sami rvaci i rovokopaci, a kad oni manekenisu,pricaju sa sudijama i sire ruke, evo kako zavrse. Za ovo neko mora debelo da odgovara jer je ovo velika blamaza i bezobrazluk. Ja sam platio 180 e svoju kartu i hocu da gledam moj Partizan, a ne ovu bruku. Macvana nema nigde vec 2 meseca. Aj nije u formi, ali on se afirmisao nevidjenim karakterom i borbenoscu i ja necu da gledam njegovu namrstenu i nezadovoljnu facu u crno belom dresu. Podhitno UZBUNA!!!

crno beli

pre 12 godina

Zasluzena pobeda Olimpije, bili su bolji u svim segmetima igre, da su bolje izvodili slobodna bacanja pretrpeli bismo pravu katastofu. A Partizan ocajan, odavno nije pruzio losiju igru, ne zna se ko je bio gori na terenu.(Milosavljevic se ne racuna, on je van svake konkurencije u poslednja dva meseca. Milosavljevic ne zna gde se nalazi, Macvan i ne igra, vise je na klupi, Cakarevic, Raduljica i Lucic neprimetni, Andjusic zaboravljen na klupi.... Jovanovic bez kompasa, ne kontrolise utakmicu, izmene ne donose neku prevagu, a trebao bi neko da mu kaze da moze slobodno da koristi tajm aut u toku utakmice. Ako se nesto ne promeni, imacemo velikih problema u super ligi. Mada je ovakvih situacija bilo i ranijih godina, pa se sve dobro zavrsilo. Napred Partizan

iskreni grobar

pre 12 godina

Stvarno me je sramota sto KK Partizan vodi ovakav trener. Svi igraci su nazadovali, a on na tajm autima pokazuje da nije dostojan da vodi ovakav tim. Pored toga sto unistava igrace, on ce definitivno unistiti i navijace. Hitno mu treba postaviti Duleta Vujosevica za savetnika koji bi sedeo na klupi. Prisustvo Duleta na klupi delovalo bi motivaciono na igrace.

777

pre 12 godina

Ovakva igra je nedopustiva za Partizan. Ja nemam problem sa porazom ali ne sa ovakvim. Da Olimpija ima po tri napada zahvaljujuci skoku u napadu, ja to ne mogu da shvatim. Razumem da dodje do loseg suta..nece, ok, da se pogresi, ali da kosarkas ne skace..pa sta onda treba da radi, da pliva? Odbrana, ne interesovanje. Mrtvilo. Macvan barem 2 meseca ko da je pao sa Marsa. Da svi u klubu stave prst na celo jer ovo je maltretiranje i kidanje zivaca navijaca, koji to ne zasluzuju.

neko

pre 12 godina

evo pa gledajte, ali bolje da ne gledate ako ste navijač Partizana

http://tashsporttv-live.blogspot.com/2012/01/tashsport-live-channel-2.html

Wllaxy

pre 12 godina

Zasto me to vise ne cudi? Partizan tone sve dublje i dublje i nece biti iznenadjenje ako mu Zveda preome titulu. U kupu se Partizan izvukao, ali tesko ce da zadrzi titulu u prvenstvu. Sto se ABA lige tice, tu je sve jasno, Makabi je duplo jaci od svih i lagano osvaja.

stevan

pre 12 godina

Nije jos kraj sezone mozda ponove uspehe iz ranijih godina ali ovakav Partizan mi se uopste nesvidja,generalno losa cela godina,tim bled bez karaktera na terenu i pogotovo klupi.

opušteno samo

pre 12 godina

Da li da podsećamo grobare šta su komentarisali kad je recimo gubio Radnički. Mislim da nema potrebe to bi bilo spuštanje na njihov nivo a od toga do šamaranja igrača koji su tek zakoračili u punoletstvo je samo jedan mali korak.

Zaigrala mečka pa ne ume da stane,...

Planski

pre 12 godina

Ovom pobedom Olimpije je Crvena Zvezda Beograd Diva izgubila šanse za igranje u Evropi naredne sezone.

Samim ti je izgubila i potencijalno dobra pojačanja, a i trenera najverovatnije.

Nije sve do Vlade ima nešto i u planu ;o)

Šone

pre 12 godina

Navijaci FMP su kriminalni,pa jel vam bre nije dosta dranja ove i prethodnih sezona pa pricate o nekoj tituli,cutite tu i slavite sto jos postojite. A Jovanovic je posebna prica,Cakarevic i Katic mu stizu prednost(sto u odbrani sto u napadu) on njih izvlaci iz igre a ima jos 4 min do kraja.Strasno!

Sasa KG

pre 12 godina

Šteta. Nadao sam se pobedi Partizana, zbog kakve, takve šanse za evropu. Šta reći, a nas ste ispljuvali samo tako, kad smo izgubili od heliosa.

Djole Ljubljana

pre 12 godina

Sada sam dosao sa utakmice, verujte mi svi su se uspavali u dvorsni. ovako mrtvu i bezvoljnu kosarku u zivotu nisam gledao. I ne pricajte mi da su se cuvali za cedevitu i ostale gluposti, ako niste znali drugo mesto na tabeli donosi dodatnih 5 bodova. Ovi igraci Partizana em neznaju em nema ko da im pokaze. Kakvi su nam centri, mislim da Besovicu treba pruziti sansu. Sto se tice napada, tu smo skroz staticni, neznaju sta ce s loptom, igrac sam stoji na 2-3 metra od njih oni ga nevide. Uzas, uzas, uzas...

Milan Stojicevic

pre 12 godina

Stvarno losa igra Partizana,ali netreba samo kriviti trenera Partizana.To je najlakse uraditi,ali nije on kriv kada igrac baci loptu u prazno ili omasi otvoren sut.

zoran

pre 12 godina

e pa ova ekipa je blagi uzas..a trener bez komentara.jesam navijac partizana ali ovakve stvari nebi smele da se dogadjaju sampionima..ali ovakve stvari se dogadjaju samo iz jednog razloga nekvalitetne ekipe tj.pojedinaca zna se veooma dobro koje tu..ma uzas

Zeca

pre 12 godina

Steta sad mislim da je definitivno Radnicki ispao iz evrope jer olimpija ima dve pobede vise i bolju kos razliku, sto se tice utakmice vidi se da su je odigrali bez motiva jer nam nije nista znacila, znaci nam sledece dve utakmice protiv Cedevite i Zvezde ali sa Zvezdom jer upitanju veceti derbi a ne zbog rezultata Cedevitu vazno da pobedimo duznici su nam.

neko

pre 12 godina

Gore suđenje u rezultatski nevažnoj utakmici - nisam video!
jeretin i jagodnik vuku višegodišnje frustracije iz raznih timova za koje su igrali i gubili od Partizana. Partizan je stigao na -4, ali je onda prestalo sviranje protiv olimpije. Ako ste primetili, malim slovima sam pisao vlastita imena, ne zato što sam nepismen, nego iz "poštovanja".

srb

pre 12 godina

ocajna igra Partizana,uz 12 trojki i 17 ofanzivnih skokova Olimpije ovo je odlican rezultat. Ali nisam mogao a da ne primetim na 3 min do kraja(8 razlike za njih) sudije sviraju izgubljenu loptu Dzejmsu(i komentatori videli da je zadnji igrao igrac olimpije) i faul u napadu jeretina nad Dzejmsom(rame u glavu,za sta su Dzejmsu u finalu kupa svirana 4 takva faula u napadu) i odmah posle kosa jeretina tehnicka Lucicu i tu je bio kraj ali nema veze,u sredu dolazi sokic i sa pobedom nad njima i komsinicom imamo drugo mesto mada nebitno bili drugi ili treci ukrstamo sa sokicem tako da opusteno...pozz braco grobari!

Dušan Veličanstveni

pre 12 godina

E moj grobaru:)iz Prjepolja, jak si ti meni i stručnjak i navijač Partizana, pre bi reko da navijaš za Zvezdu iz Železnika.Kad si toliko pametan a i drugi "stručnjaci" skinite se i izađite na teren,pokažite svoju pamet.Lakoje biti general posle bitke.Mislim da nisu namestu Vaša mišljenja o toj deci pa ni treneru.Rodi sebi dete izneguj da bude sportista i onda mu složi i mamu i tatu na gomilu.

neko

pre 12 godina

Gore suđenje u rezultatski nevažnoj utakmici - nisam video!
jeretin i jagodnik vuku višegodišnje frustracije iz raznih timova za koje su igrali i gubili od Partizana. Partizan je stigao na -4, ali je onda prestalo sviranje protiv olimpije. Ako ste primetili, malim slovima sam pisao vlastita imena, ne zato što sam nepismen, nego iz "poštovanja".

Wllaxy

pre 12 godina

Zasto me to vise ne cudi? Partizan tone sve dublje i dublje i nece biti iznenadjenje ako mu Zveda preome titulu. U kupu se Partizan izvukao, ali tesko ce da zadrzi titulu u prvenstvu. Sto se ABA lige tice, tu je sve jasno, Makabi je duplo jaci od svih i lagano osvaja.

Mr Roster

pre 12 godina

Rekao bih toliko toga, ali to bi bilo vise nego sto je Jovanovic rekoa za 2 godine na svim tajm-autima zajedno...sve bi se svelo na to, MARS iz Partizana!

Planski

pre 12 godina

Ovom pobedom Olimpije je Crvena Zvezda Beograd Diva izgubila šanse za igranje u Evropi naredne sezone.

Samim ti je izgubila i potencijalno dobra pojačanja, a i trenera najverovatnije.

Nije sve do Vlade ima nešto i u planu ;o)

aleksandar

pre 12 godina

Sta sam je Bogu skrivio da gledam Milosavljevica,Vukica,Layevskog,Raduljicu,Miljkovica,Sasu Ilica,Babovica,Rnica na celu sa velikim strucnjacima

iskreni grobar

pre 12 godina

Stvarno me je sramota sto KK Partizan vodi ovakav trener. Svi igraci su nazadovali, a on na tajm autima pokazuje da nije dostojan da vodi ovakav tim. Pored toga sto unistava igrace, on ce definitivno unistiti i navijace. Hitno mu treba postaviti Duleta Vujosevica za savetnika koji bi sedeo na klupi. Prisustvo Duleta na klupi delovalo bi motivaciono na igrace.

Milan Stojicevic

pre 12 godina

Stvarno losa igra Partizana,ali netreba samo kriviti trenera Partizana.To je najlakse uraditi,ali nije on kriv kada igrac baci loptu u prazno ili omasi otvoren sut.

Šone

pre 12 godina

Navijaci FMP su kriminalni,pa jel vam bre nije dosta dranja ove i prethodnih sezona pa pricate o nekoj tituli,cutite tu i slavite sto jos postojite. A Jovanovic je posebna prica,Cakarevic i Katic mu stizu prednost(sto u odbrani sto u napadu) on njih izvlaci iz igre a ima jos 4 min do kraja.Strasno!

opušteno samo

pre 12 godina

Da li da podsećamo grobare šta su komentarisali kad je recimo gubio Radnički. Mislim da nema potrebe to bi bilo spuštanje na njihov nivo a od toga do šamaranja igrača koji su tek zakoračili u punoletstvo je samo jedan mali korak.

Zaigrala mečka pa ne ume da stane,...

Dokle vise ovaj trener

pre 12 godina

Vlade, odlicno dizes formu za F4 i sampionat Srbije , nema sta , svaka tebi cast najbolji treneru u istoriji Partizana!!! Igramo ubedljivo ,ali ubedljivo , najruzniju kosarku od svih timova!

grobar.prijepolje

pre 12 godina

E,gledah ovo mucenje...STRASNI SUD...Ne gledam vise kosarku dok Raduljica "igra"...55 KOSEVA za celu tekmu...Ej,bre...a niti gledam vise "fudbal" dok je Djura u Upravi i sve "vodje" na tribinama ,bilo Alkatraza bilo Zabranjenih i kakvih vec sve ima...Kada vidim da su na tribinama onakvi koji samo vole Partizan kao sto ga volim ja...bez ikakve KORISTI...e,onda cu se vratiti...

Sto bih ja svoje zivce trenirao bez veze...??!!Neka ,hvala...

srb

pre 12 godina

ocajna igra Partizana,uz 12 trojki i 17 ofanzivnih skokova Olimpije ovo je odlican rezultat. Ali nisam mogao a da ne primetim na 3 min do kraja(8 razlike za njih) sudije sviraju izgubljenu loptu Dzejmsu(i komentatori videli da je zadnji igrao igrac olimpije) i faul u napadu jeretina nad Dzejmsom(rame u glavu,za sta su Dzejmsu u finalu kupa svirana 4 takva faula u napadu) i odmah posle kosa jeretina tehnicka Lucicu i tu je bio kraj ali nema veze,u sredu dolazi sokic i sa pobedom nad njima i komsinicom imamo drugo mesto mada nebitno bili drugi ili treci ukrstamo sa sokicem tako da opusteno...pozz braco grobari!

Ivan

pre 12 godina

Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0
Jovanović = 0

Više sam se ja iznervirao za ovu utakmicu nego Jovanović za poslednjih deset.

Mr Roster

pre 12 godina

A ja kad sam posle utakmioce sa Cibonom rekao da je Macvanova trenutna igra posledica 3 meseca rada sa Jovanovicem, popio sam minuse od strucnjaka...Decka koji je pokidao Makabi sam posle odlaska POekovica, Jovanovic je uspeo da oduci, ne od kosarke, nego od zivota, isisao mu je svu energiju, unazadio odbranu, sveo ga na nivo Katica i Milosavljevica!!!
Isto sam prosao i kad sam pitao da mi neko pokaze 1 akciju koju je osoba koja okupira radno mesto trenera Partizana osmislila za 2 godine, a to je bilo posle Hemofarma!!!
Nisam zeleo da verujem, ali svi koji prizivate DV da se vrati na klupu, mislim da previdjate da nas je on i doveo u ovu situaciju...znao je da ide iz Partizana, i jedina osoba koje je mogao da se seti da ga zameni, je ovo...da li je sebi pravio odstupnicu ako prodje kao sto je prosao u Rusiji, ili je Dzikic bio prevelika opasnost za lik i delo DV, mi smo svejedno spali na to da gledamo ove kecere u crno-belom, dizace tegova i sutere bez suta, dok decu saljemo Vukojicicu da od njih napravi igrace...
Po cenu da mi ne objavite komentar zbog ovoga, ali JOVANOVIC JE SRAMOTA, NE SAMO PARTIZANA, NEGO SRPSKE KOSARKE U CELINI!!! Ako je ovo najperspektivniji trener u Srbiji, onda bi najbolje bilo da ugasimo kosarku kao sport i okrenemo se nekim borilackim vestinama, posto smo za to, sudeci po trenutno ROSTERU naseg sampiona, itekako talentovani!!!

Sasa KG

pre 12 godina

Šteta. Nadao sam se pobedi Partizana, zbog kakve, takve šanse za evropu. Šta reći, a nas ste ispljuvali samo tako, kad smo izgubili od heliosa.

Arenzano

pre 12 godina

Ne secam se utakmice da je Partizan igrao sa manje energije nego veceras! Pa ovo su sem malog Andjusica sve sami rvaci i rovokopaci, a kad oni manekenisu,pricaju sa sudijama i sire ruke, evo kako zavrse. Za ovo neko mora debelo da odgovara jer je ovo velika blamaza i bezobrazluk. Ja sam platio 180 e svoju kartu i hocu da gledam moj Partizan, a ne ovu bruku. Macvana nema nigde vec 2 meseca. Aj nije u formi, ali on se afirmisao nevidjenim karakterom i borbenoscu i ja necu da gledam njegovu namrstenu i nezadovoljnu facu u crno belom dresu. Podhitno UZBUNA!!!

Zeca

pre 12 godina

Steta sad mislim da je definitivno Radnicki ispao iz evrope jer olimpija ima dve pobede vise i bolju kos razliku, sto se tice utakmice vidi se da su je odigrali bez motiva jer nam nije nista znacila, znaci nam sledece dve utakmice protiv Cedevite i Zvezde ali sa Zvezdom jer upitanju veceti derbi a ne zbog rezultata Cedevitu vazno da pobedimo duznici su nam.

zoran

pre 12 godina

e pa ova ekipa je blagi uzas..a trener bez komentara.jesam navijac partizana ali ovakve stvari nebi smele da se dogadjaju sampionima..ali ovakve stvari se dogadjaju samo iz jednog razloga nekvalitetne ekipe tj.pojedinaca zna se veooma dobro koje tu..ma uzas

crno beli

pre 12 godina

Zasluzena pobeda Olimpije, bili su bolji u svim segmetima igre, da su bolje izvodili slobodna bacanja pretrpeli bismo pravu katastofu. A Partizan ocajan, odavno nije pruzio losiju igru, ne zna se ko je bio gori na terenu.(Milosavljevic se ne racuna, on je van svake konkurencije u poslednja dva meseca. Milosavljevic ne zna gde se nalazi, Macvan i ne igra, vise je na klupi, Cakarevic, Raduljica i Lucic neprimetni, Andjusic zaboravljen na klupi.... Jovanovic bez kompasa, ne kontrolise utakmicu, izmene ne donose neku prevagu, a trebao bi neko da mu kaze da moze slobodno da koristi tajm aut u toku utakmice. Ako se nesto ne promeni, imacemo velikih problema u super ligi. Mada je ovakvih situacija bilo i ranijih godina, pa se sve dobro zavrsilo. Napred Partizan

Dušan Veličanstveni

pre 12 godina

E moj grobaru:)iz Prjepolja, jak si ti meni i stručnjak i navijač Partizana, pre bi reko da navijaš za Zvezdu iz Železnika.Kad si toliko pametan a i drugi "stručnjaci" skinite se i izađite na teren,pokažite svoju pamet.Lakoje biti general posle bitke.Mislim da nisu namestu Vaša mišljenja o toj deci pa ni treneru.Rodi sebi dete izneguj da bude sportista i onda mu složi i mamu i tatu na gomilu.

Djole Ljubljana

pre 12 godina

Sada sam dosao sa utakmice, verujte mi svi su se uspavali u dvorsni. ovako mrtvu i bezvoljnu kosarku u zivotu nisam gledao. I ne pricajte mi da su se cuvali za cedevitu i ostale gluposti, ako niste znali drugo mesto na tabeli donosi dodatnih 5 bodova. Ovi igraci Partizana em neznaju em nema ko da im pokaze. Kakvi su nam centri, mislim da Besovicu treba pruziti sansu. Sto se tice napada, tu smo skroz staticni, neznaju sta ce s loptom, igrac sam stoji na 2-3 metra od njih oni ga nevide. Uzas, uzas, uzas...

neko

pre 12 godina

evo pa gledajte, ali bolje da ne gledate ako ste navijač Partizana

http://tashsporttv-live.blogspot.com/2012/01/tashsport-live-channel-2.html

stevan

pre 12 godina

Nije jos kraj sezone mozda ponove uspehe iz ranijih godina ali ovakav Partizan mi se uopste nesvidja,generalno losa cela godina,tim bled bez karaktera na terenu i pogotovo klupi.

777

pre 12 godina

Ovakva igra je nedopustiva za Partizan. Ja nemam problem sa porazom ali ne sa ovakvim. Da Olimpija ima po tri napada zahvaljujuci skoku u napadu, ja to ne mogu da shvatim. Razumem da dodje do loseg suta..nece, ok, da se pogresi, ali da kosarkas ne skace..pa sta onda treba da radi, da pliva? Odbrana, ne interesovanje. Mrtvilo. Macvan barem 2 meseca ko da je pao sa Marsa. Da svi u klubu stave prst na celo jer ovo je maltretiranje i kidanje zivaca navijaca, koji to ne zasluzuju.