Boks 40

Utorak, 21.02.2012.

12:54

Kličko daje Čisori drugu šansu?

Ukrajinski bokser Vitalij Kličko, koji je u subotu odbranio titulu u teškoj katgeoriji, izjavio je da će Britancu Dereku Čisori pružiti priliku za revanš.

Klièko daje Èisori drugu šansu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

aprilovci

pre 12 godina

Klicko je bio I ostao velika lafcina. Treba da bude revans I da ga nokautira. krivo mi je sto to I sad nije uradio. nema potrebe za kaznom vidi se ko je sportista a ko "amater" I ulicni bokser.

ko meister

pre 12 godina

(Paradox, 21. februar 2012 19:07)
to sto tajson nije boksovao koju godinu nema nikakvu ulogu, ako si majstor i pravi sampion to ne igra nikakvu ulogu. klicko nije boksovao od svoje 33 do 37 jer je imao teske povrede koljena i ledja, pa mu opet nije smetalo da se u 37 vrati, dok je po vama tajson vec bio star sa 28.

palop

pre 12 godina

Samo napaljeni klinci mogu da kazu da je UFC zanimljiviji od boxa za gledanje...
(Paradox, 21. februar 2012 16:35)

Nisam klinac, a ni napaljen i smatram da je MMA (ne samo UFC) zanimljiviji od boksa. Sport je mnogo evoluirao zadnjih godina i sada su borci mnogo "skolovaniji" nego pre. Sampioni moraju biti odlicni i u rvanju i u brazilskoj dziu dzici i u boksu/kik boksu/tajlandskom boksu, proslo je vreme ulicnih boraca u MMA. Sada su bitni vestina, taktika, kondicija i ne vidim kako danasnji boks moze biti zanimljiviji...
Nekada je boks bio na mnogo vecem nivou, ali danas stanje definitivno nije sjajno i ne vidim kako ce ici na bolje. Sve novije generacije ce vise da prate MMA, to je buducnost borilackih sportova. Tek kad se povuku jedini zanimljivi bokseri tipa Mejveder, Pakjao, braca Klicko (koju cak dosta ljudi smatra dosadnim) krenuce pravi sunovrat boksa.
Ne kazem da mi je drago zbog toga, daleko od toga, ali mislim da je to neminovnost...

petarV

pre 12 godina

AKROBATA...ja bih završio tvojim komentarom. Dao Bog,da se pojave novi bokseri čiji će se mečevi prepričavati...samo zob tehnike i umeća!

Paradox

pre 12 godina

@Atdhe

Pa sta ako je Lenoks nokautirao Tajsona? Tajson se samo borio zbog para i nista vise, nikakve treninge posebne nije imao, ispao iz forme... Tajson kad je izasao iz zatvora nije bio vise isti bokser kao pre toga, a pre toga je definitivno bio najbolji ikada, u tom vremenu, na vrhuncu, to tvrdim! I ne mozes na osnovu toga da poredis neke stvari, kako je Lenoks njega pobedio, a Klicko bio bolji od Lenoksa na kraju karijere.

akrobata

pre 12 godina

mislim da se u celoj ovoj priči otišlo u krajnost.

braća kličko jesu šampioni i verovatno poslednji veliki teškaši i to je sva istina.
njihova konkurencija se svela na ispodprosečne britance i povetkina - koji boksuje protiv marca hucka , rodjenog sjeničanina i videćemo šta nakon toga(ili će povetkin nastaviti da izbegava braću)

u meču,luis - vitalij kličko : svakako da je vitalij bio bolji do prekida,ali je luis osetio situaciju i jednostavno nastavio da mu otvara posekotinu i meč je morao biti prekinut - pročitajte šta je vitalij govorio o tom meču,toliko o tome.

a što se tiče subotnjeg meča.
videle su se godine vitalija i jezik čisore - nažalost,ništa više.

ostaje samo nada u povetkina i eventualni okršaj s vladimirom kličkom ,
ili će superteška kategorija otići na gledanje onih mečeva zbog kojih smo se budili oko 3h ujutru na historiju

(govoreći o svim kategorijama - treba izdvojiti mani pakjaoa,filipinca koji je bez sumnje najbolji bokser današnjice )

Ilija

pre 12 godina

Sto se tice meca Luis-klicko..klicko je imao bodovnu prednost kad je mec prekinut(6ta runda)ali je definitivno bio ozbiljno posecen,i glatko je izgubio zadnju'sestu'rundu!!U nastavku bi verovatno doziveo nokaut posto je bio gadno povredjen!!Mislim da su braca Klicko dobri bokseri,ali takodje mislim da nemaju nikakvu konkurenciju(koji dobar teskas se pojavio u zadnjih 15godina??)!!Secam se sa kakvim adrenalinom se iscekivao mec TAJSON-HOLIFILD!To je bio praznik sporta i erupcija u ringu!!To nedostaje ovom vrhunskom sportu,takvi likovi...Pozdrav!

pipo inzagi

pre 12 godina

Sada se setih...pogledajte meč Kličko-Luis...razlika 6-7 god u prednost Klička...pa vidite kako Kličkov stil boksa prolazi kod kvalitetnog boksera...onda pričajte o njegovim pobedama,dominaciji i ostalo...
(petarV, 21. februar 2012 15:06)

nakon 6 rundi klicko je kod sve tri sudije bio u vodjstvu sa 4-2 u rundama, sto znaci da je duplo bio bolji i da je luis popio dobre batine od klicka, ne znam sto lazete, necete bit pametniji od toga, pogledajte statistiku meca pa onda pametujte. bilo je pitanja samo vremena kada ce luis da leti na pod jer je potpuno izgubio snagu od primljenih udaraca od klicka, i gadjao je u prazno i fulao. i onda sudije iznenada prekidaju borbu jer su znali da ce luis biti nokautiran. posjekotina iznad oka kod vitalija nastala je vec u trecoj rundi, sto tada nisu prekinuli mec, samo su cekali da vide sta ce biti i kad su vidili da se blizi kraj luisu prekinuli su mec i pokrali vitalija. nakon tog meca vitali boksuje jos jedan mec o dobija i opet je glavni izazivac luisu. tada wbc organizacija odredjuje rok do koga luis mora da pristane na revans protiv klicka a ako to ne uradi oduzet ce mu titulu, a luis ubrzo nakon toga objavljuje kraj karijere.
klicko nikada nije bio nokutiran, niko nikada nije vodio cak ni na poene protiv njega, niko nikada nije mu bio ni blizu da ga pobjedi a jedino u karijeri su ga zaustavile povrede.

crna brada

pre 12 godina

citam komentare i utisak mi je da vecina ovde ima svog heroja,VITALIJA.
gubi se osecaj za pravdu i realnost.zasto?pa zato sto patimo da uvek rus(ukrajinac)pobedi,nas veliki brat.to nam je urodjeno isto kao i da ameri,britanci i ostale nacije nama lose misle.sport treba da ostane sport i realnost da se akceptira.a realnost je da ON nema pravog suparnika ili jos gore:braca klicko biraju protivnike.boks se preselio u nemacku.ajd sad kazite: sve velike borbe u:tacnooo..MADISON SQARE GARDEN!!!kako to lepo zvuci jer ima tradiciju.a ovo danas:neke hale po nemackoj bez sarma i tradicije.

Shannon Briggs Jr.

pre 12 godina

Lepo Vas molim pogledajte moj zadnji post...dve balerine,ruska skola boxa,zvanog SMARANJE!!!, i pacov iz "Ragine Glave"...i na kraju kvota od 10-12 rundi 4,75...dosla..ziveli!!!...uostalom,ma bolje da ne duzim...kome je jasno-jasno mu je! TACKA!!!!!!!!!!!!

palop

pre 12 godina

A da ne pitam da li je neko od vas oksperata u životu čuo za Aksela Šulca...a ne da je gledao njegove mečeve.
(petarV, 21. februar 2012 14:49)

Pa njega je nokautirao tada dvadesetrogodisnji Vladimir Klicko, ne razumem zasto ga pominjes...

todos

pre 12 godina

Ima ovde svega i svačega. Jeste da boks nije kao što je bio. Možda je sva ova ujdurma oo ova dva boksera i nameštena. Ali zašto bi bilo nešto namešteno ako postoji bokser koji bi mogao da pobedi braću Kličko?! Dobro se sećam mečeva iz vremena Spingsa, Holmsa, Holifilda tajsona, naročito ova dva zadnja... uspem da vidim samo završetak meča jer u momentu početka prispim. Jbg. 3h jutro... ranije se nije vraćalo u to doba iz grada nego uveliko bilo u krevetu.
p.s. i ja gotivim UFC i K1 ali nikako da zapamtim ni jednog od njih!

Atdhe

pre 12 godina

A ti kazes Luis je boksovao sa Klickom, da jesu, Luis na kraju svoje karijere a Klicko u naponu snage...Smijesan si.
(OgiRS, 21. februar 2012 16:21)

Smiješan je onaj koji priča o Kličku kao o najgorem i najprecenjenijem bokseru svih vremena, a o Lenoksu kao jednom od najboljih svih vremena, a onda smišlja nekakve izgovore zašto je Kličko bio bolji u direktnom duelu sa Lenoksom. Kako neki od vas omalovažavaju Klička bilo bi očekivano da ga Lenoks u bilo kakvom stanju istreska kao ništa, ali eto to se nije dogodilo, već je Kličko zapravo istreskao Lenoksa, pa mu ovaj čak ni na revanš nije smeo. I to manje od godinu dana nakon što je Lenoks NOKAUTIRAO Tajsona, toliko o tome da je Lenoks tad bio na kraju karijere i van snage.

Ma koliko da se nekima od vas to ne sviđalo, ali braća Kličko vladaju boksom već deset godina i apsolutno je nemoguće da je to jer se biju samo sa lošim bokserima, itd. Nemoguće je da se na celoj planeti za deset godina nije pojavio niti jedan jedini bokser koji je u stanju da pobedi braću. Niti jedan. Oni koji su najviše lajali i bili najbliži tome - dobili su batine. Klasična dominacija.

OgiRS

pre 12 godina

Bogdane ne pricaj kojesta...Klicka bi pojeo i Tomi Morison,Rejzor Radok,Ridik Bav, a da ne pricam sta bi uradili s njim Tajson, Holifild i Luis, svi bokseri koji su boksovali krajem osamdesetih i tokom devedesetih...A ti kazes Luis je boksovao sa Klickom, da jesu, Luis na kraju svoje karijere a Klicko u naponu snage...Smijesan si.
Lako je reci uzeo Klicko na taktiku, kad su mu protivnici kafanske kavgadzije a ne snaga i um...

Pukovac

pre 12 godina

@ bole
Najjeftinija karta je bila 150 evra, znam iz pouzdanih izvora, pa sta mislis da li je Klicko toliki selja da nokautira protivnika i da uskrati svojim navijacima mec, a dali tolike pare. Mislim, ovo sto sam napisao ne mora nista da znaci, ali mozda i ima malo istine u tome.

pero

pre 12 godina

Ekspertu Axel Schulz je decko iz Sarajeva poreklom,boksuje ovde u Njemckoj.A ako si gledo njegov zadnji mec znao bi da mu je zadnja odbrana titule poklonjena.Ako se toliko razumijes u boks trebo bi da znas i da je Marco Huck decko porijeklim iz Pazara prvak u polu teskoj,boksuje u subotu u Stuttgartu protiv Povetkina.

petarV

pre 12 godina

Sada se setih...pogledajte meč Kličko-Luis...razlika 6-7 god u prednost Klička...pa vidite kako Kličkov stil boksa prolazi kod kvalitetnog boksera...onda pričajte o njegovim pobedama,dominaciji i ostalo...

bogdan

pre 12 godina

da si boksovao u vreme Lenoksa,Holifilda i Tajsona...prošao bi kao i Aksel Šulc...tako da ne zasmejavaj pričama o kažnjavanju...
(petarV, 21. februar 2012 13:48)

Petre, da si ti takav veliki bokserski poznavalac za kakvog se predstavljaš, znao bi da Vitali ne samo da jeste boksovao u vreme Lenoksa, nego je tog istog Lenoksa upravo Vitali dobrim batinama i penzionisao, te da se Lenoks naprasno povukao iz boksa upravo da bi pobegao Vitaliju sa novog megdana. Eto, sad znaš kako bi Vitali prošao da je "boksovao u vreme Lenoksa".

Ali ti to ne znaš jer si verovatno klasičan klinac navučen na UFC, koji o boksu nema pojma, niti ga kapira. Tipično, tačno se mogla videti u komentarima prethodnih dana čitava ta generacija odrasla na UFC i sličnim sportovima i "sportovima" kako pokušava da komentariše boks, iako su apsolutno nekompetentni jer na boks gledaju isključivo kroz svoje UFC/MMA naočare. Svakome svoje, ostavite nama koji kapiramo boks da ga gledamo i uživamo u Kličkovoj tehnici i taktici, a vi se lepo držite onih vaših Amera što se peglaju tako što bola borbe jašu jedan drugog i sede jedan drugom na faci, niko vam ne brani da vam to bude, kako kažeš, "atraktivnije od boksa". Ja sam se seljačkih tuča nagledao po kafanama i stadionima, kada gledam meč za titulu svetskog šampiona u boksu očekujem nešto drugačije.

petarV

pre 12 godina

Au...koliko boks eksperata danas deli ocene...
Smešno što ste smešni...

Deco...odgledajte npr. meč Luis-Tajson...lako se nađe...čuli ste za njih,boksovali su u periodu kada ste rođeni...

Sve se podudara...prozivke,provokacije pre meča...zla krv tokom meča...visoki tehničar i niži koji srlja...


E...kada pogledate taj meč...pa se setite cirkusa od subote...usudite se da ocenjujete moj komentar.
Ovako,smešni ste kao i sve u vezi ovog meča od subote.

Kakav bre Kličko...sramota,da je meč došao do 12 runde...nikakve vidljive povrede...a posle tuče na konferenciji bilo je očigledno,da su imali snage da boksuju još nekoliko rundi!

To je bio cirkus...DANAS NE POSTOJI KVALITETAN BOKSER...svaka čast Kličku što je veliki sportista...ali,da ima kvalitetnu konkurenciju...daleko da bi imao toliko pobeda,nokauta i medalja u karijeri!

radojko

pre 12 godina

Au bre ljudi al ste naivni, pa ovo je tezak cirkus, samar na merenju, borba, konferencija za novinare. Pa Klicko izjavi kako nece boksovati sa bokserima iz engleske, pa drz ne daj... I sad eto, on ce mu ipak pruziti priliku za revans... Profi boks je nista drugo do teska egzibicija..

bole

pre 12 godina

sto tajsonu niko nije pljunuo u lice, izuo bi ga za 22 sekunde, zato i nije bio podoban za ove kecere i glumu danas..a onaj mec je bio lakrdija, da je hteo, tj smeo, nokautirao bi ga u prvoj rundi, gluma cista. moje misljenje.

petarV

pre 12 godina

Hahaha...Kličko...imao si 12 rundi da ga nokautiraš...viši si...jači si...disciplinovaniji...za razliku od nervoznog,nižeg i tehnički slabijeg borca.
Pobeda na poene samo govori da ste obojca,bokseri kojih se niko neće sećati za 10ak godina.
Tebe možda i hoće i to zbog sticaja okolnosti...da si boksovao u vreme Lenoksa,Holifilda i Tajsona...prošao bi kao i Aksel Šulc...tako da ne zasmejavaj pričama o kažnjavanju...

Pravi bokser bi komediju od ovog crnca,nokautirao...a ne da posle 12 rundi,ima snage da se bije na konferenciji za štampu.

Očigledno ste imali sparing meč,za velike pare!

Današnji boks je dosada...ne samo što ima mnogo zanimljiviji UFC,nego jednostavno nema pravih boksera...Valujev,braća Kličko...hahaha liga bez briga...nemaju nikakvu konkurenciju.

Nadam se da će onaj naš momak Nikola (zaboravih mu prezime) da zaobiđe rusku školu. Koliko sam gledao njegove mečeve ima veliki potencijal!

posmatrač

pre 12 godina

Sve za lovu, sve za spektakl. I svađe, i šamari i tuče i pljuvanja. Sve više moderni boks počinje da mi liči na ono isfolirano američko "rvanje".

brutal

pre 12 godina

Britanac je opet pokazao da je obican provokator i galamdzija, nista vise
O tome kakav je kao bokser videlo se u subotu
Prosto mi je zao sto sam gledao mec, nije imalo sta da se vidi

milorad

pre 12 godina

zanimljivije ti je zato sto se ne razumes u boks klicko ima tahtiku kakvu niko nikad nije imao plus razornr udarce i duzinu ruku najbolji bokser svih vremena i tajsona iz najboljih dana bi pobedio t,j igro bi se sa njim kao sa svima covjek ima 40 nakauta malo li je

posmatrač

pre 12 godina

Sve za lovu, sve za spektakl. I svađe, i šamari i tuče i pljuvanja. Sve više moderni boks počinje da mi liči na ono isfolirano američko "rvanje".

brutal

pre 12 godina

Britanac je opet pokazao da je obican provokator i galamdzija, nista vise
O tome kakav je kao bokser videlo se u subotu
Prosto mi je zao sto sam gledao mec, nije imalo sta da se vidi

bole

pre 12 godina

sto tajsonu niko nije pljunuo u lice, izuo bi ga za 22 sekunde, zato i nije bio podoban za ove kecere i glumu danas..a onaj mec je bio lakrdija, da je hteo, tj smeo, nokautirao bi ga u prvoj rundi, gluma cista. moje misljenje.

petarV

pre 12 godina

Hahaha...Kličko...imao si 12 rundi da ga nokautiraš...viši si...jači si...disciplinovaniji...za razliku od nervoznog,nižeg i tehnički slabijeg borca.
Pobeda na poene samo govori da ste obojca,bokseri kojih se niko neće sećati za 10ak godina.
Tebe možda i hoće i to zbog sticaja okolnosti...da si boksovao u vreme Lenoksa,Holifilda i Tajsona...prošao bi kao i Aksel Šulc...tako da ne zasmejavaj pričama o kažnjavanju...

Pravi bokser bi komediju od ovog crnca,nokautirao...a ne da posle 12 rundi,ima snage da se bije na konferenciji za štampu.

Očigledno ste imali sparing meč,za velike pare!

Današnji boks je dosada...ne samo što ima mnogo zanimljiviji UFC,nego jednostavno nema pravih boksera...Valujev,braća Kličko...hahaha liga bez briga...nemaju nikakvu konkurenciju.

Nadam se da će onaj naš momak Nikola (zaboravih mu prezime) da zaobiđe rusku školu. Koliko sam gledao njegove mečeve ima veliki potencijal!

radojko

pre 12 godina

Au bre ljudi al ste naivni, pa ovo je tezak cirkus, samar na merenju, borba, konferencija za novinare. Pa Klicko izjavi kako nece boksovati sa bokserima iz engleske, pa drz ne daj... I sad eto, on ce mu ipak pruziti priliku za revans... Profi boks je nista drugo do teska egzibicija..

milorad

pre 12 godina

zanimljivije ti je zato sto se ne razumes u boks klicko ima tahtiku kakvu niko nikad nije imao plus razornr udarce i duzinu ruku najbolji bokser svih vremena i tajsona iz najboljih dana bi pobedio t,j igro bi se sa njim kao sa svima covjek ima 40 nakauta malo li je

petarV

pre 12 godina

Au...koliko boks eksperata danas deli ocene...
Smešno što ste smešni...

Deco...odgledajte npr. meč Luis-Tajson...lako se nađe...čuli ste za njih,boksovali su u periodu kada ste rođeni...

Sve se podudara...prozivke,provokacije pre meča...zla krv tokom meča...visoki tehničar i niži koji srlja...


E...kada pogledate taj meč...pa se setite cirkusa od subote...usudite se da ocenjujete moj komentar.
Ovako,smešni ste kao i sve u vezi ovog meča od subote.

Kakav bre Kličko...sramota,da je meč došao do 12 runde...nikakve vidljive povrede...a posle tuče na konferenciji bilo je očigledno,da su imali snage da boksuju još nekoliko rundi!

To je bio cirkus...DANAS NE POSTOJI KVALITETAN BOKSER...svaka čast Kličku što je veliki sportista...ali,da ima kvalitetnu konkurenciju...daleko da bi imao toliko pobeda,nokauta i medalja u karijeri!

bogdan

pre 12 godina

da si boksovao u vreme Lenoksa,Holifilda i Tajsona...prošao bi kao i Aksel Šulc...tako da ne zasmejavaj pričama o kažnjavanju...
(petarV, 21. februar 2012 13:48)

Petre, da si ti takav veliki bokserski poznavalac za kakvog se predstavljaš, znao bi da Vitali ne samo da jeste boksovao u vreme Lenoksa, nego je tog istog Lenoksa upravo Vitali dobrim batinama i penzionisao, te da se Lenoks naprasno povukao iz boksa upravo da bi pobegao Vitaliju sa novog megdana. Eto, sad znaš kako bi Vitali prošao da je "boksovao u vreme Lenoksa".

Ali ti to ne znaš jer si verovatno klasičan klinac navučen na UFC, koji o boksu nema pojma, niti ga kapira. Tipično, tačno se mogla videti u komentarima prethodnih dana čitava ta generacija odrasla na UFC i sličnim sportovima i "sportovima" kako pokušava da komentariše boks, iako su apsolutno nekompetentni jer na boks gledaju isključivo kroz svoje UFC/MMA naočare. Svakome svoje, ostavite nama koji kapiramo boks da ga gledamo i uživamo u Kličkovoj tehnici i taktici, a vi se lepo držite onih vaših Amera što se peglaju tako što bola borbe jašu jedan drugog i sede jedan drugom na faci, niko vam ne brani da vam to bude, kako kažeš, "atraktivnije od boksa". Ja sam se seljačkih tuča nagledao po kafanama i stadionima, kada gledam meč za titulu svetskog šampiona u boksu očekujem nešto drugačije.

pipo inzagi

pre 12 godina

Sada se setih...pogledajte meč Kličko-Luis...razlika 6-7 god u prednost Klička...pa vidite kako Kličkov stil boksa prolazi kod kvalitetnog boksera...onda pričajte o njegovim pobedama,dominaciji i ostalo...
(petarV, 21. februar 2012 15:06)

nakon 6 rundi klicko je kod sve tri sudije bio u vodjstvu sa 4-2 u rundama, sto znaci da je duplo bio bolji i da je luis popio dobre batine od klicka, ne znam sto lazete, necete bit pametniji od toga, pogledajte statistiku meca pa onda pametujte. bilo je pitanja samo vremena kada ce luis da leti na pod jer je potpuno izgubio snagu od primljenih udaraca od klicka, i gadjao je u prazno i fulao. i onda sudije iznenada prekidaju borbu jer su znali da ce luis biti nokautiran. posjekotina iznad oka kod vitalija nastala je vec u trecoj rundi, sto tada nisu prekinuli mec, samo su cekali da vide sta ce biti i kad su vidili da se blizi kraj luisu prekinuli su mec i pokrali vitalija. nakon tog meca vitali boksuje jos jedan mec o dobija i opet je glavni izazivac luisu. tada wbc organizacija odredjuje rok do koga luis mora da pristane na revans protiv klicka a ako to ne uradi oduzet ce mu titulu, a luis ubrzo nakon toga objavljuje kraj karijere.
klicko nikada nije bio nokutiran, niko nikada nije vodio cak ni na poene protiv njega, niko nikada nije mu bio ni blizu da ga pobjedi a jedino u karijeri su ga zaustavile povrede.

Atdhe

pre 12 godina

A ti kazes Luis je boksovao sa Klickom, da jesu, Luis na kraju svoje karijere a Klicko u naponu snage...Smijesan si.
(OgiRS, 21. februar 2012 16:21)

Smiješan je onaj koji priča o Kličku kao o najgorem i najprecenjenijem bokseru svih vremena, a o Lenoksu kao jednom od najboljih svih vremena, a onda smišlja nekakve izgovore zašto je Kličko bio bolji u direktnom duelu sa Lenoksom. Kako neki od vas omalovažavaju Klička bilo bi očekivano da ga Lenoks u bilo kakvom stanju istreska kao ništa, ali eto to se nije dogodilo, već je Kličko zapravo istreskao Lenoksa, pa mu ovaj čak ni na revanš nije smeo. I to manje od godinu dana nakon što je Lenoks NOKAUTIRAO Tajsona, toliko o tome da je Lenoks tad bio na kraju karijere i van snage.

Ma koliko da se nekima od vas to ne sviđalo, ali braća Kličko vladaju boksom već deset godina i apsolutno je nemoguće da je to jer se biju samo sa lošim bokserima, itd. Nemoguće je da se na celoj planeti za deset godina nije pojavio niti jedan jedini bokser koji je u stanju da pobedi braću. Niti jedan. Oni koji su najviše lajali i bili najbliži tome - dobili su batine. Klasična dominacija.

Pukovac

pre 12 godina

@ bole
Najjeftinija karta je bila 150 evra, znam iz pouzdanih izvora, pa sta mislis da li je Klicko toliki selja da nokautira protivnika i da uskrati svojim navijacima mec, a dali tolike pare. Mislim, ovo sto sam napisao ne mora nista da znaci, ali mozda i ima malo istine u tome.

palop

pre 12 godina

A da ne pitam da li je neko od vas oksperata u životu čuo za Aksela Šulca...a ne da je gledao njegove mečeve.
(petarV, 21. februar 2012 14:49)

Pa njega je nokautirao tada dvadesetrogodisnji Vladimir Klicko, ne razumem zasto ga pominjes...

pero

pre 12 godina

Ekspertu Axel Schulz je decko iz Sarajeva poreklom,boksuje ovde u Njemckoj.A ako si gledo njegov zadnji mec znao bi da mu je zadnja odbrana titule poklonjena.Ako se toliko razumijes u boks trebo bi da znas i da je Marco Huck decko porijeklim iz Pazara prvak u polu teskoj,boksuje u subotu u Stuttgartu protiv Povetkina.

petarV

pre 12 godina

Sada se setih...pogledajte meč Kličko-Luis...razlika 6-7 god u prednost Klička...pa vidite kako Kličkov stil boksa prolazi kod kvalitetnog boksera...onda pričajte o njegovim pobedama,dominaciji i ostalo...

OgiRS

pre 12 godina

Bogdane ne pricaj kojesta...Klicka bi pojeo i Tomi Morison,Rejzor Radok,Ridik Bav, a da ne pricam sta bi uradili s njim Tajson, Holifild i Luis, svi bokseri koji su boksovali krajem osamdesetih i tokom devedesetih...A ti kazes Luis je boksovao sa Klickom, da jesu, Luis na kraju svoje karijere a Klicko u naponu snage...Smijesan si.
Lako je reci uzeo Klicko na taktiku, kad su mu protivnici kafanske kavgadzije a ne snaga i um...

aprilovci

pre 12 godina

Klicko je bio I ostao velika lafcina. Treba da bude revans I da ga nokautira. krivo mi je sto to I sad nije uradio. nema potrebe za kaznom vidi se ko je sportista a ko "amater" I ulicni bokser.

todos

pre 12 godina

Ima ovde svega i svačega. Jeste da boks nije kao što je bio. Možda je sva ova ujdurma oo ova dva boksera i nameštena. Ali zašto bi bilo nešto namešteno ako postoji bokser koji bi mogao da pobedi braću Kličko?! Dobro se sećam mečeva iz vremena Spingsa, Holmsa, Holifilda tajsona, naročito ova dva zadnja... uspem da vidim samo završetak meča jer u momentu početka prispim. Jbg. 3h jutro... ranije se nije vraćalo u to doba iz grada nego uveliko bilo u krevetu.
p.s. i ja gotivim UFC i K1 ali nikako da zapamtim ni jednog od njih!

Ilija

pre 12 godina

Sto se tice meca Luis-klicko..klicko je imao bodovnu prednost kad je mec prekinut(6ta runda)ali je definitivno bio ozbiljno posecen,i glatko je izgubio zadnju'sestu'rundu!!U nastavku bi verovatno doziveo nokaut posto je bio gadno povredjen!!Mislim da su braca Klicko dobri bokseri,ali takodje mislim da nemaju nikakvu konkurenciju(koji dobar teskas se pojavio u zadnjih 15godina??)!!Secam se sa kakvim adrenalinom se iscekivao mec TAJSON-HOLIFILD!To je bio praznik sporta i erupcija u ringu!!To nedostaje ovom vrhunskom sportu,takvi likovi...Pozdrav!

ko meister

pre 12 godina

(Paradox, 21. februar 2012 19:07)
to sto tajson nije boksovao koju godinu nema nikakvu ulogu, ako si majstor i pravi sampion to ne igra nikakvu ulogu. klicko nije boksovao od svoje 33 do 37 jer je imao teske povrede koljena i ledja, pa mu opet nije smetalo da se u 37 vrati, dok je po vama tajson vec bio star sa 28.

akrobata

pre 12 godina

mislim da se u celoj ovoj priči otišlo u krajnost.

braća kličko jesu šampioni i verovatno poslednji veliki teškaši i to je sva istina.
njihova konkurencija se svela na ispodprosečne britance i povetkina - koji boksuje protiv marca hucka , rodjenog sjeničanina i videćemo šta nakon toga(ili će povetkin nastaviti da izbegava braću)

u meču,luis - vitalij kličko : svakako da je vitalij bio bolji do prekida,ali je luis osetio situaciju i jednostavno nastavio da mu otvara posekotinu i meč je morao biti prekinut - pročitajte šta je vitalij govorio o tom meču,toliko o tome.

a što se tiče subotnjeg meča.
videle su se godine vitalija i jezik čisore - nažalost,ništa više.

ostaje samo nada u povetkina i eventualni okršaj s vladimirom kličkom ,
ili će superteška kategorija otići na gledanje onih mečeva zbog kojih smo se budili oko 3h ujutru na historiju

(govoreći o svim kategorijama - treba izdvojiti mani pakjaoa,filipinca koji je bez sumnje najbolji bokser današnjice )

crna brada

pre 12 godina

citam komentare i utisak mi je da vecina ovde ima svog heroja,VITALIJA.
gubi se osecaj za pravdu i realnost.zasto?pa zato sto patimo da uvek rus(ukrajinac)pobedi,nas veliki brat.to nam je urodjeno isto kao i da ameri,britanci i ostale nacije nama lose misle.sport treba da ostane sport i realnost da se akceptira.a realnost je da ON nema pravog suparnika ili jos gore:braca klicko biraju protivnike.boks se preselio u nemacku.ajd sad kazite: sve velike borbe u:tacnooo..MADISON SQARE GARDEN!!!kako to lepo zvuci jer ima tradiciju.a ovo danas:neke hale po nemackoj bez sarma i tradicije.

Paradox

pre 12 godina

@Atdhe

Pa sta ako je Lenoks nokautirao Tajsona? Tajson se samo borio zbog para i nista vise, nikakve treninge posebne nije imao, ispao iz forme... Tajson kad je izasao iz zatvora nije bio vise isti bokser kao pre toga, a pre toga je definitivno bio najbolji ikada, u tom vremenu, na vrhuncu, to tvrdim! I ne mozes na osnovu toga da poredis neke stvari, kako je Lenoks njega pobedio, a Klicko bio bolji od Lenoksa na kraju karijere.

Shannon Briggs Jr.

pre 12 godina

Lepo Vas molim pogledajte moj zadnji post...dve balerine,ruska skola boxa,zvanog SMARANJE!!!, i pacov iz "Ragine Glave"...i na kraju kvota od 10-12 rundi 4,75...dosla..ziveli!!!...uostalom,ma bolje da ne duzim...kome je jasno-jasno mu je! TACKA!!!!!!!!!!!!

palop

pre 12 godina

Samo napaljeni klinci mogu da kazu da je UFC zanimljiviji od boxa za gledanje...
(Paradox, 21. februar 2012 16:35)

Nisam klinac, a ni napaljen i smatram da je MMA (ne samo UFC) zanimljiviji od boksa. Sport je mnogo evoluirao zadnjih godina i sada su borci mnogo "skolovaniji" nego pre. Sampioni moraju biti odlicni i u rvanju i u brazilskoj dziu dzici i u boksu/kik boksu/tajlandskom boksu, proslo je vreme ulicnih boraca u MMA. Sada su bitni vestina, taktika, kondicija i ne vidim kako danasnji boks moze biti zanimljiviji...
Nekada je boks bio na mnogo vecem nivou, ali danas stanje definitivno nije sjajno i ne vidim kako ce ici na bolje. Sve novije generacije ce vise da prate MMA, to je buducnost borilackih sportova. Tek kad se povuku jedini zanimljivi bokseri tipa Mejveder, Pakjao, braca Klicko (koju cak dosta ljudi smatra dosadnim) krenuce pravi sunovrat boksa.
Ne kazem da mi je drago zbog toga, daleko od toga, ali mislim da je to neminovnost...

petarV

pre 12 godina

AKROBATA...ja bih završio tvojim komentarom. Dao Bog,da se pojave novi bokseri čiji će se mečevi prepričavati...samo zob tehnike i umeća!

petarV

pre 12 godina

Hahaha...Kličko...imao si 12 rundi da ga nokautiraš...viši si...jači si...disciplinovaniji...za razliku od nervoznog,nižeg i tehnički slabijeg borca.
Pobeda na poene samo govori da ste obojca,bokseri kojih se niko neće sećati za 10ak godina.
Tebe možda i hoće i to zbog sticaja okolnosti...da si boksovao u vreme Lenoksa,Holifilda i Tajsona...prošao bi kao i Aksel Šulc...tako da ne zasmejavaj pričama o kažnjavanju...

Pravi bokser bi komediju od ovog crnca,nokautirao...a ne da posle 12 rundi,ima snage da se bije na konferenciji za štampu.

Očigledno ste imali sparing meč,za velike pare!

Današnji boks je dosada...ne samo što ima mnogo zanimljiviji UFC,nego jednostavno nema pravih boksera...Valujev,braća Kličko...hahaha liga bez briga...nemaju nikakvu konkurenciju.

Nadam se da će onaj naš momak Nikola (zaboravih mu prezime) da zaobiđe rusku školu. Koliko sam gledao njegove mečeve ima veliki potencijal!

petarV

pre 12 godina

Au...koliko boks eksperata danas deli ocene...
Smešno što ste smešni...

Deco...odgledajte npr. meč Luis-Tajson...lako se nađe...čuli ste za njih,boksovali su u periodu kada ste rođeni...

Sve se podudara...prozivke,provokacije pre meča...zla krv tokom meča...visoki tehničar i niži koji srlja...


E...kada pogledate taj meč...pa se setite cirkusa od subote...usudite se da ocenjujete moj komentar.
Ovako,smešni ste kao i sve u vezi ovog meča od subote.

Kakav bre Kličko...sramota,da je meč došao do 12 runde...nikakve vidljive povrede...a posle tuče na konferenciji bilo je očigledno,da su imali snage da boksuju još nekoliko rundi!

To je bio cirkus...DANAS NE POSTOJI KVALITETAN BOKSER...svaka čast Kličku što je veliki sportista...ali,da ima kvalitetnu konkurenciju...daleko da bi imao toliko pobeda,nokauta i medalja u karijeri!

milorad

pre 12 godina

zanimljivije ti je zato sto se ne razumes u boks klicko ima tahtiku kakvu niko nikad nije imao plus razornr udarce i duzinu ruku najbolji bokser svih vremena i tajsona iz najboljih dana bi pobedio t,j igro bi se sa njim kao sa svima covjek ima 40 nakauta malo li je

posmatrač

pre 12 godina

Sve za lovu, sve za spektakl. I svađe, i šamari i tuče i pljuvanja. Sve više moderni boks počinje da mi liči na ono isfolirano američko "rvanje".

bole

pre 12 godina

sto tajsonu niko nije pljunuo u lice, izuo bi ga za 22 sekunde, zato i nije bio podoban za ove kecere i glumu danas..a onaj mec je bio lakrdija, da je hteo, tj smeo, nokautirao bi ga u prvoj rundi, gluma cista. moje misljenje.

brutal

pre 12 godina

Britanac je opet pokazao da je obican provokator i galamdzija, nista vise
O tome kakav je kao bokser videlo se u subotu
Prosto mi je zao sto sam gledao mec, nije imalo sta da se vidi

OgiRS

pre 12 godina

Bogdane ne pricaj kojesta...Klicka bi pojeo i Tomi Morison,Rejzor Radok,Ridik Bav, a da ne pricam sta bi uradili s njim Tajson, Holifild i Luis, svi bokseri koji su boksovali krajem osamdesetih i tokom devedesetih...A ti kazes Luis je boksovao sa Klickom, da jesu, Luis na kraju svoje karijere a Klicko u naponu snage...Smijesan si.
Lako je reci uzeo Klicko na taktiku, kad su mu protivnici kafanske kavgadzije a ne snaga i um...

radojko

pre 12 godina

Au bre ljudi al ste naivni, pa ovo je tezak cirkus, samar na merenju, borba, konferencija za novinare. Pa Klicko izjavi kako nece boksovati sa bokserima iz engleske, pa drz ne daj... I sad eto, on ce mu ipak pruziti priliku za revans... Profi boks je nista drugo do teska egzibicija..

petarV

pre 12 godina

Sada se setih...pogledajte meč Kličko-Luis...razlika 6-7 god u prednost Klička...pa vidite kako Kličkov stil boksa prolazi kod kvalitetnog boksera...onda pričajte o njegovim pobedama,dominaciji i ostalo...

bogdan

pre 12 godina

da si boksovao u vreme Lenoksa,Holifilda i Tajsona...prošao bi kao i Aksel Šulc...tako da ne zasmejavaj pričama o kažnjavanju...
(petarV, 21. februar 2012 13:48)

Petre, da si ti takav veliki bokserski poznavalac za kakvog se predstavljaš, znao bi da Vitali ne samo da jeste boksovao u vreme Lenoksa, nego je tog istog Lenoksa upravo Vitali dobrim batinama i penzionisao, te da se Lenoks naprasno povukao iz boksa upravo da bi pobegao Vitaliju sa novog megdana. Eto, sad znaš kako bi Vitali prošao da je "boksovao u vreme Lenoksa".

Ali ti to ne znaš jer si verovatno klasičan klinac navučen na UFC, koji o boksu nema pojma, niti ga kapira. Tipično, tačno se mogla videti u komentarima prethodnih dana čitava ta generacija odrasla na UFC i sličnim sportovima i "sportovima" kako pokušava da komentariše boks, iako su apsolutno nekompetentni jer na boks gledaju isključivo kroz svoje UFC/MMA naočare. Svakome svoje, ostavite nama koji kapiramo boks da ga gledamo i uživamo u Kličkovoj tehnici i taktici, a vi se lepo držite onih vaših Amera što se peglaju tako što bola borbe jašu jedan drugog i sede jedan drugom na faci, niko vam ne brani da vam to bude, kako kažeš, "atraktivnije od boksa". Ja sam se seljačkih tuča nagledao po kafanama i stadionima, kada gledam meč za titulu svetskog šampiona u boksu očekujem nešto drugačije.

crna brada

pre 12 godina

citam komentare i utisak mi je da vecina ovde ima svog heroja,VITALIJA.
gubi se osecaj za pravdu i realnost.zasto?pa zato sto patimo da uvek rus(ukrajinac)pobedi,nas veliki brat.to nam je urodjeno isto kao i da ameri,britanci i ostale nacije nama lose misle.sport treba da ostane sport i realnost da se akceptira.a realnost je da ON nema pravog suparnika ili jos gore:braca klicko biraju protivnike.boks se preselio u nemacku.ajd sad kazite: sve velike borbe u:tacnooo..MADISON SQARE GARDEN!!!kako to lepo zvuci jer ima tradiciju.a ovo danas:neke hale po nemackoj bez sarma i tradicije.

Shannon Briggs Jr.

pre 12 godina

Lepo Vas molim pogledajte moj zadnji post...dve balerine,ruska skola boxa,zvanog SMARANJE!!!, i pacov iz "Ragine Glave"...i na kraju kvota od 10-12 rundi 4,75...dosla..ziveli!!!...uostalom,ma bolje da ne duzim...kome je jasno-jasno mu je! TACKA!!!!!!!!!!!!

palop

pre 12 godina

Samo napaljeni klinci mogu da kazu da je UFC zanimljiviji od boxa za gledanje...
(Paradox, 21. februar 2012 16:35)

Nisam klinac, a ni napaljen i smatram da je MMA (ne samo UFC) zanimljiviji od boksa. Sport je mnogo evoluirao zadnjih godina i sada su borci mnogo "skolovaniji" nego pre. Sampioni moraju biti odlicni i u rvanju i u brazilskoj dziu dzici i u boksu/kik boksu/tajlandskom boksu, proslo je vreme ulicnih boraca u MMA. Sada su bitni vestina, taktika, kondicija i ne vidim kako danasnji boks moze biti zanimljiviji...
Nekada je boks bio na mnogo vecem nivou, ali danas stanje definitivno nije sjajno i ne vidim kako ce ici na bolje. Sve novije generacije ce vise da prate MMA, to je buducnost borilackih sportova. Tek kad se povuku jedini zanimljivi bokseri tipa Mejveder, Pakjao, braca Klicko (koju cak dosta ljudi smatra dosadnim) krenuce pravi sunovrat boksa.
Ne kazem da mi je drago zbog toga, daleko od toga, ali mislim da je to neminovnost...

Ilija

pre 12 godina

Sto se tice meca Luis-klicko..klicko je imao bodovnu prednost kad je mec prekinut(6ta runda)ali je definitivno bio ozbiljno posecen,i glatko je izgubio zadnju'sestu'rundu!!U nastavku bi verovatno doziveo nokaut posto je bio gadno povredjen!!Mislim da su braca Klicko dobri bokseri,ali takodje mislim da nemaju nikakvu konkurenciju(koji dobar teskas se pojavio u zadnjih 15godina??)!!Secam se sa kakvim adrenalinom se iscekivao mec TAJSON-HOLIFILD!To je bio praznik sporta i erupcija u ringu!!To nedostaje ovom vrhunskom sportu,takvi likovi...Pozdrav!

Paradox

pre 12 godina

@Atdhe

Pa sta ako je Lenoks nokautirao Tajsona? Tajson se samo borio zbog para i nista vise, nikakve treninge posebne nije imao, ispao iz forme... Tajson kad je izasao iz zatvora nije bio vise isti bokser kao pre toga, a pre toga je definitivno bio najbolji ikada, u tom vremenu, na vrhuncu, to tvrdim! I ne mozes na osnovu toga da poredis neke stvari, kako je Lenoks njega pobedio, a Klicko bio bolji od Lenoksa na kraju karijere.

pipo inzagi

pre 12 godina

Sada se setih...pogledajte meč Kličko-Luis...razlika 6-7 god u prednost Klička...pa vidite kako Kličkov stil boksa prolazi kod kvalitetnog boksera...onda pričajte o njegovim pobedama,dominaciji i ostalo...
(petarV, 21. februar 2012 15:06)

nakon 6 rundi klicko je kod sve tri sudije bio u vodjstvu sa 4-2 u rundama, sto znaci da je duplo bio bolji i da je luis popio dobre batine od klicka, ne znam sto lazete, necete bit pametniji od toga, pogledajte statistiku meca pa onda pametujte. bilo je pitanja samo vremena kada ce luis da leti na pod jer je potpuno izgubio snagu od primljenih udaraca od klicka, i gadjao je u prazno i fulao. i onda sudije iznenada prekidaju borbu jer su znali da ce luis biti nokautiran. posjekotina iznad oka kod vitalija nastala je vec u trecoj rundi, sto tada nisu prekinuli mec, samo su cekali da vide sta ce biti i kad su vidili da se blizi kraj luisu prekinuli su mec i pokrali vitalija. nakon tog meca vitali boksuje jos jedan mec o dobija i opet je glavni izazivac luisu. tada wbc organizacija odredjuje rok do koga luis mora da pristane na revans protiv klicka a ako to ne uradi oduzet ce mu titulu, a luis ubrzo nakon toga objavljuje kraj karijere.
klicko nikada nije bio nokutiran, niko nikada nije vodio cak ni na poene protiv njega, niko nikada nije mu bio ni blizu da ga pobjedi a jedino u karijeri su ga zaustavile povrede.

akrobata

pre 12 godina

mislim da se u celoj ovoj priči otišlo u krajnost.

braća kličko jesu šampioni i verovatno poslednji veliki teškaši i to je sva istina.
njihova konkurencija se svela na ispodprosečne britance i povetkina - koji boksuje protiv marca hucka , rodjenog sjeničanina i videćemo šta nakon toga(ili će povetkin nastaviti da izbegava braću)

u meču,luis - vitalij kličko : svakako da je vitalij bio bolji do prekida,ali je luis osetio situaciju i jednostavno nastavio da mu otvara posekotinu i meč je morao biti prekinut - pročitajte šta je vitalij govorio o tom meču,toliko o tome.

a što se tiče subotnjeg meča.
videle su se godine vitalija i jezik čisore - nažalost,ništa više.

ostaje samo nada u povetkina i eventualni okršaj s vladimirom kličkom ,
ili će superteška kategorija otići na gledanje onih mečeva zbog kojih smo se budili oko 3h ujutru na historiju

(govoreći o svim kategorijama - treba izdvojiti mani pakjaoa,filipinca koji je bez sumnje najbolji bokser današnjice )

todos

pre 12 godina

Ima ovde svega i svačega. Jeste da boks nije kao što je bio. Možda je sva ova ujdurma oo ova dva boksera i nameštena. Ali zašto bi bilo nešto namešteno ako postoji bokser koji bi mogao da pobedi braću Kličko?! Dobro se sećam mečeva iz vremena Spingsa, Holmsa, Holifilda tajsona, naročito ova dva zadnja... uspem da vidim samo završetak meča jer u momentu početka prispim. Jbg. 3h jutro... ranije se nije vraćalo u to doba iz grada nego uveliko bilo u krevetu.
p.s. i ja gotivim UFC i K1 ali nikako da zapamtim ni jednog od njih!

pero

pre 12 godina

Ekspertu Axel Schulz je decko iz Sarajeva poreklom,boksuje ovde u Njemckoj.A ako si gledo njegov zadnji mec znao bi da mu je zadnja odbrana titule poklonjena.Ako se toliko razumijes u boks trebo bi da znas i da je Marco Huck decko porijeklim iz Pazara prvak u polu teskoj,boksuje u subotu u Stuttgartu protiv Povetkina.

petarV

pre 12 godina

AKROBATA...ja bih završio tvojim komentarom. Dao Bog,da se pojave novi bokseri čiji će se mečevi prepričavati...samo zob tehnike i umeća!

aprilovci

pre 12 godina

Klicko je bio I ostao velika lafcina. Treba da bude revans I da ga nokautira. krivo mi je sto to I sad nije uradio. nema potrebe za kaznom vidi se ko je sportista a ko "amater" I ulicni bokser.

Pukovac

pre 12 godina

@ bole
Najjeftinija karta je bila 150 evra, znam iz pouzdanih izvora, pa sta mislis da li je Klicko toliki selja da nokautira protivnika i da uskrati svojim navijacima mec, a dali tolike pare. Mislim, ovo sto sam napisao ne mora nista da znaci, ali mozda i ima malo istine u tome.

Atdhe

pre 12 godina

A ti kazes Luis je boksovao sa Klickom, da jesu, Luis na kraju svoje karijere a Klicko u naponu snage...Smijesan si.
(OgiRS, 21. februar 2012 16:21)

Smiješan je onaj koji priča o Kličku kao o najgorem i najprecenjenijem bokseru svih vremena, a o Lenoksu kao jednom od najboljih svih vremena, a onda smišlja nekakve izgovore zašto je Kličko bio bolji u direktnom duelu sa Lenoksom. Kako neki od vas omalovažavaju Klička bilo bi očekivano da ga Lenoks u bilo kakvom stanju istreska kao ništa, ali eto to se nije dogodilo, već je Kličko zapravo istreskao Lenoksa, pa mu ovaj čak ni na revanš nije smeo. I to manje od godinu dana nakon što je Lenoks NOKAUTIRAO Tajsona, toliko o tome da je Lenoks tad bio na kraju karijere i van snage.

Ma koliko da se nekima od vas to ne sviđalo, ali braća Kličko vladaju boksom već deset godina i apsolutno je nemoguće da je to jer se biju samo sa lošim bokserima, itd. Nemoguće je da se na celoj planeti za deset godina nije pojavio niti jedan jedini bokser koji je u stanju da pobedi braću. Niti jedan. Oni koji su najviše lajali i bili najbliži tome - dobili su batine. Klasična dominacija.

ko meister

pre 12 godina

(Paradox, 21. februar 2012 19:07)
to sto tajson nije boksovao koju godinu nema nikakvu ulogu, ako si majstor i pravi sampion to ne igra nikakvu ulogu. klicko nije boksovao od svoje 33 do 37 jer je imao teske povrede koljena i ledja, pa mu opet nije smetalo da se u 37 vrati, dok je po vama tajson vec bio star sa 28.

palop

pre 12 godina

A da ne pitam da li je neko od vas oksperata u životu čuo za Aksela Šulca...a ne da je gledao njegove mečeve.
(petarV, 21. februar 2012 14:49)

Pa njega je nokautirao tada dvadesetrogodisnji Vladimir Klicko, ne razumem zasto ga pominjes...