Fudbal 68

Nedelja, 04.03.2012.

14:46

Čelsi otpustio Viljas-Boaša!

Portugalac Andre Viljas-Boaš dobio je u nedelju otkaz na mesto menadžera Čelsija, a do kraja sezone tim će voditi Roberto di Mateo.

Èelsi otpustio Viljas-Boaša! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

celarevohood

pre 12 godina

Konacno! Unistio so sve sto se moglo unistiti, A zbog upravo ovoga coveka koji ga je nasledio na klupi sam i zavoleo Celzi pre nekih 20-tak godina! Puno srece RDM! Vrati celzi na pravi put!

RUdalini

pre 12 godina

Neka je dobio otkaz,doveli su na pocetku sezone Lukaku-a koji nijednom nije bio starter,i samo nekoliko puta dobio sansu,a smatra se da on ima veliki talenat,a umjesto njega je ulazio Torres (ne treba da pricam o njemu),Drogba sam u napadu odsijecen,a umjesto Essiena,najboljeg centalnog veznog,ubacuje Meirelesa.Neka je dobio otkaz,samo kad bi Chelsea doveo jos Pata dosao to bi bilo super,pozz

ALIGATOR

pre 12 godina

Ma sta lupate pa Lampard je dao ove sezone 12 golova sto je za veznjaka odlicno tu je atmosferu pokvario ashley cole i drogba koje su trebali da prodaju odma na pocetku sezone..

anisest

pre 12 godina

Steta, ako se nesto moze nazvati bojkotom igraca, onda je to ovo. Mada, potpuno ocekivano, s obzirom da su trener i igraci koje je pokusao da menja ( a koji vode glavnu rec) su tu negde sa godinama. Jedinstvena prilika da sledece godine bude novi Chelsea je propala, ni Mourinho + Gvardiola zajedno ne bi sredili ovakav tim.

eh da...

pre 12 godina

Ovakav celsijev
tim je stvoren samo za jednog
trenera - Murinja. (Barcaboy, 4. mart 2012 15:54)

Ovakav tim Celsija je stvorio samo jedan trener-Murinjo.

jes

pre 12 godina

Onaj venger ne bi izdrž'o ni 5 minuta kod ovog tajkuna a kamoli 7 godina.
(BaneUtd, 4. mart 2012 15:23)

A Fergusona bi i danas cekali 7 godina da osvoji titulu?

Suk

pre 12 godina

Igrachi - napolje!!! Toliko placeni, a ponasaju se kao primadone. Do kluba im nije stalo, jer da jeste, ne bi ga na terenu prodavali. Bruka.

ROMAN EMPIRE

pre 12 godina

Bayern boy pozdravio te Leverkuzen...to je bilo juče...a pre toga Mainz,Hanover...pa šampion nemačke na Allianzu...i Menhengladbah...Bazel,Frajburg...i dalje ti nije dosta?
(BvB redom sve, 4. mart 2012 16:25)
E bane zxar ne vidis kako vas navijaci Bayerna zezaju hehehe

Bobby

pre 12 godina

SSteta, mislio sam, kao navijac Fc Chelzea da je Boass za dugorocne planove, da ce mu dozvoliti da napravi novi tim , ali ocito najmanje se on tu pita. Videcemo ko je sledeci nesrecnik ili srecnik sve zavisi od plate. Svaka cast lampardu, Drogbi, Teriju, Cehu, Essliju, ali ssto pre skontaju da nisu visse za Premijer ligu to bolje, po klub naravno!!!

zooo

pre 12 godina

Menjaju trenera svkih godinu ili dve. Treba novi igraci, mladji. Promene. Bilo kakav trener nebi ucinio nista s ovom ekipom vise. Glum je Abram.

Dusan

pre 12 godina

Hm, otpustili su trenera koji ima 34-35 godina i koji poseduje nesumnjiv talenat i kvalitet da bi kupili mir kod igraca koji su istih godina kao i taj trener ili mozda godinu, dve, mladji i cija je karijera pred samim krajem. Pa i David Luiz i Sturridge, Bane i svi ti mladji su govorili da je njihovo da igraju i da je dosta kukanja, prenemaganja i zaljenja ali izgleda su deda Drogba, deda Lampard i deda Cole jaci od svih.I jos jedna stvar mislim da je jasno da Chelsea ove godine nema ekipu za trofeje, zavrsice kao Inter sa prosecnom staroscu igraca od 33-34 godine i u sredini tabele. Sportski pozdrav :-)))

toto 942

pre 12 godina

Sam je kriv.Prvo -znao je gde dojazi i u šta se upušta!Drugo-ovi penzioneri ,mogu još da igraju ali ne u klubu koji ima ambicije da osvaja trofeje.Ipak mi žao čoveka ali mlad je on i nije još pokazao sve što zna,o njemu će se još čuti, živi bili pa videli!

ultrasrbin

pre 12 godina

trener treba da ima autoritet,ali sa druge strane mora i da proceni situaciju. olako se odrekao nekih igraca,a neke drzao na klupi. to mu se na kraju obilo o glavu.

Tomas Zonsa

pre 12 godina

Isto kao i na Football Manageru. Prvo dobije otkaz u celziju na kraju sezone a onda ga pedaliraju iz svakog sledeceg kluba koji vodi i tako do 2018. za dalje ne znam obrisao sam sejv. :)

ZA

pre 12 godina

Ima jedan vic: Kad javna kuca dobro ne radi ne menja se upravnik nego osoblje. Nije kriv AVB nego igraci. Ali Abramovic je resio da sam vodi klub, pa kad sam zna sve eto mu rezultata. I onda, naravno, kriv trener.

дадара

pre 12 godina

Драго ми је да пропадају исто као и сваки тајкунски пројекат. Руски сељобери са милијардама.

BaneUtd

pre 12 godina

A ja ocekivao da ih opegla Bayern u 1/4 finalu pa da onda ispadnu i smene trenera a oni se vec predali na vereme.Pa bolje tako nego da kasnije dobiju petardu

Šaca

pre 12 godina

E moj Bane, nemaš ti pojma o futbalu, nije on otpušten da prime petardu, nego je dobio nogu da bi Čelsi prošao dalje, očigledno je da ovako više ne ide. Zato je Đurić pogrešio što Stanojević nije dobio šut kartu posle Šamroka, ljudi osvestite se, da li bi neko od Vas držao čoveka u svojoj firmi da mu pravi manjak.?

Mister X

pre 12 godina

(Barcaboy, 4. mart 2012 15:54)

Odgovaram ti na komentar samo zato sto neko komentarise cisto da bi nesto pisao, a nije svjestan da time siri dezinformacije, a jos tuznije je sto mu vecina na tako nesto lupa pluseve...Gus Hidink je preuzeo Celzi privremeno do kraja te sezone jer je dobar prijatelj sa Abramovicem i nije nikako mogao da potpise trajni ugovor jer je u to vrijeme bio i selektor Rusije sa kojom je imao vazeci ugovor, a Celzi u sred sezone nije zelio da trazi novog trenera kao sto je i sada slucaj, a tako je isto bilo i sa Avramom Grantom, iako ga je jedan penal dijelio od osvajanja LS! Takodje, Romana i Gusa u to vrijeme je povezivalo i to sto je Roman Abramovic finansijer Ruskog fudbalskog saveza, tako da ga je on fakticki i "masno" placao za njegovu selektorsku ulogu na celu Ruske fudbalske reprezentacije! Hvala na paznji!

kosta

pre 12 godina

Sad se grobari mole da im Roman uzme Avrama!A i sta ce jadan Roman,vidio da Putin opet dobija izbore pa se na nekoga morao iskaliti...

Saša

pre 12 godina

Sve u svemu Murinjo je jedan, a da je Čelzi ostavio Murinja do danjašnjih dana imali bi osvojenu Ligu Šampiona i još dve, tri Premijer lige 100%. Sad se Čelziju teško piše, naročito sa ovim novim trenerom(žali Bože)!!!

fyf

pre 12 godina

Nije Celzi otpusto Hidinka nego ovaj nije hteo da ostane zbog posla u Rusiji,molili su ga da ostane,a tad i jesu igrali dobro,mislim da su tad razbili Barsu u revansu ali Ovrebo nije dao.(bolje su igrali samo kod Ancelotija kad su dali 100 i nesto golova samo u Premijer ligi).
Inace,Boas je bio tvrdoglav,neke takticke zamisli nije hteo da promeni od prvog dana,zato je i otisao.I nije mi jasno zasto ni jednom nije pokusao sa Toresom i Drogbom kao napadacima a 4 iza njih,vec mora 1 centarfor pa onda lupaj po centarsutevima,a malo golova su tako dali,bilo je procitano....

bobcha

pre 12 godina

svi klubovi koje je trenirao Murinjo posle njegovog odlaska belezili su slabe rezultate
(nuk, 4. mart 2012 15:34)

Dokaz da je slab trener :)

Sydney Sam

pre 12 godina

Dobar trener ali u losem klubu.Od pocetka je Lampard bio protiv njega,on je za engleskog trenera.Lampard i Sturidz su ga sabotirali u svakoj igri.Drogba je na kraju njegove karijere.Portugalac je odmah trebao da ocisti tim od ovih igraca i da podmladi tim.Nacin na koji igra Celsi je zastareo."Attacking" futbal je ono sto treba Celsiju poput Man Un,Totenhama i ostalih.Tu je pogresio.

superbrko

pre 12 godina

Nije uspio ostvariti pravi odnos sa igračima, a to je osnova za uspjeh trenera koji dođe u novu sredinu. I to treba znati, prepoznati autoritet u svlačionici, nekoga ko će te podržati među ostalim igračima. Ako to ne znaš, teško da ćeš uspjeti u poslu, osim ako nisi harizmatični genije, kao Murinjo.

Мјау

pre 12 godina

Не знам шта да мислим о овоме. Са једне стране мислим да је он одговоран за слабе резултате и за лошу атмосферу у тиму. Са друге стране сматрам да му је требало дати времена да створи свој тим. Иначе, чисто сумњам да овај Роберто ди Матео (који је у каријери водио само неког трећелигаша и ВБА) може да поправи ситуацију.
Нека доведу Антића (нисам саркастичан).

BvB redom sve

pre 12 godina

Bayern boy pozdravio te Leverkuzen...to je bilo juče...a pre toga Mainz,Hanover...pa šampion nemačke na Allianzu...i Menhengladbah...Bazel,Frajburg...i dalje ti nije dosta?

Milos

pre 12 godina

Ovaj bavarski trol samo prati na koju temu bane ostavlja komentare, bayern boy imas fobiju od baneta,ocigledno je da te rastura na svim temama.

Barcaboy

pre 12 godina

Najveca greska Celsija je otpustanje Gusa Hidinka.Kad je on bio tu,odvaljivali su sve zive ,i u evropi i u engelskoj..Pogotovo u evropi...Igrali su napadacki itd..AVB jednostavno se nasao u pogresno vreme..Njemu definitivno treba neki tim koji ima igrace za ofanzivnu taktiku..Ovakav celsijev tim je stvoren samo za jednog trenera - Murinja.

brufen od 400

pre 12 godina

Ja sam ocekivao da ga smene.realno zasluzio je otkaz.Valjda ce doci bolji.
Inace Baneta svuda ima,i na vestima o Chelsea-u i na vestima o Bayern-u,samo sto se tamo potpisuje kao recordmaister i kiti se sa cetiri titule (tudje).

hoho

pre 12 godina

Brzo je sagoreo, steta, ali iskreno, pravi i logican potez uprave. S'obzirom na lose rezultate i izgubljene sanse za trofejima (izuzev FA kupa), i ocajne atmosfere u klubu prvenstveno zbog sukoba njega i igraca mislim da je ovaj potez bio neminovan. Pobedom u proslom kolu je samo malo produzio sebi mesto u klubu ali je jasno bilo da ce to biti kraceg veka.

oluicv

pre 12 godina

Bilo je i krajnje vreme...Boaš je sjajan trener, ali forsira sistem koji ne prolazi dobro u Engleskoj, a nema dobar odnos sa igracima, pogotovo sa Lampardaom koji je mozda i najbitniji igrac u klubu...Kapa dole za proslu sezonu sa Portom, ali ovo je sa Chelsijem je katastrofično..

AndyCole

pre 12 godina

Ja ovog Abramovica vise ne razumem. Prvo je trazio rezultate,pa onda je receno da se ceka smena generacija i da veruje Boasu. Pa ne moze smena generacija da se za 6 meseci napravi. Nije ni trebao da ga dovodi ili da mu da otkaz pre 3-4 meseca,a ne sad. Ako je izdrzao toliko,trebao je da ga istrpi do kraja,mozda bi se stvari promenile. Ipak,imam neki osecaj da ce Boas dobar posao uraditi kad bude vodio sledecu ekipu.

DROGBA11

pre 12 godina

Krajnje je vreme bilo! Siguran sam da ce Di Mateo biti solidno privremeno resenje, dok ne dodje, nadam se Murinjo. Ako Murinjo osvoji ligu (99posto vec gotovo) i LS za sta ima velike sanse, sem ako ne naidje na Barsu-on je svoje u Realu obavio. Nece Murinjo da ostavi posao nedovrsen, pa ga to mozda i vuce da se vrati u Celsi. Realno je i da se Roman malo primirio kada je na svojoj kozi video da Murinja niko ne moze da zameni, pa verujem da je i on spreman na neke ustupke, na koje ranije nije bio spreman. Samo Benitez da ne dodje, on je samo za defanzivnu igru, sto Celsiju nikako ne bi odgovaralo. Samo da Di Mateo uspe da spasi situaciju koliko-toliko, neka uhvati barem 4to mesto,i on je svoje odradio.

soni

pre 12 godina

Mislim da je on bio neka zrtva tihog bojkota igraca, jer mislim da trener ne moze da izadje na teren i da igra, a jednostavno izuzev mate, nijedan jedini igrac celsija nije ove godine odigrao par dobrih utakmica a kamoli celu sezonu... Jednostavno ekipa je prestara igraju zajedno dugi niz godina, i cim je onako oterao anelku, pa i lamparda bacio u drugi plan, meni bar deluje da su poceli da ga bojkotuju... Uglavnom bice ovo ekstremno zanimljivo leto, jer ce verovatno potpuno promeniti ekipu...

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

A kada sam ja ovde pisao da navijaci Chelsea strepe od katastrofe meni "strucnjaci" nalupase minuseve.Ali evo,pokazalo se ko je u pravu.

Objektivno

pre 12 godina

Verujem da će se AVB nekako utešiti milionskom kompenzacijom zbog prevremenog prekida ugovora,kao i prethodnici Ranijeri,Murinjo,Anćeloti. Roman ima,pa bogato na gradjuje i raskide! :-) A što se mladog portugalskog trenera tiče,jasno je da je kod njega presudio zov kinte i izazov rada u EPL,ali ipak je bilo prerano za njega. Ipak je pametnije iz sportskog ugla gledano,da je i ovu sezonu predvodio Porto u pokušaju da sa dobrim timom i vanserijskim napadačem kao što je Falcao napravi dobar rezultat u Ligi Šampiona. Mislim da bi posle ove sezone stekao još veći autoritet nad igračima ,imao bi reputaciju dobrog trenera koji je uradio nešto odlično u LŠ,ovako čini se da su ga Lampard i co, bojkotovali...

BaneUtd

pre 12 godina

Hehehe lakrdijaški klub a vlasnik tajkun koji nema blage veze s fudbalom.Jednog Anćelotija da zameni sa ovim šarlatanom...jednog Murinja da smeni jer je ekipa u to vreme odigrala par loših utakmica...i treba da propadnu.A Manćinija čeka ista sudbina ako ne uzme premiership ove sezone.Svi odlaze samo Ferguson ostaje.

BaneUtd

pre 12 godina

Hehehe lakrdijaški klub a vlasnik tajkun koji nema blage veze s fudbalom.Jednog Anćelotija da zameni sa ovim šarlatanom...jednog Murinja da smeni jer je ekipa u to vreme odigrala par loših utakmica...i treba da propadnu.A Manćinija čeka ista sudbina ako ne uzme premiership ove sezone.Svi odlaze samo Ferguson ostaje.

soni

pre 12 godina

Mislim da je on bio neka zrtva tihog bojkota igraca, jer mislim da trener ne moze da izadje na teren i da igra, a jednostavno izuzev mate, nijedan jedini igrac celsija nije ove godine odigrao par dobrih utakmica a kamoli celu sezonu... Jednostavno ekipa je prestara igraju zajedno dugi niz godina, i cim je onako oterao anelku, pa i lamparda bacio u drugi plan, meni bar deluje da su poceli da ga bojkotuju... Uglavnom bice ovo ekstremno zanimljivo leto, jer ce verovatno potpuno promeniti ekipu...

AndyCole

pre 12 godina

Ja ovog Abramovica vise ne razumem. Prvo je trazio rezultate,pa onda je receno da se ceka smena generacija i da veruje Boasu. Pa ne moze smena generacija da se za 6 meseci napravi. Nije ni trebao da ga dovodi ili da mu da otkaz pre 3-4 meseca,a ne sad. Ako je izdrzao toliko,trebao je da ga istrpi do kraja,mozda bi se stvari promenile. Ipak,imam neki osecaj da ce Boas dobar posao uraditi kad bude vodio sledecu ekipu.

Objektivno

pre 12 godina

Verujem da će se AVB nekako utešiti milionskom kompenzacijom zbog prevremenog prekida ugovora,kao i prethodnici Ranijeri,Murinjo,Anćeloti. Roman ima,pa bogato na gradjuje i raskide! :-) A što se mladog portugalskog trenera tiče,jasno je da je kod njega presudio zov kinte i izazov rada u EPL,ali ipak je bilo prerano za njega. Ipak je pametnije iz sportskog ugla gledano,da je i ovu sezonu predvodio Porto u pokušaju da sa dobrim timom i vanserijskim napadačem kao što je Falcao napravi dobar rezultat u Ligi Šampiona. Mislim da bi posle ove sezone stekao još veći autoritet nad igračima ,imao bi reputaciju dobrog trenera koji je uradio nešto odlično u LŠ,ovako čini se da su ga Lampard i co, bojkotovali...

hoho

pre 12 godina

Brzo je sagoreo, steta, ali iskreno, pravi i logican potez uprave. S'obzirom na lose rezultate i izgubljene sanse za trofejima (izuzev FA kupa), i ocajne atmosfere u klubu prvenstveno zbog sukoba njega i igraca mislim da je ovaj potez bio neminovan. Pobedom u proslom kolu je samo malo produzio sebi mesto u klubu ali je jasno bilo da ce to biti kraceg veka.

oluicv

pre 12 godina

Bilo je i krajnje vreme...Boaš je sjajan trener, ali forsira sistem koji ne prolazi dobro u Engleskoj, a nema dobar odnos sa igracima, pogotovo sa Lampardaom koji je mozda i najbitniji igrac u klubu...Kapa dole za proslu sezonu sa Portom, ali ovo je sa Chelsijem je katastrofično..

DROGBA11

pre 12 godina

Krajnje je vreme bilo! Siguran sam da ce Di Mateo biti solidno privremeno resenje, dok ne dodje, nadam se Murinjo. Ako Murinjo osvoji ligu (99posto vec gotovo) i LS za sta ima velike sanse, sem ako ne naidje na Barsu-on je svoje u Realu obavio. Nece Murinjo da ostavi posao nedovrsen, pa ga to mozda i vuce da se vrati u Celsi. Realno je i da se Roman malo primirio kada je na svojoj kozi video da Murinja niko ne moze da zameni, pa verujem da je i on spreman na neke ustupke, na koje ranije nije bio spreman. Samo Benitez da ne dodje, on je samo za defanzivnu igru, sto Celsiju nikako ne bi odgovaralo. Samo da Di Mateo uspe da spasi situaciju koliko-toliko, neka uhvati barem 4to mesto,i on je svoje odradio.

Saša

pre 12 godina

Sve u svemu Murinjo je jedan, a da je Čelzi ostavio Murinja do danjašnjih dana imali bi osvojenu Ligu Šampiona i još dve, tri Premijer lige 100%. Sad se Čelziju teško piše, naročito sa ovim novim trenerom(žali Bože)!!!

Mister X

pre 12 godina

(Barcaboy, 4. mart 2012 15:54)

Odgovaram ti na komentar samo zato sto neko komentarise cisto da bi nesto pisao, a nije svjestan da time siri dezinformacije, a jos tuznije je sto mu vecina na tako nesto lupa pluseve...Gus Hidink je preuzeo Celzi privremeno do kraja te sezone jer je dobar prijatelj sa Abramovicem i nije nikako mogao da potpise trajni ugovor jer je u to vrijeme bio i selektor Rusije sa kojom je imao vazeci ugovor, a Celzi u sred sezone nije zelio da trazi novog trenera kao sto je i sada slucaj, a tako je isto bilo i sa Avramom Grantom, iako ga je jedan penal dijelio od osvajanja LS! Takodje, Romana i Gusa u to vrijeme je povezivalo i to sto je Roman Abramovic finansijer Ruskog fudbalskog saveza, tako da ga je on fakticki i "masno" placao za njegovu selektorsku ulogu na celu Ruske fudbalske reprezentacije! Hvala na paznji!

ZA

pre 12 godina

Ima jedan vic: Kad javna kuca dobro ne radi ne menja se upravnik nego osoblje. Nije kriv AVB nego igraci. Ali Abramovic je resio da sam vodi klub, pa kad sam zna sve eto mu rezultata. I onda, naravno, kriv trener.

Barcaboy

pre 12 godina

Najveca greska Celsija je otpustanje Gusa Hidinka.Kad je on bio tu,odvaljivali su sve zive ,i u evropi i u engelskoj..Pogotovo u evropi...Igrali su napadacki itd..AVB jednostavno se nasao u pogresno vreme..Njemu definitivno treba neki tim koji ima igrace za ofanzivnu taktiku..Ovakav celsijev tim je stvoren samo za jednog trenera - Murinja.

fyf

pre 12 godina

Nije Celzi otpusto Hidinka nego ovaj nije hteo da ostane zbog posla u Rusiji,molili su ga da ostane,a tad i jesu igrali dobro,mislim da su tad razbili Barsu u revansu ali Ovrebo nije dao.(bolje su igrali samo kod Ancelotija kad su dali 100 i nesto golova samo u Premijer ligi).
Inace,Boas je bio tvrdoglav,neke takticke zamisli nije hteo da promeni od prvog dana,zato je i otisao.I nije mi jasno zasto ni jednom nije pokusao sa Toresom i Drogbom kao napadacima a 4 iza njih,vec mora 1 centarfor pa onda lupaj po centarsutevima,a malo golova su tako dali,bilo je procitano....

BvB redom sve

pre 12 godina

Bayern boy pozdravio te Leverkuzen...to je bilo juče...a pre toga Mainz,Hanover...pa šampion nemačke na Allianzu...i Menhengladbah...Bazel,Frajburg...i dalje ti nije dosta?

Dusan

pre 12 godina

Hm, otpustili su trenera koji ima 34-35 godina i koji poseduje nesumnjiv talenat i kvalitet da bi kupili mir kod igraca koji su istih godina kao i taj trener ili mozda godinu, dve, mladji i cija je karijera pred samim krajem. Pa i David Luiz i Sturridge, Bane i svi ti mladji su govorili da je njihovo da igraju i da je dosta kukanja, prenemaganja i zaljenja ali izgleda su deda Drogba, deda Lampard i deda Cole jaci od svih.I jos jedna stvar mislim da je jasno da Chelsea ove godine nema ekipu za trofeje, zavrsice kao Inter sa prosecnom staroscu igraca od 33-34 godine i u sredini tabele. Sportski pozdrav :-)))

Sydney Sam

pre 12 godina

Dobar trener ali u losem klubu.Od pocetka je Lampard bio protiv njega,on je za engleskog trenera.Lampard i Sturidz su ga sabotirali u svakoj igri.Drogba je na kraju njegove karijere.Portugalac je odmah trebao da ocisti tim od ovih igraca i da podmladi tim.Nacin na koji igra Celsi je zastareo."Attacking" futbal je ono sto treba Celsiju poput Man Un,Totenhama i ostalih.Tu je pogresio.

bobcha

pre 12 godina

svi klubovi koje je trenirao Murinjo posle njegovog odlaska belezili su slabe rezultate
(nuk, 4. mart 2012 15:34)

Dokaz da je slab trener :)

eh da...

pre 12 godina

Ovakav celsijev
tim je stvoren samo za jednog
trenera - Murinja. (Barcaboy, 4. mart 2012 15:54)

Ovakav tim Celsija je stvorio samo jedan trener-Murinjo.

brufen od 400

pre 12 godina

Ja sam ocekivao da ga smene.realno zasluzio je otkaz.Valjda ce doci bolji.
Inace Baneta svuda ima,i na vestima o Chelsea-u i na vestima o Bayern-u,samo sto se tamo potpisuje kao recordmaister i kiti se sa cetiri titule (tudje).

Tomas Zonsa

pre 12 godina

Isto kao i na Football Manageru. Prvo dobije otkaz u celziju na kraju sezone a onda ga pedaliraju iz svakog sledeceg kluba koji vodi i tako do 2018. za dalje ne znam obrisao sam sejv. :)

Milos

pre 12 godina

Ovaj bavarski trol samo prati na koju temu bane ostavlja komentare, bayern boy imas fobiju od baneta,ocigledno je da te rastura na svim temama.

toto 942

pre 12 godina

Sam je kriv.Prvo -znao je gde dojazi i u šta se upušta!Drugo-ovi penzioneri ,mogu još da igraju ali ne u klubu koji ima ambicije da osvaja trofeje.Ipak mi žao čoveka ali mlad je on i nije još pokazao sve što zna,o njemu će se još čuti, živi bili pa videli!

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

A kada sam ja ovde pisao da navijaci Chelsea strepe od katastrofe meni "strucnjaci" nalupase minuseve.Ali evo,pokazalo se ko je u pravu.

Suk

pre 12 godina

Igrachi - napolje!!! Toliko placeni, a ponasaju se kao primadone. Do kluba im nije stalo, jer da jeste, ne bi ga na terenu prodavali. Bruka.

Bobby

pre 12 godina

SSteta, mislio sam, kao navijac Fc Chelzea da je Boass za dugorocne planove, da ce mu dozvoliti da napravi novi tim , ali ocito najmanje se on tu pita. Videcemo ko je sledeci nesrecnik ili srecnik sve zavisi od plate. Svaka cast lampardu, Drogbi, Teriju, Cehu, Essliju, ali ssto pre skontaju da nisu visse za Premijer ligu to bolje, po klub naravno!!!

Мјау

pre 12 godina

Не знам шта да мислим о овоме. Са једне стране мислим да је он одговоран за слабе резултате и за лошу атмосферу у тиму. Са друге стране сматрам да му је требало дати времена да створи свој тим. Иначе, чисто сумњам да овај Роберто ди Матео (који је у каријери водио само неког трећелигаша и ВБА) може да поправи ситуацију.
Нека доведу Антића (нисам саркастичан).

дадара

pre 12 godina

Драго ми је да пропадају исто као и сваки тајкунски пројекат. Руски сељобери са милијардама.

superbrko

pre 12 godina

Nije uspio ostvariti pravi odnos sa igračima, a to je osnova za uspjeh trenera koji dođe u novu sredinu. I to treba znati, prepoznati autoritet u svlačionici, nekoga ko će te podržati među ostalim igračima. Ako to ne znaš, teško da ćeš uspjeti u poslu, osim ako nisi harizmatični genije, kao Murinjo.

ultrasrbin

pre 12 godina

trener treba da ima autoritet,ali sa druge strane mora i da proceni situaciju. olako se odrekao nekih igraca,a neke drzao na klupi. to mu se na kraju obilo o glavu.

jes

pre 12 godina

Onaj venger ne bi izdrž'o ni 5 minuta kod ovog tajkuna a kamoli 7 godina.
(BaneUtd, 4. mart 2012 15:23)

A Fergusona bi i danas cekali 7 godina da osvoji titulu?

BaneUtd

pre 12 godina

A ja ocekivao da ih opegla Bayern u 1/4 finalu pa da onda ispadnu i smene trenera a oni se vec predali na vereme.Pa bolje tako nego da kasnije dobiju petardu

kosta

pre 12 godina

Sad se grobari mole da im Roman uzme Avrama!A i sta ce jadan Roman,vidio da Putin opet dobija izbore pa se na nekoga morao iskaliti...

zooo

pre 12 godina

Menjaju trenera svkih godinu ili dve. Treba novi igraci, mladji. Promene. Bilo kakav trener nebi ucinio nista s ovom ekipom vise. Glum je Abram.

ROMAN EMPIRE

pre 12 godina

Bayern boy pozdravio te Leverkuzen...to je bilo juče...a pre toga Mainz,Hanover...pa šampion nemačke na Allianzu...i Menhengladbah...Bazel,Frajburg...i dalje ti nije dosta?
(BvB redom sve, 4. mart 2012 16:25)
E bane zxar ne vidis kako vas navijaci Bayerna zezaju hehehe

Šaca

pre 12 godina

E moj Bane, nemaš ti pojma o futbalu, nije on otpušten da prime petardu, nego je dobio nogu da bi Čelsi prošao dalje, očigledno je da ovako više ne ide. Zato je Đurić pogrešio što Stanojević nije dobio šut kartu posle Šamroka, ljudi osvestite se, da li bi neko od Vas držao čoveka u svojoj firmi da mu pravi manjak.?

ALIGATOR

pre 12 godina

Ma sta lupate pa Lampard je dao ove sezone 12 golova sto je za veznjaka odlicno tu je atmosferu pokvario ashley cole i drogba koje su trebali da prodaju odma na pocetku sezone..

RUdalini

pre 12 godina

Neka je dobio otkaz,doveli su na pocetku sezone Lukaku-a koji nijednom nije bio starter,i samo nekoliko puta dobio sansu,a smatra se da on ima veliki talenat,a umjesto njega je ulazio Torres (ne treba da pricam o njemu),Drogba sam u napadu odsijecen,a umjesto Essiena,najboljeg centalnog veznog,ubacuje Meirelesa.Neka je dobio otkaz,samo kad bi Chelsea doveo jos Pata dosao to bi bilo super,pozz

celarevohood

pre 12 godina

Konacno! Unistio so sve sto se moglo unistiti, A zbog upravo ovoga coveka koji ga je nasledio na klupi sam i zavoleo Celzi pre nekih 20-tak godina! Puno srece RDM! Vrati celzi na pravi put!

anisest

pre 12 godina

Steta, ako se nesto moze nazvati bojkotom igraca, onda je to ovo. Mada, potpuno ocekivano, s obzirom da su trener i igraci koje je pokusao da menja ( a koji vode glavnu rec) su tu negde sa godinama. Jedinstvena prilika da sledece godine bude novi Chelsea je propala, ni Mourinho + Gvardiola zajedno ne bi sredili ovakav tim.

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

A kada sam ja ovde pisao da navijaci Chelsea strepe od katastrofe meni "strucnjaci" nalupase minuseve.Ali evo,pokazalo se ko je u pravu.

BaneUtd

pre 12 godina

Hehehe lakrdijaški klub a vlasnik tajkun koji nema blage veze s fudbalom.Jednog Anćelotija da zameni sa ovim šarlatanom...jednog Murinja da smeni jer je ekipa u to vreme odigrala par loših utakmica...i treba da propadnu.A Manćinija čeka ista sudbina ako ne uzme premiership ove sezone.Svi odlaze samo Ferguson ostaje.

bobcha

pre 12 godina

svi klubovi koje je trenirao Murinjo posle njegovog odlaska belezili su slabe rezultate
(nuk, 4. mart 2012 15:34)

Dokaz da je slab trener :)

BaneUtd

pre 12 godina

A ja ocekivao da ih opegla Bayern u 1/4 finalu pa da onda ispadnu i smene trenera a oni se vec predali na vereme.Pa bolje tako nego da kasnije dobiju petardu

Barcaboy

pre 12 godina

Najveca greska Celsija je otpustanje Gusa Hidinka.Kad je on bio tu,odvaljivali su sve zive ,i u evropi i u engelskoj..Pogotovo u evropi...Igrali su napadacki itd..AVB jednostavno se nasao u pogresno vreme..Njemu definitivno treba neki tim koji ima igrace za ofanzivnu taktiku..Ovakav celsijev tim je stvoren samo za jednog trenera - Murinja.

дадара

pre 12 godina

Драго ми је да пропадају исто као и сваки тајкунски пројекат. Руски сељобери са милијардама.

Мјау

pre 12 godina

Не знам шта да мислим о овоме. Са једне стране мислим да је он одговоран за слабе резултате и за лошу атмосферу у тиму. Са друге стране сматрам да му је требало дати времена да створи свој тим. Иначе, чисто сумњам да овај Роберто ди Матео (који је у каријери водио само неког трећелигаша и ВБА) може да поправи ситуацију.
Нека доведу Антића (нисам саркастичан).

AndyCole

pre 12 godina

Ja ovog Abramovica vise ne razumem. Prvo je trazio rezultate,pa onda je receno da se ceka smena generacija i da veruje Boasu. Pa ne moze smena generacija da se za 6 meseci napravi. Nije ni trebao da ga dovodi ili da mu da otkaz pre 3-4 meseca,a ne sad. Ako je izdrzao toliko,trebao je da ga istrpi do kraja,mozda bi se stvari promenile. Ipak,imam neki osecaj da ce Boas dobar posao uraditi kad bude vodio sledecu ekipu.

ZA

pre 12 godina

Ima jedan vic: Kad javna kuca dobro ne radi ne menja se upravnik nego osoblje. Nije kriv AVB nego igraci. Ali Abramovic je resio da sam vodi klub, pa kad sam zna sve eto mu rezultata. I onda, naravno, kriv trener.

DROGBA11

pre 12 godina

Krajnje je vreme bilo! Siguran sam da ce Di Mateo biti solidno privremeno resenje, dok ne dodje, nadam se Murinjo. Ako Murinjo osvoji ligu (99posto vec gotovo) i LS za sta ima velike sanse, sem ako ne naidje na Barsu-on je svoje u Realu obavio. Nece Murinjo da ostavi posao nedovrsen, pa ga to mozda i vuce da se vrati u Celsi. Realno je i da se Roman malo primirio kada je na svojoj kozi video da Murinja niko ne moze da zameni, pa verujem da je i on spreman na neke ustupke, na koje ranije nije bio spreman. Samo Benitez da ne dodje, on je samo za defanzivnu igru, sto Celsiju nikako ne bi odgovaralo. Samo da Di Mateo uspe da spasi situaciju koliko-toliko, neka uhvati barem 4to mesto,i on je svoje odradio.

Saša

pre 12 godina

Sve u svemu Murinjo je jedan, a da je Čelzi ostavio Murinja do danjašnjih dana imali bi osvojenu Ligu Šampiona i još dve, tri Premijer lige 100%. Sad se Čelziju teško piše, naročito sa ovim novim trenerom(žali Bože)!!!

brufen od 400

pre 12 godina

Ja sam ocekivao da ga smene.realno zasluzio je otkaz.Valjda ce doci bolji.
Inace Baneta svuda ima,i na vestima o Chelsea-u i na vestima o Bayern-u,samo sto se tamo potpisuje kao recordmaister i kiti se sa cetiri titule (tudje).

Sydney Sam

pre 12 godina

Dobar trener ali u losem klubu.Od pocetka je Lampard bio protiv njega,on je za engleskog trenera.Lampard i Sturidz su ga sabotirali u svakoj igri.Drogba je na kraju njegove karijere.Portugalac je odmah trebao da ocisti tim od ovih igraca i da podmladi tim.Nacin na koji igra Celsi je zastareo."Attacking" futbal je ono sto treba Celsiju poput Man Un,Totenhama i ostalih.Tu je pogresio.

hoho

pre 12 godina

Brzo je sagoreo, steta, ali iskreno, pravi i logican potez uprave. S'obzirom na lose rezultate i izgubljene sanse za trofejima (izuzev FA kupa), i ocajne atmosfere u klubu prvenstveno zbog sukoba njega i igraca mislim da je ovaj potez bio neminovan. Pobedom u proslom kolu je samo malo produzio sebi mesto u klubu ali je jasno bilo da ce to biti kraceg veka.

Milos

pre 12 godina

Ovaj bavarski trol samo prati na koju temu bane ostavlja komentare, bayern boy imas fobiju od baneta,ocigledno je da te rastura na svim temama.

ROMAN EMPIRE

pre 12 godina

Bayern boy pozdravio te Leverkuzen...to je bilo juče...a pre toga Mainz,Hanover...pa šampion nemačke na Allianzu...i Menhengladbah...Bazel,Frajburg...i dalje ti nije dosta?
(BvB redom sve, 4. mart 2012 16:25)
E bane zxar ne vidis kako vas navijaci Bayerna zezaju hehehe

jes

pre 12 godina

Onaj venger ne bi izdrž'o ni 5 minuta kod ovog tajkuna a kamoli 7 godina.
(BaneUtd, 4. mart 2012 15:23)

A Fergusona bi i danas cekali 7 godina da osvoji titulu?

soni

pre 12 godina

Mislim da je on bio neka zrtva tihog bojkota igraca, jer mislim da trener ne moze da izadje na teren i da igra, a jednostavno izuzev mate, nijedan jedini igrac celsija nije ove godine odigrao par dobrih utakmica a kamoli celu sezonu... Jednostavno ekipa je prestara igraju zajedno dugi niz godina, i cim je onako oterao anelku, pa i lamparda bacio u drugi plan, meni bar deluje da su poceli da ga bojkotuju... Uglavnom bice ovo ekstremno zanimljivo leto, jer ce verovatno potpuno promeniti ekipu...

Objektivno

pre 12 godina

Verujem da će se AVB nekako utešiti milionskom kompenzacijom zbog prevremenog prekida ugovora,kao i prethodnici Ranijeri,Murinjo,Anćeloti. Roman ima,pa bogato na gradjuje i raskide! :-) A što se mladog portugalskog trenera tiče,jasno je da je kod njega presudio zov kinte i izazov rada u EPL,ali ipak je bilo prerano za njega. Ipak je pametnije iz sportskog ugla gledano,da je i ovu sezonu predvodio Porto u pokušaju da sa dobrim timom i vanserijskim napadačem kao što je Falcao napravi dobar rezultat u Ligi Šampiona. Mislim da bi posle ove sezone stekao još veći autoritet nad igračima ,imao bi reputaciju dobrog trenera koji je uradio nešto odlično u LŠ,ovako čini se da su ga Lampard i co, bojkotovali...

Šaca

pre 12 godina

E moj Bane, nemaš ti pojma o futbalu, nije on otpušten da prime petardu, nego je dobio nogu da bi Čelsi prošao dalje, očigledno je da ovako više ne ide. Zato je Đurić pogrešio što Stanojević nije dobio šut kartu posle Šamroka, ljudi osvestite se, da li bi neko od Vas držao čoveka u svojoj firmi da mu pravi manjak.?

ALIGATOR

pre 12 godina

Ma sta lupate pa Lampard je dao ove sezone 12 golova sto je za veznjaka odlicno tu je atmosferu pokvario ashley cole i drogba koje su trebali da prodaju odma na pocetku sezone..

eh da...

pre 12 godina

Ovakav celsijev
tim je stvoren samo za jednog
trenera - Murinja. (Barcaboy, 4. mart 2012 15:54)

Ovakav tim Celsija je stvorio samo jedan trener-Murinjo.

Tomas Zonsa

pre 12 godina

Isto kao i na Football Manageru. Prvo dobije otkaz u celziju na kraju sezone a onda ga pedaliraju iz svakog sledeceg kluba koji vodi i tako do 2018. za dalje ne znam obrisao sam sejv. :)

zooo

pre 12 godina

Menjaju trenera svkih godinu ili dve. Treba novi igraci, mladji. Promene. Bilo kakav trener nebi ucinio nista s ovom ekipom vise. Glum je Abram.

Bobby

pre 12 godina

SSteta, mislio sam, kao navijac Fc Chelzea da je Boass za dugorocne planove, da ce mu dozvoliti da napravi novi tim , ali ocito najmanje se on tu pita. Videcemo ko je sledeci nesrecnik ili srecnik sve zavisi od plate. Svaka cast lampardu, Drogbi, Teriju, Cehu, Essliju, ali ssto pre skontaju da nisu visse za Premijer ligu to bolje, po klub naravno!!!

Dusan

pre 12 godina

Hm, otpustili su trenera koji ima 34-35 godina i koji poseduje nesumnjiv talenat i kvalitet da bi kupili mir kod igraca koji su istih godina kao i taj trener ili mozda godinu, dve, mladji i cija je karijera pred samim krajem. Pa i David Luiz i Sturridge, Bane i svi ti mladji su govorili da je njihovo da igraju i da je dosta kukanja, prenemaganja i zaljenja ali izgleda su deda Drogba, deda Lampard i deda Cole jaci od svih.I jos jedna stvar mislim da je jasno da Chelsea ove godine nema ekipu za trofeje, zavrsice kao Inter sa prosecnom staroscu igraca od 33-34 godine i u sredini tabele. Sportski pozdrav :-)))

celarevohood

pre 12 godina

Konacno! Unistio so sve sto se moglo unistiti, A zbog upravo ovoga coveka koji ga je nasledio na klupi sam i zavoleo Celzi pre nekih 20-tak godina! Puno srece RDM! Vrati celzi na pravi put!

oluicv

pre 12 godina

Bilo je i krajnje vreme...Boaš je sjajan trener, ali forsira sistem koji ne prolazi dobro u Engleskoj, a nema dobar odnos sa igracima, pogotovo sa Lampardaom koji je mozda i najbitniji igrac u klubu...Kapa dole za proslu sezonu sa Portom, ali ovo je sa Chelsijem je katastrofično..

superbrko

pre 12 godina

Nije uspio ostvariti pravi odnos sa igračima, a to je osnova za uspjeh trenera koji dođe u novu sredinu. I to treba znati, prepoznati autoritet u svlačionici, nekoga ko će te podržati među ostalim igračima. Ako to ne znaš, teško da ćeš uspjeti u poslu, osim ako nisi harizmatični genije, kao Murinjo.

BvB redom sve

pre 12 godina

Bayern boy pozdravio te Leverkuzen...to je bilo juče...a pre toga Mainz,Hanover...pa šampion nemačke na Allianzu...i Menhengladbah...Bazel,Frajburg...i dalje ti nije dosta?

fyf

pre 12 godina

Nije Celzi otpusto Hidinka nego ovaj nije hteo da ostane zbog posla u Rusiji,molili su ga da ostane,a tad i jesu igrali dobro,mislim da su tad razbili Barsu u revansu ali Ovrebo nije dao.(bolje su igrali samo kod Ancelotija kad su dali 100 i nesto golova samo u Premijer ligi).
Inace,Boas je bio tvrdoglav,neke takticke zamisli nije hteo da promeni od prvog dana,zato je i otisao.I nije mi jasno zasto ni jednom nije pokusao sa Toresom i Drogbom kao napadacima a 4 iza njih,vec mora 1 centarfor pa onda lupaj po centarsutevima,a malo golova su tako dali,bilo je procitano....

kosta

pre 12 godina

Sad se grobari mole da im Roman uzme Avrama!A i sta ce jadan Roman,vidio da Putin opet dobija izbore pa se na nekoga morao iskaliti...

toto 942

pre 12 godina

Sam je kriv.Prvo -znao je gde dojazi i u šta se upušta!Drugo-ovi penzioneri ,mogu još da igraju ali ne u klubu koji ima ambicije da osvaja trofeje.Ipak mi žao čoveka ali mlad je on i nije još pokazao sve što zna,o njemu će se još čuti, živi bili pa videli!

Suk

pre 12 godina

Igrachi - napolje!!! Toliko placeni, a ponasaju se kao primadone. Do kluba im nije stalo, jer da jeste, ne bi ga na terenu prodavali. Bruka.

RUdalini

pre 12 godina

Neka je dobio otkaz,doveli su na pocetku sezone Lukaku-a koji nijednom nije bio starter,i samo nekoliko puta dobio sansu,a smatra se da on ima veliki talenat,a umjesto njega je ulazio Torres (ne treba da pricam o njemu),Drogba sam u napadu odsijecen,a umjesto Essiena,najboljeg centalnog veznog,ubacuje Meirelesa.Neka je dobio otkaz,samo kad bi Chelsea doveo jos Pata dosao to bi bilo super,pozz

Mister X

pre 12 godina

(Barcaboy, 4. mart 2012 15:54)

Odgovaram ti na komentar samo zato sto neko komentarise cisto da bi nesto pisao, a nije svjestan da time siri dezinformacije, a jos tuznije je sto mu vecina na tako nesto lupa pluseve...Gus Hidink je preuzeo Celzi privremeno do kraja te sezone jer je dobar prijatelj sa Abramovicem i nije nikako mogao da potpise trajni ugovor jer je u to vrijeme bio i selektor Rusije sa kojom je imao vazeci ugovor, a Celzi u sred sezone nije zelio da trazi novog trenera kao sto je i sada slucaj, a tako je isto bilo i sa Avramom Grantom, iako ga je jedan penal dijelio od osvajanja LS! Takodje, Romana i Gusa u to vrijeme je povezivalo i to sto je Roman Abramovic finansijer Ruskog fudbalskog saveza, tako da ga je on fakticki i "masno" placao za njegovu selektorsku ulogu na celu Ruske fudbalske reprezentacije! Hvala na paznji!

ultrasrbin

pre 12 godina

trener treba da ima autoritet,ali sa druge strane mora i da proceni situaciju. olako se odrekao nekih igraca,a neke drzao na klupi. to mu se na kraju obilo o glavu.

anisest

pre 12 godina

Steta, ako se nesto moze nazvati bojkotom igraca, onda je to ovo. Mada, potpuno ocekivano, s obzirom da su trener i igraci koje je pokusao da menja ( a koji vode glavnu rec) su tu negde sa godinama. Jedinstvena prilika da sledece godine bude novi Chelsea je propala, ni Mourinho + Gvardiola zajedno ne bi sredili ovakav tim.